Utorak, 03.11.2009.

15:03

Tužilaštvo će tražiti smenu Lukića?

Državno tužilaštvo je zatražilo da se Vladanu Lukiću zabrani obavljanje funkcije predsednika FK Crvena zvezda, piše ’Blic’.

Izvor: B92

Tužilaštvo æe tražiti smenu Lukiæa? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

Филип

pre 14 godina

Док се земља око сунца креће,
Волећемо лептириће и цвеће,
Што је леп онај мали зека,
Хитај зеко бамби те чека,
Када чујем песму птичица,
Отме ми се одмах осмех с лица.

darcoolio

pre 14 godina

"Gospodin" tužilac očigledno nema preča posla u životu.
Ako mu je LEGALNO kupljen duks najveću problem u životu, onda su naše ulice najbezbednije na svetu i nigde čovek ne može da vidi dilera na njima...
Državno tu žilaštvo nam je kao cirkus Medrano...

Vlada_NBgd

pre 14 godina

"Dok se zemlja oko sunca kreće, Zvezdini se huligani umiriti neće. Zveče štangle, palice i lanci, evo, idu Zvezdini ludaci". Lirska poezija, nema sta. Plus, miroljubivi, bezazleni decak profinjene fizionomije koji veselo mase zvezdinom zastavom!? Stvarno, sta je tu vama nasilno, agresivno i huliganski? Bas naprotiv, sve odise humanizmom i ljubavlju za zvezdu, crkvu, Boga i coveka:-))
(predsednik huli-Gan, 3. novembar 2009 22:13)

Partizanovi navijaci na vecini svojih zastava imaju mrtvacke glave, sto je, verovatno, simbol mira i srece u svetu, ali ne pamtim da ih je iko ikad tuzio zbog toga...

milos

pre 14 godina

Radovanovic te tuzi, Radovanovic ti sudi.
Da nisam iz Srbije verovatno bih bio zgranut nad ovakvim izjavama tuzioca.
Jos da sam znao da ne upisujem Pravni fakultet laksi bi mi zivot bio.

Ti se bori,SEVER ce da gori ...

pre 14 godina

Drzava je legalno dozvolila prodaju ovog duksa!U cemu je sad problem???Ovaj je pio alhohol na utakmici Srbija-Rumunija i jel bio kaznjen???STRASNO STA SE DESAVA,PODRSKA LUKICU

Srdjan

pre 14 godina

Znaci ode PDV na 19%,ili cemo da damo telekom za dz,ili se usvaja statut Vojvodine...mislim da je duks ipak najveci problem...Srbijo zamljo medju sljivama...

dada

pre 14 godina

Dok se zemlja oko sunca kreće, Zvezdini se huligani umiriti neće. Zveče štangle, palice i lanci, evo, idu Zvezdini ludaci". Lirska poezija, nema sta. Plus, miroljubivi, bezazleni decak profinjene fizionomije koji veselo mase zvezdinom zastavom!? Stvarno, sta je tu vama nasilno, agresivno i huliganski? Bas naprotiv, sve odise humanizmom i ljubavlju za zvezdu, crkvu, Boga i coveka:-))
(predsednik huli-Gan, 3. novembar 2009 22:13)


Jadan ti. Razmisli malo o ovome sta si napisao, Nisu ti sve na broju.

predsednik huli-Gan

pre 14 godina

"Dok se zemlja oko sunca kreće, Zvezdini se huligani umiriti neće. Zveče štangle, palice i lanci, evo, idu Zvezdini ludaci". Lirska poezija, nema sta. Plus, miroljubivi, bezazleni decak profinjene fizionomije koji veselo mase zvezdinom zastavom!? Stvarno, sta je tu vama nasilno, agresivno i huliganski? Bas naprotiv, sve odise humanizmom i ljubavlju za zvezdu, crkvu, Boga i coveka:-))

sonebg

pre 14 godina

Onda kazniti i one koji ga legalno prodaju. Ovo je smesno. Dok se zemlja oko sunca krece..... Ovo jedino kod inkvizicije bi bilo kaznjivo a mozda ce i Lukica da muce. Zasto ne kaznjavaju one sto nose majce sa listom marihuane? Ima raznih motiva onda za kaznjavanje ako je do toga.

Steven

pre 14 godina

Najveći problem ove države je taj što se ide iz krajnosti u krajnost.
U redu je da se država obračuna sa huliganima i kriminalom,ali dosadašnji potezi tužilaštva nikako ne doprinose tom cilju,jer nekako sve počinje da liči na tragikomediju ala Balkanski špijun,sad su svi sumnjivi i potencijalni huligani-počevši od predsednika države.
Ovde treba onaj smajli što se krsti i povraća u isto vreme...Narod Vam se smeje,tužioče Čvoroviću...

Djenka

pre 14 godina

Treba izaci na ulicu i traziti smenu tuzilastva zbog tracenja vremena i para iz budzeta. Pored toliko kriminala oni se zanimaju jednim duksom. Dozovotni otkazi su im mala kazna za ovaj bezobrazluk.

Dragutin Durutović

pre 14 godina

Шта умишља овај тужилац, нашравили су тамницу од Србије, више човјек не зна шта је кривично или прекршајно дјело , ово је горе од инквизицје, ово је просто невјероватно , као ружан сан !

navijac, ne huligan

pre 14 godina

Kad je Čaviću oduzeta medalja zbog majce sa natpisom "Kosovo je Srbija" svi su bili šokirani. Jel da malo previše koincidencije? Ali to su bili "zli" stranci, a ovo su "dobri" naši... Strašno...

dragan

pre 14 godina

Tako su uhapsili Dzajica,da se ne bi vratio i oporavio zvezdu.. Sada rade to isto sa Lukicem, da bi zvezda pala i kupio je neko, posto zasto i sagradio neki soping mol. Mnogo je providno. Unisti Zvezdu da bi neko oteo gradjevinsko zemljiste. BRUKA ZA DRZAVU.

bla bla

pre 14 godina

Ne znam je l od muve,tj.dukserice prave medveda,ili od nas magarce....strasno kakvim se glupostima bave....ko da smo u Svedskoj...

TITO

pre 14 godina

Pa iskreno lukić voli zvezdu, ali dobit će nogu jer je on sitna riba, i ne može pomoći zvezdi koliko bi svi želili! FILIP ZEPTER je pored stranih ulagača jedina šansa!!! ZVEZDA JE ŽIVOT, LUKIĆ JE SOLIDNA REALNOST, A ZEPTER SIGURNA BUDUĆNOST!!

Bole

pre 14 godina

Očigledno je da ista ekipa koja vrši državni progon Džajića sada napada Lukića.

Ofsajdizan zaostaje četiri boda i svaka pomoć mu je dobrodošla.

BC

pre 14 godina

Boga mi, tuzilac je u pravu! On je nosio majicu na kojoj pise neki stih koji se moze nastaviti ovako ili onako. Tuzilac misli - onako. Malo li je? Istina, utakmica je prosla bez incidenata ali moglo je da ih bude. Tuzilac misli da ih je Lukic izazivao. Malo li je? Ovde deluje pravna drzava! O tome sto nam je fudbal slab - o tome drugi put. Je l i monistarka misli kao tuzilac? Verovatno misli cim se nije javila. A ona bar zna sta je to sport. Bravo majstorka!
BC

Djordje

pre 14 godina

"Mene zanima moji Zvezdasi, kada ste vi poslednji put pre Novog Pazara pevali "benignu" verziju pesme. I to sve govori. Znaju to i Radovanovic i Lukic i svi mi.
(Milos, 3. novembar 2009 17:51) "

Zapitaj se kada je poslednji put pevana "maligna" verzija. Neki kazu 1996.e, a koliko ja znam je da se zadnjih 10 godina nije pevala ni jedna verzija ove pesme.

Док се земља око сунца креће звездини се ба&#

pre 14 godina

Иако сам из Врњачке Бање и имам 14 година, кад би ово урадили ја бих први отишао у БГ на протест.
Ало људи носио је ДУКС, на ком је почетак звездине НАВИЈАЧКЕ песме!
Ово је за мене најчистији идиотизам, немам речи заиста.

Напред ЛУКИЋУ!

focus

pre 14 godina

Kontam da je ovo ok odlukica,ono nem pojma ustvari.
(pepika, 3. novembar 2009 17:02

колико ја видим, ти мало знаш, а још слабије капираш, зато боље затвори ту септичку јаму (уста). Кажу да је човек вреднији док неотвори уста, е па зато и теби препоручујем да се држиш тога, јер је очигледно да си ограничен ко тераса.

Igor Bg

pre 14 godina

A zar nije lakše odmah uhapsiti Lukića zbog širenja anarhije, podrivanja ustavnog poretka i zaustavljanja progresa tj. izgradnje velelepnog i neophodnog Delta Ušća Merkator Cityja na mestu Marakane? A sve fudbalere i stručni štab proterati iz zemlje zbog ugrožavanja manjina (navijača Partizana)?
E, pa, ćeraćemo se još! Svi na Sever!

stefan

pre 14 godina

auuu sta su ti mediji... da ne poveruje covek... pa sta to crvena zvezda radi lose osim sto pobedjuje sve zive??? jel problem sto partizan nece biti sampion? pa samo nas jos vise jacate ovako! ZVEZDA SAMPION!

Pravda za Delije

pre 14 godina

Kako tuzilac nije pokrenuo postupak protiv Tomislava Nikolica koji je javno rekao da mu je zelja da Srbija bude necija gubernija, kako ne kazni ove sto dolaze u skupstinu u majcama i to sa likom okrivljenog za ratne zlocine. Pa to je podsticanje na nasilje, on je covek otisao na utakmicu, a ne u skupstinu da odlucuje o milionima gladnih i nesrecnih. Gospodine V.D. kako ste dosli tako cete da odete, ali ovakvi propusti ce se pamtiti.

ubice pustaju,zar ne???

pre 14 godina

Ubistvo navijaca na stadionu JNA - nijedan dan zatvora, ubistvo navijaca Vojvodine - nijedan dan zatvora, ubistvo francuskog navijaca - nijedan dan zatvora, nosenje duksa koji tuziocu radja inspiraciju za kreiranje nastavka pesme - dozivotna robija!!! I ko je sad drzavni projekat??? Radovanovic = reinkarnacija M. Marjanovica.

dux

pre 14 godina

prvi dan sam se smejao na vest , a sada vec ne mogu da verujem sta citam i cime se on bave.znaci sada raspravljamo o dukserici, a vec koliko vremena nije bila neka vest ,kako recimo,napreduje istraga o ucesnicima usmrcivanja onog jadnog francuza...
Daj ljudi recite mi da je ovo neka skrivena kamera , molim vas

Milos

pre 14 godina

Mene zanima moji Zvezdasi, kada ste vi poslednji put pre Novog Pazara pevali "benignu" verziju pesme. I to sve govori. Znaju to i Radovanovic i Lukic i svi mi.

Montoya

pre 14 godina

Sta reci za Radovanovica,osim da bi ga trebalo poslati na onaj test za prosek inteligencije koji poseduje,a ti Lukicu DRZI SE NE DA JU TE TVOJE DELIJE!

Dj_O_L_E

pre 14 godina

Ako mu za ovo zabrane vrsenje funkcije onda stvarno ne znam od muke sta cu da kazem.Mozda,ali napominjem,mozda je pogresio sto je nosio tu duksericu,ali mislim da za to moze platiti manju novcanu kaznu.Ne znam kako mogu da razmisljaju o suspenziji.Jos ako se u pesmi pominju samo barjaci i(cini mi se) zastave onda nema logike polemisati oko toga.

jos jednom hvala

pre 14 godina

Hvala ti drzavo Srbijo sto nas dodatno homogenizujes. Svakim novim danom sve vise se osecam kao zaista pripadajuci deo tog velikog organizma.

Nikola

pre 14 godina

A zašto se tužilac nije raspitao čije ime su navijači NP predložili za ime stadiona u NP? Zar ratni zločinac koji je streljan nakon WWII za ubistva i Srba i Muslimana, to je ok?

Jel dukserica veći problem od tog transparenta? Zato je uprava NP odmah pojurila da zaštiti Lukića...

Sta sad?

pre 14 godina

Na koliko hektara se prostire kompleks marakane? Neki vec vide trzni centar iliti shopping mall, poslovne zgrade, stambene zgrade..

Za lepsu Srbiju i Beograd!

Piksi sa centra

pre 14 godina

Posle ovakvih najnovijih akcija naseg tuzioca svi mi gradjani imamo puno pravo da tuzimo drzavu zbog toga sto je nesposobne kadrove postavila na najodgovornija mesta u drzavi i da zahteva proveru inteligencije i mentalne sposobnosti istih. Drzava propada, kriminal na svakom koraku, a oni jure ljude zbog duksa i zdravice!? Pa to ni Shekspir ni Nusic ne bi umeli da smisle!

Miljuš

pre 14 godina

Kada će ovi iz "Crvene zvezde" da se urazume i da prestanu da se igraju sa državom. Da li je njima jasno da država nikada ne sme da dozvoli da se iko stavi iznad nje, inače neće biti države. A Lukić bi mogao da se obuče pristojno, kao što su to nekada radili Mitić, Stanković, Miljanić... Pre četrdesetak godina "Zvezda" je gostovala u Zagrebu i igrači su krenuli u šetnju. Pavlović (Pavika) izišao je bez sakoa i kravate, samo u košulji. Miljanić ga je vratio u hotel da se prikladno obuče, onako kako dolikuje igraču velikog kluba. Šta ovaj Lukić ovde izigrava: tinejdžera? Ne, početni stihovi na dukseru zaista nemaju poznati nastavak. Huligani, došao vam je kraj. Nećete plašiti mirne ljude ni na ulici, ni na stadionu, ni u biblioteci, ni u operi, ni u crkvi...

Hogar

pre 14 godina

Sta sve drzava nece da uradi ne bi li ozivelu Zvezduponovo sahranila.Svi dosadasnji pokusaji da se Zvezda destabilizuje. Nije im poslo za rukom. Sada im je na meti Lukic. To sto radi tuzilastvo to nema nigde u svetu. Zvezda bi trebalo da se zali UEFA a onda oni reaguju jer je zabranjeno mesanje politike u fudbal. A onda ce datrpi i ceo jugoslovenski fudbal pa i reprezentacija

rAdd3

pre 14 godina

Ja mislim da tu nema osnova za smenu Lukica, zato sto reci te pesme mogu da se tumace na razlicite nacine ...
A jos jedno mnogo bitna stvar, mislim da UEFA zabranjuje mesanje politike u fudbalska pitanja ( cak mislim i da su neke reprezentacije bile suspendovane zbog takvih radnji)
Sve ovo verovatno mediji "pumpaju" zbog zelje za ekskluzivom ....

Podrska predsedniku !
Svi na stadion !!!

krle

pre 14 godina

Moramo konačno prestati da banalno gledamo na stvari. Kada su igrači i funkcioneri Zvezde podržali Uroša Mišića, niko iz državnih institucija nije reagovao, pa smo dobili dalje jačanje nasilja na stadionima i oko njega, koje je kulminiralo nedavno ubistvom Brisa Tatona. Sada smo na prekretnici, ništa više nije banalno, ni čaša šampanjca, ni onaj ko je uneo alkohol na stadion, ni onaj ko prodaje dukserice sa inkriminisanim tekstom, a naročito ne onaj ko ih nosi. Poenta je da huligani shvate da ih više niko ne podržava, da nemaju potporu u državnim i klupskim strukturama i da policija i tužilaštvo rade svoj posao.

StefanTheGreat

pre 14 godina

Super kao i uvek zavlace nas sa glupostima umesto da pricaju o tome kako ce da obezbede nova radna mesta , kako ce da se bore protiv monopola i time slicnim stvarima. Ali dobro vazno nama od sledece nedelje da ce da poskupi gorivo za 4 dinara ...

Delija 88

pre 14 godina

hahahahahahahahaa Da nije smesno bilo bi ZALOSNO!!!Na kakve nacine sve pokusavate da nas unistite ovo je neverovatno.Jel to zato sto niko ne moze da nam otkine bod da bi vas Partizan bio prvi.E nece moci srce moje.Ne daj se Lukicu DELIJE su uz tebe!!!

sever 4ever

pre 14 godina

Za ovakve gluposti treba smeniti javnog tuzioca, pa zar pored silnih kriminalaca oni gone Lukica za duks koji je legalno kupio i platio porez drzavi. Sa ovakvim tuziocem ganjacemo ljude koji prelaze van pesackog a kriminalci ce divljati gradom kao i do sad.

Radomir Krstic

pre 14 godina

Jezim se od nasih politicara i cinjenice da su unazadili 'demokratiju' 100 godina.Da parafraziram sto je Lukic rekao:'Ako je moje nosenje duksa najveci problem koji nasa zemlja ima blago nama'Cccc,na niske smo grane pali!!!

Vladan R

pre 14 godina

Rekoh vec jednom da pesma ima dve verzije sa barjaktarom i sa huliganima. S obzirom da je na duksu barjaktar svako dobronameran i ako normalno i pozitivno razmislja lako ce zakljuciti kakav bi nastavak pomenuti tekst na dukserici mogao da ima. Onaj ko razmislja na drugi onaj destruktivan nacin bi morao da se zamisli i ozbiljno se zapita zasto on bas tako razmislja.

transparentno=providno?

pre 14 godina

1. Ja sam zvezdas.
2. Licno ne podrzavam odluku Lukica da nosi duks na utakmici uopste, a tek duks koji ikako moze da se dovede u vezu sa huliganstvom... Nesmotreno nema sta.
3. Tuzilastvo moze da trazi zatvor, novcanu kaznu, dobrotvoran rad, sta god, ali ne moze ono da trazi smenu jer to po meni nije i ne treba da bude u njegovoj nadleznosti, podlozno je zloupotrebama, korupciji itd.
4. Svidja mi se za sada sta Lukic radi za Zvezdu, za razliku od prethodnika, koji su ocigledno bili OK tuzilastvu iako su imali vise putera na glavi nego sto ga ima na prodaji u Srbiji.
5. Tuzilastvo bi po istoj logici moglo da trazi smenu cirka 50% politicara, koji iako nisu prekrsili zakon, imaju i te kakvu moralnu odgovornost...Uzmimo samo zasedanja po 6 puta na dan RIK-a, to je cak mozda i krivicno delo, a mrzi me vise i da nabrajam, ima toga koliko volite...

Mikelle

pre 14 godina

ja sam grobar, i ne znam cemu sve ovo ...

bre ljudi ova drzava nije normalna ... pa covek je nosio DUKS !!! alo bre, DUKS !!! nije oruzje, alkohol, sta god ... DUKS kojim podrzava svoj klub i na kome ne pise ama bas nista strasno ...

pa dokle bre ... znaju ko su glavni mafijasi, i sta je pravi problem drzave ... ali ne smeju da ga rese, jer bi SVI oni (politicari) ostali bez posla i zavrsili u zatvoru ...

njima na cast, a Lekicu cestitke ...

Pozdrav svim normalnim ljudima ...

dosta OBMANE !

ultras

pre 14 godina

"Dok se zemlja, dok se zemlja oko sunca kreće, zvezdini se barjaktari umiriti neće, duva tajfun, duva tajfun, košava sve nosi, svakom vetru, svakom vetru, barjak naš prkosi."

http://www.youtube.com/watch?v=e4Y2-gSlzPA sporna pesma sa utakmice...? 0:22 min

Mikelle

pre 14 godina

ja sam grobar, i ne znam cemu sve ovo ...

bre ljudi ova drzava nije normalna ... pa covek je nosio DUKS !!! alo bre, DUKS !!! nije oruzje, alkohol, sta god ... DUKS kojim podrzava svoj klub i na kome ne pise ama bas nista strasno ...

pa dokle bre ... znaju ko su glavni mafijasi, i sta je pravi problem drzave ... ali ne smeju da ga rese, jer bi SVI oni (politicari) ostali bez posla i zavrsili u zatvoru ...

njima na cast, a Lekicu cestitke ...

Pozdrav svim normalnim ljudima ...

dosta OBMANE !

sever 4ever

pre 14 godina

Za ovakve gluposti treba smeniti javnog tuzioca, pa zar pored silnih kriminalaca oni gone Lukica za duks koji je legalno kupio i platio porez drzavi. Sa ovakvim tuziocem ganjacemo ljude koji prelaze van pesackog a kriminalci ce divljati gradom kao i do sad.

Radomir Krstic

pre 14 godina

Jezim se od nasih politicara i cinjenice da su unazadili 'demokratiju' 100 godina.Da parafraziram sto je Lukic rekao:'Ako je moje nosenje duksa najveci problem koji nasa zemlja ima blago nama'Cccc,na niske smo grane pali!!!

rAdd3

pre 14 godina

Ja mislim da tu nema osnova za smenu Lukica, zato sto reci te pesme mogu da se tumace na razlicite nacine ...
A jos jedno mnogo bitna stvar, mislim da UEFA zabranjuje mesanje politike u fudbalska pitanja ( cak mislim i da su neke reprezentacije bile suspendovane zbog takvih radnji)
Sve ovo verovatno mediji "pumpaju" zbog zelje za ekskluzivom ....

Podrska predsedniku !
Svi na stadion !!!

Delija 88

pre 14 godina

hahahahahahahahaa Da nije smesno bilo bi ZALOSNO!!!Na kakve nacine sve pokusavate da nas unistite ovo je neverovatno.Jel to zato sto niko ne moze da nam otkine bod da bi vas Partizan bio prvi.E nece moci srce moje.Ne daj se Lukicu DELIJE su uz tebe!!!

ubice pustaju,zar ne???

pre 14 godina

Ubistvo navijaca na stadionu JNA - nijedan dan zatvora, ubistvo navijaca Vojvodine - nijedan dan zatvora, ubistvo francuskog navijaca - nijedan dan zatvora, nosenje duksa koji tuziocu radja inspiraciju za kreiranje nastavka pesme - dozivotna robija!!! I ko je sad drzavni projekat??? Radovanovic = reinkarnacija M. Marjanovica.

Nikola

pre 14 godina

A zašto se tužilac nije raspitao čije ime su navijači NP predložili za ime stadiona u NP? Zar ratni zločinac koji je streljan nakon WWII za ubistva i Srba i Muslimana, to je ok?

Jel dukserica veći problem od tog transparenta? Zato je uprava NP odmah pojurila da zaštiti Lukića...

Piksi sa centra

pre 14 godina

Posle ovakvih najnovijih akcija naseg tuzioca svi mi gradjani imamo puno pravo da tuzimo drzavu zbog toga sto je nesposobne kadrove postavila na najodgovornija mesta u drzavi i da zahteva proveru inteligencije i mentalne sposobnosti istih. Drzava propada, kriminal na svakom koraku, a oni jure ljude zbog duksa i zdravice!? Pa to ni Shekspir ni Nusic ne bi umeli da smisle!

Vladan R

pre 14 godina

Rekoh vec jednom da pesma ima dve verzije sa barjaktarom i sa huliganima. S obzirom da je na duksu barjaktar svako dobronameran i ako normalno i pozitivno razmislja lako ce zakljuciti kakav bi nastavak pomenuti tekst na dukserici mogao da ima. Onaj ko razmislja na drugi onaj destruktivan nacin bi morao da se zamisli i ozbiljno se zapita zasto on bas tako razmislja.

Док се земља око сунца креће звездини се ба&#

pre 14 godina

Иако сам из Врњачке Бање и имам 14 година, кад би ово урадили ја бих први отишао у БГ на протест.
Ало људи носио је ДУКС, на ком је почетак звездине НАВИЈАЧКЕ песме!
Ово је за мене најчистији идиотизам, немам речи заиста.

Напред ЛУКИЋУ!

ultras

pre 14 godina

"Dok se zemlja, dok se zemlja oko sunca kreće, zvezdini se barjaktari umiriti neće, duva tajfun, duva tajfun, košava sve nosi, svakom vetru, svakom vetru, barjak naš prkosi."

http://www.youtube.com/watch?v=e4Y2-gSlzPA sporna pesma sa utakmice...? 0:22 min

Djordje

pre 14 godina

"Mene zanima moji Zvezdasi, kada ste vi poslednji put pre Novog Pazara pevali "benignu" verziju pesme. I to sve govori. Znaju to i Radovanovic i Lukic i svi mi.
(Milos, 3. novembar 2009 17:51) "

Zapitaj se kada je poslednji put pevana "maligna" verzija. Neki kazu 1996.e, a koliko ja znam je da se zadnjih 10 godina nije pevala ni jedna verzija ove pesme.

Hogar

pre 14 godina

Sta sve drzava nece da uradi ne bi li ozivelu Zvezduponovo sahranila.Svi dosadasnji pokusaji da se Zvezda destabilizuje. Nije im poslo za rukom. Sada im je na meti Lukic. To sto radi tuzilastvo to nema nigde u svetu. Zvezda bi trebalo da se zali UEFA a onda oni reaguju jer je zabranjeno mesanje politike u fudbal. A onda ce datrpi i ceo jugoslovenski fudbal pa i reprezentacija

Igor Bg

pre 14 godina

A zar nije lakše odmah uhapsiti Lukića zbog širenja anarhije, podrivanja ustavnog poretka i zaustavljanja progresa tj. izgradnje velelepnog i neophodnog Delta Ušća Merkator Cityja na mestu Marakane? A sve fudbalere i stručni štab proterati iz zemlje zbog ugrožavanja manjina (navijača Partizana)?
E, pa, ćeraćemo se još! Svi na Sever!

transparentno=providno?

pre 14 godina

1. Ja sam zvezdas.
2. Licno ne podrzavam odluku Lukica da nosi duks na utakmici uopste, a tek duks koji ikako moze da se dovede u vezu sa huliganstvom... Nesmotreno nema sta.
3. Tuzilastvo moze da trazi zatvor, novcanu kaznu, dobrotvoran rad, sta god, ali ne moze ono da trazi smenu jer to po meni nije i ne treba da bude u njegovoj nadleznosti, podlozno je zloupotrebama, korupciji itd.
4. Svidja mi se za sada sta Lukic radi za Zvezdu, za razliku od prethodnika, koji su ocigledno bili OK tuzilastvu iako su imali vise putera na glavi nego sto ga ima na prodaji u Srbiji.
5. Tuzilastvo bi po istoj logici moglo da trazi smenu cirka 50% politicara, koji iako nisu prekrsili zakon, imaju i te kakvu moralnu odgovornost...Uzmimo samo zasedanja po 6 puta na dan RIK-a, to je cak mozda i krivicno delo, a mrzi me vise i da nabrajam, ima toga koliko volite...

dux

pre 14 godina

prvi dan sam se smejao na vest , a sada vec ne mogu da verujem sta citam i cime se on bave.znaci sada raspravljamo o dukserici, a vec koliko vremena nije bila neka vest ,kako recimo,napreduje istraga o ucesnicima usmrcivanja onog jadnog francuza...
Daj ljudi recite mi da je ovo neka skrivena kamera , molim vas

Pravda za Delije

pre 14 godina

Kako tuzilac nije pokrenuo postupak protiv Tomislava Nikolica koji je javno rekao da mu je zelja da Srbija bude necija gubernija, kako ne kazni ove sto dolaze u skupstinu u majcama i to sa likom okrivljenog za ratne zlocine. Pa to je podsticanje na nasilje, on je covek otisao na utakmicu, a ne u skupstinu da odlucuje o milionima gladnih i nesrecnih. Gospodine V.D. kako ste dosli tako cete da odete, ali ovakvi propusti ce se pamtiti.

StefanTheGreat

pre 14 godina

Super kao i uvek zavlace nas sa glupostima umesto da pricaju o tome kako ce da obezbede nova radna mesta , kako ce da se bore protiv monopola i time slicnim stvarima. Ali dobro vazno nama od sledece nedelje da ce da poskupi gorivo za 4 dinara ...

Bole

pre 14 godina

Očigledno je da ista ekipa koja vrši državni progon Džajića sada napada Lukića.

Ofsajdizan zaostaje četiri boda i svaka pomoć mu je dobrodošla.

Vlada_NBgd

pre 14 godina

"Dok se zemlja oko sunca kreće, Zvezdini se huligani umiriti neće. Zveče štangle, palice i lanci, evo, idu Zvezdini ludaci". Lirska poezija, nema sta. Plus, miroljubivi, bezazleni decak profinjene fizionomije koji veselo mase zvezdinom zastavom!? Stvarno, sta je tu vama nasilno, agresivno i huliganski? Bas naprotiv, sve odise humanizmom i ljubavlju za zvezdu, crkvu, Boga i coveka:-))
(predsednik huli-Gan, 3. novembar 2009 22:13)

Partizanovi navijaci na vecini svojih zastava imaju mrtvacke glave, sto je, verovatno, simbol mira i srece u svetu, ali ne pamtim da ih je iko ikad tuzio zbog toga...

Филип

pre 14 godina

Док се земља око сунца креће,
Волећемо лептириће и цвеће,
Што је леп онај мали зека,
Хитај зеко бамби те чека,
Када чујем песму птичица,
Отме ми се одмах осмех с лица.

Montoya

pre 14 godina

Sta reci za Radovanovica,osim da bi ga trebalo poslati na onaj test za prosek inteligencije koji poseduje,a ti Lukicu DRZI SE NE DA JU TE TVOJE DELIJE!

Miljuš

pre 14 godina

Kada će ovi iz "Crvene zvezde" da se urazume i da prestanu da se igraju sa državom. Da li je njima jasno da država nikada ne sme da dozvoli da se iko stavi iznad nje, inače neće biti države. A Lukić bi mogao da se obuče pristojno, kao što su to nekada radili Mitić, Stanković, Miljanić... Pre četrdesetak godina "Zvezda" je gostovala u Zagrebu i igrači su krenuli u šetnju. Pavlović (Pavika) izišao je bez sakoa i kravate, samo u košulji. Miljanić ga je vratio u hotel da se prikladno obuče, onako kako dolikuje igraču velikog kluba. Šta ovaj Lukić ovde izigrava: tinejdžera? Ne, početni stihovi na dukseru zaista nemaju poznati nastavak. Huligani, došao vam je kraj. Nećete plašiti mirne ljude ni na ulici, ni na stadionu, ni u biblioteci, ni u operi, ni u crkvi...

dada

pre 14 godina

Dok se zemlja oko sunca kreće, Zvezdini se huligani umiriti neće. Zveče štangle, palice i lanci, evo, idu Zvezdini ludaci". Lirska poezija, nema sta. Plus, miroljubivi, bezazleni decak profinjene fizionomije koji veselo mase zvezdinom zastavom!? Stvarno, sta je tu vama nasilno, agresivno i huliganski? Bas naprotiv, sve odise humanizmom i ljubavlju za zvezdu, crkvu, Boga i coveka:-))
(predsednik huli-Gan, 3. novembar 2009 22:13)


Jadan ti. Razmisli malo o ovome sta si napisao, Nisu ti sve na broju.

stefan

pre 14 godina

auuu sta su ti mediji... da ne poveruje covek... pa sta to crvena zvezda radi lose osim sto pobedjuje sve zive??? jel problem sto partizan nece biti sampion? pa samo nas jos vise jacate ovako! ZVEZDA SAMPION!

Djenka

pre 14 godina

Treba izaci na ulicu i traziti smenu tuzilastva zbog tracenja vremena i para iz budzeta. Pored toliko kriminala oni se zanimaju jednim duksom. Dozovotni otkazi su im mala kazna za ovaj bezobrazluk.

jos jednom hvala

pre 14 godina

Hvala ti drzavo Srbijo sto nas dodatno homogenizujes. Svakim novim danom sve vise se osecam kao zaista pripadajuci deo tog velikog organizma.

Dragutin Durutović

pre 14 godina

Шта умишља овај тужилац, нашравили су тамницу од Србије, више човјек не зна шта је кривично или прекршајно дјело , ово је горе од инквизицје, ово је просто невјероватно , као ружан сан !

Steven

pre 14 godina

Najveći problem ove države je taj što se ide iz krajnosti u krajnost.
U redu je da se država obračuna sa huliganima i kriminalom,ali dosadašnji potezi tužilaštva nikako ne doprinose tom cilju,jer nekako sve počinje da liči na tragikomediju ala Balkanski špijun,sad su svi sumnjivi i potencijalni huligani-počevši od predsednika države.
Ovde treba onaj smajli što se krsti i povraća u isto vreme...Narod Vam se smeje,tužioče Čvoroviću...

Sta sad?

pre 14 godina

Na koliko hektara se prostire kompleks marakane? Neki vec vide trzni centar iliti shopping mall, poslovne zgrade, stambene zgrade..

Za lepsu Srbiju i Beograd!

navijac, ne huligan

pre 14 godina

Kad je Čaviću oduzeta medalja zbog majce sa natpisom "Kosovo je Srbija" svi su bili šokirani. Jel da malo previše koincidencije? Ali to su bili "zli" stranci, a ovo su "dobri" naši... Strašno...

krle

pre 14 godina

Moramo konačno prestati da banalno gledamo na stvari. Kada su igrači i funkcioneri Zvezde podržali Uroša Mišića, niko iz državnih institucija nije reagovao, pa smo dobili dalje jačanje nasilja na stadionima i oko njega, koje je kulminiralo nedavno ubistvom Brisa Tatona. Sada smo na prekretnici, ništa više nije banalno, ni čaša šampanjca, ni onaj ko je uneo alkohol na stadion, ni onaj ko prodaje dukserice sa inkriminisanim tekstom, a naročito ne onaj ko ih nosi. Poenta je da huligani shvate da ih više niko ne podržava, da nemaju potporu u državnim i klupskim strukturama i da policija i tužilaštvo rade svoj posao.

sonebg

pre 14 godina

Onda kazniti i one koji ga legalno prodaju. Ovo je smesno. Dok se zemlja oko sunca krece..... Ovo jedino kod inkvizicije bi bilo kaznjivo a mozda ce i Lukica da muce. Zasto ne kaznjavaju one sto nose majce sa listom marihuane? Ima raznih motiva onda za kaznjavanje ako je do toga.

dragan

pre 14 godina

Tako su uhapsili Dzajica,da se ne bi vratio i oporavio zvezdu.. Sada rade to isto sa Lukicem, da bi zvezda pala i kupio je neko, posto zasto i sagradio neki soping mol. Mnogo je providno. Unisti Zvezdu da bi neko oteo gradjevinsko zemljiste. BRUKA ZA DRZAVU.

milos

pre 14 godina

Radovanovic te tuzi, Radovanovic ti sudi.
Da nisam iz Srbije verovatno bih bio zgranut nad ovakvim izjavama tuzioca.
Jos da sam znao da ne upisujem Pravni fakultet laksi bi mi zivot bio.

Dj_O_L_E

pre 14 godina

Ako mu za ovo zabrane vrsenje funkcije onda stvarno ne znam od muke sta cu da kazem.Mozda,ali napominjem,mozda je pogresio sto je nosio tu duksericu,ali mislim da za to moze platiti manju novcanu kaznu.Ne znam kako mogu da razmisljaju o suspenziji.Jos ako se u pesmi pominju samo barjaci i(cini mi se) zastave onda nema logike polemisati oko toga.

BC

pre 14 godina

Boga mi, tuzilac je u pravu! On je nosio majicu na kojoj pise neki stih koji se moze nastaviti ovako ili onako. Tuzilac misli - onako. Malo li je? Istina, utakmica je prosla bez incidenata ali moglo je da ih bude. Tuzilac misli da ih je Lukic izazivao. Malo li je? Ovde deluje pravna drzava! O tome sto nam je fudbal slab - o tome drugi put. Je l i monistarka misli kao tuzilac? Verovatno misli cim se nije javila. A ona bar zna sta je to sport. Bravo majstorka!
BC

Srdjan

pre 14 godina

Znaci ode PDV na 19%,ili cemo da damo telekom za dz,ili se usvaja statut Vojvodine...mislim da je duks ipak najveci problem...Srbijo zamljo medju sljivama...

focus

pre 14 godina

Kontam da je ovo ok odlukica,ono nem pojma ustvari.
(pepika, 3. novembar 2009 17:02

колико ја видим, ти мало знаш, а још слабије капираш, зато боље затвори ту септичку јаму (уста). Кажу да је човек вреднији док неотвори уста, е па зато и теби препоручујем да се држиш тога, јер је очигледно да си ограничен ко тераса.

Ti se bori,SEVER ce da gori ...

pre 14 godina

Drzava je legalno dozvolila prodaju ovog duksa!U cemu je sad problem???Ovaj je pio alhohol na utakmici Srbija-Rumunija i jel bio kaznjen???STRASNO STA SE DESAVA,PODRSKA LUKICU

darcoolio

pre 14 godina

"Gospodin" tužilac očigledno nema preča posla u životu.
Ako mu je LEGALNO kupljen duks najveću problem u životu, onda su naše ulice najbezbednije na svetu i nigde čovek ne može da vidi dilera na njima...
Državno tu žilaštvo nam je kao cirkus Medrano...

bla bla

pre 14 godina

Ne znam je l od muve,tj.dukserice prave medveda,ili od nas magarce....strasno kakvim se glupostima bave....ko da smo u Svedskoj...

Milos

pre 14 godina

Mene zanima moji Zvezdasi, kada ste vi poslednji put pre Novog Pazara pevali "benignu" verziju pesme. I to sve govori. Znaju to i Radovanovic i Lukic i svi mi.

predsednik huli-Gan

pre 14 godina

"Dok se zemlja oko sunca kreće, Zvezdini se huligani umiriti neće. Zveče štangle, palice i lanci, evo, idu Zvezdini ludaci". Lirska poezija, nema sta. Plus, miroljubivi, bezazleni decak profinjene fizionomije koji veselo mase zvezdinom zastavom!? Stvarno, sta je tu vama nasilno, agresivno i huliganski? Bas naprotiv, sve odise humanizmom i ljubavlju za zvezdu, crkvu, Boga i coveka:-))

TITO

pre 14 godina

Pa iskreno lukić voli zvezdu, ali dobit će nogu jer je on sitna riba, i ne može pomoći zvezdi koliko bi svi želili! FILIP ZEPTER je pored stranih ulagača jedina šansa!!! ZVEZDA JE ŽIVOT, LUKIĆ JE SOLIDNA REALNOST, A ZEPTER SIGURNA BUDUĆNOST!!

Miljuš

pre 14 godina

Kada će ovi iz "Crvene zvezde" da se urazume i da prestanu da se igraju sa državom. Da li je njima jasno da država nikada ne sme da dozvoli da se iko stavi iznad nje, inače neće biti države. A Lukić bi mogao da se obuče pristojno, kao što su to nekada radili Mitić, Stanković, Miljanić... Pre četrdesetak godina "Zvezda" je gostovala u Zagrebu i igrači su krenuli u šetnju. Pavlović (Pavika) izišao je bez sakoa i kravate, samo u košulji. Miljanić ga je vratio u hotel da se prikladno obuče, onako kako dolikuje igraču velikog kluba. Šta ovaj Lukić ovde izigrava: tinejdžera? Ne, početni stihovi na dukseru zaista nemaju poznati nastavak. Huligani, došao vam je kraj. Nećete plašiti mirne ljude ni na ulici, ni na stadionu, ni u biblioteci, ni u operi, ni u crkvi...

krle

pre 14 godina

Moramo konačno prestati da banalno gledamo na stvari. Kada su igrači i funkcioneri Zvezde podržali Uroša Mišića, niko iz državnih institucija nije reagovao, pa smo dobili dalje jačanje nasilja na stadionima i oko njega, koje je kulminiralo nedavno ubistvom Brisa Tatona. Sada smo na prekretnici, ništa više nije banalno, ni čaša šampanjca, ni onaj ko je uneo alkohol na stadion, ni onaj ko prodaje dukserice sa inkriminisanim tekstom, a naročito ne onaj ko ih nosi. Poenta je da huligani shvate da ih više niko ne podržava, da nemaju potporu u državnim i klupskim strukturama i da policija i tužilaštvo rade svoj posao.

Milos

pre 14 godina

Mene zanima moji Zvezdasi, kada ste vi poslednji put pre Novog Pazara pevali "benignu" verziju pesme. I to sve govori. Znaju to i Radovanovic i Lukic i svi mi.

predsednik huli-Gan

pre 14 godina

"Dok se zemlja oko sunca kreće, Zvezdini se huligani umiriti neće. Zveče štangle, palice i lanci, evo, idu Zvezdini ludaci". Lirska poezija, nema sta. Plus, miroljubivi, bezazleni decak profinjene fizionomije koji veselo mase zvezdinom zastavom!? Stvarno, sta je tu vama nasilno, agresivno i huliganski? Bas naprotiv, sve odise humanizmom i ljubavlju za zvezdu, crkvu, Boga i coveka:-))

Sta sad?

pre 14 godina

Na koliko hektara se prostire kompleks marakane? Neki vec vide trzni centar iliti shopping mall, poslovne zgrade, stambene zgrade..

Za lepsu Srbiju i Beograd!

TITO

pre 14 godina

Pa iskreno lukić voli zvezdu, ali dobit će nogu jer je on sitna riba, i ne može pomoći zvezdi koliko bi svi želili! FILIP ZEPTER je pored stranih ulagača jedina šansa!!! ZVEZDA JE ŽIVOT, LUKIĆ JE SOLIDNA REALNOST, A ZEPTER SIGURNA BUDUĆNOST!!

Mikelle

pre 14 godina

ja sam grobar, i ne znam cemu sve ovo ...

bre ljudi ova drzava nije normalna ... pa covek je nosio DUKS !!! alo bre, DUKS !!! nije oruzje, alkohol, sta god ... DUKS kojim podrzava svoj klub i na kome ne pise ama bas nista strasno ...

pa dokle bre ... znaju ko su glavni mafijasi, i sta je pravi problem drzave ... ali ne smeju da ga rese, jer bi SVI oni (politicari) ostali bez posla i zavrsili u zatvoru ...

njima na cast, a Lekicu cestitke ...

Pozdrav svim normalnim ljudima ...

dosta OBMANE !

Delija 88

pre 14 godina

hahahahahahahahaa Da nije smesno bilo bi ZALOSNO!!!Na kakve nacine sve pokusavate da nas unistite ovo je neverovatno.Jel to zato sto niko ne moze da nam otkine bod da bi vas Partizan bio prvi.E nece moci srce moje.Ne daj se Lukicu DELIJE su uz tebe!!!

sever 4ever

pre 14 godina

Za ovakve gluposti treba smeniti javnog tuzioca, pa zar pored silnih kriminalaca oni gone Lukica za duks koji je legalno kupio i platio porez drzavi. Sa ovakvim tuziocem ganjacemo ljude koji prelaze van pesackog a kriminalci ce divljati gradom kao i do sad.

Док се земља око сунца креће звездини се ба&#

pre 14 godina

Иако сам из Врњачке Бање и имам 14 година, кад би ово урадили ја бих први отишао у БГ на протест.
Ало људи носио је ДУКС, на ком је почетак звездине НАВИЈАЧКЕ песме!
Ово је за мене најчистији идиотизам, немам речи заиста.

Напред ЛУКИЋУ!

rAdd3

pre 14 godina

Ja mislim da tu nema osnova za smenu Lukica, zato sto reci te pesme mogu da se tumace na razlicite nacine ...
A jos jedno mnogo bitna stvar, mislim da UEFA zabranjuje mesanje politike u fudbalska pitanja ( cak mislim i da su neke reprezentacije bile suspendovane zbog takvih radnji)
Sve ovo verovatno mediji "pumpaju" zbog zelje za ekskluzivom ....

Podrska predsedniku !
Svi na stadion !!!

focus

pre 14 godina

Kontam da je ovo ok odlukica,ono nem pojma ustvari.
(pepika, 3. novembar 2009 17:02

колико ја видим, ти мало знаш, а још слабије капираш, зато боље затвори ту септичку јаму (уста). Кажу да је човек вреднији док неотвори уста, е па зато и теби препоручујем да се држиш тога, јер је очигледно да си ограничен ко тераса.

Radomir Krstic

pre 14 godina

Jezim se od nasih politicara i cinjenice da su unazadili 'demokratiju' 100 godina.Da parafraziram sto je Lukic rekao:'Ako je moje nosenje duksa najveci problem koji nasa zemlja ima blago nama'Cccc,na niske smo grane pali!!!

transparentno=providno?

pre 14 godina

1. Ja sam zvezdas.
2. Licno ne podrzavam odluku Lukica da nosi duks na utakmici uopste, a tek duks koji ikako moze da se dovede u vezu sa huliganstvom... Nesmotreno nema sta.
3. Tuzilastvo moze da trazi zatvor, novcanu kaznu, dobrotvoran rad, sta god, ali ne moze ono da trazi smenu jer to po meni nije i ne treba da bude u njegovoj nadleznosti, podlozno je zloupotrebama, korupciji itd.
4. Svidja mi se za sada sta Lukic radi za Zvezdu, za razliku od prethodnika, koji su ocigledno bili OK tuzilastvu iako su imali vise putera na glavi nego sto ga ima na prodaji u Srbiji.
5. Tuzilastvo bi po istoj logici moglo da trazi smenu cirka 50% politicara, koji iako nisu prekrsili zakon, imaju i te kakvu moralnu odgovornost...Uzmimo samo zasedanja po 6 puta na dan RIK-a, to je cak mozda i krivicno delo, a mrzi me vise i da nabrajam, ima toga koliko volite...

Bole

pre 14 godina

Očigledno je da ista ekipa koja vrši državni progon Džajića sada napada Lukića.

Ofsajdizan zaostaje četiri boda i svaka pomoć mu je dobrodošla.

BC

pre 14 godina

Boga mi, tuzilac je u pravu! On je nosio majicu na kojoj pise neki stih koji se moze nastaviti ovako ili onako. Tuzilac misli - onako. Malo li je? Istina, utakmica je prosla bez incidenata ali moglo je da ih bude. Tuzilac misli da ih je Lukic izazivao. Malo li je? Ovde deluje pravna drzava! O tome sto nam je fudbal slab - o tome drugi put. Je l i monistarka misli kao tuzilac? Verovatno misli cim se nije javila. A ona bar zna sta je to sport. Bravo majstorka!
BC

ubice pustaju,zar ne???

pre 14 godina

Ubistvo navijaca na stadionu JNA - nijedan dan zatvora, ubistvo navijaca Vojvodine - nijedan dan zatvora, ubistvo francuskog navijaca - nijedan dan zatvora, nosenje duksa koji tuziocu radja inspiraciju za kreiranje nastavka pesme - dozivotna robija!!! I ko je sad drzavni projekat??? Radovanovic = reinkarnacija M. Marjanovica.

Филип

pre 14 godina

Док се земља око сунца креће,
Волећемо лептириће и цвеће,
Што је леп онај мали зека,
Хитај зеко бамби те чека,
Када чујем песму птичица,
Отме ми се одмах осмех с лица.

Hogar

pre 14 godina

Sta sve drzava nece da uradi ne bi li ozivelu Zvezduponovo sahranila.Svi dosadasnji pokusaji da se Zvezda destabilizuje. Nije im poslo za rukom. Sada im je na meti Lukic. To sto radi tuzilastvo to nema nigde u svetu. Zvezda bi trebalo da se zali UEFA a onda oni reaguju jer je zabranjeno mesanje politike u fudbal. A onda ce datrpi i ceo jugoslovenski fudbal pa i reprezentacija

Pravda za Delije

pre 14 godina

Kako tuzilac nije pokrenuo postupak protiv Tomislava Nikolica koji je javno rekao da mu je zelja da Srbija bude necija gubernija, kako ne kazni ove sto dolaze u skupstinu u majcama i to sa likom okrivljenog za ratne zlocine. Pa to je podsticanje na nasilje, on je covek otisao na utakmicu, a ne u skupstinu da odlucuje o milionima gladnih i nesrecnih. Gospodine V.D. kako ste dosli tako cete da odete, ali ovakvi propusti ce se pamtiti.

Igor Bg

pre 14 godina

A zar nije lakše odmah uhapsiti Lukića zbog širenja anarhije, podrivanja ustavnog poretka i zaustavljanja progresa tj. izgradnje velelepnog i neophodnog Delta Ušća Merkator Cityja na mestu Marakane? A sve fudbalere i stručni štab proterati iz zemlje zbog ugrožavanja manjina (navijača Partizana)?
E, pa, ćeraćemo se još! Svi na Sever!

Nikola

pre 14 godina

A zašto se tužilac nije raspitao čije ime su navijači NP predložili za ime stadiona u NP? Zar ratni zločinac koji je streljan nakon WWII za ubistva i Srba i Muslimana, to je ok?

Jel dukserica veći problem od tog transparenta? Zato je uprava NP odmah pojurila da zaštiti Lukića...

dada

pre 14 godina

Dok se zemlja oko sunca kreće, Zvezdini se huligani umiriti neće. Zveče štangle, palice i lanci, evo, idu Zvezdini ludaci". Lirska poezija, nema sta. Plus, miroljubivi, bezazleni decak profinjene fizionomije koji veselo mase zvezdinom zastavom!? Stvarno, sta je tu vama nasilno, agresivno i huliganski? Bas naprotiv, sve odise humanizmom i ljubavlju za zvezdu, crkvu, Boga i coveka:-))
(predsednik huli-Gan, 3. novembar 2009 22:13)


Jadan ti. Razmisli malo o ovome sta si napisao, Nisu ti sve na broju.

Dj_O_L_E

pre 14 godina

Ako mu za ovo zabrane vrsenje funkcije onda stvarno ne znam od muke sta cu da kazem.Mozda,ali napominjem,mozda je pogresio sto je nosio tu duksericu,ali mislim da za to moze platiti manju novcanu kaznu.Ne znam kako mogu da razmisljaju o suspenziji.Jos ako se u pesmi pominju samo barjaci i(cini mi se) zastave onda nema logike polemisati oko toga.

Piksi sa centra

pre 14 godina

Posle ovakvih najnovijih akcija naseg tuzioca svi mi gradjani imamo puno pravo da tuzimo drzavu zbog toga sto je nesposobne kadrove postavila na najodgovornija mesta u drzavi i da zahteva proveru inteligencije i mentalne sposobnosti istih. Drzava propada, kriminal na svakom koraku, a oni jure ljude zbog duksa i zdravice!? Pa to ni Shekspir ni Nusic ne bi umeli da smisle!

jos jednom hvala

pre 14 godina

Hvala ti drzavo Srbijo sto nas dodatno homogenizujes. Svakim novim danom sve vise se osecam kao zaista pripadajuci deo tog velikog organizma.

Djordje

pre 14 godina

"Mene zanima moji Zvezdasi, kada ste vi poslednji put pre Novog Pazara pevali "benignu" verziju pesme. I to sve govori. Znaju to i Radovanovic i Lukic i svi mi.
(Milos, 3. novembar 2009 17:51) "

Zapitaj se kada je poslednji put pevana "maligna" verzija. Neki kazu 1996.e, a koliko ja znam je da se zadnjih 10 godina nije pevala ni jedna verzija ove pesme.

stefan

pre 14 godina

auuu sta su ti mediji... da ne poveruje covek... pa sta to crvena zvezda radi lose osim sto pobedjuje sve zive??? jel problem sto partizan nece biti sampion? pa samo nas jos vise jacate ovako! ZVEZDA SAMPION!

Vlada_NBgd

pre 14 godina

"Dok se zemlja oko sunca kreće, Zvezdini se huligani umiriti neće. Zveče štangle, palice i lanci, evo, idu Zvezdini ludaci". Lirska poezija, nema sta. Plus, miroljubivi, bezazleni decak profinjene fizionomije koji veselo mase zvezdinom zastavom!? Stvarno, sta je tu vama nasilno, agresivno i huliganski? Bas naprotiv, sve odise humanizmom i ljubavlju za zvezdu, crkvu, Boga i coveka:-))
(predsednik huli-Gan, 3. novembar 2009 22:13)

Partizanovi navijaci na vecini svojih zastava imaju mrtvacke glave, sto je, verovatno, simbol mira i srece u svetu, ali ne pamtim da ih je iko ikad tuzio zbog toga...

ultras

pre 14 godina

"Dok se zemlja, dok se zemlja oko sunca kreće, zvezdini se barjaktari umiriti neće, duva tajfun, duva tajfun, košava sve nosi, svakom vetru, svakom vetru, barjak naš prkosi."

http://www.youtube.com/watch?v=e4Y2-gSlzPA sporna pesma sa utakmice...? 0:22 min

Djenka

pre 14 godina

Treba izaci na ulicu i traziti smenu tuzilastva zbog tracenja vremena i para iz budzeta. Pored toliko kriminala oni se zanimaju jednim duksom. Dozovotni otkazi su im mala kazna za ovaj bezobrazluk.

navijac, ne huligan

pre 14 godina

Kad je Čaviću oduzeta medalja zbog majce sa natpisom "Kosovo je Srbija" svi su bili šokirani. Jel da malo previše koincidencije? Ali to su bili "zli" stranci, a ovo su "dobri" naši... Strašno...

Vladan R

pre 14 godina

Rekoh vec jednom da pesma ima dve verzije sa barjaktarom i sa huliganima. S obzirom da je na duksu barjaktar svako dobronameran i ako normalno i pozitivno razmislja lako ce zakljuciti kakav bi nastavak pomenuti tekst na dukserici mogao da ima. Onaj ko razmislja na drugi onaj destruktivan nacin bi morao da se zamisli i ozbiljno se zapita zasto on bas tako razmislja.

Dragutin Durutović

pre 14 godina

Шта умишља овај тужилац, нашравили су тамницу од Србије, више човјек не зна шта је кривично или прекршајно дјело , ово је горе од инквизицје, ово је просто невјероватно , као ружан сан !

Montoya

pre 14 godina

Sta reci za Radovanovica,osim da bi ga trebalo poslati na onaj test za prosek inteligencije koji poseduje,a ti Lukicu DRZI SE NE DA JU TE TVOJE DELIJE!

dux

pre 14 godina

prvi dan sam se smejao na vest , a sada vec ne mogu da verujem sta citam i cime se on bave.znaci sada raspravljamo o dukserici, a vec koliko vremena nije bila neka vest ,kako recimo,napreduje istraga o ucesnicima usmrcivanja onog jadnog francuza...
Daj ljudi recite mi da je ovo neka skrivena kamera , molim vas

sonebg

pre 14 godina

Onda kazniti i one koji ga legalno prodaju. Ovo je smesno. Dok se zemlja oko sunca krece..... Ovo jedino kod inkvizicije bi bilo kaznjivo a mozda ce i Lukica da muce. Zasto ne kaznjavaju one sto nose majce sa listom marihuane? Ima raznih motiva onda za kaznjavanje ako je do toga.

Ti se bori,SEVER ce da gori ...

pre 14 godina

Drzava je legalno dozvolila prodaju ovog duksa!U cemu je sad problem???Ovaj je pio alhohol na utakmici Srbija-Rumunija i jel bio kaznjen???STRASNO STA SE DESAVA,PODRSKA LUKICU

Steven

pre 14 godina

Najveći problem ove države je taj što se ide iz krajnosti u krajnost.
U redu je da se država obračuna sa huliganima i kriminalom,ali dosadašnji potezi tužilaštva nikako ne doprinose tom cilju,jer nekako sve počinje da liči na tragikomediju ala Balkanski špijun,sad su svi sumnjivi i potencijalni huligani-počevši od predsednika države.
Ovde treba onaj smajli što se krsti i povraća u isto vreme...Narod Vam se smeje,tužioče Čvoroviću...

darcoolio

pre 14 godina

"Gospodin" tužilac očigledno nema preča posla u životu.
Ako mu je LEGALNO kupljen duks najveću problem u životu, onda su naše ulice najbezbednije na svetu i nigde čovek ne može da vidi dilera na njima...
Državno tu žilaštvo nam je kao cirkus Medrano...

StefanTheGreat

pre 14 godina

Super kao i uvek zavlace nas sa glupostima umesto da pricaju o tome kako ce da obezbede nova radna mesta , kako ce da se bore protiv monopola i time slicnim stvarima. Ali dobro vazno nama od sledece nedelje da ce da poskupi gorivo za 4 dinara ...

milos

pre 14 godina

Radovanovic te tuzi, Radovanovic ti sudi.
Da nisam iz Srbije verovatno bih bio zgranut nad ovakvim izjavama tuzioca.
Jos da sam znao da ne upisujem Pravni fakultet laksi bi mi zivot bio.

bla bla

pre 14 godina

Ne znam je l od muve,tj.dukserice prave medveda,ili od nas magarce....strasno kakvim se glupostima bave....ko da smo u Svedskoj...

dragan

pre 14 godina

Tako su uhapsili Dzajica,da se ne bi vratio i oporavio zvezdu.. Sada rade to isto sa Lukicem, da bi zvezda pala i kupio je neko, posto zasto i sagradio neki soping mol. Mnogo je providno. Unisti Zvezdu da bi neko oteo gradjevinsko zemljiste. BRUKA ZA DRZAVU.

Srdjan

pre 14 godina

Znaci ode PDV na 19%,ili cemo da damo telekom za dz,ili se usvaja statut Vojvodine...mislim da je duks ipak najveci problem...Srbijo zamljo medju sljivama...