Nedelja, 01.11.2009.

16:58

Pobeda neubedljivog Partizana

Fudbaleri Partizana pobedili su kruševački Napredak sa 3:1 (0:0), u poslednjoj utakmici 10. kola Jelen Superlige.

Izvor: B92

Pobeda neubedljivog Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

93 Komentari

Sortiraj po:

Ti si samo mali Partizan!

pre 14 godina

(Sasha_BN, 1. novembar 2009 17:28)

Bitna su 3 boda!?Pa necete se tako stalno provlaciti!Igrate sa 3 defazivna vezna(Petrovic,Jovanovic i Fejsa) zato Zvezdi nemate pravo nista da kazete!!!

E Tole, Tole...

pre 14 godina

Pogledajte opet ovaj snimak i oko 35. sekunde, posle greske Mikica, neko baca Fejsi loptu u prostor za kontru, a Napretkov igrac jos uvek trci polako, tek posle 2, 3 sekunde pocinje da sprinta... Da je odmah krenuo u sprint bio bi ispred Petrovica i Ljajica pa bi imao neke sanse da spreci gol.

GUJF

pre 14 godina

Evo par recenica od mene za ove silne fudbalske strucnjake pripadnike nacionalne manjine koji nemaju ama bas nikakve komplekse a koji opet imaju vise komentara na ovoj vesti koja se uopste njih i ne tice.Kao prvo Fejsa nije bio u ofsajdu kod treceg gola(poslednji igrac odbrane je iza njega) a u trenutku njegovog pasa ka Raci Fejsa se nalazi ispred njega i to nije ofsajd dragi strucnjaci.
I jos samo da pitam doticnog koji se potpisuje ,,zivim za sever,, sta mu znaci to OPET cemo vas pokidati u navijanju.

Hanibal

pre 14 godina

Ofsajd kod treceg gola se vidi iz aviona....Zvezdi sviraju nepostojece ofsajde protiv vas a vama ni u pistaljku sudija da dune kada je igrac 8 metara u ofsajdu...sramota
(Ninkov, 1. novembar 2009 23:53)


Ako dokazes posle video snimka da je bio ofsajd, od mene imas 10.000 dinara. Ako ne dokazes, ti meni dodjes 10.000 dinara. Eto kad si toliki smeker i toliko ubedjen u svoje tvrdnje, aj da vidimo da li si i toliki covek da potvrdis to sto govoris.

Markoni

pre 14 godina

Ofsajd kod treceg gola se vidi iz aviona....Zvezdi sviraju nepostojece ofsajde protiv vas a vama ni u pistaljku sudija da dune kada je igrac 8 metara u ofsajdu...sramota
(Ninkov, 1. novembar 2009 23:53)

Sramota je to sto ti tvrdis! Izvolite svi sliku, pa da vas cujem posle toga, ako uopste budete imali obraza da se javite.

http://i35.tinypic.com/zog5l3.jpg

Ivan

pre 14 godina

(Ninkov, 1. novembar 2009 23:53)

E ti decko ili si neuk pa ne umes da kliknes na play (imas video snimak golova) ili si slep. I svi vi sto vidite da je ofsajd zajedno sa njim po naocare. Samo mi je zao, ali jos nisu izmislili naocare koje mrznju pretvaraju u realnost. Tesite se i dalje.

Pozz...

Hanibal

pre 14 godina

Kako vas bre nije sramota, da i pored video snimka tvrdite da je bio ofsajd kod treceg gola???? Imate snimak golova na jutjubu pa pogledajte. Igrac napretka je bio metar ispred Fejse u trenutku dodavanja, a kad je vec lopta stigla do Fejse tad su bili u liniji!!! Seckao sam i pauzirao snimak vise puta, da tacno vidim, pregledajte ga i ako i dalje budete tako mislili, placam besplatan pregled kod oftamologa a i kod psihijatra. Sto niko ne pominje rvacke zahvate stoprea napretka nad Krstajicem i cist bar jedan penal, ne vi ste toliko zagrizeni i ozlojadjeni Partizanom da vidite samo sta vama treba iako to nije istina. Izgleda da kod vas vazi ona, mnogo puta izrecena laz, na kraju postaje istina.

Ninkov

pre 14 godina

Ofsajd kod treceg gola se vidi iz aviona....Zvezdi sviraju nepostojece ofsajde protiv vas a vama ni u pistaljku sudija da dune kada je igrac 8 metara u ofsajdu...sramota

Suboticanin

pre 14 godina

Heeheehee Sada sam tek procitao na nekom sajtu ime sudije i LOL LOL LOL Covece ne mogu da verujem!! Sudija je ni manje ni vise nego Toletov kum iz Subotice iz vremena dok je Tole vodio FK Spartak,a ovaj mu bio glavni asistent!!!!! Jooj majkio Srbijo

Zemun

pre 14 godina

Grobari jeste li zaboravili nacin na koji je otisao Djukic,jedan poziv zvezdasa terze i ostavi nas na cedilu.On jeste bolji trener od ovih nasih nesrecnih iz domace lige ali je daleko od kvaliteta jednog Antica,zvezdas na klupi nikako.Jedna dobra ponuda iz inostranstva i on ce opet da ode kao prosli put. Imao je i ocajnu procenu kad je napustao Partizan sto se pokazalo jer bi mu karijera imala uzlaznu a ne silaznu putanju kao sada.Sava Milosevic na mestu predsednika Antic na klupi,to je formula za pravi Partizan

teorija zavere???

pre 14 godina

Partizanu pomogle sudije??? hahahahaha. E da nije zalosno bilo bi smesno. Ko o cemu ku.va o postenju, zvezda o namestanju...

Komar

pre 14 godina

Koja namestaljka pa ovo nije zdravo!poluvreme 0:0 i onda kao u drugom,odmah na pocetku,naravno dogovor da date brza dva komada i da ne brinete...znaci kakva ste vi bruka!ali u evropi nema namestanja,pa zato imate 0,slovima (nula) bodova!u ovoj nasoj ligi mozda bi ste imali 2 da ne namestate...smejurija ste,al' najveca!

Pravi grobar

pre 14 godina

Budimo realni, ni Partizan ni Zvezda u ovom trenutku nemaju kvalitet za Evropu... Inače, većina medija je Zvezdina - posle 0:1 tj. 1:2 u kupu "Partizan se provukao", "Zvezda sigurna" - posle 0:2 tj. 3:1 u prvenstvu "Sigurna pobeda Zvezde", "Pobeda neubedljvog Partizana"... Što se tiče kompleksa, od 42 komentara na Patizanovu utakmicu, bar 18 su napisali Zvezdini navijači.

Slobo

pre 14 godina

Nije mi jasno sta radi ovaj Radosavljevic na golu,Stevanovicu bar to mozes da vidis,ako nista drugo!Igramo kao amateri,ne vidim borbu,sramota...

Arben-Pristina

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu na satelitu. Ovo je bre sramota. Pa ovde na Kosovu se igra bolji fudbal. Strasno! Bice moja Zvezda opet prva! Pozdrav iz hladne Pristine od ex Beogradjanina.

nacionalnost GROBAR

pre 14 godina

Vidi se da bez Kice i Prele tribina vise nikada nece biti ista,tacnije ono sto je bila...To se pokazalo na svakoj utakmici posle Tuluza,danas,a pogotovo protiv Unikahe...steta!Bez najboljeg navijanja koje su ti ljudi stvarali prethodnih godina,nema ni takvog Partizana.To je cinjenica!Svaka cast grobarima koji su bili danas...Idemo do nove titule,samo polako!

SaLeKg

pre 14 godina

Ovaj Stevanovic izgleda dosao u Partizan da unisti jos jedino sto vredi MOREIRU. Pa ako Dr MO treba da ide da se "ladi" sta onda treba da rade ovi drugi Radosavljevic, Tomic, Dijara koji nije danas imao jedan dobar potez... U najgoroj formi Moreira igra bolje od svih njih zajedno, bar decko trci po terenu....

navijač..bivši

pre 14 godina

Najjači utisak je ostavila grupica likova na jugu koja utakmicu i ne gleda, ne reaguje na šanse, okreće leđa terenu, jedino što prate onog lika što laje na blablafon.

M M

pre 14 godina

Jad i beda od Partizana. Prodali ste sve sto valja, Juca, Stevanovic, Obradovic... Juca Vam trazio pare, niste dali a ON Vam je falio za Ligu sampiona i sigurnih koliko znam 6 000 000 evra, Moreiru ste oducili od fudbala. Strasno Grobar sam 40 godina, uzmite se u pamet. I da nas poznati trener igra napadacku igru sa tri zadnja vezna kao i 90 procenata evropskih klubova, ha ha. Jad i beda.K

pravda

pre 14 godina

G.novinaru,sa koliko golova treba partizan da pobedi da bi te"zadovoljili"?Važno da nečiji 1-0 tebe oduševljavaju.Toliko o tvom poštenom izveštavanju ili poznavanju nfudbala !

Niksicko pivo

pre 14 godina

PARNI VALJAK NEKA MELJE...

jeli zvezdasi, jel drhtite po malo? jedva cekam derbi...da vas zalupimo po ustima samo tako...
(3dupla kruna, 1. novembar 2009 17:40)

bravo legendo.. kmlx

BBRS

pre 14 godina

jeli zvezdasi, jel drhtite po malo? jedva cekam derbi...da vas zalupimo po ustima samo tako...
(3dupla kruna, 1. novembar 2009 17:40)




evo brate tresu nam se.............. I, veruj mi, ne cekas derbi vise od mene!

Nepristrani i nezavisni medij!

pre 14 godina

Jel' treba da pobiedimo 10:0, pa da nas vise ostavite na miru!!! Sramota je sta mediji rade FK Partizanu ove sezone, a za druge uvjek imaju alibi...Sramota je imati 0 bodova u Ligi Uefa, ali je sramota i izgubiti 2:0 u Tbilisiju i 3:0 u Pragu! Kada su drugi igrali 1:1 sa Napretkom, mediji su alibi nasli u reflektorima...??? Zamislite se SAMO MALO... Trazim objektivnost i NISTA VISE!!!

dare

pre 14 godina

i.... sta reci posle ove utakmice...
nista novo,odbrana kud i kamo dobra,sredina nista,a o napadu ne vredi trositi reci...
promene jer nemamo igru,nemamo vodju na terenu,nemamo koga da da gol...

red trijumf

pre 14 godina

1.Bruka od komentatora
2.CIST PENAL NIJE SUDIJA SVIRAO U 40 MINUTU ZA NAPREDAK,a rezija nije smela da ponovi snimak ni jednom iako su sve navodne i nenavodne faulove nad drugovima ponavljali po par puta.
3.Ruzno je gledati kako sudija svaki dodir svira za drugove Fljamuntarce.
4.Napredak je daleko tehnicki bolja ekipa ali ih je sudija stalno sekao..
5.Fljamuntarci treci gol dali iz cistog zaledja (koristim njihov recnik).

dada

pre 14 godina

neznam dali su svi ovde gledali utakmicu, ali ovo je mnogo losa utakmica partizana... i ko kaze da jedva ceka derbi onda jadan on , ceka na ubedljiv poraz od ZVEZDE!! Zvezda Zivot jeeee.

PARTIZAN

pre 14 godina

Navijacima zenskog kluba preporucujem da za derbi naprave koreografiju "4:0" jer nas na terenu sigurno nece pobediti

Vas omiljeni komsija

ForeverSRB

pre 14 godina

Samo opusteno... Opet 3 gola... Au, kad dodje derbi... Bice ludnica... VOLIM PARTIZAN !
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Krle sa 30m, 1. novembar 2009 17:17)


O Srbijo,zar i ovakvih ima...Nishta gluplje nisam prochitao...

cira

pre 14 godina

U tenutku kada se Partizan brani sa desetoricom igrača,pomoćni sudija ne diže zastavicu i ako je Fejsa tri metra u ofsajdu.Opet sudijska greška baca senku na borbenu utakmicu i nista više.
P.S.Nikad se kao u ovoj sezoni na JNA kao i na Marakani gostujuci timovi nisu naigrali fudbala.
Ko se plasi velikana još?

zivim za sever

pre 14 godina

a vodju slobodno na sledeceg idola da ubacite, peva citavih 90 min
a neka ste im Krusevljani rekli za onu pesmu'grobari,jel nas cujete" odusevili ste me, culo se do Zemuna

zivim za sever

pre 14 godina

@ (Krle sa 30m, 1. novembar 2009 17:17)
ne znam decko kakvu utakmicu ti ocekujes i koliko ce vs doci na derbi, ludnica moze samo da bude na severu i nigde vise.
jbt sve vas je manje, jbt sve vas je manje

StefanGrobarDoSmrti

pre 14 godina

sramota..ocajna igra stvarno...Krstajicu svaka cast za prikazanu igru i zalaganje,ostali su velika 0!ali se nadam da cemo se u predstojecem prelaznom roku pojacati i promeniti trenera jer jedino tako mozemo do titule..hocemo pobedu,pobedu na derbiju!

sramota

pre 14 godina

E moji grobari ne moze bez sudija da se dobije utakmica, znaci Tole opet krece!Kod prvog gola faul nije ni postojao,drugi lepo a treci kakav je to ofsajd bio pa to je strasno to se sudi i u seljackoj ligi ljudi moji!Dakle bez pomoci sudija Partizan sigurno ne bi dobio utakmicu jer je Napredak malo je reci bio ravnopravan!!!!!!!

bane

pre 14 godina

2260 gledalaca..... pri rezultatu 2-1 muk na jugu a sa strane gde su napretkovi navijaci... " GROBARI JEL NAS CUJETE ?
I oni vas provalili :))

Милош КГ

pre 14 godina

Баш ми је драго што је имао пренос да виде људи како магично игра ЕВРОПСКИ партизан...онај Фејса није ни за Рогојевац , а камоли неки прволигашки тим..Клео слабо игра као и Дијара, причате како имате бољу екипу од Звезде , а реално су само Мореира и Дијара бољи од Јевтића и Богдановића , на свим осталим позицијама Звезда је далеко боља!!!

Што се тиче навијача БРУКА и СРАМОТА, на страну то што их има 1500, него они укупно навијају 50 минута по утакмици,ОСТАЛИХ 40 ГРИЦКАЈУ СЕМЕНКЕ.., ладно је два пута загрмело : ЈЕЛ НАС ЧУЈЕТЕ :))))
И што је најгоре они 10 минута певају С.... ЗВЕЗДО АЛЕ, а играју против Напретка. ТО ЈЕ НАЈВЕЋИ ДОКАЗ КОЛИКО СУ ВЕЛИКИ ВАШИ КОМПЛЕКСИ!!!

zorz

pre 14 godina

Vrativsi se sa stadiona jos uvek sam besan.Znaci kriminalno i katastrofalno sudjenje protiv Partizana.Ocigledno je da sem sto unapred 'zatvara' svoje utakmice utice i na to da se Partizanu sudi ovako kako se sudi.Znaci danasnji sudija nije dozvolio Partizanu da igra.Imao je pa bar 15-tak ne dosudjenih cistih faulova za Partizan.Strasno!kakvo li sudjenje tek ceka Partizan u derbiju?

zile

pre 14 godina

U nekim momentima i nije bila toliko losa igra a vi iz fk/kk sledeca sezona ste se mnogo nalozili polako tek je pocelo..
Napred Partizan!!!

Vidic

pre 14 godina

Cestitam na pobedi.
Mislim da nije u redu da komentatori superligaskih utakmica budu pristrasni. Ovo je stvarno bilo vise nego ocigledno.

nemanja

pre 14 godina

Eh sto volim grobare!!!!!!!!!!!!Moraju uvek makar 20 min da posvete svom komsiji(prvaku evrope i sveta) pa to je ta komsijska ljubav eh da su i ljudi takvi u srbiji!!!!OOOOO nemate komplekse ooooo nemate komplekse nema nemate komplekse!!!!!!!

realan

pre 14 godina

Jesmo dobili,ali otkad je dosao ovaj nazovi trener ocajni smo. Stevanovicu,kupi ti sebi manager pa se tamo igraj,dosta si se na nama ucio

grobar o25

pre 14 godina

Ok, nova pobeda, nova tri boda...Ne mogu da komentarisem celokupan utisak s obzirom da sam prestao da gledam ovo mucenje od igre Partizana na poluvremenu. Dakle, prvo poluvreme blagi uzas, nikakve akcije niti sanse. Vrhunac je bio kada Napretku nije sviran klasican penal u 40. min.(posle kornera kada je oboren njihov igrac), a nas cenjeni RTS se nije udostojio da ovaj nesporni momenat ponovi...Bruka, a posle kukamo kako sudije pomazu zvezdi...

Sasha_BN

pre 14 godina

Igra nije bog zna toliko bila dobra,ali bitna je pobjeda i nova 3 boda...ne predajemo tako lako titulu!!! sto kaze ona narodna ceracemo se jos cigani :)

Zokipfc

pre 14 godina

Eh sto volim grobare!!!…!! Moraju uvek makar 20 min da posvete svom komsiji(prvaku evrope i sveta) pa to je ta komsijska ljubav eh da su i ljudi takvi u srbiji!!!!OOOOO nemate komplekse ooooo nemate komplekse nema nemate komplekse!!!!!!!
(nemanja, 1. novembar 2009 17:20)


Imamo kornflekse, imamo kornflekse, imamo kornflekseeeeee

Stefan

pre 14 godina

Bravo crno beli!
Hajde da pobedimo i taj Briz u cetvrtak,uz Grobare je sve lakse!
Plasi me samo sto Dr. Mo nije igrao,a ovde se pojavljuju vesti da se Ilic vraca.Nece valjda Mo da nas napusti,nemam nista protiv da se kapiten vrati,on je legenda,ali ako to znaci da Mo ide...

zivim za sever

pre 14 godina

e ovako pod jedan fudbal koji vi topalovici igrate je najblaze receno ocajan a pod dva imam da porucim navijacima partizana da ona pesma koju su pokusavali da nauce 45 min drugog poluvremena ide ovako;Igraj Zvezdo igraj sad pobedi, praticete baklje bubnjevi, cak i kada kosa mi osedi ja cu tebe zvezdo voleti.
jednom receno copy-paste i zauvek tako i ostaje, nadam se da cete napuniti vas jug na derbiju da vas opet pokidamo u navijanju.

samo pitam

pre 14 godina

Jel ono vodja partizana imao solisticki koncert ili se meni samo cini tako???
Uzgred, dobro su se cule i jakuze ako uzmemo u obzir da ih je bilo dvadesetak....

boki

pre 14 godina

trener je totalno izgubljen
sto je veoma lose jako tvrdoglav
i pored ocegledno losih partija golmana i dalje ga drzi na golu.
ubacuje vujovica pa ga posle pola sata mjenja
takve gluposti se ne vidjaju cesto, pogotovo ako nije slucaj povrede.
nadam se da neko uskoro shvatiti da z anjega ima neko bolje zanimanje
nazalost evropa je izgubljena jos jednu godinu.

Unknown19G70

pre 14 godina

ova ekipa moze da da za 2 min 2 gola, a moze i za toliko da primi isti broj golova.. zato ajde crno beli samo malo da pojacamo i opet da pevamo TITULA TITULA...

GrobaR

pre 14 godina

Vujovicu kako te nije sramota onako da se vuces po terenu , Stevanovic ga zove a on nece da se okrene , pa meni bi leteo iz kluba naglavacke

UPRAVA NAPOLJE

pre 14 godina

Sramota od igre......Pa Napredak nas je potpuno nadigrao naročito u 2.poluvremenu! Bez obzira na golove koje smo dali. Ne znam šta će nam Vujović, koju ulogu ima Lomić...? Svaka čast Napretku koji je igrao hrabro i otvoreno, a malo je klubova koji se tako postave u Humskoj. Zadovoljan som pobedom, ali igra je i dalje katastrofa. Pa kako da dođemo do titule??? Ovakvom igrom nikako!

Zoki

pre 14 godina

Volim Partizan kao zivot svoj,al bezobzira na ovu pobedu,trebamo sebe pogledati u oci.Mi nemamo igru odkad je Djuka otisao,Jokanovic nista nije doneo,oteran je,pa je doveden ovaj slepac.Sta se promenilo?NISTA.Ove sezone nema nista od titule,zbog cega i nezalim,jer tim sa ovakvom igrom to i ne zasluzuje,a posto negledam onaj tim sto je na prvom mestu necu ih ni komentarisati,mada sumnjam da su nesto bolji.Ja sam za to,da se ova sezona zrtvuje,pa da se nesto promeni da dobijemo novog trenera,pa da sledecu sezonu superiorno osvojimo i prosetamo se do LS,treba puno unaped planirati. . .

Sekvoja

pre 14 godina

Od 3 gola partizana 2 neregularna, mada to vise nikoga u ovoj zemlji i ne cudi. Treci gol partizana je posebna prica, iz aviona se vidi da je postignut iz ofsajda. Petrovic je bio bar 2 m u ofsajdu. I drugi gol je sumnjiv, Ljajic je isto bio u ofsajdu. Ali nema veze, navikli smo mi vec na takvo sudjenje u nasoj ligi. E zato ce Briz u cetvrtak da vam objasni neke stvari. Jel hladno na -4 ? brrrr

Sirotinja

pre 14 godina

Jad i beda..Ko nije gledao tekmu pomislice po rezultatu da je Partizan lagano dobio tekmu`...A branili se u drugom poluvremenu od 50 do 87 minuta i onda kontra i cao...Zasluzena pobeda ali i nereseno bi bilo posteno...Partizan ocajan ,ocajan,ocajan!!!Napredak OK

Милош КГ

pre 14 godina

Баш ми је драго што је имао пренос да виде људи како магично игра ЕВРОПСКИ партизан...онај Фејса није ни за Рогојевац , а камоли неки прволигашки тим..Клео слабо игра као и Дијара, причате како имате бољу екипу од Звезде , а реално су само Мореира и Дијара бољи од Јевтића и Богдановића , на свим осталим позицијама Звезда је далеко боља!!!

Што се тиче навијача БРУКА и СРАМОТА, на страну то што их има 1500, него они укупно навијају 50 минута по утакмици,ОСТАЛИХ 40 ГРИЦКАЈУ СЕМЕНКЕ.., ладно је два пута загрмело : ЈЕЛ НАС ЧУЈЕТЕ :))))
И што је најгоре они 10 минута певају С.... ЗВЕЗДО АЛЕ, а играју против Напретка. ТО ЈЕ НАЈВЕЋИ ДОКАЗ КОЛИКО СУ ВЕЛИКИ ВАШИ КОМПЛЕКСИ!!!

bane

pre 14 godina

2260 gledalaca..... pri rezultatu 2-1 muk na jugu a sa strane gde su napretkovi navijaci... " GROBARI JEL NAS CUJETE ?
I oni vas provalili :))

samo pitam

pre 14 godina

Jel ono vodja partizana imao solisticki koncert ili se meni samo cini tako???
Uzgred, dobro su se cule i jakuze ako uzmemo u obzir da ih je bilo dvadesetak....

Sirotinja

pre 14 godina

Jad i beda..Ko nije gledao tekmu pomislice po rezultatu da je Partizan lagano dobio tekmu`...A branili se u drugom poluvremenu od 50 do 87 minuta i onda kontra i cao...Zasluzena pobeda ali i nereseno bi bilo posteno...Partizan ocajan ,ocajan,ocajan!!!Napredak OK

GrobaR

pre 14 godina

Vujovicu kako te nije sramota onako da se vuces po terenu , Stevanovic ga zove a on nece da se okrene , pa meni bi leteo iz kluba naglavacke

realan

pre 14 godina

Jesmo dobili,ali otkad je dosao ovaj nazovi trener ocajni smo. Stevanovicu,kupi ti sebi manager pa se tamo igraj,dosta si se na nama ucio

boki

pre 14 godina

trener je totalno izgubljen
sto je veoma lose jako tvrdoglav
i pored ocegledno losih partija golmana i dalje ga drzi na golu.
ubacuje vujovica pa ga posle pola sata mjenja
takve gluposti se ne vidjaju cesto, pogotovo ako nije slucaj povrede.
nadam se da neko uskoro shvatiti da z anjega ima neko bolje zanimanje
nazalost evropa je izgubljena jos jednu godinu.

zivim za sever

pre 14 godina

e ovako pod jedan fudbal koji vi topalovici igrate je najblaze receno ocajan a pod dva imam da porucim navijacima partizana da ona pesma koju su pokusavali da nauce 45 min drugog poluvremena ide ovako;Igraj Zvezdo igraj sad pobedi, praticete baklje bubnjevi, cak i kada kosa mi osedi ja cu tebe zvezdo voleti.
jednom receno copy-paste i zauvek tako i ostaje, nadam se da cete napuniti vas jug na derbiju da vas opet pokidamo u navijanju.

zile

pre 14 godina

U nekim momentima i nije bila toliko losa igra a vi iz fk/kk sledeca sezona ste se mnogo nalozili polako tek je pocelo..
Napred Partizan!!!

grobar o25

pre 14 godina

Ok, nova pobeda, nova tri boda...Ne mogu da komentarisem celokupan utisak s obzirom da sam prestao da gledam ovo mucenje od igre Partizana na poluvremenu. Dakle, prvo poluvreme blagi uzas, nikakve akcije niti sanse. Vrhunac je bio kada Napretku nije sviran klasican penal u 40. min.(posle kornera kada je oboren njihov igrac), a nas cenjeni RTS se nije udostojio da ovaj nesporni momenat ponovi...Bruka, a posle kukamo kako sudije pomazu zvezdi...

nemanja

pre 14 godina

Eh sto volim grobare!!!!!!!!!!!!Moraju uvek makar 20 min da posvete svom komsiji(prvaku evrope i sveta) pa to je ta komsijska ljubav eh da su i ljudi takvi u srbiji!!!!OOOOO nemate komplekse ooooo nemate komplekse nema nemate komplekse!!!!!!!

zorz

pre 14 godina

Vrativsi se sa stadiona jos uvek sam besan.Znaci kriminalno i katastrofalno sudjenje protiv Partizana.Ocigledno je da sem sto unapred 'zatvara' svoje utakmice utice i na to da se Partizanu sudi ovako kako se sudi.Znaci danasnji sudija nije dozvolio Partizanu da igra.Imao je pa bar 15-tak ne dosudjenih cistih faulova za Partizan.Strasno!kakvo li sudjenje tek ceka Partizan u derbiju?

Zoki

pre 14 godina

Volim Partizan kao zivot svoj,al bezobzira na ovu pobedu,trebamo sebe pogledati u oci.Mi nemamo igru odkad je Djuka otisao,Jokanovic nista nije doneo,oteran je,pa je doveden ovaj slepac.Sta se promenilo?NISTA.Ove sezone nema nista od titule,zbog cega i nezalim,jer tim sa ovakvom igrom to i ne zasluzuje,a posto negledam onaj tim sto je na prvom mestu necu ih ni komentarisati,mada sumnjam da su nesto bolji.Ja sam za to,da se ova sezona zrtvuje,pa da se nesto promeni da dobijemo novog trenera,pa da sledecu sezonu superiorno osvojimo i prosetamo se do LS,treba puno unaped planirati. . .

StefanGrobarDoSmrti

pre 14 godina

sramota..ocajna igra stvarno...Krstajicu svaka cast za prikazanu igru i zalaganje,ostali su velika 0!ali se nadam da cemo se u predstojecem prelaznom roku pojacati i promeniti trenera jer jedino tako mozemo do titule..hocemo pobedu,pobedu na derbiju!

Sekvoja

pre 14 godina

Od 3 gola partizana 2 neregularna, mada to vise nikoga u ovoj zemlji i ne cudi. Treci gol partizana je posebna prica, iz aviona se vidi da je postignut iz ofsajda. Petrovic je bio bar 2 m u ofsajdu. I drugi gol je sumnjiv, Ljajic je isto bio u ofsajdu. Ali nema veze, navikli smo mi vec na takvo sudjenje u nasoj ligi. E zato ce Briz u cetvrtak da vam objasni neke stvari. Jel hladno na -4 ? brrrr

Nepristrani i nezavisni medij!

pre 14 godina

Jel' treba da pobiedimo 10:0, pa da nas vise ostavite na miru!!! Sramota je sta mediji rade FK Partizanu ove sezone, a za druge uvjek imaju alibi...Sramota je imati 0 bodova u Ligi Uefa, ali je sramota i izgubiti 2:0 u Tbilisiju i 3:0 u Pragu! Kada su drugi igrali 1:1 sa Napretkom, mediji su alibi nasli u reflektorima...??? Zamislite se SAMO MALO... Trazim objektivnost i NISTA VISE!!!

Vidic

pre 14 godina

Cestitam na pobedi.
Mislim da nije u redu da komentatori superligaskih utakmica budu pristrasni. Ovo je stvarno bilo vise nego ocigledno.

PARTIZAN

pre 14 godina

Navijacima zenskog kluba preporucujem da za derbi naprave koreografiju "4:0" jer nas na terenu sigurno nece pobediti

Vas omiljeni komsija

UPRAVA NAPOLJE

pre 14 godina

Sramota od igre......Pa Napredak nas je potpuno nadigrao naročito u 2.poluvremenu! Bez obzira na golove koje smo dali. Ne znam šta će nam Vujović, koju ulogu ima Lomić...? Svaka čast Napretku koji je igrao hrabro i otvoreno, a malo je klubova koji se tako postave u Humskoj. Zadovoljan som pobedom, ali igra je i dalje katastrofa. Pa kako da dođemo do titule??? Ovakvom igrom nikako!

Stefan

pre 14 godina

Bravo crno beli!
Hajde da pobedimo i taj Briz u cetvrtak,uz Grobare je sve lakse!
Plasi me samo sto Dr. Mo nije igrao,a ovde se pojavljuju vesti da se Ilic vraca.Nece valjda Mo da nas napusti,nemam nista protiv da se kapiten vrati,on je legenda,ali ako to znaci da Mo ide...

pravda

pre 14 godina

G.novinaru,sa koliko golova treba partizan da pobedi da bi te"zadovoljili"?Važno da nečiji 1-0 tebe oduševljavaju.Toliko o tvom poštenom izveštavanju ili poznavanju nfudbala !

Unknown19G70

pre 14 godina

ova ekipa moze da da za 2 min 2 gola, a moze i za toliko da primi isti broj golova.. zato ajde crno beli samo malo da pojacamo i opet da pevamo TITULA TITULA...

navijač..bivši

pre 14 godina

Najjači utisak je ostavila grupica likova na jugu koja utakmicu i ne gleda, ne reaguje na šanse, okreće leđa terenu, jedino što prate onog lika što laje na blablafon.

Hanibal

pre 14 godina

Kako vas bre nije sramota, da i pored video snimka tvrdite da je bio ofsajd kod treceg gola???? Imate snimak golova na jutjubu pa pogledajte. Igrac napretka je bio metar ispred Fejse u trenutku dodavanja, a kad je vec lopta stigla do Fejse tad su bili u liniji!!! Seckao sam i pauzirao snimak vise puta, da tacno vidim, pregledajte ga i ako i dalje budete tako mislili, placam besplatan pregled kod oftamologa a i kod psihijatra. Sto niko ne pominje rvacke zahvate stoprea napretka nad Krstajicem i cist bar jedan penal, ne vi ste toliko zagrizeni i ozlojadjeni Partizanom da vidite samo sta vama treba iako to nije istina. Izgleda da kod vas vazi ona, mnogo puta izrecena laz, na kraju postaje istina.

Sasha_BN

pre 14 godina

Igra nije bog zna toliko bila dobra,ali bitna je pobjeda i nova 3 boda...ne predajemo tako lako titulu!!! sto kaze ona narodna ceracemo se jos cigani :)

red trijumf

pre 14 godina

1.Bruka od komentatora
2.CIST PENAL NIJE SUDIJA SVIRAO U 40 MINUTU ZA NAPREDAK,a rezija nije smela da ponovi snimak ni jednom iako su sve navodne i nenavodne faulove nad drugovima ponavljali po par puta.
3.Ruzno je gledati kako sudija svaki dodir svira za drugove Fljamuntarce.
4.Napredak je daleko tehnicki bolja ekipa ali ih je sudija stalno sekao..
5.Fljamuntarci treci gol dali iz cistog zaledja (koristim njihov recnik).

teorija zavere???

pre 14 godina

Partizanu pomogle sudije??? hahahahaha. E da nije zalosno bilo bi smesno. Ko o cemu ku.va o postenju, zvezda o namestanju...

BBRS

pre 14 godina

jeli zvezdasi, jel drhtite po malo? jedva cekam derbi...da vas zalupimo po ustima samo tako...
(3dupla kruna, 1. novembar 2009 17:40)




evo brate tresu nam se.............. I, veruj mi, ne cekas derbi vise od mene!

Pravi grobar

pre 14 godina

Budimo realni, ni Partizan ni Zvezda u ovom trenutku nemaju kvalitet za Evropu... Inače, većina medija je Zvezdina - posle 0:1 tj. 1:2 u kupu "Partizan se provukao", "Zvezda sigurna" - posle 0:2 tj. 3:1 u prvenstvu "Sigurna pobeda Zvezde", "Pobeda neubedljvog Partizana"... Što se tiče kompleksa, od 42 komentara na Patizanovu utakmicu, bar 18 su napisali Zvezdini navijači.

sramota

pre 14 godina

E moji grobari ne moze bez sudija da se dobije utakmica, znaci Tole opet krece!Kod prvog gola faul nije ni postojao,drugi lepo a treci kakav je to ofsajd bio pa to je strasno to se sudi i u seljackoj ligi ljudi moji!Dakle bez pomoci sudija Partizan sigurno ne bi dobio utakmicu jer je Napredak malo je reci bio ravnopravan!!!!!!!

zivim za sever

pre 14 godina

a vodju slobodno na sledeceg idola da ubacite, peva citavih 90 min
a neka ste im Krusevljani rekli za onu pesmu'grobari,jel nas cujete" odusevili ste me, culo se do Zemuna

Suboticanin

pre 14 godina

Heeheehee Sada sam tek procitao na nekom sajtu ime sudije i LOL LOL LOL Covece ne mogu da verujem!! Sudija je ni manje ni vise nego Toletov kum iz Subotice iz vremena dok je Tole vodio FK Spartak,a ovaj mu bio glavni asistent!!!!! Jooj majkio Srbijo

Arben-Pristina

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu na satelitu. Ovo je bre sramota. Pa ovde na Kosovu se igra bolji fudbal. Strasno! Bice moja Zvezda opet prva! Pozdrav iz hladne Pristine od ex Beogradjanina.

Niksicko pivo

pre 14 godina

PARNI VALJAK NEKA MELJE...

jeli zvezdasi, jel drhtite po malo? jedva cekam derbi...da vas zalupimo po ustima samo tako...
(3dupla kruna, 1. novembar 2009 17:40)

bravo legendo.. kmlx

ForeverSRB

pre 14 godina

Samo opusteno... Opet 3 gola... Au, kad dodje derbi... Bice ludnica... VOLIM PARTIZAN !
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Krle sa 30m, 1. novembar 2009 17:17)


O Srbijo,zar i ovakvih ima...Nishta gluplje nisam prochitao...

Zokipfc

pre 14 godina

Eh sto volim grobare!!!…!! Moraju uvek makar 20 min da posvete svom komsiji(prvaku evrope i sveta) pa to je ta komsijska ljubav eh da su i ljudi takvi u srbiji!!!!OOOOO nemate komplekse ooooo nemate komplekse nema nemate komplekse!!!!!!!
(nemanja, 1. novembar 2009 17:20)


Imamo kornflekse, imamo kornflekse, imamo kornflekseeeeee

Slobo

pre 14 godina

Nije mi jasno sta radi ovaj Radosavljevic na golu,Stevanovicu bar to mozes da vidis,ako nista drugo!Igramo kao amateri,ne vidim borbu,sramota...

Hanibal

pre 14 godina

Ofsajd kod treceg gola se vidi iz aviona....Zvezdi sviraju nepostojece ofsajde protiv vas a vama ni u pistaljku sudija da dune kada je igrac 8 metara u ofsajdu...sramota
(Ninkov, 1. novembar 2009 23:53)


Ako dokazes posle video snimka da je bio ofsajd, od mene imas 10.000 dinara. Ako ne dokazes, ti meni dodjes 10.000 dinara. Eto kad si toliki smeker i toliko ubedjen u svoje tvrdnje, aj da vidimo da li si i toliki covek da potvrdis to sto govoris.

Markoni

pre 14 godina

Ofsajd kod treceg gola se vidi iz aviona....Zvezdi sviraju nepostojece ofsajde protiv vas a vama ni u pistaljku sudija da dune kada je igrac 8 metara u ofsajdu...sramota
(Ninkov, 1. novembar 2009 23:53)

Sramota je to sto ti tvrdis! Izvolite svi sliku, pa da vas cujem posle toga, ako uopste budete imali obraza da se javite.

http://i35.tinypic.com/zog5l3.jpg

SaLeKg

pre 14 godina

Ovaj Stevanovic izgleda dosao u Partizan da unisti jos jedino sto vredi MOREIRU. Pa ako Dr MO treba da ide da se "ladi" sta onda treba da rade ovi drugi Radosavljevic, Tomic, Dijara koji nije danas imao jedan dobar potez... U najgoroj formi Moreira igra bolje od svih njih zajedno, bar decko trci po terenu....

Zemun

pre 14 godina

Grobari jeste li zaboravili nacin na koji je otisao Djukic,jedan poziv zvezdasa terze i ostavi nas na cedilu.On jeste bolji trener od ovih nasih nesrecnih iz domace lige ali je daleko od kvaliteta jednog Antica,zvezdas na klupi nikako.Jedna dobra ponuda iz inostranstva i on ce opet da ode kao prosli put. Imao je i ocajnu procenu kad je napustao Partizan sto se pokazalo jer bi mu karijera imala uzlaznu a ne silaznu putanju kao sada.Sava Milosevic na mestu predsednika Antic na klupi,to je formula za pravi Partizan

Komar

pre 14 godina

Koja namestaljka pa ovo nije zdravo!poluvreme 0:0 i onda kao u drugom,odmah na pocetku,naravno dogovor da date brza dva komada i da ne brinete...znaci kakva ste vi bruka!ali u evropi nema namestanja,pa zato imate 0,slovima (nula) bodova!u ovoj nasoj ligi mozda bi ste imali 2 da ne namestate...smejurija ste,al' najveca!

Ivan

pre 14 godina

(Ninkov, 1. novembar 2009 23:53)

E ti decko ili si neuk pa ne umes da kliknes na play (imas video snimak golova) ili si slep. I svi vi sto vidite da je ofsajd zajedno sa njim po naocare. Samo mi je zao, ali jos nisu izmislili naocare koje mrznju pretvaraju u realnost. Tesite se i dalje.

Pozz...

M M

pre 14 godina

Jad i beda od Partizana. Prodali ste sve sto valja, Juca, Stevanovic, Obradovic... Juca Vam trazio pare, niste dali a ON Vam je falio za Ligu sampiona i sigurnih koliko znam 6 000 000 evra, Moreiru ste oducili od fudbala. Strasno Grobar sam 40 godina, uzmite se u pamet. I da nas poznati trener igra napadacku igru sa tri zadnja vezna kao i 90 procenata evropskih klubova, ha ha. Jad i beda.K

zivim za sever

pre 14 godina

@ (Krle sa 30m, 1. novembar 2009 17:17)
ne znam decko kakvu utakmicu ti ocekujes i koliko ce vs doci na derbi, ludnica moze samo da bude na severu i nigde vise.
jbt sve vas je manje, jbt sve vas je manje

GUJF

pre 14 godina

Evo par recenica od mene za ove silne fudbalske strucnjake pripadnike nacionalne manjine koji nemaju ama bas nikakve komplekse a koji opet imaju vise komentara na ovoj vesti koja se uopste njih i ne tice.Kao prvo Fejsa nije bio u ofsajdu kod treceg gola(poslednji igrac odbrane je iza njega) a u trenutku njegovog pasa ka Raci Fejsa se nalazi ispred njega i to nije ofsajd dragi strucnjaci.
I jos samo da pitam doticnog koji se potpisuje ,,zivim za sever,, sta mu znaci to OPET cemo vas pokidati u navijanju.

nacionalnost GROBAR

pre 14 godina

Vidi se da bez Kice i Prele tribina vise nikada nece biti ista,tacnije ono sto je bila...To se pokazalo na svakoj utakmici posle Tuluza,danas,a pogotovo protiv Unikahe...steta!Bez najboljeg navijanja koje su ti ljudi stvarali prethodnih godina,nema ni takvog Partizana.To je cinjenica!Svaka cast grobarima koji su bili danas...Idemo do nove titule,samo polako!

dada

pre 14 godina

neznam dali su svi ovde gledali utakmicu, ali ovo je mnogo losa utakmica partizana... i ko kaze da jedva ceka derbi onda jadan on , ceka na ubedljiv poraz od ZVEZDE!! Zvezda Zivot jeeee.

Ninkov

pre 14 godina

Ofsajd kod treceg gola se vidi iz aviona....Zvezdi sviraju nepostojece ofsajde protiv vas a vama ni u pistaljku sudija da dune kada je igrac 8 metara u ofsajdu...sramota

E Tole, Tole...

pre 14 godina

Pogledajte opet ovaj snimak i oko 35. sekunde, posle greske Mikica, neko baca Fejsi loptu u prostor za kontru, a Napretkov igrac jos uvek trci polako, tek posle 2, 3 sekunde pocinje da sprinta... Da je odmah krenuo u sprint bio bi ispred Petrovica i Ljajica pa bi imao neke sanse da spreci gol.

Ti si samo mali Partizan!

pre 14 godina

(Sasha_BN, 1. novembar 2009 17:28)

Bitna su 3 boda!?Pa necete se tako stalno provlaciti!Igrate sa 3 defazivna vezna(Petrovic,Jovanovic i Fejsa) zato Zvezdi nemate pravo nista da kazete!!!

cira

pre 14 godina

U tenutku kada se Partizan brani sa desetoricom igrača,pomoćni sudija ne diže zastavicu i ako je Fejsa tri metra u ofsajdu.Opet sudijska greška baca senku na borbenu utakmicu i nista više.
P.S.Nikad se kao u ovoj sezoni na JNA kao i na Marakani gostujuci timovi nisu naigrali fudbala.
Ko se plasi velikana još?

dare

pre 14 godina

i.... sta reci posle ove utakmice...
nista novo,odbrana kud i kamo dobra,sredina nista,a o napadu ne vredi trositi reci...
promene jer nemamo igru,nemamo vodju na terenu,nemamo koga da da gol...

Милош КГ

pre 14 godina

Баш ми је драго што је имао пренос да виде људи како магично игра ЕВРОПСКИ партизан...онај Фејса није ни за Рогојевац , а камоли неки прволигашки тим..Клео слабо игра као и Дијара, причате како имате бољу екипу од Звезде , а реално су само Мореира и Дијара бољи од Јевтића и Богдановића , на свим осталим позицијама Звезда је далеко боља!!!

Што се тиче навијача БРУКА и СРАМОТА, на страну то што их има 1500, него они укупно навијају 50 минута по утакмици,ОСТАЛИХ 40 ГРИЦКАЈУ СЕМЕНКЕ.., ладно је два пута загрмело : ЈЕЛ НАС ЧУЈЕТЕ :))))
И што је најгоре они 10 минута певају С.... ЗВЕЗДО АЛЕ, а играју против Напретка. ТО ЈЕ НАЈВЕЋИ ДОКАЗ КОЛИКО СУ ВЕЛИКИ ВАШИ КОМПЛЕКСИ!!!

Sekvoja

pre 14 godina

Od 3 gola partizana 2 neregularna, mada to vise nikoga u ovoj zemlji i ne cudi. Treci gol partizana je posebna prica, iz aviona se vidi da je postignut iz ofsajda. Petrovic je bio bar 2 m u ofsajdu. I drugi gol je sumnjiv, Ljajic je isto bio u ofsajdu. Ali nema veze, navikli smo mi vec na takvo sudjenje u nasoj ligi. E zato ce Briz u cetvrtak da vam objasni neke stvari. Jel hladno na -4 ? brrrr

zorz

pre 14 godina

Vrativsi se sa stadiona jos uvek sam besan.Znaci kriminalno i katastrofalno sudjenje protiv Partizana.Ocigledno je da sem sto unapred 'zatvara' svoje utakmice utice i na to da se Partizanu sudi ovako kako se sudi.Znaci danasnji sudija nije dozvolio Partizanu da igra.Imao je pa bar 15-tak ne dosudjenih cistih faulova za Partizan.Strasno!kakvo li sudjenje tek ceka Partizan u derbiju?

bane

pre 14 godina

2260 gledalaca..... pri rezultatu 2-1 muk na jugu a sa strane gde su napretkovi navijaci... " GROBARI JEL NAS CUJETE ?
I oni vas provalili :))

zivim za sever

pre 14 godina

e ovako pod jedan fudbal koji vi topalovici igrate je najblaze receno ocajan a pod dva imam da porucim navijacima partizana da ona pesma koju su pokusavali da nauce 45 min drugog poluvremena ide ovako;Igraj Zvezdo igraj sad pobedi, praticete baklje bubnjevi, cak i kada kosa mi osedi ja cu tebe zvezdo voleti.
jednom receno copy-paste i zauvek tako i ostaje, nadam se da cete napuniti vas jug na derbiju da vas opet pokidamo u navijanju.

red trijumf

pre 14 godina

1.Bruka od komentatora
2.CIST PENAL NIJE SUDIJA SVIRAO U 40 MINUTU ZA NAPREDAK,a rezija nije smela da ponovi snimak ni jednom iako su sve navodne i nenavodne faulove nad drugovima ponavljali po par puta.
3.Ruzno je gledati kako sudija svaki dodir svira za drugove Fljamuntarce.
4.Napredak je daleko tehnicki bolja ekipa ali ih je sudija stalno sekao..
5.Fljamuntarci treci gol dali iz cistog zaledja (koristim njihov recnik).

zile

pre 14 godina

U nekim momentima i nije bila toliko losa igra a vi iz fk/kk sledeca sezona ste se mnogo nalozili polako tek je pocelo..
Napred Partizan!!!

sramota

pre 14 godina

E moji grobari ne moze bez sudija da se dobije utakmica, znaci Tole opet krece!Kod prvog gola faul nije ni postojao,drugi lepo a treci kakav je to ofsajd bio pa to je strasno to se sudi i u seljackoj ligi ljudi moji!Dakle bez pomoci sudija Partizan sigurno ne bi dobio utakmicu jer je Napredak malo je reci bio ravnopravan!!!!!!!

nemanja

pre 14 godina

Eh sto volim grobare!!!!!!!!!!!!Moraju uvek makar 20 min da posvete svom komsiji(prvaku evrope i sveta) pa to je ta komsijska ljubav eh da su i ljudi takvi u srbiji!!!!OOOOO nemate komplekse ooooo nemate komplekse nema nemate komplekse!!!!!!!

Komar

pre 14 godina

Koja namestaljka pa ovo nije zdravo!poluvreme 0:0 i onda kao u drugom,odmah na pocetku,naravno dogovor da date brza dva komada i da ne brinete...znaci kakva ste vi bruka!ali u evropi nema namestanja,pa zato imate 0,slovima (nula) bodova!u ovoj nasoj ligi mozda bi ste imali 2 da ne namestate...smejurija ste,al' najveca!

Ninkov

pre 14 godina

Ofsajd kod treceg gola se vidi iz aviona....Zvezdi sviraju nepostojece ofsajde protiv vas a vama ni u pistaljku sudija da dune kada je igrac 8 metara u ofsajdu...sramota

Nepristrani i nezavisni medij!

pre 14 godina

Jel' treba da pobiedimo 10:0, pa da nas vise ostavite na miru!!! Sramota je sta mediji rade FK Partizanu ove sezone, a za druge uvjek imaju alibi...Sramota je imati 0 bodova u Ligi Uefa, ali je sramota i izgubiti 2:0 u Tbilisiju i 3:0 u Pragu! Kada su drugi igrali 1:1 sa Napretkom, mediji su alibi nasli u reflektorima...??? Zamislite se SAMO MALO... Trazim objektivnost i NISTA VISE!!!

grobar o25

pre 14 godina

Ok, nova pobeda, nova tri boda...Ne mogu da komentarisem celokupan utisak s obzirom da sam prestao da gledam ovo mucenje od igre Partizana na poluvremenu. Dakle, prvo poluvreme blagi uzas, nikakve akcije niti sanse. Vrhunac je bio kada Napretku nije sviran klasican penal u 40. min.(posle kornera kada je oboren njihov igrac), a nas cenjeni RTS se nije udostojio da ovaj nesporni momenat ponovi...Bruka, a posle kukamo kako sudije pomazu zvezdi...

Unknown19G70

pre 14 godina

ova ekipa moze da da za 2 min 2 gola, a moze i za toliko da primi isti broj golova.. zato ajde crno beli samo malo da pojacamo i opet da pevamo TITULA TITULA...

Stefan

pre 14 godina

Bravo crno beli!
Hajde da pobedimo i taj Briz u cetvrtak,uz Grobare je sve lakse!
Plasi me samo sto Dr. Mo nije igrao,a ovde se pojavljuju vesti da se Ilic vraca.Nece valjda Mo da nas napusti,nemam nista protiv da se kapiten vrati,on je legenda,ali ako to znaci da Mo ide...

PARTIZAN

pre 14 godina

Navijacima zenskog kluba preporucujem da za derbi naprave koreografiju "4:0" jer nas na terenu sigurno nece pobediti

Vas omiljeni komsija

zivim za sever

pre 14 godina

@ (Krle sa 30m, 1. novembar 2009 17:17)
ne znam decko kakvu utakmicu ti ocekujes i koliko ce vs doci na derbi, ludnica moze samo da bude na severu i nigde vise.
jbt sve vas je manje, jbt sve vas je manje

cira

pre 14 godina

U tenutku kada se Partizan brani sa desetoricom igrača,pomoćni sudija ne diže zastavicu i ako je Fejsa tri metra u ofsajdu.Opet sudijska greška baca senku na borbenu utakmicu i nista više.
P.S.Nikad se kao u ovoj sezoni na JNA kao i na Marakani gostujuci timovi nisu naigrali fudbala.
Ko se plasi velikana još?

Zoki

pre 14 godina

Volim Partizan kao zivot svoj,al bezobzira na ovu pobedu,trebamo sebe pogledati u oci.Mi nemamo igru odkad je Djuka otisao,Jokanovic nista nije doneo,oteran je,pa je doveden ovaj slepac.Sta se promenilo?NISTA.Ove sezone nema nista od titule,zbog cega i nezalim,jer tim sa ovakvom igrom to i ne zasluzuje,a posto negledam onaj tim sto je na prvom mestu necu ih ni komentarisati,mada sumnjam da su nesto bolji.Ja sam za to,da se ova sezona zrtvuje,pa da se nesto promeni da dobijemo novog trenera,pa da sledecu sezonu superiorno osvojimo i prosetamo se do LS,treba puno unaped planirati. . .

Arben-Pristina

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu na satelitu. Ovo je bre sramota. Pa ovde na Kosovu se igra bolji fudbal. Strasno! Bice moja Zvezda opet prva! Pozdrav iz hladne Pristine od ex Beogradjanina.

Sirotinja

pre 14 godina

Jad i beda..Ko nije gledao tekmu pomislice po rezultatu da je Partizan lagano dobio tekmu`...A branili se u drugom poluvremenu od 50 do 87 minuta i onda kontra i cao...Zasluzena pobeda ali i nereseno bi bilo posteno...Partizan ocajan ,ocajan,ocajan!!!Napredak OK

pravda

pre 14 godina

G.novinaru,sa koliko golova treba partizan da pobedi da bi te"zadovoljili"?Važno da nečiji 1-0 tebe oduševljavaju.Toliko o tvom poštenom izveštavanju ili poznavanju nfudbala !

teorija zavere???

pre 14 godina

Partizanu pomogle sudije??? hahahahaha. E da nije zalosno bilo bi smesno. Ko o cemu ku.va o postenju, zvezda o namestanju...

Zemun

pre 14 godina

Grobari jeste li zaboravili nacin na koji je otisao Djukic,jedan poziv zvezdasa terze i ostavi nas na cedilu.On jeste bolji trener od ovih nasih nesrecnih iz domace lige ali je daleko od kvaliteta jednog Antica,zvezdas na klupi nikako.Jedna dobra ponuda iz inostranstva i on ce opet da ode kao prosli put. Imao je i ocajnu procenu kad je napustao Partizan sto se pokazalo jer bi mu karijera imala uzlaznu a ne silaznu putanju kao sada.Sava Milosevic na mestu predsednika Antic na klupi,to je formula za pravi Partizan

StefanGrobarDoSmrti

pre 14 godina

sramota..ocajna igra stvarno...Krstajicu svaka cast za prikazanu igru i zalaganje,ostali su velika 0!ali se nadam da cemo se u predstojecem prelaznom roku pojacati i promeniti trenera jer jedino tako mozemo do titule..hocemo pobedu,pobedu na derbiju!

Suboticanin

pre 14 godina

Heeheehee Sada sam tek procitao na nekom sajtu ime sudije i LOL LOL LOL Covece ne mogu da verujem!! Sudija je ni manje ni vise nego Toletov kum iz Subotice iz vremena dok je Tole vodio FK Spartak,a ovaj mu bio glavni asistent!!!!! Jooj majkio Srbijo

Vidic

pre 14 godina

Cestitam na pobedi.
Mislim da nije u redu da komentatori superligaskih utakmica budu pristrasni. Ovo je stvarno bilo vise nego ocigledno.

dada

pre 14 godina

neznam dali su svi ovde gledali utakmicu, ali ovo je mnogo losa utakmica partizana... i ko kaze da jedva ceka derbi onda jadan on , ceka na ubedljiv poraz od ZVEZDE!! Zvezda Zivot jeeee.

Sasha_BN

pre 14 godina

Igra nije bog zna toliko bila dobra,ali bitna je pobjeda i nova 3 boda...ne predajemo tako lako titulu!!! sto kaze ona narodna ceracemo se jos cigani :)

ForeverSRB

pre 14 godina

Samo opusteno... Opet 3 gola... Au, kad dodje derbi... Bice ludnica... VOLIM PARTIZAN !
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Krle sa 30m, 1. novembar 2009 17:17)


O Srbijo,zar i ovakvih ima...Nishta gluplje nisam prochitao...

nacionalnost GROBAR

pre 14 godina

Vidi se da bez Kice i Prele tribina vise nikada nece biti ista,tacnije ono sto je bila...To se pokazalo na svakoj utakmici posle Tuluza,danas,a pogotovo protiv Unikahe...steta!Bez najboljeg navijanja koje su ti ljudi stvarali prethodnih godina,nema ni takvog Partizana.To je cinjenica!Svaka cast grobarima koji su bili danas...Idemo do nove titule,samo polako!

BBRS

pre 14 godina

jeli zvezdasi, jel drhtite po malo? jedva cekam derbi...da vas zalupimo po ustima samo tako...
(3dupla kruna, 1. novembar 2009 17:40)




evo brate tresu nam se.............. I, veruj mi, ne cekas derbi vise od mene!

GrobaR

pre 14 godina

Vujovicu kako te nije sramota onako da se vuces po terenu , Stevanovic ga zove a on nece da se okrene , pa meni bi leteo iz kluba naglavacke

zivim za sever

pre 14 godina

a vodju slobodno na sledeceg idola da ubacite, peva citavih 90 min
a neka ste im Krusevljani rekli za onu pesmu'grobari,jel nas cujete" odusevili ste me, culo se do Zemuna

Pravi grobar

pre 14 godina

Budimo realni, ni Partizan ni Zvezda u ovom trenutku nemaju kvalitet za Evropu... Inače, većina medija je Zvezdina - posle 0:1 tj. 1:2 u kupu "Partizan se provukao", "Zvezda sigurna" - posle 0:2 tj. 3:1 u prvenstvu "Sigurna pobeda Zvezde", "Pobeda neubedljvog Partizana"... Što se tiče kompleksa, od 42 komentara na Patizanovu utakmicu, bar 18 su napisali Zvezdini navijači.

samo pitam

pre 14 godina

Jel ono vodja partizana imao solisticki koncert ili se meni samo cini tako???
Uzgred, dobro su se cule i jakuze ako uzmemo u obzir da ih je bilo dvadesetak....

UPRAVA NAPOLJE

pre 14 godina

Sramota od igre......Pa Napredak nas je potpuno nadigrao naročito u 2.poluvremenu! Bez obzira na golove koje smo dali. Ne znam šta će nam Vujović, koju ulogu ima Lomić...? Svaka čast Napretku koji je igrao hrabro i otvoreno, a malo je klubova koji se tako postave u Humskoj. Zadovoljan som pobedom, ali igra je i dalje katastrofa. Pa kako da dođemo do titule??? Ovakvom igrom nikako!

Zokipfc

pre 14 godina

Eh sto volim grobare!!!…!! Moraju uvek makar 20 min da posvete svom komsiji(prvaku evrope i sveta) pa to je ta komsijska ljubav eh da su i ljudi takvi u srbiji!!!!OOOOO nemate komplekse ooooo nemate komplekse nema nemate komplekse!!!!!!!
(nemanja, 1. novembar 2009 17:20)


Imamo kornflekse, imamo kornflekse, imamo kornflekseeeeee

navijač..bivši

pre 14 godina

Najjači utisak je ostavila grupica likova na jugu koja utakmicu i ne gleda, ne reaguje na šanse, okreće leđa terenu, jedino što prate onog lika što laje na blablafon.

Slobo

pre 14 godina

Nije mi jasno sta radi ovaj Radosavljevic na golu,Stevanovicu bar to mozes da vidis,ako nista drugo!Igramo kao amateri,ne vidim borbu,sramota...

GUJF

pre 14 godina

Evo par recenica od mene za ove silne fudbalske strucnjake pripadnike nacionalne manjine koji nemaju ama bas nikakve komplekse a koji opet imaju vise komentara na ovoj vesti koja se uopste njih i ne tice.Kao prvo Fejsa nije bio u ofsajdu kod treceg gola(poslednji igrac odbrane je iza njega) a u trenutku njegovog pasa ka Raci Fejsa se nalazi ispred njega i to nije ofsajd dragi strucnjaci.
I jos samo da pitam doticnog koji se potpisuje ,,zivim za sever,, sta mu znaci to OPET cemo vas pokidati u navijanju.

E Tole, Tole...

pre 14 godina

Pogledajte opet ovaj snimak i oko 35. sekunde, posle greske Mikica, neko baca Fejsi loptu u prostor za kontru, a Napretkov igrac jos uvek trci polako, tek posle 2, 3 sekunde pocinje da sprinta... Da je odmah krenuo u sprint bio bi ispred Petrovica i Ljajica pa bi imao neke sanse da spreci gol.

realan

pre 14 godina

Jesmo dobili,ali otkad je dosao ovaj nazovi trener ocajni smo. Stevanovicu,kupi ti sebi manager pa se tamo igraj,dosta si se na nama ucio

boki

pre 14 godina

trener je totalno izgubljen
sto je veoma lose jako tvrdoglav
i pored ocegledno losih partija golmana i dalje ga drzi na golu.
ubacuje vujovica pa ga posle pola sata mjenja
takve gluposti se ne vidjaju cesto, pogotovo ako nije slucaj povrede.
nadam se da neko uskoro shvatiti da z anjega ima neko bolje zanimanje
nazalost evropa je izgubljena jos jednu godinu.

Niksicko pivo

pre 14 godina

PARNI VALJAK NEKA MELJE...

jeli zvezdasi, jel drhtite po malo? jedva cekam derbi...da vas zalupimo po ustima samo tako...
(3dupla kruna, 1. novembar 2009 17:40)

bravo legendo.. kmlx

SaLeKg

pre 14 godina

Ovaj Stevanovic izgleda dosao u Partizan da unisti jos jedino sto vredi MOREIRU. Pa ako Dr MO treba da ide da se "ladi" sta onda treba da rade ovi drugi Radosavljevic, Tomic, Dijara koji nije danas imao jedan dobar potez... U najgoroj formi Moreira igra bolje od svih njih zajedno, bar decko trci po terenu....

Hanibal

pre 14 godina

Kako vas bre nije sramota, da i pored video snimka tvrdite da je bio ofsajd kod treceg gola???? Imate snimak golova na jutjubu pa pogledajte. Igrac napretka je bio metar ispred Fejse u trenutku dodavanja, a kad je vec lopta stigla do Fejse tad su bili u liniji!!! Seckao sam i pauzirao snimak vise puta, da tacno vidim, pregledajte ga i ako i dalje budete tako mislili, placam besplatan pregled kod oftamologa a i kod psihijatra. Sto niko ne pominje rvacke zahvate stoprea napretka nad Krstajicem i cist bar jedan penal, ne vi ste toliko zagrizeni i ozlojadjeni Partizanom da vidite samo sta vama treba iako to nije istina. Izgleda da kod vas vazi ona, mnogo puta izrecena laz, na kraju postaje istina.

Markoni

pre 14 godina

Ofsajd kod treceg gola se vidi iz aviona....Zvezdi sviraju nepostojece ofsajde protiv vas a vama ni u pistaljku sudija da dune kada je igrac 8 metara u ofsajdu...sramota
(Ninkov, 1. novembar 2009 23:53)

Sramota je to sto ti tvrdis! Izvolite svi sliku, pa da vas cujem posle toga, ako uopste budete imali obraza da se javite.

http://i35.tinypic.com/zog5l3.jpg

Ti si samo mali Partizan!

pre 14 godina

(Sasha_BN, 1. novembar 2009 17:28)

Bitna su 3 boda!?Pa necete se tako stalno provlaciti!Igrate sa 3 defazivna vezna(Petrovic,Jovanovic i Fejsa) zato Zvezdi nemate pravo nista da kazete!!!

dare

pre 14 godina

i.... sta reci posle ove utakmice...
nista novo,odbrana kud i kamo dobra,sredina nista,a o napadu ne vredi trositi reci...
promene jer nemamo igru,nemamo vodju na terenu,nemamo koga da da gol...

M M

pre 14 godina

Jad i beda od Partizana. Prodali ste sve sto valja, Juca, Stevanovic, Obradovic... Juca Vam trazio pare, niste dali a ON Vam je falio za Ligu sampiona i sigurnih koliko znam 6 000 000 evra, Moreiru ste oducili od fudbala. Strasno Grobar sam 40 godina, uzmite se u pamet. I da nas poznati trener igra napadacku igru sa tri zadnja vezna kao i 90 procenata evropskih klubova, ha ha. Jad i beda.K

Hanibal

pre 14 godina

Ofsajd kod treceg gola se vidi iz aviona....Zvezdi sviraju nepostojece ofsajde protiv vas a vama ni u pistaljku sudija da dune kada je igrac 8 metara u ofsajdu...sramota
(Ninkov, 1. novembar 2009 23:53)


Ako dokazes posle video snimka da je bio ofsajd, od mene imas 10.000 dinara. Ako ne dokazes, ti meni dodjes 10.000 dinara. Eto kad si toliki smeker i toliko ubedjen u svoje tvrdnje, aj da vidimo da li si i toliki covek da potvrdis to sto govoris.

Ivan

pre 14 godina

(Ninkov, 1. novembar 2009 23:53)

E ti decko ili si neuk pa ne umes da kliknes na play (imas video snimak golova) ili si slep. I svi vi sto vidite da je ofsajd zajedno sa njim po naocare. Samo mi je zao, ali jos nisu izmislili naocare koje mrznju pretvaraju u realnost. Tesite se i dalje.

Pozz...