Petak, 23.10.2009.

14:23

Srbija - J.Koreja u Londonu 18.11

Definitivno dogovoren meč Srbije i Južne Koreje na "Krejven Kotidžu" u Londonu 18.novembra, potvrdjeno iz FSS.

Izvor: B92

Srbija - J.Koreja u Londonu 18.11 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

d

pre 14 godina

postenjacina prica o cistom golu ko suza a na prvi pogled se kod tog gola ne vidi ko koga vuce. sada izmislja i gol iz slobodnog (kad je ko kome uopce poniostio gol iz slobodnog?) jer je vidio da je gol vierija ofsajd.
kad se malo bolje pogleda na 2:54 se vidi kako inzaghi prvi povlaci simica 8 i drzi ga za dres) u jednom ga trenutku trza a ovaj gubi ravnotezu i radi piruetu. poslije toga teatralno pada na pod jer je vidio da je inzaghi sam ispred golama. ali faul je nedvojben i sudac je u pravu. inace to je ta cuvena talijanska skola cupanja za dres i ostale ciganije. inzaghi je patentirao cupanje za dres obrambenog igraca (to on uvijek radi).
zasto malo ne prokomentiras francuze?

CCCCrbin

pre 14 godina

d onaj drugi ponisten gol italijana je bio cist ko suza.nije tu bilo nikakvoga prekrsaja od italijana.cak sta vise vidise na snimku da hrvat tek pada kada ga je italijan vec prosao.a kako se meni cini nisam sada bas siguran 100% ali mislim da je italijanima bio jedan gol ponisten i iz slobodnoga udarca.

d

pre 14 godina

CCCCrbin


prvi ponisteni je bio cisti ofsajd vierija a drugi cisti faul inzaghija (cupao za dres simica,faul za sigurni zuti karton).
nego kad si tako posten zasto ne spominjes trezegeutovo igranje rukom za 2:2 protiv nas na euru 2004?
evo ti i snimka s talijanima:

http://www.youtube.com/watch?v=jj-boKMHOw4&feature=related

a evo ti i sa francuzima:

http://www.youtube.com/watch?v=SKUrwqzy9-k
(di se na 8:24 tako ocito vidi da je igrao rukom)

d

pre 14 godina

prvi ponisteni je bio cisti ofsajd vierija a drugi cisti faul inzaghija (cupao za dres simica,faul za sigurni zuti karton).
nego kad si tako posten zasto ne spominjes trezegeutovo igranje rukom za 2:2 protiv nas na euru 2004?
evo ti i snimka s talijanima:

http://www.youtube.com/watch?v=jj-boKMHOw4&feature=related

a evo ti i sa francuzima:

http://www.youtube.com/watch?v=SKUrwqzy9-k
(di se na 8:24 tako ocito vidi da je igrao rukom)

CCCCrbin

pre 14 godina

za tebe d.niste vi na stalni ucesnik sp-a i ep-a vec vam je ovo drugo veliko takmicenje koje ste propustili.a to sto ti spominjes kako ste na sp-u 2002 pobedili italiju.da ti kazem jedno ceo svet je video kako je tada italijanima sudija ponistio 2 cista gola.nikada nisam video utakmicu u kojoj sudija vise navija za nekoga nego na toj utakmicu.tako da kada vec pricas o nekome ko zasluzeno i nezasluzeno pobedjuje makar budi iskren i to spomeni na koji nacin ste tada pobedili italijane.pa normalno da idete kao turiste kada jednom u 10godina uspete da izadjete iz grupe.

d

pre 14 godina

(CCCCrbin, 24. oktobar 2009 13:27)
zasluzeno su izgubili, a utakmica nije bila namjestena
"turisti" su na svakom prvenstvu ili prosli skupinu ili zivili do zadnjeg kola (na tim prvenstvima sto su ispali u skupini pobjedili italiju, remizirali sa francuzima i nezasluzeno uzgubili od brazila minimalnim rezultatom) dok je neka tamo slia, ne bi je sad imenovao na zdanjem prvenstvu na kojem je nastupila okoncala u skupni sa gol razlikom 2:10 i porazom od 0:6. to je naravno sila, to nisu turisti hahaha

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

@ asdf

Ovo za nosioce frupa nije iz moje glave nego sa FIFA-ine liste rangiranja nosioca.
Evo linka: http://www.football-rankings.info/2009/10/2010-world-cup-seeding-formula-based-on_16.html
A za London nadam se da si u pravu.
Poz

CCCCrbin

pre 14 godina

sta vi hrvati spominjete opet nekih 6 golova? zar vi niste od engleza primili u dve utakmice cak 9golova? zato vam je bolje da cutite.a za tebe d.kako ja znam ukrajincu su nesretno izgubili 2:1 u engleskoj dok su vas englezi u obe utakmice zgazili,ponizili i pokazali vam vas kvalitet.jednostavno vi nemate kvalitet za sp.a i onako ste redovno isli na sp i ep kao turisti.bilo bi lepo kada bi mi se komentar obijavio jer nikoga nisam uvredio i slicno.

Bojan

pre 14 godina

ja mislim da ce se igrati u 14:30 radi tv prenos u koreji!!! posto su oni valjda 6 ili 7 sati unapred! sigurno mi verni navijaci koji smo isli za francusku, austriju i rumuniju cemo biti tamo!

Ivan M

pre 14 godina

Zivim u Londonu i ova vest me jako raduje. Ali zar nije 18 novembar sreda? Zasto igraju radnim danom u 15:30? Pa nece im doci niko, ukljucujuci mene (jer tada MORAM da radim)? Pa zasto barem ne pomere termin na 19:00 ili kasnije?

d

pre 14 godina

(Krajina force, 24. oktobar 2009 00:21)

vec sam rekao a i ponovit cu: utakmica ukrajina vs engleska je bila namjestena (eto to cak i vas milojko pantic kaze bez i malo krzmanja). također crveni nije postojao a englezi su setali cijelu utakmicu. a igrali su u prvom sastavu .znas kad bi ih ukrajinci pobjedili da su igrali punom snagom ? nikad a ni tada.

Dusan

pre 14 godina

Zaista sjajan potez celog FSS-a...Juzna koreja nije za potcenjivanje...pobedicemo ih,ali relativno tesno (2-3 gola razlike ^^)...bilo bi dobro da igramo jos sa nekom ozbiljnijom reprezentacijom tipa obala slonovace,SAD,Australija,Kamerun...
Mi smo u ovim kvalifikacijama jako dobro igrali,moral je na visokom nivou,ali...docice SP,gde nece biti austrije,rumunije i litvanije....vec samo vrhunski timovi sa vrhunskim trenerima.Trebaju nam celicne pripreme i neka juzna koreja bude najslabiji protivnik protiv koga cemo igrati u pripremnom periodu...

asdf

pre 14 godina

@Scepan
Slazem se sa vecinom onoga sto si napisao, samo mislim da ce Holandija sigurno biti medju nosiocima na SP zbog visokog treceg mesta na fifinom rankingu
i mislim da je London ipak dobar izbor za prijateljsku, pogotovo sto se tice terena i vremenskih uslova u novembru
pozdrav

Krajina force

pre 14 godina

'mocna hrvatska momcad velikih imena,sa Lukom Modricem ima svoju visoku cijenu ' ....To je bio komentar jednog Hrvata , e pa ta cena je znacajno opala zato sto ne igrate na SP ,pa igrajte sa Cesima prijateljske zato :)

puf Pomozite eSrbiji: http://www.kide83.com/erepublik/?ime=ivicaSR

pre 14 godina

@(d, 23. oktobar 2009 18:03)
Pretpostavljam da imas toliko godina da se secas taman samo tog uspeha? Vaterpolo? hihihihiihi Nadam se da znas da je to igra koja se igra u bazenu?

Cira Severac

pre 14 godina

neko cija je repka bila na 6 od 8 velikih natjecanja, bila 3. na svijetu, igrala 2 cetvrfinala eura a na onim prvenstvima di nije prosla skupinu svaki put imala mogucnost proc do zadnjeg kola (a od 3 puta 2 puta imala rezultat za prolazak u zadnjoj utakmici skupine) ne moze imat komplekse.
a onaj cija je repka bila samo jednom na prvenstvu (i tu se obrukala kao nikad niko, sva 3 poraza, gol razlika 2:10, izgubila jednu utakmicu sa ZAMISLI 0:6!!!!!!! EEEEJJJJ 0:6!!!…!! ) od 2000. do 2008. i cija repka nikad nije pobiedila ni jednu veliku reprezentaciju i svako malo izgbi vaterpolskim rezultatom svakako mora imati komplekse
(d, 23. oktobar 2009 18:03)

Ne mogu da ti opisem koliko ti je drago sto si pomenuo vaterpolo! Sta ces, igrala se deca...

jugo

pre 14 godina

J.Koreja nije slab protivnik ali mislim da do pocetka SP trebalo bi odigrati barem jednu utakmicu sa ekipama iz TOP 5. Treba igrati prijateljske utakmice sa slabim jakim i srednjim reprezentacija kao sto je recimo Paragva ili Cile.

alen

pre 14 godina

Super, napokon mogu da gledam reprezantaciju a da nemoram putovat u Bg. A vi sto se bunite usutite, pa zar i dijaspora nezasluzije da vidi Srbiju uzivo. Da vam nema nas bili bi vi kod MMFa svake godine na kavici.

Nemanja

pre 14 godina

Jos sam nesto zaboravio, a moram da kazem. Uporedjivao sam vasu svetsku klasu koja nije imala srece u kvalifikacijama sa nasim prosecnim igracima koji su imali srece u kvalifikacijama :) ..Medjutim najvaznije sam zaboravio, a to je: Da uporedim vaseg stratega Bilica koji je svetska klasa, traze ga sa svih strana ( do duse svetske ekipe kao West Ham i Portsmouth)i naseg prosecnog strucnjaka Radomira Antica :)..Sve u svemu imate Pirata sa Kariba dok mi imamo jednog Gentleman-a koji je trenirao creme de la creme svetske fud klase..ali bez zezanja, mozete biti sigurno da vaseg Pirata silni Harry Redknapp vise postuje!! Eto, malo za utehu...

Nemanja

pre 14 godina

Hej, Hrvatici..vi bolje razmisljate o tome kako dobiti Ukrajinu u Zagrebu..ostavite se vi Argentine!! Englezi su vam natrpali 9 komada u dve utakmice, popili ste 4 komada kod kuce. Jedini ko vas ceni je onaj jadnik Redknapp, samo da mi je znati koliko dobija za izjave sto daje?!?!? Vasa realnost je Ukrajina i onaj jadni Redknapp, a vasa iluzija je SP u JAR, mi nemamo igrace tipa Modric, Corluka, Kranjcar..sva sreca za nas..mi moramo da se zadovoljimo srednjom klasom..Vidic, Ivanovic, Stankovic, Jovanovic, Krasic..necu vise da nabrajam :) ..eh jadni li ste..

Slavkoo7

pre 14 godina

Mislim da je pun pogodak igranje u zemlji fudbala i zemlji sa najjacom ligom na svetu, pre svega zbog promovisanja naseg fudbala, mada nam protivnik i nije neke klase. Skidam kapu za plasman, ali to nije zemlja koji neguje dobar fudbal. Bilo bi dobro kada bi imali neke male pripreme i ponovo odigrali prijateljsku sa nekom africkom drzavom i to koji mesec pre SP, da bi se igraci osetili klimu pred pocetak. Dobar protivnik bi bio Kamerun ili sjajni mladi tim Nigerije. Srecno na SP 2010!

a

pre 14 godina

Stvar je u tome što su Korejanci iškesirali najviše da bi odmerili snage sa kvalitetnom ekipom, učesnicom predstojećeg mundijala i jednim od pretendenata za visok plasman - reprezentacijom Srbije
A Argentinci su se samo nasmejali na ponudu tamo neke Hrvatske da sa njima odmere snage :) Tražili su isključivo jakog protivnika, kao što je Srbija, koji će igrati na predstojećem Svetskom Prvenstvu ;)
Nažalost, nisu ponudili dovoljno gazdi Toletu i ostaje im da do proleća pokušaju da skupe kintu, a ako ne možda ih ipak nekako preko veze (Kusta-Maradona) i udostojimo jednog takvog okršaja na Beogradskoj (ne Brazilskoj) Marakani :)))
2010

d

pre 14 godina

srbiija nije nikad pobijedila ni jednu veliku repku (tako ni argentinu) a svi znamo da modric i corluka nisu igrali u uzvratu (u prvoj da nam nije neopravdano iskljucen igrac zavrsilo bio 0:1 ili 0:2). o bilicu je dovoljno reci - POLUFINALE EURA (samo pukim cudom nije bilo).

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Odlican izbor, protivnik po meri koji zna da igra fudbal, ali ono sto je vaznije po meni je kontinent sa kojeg dolazi protivnik, a to nije Evropa. Na zrebu cemo dobiti sigurno jednog nosioca (Juzna Afrika, Italija, Brazil, Argentina, Nemacka, Engleska, Spanija i Francuska ili Portugal), dok ce preostala dva protivnika biti van Evrope. Jedan iz Juzne Amerike ili Afrike, a drugi iz Severne Amerike ili Azije. Dakle protiv ta dva tima cemo traziti prolaz u nok-aut fazu i moramo biti dobro pripremljeni na protivnike tipa Koreja, Gana, Cile, Bahrein i ostali crni Arapini... Drugo sto raduje je da se vec sada traze sparing-partneri pred SP, a ne totalno neozbiljno kao pre cetiri godine kada smo odigrali jednu jedinu ozbiljnu pripremnu utakmicu protiv Urugvaja, a imali celih 6 meseci, zato smo i prosli kako smo prosli.
Za neupucene koji pominju sesire i rangiranje, NE POSTOJE 2, 3. i 4. sesir!!! Postoji samo 1. sesir kojim se odredjuju nosioci grupa i za to dirigovanje zreba ne racuna se samo FIFA-ina rang-lista nego i ucinak na poslednja dva svetska prvenstva, tako da mi nikada nismo ni imali izglede da budemo nosioci. Sedam nosioca je vec poznato (naveo sam ih, domacin je uvek nosioc bez obzira na koeficijent), dok za 8. nosioca konkurisu Francuska i Portugal, zavisi ko prodje u barazu (ako oba ispadnu upada Holandija medju nosioce), ili ako oba prodju, ko ostvari bolji rezultat u barazu, iako su Francuzi po koeficijentu blizi tom 8. mestu. Ostali sesiri su GEOGRAFSKI SESIRI!!! Dakle postoji evropski u kojem smo i mi sa Evropljanima koji ne budu nosioci grupa (Danska, Svajcarska, Slovacka, Holandija i tri tima iz baraza pod uslovom da ne ispadnu i Francuska i Portugal sto je malo verovatno). Zatim sesir Juzne Amerike i Afrike (5 Afrikanaca bez domacina i Paragvaj, Cile i Urugvaj koji ce verovatno izbaciti Kostariku u barazu). Poslednji sesir je Severna Amerika (Meksiko, SAD, Honduras) i Azija/Okeanija (obe Koreje, Japan, Australija, Bahrein ili Novi Zeland). Takodje ekipe sa istog kontinenta a da to nije Evropa ne mogu se sastati u grupi. To znaci ako upadnemo u grupu sa J. Afrikom, to znaci da ne mozemo ici na preostalih 5 Afrikanaca nego nam sleduju Paragvaj, Cile ili Urugvaj, odnosno ukoliko dobijemo Argentinu ili Brazil sigurno cemo izbeci jos jednog predstavnika Juzne Amerike a dobiti sigurno nekog od 5 africkih kvalifikanata. Dakle iz 1. sesira NOSILACA i iz sesira Azije i Severne Amerike mozemo dobiti svakoga, dok je kod sesira Afrikanaca i Juzne Amerike zreb dirigovan u zavisnosti koga dobijemo za nosioca grupe. Moja zelja je neko od evropskih nosilaca, Alzir ili Tunis i bolji iz baraza Bahrein/Novi Zeland ili Severna Koreja, dok bi najtezi zreb bio Brazil, Obala Slonovace i Meksiko. Takodje ne bi zeleo grupu sa Juznom Afrikom jer ce se domacin gurati da ne ispadne u prvoj rundi, a to je onda borba tri preostale ekipe samo za preostalo mesto koje vodi u osminu finala.
Sto se tice Londona za izbor odigravanja utakmice - ne preporucujem. Nismo mi Gana, Jamajka ili Nigerija pa da igramo tamo, dijaspora je malobrojna.

dule

pre 14 godina

Mislim da je stvarno sramota sto fudbalski savez ne moze da organizuje utakmicu na domacem terenu... Umesto da na Marakini docekamo neku od reprezentacija iz top 10,mi igramo sa Juznom Korejom u Londonu... Tuzno

Zoki

pre 14 godina

Nije bitno gde se igra nasih ljudi ima svuda i svuda ce biti fenomenelno docekani tako se stvara kult reprezentacije svuda mora da se odigra na pobedu

bagi arapin

pre 14 godina

NIJE LAKO !!! Kada kola idu nizbrdo teško je ustaviti ih,a još više koliki se strahovi javljaju, pa i oni mali ti postaju tako veliki.Žao mije komšije bilo nekada i sada ćete šta? Boriti se za DRUGO mesto u svim kvalifikacijama sudbina vam je to.ORLOVI ,lete malo pomalo mozak se slaže dolaze i rezultati ,igramo i nadigravamo se sa svima SAMO OPUŠTENO poz iz JAR.

d

pre 14 godina

(dejan, 23. oktobar 2009 15:52)

neko cija je repka bila na 6 od 8 velikih natjecanja, bila 3. na svijetu, igrala 2 cetvrfinala eura a na onim prvenstvima di nije prosla skupinu svaki put imala mogucnost proc do zadnjeg kola (a od 3 puta 2 puta imala rezultat za prolazak u zadnjoj utakmici skupine) ne moze imat komplekse.
a onaj cija je repka bila samo jednom na prvenstvu (i tu se obrukala kao nikad niko, sva 3 poraza, gol razlika 2:10, izgubila jednu utakmicu sa ZAMISLI 0:6!!!!!!! EEEEJJJJ 0:6!!!!!!!!!!!) od 2000. do 2008. i cija repka nikad nije pobiedila ni jednu veliku reprezentaciju i svako malo izgbi vaterpolskim rezultatom svakako mora imati komplekse

djole

pre 14 godina

d@

Ti se ovde hvalis kako ste izvukli 0:0 protiv Argentine i pominjes kako su nas razbili na SP. Pa vidis mi smo njih 1997 dobili u sred Argentine sa 3:2 i to sa prakticno rezervnim timom.Zato se pokrij usima i cuti.

partizan

pre 14 godina

Izgleda da braca hrvati mnogo brzo zaboravili ponizavanje od engleske pa nas podsecaju na onih 6-0 sa argentinom...valjda klin se klinom izbija..ili sta vec

Sasa

pre 14 godina

Pa gde ste Hrvati,kako rece Bilic-najbolji bek na svetu,Vedran Corluka i kao nema Engleska igraca kao sto je Luka Modric,a Engleska vam dade 10 komada iz dve utakmice.Sta jos reci o selektoru koji nosi mindjuse.E Hrvati,ej Hrvati...

legolas

pre 14 godina

Neka mi samo neko objasni zasto bas u Engleskoj? U prijateljskim utakmicama nije toliko vazno ko je domacin,ali zasto neutralan teren.Da li imamo neku zaradu od ovog meca?

People's Champion

pre 14 godina

Shto ovaj D reche ipak su Hrvati reprezentacija sa rejtingom. Eto npr. mi cemo mozhda biti u drugom sheshiru kada se budu izvlachile grupe na SP dok ce oni sigurno biti u prv.....

E ja se izvnjavam, ja totalno zaboravio.....

Eto mozhda oni mogu da organizuju prijateljsku sa Cheshkom pa da plachu zajedno ili neshto slichno

Deda

pre 14 godina

Umesto da se organizuje neki mec u Nemackoj,Svajcarskoj,Francuskoj ili Austriji gde ima najvise Srba oni oni odose u London .Nemogu da verujem

menadzer mi nije Antic

pre 14 godina

Pazite ovo "lozenje" od prvih deset komentara.Sad ce Srbija da vam pokaze,gaucosi gotovi ste bahahaha
Al ono "crvc" nasli ovi iz saveza protivnika po meri.
Ja bi Racu Petrovica u prvu postavu,a i Fejsu mnogo su dobri.

Александар

pre 14 godina

Екстра што је у Лондону! А ови врсни познаваоци дијаспоре могли би да погледају колико нас има у UK. Како доћи до карата? То не пише у чланку!

dejan

pre 14 godina

Ovi hrvati stalno lece ovde komplekse...Ne plasiraju se na Svetsko prvenstvo,odmah se hvataju za Srbe,opet nesto na njhovu stetu ne vezano sa nama,opet oni pljuju po Srbima,kakav iskompleksirani narod!Pa da,kad ih vise ima po nasim forumima nego nas samih :)))

DANNY BOY

pre 14 godina

nije mi jasno zasto se ova utakmica odrzava u Londonu, tamo bas i nema prevelik broj nasih ljudi; sto se tice Juznih Korejanaca, to neznam!

bd

pre 14 godina

Pa sto u Londonu!??!
Mislim, ko treba tu utakmicu da gleda?!?
Ajde razumeo bi Svajcarska, Svedska, Nemacka zbog velikog broja nasih ljudi...ali london!?

zzzzz

pre 14 godina

Prosto ne znam sta bi bilo dobro u ovoj kombinaciji. Da dodje raspadnuta Argentina, sa Palermom, Veronom, Ortegom (?!)... - ako ih dobijes, odmah si kandidat za svetskog prvaka, a znamo kako se zavrsi kad mi utripujemo da smo kandidati za svetskog prvaka. A ako izgubis, naravno, jos gore - krece pljuvanje da nikad necemo pobediti jaku ekipu, da se plasimo imena, da bi nas dobili petlici Botafoga, samo da obuku brazilske dresove i tome slicno. A ako ne dodje Argentina, price da se plasimo da igramo sa najjacima i tako to... Zapravo,i ja lupetam, sta god bude, dobro je, samo nek smo mi na svetskom prvenstvu...

marko-nbg

pre 14 godina

Pa zasto bi igrali protiv reprezentacije Hrvatske kad se oni nisu plasirali na SP i jedva su uspeli da dobiju Katar i Kazahstan!??!
Bilo bi dobro da nasi odigraju bar jednu jaku prijateljsku utakmicu u novembru! Samo , Argentinci ne bi trebalo da se nadaju da ce proci kao na SP 2006.! Ako dodje do meca naravno!

realan__

pre 14 godina

jao sto bi voleo da dodju...ako dodju eto mene na marakanu...moram da gledam mesija...bas me zanima dal bi mogli da im pariramo...

nikola

pre 14 godina

ovo bi bilo odlicno!! mozda bi mogao kusturica malo da umesa prste i da pomogne nasem savezu da se ovo i realizuje. poznato je da je kusturica u dobrim odnosima sa maradonom... kusturice pomagaj

GameSetMatch

pre 14 godina

Ooooooo, pa tp bi bilo sjajno, taman da im se revansiramo za onaj debakl u Nemackoj... Ovaj put koncept igre je "malo" drugaciji, i na kormilu umesto "sestka" imamo generala Antaru! Pa dobro nam dosli Mesi i Co. ;)

d

pre 14 godina

hrvatska reprezentacija je reprezentacija sa imenom i rejtingom, a takvi kostaju.
također, takvi pobjeđuju argentinu a ne gube sa 6:0.
naravno argentina je vec bila u hrvatskoj, tada sa maradonom kao kapetanom, i odigrala 0:0.

stevan

pre 14 godina

nista od Argentine, vec je dogovoren mec sa J. Korejom 18. novembra u Londonu na stadionu Fulama od 15.30 po nasem vremenu...jos se trazi protivnik za prvi termin odnosno 14.11. a to ce najverovatnije biti neka ekipa iz J. Amerike ili Paragvaj ili Cile

srx

pre 14 godina

Ala smo ih prevarili!

Dodju Argentici u Beograd...kad nasih fudbalera nema! Nasi igraju prijateljsku protiv J. Koreje u Engleskoj 18. Novembra.

Bane

pre 14 godina

Kasnite kasnite.Ova vest se pojavila jos rano jutros.Salim se ja malo.Zamislite da igramo sa Brazilom pa Argentinom u cetiri dana.Uf...Pa nek su i prijateljske nema veze,ionako se sa njima sigurno necemo sastati pre polufinala svetskog prvenstva,hehe.

srx

pre 14 godina

Ala smo ih prevarili!

Dodju Argentici u Beograd...kad nasih fudbalera nema! Nasi igraju prijateljsku protiv J. Koreje u Engleskoj 18. Novembra.

People's Champion

pre 14 godina

Shto ovaj D reche ipak su Hrvati reprezentacija sa rejtingom. Eto npr. mi cemo mozhda biti u drugom sheshiru kada se budu izvlachile grupe na SP dok ce oni sigurno biti u prv.....

E ja se izvnjavam, ja totalno zaboravio.....

Eto mozhda oni mogu da organizuju prijateljsku sa Cheshkom pa da plachu zajedno ili neshto slichno

dejan

pre 14 godina

Ovi hrvati stalno lece ovde komplekse...Ne plasiraju se na Svetsko prvenstvo,odmah se hvataju za Srbe,opet nesto na njhovu stetu ne vezano sa nama,opet oni pljuju po Srbima,kakav iskompleksirani narod!Pa da,kad ih vise ima po nasim forumima nego nas samih :)))

zzzzz

pre 14 godina

Prosto ne znam sta bi bilo dobro u ovoj kombinaciji. Da dodje raspadnuta Argentina, sa Palermom, Veronom, Ortegom (?!)... - ako ih dobijes, odmah si kandidat za svetskog prvaka, a znamo kako se zavrsi kad mi utripujemo da smo kandidati za svetskog prvaka. A ako izgubis, naravno, jos gore - krece pljuvanje da nikad necemo pobediti jaku ekipu, da se plasimo imena, da bi nas dobili petlici Botafoga, samo da obuku brazilske dresove i tome slicno. A ako ne dodje Argentina, price da se plasimo da igramo sa najjacima i tako to... Zapravo,i ja lupetam, sta god bude, dobro je, samo nek smo mi na svetskom prvenstvu...

stevan

pre 14 godina

nista od Argentine, vec je dogovoren mec sa J. Korejom 18. novembra u Londonu na stadionu Fulama od 15.30 po nasem vremenu...jos se trazi protivnik za prvi termin odnosno 14.11. a to ce najverovatnije biti neka ekipa iz J. Amerike ili Paragvaj ili Cile

Bane

pre 14 godina

Kasnite kasnite.Ova vest se pojavila jos rano jutros.Salim se ja malo.Zamislite da igramo sa Brazilom pa Argentinom u cetiri dana.Uf...Pa nek su i prijateljske nema veze,ionako se sa njima sigurno necemo sastati pre polufinala svetskog prvenstva,hehe.

GameSetMatch

pre 14 godina

Ooooooo, pa tp bi bilo sjajno, taman da im se revansiramo za onaj debakl u Nemackoj... Ovaj put koncept igre je "malo" drugaciji, i na kormilu umesto "sestka" imamo generala Antaru! Pa dobro nam dosli Mesi i Co. ;)

partizan

pre 14 godina

Izgleda da braca hrvati mnogo brzo zaboravili ponizavanje od engleske pa nas podsecaju na onih 6-0 sa argentinom...valjda klin se klinom izbija..ili sta vec

Александар

pre 14 godina

Екстра што је у Лондону! А ови врсни познаваоци дијаспоре могли би да погледају колико нас има у UK. Како доћи до карата? То не пише у чланку!

marko-nbg

pre 14 godina

Pa zasto bi igrali protiv reprezentacije Hrvatske kad se oni nisu plasirali na SP i jedva su uspeli da dobiju Katar i Kazahstan!??!
Bilo bi dobro da nasi odigraju bar jednu jaku prijateljsku utakmicu u novembru! Samo , Argentinci ne bi trebalo da se nadaju da ce proci kao na SP 2006.! Ako dodje do meca naravno!

nikola

pre 14 godina

ovo bi bilo odlicno!! mozda bi mogao kusturica malo da umesa prste i da pomogne nasem savezu da se ovo i realizuje. poznato je da je kusturica u dobrim odnosima sa maradonom... kusturice pomagaj

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Odlican izbor, protivnik po meri koji zna da igra fudbal, ali ono sto je vaznije po meni je kontinent sa kojeg dolazi protivnik, a to nije Evropa. Na zrebu cemo dobiti sigurno jednog nosioca (Juzna Afrika, Italija, Brazil, Argentina, Nemacka, Engleska, Spanija i Francuska ili Portugal), dok ce preostala dva protivnika biti van Evrope. Jedan iz Juzne Amerike ili Afrike, a drugi iz Severne Amerike ili Azije. Dakle protiv ta dva tima cemo traziti prolaz u nok-aut fazu i moramo biti dobro pripremljeni na protivnike tipa Koreja, Gana, Cile, Bahrein i ostali crni Arapini... Drugo sto raduje je da se vec sada traze sparing-partneri pred SP, a ne totalno neozbiljno kao pre cetiri godine kada smo odigrali jednu jedinu ozbiljnu pripremnu utakmicu protiv Urugvaja, a imali celih 6 meseci, zato smo i prosli kako smo prosli.
Za neupucene koji pominju sesire i rangiranje, NE POSTOJE 2, 3. i 4. sesir!!! Postoji samo 1. sesir kojim se odredjuju nosioci grupa i za to dirigovanje zreba ne racuna se samo FIFA-ina rang-lista nego i ucinak na poslednja dva svetska prvenstva, tako da mi nikada nismo ni imali izglede da budemo nosioci. Sedam nosioca je vec poznato (naveo sam ih, domacin je uvek nosioc bez obzira na koeficijent), dok za 8. nosioca konkurisu Francuska i Portugal, zavisi ko prodje u barazu (ako oba ispadnu upada Holandija medju nosioce), ili ako oba prodju, ko ostvari bolji rezultat u barazu, iako su Francuzi po koeficijentu blizi tom 8. mestu. Ostali sesiri su GEOGRAFSKI SESIRI!!! Dakle postoji evropski u kojem smo i mi sa Evropljanima koji ne budu nosioci grupa (Danska, Svajcarska, Slovacka, Holandija i tri tima iz baraza pod uslovom da ne ispadnu i Francuska i Portugal sto je malo verovatno). Zatim sesir Juzne Amerike i Afrike (5 Afrikanaca bez domacina i Paragvaj, Cile i Urugvaj koji ce verovatno izbaciti Kostariku u barazu). Poslednji sesir je Severna Amerika (Meksiko, SAD, Honduras) i Azija/Okeanija (obe Koreje, Japan, Australija, Bahrein ili Novi Zeland). Takodje ekipe sa istog kontinenta a da to nije Evropa ne mogu se sastati u grupi. To znaci ako upadnemo u grupu sa J. Afrikom, to znaci da ne mozemo ici na preostalih 5 Afrikanaca nego nam sleduju Paragvaj, Cile ili Urugvaj, odnosno ukoliko dobijemo Argentinu ili Brazil sigurno cemo izbeci jos jednog predstavnika Juzne Amerike a dobiti sigurno nekog od 5 africkih kvalifikanata. Dakle iz 1. sesira NOSILACA i iz sesira Azije i Severne Amerike mozemo dobiti svakoga, dok je kod sesira Afrikanaca i Juzne Amerike zreb dirigovan u zavisnosti koga dobijemo za nosioca grupe. Moja zelja je neko od evropskih nosilaca, Alzir ili Tunis i bolji iz baraza Bahrein/Novi Zeland ili Severna Koreja, dok bi najtezi zreb bio Brazil, Obala Slonovace i Meksiko. Takodje ne bi zeleo grupu sa Juznom Afrikom jer ce se domacin gurati da ne ispadne u prvoj rundi, a to je onda borba tri preostale ekipe samo za preostalo mesto koje vodi u osminu finala.
Sto se tice Londona za izbor odigravanja utakmice - ne preporucujem. Nismo mi Gana, Jamajka ili Nigerija pa da igramo tamo, dijaspora je malobrojna.

Deda

pre 14 godina

Umesto da se organizuje neki mec u Nemackoj,Svajcarskoj,Francuskoj ili Austriji gde ima najvise Srba oni oni odose u London .Nemogu da verujem

Sasa

pre 14 godina

Pa gde ste Hrvati,kako rece Bilic-najbolji bek na svetu,Vedran Corluka i kao nema Engleska igraca kao sto je Luka Modric,a Engleska vam dade 10 komada iz dve utakmice.Sta jos reci o selektoru koji nosi mindjuse.E Hrvati,ej Hrvati...

bd

pre 14 godina

Pa sto u Londonu!??!
Mislim, ko treba tu utakmicu da gleda?!?
Ajde razumeo bi Svajcarska, Svedska, Nemacka zbog velikog broja nasih ljudi...ali london!?

djole

pre 14 godina

d@

Ti se ovde hvalis kako ste izvukli 0:0 protiv Argentine i pominjes kako su nas razbili na SP. Pa vidis mi smo njih 1997 dobili u sred Argentine sa 3:2 i to sa prakticno rezervnim timom.Zato se pokrij usima i cuti.

legolas

pre 14 godina

Neka mi samo neko objasni zasto bas u Engleskoj? U prijateljskim utakmicama nije toliko vazno ko je domacin,ali zasto neutralan teren.Da li imamo neku zaradu od ovog meca?

Cira Severac

pre 14 godina

neko cija je repka bila na 6 od 8 velikih natjecanja, bila 3. na svijetu, igrala 2 cetvrfinala eura a na onim prvenstvima di nije prosla skupinu svaki put imala mogucnost proc do zadnjeg kola (a od 3 puta 2 puta imala rezultat za prolazak u zadnjoj utakmici skupine) ne moze imat komplekse.
a onaj cija je repka bila samo jednom na prvenstvu (i tu se obrukala kao nikad niko, sva 3 poraza, gol razlika 2:10, izgubila jednu utakmicu sa ZAMISLI 0:6!!!!!!! EEEEJJJJ 0:6!!!…!! ) od 2000. do 2008. i cija repka nikad nije pobiedila ni jednu veliku reprezentaciju i svako malo izgbi vaterpolskim rezultatom svakako mora imati komplekse
(d, 23. oktobar 2009 18:03)

Ne mogu da ti opisem koliko ti je drago sto si pomenuo vaterpolo! Sta ces, igrala se deca...

Zoki

pre 14 godina

Nije bitno gde se igra nasih ljudi ima svuda i svuda ce biti fenomenelno docekani tako se stvara kult reprezentacije svuda mora da se odigra na pobedu

DANNY BOY

pre 14 godina

nije mi jasno zasto se ova utakmica odrzava u Londonu, tamo bas i nema prevelik broj nasih ljudi; sto se tice Juznih Korejanaca, to neznam!

Nemanja

pre 14 godina

Hej, Hrvatici..vi bolje razmisljate o tome kako dobiti Ukrajinu u Zagrebu..ostavite se vi Argentine!! Englezi su vam natrpali 9 komada u dve utakmice, popili ste 4 komada kod kuce. Jedini ko vas ceni je onaj jadnik Redknapp, samo da mi je znati koliko dobija za izjave sto daje?!?!? Vasa realnost je Ukrajina i onaj jadni Redknapp, a vasa iluzija je SP u JAR, mi nemamo igrace tipa Modric, Corluka, Kranjcar..sva sreca za nas..mi moramo da se zadovoljimo srednjom klasom..Vidic, Ivanovic, Stankovic, Jovanovic, Krasic..necu vise da nabrajam :) ..eh jadni li ste..

Nemanja

pre 14 godina

Jos sam nesto zaboravio, a moram da kazem. Uporedjivao sam vasu svetsku klasu koja nije imala srece u kvalifikacijama sa nasim prosecnim igracima koji su imali srece u kvalifikacijama :) ..Medjutim najvaznije sam zaboravio, a to je: Da uporedim vaseg stratega Bilica koji je svetska klasa, traze ga sa svih strana ( do duse svetske ekipe kao West Ham i Portsmouth)i naseg prosecnog strucnjaka Radomira Antica :)..Sve u svemu imate Pirata sa Kariba dok mi imamo jednog Gentleman-a koji je trenirao creme de la creme svetske fud klase..ali bez zezanja, mozete biti sigurno da vaseg Pirata silni Harry Redknapp vise postuje!! Eto, malo za utehu...

dule

pre 14 godina

Mislim da je stvarno sramota sto fudbalski savez ne moze da organizuje utakmicu na domacem terenu... Umesto da na Marakini docekamo neku od reprezentacija iz top 10,mi igramo sa Juznom Korejom u Londonu... Tuzno

Ivan M

pre 14 godina

Zivim u Londonu i ova vest me jako raduje. Ali zar nije 18 novembar sreda? Zasto igraju radnim danom u 15:30? Pa nece im doci niko, ukljucujuci mene (jer tada MORAM da radim)? Pa zasto barem ne pomere termin na 19:00 ili kasnije?

a

pre 14 godina

Stvar je u tome što su Korejanci iškesirali najviše da bi odmerili snage sa kvalitetnom ekipom, učesnicom predstojećeg mundijala i jednim od pretendenata za visok plasman - reprezentacijom Srbije
A Argentinci su se samo nasmejali na ponudu tamo neke Hrvatske da sa njima odmere snage :) Tražili su isključivo jakog protivnika, kao što je Srbija, koji će igrati na predstojećem Svetskom Prvenstvu ;)
Nažalost, nisu ponudili dovoljno gazdi Toletu i ostaje im da do proleća pokušaju da skupe kintu, a ako ne možda ih ipak nekako preko veze (Kusta-Maradona) i udostojimo jednog takvog okršaja na Beogradskoj (ne Brazilskoj) Marakani :)))
2010

Krajina force

pre 14 godina

'mocna hrvatska momcad velikih imena,sa Lukom Modricem ima svoju visoku cijenu ' ....To je bio komentar jednog Hrvata , e pa ta cena je znacajno opala zato sto ne igrate na SP ,pa igrajte sa Cesima prijateljske zato :)

alen

pre 14 godina

Super, napokon mogu da gledam reprezantaciju a da nemoram putovat u Bg. A vi sto se bunite usutite, pa zar i dijaspora nezasluzije da vidi Srbiju uzivo. Da vam nema nas bili bi vi kod MMFa svake godine na kavici.

Dusan

pre 14 godina

Zaista sjajan potez celog FSS-a...Juzna koreja nije za potcenjivanje...pobedicemo ih,ali relativno tesno (2-3 gola razlike ^^)...bilo bi dobro da igramo jos sa nekom ozbiljnijom reprezentacijom tipa obala slonovace,SAD,Australija,Kamerun...
Mi smo u ovim kvalifikacijama jako dobro igrali,moral je na visokom nivou,ali...docice SP,gde nece biti austrije,rumunije i litvanije....vec samo vrhunski timovi sa vrhunskim trenerima.Trebaju nam celicne pripreme i neka juzna koreja bude najslabiji protivnik protiv koga cemo igrati u pripremnom periodu...

menadzer mi nije Antic

pre 14 godina

Pazite ovo "lozenje" od prvih deset komentara.Sad ce Srbija da vam pokaze,gaucosi gotovi ste bahahaha
Al ono "crvc" nasli ovi iz saveza protivnika po meri.
Ja bi Racu Petrovica u prvu postavu,a i Fejsu mnogo su dobri.

bagi arapin

pre 14 godina

NIJE LAKO !!! Kada kola idu nizbrdo teško je ustaviti ih,a još više koliki se strahovi javljaju, pa i oni mali ti postaju tako veliki.Žao mije komšije bilo nekada i sada ćete šta? Boriti se za DRUGO mesto u svim kvalifikacijama sudbina vam je to.ORLOVI ,lete malo pomalo mozak se slaže dolaze i rezultati ,igramo i nadigravamo se sa svima SAMO OPUŠTENO poz iz JAR.

jugo

pre 14 godina

J.Koreja nije slab protivnik ali mislim da do pocetka SP trebalo bi odigrati barem jednu utakmicu sa ekipama iz TOP 5. Treba igrati prijateljske utakmice sa slabim jakim i srednjim reprezentacija kao sto je recimo Paragva ili Cile.

puf Pomozite eSrbiji: http://www.kide83.com/erepublik/?ime=ivicaSR

pre 14 godina

@(d, 23. oktobar 2009 18:03)
Pretpostavljam da imas toliko godina da se secas taman samo tog uspeha? Vaterpolo? hihihihiihi Nadam se da znas da je to igra koja se igra u bazenu?

CCCCrbin

pre 14 godina

sta vi hrvati spominjete opet nekih 6 golova? zar vi niste od engleza primili u dve utakmice cak 9golova? zato vam je bolje da cutite.a za tebe d.kako ja znam ukrajincu su nesretno izgubili 2:1 u engleskoj dok su vas englezi u obe utakmice zgazili,ponizili i pokazali vam vas kvalitet.jednostavno vi nemate kvalitet za sp.a i onako ste redovno isli na sp i ep kao turisti.bilo bi lepo kada bi mi se komentar obijavio jer nikoga nisam uvredio i slicno.

Slavkoo7

pre 14 godina

Mislim da je pun pogodak igranje u zemlji fudbala i zemlji sa najjacom ligom na svetu, pre svega zbog promovisanja naseg fudbala, mada nam protivnik i nije neke klase. Skidam kapu za plasman, ali to nije zemlja koji neguje dobar fudbal. Bilo bi dobro kada bi imali neke male pripreme i ponovo odigrali prijateljsku sa nekom africkom drzavom i to koji mesec pre SP, da bi se igraci osetili klimu pred pocetak. Dobar protivnik bi bio Kamerun ili sjajni mladi tim Nigerije. Srecno na SP 2010!

Bojan

pre 14 godina

ja mislim da ce se igrati u 14:30 radi tv prenos u koreji!!! posto su oni valjda 6 ili 7 sati unapred! sigurno mi verni navijaci koji smo isli za francusku, austriju i rumuniju cemo biti tamo!

realan__

pre 14 godina

jao sto bi voleo da dodju...ako dodju eto mene na marakanu...moram da gledam mesija...bas me zanima dal bi mogli da im pariramo...

d

pre 14 godina

hrvatska reprezentacija je reprezentacija sa imenom i rejtingom, a takvi kostaju.
također, takvi pobjeđuju argentinu a ne gube sa 6:0.
naravno argentina je vec bila u hrvatskoj, tada sa maradonom kao kapetanom, i odigrala 0:0.

asdf

pre 14 godina

@Scepan
Slazem se sa vecinom onoga sto si napisao, samo mislim da ce Holandija sigurno biti medju nosiocima na SP zbog visokog treceg mesta na fifinom rankingu
i mislim da je London ipak dobar izbor za prijateljsku, pogotovo sto se tice terena i vremenskih uslova u novembru
pozdrav

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

@ asdf

Ovo za nosioce frupa nije iz moje glave nego sa FIFA-ine liste rangiranja nosioca.
Evo linka: http://www.football-rankings.info/2009/10/2010-world-cup-seeding-formula-based-on_16.html
A za London nadam se da si u pravu.
Poz

CCCCrbin

pre 14 godina

za tebe d.niste vi na stalni ucesnik sp-a i ep-a vec vam je ovo drugo veliko takmicenje koje ste propustili.a to sto ti spominjes kako ste na sp-u 2002 pobedili italiju.da ti kazem jedno ceo svet je video kako je tada italijanima sudija ponistio 2 cista gola.nikada nisam video utakmicu u kojoj sudija vise navija za nekoga nego na toj utakmicu.tako da kada vec pricas o nekome ko zasluzeno i nezasluzeno pobedjuje makar budi iskren i to spomeni na koji nacin ste tada pobedili italijane.pa normalno da idete kao turiste kada jednom u 10godina uspete da izadjete iz grupe.

d

pre 14 godina

(dejan, 23. oktobar 2009 15:52)

neko cija je repka bila na 6 od 8 velikih natjecanja, bila 3. na svijetu, igrala 2 cetvrfinala eura a na onim prvenstvima di nije prosla skupinu svaki put imala mogucnost proc do zadnjeg kola (a od 3 puta 2 puta imala rezultat za prolazak u zadnjoj utakmici skupine) ne moze imat komplekse.
a onaj cija je repka bila samo jednom na prvenstvu (i tu se obrukala kao nikad niko, sva 3 poraza, gol razlika 2:10, izgubila jednu utakmicu sa ZAMISLI 0:6!!!!!!! EEEEJJJJ 0:6!!!!!!!!!!!) od 2000. do 2008. i cija repka nikad nije pobiedila ni jednu veliku reprezentaciju i svako malo izgbi vaterpolskim rezultatom svakako mora imati komplekse

CCCCrbin

pre 14 godina

d onaj drugi ponisten gol italijana je bio cist ko suza.nije tu bilo nikakvoga prekrsaja od italijana.cak sta vise vidise na snimku da hrvat tek pada kada ga je italijan vec prosao.a kako se meni cini nisam sada bas siguran 100% ali mislim da je italijanima bio jedan gol ponisten i iz slobodnoga udarca.

d

pre 14 godina

(Krajina force, 24. oktobar 2009 00:21)

vec sam rekao a i ponovit cu: utakmica ukrajina vs engleska je bila namjestena (eto to cak i vas milojko pantic kaze bez i malo krzmanja). također crveni nije postojao a englezi su setali cijelu utakmicu. a igrali su u prvom sastavu .znas kad bi ih ukrajinci pobjedili da su igrali punom snagom ? nikad a ni tada.

d

pre 14 godina

srbiija nije nikad pobijedila ni jednu veliku repku (tako ni argentinu) a svi znamo da modric i corluka nisu igrali u uzvratu (u prvoj da nam nije neopravdano iskljucen igrac zavrsilo bio 0:1 ili 0:2). o bilicu je dovoljno reci - POLUFINALE EURA (samo pukim cudom nije bilo).

d

pre 14 godina

(CCCCrbin, 24. oktobar 2009 13:27)
zasluzeno su izgubili, a utakmica nije bila namjestena
"turisti" su na svakom prvenstvu ili prosli skupinu ili zivili do zadnjeg kola (na tim prvenstvima sto su ispali u skupini pobjedili italiju, remizirali sa francuzima i nezasluzeno uzgubili od brazila minimalnim rezultatom) dok je neka tamo slia, ne bi je sad imenovao na zdanjem prvenstvu na kojem je nastupila okoncala u skupni sa gol razlikom 2:10 i porazom od 0:6. to je naravno sila, to nisu turisti hahaha

d

pre 14 godina

prvi ponisteni je bio cisti ofsajd vierija a drugi cisti faul inzaghija (cupao za dres simica,faul za sigurni zuti karton).
nego kad si tako posten zasto ne spominjes trezegeutovo igranje rukom za 2:2 protiv nas na euru 2004?
evo ti i snimka s talijanima:

http://www.youtube.com/watch?v=jj-boKMHOw4&feature=related

a evo ti i sa francuzima:

http://www.youtube.com/watch?v=SKUrwqzy9-k
(di se na 8:24 tako ocito vidi da je igrao rukom)

d

pre 14 godina

CCCCrbin


prvi ponisteni je bio cisti ofsajd vierija a drugi cisti faul inzaghija (cupao za dres simica,faul za sigurni zuti karton).
nego kad si tako posten zasto ne spominjes trezegeutovo igranje rukom za 2:2 protiv nas na euru 2004?
evo ti i snimka s talijanima:

http://www.youtube.com/watch?v=jj-boKMHOw4&feature=related

a evo ti i sa francuzima:

http://www.youtube.com/watch?v=SKUrwqzy9-k
(di se na 8:24 tako ocito vidi da je igrao rukom)

d

pre 14 godina

postenjacina prica o cistom golu ko suza a na prvi pogled se kod tog gola ne vidi ko koga vuce. sada izmislja i gol iz slobodnog (kad je ko kome uopce poniostio gol iz slobodnog?) jer je vidio da je gol vierija ofsajd.
kad se malo bolje pogleda na 2:54 se vidi kako inzaghi prvi povlaci simica 8 i drzi ga za dres) u jednom ga trenutku trza a ovaj gubi ravnotezu i radi piruetu. poslije toga teatralno pada na pod jer je vidio da je inzaghi sam ispred golama. ali faul je nedvojben i sudac je u pravu. inace to je ta cuvena talijanska skola cupanja za dres i ostale ciganije. inzaghi je patentirao cupanje za dres obrambenog igraca (to on uvijek radi).
zasto malo ne prokomentiras francuze?

d

pre 14 godina

hrvatska reprezentacija je reprezentacija sa imenom i rejtingom, a takvi kostaju.
također, takvi pobjeđuju argentinu a ne gube sa 6:0.
naravno argentina je vec bila u hrvatskoj, tada sa maradonom kao kapetanom, i odigrala 0:0.

d

pre 14 godina

(dejan, 23. oktobar 2009 15:52)

neko cija je repka bila na 6 od 8 velikih natjecanja, bila 3. na svijetu, igrala 2 cetvrfinala eura a na onim prvenstvima di nije prosla skupinu svaki put imala mogucnost proc do zadnjeg kola (a od 3 puta 2 puta imala rezultat za prolazak u zadnjoj utakmici skupine) ne moze imat komplekse.
a onaj cija je repka bila samo jednom na prvenstvu (i tu se obrukala kao nikad niko, sva 3 poraza, gol razlika 2:10, izgubila jednu utakmicu sa ZAMISLI 0:6!!!!!!! EEEEJJJJ 0:6!!!!!!!!!!!) od 2000. do 2008. i cija repka nikad nije pobiedila ni jednu veliku reprezentaciju i svako malo izgbi vaterpolskim rezultatom svakako mora imati komplekse

menadzer mi nije Antic

pre 14 godina

Pazite ovo "lozenje" od prvih deset komentara.Sad ce Srbija da vam pokaze,gaucosi gotovi ste bahahaha
Al ono "crvc" nasli ovi iz saveza protivnika po meri.
Ja bi Racu Petrovica u prvu postavu,a i Fejsu mnogo su dobri.

d

pre 14 godina

srbiija nije nikad pobijedila ni jednu veliku repku (tako ni argentinu) a svi znamo da modric i corluka nisu igrali u uzvratu (u prvoj da nam nije neopravdano iskljucen igrac zavrsilo bio 0:1 ili 0:2). o bilicu je dovoljno reci - POLUFINALE EURA (samo pukim cudom nije bilo).

realan__

pre 14 godina

jao sto bi voleo da dodju...ako dodju eto mene na marakanu...moram da gledam mesija...bas me zanima dal bi mogli da im pariramo...

d

pre 14 godina

(Krajina force, 24. oktobar 2009 00:21)

vec sam rekao a i ponovit cu: utakmica ukrajina vs engleska je bila namjestena (eto to cak i vas milojko pantic kaze bez i malo krzmanja). također crveni nije postojao a englezi su setali cijelu utakmicu. a igrali su u prvom sastavu .znas kad bi ih ukrajinci pobjedili da su igrali punom snagom ? nikad a ni tada.

dule

pre 14 godina

Mislim da je stvarno sramota sto fudbalski savez ne moze da organizuje utakmicu na domacem terenu... Umesto da na Marakini docekamo neku od reprezentacija iz top 10,mi igramo sa Juznom Korejom u Londonu... Tuzno

Deda

pre 14 godina

Umesto da se organizuje neki mec u Nemackoj,Svajcarskoj,Francuskoj ili Austriji gde ima najvise Srba oni oni odose u London .Nemogu da verujem

bd

pre 14 godina

Pa sto u Londonu!??!
Mislim, ko treba tu utakmicu da gleda?!?
Ajde razumeo bi Svajcarska, Svedska, Nemacka zbog velikog broja nasih ljudi...ali london!?

DANNY BOY

pre 14 godina

nije mi jasno zasto se ova utakmica odrzava u Londonu, tamo bas i nema prevelik broj nasih ljudi; sto se tice Juznih Korejanaca, to neznam!

d

pre 14 godina

(CCCCrbin, 24. oktobar 2009 13:27)
zasluzeno su izgubili, a utakmica nije bila namjestena
"turisti" su na svakom prvenstvu ili prosli skupinu ili zivili do zadnjeg kola (na tim prvenstvima sto su ispali u skupini pobjedili italiju, remizirali sa francuzima i nezasluzeno uzgubili od brazila minimalnim rezultatom) dok je neka tamo slia, ne bi je sad imenovao na zdanjem prvenstvu na kojem je nastupila okoncala u skupni sa gol razlikom 2:10 i porazom od 0:6. to je naravno sila, to nisu turisti hahaha

GameSetMatch

pre 14 godina

Ooooooo, pa tp bi bilo sjajno, taman da im se revansiramo za onaj debakl u Nemackoj... Ovaj put koncept igre je "malo" drugaciji, i na kormilu umesto "sestka" imamo generala Antaru! Pa dobro nam dosli Mesi i Co. ;)

Bane

pre 14 godina

Kasnite kasnite.Ova vest se pojavila jos rano jutros.Salim se ja malo.Zamislite da igramo sa Brazilom pa Argentinom u cetiri dana.Uf...Pa nek su i prijateljske nema veze,ionako se sa njima sigurno necemo sastati pre polufinala svetskog prvenstva,hehe.

stevan

pre 14 godina

nista od Argentine, vec je dogovoren mec sa J. Korejom 18. novembra u Londonu na stadionu Fulama od 15.30 po nasem vremenu...jos se trazi protivnik za prvi termin odnosno 14.11. a to ce najverovatnije biti neka ekipa iz J. Amerike ili Paragvaj ili Cile

nikola

pre 14 godina

ovo bi bilo odlicno!! mozda bi mogao kusturica malo da umesa prste i da pomogne nasem savezu da se ovo i realizuje. poznato je da je kusturica u dobrim odnosima sa maradonom... kusturice pomagaj

dejan

pre 14 godina

Ovi hrvati stalno lece ovde komplekse...Ne plasiraju se na Svetsko prvenstvo,odmah se hvataju za Srbe,opet nesto na njhovu stetu ne vezano sa nama,opet oni pljuju po Srbima,kakav iskompleksirani narod!Pa da,kad ih vise ima po nasim forumima nego nas samih :)))

People's Champion

pre 14 godina

Shto ovaj D reche ipak su Hrvati reprezentacija sa rejtingom. Eto npr. mi cemo mozhda biti u drugom sheshiru kada se budu izvlachile grupe na SP dok ce oni sigurno biti u prv.....

E ja se izvnjavam, ja totalno zaboravio.....

Eto mozhda oni mogu da organizuju prijateljsku sa Cheshkom pa da plachu zajedno ili neshto slichno

legolas

pre 14 godina

Neka mi samo neko objasni zasto bas u Engleskoj? U prijateljskim utakmicama nije toliko vazno ko je domacin,ali zasto neutralan teren.Da li imamo neku zaradu od ovog meca?

Slavkoo7

pre 14 godina

Mislim da je pun pogodak igranje u zemlji fudbala i zemlji sa najjacom ligom na svetu, pre svega zbog promovisanja naseg fudbala, mada nam protivnik i nije neke klase. Skidam kapu za plasman, ali to nije zemlja koji neguje dobar fudbal. Bilo bi dobro kada bi imali neke male pripreme i ponovo odigrali prijateljsku sa nekom africkom drzavom i to koji mesec pre SP, da bi se igraci osetili klimu pred pocetak. Dobar protivnik bi bio Kamerun ili sjajni mladi tim Nigerije. Srecno na SP 2010!

alen

pre 14 godina

Super, napokon mogu da gledam reprezantaciju a da nemoram putovat u Bg. A vi sto se bunite usutite, pa zar i dijaspora nezasluzije da vidi Srbiju uzivo. Da vam nema nas bili bi vi kod MMFa svake godine na kavici.

marko-nbg

pre 14 godina

Pa zasto bi igrali protiv reprezentacije Hrvatske kad se oni nisu plasirali na SP i jedva su uspeli da dobiju Katar i Kazahstan!??!
Bilo bi dobro da nasi odigraju bar jednu jaku prijateljsku utakmicu u novembru! Samo , Argentinci ne bi trebalo da se nadaju da ce proci kao na SP 2006.! Ako dodje do meca naravno!

Dusan

pre 14 godina

Zaista sjajan potez celog FSS-a...Juzna koreja nije za potcenjivanje...pobedicemo ih,ali relativno tesno (2-3 gola razlike ^^)...bilo bi dobro da igramo jos sa nekom ozbiljnijom reprezentacijom tipa obala slonovace,SAD,Australija,Kamerun...
Mi smo u ovim kvalifikacijama jako dobro igrali,moral je na visokom nivou,ali...docice SP,gde nece biti austrije,rumunije i litvanije....vec samo vrhunski timovi sa vrhunskim trenerima.Trebaju nam celicne pripreme i neka juzna koreja bude najslabiji protivnik protiv koga cemo igrati u pripremnom periodu...

Александар

pre 14 godina

Екстра што је у Лондону! А ови врсни познаваоци дијаспоре могли би да погледају колико нас има у UK. Како доћи до карата? То не пише у чланку!

srx

pre 14 godina

Ala smo ih prevarili!

Dodju Argentici u Beograd...kad nasih fudbalera nema! Nasi igraju prijateljsku protiv J. Koreje u Engleskoj 18. Novembra.

d

pre 14 godina

postenjacina prica o cistom golu ko suza a na prvi pogled se kod tog gola ne vidi ko koga vuce. sada izmislja i gol iz slobodnog (kad je ko kome uopce poniostio gol iz slobodnog?) jer je vidio da je gol vierija ofsajd.
kad se malo bolje pogleda na 2:54 se vidi kako inzaghi prvi povlaci simica 8 i drzi ga za dres) u jednom ga trenutku trza a ovaj gubi ravnotezu i radi piruetu. poslije toga teatralno pada na pod jer je vidio da je inzaghi sam ispred golama. ali faul je nedvojben i sudac je u pravu. inace to je ta cuvena talijanska skola cupanja za dres i ostale ciganije. inzaghi je patentirao cupanje za dres obrambenog igraca (to on uvijek radi).
zasto malo ne prokomentiras francuze?

zzzzz

pre 14 godina

Prosto ne znam sta bi bilo dobro u ovoj kombinaciji. Da dodje raspadnuta Argentina, sa Palermom, Veronom, Ortegom (?!)... - ako ih dobijes, odmah si kandidat za svetskog prvaka, a znamo kako se zavrsi kad mi utripujemo da smo kandidati za svetskog prvaka. A ako izgubis, naravno, jos gore - krece pljuvanje da nikad necemo pobediti jaku ekipu, da se plasimo imena, da bi nas dobili petlici Botafoga, samo da obuku brazilske dresove i tome slicno. A ako ne dodje Argentina, price da se plasimo da igramo sa najjacima i tako to... Zapravo,i ja lupetam, sta god bude, dobro je, samo nek smo mi na svetskom prvenstvu...

bagi arapin

pre 14 godina

NIJE LAKO !!! Kada kola idu nizbrdo teško je ustaviti ih,a još više koliki se strahovi javljaju, pa i oni mali ti postaju tako veliki.Žao mije komšije bilo nekada i sada ćete šta? Boriti se za DRUGO mesto u svim kvalifikacijama sudbina vam je to.ORLOVI ,lete malo pomalo mozak se slaže dolaze i rezultati ,igramo i nadigravamo se sa svima SAMO OPUŠTENO poz iz JAR.

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Odlican izbor, protivnik po meri koji zna da igra fudbal, ali ono sto je vaznije po meni je kontinent sa kojeg dolazi protivnik, a to nije Evropa. Na zrebu cemo dobiti sigurno jednog nosioca (Juzna Afrika, Italija, Brazil, Argentina, Nemacka, Engleska, Spanija i Francuska ili Portugal), dok ce preostala dva protivnika biti van Evrope. Jedan iz Juzne Amerike ili Afrike, a drugi iz Severne Amerike ili Azije. Dakle protiv ta dva tima cemo traziti prolaz u nok-aut fazu i moramo biti dobro pripremljeni na protivnike tipa Koreja, Gana, Cile, Bahrein i ostali crni Arapini... Drugo sto raduje je da se vec sada traze sparing-partneri pred SP, a ne totalno neozbiljno kao pre cetiri godine kada smo odigrali jednu jedinu ozbiljnu pripremnu utakmicu protiv Urugvaja, a imali celih 6 meseci, zato smo i prosli kako smo prosli.
Za neupucene koji pominju sesire i rangiranje, NE POSTOJE 2, 3. i 4. sesir!!! Postoji samo 1. sesir kojim se odredjuju nosioci grupa i za to dirigovanje zreba ne racuna se samo FIFA-ina rang-lista nego i ucinak na poslednja dva svetska prvenstva, tako da mi nikada nismo ni imali izglede da budemo nosioci. Sedam nosioca je vec poznato (naveo sam ih, domacin je uvek nosioc bez obzira na koeficijent), dok za 8. nosioca konkurisu Francuska i Portugal, zavisi ko prodje u barazu (ako oba ispadnu upada Holandija medju nosioce), ili ako oba prodju, ko ostvari bolji rezultat u barazu, iako su Francuzi po koeficijentu blizi tom 8. mestu. Ostali sesiri su GEOGRAFSKI SESIRI!!! Dakle postoji evropski u kojem smo i mi sa Evropljanima koji ne budu nosioci grupa (Danska, Svajcarska, Slovacka, Holandija i tri tima iz baraza pod uslovom da ne ispadnu i Francuska i Portugal sto je malo verovatno). Zatim sesir Juzne Amerike i Afrike (5 Afrikanaca bez domacina i Paragvaj, Cile i Urugvaj koji ce verovatno izbaciti Kostariku u barazu). Poslednji sesir je Severna Amerika (Meksiko, SAD, Honduras) i Azija/Okeanija (obe Koreje, Japan, Australija, Bahrein ili Novi Zeland). Takodje ekipe sa istog kontinenta a da to nije Evropa ne mogu se sastati u grupi. To znaci ako upadnemo u grupu sa J. Afrikom, to znaci da ne mozemo ici na preostalih 5 Afrikanaca nego nam sleduju Paragvaj, Cile ili Urugvaj, odnosno ukoliko dobijemo Argentinu ili Brazil sigurno cemo izbeci jos jednog predstavnika Juzne Amerike a dobiti sigurno nekog od 5 africkih kvalifikanata. Dakle iz 1. sesira NOSILACA i iz sesira Azije i Severne Amerike mozemo dobiti svakoga, dok je kod sesira Afrikanaca i Juzne Amerike zreb dirigovan u zavisnosti koga dobijemo za nosioca grupe. Moja zelja je neko od evropskih nosilaca, Alzir ili Tunis i bolji iz baraza Bahrein/Novi Zeland ili Severna Koreja, dok bi najtezi zreb bio Brazil, Obala Slonovace i Meksiko. Takodje ne bi zeleo grupu sa Juznom Afrikom jer ce se domacin gurati da ne ispadne u prvoj rundi, a to je onda borba tri preostale ekipe samo za preostalo mesto koje vodi u osminu finala.
Sto se tice Londona za izbor odigravanja utakmice - ne preporucujem. Nismo mi Gana, Jamajka ili Nigerija pa da igramo tamo, dijaspora je malobrojna.

Cira Severac

pre 14 godina

neko cija je repka bila na 6 od 8 velikih natjecanja, bila 3. na svijetu, igrala 2 cetvrfinala eura a na onim prvenstvima di nije prosla skupinu svaki put imala mogucnost proc do zadnjeg kola (a od 3 puta 2 puta imala rezultat za prolazak u zadnjoj utakmici skupine) ne moze imat komplekse.
a onaj cija je repka bila samo jednom na prvenstvu (i tu se obrukala kao nikad niko, sva 3 poraza, gol razlika 2:10, izgubila jednu utakmicu sa ZAMISLI 0:6!!!!!!! EEEEJJJJ 0:6!!!…!! ) od 2000. do 2008. i cija repka nikad nije pobiedila ni jednu veliku reprezentaciju i svako malo izgbi vaterpolskim rezultatom svakako mora imati komplekse
(d, 23. oktobar 2009 18:03)

Ne mogu da ti opisem koliko ti je drago sto si pomenuo vaterpolo! Sta ces, igrala se deca...

Ivan M

pre 14 godina

Zivim u Londonu i ova vest me jako raduje. Ali zar nije 18 novembar sreda? Zasto igraju radnim danom u 15:30? Pa nece im doci niko, ukljucujuci mene (jer tada MORAM da radim)? Pa zasto barem ne pomere termin na 19:00 ili kasnije?

d

pre 14 godina

prvi ponisteni je bio cisti ofsajd vierija a drugi cisti faul inzaghija (cupao za dres simica,faul za sigurni zuti karton).
nego kad si tako posten zasto ne spominjes trezegeutovo igranje rukom za 2:2 protiv nas na euru 2004?
evo ti i snimka s talijanima:

http://www.youtube.com/watch?v=jj-boKMHOw4&feature=related

a evo ti i sa francuzima:

http://www.youtube.com/watch?v=SKUrwqzy9-k
(di se na 8:24 tako ocito vidi da je igrao rukom)

d

pre 14 godina

CCCCrbin


prvi ponisteni je bio cisti ofsajd vierija a drugi cisti faul inzaghija (cupao za dres simica,faul za sigurni zuti karton).
nego kad si tako posten zasto ne spominjes trezegeutovo igranje rukom za 2:2 protiv nas na euru 2004?
evo ti i snimka s talijanima:

http://www.youtube.com/watch?v=jj-boKMHOw4&feature=related

a evo ti i sa francuzima:

http://www.youtube.com/watch?v=SKUrwqzy9-k
(di se na 8:24 tako ocito vidi da je igrao rukom)

Nemanja

pre 14 godina

Hej, Hrvatici..vi bolje razmisljate o tome kako dobiti Ukrajinu u Zagrebu..ostavite se vi Argentine!! Englezi su vam natrpali 9 komada u dve utakmice, popili ste 4 komada kod kuce. Jedini ko vas ceni je onaj jadnik Redknapp, samo da mi je znati koliko dobija za izjave sto daje?!?!? Vasa realnost je Ukrajina i onaj jadni Redknapp, a vasa iluzija je SP u JAR, mi nemamo igrace tipa Modric, Corluka, Kranjcar..sva sreca za nas..mi moramo da se zadovoljimo srednjom klasom..Vidic, Ivanovic, Stankovic, Jovanovic, Krasic..necu vise da nabrajam :) ..eh jadni li ste..

asdf

pre 14 godina

@Scepan
Slazem se sa vecinom onoga sto si napisao, samo mislim da ce Holandija sigurno biti medju nosiocima na SP zbog visokog treceg mesta na fifinom rankingu
i mislim da je London ipak dobar izbor za prijateljsku, pogotovo sto se tice terena i vremenskih uslova u novembru
pozdrav

puf Pomozite eSrbiji: http://www.kide83.com/erepublik/?ime=ivicaSR

pre 14 godina

@(d, 23. oktobar 2009 18:03)
Pretpostavljam da imas toliko godina da se secas taman samo tog uspeha? Vaterpolo? hihihihiihi Nadam se da znas da je to igra koja se igra u bazenu?

CCCCrbin

pre 14 godina

sta vi hrvati spominjete opet nekih 6 golova? zar vi niste od engleza primili u dve utakmice cak 9golova? zato vam je bolje da cutite.a za tebe d.kako ja znam ukrajincu su nesretno izgubili 2:1 u engleskoj dok su vas englezi u obe utakmice zgazili,ponizili i pokazali vam vas kvalitet.jednostavno vi nemate kvalitet za sp.a i onako ste redovno isli na sp i ep kao turisti.bilo bi lepo kada bi mi se komentar obijavio jer nikoga nisam uvredio i slicno.

Sasa

pre 14 godina

Pa gde ste Hrvati,kako rece Bilic-najbolji bek na svetu,Vedran Corluka i kao nema Engleska igraca kao sto je Luka Modric,a Engleska vam dade 10 komada iz dve utakmice.Sta jos reci o selektoru koji nosi mindjuse.E Hrvati,ej Hrvati...

djole

pre 14 godina

d@

Ti se ovde hvalis kako ste izvukli 0:0 protiv Argentine i pominjes kako su nas razbili na SP. Pa vidis mi smo njih 1997 dobili u sred Argentine sa 3:2 i to sa prakticno rezervnim timom.Zato se pokrij usima i cuti.

partizan

pre 14 godina

Izgleda da braca hrvati mnogo brzo zaboravili ponizavanje od engleske pa nas podsecaju na onih 6-0 sa argentinom...valjda klin se klinom izbija..ili sta vec

Zoki

pre 14 godina

Nije bitno gde se igra nasih ljudi ima svuda i svuda ce biti fenomenelno docekani tako se stvara kult reprezentacije svuda mora da se odigra na pobedu

a

pre 14 godina

Stvar je u tome što su Korejanci iškesirali najviše da bi odmerili snage sa kvalitetnom ekipom, učesnicom predstojećeg mundijala i jednim od pretendenata za visok plasman - reprezentacijom Srbije
A Argentinci su se samo nasmejali na ponudu tamo neke Hrvatske da sa njima odmere snage :) Tražili su isključivo jakog protivnika, kao što je Srbija, koji će igrati na predstojećem Svetskom Prvenstvu ;)
Nažalost, nisu ponudili dovoljno gazdi Toletu i ostaje im da do proleća pokušaju da skupe kintu, a ako ne možda ih ipak nekako preko veze (Kusta-Maradona) i udostojimo jednog takvog okršaja na Beogradskoj (ne Brazilskoj) Marakani :)))
2010

Nemanja

pre 14 godina

Jos sam nesto zaboravio, a moram da kazem. Uporedjivao sam vasu svetsku klasu koja nije imala srece u kvalifikacijama sa nasim prosecnim igracima koji su imali srece u kvalifikacijama :) ..Medjutim najvaznije sam zaboravio, a to je: Da uporedim vaseg stratega Bilica koji je svetska klasa, traze ga sa svih strana ( do duse svetske ekipe kao West Ham i Portsmouth)i naseg prosecnog strucnjaka Radomira Antica :)..Sve u svemu imate Pirata sa Kariba dok mi imamo jednog Gentleman-a koji je trenirao creme de la creme svetske fud klase..ali bez zezanja, mozete biti sigurno da vaseg Pirata silni Harry Redknapp vise postuje!! Eto, malo za utehu...

jugo

pre 14 godina

J.Koreja nije slab protivnik ali mislim da do pocetka SP trebalo bi odigrati barem jednu utakmicu sa ekipama iz TOP 5. Treba igrati prijateljske utakmice sa slabim jakim i srednjim reprezentacija kao sto je recimo Paragva ili Cile.

Krajina force

pre 14 godina

'mocna hrvatska momcad velikih imena,sa Lukom Modricem ima svoju visoku cijenu ' ....To je bio komentar jednog Hrvata , e pa ta cena je znacajno opala zato sto ne igrate na SP ,pa igrajte sa Cesima prijateljske zato :)

Bojan

pre 14 godina

ja mislim da ce se igrati u 14:30 radi tv prenos u koreji!!! posto su oni valjda 6 ili 7 sati unapred! sigurno mi verni navijaci koji smo isli za francusku, austriju i rumuniju cemo biti tamo!

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

@ asdf

Ovo za nosioce frupa nije iz moje glave nego sa FIFA-ine liste rangiranja nosioca.
Evo linka: http://www.football-rankings.info/2009/10/2010-world-cup-seeding-formula-based-on_16.html
A za London nadam se da si u pravu.
Poz

CCCCrbin

pre 14 godina

za tebe d.niste vi na stalni ucesnik sp-a i ep-a vec vam je ovo drugo veliko takmicenje koje ste propustili.a to sto ti spominjes kako ste na sp-u 2002 pobedili italiju.da ti kazem jedno ceo svet je video kako je tada italijanima sudija ponistio 2 cista gola.nikada nisam video utakmicu u kojoj sudija vise navija za nekoga nego na toj utakmicu.tako da kada vec pricas o nekome ko zasluzeno i nezasluzeno pobedjuje makar budi iskren i to spomeni na koji nacin ste tada pobedili italijane.pa normalno da idete kao turiste kada jednom u 10godina uspete da izadjete iz grupe.

CCCCrbin

pre 14 godina

d onaj drugi ponisten gol italijana je bio cist ko suza.nije tu bilo nikakvoga prekrsaja od italijana.cak sta vise vidise na snimku da hrvat tek pada kada ga je italijan vec prosao.a kako se meni cini nisam sada bas siguran 100% ali mislim da je italijanima bio jedan gol ponisten i iz slobodnoga udarca.