Subota, 10.10.2009.

00:01

Srbija – Rumunija (20.30)

Reprezentacija Srbije u subotu od 20.30 časova na stadionu Crvene zvezde dočekuje Rumuniju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010. godine.

Izvor: B92

Srbija – Rumunija (20.30) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

99 Komentari

Sortiraj po:

skabo

pre 14 godina

"odlicno se krece...fenomenalno gradi..."
i u tom trenutku Panta polomi nogu na loptu!:)
O Boze kakvog napadaca imamo..pa kosmos mu nije ravan!:)

S

pre 14 godina

Jel znate kad ćemo mi da damo gol sa Žigićem i Pantelićem u napadu
NIKAD, ako nas ne izvuče Jovanović ili Krasić nekim vanserijskim potezom, treba da se uvatimo za uši i skačemo ako završimo 0:0

pape

pre 14 godina

Evo sada gledam TV u Canadi i ozbiljno pricaju o oduzimanju bodova ako bude bakljada ili neki problemi, zato pamet u glavu i pozdrav svim Srbima svijeta.

samo Srbija

pre 14 godina

vidim li nešu u prvih 11 ili još gore ne vidim li gojka u startnoj, ili još gore ne vidim li 2 špica, navijaću za žutu braću
(efekat, 10. oktobar 2009 01:28)

Ma pusti kineze navijaj za Srbiju :))

Vlada bg

pre 14 godina

Meni ova utakmica nije nista atraktivna. Da je u pitanju Engleska, Nemacka, ajde de, ali ovako...
(Snoring Man, 10. oktobar 2009 16:14)

Ja se zaista nadam da je ovaj komentar ironican, inace ...
ne mogu da poverujem da neko moze da zaista lupi ovako nesto glupo :(

Rodriguez

pre 14 godina

Slazem se da bi pozdravom rumunske himne ispali mangupi.Voleo bih da se to i desi i da arogantnim francuzima pokazemo prkos.Rumunima sve najbolje sledeci put.

Tony9

pre 14 godina

Neka od mogucih desavanja u %:

1.Srbija-Rumunija 0:0 50%

2.Srbija-Rumunija 1:2 25%

3.Srbija-Rumunija 0:1 20%

4.Srbija-Rumunija 0:2 5%

5.Srbija-Rumunija POBEDA 0%
(Objasnjenje:Ne mozemo pobediti a i da bude pobede neko ce upaliti baklju i oduzece nam onoliko bodova koliko Francuskoj bude potrebno da se plasira)

REALNOST JE JEDNO ALI ZELJE DRUGO!!

NADAM SE DA CE ME MOMCI RAZUVERITI I DA CEMO SLAVITI ODLAZAK NA SP!!

jugo

pre 14 godina

Ma cemu toliki skepcitizam? Ovu utakmicu najverovatno dobijamo, sastav prepustamo coveku koji je zaduzen za to.Mada ocigledno da u nasem timu fali nam jedan dobar plaejmerker na sredini, kako i dobar spic igrac, ostalo imamo i to megju boljim selikacijama evrope i sveta.Sve u svemu mi smo dobra reprezentacija koja u ovim kvalifikacijama je to i dokazala.
Treba igrati od prvog minuta naadacki i rezultat ce doci sam po sebi.
Srecno momci i veceras da proslavimo overenu vizu za SP.

Hogar

pre 14 godina

Citam komentarei ne mogu da shvatimkakvih mediokriteta sve ima.Pa oni bi navijali i za Kongo i za Zimbabve i koliko u nima cuci zelja za neuspehom.pa sto se ljudi ne iselite iz zemlje Srbije i primite neko drzavljanstvo i navijajte za novu domovinu. Ali problem je u tome stoo nista od skole nemate i tamo vas nece.I onda ste ovde besni na sve i na svakoga.Kakav antagonizam i pesimizam. Punoletni ste i pasos i kofer u ruke i cao djaci ako vam sve smeta i ne volite ovu drzavu

Bez_Cenzure

pre 14 godina

Da samo vidite bakljadu na utakmici Ukrajina - Engleska. Pitam se samo da li će FIFA reagovati i u ovom slučaju. Btw. Ukrajina vodi 1-0.

Srbin

pre 14 godina

Evo da se bar jednom i mi gradjani Srbije setimo najvernijih navijaca iz Republike Srpske. Saljem im svima jedan veliki pozdrav, a pozdrave upucujem takodje i svim ostalim Srbima u Republici Srpskoj, Crnoj Gori, ali i svim ostalim Srbima ma gde oni bili. Hvala vam

Ljubisa

pre 14 godina

Mnogo se plašim da nam ne podmetnu nekog NAVIJAČA sa bakljom ili petardom i onda nam jednostavno oduzmu bodove.
Prosto ne mogu da zamislim da će se dozvoliti jednoj Srbiji da se plasira direktno na SP.
Molim prave navijače na stadionu da obrate paznju na to!!!! Rezultat 1:0 za Srbiju.

Purple_Haze

pre 14 godina

Svi na stadion da podrzimo nasu reprezentaciju fer i korektnim navijanjem, pa posle pobede da zajedno proslavimo odlazak sa SP.

ogorceni

pre 14 godina

Kakav smo mi cudan i zaboravan narod - to je tragikomicno.

Ko je iole realan, mora da bude saglasan sa mnom da su Francuzi daleko najbolja reprezentacija u nasoj grupi, i premda su odigrali dve neresene utakmice u prethodna dva kola, isto tako su mogli da pobede i nas i rumune sa 3 ili 4 gola razlike. Imali smo srece.

No, kako se kaze - sreca prati hrabre. Ja se, doduse, jos uvek srecam onih hrabrih iz japana i koreje, ili cak iz Holandije i Belgije, a da ne pricam o Azerbejdzanu i Luksemburgu... Meni je dosta brukanja, i pred svaku utakmicu reprezentacije - ja ne zelim pobedu niti briljantnu igru. Ja samo zelim da ne primimo 5 golova. Neka i izgubimo, ali neka to bude 1:0, i neka se makar trude.

grrrrrrrrr

pre 14 godina

Bas me briga dal' ce neko zvizdati Rumunskoj himni, dal' ce neko paliti baklje... ...to je individualna stvar!!! Ako neko oseca potrebud da zvizdi, neka zvizdi, ako se nekom pali baklja, neka pali... to su nebitne stvari i ne znam zasto bi se neko opterecivao time... Najbitnije je da mi dobijemo, kako znamo i umemo... a onda LUDNICA!!! :D
(e?, 10. oktobar 2009 15:45)
... samo sto FIFA jedva ceka da nam uzme bodove, ali pretpostavljam da ti i takvi kao ti ne razmisljate o tome :(

veerghoen

pre 14 godina

Mislim da cemo ispasti mangupi ukoliko burnim aplauzom pozdravimo rumunsku himnu i tako pokazemo Uefi i svetu da je negodovanje protiv Francuza bilo donekle ''opravdano''...Ajde da veceras pokazemo da smo mi veliki narod,narod koji ume da ceni svoje istinske prijatelje!

e?

pre 14 godina

Bas me briga dal' ce neko zvizdati Rumunskoj himni, dal' ce neko paliti baklje... ...to je individualna stvar!!! Ako neko oseca potrebud da zvizdi, neka zvizdi, ako se nekom pali baklja, neka pali... to su nebitne stvari i ne znam zasto bi se neko opterecivao time... Najbitnije je da mi dobijemo, kako znamo i umemo... a onda LUDNICA!!! :D

The One

pre 14 godina

Ma kakvi rumuni,ima da ih razbucate...Oni su veliko razocaranje...
Mislim da necu gledat posto cu u to vrijeme slavit plasman BiH u baraz... :)
Pozz...

nislija

pre 14 godina

veceras izlazimo u proverenom sastavu sa 2 spica bez kalkulacija na golu stojkovic,ispred njega vidic i lukovic po boku kolarov i ivanovic,u sredini deki i kacar po bokovima lane i krasic i u spicu ziga i panta!!! milijas nije u formi kao i obradovic a subotic je nesiguran mnogo,stojkovic je izgurao cele kvalifikacije i dobice opet sansu!bosko jankovic nam je potreban sa klupe,ali ko ga nema...dragutinovic odigrao extra protiv reala,tako da imamo s kim izaci na teren.pevaj srbijo

Vultures Banja Luka

pre 14 godina

Nadam se da cemo u prvih 15 minuta postici pogodak i cuvati to,a u drugome poluvremenu go iz kontre,jer je realno da se pouzdamo u nasu zadnju liniju a kod Rumuna nema nijedan pravi napadac koji je u stanju da probije Vidica i Dragutinovica.Naprjed Plavi

Citalac

pre 14 godina

Nije san nego java: Ja sedim na tribinama u Johanesburgu i derem se iz sveg glasa SRBIJAAAAAA, a nasi na terenu.

Ajmo, ajde, svi u napad!

Pa nego ;)

pre 14 godina

Svi vi pesimisti,ajde bezite odavde...
U najgorem slucaju 0-0(sto je solidno)i to iz x-1...Gol daju ove ekipe 200%

SRBIJA

Zasto da ne ;P

dare

pre 14 godina

kao i svaki nas navijac ocekujem pobedu naseg tima tj. Srbije... ali voleo bih da naglasim da rumuni nisu ovde dosli da nas puste da pobedimo,oni su dosli ovde da se nadigravaju,tako da... je jedno sigurno,a to je da ce biti dobra utakmica i pobeda naseg tima.

Milan

pre 14 godina

da li ima informacija da ce RTS prenositi utakmicu? Koliko vidim, nema najave u programskoj semi.
hvala
(a gde mi da gledamo?!?!, 10. oktobar 2009 08:56)

Prenosice na RTS-1 i valjda na RTS-SAT, a evo i link za internet :

www.fudbaluzivo.webs.com

ns

pre 14 godina

Imam neki osecaj da ce baklje ipak goreti i da ce nam oduzeti bodove.
Kao protiv Francuza, ogromna kampanja da se ne zvizdi himni, a kad je pocela Marseljeza salve zvizduka...
Tako i sada, neko ce ipak upaliti baklju...Ali ako je neko upali ovi oko njega treba da. . . .

pomozi boze

pre 14 godina

Ajde momci srecno
pa da proslavimo zajedno odlazak na svetsko ...

Samo pametno i strpljivo
(mada znam da ce vas poneti atmosfera) .

SRBIJA BREE

Brane

pre 14 godina

Porucujem nasim patriotama da veceras ni po koju cenu se ne drznu da zvizde RUMUNSKOJ HIMNI,Rumunija nije priznala kosovo,nikad nije ratovala sa nama,u toku bombardovanja rumunski narod nam je pruzao podrsku.......jednom recju Rumunska himna zasluzuje ogroman aplauz.

Miljan

pre 14 godina

Pa neka nam je Sretno svetsko prvenstvo. Siguran sam da cemo pobediti sa 2:0 ili 3:0. Videcemo veceras dali sam dobar prognozer ( daj boze zbog svih nas da jesam). Juzna Afriko evo i Srbijeee

Jovan

pre 14 godina

Ako nismo u stanju tuci Rumuniju u Beogradu, kao sto nismo bili u stanju tuci Francusku, koja je igrala sa 10 igraca celu utakmicu onda nemamo sta traziti u JAR.
Ja licno nisam preveliki optimista. Svaka cast Anticu i njegovom podizanju morala, ali treba biti realan i reci da mi u stvari nemamo napad (niko od nasih glavnih napadaca nije standardan u svom klubu), pa nema ko ni dati gol, normalno ako to ne urade Vidic ili Ivanovic posle kornera ili nekog prekida, a nemamo ni pouzdanog golmana. Stojkovic ne brani nigde osim za reprezentaciju pa mu lopte ispadaju kao da je pocetnik(cist primer zadnja utakmica u Beogradu).
Nekako osecam da bi mi lakse bilo da se ni ne plasiramo, a u barazu bi sigurno ispali, nego da na SP opet dobijemo koju sesticu ili neku slicnu blamazu.

Boxi

pre 14 godina

Zaista bih voleo da večerašnjom pobedom i korektnim navijanjem sa tribina overimo direktan put u Južnu Afriku...Ipak,strepim jer je naš najveći protivnik večeras svest da i sa nerešenim rezultatom još uvek imamo šanse...E, to je ono što odvaja velike od prosečnih, to što veliki pobedjuju kad je najpotrebnije.
Momci, večeras u pobedu, jer ostavimo li sve za utakmicu sa Litvancima, poznajući nas, možemo da izgubimo sve ovo mukom stečeno !
Biću na stadionu, nemoj da je neko zviždao himni, našoj ili njihovoj !!

alex87

pre 14 godina

Bice jako tesko. Ogroman je pritisak na igracima a postoje i problemi. Pre svega,golman je Stojkovic,a Mutu 2-3 suta ako uhvati kako treba i ako idu u okvir gola to je to...

marko

pre 14 godina

Molim navijace da mi posalju link kako bih mogao da vidim utakmicu. Nekada sam gledao preko RT Merak Radio iz Toronta ali su nesto promenili i ne mogu da otvorim. Znam za ATDH NET ali ni tu ne uspevam da otvorim preko Media Player. Da li je potrebno ugraditi jos neki softver i koji. Unapred hvala, pozdrav svim navijacima.

daj Boze da gresim,ali...

pre 14 godina

tesko cemo ih pobediti...Rumuni su se sjajno borili protiv Francuza...jos su i rastereceni...jos cemo i mi da im pomognemo sa nasim defanzivnim fudbalom...po sistemu bitno je da neprimimo gol pa u napadu sta bude,valjda ce neka da bude...jos nam i dali malu kvotu oko 1,4....1,5...kao da smo mi neka vele sila,a Rumuni pali s'Marsa...!!!!!!!!!!

Lanejovanovic

pre 14 godina

Lane i Krasic su u strasnoj formi i poznati su kao dobri kuvari... ocekujem da zaprze jednu dooobru corbu Rumunima.
Samo vpred!!!

Brane

pre 14 godina

Porucujem nasim patriotama da veceras ni po koju cenu se ne drznu da zvizde RUMUNSKOJ HIMNI,Rumunija nije priznala kosovo,nikad nije ratovala sa nama,u toku bombardovanja rumunski narod nam je pruzao podrsku.......jednom recju Rumunska himna zasluzuje ogroman aplauz.

Lanejovanovic

pre 14 godina

Lane i Krasic su u strasnoj formi i poznati su kao dobri kuvari... ocekujem da zaprze jednu dooobru corbu Rumunima.
Samo vpred!!!

ns

pre 14 godina

Imam neki osecaj da ce baklje ipak goreti i da ce nam oduzeti bodove.
Kao protiv Francuza, ogromna kampanja da se ne zvizdi himni, a kad je pocela Marseljeza salve zvizduka...
Tako i sada, neko ce ipak upaliti baklju...Ali ako je neko upali ovi oko njega treba da. . . .

Jovan

pre 14 godina

Ako nismo u stanju tuci Rumuniju u Beogradu, kao sto nismo bili u stanju tuci Francusku, koja je igrala sa 10 igraca celu utakmicu onda nemamo sta traziti u JAR.
Ja licno nisam preveliki optimista. Svaka cast Anticu i njegovom podizanju morala, ali treba biti realan i reci da mi u stvari nemamo napad (niko od nasih glavnih napadaca nije standardan u svom klubu), pa nema ko ni dati gol, normalno ako to ne urade Vidic ili Ivanovic posle kornera ili nekog prekida, a nemamo ni pouzdanog golmana. Stojkovic ne brani nigde osim za reprezentaciju pa mu lopte ispadaju kao da je pocetnik(cist primer zadnja utakmica u Beogradu).
Nekako osecam da bi mi lakse bilo da se ni ne plasiramo, a u barazu bi sigurno ispali, nego da na SP opet dobijemo koju sesticu ili neku slicnu blamazu.

veerghoen

pre 14 godina

Mislim da cemo ispasti mangupi ukoliko burnim aplauzom pozdravimo rumunsku himnu i tako pokazemo Uefi i svetu da je negodovanje protiv Francuza bilo donekle ''opravdano''...Ajde da veceras pokazemo da smo mi veliki narod,narod koji ume da ceni svoje istinske prijatelje!

grrrrrrrrr

pre 14 godina

Bas me briga dal' ce neko zvizdati Rumunskoj himni, dal' ce neko paliti baklje... ...to je individualna stvar!!! Ako neko oseca potrebud da zvizdi, neka zvizdi, ako se nekom pali baklja, neka pali... to su nebitne stvari i ne znam zasto bi se neko opterecivao time... Najbitnije je da mi dobijemo, kako znamo i umemo... a onda LUDNICA!!! :D
(e?, 10. oktobar 2009 15:45)
... samo sto FIFA jedva ceka da nam uzme bodove, ali pretpostavljam da ti i takvi kao ti ne razmisljate o tome :(

dare

pre 14 godina

kao i svaki nas navijac ocekujem pobedu naseg tima tj. Srbije... ali voleo bih da naglasim da rumuni nisu ovde dosli da nas puste da pobedimo,oni su dosli ovde da se nadigravaju,tako da... je jedno sigurno,a to je da ce biti dobra utakmica i pobeda naseg tima.

Miljan

pre 14 godina

Pa neka nam je Sretno svetsko prvenstvo. Siguran sam da cemo pobediti sa 2:0 ili 3:0. Videcemo veceras dali sam dobar prognozer ( daj boze zbog svih nas da jesam). Juzna Afriko evo i Srbijeee

The One

pre 14 godina

Ma kakvi rumuni,ima da ih razbucate...Oni su veliko razocaranje...
Mislim da necu gledat posto cu u to vrijeme slavit plasman BiH u baraz... :)
Pozz...

Milan

pre 14 godina

da li ima informacija da ce RTS prenositi utakmicu? Koliko vidim, nema najave u programskoj semi.
hvala
(a gde mi da gledamo?!?!, 10. oktobar 2009 08:56)

Prenosice na RTS-1 i valjda na RTS-SAT, a evo i link za internet :

www.fudbaluzivo.webs.com

alex87

pre 14 godina

Bice jako tesko. Ogroman je pritisak na igracima a postoje i problemi. Pre svega,golman je Stojkovic,a Mutu 2-3 suta ako uhvati kako treba i ako idu u okvir gola to je to...

pomozi boze

pre 14 godina

Ajde momci srecno
pa da proslavimo zajedno odlazak na svetsko ...

Samo pametno i strpljivo
(mada znam da ce vas poneti atmosfera) .

SRBIJA BREE

Boxi

pre 14 godina

Zaista bih voleo da večerašnjom pobedom i korektnim navijanjem sa tribina overimo direktan put u Južnu Afriku...Ipak,strepim jer je naš najveći protivnik večeras svest da i sa nerešenim rezultatom još uvek imamo šanse...E, to je ono što odvaja velike od prosečnih, to što veliki pobedjuju kad je najpotrebnije.
Momci, večeras u pobedu, jer ostavimo li sve za utakmicu sa Litvancima, poznajući nas, možemo da izgubimo sve ovo mukom stečeno !
Biću na stadionu, nemoj da je neko zviždao himni, našoj ili njihovoj !!

samo Srbija

pre 14 godina

vidim li nešu u prvih 11 ili još gore ne vidim li gojka u startnoj, ili još gore ne vidim li 2 špica, navijaću za žutu braću
(efekat, 10. oktobar 2009 01:28)

Ma pusti kineze navijaj za Srbiju :))

Purple_Haze

pre 14 godina

Svi na stadion da podrzimo nasu reprezentaciju fer i korektnim navijanjem, pa posle pobede da zajedno proslavimo odlazak sa SP.

Srbin

pre 14 godina

Evo da se bar jednom i mi gradjani Srbije setimo najvernijih navijaca iz Republike Srpske. Saljem im svima jedan veliki pozdrav, a pozdrave upucujem takodje i svim ostalim Srbima u Republici Srpskoj, Crnoj Gori, ali i svim ostalim Srbima ma gde oni bili. Hvala vam

Hogar

pre 14 godina

Citam komentarei ne mogu da shvatimkakvih mediokriteta sve ima.Pa oni bi navijali i za Kongo i za Zimbabve i koliko u nima cuci zelja za neuspehom.pa sto se ljudi ne iselite iz zemlje Srbije i primite neko drzavljanstvo i navijajte za novu domovinu. Ali problem je u tome stoo nista od skole nemate i tamo vas nece.I onda ste ovde besni na sve i na svakoga.Kakav antagonizam i pesimizam. Punoletni ste i pasos i kofer u ruke i cao djaci ako vam sve smeta i ne volite ovu drzavu

marko

pre 14 godina

Molim navijace da mi posalju link kako bih mogao da vidim utakmicu. Nekada sam gledao preko RT Merak Radio iz Toronta ali su nesto promenili i ne mogu da otvorim. Znam za ATDH NET ali ni tu ne uspevam da otvorim preko Media Player. Da li je potrebno ugraditi jos neki softver i koji. Unapred hvala, pozdrav svim navijacima.

Bez_Cenzure

pre 14 godina

Da samo vidite bakljadu na utakmici Ukrajina - Engleska. Pitam se samo da li će FIFA reagovati i u ovom slučaju. Btw. Ukrajina vodi 1-0.

pape

pre 14 godina

Evo sada gledam TV u Canadi i ozbiljno pricaju o oduzimanju bodova ako bude bakljada ili neki problemi, zato pamet u glavu i pozdrav svim Srbima svijeta.

Citalac

pre 14 godina

Nije san nego java: Ja sedim na tribinama u Johanesburgu i derem se iz sveg glasa SRBIJAAAAAA, a nasi na terenu.

Ajmo, ajde, svi u napad!

Vultures Banja Luka

pre 14 godina

Nadam se da cemo u prvih 15 minuta postici pogodak i cuvati to,a u drugome poluvremenu go iz kontre,jer je realno da se pouzdamo u nasu zadnju liniju a kod Rumuna nema nijedan pravi napadac koji je u stanju da probije Vidica i Dragutinovica.Naprjed Plavi

Vlada bg

pre 14 godina

Meni ova utakmica nije nista atraktivna. Da je u pitanju Engleska, Nemacka, ajde de, ali ovako...
(Snoring Man, 10. oktobar 2009 16:14)

Ja se zaista nadam da je ovaj komentar ironican, inace ...
ne mogu da poverujem da neko moze da zaista lupi ovako nesto glupo :(

daj Boze da gresim,ali...

pre 14 godina

tesko cemo ih pobediti...Rumuni su se sjajno borili protiv Francuza...jos su i rastereceni...jos cemo i mi da im pomognemo sa nasim defanzivnim fudbalom...po sistemu bitno je da neprimimo gol pa u napadu sta bude,valjda ce neka da bude...jos nam i dali malu kvotu oko 1,4....1,5...kao da smo mi neka vele sila,a Rumuni pali s'Marsa...!!!!!!!!!!

nislija

pre 14 godina

veceras izlazimo u proverenom sastavu sa 2 spica bez kalkulacija na golu stojkovic,ispred njega vidic i lukovic po boku kolarov i ivanovic,u sredini deki i kacar po bokovima lane i krasic i u spicu ziga i panta!!! milijas nije u formi kao i obradovic a subotic je nesiguran mnogo,stojkovic je izgurao cele kvalifikacije i dobice opet sansu!bosko jankovic nam je potreban sa klupe,ali ko ga nema...dragutinovic odigrao extra protiv reala,tako da imamo s kim izaci na teren.pevaj srbijo

Pa nego ;)

pre 14 godina

Svi vi pesimisti,ajde bezite odavde...
U najgorem slucaju 0-0(sto je solidno)i to iz x-1...Gol daju ove ekipe 200%

SRBIJA

Zasto da ne ;P

e?

pre 14 godina

Bas me briga dal' ce neko zvizdati Rumunskoj himni, dal' ce neko paliti baklje... ...to je individualna stvar!!! Ako neko oseca potrebud da zvizdi, neka zvizdi, ako se nekom pali baklja, neka pali... to su nebitne stvari i ne znam zasto bi se neko opterecivao time... Najbitnije je da mi dobijemo, kako znamo i umemo... a onda LUDNICA!!! :D

ogorceni

pre 14 godina

Kakav smo mi cudan i zaboravan narod - to je tragikomicno.

Ko je iole realan, mora da bude saglasan sa mnom da su Francuzi daleko najbolja reprezentacija u nasoj grupi, i premda su odigrali dve neresene utakmice u prethodna dva kola, isto tako su mogli da pobede i nas i rumune sa 3 ili 4 gola razlike. Imali smo srece.

No, kako se kaze - sreca prati hrabre. Ja se, doduse, jos uvek srecam onih hrabrih iz japana i koreje, ili cak iz Holandije i Belgije, a da ne pricam o Azerbejdzanu i Luksemburgu... Meni je dosta brukanja, i pred svaku utakmicu reprezentacije - ja ne zelim pobedu niti briljantnu igru. Ja samo zelim da ne primimo 5 golova. Neka i izgubimo, ali neka to bude 1:0, i neka se makar trude.

skabo

pre 14 godina

"odlicno se krece...fenomenalno gradi..."
i u tom trenutku Panta polomi nogu na loptu!:)
O Boze kakvog napadaca imamo..pa kosmos mu nije ravan!:)

jugo

pre 14 godina

Ma cemu toliki skepcitizam? Ovu utakmicu najverovatno dobijamo, sastav prepustamo coveku koji je zaduzen za to.Mada ocigledno da u nasem timu fali nam jedan dobar plaejmerker na sredini, kako i dobar spic igrac, ostalo imamo i to megju boljim selikacijama evrope i sveta.Sve u svemu mi smo dobra reprezentacija koja u ovim kvalifikacijama je to i dokazala.
Treba igrati od prvog minuta naadacki i rezultat ce doci sam po sebi.
Srecno momci i veceras da proslavimo overenu vizu za SP.

Rodriguez

pre 14 godina

Slazem se da bi pozdravom rumunske himne ispali mangupi.Voleo bih da se to i desi i da arogantnim francuzima pokazemo prkos.Rumunima sve najbolje sledeci put.

Ljubisa

pre 14 godina

Mnogo se plašim da nam ne podmetnu nekog NAVIJAČA sa bakljom ili petardom i onda nam jednostavno oduzmu bodove.
Prosto ne mogu da zamislim da će se dozvoliti jednoj Srbiji da se plasira direktno na SP.
Molim prave navijače na stadionu da obrate paznju na to!!!! Rezultat 1:0 za Srbiju.

Tony9

pre 14 godina

Neka od mogucih desavanja u %:

1.Srbija-Rumunija 0:0 50%

2.Srbija-Rumunija 1:2 25%

3.Srbija-Rumunija 0:1 20%

4.Srbija-Rumunija 0:2 5%

5.Srbija-Rumunija POBEDA 0%
(Objasnjenje:Ne mozemo pobediti a i da bude pobede neko ce upaliti baklju i oduzece nam onoliko bodova koliko Francuskoj bude potrebno da se plasira)

REALNOST JE JEDNO ALI ZELJE DRUGO!!

NADAM SE DA CE ME MOMCI RAZUVERITI I DA CEMO SLAVITI ODLAZAK NA SP!!

S

pre 14 godina

Jel znate kad ćemo mi da damo gol sa Žigićem i Pantelićem u napadu
NIKAD, ako nas ne izvuče Jovanović ili Krasić nekim vanserijskim potezom, treba da se uvatimo za uši i skačemo ako završimo 0:0

Jovan

pre 14 godina

Ako nismo u stanju tuci Rumuniju u Beogradu, kao sto nismo bili u stanju tuci Francusku, koja je igrala sa 10 igraca celu utakmicu onda nemamo sta traziti u JAR.
Ja licno nisam preveliki optimista. Svaka cast Anticu i njegovom podizanju morala, ali treba biti realan i reci da mi u stvari nemamo napad (niko od nasih glavnih napadaca nije standardan u svom klubu), pa nema ko ni dati gol, normalno ako to ne urade Vidic ili Ivanovic posle kornera ili nekog prekida, a nemamo ni pouzdanog golmana. Stojkovic ne brani nigde osim za reprezentaciju pa mu lopte ispadaju kao da je pocetnik(cist primer zadnja utakmica u Beogradu).
Nekako osecam da bi mi lakse bilo da se ni ne plasiramo, a u barazu bi sigurno ispali, nego da na SP opet dobijemo koju sesticu ili neku slicnu blamazu.

ogorceni

pre 14 godina

Kakav smo mi cudan i zaboravan narod - to je tragikomicno.

Ko je iole realan, mora da bude saglasan sa mnom da su Francuzi daleko najbolja reprezentacija u nasoj grupi, i premda su odigrali dve neresene utakmice u prethodna dva kola, isto tako su mogli da pobede i nas i rumune sa 3 ili 4 gola razlike. Imali smo srece.

No, kako se kaze - sreca prati hrabre. Ja se, doduse, jos uvek srecam onih hrabrih iz japana i koreje, ili cak iz Holandije i Belgije, a da ne pricam o Azerbejdzanu i Luksemburgu... Meni je dosta brukanja, i pred svaku utakmicu reprezentacije - ja ne zelim pobedu niti briljantnu igru. Ja samo zelim da ne primimo 5 golova. Neka i izgubimo, ali neka to bude 1:0, i neka se makar trude.

e?

pre 14 godina

Bas me briga dal' ce neko zvizdati Rumunskoj himni, dal' ce neko paliti baklje... ...to je individualna stvar!!! Ako neko oseca potrebud da zvizdi, neka zvizdi, ako se nekom pali baklja, neka pali... to su nebitne stvari i ne znam zasto bi se neko opterecivao time... Najbitnije je da mi dobijemo, kako znamo i umemo... a onda LUDNICA!!! :D

daj Boze da gresim,ali...

pre 14 godina

tesko cemo ih pobediti...Rumuni su se sjajno borili protiv Francuza...jos su i rastereceni...jos cemo i mi da im pomognemo sa nasim defanzivnim fudbalom...po sistemu bitno je da neprimimo gol pa u napadu sta bude,valjda ce neka da bude...jos nam i dali malu kvotu oko 1,4....1,5...kao da smo mi neka vele sila,a Rumuni pali s'Marsa...!!!!!!!!!!

Tony9

pre 14 godina

Neka od mogucih desavanja u %:

1.Srbija-Rumunija 0:0 50%

2.Srbija-Rumunija 1:2 25%

3.Srbija-Rumunija 0:1 20%

4.Srbija-Rumunija 0:2 5%

5.Srbija-Rumunija POBEDA 0%
(Objasnjenje:Ne mozemo pobediti a i da bude pobede neko ce upaliti baklju i oduzece nam onoliko bodova koliko Francuskoj bude potrebno da se plasira)

REALNOST JE JEDNO ALI ZELJE DRUGO!!

NADAM SE DA CE ME MOMCI RAZUVERITI I DA CEMO SLAVITI ODLAZAK NA SP!!

grrrrrrrrr

pre 14 godina

Bas me briga dal' ce neko zvizdati Rumunskoj himni, dal' ce neko paliti baklje... ...to je individualna stvar!!! Ako neko oseca potrebud da zvizdi, neka zvizdi, ako se nekom pali baklja, neka pali... to su nebitne stvari i ne znam zasto bi se neko opterecivao time... Najbitnije je da mi dobijemo, kako znamo i umemo... a onda LUDNICA!!! :D
(e?, 10. oktobar 2009 15:45)
... samo sto FIFA jedva ceka da nam uzme bodove, ali pretpostavljam da ti i takvi kao ti ne razmisljate o tome :(

S

pre 14 godina

Jel znate kad ćemo mi da damo gol sa Žigićem i Pantelićem u napadu
NIKAD, ako nas ne izvuče Jovanović ili Krasić nekim vanserijskim potezom, treba da se uvatimo za uši i skačemo ako završimo 0:0

alex87

pre 14 godina

Bice jako tesko. Ogroman je pritisak na igracima a postoje i problemi. Pre svega,golman je Stojkovic,a Mutu 2-3 suta ako uhvati kako treba i ako idu u okvir gola to je to...

Lanejovanovic

pre 14 godina

Lane i Krasic su u strasnoj formi i poznati su kao dobri kuvari... ocekujem da zaprze jednu dooobru corbu Rumunima.
Samo vpred!!!

Boxi

pre 14 godina

Zaista bih voleo da večerašnjom pobedom i korektnim navijanjem sa tribina overimo direktan put u Južnu Afriku...Ipak,strepim jer je naš najveći protivnik večeras svest da i sa nerešenim rezultatom još uvek imamo šanse...E, to je ono što odvaja velike od prosečnih, to što veliki pobedjuju kad je najpotrebnije.
Momci, večeras u pobedu, jer ostavimo li sve za utakmicu sa Litvancima, poznajući nas, možemo da izgubimo sve ovo mukom stečeno !
Biću na stadionu, nemoj da je neko zviždao himni, našoj ili njihovoj !!

Purple_Haze

pre 14 godina

Svi na stadion da podrzimo nasu reprezentaciju fer i korektnim navijanjem, pa posle pobede da zajedno proslavimo odlazak sa SP.

Hogar

pre 14 godina

Citam komentarei ne mogu da shvatimkakvih mediokriteta sve ima.Pa oni bi navijali i za Kongo i za Zimbabve i koliko u nima cuci zelja za neuspehom.pa sto se ljudi ne iselite iz zemlje Srbije i primite neko drzavljanstvo i navijajte za novu domovinu. Ali problem je u tome stoo nista od skole nemate i tamo vas nece.I onda ste ovde besni na sve i na svakoga.Kakav antagonizam i pesimizam. Punoletni ste i pasos i kofer u ruke i cao djaci ako vam sve smeta i ne volite ovu drzavu

skabo

pre 14 godina

"odlicno se krece...fenomenalno gradi..."
i u tom trenutku Panta polomi nogu na loptu!:)
O Boze kakvog napadaca imamo..pa kosmos mu nije ravan!:)

ns

pre 14 godina

Imam neki osecaj da ce baklje ipak goreti i da ce nam oduzeti bodove.
Kao protiv Francuza, ogromna kampanja da se ne zvizdi himni, a kad je pocela Marseljeza salve zvizduka...
Tako i sada, neko ce ipak upaliti baklju...Ali ako je neko upali ovi oko njega treba da. . . .

dare

pre 14 godina

kao i svaki nas navijac ocekujem pobedu naseg tima tj. Srbije... ali voleo bih da naglasim da rumuni nisu ovde dosli da nas puste da pobedimo,oni su dosli ovde da se nadigravaju,tako da... je jedno sigurno,a to je da ce biti dobra utakmica i pobeda naseg tima.

Vultures Banja Luka

pre 14 godina

Nadam se da cemo u prvih 15 minuta postici pogodak i cuvati to,a u drugome poluvremenu go iz kontre,jer je realno da se pouzdamo u nasu zadnju liniju a kod Rumuna nema nijedan pravi napadac koji je u stanju da probije Vidica i Dragutinovica.Naprjed Plavi

Srbin

pre 14 godina

Evo da se bar jednom i mi gradjani Srbije setimo najvernijih navijaca iz Republike Srpske. Saljem im svima jedan veliki pozdrav, a pozdrave upucujem takodje i svim ostalim Srbima u Republici Srpskoj, Crnoj Gori, ali i svim ostalim Srbima ma gde oni bili. Hvala vam

Vlada bg

pre 14 godina

Meni ova utakmica nije nista atraktivna. Da je u pitanju Engleska, Nemacka, ajde de, ali ovako...
(Snoring Man, 10. oktobar 2009 16:14)

Ja se zaista nadam da je ovaj komentar ironican, inace ...
ne mogu da poverujem da neko moze da zaista lupi ovako nesto glupo :(

Brane

pre 14 godina

Porucujem nasim patriotama da veceras ni po koju cenu se ne drznu da zvizde RUMUNSKOJ HIMNI,Rumunija nije priznala kosovo,nikad nije ratovala sa nama,u toku bombardovanja rumunski narod nam je pruzao podrsku.......jednom recju Rumunska himna zasluzuje ogroman aplauz.

The One

pre 14 godina

Ma kakvi rumuni,ima da ih razbucate...Oni su veliko razocaranje...
Mislim da necu gledat posto cu u to vrijeme slavit plasman BiH u baraz... :)
Pozz...

nislija

pre 14 godina

veceras izlazimo u proverenom sastavu sa 2 spica bez kalkulacija na golu stojkovic,ispred njega vidic i lukovic po boku kolarov i ivanovic,u sredini deki i kacar po bokovima lane i krasic i u spicu ziga i panta!!! milijas nije u formi kao i obradovic a subotic je nesiguran mnogo,stojkovic je izgurao cele kvalifikacije i dobice opet sansu!bosko jankovic nam je potreban sa klupe,ali ko ga nema...dragutinovic odigrao extra protiv reala,tako da imamo s kim izaci na teren.pevaj srbijo

Ljubisa

pre 14 godina

Mnogo se plašim da nam ne podmetnu nekog NAVIJAČA sa bakljom ili petardom i onda nam jednostavno oduzmu bodove.
Prosto ne mogu da zamislim da će se dozvoliti jednoj Srbiji da se plasira direktno na SP.
Molim prave navijače na stadionu da obrate paznju na to!!!! Rezultat 1:0 za Srbiju.

Miljan

pre 14 godina

Pa neka nam je Sretno svetsko prvenstvo. Siguran sam da cemo pobediti sa 2:0 ili 3:0. Videcemo veceras dali sam dobar prognozer ( daj boze zbog svih nas da jesam). Juzna Afriko evo i Srbijeee

pomozi boze

pre 14 godina

Ajde momci srecno
pa da proslavimo zajedno odlazak na svetsko ...

Samo pametno i strpljivo
(mada znam da ce vas poneti atmosfera) .

SRBIJA BREE

Pa nego ;)

pre 14 godina

Svi vi pesimisti,ajde bezite odavde...
U najgorem slucaju 0-0(sto je solidno)i to iz x-1...Gol daju ove ekipe 200%

SRBIJA

Zasto da ne ;P

Citalac

pre 14 godina

Nije san nego java: Ja sedim na tribinama u Johanesburgu i derem se iz sveg glasa SRBIJAAAAAA, a nasi na terenu.

Ajmo, ajde, svi u napad!

jugo

pre 14 godina

Ma cemu toliki skepcitizam? Ovu utakmicu najverovatno dobijamo, sastav prepustamo coveku koji je zaduzen za to.Mada ocigledno da u nasem timu fali nam jedan dobar plaejmerker na sredini, kako i dobar spic igrac, ostalo imamo i to megju boljim selikacijama evrope i sveta.Sve u svemu mi smo dobra reprezentacija koja u ovim kvalifikacijama je to i dokazala.
Treba igrati od prvog minuta naadacki i rezultat ce doci sam po sebi.
Srecno momci i veceras da proslavimo overenu vizu za SP.

Bez_Cenzure

pre 14 godina

Da samo vidite bakljadu na utakmici Ukrajina - Engleska. Pitam se samo da li će FIFA reagovati i u ovom slučaju. Btw. Ukrajina vodi 1-0.

pape

pre 14 godina

Evo sada gledam TV u Canadi i ozbiljno pricaju o oduzimanju bodova ako bude bakljada ili neki problemi, zato pamet u glavu i pozdrav svim Srbima svijeta.

marko

pre 14 godina

Molim navijace da mi posalju link kako bih mogao da vidim utakmicu. Nekada sam gledao preko RT Merak Radio iz Toronta ali su nesto promenili i ne mogu da otvorim. Znam za ATDH NET ali ni tu ne uspevam da otvorim preko Media Player. Da li je potrebno ugraditi jos neki softver i koji. Unapred hvala, pozdrav svim navijacima.

Milan

pre 14 godina

da li ima informacija da ce RTS prenositi utakmicu? Koliko vidim, nema najave u programskoj semi.
hvala
(a gde mi da gledamo?!?!, 10. oktobar 2009 08:56)

Prenosice na RTS-1 i valjda na RTS-SAT, a evo i link za internet :

www.fudbaluzivo.webs.com

veerghoen

pre 14 godina

Mislim da cemo ispasti mangupi ukoliko burnim aplauzom pozdravimo rumunsku himnu i tako pokazemo Uefi i svetu da je negodovanje protiv Francuza bilo donekle ''opravdano''...Ajde da veceras pokazemo da smo mi veliki narod,narod koji ume da ceni svoje istinske prijatelje!

samo Srbija

pre 14 godina

vidim li nešu u prvih 11 ili još gore ne vidim li gojka u startnoj, ili još gore ne vidim li 2 špica, navijaću za žutu braću
(efekat, 10. oktobar 2009 01:28)

Ma pusti kineze navijaj za Srbiju :))

Rodriguez

pre 14 godina

Slazem se da bi pozdravom rumunske himne ispali mangupi.Voleo bih da se to i desi i da arogantnim francuzima pokazemo prkos.Rumunima sve najbolje sledeci put.