Četvrtak, 01.10.2009.

22:25

Gavrančić i Ljajić: "Neiskusni smo"

Fudbaleri Partizana Goran Gavrančić i Adem Ljajić kažu da je poraz od Šahtjora posledica neiskustva "crno-belih".

Izvor: B92

Gavranèiæ i Ljajiæ: "Neiskusni smo" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

mikis

pre 14 godina

Uprava Partizana je prodala Zuku,Stevanovica i Obradovica,Tosica,Ljajica,ranije Jovetica,....Doveli su Krstajica i Gavrancica koji su realno prosli zenit,Klea koga komsije nisu htele.Oterali su gospodina Jokanovica koji je sa ovim timom eliminisao Zilinu i ravnopravno se borio sa Apoelom(koji je sada solidan u Ligi sampiona).Oterali su Mirkovica(legendu),nece Mijatovica(ekstra legendu).Postavili Stevanovica koji formira tim sa 8 odbrambenih fudbalera koji i ne znaju da igraju na protivnickoj polovini.Golman Radosavljevic smesan,da smesnijeg nismo imali.A pratim Partizan od 1965.god.Kako vam nije jasno da Plavi nije za trenera Partizana.Ne moze se u Evropi igrati bunker.Djuric sam nece da ode,a ne znam ni ko ga je doveo.Kad su usli Ljajic i Tomic postalo je jasno ko je trebao biti starter.Pa,Ljajic je za 45 minuta pokazao sta je majstor fudbala i odrzao cas ostalima u ekipi.Sta je sa novcem od prodaje igraca.Zar uprava misli da neko ko prati i navija za Partizan vise od 40 godina ne zna da proceni da ovde puno sta ne stima.Gde su Vukotic,Savo,Mijatovic,Golac,Curkovic,Soskic...ostale legende Partizana?Sve mi se cini da su nam ovo komsije napravile zakulisnim, radnjama,a sada likuju.Uprava sa Djuricem da momentalno podnese ostavku.Za trenera najbolje da se dovede Tumbakovic.Da Ljajic,Tomic budu starteri,da Knezevic ima prednost u odnosu na starije...Da se vrati M.Bozovic na gol....nece moci ovako Djuricu.Za tebe do skoro nismo ni culi,a anavijali smo za nas Partizan jos i kada nisi bio rodjen.Partizan volim i kada gubi,ali hocu da se uprava promeni....Odzvonilo vam je.

celo

pre 14 godina

Nije Gavrancic kriv on je mogo jos da igra na zapadu i da zgrce lepu lovu.. bilo je radnih mesta gde bi on primao vecu platu nego u Partizanu Koblenc, Oberhauzen, Admira ,FC Lustenau i slicni ali je on zeleo da igra za Partizan .Ovde je greska uprave Partizana koji su mogli za te pare da dovedu jos jednog crnca koji ce da leti po terenu ko bumbar a oni doveli ovog starog a pritom jako neiskusnog igraca.

Milos Bg

pre 14 godina

Radosavljević, Lomić(?!?), Fejsa, Petrović,Ljajić , Ilić ,Kleo : SVE IH PRODATI ILI SE OSLOBODITI ODMAH, ni ostali nisu majstori,ali vole Partizan i imaju hrabrosti,naći klince po Srbiji koji će da poginu da bi se dokazali kao igraci i za tu platu koju ovi dobijaju POTPUNO NEZASLUZENO!!!

Sevojno jace je od vas ...

pre 14 godina

@Delija R.Srpska

A da mi vama damo Gavrancica pa sa njim, Tutoricem i Savicem da imate ubitacnu odbranu !!! Sevojno - C.Zvezda 2:1 ,Sevojno - Lil 0:2,Slavia - C.Zvezda 3:0, Slavia -Lil 1:5 ! Mislite o tome !!!

Zvezdas

pre 14 godina

Stvarno mi je dojadilo da posle svake katastrofe u Evropi slusam izgovore i pravdanja. Tu mislim i na Zvezdu. Recite otvoreno ne znamo da igramo fudbal! Neiskustvo mi se na glavu popelo. Zvezda bi isto ovako prosla... Zasto? Ja se uvek setim 2006 kada je Zvezda prodala citav prvi tim, Vidic, Pantelic, Zigic, Lukovic, Stojkovic..., a nisu doveli ni jedno pravo pojacanje, pa je posle toga usledio bankrot! Dok se tako krade nema nama fudbala!

Mikicar

pre 14 godina

ne dirajte gavru i ljajica. njih dvojica, krle, djordjevic, mo i dijara su bili i ok. ne ocekujete valjda da ce gavra reci : onaj petrovic i fejsa su neiskusni i nemaju pojma. kukajte za jucom, jer takvog zadnjeg veznog necemo skoro imati.

misko

pre 14 godina

Ja mislim da je tim koji ima0 Partizan za Apoel sasvim dobar, pojedinačno: Krstajić, Gavrančić, Obradović, Djordjević - uprkos sporosti i starosti- je medju najboljim odbranama u duuugom periodu.
Sredina: Fejsa, Ljajić, Petrović, Tomić, Petrović, Moreira-je daleko nadprosečna od doba SFRJ.

Napad- Kleo, Diara, Ilic isto tako.

Nesto drugo nje u redu - trener, atmosfera, ne znam.

Realan

pre 14 godina

Imate tim vec 3 godine, koji se malo menja, a neiskusni ste... igrate vec 2 god u toj ligi a pricate da ste neiskusni, sta bi rekli ovi iz Zvezde?

rasputin85

pre 14 godina

Kako jedan Gavrancic moze reci da je neiskusan kada ima toliko evropskih utakmica iza sebe, i zasto se igra tako defanzivno, zar treba da na polusezoni ostanemo bez evrope i 10 bodova zaostatka u domacoj ligi pa da se dovede neki dobar trener.

Mbeader

pre 14 godina

Fali nam iskustva????Pa jedino je Milan sa Maldinijem i Kostakurtom imao stariju odbranu
(realan, 1. oktobar 2009 22:51)

Zaboravio si i Barezija i Vjerhovoda!

aleksandar

pre 14 godina

Sta reci za sinocnju utakmicu,mislim da je najpostenije podijeliti par ispisnica,ocistiti tim i dati poruku drugim igracima da ne treba"ginuti za grb",nego da su oni placeni da to moraju raditi.Mi nemammo golmana,ovaj Radosavljevic je decko bez talenta,nemamo ni zadnjeg veznog za Evropu,Petrovicu ispisnica,a Fejsa da se uozbilji,obavezno kupiti golmana,zadnjeg veznog i jos jednog igraca sredine terena da pomogne Moreire oko gradjenja igre.Ako je ikako moguce ne forsirajte Tomice i druge momke,za koje je ocigledno da su prespori,fizicki nejaki i deskoncentrisani za Evropu.Nije problem u porazu,problem je u totalno amaterskom poimanju posla koji rade,jer oni nisu amateri.Izgubiti se moze,ali sa ovakvim nacinom,NE!Dati odrijesene ruke trenerima,da mogu da odlucuju sami,a ne da forsiraju igrace koji se na silu moraju prodati,a usput dobijati pozive za nacionalne selekcije i kapitensku tarku,smijesno!Jedino tako Partizan moze naprijed,jer malo nam fali,vrlo malo..to je samo pravilno vodjenje kluba..

BonaFides

pre 14 godina

Sramota za dres i grb koji nose. U Partizanu mora da se mjenja sve iz temelja. Mora se promjeniti odnos prema klubu. Deca od po 18 godina glume zvezde, a matori istroseni igraci pravdaju se neiskustvom!? Partizan ponovo mora biti kult, a kult cete vratiti kad se vrati Moca, jel Momcilo Moca Vukotic jeste Partizan. Njegovih 750 utakmica, preko 300 golova govore sve. Zato Moco vrati se.

Sadat X

pre 14 godina

Slavia Prague 1 - 5 Lille


Dobro je ima i neko gori ..
(lvzifer, 1. oktobar 2009 23:32)

Sahtar - Timisoara 2-2

Timisoara - Dinamo Zg 0-3

ddddd

pre 14 godina

onda je i milan neiskusan :))pa mozda za 15 god kad zadnja linija bude imala po 50-55godina,a ovi poput tomica,ljajica i drugi po 35-40,tada ako bude dobrog rada budete i iskusni.Sta pricas ti sa frizurom na paz i slicne,ko bakice igrate ,a i otprilike isto godina imate.Sifra:eliksir mladosti

baki

pre 14 godina

Grobari pa vi pojma nemate.Zalosno je to sto vam Mazici i Spasici sviraju nepostojece penale pa osvajate titule i onda odete u Evropu da brukate nasu Srbiju.Vi ste sramota srpskog roda.A navijaci su vam najjadniji.Kad pobedjujete u euforiji ste,ali cim pocnete da gubite na stadionu JNA je atmosfera kao da se igra neka pozorisna predstava.

delije Skopje

pre 14 godina

ne iskusni?a kostur tima je zadrzan iz prosle godina, kad na taj kostur dodate neke nove klince sa 33+ godina koji su dosli, stvarno je neiskustvo, a gavrancic, krstajic, dzordzevic svi zajedno imaju 100+. Pa smesno je, ali samo jedan je bio iskren pred tekmu i rekao: da ne mogu da prete sahtjoru, a svi ostale idemo na pobedu, idemo da ne izgubimo, a ne samo sto si izgubili izgubice sad i u nedelju. DELIJE SEVER

U Teleoptik na kaljenje...

pre 14 godina

Mislim da je nas problem sto smo igrali sa dva zadnja vezna a nemamo ni jednog (Petrovic i Fejsa nisu fudbaleri) pa smo ocigledno odigrali mec sa dva igraca manje :)) A Gavrancicu ne znam sta da ti kazem ovo si samo ti mogao da izjavis ...

LOSMI

pre 14 godina

Bruka i sramota kako igraju jel se tako gine za dres Partizana. Od sad gledam samo kosarku KK Partizan ugledajte se na njih imaju budzet 2.5 miliona evra iginu za dres sve pare iz FK PARTIZAN u KK PARTIZAN posto nas fudbaleri brukaju u evropi dok Dule pravi cuda po Americi.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 14 godina

Velika politika, velikog kluba, vraćaju se "asovi" Paritizana sa 35 i kusur godina. Svi u klubu govore da su to pojačanja. Umesto da se da šansa mladima i da jedan isti tim odigra bar 50-tak utakmica.
Ovakav Partizan, bolje da i ne igra u Evropi.

dujo

pre 14 godina

LJUDI da li vidite kao je stevanović uplašen i pogubljen i kako on može da ulije samopouzdanje igračima,nama treba iskusan trener koji ima autoritet a to STEPANOVIĆ,ko je za neka prporuči

MM

pre 14 godina

Sta je uradio Petardizan ?
Aaaa, iskusno primio samo 4 kom. Dobro, sa toliko neiskusnih matoraca u timu i nije tako lose. Samo da ode Ljajic, da ne kvari prosek.

Kakvo crno iskustvo, pa jesi li gledao Jovetića?

pre 14 godina

Treba Vama autoritet, nagrada i sankcija, i naravno, mozak i mentalitet.

Ili jesi za nešto van naše lige ili nisi!

Problem je u Vašim glavama, a ono što je rešenje problema, to se ne stiče, već je urođeno!

Ne možeš da budeš evropski igrač, ako si plašljivi ciketan i tremaroš bez svog JA.
To svako od Vas treba da raščisti sa samim sobom!

P.S. Zvezdaš sam, ali ste me baš razočarali i iznervirali.

bzzzzz

pre 14 godina

Nemate vi iskustva u trcanju bili ste kao babe nerenu vise je kilometara presao onaj na tribinama sto prodaje kokice nego vi na terenu. To je ono sto mora da se menja trcanje i pasovi toga nema u nasem fudbalu zato i jeste tu gde jeste.....
(kex, 1. oktobar 2009 22:51)

onaj sto prodaje kokice trci jer mu od toga zavisi zarada a ovi ne moraju da trce dobice lepe pare za uslove u nasoj zemlji i ako ne potrce :)

Marko

pre 14 godina

Mislim da Partizan placa cenu lose klupske politike,gde je sportski aspekt zanemaren usled nedostatka vizije za par godina unapred.Tomislav Karadzic je u pravu kad kaze da su menadzeri rak-rana naseg fudbala!Pa Reber je licno nagovarao igrace da potpisu ugovor sa onim menadzerom Ramadanijem i potpisali su Sulejmani,Jovetic i jos neki...Nisu mogli svi igraci da se zadrze ali mogli su odrediti prioritete da zadrze Obrada,Sulejmanija,Ljajica,Jovetica,Vukcevica...kad imas jednog dobrog igraca u liniji on sve ostale cini boljim.Uvek su se igraci prodavali u najgorem trenutku za klub.Mislim da su mogli da se povezu dobri rezultati,tipa ulazak u LS cime zaradis 10miliona,prodas jednog,dva igraca u dve godine,tim ti se bazira na igracima iz sopstvene skole koji ne primaju velike plate,a ekipa je uigrana.KK Partizan dobro balansira izmedju ostvarivanja dobrih rezultata i zarade od prodatih igraca,ali oni uvek imaju jasno odredjene prioritete koga da zadrze a kome da spremaju zamenu,pre pocetka sezone.Za obradovica se nije znalo do poslednjeg casa dal odlazi ili ostaje.

aca

pre 14 godina

RADOSAV PETROVIC= NO COMMENT
Molim da mi neko objasni da li ovaj Radosav stvarno u buducnosti moze da igra foodball? Ja mislim da ni magija tu ne moze da pomogne. Uporno forsiranje iz dana u dan , iz utakmice u utakmicu naseg Radosava se oze nazvati samo jednom recju , a to je mazohizam.

Djomla

pre 14 godina

Sta bre neiskusni.. ma ni jedan izgovor ne vredii..dzaaabe...ni trener nije kriv.. ni golman.. ne mogu oni da naprave cudo. Kolko para tolko muzike.. kakve igrace imamo , tako i igramo .dooooooook se ne promeni politika naseg dudbala, dok ne pocnu da se daju pare u frudbal, kad prestane da se krade, (da zeka, bjeka, karadzic i kompnaije pretanu da pune dzepove) tako i za zvezdu i vosu i biiiiilo koji klub.. dok se ne promeni politika. a to ce biti za jedno 100g.. kada se budu trosie pare na prava pojacanja, na dobre igrace, a ne da se guraju tatini sinovo i neka pojacanja iz teleoptika, obrenovca, napredka..itd..pojacanje kosta 2,3,4 mil.a ne po 200.000 ili dodje neko bez ugovora za dz... tek cemo tada moci da se nosimo u evropi, kada se sve to promeni.. ukrtako.. da duzim.. nalaze razne izgovore, a relano . slabi smo. .niko nije kriv, jednostavno smo za 2 klase ispod evrpskih klubova...

srdja

pre 14 godina

Slusaj ovog neiskusni smo..pa samo zadnja linija ima 200 godina zajedno...jel Moreira neiskusan,jel Diara neiskusan..ne lupaj,nego igraj taj fudbal kad nista drugo ne znas

Grobar_Pancevo

pre 14 godina

Hajde malo da se osvrnemo na startnu postavu Partizana pa da vidimo ko je i koliko neiskusan kao sto rece mladjani Goran Gavrancic.

Aleksandar Radosavljevic(27); Sinisa Stevanovic(20);
Djordjevic Nenad (30);
Petrovic Radosav(20);
Ljubomir Fejsa(21);
Moreira(31);
Lomic(26);
Ilic Brana(24);
Krstajic(35);
Diarra(26);
Gavrancic(31);

Prosek starosti: 26 godina i 5 meseci...

Sto bi rekao Mita Pantic u 58. godini kao mladji referent "Od koga sam ja to mladji"

Nepismen

pre 14 godina

@ Rad

Zasto mi moramo da osvojimo ono sta je Zvezda osvojila?

Zbog cega? Samo da bi vi Zvezdasi na miru mogli spavati?

Lecite vase komplekse na drugi nacin mi ne zelimo da vas lecimo!!!

Rad

pre 14 godina

Jest neiskusni ste igraci kao Gavrancic Krstajic i Djordjevic igrali u milion klubova...vecina igraca su vam stranci.

Jedino sto ste se navikli na protekciju sudija u domacoj ligu i golova iz penala/autogola pa vam cudno kako vam to ne ide u Evropi.

Grobari sacekajte da Karadzic postane predsednik Uefe mozda onda nesto i uradite priblizno Zvezdi

Saša

pre 14 godina

Nema potrebe da se pravdate fudbaleri, imamo svi televizore i monitore, sve smo videli. Protivnik je za 3 klase bolji, i šta tu ima da se priča. Ćao.

johnny69

pre 14 godina

e, bas ste ti i djordjevic i krstajic i stranci i... neiskusni...strava ti je izgovor.....ma , nemate poima,druze...mi smo za neku trecu uefa ligu,a ne za ovo....

veerghoen

pre 14 godina

@Ko je neiskusan,obojica ili samo Gavrancic?
(Frache, 1. oktobar 2009 22:39) @ hahahahaha :) najjaci!! care,pao sam sa stolice od smeha!! kralju!!

RichiPFC

pre 14 godina

ako je mogao M. Bozovica da skine sa gola ( prosle sezone bio je odlican, ali ove katastrofa } moze i Ljaica da posalje da stice iskustvo za mu negde drugde posto on nije nas igrac vise!!!!!

GORAN

pre 14 godina

Čini mi se da je praćenje naših klubova ( pošto prvenstvo odavno ne pratim ) u "Evropi" završeno za ovu sezonu .
Doviđenja do jula sledeće godine .

VladaV

pre 14 godina

Zelim samo da vas podsetim da u kupu UEFA partizan ima devet vezanih poraza:

od Makabija 1:0
od Oksera 4:1
od Rendzersa 1:0
od Samdorije 2:1
od Stutgarta 2:0
od Standarda 1:0
od Sevilje 3:0
od Tuluza 3:2
od Sahtjora 4:1

Dokle vise??? Privatizujte fudbal ili se isclanite iz UEFE!

Stefan Novi Beograd

pre 14 godina

Kakvi diletanti..Pre utakmice lupetaraju svakakve gluposti tipa idemo na pobedu(!?) i onda ih napune svi zivi ! Sta li ce tek veliki demagog Plavi da kaze bas me interesuje...Svi napolje,odmah !

Srpski dinamit

pre 14 godina

Djordjević,Krstajić,Gavrančić,imaju 130 god zajedno,i ovaj se nađe pametan da kaže kako su neiskusni!? Pa jeste,u glavu su neiskusni!

FIca GBP

pre 14 godina

Ovi nasi kad god izgube ili se desi nesto lose kazu ...MI SMO NEISKUSNI... :)
I pod obavezno terajte ovog Stevanovica!!!!!!!!!!!!!!!!!

pero

pre 14 godina

Neiskustvo je najmanji problem. Nedostatak znanja,borbenosti, tehnike je veci problem. Shvatam da je srpska liga ciciban u odnosu na evropu, ali mislim da fudbaleri u toj ligi zaradjuju vise od prosjecne plate u Srbiji. E sada, nek zaradjuju, ali zar nema neko pametan u klubu pa da ih natjera da treniraju najmanje dva puta na dan jer ako su to ispodprosecni igraci, trebali bi bar da mogu istrcati tih 90mn, a ne da izgledaju kao srednovjecne balerine. Partizan kao i Zvezda, to su velika imena, neodgovorno je pustiti grupici prolaznih salabajzera da se sprdaju s njima. Kakva je to politika klubava da svaki mladi igrac cim postigne prvi gol prodaje se. Pa u Jugoslaviji, mislim da igrac do svoje 28-e godine nije mogao u inostranstvo. Ali tad se igrao fudbal i tad smo nesto znacili u Evropi.

missim

pre 14 godina

Grobar sam 40+ godina, prvu utakmicu sam gledao 3:1 u rupi (posle tamo nismo dobili 18 god!) i znam da momci nisu krivi sto nemaju kvalitet. Ali kada vidim da se prenemazu, glume fudbalere, padaju kad im dunes za vrat, kako su jadni u duelu... Znam da su ih razmazili u divljac - ligi, da su drugi gori od nas, ali pre svega zbog Vas licno a potom za klub i navijace, igrajte muski pa sta uradite. Nemojte da ste babe i da se osecam razocarano dok vas gledam.
Ne bih o upravi, ali da je Savo predsednik a Mijat direktor :)

SMRT FASIZMU - NAPRED PARTIZAN!

nemanja

pre 14 godina

kakvo crno neiskustvo?!?gavrancic,krstajic,moreira,djordjevic - 300 godina imaju svaki posebno. to se kaze - tim nema kvaliteta,iskustva ima.

drug Jataganac

pre 14 godina

Jeste, neiskustvo. A nejneiskusniji su upravo oni koji su primali te jeftine golove - Gavrancic, Krstajic i Djordjevic. Kada njima dodamo mlade igrace poput Lomica, Moreire, Dijare, kojima su ovo tek prve utakmice na evropskoj sceni, stvarno se moramo sloziti da je neiskustvo uzrok poraza.

Gledalac

pre 14 godina

Znaci partizan je izgubio od Brazilaca i ostalih stranaca u timu Sjahtora.

A nash GURU Karadzic otje te iste strance da protera iz nasheg fudbala.E braco moja kad se to desi necemo vise primati po 4-5 komada nego od 10 pa na gore.Jer stranci su dosli u Srbiju da igraju za PARE i MNOGO POSTENIJE odradjuju ugovor od nashih igraca klinaca kojima je jedini cilj kad stignu u Cz ili Pfc sto brze da zdime preko.

Sasa-Sabac

pre 14 godina

O kom neiskustvu vi govorite ljudi, sta vam je. To je kukavicluk i neverovanje u spopstvene mogucnosti. Jel Jovetic neiskusan a, kako on nije neiskusan?

Victory Of The Sane

pre 14 godina

Па ако су Крстајић,Гавранчић,Ломић,Мореира и Дијара неискусни,онда,брате,не знате да играте! Крстајић који је толико утакмица играо са Вердером и Шалкеом у Лиги шампиона,Гавранчић играо по Русији,Ломић већ једном био у Партизану и ова два црнца који толике голове увалише појединим екипама у разним квалификацијама (и колико већ играју заједно) и не могу после да се саставе,онда ту озбиљно недостаје дисциплине и поштовања према клубу...

Kaktus

pre 14 godina

Pa da... pogotovo je pred Gavrancicem blistava karijera. Mlad, perspektivan i neiskusan. :))))) A Alek Ferguson mesecima ne spava zbog Ljajica. :)))

raso

pre 14 godina

Tim: Bozovic,Obradovic,Ljajic,Jovetic,Tosic,Gulan,Sulejmani,Tomic,Diara,Moreira,Zuka,Krstajic,Fejsa,Cleo...Predsednik Mijatovic, trener Mateus.
Sve je to moglo!!!!!
Po ovome se vidi da treneri i skauti nisu krivi...Fotelje su izgleda preudobne za spavanje! Grobari sami sebi kopaju rupu!Mislite o tome...

kex

pre 14 godina

Nemate vi iskustva u trcanju bili ste kao babe nerenu vise je kilometara presao onaj na tribinama sto prodaje kokice nego vi na terenu. To je ono sto mora da se menja trcanje i pasovi toga nema u nasem fudbalu zato i jeste tu gde jeste.....

Republika Srpska

pre 14 godina

Pa ako Gavrancic nije iskusan onda ne znam ko bi to drugi mogao biti u Partizanu. Za Adema ima vremena da ga stekne na klupi i u rezervama Mancestera, gdje ce ga rasirenih ruku docekati Bambi Tosic. Samo vi idite po iskustvo zato je i situacija sa nasim klubovima u nizim rangovima takmicenja ocajna.

Pomozite eSrbiji: www.erepublik.com/en/referrer/raborgdamer

pre 14 godina

Kako smo igrali u odbrani, super smo prosli! Kad se branimo, izgledamo kao amateri... verujem da je to do trenera da iskoriguje, a mi smo s tim na "Vi" po svoj prilici...

Srpski dinamit

pre 14 godina

Djordjević,Krstajić,Gavrančić,imaju 130 god zajedno,i ovaj se nađe pametan da kaže kako su neiskusni!? Pa jeste,u glavu su neiskusni!

VladaV

pre 14 godina

Zelim samo da vas podsetim da u kupu UEFA partizan ima devet vezanih poraza:

od Makabija 1:0
od Oksera 4:1
od Rendzersa 1:0
od Samdorije 2:1
od Stutgarta 2:0
od Standarda 1:0
od Sevilje 3:0
od Tuluza 3:2
od Sahtjora 4:1

Dokle vise??? Privatizujte fudbal ili se isclanite iz UEFE!

Gledalac

pre 14 godina

Znaci partizan je izgubio od Brazilaca i ostalih stranaca u timu Sjahtora.

A nash GURU Karadzic otje te iste strance da protera iz nasheg fudbala.E braco moja kad se to desi necemo vise primati po 4-5 komada nego od 10 pa na gore.Jer stranci su dosli u Srbiju da igraju za PARE i MNOGO POSTENIJE odradjuju ugovor od nashih igraca klinaca kojima je jedini cilj kad stignu u Cz ili Pfc sto brze da zdime preko.

nemanja

pre 14 godina

kakvo crno neiskustvo?!?gavrancic,krstajic,moreira,djordjevic - 300 godina imaju svaki posebno. to se kaze - tim nema kvaliteta,iskustva ima.

Saša

pre 14 godina

Nema potrebe da se pravdate fudbaleri, imamo svi televizore i monitore, sve smo videli. Protivnik je za 3 klase bolji, i šta tu ima da se priča. Ćao.

Kaktus

pre 14 godina

Pa da... pogotovo je pred Gavrancicem blistava karijera. Mlad, perspektivan i neiskusan. :))))) A Alek Ferguson mesecima ne spava zbog Ljajica. :)))

Sasa-Sabac

pre 14 godina

O kom neiskustvu vi govorite ljudi, sta vam je. To je kukavicluk i neverovanje u spopstvene mogucnosti. Jel Jovetic neiskusan a, kako on nije neiskusan?

Victory Of The Sane

pre 14 godina

Па ако су Крстајић,Гавранчић,Ломић,Мореира и Дијара неискусни,онда,брате,не знате да играте! Крстајић који је толико утакмица играо са Вердером и Шалкеом у Лиги шампиона,Гавранчић играо по Русији,Ломић већ једном био у Партизану и ова два црнца који толике голове увалише појединим екипама у разним квалификацијама (и колико већ играју заједно) и не могу после да се саставе,онда ту озбиљно недостаје дисциплине и поштовања према клубу...

Republika Srpska

pre 14 godina

Pa ako Gavrancic nije iskusan onda ne znam ko bi to drugi mogao biti u Partizanu. Za Adema ima vremena da ga stekne na klupi i u rezervama Mancestera, gdje ce ga rasirenih ruku docekati Bambi Tosic. Samo vi idite po iskustvo zato je i situacija sa nasim klubovima u nizim rangovima takmicenja ocajna.

raso

pre 14 godina

Tim: Bozovic,Obradovic,Ljajic,Jovetic,Tosic,Gulan,Sulejmani,Tomic,Diara,Moreira,Zuka,Krstajic,Fejsa,Cleo...Predsednik Mijatovic, trener Mateus.
Sve je to moglo!!!!!
Po ovome se vidi da treneri i skauti nisu krivi...Fotelje su izgleda preudobne za spavanje! Grobari sami sebi kopaju rupu!Mislite o tome...

kex

pre 14 godina

Nemate vi iskustva u trcanju bili ste kao babe nerenu vise je kilometara presao onaj na tribinama sto prodaje kokice nego vi na terenu. To je ono sto mora da se menja trcanje i pasovi toga nema u nasem fudbalu zato i jeste tu gde jeste.....

drug Jataganac

pre 14 godina

Jeste, neiskustvo. A nejneiskusniji su upravo oni koji su primali te jeftine golove - Gavrancic, Krstajic i Djordjevic. Kada njima dodamo mlade igrace poput Lomica, Moreire, Dijare, kojima su ovo tek prve utakmice na evropskoj sceni, stvarno se moramo sloziti da je neiskustvo uzrok poraza.

veerghoen

pre 14 godina

@Ko je neiskusan,obojica ili samo Gavrancic?
(Frache, 1. oktobar 2009 22:39) @ hahahahaha :) najjaci!! care,pao sam sa stolice od smeha!! kralju!!

Rad

pre 14 godina

Jest neiskusni ste igraci kao Gavrancic Krstajic i Djordjevic igrali u milion klubova...vecina igraca su vam stranci.

Jedino sto ste se navikli na protekciju sudija u domacoj ligu i golova iz penala/autogola pa vam cudno kako vam to ne ide u Evropi.

Grobari sacekajte da Karadzic postane predsednik Uefe mozda onda nesto i uradite priblizno Zvezdi

Grobar_Pancevo

pre 14 godina

Hajde malo da se osvrnemo na startnu postavu Partizana pa da vidimo ko je i koliko neiskusan kao sto rece mladjani Goran Gavrancic.

Aleksandar Radosavljevic(27); Sinisa Stevanovic(20);
Djordjevic Nenad (30);
Petrovic Radosav(20);
Ljubomir Fejsa(21);
Moreira(31);
Lomic(26);
Ilic Brana(24);
Krstajic(35);
Diarra(26);
Gavrancic(31);

Prosek starosti: 26 godina i 5 meseci...

Sto bi rekao Mita Pantic u 58. godini kao mladji referent "Od koga sam ja to mladji"

missim

pre 14 godina

Grobar sam 40+ godina, prvu utakmicu sam gledao 3:1 u rupi (posle tamo nismo dobili 18 god!) i znam da momci nisu krivi sto nemaju kvalitet. Ali kada vidim da se prenemazu, glume fudbalere, padaju kad im dunes za vrat, kako su jadni u duelu... Znam da su ih razmazili u divljac - ligi, da su drugi gori od nas, ali pre svega zbog Vas licno a potom za klub i navijace, igrajte muski pa sta uradite. Nemojte da ste babe i da se osecam razocarano dok vas gledam.
Ne bih o upravi, ali da je Savo predsednik a Mijat direktor :)

SMRT FASIZMU - NAPRED PARTIZAN!

pero

pre 14 godina

Neiskustvo je najmanji problem. Nedostatak znanja,borbenosti, tehnike je veci problem. Shvatam da je srpska liga ciciban u odnosu na evropu, ali mislim da fudbaleri u toj ligi zaradjuju vise od prosjecne plate u Srbiji. E sada, nek zaradjuju, ali zar nema neko pametan u klubu pa da ih natjera da treniraju najmanje dva puta na dan jer ako su to ispodprosecni igraci, trebali bi bar da mogu istrcati tih 90mn, a ne da izgledaju kao srednovjecne balerine. Partizan kao i Zvezda, to su velika imena, neodgovorno je pustiti grupici prolaznih salabajzera da se sprdaju s njima. Kakva je to politika klubava da svaki mladi igrac cim postigne prvi gol prodaje se. Pa u Jugoslaviji, mislim da igrac do svoje 28-e godine nije mogao u inostranstvo. Ali tad se igrao fudbal i tad smo nesto znacili u Evropi.

FIca GBP

pre 14 godina

Ovi nasi kad god izgube ili se desi nesto lose kazu ...MI SMO NEISKUSNI... :)
I pod obavezno terajte ovog Stevanovica!!!!!!!!!!!!!!!!!

johnny69

pre 14 godina

e, bas ste ti i djordjevic i krstajic i stranci i... neiskusni...strava ti je izgovor.....ma , nemate poima,druze...mi smo za neku trecu uefa ligu,a ne za ovo....

RichiPFC

pre 14 godina

ako je mogao M. Bozovica da skine sa gola ( prosle sezone bio je odlican, ali ove katastrofa } moze i Ljaica da posalje da stice iskustvo za mu negde drugde posto on nije nas igrac vise!!!!!

Stefan Novi Beograd

pre 14 godina

Kakvi diletanti..Pre utakmice lupetaraju svakakve gluposti tipa idemo na pobedu(!?) i onda ih napune svi zivi ! Sta li ce tek veliki demagog Plavi da kaze bas me interesuje...Svi napolje,odmah !

Pomozite eSrbiji: www.erepublik.com/en/referrer/raborgdamer

pre 14 godina

Kako smo igrali u odbrani, super smo prosli! Kad se branimo, izgledamo kao amateri... verujem da je to do trenera da iskoriguje, a mi smo s tim na "Vi" po svoj prilici...

aca

pre 14 godina

RADOSAV PETROVIC= NO COMMENT
Molim da mi neko objasni da li ovaj Radosav stvarno u buducnosti moze da igra foodball? Ja mislim da ni magija tu ne moze da pomogne. Uporno forsiranje iz dana u dan , iz utakmice u utakmicu naseg Radosava se oze nazvati samo jednom recju , a to je mazohizam.

GORAN

pre 14 godina

Čini mi se da je praćenje naših klubova ( pošto prvenstvo odavno ne pratim ) u "Evropi" završeno za ovu sezonu .
Doviđenja do jula sledeće godine .

bzzzzz

pre 14 godina

Nemate vi iskustva u trcanju bili ste kao babe nerenu vise je kilometara presao onaj na tribinama sto prodaje kokice nego vi na terenu. To je ono sto mora da se menja trcanje i pasovi toga nema u nasem fudbalu zato i jeste tu gde jeste.....
(kex, 1. oktobar 2009 22:51)

onaj sto prodaje kokice trci jer mu od toga zavisi zarada a ovi ne moraju da trce dobice lepe pare za uslove u nasoj zemlji i ako ne potrce :)

Zvezdas

pre 14 godina

Stvarno mi je dojadilo da posle svake katastrofe u Evropi slusam izgovore i pravdanja. Tu mislim i na Zvezdu. Recite otvoreno ne znamo da igramo fudbal! Neiskustvo mi se na glavu popelo. Zvezda bi isto ovako prosla... Zasto? Ja se uvek setim 2006 kada je Zvezda prodala citav prvi tim, Vidic, Pantelic, Zigic, Lukovic, Stojkovic..., a nisu doveli ni jedno pravo pojacanje, pa je posle toga usledio bankrot! Dok se tako krade nema nama fudbala!

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 14 godina

Velika politika, velikog kluba, vraćaju se "asovi" Paritizana sa 35 i kusur godina. Svi u klubu govore da su to pojačanja. Umesto da se da šansa mladima i da jedan isti tim odigra bar 50-tak utakmica.
Ovakav Partizan, bolje da i ne igra u Evropi.

Kakvo crno iskustvo, pa jesi li gledao Jovetića?

pre 14 godina

Treba Vama autoritet, nagrada i sankcija, i naravno, mozak i mentalitet.

Ili jesi za nešto van naše lige ili nisi!

Problem je u Vašim glavama, a ono što je rešenje problema, to se ne stiče, već je urođeno!

Ne možeš da budeš evropski igrač, ako si plašljivi ciketan i tremaroš bez svog JA.
To svako od Vas treba da raščisti sa samim sobom!

P.S. Zvezdaš sam, ali ste me baš razočarali i iznervirali.

Mikicar

pre 14 godina

ne dirajte gavru i ljajica. njih dvojica, krle, djordjevic, mo i dijara su bili i ok. ne ocekujete valjda da ce gavra reci : onaj petrovic i fejsa su neiskusni i nemaju pojma. kukajte za jucom, jer takvog zadnjeg veznog necemo skoro imati.

srdja

pre 14 godina

Slusaj ovog neiskusni smo..pa samo zadnja linija ima 200 godina zajedno...jel Moreira neiskusan,jel Diara neiskusan..ne lupaj,nego igraj taj fudbal kad nista drugo ne znas

Mbeader

pre 14 godina

Fali nam iskustva????Pa jedino je Milan sa Maldinijem i Kostakurtom imao stariju odbranu
(realan, 1. oktobar 2009 22:51)

Zaboravio si i Barezija i Vjerhovoda!

Djomla

pre 14 godina

Sta bre neiskusni.. ma ni jedan izgovor ne vredii..dzaaabe...ni trener nije kriv.. ni golman.. ne mogu oni da naprave cudo. Kolko para tolko muzike.. kakve igrace imamo , tako i igramo .dooooooook se ne promeni politika naseg dudbala, dok ne pocnu da se daju pare u frudbal, kad prestane da se krade, (da zeka, bjeka, karadzic i kompnaije pretanu da pune dzepove) tako i za zvezdu i vosu i biiiiilo koji klub.. dok se ne promeni politika. a to ce biti za jedno 100g.. kada se budu trosie pare na prava pojacanja, na dobre igrace, a ne da se guraju tatini sinovo i neka pojacanja iz teleoptika, obrenovca, napredka..itd..pojacanje kosta 2,3,4 mil.a ne po 200.000 ili dodje neko bez ugovora za dz... tek cemo tada moci da se nosimo u evropi, kada se sve to promeni.. ukrtako.. da duzim.. nalaze razne izgovore, a relano . slabi smo. .niko nije kriv, jednostavno smo za 2 klase ispod evrpskih klubova...

Realan

pre 14 godina

Imate tim vec 3 godine, koji se malo menja, a neiskusni ste... igrate vec 2 god u toj ligi a pricate da ste neiskusni, sta bi rekli ovi iz Zvezde?

Nepismen

pre 14 godina

@ Rad

Zasto mi moramo da osvojimo ono sta je Zvezda osvojila?

Zbog cega? Samo da bi vi Zvezdasi na miru mogli spavati?

Lecite vase komplekse na drugi nacin mi ne zelimo da vas lecimo!!!

dujo

pre 14 godina

LJUDI da li vidite kao je stevanović uplašen i pogubljen i kako on može da ulije samopouzdanje igračima,nama treba iskusan trener koji ima autoritet a to STEPANOVIĆ,ko je za neka prporuči

baki

pre 14 godina

Grobari pa vi pojma nemate.Zalosno je to sto vam Mazici i Spasici sviraju nepostojece penale pa osvajate titule i onda odete u Evropu da brukate nasu Srbiju.Vi ste sramota srpskog roda.A navijaci su vam najjadniji.Kad pobedjujete u euforiji ste,ali cim pocnete da gubite na stadionu JNA je atmosfera kao da se igra neka pozorisna predstava.

Sevojno jace je od vas ...

pre 14 godina

@Delija R.Srpska

A da mi vama damo Gavrancica pa sa njim, Tutoricem i Savicem da imate ubitacnu odbranu !!! Sevojno - C.Zvezda 2:1 ,Sevojno - Lil 0:2,Slavia - C.Zvezda 3:0, Slavia -Lil 1:5 ! Mislite o tome !!!

MM

pre 14 godina

Sta je uradio Petardizan ?
Aaaa, iskusno primio samo 4 kom. Dobro, sa toliko neiskusnih matoraca u timu i nije tako lose. Samo da ode Ljajic, da ne kvari prosek.

rasputin85

pre 14 godina

Kako jedan Gavrancic moze reci da je neiskusan kada ima toliko evropskih utakmica iza sebe, i zasto se igra tako defanzivno, zar treba da na polusezoni ostanemo bez evrope i 10 bodova zaostatka u domacoj ligi pa da se dovede neki dobar trener.

Marko

pre 14 godina

Mislim da Partizan placa cenu lose klupske politike,gde je sportski aspekt zanemaren usled nedostatka vizije za par godina unapred.Tomislav Karadzic je u pravu kad kaze da su menadzeri rak-rana naseg fudbala!Pa Reber je licno nagovarao igrace da potpisu ugovor sa onim menadzerom Ramadanijem i potpisali su Sulejmani,Jovetic i jos neki...Nisu mogli svi igraci da se zadrze ali mogli su odrediti prioritete da zadrze Obrada,Sulejmanija,Ljajica,Jovetica,Vukcevica...kad imas jednog dobrog igraca u liniji on sve ostale cini boljim.Uvek su se igraci prodavali u najgorem trenutku za klub.Mislim da su mogli da se povezu dobri rezultati,tipa ulazak u LS cime zaradis 10miliona,prodas jednog,dva igraca u dve godine,tim ti se bazira na igracima iz sopstvene skole koji ne primaju velike plate,a ekipa je uigrana.KK Partizan dobro balansira izmedju ostvarivanja dobrih rezultata i zarade od prodatih igraca,ali oni uvek imaju jasno odredjene prioritete koga da zadrze a kome da spremaju zamenu,pre pocetka sezone.Za obradovica se nije znalo do poslednjeg casa dal odlazi ili ostaje.

U Teleoptik na kaljenje...

pre 14 godina

Mislim da je nas problem sto smo igrali sa dva zadnja vezna a nemamo ni jednog (Petrovic i Fejsa nisu fudbaleri) pa smo ocigledno odigrali mec sa dva igraca manje :)) A Gavrancicu ne znam sta da ti kazem ovo si samo ti mogao da izjavis ...

celo

pre 14 godina

Nije Gavrancic kriv on je mogo jos da igra na zapadu i da zgrce lepu lovu.. bilo je radnih mesta gde bi on primao vecu platu nego u Partizanu Koblenc, Oberhauzen, Admira ,FC Lustenau i slicni ali je on zeleo da igra za Partizan .Ovde je greska uprave Partizana koji su mogli za te pare da dovedu jos jednog crnca koji ce da leti po terenu ko bumbar a oni doveli ovog starog a pritom jako neiskusnog igraca.

LOSMI

pre 14 godina

Bruka i sramota kako igraju jel se tako gine za dres Partizana. Od sad gledam samo kosarku KK Partizan ugledajte se na njih imaju budzet 2.5 miliona evra iginu za dres sve pare iz FK PARTIZAN u KK PARTIZAN posto nas fudbaleri brukaju u evropi dok Dule pravi cuda po Americi.

BonaFides

pre 14 godina

Sramota za dres i grb koji nose. U Partizanu mora da se mjenja sve iz temelja. Mora se promjeniti odnos prema klubu. Deca od po 18 godina glume zvezde, a matori istroseni igraci pravdaju se neiskustvom!? Partizan ponovo mora biti kult, a kult cete vratiti kad se vrati Moca, jel Momcilo Moca Vukotic jeste Partizan. Njegovih 750 utakmica, preko 300 golova govore sve. Zato Moco vrati se.

aleksandar

pre 14 godina

Sta reci za sinocnju utakmicu,mislim da je najpostenije podijeliti par ispisnica,ocistiti tim i dati poruku drugim igracima da ne treba"ginuti za grb",nego da su oni placeni da to moraju raditi.Mi nemammo golmana,ovaj Radosavljevic je decko bez talenta,nemamo ni zadnjeg veznog za Evropu,Petrovicu ispisnica,a Fejsa da se uozbilji,obavezno kupiti golmana,zadnjeg veznog i jos jednog igraca sredine terena da pomogne Moreire oko gradjenja igre.Ako je ikako moguce ne forsirajte Tomice i druge momke,za koje je ocigledno da su prespori,fizicki nejaki i deskoncentrisani za Evropu.Nije problem u porazu,problem je u totalno amaterskom poimanju posla koji rade,jer oni nisu amateri.Izgubiti se moze,ali sa ovakvim nacinom,NE!Dati odrijesene ruke trenerima,da mogu da odlucuju sami,a ne da forsiraju igrace koji se na silu moraju prodati,a usput dobijati pozive za nacionalne selekcije i kapitensku tarku,smijesno!Jedino tako Partizan moze naprijed,jer malo nam fali,vrlo malo..to je samo pravilno vodjenje kluba..

Milos Bg

pre 14 godina

Radosavljević, Lomić(?!?), Fejsa, Petrović,Ljajić , Ilić ,Kleo : SVE IH PRODATI ILI SE OSLOBODITI ODMAH, ni ostali nisu majstori,ali vole Partizan i imaju hrabrosti,naći klince po Srbiji koji će da poginu da bi se dokazali kao igraci i za tu platu koju ovi dobijaju POTPUNO NEZASLUZENO!!!

ddddd

pre 14 godina

onda je i milan neiskusan :))pa mozda za 15 god kad zadnja linija bude imala po 50-55godina,a ovi poput tomica,ljajica i drugi po 35-40,tada ako bude dobrog rada budete i iskusni.Sta pricas ti sa frizurom na paz i slicne,ko bakice igrate ,a i otprilike isto godina imate.Sifra:eliksir mladosti

misko

pre 14 godina

Ja mislim da je tim koji ima0 Partizan za Apoel sasvim dobar, pojedinačno: Krstajić, Gavrančić, Obradović, Djordjević - uprkos sporosti i starosti- je medju najboljim odbranama u duuugom periodu.
Sredina: Fejsa, Ljajić, Petrović, Tomić, Petrović, Moreira-je daleko nadprosečna od doba SFRJ.

Napad- Kleo, Diara, Ilic isto tako.

Nesto drugo nje u redu - trener, atmosfera, ne znam.

mikis

pre 14 godina

Uprava Partizana je prodala Zuku,Stevanovica i Obradovica,Tosica,Ljajica,ranije Jovetica,....Doveli su Krstajica i Gavrancica koji su realno prosli zenit,Klea koga komsije nisu htele.Oterali su gospodina Jokanovica koji je sa ovim timom eliminisao Zilinu i ravnopravno se borio sa Apoelom(koji je sada solidan u Ligi sampiona).Oterali su Mirkovica(legendu),nece Mijatovica(ekstra legendu).Postavili Stevanovica koji formira tim sa 8 odbrambenih fudbalera koji i ne znaju da igraju na protivnickoj polovini.Golman Radosavljevic smesan,da smesnijeg nismo imali.A pratim Partizan od 1965.god.Kako vam nije jasno da Plavi nije za trenera Partizana.Ne moze se u Evropi igrati bunker.Djuric sam nece da ode,a ne znam ni ko ga je doveo.Kad su usli Ljajic i Tomic postalo je jasno ko je trebao biti starter.Pa,Ljajic je za 45 minuta pokazao sta je majstor fudbala i odrzao cas ostalima u ekipi.Sta je sa novcem od prodaje igraca.Zar uprava misli da neko ko prati i navija za Partizan vise od 40 godina ne zna da proceni da ovde puno sta ne stima.Gde su Vukotic,Savo,Mijatovic,Golac,Curkovic,Soskic...ostale legende Partizana?Sve mi se cini da su nam ovo komsije napravile zakulisnim, radnjama,a sada likuju.Uprava sa Djuricem da momentalno podnese ostavku.Za trenera najbolje da se dovede Tumbakovic.Da Ljajic,Tomic budu starteri,da Knezevic ima prednost u odnosu na starije...Da se vrati M.Bozovic na gol....nece moci ovako Djuricu.Za tebe do skoro nismo ni culi,a anavijali smo za nas Partizan jos i kada nisi bio rodjen.Partizan volim i kada gubi,ali hocu da se uprava promeni....Odzvonilo vam je.

delije Skopje

pre 14 godina

ne iskusni?a kostur tima je zadrzan iz prosle godina, kad na taj kostur dodate neke nove klince sa 33+ godina koji su dosli, stvarno je neiskustvo, a gavrancic, krstajic, dzordzevic svi zajedno imaju 100+. Pa smesno je, ali samo jedan je bio iskren pred tekmu i rekao: da ne mogu da prete sahtjoru, a svi ostale idemo na pobedu, idemo da ne izgubimo, a ne samo sto si izgubili izgubice sad i u nedelju. DELIJE SEVER

Sadat X

pre 14 godina

Slavia Prague 1 - 5 Lille


Dobro je ima i neko gori ..
(lvzifer, 1. oktobar 2009 23:32)

Sahtar - Timisoara 2-2

Timisoara - Dinamo Zg 0-3

Rad

pre 14 godina

Jest neiskusni ste igraci kao Gavrancic Krstajic i Djordjevic igrali u milion klubova...vecina igraca su vam stranci.

Jedino sto ste se navikli na protekciju sudija u domacoj ligu i golova iz penala/autogola pa vam cudno kako vam to ne ide u Evropi.

Grobari sacekajte da Karadzic postane predsednik Uefe mozda onda nesto i uradite priblizno Zvezdi

raso

pre 14 godina

Tim: Bozovic,Obradovic,Ljajic,Jovetic,Tosic,Gulan,Sulejmani,Tomic,Diara,Moreira,Zuka,Krstajic,Fejsa,Cleo...Predsednik Mijatovic, trener Mateus.
Sve je to moglo!!!!!
Po ovome se vidi da treneri i skauti nisu krivi...Fotelje su izgleda preudobne za spavanje! Grobari sami sebi kopaju rupu!Mislite o tome...

Nepismen

pre 14 godina

@ Rad

Zasto mi moramo da osvojimo ono sta je Zvezda osvojila?

Zbog cega? Samo da bi vi Zvezdasi na miru mogli spavati?

Lecite vase komplekse na drugi nacin mi ne zelimo da vas lecimo!!!

missim

pre 14 godina

Grobar sam 40+ godina, prvu utakmicu sam gledao 3:1 u rupi (posle tamo nismo dobili 18 god!) i znam da momci nisu krivi sto nemaju kvalitet. Ali kada vidim da se prenemazu, glume fudbalere, padaju kad im dunes za vrat, kako su jadni u duelu... Znam da su ih razmazili u divljac - ligi, da su drugi gori od nas, ali pre svega zbog Vas licno a potom za klub i navijace, igrajte muski pa sta uradite. Nemojte da ste babe i da se osecam razocarano dok vas gledam.
Ne bih o upravi, ali da je Savo predsednik a Mijat direktor :)

SMRT FASIZMU - NAPRED PARTIZAN!

baki

pre 14 godina

Grobari pa vi pojma nemate.Zalosno je to sto vam Mazici i Spasici sviraju nepostojece penale pa osvajate titule i onda odete u Evropu da brukate nasu Srbiju.Vi ste sramota srpskog roda.A navijaci su vam najjadniji.Kad pobedjujete u euforiji ste,ali cim pocnete da gubite na stadionu JNA je atmosfera kao da se igra neka pozorisna predstava.

VladaV

pre 14 godina

Zelim samo da vas podsetim da u kupu UEFA partizan ima devet vezanih poraza:

od Makabija 1:0
od Oksera 4:1
od Rendzersa 1:0
od Samdorije 2:1
od Stutgarta 2:0
od Standarda 1:0
od Sevilje 3:0
od Tuluza 3:2
od Sahtjora 4:1

Dokle vise??? Privatizujte fudbal ili se isclanite iz UEFE!

Republika Srpska

pre 14 godina

Pa ako Gavrancic nije iskusan onda ne znam ko bi to drugi mogao biti u Partizanu. Za Adema ima vremena da ga stekne na klupi i u rezervama Mancestera, gdje ce ga rasirenih ruku docekati Bambi Tosic. Samo vi idite po iskustvo zato je i situacija sa nasim klubovima u nizim rangovima takmicenja ocajna.

Gledalac

pre 14 godina

Znaci partizan je izgubio od Brazilaca i ostalih stranaca u timu Sjahtora.

A nash GURU Karadzic otje te iste strance da protera iz nasheg fudbala.E braco moja kad se to desi necemo vise primati po 4-5 komada nego od 10 pa na gore.Jer stranci su dosli u Srbiju da igraju za PARE i MNOGO POSTENIJE odradjuju ugovor od nashih igraca klinaca kojima je jedini cilj kad stignu u Cz ili Pfc sto brze da zdime preko.

RichiPFC

pre 14 godina

ako je mogao M. Bozovica da skine sa gola ( prosle sezone bio je odlican, ali ove katastrofa } moze i Ljaica da posalje da stice iskustvo za mu negde drugde posto on nije nas igrac vise!!!!!

misko

pre 14 godina

Ja mislim da je tim koji ima0 Partizan za Apoel sasvim dobar, pojedinačno: Krstajić, Gavrančić, Obradović, Djordjević - uprkos sporosti i starosti- je medju najboljim odbranama u duuugom periodu.
Sredina: Fejsa, Ljajić, Petrović, Tomić, Petrović, Moreira-je daleko nadprosečna od doba SFRJ.

Napad- Kleo, Diara, Ilic isto tako.

Nesto drugo nje u redu - trener, atmosfera, ne znam.

Sevojno jace je od vas ...

pre 14 godina

@Delija R.Srpska

A da mi vama damo Gavrancica pa sa njim, Tutoricem i Savicem da imate ubitacnu odbranu !!! Sevojno - C.Zvezda 2:1 ,Sevojno - Lil 0:2,Slavia - C.Zvezda 3:0, Slavia -Lil 1:5 ! Mislite o tome !!!

Victory Of The Sane

pre 14 godina

Па ако су Крстајић,Гавранчић,Ломић,Мореира и Дијара неискусни,онда,брате,не знате да играте! Крстајић који је толико утакмица играо са Вердером и Шалкеом у Лиги шампиона,Гавранчић играо по Русији,Ломић већ једном био у Партизану и ова два црнца који толике голове увалише појединим екипама у разним квалификацијама (и колико већ играју заједно) и не могу после да се саставе,онда ту озбиљно недостаје дисциплине и поштовања према клубу...

GORAN

pre 14 godina

Čini mi se da je praćenje naših klubova ( pošto prvenstvo odavno ne pratim ) u "Evropi" završeno za ovu sezonu .
Doviđenja do jula sledeće godine .

dujo

pre 14 godina

LJUDI da li vidite kao je stevanović uplašen i pogubljen i kako on može da ulije samopouzdanje igračima,nama treba iskusan trener koji ima autoritet a to STEPANOVIĆ,ko je za neka prporuči

delije Skopje

pre 14 godina

ne iskusni?a kostur tima je zadrzan iz prosle godina, kad na taj kostur dodate neke nove klince sa 33+ godina koji su dosli, stvarno je neiskustvo, a gavrancic, krstajic, dzordzevic svi zajedno imaju 100+. Pa smesno je, ali samo jedan je bio iskren pred tekmu i rekao: da ne mogu da prete sahtjoru, a svi ostale idemo na pobedu, idemo da ne izgubimo, a ne samo sto si izgubili izgubice sad i u nedelju. DELIJE SEVER

Sadat X

pre 14 godina

Slavia Prague 1 - 5 Lille


Dobro je ima i neko gori ..
(lvzifer, 1. oktobar 2009 23:32)

Sahtar - Timisoara 2-2

Timisoara - Dinamo Zg 0-3

Srpski dinamit

pre 14 godina

Djordjević,Krstajić,Gavrančić,imaju 130 god zajedno,i ovaj se nađe pametan da kaže kako su neiskusni!? Pa jeste,u glavu su neiskusni!

FIca GBP

pre 14 godina

Ovi nasi kad god izgube ili se desi nesto lose kazu ...MI SMO NEISKUSNI... :)
I pod obavezno terajte ovog Stevanovica!!!!!!!!!!!!!!!!!

kex

pre 14 godina

Nemate vi iskustva u trcanju bili ste kao babe nerenu vise je kilometara presao onaj na tribinama sto prodaje kokice nego vi na terenu. To je ono sto mora da se menja trcanje i pasovi toga nema u nasem fudbalu zato i jeste tu gde jeste.....

nemanja

pre 14 godina

kakvo crno neiskustvo?!?gavrancic,krstajic,moreira,djordjevic - 300 godina imaju svaki posebno. to se kaze - tim nema kvaliteta,iskustva ima.

Stefan Novi Beograd

pre 14 godina

Kakvi diletanti..Pre utakmice lupetaraju svakakve gluposti tipa idemo na pobedu(!?) i onda ih napune svi zivi ! Sta li ce tek veliki demagog Plavi da kaze bas me interesuje...Svi napolje,odmah !

MM

pre 14 godina

Sta je uradio Petardizan ?
Aaaa, iskusno primio samo 4 kom. Dobro, sa toliko neiskusnih matoraca u timu i nije tako lose. Samo da ode Ljajic, da ne kvari prosek.

U Teleoptik na kaljenje...

pre 14 godina

Mislim da je nas problem sto smo igrali sa dva zadnja vezna a nemamo ni jednog (Petrovic i Fejsa nisu fudbaleri) pa smo ocigledno odigrali mec sa dva igraca manje :)) A Gavrancicu ne znam sta da ti kazem ovo si samo ti mogao da izjavis ...

aleksandar

pre 14 godina

Sta reci za sinocnju utakmicu,mislim da je najpostenije podijeliti par ispisnica,ocistiti tim i dati poruku drugim igracima da ne treba"ginuti za grb",nego da su oni placeni da to moraju raditi.Mi nemammo golmana,ovaj Radosavljevic je decko bez talenta,nemamo ni zadnjeg veznog za Evropu,Petrovicu ispisnica,a Fejsa da se uozbilji,obavezno kupiti golmana,zadnjeg veznog i jos jednog igraca sredine terena da pomogne Moreire oko gradjenja igre.Ako je ikako moguce ne forsirajte Tomice i druge momke,za koje je ocigledno da su prespori,fizicki nejaki i deskoncentrisani za Evropu.Nije problem u porazu,problem je u totalno amaterskom poimanju posla koji rade,jer oni nisu amateri.Izgubiti se moze,ali sa ovakvim nacinom,NE!Dati odrijesene ruke trenerima,da mogu da odlucuju sami,a ne da forsiraju igrace koji se na silu moraju prodati,a usput dobijati pozive za nacionalne selekcije i kapitensku tarku,smijesno!Jedino tako Partizan moze naprijed,jer malo nam fali,vrlo malo..to je samo pravilno vodjenje kluba..

pero

pre 14 godina

Neiskustvo je najmanji problem. Nedostatak znanja,borbenosti, tehnike je veci problem. Shvatam da je srpska liga ciciban u odnosu na evropu, ali mislim da fudbaleri u toj ligi zaradjuju vise od prosjecne plate u Srbiji. E sada, nek zaradjuju, ali zar nema neko pametan u klubu pa da ih natjera da treniraju najmanje dva puta na dan jer ako su to ispodprosecni igraci, trebali bi bar da mogu istrcati tih 90mn, a ne da izgledaju kao srednovjecne balerine. Partizan kao i Zvezda, to su velika imena, neodgovorno je pustiti grupici prolaznih salabajzera da se sprdaju s njima. Kakva je to politika klubava da svaki mladi igrac cim postigne prvi gol prodaje se. Pa u Jugoslaviji, mislim da igrac do svoje 28-e godine nije mogao u inostranstvo. Ali tad se igrao fudbal i tad smo nesto znacili u Evropi.

srdja

pre 14 godina

Slusaj ovog neiskusni smo..pa samo zadnja linija ima 200 godina zajedno...jel Moreira neiskusan,jel Diara neiskusan..ne lupaj,nego igraj taj fudbal kad nista drugo ne znas

drug Jataganac

pre 14 godina

Jeste, neiskustvo. A nejneiskusniji su upravo oni koji su primali te jeftine golove - Gavrancic, Krstajic i Djordjevic. Kada njima dodamo mlade igrace poput Lomica, Moreire, Dijare, kojima su ovo tek prve utakmice na evropskoj sceni, stvarno se moramo sloziti da je neiskustvo uzrok poraza.

Kaktus

pre 14 godina

Pa da... pogotovo je pred Gavrancicem blistava karijera. Mlad, perspektivan i neiskusan. :))))) A Alek Ferguson mesecima ne spava zbog Ljajica. :)))

Sasa-Sabac

pre 14 godina

O kom neiskustvu vi govorite ljudi, sta vam je. To je kukavicluk i neverovanje u spopstvene mogucnosti. Jel Jovetic neiskusan a, kako on nije neiskusan?

johnny69

pre 14 godina

e, bas ste ti i djordjevic i krstajic i stranci i... neiskusni...strava ti je izgovor.....ma , nemate poima,druze...mi smo za neku trecu uefa ligu,a ne za ovo....

ddddd

pre 14 godina

onda je i milan neiskusan :))pa mozda za 15 god kad zadnja linija bude imala po 50-55godina,a ovi poput tomica,ljajica i drugi po 35-40,tada ako bude dobrog rada budete i iskusni.Sta pricas ti sa frizurom na paz i slicne,ko bakice igrate ,a i otprilike isto godina imate.Sifra:eliksir mladosti

Milos Bg

pre 14 godina

Radosavljević, Lomić(?!?), Fejsa, Petrović,Ljajić , Ilić ,Kleo : SVE IH PRODATI ILI SE OSLOBODITI ODMAH, ni ostali nisu majstori,ali vole Partizan i imaju hrabrosti,naći klince po Srbiji koji će da poginu da bi se dokazali kao igraci i za tu platu koju ovi dobijaju POTPUNO NEZASLUZENO!!!

Pomozite eSrbiji: www.erepublik.com/en/referrer/raborgdamer

pre 14 godina

Kako smo igrali u odbrani, super smo prosli! Kad se branimo, izgledamo kao amateri... verujem da je to do trenera da iskoriguje, a mi smo s tim na "Vi" po svoj prilici...

Saša

pre 14 godina

Nema potrebe da se pravdate fudbaleri, imamo svi televizore i monitore, sve smo videli. Protivnik je za 3 klase bolji, i šta tu ima da se priča. Ćao.

veerghoen

pre 14 godina

@Ko je neiskusan,obojica ili samo Gavrancic?
(Frache, 1. oktobar 2009 22:39) @ hahahahaha :) najjaci!! care,pao sam sa stolice od smeha!! kralju!!

Grobar_Pancevo

pre 14 godina

Hajde malo da se osvrnemo na startnu postavu Partizana pa da vidimo ko je i koliko neiskusan kao sto rece mladjani Goran Gavrancic.

Aleksandar Radosavljevic(27); Sinisa Stevanovic(20);
Djordjevic Nenad (30);
Petrovic Radosav(20);
Ljubomir Fejsa(21);
Moreira(31);
Lomic(26);
Ilic Brana(24);
Krstajic(35);
Diarra(26);
Gavrancic(31);

Prosek starosti: 26 godina i 5 meseci...

Sto bi rekao Mita Pantic u 58. godini kao mladji referent "Od koga sam ja to mladji"

aca

pre 14 godina

RADOSAV PETROVIC= NO COMMENT
Molim da mi neko objasni da li ovaj Radosav stvarno u buducnosti moze da igra foodball? Ja mislim da ni magija tu ne moze da pomogne. Uporno forsiranje iz dana u dan , iz utakmice u utakmicu naseg Radosava se oze nazvati samo jednom recju , a to je mazohizam.

Djomla

pre 14 godina

Sta bre neiskusni.. ma ni jedan izgovor ne vredii..dzaaabe...ni trener nije kriv.. ni golman.. ne mogu oni da naprave cudo. Kolko para tolko muzike.. kakve igrace imamo , tako i igramo .dooooooook se ne promeni politika naseg dudbala, dok ne pocnu da se daju pare u frudbal, kad prestane da se krade, (da zeka, bjeka, karadzic i kompnaije pretanu da pune dzepove) tako i za zvezdu i vosu i biiiiilo koji klub.. dok se ne promeni politika. a to ce biti za jedno 100g.. kada se budu trosie pare na prava pojacanja, na dobre igrace, a ne da se guraju tatini sinovo i neka pojacanja iz teleoptika, obrenovca, napredka..itd..pojacanje kosta 2,3,4 mil.a ne po 200.000 ili dodje neko bez ugovora za dz... tek cemo tada moci da se nosimo u evropi, kada se sve to promeni.. ukrtako.. da duzim.. nalaze razne izgovore, a relano . slabi smo. .niko nije kriv, jednostavno smo za 2 klase ispod evrpskih klubova...

Marko

pre 14 godina

Mislim da Partizan placa cenu lose klupske politike,gde je sportski aspekt zanemaren usled nedostatka vizije za par godina unapred.Tomislav Karadzic je u pravu kad kaze da su menadzeri rak-rana naseg fudbala!Pa Reber je licno nagovarao igrace da potpisu ugovor sa onim menadzerom Ramadanijem i potpisali su Sulejmani,Jovetic i jos neki...Nisu mogli svi igraci da se zadrze ali mogli su odrediti prioritete da zadrze Obrada,Sulejmanija,Ljajica,Jovetica,Vukcevica...kad imas jednog dobrog igraca u liniji on sve ostale cini boljim.Uvek su se igraci prodavali u najgorem trenutku za klub.Mislim da su mogli da se povezu dobri rezultati,tipa ulazak u LS cime zaradis 10miliona,prodas jednog,dva igraca u dve godine,tim ti se bazira na igracima iz sopstvene skole koji ne primaju velike plate,a ekipa je uigrana.KK Partizan dobro balansira izmedju ostvarivanja dobrih rezultata i zarade od prodatih igraca,ali oni uvek imaju jasno odredjene prioritete koga da zadrze a kome da spremaju zamenu,pre pocetka sezone.Za obradovica se nije znalo do poslednjeg casa dal odlazi ili ostaje.

bzzzzz

pre 14 godina

Nemate vi iskustva u trcanju bili ste kao babe nerenu vise je kilometara presao onaj na tribinama sto prodaje kokice nego vi na terenu. To je ono sto mora da se menja trcanje i pasovi toga nema u nasem fudbalu zato i jeste tu gde jeste.....
(kex, 1. oktobar 2009 22:51)

onaj sto prodaje kokice trci jer mu od toga zavisi zarada a ovi ne moraju da trce dobice lepe pare za uslove u nasoj zemlji i ako ne potrce :)

Kakvo crno iskustvo, pa jesi li gledao Jovetića?

pre 14 godina

Treba Vama autoritet, nagrada i sankcija, i naravno, mozak i mentalitet.

Ili jesi za nešto van naše lige ili nisi!

Problem je u Vašim glavama, a ono što je rešenje problema, to se ne stiče, već je urođeno!

Ne možeš da budeš evropski igrač, ako si plašljivi ciketan i tremaroš bez svog JA.
To svako od Vas treba da raščisti sa samim sobom!

P.S. Zvezdaš sam, ali ste me baš razočarali i iznervirali.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 14 godina

Velika politika, velikog kluba, vraćaju se "asovi" Paritizana sa 35 i kusur godina. Svi u klubu govore da su to pojačanja. Umesto da se da šansa mladima i da jedan isti tim odigra bar 50-tak utakmica.
Ovakav Partizan, bolje da i ne igra u Evropi.

LOSMI

pre 14 godina

Bruka i sramota kako igraju jel se tako gine za dres Partizana. Od sad gledam samo kosarku KK Partizan ugledajte se na njih imaju budzet 2.5 miliona evra iginu za dres sve pare iz FK PARTIZAN u KK PARTIZAN posto nas fudbaleri brukaju u evropi dok Dule pravi cuda po Americi.

BonaFides

pre 14 godina

Sramota za dres i grb koji nose. U Partizanu mora da se mjenja sve iz temelja. Mora se promjeniti odnos prema klubu. Deca od po 18 godina glume zvezde, a matori istroseni igraci pravdaju se neiskustvom!? Partizan ponovo mora biti kult, a kult cete vratiti kad se vrati Moca, jel Momcilo Moca Vukotic jeste Partizan. Njegovih 750 utakmica, preko 300 golova govore sve. Zato Moco vrati se.

rasputin85

pre 14 godina

Kako jedan Gavrancic moze reci da je neiskusan kada ima toliko evropskih utakmica iza sebe, i zasto se igra tako defanzivno, zar treba da na polusezoni ostanemo bez evrope i 10 bodova zaostatka u domacoj ligi pa da se dovede neki dobar trener.

Mbeader

pre 14 godina

Fali nam iskustva????Pa jedino je Milan sa Maldinijem i Kostakurtom imao stariju odbranu
(realan, 1. oktobar 2009 22:51)

Zaboravio si i Barezija i Vjerhovoda!

Realan

pre 14 godina

Imate tim vec 3 godine, koji se malo menja, a neiskusni ste... igrate vec 2 god u toj ligi a pricate da ste neiskusni, sta bi rekli ovi iz Zvezde?

Mikicar

pre 14 godina

ne dirajte gavru i ljajica. njih dvojica, krle, djordjevic, mo i dijara su bili i ok. ne ocekujete valjda da ce gavra reci : onaj petrovic i fejsa su neiskusni i nemaju pojma. kukajte za jucom, jer takvog zadnjeg veznog necemo skoro imati.

Zvezdas

pre 14 godina

Stvarno mi je dojadilo da posle svake katastrofe u Evropi slusam izgovore i pravdanja. Tu mislim i na Zvezdu. Recite otvoreno ne znamo da igramo fudbal! Neiskustvo mi se na glavu popelo. Zvezda bi isto ovako prosla... Zasto? Ja se uvek setim 2006 kada je Zvezda prodala citav prvi tim, Vidic, Pantelic, Zigic, Lukovic, Stojkovic..., a nisu doveli ni jedno pravo pojacanje, pa je posle toga usledio bankrot! Dok se tako krade nema nama fudbala!

celo

pre 14 godina

Nije Gavrancic kriv on je mogo jos da igra na zapadu i da zgrce lepu lovu.. bilo je radnih mesta gde bi on primao vecu platu nego u Partizanu Koblenc, Oberhauzen, Admira ,FC Lustenau i slicni ali je on zeleo da igra za Partizan .Ovde je greska uprave Partizana koji su mogli za te pare da dovedu jos jednog crnca koji ce da leti po terenu ko bumbar a oni doveli ovog starog a pritom jako neiskusnog igraca.

mikis

pre 14 godina

Uprava Partizana je prodala Zuku,Stevanovica i Obradovica,Tosica,Ljajica,ranije Jovetica,....Doveli su Krstajica i Gavrancica koji su realno prosli zenit,Klea koga komsije nisu htele.Oterali su gospodina Jokanovica koji je sa ovim timom eliminisao Zilinu i ravnopravno se borio sa Apoelom(koji je sada solidan u Ligi sampiona).Oterali su Mirkovica(legendu),nece Mijatovica(ekstra legendu).Postavili Stevanovica koji formira tim sa 8 odbrambenih fudbalera koji i ne znaju da igraju na protivnickoj polovini.Golman Radosavljevic smesan,da smesnijeg nismo imali.A pratim Partizan od 1965.god.Kako vam nije jasno da Plavi nije za trenera Partizana.Ne moze se u Evropi igrati bunker.Djuric sam nece da ode,a ne znam ni ko ga je doveo.Kad su usli Ljajic i Tomic postalo je jasno ko je trebao biti starter.Pa,Ljajic je za 45 minuta pokazao sta je majstor fudbala i odrzao cas ostalima u ekipi.Sta je sa novcem od prodaje igraca.Zar uprava misli da neko ko prati i navija za Partizan vise od 40 godina ne zna da proceni da ovde puno sta ne stima.Gde su Vukotic,Savo,Mijatovic,Golac,Curkovic,Soskic...ostale legende Partizana?Sve mi se cini da su nam ovo komsije napravile zakulisnim, radnjama,a sada likuju.Uprava sa Djuricem da momentalno podnese ostavku.Za trenera najbolje da se dovede Tumbakovic.Da Ljajic,Tomic budu starteri,da Knezevic ima prednost u odnosu na starije...Da se vrati M.Bozovic na gol....nece moci ovako Djuricu.Za tebe do skoro nismo ni culi,a anavijali smo za nas Partizan jos i kada nisi bio rodjen.Partizan volim i kada gubi,ali hocu da se uprava promeni....Odzvonilo vam je.