Subota, 05.09.2009.

18:34

U21: Srbija izgubila od Slovačke

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je od Slovačke 2:1 u Novom Sadu, na početku kvalifikacije za U21 Evropsko prvenstvo 2011. u Danskoj.

Izvor: B92

U21: Srbija izgubila od Slovaèke IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

Luka

pre 14 godina

vi ste kao veliki poznavaoci fudbala nasli da komentarisete?! Jel ste nekad igrali,ili u se bavili fudbalom? da bar malo pratite te iste momke u inostranstvu,znali bi ste koliko su dobri! isti taj Nikola Gulan je zaludeo celu Nemacku,i Italiju.. i pisete da nigde ne igra a decko u Empoliju razvaljuje..strasno!

Никола

pre 14 godina

Кад нам назови звездаши воде репрезентацију друго се није ни очекивало. Срамота, срамота...

Oho, ho, ho, ...

pre 14 godina

Smijali ste se Bosancima, šta sad bi?
(judge, 5. septembar 2009 20:23)

Ja se još uvek smejem, toliko, da sam dobio upalu primicača vilica.
Ne samo Bosancima, ali uglavnom Muji, Hasi i Fejsi!
...

Lepotica daca

pre 14 godina

Ovo su ti igraci iz najbolje skole u Evropi. Domogli se reprezentacije i prvog tima najzad i odmah prvo pucanje. Duja nije kriv pa nece valjda on da ih uci fudbalu.Sulejmani i iz Ajaxa ce da izleti sada kada je dosao Panta. Decko celo EP isada nista pokazao nije. Gulan prica za sebe. Tomic nije ni za FK Jagnjilo, Fejsu odmah da vrate na selo odakle je dosao. Stevanovic trckaralo. Bravo momci iz zemunela

slavisa jokanovic

pre 14 godina

sram vas bilo...menadzeri vam sastavljju tim..a ti dujkovicu ti si obicna marioneta srpskih fudbalskih mocnika daj nemoj da se bruketa geda gluperda iz metalca vam stoji na golu..gulan decko ne igra nigde ali vazno da ima jake ljude iza sebe..savic vujadin bruka i sramota igra zbog tatice..marko javonovic ne moze ni u svom arilju da igra..sinisa stevanovic no coment..radovanovic boze moj..fejsa isto no coment..tadic ok decko ne znam sto ga menja..tomic taj mali misli da je robinjo digao se u nebesa,ne igra ni u rangu srpske lige iz koje je dosao pre swamo 8 meseci..milinkovic napraviste mega zvezdu od tog lika ,a nisam cuo za njega do pre 6 mesci...sta rade menadzeri..sulejmani decko se digao misli da je bog a ne igra nista ,ne znam sta je sa njim...bosancis najveci majstor za sve ove igrace!!!!sve u svemu dok nam fudbal vode menadzeri daleko ce mo dogurati..

SRBIJA

pre 14 godina

# Sto je selektor menjao TADICA meni nikako nije jasno,jedino ako se nije povredio.Decko je super odigrao,ali Ljajic mora da udje da bi se prodao pa to ti je.Ne mogu da verujem.
(olja, 5. septembar 2009 22:10)

Ljajic je prodat.

dokle bre pljuvaci

pre 14 godina

Nije mi jasno kako neko moze doci na utakmicu da pljuje reprezentativc i jos se hvali kako je napljuvao Ljajica.Alo decko sledeci put uopste nemoj dolaziti???
Kako te nije sramota,kome trebaju takvi navijaci? Zasto nisi navijao za nas do poslednjeg minuta,a ne ko balvan odma poceo da psuje i vredja.Ako ti nisi ispostovao svoju duznost,a to je da normalno i kulturno navijas,zasto bi onda igraci svoju.
Pljuvaci se razleteli i ovde na forumu.Teorije zavere,tatini sinovi,zvezda partizan...
Alo bre ovo im je prva zvanicna utakmica ima vremena...

grbavica

pre 14 godina

Znas sta TI sto je potpisujes sa JA: meni se cini da bi po tebi trebalo zabraniti vojvodini da postoji, e pa nece moci ove noci!!!!!!!!!!!!!!!

Sakis

pre 14 godina

Onaj komentator Lazo Bakmaz je blagi uzas!Ko njemu dade da komentarise utakmicu?U zivotu nisam cuo losiji komentar,sklanjajte ga ljudi sto pre sa televizije.

Djole

pre 14 godina

@ olja

najvise, ALI NAJVISE mrzim ove koji ili u ovom slucaju koje se prave pamente... pise mora ljajic da igra da bi se prodao, a decko pre pola godine prodat Mancesteru... MOLIM VAS NEMOJTE KOMENTARISATI SPORTSKE VESTI AKO NISTE UPUCENI U SPORT!!!

sto se tice utakmice pas igra ocajna... ja ne znam da li smo tri pasa spojili... generalno ova mlada reprezentacija je losija od prethodnih i tu nema price. Neko je pomenuo Bosancica da je los, a ja trvdim da je to najveci talenat u srpskom fudbalu u poslednjih 20 godina, samo sto ne trenira, lenj je, ne trci, takoreci uopste mu fudbal nije bitan. sa malo posvecenosti, bio bi medju najboljima... podseca me na deju savicevica...

Mek

pre 14 godina

Tomic-u cirkusu moze da igra,u reprezentaciji nikako!

Gulan-ja sam o ovom "igracu" dosta citao u novinama,ali ga na terenu nikada "video" nisam!

Savic-Ovaj mi ne bi igrao ni u prvoj postavi,nase ekipe koja pika fudbal na male golice.Dule,usmeri sina za kriket,ili tako nesto gde moze pokazati svoj(ne)talenat!

Fejsa-hajduk ce dobiti pola novca od njegovog transfera...Nisam siguran da ce se usreciti od cifre koju za njega mogu ponuditi BSK,cukaricki i Fk Zmaj iz Zemuna.

ja

pre 14 godina

mislim da treba onom komentatoru zabraniti da komentarise utakmice,a bogme i svima ostalim komentatorima iz televizije vojvodine,a sto se tice reprezentacije mogu da kaze, ocajna igra,al ajd prva utakmica pa nek se baci u vodu

olja

pre 14 godina

Sto je selektor menjao TADICA meni nikako nije jasno,jedino ako se nije povredio.Decko je super odigrao,ali Ljajic mora da udje da bi se prodao pa to ti je.Ne mogu da verujem.

pero

pre 14 godina

Izuzetno ne kvalitetna liga utice na pad u kvalitetu mlade reprezentacije sto se jasno videlo na EP, a videce se i u ovim kvalifikacijama. Nazalost, to ce se za koju godinu odraziti i na pad kvaliteta A reprezentacije. Ovo nije pesimizam vec realnost, mladi igraci odlaze u sve slabije klubove u inostranstvu, a oni najtalentovaniji odlaze u velike klubove ali na klupu ili igraju za B tim i time samo nazaduju.

Vrhunski

pre 14 godina

Mali Ljajic nije zasluzio dres reprezentacije, nema nigde truda, a to malo tehnike sto ima ne ume da iskoristi... Ja i jos par drugova smo ga posteno napljuvali, i sad mi je puno srce pravo da vam kazem... Onaj mali tatin sin, mislim na Vujadina, isto ne zasluzuje mesto u reprezentaciji, a ni u zvezdi, a dokle god ga tata Dule gura, igrace... Tadic odigrao savrseno ovaj ga izvede... Realno trener je kriv ! Pozdrav svima, Ljajic nije ni za Index... ;)

marko

pre 14 godina

e to nam je zato sto u reprezentaciji igraju rezerve u svojim klubovima!!marko jovanovic koji je to igrac,pa on u partizanu zadnje 2 god nije odigrao 90 min ..non stop je na trbinama!a pozivaju ga u reprezentaciju ko gur te igrace da mi je znati zato smo i tako prosli danas zbog igraca kao sto je on..gulan je tek posebna prica ne igra od kada je otisao iz partizana!golman uzas!radovanovic gde ste tog iskopali!bosancic dobarr igrac..sulejmani uzas~!

veerghoen

pre 14 godina

Ko li je prevario onog Savica da zna da igra fudbal? pa dobro bre Dule,zar ti nije malo neugodno da gledas onakvog drveta? pa daj ga odvedi nek trenira neki basket u kraju nek pika neki basket tamo...Onog Tomica bi samo pljuskom dozvao pameti

ar

pre 14 godina

Poznata partizanova fkola fudbala-ja tebi,ti meni-klaj,klaj...i jos na to dodajte Savica-duplo golo.Ali treba sve njih prodati i tu se ugraditi.DOSTA VISE FOLIRANJA!

Zvezdas

pre 14 godina

Jee,kako ste vi naivni!Pa zar se secate mozda Anticeve prve utakmice sa Farskim Ostrvima?Da,ocajna igra!A gledajte sad smo najbolja repka na Balkanu!Dajte coveku vremena,nemojte odmah da ga pljujete neznalice jedne!

puf Pomozite eSrbiji: http://www.kide83.com/erepublik/?ime=ivicaSR

pre 14 godina

Sta bi ovo? Slovaci imali previse srece danas... nema veze, samo napred, znaju nasi mnogo bolje...
Pozdrav i napred SRBIJA!!!

FIca GBP

pre 14 godina

Joj tuge od igre, istina da je tek dve utakmice na klupi reprezentacije ali mislim da je vreme da ide.
A golman nam je legendaran, samo nem pojma gde su ga iskopali, dovoljno da mu vidis facu i jasno ti je da nije bas neki mnogo bistar tip. :) mislim bez uvrede ali tako je. :)

Nemanja NS

pre 14 godina

Bio sam na tekmi .. mogu samo reci da je SINISA STEVANOVIC IGRAC UTAKMICE.. decko se vrh borio .. a i Fejsa isto .. onaj Sulejmani nista .. a tek Ljajic .. tu nesto vredja publiku kad su mu dobacili .. znaci strasno .. bzvz skroz .. i treba da izgubimo kad se tako ponasaju nasi igraci .. bravo jos jedno za ove momke koji su igoreli na terenu .. pozZ!

Alenatore

pre 14 godina

Ovo je sa sve selektorom ubedljivo najgora selekcija mlade reprezentacije u zadnjih desetak godina.Dok god Bata Djora bira selektora,a samim tim i poziva igrace i sastavlja tim i taktiku ne pise nam se dobro.Zadnji red sa tatinim sinom kriminalan,vezni red sa Fejsom jos gori,napad neubedljiv i jalov.Lepo rece Djukic jednom prilikom,nas samo biologija moze da spasi.

Barry Ferguson

pre 14 godina

Izgubili,pa sta??? Bice bolje,siguran sam. Mene je vise od ovog poraza zabolelo kada sam video komentatora. Tera coveka na samoubistvo. Profesionalizam u ovoj zemlji ocigledno nema buducnost.

Nikola Vucinic

pre 14 godina

Video sam jos protiv Izraela da imamo velikih problema u kreiranju igre ali sam se ipak nadao da ce dopunska selekcija igracima Ignjovskim,Krsticicem i igracima iz dijaspore,pre svega Vejinovicem,Saricem i Suboticem,uliti vise elana a narocito precizosti u pasu na sredini terena,ali nista od toga se nije desilo pa sam rezultat me nimalo ne iznenadjuje.Ipak,protiv Norveske ce se videti pravo stanje stvari i da li trener ima neophodan fluid sa igracima,jer moze biti i da tu postoji problem a narocito je bitno u selekciji ovog uzrasta.Ipak je ekipa sasvim solidna i bez obzira na izostanke nekih igraca koje bih voleo da vidim moze mnogo bolje.Srecom je ovo takmicenje jedno mini prvenstvo pa moze i da se pogresi ali mislim da bi poraz od Norveske bio kraj za ovu generaciju.Pametno,drsko i agresivnije pa da vidimo jeste li cemu orlici.

nislija

pre 14 godina

Pa naravno da cemo da izgubimo kad nam igraju Gulan, Stevanovic, Fejsa i jos neki igraci koje sam zaboravio da navedem.
(Nikola..., 5. septembar 2009 19:00)


Zaboravio si da navedes sve ostale bivse i sadasnje igrace Partizana koji su u U21.

Srbin

pre 14 godina

Sramota.Neznam zbog čega sam se više nervirao.Dali zbog Gulana,da li što guraju ovog malog Savićevog sina ili zbog ekipe na tribinama.Kakav skup lopova,giliptera i nesmem dalje....

medicinar

pre 14 godina

(Bojan_Kragujevac, 5. septembar 2009 18:47)

Utakmice su na dobrom mestu....
Pod jedan, bilo je dosta ljudi, nisi bio, ne znas...
Pod dva, kad Sulejmani pogodi, ne gol, nego blizinu gola, onda cemo pricati...

nnnn

pre 14 godina

Bio sam na tekmi na istoku..igra ocajna...ali kako je mali ljajic nevaspitan znaci...1ocajno igrao 2nepostuje publiku..naime, bio neki prekid i onj stoji kod aut linije kod istoka..neki ljudi mu dobacuju ovo ono..on im se smeje pogledom ka tribini...jedan lik vikne kako te nije sramota bre...on se opet onako..nasmeje...i kad smo dali gol on dosao do istoka da glumi nesto..kao raduje se.....jedino sto je bilo dobro jeste da je bilo po mojoj proceni4-5 hiljada ljudi...ali atmosfera pozorisna..tako je to kad igra mlada repka...ali cekamo rvate u ns-u da pokazemo kako se navija.SRBIJAAA

rc

pre 14 godina

Pa naravno da cemo da izgubimo kad nam igraju Gulan, Stevanovic, Fejsa i jos neki igraci koje sam zaboravio da navedem.
(Nikola..., 5. septembar 2009 19:00)
...i jos neki igraci koji su iz Partizana,jel da?Shvatite da bolje NEMAMO!

lvzifer

pre 14 godina

Pa naravno da cemo da izgubimo kad nam igraju Gulan, Stevanovic, Fejsa i jos neki igraci koje sam zaboravio da navedem.
(Nikola...)

Momak nemoj da komentarises utakmicu koju nisi ni gledao .. Jer da jesi video bi da je mali Stevanovic bio jedan od daleko najboljih na terenu .. Ovoj ekipi nedostaje harizma, odlucnost, borbenost pre svega .. I jedan istinski lider Tomic to svakako nije vidi se i u utakmicama Partizana .. Klasican napadac nam takodje fali godinama unazad to je izgleda rana-rak .. Kakav Milinkovic nije on taj .. Takodje nisam fan ovog sistema 5 iz Zvezde 5 iz Partizana ostali nisu vazni .. Ima dobrih igraca i u OFKu i drugim klubovima koji imaju vece minutaze za razliku od nekih tipa Jovanovica koji uopste ne igra za Partizan .. Takodje ovi internacionalci koji greju "strane" klupe nisu neko resenje narocito Gulan decko je izvikani talenat .. Toliko od mene rano je jos za neke procene tek je prva tekma prosla, ali ako se po jutru dan poznaje ..

djole

pre 14 godina

Ma nema veze,vazno da Sulejmani vredi kao ceo tim Slovacke.
Iz godine u godinu sve nam je slabija mlada reprezentacija.Kad se samo setim one generacija sa Ivanovicem,Krasicem,Jankovicem...

grbavica

pre 14 godina

Limanac, budu selektor! Aj budi kad te moli komsija!! Budi ti selektor,majke ti,barem 24 sata!!! Aj Limanac!!!! Budi selektor!!!!!

DACHA

pre 14 godina

Samo me zanima ko vise gura NEMANJU TOMICA!!!
Decku treba izvuci usi, i nauciti redu i ponasanju na terenu!

Bravo za Sinisu Stevanovica i Fejsu, mislim da je promena Tadica na poluvremenu bila los potez!
(Dacha, 5. septembar 2009 18:44)
TAKO JE IMENJACHE :))))

Bojan_Kragujevac

pre 14 godina

Dokle god se bude igralo u Novom Sadu,pred sacicom ljudi nikad i necemo nista ni da uradimo....ovo je u najmanju ruku zalosno....:|
U Kragujevcu se na prijateljskoj utakmici napunio stadion,i reprezentacija je imala fenomenalnu podrsku...mnogo je jadno izgledala cel situacija danas na RTS 1...:|
Moze ova ekipa mnogo vise,samo im treba podrska sa tribina,a ne pozorisna atmosfera sacice ljudi....:|
pozzz iz Kragujevca...

mare

pre 14 godina

Tole Karadzicu,
eto ti ga tvoj Dujkovic.
Najbolje vi otvorite privatni klub umesto sto zloupotrebljavate reprezentaciju za promovisanje Fejse i ovog Bosancica. Sporiji igrac od Fejse nije igrao za nasu reprezentaciju. A Bosancic ima vise nastupa za reprezentaciju nego za klub (?!)
I konacno, nasi nisu bili bolji. Slovaci su tacno znali zasto su dosli, tako su igrali i uzeli bodove.
Za reprezentaciju treba da igraju samo najbolji i da je trenira najbolji, bez obzira da li je to po Toletovom ukusu.

Limanac

pre 14 godina

E moj Dujkovicu.
Potpuno si izgubio kompas i iskljuciv si krivac uz onog ko ti je sastavljao tim za ovaj poraz.Mogao si jos nekog propalog igraca Partizana da ubacis,mozda bi smo jos koji gol primili.Vadis Tadica koji je bio nas ubedljivo najbolji igrac i jedini drugima namestao sanse,a ubacujes Ljajica koji osim soliranja ne zna nista.Zatim vadis Milinkovica za kojeg i Antic smatra da je dobar,ali ti izgleda ne,i ubacujes defanzivnijeg igraca koji iako je dao gol nije puno pomogao.A gde je Danijel Aleksic?Odbrana i golman Zivkovic koji je kriv za prvi gol a i kod drugog je mogao da izleti su ocajni,sada se vidi ko je bio Zeljko Brkic,a i Vukovic i Pejcinovic su za ove izmislili fudbal.Jedino Rajkovic kada se bude vratio ce vredeti nesto.
Onaj Gulan nema pojma,neverovatno je koliko je taj igrac propao.
Jasno je da Tole gura ove igrace da bi ih Partizan sto pre prodao,a on vratio deo svog ulozenog novca u Partizan dok je ovaj klub bio u nemastini.Sva sreca Tole da bar A tim ne diras inace bi i tamo bila katastrofa.
Komentator prenosa uzasan,publika zvidi Slovacima dok izvode korner,a on prica kako zvizdi nasim igracima?!A Slovake naziva Cesima par puta.Katastrofa.
Ko se slaze sa mnom neka preporuci komentar,hvala.

Joe

pre 14 godina

Ova reprezentacija u ovom sastavu nema kvaliteta kao prethodne selekcije. Sa Kacarom,Vukovicem,Rajkovicem,Kuzmanovicem,Obradovicem to je druga prica!
Igraci poput Tadica,Savica,Radovanovica,Jovanovica i narocito ovog golmana Zivkovica jednostavno nisu igraci reprezentativnog kalibra,mogu da igraju u ovoj indijanskoj Jelen ligi ali za nesto vise nisu!Nije mi jasno samo zasto se ovaj Savic vise toliko forsira kad se vidi da nece biti ni 5% od onog sto mu je otac bio! Prvi gol cist golmanov,decko veze nema! Drugi ide na dusu cele odbrane!Ovaj Gulan je imao 10 puta priliku u zadnjih 15min da uputi centarsut i nijednom to nije ucinio vec je pasaom pokusavao nesto da uradi i to se pretvaralo u polukontre Slovaka,Ljajic mora sto pre da shvati da je fudbal kolektivna igra! Tomic,Stevanovic,Fejsa su vec u 70min poceli da padaju od umora u utakmici srednjig intenziteta,pa se moze postaviti pitanje fizicke pripreme celokupnog Partizanovog tima ove sezone!Milinkovic je pokusavao nesto ali slabo,realno bolje je da se dala prilika malom Aleksicu a da je Milinkovic ostao sa A timom.Sulejmani jos jednom pokazuje da nazaduje od kada je otisao u Ajax!Bosancic jedina svetla tacka!
DUJKOVIC ODLAZI POJMA NEMAS!!!

ssaf

pre 14 godina

Onaj Milinkovic nije ni za pionire,jos u Svedskoj sam se smejao ko lud kad sam ga gledao kako igra,pravi antitalenat,i Sulejmani nije nesto ali se makar borio,trcao je ko lud,a milinkovic setao celu utakmicu,glumi neku zvezdu,golman je posebna prica...

Dacha

pre 14 godina

Samo me zanima ko vise gura NEMANJU TOMICA!!!
Decku treba izvuci usi, i nauciti redu i ponasanju na terenu!

Bravo za Sinisu Stevanovica i Fejsu, mislim da je promena Tadica na poluvremenu bila los potez!

Limanac

pre 14 godina

E moj Dujkovicu.
Potpuno si izgubio kompas i iskljuciv si krivac uz onog ko ti je sastavljao tim za ovaj poraz.Mogao si jos nekog propalog igraca Partizana da ubacis,mozda bi smo jos koji gol primili.Vadis Tadica koji je bio nas ubedljivo najbolji igrac i jedini drugima namestao sanse,a ubacujes Ljajica koji osim soliranja ne zna nista.Zatim vadis Milinkovica za kojeg i Antic smatra da je dobar,ali ti izgleda ne,i ubacujes defanzivnijeg igraca koji iako je dao gol nije puno pomogao.A gde je Danijel Aleksic?Odbrana i golman Zivkovic koji je kriv za prvi gol a i kod drugog je mogao da izleti su ocajni,sada se vidi ko je bio Zeljko Brkic,a i Vukovic i Pejcinovic su za ove izmislili fudbal.Jedino Rajkovic kada se bude vratio ce vredeti nesto.
Onaj Gulan nema pojma,neverovatno je koliko je taj igrac propao.
Jasno je da Tole gura ove igrace da bi ih Partizan sto pre prodao,a on vratio deo svog ulozenog novca u Partizan dok je ovaj klub bio u nemastini.Sva sreca Tole da bar A tim ne diras inace bi i tamo bila katastrofa.
Komentator prenosa uzasan,publika zvidi Slovacima dok izvode korner,a on prica kako zvizdi nasim igracima?!A Slovake naziva Cesima par puta.Katastrofa.
Ko se slaze sa mnom neka preporuci komentar,hvala.

Bojan_Kragujevac

pre 14 godina

Dokle god se bude igralo u Novom Sadu,pred sacicom ljudi nikad i necemo nista ni da uradimo....ovo je u najmanju ruku zalosno....:|
U Kragujevcu se na prijateljskoj utakmici napunio stadion,i reprezentacija je imala fenomenalnu podrsku...mnogo je jadno izgledala cel situacija danas na RTS 1...:|
Moze ova ekipa mnogo vise,samo im treba podrska sa tribina,a ne pozorisna atmosfera sacice ljudi....:|
pozzz iz Kragujevca...

Dacha

pre 14 godina

Samo me zanima ko vise gura NEMANJU TOMICA!!!
Decku treba izvuci usi, i nauciti redu i ponasanju na terenu!

Bravo za Sinisu Stevanovica i Fejsu, mislim da je promena Tadica na poluvremenu bila los potez!

ssaf

pre 14 godina

Onaj Milinkovic nije ni za pionire,jos u Svedskoj sam se smejao ko lud kad sam ga gledao kako igra,pravi antitalenat,i Sulejmani nije nesto ali se makar borio,trcao je ko lud,a milinkovic setao celu utakmicu,glumi neku zvezdu,golman je posebna prica...

Joe

pre 14 godina

Ova reprezentacija u ovom sastavu nema kvaliteta kao prethodne selekcije. Sa Kacarom,Vukovicem,Rajkovicem,Kuzmanovicem,Obradovicem to je druga prica!
Igraci poput Tadica,Savica,Radovanovica,Jovanovica i narocito ovog golmana Zivkovica jednostavno nisu igraci reprezentativnog kalibra,mogu da igraju u ovoj indijanskoj Jelen ligi ali za nesto vise nisu!Nije mi jasno samo zasto se ovaj Savic vise toliko forsira kad se vidi da nece biti ni 5% od onog sto mu je otac bio! Prvi gol cist golmanov,decko veze nema! Drugi ide na dusu cele odbrane!Ovaj Gulan je imao 10 puta priliku u zadnjih 15min da uputi centarsut i nijednom to nije ucinio vec je pasaom pokusavao nesto da uradi i to se pretvaralo u polukontre Slovaka,Ljajic mora sto pre da shvati da je fudbal kolektivna igra! Tomic,Stevanovic,Fejsa su vec u 70min poceli da padaju od umora u utakmici srednjig intenziteta,pa se moze postaviti pitanje fizicke pripreme celokupnog Partizanovog tima ove sezone!Milinkovic je pokusavao nesto ali slabo,realno bolje je da se dala prilika malom Aleksicu a da je Milinkovic ostao sa A timom.Sulejmani jos jednom pokazuje da nazaduje od kada je otisao u Ajax!Bosancic jedina svetla tacka!
DUJKOVIC ODLAZI POJMA NEMAS!!!

Srbin

pre 14 godina

Sramota.Neznam zbog čega sam se više nervirao.Dali zbog Gulana,da li što guraju ovog malog Savićevog sina ili zbog ekipe na tribinama.Kakav skup lopova,giliptera i nesmem dalje....

Vrhunski

pre 14 godina

Mali Ljajic nije zasluzio dres reprezentacije, nema nigde truda, a to malo tehnike sto ima ne ume da iskoristi... Ja i jos par drugova smo ga posteno napljuvali, i sad mi je puno srce pravo da vam kazem... Onaj mali tatin sin, mislim na Vujadina, isto ne zasluzuje mesto u reprezentaciji, a ni u zvezdi, a dokle god ga tata Dule gura, igrace... Tadic odigrao savrseno ovaj ga izvede... Realno trener je kriv ! Pozdrav svima, Ljajic nije ni za Index... ;)

DACHA

pre 14 godina

Samo me zanima ko vise gura NEMANJU TOMICA!!!
Decku treba izvuci usi, i nauciti redu i ponasanju na terenu!

Bravo za Sinisu Stevanovica i Fejsu, mislim da je promena Tadica na poluvremenu bila los potez!
(Dacha, 5. septembar 2009 18:44)
TAKO JE IMENJACHE :))))

Barry Ferguson

pre 14 godina

Izgubili,pa sta??? Bice bolje,siguran sam. Mene je vise od ovog poraza zabolelo kada sam video komentatora. Tera coveka na samoubistvo. Profesionalizam u ovoj zemlji ocigledno nema buducnost.

Nemanja NS

pre 14 godina

Bio sam na tekmi .. mogu samo reci da je SINISA STEVANOVIC IGRAC UTAKMICE.. decko se vrh borio .. a i Fejsa isto .. onaj Sulejmani nista .. a tek Ljajic .. tu nesto vredja publiku kad su mu dobacili .. znaci strasno .. bzvz skroz .. i treba da izgubimo kad se tako ponasaju nasi igraci .. bravo jos jedno za ove momke koji su igoreli na terenu .. pozZ!

medicinar

pre 14 godina

(Bojan_Kragujevac, 5. septembar 2009 18:47)

Utakmice su na dobrom mestu....
Pod jedan, bilo je dosta ljudi, nisi bio, ne znas...
Pod dva, kad Sulejmani pogodi, ne gol, nego blizinu gola, onda cemo pricati...

lvzifer

pre 14 godina

Pa naravno da cemo da izgubimo kad nam igraju Gulan, Stevanovic, Fejsa i jos neki igraci koje sam zaboravio da navedem.
(Nikola...)

Momak nemoj da komentarises utakmicu koju nisi ni gledao .. Jer da jesi video bi da je mali Stevanovic bio jedan od daleko najboljih na terenu .. Ovoj ekipi nedostaje harizma, odlucnost, borbenost pre svega .. I jedan istinski lider Tomic to svakako nije vidi se i u utakmicama Partizana .. Klasican napadac nam takodje fali godinama unazad to je izgleda rana-rak .. Kakav Milinkovic nije on taj .. Takodje nisam fan ovog sistema 5 iz Zvezde 5 iz Partizana ostali nisu vazni .. Ima dobrih igraca i u OFKu i drugim klubovima koji imaju vece minutaze za razliku od nekih tipa Jovanovica koji uopste ne igra za Partizan .. Takodje ovi internacionalci koji greju "strane" klupe nisu neko resenje narocito Gulan decko je izvikani talenat .. Toliko od mene rano je jos za neke procene tek je prva tekma prosla, ali ako se po jutru dan poznaje ..

rc

pre 14 godina

Pa naravno da cemo da izgubimo kad nam igraju Gulan, Stevanovic, Fejsa i jos neki igraci koje sam zaboravio da navedem.
(Nikola..., 5. septembar 2009 19:00)
...i jos neki igraci koji su iz Partizana,jel da?Shvatite da bolje NEMAMO!

mare

pre 14 godina

Tole Karadzicu,
eto ti ga tvoj Dujkovic.
Najbolje vi otvorite privatni klub umesto sto zloupotrebljavate reprezentaciju za promovisanje Fejse i ovog Bosancica. Sporiji igrac od Fejse nije igrao za nasu reprezentaciju. A Bosancic ima vise nastupa za reprezentaciju nego za klub (?!)
I konacno, nasi nisu bili bolji. Slovaci su tacno znali zasto su dosli, tako su igrali i uzeli bodove.
Za reprezentaciju treba da igraju samo najbolji i da je trenira najbolji, bez obzira da li je to po Toletovom ukusu.

slavisa jokanovic

pre 14 godina

sram vas bilo...menadzeri vam sastavljju tim..a ti dujkovicu ti si obicna marioneta srpskih fudbalskih mocnika daj nemoj da se bruketa geda gluperda iz metalca vam stoji na golu..gulan decko ne igra nigde ali vazno da ima jake ljude iza sebe..savic vujadin bruka i sramota igra zbog tatice..marko javonovic ne moze ni u svom arilju da igra..sinisa stevanovic no coment..radovanovic boze moj..fejsa isto no coment..tadic ok decko ne znam sto ga menja..tomic taj mali misli da je robinjo digao se u nebesa,ne igra ni u rangu srpske lige iz koje je dosao pre swamo 8 meseci..milinkovic napraviste mega zvezdu od tog lika ,a nisam cuo za njega do pre 6 mesci...sta rade menadzeri..sulejmani decko se digao misli da je bog a ne igra nista ,ne znam sta je sa njim...bosancis najveci majstor za sve ove igrace!!!!sve u svemu dok nam fudbal vode menadzeri daleko ce mo dogurati..

veerghoen

pre 14 godina

Ko li je prevario onog Savica da zna da igra fudbal? pa dobro bre Dule,zar ti nije malo neugodno da gledas onakvog drveta? pa daj ga odvedi nek trenira neki basket u kraju nek pika neki basket tamo...Onog Tomica bi samo pljuskom dozvao pameti

Mek

pre 14 godina

Tomic-u cirkusu moze da igra,u reprezentaciji nikako!

Gulan-ja sam o ovom "igracu" dosta citao u novinama,ali ga na terenu nikada "video" nisam!

Savic-Ovaj mi ne bi igrao ni u prvoj postavi,nase ekipe koja pika fudbal na male golice.Dule,usmeri sina za kriket,ili tako nesto gde moze pokazati svoj(ne)talenat!

Fejsa-hajduk ce dobiti pola novca od njegovog transfera...Nisam siguran da ce se usreciti od cifre koju za njega mogu ponuditi BSK,cukaricki i Fk Zmaj iz Zemuna.

nnnn

pre 14 godina

Bio sam na tekmi na istoku..igra ocajna...ali kako je mali ljajic nevaspitan znaci...1ocajno igrao 2nepostuje publiku..naime, bio neki prekid i onj stoji kod aut linije kod istoka..neki ljudi mu dobacuju ovo ono..on im se smeje pogledom ka tribini...jedan lik vikne kako te nije sramota bre...on se opet onako..nasmeje...i kad smo dali gol on dosao do istoka da glumi nesto..kao raduje se.....jedino sto je bilo dobro jeste da je bilo po mojoj proceni4-5 hiljada ljudi...ali atmosfera pozorisna..tako je to kad igra mlada repka...ali cekamo rvate u ns-u da pokazemo kako se navija.SRBIJAAA

ar

pre 14 godina

Poznata partizanova fkola fudbala-ja tebi,ti meni-klaj,klaj...i jos na to dodajte Savica-duplo golo.Ali treba sve njih prodati i tu se ugraditi.DOSTA VISE FOLIRANJA!

FIca GBP

pre 14 godina

Joj tuge od igre, istina da je tek dve utakmice na klupi reprezentacije ali mislim da je vreme da ide.
A golman nam je legendaran, samo nem pojma gde su ga iskopali, dovoljno da mu vidis facu i jasno ti je da nije bas neki mnogo bistar tip. :) mislim bez uvrede ali tako je. :)

Zvezdas

pre 14 godina

Jee,kako ste vi naivni!Pa zar se secate mozda Anticeve prve utakmice sa Farskim Ostrvima?Da,ocajna igra!A gledajte sad smo najbolja repka na Balkanu!Dajte coveku vremena,nemojte odmah da ga pljujete neznalice jedne!

dokle bre pljuvaci

pre 14 godina

Nije mi jasno kako neko moze doci na utakmicu da pljuje reprezentativc i jos se hvali kako je napljuvao Ljajica.Alo decko sledeci put uopste nemoj dolaziti???
Kako te nije sramota,kome trebaju takvi navijaci? Zasto nisi navijao za nas do poslednjeg minuta,a ne ko balvan odma poceo da psuje i vredja.Ako ti nisi ispostovao svoju duznost,a to je da normalno i kulturno navijas,zasto bi onda igraci svoju.
Pljuvaci se razleteli i ovde na forumu.Teorije zavere,tatini sinovi,zvezda partizan...
Alo bre ovo im je prva zvanicna utakmica ima vremena...

grbavica

pre 14 godina

Limanac, budu selektor! Aj budi kad te moli komsija!! Budi ti selektor,majke ti,barem 24 sata!!! Aj Limanac!!!! Budi selektor!!!!!

ja

pre 14 godina

mislim da treba onom komentatoru zabraniti da komentarise utakmice,a bogme i svima ostalim komentatorima iz televizije vojvodine,a sto se tice reprezentacije mogu da kaze, ocajna igra,al ajd prva utakmica pa nek se baci u vodu

djole

pre 14 godina

Ma nema veze,vazno da Sulejmani vredi kao ceo tim Slovacke.
Iz godine u godinu sve nam je slabija mlada reprezentacija.Kad se samo setim one generacija sa Ivanovicem,Krasicem,Jankovicem...

Sakis

pre 14 godina

Onaj komentator Lazo Bakmaz je blagi uzas!Ko njemu dade da komentarise utakmicu?U zivotu nisam cuo losiji komentar,sklanjajte ga ljudi sto pre sa televizije.

Alenatore

pre 14 godina

Ovo je sa sve selektorom ubedljivo najgora selekcija mlade reprezentacije u zadnjih desetak godina.Dok god Bata Djora bira selektora,a samim tim i poziva igrace i sastavlja tim i taktiku ne pise nam se dobro.Zadnji red sa tatinim sinom kriminalan,vezni red sa Fejsom jos gori,napad neubedljiv i jalov.Lepo rece Djukic jednom prilikom,nas samo biologija moze da spasi.

marko

pre 14 godina

e to nam je zato sto u reprezentaciji igraju rezerve u svojim klubovima!!marko jovanovic koji je to igrac,pa on u partizanu zadnje 2 god nije odigrao 90 min ..non stop je na trbinama!a pozivaju ga u reprezentaciju ko gur te igrace da mi je znati zato smo i tako prosli danas zbog igraca kao sto je on..gulan je tek posebna prica ne igra od kada je otisao iz partizana!golman uzas!radovanovic gde ste tog iskopali!bosancic dobarr igrac..sulejmani uzas~!

nislija

pre 14 godina

Pa naravno da cemo da izgubimo kad nam igraju Gulan, Stevanovic, Fejsa i jos neki igraci koje sam zaboravio da navedem.
(Nikola..., 5. septembar 2009 19:00)


Zaboravio si da navedes sve ostale bivse i sadasnje igrace Partizana koji su u U21.

grbavica

pre 14 godina

Znas sta TI sto je potpisujes sa JA: meni se cini da bi po tebi trebalo zabraniti vojvodini da postoji, e pa nece moci ove noci!!!!!!!!!!!!!!!

Oho, ho, ho, ...

pre 14 godina

Smijali ste se Bosancima, šta sad bi?
(judge, 5. septembar 2009 20:23)

Ja se još uvek smejem, toliko, da sam dobio upalu primicača vilica.
Ne samo Bosancima, ali uglavnom Muji, Hasi i Fejsi!
...

Djole

pre 14 godina

@ olja

najvise, ALI NAJVISE mrzim ove koji ili u ovom slucaju koje se prave pamente... pise mora ljajic da igra da bi se prodao, a decko pre pola godine prodat Mancesteru... MOLIM VAS NEMOJTE KOMENTARISATI SPORTSKE VESTI AKO NISTE UPUCENI U SPORT!!!

sto se tice utakmice pas igra ocajna... ja ne znam da li smo tri pasa spojili... generalno ova mlada reprezentacija je losija od prethodnih i tu nema price. Neko je pomenuo Bosancica da je los, a ja trvdim da je to najveci talenat u srpskom fudbalu u poslednjih 20 godina, samo sto ne trenira, lenj je, ne trci, takoreci uopste mu fudbal nije bitan. sa malo posvecenosti, bio bi medju najboljima... podseca me na deju savicevica...

SRBIJA

pre 14 godina

# Sto je selektor menjao TADICA meni nikako nije jasno,jedino ako se nije povredio.Decko je super odigrao,ali Ljajic mora da udje da bi se prodao pa to ti je.Ne mogu da verujem.
(olja, 5. septembar 2009 22:10)

Ljajic je prodat.

Lepotica daca

pre 14 godina

Ovo su ti igraci iz najbolje skole u Evropi. Domogli se reprezentacije i prvog tima najzad i odmah prvo pucanje. Duja nije kriv pa nece valjda on da ih uci fudbalu.Sulejmani i iz Ajaxa ce da izleti sada kada je dosao Panta. Decko celo EP isada nista pokazao nije. Gulan prica za sebe. Tomic nije ni za FK Jagnjilo, Fejsu odmah da vrate na selo odakle je dosao. Stevanovic trckaralo. Bravo momci iz zemunela

olja

pre 14 godina

Sto je selektor menjao TADICA meni nikako nije jasno,jedino ako se nije povredio.Decko je super odigrao,ali Ljajic mora da udje da bi se prodao pa to ti je.Ne mogu da verujem.

pero

pre 14 godina

Izuzetno ne kvalitetna liga utice na pad u kvalitetu mlade reprezentacije sto se jasno videlo na EP, a videce se i u ovim kvalifikacijama. Nazalost, to ce se za koju godinu odraziti i na pad kvaliteta A reprezentacije. Ovo nije pesimizam vec realnost, mladi igraci odlaze u sve slabije klubove u inostranstvu, a oni najtalentovaniji odlaze u velike klubove ali na klupu ili igraju za B tim i time samo nazaduju.

Nikola Vucinic

pre 14 godina

Video sam jos protiv Izraela da imamo velikih problema u kreiranju igre ali sam se ipak nadao da ce dopunska selekcija igracima Ignjovskim,Krsticicem i igracima iz dijaspore,pre svega Vejinovicem,Saricem i Suboticem,uliti vise elana a narocito precizosti u pasu na sredini terena,ali nista od toga se nije desilo pa sam rezultat me nimalo ne iznenadjuje.Ipak,protiv Norveske ce se videti pravo stanje stvari i da li trener ima neophodan fluid sa igracima,jer moze biti i da tu postoji problem a narocito je bitno u selekciji ovog uzrasta.Ipak je ekipa sasvim solidna i bez obzira na izostanke nekih igraca koje bih voleo da vidim moze mnogo bolje.Srecom je ovo takmicenje jedno mini prvenstvo pa moze i da se pogresi ali mislim da bi poraz od Norveske bio kraj za ovu generaciju.Pametno,drsko i agresivnije pa da vidimo jeste li cemu orlici.

puf Pomozite eSrbiji: http://www.kide83.com/erepublik/?ime=ivicaSR

pre 14 godina

Sta bi ovo? Slovaci imali previse srece danas... nema veze, samo napred, znaju nasi mnogo bolje...
Pozdrav i napred SRBIJA!!!

Luka

pre 14 godina

vi ste kao veliki poznavaoci fudbala nasli da komentarisete?! Jel ste nekad igrali,ili u se bavili fudbalom? da bar malo pratite te iste momke u inostranstvu,znali bi ste koliko su dobri! isti taj Nikola Gulan je zaludeo celu Nemacku,i Italiju.. i pisete da nigde ne igra a decko u Empoliju razvaljuje..strasno!

Никола

pre 14 godina

Кад нам назови звездаши воде репрезентацију друго се није ни очекивало. Срамота, срамота...

Limanac

pre 14 godina

E moj Dujkovicu.
Potpuno si izgubio kompas i iskljuciv si krivac uz onog ko ti je sastavljao tim za ovaj poraz.Mogao si jos nekog propalog igraca Partizana da ubacis,mozda bi smo jos koji gol primili.Vadis Tadica koji je bio nas ubedljivo najbolji igrac i jedini drugima namestao sanse,a ubacujes Ljajica koji osim soliranja ne zna nista.Zatim vadis Milinkovica za kojeg i Antic smatra da je dobar,ali ti izgleda ne,i ubacujes defanzivnijeg igraca koji iako je dao gol nije puno pomogao.A gde je Danijel Aleksic?Odbrana i golman Zivkovic koji je kriv za prvi gol a i kod drugog je mogao da izleti su ocajni,sada se vidi ko je bio Zeljko Brkic,a i Vukovic i Pejcinovic su za ove izmislili fudbal.Jedino Rajkovic kada se bude vratio ce vredeti nesto.
Onaj Gulan nema pojma,neverovatno je koliko je taj igrac propao.
Jasno je da Tole gura ove igrace da bi ih Partizan sto pre prodao,a on vratio deo svog ulozenog novca u Partizan dok je ovaj klub bio u nemastini.Sva sreca Tole da bar A tim ne diras inace bi i tamo bila katastrofa.
Komentator prenosa uzasan,publika zvidi Slovacima dok izvode korner,a on prica kako zvizdi nasim igracima?!A Slovake naziva Cesima par puta.Katastrofa.
Ko se slaze sa mnom neka preporuci komentar,hvala.

Bojan_Kragujevac

pre 14 godina

Dokle god se bude igralo u Novom Sadu,pred sacicom ljudi nikad i necemo nista ni da uradimo....ovo je u najmanju ruku zalosno....:|
U Kragujevcu se na prijateljskoj utakmici napunio stadion,i reprezentacija je imala fenomenalnu podrsku...mnogo je jadno izgledala cel situacija danas na RTS 1...:|
Moze ova ekipa mnogo vise,samo im treba podrska sa tribina,a ne pozorisna atmosfera sacice ljudi....:|
pozzz iz Kragujevca...

ssaf

pre 14 godina

Onaj Milinkovic nije ni za pionire,jos u Svedskoj sam se smejao ko lud kad sam ga gledao kako igra,pravi antitalenat,i Sulejmani nije nesto ali se makar borio,trcao je ko lud,a milinkovic setao celu utakmicu,glumi neku zvezdu,golman je posebna prica...

mare

pre 14 godina

Tole Karadzicu,
eto ti ga tvoj Dujkovic.
Najbolje vi otvorite privatni klub umesto sto zloupotrebljavate reprezentaciju za promovisanje Fejse i ovog Bosancica. Sporiji igrac od Fejse nije igrao za nasu reprezentaciju. A Bosancic ima vise nastupa za reprezentaciju nego za klub (?!)
I konacno, nasi nisu bili bolji. Slovaci su tacno znali zasto su dosli, tako su igrali i uzeli bodove.
Za reprezentaciju treba da igraju samo najbolji i da je trenira najbolji, bez obzira da li je to po Toletovom ukusu.

olja

pre 14 godina

Sto je selektor menjao TADICA meni nikako nije jasno,jedino ako se nije povredio.Decko je super odigrao,ali Ljajic mora da udje da bi se prodao pa to ti je.Ne mogu da verujem.

dokle bre pljuvaci

pre 14 godina

Nije mi jasno kako neko moze doci na utakmicu da pljuje reprezentativc i jos se hvali kako je napljuvao Ljajica.Alo decko sledeci put uopste nemoj dolaziti???
Kako te nije sramota,kome trebaju takvi navijaci? Zasto nisi navijao za nas do poslednjeg minuta,a ne ko balvan odma poceo da psuje i vredja.Ako ti nisi ispostovao svoju duznost,a to je da normalno i kulturno navijas,zasto bi onda igraci svoju.
Pljuvaci se razleteli i ovde na forumu.Teorije zavere,tatini sinovi,zvezda partizan...
Alo bre ovo im je prva zvanicna utakmica ima vremena...

Joe

pre 14 godina

Ova reprezentacija u ovom sastavu nema kvaliteta kao prethodne selekcije. Sa Kacarom,Vukovicem,Rajkovicem,Kuzmanovicem,Obradovicem to je druga prica!
Igraci poput Tadica,Savica,Radovanovica,Jovanovica i narocito ovog golmana Zivkovica jednostavno nisu igraci reprezentativnog kalibra,mogu da igraju u ovoj indijanskoj Jelen ligi ali za nesto vise nisu!Nije mi jasno samo zasto se ovaj Savic vise toliko forsira kad se vidi da nece biti ni 5% od onog sto mu je otac bio! Prvi gol cist golmanov,decko veze nema! Drugi ide na dusu cele odbrane!Ovaj Gulan je imao 10 puta priliku u zadnjih 15min da uputi centarsut i nijednom to nije ucinio vec je pasaom pokusavao nesto da uradi i to se pretvaralo u polukontre Slovaka,Ljajic mora sto pre da shvati da je fudbal kolektivna igra! Tomic,Stevanovic,Fejsa su vec u 70min poceli da padaju od umora u utakmici srednjig intenziteta,pa se moze postaviti pitanje fizicke pripreme celokupnog Partizanovog tima ove sezone!Milinkovic je pokusavao nesto ali slabo,realno bolje je da se dala prilika malom Aleksicu a da je Milinkovic ostao sa A timom.Sulejmani jos jednom pokazuje da nazaduje od kada je otisao u Ajax!Bosancic jedina svetla tacka!
DUJKOVIC ODLAZI POJMA NEMAS!!!

rc

pre 14 godina

Pa naravno da cemo da izgubimo kad nam igraju Gulan, Stevanovic, Fejsa i jos neki igraci koje sam zaboravio da navedem.
(Nikola..., 5. septembar 2009 19:00)
...i jos neki igraci koji su iz Partizana,jel da?Shvatite da bolje NEMAMO!

Dacha

pre 14 godina

Samo me zanima ko vise gura NEMANJU TOMICA!!!
Decku treba izvuci usi, i nauciti redu i ponasanju na terenu!

Bravo za Sinisu Stevanovica i Fejsu, mislim da je promena Tadica na poluvremenu bila los potez!

Zvezdas

pre 14 godina

Jee,kako ste vi naivni!Pa zar se secate mozda Anticeve prve utakmice sa Farskim Ostrvima?Da,ocajna igra!A gledajte sad smo najbolja repka na Balkanu!Dajte coveku vremena,nemojte odmah da ga pljujete neznalice jedne!

ja

pre 14 godina

mislim da treba onom komentatoru zabraniti da komentarise utakmice,a bogme i svima ostalim komentatorima iz televizije vojvodine,a sto se tice reprezentacije mogu da kaze, ocajna igra,al ajd prva utakmica pa nek se baci u vodu

nislija

pre 14 godina

Pa naravno da cemo da izgubimo kad nam igraju Gulan, Stevanovic, Fejsa i jos neki igraci koje sam zaboravio da navedem.
(Nikola..., 5. septembar 2009 19:00)


Zaboravio si da navedes sve ostale bivse i sadasnje igrace Partizana koji su u U21.

Sakis

pre 14 godina

Onaj komentator Lazo Bakmaz je blagi uzas!Ko njemu dade da komentarise utakmicu?U zivotu nisam cuo losiji komentar,sklanjajte ga ljudi sto pre sa televizije.

nnnn

pre 14 godina

Bio sam na tekmi na istoku..igra ocajna...ali kako je mali ljajic nevaspitan znaci...1ocajno igrao 2nepostuje publiku..naime, bio neki prekid i onj stoji kod aut linije kod istoka..neki ljudi mu dobacuju ovo ono..on im se smeje pogledom ka tribini...jedan lik vikne kako te nije sramota bre...on se opet onako..nasmeje...i kad smo dali gol on dosao do istoka da glumi nesto..kao raduje se.....jedino sto je bilo dobro jeste da je bilo po mojoj proceni4-5 hiljada ljudi...ali atmosfera pozorisna..tako je to kad igra mlada repka...ali cekamo rvate u ns-u da pokazemo kako se navija.SRBIJAAA

puf Pomozite eSrbiji: http://www.kide83.com/erepublik/?ime=ivicaSR

pre 14 godina

Sta bi ovo? Slovaci imali previse srece danas... nema veze, samo napred, znaju nasi mnogo bolje...
Pozdrav i napred SRBIJA!!!

medicinar

pre 14 godina

(Bojan_Kragujevac, 5. septembar 2009 18:47)

Utakmice su na dobrom mestu....
Pod jedan, bilo je dosta ljudi, nisi bio, ne znas...
Pod dva, kad Sulejmani pogodi, ne gol, nego blizinu gola, onda cemo pricati...

Barry Ferguson

pre 14 godina

Izgubili,pa sta??? Bice bolje,siguran sam. Mene je vise od ovog poraza zabolelo kada sam video komentatora. Tera coveka na samoubistvo. Profesionalizam u ovoj zemlji ocigledno nema buducnost.

grbavica

pre 14 godina

Limanac, budu selektor! Aj budi kad te moli komsija!! Budi ti selektor,majke ti,barem 24 sata!!! Aj Limanac!!!! Budi selektor!!!!!

Vrhunski

pre 14 godina

Mali Ljajic nije zasluzio dres reprezentacije, nema nigde truda, a to malo tehnike sto ima ne ume da iskoristi... Ja i jos par drugova smo ga posteno napljuvali, i sad mi je puno srce pravo da vam kazem... Onaj mali tatin sin, mislim na Vujadina, isto ne zasluzuje mesto u reprezentaciji, a ni u zvezdi, a dokle god ga tata Dule gura, igrace... Tadic odigrao savrseno ovaj ga izvede... Realno trener je kriv ! Pozdrav svima, Ljajic nije ni za Index... ;)

Nemanja NS

pre 14 godina

Bio sam na tekmi .. mogu samo reci da je SINISA STEVANOVIC IGRAC UTAKMICE.. decko se vrh borio .. a i Fejsa isto .. onaj Sulejmani nista .. a tek Ljajic .. tu nesto vredja publiku kad su mu dobacili .. znaci strasno .. bzvz skroz .. i treba da izgubimo kad se tako ponasaju nasi igraci .. bravo jos jedno za ove momke koji su igoreli na terenu .. pozZ!

ar

pre 14 godina

Poznata partizanova fkola fudbala-ja tebi,ti meni-klaj,klaj...i jos na to dodajte Savica-duplo golo.Ali treba sve njih prodati i tu se ugraditi.DOSTA VISE FOLIRANJA!

FIca GBP

pre 14 godina

Joj tuge od igre, istina da je tek dve utakmice na klupi reprezentacije ali mislim da je vreme da ide.
A golman nam je legendaran, samo nem pojma gde su ga iskopali, dovoljno da mu vidis facu i jasno ti je da nije bas neki mnogo bistar tip. :) mislim bez uvrede ali tako je. :)

djole

pre 14 godina

Ma nema veze,vazno da Sulejmani vredi kao ceo tim Slovacke.
Iz godine u godinu sve nam je slabija mlada reprezentacija.Kad se samo setim one generacija sa Ivanovicem,Krasicem,Jankovicem...

grbavica

pre 14 godina

Znas sta TI sto je potpisujes sa JA: meni se cini da bi po tebi trebalo zabraniti vojvodini da postoji, e pa nece moci ove noci!!!!!!!!!!!!!!!

Oho, ho, ho, ...

pre 14 godina

Smijali ste se Bosancima, šta sad bi?
(judge, 5. septembar 2009 20:23)

Ja se još uvek smejem, toliko, da sam dobio upalu primicača vilica.
Ne samo Bosancima, ali uglavnom Muji, Hasi i Fejsi!
...

Luka

pre 14 godina

vi ste kao veliki poznavaoci fudbala nasli da komentarisete?! Jel ste nekad igrali,ili u se bavili fudbalom? da bar malo pratite te iste momke u inostranstvu,znali bi ste koliko su dobri! isti taj Nikola Gulan je zaludeo celu Nemacku,i Italiju.. i pisete da nigde ne igra a decko u Empoliju razvaljuje..strasno!

lvzifer

pre 14 godina

Pa naravno da cemo da izgubimo kad nam igraju Gulan, Stevanovic, Fejsa i jos neki igraci koje sam zaboravio da navedem.
(Nikola...)

Momak nemoj da komentarises utakmicu koju nisi ni gledao .. Jer da jesi video bi da je mali Stevanovic bio jedan od daleko najboljih na terenu .. Ovoj ekipi nedostaje harizma, odlucnost, borbenost pre svega .. I jedan istinski lider Tomic to svakako nije vidi se i u utakmicama Partizana .. Klasican napadac nam takodje fali godinama unazad to je izgleda rana-rak .. Kakav Milinkovic nije on taj .. Takodje nisam fan ovog sistema 5 iz Zvezde 5 iz Partizana ostali nisu vazni .. Ima dobrih igraca i u OFKu i drugim klubovima koji imaju vece minutaze za razliku od nekih tipa Jovanovica koji uopste ne igra za Partizan .. Takodje ovi internacionalci koji greju "strane" klupe nisu neko resenje narocito Gulan decko je izvikani talenat .. Toliko od mene rano je jos za neke procene tek je prva tekma prosla, ali ako se po jutru dan poznaje ..

Alenatore

pre 14 godina

Ovo je sa sve selektorom ubedljivo najgora selekcija mlade reprezentacije u zadnjih desetak godina.Dok god Bata Djora bira selektora,a samim tim i poziva igrace i sastavlja tim i taktiku ne pise nam se dobro.Zadnji red sa tatinim sinom kriminalan,vezni red sa Fejsom jos gori,napad neubedljiv i jalov.Lepo rece Djukic jednom prilikom,nas samo biologija moze da spasi.

veerghoen

pre 14 godina

Ko li je prevario onog Savica da zna da igra fudbal? pa dobro bre Dule,zar ti nije malo neugodno da gledas onakvog drveta? pa daj ga odvedi nek trenira neki basket u kraju nek pika neki basket tamo...Onog Tomica bi samo pljuskom dozvao pameti

marko

pre 14 godina

e to nam je zato sto u reprezentaciji igraju rezerve u svojim klubovima!!marko jovanovic koji je to igrac,pa on u partizanu zadnje 2 god nije odigrao 90 min ..non stop je na trbinama!a pozivaju ga u reprezentaciju ko gur te igrace da mi je znati zato smo i tako prosli danas zbog igraca kao sto je on..gulan je tek posebna prica ne igra od kada je otisao iz partizana!golman uzas!radovanovic gde ste tog iskopali!bosancic dobarr igrac..sulejmani uzas~!

pero

pre 14 godina

Izuzetno ne kvalitetna liga utice na pad u kvalitetu mlade reprezentacije sto se jasno videlo na EP, a videce se i u ovim kvalifikacijama. Nazalost, to ce se za koju godinu odraziti i na pad kvaliteta A reprezentacije. Ovo nije pesimizam vec realnost, mladi igraci odlaze u sve slabije klubove u inostranstvu, a oni najtalentovaniji odlaze u velike klubove ali na klupu ili igraju za B tim i time samo nazaduju.

Mek

pre 14 godina

Tomic-u cirkusu moze da igra,u reprezentaciji nikako!

Gulan-ja sam o ovom "igracu" dosta citao u novinama,ali ga na terenu nikada "video" nisam!

Savic-Ovaj mi ne bi igrao ni u prvoj postavi,nase ekipe koja pika fudbal na male golice.Dule,usmeri sina za kriket,ili tako nesto gde moze pokazati svoj(ne)talenat!

Fejsa-hajduk ce dobiti pola novca od njegovog transfera...Nisam siguran da ce se usreciti od cifre koju za njega mogu ponuditi BSK,cukaricki i Fk Zmaj iz Zemuna.

Lepotica daca

pre 14 godina

Ovo su ti igraci iz najbolje skole u Evropi. Domogli se reprezentacije i prvog tima najzad i odmah prvo pucanje. Duja nije kriv pa nece valjda on da ih uci fudbalu.Sulejmani i iz Ajaxa ce da izleti sada kada je dosao Panta. Decko celo EP isada nista pokazao nije. Gulan prica za sebe. Tomic nije ni za FK Jagnjilo, Fejsu odmah da vrate na selo odakle je dosao. Stevanovic trckaralo. Bravo momci iz zemunela

Никола

pre 14 godina

Кад нам назови звездаши воде репрезентацију друго се није ни очекивало. Срамота, срамота...

DACHA

pre 14 godina

Samo me zanima ko vise gura NEMANJU TOMICA!!!
Decku treba izvuci usi, i nauciti redu i ponasanju na terenu!

Bravo za Sinisu Stevanovica i Fejsu, mislim da je promena Tadica na poluvremenu bila los potez!
(Dacha, 5. septembar 2009 18:44)
TAKO JE IMENJACHE :))))

Nikola Vucinic

pre 14 godina

Video sam jos protiv Izraela da imamo velikih problema u kreiranju igre ali sam se ipak nadao da ce dopunska selekcija igracima Ignjovskim,Krsticicem i igracima iz dijaspore,pre svega Vejinovicem,Saricem i Suboticem,uliti vise elana a narocito precizosti u pasu na sredini terena,ali nista od toga se nije desilo pa sam rezultat me nimalo ne iznenadjuje.Ipak,protiv Norveske ce se videti pravo stanje stvari i da li trener ima neophodan fluid sa igracima,jer moze biti i da tu postoji problem a narocito je bitno u selekciji ovog uzrasta.Ipak je ekipa sasvim solidna i bez obzira na izostanke nekih igraca koje bih voleo da vidim moze mnogo bolje.Srecom je ovo takmicenje jedno mini prvenstvo pa moze i da se pogresi ali mislim da bi poraz od Norveske bio kraj za ovu generaciju.Pametno,drsko i agresivnije pa da vidimo jeste li cemu orlici.

Djole

pre 14 godina

@ olja

najvise, ALI NAJVISE mrzim ove koji ili u ovom slucaju koje se prave pamente... pise mora ljajic da igra da bi se prodao, a decko pre pola godine prodat Mancesteru... MOLIM VAS NEMOJTE KOMENTARISATI SPORTSKE VESTI AKO NISTE UPUCENI U SPORT!!!

sto se tice utakmice pas igra ocajna... ja ne znam da li smo tri pasa spojili... generalno ova mlada reprezentacija je losija od prethodnih i tu nema price. Neko je pomenuo Bosancica da je los, a ja trvdim da je to najveci talenat u srpskom fudbalu u poslednjih 20 godina, samo sto ne trenira, lenj je, ne trci, takoreci uopste mu fudbal nije bitan. sa malo posvecenosti, bio bi medju najboljima... podseca me na deju savicevica...

Srbin

pre 14 godina

Sramota.Neznam zbog čega sam se više nervirao.Dali zbog Gulana,da li što guraju ovog malog Savićevog sina ili zbog ekipe na tribinama.Kakav skup lopova,giliptera i nesmem dalje....

SRBIJA

pre 14 godina

# Sto je selektor menjao TADICA meni nikako nije jasno,jedino ako se nije povredio.Decko je super odigrao,ali Ljajic mora da udje da bi se prodao pa to ti je.Ne mogu da verujem.
(olja, 5. septembar 2009 22:10)

Ljajic je prodat.

slavisa jokanovic

pre 14 godina

sram vas bilo...menadzeri vam sastavljju tim..a ti dujkovicu ti si obicna marioneta srpskih fudbalskih mocnika daj nemoj da se bruketa geda gluperda iz metalca vam stoji na golu..gulan decko ne igra nigde ali vazno da ima jake ljude iza sebe..savic vujadin bruka i sramota igra zbog tatice..marko javonovic ne moze ni u svom arilju da igra..sinisa stevanovic no coment..radovanovic boze moj..fejsa isto no coment..tadic ok decko ne znam sto ga menja..tomic taj mali misli da je robinjo digao se u nebesa,ne igra ni u rangu srpske lige iz koje je dosao pre swamo 8 meseci..milinkovic napraviste mega zvezdu od tog lika ,a nisam cuo za njega do pre 6 mesci...sta rade menadzeri..sulejmani decko se digao misli da je bog a ne igra nista ,ne znam sta je sa njim...bosancis najveci majstor za sve ove igrace!!!!sve u svemu dok nam fudbal vode menadzeri daleko ce mo dogurati..