Četvrtak, 27.08.2009.

23:41

Partizan: "Pokazali smo karakter"

Fudbaleri Partizana prezadovoljni su pokazanim karakterom i dobru igru protiv Žiline u Slovačkoj, pogotovo što se poslednjih dana govorilo o njihovom zalaganju.

Izvor: B92

Partizan: "Pokazali smo karakter" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

mirsadnp

pre 14 godina

Ovu utakmicu je dobio Jokanovic.To neka je svima jasno.U kakvim okolnostima i bez najboljeg igraca,to je prosto neverovatno.A Zilina je sa prostora odakle je fudbal potekao.Veliki uspeh.Da se osvrnem na karakter.Samo se setite klizecih startova mladjanog Stevanovica,stamenu igru povredjenog Krstajica,ulazak rovitog Gavrancica...Gde je karakter toliko hvaljenih cigana,kada Ninkov lopovski uzima loptu od golmana Slavije ,dodaje je Perovicu i bez zvizduka sudije daju gol.I taj nesporstki gest niko ne komentarise.I to je po meni odlucilo,jer stize kazna od Boga u drugom poluvremenu.Velika medijska kampanja u korist Zvezde je neprimerena.Ukljucivanje Nis-a,Dzajica,politicara...Borba da se ukloni Jokanovic koji dobija derbije.Angazovanje novinara u tom smislu.Ziveo Partizan.Grobar do groba.

Kum Zorzo

pre 14 godina

Nije cudo sto su (posebno mladji) igraci pjevali pjesme u Jokanovu cast. Znaju oni da je Jokan trener bez autoriteta i da je on jedini koji tolerise njihovu neborbenost,sebicnost,bezobrazluk i glupost!
Time su nesvijesno pokazali da ih boli dupe za rezultate i igru Partizana!Vazno im je da oni mogu da se zajebavaju!

Baston PG

pre 14 godina

Momci svaka čast na plasmanu u ligu evrope! Karakter na mje trebao ranije, pogotovo protiv Apoela u Nikoziji. Šteta, jer smo mogli do lige šampiona. Idalje sm mišljenja da sa drugim trenerom smo mogli do tog cilja . Nego, šta je tu je. Kako smo mogli proći posle 1-1 u BG, ovo je uspjeh sa Jokanovićem na klupi.

Momčilo

pre 14 godina

nikako ne mogu shavatiti ljude koji i dalje žele da Jokanović ostane...i želim ih pitati gde su sinoć videli igru? Jokane, molim te, idi...

Dragan BL

pre 14 godina

Lepo sam vam grobari rekao da ćete bolje igrati bez MOREIRE i KLEA,a vi meni tamo nakačili brdo onih NE PREPORUČUJEM. U pogrešen igrače ste se kleli.
A sad vam želim sreću za što više bodova,pa da ne moramo stalno da krećemo svi od nule. Prvo, Jokan mora da se skloni. Drugo, Brana Ilić je bolji od Moreire! Treće, odbrana na rekonstruciju.
Srećno vam dalje, zvezdaš iz Rep.Srpske

cami bn

pre 14 godina

Sta decko kaze za dr mo nema veze sa fudbalam.Momci su izginuli na terenu osim jednog manekencica koji je u mislima u mancesteru,a on sa takom defanzivnom igrom i staticnosti nemoze da igra ni u trecoj ligi Eng.Brana kao stena sa odlicnim sutem strasno kakav igrac mislim da je pozicija sa koje je dao go idealna za njega u timu.Jokanu zameram taktiku sa jednim spicem,mada nedostatkom doktora se odlucio za tako nesto..Brano vodi Tomica zajedno u teretanu:) decko je tehnicar ko zmaj ali malo snage fali vidilo se sinoc...A najboljeg pojedinca nisam pohvalio malig beka,svaka cas mali imas srce za deset tako se igra za Partizan i Srbiju!!!Jokane mala zamerka kad pravis izmjenu ulazak Gavrana si morao da stavis na stopera a ne na beka,slovaci su sanse pravilis samo sa visokim loptama..Pozdrav za sve grobare

delija

pre 14 godina

Svaka čast Partizanu,ali,realno ovo nije uspeh koji treba sada tako da se veliča.Uspeh bi bio liga Šampiona,što je realno,kad poogledamo koga tamo sve ima,i bio domet Partizana.
Voleo bih da Partizan ugosti što atraktivnija imena,jer bez obzira na snagu protivnika,mislim da Partizan u LE može da se nosi sa bilo kojim klubom.Uspeh za crno-bele sa ovim timom po meni bio bi bar osmina finala ovog takmičenja.Naravno za to vam pored dobrog tima treba i PRAVI trener.Zato,zapnite i dovedite Mateusa,samo vam on može obezbediti proleće u Evropi.
I da,da ne bude zabune,navijam za Zvezdu,ali i za srpski fudbal i bodovi Partizana su nam preko potrebni da bi ovo naše što se igra JSL,a što mi nazivamo fudbalom,krenulo sa mrtve tačke...
Toliko od mene...

Pop

pre 14 godina

Izjava "Pokazali smo karakter" je postala omiljena postapalica velike vecine sportista. Kada to izjave izgledaju u svojim ocima strasno bitni.

iavnbg1

pre 14 godina

samo da podsetim na komentar od prosle nedelje koji je ostavio neki pametnjakovic
zilina-Partizan 2:0
zvezda-slavija 5:1
i lepo covek reko da ga podsetimo kako je lepo prognozirao

kurvari-Kovin

pre 14 godina

napokon dobar rezultat za nas najbolje navijace ali ako je ovo karakter ekipe zajedno sa Tomicem(katasrofalan igrac)ne znam sta da ocekujem.

cami

pre 14 godina

Sta ovaj papak prica za moreiru,pa ti pojma nemas o fudbalu..Svaka cas za malog koji se bori kao lav i ima srce za sjelu ekipu!!!Samo da hoce otici ovaj Ljajic maneken na terenu,samo neznam kako ce proci njegova defanzivna igra u mancesteru,sa onakvim stavom i staticnosi pa nemoze ni trecu ligu engleske igrati..Mislim da je greska trenera ugrati sa jednim spicom ali mislim da je to razlog zato sto doktor nije igrao..Brano hvala ti za drugi go pokazao si da si igracina koju je tesko oboriti,e da tomic ima pola tvojih nozni misica gdje bi mu kraj bio:).Decko ima izvanredu tehniku ali nije dovoljno jak..Kad je usao gavrancic nije mi bilo jasno zasto se nije zamjenio sa knezevicem za poziciju,slovaci su stvarali sanse samo visokim loptama..Pozdrav za sve grobare i sramota je traziti od jokana poslje jednog neuspjeha u LS da ode,a sa druge strane toliko nam je srece donjeo dve duple krune i pobjede u derbijima nemojte to da zaboravite!!!SVAKA CAST MOMCI tako se igra za PARTIZAN i majku SRBIJU!!!

GGrobar

pre 14 godina

Evo ja ostajem ipak pri tome: Jokane odlazi. Za najruzniji i najgori fudbal koji je Partizan ikada igrao si na zalost jedino ti odgovoran.

Svaka tebi cast kao coveku i kao sportisti ali... ono juce je bilo 60 minuta anti-fudbala koje su tvoji (i moji) puleni predstavili na travnjaku. Za 4 igraca iz jucerasnje prve postave vratio bih najradije u Teleoptik (inace medju njima nije Stevanovic).

Dosta je bre bilo Jokane, molim te idi, dok nas ne razbucaju kako u Evropi tako i u prvenstvu.

Na*ebali smo, koliko smo loshi, i svi se prave ludi!

grobar kumanovo

pre 14 godina

samo nam fali malo preciznija pas igra mnogo se gresi u dodavanju lopte i treba malo hrabrije u duel igri kao sto je igrao mali stevanovic a ne kao tomic koji bezi od lopte i sve ce doci na mesto

dinamo_u_srcu

pre 14 godina

Čestitam na prolazu,pokazali ste slovacima što Hajduk nije mogao. Od velike četvorke samo su dinamo i partizan još na nogama...
Nisam gledao utakmicu,ali bitno je da se rezultat gleda, kao i u slučaju dinama..

OLALALALA

pre 14 godina

Sta je, bre sad ovo, Partizan ne valja kad gubi (opravdano), kad igra nereseno, ne valja ni kad pobedi, sta ovi komentatori hoce, da Partizan osvoji Evropu, opet bi bilo da nije nista valjalo, ili ove komentere pisu cigani, a predstavljaju se grobarima. Citam komentare CZ, koja je ispaLA IZEVROPE, ZA RAZLIKU OD pARTIZANA, SVE SAME POHVALE, STA JE TO, VECI USEH JE NAPRAVILA cz KOJA JE ISPALA, neg Partizan koji je prosao dalje. Drugo, Partizan je jedini klub iz Srbije, a bilo ih je 4, koji je prosao dalje i igrace u Evropi, a najvise povike na njega. Partizan je odigrao sest utakmica, cetiri dobio, jednu igrao nereseno, jednu izgubio igrajuci ovaj ciklus u Evropi, znaci najbolje od svih timova sa bivsih prostora YU, ali ne CZ je bolja, njen trener je bolji, imaju bolji tim... A od svega toga su samo pokvareniji, sto su uvek i bili, uvek vise mrze Partizan nego sto vole CZ, patoloski bolesna grupa ljudi pa to ti je. Sada o karakteru igraca Partizana, karakteru koji ih je kostao Lige sampiona. Nemaju instinkt ubica na terenu, sve nesto mekano, bes uklizavanja, bez nagona da protivnika smrve. Na danasnjoj utakmici kod 2:o, igraci u sesnaestercu protivnika igraju neke kratke pasove, ismijavaju protivnika, podcenjuju ga (narocito oni mladji Tomic, Ljajic), sa ivice sesnaesterca izvode slobodan udarac, pa loptu vrate beku, ovaj nazad u sredinu. Setih se tada Mancestera, Celzija, i drugih velikih timova i ne setih se da su ikada tako nesto napravili i da su vodili deset razlike, jer takvi karakteri bi bili opdmah izbaceni iz tih timova. Kod nas vlada onaj provincijski mentalitet s kojim se ne moze daleko dogurati. Jokane , zbog ovoga posle utakmice kazni Tomica i Ljajica, bez obzira na pobedu tima, neka oni a i ostali nesto nauce iz toga.
BRAVO MAJSTORE I JA SAM TO PRIMETIO ..KAKAV NOVINARSKI LOBI IMA ZVEZDA TO JE NEVEROVATNO...DALI DVA NAJSMESNIJA GOLA U ISTORIJI I KAZU ZA MALO ...A2 POL NISU ZNALI GDE SE NALAZE POSLE GOLA...

conto

pre 14 godina

Imamo 4 pobede, 1 neresenu i 1 poraz! Solidan broj prikupljenih bodova za sledece sezone! A jos imamo 6 utakmica da dodamo na racun...

ZNAISHA

pre 14 godina

Zadnji momenat da ode kao veliki gospodin...i onako ce ga cekati na zicer i prvi kiks! Srbi brzo zaboravljaju uspehe i ne cene dovoljno vrednosti...eto,npr.,sinoc Sever grmi "Dragan Dzajic",a isti su ga oterali kao psa! Jezivo...

Raska

pre 14 godina

Stvarno ne znam da li smo mi gledali istu utakmicu (mislim na sebe i na novinare i igrace koji hvale, ono je bio ocaj od igre, za 90 min nismo sansu napravili. Iako sam veliki Grobar moram reci da cemo opet biti tipovska hrana kao prosle godine i da ce svaki bod biti kao kuca veliki...

igor

pre 14 godina

"bojan kljajic"

kako te bre nije sramota da blatis takvog igraca kao sto je moreira ti si fudbalski amater nemoj da se brukas sa ovakvim izjavama mnogo si smesan!!! moreira je srce tima i sjajan igrac koji je mnogo bitan faktor za ekipu partizana,vidi se da se razumes u fudbal kao baba u krivog paju..

Mr. Rutinski

pre 14 godina

Prvo, navijač sam Zvezde. Ali, večeras sam svim srcem bio (i) uz Partizan. Štaviše, nekako sam bio ubedjen da će Partizan proći dalje (najozbiljnije), dok sam za nas bacao kojekakvu madjiju (nije uspelo, očigledno :-((( )!

More, kakva Živina, bre!!! Trebalo je samo krenuti hrabro i od prvog minuta im staviti do znanja ko je gazda! Partizan je ĆAĆA za nekakvu Živinu i njoj slične klubove! Ne, ne zanosim se, jer sam naravno svestan da Partizan nije Barsa niti Mančester (United ;-), ali je izmislio fudbal za nekakvu Živinu iz Slovačke i sve ostale klubove iz tog ranga, ma gde oni bili, od Moskve do Dablina. Tako je i Zvezda trebalo da prodje ove mediokritetske Čehe, samo da je tim bio bolje uigran i malo više iskusan... šmrc, šmrc... :-((((((

U Partizanovoj igri i dalje ima teških rupa - naročito u sredini kad ne igra "Doktor Mo". ALI, u odnosu na jednu Žilinu, Partizan je i dalje MAJSTOR i to je večeras i pokazao. Svi igrači su se maksimalno trudili, verovali u uspeh koji su na kraju i ostvarili.

Ulazak u famoznu "Ligu Evrope" je svakako veliki uspeh, ali bilo bi i te kako poželjno da trener i uprava objasne igračima da TEK SAD POČINJE ozbiljna igra u Evropi! Čisto da ne bude kao prošle godine - ušli smo u u UEFA ligu i možemo da slavimo...gotova priča.
Ama, JOK(ane) bre!
Imate sasvim solidan tim, još kad bi neko umeo da ga malo bolje uigra, da se smanji gnjavljenje lopte na minimum, da se maksimalno uigra napad Cleo-Diarra... Takodje, zabraniti Petroviću, Jovanoviću ili Tomiću da "kreiraju igru" - iz prostog razloga što oni to NE UMEJU. Moreira i Ljajić su igrači za to i tako ih treba dalje i uigravati.
Ali, sve je to buduće vreme... Sada je veče/noć za slavlje!

U domaćim takmičenjima vam i dalje ne želim ništa dobro, jer smo tu direktni konkurenti. ALI, u EVROPI vam želim da dogurate do kraja, tj. VRHA!!! Iskreno smatram da vam je mesto u (nekoj široj) evropskoj eliti, ma kako se to zvalo - Liga Šampiona, Liga Evope... itd.
Imate, bre, ljudi štofa - utuvite si to u vugla! Stoga, AMBICIJA+zalaganje+odličan trener i eto vas da nam pokažete kako se to radi (poslednje dve sezone se ne računaju)!
Nije mi nimalo "sramota" da ovo kažem/napišem. Jer, vi stvarno imate IGRAČE, imate TIM! Samo da ih neki pošten trener napali, da ih "izdresira", odn. nauči nekim osnovnim i bitnim stvarima i ... uprkos svim previranjima, može ovo na kraju da ispadne jako dobra sezona za vas!
Kako često znaju da napišu neki genijalni komentatori ovde, MISLITE O TOME!

_Radoslav_

pre 14 godina

Jaooo toliko komentara a niko da spomene mladog STEVANOVICA decko je odigrao fenomenalno,sad se vidi da je Jokan pogesio kad ga nije stavio u prvi tim u prvom mecu protiv Ziline i protiv Javora...ni knezevic ni djordjevic nemaju prodore po boku a i kad prodju ne znaju da nabace kako treba,jednostavno oni su stoperi...BRAVO STEVANOVICU SAMO TAKO NASTAVI,SVAKA TI DALA...a bogami i JOVANOVIC me iznenadioo,decko zaista dobro igra...

Laza

pre 14 godina

Jokane odlazi,ovo je bre anti fudbal,mislim da cak ne postoji nijedna rec kojom se moze opisati ova igra koja se zavrsila pukom srecom ovako kako jeste ili neznanjem ovih "jakih"slovaka.
Ja razumem da su mladi i petrovic i tomic i ljajic ali ovo sto oni pokazuju je sramota.I nek mi neko objasni cemu dva zadnja vezna koja ne znaju da kreairaju igru,jel to moderan fudbal,dobra taktika ili sta vec..
Zalaganje pojednaca ne nula,nego minus 1,mogu samo da se ugledaju na ove komsije sto nemaju za burek al se brate bore i svaka im cast za to

mikson

pre 14 godina

Dobro je sto idemo dalje ali ovo preterano radovanje nije nikome trebalo. kao da smo usli u LS pobjedom nad realom. alooo - ovo je samo zivina iz slovacke. malo samopostovanja i postovanja prema grbu molim.

molimo za mir i tisinu

pre 14 godina

ovo veveras nema veze sa fudbalom, mozda smo mi raza=mazeni PES-om, FM-om, ali vi(koliko god spremni...) ne razumete fudbal( borbenost pozrtvovanje; disciplina, autoritet...)

SARMO SRAM TE BILO, MI SMO TEBE BAR ZA GUČU ZVALI, A MI CIGANI NISMO...

BOND

pre 14 godina

Najaca stvar je da su igraci posle tekme u svalcionici pevali mogu da ti p..e Jokane. Pa vi sad vidite jer ste za to da Jokan ode ili ne. Slazem se da igre nema ali ili da dodje mnogo dobar trener neki iskusan ili ostaviti coveka do kraja pa sta nam bog da, jer igraci su uz njega a mozda kazem mozda i pocnemo da igramo posle pauze ko zna. Napred Partizan

zeljko-bn

pre 14 godina

pa da takvi smo mi cim ne ide odma jokan kriv,sad kad izbacismo zilinu jokane care ovo ono....po meni najbolji trener partizana ikad...hvala JOKANE za sve.

StefanGrobar

pre 14 godina

Partizan je mnogo bolji bez Moreire. TO se i veceras pokazalo. Za igraca koji ima metar ipo, koji je spor, igra samo u jednom pravcu, nema duel...itd. nema mesta u Evropi pa ni u timu koji hoce da igra u Evropi. Da je on igrao veceras, Partizan bi 100% ispao.
(bojan_kljajic, 27. avgust 2009 23:53)

A bre decko da li ti cujes sebe?Da li si svestan kakvu si glupost izrekao?Nama je Moreira 30% ekipa,covek koji uvek da 110 %,znaci u svakoj utakmici,covek koji je toliko puta asistirao Dijari,ove sezone i Kleu par puta..Nemoj molim te,bolje skini taj komentar da ne vide ljudi i idi prosipaj svoju glupost negde drugde..

Bata

pre 14 godina

Realno smo prvo igrali lose,dok je drugo bilo mnogo bolje,pogotovo od kada smo postigli gol,i to pokazuje koliki su pritisak stvorili mediji i takozvani simpatizeri Partizana!
A ti Ljajicu umesto sto spominjes Moreiru bolje ti je da naucis od njega neku loptu da dodas u prazan prostor,zar ne?
I ocigledno je da su igraci za Jokana,tako da ne znam koliko bi smena trenera urodila plodom...jedino da se dovede stvarno dobar i iskusan strani trener(nasi osim Antare i nisu za Partizan realno),da se ne zale pare kao i uvek!

M oca V.

pre 14 godina

Sta je, bre sad ovo, Partizan ne valja kad gubi (opravdano), kad igra nereseno, ne valja ni kad pobedi, sta ovi komentatori hoce, da Partizan osvoji Evropu, opet bi bilo da nije nista valjalo, ili ove komentere pisu cigani, a predstavljaju se grobarima. Citam komentare CZ, koja je ispaLA IZEVROPE, ZA RAZLIKU OD pARTIZANA, SVE SAME POHVALE, STA JE TO, VECI USEH JE NAPRAVILA cz KOJA JE ISPALA, neg Partizan koji je prosao dalje. Drugo, Partizan je jedini klub iz Srbije, a bilo ih je 4, koji je prosao dalje i igrace u Evropi, a najvise povike na njega. Partizan je odigrao sest utakmica, cetiri dobio, jednu igrao nereseno, jednu izgubio igrajuci ovaj ciklus u Evropi, znaci najbolje od svih timova sa bivsih prostora YU, ali ne CZ je bolja, njen trener je bolji, imaju bolji tim... A od svega toga su samo pokvareniji, sto su uvek i bili, uvek vise mrze Partizan nego sto vole CZ, patoloski bolesna grupa ljudi pa to ti je. Sada o karakteru igraca Partizana, karakteru koji ih je kostao Lige sampiona. Nemaju instinkt ubica na terenu, sve nesto mekano, bes uklizavanja, bez nagona da protivnika smrve. Na danasnjoj utakmici kod 2:o, igraci u sesnaestercu protivnika igraju neke kratke pasove, ismijavaju protivnika, podcenjuju ga (narocito oni mladji Tomic, Ljajic), sa ivice sesnaesterca izvode slobodan udarac, pa loptu vrate beku, ovaj nazad u sredinu. Setih se tada Mancestera, Celzija, i drugih velikih timova i ne setih se da su ikada tako nesto napravili i da su vodili deset razlike, jer takvi karakteri bi bili opdmah izbaceni iz tih timova. Kod nas vlada onaj provincijski mentalitet s kojim se ne moze daleko dogurati. Jokane , zbog ovoga posle utakmice kazni Tomica i Ljajica, bez obzira na pobedu tima, neka oni a i ostali nesto nauce iz toga.

Ivan

pre 14 godina

@bojan_kljajic

Decko ti kod Opste prakse pa gde ti on da uput ili kod Oftamologa ili kod Psihica jer ti ili ne vidis dobro ili si pomesao igrace.

South

pre 14 godina

@bojan_kljajic
Da si nekada gledao utakmicu uzivo mogao bi da vidis koliko kilometara pretrci Doktor Moreira , koliko lopti oduzme , i u koliko duela uleti i ako su sanse da iz izadje kao pobednik veoma male.Proporcionalno to je 2x vise truda i borbe nego sto pruze Tomic + Ljajic zajedno.
On ima 31 godinu i primer je kako igrac treba da se odnosi prema klubu za koji igra.O njegovim ljudskim kvalitetima reci ne treba trositi.O njegovim fudbalskim kvalitetima takodje bespotrebno je trositi reci - iskreno se nadam da ce fk Partizan izbaciti dvd sa potezima ovog carobnjaka.Alami Moreira hvala ti sto postojis , za ove dve godine koliko si u klubu ostavio si neizbrisiv trag.

Shkemy

pre 14 godina

JOKANE ODLAZI !!! Pre svega nemoj da se zavaravas da si ti zasluzan za prolaz. Brana, Dijara, Moreira, Obradovic, Ljajic i td. Oni su doveli Partizan do Lige Evrope...
Srecno momci

ofk

pre 14 godina

Pa protiv onih uplasenih slabica koji su igrali na 0-0 i nije bilo tesko pokazati ''karakter''...ali sve je to zavaravanje.kad gledas realno igra yugoslovena je bila 60 minuta tragicna

Deni

pre 14 godina

Ljudi i ja sam bio da JOkanovic ode. Ali dokle cemo da teramo ljude posle svakog neuspeha. Mi i realno nismo za LS, Liga Evrope je super takmicenje za nas.
Samo se nadam da je Jokanovic video da kad se igra na prvu loptu MNOGO se lako dolazi da sansi za gol. A ne da Radosav Petrovic dribla na nasoj polovini, i, naravno, svaki put izgubi loptu.

Hvala ti Jokane, Hvala ti PARTIZANE........

PARTIZAN GROBARIMA

pre 14 godina

pa gde ste sada vi "grobari", koji ste do juce pljuvali JOKANA, a ujedno i PARTIZAN. . .
SRAMOTA. . .
BRAVO MOMCI, BRAVO JOKANE. . .!!

Otkaz!!!

pre 14 godina

Koga pravi ludim ovaj anonimni potpredsednik Partizana? Pa mi u Ligi UEFA treba da igramo sa Valensijom, Ajaksom, Romom i slicnim timovima, a Jokan je jedva izbacio Zilinu. I sada treba da slavimo kao da smo usli u Ligu sampiona. Mi smo prosle sezone izgubili sve cetiri utakmice, izgubicemo svih sest ove sezone, pa u cetvrtom sesiru ispod Partizana svaki tim je jaci i bolji od ove Ziline, a mi smo takvu Zilinu na cistu srecu eliminisali. U Beogradu su trebali da pobede, veceras je trebalo da bude barem nereseno. Diara je suvo zlato. Jokane odlazi!!!

r.c.

pre 14 godina

Izgleda da igrači žele da Jokan ostane...ni ja neam ništa protiv,ali mora bolje u grupi...
Izvanjavam se Jokanu što sam mu vikao na tv da ubaci Klea ili Boguna :):):)...bio sam nervozan :):):)...SaMo NaPreD PARTIZAN

seaman

pre 14 godina

Stvarno mi simpa Jokan, voleo bi da popravi stvari i uradi nesto u ligi evrope, ali vidi se da nema taktike, nema volje (do gola). Kada 3 od 4 najbitnije utakmice u sezoni ekipa ne pokaze ama bas nista, nesto stvarno nije u redu, na celu s trenerom... Ipak, nemojte ga otpustati bez sigurne dobre zamene, da ne zavrsimo i bez duple krune(koja je svima odjednom postala nista)... Sta je s Djukom?

bojan_kljajic

pre 14 godina

Partizan je mnogo bolji bez Moreire. TO se i veceras pokazalo. Za igraca koji ima metar ipo, koji je spor, igra samo u jednom pravcu, nema duel...itd. nema mesta u Evropi pa ni u timu koji hoce da igra u Evropi. Da je on igrao veceras, Partizan bi 100% ispao.

r.c.

pre 14 godina

Izgleda da igrači žele da Jokan ostane...ni ja neam ništa protiv,ali mora bolje u grupi...
Izvanjavam se Jokanu što sam mu vikao na tv da ubaci Klea ili Boguna :):):)...bio sam nervozan :):):)...SaMo NaPreD PARTIZAN

StefanGrobar

pre 14 godina

Partizan je mnogo bolji bez Moreire. TO se i veceras pokazalo. Za igraca koji ima metar ipo, koji je spor, igra samo u jednom pravcu, nema duel...itd. nema mesta u Evropi pa ni u timu koji hoce da igra u Evropi. Da je on igrao veceras, Partizan bi 100% ispao.
(bojan_kljajic, 27. avgust 2009 23:53)

A bre decko da li ti cujes sebe?Da li si svestan kakvu si glupost izrekao?Nama je Moreira 30% ekipa,covek koji uvek da 110 %,znaci u svakoj utakmici,covek koji je toliko puta asistirao Dijari,ove sezone i Kleu par puta..Nemoj molim te,bolje skini taj komentar da ne vide ljudi i idi prosipaj svoju glupost negde drugde..

Otkaz!!!

pre 14 godina

Koga pravi ludim ovaj anonimni potpredsednik Partizana? Pa mi u Ligi UEFA treba da igramo sa Valensijom, Ajaksom, Romom i slicnim timovima, a Jokan je jedva izbacio Zilinu. I sada treba da slavimo kao da smo usli u Ligu sampiona. Mi smo prosle sezone izgubili sve cetiri utakmice, izgubicemo svih sest ove sezone, pa u cetvrtom sesiru ispod Partizana svaki tim je jaci i bolji od ove Ziline, a mi smo takvu Zilinu na cistu srecu eliminisali. U Beogradu su trebali da pobede, veceras je trebalo da bude barem nereseno. Diara je suvo zlato. Jokane odlazi!!!

South

pre 14 godina

@bojan_kljajic
Da si nekada gledao utakmicu uzivo mogao bi da vidis koliko kilometara pretrci Doktor Moreira , koliko lopti oduzme , i u koliko duela uleti i ako su sanse da iz izadje kao pobednik veoma male.Proporcionalno to je 2x vise truda i borbe nego sto pruze Tomic + Ljajic zajedno.
On ima 31 godinu i primer je kako igrac treba da se odnosi prema klubu za koji igra.O njegovim ljudskim kvalitetima reci ne treba trositi.O njegovim fudbalskim kvalitetima takodje bespotrebno je trositi reci - iskreno se nadam da ce fk Partizan izbaciti dvd sa potezima ovog carobnjaka.Alami Moreira hvala ti sto postojis , za ove dve godine koliko si u klubu ostavio si neizbrisiv trag.

Deni

pre 14 godina

Ljudi i ja sam bio da JOkanovic ode. Ali dokle cemo da teramo ljude posle svakog neuspeha. Mi i realno nismo za LS, Liga Evrope je super takmicenje za nas.
Samo se nadam da je Jokanovic video da kad se igra na prvu loptu MNOGO se lako dolazi da sansi za gol. A ne da Radosav Petrovic dribla na nasoj polovini, i, naravno, svaki put izgubi loptu.

Hvala ti Jokane, Hvala ti PARTIZANE........

PARTIZAN GROBARIMA

pre 14 godina

pa gde ste sada vi "grobari", koji ste do juce pljuvali JOKANA, a ujedno i PARTIZAN. . .
SRAMOTA. . .
BRAVO MOMCI, BRAVO JOKANE. . .!!

Ivan

pre 14 godina

@bojan_kljajic

Decko ti kod Opste prakse pa gde ti on da uput ili kod Oftamologa ili kod Psihica jer ti ili ne vidis dobro ili si pomesao igrace.

M oca V.

pre 14 godina

Sta je, bre sad ovo, Partizan ne valja kad gubi (opravdano), kad igra nereseno, ne valja ni kad pobedi, sta ovi komentatori hoce, da Partizan osvoji Evropu, opet bi bilo da nije nista valjalo, ili ove komentere pisu cigani, a predstavljaju se grobarima. Citam komentare CZ, koja je ispaLA IZEVROPE, ZA RAZLIKU OD pARTIZANA, SVE SAME POHVALE, STA JE TO, VECI USEH JE NAPRAVILA cz KOJA JE ISPALA, neg Partizan koji je prosao dalje. Drugo, Partizan je jedini klub iz Srbije, a bilo ih je 4, koji je prosao dalje i igrace u Evropi, a najvise povike na njega. Partizan je odigrao sest utakmica, cetiri dobio, jednu igrao nereseno, jednu izgubio igrajuci ovaj ciklus u Evropi, znaci najbolje od svih timova sa bivsih prostora YU, ali ne CZ je bolja, njen trener je bolji, imaju bolji tim... A od svega toga su samo pokvareniji, sto su uvek i bili, uvek vise mrze Partizan nego sto vole CZ, patoloski bolesna grupa ljudi pa to ti je. Sada o karakteru igraca Partizana, karakteru koji ih je kostao Lige sampiona. Nemaju instinkt ubica na terenu, sve nesto mekano, bes uklizavanja, bez nagona da protivnika smrve. Na danasnjoj utakmici kod 2:o, igraci u sesnaestercu protivnika igraju neke kratke pasove, ismijavaju protivnika, podcenjuju ga (narocito oni mladji Tomic, Ljajic), sa ivice sesnaesterca izvode slobodan udarac, pa loptu vrate beku, ovaj nazad u sredinu. Setih se tada Mancestera, Celzija, i drugih velikih timova i ne setih se da su ikada tako nesto napravili i da su vodili deset razlike, jer takvi karakteri bi bili opdmah izbaceni iz tih timova. Kod nas vlada onaj provincijski mentalitet s kojim se ne moze daleko dogurati. Jokane , zbog ovoga posle utakmice kazni Tomica i Ljajica, bez obzira na pobedu tima, neka oni a i ostali nesto nauce iz toga.

seaman

pre 14 godina

Stvarno mi simpa Jokan, voleo bi da popravi stvari i uradi nesto u ligi evrope, ali vidi se da nema taktike, nema volje (do gola). Kada 3 od 4 najbitnije utakmice u sezoni ekipa ne pokaze ama bas nista, nesto stvarno nije u redu, na celu s trenerom... Ipak, nemojte ga otpustati bez sigurne dobre zamene, da ne zavrsimo i bez duple krune(koja je svima odjednom postala nista)... Sta je s Djukom?

ofk

pre 14 godina

Pa protiv onih uplasenih slabica koji su igrali na 0-0 i nije bilo tesko pokazati ''karakter''...ali sve je to zavaravanje.kad gledas realno igra yugoslovena je bila 60 minuta tragicna

Shkemy

pre 14 godina

JOKANE ODLAZI !!! Pre svega nemoj da se zavaravas da si ti zasluzan za prolaz. Brana, Dijara, Moreira, Obradovic, Ljajic i td. Oni su doveli Partizan do Lige Evrope...
Srecno momci

BOND

pre 14 godina

Najaca stvar je da su igraci posle tekme u svalcionici pevali mogu da ti p..e Jokane. Pa vi sad vidite jer ste za to da Jokan ode ili ne. Slazem se da igre nema ali ili da dodje mnogo dobar trener neki iskusan ili ostaviti coveka do kraja pa sta nam bog da, jer igraci su uz njega a mozda kazem mozda i pocnemo da igramo posle pauze ko zna. Napred Partizan

bojan_kljajic

pre 14 godina

Partizan je mnogo bolji bez Moreire. TO se i veceras pokazalo. Za igraca koji ima metar ipo, koji je spor, igra samo u jednom pravcu, nema duel...itd. nema mesta u Evropi pa ni u timu koji hoce da igra u Evropi. Da je on igrao veceras, Partizan bi 100% ispao.

Bata

pre 14 godina

Realno smo prvo igrali lose,dok je drugo bilo mnogo bolje,pogotovo od kada smo postigli gol,i to pokazuje koliki su pritisak stvorili mediji i takozvani simpatizeri Partizana!
A ti Ljajicu umesto sto spominjes Moreiru bolje ti je da naucis od njega neku loptu da dodas u prazan prostor,zar ne?
I ocigledno je da su igraci za Jokana,tako da ne znam koliko bi smena trenera urodila plodom...jedino da se dovede stvarno dobar i iskusan strani trener(nasi osim Antare i nisu za Partizan realno),da se ne zale pare kao i uvek!

zeljko-bn

pre 14 godina

pa da takvi smo mi cim ne ide odma jokan kriv,sad kad izbacismo zilinu jokane care ovo ono....po meni najbolji trener partizana ikad...hvala JOKANE za sve.

molimo za mir i tisinu

pre 14 godina

ovo veveras nema veze sa fudbalom, mozda smo mi raza=mazeni PES-om, FM-om, ali vi(koliko god spremni...) ne razumete fudbal( borbenost pozrtvovanje; disciplina, autoritet...)

SARMO SRAM TE BILO, MI SMO TEBE BAR ZA GUČU ZVALI, A MI CIGANI NISMO...

_Radoslav_

pre 14 godina

Jaooo toliko komentara a niko da spomene mladog STEVANOVICA decko je odigrao fenomenalno,sad se vidi da je Jokan pogesio kad ga nije stavio u prvi tim u prvom mecu protiv Ziline i protiv Javora...ni knezevic ni djordjevic nemaju prodore po boku a i kad prodju ne znaju da nabace kako treba,jednostavno oni su stoperi...BRAVO STEVANOVICU SAMO TAKO NASTAVI,SVAKA TI DALA...a bogami i JOVANOVIC me iznenadioo,decko zaista dobro igra...

Mr. Rutinski

pre 14 godina

Prvo, navijač sam Zvezde. Ali, večeras sam svim srcem bio (i) uz Partizan. Štaviše, nekako sam bio ubedjen da će Partizan proći dalje (najozbiljnije), dok sam za nas bacao kojekakvu madjiju (nije uspelo, očigledno :-((( )!

More, kakva Živina, bre!!! Trebalo je samo krenuti hrabro i od prvog minuta im staviti do znanja ko je gazda! Partizan je ĆAĆA za nekakvu Živinu i njoj slične klubove! Ne, ne zanosim se, jer sam naravno svestan da Partizan nije Barsa niti Mančester (United ;-), ali je izmislio fudbal za nekakvu Živinu iz Slovačke i sve ostale klubove iz tog ranga, ma gde oni bili, od Moskve do Dablina. Tako je i Zvezda trebalo da prodje ove mediokritetske Čehe, samo da je tim bio bolje uigran i malo više iskusan... šmrc, šmrc... :-((((((

U Partizanovoj igri i dalje ima teških rupa - naročito u sredini kad ne igra "Doktor Mo". ALI, u odnosu na jednu Žilinu, Partizan je i dalje MAJSTOR i to je večeras i pokazao. Svi igrači su se maksimalno trudili, verovali u uspeh koji su na kraju i ostvarili.

Ulazak u famoznu "Ligu Evrope" je svakako veliki uspeh, ali bilo bi i te kako poželjno da trener i uprava objasne igračima da TEK SAD POČINJE ozbiljna igra u Evropi! Čisto da ne bude kao prošle godine - ušli smo u u UEFA ligu i možemo da slavimo...gotova priča.
Ama, JOK(ane) bre!
Imate sasvim solidan tim, još kad bi neko umeo da ga malo bolje uigra, da se smanji gnjavljenje lopte na minimum, da se maksimalno uigra napad Cleo-Diarra... Takodje, zabraniti Petroviću, Jovanoviću ili Tomiću da "kreiraju igru" - iz prostog razloga što oni to NE UMEJU. Moreira i Ljajić su igrači za to i tako ih treba dalje i uigravati.
Ali, sve je to buduće vreme... Sada je veče/noć za slavlje!

U domaćim takmičenjima vam i dalje ne želim ništa dobro, jer smo tu direktni konkurenti. ALI, u EVROPI vam želim da dogurate do kraja, tj. VRHA!!! Iskreno smatram da vam je mesto u (nekoj široj) evropskoj eliti, ma kako se to zvalo - Liga Šampiona, Liga Evope... itd.
Imate, bre, ljudi štofa - utuvite si to u vugla! Stoga, AMBICIJA+zalaganje+odličan trener i eto vas da nam pokažete kako se to radi (poslednje dve sezone se ne računaju)!
Nije mi nimalo "sramota" da ovo kažem/napišem. Jer, vi stvarno imate IGRAČE, imate TIM! Samo da ih neki pošten trener napali, da ih "izdresira", odn. nauči nekim osnovnim i bitnim stvarima i ... uprkos svim previranjima, može ovo na kraju da ispadne jako dobra sezona za vas!
Kako često znaju da napišu neki genijalni komentatori ovde, MISLITE O TOME!

Laza

pre 14 godina

Jokane odlazi,ovo je bre anti fudbal,mislim da cak ne postoji nijedna rec kojom se moze opisati ova igra koja se zavrsila pukom srecom ovako kako jeste ili neznanjem ovih "jakih"slovaka.
Ja razumem da su mladi i petrovic i tomic i ljajic ali ovo sto oni pokazuju je sramota.I nek mi neko objasni cemu dva zadnja vezna koja ne znaju da kreairaju igru,jel to moderan fudbal,dobra taktika ili sta vec..
Zalaganje pojednaca ne nula,nego minus 1,mogu samo da se ugledaju na ove komsije sto nemaju za burek al se brate bore i svaka im cast za to

conto

pre 14 godina

Imamo 4 pobede, 1 neresenu i 1 poraz! Solidan broj prikupljenih bodova za sledece sezone! A jos imamo 6 utakmica da dodamo na racun...

iavnbg1

pre 14 godina

samo da podsetim na komentar od prosle nedelje koji je ostavio neki pametnjakovic
zilina-Partizan 2:0
zvezda-slavija 5:1
i lepo covek reko da ga podsetimo kako je lepo prognozirao

OLALALALA

pre 14 godina

Sta je, bre sad ovo, Partizan ne valja kad gubi (opravdano), kad igra nereseno, ne valja ni kad pobedi, sta ovi komentatori hoce, da Partizan osvoji Evropu, opet bi bilo da nije nista valjalo, ili ove komentere pisu cigani, a predstavljaju se grobarima. Citam komentare CZ, koja je ispaLA IZEVROPE, ZA RAZLIKU OD pARTIZANA, SVE SAME POHVALE, STA JE TO, VECI USEH JE NAPRAVILA cz KOJA JE ISPALA, neg Partizan koji je prosao dalje. Drugo, Partizan je jedini klub iz Srbije, a bilo ih je 4, koji je prosao dalje i igrace u Evropi, a najvise povike na njega. Partizan je odigrao sest utakmica, cetiri dobio, jednu igrao nereseno, jednu izgubio igrajuci ovaj ciklus u Evropi, znaci najbolje od svih timova sa bivsih prostora YU, ali ne CZ je bolja, njen trener je bolji, imaju bolji tim... A od svega toga su samo pokvareniji, sto su uvek i bili, uvek vise mrze Partizan nego sto vole CZ, patoloski bolesna grupa ljudi pa to ti je. Sada o karakteru igraca Partizana, karakteru koji ih je kostao Lige sampiona. Nemaju instinkt ubica na terenu, sve nesto mekano, bes uklizavanja, bez nagona da protivnika smrve. Na danasnjoj utakmici kod 2:o, igraci u sesnaestercu protivnika igraju neke kratke pasove, ismijavaju protivnika, podcenjuju ga (narocito oni mladji Tomic, Ljajic), sa ivice sesnaesterca izvode slobodan udarac, pa loptu vrate beku, ovaj nazad u sredinu. Setih se tada Mancestera, Celzija, i drugih velikih timova i ne setih se da su ikada tako nesto napravili i da su vodili deset razlike, jer takvi karakteri bi bili opdmah izbaceni iz tih timova. Kod nas vlada onaj provincijski mentalitet s kojim se ne moze daleko dogurati. Jokane , zbog ovoga posle utakmice kazni Tomica i Ljajica, bez obzira na pobedu tima, neka oni a i ostali nesto nauce iz toga.
BRAVO MAJSTORE I JA SAM TO PRIMETIO ..KAKAV NOVINARSKI LOBI IMA ZVEZDA TO JE NEVEROVATNO...DALI DVA NAJSMESNIJA GOLA U ISTORIJI I KAZU ZA MALO ...A2 POL NISU ZNALI GDE SE NALAZE POSLE GOLA...

dinamo_u_srcu

pre 14 godina

Čestitam na prolazu,pokazali ste slovacima što Hajduk nije mogao. Od velike četvorke samo su dinamo i partizan još na nogama...
Nisam gledao utakmicu,ali bitno je da se rezultat gleda, kao i u slučaju dinama..

mikson

pre 14 godina

Dobro je sto idemo dalje ali ovo preterano radovanje nije nikome trebalo. kao da smo usli u LS pobjedom nad realom. alooo - ovo je samo zivina iz slovacke. malo samopostovanja i postovanja prema grbu molim.

igor

pre 14 godina

"bojan kljajic"

kako te bre nije sramota da blatis takvog igraca kao sto je moreira ti si fudbalski amater nemoj da se brukas sa ovakvim izjavama mnogo si smesan!!! moreira je srce tima i sjajan igrac koji je mnogo bitan faktor za ekipu partizana,vidi se da se razumes u fudbal kao baba u krivog paju..

ZNAISHA

pre 14 godina

Zadnji momenat da ode kao veliki gospodin...i onako ce ga cekati na zicer i prvi kiks! Srbi brzo zaboravljaju uspehe i ne cene dovoljno vrednosti...eto,npr.,sinoc Sever grmi "Dragan Dzajic",a isti su ga oterali kao psa! Jezivo...

mirsadnp

pre 14 godina

Ovu utakmicu je dobio Jokanovic.To neka je svima jasno.U kakvim okolnostima i bez najboljeg igraca,to je prosto neverovatno.A Zilina je sa prostora odakle je fudbal potekao.Veliki uspeh.Da se osvrnem na karakter.Samo se setite klizecih startova mladjanog Stevanovica,stamenu igru povredjenog Krstajica,ulazak rovitog Gavrancica...Gde je karakter toliko hvaljenih cigana,kada Ninkov lopovski uzima loptu od golmana Slavije ,dodaje je Perovicu i bez zvizduka sudije daju gol.I taj nesporstki gest niko ne komentarise.I to je po meni odlucilo,jer stize kazna od Boga u drugom poluvremenu.Velika medijska kampanja u korist Zvezde je neprimerena.Ukljucivanje Nis-a,Dzajica,politicara...Borba da se ukloni Jokanovic koji dobija derbije.Angazovanje novinara u tom smislu.Ziveo Partizan.Grobar do groba.

GGrobar

pre 14 godina

Evo ja ostajem ipak pri tome: Jokane odlazi. Za najruzniji i najgori fudbal koji je Partizan ikada igrao si na zalost jedino ti odgovoran.

Svaka tebi cast kao coveku i kao sportisti ali... ono juce je bilo 60 minuta anti-fudbala koje su tvoji (i moji) puleni predstavili na travnjaku. Za 4 igraca iz jucerasnje prve postave vratio bih najradije u Teleoptik (inace medju njima nije Stevanovic).

Dosta je bre bilo Jokane, molim te idi, dok nas ne razbucaju kako u Evropi tako i u prvenstvu.

Na*ebali smo, koliko smo loshi, i svi se prave ludi!

kurvari-Kovin

pre 14 godina

napokon dobar rezultat za nas najbolje navijace ali ako je ovo karakter ekipe zajedno sa Tomicem(katasrofalan igrac)ne znam sta da ocekujem.

Momčilo

pre 14 godina

nikako ne mogu shavatiti ljude koji i dalje žele da Jokanović ostane...i želim ih pitati gde su sinoć videli igru? Jokane, molim te, idi...

Raska

pre 14 godina

Stvarno ne znam da li smo mi gledali istu utakmicu (mislim na sebe i na novinare i igrace koji hvale, ono je bio ocaj od igre, za 90 min nismo sansu napravili. Iako sam veliki Grobar moram reci da cemo opet biti tipovska hrana kao prosle godine i da ce svaki bod biti kao kuca veliki...

cami

pre 14 godina

Sta ovaj papak prica za moreiru,pa ti pojma nemas o fudbalu..Svaka cas za malog koji se bori kao lav i ima srce za sjelu ekipu!!!Samo da hoce otici ovaj Ljajic maneken na terenu,samo neznam kako ce proci njegova defanzivna igra u mancesteru,sa onakvim stavom i staticnosi pa nemoze ni trecu ligu engleske igrati..Mislim da je greska trenera ugrati sa jednim spicom ali mislim da je to razlog zato sto doktor nije igrao..Brano hvala ti za drugi go pokazao si da si igracina koju je tesko oboriti,e da tomic ima pola tvojih nozni misica gdje bi mu kraj bio:).Decko ima izvanredu tehniku ali nije dovoljno jak..Kad je usao gavrancic nije mi bilo jasno zasto se nije zamjenio sa knezevicem za poziciju,slovaci su stvarali sanse samo visokim loptama..Pozdrav za sve grobare i sramota je traziti od jokana poslje jednog neuspjeha u LS da ode,a sa druge strane toliko nam je srece donjeo dve duple krune i pobjede u derbijima nemojte to da zaboravite!!!SVAKA CAST MOMCI tako se igra za PARTIZAN i majku SRBIJU!!!

grobar kumanovo

pre 14 godina

samo nam fali malo preciznija pas igra mnogo se gresi u dodavanju lopte i treba malo hrabrije u duel igri kao sto je igrao mali stevanovic a ne kao tomic koji bezi od lopte i sve ce doci na mesto

delija

pre 14 godina

Svaka čast Partizanu,ali,realno ovo nije uspeh koji treba sada tako da se veliča.Uspeh bi bio liga Šampiona,što je realno,kad poogledamo koga tamo sve ima,i bio domet Partizana.
Voleo bih da Partizan ugosti što atraktivnija imena,jer bez obzira na snagu protivnika,mislim da Partizan u LE može da se nosi sa bilo kojim klubom.Uspeh za crno-bele sa ovim timom po meni bio bi bar osmina finala ovog takmičenja.Naravno za to vam pored dobrog tima treba i PRAVI trener.Zato,zapnite i dovedite Mateusa,samo vam on može obezbediti proleće u Evropi.
I da,da ne bude zabune,navijam za Zvezdu,ali i za srpski fudbal i bodovi Partizana su nam preko potrebni da bi ovo naše što se igra JSL,a što mi nazivamo fudbalom,krenulo sa mrtve tačke...
Toliko od mene...

Dragan BL

pre 14 godina

Lepo sam vam grobari rekao da ćete bolje igrati bez MOREIRE i KLEA,a vi meni tamo nakačili brdo onih NE PREPORUČUJEM. U pogrešen igrače ste se kleli.
A sad vam želim sreću za što više bodova,pa da ne moramo stalno da krećemo svi od nule. Prvo, Jokan mora da se skloni. Drugo, Brana Ilić je bolji od Moreire! Treće, odbrana na rekonstruciju.
Srećno vam dalje, zvezdaš iz Rep.Srpske

Baston PG

pre 14 godina

Momci svaka čast na plasmanu u ligu evrope! Karakter na mje trebao ranije, pogotovo protiv Apoela u Nikoziji. Šteta, jer smo mogli do lige šampiona. Idalje sm mišljenja da sa drugim trenerom smo mogli do tog cilja . Nego, šta je tu je. Kako smo mogli proći posle 1-1 u BG, ovo je uspjeh sa Jokanovićem na klupi.

Kum Zorzo

pre 14 godina

Nije cudo sto su (posebno mladji) igraci pjevali pjesme u Jokanovu cast. Znaju oni da je Jokan trener bez autoriteta i da je on jedini koji tolerise njihovu neborbenost,sebicnost,bezobrazluk i glupost!
Time su nesvijesno pokazali da ih boli dupe za rezultate i igru Partizana!Vazno im je da oni mogu da se zajebavaju!

Pop

pre 14 godina

Izjava "Pokazali smo karakter" je postala omiljena postapalica velike vecine sportista. Kada to izjave izgledaju u svojim ocima strasno bitni.

cami bn

pre 14 godina

Sta decko kaze za dr mo nema veze sa fudbalam.Momci su izginuli na terenu osim jednog manekencica koji je u mislima u mancesteru,a on sa takom defanzivnom igrom i staticnosti nemoze da igra ni u trecoj ligi Eng.Brana kao stena sa odlicnim sutem strasno kakav igrac mislim da je pozicija sa koje je dao go idealna za njega u timu.Jokanu zameram taktiku sa jednim spicem,mada nedostatkom doktora se odlucio za tako nesto..Brano vodi Tomica zajedno u teretanu:) decko je tehnicar ko zmaj ali malo snage fali vidilo se sinoc...A najboljeg pojedinca nisam pohvalio malig beka,svaka cas mali imas srce za deset tako se igra za Partizan i Srbiju!!!Jokane mala zamerka kad pravis izmjenu ulazak Gavrana si morao da stavis na stopera a ne na beka,slovaci su sanse pravilis samo sa visokim loptama..Pozdrav za sve grobare

bojan_kljajic

pre 14 godina

Partizan je mnogo bolji bez Moreire. TO se i veceras pokazalo. Za igraca koji ima metar ipo, koji je spor, igra samo u jednom pravcu, nema duel...itd. nema mesta u Evropi pa ni u timu koji hoce da igra u Evropi. Da je on igrao veceras, Partizan bi 100% ispao.

ofk

pre 14 godina

Pa protiv onih uplasenih slabica koji su igrali na 0-0 i nije bilo tesko pokazati ''karakter''...ali sve je to zavaravanje.kad gledas realno igra yugoslovena je bila 60 minuta tragicna

Otkaz!!!

pre 14 godina

Koga pravi ludim ovaj anonimni potpredsednik Partizana? Pa mi u Ligi UEFA treba da igramo sa Valensijom, Ajaksom, Romom i slicnim timovima, a Jokan je jedva izbacio Zilinu. I sada treba da slavimo kao da smo usli u Ligu sampiona. Mi smo prosle sezone izgubili sve cetiri utakmice, izgubicemo svih sest ove sezone, pa u cetvrtom sesiru ispod Partizana svaki tim je jaci i bolji od ove Ziline, a mi smo takvu Zilinu na cistu srecu eliminisali. U Beogradu su trebali da pobede, veceras je trebalo da bude barem nereseno. Diara je suvo zlato. Jokane odlazi!!!

PARTIZAN GROBARIMA

pre 14 godina

pa gde ste sada vi "grobari", koji ste do juce pljuvali JOKANA, a ujedno i PARTIZAN. . .
SRAMOTA. . .
BRAVO MOMCI, BRAVO JOKANE. . .!!

Shkemy

pre 14 godina

JOKANE ODLAZI !!! Pre svega nemoj da se zavaravas da si ti zasluzan za prolaz. Brana, Dijara, Moreira, Obradovic, Ljajic i td. Oni su doveli Partizan do Lige Evrope...
Srecno momci

zeljko-bn

pre 14 godina

pa da takvi smo mi cim ne ide odma jokan kriv,sad kad izbacismo zilinu jokane care ovo ono....po meni najbolji trener partizana ikad...hvala JOKANE za sve.

Deni

pre 14 godina

Ljudi i ja sam bio da JOkanovic ode. Ali dokle cemo da teramo ljude posle svakog neuspeha. Mi i realno nismo za LS, Liga Evrope je super takmicenje za nas.
Samo se nadam da je Jokanovic video da kad se igra na prvu loptu MNOGO se lako dolazi da sansi za gol. A ne da Radosav Petrovic dribla na nasoj polovini, i, naravno, svaki put izgubi loptu.

Hvala ti Jokane, Hvala ti PARTIZANE........

M oca V.

pre 14 godina

Sta je, bre sad ovo, Partizan ne valja kad gubi (opravdano), kad igra nereseno, ne valja ni kad pobedi, sta ovi komentatori hoce, da Partizan osvoji Evropu, opet bi bilo da nije nista valjalo, ili ove komentere pisu cigani, a predstavljaju se grobarima. Citam komentare CZ, koja je ispaLA IZEVROPE, ZA RAZLIKU OD pARTIZANA, SVE SAME POHVALE, STA JE TO, VECI USEH JE NAPRAVILA cz KOJA JE ISPALA, neg Partizan koji je prosao dalje. Drugo, Partizan je jedini klub iz Srbije, a bilo ih je 4, koji je prosao dalje i igrace u Evropi, a najvise povike na njega. Partizan je odigrao sest utakmica, cetiri dobio, jednu igrao nereseno, jednu izgubio igrajuci ovaj ciklus u Evropi, znaci najbolje od svih timova sa bivsih prostora YU, ali ne CZ je bolja, njen trener je bolji, imaju bolji tim... A od svega toga su samo pokvareniji, sto su uvek i bili, uvek vise mrze Partizan nego sto vole CZ, patoloski bolesna grupa ljudi pa to ti je. Sada o karakteru igraca Partizana, karakteru koji ih je kostao Lige sampiona. Nemaju instinkt ubica na terenu, sve nesto mekano, bes uklizavanja, bez nagona da protivnika smrve. Na danasnjoj utakmici kod 2:o, igraci u sesnaestercu protivnika igraju neke kratke pasove, ismijavaju protivnika, podcenjuju ga (narocito oni mladji Tomic, Ljajic), sa ivice sesnaesterca izvode slobodan udarac, pa loptu vrate beku, ovaj nazad u sredinu. Setih se tada Mancestera, Celzija, i drugih velikih timova i ne setih se da su ikada tako nesto napravili i da su vodili deset razlike, jer takvi karakteri bi bili opdmah izbaceni iz tih timova. Kod nas vlada onaj provincijski mentalitet s kojim se ne moze daleko dogurati. Jokane , zbog ovoga posle utakmice kazni Tomica i Ljajica, bez obzira na pobedu tima, neka oni a i ostali nesto nauce iz toga.

r.c.

pre 14 godina

Izgleda da igrači žele da Jokan ostane...ni ja neam ništa protiv,ali mora bolje u grupi...
Izvanjavam se Jokanu što sam mu vikao na tv da ubaci Klea ili Boguna :):):)...bio sam nervozan :):):)...SaMo NaPreD PARTIZAN

BOND

pre 14 godina

Najaca stvar je da su igraci posle tekme u svalcionici pevali mogu da ti p..e Jokane. Pa vi sad vidite jer ste za to da Jokan ode ili ne. Slazem se da igre nema ali ili da dodje mnogo dobar trener neki iskusan ili ostaviti coveka do kraja pa sta nam bog da, jer igraci su uz njega a mozda kazem mozda i pocnemo da igramo posle pauze ko zna. Napred Partizan

South

pre 14 godina

@bojan_kljajic
Da si nekada gledao utakmicu uzivo mogao bi da vidis koliko kilometara pretrci Doktor Moreira , koliko lopti oduzme , i u koliko duela uleti i ako su sanse da iz izadje kao pobednik veoma male.Proporcionalno to je 2x vise truda i borbe nego sto pruze Tomic + Ljajic zajedno.
On ima 31 godinu i primer je kako igrac treba da se odnosi prema klubu za koji igra.O njegovim ljudskim kvalitetima reci ne treba trositi.O njegovim fudbalskim kvalitetima takodje bespotrebno je trositi reci - iskreno se nadam da ce fk Partizan izbaciti dvd sa potezima ovog carobnjaka.Alami Moreira hvala ti sto postojis , za ove dve godine koliko si u klubu ostavio si neizbrisiv trag.

seaman

pre 14 godina

Stvarno mi simpa Jokan, voleo bi da popravi stvari i uradi nesto u ligi evrope, ali vidi se da nema taktike, nema volje (do gola). Kada 3 od 4 najbitnije utakmice u sezoni ekipa ne pokaze ama bas nista, nesto stvarno nije u redu, na celu s trenerom... Ipak, nemojte ga otpustati bez sigurne dobre zamene, da ne zavrsimo i bez duple krune(koja je svima odjednom postala nista)... Sta je s Djukom?

Bata

pre 14 godina

Realno smo prvo igrali lose,dok je drugo bilo mnogo bolje,pogotovo od kada smo postigli gol,i to pokazuje koliki su pritisak stvorili mediji i takozvani simpatizeri Partizana!
A ti Ljajicu umesto sto spominjes Moreiru bolje ti je da naucis od njega neku loptu da dodas u prazan prostor,zar ne?
I ocigledno je da su igraci za Jokana,tako da ne znam koliko bi smena trenera urodila plodom...jedino da se dovede stvarno dobar i iskusan strani trener(nasi osim Antare i nisu za Partizan realno),da se ne zale pare kao i uvek!

molimo za mir i tisinu

pre 14 godina

ovo veveras nema veze sa fudbalom, mozda smo mi raza=mazeni PES-om, FM-om, ali vi(koliko god spremni...) ne razumete fudbal( borbenost pozrtvovanje; disciplina, autoritet...)

SARMO SRAM TE BILO, MI SMO TEBE BAR ZA GUČU ZVALI, A MI CIGANI NISMO...

StefanGrobar

pre 14 godina

Partizan je mnogo bolji bez Moreire. TO se i veceras pokazalo. Za igraca koji ima metar ipo, koji je spor, igra samo u jednom pravcu, nema duel...itd. nema mesta u Evropi pa ni u timu koji hoce da igra u Evropi. Da je on igrao veceras, Partizan bi 100% ispao.
(bojan_kljajic, 27. avgust 2009 23:53)

A bre decko da li ti cujes sebe?Da li si svestan kakvu si glupost izrekao?Nama je Moreira 30% ekipa,covek koji uvek da 110 %,znaci u svakoj utakmici,covek koji je toliko puta asistirao Dijari,ove sezone i Kleu par puta..Nemoj molim te,bolje skini taj komentar da ne vide ljudi i idi prosipaj svoju glupost negde drugde..

Laza

pre 14 godina

Jokane odlazi,ovo je bre anti fudbal,mislim da cak ne postoji nijedna rec kojom se moze opisati ova igra koja se zavrsila pukom srecom ovako kako jeste ili neznanjem ovih "jakih"slovaka.
Ja razumem da su mladi i petrovic i tomic i ljajic ali ovo sto oni pokazuju je sramota.I nek mi neko objasni cemu dva zadnja vezna koja ne znaju da kreairaju igru,jel to moderan fudbal,dobra taktika ili sta vec..
Zalaganje pojednaca ne nula,nego minus 1,mogu samo da se ugledaju na ove komsije sto nemaju za burek al se brate bore i svaka im cast za to

Raska

pre 14 godina

Stvarno ne znam da li smo mi gledali istu utakmicu (mislim na sebe i na novinare i igrace koji hvale, ono je bio ocaj od igre, za 90 min nismo sansu napravili. Iako sam veliki Grobar moram reci da cemo opet biti tipovska hrana kao prosle godine i da ce svaki bod biti kao kuca veliki...

Ivan

pre 14 godina

@bojan_kljajic

Decko ti kod Opste prakse pa gde ti on da uput ili kod Oftamologa ili kod Psihica jer ti ili ne vidis dobro ili si pomesao igrace.

OLALALALA

pre 14 godina

Sta je, bre sad ovo, Partizan ne valja kad gubi (opravdano), kad igra nereseno, ne valja ni kad pobedi, sta ovi komentatori hoce, da Partizan osvoji Evropu, opet bi bilo da nije nista valjalo, ili ove komentere pisu cigani, a predstavljaju se grobarima. Citam komentare CZ, koja je ispaLA IZEVROPE, ZA RAZLIKU OD pARTIZANA, SVE SAME POHVALE, STA JE TO, VECI USEH JE NAPRAVILA cz KOJA JE ISPALA, neg Partizan koji je prosao dalje. Drugo, Partizan je jedini klub iz Srbije, a bilo ih je 4, koji je prosao dalje i igrace u Evropi, a najvise povike na njega. Partizan je odigrao sest utakmica, cetiri dobio, jednu igrao nereseno, jednu izgubio igrajuci ovaj ciklus u Evropi, znaci najbolje od svih timova sa bivsih prostora YU, ali ne CZ je bolja, njen trener je bolji, imaju bolji tim... A od svega toga su samo pokvareniji, sto su uvek i bili, uvek vise mrze Partizan nego sto vole CZ, patoloski bolesna grupa ljudi pa to ti je. Sada o karakteru igraca Partizana, karakteru koji ih je kostao Lige sampiona. Nemaju instinkt ubica na terenu, sve nesto mekano, bes uklizavanja, bez nagona da protivnika smrve. Na danasnjoj utakmici kod 2:o, igraci u sesnaestercu protivnika igraju neke kratke pasove, ismijavaju protivnika, podcenjuju ga (narocito oni mladji Tomic, Ljajic), sa ivice sesnaesterca izvode slobodan udarac, pa loptu vrate beku, ovaj nazad u sredinu. Setih se tada Mancestera, Celzija, i drugih velikih timova i ne setih se da su ikada tako nesto napravili i da su vodili deset razlike, jer takvi karakteri bi bili opdmah izbaceni iz tih timova. Kod nas vlada onaj provincijski mentalitet s kojim se ne moze daleko dogurati. Jokane , zbog ovoga posle utakmice kazni Tomica i Ljajica, bez obzira na pobedu tima, neka oni a i ostali nesto nauce iz toga.
BRAVO MAJSTORE I JA SAM TO PRIMETIO ..KAKAV NOVINARSKI LOBI IMA ZVEZDA TO JE NEVEROVATNO...DALI DVA NAJSMESNIJA GOLA U ISTORIJI I KAZU ZA MALO ...A2 POL NISU ZNALI GDE SE NALAZE POSLE GOLA...

GGrobar

pre 14 godina

Evo ja ostajem ipak pri tome: Jokane odlazi. Za najruzniji i najgori fudbal koji je Partizan ikada igrao si na zalost jedino ti odgovoran.

Svaka tebi cast kao coveku i kao sportisti ali... ono juce je bilo 60 minuta anti-fudbala koje su tvoji (i moji) puleni predstavili na travnjaku. Za 4 igraca iz jucerasnje prve postave vratio bih najradije u Teleoptik (inace medju njima nije Stevanovic).

Dosta je bre bilo Jokane, molim te idi, dok nas ne razbucaju kako u Evropi tako i u prvenstvu.

Na*ebali smo, koliko smo loshi, i svi se prave ludi!

_Radoslav_

pre 14 godina

Jaooo toliko komentara a niko da spomene mladog STEVANOVICA decko je odigrao fenomenalno,sad se vidi da je Jokan pogesio kad ga nije stavio u prvi tim u prvom mecu protiv Ziline i protiv Javora...ni knezevic ni djordjevic nemaju prodore po boku a i kad prodju ne znaju da nabace kako treba,jednostavno oni su stoperi...BRAVO STEVANOVICU SAMO TAKO NASTAVI,SVAKA TI DALA...a bogami i JOVANOVIC me iznenadioo,decko zaista dobro igra...

igor

pre 14 godina

"bojan kljajic"

kako te bre nije sramota da blatis takvog igraca kao sto je moreira ti si fudbalski amater nemoj da se brukas sa ovakvim izjavama mnogo si smesan!!! moreira je srce tima i sjajan igrac koji je mnogo bitan faktor za ekipu partizana,vidi se da se razumes u fudbal kao baba u krivog paju..

dinamo_u_srcu

pre 14 godina

Čestitam na prolazu,pokazali ste slovacima što Hajduk nije mogao. Od velike četvorke samo su dinamo i partizan još na nogama...
Nisam gledao utakmicu,ali bitno je da se rezultat gleda, kao i u slučaju dinama..

Dragan BL

pre 14 godina

Lepo sam vam grobari rekao da ćete bolje igrati bez MOREIRE i KLEA,a vi meni tamo nakačili brdo onih NE PREPORUČUJEM. U pogrešen igrače ste se kleli.
A sad vam želim sreću za što više bodova,pa da ne moramo stalno da krećemo svi od nule. Prvo, Jokan mora da se skloni. Drugo, Brana Ilić je bolji od Moreire! Treće, odbrana na rekonstruciju.
Srećno vam dalje, zvezdaš iz Rep.Srpske

Kum Zorzo

pre 14 godina

Nije cudo sto su (posebno mladji) igraci pjevali pjesme u Jokanovu cast. Znaju oni da je Jokan trener bez autoriteta i da je on jedini koji tolerise njihovu neborbenost,sebicnost,bezobrazluk i glupost!
Time su nesvijesno pokazali da ih boli dupe za rezultate i igru Partizana!Vazno im je da oni mogu da se zajebavaju!

mikson

pre 14 godina

Dobro je sto idemo dalje ali ovo preterano radovanje nije nikome trebalo. kao da smo usli u LS pobjedom nad realom. alooo - ovo je samo zivina iz slovacke. malo samopostovanja i postovanja prema grbu molim.

Mr. Rutinski

pre 14 godina

Prvo, navijač sam Zvezde. Ali, večeras sam svim srcem bio (i) uz Partizan. Štaviše, nekako sam bio ubedjen da će Partizan proći dalje (najozbiljnije), dok sam za nas bacao kojekakvu madjiju (nije uspelo, očigledno :-((( )!

More, kakva Živina, bre!!! Trebalo je samo krenuti hrabro i od prvog minuta im staviti do znanja ko je gazda! Partizan je ĆAĆA za nekakvu Živinu i njoj slične klubove! Ne, ne zanosim se, jer sam naravno svestan da Partizan nije Barsa niti Mančester (United ;-), ali je izmislio fudbal za nekakvu Živinu iz Slovačke i sve ostale klubove iz tog ranga, ma gde oni bili, od Moskve do Dablina. Tako je i Zvezda trebalo da prodje ove mediokritetske Čehe, samo da je tim bio bolje uigran i malo više iskusan... šmrc, šmrc... :-((((((

U Partizanovoj igri i dalje ima teških rupa - naročito u sredini kad ne igra "Doktor Mo". ALI, u odnosu na jednu Žilinu, Partizan je i dalje MAJSTOR i to je večeras i pokazao. Svi igrači su se maksimalno trudili, verovali u uspeh koji su na kraju i ostvarili.

Ulazak u famoznu "Ligu Evrope" je svakako veliki uspeh, ali bilo bi i te kako poželjno da trener i uprava objasne igračima da TEK SAD POČINJE ozbiljna igra u Evropi! Čisto da ne bude kao prošle godine - ušli smo u u UEFA ligu i možemo da slavimo...gotova priča.
Ama, JOK(ane) bre!
Imate sasvim solidan tim, još kad bi neko umeo da ga malo bolje uigra, da se smanji gnjavljenje lopte na minimum, da se maksimalno uigra napad Cleo-Diarra... Takodje, zabraniti Petroviću, Jovanoviću ili Tomiću da "kreiraju igru" - iz prostog razloga što oni to NE UMEJU. Moreira i Ljajić su igrači za to i tako ih treba dalje i uigravati.
Ali, sve je to buduće vreme... Sada je veče/noć za slavlje!

U domaćim takmičenjima vam i dalje ne želim ništa dobro, jer smo tu direktni konkurenti. ALI, u EVROPI vam želim da dogurate do kraja, tj. VRHA!!! Iskreno smatram da vam je mesto u (nekoj široj) evropskoj eliti, ma kako se to zvalo - Liga Šampiona, Liga Evope... itd.
Imate, bre, ljudi štofa - utuvite si to u vugla! Stoga, AMBICIJA+zalaganje+odličan trener i eto vas da nam pokažete kako se to radi (poslednje dve sezone se ne računaju)!
Nije mi nimalo "sramota" da ovo kažem/napišem. Jer, vi stvarno imate IGRAČE, imate TIM! Samo da ih neki pošten trener napali, da ih "izdresira", odn. nauči nekim osnovnim i bitnim stvarima i ... uprkos svim previranjima, može ovo na kraju da ispadne jako dobra sezona za vas!
Kako često znaju da napišu neki genijalni komentatori ovde, MISLITE O TOME!

ZNAISHA

pre 14 godina

Zadnji momenat da ode kao veliki gospodin...i onako ce ga cekati na zicer i prvi kiks! Srbi brzo zaboravljaju uspehe i ne cene dovoljno vrednosti...eto,npr.,sinoc Sever grmi "Dragan Dzajic",a isti su ga oterali kao psa! Jezivo...

conto

pre 14 godina

Imamo 4 pobede, 1 neresenu i 1 poraz! Solidan broj prikupljenih bodova za sledece sezone! A jos imamo 6 utakmica da dodamo na racun...

cami

pre 14 godina

Sta ovaj papak prica za moreiru,pa ti pojma nemas o fudbalu..Svaka cas za malog koji se bori kao lav i ima srce za sjelu ekipu!!!Samo da hoce otici ovaj Ljajic maneken na terenu,samo neznam kako ce proci njegova defanzivna igra u mancesteru,sa onakvim stavom i staticnosi pa nemoze ni trecu ligu engleske igrati..Mislim da je greska trenera ugrati sa jednim spicom ali mislim da je to razlog zato sto doktor nije igrao..Brano hvala ti za drugi go pokazao si da si igracina koju je tesko oboriti,e da tomic ima pola tvojih nozni misica gdje bi mu kraj bio:).Decko ima izvanredu tehniku ali nije dovoljno jak..Kad je usao gavrancic nije mi bilo jasno zasto se nije zamjenio sa knezevicem za poziciju,slovaci su stvarali sanse samo visokim loptama..Pozdrav za sve grobare i sramota je traziti od jokana poslje jednog neuspjeha u LS da ode,a sa druge strane toliko nam je srece donjeo dve duple krune i pobjede u derbijima nemojte to da zaboravite!!!SVAKA CAST MOMCI tako se igra za PARTIZAN i majku SRBIJU!!!

kurvari-Kovin

pre 14 godina

napokon dobar rezultat za nas najbolje navijace ali ako je ovo karakter ekipe zajedno sa Tomicem(katasrofalan igrac)ne znam sta da ocekujem.

iavnbg1

pre 14 godina

samo da podsetim na komentar od prosle nedelje koji je ostavio neki pametnjakovic
zilina-Partizan 2:0
zvezda-slavija 5:1
i lepo covek reko da ga podsetimo kako je lepo prognozirao

grobar kumanovo

pre 14 godina

samo nam fali malo preciznija pas igra mnogo se gresi u dodavanju lopte i treba malo hrabrije u duel igri kao sto je igrao mali stevanovic a ne kao tomic koji bezi od lopte i sve ce doci na mesto

delija

pre 14 godina

Svaka čast Partizanu,ali,realno ovo nije uspeh koji treba sada tako da se veliča.Uspeh bi bio liga Šampiona,što je realno,kad poogledamo koga tamo sve ima,i bio domet Partizana.
Voleo bih da Partizan ugosti što atraktivnija imena,jer bez obzira na snagu protivnika,mislim da Partizan u LE može da se nosi sa bilo kojim klubom.Uspeh za crno-bele sa ovim timom po meni bio bi bar osmina finala ovog takmičenja.Naravno za to vam pored dobrog tima treba i PRAVI trener.Zato,zapnite i dovedite Mateusa,samo vam on može obezbediti proleće u Evropi.
I da,da ne bude zabune,navijam za Zvezdu,ali i za srpski fudbal i bodovi Partizana su nam preko potrebni da bi ovo naše što se igra JSL,a što mi nazivamo fudbalom,krenulo sa mrtve tačke...
Toliko od mene...

Momčilo

pre 14 godina

nikako ne mogu shavatiti ljude koji i dalje žele da Jokanović ostane...i želim ih pitati gde su sinoć videli igru? Jokane, molim te, idi...

Pop

pre 14 godina

Izjava "Pokazali smo karakter" je postala omiljena postapalica velike vecine sportista. Kada to izjave izgledaju u svojim ocima strasno bitni.

cami bn

pre 14 godina

Sta decko kaze za dr mo nema veze sa fudbalam.Momci su izginuli na terenu osim jednog manekencica koji je u mislima u mancesteru,a on sa takom defanzivnom igrom i staticnosti nemoze da igra ni u trecoj ligi Eng.Brana kao stena sa odlicnim sutem strasno kakav igrac mislim da je pozicija sa koje je dao go idealna za njega u timu.Jokanu zameram taktiku sa jednim spicem,mada nedostatkom doktora se odlucio za tako nesto..Brano vodi Tomica zajedno u teretanu:) decko je tehnicar ko zmaj ali malo snage fali vidilo se sinoc...A najboljeg pojedinca nisam pohvalio malig beka,svaka cas mali imas srce za deset tako se igra za Partizan i Srbiju!!!Jokane mala zamerka kad pravis izmjenu ulazak Gavrana si morao da stavis na stopera a ne na beka,slovaci su sanse pravilis samo sa visokim loptama..Pozdrav za sve grobare

Baston PG

pre 14 godina

Momci svaka čast na plasmanu u ligu evrope! Karakter na mje trebao ranije, pogotovo protiv Apoela u Nikoziji. Šteta, jer smo mogli do lige šampiona. Idalje sm mišljenja da sa drugim trenerom smo mogli do tog cilja . Nego, šta je tu je. Kako smo mogli proći posle 1-1 u BG, ovo je uspjeh sa Jokanovićem na klupi.

mirsadnp

pre 14 godina

Ovu utakmicu je dobio Jokanovic.To neka je svima jasno.U kakvim okolnostima i bez najboljeg igraca,to je prosto neverovatno.A Zilina je sa prostora odakle je fudbal potekao.Veliki uspeh.Da se osvrnem na karakter.Samo se setite klizecih startova mladjanog Stevanovica,stamenu igru povredjenog Krstajica,ulazak rovitog Gavrancica...Gde je karakter toliko hvaljenih cigana,kada Ninkov lopovski uzima loptu od golmana Slavije ,dodaje je Perovicu i bez zvizduka sudije daju gol.I taj nesporstki gest niko ne komentarise.I to je po meni odlucilo,jer stize kazna od Boga u drugom poluvremenu.Velika medijska kampanja u korist Zvezde je neprimerena.Ukljucivanje Nis-a,Dzajica,politicara...Borba da se ukloni Jokanovic koji dobija derbije.Angazovanje novinara u tom smislu.Ziveo Partizan.Grobar do groba.