Nedelja, 16.08.2009.

23:46

JJ dominantno do titule!

Srpska teniserka Jelena Janković pobedila je Dinaru Safinu 6:4, 6:2 u finalu turnira u Sinsinatiju i tako došla do 11. titule u karijeri.

Izvor: B92

JJ dominantno do titule! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

182 Komentari

Sortiraj po:

Rale

pre 14 godina

Ljudi, niko ne pominje taktiku koja je bila SAVRSENA...kroz malenu salu bih se usudio Jecu nazvati... JELENA VUJOSEVIC.....

Svaka cast lepotice....
(gorrm, 17. avgust 2009 06:43)

Tacno to!
Uz dobar servis (iznenadjujuce), takticki je rasturila Safinu.
One setnje levo desno su je ubile.
Zatim fenomenalno zvanje doktora kad je malo pala u drugom setu (Safina je zvala trenera pre toga), cisto da razbije Safinin ritam. Ma ceo mec fenomenalno odigran.

Space Jam

pre 14 godina

"Dame, vreme je da se zabrinete, US Open se približava a JJ ulazi u formu", rekao je komentator na kraju meča. Ja bih još dodao: Igra JJ u ovom meču me je podsetila na igru Monike Seleš, kada su njene protivnice posle poraza izgledale kao samlevene u mašini za meso. Eto upravo tako je izgledala Safina na kraju meča.

JJ

pre 14 godina

SVAKA CAST!!! Nadam se da se vraca u sampionsku formu. moram da se vratim na komentar br. 5. ti si bar mogao da gledas prenos, a sta smo mogli mi koji ne mozemo, da gledamo na teletexu b92 koji je rezultat. Stvarno sramota sto ovako velike uspehe ne prenosi neka nacionalna televizija. jos Jednom sve cestitke nasoj Jeci!!!!!!!!!!!!

DoktorHaus

pre 14 godina

Eto, vidi se šta znači trening. Da se šetkala po Škotskoj sa dečkom i reklamirala Rolekse (kao naša druga teniserka) ispala bi odavno iz takmičenja. Uostalom, šta će Ani više tenis? Zaradila je dosta, prelepa je i poznata dovoljno da udobno živi od reklamiranja koječega...

čika Velja

pre 14 godina

Priznajem da sam sumnjao u tebe, O P R O S T I ! Čak sam hteo posle Bolta da ugasim TV, kakav bi to propust bio. Naterati Safinu na suze, NEPROCENJIVO! p.s. Ana, nateraj me da i tebe molim za oproštaj! Srećno, za obe!

Predo

pre 14 godina

Prvo cestitke na pobjedi na velikom turniru u velikom stilu. Moram priznati da je ovo je bilo veliko iznenadjenje i za mene, a i niko od poznavalaca tenisa nije je svrstavao u favorite ovog turnira. Kada je vec dosla u finale, ocekivao sam pobjedu protiv prilicno nestabilne Safine, ali ne ovako dominantnu. Malo koja igra je vezana sa mentalnim stanjem kao tenis. Sve sto je pokazala juce, znala je i prije nekoliko mjeseci, ali kao da je postojala mentalna blokada, koja je uklonjena tokom ovog turnira. Da budem iskren, nisam vjerovao da se moze jos jednom vratiti i osvojiti ovako veliki turnir. Dobro je sto je ostala uz Sanceza i nije njega okrivila za pad forme. Izgledalo je kao da je priprema za ovu sezonu bila pogresna. Mozda i jest, jer je radeci na snazi, izgubila na brzini. Ono sinoc je bilo fantasticno. A Safina ce vjerovatno zavrsiti kao igracica sa najvise izgubljenih finala. Koja mentalna blokada! Interesantno! Ali, ovaj put je bila stvarno i nadigrana. Ajde da se nadamo da ovo nije bio samo bljesak bivse broj 1, nego nagovjestaj neceg velikog - US Opena.

Predrag

pre 14 godina

Nisam nikad gledao kako Jelena ovako dobro igra, ali nikad gori tenis u finalu nisam video. Yenski tenis u nikad goroj krizi. Safina broj 1. Jelena osvojila turnir, stvarno svasta!

baston pg

pre 14 godina

Taktički izvaredno odigran meč! Mislim kada bi u svakom meču malo više rizikovala, tj. gađala više linije i forsirala napadačku igru da rezultati ne bi izostali. Vrlo je važno da je našla formu pred Us open jer brani veliki broj bodova (finale). Nadam se da u Montrealu može da ponovi bar 80% igre iz Sinsinatija. PS. Dopao mi se krst na grudima. OVIM POBEĐUJ!

Ana Fistpumpović

pre 14 godina

E stvarno, ne treba dozvoliti da teniske neznalice komentarišu igru naše JJ. Jelena je igrala fantastično i tačka!!! Idemo dalje :))).

Mikili

pre 14 godina

DUŠICA MOJA
Neka ti ceo život bude kao jučerašnji dan!
Bila si nedodirljiva za protivnicu jer je sreća lebdela svuda oko tebe, od terena preko tvoje lože sve do Beograda.
Uživaj Malena

Marko-washingtonDC

pre 14 godina

Sve cestitke za JJ , dominacija suvog znanja. Sta vredi besumucno udaranje po lopti pa gde padne. Safina uz svu pomoc ovog Hrvosa igra samo da je sto jace cimne. Ne bih se slozio da je JJ ovde skinula smao tri igracice iz top 10 jer po mom misljenju kako je preslisala Zibil Bamer koja je dan pre toga pocistila Serenu to ej kao da je Serena otisla na biciklici.....imala je i srece sto ej ispala dan ranije. Nije pokazala neku igru? Komentator je smesan , ovo je JJ iz najboljih dana i neko ko definitivno pretenduje da uzme US open jer igra bolje trenutno nego prosle sezone. Ona bi danas trebalo da postane igracica br 4 sa malom razlikom na br 3 i sto je anjbitniej penje se u trci i sada bi trebalo da uz ovakve partije Doha postane realnost. Sve najbolje Jeleni u nastavku sezone i karijere uz zelje da se Ana i Nole probude jer su svakako svetski krem. Napred nasi i puno srece

Ana HN

pre 14 godina

Za Jecu - DIVLJENJE.

Možda bi i ona naša Ana umesto da trči po škotskim brdima trebalo da nađe nekog vaterpolistu...:) Domaćeg. pa srpskog il crnogorskog svejedno.

Bole, Malme

pre 14 godina

@ zemunac, WTATP lista,
Hvala vam na lepim komentarima.
@ Nikol Dz. Femija
Nikol, hvala ti sto primecujes i te "sitnice" koje mnogo znace. Eurosport je teror, ali hteli smo u Evropu, evo nam je. A u istom paketu bi mogli da govorimo i o nacionalnoj televiziji, pogotovo o njenom satelitskom programu koji su prinudjeni da gledaju oni koji su van zemlje (ukljucivo i mene).
Taj satelitski program se svojski trudi da otera sto vise gledalaca. Umesto da prenosi dogadjaje koji nam greju srca, oni prenose neke SLAGALICE, SVADBE i slican krs koga bi se postidela svaka pristojna lokalna televizija. Moja deca to vise i ne gledaju i cude se sto ja placem dok buljim u neke kvizove od pre 50 godina. Deca misle da me ubi nostalgija, i ne znaju da placem od muke.

Sonja Lukic

pre 14 godina

Bravo JJ.Kada normalno jedes, treniras , smejes se i srecna si onda uspeh ne izostaje.Sigurno si to ustanovila i sada ce sve biti lakse.
Uspesnost u svemu je vrlo vazna stvar za odlicnog sportist.
Jelenina pobeda nije nikakvo oduvavanje protivnika.Protivnik se ceni i uvazava a ne oduvava, kako to ovde neko napisa , sto je neprimereno.
Konstantnost u podvizima je vrlo bitna a verujem da ces se i o tome pozabaviti. Ako u svim serijama turnira istrajes i budes u vrhu ti si odlicana teniserka.
ISTRAJNOST I KONSTANTNOST su najbitnili uz LJUBAV.
SRECNO na ostalim turnirima.

gorrm

pre 14 godina

Ljudi, niko ne pominje taktiku koja je bila SAVRSENA...kroz malenu salu bih se usudio Jecu nazvati... JELENA VUJOSEVIC.....

Svaka cast lepotice....

MM

pre 14 godina

Bravo Jeco! Safina je potucena veoma dobrog igrom nase Jece!
Konacno je neko od nasih u singlu osvojio masters. Nadam se da ce ponovo stvoriti atmosfera gde ce jedni drugima biti podsticaj na jos bolje rezultate!

sssss

pre 14 godina

ajde jelena jos konacno da uzmes prvu grend slem titulu i sve na mjestu.
jelena se sasvim dobro drzi u vrhu za razliku od ane koja po meni vise nema sta da trazi medju najboljim teniserkama...

vuki

pre 14 godina

Ko je najbolji - Jelena Jankovic!!! Kako mi je drago da nema onih bolesnih ljudi takozvanih pljuvaca! Sigurno se iskidase od pakosti i nemoce nakon ove divne, a za njih jako tuzne vesti! Samo nek se kidaju, a JJ neka pobedjuje! Bravo carice1! Moj duboki naklon!

puf Pomozite eSrbiji: http://www.erepublik.com/en/referrer/ivicaSR

pre 14 godina

E neka si vala... Aj da se i ova druga vrati kakva je bila pa da opet biju za prvo mesto, al' samo one :)))

Peko Dapčević

pre 14 godina

Bravo Jelena, poslije vaterpolista još jedan lijepi sportski wekend. Za javni servis Srbije još jedan put sram vas bilo nema prenosa po ko zna koji put. Ništa novo Svjetsko prvenstvo u vaterpolu iz Rima sa komentatorima iz studija a Jelenu naš ponos moramo gledati preko Eurosporta.

Nebojsha

pre 14 godina

Nije da nas je iznenadila nego sam danas znao da pobedjuje kad sam juce video onu pobedu protiv Dementijeve. Svaka ti cast JJ. i daj boze da opet pocnes da gazis, najzad za sve pljuvace i osvojis Grand Slam i pokazes svima da si carica.

Azi

pre 14 godina

Posto veliki Eurosport nije hteo da prenosi dodelu titule nasoj Jeleni ukljucio sam se, malo sa zakasnjenjem na atdhe.net i uspeo da vidim predivan intervju sa troje komentatora i Jelenom koja je bila presrecna, pra va mala pricalica....Njen osmeh im je nedostajao, kazu, stvorili im je probleme za USO jer pored Vilijamsovih, Safine, Dementijeve, Klajstersove i evo i nje u toj konkurenciji. Pa sta cete bolje nego kad joj odaju tako veliko priznanje.

`ajde Jelena srzi se svoje taktike, budi opustena i srecna, ne misli na onaj "prokleti" GS. Bila si predivna nocas. Ko bi rekao posle 3 sata i 15 minuta borbe protiv Dementijeve samo 18 sati pre ovog meca i to protiv protivnice koja je svoj poslednji mec zavrsila valjda samo za sat vremena i to 28 sati pre izlaska na susret sa tobom.

Najbolja si kad to hoces! I najveca!

vladan Drmanic

pre 14 godina

Naisao sam jos pre neki dan da se Jeca u jesen vraca u formu,i da moze doci opet na pozicuju broj 1,Bravo Jelo!Ponosni su Srbi na tebe ma gde da si,ti si nasa uzdanica!

zelena trava

pre 14 godina

Najvise od svega sto je prikazala Jelena (koncentracija raste iz meca u mec, bolji servis, kretanje, odlicno predvidjanje gde ce loptica pasti) ohrabruju me oni duboki i precizni udarci kojima se protivnice najbolje kontrolisu. Takve udarce je konstantno prikazivala 2007. godine, kad je igrala najbolji tenis.
JJ je ovim u vodstvu u US open seriji, smesi se velika pobeda.

smiley face

pre 14 godina

I tako se najlepsi osmeh zenskog tenisa ponovo vraca u sam svetski vrh... =)
Cestitam Jecka na tituli, hvala ti na radosti, i samo tako nastavi i dalje :DDD

Milica

pre 14 godina

Svaka čast Jeco...Kada smo najmanje očekivali ti si nam donijela novu titulu...Ovo je definitivno igra koja te prije krasila...Još samo da nam se i ostali probude.Ovo je "strašno"ljeto za naš sport!!!!

srki

pre 14 godina

Tijanicu, necu ti ni nadalje placati pretplatu jer ne prenosis WTA meceve. Verane Maticu daj leba ti uvedi B-92 sport pa da nam konacno prestanu muke jer od ovog javnog kupleraja nememo nikakve vajde.Hvala sto ce te ovo objaviti jer na hiljade gradjana ovako isto misli.

STOP MONOPOLU!

pre 14 godina

BRAVO JECO! EUROSPORT NAS MALTRETIRA!!!! Otkupi prenos za meceve WTA Tour-a, onda ih ne prenosi! na netu jedva mozes da ulovis polufinale, jel jelte oni imaju pravo prenosa!
Dodele pehara im naravno ne pada na pamet da prenose, jer ako su mogli da se ukljuce u sinocno finale za 20 minuta zakasnjenja, sto bi se mucili da prenose zavrsnu ceremoniju!
A posebna je prica sto komentator eurosporta USTA NE ZATVARA, ni 10 sekundi mira nije imao duz celog meca, a taj isti mir nismo imali ni mi posmatraci od njegovog glasa! Mogao bi malo da pogleda kako to rade njegove inostrane kolege, jer stvarno nema potrebe 15 puta u toku meca da nam bukvalno CRTA zreb za sl. nedelju, nismo toliko retardirani!

Boje su bitne, a nijanse?

pre 14 godina

B92: JJ nije prikazala posebno lepu igru u Sinsinatiju ali je bila bolja od rivalke u svim elementima..“

JA: ali je pobeda posebno lepa i korisna!

B92-13.avgust: Iako je srpska teniserka dobro počela meč. napravivši brejk već u prvom gemu.. Cinkova je uspela da se odbrani i da prvi set odvede u taj brejk koji joj je pripao rezultatom 8:6..,
srpska teniserka je još bolje počela drugi set i povela sa 3:0.... Cinkova je napravila brejk i obezbedila plasman u narednu rundu..
Srpska teniserka Ana Ivanović eliminsana je u drugom kolu turnira u Sinsinatiju od Mađarice Melinde Cink sa 7:6(8:6), 7:5.
JA: Kad je u pitanju redakcijska miljenica i teški poraz bivše broj 1 i osvajačice GS, može se sa stilom opisati kao posebno lepa igra...

Jednak stav i objektivnost prema obe naše devojke je deprimirajuće očigledan.

Wogy

pre 14 godina

Briljantan uspeh. Jelena je ovom pobedom dokazala da pripadi plejadi vrhunskih Teniserki na WTA...zaista nije lako pobediti 3 Teniserke koje pripadaju u prvih 10 na WTA listi. Nadam se i skorom povratku bar u prve tri na WTA sto svakako vise nego zasluzuje. Hvala za sve radosti i za nas koji smo i suvise daleko (Australija) ali smo srcem uvek u blizini.

Radan Dragutin

pre 14 godina

Jelena, čestitam! I kada si bila u krizi, kada su Te mnogi otpisivali - bio sam na Tvojoj stran. Isto tako očekujem od Novaka i Ane. Nema situacije u kojoj bih se odrekao vas. Zato, srećno!

marija v.

pre 14 godina

BRAVO, JECO!!! CESTITAM!!! Pokazala si nam kako treba da igra No1, podsetila nas na ono cime si nas radovala pre nekoliko meseci!
Nastavi na isti nacin.

Jovana__

pre 14 godina

Bravoo Jecoooo!!! :))))) Samo,nije u redu da RTS ne prenosi finale,ali dobro.....Tu je bio Eurosport! :)))))) Jos jednom,bravooooo!!!! Samo tako nastavi!!!! :)))

Markus 1

pre 14 godina

Sve čestitke Jeleni na novoj tituli. Nadam se da su se bar malo postideli oni koji su i nju i ostale naše tenisere na ovim stranicama slali u penziju i poučavali da se udaju, bave manekenstvom i kreiranjem toaleta - onaj ko može da pobedi prvu igračicu sveta, ma koliko da je indisponirana, u dva seta ima pravo i da se od svog sporta umori, i da mu se jede čokolada, i da ima lošu sezobu, i da dubi na trepavicama ako hoće. Jer niko sem nje ne zna koliko se u sve to investirala i kroz šta prolazi na terenu, pa ga ni njen poraz ili loša sezona ne mogu boleti više nego nju. Umesto kritika, treba da smo srećni što ovako neugledni ipak imamo nekoga da nam s vremena na vreme priušti i ovakve radosti.

teniser

pre 14 godina

JJ - svaka cast!! Jelena Jankovic, A TRUE CHAMPION!!! Da zanemarimo cinjenice I brojke u vezi ovog meca, meni se samo svidelo sto Jelena konacno igra rastereceno i vidi se da uziva na terenu, a ne kao u prvoj polovini godine, kada se bas mucila...

JJ, srecno u Torontu, i nastavi da meljes protivnice u Kanadi. Bilo bi lepo sada da se revansiras Peti Snider za onaj poraz u 1/4 finalu Madrida... A, ako ovi iz WTA tour-a nesto ne zeznu, od danas bi trebalo da si na 4 mestu WTA liste..

Srecno!!

Srculence

pre 14 godina

Iskreno,bila sam ubedjena da ce Safina pocistiti Jelenu sa terena,ali bas sam se prijatno iznenadila.Cestitam Jeleni,bas mi je ulepsala vece,posebno posle pobede Mareja,koja me je bas razocarala.

pravoslavac

pre 14 godina

Drveni krst oko vrata. Nemanjića grb na zastavi. Mladjan u publici. Još da se presvukla pa da kažem savršen dan za Srbiju.No ovako je perfektan.

WTATP Lista

pre 14 godina

Svega ovog ne bi bilo da je Jelena poslusala "dobronamerne" horske savete iz otadzbine da batali tenis i prestane da se bruka :):):)

Inace samo ovom pobedom Jelena je osvojila 350.000 dolara sto jako malo vrhunskih sportistkinja moze da zaradi tokom sezone (pa cak i karijere). Eto takav mi dragulj imamo u najelitnijem individualnom sportu, a kada je o zenskim sportu rec bez konkurencije najatraktivnijem uopste - a posle svake ozbiljnije krize spremni smo da se odricemo i nje, i Ane i Novaka... Jedna sportska nacija poput Italije, koja je do sada imala preko 30 TOP100 teniserki u istoriji (mi samo 5) tek sutra ce prvi put imati i neku TOP10 teniserku, Flaviju Panetu, i dizace je u zvezde...

Jeleni svaka cast, zelim joj da dobrim rezultatom sledece nedelje u Torontu osvoji prvo mesto u trci za tzv veliki bonus turnira US Open serije (trenutno vodi) cime bi svoju zaradu na predstojecem US Openu bukvalno duplirala (tako je npr Kim Klajsters kao prva za US Open seriju u 2005 za osvajanje samog US Opena zaradila kao da je osvojila dupli slem).

Jelena se definitivno vraca, Novak je na samoj granici da se vrati i mozda konacno "eksplodira" u Njujorku. Za Anu je izgleda malo kasno 2 nedelje pre pocetka poslednjeg slema, ali mozda vec za mesec dva i nju bismo mogli gledati na vrhunskom nivou.

Nikada ne otpisujte nase tenisere i verujte u njihov talenat!

strucnjak

pre 14 godina

Ma bolje ti Jeco idi u manekene,vidis da te nece tenis...mada mozes i u soping....Biraj...Mislim stvarno koji je uspeh pobediti Safinu???ajde molim te...

Слоба Гробар Сента

pre 14 godina

Браво Јецо, а "БРАВО" и за Јавни сервис. Баш ми је драго што не плаћам ТВ претплату (већ годинама, пошто је незаконито).
Ах, да!!! Још једном, БРАВО ЈЕЦО!!!

LANe

pre 14 godina

"JJ nije pokazala posebno lepu igru u Sinsinatiju..."
Ovaj ko je pisao ovaj tekst nije normalan.
Jelena je prikazala odlicnu igru,kao prosle jeseni i zasluzeno dosla do titule.
Prvo gledajte mec pa onda pisite takve nebuloze!!!

Andrea L.

pre 14 godina

Bravo Jelena! Prvo si pobedila top 10 igracicu (no.9), zatim top 5(no.4) i na kraju kao jagoda na slagu No.1 igracicu!

A oni koji ce sada da lupaju kako ovo nije veliki turnir, neka se samo sete koga je sve JJ pobedila. Bravo! Volela bih da i Ana krene njenim stopama...

Nina

pre 14 godina

Nema sta,svaka cast!!! Na ovom turniru si pobedila tri igracice iz top 10,ukljucujuci i,navodno najbolju,safinu!!! hvala ti jeco na ovim pobedama,uzivali smo gledajuci te kako se vracas na velika vrata...Sada bi mogao Toronto,pa US Open...Polako,polako pa da nam se vratis bar u top 3...sve najbolje!!!

Postovanje

pre 14 godina

Jeca ce iz ove krize izaci, jer je veliki borac i šampion.
Za zaboravne i nezahvalne, koji ne znaju da cene Jecin ogroman rad:

WTA Titule (11):
2009 - Marbella, Cincinnati
2008 - Rome, Beijing, Stuttgart, Moscow
2007 – Auckland, Charleston, Rome, Birmingham
2004 – Budapest
Finale (10):
2008 - Miami, US Open
2007 – Sydney, Den Bosch, Toronto, Beijing
2006 – Los Angeles
2005 – Dubai, Birmingham, Seoul
Polufinale (18):
2008 - Australian Open, Dubai, Indian Wells, Roland Garros, Los Angeles
2007 – Dubai, Doha, Warsaw, Strasbourg, Roland Garros, Los Angeles, Stuttgart
2006 – Strasbourg, US Open, Beijing, Guangzhou
2005 – Berlin
2004 – Linz
Titule dubl: 2006 - Birmingham (Na Li)
Titule dubl mix: 2007 – Wimbledon (Jamie Murray)

Imajte postovanja!

Vladan R

pre 14 godina

@ GoranJelena

Ma nije samo Dinara , sve tenisreke na turniru u Sinsinatiju su joj "darovale" pobedu a isto tako su joj "darovale" i prvo mesto na WTA listi prosle godina a mozda se spremaju i da joj "daruju" i US open. Boze moj kakave sve psihopate imaju smelosti da ostavljaju komentare. Nego po recniku bih rekao da je to komentar nekog nam bivseg brata a sada pakasnog zapadnog susjeda, pa me apsolutno ne iznenadjuje "objektivnost" komentara. Zamolio bih zato sve slicne, da nas bar na ovim nasim sajtovima, ne maltretiraju svojom zlobom i pakoscu.

Miskokv

pre 14 godina

Bravo jeco,sve se moze,naravno ako se zeli,da je manekenka AI zelela odavno bi prevazisla krizu.Nadam se da ces zadrzati taj nivo igre i opet se vratiti na br1.

dragan sm

pre 14 godina

Dok se nole šepurio u gaćama,a Ana vendrala po planininčinama Jelena je izgleda vredno radila. Jelena čestitam ti, povratila si ponos i vraćaš se tamo gde ti je mesto.

Trebinje RS

pre 14 godina

Gledam ja tako nasu Jecu u starom dobrom izdanju,uzivam.Ona presrecna,ja presrecan.Kad zavrsi,i onako gledam kanale,kad gledam koncert Parnog Valjka jedne od mojih omiljenih grupa,i odvijem do kraja da komsije ne spavaju.Za srecu nam nisu potrebni milioni.Zlatni dani Srpskog sporta.Poz iz RS

Ivan Nis

pre 14 godina

Veliki povratak srpske kraljice belog sporta. Ono sto me posebno raduje jeste ogroman napredak u igri, snazni udarci bez obzira da li se radi o bekendu ili forhendu. Naravno tu je i Jecino srce... Jeco uzivaj malo na sledecem turniru, a onda dolazi ono sto najvise zelis, PRVI GS!!!

Zemunac

pre 14 godina

Bravo Jelena. Od srca ti čestitam 11-i trofej!

Kada je 1. juna ove godine JJ izgubila od Sorane Kirstee na RG, u poplavi napada, nerazuma i nemilosrdne kritike, jedan njen iskreni navijač, @Turinac, sa setom se priseća vremena kad je dobro igrala i pita se da li će se to vratiti...

I opet će, ne brini druže - odgovorio sam mu.

Jel vidiš druže, došlo je to vreme. Naša lepotica bila je samo malo duže uspavana. Oni koji je poštuju i veruju u nju, znali su da će se ona prenuti iz tog sna. Odavno znamo da je Jelena borac i da ne odustaje tek tako...

Krivokapic

pre 14 godina

Jelena odavno ovako dobro nije igrala. Izgleda da se vraca u staru formu. Turnir u Torontu ce to najbolje da pokaze. Nadam se da ce Ana da popravi svoju formu do US opena.

trifke

pre 14 godina

kad pogledas nase teniserke i uporedis sa ostalim iz svetskog vrha komotne mozes reci da sem ane i jelene ostatak moze komotno da se prikljuci ATP-u. Mozda nisu najkvalitetnije ali su definitvno jedne od najlepsih teniserki.

Bravo Jeco

Azi

pre 14 godina

Najlepsi tenis od najlepse teniserke.

Samo....

"JJ nije prikazala posebno lepu igru u Sinsinatiju " kaze b92 a onda:

"Odličnu igru JJ je nastavila i u drugom setu napravivši već u prvom gemu brejk."

Cudno, kakve suprotnosti (?)
Ali OK, devojka je odigrala svoj turnir i osvojila titulu pa sad mozemo da filozofiramo......

Ana Dabovic

pre 14 godina

Znala sam ja da ce JJ da zablista u finalu, kada je vec stigla do njega...ali ipak sa druge strane je bila Safina koja od pocetka godine igra odlicno pa ipak nisam bila sigurna u Jeleninu pobedu... Ovo je za pamet onima koji su lupali kojesta. JJ ima tezak zreb na narednom turniru ali otom-potom nigde se ne zuri, jedna po jedna po dokle stigne nije bitno(jer je na ovom turniru pokazala sta zna)! Bas mi je drago sto je vecina komentara (za sada ih ima 78) pozitivna - izgleda da nam se nacija popravlja :)!

P.S."najveci bludnik grada Cikaga" - srecan rodjendan :)

tomas

pre 14 godina

Ovo je neverovatno dobra, neverovatno iznenadjujuća i neverovatno FANTASTIČNA igra Jelene Janković!
Gledao sam je i sinoć kada je igrala veoma dobro, ali (srećom samo povremeno) i neobjašnjivo loše i u dramatičnom meču pobedila bolje plasiranu Dementijevu.
Navijam za Anu ali ništa manje mi je draga i Jelena. Ipak, pošto svi naši teniseri ove godine igraju bez velikog uspeha, ova pobeda Jelene, motivisaće i Novaka i Anu, kao i sve ostale tenisere Srbije da se što više potrude da počnu da igraju značajniju ulogu u svetskom tenisu. Hvala, Jeco, za ovu i za sve ranije tvoje pobede koje su u u boljem svetlu prikazale Srbiju u svetu. Ti si naša heroina!

mira

pre 14 godina

Gde ste sad pljuvaci??Sreca da su nasi sportisti bolji ljudi nego sto mi kao narod zasluzujemo...Volimo te kadsi na vrhu i na dnu..jer ti si uvek velika

MRKSONI

pre 14 godina

Svaka cast Jeco.Pokazala si da imas kvalitet kad hoces da igras.Nadam se da je ovo pocetak tvoje igre i dobrih rezultata.Mozes ti to.Verujem u tebe.

Kol

pre 14 godina

Bravo Jelena ne znam sta ti bi ove nedelje ali podseca na kraj 2008 kada si bila najbolja i kada te prakticno niko nije mogao pobediti! Puno srece na sledecim turnirima!

coolinar

pre 14 godina

A jel se secate kako ste je samo pljuvali i govorili joj da baci reket i posveti se zabavama...ccc

Da li vas je sramota imalo ???

Ja mislim da nije, vi cete uvek biti samo male gnjide i sujetni ljudi....


Ana, samo tebe cekamo jos ;)

AleksandarM

pre 14 godina

Velicanstvena pobeda. Ono cime je JJ dominirala imaju samo veliki i najveci, psiholosku stabilnost i veliku zelju da istraje do kraja i pobedi. Njena pobeda je i velika moralna inekcija i za Anu. Neka ovo bude samo pocetak povratka na tron. B R A V O O O O O!

Bojan

pre 14 godina

bravo jeckaaaa care, uzivao sam gledajuci kako si prosto ubijala tu lopticu.
ista igra koja te je krasila prosle godine kada si osvojima tri turnira za redom.
samo tako nastavi i uospte ne sumnjam u tebe!!!!
SVAKA CAST JOS JEDNOM...

Misirlou

pre 14 godina

Agresivna,mudra,zrela,u stilu najvecih sampionki ove igre,jednostavno briljantna Jelena Jankovic. Ovako da je igrala na GS-ma , imala bi ih do sada minimum bar deset do sada, mada osvojiti turnir iz premijer kategorije mogu samo velike sampionke.

Prince

pre 14 godina

LJudi Jeca je dala 3 asa!!! Salu na stranu,odlicna igra moje miljenice i ako budem imao prilike da je vidim uzivo kunem se zaprosicu je...

nikol dž. femija

pre 14 godina

BILO JE MILINA GLEDATI! Bravo JJ !! Samo tako nastavi!

FANTASTIČNA,lepa i pametna igra naše Jelene Janković!

SVE čestitke! BILO JE milina gledati i njenog momka koji joj je klimanjem glave davao podršku, a i simpatično dobacivao! Lepo je videti ljude koji se vole i koji to ne kriju,a pristojni su.

TAKO MI JE drago što je naša JJ srećna.

NARAVNO DOSKOČILA JE EUROSPORTU.Morali su da je,na kraju,prenose...U FINALU JE.

Očekivano,na žalost, NISU, po ko zna koji put, PRENOSILI DODELU PEHARA.

Ne sme se dozvoliti Srbiji i Srbima da uživaju dok njihova pobednica dobija pehar,dok uživa u svojoj pobedi i dok se vijore srpske zastave na tribinama.Strašno,tužno,depresivno,nemoćni ste,kome se žaliti,šta uraditi....

Jad,beda,zlo Zapada...Kada se samo setim dodele pehara Nadalu u Barseloni 2009.-to smo gledali pola sata....

IMAMO POBEDNIKE TURNIRA ALI NAM SE NE DOZVOLJAVA DA UŽIVAMO U DODELI NJIHOVIH PEHARA,NE DOZVOLJAVA "kulturni,civilizovani Zapad koji se zalaže za jednaka prava svih"?????????

PROŠLE GODINE JJ je pobedila na 3 uzastopna turnira, a NI JEDNU DODELU NISMO GLEDALI i NI JEDNOM NISMO ČULI NJEN POZDRAVNI GOVOR.NI JEDNOM !!! Strance smo ispratili do kraja,sa sve onim fotografisanjima!

HAJDE,ako neko zna, NEKA mi kaže ZAŠTO???

ofk

pre 14 godina

Najzad je i jeca uzela ''ONO'' dosta je igrala na suvo i nervirala se,gubila snagu i trpela bolove...a ovako ide kao podmazano a neprovaljivoje

mlatko

pre 14 godina

Bravo Jeco!

Neocekivana pobeda ali dugo ocekivani povratak JJ i njene igre koju svi volimo.

Sad je vreme da za osvajanje Grand Slam-a!

Bobojjfan

pre 14 godina

Dosla,videla,pobedila!!!!

Hvala ti Jelena za ovaj veliki uspeh i sto si me(nas) mnogo obradovala i hvala svim istinskim navijacima i postovaocima tenisa koji su svo ovo vreme verovali u nju...nije nas bilo puno ali danas ce 95% pljuvaca da cestita i prica kako su znali da ce pobediti,kako je kraljica i sl...a sto tako nisu pricali i prije 10 dana?! jos jednom sve cestitke Jeleni!!! Dobrodosla nazad kraljice!!!

Black Hawks

pre 14 godina

Bar ona da osvoji nesto...Djokovic i Ana zive od kratke stare slave...Ana uskoro pada spod 20 mesta. Ipak je to njena realnost nakon svega sto se oko nje desava u posledjih godinu dana...Istina je bolna ali je ipak istina.

Ana

pre 14 godina

Vidim ja opet cemo mi ispred Skupstine da pravimo docek!!!A tamo Jeca sa peharima u Sinsinatiju ,Torontu (moze a ne mora) i Us Openu (pod obavezno)!!!Pa sta cete kad nam se osladilo!!!Vaterpoliste,plivace i kosarkase ne mozemo opet da docekujemo dosta im je jednom-znaci sad su na redu teniseri tj.Jeca....A moze i Nole...

Borbena

pre 14 godina

Evo novih 5 minuta za Jelenu, Srpsku himnu da se cuje, ponosom i veseljem da nas obraduje!

Svaka cast kraljice! Pred polufinale sam bila ubedjena da je titula tvoja. Dugo smo je cekali i mi, tvoji navijaci!

Svaka cast, idemo dalje!

Arch

pre 14 godina

Svaka cast JJ, uzivao sam gledajuci mec. Odavno nisam ovako mirno gledao neki njen mec i drago mi je sto se vratila pred US Open. Ima igru i u dobroj je formi i konacno uziva na terenu. Samo napred Jelena!

asdf

pre 14 godina

Zato sto si sa lakocom preslisala aktuelnu broj 1
Zato sto jedina imas pozitivan skor sa sestrama Vilijams
Zato sto redovno pobedjujes ruske teniserke
Zato sto si najveci borac na Wta turu
Zato sto u sezoni odigras najvise turnira od teniserki iz vrha
Zato sto si nasmejana i kad izgubis mec
Zato sto bi za reprezentaciju igrala i sa jednom nogom
Zato sto ces zajedno sa Anom Srbiji doneti svetsku krunu u Fed kupu
Zato sto si bila i ponovo ces biti broj 1
Zato sto ces sigurno osvojiti Gren-slem turnir
Zato sto si najbolja
I zato sto cemo uvek biti ponosni na tebe

Zoki

pre 14 godina

Extra... Znaci ova igra je ona kojom je zavrsila proslogodisnu sezonu... NEVJEROVATNO... Bez greske i sa malo brejk lopti protiv sebe... Samo se nadam da ovo nije trenutno i da ce nastaviti ovako da igra...

A ovi sa EUROSPORTA se iskljucise sa dodjele pehara i ukljucise atletiku snimak koji su prije tenisa pustili bar 5 puta... Uzas...

Bravo Jeco jos jednom... Nadam se samo da ce i Ana da proradi opet pa da to bude SAVRSENO onda...

G

pre 14 godina

Zato sto si najbolja i najjaca, ne samo od svih nasih tenisera, nego i mnogo sire...

Pozitivna energija, smejanje i uzivanje u tenisu se isplati...

Uzivanje je gledati Jelenu...

Majcek Maja

pre 14 godina

Bravo kraljice! Samo tako nastavi ,fantastican mec! Zelim ti jos mnogo,mnogo,....ovakvih trenutaka! Srecno u nastavku! JJ!!! 'Ajde!

among

pre 14 godina

JJ won Cincinnati, I just wached the match. She was playing tactically almoust pefect, and I haven't seen her move so well a long time. Amasing counterpunching, solid serve and smart ball placement... Congratulations to JJ, she was defenetly better today. And very important thing for her is that she beat 3 top 10 players in a week. I hope she continues playing like this because then, she might defend WTA points from post US open season.

asdf

pre 14 godina

Zato sto si sa lakocom preslisala aktuelnu broj 1
Zato sto jedina imas pozitivan skor sa sestrama Vilijams
Zato sto redovno pobedjujes ruske teniserke
Zato sto si najveci borac na Wta turu
Zato sto u sezoni odigras najvise turnira od teniserki iz vrha
Zato sto si nasmejana i kad izgubis mec
Zato sto bi za reprezentaciju igrala i sa jednom nogom
Zato sto ces zajedno sa Anom Srbiji doneti svetsku krunu u Fed kupu
Zato sto si bila i ponovo ces biti broj 1
Zato sto ces sigurno osvojiti Gren-slem turnir
Zato sto si najbolja
I zato sto cemo uvek biti ponosni na tebe

coolinar

pre 14 godina

A jel se secate kako ste je samo pljuvali i govorili joj da baci reket i posveti se zabavama...ccc

Da li vas je sramota imalo ???

Ja mislim da nije, vi cete uvek biti samo male gnjide i sujetni ljudi....


Ana, samo tebe cekamo jos ;)

among

pre 14 godina

JJ won Cincinnati, I just wached the match. She was playing tactically almoust pefect, and I haven't seen her move so well a long time. Amasing counterpunching, solid serve and smart ball placement... Congratulations to JJ, she was defenetly better today. And very important thing for her is that she beat 3 top 10 players in a week. I hope she continues playing like this because then, she might defend WTA points from post US open season.

Zoki

pre 14 godina

Extra... Znaci ova igra je ona kojom je zavrsila proslogodisnu sezonu... NEVJEROVATNO... Bez greske i sa malo brejk lopti protiv sebe... Samo se nadam da ovo nije trenutno i da ce nastaviti ovako da igra...

A ovi sa EUROSPORTA se iskljucise sa dodjele pehara i ukljucise atletiku snimak koji su prije tenisa pustili bar 5 puta... Uzas...

Bravo Jeco jos jednom... Nadam se samo da ce i Ana da proradi opet pa da to bude SAVRSENO onda...

WTATP Lista

pre 14 godina

Svega ovog ne bi bilo da je Jelena poslusala "dobronamerne" horske savete iz otadzbine da batali tenis i prestane da se bruka :):):)

Inace samo ovom pobedom Jelena je osvojila 350.000 dolara sto jako malo vrhunskih sportistkinja moze da zaradi tokom sezone (pa cak i karijere). Eto takav mi dragulj imamo u najelitnijem individualnom sportu, a kada je o zenskim sportu rec bez konkurencije najatraktivnijem uopste - a posle svake ozbiljnije krize spremni smo da se odricemo i nje, i Ane i Novaka... Jedna sportska nacija poput Italije, koja je do sada imala preko 30 TOP100 teniserki u istoriji (mi samo 5) tek sutra ce prvi put imati i neku TOP10 teniserku, Flaviju Panetu, i dizace je u zvezde...

Jeleni svaka cast, zelim joj da dobrim rezultatom sledece nedelje u Torontu osvoji prvo mesto u trci za tzv veliki bonus turnira US Open serije (trenutno vodi) cime bi svoju zaradu na predstojecem US Openu bukvalno duplirala (tako je npr Kim Klajsters kao prva za US Open seriju u 2005 za osvajanje samog US Opena zaradila kao da je osvojila dupli slem).

Jelena se definitivno vraca, Novak je na samoj granici da se vrati i mozda konacno "eksplodira" u Njujorku. Za Anu je izgleda malo kasno 2 nedelje pre pocetka poslednjeg slema, ali mozda vec za mesec dva i nju bismo mogli gledati na vrhunskom nivou.

Nikada ne otpisujte nase tenisere i verujte u njihov talenat!

Postovanje

pre 14 godina

Jeca ce iz ove krize izaci, jer je veliki borac i šampion.
Za zaboravne i nezahvalne, koji ne znaju da cene Jecin ogroman rad:

WTA Titule (11):
2009 - Marbella, Cincinnati
2008 - Rome, Beijing, Stuttgart, Moscow
2007 – Auckland, Charleston, Rome, Birmingham
2004 – Budapest
Finale (10):
2008 - Miami, US Open
2007 – Sydney, Den Bosch, Toronto, Beijing
2006 – Los Angeles
2005 – Dubai, Birmingham, Seoul
Polufinale (18):
2008 - Australian Open, Dubai, Indian Wells, Roland Garros, Los Angeles
2007 – Dubai, Doha, Warsaw, Strasbourg, Roland Garros, Los Angeles, Stuttgart
2006 – Strasbourg, US Open, Beijing, Guangzhou
2005 – Berlin
2004 – Linz
Titule dubl: 2006 - Birmingham (Na Li)
Titule dubl mix: 2007 – Wimbledon (Jamie Murray)

Imajte postovanja!

Azi

pre 14 godina

Najlepsi tenis od najlepse teniserke.

Samo....

"JJ nije prikazala posebno lepu igru u Sinsinatiju " kaze b92 a onda:

"Odličnu igru JJ je nastavila i u drugom setu napravivši već u prvom gemu brejk."

Cudno, kakve suprotnosti (?)
Ali OK, devojka je odigrala svoj turnir i osvojila titulu pa sad mozemo da filozofiramo......

nikol dž. femija

pre 14 godina

BILO JE MILINA GLEDATI! Bravo JJ !! Samo tako nastavi!

FANTASTIČNA,lepa i pametna igra naše Jelene Janković!

SVE čestitke! BILO JE milina gledati i njenog momka koji joj je klimanjem glave davao podršku, a i simpatično dobacivao! Lepo je videti ljude koji se vole i koji to ne kriju,a pristojni su.

TAKO MI JE drago što je naša JJ srećna.

NARAVNO DOSKOČILA JE EUROSPORTU.Morali su da je,na kraju,prenose...U FINALU JE.

Očekivano,na žalost, NISU, po ko zna koji put, PRENOSILI DODELU PEHARA.

Ne sme se dozvoliti Srbiji i Srbima da uživaju dok njihova pobednica dobija pehar,dok uživa u svojoj pobedi i dok se vijore srpske zastave na tribinama.Strašno,tužno,depresivno,nemoćni ste,kome se žaliti,šta uraditi....

Jad,beda,zlo Zapada...Kada se samo setim dodele pehara Nadalu u Barseloni 2009.-to smo gledali pola sata....

IMAMO POBEDNIKE TURNIRA ALI NAM SE NE DOZVOLJAVA DA UŽIVAMO U DODELI NJIHOVIH PEHARA,NE DOZVOLJAVA "kulturni,civilizovani Zapad koji se zalaže za jednaka prava svih"?????????

PROŠLE GODINE JJ je pobedila na 3 uzastopna turnira, a NI JEDNU DODELU NISMO GLEDALI i NI JEDNOM NISMO ČULI NJEN POZDRAVNI GOVOR.NI JEDNOM !!! Strance smo ispratili do kraja,sa sve onim fotografisanjima!

HAJDE,ako neko zna, NEKA mi kaže ZAŠTO???

dragan sm

pre 14 godina

Dok se nole šepurio u gaćama,a Ana vendrala po planininčinama Jelena je izgleda vredno radila. Jelena čestitam ti, povratila si ponos i vraćaš se tamo gde ti je mesto.

Слоба Гробар Сента

pre 14 godina

Браво Јецо, а "БРАВО" и за Јавни сервис. Баш ми је драго што не плаћам ТВ претплату (већ годинама, пошто је незаконито).
Ах, да!!! Још једном, БРАВО ЈЕЦО!!!

Srculence

pre 14 godina

Iskreno,bila sam ubedjena da ce Safina pocistiti Jelenu sa terena,ali bas sam se prijatno iznenadila.Cestitam Jeleni,bas mi je ulepsala vece,posebno posle pobede Mareja,koja me je bas razocarala.

Arch

pre 14 godina

Svaka cast JJ, uzivao sam gledajuci mec. Odavno nisam ovako mirno gledao neki njen mec i drago mi je sto se vratila pred US Open. Ima igru i u dobroj je formi i konacno uziva na terenu. Samo napred Jelena!

Andrea L.

pre 14 godina

Bravo Jelena! Prvo si pobedila top 10 igracicu (no.9), zatim top 5(no.4) i na kraju kao jagoda na slagu No.1 igracicu!

A oni koji ce sada da lupaju kako ovo nije veliki turnir, neka se samo sete koga je sve JJ pobedila. Bravo! Volela bih da i Ana krene njenim stopama...

G

pre 14 godina

Zato sto si najbolja i najjaca, ne samo od svih nasih tenisera, nego i mnogo sire...

Pozitivna energija, smejanje i uzivanje u tenisu se isplati...

Uzivanje je gledati Jelenu...

Markus 1

pre 14 godina

Sve čestitke Jeleni na novoj tituli. Nadam se da su se bar malo postideli oni koji su i nju i ostale naše tenisere na ovim stranicama slali u penziju i poučavali da se udaju, bave manekenstvom i kreiranjem toaleta - onaj ko može da pobedi prvu igračicu sveta, ma koliko da je indisponirana, u dva seta ima pravo i da se od svog sporta umori, i da mu se jede čokolada, i da ima lošu sezobu, i da dubi na trepavicama ako hoće. Jer niko sem nje ne zna koliko se u sve to investirala i kroz šta prolazi na terenu, pa ga ni njen poraz ili loša sezona ne mogu boleti više nego nju. Umesto kritika, treba da smo srećni što ovako neugledni ipak imamo nekoga da nam s vremena na vreme priušti i ovakve radosti.

trifke

pre 14 godina

kad pogledas nase teniserke i uporedis sa ostalim iz svetskog vrha komotne mozes reci da sem ane i jelene ostatak moze komotno da se prikljuci ATP-u. Mozda nisu najkvalitetnije ali su definitvno jedne od najlepsih teniserki.

Bravo Jeco

LANe

pre 14 godina

"JJ nije pokazala posebno lepu igru u Sinsinatiju..."
Ovaj ko je pisao ovaj tekst nije normalan.
Jelena je prikazala odlicnu igru,kao prosle jeseni i zasluzeno dosla do titule.
Prvo gledajte mec pa onda pisite takve nebuloze!!!

pravoslavac

pre 14 godina

Drveni krst oko vrata. Nemanjića grb na zastavi. Mladjan u publici. Još da se presvukla pa da kažem savršen dan za Srbiju.No ovako je perfektan.

AleksandarM

pre 14 godina

Velicanstvena pobeda. Ono cime je JJ dominirala imaju samo veliki i najveci, psiholosku stabilnost i veliku zelju da istraje do kraja i pobedi. Njena pobeda je i velika moralna inekcija i za Anu. Neka ovo bude samo pocetak povratka na tron. B R A V O O O O O!

Majcek Maja

pre 14 godina

Bravo kraljice! Samo tako nastavi ,fantastican mec! Zelim ti jos mnogo,mnogo,....ovakvih trenutaka! Srecno u nastavku! JJ!!! 'Ajde!

Ana

pre 14 godina

Vidim ja opet cemo mi ispred Skupstine da pravimo docek!!!A tamo Jeca sa peharima u Sinsinatiju ,Torontu (moze a ne mora) i Us Openu (pod obavezno)!!!Pa sta cete kad nam se osladilo!!!Vaterpoliste,plivace i kosarkase ne mozemo opet da docekujemo dosta im je jednom-znaci sad su na redu teniseri tj.Jeca....A moze i Nole...

Zemunac

pre 14 godina

Bravo Jelena. Od srca ti čestitam 11-i trofej!

Kada je 1. juna ove godine JJ izgubila od Sorane Kirstee na RG, u poplavi napada, nerazuma i nemilosrdne kritike, jedan njen iskreni navijač, @Turinac, sa setom se priseća vremena kad je dobro igrala i pita se da li će se to vratiti...

I opet će, ne brini druže - odgovorio sam mu.

Jel vidiš druže, došlo je to vreme. Naša lepotica bila je samo malo duže uspavana. Oni koji je poštuju i veruju u nju, znali su da će se ona prenuti iz tog sna. Odavno znamo da je Jelena borac i da ne odustaje tek tako...

Bojan

pre 14 godina

bravo jeckaaaa care, uzivao sam gledajuci kako si prosto ubijala tu lopticu.
ista igra koja te je krasila prosle godine kada si osvojima tri turnira za redom.
samo tako nastavi i uospte ne sumnjam u tebe!!!!
SVAKA CAST JOS JEDNOM...

Prince

pre 14 godina

LJudi Jeca je dala 3 asa!!! Salu na stranu,odlicna igra moje miljenice i ako budem imao prilike da je vidim uzivo kunem se zaprosicu je...

Ivan Nis

pre 14 godina

Veliki povratak srpske kraljice belog sporta. Ono sto me posebno raduje jeste ogroman napredak u igri, snazni udarci bez obzira da li se radi o bekendu ili forhendu. Naravno tu je i Jecino srce... Jeco uzivaj malo na sledecem turniru, a onda dolazi ono sto najvise zelis, PRVI GS!!!

strucnjak

pre 14 godina

Ma bolje ti Jeco idi u manekene,vidis da te nece tenis...mada mozes i u soping....Biraj...Mislim stvarno koji je uspeh pobediti Safinu???ajde molim te...

Krivokapic

pre 14 godina

Jelena odavno ovako dobro nije igrala. Izgleda da se vraca u staru formu. Turnir u Torontu ce to najbolje da pokaze. Nadam se da ce Ana da popravi svoju formu do US opena.

Nina

pre 14 godina

Nema sta,svaka cast!!! Na ovom turniru si pobedila tri igracice iz top 10,ukljucujuci i,navodno najbolju,safinu!!! hvala ti jeco na ovim pobedama,uzivali smo gledajuci te kako se vracas na velika vrata...Sada bi mogao Toronto,pa US Open...Polako,polako pa da nam se vratis bar u top 3...sve najbolje!!!

Jovana__

pre 14 godina

Bravoo Jecoooo!!! :))))) Samo,nije u redu da RTS ne prenosi finale,ali dobro.....Tu je bio Eurosport! :)))))) Jos jednom,bravooooo!!!! Samo tako nastavi!!!! :)))

teniser

pre 14 godina

JJ - svaka cast!! Jelena Jankovic, A TRUE CHAMPION!!! Da zanemarimo cinjenice I brojke u vezi ovog meca, meni se samo svidelo sto Jelena konacno igra rastereceno i vidi se da uziva na terenu, a ne kao u prvoj polovini godine, kada se bas mucila...

JJ, srecno u Torontu, i nastavi da meljes protivnice u Kanadi. Bilo bi lepo sada da se revansiras Peti Snider za onaj poraz u 1/4 finalu Madrida... A, ako ovi iz WTA tour-a nesto ne zeznu, od danas bi trebalo da si na 4 mestu WTA liste..

Srecno!!

Misirlou

pre 14 godina

Agresivna,mudra,zrela,u stilu najvecih sampionki ove igre,jednostavno briljantna Jelena Jankovic. Ovako da je igrala na GS-ma , imala bi ih do sada minimum bar deset do sada, mada osvojiti turnir iz premijer kategorije mogu samo velike sampionke.

mlatko

pre 14 godina

Bravo Jeco!

Neocekivana pobeda ali dugo ocekivani povratak JJ i njene igre koju svi volimo.

Sad je vreme da za osvajanje Grand Slam-a!

Miskokv

pre 14 godina

Bravo jeco,sve se moze,naravno ako se zeli,da je manekenka AI zelela odavno bi prevazisla krizu.Nadam se da ces zadrzati taj nivo igre i opet se vratiti na br1.

Bobojjfan

pre 14 godina

Dosla,videla,pobedila!!!!

Hvala ti Jelena za ovaj veliki uspeh i sto si me(nas) mnogo obradovala i hvala svim istinskim navijacima i postovaocima tenisa koji su svo ovo vreme verovali u nju...nije nas bilo puno ali danas ce 95% pljuvaca da cestita i prica kako su znali da ce pobediti,kako je kraljica i sl...a sto tako nisu pricali i prije 10 dana?! jos jednom sve cestitke Jeleni!!! Dobrodosla nazad kraljice!!!

Kol

pre 14 godina

Bravo Jelena ne znam sta ti bi ove nedelje ali podseca na kraj 2008 kada si bila najbolja i kada te prakticno niko nije mogao pobediti! Puno srece na sledecim turnirima!

marija v.

pre 14 godina

BRAVO, JECO!!! CESTITAM!!! Pokazala si nam kako treba da igra No1, podsetila nas na ono cime si nas radovala pre nekoliko meseci!
Nastavi na isti nacin.

Trebinje RS

pre 14 godina

Gledam ja tako nasu Jecu u starom dobrom izdanju,uzivam.Ona presrecna,ja presrecan.Kad zavrsi,i onako gledam kanale,kad gledam koncert Parnog Valjka jedne od mojih omiljenih grupa,i odvijem do kraja da komsije ne spavaju.Za srecu nam nisu potrebni milioni.Zlatni dani Srpskog sporta.Poz iz RS

Black Hawks

pre 14 godina

Bar ona da osvoji nesto...Djokovic i Ana zive od kratke stare slave...Ana uskoro pada spod 20 mesta. Ipak je to njena realnost nakon svega sto se oko nje desava u posledjih godinu dana...Istina je bolna ali je ipak istina.

Borbena

pre 14 godina

Evo novih 5 minuta za Jelenu, Srpsku himnu da se cuje, ponosom i veseljem da nas obraduje!

Svaka cast kraljice! Pred polufinale sam bila ubedjena da je titula tvoja. Dugo smo je cekali i mi, tvoji navijaci!

Svaka cast, idemo dalje!

MRKSONI

pre 14 godina

Svaka cast Jeco.Pokazala si da imas kvalitet kad hoces da igras.Nadam se da je ovo pocetak tvoje igre i dobrih rezultata.Mozes ti to.Verujem u tebe.

Predo

pre 14 godina

Prvo cestitke na pobjedi na velikom turniru u velikom stilu. Moram priznati da je ovo je bilo veliko iznenadjenje i za mene, a i niko od poznavalaca tenisa nije je svrstavao u favorite ovog turnira. Kada je vec dosla u finale, ocekivao sam pobjedu protiv prilicno nestabilne Safine, ali ne ovako dominantnu. Malo koja igra je vezana sa mentalnim stanjem kao tenis. Sve sto je pokazala juce, znala je i prije nekoliko mjeseci, ali kao da je postojala mentalna blokada, koja je uklonjena tokom ovog turnira. Da budem iskren, nisam vjerovao da se moze jos jednom vratiti i osvojiti ovako veliki turnir. Dobro je sto je ostala uz Sanceza i nije njega okrivila za pad forme. Izgledalo je kao da je priprema za ovu sezonu bila pogresna. Mozda i jest, jer je radeci na snazi, izgubila na brzini. Ono sinoc je bilo fantasticno. A Safina ce vjerovatno zavrsiti kao igracica sa najvise izgubljenih finala. Koja mentalna blokada! Interesantno! Ali, ovaj put je bila stvarno i nadigrana. Ajde da se nadamo da ovo nije bio samo bljesak bivse broj 1, nego nagovjestaj neceg velikog - US Opena.

čika Velja

pre 14 godina

Priznajem da sam sumnjao u tebe, O P R O S T I ! Čak sam hteo posle Bolta da ugasim TV, kakav bi to propust bio. Naterati Safinu na suze, NEPROCENJIVO! p.s. Ana, nateraj me da i tebe molim za oproštaj! Srećno, za obe!

Vladan R

pre 14 godina

@ GoranJelena

Ma nije samo Dinara , sve tenisreke na turniru u Sinsinatiju su joj "darovale" pobedu a isto tako su joj "darovale" i prvo mesto na WTA listi prosle godina a mozda se spremaju i da joj "daruju" i US open. Boze moj kakave sve psihopate imaju smelosti da ostavljaju komentare. Nego po recniku bih rekao da je to komentar nekog nam bivseg brata a sada pakasnog zapadnog susjeda, pa me apsolutno ne iznenadjuje "objektivnost" komentara. Zamolio bih zato sve slicne, da nas bar na ovim nasim sajtovima, ne maltretiraju svojom zlobom i pakoscu.

Mikili

pre 14 godina

DUŠICA MOJA
Neka ti ceo život bude kao jučerašnji dan!
Bila si nedodirljiva za protivnicu jer je sreća lebdela svuda oko tebe, od terena preko tvoje lože sve do Beograda.
Uživaj Malena

Space Jam

pre 14 godina

"Dame, vreme je da se zabrinete, US Open se približava a JJ ulazi u formu", rekao je komentator na kraju meča. Ja bih još dodao: Igra JJ u ovom meču me je podsetila na igru Monike Seleš, kada su njene protivnice posle poraza izgledale kao samlevene u mašini za meso. Eto upravo tako je izgledala Safina na kraju meča.

Boje su bitne, a nijanse?

pre 14 godina

B92: JJ nije prikazala posebno lepu igru u Sinsinatiju ali je bila bolja od rivalke u svim elementima..“

JA: ali je pobeda posebno lepa i korisna!

B92-13.avgust: Iako je srpska teniserka dobro počela meč. napravivši brejk već u prvom gemu.. Cinkova je uspela da se odbrani i da prvi set odvede u taj brejk koji joj je pripao rezultatom 8:6..,
srpska teniserka je još bolje počela drugi set i povela sa 3:0.... Cinkova je napravila brejk i obezbedila plasman u narednu rundu..
Srpska teniserka Ana Ivanović eliminsana je u drugom kolu turnira u Sinsinatiju od Mađarice Melinde Cink sa 7:6(8:6), 7:5.
JA: Kad je u pitanju redakcijska miljenica i teški poraz bivše broj 1 i osvajačice GS, može se sa stilom opisati kao posebno lepa igra...

Jednak stav i objektivnost prema obe naše devojke je deprimirajuće očigledan.

Marko-washingtonDC

pre 14 godina

Sve cestitke za JJ , dominacija suvog znanja. Sta vredi besumucno udaranje po lopti pa gde padne. Safina uz svu pomoc ovog Hrvosa igra samo da je sto jace cimne. Ne bih se slozio da je JJ ovde skinula smao tri igracice iz top 10 jer po mom misljenju kako je preslisala Zibil Bamer koja je dan pre toga pocistila Serenu to ej kao da je Serena otisla na biciklici.....imala je i srece sto ej ispala dan ranije. Nije pokazala neku igru? Komentator je smesan , ovo je JJ iz najboljih dana i neko ko definitivno pretenduje da uzme US open jer igra bolje trenutno nego prosle sezone. Ona bi danas trebalo da postane igracica br 4 sa malom razlikom na br 3 i sto je anjbitniej penje se u trci i sada bi trebalo da uz ovakve partije Doha postane realnost. Sve najbolje Jeleni u nastavku sezone i karijere uz zelje da se Ana i Nole probude jer su svakako svetski krem. Napred nasi i puno srece

Ana Fistpumpović

pre 14 godina

E stvarno, ne treba dozvoliti da teniske neznalice komentarišu igru naše JJ. Jelena je igrala fantastično i tačka!!! Idemo dalje :))).

Bole, Malme

pre 14 godina

@ zemunac, WTATP lista,
Hvala vam na lepim komentarima.
@ Nikol Dz. Femija
Nikol, hvala ti sto primecujes i te "sitnice" koje mnogo znace. Eurosport je teror, ali hteli smo u Evropu, evo nam je. A u istom paketu bi mogli da govorimo i o nacionalnoj televiziji, pogotovo o njenom satelitskom programu koji su prinudjeni da gledaju oni koji su van zemlje (ukljucivo i mene).
Taj satelitski program se svojski trudi da otera sto vise gledalaca. Umesto da prenosi dogadjaje koji nam greju srca, oni prenose neke SLAGALICE, SVADBE i slican krs koga bi se postidela svaka pristojna lokalna televizija. Moja deca to vise i ne gledaju i cude se sto ja placem dok buljim u neke kvizove od pre 50 godina. Deca misle da me ubi nostalgija, i ne znaju da placem od muke.

ofk

pre 14 godina

Najzad je i jeca uzela ''ONO'' dosta je igrala na suvo i nervirala se,gubila snagu i trpela bolove...a ovako ide kao podmazano a neprovaljivoje

Rale

pre 14 godina

Ljudi, niko ne pominje taktiku koja je bila SAVRSENA...kroz malenu salu bih se usudio Jecu nazvati... JELENA VUJOSEVIC.....

Svaka cast lepotice....
(gorrm, 17. avgust 2009 06:43)

Tacno to!
Uz dobar servis (iznenadjujuce), takticki je rasturila Safinu.
One setnje levo desno su je ubile.
Zatim fenomenalno zvanje doktora kad je malo pala u drugom setu (Safina je zvala trenera pre toga), cisto da razbije Safinin ritam. Ma ceo mec fenomenalno odigran.

baston pg

pre 14 godina

Taktički izvaredno odigran meč! Mislim kada bi u svakom meču malo više rizikovala, tj. gađala više linije i forsirala napadačku igru da rezultati ne bi izostali. Vrlo je važno da je našla formu pred Us open jer brani veliki broj bodova (finale). Nadam se da u Montrealu može da ponovi bar 80% igre iz Sinsinatija. PS. Dopao mi se krst na grudima. OVIM POBEĐUJ!

gorrm

pre 14 godina

Ljudi, niko ne pominje taktiku koja je bila SAVRSENA...kroz malenu salu bih se usudio Jecu nazvati... JELENA VUJOSEVIC.....

Svaka cast lepotice....

srki

pre 14 godina

Tijanicu, necu ti ni nadalje placati pretplatu jer ne prenosis WTA meceve. Verane Maticu daj leba ti uvedi B-92 sport pa da nam konacno prestanu muke jer od ovog javnog kupleraja nememo nikakve vajde.Hvala sto ce te ovo objaviti jer na hiljade gradjana ovako isto misli.

Ana HN

pre 14 godina

Za Jecu - DIVLJENJE.

Možda bi i ona naša Ana umesto da trči po škotskim brdima trebalo da nađe nekog vaterpolistu...:) Domaćeg. pa srpskog il crnogorskog svejedno.

vuki

pre 14 godina

Ko je najbolji - Jelena Jankovic!!! Kako mi je drago da nema onih bolesnih ljudi takozvanih pljuvaca! Sigurno se iskidase od pakosti i nemoce nakon ove divne, a za njih jako tuzne vesti! Samo nek se kidaju, a JJ neka pobedjuje! Bravo carice1! Moj duboki naklon!

Ana Dabovic

pre 14 godina

Znala sam ja da ce JJ da zablista u finalu, kada je vec stigla do njega...ali ipak sa druge strane je bila Safina koja od pocetka godine igra odlicno pa ipak nisam bila sigurna u Jeleninu pobedu... Ovo je za pamet onima koji su lupali kojesta. JJ ima tezak zreb na narednom turniru ali otom-potom nigde se ne zuri, jedna po jedna po dokle stigne nije bitno(jer je na ovom turniru pokazala sta zna)! Bas mi je drago sto je vecina komentara (za sada ih ima 78) pozitivna - izgleda da nam se nacija popravlja :)!

P.S."najveci bludnik grada Cikaga" - srecan rodjendan :)

tomas

pre 14 godina

Ovo je neverovatno dobra, neverovatno iznenadjujuća i neverovatno FANTASTIČNA igra Jelene Janković!
Gledao sam je i sinoć kada je igrala veoma dobro, ali (srećom samo povremeno) i neobjašnjivo loše i u dramatičnom meču pobedila bolje plasiranu Dementijevu.
Navijam za Anu ali ništa manje mi je draga i Jelena. Ipak, pošto svi naši teniseri ove godine igraju bez velikog uspeha, ova pobeda Jelene, motivisaće i Novaka i Anu, kao i sve ostale tenisere Srbije da se što više potrude da počnu da igraju značajniju ulogu u svetskom tenisu. Hvala, Jeco, za ovu i za sve ranije tvoje pobede koje su u u boljem svetlu prikazale Srbiju u svetu. Ti si naša heroina!

Azi

pre 14 godina

Posto veliki Eurosport nije hteo da prenosi dodelu titule nasoj Jeleni ukljucio sam se, malo sa zakasnjenjem na atdhe.net i uspeo da vidim predivan intervju sa troje komentatora i Jelenom koja je bila presrecna, pra va mala pricalica....Njen osmeh im je nedostajao, kazu, stvorili im je probleme za USO jer pored Vilijamsovih, Safine, Dementijeve, Klajstersove i evo i nje u toj konkurenciji. Pa sta cete bolje nego kad joj odaju tako veliko priznanje.

`ajde Jelena srzi se svoje taktike, budi opustena i srecna, ne misli na onaj "prokleti" GS. Bila si predivna nocas. Ko bi rekao posle 3 sata i 15 minuta borbe protiv Dementijeve samo 18 sati pre ovog meca i to protiv protivnice koja je svoj poslednji mec zavrsila valjda samo za sat vremena i to 28 sati pre izlaska na susret sa tobom.

Najbolja si kad to hoces! I najveca!

Sonja Lukic

pre 14 godina

Bravo JJ.Kada normalno jedes, treniras , smejes se i srecna si onda uspeh ne izostaje.Sigurno si to ustanovila i sada ce sve biti lakse.
Uspesnost u svemu je vrlo vazna stvar za odlicnog sportist.
Jelenina pobeda nije nikakvo oduvavanje protivnika.Protivnik se ceni i uvazava a ne oduvava, kako to ovde neko napisa , sto je neprimereno.
Konstantnost u podvizima je vrlo bitna a verujem da ces se i o tome pozabaviti. Ako u svim serijama turnira istrajes i budes u vrhu ti si odlicana teniserka.
ISTRAJNOST I KONSTANTNOST su najbitnili uz LJUBAV.
SRECNO na ostalim turnirima.

mira

pre 14 godina

Gde ste sad pljuvaci??Sreca da su nasi sportisti bolji ljudi nego sto mi kao narod zasluzujemo...Volimo te kadsi na vrhu i na dnu..jer ti si uvek velika

Peko Dapčević

pre 14 godina

Bravo Jelena, poslije vaterpolista još jedan lijepi sportski wekend. Za javni servis Srbije još jedan put sram vas bilo nema prenosa po ko zna koji put. Ništa novo Svjetsko prvenstvo u vaterpolu iz Rima sa komentatorima iz studija a Jelenu naš ponos moramo gledati preko Eurosporta.

Radan Dragutin

pre 14 godina

Jelena, čestitam! I kada si bila u krizi, kada su Te mnogi otpisivali - bio sam na Tvojoj stran. Isto tako očekujem od Novaka i Ane. Nema situacije u kojoj bih se odrekao vas. Zato, srećno!

DoktorHaus

pre 14 godina

Eto, vidi se šta znači trening. Da se šetkala po Škotskoj sa dečkom i reklamirala Rolekse (kao naša druga teniserka) ispala bi odavno iz takmičenja. Uostalom, šta će Ani više tenis? Zaradila je dosta, prelepa je i poznata dovoljno da udobno živi od reklamiranja koječega...

JJ

pre 14 godina

SVAKA CAST!!! Nadam se da se vraca u sampionsku formu. moram da se vratim na komentar br. 5. ti si bar mogao da gledas prenos, a sta smo mogli mi koji ne mozemo, da gledamo na teletexu b92 koji je rezultat. Stvarno sramota sto ovako velike uspehe ne prenosi neka nacionalna televizija. jos Jednom sve cestitke nasoj Jeci!!!!!!!!!!!!

Wogy

pre 14 godina

Briljantan uspeh. Jelena je ovom pobedom dokazala da pripadi plejadi vrhunskih Teniserki na WTA...zaista nije lako pobediti 3 Teniserke koje pripadaju u prvih 10 na WTA listi. Nadam se i skorom povratku bar u prve tri na WTA sto svakako vise nego zasluzuje. Hvala za sve radosti i za nas koji smo i suvise daleko (Australija) ali smo srcem uvek u blizini.

MM

pre 14 godina

Bravo Jeco! Safina je potucena veoma dobrog igrom nase Jece!
Konacno je neko od nasih u singlu osvojio masters. Nadam se da ce ponovo stvoriti atmosfera gde ce jedni drugima biti podsticaj na jos bolje rezultate!

vladan Drmanic

pre 14 godina

Naisao sam jos pre neki dan da se Jeca u jesen vraca u formu,i da moze doci opet na pozicuju broj 1,Bravo Jelo!Ponosni su Srbi na tebe ma gde da si,ti si nasa uzdanica!

STOP MONOPOLU!

pre 14 godina

BRAVO JECO! EUROSPORT NAS MALTRETIRA!!!! Otkupi prenos za meceve WTA Tour-a, onda ih ne prenosi! na netu jedva mozes da ulovis polufinale, jel jelte oni imaju pravo prenosa!
Dodele pehara im naravno ne pada na pamet da prenose, jer ako su mogli da se ukljuce u sinocno finale za 20 minuta zakasnjenja, sto bi se mucili da prenose zavrsnu ceremoniju!
A posebna je prica sto komentator eurosporta USTA NE ZATVARA, ni 10 sekundi mira nije imao duz celog meca, a taj isti mir nismo imali ni mi posmatraci od njegovog glasa! Mogao bi malo da pogleda kako to rade njegove inostrane kolege, jer stvarno nema potrebe 15 puta u toku meca da nam bukvalno CRTA zreb za sl. nedelju, nismo toliko retardirani!

Nebojsha

pre 14 godina

Nije da nas je iznenadila nego sam danas znao da pobedjuje kad sam juce video onu pobedu protiv Dementijeve. Svaka ti cast JJ. i daj boze da opet pocnes da gazis, najzad za sve pljuvace i osvojis Grand Slam i pokazes svima da si carica.

Milica

pre 14 godina

Svaka čast Jeco...Kada smo najmanje očekivali ti si nam donijela novu titulu...Ovo je definitivno igra koja te prije krasila...Još samo da nam se i ostali probude.Ovo je "strašno"ljeto za naš sport!!!!

zelena trava

pre 14 godina

Najvise od svega sto je prikazala Jelena (koncentracija raste iz meca u mec, bolji servis, kretanje, odlicno predvidjanje gde ce loptica pasti) ohrabruju me oni duboki i precizni udarci kojima se protivnice najbolje kontrolisu. Takve udarce je konstantno prikazivala 2007. godine, kad je igrala najbolji tenis.
JJ je ovim u vodstvu u US open seriji, smesi se velika pobeda.

puf Pomozite eSrbiji: http://www.erepublik.com/en/referrer/ivicaSR

pre 14 godina

E neka si vala... Aj da se i ova druga vrati kakva je bila pa da opet biju za prvo mesto, al' samo one :)))

smiley face

pre 14 godina

I tako se najlepsi osmeh zenskog tenisa ponovo vraca u sam svetski vrh... =)
Cestitam Jecka na tituli, hvala ti na radosti, i samo tako nastavi i dalje :DDD

sssss

pre 14 godina

ajde jelena jos konacno da uzmes prvu grend slem titulu i sve na mjestu.
jelena se sasvim dobro drzi u vrhu za razliku od ane koja po meni vise nema sta da trazi medju najboljim teniserkama...

Predrag

pre 14 godina

Nisam nikad gledao kako Jelena ovako dobro igra, ali nikad gori tenis u finalu nisam video. Yenski tenis u nikad goroj krizi. Safina broj 1. Jelena osvojila turnir, stvarno svasta!

strucnjak

pre 14 godina

Ma bolje ti Jeco idi u manekene,vidis da te nece tenis...mada mozes i u soping....Biraj...Mislim stvarno koji je uspeh pobediti Safinu???ajde molim te...

Black Hawks

pre 14 godina

Bar ona da osvoji nesto...Djokovic i Ana zive od kratke stare slave...Ana uskoro pada spod 20 mesta. Ipak je to njena realnost nakon svega sto se oko nje desava u posledjih godinu dana...Istina je bolna ali je ipak istina.

ofk

pre 14 godina

Najzad je i jeca uzela ''ONO'' dosta je igrala na suvo i nervirala se,gubila snagu i trpela bolove...a ovako ide kao podmazano a neprovaljivoje

Miskokv

pre 14 godina

Bravo jeco,sve se moze,naravno ako se zeli,da je manekenka AI zelela odavno bi prevazisla krizu.Nadam se da ces zadrzati taj nivo igre i opet se vratiti na br1.

dragan sm

pre 14 godina

Dok se nole šepurio u gaćama,a Ana vendrala po planininčinama Jelena je izgleda vredno radila. Jelena čestitam ti, povratila si ponos i vraćaš se tamo gde ti je mesto.

asdf

pre 14 godina

Zato sto si sa lakocom preslisala aktuelnu broj 1
Zato sto jedina imas pozitivan skor sa sestrama Vilijams
Zato sto redovno pobedjujes ruske teniserke
Zato sto si najveci borac na Wta turu
Zato sto u sezoni odigras najvise turnira od teniserki iz vrha
Zato sto si nasmejana i kad izgubis mec
Zato sto bi za reprezentaciju igrala i sa jednom nogom
Zato sto ces zajedno sa Anom Srbiji doneti svetsku krunu u Fed kupu
Zato sto si bila i ponovo ces biti broj 1
Zato sto ces sigurno osvojiti Gren-slem turnir
Zato sto si najbolja
I zato sto cemo uvek biti ponosni na tebe

coolinar

pre 14 godina

A jel se secate kako ste je samo pljuvali i govorili joj da baci reket i posveti se zabavama...ccc

Da li vas je sramota imalo ???

Ja mislim da nije, vi cete uvek biti samo male gnjide i sujetni ljudi....


Ana, samo tebe cekamo jos ;)

Predrag

pre 14 godina

Nisam nikad gledao kako Jelena ovako dobro igra, ali nikad gori tenis u finalu nisam video. Yenski tenis u nikad goroj krizi. Safina broj 1. Jelena osvojila turnir, stvarno svasta!

nikol dž. femija

pre 14 godina

BILO JE MILINA GLEDATI! Bravo JJ !! Samo tako nastavi!

FANTASTIČNA,lepa i pametna igra naše Jelene Janković!

SVE čestitke! BILO JE milina gledati i njenog momka koji joj je klimanjem glave davao podršku, a i simpatično dobacivao! Lepo je videti ljude koji se vole i koji to ne kriju,a pristojni su.

TAKO MI JE drago što je naša JJ srećna.

NARAVNO DOSKOČILA JE EUROSPORTU.Morali su da je,na kraju,prenose...U FINALU JE.

Očekivano,na žalost, NISU, po ko zna koji put, PRENOSILI DODELU PEHARA.

Ne sme se dozvoliti Srbiji i Srbima da uživaju dok njihova pobednica dobija pehar,dok uživa u svojoj pobedi i dok se vijore srpske zastave na tribinama.Strašno,tužno,depresivno,nemoćni ste,kome se žaliti,šta uraditi....

Jad,beda,zlo Zapada...Kada se samo setim dodele pehara Nadalu u Barseloni 2009.-to smo gledali pola sata....

IMAMO POBEDNIKE TURNIRA ALI NAM SE NE DOZVOLJAVA DA UŽIVAMO U DODELI NJIHOVIH PEHARA,NE DOZVOLJAVA "kulturni,civilizovani Zapad koji se zalaže za jednaka prava svih"?????????

PROŠLE GODINE JJ je pobedila na 3 uzastopna turnira, a NI JEDNU DODELU NISMO GLEDALI i NI JEDNOM NISMO ČULI NJEN POZDRAVNI GOVOR.NI JEDNOM !!! Strance smo ispratili do kraja,sa sve onim fotografisanjima!

HAJDE,ako neko zna, NEKA mi kaže ZAŠTO???

pravoslavac

pre 14 godina

Drveni krst oko vrata. Nemanjića grb na zastavi. Mladjan u publici. Još da se presvukla pa da kažem savršen dan za Srbiju.No ovako je perfektan.

Zoki

pre 14 godina

Extra... Znaci ova igra je ona kojom je zavrsila proslogodisnu sezonu... NEVJEROVATNO... Bez greske i sa malo brejk lopti protiv sebe... Samo se nadam da ovo nije trenutno i da ce nastaviti ovako da igra...

A ovi sa EUROSPORTA se iskljucise sa dodjele pehara i ukljucise atletiku snimak koji su prije tenisa pustili bar 5 puta... Uzas...

Bravo Jeco jos jednom... Nadam se samo da ce i Ana da proradi opet pa da to bude SAVRSENO onda...

Слоба Гробар Сента

pre 14 godina

Браво Јецо, а "БРАВО" и за Јавни сервис. Баш ми је драго што не плаћам ТВ претплату (већ годинама, пошто је незаконито).
Ах, да!!! Још једном, БРАВО ЈЕЦО!!!

DoktorHaus

pre 14 godina

Eto, vidi se šta znači trening. Da se šetkala po Škotskoj sa dečkom i reklamirala Rolekse (kao naša druga teniserka) ispala bi odavno iz takmičenja. Uostalom, šta će Ani više tenis? Zaradila je dosta, prelepa je i poznata dovoljno da udobno živi od reklamiranja koječega...

trifke

pre 14 godina

kad pogledas nase teniserke i uporedis sa ostalim iz svetskog vrha komotne mozes reci da sem ane i jelene ostatak moze komotno da se prikljuci ATP-u. Mozda nisu najkvalitetnije ali su definitvno jedne od najlepsih teniserki.

Bravo Jeco

Azi

pre 14 godina

Najlepsi tenis od najlepse teniserke.

Samo....

"JJ nije prikazala posebno lepu igru u Sinsinatiju " kaze b92 a onda:

"Odličnu igru JJ je nastavila i u drugom setu napravivši već u prvom gemu brejk."

Cudno, kakve suprotnosti (?)
Ali OK, devojka je odigrala svoj turnir i osvojila titulu pa sad mozemo da filozofiramo......

among

pre 14 godina

JJ won Cincinnati, I just wached the match. She was playing tactically almoust pefect, and I haven't seen her move so well a long time. Amasing counterpunching, solid serve and smart ball placement... Congratulations to JJ, she was defenetly better today. And very important thing for her is that she beat 3 top 10 players in a week. I hope she continues playing like this because then, she might defend WTA points from post US open season.

G

pre 14 godina

Zato sto si najbolja i najjaca, ne samo od svih nasih tenisera, nego i mnogo sire...

Pozitivna energija, smejanje i uzivanje u tenisu se isplati...

Uzivanje je gledati Jelenu...

Majcek Maja

pre 14 godina

Bravo kraljice! Samo tako nastavi ,fantastican mec! Zelim ti jos mnogo,mnogo,....ovakvih trenutaka! Srecno u nastavku! JJ!!! 'Ajde!

Ana

pre 14 godina

Vidim ja opet cemo mi ispred Skupstine da pravimo docek!!!A tamo Jeca sa peharima u Sinsinatiju ,Torontu (moze a ne mora) i Us Openu (pod obavezno)!!!Pa sta cete kad nam se osladilo!!!Vaterpoliste,plivace i kosarkase ne mozemo opet da docekujemo dosta im je jednom-znaci sad su na redu teniseri tj.Jeca....A moze i Nole...

AleksandarM

pre 14 godina

Velicanstvena pobeda. Ono cime je JJ dominirala imaju samo veliki i najveci, psiholosku stabilnost i veliku zelju da istraje do kraja i pobedi. Njena pobeda je i velika moralna inekcija i za Anu. Neka ovo bude samo pocetak povratka na tron. B R A V O O O O O!

Srculence

pre 14 godina

Iskreno,bila sam ubedjena da ce Safina pocistiti Jelenu sa terena,ali bas sam se prijatno iznenadila.Cestitam Jeleni,bas mi je ulepsala vece,posebno posle pobede Mareja,koja me je bas razocarala.

Arch

pre 14 godina

Svaka cast JJ, uzivao sam gledajuci mec. Odavno nisam ovako mirno gledao neki njen mec i drago mi je sto se vratila pred US Open. Ima igru i u dobroj je formi i konacno uziva na terenu. Samo napred Jelena!

Bojan

pre 14 godina

bravo jeckaaaa care, uzivao sam gledajuci kako si prosto ubijala tu lopticu.
ista igra koja te je krasila prosle godine kada si osvojima tri turnira za redom.
samo tako nastavi i uospte ne sumnjam u tebe!!!!
SVAKA CAST JOS JEDNOM...

Misirlou

pre 14 godina

Agresivna,mudra,zrela,u stilu najvecih sampionki ove igre,jednostavno briljantna Jelena Jankovic. Ovako da je igrala na GS-ma , imala bi ih do sada minimum bar deset do sada, mada osvojiti turnir iz premijer kategorije mogu samo velike sampionke.

Zemunac

pre 14 godina

Bravo Jelena. Od srca ti čestitam 11-i trofej!

Kada je 1. juna ove godine JJ izgubila od Sorane Kirstee na RG, u poplavi napada, nerazuma i nemilosrdne kritike, jedan njen iskreni navijač, @Turinac, sa setom se priseća vremena kad je dobro igrala i pita se da li će se to vratiti...

I opet će, ne brini druže - odgovorio sam mu.

Jel vidiš druže, došlo je to vreme. Naša lepotica bila je samo malo duže uspavana. Oni koji je poštuju i veruju u nju, znali su da će se ona prenuti iz tog sna. Odavno znamo da je Jelena borac i da ne odustaje tek tako...

srki

pre 14 godina

Tijanicu, necu ti ni nadalje placati pretplatu jer ne prenosis WTA meceve. Verane Maticu daj leba ti uvedi B-92 sport pa da nam konacno prestanu muke jer od ovog javnog kupleraja nememo nikakve vajde.Hvala sto ce te ovo objaviti jer na hiljade gradjana ovako isto misli.

Krivokapic

pre 14 godina

Jelena odavno ovako dobro nije igrala. Izgleda da se vraca u staru formu. Turnir u Torontu ce to najbolje da pokaze. Nadam se da ce Ana da popravi svoju formu do US opena.

Andrea L.

pre 14 godina

Bravo Jelena! Prvo si pobedila top 10 igracicu (no.9), zatim top 5(no.4) i na kraju kao jagoda na slagu No.1 igracicu!

A oni koji ce sada da lupaju kako ovo nije veliki turnir, neka se samo sete koga je sve JJ pobedila. Bravo! Volela bih da i Ana krene njenim stopama...

Trebinje RS

pre 14 godina

Gledam ja tako nasu Jecu u starom dobrom izdanju,uzivam.Ona presrecna,ja presrecan.Kad zavrsi,i onako gledam kanale,kad gledam koncert Parnog Valjka jedne od mojih omiljenih grupa,i odvijem do kraja da komsije ne spavaju.Za srecu nam nisu potrebni milioni.Zlatni dani Srpskog sporta.Poz iz RS

Borbena

pre 14 godina

Evo novih 5 minuta za Jelenu, Srpsku himnu da se cuje, ponosom i veseljem da nas obraduje!

Svaka cast kraljice! Pred polufinale sam bila ubedjena da je titula tvoja. Dugo smo je cekali i mi, tvoji navijaci!

Svaka cast, idemo dalje!

Postovanje

pre 14 godina

Jeca ce iz ove krize izaci, jer je veliki borac i šampion.
Za zaboravne i nezahvalne, koji ne znaju da cene Jecin ogroman rad:

WTA Titule (11):
2009 - Marbella, Cincinnati
2008 - Rome, Beijing, Stuttgart, Moscow
2007 – Auckland, Charleston, Rome, Birmingham
2004 – Budapest
Finale (10):
2008 - Miami, US Open
2007 – Sydney, Den Bosch, Toronto, Beijing
2006 – Los Angeles
2005 – Dubai, Birmingham, Seoul
Polufinale (18):
2008 - Australian Open, Dubai, Indian Wells, Roland Garros, Los Angeles
2007 – Dubai, Doha, Warsaw, Strasbourg, Roland Garros, Los Angeles, Stuttgart
2006 – Strasbourg, US Open, Beijing, Guangzhou
2005 – Berlin
2004 – Linz
Titule dubl: 2006 - Birmingham (Na Li)
Titule dubl mix: 2007 – Wimbledon (Jamie Murray)

Imajte postovanja!

sssss

pre 14 godina

ajde jelena jos konacno da uzmes prvu grend slem titulu i sve na mjestu.
jelena se sasvim dobro drzi u vrhu za razliku od ane koja po meni vise nema sta da trazi medju najboljim teniserkama...

Jovana__

pre 14 godina

Bravoo Jecoooo!!! :))))) Samo,nije u redu da RTS ne prenosi finale,ali dobro.....Tu je bio Eurosport! :)))))) Jos jednom,bravooooo!!!! Samo tako nastavi!!!! :)))

Nina

pre 14 godina

Nema sta,svaka cast!!! Na ovom turniru si pobedila tri igracice iz top 10,ukljucujuci i,navodno najbolju,safinu!!! hvala ti jeco na ovim pobedama,uzivali smo gledajuci te kako se vracas na velika vrata...Sada bi mogao Toronto,pa US Open...Polako,polako pa da nam se vratis bar u top 3...sve najbolje!!!

Markus 1

pre 14 godina

Sve čestitke Jeleni na novoj tituli. Nadam se da su se bar malo postideli oni koji su i nju i ostale naše tenisere na ovim stranicama slali u penziju i poučavali da se udaju, bave manekenstvom i kreiranjem toaleta - onaj ko može da pobedi prvu igračicu sveta, ma koliko da je indisponirana, u dva seta ima pravo i da se od svog sporta umori, i da mu se jede čokolada, i da ima lošu sezobu, i da dubi na trepavicama ako hoće. Jer niko sem nje ne zna koliko se u sve to investirala i kroz šta prolazi na terenu, pa ga ni njen poraz ili loša sezona ne mogu boleti više nego nju. Umesto kritika, treba da smo srećni što ovako neugledni ipak imamo nekoga da nam s vremena na vreme priušti i ovakve radosti.

WTATP Lista

pre 14 godina

Svega ovog ne bi bilo da je Jelena poslusala "dobronamerne" horske savete iz otadzbine da batali tenis i prestane da se bruka :):):)

Inace samo ovom pobedom Jelena je osvojila 350.000 dolara sto jako malo vrhunskih sportistkinja moze da zaradi tokom sezone (pa cak i karijere). Eto takav mi dragulj imamo u najelitnijem individualnom sportu, a kada je o zenskim sportu rec bez konkurencije najatraktivnijem uopste - a posle svake ozbiljnije krize spremni smo da se odricemo i nje, i Ane i Novaka... Jedna sportska nacija poput Italije, koja je do sada imala preko 30 TOP100 teniserki u istoriji (mi samo 5) tek sutra ce prvi put imati i neku TOP10 teniserku, Flaviju Panetu, i dizace je u zvezde...

Jeleni svaka cast, zelim joj da dobrim rezultatom sledece nedelje u Torontu osvoji prvo mesto u trci za tzv veliki bonus turnira US Open serije (trenutno vodi) cime bi svoju zaradu na predstojecem US Openu bukvalno duplirala (tako je npr Kim Klajsters kao prva za US Open seriju u 2005 za osvajanje samog US Opena zaradila kao da je osvojila dupli slem).

Jelena se definitivno vraca, Novak je na samoj granici da se vrati i mozda konacno "eksplodira" u Njujorku. Za Anu je izgleda malo kasno 2 nedelje pre pocetka poslednjeg slema, ali mozda vec za mesec dva i nju bismo mogli gledati na vrhunskom nivou.

Nikada ne otpisujte nase tenisere i verujte u njihov talenat!

Milica

pre 14 godina

Svaka čast Jeco...Kada smo najmanje očekivali ti si nam donijela novu titulu...Ovo je definitivno igra koja te prije krasila...Još samo da nam se i ostali probude.Ovo je "strašno"ljeto za naš sport!!!!

puf Pomozite eSrbiji: http://www.erepublik.com/en/referrer/ivicaSR

pre 14 godina

E neka si vala... Aj da se i ova druga vrati kakva je bila pa da opet biju za prvo mesto, al' samo one :)))

Prince

pre 14 godina

LJudi Jeca je dala 3 asa!!! Salu na stranu,odlicna igra moje miljenice i ako budem imao prilike da je vidim uzivo kunem se zaprosicu je...

MRKSONI

pre 14 godina

Svaka cast Jeco.Pokazala si da imas kvalitet kad hoces da igras.Nadam se da je ovo pocetak tvoje igre i dobrih rezultata.Mozes ti to.Verujem u tebe.

teniser

pre 14 godina

JJ - svaka cast!! Jelena Jankovic, A TRUE CHAMPION!!! Da zanemarimo cinjenice I brojke u vezi ovog meca, meni se samo svidelo sto Jelena konacno igra rastereceno i vidi se da uziva na terenu, a ne kao u prvoj polovini godine, kada se bas mucila...

JJ, srecno u Torontu, i nastavi da meljes protivnice u Kanadi. Bilo bi lepo sada da se revansiras Peti Snider za onaj poraz u 1/4 finalu Madrida... A, ako ovi iz WTA tour-a nesto ne zeznu, od danas bi trebalo da si na 4 mestu WTA liste..

Srecno!!

mlatko

pre 14 godina

Bravo Jeco!

Neocekivana pobeda ali dugo ocekivani povratak JJ i njene igre koju svi volimo.

Sad je vreme da za osvajanje Grand Slam-a!

Bobojjfan

pre 14 godina

Dosla,videla,pobedila!!!!

Hvala ti Jelena za ovaj veliki uspeh i sto si me(nas) mnogo obradovala i hvala svim istinskim navijacima i postovaocima tenisa koji su svo ovo vreme verovali u nju...nije nas bilo puno ali danas ce 95% pljuvaca da cestita i prica kako su znali da ce pobediti,kako je kraljica i sl...a sto tako nisu pricali i prije 10 dana?! jos jednom sve cestitke Jeleni!!! Dobrodosla nazad kraljice!!!

Kol

pre 14 godina

Bravo Jelena ne znam sta ti bi ove nedelje ali podseca na kraj 2008 kada si bila najbolja i kada te prakticno niko nije mogao pobediti! Puno srece na sledecim turnirima!

tomas

pre 14 godina

Ovo je neverovatno dobra, neverovatno iznenadjujuća i neverovatno FANTASTIČNA igra Jelene Janković!
Gledao sam je i sinoć kada je igrala veoma dobro, ali (srećom samo povremeno) i neobjašnjivo loše i u dramatičnom meču pobedila bolje plasiranu Dementijevu.
Navijam za Anu ali ništa manje mi je draga i Jelena. Ipak, pošto svi naši teniseri ove godine igraju bez velikog uspeha, ova pobeda Jelene, motivisaće i Novaka i Anu, kao i sve ostale tenisere Srbije da se što više potrude da počnu da igraju značajniju ulogu u svetskom tenisu. Hvala, Jeco, za ovu i za sve ranije tvoje pobede koje su u u boljem svetlu prikazale Srbiju u svetu. Ti si naša heroina!

vuki

pre 14 godina

Ko je najbolji - Jelena Jankovic!!! Kako mi je drago da nema onih bolesnih ljudi takozvanih pljuvaca! Sigurno se iskidase od pakosti i nemoce nakon ove divne, a za njih jako tuzne vesti! Samo nek se kidaju, a JJ neka pobedjuje! Bravo carice1! Moj duboki naklon!

Ana HN

pre 14 godina

Za Jecu - DIVLJENJE.

Možda bi i ona naša Ana umesto da trči po škotskim brdima trebalo da nađe nekog vaterpolistu...:) Domaćeg. pa srpskog il crnogorskog svejedno.

baston pg

pre 14 godina

Taktički izvaredno odigran meč! Mislim kada bi u svakom meču malo više rizikovala, tj. gađala više linije i forsirala napadačku igru da rezultati ne bi izostali. Vrlo je važno da je našla formu pred Us open jer brani veliki broj bodova (finale). Nadam se da u Montrealu može da ponovi bar 80% igre iz Sinsinatija. PS. Dopao mi se krst na grudima. OVIM POBEĐUJ!

marija v.

pre 14 godina

BRAVO, JECO!!! CESTITAM!!! Pokazala si nam kako treba da igra No1, podsetila nas na ono cime si nas radovala pre nekoliko meseci!
Nastavi na isti nacin.

Ivan Nis

pre 14 godina

Veliki povratak srpske kraljice belog sporta. Ono sto me posebno raduje jeste ogroman napredak u igri, snazni udarci bez obzira da li se radi o bekendu ili forhendu. Naravno tu je i Jecino srce... Jeco uzivaj malo na sledecem turniru, a onda dolazi ono sto najvise zelis, PRVI GS!!!

LANe

pre 14 godina

"JJ nije pokazala posebno lepu igru u Sinsinatiju..."
Ovaj ko je pisao ovaj tekst nije normalan.
Jelena je prikazala odlicnu igru,kao prosle jeseni i zasluzeno dosla do titule.
Prvo gledajte mec pa onda pisite takve nebuloze!!!

Ana Dabovic

pre 14 godina

Znala sam ja da ce JJ da zablista u finalu, kada je vec stigla do njega...ali ipak sa druge strane je bila Safina koja od pocetka godine igra odlicno pa ipak nisam bila sigurna u Jeleninu pobedu... Ovo je za pamet onima koji su lupali kojesta. JJ ima tezak zreb na narednom turniru ali otom-potom nigde se ne zuri, jedna po jedna po dokle stigne nije bitno(jer je na ovom turniru pokazala sta zna)! Bas mi je drago sto je vecina komentara (za sada ih ima 78) pozitivna - izgleda da nam se nacija popravlja :)!

P.S."najveci bludnik grada Cikaga" - srecan rodjendan :)

mira

pre 14 godina

Gde ste sad pljuvaci??Sreca da su nasi sportisti bolji ljudi nego sto mi kao narod zasluzujemo...Volimo te kadsi na vrhu i na dnu..jer ti si uvek velika

Vladan R

pre 14 godina

@ GoranJelena

Ma nije samo Dinara , sve tenisreke na turniru u Sinsinatiju su joj "darovale" pobedu a isto tako su joj "darovale" i prvo mesto na WTA listi prosle godina a mozda se spremaju i da joj "daruju" i US open. Boze moj kakave sve psihopate imaju smelosti da ostavljaju komentare. Nego po recniku bih rekao da je to komentar nekog nam bivseg brata a sada pakasnog zapadnog susjeda, pa me apsolutno ne iznenadjuje "objektivnost" komentara. Zamolio bih zato sve slicne, da nas bar na ovim nasim sajtovima, ne maltretiraju svojom zlobom i pakoscu.

Peko Dapčević

pre 14 godina

Bravo Jelena, poslije vaterpolista još jedan lijepi sportski wekend. Za javni servis Srbije još jedan put sram vas bilo nema prenosa po ko zna koji put. Ništa novo Svjetsko prvenstvo u vaterpolu iz Rima sa komentatorima iz studija a Jelenu naš ponos moramo gledati preko Eurosporta.

vladan Drmanic

pre 14 godina

Naisao sam jos pre neki dan da se Jeca u jesen vraca u formu,i da moze doci opet na pozicuju broj 1,Bravo Jelo!Ponosni su Srbi na tebe ma gde da si,ti si nasa uzdanica!

Nebojsha

pre 14 godina

Nije da nas je iznenadila nego sam danas znao da pobedjuje kad sam juce video onu pobedu protiv Dementijeve. Svaka ti cast JJ. i daj boze da opet pocnes da gazis, najzad za sve pljuvace i osvojis Grand Slam i pokazes svima da si carica.

zelena trava

pre 14 godina

Najvise od svega sto je prikazala Jelena (koncentracija raste iz meca u mec, bolji servis, kretanje, odlicno predvidjanje gde ce loptica pasti) ohrabruju me oni duboki i precizni udarci kojima se protivnice najbolje kontrolisu. Takve udarce je konstantno prikazivala 2007. godine, kad je igrala najbolji tenis.
JJ je ovim u vodstvu u US open seriji, smesi se velika pobeda.

smiley face

pre 14 godina

I tako se najlepsi osmeh zenskog tenisa ponovo vraca u sam svetski vrh... =)
Cestitam Jecka na tituli, hvala ti na radosti, i samo tako nastavi i dalje :DDD

Radan Dragutin

pre 14 godina

Jelena, čestitam! I kada si bila u krizi, kada su Te mnogi otpisivali - bio sam na Tvojoj stran. Isto tako očekujem od Novaka i Ane. Nema situacije u kojoj bih se odrekao vas. Zato, srećno!

Boje su bitne, a nijanse?

pre 14 godina

B92: JJ nije prikazala posebno lepu igru u Sinsinatiju ali je bila bolja od rivalke u svim elementima..“

JA: ali je pobeda posebno lepa i korisna!

B92-13.avgust: Iako je srpska teniserka dobro počela meč. napravivši brejk već u prvom gemu.. Cinkova je uspela da se odbrani i da prvi set odvede u taj brejk koji joj je pripao rezultatom 8:6..,
srpska teniserka je još bolje počela drugi set i povela sa 3:0.... Cinkova je napravila brejk i obezbedila plasman u narednu rundu..
Srpska teniserka Ana Ivanović eliminsana je u drugom kolu turnira u Sinsinatiju od Mađarice Melinde Cink sa 7:6(8:6), 7:5.
JA: Kad je u pitanju redakcijska miljenica i teški poraz bivše broj 1 i osvajačice GS, može se sa stilom opisati kao posebno lepa igra...

Jednak stav i objektivnost prema obe naše devojke je deprimirajuće očigledan.

Wogy

pre 14 godina

Briljantan uspeh. Jelena je ovom pobedom dokazala da pripadi plejadi vrhunskih Teniserki na WTA...zaista nije lako pobediti 3 Teniserke koje pripadaju u prvih 10 na WTA listi. Nadam se i skorom povratku bar u prve tri na WTA sto svakako vise nego zasluzuje. Hvala za sve radosti i za nas koji smo i suvise daleko (Australija) ali smo srcem uvek u blizini.

STOP MONOPOLU!

pre 14 godina

BRAVO JECO! EUROSPORT NAS MALTRETIRA!!!! Otkupi prenos za meceve WTA Tour-a, onda ih ne prenosi! na netu jedva mozes da ulovis polufinale, jel jelte oni imaju pravo prenosa!
Dodele pehara im naravno ne pada na pamet da prenose, jer ako su mogli da se ukljuce u sinocno finale za 20 minuta zakasnjenja, sto bi se mucili da prenose zavrsnu ceremoniju!
A posebna je prica sto komentator eurosporta USTA NE ZATVARA, ni 10 sekundi mira nije imao duz celog meca, a taj isti mir nismo imali ni mi posmatraci od njegovog glasa! Mogao bi malo da pogleda kako to rade njegove inostrane kolege, jer stvarno nema potrebe 15 puta u toku meca da nam bukvalno CRTA zreb za sl. nedelju, nismo toliko retardirani!

Azi

pre 14 godina

Posto veliki Eurosport nije hteo da prenosi dodelu titule nasoj Jeleni ukljucio sam se, malo sa zakasnjenjem na atdhe.net i uspeo da vidim predivan intervju sa troje komentatora i Jelenom koja je bila presrecna, pra va mala pricalica....Njen osmeh im je nedostajao, kazu, stvorili im je probleme za USO jer pored Vilijamsovih, Safine, Dementijeve, Klajstersove i evo i nje u toj konkurenciji. Pa sta cete bolje nego kad joj odaju tako veliko priznanje.

`ajde Jelena srzi se svoje taktike, budi opustena i srecna, ne misli na onaj "prokleti" GS. Bila si predivna nocas. Ko bi rekao posle 3 sata i 15 minuta borbe protiv Dementijeve samo 18 sati pre ovog meca i to protiv protivnice koja je svoj poslednji mec zavrsila valjda samo za sat vremena i to 28 sati pre izlaska na susret sa tobom.

Najbolja si kad to hoces! I najveca!

MM

pre 14 godina

Bravo Jeco! Safina je potucena veoma dobrog igrom nase Jece!
Konacno je neko od nasih u singlu osvojio masters. Nadam se da ce ponovo stvoriti atmosfera gde ce jedni drugima biti podsticaj na jos bolje rezultate!

gorrm

pre 14 godina

Ljudi, niko ne pominje taktiku koja je bila SAVRSENA...kroz malenu salu bih se usudio Jecu nazvati... JELENA VUJOSEVIC.....

Svaka cast lepotice....

Sonja Lukic

pre 14 godina

Bravo JJ.Kada normalno jedes, treniras , smejes se i srecna si onda uspeh ne izostaje.Sigurno si to ustanovila i sada ce sve biti lakse.
Uspesnost u svemu je vrlo vazna stvar za odlicnog sportist.
Jelenina pobeda nije nikakvo oduvavanje protivnika.Protivnik se ceni i uvazava a ne oduvava, kako to ovde neko napisa , sto je neprimereno.
Konstantnost u podvizima je vrlo bitna a verujem da ces se i o tome pozabaviti. Ako u svim serijama turnira istrajes i budes u vrhu ti si odlicana teniserka.
ISTRAJNOST I KONSTANTNOST su najbitnili uz LJUBAV.
SRECNO na ostalim turnirima.

Mikili

pre 14 godina

DUŠICA MOJA
Neka ti ceo život bude kao jučerašnji dan!
Bila si nedodirljiva za protivnicu jer je sreća lebdela svuda oko tebe, od terena preko tvoje lože sve do Beograda.
Uživaj Malena

Ana Fistpumpović

pre 14 godina

E stvarno, ne treba dozvoliti da teniske neznalice komentarišu igru naše JJ. Jelena je igrala fantastično i tačka!!! Idemo dalje :))).

Marko-washingtonDC

pre 14 godina

Sve cestitke za JJ , dominacija suvog znanja. Sta vredi besumucno udaranje po lopti pa gde padne. Safina uz svu pomoc ovog Hrvosa igra samo da je sto jace cimne. Ne bih se slozio da je JJ ovde skinula smao tri igracice iz top 10 jer po mom misljenju kako je preslisala Zibil Bamer koja je dan pre toga pocistila Serenu to ej kao da je Serena otisla na biciklici.....imala je i srece sto ej ispala dan ranije. Nije pokazala neku igru? Komentator je smesan , ovo je JJ iz najboljih dana i neko ko definitivno pretenduje da uzme US open jer igra bolje trenutno nego prosle sezone. Ona bi danas trebalo da postane igracica br 4 sa malom razlikom na br 3 i sto je anjbitniej penje se u trci i sada bi trebalo da uz ovakve partije Doha postane realnost. Sve najbolje Jeleni u nastavku sezone i karijere uz zelje da se Ana i Nole probude jer su svakako svetski krem. Napred nasi i puno srece

Bole, Malme

pre 14 godina

@ zemunac, WTATP lista,
Hvala vam na lepim komentarima.
@ Nikol Dz. Femija
Nikol, hvala ti sto primecujes i te "sitnice" koje mnogo znace. Eurosport je teror, ali hteli smo u Evropu, evo nam je. A u istom paketu bi mogli da govorimo i o nacionalnoj televiziji, pogotovo o njenom satelitskom programu koji su prinudjeni da gledaju oni koji su van zemlje (ukljucivo i mene).
Taj satelitski program se svojski trudi da otera sto vise gledalaca. Umesto da prenosi dogadjaje koji nam greju srca, oni prenose neke SLAGALICE, SVADBE i slican krs koga bi se postidela svaka pristojna lokalna televizija. Moja deca to vise i ne gledaju i cude se sto ja placem dok buljim u neke kvizove od pre 50 godina. Deca misle da me ubi nostalgija, i ne znaju da placem od muke.

Predo

pre 14 godina

Prvo cestitke na pobjedi na velikom turniru u velikom stilu. Moram priznati da je ovo je bilo veliko iznenadjenje i za mene, a i niko od poznavalaca tenisa nije je svrstavao u favorite ovog turnira. Kada je vec dosla u finale, ocekivao sam pobjedu protiv prilicno nestabilne Safine, ali ne ovako dominantnu. Malo koja igra je vezana sa mentalnim stanjem kao tenis. Sve sto je pokazala juce, znala je i prije nekoliko mjeseci, ali kao da je postojala mentalna blokada, koja je uklonjena tokom ovog turnira. Da budem iskren, nisam vjerovao da se moze jos jednom vratiti i osvojiti ovako veliki turnir. Dobro je sto je ostala uz Sanceza i nije njega okrivila za pad forme. Izgledalo je kao da je priprema za ovu sezonu bila pogresna. Mozda i jest, jer je radeci na snazi, izgubila na brzini. Ono sinoc je bilo fantasticno. A Safina ce vjerovatno zavrsiti kao igracica sa najvise izgubljenih finala. Koja mentalna blokada! Interesantno! Ali, ovaj put je bila stvarno i nadigrana. Ajde da se nadamo da ovo nije bio samo bljesak bivse broj 1, nego nagovjestaj neceg velikog - US Opena.

čika Velja

pre 14 godina

Priznajem da sam sumnjao u tebe, O P R O S T I ! Čak sam hteo posle Bolta da ugasim TV, kakav bi to propust bio. Naterati Safinu na suze, NEPROCENJIVO! p.s. Ana, nateraj me da i tebe molim za oproštaj! Srećno, za obe!

Space Jam

pre 14 godina

"Dame, vreme je da se zabrinete, US Open se približava a JJ ulazi u formu", rekao je komentator na kraju meča. Ja bih još dodao: Igra JJ u ovom meču me je podsetila na igru Monike Seleš, kada su njene protivnice posle poraza izgledale kao samlevene u mašini za meso. Eto upravo tako je izgledala Safina na kraju meča.

JJ

pre 14 godina

SVAKA CAST!!! Nadam se da se vraca u sampionsku formu. moram da se vratim na komentar br. 5. ti si bar mogao da gledas prenos, a sta smo mogli mi koji ne mozemo, da gledamo na teletexu b92 koji je rezultat. Stvarno sramota sto ovako velike uspehe ne prenosi neka nacionalna televizija. jos Jednom sve cestitke nasoj Jeci!!!!!!!!!!!!

Rale

pre 14 godina

Ljudi, niko ne pominje taktiku koja je bila SAVRSENA...kroz malenu salu bih se usudio Jecu nazvati... JELENA VUJOSEVIC.....

Svaka cast lepotice....
(gorrm, 17. avgust 2009 06:43)

Tacno to!
Uz dobar servis (iznenadjujuce), takticki je rasturila Safinu.
One setnje levo desno su je ubile.
Zatim fenomenalno zvanje doktora kad je malo pala u drugom setu (Safina je zvala trenera pre toga), cisto da razbije Safinin ritam. Ma ceo mec fenomenalno odigran.