Nedelja, 16.08.2009.

12:46

Dobar žreb za Đokovića u Sinsiju

Žreb za Masters turnir u Sinsinatiju bio je izuzetno naklonjen Novaku Đokoviću.

Izvor: B92

Dobar žreb za Ðokoviæa u Sinsiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

emko

pre 14 godina

Nole neznam dali citas ove komentare znam samo da si psihicki medju najacima trgni se Nole i pokazi im sta znas samo napret najaci si Nole___----___--- Nolee Nolee!!!

emko

pre 14 godina

neznam stvarno kakvi su ovi komentari do pre jednu godinu svi su ga se plasili kad su bili sa noletom u zreb.A to ste zaboravili kako ih je rasturo mozda je trenutno u malu krizu napret Nole vrati se pravim stazama Nole Nole...

sasa jokic

pre 14 godina

Nole, prekini sa malodusnim izrazima lica na terenu. Nerviraj se, vici, ljuti se, to je normalno, ali nemoj sarkasticne izraze lica, to ne dolici sampionu, a i protivniku daje krila!!Ako Sinsinati odigras dobro, imas dobre sanse na US Open-u.

Predo

pre 14 godina

Ovo je jako lijep trenutak u tenisu, gledajuci kroz prizmu ljubitelja tenisa, a ne navijaca. Na turu postoji trenutno sedam igraca, gdje svako moze pobjediti svakog, i jeste dosada. Mislim na Federera, Mareja, Nadala, Djokovica, Rodika, Del Potra i Tsongu. Davidenko je, mislim, za nijansu losiji, barem na ovoj podlozi. Plus, grupa potencijalno opasnih igraca, kao sto su Verdasko, Ferer, Has , Cilic, Vavrinka, Soderling itd. Tako da nista nije sigurno, pogotovo od cetvrtfinala nadalje i niko vam ne garantuje prolaz ukoliko niste 100% spremni, fizicki i mentalno. Djokovic se nalazi u situaciji da sezonu moze zavrsiti na drugom mjestu ATP liste, a moze i na sestom. Kako stvari sada stoje, sto se tice voljnog i mentalnog stanja, blizi je sestom nego drugom. Ali, radi se o vrhunskom igracu. I Jelena je do juce izgledala, kao da je pitanje dana kada ce ispasti iz prvih deset, ali je pokazala da nije zaboravila igrati. Trebalo je samo stvari "postaviti na svoje mjesto" u glavi. Za one koji kazu da je Djokovic dosao u Ameriku direktno sa jahte, nije istina. Moji prijatelji su ga gledali svakog dana kako trenira k'o lud u Umagu. Ali, jedno je trening, a drugo jaki mecevi. Polanski i Juzni ga nisu mogli pripremiti za ono sto ga ceka protiv Rodika. Sada vec ima jedan jak mec u nogama. Zna gdje je "tanak". Ljubicic, koji je prosao kvalifikacije i koji fantasticno poznaje Novaka, i sa terena i privatno, ce biti tvrd orah, mozda tvrdji i od Hasa u drugom kolu, ali bi trebao proci obojicu. Mislim da je Hasov momentum prosao na Vimbldonu. Ipak je on vec veteran, a valjda je Djokovic uspio prouciti njegove servise do sada (na betonu ih ipak lakse vracati nego na travi). Ineteresantno da su u Djokovicevoj cetvrtini zrijeba uglavnom veterani, ciju igru on dobro poznaje, a najopasniji medju njima je Davidenko, ali kako rekoh, on je ipak za nijansu slabiji na ovoj podlozi u odnosu na prvih 8. Ako dodje do polufinala, najvjerovatniji protivnik je Tsonga, mada njegov gladijatorski tenis cesto dovodi do povreda, pa je moguce da se drugi gladijator - Nadal, ponovo vrati da uzme od Mareja ono sto mu je godinama pripadalo. U svakom slucaju, ako turnir bude interesantan, kao ovaj u Montrealu, ja cu biti zadovoljan

stevan

pre 14 godina

Nole u poslednje vreme gubi od Nadala, Mareja, Feda, Rodika, Conge, Hasa i Kolsrajbera. Ako se ovo ima na umu, onda je cetvrto mesto potpuno nezasluzeno. Po talentu, Nole je u samom vrhu, ali po igri on je relano izmedju osmog i desetog mesta. Naravno, ovim se bavimo mi Noletovi navijaci, ali ne i on sam. On ocigledno igra samo za pare. Zbog toga i gubi podrsku publike jer je to previse ocigledno. Talenat nije dovoljan, potrebno je imati i karakter, snagu volje, istrajnost, SRCE. Sve to nas Nole na zalost nema, ona ima samo talenat, ali je taj talenat vec dovoljno unovcen i prica je manje vise zavrsena. Nole je toliko zadovoljan onim sto je do sada zaradio da mu se vise ne igra tenis. I to je ljudski, ali neka ne ocekuje da za njega navijamo i da ga obozavamo kao sportistu. Mozemo ga ceniti samo kao biznismena.

Nije problem

pre 14 godina

pa aj vi razocarani sto pljujete Novaka,kad cete da prestanete da ga pratite da ga spominjete da komentarisete na njegov racun ,ja kad nekog otpisem vise i ne pricam o njemu,smesni postajete..kad cete da se umorite vise ,necete nam nedostajati ovde verujte...Novace samo napred!!!Mozes preko Hasa bez obzira na prethodne poraze,tenis je to, a ti imas kvalitet!!!
(gaga, 16. avgust 2009 20:26)
-----------------
Moras da delis kriticare koji imaju nesto pametno da napisu od pljuvaca. Mnogi ga ne pljuju i nije nam krivo sto gubi, KRIVO NAM JE STO IGRA BEZ VOLJE ZA POBEDOM. Pre je on isao po titule, a sada ceka da titule dojdu same do njega, shvati razliku. Njegov govor tela ne pokazuje da mu je stalo do pobeda. A ima talenta da bude najbolji.
Razmisli malo i videces da je to istina, nije ni meni drago ali je tako.

Petar

pre 14 godina

Kome ne svidja Novak Djokovic moze slobodno da navija za Mareja, Nadala itd. Ko misli da moze bolje od Novaka neka to i dokaze. Biti treci ili cetvrti teniser sveta danas nije mala stvar. Ovo je dobar zreb i Nole moze cak i do finala pa i titule. A vi neverne Tome nebi bili zadovoljni cak i kada bi Novak bio br.1 na svetu. Cak i tada bi nasli neki razlog da se zalite i prigovarate.

Wsip79

pre 14 godina

Ako je Nadal kralj sljake onda je nas Nole bar princ tvrde podloge!Bice sve u redu!
A vi sto ga kritikujute treba da budete srecni sto uopste gledate nekog naseg igraca koji je u prvih 10 na svetu i bori se.Inace da nema Noleta gledali bi karling!

ja

pre 14 godina

Pa u pravu ste. Zreb bi bio odlican, da nema Hasa.
Ali kad je mogao onako da izgubi od onog glupog Rodika, tek protiv Hasa mu ne dajem nikakve sanse.
Navijao sam uvek za Djokovica i verovao u njega, ali posle one blamaze sa Rodikom izgubio sam svaku volju da navijam za njega.Za ono od pre neki dan ne moze se iskupiti da osvoji 5 gren slem titula.
Nisko si pao Novace.

alo bre

pre 14 godina

sto smo mi srbi narob boze sacuvaj. najbolji nas teniser svih vremena, izgubi u 1/4 finalu i odma pocnemo da ga pljujemo.
ljudi on je 4. na svetu. i da ne moze bolje, treba da ga podrzavamo. a moze.
a sutra cete svi vi koji ga sada pljujete, kad osvoji neki veci turnir, a hoce uskoro, onda cete "to nole kralju, volimo te srbine"...

STIDITE SE SVI VI "SRBI"

smor

pre 14 godina

Ovaj nece za dugo biti No 2 jer nema sanse da odbrani 1000 bodova od prosle godine,tako da pada a svajcarac odmice...Novak ako i dodje do Nadala nece ga pobediti-znaci i on pada...A argentinac ga polako ali sigurno stize.
Sve u svemu,i ne gleda mi se vise ovaj tenis jer vise nemamo igraca koji moze ravnopravno da se nosi sa najboljim svetskim igracima...

sulejman

pre 14 godina

Opet Nole ima tezak zreb!
Pa vidite da je tu Sera, koji ga je dobro namucio u Hamburgu, pa kvalifikant Ljubicic, pa famozni Has, pa domaci igrac Isner(covek ima preko 2m, prosto da ga se uplasi), pa francuz Chardy, pa Robredo.....Ma puno je tu skrivenih "mina". Pa kako to prtoci?

nikol dž. femija

pre 14 godina

Ova firma B92 se stalno bori kao za neka prava ugroženih,za prava žena, za ravnopravnost....

KAKO SHVATITI DA STE OBJAVILI NOLETOV žreb za Sinsinati A NISTE JELENIN I ANIN???

DA LI VI RADITE NA DISKRIMINACIJI ŽENSKOG TENISA, ILI JELENE i ANE ili SE TU radi o nečem drugom?

Hajde izjasnite se,pošto inače TEŽITE PROVIDNOSTI/pomodno transparentnosti/ DA NE BI BILO NEPOTREBNOG NAGAĐANJA???

gaga

pre 14 godina

pa aj vi razocarani sto pljujete Novaka,kad cete da prestanete da ga pratite da ga spominjete da komentarisete na njegov racun ,ja kad nekog otpisem vise i ne pricam o njemu,smesni postajete..kad cete da se umorite vise ,necete nam nedostajati ovde verujte...Novace samo napred!!!Mozes preko Hasa bez obzira na prethodne poraze,tenis je to, a ti imas kvalitet!!!

Srbin od glave do pete

pre 14 godina

Sta to Noletu vredi. Ucestvovao je na slabim turnirima pa nista. Osim Serbia open.A sto se mi Srbi uopste sekiramo sta ce Nole da uradi. On too radi sebe radi i iz svog zadovoljstva. Pre neki dan nas proslavljeni Radmilo Armenulic je dobro u jednom intervjuu okarakterisao Noleta.Konstatovao je da Noletova forma iz meseca u mesec a evo vec i godinu pada, da slabo radi i da je vreme da nestosam sa sobom uradi i li da promeni trenera. Za razliku od njega Muray dosta vise radi i rezultat je tu. Vec je drugi. Zato Noleta treba gledati ravnodusno bilo da dobija ili gubi jer mi kao gledaoci ili nacija od toga nemamo nista

Uvredljivo nije ni bilo

pre 14 godina

Vec treci duzi komentar i nema ga.
Moracu da skratim.
TOLIKO TALENAT A ZARA NIGDE JOS OD OLIMPIJSKIM IGRAMA. Vise ne ustajem da gledam rodjenog sampiona kome nije do titula. Uvek sam te branio ali sam zaista razocaran, ne sto gubis, vec na nacin na koji gubis.

eto

pre 14 godina

Veliki igraci su obicno uvek u formi (izuzev kada se povrede), ili recimo da su vrlo vrlo retko van forme (pa i to kratko traje), i oni racunaju pre na svoju dobru igru, nego za zreb...
Mi, malo malo pa zagledamo kakav je zreb bio, i ''cimamo'' se oko toga da li ce Fed, Nadal ili Rodik da ga ''zaskoce'' pre zavrsnice, ali on isuvise cesto do te zavrsnice ni ne stize i bez njih...

Woodywoodpecker

pre 14 godina

Od ponedeljka, od kada A. Murray i zvanicno postaje ATP No 2. prestajem da gledam tenis!
Mislim stavrno... Murray No. 2...
Zato me ovaj Cincinatti zred na zalost vise ne interesuje...

uloga gaca na ATP listu

pre 14 godina

Onakav talenat se razvlaci po modnim pistama. Pa Nole od kada muskarci reklamiraju gace. Za prave muskarce, a tebe sam tu ranije stavljao na prvo mesto, gace se dele na ciste i one od pre nedelju dana. Sta tu ima da se reklamira. I drugo, muskarci se skidaju u gace samo u pomracini a ne pod svetlima reflektora.
U Sinsiju si prosle godine grlio Mareja kada je osvojio svoj prvi ATP turnir. Bio je iza tebe daleko kao svetlosna godina. A sad mu gledas u ledja. Da nisi talenat kakav jesi i da nisi sam izjavljivao kako je cilj 1 mesto, ni ja se ne bih dopisivao ovde. Ali talenta imas, ranije se imao i volje, a sada sve to ima koliko za kafenu kasicicu. Trgni se Nole i pocni da udaras tu lopticu vec jednom.

zoran

pre 14 godina

Dobar zdreb ne postoji.Ono sto postoji je naporan rad,veru u sebe,motivacija i malo srece to postoji,Marej ce vam to reci.
Srecno Nole.

Djordjevic Marko, Nis

pre 14 godina

I po ko zna koji put cu reci, ljudi ne pisite nesto ako ne znate..Bodovi iz Sinsinatija prosle godine su vec skinuti, jer se turnor igrao tri nedelje ranije zbog Olimpijskih igara, tako da niko ne brani nista, samo se dobijaju poeni...Mislim da Novak stize do finala, lepo bi bilo i da na US openu Davidenko bude u njegovoj cetvrtini zreba, jer bilo ko od preostale trojice (DP, Rodik, Conga) ga dobija ako se sastanu u 1/4f...

joka

pre 14 godina

nevidim da se nole treba opustiti. on je u zadnji meseci od daleko slabi rangirani tenisere izgubio (kolsralber, has). Netrebamo se mnogo nadati velikih uspeha nasih tenisera. Ova sezona je definitvo za zaborav.

Noletova Tajna

pre 14 godina

Ma kakav povoljan zreb.
Opet su Noletu namestili skrivenu minu.
Do finala moze da naleti na Dudi Selu, Montanesa ili cak na Haneskua, a sve su to opaki igraci koji jedva cekaju da Nole ima los dan i da nije mentalno jak pa da ga rasture.
Puno srece Nole u Sinsiju. Ja bih bio zadovoljan sa cetvrt finalom i bar jednom modnom revijom.

Srculence

pre 14 godina

Ne treba da se prerano radujemo,moze se desiti da Nole ispadne veoma rano,jer na prvi pogled protivnici ne deluju opasno.Nikako ne treba ni zaboraviti Tomija Hasa od koga je Djokovic izgubio dva poslednja meca,a i sa Congom ima negativan skor.Licno bih volela da osvoji ovaj turnir ili da bar odbrani bodove od prosle godine,ali ipak treba biti realan u ocekivanjima.

uloga gaca na ATP listu

pre 14 godina

Onakav talenat se razvlaci po modnim pistama. Pa Nole od kada muskarci reklamiraju gace. Za prave muskarce, a tebe sam tu ranije stavljao na prvo mesto, gace se dele na ciste i one od pre nedelju dana. Sta tu ima da se reklamira. I drugo, muskarci se skidaju u gace samo u pomracini a ne pod svetlima reflektora.
U Sinsiju si prosle godine grlio Mareja kada je osvojio svoj prvi ATP turnir. Bio je iza tebe daleko kao svetlosna godina. A sad mu gledas u ledja. Da nisi talenat kakav jesi i da nisi sam izjavljivao kako je cilj 1 mesto, ni ja se ne bih dopisivao ovde. Ali talenta imas, ranije se imao i volje, a sada sve to ima koliko za kafenu kasicicu. Trgni se Nole i pocni da udaras tu lopticu vec jednom.

Noletova Tajna

pre 14 godina

Ma kakav povoljan zreb.
Opet su Noletu namestili skrivenu minu.
Do finala moze da naleti na Dudi Selu, Montanesa ili cak na Haneskua, a sve su to opaki igraci koji jedva cekaju da Nole ima los dan i da nije mentalno jak pa da ga rasture.
Puno srece Nole u Sinsiju. Ja bih bio zadovoljan sa cetvrt finalom i bar jednom modnom revijom.

zoran

pre 14 godina

Dobar zdreb ne postoji.Ono sto postoji je naporan rad,veru u sebe,motivacija i malo srece to postoji,Marej ce vam to reci.
Srecno Nole.

Srculence

pre 14 godina

Ne treba da se prerano radujemo,moze se desiti da Nole ispadne veoma rano,jer na prvi pogled protivnici ne deluju opasno.Nikako ne treba ni zaboraviti Tomija Hasa od koga je Djokovic izgubio dva poslednja meca,a i sa Congom ima negativan skor.Licno bih volela da osvoji ovaj turnir ili da bar odbrani bodove od prosle godine,ali ipak treba biti realan u ocekivanjima.

Woodywoodpecker

pre 14 godina

Od ponedeljka, od kada A. Murray i zvanicno postaje ATP No 2. prestajem da gledam tenis!
Mislim stavrno... Murray No. 2...
Zato me ovaj Cincinatti zred na zalost vise ne interesuje...

Srbin od glave do pete

pre 14 godina

Sta to Noletu vredi. Ucestvovao je na slabim turnirima pa nista. Osim Serbia open.A sto se mi Srbi uopste sekiramo sta ce Nole da uradi. On too radi sebe radi i iz svog zadovoljstva. Pre neki dan nas proslavljeni Radmilo Armenulic je dobro u jednom intervjuu okarakterisao Noleta.Konstatovao je da Noletova forma iz meseca u mesec a evo vec i godinu pada, da slabo radi i da je vreme da nestosam sa sobom uradi i li da promeni trenera. Za razliku od njega Muray dosta vise radi i rezultat je tu. Vec je drugi. Zato Noleta treba gledati ravnodusno bilo da dobija ili gubi jer mi kao gledaoci ili nacija od toga nemamo nista

Djordjevic Marko, Nis

pre 14 godina

I po ko zna koji put cu reci, ljudi ne pisite nesto ako ne znate..Bodovi iz Sinsinatija prosle godine su vec skinuti, jer se turnor igrao tri nedelje ranije zbog Olimpijskih igara, tako da niko ne brani nista, samo se dobijaju poeni...Mislim da Novak stize do finala, lepo bi bilo i da na US openu Davidenko bude u njegovoj cetvrtini zreba, jer bilo ko od preostale trojice (DP, Rodik, Conga) ga dobija ako se sastanu u 1/4f...

Predo

pre 14 godina

Ovo je jako lijep trenutak u tenisu, gledajuci kroz prizmu ljubitelja tenisa, a ne navijaca. Na turu postoji trenutno sedam igraca, gdje svako moze pobjediti svakog, i jeste dosada. Mislim na Federera, Mareja, Nadala, Djokovica, Rodika, Del Potra i Tsongu. Davidenko je, mislim, za nijansu losiji, barem na ovoj podlozi. Plus, grupa potencijalno opasnih igraca, kao sto su Verdasko, Ferer, Has , Cilic, Vavrinka, Soderling itd. Tako da nista nije sigurno, pogotovo od cetvrtfinala nadalje i niko vam ne garantuje prolaz ukoliko niste 100% spremni, fizicki i mentalno. Djokovic se nalazi u situaciji da sezonu moze zavrsiti na drugom mjestu ATP liste, a moze i na sestom. Kako stvari sada stoje, sto se tice voljnog i mentalnog stanja, blizi je sestom nego drugom. Ali, radi se o vrhunskom igracu. I Jelena je do juce izgledala, kao da je pitanje dana kada ce ispasti iz prvih deset, ali je pokazala da nije zaboravila igrati. Trebalo je samo stvari "postaviti na svoje mjesto" u glavi. Za one koji kazu da je Djokovic dosao u Ameriku direktno sa jahte, nije istina. Moji prijatelji su ga gledali svakog dana kako trenira k'o lud u Umagu. Ali, jedno je trening, a drugo jaki mecevi. Polanski i Juzni ga nisu mogli pripremiti za ono sto ga ceka protiv Rodika. Sada vec ima jedan jak mec u nogama. Zna gdje je "tanak". Ljubicic, koji je prosao kvalifikacije i koji fantasticno poznaje Novaka, i sa terena i privatno, ce biti tvrd orah, mozda tvrdji i od Hasa u drugom kolu, ali bi trebao proci obojicu. Mislim da je Hasov momentum prosao na Vimbldonu. Ipak je on vec veteran, a valjda je Djokovic uspio prouciti njegove servise do sada (na betonu ih ipak lakse vracati nego na travi). Ineteresantno da su u Djokovicevoj cetvrtini zrijeba uglavnom veterani, ciju igru on dobro poznaje, a najopasniji medju njima je Davidenko, ali kako rekoh, on je ipak za nijansu slabiji na ovoj podlozi u odnosu na prvih 8. Ako dodje do polufinala, najvjerovatniji protivnik je Tsonga, mada njegov gladijatorski tenis cesto dovodi do povreda, pa je moguce da se drugi gladijator - Nadal, ponovo vrati da uzme od Mareja ono sto mu je godinama pripadalo. U svakom slucaju, ako turnir bude interesantan, kao ovaj u Montrealu, ja cu biti zadovoljan

Uvredljivo nije ni bilo

pre 14 godina

Vec treci duzi komentar i nema ga.
Moracu da skratim.
TOLIKO TALENAT A ZARA NIGDE JOS OD OLIMPIJSKIM IGRAMA. Vise ne ustajem da gledam rodjenog sampiona kome nije do titula. Uvek sam te branio ali sam zaista razocaran, ne sto gubis, vec na nacin na koji gubis.

Nije problem

pre 14 godina

pa aj vi razocarani sto pljujete Novaka,kad cete da prestanete da ga pratite da ga spominjete da komentarisete na njegov racun ,ja kad nekog otpisem vise i ne pricam o njemu,smesni postajete..kad cete da se umorite vise ,necete nam nedostajati ovde verujte...Novace samo napred!!!Mozes preko Hasa bez obzira na prethodne poraze,tenis je to, a ti imas kvalitet!!!
(gaga, 16. avgust 2009 20:26)
-----------------
Moras da delis kriticare koji imaju nesto pametno da napisu od pljuvaca. Mnogi ga ne pljuju i nije nam krivo sto gubi, KRIVO NAM JE STO IGRA BEZ VOLJE ZA POBEDOM. Pre je on isao po titule, a sada ceka da titule dojdu same do njega, shvati razliku. Njegov govor tela ne pokazuje da mu je stalo do pobeda. A ima talenta da bude najbolji.
Razmisli malo i videces da je to istina, nije ni meni drago ali je tako.

joka

pre 14 godina

nevidim da se nole treba opustiti. on je u zadnji meseci od daleko slabi rangirani tenisere izgubio (kolsralber, has). Netrebamo se mnogo nadati velikih uspeha nasih tenisera. Ova sezona je definitvo za zaborav.

sulejman

pre 14 godina

Opet Nole ima tezak zreb!
Pa vidite da je tu Sera, koji ga je dobro namucio u Hamburgu, pa kvalifikant Ljubicic, pa famozni Has, pa domaci igrac Isner(covek ima preko 2m, prosto da ga se uplasi), pa francuz Chardy, pa Robredo.....Ma puno je tu skrivenih "mina". Pa kako to prtoci?

eto

pre 14 godina

Veliki igraci su obicno uvek u formi (izuzev kada se povrede), ili recimo da su vrlo vrlo retko van forme (pa i to kratko traje), i oni racunaju pre na svoju dobru igru, nego za zreb...
Mi, malo malo pa zagledamo kakav je zreb bio, i ''cimamo'' se oko toga da li ce Fed, Nadal ili Rodik da ga ''zaskoce'' pre zavrsnice, ali on isuvise cesto do te zavrsnice ni ne stize i bez njih...

nikol dž. femija

pre 14 godina

Ova firma B92 se stalno bori kao za neka prava ugroženih,za prava žena, za ravnopravnost....

KAKO SHVATITI DA STE OBJAVILI NOLETOV žreb za Sinsinati A NISTE JELENIN I ANIN???

DA LI VI RADITE NA DISKRIMINACIJI ŽENSKOG TENISA, ILI JELENE i ANE ili SE TU radi o nečem drugom?

Hajde izjasnite se,pošto inače TEŽITE PROVIDNOSTI/pomodno transparentnosti/ DA NE BI BILO NEPOTREBNOG NAGAĐANJA???

gaga

pre 14 godina

pa aj vi razocarani sto pljujete Novaka,kad cete da prestanete da ga pratite da ga spominjete da komentarisete na njegov racun ,ja kad nekog otpisem vise i ne pricam o njemu,smesni postajete..kad cete da se umorite vise ,necete nam nedostajati ovde verujte...Novace samo napred!!!Mozes preko Hasa bez obzira na prethodne poraze,tenis je to, a ti imas kvalitet!!!

alo bre

pre 14 godina

sto smo mi srbi narob boze sacuvaj. najbolji nas teniser svih vremena, izgubi u 1/4 finalu i odma pocnemo da ga pljujemo.
ljudi on je 4. na svetu. i da ne moze bolje, treba da ga podrzavamo. a moze.
a sutra cete svi vi koji ga sada pljujete, kad osvoji neki veci turnir, a hoce uskoro, onda cete "to nole kralju, volimo te srbine"...

STIDITE SE SVI VI "SRBI"

stevan

pre 14 godina

Nole u poslednje vreme gubi od Nadala, Mareja, Feda, Rodika, Conge, Hasa i Kolsrajbera. Ako se ovo ima na umu, onda je cetvrto mesto potpuno nezasluzeno. Po talentu, Nole je u samom vrhu, ali po igri on je relano izmedju osmog i desetog mesta. Naravno, ovim se bavimo mi Noletovi navijaci, ali ne i on sam. On ocigledno igra samo za pare. Zbog toga i gubi podrsku publike jer je to previse ocigledno. Talenat nije dovoljan, potrebno je imati i karakter, snagu volje, istrajnost, SRCE. Sve to nas Nole na zalost nema, ona ima samo talenat, ali je taj talenat vec dovoljno unovcen i prica je manje vise zavrsena. Nole je toliko zadovoljan onim sto je do sada zaradio da mu se vise ne igra tenis. I to je ljudski, ali neka ne ocekuje da za njega navijamo i da ga obozavamo kao sportistu. Mozemo ga ceniti samo kao biznismena.

sasa jokic

pre 14 godina

Nole, prekini sa malodusnim izrazima lica na terenu. Nerviraj se, vici, ljuti se, to je normalno, ali nemoj sarkasticne izraze lica, to ne dolici sampionu, a i protivniku daje krila!!Ako Sinsinati odigras dobro, imas dobre sanse na US Open-u.

Petar

pre 14 godina

Kome ne svidja Novak Djokovic moze slobodno da navija za Mareja, Nadala itd. Ko misli da moze bolje od Novaka neka to i dokaze. Biti treci ili cetvrti teniser sveta danas nije mala stvar. Ovo je dobar zreb i Nole moze cak i do finala pa i titule. A vi neverne Tome nebi bili zadovoljni cak i kada bi Novak bio br.1 na svetu. Cak i tada bi nasli neki razlog da se zalite i prigovarate.

Wsip79

pre 14 godina

Ako je Nadal kralj sljake onda je nas Nole bar princ tvrde podloge!Bice sve u redu!
A vi sto ga kritikujute treba da budete srecni sto uopste gledate nekog naseg igraca koji je u prvih 10 na svetu i bori se.Inace da nema Noleta gledali bi karling!

ja

pre 14 godina

Pa u pravu ste. Zreb bi bio odlican, da nema Hasa.
Ali kad je mogao onako da izgubi od onog glupog Rodika, tek protiv Hasa mu ne dajem nikakve sanse.
Navijao sam uvek za Djokovica i verovao u njega, ali posle one blamaze sa Rodikom izgubio sam svaku volju da navijam za njega.Za ono od pre neki dan ne moze se iskupiti da osvoji 5 gren slem titula.
Nisko si pao Novace.

emko

pre 14 godina

neznam stvarno kakvi su ovi komentari do pre jednu godinu svi su ga se plasili kad su bili sa noletom u zreb.A to ste zaboravili kako ih je rasturo mozda je trenutno u malu krizu napret Nole vrati se pravim stazama Nole Nole...

smor

pre 14 godina

Ovaj nece za dugo biti No 2 jer nema sanse da odbrani 1000 bodova od prosle godine,tako da pada a svajcarac odmice...Novak ako i dodje do Nadala nece ga pobediti-znaci i on pada...A argentinac ga polako ali sigurno stize.
Sve u svemu,i ne gleda mi se vise ovaj tenis jer vise nemamo igraca koji moze ravnopravno da se nosi sa najboljim svetskim igracima...

emko

pre 14 godina

Nole neznam dali citas ove komentare znam samo da si psihicki medju najacima trgni se Nole i pokazi im sta znas samo napret najaci si Nole___----___--- Nolee Nolee!!!

Noletova Tajna

pre 14 godina

Ma kakav povoljan zreb.
Opet su Noletu namestili skrivenu minu.
Do finala moze da naleti na Dudi Selu, Montanesa ili cak na Haneskua, a sve su to opaki igraci koji jedva cekaju da Nole ima los dan i da nije mentalno jak pa da ga rasture.
Puno srece Nole u Sinsiju. Ja bih bio zadovoljan sa cetvrt finalom i bar jednom modnom revijom.

Srbin od glave do pete

pre 14 godina

Sta to Noletu vredi. Ucestvovao je na slabim turnirima pa nista. Osim Serbia open.A sto se mi Srbi uopste sekiramo sta ce Nole da uradi. On too radi sebe radi i iz svog zadovoljstva. Pre neki dan nas proslavljeni Radmilo Armenulic je dobro u jednom intervjuu okarakterisao Noleta.Konstatovao je da Noletova forma iz meseca u mesec a evo vec i godinu pada, da slabo radi i da je vreme da nestosam sa sobom uradi i li da promeni trenera. Za razliku od njega Muray dosta vise radi i rezultat je tu. Vec je drugi. Zato Noleta treba gledati ravnodusno bilo da dobija ili gubi jer mi kao gledaoci ili nacija od toga nemamo nista

uloga gaca na ATP listu

pre 14 godina

Onakav talenat se razvlaci po modnim pistama. Pa Nole od kada muskarci reklamiraju gace. Za prave muskarce, a tebe sam tu ranije stavljao na prvo mesto, gace se dele na ciste i one od pre nedelju dana. Sta tu ima da se reklamira. I drugo, muskarci se skidaju u gace samo u pomracini a ne pod svetlima reflektora.
U Sinsiju si prosle godine grlio Mareja kada je osvojio svoj prvi ATP turnir. Bio je iza tebe daleko kao svetlosna godina. A sad mu gledas u ledja. Da nisi talenat kakav jesi i da nisi sam izjavljivao kako je cilj 1 mesto, ni ja se ne bih dopisivao ovde. Ali talenta imas, ranije se imao i volje, a sada sve to ima koliko za kafenu kasicicu. Trgni se Nole i pocni da udaras tu lopticu vec jednom.

joka

pre 14 godina

nevidim da se nole treba opustiti. on je u zadnji meseci od daleko slabi rangirani tenisere izgubio (kolsralber, has). Netrebamo se mnogo nadati velikih uspeha nasih tenisera. Ova sezona je definitvo za zaborav.

nikol dž. femija

pre 14 godina

Ova firma B92 se stalno bori kao za neka prava ugroženih,za prava žena, za ravnopravnost....

KAKO SHVATITI DA STE OBJAVILI NOLETOV žreb za Sinsinati A NISTE JELENIN I ANIN???

DA LI VI RADITE NA DISKRIMINACIJI ŽENSKOG TENISA, ILI JELENE i ANE ili SE TU radi o nečem drugom?

Hajde izjasnite se,pošto inače TEŽITE PROVIDNOSTI/pomodno transparentnosti/ DA NE BI BILO NEPOTREBNOG NAGAĐANJA???

smor

pre 14 godina

Ovaj nece za dugo biti No 2 jer nema sanse da odbrani 1000 bodova od prosle godine,tako da pada a svajcarac odmice...Novak ako i dodje do Nadala nece ga pobediti-znaci i on pada...A argentinac ga polako ali sigurno stize.
Sve u svemu,i ne gleda mi se vise ovaj tenis jer vise nemamo igraca koji moze ravnopravno da se nosi sa najboljim svetskim igracima...

Woodywoodpecker

pre 14 godina

Od ponedeljka, od kada A. Murray i zvanicno postaje ATP No 2. prestajem da gledam tenis!
Mislim stavrno... Murray No. 2...
Zato me ovaj Cincinatti zred na zalost vise ne interesuje...

Uvredljivo nije ni bilo

pre 14 godina

Vec treci duzi komentar i nema ga.
Moracu da skratim.
TOLIKO TALENAT A ZARA NIGDE JOS OD OLIMPIJSKIM IGRAMA. Vise ne ustajem da gledam rodjenog sampiona kome nije do titula. Uvek sam te branio ali sam zaista razocaran, ne sto gubis, vec na nacin na koji gubis.

gaga

pre 14 godina

pa aj vi razocarani sto pljujete Novaka,kad cete da prestanete da ga pratite da ga spominjete da komentarisete na njegov racun ,ja kad nekog otpisem vise i ne pricam o njemu,smesni postajete..kad cete da se umorite vise ,necete nam nedostajati ovde verujte...Novace samo napred!!!Mozes preko Hasa bez obzira na prethodne poraze,tenis je to, a ti imas kvalitet!!!

Petar

pre 14 godina

Kome ne svidja Novak Djokovic moze slobodno da navija za Mareja, Nadala itd. Ko misli da moze bolje od Novaka neka to i dokaze. Biti treci ili cetvrti teniser sveta danas nije mala stvar. Ovo je dobar zreb i Nole moze cak i do finala pa i titule. A vi neverne Tome nebi bili zadovoljni cak i kada bi Novak bio br.1 na svetu. Cak i tada bi nasli neki razlog da se zalite i prigovarate.

eto

pre 14 godina

Veliki igraci su obicno uvek u formi (izuzev kada se povrede), ili recimo da su vrlo vrlo retko van forme (pa i to kratko traje), i oni racunaju pre na svoju dobru igru, nego za zreb...
Mi, malo malo pa zagledamo kakav je zreb bio, i ''cimamo'' se oko toga da li ce Fed, Nadal ili Rodik da ga ''zaskoce'' pre zavrsnice, ali on isuvise cesto do te zavrsnice ni ne stize i bez njih...

Djordjevic Marko, Nis

pre 14 godina

I po ko zna koji put cu reci, ljudi ne pisite nesto ako ne znate..Bodovi iz Sinsinatija prosle godine su vec skinuti, jer se turnor igrao tri nedelje ranije zbog Olimpijskih igara, tako da niko ne brani nista, samo se dobijaju poeni...Mislim da Novak stize do finala, lepo bi bilo i da na US openu Davidenko bude u njegovoj cetvrtini zreba, jer bilo ko od preostale trojice (DP, Rodik, Conga) ga dobija ako se sastanu u 1/4f...

sulejman

pre 14 godina

Opet Nole ima tezak zreb!
Pa vidite da je tu Sera, koji ga je dobro namucio u Hamburgu, pa kvalifikant Ljubicic, pa famozni Has, pa domaci igrac Isner(covek ima preko 2m, prosto da ga se uplasi), pa francuz Chardy, pa Robredo.....Ma puno je tu skrivenih "mina". Pa kako to prtoci?

Wsip79

pre 14 godina

Ako je Nadal kralj sljake onda je nas Nole bar princ tvrde podloge!Bice sve u redu!
A vi sto ga kritikujute treba da budete srecni sto uopste gledate nekog naseg igraca koji je u prvih 10 na svetu i bori se.Inace da nema Noleta gledali bi karling!

alo bre

pre 14 godina

sto smo mi srbi narob boze sacuvaj. najbolji nas teniser svih vremena, izgubi u 1/4 finalu i odma pocnemo da ga pljujemo.
ljudi on je 4. na svetu. i da ne moze bolje, treba da ga podrzavamo. a moze.
a sutra cete svi vi koji ga sada pljujete, kad osvoji neki veci turnir, a hoce uskoro, onda cete "to nole kralju, volimo te srbine"...

STIDITE SE SVI VI "SRBI"

Srculence

pre 14 godina

Ne treba da se prerano radujemo,moze se desiti da Nole ispadne veoma rano,jer na prvi pogled protivnici ne deluju opasno.Nikako ne treba ni zaboraviti Tomija Hasa od koga je Djokovic izgubio dva poslednja meca,a i sa Congom ima negativan skor.Licno bih volela da osvoji ovaj turnir ili da bar odbrani bodove od prosle godine,ali ipak treba biti realan u ocekivanjima.

zoran

pre 14 godina

Dobar zdreb ne postoji.Ono sto postoji je naporan rad,veru u sebe,motivacija i malo srece to postoji,Marej ce vam to reci.
Srecno Nole.

ja

pre 14 godina

Pa u pravu ste. Zreb bi bio odlican, da nema Hasa.
Ali kad je mogao onako da izgubi od onog glupog Rodika, tek protiv Hasa mu ne dajem nikakve sanse.
Navijao sam uvek za Djokovica i verovao u njega, ali posle one blamaze sa Rodikom izgubio sam svaku volju da navijam za njega.Za ono od pre neki dan ne moze se iskupiti da osvoji 5 gren slem titula.
Nisko si pao Novace.

stevan

pre 14 godina

Nole u poslednje vreme gubi od Nadala, Mareja, Feda, Rodika, Conge, Hasa i Kolsrajbera. Ako se ovo ima na umu, onda je cetvrto mesto potpuno nezasluzeno. Po talentu, Nole je u samom vrhu, ali po igri on je relano izmedju osmog i desetog mesta. Naravno, ovim se bavimo mi Noletovi navijaci, ali ne i on sam. On ocigledno igra samo za pare. Zbog toga i gubi podrsku publike jer je to previse ocigledno. Talenat nije dovoljan, potrebno je imati i karakter, snagu volje, istrajnost, SRCE. Sve to nas Nole na zalost nema, ona ima samo talenat, ali je taj talenat vec dovoljno unovcen i prica je manje vise zavrsena. Nole je toliko zadovoljan onim sto je do sada zaradio da mu se vise ne igra tenis. I to je ljudski, ali neka ne ocekuje da za njega navijamo i da ga obozavamo kao sportistu. Mozemo ga ceniti samo kao biznismena.

sasa jokic

pre 14 godina

Nole, prekini sa malodusnim izrazima lica na terenu. Nerviraj se, vici, ljuti se, to je normalno, ali nemoj sarkasticne izraze lica, to ne dolici sampionu, a i protivniku daje krila!!Ako Sinsinati odigras dobro, imas dobre sanse na US Open-u.

Nije problem

pre 14 godina

pa aj vi razocarani sto pljujete Novaka,kad cete da prestanete da ga pratite da ga spominjete da komentarisete na njegov racun ,ja kad nekog otpisem vise i ne pricam o njemu,smesni postajete..kad cete da se umorite vise ,necete nam nedostajati ovde verujte...Novace samo napred!!!Mozes preko Hasa bez obzira na prethodne poraze,tenis je to, a ti imas kvalitet!!!
(gaga, 16. avgust 2009 20:26)
-----------------
Moras da delis kriticare koji imaju nesto pametno da napisu od pljuvaca. Mnogi ga ne pljuju i nije nam krivo sto gubi, KRIVO NAM JE STO IGRA BEZ VOLJE ZA POBEDOM. Pre je on isao po titule, a sada ceka da titule dojdu same do njega, shvati razliku. Njegov govor tela ne pokazuje da mu je stalo do pobeda. A ima talenta da bude najbolji.
Razmisli malo i videces da je to istina, nije ni meni drago ali je tako.

emko

pre 14 godina

neznam stvarno kakvi su ovi komentari do pre jednu godinu svi su ga se plasili kad su bili sa noletom u zreb.A to ste zaboravili kako ih je rasturo mozda je trenutno u malu krizu napret Nole vrati se pravim stazama Nole Nole...

Predo

pre 14 godina

Ovo je jako lijep trenutak u tenisu, gledajuci kroz prizmu ljubitelja tenisa, a ne navijaca. Na turu postoji trenutno sedam igraca, gdje svako moze pobjediti svakog, i jeste dosada. Mislim na Federera, Mareja, Nadala, Djokovica, Rodika, Del Potra i Tsongu. Davidenko je, mislim, za nijansu losiji, barem na ovoj podlozi. Plus, grupa potencijalno opasnih igraca, kao sto su Verdasko, Ferer, Has , Cilic, Vavrinka, Soderling itd. Tako da nista nije sigurno, pogotovo od cetvrtfinala nadalje i niko vam ne garantuje prolaz ukoliko niste 100% spremni, fizicki i mentalno. Djokovic se nalazi u situaciji da sezonu moze zavrsiti na drugom mjestu ATP liste, a moze i na sestom. Kako stvari sada stoje, sto se tice voljnog i mentalnog stanja, blizi je sestom nego drugom. Ali, radi se o vrhunskom igracu. I Jelena je do juce izgledala, kao da je pitanje dana kada ce ispasti iz prvih deset, ali je pokazala da nije zaboravila igrati. Trebalo je samo stvari "postaviti na svoje mjesto" u glavi. Za one koji kazu da je Djokovic dosao u Ameriku direktno sa jahte, nije istina. Moji prijatelji su ga gledali svakog dana kako trenira k'o lud u Umagu. Ali, jedno je trening, a drugo jaki mecevi. Polanski i Juzni ga nisu mogli pripremiti za ono sto ga ceka protiv Rodika. Sada vec ima jedan jak mec u nogama. Zna gdje je "tanak". Ljubicic, koji je prosao kvalifikacije i koji fantasticno poznaje Novaka, i sa terena i privatno, ce biti tvrd orah, mozda tvrdji i od Hasa u drugom kolu, ali bi trebao proci obojicu. Mislim da je Hasov momentum prosao na Vimbldonu. Ipak je on vec veteran, a valjda je Djokovic uspio prouciti njegove servise do sada (na betonu ih ipak lakse vracati nego na travi). Ineteresantno da su u Djokovicevoj cetvrtini zrijeba uglavnom veterani, ciju igru on dobro poznaje, a najopasniji medju njima je Davidenko, ali kako rekoh, on je ipak za nijansu slabiji na ovoj podlozi u odnosu na prvih 8. Ako dodje do polufinala, najvjerovatniji protivnik je Tsonga, mada njegov gladijatorski tenis cesto dovodi do povreda, pa je moguce da se drugi gladijator - Nadal, ponovo vrati da uzme od Mareja ono sto mu je godinama pripadalo. U svakom slucaju, ako turnir bude interesantan, kao ovaj u Montrealu, ja cu biti zadovoljan

emko

pre 14 godina

Nole neznam dali citas ove komentare znam samo da si psihicki medju najacima trgni se Nole i pokazi im sta znas samo napret najaci si Nole___----___--- Nolee Nolee!!!