Nedelja, 16.08.2009.

04:09

Jelena u finalu posle velike drame!

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u finale turnira u Sinsinatiju pobedom nad Ruskinjom Jelenom Dementijevom 7:6(2), 0:6, 7:6(6).

Izvor: B92

Jelena u finalu posle velike drame! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

143 Komentari

Sortiraj po:

DUCE

pre 14 godina

dabogda izgubila...juce sam puko 200e zbog nje!!!
(sale, 16. avgust 2009 18:45)
I uze Jeca trofej...Nego,sta pijes, Sale? ...Dajte mu duplo!

Bravo Jeco

pre 14 godina

6-4,6-2.Jeca poslala Safinu na spavanje,pa nek sanja koga ce sada da proziva jer Jeca joj je zesce pokazala da je bolja od nje.Bravo Jeco!!!

Pobesneli max

pre 14 godina

dabogda izgubila...juce sam puko 200e zbog nje!!!
(sale, 16. avgust 2009 18:45)
Dabogda uvek pobedjivala...
Sale, ako hoces 'leba bez motike idi na "Velikog brata", a ne kladi se protiv nase Jelene:-)...Bas mi te je zao...
Napred Jeco

tennis man

pre 14 godina

Za ivanku, a i sve ostale koji ne prate bas zenski tenis najvise, Dinara Safina je pobedila Serenu Williams u Berlinu, kada je kolo pre toga izbacila Justine Henin

Goran

pre 14 godina

komentar 93.Izgleda da ti nepratiš kako treba tenis pa ove godine u polufinalu Rima Safina je povedila Venus i to glat sa 2-0!A Serenu nije nikad dobila,Šarapovu i Claisters i Henin je više puta pobeđivala!!!

Biba

pre 14 godina

Draga Jelena,
sve čestitke što se vraćaš u formu. Znamo kako umeš da igraš. Ne mogu da shvatim kako nijedna stanica ne prenosi tvoj meč. Napred, Dinara ti je nekada bila sasvim dostžna. I sada je, ako daš maksimum i igraš ofanzivno.

JEDNA JE JECA!

pre 14 godina

JEDNOM SE RADJA JELENA JANKOVIC!!!Skratila mi je zivot za bar 5 godina, ali vredelo je!
Mislim da bi trebalo napisati neko protesno pismo RTS-u, zato sto prenosi samo Djokoviceve turnire!

Vlade

pre 14 godina

Secate se kada je Jelena cini mi se u trecem setu kada je drugi put servirala za mec i kada je bilo 0-30 rekla "Igraj Jelena bre,daj sve od sebe".Dobro je dok tako razmislja.

Jova

pre 14 godina

Bravo Jelena,svaka ti cast,nema sale!!!!

Ponovo ona stara Jeca,vraca se da pokaze pojedincima sta se moze kad se hoce!!!!!

Bez obzira i ako izgubi od safine veceras,ovaj turnir je pokazatelj da se Jelena skoro potpuno vratila u staru formu!!!!

mesecima govorim nekima ovde da ne ponizavaju nase teniserke,da ce sve biti ok. Nadam se samo da je ti isti nisu velicali u ovakvim divnim momentima.

Neka ti je Bog u pomoci veceras,zasluzila si ovu titulu Jeco nasa!!!!!

Rade

pre 14 godina

@bucko

Kim Clijsters nije uopste rangirana (da bi se dobio rang potrebno je odigrati bar 3 turnira) pa ne bi mogla ni da igra kvalifikacije za ovako jak turnir. Jedini nacin da ucestvuje je da joj dodele wild card, sto su organizatori sa zadovoljstvom ucinili, a dobila ga je i za Rogers cup i US open.

Maki

pre 14 godina

uh...cestitam!!!
nego hocemo li je gledati sa kim u trecem kolu toronta? to moze biti zanimljivo :)))) jos jednom cestitam i svaka cast!

Katarina

pre 14 godina

@Aleksandra
Svaka pobeda zaslužuje čestitku. Dakle, to smo raščistile. Ali, ako sada kažem da je ovo više ličilo na rulet nago na tenis, da li to znači da sam ja "negativna"? Obe si igrale slabo, očajno su servirale, a Dementijeva mi je potpuno nejasna. Nije mi jasno ni kako je Jelena mogla da izgubi set sa 6:0.Još manje mi je jasno kako teniserka iz vrha (ima olimpijsko zlato i srebro) u taj-breku povede sa 6:2, servira, a onda izgubi šest poena zaredom i dobijen meč. Igra sa ovoliko grešaka ne može biti dobra igra. To se desilo Jeleni noćas, ali to se neće više ponoviti. Prosto nije verovatno. Molila bih da se ne koristi sintagma "tri vezane lopte", jer to je koješta (postoje li nevezane?), pošto se uvek govorilo da teniserka ima tri set ili tri meč lopte. Dovoljno jasno. Vezuju se luk i paprika. Aleksandra, mislim da je ovo pozitivan komentar. Komentara ovde gotovo da i nema, osim velikog broja čestitki. To je u redu, Jelena je čestitke zaslužila, ali imam i ja prava da kažem šta mislim o meču i o igri. Nisam sigurna da će Dinara olako da prokocka veliku prednost, ako je ostvari. Nisam rekla da Jelena neće da je dobije, mislim da je sve moguće, a sada, bože zdravlja, da vidimo kako će se sve završiti. Želim Jeleni pobedu, jer je ona naša teniserka. Uvek navijam za obe, mada više volim Aninu igru (kad je igrala). Cenim Jeleninu ozbiljnost, a smeta mi Anina neozbiljnost i neodgovornost prema "poslu". Pozdrav.

Aleksandra

pre 14 godina

Kako je lepo kad na neku vest ima preko 100 komentara i 99% je pozitivnih! :)

Kim Klajsters je najverovatnije dobila wild card, pa nije igrala kvalifikacije!

JoJo

pre 14 godina

E Jeco svaka ti cast! Nemam primedbe. Rezultat sve govori. Nisam gledala mec jer ga ocigledno nije ni bilo(ako zna neko gde prenose neka kaze, necu mu nista, heheh), ali vidi se da je bilo zaista gusto i da se do samog kraja nije znalo ko ce pobediti. Eto, tebi je to poslo za rukom i sad: Idemo po trofej, kao dopuna samopouzdanju pred poslednji grend slem, koji bih jako zelela da bude tvoj. Prosle godine finale, ove titula! Moze?

cheda

pre 14 godina

Gledao sam mec. Stvarno je bila drama. Trajalo je do 4 i 15 ali mi nije zao. Ovo je sramota svih televijskih stanica. Nikada ne prenose ove meceve. Eurosport znamo ima prava, ali nista ne prenosi. Mec je bio odlican. Pun preokreta. Mnogo je vazno da je Jeca pobedila. Mislim da se polako vraca u pravu formu. Samo tako nastavi i srecno protiv diva iz Rusije, bice tesko vazno je da se odmoris sto vise i da pokusas sve. I radi na servisuuuuu.

bucko

pre 14 godina

Neka mi neko objasni ako zna zbog cega Kim Clajsters nije igrala kvalifikacije za turnir u Sinsinatiju?Ako neko nije na rang listi zar ne treba da igra prvo sa onim slabije rangiranim nego odmah sa Bartoli? Hvala unapred.

pacijent

pre 14 godina

Au posle sinocnjeg mece moje zdravstveno stanje je naruseno,proradial mo stitna zlezda i srce ubrano lupa. Pa Jelena oces ti nas u bolnicu da oteras? :D svaka cast na pobedi,pokazala si jos jednom kako se bori. Ma sta bilo u finalu uz tebesmo uveeek!

Ana Dabovic

pre 14 godina

Evo pala je i druga top 10 igracica tako da oni koji su dok smo JJ cestitali na pobedi u 2.kolu pricali sta se radujete ona je ...ta i ta na listi i sl.

jovan

pre 14 godina

Zaista sve cestitke Jelena, ovo je bilo neverovatno. Zelim ti da na kraju i osvojis titulu. Samo sam veoma razocaran i iznerviran sto ni na jednom programu nema prenosa meceva sa WTA tour-a, samo muskarci. Mislim da ne bi bilo lose da ih pocne prenositi b92. SRECNO VECERAS!!!!!!!!!!!!!!

Ivanka

pre 14 godina

Bravo Jeco, veruj u sebe, koa sto verujemo u tebe i svi mi!
Safini svaka cast na fizickoj snazi i formi, ali ona nikada u karijeri nije pobedila nijednu sestru Vilijams; dok je Jelena imala pozitivan skor sa obema, i mislim da i to mnogo govori poznavaocima tenisa.

Veca

pre 14 godina

Cestitam Jeco, svako posten ti zeli najbolje jer si veliki sportista i veliki covek.
Pobedi onu kikbokserku Safinu koja ima ogromnu snagu ali nema lepotu teniske igre.
Napred JJ!

Peki

pre 14 godina

Gledao sam mec i mislio sam da cu dobiti infarkt, ovo samo Jeca moze da uradi! Prvo na servis izgubi 3 vezane mec lopte a onda spasi 4 u tie brejku, ludilo! Sudeci po igri koju sam video Jeca se definitivno vraca u svoju najbolju formu, i tvrda podloga joj ubedljivo najbolje lezi.Definitivno postaje favorit za US Open, samo napred!

Nina

pre 14 godina

jao,pa ko je to Jeci bio podrska u publici? Decko...Lepo,lepo....Sve cestitke jelena!!! Ovo je ogroman uspeh!!!Finale,a nadam se i titula....Samo napred!!!

Meda

pre 14 godina

Herojski (!) odigrano. Mada, protiv Safine ne mogu ni da zamislim kako ce mec izgledati. Iako i Safina moze da izgubi kao pravi amater ponekad.

teniser

pre 14 godina

Mislim, sta reci posle ovoga... Nije to bio neki kvalitetan mec, dosta gresaka I nesigurnosti sa obe strane, ali ovo sto je JJ uradila, to je stvarno za anale, pravi podvig sampiona...

Voleo bih da joj ova pobeda ulije jos vise samopouzdanja, I da nastavi sa jos boljim igrama u Torontu I NYC...

Svaka cast Jelena!!! Uz tebe smo!!!

Elem, izasao je zreb za turnir u Torontu (isto velicine kao ovaj - nagradni fond 2.000.000 USD). JJ bas ima tezak zreb - u 1 kolu je slobodna, a u drugom se sastaje sa pobednicom meca Peti Snider - Anabel Medina Gariges... Ako prodje 2 kolo, JJ verovatno opet igra sa Viktorijom Azarenkom ili povratnicom na teniske terene - Kim Clijsters!!! To ce biti mec, I voleo bih da do njega dodje! A ako prodje I 3 kolo, JJ verovatno u 1/4 finalu ide na Safinu... Dakle, bas tezak zreb, tako da ti zelim puno srece I upornosti JJ!!! I dosta celicnih zivaca - jer si nase sve pokidala!!!!

SSSS

pre 14 godina

Cestitke Jeleni na velikoj borbi, zelji i pokazanom trudu. Ruku na srce Dementieva je igrala mnogo bolje. U skoro svakom poenu videlo se da je ona ta koja dominira tokom poena, bile je agresivna a Jelena jako defanzivna. Medjutim Dementieva je napravila 54 greske u mecu i to je ono sto je presudilo. Ne zelim da umanjujem Jelenin uspeh ali se nadam da iz ove pobede moze da izvuce pouke posto o tome koliko joj je potrebno da radi na servisu. Dementieva koja je imala jedan od najlosijih servisa na svetu je radom postigla da ga dovede na veci nivo. Jeste da pravi mnogo duplih gresaka u svakom mecu ali samo zbog cinjenice da vise rizikuje iz servisa. Igracica koja ima kretanje i selekciju udaraca kao Jelena kada bi radila na svom servisu i ofanzivi bila bi mnogo ubojitija. U celom mecu uspela je svega nekoliko puta da zadrzi svoj servis a i od tih gemova koje je uspela da osvoji svoj servis svaki se igrao do izjedacenja i u skoro svakom je protivnica imala break priliku. Nadam se da finale masters turnira moze da bude dovoljno jak motiv za nju da pocne da radi na unapredjenju svoje igre, prvenstveno servisa

Danijela

pre 14 godina

Ma vazno je da si ti pobedila....Dementijeva nije bilo ko....logicno da si se namucila.....SVAKA CAST....pobedjujes Safinu 100%...Srecno....i pokazijoj sta znas...Samo ovako nastavi i bices i u finalu US-opena...ne moze ti niko nista....:)

Шоне, Бања Лука

pre 14 godina

Браво Јецо ајмо се вратити на тениски врх и бити они прави ! Само тако настави !

mix

pre 14 godina

Svaka cast Jelena.Gledao sam mech, pa ti kao da si odigrala dva teska mecha istovremeno.Dementieva je strasno dobra teniserka, ali ti si smognula snage da je pobedish.Kakav mech!Ko nije gledao propustio je extra tenis.Samo da se oporavis do finala sa Safinom, ali i ako glatko izgubish , nema veze jer si na PRAVOM PUTU povratka u top 5.

baston pg

pre 14 godina

Bravo Jelena! Prijatno sam iznenađen tvojim igrama u Sinsinatiju, poslije malo lošijih partija koje si pružala shodno svom renomeu. Meč nisam gledao, ali spasiti toliko meč lopti protiv Demantijeve i to u taj breku podatak je za svku pohvalu. Nadam se da će se tvoj niz dobrih igara sa ovog turnira nastaviti do kraja sezone. Želim ti sve najbolje u finalu.

docid

pre 14 godina

Bravo Jelena. Kada te svi otpisuju, ti pokazujes svoj cvrst karakter i vracas se.

Samo odmori glavu, ne razmisljaj previse i finale je tvoje!

milena/ns

pre 14 godina

nisam gledala mec na zalost ali me je ova vest jako obradovala.
drago mi je zbog jelene koja je zasluzila pobedu i mnogo vise prostora u nasim medijima.
bravo jelena!!!!!!!

Zoki

pre 14 godina

Uuuuuuuuuuuuuuh kakav mec.... Odgledah snimak sada... Kako je Jeca odbranila prvu mec loptu, svaka joj cast na onakvom udarcu i na hrabrosti. Uz samu liniju tj cosak gdje se spajaju dvije linije... Srce mi je stalo...

Bravo Jeco...

E, nocas cemo bar moc uzivo pratiti finale... :))))

nenad

pre 14 godina

Bravo Jelena.Vracas nam se.Sigurno ti nije lako kad znas da u Srbiji ima puno ljudi koji prate svaki tvoj nastup i svaki tvoj poen i kojima je dan lepsi kad pobedjujes.Ali ti si izabrana i zato ti hvala sto zelis da se vratis na kraljicino mesto.

Aca Znalac

pre 14 godina

Kao sto sam i pretpostavio, JJ je pobedila Elenu. Pobedi se ne gleda u zube. Jelena se vratila i siguran sam da nije sve svoje kvalitete pokazala i da ima jos mesta za napredak igre u finalu.
Finale sa Dinarom ce biti neizvesno, ako JJ nadje svoj ritam. Nadam se da Jeca ima zelju da osvoji ovaj turnir. Srecno u finalu.

Sonja Lukic

pre 14 godina

JJ je odlicna teniserka kada radi na sebi.
Sve cestitke JJi puno uspeha u finalu od osobe koja zna da su tvoji dometi jos veci.
Drustvo sta kazete za dejstvo hrane na sportistu. Samo tako JJ uvek se pridrzavaj zlatnih pravila u ishrani i kondicionim treningom (plivanje , preskakanje prepona,vezbe sa loptom,....)Ako ovo citas znaj da sam verovala u tebe.
Kada shvatis da si na prvom mestu uvek ti resila si sve prepreke u zivotu. Svi ce reci to je egoisticno , ali zapamti za dobrim konjem se prasina dize dok za losim nikada.

TANJA

pre 14 godina

to je odlično nema veze za brejkove bitno da si uspela da se vratiš posle ubedljivo izgubljenog seta :) svaka tebi čast vidi se da si počela ozbiljnije da pristupaš terenu i tako i da nastaviš :))) dobićeš lepe bodove i tako treba, a što se safine tiče ona i nije igračica ona je snagator koji kad god igra finala popušta pošto je pod pritiskom zato iskoristi koliko je moguće, ako i izgubiš ponosna sam što si u vrhu turnira ostala kao druga najbolja ! sve naj JJ

Aki

pre 14 godina

Mislim šta reći? Jelena je uspela ponovo da se vrati iz krize u karijeri. Svaka čast ovoj devojci, jer su je već svi otpisali, a ona pokazala veliku mentalnu moć da se vrati ne samo u karijeri nego i u ovom meču. Svaka čast Federeru, ali čak i on bi mogao mnogo da nauči od Jelene.

Marko-washingtonDC

pre 14 godina

Pobeda kojom se moze mnogo. Ovakva pobeda je Jeleni sasvim izvesno sjajan motiv i moze joj biti od velikog znacaja za dalju karijeru. Mislim da Dementijeva nakon ovakvog poraza ni u snu ne moze da zamisli da ce nasu JJ ikad vise dobiti. Napred JJ

rts - eurosport

pre 14 godina

Svaka ti cast Jelena!!! Oduvek si igrala najuzbudljivije meceve a mi to oduvek "nismo" prenosili!!! Tebi kapa dole za trud, rad i uspehe kako kao pojedincu tako i u drzavnom timu, a nama ostaje da se zapitamo sta radimo i zasto radimo!!!

johnex

pre 14 godina

Bravo JJ , za finale [i vec osvojenih 550 poena]. Ukoliko se dogodi pobeda nad Safinom to bi znacio i povratak na 4. poziciju nadomak treceplasirane Venus W.

Kanostrevac Goran

pre 14 godina

To je to.
Upornost i vjera u sebe doveli su te na prvo mjesto, pa zasto ne bi ponovo.Malo koja teniserka svijet je borac poput Jelene, kada da sve od sebe onda sve moze i da pobjedi.
Neka tako bude i protiv Safine.
Srecno.

Мирко

pre 14 godina

Све је добро док нервира противнице више него што мене нервира пред ТВ-ом :-).
(из 6:2 у 6:8)!!!
Ајмо Јецо, само напред!

nada

pre 14 godina

Fantastican mec koji mogao da se zavrsi i pobedom Dementjeve (zaluzeno). Nasa Jelena je POBEDILA JER SE DO KRAJA BORILA. Gledajuci ovaj mec, stvarno mislim da je nasa Jeca opet "ona stara". Ima super udarce i u napadu i kad se brani, ali sto je najvaznije, OPET SE BORI ZA SVAKU LOPTU (osim u drugom setu, naravno po njenom starom receptu). NAJSRDACNIJE CESTITKE, neka u finalu igra bar kao danas i sve ce biti u najboljem redu. Ako i izgubi, nije strasno, za "vracanja u najbolje dane" ovo je odlican pocetak. Narvno, od sveg srca joj zelim i osvajanje turnira!
Dakle, NEK JOJ JE SA SRECOM I DA NAM JE ZIVA, ZDARAVA i VESELA!!!

Batke

pre 14 godina

Ovakav mec se retko vidja. To je bilo za neverovati kroz koje uspone i padove je prosla Jelena. Izgubiti svoje tri mec lopte za redom, dva puta neuspesno servirati za mec, zatim spasiti 4 uzastopne mec lopte protivnice i na kraju pobediti - to moze samo neko ko je zaista izuzetno psihicki vrlo cvrst i stabilan. U tome je ogromna razlika izmedju Jelene i Ane. Ana mora jos mnogo da radi da svojoj psihickoj stabilnosti i samopouzdanju.
Ovo veceras nije bio samo tenis vec mnogo vise od toga.
Jelena - svaka cast !!!

Bojan

pre 14 godina

Kakve oscilacije! Dve teniserke, koje mogu obe izvanredno da odigraju, ali i da padaju u igri. Ipak je Jelena pokazala mentalnu snagu i zelim joj pobedu i da osvoji turnir!
Konacno da neko od nasih tenisera proradi! Samo da ne ureknem! Pu,pu.. Osvoji Jelo, pa da se malo kitimo tvojim perjem, a i Ana bi mogla malo da gleda, zar ne? Ovo stvarno mislim bez trunke zluradosti. Pozdrav svima

draganche

pre 14 godina

Evo da budem prvi (ili sto prvi, svejedno) koji ce od srca cestitati jeci ovo vise nego zasluzeno finale.
I jos nesto. Ne mogu a da ne kazem da nas uvek neko od nasih tenisera obraduje (ako nije ziki, onda je to nole ili jeca). Jos samo da anci dodje k sebi i eto nas ponovo na samom vrhu (tamo gde nam je i mesto).

Aca

pre 14 godina

A zasto da bude lako kad moze da bude komplikovano.Salu na stranu,svaka cast za Jelenu,ogroman uspeh i nadam se da ce imati kontinuitet dobrih igara i rezultata

Dusan

pre 14 godina

Da li nam se to vraca Jelena? Ovaj mec je licio na mnoge iz njene proslosti, usponi, padovi, brejkovi, ribrejkovi, propustene mec lopte na svoj servis, 2-6 u tie breku, povratak iz pepela i trijumf na kraju. Mada Dementieva je imala 17 duplih gresaka, sto je mnogo mnogo je. Videcemo kao ce biti sutra, ima nade, ali realno Safina veliki favorit. Mec koji bas treba Jeleni da vide gde je. Bravo za vecerasnji trijumf.

Sava

pre 14 godina

Bravo za Jelenu!
Obe su bile loše, psihički,
baš je bila borba nerava
(mislim da su ipak nervi najviše stradali publici),
na kraju se Jelena nekako sabrala i eto je pobeda.
Sad protiv Safine nek bude ozbiljna od početka i neće biti problema. :D

MILOSH

pre 14 godina

Ajoj majko koje kidanje zivaca!!!!!ja vam se kunem,smrsao sam 10 kila dok sam gledao!!!ali isplatilo se. . .obe su igrale FANTASTICNO!!!ALI FANTASTICNO,NIJANSE SU PRESUDILE...ALI SVAKA CAST NASOJ JECI!!Jedina je ostala od svih nasih i singlova i dublova na turniru,istrajna do kraja...volim je,uhhh..ma KRALJICA!!!!!

Bojan Jankovic

pre 14 godina

Rezultat 7:6 0:6 7:6 govori da je Jelena razmisljala i pametno raspodelila svoju snagu. Kad igras glavom mozes mnogo vise da postignes, a da bi igrao glavom moras imati iskrenu zelju za pobedom.

Jako mi je drago da joj se vratila zelja za pobedama.

Svaka cast Jeco i samo napred do trofeja! Zasluzila si ga.

Milosh

pre 14 godina

Prava drama stvarno.Iako je mec bio pun gresaka sa obe strane,vidi se ipak nesto mnogo drugacije u igri Jelene.Jednostavno bolje igra,samo kad bi jos popravila servis,ako je to ikako moguce i bila bi stvarno savrsena.

john

pre 14 godina

Nakon sto je Jeca povela sa 3:1 u 3. setu nije uspela nijednom da osvoji svoj servis do kraja meca! Jelena je lose servirala, ali Dementijeva je servirala katastrofalno-18 duplih gresaka!!!
Kod rezultata 5:4, 40:0 Jeca propusta 3 vezane mec lopte na svoj servis, a Dementijeva osvaja 5 poena za redom!
Jelena lose igra u taj-breku i ubrzo se suocaava sa 4 vezane mec lopte za protivnicu(bilo je 6:2), a onda osvaja narednih 6 poena!!! Svaka cast!!!!!
Ovim rezultatom napravljen je veliki korak ka Dohi i turniru 8 najboljih. Sve najbolje sutra u finalu!!!!

JJ FAN 4EVER!

pre 14 godina

Svaka cast!!!I sada ste svi videli ko je i sta je Jelena Jankovic...:DDD nema sta vise da se kaze,eto vidite da i ona moze da se izvuce da se ne predaje!!!!Svaka cast,jos Safina i savrseno odradjen posao...Samo da kazem neki ljudima da ne govore sada,kao videcemo je protiv Safine,JJ se dokazala protiv Dementieve,tako da nemate pravo da ista govorite!!!AJDE JJ!!!UZ TEBE SMO!!!

JJ FAN 4EVER!

pre 14 godina

Svaka cast!!!I sada ste svi videli ko je i sta je Jelena Jankovic...:DDD nema sta vise da se kaze,eto vidite da i ona moze da se izvuce da se ne predaje!!!!Svaka cast,jos Safina i savrseno odradjen posao...Samo da kazem neki ljudima da ne govore sada,kao videcemo je protiv Safine,JJ se dokazala protiv Dementieve,tako da nemate pravo da ista govorite!!!AJDE JJ!!!UZ TEBE SMO!!!

Aca

pre 14 godina

A zasto da bude lako kad moze da bude komplikovano.Salu na stranu,svaka cast za Jelenu,ogroman uspeh i nadam se da ce imati kontinuitet dobrih igara i rezultata

john

pre 14 godina

Nakon sto je Jeca povela sa 3:1 u 3. setu nije uspela nijednom da osvoji svoj servis do kraja meca! Jelena je lose servirala, ali Dementijeva je servirala katastrofalno-18 duplih gresaka!!!
Kod rezultata 5:4, 40:0 Jeca propusta 3 vezane mec lopte na svoj servis, a Dementijeva osvaja 5 poena za redom!
Jelena lose igra u taj-breku i ubrzo se suocaava sa 4 vezane mec lopte za protivnicu(bilo je 6:2), a onda osvaja narednih 6 poena!!! Svaka cast!!!!!
Ovim rezultatom napravljen je veliki korak ka Dohi i turniru 8 najboljih. Sve najbolje sutra u finalu!!!!

Aki

pre 14 godina

Mislim šta reći? Jelena je uspela ponovo da se vrati iz krize u karijeri. Svaka čast ovoj devojci, jer su je već svi otpisali, a ona pokazala veliku mentalnu moć da se vrati ne samo u karijeri nego i u ovom meču. Svaka čast Federeru, ali čak i on bi mogao mnogo da nauči od Jelene.

MILOSH

pre 14 godina

Ajoj majko koje kidanje zivaca!!!!!ja vam se kunem,smrsao sam 10 kila dok sam gledao!!!ali isplatilo se. . .obe su igrale FANTASTICNO!!!ALI FANTASTICNO,NIJANSE SU PRESUDILE...ALI SVAKA CAST NASOJ JECI!!Jedina je ostala od svih nasih i singlova i dublova na turniru,istrajna do kraja...volim je,uhhh..ma KRALJICA!!!!!

teniser

pre 14 godina

Mislim, sta reci posle ovoga... Nije to bio neki kvalitetan mec, dosta gresaka I nesigurnosti sa obe strane, ali ovo sto je JJ uradila, to je stvarno za anale, pravi podvig sampiona...

Voleo bih da joj ova pobeda ulije jos vise samopouzdanja, I da nastavi sa jos boljim igrama u Torontu I NYC...

Svaka cast Jelena!!! Uz tebe smo!!!

Elem, izasao je zreb za turnir u Torontu (isto velicine kao ovaj - nagradni fond 2.000.000 USD). JJ bas ima tezak zreb - u 1 kolu je slobodna, a u drugom se sastaje sa pobednicom meca Peti Snider - Anabel Medina Gariges... Ako prodje 2 kolo, JJ verovatno opet igra sa Viktorijom Azarenkom ili povratnicom na teniske terene - Kim Clijsters!!! To ce biti mec, I voleo bih da do njega dodje! A ako prodje I 3 kolo, JJ verovatno u 1/4 finalu ide na Safinu... Dakle, bas tezak zreb, tako da ti zelim puno srece I upornosti JJ!!! I dosta celicnih zivaca - jer si nase sve pokidala!!!!

nada

pre 14 godina

Fantastican mec koji mogao da se zavrsi i pobedom Dementjeve (zaluzeno). Nasa Jelena je POBEDILA JER SE DO KRAJA BORILA. Gledajuci ovaj mec, stvarno mislim da je nasa Jeca opet "ona stara". Ima super udarce i u napadu i kad se brani, ali sto je najvaznije, OPET SE BORI ZA SVAKU LOPTU (osim u drugom setu, naravno po njenom starom receptu). NAJSRDACNIJE CESTITKE, neka u finalu igra bar kao danas i sve ce biti u najboljem redu. Ako i izgubi, nije strasno, za "vracanja u najbolje dane" ovo je odlican pocetak. Narvno, od sveg srca joj zelim i osvajanje turnira!
Dakle, NEK JOJ JE SA SRECOM I DA NAM JE ZIVA, ZDARAVA i VESELA!!!

Batke

pre 14 godina

Ovakav mec se retko vidja. To je bilo za neverovati kroz koje uspone i padove je prosla Jelena. Izgubiti svoje tri mec lopte za redom, dva puta neuspesno servirati za mec, zatim spasiti 4 uzastopne mec lopte protivnice i na kraju pobediti - to moze samo neko ko je zaista izuzetno psihicki vrlo cvrst i stabilan. U tome je ogromna razlika izmedju Jelene i Ane. Ana mora jos mnogo da radi da svojoj psihickoj stabilnosti i samopouzdanju.
Ovo veceras nije bio samo tenis vec mnogo vise od toga.
Jelena - svaka cast !!!

Bojan Jankovic

pre 14 godina

Rezultat 7:6 0:6 7:6 govori da je Jelena razmisljala i pametno raspodelila svoju snagu. Kad igras glavom mozes mnogo vise da postignes, a da bi igrao glavom moras imati iskrenu zelju za pobedom.

Jako mi je drago da joj se vratila zelja za pobedama.

Svaka cast Jeco i samo napred do trofeja! Zasluzila si ga.

TANJA

pre 14 godina

to je odlično nema veze za brejkove bitno da si uspela da se vratiš posle ubedljivo izgubljenog seta :) svaka tebi čast vidi se da si počela ozbiljnije da pristupaš terenu i tako i da nastaviš :))) dobićeš lepe bodove i tako treba, a što se safine tiče ona i nije igračica ona je snagator koji kad god igra finala popušta pošto je pod pritiskom zato iskoristi koliko je moguće, ako i izgubiš ponosna sam što si u vrhu turnira ostala kao druga najbolja ! sve naj JJ

Мирко

pre 14 godina

Све је добро док нервира противнице више него што мене нервира пред ТВ-ом :-).
(из 6:2 у 6:8)!!!
Ајмо Јецо, само напред!

Sava

pre 14 godina

Bravo za Jelenu!
Obe su bile loše, psihički,
baš je bila borba nerava
(mislim da su ipak nervi najviše stradali publici),
na kraju se Jelena nekako sabrala i eto je pobeda.
Sad protiv Safine nek bude ozbiljna od početka i neće biti problema. :D

Dusan

pre 14 godina

Da li nam se to vraca Jelena? Ovaj mec je licio na mnoge iz njene proslosti, usponi, padovi, brejkovi, ribrejkovi, propustene mec lopte na svoj servis, 2-6 u tie breku, povratak iz pepela i trijumf na kraju. Mada Dementieva je imala 17 duplih gresaka, sto je mnogo mnogo je. Videcemo kao ce biti sutra, ima nade, ali realno Safina veliki favorit. Mec koji bas treba Jeleni da vide gde je. Bravo za vecerasnji trijumf.

Zoki

pre 14 godina

Uuuuuuuuuuuuuuh kakav mec.... Odgledah snimak sada... Kako je Jeca odbranila prvu mec loptu, svaka joj cast na onakvom udarcu i na hrabrosti. Uz samu liniju tj cosak gdje se spajaju dvije linije... Srce mi je stalo...

Bravo Jeco...

E, nocas cemo bar moc uzivo pratiti finale... :))))

rts - eurosport

pre 14 godina

Svaka ti cast Jelena!!! Oduvek si igrala najuzbudljivije meceve a mi to oduvek "nismo" prenosili!!! Tebi kapa dole za trud, rad i uspehe kako kao pojedincu tako i u drzavnom timu, a nama ostaje da se zapitamo sta radimo i zasto radimo!!!

Milosh

pre 14 godina

Prava drama stvarno.Iako je mec bio pun gresaka sa obe strane,vidi se ipak nesto mnogo drugacije u igri Jelene.Jednostavno bolje igra,samo kad bi jos popravila servis,ako je to ikako moguce i bila bi stvarno savrsena.

Marko-washingtonDC

pre 14 godina

Pobeda kojom se moze mnogo. Ovakva pobeda je Jeleni sasvim izvesno sjajan motiv i moze joj biti od velikog znacaja za dalju karijeru. Mislim da Dementijeva nakon ovakvog poraza ni u snu ne moze da zamisli da ce nasu JJ ikad vise dobiti. Napred JJ

mix

pre 14 godina

Svaka cast Jelena.Gledao sam mech, pa ti kao da si odigrala dva teska mecha istovremeno.Dementieva je strasno dobra teniserka, ali ti si smognula snage da je pobedish.Kakav mech!Ko nije gledao propustio je extra tenis.Samo da se oporavis do finala sa Safinom, ali i ako glatko izgubish , nema veze jer si na PRAVOM PUTU povratka u top 5.

Sonja Lukic

pre 14 godina

JJ je odlicna teniserka kada radi na sebi.
Sve cestitke JJi puno uspeha u finalu od osobe koja zna da su tvoji dometi jos veci.
Drustvo sta kazete za dejstvo hrane na sportistu. Samo tako JJ uvek se pridrzavaj zlatnih pravila u ishrani i kondicionim treningom (plivanje , preskakanje prepona,vezbe sa loptom,....)Ako ovo citas znaj da sam verovala u tebe.
Kada shvatis da si na prvom mestu uvek ti resila si sve prepreke u zivotu. Svi ce reci to je egoisticno , ali zapamti za dobrim konjem se prasina dize dok za losim nikada.

baston pg

pre 14 godina

Bravo Jelena! Prijatno sam iznenađen tvojim igrama u Sinsinatiju, poslije malo lošijih partija koje si pružala shodno svom renomeu. Meč nisam gledao, ali spasiti toliko meč lopti protiv Demantijeve i to u taj breku podatak je za svku pohvalu. Nadam se da će se tvoj niz dobrih igara sa ovog turnira nastaviti do kraja sezone. Želim ti sve najbolje u finalu.

Bojan

pre 14 godina

Kakve oscilacije! Dve teniserke, koje mogu obe izvanredno da odigraju, ali i da padaju u igri. Ipak je Jelena pokazala mentalnu snagu i zelim joj pobedu i da osvoji turnir!
Konacno da neko od nasih tenisera proradi! Samo da ne ureknem! Pu,pu.. Osvoji Jelo, pa da se malo kitimo tvojim perjem, a i Ana bi mogla malo da gleda, zar ne? Ovo stvarno mislim bez trunke zluradosti. Pozdrav svima

draganche

pre 14 godina

Evo da budem prvi (ili sto prvi, svejedno) koji ce od srca cestitati jeci ovo vise nego zasluzeno finale.
I jos nesto. Ne mogu a da ne kazem da nas uvek neko od nasih tenisera obraduje (ako nije ziki, onda je to nole ili jeca). Jos samo da anci dodje k sebi i eto nas ponovo na samom vrhu (tamo gde nam je i mesto).

milena/ns

pre 14 godina

nisam gledala mec na zalost ali me je ova vest jako obradovala.
drago mi je zbog jelene koja je zasluzila pobedu i mnogo vise prostora u nasim medijima.
bravo jelena!!!!!!!

Aca Znalac

pre 14 godina

Kao sto sam i pretpostavio, JJ je pobedila Elenu. Pobedi se ne gleda u zube. Jelena se vratila i siguran sam da nije sve svoje kvalitete pokazala i da ima jos mesta za napredak igre u finalu.
Finale sa Dinarom ce biti neizvesno, ako JJ nadje svoj ritam. Nadam se da Jeca ima zelju da osvoji ovaj turnir. Srecno u finalu.

Ana Dabovic

pre 14 godina

Evo pala je i druga top 10 igracica tako da oni koji su dok smo JJ cestitali na pobedi u 2.kolu pricali sta se radujete ona je ...ta i ta na listi i sl.

johnex

pre 14 godina

Bravo JJ , za finale [i vec osvojenih 550 poena]. Ukoliko se dogodi pobeda nad Safinom to bi znacio i povratak na 4. poziciju nadomak treceplasirane Venus W.

Шоне, Бања Лука

pre 14 godina

Браво Јецо ајмо се вратити на тениски врх и бити они прави ! Само тако настави !

docid

pre 14 godina

Bravo Jelena. Kada te svi otpisuju, ti pokazujes svoj cvrst karakter i vracas se.

Samo odmori glavu, ne razmisljaj previse i finale je tvoje!

Nina

pre 14 godina

jao,pa ko je to Jeci bio podrska u publici? Decko...Lepo,lepo....Sve cestitke jelena!!! Ovo je ogroman uspeh!!!Finale,a nadam se i titula....Samo napred!!!

Aleksandra

pre 14 godina

Kako je lepo kad na neku vest ima preko 100 komentara i 99% je pozitivnih! :)

Kim Klajsters je najverovatnije dobila wild card, pa nije igrala kvalifikacije!

Meda

pre 14 godina

Herojski (!) odigrano. Mada, protiv Safine ne mogu ni da zamislim kako ce mec izgledati. Iako i Safina moze da izgubi kao pravi amater ponekad.

Vlade

pre 14 godina

Secate se kada je Jelena cini mi se u trecem setu kada je drugi put servirala za mec i kada je bilo 0-30 rekla "Igraj Jelena bre,daj sve od sebe".Dobro je dok tako razmislja.

Kanostrevac Goran

pre 14 godina

To je to.
Upornost i vjera u sebe doveli su te na prvo mjesto, pa zasto ne bi ponovo.Malo koja teniserka svijet je borac poput Jelene, kada da sve od sebe onda sve moze i da pobjedi.
Neka tako bude i protiv Safine.
Srecno.

Danijela

pre 14 godina

Ma vazno je da si ti pobedila....Dementijeva nije bilo ko....logicno da si se namucila.....SVAKA CAST....pobedjujes Safinu 100%...Srecno....i pokazijoj sta znas...Samo ovako nastavi i bices i u finalu US-opena...ne moze ti niko nista....:)

nenad

pre 14 godina

Bravo Jelena.Vracas nam se.Sigurno ti nije lako kad znas da u Srbiji ima puno ljudi koji prate svaki tvoj nastup i svaki tvoj poen i kojima je dan lepsi kad pobedjujes.Ali ti si izabrana i zato ti hvala sto zelis da se vratis na kraljicino mesto.

Ivanka

pre 14 godina

Bravo Jeco, veruj u sebe, koa sto verujemo u tebe i svi mi!
Safini svaka cast na fizickoj snazi i formi, ali ona nikada u karijeri nije pobedila nijednu sestru Vilijams; dok je Jelena imala pozitivan skor sa obema, i mislim da i to mnogo govori poznavaocima tenisa.

JoJo

pre 14 godina

E Jeco svaka ti cast! Nemam primedbe. Rezultat sve govori. Nisam gledala mec jer ga ocigledno nije ni bilo(ako zna neko gde prenose neka kaze, necu mu nista, heheh), ali vidi se da je bilo zaista gusto i da se do samog kraja nije znalo ko ce pobediti. Eto, tebi je to poslo za rukom i sad: Idemo po trofej, kao dopuna samopouzdanju pred poslednji grend slem, koji bih jako zelela da bude tvoj. Prosle godine finale, ove titula! Moze?

Peki

pre 14 godina

Gledao sam mec i mislio sam da cu dobiti infarkt, ovo samo Jeca moze da uradi! Prvo na servis izgubi 3 vezane mec lopte a onda spasi 4 u tie brejku, ludilo! Sudeci po igri koju sam video Jeca se definitivno vraca u svoju najbolju formu, i tvrda podloga joj ubedljivo najbolje lezi.Definitivno postaje favorit za US Open, samo napred!

Veca

pre 14 godina

Cestitam Jeco, svako posten ti zeli najbolje jer si veliki sportista i veliki covek.
Pobedi onu kikbokserku Safinu koja ima ogromnu snagu ali nema lepotu teniske igre.
Napred JJ!

Pobesneli max

pre 14 godina

dabogda izgubila...juce sam puko 200e zbog nje!!!
(sale, 16. avgust 2009 18:45)
Dabogda uvek pobedjivala...
Sale, ako hoces 'leba bez motike idi na "Velikog brata", a ne kladi se protiv nase Jelene:-)...Bas mi te je zao...
Napred Jeco

JEDNA JE JECA!

pre 14 godina

JEDNOM SE RADJA JELENA JANKOVIC!!!Skratila mi je zivot za bar 5 godina, ali vredelo je!
Mislim da bi trebalo napisati neko protesno pismo RTS-u, zato sto prenosi samo Djokoviceve turnire!

SSSS

pre 14 godina

Cestitke Jeleni na velikoj borbi, zelji i pokazanom trudu. Ruku na srce Dementieva je igrala mnogo bolje. U skoro svakom poenu videlo se da je ona ta koja dominira tokom poena, bile je agresivna a Jelena jako defanzivna. Medjutim Dementieva je napravila 54 greske u mecu i to je ono sto je presudilo. Ne zelim da umanjujem Jelenin uspeh ali se nadam da iz ove pobede moze da izvuce pouke posto o tome koliko joj je potrebno da radi na servisu. Dementieva koja je imala jedan od najlosijih servisa na svetu je radom postigla da ga dovede na veci nivo. Jeste da pravi mnogo duplih gresaka u svakom mecu ali samo zbog cinjenice da vise rizikuje iz servisa. Igracica koja ima kretanje i selekciju udaraca kao Jelena kada bi radila na svom servisu i ofanzivi bila bi mnogo ubojitija. U celom mecu uspela je svega nekoliko puta da zadrzi svoj servis a i od tih gemova koje je uspela da osvoji svoj servis svaki se igrao do izjedacenja i u skoro svakom je protivnica imala break priliku. Nadam se da finale masters turnira moze da bude dovoljno jak motiv za nju da pocne da radi na unapredjenju svoje igre, prvenstveno servisa

pacijent

pre 14 godina

Au posle sinocnjeg mece moje zdravstveno stanje je naruseno,proradial mo stitna zlezda i srce ubrano lupa. Pa Jelena oces ti nas u bolnicu da oteras? :D svaka cast na pobedi,pokazala si jos jednom kako se bori. Ma sta bilo u finalu uz tebesmo uveeek!

cheda

pre 14 godina

Gledao sam mec. Stvarno je bila drama. Trajalo je do 4 i 15 ali mi nije zao. Ovo je sramota svih televijskih stanica. Nikada ne prenose ove meceve. Eurosport znamo ima prava, ali nista ne prenosi. Mec je bio odlican. Pun preokreta. Mnogo je vazno da je Jeca pobedila. Mislim da se polako vraca u pravu formu. Samo tako nastavi i srecno protiv diva iz Rusije, bice tesko vazno je da se odmoris sto vise i da pokusas sve. I radi na servisuuuuu.

Katarina

pre 14 godina

@Aleksandra
Svaka pobeda zaslužuje čestitku. Dakle, to smo raščistile. Ali, ako sada kažem da je ovo više ličilo na rulet nago na tenis, da li to znači da sam ja "negativna"? Obe si igrale slabo, očajno su servirale, a Dementijeva mi je potpuno nejasna. Nije mi jasno ni kako je Jelena mogla da izgubi set sa 6:0.Još manje mi je jasno kako teniserka iz vrha (ima olimpijsko zlato i srebro) u taj-breku povede sa 6:2, servira, a onda izgubi šest poena zaredom i dobijen meč. Igra sa ovoliko grešaka ne može biti dobra igra. To se desilo Jeleni noćas, ali to se neće više ponoviti. Prosto nije verovatno. Molila bih da se ne koristi sintagma "tri vezane lopte", jer to je koješta (postoje li nevezane?), pošto se uvek govorilo da teniserka ima tri set ili tri meč lopte. Dovoljno jasno. Vezuju se luk i paprika. Aleksandra, mislim da je ovo pozitivan komentar. Komentara ovde gotovo da i nema, osim velikog broja čestitki. To je u redu, Jelena je čestitke zaslužila, ali imam i ja prava da kažem šta mislim o meču i o igri. Nisam sigurna da će Dinara olako da prokocka veliku prednost, ako je ostvari. Nisam rekla da Jelena neće da je dobije, mislim da je sve moguće, a sada, bože zdravlja, da vidimo kako će se sve završiti. Želim Jeleni pobedu, jer je ona naša teniserka. Uvek navijam za obe, mada više volim Aninu igru (kad je igrala). Cenim Jeleninu ozbiljnost, a smeta mi Anina neozbiljnost i neodgovornost prema "poslu". Pozdrav.

jovan

pre 14 godina

Zaista sve cestitke Jelena, ovo je bilo neverovatno. Zelim ti da na kraju i osvojis titulu. Samo sam veoma razocaran i iznerviran sto ni na jednom programu nema prenosa meceva sa WTA tour-a, samo muskarci. Mislim da ne bi bilo lose da ih pocne prenositi b92. SRECNO VECERAS!!!!!!!!!!!!!!

Jova

pre 14 godina

Bravo Jelena,svaka ti cast,nema sale!!!!

Ponovo ona stara Jeca,vraca se da pokaze pojedincima sta se moze kad se hoce!!!!!

Bez obzira i ako izgubi od safine veceras,ovaj turnir je pokazatelj da se Jelena skoro potpuno vratila u staru formu!!!!

mesecima govorim nekima ovde da ne ponizavaju nase teniserke,da ce sve biti ok. Nadam se samo da je ti isti nisu velicali u ovakvim divnim momentima.

Neka ti je Bog u pomoci veceras,zasluzila si ovu titulu Jeco nasa!!!!!

DUCE

pre 14 godina

dabogda izgubila...juce sam puko 200e zbog nje!!!
(sale, 16. avgust 2009 18:45)
I uze Jeca trofej...Nego,sta pijes, Sale? ...Dajte mu duplo!

bucko

pre 14 godina

Neka mi neko objasni ako zna zbog cega Kim Clajsters nije igrala kvalifikacije za turnir u Sinsinatiju?Ako neko nije na rang listi zar ne treba da igra prvo sa onim slabije rangiranim nego odmah sa Bartoli? Hvala unapred.

Rade

pre 14 godina

@bucko

Kim Clijsters nije uopste rangirana (da bi se dobio rang potrebno je odigrati bar 3 turnira) pa ne bi mogla ni da igra kvalifikacije za ovako jak turnir. Jedini nacin da ucestvuje je da joj dodele wild card, sto su organizatori sa zadovoljstvom ucinili, a dobila ga je i za Rogers cup i US open.

Biba

pre 14 godina

Draga Jelena,
sve čestitke što se vraćaš u formu. Znamo kako umeš da igraš. Ne mogu da shvatim kako nijedna stanica ne prenosi tvoj meč. Napred, Dinara ti je nekada bila sasvim dostžna. I sada je, ako daš maksimum i igraš ofanzivno.

Maki

pre 14 godina

uh...cestitam!!!
nego hocemo li je gledati sa kim u trecem kolu toronta? to moze biti zanimljivo :)))) jos jednom cestitam i svaka cast!

tennis man

pre 14 godina

Za ivanku, a i sve ostale koji ne prate bas zenski tenis najvise, Dinara Safina je pobedila Serenu Williams u Berlinu, kada je kolo pre toga izbacila Justine Henin

Goran

pre 14 godina

komentar 93.Izgleda da ti nepratiš kako treba tenis pa ove godine u polufinalu Rima Safina je povedila Venus i to glat sa 2-0!A Serenu nije nikad dobila,Šarapovu i Claisters i Henin je više puta pobeđivala!!!

Bravo Jeco

pre 14 godina

6-4,6-2.Jeca poslala Safinu na spavanje,pa nek sanja koga ce sada da proziva jer Jeca joj je zesce pokazala da je bolja od nje.Bravo Jeco!!!

Katarina

pre 14 godina

@Aleksandra
Svaka pobeda zaslužuje čestitku. Dakle, to smo raščistile. Ali, ako sada kažem da je ovo više ličilo na rulet nago na tenis, da li to znači da sam ja "negativna"? Obe si igrale slabo, očajno su servirale, a Dementijeva mi je potpuno nejasna. Nije mi jasno ni kako je Jelena mogla da izgubi set sa 6:0.Još manje mi je jasno kako teniserka iz vrha (ima olimpijsko zlato i srebro) u taj-breku povede sa 6:2, servira, a onda izgubi šest poena zaredom i dobijen meč. Igra sa ovoliko grešaka ne može biti dobra igra. To se desilo Jeleni noćas, ali to se neće više ponoviti. Prosto nije verovatno. Molila bih da se ne koristi sintagma "tri vezane lopte", jer to je koješta (postoje li nevezane?), pošto se uvek govorilo da teniserka ima tri set ili tri meč lopte. Dovoljno jasno. Vezuju se luk i paprika. Aleksandra, mislim da je ovo pozitivan komentar. Komentara ovde gotovo da i nema, osim velikog broja čestitki. To je u redu, Jelena je čestitke zaslužila, ali imam i ja prava da kažem šta mislim o meču i o igri. Nisam sigurna da će Dinara olako da prokocka veliku prednost, ako je ostvari. Nisam rekla da Jelena neće da je dobije, mislim da je sve moguće, a sada, bože zdravlja, da vidimo kako će se sve završiti. Želim Jeleni pobedu, jer je ona naša teniserka. Uvek navijam za obe, mada više volim Aninu igru (kad je igrala). Cenim Jeleninu ozbiljnost, a smeta mi Anina neozbiljnost i neodgovornost prema "poslu". Pozdrav.

SSSS

pre 14 godina

Cestitke Jeleni na velikoj borbi, zelji i pokazanom trudu. Ruku na srce Dementieva je igrala mnogo bolje. U skoro svakom poenu videlo se da je ona ta koja dominira tokom poena, bile je agresivna a Jelena jako defanzivna. Medjutim Dementieva je napravila 54 greske u mecu i to je ono sto je presudilo. Ne zelim da umanjujem Jelenin uspeh ali se nadam da iz ove pobede moze da izvuce pouke posto o tome koliko joj je potrebno da radi na servisu. Dementieva koja je imala jedan od najlosijih servisa na svetu je radom postigla da ga dovede na veci nivo. Jeste da pravi mnogo duplih gresaka u svakom mecu ali samo zbog cinjenice da vise rizikuje iz servisa. Igracica koja ima kretanje i selekciju udaraca kao Jelena kada bi radila na svom servisu i ofanzivi bila bi mnogo ubojitija. U celom mecu uspela je svega nekoliko puta da zadrzi svoj servis a i od tih gemova koje je uspela da osvoji svoj servis svaki se igrao do izjedacenja i u skoro svakom je protivnica imala break priliku. Nadam se da finale masters turnira moze da bude dovoljno jak motiv za nju da pocne da radi na unapredjenju svoje igre, prvenstveno servisa

JJ FAN 4EVER!

pre 14 godina

Svaka cast!!!I sada ste svi videli ko je i sta je Jelena Jankovic...:DDD nema sta vise da se kaze,eto vidite da i ona moze da se izvuce da se ne predaje!!!!Svaka cast,jos Safina i savrseno odradjen posao...Samo da kazem neki ljudima da ne govore sada,kao videcemo je protiv Safine,JJ se dokazala protiv Dementieve,tako da nemate pravo da ista govorite!!!AJDE JJ!!!UZ TEBE SMO!!!

bucko

pre 14 godina

Neka mi neko objasni ako zna zbog cega Kim Clajsters nije igrala kvalifikacije za turnir u Sinsinatiju?Ako neko nije na rang listi zar ne treba da igra prvo sa onim slabije rangiranim nego odmah sa Bartoli? Hvala unapred.

MILOSH

pre 14 godina

Ajoj majko koje kidanje zivaca!!!!!ja vam se kunem,smrsao sam 10 kila dok sam gledao!!!ali isplatilo se. . .obe su igrale FANTASTICNO!!!ALI FANTASTICNO,NIJANSE SU PRESUDILE...ALI SVAKA CAST NASOJ JECI!!Jedina je ostala od svih nasih i singlova i dublova na turniru,istrajna do kraja...volim je,uhhh..ma KRALJICA!!!!!

Aca

pre 14 godina

A zasto da bude lako kad moze da bude komplikovano.Salu na stranu,svaka cast za Jelenu,ogroman uspeh i nadam se da ce imati kontinuitet dobrih igara i rezultata

Aki

pre 14 godina

Mislim šta reći? Jelena je uspela ponovo da se vrati iz krize u karijeri. Svaka čast ovoj devojci, jer su je već svi otpisali, a ona pokazala veliku mentalnu moć da se vrati ne samo u karijeri nego i u ovom meču. Svaka čast Federeru, ali čak i on bi mogao mnogo da nauči od Jelene.

Bojan Jankovic

pre 14 godina

Rezultat 7:6 0:6 7:6 govori da je Jelena razmisljala i pametno raspodelila svoju snagu. Kad igras glavom mozes mnogo vise da postignes, a da bi igrao glavom moras imati iskrenu zelju za pobedom.

Jako mi je drago da joj se vratila zelja za pobedama.

Svaka cast Jeco i samo napred do trofeja! Zasluzila si ga.

Sonja Lukic

pre 14 godina

JJ je odlicna teniserka kada radi na sebi.
Sve cestitke JJi puno uspeha u finalu od osobe koja zna da su tvoji dometi jos veci.
Drustvo sta kazete za dejstvo hrane na sportistu. Samo tako JJ uvek se pridrzavaj zlatnih pravila u ishrani i kondicionim treningom (plivanje , preskakanje prepona,vezbe sa loptom,....)Ako ovo citas znaj da sam verovala u tebe.
Kada shvatis da si na prvom mestu uvek ti resila si sve prepreke u zivotu. Svi ce reci to je egoisticno , ali zapamti za dobrim konjem se prasina dize dok za losim nikada.

teniser

pre 14 godina

Mislim, sta reci posle ovoga... Nije to bio neki kvalitetan mec, dosta gresaka I nesigurnosti sa obe strane, ali ovo sto je JJ uradila, to je stvarno za anale, pravi podvig sampiona...

Voleo bih da joj ova pobeda ulije jos vise samopouzdanja, I da nastavi sa jos boljim igrama u Torontu I NYC...

Svaka cast Jelena!!! Uz tebe smo!!!

Elem, izasao je zreb za turnir u Torontu (isto velicine kao ovaj - nagradni fond 2.000.000 USD). JJ bas ima tezak zreb - u 1 kolu je slobodna, a u drugom se sastaje sa pobednicom meca Peti Snider - Anabel Medina Gariges... Ako prodje 2 kolo, JJ verovatno opet igra sa Viktorijom Azarenkom ili povratnicom na teniske terene - Kim Clijsters!!! To ce biti mec, I voleo bih da do njega dodje! A ako prodje I 3 kolo, JJ verovatno u 1/4 finalu ide na Safinu... Dakle, bas tezak zreb, tako da ti zelim puno srece I upornosti JJ!!! I dosta celicnih zivaca - jer si nase sve pokidala!!!!

Sava

pre 14 godina

Bravo za Jelenu!
Obe su bile loše, psihički,
baš je bila borba nerava
(mislim da su ipak nervi najviše stradali publici),
na kraju se Jelena nekako sabrala i eto je pobeda.
Sad protiv Safine nek bude ozbiljna od početka i neće biti problema. :D

nada

pre 14 godina

Fantastican mec koji mogao da se zavrsi i pobedom Dementjeve (zaluzeno). Nasa Jelena je POBEDILA JER SE DO KRAJA BORILA. Gledajuci ovaj mec, stvarno mislim da je nasa Jeca opet "ona stara". Ima super udarce i u napadu i kad se brani, ali sto je najvaznije, OPET SE BORI ZA SVAKU LOPTU (osim u drugom setu, naravno po njenom starom receptu). NAJSRDACNIJE CESTITKE, neka u finalu igra bar kao danas i sve ce biti u najboljem redu. Ako i izgubi, nije strasno, za "vracanja u najbolje dane" ovo je odlican pocetak. Narvno, od sveg srca joj zelim i osvajanje turnira!
Dakle, NEK JOJ JE SA SRECOM I DA NAM JE ZIVA, ZDARAVA i VESELA!!!

Rade

pre 14 godina

@bucko

Kim Clijsters nije uopste rangirana (da bi se dobio rang potrebno je odigrati bar 3 turnira) pa ne bi mogla ni da igra kvalifikacije za ovako jak turnir. Jedini nacin da ucestvuje je da joj dodele wild card, sto su organizatori sa zadovoljstvom ucinili, a dobila ga je i za Rogers cup i US open.

john

pre 14 godina

Nakon sto je Jeca povela sa 3:1 u 3. setu nije uspela nijednom da osvoji svoj servis do kraja meca! Jelena je lose servirala, ali Dementijeva je servirala katastrofalno-18 duplih gresaka!!!
Kod rezultata 5:4, 40:0 Jeca propusta 3 vezane mec lopte na svoj servis, a Dementijeva osvaja 5 poena za redom!
Jelena lose igra u taj-breku i ubrzo se suocaava sa 4 vezane mec lopte za protivnicu(bilo je 6:2), a onda osvaja narednih 6 poena!!! Svaka cast!!!!!
Ovim rezultatom napravljen je veliki korak ka Dohi i turniru 8 najboljih. Sve najbolje sutra u finalu!!!!

Мирко

pre 14 godina

Све је добро док нервира противнице више него што мене нервира пред ТВ-ом :-).
(из 6:2 у 6:8)!!!
Ајмо Јецо, само напред!

draganche

pre 14 godina

Evo da budem prvi (ili sto prvi, svejedno) koji ce od srca cestitati jeci ovo vise nego zasluzeno finale.
I jos nesto. Ne mogu a da ne kazem da nas uvek neko od nasih tenisera obraduje (ako nije ziki, onda je to nole ili jeca). Jos samo da anci dodje k sebi i eto nas ponovo na samom vrhu (tamo gde nam je i mesto).

Kanostrevac Goran

pre 14 godina

To je to.
Upornost i vjera u sebe doveli su te na prvo mjesto, pa zasto ne bi ponovo.Malo koja teniserka svijet je borac poput Jelene, kada da sve od sebe onda sve moze i da pobjedi.
Neka tako bude i protiv Safine.
Srecno.

mix

pre 14 godina

Svaka cast Jelena.Gledao sam mech, pa ti kao da si odigrala dva teska mecha istovremeno.Dementieva je strasno dobra teniserka, ali ti si smognula snage da je pobedish.Kakav mech!Ko nije gledao propustio je extra tenis.Samo da se oporavis do finala sa Safinom, ali i ako glatko izgubish , nema veze jer si na PRAVOM PUTU povratka u top 5.

milena/ns

pre 14 godina

nisam gledala mec na zalost ali me je ova vest jako obradovala.
drago mi je zbog jelene koja je zasluzila pobedu i mnogo vise prostora u nasim medijima.
bravo jelena!!!!!!!

Zoki

pre 14 godina

Uuuuuuuuuuuuuuh kakav mec.... Odgledah snimak sada... Kako je Jeca odbranila prvu mec loptu, svaka joj cast na onakvom udarcu i na hrabrosti. Uz samu liniju tj cosak gdje se spajaju dvije linije... Srce mi je stalo...

Bravo Jeco...

E, nocas cemo bar moc uzivo pratiti finale... :))))

Meda

pre 14 godina

Herojski (!) odigrano. Mada, protiv Safine ne mogu ni da zamislim kako ce mec izgledati. Iako i Safina moze da izgubi kao pravi amater ponekad.

tennis man

pre 14 godina

Za ivanku, a i sve ostale koji ne prate bas zenski tenis najvise, Dinara Safina je pobedila Serenu Williams u Berlinu, kada je kolo pre toga izbacila Justine Henin

Goran

pre 14 godina

komentar 93.Izgleda da ti nepratiš kako treba tenis pa ove godine u polufinalu Rima Safina je povedila Venus i to glat sa 2-0!A Serenu nije nikad dobila,Šarapovu i Claisters i Henin je više puta pobeđivala!!!

Milosh

pre 14 godina

Prava drama stvarno.Iako je mec bio pun gresaka sa obe strane,vidi se ipak nesto mnogo drugacije u igri Jelene.Jednostavno bolje igra,samo kad bi jos popravila servis,ako je to ikako moguce i bila bi stvarno savrsena.

TANJA

pre 14 godina

to je odlično nema veze za brejkove bitno da si uspela da se vratiš posle ubedljivo izgubljenog seta :) svaka tebi čast vidi se da si počela ozbiljnije da pristupaš terenu i tako i da nastaviš :))) dobićeš lepe bodove i tako treba, a što se safine tiče ona i nije igračica ona je snagator koji kad god igra finala popušta pošto je pod pritiskom zato iskoristi koliko je moguće, ako i izgubiš ponosna sam što si u vrhu turnira ostala kao druga najbolja ! sve naj JJ

docid

pre 14 godina

Bravo Jelena. Kada te svi otpisuju, ti pokazujes svoj cvrst karakter i vracas se.

Samo odmori glavu, ne razmisljaj previse i finale je tvoje!

nenad

pre 14 godina

Bravo Jelena.Vracas nam se.Sigurno ti nije lako kad znas da u Srbiji ima puno ljudi koji prate svaki tvoj nastup i svaki tvoj poen i kojima je dan lepsi kad pobedjujes.Ali ti si izabrana i zato ti hvala sto zelis da se vratis na kraljicino mesto.

baston pg

pre 14 godina

Bravo Jelena! Prijatno sam iznenađen tvojim igrama u Sinsinatiju, poslije malo lošijih partija koje si pružala shodno svom renomeu. Meč nisam gledao, ali spasiti toliko meč lopti protiv Demantijeve i to u taj breku podatak je za svku pohvalu. Nadam se da će se tvoj niz dobrih igara sa ovog turnira nastaviti do kraja sezone. Želim ti sve najbolje u finalu.

Nina

pre 14 godina

jao,pa ko je to Jeci bio podrska u publici? Decko...Lepo,lepo....Sve cestitke jelena!!! Ovo je ogroman uspeh!!!Finale,a nadam se i titula....Samo napred!!!

Шоне, Бања Лука

pre 14 godina

Браво Јецо ајмо се вратити на тениски врх и бити они прави ! Само тако настави !

jovan

pre 14 godina

Zaista sve cestitke Jelena, ovo je bilo neverovatno. Zelim ti da na kraju i osvojis titulu. Samo sam veoma razocaran i iznerviran sto ni na jednom programu nema prenosa meceva sa WTA tour-a, samo muskarci. Mislim da ne bi bilo lose da ih pocne prenositi b92. SRECNO VECERAS!!!!!!!!!!!!!!

Maki

pre 14 godina

uh...cestitam!!!
nego hocemo li je gledati sa kim u trecem kolu toronta? to moze biti zanimljivo :)))) jos jednom cestitam i svaka cast!

Pobesneli max

pre 14 godina

dabogda izgubila...juce sam puko 200e zbog nje!!!
(sale, 16. avgust 2009 18:45)
Dabogda uvek pobedjivala...
Sale, ako hoces 'leba bez motike idi na "Velikog brata", a ne kladi se protiv nase Jelene:-)...Bas mi te je zao...
Napred Jeco

Bravo Jeco

pre 14 godina

6-4,6-2.Jeca poslala Safinu na spavanje,pa nek sanja koga ce sada da proziva jer Jeca joj je zesce pokazala da je bolja od nje.Bravo Jeco!!!

Dusan

pre 14 godina

Da li nam se to vraca Jelena? Ovaj mec je licio na mnoge iz njene proslosti, usponi, padovi, brejkovi, ribrejkovi, propustene mec lopte na svoj servis, 2-6 u tie breku, povratak iz pepela i trijumf na kraju. Mada Dementieva je imala 17 duplih gresaka, sto je mnogo mnogo je. Videcemo kao ce biti sutra, ima nade, ali realno Safina veliki favorit. Mec koji bas treba Jeleni da vide gde je. Bravo za vecerasnji trijumf.

Bojan

pre 14 godina

Kakve oscilacije! Dve teniserke, koje mogu obe izvanredno da odigraju, ali i da padaju u igri. Ipak je Jelena pokazala mentalnu snagu i zelim joj pobedu i da osvoji turnir!
Konacno da neko od nasih tenisera proradi! Samo da ne ureknem! Pu,pu.. Osvoji Jelo, pa da se malo kitimo tvojim perjem, a i Ana bi mogla malo da gleda, zar ne? Ovo stvarno mislim bez trunke zluradosti. Pozdrav svima

Batke

pre 14 godina

Ovakav mec se retko vidja. To je bilo za neverovati kroz koje uspone i padove je prosla Jelena. Izgubiti svoje tri mec lopte za redom, dva puta neuspesno servirati za mec, zatim spasiti 4 uzastopne mec lopte protivnice i na kraju pobediti - to moze samo neko ko je zaista izuzetno psihicki vrlo cvrst i stabilan. U tome je ogromna razlika izmedju Jelene i Ane. Ana mora jos mnogo da radi da svojoj psihickoj stabilnosti i samopouzdanju.
Ovo veceras nije bio samo tenis vec mnogo vise od toga.
Jelena - svaka cast !!!

johnex

pre 14 godina

Bravo JJ , za finale [i vec osvojenih 550 poena]. Ukoliko se dogodi pobeda nad Safinom to bi znacio i povratak na 4. poziciju nadomak treceplasirane Venus W.

Marko-washingtonDC

pre 14 godina

Pobeda kojom se moze mnogo. Ovakva pobeda je Jeleni sasvim izvesno sjajan motiv i moze joj biti od velikog znacaja za dalju karijeru. Mislim da Dementijeva nakon ovakvog poraza ni u snu ne moze da zamisli da ce nasu JJ ikad vise dobiti. Napred JJ

Aca Znalac

pre 14 godina

Kao sto sam i pretpostavio, JJ je pobedila Elenu. Pobedi se ne gleda u zube. Jelena se vratila i siguran sam da nije sve svoje kvalitete pokazala i da ima jos mesta za napredak igre u finalu.
Finale sa Dinarom ce biti neizvesno, ako JJ nadje svoj ritam. Nadam se da Jeca ima zelju da osvoji ovaj turnir. Srecno u finalu.

Veca

pre 14 godina

Cestitam Jeco, svako posten ti zeli najbolje jer si veliki sportista i veliki covek.
Pobedi onu kikbokserku Safinu koja ima ogromnu snagu ali nema lepotu teniske igre.
Napred JJ!

cheda

pre 14 godina

Gledao sam mec. Stvarno je bila drama. Trajalo je do 4 i 15 ali mi nije zao. Ovo je sramota svih televijskih stanica. Nikada ne prenose ove meceve. Eurosport znamo ima prava, ali nista ne prenosi. Mec je bio odlican. Pun preokreta. Mnogo je vazno da je Jeca pobedila. Mislim da se polako vraca u pravu formu. Samo tako nastavi i srecno protiv diva iz Rusije, bice tesko vazno je da se odmoris sto vise i da pokusas sve. I radi na servisuuuuu.

Aleksandra

pre 14 godina

Kako je lepo kad na neku vest ima preko 100 komentara i 99% je pozitivnih! :)

Kim Klajsters je najverovatnije dobila wild card, pa nije igrala kvalifikacije!

Vlade

pre 14 godina

Secate se kada je Jelena cini mi se u trecem setu kada je drugi put servirala za mec i kada je bilo 0-30 rekla "Igraj Jelena bre,daj sve od sebe".Dobro je dok tako razmislja.

Jova

pre 14 godina

Bravo Jelena,svaka ti cast,nema sale!!!!

Ponovo ona stara Jeca,vraca se da pokaze pojedincima sta se moze kad se hoce!!!!!

Bez obzira i ako izgubi od safine veceras,ovaj turnir je pokazatelj da se Jelena skoro potpuno vratila u staru formu!!!!

mesecima govorim nekima ovde da ne ponizavaju nase teniserke,da ce sve biti ok. Nadam se samo da je ti isti nisu velicali u ovakvim divnim momentima.

Neka ti je Bog u pomoci veceras,zasluzila si ovu titulu Jeco nasa!!!!!

JEDNA JE JECA!

pre 14 godina

JEDNOM SE RADJA JELENA JANKOVIC!!!Skratila mi je zivot za bar 5 godina, ali vredelo je!
Mislim da bi trebalo napisati neko protesno pismo RTS-u, zato sto prenosi samo Djokoviceve turnire!

Biba

pre 14 godina

Draga Jelena,
sve čestitke što se vraćaš u formu. Znamo kako umeš da igraš. Ne mogu da shvatim kako nijedna stanica ne prenosi tvoj meč. Napred, Dinara ti je nekada bila sasvim dostžna. I sada je, ako daš maksimum i igraš ofanzivno.

rts - eurosport

pre 14 godina

Svaka ti cast Jelena!!! Oduvek si igrala najuzbudljivije meceve a mi to oduvek "nismo" prenosili!!! Tebi kapa dole za trud, rad i uspehe kako kao pojedincu tako i u drzavnom timu, a nama ostaje da se zapitamo sta radimo i zasto radimo!!!

Danijela

pre 14 godina

Ma vazno je da si ti pobedila....Dementijeva nije bilo ko....logicno da si se namucila.....SVAKA CAST....pobedjujes Safinu 100%...Srecno....i pokazijoj sta znas...Samo ovako nastavi i bices i u finalu US-opena...ne moze ti niko nista....:)

Ivanka

pre 14 godina

Bravo Jeco, veruj u sebe, koa sto verujemo u tebe i svi mi!
Safini svaka cast na fizickoj snazi i formi, ali ona nikada u karijeri nije pobedila nijednu sestru Vilijams; dok je Jelena imala pozitivan skor sa obema, i mislim da i to mnogo govori poznavaocima tenisa.

Peki

pre 14 godina

Gledao sam mec i mislio sam da cu dobiti infarkt, ovo samo Jeca moze da uradi! Prvo na servis izgubi 3 vezane mec lopte a onda spasi 4 u tie brejku, ludilo! Sudeci po igri koju sam video Jeca se definitivno vraca u svoju najbolju formu, i tvrda podloga joj ubedljivo najbolje lezi.Definitivno postaje favorit za US Open, samo napred!

JoJo

pre 14 godina

E Jeco svaka ti cast! Nemam primedbe. Rezultat sve govori. Nisam gledala mec jer ga ocigledno nije ni bilo(ako zna neko gde prenose neka kaze, necu mu nista, heheh), ali vidi se da je bilo zaista gusto i da se do samog kraja nije znalo ko ce pobediti. Eto, tebi je to poslo za rukom i sad: Idemo po trofej, kao dopuna samopouzdanju pred poslednji grend slem, koji bih jako zelela da bude tvoj. Prosle godine finale, ove titula! Moze?

Ana Dabovic

pre 14 godina

Evo pala je i druga top 10 igracica tako da oni koji su dok smo JJ cestitali na pobedi u 2.kolu pricali sta se radujete ona je ...ta i ta na listi i sl.

pacijent

pre 14 godina

Au posle sinocnjeg mece moje zdravstveno stanje je naruseno,proradial mo stitna zlezda i srce ubrano lupa. Pa Jelena oces ti nas u bolnicu da oteras? :D svaka cast na pobedi,pokazala si jos jednom kako se bori. Ma sta bilo u finalu uz tebesmo uveeek!

DUCE

pre 14 godina

dabogda izgubila...juce sam puko 200e zbog nje!!!
(sale, 16. avgust 2009 18:45)
I uze Jeca trofej...Nego,sta pijes, Sale? ...Dajte mu duplo!