Subota, 15.08.2009.

19:28

Lekićev šou u Jagodini

Fudbaleri Crvene zvezde trijumfalno su počeli novu sezonu u Jelen Superligi, ubedljivom pobedom nad Jagodinom 3:0.

Izvor: B92

Lekiæev šou u Jagodini IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

117 Komentari

Sortiraj po:

GROBARI-NISH

pre 14 godina

Grobari,hvala,hvala,hvala i jos bezbroj puta HVALA sto ste nam odveli Klea!!!!! Ako treba skrpicemo koju crkavicu pa da vam jos i platimo za tu uslugu???Vraticemo mi Klea na Marakanu,ali na jesen kada pocnu kise,ako se slucajno Lekicu uprljaju kopacke,da ih Kleo malo glanca!!!
(ZVEZDASICA, 15. avgust 2009 22:37)

Ako kleo moze da cisti kopacke lekicu,to onda isto tzreba da rade svi zvezdini igraci diari,dobro vi znate ko je ubica **gana.Kleo je dao gol protiv borca,a ti zvezdasice pazi da ti ta zahvaljivanja ne izadju posle na nos,i to vec u prvom derbiju i videces da ce tada biti ona cuvena recenica,KO CE KOME AKO NECE SVOJ SVOME....

NebSek68

pre 14 godina

Diara - Lekic 3:2

Cestitam na prvoj prvenstvenoj pobedi, bilo bi dosadno da nemamo konkurenciju u prvenstvu.
Jagodina je imala stativu a i 3,4 puta su njeni igraci izlazili sami pred golmanom, dali ce i ostali timovi tako promasivati sanse protiv Zvezde... sumjnam...
PFC Nr. 1

Zvezda u srcu

pre 14 godina

Posle dugo,dugo godina.ja zelim da idem na stadion.Zvezina igra i nije bog zna sta,nismo pobedili velikog protivnika,i necu se tome radovati kao "neki",ali zvezdina borbenost,srcanost.To ljidi zele da gledaju,taj fanatizam.Srecno zvezdo i samo tako nastavi!

gm

pre 14 godina

Svaka cast PUBLICI, Jagodina je pokazala kako nam stadioni trebaju izgledati, puni navijaca.....nadam se takvom primeru i na drugim stadionima.....

milan mrsic

pre 14 godina

konacno za zvezdu igraju momci koji postuju klub za koji igraju,i koji ce poginuti na terenu.prvi put imamo snage da istrcimo svih 90 min...bravo momci,zapusili ste usta svima...

DELIJA sever

pre 14 godina

Zvezdo uvek sam bio uz tebe...sa tobom sam prosao lopowe i krizu...I kada je bio tu zeman,i kada si pala...TI si name uvek racunati znala...Ja te volim Zvezdo ja za tebe zivot dacu...Jer ti SI ZIVOT swe drugo su SITNICE!!!

dipl0

pre 14 godina

ovo ide bolje nego sto su mnogi mislili, ukljucujuci i mene. nek uprava nastavi ko do sada, igraci nek igraju kao do sada i nema zime. i ako izgube nekad nema veze, vazno je da daju sve od sebe.

Flynn

pre 14 godina

Pisem komentar samo da kazem svaka cast Delijama iz Niksica, video sam ih i bus kojim su dosli pored karting staze. Mi se jedva vratismo u BG zbog stranaca koji prave guzvu u Bubanj Potoku, a mogu misliti koliko ovi jos ima da putuju u Niksic. Bilo ih je bas dosta, jos jednom bravo za Niksic

Tetreb

pre 14 godina

Ljudi polako...Tek je prvo kolo a vec ste ga proglasili za 1. strelca lige!? Ko zna sta ce se desiti u toku sezone. Za primer,Jestrovic je pretprosle sezone bio najbolji strelac lige,a u prvoj polusezoni dao je 2 gola samo. A danas je Dijara dao 3 gola! A Jagodinu ste pobedjivali i ubedljivije prosle sezone! Tako da zamolio bih SVE navijace da se ne prepucavaju i da se ne zanose. Bez euforije. Duga je sezona.

Vlaja

pre 14 godina

Za one koji nisu gledali utakmicu, rezultat je mogao da bude i 3:0 za Jagodinu.Zvezda ima napad, ali odbrane nema nigde.Puno sreće protiv Čeha!

ZVEZDASICA

pre 14 godina

Grobari,hvala,hvala,hvala i jos bezbroj puta HVALA sto ste nam odveli Klea!!!!! Ako treba skrpicemo koju crkavicu pa da vam jos i platimo za tu uslugu???Vraticemo mi Klea na Marakanu,ali na jesen kada pocnu kise,ako se slucajno Lekicu uprljaju kopacke,da ih Kleo malo glanca!!!

Milan

pre 14 godina

jedno pitanje?? Kleo, Diara- ko su ti ljudi... Bravo Lekicu majstore.. moj idol..
(Niksicko pivo, 15. avgust 2009 19:57)

Diara 3,Cleo 1...Sta ti nije jasno prijatelju? :)

kleo

pre 14 godina

a ja momak u najbolje dane nisam znao sta je bol i tugaaa....a sad widim na owome swettuuu da bez TEBE moje srece nemaaaaa...nismo wise tako mladi sta je ziwot sada znamooo pruzi ruku pomirenja da jos jednom pokusamooooo.....

pop

pre 14 godina

jedno pitanje?? Kleo, Diara- ko su ti ljudi... Bravo Lekicu majstore.. moj idol..
(Niksicko pivo, 15. avgust 2009 19:57)

pogledaj snimak iz hrama fudbala pa ces da vidis ko su njih dvojca...ko vas je punio do sada, punice vas i dalje

ofk

pre 14 godina

ote nas fubal...imaju stadion imaju gazdu...i opet nista..strah od zvezde je neverovatan....mentalitet i provincija su cudo...verovtno su pola njih potajno i zaljubljeni u zvezdu....jagodinu u 3 ligu

dj22

pre 14 godina

Kao prvo, svaka cast Lekicu, Pizonu i Zvezdi.

Kao drugo, grobar sam. Pljujte me.

Moram da se "duhovito" izrazim:

Zvezdo, novi dres je katastrofa. OK, hocete da budete "srpskiji" od ostalih pa ste stavili cirilicu (ovako i onako necete dugo u Evropi - salim se, don't hurt me). Ali da stavite zlatne brojeve i zlatna slova - jao, pravi kic. Treba dres da bude crven skroz pozadi da se bolje vidi i da budu bela slova i beli broj. Ovako se cirilicna (po meni, nije bitno - latinica ili cirilica) slova ne vide. Kic pravi.

ljubitelj fudbala

pre 14 godina

Pre svega zelim da pozdravim "doktora mo-a" vrsnog kladionicara koji je prognozirao jagodina - zvezda iz 1 u 1! Svaka cast majstore, opet si se pokazao da si mali partizan.

Sto se tice Zvezde verovao sam u pobedu, i tako je i bilo. Za Lekica sve reci hvale, decko ima osecaj za gol, i to ce tek potvrditi. Pozdrav za sve DELIJE...
Najjaci samo opstaju!


Next please!

Grobar-S

pre 14 godina

Bravo Lekicu.Samo tako nastavi pa imas velike sanse da u zimskom prelaznom roku krenes Kleovim putem.Ti si mlad momak i treba da igras u nasem najboljem klubu.Ako Dijara ode na zimu ti i Kleo bi bili strasan tandem za L.S iduce godine.Samo tako nastavi Partizanu nece biti problem da te plati par miliona eura.

Jagodinac

pre 14 godina

Zasto ste smanjili broj gledalaca? Tribine u Jagodini primaju 10.000 gledalaca, i nije bilo praznog mesta, a jug je bio prepun, tako da nikako nije moglo da bude manje od 12.000 gledalaca. U cemu je fora da smanjujete broj gledalaca? Bila je odlicna utakmica i odlicno navijanje.

delija1989

pre 14 godina

lekić je car ali svaka čast i pižonu što je našao pravo mesto za isaha koji je po meni najjbolji zvezdin igrač po meni!u svakoj akciji kod golova je bio začetnik te akcije!svaka čast isahu!
kapu dole i za ninkova!ma svaka čast celoj ekipi!najjači smo!

Delija-RESNIK

pre 14 godina

Ocene igraca:



Pavlović 7, Ninkov 9 (od 73. Tutorić -), Đorđević 7, Savić 8, Ignjatijević 8 , Isah 7,5, Kadu 7 (od 46. Bogdanović 7), Blažić 7,5 (od 62. Savio 6), Lazetić 7,5 , Jevtić 7, Lekić 9*.

Man of match : DEJAN LEKIC 9*

robbie sopot

pre 14 godina

bravo za Vladana Lukica.imao je njuh za Lekica.trebo je da igra za Sopot.ali ovako je bolje.ovaj mu lepo vraca.bogami hoce Vlada da izcupa Zvezdu izbule.za sad svaka mu cast.

sima88

pre 14 godina

Polako,smiriti ovu euforiju.Bice i ubedljivih poraza sigurno pogotovu sa ovakvom odbranom u kojoj vuce promaja.Ali polako....U pravu su bili kada su rekli da samo nasi igraci shvataju velicinu Zvezde.

POPARA-ORAHOVAC

pre 14 godina

LEK-IC je bre LEK za nasu ZVEZDU....SVAKA CAST Pizonu sto ga je forsirao od pocetka ali decko je opravdao poverenje....mislim da ce da bude najbolji strelac prvenstva i naravno da ce pomoci ZVEZDI da osvoji trofeje i plasira se u ligu evrope...pomozi boze...pozdrav sa SRPSKOG KOSOVA!!!

Koki

pre 14 godina

Svaka čast na prvencu ali zašto Pavlović na golu??? Pa zar niko u klubu ne vidi da je najveća rupa! Ili ga neko gura ili dečko pokazuje na treningu dosta ali što je, složićete se, nedovoljno jer pravi onakve kikseve na utakmicama! Menjajte Pavlovića ako Boga znate!

kicOne

pre 14 godina

samo igrajte napadacki i borbeno i budite sigurni da tada i samo tada nece izostati ni rezultati a ni nasa podrska...........NAPRED ZVEZDO

Psgfan

pre 14 godina

Ja sam mislio posle dve tekme sa Rudarom da ovog Lekica neko opano gura......kad ono iznenadio me kao i Zoran......Tosic naravno.....Napred Zvezdo VOLIM TE



3 kluba za koja navijam

1.Crvena Zvezda

2.Paris Saint Germain

3.Torino


A barseloni se divim

Muzicki_saradnik

pre 14 godina

Bravo Lekicu !!! A eto u pocetku toliko osporavan, i jos posle onog autogola....a sad vidite ! Bio je Gojko Andrijasevic apsolutno u pravu kada je rekao da ovaj decko ima veliki potencijal, mislim da ce sigurno biti prvi strelac nase lige i buduci veliki golgeter CRVENE ZVEZDE i reprezentacije ! A ovom pobedom Zvezda je na sjajan nacin istakla i svoju kandidaturu za titulu i mislim da nam konacno dolaze bolja vremena !

ChargerNS

pre 14 godina

Voleo bih samo da potsetim mnoge koji su ga pljuvali do pre samo par dana. Pozdrav za sve koji smo verovali u njega OTPOCETKA. Napred ZVEZDALEEE... I da evo ga Dr. Mo opet, garant je opet bolestan :)))

mimout_czv

pre 14 godina

Dobro smo odigrali, a Lekic je pokazao da je sjajan napadac, Svidja mi se i sto je Pizon mec poceo sa samo jednim zadnjim veznim - Isahom. Mislim da je u ovom trenutku Perovic mnogo bolje resenje u napadu od Jevtica, i da Vilotic mora pod hitno u prvi tim, odbrana nam je slabija od ostatka tima! Jos samo da pohvalim igru Ninkova i Blazica i to je to!

komentator

pre 14 godina

trebalo je videti raspolozenje delija pre utakmice, jagodinski akvalend je na 20m od stadiona i sat pred utakmicu je bila bakljada u bazenu uz pesmu: zvezda mi je sve...

Vickasti

pre 14 godina

Krenula masina pa nece da stane, sta zvezdina deca znaju sta je tradicija u prvom kolu.
Sreca nasa a tuga vasa(grobari), mogli bi da popijete jedan lekic, ZaKleo bi se da vam sada treba.
Sta reci, bezite Cehinje, ova deca se ne zezaju.

Душан

pre 14 godina

Лекић се примио. сад ће и први стрелац лиге да буде... да сам знао раније бих осуо дрвље и камење по њему...

nnidza

pre 14 godina

Lekic je bez ikakve sumnje najbolji igrac Zvezde. Kretanje kakvo poseduje i osecaj za igu su za divljenje. Prelepo ga je bilo gledati danas na stadionu...

Iskreno Jagodini se povredio najboji igrac koji drzi citav srednji red Zivkovic tako da je Zvezdi mnooogo olaksan posao u nastavku.

Kako god bilo bolji dani za Zvezdu.

Vladimir

pre 14 godina

Lekic je novi heroj severa a ovi momci salju najbolju pozivnicu za Marakanu.Bravo za kapetana ladje Lazetica i ostale,tako se igra srcem.Nek se lepa prica nastavi...

Nesa-1968

pre 14 godina

Bravo za mladi tim Zvezde, sa zeljom da ih ne opusti ali i ne dovede u euforicno stanje ubedljiva pobeda nad timom koji je prosle sezone prvi put dospeo u "elitnu" ligu. Samo vrednim radom i maksimalnim zalaganjem ovaj tim Zvezde moze da nesto bitno (dakle ne samo uspeh u nasoj ligi) napravi u naredne 2-3 godine. Srecno Pizonu sa ovim "klincima"!

Sve u crveno belom

pre 14 godina

Za sve neverne tome Lekic je dokazao da ima mesta u Zvezdi i bice prvi strelac sezone
Ako swpojutru dan poznaje dobro je.Skoro smo zaboravili kadaje Zvezda u prvom kolu prvenstva pobedila

Dekicar

pre 14 godina

Bravo momci. Ovaj mladi tim pokazuje da I te kako vredi!!
Kad se samo setim koliko se ljudi sprdalo sa Lekicem, vredjali ga, pisali da je treca liga, amater, da nema pojma, velicali Klea……
Koliko je ljudi ispljuvalo mene, koji sam ostavio komentar da je Lekic pravi, moderan napadac, kome samo treba da proradi, da ubode taj jedan I da skine pritisak…..Rekao sam I da ce upravo Lekic da bude udarna igla Zvezde I novi Zigic, a verovatno I najbolji strelac lige…..sve to, dok nije dao ni jedan gol, jer sam video kako se momak krece, da ima “njusku” za gol, sto je on I potvrdio.
Gde su sad ti ljudi koji su copy-pasteovali moj komentar I slsli me kod psihijatra??
Trebalo bi javno da se izvinu, ne meni, nego Lekicu.
Osim pobede u prvom kolu I to na strani, prekinuli smo jos jednu ruznu tradiciju. Od Zigica do sada, Zvezda nije imala PRAVOG centarfora, DUGU DEVETKU, koji ce da povede trku za najboljeg strelca tj da proradi odmah na startu sezone I tako “odveze noge”! A osim njega, proradlili su I Perke, Cadu, Jevtic……
Leko, svaka cast!!!

Pedja

pre 14 godina

Ovo je prava uvertira pred Prag. Svaka cast igracima ali i navijacima koji su dosli u tako velikom broju u Jagodinu.

Lekicu, samo napred.

Napred Zvezdo. Cekamo Rad i Slaviju ovih dana nasmejani.

Srpski dinamit

pre 14 godina

Razuveri bre sve "stručnjake" u Srbiji! Već sada je prvi pik za strelca sezone,a ako komšije kiksnu,Zvezda glavni favorit za titulu! Znaju bre svi momci koji su u ekipi šta znači nositi grb najvećeg kluba na Balkanu!

coavuja

pre 14 godina

ne znam zasto ali imam osecaj da od zigica nismo imali ovako rasnog strelca sa ovakvim osecajem za gol...znam da ce sada mnogi (posebno crno beli) da govore da preuranjeno zakljucujemo i da smo i dalje jadni,ali ja mislim da ce do kraja sezone Lekic koji je doveden za 75 000e da vredi 5M

Boban

pre 14 godina

Prethodnih 8 sezona bez pobede na startu sezone? Ovi momci + Pižon mogu puno. Nije fer da sada bilo koga izdvajam ali mi je drago da se Lekić izdigao posle svih osporavanja i nedoumica vezanih za njegov talenat. Bravo i samo tako nastavite, napadački i hrabro na svakog protivnika. Sledeća je Slavija...

Nash

pre 14 godina

citacemo ovakve naslove vrlo cesto ove sezone(dace Bog).
ima li neko snimak sa golovima ,nisam imao video prenos,hvala unapred.i jos da grobari puknu...

AcA

pre 14 godina

Cini mi se da nakon srpske,Lekic biti najbolji strelac i Jelen-Super lige.
A mi cemo slaviti svake nedelje Zvezdine pobede,napred Zvezda ale!

milan

pre 14 godina

Sta reci?Nasi klinci su to ,sad se tek vidi koliko je bolje za klubove kad igraju nasi momci.Svaka cast onoj nekolicini stranaca,ali u glavnom su down.

milanelo

pre 14 godina

Ovaj Lekic je stvarno fenomen! Sa ovakvim momcima,ovakvom igrom i pozrtvovanjem, Zvezda ce imati stvarno sampionski tim! Napred Zvezdo, gazi sve

Goran

pre 14 godina

Свиђају ми се редизајнирани дресови! Ова златна слова и бројеви били су одлични и на дресовима репрезентације!

NEMANJA

pre 14 godina

Zvezdin sou u Jagodini! Samo timski da se igra.... Lekic je to i krunisao! Momku svaka cast! Hajmo moja ZVEZDO samo tako nastavvi!!!

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

Titula se vraca tamo gdje joj je mjesto-u ruke najtrofejnijeg srpskog kluba,na MARAKANU!:-)
P.S A grobari se sprdali sa Lekicem,a ispasce da je ovaj TATA za Klea...:-)

Sve u crveno belom

pre 14 godina

Za sve neverne tome Lekic je dokazao da ima mesta u Zvezdi i bice prvi strelac sezone
Ako swpojutru dan poznaje dobro je.Skoro smo zaboravili kadaje Zvezda u prvom kolu prvenstva pobedila

Dekicar

pre 14 godina

Bravo momci. Ovaj mladi tim pokazuje da I te kako vredi!!
Kad se samo setim koliko se ljudi sprdalo sa Lekicem, vredjali ga, pisali da je treca liga, amater, da nema pojma, velicali Klea……
Koliko je ljudi ispljuvalo mene, koji sam ostavio komentar da je Lekic pravi, moderan napadac, kome samo treba da proradi, da ubode taj jedan I da skine pritisak…..Rekao sam I da ce upravo Lekic da bude udarna igla Zvezde I novi Zigic, a verovatno I najbolji strelac lige…..sve to, dok nije dao ni jedan gol, jer sam video kako se momak krece, da ima “njusku” za gol, sto je on I potvrdio.
Gde su sad ti ljudi koji su copy-pasteovali moj komentar I slsli me kod psihijatra??
Trebalo bi javno da se izvinu, ne meni, nego Lekicu.
Osim pobede u prvom kolu I to na strani, prekinuli smo jos jednu ruznu tradiciju. Od Zigica do sada, Zvezda nije imala PRAVOG centarfora, DUGU DEVETKU, koji ce da povede trku za najboljeg strelca tj da proradi odmah na startu sezone I tako “odveze noge”! A osim njega, proradlili su I Perke, Cadu, Jevtic……
Leko, svaka cast!!!

coavuja

pre 14 godina

ne znam zasto ali imam osecaj da od zigica nismo imali ovako rasnog strelca sa ovakvim osecajem za gol...znam da ce sada mnogi (posebno crno beli) da govore da preuranjeno zakljucujemo i da smo i dalje jadni,ali ja mislim da ce do kraja sezone Lekic koji je doveden za 75 000e da vredi 5M

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

Titula se vraca tamo gdje joj je mjesto-u ruke najtrofejnijeg srpskog kluba,na MARAKANU!:-)
P.S A grobari se sprdali sa Lekicem,a ispasce da je ovaj TATA za Klea...:-)

Flynn

pre 14 godina

Pisem komentar samo da kazem svaka cast Delijama iz Niksica, video sam ih i bus kojim su dosli pored karting staze. Mi se jedva vratismo u BG zbog stranaca koji prave guzvu u Bubanj Potoku, a mogu misliti koliko ovi jos ima da putuju u Niksic. Bilo ih je bas dosta, jos jednom bravo za Niksic

milanelo

pre 14 godina

Ovaj Lekic je stvarno fenomen! Sa ovakvim momcima,ovakvom igrom i pozrtvovanjem, Zvezda ce imati stvarno sampionski tim! Napred Zvezdo, gazi sve

ZVEZDASICA

pre 14 godina

Grobari,hvala,hvala,hvala i jos bezbroj puta HVALA sto ste nam odveli Klea!!!!! Ako treba skrpicemo koju crkavicu pa da vam jos i platimo za tu uslugu???Vraticemo mi Klea na Marakanu,ali na jesen kada pocnu kise,ako se slucajno Lekicu uprljaju kopacke,da ih Kleo malo glanca!!!

AcA

pre 14 godina

Cini mi se da nakon srpske,Lekic biti najbolji strelac i Jelen-Super lige.
A mi cemo slaviti svake nedelje Zvezdine pobede,napred Zvezda ale!

Jagodinac

pre 14 godina

Zasto ste smanjili broj gledalaca? Tribine u Jagodini primaju 10.000 gledalaca, i nije bilo praznog mesta, a jug je bio prepun, tako da nikako nije moglo da bude manje od 12.000 gledalaca. U cemu je fora da smanjujete broj gledalaca? Bila je odlicna utakmica i odlicno navijanje.

Goran

pre 14 godina

Свиђају ми се редизајнирани дресови! Ова златна слова и бројеви били су одлични и на дресовима репрезентације!

Nash

pre 14 godina

citacemo ovakve naslove vrlo cesto ove sezone(dace Bog).
ima li neko snimak sa golovima ,nisam imao video prenos,hvala unapred.i jos da grobari puknu...

pop

pre 14 godina

jedno pitanje?? Kleo, Diara- ko su ti ljudi... Bravo Lekicu majstore.. moj idol..
(Niksicko pivo, 15. avgust 2009 19:57)

pogledaj snimak iz hrama fudbala pa ces da vidis ko su njih dvojca...ko vas je punio do sada, punice vas i dalje

NEMANJA

pre 14 godina

Zvezdin sou u Jagodini! Samo timski da se igra.... Lekic je to i krunisao! Momku svaka cast! Hajmo moja ZVEZDO samo tako nastavvi!!!

sima88

pre 14 godina

Polako,smiriti ovu euforiju.Bice i ubedljivih poraza sigurno pogotovu sa ovakvom odbranom u kojoj vuce promaja.Ali polako....U pravu su bili kada su rekli da samo nasi igraci shvataju velicinu Zvezde.

Srpski dinamit

pre 14 godina

Razuveri bre sve "stručnjake" u Srbiji! Već sada je prvi pik za strelca sezone,a ako komšije kiksnu,Zvezda glavni favorit za titulu! Znaju bre svi momci koji su u ekipi šta znači nositi grb najvećeg kluba na Balkanu!

Boban

pre 14 godina

Prethodnih 8 sezona bez pobede na startu sezone? Ovi momci + Pižon mogu puno. Nije fer da sada bilo koga izdvajam ali mi je drago da se Lekić izdigao posle svih osporavanja i nedoumica vezanih za njegov talenat. Bravo i samo tako nastavite, napadački i hrabro na svakog protivnika. Sledeća je Slavija...

Milan

pre 14 godina

jedno pitanje?? Kleo, Diara- ko su ti ljudi... Bravo Lekicu majstore.. moj idol..
(Niksicko pivo, 15. avgust 2009 19:57)

Diara 3,Cleo 1...Sta ti nije jasno prijatelju? :)

Pedja

pre 14 godina

Ovo je prava uvertira pred Prag. Svaka cast igracima ali i navijacima koji su dosli u tako velikom broju u Jagodinu.

Lekicu, samo napred.

Napred Zvezdo. Cekamo Rad i Slaviju ovih dana nasmejani.

Nesa-1968

pre 14 godina

Bravo za mladi tim Zvezde, sa zeljom da ih ne opusti ali i ne dovede u euforicno stanje ubedljiva pobeda nad timom koji je prosle sezone prvi put dospeo u "elitnu" ligu. Samo vrednim radom i maksimalnim zalaganjem ovaj tim Zvezde moze da nesto bitno (dakle ne samo uspeh u nasoj ligi) napravi u naredne 2-3 godine. Srecno Pizonu sa ovim "klincima"!

Vlaja

pre 14 godina

Za one koji nisu gledali utakmicu, rezultat je mogao da bude i 3:0 za Jagodinu.Zvezda ima napad, ali odbrane nema nigde.Puno sreće protiv Čeha!

milan

pre 14 godina

Sta reci?Nasi klinci su to ,sad se tek vidi koliko je bolje za klubove kad igraju nasi momci.Svaka cast onoj nekolicini stranaca,ali u glavnom su down.

Vickasti

pre 14 godina

Krenula masina pa nece da stane, sta zvezdina deca znaju sta je tradicija u prvom kolu.
Sreca nasa a tuga vasa(grobari), mogli bi da popijete jedan lekic, ZaKleo bi se da vam sada treba.
Sta reci, bezite Cehinje, ova deca se ne zezaju.

komentator

pre 14 godina

trebalo je videti raspolozenje delija pre utakmice, jagodinski akvalend je na 20m od stadiona i sat pred utakmicu je bila bakljada u bazenu uz pesmu: zvezda mi je sve...

ljubitelj fudbala

pre 14 godina

Pre svega zelim da pozdravim "doktora mo-a" vrsnog kladionicara koji je prognozirao jagodina - zvezda iz 1 u 1! Svaka cast majstore, opet si se pokazao da si mali partizan.

Sto se tice Zvezde verovao sam u pobedu, i tako je i bilo. Za Lekica sve reci hvale, decko ima osecaj za gol, i to ce tek potvrditi. Pozdrav za sve DELIJE...
Najjaci samo opstaju!


Next please!

robbie sopot

pre 14 godina

bravo za Vladana Lukica.imao je njuh za Lekica.trebo je da igra za Sopot.ali ovako je bolje.ovaj mu lepo vraca.bogami hoce Vlada da izcupa Zvezdu izbule.za sad svaka mu cast.

dj22

pre 14 godina

Kao prvo, svaka cast Lekicu, Pizonu i Zvezdi.

Kao drugo, grobar sam. Pljujte me.

Moram da se "duhovito" izrazim:

Zvezdo, novi dres je katastrofa. OK, hocete da budete "srpskiji" od ostalih pa ste stavili cirilicu (ovako i onako necete dugo u Evropi - salim se, don't hurt me). Ali da stavite zlatne brojeve i zlatna slova - jao, pravi kic. Treba dres da bude crven skroz pozadi da se bolje vidi i da budu bela slova i beli broj. Ovako se cirilicna (po meni, nije bitno - latinica ili cirilica) slova ne vide. Kic pravi.

mimout_czv

pre 14 godina

Dobro smo odigrali, a Lekic je pokazao da je sjajan napadac, Svidja mi se i sto je Pizon mec poceo sa samo jednim zadnjim veznim - Isahom. Mislim da je u ovom trenutku Perovic mnogo bolje resenje u napadu od Jevtica, i da Vilotic mora pod hitno u prvi tim, odbrana nam je slabija od ostatka tima! Jos samo da pohvalim igru Ninkova i Blazica i to je to!

Delija-RESNIK

pre 14 godina

Ocene igraca:



Pavlović 7, Ninkov 9 (od 73. Tutorić -), Đorđević 7, Savić 8, Ignjatijević 8 , Isah 7,5, Kadu 7 (od 46. Bogdanović 7), Blažić 7,5 (od 62. Savio 6), Lazetić 7,5 , Jevtić 7, Lekić 9*.

Man of match : DEJAN LEKIC 9*

Muzicki_saradnik

pre 14 godina

Bravo Lekicu !!! A eto u pocetku toliko osporavan, i jos posle onog autogola....a sad vidite ! Bio je Gojko Andrijasevic apsolutno u pravu kada je rekao da ovaj decko ima veliki potencijal, mislim da ce sigurno biti prvi strelac nase lige i buduci veliki golgeter CRVENE ZVEZDE i reprezentacije ! A ovom pobedom Zvezda je na sjajan nacin istakla i svoju kandidaturu za titulu i mislim da nam konacno dolaze bolja vremena !

Tetreb

pre 14 godina

Ljudi polako...Tek je prvo kolo a vec ste ga proglasili za 1. strelca lige!? Ko zna sta ce se desiti u toku sezone. Za primer,Jestrovic je pretprosle sezone bio najbolji strelac lige,a u prvoj polusezoni dao je 2 gola samo. A danas je Dijara dao 3 gola! A Jagodinu ste pobedjivali i ubedljivije prosle sezone! Tako da zamolio bih SVE navijace da se ne prepucavaju i da se ne zanose. Bez euforije. Duga je sezona.

POPARA-ORAHOVAC

pre 14 godina

LEK-IC je bre LEK za nasu ZVEZDU....SVAKA CAST Pizonu sto ga je forsirao od pocetka ali decko je opravdao poverenje....mislim da ce da bude najbolji strelac prvenstva i naravno da ce pomoci ZVEZDI da osvoji trofeje i plasira se u ligu evrope...pomozi boze...pozdrav sa SRPSKOG KOSOVA!!!

delija1989

pre 14 godina

lekić je car ali svaka čast i pižonu što je našao pravo mesto za isaha koji je po meni najjbolji zvezdin igrač po meni!u svakoj akciji kod golova je bio začetnik te akcije!svaka čast isahu!
kapu dole i za ninkova!ma svaka čast celoj ekipi!najjači smo!

Grobar-S

pre 14 godina

Bravo Lekicu.Samo tako nastavi pa imas velike sanse da u zimskom prelaznom roku krenes Kleovim putem.Ti si mlad momak i treba da igras u nasem najboljem klubu.Ako Dijara ode na zimu ti i Kleo bi bili strasan tandem za L.S iduce godine.Samo tako nastavi Partizanu nece biti problem da te plati par miliona eura.

Vladimir

pre 14 godina

Lekic je novi heroj severa a ovi momci salju najbolju pozivnicu za Marakanu.Bravo za kapetana ladje Lazetica i ostale,tako se igra srcem.Nek se lepa prica nastavi...

dipl0

pre 14 godina

ovo ide bolje nego sto su mnogi mislili, ukljucujuci i mene. nek uprava nastavi ko do sada, igraci nek igraju kao do sada i nema zime. i ako izgube nekad nema veze, vazno je da daju sve od sebe.

kleo

pre 14 godina

a ja momak u najbolje dane nisam znao sta je bol i tugaaa....a sad widim na owome swettuuu da bez TEBE moje srece nemaaaaa...nismo wise tako mladi sta je ziwot sada znamooo pruzi ruku pomirenja da jos jednom pokusamooooo.....

Zvezda u srcu

pre 14 godina

Posle dugo,dugo godina.ja zelim da idem na stadion.Zvezina igra i nije bog zna sta,nismo pobedili velikog protivnika,i necu se tome radovati kao "neki",ali zvezdina borbenost,srcanost.To ljidi zele da gledaju,taj fanatizam.Srecno zvezdo i samo tako nastavi!

Psgfan

pre 14 godina

Ja sam mislio posle dve tekme sa Rudarom da ovog Lekica neko opano gura......kad ono iznenadio me kao i Zoran......Tosic naravno.....Napred Zvezdo VOLIM TE



3 kluba za koja navijam

1.Crvena Zvezda

2.Paris Saint Germain

3.Torino


A barseloni se divim

gm

pre 14 godina

Svaka cast PUBLICI, Jagodina je pokazala kako nam stadioni trebaju izgledati, puni navijaca.....nadam se takvom primeru i na drugim stadionima.....

Душан

pre 14 godina

Лекић се примио. сад ће и први стрелац лиге да буде... да сам знао раније бих осуо дрвље и камење по њему...

nnidza

pre 14 godina

Lekic je bez ikakve sumnje najbolji igrac Zvezde. Kretanje kakvo poseduje i osecaj za igu su za divljenje. Prelepo ga je bilo gledati danas na stadionu...

Iskreno Jagodini se povredio najboji igrac koji drzi citav srednji red Zivkovic tako da je Zvezdi mnooogo olaksan posao u nastavku.

Kako god bilo bolji dani za Zvezdu.

kicOne

pre 14 godina

samo igrajte napadacki i borbeno i budite sigurni da tada i samo tada nece izostati ni rezultati a ni nasa podrska...........NAPRED ZVEZDO

ChargerNS

pre 14 godina

Voleo bih samo da potsetim mnoge koji su ga pljuvali do pre samo par dana. Pozdrav za sve koji smo verovali u njega OTPOCETKA. Napred ZVEZDALEEE... I da evo ga Dr. Mo opet, garant je opet bolestan :)))

Koki

pre 14 godina

Svaka čast na prvencu ali zašto Pavlović na golu??? Pa zar niko u klubu ne vidi da je najveća rupa! Ili ga neko gura ili dečko pokazuje na treningu dosta ali što je, složićete se, nedovoljno jer pravi onakve kikseve na utakmicama! Menjajte Pavlovića ako Boga znate!

milan mrsic

pre 14 godina

konacno za zvezdu igraju momci koji postuju klub za koji igraju,i koji ce poginuti na terenu.prvi put imamo snage da istrcimo svih 90 min...bravo momci,zapusili ste usta svima...

NebSek68

pre 14 godina

Diara - Lekic 3:2

Cestitam na prvoj prvenstvenoj pobedi, bilo bi dosadno da nemamo konkurenciju u prvenstvu.
Jagodina je imala stativu a i 3,4 puta su njeni igraci izlazili sami pred golmanom, dali ce i ostali timovi tako promasivati sanse protiv Zvezde... sumjnam...
PFC Nr. 1

ofk

pre 14 godina

ote nas fubal...imaju stadion imaju gazdu...i opet nista..strah od zvezde je neverovatan....mentalitet i provincija su cudo...verovtno su pola njih potajno i zaljubljeni u zvezdu....jagodinu u 3 ligu

DELIJA sever

pre 14 godina

Zvezdo uvek sam bio uz tebe...sa tobom sam prosao lopowe i krizu...I kada je bio tu zeman,i kada si pala...TI si name uvek racunati znala...Ja te volim Zvezdo ja za tebe zivot dacu...Jer ti SI ZIVOT swe drugo su SITNICE!!!

GROBARI-NISH

pre 14 godina

Grobari,hvala,hvala,hvala i jos bezbroj puta HVALA sto ste nam odveli Klea!!!!! Ako treba skrpicemo koju crkavicu pa da vam jos i platimo za tu uslugu???Vraticemo mi Klea na Marakanu,ali na jesen kada pocnu kise,ako se slucajno Lekicu uprljaju kopacke,da ih Kleo malo glanca!!!
(ZVEZDASICA, 15. avgust 2009 22:37)

Ako kleo moze da cisti kopacke lekicu,to onda isto tzreba da rade svi zvezdini igraci diari,dobro vi znate ko je ubica **gana.Kleo je dao gol protiv borca,a ti zvezdasice pazi da ti ta zahvaljivanja ne izadju posle na nos,i to vec u prvom derbiju i videces da ce tada biti ona cuvena recenica,KO CE KOME AKO NECE SVOJ SVOME....

Grobar-S

pre 14 godina

Bravo Lekicu.Samo tako nastavi pa imas velike sanse da u zimskom prelaznom roku krenes Kleovim putem.Ti si mlad momak i treba da igras u nasem najboljem klubu.Ako Dijara ode na zimu ti i Kleo bi bili strasan tandem za L.S iduce godine.Samo tako nastavi Partizanu nece biti problem da te plati par miliona eura.

pop

pre 14 godina

jedno pitanje?? Kleo, Diara- ko su ti ljudi... Bravo Lekicu majstore.. moj idol..
(Niksicko pivo, 15. avgust 2009 19:57)

pogledaj snimak iz hrama fudbala pa ces da vidis ko su njih dvojca...ko vas je punio do sada, punice vas i dalje

Milan

pre 14 godina

jedno pitanje?? Kleo, Diara- ko su ti ljudi... Bravo Lekicu majstore.. moj idol..
(Niksicko pivo, 15. avgust 2009 19:57)

Diara 3,Cleo 1...Sta ti nije jasno prijatelju? :)

Sve u crveno belom

pre 14 godina

Za sve neverne tome Lekic je dokazao da ima mesta u Zvezdi i bice prvi strelac sezone
Ako swpojutru dan poznaje dobro je.Skoro smo zaboravili kadaje Zvezda u prvom kolu prvenstva pobedila

dj22

pre 14 godina

Kao prvo, svaka cast Lekicu, Pizonu i Zvezdi.

Kao drugo, grobar sam. Pljujte me.

Moram da se "duhovito" izrazim:

Zvezdo, novi dres je katastrofa. OK, hocete da budete "srpskiji" od ostalih pa ste stavili cirilicu (ovako i onako necete dugo u Evropi - salim se, don't hurt me). Ali da stavite zlatne brojeve i zlatna slova - jao, pravi kic. Treba dres da bude crven skroz pozadi da se bolje vidi i da budu bela slova i beli broj. Ovako se cirilicna (po meni, nije bitno - latinica ili cirilica) slova ne vide. Kic pravi.

Psgfan

pre 14 godina

Ja sam mislio posle dve tekme sa Rudarom da ovog Lekica neko opano gura......kad ono iznenadio me kao i Zoran......Tosic naravno.....Napred Zvezdo VOLIM TE



3 kluba za koja navijam

1.Crvena Zvezda

2.Paris Saint Germain

3.Torino


A barseloni se divim

ofk

pre 14 godina

ote nas fubal...imaju stadion imaju gazdu...i opet nista..strah od zvezde je neverovatan....mentalitet i provincija su cudo...verovtno su pola njih potajno i zaljubljeni u zvezdu....jagodinu u 3 ligu

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

Titula se vraca tamo gdje joj je mjesto-u ruke najtrofejnijeg srpskog kluba,na MARAKANU!:-)
P.S A grobari se sprdali sa Lekicem,a ispasce da je ovaj TATA za Klea...:-)

ZVEZDASICA

pre 14 godina

Grobari,hvala,hvala,hvala i jos bezbroj puta HVALA sto ste nam odveli Klea!!!!! Ako treba skrpicemo koju crkavicu pa da vam jos i platimo za tu uslugu???Vraticemo mi Klea na Marakanu,ali na jesen kada pocnu kise,ako se slucajno Lekicu uprljaju kopacke,da ih Kleo malo glanca!!!

coavuja

pre 14 godina

ne znam zasto ali imam osecaj da od zigica nismo imali ovako rasnog strelca sa ovakvim osecajem za gol...znam da ce sada mnogi (posebno crno beli) da govore da preuranjeno zakljucujemo i da smo i dalje jadni,ali ja mislim da ce do kraja sezone Lekic koji je doveden za 75 000e da vredi 5M

Dekicar

pre 14 godina

Bravo momci. Ovaj mladi tim pokazuje da I te kako vredi!!
Kad se samo setim koliko se ljudi sprdalo sa Lekicem, vredjali ga, pisali da je treca liga, amater, da nema pojma, velicali Klea……
Koliko je ljudi ispljuvalo mene, koji sam ostavio komentar da je Lekic pravi, moderan napadac, kome samo treba da proradi, da ubode taj jedan I da skine pritisak…..Rekao sam I da ce upravo Lekic da bude udarna igla Zvezde I novi Zigic, a verovatno I najbolji strelac lige…..sve to, dok nije dao ni jedan gol, jer sam video kako se momak krece, da ima “njusku” za gol, sto je on I potvrdio.
Gde su sad ti ljudi koji su copy-pasteovali moj komentar I slsli me kod psihijatra??
Trebalo bi javno da se izvinu, ne meni, nego Lekicu.
Osim pobede u prvom kolu I to na strani, prekinuli smo jos jednu ruznu tradiciju. Od Zigica do sada, Zvezda nije imala PRAVOG centarfora, DUGU DEVETKU, koji ce da povede trku za najboljeg strelca tj da proradi odmah na startu sezone I tako “odveze noge”! A osim njega, proradlili su I Perke, Cadu, Jevtic……
Leko, svaka cast!!!

Srpski dinamit

pre 14 godina

Razuveri bre sve "stručnjake" u Srbiji! Već sada je prvi pik za strelca sezone,a ako komšije kiksnu,Zvezda glavni favorit za titulu! Znaju bre svi momci koji su u ekipi šta znači nositi grb najvećeg kluba na Balkanu!

NebSek68

pre 14 godina

Diara - Lekic 3:2

Cestitam na prvoj prvenstvenoj pobedi, bilo bi dosadno da nemamo konkurenciju u prvenstvu.
Jagodina je imala stativu a i 3,4 puta su njeni igraci izlazili sami pred golmanom, dali ce i ostali timovi tako promasivati sanse protiv Zvezde... sumjnam...
PFC Nr. 1

Душан

pre 14 godina

Лекић се примио. сад ће и први стрелац лиге да буде... да сам знао раније бих осуо дрвље и камење по њему...

milanelo

pre 14 godina

Ovaj Lekic je stvarno fenomen! Sa ovakvim momcima,ovakvom igrom i pozrtvovanjem, Zvezda ce imati stvarno sampionski tim! Napred Zvezdo, gazi sve

AcA

pre 14 godina

Cini mi se da nakon srpske,Lekic biti najbolji strelac i Jelen-Super lige.
A mi cemo slaviti svake nedelje Zvezdine pobede,napred Zvezda ale!

Vickasti

pre 14 godina

Krenula masina pa nece da stane, sta zvezdina deca znaju sta je tradicija u prvom kolu.
Sreca nasa a tuga vasa(grobari), mogli bi da popijete jedan lekic, ZaKleo bi se da vam sada treba.
Sta reci, bezite Cehinje, ova deca se ne zezaju.

Koki

pre 14 godina

Svaka čast na prvencu ali zašto Pavlović na golu??? Pa zar niko u klubu ne vidi da je najveća rupa! Ili ga neko gura ili dečko pokazuje na treningu dosta ali što je, složićete se, nedovoljno jer pravi onakve kikseve na utakmicama! Menjajte Pavlovića ako Boga znate!

Tetreb

pre 14 godina

Ljudi polako...Tek je prvo kolo a vec ste ga proglasili za 1. strelca lige!? Ko zna sta ce se desiti u toku sezone. Za primer,Jestrovic je pretprosle sezone bio najbolji strelac lige,a u prvoj polusezoni dao je 2 gola samo. A danas je Dijara dao 3 gola! A Jagodinu ste pobedjivali i ubedljivije prosle sezone! Tako da zamolio bih SVE navijace da se ne prepucavaju i da se ne zanose. Bez euforije. Duga je sezona.

Vlaja

pre 14 godina

Za one koji nisu gledali utakmicu, rezultat je mogao da bude i 3:0 za Jagodinu.Zvezda ima napad, ali odbrane nema nigde.Puno sreće protiv Čeha!

Nash

pre 14 godina

citacemo ovakve naslove vrlo cesto ove sezone(dace Bog).
ima li neko snimak sa golovima ,nisam imao video prenos,hvala unapred.i jos da grobari puknu...

GROBARI-NISH

pre 14 godina

Grobari,hvala,hvala,hvala i jos bezbroj puta HVALA sto ste nam odveli Klea!!!!! Ako treba skrpicemo koju crkavicu pa da vam jos i platimo za tu uslugu???Vraticemo mi Klea na Marakanu,ali na jesen kada pocnu kise,ako se slucajno Lekicu uprljaju kopacke,da ih Kleo malo glanca!!!
(ZVEZDASICA, 15. avgust 2009 22:37)

Ako kleo moze da cisti kopacke lekicu,to onda isto tzreba da rade svi zvezdini igraci diari,dobro vi znate ko je ubica **gana.Kleo je dao gol protiv borca,a ti zvezdasice pazi da ti ta zahvaljivanja ne izadju posle na nos,i to vec u prvom derbiju i videces da ce tada biti ona cuvena recenica,KO CE KOME AKO NECE SVOJ SVOME....

ljubitelj fudbala

pre 14 godina

Pre svega zelim da pozdravim "doktora mo-a" vrsnog kladionicara koji je prognozirao jagodina - zvezda iz 1 u 1! Svaka cast majstore, opet si se pokazao da si mali partizan.

Sto se tice Zvezde verovao sam u pobedu, i tako je i bilo. Za Lekica sve reci hvale, decko ima osecaj za gol, i to ce tek potvrditi. Pozdrav za sve DELIJE...
Najjaci samo opstaju!


Next please!

Vladimir

pre 14 godina

Lekic je novi heroj severa a ovi momci salju najbolju pozivnicu za Marakanu.Bravo za kapetana ladje Lazetica i ostale,tako se igra srcem.Nek se lepa prica nastavi...

DELIJA sever

pre 14 godina

Zvezdo uvek sam bio uz tebe...sa tobom sam prosao lopowe i krizu...I kada je bio tu zeman,i kada si pala...TI si name uvek racunati znala...Ja te volim Zvezdo ja za tebe zivot dacu...Jer ti SI ZIVOT swe drugo su SITNICE!!!

Flynn

pre 14 godina

Pisem komentar samo da kazem svaka cast Delijama iz Niksica, video sam ih i bus kojim su dosli pored karting staze. Mi se jedva vratismo u BG zbog stranaca koji prave guzvu u Bubanj Potoku, a mogu misliti koliko ovi jos ima da putuju u Niksic. Bilo ih je bas dosta, jos jednom bravo za Niksic

Goran

pre 14 godina

Свиђају ми се редизајнирани дресови! Ова златна слова и бројеви били су одлични и на дресовима репрезентације!

Muzicki_saradnik

pre 14 godina

Bravo Lekicu !!! A eto u pocetku toliko osporavan, i jos posle onog autogola....a sad vidite ! Bio je Gojko Andrijasevic apsolutno u pravu kada je rekao da ovaj decko ima veliki potencijal, mislim da ce sigurno biti prvi strelac nase lige i buduci veliki golgeter CRVENE ZVEZDE i reprezentacije ! A ovom pobedom Zvezda je na sjajan nacin istakla i svoju kandidaturu za titulu i mislim da nam konacno dolaze bolja vremena !

kleo

pre 14 godina

a ja momak u najbolje dane nisam znao sta je bol i tugaaa....a sad widim na owome swettuuu da bez TEBE moje srece nemaaaaa...nismo wise tako mladi sta je ziwot sada znamooo pruzi ruku pomirenja da jos jednom pokusamooooo.....

Boban

pre 14 godina

Prethodnih 8 sezona bez pobede na startu sezone? Ovi momci + Pižon mogu puno. Nije fer da sada bilo koga izdvajam ali mi je drago da se Lekić izdigao posle svih osporavanja i nedoumica vezanih za njegov talenat. Bravo i samo tako nastavite, napadački i hrabro na svakog protivnika. Sledeća je Slavija...

nnidza

pre 14 godina

Lekic je bez ikakve sumnje najbolji igrac Zvezde. Kretanje kakvo poseduje i osecaj za igu su za divljenje. Prelepo ga je bilo gledati danas na stadionu...

Iskreno Jagodini se povredio najboji igrac koji drzi citav srednji red Zivkovic tako da je Zvezdi mnooogo olaksan posao u nastavku.

Kako god bilo bolji dani za Zvezdu.

Pedja

pre 14 godina

Ovo je prava uvertira pred Prag. Svaka cast igracima ali i navijacima koji su dosli u tako velikom broju u Jagodinu.

Lekicu, samo napred.

Napred Zvezdo. Cekamo Rad i Slaviju ovih dana nasmejani.

ChargerNS

pre 14 godina

Voleo bih samo da potsetim mnoge koji su ga pljuvali do pre samo par dana. Pozdrav za sve koji smo verovali u njega OTPOCETKA. Napred ZVEZDALEEE... I da evo ga Dr. Mo opet, garant je opet bolestan :)))

POPARA-ORAHOVAC

pre 14 godina

LEK-IC je bre LEK za nasu ZVEZDU....SVAKA CAST Pizonu sto ga je forsirao od pocetka ali decko je opravdao poverenje....mislim da ce da bude najbolji strelac prvenstva i naravno da ce pomoci ZVEZDI da osvoji trofeje i plasira se u ligu evrope...pomozi boze...pozdrav sa SRPSKOG KOSOVA!!!

Delija-RESNIK

pre 14 godina

Ocene igraca:



Pavlović 7, Ninkov 9 (od 73. Tutorić -), Đorđević 7, Savić 8, Ignjatijević 8 , Isah 7,5, Kadu 7 (od 46. Bogdanović 7), Blažić 7,5 (od 62. Savio 6), Lazetić 7,5 , Jevtić 7, Lekić 9*.

Man of match : DEJAN LEKIC 9*

milan

pre 14 godina

Sta reci?Nasi klinci su to ,sad se tek vidi koliko je bolje za klubove kad igraju nasi momci.Svaka cast onoj nekolicini stranaca,ali u glavnom su down.

NEMANJA

pre 14 godina

Zvezdin sou u Jagodini! Samo timski da se igra.... Lekic je to i krunisao! Momku svaka cast! Hajmo moja ZVEZDO samo tako nastavvi!!!

mimout_czv

pre 14 godina

Dobro smo odigrali, a Lekic je pokazao da je sjajan napadac, Svidja mi se i sto je Pizon mec poceo sa samo jednim zadnjim veznim - Isahom. Mislim da je u ovom trenutku Perovic mnogo bolje resenje u napadu od Jevtica, i da Vilotic mora pod hitno u prvi tim, odbrana nam je slabija od ostatka tima! Jos samo da pohvalim igru Ninkova i Blazica i to je to!

Jagodinac

pre 14 godina

Zasto ste smanjili broj gledalaca? Tribine u Jagodini primaju 10.000 gledalaca, i nije bilo praznog mesta, a jug je bio prepun, tako da nikako nije moglo da bude manje od 12.000 gledalaca. U cemu je fora da smanjujete broj gledalaca? Bila je odlicna utakmica i odlicno navijanje.

dipl0

pre 14 godina

ovo ide bolje nego sto su mnogi mislili, ukljucujuci i mene. nek uprava nastavi ko do sada, igraci nek igraju kao do sada i nema zime. i ako izgube nekad nema veze, vazno je da daju sve od sebe.

milan mrsic

pre 14 godina

konacno za zvezdu igraju momci koji postuju klub za koji igraju,i koji ce poginuti na terenu.prvi put imamo snage da istrcimo svih 90 min...bravo momci,zapusili ste usta svima...

Nesa-1968

pre 14 godina

Bravo za mladi tim Zvezde, sa zeljom da ih ne opusti ali i ne dovede u euforicno stanje ubedljiva pobeda nad timom koji je prosle sezone prvi put dospeo u "elitnu" ligu. Samo vrednim radom i maksimalnim zalaganjem ovaj tim Zvezde moze da nesto bitno (dakle ne samo uspeh u nasoj ligi) napravi u naredne 2-3 godine. Srecno Pizonu sa ovim "klincima"!

komentator

pre 14 godina

trebalo je videti raspolozenje delija pre utakmice, jagodinski akvalend je na 20m od stadiona i sat pred utakmicu je bila bakljada u bazenu uz pesmu: zvezda mi je sve...

kicOne

pre 14 godina

samo igrajte napadacki i borbeno i budite sigurni da tada i samo tada nece izostati ni rezultati a ni nasa podrska...........NAPRED ZVEZDO

delija1989

pre 14 godina

lekić je car ali svaka čast i pižonu što je našao pravo mesto za isaha koji je po meni najjbolji zvezdin igrač po meni!u svakoj akciji kod golova je bio začetnik te akcije!svaka čast isahu!
kapu dole i za ninkova!ma svaka čast celoj ekipi!najjači smo!

robbie sopot

pre 14 godina

bravo za Vladana Lukica.imao je njuh za Lekica.trebo je da igra za Sopot.ali ovako je bolje.ovaj mu lepo vraca.bogami hoce Vlada da izcupa Zvezdu izbule.za sad svaka mu cast.

sima88

pre 14 godina

Polako,smiriti ovu euforiju.Bice i ubedljivih poraza sigurno pogotovu sa ovakvom odbranom u kojoj vuce promaja.Ali polako....U pravu su bili kada su rekli da samo nasi igraci shvataju velicinu Zvezde.

gm

pre 14 godina

Svaka cast PUBLICI, Jagodina je pokazala kako nam stadioni trebaju izgledati, puni navijaca.....nadam se takvom primeru i na drugim stadionima.....

Zvezda u srcu

pre 14 godina

Posle dugo,dugo godina.ja zelim da idem na stadion.Zvezina igra i nije bog zna sta,nismo pobedili velikog protivnika,i necu se tome radovati kao "neki",ali zvezdina borbenost,srcanost.To ljidi zele da gledaju,taj fanatizam.Srecno zvezdo i samo tako nastavi!