Utorak, 11.08.2009.

22:21

Vilotić za B92: "Srećan sam"

Novo pojačanje Crvene zvezde <a href="http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&amp;mm=08&amp;dd=11&amp;nav_id=375894" class="text-link" target= "_blank">Milan Vilotić </a>u izjavi za B92 kaže da je vrlo radostan što je postao igrač 'crveno-belih'.

Izvor: B92

Vilotiæ za B92: "Sreæan sam" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

Petar

pre 14 godina

Na Severu sam od 1995 godine i mogu da kazem da je atmosfera protiv Dinama bila jedna od mozda 5 najboljih. Viloticu, treba da budes srecan ako znas gde si dosao i ko ce biti na tribinama uvek kada budes igrao. Veruj mi na rec kada kazem da SA NAMA SE MOZE SVE STO SE POZELI. SEVER U SRCU OSTAJE. ZAUVEK. Pozdrav svim Delijama. Delije Nis.

Ја волим ћирилицу и не стидим се ње!!!

pre 14 godina

Браво Вилотићу,изабрао си најбољи клуб на овим просторима!!!Добро дошао у нашу вееееелику породицу!

preuranjena izjava

pre 14 godina

Kaze Vilotic "Srecan sam"
Svi vi kazete kad potpisete za neki klub istu recenicu , ali kad prodju 5-6 meseci pa ne primate ni dinar platu,onda ja cu da ve pitam dal ste srecni ili ne ...

za pizovovog obozavaoca

pre 14 godina

prvo,razmisli ti malo bolje i seti se koliko je zvezda utakmicu pre tog kajzerslauterna izgubila od tada jadnih grabara pod vodjstvom pizona petrovica. drugo,tvoj omiljeni trener igra sa tri zadnja vezna na marakani pred 30000 delija,smesno i tuzno istovremeno. i trece pogledaj snimak drugog gola protiv tbilisija i videces ko je dva puta dao protivnickom igracu loptu pa smo primili gol...Protekcija u Zvezdi ne moze biti u njenu korist,kajacemo se gorko kasnije. Pozdrav svim realnim Delijama

aleksa sd

pre 14 godina

Dodrodoso majstore!!! Sada moze da se kaze da napokon imamo jednog kvalitetnog i odlicnog stopera koji je po meni mozda i najbolji u nasoj ligi i koji ce sa Vujadinom ciniti fantastican stoperski tandem. Posle ovoga se vidi da uprava odlicno radi i treba ih zbog toga pohvaliti bice Zvezda opet ona stara, mocna i jaka zato NAPRED ZVEZDO!!!

zanima me

pre 14 godina

Dace bog ligu evrope!

odakle to ova vest za Pantelica i Stojkovica?nisi prvi koji je rekao ovu informaciju,ali kazi odakle je da i mi,ostali zvezdini navijaci procitamo????

Sve u crveno belom

pre 14 godina

@Gravedigger


Doceka li tog Tripkovica. Postao si dosadan sa tim cekanjem. A gde je trebalo da predje. U evropski klub zvani vojni klub. da zameni deda Krstu. Pa niste vi njegov nivo. Zna covek da u evropi nikada nista necete uraditi. A ti ne brini za nas i uzaludno cekaj i dalje Tripkovica

Ponosni Delija

pre 14 godina

Po grobarskim komentarima znaci da svaki covek u Srbiji navija za Partizan...Prvo su rekli da je mali Lazovic grobar,sad Vilotic...da vas pitam da nisu i Pizon,Lukic i Adzic grobari...?! U GRBU VAM ZVEZDA U IMENU BARI KO STE VI USTVARI?!!!!!!!!

Goran

pre 14 godina

Dobro dosao u najslavniji klub na svetu,svako ima zelju da igra za Crvenu Zvezdu,te bi se mozda zelja ispunila i zato je iskoristi ako je ne iskoristis letis iz kluba,zato sto klubu nisu potrebne kukavice kao kleo,za Zvezdu treba zivot dati!!!!!!!DELIJA SA SEVERA

Zeks 636

pre 14 godina

I treba da budes sretan. Uprava BRAVO samo ste trebali dan ranije sto rece jedan drugar ovde! U svakom slucaju dobro je bitno je da se ide napred,a sto se tice KOMSIJA drago mi je da se nervirate,i da vam ovo sve tesko pada,a za peticu se nebrinite dobicete je vi posto vam je zadnja linija jaka kao i vaša boja dresova!

Ivan

pre 14 godina

@(pizhon the great, 11. avgust 2009 23:25)

Da, tako Pizon zna da ubaci i prepozna talenat - eto Misimovica u bosanskoj reprezentaciji, jer Pizon odlichno procenjuje igrache... Ne zanosi se, molim te.

dusan antic

pre 14 godina

Ja razumem što Topalovićima noge klecaju kad je košarka u pitanju ali što se unerediše kad je fudbal u pitanju pa kupili su Klea nije valjda da i to nije dovoljno protiv ove Zvezdine dece. E sad će stara garda da navija za svoj klub a grobarčići će da bleje kao i uvek.

Borbeno

pre 14 godina

Prvo da kazem onima sto tvrde da se zalecemo zbog pobede nad Tibilisijem da to nije tacno. Mi smo srecni zbog nacina i na koji smo pobedili i borbenosti nasih igraca. I naravno zelim da pozelim dobrodoslicu Viloticu i mislim da bi trebali da prestanema za svakoga da pisemo da je novi Vidic. Dobar je Vilotic, ali da bi postao novi Vidic morace da radi dosta kao i svi ostali u nasoj ekipi. Imamo sjajnu atmosferu i zvezdase u timu a ta formula je po meni ispravna za uspeh. Rezultati ce doci samo ako igramo maksimalno kao protiv Dinama. Ta borbenost i Zvezdina deca nam znace mnogo i mislim da zaista nije istina da je ovo najslabiji tim ko zna od kada. Mozda nema tih mega zvezda kao ranije, ali Zvezdi je potreban tim koji ce funkcionisati, i zaista smo na dobrom putu.

Kale

pre 14 godina

Aman deco, pustite momke neka igraju i pustite ljude od struke da rade svoj posao.....
Pisem ovo kao podsecanjenje na sve one jadne komentare koji su pisani u vezi Filipa Djordjevica...jednostavno decko je oteran iz zvezde i postade solidan centarfor u Francuskoj, a da nam je bio predhodne sezone...nebi bilo toliko neresenih rezultata sa kojima smo izgubili borbu za titul...pozz

Sever

pre 14 godina

1.Savic je veliki potencijal naseg fudbala,zvezdino dete, veliki zvezdas sto se vidi iz njegovih izjava,ucen od malena sta je zvezda i kolko je veliki klub,delije treba da budu srecni sto imaju takvog igraca dule mu je tokom "probijanja" sigurno bio benificija ali nemojte da se lazemo toga ima uvek i svugde.
2.Zvezda je na odlicnom putu ali trebace godine i godine da bi se oprale sve greske iz proslosti najsveziji slucaj "Pejcinovic".Samo ovakvim nacinom rada i stvaranjem ovakvog ambijenta "Zvezda velika porodica"mozemo se vratiti na mesto gde smo dosad bili.
3.SRECNO ZVEZDO !!!

Zilina- vas sudija i dzelat

pre 14 godina

Ovako mlad i perspektivan tim Zvezda nije godinama imala,
kakav ce tandem biti Vilotic i Savic u odbrani, Perovic i Lekic u napadu videce se vec ove godine, jos kad se njima dodaju Ninkov, Isah, Kadu, Jevtic, kao i solidni Blazic i Bogdanovic i jos par pojacanja u zimskom prelaznom roku, moze se naslutiti da cemo sledece godine igrati tu ligu sampiona, ali stvarno.
Mnogi ce reci pa trebao je i partizan ove godine, ali ti mnogi grese.
Prvo sto partizan ima prevelik broj stanaca koji ne mogu da se bore za partizanov dres kao sto bi neki nasi klinci (DinamoZg bas iz tog razloga ne moze nista bitno u evropi da uradi i ako kupuje skuplje strance od partizana, iz istog razloga je i Zvezda prosle godine igrala tako slabo), a domaci igraci koji su u partizanu su matori i istroseni ili su u planu za odlazak(obradovic).
Tako da sve govori da se grobari tripuju da su jaki, dok je Zvezda stvrano jaka (perspektivna), mozda trenutno malo jaca od partizana, a kako sezona bude odmicala razlika ce biti veca, plus sto ce se oni jos malo rasprodati (da bi zeka i bjeka ublazili svoju ekonomsku krizu), tako da ce se se sledece sezone razlika meriti u klasama.
Samo sto Zvezdu nesme da zadovolji to da bude bolja samo od partizana, oni su mali klub, a mi veliki i kao takvi moramo se porediti i juriti vece klubove od nas, tek tada cemo zvratiti stari sjaj, a na dobrom smo putu da tako i bude.
U tome bi nam puno pomogla regionalna liga, ali mi se cini da su drugi protiv nje jer znaju da ce opet stvoriti mocnu Zvezdu, kazu problem su gostujuci navijaci, pa onda bi trebalo zabraniti gostovanja navijaca, ubaciti kamere na stadione da bi se dodatno podigla bezbednost , ako je moglo u basketu(partizan je tek sa formiranjem regionalne lige postao ozbiljna evropska ekipa), moze i u fudbalu i eto nama oped jake lige, punih stadiona i mocne Zvezde.

Srbija

pre 14 godina

Nemojte ljudi da napadate malog Vujadina,Decko ce da bude extra klasa.On je devedeseto godiste i ovo mu je bila prva utakmica,pustite ga na miru,pa ne bi dzabe bio kapiten omladinaca.Extra za Vilotica,ali nikad necu prezaliti Jagosa Vukovica.Covek je kao stena,prosao nasu skolu,ima zvezdasko srce,a drugi ce da uzmu pare na njemu.BICE ZVEZDA OPET VELIKA.
ZVEZDO ZGAZI IH SVE

jezgro

pre 14 godina

Svako se danas predstavlja kao "Delija"...
Vujadin je sjajan igrač. Vilotić takođe, ja sam prezadovoljan što imamo ovakve štopere u timu.

Dace Bog ligu Evrope!

pre 14 godina

Samo jos jedna informacija za sve.verovatno ste vec procitali senzacionalnu vest:ako Zvezda prodje i ako se plasira u ligu Evrope PANTELIC I STOJKOVIC POTPISUJU UGOVOR NA GODINU DANA!!!! Proverio sam pre pola sata i informacija je tacna,njih dvojica vec mesec dana treniraju na Marakani,ne odvojeno,treniraju sa Zvezdom sa ekipom,to nam objasnjava sve kao i cinjenica da se blizi polovina avgusta,jos svega petnajstak dana do kraja prelaznog roka,a oni ni ne pomisljaju na neki drugi klub,samo pice postoji ovi,interesuju se oni itd. Ceka se rasplet,a onda BOMBAAAAA!

Izvestac DELIJA

pre 14 godina

Za ovog gravedigera:Ako hoces da nas zoves fk katanac,zovi nas ali katanca NEMA,ako hoces da nas zoves fk secanje mi i imamo cega da se secamo TOKIO I BARI,i cuvajte se vi ZIL(V)INE

CAOS!!

pre 14 godina

PAZI VALJAK GAZI Ne znas kako da nas nazoves? Raspitaj se malo,kako se zove najveci i najtrofejniji klub!!! Mi znamo kako vas da nazovemo:KOMPLEKSASI!!!!!!

Dejan

pre 14 godina

Pustite malog Savica na miru, ima i on pravo da pokaze sta zna, sto su se svi navrzli na njega. Viloticu dobrodosao i bori se casno za grb koji nosis na dresu.

pizhon the great

pre 14 godina

@DOBRODAOSAO! STETA SAMO STO NEMAS OCA VILETICA,ZVEZDINU ZVEZDU,ODMAH BI IGRAO U STARTNIH JEDANAEST,KAO MALI VUJADIN...
(Cule Delija, 11. avgust 2009 22:34)

Cule, delijo, moram da ti razjasnim neke stvari.

Prvo, nemoj da si ljubomoran na Vujadina, decko je mlad i tek ce da se pokaze, a to sto mu je otac Dule njemu je dodatni pritisak, jer ga obavezuje da prevazidje oca, sto nije nimalo lako.

Drugo, Pizon je sa 16 godina ubacio iz omladinaca Zvezde Dekija Stankovica, pa je on slomio Kajzerslautern, ali ti se toga verovatno ne secas, posto bih rekao po tvom povrsnom razmisljanju da si jako mlad.

Dakle, ostavi Pizona i Vujadina na miru, jer Pizon ima izvanredan osecaj kada, kako da ubaci mladog igraca, dosta pazje posvecuje psihologiji za razliku od Jokana koji na svoje igrace vrsi dodatan pritisak i time postize kontraefekat.

Opusti se i uzivaj u napredovanju ovog tima koji iz dana u dan sve bolje deluje kao celina.

Pregovara se sa jos jednim mladim reprezENTATIVCEM

pre 14 godina

Najnovija informacija:VLADIMIR STOJKOVIC POTPISUJE ZA ZVEZDU!!!!!!!!!! Ko je sledeci???? ZVEZDA MI JE SVEEEEEEEEEEEEE

mare

pre 14 godina

kako ljudi mogu da pisu ovako o malom Vujadinu? on je dete, a pokazao je da se na njega moze racunati... ima moju punu podrsku kao i ostali igraci zvezde, nek igraju najbolji!!! dosta vise te neverice!!!

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Sreca li je ovo?
Kako neko moze da bude srecan sto je presao u ....ne znam vise ni kako da vas nazovem,hihi!





PAZI,VALJAK GAZI!!!

Pedja J7

pre 14 godina

Naravno da si srecan,i treba...potpisao si za klub koji je postovan sirom EVROPE!!!

Svidja mi se sto nema nagomilavanja igraca,svi ce dobiti sansu...

I drage moje DELIJE ako mogu da primetim,nas mali PEROVIC je bolji od Clea i Diarre ZAJEDNO!!!

ZVEZDA U SRCU!!!

sVI KAO JEDAN NA TERENU,SVI KAO JEDAN NA TRIBINAMA I ETO eVROPSKE zVEZDE,TITULE I DUPLE!

pre 14 godina

Joooooj koliko mladih i to svi na duze staze.Vec sada su klasa,sta li ce tek biti za godinu,dve? Savic,Vilotic,Perovic, Ninkov...Mozda jos uvek nismo toliko uigrani,ali se iz aviona vidi PRAVO ZVEZDASKO srce koje kuca ispod Zvezdinog dresa,to je nasa najveca,snaga.Sta ce biti za mesec,dva kada se uigramo? Cepace ova nasa deca sve!! Rece Dzajic;Ovakva atmosvera kakva vlada u Zvezdi je bila samo devedesetih ni pre ni polse toga.Kada je dosao na Marakanu i dok je provodio vreme sa igracima i ostalim ljudima svaki sekund ga je vracao na vreme Zvezdine najvece slave.nevekoje drugarstvo,jednostavno velika porodica i sto rece mali savic pre mesec dana:Ginucemo jedan za drugog na terenu.U to smo se i uverili i to je ono sto je uvek krasilo veliku Crvenu Zvezdu i sto nas i danas posle mnogo vremena krasi,a po Dzajicu je to najvznije za vrhunske rezultate pored nespornog kvaliteta i mladosti koje ima ovaj Zvezdin tim.Dobro dosao majstore u CRVENO BELU PORODICU!!

uskok

pre 14 godina

DOBRODAOSAO! STETA SAMO STO NEMAS OCA VILETICA,ZVEZDINU ZVEZDU,ODMAH BI IGRAO U STARTNIH JEDANAEST,KAO MALI VUJADIN...
(Cule Delija, 11. avgust 2009 22:34)

Dule nije zvezdina zvezda...uzgred mali Vujadin je odlican igrac

uskok

pre 14 godina

DOBRODAOSAO! STETA SAMO STO NEMAS OCA VILETICA,ZVEZDINU ZVEZDU,ODMAH BI IGRAO U STARTNIH JEDANAEST,KAO MALI VUJADIN...
(Cule Delija, 11. avgust 2009 22:34)

Dule nije zvezdina zvezda...uzgred mali Vujadin je odlican igrac

pizhon the great

pre 14 godina

@DOBRODAOSAO! STETA SAMO STO NEMAS OCA VILETICA,ZVEZDINU ZVEZDU,ODMAH BI IGRAO U STARTNIH JEDANAEST,KAO MALI VUJADIN...
(Cule Delija, 11. avgust 2009 22:34)

Cule, delijo, moram da ti razjasnim neke stvari.

Prvo, nemoj da si ljubomoran na Vujadina, decko je mlad i tek ce da se pokaze, a to sto mu je otac Dule njemu je dodatni pritisak, jer ga obavezuje da prevazidje oca, sto nije nimalo lako.

Drugo, Pizon je sa 16 godina ubacio iz omladinaca Zvezde Dekija Stankovica, pa je on slomio Kajzerslautern, ali ti se toga verovatno ne secas, posto bih rekao po tvom povrsnom razmisljanju da si jako mlad.

Dakle, ostavi Pizona i Vujadina na miru, jer Pizon ima izvanredan osecaj kada, kako da ubaci mladog igraca, dosta pazje posvecuje psihologiji za razliku od Jokana koji na svoje igrace vrsi dodatan pritisak i time postize kontraefekat.

Opusti se i uzivaj u napredovanju ovog tima koji iz dana u dan sve bolje deluje kao celina.

Pedja J7

pre 14 godina

Naravno da si srecan,i treba...potpisao si za klub koji je postovan sirom EVROPE!!!

Svidja mi se sto nema nagomilavanja igraca,svi ce dobiti sansu...

I drage moje DELIJE ako mogu da primetim,nas mali PEROVIC je bolji od Clea i Diarre ZAJEDNO!!!

ZVEZDA U SRCU!!!

mare

pre 14 godina

kako ljudi mogu da pisu ovako o malom Vujadinu? on je dete, a pokazao je da se na njega moze racunati... ima moju punu podrsku kao i ostali igraci zvezde, nek igraju najbolji!!! dosta vise te neverice!!!

sVI KAO JEDAN NA TERENU,SVI KAO JEDAN NA TRIBINAMA I ETO eVROPSKE zVEZDE,TITULE I DUPLE!

pre 14 godina

Joooooj koliko mladih i to svi na duze staze.Vec sada su klasa,sta li ce tek biti za godinu,dve? Savic,Vilotic,Perovic, Ninkov...Mozda jos uvek nismo toliko uigrani,ali se iz aviona vidi PRAVO ZVEZDASKO srce koje kuca ispod Zvezdinog dresa,to je nasa najveca,snaga.Sta ce biti za mesec,dva kada se uigramo? Cepace ova nasa deca sve!! Rece Dzajic;Ovakva atmosvera kakva vlada u Zvezdi je bila samo devedesetih ni pre ni polse toga.Kada je dosao na Marakanu i dok je provodio vreme sa igracima i ostalim ljudima svaki sekund ga je vracao na vreme Zvezdine najvece slave.nevekoje drugarstvo,jednostavno velika porodica i sto rece mali savic pre mesec dana:Ginucemo jedan za drugog na terenu.U to smo se i uverili i to je ono sto je uvek krasilo veliku Crvenu Zvezdu i sto nas i danas posle mnogo vremena krasi,a po Dzajicu je to najvznije za vrhunske rezultate pored nespornog kvaliteta i mladosti koje ima ovaj Zvezdin tim.Dobro dosao majstore u CRVENO BELU PORODICU!!

Pregovara se sa jos jednim mladim reprezENTATIVCEM

pre 14 godina

Najnovija informacija:VLADIMIR STOJKOVIC POTPISUJE ZA ZVEZDU!!!!!!!!!! Ko je sledeci???? ZVEZDA MI JE SVEEEEEEEEEEEEE

Dejan

pre 14 godina

Pustite malog Savica na miru, ima i on pravo da pokaze sta zna, sto su se svi navrzli na njega. Viloticu dobrodosao i bori se casno za grb koji nosis na dresu.

CAOS!!

pre 14 godina

PAZI VALJAK GAZI Ne znas kako da nas nazoves? Raspitaj se malo,kako se zove najveci i najtrofejniji klub!!! Mi znamo kako vas da nazovemo:KOMPLEKSASI!!!!!!

jezgro

pre 14 godina

Svako se danas predstavlja kao "Delija"...
Vujadin je sjajan igrač. Vilotić takođe, ja sam prezadovoljan što imamo ovakve štopere u timu.

Srbija

pre 14 godina

Nemojte ljudi da napadate malog Vujadina,Decko ce da bude extra klasa.On je devedeseto godiste i ovo mu je bila prva utakmica,pustite ga na miru,pa ne bi dzabe bio kapiten omladinaca.Extra za Vilotica,ali nikad necu prezaliti Jagosa Vukovica.Covek je kao stena,prosao nasu skolu,ima zvezdasko srce,a drugi ce da uzmu pare na njemu.BICE ZVEZDA OPET VELIKA.
ZVEZDO ZGAZI IH SVE

Izvestac DELIJA

pre 14 godina

Za ovog gravedigera:Ako hoces da nas zoves fk katanac,zovi nas ali katanca NEMA,ako hoces da nas zoves fk secanje mi i imamo cega da se secamo TOKIO I BARI,i cuvajte se vi ZIL(V)INE

Dace Bog ligu Evrope!

pre 14 godina

Samo jos jedna informacija za sve.verovatno ste vec procitali senzacionalnu vest:ako Zvezda prodje i ako se plasira u ligu Evrope PANTELIC I STOJKOVIC POTPISUJU UGOVOR NA GODINU DANA!!!! Proverio sam pre pola sata i informacija je tacna,njih dvojica vec mesec dana treniraju na Marakani,ne odvojeno,treniraju sa Zvezdom sa ekipom,to nam objasnjava sve kao i cinjenica da se blizi polovina avgusta,jos svega petnajstak dana do kraja prelaznog roka,a oni ni ne pomisljaju na neki drugi klub,samo pice postoji ovi,interesuju se oni itd. Ceka se rasplet,a onda BOMBAAAAA!

Zilina- vas sudija i dzelat

pre 14 godina

Ovako mlad i perspektivan tim Zvezda nije godinama imala,
kakav ce tandem biti Vilotic i Savic u odbrani, Perovic i Lekic u napadu videce se vec ove godine, jos kad se njima dodaju Ninkov, Isah, Kadu, Jevtic, kao i solidni Blazic i Bogdanovic i jos par pojacanja u zimskom prelaznom roku, moze se naslutiti da cemo sledece godine igrati tu ligu sampiona, ali stvarno.
Mnogi ce reci pa trebao je i partizan ove godine, ali ti mnogi grese.
Prvo sto partizan ima prevelik broj stanaca koji ne mogu da se bore za partizanov dres kao sto bi neki nasi klinci (DinamoZg bas iz tog razloga ne moze nista bitno u evropi da uradi i ako kupuje skuplje strance od partizana, iz istog razloga je i Zvezda prosle godine igrala tako slabo), a domaci igraci koji su u partizanu su matori i istroseni ili su u planu za odlazak(obradovic).
Tako da sve govori da se grobari tripuju da su jaki, dok je Zvezda stvrano jaka (perspektivna), mozda trenutno malo jaca od partizana, a kako sezona bude odmicala razlika ce biti veca, plus sto ce se oni jos malo rasprodati (da bi zeka i bjeka ublazili svoju ekonomsku krizu), tako da ce se se sledece sezone razlika meriti u klasama.
Samo sto Zvezdu nesme da zadovolji to da bude bolja samo od partizana, oni su mali klub, a mi veliki i kao takvi moramo se porediti i juriti vece klubove od nas, tek tada cemo zvratiti stari sjaj, a na dobrom smo putu da tako i bude.
U tome bi nam puno pomogla regionalna liga, ali mi se cini da su drugi protiv nje jer znaju da ce opet stvoriti mocnu Zvezdu, kazu problem su gostujuci navijaci, pa onda bi trebalo zabraniti gostovanja navijaca, ubaciti kamere na stadione da bi se dodatno podigla bezbednost , ako je moglo u basketu(partizan je tek sa formiranjem regionalne lige postao ozbiljna evropska ekipa), moze i u fudbalu i eto nama oped jake lige, punih stadiona i mocne Zvezde.

Sever

pre 14 godina

1.Savic je veliki potencijal naseg fudbala,zvezdino dete, veliki zvezdas sto se vidi iz njegovih izjava,ucen od malena sta je zvezda i kolko je veliki klub,delije treba da budu srecni sto imaju takvog igraca dule mu je tokom "probijanja" sigurno bio benificija ali nemojte da se lazemo toga ima uvek i svugde.
2.Zvezda je na odlicnom putu ali trebace godine i godine da bi se oprale sve greske iz proslosti najsveziji slucaj "Pejcinovic".Samo ovakvim nacinom rada i stvaranjem ovakvog ambijenta "Zvezda velika porodica"mozemo se vratiti na mesto gde smo dosad bili.
3.SRECNO ZVEZDO !!!

Ponosni Delija

pre 14 godina

Po grobarskim komentarima znaci da svaki covek u Srbiji navija za Partizan...Prvo su rekli da je mali Lazovic grobar,sad Vilotic...da vas pitam da nisu i Pizon,Lukic i Adzic grobari...?! U GRBU VAM ZVEZDA U IMENU BARI KO STE VI USTVARI?!!!!!!!!

Kale

pre 14 godina

Aman deco, pustite momke neka igraju i pustite ljude od struke da rade svoj posao.....
Pisem ovo kao podsecanjenje na sve one jadne komentare koji su pisani u vezi Filipa Djordjevica...jednostavno decko je oteran iz zvezde i postade solidan centarfor u Francuskoj, a da nam je bio predhodne sezone...nebi bilo toliko neresenih rezultata sa kojima smo izgubili borbu za titul...pozz

Borbeno

pre 14 godina

Prvo da kazem onima sto tvrde da se zalecemo zbog pobede nad Tibilisijem da to nije tacno. Mi smo srecni zbog nacina i na koji smo pobedili i borbenosti nasih igraca. I naravno zelim da pozelim dobrodoslicu Viloticu i mislim da bi trebali da prestanema za svakoga da pisemo da je novi Vidic. Dobar je Vilotic, ali da bi postao novi Vidic morace da radi dosta kao i svi ostali u nasoj ekipi. Imamo sjajnu atmosferu i zvezdase u timu a ta formula je po meni ispravna za uspeh. Rezultati ce doci samo ako igramo maksimalno kao protiv Dinama. Ta borbenost i Zvezdina deca nam znace mnogo i mislim da zaista nije istina da je ovo najslabiji tim ko zna od kada. Mozda nema tih mega zvezda kao ranije, ali Zvezdi je potreban tim koji ce funkcionisati, i zaista smo na dobrom putu.

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Sreca li je ovo?
Kako neko moze da bude srecan sto je presao u ....ne znam vise ni kako da vas nazovem,hihi!





PAZI,VALJAK GAZI!!!

Sve u crveno belom

pre 14 godina

@Gravedigger


Doceka li tog Tripkovica. Postao si dosadan sa tim cekanjem. A gde je trebalo da predje. U evropski klub zvani vojni klub. da zameni deda Krstu. Pa niste vi njegov nivo. Zna covek da u evropi nikada nista necete uraditi. A ti ne brini za nas i uzaludno cekaj i dalje Tripkovica

dusan antic

pre 14 godina

Ja razumem što Topalovićima noge klecaju kad je košarka u pitanju ali što se unerediše kad je fudbal u pitanju pa kupili su Klea nije valjda da i to nije dovoljno protiv ove Zvezdine dece. E sad će stara garda da navija za svoj klub a grobarčići će da bleje kao i uvek.

Zeks 636

pre 14 godina

I treba da budes sretan. Uprava BRAVO samo ste trebali dan ranije sto rece jedan drugar ovde! U svakom slucaju dobro je bitno je da se ide napred,a sto se tice KOMSIJA drago mi je da se nervirate,i da vam ovo sve tesko pada,a za peticu se nebrinite dobicete je vi posto vam je zadnja linija jaka kao i vaša boja dresova!

Goran

pre 14 godina

Dobro dosao u najslavniji klub na svetu,svako ima zelju da igra za Crvenu Zvezdu,te bi se mozda zelja ispunila i zato je iskoristi ako je ne iskoristis letis iz kluba,zato sto klubu nisu potrebne kukavice kao kleo,za Zvezdu treba zivot dati!!!!!!!DELIJA SA SEVERA

zanima me

pre 14 godina

Dace bog ligu evrope!

odakle to ova vest za Pantelica i Stojkovica?nisi prvi koji je rekao ovu informaciju,ali kazi odakle je da i mi,ostali zvezdini navijaci procitamo????

Ivan

pre 14 godina

@(pizhon the great, 11. avgust 2009 23:25)

Da, tako Pizon zna da ubaci i prepozna talenat - eto Misimovica u bosanskoj reprezentaciji, jer Pizon odlichno procenjuje igrache... Ne zanosi se, molim te.

za pizovovog obozavaoca

pre 14 godina

prvo,razmisli ti malo bolje i seti se koliko je zvezda utakmicu pre tog kajzerslauterna izgubila od tada jadnih grabara pod vodjstvom pizona petrovica. drugo,tvoj omiljeni trener igra sa tri zadnja vezna na marakani pred 30000 delija,smesno i tuzno istovremeno. i trece pogledaj snimak drugog gola protiv tbilisija i videces ko je dva puta dao protivnickom igracu loptu pa smo primili gol...Protekcija u Zvezdi ne moze biti u njenu korist,kajacemo se gorko kasnije. Pozdrav svim realnim Delijama

aleksa sd

pre 14 godina

Dodrodoso majstore!!! Sada moze da se kaze da napokon imamo jednog kvalitetnog i odlicnog stopera koji je po meni mozda i najbolji u nasoj ligi i koji ce sa Vujadinom ciniti fantastican stoperski tandem. Posle ovoga se vidi da uprava odlicno radi i treba ih zbog toga pohvaliti bice Zvezda opet ona stara, mocna i jaka zato NAPRED ZVEZDO!!!

Petar

pre 14 godina

Na Severu sam od 1995 godine i mogu da kazem da je atmosfera protiv Dinama bila jedna od mozda 5 najboljih. Viloticu, treba da budes srecan ako znas gde si dosao i ko ce biti na tribinama uvek kada budes igrao. Veruj mi na rec kada kazem da SA NAMA SE MOZE SVE STO SE POZELI. SEVER U SRCU OSTAJE. ZAUVEK. Pozdrav svim Delijama. Delije Nis.

Ја волим ћирилицу и не стидим се ње!!!

pre 14 godina

Браво Вилотићу,изабрао си најбољи клуб на овим просторима!!!Добро дошао у нашу вееееелику породицу!

preuranjena izjava

pre 14 godina

Kaze Vilotic "Srecan sam"
Svi vi kazete kad potpisete za neki klub istu recenicu , ali kad prodju 5-6 meseci pa ne primate ni dinar platu,onda ja cu da ve pitam dal ste srecni ili ne ...

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Sreca li je ovo?
Kako neko moze da bude srecan sto je presao u ....ne znam vise ni kako da vas nazovem,hihi!





PAZI,VALJAK GAZI!!!

uskok

pre 14 godina

DOBRODAOSAO! STETA SAMO STO NEMAS OCA VILETICA,ZVEZDINU ZVEZDU,ODMAH BI IGRAO U STARTNIH JEDANAEST,KAO MALI VUJADIN...
(Cule Delija, 11. avgust 2009 22:34)

Dule nije zvezdina zvezda...uzgred mali Vujadin je odlican igrac

Ivan

pre 14 godina

@(pizhon the great, 11. avgust 2009 23:25)

Da, tako Pizon zna da ubaci i prepozna talenat - eto Misimovica u bosanskoj reprezentaciji, jer Pizon odlichno procenjuje igrache... Ne zanosi se, molim te.

pizhon the great

pre 14 godina

@DOBRODAOSAO! STETA SAMO STO NEMAS OCA VILETICA,ZVEZDINU ZVEZDU,ODMAH BI IGRAO U STARTNIH JEDANAEST,KAO MALI VUJADIN...
(Cule Delija, 11. avgust 2009 22:34)

Cule, delijo, moram da ti razjasnim neke stvari.

Prvo, nemoj da si ljubomoran na Vujadina, decko je mlad i tek ce da se pokaze, a to sto mu je otac Dule njemu je dodatni pritisak, jer ga obavezuje da prevazidje oca, sto nije nimalo lako.

Drugo, Pizon je sa 16 godina ubacio iz omladinaca Zvezde Dekija Stankovica, pa je on slomio Kajzerslautern, ali ti se toga verovatno ne secas, posto bih rekao po tvom povrsnom razmisljanju da si jako mlad.

Dakle, ostavi Pizona i Vujadina na miru, jer Pizon ima izvanredan osecaj kada, kako da ubaci mladog igraca, dosta pazje posvecuje psihologiji za razliku od Jokana koji na svoje igrace vrsi dodatan pritisak i time postize kontraefekat.

Opusti se i uzivaj u napredovanju ovog tima koji iz dana u dan sve bolje deluje kao celina.

sVI KAO JEDAN NA TERENU,SVI KAO JEDAN NA TRIBINAMA I ETO eVROPSKE zVEZDE,TITULE I DUPLE!

pre 14 godina

Joooooj koliko mladih i to svi na duze staze.Vec sada su klasa,sta li ce tek biti za godinu,dve? Savic,Vilotic,Perovic, Ninkov...Mozda jos uvek nismo toliko uigrani,ali se iz aviona vidi PRAVO ZVEZDASKO srce koje kuca ispod Zvezdinog dresa,to je nasa najveca,snaga.Sta ce biti za mesec,dva kada se uigramo? Cepace ova nasa deca sve!! Rece Dzajic;Ovakva atmosvera kakva vlada u Zvezdi je bila samo devedesetih ni pre ni polse toga.Kada je dosao na Marakanu i dok je provodio vreme sa igracima i ostalim ljudima svaki sekund ga je vracao na vreme Zvezdine najvece slave.nevekoje drugarstvo,jednostavno velika porodica i sto rece mali savic pre mesec dana:Ginucemo jedan za drugog na terenu.U to smo se i uverili i to je ono sto je uvek krasilo veliku Crvenu Zvezdu i sto nas i danas posle mnogo vremena krasi,a po Dzajicu je to najvznije za vrhunske rezultate pored nespornog kvaliteta i mladosti koje ima ovaj Zvezdin tim.Dobro dosao majstore u CRVENO BELU PORODICU!!

Pregovara se sa jos jednim mladim reprezENTATIVCEM

pre 14 godina

Najnovija informacija:VLADIMIR STOJKOVIC POTPISUJE ZA ZVEZDU!!!!!!!!!! Ko je sledeci???? ZVEZDA MI JE SVEEEEEEEEEEEEE

CAOS!!

pre 14 godina

PAZI VALJAK GAZI Ne znas kako da nas nazoves? Raspitaj se malo,kako se zove najveci i najtrofejniji klub!!! Mi znamo kako vas da nazovemo:KOMPLEKSASI!!!!!!

Pedja J7

pre 14 godina

Naravno da si srecan,i treba...potpisao si za klub koji je postovan sirom EVROPE!!!

Svidja mi se sto nema nagomilavanja igraca,svi ce dobiti sansu...

I drage moje DELIJE ako mogu da primetim,nas mali PEROVIC je bolji od Clea i Diarre ZAJEDNO!!!

ZVEZDA U SRCU!!!

mare

pre 14 godina

kako ljudi mogu da pisu ovako o malom Vujadinu? on je dete, a pokazao je da se na njega moze racunati... ima moju punu podrsku kao i ostali igraci zvezde, nek igraju najbolji!!! dosta vise te neverice!!!

Zilina- vas sudija i dzelat

pre 14 godina

Ovako mlad i perspektivan tim Zvezda nije godinama imala,
kakav ce tandem biti Vilotic i Savic u odbrani, Perovic i Lekic u napadu videce se vec ove godine, jos kad se njima dodaju Ninkov, Isah, Kadu, Jevtic, kao i solidni Blazic i Bogdanovic i jos par pojacanja u zimskom prelaznom roku, moze se naslutiti da cemo sledece godine igrati tu ligu sampiona, ali stvarno.
Mnogi ce reci pa trebao je i partizan ove godine, ali ti mnogi grese.
Prvo sto partizan ima prevelik broj stanaca koji ne mogu da se bore za partizanov dres kao sto bi neki nasi klinci (DinamoZg bas iz tog razloga ne moze nista bitno u evropi da uradi i ako kupuje skuplje strance od partizana, iz istog razloga je i Zvezda prosle godine igrala tako slabo), a domaci igraci koji su u partizanu su matori i istroseni ili su u planu za odlazak(obradovic).
Tako da sve govori da se grobari tripuju da su jaki, dok je Zvezda stvrano jaka (perspektivna), mozda trenutno malo jaca od partizana, a kako sezona bude odmicala razlika ce biti veca, plus sto ce se oni jos malo rasprodati (da bi zeka i bjeka ublazili svoju ekonomsku krizu), tako da ce se se sledece sezone razlika meriti u klasama.
Samo sto Zvezdu nesme da zadovolji to da bude bolja samo od partizana, oni su mali klub, a mi veliki i kao takvi moramo se porediti i juriti vece klubove od nas, tek tada cemo zvratiti stari sjaj, a na dobrom smo putu da tako i bude.
U tome bi nam puno pomogla regionalna liga, ali mi se cini da su drugi protiv nje jer znaju da ce opet stvoriti mocnu Zvezdu, kazu problem su gostujuci navijaci, pa onda bi trebalo zabraniti gostovanja navijaca, ubaciti kamere na stadione da bi se dodatno podigla bezbednost , ako je moglo u basketu(partizan je tek sa formiranjem regionalne lige postao ozbiljna evropska ekipa), moze i u fudbalu i eto nama oped jake lige, punih stadiona i mocne Zvezde.

Dace Bog ligu Evrope!

pre 14 godina

Samo jos jedna informacija za sve.verovatno ste vec procitali senzacionalnu vest:ako Zvezda prodje i ako se plasira u ligu Evrope PANTELIC I STOJKOVIC POTPISUJU UGOVOR NA GODINU DANA!!!! Proverio sam pre pola sata i informacija je tacna,njih dvojica vec mesec dana treniraju na Marakani,ne odvojeno,treniraju sa Zvezdom sa ekipom,to nam objasnjava sve kao i cinjenica da se blizi polovina avgusta,jos svega petnajstak dana do kraja prelaznog roka,a oni ni ne pomisljaju na neki drugi klub,samo pice postoji ovi,interesuju se oni itd. Ceka se rasplet,a onda BOMBAAAAA!

za pizovovog obozavaoca

pre 14 godina

prvo,razmisli ti malo bolje i seti se koliko je zvezda utakmicu pre tog kajzerslauterna izgubila od tada jadnih grabara pod vodjstvom pizona petrovica. drugo,tvoj omiljeni trener igra sa tri zadnja vezna na marakani pred 30000 delija,smesno i tuzno istovremeno. i trece pogledaj snimak drugog gola protiv tbilisija i videces ko je dva puta dao protivnickom igracu loptu pa smo primili gol...Protekcija u Zvezdi ne moze biti u njenu korist,kajacemo se gorko kasnije. Pozdrav svim realnim Delijama

Dejan

pre 14 godina

Pustite malog Savica na miru, ima i on pravo da pokaze sta zna, sto su se svi navrzli na njega. Viloticu dobrodosao i bori se casno za grb koji nosis na dresu.

preuranjena izjava

pre 14 godina

Kaze Vilotic "Srecan sam"
Svi vi kazete kad potpisete za neki klub istu recenicu , ali kad prodju 5-6 meseci pa ne primate ni dinar platu,onda ja cu da ve pitam dal ste srecni ili ne ...

Srbija

pre 14 godina

Nemojte ljudi da napadate malog Vujadina,Decko ce da bude extra klasa.On je devedeseto godiste i ovo mu je bila prva utakmica,pustite ga na miru,pa ne bi dzabe bio kapiten omladinaca.Extra za Vilotica,ali nikad necu prezaliti Jagosa Vukovica.Covek je kao stena,prosao nasu skolu,ima zvezdasko srce,a drugi ce da uzmu pare na njemu.BICE ZVEZDA OPET VELIKA.
ZVEZDO ZGAZI IH SVE

Sever

pre 14 godina

1.Savic je veliki potencijal naseg fudbala,zvezdino dete, veliki zvezdas sto se vidi iz njegovih izjava,ucen od malena sta je zvezda i kolko je veliki klub,delije treba da budu srecni sto imaju takvog igraca dule mu je tokom "probijanja" sigurno bio benificija ali nemojte da se lazemo toga ima uvek i svugde.
2.Zvezda je na odlicnom putu ali trebace godine i godine da bi se oprale sve greske iz proslosti najsveziji slucaj "Pejcinovic".Samo ovakvim nacinom rada i stvaranjem ovakvog ambijenta "Zvezda velika porodica"mozemo se vratiti na mesto gde smo dosad bili.
3.SRECNO ZVEZDO !!!

dusan antic

pre 14 godina

Ja razumem što Topalovićima noge klecaju kad je košarka u pitanju ali što se unerediše kad je fudbal u pitanju pa kupili su Klea nije valjda da i to nije dovoljno protiv ove Zvezdine dece. E sad će stara garda da navija za svoj klub a grobarčići će da bleje kao i uvek.

Ponosni Delija

pre 14 godina

Po grobarskim komentarima znaci da svaki covek u Srbiji navija za Partizan...Prvo su rekli da je mali Lazovic grobar,sad Vilotic...da vas pitam da nisu i Pizon,Lukic i Adzic grobari...?! U GRBU VAM ZVEZDA U IMENU BARI KO STE VI USTVARI?!!!!!!!!

jezgro

pre 14 godina

Svako se danas predstavlja kao "Delija"...
Vujadin je sjajan igrač. Vilotić takođe, ja sam prezadovoljan što imamo ovakve štopere u timu.

Izvestac DELIJA

pre 14 godina

Za ovog gravedigera:Ako hoces da nas zoves fk katanac,zovi nas ali katanca NEMA,ako hoces da nas zoves fk secanje mi i imamo cega da se secamo TOKIO I BARI,i cuvajte se vi ZIL(V)INE

Borbeno

pre 14 godina

Prvo da kazem onima sto tvrde da se zalecemo zbog pobede nad Tibilisijem da to nije tacno. Mi smo srecni zbog nacina i na koji smo pobedili i borbenosti nasih igraca. I naravno zelim da pozelim dobrodoslicu Viloticu i mislim da bi trebali da prestanema za svakoga da pisemo da je novi Vidic. Dobar je Vilotic, ali da bi postao novi Vidic morace da radi dosta kao i svi ostali u nasoj ekipi. Imamo sjajnu atmosferu i zvezdase u timu a ta formula je po meni ispravna za uspeh. Rezultati ce doci samo ako igramo maksimalno kao protiv Dinama. Ta borbenost i Zvezdina deca nam znace mnogo i mislim da zaista nije istina da je ovo najslabiji tim ko zna od kada. Mozda nema tih mega zvezda kao ranije, ali Zvezdi je potreban tim koji ce funkcionisati, i zaista smo na dobrom putu.

Goran

pre 14 godina

Dobro dosao u najslavniji klub na svetu,svako ima zelju da igra za Crvenu Zvezdu,te bi se mozda zelja ispunila i zato je iskoristi ako je ne iskoristis letis iz kluba,zato sto klubu nisu potrebne kukavice kao kleo,za Zvezdu treba zivot dati!!!!!!!DELIJA SA SEVERA

Kale

pre 14 godina

Aman deco, pustite momke neka igraju i pustite ljude od struke da rade svoj posao.....
Pisem ovo kao podsecanjenje na sve one jadne komentare koji su pisani u vezi Filipa Djordjevica...jednostavno decko je oteran iz zvezde i postade solidan centarfor u Francuskoj, a da nam je bio predhodne sezone...nebi bilo toliko neresenih rezultata sa kojima smo izgubili borbu za titul...pozz

Zeks 636

pre 14 godina

I treba da budes sretan. Uprava BRAVO samo ste trebali dan ranije sto rece jedan drugar ovde! U svakom slucaju dobro je bitno je da se ide napred,a sto se tice KOMSIJA drago mi je da se nervirate,i da vam ovo sve tesko pada,a za peticu se nebrinite dobicete je vi posto vam je zadnja linija jaka kao i vaša boja dresova!

aleksa sd

pre 14 godina

Dodrodoso majstore!!! Sada moze da se kaze da napokon imamo jednog kvalitetnog i odlicnog stopera koji je po meni mozda i najbolji u nasoj ligi i koji ce sa Vujadinom ciniti fantastican stoperski tandem. Posle ovoga se vidi da uprava odlicno radi i treba ih zbog toga pohvaliti bice Zvezda opet ona stara, mocna i jaka zato NAPRED ZVEZDO!!!

Sve u crveno belom

pre 14 godina

@Gravedigger


Doceka li tog Tripkovica. Postao si dosadan sa tim cekanjem. A gde je trebalo da predje. U evropski klub zvani vojni klub. da zameni deda Krstu. Pa niste vi njegov nivo. Zna covek da u evropi nikada nista necete uraditi. A ti ne brini za nas i uzaludno cekaj i dalje Tripkovica

zanima me

pre 14 godina

Dace bog ligu evrope!

odakle to ova vest za Pantelica i Stojkovica?nisi prvi koji je rekao ovu informaciju,ali kazi odakle je da i mi,ostali zvezdini navijaci procitamo????

Ја волим ћирилицу и не стидим се ње!!!

pre 14 godina

Браво Вилотићу,изабрао си најбољи клуб на овим просторима!!!Добро дошао у нашу вееееелику породицу!

Petar

pre 14 godina

Na Severu sam od 1995 godine i mogu da kazem da je atmosfera protiv Dinama bila jedna od mozda 5 najboljih. Viloticu, treba da budes srecan ako znas gde si dosao i ko ce biti na tribinama uvek kada budes igrao. Veruj mi na rec kada kazem da SA NAMA SE MOZE SVE STO SE POZELI. SEVER U SRCU OSTAJE. ZAUVEK. Pozdrav svim Delijama. Delije Nis.