Petak, 07.08.2009.

13:53

Partizan - Žilina, Slavija - Zvezda

Fudbaleri Partizana igraće u kvalifikacijama za Ligu Evrope sa viceprvakom Slovačke, Žilinom, Crvena zvezda se sastaje sa šampionom Češke, praškom Slavijom.

Izvor: B92

Partizan - Žilina, Slavija - Zvezda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

392 Komentari

Sortiraj po:

nnidza

pre 14 godina

Zvezda je prosle godine dno dotakla sa Apoelom. Partizan svoje dno jos uvek trazi. Nadam se da ga nece dotaci vec da ce ustati i izboriti se sa Zilinom. Sanse solidne. Neuspeh - katanac!!!

Zvezda je vec napravila uspeh. Skrpljen tim se pokazao zrelim i LE bi bila kruna na pocetku sezone.

SAVEST

pre 14 godina

GROBARI MISLIM DA JE DOSLO KRAJNJE VREME!!!
Ovi izgleda pustise Apoel da bi lakse smestili pare od transfera u cuvene Kiparske banke i nikad vise!!!
Ocemo li preduzeti nesto,razmislite?!

Ferdinand, ali ne Franc!

pre 14 godina

@ (iggy pop, 7. avgust 2009 14:23)

I ja kao i Dalgliš! ...valjao sam se i još uvek ne mogu da se obuzdam od smeha! ...Svaka čast Iggy!
:)))))))))))))))

Delija

pre 14 godina

Zvezda ide dalje u Kup UEFA!!!!! Nadam se da ce na Marakani biti vise publike nego protiv dinama....Svi u NAPAD hajmo hajde!!!!!!!
Napred ZVEZDO DO POBEDEEEE!!!!!!

Indifferent

pre 14 godina

[[Kakav optimizam bez osnova, Partizan ispao od Kiprana velike fudbalske nacije, a Zvezda na jedvite jade dobila Gruzine, jos vece fudbalske znalce...Realno i Žilina i Slavija su favoriti, ne nadajmo se mnogo...]]

Ako je Zvezda jedva dobila Dinamo ti si jedini Dinamov navijac sa Neptuna.

Don Quijote

pre 14 godina

Odusevljen sam neizmerno igrom Crvene zvezde protiv Dinama iz Tbilisija.
Onakva borba bez posustajanja, zalaganje koje sam (kada smo mi u pitanju) prvi put posle duuuuugo vremena video u igri reprezentacije pod Anticevom komandom. Totalna ofanziva 90 minuta utakmice koja nije posustajala ni kada je vec sve izgledalo izgubljeno (dva puta gosti vodili). Carobno! I nadam se ponovljivo.
Onako mora da se bori uvek u zvezdinom dresu. I da nije prosla, Zvezdi niko ne bi zamerio posle onakve igre i zalaganja.
Sama igra odlicna, na prvu, bez mnogo soliranja i davljenja lopte.
Jedino odbrana malo nesigurna i konfuzna, ali mislim, i nadam se da je to posledica treme i da ce sve biti bolje sa svakom novom utakmicom. Pizon je na dobrom putu, nadam se da ce taj kurs nastaviti, i da Zvezda konacno ponovo igra napadacki.
Odgledao sam i utakmicu Partizana sa APOEL-om, i ono sto sam video je jad i beda. Ne razumem toliko busanje u prsa njegovih navijaca, i toliki optimizam, posto ono sto na terenu pokazuju, mnogo vise daje strah i zabrinutost nego sto moze da dá nadu. Partizan nema igru.
Utakmicu u Nikoziji nisam odgledao i ne znam, ali ono u Beogradu bilo je bruka, APOEL je bio bolji na terenu i trebao je pobediti.
Slavija Prag je dobra ekipa,i od ovog tima Zvezde se ocekuje borba i zalaganje kao protiv Tbilisija. Pa kako bude.
Zilina je najbolji klub Slovacke, tvrd i tesko prima golove. Ekipa koja pobedi Hajduka u Splitu ne moze biti losa i ne sme se podceniti. Ne znam kako ce Partizan onako jalovom i bezidejnom igrom kao protiv APOEL-a uopste dati gol ovakvoj ekipi koja tesko prima golove.
Ipak se nadam, kao nepopravljivi optimista, da ce Srbija imati ove godine dva predstavnika u Ligi evrope.

ZuluSu

pre 14 godina

Zilina od poslednjih sedam godina,cetiri puta sampion svoje zemlje.Jedna od onih kada nije bila,sampion je bio Artmedija Petrzalka...mislite o tome.

nepobedivi

pre 14 godina

nasa zvezda crvena dobila odlichnog protivnika...em su neko sa kim moze da se igra, em su dovoljno veliki klub da ih ne potcenimo kao dinamo, em se revans igra na marakani....

Tma

pre 14 godina

Jokan ostaje? Dakle pisi propalo. Umesto da su ga odmah po isteku utakmice sa Apoelom smenili, oni ipak olucili da upropaste sezonu do kraja a klub skroz osrame pred Evropom. Epilog: sledi katastrofa. Unapred zalim sve grobare koji se nadaju prolazu Partizana u LE. Zvezdi puno srece i mislim da imaju vise sanse od Partizana za prolaz.

ivan

pre 14 godina

@srdjan, ceska
A sta treba da kazemo, izgubicemo? Ili mislis da je bolje da smo izvukli Valensiju? Mi se borimo koliko mozemo i verujemo u sebe, to je ljudski, a ti ako zivis tamo i ako ti je lepo, nemoj molim te zbog nase Zvezde da se selis...
a vec se nisi iselio kad je slaviju izbacio klub iz moldavije (mada cujem da su dobri), pa i ako ih Zvezda eventualno izbaci nemoj da dramis.

bellagio

pre 14 godina

e pun mi je vise k**** omalovazavanja Zvezdine igre od preksinoc i prica kako smo prosli samo na borbenost i zalaganje, kako Partizan ima igru a nema mu*a, kako smo mi indijanci koji jurcaju okolo pa slucajno ako uleti neki gol. O cemu vi to grobljanski kvazi strucnjaci!? Cetiri gola iz akcija, prvi,drugi i peti sa boka, treci fantastican pas preko odbrane i golgeterska reakcija Lekica (sto se ne bi moglo reci za "fenomenalnu" grobljansku devetku) Da je Zvezda suplja pozadi to stoji, ali nemojte lupetati vise molim vas. Zvezda je preksinoc imala vise povezanih pasova i akcija za jedno poluvreme, nego li partizan za 180 min sa kipranima. Ne kazem ja da je to neka vrhunska igra, ali se bar nazire neka kakva takva za razliku od vas(cast Moreiri)....zato tise malo, a do derbija dok se malo uigramo bice, seci musemu(umisljenu) krpi dupe i mrezu!!! ZVEZDA ZIVOT JE....

Никола

pre 14 godina

Каква замена теза.Звезда и Партизан ове године су неупоредиви.Крај приче.

Зашто?

Зато што Партизан,спрема састав већ 3 године,доводи 2-3 играча сваке сезоне,који треба да се уклопи у већ постојећи костур.У Србији је било надметање од стране комшија,колико ће Партизан дати АПОЕЛ-у голова,а да је отприлике све испод 1/16 финала Лиге Шампиона неуспех.
Звездин тим је 45 дана заједно,више од пола играчког кадра је измењено.Нов тренер,управа...Још једну ствар не разумем,сад је почетак августа,па људи моји ја не знам да ли нешто није уреду самном,али стварно ко је још луд да буде на врхунцу форме крајем јула.Никад раније наши тимови нису кренули сезону него ове године.Звездин тим је у формирању,превсходни циљ клуба је СТАБИЛИЗАЦИЈА,ове сезоне,резултати су у другом плану.Све што претекне преко тога је добродошло.Динамо није нека фудбалска сила,слажем се,али ниво пожртвовања,жеље је присутан,то је неоспорно.Ја не тражим ништа више...

Не мешајте бабе и жабе,односно Партизан и Звезду,ове сезоне то су 2 различите приче,једна арогантна,друга која вапи за изласком из кризе.
И још једна ствар која је општеприсутна код нас,толика малодушност,завист,малициозност,немам речи,зато нам тако и иде.Песимизам у сваком погледу,ајде мало да охладимо.Пљували су сви ватерполисте,а они контра од свих прогноза,а онда сви браво,браво,браво,мајстори...до јуче пола коментара је било малодушно,по питању Зевзде,а сад одједном малтене идемо до финала.Треба бити на земљи,и то је пут до успеха...Спортски поздрав од великог ЦИГАНА..

Maky

pre 14 godina

ih sto volim kad vidim da su delije i grobari slozni u necemu :)) pa jos i bodre jedni druge :))) ajd jos i pivo da popiju zajedno :))))

salu na stranu, zvezdas sam ali iskreno ne bih voleo da i pored fantasticne igre od sinoc, nosom paramo nebesa i da se opustimo, misleci da smo jucerasnjom utakmicom resili sve probleme..dosta tu jos treba uigravanja, sta ako podbace narednu utakmicu, bice docekani na krv i noz i svi ovi komentari sad nece imati nikakvu svrhu..
isto tako, grobari, vasim igracima je podrska sad najpotrebnija. ne napustajte ih. mozda su imali los dan ali ne znaci da je sve gotovo...
ajd uzdravlje svima i srecno i Zvezdi i Partizanu

ofk

pre 14 godina

(Tasmanijski djavo, 7. avgust 2009 16:28)

Postoji nesto sto se zove dusha.Mi navijamo za nas Beograd iz ljubavi a ne4 zato sto je neko siromasan i bogat ,tvoja dusha je napacena i siromasna zato si se ti opredelio za ''velike''.Tvoje mesto je u Guci na saboru trubaca a nase na nasoj Karaburmi i prelepom Beogradu

FCRS

pre 14 godina

@ (PuneTribine27bar50.000, 7. avgust 2009 15:09)

Ma da, sigurno sam razumeo. Nisam sigurno Ceski jezik ucio. Jedino sto sam skonto je ono Crvena Zvezda i atmosfera. Al dobro, to mnogo govori :D

Bo(gom)dan!

pre 14 godina

Pizon na klupi - Ninkov na boku - Lekic u vazduhu - a Sever u transu, 7. avgust 2009 14:57)

I da dodam:
Ja, sa svojim kišobranom na Zapadu!

Nije to malo!

Lepše nego kući! A pevam, samo pršti!

Djole

pre 14 godina

Kakav optimizam bez osnova, Partizan ispao od Kiprana velike fudbalske nacije, a Zvezda na jedvite jade dobila Gruzine, jos vece fudbalske znalce...Realno i Žilina i Slavija su favoriti, ne nadajmo se mnogo...

Mladen Vracar

pre 14 godina

"Dosao sam u Partizan da bih igrao u Ligi sampiona..."-KLEVERSON KLEIVA zvani KLEO
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, koja prevara! Znali smo mi koga da prodamo, HVALA TI KLEO IZ SVEG SRCA!!!
Zilina igra revans na svom stadionu, a obzirom da Partizanu nije "SVANULO SUNCE" i da je u kanalu, 99% ispada.
Sta god Zvezda uradila u Pragu, u revansu dajemo 5 komada. RED STAR FOREVER!!!

razocaran u svoje....

pre 14 godina

Citam i ne verujem.....
Dal smo toliko jednom recju pokvareni!!!!Pa zasto da likujemo da jedni dobijemo a drugi da ispadnu....
Delija sam,ali zelim i partizanu prolaz.Pa nas klub,Srpski klub....Zasto citam neki iz sva srca zelu da ispadne Zvezda,a i od nas neki da ispadne Partizan.
Osvestite se,zar da Cehoslovaci budu bolji od nas,zar na nama da zaradjuju bodove,zar da ne postojimo na fudbalskoj mapi Evrope...to pojedini ocigledno zele!!!
U nasoj jad ligi slobodno navijajmo jedni protiv drugih i ja mrzim partizan najvise,....ali u Evropi-PATRIOTA!!!!

A da volim Zvezdu, volim, pa šta, iako sam se napalio?

pre 14 godina

"...auuuu cigani ...al ste se napalili....pa kad vam dodju ovi ima da vam pokazu sta znaci igrati fudbal!!!!!a sto se tice njihovi navijaca .!!!!ni sa njima se ne treba zezati!!!!
(mare, 7. avgust 2009 17:30)
Mi se NE zezamo!
...

Perović je igrač utakmice, ti to ne kapiras?

pre 14 godina

"...И да, жао ми је што ни на мапи нема Абубакара. Дечко је заслужио да игра. Убеђен сам да је бољи од Перовића, коме опет, капа доле за велику жељу и учинак у ове 4 претходне утакмице..."
(којекуде, 7. avgust 2009 15:25)

Ti si sigurno bio oslobođen fizičkog!

Mislim, nemoguće je tako da se čovek nalupeta!

Ili voliš auto-moto?

DR_DULE

pre 14 godina

(red@white, 7. avgust 2009 17:36)
(DoktorHaus, 7. avgust 2009 19:42)

Ma meni samo nije jasno na osnovu kojih argumenata vi sebe vec vidite u takmicenju po grupama, a Partizanu predvidjate ispadanje od Ziline. Radost zbog pobede u redu, ali vi ste u delirijumu zato sto ste prosli tim koji je u rangu sa Radnickim iz Nisa, da izvine Radnicki. DA li ste svesni koliko sami sebe srozavate?Meni ne smeta, ali bi trebalo vi malo da se zapitate

A Vi, šta bi `teli? Da ne bi možda 1/4 finale?

pre 14 godina

"...,Jesam Zvezdaš, ali se bojim da je velika većina zvezdaša potpala pod Partizanov "Ril sindrom"."
(DoktorHaus, 7. avgust 2009 15:22)

Pa, šta treba da radim, da plačem što smo prošli?

Alo, bre, pusti me da završim ova PIVA, drugi dan ne dolazim sebi, i šta sad?

Da radim sklekove zbog Slavije?

Moje je da platim kartu, i da za tu lovu tražim predstavu.

blabla

pre 14 godina

Ljudi sad sam bio u engleskoj 10 dana...jel znate da ima puno ljudi,mladjih generacija oko 20-21-22 godina,da nisu culi ni za zvezdu ni za partizan...au au...koliko sam se smorio...toliko o nasim velikim klubovima

Nikola

pre 14 godina

Slavija iz Praga je ispala od prvaka moldavije koji je po jacini otrpilike kao Dinamo tbilisi sto znaci da zvezda ima sanse da prodje.Partizan ce proci ako Jokan da ostavku sigurno ali je apoel malo bolji od ziline pa se nadam da ce partizan proci nekako.Zelim srpskim klubovima od srca da udju u EL.

Darko

pre 14 godina

Znaci nasa dva najveca kluba na Cehoslovake.Rekao sam Partizan-Zilina.Svakako bolje nego Baku.Najiskrenije se nadam nasem prolazu.

Covek se nada...

pre 14 godina

Zilina nije izgubila poslednjih 7 utakmica,a sledecu igra protiv Kosica.A sto se tice Slavije najbolji igraci su joj Smicer i Cerni(36,odnosno 33god.)

Djole

pre 14 godina

@Ofk

Evo ga opet ovaj smarac sirotinjskog drugoligaskog kluba.Destruktivni decko koji mrzi sve a sto nije plavo belo. Sta si ti nasao da komentarises kada sirotinja sa karaburme se svaki put bori za opstanak. dace bog da i oni zaglave srpsku ligu kao Zemun i nikada se vise nece vratiti. Ovde je rec o protivnicima Zvezde i Partizana i tvoj komentar potpuno deplasiran
(Tasmanijski djavo, 7. avgust 2009 16:28)
ko si bre ti da odredjujes takve stvari,ofk je nas klub i decko moze da prica sta god hoce,sem toga nije drugoligaski ni sirotinjski klub ali je sigurno da si ti treceligas u svakom pogledu.pozdrav i budi miran....djavolchicu

Ja sam pravi Ja, a ne onaj ja

pre 14 godina

Oba nasa tima su imala srece u zrebu. To su ekipe sa kojima moze da se igra. Medjutim, osvrnuo bih se na nesto drugo. Hteo sam da pohvalim novi format takmicenja, koji je po meni, mnogo bolji od formata u kome se igrala Liga UEFA. Ono je bila smejurija. Nadam se da ce sada Liga Evrope dobiti na nekoj tezini, kako u fudbalskom, a samim tim i finansiskom smislu. U Ligi UEFA veliki klubovi su mogli zaraditi pare samo namestajuci utakmice i igrajuci sa B postavama pa su to obilno i radili. O fazi takmicenja po grupama necu ni da pricam. Pet timova igraju po jednu utakmicu sa svakim, pa kome kako zapadne, kuci ili na strani, pa jos 3 idu dalje. Ko ga smisli svaka mu cast!

friùl

pre 14 godina

oba nasa kluba imaju velike sanse. samo hrabro. ako razmisljamo "bolje izgubiti na nogama nego pobjediti na koljenima", pobjeda ce sama da dodje. zasto bi se uostalom mi bojali njih. neka se oni boje nas. zato NAPRIJED ZVEZDA, NAPRIJED PARTIZAN.

A mi, kako tmo? ...UFFF!

pre 14 godina

Poruka za fudbalere Crvene Zvezde:


Ma šta bilo u gostima, makar 8:3 za Slaviju ili za Zvezdu, na Marakani će biti ljudi, bar kao juče!

Više i ne treba!

Samo prave gužvu i gunđaju!

Nikad lepše, nikad bolje, nikad srčanije, nikad luđe!

Kišobran i ja, pravac Marakana!

BOJAN

pre 14 godina

Bilo bi veoma lepo da prodju oba nasa kluba. Bila bi to dobra satisfakcija .I pomirljiviji tonovi medju navijacima bili bi korisni iZvezdi iPartizanu.

dule

pre 14 godina

Nisam bas zadovoljan sto smo dobili Slaviju jer su dobili pan. sa 3-1,ali verujem da na marakani mogu primiti bar dva,bitno je u Pragu da damo gol i idemo u grupe sigurno!!
Pozzzz za sve zvezdase!!!
(verujem u zvezdu, 7. avgust 2009 14:10)
alo care,nije SPARTA !nego SLAVIJA ! Svi vi koji ne znate ne blamirajte se ,znaci nije sparta nego slavija...sparta je dobila PAO i ispala ipak...a ovo je s l a v i j a ! Slaviju je izbacio Serif iz moldavije ,alo mislite malo kad pisete..
poz delijama..slaviju cemo da raskubusamo na marakani nasoj najljepsoj;)

DoktorHaus

pre 14 godina

Ja ne mogu da se nacudim ovim komentarima koje salju gani.Pa dobro ljudi jeste li vi normalni?Niste vi pobedili Dinamo iz Moskve ili ZAgreba vec iz Tbilisija i to 5:4 ukupnim rezultatom.Da nije bilo one dvojce diletanata (crnca koji je dobio crveni, i onog nesrecnika sto je napravio penal) vi biste se jos danas ugasili. Ovako samo produzavate svoju agoniju na par nedelja, a to omalovazavanje partizana bez ikakvog pokrica ce vam se vrlo brzo obiti o glavu. Bice opet klasika , posle 4 kola imacete 10 bodova minusa i prvenstvo ce biti gotovo, a posto cete do tada ispasti i iz evrope imacete priliku da uigravate ovaj "perspektivni" tim.
Pozdrav do vaseg bolnog spustanja na zemlju
(DR_DULE, 7. avgust 2009 16:46)

Na osnovu čega smatraš da će tako biti? Zato što ste dali 12 komada grupi rekreativaca, konobara i električara iz Rila?? Ili na osnovu jadne igre i gomile sreće protiv Apoela, koji je sa malo truda mogao da vam zabije par komada u Beogradu??
Istina je da je Zvezda izbacila jadan tim, ali ta Zvezda se prvi put sastala pre dva meseca, iako ne znaju ništa bar su pokazali da umeju da se bore i ginu za svoj tim, za razliku od tima koji može da igra samo u ovoj Srpsko-Karadžićevsko-nameštenoj ligi. Kao da je teško biti prvi u ligi u kojoj sudije ne dozvoljavaju da izgubite. Jaka stvar.
Uostalom, kad vas ta Žilina bude razbucala valjda ćeš shvatiti da nemaš ni najmanji razlog za taj "optimizam"...

silvaner

pre 14 godina

Zreb je bio solidan za oba nasa kluba.Ali to je samo prvi deo price.Ako se ne izvuku pouke iz prethodnih meceva lose nam se zajedno pise.Kad pomislim kako je Partizan ispao muka me uhvati,od ekipe APOELA koja nije sama napravila jednu jedinu gol sansu iz igre u dve utakmice.Sve sanse i golovi su bili nasi neverovatni pokloni.I jos smo dobro prosli.Neka bolja ekipa bi nam dala i vise golova.Igraci partizana kao da su bili iznenadjeni Moreirinim golom pa su se od straha krili od lopte po celom terenu.Konfuzija,pogresno kretanje u prostoru, losa primopredaja, verovatno impresioniranost punim stadionom jer su navikli da igraju beznacajne utakmice domace lige pred malo gledalaca,potpuno je izoblicilo ovaj tim.Koliko cemo uspeti da se psiholoski oporavimo pitanje je sad!!!Zvezda je igrala srcano,grlom u jagode i ovog puta je konacno i sreca malo pogledala cigane.Red je i bio.Na ovoj utakmici je bilo toliko gluposti i budalastina sa jedne i druge strane, tako je da je vrlo tesko izvuci neki racionalan zakljucak.Ipak je ocigledno da je zvezda haotican tim jos u stvaranju i da ima velikih problema u postavci igre.Ali ko zna ,velikom borbom se mozda i te slabosti mogu prevazici uz malo vise srece i eto zvezde u ligi evrope.Puno srece i jednima i drugima.

Mecklejn

pre 14 godina

Ljudi zaista nisam pesimista,ali cak i da prodjemo(i zvezda i partizan),sta ce da nam urade ostali timovi u grupi,sa ovakvim igrama?Podseticu vas da je zvezda 2007 bila najgori tim u kupu uefa(u grupi),bez ijednog boda.A zatim je to isto zadesilo Partizan prosle godine.Najgori tim bez i jednog boda.Dobro grobare mogu opravdati,imali su (i imaju) Jokana za trenera. Valjda nas nece brukati tako opet (ako udju uopste).

s

pre 14 godina

I naravno vec vidjeno Zvezda sa najslabijima iz svoje grupe prvu u Ceskoj...A mi druge najbolje i jos prva na JNA!!!
(Realno, 7. avgust 2009 14:09)

Taj najslabiji je Partizanu pre nekih 5-6 godina uvalio petardu i to sve sa carobnjakom na klupi Tumbakovicem, Ilicem kapitenom, Vukicem, Lazovicem...

krki

pre 14 godina

sa Jokanovicem na klupi mi nema sta da trazimo protiv slovaka.Pa slovacka liga je sigurno jaca od nase a jaca je i od kiparske sto znaci putuj evropo a mi cemo neki drugi put.Naravno bicu na stadionu da bodrim PARTIZAN

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Znaci komsijama je dovoljna jedna dobra tekma u sezoni da se svim popnu na glavu ! Alo bre,kome vi mozete da pretite,izbacili ste Gruzine,a ne Spance.To isto vazi i za Partizan,gledao sam sinoc tekmu Ziline,nemaju veze sa zivotom,ali i kao takvi su opasni za nas ako ih pocenimo kao u prvoj tekmi Apoel.Jednostavno mi nikome ne mozemo da pretimo,nemamo prava na to.Zreb je dobar i za jedne i za druge,kako je moglo da bude ovo je super.Mislim da Partizan ima vece sanse za prolaz jer nece uprava dozvoliti da se narusi dobra atmosvera u ekipi zbog jednog loseg rezultata.Evopa je tu para ima,nismo mnogo trosili,imamo solidnu ekipicu koja uz borbu i htenje moze da igra sa timovima iz Lige Uefa.

Pozdrav !

Negativni

pre 14 godina

Umesto sto raspravljamo o kvalitetu Ziline i Slavije,bolje da se malo prisetimo kvaliteta Zvezde i Partizana.Ne znam na osnovu cega se gradi optimizam?Partizan nema pojma.Nikakav sistem igre,katastrofalna fizicka pripremljenost i ispodprosecni igraci (osim Moreire koji bi mozda mogao da igra u Grckoj ili Turskoj ligi).Zvezda je ostavila samo one igrace kojima moze da isplacuje platu.Svaka cast Pizonu za ipak kakav-takav sistem igre,ali Slavija je mnogo ozbiljniji tim od Rudara i Dinama i ako povede sa dva nula,bice tu i celih pet.Sa pet komada je,koliko se secam,prosao i Tumbin allstar Partizan.Ko smo mi da pretimo bilo kome?Koliko je vec godina proslo otkad nas je odrao Azerbejdzan?A igrali smo sa Mijatima,Kezmanima i ostalima koji su za ove Maradone.Nikad se necemo opametiti.Partizana deru prosecni timovi vec trideset godina a oni i dalje misle da su ozbiljan tim.Zvezda je u potpunom finansijskom krahu i tesko da moze da skoro nesto uradi.Ali,videlo se sinoc,nema predaje pa sta bude...

elvis

pre 14 godina

Ko zna komšije šta o FK Kluju iz Rumunije?
Sarajevo je dobro prošlo, zamalo Atletico Bilbao na Koševu a tada bordo momci ne bi imali nikakve šanse...
Realno, i Partizan i Crvena Zvezda mogu proći u UEFA ligu...

prijedor p.f.c.

pre 14 godina

po imenima trebali bi proci i partizan i zvezda ali...gledajuci partizana kako se patio sa apoelom nisam bas neki optimista ma valjda je bila losa noc i nece se ponoviti.zvezda je odigrala za 10 i pored onako loseg pocetka,to neka je za primer svim nasim klubovima kako treba igrati.prolazimo i zilinu i slaviju.napred srpski klubovi.

Janko

pre 14 godina

Partizan je dobio lakseg protivnika ocekivano sa tim da je bio nosioc.Sto se tice Zvezde mogli su da dobiju slabijeg tipa Odense,Dinamo Z,ili Levski ali i protiv Slavije se moze igrati.

S obzirom da su mogli biti Valensija i Benfika tu smo dobro prosli.Elfsbog je sigurno jaca ekipa od Ziline pa izbacio je Bragu tako da ne verujem da bi grobari bili toliko zadovoljni time.

Neka sreca prati oba tima i zajedno u LE!!

Dani_ch

pre 14 godina

Treba utakmicu vec resiti u Beogradu. 3-0 i mirna glava za revans. Sve ostalo ce biti opasno. Sta je najbitnije ne primiti gol u Hramu !!!

Sta se zvezde tice bice jako tesko. Ako zvezda uspe da da gol u ceskoj onda imaju sanse. A i motiv je sigurno ogroman posle utakmice sa tiflisom.

Stvarno se nadam da ce PFC kao i zvezda da prodju.

Nikola

pre 14 godina

Zvezda je dobila lep clanak na uefinom sajtu http://www.uefa.com/competitions/uefacup/news/kind=1/newsid=870317.html
zajedno sa nekim drugim timovima koji su napravili "comeback"a u naslovu se pominje da smo bivsi sampioni Evrope sto pokazuje da nas jos mnogo cene.
"former European champions FK Crvena Zvezda fighting back in style to move to within one tie of the group stage"

Aleksandar

pre 14 godina

Gospodo, Zvezda je sinoc na sve ili nista izbacila tim iz Gruzije . . . ponavljam iz Gruzije! Danas je zrebom dobila prvi tim iz Ceske i vi srecni, zadovoljni , sve je ok . . . Partizan, ako dozvoli da jos koji igrac , ikada , komentarise i omalovazava protivnika, ispasce svaki put! Nas fudbal je smejurija, a samo ostrasceni navijaci misle kako je ona jurnjava rezultata proitiv onakvog tima dobra utakmica i pokazatelj kvaliteta. Svaka cast za borbenost, ali sinoc , sa onakvom igrom, zvezdu bi izbacio svaki tim sa vise od 30 utakmica u evropi! Partizan nema trenera i to znaju svi . . . .Tumbakovic je takodje bio expert za ligu , a nista za evropu! To je slucaj i sa Jokano, a njegova konstatacija da nije diletant i da je igrao za velike klubove ne drzi vodu, jer u tom slucaju svi dobri fudbaleri bi bili i sjajni treneri! Praksa, na Jokanovu ne srecu, pokazuje drugacije, pa tako na prste mozete da nabrojite dobre fudbalere i dobre trenere. Jokan je dobar i kvalitetan covek, ali tesko da ce on ikada imati trenerskog uspeha . . .krajnje je vreme da srpski klubovi malo vise racuna povedu o tome ko ce da im trenira fudbalere, nego sumanuto da kupuju ,,talente'' koje nema ko da kanalise. Neka vam kao dobar primer posluzi reprezentacija . . .isti fudbaleri su bili u repki i pre Antare! Svu srecu zelim Parizanu i Zvezdi , ali alarm odavno zavija, a mi se i dalje prepucavam i mastamo!

zivim za sever

pre 14 godina

@(DR_DULE, 7. avgust 2009 16:46)
doktore dule mladji topalovicu imam samo jedno da ti kazem: pusti nas da uzivamo u ovom osecaju, nas bedni tim koji trenutno kosta nekih 500 000 eura sve zajedno se bori za sveti CRVENO BELI grb dok tvoje razmazene devojcice placene po milione eura nemaju pojma, razlog proslogodisnjeg zaostatka je raspad ali citaj TRENUTAN u nasem klubu, ovi klinci ima da vas pojedu za koju godinu, gradimo tim, pravimo opet ajde da te podsetim posto se ne secas, nadam se da mi administrator nece zameriti sto pisem velikim slovima: OSAM GODINA POSTA U DERBIJIMA BEZ POBEDE KAKO GA VI ZOVETE U HRAMU(mada meni lici na cirkus), OSAM GODINA BEZ POBEDE NA MARAKANI I TI SI SADA NASAO DA SE JAVLJAS!!!
E MOJI TOPALOVICI AJDE LEPO GLEDAJTE SNIMAK SA APOELOM I PLACITE O VASOJ LIGI SAMPIONA U KOJU STE SE KLELI ZAJEDNO SA KLEOM!!!!

Srki Nis

pre 14 godina

Sta drugo reci nego najrealnije za obe ekipe Kraj,kraj,kraj
Slavija je sigurno jos opasnija nego Zilina,ali u svakom slucaju nasi srpski predsatvnici objektivno nemaju kapacitet i kvalitet da bi samo donekle uspesno mogli da igraju u Evropu.
To je rezultat Politike,Korupcije i beogradizacije Meridian Lige,a pored toga i falenje objektivnog sagledjivanja nasih prilika.
Ovaj narod se dzabe pali i nervira,od nase "srpske" lige i fudbala dugo godina nece biti nista drugo nego samo kuku lele!

red@white

pre 14 godina

@Dr DULE

E kavu ti glupost napisa covece.Mi smo pobedili i otisli dalje.Vi ste pobedili ali otisli stepenicu nize. Ja znam da je sada vazno da nas stignete po broju titula koje u ovakvoj ligi ne znace nista. Mozete vi da imate i 50 bodova prednosti kada ste klub trece kategorije u evropi.MI jesmo bili u krizi i nama nije cilj da ove gi sledece godine napravimo cudo.Ako se desi dobro je ali klub treba da se stabilizuje i onda kroz vreme napravi nesto. Vi niste naprfavili nista. Ovde je bilo komentara o Krstajicu, Gavrancicu a da ne govorim o Kleu. LS je bila normalna stvar a neki su isli tako daleko da su predvidjali i 1/16 takmicenja. Vas trener je izjavljivao pre Apoela da Partizan svakom klubu u Evropi moze da da 2-3 gola. Mi kakvi god da smo smo za vas evropski klub. Od terena, navijaca, koreografije, atmosfere, borbenosti. Koliko ste jaki kao klub govori poseta na utakmici saApoelom koja vam je bila biti ili ne biti. Zvanicno 23.000 gledalaca. Kod nas na sever dodje protiv kako ti kazes indijanaca toliko. I nelupetaj gluposti vise

nesa

pre 14 godina

partizan ce proci ukoliko joka izbaci iz ekipe ilica, tomica a petrovicu da zapreti zbog lose i katastofalne igre a zvezda prolazi samo ako prebrodi strah

Lažnjak: Piksi - Vaskez ili Pižon - Tbilisi, kapa dole!

pre 14 godina

"...samo molim Pizona da svoje seljacke manire ostavi na selu,neka ga bacaju po terenu,zasluzuje
(Nikola, 7. avgust 2009 14:34)

Dečko,

fudbal, kao igra, sadrži prevaru, bez toga nema gola!
Kako da daš gol, ako ne prevariš protivnika?

Ti si bre, izgleda mi, mnogo GLUP?

mare

pre 14 godina

auuuu cigani ...al ste se napalili....pa kad vam dodju ovi ima da vam pokazu sta znaci igrati fudbal!!!!!a sto se tice njihovi navijaca .!!!!ni sa njima se ne treba zezati!!!!

Mladen,Podgorica

pre 14 godina

uh sad sam se probudio i imama sta vidjeti...VEEELIKI SAM GROBAR ali prije svega svska cast Zvezdi za ono sinoc!!!!U sportu smo pokorili svet a sad je red i na {ligu} EVROPU...Samo napred!!!!

ciganstura

pre 14 godina

Posto nisam nasao na netu sinoc da gledam moju Zvezdu ,mogu samo izvuci paralelu da je slavija favorit ali ako klinci stvarno ostavljaju krv na terenu onda mozda i nije.Ali zato sam odgledao hajduk.I taj mrtvi hajduk bio je bolji...tako da groblje ima velike sanse ako se ugleda na komsinicu

Beogradjanin u rasejanju

pre 14 godina

Zvezdini igraci samo treba da shvate da ne mogu nista da izgube ni na jednom medjunarodnom mecu ove sezone, samo to. Prosto od njih se ocekuje jedino da "izginu" kao sinoc i na taj nacin opravdaju poverenje navijaca i ubede ljude da kupuju sezonske karte i dolaze na utakmice. Ova Zvezdina generacija ima sansu da vrati poverenje u veliki klub koji je pao na niske grane. Jedino sto duguju dresu koji nose su hektolitri znoja na svakoj utakmici, nista vise od toga. A Pizon da shvati da nema igrace sa kojima moze da igra defanzivu, prosto Zvezda ove sezone mora da napada kao bi protivnici imali sto manje prilike da ugrozavaju njen gol jer je odbrana slaba. Zato od pocetka dva spica i cepj po bokovima pa sta Bog da.
Kao Zvezdas o komsijama vrlo kratko: vi nemate veliku evropsku ekipu i ne mozete da taktizirate, prosto nemate sa kim. Sto pre to shvatite bolje cete proci ove sezone.

PFCzauvek

pre 14 godina

Neznam sta da kazem, puno srece i jednima i drugima.
A mom Partizanu a posebno Jokanovicu, preporuka:

PRE UTAKMICE, ODGLEDATI SINOCNU UTAKMICU ZVEZDE, CISTO DA VIDITE KAKO SE TIM BORI DO ZADNJEG TRENUTKA !!!

Hvala!

Miroslav

pre 14 godina

Partizan ima lakog protivnika realno !!!
Ali ljudi nemoj te podcenjivati slaviju !!!
igrali si ligu sampiona 2007 2005 2003 2001 EEEEEEEJ

Srdjan

pre 14 godina

Nekima je uspjeh, što je drugima neuspijeh!!!

Dobro, hajde, iedmo dalje, igrajmo - navijajmo za PFC!!!
Još kad bi Jokanovića otjerali u međuvremenu, bilo bi lakše!!!

Barry Lyndon

pre 14 godina

Sparta, a ne Slavia igrala je i izgubila od Panatinaikosa sa 3 - 0 na strani, a u prvoj utakmici je dobila grke sa 3 - 1... Slavia Prag je ispala od Sherifa... Prvi mec 0 - 0, drugi mec 1 - 1... Ukoliko Zvezda bude ginula na terenu kao sinoc velike su sanse da prodje i Cehe...

DR_DULE

pre 14 godina

Ja ne mogu da se nacudim ovim komentarima koje salju gani.Pa dobro ljudi jeste li vi normalni?Niste vi pobedili Dinamo iz Moskve ili ZAgreba vec iz Tbilisija i to 5:4 ukupnim rezultatom.Da nije bilo one dvojce diletanata (crnca koji je dobio crveni, i onog nesrecnika sto je napravio penal) vi biste se jos danas ugasili. Ovako samo produzavate svoju agoniju na par nedelja, a to omalovazavanje partizana bez ikakvog pokrica ce vam se vrlo brzo obiti o glavu. Bice opet klasika , posle 4 kola imacete 10 bodova minusa i prvenstvo ce biti gotovo, a posto cete do tada ispasti i iz evrope imacete priliku da uigravate ovaj "perspektivni" tim.
Pozdrav do vaseg bolnog spustanja na zemlju

Tasmanijski djavo

pre 14 godina

@Ofk

Evo ga opet ovaj smarac sirotinjskog drugoligaskog kluba.Destruktivni decko koji mrzi sve a sto nije plavo belo. Sta si ti nasao da komentarises kada sirotinja sa karaburme se svaki put bori za opstanak. dace bog da i oni zaglave srpsku ligu kao Zemun i nikada se vise nece vratiti. Ovde je rec o protivnicima Zvezde i Partizana i tvoj komentar potpuno deplasiran

Aca_USA

pre 14 godina

I Partizanu i Zvezdi zelim prolaz u sledece kolo. Za Zvezdu mislim da ce biti teze nego sto mogi predpostavljaju. Partizan bi trebao da ima laksi posao samo da ne "osveti Hajduk" kako je "osvetio Zvezdu" :-)
Idemo svi slozno - Napred Srbija !!!

PuneTribine27bar50.000

pre 14 godina

Bice tesko ali prolaze i zvezda i partizan evo jedne recenice sa njihovog sajta (slavijinog) "Crvena Zvezda Myslím si, že to je jeden z tìch tìžších soupeøù, kterého jsme mohli dostat. Klub je povìstný svou bouølivou atmosférou,Mislim da svi razumete sta pise. evo link njihovog sajta gde to pise http://www.slavia.cz/novinka.asp?id=15767&typ=

Pedja_daltonista

pre 14 godina

Losa vest: bice tesko.
Dobra vest: moglo je biti i gore.
Puno srece za oba nasa kluba, kada se igra u evropi, vise puta sam to rekao, ja ne razlikujem CRVENO I CRNO. Igra se za SRBIJU.

Никола

pre 14 godina

Овде све стручњак до стручњака,мењају тренере,вечито незадовољни,сви све знају.Само не прве разлику између Спарте и Славије,а то се односи и на спортску редакцију,која је у сред вести лупила и остале жива.Славија је елиминисана од Шерифа из Тираспоља,какв Панатинаикос?

code47

pre 14 godina

"TI se bori,igraj do POBEDE"
Sa ovakvom ZALAGANJEM i NAVIJANJEM mozemo daleko da doguramo...
jedva cekam revans,
50000 DELIJA...
100000 DLANOVA...
...a SEVER u TRANSU...

DELIJE KNIN

ima nade

pre 14 godina

Mislim da Zvezda ima realne sanse da prodje u ligu UEFA. Kao prvo, revans se igra na Marakani, pred navijacima kojih je 25 000 glasnije nego 100 000 Rusa, kako rece trener Dinama. Isto tako, treba zapaziti da Slavija ne moze da postigne gol, ispala je od Serifa (kud ces vise), a u prvenstvu su poceli traljavo. Znaci, uz onakvo sinocnje zalaganje, pocisticemo ih sa terena. Napred Zvezdo!!!

marko sid RS

pre 14 godina

Bolje nije moglo i za jedne i za druge.Odavno se nije desilo da imamo protivnike iz nizerazrednih liga zadnje kolo pre grupe. Evo vam sansa pa pokazite sta znate...Ako odigraju kao Zvezda sinoc srcem idu dalje lagano.

uxyzapenje

pre 14 godina

za sve one koji ce prerano da pocnu da se pale i da pricaju kakvi su ovo klubovi, prvo odite na link gde imate ucesce i Slavie i Ziline u proslogodisnjem kupu UEFA gde su igrali u istoj grupi a uz njih Ajax, Hamburg i Aston Vila!

http://www.uefa.com/competitions/uefacup/history/season=2009/round=15285/group=701542.html

Dr Mo

pre 14 godina

Pokidace ih Cesi.Slavija je klub pobratim sa Javorom i Sevojnom.Nisu to neki pcelari i pastiri iz Gruzije.Ovi pobedili Dinamo i vriste kao da su izbacili Barselonu.Udarili im dugovi u glavu.Vratice vas Prag expresno iz 91 u 2009.REALNOST JE CRNO BELA!
PS.
Koliko ovi sa b 92 navijaju za crzv pa to je strasno.Ovi duznici pljuju Partizan i svaki komentar im prolazi.

ziheras

pre 14 godina

Kao sto sam predosecao, SLAVIJA!!! Lepa prilika i za ZVEZDU I PARTIZAN da udju u evropa ligu, protivnici su najbolji moguci, i skoro sam siguran da ce obe ekipe, proci, i doneti radost celoj Srbiji!!! ZVEZDA I PARTIZAN UJEDINJENi, ZA DOBROBIT SRPSKOG FUDBALA!!!

DELIJA

pre 14 godina

Konacno da vidim da se navija i podrzava srpski fudbal,a ne da se navijaci zveze i parizana medjusobno pljuju.Napred i ZVEZDA I PARTIZAN do grupnog takmicenja.SRECNO

MilanForza

pre 14 godina

Zvezda je solidno prosla s obzirom sta je sve mogla da izvuce. Mada je Salvija favorit..ma svi su favoriti ove godine protiv Zvezde.Ali moze tu da se igra,to je bitno. I opet prvu igramo tamo,to je ok.
Partizanu isto nije lose,ali s obzirom kako su se "pojacali" i kome placaju da ih trenira i kako ih trenira mislim da ce imati problema isto kao i sa Apoelom...mozda cak i gore.

Shone0709

pre 14 godina

Zvezda mora da popravi igru na strani,treba da se igra ofanzivnije,pa nek prime 3,al' nek daju 1..na Marakani nece biti problema...

Dekicar

pre 14 godina

http://www.youtube.com/watch?v=bVATKa7EJXA&eurl=http%3A%2F%2Fwww.redstarbelgrade.com%2Fnewscontent.aspx%3FcultureID%3D2%26ID%3D2331%26News%3D2331&feature=player_embedded

bali

pre 14 godina

http://vinovo.magnify.net/playlist/Hajduk-Split

Snimke sa oba meca Ziline i Hajduka, u prvom su Slovaci imali sansi bili bolji, a u drugom iz jedne sanse gol i gotovo, igraju cvrsto, disciplinovano, ne daju mnogo golova, ali ih i ne daju, nesto slicno kao Petrzalka :)

nikola delija

pre 14 godina

bravoooooooo!!!!!!!bolje od ovoga za zvezdu nije moglo!!!!idemo dalje!!!!partizanu isto zelim puno srece u daljem takmicenju!!!!!

slagan

pre 14 godina

Bas me briga za zilinu...nemam pametnija posla,nego da se smaram ko je protivnik mom zalosnom Partiizanu!Eto jokana pa nek se smara!!!

VLADE-CH

pre 14 godina

veoma nezgodni protivnici,ali mogli smo proci i gore.nasa dva tima treba da ostanu na zemlji,da nemisle da smo krem evrope,veliki jesu ali u proslosti,od uspomena se nezivi,poslednjih godina stagniramo,davno je bila ta 1991 a jos dalje 1966.zvezdu volim to je moj klub,sinoc jesu bili fantasticni ali to je bilo sinoc,mora se dalje,samo da se radi i izgara na terenu i ostane cvrsto nogama na zemlji uspeh ce doci onoliko koliko se budes trudio za njega.nadam se da ce i moja zvezda i nas rival partizan biti ucesnici lige evrope.a ako nebudu...stacemo zivot ide dalje

Edit

pre 14 godina

Jasno je bilo da će Zvezda i Partizan biti autsajderi, koga god da izvuku. Mislim da smo imali sreće sa žrebom. Protivnici se mogu eliminisati.

Posebno bih istakao priliku da se i Delije i Gobari mogu sasvim lepo poneti prema protivničkim navijačima, i da to treba iskoristiti.Zaista, Slavija i Žilina i njihovi navijači su samo protivnici, a ne neprijatelji.

DoktorHaus

pre 14 godina

Jesam Zvezdaš, ali se bojim da je velika većina zvezdaša potpala pod Partizanov "Ril sindrom". Jedva smo pobedili neke pacere iz Gruzije i sad treba da izađemo na megdan timu koji je par godina igrao u Ligi Šampiona i koji nije ni malo naivan tim. Umesto da se ljudi opamete i smire strasti, nema zvezdaša koji ne kaže da prolazimo sigurno. Odakle ta nadobudnost i uobraženost, kao Partizanu posle Rila, zaista ne mogu da shvatim.
Pa, Zvezdu su u zadnjih nekoliko godina, kad je imala i mnogo bolji tim, izbacivali tri puta gori timovi od Slavije. Umesto da se saberemo, hladne glave prepustimo ulogu velikog favorita Slaviji, da igrači kažu da će dati sve od sebe da ostvare povoljan rezultat u Pragu, da će se boriti svim srcem, već vidim naslove u novinama u kojima se igrači pitaju ko će im biti protivnik u grupama lige Evrope. A to će se, bojim se, da nam se olupa o glavu mnogo jače nego Apoel Partizanu.
Ljudi, jedno je navijati, i ja ću, naravno, svim srcem biti uz zvezdu, ali one klince koje igraju u toj zvezdi nikako se ne sme ubeđivati putem novina da su odličan tim (ne igraju ni dva meseca zajedno), da je sastavljen od vrsnih igrača (pola njih ne zna da primi loptu kako treba) i da je Slavija samo usputna stanica do LE. Jer i oni čitaju novine i ne znaju kako izgleda nepotrebna euforija.
Ukoliko se svi ne opametimo, za 14 dana će nam se loše pisati.
Ni Partizan nije prošao dobro, gledao sam tu Žilinu protiv Hajduka, uopšte nisu naivni, ako se i oni "podijarišu" pa kažu da će ih razbiti, ima da prođu gore nego "bili" na poljudu.
Pamet u glavu, a srce na tribine, a ne u novine...

Grobar Ni

pre 14 godina

Uh, kako je samo srećan ovaj FK koji ima Bari, da to jednostavno začuđuje. Za rivala dobija najslabijeg iz grupe sa revanšom na tzv. Marakani. Ništa poželjnije od ovoga. Ali i sreća nekada ne može da pomogne.

yourney87

pre 14 godina

Jako nezgodan zrijeb, Partizan sa ovakvom igrom nema skoro nikakve sanse protiv Slovaka, Zvezda, ako se oporavi od jucerasnjeg teskog meca, mozda i dobije svoju sansu.

zivim za sever

pre 14 godina

(d, 7. avgust 2009 14:33)
i ja sam se smejao

Realno pocinje izvlacenje na Eurosportu kad eto Brane Ilica, pomislih pa ne mogu da verujem da ce on da komentarise kad bude izvucen par Valecia_Crvena Zvezda ali sreca i moje molbe su uslisene, Slavija Prag nam dolazi u goste, po prvi put da imamo srece u zrebu, mnogo srece i sve se okrece u nasu korist, idemo Delije, sad pokazujemo nase pravo lice, nasu snagu, al sto mi je jos draze opet ce biti 40-45 hiljada navijaca, nedostaje mi onaj huk kad zagrmi!!!!

Tom

pre 14 godina

Bice tesko i Partizanu i zvezdi.Zvezdi malo vise,ali realno da sam mogao da biram protivnika,izabrao bih slaviju.Imace zvezda sansu,Djordjevic ne igra!

Brener

pre 14 godina

MIslim da su i Partizan i Zvezda prosli solidno u zrebu i da imaju velike sanse da prodju,ceski fudbal je u padu a slovaci su objektivno slabbiji od partizana. PROLAZ i jedni i drugi

SRECNI DELIJA!!!!

pre 14 godina

Zvezda-Slavija Prag! Imam osecaj...
(Vucko, 7. avgust 2009 02:50)

Brate svaka ti cast kako si uboo!
Sta reci,prosli smo super kako smo mogli!Realno Valensija,Benfika....ajd AEK tu i tamo....ali ovo je dobro kako je moglo(bar na papiru),sanse su fifti fifti!!! Ako popravimo odbranu,levu stranu...imamo realne sanse,jos revans na Marakani pred 50.000 sigurno,u to nema sumnmje!!!Kad je Serif izbacio njih mozemo i mi!Ali-pamet u glavu!!!!
Komsije....dosta dobro su prosli i zelim im kao i nama prolaz jer u pitanju je cast SRPSKOG FUDBALA....da se zna da je su EX-YU Zvezda i Partizan institucije....za razliku od lijepih njihovih:)))!Ali-ako zelite prolaz-mora SRCE NA TEREN KAO MI SINOC.Naravno bolje ovi nego Trabzonspor,Izraelci,ili Baku koji ogroman novac ulaze!
Ajmo sad SRBIJA JE NA POTEZU!!
Srecno Zvezdi i partizanu.....

EnigmA

pre 14 godina

E shvatite vec jednom da Zvezda ne igra sa Spartom Prag koja je eliminisana od PAO,nego sa Slavijom koju je izbacio Seriff iz MOLDAVIJE,realno sanse da prodju oba tima u LE su velike 70:30,samo da igraci daju 100% truda i zalaganja na terenu,bukvalno da izginu,A grobarima bi predlozi da smene trenera i dovedu nekog boljeg..SRECNO pa za 2,3 godine komsije da igraju u kvalifikacijama za LS

којекуде

pre 14 godina

Са оваквом игром у дефанзиви, немамо шта да тражимо ни против солидне екипе каква је Славија. Победа над Грузијцима не сме да гурне под тепих све оне проблеме које имамо у игри, а њих је много. Реално, далеко смо од игре која може да улије неку дозу сигурности пред ове мечеве са Славијом, а исто тако морам бити искрен и рећи да ни Славији неће бити лако са нама оваквима, "недефинисаним". Нарочито због реванша на Маракани. Моје скромно мишљење је да, у односу на синоћни састав, треба гурнути Кадуа уместо Блажића, а Туторић ће ионако играти уместо Ђорђевића. И да, жао ми је што ни на мапи нема Абубакара. Дечко је заслужио да игра. Убеђен сам да је бољи од Перовића, коме опет, капа доле за велику жељу и учинак у ове 4 претходне утакмице.
Све у свему, добили смо ривала који се може прескочити, али ривала који нас исто тако може истамбурати уколико се значајније не буде побољшала игра у дефанзиви.
Хоћу да верујем у пролаз даље, хоћу да верујем у боље дане за Звезду, највећи и најбољи клуб ове наше Србије!

tasa

pre 14 godina

Sve su se nade ugasile za nas fudbal akd je prosle ili preprosle god albanska tirana izbacila nas klub(mislim da je bezanij) iz kvalifikacija.ALO ljudi o cemu vi pricate pa mismo za evropu teski amateri i tu se nista nece promeniti u skorije vreme.

il_capitano4

pre 14 godina

Mislim da lakse nije moglo. Sad je sve na igracima ali mislim da imaju snage da prodju dalje, samo da se zakrpe rupe u odbrani.Revans na Marakani je nasa velika sansa.Pozdrav iz Brckog za sve Delije!

Stole

pre 14 godina

odlican zreb za obe ekipe(za zvezdu pogotovo)...bio bih presrecan kada bi posle ne znam ni ja koliko godina imali dva predstavnika u evropi! puno srece i jednima i drugima!!!

darko

pre 14 godina

I naravno vec vidjeno Zvezda sa najslabijima iz svoje grupe prvu u Ceskoj...A mi druge najbolje i jos prva na JNA!!!
(Realno, 7. avgust 2009 14:09) i kako covek da se ne nasmeje

vosa NS

pre 14 godina

Ajmo sada Grobari...
Ako ove ne izbacimo onda stvaro ovi su losi... Zilina...
Stavite prst na celo i zapitajte se gde ste i koji su vam rezultati pa onda pljujte protivnika...
Isto vazi i za Vojvodinu i Zvezdu!

rille

pre 14 godina

gledam one prve dve kuglice i uspem da ih snimim odakle je koja izvucena i onaj mesa mesa mesa i izvuce prvu koja je iz jace grupe sto znaci kad je prva da je domacin i ladno slavija i samo sam rekao ajmo sad zvezda i bi tako :))))
milim sve jedno je da je pao bilo ko jel zvezda je dosta uradila i da ne prodje sta je tu je ovo je tek neki novi pocetak.
i partizan je super prosao oni da se uozbilje i batale sa pricama sigurno ulazimo kao sto je to bilo za LS proci ce ladno.
AJ PA SRECNO I NAMA I NJIMA PA STA BUDE!!!!

nikola

pre 14 godina

Šta je gore - ispadanje od Apoela ili ispadanje od Žiline ?
Iako sam navijač Partizana posle onog poraza od Apoela još sam pod lošim utiskom i biće prava sreća ako Partizan prođe ovu Žilinu...

Vucko

pre 14 godina

Zvezda-Slavija Prag! Imam osecaj...
(Vucko, 7. avgust 2009 02:50)

Osecaj mene ne laze, ma ona je samo za nas bre! :) A ovo sam pisao u trenutku kada se nisu znale ove skracene grupe... Dobro smo prosli na zrebu u odnosu kakve smo sve rivale mogli da dobijemo, mislim da imamo sanse da prodjemo dalje ako popravimo igru u odbrani, dovedemo jos jednog stopera da igra u tandemu sa malim Savicem, a nadam se i da ce Pizon skloniti kiksera Pavlovica sa gola, jer imamo odlicnog Stamenkovica. Pozdrav svim Delijama i nadam se da se vidimo 27. na Marakani da proslavimo ulazak u Ligu Evrope!

red@white

pre 14 godina

Slavija potpuno po meri za Zvezdu.Mislim dau odnosu na Benfiku, Valenciju, AEK protivnik po meri. Sanse 50:50.Ako se dobro prodje u Pragu onda na nasem stadionu siguran prolaz. Gledao sam na satelitu njih protiv PAO. Totalno razbijeni i malo je bilo 3:0 za PAO. Uz atmosferu na stadionu kakvu grci mogu da naprave ovi su bilipotpuno izgubljeni. U Pragu stadion 25.000 i ceski navijaci su daleko od nas Srba

ziletina

pre 14 godina

Bas i ne volim zile...
Partizan na slovake a komsije na cehe! I jedni i drugi imaju dobre sanse za prolazak, samo pamet u glavu!
Meni je jedino problem sto se prva igra u BG-u...ali sad ce pokazati da li stvarno vrede ista!

Vule

pre 14 godina

Uuuuu bice to dobra tekma Czv - Slavia Praha !!! :D
A Partizan ima lakog protivnika.
Zvezda ima mnogo tezeg protivnika, ali mislim da cemo imate dve ekipe u Ligi Evrope !!!

el nino9

pre 14 godina

dobar zreb za Partizan.....prolazimo 100%.........

Voleo bi i da Zvezda prodje.......mada imaju mnogo tezi posao od nas.........

POZZZ za sve GROBARE.......

Preky

pre 14 godina

Mom Partizanu koji me godinama razočarava želim da me ovaj put ne razočara..Ako ovu Žilinu ne prođemo onda stvarno....ali stvarno.....MOTKE U RUKE DA UZMEMO I UDRI.....Takođe i Zvezdi želim uspeh....

Lavlje Srce

pre 14 godina

Kakva sreca i za Partizan i za Zvezdu. Da je Djukicu ovakav tim Partizana bio bi 100% siguran u prolaz,jer kad se setim kako smo igrali lepo i efikasno ,ovako,sa Jokanom bice cupavo i sa Zilinom.Trebao je Djukic biti nesto kao Dule u kosarci,ali je sve trapavo ispalo,i po Djukica,i po Partizan.

Fantom

pre 14 godina

Samo pametno i nece biti problema.Jedva su prošli raspali Hajduk,doduše ni nama baš ne cvetaju ruže ali smo bolji od njih. NAPRED PARTIZAN111

mate mišo

pre 14 godina

Dinamo (Hearts), Zvezda, Partizan, Sarajevo (Cluj) i Maribor (Sparta) su realno dobili najlakše protivnike od onih koje su mogli dobiti. Sarajevo će se časno oprostit, Maribor ima šanse ali mislim da ispada također, Dinamo prolazi, Partizan također bez većih problema ako barem malo popravi igru a Zvezda ne znam ali sigurno da može ako je mogao Šerif. Sretno svima

NiJe NIJe Lose

pre 14 godina

Iako je bio u prvom sesiru partizan je dobio nezgodnijeg protivnika.Zvezda je prosla dobro. Ako dobro spreme utakmice i odigraju muski ,kao zvezda juce ,obe nase ekipe bi mogle u grupe.
Pa srecno im bilo!!!!!!

Ivan Liverpool

pre 14 godina

A Zvezda je dobila Slaviju iz Praga. E pa komsije doslo je ono sto bi se reklo sada ili nikada i nama i vama. Realno mislim da mozemo dalje i jedni i drugi samo neka nam bog podari malo srece pa da se bar jednom zajedno radujemo.

Buki

pre 14 godina

Mislim da cemo 1.put u istoriji imati dva kluba u grupama Kupa Uefa!
Partizan nece izgubiti od Ziline ni u gostima a Zvezda ce cak i da izgubi u Pragu, pregaziti Slaviju sa 2-0 , 3-0.
Zivi bili pa videli!

prezlee

pre 14 godina

Nazalost,iako ce mnogi od vas da govore kao i kad je izvucen Apoel da je zreb bio dobar realno je da nas Zilina izbaci!A i ako udjemo u grupe tek to se ne ispalti jer ce padati petarde.Navijam za Partizan da ne mislite da sam gan...

jas

pre 14 godina

Partizan prolazi slovake.
A posle silnih komentara iz suprotnog tabora koji pljuju Partizan, zvezdi zhelim sve najgore (nije bilo sluchaj do sada)

Jesam grobar, nisam glup

pre 14 godina

Sad će ovi naši stručnjaci zonaši opet, nismo imali sreće, težak žreb bla, bla, bla... nemate pojma, Jokane odlazi! Ako ove sezone ne uzmemo bodove propašćemo kao Zvezda.

Dekicar

pre 14 godina

Nismo tako lose prosli. Bar Zvezda, koja je mogla da dobije Valensiju ili Benfiku!
Ovako, tamo prvi mec, samo da se izvuce aktivan rezultat, a u revansu, kad zagrmi Marakana, kao sinoc.....bice svasta!!
Srecno i Zvezdi i grobarima.

Pfc Girl

pre 14 godina

Куд није Хајдук из Сплита па да се дружимо! :-) Надам се да ће сјајити са Жилином и опет нас обрадовати макар уласком у Лигу Европе. Мада и за Партизан и звезду је боље то него Лига шампиона. Није то још увек за наш фудбал. ПАРТИЗАН има добар тим само Јокановић не зна да их распореди како треба. Онај Вашингтон је рупа. Не знам зашто није убацио Брану Илића. Дечко је млад, има ту жељу за доказивањем, борбеност, гине за Партизан, прецизан шут . . . итд. Само да дају 3 комада код куће па тамо да буду смиренији, зато Гробари, знате шта вам/нам је чинити. Сви у Хумску 20.08. (мислим да је прва утакмица код куће)... Поздрав за све Гробаре од ваше Гробарке...!!!

www

pre 14 godina

Onaj komentator sa Eurosport-a sve vreme govori kako Zvezda igra sa Spartom iz Praga. Zvezda u stvari igra sa Slavijom koja je ispala od onog Serifa prekjuce.

Boža

pre 14 godina

Bolje što je prva kod nas, nećemo ići na 0:0. A valjda će i ovaj novopečeni reprezentativac dobiti zamenu do tad. Ko je pratio prolećnu polusezonu video je Fejsine igre, uostalom dečko ima igru u oba pravca a Raća... Mada brine i što Ljajić mora da igra svaku utakmicu, verovatno to i stoji u klauzuli ugovora sa Mančesterom a šta pokazuje nema veze. Krilo treba po strani da prodire i centrira a ne da se non-stop uvlači u sredinu. I nadam se da će Bogun zameniti Crnu Mambu i eto prolaza.
Božović
Gavrančić Djodjević Krstajić Obradović
Ilić Fejsa Moreira Bogunović
Kleo i neka Ljajić bude jedanaesti, neka se vrte Ljajić, Mamba, Bogun, Brana, Tomić. A neka i Raća udje ponekad...

Jugo

pre 14 godina

Hrabre sreća prati.Mislim da je Zvezda dobila šansu za prolaz.Partizan je prošao bolje nego što je (igrom)zaslužio.Srećno i Zvezdi i Partizanu sa željom da se obadva kluba nađu u Ligi Evrope!

dejan

pre 14 godina

ako se uigramo, fizicki pripremimo, promenimo 5-6 igraca (citaj rupe, a mozda i rupcage), a mozda i ja treba da udjem u igru umesto one "neznalice" sto se kao igrac dopada Fergusonu ili imam jednog komsiju (dobro se pokazao letos u igri na dva golica, mozda bi on mogao na sredini da donese prednost..... Ma procicemo ih sigurno, uhhhhh......
GROBAR OD RODJENJA DO SMRTI!!!!!

Niksicko pivo

pre 14 godina

Zvezda dobila lakog protivnika od mogucih 4... (valensija Aek Benfica) a ponovo igra revans na marakani...

P.S Sreca je uz Hrabre...

Realno

pre 14 godina

Ne zanosimo se da smo favoriti, ni Partizan ni Zvezda. Odavno smo vec treca evropska liga, i treba realno reci-mozemo da prodjemo, ali samo sa borbom koju je Zvezda pokazala. Jesam Grobar i dusa me boli, moj Partizan posle Djukica nema ni "I" od Igre. Hteli mi to da priznamo, Vermezovic i Djukic su izmislili fudbal za Jokanovica, sto se vodjenja ekipe tice. Daj Boze da prodjemo Cehe i Slovake, ali i oni su sada za nas fudbal "sila".

giga

pre 14 godina

dobro je ....solidan protivnik za partizan ali mislim da partizan moze proci.a mislim da je zvezdu bog pogledao posle onakve utakmice i onakve borbe medju najslabijim protivnicima ali ipak dovoljo jak da oni budu favoriti.
sve u svemu stvarno mislim da mogu da prodju i zvezda i partizan a to je sad najbitnije za nas posrnuli klupski fudbal..

delija mz

pre 14 godina

Oba srpska kluba su prosla odlicno,Zvezda samo iz razloga sto su svi drugi potencijalni protivnici jaci od Slavije.Hrabri me cinjenica da su oni(Slavija)ispali od Serifa iz Moldavije(!)sto mislim da govori dovoljno o njihovom kvalitetu...Sanse su velike i jednima i drugima,Partizanu ipak vece...

ofk

pre 14 godina

odlicno..nisu atraktivni..znaci nema alibi prica..a dovoljno jaki da izbace blizance zvezdu i partizan ..ajmo zilina i slavija do pobede...ufff sto je leglo

grbovic

pre 14 godina

Pa dobro, bolje nego da su isli u Baku ili ne daj Boze Tursku.

A za informaciju- cigani su izvukli najslabijeg moguceg rivala Slaviju iz Praga

Nele@Zemunac

pre 14 godina

Ajmo Zvezdo, kad smo vec imali srece da pored Valensije i Benfike izvucemo Slaviju, steta bi bilo da propustimo sansu!
Naravno, puno srece i Grobarima sa Slovacima!

Zilina- vas sudija i dzelat

pre 14 godina

Postovani grobari,

stvarno nemate srece pri zrebu, mislim da je zilina suvise jaka za vas u ovom trenutku, oni su jaci protivnik od Apoela, a znamo koliko su oni bili jaci od vas.

Srdacan pozdrav

Vepar

pre 14 godina

Imali smo srece, srpski klubovi ce moci da igraju, mislim na tezinu protivnika, mada mislim da je Partizan na korak do lige, a Zvezda na dva. Srecno i jednima i drugima, lepo bi bilo oba da prodju....mada tesko.

mille grobar

pre 14 godina

...i jos nesto,pitanje je kada cemo opet biti nosioci u kvalifikacijam do cetvrtog kola,obzirom na prosipanje bodova protiv kiprana i ostale "elite" u zadnjih par godina?!Pa vi vidite sta ce te u nastavku evro-sezone ove godine!!!

Only You PFC

pre 14 godina

Zilina i Slavija, ovo MORA da se prodje, dosta je bilo izgovora. A najjaca je izjava komentatora Eurosporta da je Slavija ispala od Panatinaikosa(!) (ispali su od Seifa, a Sparta je ispala od PAO-a, da bi Brana Ilic maestralno dodao kako je gledao (!!!) utakmicu u Pragu izmedju Slavije i Panatinaikosa! Kakvi strucnjaci!

FCRS

pre 14 godina

Pa i nije tolko lose, bolje mozda AEK da smo dobili al nema veze super je ovo samo kad nismo Valensiju ili Benfiku izvukli, moze se i ovo proci !!!

Istoricar

pre 14 godina

Kad sam video Valensiju i Benfiku za moguce protivnike, sledio sam se! Ne treba zaboraviti kakve je srece bila Zvezda kad je izvlacila Bayer(koji je te sezone igrao finale LS), PSV(stigao te sezone do polufinala LS i ostavio najbolji utisak) i Milan(osvojio te godine LS). Malo nam se sreca osmehnula!!! Doduse ova pobeda nad Dinamom nije merilo, jer je Zvezda sama sebi dala 4 gola, pa morala juriti rezultat. Morace to mnogo bolje, posebno u odbrani. Partizan je, s druge strane, mogao bolje proci, Zilina je vec motivisala nase susede da smene nesposobno rukovodstvo. U najgorem slucaju, ne bi bilo lose i nama to da se desi. Valjda je doslo vreme da gledamo Zvezdu i Partizan tamo gde im je i mesto!!!

Nikola

pre 14 godina

za one koji igraju fantasy premier ligu ako zele u privatnu ligu Srbija kod je FWMUCFLA ...dodjite

ps. Prolaze oba nasa kluba, ako partizan ne pobedi ove jade nek svi odu u rudnik i kopaju miskovicu podzemnu deltu.Za zvezdu se ne brinem uz onakvo zalaganje i borbu, samo molim Pizona da svoje seljacke manire ostavi na selu,neka ga bacaju po terenu,zasluzuje

Andrija Kokanović

pre 14 godina

Postoje realne šanse da imamo 2 predstavnika u grupnoj fazi, samo da se napune oba najveća stadiona napune! Ja ću biti na Marakani, a vi :-P?

bellagio

pre 14 godina

uhhhh pogled`o nas sam Bog sa Slavijom!...definitivna je jedna stvar...ova ekipa Crvene Zvezde nema potrebnu cvrstinu i uigranost poslednje linije tako da uopste ne treba na gostovanjima da igra na "sitan" rezultat, nego napadacki od samog starta i na gol vise!!!....a na Marakani zna se, 60000 grla X2 dlanova i gazimo ih!!! verujem da imamo 80% sanse da prodjemo u grupnu fazu, sto bi za ovaj mladi tim bilo ne procenjivo.....sto se komsija tice, mislim da ih dalje vodi samo pobeda od dva gola i vise i to bez primljenog gola. Iskreno im zelim da prodju, a za moju Crvenu Zvezdu nema potrebe za spiskom zelja, samo pristup i srce na teren kao sinoc i nema problema!!!! ZVEZDA ZIVOT JE....

Don Kihot

pre 14 godina

Skoro da nije moglo bolje!

Slaviju je iz kvalifikacija za LS izbacio FK Serif iz Moldavije, moci ce valjda i Zvezda da je izbaci iz LE!

Partizan je mogao i bolje da prodje, ali ni ovako nije lose. Zilina se namucila sa Hajdukom, a verujem da je Partizan po kvalitetu tu negde.

Sve u svemu i Zvezda i Partizan imaju sansu za ulazak u LE i moraju dati sve od sebe da je iskoriste, sto bi bilo jako znacajno za nas fudbal.

Zocco

pre 14 godina

Srbija - Cehoslovacka. :) Mozemo oboje da prodjemo!! Zaista smo dobro prosli. Dorbo, Partizanu bi bilo bolje protiv Elfsborg-a ali moze i ovako. Ajde sad da prodjete dalje i skupite sto vise bodova tako da za 4-5 godina gledamo i Partizan i Crvenu svesdu u kvalifikacijama za LS!! Ako mogu mnogo "gorih" od nas - zasto nebi mogli i mi?!

Tristrel

pre 14 godina

E,ajmo sad crno-beli, sa starim ( ili novim ) trenerom , preko Slovaka , pravo u ligu UEFA!

Samo hrabro, nek Vam Zvezdina upornost služi za primer!

Torcida-Grobari

pre 14 godina

Kako mi je sad jos vise zao sto smo ispali moglo je biti hajduk-partizan al steta nego prijateljski savjest za grobare koji misle ic u slovacku:'Pazite se slovacke policije'.

Dušan

pre 14 godina

Nemoj samo da se sada Grobari javljaju da će osvetiti Ajduka, kao što su se javljali da će protiv Apoela Zvezdu da osvete. Nakon ovog duela, moći će da se povuče parelala između Partizana i Hajduka.

Zvezda je imala sreće u žrebu ali je Slavija ipak favorit.

AJ( od Andy Johnson, ne armani jeans)

pre 14 godina

e ako ne mozete Zilinu da izbacite, molim vas da sledece 3,4 godine zahtevate da ne igrate evropska takmicenja da bi imali vise vremena da TRENIRATE! A zvezda se nije usrecila, ali kako su mogli da prodju nije lose! Iskren da budem, od tekme sa apoelom strepim od svakog protivnika zbog Klokana taktickog maga

xxx

pre 14 godina

srecan zreb,najbolji zadnjih godina...mada s obzirom gde nam se fudbal nalazi i od kakvih smo timova ispadali zadnjih godina prolaz sigurno nece biti lak. Igrachi i jednog i drugog tima morace da shvate da samo ako daju 100% od sebe mogu da se nadaju prolasku...

mare

pre 14 godina

Grobar sam,

drago mi je da smo dobili najjacheg moguceg protivnika.
sve smo imali, gol u trecem minutu, atmosferu, imali su i uslove, i pojacanja... a nismo uspeli da prodjemo.
Takodje, nadam se da ce Zvezda proci svog protivnika, a sportskom hrabroscu koju su pokazali u mecu sa dinamom to mogu. bez obzira kakav je tim dinamo, za razliku od nas, sve je bilo protiv njih, i na kraju su prosli. na tome vam cestitam, i taj mec me je podsetio na partizan u evroligi - samo hrabro.
Takodje nadam se da ce jedna velika NULA od trenera otici sa nase klupe i da ce doci trener koji ce iz ovih igraca da izvuce maxixmum i tek tada mozemo necemu da se nadamo.

Svako dobro
marko

Delije DSNS

pre 14 godina

Jel to ona Slavija iz Praga sto je partizanu dala 5 komada pre par godina? To je bila jedna od onih cuvenih petardi partizana... Osveticemo partizan!

grobarrr

pre 14 godina

dobro je..moglo je i bolje,mada i ovako bi trebali da prodjemo u grupe..zaista moramo da se posvetimo ligi evrope,kolko god da nam je tesko,mora da se udje u grupe i da se ostvari dobar rezultat..ove godine se dosta dobija novca od tog takmicenja,a i bodovi su nam vazni za sledecu sezonu..tako da-DOMINIRAJ!!!PARTIZAN BEOGRAD

zeljko zlatkovic

pre 14 godina

dobar protivnik,tamo mi igra brat,bivsi prvotimac Zemuna,Nemanja Zlatkovic,zelim mu srecu u zilini ali da ispadne od Partizana!:)

coavuja

pre 14 godina

HAHAHA,revans na marakani...

Sa nama se moze sve sto se pozeli da polete ribe i zaplivaju price,jer za nas samo ZVEZDA JE ZIVOT,ZVEZDA JE ZIVOT,SVE DRUGO SU sitnice....

ko sme da se kladi da ce biti na mari 55 000 ljudi ??

Bonny

pre 14 godina

Partizan je dobro prosao u zrebu, sa SLOVACIMA, govorili su Hrvati da Hajduk sigurno prolazi ZILINU! Ocajno su odigrali revans,a Zilina im je iz prakticno jedne sanse dala gol.Borili su se prosle sezone za titulu, zavrsili su na drugom mestu,ali su im otisli neki igraci pa su slabiji ove godine!
C.Zvezda je odlicno prosla kakvje protivnike mogla da izvuce(Valensija,Benfica..) i jos igra prvu u gostima!

P.S Ko je gledao komentar na EUROSPORTU i komentar da je SLAVIA P. ispala od PANATANAIKOSA,a ne od SERIFA(MOLDAVIJA), stvarno bilo bi smesno da nije tuzno!!

Aleksa

pre 14 godina

Gotovo je. Najgori moguci protivnik. Iskustvo govori da vise od 40 godina nismo pobedili klub iz Srednje Evrope. A i slovacka liga je jaca od srpske. Daj Boze da gresim

BornAgainst

pre 14 godina

Ruku na srce, Slavija je krs ekipa, daleko od renomea stare dobre Slavije.... bas kao i Zvezda! Ipak, mislim da Zvezda moze da prodje, naravno ako ne bude igrala sa 5-6 zadnjih (bez)veznih!

verujem u zvezdu

pre 14 godina

Nisam bas zadovoljan sto smo dobili Slaviju jer su dobili pan. sa 3-1,ali verujem da na marakani mogu primiti bar dva,bitno je u Pragu da damo gol i idemo u grupe sigurno!!
Pozzzz za sve zvezdase!!!

Vlaja Vlajcek

pre 14 godina

Znaci ko sve danas nije komentator.Zvezda izvukla Slaviu iz PRaga i kaze ovaj na eutosportu bice Zvezdi tesko,odlicno su igrali protiv Panatanaikosa u Pragu dobili 3:1 a ne zna covek da je rec o Sparti iz Praga.Slavia je ispala od Moldavskog Sherifa,prosecna ekipa,identicna po kvalitetu Partizanovom rivalu Zilini,posto su upravo prosle godine u prvom kolu kup uefa igrali Zilina i SLavija jedni protiv drugih i bilo je 0:0 evo i link http://www.slavia.cz/novinka.asp?id=15039

nikola bg

pre 14 godina

Prelepo,oba nasa kluba ulaze !!! Samo sad nemojte da ih pljujete i da budete pesimisti.... Ove godine dupli program u Beogradu !!!!
S R B I J A !!!!!!!!!

GRobar

pre 14 godina

po meni dobili smo najtezeg protivnika sto smo mogli posto smo bili u povlascenom sesiru....moguci protivnici su nam mogli biti:
Bnei Yehuda,Elfsborg,Baku,Trabzonspor...

GrobarBorcha

pre 14 godina

Mozemo dalje,MORAMO inace gubimo povlascenu poziciju za naredne zrebove sto bi bilo katastrofalno imajuci u vidu da su grupe bile nalik lige sampiona!!!
A za pljuvace partizana i jokana nemam reci !!!
Porucio bi im da navijaju za neki drugi klub nije vazno koj jer za Partizan ne zasluzuju!!!Pravi grobari se u krizi poznaju a svi ovi FALSH internet navijaci nam ne trebaju,nek ostanu(kao i uvek) kuci i nek i dalje uzivaju u pljuvanju partizana,a mi cemo ga uvek VOLETI I BODRITI!!!!STOP ZA FALSH GROBARE!!!!IDEMO DALJE!!

Lars

pre 14 godina

Jos uvek sam pod uticajem eliminacije od Apoela pa i nisam bas neki optimist.Slovaci su pokazali da su cvrst orah jer su izbacili Hajduk iako to ne mora nista da znaci.Nije u stvari slovacki tim toliko bitan koliko zabrinjava nasa igra.U slucaju da budemo igrali na nivou utakmice sa Apoelom onda nam se crno pise.Partizanov tim je neorganizovan,spor,bez ideja,jednostran,praznine izmedju linija su evidentne i sto je najgore Jokanovic ostaje.Sa Jokanom nece nas sunce ogrijati.Sto se Zvezde tice sanse su 50:50.Cesi su eliminisani kao i Partizan od autsajdera iz Moldavije a i u prvenstvu im ne cvetaju ruze.Sa druge strane Zvezda je i pored velike pobede nad Dinamom pokazala toliko slabosti i uz veliku dozu srece otisla dalje.U svakom slucaju zelim obema ekipama mnogo srece i mnogo bolju igru jer sa ovom igrom ,pogotovo, srpski sampion nema sta da trazi u evropi.Pozdrav

Interista

pre 14 godina

mislim da je Zvezdin mec protiv Dinama u Beogradu pokazatelj kako treba da se igra, narucito protiv ovih protivnika...samo hrabro! ajmooo! mozemo da prodjemo i ovu fazu i jedni i drugi

rille

pre 14 godina

gledam one prve dve kuglice i uspem da ih snimim odakle je koja izvucena i onaj mesa mesa mesa i izvuce prvu koja je iz jace grupe sto znaci kad je prva da je domacin i ladno slavija i samo sam rekao ajmo sad zvezda i bi tako :))))
milim sve jedno je da je pao bilo ko jel zvezda je dosta uradila i da ne prodje sta je tu je ovo je tek neki novi pocetak.
i partizan je super prosao oni da se uozbilje i batale sa pricama sigurno ulazimo kao sto je to bilo za LS proci ce ladno.
AJ PA SRECNO I NAMA I NJIMA PA STA BUDE!!!!

Bojan Su

pre 14 godina

Ako ovo ne prodju ja ni kosarku vise necu gledati... toliko ce mi pasti u ocim da zvoni... Komsinica imala srece procice i ove Cehe vec vidim kako ce da ginu kao sinoc svaka im cast... Ajmo Jokanovicu uradi nesto pametno i begaj sa klupe sampiona!!

SQI

pre 14 godina

Dobar žreb i za Partizan i za Zvezdu...kažem dobar, ne lak, jer za nas tako nešto i ne postoji.

Nego, jeste videli široki osmeh na licima predstavnika Slavije?

Lemi

pre 14 godina

Po meni dobar zreb za oba nasa kluba. Partizan je blagi favorit protiv Ziline kao i Slavija protiv Zvezde. Povoljna okolnost po Zvezdu je i to sto revans igra kod kuce, i uz dobar rezultat u gostima ima nade da moze do grupne faze. Srecno i jednima i drugima, bilo bi dobro da prvi put imamo dva predstavnika u LE.

Bosko

pre 14 godina

Povoljan Zreb za oba nasa tima sto je jako dobro

Zvezda pogotovo imala srece jer je izbegla Valensiju i Benfiku..

Partizan ima sansu da popravi utisak, inace veliki zal jer je mogao da igra sa Danskim Kopenhagenom za ulazak u Ligu sampiona, da je prosao Apoel....morace mnogo toga da popravi ukoliko zeli da igra u evropskim takmicenjima

Jako je bitno da oba tima sto bolje rezultate naprave bas zbog zreba u narednim godinama

i na kraju SRECNO!!

puf Pomozite eSrbiji: http://www.erepublik.com/en/referrer/ivicaSR

pre 14 godina

E ako groblje ne prodje ovu zivinu, onda stvarno nisu ni za 1. proleterksku ligu.
A Zvezdi je ovo bilo nekako ocekivano, ima da ih ugazimo...
Napred Zvezdoooo!!!

Boža

pre 14 godina

Bolje što je prva kod nas, nećemo ići na 0:0. A valjda će i ovaj novopečeni reprezentativac dobiti zamenu do tad. Ko je pratio prolećnu polusezonu video je Fejsine igre, uostalom dečko ima igru u oba pravca a Raća... Mada brine i što Ljajić mora da igra svaku utakmicu, verovatno to i stoji u klauzuli ugovora sa Mančesterom a šta pokazuje nema veze. Krilo treba po strani da prodire i centrira a ne da se non-stop uvlači u sredinu. I nadam se da će Bogun zameniti Crnu Mambu i eto prolaza.
Božović
Gavrančić Djodjević Krstajić Obradović
Ilić Fejsa Moreira Bogunović
Kleo i neka Ljajić bude jedanaesti, neka se vrte Ljajić, Mamba, Bogun, Brana, Tomić. A neka i Raća udje ponekad...

prolaznick

pre 14 godina

Rivali po meri. Jos jedan dobar test za stepen kome u kojem se nas fudbal nalazi. Partizan bi po svim merilima trebalo da prodje Zilinu i obezbedi sebi nastavak evropske price, a Zvezda je dobila najlakseg rivala od mogucih. Mislim da bi bila otpisana protiv bilo kog od preostalih nekoliko mogucih rivala, a jedino protiv Slavije ce, ako nista, moci da se igra. Tim iz Praga jeste konkurisao za Ligu sampiona, ali je sacinjen mahom od ceskih fudbalera i zato makar nece biti izgovora na racun "legija stranaca". Srecno i da ne razocaramo barem kod kuce!

mikica

pre 14 godina

A šta bi se desilo da je žreb odredio da i Zvezda i Partizan igraju istog dana?

Da li ikad ranije dešavalo da oba tima igraju Evro utakmice istog dana kod kuće?

akcidroni

pre 14 godina

-Ајде да млатнемо ове Чехословаке па да се по први пут ми и цигани заједно негде пласирамо ;)))

Milos

pre 14 godina

...realno gledano ocekujem da se oba nasa kluba plasiraju u grupe lige evrope...to ocekujem najvise od zvezde,jer posle onog sinoc oni su dokazali da im je mesto u evropi,a komsinica nek se potrudi da ne prodje kao protiv Apoela!!!

PEDJA SIN

pre 14 godina

Nagradio nas je Bog za sinoc,jos revans na Mari..
Slavia Praha pada lako na Mari,samo pamet u glavu i igrati muski u Pragu...
idemo dalje!!!

iggy pop

pre 14 godina

Ko je bolji - MI ili Hajduk ? Jokanoviću , uzmi malo dopamina pre utakmice , ali malo ,da bi bio kulušić a ne da izađeš sa ANLAVE sa stadiona . Uči se na greškama tvojih kolega .Da ne bude ŽILINAm ruka .Naravno da ću opet doći na utakmicu i navijati ali to treba mnogo bolje nego u sredu . Oduzeti mikrofon onom solisti.

Pizon na klupi - Ninkov na boku - Lekic u vazduhu - a Sever u transu

pre 14 godina

Odlicno!!!
I jedni i drugisu odlicno prosli, posebno Zvezda, s' obzirom sta je sve moglo da bude...
Partizan ima realne sanse, ali ne ako opet bude igrao bez mooda. Zvezda isto ima sanse.
55 hiljada, Higlova na tribinama, Pizon na atletskoj opet udara laznjake - IDEMO DALJE DA UZMEMO PARE!!!

KG

pre 14 godina

Boli me ku*ac za ligu evrope,navijaci su zeleli ligu sampiona,ali nasi igraci i "maestro jokan" su vec pomislili da su u njoj i da treba samo da se pojave protiv apoela i gotova stvar.Taj nas mentalitet, u fazonu"ma lako cemo" nas je i doveo ovde gde smo.

MilanLe

pre 14 godina

Svakako, imaju velike sanse i Partizan i Crvena Zvezda mada kako su igrali, ne izvesno je, videcemo. I ako sam navijac Partizana, voleo bih da prodje I Zvezda, i da imamo dva predstavnika koja ce nas predstavljati u EL. Pozdrav!

Asterix

pre 14 godina

Bio sam u hotelu na Slavijinom stadionu prošle godine kada su osvojili titulu. Nakon utakmice sam se sreo sa njihovim navijačima i zajedno sa jos nekoliko Delija pevali Srbiji , Kosovu i Zvezdi uz neverovatnu podrsku Čeha. Stadion im je glanc nov i pravi fudbalski, a Česi su se pokazali kao odlični navijači. Svi su obučeni u crveno bele dresove, od dečice pa do starijih ljudi. I još jednom napominjem da kada su čuli da navijamo za Zvezdu reakcije su bile fenomenalne.

Treba ih korektno dočekati i normalno izbaciti iz daljeg takmičenja sa puno uvažavanja. A ko može, lepo će se provesti u Pragu. A Čehinje....

XXXX

pre 14 godina

Opet nas Bog pogledao...Slavija najlaski protivnik...Ne smem da pomislim da je dosal Valensija ili Benfika......Ili Aek...ova dva dana Bog navija za zvezdu ....

FELIPE

pre 14 godina

I jedni i drugi moraju da prodju!
Ova zilina, gledao sam ih protiv Hajduka. Veze nemaju kao ni Hajduk. A Zvezda je dobila najlakseg moguceg protivnika.
AJMO SRPSKI KLUBOVIIIIII!!!!
Pa da konacno imam 2 predstavnika u grupama!

Bonny

pre 14 godina

Partizan je dobro prosao u zrebu, sa SLOVACIMA, govorili su Hrvati da Hajduk sigurno prolazi ZILINU! Ocajno su odigrali revans,a Zilina im je iz prakticno jedne sanse dala gol.Borili su se prosle sezone za titulu, zavrsili su na drugom mestu,ali su im otisli neki igraci pa su slabiji ove godine!
C.Zvezda je odlicno prosla kakvje protivnike mogla da izvuce(Valensija,Benfica..) i jos igra prvu u gostima!

P.S Ko je gledao komentar na EUROSPORTU i komentar da je SLAVIA P. ispala od PANATANAIKOSA,a ne od SERIFA(MOLDAVIJA), stvarno bilo bi smesno da nije tuzno!!

justinijan

pre 14 godina

Sad kad Partizan ispadne od Ziline valjda cemo videti ledja ovom nesposobnom Jokanovicu.
Inace, zanimljivo je kako po forumima 'profesionalni' navijaci sa juga brane Jokana. Ocigledno je da se Tomic na vreme otvorio i placa vodje sa juga da marvu drze u toru!
Svi srecni i zadovoljni, a Partizan igra odvratno, da odvratnije ne moze.

stefke

pre 14 godina

Najjaci je Brana Ilic na Eurosportu, "Gledao sam mec Slavije protiv Panatinaikosa, dobili 3:1, odusevili su me , bice tesko Zvezdi" a ono Slavia ispala od Tiraspola, a Sparta igrala s Grcima. Mozda on to mislio na Pes, Manager ili pak Fifu hm...........

red@white

pre 14 godina

Alo vojni klub jeli opet laganica.I sigurna petica. Koga god da ste izvukli za vas je to problem. Gledao sam ih protiv Hajduka obe utakmice stvarno su za vas laganica ali kada bi se zezali

FCRS

pre 14 godina

Uuuuuu pa grobari imate odlicnu sansu !!!
Ovi slovaci nisu nista posebno, mozda su pored azerbejdzanaca bili i najslaviji od ovih 5 ekipa sto ste mogli da izvucete.
Izbacili su hajduk iz splita al ti hrvati su u raspadu znaci IMATE VELIKE SANSE NE PROPUSTAJTE OVO KAD VEC NISTE ISKORISTILI LAKSI PROLAZ DO LIGE SAMPIONA

Nebojsa

pre 14 godina

Zvezdi sve cestitke na pozrtvovanosti. Partizan kao sto rece Golac igra kao 1930 bez ikakvog kompleksa. Svaka cast navijacima i jednog i drugog tima. Moreira je pokazao u svoj svojoj nesreci kako izgleda biti profesionalac. Sada su na redu ipa mnogo jace ekipe i realno ne vidim sansu da ijedan nas tim prodje dalje u EL. Ako hoce da prodju i jedni i drugi moraju da menjaju mnogo sto sta u svojoj igri. Zvezdina odbrana ocajna, Partizanov ceo tim ocajan (izuzetak Moreira). Ipak i dlaje cu da navijam za nase i da se nerviram i zelim im puno srece, mnogo znanja, vise cojstva i junastva i da prodju dalje.

damirius

pre 14 godina

Slavija Prag - CZ
Benfika, Valensija, AEK. Dobro smo i prosli
Od partizana ocekujem pobedu, ali sve je moguce sa nasim timovima kao sto smo videli

GROBAR PODGORICA

pre 14 godina

И у добру и у злу ја ћу бити ту!Није битно јеси ли пао него колико брзо си устао.Морамо проћи,сад ће прави навијачи доћи на стадион а шминкери нам не требају.Ко зна зашто је добро што смо испали.ПОДГОРИЦА ЦИЈЕЛА ЦРНО-БИЈЕЛА!!!

Niksicko pivo

pre 14 godina

sad ce Jokanovic da izjavi. " Da nam je ispao Real Madrid, mi smo Partizan mi moramo da pobedimo... haha a Pizon ce reci " Pokusacemo da izvucemo povoljan rezultat... jer to je realnost..

ivan

pre 14 godina

Zamalo da bude Partizan Hajduk split, steta bas bi bio sprektakl, zvezda moze dalje posle ove utakmice verujem da moze da pobede bilo koji tim u evropu, bilo bi super za srpski fudbal da zvezda i partizan igraju evropa ligu, ipak to bi bio extra uspeh za nase prilike

jos malo i Zvezda ce biti deo Evrope!!!!

pre 14 godina

kako smo mogli da prodjemo ovo je vise nego dobro.Ekipa sa kojom se moze igrati a ono sto je najvaznije jeste to sto se revans igra na MARAKANI!!!!!! Uz 60000 delija i onakvu borbu kakvu smo gledali sinoc bice to jos jedna u nizu Evropskih ekipa koja ce osetiti kako Zvezda puni na Marakani!!!! i nista drugo ne mogu da kazem i necu da kazem da nas je pogledala sreca jer sam ubedjen da nije. Mada kada se pogleda ko je sve mogao da nam dodje,jedan Liverpul,fenerbahce, Galata,Valensija, Ajax,Verder,Roma....huuu necu vise ni da nabrajam,mnogi ce reci IMALI SMO SRECE!!! Ne,NISMO imali srece,ovo je nasu Zvezdu pogledao Bog i nagradio za onu fantasticnu borbu i onaj fantastican spektakl!!!! Ne kazem da prolazimo,ali tvrdim ako u gostima ponovima barem pola od onog sinoc,a na Marakani pruzimo takvu borbu eto nas u Evropi,eto nama jos sest jakih Evropskih utakmica i spektakla za celu Srbiju!!! Jos nesto,mada se grobari nece sloziti,ali to je realnost:partizan je dobio mnogo lakseg protivnika i gledajuci to ima vece sanse za prolaz,ali gledajuci igru partizana i Zvezde,Zvezda ce biti jedini Srpski tim koji ce nas predstavljati u Evropi!! mozda po imenima imamo losije ekipu nego prosle godine,ali imamo legende na Marakani koje su kako dzajic kaze stvorili jednu veliku sloznu porodicu koji ginu jedni za druge,a takva Zvezda je bila po dzajicevim recima samo devedesetih godina i danas.E to je rezultat one istorijske utakmice od sinoc:legende na Marakani,Zvezdina deca na terenu,drugacije ne moze nego:SRCE NA TEREN!!!

Admiral

pre 14 godina

Crno-beli pamet u glavu, nemojte ponovo da se blamirate! Nije sramota izgubiti ali je bezobrazluk ne trčati i ne boriti se. Zato nam je na terenu potrebno više fajtera (Moreira) a manje talenata oko kojih se navodno otimaju klubovi (Ljajić, Obradović,Tomić) i dokazanih Grobara (Petrović). SREĆNO! Nije Žilina Arsenal ali ni mi nismo ono što smo mislili!

DzoniKG

pre 14 godina

Kao i pre 2 nedelje sad predosecam komentare , euforija, svi idu dalje, sreća, toooo žilina, tooooo apoel, toooo slavija,ima da ih izgazimo.... za 3 nedelje komentari :"jokanovicu odlazi", "uprava odlazi iz zvezde" ...

tasa

pre 14 godina

moraju mnogo hrabrije da igraju da ostave srce na terenu ako misle da prodju. A ako slusaju jokanovica koji kaze da se igra smireno nema nista od prolaza. napred moreira!!!!!!

Wuchko

pre 14 godina

Ja sam navijac Crvene Zvezde,ali bih voleo da prodju oba nas kluba,zbog nase lige je bolje i da Evropa konacno vidi da je i nasa liga kvalitetna......;P

mille grobar

pre 14 godina

Serif, Venspils, Debrecin, Cirih, ovo su mogli biti potencijalni protivnici Partizana u 4-om kolu kvalifikacija za ligu sampiona.E moj Jokane!
MISLITE O TOME!!!

Zoran Radojević

pre 14 godina

Kako smo se nadali odlično smo se "udali". Preostaje da se dobar žreb materijalizuje na terenu. U svakom slučaju "srce na teren" pa da vidimo gde smo... Srećno!

taurunum boys

pre 14 godina

Dobar zreb moze da se igra sa ovima,ali to ne znaci nista,u Slavjij glavni igraci Smicer i Vlcek veterani i dva reprezentativca Tunisa,u Zilini Leitner i Oravec bivsi reprezentativci Slovacke,pozdrav iz Bratislave.

idemo dalje

pre 14 godina

Dobra vest za upravu splitskog Hajduka... sada mogu da se hvale kako su ispadanjem od ovih Slovaka ustvari izbegli nepotrebno blamiranje protiv "mrskog neprijatelja" koji ih je toliko terorisao jos u ex-SFRJ periodu.

Sto se Zvezde tice u poludirigovanom zrebu mogli su osim Slavije iz Praga da dobiju Valensiju, Benfiku i AEK, a oni su izvukli jedinu opciju (mozda bi i sa AEK-om bilo slicno) koja im moze doneti castan poraz, pa mozda cak i senzacionalan prolaz dalje!

Solidan zreb i posle preporoda nase reprezentacije bilo bi lepo da i nas klupski fudbal makar simulira nekakvu jEvropu.

dragan genije

pre 14 godina

Vise srece nego pameti i znanja (vazi za oba nasa kluba)

Iskreno, nas klupski fudbal je na najnizim mogucim granama od kada ja znam, nikada nije bilo ovako, ni 90ih ni poslednjih 7-8godina...mi umesto da napredujemo, mi nazadujemo!prestizu nas sad i kiprani, austrijanci, skandinavci, toga ranije bar nije bilo, oni su bar bili boranija cak i za nase i tada slabe vecite...da ne pricam o rumunima koji su svetlosnim godinama daleko od nas, a i od njih smo do pre 3-4 god bili bolji...

zalosno

fan

pre 14 godina

Realno Partizan bi morao da se zahvali Platiniju(sa zakasnjenjem) na promenama koje je uveo prilikom zrebanja koja se odnose na prvaka drzava.
Zilina je protivnik koji bi oni morali da prodju sa obzirom na igracki kadar i pompezna najavljivanja za ovu sezonu.(Apoel-Kopenhagen!!!!!!!)

Sto se tice Crvene zvezde protivnik sa kojim mislim da moze da se nadigrava ukoliko poboljsa igru u odbrani.Realno kao zvezdas mislim da uz solidan rezultat u Pragu mozda imamo neke sanse!!!!

Pozdrav za sve ljude normalnog razuma!!!!!!!!!

aleksandar

pre 14 godina

Zvezdo, ostavi srce na terenu i niko ti nece zameriti i ako se ne plasiras, i ovako je ovo najslabiji tim u zvezdinoj istoriji, ali on ima jedno sto druge generacije koje su bile i mnogo bolje nemaju-SRCE

Aca-Nislija

pre 14 godina

Grobari I Delije, svaka vama cast za navijanje na obe utakmice, ali fudbaleri(posebno mog Partizana) pod hitno da se uzimaju u pamet, jer nam je fudbal u kriptodepresiji, igramo s evropskim ispodprosekom i ispadamo a Zvezda se muci protiv invalida i Gruzije, a Partizan od salabajzera mirosavljevica!!!! Ehej Srbijo propade ti klupski fudbal. nadam se da ce oba kluba da prodju jer imaju realne sanse, i bedne protivnike!!!

YouTube

pre 14 godina

Slavija, poput Partizana, u ovu rundu stigla kao poraženi tim kvalifikacija za LŠ. Bolji od Čeha u dva meča bio je Šerif iz Moldavije (0:0, 1:1). SLAVIJA NIJE POBEDILA PANATENAJKOS tako da ne znam sta prica komentator sa eurospota.

macak3

pre 14 godina

Realno,kako smo se nadali,dobro smo se udali !!!! :-)
Da se maksimalno ozbiljno pridje protivnicima,evo i CZ i Partizana u ligi uefa.

Preky

pre 14 godina

Mom Partizanu koji me godinama razočarava želim da me ovaj put ne razočara..Ako ovu Žilinu ne prođemo onda stvarno....ali stvarno.....MOTKE U RUKE DA UZMEMO I UDRI.....Takođe i Zvezdi želim uspeh....

Asterix

pre 14 godina

Bio sam u hotelu na Slavijinom stadionu prošle godine kada su osvojili titulu. Nakon utakmice sam se sreo sa njihovim navijačima i zajedno sa jos nekoliko Delija pevali Srbiji , Kosovu i Zvezdi uz neverovatnu podrsku Čeha. Stadion im je glanc nov i pravi fudbalski, a Česi su se pokazali kao odlični navijači. Svi su obučeni u crveno bele dresove, od dečice pa do starijih ljudi. I još jednom napominjem da kada su čuli da navijamo za Zvezdu reakcije su bile fenomenalne.

Treba ih korektno dočekati i normalno izbaciti iz daljeg takmičenja sa puno uvažavanja. A ko može, lepo će se provesti u Pragu. A Čehinje....

Tristrel

pre 14 godina

E,ajmo sad crno-beli, sa starim ( ili novim ) trenerom , preko Slovaka , pravo u ligu UEFA!

Samo hrabro, nek Vam Zvezdina upornost služi za primer!

stefke

pre 14 godina

Najjaci je Brana Ilic na Eurosportu, "Gledao sam mec Slavije protiv Panatinaikosa, dobili 3:1, odusevili su me , bice tesko Zvezdi" a ono Slavia ispala od Tiraspola, a Sparta igrala s Grcima. Mozda on to mislio na Pes, Manager ili pak Fifu hm...........

akcidroni

pre 14 godina

-Ајде да млатнемо ове Чехословаке па да се по први пут ми и цигани заједно негде пласирамо ;)))

fan

pre 14 godina

Realno Partizan bi morao da se zahvali Platiniju(sa zakasnjenjem) na promenama koje je uveo prilikom zrebanja koja se odnose na prvaka drzava.
Zilina je protivnik koji bi oni morali da prodju sa obzirom na igracki kadar i pompezna najavljivanja za ovu sezonu.(Apoel-Kopenhagen!!!!!!!)

Sto se tice Crvene zvezde protivnik sa kojim mislim da moze da se nadigrava ukoliko poboljsa igru u odbrani.Realno kao zvezdas mislim da uz solidan rezultat u Pragu mozda imamo neke sanse!!!!

Pozdrav za sve ljude normalnog razuma!!!!!!!!!

ziletina

pre 14 godina

Bas i ne volim zile...
Partizan na slovake a komsije na cehe! I jedni i drugi imaju dobre sanse za prolazak, samo pamet u glavu!
Meni je jedino problem sto se prva igra u BG-u...ali sad ce pokazati da li stvarno vrede ista!

damirius

pre 14 godina

Slavija Prag - CZ
Benfika, Valensija, AEK. Dobro smo i prosli
Od partizana ocekujem pobedu, ali sve je moguce sa nasim timovima kao sto smo videli

Bojan Su

pre 14 godina

Ako ovo ne prodju ja ni kosarku vise necu gledati... toliko ce mi pasti u ocim da zvoni... Komsinica imala srece procice i ove Cehe vec vidim kako ce da ginu kao sinoc svaka im cast... Ajmo Jokanovicu uradi nesto pametno i begaj sa klupe sampiona!!

mare

pre 14 godina

Grobar sam,

drago mi je da smo dobili najjacheg moguceg protivnika.
sve smo imali, gol u trecem minutu, atmosferu, imali su i uslove, i pojacanja... a nismo uspeli da prodjemo.
Takodje, nadam se da ce Zvezda proci svog protivnika, a sportskom hrabroscu koju su pokazali u mecu sa dinamom to mogu. bez obzira kakav je tim dinamo, za razliku od nas, sve je bilo protiv njih, i na kraju su prosli. na tome vam cestitam, i taj mec me je podsetio na partizan u evroligi - samo hrabro.
Takodje nadam se da ce jedna velika NULA od trenera otici sa nase klupe i da ce doci trener koji ce iz ovih igraca da izvuce maxixmum i tek tada mozemo necemu da se nadamo.

Svako dobro
marko

Ivan Liverpool

pre 14 godina

A Zvezda je dobila Slaviju iz Praga. E pa komsije doslo je ono sto bi se reklo sada ili nikada i nama i vama. Realno mislim da mozemo dalje i jedni i drugi samo neka nam bog podari malo srece pa da se bar jednom zajedno radujemo.

justinijan

pre 14 godina

Sad kad Partizan ispadne od Ziline valjda cemo videti ledja ovom nesposobnom Jokanovicu.
Inace, zanimljivo je kako po forumima 'profesionalni' navijaci sa juga brane Jokana. Ocigledno je da se Tomic na vreme otvorio i placa vodje sa juga da marvu drze u toru!
Svi srecni i zadovoljni, a Partizan igra odvratno, da odvratnije ne moze.

DoktorHaus

pre 14 godina

Jesam Zvezdaš, ali se bojim da je velika većina zvezdaša potpala pod Partizanov "Ril sindrom". Jedva smo pobedili neke pacere iz Gruzije i sad treba da izađemo na megdan timu koji je par godina igrao u Ligi Šampiona i koji nije ni malo naivan tim. Umesto da se ljudi opamete i smire strasti, nema zvezdaša koji ne kaže da prolazimo sigurno. Odakle ta nadobudnost i uobraženost, kao Partizanu posle Rila, zaista ne mogu da shvatim.
Pa, Zvezdu su u zadnjih nekoliko godina, kad je imala i mnogo bolji tim, izbacivali tri puta gori timovi od Slavije. Umesto da se saberemo, hladne glave prepustimo ulogu velikog favorita Slaviji, da igrači kažu da će dati sve od sebe da ostvare povoljan rezultat u Pragu, da će se boriti svim srcem, već vidim naslove u novinama u kojima se igrači pitaju ko će im biti protivnik u grupama lige Evrope. A to će se, bojim se, da nam se olupa o glavu mnogo jače nego Apoel Partizanu.
Ljudi, jedno je navijati, i ja ću, naravno, svim srcem biti uz zvezdu, ali one klince koje igraju u toj zvezdi nikako se ne sme ubeđivati putem novina da su odličan tim (ne igraju ni dva meseca zajedno), da je sastavljen od vrsnih igrača (pola njih ne zna da primi loptu kako treba) i da je Slavija samo usputna stanica do LE. Jer i oni čitaju novine i ne znaju kako izgleda nepotrebna euforija.
Ukoliko se svi ne opametimo, za 14 dana će nam se loše pisati.
Ni Partizan nije prošao dobro, gledao sam tu Žilinu protiv Hajduka, uopšte nisu naivni, ako se i oni "podijarišu" pa kažu da će ih razbiti, ima da prođu gore nego "bili" na poljudu.
Pamet u glavu, a srce na tribine, a ne u novine...

Only You PFC

pre 14 godina

Zilina i Slavija, ovo MORA da se prodje, dosta je bilo izgovora. A najjaca je izjava komentatora Eurosporta da je Slavija ispala od Panatinaikosa(!) (ispali su od Seifa, a Sparta je ispala od PAO-a, da bi Brana Ilic maestralno dodao kako je gledao (!!!) utakmicu u Pragu izmedju Slavije i Panatinaikosa! Kakvi strucnjaci!

www

pre 14 godina

Onaj komentator sa Eurosport-a sve vreme govori kako Zvezda igra sa Spartom iz Praga. Zvezda u stvari igra sa Slavijom koja je ispala od onog Serifa prekjuce.

FELIPE

pre 14 godina

I jedni i drugi moraju da prodju!
Ova zilina, gledao sam ih protiv Hajduka. Veze nemaju kao ni Hajduk. A Zvezda je dobila najlakseg moguceg protivnika.
AJMO SRPSKI KLUBOVIIIIII!!!!
Pa da konacno imam 2 predstavnika u grupama!

Delije DSNS

pre 14 godina

Jel to ona Slavija iz Praga sto je partizanu dala 5 komada pre par godina? To je bila jedna od onih cuvenih petardi partizana... Osveticemo partizan!

Milos

pre 14 godina

...realno gledano ocekujem da se oba nasa kluba plasiraju u grupe lige evrope...to ocekujem najvise od zvezde,jer posle onog sinoc oni su dokazali da im je mesto u evropi,a komsinica nek se potrudi da ne prodje kao protiv Apoela!!!

mate mišo

pre 14 godina

Dinamo (Hearts), Zvezda, Partizan, Sarajevo (Cluj) i Maribor (Sparta) su realno dobili najlakše protivnike od onih koje su mogli dobiti. Sarajevo će se časno oprostit, Maribor ima šanse ali mislim da ispada također, Dinamo prolazi, Partizan također bez većih problema ako barem malo popravi igru a Zvezda ne znam ali sigurno da može ako je mogao Šerif. Sretno svima

Torcida-Grobari

pre 14 godina

Kako mi je sad jos vise zao sto smo ispali moglo je biti hajduk-partizan al steta nego prijateljski savjest za grobare koji misle ic u slovacku:'Pazite se slovacke policije'.

Zocco

pre 14 godina

Srbija - Cehoslovacka. :) Mozemo oboje da prodjemo!! Zaista smo dobro prosli. Dorbo, Partizanu bi bilo bolje protiv Elfsborg-a ali moze i ovako. Ajde sad da prodjete dalje i skupite sto vise bodova tako da za 4-5 godina gledamo i Partizan i Crvenu svesdu u kvalifikacijama za LS!! Ako mogu mnogo "gorih" od nas - zasto nebi mogli i mi?!

prezlee

pre 14 godina

Nazalost,iako ce mnogi od vas da govore kao i kad je izvucen Apoel da je zreb bio dobar realno je da nas Zilina izbaci!A i ako udjemo u grupe tek to se ne ispalti jer ce padati petarde.Navijam za Partizan da ne mislite da sam gan...

macak3

pre 14 godina

Realno,kako smo se nadali,dobro smo se udali !!!! :-)
Da se maksimalno ozbiljno pridje protivnicima,evo i CZ i Partizana u ligi uefa.

ofk

pre 14 godina

odlicno..nisu atraktivni..znaci nema alibi prica..a dovoljno jaki da izbace blizance zvezdu i partizan ..ajmo zilina i slavija do pobede...ufff sto je leglo

Interista

pre 14 godina

mislim da je Zvezdin mec protiv Dinama u Beogradu pokazatelj kako treba da se igra, narucito protiv ovih protivnika...samo hrabro! ajmooo! mozemo da prodjemo i ovu fazu i jedni i drugi

XXXX

pre 14 godina

Opet nas Bog pogledao...Slavija najlaski protivnik...Ne smem da pomislim da je dosal Valensija ili Benfika......Ili Aek...ova dva dana Bog navija za zvezdu ....

verujem u zvezdu

pre 14 godina

Nisam bas zadovoljan sto smo dobili Slaviju jer su dobili pan. sa 3-1,ali verujem da na marakani mogu primiti bar dva,bitno je u Pragu da damo gol i idemo u grupe sigurno!!
Pozzzz za sve zvezdase!!!

nikola bg

pre 14 godina

Prelepo,oba nasa kluba ulaze !!! Samo sad nemojte da ih pljujete i da budete pesimisti.... Ove godine dupli program u Beogradu !!!!
S R B I J A !!!!!!!!!

Andrija Kokanović

pre 14 godina

Postoje realne šanse da imamo 2 predstavnika u grupnoj fazi, samo da se napune oba najveća stadiona napune! Ja ću biti na Marakani, a vi :-P?

dragan genije

pre 14 godina

Vise srece nego pameti i znanja (vazi za oba nasa kluba)

Iskreno, nas klupski fudbal je na najnizim mogucim granama od kada ja znam, nikada nije bilo ovako, ni 90ih ni poslednjih 7-8godina...mi umesto da napredujemo, mi nazadujemo!prestizu nas sad i kiprani, austrijanci, skandinavci, toga ranije bar nije bilo, oni su bar bili boranija cak i za nase i tada slabe vecite...da ne pricam o rumunima koji su svetlosnim godinama daleko od nas, a i od njih smo do pre 3-4 god bili bolji...

zalosno

red@white

pre 14 godina

Alo vojni klub jeli opet laganica.I sigurna petica. Koga god da ste izvukli za vas je to problem. Gledao sam ih protiv Hajduka obe utakmice stvarno su za vas laganica ali kada bi se zezali

GROBAR PODGORICA

pre 14 godina

И у добру и у злу ја ћу бити ту!Није битно јеси ли пао него колико брзо си устао.Морамо проћи,сад ће прави навијачи доћи на стадион а шминкери нам не требају.Ко зна зашто је добро што смо испали.ПОДГОРИЦА ЦИЈЕЛА ЦРНО-БИЈЕЛА!!!

AJ( od Andy Johnson, ne armani jeans)

pre 14 godina

e ako ne mozete Zilinu da izbacite, molim vas da sledece 3,4 godine zahtevate da ne igrate evropska takmicenja da bi imali vise vremena da TRENIRATE! A zvezda se nije usrecila, ali kako su mogli da prodju nije lose! Iskren da budem, od tekme sa apoelom strepim od svakog protivnika zbog Klokana taktickog maga

Don Kihot

pre 14 godina

Skoro da nije moglo bolje!

Slaviju je iz kvalifikacija za LS izbacio FK Serif iz Moldavije, moci ce valjda i Zvezda da je izbaci iz LE!

Partizan je mogao i bolje da prodje, ali ni ovako nije lose. Zilina se namucila sa Hajdukom, a verujem da je Partizan po kvalitetu tu negde.

Sve u svemu i Zvezda i Partizan imaju sansu za ulazak u LE i moraju dati sve od sebe da je iskoriste, sto bi bilo jako znacajno za nas fudbal.

Vlaja Vlajcek

pre 14 godina

Znaci ko sve danas nije komentator.Zvezda izvukla Slaviu iz PRaga i kaze ovaj na eutosportu bice Zvezdi tesko,odlicno su igrali protiv Panatanaikosa u Pragu dobili 3:1 a ne zna covek da je rec o Sparti iz Praga.Slavia je ispala od Moldavskog Sherifa,prosecna ekipa,identicna po kvalitetu Partizanovom rivalu Zilini,posto su upravo prosle godine u prvom kolu kup uefa igrali Zilina i SLavija jedni protiv drugih i bilo je 0:0 evo i link http://www.slavia.cz/novinka.asp?id=15039

BornAgainst

pre 14 godina

Ruku na srce, Slavija je krs ekipa, daleko od renomea stare dobre Slavije.... bas kao i Zvezda! Ipak, mislim da Zvezda moze da prodje, naravno ako ne bude igrala sa 5-6 zadnjih (bez)veznih!

jas

pre 14 godina

Partizan prolazi slovake.
A posle silnih komentara iz suprotnog tabora koji pljuju Partizan, zvezdi zhelim sve najgore (nije bilo sluchaj do sada)

red@white

pre 14 godina

Slavija potpuno po meri za Zvezdu.Mislim dau odnosu na Benfiku, Valenciju, AEK protivnik po meri. Sanse 50:50.Ako se dobro prodje u Pragu onda na nasem stadionu siguran prolaz. Gledao sam na satelitu njih protiv PAO. Totalno razbijeni i malo je bilo 3:0 za PAO. Uz atmosferu na stadionu kakvu grci mogu da naprave ovi su bilipotpuno izgubljeni. U Pragu stadion 25.000 i ceski navijaci su daleko od nas Srba

PEDJA SIN

pre 14 godina

Nagradio nas je Bog za sinoc,jos revans na Mari..
Slavia Praha pada lako na Mari,samo pamet u glavu i igrati muski u Pragu...
idemo dalje!!!

Vucko

pre 14 godina

Zvezda-Slavija Prag! Imam osecaj...
(Vucko, 7. avgust 2009 02:50)

Osecaj mene ne laze, ma ona je samo za nas bre! :) A ovo sam pisao u trenutku kada se nisu znale ove skracene grupe... Dobro smo prosli na zrebu u odnosu kakve smo sve rivale mogli da dobijemo, mislim da imamo sanse da prodjemo dalje ako popravimo igru u odbrani, dovedemo jos jednog stopera da igra u tandemu sa malim Savicem, a nadam se i da ce Pizon skloniti kiksera Pavlovica sa gola, jer imamo odlicnog Stamenkovica. Pozdrav svim Delijama i nadam se da se vidimo 27. na Marakani da proslavimo ulazak u Ligu Evrope!

DzoniKG

pre 14 godina

Kao i pre 2 nedelje sad predosecam komentare , euforija, svi idu dalje, sreća, toooo žilina, tooooo apoel, toooo slavija,ima da ih izgazimo.... za 3 nedelje komentari :"jokanovicu odlazi", "uprava odlazi iz zvezde" ...

KG

pre 14 godina

Boli me ku*ac za ligu evrope,navijaci su zeleli ligu sampiona,ali nasi igraci i "maestro jokan" su vec pomislili da su u njoj i da treba samo da se pojave protiv apoela i gotova stvar.Taj nas mentalitet, u fazonu"ma lako cemo" nas je i doveo ovde gde smo.

Admiral

pre 14 godina

Crno-beli pamet u glavu, nemojte ponovo da se blamirate! Nije sramota izgubiti ali je bezobrazluk ne trčati i ne boriti se. Zato nam je na terenu potrebno više fajtera (Moreira) a manje talenata oko kojih se navodno otimaju klubovi (Ljajić, Obradović,Tomić) i dokazanih Grobara (Petrović). SREĆNO! Nije Žilina Arsenal ali ni mi nismo ono što smo mislili!

Vule

pre 14 godina

Uuuuu bice to dobra tekma Czv - Slavia Praha !!! :D
A Partizan ima lakog protivnika.
Zvezda ima mnogo tezeg protivnika, ali mislim da cemo imate dve ekipe u Ligi Evrope !!!

rille

pre 14 godina

gledam one prve dve kuglice i uspem da ih snimim odakle je koja izvucena i onaj mesa mesa mesa i izvuce prvu koja je iz jace grupe sto znaci kad je prva da je domacin i ladno slavija i samo sam rekao ajmo sad zvezda i bi tako :))))
milim sve jedno je da je pao bilo ko jel zvezda je dosta uradila i da ne prodje sta je tu je ovo je tek neki novi pocetak.
i partizan je super prosao oni da se uozbilje i batale sa pricama sigurno ulazimo kao sto je to bilo za LS proci ce ladno.
AJ PA SRECNO I NAMA I NJIMA PA STA BUDE!!!!

Niksicko pivo

pre 14 godina

sad ce Jokanovic da izjavi. " Da nam je ispao Real Madrid, mi smo Partizan mi moramo da pobedimo... haha a Pizon ce reci " Pokusacemo da izvucemo povoljan rezultat... jer to je realnost..

zeljko zlatkovic

pre 14 godina

dobar protivnik,tamo mi igra brat,bivsi prvotimac Zemuna,Nemanja Zlatkovic,zelim mu srecu u zilini ali da ispadne od Partizana!:)

el nino9

pre 14 godina

dobar zreb za Partizan.....prolazimo 100%.........

Voleo bi i da Zvezda prodje.......mada imaju mnogo tezi posao od nas.........

POZZZ za sve GROBARE.......

Nele@Zemunac

pre 14 godina

Ajmo Zvezdo, kad smo vec imali srece da pored Valensije i Benfike izvucemo Slaviju, steta bi bilo da propustimo sansu!
Naravno, puno srece i Grobarima sa Slovacima!

Realno

pre 14 godina

Ne zanosimo se da smo favoriti, ni Partizan ni Zvezda. Odavno smo vec treca evropska liga, i treba realno reci-mozemo da prodjemo, ali samo sa borbom koju je Zvezda pokazala. Jesam Grobar i dusa me boli, moj Partizan posle Djukica nema ni "I" od Igre. Hteli mi to da priznamo, Vermezovic i Djukic su izmislili fudbal za Jokanovica, sto se vodjenja ekipe tice. Daj Boze da prodjemo Cehe i Slovake, ali i oni su sada za nas fudbal "sila".

Lars

pre 14 godina

Jos uvek sam pod uticajem eliminacije od Apoela pa i nisam bas neki optimist.Slovaci su pokazali da su cvrst orah jer su izbacili Hajduk iako to ne mora nista da znaci.Nije u stvari slovacki tim toliko bitan koliko zabrinjava nasa igra.U slucaju da budemo igrali na nivou utakmice sa Apoelom onda nam se crno pise.Partizanov tim je neorganizovan,spor,bez ideja,jednostran,praznine izmedju linija su evidentne i sto je najgore Jokanovic ostaje.Sa Jokanom nece nas sunce ogrijati.Sto se Zvezde tice sanse su 50:50.Cesi su eliminisani kao i Partizan od autsajdera iz Moldavije a i u prvenstvu im ne cvetaju ruze.Sa druge strane Zvezda je i pored velike pobede nad Dinamom pokazala toliko slabosti i uz veliku dozu srece otisla dalje.U svakom slucaju zelim obema ekipama mnogo srece i mnogo bolju igru jer sa ovom igrom ,pogotovo, srpski sampion nema sta da trazi u evropi.Pozdrav

Dušan

pre 14 godina

Nemoj samo da se sada Grobari javljaju da će osvetiti Ajduka, kao što su se javljali da će protiv Apoela Zvezdu da osvete. Nakon ovog duela, moći će da se povuče parelala između Partizana i Hajduka.

Zvezda je imala sreće u žrebu ali je Slavija ipak favorit.

Pizon na klupi - Ninkov na boku - Lekic u vazduhu - a Sever u transu

pre 14 godina

Odlicno!!!
I jedni i drugisu odlicno prosli, posebno Zvezda, s' obzirom sta je sve moglo da bude...
Partizan ima realne sanse, ali ne ako opet bude igrao bez mooda. Zvezda isto ima sanse.
55 hiljada, Higlova na tribinama, Pizon na atletskoj opet udara laznjake - IDEMO DALJE DA UZMEMO PARE!!!

Tasmanijski djavo

pre 14 godina

@Ofk

Evo ga opet ovaj smarac sirotinjskog drugoligaskog kluba.Destruktivni decko koji mrzi sve a sto nije plavo belo. Sta si ti nasao da komentarises kada sirotinja sa karaburme se svaki put bori za opstanak. dace bog da i oni zaglave srpsku ligu kao Zemun i nikada se vise nece vratiti. Ovde je rec o protivnicima Zvezde i Partizana i tvoj komentar potpuno deplasiran

Lavlje Srce

pre 14 godina

Kakva sreca i za Partizan i za Zvezdu. Da je Djukicu ovakav tim Partizana bio bi 100% siguran u prolaz,jer kad se setim kako smo igrali lepo i efikasno ,ovako,sa Jokanom bice cupavo i sa Zilinom.Trebao je Djukic biti nesto kao Dule u kosarci,ali je sve trapavo ispalo,i po Djukica,i po Partizan.

jos malo i Zvezda ce biti deo Evrope!!!!

pre 14 godina

kako smo mogli da prodjemo ovo je vise nego dobro.Ekipa sa kojom se moze igrati a ono sto je najvaznije jeste to sto se revans igra na MARAKANI!!!!!! Uz 60000 delija i onakvu borbu kakvu smo gledali sinoc bice to jos jedna u nizu Evropskih ekipa koja ce osetiti kako Zvezda puni na Marakani!!!! i nista drugo ne mogu da kazem i necu da kazem da nas je pogledala sreca jer sam ubedjen da nije. Mada kada se pogleda ko je sve mogao da nam dodje,jedan Liverpul,fenerbahce, Galata,Valensija, Ajax,Verder,Roma....huuu necu vise ni da nabrajam,mnogi ce reci IMALI SMO SRECE!!! Ne,NISMO imali srece,ovo je nasu Zvezdu pogledao Bog i nagradio za onu fantasticnu borbu i onaj fantastican spektakl!!!! Ne kazem da prolazimo,ali tvrdim ako u gostima ponovima barem pola od onog sinoc,a na Marakani pruzimo takvu borbu eto nas u Evropi,eto nama jos sest jakih Evropskih utakmica i spektakla za celu Srbiju!!! Jos nesto,mada se grobari nece sloziti,ali to je realnost:partizan je dobio mnogo lakseg protivnika i gledajuci to ima vece sanse za prolaz,ali gledajuci igru partizana i Zvezde,Zvezda ce biti jedini Srpski tim koji ce nas predstavljati u Evropi!! mozda po imenima imamo losije ekipu nego prosle godine,ali imamo legende na Marakani koje su kako dzajic kaze stvorili jednu veliku sloznu porodicu koji ginu jedni za druge,a takva Zvezda je bila po dzajicevim recima samo devedesetih godina i danas.E to je rezultat one istorijske utakmice od sinoc:legende na Marakani,Zvezdina deca na terenu,drugacije ne moze nego:SRCE NA TEREN!!!

Niksicko pivo

pre 14 godina

Zvezda dobila lakog protivnika od mogucih 4... (valensija Aek Benfica) a ponovo igra revans na marakani...

P.S Sreca je uz Hrabre...

FCRS

pre 14 godina

Uuuuuu pa grobari imate odlicnu sansu !!!
Ovi slovaci nisu nista posebno, mozda su pored azerbejdzanaca bili i najslaviji od ovih 5 ekipa sto ste mogli da izvucete.
Izbacili su hajduk iz splita al ti hrvati su u raspadu znaci IMATE VELIKE SANSE NE PROPUSTAJTE OVO KAD VEC NISTE ISKORISTILI LAKSI PROLAZ DO LIGE SAMPIONA

Aca-Nislija

pre 14 godina

Grobari I Delije, svaka vama cast za navijanje na obe utakmice, ali fudbaleri(posebno mog Partizana) pod hitno da se uzimaju u pamet, jer nam je fudbal u kriptodepresiji, igramo s evropskim ispodprosekom i ispadamo a Zvezda se muci protiv invalida i Gruzije, a Partizan od salabajzera mirosavljevica!!!! Ehej Srbijo propade ti klupski fudbal. nadam se da ce oba kluba da prodju jer imaju realne sanse, i bedne protivnike!!!

YouTube

pre 14 godina

Slavija, poput Partizana, u ovu rundu stigla kao poraženi tim kvalifikacija za LŠ. Bolji od Čeha u dva meča bio je Šerif iz Moldavije (0:0, 1:1). SLAVIJA NIJE POBEDILA PANATENAJKOS tako da ne znam sta prica komentator sa eurospota.

aleksandar

pre 14 godina

Zvezdo, ostavi srce na terenu i niko ti nece zameriti i ako se ne plasiras, i ovako je ovo najslabiji tim u zvezdinoj istoriji, ali on ima jedno sto druge generacije koje su bile i mnogo bolje nemaju-SRCE

Zilina- vas sudija i dzelat

pre 14 godina

Postovani grobari,

stvarno nemate srece pri zrebu, mislim da je zilina suvise jaka za vas u ovom trenutku, oni su jaci protivnik od Apoela, a znamo koliko su oni bili jaci od vas.

Srdacan pozdrav

Nikola

pre 14 godina

za one koji igraju fantasy premier ligu ako zele u privatnu ligu Srbija kod je FWMUCFLA ...dodjite

ps. Prolaze oba nasa kluba, ako partizan ne pobedi ove jade nek svi odu u rudnik i kopaju miskovicu podzemnu deltu.Za zvezdu se ne brinem uz onakvo zalaganje i borbu, samo molim Pizona da svoje seljacke manire ostavi na selu,neka ga bacaju po terenu,zasluzuje

A Vi, šta bi `teli? Da ne bi možda 1/4 finale?

pre 14 godina

"...,Jesam Zvezdaš, ali se bojim da je velika većina zvezdaša potpala pod Partizanov "Ril sindrom"."
(DoktorHaus, 7. avgust 2009 15:22)

Pa, šta treba da radim, da plačem što smo prošli?

Alo, bre, pusti me da završim ova PIVA, drugi dan ne dolazim sebi, i šta sad?

Da radim sklekove zbog Slavije?

Moje je da platim kartu, i da za tu lovu tražim predstavu.

Никола

pre 14 godina

Каква замена теза.Звезда и Партизан ове године су неупоредиви.Крај приче.

Зашто?

Зато што Партизан,спрема састав већ 3 године,доводи 2-3 играча сваке сезоне,који треба да се уклопи у већ постојећи костур.У Србији је било надметање од стране комшија,колико ће Партизан дати АПОЕЛ-у голова,а да је отприлике све испод 1/16 финала Лиге Шампиона неуспех.
Звездин тим је 45 дана заједно,више од пола играчког кадра је измењено.Нов тренер,управа...Још једну ствар не разумем,сад је почетак августа,па људи моји ја не знам да ли нешто није уреду самном,али стварно ко је још луд да буде на врхунцу форме крајем јула.Никад раније наши тимови нису кренули сезону него ове године.Звездин тим је у формирању,превсходни циљ клуба је СТАБИЛИЗАЦИЈА,ове сезоне,резултати су у другом плану.Све што претекне преко тога је добродошло.Динамо није нека фудбалска сила,слажем се,али ниво пожртвовања,жеље је присутан,то је неоспорно.Ја не тражим ништа више...

Не мешајте бабе и жабе,односно Партизан и Звезду,ове сезоне то су 2 различите приче,једна арогантна,друга која вапи за изласком из кризе.
И још једна ствар која је општеприсутна код нас,толика малодушност,завист,малициозност,немам речи,зато нам тако и иде.Песимизам у сваком погледу,ајде мало да охладимо.Пљували су сви ватерполисте,а они контра од свих прогноза,а онда сви браво,браво,браво,мајстори...до јуче пола коментара је било малодушно,по питању Зевзде,а сад одједном малтене идемо до финала.Треба бити на земљи,и то је пут до успеха...Спортски поздрав од великог ЦИГАНА..

mille grobar

pre 14 godina

Serif, Venspils, Debrecin, Cirih, ovo su mogli biti potencijalni protivnici Partizana u 4-om kolu kvalifikacija za ligu sampiona.E moj Jokane!
MISLITE O TOME!!!

PFCzauvek

pre 14 godina

Neznam sta da kazem, puno srece i jednima i drugima.
A mom Partizanu a posebno Jokanovicu, preporuka:

PRE UTAKMICE, ODGLEDATI SINOCNU UTAKMICU ZVEZDE, CISTO DA VIDITE KAKO SE TIM BORI DO ZADNJEG TRENUTKA !!!

Hvala!

Fantom

pre 14 godina

Samo pametno i nece biti problema.Jedva su prošli raspali Hajduk,doduše ni nama baš ne cvetaju ruže ali smo bolji od njih. NAPRED PARTIZAN111

nikola

pre 14 godina

Šta je gore - ispadanje od Apoela ili ispadanje od Žiline ?
Iako sam navijač Partizana posle onog poraza od Apoela još sam pod lošim utiskom i biće prava sreća ako Partizan prođe ovu Žilinu...

Beogradjanin u rasejanju

pre 14 godina

Zvezdini igraci samo treba da shvate da ne mogu nista da izgube ni na jednom medjunarodnom mecu ove sezone, samo to. Prosto od njih se ocekuje jedino da "izginu" kao sinoc i na taj nacin opravdaju poverenje navijaca i ubede ljude da kupuju sezonske karte i dolaze na utakmice. Ova Zvezdina generacija ima sansu da vrati poverenje u veliki klub koji je pao na niske grane. Jedino sto duguju dresu koji nose su hektolitri znoja na svakoj utakmici, nista vise od toga. A Pizon da shvati da nema igrace sa kojima moze da igra defanzivu, prosto Zvezda ove sezone mora da napada kao bi protivnici imali sto manje prilike da ugrozavaju njen gol jer je odbrana slaba. Zato od pocetka dva spica i cepj po bokovima pa sta Bog da.
Kao Zvezdas o komsijama vrlo kratko: vi nemate veliku evropsku ekipu i ne mozete da taktizirate, prosto nemate sa kim. Sto pre to shvatite bolje cete proci ove sezone.

s

pre 14 godina

I naravno vec vidjeno Zvezda sa najslabijima iz svoje grupe prvu u Ceskoj...A mi druge najbolje i jos prva na JNA!!!
(Realno, 7. avgust 2009 14:09)

Taj najslabiji je Partizanu pre nekih 5-6 godina uvalio petardu i to sve sa carobnjakom na klupi Tumbakovicem, Ilicem kapitenom, Vukicem, Lazovicem...

taurunum boys

pre 14 godina

Dobar zreb moze da se igra sa ovima,ali to ne znaci nista,u Slavjij glavni igraci Smicer i Vlcek veterani i dva reprezentativca Tunisa,u Zilini Leitner i Oravec bivsi reprezentativci Slovacke,pozdrav iz Bratislave.

grbovic

pre 14 godina

Pa dobro, bolje nego da su isli u Baku ili ne daj Boze Tursku.

A za informaciju- cigani su izvukli najslabijeg moguceg rivala Slaviju iz Praga

Pfc Girl

pre 14 godina

Куд није Хајдук из Сплита па да се дружимо! :-) Надам се да ће сјајити са Жилином и опет нас обрадовати макар уласком у Лигу Европе. Мада и за Партизан и звезду је боље то него Лига шампиона. Није то још увек за наш фудбал. ПАРТИЗАН има добар тим само Јокановић не зна да их распореди како треба. Онај Вашингтон је рупа. Не знам зашто није убацио Брану Илића. Дечко је млад, има ту жељу за доказивањем, борбеност, гине за Партизан, прецизан шут . . . итд. Само да дају 3 комада код куће па тамо да буду смиренији, зато Гробари, знате шта вам/нам је чинити. Сви у Хумску 20.08. (мислим да је прва утакмица код куће)... Поздрав за све Гробаре од ваше Гробарке...!!!

DR_DULE

pre 14 godina

Ja ne mogu da se nacudim ovim komentarima koje salju gani.Pa dobro ljudi jeste li vi normalni?Niste vi pobedili Dinamo iz Moskve ili ZAgreba vec iz Tbilisija i to 5:4 ukupnim rezultatom.Da nije bilo one dvojce diletanata (crnca koji je dobio crveni, i onog nesrecnika sto je napravio penal) vi biste se jos danas ugasili. Ovako samo produzavate svoju agoniju na par nedelja, a to omalovazavanje partizana bez ikakvog pokrica ce vam se vrlo brzo obiti o glavu. Bice opet klasika , posle 4 kola imacete 10 bodova minusa i prvenstvo ce biti gotovo, a posto cete do tada ispasti i iz evrope imacete priliku da uigravate ovaj "perspektivni" tim.
Pozdrav do vaseg bolnog spustanja na zemlju

DoktorHaus

pre 14 godina

Ja ne mogu da se nacudim ovim komentarima koje salju gani.Pa dobro ljudi jeste li vi normalni?Niste vi pobedili Dinamo iz Moskve ili ZAgreba vec iz Tbilisija i to 5:4 ukupnim rezultatom.Da nije bilo one dvojce diletanata (crnca koji je dobio crveni, i onog nesrecnika sto je napravio penal) vi biste se jos danas ugasili. Ovako samo produzavate svoju agoniju na par nedelja, a to omalovazavanje partizana bez ikakvog pokrica ce vam se vrlo brzo obiti o glavu. Bice opet klasika , posle 4 kola imacete 10 bodova minusa i prvenstvo ce biti gotovo, a posto cete do tada ispasti i iz evrope imacete priliku da uigravate ovaj "perspektivni" tim.
Pozdrav do vaseg bolnog spustanja na zemlju
(DR_DULE, 7. avgust 2009 16:46)

Na osnovu čega smatraš da će tako biti? Zato što ste dali 12 komada grupi rekreativaca, konobara i električara iz Rila?? Ili na osnovu jadne igre i gomile sreće protiv Apoela, koji je sa malo truda mogao da vam zabije par komada u Beogradu??
Istina je da je Zvezda izbacila jadan tim, ali ta Zvezda se prvi put sastala pre dva meseca, iako ne znaju ništa bar su pokazali da umeju da se bore i ginu za svoj tim, za razliku od tima koji može da igra samo u ovoj Srpsko-Karadžićevsko-nameštenoj ligi. Kao da je teško biti prvi u ligi u kojoj sudije ne dozvoljavaju da izgubite. Jaka stvar.
Uostalom, kad vas ta Žilina bude razbucala valjda ćeš shvatiti da nemaš ni najmanji razlog za taj "optimizam"...

којекуде

pre 14 godina

Са оваквом игром у дефанзиви, немамо шта да тражимо ни против солидне екипе каква је Славија. Победа над Грузијцима не сме да гурне под тепих све оне проблеме које имамо у игри, а њих је много. Реално, далеко смо од игре која може да улије неку дозу сигурности пред ове мечеве са Славијом, а исто тако морам бити искрен и рећи да ни Славији неће бити лако са нама оваквима, "недефинисаним". Нарочито због реванша на Маракани. Моје скромно мишљење је да, у односу на синоћни састав, треба гурнути Кадуа уместо Блажића, а Туторић ће ионако играти уместо Ђорђевића. И да, жао ми је што ни на мапи нема Абубакара. Дечко је заслужио да игра. Убеђен сам да је бољи од Перовића, коме опет, капа доле за велику жељу и учинак у ове 4 претходне утакмице.
Све у свему, добили смо ривала који се може прескочити, али ривала који нас исто тако може истамбурати уколико се значајније не буде побољшала игра у дефанзиви.
Хоћу да верујем у пролаз даље, хоћу да верујем у боље дане за Звезду, највећи и најбољи клуб ове наше Србије!

iggy pop

pre 14 godina

Ko je bolji - MI ili Hajduk ? Jokanoviću , uzmi malo dopamina pre utakmice , ali malo ,da bi bio kulušić a ne da izađeš sa ANLAVE sa stadiona . Uči se na greškama tvojih kolega .Da ne bude ŽILINAm ruka .Naravno da ću opet doći na utakmicu i navijati ali to treba mnogo bolje nego u sredu . Oduzeti mikrofon onom solisti.

SQI

pre 14 godina

Dobar žreb i za Partizan i za Zvezdu...kažem dobar, ne lak, jer za nas tako nešto i ne postoji.

Nego, jeste videli široki osmeh na licima predstavnika Slavije?

Dekicar

pre 14 godina

Nismo tako lose prosli. Bar Zvezda, koja je mogla da dobije Valensiju ili Benfiku!
Ovako, tamo prvi mec, samo da se izvuce aktivan rezultat, a u revansu, kad zagrmi Marakana, kao sinoc.....bice svasta!!
Srecno i Zvezdi i grobarima.

xxx

pre 14 godina

srecan zreb,najbolji zadnjih godina...mada s obzirom gde nam se fudbal nalazi i od kakvih smo timova ispadali zadnjih godina prolaz sigurno nece biti lak. Igrachi i jednog i drugog tima morace da shvate da samo ako daju 100% od sebe mogu da se nadaju prolasku...

red@white

pre 14 godina

@Dr DULE

E kavu ti glupost napisa covece.Mi smo pobedili i otisli dalje.Vi ste pobedili ali otisli stepenicu nize. Ja znam da je sada vazno da nas stignete po broju titula koje u ovakvoj ligi ne znace nista. Mozete vi da imate i 50 bodova prednosti kada ste klub trece kategorije u evropi.MI jesmo bili u krizi i nama nije cilj da ove gi sledece godine napravimo cudo.Ako se desi dobro je ali klub treba da se stabilizuje i onda kroz vreme napravi nesto. Vi niste naprfavili nista. Ovde je bilo komentara o Krstajicu, Gavrancicu a da ne govorim o Kleu. LS je bila normalna stvar a neki su isli tako daleko da su predvidjali i 1/16 takmicenja. Vas trener je izjavljivao pre Apoela da Partizan svakom klubu u Evropi moze da da 2-3 gola. Mi kakvi god da smo smo za vas evropski klub. Od terena, navijaca, koreografije, atmosfere, borbenosti. Koliko ste jaki kao klub govori poseta na utakmici saApoelom koja vam je bila biti ili ne biti. Zvanicno 23.000 gledalaca. Kod nas na sever dodje protiv kako ti kazes indijanaca toliko. I nelupetaj gluposti vise

Bosko

pre 14 godina

Povoljan Zreb za oba nasa tima sto je jako dobro

Zvezda pogotovo imala srece jer je izbegla Valensiju i Benfiku..

Partizan ima sansu da popravi utisak, inace veliki zal jer je mogao da igra sa Danskim Kopenhagenom za ulazak u Ligu sampiona, da je prosao Apoel....morace mnogo toga da popravi ukoliko zeli da igra u evropskim takmicenjima

Jako je bitno da oba tima sto bolje rezultate naprave bas zbog zreba u narednim godinama

i na kraju SRECNO!!

idemo dalje

pre 14 godina

Dobra vest za upravu splitskog Hajduka... sada mogu da se hvale kako su ispadanjem od ovih Slovaka ustvari izbegli nepotrebno blamiranje protiv "mrskog neprijatelja" koji ih je toliko terorisao jos u ex-SFRJ periodu.

Sto se Zvezde tice u poludirigovanom zrebu mogli su osim Slavije iz Praga da dobiju Valensiju, Benfiku i AEK, a oni su izvukli jedinu opciju (mozda bi i sa AEK-om bilo slicno) koja im moze doneti castan poraz, pa mozda cak i senzacionalan prolaz dalje!

Solidan zreb i posle preporoda nase reprezentacije bilo bi lepo da i nas klupski fudbal makar simulira nekakvu jEvropu.

Edit

pre 14 godina

Jasno je bilo da će Zvezda i Partizan biti autsajderi, koga god da izvuku. Mislim da smo imali sreće sa žrebom. Protivnici se mogu eliminisati.

Posebno bih istakao priliku da se i Delije i Gobari mogu sasvim lepo poneti prema protivničkim navijačima, i da to treba iskoristiti.Zaista, Slavija i Žilina i njihovi navijači su samo protivnici, a ne neprijatelji.

code47

pre 14 godina

"TI se bori,igraj do POBEDE"
Sa ovakvom ZALAGANJEM i NAVIJANJEM mozemo daleko da doguramo...
jedva cekam revans,
50000 DELIJA...
100000 DLANOVA...
...a SEVER u TRANSU...

DELIJE KNIN

razocaran u svoje....

pre 14 godina

Citam i ne verujem.....
Dal smo toliko jednom recju pokvareni!!!!Pa zasto da likujemo da jedni dobijemo a drugi da ispadnu....
Delija sam,ali zelim i partizanu prolaz.Pa nas klub,Srpski klub....Zasto citam neki iz sva srca zelu da ispadne Zvezda,a i od nas neki da ispadne Partizan.
Osvestite se,zar da Cehoslovaci budu bolji od nas,zar na nama da zaradjuju bodove,zar da ne postojimo na fudbalskoj mapi Evrope...to pojedini ocigledno zele!!!
U nasoj jad ligi slobodno navijajmo jedni protiv drugih i ja mrzim partizan najvise,....ali u Evropi-PATRIOTA!!!!

Jesam grobar, nisam glup

pre 14 godina

Sad će ovi naši stručnjaci zonaši opet, nismo imali sreće, težak žreb bla, bla, bla... nemate pojma, Jokane odlazi! Ako ove sezone ne uzmemo bodove propašćemo kao Zvezda.

mille grobar

pre 14 godina

...i jos nesto,pitanje je kada cemo opet biti nosioci u kvalifikacijam do cetvrtog kola,obzirom na prosipanje bodova protiv kiprana i ostale "elite" u zadnjih par godina?!Pa vi vidite sta ce te u nastavku evro-sezone ove godine!!!

tasa

pre 14 godina

moraju mnogo hrabrije da igraju da ostave srce na terenu ako misle da prodju. A ako slusaju jokanovica koji kaze da se igra smireno nema nista od prolaza. napred moreira!!!!!!

bellagio

pre 14 godina

e pun mi je vise k**** omalovazavanja Zvezdine igre od preksinoc i prica kako smo prosli samo na borbenost i zalaganje, kako Partizan ima igru a nema mu*a, kako smo mi indijanci koji jurcaju okolo pa slucajno ako uleti neki gol. O cemu vi to grobljanski kvazi strucnjaci!? Cetiri gola iz akcija, prvi,drugi i peti sa boka, treci fantastican pas preko odbrane i golgeterska reakcija Lekica (sto se ne bi moglo reci za "fenomenalnu" grobljansku devetku) Da je Zvezda suplja pozadi to stoji, ali nemojte lupetati vise molim vas. Zvezda je preksinoc imala vise povezanih pasova i akcija za jedno poluvreme, nego li partizan za 180 min sa kipranima. Ne kazem ja da je to neka vrhunska igra, ali se bar nazire neka kakva takva za razliku od vas(cast Moreiri)....zato tise malo, a do derbija dok se malo uigramo bice, seci musemu(umisljenu) krpi dupe i mrezu!!! ZVEZDA ZIVOT JE....

Lažnjak: Piksi - Vaskez ili Pižon - Tbilisi, kapa dole!

pre 14 godina

"...samo molim Pizona da svoje seljacke manire ostavi na selu,neka ga bacaju po terenu,zasluzuje
(Nikola, 7. avgust 2009 14:34)

Dečko,

fudbal, kao igra, sadrži prevaru, bez toga nema gola!
Kako da daš gol, ako ne prevariš protivnika?

Ti si bre, izgleda mi, mnogo GLUP?

bali

pre 14 godina

http://vinovo.magnify.net/playlist/Hajduk-Split

Snimke sa oba meca Ziline i Hajduka, u prvom su Slovaci imali sansi bili bolji, a u drugom iz jedne sanse gol i gotovo, igraju cvrsto, disciplinovano, ne daju mnogo golova, ali ih i ne daju, nesto slicno kao Petrzalka :)

darko

pre 14 godina

I naravno vec vidjeno Zvezda sa najslabijima iz svoje grupe prvu u Ceskoj...A mi druge najbolje i jos prva na JNA!!!
(Realno, 7. avgust 2009 14:09) i kako covek da se ne nasmeje

Aleksandar

pre 14 godina

Gospodo, Zvezda je sinoc na sve ili nista izbacila tim iz Gruzije . . . ponavljam iz Gruzije! Danas je zrebom dobila prvi tim iz Ceske i vi srecni, zadovoljni , sve je ok . . . Partizan, ako dozvoli da jos koji igrac , ikada , komentarise i omalovazava protivnika, ispasce svaki put! Nas fudbal je smejurija, a samo ostrasceni navijaci misle kako je ona jurnjava rezultata proitiv onakvog tima dobra utakmica i pokazatelj kvaliteta. Svaka cast za borbenost, ali sinoc , sa onakvom igrom, zvezdu bi izbacio svaki tim sa vise od 30 utakmica u evropi! Partizan nema trenera i to znaju svi . . . .Tumbakovic je takodje bio expert za ligu , a nista za evropu! To je slucaj i sa Jokano, a njegova konstatacija da nije diletant i da je igrao za velike klubove ne drzi vodu, jer u tom slucaju svi dobri fudbaleri bi bili i sjajni treneri! Praksa, na Jokanovu ne srecu, pokazuje drugacije, pa tako na prste mozete da nabrojite dobre fudbalere i dobre trenere. Jokan je dobar i kvalitetan covek, ali tesko da ce on ikada imati trenerskog uspeha . . .krajnje je vreme da srpski klubovi malo vise racuna povedu o tome ko ce da im trenira fudbalere, nego sumanuto da kupuju ,,talente'' koje nema ko da kanalise. Neka vam kao dobar primer posluzi reprezentacija . . .isti fudbaleri su bili u repki i pre Antare! Svu srecu zelim Parizanu i Zvezdi , ali alarm odavno zavija, a mi se i dalje prepucavam i mastamo!

Negativni

pre 14 godina

Umesto sto raspravljamo o kvalitetu Ziline i Slavije,bolje da se malo prisetimo kvaliteta Zvezde i Partizana.Ne znam na osnovu cega se gradi optimizam?Partizan nema pojma.Nikakav sistem igre,katastrofalna fizicka pripremljenost i ispodprosecni igraci (osim Moreire koji bi mozda mogao da igra u Grckoj ili Turskoj ligi).Zvezda je ostavila samo one igrace kojima moze da isplacuje platu.Svaka cast Pizonu za ipak kakav-takav sistem igre,ali Slavija je mnogo ozbiljniji tim od Rudara i Dinama i ako povede sa dva nula,bice tu i celih pet.Sa pet komada je,koliko se secam,prosao i Tumbin allstar Partizan.Ko smo mi da pretimo bilo kome?Koliko je vec godina proslo otkad nas je odrao Azerbejdzan?A igrali smo sa Mijatima,Kezmanima i ostalima koji su za ove Maradone.Nikad se necemo opametiti.Partizana deru prosecni timovi vec trideset godina a oni i dalje misle da su ozbiljan tim.Zvezda je u potpunom finansijskom krahu i tesko da moze da skoro nesto uradi.Ali,videlo se sinoc,nema predaje pa sta bude...

BOJAN

pre 14 godina

Bilo bi veoma lepo da prodju oba nasa kluba. Bila bi to dobra satisfakcija .I pomirljiviji tonovi medju navijacima bili bi korisni iZvezdi iPartizanu.

Nikola

pre 14 godina

Slavija iz Praga je ispala od prvaka moldavije koji je po jacini otrpilike kao Dinamo tbilisi sto znaci da zvezda ima sanse da prodje.Partizan ce proci ako Jokan da ostavku sigurno ali je apoel malo bolji od ziline pa se nadam da ce partizan proci nekako.Zelim srpskim klubovima od srca da udju u EL.

Wuchko

pre 14 godina

Ja sam navijac Crvene Zvezde,ali bih voleo da prodju oba nas kluba,zbog nase lige je bolje i da Evropa konacno vidi da je i nasa liga kvalitetna......;P

A mi, kako tmo? ...UFFF!

pre 14 godina

Poruka za fudbalere Crvene Zvezde:


Ma šta bilo u gostima, makar 8:3 za Slaviju ili za Zvezdu, na Marakani će biti ljudi, bar kao juče!

Više i ne treba!

Samo prave gužvu i gunđaju!

Nikad lepše, nikad bolje, nikad srčanije, nikad luđe!

Kišobran i ja, pravac Marakana!

Maky

pre 14 godina

ih sto volim kad vidim da su delije i grobari slozni u necemu :)) pa jos i bodre jedni druge :))) ajd jos i pivo da popiju zajedno :))))

salu na stranu, zvezdas sam ali iskreno ne bih voleo da i pored fantasticne igre od sinoc, nosom paramo nebesa i da se opustimo, misleci da smo jucerasnjom utakmicom resili sve probleme..dosta tu jos treba uigravanja, sta ako podbace narednu utakmicu, bice docekani na krv i noz i svi ovi komentari sad nece imati nikakvu svrhu..
isto tako, grobari, vasim igracima je podrska sad najpotrebnija. ne napustajte ih. mozda su imali los dan ali ne znaci da je sve gotovo...
ajd uzdravlje svima i srecno i Zvezdi i Partizanu

rille

pre 14 godina

gledam one prve dve kuglice i uspem da ih snimim odakle je koja izvucena i onaj mesa mesa mesa i izvuce prvu koja je iz jace grupe sto znaci kad je prva da je domacin i ladno slavija i samo sam rekao ajmo sad zvezda i bi tako :))))
milim sve jedno je da je pao bilo ko jel zvezda je dosta uradila i da ne prodje sta je tu je ovo je tek neki novi pocetak.
i partizan je super prosao oni da se uozbilje i batale sa pricama sigurno ulazimo kao sto je to bilo za LS proci ce ladno.
AJ PA SRECNO I NAMA I NJIMA PA STA BUDE!!!!

Vepar

pre 14 godina

Imali smo srece, srpski klubovi ce moci da igraju, mislim na tezinu protivnika, mada mislim da je Partizan na korak do lige, a Zvezda na dva. Srecno i jednima i drugima, lepo bi bilo oba da prodju....mada tesko.

MilanLe

pre 14 godina

Svakako, imaju velike sanse i Partizan i Crvena Zvezda mada kako su igrali, ne izvesno je, videcemo. I ako sam navijac Partizana, voleo bih da prodje I Zvezda, i da imamo dva predstavnika koja ce nas predstavljati u EL. Pozdrav!

Lemi

pre 14 godina

Po meni dobar zreb za oba nasa kluba. Partizan je blagi favorit protiv Ziline kao i Slavija protiv Zvezde. Povoljna okolnost po Zvezdu je i to sto revans igra kod kuce, i uz dobar rezultat u gostima ima nade da moze do grupne faze. Srecno i jednima i drugima, bilo bi dobro da prvi put imamo dva predstavnika u LE.

Dr Mo

pre 14 godina

Pokidace ih Cesi.Slavija je klub pobratim sa Javorom i Sevojnom.Nisu to neki pcelari i pastiri iz Gruzije.Ovi pobedili Dinamo i vriste kao da su izbacili Barselonu.Udarili im dugovi u glavu.Vratice vas Prag expresno iz 91 u 2009.REALNOST JE CRNO BELA!
PS.
Koliko ovi sa b 92 navijaju za crzv pa to je strasno.Ovi duznici pljuju Partizan i svaki komentar im prolazi.

Aleksa

pre 14 godina

Gotovo je. Najgori moguci protivnik. Iskustvo govori da vise od 40 godina nismo pobedili klub iz Srednje Evrope. A i slovacka liga je jaca od srpske. Daj Boze da gresim

SRECNI DELIJA!!!!

pre 14 godina

Zvezda-Slavija Prag! Imam osecaj...
(Vucko, 7. avgust 2009 02:50)

Brate svaka ti cast kako si uboo!
Sta reci,prosli smo super kako smo mogli!Realno Valensija,Benfika....ajd AEK tu i tamo....ali ovo je dobro kako je moglo(bar na papiru),sanse su fifti fifti!!! Ako popravimo odbranu,levu stranu...imamo realne sanse,jos revans na Marakani pred 50.000 sigurno,u to nema sumnmje!!!Kad je Serif izbacio njih mozemo i mi!Ali-pamet u glavu!!!!
Komsije....dosta dobro su prosli i zelim im kao i nama prolaz jer u pitanju je cast SRPSKOG FUDBALA....da se zna da je su EX-YU Zvezda i Partizan institucije....za razliku od lijepih njihovih:)))!Ali-ako zelite prolaz-mora SRCE NA TEREN KAO MI SINOC.Naravno bolje ovi nego Trabzonspor,Izraelci,ili Baku koji ogroman novac ulaze!
Ajmo sad SRBIJA JE NA POTEZU!!
Srecno Zvezdi i partizanu.....

DELIJA

pre 14 godina

Konacno da vidim da se navija i podrzava srpski fudbal,a ne da se navijaci zveze i parizana medjusobno pljuju.Napred i ZVEZDA I PARTIZAN do grupnog takmicenja.SRECNO

slagan

pre 14 godina

Bas me briga za zilinu...nemam pametnija posla,nego da se smaram ko je protivnik mom zalosnom Partiizanu!Eto jokana pa nek se smara!!!

Dani_ch

pre 14 godina

Treba utakmicu vec resiti u Beogradu. 3-0 i mirna glava za revans. Sve ostalo ce biti opasno. Sta je najbitnije ne primiti gol u Hramu !!!

Sta se zvezde tice bice jako tesko. Ako zvezda uspe da da gol u ceskoj onda imaju sanse. A i motiv je sigurno ogroman posle utakmice sa tiflisom.

Stvarno se nadam da ce PFC kao i zvezda da prodju.

DR_DULE

pre 14 godina

(red@white, 7. avgust 2009 17:36)
(DoktorHaus, 7. avgust 2009 19:42)

Ma meni samo nije jasno na osnovu kojih argumenata vi sebe vec vidite u takmicenju po grupama, a Partizanu predvidjate ispadanje od Ziline. Radost zbog pobede u redu, ali vi ste u delirijumu zato sto ste prosli tim koji je u rangu sa Radnickim iz Nisa, da izvine Radnicki. DA li ste svesni koliko sami sebe srozavate?Meni ne smeta, ali bi trebalo vi malo da se zapitate

Djole

pre 14 godina

Kakav optimizam bez osnova, Partizan ispao od Kiprana velike fudbalske nacije, a Zvezda na jedvite jade dobila Gruzine, jos vece fudbalske znalce...Realno i Žilina i Slavija su favoriti, ne nadajmo se mnogo...

GrobarBorcha

pre 14 godina

Mozemo dalje,MORAMO inace gubimo povlascenu poziciju za naredne zrebove sto bi bilo katastrofalno imajuci u vidu da su grupe bile nalik lige sampiona!!!
A za pljuvace partizana i jokana nemam reci !!!
Porucio bi im da navijaju za neki drugi klub nije vazno koj jer za Partizan ne zasluzuju!!!Pravi grobari se u krizi poznaju a svi ovi FALSH internet navijaci nam ne trebaju,nek ostanu(kao i uvek) kuci i nek i dalje uzivaju u pljuvanju partizana,a mi cemo ga uvek VOLETI I BODRITI!!!!STOP ZA FALSH GROBARE!!!!IDEMO DALJE!!

NiJe NIJe Lose

pre 14 godina

Iako je bio u prvom sesiru partizan je dobio nezgodnijeg protivnika.Zvezda je prosla dobro. Ako dobro spreme utakmice i odigraju muski ,kao zvezda juce ,obe nase ekipe bi mogle u grupe.
Pa srecno im bilo!!!!!!

Miroslav

pre 14 godina

Partizan ima lakog protivnika realno !!!
Ali ljudi nemoj te podcenjivati slaviju !!!
igrali si ligu sampiona 2007 2005 2003 2001 EEEEEEEJ

Perović je igrač utakmice, ti to ne kapiras?

pre 14 godina

"...И да, жао ми је што ни на мапи нема Абубакара. Дечко је заслужио да игра. Убеђен сам да је бољи од Перовића, коме опет, капа доле за велику жељу и учинак у ове 4 претходне утакмице..."
(којекуде, 7. avgust 2009 15:25)

Ti si sigurno bio oslobođen fizičkog!

Mislim, nemoguće je tako da se čovek nalupeta!

Ili voliš auto-moto?

grobarrr

pre 14 godina

dobro je..moglo je i bolje,mada i ovako bi trebali da prodjemo u grupe..zaista moramo da se posvetimo ligi evrope,kolko god da nam je tesko,mora da se udje u grupe i da se ostvari dobar rezultat..ove godine se dosta dobija novca od tog takmicenja,a i bodovi su nam vazni za sledecu sezonu..tako da-DOMINIRAJ!!!PARTIZAN BEOGRAD

giga

pre 14 godina

dobro je ....solidan protivnik za partizan ali mislim da partizan moze proci.a mislim da je zvezdu bog pogledao posle onakve utakmice i onakve borbe medju najslabijim protivnicima ali ipak dovoljo jak da oni budu favoriti.
sve u svemu stvarno mislim da mogu da prodju i zvezda i partizan a to je sad najbitnije za nas posrnuli klupski fudbal..

puf Pomozite eSrbiji: http://www.erepublik.com/en/referrer/ivicaSR

pre 14 godina

E ako groblje ne prodje ovu zivinu, onda stvarno nisu ni za 1. proleterksku ligu.
A Zvezdi je ovo bilo nekako ocekivano, ima da ih ugazimo...
Napred Zvezdoooo!!!

Bonny

pre 14 godina

Partizan je dobro prosao u zrebu, sa SLOVACIMA, govorili su Hrvati da Hajduk sigurno prolazi ZILINU! Ocajno su odigrali revans,a Zilina im je iz prakticno jedne sanse dala gol.Borili su se prosle sezone za titulu, zavrsili su na drugom mestu,ali su im otisli neki igraci pa su slabiji ove godine!
C.Zvezda je odlicno prosla kakvje protivnike mogla da izvuce(Valensija,Benfica..) i jos igra prvu u gostima!

P.S Ko je gledao komentar na EUROSPORTU i komentar da je SLAVIA P. ispala od PANATANAIKOSA,a ne od SERIFA(MOLDAVIJA), stvarno bilo bi smesno da nije tuzno!!

Barry Lyndon

pre 14 godina

Sparta, a ne Slavia igrala je i izgubila od Panatinaikosa sa 3 - 0 na strani, a u prvoj utakmici je dobila grke sa 3 - 1... Slavia Prag je ispala od Sherifa... Prvi mec 0 - 0, drugi mec 1 - 1... Ukoliko Zvezda bude ginula na terenu kao sinoc velike su sanse da prodje i Cehe...

zivim za sever

pre 14 godina

@(DR_DULE, 7. avgust 2009 16:46)
doktore dule mladji topalovicu imam samo jedno da ti kazem: pusti nas da uzivamo u ovom osecaju, nas bedni tim koji trenutno kosta nekih 500 000 eura sve zajedno se bori za sveti CRVENO BELI grb dok tvoje razmazene devojcice placene po milione eura nemaju pojma, razlog proslogodisnjeg zaostatka je raspad ali citaj TRENUTAN u nasem klubu, ovi klinci ima da vas pojedu za koju godinu, gradimo tim, pravimo opet ajde da te podsetim posto se ne secas, nadam se da mi administrator nece zameriti sto pisem velikim slovima: OSAM GODINA POSTA U DERBIJIMA BEZ POBEDE KAKO GA VI ZOVETE U HRAMU(mada meni lici na cirkus), OSAM GODINA BEZ POBEDE NA MARAKANI I TI SI SADA NASAO DA SE JAVLJAS!!!
E MOJI TOPALOVICI AJDE LEPO GLEDAJTE SNIMAK SA APOELOM I PLACITE O VASOJ LIGI SAMPIONA U KOJU STE SE KLELI ZAJEDNO SA KLEOM!!!!

Bo(gom)dan!

pre 14 godina

Pizon na klupi - Ninkov na boku - Lekic u vazduhu - a Sever u transu, 7. avgust 2009 14:57)

I da dodam:
Ja, sa svojim kišobranom na Zapadu!

Nije to malo!

Lepše nego kući! A pevam, samo pršti!

coavuja

pre 14 godina

HAHAHA,revans na marakani...

Sa nama se moze sve sto se pozeli da polete ribe i zaplivaju price,jer za nas samo ZVEZDA JE ZIVOT,ZVEZDA JE ZIVOT,SVE DRUGO SU sitnice....

ko sme da se kladi da ce biti na mari 55 000 ljudi ??

Istoricar

pre 14 godina

Kad sam video Valensiju i Benfiku za moguce protivnike, sledio sam se! Ne treba zaboraviti kakve je srece bila Zvezda kad je izvlacila Bayer(koji je te sezone igrao finale LS), PSV(stigao te sezone do polufinala LS i ostavio najbolji utisak) i Milan(osvojio te godine LS). Malo nam se sreca osmehnula!!! Doduse ova pobeda nad Dinamom nije merilo, jer je Zvezda sama sebi dala 4 gola, pa morala juriti rezultat. Morace to mnogo bolje, posebno u odbrani. Partizan je, s druge strane, mogao bolje proci, Zilina je vec motivisala nase susede da smene nesposobno rukovodstvo. U najgorem slucaju, ne bi bilo lose i nama to da se desi. Valjda je doslo vreme da gledamo Zvezdu i Partizan tamo gde im je i mesto!!!

Pedja_daltonista

pre 14 godina

Losa vest: bice tesko.
Dobra vest: moglo je biti i gore.
Puno srece za oba nasa kluba, kada se igra u evropi, vise puta sam to rekao, ja ne razlikujem CRVENO I CRNO. Igra se za SRBIJU.

Mecklejn

pre 14 godina

Ljudi zaista nisam pesimista,ali cak i da prodjemo(i zvezda i partizan),sta ce da nam urade ostali timovi u grupi,sa ovakvim igrama?Podseticu vas da je zvezda 2007 bila najgori tim u kupu uefa(u grupi),bez ijednog boda.A zatim je to isto zadesilo Partizan prosle godine.Najgori tim bez i jednog boda.Dobro grobare mogu opravdati,imali su (i imaju) Jokana za trenera. Valjda nas nece brukati tako opet (ako udju uopste).

ivan

pre 14 godina

Zamalo da bude Partizan Hajduk split, steta bas bi bio sprektakl, zvezda moze dalje posle ove utakmice verujem da moze da pobede bilo koji tim u evropu, bilo bi super za srpski fudbal da zvezda i partizan igraju evropa ligu, ipak to bi bio extra uspeh za nase prilike

Buki

pre 14 godina

Mislim da cemo 1.put u istoriji imati dva kluba u grupama Kupa Uefa!
Partizan nece izgubiti od Ziline ni u gostima a Zvezda ce cak i da izgubi u Pragu, pregaziti Slaviju sa 2-0 , 3-0.
Zivi bili pa videli!

bellagio

pre 14 godina

uhhhh pogled`o nas sam Bog sa Slavijom!...definitivna je jedna stvar...ova ekipa Crvene Zvezde nema potrebnu cvrstinu i uigranost poslednje linije tako da uopste ne treba na gostovanjima da igra na "sitan" rezultat, nego napadacki od samog starta i na gol vise!!!....a na Marakani zna se, 60000 grla X2 dlanova i gazimo ih!!! verujem da imamo 80% sanse da prodjemo u grupnu fazu, sto bi za ovaj mladi tim bilo ne procenjivo.....sto se komsija tice, mislim da ih dalje vodi samo pobeda od dva gola i vise i to bez primljenog gola. Iskreno im zelim da prodju, a za moju Crvenu Zvezdu nema potrebe za spiskom zelja, samo pristup i srce na teren kao sinoc i nema problema!!!! ZVEZDA ZIVOT JE....

zivim za sever

pre 14 godina

(d, 7. avgust 2009 14:33)
i ja sam se smejao

Realno pocinje izvlacenje na Eurosportu kad eto Brane Ilica, pomislih pa ne mogu da verujem da ce on da komentarise kad bude izvucen par Valecia_Crvena Zvezda ali sreca i moje molbe su uslisene, Slavija Prag nam dolazi u goste, po prvi put da imamo srece u zrebu, mnogo srece i sve se okrece u nasu korist, idemo Delije, sad pokazujemo nase pravo lice, nasu snagu, al sto mi je jos draze opet ce biti 40-45 hiljada navijaca, nedostaje mi onaj huk kad zagrmi!!!!

Nikola

pre 14 godina

Zvezda je dobila lep clanak na uefinom sajtu http://www.uefa.com/competitions/uefacup/news/kind=1/newsid=870317.html
zajedno sa nekim drugim timovima koji su napravili "comeback"a u naslovu se pominje da smo bivsi sampioni Evrope sto pokazuje da nas jos mnogo cene.
"former European champions FK Crvena Zvezda fighting back in style to move to within one tie of the group stage"

dule

pre 14 godina

Nisam bas zadovoljan sto smo dobili Slaviju jer su dobili pan. sa 3-1,ali verujem da na marakani mogu primiti bar dva,bitno je u Pragu da damo gol i idemo u grupe sigurno!!
Pozzzz za sve zvezdase!!!
(verujem u zvezdu, 7. avgust 2009 14:10)
alo care,nije SPARTA !nego SLAVIJA ! Svi vi koji ne znate ne blamirajte se ,znaci nije sparta nego slavija...sparta je dobila PAO i ispala ipak...a ovo je s l a v i j a ! Slaviju je izbacio Serif iz moldavije ,alo mislite malo kad pisete..
poz delijama..slaviju cemo da raskubusamo na marakani nasoj najljepsoj;)

silvaner

pre 14 godina

Zreb je bio solidan za oba nasa kluba.Ali to je samo prvi deo price.Ako se ne izvuku pouke iz prethodnih meceva lose nam se zajedno pise.Kad pomislim kako je Partizan ispao muka me uhvati,od ekipe APOELA koja nije sama napravila jednu jedinu gol sansu iz igre u dve utakmice.Sve sanse i golovi su bili nasi neverovatni pokloni.I jos smo dobro prosli.Neka bolja ekipa bi nam dala i vise golova.Igraci partizana kao da su bili iznenadjeni Moreirinim golom pa su se od straha krili od lopte po celom terenu.Konfuzija,pogresno kretanje u prostoru, losa primopredaja, verovatno impresioniranost punim stadionom jer su navikli da igraju beznacajne utakmice domace lige pred malo gledalaca,potpuno je izoblicilo ovaj tim.Koliko cemo uspeti da se psiholoski oporavimo pitanje je sad!!!Zvezda je igrala srcano,grlom u jagode i ovog puta je konacno i sreca malo pogledala cigane.Red je i bio.Na ovoj utakmici je bilo toliko gluposti i budalastina sa jedne i druge strane, tako je da je vrlo tesko izvuci neki racionalan zakljucak.Ipak je ocigledno da je zvezda haotican tim jos u stvaranju i da ima velikih problema u postavci igre.Ali ko zna ,velikom borbom se mozda i te slabosti mogu prevazici uz malo vise srece i eto zvezde u ligi evrope.Puno srece i jednima i drugima.

blabla

pre 14 godina

Ljudi sad sam bio u engleskoj 10 dana...jel znate da ima puno ljudi,mladjih generacija oko 20-21-22 godina,da nisu culi ni za zvezdu ni za partizan...au au...koliko sam se smorio...toliko o nasim velikim klubovima

GRobar

pre 14 godina

po meni dobili smo najtezeg protivnika sto smo mogli posto smo bili u povlascenom sesiru....moguci protivnici su nam mogli biti:
Bnei Yehuda,Elfsborg,Baku,Trabzonspor...

FCRS

pre 14 godina

Pa i nije tolko lose, bolje mozda AEK da smo dobili al nema veze super je ovo samo kad nismo Valensiju ili Benfiku izvukli, moze se i ovo proci !!!

ofk

pre 14 godina

(Tasmanijski djavo, 7. avgust 2009 16:28)

Postoji nesto sto se zove dusha.Mi navijamo za nas Beograd iz ljubavi a ne4 zato sto je neko siromasan i bogat ,tvoja dusha je napacena i siromasna zato si se ti opredelio za ''velike''.Tvoje mesto je u Guci na saboru trubaca a nase na nasoj Karaburmi i prelepom Beogradu

dejan

pre 14 godina

ako se uigramo, fizicki pripremimo, promenimo 5-6 igraca (citaj rupe, a mozda i rupcage), a mozda i ja treba da udjem u igru umesto one "neznalice" sto se kao igrac dopada Fergusonu ili imam jednog komsiju (dobro se pokazao letos u igri na dva golica, mozda bi on mogao na sredini da donese prednost..... Ma procicemo ih sigurno, uhhhhh......
GROBAR OD RODJENJA DO SMRTI!!!!!

Jugo

pre 14 godina

Hrabre sreća prati.Mislim da je Zvezda dobila šansu za prolaz.Partizan je prošao bolje nego što je (igrom)zaslužio.Srećno i Zvezdi i Partizanu sa željom da se obadva kluba nađu u Ligi Evrope!

Dekicar

pre 14 godina

http://www.youtube.com/watch?v=bVATKa7EJXA&eurl=http%3A%2F%2Fwww.redstarbelgrade.com%2Fnewscontent.aspx%3FcultureID%3D2%26ID%3D2331%26News%3D2331&feature=player_embedded

Aca_USA

pre 14 godina

I Partizanu i Zvezdi zelim prolaz u sledece kolo. Za Zvezdu mislim da ce biti teze nego sto mogi predpostavljaju. Partizan bi trebao da ima laksi posao samo da ne "osveti Hajduk" kako je "osvetio Zvezdu" :-)
Idemo svi slozno - Napred Srbija !!!

ZuluSu

pre 14 godina

Zilina od poslednjih sedam godina,cetiri puta sampion svoje zemlje.Jedna od onih kada nije bila,sampion je bio Artmedija Petrzalka...mislite o tome.

Boža

pre 14 godina

Bolje što je prva kod nas, nećemo ići na 0:0. A valjda će i ovaj novopečeni reprezentativac dobiti zamenu do tad. Ko je pratio prolećnu polusezonu video je Fejsine igre, uostalom dečko ima igru u oba pravca a Raća... Mada brine i što Ljajić mora da igra svaku utakmicu, verovatno to i stoji u klauzuli ugovora sa Mančesterom a šta pokazuje nema veze. Krilo treba po strani da prodire i centrira a ne da se non-stop uvlači u sredinu. I nadam se da će Bogun zameniti Crnu Mambu i eto prolaza.
Božović
Gavrančić Djodjević Krstajić Obradović
Ilić Fejsa Moreira Bogunović
Kleo i neka Ljajić bude jedanaesti, neka se vrte Ljajić, Mamba, Bogun, Brana, Tomić. A neka i Raća udje ponekad...

VLADE-CH

pre 14 godina

veoma nezgodni protivnici,ali mogli smo proci i gore.nasa dva tima treba da ostanu na zemlji,da nemisle da smo krem evrope,veliki jesu ali u proslosti,od uspomena se nezivi,poslednjih godina stagniramo,davno je bila ta 1991 a jos dalje 1966.zvezdu volim to je moj klub,sinoc jesu bili fantasticni ali to je bilo sinoc,mora se dalje,samo da se radi i izgara na terenu i ostane cvrsto nogama na zemlji uspeh ce doci onoliko koliko se budes trudio za njega.nadam se da ce i moja zvezda i nas rival partizan biti ucesnici lige evrope.a ako nebudu...stacemo zivot ide dalje

Grobar Ni

pre 14 godina

Uh, kako je samo srećan ovaj FK koji ima Bari, da to jednostavno začuđuje. Za rivala dobija najslabijeg iz grupe sa revanšom na tzv. Marakani. Ništa poželjnije od ovoga. Ali i sreća nekada ne može da pomogne.

EnigmA

pre 14 godina

E shvatite vec jednom da Zvezda ne igra sa Spartom Prag koja je eliminisana od PAO,nego sa Slavijom koju je izbacio Seriff iz MOLDAVIJE,realno sanse da prodju oba tima u LE su velike 70:30,samo da igraci daju 100% truda i zalaganja na terenu,bukvalno da izginu,A grobarima bi predlozi da smene trenera i dovedu nekog boljeg..SRECNO pa za 2,3 godine komsije da igraju u kvalifikacijama za LS

friùl

pre 14 godina

oba nasa kluba imaju velike sanse. samo hrabro. ako razmisljamo "bolje izgubiti na nogama nego pobjediti na koljenima", pobjeda ce sama da dodje. zasto bi se uostalom mi bojali njih. neka se oni boje nas. zato NAPRIJED ZVEZDA, NAPRIJED PARTIZAN.

Ja sam pravi Ja, a ne onaj ja

pre 14 godina

Oba nasa tima su imala srece u zrebu. To su ekipe sa kojima moze da se igra. Medjutim, osvrnuo bih se na nesto drugo. Hteo sam da pohvalim novi format takmicenja, koji je po meni, mnogo bolji od formata u kome se igrala Liga UEFA. Ono je bila smejurija. Nadam se da ce sada Liga Evrope dobiti na nekoj tezini, kako u fudbalskom, a samim tim i finansiskom smislu. U Ligi UEFA veliki klubovi su mogli zaraditi pare samo namestajuci utakmice i igrajuci sa B postavama pa su to obilno i radili. O fazi takmicenja po grupama necu ni da pricam. Pet timova igraju po jednu utakmicu sa svakim, pa kome kako zapadne, kuci ili na strani, pa jos 3 idu dalje. Ko ga smisli svaka mu cast!

FCRS

pre 14 godina

@ (PuneTribine27bar50.000, 7. avgust 2009 15:09)

Ma da, sigurno sam razumeo. Nisam sigurno Ceski jezik ucio. Jedino sto sam skonto je ono Crvena Zvezda i atmosfera. Al dobro, to mnogo govori :D

Don Quijote

pre 14 godina

Odusevljen sam neizmerno igrom Crvene zvezde protiv Dinama iz Tbilisija.
Onakva borba bez posustajanja, zalaganje koje sam (kada smo mi u pitanju) prvi put posle duuuuugo vremena video u igri reprezentacije pod Anticevom komandom. Totalna ofanziva 90 minuta utakmice koja nije posustajala ni kada je vec sve izgledalo izgubljeno (dva puta gosti vodili). Carobno! I nadam se ponovljivo.
Onako mora da se bori uvek u zvezdinom dresu. I da nije prosla, Zvezdi niko ne bi zamerio posle onakve igre i zalaganja.
Sama igra odlicna, na prvu, bez mnogo soliranja i davljenja lopte.
Jedino odbrana malo nesigurna i konfuzna, ali mislim, i nadam se da je to posledica treme i da ce sve biti bolje sa svakom novom utakmicom. Pizon je na dobrom putu, nadam se da ce taj kurs nastaviti, i da Zvezda konacno ponovo igra napadacki.
Odgledao sam i utakmicu Partizana sa APOEL-om, i ono sto sam video je jad i beda. Ne razumem toliko busanje u prsa njegovih navijaca, i toliki optimizam, posto ono sto na terenu pokazuju, mnogo vise daje strah i zabrinutost nego sto moze da dá nadu. Partizan nema igru.
Utakmicu u Nikoziji nisam odgledao i ne znam, ali ono u Beogradu bilo je bruka, APOEL je bio bolji na terenu i trebao je pobediti.
Slavija Prag je dobra ekipa,i od ovog tima Zvezde se ocekuje borba i zalaganje kao protiv Tbilisija. Pa kako bude.
Zilina je najbolji klub Slovacke, tvrd i tesko prima golove. Ekipa koja pobedi Hajduka u Splitu ne moze biti losa i ne sme se podceniti. Ne znam kako ce Partizan onako jalovom i bezidejnom igrom kao protiv APOEL-a uopste dati gol ovakvoj ekipi koja tesko prima golove.
Ipak se nadam, kao nepopravljivi optimista, da ce Srbija imati ove godine dva predstavnika u Ligi evrope.

Zoran Radojević

pre 14 godina

Kako smo se nadali odlično smo se "udali". Preostaje da se dobar žreb materijalizuje na terenu. U svakom slučaju "srce na teren" pa da vidimo gde smo... Srećno!

delija mz

pre 14 godina

Oba srpska kluba su prosla odlicno,Zvezda samo iz razloga sto su svi drugi potencijalni protivnici jaci od Slavije.Hrabri me cinjenica da su oni(Slavija)ispali od Serifa iz Moldavije(!)sto mislim da govori dovoljno o njihovom kvalitetu...Sanse su velike i jednima i drugima,Partizanu ipak vece...

ziheras

pre 14 godina

Kao sto sam predosecao, SLAVIJA!!! Lepa prilika i za ZVEZDU I PARTIZAN da udju u evropa ligu, protivnici su najbolji moguci, i skoro sam siguran da ce obe ekipe, proci, i doneti radost celoj Srbiji!!! ZVEZDA I PARTIZAN UJEDINJENi, ZA DOBROBIT SRPSKOG FUDBALA!!!

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Znaci komsijama je dovoljna jedna dobra tekma u sezoni da se svim popnu na glavu ! Alo bre,kome vi mozete da pretite,izbacili ste Gruzine,a ne Spance.To isto vazi i za Partizan,gledao sam sinoc tekmu Ziline,nemaju veze sa zivotom,ali i kao takvi su opasni za nas ako ih pocenimo kao u prvoj tekmi Apoel.Jednostavno mi nikome ne mozemo da pretimo,nemamo prava na to.Zreb je dobar i za jedne i za druge,kako je moglo da bude ovo je super.Mislim da Partizan ima vece sanse za prolaz jer nece uprava dozvoliti da se narusi dobra atmosvera u ekipi zbog jednog loseg rezultata.Evopa je tu para ima,nismo mnogo trosili,imamo solidnu ekipicu koja uz borbu i htenje moze da igra sa timovima iz Lige Uefa.

Pozdrav !

prijedor p.f.c.

pre 14 godina

po imenima trebali bi proci i partizan i zvezda ali...gledajuci partizana kako se patio sa apoelom nisam bas neki optimista ma valjda je bila losa noc i nece se ponoviti.zvezda je odigrala za 10 i pored onako loseg pocetka,to neka je za primer svim nasim klubovima kako treba igrati.prolazimo i zilinu i slaviju.napred srpski klubovi.

ivan

pre 14 godina

@srdjan, ceska
A sta treba da kazemo, izgubicemo? Ili mislis da je bolje da smo izvukli Valensiju? Mi se borimo koliko mozemo i verujemo u sebe, to je ljudski, a ti ako zivis tamo i ako ti je lepo, nemoj molim te zbog nase Zvezde da se selis...
a vec se nisi iselio kad je slaviju izbacio klub iz moldavije (mada cujem da su dobri), pa i ako ih Zvezda eventualno izbaci nemoj da dramis.

prolaznick

pre 14 godina

Rivali po meri. Jos jedan dobar test za stepen kome u kojem se nas fudbal nalazi. Partizan bi po svim merilima trebalo da prodje Zilinu i obezbedi sebi nastavak evropske price, a Zvezda je dobila najlakseg rivala od mogucih. Mislim da bi bila otpisana protiv bilo kog od preostalih nekoliko mogucih rivala, a jedino protiv Slavije ce, ako nista, moci da se igra. Tim iz Praga jeste konkurisao za Ligu sampiona, ali je sacinjen mahom od ceskih fudbalera i zato makar nece biti izgovora na racun "legija stranaca". Srecno i da ne razocaramo barem kod kuce!

mikica

pre 14 godina

A šta bi se desilo da je žreb odredio da i Zvezda i Partizan igraju istog dana?

Da li ikad ranije dešavalo da oba tima igraju Evro utakmice istog dana kod kuće?

ima nade

pre 14 godina

Mislim da Zvezda ima realne sanse da prodje u ligu UEFA. Kao prvo, revans se igra na Marakani, pred navijacima kojih je 25 000 glasnije nego 100 000 Rusa, kako rece trener Dinama. Isto tako, treba zapaziti da Slavija ne moze da postigne gol, ispala je od Serifa (kud ces vise), a u prvenstvu su poceli traljavo. Znaci, uz onakvo sinocnje zalaganje, pocisticemo ih sa terena. Napred Zvezdo!!!

Никола

pre 14 godina

Овде све стручњак до стручњака,мењају тренере,вечито незадовољни,сви све знају.Само не прве разлику између Спарте и Славије,а то се односи и на спортску редакцију,која је у сред вести лупила и остале жива.Славија је елиминисана од Шерифа из Тираспоља,какв Панатинаикос?

Mladen,Podgorica

pre 14 godina

uh sad sam se probudio i imama sta vidjeti...VEEELIKI SAM GROBAR ali prije svega svska cast Zvezdi za ono sinoc!!!!U sportu smo pokorili svet a sad je red i na {ligu} EVROPU...Samo napred!!!!

Janko

pre 14 godina

Partizan je dobio lakseg protivnika ocekivano sa tim da je bio nosioc.Sto se tice Zvezde mogli su da dobiju slabijeg tipa Odense,Dinamo Z,ili Levski ali i protiv Slavije se moze igrati.

S obzirom da su mogli biti Valensija i Benfika tu smo dobro prosli.Elfsbog je sigurno jaca ekipa od Ziline pa izbacio je Bragu tako da ne verujem da bi grobari bili toliko zadovoljni time.

Neka sreca prati oba tima i zajedno u LE!!

Darko

pre 14 godina

Znaci nasa dva najveca kluba na Cehoslovake.Rekao sam Partizan-Zilina.Svakako bolje nego Baku.Najiskrenije se nadam nasem prolazu.

Tma

pre 14 godina

Jokan ostaje? Dakle pisi propalo. Umesto da su ga odmah po isteku utakmice sa Apoelom smenili, oni ipak olucili da upropaste sezonu do kraja a klub skroz osrame pred Evropom. Epilog: sledi katastrofa. Unapred zalim sve grobare koji se nadaju prolazu Partizana u LE. Zvezdi puno srece i mislim da imaju vise sanse od Partizana za prolaz.

mare

pre 14 godina

auuuu cigani ...al ste se napalili....pa kad vam dodju ovi ima da vam pokazu sta znaci igrati fudbal!!!!!a sto se tice njihovi navijaca .!!!!ni sa njima se ne treba zezati!!!!

Djole

pre 14 godina

@Ofk

Evo ga opet ovaj smarac sirotinjskog drugoligaskog kluba.Destruktivni decko koji mrzi sve a sto nije plavo belo. Sta si ti nasao da komentarises kada sirotinja sa karaburme se svaki put bori za opstanak. dace bog da i oni zaglave srpsku ligu kao Zemun i nikada se vise nece vratiti. Ovde je rec o protivnicima Zvezde i Partizana i tvoj komentar potpuno deplasiran
(Tasmanijski djavo, 7. avgust 2009 16:28)
ko si bre ti da odredjujes takve stvari,ofk je nas klub i decko moze da prica sta god hoce,sem toga nije drugoligaski ni sirotinjski klub ali je sigurno da si ti treceligas u svakom pogledu.pozdrav i budi miran....djavolchicu

Mladen Vracar

pre 14 godina

"Dosao sam u Partizan da bih igrao u Ligi sampiona..."-KLEVERSON KLEIVA zvani KLEO
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, koja prevara! Znali smo mi koga da prodamo, HVALA TI KLEO IZ SVEG SRCA!!!
Zilina igra revans na svom stadionu, a obzirom da Partizanu nije "SVANULO SUNCE" i da je u kanalu, 99% ispada.
Sta god Zvezda uradila u Pragu, u revansu dajemo 5 komada. RED STAR FOREVER!!!

Nebojsa

pre 14 godina

Zvezdi sve cestitke na pozrtvovanosti. Partizan kao sto rece Golac igra kao 1930 bez ikakvog kompleksa. Svaka cast navijacima i jednog i drugog tima. Moreira je pokazao u svoj svojoj nesreci kako izgleda biti profesionalac. Sada su na redu ipa mnogo jace ekipe i realno ne vidim sansu da ijedan nas tim prodje dalje u EL. Ako hoce da prodju i jedni i drugi moraju da menjaju mnogo sto sta u svojoj igri. Zvezdina odbrana ocajna, Partizanov ceo tim ocajan (izuzetak Moreira). Ipak i dlaje cu da navijam za nase i da se nerviram i zelim im puno srece, mnogo znanja, vise cojstva i junastva i da prodju dalje.

Brener

pre 14 godina

MIslim da su i Partizan i Zvezda prosli solidno u zrebu i da imaju velike sanse da prodju,ceski fudbal je u padu a slovaci su objektivno slabbiji od partizana. PROLAZ i jedni i drugi

elvis

pre 14 godina

Ko zna komšije šta o FK Kluju iz Rumunije?
Sarajevo je dobro prošlo, zamalo Atletico Bilbao na Koševu a tada bordo momci ne bi imali nikakve šanse...
Realno, i Partizan i Crvena Zvezda mogu proći u UEFA ligu...

krki

pre 14 godina

sa Jokanovicem na klupi mi nema sta da trazimo protiv slovaka.Pa slovacka liga je sigurno jaca od nase a jaca je i od kiparske sto znaci putuj evropo a mi cemo neki drugi put.Naravno bicu na stadionu da bodrim PARTIZAN

A da volim Zvezdu, volim, pa šta, iako sam se napalio?

pre 14 godina

"...auuuu cigani ...al ste se napalili....pa kad vam dodju ovi ima da vam pokazu sta znaci igrati fudbal!!!!!a sto se tice njihovi navijaca .!!!!ni sa njima se ne treba zezati!!!!
(mare, 7. avgust 2009 17:30)
Mi se NE zezamo!
...

nepobedivi

pre 14 godina

nasa zvezda crvena dobila odlichnog protivnika...em su neko sa kim moze da se igra, em su dovoljno veliki klub da ih ne potcenimo kao dinamo, em se revans igra na marakani....

vosa NS

pre 14 godina

Ajmo sada Grobari...
Ako ove ne izbacimo onda stvaro ovi su losi... Zilina...
Stavite prst na celo i zapitajte se gde ste i koji su vam rezultati pa onda pljujte protivnika...
Isto vazi i za Vojvodinu i Zvezdu!

uxyzapenje

pre 14 godina

za sve one koji ce prerano da pocnu da se pale i da pricaju kakvi su ovo klubovi, prvo odite na link gde imate ucesce i Slavie i Ziline u proslogodisnjem kupu UEFA gde su igrali u istoj grupi a uz njih Ajax, Hamburg i Aston Vila!

http://www.uefa.com/competitions/uefacup/history/season=2009/round=15285/group=701542.html

il_capitano4

pre 14 godina

Mislim da lakse nije moglo. Sad je sve na igracima ali mislim da imaju snage da prodju dalje, samo da se zakrpe rupe u odbrani.Revans na Marakani je nasa velika sansa.Pozdrav iz Brckog za sve Delije!

Covek se nada...

pre 14 godina

Zilina nije izgubila poslednjih 7 utakmica,a sledecu igra protiv Kosica.A sto se tice Slavije najbolji igraci su joj Smicer i Cerni(36,odnosno 33god.)

nikola delija

pre 14 godina

bravoooooooo!!!!!!!bolje od ovoga za zvezdu nije moglo!!!!idemo dalje!!!!partizanu isto zelim puno srece u daljem takmicenju!!!!!

yourney87

pre 14 godina

Jako nezgodan zrijeb, Partizan sa ovakvom igrom nema skoro nikakve sanse protiv Slovaka, Zvezda, ako se oporavi od jucerasnjeg teskog meca, mozda i dobije svoju sansu.

Boža

pre 14 godina

Bolje što je prva kod nas, nećemo ići na 0:0. A valjda će i ovaj novopečeni reprezentativac dobiti zamenu do tad. Ko je pratio prolećnu polusezonu video je Fejsine igre, uostalom dečko ima igru u oba pravca a Raća... Mada brine i što Ljajić mora da igra svaku utakmicu, verovatno to i stoji u klauzuli ugovora sa Mančesterom a šta pokazuje nema veze. Krilo treba po strani da prodire i centrira a ne da se non-stop uvlači u sredinu. I nadam se da će Bogun zameniti Crnu Mambu i eto prolaza.
Božović
Gavrančić Djodjević Krstajić Obradović
Ilić Fejsa Moreira Bogunović
Kleo i neka Ljajić bude jedanaesti, neka se vrte Ljajić, Mamba, Bogun, Brana, Tomić. A neka i Raća udje ponekad...

Tom

pre 14 godina

Bice tesko i Partizanu i zvezdi.Zvezdi malo vise,ali realno da sam mogao da biram protivnika,izabrao bih slaviju.Imace zvezda sansu,Djordjevic ne igra!

PuneTribine27bar50.000

pre 14 godina

Bice tesko ali prolaze i zvezda i partizan evo jedne recenice sa njihovog sajta (slavijinog) "Crvena Zvezda Myslím si, že to je jeden z tìch tìžších soupeøù, kterého jsme mohli dostat. Klub je povìstný svou bouølivou atmosférou,Mislim da svi razumete sta pise. evo link njihovog sajta gde to pise http://www.slavia.cz/novinka.asp?id=15767&typ=

Stole

pre 14 godina

odlican zreb za obe ekipe(za zvezdu pogotovo)...bio bih presrecan kada bi posle ne znam ni ja koliko godina imali dva predstavnika u evropi! puno srece i jednima i drugima!!!

Indifferent

pre 14 godina

[[Kakav optimizam bez osnova, Partizan ispao od Kiprana velike fudbalske nacije, a Zvezda na jedvite jade dobila Gruzine, jos vece fudbalske znalce...Realno i Žilina i Slavija su favoriti, ne nadajmo se mnogo...]]

Ako je Zvezda jedva dobila Dinamo ti si jedini Dinamov navijac sa Neptuna.

Delija

pre 14 godina

Zvezda ide dalje u Kup UEFA!!!!! Nadam se da ce na Marakani biti vise publike nego protiv dinama....Svi u NAPAD hajmo hajde!!!!!!!
Napred ZVEZDO DO POBEDEEEE!!!!!!

MilanForza

pre 14 godina

Zvezda je solidno prosla s obzirom sta je sve mogla da izvuce. Mada je Salvija favorit..ma svi su favoriti ove godine protiv Zvezde.Ali moze tu da se igra,to je bitno. I opet prvu igramo tamo,to je ok.
Partizanu isto nije lose,ali s obzirom kako su se "pojacali" i kome placaju da ih trenira i kako ih trenira mislim da ce imati problema isto kao i sa Apoelom...mozda cak i gore.

tasa

pre 14 godina

Sve su se nade ugasile za nas fudbal akd je prosle ili preprosle god albanska tirana izbacila nas klub(mislim da je bezanij) iz kvalifikacija.ALO ljudi o cemu vi pricate pa mismo za evropu teski amateri i tu se nista nece promeniti u skorije vreme.

Srdjan

pre 14 godina

Nekima je uspjeh, što je drugima neuspijeh!!!

Dobro, hajde, iedmo dalje, igrajmo - navijajmo za PFC!!!
Još kad bi Jokanovića otjerali u međuvremenu, bilo bi lakše!!!

ciganstura

pre 14 godina

Posto nisam nasao na netu sinoc da gledam moju Zvezdu ,mogu samo izvuci paralelu da je slavija favorit ali ako klinci stvarno ostavljaju krv na terenu onda mozda i nije.Ali zato sam odgledao hajduk.I taj mrtvi hajduk bio je bolji...tako da groblje ima velike sanse ako se ugleda na komsinicu

Srki Nis

pre 14 godina

Sta drugo reci nego najrealnije za obe ekipe Kraj,kraj,kraj
Slavija je sigurno jos opasnija nego Zilina,ali u svakom slucaju nasi srpski predsatvnici objektivno nemaju kapacitet i kvalitet da bi samo donekle uspesno mogli da igraju u Evropu.
To je rezultat Politike,Korupcije i beogradizacije Meridian Lige,a pored toga i falenje objektivnog sagledjivanja nasih prilika.
Ovaj narod se dzabe pali i nervira,od nase "srpske" lige i fudbala dugo godina nece biti nista drugo nego samo kuku lele!

Bonny

pre 14 godina

Partizan je dobro prosao u zrebu, sa SLOVACIMA, govorili su Hrvati da Hajduk sigurno prolazi ZILINU! Ocajno su odigrali revans,a Zilina im je iz prakticno jedne sanse dala gol.Borili su se prosle sezone za titulu, zavrsili su na drugom mestu,ali su im otisli neki igraci pa su slabiji ove godine!
C.Zvezda je odlicno prosla kakvje protivnike mogla da izvuce(Valensija,Benfica..) i jos igra prvu u gostima!

P.S Ko je gledao komentar na EUROSPORTU i komentar da je SLAVIA P. ispala od PANATANAIKOSA,a ne od SERIFA(MOLDAVIJA), stvarno bilo bi smesno da nije tuzno!!

marko sid RS

pre 14 godina

Bolje nije moglo i za jedne i za druge.Odavno se nije desilo da imamo protivnike iz nizerazrednih liga zadnje kolo pre grupe. Evo vam sansa pa pokazite sta znate...Ako odigraju kao Zvezda sinoc srcem idu dalje lagano.

nesa

pre 14 godina

partizan ce proci ukoliko joka izbaci iz ekipe ilica, tomica a petrovicu da zapreti zbog lose i katastofalne igre a zvezda prolazi samo ako prebrodi strah

Ferdinand, ali ne Franc!

pre 14 godina

@ (iggy pop, 7. avgust 2009 14:23)

I ja kao i Dalgliš! ...valjao sam se i još uvek ne mogu da se obuzdam od smeha! ...Svaka čast Iggy!
:)))))))))))))))

nnidza

pre 14 godina

Zvezda je prosle godine dno dotakla sa Apoelom. Partizan svoje dno jos uvek trazi. Nadam se da ga nece dotaci vec da ce ustati i izboriti se sa Zilinom. Sanse solidne. Neuspeh - katanac!!!

Zvezda je vec napravila uspeh. Skrpljen tim se pokazao zrelim i LE bi bila kruna na pocetku sezone.

Shone0709

pre 14 godina

Zvezda mora da popravi igru na strani,treba da se igra ofanzivnije,pa nek prime 3,al' nek daju 1..na Marakani nece biti problema...

SAVEST

pre 14 godina

GROBARI MISLIM DA JE DOSLO KRAJNJE VREME!!!
Ovi izgleda pustise Apoel da bi lakse smestili pare od transfera u cuvene Kiparske banke i nikad vise!!!
Ocemo li preduzeti nesto,razmislite?!

ofk

pre 14 godina

odlicno..nisu atraktivni..znaci nema alibi prica..a dovoljno jaki da izbace blizance zvezdu i partizan ..ajmo zilina i slavija do pobede...ufff sto je leglo

jas

pre 14 godina

Partizan prolazi slovake.
A posle silnih komentara iz suprotnog tabora koji pljuju Partizan, zvezdi zhelim sve najgore (nije bilo sluchaj do sada)

verujem u zvezdu

pre 14 godina

Nisam bas zadovoljan sto smo dobili Slaviju jer su dobili pan. sa 3-1,ali verujem da na marakani mogu primiti bar dva,bitno je u Pragu da damo gol i idemo u grupe sigurno!!
Pozzzz za sve zvezdase!!!

red@white

pre 14 godina

Slavija potpuno po meri za Zvezdu.Mislim dau odnosu na Benfiku, Valenciju, AEK protivnik po meri. Sanse 50:50.Ako se dobro prodje u Pragu onda na nasem stadionu siguran prolaz. Gledao sam na satelitu njih protiv PAO. Totalno razbijeni i malo je bilo 3:0 za PAO. Uz atmosferu na stadionu kakvu grci mogu da naprave ovi su bilipotpuno izgubljeni. U Pragu stadion 25.000 i ceski navijaci su daleko od nas Srba

prezlee

pre 14 godina

Nazalost,iako ce mnogi od vas da govore kao i kad je izvucen Apoel da je zreb bio dobar realno je da nas Zilina izbaci!A i ako udjemo u grupe tek to se ne ispalti jer ce padati petarde.Navijam za Partizan da ne mislite da sam gan...

DR_DULE

pre 14 godina

Ja ne mogu da se nacudim ovim komentarima koje salju gani.Pa dobro ljudi jeste li vi normalni?Niste vi pobedili Dinamo iz Moskve ili ZAgreba vec iz Tbilisija i to 5:4 ukupnim rezultatom.Da nije bilo one dvojce diletanata (crnca koji je dobio crveni, i onog nesrecnika sto je napravio penal) vi biste se jos danas ugasili. Ovako samo produzavate svoju agoniju na par nedelja, a to omalovazavanje partizana bez ikakvog pokrica ce vam se vrlo brzo obiti o glavu. Bice opet klasika , posle 4 kola imacete 10 bodova minusa i prvenstvo ce biti gotovo, a posto cete do tada ispasti i iz evrope imacete priliku da uigravate ovaj "perspektivni" tim.
Pozdrav do vaseg bolnog spustanja na zemlju

red@white

pre 14 godina

Alo vojni klub jeli opet laganica.I sigurna petica. Koga god da ste izvukli za vas je to problem. Gledao sam ih protiv Hajduka obe utakmice stvarno su za vas laganica ali kada bi se zezali

Zilina- vas sudija i dzelat

pre 14 godina

Postovani grobari,

stvarno nemate srece pri zrebu, mislim da je zilina suvise jaka za vas u ovom trenutku, oni su jaci protivnik od Apoela, a znamo koliko su oni bili jaci od vas.

Srdacan pozdrav

GROBAR PODGORICA

pre 14 godina

И у добру и у злу ја ћу бити ту!Није битно јеси ли пао него колико брзо си устао.Морамо проћи,сад ће прави навијачи доћи на стадион а шминкери нам не требају.Ко зна зашто је добро што смо испали.ПОДГОРИЦА ЦИЈЕЛА ЦРНО-БИЈЕЛА!!!

Delije DSNS

pre 14 godina

Jel to ona Slavija iz Praga sto je partizanu dala 5 komada pre par godina? To je bila jedna od onih cuvenih petardi partizana... Osveticemo partizan!

Dr Mo

pre 14 godina

Pokidace ih Cesi.Slavija je klub pobratim sa Javorom i Sevojnom.Nisu to neki pcelari i pastiri iz Gruzije.Ovi pobedili Dinamo i vriste kao da su izbacili Barselonu.Udarili im dugovi u glavu.Vratice vas Prag expresno iz 91 u 2009.REALNOST JE CRNO BELA!
PS.
Koliko ovi sa b 92 navijaju za crzv pa to je strasno.Ovi duznici pljuju Partizan i svaki komentar im prolazi.

Grobar Ni

pre 14 godina

Uh, kako je samo srećan ovaj FK koji ima Bari, da to jednostavno začuđuje. Za rivala dobija najslabijeg iz grupe sa revanšom na tzv. Marakani. Ništa poželjnije od ovoga. Ali i sreća nekada ne može da pomogne.

justinijan

pre 14 godina

Sad kad Partizan ispadne od Ziline valjda cemo videti ledja ovom nesposobnom Jokanovicu.
Inace, zanimljivo je kako po forumima 'profesionalni' navijaci sa juga brane Jokana. Ocigledno je da se Tomic na vreme otvorio i placa vodje sa juga da marvu drze u toru!
Svi srecni i zadovoljni, a Partizan igra odvratno, da odvratnije ne moze.

stefke

pre 14 godina

Najjaci je Brana Ilic na Eurosportu, "Gledao sam mec Slavije protiv Panatinaikosa, dobili 3:1, odusevili su me , bice tesko Zvezdi" a ono Slavia ispala od Tiraspola, a Sparta igrala s Grcima. Mozda on to mislio na Pes, Manager ili pak Fifu hm...........

Preky

pre 14 godina

Mom Partizanu koji me godinama razočarava želim da me ovaj put ne razočara..Ako ovu Žilinu ne prođemo onda stvarno....ali stvarno.....MOTKE U RUKE DA UZMEMO I UDRI.....Takođe i Zvezdi želim uspeh....

Bojan Su

pre 14 godina

Ako ovo ne prodju ja ni kosarku vise necu gledati... toliko ce mi pasti u ocim da zvoni... Komsinica imala srece procice i ove Cehe vec vidim kako ce da ginu kao sinoc svaka im cast... Ajmo Jokanovicu uradi nesto pametno i begaj sa klupe sampiona!!

idemo dalje

pre 14 godina

Dobra vest za upravu splitskog Hajduka... sada mogu da se hvale kako su ispadanjem od ovih Slovaka ustvari izbegli nepotrebno blamiranje protiv "mrskog neprijatelja" koji ih je toliko terorisao jos u ex-SFRJ periodu.

Sto se Zvezde tice u poludirigovanom zrebu mogli su osim Slavije iz Praga da dobiju Valensiju, Benfiku i AEK, a oni su izvukli jedinu opciju (mozda bi i sa AEK-om bilo slicno) koja im moze doneti castan poraz, pa mozda cak i senzacionalan prolaz dalje!

Solidan zreb i posle preporoda nase reprezentacije bilo bi lepo da i nas klupski fudbal makar simulira nekakvu jEvropu.

Milos

pre 14 godina

...realno gledano ocekujem da se oba nasa kluba plasiraju u grupe lige evrope...to ocekujem najvise od zvezde,jer posle onog sinoc oni su dokazali da im je mesto u evropi,a komsinica nek se potrudi da ne prodje kao protiv Apoela!!!

DzoniKG

pre 14 godina

Kao i pre 2 nedelje sad predosecam komentare , euforija, svi idu dalje, sreća, toooo žilina, tooooo apoel, toooo slavija,ima da ih izgazimo.... za 3 nedelje komentari :"jokanovicu odlazi", "uprava odlazi iz zvezde" ...

mare

pre 14 godina

auuuu cigani ...al ste se napalili....pa kad vam dodju ovi ima da vam pokazu sta znaci igrati fudbal!!!!!a sto se tice njihovi navijaca .!!!!ni sa njima se ne treba zezati!!!!

Tristrel

pre 14 godina

E,ajmo sad crno-beli, sa starim ( ili novim ) trenerom , preko Slovaka , pravo u ligu UEFA!

Samo hrabro, nek Vam Zvezdina upornost služi za primer!

Asterix

pre 14 godina

Bio sam u hotelu na Slavijinom stadionu prošle godine kada su osvojili titulu. Nakon utakmice sam se sreo sa njihovim navijačima i zajedno sa jos nekoliko Delija pevali Srbiji , Kosovu i Zvezdi uz neverovatnu podrsku Čeha. Stadion im je glanc nov i pravi fudbalski, a Česi su se pokazali kao odlični navijači. Svi su obučeni u crveno bele dresove, od dečice pa do starijih ljudi. I još jednom napominjem da kada su čuli da navijamo za Zvezdu reakcije su bile fenomenalne.

Treba ih korektno dočekati i normalno izbaciti iz daljeg takmičenja sa puno uvažavanja. A ko može, lepo će se provesti u Pragu. A Čehinje....

fan

pre 14 godina

Realno Partizan bi morao da se zahvali Platiniju(sa zakasnjenjem) na promenama koje je uveo prilikom zrebanja koja se odnose na prvaka drzava.
Zilina je protivnik koji bi oni morali da prodju sa obzirom na igracki kadar i pompezna najavljivanja za ovu sezonu.(Apoel-Kopenhagen!!!!!!!)

Sto se tice Crvene zvezde protivnik sa kojim mislim da moze da se nadigrava ukoliko poboljsa igru u odbrani.Realno kao zvezdas mislim da uz solidan rezultat u Pragu mozda imamo neke sanse!!!!

Pozdrav za sve ljude normalnog razuma!!!!!!!!!

Mladen Vracar

pre 14 godina

"Dosao sam u Partizan da bih igrao u Ligi sampiona..."-KLEVERSON KLEIVA zvani KLEO
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, koja prevara! Znali smo mi koga da prodamo, HVALA TI KLEO IZ SVEG SRCA!!!
Zilina igra revans na svom stadionu, a obzirom da Partizanu nije "SVANULO SUNCE" i da je u kanalu, 99% ispada.
Sta god Zvezda uradila u Pragu, u revansu dajemo 5 komada. RED STAR FOREVER!!!

GRobar

pre 14 godina

po meni dobili smo najtezeg protivnika sto smo mogli posto smo bili u povlascenom sesiru....moguci protivnici su nam mogli biti:
Bnei Yehuda,Elfsborg,Baku,Trabzonspor...

GrobarBorcha

pre 14 godina

Mozemo dalje,MORAMO inace gubimo povlascenu poziciju za naredne zrebove sto bi bilo katastrofalno imajuci u vidu da su grupe bile nalik lige sampiona!!!
A za pljuvace partizana i jokana nemam reci !!!
Porucio bi im da navijaju za neki drugi klub nije vazno koj jer za Partizan ne zasluzuju!!!Pravi grobari se u krizi poznaju a svi ovi FALSH internet navijaci nam ne trebaju,nek ostanu(kao i uvek) kuci i nek i dalje uzivaju u pljuvanju partizana,a mi cemo ga uvek VOLETI I BODRITI!!!!STOP ZA FALSH GROBARE!!!!IDEMO DALJE!!

puf Pomozite eSrbiji: http://www.erepublik.com/en/referrer/ivicaSR

pre 14 godina

E ako groblje ne prodje ovu zivinu, onda stvarno nisu ni za 1. proleterksku ligu.
A Zvezdi je ovo bilo nekako ocekivano, ima da ih ugazimo...
Napred Zvezdoooo!!!

Srdjan

pre 14 godina

Nekima je uspjeh, što je drugima neuspijeh!!!

Dobro, hajde, iedmo dalje, igrajmo - navijajmo za PFC!!!
Još kad bi Jokanovića otjerali u međuvremenu, bilo bi lakše!!!

ziletina

pre 14 godina

Bas i ne volim zile...
Partizan na slovake a komsije na cehe! I jedni i drugi imaju dobre sanse za prolazak, samo pamet u glavu!
Meni je jedino problem sto se prva igra u BG-u...ali sad ce pokazati da li stvarno vrede ista!

DoktorHaus

pre 14 godina

Ja ne mogu da se nacudim ovim komentarima koje salju gani.Pa dobro ljudi jeste li vi normalni?Niste vi pobedili Dinamo iz Moskve ili ZAgreba vec iz Tbilisija i to 5:4 ukupnim rezultatom.Da nije bilo one dvojce diletanata (crnca koji je dobio crveni, i onog nesrecnika sto je napravio penal) vi biste se jos danas ugasili. Ovako samo produzavate svoju agoniju na par nedelja, a to omalovazavanje partizana bez ikakvog pokrica ce vam se vrlo brzo obiti o glavu. Bice opet klasika , posle 4 kola imacete 10 bodova minusa i prvenstvo ce biti gotovo, a posto cete do tada ispasti i iz evrope imacete priliku da uigravate ovaj "perspektivni" tim.
Pozdrav do vaseg bolnog spustanja na zemlju
(DR_DULE, 7. avgust 2009 16:46)

Na osnovu čega smatraš da će tako biti? Zato što ste dali 12 komada grupi rekreativaca, konobara i električara iz Rila?? Ili na osnovu jadne igre i gomile sreće protiv Apoela, koji je sa malo truda mogao da vam zabije par komada u Beogradu??
Istina je da je Zvezda izbacila jadan tim, ali ta Zvezda se prvi put sastala pre dva meseca, iako ne znaju ništa bar su pokazali da umeju da se bore i ginu za svoj tim, za razliku od tima koji može da igra samo u ovoj Srpsko-Karadžićevsko-nameštenoj ligi. Kao da je teško biti prvi u ligi u kojoj sudije ne dozvoljavaju da izgubite. Jaka stvar.
Uostalom, kad vas ta Žilina bude razbucala valjda ćeš shvatiti da nemaš ni najmanji razlog za taj "optimizam"...

bellagio

pre 14 godina

e pun mi je vise k**** omalovazavanja Zvezdine igre od preksinoc i prica kako smo prosli samo na borbenost i zalaganje, kako Partizan ima igru a nema mu*a, kako smo mi indijanci koji jurcaju okolo pa slucajno ako uleti neki gol. O cemu vi to grobljanski kvazi strucnjaci!? Cetiri gola iz akcija, prvi,drugi i peti sa boka, treci fantastican pas preko odbrane i golgeterska reakcija Lekica (sto se ne bi moglo reci za "fenomenalnu" grobljansku devetku) Da je Zvezda suplja pozadi to stoji, ali nemojte lupetati vise molim vas. Zvezda je preksinoc imala vise povezanih pasova i akcija za jedno poluvreme, nego li partizan za 180 min sa kipranima. Ne kazem ja da je to neka vrhunska igra, ali se bar nazire neka kakva takva za razliku od vas(cast Moreiri)....zato tise malo, a do derbija dok se malo uigramo bice, seci musemu(umisljenu) krpi dupe i mrezu!!! ZVEZDA ZIVOT JE....

grobarrr

pre 14 godina

dobro je..moglo je i bolje,mada i ovako bi trebali da prodjemo u grupe..zaista moramo da se posvetimo ligi evrope,kolko god da nam je tesko,mora da se udje u grupe i da se ostvari dobar rezultat..ove godine se dosta dobija novca od tog takmicenja,a i bodovi su nam vazni za sledecu sezonu..tako da-DOMINIRAJ!!!PARTIZAN BEOGRAD

Dušan

pre 14 godina

Nemoj samo da se sada Grobari javljaju da će osvetiti Ajduka, kao što su se javljali da će protiv Apoela Zvezdu da osvete. Nakon ovog duela, moći će da se povuče parelala između Partizana i Hajduka.

Zvezda je imala sreće u žrebu ali je Slavija ipak favorit.

grbovic

pre 14 godina

Pa dobro, bolje nego da su isli u Baku ili ne daj Boze Tursku.

A za informaciju- cigani su izvukli najslabijeg moguceg rivala Slaviju iz Praga

Nikola

pre 14 godina

za one koji igraju fantasy premier ligu ako zele u privatnu ligu Srbija kod je FWMUCFLA ...dodjite

ps. Prolaze oba nasa kluba, ako partizan ne pobedi ove jade nek svi odu u rudnik i kopaju miskovicu podzemnu deltu.Za zvezdu se ne brinem uz onakvo zalaganje i borbu, samo molim Pizona da svoje seljacke manire ostavi na selu,neka ga bacaju po terenu,zasluzuje

којекуде

pre 14 godina

Са оваквом игром у дефанзиви, немамо шта да тражимо ни против солидне екипе каква је Славија. Победа над Грузијцима не сме да гурне под тепих све оне проблеме које имамо у игри, а њих је много. Реално, далеко смо од игре која може да улије неку дозу сигурности пред ове мечеве са Славијом, а исто тако морам бити искрен и рећи да ни Славији неће бити лако са нама оваквима, "недефинисаним". Нарочито због реванша на Маракани. Моје скромно мишљење је да, у односу на синоћни састав, треба гурнути Кадуа уместо Блажића, а Туторић ће ионако играти уместо Ђорђевића. И да, жао ми је што ни на мапи нема Абубакара. Дечко је заслужио да игра. Убеђен сам да је бољи од Перовића, коме опет, капа доле за велику жељу и учинак у ове 4 претходне утакмице.
Све у свему, добили смо ривала који се може прескочити, али ривала који нас исто тако може истамбурати уколико се значајније не буде побољшала игра у дефанзиви.
Хоћу да верујем у пролаз даље, хоћу да верујем у боље дане за Звезду, највећи и најбољи клуб ове наше Србије!

DR_DULE

pre 14 godina

(red@white, 7. avgust 2009 17:36)
(DoktorHaus, 7. avgust 2009 19:42)

Ma meni samo nije jasno na osnovu kojih argumenata vi sebe vec vidite u takmicenju po grupama, a Partizanu predvidjate ispadanje od Ziline. Radost zbog pobede u redu, ali vi ste u delirijumu zato sto ste prosli tim koji je u rangu sa Radnickim iz Nisa, da izvine Radnicki. DA li ste svesni koliko sami sebe srozavate?Meni ne smeta, ali bi trebalo vi malo da se zapitate

dejan

pre 14 godina

ako se uigramo, fizicki pripremimo, promenimo 5-6 igraca (citaj rupe, a mozda i rupcage), a mozda i ja treba da udjem u igru umesto one "neznalice" sto se kao igrac dopada Fergusonu ili imam jednog komsiju (dobro se pokazao letos u igri na dva golica, mozda bi on mogao na sredini da donese prednost..... Ma procicemo ih sigurno, uhhhhh......
GROBAR OD RODJENJA DO SMRTI!!!!!

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Znaci komsijama je dovoljna jedna dobra tekma u sezoni da se svim popnu na glavu ! Alo bre,kome vi mozete da pretite,izbacili ste Gruzine,a ne Spance.To isto vazi i za Partizan,gledao sam sinoc tekmu Ziline,nemaju veze sa zivotom,ali i kao takvi su opasni za nas ako ih pocenimo kao u prvoj tekmi Apoel.Jednostavno mi nikome ne mozemo da pretimo,nemamo prava na to.Zreb je dobar i za jedne i za druge,kako je moglo da bude ovo je super.Mislim da Partizan ima vece sanse za prolaz jer nece uprava dozvoliti da se narusi dobra atmosvera u ekipi zbog jednog loseg rezultata.Evopa je tu para ima,nismo mnogo trosili,imamo solidnu ekipicu koja uz borbu i htenje moze da igra sa timovima iz Lige Uefa.

Pozdrav !

Djole

pre 14 godina

@Ofk

Evo ga opet ovaj smarac sirotinjskog drugoligaskog kluba.Destruktivni decko koji mrzi sve a sto nije plavo belo. Sta si ti nasao da komentarises kada sirotinja sa karaburme se svaki put bori za opstanak. dace bog da i oni zaglave srpsku ligu kao Zemun i nikada se vise nece vratiti. Ovde je rec o protivnicima Zvezde i Partizana i tvoj komentar potpuno deplasiran
(Tasmanijski djavo, 7. avgust 2009 16:28)
ko si bre ti da odredjujes takve stvari,ofk je nas klub i decko moze da prica sta god hoce,sem toga nije drugoligaski ni sirotinjski klub ali je sigurno da si ti treceligas u svakom pogledu.pozdrav i budi miran....djavolchicu

PEDJA SIN

pre 14 godina

Nagradio nas je Bog za sinoc,jos revans na Mari..
Slavia Praha pada lako na Mari,samo pamet u glavu i igrati muski u Pragu...
idemo dalje!!!

jos malo i Zvezda ce biti deo Evrope!!!!

pre 14 godina

kako smo mogli da prodjemo ovo je vise nego dobro.Ekipa sa kojom se moze igrati a ono sto je najvaznije jeste to sto se revans igra na MARAKANI!!!!!! Uz 60000 delija i onakvu borbu kakvu smo gledali sinoc bice to jos jedna u nizu Evropskih ekipa koja ce osetiti kako Zvezda puni na Marakani!!!! i nista drugo ne mogu da kazem i necu da kazem da nas je pogledala sreca jer sam ubedjen da nije. Mada kada se pogleda ko je sve mogao da nam dodje,jedan Liverpul,fenerbahce, Galata,Valensija, Ajax,Verder,Roma....huuu necu vise ni da nabrajam,mnogi ce reci IMALI SMO SRECE!!! Ne,NISMO imali srece,ovo je nasu Zvezdu pogledao Bog i nagradio za onu fantasticnu borbu i onaj fantastican spektakl!!!! Ne kazem da prolazimo,ali tvrdim ako u gostima ponovima barem pola od onog sinoc,a na Marakani pruzimo takvu borbu eto nas u Evropi,eto nama jos sest jakih Evropskih utakmica i spektakla za celu Srbiju!!! Jos nesto,mada se grobari nece sloziti,ali to je realnost:partizan je dobio mnogo lakseg protivnika i gledajuci to ima vece sanse za prolaz,ali gledajuci igru partizana i Zvezde,Zvezda ce biti jedini Srpski tim koji ce nas predstavljati u Evropi!! mozda po imenima imamo losije ekipu nego prosle godine,ali imamo legende na Marakani koje su kako dzajic kaze stvorili jednu veliku sloznu porodicu koji ginu jedni za druge,a takva Zvezda je bila po dzajicevim recima samo devedesetih godina i danas.E to je rezultat one istorijske utakmice od sinoc:legende na Marakani,Zvezdina deca na terenu,drugacije ne moze nego:SRCE NA TEREN!!!

DoktorHaus

pre 14 godina

Jesam Zvezdaš, ali se bojim da je velika većina zvezdaša potpala pod Partizanov "Ril sindrom". Jedva smo pobedili neke pacere iz Gruzije i sad treba da izađemo na megdan timu koji je par godina igrao u Ligi Šampiona i koji nije ni malo naivan tim. Umesto da se ljudi opamete i smire strasti, nema zvezdaša koji ne kaže da prolazimo sigurno. Odakle ta nadobudnost i uobraženost, kao Partizanu posle Rila, zaista ne mogu da shvatim.
Pa, Zvezdu su u zadnjih nekoliko godina, kad je imala i mnogo bolji tim, izbacivali tri puta gori timovi od Slavije. Umesto da se saberemo, hladne glave prepustimo ulogu velikog favorita Slaviji, da igrači kažu da će dati sve od sebe da ostvare povoljan rezultat u Pragu, da će se boriti svim srcem, već vidim naslove u novinama u kojima se igrači pitaju ko će im biti protivnik u grupama lige Evrope. A to će se, bojim se, da nam se olupa o glavu mnogo jače nego Apoel Partizanu.
Ljudi, jedno je navijati, i ja ću, naravno, svim srcem biti uz zvezdu, ali one klince koje igraju u toj zvezdi nikako se ne sme ubeđivati putem novina da su odličan tim (ne igraju ni dva meseca zajedno), da je sastavljen od vrsnih igrača (pola njih ne zna da primi loptu kako treba) i da je Slavija samo usputna stanica do LE. Jer i oni čitaju novine i ne znaju kako izgleda nepotrebna euforija.
Ukoliko se svi ne opametimo, za 14 dana će nam se loše pisati.
Ni Partizan nije prošao dobro, gledao sam tu Žilinu protiv Hajduka, uopšte nisu naivni, ako se i oni "podijarišu" pa kažu da će ih razbiti, ima da prođu gore nego "bili" na poljudu.
Pamet u glavu, a srce na tribine, a ne u novine...

Fantom

pre 14 godina

Samo pametno i nece biti problema.Jedva su prošli raspali Hajduk,doduše ni nama baš ne cvetaju ruže ali smo bolji od njih. NAPRED PARTIZAN111

Aleksa

pre 14 godina

Gotovo je. Najgori moguci protivnik. Iskustvo govori da vise od 40 godina nismo pobedili klub iz Srednje Evrope. A i slovacka liga je jaca od srpske. Daj Boze da gresim

Andrija Kokanović

pre 14 godina

Postoje realne šanse da imamo 2 predstavnika u grupnoj fazi, samo da se napune oba najveća stadiona napune! Ja ću biti na Marakani, a vi :-P?

mare

pre 14 godina

Grobar sam,

drago mi je da smo dobili najjacheg moguceg protivnika.
sve smo imali, gol u trecem minutu, atmosferu, imali su i uslove, i pojacanja... a nismo uspeli da prodjemo.
Takodje, nadam se da ce Zvezda proci svog protivnika, a sportskom hrabroscu koju su pokazali u mecu sa dinamom to mogu. bez obzira kakav je tim dinamo, za razliku od nas, sve je bilo protiv njih, i na kraju su prosli. na tome vam cestitam, i taj mec me je podsetio na partizan u evroligi - samo hrabro.
Takodje nadam se da ce jedna velika NULA od trenera otici sa nase klupe i da ce doci trener koji ce iz ovih igraca da izvuce maxixmum i tek tada mozemo necemu da se nadamo.

Svako dobro
marko

A da volim Zvezdu, volim, pa šta, iako sam se napalio?

pre 14 godina

"...auuuu cigani ...al ste se napalili....pa kad vam dodju ovi ima da vam pokazu sta znaci igrati fudbal!!!!!a sto se tice njihovi navijaca .!!!!ni sa njima se ne treba zezati!!!!
(mare, 7. avgust 2009 17:30)
Mi se NE zezamo!
...

mate mišo

pre 14 godina

Dinamo (Hearts), Zvezda, Partizan, Sarajevo (Cluj) i Maribor (Sparta) su realno dobili najlakše protivnike od onih koje su mogli dobiti. Sarajevo će se časno oprostit, Maribor ima šanse ali mislim da ispada također, Dinamo prolazi, Partizan također bez većih problema ako barem malo popravi igru a Zvezda ne znam ali sigurno da može ako je mogao Šerif. Sretno svima

code47

pre 14 godina

"TI se bori,igraj do POBEDE"
Sa ovakvom ZALAGANJEM i NAVIJANJEM mozemo daleko da doguramo...
jedva cekam revans,
50000 DELIJA...
100000 DLANOVA...
...a SEVER u TRANSU...

DELIJE KNIN

Djole

pre 14 godina

Kakav optimizam bez osnova, Partizan ispao od Kiprana velike fudbalske nacije, a Zvezda na jedvite jade dobila Gruzine, jos vece fudbalske znalce...Realno i Žilina i Slavija su favoriti, ne nadajmo se mnogo...

BornAgainst

pre 14 godina

Ruku na srce, Slavija je krs ekipa, daleko od renomea stare dobre Slavije.... bas kao i Zvezda! Ipak, mislim da Zvezda moze da prodje, naravno ako ne bude igrala sa 5-6 zadnjih (bez)veznih!

aleksandar

pre 14 godina

Zvezdo, ostavi srce na terenu i niko ti nece zameriti i ako se ne plasiras, i ovako je ovo najslabiji tim u zvezdinoj istoriji, ali on ima jedno sto druge generacije koje su bile i mnogo bolje nemaju-SRCE

Bo(gom)dan!

pre 14 godina

Pizon na klupi - Ninkov na boku - Lekic u vazduhu - a Sever u transu, 7. avgust 2009 14:57)

I da dodam:
Ja, sa svojim kišobranom na Zapadu!

Nije to malo!

Lepše nego kući! A pevam, samo pršti!

Vule

pre 14 godina

Uuuuu bice to dobra tekma Czv - Slavia Praha !!! :D
A Partizan ima lakog protivnika.
Zvezda ima mnogo tezeg protivnika, ali mislim da cemo imate dve ekipe u Ligi Evrope !!!

Pfc Girl

pre 14 godina

Куд није Хајдук из Сплита па да се дружимо! :-) Надам се да ће сјајити са Жилином и опет нас обрадовати макар уласком у Лигу Европе. Мада и за Партизан и звезду је боље то него Лига шампиона. Није то још увек за наш фудбал. ПАРТИЗАН има добар тим само Јокановић не зна да их распореди како треба. Онај Вашингтон је рупа. Не знам зашто није убацио Брану Илића. Дечко је млад, има ту жељу за доказивањем, борбеност, гине за Партизан, прецизан шут . . . итд. Само да дају 3 комада код куће па тамо да буду смиренији, зато Гробари, знате шта вам/нам је чинити. Сви у Хумску 20.08. (мислим да је прва утакмица код куће)... Поздрав за све Гробаре од ваше Гробарке...!!!

coavuja

pre 14 godina

HAHAHA,revans na marakani...

Sa nama se moze sve sto se pozeli da polete ribe i zaplivaju price,jer za nas samo ZVEZDA JE ZIVOT,ZVEZDA JE ZIVOT,SVE DRUGO SU sitnice....

ko sme da se kladi da ce biti na mari 55 000 ljudi ??

Srki Nis

pre 14 godina

Sta drugo reci nego najrealnije za obe ekipe Kraj,kraj,kraj
Slavija je sigurno jos opasnija nego Zilina,ali u svakom slucaju nasi srpski predsatvnici objektivno nemaju kapacitet i kvalitet da bi samo donekle uspesno mogli da igraju u Evropu.
To je rezultat Politike,Korupcije i beogradizacije Meridian Lige,a pored toga i falenje objektivnog sagledjivanja nasih prilika.
Ovaj narod se dzabe pali i nervira,od nase "srpske" lige i fudbala dugo godina nece biti nista drugo nego samo kuku lele!

zeljko zlatkovic

pre 14 godina

dobar protivnik,tamo mi igra brat,bivsi prvotimac Zemuna,Nemanja Zlatkovic,zelim mu srecu u zilini ali da ispadne od Partizana!:)

Pizon na klupi - Ninkov na boku - Lekic u vazduhu - a Sever u transu

pre 14 godina

Odlicno!!!
I jedni i drugisu odlicno prosli, posebno Zvezda, s' obzirom sta je sve moglo da bude...
Partizan ima realne sanse, ali ne ako opet bude igrao bez mooda. Zvezda isto ima sanse.
55 hiljada, Higlova na tribinama, Pizon na atletskoj opet udara laznjake - IDEMO DALJE DA UZMEMO PARE!!!

Edit

pre 14 godina

Jasno je bilo da će Zvezda i Partizan biti autsajderi, koga god da izvuku. Mislim da smo imali sreće sa žrebom. Protivnici se mogu eliminisati.

Posebno bih istakao priliku da se i Delije i Gobari mogu sasvim lepo poneti prema protivničkim navijačima, i da to treba iskoristiti.Zaista, Slavija i Žilina i njihovi navijači su samo protivnici, a ne neprijatelji.

s

pre 14 godina

I naravno vec vidjeno Zvezda sa najslabijima iz svoje grupe prvu u Ceskoj...A mi druge najbolje i jos prva na JNA!!!
(Realno, 7. avgust 2009 14:09)

Taj najslabiji je Partizanu pre nekih 5-6 godina uvalio petardu i to sve sa carobnjakom na klupi Tumbakovicem, Ilicem kapitenom, Vukicem, Lazovicem...

Perović je igrač utakmice, ti to ne kapiras?

pre 14 godina

"...И да, жао ми је што ни на мапи нема Абубакара. Дечко је заслужио да игра. Убеђен сам да је бољи од Перовића, коме опет, капа доле за велику жељу и учинак у ове 4 претходне утакмице..."
(којекуде, 7. avgust 2009 15:25)

Ti si sigurno bio oslobođen fizičkog!

Mislim, nemoguće je tako da se čovek nalupeta!

Ili voliš auto-moto?

A Vi, šta bi `teli? Da ne bi možda 1/4 finale?

pre 14 godina

"...,Jesam Zvezdaš, ali se bojim da je velika većina zvezdaša potpala pod Partizanov "Ril sindrom"."
(DoktorHaus, 7. avgust 2009 15:22)

Pa, šta treba da radim, da plačem što smo prošli?

Alo, bre, pusti me da završim ova PIVA, drugi dan ne dolazim sebi, i šta sad?

Da radim sklekove zbog Slavije?

Moje je da platim kartu, i da za tu lovu tražim predstavu.

Niksicko pivo

pre 14 godina

sad ce Jokanovic da izjavi. " Da nam je ispao Real Madrid, mi smo Partizan mi moramo da pobedimo... haha a Pizon ce reci " Pokusacemo da izvucemo povoljan rezultat... jer to je realnost..

Boža

pre 14 godina

Bolje što je prva kod nas, nećemo ići na 0:0. A valjda će i ovaj novopečeni reprezentativac dobiti zamenu do tad. Ko je pratio prolećnu polusezonu video je Fejsine igre, uostalom dečko ima igru u oba pravca a Raća... Mada brine i što Ljajić mora da igra svaku utakmicu, verovatno to i stoji u klauzuli ugovora sa Mančesterom a šta pokazuje nema veze. Krilo treba po strani da prodire i centrira a ne da se non-stop uvlači u sredinu. I nadam se da će Bogun zameniti Crnu Mambu i eto prolaza.
Božović
Gavrančić Djodjević Krstajić Obradović
Ilić Fejsa Moreira Bogunović
Kleo i neka Ljajić bude jedanaesti, neka se vrte Ljajić, Mamba, Bogun, Brana, Tomić. A neka i Raća udje ponekad...

Bosko

pre 14 godina

Povoljan Zreb za oba nasa tima sto je jako dobro

Zvezda pogotovo imala srece jer je izbegla Valensiju i Benfiku..

Partizan ima sansu da popravi utisak, inace veliki zal jer je mogao da igra sa Danskim Kopenhagenom za ulazak u Ligu sampiona, da je prosao Apoel....morace mnogo toga da popravi ukoliko zeli da igra u evropskim takmicenjima

Jako je bitno da oba tima sto bolje rezultate naprave bas zbog zreba u narednim godinama

i na kraju SRECNO!!

PuneTribine27bar50.000

pre 14 godina

Bice tesko ali prolaze i zvezda i partizan evo jedne recenice sa njihovog sajta (slavijinog) "Crvena Zvezda Myslím si, že to je jeden z tìch tìžších soupeøù, kterého jsme mohli dostat. Klub je povìstný svou bouølivou atmosférou,Mislim da svi razumete sta pise. evo link njihovog sajta gde to pise http://www.slavia.cz/novinka.asp?id=15767&typ=

Beogradjanin u rasejanju

pre 14 godina

Zvezdini igraci samo treba da shvate da ne mogu nista da izgube ni na jednom medjunarodnom mecu ove sezone, samo to. Prosto od njih se ocekuje jedino da "izginu" kao sinoc i na taj nacin opravdaju poverenje navijaca i ubede ljude da kupuju sezonske karte i dolaze na utakmice. Ova Zvezdina generacija ima sansu da vrati poverenje u veliki klub koji je pao na niske grane. Jedino sto duguju dresu koji nose su hektolitri znoja na svakoj utakmici, nista vise od toga. A Pizon da shvati da nema igrace sa kojima moze da igra defanzivu, prosto Zvezda ove sezone mora da napada kao bi protivnici imali sto manje prilike da ugrozavaju njen gol jer je odbrana slaba. Zato od pocetka dva spica i cepj po bokovima pa sta Bog da.
Kao Zvezdas o komsijama vrlo kratko: vi nemate veliku evropsku ekipu i ne mozete da taktizirate, prosto nemate sa kim. Sto pre to shvatite bolje cete proci ove sezone.

Aleksandar

pre 14 godina

Gospodo, Zvezda je sinoc na sve ili nista izbacila tim iz Gruzije . . . ponavljam iz Gruzije! Danas je zrebom dobila prvi tim iz Ceske i vi srecni, zadovoljni , sve je ok . . . Partizan, ako dozvoli da jos koji igrac , ikada , komentarise i omalovazava protivnika, ispasce svaki put! Nas fudbal je smejurija, a samo ostrasceni navijaci misle kako je ona jurnjava rezultata proitiv onakvog tima dobra utakmica i pokazatelj kvaliteta. Svaka cast za borbenost, ali sinoc , sa onakvom igrom, zvezdu bi izbacio svaki tim sa vise od 30 utakmica u evropi! Partizan nema trenera i to znaju svi . . . .Tumbakovic je takodje bio expert za ligu , a nista za evropu! To je slucaj i sa Jokano, a njegova konstatacija da nije diletant i da je igrao za velike klubove ne drzi vodu, jer u tom slucaju svi dobri fudbaleri bi bili i sjajni treneri! Praksa, na Jokanovu ne srecu, pokazuje drugacije, pa tako na prste mozete da nabrojite dobre fudbalere i dobre trenere. Jokan je dobar i kvalitetan covek, ali tesko da ce on ikada imati trenerskog uspeha . . .krajnje je vreme da srpski klubovi malo vise racuna povedu o tome ko ce da im trenira fudbalere, nego sumanuto da kupuju ,,talente'' koje nema ko da kanalise. Neka vam kao dobar primer posluzi reprezentacija . . .isti fudbaleri su bili u repki i pre Antare! Svu srecu zelim Parizanu i Zvezdi , ali alarm odavno zavija, a mi se i dalje prepucavam i mastamo!

A mi, kako tmo? ...UFFF!

pre 14 godina

Poruka za fudbalere Crvene Zvezde:


Ma šta bilo u gostima, makar 8:3 za Slaviju ili za Zvezdu, na Marakani će biti ljudi, bar kao juče!

Više i ne treba!

Samo prave gužvu i gunđaju!

Nikad lepše, nikad bolje, nikad srčanije, nikad luđe!

Kišobran i ja, pravac Marakana!

damirius

pre 14 godina

Slavija Prag - CZ
Benfika, Valensija, AEK. Dobro smo i prosli
Od partizana ocekujem pobedu, ali sve je moguce sa nasim timovima kao sto smo videli

FELIPE

pre 14 godina

I jedni i drugi moraju da prodju!
Ova zilina, gledao sam ih protiv Hajduka. Veze nemaju kao ni Hajduk. A Zvezda je dobila najlakseg moguceg protivnika.
AJMO SRPSKI KLUBOVIIIIII!!!!
Pa da konacno imam 2 predstavnika u grupama!

akcidroni

pre 14 godina

-Ајде да млатнемо ове Чехословаке па да се по први пут ми и цигани заједно негде пласирамо ;)))

nikola bg

pre 14 godina

Prelepo,oba nasa kluba ulaze !!! Samo sad nemojte da ih pljujete i da budete pesimisti.... Ove godine dupli program u Beogradu !!!!
S R B I J A !!!!!!!!!

nikola

pre 14 godina

Šta je gore - ispadanje od Apoela ili ispadanje od Žiline ?
Iako sam navijač Partizana posle onog poraza od Apoela još sam pod lošim utiskom i biće prava sreća ako Partizan prođe ovu Žilinu...

Aca-Nislija

pre 14 godina

Grobari I Delije, svaka vama cast za navijanje na obe utakmice, ali fudbaleri(posebno mog Partizana) pod hitno da se uzimaju u pamet, jer nam je fudbal u kriptodepresiji, igramo s evropskim ispodprosekom i ispadamo a Zvezda se muci protiv invalida i Gruzije, a Partizan od salabajzera mirosavljevica!!!! Ehej Srbijo propade ti klupski fudbal. nadam se da ce oba kluba da prodju jer imaju realne sanse, i bedne protivnike!!!

FCRS

pre 14 godina

Uuuuuu pa grobari imate odlicnu sansu !!!
Ovi slovaci nisu nista posebno, mozda su pored azerbejdzanaca bili i najslaviji od ovih 5 ekipa sto ste mogli da izvucete.
Izbacili su hajduk iz splita al ti hrvati su u raspadu znaci IMATE VELIKE SANSE NE PROPUSTAJTE OVO KAD VEC NISTE ISKORISTILI LAKSI PROLAZ DO LIGE SAMPIONA

Boža

pre 14 godina

Bolje što je prva kod nas, nećemo ići na 0:0. A valjda će i ovaj novopečeni reprezentativac dobiti zamenu do tad. Ko je pratio prolećnu polusezonu video je Fejsine igre, uostalom dečko ima igru u oba pravca a Raća... Mada brine i što Ljajić mora da igra svaku utakmicu, verovatno to i stoji u klauzuli ugovora sa Mančesterom a šta pokazuje nema veze. Krilo treba po strani da prodire i centrira a ne da se non-stop uvlači u sredinu. I nadam se da će Bogun zameniti Crnu Mambu i eto prolaza.
Božović
Gavrančić Djodjević Krstajić Obradović
Ilić Fejsa Moreira Bogunović
Kleo i neka Ljajić bude jedanaesti, neka se vrte Ljajić, Mamba, Bogun, Brana, Tomić. A neka i Raća udje ponekad...

Vucko

pre 14 godina

Zvezda-Slavija Prag! Imam osecaj...
(Vucko, 7. avgust 2009 02:50)

Osecaj mene ne laze, ma ona je samo za nas bre! :) A ovo sam pisao u trenutku kada se nisu znale ove skracene grupe... Dobro smo prosli na zrebu u odnosu kakve smo sve rivale mogli da dobijemo, mislim da imamo sanse da prodjemo dalje ako popravimo igru u odbrani, dovedemo jos jednog stopera da igra u tandemu sa malim Savicem, a nadam se i da ce Pizon skloniti kiksera Pavlovica sa gola, jer imamo odlicnog Stamenkovica. Pozdrav svim Delijama i nadam se da se vidimo 27. na Marakani da proslavimo ulazak u Ligu Evrope!

Jesam grobar, nisam glup

pre 14 godina

Sad će ovi naši stručnjaci zonaši opet, nismo imali sreće, težak žreb bla, bla, bla... nemate pojma, Jokane odlazi! Ako ove sezone ne uzmemo bodove propašćemo kao Zvezda.

Torcida-Grobari

pre 14 godina

Kako mi je sad jos vise zao sto smo ispali moglo je biti hajduk-partizan al steta nego prijateljski savjest za grobare koji misle ic u slovacku:'Pazite se slovacke policije'.

Zocco

pre 14 godina

Srbija - Cehoslovacka. :) Mozemo oboje da prodjemo!! Zaista smo dobro prosli. Dorbo, Partizanu bi bilo bolje protiv Elfsborg-a ali moze i ovako. Ajde sad da prodjete dalje i skupite sto vise bodova tako da za 4-5 godina gledamo i Partizan i Crvenu svesdu u kvalifikacijama za LS!! Ako mogu mnogo "gorih" od nas - zasto nebi mogli i mi?!

el nino9

pre 14 godina

dobar zreb za Partizan.....prolazimo 100%.........

Voleo bi i da Zvezda prodje.......mada imaju mnogo tezi posao od nas.........

POZZZ za sve GROBARE.......

Wuchko

pre 14 godina

Ja sam navijac Crvene Zvezde,ali bih voleo da prodju oba nas kluba,zbog nase lige je bolje i da Evropa konacno vidi da je i nasa liga kvalitetna......;P

yourney87

pre 14 godina

Jako nezgodan zrijeb, Partizan sa ovakvom igrom nema skoro nikakve sanse protiv Slovaka, Zvezda, ako se oporavi od jucerasnjeg teskog meca, mozda i dobije svoju sansu.

Negativni

pre 14 godina

Umesto sto raspravljamo o kvalitetu Ziline i Slavije,bolje da se malo prisetimo kvaliteta Zvezde i Partizana.Ne znam na osnovu cega se gradi optimizam?Partizan nema pojma.Nikakav sistem igre,katastrofalna fizicka pripremljenost i ispodprosecni igraci (osim Moreire koji bi mozda mogao da igra u Grckoj ili Turskoj ligi).Zvezda je ostavila samo one igrace kojima moze da isplacuje platu.Svaka cast Pizonu za ipak kakav-takav sistem igre,ali Slavija je mnogo ozbiljniji tim od Rudara i Dinama i ako povede sa dva nula,bice tu i celih pet.Sa pet komada je,koliko se secam,prosao i Tumbin allstar Partizan.Ko smo mi da pretimo bilo kome?Koliko je vec godina proslo otkad nas je odrao Azerbejdzan?A igrali smo sa Mijatima,Kezmanima i ostalima koji su za ove Maradone.Nikad se necemo opametiti.Partizana deru prosecni timovi vec trideset godina a oni i dalje misle da su ozbiljan tim.Zvezda je u potpunom finansijskom krahu i tesko da moze da skoro nesto uradi.Ali,videlo se sinoc,nema predaje pa sta bude...

Mecklejn

pre 14 godina

Ljudi zaista nisam pesimista,ali cak i da prodjemo(i zvezda i partizan),sta ce da nam urade ostali timovi u grupi,sa ovakvim igrama?Podseticu vas da je zvezda 2007 bila najgori tim u kupu uefa(u grupi),bez ijednog boda.A zatim je to isto zadesilo Partizan prosle godine.Najgori tim bez i jednog boda.Dobro grobare mogu opravdati,imali su (i imaju) Jokana za trenera. Valjda nas nece brukati tako opet (ako udju uopste).

ofk

pre 14 godina

(Tasmanijski djavo, 7. avgust 2009 16:28)

Postoji nesto sto se zove dusha.Mi navijamo za nas Beograd iz ljubavi a ne4 zato sto je neko siromasan i bogat ,tvoja dusha je napacena i siromasna zato si se ti opredelio za ''velike''.Tvoje mesto je u Guci na saboru trubaca a nase na nasoj Karaburmi i prelepom Beogradu

Tma

pre 14 godina

Jokan ostaje? Dakle pisi propalo. Umesto da su ga odmah po isteku utakmice sa Apoelom smenili, oni ipak olucili da upropaste sezonu do kraja a klub skroz osrame pred Evropom. Epilog: sledi katastrofa. Unapred zalim sve grobare koji se nadaju prolazu Partizana u LE. Zvezdi puno srece i mislim da imaju vise sanse od Partizana za prolaz.

nepobedivi

pre 14 godina

nasa zvezda crvena dobila odlichnog protivnika...em su neko sa kim moze da se igra, em su dovoljno veliki klub da ih ne potcenimo kao dinamo, em se revans igra na marakani....

dragan genije

pre 14 godina

Vise srece nego pameti i znanja (vazi za oba nasa kluba)

Iskreno, nas klupski fudbal je na najnizim mogucim granama od kada ja znam, nikada nije bilo ovako, ni 90ih ni poslednjih 7-8godina...mi umesto da napredujemo, mi nazadujemo!prestizu nas sad i kiprani, austrijanci, skandinavci, toga ranije bar nije bilo, oni su bar bili boranija cak i za nase i tada slabe vecite...da ne pricam o rumunima koji su svetlosnim godinama daleko od nas, a i od njih smo do pre 3-4 god bili bolji...

zalosno

KG

pre 14 godina

Boli me ku*ac za ligu evrope,navijaci su zeleli ligu sampiona,ali nasi igraci i "maestro jokan" su vec pomislili da su u njoj i da treba samo da se pojave protiv apoela i gotova stvar.Taj nas mentalitet, u fazonu"ma lako cemo" nas je i doveo ovde gde smo.

ivan

pre 14 godina

Zamalo da bude Partizan Hajduk split, steta bas bi bio sprektakl, zvezda moze dalje posle ove utakmice verujem da moze da pobede bilo koji tim u evropu, bilo bi super za srpski fudbal da zvezda i partizan igraju evropa ligu, ipak to bi bio extra uspeh za nase prilike

Lars

pre 14 godina

Jos uvek sam pod uticajem eliminacije od Apoela pa i nisam bas neki optimist.Slovaci su pokazali da su cvrst orah jer su izbacili Hajduk iako to ne mora nista da znaci.Nije u stvari slovacki tim toliko bitan koliko zabrinjava nasa igra.U slucaju da budemo igrali na nivou utakmice sa Apoelom onda nam se crno pise.Partizanov tim je neorganizovan,spor,bez ideja,jednostran,praznine izmedju linija su evidentne i sto je najgore Jokanovic ostaje.Sa Jokanom nece nas sunce ogrijati.Sto se Zvezde tice sanse su 50:50.Cesi su eliminisani kao i Partizan od autsajdera iz Moldavije a i u prvenstvu im ne cvetaju ruze.Sa druge strane Zvezda je i pored velike pobede nad Dinamom pokazala toliko slabosti i uz veliku dozu srece otisla dalje.U svakom slucaju zelim obema ekipama mnogo srece i mnogo bolju igru jer sa ovom igrom ,pogotovo, srpski sampion nema sta da trazi u evropi.Pozdrav

Nebojsa

pre 14 godina

Zvezdi sve cestitke na pozrtvovanosti. Partizan kao sto rece Golac igra kao 1930 bez ikakvog kompleksa. Svaka cast navijacima i jednog i drugog tima. Moreira je pokazao u svoj svojoj nesreci kako izgleda biti profesionalac. Sada su na redu ipa mnogo jace ekipe i realno ne vidim sansu da ijedan nas tim prodje dalje u EL. Ako hoce da prodju i jedni i drugi moraju da menjaju mnogo sto sta u svojoj igri. Zvezdina odbrana ocajna, Partizanov ceo tim ocajan (izuzetak Moreira). Ipak i dlaje cu da navijam za nase i da se nerviram i zelim im puno srece, mnogo znanja, vise cojstva i junastva i da prodju dalje.

vosa NS

pre 14 godina

Ajmo sada Grobari...
Ako ove ne izbacimo onda stvaro ovi su losi... Zilina...
Stavite prst na celo i zapitajte se gde ste i koji su vam rezultati pa onda pljujte protivnika...
Isto vazi i za Vojvodinu i Zvezdu!

Tasmanijski djavo

pre 14 godina

@Ofk

Evo ga opet ovaj smarac sirotinjskog drugoligaskog kluba.Destruktivni decko koji mrzi sve a sto nije plavo belo. Sta si ti nasao da komentarises kada sirotinja sa karaburme se svaki put bori za opstanak. dace bog da i oni zaglave srpsku ligu kao Zemun i nikada se vise nece vratiti. Ovde je rec o protivnicima Zvezde i Partizana i tvoj komentar potpuno deplasiran

Lažnjak: Piksi - Vaskez ili Pižon - Tbilisi, kapa dole!

pre 14 godina

"...samo molim Pizona da svoje seljacke manire ostavi na selu,neka ga bacaju po terenu,zasluzuje
(Nikola, 7. avgust 2009 14:34)

Dečko,

fudbal, kao igra, sadrži prevaru, bez toga nema gola!
Kako da daš gol, ako ne prevariš protivnika?

Ti si bre, izgleda mi, mnogo GLUP?

Don Quijote

pre 14 godina

Odusevljen sam neizmerno igrom Crvene zvezde protiv Dinama iz Tbilisija.
Onakva borba bez posustajanja, zalaganje koje sam (kada smo mi u pitanju) prvi put posle duuuuugo vremena video u igri reprezentacije pod Anticevom komandom. Totalna ofanziva 90 minuta utakmice koja nije posustajala ni kada je vec sve izgledalo izgubljeno (dva puta gosti vodili). Carobno! I nadam se ponovljivo.
Onako mora da se bori uvek u zvezdinom dresu. I da nije prosla, Zvezdi niko ne bi zamerio posle onakve igre i zalaganja.
Sama igra odlicna, na prvu, bez mnogo soliranja i davljenja lopte.
Jedino odbrana malo nesigurna i konfuzna, ali mislim, i nadam se da je to posledica treme i da ce sve biti bolje sa svakom novom utakmicom. Pizon je na dobrom putu, nadam se da ce taj kurs nastaviti, i da Zvezda konacno ponovo igra napadacki.
Odgledao sam i utakmicu Partizana sa APOEL-om, i ono sto sam video je jad i beda. Ne razumem toliko busanje u prsa njegovih navijaca, i toliki optimizam, posto ono sto na terenu pokazuju, mnogo vise daje strah i zabrinutost nego sto moze da dá nadu. Partizan nema igru.
Utakmicu u Nikoziji nisam odgledao i ne znam, ali ono u Beogradu bilo je bruka, APOEL je bio bolji na terenu i trebao je pobediti.
Slavija Prag je dobra ekipa,i od ovog tima Zvezde se ocekuje borba i zalaganje kao protiv Tbilisija. Pa kako bude.
Zilina je najbolji klub Slovacke, tvrd i tesko prima golove. Ekipa koja pobedi Hajduka u Splitu ne moze biti losa i ne sme se podceniti. Ne znam kako ce Partizan onako jalovom i bezidejnom igrom kao protiv APOEL-a uopste dati gol ovakvoj ekipi koja tesko prima golove.
Ipak se nadam, kao nepopravljivi optimista, da ce Srbija imati ove godine dva predstavnika u Ligi evrope.

Only You PFC

pre 14 godina

Zilina i Slavija, ovo MORA da se prodje, dosta je bilo izgovora. A najjaca je izjava komentatora Eurosporta da je Slavija ispala od Panatinaikosa(!) (ispali su od Seifa, a Sparta je ispala od PAO-a, da bi Brana Ilic maestralno dodao kako je gledao (!!!) utakmicu u Pragu izmedju Slavije i Panatinaikosa! Kakvi strucnjaci!

SQI

pre 14 godina

Dobar žreb i za Partizan i za Zvezdu...kažem dobar, ne lak, jer za nas tako nešto i ne postoji.

Nego, jeste videli široki osmeh na licima predstavnika Slavije?

Lavlje Srce

pre 14 godina

Kakva sreca i za Partizan i za Zvezdu. Da je Djukicu ovakav tim Partizana bio bi 100% siguran u prolaz,jer kad se setim kako smo igrali lepo i efikasno ,ovako,sa Jokanom bice cupavo i sa Zilinom.Trebao je Djukic biti nesto kao Dule u kosarci,ali je sve trapavo ispalo,i po Djukica,i po Partizan.

FCRS

pre 14 godina

Pa i nije tolko lose, bolje mozda AEK da smo dobili al nema veze super je ovo samo kad nismo Valensiju ili Benfiku izvukli, moze se i ovo proci !!!

MilanLe

pre 14 godina

Svakako, imaju velike sanse i Partizan i Crvena Zvezda mada kako su igrali, ne izvesno je, videcemo. I ako sam navijac Partizana, voleo bih da prodje I Zvezda, i da imamo dva predstavnika koja ce nas predstavljati u EL. Pozdrav!

Istoricar

pre 14 godina

Kad sam video Valensiju i Benfiku za moguce protivnike, sledio sam se! Ne treba zaboraviti kakve je srece bila Zvezda kad je izvlacila Bayer(koji je te sezone igrao finale LS), PSV(stigao te sezone do polufinala LS i ostavio najbolji utisak) i Milan(osvojio te godine LS). Malo nam se sreca osmehnula!!! Doduse ova pobeda nad Dinamom nije merilo, jer je Zvezda sama sebi dala 4 gola, pa morala juriti rezultat. Morace to mnogo bolje, posebno u odbrani. Partizan je, s druge strane, mogao bolje proci, Zilina je vec motivisala nase susede da smene nesposobno rukovodstvo. U najgorem slucaju, ne bi bilo lose i nama to da se desi. Valjda je doslo vreme da gledamo Zvezdu i Partizan tamo gde im je i mesto!!!

MilanForza

pre 14 godina

Zvezda je solidno prosla s obzirom sta je sve mogla da izvuce. Mada je Salvija favorit..ma svi su favoriti ove godine protiv Zvezde.Ali moze tu da se igra,to je bitno. I opet prvu igramo tamo,to je ok.
Partizanu isto nije lose,ali s obzirom kako su se "pojacali" i kome placaju da ih trenira i kako ih trenira mislim da ce imati problema isto kao i sa Apoelom...mozda cak i gore.

ziheras

pre 14 godina

Kao sto sam predosecao, SLAVIJA!!! Lepa prilika i za ZVEZDU I PARTIZAN da udju u evropa ligu, protivnici su najbolji moguci, i skoro sam siguran da ce obe ekipe, proci, i doneti radost celoj Srbiji!!! ZVEZDA I PARTIZAN UJEDINJENi, ZA DOBROBIT SRPSKOG FUDBALA!!!

Dekicar

pre 14 godina

http://www.youtube.com/watch?v=bVATKa7EJXA&eurl=http%3A%2F%2Fwww.redstarbelgrade.com%2Fnewscontent.aspx%3FcultureID%3D2%26ID%3D2331%26News%3D2331&feature=player_embedded

tasa

pre 14 godina

Sve su se nade ugasile za nas fudbal akd je prosle ili preprosle god albanska tirana izbacila nas klub(mislim da je bezanij) iz kvalifikacija.ALO ljudi o cemu vi pricate pa mismo za evropu teski amateri i tu se nista nece promeniti u skorije vreme.

darko

pre 14 godina

I naravno vec vidjeno Zvezda sa najslabijima iz svoje grupe prvu u Ceskoj...A mi druge najbolje i jos prva na JNA!!!
(Realno, 7. avgust 2009 14:09) i kako covek da se ne nasmeje

Nikola

pre 14 godina

Zvezda je dobila lep clanak na uefinom sajtu http://www.uefa.com/competitions/uefacup/news/kind=1/newsid=870317.html
zajedno sa nekim drugim timovima koji su napravili "comeback"a u naslovu se pominje da smo bivsi sampioni Evrope sto pokazuje da nas jos mnogo cene.
"former European champions FK Crvena Zvezda fighting back in style to move to within one tie of the group stage"

Janko

pre 14 godina

Partizan je dobio lakseg protivnika ocekivano sa tim da je bio nosioc.Sto se tice Zvezde mogli su da dobiju slabijeg tipa Odense,Dinamo Z,ili Levski ali i protiv Slavije se moze igrati.

S obzirom da su mogli biti Valensija i Benfika tu smo dobro prosli.Elfsbog je sigurno jaca ekipa od Ziline pa izbacio je Bragu tako da ne verujem da bi grobari bili toliko zadovoljni time.

Neka sreca prati oba tima i zajedno u LE!!

krki

pre 14 godina

sa Jokanovicem na klupi mi nema sta da trazimo protiv slovaka.Pa slovacka liga je sigurno jaca od nase a jaca je i od kiparske sto znaci putuj evropo a mi cemo neki drugi put.Naravno bicu na stadionu da bodrim PARTIZAN

Covek se nada...

pre 14 godina

Zilina nije izgubila poslednjih 7 utakmica,a sledecu igra protiv Kosica.A sto se tice Slavije najbolji igraci su joj Smicer i Cerni(36,odnosno 33god.)

friùl

pre 14 godina

oba nasa kluba imaju velike sanse. samo hrabro. ako razmisljamo "bolje izgubiti na nogama nego pobjediti na koljenima", pobjeda ce sama da dodje. zasto bi se uostalom mi bojali njih. neka se oni boje nas. zato NAPRIJED ZVEZDA, NAPRIJED PARTIZAN.

razocaran u svoje....

pre 14 godina

Citam i ne verujem.....
Dal smo toliko jednom recju pokvareni!!!!Pa zasto da likujemo da jedni dobijemo a drugi da ispadnu....
Delija sam,ali zelim i partizanu prolaz.Pa nas klub,Srpski klub....Zasto citam neki iz sva srca zelu da ispadne Zvezda,a i od nas neki da ispadne Partizan.
Osvestite se,zar da Cehoslovaci budu bolji od nas,zar na nama da zaradjuju bodove,zar da ne postojimo na fudbalskoj mapi Evrope...to pojedini ocigledno zele!!!
U nasoj jad ligi slobodno navijajmo jedni protiv drugih i ja mrzim partizan najvise,....ali u Evropi-PATRIOTA!!!!

AJ( od Andy Johnson, ne armani jeans)

pre 14 godina

e ako ne mozete Zilinu da izbacite, molim vas da sledece 3,4 godine zahtevate da ne igrate evropska takmicenja da bi imali vise vremena da TRENIRATE! A zvezda se nije usrecila, ali kako su mogli da prodju nije lose! Iskren da budem, od tekme sa apoelom strepim od svakog protivnika zbog Klokana taktickog maga

XXXX

pre 14 godina

Opet nas Bog pogledao...Slavija najlaski protivnik...Ne smem da pomislim da je dosal Valensija ili Benfika......Ili Aek...ova dva dana Bog navija za zvezdu ....

Niksicko pivo

pre 14 godina

Zvezda dobila lakog protivnika od mogucih 4... (valensija Aek Benfica) a ponovo igra revans na marakani...

P.S Sreca je uz Hrabre...

mille grobar

pre 14 godina

Serif, Venspils, Debrecin, Cirih, ovo su mogli biti potencijalni protivnici Partizana u 4-om kolu kvalifikacija za ligu sampiona.E moj Jokane!
MISLITE O TOME!!!

mille grobar

pre 14 godina

...i jos nesto,pitanje je kada cemo opet biti nosioci u kvalifikacijam do cetvrtog kola,obzirom na prosipanje bodova protiv kiprana i ostale "elite" u zadnjih par godina?!Pa vi vidite sta ce te u nastavku evro-sezone ove godine!!!

Don Kihot

pre 14 godina

Skoro da nije moglo bolje!

Slaviju je iz kvalifikacija za LS izbacio FK Serif iz Moldavije, moci ce valjda i Zvezda da je izbaci iz LE!

Partizan je mogao i bolje da prodje, ali ni ovako nije lose. Zilina se namucila sa Hajdukom, a verujem da je Partizan po kvalitetu tu negde.

Sve u svemu i Zvezda i Partizan imaju sansu za ulazak u LE i moraju dati sve od sebe da je iskoriste, sto bi bilo jako znacajno za nas fudbal.

macak3

pre 14 godina

Realno,kako smo se nadali,dobro smo se udali !!!! :-)
Da se maksimalno ozbiljno pridje protivnicima,evo i CZ i Partizana u ligi uefa.

Nele@Zemunac

pre 14 godina

Ajmo Zvezdo, kad smo vec imali srece da pored Valensije i Benfike izvucemo Slaviju, steta bi bilo da propustimo sansu!
Naravno, puno srece i Grobarima sa Slovacima!

NiJe NIJe Lose

pre 14 godina

Iako je bio u prvom sesiru partizan je dobio nezgodnijeg protivnika.Zvezda je prosla dobro. Ako dobro spreme utakmice i odigraju muski ,kao zvezda juce ,obe nase ekipe bi mogle u grupe.
Pa srecno im bilo!!!!!!

ima nade

pre 14 godina

Mislim da Zvezda ima realne sanse da prodje u ligu UEFA. Kao prvo, revans se igra na Marakani, pred navijacima kojih je 25 000 glasnije nego 100 000 Rusa, kako rece trener Dinama. Isto tako, treba zapaziti da Slavija ne moze da postigne gol, ispala je od Serifa (kud ces vise), a u prvenstvu su poceli traljavo. Znaci, uz onakvo sinocnje zalaganje, pocisticemo ih sa terena. Napred Zvezdo!!!

SRECNI DELIJA!!!!

pre 14 godina

Zvezda-Slavija Prag! Imam osecaj...
(Vucko, 7. avgust 2009 02:50)

Brate svaka ti cast kako si uboo!
Sta reci,prosli smo super kako smo mogli!Realno Valensija,Benfika....ajd AEK tu i tamo....ali ovo je dobro kako je moglo(bar na papiru),sanse su fifti fifti!!! Ako popravimo odbranu,levu stranu...imamo realne sanse,jos revans na Marakani pred 50.000 sigurno,u to nema sumnmje!!!Kad je Serif izbacio njih mozemo i mi!Ali-pamet u glavu!!!!
Komsije....dosta dobro su prosli i zelim im kao i nama prolaz jer u pitanju je cast SRPSKOG FUDBALA....da se zna da je su EX-YU Zvezda i Partizan institucije....za razliku od lijepih njihovih:)))!Ali-ako zelite prolaz-mora SRCE NA TEREN KAO MI SINOC.Naravno bolje ovi nego Trabzonspor,Izraelci,ili Baku koji ogroman novac ulaze!
Ajmo sad SRBIJA JE NA POTEZU!!
Srecno Zvezdi i partizanu.....

nikola delija

pre 14 godina

bravoooooooo!!!!!!!bolje od ovoga za zvezdu nije moglo!!!!idemo dalje!!!!partizanu isto zelim puno srece u daljem takmicenju!!!!!

Shone0709

pre 14 godina

Zvezda mora da popravi igru na strani,treba da se igra ofanzivnije,pa nek prime 3,al' nek daju 1..na Marakani nece biti problema...

uxyzapenje

pre 14 godina

za sve one koji ce prerano da pocnu da se pale i da pricaju kakvi su ovo klubovi, prvo odite na link gde imate ucesce i Slavie i Ziline u proslogodisnjem kupu UEFA gde su igrali u istoj grupi a uz njih Ajax, Hamburg i Aston Vila!

http://www.uefa.com/competitions/uefacup/history/season=2009/round=15285/group=701542.html

zivim za sever

pre 14 godina

(d, 7. avgust 2009 14:33)
i ja sam se smejao

Realno pocinje izvlacenje na Eurosportu kad eto Brane Ilica, pomislih pa ne mogu da verujem da ce on da komentarise kad bude izvucen par Valecia_Crvena Zvezda ali sreca i moje molbe su uslisene, Slavija Prag nam dolazi u goste, po prvi put da imamo srece u zrebu, mnogo srece i sve se okrece u nasu korist, idemo Delije, sad pokazujemo nase pravo lice, nasu snagu, al sto mi je jos draze opet ce biti 40-45 hiljada navijaca, nedostaje mi onaj huk kad zagrmi!!!!

PFCzauvek

pre 14 godina

Neznam sta da kazem, puno srece i jednima i drugima.
A mom Partizanu a posebno Jokanovicu, preporuka:

PRE UTAKMICE, ODGLEDATI SINOCNU UTAKMICU ZVEZDE, CISTO DA VIDITE KAKO SE TIM BORI DO ZADNJEG TRENUTKA !!!

Hvala!

zivim za sever

pre 14 godina

@(DR_DULE, 7. avgust 2009 16:46)
doktore dule mladji topalovicu imam samo jedno da ti kazem: pusti nas da uzivamo u ovom osecaju, nas bedni tim koji trenutno kosta nekih 500 000 eura sve zajedno se bori za sveti CRVENO BELI grb dok tvoje razmazene devojcice placene po milione eura nemaju pojma, razlog proslogodisnjeg zaostatka je raspad ali citaj TRENUTAN u nasem klubu, ovi klinci ima da vas pojedu za koju godinu, gradimo tim, pravimo opet ajde da te podsetim posto se ne secas, nadam se da mi administrator nece zameriti sto pisem velikim slovima: OSAM GODINA POSTA U DERBIJIMA BEZ POBEDE KAKO GA VI ZOVETE U HRAMU(mada meni lici na cirkus), OSAM GODINA BEZ POBEDE NA MARAKANI I TI SI SADA NASAO DA SE JAVLJAS!!!
E MOJI TOPALOVICI AJDE LEPO GLEDAJTE SNIMAK SA APOELOM I PLACITE O VASOJ LIGI SAMPIONA U KOJU STE SE KLELI ZAJEDNO SA KLEOM!!!!

dule

pre 14 godina

Nisam bas zadovoljan sto smo dobili Slaviju jer su dobili pan. sa 3-1,ali verujem da na marakani mogu primiti bar dva,bitno je u Pragu da damo gol i idemo u grupe sigurno!!
Pozzzz za sve zvezdase!!!
(verujem u zvezdu, 7. avgust 2009 14:10)
alo care,nije SPARTA !nego SLAVIJA ! Svi vi koji ne znate ne blamirajte se ,znaci nije sparta nego slavija...sparta je dobila PAO i ispala ipak...a ovo je s l a v i j a ! Slaviju je izbacio Serif iz moldavije ,alo mislite malo kad pisete..
poz delijama..slaviju cemo da raskubusamo na marakani nasoj najljepsoj;)

Darko

pre 14 godina

Znaci nasa dva najveca kluba na Cehoslovake.Rekao sam Partizan-Zilina.Svakako bolje nego Baku.Najiskrenije se nadam nasem prolazu.

Nikola

pre 14 godina

Slavija iz Praga je ispala od prvaka moldavije koji je po jacini otrpilike kao Dinamo tbilisi sto znaci da zvezda ima sanse da prodje.Partizan ce proci ako Jokan da ostavku sigurno ali je apoel malo bolji od ziline pa se nadam da ce partizan proci nekako.Zelim srpskim klubovima od srca da udju u EL.

FCRS

pre 14 godina

@ (PuneTribine27bar50.000, 7. avgust 2009 15:09)

Ma da, sigurno sam razumeo. Nisam sigurno Ceski jezik ucio. Jedino sto sam skonto je ono Crvena Zvezda i atmosfera. Al dobro, to mnogo govori :D

Никола

pre 14 godina

Каква замена теза.Звезда и Партизан ове године су неупоредиви.Крај приче.

Зашто?

Зато што Партизан,спрема састав већ 3 године,доводи 2-3 играча сваке сезоне,који треба да се уклопи у већ постојећи костур.У Србији је било надметање од стране комшија,колико ће Партизан дати АПОЕЛ-у голова,а да је отприлике све испод 1/16 финала Лиге Шампиона неуспех.
Звездин тим је 45 дана заједно,више од пола играчког кадра је измењено.Нов тренер,управа...Још једну ствар не разумем,сад је почетак августа,па људи моји ја не знам да ли нешто није уреду самном,али стварно ко је још луд да буде на врхунцу форме крајем јула.Никад раније наши тимови нису кренули сезону него ове године.Звездин тим је у формирању,превсходни циљ клуба је СТАБИЛИЗАЦИЈА,ове сезоне,резултати су у другом плану.Све што претекне преко тога је добродошло.Динамо није нека фудбалска сила,слажем се,али ниво пожртвовања,жеље је присутан,то је неоспорно.Ја не тражим ништа више...

Не мешајте бабе и жабе,односно Партизан и Звезду,ове сезоне то су 2 различите приче,једна арогантна,друга која вапи за изласком из кризе.
И још једна ствар која је општеприсутна код нас,толика малодушност,завист,малициозност,немам речи,зато нам тако и иде.Песимизам у сваком погледу,ајде мало да охладимо.Пљували су сви ватерполисте,а они контра од свих прогноза,а онда сви браво,браво,браво,мајстори...до јуче пола коментара је било малодушно,по питању Зевзде,а сад одједном малтене идемо до финала.Треба бити на земљи,и то је пут до успеха...Спортски поздрав од великог ЦИГАНА..

rille

pre 14 godina

gledam one prve dve kuglice i uspem da ih snimim odakle je koja izvucena i onaj mesa mesa mesa i izvuce prvu koja je iz jace grupe sto znaci kad je prva da je domacin i ladno slavija i samo sam rekao ajmo sad zvezda i bi tako :))))
milim sve jedno je da je pao bilo ko jel zvezda je dosta uradila i da ne prodje sta je tu je ovo je tek neki novi pocetak.
i partizan je super prosao oni da se uozbilje i batale sa pricama sigurno ulazimo kao sto je to bilo za LS proci ce ladno.
AJ PA SRECNO I NAMA I NJIMA PA STA BUDE!!!!

Vepar

pre 14 godina

Imali smo srece, srpski klubovi ce moci da igraju, mislim na tezinu protivnika, mada mislim da je Partizan na korak do lige, a Zvezda na dva. Srecno i jednima i drugima, lepo bi bilo oba da prodju....mada tesko.

Dekicar

pre 14 godina

Nismo tako lose prosli. Bar Zvezda, koja je mogla da dobije Valensiju ili Benfiku!
Ovako, tamo prvi mec, samo da se izvuce aktivan rezultat, a u revansu, kad zagrmi Marakana, kao sinoc.....bice svasta!!
Srecno i Zvezdi i grobarima.

Admiral

pre 14 godina

Crno-beli pamet u glavu, nemojte ponovo da se blamirate! Nije sramota izgubiti ali je bezobrazluk ne trčati i ne boriti se. Zato nam je na terenu potrebno više fajtera (Moreira) a manje talenata oko kojih se navodno otimaju klubovi (Ljajić, Obradović,Tomić) i dokazanih Grobara (Petrović). SREĆNO! Nije Žilina Arsenal ali ni mi nismo ono što smo mislili!

bellagio

pre 14 godina

uhhhh pogled`o nas sam Bog sa Slavijom!...definitivna je jedna stvar...ova ekipa Crvene Zvezde nema potrebnu cvrstinu i uigranost poslednje linije tako da uopste ne treba na gostovanjima da igra na "sitan" rezultat, nego napadacki od samog starta i na gol vise!!!....a na Marakani zna se, 60000 grla X2 dlanova i gazimo ih!!! verujem da imamo 80% sanse da prodjemo u grupnu fazu, sto bi za ovaj mladi tim bilo ne procenjivo.....sto se komsija tice, mislim da ih dalje vodi samo pobeda od dva gola i vise i to bez primljenog gola. Iskreno im zelim da prodju, a za moju Crvenu Zvezdu nema potrebe za spiskom zelja, samo pristup i srce na teren kao sinoc i nema problema!!!! ZVEZDA ZIVOT JE....

Jugo

pre 14 godina

Hrabre sreća prati.Mislim da je Zvezda dobila šansu za prolaz.Partizan je prošao bolje nego što je (igrom)zaslužio.Srećno i Zvezdi i Partizanu sa željom da se obadva kluba nađu u Ligi Evrope!

il_capitano4

pre 14 godina

Mislim da lakse nije moglo. Sad je sve na igracima ali mislim da imaju snage da prodju dalje, samo da se zakrpe rupe u odbrani.Revans na Marakani je nasa velika sansa.Pozdrav iz Brckog za sve Delije!

slagan

pre 14 godina

Bas me briga za zilinu...nemam pametnija posla,nego da se smaram ko je protivnik mom zalosnom Partiizanu!Eto jokana pa nek se smara!!!

Aca_USA

pre 14 godina

I Partizanu i Zvezdi zelim prolaz u sledece kolo. Za Zvezdu mislim da ce biti teze nego sto mogi predpostavljaju. Partizan bi trebao da ima laksi posao samo da ne "osveti Hajduk" kako je "osvetio Zvezdu" :-)
Idemo svi slozno - Napred Srbija !!!

red@white

pre 14 godina

@Dr DULE

E kavu ti glupost napisa covece.Mi smo pobedili i otisli dalje.Vi ste pobedili ali otisli stepenicu nize. Ja znam da je sada vazno da nas stignete po broju titula koje u ovakvoj ligi ne znace nista. Mozete vi da imate i 50 bodova prednosti kada ste klub trece kategorije u evropi.MI jesmo bili u krizi i nama nije cilj da ove gi sledece godine napravimo cudo.Ako se desi dobro je ali klub treba da se stabilizuje i onda kroz vreme napravi nesto. Vi niste naprfavili nista. Ovde je bilo komentara o Krstajicu, Gavrancicu a da ne govorim o Kleu. LS je bila normalna stvar a neki su isli tako daleko da su predvidjali i 1/16 takmicenja. Vas trener je izjavljivao pre Apoela da Partizan svakom klubu u Evropi moze da da 2-3 gola. Mi kakvi god da smo smo za vas evropski klub. Od terena, navijaca, koreografije, atmosfere, borbenosti. Koliko ste jaki kao klub govori poseta na utakmici saApoelom koja vam je bila biti ili ne biti. Zvanicno 23.000 gledalaca. Kod nas na sever dodje protiv kako ti kazes indijanaca toliko. I nelupetaj gluposti vise

Mladen,Podgorica

pre 14 godina

uh sad sam se probudio i imama sta vidjeti...VEEELIKI SAM GROBAR ali prije svega svska cast Zvezdi za ono sinoc!!!!U sportu smo pokorili svet a sad je red i na {ligu} EVROPU...Samo napred!!!!

prijedor p.f.c.

pre 14 godina

po imenima trebali bi proci i partizan i zvezda ali...gledajuci partizana kako se patio sa apoelom nisam bas neki optimista ma valjda je bila losa noc i nece se ponoviti.zvezda je odigrala za 10 i pored onako loseg pocetka,to neka je za primer svim nasim klubovima kako treba igrati.prolazimo i zilinu i slaviju.napred srpski klubovi.

BOJAN

pre 14 godina

Bilo bi veoma lepo da prodju oba nasa kluba. Bila bi to dobra satisfakcija .I pomirljiviji tonovi medju navijacima bili bi korisni iZvezdi iPartizanu.

Ja sam pravi Ja, a ne onaj ja

pre 14 godina

Oba nasa tima su imala srece u zrebu. To su ekipe sa kojima moze da se igra. Medjutim, osvrnuo bih se na nesto drugo. Hteo sam da pohvalim novi format takmicenja, koji je po meni, mnogo bolji od formata u kome se igrala Liga UEFA. Ono je bila smejurija. Nadam se da ce sada Liga Evrope dobiti na nekoj tezini, kako u fudbalskom, a samim tim i finansiskom smislu. U Ligi UEFA veliki klubovi su mogli zaraditi pare samo namestajuci utakmice i igrajuci sa B postavama pa su to obilno i radili. O fazi takmicenja po grupama necu ni da pricam. Pet timova igraju po jednu utakmicu sa svakim, pa kome kako zapadne, kuci ili na strani, pa jos 3 idu dalje. Ko ga smisli svaka mu cast!

blabla

pre 14 godina

Ljudi sad sam bio u engleskoj 10 dana...jel znate da ima puno ljudi,mladjih generacija oko 20-21-22 godina,da nisu culi ni za zvezdu ni za partizan...au au...koliko sam se smorio...toliko o nasim velikim klubovima

Indifferent

pre 14 godina

[[Kakav optimizam bez osnova, Partizan ispao od Kiprana velike fudbalske nacije, a Zvezda na jedvite jade dobila Gruzine, jos vece fudbalske znalce...Realno i Žilina i Slavija su favoriti, ne nadajmo se mnogo...]]

Ako je Zvezda jedva dobila Dinamo ti si jedini Dinamov navijac sa Neptuna.

nnidza

pre 14 godina

Zvezda je prosle godine dno dotakla sa Apoelom. Partizan svoje dno jos uvek trazi. Nadam se da ga nece dotaci vec da ce ustati i izboriti se sa Zilinom. Sanse solidne. Neuspeh - katanac!!!

Zvezda je vec napravila uspeh. Skrpljen tim se pokazao zrelim i LE bi bila kruna na pocetku sezone.

Ivan Liverpool

pre 14 godina

A Zvezda je dobila Slaviju iz Praga. E pa komsije doslo je ono sto bi se reklo sada ili nikada i nama i vama. Realno mislim da mozemo dalje i jedni i drugi samo neka nam bog podari malo srece pa da se bar jednom zajedno radujemo.

rille

pre 14 godina

gledam one prve dve kuglice i uspem da ih snimim odakle je koja izvucena i onaj mesa mesa mesa i izvuce prvu koja je iz jace grupe sto znaci kad je prva da je domacin i ladno slavija i samo sam rekao ajmo sad zvezda i bi tako :))))
milim sve jedno je da je pao bilo ko jel zvezda je dosta uradila i da ne prodje sta je tu je ovo je tek neki novi pocetak.
i partizan je super prosao oni da se uozbilje i batale sa pricama sigurno ulazimo kao sto je to bilo za LS proci ce ladno.
AJ PA SRECNO I NAMA I NJIMA PA STA BUDE!!!!

iggy pop

pre 14 godina

Ko je bolji - MI ili Hajduk ? Jokanoviću , uzmi malo dopamina pre utakmice , ali malo ,da bi bio kulušić a ne da izađeš sa ANLAVE sa stadiona . Uči se na greškama tvojih kolega .Da ne bude ŽILINAm ruka .Naravno da ću opet doći na utakmicu i navijati ali to treba mnogo bolje nego u sredu . Oduzeti mikrofon onom solisti.

Lemi

pre 14 godina

Po meni dobar zreb za oba nasa kluba. Partizan je blagi favorit protiv Ziline kao i Slavija protiv Zvezde. Povoljna okolnost po Zvezdu je i to sto revans igra kod kuce, i uz dobar rezultat u gostima ima nade da moze do grupne faze. Srecno i jednima i drugima, bilo bi dobro da prvi put imamo dva predstavnika u LE.

prolaznick

pre 14 godina

Rivali po meri. Jos jedan dobar test za stepen kome u kojem se nas fudbal nalazi. Partizan bi po svim merilima trebalo da prodje Zilinu i obezbedi sebi nastavak evropske price, a Zvezda je dobila najlakseg rivala od mogucih. Mislim da bi bila otpisana protiv bilo kog od preostalih nekoliko mogucih rivala, a jedino protiv Slavije ce, ako nista, moci da se igra. Tim iz Praga jeste konkurisao za Ligu sampiona, ali je sacinjen mahom od ceskih fudbalera i zato makar nece biti izgovora na racun "legija stranaca". Srecno i da ne razocaramo barem kod kuce!

tasa

pre 14 godina

moraju mnogo hrabrije da igraju da ostave srce na terenu ako misle da prodju. A ako slusaju jokanovica koji kaze da se igra smireno nema nista od prolaza. napred moreira!!!!!!

mikica

pre 14 godina

A šta bi se desilo da je žreb odredio da i Zvezda i Partizan igraju istog dana?

Da li ikad ranije dešavalo da oba tima igraju Evro utakmice istog dana kod kuće?

DELIJA

pre 14 godina

Konacno da vidim da se navija i podrzava srpski fudbal,a ne da se navijaci zveze i parizana medjusobno pljuju.Napred i ZVEZDA I PARTIZAN do grupnog takmicenja.SRECNO

Miroslav

pre 14 godina

Partizan ima lakog protivnika realno !!!
Ali ljudi nemoj te podcenjivati slaviju !!!
igrali si ligu sampiona 2007 2005 2003 2001 EEEEEEEJ

ciganstura

pre 14 godina

Posto nisam nasao na netu sinoc da gledam moju Zvezdu ,mogu samo izvuci paralelu da je slavija favorit ali ako klinci stvarno ostavljaju krv na terenu onda mozda i nije.Ali zato sam odgledao hajduk.I taj mrtvi hajduk bio je bolji...tako da groblje ima velike sanse ako se ugleda na komsinicu

ZuluSu

pre 14 godina

Zilina od poslednjih sedam godina,cetiri puta sampion svoje zemlje.Jedna od onih kada nije bila,sampion je bio Artmedija Petrzalka...mislite o tome.

Delija

pre 14 godina

Zvezda ide dalje u Kup UEFA!!!!! Nadam se da ce na Marakani biti vise publike nego protiv dinama....Svi u NAPAD hajmo hajde!!!!!!!
Napred ZVEZDO DO POBEDEEEE!!!!!!

www

pre 14 godina

Onaj komentator sa Eurosport-a sve vreme govori kako Zvezda igra sa Spartom iz Praga. Zvezda u stvari igra sa Slavijom koja je ispala od onog Serifa prekjuce.

Vlaja Vlajcek

pre 14 godina

Znaci ko sve danas nije komentator.Zvezda izvukla Slaviu iz PRaga i kaze ovaj na eutosportu bice Zvezdi tesko,odlicno su igrali protiv Panatanaikosa u Pragu dobili 3:1 a ne zna covek da je rec o Sparti iz Praga.Slavia je ispala od Moldavskog Sherifa,prosecna ekipa,identicna po kvalitetu Partizanovom rivalu Zilini,posto su upravo prosle godine u prvom kolu kup uefa igrali Zilina i SLavija jedni protiv drugih i bilo je 0:0 evo i link http://www.slavia.cz/novinka.asp?id=15039

Interista

pre 14 godina

mislim da je Zvezdin mec protiv Dinama u Beogradu pokazatelj kako treba da se igra, narucito protiv ovih protivnika...samo hrabro! ajmooo! mozemo da prodjemo i ovu fazu i jedni i drugi

taurunum boys

pre 14 godina

Dobar zreb moze da se igra sa ovima,ali to ne znaci nista,u Slavjij glavni igraci Smicer i Vlcek veterani i dva reprezentativca Tunisa,u Zilini Leitner i Oravec bivsi reprezentativci Slovacke,pozdrav iz Bratislave.

Realno

pre 14 godina

Ne zanosimo se da smo favoriti, ni Partizan ni Zvezda. Odavno smo vec treca evropska liga, i treba realno reci-mozemo da prodjemo, ali samo sa borbom koju je Zvezda pokazala. Jesam Grobar i dusa me boli, moj Partizan posle Djukica nema ni "I" od Igre. Hteli mi to da priznamo, Vermezovic i Djukic su izmislili fudbal za Jokanovica, sto se vodjenja ekipe tice. Daj Boze da prodjemo Cehe i Slovake, ali i oni su sada za nas fudbal "sila".

YouTube

pre 14 godina

Slavija, poput Partizana, u ovu rundu stigla kao poraženi tim kvalifikacija za LŠ. Bolji od Čeha u dva meča bio je Šerif iz Moldavije (0:0, 1:1). SLAVIJA NIJE POBEDILA PANATENAJKOS tako da ne znam sta prica komentator sa eurospota.

giga

pre 14 godina

dobro je ....solidan protivnik za partizan ali mislim da partizan moze proci.a mislim da je zvezdu bog pogledao posle onakve utakmice i onakve borbe medju najslabijim protivnicima ali ipak dovoljo jak da oni budu favoriti.
sve u svemu stvarno mislim da mogu da prodju i zvezda i partizan a to je sad najbitnije za nas posrnuli klupski fudbal..

xxx

pre 14 godina

srecan zreb,najbolji zadnjih godina...mada s obzirom gde nam se fudbal nalazi i od kakvih smo timova ispadali zadnjih godina prolaz sigurno nece biti lak. Igrachi i jednog i drugog tima morace da shvate da samo ako daju 100% od sebe mogu da se nadaju prolasku...

Bonny

pre 14 godina

Partizan je dobro prosao u zrebu, sa SLOVACIMA, govorili su Hrvati da Hajduk sigurno prolazi ZILINU! Ocajno su odigrali revans,a Zilina im je iz prakticno jedne sanse dala gol.Borili su se prosle sezone za titulu, zavrsili su na drugom mestu,ali su im otisli neki igraci pa su slabiji ove godine!
C.Zvezda je odlicno prosla kakvje protivnike mogla da izvuce(Valensija,Benfica..) i jos igra prvu u gostima!

P.S Ko je gledao komentar na EUROSPORTU i komentar da je SLAVIA P. ispala od PANATANAIKOSA,a ne od SERIFA(MOLDAVIJA), stvarno bilo bi smesno da nije tuzno!!

Buki

pre 14 godina

Mislim da cemo 1.put u istoriji imati dva kluba u grupama Kupa Uefa!
Partizan nece izgubiti od Ziline ni u gostima a Zvezda ce cak i da izgubi u Pragu, pregaziti Slaviju sa 2-0 , 3-0.
Zivi bili pa videli!

Bonny

pre 14 godina

Partizan je dobro prosao u zrebu, sa SLOVACIMA, govorili su Hrvati da Hajduk sigurno prolazi ZILINU! Ocajno su odigrali revans,a Zilina im je iz prakticno jedne sanse dala gol.Borili su se prosle sezone za titulu, zavrsili su na drugom mestu,ali su im otisli neki igraci pa su slabiji ove godine!
C.Zvezda je odlicno prosla kakvje protivnike mogla da izvuce(Valensija,Benfica..) i jos igra prvu u gostima!

P.S Ko je gledao komentar na EUROSPORTU i komentar da je SLAVIA P. ispala od PANATANAIKOSA,a ne od SERIFA(MOLDAVIJA), stvarno bilo bi smesno da nije tuzno!!

Zoran Radojević

pre 14 godina

Kako smo se nadali odlično smo se "udali". Preostaje da se dobar žreb materijalizuje na terenu. U svakom slučaju "srce na teren" pa da vidimo gde smo... Srećno!

delija mz

pre 14 godina

Oba srpska kluba su prosla odlicno,Zvezda samo iz razloga sto su svi drugi potencijalni protivnici jaci od Slavije.Hrabri me cinjenica da su oni(Slavija)ispali od Serifa iz Moldavije(!)sto mislim da govori dovoljno o njihovom kvalitetu...Sanse su velike i jednima i drugima,Partizanu ipak vece...

Tom

pre 14 godina

Bice tesko i Partizanu i zvezdi.Zvezdi malo vise,ali realno da sam mogao da biram protivnika,izabrao bih slaviju.Imace zvezda sansu,Djordjevic ne igra!

VLADE-CH

pre 14 godina

veoma nezgodni protivnici,ali mogli smo proci i gore.nasa dva tima treba da ostanu na zemlji,da nemisle da smo krem evrope,veliki jesu ali u proslosti,od uspomena se nezivi,poslednjih godina stagniramo,davno je bila ta 1991 a jos dalje 1966.zvezdu volim to je moj klub,sinoc jesu bili fantasticni ali to je bilo sinoc,mora se dalje,samo da se radi i izgara na terenu i ostane cvrsto nogama na zemlji uspeh ce doci onoliko koliko se budes trudio za njega.nadam se da ce i moja zvezda i nas rival partizan biti ucesnici lige evrope.a ako nebudu...stacemo zivot ide dalje

Brener

pre 14 godina

MIslim da su i Partizan i Zvezda prosli solidno u zrebu i da imaju velike sanse da prodju,ceski fudbal je u padu a slovaci su objektivno slabbiji od partizana. PROLAZ i jedni i drugi

marko sid RS

pre 14 godina

Bolje nije moglo i za jedne i za druge.Odavno se nije desilo da imamo protivnike iz nizerazrednih liga zadnje kolo pre grupe. Evo vam sansa pa pokazite sta znate...Ako odigraju kao Zvezda sinoc srcem idu dalje lagano.

Pedja_daltonista

pre 14 godina

Losa vest: bice tesko.
Dobra vest: moglo je biti i gore.
Puno srece za oba nasa kluba, kada se igra u evropi, vise puta sam to rekao, ja ne razlikujem CRVENO I CRNO. Igra se za SRBIJU.

bali

pre 14 godina

http://vinovo.magnify.net/playlist/Hajduk-Split

Snimke sa oba meca Ziline i Hajduka, u prvom su Slovaci imali sansi bili bolji, a u drugom iz jedne sanse gol i gotovo, igraju cvrsto, disciplinovano, ne daju mnogo golova, ali ih i ne daju, nesto slicno kao Petrzalka :)

Stole

pre 14 godina

odlican zreb za obe ekipe(za zvezdu pogotovo)...bio bih presrecan kada bi posle ne znam ni ja koliko godina imali dva predstavnika u evropi! puno srece i jednima i drugima!!!

Никола

pre 14 godina

Овде све стручњак до стручњака,мењају тренере,вечито незадовољни,сви све знају.Само не прве разлику између Спарте и Славије,а то се односи и на спортску редакцију,која је у сред вести лупила и остале жива.Славија је елиминисана од Шерифа из Тираспоља,какв Панатинаикос?

EnigmA

pre 14 godina

E shvatite vec jednom da Zvezda ne igra sa Spartom Prag koja je eliminisana od PAO,nego sa Slavijom koju je izbacio Seriff iz MOLDAVIJE,realno sanse da prodju oba tima u LE su velike 70:30,samo da igraci daju 100% truda i zalaganja na terenu,bukvalno da izginu,A grobarima bi predlozi da smene trenera i dovedu nekog boljeg..SRECNO pa za 2,3 godine komsije da igraju u kvalifikacijama za LS

Barry Lyndon

pre 14 godina

Sparta, a ne Slavia igrala je i izgubila od Panatinaikosa sa 3 - 0 na strani, a u prvoj utakmici je dobila grke sa 3 - 1... Slavia Prag je ispala od Sherifa... Prvi mec 0 - 0, drugi mec 1 - 1... Ukoliko Zvezda bude ginula na terenu kao sinoc velike su sanse da prodje i Cehe...

nesa

pre 14 godina

partizan ce proci ukoliko joka izbaci iz ekipe ilica, tomica a petrovicu da zapreti zbog lose i katastofalne igre a zvezda prolazi samo ako prebrodi strah

elvis

pre 14 godina

Ko zna komšije šta o FK Kluju iz Rumunije?
Sarajevo je dobro prošlo, zamalo Atletico Bilbao na Koševu a tada bordo momci ne bi imali nikakve šanse...
Realno, i Partizan i Crvena Zvezda mogu proći u UEFA ligu...

Dani_ch

pre 14 godina

Treba utakmicu vec resiti u Beogradu. 3-0 i mirna glava za revans. Sve ostalo ce biti opasno. Sta je najbitnije ne primiti gol u Hramu !!!

Sta se zvezde tice bice jako tesko. Ako zvezda uspe da da gol u ceskoj onda imaju sanse. A i motiv je sigurno ogroman posle utakmice sa tiflisom.

Stvarno se nadam da ce PFC kao i zvezda da prodju.

silvaner

pre 14 godina

Zreb je bio solidan za oba nasa kluba.Ali to je samo prvi deo price.Ako se ne izvuku pouke iz prethodnih meceva lose nam se zajedno pise.Kad pomislim kako je Partizan ispao muka me uhvati,od ekipe APOELA koja nije sama napravila jednu jedinu gol sansu iz igre u dve utakmice.Sve sanse i golovi su bili nasi neverovatni pokloni.I jos smo dobro prosli.Neka bolja ekipa bi nam dala i vise golova.Igraci partizana kao da su bili iznenadjeni Moreirinim golom pa su se od straha krili od lopte po celom terenu.Konfuzija,pogresno kretanje u prostoru, losa primopredaja, verovatno impresioniranost punim stadionom jer su navikli da igraju beznacajne utakmice domace lige pred malo gledalaca,potpuno je izoblicilo ovaj tim.Koliko cemo uspeti da se psiholoski oporavimo pitanje je sad!!!Zvezda je igrala srcano,grlom u jagode i ovog puta je konacno i sreca malo pogledala cigane.Red je i bio.Na ovoj utakmici je bilo toliko gluposti i budalastina sa jedne i druge strane, tako je da je vrlo tesko izvuci neki racionalan zakljucak.Ipak je ocigledno da je zvezda haotican tim jos u stvaranju i da ima velikih problema u postavci igre.Ali ko zna ,velikom borbom se mozda i te slabosti mogu prevazici uz malo vise srece i eto zvezde u ligi evrope.Puno srece i jednima i drugima.

Maky

pre 14 godina

ih sto volim kad vidim da su delije i grobari slozni u necemu :)) pa jos i bodre jedni druge :))) ajd jos i pivo da popiju zajedno :))))

salu na stranu, zvezdas sam ali iskreno ne bih voleo da i pored fantasticne igre od sinoc, nosom paramo nebesa i da se opustimo, misleci da smo jucerasnjom utakmicom resili sve probleme..dosta tu jos treba uigravanja, sta ako podbace narednu utakmicu, bice docekani na krv i noz i svi ovi komentari sad nece imati nikakvu svrhu..
isto tako, grobari, vasim igracima je podrska sad najpotrebnija. ne napustajte ih. mozda su imali los dan ali ne znaci da je sve gotovo...
ajd uzdravlje svima i srecno i Zvezdi i Partizanu

ivan

pre 14 godina

@srdjan, ceska
A sta treba da kazemo, izgubicemo? Ili mislis da je bolje da smo izvukli Valensiju? Mi se borimo koliko mozemo i verujemo u sebe, to je ljudski, a ti ako zivis tamo i ako ti je lepo, nemoj molim te zbog nase Zvezde da se selis...
a vec se nisi iselio kad je slaviju izbacio klub iz moldavije (mada cujem da su dobri), pa i ako ih Zvezda eventualno izbaci nemoj da dramis.

Ferdinand, ali ne Franc!

pre 14 godina

@ (iggy pop, 7. avgust 2009 14:23)

I ja kao i Dalgliš! ...valjao sam se i još uvek ne mogu da se obuzdam od smeha! ...Svaka čast Iggy!
:)))))))))))))))

SAVEST

pre 14 godina

GROBARI MISLIM DA JE DOSLO KRAJNJE VREME!!!
Ovi izgleda pustise Apoel da bi lakse smestili pare od transfera u cuvene Kiparske banke i nikad vise!!!
Ocemo li preduzeti nesto,razmislite?!