Sreda, 05.08.2009.

14:32

Crvena zvezda - Dinamo (20.45h)

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju u sredu gruzijski Dinamo (20.45h), u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: B92

Crvena zvezda - Dinamo (20.45h) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

Nemanja Radojevic

pre 14 godina

Izbaciše nas Pravoslavna braća. Bar zbog toga da nam bude drago.

Ista sudbina, samo vi dublje ne možete. Katastrofa. Očekivao sam Zvezdinu pobedu, bar klubski rejting da nam poraste, ali ništa.

Nama barem ostaje kup UEFA, a vama?

ZVORNIK-BIH

pre 14 godina

jadne li lige i fudbalera kad ispadaju od gruzijaca i kiprana,zvezda treba da menja naziv kluba kad sramote istoriju jugoslovenskog fudbala.

Dokle?

pre 14 godina

Ako utakmicu pocenemo bez Cadu-a ,ali ne po boku vec po sredini na poziciji poluspica,o kakvoj ofanzivi onda pricamo?
I daj mani se Pizone corava posla sa 3-4 zadnja vezna...Znam da ne mozemo da igramo toliko moderan fudbal jer nemamo ni igrace ni trenera za to-ali da barem izvede normalnih 11 na teren.
I daj da vidimo tog OBRICA!!!
(Lazetic hitno zaposliti da vrsi obuku sudija,i predaje im pravila fudbalske igre,posto jedino za to sluzi)
Bilo kako bilo , nema tu filozofije-Fudbal nije nauka!

hamer

pre 14 godina

Uvijek sam navijao za Zvezdu u evropskim utakmicama, ali, od sinoć, poslije onakvih vaših komentara na ispadanje Partizana, želim vam poniženje, a ne samo ispadanje.

I još jedna stvar. Mi igramo i dalje u kvalifikacijama za LE, a vas ćemo tek da vidimo. ;)

verni bili i ostali....

pre 14 godina

Danas igra nasa Zvezda,danas igra Zvezda novi sampion i ceo SEVER sada peva napred napred majstori!
Sledimo duh nasih predaka

uvek uz tebe,delija do groba

pre 14 godina

Nadam se da ovi momci shvataju sta je crvena zvezda, sta znaci nama navijacima pa ih zato molim sutra ostave srce na teren za nas i za srbiju!!!!!!!

SVI NA MARAKANU!

pre 14 godina

Svi na Marakanu da pomognemo Zvezdi kad je najteze!Ja dolazim iz NS-a sa cetri druga,a vi ako iz BG-a ne mozete da dodjete na utakmicu onda svaka cast!Aj da nas bude 30.000 i gazimo ih sa 5-0!Nas je teren bolji i tu ce moci da ih spusti na zemlju Kadu i nadam se da ce dobiti priliku Oumaru,Obric i Lazovic...SVI NA MARAKANU

ZVEZDO VOLIM TE!

pre 14 godina

http://www.youtube.com/watch?v=ndCCIX6aEkQ
Zasto ovo ne moze da se ponovi?Naravno da moze!

Zvezda mi je sve,zvezda zivot je,srce moje je uvek uz tebe,zvezdo volim te.napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zveda le,napred zvezda le,kad lose krene im tada se ja setim da moji drugovi na Marakani svi pevaju o zvezdi,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le ja necu nikada za ovog zivota prestati gledati tu zvezdu voleti srbiju braniti!napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezdale,napred zvezda le,napred zvezda le!!!
Sutra ima da bude 3-0 na Marakani i slavi cela Srbija!

okoreli zvezdas

pre 14 godina

Kao okoreli zvezdas zao mi je sto ovo pisem ... ali iskreno nema sanse da prodjemo, nema igre, nema ekipe, nema nista . Nas fudbal je tropa unakazise ga ovi kao Tole ... liga jadna i smesna unapred se zna prvak (Tole i Partizan ... obicna parodija). I dok tako se radi nema prolaza za nase klubove. Daj boze dagresi u vezi Zvezde .... ali ????

ZVEZDASICA

pre 14 godina

Pustite bre Pizona,Lekica,sastav,ko ce se braniti i sa koliko cemo napadati!! U ovoj nasoj ekipi za Kadua MOORAA da ima mesta,Obrica ubaciti jer i da pokaze bar 50% od onaga sto smo videli na pojedinim linkovima to je 100% bolje od mnogih igraca koji konstantno igraju!! Filozofije nema,ne moras biti pametan i nije vazno da li si musko ili zensko jer jer je cinjenica da MORAMO da napadnemo od prvog minuta.Vi igrajte,Marakana ce biti puna i slavicemo sigurno!! cak i ako ne postignemo gol u prvih 20 minuta,ma neka i na poluvremenu bude 0:0,vazno je da odemo u sledece kolo pa neka to bude i na penale!! Sta vredi grobljarima sto su postigli gol vec u trecem minutu? Neka mi prvi postignemo u 73, drugi u 85-to i u produzeku treci.Neka nas pogleda sreca za sve one utakmice u kupu UEFA kada smo u devedestom minutu i u produzecima primali golove!!! Grobljari po tradiciji nikada nisu nadoknadili 0:2,Zvezda jeste,partizan je tu tradiciju nastavio i veceras,pa neka i Zvezda nastavi sutra uvece!!!

anti franjevac

pre 14 godina

Samo hrabro!!!! Necemo valjda ko ove tetkice veceras. Delije, videli smo nocas kako NE TREBA navijati. Zajedno do petarde!!!!

Delija

pre 14 godina

Najpre iz pocetnog sastava koji je igrao treba da lete Lekic, Bogdanovic i mozda Lazetic i Tutoric, ali kasno je vec da se uigrava druga odbrana !!!

Potencijalne zamene su Kadu, Lazovic, Obric, Vranjes...eventualno Oumaru i Perovic za koje nisam toliko siguran...

Bez Jevtica, Isaha i Ignjatijevica(koji je najbolji igrac Zvezde u svim dosadasnjim utakmicama i veliki je hendikep njegovo neigranje) ...ne trebamo poceti nijednu utakmicu ove sezone...naglasavam JEVTICA(strasan je) ...takodje mi se dopadaju dosada igre Pavlovica, Savia kao i donekle Djordjevica i Ninkova :)

Hvala ... nadam se da ce procitati Piza :P

veerghoen

pre 14 godina

Ja cu isti osecaj,isti adrenalin imati i kada bude dolazio Hajduk iz Kule,kada bude dolazio Javor itd.itd....Zvezdo stvarno te volim!!

dipl0

pre 14 godina

pizone znamo svi da ti imas najbolje namere al sta to vredi kad slabo znas posao. ako ispadnemo od ovih jadnika bolje ti lepo idi, dzaba sto si jeftin kad ispadamo od boranije. samo MUSLIN moze da pomogne zvezdi. pazite sta sam rekao.

Nikola

pre 14 godina

Pavlovic-Ninkov,Tutoric,Savic,Blazic(Djordjevic)-Isah,Bogdanovic,Kadu,Lazetic-Lekic,Jevtic(Perovic).
Ovako bi mogao da izgleda Pizonov sastav za sutra mada se plasim da opet ne zaigramo sa 4 zadnja vezna.Ukoliko bude tako coveka treba oterati odmah iz Zvezde,sta god da uradi sutra.

Toma

pre 14 godina

Predsednik Lekic u danasnjoj stampi kaze da nisu obecali trofeje, a sada vidimo da Pizon kaze da moraju da pobede. Hajde ljudi dogovorite se.
Zalosno je sto Zvezda treba da da 150% mgucnosti da bi prosla Dinamo. Ne mogu se dati 3 gola kukavickom i povucenom igrom. Zato SVI U NAPAD!!!!!!

dejan delija

pre 14 godina

Muka mi je više od ovog trenerskog maga Petrovića i 3 zadnja vezna taktike kao i ovog Lekića .DOKLE VIŠE??Diže se frka kao da igramo sa Barselonom a ne Gruzijcima.Lekić igra konstantno a nema pojma sa fudbalom još mu dali broj 9 !!Još mi nismo i tako loši s obzirom da igramo svaku utakmicu sa 7 igrača,Lekić,Bogdanović,lazetić i Đorđević samo popunjavaju brojno stanje na terenu.Hoćemo promene!!!!!

VLADE-CH

pre 14 godina

AJMO ZVEZDA...NAPRED
tacno je da nemamo sta izgubiti,moramo dati maksimum izginuti na terenu,za svaku loptu,nema opustanja,nema kalkulisanja samo ostro i snazno od prvog do devedesetpetog minuta.nezelim vise da mi se smeju ovi stranci ovde u svici kako nam nasi klubovi lice na baletske ekipe..ajde jednom podarite i vi nama lepu radost uz ZVEZDU,PARTIZAN,VOSU I SEVOJNO...NAPRED NASI

gravediggers

pre 14 godina

ajde,ajde,polako samo i nadam se i nasem i vasem prolasku dalje.I,ako ne prodjemo bice bolje,bar je ljudski nadati se.Pozdrav svim navijacima...

PosmatraC

pre 14 godina

Ako je po slici to zanci da ce Lekic da zaigra od starta i pretpostavljam da bude udarna igla.....mmmmm....slaba vajda...zao mi je, tesko ce to ici protiv Dinama.Ovde osim zelje potrebno je i znanje i igra koju Zvezda trenutno nema.Los sam prognozer pa se nadam da cu i ovaj put pogresiti.Neka vam je Bog u pomoci.

smešno_bre

pre 14 godina

hahahaha ovaj Lekić je moj IDOL! Čega sine 150%? Pa je ne mogu da verujem na šta je spala NAŠA ZVEZDA, Lekić uzdanica!! O majko moja mila! Ali nema veze, i sa ovim prolazimo, ne zbog toga što je Lekić uzdanice, nego zato što smo BILJI...Srce moje je uvek uz tebe ZVEZDO VOLIM TE....!!!

Georgije

pre 14 godina

Dakle!

Fudbalske terene zaorati.
Pola iskopati i napraviti bazene.
Četvrtinu izravnati i napraviti teniske centre!
A, ostalo dati na korišćenje ''jadnim i sirotim'' fudbalerčićima! Motike u ruke i sadite, krompir kupus, cveklu, boraniju ... ... Zdrava hrana, batkeeeee !!!
STIDITE SE!!!

P.S. I šta se palite, bre!? Otpadate svi!!! I Žlezda i Patlidžan!!!

GS

pre 14 godina

Mislim da Vladimir Pizon Zadnji Vezni Petrovic sad ima ime po duzini jednako Kinezima i trenersko umece sasvim dovoljno za neku njihovu ekipicu.

P.S. Igracemo ofazivno,nema druge,igracemo samo sa dva zadnja vezna :D

Anti-rom

pre 14 godina

Dokle bre ista prica?
-Srce na teren!
-150 % mogucnosti !
-Bla bla bla !
Vec vidim naslov : Nismo imali srece !
Pustite Lazetica da da izjavu! On to naj bolje radi.
NADAM SE DA CETE POBEDITI SA 2 RAZLIKE (3:1, 4:2).

Mladic

pre 14 godina

Prvo drago mi je da jedan trener Zvezde izjavi da moramo i mozemo dalje protiv jednog Dinama. Za razliku od najave prethodne utakmice kad je pricao da se sa njima moze igrati?! Za Nadju velika pohvala za podrsku fudbalerima. A fudbalerima poruka da se bore kao Nadja ili oni sami na utakmici sa Rudarom. Samo se borite i niko vam nece zameriti ako i ne pobedite!

srbija bez komunizma

pre 14 godina

Jel ova drzava samo Beograd ili ima i drugih gradova.

Pa dajte molim vas sutra igraju i Sevojno i Vojvodina, a nema nikakvih vesti o njima

Vojvodina sigurno prolazi dalje, a sevojnu zelim puno srece i neka makar namuce Lil

Звезда је живот....

pre 14 godina

Ајде Пижон немој да си пи*ка (извините на простим речима), али стварно је срамота како поставља игру. Дај више тог Обрића да видимо какав је и избаци оног балвана Савиа. Мада, кад боље размислим, ти за сваки случај стави 4 задња везна у стартну поставу, никад се не зна. Наравно, немој ни да помислиш да убациш некога ко иоле зна са лоптом, такви нам не требају. Ту је наш времешни капитен Лазетић да се склања од лопте и повремено опомиње судију. А онај Богдановић је прича за себе, после пола сата душа му је у носу. Ако не буде играо Игњатијевић, онда нам је лева страна потпуно безопасна по њих. Елем, ја се расписах превише. Како год, видимо се на Маракани!!!

darko pirot

pre 14 godina

ako pizone tvoji igraci budu igrali kao u tbilisiju neceti pomoci ni delije ni niko.danas je vrlo tesko dati nekom 3 gola a usput ne primiti ni jedan.bojim se da je ovo kraj.uostalom zivi bili pa videli

100% je dovoljno

pre 14 godina

Al što me nervira kad izjave da treba da daju 150% svojih mogućnosti!

Nadam se da će se ugledati bar na tu zlatnu devojku koja će ih posmatrati sa tribina. Ona nije "dala 150% svojih mogućnosti" nego je samo odplivala najbolje što je umela, taktički i hrabro.

Aleksa

pre 14 godina

Ljudi, jel ovo što je Pižon govorio odistinski ili se vaš novinar malo zekio?
Obrati pažnju:
Citat br.1 - Nisu nas pobedili svojom boljom igrom, već zbog našeg neznanja. Ali, pametnom igrom možemo da nadoknadimo rezultatski zaostatak.
Citat br.2 - Ako budemo igrali sa dva napadača očekujem da će se oni više raniti. Igraju dobro u odbrani, kvalitetna su ekipa i znaju šta žele. Video sam kako su igrali u Letoniji, u prethodnom kolu, gde su bili veoma fleksibilni.
Citat br.3 - Mislim da smo u usponu forme, ali da nas je ta utakmica 'presekla' .
Pižon dakle postao filozof.
Iz ovog sledi zaključak - oni su nas pobedili zato što mi neznamo da igramo, ali onda mi uključujemo pamet i pobedjujemo. Kako Vladimire, aman brate slatki? Još da si rekao da smo i lepši od njih pa da zakitiš izjavu!
Ako igramo sa dva napadača oni će se više raniti?!? Udaraće glavom u stativu, lomiće sami sebi noge i ruke, kako će se to raniti? A ako budemo igrali sa tri napadača koliko će se onda raniti? A uz to su i fleksibilni! Pa mislim ne ide da budu i fleksibilni!
I uz sve to imali smo i uspon forme i onda nas presekoše. Ufff što sam ljut. Pa kako su smeli da nas presecaju sad kad smo taman uzdigli formu. Pa gde je taj Platini da reaguje?
Sad sve moramo iz početka.
Pižon, mnogo bre brate . . .

Delija

pre 14 godina

Zelim svu srecu partizanu i nadam se da cete i vi nama.I voleo bih da ne bude prepucavanja jer znamo kako smo prosli zbog toga mi se svadjamo medjusobno a smejenam se cela evropa.
(Delija, 4. avgust 2009 22:03)
Preporučujem (+57)
Ne preporučujem (-1) Lekic podhitno da se prebaci u srem,i da ne bude vise ona ubitacna formacija sa 3 zadnja.SRECNO SVIMA

Милош КГ

pre 14 godina

АЈДЕ ЗВЕЗДО БРЕЕЕЕ!!!!
Дођимо сви на Маракану да покажемо колико волимо клуб и да смо уз њега кад је најтеже!
ОПШТА МОБИЛИЗАЦИЈА!!!

Нама одговара да прође Партизан и да један од носиоца испадне јер ћемо тако ми бити носиоци у последњем колу, наравно ако прођемо Динамо!!!
Зато сутра сви на Маракану,нема изговора!!!
Уједно ће утакмици присуствовати породица Хигл и мали Миливоје несумњиво највећи звездаш у Србији,а и шире :))))))

SRCE NA TEREN

pre 14 godina

HOCEMO SRCE NA TEREN!!!
Pizone, zelimo da gledamo fajtersku igru Zvezde, da gazimo svaku ekipu, da ne znaju sta ih je snaslo od pocetka, sa 3 ofanzivna vezna (2 krila i Cadu) i 2 spica!!! Muslin je imao takvu filozofiju, pa smo na 90% utakmica davali gol u prvih 10 minuta.
Takvu Zvezdu zele Delije, hrabra igra je u nasoj krvi, a mi cemo vas nositi do trijumfa!
HRABRO!!!

zvezdas

pre 14 godina

Jeste da je tesko(0:2),ali,njima ne igraju 2 kljucna igraca,oni koji i daju golove,pored toga koliko god pokusavali da imamo respekt,ipak je ovo tim malo jaci od Rila,Rudara...ekipa kao sto je Zvezda morala bi,pogotu na Marakani,da ne postavlja pitanja da li moze pobedti sa 3 gola razlike,i proci dalje.Nadam se da ce stvari doci na svoje mesto,tek da se zna ko je ko!Navijacemo sutra!Napred Zvezdo!

zoran-rs

pre 14 godina

bravo nadja. tebi svaka cast a pizone kako to da nemamo sta izgubiti ? ne razumijem ? pa bas imamo sta izgubiti i to ponajvise radi tebe. odlazi iz zvezde

fudbal je jednostavna igra!

pre 14 godina

Šta su svi navalili da daju po 120%, 150% svojih mogućnosti?

Ajde za početak, dajte bar 60%, to je dovoljno za ovog protivnika. Ne treba meni vaše srce na terenu, meni treba jedno 3:0, ili 4:1.

E, sad,..., da li Vi imate srce i mUDa, da odigrate kako dolikuje?
Što će reći: sredinu terena "u šake", otkrivaj se bez lopte, probijaj po bokovima, precizno centriraj, odigraj pas po zemlji tako da lopta putuje brzinom većom od 7 km/h (i da ne skakuće po travi kao kašmirsko goveče), a da pri tom, ide najviše na metar od igrača kojem predaješ loptu (može i preciznije, bilo bi poželjno), kreći se bez lopte, pravi trougao, priđi svom igraču i ponudi mu se kao opcija za pas, itd. itd.

I prestanite da se kunete u navijače, ne boj`te se, neće Vam niko ništa ni ako ispadnete iz takmičenja.

Samo prestanite da se šlihtate, da filozofirate kako su potrebne analize, sinteze, donošenje zaključaka dedukcijom, indukcijom, PRESTANITE više sa implikacijama, rotacijama, permutacijama, jer da znate matematiku i logiku imali biste više Škole nego što je imate.

PRESTANITE da mi nudite svoje srce, SAMO igrajte fudbal.

Ja ću svoje da ispunim, doći ću, platiću kartu, navijaću. Hoću, da IGRATE fudbal, bar za onoliko, koliko vredi karta koju plaćam.

I PRESTANITE DA S*RETE !

Fudbal nije nauka!...

ZVEZDA TE ZOVE!

pre 14 godina

Pravi navijaci su uvek uz svoj klub,a bas me zanima posle utakmice kolko ce se naci velikih delija da pisu komentare po forumu!Bolje uratite nesto pametno i dodjite na stadion jedan glas vise,mnogo nam znaci!
NAPRED ZVEZDO PODRSKA SA STADIONA NECE IZOSTATI!!!

Seki - zvezdina zvezda

pre 14 godina

Dokle više da se naši timovi vade i pozivaju na navijače ? Da li je moguće da se ozbiljan trener poziva na tu priču ? Zar to nije uvreda za njegove igrače ?
Šta Lekić reče, prvih pola sata ? Je li mu neko rekao kada smo primili golove pre nego što je to izjavio ? Eto koliko je taj momak bio u utakmici...
Bolje ništa da ne govore ...
Vidimo se sutra na stadionu ! I onako ne dolazim zbog igrača, oni to ne zaslužuju, nego zbog kluba koji volim!

Dejan T.

pre 14 godina

Bilo bi dobro da i Pizon i trener golmana pogledaju snimak prve utakmice sa Rudarom u Velenji i videce da nas trenutno prvi golman kod suta iz blizine igraca Rudara okrece glavu od lopte umesto da gleda u nju, a onda i da pogledaju utakmicu iz Gruzije pa da nam objasne zasto je kod prvog gola isti taj golman odbio loptu u sredinu terena umesto u stranu, imam utisak da nam kvalitetniji i iskusniji Stamenkovic sedi na klupi. Znaju svi da je golman vrlo skakljivo mesto u timu a ja imam utisak da nam je tu veliki potencijalni problem. Takodje pobedicemo ako napadamo a ne ako imamo sredinu terena sa igracima koji igraju unazad i daju sansu protivniku da presece neko dodavanje i zapecati nam sudbinu.

I have a cunning plan

pre 14 godina

"Ako budemo igrali sa dva napadača očekujem da će se oni više raniti. Igraju dobro u odbrani, kvalitetna su ekipa i znaju šta žele. Video sam kako su igrali u Letoniji, u prethodnom kolu, gde su bili veoma fleksibilni", rekao je on.

Pizon,budi lukav,umesto dva napadaca igraj sa 4 zadnja vezna,da se otvore.

code47

pre 14 godina

"TI se bori,igraj do POBEDE"

ja dolazim da BODRIM voljeni klub...Samo ostavite SRCE na terenu i bicu ZADOVOLJAN...
Ocekujem bolje navijanje nego sto je bilo protiv BAVARACA!!!

Joao

pre 14 godina

Ne volim recenicu - nemamo sta da izgubimo! U svaku utakmicu mora da se udje sa mislju da ima sta da se izgubi. Fudbal je sport, a sport nije za one koji se "ogradjuju" od pobeda. Ziheraska igra je ono sto Zvezdi i ostalim srpskim i ex-yu klubovima vec godinama ne donosi napredak u Evropi. Hrabro, oprezno alii uvek na pobedu! Protiv Bajerna, kao i protiv Levadije. Hrabro, strpljivo i razbicemo njihov bunker. Treba se cuvati iznenadnog presinga pocetkom utakmice, kao i kontri, koje trteba seci u zacetku. Sve osim prolaza je strasan neuspeh, cak i sa ovim "timom za male pare". Ovde ima ekstra igraca, iako mnogi ne veruju!

fudbal je jednostavna igra!

pre 14 godina

Šta su svi navalili da daju po 120%, 150% svojih mogućnosti?

Ajde za početak, dajte bar 60%, to je dovoljno za ovog protivnika. Ne treba meni vaše srce na terenu, meni treba jedno 3:0, ili 4:1.

E, sad,..., da li Vi imate srce i mUDa, da odigrate kako dolikuje?
Što će reći: sredinu terena "u šake", otkrivaj se bez lopte, probijaj po bokovima, precizno centriraj, odigraj pas po zemlji tako da lopta putuje brzinom većom od 7 km/h (i da ne skakuće po travi kao kašmirsko goveče), a da pri tom, ide najviše na metar od igrača kojem predaješ loptu (može i preciznije, bilo bi poželjno), kreći se bez lopte, pravi trougao, priđi svom igraču i ponudi mu se kao opcija za pas, itd. itd.

I prestanite da se kunete u navijače, ne boj`te se, neće Vam niko ništa ni ako ispadnete iz takmičenja.

Samo prestanite da se šlihtate, da filozofirate kako su potrebne analize, sinteze, donošenje zaključaka dedukcijom, indukcijom, PRESTANITE više sa implikacijama, rotacijama, permutacijama, jer da znate matematiku i logiku imali biste više Škole nego što je imate.

PRESTANITE da mi nudite svoje srce, SAMO igrajte fudbal.

Ja ću svoje da ispunim, doći ću, platiću kartu, navijaću. Hoću, da IGRATE fudbal, bar za onoliko, koliko vredi karta koju plaćam.

I PRESTANITE DA S*RETE !

Fudbal nije nauka!...

I have a cunning plan

pre 14 godina

"Ako budemo igrali sa dva napadača očekujem da će se oni više raniti. Igraju dobro u odbrani, kvalitetna su ekipa i znaju šta žele. Video sam kako su igrali u Letoniji, u prethodnom kolu, gde su bili veoma fleksibilni", rekao je on.

Pizon,budi lukav,umesto dva napadaca igraj sa 4 zadnja vezna,da se otvore.

SRCE NA TEREN

pre 14 godina

HOCEMO SRCE NA TEREN!!!
Pizone, zelimo da gledamo fajtersku igru Zvezde, da gazimo svaku ekipu, da ne znaju sta ih je snaslo od pocetka, sa 3 ofanzivna vezna (2 krila i Cadu) i 2 spica!!! Muslin je imao takvu filozofiju, pa smo na 90% utakmica davali gol u prvih 10 minuta.
Takvu Zvezdu zele Delije, hrabra igra je u nasoj krvi, a mi cemo vas nositi do trijumfa!
HRABRO!!!

Aleksa

pre 14 godina

Ljudi, jel ovo što je Pižon govorio odistinski ili se vaš novinar malo zekio?
Obrati pažnju:
Citat br.1 - Nisu nas pobedili svojom boljom igrom, već zbog našeg neznanja. Ali, pametnom igrom možemo da nadoknadimo rezultatski zaostatak.
Citat br.2 - Ako budemo igrali sa dva napadača očekujem da će se oni više raniti. Igraju dobro u odbrani, kvalitetna su ekipa i znaju šta žele. Video sam kako su igrali u Letoniji, u prethodnom kolu, gde su bili veoma fleksibilni.
Citat br.3 - Mislim da smo u usponu forme, ali da nas je ta utakmica 'presekla' .
Pižon dakle postao filozof.
Iz ovog sledi zaključak - oni su nas pobedili zato što mi neznamo da igramo, ali onda mi uključujemo pamet i pobedjujemo. Kako Vladimire, aman brate slatki? Još da si rekao da smo i lepši od njih pa da zakitiš izjavu!
Ako igramo sa dva napadača oni će se više raniti?!? Udaraće glavom u stativu, lomiće sami sebi noge i ruke, kako će se to raniti? A ako budemo igrali sa tri napadača koliko će se onda raniti? A uz to su i fleksibilni! Pa mislim ne ide da budu i fleksibilni!
I uz sve to imali smo i uspon forme i onda nas presekoše. Ufff što sam ljut. Pa kako su smeli da nas presecaju sad kad smo taman uzdigli formu. Pa gde je taj Platini da reaguje?
Sad sve moramo iz početka.
Pižon, mnogo bre brate . . .

Joao

pre 14 godina

Ne volim recenicu - nemamo sta da izgubimo! U svaku utakmicu mora da se udje sa mislju da ima sta da se izgubi. Fudbal je sport, a sport nije za one koji se "ogradjuju" od pobeda. Ziheraska igra je ono sto Zvezdi i ostalim srpskim i ex-yu klubovima vec godinama ne donosi napredak u Evropi. Hrabro, oprezno alii uvek na pobedu! Protiv Bajerna, kao i protiv Levadije. Hrabro, strpljivo i razbicemo njihov bunker. Treba se cuvati iznenadnog presinga pocetkom utakmice, kao i kontri, koje trteba seci u zacetku. Sve osim prolaza je strasan neuspeh, cak i sa ovim "timom za male pare". Ovde ima ekstra igraca, iako mnogi ne veruju!

Звезда је живот....

pre 14 godina

Ајде Пижон немој да си пи*ка (извините на простим речима), али стварно је срамота како поставља игру. Дај више тог Обрића да видимо какав је и избаци оног балвана Савиа. Мада, кад боље размислим, ти за сваки случај стави 4 задња везна у стартну поставу, никад се не зна. Наравно, немој ни да помислиш да убациш некога ко иоле зна са лоптом, такви нам не требају. Ту је наш времешни капитен Лазетић да се склања од лопте и повремено опомиње судију. А онај Богдановић је прича за себе, после пола сата душа му је у носу. Ако не буде играо Игњатијевић, онда нам је лева страна потпуно безопасна по њих. Елем, ја се расписах превише. Како год, видимо се на Маракани!!!

Милош КГ

pre 14 godina

АЈДЕ ЗВЕЗДО БРЕЕЕЕ!!!!
Дођимо сви на Маракану да покажемо колико волимо клуб и да смо уз њега кад је најтеже!
ОПШТА МОБИЛИЗАЦИЈА!!!

Нама одговара да прође Партизан и да један од носиоца испадне јер ћемо тако ми бити носиоци у последњем колу, наравно ако прођемо Динамо!!!
Зато сутра сви на Маракану,нема изговора!!!
Уједно ће утакмици присуствовати породица Хигл и мали Миливоје несумњиво највећи звездаш у Србији,а и шире :))))))

100% je dovoljno

pre 14 godina

Al što me nervira kad izjave da treba da daju 150% svojih mogućnosti!

Nadam se da će se ugledati bar na tu zlatnu devojku koja će ih posmatrati sa tribina. Ona nije "dala 150% svojih mogućnosti" nego je samo odplivala najbolje što je umela, taktički i hrabro.

zvezdas

pre 14 godina

Jeste da je tesko(0:2),ali,njima ne igraju 2 kljucna igraca,oni koji i daju golove,pored toga koliko god pokusavali da imamo respekt,ipak je ovo tim malo jaci od Rila,Rudara...ekipa kao sto je Zvezda morala bi,pogotu na Marakani,da ne postavlja pitanja da li moze pobedti sa 3 gola razlike,i proci dalje.Nadam se da ce stvari doci na svoje mesto,tek da se zna ko je ko!Navijacemo sutra!Napred Zvezdo!

Seki - zvezdina zvezda

pre 14 godina

Dokle više da se naši timovi vade i pozivaju na navijače ? Da li je moguće da se ozbiljan trener poziva na tu priču ? Zar to nije uvreda za njegove igrače ?
Šta Lekić reče, prvih pola sata ? Je li mu neko rekao kada smo primili golove pre nego što je to izjavio ? Eto koliko je taj momak bio u utakmici...
Bolje ništa da ne govore ...
Vidimo se sutra na stadionu ! I onako ne dolazim zbog igrača, oni to ne zaslužuju, nego zbog kluba koji volim!

code47

pre 14 godina

"TI se bori,igraj do POBEDE"

ja dolazim da BODRIM voljeni klub...Samo ostavite SRCE na terenu i bicu ZADOVOLJAN...
Ocekujem bolje navijanje nego sto je bilo protiv BAVARACA!!!

Dejan T.

pre 14 godina

Bilo bi dobro da i Pizon i trener golmana pogledaju snimak prve utakmice sa Rudarom u Velenji i videce da nas trenutno prvi golman kod suta iz blizine igraca Rudara okrece glavu od lopte umesto da gleda u nju, a onda i da pogledaju utakmicu iz Gruzije pa da nam objasne zasto je kod prvog gola isti taj golman odbio loptu u sredinu terena umesto u stranu, imam utisak da nam kvalitetniji i iskusniji Stamenkovic sedi na klupi. Znaju svi da je golman vrlo skakljivo mesto u timu a ja imam utisak da nam je tu veliki potencijalni problem. Takodje pobedicemo ako napadamo a ne ako imamo sredinu terena sa igracima koji igraju unazad i daju sansu protivniku da presece neko dodavanje i zapecati nam sudbinu.

darko pirot

pre 14 godina

ako pizone tvoji igraci budu igrali kao u tbilisiju neceti pomoci ni delije ni niko.danas je vrlo tesko dati nekom 3 gola a usput ne primiti ni jedan.bojim se da je ovo kraj.uostalom zivi bili pa videli

Delija

pre 14 godina

Zelim svu srecu partizanu i nadam se da cete i vi nama.I voleo bih da ne bude prepucavanja jer znamo kako smo prosli zbog toga mi se svadjamo medjusobno a smejenam se cela evropa.
(Delija, 4. avgust 2009 22:03)
Preporučujem (+57)
Ne preporučujem (-1) Lekic podhitno da se prebaci u srem,i da ne bude vise ona ubitacna formacija sa 3 zadnja.SRECNO SVIMA

zoran-rs

pre 14 godina

bravo nadja. tebi svaka cast a pizone kako to da nemamo sta izgubiti ? ne razumijem ? pa bas imamo sta izgubiti i to ponajvise radi tebe. odlazi iz zvezde

srbija bez komunizma

pre 14 godina

Jel ova drzava samo Beograd ili ima i drugih gradova.

Pa dajte molim vas sutra igraju i Sevojno i Vojvodina, a nema nikakvih vesti o njima

Vojvodina sigurno prolazi dalje, a sevojnu zelim puno srece i neka makar namuce Lil

Georgije

pre 14 godina

Dakle!

Fudbalske terene zaorati.
Pola iskopati i napraviti bazene.
Četvrtinu izravnati i napraviti teniske centre!
A, ostalo dati na korišćenje ''jadnim i sirotim'' fudbalerčićima! Motike u ruke i sadite, krompir kupus, cveklu, boraniju ... ... Zdrava hrana, batkeeeee !!!
STIDITE SE!!!

P.S. I šta se palite, bre!? Otpadate svi!!! I Žlezda i Patlidžan!!!

GS

pre 14 godina

Mislim da Vladimir Pizon Zadnji Vezni Petrovic sad ima ime po duzini jednako Kinezima i trenersko umece sasvim dovoljno za neku njihovu ekipicu.

P.S. Igracemo ofazivno,nema druge,igracemo samo sa dva zadnja vezna :D

veerghoen

pre 14 godina

Ja cu isti osecaj,isti adrenalin imati i kada bude dolazio Hajduk iz Kule,kada bude dolazio Javor itd.itd....Zvezdo stvarno te volim!!

ZVEZDA TE ZOVE!

pre 14 godina

Pravi navijaci su uvek uz svoj klub,a bas me zanima posle utakmice kolko ce se naci velikih delija da pisu komentare po forumu!Bolje uratite nesto pametno i dodjite na stadion jedan glas vise,mnogo nam znaci!
NAPRED ZVEZDO PODRSKA SA STADIONA NECE IZOSTATI!!!

dipl0

pre 14 godina

pizone znamo svi da ti imas najbolje namere al sta to vredi kad slabo znas posao. ako ispadnemo od ovih jadnika bolje ti lepo idi, dzaba sto si jeftin kad ispadamo od boranije. samo MUSLIN moze da pomogne zvezdi. pazite sta sam rekao.

Anti-rom

pre 14 godina

Dokle bre ista prica?
-Srce na teren!
-150 % mogucnosti !
-Bla bla bla !
Vec vidim naslov : Nismo imali srece !
Pustite Lazetica da da izjavu! On to naj bolje radi.
NADAM SE DA CETE POBEDITI SA 2 RAZLIKE (3:1, 4:2).

PosmatraC

pre 14 godina

Ako je po slici to zanci da ce Lekic da zaigra od starta i pretpostavljam da bude udarna igla.....mmmmm....slaba vajda...zao mi je, tesko ce to ici protiv Dinama.Ovde osim zelje potrebno je i znanje i igra koju Zvezda trenutno nema.Los sam prognozer pa se nadam da cu i ovaj put pogresiti.Neka vam je Bog u pomoci.

dejan delija

pre 14 godina

Muka mi je više od ovog trenerskog maga Petrovića i 3 zadnja vezna taktike kao i ovog Lekića .DOKLE VIŠE??Diže se frka kao da igramo sa Barselonom a ne Gruzijcima.Lekić igra konstantno a nema pojma sa fudbalom još mu dali broj 9 !!Još mi nismo i tako loši s obzirom da igramo svaku utakmicu sa 7 igrača,Lekić,Bogdanović,lazetić i Đorđević samo popunjavaju brojno stanje na terenu.Hoćemo promene!!!!!

Nikola

pre 14 godina

Pavlovic-Ninkov,Tutoric,Savic,Blazic(Djordjevic)-Isah,Bogdanovic,Kadu,Lazetic-Lekic,Jevtic(Perovic).
Ovako bi mogao da izgleda Pizonov sastav za sutra mada se plasim da opet ne zaigramo sa 4 zadnja vezna.Ukoliko bude tako coveka treba oterati odmah iz Zvezde,sta god da uradi sutra.

Toma

pre 14 godina

Predsednik Lekic u danasnjoj stampi kaze da nisu obecali trofeje, a sada vidimo da Pizon kaze da moraju da pobede. Hajde ljudi dogovorite se.
Zalosno je sto Zvezda treba da da 150% mgucnosti da bi prosla Dinamo. Ne mogu se dati 3 gola kukavickom i povucenom igrom. Zato SVI U NAPAD!!!!!!

Mladic

pre 14 godina

Prvo drago mi je da jedan trener Zvezde izjavi da moramo i mozemo dalje protiv jednog Dinama. Za razliku od najave prethodne utakmice kad je pricao da se sa njima moze igrati?! Za Nadju velika pohvala za podrsku fudbalerima. A fudbalerima poruka da se bore kao Nadja ili oni sami na utakmici sa Rudarom. Samo se borite i niko vam nece zameriti ako i ne pobedite!

VLADE-CH

pre 14 godina

AJMO ZVEZDA...NAPRED
tacno je da nemamo sta izgubiti,moramo dati maksimum izginuti na terenu,za svaku loptu,nema opustanja,nema kalkulisanja samo ostro i snazno od prvog do devedesetpetog minuta.nezelim vise da mi se smeju ovi stranci ovde u svici kako nam nasi klubovi lice na baletske ekipe..ajde jednom podarite i vi nama lepu radost uz ZVEZDU,PARTIZAN,VOSU I SEVOJNO...NAPRED NASI

SVI NA MARAKANU!

pre 14 godina

Svi na Marakanu da pomognemo Zvezdi kad je najteze!Ja dolazim iz NS-a sa cetri druga,a vi ako iz BG-a ne mozete da dodjete na utakmicu onda svaka cast!Aj da nas bude 30.000 i gazimo ih sa 5-0!Nas je teren bolji i tu ce moci da ih spusti na zemlju Kadu i nadam se da ce dobiti priliku Oumaru,Obric i Lazovic...SVI NA MARAKANU

verni bili i ostali....

pre 14 godina

Danas igra nasa Zvezda,danas igra Zvezda novi sampion i ceo SEVER sada peva napred napred majstori!
Sledimo duh nasih predaka

Delija

pre 14 godina

Najpre iz pocetnog sastava koji je igrao treba da lete Lekic, Bogdanovic i mozda Lazetic i Tutoric, ali kasno je vec da se uigrava druga odbrana !!!

Potencijalne zamene su Kadu, Lazovic, Obric, Vranjes...eventualno Oumaru i Perovic za koje nisam toliko siguran...

Bez Jevtica, Isaha i Ignjatijevica(koji je najbolji igrac Zvezde u svim dosadasnjim utakmicama i veliki je hendikep njegovo neigranje) ...ne trebamo poceti nijednu utakmicu ove sezone...naglasavam JEVTICA(strasan je) ...takodje mi se dopadaju dosada igre Pavlovica, Savia kao i donekle Djordjevica i Ninkova :)

Hvala ... nadam se da ce procitati Piza :P

ZVEZDASICA

pre 14 godina

Pustite bre Pizona,Lekica,sastav,ko ce se braniti i sa koliko cemo napadati!! U ovoj nasoj ekipi za Kadua MOORAA da ima mesta,Obrica ubaciti jer i da pokaze bar 50% od onaga sto smo videli na pojedinim linkovima to je 100% bolje od mnogih igraca koji konstantno igraju!! Filozofije nema,ne moras biti pametan i nije vazno da li si musko ili zensko jer jer je cinjenica da MORAMO da napadnemo od prvog minuta.Vi igrajte,Marakana ce biti puna i slavicemo sigurno!! cak i ako ne postignemo gol u prvih 20 minuta,ma neka i na poluvremenu bude 0:0,vazno je da odemo u sledece kolo pa neka to bude i na penale!! Sta vredi grobljarima sto su postigli gol vec u trecem minutu? Neka mi prvi postignemo u 73, drugi u 85-to i u produzeku treci.Neka nas pogleda sreca za sve one utakmice u kupu UEFA kada smo u devedestom minutu i u produzecima primali golove!!! Grobljari po tradiciji nikada nisu nadoknadili 0:2,Zvezda jeste,partizan je tu tradiciju nastavio i veceras,pa neka i Zvezda nastavi sutra uvece!!!

Dokle?

pre 14 godina

Ako utakmicu pocenemo bez Cadu-a ,ali ne po boku vec po sredini na poziciji poluspica,o kakvoj ofanzivi onda pricamo?
I daj mani se Pizone corava posla sa 3-4 zadnja vezna...Znam da ne mozemo da igramo toliko moderan fudbal jer nemamo ni igrace ni trenera za to-ali da barem izvede normalnih 11 na teren.
I daj da vidimo tog OBRICA!!!
(Lazetic hitno zaposliti da vrsi obuku sudija,i predaje im pravila fudbalske igre,posto jedino za to sluzi)
Bilo kako bilo , nema tu filozofije-Fudbal nije nauka!

gravediggers

pre 14 godina

ajde,ajde,polako samo i nadam se i nasem i vasem prolasku dalje.I,ako ne prodjemo bice bolje,bar je ljudski nadati se.Pozdrav svim navijacima...

smešno_bre

pre 14 godina

hahahaha ovaj Lekić je moj IDOL! Čega sine 150%? Pa je ne mogu da verujem na šta je spala NAŠA ZVEZDA, Lekić uzdanica!! O majko moja mila! Ali nema veze, i sa ovim prolazimo, ne zbog toga što je Lekić uzdanice, nego zato što smo BILJI...Srce moje je uvek uz tebe ZVEZDO VOLIM TE....!!!

ZVEZDO VOLIM TE!

pre 14 godina

http://www.youtube.com/watch?v=ndCCIX6aEkQ
Zasto ovo ne moze da se ponovi?Naravno da moze!

Zvezda mi je sve,zvezda zivot je,srce moje je uvek uz tebe,zvezdo volim te.napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zveda le,napred zvezda le,kad lose krene im tada se ja setim da moji drugovi na Marakani svi pevaju o zvezdi,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le ja necu nikada za ovog zivota prestati gledati tu zvezdu voleti srbiju braniti!napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezdale,napred zvezda le,napred zvezda le!!!
Sutra ima da bude 3-0 na Marakani i slavi cela Srbija!

hamer

pre 14 godina

Uvijek sam navijao za Zvezdu u evropskim utakmicama, ali, od sinoć, poslije onakvih vaših komentara na ispadanje Partizana, želim vam poniženje, a ne samo ispadanje.

I još jedna stvar. Mi igramo i dalje u kvalifikacijama za LE, a vas ćemo tek da vidimo. ;)

ZVORNIK-BIH

pre 14 godina

jadne li lige i fudbalera kad ispadaju od gruzijaca i kiprana,zvezda treba da menja naziv kluba kad sramote istoriju jugoslovenskog fudbala.

anti franjevac

pre 14 godina

Samo hrabro!!!! Necemo valjda ko ove tetkice veceras. Delije, videli smo nocas kako NE TREBA navijati. Zajedno do petarde!!!!

okoreli zvezdas

pre 14 godina

Kao okoreli zvezdas zao mi je sto ovo pisem ... ali iskreno nema sanse da prodjemo, nema igre, nema ekipe, nema nista . Nas fudbal je tropa unakazise ga ovi kao Tole ... liga jadna i smesna unapred se zna prvak (Tole i Partizan ... obicna parodija). I dok tako se radi nema prolaza za nase klubove. Daj boze dagresi u vezi Zvezde .... ali ????

uvek uz tebe,delija do groba

pre 14 godina

Nadam se da ovi momci shvataju sta je crvena zvezda, sta znaci nama navijacima pa ih zato molim sutra ostave srce na teren za nas i za srbiju!!!!!!!

Nemanja Radojevic

pre 14 godina

Izbaciše nas Pravoslavna braća. Bar zbog toga da nam bude drago.

Ista sudbina, samo vi dublje ne možete. Katastrofa. Očekivao sam Zvezdinu pobedu, bar klubski rejting da nam poraste, ali ništa.

Nama barem ostaje kup UEFA, a vama?

Anti-rom

pre 14 godina

Dokle bre ista prica?
-Srce na teren!
-150 % mogucnosti !
-Bla bla bla !
Vec vidim naslov : Nismo imali srece !
Pustite Lazetica da da izjavu! On to naj bolje radi.
NADAM SE DA CETE POBEDITI SA 2 RAZLIKE (3:1, 4:2).

Georgije

pre 14 godina

Dakle!

Fudbalske terene zaorati.
Pola iskopati i napraviti bazene.
Četvrtinu izravnati i napraviti teniske centre!
A, ostalo dati na korišćenje ''jadnim i sirotim'' fudbalerčićima! Motike u ruke i sadite, krompir kupus, cveklu, boraniju ... ... Zdrava hrana, batkeeeee !!!
STIDITE SE!!!

P.S. I šta se palite, bre!? Otpadate svi!!! I Žlezda i Patlidžan!!!

srbija bez komunizma

pre 14 godina

Jel ova drzava samo Beograd ili ima i drugih gradova.

Pa dajte molim vas sutra igraju i Sevojno i Vojvodina, a nema nikakvih vesti o njima

Vojvodina sigurno prolazi dalje, a sevojnu zelim puno srece i neka makar namuce Lil

zoran-rs

pre 14 godina

bravo nadja. tebi svaka cast a pizone kako to da nemamo sta izgubiti ? ne razumijem ? pa bas imamo sta izgubiti i to ponajvise radi tebe. odlazi iz zvezde

darko pirot

pre 14 godina

ako pizone tvoji igraci budu igrali kao u tbilisiju neceti pomoci ni delije ni niko.danas je vrlo tesko dati nekom 3 gola a usput ne primiti ni jedan.bojim se da je ovo kraj.uostalom zivi bili pa videli

Aleksa

pre 14 godina

Ljudi, jel ovo što je Pižon govorio odistinski ili se vaš novinar malo zekio?
Obrati pažnju:
Citat br.1 - Nisu nas pobedili svojom boljom igrom, već zbog našeg neznanja. Ali, pametnom igrom možemo da nadoknadimo rezultatski zaostatak.
Citat br.2 - Ako budemo igrali sa dva napadača očekujem da će se oni više raniti. Igraju dobro u odbrani, kvalitetna su ekipa i znaju šta žele. Video sam kako su igrali u Letoniji, u prethodnom kolu, gde su bili veoma fleksibilni.
Citat br.3 - Mislim da smo u usponu forme, ali da nas je ta utakmica 'presekla' .
Pižon dakle postao filozof.
Iz ovog sledi zaključak - oni su nas pobedili zato što mi neznamo da igramo, ali onda mi uključujemo pamet i pobedjujemo. Kako Vladimire, aman brate slatki? Još da si rekao da smo i lepši od njih pa da zakitiš izjavu!
Ako igramo sa dva napadača oni će se više raniti?!? Udaraće glavom u stativu, lomiće sami sebi noge i ruke, kako će se to raniti? A ako budemo igrali sa tri napadača koliko će se onda raniti? A uz to su i fleksibilni! Pa mislim ne ide da budu i fleksibilni!
I uz sve to imali smo i uspon forme i onda nas presekoše. Ufff što sam ljut. Pa kako su smeli da nas presecaju sad kad smo taman uzdigli formu. Pa gde je taj Platini da reaguje?
Sad sve moramo iz početka.
Pižon, mnogo bre brate . . .

Delija

pre 14 godina

Zelim svu srecu partizanu i nadam se da cete i vi nama.I voleo bih da ne bude prepucavanja jer znamo kako smo prosli zbog toga mi se svadjamo medjusobno a smejenam se cela evropa.
(Delija, 4. avgust 2009 22:03)
Preporučujem (+57)
Ne preporučujem (-1) Lekic podhitno da se prebaci u srem,i da ne bude vise ona ubitacna formacija sa 3 zadnja.SRECNO SVIMA

Звезда је живот....

pre 14 godina

Ајде Пижон немој да си пи*ка (извините на простим речима), али стварно је срамота како поставља игру. Дај више тог Обрића да видимо какав је и избаци оног балвана Савиа. Мада, кад боље размислим, ти за сваки случај стави 4 задња везна у стартну поставу, никад се не зна. Наравно, немој ни да помислиш да убациш некога ко иоле зна са лоптом, такви нам не требају. Ту је наш времешни капитен Лазетић да се склања од лопте и повремено опомиње судију. А онај Богдановић је прича за себе, после пола сата душа му је у носу. Ако не буде играо Игњатијевић, онда нам је лева страна потпуно безопасна по њих. Елем, ја се расписах превише. Како год, видимо се на Маракани!!!

fudbal je jednostavna igra!

pre 14 godina

Šta su svi navalili da daju po 120%, 150% svojih mogućnosti?

Ajde za početak, dajte bar 60%, to je dovoljno za ovog protivnika. Ne treba meni vaše srce na terenu, meni treba jedno 3:0, ili 4:1.

E, sad,..., da li Vi imate srce i mUDa, da odigrate kako dolikuje?
Što će reći: sredinu terena "u šake", otkrivaj se bez lopte, probijaj po bokovima, precizno centriraj, odigraj pas po zemlji tako da lopta putuje brzinom većom od 7 km/h (i da ne skakuće po travi kao kašmirsko goveče), a da pri tom, ide najviše na metar od igrača kojem predaješ loptu (može i preciznije, bilo bi poželjno), kreći se bez lopte, pravi trougao, priđi svom igraču i ponudi mu se kao opcija za pas, itd. itd.

I prestanite da se kunete u navijače, ne boj`te se, neće Vam niko ništa ni ako ispadnete iz takmičenja.

Samo prestanite da se šlihtate, da filozofirate kako su potrebne analize, sinteze, donošenje zaključaka dedukcijom, indukcijom, PRESTANITE više sa implikacijama, rotacijama, permutacijama, jer da znate matematiku i logiku imali biste više Škole nego što je imate.

PRESTANITE da mi nudite svoje srce, SAMO igrajte fudbal.

Ja ću svoje da ispunim, doći ću, platiću kartu, navijaću. Hoću, da IGRATE fudbal, bar za onoliko, koliko vredi karta koju plaćam.

I PRESTANITE DA S*RETE !

Fudbal nije nauka!...

Seki - zvezdina zvezda

pre 14 godina

Dokle više da se naši timovi vade i pozivaju na navijače ? Da li je moguće da se ozbiljan trener poziva na tu priču ? Zar to nije uvreda za njegove igrače ?
Šta Lekić reče, prvih pola sata ? Je li mu neko rekao kada smo primili golove pre nego što je to izjavio ? Eto koliko je taj momak bio u utakmici...
Bolje ništa da ne govore ...
Vidimo se sutra na stadionu ! I onako ne dolazim zbog igrača, oni to ne zaslužuju, nego zbog kluba koji volim!

GS

pre 14 godina

Mislim da Vladimir Pizon Zadnji Vezni Petrovic sad ima ime po duzini jednako Kinezima i trenersko umece sasvim dovoljno za neku njihovu ekipicu.

P.S. Igracemo ofazivno,nema druge,igracemo samo sa dva zadnja vezna :D

Nikola

pre 14 godina

Pavlovic-Ninkov,Tutoric,Savic,Blazic(Djordjevic)-Isah,Bogdanovic,Kadu,Lazetic-Lekic,Jevtic(Perovic).
Ovako bi mogao da izgleda Pizonov sastav za sutra mada se plasim da opet ne zaigramo sa 4 zadnja vezna.Ukoliko bude tako coveka treba oterati odmah iz Zvezde,sta god da uradi sutra.

Toma

pre 14 godina

Predsednik Lekic u danasnjoj stampi kaze da nisu obecali trofeje, a sada vidimo da Pizon kaze da moraju da pobede. Hajde ljudi dogovorite se.
Zalosno je sto Zvezda treba da da 150% mgucnosti da bi prosla Dinamo. Ne mogu se dati 3 gola kukavickom i povucenom igrom. Zato SVI U NAPAD!!!!!!

dipl0

pre 14 godina

pizone znamo svi da ti imas najbolje namere al sta to vredi kad slabo znas posao. ako ispadnemo od ovih jadnika bolje ti lepo idi, dzaba sto si jeftin kad ispadamo od boranije. samo MUSLIN moze da pomogne zvezdi. pazite sta sam rekao.

hamer

pre 14 godina

Uvijek sam navijao za Zvezdu u evropskim utakmicama, ali, od sinoć, poslije onakvih vaših komentara na ispadanje Partizana, želim vam poniženje, a ne samo ispadanje.

I još jedna stvar. Mi igramo i dalje u kvalifikacijama za LE, a vas ćemo tek da vidimo. ;)

I have a cunning plan

pre 14 godina

"Ako budemo igrali sa dva napadača očekujem da će se oni više raniti. Igraju dobro u odbrani, kvalitetna su ekipa i znaju šta žele. Video sam kako su igrali u Letoniji, u prethodnom kolu, gde su bili veoma fleksibilni", rekao je on.

Pizon,budi lukav,umesto dva napadaca igraj sa 4 zadnja vezna,da se otvore.

Joao

pre 14 godina

Ne volim recenicu - nemamo sta da izgubimo! U svaku utakmicu mora da se udje sa mislju da ima sta da se izgubi. Fudbal je sport, a sport nije za one koji se "ogradjuju" od pobeda. Ziheraska igra je ono sto Zvezdi i ostalim srpskim i ex-yu klubovima vec godinama ne donosi napredak u Evropi. Hrabro, oprezno alii uvek na pobedu! Protiv Bajerna, kao i protiv Levadije. Hrabro, strpljivo i razbicemo njihov bunker. Treba se cuvati iznenadnog presinga pocetkom utakmice, kao i kontri, koje trteba seci u zacetku. Sve osim prolaza je strasan neuspeh, cak i sa ovim "timom za male pare". Ovde ima ekstra igraca, iako mnogi ne veruju!

100% je dovoljno

pre 14 godina

Al što me nervira kad izjave da treba da daju 150% svojih mogućnosti!

Nadam se da će se ugledati bar na tu zlatnu devojku koja će ih posmatrati sa tribina. Ona nije "dala 150% svojih mogućnosti" nego je samo odplivala najbolje što je umela, taktički i hrabro.

Dejan T.

pre 14 godina

Bilo bi dobro da i Pizon i trener golmana pogledaju snimak prve utakmice sa Rudarom u Velenji i videce da nas trenutno prvi golman kod suta iz blizine igraca Rudara okrece glavu od lopte umesto da gleda u nju, a onda i da pogledaju utakmicu iz Gruzije pa da nam objasne zasto je kod prvog gola isti taj golman odbio loptu u sredinu terena umesto u stranu, imam utisak da nam kvalitetniji i iskusniji Stamenkovic sedi na klupi. Znaju svi da je golman vrlo skakljivo mesto u timu a ja imam utisak da nam je tu veliki potencijalni problem. Takodje pobedicemo ako napadamo a ne ako imamo sredinu terena sa igracima koji igraju unazad i daju sansu protivniku da presece neko dodavanje i zapecati nam sudbinu.

smešno_bre

pre 14 godina

hahahaha ovaj Lekić je moj IDOL! Čega sine 150%? Pa je ne mogu da verujem na šta je spala NAŠA ZVEZDA, Lekić uzdanica!! O majko moja mila! Ali nema veze, i sa ovim prolazimo, ne zbog toga što je Lekić uzdanice, nego zato što smo BILJI...Srce moje je uvek uz tebe ZVEZDO VOLIM TE....!!!

zvezdas

pre 14 godina

Jeste da je tesko(0:2),ali,njima ne igraju 2 kljucna igraca,oni koji i daju golove,pored toga koliko god pokusavali da imamo respekt,ipak je ovo tim malo jaci od Rila,Rudara...ekipa kao sto je Zvezda morala bi,pogotu na Marakani,da ne postavlja pitanja da li moze pobedti sa 3 gola razlike,i proci dalje.Nadam se da ce stvari doci na svoje mesto,tek da se zna ko je ko!Navijacemo sutra!Napred Zvezdo!

SRCE NA TEREN

pre 14 godina

HOCEMO SRCE NA TEREN!!!
Pizone, zelimo da gledamo fajtersku igru Zvezde, da gazimo svaku ekipu, da ne znaju sta ih je snaslo od pocetka, sa 3 ofanzivna vezna (2 krila i Cadu) i 2 spica!!! Muslin je imao takvu filozofiju, pa smo na 90% utakmica davali gol u prvih 10 minuta.
Takvu Zvezdu zele Delije, hrabra igra je u nasoj krvi, a mi cemo vas nositi do trijumfa!
HRABRO!!!

Милош КГ

pre 14 godina

АЈДЕ ЗВЕЗДО БРЕЕЕЕ!!!!
Дођимо сви на Маракану да покажемо колико волимо клуб и да смо уз њега кад је најтеже!
ОПШТА МОБИЛИЗАЦИЈА!!!

Нама одговара да прође Партизан и да један од носиоца испадне јер ћемо тако ми бити носиоци у последњем колу, наравно ако прођемо Динамо!!!
Зато сутра сви на Маракану,нема изговора!!!
Уједно ће утакмици присуствовати породица Хигл и мали Миливоје несумњиво највећи звездаш у Србији,а и шире :))))))

Mladic

pre 14 godina

Prvo drago mi je da jedan trener Zvezde izjavi da moramo i mozemo dalje protiv jednog Dinama. Za razliku od najave prethodne utakmice kad je pricao da se sa njima moze igrati?! Za Nadju velika pohvala za podrsku fudbalerima. A fudbalerima poruka da se bore kao Nadja ili oni sami na utakmici sa Rudarom. Samo se borite i niko vam nece zameriti ako i ne pobedite!

PosmatraC

pre 14 godina

Ako je po slici to zanci da ce Lekic da zaigra od starta i pretpostavljam da bude udarna igla.....mmmmm....slaba vajda...zao mi je, tesko ce to ici protiv Dinama.Ovde osim zelje potrebno je i znanje i igra koju Zvezda trenutno nema.Los sam prognozer pa se nadam da cu i ovaj put pogresiti.Neka vam je Bog u pomoci.

dejan delija

pre 14 godina

Muka mi je više od ovog trenerskog maga Petrovića i 3 zadnja vezna taktike kao i ovog Lekića .DOKLE VIŠE??Diže se frka kao da igramo sa Barselonom a ne Gruzijcima.Lekić igra konstantno a nema pojma sa fudbalom još mu dali broj 9 !!Još mi nismo i tako loši s obzirom da igramo svaku utakmicu sa 7 igrača,Lekić,Bogdanović,lazetić i Đorđević samo popunjavaju brojno stanje na terenu.Hoćemo promene!!!!!

veerghoen

pre 14 godina

Ja cu isti osecaj,isti adrenalin imati i kada bude dolazio Hajduk iz Kule,kada bude dolazio Javor itd.itd....Zvezdo stvarno te volim!!

code47

pre 14 godina

"TI se bori,igraj do POBEDE"

ja dolazim da BODRIM voljeni klub...Samo ostavite SRCE na terenu i bicu ZADOVOLJAN...
Ocekujem bolje navijanje nego sto je bilo protiv BAVARACA!!!

Delija

pre 14 godina

Najpre iz pocetnog sastava koji je igrao treba da lete Lekic, Bogdanovic i mozda Lazetic i Tutoric, ali kasno je vec da se uigrava druga odbrana !!!

Potencijalne zamene su Kadu, Lazovic, Obric, Vranjes...eventualno Oumaru i Perovic za koje nisam toliko siguran...

Bez Jevtica, Isaha i Ignjatijevica(koji je najbolji igrac Zvezde u svim dosadasnjim utakmicama i veliki je hendikep njegovo neigranje) ...ne trebamo poceti nijednu utakmicu ove sezone...naglasavam JEVTICA(strasan je) ...takodje mi se dopadaju dosada igre Pavlovica, Savia kao i donekle Djordjevica i Ninkova :)

Hvala ... nadam se da ce procitati Piza :P

ZVEZDA TE ZOVE!

pre 14 godina

Pravi navijaci su uvek uz svoj klub,a bas me zanima posle utakmice kolko ce se naci velikih delija da pisu komentare po forumu!Bolje uratite nesto pametno i dodjite na stadion jedan glas vise,mnogo nam znaci!
NAPRED ZVEZDO PODRSKA SA STADIONA NECE IZOSTATI!!!

verni bili i ostali....

pre 14 godina

Danas igra nasa Zvezda,danas igra Zvezda novi sampion i ceo SEVER sada peva napred napred majstori!
Sledimo duh nasih predaka

ZVORNIK-BIH

pre 14 godina

jadne li lige i fudbalera kad ispadaju od gruzijaca i kiprana,zvezda treba da menja naziv kluba kad sramote istoriju jugoslovenskog fudbala.

gravediggers

pre 14 godina

ajde,ajde,polako samo i nadam se i nasem i vasem prolasku dalje.I,ako ne prodjemo bice bolje,bar je ljudski nadati se.Pozdrav svim navijacima...

VLADE-CH

pre 14 godina

AJMO ZVEZDA...NAPRED
tacno je da nemamo sta izgubiti,moramo dati maksimum izginuti na terenu,za svaku loptu,nema opustanja,nema kalkulisanja samo ostro i snazno od prvog do devedesetpetog minuta.nezelim vise da mi se smeju ovi stranci ovde u svici kako nam nasi klubovi lice na baletske ekipe..ajde jednom podarite i vi nama lepu radost uz ZVEZDU,PARTIZAN,VOSU I SEVOJNO...NAPRED NASI

ZVEZDASICA

pre 14 godina

Pustite bre Pizona,Lekica,sastav,ko ce se braniti i sa koliko cemo napadati!! U ovoj nasoj ekipi za Kadua MOORAA da ima mesta,Obrica ubaciti jer i da pokaze bar 50% od onaga sto smo videli na pojedinim linkovima to je 100% bolje od mnogih igraca koji konstantno igraju!! Filozofije nema,ne moras biti pametan i nije vazno da li si musko ili zensko jer jer je cinjenica da MORAMO da napadnemo od prvog minuta.Vi igrajte,Marakana ce biti puna i slavicemo sigurno!! cak i ako ne postignemo gol u prvih 20 minuta,ma neka i na poluvremenu bude 0:0,vazno je da odemo u sledece kolo pa neka to bude i na penale!! Sta vredi grobljarima sto su postigli gol vec u trecem minutu? Neka mi prvi postignemo u 73, drugi u 85-to i u produzeku treci.Neka nas pogleda sreca za sve one utakmice u kupu UEFA kada smo u devedestom minutu i u produzecima primali golove!!! Grobljari po tradiciji nikada nisu nadoknadili 0:2,Zvezda jeste,partizan je tu tradiciju nastavio i veceras,pa neka i Zvezda nastavi sutra uvece!!!

anti franjevac

pre 14 godina

Samo hrabro!!!! Necemo valjda ko ove tetkice veceras. Delije, videli smo nocas kako NE TREBA navijati. Zajedno do petarde!!!!

okoreli zvezdas

pre 14 godina

Kao okoreli zvezdas zao mi je sto ovo pisem ... ali iskreno nema sanse da prodjemo, nema igre, nema ekipe, nema nista . Nas fudbal je tropa unakazise ga ovi kao Tole ... liga jadna i smesna unapred se zna prvak (Tole i Partizan ... obicna parodija). I dok tako se radi nema prolaza za nase klubove. Daj boze dagresi u vezi Zvezde .... ali ????

uvek uz tebe,delija do groba

pre 14 godina

Nadam se da ovi momci shvataju sta je crvena zvezda, sta znaci nama navijacima pa ih zato molim sutra ostave srce na teren za nas i za srbiju!!!!!!!

SVI NA MARAKANU!

pre 14 godina

Svi na Marakanu da pomognemo Zvezdi kad je najteze!Ja dolazim iz NS-a sa cetri druga,a vi ako iz BG-a ne mozete da dodjete na utakmicu onda svaka cast!Aj da nas bude 30.000 i gazimo ih sa 5-0!Nas je teren bolji i tu ce moci da ih spusti na zemlju Kadu i nadam se da ce dobiti priliku Oumaru,Obric i Lazovic...SVI NA MARAKANU

ZVEZDO VOLIM TE!

pre 14 godina

http://www.youtube.com/watch?v=ndCCIX6aEkQ
Zasto ovo ne moze da se ponovi?Naravno da moze!

Zvezda mi je sve,zvezda zivot je,srce moje je uvek uz tebe,zvezdo volim te.napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zveda le,napred zvezda le,kad lose krene im tada se ja setim da moji drugovi na Marakani svi pevaju o zvezdi,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le ja necu nikada za ovog zivota prestati gledati tu zvezdu voleti srbiju braniti!napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezdale,napred zvezda le,napred zvezda le!!!
Sutra ima da bude 3-0 na Marakani i slavi cela Srbija!

Dokle?

pre 14 godina

Ako utakmicu pocenemo bez Cadu-a ,ali ne po boku vec po sredini na poziciji poluspica,o kakvoj ofanzivi onda pricamo?
I daj mani se Pizone corava posla sa 3-4 zadnja vezna...Znam da ne mozemo da igramo toliko moderan fudbal jer nemamo ni igrace ni trenera za to-ali da barem izvede normalnih 11 na teren.
I daj da vidimo tog OBRICA!!!
(Lazetic hitno zaposliti da vrsi obuku sudija,i predaje im pravila fudbalske igre,posto jedino za to sluzi)
Bilo kako bilo , nema tu filozofije-Fudbal nije nauka!

Nemanja Radojevic

pre 14 godina

Izbaciše nas Pravoslavna braća. Bar zbog toga da nam bude drago.

Ista sudbina, samo vi dublje ne možete. Katastrofa. Očekivao sam Zvezdinu pobedu, bar klubski rejting da nam poraste, ali ništa.

Nama barem ostaje kup UEFA, a vama?