Subota, 01.08.2009.

23:55

Gocić za B92: "Nadljudska snaga"

Vaterpolisti Srbije su pobedom nad Španijom osvojili zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Rimu, a Živko Gocić je u izjavi za B92 čestitao navijačima na zlatu.

Izvor: B92

Gociæ za B92: "Nadljudska snaga" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Walcott

pre 14 godina

@Goran

Mislis, opet ce biti 1:4 u sred maksimirske sume http://www.index.hr/sport/clanak/capello-procitao-bilica-kao-jutarnje-novine-mulac-walcott-razbio-hrvatske-iluzije/401649.aspx ?

Vik

pre 14 godina

@Goran Kad je Hrvatska uspela da se jednom prilikom dogrebe do treceg mesta na svetskom prvenstvu u fudbalu, onda je samo pitanje vremena kada ce Srbija da bude sampion sveta u istom...

Veran Sin Juga

pre 14 godina

Srpski vaterpolisti su svetski šampioni u osvajanju ne bitnih takmičenja. Kad dođu OI mađari haraju.
(Milan, 2. avgust 2009 00:24)

AKO je svetsko prvenstvo u nekom sportu (pa makar to bilo i vaterpolo) nebitno takmicenje onda si sasvim u pravu,ali ponavljam samo AKO! ! !

Goran

pre 14 godina

Srbine? Zar ti ozbiljno mislis kad si rekao: ''Zelim da Srbija postane svjetski prvak u nogometu iduce godine'' HA HA HA! Oprosti ali koji osmijeh. Cuj Srbija da bude svjetski prvak. Budi sretan ako ne bude OPET 6-0 ili 6-1

vlado

pre 14 godina

Боже правде, ти што спасе
од пропасти досад нас,
чуј и одсад наше гласе
и од сад нам буди спас.

Моћном руком води, брани
будућности српске брод,
Боже спаси, Боже храни, X2
српске земље, српски род! X2

predavac

pre 14 godina

Vujasinović, Šapić, Ikodinović, Ćirić, Savić, Šefik i ostali zlatni vatrepolisti Srbije dobili su prave naslednike.
Momci svaka čast zaista ste pokazali da ste najbolji na svetu!!!!

Nikola

pre 14 godina

Gajba piva - 1000 dinara
Polomljena stolica - 1500 dinara
Izgrizen namestaj po kuci- 5000 dinara
Gledati Hrvate kako stoje mirno za vreme intoniranja Boze pravde- NEPROCENJIVO!!!

Hvala vam momci, i HVALA BOGU STO SAM SRBIN!!!

Ika

pre 14 godina

Eh da je jos i Crna Gora bila na postolju da pokazemo svetu gde je vaterpolo bacio sidro.
Steta ali uspeh Srbije nadoknadjuje sve.
Bravo Delfini!!!!!!!!!!!1

Molimo Vas unesite Vase ime i komentar

pre 14 godina

(ma jok, uvek ova skupstina, 2. avgust 2009 00:27)
Jel Beograd glavni grad???
Jesi li ti ikad,bilo gde video da se sampioni u svojoj zemlji docekuju van prestonice???
Svi smo navijali za njih i navijacemo uvek,mani te lokalpatriotizme...
Srbija na krovu sveta!!!

Shpanac

pre 14 godina

Shpanci bi rekli ENHORABUENA = CESTITAM. Svaka cast komsije Srbi. Mnogo mi je draga ova vasa medalja koju ste stvarno zasluzili. To sto Shpanci sad kukaju je njihov problem. Nikada nijesam a i necu imati dileme za koga navijam, kome zelim dobro, srecu, uspjehe...naravno, poslije Crne Gore. Sve cestitke svim igracima, strucnom stabu i vama Srbima, pa cak i onima koji koriste svaku priliku da bi se sladili neuspjesima Crne Gore, no nema veze. Nije to tema. Bravo, bravo i BRAVO!

Ole,ole,ole

pre 14 godina

@Milan
Ti nisi normalan?!!!Tebi je Svetsko prvenstvo ne bitno takmicenje?!!Majke mi tebi nesto fali u glavi.A koliko se dobro secam,a secam se na poslednje 2 Olimpijade vaterpolisti su osvajali medalje!!!Zato mali-pali!!!

Walter

pre 14 godina

Hej, Srbende, j...m vaše vaterpoliste - ostadoh bez živaca, a susjedi me smatraju nenormalnim zbog psovanja i skakanja te navijanja za Srbiju ! (Nisam bio sam, bilo je još luđaka poput mene). Neću nikada više navijati za vas - previše je opasno za srce !
Šalim se, iskrene čestitke i pozdrav iz Rijeke

slava

pre 14 godina

BRAVO GROBARI PRVACI SMO SVIJETA, A NE MOZEMO NA FINALE CETVORICE U KLUPSKOM VATERPOLU. NARAVNO ZBOG LOBIJA HR..KOJI NAM NAMJESTA REVANS UTAKMICE U NEREGULARNIM USLOVIMA,I POD NEREGULARNIM SUDJENJEM.

Велико срце

pre 14 godina

Честитам вам момци од свег срца! Од вас и ми старији можемо да учимо!!! Шта? Шпанци су имали све победе и један реми, Хрвати све победе и један пораз, ми Срби један пораз, три победе и три ремија у регуларном времену! И ми прваци света. Како? Да ли знањем? Имали су га и Хрвати и Мађари и Шпанци и Американци исто колко и ми!!! Него - великим (српским!) срцем!!! Срце побеђује и знање и логику! И свемогући драги Бог такве награђује!
И још нешто! Неки Хрвати и Црногорци замерају да себи присвајамо титуле ранијих заједничких држава (СЦГ, СРЈ...). Од 2006 од кад смо независна земља, у ватерполу смо освојили 2 злата (Европско 2006, Светско јуче), сребро Европско 2008, бронза олимпјада 2008, Мађари злато на олимпијади, два сребра и бромзу, Хрвати злато у Мелбурну, јуче бронзу, Црногоци једно злато на Европском, Шпанци сребро и бронзу.
Треба ићи у први основне и имати барем двојку из математике и срачунати која је најбоља реперезентација на свету и не рачунајући СЦГ...

Torres

pre 14 godina

Posle ovoga bih najvise voleo da osvojimo SP u fudbalu... Mislim da imamo VEOMA dobar tim i jos boljeg trenera... Samo da nam se igraci(reprezentativci) ne povredjuju i nadamo se da cemo ih docekati kao i vaterpoliste... Kakve bi to bile dve fantasticne godine za nasu zemlju... Svaka cast vaterpolistima na borbi i na pobedi, zasluzili su i vise od tog doceka...

p.s.Nisam se potpisao Torres zato sto je Spanac, nego zato sto navijam za Liveprool i jedan mi je od omiljenih igraca... Nemojte pogresno da shvatite potpis...

dada

pre 14 godina

Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni.

milorad

pre 14 godina

Udabuna jad ležim u krevetu i lečim se od bolesti ovo što ste vi bapravili će mi pomoći da se zborim ds dvim problemims, lesztzistam od srca i želim Vam još mnogo uapeha što izgleda za Vas izgleda normalno ali preko sedam gora i mora da dođete do toga,,,,,, ćetstitke.....

Dusan

pre 14 godina

Ma trebala je svima nama nadljudska snaga kada si ti promasio peterac:-) Bravo momci, mnogi nisu verovali u vas, ali sve se sada vratilo na najlepsi nacin. Svaka vam cast na igri, borbenosti i zajednickom duhu. Mozda niste po imenima jaki kao trofejna generacija, ali verujem da ce te i vi ostaviti dubok trag u vatrpolo istoriji. Srecno svuma u nastavku kraijere, pa da se jos mnogo puta radujemo zbog vas. Pozdrav iz Toronta i mi smo bili uz vas.

Нас 30 и три бакље...

pre 14 godina

Јаој Живко, лутко оседих због тебе!
Хвала ти, вредело је!
Хвала вам свима, видимо се у понедељак!

Nek ste zivi i zdravi!

pre 14 godina

Ima poznat stih u nasoj knjizevnosti:
Boj ne bije ljuta puska,
Nego srce u junaka!

Kakva srca junacka imate to je sad jasno celom svetu!

Al' ima i jedna izreka:
Sve sto te ne ubije, to te ojaca!

E, pa kad smo preziveli rock'n'roll koji ste nam priredili :)) svi sad imamo srca jaca za jos po 20 godina zivota!

mx

pre 14 godina

CESTITKE MAJSTORIMA

Ova tekma me je neodoljivo podsetila na dramu u Madridu na Scetskom 1986, kada je Jugoslavija pobelila Italiju posle 8 (osam) produzetaka. Tada nije bilo penala. Secam se da je komentator posle sedmog produzetka rekao da su se celnici FINE uskomesali posto niko do tada nije igrao osmi produzetak i da pravila ne pokrivaju sta se dogadja ako i posle osmog produzetka bude nereseno.

rispekt nasim plivaocima

I.Z.R.O.N

Gagi

pre 14 godina

Cudo kako odjednom niko ne spominje selektora koga su svi pljuvali, koji "forsira samo igrace Partizana", kako je "Partizan grobar srpskog vaterpola" itd. a sad svi slave reprezentaciju koja je, ustvari, Partizan pojacan bivsim igracem istog kluba. Dakle, braco crveni: nije Partizan kriv sto drugi klubovi u Srbiji ne postoje, a cinjenica je da jedni RADI na ocuvanju ovog vrlo trofejnog sporta kod nas. Uzdravlje!

draganche

pre 14 godina

Odusevljen sam sa zlatom koje je malo ko ocekivao,a koje smo svi tako potajno prizeljkivali. Odgledao sam snimke nase tri poslednje utakmice i mogu da kazem da je prevaga u nasu korist bio nas fenomenalni golman Soro. Na centru smo bili najtanji i taj segment bi trebalo popraviti ako zelimo da ova generacija bude dominantna i u buducnosti...

MikeLDN

pre 14 godina

U ovom velikom trenutku za srpski vaterpolo ne treba zaboraviti Sapica i Cirica koji su na vreme shvatili da je potrebna smena generacija, da je selektor "amater" i nesebicno se povukli sa priprema na koje nisu ni pozvani. Tako su oslobodili prostor mladjima i eto himne...

Ne razumem se u fudbal

pre 14 godina

Srpski vaterpolisti su svetski šampioni u osvajanju ne bitnih takmičenja. Kad dođu OI mađari haraju.
(Milan, 2. avgust 2009 00:24)

Komentar ti je mnogo ali mnoooogo glup. U stvari i ne razumem sta si hteo da kazes. Svetsko prvenstvo nevazno? Sjajno, ovo jos nisam cuo. P.S. Nebitno se pise zajedno. Kada budala zeli da ispadne pametna, uglavnom napravi sebe jos vecom budalom. U zdravlje.

vladimir bl rs

pre 14 godina

hvala vam za sve...hvala vam sto ste drzali zastavu SRBIJE I R.SRPSKE, hvala vam sto se osjecam ponosno jer sam Srbin...hvala do neba majstori!!!

Mile

pre 14 godina

Sad, kad su se strasti malo primirile, nakon svih sokova koje smo prozivljavali pored malih ekrana, treba jos jednom cestitati.
Tacno je, vaterpolisti su otisli na ovo prvenstvo, a da niko nije ozbiljno racunao na neki ozbiljniji rezultat.Trebalo bi da ostane u analima ovog sporta zapisano kako je pobedila reprezentacija koja nema ozbiljno ligasko prvenstvo u drzavi.Ali, treba imati na umu da u ovoj reprezentaciji igraju momci koji iza sebe imaju titule iz mladjih kategorija.Kroz mnogo godina je reprezentacija Srbije pobedjivala na najvecim takmicenjima u mladjim kategorijama. Ti mladici su sada isplivali na povrsinu. Sasvim prirodan proces.Samo,treba nastaviti stvarati nove generacije.Filip Filipovic je donosio titule najboljeg strelca sa niza tih takmicenja. Normalno je, i savim prirodno, da i kao seniorski reprezentativac cepa protivnicke mreze.
Dobro bi bilo, da vec sada razmisljamo o tituli 2o15. godine.Treba traziti nove Filipovice, Prlainovice, Sore,... Neka se drugi ne naljute,treba dizati nove sampione.Bravo majstori.

nikol dž. femija

pre 14 godina

OVO SE ZOVE POBEDNIČKI MENTALITET! OVO se zove vera u sebe i želja za pobedom uprkos svemu!

Voditi 6:4, gubiti 7:6 u produžetku, i POBEDITE NA PETERCE 14:13!!!

To je pobednički mentalitet jednog Nadala, jedne reprezentacije Nemačke u fudbalu, jednog Felpsa koji pobeđuje u zadnjem metru, ili jedne NAĐE HIGL koja je kao Felps,pobednički mentalitet i pobeda u poslednjem zamahu !!

BRAVO VATERPOLISTI I VATERPOLO SAVEZ SRBIJE!!!

Jedva čekamo doček!
Srećno,srećno,srećno!!!

Hvala za sve radosti slušanja srpske himne!

Nenad, Skopje

pre 14 godina

Ja vas nisam otpisao, kao sto sada verujem u nase mlade kosarkase da ce sutra osvojiti zlato. Evo sta sam komentarisao pre cetiri dana: "Djilasu, pravis li tu binu!? Pojacaj stubove, treba da izdrzi vise od jednog zlatnog Cavica!(Nenad, Skopje, 30. jul 2009 19:58)".

AcoA

pre 14 godina

U shoku sam,ima li me srecnijeg! Sve ih dovedite pred skupstinu,ne samo osvajace medalja vec i Ivana i Cabu... Hocemo i njih da pozdravimo,da im damo krila!

ma jok, uvek ova skupstina

pre 14 godina

Pa zasto uvek u taj BG???

Sta je sa NS, Pancevo, Kragujevac, Nis, Smederevo, Pozarevac... Alo!!!!

Jer momci iz ovih gradova nisu navijali za vas????
A niste skoro ni jedan iz BG, zato ne put pod noge i razveselite svoje gradjane...

nikol dž. femija

pre 14 godina

OVO SE ZOVE POBEDNIČKI MENTALITET! OVO se zove vera u sebe i želja za pobedom uprkos svemu!

Voditi 6:4, gubiti 7:6 u produžetku, i POBEDITE NA PETERCE 14:13!!!

To je pobednički mentalitet jednog Nadala, jedne reprezentacije Nemačke u fudbalu, jednog Felpsa koji pobeđuje u zadnjem metru, ili jedne NAĐE HIGL koja je kao Felps,pobednički mentalitet i pobeda u poslednjem zamahu !!

BRAVO VATERPOLISTI I VATERPOLO SAVEZ SRBIJE!!!

Jedva čekamo doček!
Srećno,srećno,srećno!!!

Hvala za sve radosti slušanja srpske himne!

Mile

pre 14 godina

Sad, kad su se strasti malo primirile, nakon svih sokova koje smo prozivljavali pored malih ekrana, treba jos jednom cestitati.
Tacno je, vaterpolisti su otisli na ovo prvenstvo, a da niko nije ozbiljno racunao na neki ozbiljniji rezultat.Trebalo bi da ostane u analima ovog sporta zapisano kako je pobedila reprezentacija koja nema ozbiljno ligasko prvenstvo u drzavi.Ali, treba imati na umu da u ovoj reprezentaciji igraju momci koji iza sebe imaju titule iz mladjih kategorija.Kroz mnogo godina je reprezentacija Srbije pobedjivala na najvecim takmicenjima u mladjim kategorijama. Ti mladici su sada isplivali na povrsinu. Sasvim prirodan proces.Samo,treba nastaviti stvarati nove generacije.Filip Filipovic je donosio titule najboljeg strelca sa niza tih takmicenja. Normalno je, i savim prirodno, da i kao seniorski reprezentativac cepa protivnicke mreze.
Dobro bi bilo, da vec sada razmisljamo o tituli 2o15. godine.Treba traziti nove Filipovice, Prlainovice, Sore,... Neka se drugi ne naljute,treba dizati nove sampione.Bravo majstori.

Nenad, Skopje

pre 14 godina

Ja vas nisam otpisao, kao sto sada verujem u nase mlade kosarkase da ce sutra osvojiti zlato. Evo sta sam komentarisao pre cetiri dana: "Djilasu, pravis li tu binu!? Pojacaj stubove, treba da izdrzi vise od jednog zlatnog Cavica!(Nenad, Skopje, 30. jul 2009 19:58)".

Ne razumem se u fudbal

pre 14 godina

Srpski vaterpolisti su svetski šampioni u osvajanju ne bitnih takmičenja. Kad dođu OI mađari haraju.
(Milan, 2. avgust 2009 00:24)

Komentar ti je mnogo ali mnoooogo glup. U stvari i ne razumem sta si hteo da kazes. Svetsko prvenstvo nevazno? Sjajno, ovo jos nisam cuo. P.S. Nebitno se pise zajedno. Kada budala zeli da ispadne pametna, uglavnom napravi sebe jos vecom budalom. U zdravlje.

AcoA

pre 14 godina

U shoku sam,ima li me srecnijeg! Sve ih dovedite pred skupstinu,ne samo osvajace medalja vec i Ivana i Cabu... Hocemo i njih da pozdravimo,da im damo krila!

ma jok, uvek ova skupstina

pre 14 godina

Pa zasto uvek u taj BG???

Sta je sa NS, Pancevo, Kragujevac, Nis, Smederevo, Pozarevac... Alo!!!!

Jer momci iz ovih gradova nisu navijali za vas????
A niste skoro ni jedan iz BG, zato ne put pod noge i razveselite svoje gradjane...

vladimir bl rs

pre 14 godina

hvala vam za sve...hvala vam sto ste drzali zastavu SRBIJE I R.SRPSKE, hvala vam sto se osjecam ponosno jer sam Srbin...hvala do neba majstori!!!

Walter

pre 14 godina

Hej, Srbende, j...m vaše vaterpoliste - ostadoh bez živaca, a susjedi me smatraju nenormalnim zbog psovanja i skakanja te navijanja za Srbiju ! (Nisam bio sam, bilo je još luđaka poput mene). Neću nikada više navijati za vas - previše je opasno za srce !
Šalim se, iskrene čestitke i pozdrav iz Rijeke

MikeLDN

pre 14 godina

U ovom velikom trenutku za srpski vaterpolo ne treba zaboraviti Sapica i Cirica koji su na vreme shvatili da je potrebna smena generacija, da je selektor "amater" i nesebicno se povukli sa priprema na koje nisu ni pozvani. Tako su oslobodili prostor mladjima i eto himne...

Shpanac

pre 14 godina

Shpanci bi rekli ENHORABUENA = CESTITAM. Svaka cast komsije Srbi. Mnogo mi je draga ova vasa medalja koju ste stvarno zasluzili. To sto Shpanci sad kukaju je njihov problem. Nikada nijesam a i necu imati dileme za koga navijam, kome zelim dobro, srecu, uspjehe...naravno, poslije Crne Gore. Sve cestitke svim igracima, strucnom stabu i vama Srbima, pa cak i onima koji koriste svaku priliku da bi se sladili neuspjesima Crne Gore, no nema veze. Nije to tema. Bravo, bravo i BRAVO!

Nikola

pre 14 godina

Gajba piva - 1000 dinara
Polomljena stolica - 1500 dinara
Izgrizen namestaj po kuci- 5000 dinara
Gledati Hrvate kako stoje mirno za vreme intoniranja Boze pravde- NEPROCENJIVO!!!

Hvala vam momci, i HVALA BOGU STO SAM SRBIN!!!

Gagi

pre 14 godina

Cudo kako odjednom niko ne spominje selektora koga su svi pljuvali, koji "forsira samo igrace Partizana", kako je "Partizan grobar srpskog vaterpola" itd. a sad svi slave reprezentaciju koja je, ustvari, Partizan pojacan bivsim igracem istog kluba. Dakle, braco crveni: nije Partizan kriv sto drugi klubovi u Srbiji ne postoje, a cinjenica je da jedni RADI na ocuvanju ovog vrlo trofejnog sporta kod nas. Uzdravlje!

Ole,ole,ole

pre 14 godina

@Milan
Ti nisi normalan?!!!Tebi je Svetsko prvenstvo ne bitno takmicenje?!!Majke mi tebi nesto fali u glavi.A koliko se dobro secam,a secam se na poslednje 2 Olimpijade vaterpolisti su osvajali medalje!!!Zato mali-pali!!!

Велико срце

pre 14 godina

Честитам вам момци од свег срца! Од вас и ми старији можемо да учимо!!! Шта? Шпанци су имали све победе и један реми, Хрвати све победе и један пораз, ми Срби један пораз, три победе и три ремија у регуларном времену! И ми прваци света. Како? Да ли знањем? Имали су га и Хрвати и Мађари и Шпанци и Американци исто колко и ми!!! Него - великим (српским!) срцем!!! Срце побеђује и знање и логику! И свемогући драги Бог такве награђује!
И још нешто! Неки Хрвати и Црногорци замерају да себи присвајамо титуле ранијих заједничких држава (СЦГ, СРЈ...). Од 2006 од кад смо независна земља, у ватерполу смо освојили 2 злата (Европско 2006, Светско јуче), сребро Европско 2008, бронза олимпјада 2008, Мађари злато на олимпијади, два сребра и бромзу, Хрвати злато у Мелбурну, јуче бронзу, Црногоци једно злато на Европском, Шпанци сребро и бронзу.
Треба ићи у први основне и имати барем двојку из математике и срачунати која је најбоља реперезентација на свету и не рачунајући СЦГ...

predavac

pre 14 godina

Vujasinović, Šapić, Ikodinović, Ćirić, Savić, Šefik i ostali zlatni vatrepolisti Srbije dobili su prave naslednike.
Momci svaka čast zaista ste pokazali da ste najbolji na svetu!!!!

slava

pre 14 godina

BRAVO GROBARI PRVACI SMO SVIJETA, A NE MOZEMO NA FINALE CETVORICE U KLUPSKOM VATERPOLU. NARAVNO ZBOG LOBIJA HR..KOJI NAM NAMJESTA REVANS UTAKMICE U NEREGULARNIM USLOVIMA,I POD NEREGULARNIM SUDJENJEM.

Molimo Vas unesite Vase ime i komentar

pre 14 godina

(ma jok, uvek ova skupstina, 2. avgust 2009 00:27)
Jel Beograd glavni grad???
Jesi li ti ikad,bilo gde video da se sampioni u svojoj zemlji docekuju van prestonice???
Svi smo navijali za njih i navijacemo uvek,mani te lokalpatriotizme...
Srbija na krovu sveta!!!

Nek ste zivi i zdravi!

pre 14 godina

Ima poznat stih u nasoj knjizevnosti:
Boj ne bije ljuta puska,
Nego srce u junaka!

Kakva srca junacka imate to je sad jasno celom svetu!

Al' ima i jedna izreka:
Sve sto te ne ubije, to te ojaca!

E, pa kad smo preziveli rock'n'roll koji ste nam priredili :)) svi sad imamo srca jaca za jos po 20 godina zivota!

mx

pre 14 godina

CESTITKE MAJSTORIMA

Ova tekma me je neodoljivo podsetila na dramu u Madridu na Scetskom 1986, kada je Jugoslavija pobelila Italiju posle 8 (osam) produzetaka. Tada nije bilo penala. Secam se da je komentator posle sedmog produzetka rekao da su se celnici FINE uskomesali posto niko do tada nije igrao osmi produzetak i da pravila ne pokrivaju sta se dogadja ako i posle osmog produzetka bude nereseno.

rispekt nasim plivaocima

I.Z.R.O.N

draganche

pre 14 godina

Odusevljen sam sa zlatom koje je malo ko ocekivao,a koje smo svi tako potajno prizeljkivali. Odgledao sam snimke nase tri poslednje utakmice i mogu da kazem da je prevaga u nasu korist bio nas fenomenalni golman Soro. Na centru smo bili najtanji i taj segment bi trebalo popraviti ako zelimo da ova generacija bude dominantna i u buducnosti...

Нас 30 и три бакље...

pre 14 godina

Јаој Живко, лутко оседих због тебе!
Хвала ти, вредело је!
Хвала вам свима, видимо се у понедељак!

Ika

pre 14 godina

Eh da je jos i Crna Gora bila na postolju da pokazemo svetu gde je vaterpolo bacio sidro.
Steta ali uspeh Srbije nadoknadjuje sve.
Bravo Delfini!!!!!!!!!!!1

milorad

pre 14 godina

Udabuna jad ležim u krevetu i lečim se od bolesti ovo što ste vi bapravili će mi pomoći da se zborim ds dvim problemims, lesztzistam od srca i želim Vam još mnogo uapeha što izgleda za Vas izgleda normalno ali preko sedam gora i mora da dođete do toga,,,,,, ćetstitke.....

dada

pre 14 godina

Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni.

Torres

pre 14 godina

Posle ovoga bih najvise voleo da osvojimo SP u fudbalu... Mislim da imamo VEOMA dobar tim i jos boljeg trenera... Samo da nam se igraci(reprezentativci) ne povredjuju i nadamo se da cemo ih docekati kao i vaterpoliste... Kakve bi to bile dve fantasticne godine za nasu zemlju... Svaka cast vaterpolistima na borbi i na pobedi, zasluzili su i vise od tog doceka...

p.s.Nisam se potpisao Torres zato sto je Spanac, nego zato sto navijam za Liveprool i jedan mi je od omiljenih igraca... Nemojte pogresno da shvatite potpis...

vlado

pre 14 godina

Боже правде, ти што спасе
од пропасти досад нас,
чуј и одсад наше гласе
и од сад нам буди спас.

Моћном руком води, брани
будућности српске брод,
Боже спаси, Боже храни, X2
српске земље, српски род! X2

Dusan

pre 14 godina

Ma trebala je svima nama nadljudska snaga kada si ti promasio peterac:-) Bravo momci, mnogi nisu verovali u vas, ali sve se sada vratilo na najlepsi nacin. Svaka vam cast na igri, borbenosti i zajednickom duhu. Mozda niste po imenima jaki kao trofejna generacija, ali verujem da ce te i vi ostaviti dubok trag u vatrpolo istoriji. Srecno svuma u nastavku kraijere, pa da se jos mnogo puta radujemo zbog vas. Pozdrav iz Toronta i mi smo bili uz vas.

Veran Sin Juga

pre 14 godina

Srpski vaterpolisti su svetski šampioni u osvajanju ne bitnih takmičenja. Kad dođu OI mađari haraju.
(Milan, 2. avgust 2009 00:24)

AKO je svetsko prvenstvo u nekom sportu (pa makar to bilo i vaterpolo) nebitno takmicenje onda si sasvim u pravu,ali ponavljam samo AKO! ! !

Goran

pre 14 godina

Srbine? Zar ti ozbiljno mislis kad si rekao: ''Zelim da Srbija postane svjetski prvak u nogometu iduce godine'' HA HA HA! Oprosti ali koji osmijeh. Cuj Srbija da bude svjetski prvak. Budi sretan ako ne bude OPET 6-0 ili 6-1

Vik

pre 14 godina

@Goran Kad je Hrvatska uspela da se jednom prilikom dogrebe do treceg mesta na svetskom prvenstvu u fudbalu, onda je samo pitanje vremena kada ce Srbija da bude sampion sveta u istom...

Walcott

pre 14 godina

@Goran

Mislis, opet ce biti 1:4 u sred maksimirske sume http://www.index.hr/sport/clanak/capello-procitao-bilica-kao-jutarnje-novine-mulac-walcott-razbio-hrvatske-iluzije/401649.aspx ?

ma jok, uvek ova skupstina

pre 14 godina

Pa zasto uvek u taj BG???

Sta je sa NS, Pancevo, Kragujevac, Nis, Smederevo, Pozarevac... Alo!!!!

Jer momci iz ovih gradova nisu navijali za vas????
A niste skoro ni jedan iz BG, zato ne put pod noge i razveselite svoje gradjane...

slava

pre 14 godina

BRAVO GROBARI PRVACI SMO SVIJETA, A NE MOZEMO NA FINALE CETVORICE U KLUPSKOM VATERPOLU. NARAVNO ZBOG LOBIJA HR..KOJI NAM NAMJESTA REVANS UTAKMICE U NEREGULARNIM USLOVIMA,I POD NEREGULARNIM SUDJENJEM.

MikeLDN

pre 14 godina

U ovom velikom trenutku za srpski vaterpolo ne treba zaboraviti Sapica i Cirica koji su na vreme shvatili da je potrebna smena generacija, da je selektor "amater" i nesebicno se povukli sa priprema na koje nisu ni pozvani. Tako su oslobodili prostor mladjima i eto himne...

Torres

pre 14 godina

Posle ovoga bih najvise voleo da osvojimo SP u fudbalu... Mislim da imamo VEOMA dobar tim i jos boljeg trenera... Samo da nam se igraci(reprezentativci) ne povredjuju i nadamo se da cemo ih docekati kao i vaterpoliste... Kakve bi to bile dve fantasticne godine za nasu zemlju... Svaka cast vaterpolistima na borbi i na pobedi, zasluzili su i vise od tog doceka...

p.s.Nisam se potpisao Torres zato sto je Spanac, nego zato sto navijam za Liveprool i jedan mi je od omiljenih igraca... Nemojte pogresno da shvatite potpis...

Goran

pre 14 godina

Srbine? Zar ti ozbiljno mislis kad si rekao: ''Zelim da Srbija postane svjetski prvak u nogometu iduce godine'' HA HA HA! Oprosti ali koji osmijeh. Cuj Srbija da bude svjetski prvak. Budi sretan ako ne bude OPET 6-0 ili 6-1

AcoA

pre 14 godina

U shoku sam,ima li me srecnijeg! Sve ih dovedite pred skupstinu,ne samo osvajace medalja vec i Ivana i Cabu... Hocemo i njih da pozdravimo,da im damo krila!

Molimo Vas unesite Vase ime i komentar

pre 14 godina

(ma jok, uvek ova skupstina, 2. avgust 2009 00:27)
Jel Beograd glavni grad???
Jesi li ti ikad,bilo gde video da se sampioni u svojoj zemlji docekuju van prestonice???
Svi smo navijali za njih i navijacemo uvek,mani te lokalpatriotizme...
Srbija na krovu sveta!!!

nikol dž. femija

pre 14 godina

OVO SE ZOVE POBEDNIČKI MENTALITET! OVO se zove vera u sebe i želja za pobedom uprkos svemu!

Voditi 6:4, gubiti 7:6 u produžetku, i POBEDITE NA PETERCE 14:13!!!

To je pobednički mentalitet jednog Nadala, jedne reprezentacije Nemačke u fudbalu, jednog Felpsa koji pobeđuje u zadnjem metru, ili jedne NAĐE HIGL koja je kao Felps,pobednički mentalitet i pobeda u poslednjem zamahu !!

BRAVO VATERPOLISTI I VATERPOLO SAVEZ SRBIJE!!!

Jedva čekamo doček!
Srećno,srećno,srećno!!!

Hvala za sve radosti slušanja srpske himne!

Mile

pre 14 godina

Sad, kad su se strasti malo primirile, nakon svih sokova koje smo prozivljavali pored malih ekrana, treba jos jednom cestitati.
Tacno je, vaterpolisti su otisli na ovo prvenstvo, a da niko nije ozbiljno racunao na neki ozbiljniji rezultat.Trebalo bi da ostane u analima ovog sporta zapisano kako je pobedila reprezentacija koja nema ozbiljno ligasko prvenstvo u drzavi.Ali, treba imati na umu da u ovoj reprezentaciji igraju momci koji iza sebe imaju titule iz mladjih kategorija.Kroz mnogo godina je reprezentacija Srbije pobedjivala na najvecim takmicenjima u mladjim kategorijama. Ti mladici su sada isplivali na povrsinu. Sasvim prirodan proces.Samo,treba nastaviti stvarati nove generacije.Filip Filipovic je donosio titule najboljeg strelca sa niza tih takmicenja. Normalno je, i savim prirodno, da i kao seniorski reprezentativac cepa protivnicke mreze.
Dobro bi bilo, da vec sada razmisljamo o tituli 2o15. godine.Treba traziti nove Filipovice, Prlainovice, Sore,... Neka se drugi ne naljute,treba dizati nove sampione.Bravo majstori.

vladimir bl rs

pre 14 godina

hvala vam za sve...hvala vam sto ste drzali zastavu SRBIJE I R.SRPSKE, hvala vam sto se osjecam ponosno jer sam Srbin...hvala do neba majstori!!!

Ne razumem se u fudbal

pre 14 godina

Srpski vaterpolisti su svetski šampioni u osvajanju ne bitnih takmičenja. Kad dođu OI mađari haraju.
(Milan, 2. avgust 2009 00:24)

Komentar ti je mnogo ali mnoooogo glup. U stvari i ne razumem sta si hteo da kazes. Svetsko prvenstvo nevazno? Sjajno, ovo jos nisam cuo. P.S. Nebitno se pise zajedno. Kada budala zeli da ispadne pametna, uglavnom napravi sebe jos vecom budalom. U zdravlje.

Nikola

pre 14 godina

Gajba piva - 1000 dinara
Polomljena stolica - 1500 dinara
Izgrizen namestaj po kuci- 5000 dinara
Gledati Hrvate kako stoje mirno za vreme intoniranja Boze pravde- NEPROCENJIVO!!!

Hvala vam momci, i HVALA BOGU STO SAM SRBIN!!!

dada

pre 14 godina

Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni.

Walter

pre 14 godina

Hej, Srbende, j...m vaše vaterpoliste - ostadoh bez živaca, a susjedi me smatraju nenormalnim zbog psovanja i skakanja te navijanja za Srbiju ! (Nisam bio sam, bilo je još luđaka poput mene). Neću nikada više navijati za vas - previše je opasno za srce !
Šalim se, iskrene čestitke i pozdrav iz Rijeke

Ika

pre 14 godina

Eh da je jos i Crna Gora bila na postolju da pokazemo svetu gde je vaterpolo bacio sidro.
Steta ali uspeh Srbije nadoknadjuje sve.
Bravo Delfini!!!!!!!!!!!1

Gagi

pre 14 godina

Cudo kako odjednom niko ne spominje selektora koga su svi pljuvali, koji "forsira samo igrace Partizana", kako je "Partizan grobar srpskog vaterpola" itd. a sad svi slave reprezentaciju koja je, ustvari, Partizan pojacan bivsim igracem istog kluba. Dakle, braco crveni: nije Partizan kriv sto drugi klubovi u Srbiji ne postoje, a cinjenica je da jedni RADI na ocuvanju ovog vrlo trofejnog sporta kod nas. Uzdravlje!

Shpanac

pre 14 godina

Shpanci bi rekli ENHORABUENA = CESTITAM. Svaka cast komsije Srbi. Mnogo mi je draga ova vasa medalja koju ste stvarno zasluzili. To sto Shpanci sad kukaju je njihov problem. Nikada nijesam a i necu imati dileme za koga navijam, kome zelim dobro, srecu, uspjehe...naravno, poslije Crne Gore. Sve cestitke svim igracima, strucnom stabu i vama Srbima, pa cak i onima koji koriste svaku priliku da bi se sladili neuspjesima Crne Gore, no nema veze. Nije to tema. Bravo, bravo i BRAVO!

Nenad, Skopje

pre 14 godina

Ja vas nisam otpisao, kao sto sada verujem u nase mlade kosarkase da ce sutra osvojiti zlato. Evo sta sam komentarisao pre cetiri dana: "Djilasu, pravis li tu binu!? Pojacaj stubove, treba da izdrzi vise od jednog zlatnog Cavica!(Nenad, Skopje, 30. jul 2009 19:58)".

draganche

pre 14 godina

Odusevljen sam sa zlatom koje je malo ko ocekivao,a koje smo svi tako potajno prizeljkivali. Odgledao sam snimke nase tri poslednje utakmice i mogu da kazem da je prevaga u nasu korist bio nas fenomenalni golman Soro. Na centru smo bili najtanji i taj segment bi trebalo popraviti ako zelimo da ova generacija bude dominantna i u buducnosti...

mx

pre 14 godina

CESTITKE MAJSTORIMA

Ova tekma me je neodoljivo podsetila na dramu u Madridu na Scetskom 1986, kada je Jugoslavija pobelila Italiju posle 8 (osam) produzetaka. Tada nije bilo penala. Secam se da je komentator posle sedmog produzetka rekao da su se celnici FINE uskomesali posto niko do tada nije igrao osmi produzetak i da pravila ne pokrivaju sta se dogadja ako i posle osmog produzetka bude nereseno.

rispekt nasim plivaocima

I.Z.R.O.N

Nek ste zivi i zdravi!

pre 14 godina

Ima poznat stih u nasoj knjizevnosti:
Boj ne bije ljuta puska,
Nego srce u junaka!

Kakva srca junacka imate to je sad jasno celom svetu!

Al' ima i jedna izreka:
Sve sto te ne ubije, to te ojaca!

E, pa kad smo preziveli rock'n'roll koji ste nam priredili :)) svi sad imamo srca jaca za jos po 20 godina zivota!

Нас 30 и три бакље...

pre 14 godina

Јаој Живко, лутко оседих због тебе!
Хвала ти, вредело је!
Хвала вам свима, видимо се у понедељак!

Dusan

pre 14 godina

Ma trebala je svima nama nadljudska snaga kada si ti promasio peterac:-) Bravo momci, mnogi nisu verovali u vas, ali sve se sada vratilo na najlepsi nacin. Svaka vam cast na igri, borbenosti i zajednickom duhu. Mozda niste po imenima jaki kao trofejna generacija, ali verujem da ce te i vi ostaviti dubok trag u vatrpolo istoriji. Srecno svuma u nastavku kraijere, pa da se jos mnogo puta radujemo zbog vas. Pozdrav iz Toronta i mi smo bili uz vas.

milorad

pre 14 godina

Udabuna jad ležim u krevetu i lečim se od bolesti ovo što ste vi bapravili će mi pomoći da se zborim ds dvim problemims, lesztzistam od srca i želim Vam još mnogo uapeha što izgleda za Vas izgleda normalno ali preko sedam gora i mora da dođete do toga,,,,,, ćetstitke.....

Велико срце

pre 14 godina

Честитам вам момци од свег срца! Од вас и ми старији можемо да учимо!!! Шта? Шпанци су имали све победе и један реми, Хрвати све победе и један пораз, ми Срби један пораз, три победе и три ремија у регуларном времену! И ми прваци света. Како? Да ли знањем? Имали су га и Хрвати и Мађари и Шпанци и Американци исто колко и ми!!! Него - великим (српским!) срцем!!! Срце побеђује и знање и логику! И свемогући драги Бог такве награђује!
И још нешто! Неки Хрвати и Црногорци замерају да себи присвајамо титуле ранијих заједничких држава (СЦГ, СРЈ...). Од 2006 од кад смо независна земља, у ватерполу смо освојили 2 злата (Европско 2006, Светско јуче), сребро Европско 2008, бронза олимпјада 2008, Мађари злато на олимпијади, два сребра и бромзу, Хрвати злато у Мелбурну, јуче бронзу, Црногоци једно злато на Европском, Шпанци сребро и бронзу.
Треба ићи у први основне и имати барем двојку из математике и срачунати која је најбоља реперезентација на свету и не рачунајући СЦГ...

Ole,ole,ole

pre 14 godina

@Milan
Ti nisi normalan?!!!Tebi je Svetsko prvenstvo ne bitno takmicenje?!!Majke mi tebi nesto fali u glavi.A koliko se dobro secam,a secam se na poslednje 2 Olimpijade vaterpolisti su osvajali medalje!!!Zato mali-pali!!!

predavac

pre 14 godina

Vujasinović, Šapić, Ikodinović, Ćirić, Savić, Šefik i ostali zlatni vatrepolisti Srbije dobili su prave naslednike.
Momci svaka čast zaista ste pokazali da ste najbolji na svetu!!!!

vlado

pre 14 godina

Боже правде, ти што спасе
од пропасти досад нас,
чуј и одсад наше гласе
и од сад нам буди спас.

Моћном руком води, брани
будућности српске брод,
Боже спаси, Боже храни, X2
српске земље, српски род! X2

Veran Sin Juga

pre 14 godina

Srpski vaterpolisti su svetski šampioni u osvajanju ne bitnih takmičenja. Kad dođu OI mađari haraju.
(Milan, 2. avgust 2009 00:24)

AKO je svetsko prvenstvo u nekom sportu (pa makar to bilo i vaterpolo) nebitno takmicenje onda si sasvim u pravu,ali ponavljam samo AKO! ! !

Vik

pre 14 godina

@Goran Kad je Hrvatska uspela da se jednom prilikom dogrebe do treceg mesta na svetskom prvenstvu u fudbalu, onda je samo pitanje vremena kada ce Srbija da bude sampion sveta u istom...

Walcott

pre 14 godina

@Goran

Mislis, opet ce biti 1:4 u sred maksimirske sume http://www.index.hr/sport/clanak/capello-procitao-bilica-kao-jutarnje-novine-mulac-walcott-razbio-hrvatske-iluzije/401649.aspx ?