Jelača najavila još bolje rezultate

Reprezentativka Srbije u bacanju koplja Tatjana Jelača,zlatna na juniorskom atletskom EP u Novom Sadu,najavila je još bolje rezultate u seniorskoj konkurenciji.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Devojka je pocela da trenira u SM a Partizan nastavlja tradiciju da uzima gotove atleticare a posle se na to vade i traze pare.Alo Zivoticu uradi nesto sam pa posle pricaj.Kako to da Jahic trenira nasu najperspektivniju bacacicu a nikada u zivotu nije to radio.
  (Bubi, 31. jul 2009 07:21)

  # Link komentara

 2. Partizan ovde nije skoro nista uradio.Malo je sramota za njih sto nisu rekli da su 4-5 dana trenirali u Kragujevcu par dana pred Novi Sad.
  btw,odlicni rezultati,mada je tesko cekivati da ce uspeti za 1-2 meseca da popravi licni za 5m.ali ce svakako u buducnosti imati pro rezultate.
  Sve najbolje!
  (72,71m, 30. jul 2009 10:54)

  # Link komentara

 3. Prvo, najbolji srpski bacaci koplja ponicu u Sremskoj Mitrovici. Recimo, Marija Vucenovic sa 16 godina baca koplje danas 9 metara dalje nego sto je Jelaca bacala u tom uzrastu. Ovaj tekst je nabijen klupskom propagandom i ignorise napore i talente koji dolaze iz ostalih sredina. Pored Jelace, talenat je i Ivana Spanovic.
  Takodje, sa strane gledalaca, ovo je najbolje organizovano atletsko takmicenje ikada.
  (slobodan, 30. jul 2009 10:48)

  # Link komentara

 4. Sta bi drugi dali da je njihova..al nasa je,najbolja je! Neka ostane tako,malo po malo,treneru razbudi galamom sivu eminenciju,za sampionski projekat-sampionski uslovi! Zivela Tanja-Partizan-Srbija!
   (Crno-beli KLEK, 29. jul 2009 16:05)

  # Link komentara