Nedelja, 26.07.2009.

22:09

Vaterpolisti Srbije u četvrtfinalu

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Rimu, pobedom nad domaćinom Italijom, sa 7:5 (1:1, 3:2, 2:1, 1:1).

Izvor: B92

Vaterpolisti Srbije u èetvrtfinalu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

montenigerka

pre 14 godina

@mourinho-Pa dobro,znamo svi da vas nece toliko boljeti poraz od Madjara,koliko vas je bolio poraz od nasih ajkula u Malagi.=)Jer:Najbolje su,najbolje crnogorske ajkule,i pored slucajnog poraza od Njemaca.

Nindza

pre 14 godina

Oko madjarskog kuvanja fis-paprikasa od delfina...
kako da kazem, niti Madjarska ima more i delfine, niti je delfin riba...
Delfin je inteligentna i plemenita zivotinja, a zna da bude i zeznuta kad se naljuti. Zbog svojih brojnih kvaliteta cesto je na meti krivolovaca...

Iz Grada

pre 14 godina

Gledao utakmicu na RAIu.Ukratko igrac manje odlican,obrana pokretna sa puno skakanja na igrace s loptom s rukama u zraku,stative dobro pokrivene.Igrac vise katastrofa.Lopta presporo ide od ruke do ruke jos su lopte i ispadale.To se sa igracem vise ne smije dogoditi.Zna se kako se igra igrac vise.Lopta brzo od ruke do ruke,mjenja se strana sa jednim do dva jaka cimanja.To zna svatko ko je igrao ili prati vaterpolo.To ovdje u Dubrovniku i vrabci na grani znaju.Srbija mora popraviti igraca vise.
Ostalo je bilo o.k.Nije bilo blesavih sutova sa osam-deset metara samo cini mi se da fizicka pripremljenost nije najbolja.Bilo je najmanje tri napada kad se nije isplivala pola kontra a moglo se.To je u ovom sportu postalo prijelomnica.Kad bi se talijanski igrac ili dva sporije vracali u obranu u pravilu su i srpski igraci usporavali umjesto da se stvori igrac vise i ispliva pola kontra.To sudvije zamjerke,igrac vise i polukontra ostalo vrlo dobro.

torca du

pre 14 godina

stvarno ne razumijem optimizam mojih Hrvata ili vas Srba i veličanje svoje reprezentacije,neznam odkud toliki optimizam kada je svima jasno da nema favorita,Talijani koji su imali pomoč sudaca su ispali i sad ostaje prava borba,molim samo i jedne i duge da se poslije ne vade na suce jer grešaka če biti,vaterpolo je takav sport di se puno griješi u suđenju i svako postaje subjektivan i vidi krađu,oni koji izgube neka čestitaju drugima i idemo dalje,u sportu jednom si bolji za par godina dođu drugi,adioooo

hrco

pre 14 godina

stvarno koja su vremena došla da se srbi i crnogorci svađaju a hrvati se stavljaju na stranu srba i to prvo zbog crnogorskih najava o nekom zlatu i podcjenjivanju drugih pa crnogorci mi smo vas dobro spustili na zemlju tu ste govorili da ste pustili zbog lakšeg ždrijeba a mi sad idemo prvo na rumunjsku a onda ako Bog da u polufinale na pobjednika između mađara i srba hvala rudiću što je naučio lekciju na OI pa da više ne kalkulira pozz iz hrvatske

Nex

pre 14 godina

@ (Lan-mi, 27. jul 2009 13:24)

Svaka ti cast brate. Svaka ti je na mestu. Igras u reprezentaciji zato sto volis svoju zemlju, a ne zbog selektora. Satanizuju Udovicica, koji je prosle godine jedini na sva 3 takmicenja uzeo po medalju. Sta su Hrvati trebali da urade Rudicu zato sto su ispali u cetvrtfinalu Olimpijade ili sto Svetsku ligu nisu ni igrali? Ili mozda Crnogorci sto su se izblamirali protiv Svaba? Ili Madjari Kemenjiju sto vecito gubi od Srbije? Tuci cemo Madjare opet, zivi bili pa videli!

Гистро

pre 14 godina

@vlado pg. Хвала за савете, али чему патетика? Ви, уместо да се покријете ушима, јер сте пукли, нама товарите да смо оптерећени политиком, а ви сте Богом дани, фини, уљудни и неоптерећени, све грађанин до грађанина, алисе у земљи чуда, све нешто „не можете да вјерујете“. Уопште нисте данима засипали српске сајтове са некаквим итало-покличима, „никад неће Црна Гора бит обала српског мора“ и некакве трице у кучине које никог на занимају. Ваша је бре ствар што сте се сетили да у 2009. пишете нову повест или се присећате старе, шта год. Пичите слободно. А коментари Срба на српском сајту су одраз њихових искрених осећања, шта да радимо. Ја никад нисам био у ПГ, а ни у ЦГ и добро ми је. Што нас не пустите на миру? Значи, до виђења и свако нека гледа своја посла.

ribica

pre 14 godina

umesto da usmerite nezadovoljstvo prema politicarima milu,slobi i ostalima koji su nas i razdvojili da sad maltene srbin navija protiv srbina vi znate jedino da prezirete jeni druge sad!

Lan-mi

pre 14 godina

Eto, i posle sjajne pobede mi i dalje trazimo nacin da omalovazimo igrace i selektora.Zaista tuzno i nevaspitano.Umesto takvog stava bilo bi dobro postaviti sebi i drugima neka pitanja:
-Zasto niko od zvanicnika VSS ne stane uz ekipu i selektora koga su izabrali,
-Da li se u Pekingu tukao Udovicic ili neko drugi,
-da li postoji opravdani razlog da se ne igra za Srbiju zbog bilo koga pa i selektora,
-da li znate da igraci citaju ovakve komentare.Svaka im cast sto su zadrzali jedinstvo i slogu.Zelim im uspeh protiv Madjara.Dajte im podrsku,to im treba a ne stalna grdnja.
-Hoce li Porobica u Spuz sto je izguio protiv Nemaca i doziveo katastrofu protiv Hrvata?Nece jer znaju da je to ipak sport i takmicenje u kome je moguce izgubiti .

Nebojsa

pre 14 godina

Dajte bre "Crnogorci" ucutite vishe, da biste se obracali nekome ovde prvo skinite te pseudonime- montenegrina npr, niste nacija, vi ste jedna pseudodrzavna tvorevina nastala na lazima i obmanama mafijaskog rezima, ali takvi kakvi ste nama Srbima ne trebate, oduvek se od ovog naroda odvajalo sve sto ne vredi.. Pozdrav komshijama Hrvatima-vaterpolo velesili, poseban pozdrav pravim Crnogorcima (Srbima) u CG

Nikola Vucinic

pre 14 godina

A sad mec za titulu protiv Madjara,jedine istinske konkurencije u vaterpolu.Odlicna igra u odbrani,pokazali su istinsko dostojanstvo i ponos bez imalo oholosti,a ko je gledao prenos tek sad moze da shvati o kakvoj prevari na proslom EP je bila rec.Iako su Italijani bili domacini i sudija je pokazivao tendenciju pomaganja Italijanima,nije isao do granica bezobrazluka da deset srpskih uzastopnih napada svira prekrsaj u napadu,da automatski iskljucuje nase igrace kad protivnik napada...Sa uzivanjem cu pratiti mec protiv Madjara i ne ocekujem od njih da budu nista drugo nego ono sto jesu i da uzivaju u igri.

ultrasrbin

pre 14 godina

(Braindead)

Posto je ocigledno da ti komentari ostalih forumasa nisu razjasnili neke stvari evo pitanja za tebe : da li vise boli kada ti samarcinu lupi rodjeni brat ili osvedoceni neprijatelj i mog i tvog naroda? Onoga trenutka kada ti izberes da nismo braca vec neprijatelji ja navijam ya tvog neprijatelja pa makar on bio i moj neprijatelj.

Mourinho

pre 14 godina

@ montenigerka - Nema potrebe da jaučeš. Niti smo mi "delfini", niti će biti smak sveta ako izgubimo od dragih nam suseda. Ali valjda vam je jasno da mnogima ovde predstavljate iritaciju, pa što se javljate? Prvo sa "objektivnim prognozama" o nekakvim zlatnim ajkulama, a sad, umesto da se pokrijete ušima, nekakvi deseterci o paprikašu, Mađarima i nama bezobraznima. Ja kad me devojka iskulira, više ne zovem, popijem pedalu i vozim dalje. Do the same, please.

Nebojsa

pre 14 godina

Prodjosmo Italijane, sto je bilo i za ochekivati, Madjari- pa 50-50 su shanse, nismo mi sto smo mekad bili, ali nisu ni oni, a "braco" Crnogorci, sta bi to pa vasha "velesila"- drzavni projekat-ispade od Nemacke???

gandra

pre 14 godina

@Njegoš > Neka i izgubimo od Mađara, oni su br. 1, bio paprikaš ili ne. A vi... em vam Bokelji igraju vaterpolo za podlovćensku CG, em ti je nadimak čudan (znaš, Njegoš je pisao "Ogledalo srpsko" i "Svobodijadu", a ne "E viva Montenegro"), em ste se junački izborili za plasman od 9. do 16. mesta, a Hrvati vas ponizili. Vaterpolo se igra u bar 20 zemalja sveta i ako gledaš po glavi stanovnika, Crna Gora je najbolja, svi samo o vama pričaju.

hrco

pre 14 godina

drago mi je što su crnogorci ispali jer su se previše digli jako previše primjer-mi uzimamo zlato a vi se dogovorite i što bi sad hrvati i srbi dalje idu u natjecanju a crnogorci se utopili DANKE DEUTCHLAND a srbima čestitam na prolazu nisam očekivao malo sam gledao i ovi talijani su jadni što nisu sve iskoristili hahahhahaha pozz iz hrvatske

Vlado PG

pre 14 godina

Bravo, dobro si to rekao Braindead. Kao da Njemacka i Hrvatska, i mnoge druge zemlje nijesu priznale Kosovo, nego samo Crna Gora?! Vi nemate mu.a da uradite Hrvatima i drugima ono sto ste nama i Makedoncima - sto ne protjeraste njihove ambasadore, "junaci" i "braco"?! Dje nam bi pamet da izgubimo sa vama 15 godina u zajednickom ludilu zvanom SRJ, SCG?!

Opet ponavljam - vi ste nazalost preoptereceni politikom koja vas sahrani. Onda kad se Srbija okrene radu i ekonomiji a zaboravi na kosovski i ostale mitove, moci cete naprijed.

Prosto ne mogu da vjerujem sto citam u ovim komentarima. Ali neka, makar ste mi olaksali posao - ne pada mi na pamet da navijam za Srbiju poslije ovoliko mrznje koja se iznosi prema svemu sto je crnogorsko a tako misle i mnogi u CG. I ne slusajte ove nesrecnike sto kazu da Srbija ima vise navijaca u CG od same Crne Gore - to mogu da pricaju samo zaludjenici.

Ja zelim sve najbolje Srbiji u svakom sportu a svi vi koji pricate ovo sto pricate za Crnu Goru samo imajte na umu sledece - psi laju a karavani prolaze.

meda

pre 14 godina

CG ja namerno od hrvatske porayena.....taktike , taktike, nemu tu romantike.
tako se danas nemerno gubi.
srbija sa madjarima ima male ali realne sanse, mada verujem u nasu veliku srecu koju treba protiv madjara da imamo, momci su yeljni afirmacije i da sto pre ostvare nesto!
sretno momci ....potopite madjare

tricky

pre 14 godina

Neki dan sam ostavio komentar da bez obzira na slabije rezultate u grupi da je Srbija velika reprezentacija te da će u nokaut susretima pokazati svu svoju snagu. Talijane lagano prošli, slijede Mađari i uvjeren sam da bi ih mogli srediti, ne vidim razloga ovim komentarima koji očekuju kraj u četvrtfinalu. Crnogorci su neugodno iznenadili, stvarno sam ih očekivao u finalu, jer imaju strašnu reprezentaciju. Vjerovatno loš dan, desi se da te nekad ništa ne ide i izgubiš od jedne Njemačke koja se po kvaliteti ne može staviti u istu rečenicu sa Crnogorcima. Hrvatska je, na moje veselje, pokazala trenutno najviše, iako bez nekoliko vrlo važnih igrača (Muslima, Joković, Marković) s kojima bi bili mnogo jači. Uz dužno poštovanje prema Rumunjima, očekujem polufinale i još jedan veliki meč sa našim najvećim sportskim rivalima.
Pozdrav i najvećoj legendi na ovom forumu, Baci, čiji komentari tjeraju suze na oči. Posljednji u nizu opisuje Rumunjsku kao vaterpolo super silu, najjače obrane na svijetu i ubojitog napada, a koja će uz manje probleme izbaciti Hrvatsku i uzeti medalju. Baca, legendo, najveći si optimist među optimistima.

Prle

pre 14 godina

@Braindead: Lično mi je Nemačka draža od Crne Gore, ali nisu se Nemci javljali na naše sajtove da provociraju, nisu se do juče ponosili istom kosovskom istorijom, pa je zaboravili, niti je Goethe pisao "Ogledalo srpsko", a Otto van Bismarck "Onamo, onamo". Nemci navijaju na svom jeziku, a ne na italijanskom. Konačno, cela Nemačka navija za Nemačku, a pola Crne Gore navija protiv Crne Gore. Ja sam državljanin Srbije i apsolutno je moje pravo da u natjecanju dve strane države izaberem sebi miliju. Konačno, vaterpolo nije svetski sport, već je ograničen na nekoliko zemalja. Meni je drago da crnogorski Srbi (Starović, Nikić i Kolaković) doprinose uspehu Srbije u jednom sportu koji se igra svuda. E, to je uspeh!

cetinje i dio ulcinja

pre 14 godina

Nas idol Milo ce uspjeti sa vaterpolom isto ka sa svercom i elitnim turizmom.Sledece godine glavni sport nam je bocanje. p.s. Milo ako citas ovo pohvali ovaj komentar jer nam je tvoje misljenje sve u zivotu

mishke

pre 14 godina

Juce dve dobre vesti iz vaterpola, jedna u vezi Srbije i druga u vezi Crne Gore. Da li neko zna u kom sportu ce biti sledece takmicenje Crne Gore?

Braindead

pre 14 godina

Ako vise volite da navijate pritiv Crne Gore, a ne za Srbiju, to je vas problem.
Ja navijam za obje reprezentacije (osim za selektora Udovicica, koji je idiot).

btw, Nemacka nije priznala Kosovo?

Prle

pre 14 godina

@Braindead - Ne "slavimo", ali nam nije ni žao. Vaš problem je što vam pola vaše zemlje ne navija za istu, a razlog je isti zašto nismo fanovi vaše zemlje. CG je priznala Kosovo, majorizuje naš narod, pišete novu istoriju, menjate zastavu i himnu samo da ne asociraju na vašu zajedničku istoriju sa Srbima, ukidate ćirilicu, sistemski širite antisrpstvo kao da se neko iz Vojvodine doseljavao u CG, a ne obratno... ide ta lista, ali nadam se da ti je jasnije. Konačno, ne idemo mi po vašim sajtovima, već su se vaši eksperti (mahom iz Podgorice i Cetinja, najboljih vaterpolo centara u regionu) ovde javljali i provocirali "realnim procenama" su je E-Viva-MNE sigurno prva, a Srbija pod vodom... Eto, Srbija verovatno neće daleko, a vi razmislite... i to ne o nama, nego o tome zašto vam pola države ne navija za istu.

red croat

pre 14 godina

najiskrenije cestitke nasim kontinentalnim susjedima na prikazanoj igri, talijani su opet pokazali svu svoju odvratnost i uz srdacnu podrsku sudaca nijesu mogli ni prismrdit srbima. zao mi je sto je crvena hrvatska ispala od nijemaca, ali osvetit ce nas nasa bijela braca! naprijed barakude!!! hrvatska boka je uz vas

borepole

pre 14 godina

Ma ljudi ovo su namestaljke... Srbija da izgubi od Spanije i Crna Gora od Nemaceke, pa nisu valjda i vaterpolisti poceli da igraju kladionicu! :)

MNE

pre 14 godina

Cestitam Srbima na prolazu. Imate kvalitetan tim sa kojim treba da se radi. Ipak, Crna Gora je ubjedljivo najbolja reprezentacija za klasu ispred svih. Jednostavno nam se nije igralo, dosadilo nam je da osvajamo sve - Evropsko prvenstvo, Svjetska liga, klubski prvaci Evrope. Jasno ko dan.

Veran Sin Juga

pre 14 godina

@Braindead,tuzno je sto je Crna Gora priznala Kosovo,tuzno je sto su Crnogorci zaboravili koji im je maternji jezik,tuzno je sto je skracenica Crne Gore MNE,tuzno je sto crnogorski vaterpolisti ne zele da daju izjavu za srpske medije...Zelis li jos?
(Crno na belo, 27. jul 2009 00:05)

@crno na belo

Kakve veze ima crnogorski jezik sa vaterpolom? Ja samo kazem da navijac treba da navija za svoju reprezentaciju, a ne protiv tudje. Osobito kad ne igraju medjusobno...
(Braindead, 27. jul 2009 01:14)

@Braindead
Zasto covek ne moze da se raduje pobedi nemacke i porazu MNE (glavnog kandidata za zlato)
zbog svih ovih razloga koje ti je covek (@crno na belo) naveo i ja sam sinoc navijao za Nemacku a ne za "bracu" crnogorce,i od 2008 i priznavanja Kosova cu uvek navijati protiv njih! Nemoj nista licno da shvatis ali kad igraju dve reprezentacije moje osnovno ljudsko pravo je da slobodno izaberem za koju cu da navijam,e sad sto se u mecevima MNE-?!?!? ja uvek opredelim za ?!?!? to je moja licna stvar.

srbin

pre 14 godina

De je onaj crnogorac mi ćemo zlato a vi se ostali dogovorite??????? Momci svaka čast, Udovičiću bez obzira na sve idi iz srpskog vaterpola!!!!

kun aguero

pre 14 godina

Самире не лупетај, код тог гола је време истекло, тако да је наша победа чиста ко суза!

А ти иди лупај главом о зид да се сетиш како ти је право име!
СССС

Dario

pre 14 godina

@crno na belo

Tužno je što i kad pobedjujete opet se opterećujete Crnom Gorom, što se više radujete tudjem porazu nego sopstvenom uspehu, tužno je što ste sami poklonili Kosovo pa sopstvenu krivicu projektujete na druge..

Idemo dalje

pre 14 godina

Meni se bas svidja sto ima toliko dobrih ekipa i sto se desavaju iznenadjenja. Nekada su mecevi sa Madjarima obicno bili finala, a sada... ko zna. Dajte sve od sebe pa sta bude.

Braindead

pre 14 godina

@crno na belo

Kakve veze ima crnogorski jezik sa vaterpolom? Ja samo kazem da navijac treba da navija za svoju reprezentaciju, a ne protiv tudje. Osobito kad ne igraju medjusobno...

samir_usa

pre 14 godina

A ne pominjete nigdje da su Italijani stigli bili do izjednacenja (6:6), ali da im je taj gol ponisten. Ne zelite da se zna da ste prosli uz pomoc sudija.

Crno na belo

pre 14 godina

@Braindead,tuzno je sto je Crna Gora priznala Kosovo,tuzno je sto su Crnogorci zaboravili koji im je maternji jezik,tuzno je sto je skracenica Crne Gore MNE,tuzno je sto crnogorski vaterpolisti ne zele da daju izjavu za srpske medije...Zelis li jos?

dragana lazarevic

pre 14 godina

dakle,zasto ste toliko skepticni po pitanju vaterpola bez starih vaterpolista?uvek treba pruziti sansu novim momcima,koji su veceras,zaista,odigrali odlicnu utakmicu i to sa domacinima...a vi svi znate sta to znaci.....prema tome nema potrbe da sumnjate u mogucnost drugih koji nisu Daca.....

Dado

pre 14 godina

Treba biti posten pa cestitati Srbija je iskoristila ponudjeno od strane Talijana ali bojim se da je tu kraj da ce Madjari pobjediti jer su puno bolja iskusnija ekipa koja iza sebe ima puno vise teskih utakmica iza sebe,a Srbija je iscrpljena i nece imati dovoljno vremena za oporavak glavnih igraca....

v/a

pre 14 godina

moglo je i bolje ali pobeda je pobeda. za madjare cemo videti, nisu ni oni za nas nepremostiva prepreka ako se odigra ozbiljno. uostalom, nasa pobeda bi bila mnogo manja senzacija nego danasnje ispadanje cg ("najvecih" favorita).

Srpski dinamit

pre 14 godina

Nećete vi proći Mađu toliko niste jaki
(Vesna, 26. jul 2009 22:19)

Prava si veštica Veca! Valjda nisi iz Cg,jer bi bila sramota da se javljaš na forum,a ako si iz rvatske,onda će te biti zgaženi u 1/2 finalu!

zg_U_srcu

pre 14 godina

nije mi jasno zasto vi Srbi ne vjerujete da mozete proci Madjare? ja mislim da imate velike sanse da prodjete Madjarsku i da zaigrate s nama Hrvatima u polufinalu ako mi uspijemo pobijediti Rumunjsku. iskreno - vidimo se u polufinalu

nevermind

pre 14 godina

Ajoooooj bilo je dobro veceras al 50% samo zbog odbojke ali SVAKA CAST i odbojkasima i vaterpolistima, oni nam iz godine u godinu donose najlepse sportske trenutke i radost.

Nego sta bi sa montenegrinjima? Udavili se u bazenu haha :D

vvv

pre 14 godina

ne znam da li da slavim ili tugujem posle ove utakmice. da slavim zbog toga sto smo dobili ili da tugujem zbog toga sto ovo znaci da ce udovicic i dalje biti nas selektor

Alexander Serbsky

pre 14 godina

Realan rezultat!Ipak, svaka čast momcima jer pobjediti domaćina uvijek je teška zadaća. Italijani su realno gledajući daleko od svoje nekadašnje slave. Udovičića bez obzira na rezultat treba smijeniti jer samo on je mogao procijeniti da nam Mađari odgovaraju kao slijedeći protivnik. Australce se danas cepnuli Rumunji i to bez ikakvih problema a naši su se napatili sa njima. Realno Mađari su u prednosti a samu im prednost daje i svojom nazočnošću na klupi Srbije Udovičić pa ako naši ne zaigraju iz prkosa i najbolje kako znaju bit će to oproštaj i to prerani sa svjetskog šampionata.

Crna Gora-Crvena Hrvatska

pre 14 godina

Cestitke nasim stalnim musterijama na pobjedi,ocekujem ih u finalu ili polufinalu,neznam kakav je zdrijeb..
pozdrav iz Boke

boki

pre 14 godina

koliko su oni talijani imali veceras srece to je strasno
i opet nisu ni blizu pobjede bili
protiv madjara ce nama trebati malo srece i mozda i iznenadimo (:

dule

pre 14 godina

Bitna pobeda za nas.Ovo nas vraca u zivot.Pravi pristup utakmici:agresivno,motivisano,bez straha.Igra sa igracem manje odlicno,angazovano u odbrani u napadu strpljivo,puno golova iz igre.Ipak smo mi kvalitetnija ekipa sto smo i dokazali.Tezi zreb,a uz malo srece mozemo i u polufinale,pokazali smo to i na Unikum kupu da mozemo protiv Madjara.

genije

pre 14 godina

E pa mozda smo prerano otpisani.Udovicic nema autoritet Porobica,igraci nemaju ubitacin sut Sapica ili vodju poput Ikodinovica ali ovo je ipak SRBIJA!Mozda ne uzmemo medalju,mozda vec u narednom susretu dozivimo katastrafalan poraz ali niko ne moze da zna da li ce protiv najjacih proraditi srpski inat.Dakle, ne ocekujemo nista ali podsvesno ...VIDIMO SE ISPRED SKUPSTINE !!!!!!!!!!!

VASILIJE

pre 14 godina

Pomaže Bog!Treba biti realan i priznati da mi više nismo što smo bili!Ej pa nema više Vujasinovića,Šapića,Ćirića,Šefika,Savića,Ikodinovića...Koja imena.....kakvi igrači.....Opet,i ovi mladići imaju veliki potencijal koji će uz rad sa pravim stručnjakom(svakako ne Udovičic) prerasti u extra kvalitet.....ZATO IH TREBA MAKSIMALNO PODRŽATI MA ŠTA GOD URADILI!!!AJMO SRBI SRCEM DO ZLATA!!!Dobra vam sreća!!!

b5

pre 14 godina

I nazalost tu se nasa prica zavrsava...
I opet ce se smesni ameri provuci do finala...doduse na olimpijadi se nisu provukli ali to je druga prica!

genije

pre 14 godina

E pa mozda smo prerano otpisani.Udovicic nema autoritet Porobica,igraci nemaju ubitacin sut Sapica ili vodju poput Ikodinovica ali ovo je ipak SRBIJA!Mozda ne uzmemo medalju,mozda vec u narednom susretu dozivimo katastrafalan poraz ali niko ne moze da zna da li ce protiv najjacih proraditi srpski inat.Dakle, ne ocekujemo nista ali podsvesno ...VIDIMO SE ISPRED SKUPSTINE !!!!!!!!!!!

Crno na belo

pre 14 godina

@Braindead,tuzno je sto je Crna Gora priznala Kosovo,tuzno je sto su Crnogorci zaboravili koji im je maternji jezik,tuzno je sto je skracenica Crne Gore MNE,tuzno je sto crnogorski vaterpolisti ne zele da daju izjavu za srpske medije...Zelis li jos?

zg_U_srcu

pre 14 godina

nije mi jasno zasto vi Srbi ne vjerujete da mozete proci Madjare? ja mislim da imate velike sanse da prodjete Madjarsku i da zaigrate s nama Hrvatima u polufinalu ako mi uspijemo pobijediti Rumunjsku. iskreno - vidimo se u polufinalu

dule

pre 14 godina

Bitna pobeda za nas.Ovo nas vraca u zivot.Pravi pristup utakmici:agresivno,motivisano,bez straha.Igra sa igracem manje odlicno,angazovano u odbrani u napadu strpljivo,puno golova iz igre.Ipak smo mi kvalitetnija ekipa sto smo i dokazali.Tezi zreb,a uz malo srece mozemo i u polufinale,pokazali smo to i na Unikum kupu da mozemo protiv Madjara.

VASILIJE

pre 14 godina

Pomaže Bog!Treba biti realan i priznati da mi više nismo što smo bili!Ej pa nema više Vujasinovića,Šapića,Ćirića,Šefika,Savića,Ikodinovića...Koja imena.....kakvi igrači.....Opet,i ovi mladići imaju veliki potencijal koji će uz rad sa pravim stručnjakom(svakako ne Udovičic) prerasti u extra kvalitet.....ZATO IH TREBA MAKSIMALNO PODRŽATI MA ŠTA GOD URADILI!!!AJMO SRBI SRCEM DO ZLATA!!!Dobra vam sreća!!!

boki

pre 14 godina

koliko su oni talijani imali veceras srece to je strasno
i opet nisu ni blizu pobjede bili
protiv madjara ce nama trebati malo srece i mozda i iznenadimo (:

Srpski dinamit

pre 14 godina

Nećete vi proći Mađu toliko niste jaki
(Vesna, 26. jul 2009 22:19)

Prava si veštica Veca! Valjda nisi iz Cg,jer bi bila sramota da se javljaš na forum,a ako si iz rvatske,onda će te biti zgaženi u 1/2 finalu!

nevermind

pre 14 godina

Ajoooooj bilo je dobro veceras al 50% samo zbog odbojke ali SVAKA CAST i odbojkasima i vaterpolistima, oni nam iz godine u godinu donose najlepse sportske trenutke i radost.

Nego sta bi sa montenegrinjima? Udavili se u bazenu haha :D

Prle

pre 14 godina

@Braindead - Ne "slavimo", ali nam nije ni žao. Vaš problem je što vam pola vaše zemlje ne navija za istu, a razlog je isti zašto nismo fanovi vaše zemlje. CG je priznala Kosovo, majorizuje naš narod, pišete novu istoriju, menjate zastavu i himnu samo da ne asociraju na vašu zajedničku istoriju sa Srbima, ukidate ćirilicu, sistemski širite antisrpstvo kao da se neko iz Vojvodine doseljavao u CG, a ne obratno... ide ta lista, ali nadam se da ti je jasnije. Konačno, ne idemo mi po vašim sajtovima, već su se vaši eksperti (mahom iz Podgorice i Cetinja, najboljih vaterpolo centara u regionu) ovde javljali i provocirali "realnim procenama" su je E-Viva-MNE sigurno prva, a Srbija pod vodom... Eto, Srbija verovatno neće daleko, a vi razmislite... i to ne o nama, nego o tome zašto vam pola države ne navija za istu.

kun aguero

pre 14 godina

Самире не лупетај, код тог гола је време истекло, тако да је наша победа чиста ко суза!

А ти иди лупај главом о зид да се сетиш како ти је право име!
СССС

Veran Sin Juga

pre 14 godina

@Braindead,tuzno je sto je Crna Gora priznala Kosovo,tuzno je sto su Crnogorci zaboravili koji im je maternji jezik,tuzno je sto je skracenica Crne Gore MNE,tuzno je sto crnogorski vaterpolisti ne zele da daju izjavu za srpske medije...Zelis li jos?
(Crno na belo, 27. jul 2009 00:05)

@crno na belo

Kakve veze ima crnogorski jezik sa vaterpolom? Ja samo kazem da navijac treba da navija za svoju reprezentaciju, a ne protiv tudje. Osobito kad ne igraju medjusobno...
(Braindead, 27. jul 2009 01:14)

@Braindead
Zasto covek ne moze da se raduje pobedi nemacke i porazu MNE (glavnog kandidata za zlato)
zbog svih ovih razloga koje ti je covek (@crno na belo) naveo i ja sam sinoc navijao za Nemacku a ne za "bracu" crnogorce,i od 2008 i priznavanja Kosova cu uvek navijati protiv njih! Nemoj nista licno da shvatis ali kad igraju dve reprezentacije moje osnovno ljudsko pravo je da slobodno izaberem za koju cu da navijam,e sad sto se u mecevima MNE-?!?!? ja uvek opredelim za ?!?!? to je moja licna stvar.

v/a

pre 14 godina

moglo je i bolje ali pobeda je pobeda. za madjare cemo videti, nisu ni oni za nas nepremostiva prepreka ako se odigra ozbiljno. uostalom, nasa pobeda bi bila mnogo manja senzacija nego danasnje ispadanje cg ("najvecih" favorita).

Alexander Serbsky

pre 14 godina

Realan rezultat!Ipak, svaka čast momcima jer pobjediti domaćina uvijek je teška zadaća. Italijani su realno gledajući daleko od svoje nekadašnje slave. Udovičića bez obzira na rezultat treba smijeniti jer samo on je mogao procijeniti da nam Mađari odgovaraju kao slijedeći protivnik. Australce se danas cepnuli Rumunji i to bez ikakvih problema a naši su se napatili sa njima. Realno Mađari su u prednosti a samu im prednost daje i svojom nazočnošću na klupi Srbije Udovičić pa ako naši ne zaigraju iz prkosa i najbolje kako znaju bit će to oproštaj i to prerani sa svjetskog šampionata.

vvv

pre 14 godina

ne znam da li da slavim ili tugujem posle ove utakmice. da slavim zbog toga sto smo dobili ili da tugujem zbog toga sto ovo znaci da ce udovicic i dalje biti nas selektor

b5

pre 14 godina

I nazalost tu se nasa prica zavrsava...
I opet ce se smesni ameri provuci do finala...doduse na olimpijadi se nisu provukli ali to je druga prica!

dragana lazarevic

pre 14 godina

dakle,zasto ste toliko skepticni po pitanju vaterpola bez starih vaterpolista?uvek treba pruziti sansu novim momcima,koji su veceras,zaista,odigrali odlicnu utakmicu i to sa domacinima...a vi svi znate sta to znaci.....prema tome nema potrbe da sumnjate u mogucnost drugih koji nisu Daca.....

Prle

pre 14 godina

@Braindead: Lično mi je Nemačka draža od Crne Gore, ali nisu se Nemci javljali na naše sajtove da provociraju, nisu se do juče ponosili istom kosovskom istorijom, pa je zaboravili, niti je Goethe pisao "Ogledalo srpsko", a Otto van Bismarck "Onamo, onamo". Nemci navijaju na svom jeziku, a ne na italijanskom. Konačno, cela Nemačka navija za Nemačku, a pola Crne Gore navija protiv Crne Gore. Ja sam državljanin Srbije i apsolutno je moje pravo da u natjecanju dve strane države izaberem sebi miliju. Konačno, vaterpolo nije svetski sport, već je ograničen na nekoliko zemalja. Meni je drago da crnogorski Srbi (Starović, Nikić i Kolaković) doprinose uspehu Srbije u jednom sportu koji se igra svuda. E, to je uspeh!

red croat

pre 14 godina

najiskrenije cestitke nasim kontinentalnim susjedima na prikazanoj igri, talijani su opet pokazali svu svoju odvratnost i uz srdacnu podrsku sudaca nijesu mogli ni prismrdit srbima. zao mi je sto je crvena hrvatska ispala od nijemaca, ali osvetit ce nas nasa bijela braca! naprijed barakude!!! hrvatska boka je uz vas

ultrasrbin

pre 14 godina

(Braindead)

Posto je ocigledno da ti komentari ostalih forumasa nisu razjasnili neke stvari evo pitanja za tebe : da li vise boli kada ti samarcinu lupi rodjeni brat ili osvedoceni neprijatelj i mog i tvog naroda? Onoga trenutka kada ti izberes da nismo braca vec neprijatelji ja navijam ya tvog neprijatelja pa makar on bio i moj neprijatelj.

Idemo dalje

pre 14 godina

Meni se bas svidja sto ima toliko dobrih ekipa i sto se desavaju iznenadjenja. Nekada su mecevi sa Madjarima obicno bili finala, a sada... ko zna. Dajte sve od sebe pa sta bude.

Гистро

pre 14 godina

@vlado pg. Хвала за савете, али чему патетика? Ви, уместо да се покријете ушима, јер сте пукли, нама товарите да смо оптерећени политиком, а ви сте Богом дани, фини, уљудни и неоптерећени, све грађанин до грађанина, алисе у земљи чуда, све нешто „не можете да вјерујете“. Уопште нисте данима засипали српске сајтове са некаквим итало-покличима, „никад неће Црна Гора бит обала српског мора“ и некакве трице у кучине које никог на занимају. Ваша је бре ствар што сте се сетили да у 2009. пишете нову повест или се присећате старе, шта год. Пичите слободно. А коментари Срба на српском сајту су одраз њихових искрених осећања, шта да радимо. Ја никад нисам био у ПГ, а ни у ЦГ и добро ми је. Што нас не пустите на миру? Значи, до виђења и свако нека гледа своја посла.

Nebojsa

pre 14 godina

Dajte bre "Crnogorci" ucutite vishe, da biste se obracali nekome ovde prvo skinite te pseudonime- montenegrina npr, niste nacija, vi ste jedna pseudodrzavna tvorevina nastala na lazima i obmanama mafijaskog rezima, ali takvi kakvi ste nama Srbima ne trebate, oduvek se od ovog naroda odvajalo sve sto ne vredi.. Pozdrav komshijama Hrvatima-vaterpolo velesili, poseban pozdrav pravim Crnogorcima (Srbima) u CG

Crna Gora-Crvena Hrvatska

pre 14 godina

Cestitke nasim stalnim musterijama na pobjedi,ocekujem ih u finalu ili polufinalu,neznam kakav je zdrijeb..
pozdrav iz Boke

cetinje i dio ulcinja

pre 14 godina

Nas idol Milo ce uspjeti sa vaterpolom isto ka sa svercom i elitnim turizmom.Sledece godine glavni sport nam je bocanje. p.s. Milo ako citas ovo pohvali ovaj komentar jer nam je tvoje misljenje sve u zivotu

srbin

pre 14 godina

De je onaj crnogorac mi ćemo zlato a vi se ostali dogovorite??????? Momci svaka čast, Udovičiću bez obzira na sve idi iz srpskog vaterpola!!!!

mishke

pre 14 godina

Juce dve dobre vesti iz vaterpola, jedna u vezi Srbije i druga u vezi Crne Gore. Da li neko zna u kom sportu ce biti sledece takmicenje Crne Gore?

Mourinho

pre 14 godina

@ montenigerka - Nema potrebe da jaučeš. Niti smo mi "delfini", niti će biti smak sveta ako izgubimo od dragih nam suseda. Ali valjda vam je jasno da mnogima ovde predstavljate iritaciju, pa što se javljate? Prvo sa "objektivnim prognozama" o nekakvim zlatnim ajkulama, a sad, umesto da se pokrijete ušima, nekakvi deseterci o paprikašu, Mađarima i nama bezobraznima. Ja kad me devojka iskulira, više ne zovem, popijem pedalu i vozim dalje. Do the same, please.

tricky

pre 14 godina

Neki dan sam ostavio komentar da bez obzira na slabije rezultate u grupi da je Srbija velika reprezentacija te da će u nokaut susretima pokazati svu svoju snagu. Talijane lagano prošli, slijede Mađari i uvjeren sam da bi ih mogli srediti, ne vidim razloga ovim komentarima koji očekuju kraj u četvrtfinalu. Crnogorci su neugodno iznenadili, stvarno sam ih očekivao u finalu, jer imaju strašnu reprezentaciju. Vjerovatno loš dan, desi se da te nekad ništa ne ide i izgubiš od jedne Njemačke koja se po kvaliteti ne može staviti u istu rečenicu sa Crnogorcima. Hrvatska je, na moje veselje, pokazala trenutno najviše, iako bez nekoliko vrlo važnih igrača (Muslima, Joković, Marković) s kojima bi bili mnogo jači. Uz dužno poštovanje prema Rumunjima, očekujem polufinale i još jedan veliki meč sa našim najvećim sportskim rivalima.
Pozdrav i najvećoj legendi na ovom forumu, Baci, čiji komentari tjeraju suze na oči. Posljednji u nizu opisuje Rumunjsku kao vaterpolo super silu, najjače obrane na svijetu i ubojitog napada, a koja će uz manje probleme izbaciti Hrvatsku i uzeti medalju. Baca, legendo, najveći si optimist među optimistima.

Nindza

pre 14 godina

Oko madjarskog kuvanja fis-paprikasa od delfina...
kako da kazem, niti Madjarska ima more i delfine, niti je delfin riba...
Delfin je inteligentna i plemenita zivotinja, a zna da bude i zeznuta kad se naljuti. Zbog svojih brojnih kvaliteta cesto je na meti krivolovaca...

Iz Grada

pre 14 godina

Gledao utakmicu na RAIu.Ukratko igrac manje odlican,obrana pokretna sa puno skakanja na igrace s loptom s rukama u zraku,stative dobro pokrivene.Igrac vise katastrofa.Lopta presporo ide od ruke do ruke jos su lopte i ispadale.To se sa igracem vise ne smije dogoditi.Zna se kako se igra igrac vise.Lopta brzo od ruke do ruke,mjenja se strana sa jednim do dva jaka cimanja.To zna svatko ko je igrao ili prati vaterpolo.To ovdje u Dubrovniku i vrabci na grani znaju.Srbija mora popraviti igraca vise.
Ostalo je bilo o.k.Nije bilo blesavih sutova sa osam-deset metara samo cini mi se da fizicka pripremljenost nije najbolja.Bilo je najmanje tri napada kad se nije isplivala pola kontra a moglo se.To je u ovom sportu postalo prijelomnica.Kad bi se talijanski igrac ili dva sporije vracali u obranu u pravilu su i srpski igraci usporavali umjesto da se stvori igrac vise i ispliva pola kontra.To sudvije zamjerke,igrac vise i polukontra ostalo vrlo dobro.

Braindead

pre 14 godina

@crno na belo

Kakve veze ima crnogorski jezik sa vaterpolom? Ja samo kazem da navijac treba da navija za svoju reprezentaciju, a ne protiv tudje. Osobito kad ne igraju medjusobno...

Lan-mi

pre 14 godina

Eto, i posle sjajne pobede mi i dalje trazimo nacin da omalovazimo igrace i selektora.Zaista tuzno i nevaspitano.Umesto takvog stava bilo bi dobro postaviti sebi i drugima neka pitanja:
-Zasto niko od zvanicnika VSS ne stane uz ekipu i selektora koga su izabrali,
-Da li se u Pekingu tukao Udovicic ili neko drugi,
-da li postoji opravdani razlog da se ne igra za Srbiju zbog bilo koga pa i selektora,
-da li znate da igraci citaju ovakve komentare.Svaka im cast sto su zadrzali jedinstvo i slogu.Zelim im uspeh protiv Madjara.Dajte im podrsku,to im treba a ne stalna grdnja.
-Hoce li Porobica u Spuz sto je izguio protiv Nemaca i doziveo katastrofu protiv Hrvata?Nece jer znaju da je to ipak sport i takmicenje u kome je moguce izgubiti .

gandra

pre 14 godina

@Njegoš > Neka i izgubimo od Mađara, oni su br. 1, bio paprikaš ili ne. A vi... em vam Bokelji igraju vaterpolo za podlovćensku CG, em ti je nadimak čudan (znaš, Njegoš je pisao "Ogledalo srpsko" i "Svobodijadu", a ne "E viva Montenegro"), em ste se junački izborili za plasman od 9. do 16. mesta, a Hrvati vas ponizili. Vaterpolo se igra u bar 20 zemalja sveta i ako gledaš po glavi stanovnika, Crna Gora je najbolja, svi samo o vama pričaju.

Nex

pre 14 godina

@ (Lan-mi, 27. jul 2009 13:24)

Svaka ti cast brate. Svaka ti je na mestu. Igras u reprezentaciji zato sto volis svoju zemlju, a ne zbog selektora. Satanizuju Udovicica, koji je prosle godine jedini na sva 3 takmicenja uzeo po medalju. Sta su Hrvati trebali da urade Rudicu zato sto su ispali u cetvrtfinalu Olimpijade ili sto Svetsku ligu nisu ni igrali? Ili mozda Crnogorci sto su se izblamirali protiv Svaba? Ili Madjari Kemenjiju sto vecito gubi od Srbije? Tuci cemo Madjare opet, zivi bili pa videli!

Dario

pre 14 godina

@crno na belo

Tužno je što i kad pobedjujete opet se opterećujete Crnom Gorom, što se više radujete tudjem porazu nego sopstvenom uspehu, tužno je što ste sami poklonili Kosovo pa sopstvenu krivicu projektujete na druge..

Dado

pre 14 godina

Treba biti posten pa cestitati Srbija je iskoristila ponudjeno od strane Talijana ali bojim se da je tu kraj da ce Madjari pobjediti jer su puno bolja iskusnija ekipa koja iza sebe ima puno vise teskih utakmica iza sebe,a Srbija je iscrpljena i nece imati dovoljno vremena za oporavak glavnih igraca....

Vlado PG

pre 14 godina

Bravo, dobro si to rekao Braindead. Kao da Njemacka i Hrvatska, i mnoge druge zemlje nijesu priznale Kosovo, nego samo Crna Gora?! Vi nemate mu.a da uradite Hrvatima i drugima ono sto ste nama i Makedoncima - sto ne protjeraste njihove ambasadore, "junaci" i "braco"?! Dje nam bi pamet da izgubimo sa vama 15 godina u zajednickom ludilu zvanom SRJ, SCG?!

Opet ponavljam - vi ste nazalost preoptereceni politikom koja vas sahrani. Onda kad se Srbija okrene radu i ekonomiji a zaboravi na kosovski i ostale mitove, moci cete naprijed.

Prosto ne mogu da vjerujem sto citam u ovim komentarima. Ali neka, makar ste mi olaksali posao - ne pada mi na pamet da navijam za Srbiju poslije ovoliko mrznje koja se iznosi prema svemu sto je crnogorsko a tako misle i mnogi u CG. I ne slusajte ove nesrecnike sto kazu da Srbija ima vise navijaca u CG od same Crne Gore - to mogu da pricaju samo zaludjenici.

Ja zelim sve najbolje Srbiji u svakom sportu a svi vi koji pricate ovo sto pricate za Crnu Goru samo imajte na umu sledece - psi laju a karavani prolaze.

Braindead

pre 14 godina

Ako vise volite da navijate pritiv Crne Gore, a ne za Srbiju, to je vas problem.
Ja navijam za obje reprezentacije (osim za selektora Udovicica, koji je idiot).

btw, Nemacka nije priznala Kosovo?

MNE

pre 14 godina

Cestitam Srbima na prolazu. Imate kvalitetan tim sa kojim treba da se radi. Ipak, Crna Gora je ubjedljivo najbolja reprezentacija za klasu ispred svih. Jednostavno nam se nije igralo, dosadilo nam je da osvajamo sve - Evropsko prvenstvo, Svjetska liga, klubski prvaci Evrope. Jasno ko dan.

ribica

pre 14 godina

umesto da usmerite nezadovoljstvo prema politicarima milu,slobi i ostalima koji su nas i razdvojili da sad maltene srbin navija protiv srbina vi znate jedino da prezirete jeni druge sad!

Nikola Vucinic

pre 14 godina

A sad mec za titulu protiv Madjara,jedine istinske konkurencije u vaterpolu.Odlicna igra u odbrani,pokazali su istinsko dostojanstvo i ponos bez imalo oholosti,a ko je gledao prenos tek sad moze da shvati o kakvoj prevari na proslom EP je bila rec.Iako su Italijani bili domacini i sudija je pokazivao tendenciju pomaganja Italijanima,nije isao do granica bezobrazluka da deset srpskih uzastopnih napada svira prekrsaj u napadu,da automatski iskljucuje nase igrace kad protivnik napada...Sa uzivanjem cu pratiti mec protiv Madjara i ne ocekujem od njih da budu nista drugo nego ono sto jesu i da uzivaju u igri.

Nebojsa

pre 14 godina

Prodjosmo Italijane, sto je bilo i za ochekivati, Madjari- pa 50-50 su shanse, nismo mi sto smo mekad bili, ali nisu ni oni, a "braco" Crnogorci, sta bi to pa vasha "velesila"- drzavni projekat-ispade od Nemacke???

hrco

pre 14 godina

stvarno koja su vremena došla da se srbi i crnogorci svađaju a hrvati se stavljaju na stranu srba i to prvo zbog crnogorskih najava o nekom zlatu i podcjenjivanju drugih pa crnogorci mi smo vas dobro spustili na zemlju tu ste govorili da ste pustili zbog lakšeg ždrijeba a mi sad idemo prvo na rumunjsku a onda ako Bog da u polufinale na pobjednika između mađara i srba hvala rudiću što je naučio lekciju na OI pa da više ne kalkulira pozz iz hrvatske

hrco

pre 14 godina

drago mi je što su crnogorci ispali jer su se previše digli jako previše primjer-mi uzimamo zlato a vi se dogovorite i što bi sad hrvati i srbi dalje idu u natjecanju a crnogorci se utopili DANKE DEUTCHLAND a srbima čestitam na prolazu nisam očekivao malo sam gledao i ovi talijani su jadni što nisu sve iskoristili hahahhahaha pozz iz hrvatske

borepole

pre 14 godina

Ma ljudi ovo su namestaljke... Srbija da izgubi od Spanije i Crna Gora od Nemaceke, pa nisu valjda i vaterpolisti poceli da igraju kladionicu! :)

meda

pre 14 godina

CG ja namerno od hrvatske porayena.....taktike , taktike, nemu tu romantike.
tako se danas nemerno gubi.
srbija sa madjarima ima male ali realne sanse, mada verujem u nasu veliku srecu koju treba protiv madjara da imamo, momci su yeljni afirmacije i da sto pre ostvare nesto!
sretno momci ....potopite madjare

samir_usa

pre 14 godina

A ne pominjete nigdje da su Italijani stigli bili do izjednacenja (6:6), ali da im je taj gol ponisten. Ne zelite da se zna da ste prosli uz pomoc sudija.

torca du

pre 14 godina

stvarno ne razumijem optimizam mojih Hrvata ili vas Srba i veličanje svoje reprezentacije,neznam odkud toliki optimizam kada je svima jasno da nema favorita,Talijani koji su imali pomoč sudaca su ispali i sad ostaje prava borba,molim samo i jedne i duge da se poslije ne vade na suce jer grešaka če biti,vaterpolo je takav sport di se puno griješi u suđenju i svako postaje subjektivan i vidi krađu,oni koji izgube neka čestitaju drugima i idemo dalje,u sportu jednom si bolji za par godina dođu drugi,adioooo

montenigerka

pre 14 godina

@mourinho-Pa dobro,znamo svi da vas nece toliko boljeti poraz od Madjara,koliko vas je bolio poraz od nasih ajkula u Malagi.=)Jer:Najbolje su,najbolje crnogorske ajkule,i pored slucajnog poraza od Njemaca.

b5

pre 14 godina

I nazalost tu se nasa prica zavrsava...
I opet ce se smesni ameri provuci do finala...doduse na olimpijadi se nisu provukli ali to je druga prica!

Crna Gora-Crvena Hrvatska

pre 14 godina

Cestitke nasim stalnim musterijama na pobjedi,ocekujem ih u finalu ili polufinalu,neznam kakav je zdrijeb..
pozdrav iz Boke

samir_usa

pre 14 godina

A ne pominjete nigdje da su Italijani stigli bili do izjednacenja (6:6), ali da im je taj gol ponisten. Ne zelite da se zna da ste prosli uz pomoc sudija.

MNE

pre 14 godina

Cestitam Srbima na prolazu. Imate kvalitetan tim sa kojim treba da se radi. Ipak, Crna Gora je ubjedljivo najbolja reprezentacija za klasu ispred svih. Jednostavno nam se nije igralo, dosadilo nam je da osvajamo sve - Evropsko prvenstvo, Svjetska liga, klubski prvaci Evrope. Jasno ko dan.

Braindead

pre 14 godina

@crno na belo

Kakve veze ima crnogorski jezik sa vaterpolom? Ja samo kazem da navijac treba da navija za svoju reprezentaciju, a ne protiv tudje. Osobito kad ne igraju medjusobno...

Dario

pre 14 godina

@crno na belo

Tužno je što i kad pobedjujete opet se opterećujete Crnom Gorom, što se više radujete tudjem porazu nego sopstvenom uspehu, tužno je što ste sami poklonili Kosovo pa sopstvenu krivicu projektujete na druge..

Dado

pre 14 godina

Treba biti posten pa cestitati Srbija je iskoristila ponudjeno od strane Talijana ali bojim se da je tu kraj da ce Madjari pobjediti jer su puno bolja iskusnija ekipa koja iza sebe ima puno vise teskih utakmica iza sebe,a Srbija je iscrpljena i nece imati dovoljno vremena za oporavak glavnih igraca....

Vlado PG

pre 14 godina

Bravo, dobro si to rekao Braindead. Kao da Njemacka i Hrvatska, i mnoge druge zemlje nijesu priznale Kosovo, nego samo Crna Gora?! Vi nemate mu.a da uradite Hrvatima i drugima ono sto ste nama i Makedoncima - sto ne protjeraste njihove ambasadore, "junaci" i "braco"?! Dje nam bi pamet da izgubimo sa vama 15 godina u zajednickom ludilu zvanom SRJ, SCG?!

Opet ponavljam - vi ste nazalost preoptereceni politikom koja vas sahrani. Onda kad se Srbija okrene radu i ekonomiji a zaboravi na kosovski i ostale mitove, moci cete naprijed.

Prosto ne mogu da vjerujem sto citam u ovim komentarima. Ali neka, makar ste mi olaksali posao - ne pada mi na pamet da navijam za Srbiju poslije ovoliko mrznje koja se iznosi prema svemu sto je crnogorsko a tako misle i mnogi u CG. I ne slusajte ove nesrecnike sto kazu da Srbija ima vise navijaca u CG od same Crne Gore - to mogu da pricaju samo zaludjenici.

Ja zelim sve najbolje Srbiji u svakom sportu a svi vi koji pricate ovo sto pricate za Crnu Goru samo imajte na umu sledece - psi laju a karavani prolaze.

Braindead

pre 14 godina

Ako vise volite da navijate pritiv Crne Gore, a ne za Srbiju, to je vas problem.
Ja navijam za obje reprezentacije (osim za selektora Udovicica, koji je idiot).

btw, Nemacka nije priznala Kosovo?

montenigerka

pre 14 godina

@mourinho-Pa dobro,znamo svi da vas nece toliko boljeti poraz od Madjara,koliko vas je bolio poraz od nasih ajkula u Malagi.=)Jer:Najbolje su,najbolje crnogorske ajkule,i pored slucajnog poraza od Njemaca.

red croat

pre 14 godina

najiskrenije cestitke nasim kontinentalnim susjedima na prikazanoj igri, talijani su opet pokazali svu svoju odvratnost i uz srdacnu podrsku sudaca nijesu mogli ni prismrdit srbima. zao mi je sto je crvena hrvatska ispala od nijemaca, ali osvetit ce nas nasa bijela braca! naprijed barakude!!! hrvatska boka je uz vas

Srpski dinamit

pre 14 godina

Nećete vi proći Mađu toliko niste jaki
(Vesna, 26. jul 2009 22:19)

Prava si veštica Veca! Valjda nisi iz Cg,jer bi bila sramota da se javljaš na forum,a ako si iz rvatske,onda će te biti zgaženi u 1/2 finalu!

Crno na belo

pre 14 godina

@Braindead,tuzno je sto je Crna Gora priznala Kosovo,tuzno je sto su Crnogorci zaboravili koji im je maternji jezik,tuzno je sto je skracenica Crne Gore MNE,tuzno je sto crnogorski vaterpolisti ne zele da daju izjavu za srpske medije...Zelis li jos?

nevermind

pre 14 godina

Ajoooooj bilo je dobro veceras al 50% samo zbog odbojke ali SVAKA CAST i odbojkasima i vaterpolistima, oni nam iz godine u godinu donose najlepse sportske trenutke i radost.

Nego sta bi sa montenegrinjima? Udavili se u bazenu haha :D

genije

pre 14 godina

E pa mozda smo prerano otpisani.Udovicic nema autoritet Porobica,igraci nemaju ubitacin sut Sapica ili vodju poput Ikodinovica ali ovo je ipak SRBIJA!Mozda ne uzmemo medalju,mozda vec u narednom susretu dozivimo katastrafalan poraz ali niko ne moze da zna da li ce protiv najjacih proraditi srpski inat.Dakle, ne ocekujemo nista ali podsvesno ...VIDIMO SE ISPRED SKUPSTINE !!!!!!!!!!!

Alexander Serbsky

pre 14 godina

Realan rezultat!Ipak, svaka čast momcima jer pobjediti domaćina uvijek je teška zadaća. Italijani su realno gledajući daleko od svoje nekadašnje slave. Udovičića bez obzira na rezultat treba smijeniti jer samo on je mogao procijeniti da nam Mađari odgovaraju kao slijedeći protivnik. Australce se danas cepnuli Rumunji i to bez ikakvih problema a naši su se napatili sa njima. Realno Mađari su u prednosti a samu im prednost daje i svojom nazočnošću na klupi Srbije Udovičić pa ako naši ne zaigraju iz prkosa i najbolje kako znaju bit će to oproštaj i to prerani sa svjetskog šampionata.

vvv

pre 14 godina

ne znam da li da slavim ili tugujem posle ove utakmice. da slavim zbog toga sto smo dobili ili da tugujem zbog toga sto ovo znaci da ce udovicic i dalje biti nas selektor

zg_U_srcu

pre 14 godina

nije mi jasno zasto vi Srbi ne vjerujete da mozete proci Madjare? ja mislim da imate velike sanse da prodjete Madjarsku i da zaigrate s nama Hrvatima u polufinalu ako mi uspijemo pobijediti Rumunjsku. iskreno - vidimo se u polufinalu

borepole

pre 14 godina

Ma ljudi ovo su namestaljke... Srbija da izgubi od Spanije i Crna Gora od Nemaceke, pa nisu valjda i vaterpolisti poceli da igraju kladionicu! :)

boki

pre 14 godina

koliko su oni talijani imali veceras srece to je strasno
i opet nisu ni blizu pobjede bili
protiv madjara ce nama trebati malo srece i mozda i iznenadimo (:

dule

pre 14 godina

Bitna pobeda za nas.Ovo nas vraca u zivot.Pravi pristup utakmici:agresivno,motivisano,bez straha.Igra sa igracem manje odlicno,angazovano u odbrani u napadu strpljivo,puno golova iz igre.Ipak smo mi kvalitetnija ekipa sto smo i dokazali.Tezi zreb,a uz malo srece mozemo i u polufinale,pokazali smo to i na Unikum kupu da mozemo protiv Madjara.

mishke

pre 14 godina

Juce dve dobre vesti iz vaterpola, jedna u vezi Srbije i druga u vezi Crne Gore. Da li neko zna u kom sportu ce biti sledece takmicenje Crne Gore?

v/a

pre 14 godina

moglo je i bolje ali pobeda je pobeda. za madjare cemo videti, nisu ni oni za nas nepremostiva prepreka ako se odigra ozbiljno. uostalom, nasa pobeda bi bila mnogo manja senzacija nego danasnje ispadanje cg ("najvecih" favorita).

Veran Sin Juga

pre 14 godina

@Braindead,tuzno je sto je Crna Gora priznala Kosovo,tuzno je sto su Crnogorci zaboravili koji im je maternji jezik,tuzno je sto je skracenica Crne Gore MNE,tuzno je sto crnogorski vaterpolisti ne zele da daju izjavu za srpske medije...Zelis li jos?
(Crno na belo, 27. jul 2009 00:05)

@crno na belo

Kakve veze ima crnogorski jezik sa vaterpolom? Ja samo kazem da navijac treba da navija za svoju reprezentaciju, a ne protiv tudje. Osobito kad ne igraju medjusobno...
(Braindead, 27. jul 2009 01:14)

@Braindead
Zasto covek ne moze da se raduje pobedi nemacke i porazu MNE (glavnog kandidata za zlato)
zbog svih ovih razloga koje ti je covek (@crno na belo) naveo i ja sam sinoc navijao za Nemacku a ne za "bracu" crnogorce,i od 2008 i priznavanja Kosova cu uvek navijati protiv njih! Nemoj nista licno da shvatis ali kad igraju dve reprezentacije moje osnovno ljudsko pravo je da slobodno izaberem za koju cu da navijam,e sad sto se u mecevima MNE-?!?!? ja uvek opredelim za ?!?!? to je moja licna stvar.

Lan-mi

pre 14 godina

Eto, i posle sjajne pobede mi i dalje trazimo nacin da omalovazimo igrace i selektora.Zaista tuzno i nevaspitano.Umesto takvog stava bilo bi dobro postaviti sebi i drugima neka pitanja:
-Zasto niko od zvanicnika VSS ne stane uz ekipu i selektora koga su izabrali,
-Da li se u Pekingu tukao Udovicic ili neko drugi,
-da li postoji opravdani razlog da se ne igra za Srbiju zbog bilo koga pa i selektora,
-da li znate da igraci citaju ovakve komentare.Svaka im cast sto su zadrzali jedinstvo i slogu.Zelim im uspeh protiv Madjara.Dajte im podrsku,to im treba a ne stalna grdnja.
-Hoce li Porobica u Spuz sto je izguio protiv Nemaca i doziveo katastrofu protiv Hrvata?Nece jer znaju da je to ipak sport i takmicenje u kome je moguce izgubiti .

srbin

pre 14 godina

De je onaj crnogorac mi ćemo zlato a vi se ostali dogovorite??????? Momci svaka čast, Udovičiću bez obzira na sve idi iz srpskog vaterpola!!!!

Nebojsa

pre 14 godina

Dajte bre "Crnogorci" ucutite vishe, da biste se obracali nekome ovde prvo skinite te pseudonime- montenegrina npr, niste nacija, vi ste jedna pseudodrzavna tvorevina nastala na lazima i obmanama mafijaskog rezima, ali takvi kakvi ste nama Srbima ne trebate, oduvek se od ovog naroda odvajalo sve sto ne vredi.. Pozdrav komshijama Hrvatima-vaterpolo velesili, poseban pozdrav pravim Crnogorcima (Srbima) u CG

VASILIJE

pre 14 godina

Pomaže Bog!Treba biti realan i priznati da mi više nismo što smo bili!Ej pa nema više Vujasinovića,Šapića,Ćirića,Šefika,Savića,Ikodinovića...Koja imena.....kakvi igrači.....Opet,i ovi mladići imaju veliki potencijal koji će uz rad sa pravim stručnjakom(svakako ne Udovičic) prerasti u extra kvalitet.....ZATO IH TREBA MAKSIMALNO PODRŽATI MA ŠTA GOD URADILI!!!AJMO SRBI SRCEM DO ZLATA!!!Dobra vam sreća!!!

cetinje i dio ulcinja

pre 14 godina

Nas idol Milo ce uspjeti sa vaterpolom isto ka sa svercom i elitnim turizmom.Sledece godine glavni sport nam je bocanje. p.s. Milo ako citas ovo pohvali ovaj komentar jer nam je tvoje misljenje sve u zivotu

Nex

pre 14 godina

@ (Lan-mi, 27. jul 2009 13:24)

Svaka ti cast brate. Svaka ti je na mestu. Igras u reprezentaciji zato sto volis svoju zemlju, a ne zbog selektora. Satanizuju Udovicica, koji je prosle godine jedini na sva 3 takmicenja uzeo po medalju. Sta su Hrvati trebali da urade Rudicu zato sto su ispali u cetvrtfinalu Olimpijade ili sto Svetsku ligu nisu ni igrali? Ili mozda Crnogorci sto su se izblamirali protiv Svaba? Ili Madjari Kemenjiju sto vecito gubi od Srbije? Tuci cemo Madjare opet, zivi bili pa videli!

Prle

pre 14 godina

@Braindead - Ne "slavimo", ali nam nije ni žao. Vaš problem je što vam pola vaše zemlje ne navija za istu, a razlog je isti zašto nismo fanovi vaše zemlje. CG je priznala Kosovo, majorizuje naš narod, pišete novu istoriju, menjate zastavu i himnu samo da ne asociraju na vašu zajedničku istoriju sa Srbima, ukidate ćirilicu, sistemski širite antisrpstvo kao da se neko iz Vojvodine doseljavao u CG, a ne obratno... ide ta lista, ali nadam se da ti je jasnije. Konačno, ne idemo mi po vašim sajtovima, već su se vaši eksperti (mahom iz Podgorice i Cetinja, najboljih vaterpolo centara u regionu) ovde javljali i provocirali "realnim procenama" su je E-Viva-MNE sigurno prva, a Srbija pod vodom... Eto, Srbija verovatno neće daleko, a vi razmislite... i to ne o nama, nego o tome zašto vam pola države ne navija za istu.

ultrasrbin

pre 14 godina

(Braindead)

Posto je ocigledno da ti komentari ostalih forumasa nisu razjasnili neke stvari evo pitanja za tebe : da li vise boli kada ti samarcinu lupi rodjeni brat ili osvedoceni neprijatelj i mog i tvog naroda? Onoga trenutka kada ti izberes da nismo braca vec neprijatelji ja navijam ya tvog neprijatelja pa makar on bio i moj neprijatelj.

torca du

pre 14 godina

stvarno ne razumijem optimizam mojih Hrvata ili vas Srba i veličanje svoje reprezentacije,neznam odkud toliki optimizam kada je svima jasno da nema favorita,Talijani koji su imali pomoč sudaca su ispali i sad ostaje prava borba,molim samo i jedne i duge da se poslije ne vade na suce jer grešaka če biti,vaterpolo je takav sport di se puno griješi u suđenju i svako postaje subjektivan i vidi krađu,oni koji izgube neka čestitaju drugima i idemo dalje,u sportu jednom si bolji za par godina dođu drugi,adioooo

tricky

pre 14 godina

Neki dan sam ostavio komentar da bez obzira na slabije rezultate u grupi da je Srbija velika reprezentacija te da će u nokaut susretima pokazati svu svoju snagu. Talijane lagano prošli, slijede Mađari i uvjeren sam da bi ih mogli srediti, ne vidim razloga ovim komentarima koji očekuju kraj u četvrtfinalu. Crnogorci su neugodno iznenadili, stvarno sam ih očekivao u finalu, jer imaju strašnu reprezentaciju. Vjerovatno loš dan, desi se da te nekad ništa ne ide i izgubiš od jedne Njemačke koja se po kvaliteti ne može staviti u istu rečenicu sa Crnogorcima. Hrvatska je, na moje veselje, pokazala trenutno najviše, iako bez nekoliko vrlo važnih igrača (Muslima, Joković, Marković) s kojima bi bili mnogo jači. Uz dužno poštovanje prema Rumunjima, očekujem polufinale i još jedan veliki meč sa našim najvećim sportskim rivalima.
Pozdrav i najvećoj legendi na ovom forumu, Baci, čiji komentari tjeraju suze na oči. Posljednji u nizu opisuje Rumunjsku kao vaterpolo super silu, najjače obrane na svijetu i ubojitog napada, a koja će uz manje probleme izbaciti Hrvatsku i uzeti medalju. Baca, legendo, najveći si optimist među optimistima.

Prle

pre 14 godina

@Braindead: Lično mi je Nemačka draža od Crne Gore, ali nisu se Nemci javljali na naše sajtove da provociraju, nisu se do juče ponosili istom kosovskom istorijom, pa je zaboravili, niti je Goethe pisao "Ogledalo srpsko", a Otto van Bismarck "Onamo, onamo". Nemci navijaju na svom jeziku, a ne na italijanskom. Konačno, cela Nemačka navija za Nemačku, a pola Crne Gore navija protiv Crne Gore. Ja sam državljanin Srbije i apsolutno je moje pravo da u natjecanju dve strane države izaberem sebi miliju. Konačno, vaterpolo nije svetski sport, već je ograničen na nekoliko zemalja. Meni je drago da crnogorski Srbi (Starović, Nikić i Kolaković) doprinose uspehu Srbije u jednom sportu koji se igra svuda. E, to je uspeh!

hrco

pre 14 godina

drago mi je što su crnogorci ispali jer su se previše digli jako previše primjer-mi uzimamo zlato a vi se dogovorite i što bi sad hrvati i srbi dalje idu u natjecanju a crnogorci se utopili DANKE DEUTCHLAND a srbima čestitam na prolazu nisam očekivao malo sam gledao i ovi talijani su jadni što nisu sve iskoristili hahahhahaha pozz iz hrvatske

Nikola Vucinic

pre 14 godina

A sad mec za titulu protiv Madjara,jedine istinske konkurencije u vaterpolu.Odlicna igra u odbrani,pokazali su istinsko dostojanstvo i ponos bez imalo oholosti,a ko je gledao prenos tek sad moze da shvati o kakvoj prevari na proslom EP je bila rec.Iako su Italijani bili domacini i sudija je pokazivao tendenciju pomaganja Italijanima,nije isao do granica bezobrazluka da deset srpskih uzastopnih napada svira prekrsaj u napadu,da automatski iskljucuje nase igrace kad protivnik napada...Sa uzivanjem cu pratiti mec protiv Madjara i ne ocekujem od njih da budu nista drugo nego ono sto jesu i da uzivaju u igri.

Iz Grada

pre 14 godina

Gledao utakmicu na RAIu.Ukratko igrac manje odlican,obrana pokretna sa puno skakanja na igrace s loptom s rukama u zraku,stative dobro pokrivene.Igrac vise katastrofa.Lopta presporo ide od ruke do ruke jos su lopte i ispadale.To se sa igracem vise ne smije dogoditi.Zna se kako se igra igrac vise.Lopta brzo od ruke do ruke,mjenja se strana sa jednim do dva jaka cimanja.To zna svatko ko je igrao ili prati vaterpolo.To ovdje u Dubrovniku i vrabci na grani znaju.Srbija mora popraviti igraca vise.
Ostalo je bilo o.k.Nije bilo blesavih sutova sa osam-deset metara samo cini mi se da fizicka pripremljenost nije najbolja.Bilo je najmanje tri napada kad se nije isplivala pola kontra a moglo se.To je u ovom sportu postalo prijelomnica.Kad bi se talijanski igrac ili dva sporije vracali u obranu u pravilu su i srpski igraci usporavali umjesto da se stvori igrac vise i ispliva pola kontra.To sudvije zamjerke,igrac vise i polukontra ostalo vrlo dobro.

hrco

pre 14 godina

stvarno koja su vremena došla da se srbi i crnogorci svađaju a hrvati se stavljaju na stranu srba i to prvo zbog crnogorskih najava o nekom zlatu i podcjenjivanju drugih pa crnogorci mi smo vas dobro spustili na zemlju tu ste govorili da ste pustili zbog lakšeg ždrijeba a mi sad idemo prvo na rumunjsku a onda ako Bog da u polufinale na pobjednika između mađara i srba hvala rudiću što je naučio lekciju na OI pa da više ne kalkulira pozz iz hrvatske

kun aguero

pre 14 godina

Самире не лупетај, код тог гола је време истекло, тако да је наша победа чиста ко суза!

А ти иди лупај главом о зид да се сетиш како ти је право име!
СССС

dragana lazarevic

pre 14 godina

dakle,zasto ste toliko skepticni po pitanju vaterpola bez starih vaterpolista?uvek treba pruziti sansu novim momcima,koji su veceras,zaista,odigrali odlicnu utakmicu i to sa domacinima...a vi svi znate sta to znaci.....prema tome nema potrbe da sumnjate u mogucnost drugih koji nisu Daca.....

Idemo dalje

pre 14 godina

Meni se bas svidja sto ima toliko dobrih ekipa i sto se desavaju iznenadjenja. Nekada su mecevi sa Madjarima obicno bili finala, a sada... ko zna. Dajte sve od sebe pa sta bude.

meda

pre 14 godina

CG ja namerno od hrvatske porayena.....taktike , taktike, nemu tu romantike.
tako se danas nemerno gubi.
srbija sa madjarima ima male ali realne sanse, mada verujem u nasu veliku srecu koju treba protiv madjara da imamo, momci su yeljni afirmacije i da sto pre ostvare nesto!
sretno momci ....potopite madjare

Nebojsa

pre 14 godina

Prodjosmo Italijane, sto je bilo i za ochekivati, Madjari- pa 50-50 su shanse, nismo mi sto smo mekad bili, ali nisu ni oni, a "braco" Crnogorci, sta bi to pa vasha "velesila"- drzavni projekat-ispade od Nemacke???

gandra

pre 14 godina

@Njegoš > Neka i izgubimo od Mađara, oni su br. 1, bio paprikaš ili ne. A vi... em vam Bokelji igraju vaterpolo za podlovćensku CG, em ti je nadimak čudan (znaš, Njegoš je pisao "Ogledalo srpsko" i "Svobodijadu", a ne "E viva Montenegro"), em ste se junački izborili za plasman od 9. do 16. mesta, a Hrvati vas ponizili. Vaterpolo se igra u bar 20 zemalja sveta i ako gledaš po glavi stanovnika, Crna Gora je najbolja, svi samo o vama pričaju.

ribica

pre 14 godina

umesto da usmerite nezadovoljstvo prema politicarima milu,slobi i ostalima koji su nas i razdvojili da sad maltene srbin navija protiv srbina vi znate jedino da prezirete jeni druge sad!

Mourinho

pre 14 godina

@ montenigerka - Nema potrebe da jaučeš. Niti smo mi "delfini", niti će biti smak sveta ako izgubimo od dragih nam suseda. Ali valjda vam je jasno da mnogima ovde predstavljate iritaciju, pa što se javljate? Prvo sa "objektivnim prognozama" o nekakvim zlatnim ajkulama, a sad, umesto da se pokrijete ušima, nekakvi deseterci o paprikašu, Mađarima i nama bezobraznima. Ja kad me devojka iskulira, više ne zovem, popijem pedalu i vozim dalje. Do the same, please.

Nindza

pre 14 godina

Oko madjarskog kuvanja fis-paprikasa od delfina...
kako da kazem, niti Madjarska ima more i delfine, niti je delfin riba...
Delfin je inteligentna i plemenita zivotinja, a zna da bude i zeznuta kad se naljuti. Zbog svojih brojnih kvaliteta cesto je na meti krivolovaca...

Гистро

pre 14 godina

@vlado pg. Хвала за савете, али чему патетика? Ви, уместо да се покријете ушима, јер сте пукли, нама товарите да смо оптерећени политиком, а ви сте Богом дани, фини, уљудни и неоптерећени, све грађанин до грађанина, алисе у земљи чуда, све нешто „не можете да вјерујете“. Уопште нисте данима засипали српске сајтове са некаквим итало-покличима, „никад неће Црна Гора бит обала српског мора“ и некакве трице у кучине које никог на занимају. Ваша је бре ствар што сте се сетили да у 2009. пишете нову повест или се присећате старе, шта год. Пичите слободно. А коментари Срба на српском сајту су одраз њихових искрених осећања, шта да радимо. Ја никад нисам био у ПГ, а ни у ЦГ и добро ми је. Што нас не пустите на миру? Значи, до виђења и свако нека гледа своја посла.