Subota, 11.07.2009.

10:26

Vujanić: "Žao mi je ali nisam ljut"

Košarkaš Efes Pilsena Miloš Vujanić izjavio je da mu je žao što se ne nalazi na spisku Dušana Ivkovića za EP u Poljskoj, ali da nije ljut, piše "Sport".

Izvor: B92

Vujaniæ: "Žao mi je ali nisam ljut" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

PAVLE

pre 14 godina

Jeste glupo sto je izostavljen sa spiska dok su svi glumili patriote i nisu hteli da igraju kvalifikacije.. On je u vreme za odmor igrao za reprezentaciju i sa ostalima ucinio da Srbija ode na EUROBASKET u Poljskoj... Stvarno je skroz bzv...
Ja sam Vujanicu uz tebe a ti si prava srbenda i samo napred...!! Najbolji idu napred!

Sloba

pre 14 godina

Verovatno najbolji plej Evrope ... istovremeno i najbaksuzniji zbog povreda koje su ga snasle. Navaro, Kalderon, izgledali bi pored njega kao solidni igraci prosecnog Srpskoligasa. Steta!!!
Boze postedi ga ove sezone pa da sledece uzivamo dok ga budemo gledali u reprezentaciji.
Sto se tice potpisivanja Save Lesica za Partizan zvuci mi gotovo neverovatno, a jedan od razloga je da je decko nazalost okoreli Zvezdas! Prem da je zaista vrh potencijal i ne bi me iznenadilo da se dogodine nadje na sirem spisku A reprezentacije.

bojan

pre 14 godina

@nikola
Vujke je rovit i sklon povredama i jedino zato se ne uklapa u koncepciju Duletovu. Veliki je rizik dovesti ga. Inace o ljudskim i kosarkaskim kvalitetima je izlisno pricati

goreto

pre 14 godina

Konacno i jednomigracu da budekrivostoneigra za reprezentaciju.Pre su svi od nje bezali.Stvriidu na bolje.Samo me nerviraju komentari navijaca zvezde,i kazu da je los igrac a covek je bionajbolji sterelac Evrolige kd je biO u Partizanu.Zvezda neume da prepozna talente tako su najboljeg rukometasa Evrope Nedeljka Jovanovica proglasili za netalentovanog,a covek bio svetska klasa.

nikola

pre 14 godina

(Blue_Sky, 11. jul 2009 13:25)

A odakle tebi sve te informacije? Cudno mi je da Dule nebi zeleo Vujanica zato sto mu se ne uklapa u koncepciju. Nema Partizan milione pa da moze da bira igrace,a boljeg pleja neznam da li bi mogao negde da nadje cak i da se stvarno ne uklapa u koncepciju. Nije ni je Vujanic neki tip igraca koji bi kvario atmosferu, pa da pomislim da je mozda zbog toga. (Isto mi je cudno i sa Kecmanom, jer kaze da ga niko nije kontaktirao iz Partizana, a slobodan je igrac,mada se i njemu mozda ne vraca po treci put u Partizan)
Kazi samo odakle ti informacije da bi ti ljudi ovde mogli poverovati?

SRBIJA ISPRED VECITIH!!!

pre 14 godina

nekada smo molili nase najbolje igrace da igraju a oni smisljali izgovore da ne igraju,a danas se oni nude a selektor izmislja izgovore da ih ne zove...nekad smo bili svetski prvaci a danas nas biju izrael i finska..tema za razmisljanje

komšinica komšije evropskog i svetskog!

pre 14 godina

Izuzetno cenim Miloša Vujanića kao talentovanog igrača!
Pitam njega, a i Vas, šta njega sprečava da opravda svoja, a i moja očekivanja!

Mator da bi bio talentovan. Povrede razumem!
Međutim, neko mi skoro reče:
"Jesi li primetio da se Federer nikad nije povredio?" ("nikad" u smislu ne sećam se)"

Čekaj, mislim se! Znači ako si vrh, ako igraš sa lakoćom, znači nema onih najopasnijih povreda, kada čovek sam, bez ikoga okolo, napravi neki pokret, i uništi sebi, recimo, koleno, kao ja?

Miloše, ne znam šta je u pitanju, ali ti želim da rešiš sve svoje probleme i da nastaviš tamo gde si, u igračkom smislu, stao.

Razmisli o sebi, i o sebi u Zvezdi, kao nekada!

BOND

pre 14 godina

Selektor Duda je pustio pricu da je povredjen da ne moze njegovo koleno da izdrzi kako da ne.Pa Duda je Grobar,ovako niko nece hteti Milosa Vujanica kao zbog povrede i onda dodje kod Duleta u KK.Partizan i pocne ponovo da dere.Duda je Partizanov odnosno nas covek jer docice Vujke za male pare da igra pred najboljim navijacima na svetu.Bice opet najbolji strelac evrolige lai samo kod nas u Partizan Vujke ako mislis da se vratis iz mrtvih.

Index 032

pre 14 godina

O cemu bre vi to pricate,kakva je on legenda,a?Ej imao momak povredu i misli da ce Dusan da ga zove da igra,POBOGU BRATE!!!
Ne verujem,a ovi "grobari" pricaju pricu,hm smesno stvarno ... Vujanic heh ...

rs

pre 14 godina

dok je igrao nasu ligu bio je odlican ,onda je otisao "vani" i nestao kao i vecina nasih kosarkasa
da su igraci poput njega i jos nekih ostali ,tri tima bi bili u evroligi a ne samo jedan

boki

pre 14 godina

(bogdan kula, 11. jul 2009 11:22)

nije u redu takav ton
decko jednostvano nije imao srece sa povredama
i mozda najpametniji potez bi mu bio da je direktno iz partizana otisao u nba...

necu ni ja

pre 14 godina

(necu, 11. jul 2009 13:58)

Ja svakako nista ne osecam prema onima koji nose jugoslovenske dresove i koje zovu Plavi, dok sve ostale nase sportiste (izuzimajući vodene sportove - sto je i razumljivo) zovu Orlovi i nose srpske, crvene dresove (cak se i odbojkasima omakne)

Teske_Lo

pre 14 godina

Milose legendo,

jako mi je zao sto jednostavno nisi imao sansu da postanes ono sto zaista jesi, te silne povrede su ucinile da ne budes godinama najbolji play evrope, iako si rodjen za to. Nadam se da ce te do kraja karijere zaobici i da ces uspeti da odigras jos nekoliko godina na vrhunskom nivou. Srpskoj kosarci je potreban tako veliki igrac kao sto si ti.

veliki pozdrav i drzim ti fige da sve bude ok.

Ziv bio legendo!

The_Johnny

pre 14 godina

Zao mi je sto nece igrati uzeleo sam ga se gledati,jesam Zvezdas ali pruzao je dobre partije u kvalifikacijama i koliko god povredjen po meni(mnogi ce reci lako je biti selektor iz fotelje)bolji je od Teodosica,uz svo duzno postovanje prema istom

treba i Duda nešto da zaradi!

pre 14 godina

vrati se u partizan i vracas se u reprezentaciju!!!
(wix grobar, 11. jul 2009 11:02)

Čovek je sve rekao o kriterijumu ulaska u reprezentaciju!

papaya

pre 14 godina

Dusan Ivkovic je odlican trener za ovu mladu ekipu. Koje su njene mogucnosti to cemo tek videti, a sto se tice nepozivanja nekih igraca, pa prosudite sami. Za Milicica je jasno, Ivkovic ne zeli u timu igraca sa takvim ponasanjem kakvo je njegovo (ako ga bude korigovao vremenom ponasanje mozda sledeci put i bude pozvan). Sto se tice Vujanica takodje postoji neki razlog mozda taj da on ima 29 godina a na OI 2012 ce imati 32. Setite se da je Ivkovic prosle godine izjavio da ce glavni cilj biti OI 2012 u Londonu i da je sve ostalo podredjeno tom cilju. Takodje setite se sta se desavalo sa reprezentacijom prethodnih 6 godina. Morao je da se napravi veliki rez i da se promeni mnogo toga, a od zvucnijih trenerskih imena posla je hteo da se prihvati jedino Ivkovic. Zato puna podrska i malo vise vere u uspeh pa kako bude.

baron davis

pre 14 godina

decko je 2 puta kidao ligamente na kolenu,jel znate vi kakva je to povreda...video bi vas kako bi igrali posle toga...ne bi mogli da potrcite...setite se samo indianapolisa...brzo zaboravljate sta je uradio za nas...

Anony

pre 14 godina

Ako se vrati u pratizan imace sigurno mesto u reprezentaciji,medjutim ako se vrati u pratizan to znaci da je zesce puko.Selektor je pustio pricu da je povredjen ali izgleda da nije i da je to jos jedna glupost selektora.Steta sto vujanic kao i ostali nasi njbolji kosarkasi ne igraju za reprezentaciju i sto je svaki igrac sa bar malo dostojanstva,samopouzdanja, znanja stetan po tim i ljegovu atmosferu.

Blue_Sky

pre 14 godina

Sto se tice Vujanica i Partizana, evo vam informacija iz pvre ruke. Milosu je Partizan prva opcija u ovom prelaznom roku, spreman je da igra i za male pare ali ga niko ne kontaktira iz Partizana niti ce ga kontaktirati. Razlog je jednostavan, Dule ga ne zeli u Partizanu. Verovatno se jednostavno ne uklapa u koncepciju Duletovog tima za ovu sezonu.
Sto se tice Urosa Tripkovica, on definitivno nece ici u Lotomatiku, to je bila samo patka. Iz Partizana ce ovo leto 99,9% otici a potencijalne destinacije su Turska ili Spanija. Doduse Turska sa mnogo vecim izgledima.
Stefan Markovic ostaje u Hemofarmu, niko ga takodje iz Partizana nije kontaktirao. Bilo je kontakta sa Zvezdom ali nista ni od toga. Hemofarm pregovara sa Gecevskim ali je problem previsoka plata koju makedonac trazi. Vrscani zele da Gecevskog upare sa Bobijem Marjanovicem koji takodje ostaje u Vrscu.
Inace pre nekoliko dana za Partizan je potpisao Sava Lesic. Dosao je iz Superfunda, igra na poziciji 4 a moze i na trojku.

vrati se u partizan

pre 14 godina

Chim prochitam ime Milos Vujanic odma mi na pamet padne da je taj igrach mogao biti (i bio je jedno vreme) najbolji plej u Evropi ali jbg imao je velikih problema sa povredama

Srb-in

pre 14 godina

Ma sta da se vrati u Partizan?! Pa decko jednu sezonu nije odigrao celu, vecito se povredjuje. preveliki je to rizik za Partizan! Mislim da Dule zna to odlicno...

vala bas

pre 14 godina

mutna su neka posla i interesi u vezi saveza i ivkovica cim su odbijeni jedan jaric,vujanic,milicic...nemoguce da selektor stvarno misli da su bolji tepic,markovic, tripkovic,kosta perovic!samo ne znam kako cemo se plasirati na london 2012.posto tu nece biti kvalifikacija sa norveskom,bugarkom i ostalim kosarkaskim silama...

DB

pre 14 godina

Da sam na njegovom mestu meni ne bi bilo zao a bio bih i ljut!
Mislim da je povreda najmanji razlog sto nije pozvan jer on i povredjen bi igrao deset puta bolje od polovine pozvanih! Stvarno bih zeleo da cujem pravi razlog izostavljanja ovog igraca sa spiska.
I voleo bih vise od svega na svetu da bar obezbedimo svetsko naredne godine,ali mislim da je to sa samo 3 do 4 igraca koji zasluzuju da igraju medju najboljima na EP prakticno nemoguce...
Bojim se da sledi novo razocarenje :(

grobar-kumanovo

pre 14 godina

selektor ivkovic je napravio veliku gresku sto nije uzeo vujanica srbiji falice dobri plejmejker suter a ti mali doci u partizan ako zelis potom da dobijes novi basnoslovni ugovor

pogrebnjak

pre 14 godina

Choveku je zao shto nije pozvan,jer zna kakva je chast igrati za reprezentaciju i vrlo rado i sa velikim zadovoljstvom bi igrao,za razliku od nekih(svi znamo na koga mislim),koji se tu premisljaju i prenemazu,i kojima je neki turski klub vazniji od reprezentacije pa se chuvaju za njega!

Goci

pre 14 godina

E tako razmišlja neko ko je reprezentativni kadar. Sjajan lik!

Mnoge veće "zvezdice" bi od njega mogle puno toga da nauče. Učtiv i odmeren. Gospodin sa nepunih 30 odina.

Većina taj novo kulture ne dosegnu ni sa 60.

bogdan kula

pre 14 godina

DEČKO SAM SI KRIV. Sve što ti se događalo u karijeri je posledica tvojih poteza. Otišao si iz Zvezde kao brutalan igrač i posle si pričao da je Partizan od tebe napraviio igrača. Nije mi te žao zato što nisi kvalitetan čovek. svako mora da odgovara za svoje postupke. Karijeru ćeš završiti u Mašincu.

pogrebnjak

pre 14 godina

Choveku je zao shto nije pozvan,jer zna kakva je chast igrati za reprezentaciju i vrlo rado i sa velikim zadovoljstvom bi igrao,za razliku od nekih(svi znamo na koga mislim),koji se tu premisljaju i prenemazu,i kojima je neki turski klub vazniji od reprezentacije pa se chuvaju za njega!

Goci

pre 14 godina

E tako razmišlja neko ko je reprezentativni kadar. Sjajan lik!

Mnoge veće "zvezdice" bi od njega mogle puno toga da nauče. Učtiv i odmeren. Gospodin sa nepunih 30 odina.

Većina taj novo kulture ne dosegnu ni sa 60.

bogdan kula

pre 14 godina

DEČKO SAM SI KRIV. Sve što ti se događalo u karijeri je posledica tvojih poteza. Otišao si iz Zvezde kao brutalan igrač i posle si pričao da je Partizan od tebe napraviio igrača. Nije mi te žao zato što nisi kvalitetan čovek. svako mora da odgovara za svoje postupke. Karijeru ćeš završiti u Mašincu.

baron davis

pre 14 godina

decko je 2 puta kidao ligamente na kolenu,jel znate vi kakva je to povreda...video bi vas kako bi igrali posle toga...ne bi mogli da potrcite...setite se samo indianapolisa...brzo zaboravljate sta je uradio za nas...

grobar-kumanovo

pre 14 godina

selektor ivkovic je napravio veliku gresku sto nije uzeo vujanica srbiji falice dobri plejmejker suter a ti mali doci u partizan ako zelis potom da dobijes novi basnoslovni ugovor

vrati se u partizan

pre 14 godina

Chim prochitam ime Milos Vujanic odma mi na pamet padne da je taj igrach mogao biti (i bio je jedno vreme) najbolji plej u Evropi ali jbg imao je velikih problema sa povredama

Teske_Lo

pre 14 godina

Milose legendo,

jako mi je zao sto jednostavno nisi imao sansu da postanes ono sto zaista jesi, te silne povrede su ucinile da ne budes godinama najbolji play evrope, iako si rodjen za to. Nadam se da ce te do kraja karijere zaobici i da ces uspeti da odigras jos nekoliko godina na vrhunskom nivou. Srpskoj kosarci je potreban tako veliki igrac kao sto si ti.

veliki pozdrav i drzim ti fige da sve bude ok.

Ziv bio legendo!

Blue_Sky

pre 14 godina

Sto se tice Vujanica i Partizana, evo vam informacija iz pvre ruke. Milosu je Partizan prva opcija u ovom prelaznom roku, spreman je da igra i za male pare ali ga niko ne kontaktira iz Partizana niti ce ga kontaktirati. Razlog je jednostavan, Dule ga ne zeli u Partizanu. Verovatno se jednostavno ne uklapa u koncepciju Duletovog tima za ovu sezonu.
Sto se tice Urosa Tripkovica, on definitivno nece ici u Lotomatiku, to je bila samo patka. Iz Partizana ce ovo leto 99,9% otici a potencijalne destinacije su Turska ili Spanija. Doduse Turska sa mnogo vecim izgledima.
Stefan Markovic ostaje u Hemofarmu, niko ga takodje iz Partizana nije kontaktirao. Bilo je kontakta sa Zvezdom ali nista ni od toga. Hemofarm pregovara sa Gecevskim ali je problem previsoka plata koju makedonac trazi. Vrscani zele da Gecevskog upare sa Bobijem Marjanovicem koji takodje ostaje u Vrscu.
Inace pre nekoliko dana za Partizan je potpisao Sava Lesic. Dosao je iz Superfunda, igra na poziciji 4 a moze i na trojku.

papaya

pre 14 godina

Dusan Ivkovic je odlican trener za ovu mladu ekipu. Koje su njene mogucnosti to cemo tek videti, a sto se tice nepozivanja nekih igraca, pa prosudite sami. Za Milicica je jasno, Ivkovic ne zeli u timu igraca sa takvim ponasanjem kakvo je njegovo (ako ga bude korigovao vremenom ponasanje mozda sledeci put i bude pozvan). Sto se tice Vujanica takodje postoji neki razlog mozda taj da on ima 29 godina a na OI 2012 ce imati 32. Setite se da je Ivkovic prosle godine izjavio da ce glavni cilj biti OI 2012 u Londonu i da je sve ostalo podredjeno tom cilju. Takodje setite se sta se desavalo sa reprezentacijom prethodnih 6 godina. Morao je da se napravi veliki rez i da se promeni mnogo toga, a od zvucnijih trenerskih imena posla je hteo da se prihvati jedino Ivkovic. Zato puna podrska i malo vise vere u uspeh pa kako bude.

vala bas

pre 14 godina

mutna su neka posla i interesi u vezi saveza i ivkovica cim su odbijeni jedan jaric,vujanic,milicic...nemoguce da selektor stvarno misli da su bolji tepic,markovic, tripkovic,kosta perovic!samo ne znam kako cemo se plasirati na london 2012.posto tu nece biti kvalifikacija sa norveskom,bugarkom i ostalim kosarkaskim silama...

The_Johnny

pre 14 godina

Zao mi je sto nece igrati uzeleo sam ga se gledati,jesam Zvezdas ali pruzao je dobre partije u kvalifikacijama i koliko god povredjen po meni(mnogi ce reci lako je biti selektor iz fotelje)bolji je od Teodosica,uz svo duzno postovanje prema istom

DB

pre 14 godina

Da sam na njegovom mestu meni ne bi bilo zao a bio bih i ljut!
Mislim da je povreda najmanji razlog sto nije pozvan jer on i povredjen bi igrao deset puta bolje od polovine pozvanih! Stvarno bih zeleo da cujem pravi razlog izostavljanja ovog igraca sa spiska.
I voleo bih vise od svega na svetu da bar obezbedimo svetsko naredne godine,ali mislim da je to sa samo 3 do 4 igraca koji zasluzuju da igraju medju najboljima na EP prakticno nemoguce...
Bojim se da sledi novo razocarenje :(

treba i Duda nešto da zaradi!

pre 14 godina

vrati se u partizan i vracas se u reprezentaciju!!!
(wix grobar, 11. jul 2009 11:02)

Čovek je sve rekao o kriterijumu ulaska u reprezentaciju!

boki

pre 14 godina

(bogdan kula, 11. jul 2009 11:22)

nije u redu takav ton
decko jednostvano nije imao srece sa povredama
i mozda najpametniji potez bi mu bio da je direktno iz partizana otisao u nba...

nikola

pre 14 godina

(Blue_Sky, 11. jul 2009 13:25)

A odakle tebi sve te informacije? Cudno mi je da Dule nebi zeleo Vujanica zato sto mu se ne uklapa u koncepciju. Nema Partizan milione pa da moze da bira igrace,a boljeg pleja neznam da li bi mogao negde da nadje cak i da se stvarno ne uklapa u koncepciju. Nije ni je Vujanic neki tip igraca koji bi kvario atmosferu, pa da pomislim da je mozda zbog toga. (Isto mi je cudno i sa Kecmanom, jer kaze da ga niko nije kontaktirao iz Partizana, a slobodan je igrac,mada se i njemu mozda ne vraca po treci put u Partizan)
Kazi samo odakle ti informacije da bi ti ljudi ovde mogli poverovati?

BOND

pre 14 godina

Selektor Duda je pustio pricu da je povredjen da ne moze njegovo koleno da izdrzi kako da ne.Pa Duda je Grobar,ovako niko nece hteti Milosa Vujanica kao zbog povrede i onda dodje kod Duleta u KK.Partizan i pocne ponovo da dere.Duda je Partizanov odnosno nas covek jer docice Vujke za male pare da igra pred najboljim navijacima na svetu.Bice opet najbolji strelac evrolige lai samo kod nas u Partizan Vujke ako mislis da se vratis iz mrtvih.

Srb-in

pre 14 godina

Ma sta da se vrati u Partizan?! Pa decko jednu sezonu nije odigrao celu, vecito se povredjuje. preveliki je to rizik za Partizan! Mislim da Dule zna to odlicno...

komšinica komšije evropskog i svetskog!

pre 14 godina

Izuzetno cenim Miloša Vujanića kao talentovanog igrača!
Pitam njega, a i Vas, šta njega sprečava da opravda svoja, a i moja očekivanja!

Mator da bi bio talentovan. Povrede razumem!
Međutim, neko mi skoro reče:
"Jesi li primetio da se Federer nikad nije povredio?" ("nikad" u smislu ne sećam se)"

Čekaj, mislim se! Znači ako si vrh, ako igraš sa lakoćom, znači nema onih najopasnijih povreda, kada čovek sam, bez ikoga okolo, napravi neki pokret, i uništi sebi, recimo, koleno, kao ja?

Miloše, ne znam šta je u pitanju, ali ti želim da rešiš sve svoje probleme i da nastaviš tamo gde si, u igračkom smislu, stao.

Razmisli o sebi, i o sebi u Zvezdi, kao nekada!

goreto

pre 14 godina

Konacno i jednomigracu da budekrivostoneigra za reprezentaciju.Pre su svi od nje bezali.Stvriidu na bolje.Samo me nerviraju komentari navijaca zvezde,i kazu da je los igrac a covek je bionajbolji sterelac Evrolige kd je biO u Partizanu.Zvezda neume da prepozna talente tako su najboljeg rukometasa Evrope Nedeljka Jovanovica proglasili za netalentovanog,a covek bio svetska klasa.

Anony

pre 14 godina

Ako se vrati u pratizan imace sigurno mesto u reprezentaciji,medjutim ako se vrati u pratizan to znaci da je zesce puko.Selektor je pustio pricu da je povredjen ali izgleda da nije i da je to jos jedna glupost selektora.Steta sto vujanic kao i ostali nasi njbolji kosarkasi ne igraju za reprezentaciju i sto je svaki igrac sa bar malo dostojanstva,samopouzdanja, znanja stetan po tim i ljegovu atmosferu.

SRBIJA ISPRED VECITIH!!!

pre 14 godina

nekada smo molili nase najbolje igrace da igraju a oni smisljali izgovore da ne igraju,a danas se oni nude a selektor izmislja izgovore da ih ne zove...nekad smo bili svetski prvaci a danas nas biju izrael i finska..tema za razmisljanje

bojan

pre 14 godina

@nikola
Vujke je rovit i sklon povredama i jedino zato se ne uklapa u koncepciju Duletovu. Veliki je rizik dovesti ga. Inace o ljudskim i kosarkaskim kvalitetima je izlisno pricati

rs

pre 14 godina

dok je igrao nasu ligu bio je odlican ,onda je otisao "vani" i nestao kao i vecina nasih kosarkasa
da su igraci poput njega i jos nekih ostali ,tri tima bi bili u evroligi a ne samo jedan

Index 032

pre 14 godina

O cemu bre vi to pricate,kakva je on legenda,a?Ej imao momak povredu i misli da ce Dusan da ga zove da igra,POBOGU BRATE!!!
Ne verujem,a ovi "grobari" pricaju pricu,hm smesno stvarno ... Vujanic heh ...

necu ni ja

pre 14 godina

(necu, 11. jul 2009 13:58)

Ja svakako nista ne osecam prema onima koji nose jugoslovenske dresove i koje zovu Plavi, dok sve ostale nase sportiste (izuzimajući vodene sportove - sto je i razumljivo) zovu Orlovi i nose srpske, crvene dresove (cak se i odbojkasima omakne)

PAVLE

pre 14 godina

Jeste glupo sto je izostavljen sa spiska dok su svi glumili patriote i nisu hteli da igraju kvalifikacije.. On je u vreme za odmor igrao za reprezentaciju i sa ostalima ucinio da Srbija ode na EUROBASKET u Poljskoj... Stvarno je skroz bzv...
Ja sam Vujanicu uz tebe a ti si prava srbenda i samo napred...!! Najbolji idu napred!

Sloba

pre 14 godina

Verovatno najbolji plej Evrope ... istovremeno i najbaksuzniji zbog povreda koje su ga snasle. Navaro, Kalderon, izgledali bi pored njega kao solidni igraci prosecnog Srpskoligasa. Steta!!!
Boze postedi ga ove sezone pa da sledece uzivamo dok ga budemo gledali u reprezentaciji.
Sto se tice potpisivanja Save Lesica za Partizan zvuci mi gotovo neverovatno, a jedan od razloga je da je decko nazalost okoreli Zvezdas! Prem da je zaista vrh potencijal i ne bi me iznenadilo da se dogodine nadje na sirem spisku A reprezentacije.

bogdan kula

pre 14 godina

DEČKO SAM SI KRIV. Sve što ti se događalo u karijeri je posledica tvojih poteza. Otišao si iz Zvezde kao brutalan igrač i posle si pričao da je Partizan od tebe napraviio igrača. Nije mi te žao zato što nisi kvalitetan čovek. svako mora da odgovara za svoje postupke. Karijeru ćeš završiti u Mašincu.

vala bas

pre 14 godina

mutna su neka posla i interesi u vezi saveza i ivkovica cim su odbijeni jedan jaric,vujanic,milicic...nemoguce da selektor stvarno misli da su bolji tepic,markovic, tripkovic,kosta perovic!samo ne znam kako cemo se plasirati na london 2012.posto tu nece biti kvalifikacija sa norveskom,bugarkom i ostalim kosarkaskim silama...

komšinica komšije evropskog i svetskog!

pre 14 godina

Izuzetno cenim Miloša Vujanića kao talentovanog igrača!
Pitam njega, a i Vas, šta njega sprečava da opravda svoja, a i moja očekivanja!

Mator da bi bio talentovan. Povrede razumem!
Međutim, neko mi skoro reče:
"Jesi li primetio da se Federer nikad nije povredio?" ("nikad" u smislu ne sećam se)"

Čekaj, mislim se! Znači ako si vrh, ako igraš sa lakoćom, znači nema onih najopasnijih povreda, kada čovek sam, bez ikoga okolo, napravi neki pokret, i uništi sebi, recimo, koleno, kao ja?

Miloše, ne znam šta je u pitanju, ali ti želim da rešiš sve svoje probleme i da nastaviš tamo gde si, u igračkom smislu, stao.

Razmisli o sebi, i o sebi u Zvezdi, kao nekada!

necu ni ja

pre 14 godina

(necu, 11. jul 2009 13:58)

Ja svakako nista ne osecam prema onima koji nose jugoslovenske dresove i koje zovu Plavi, dok sve ostale nase sportiste (izuzimajući vodene sportove - sto je i razumljivo) zovu Orlovi i nose srpske, crvene dresove (cak se i odbojkasima omakne)

grobar-kumanovo

pre 14 godina

selektor ivkovic je napravio veliku gresku sto nije uzeo vujanica srbiji falice dobri plejmejker suter a ti mali doci u partizan ako zelis potom da dobijes novi basnoslovni ugovor

treba i Duda nešto da zaradi!

pre 14 godina

vrati se u partizan i vracas se u reprezentaciju!!!
(wix grobar, 11. jul 2009 11:02)

Čovek je sve rekao o kriterijumu ulaska u reprezentaciju!

Srb-in

pre 14 godina

Ma sta da se vrati u Partizan?! Pa decko jednu sezonu nije odigrao celu, vecito se povredjuje. preveliki je to rizik za Partizan! Mislim da Dule zna to odlicno...

pogrebnjak

pre 14 godina

Choveku je zao shto nije pozvan,jer zna kakva je chast igrati za reprezentaciju i vrlo rado i sa velikim zadovoljstvom bi igrao,za razliku od nekih(svi znamo na koga mislim),koji se tu premisljaju i prenemazu,i kojima je neki turski klub vazniji od reprezentacije pa se chuvaju za njega!

Index 032

pre 14 godina

O cemu bre vi to pricate,kakva je on legenda,a?Ej imao momak povredu i misli da ce Dusan da ga zove da igra,POBOGU BRATE!!!
Ne verujem,a ovi "grobari" pricaju pricu,hm smesno stvarno ... Vujanic heh ...

Anony

pre 14 godina

Ako se vrati u pratizan imace sigurno mesto u reprezentaciji,medjutim ako se vrati u pratizan to znaci da je zesce puko.Selektor je pustio pricu da je povredjen ali izgleda da nije i da je to jos jedna glupost selektora.Steta sto vujanic kao i ostali nasi njbolji kosarkasi ne igraju za reprezentaciju i sto je svaki igrac sa bar malo dostojanstva,samopouzdanja, znanja stetan po tim i ljegovu atmosferu.

rs

pre 14 godina

dok je igrao nasu ligu bio je odlican ,onda je otisao "vani" i nestao kao i vecina nasih kosarkasa
da su igraci poput njega i jos nekih ostali ,tri tima bi bili u evroligi a ne samo jedan

Goci

pre 14 godina

E tako razmišlja neko ko je reprezentativni kadar. Sjajan lik!

Mnoge veće "zvezdice" bi od njega mogle puno toga da nauče. Učtiv i odmeren. Gospodin sa nepunih 30 odina.

Većina taj novo kulture ne dosegnu ni sa 60.

Blue_Sky

pre 14 godina

Sto se tice Vujanica i Partizana, evo vam informacija iz pvre ruke. Milosu je Partizan prva opcija u ovom prelaznom roku, spreman je da igra i za male pare ali ga niko ne kontaktira iz Partizana niti ce ga kontaktirati. Razlog je jednostavan, Dule ga ne zeli u Partizanu. Verovatno se jednostavno ne uklapa u koncepciju Duletovog tima za ovu sezonu.
Sto se tice Urosa Tripkovica, on definitivno nece ici u Lotomatiku, to je bila samo patka. Iz Partizana ce ovo leto 99,9% otici a potencijalne destinacije su Turska ili Spanija. Doduse Turska sa mnogo vecim izgledima.
Stefan Markovic ostaje u Hemofarmu, niko ga takodje iz Partizana nije kontaktirao. Bilo je kontakta sa Zvezdom ali nista ni od toga. Hemofarm pregovara sa Gecevskim ali je problem previsoka plata koju makedonac trazi. Vrscani zele da Gecevskog upare sa Bobijem Marjanovicem koji takodje ostaje u Vrscu.
Inace pre nekoliko dana za Partizan je potpisao Sava Lesic. Dosao je iz Superfunda, igra na poziciji 4 a moze i na trojku.

DB

pre 14 godina

Da sam na njegovom mestu meni ne bi bilo zao a bio bih i ljut!
Mislim da je povreda najmanji razlog sto nije pozvan jer on i povredjen bi igrao deset puta bolje od polovine pozvanih! Stvarno bih zeleo da cujem pravi razlog izostavljanja ovog igraca sa spiska.
I voleo bih vise od svega na svetu da bar obezbedimo svetsko naredne godine,ali mislim da je to sa samo 3 do 4 igraca koji zasluzuju da igraju medju najboljima na EP prakticno nemoguce...
Bojim se da sledi novo razocarenje :(

vrati se u partizan

pre 14 godina

Chim prochitam ime Milos Vujanic odma mi na pamet padne da je taj igrach mogao biti (i bio je jedno vreme) najbolji plej u Evropi ali jbg imao je velikih problema sa povredama

SRBIJA ISPRED VECITIH!!!

pre 14 godina

nekada smo molili nase najbolje igrace da igraju a oni smisljali izgovore da ne igraju,a danas se oni nude a selektor izmislja izgovore da ih ne zove...nekad smo bili svetski prvaci a danas nas biju izrael i finska..tema za razmisljanje

The_Johnny

pre 14 godina

Zao mi je sto nece igrati uzeleo sam ga se gledati,jesam Zvezdas ali pruzao je dobre partije u kvalifikacijama i koliko god povredjen po meni(mnogi ce reci lako je biti selektor iz fotelje)bolji je od Teodosica,uz svo duzno postovanje prema istom

papaya

pre 14 godina

Dusan Ivkovic je odlican trener za ovu mladu ekipu. Koje su njene mogucnosti to cemo tek videti, a sto se tice nepozivanja nekih igraca, pa prosudite sami. Za Milicica je jasno, Ivkovic ne zeli u timu igraca sa takvim ponasanjem kakvo je njegovo (ako ga bude korigovao vremenom ponasanje mozda sledeci put i bude pozvan). Sto se tice Vujanica takodje postoji neki razlog mozda taj da on ima 29 godina a na OI 2012 ce imati 32. Setite se da je Ivkovic prosle godine izjavio da ce glavni cilj biti OI 2012 u Londonu i da je sve ostalo podredjeno tom cilju. Takodje setite se sta se desavalo sa reprezentacijom prethodnih 6 godina. Morao je da se napravi veliki rez i da se promeni mnogo toga, a od zvucnijih trenerskih imena posla je hteo da se prihvati jedino Ivkovic. Zato puna podrska i malo vise vere u uspeh pa kako bude.

Teske_Lo

pre 14 godina

Milose legendo,

jako mi je zao sto jednostavno nisi imao sansu da postanes ono sto zaista jesi, te silne povrede su ucinile da ne budes godinama najbolji play evrope, iako si rodjen za to. Nadam se da ce te do kraja karijere zaobici i da ces uspeti da odigras jos nekoliko godina na vrhunskom nivou. Srpskoj kosarci je potreban tako veliki igrac kao sto si ti.

veliki pozdrav i drzim ti fige da sve bude ok.

Ziv bio legendo!

BOND

pre 14 godina

Selektor Duda je pustio pricu da je povredjen da ne moze njegovo koleno da izdrzi kako da ne.Pa Duda je Grobar,ovako niko nece hteti Milosa Vujanica kao zbog povrede i onda dodje kod Duleta u KK.Partizan i pocne ponovo da dere.Duda je Partizanov odnosno nas covek jer docice Vujke za male pare da igra pred najboljim navijacima na svetu.Bice opet najbolji strelac evrolige lai samo kod nas u Partizan Vujke ako mislis da se vratis iz mrtvih.

goreto

pre 14 godina

Konacno i jednomigracu da budekrivostoneigra za reprezentaciju.Pre su svi od nje bezali.Stvriidu na bolje.Samo me nerviraju komentari navijaca zvezde,i kazu da je los igrac a covek je bionajbolji sterelac Evrolige kd je biO u Partizanu.Zvezda neume da prepozna talente tako su najboljeg rukometasa Evrope Nedeljka Jovanovica proglasili za netalentovanog,a covek bio svetska klasa.

baron davis

pre 14 godina

decko je 2 puta kidao ligamente na kolenu,jel znate vi kakva je to povreda...video bi vas kako bi igrali posle toga...ne bi mogli da potrcite...setite se samo indianapolisa...brzo zaboravljate sta je uradio za nas...

PAVLE

pre 14 godina

Jeste glupo sto je izostavljen sa spiska dok su svi glumili patriote i nisu hteli da igraju kvalifikacije.. On je u vreme za odmor igrao za reprezentaciju i sa ostalima ucinio da Srbija ode na EUROBASKET u Poljskoj... Stvarno je skroz bzv...
Ja sam Vujanicu uz tebe a ti si prava srbenda i samo napred...!! Najbolji idu napred!

nikola

pre 14 godina

(Blue_Sky, 11. jul 2009 13:25)

A odakle tebi sve te informacije? Cudno mi je da Dule nebi zeleo Vujanica zato sto mu se ne uklapa u koncepciju. Nema Partizan milione pa da moze da bira igrace,a boljeg pleja neznam da li bi mogao negde da nadje cak i da se stvarno ne uklapa u koncepciju. Nije ni je Vujanic neki tip igraca koji bi kvario atmosferu, pa da pomislim da je mozda zbog toga. (Isto mi je cudno i sa Kecmanom, jer kaze da ga niko nije kontaktirao iz Partizana, a slobodan je igrac,mada se i njemu mozda ne vraca po treci put u Partizan)
Kazi samo odakle ti informacije da bi ti ljudi ovde mogli poverovati?

boki

pre 14 godina

(bogdan kula, 11. jul 2009 11:22)

nije u redu takav ton
decko jednostvano nije imao srece sa povredama
i mozda najpametniji potez bi mu bio da je direktno iz partizana otisao u nba...

bojan

pre 14 godina

@nikola
Vujke je rovit i sklon povredama i jedino zato se ne uklapa u koncepciju Duletovu. Veliki je rizik dovesti ga. Inace o ljudskim i kosarkaskim kvalitetima je izlisno pricati

Sloba

pre 14 godina

Verovatno najbolji plej Evrope ... istovremeno i najbaksuzniji zbog povreda koje su ga snasle. Navaro, Kalderon, izgledali bi pored njega kao solidni igraci prosecnog Srpskoligasa. Steta!!!
Boze postedi ga ove sezone pa da sledece uzivamo dok ga budemo gledali u reprezentaciji.
Sto se tice potpisivanja Save Lesica za Partizan zvuci mi gotovo neverovatno, a jedan od razloga je da je decko nazalost okoreli Zvezdas! Prem da je zaista vrh potencijal i ne bi me iznenadilo da se dogodine nadje na sirem spisku A reprezentacije.