Nedelja, 05.07.2009.

12:19

Oven želeo da se vrati u Liverpul

Prema pisanju britanskih medija, Majkl Oven se nadao da će se vratiti u Liverpul, pre nego što je na kraju <a href="http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&amp;mm=07&amp;dd=03&amp;nav_id=369397" class="text-link" target= "_blank">potpisao ugovor sa Mančester Junajtedom</a>.

Izvor: B92

Oven želeo da se vrati u Liverpul IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

Liverpool u srcu!!!

pre 14 godina

Odma da kazem da sam veliki navijac Liverpool-a i evo priznajem da sam plakao kada je Owen presao u Real ali nakon toga sam svatio da su njemu u karijeri jedino bitne pare!
Nedugo nakon prelaska u Real u medijima je izasla informacija da je on otisao iz Liverpoo-a samo da bi mogao da nazove Bekhama i da mu kaze da ima vecu platu od njega u Realu jer ga je Bekham uvijek bockao na tu temu!!!
Dobro sam upoznat sa cijelom situacijom kada je Owen prelazio u Real:
Dobio je ponudu za produzenje saradnje na jos 3 godine sa liverpool-om i povecanje plate ali mu Rafa nije garantovao mijesto u startnoj postavi u svakoj utakmici (bili su tu djibril i baros koga je Benitez tada neizmjerno cijenio) i fino mu je rekao da kada bude 100% spreman da ima zagarantovano mijesto u prvoj postavi, ali Owen-u to nije odgovaralo zakacio sa Benitezom i otisao je u Real!!!
Benitez ga nije sprecavao u tome jer je skontao da on samo gleda na sebe i sebe stavlja u prvi plan zanemarujuci da su ambicije kluba iznad svega i da je normalno da nece igrati ako nije spreman!!!
Ovim zadnjim potezom je pokazao samo kakoav je covijek i da nikada nije volio Liverpool!!!
Jedva cekam da dodje na Enfild i da ga izvizde nekada negovi veliki fanovi!!!
To ce sigurno biti jos jedan od mnogobrojmih poraza u njegovoj karijeri od kada je otisao iz Liverpool u kojem je imao sve ali neka i bolje je sto je otisao mi smo osvojili LS odma posle njegovog odlaska a on nije nista u radio u svojoj karijeri a mogao je mnogo da nije napustio Enfild!!!
Pozdrav za sve navijace Liverpool-a
YNWA!!!

Sale Tuzla

pre 14 godina

neko ko voli i zivi liverpul,nikada ne bi igrao u manutd.
to svi znaju,osim ovena izgleda.

sa ovim me definitvno razocarao.

DachaKing

pre 14 godina

Gazi Matori Gazi...
Veliki strucnjak Rafa Benitez nije hteo da se kocka... Indijanac, trebalo mu je da promeni 10 napadaca da bi nasao 2 koja valjaju. a sa Ovenom nije hteo da se kocka a covek izmislio fudbal...

Shadow

pre 14 godina

Ajde ljudi,ne budite smešni i ne polemišite o glupostima. Ja sam isto gotivio Ovena dok je igrao u Liverpulu ali dečko je otišao i to je to. A što se današnjeg njegovog pravdanja tiče,to su priče za malu decu. Pa,fudbaler koji zaista želi da se vrati u svoj klub,taj se prvo obrati medijima. A onda,ako ga klub ne želi nazad,tada može da predje bilo gde jer je navijačima jasno da nije izdajica. A ovako,odeš u Mančester pa tek onda prosipaš priče da si želeo u Liverpul... Ajde molim te!

Butthole Surfer

pre 14 godina

Oven je previše simpatičan za Rafu. Ne voli on takve. Ne voli on nikog. Zato ga je uvek lepo gledati kako se nervira. Recimo kad im je Andrej priheft'o ona 4 komada, čisto da ne bude da ih je Arsenal pustio.
XAXAXAXAXAXAXAXA.......

shoegazer

pre 14 godina

Ian Rush je odlazio i vracao se, Robbie Fowler je odlazio i vracao se, Michael Owen je odlazio i , navodno, hteo da se vrati. Zasto se nije vratio? Zato sto su neki igraci Liverpoola VECI od nekih drugih igraca Liverpoola, i mogli su da se vrate, a ovi drugi sada mogu sa Fergusonom da raspravljaju ko ima vecu ergelu arapskih konja, na kojeg konja se kladiti, kojeg konja kupiti...

zelenko

pre 14 godina

Bio je u Realu, u koji je OTERAN zato sto je klub zeleo da dovede Cissea...ogromna greska....
(Xomep182, 5. jul 2009 12:41)
Cisse je doveden u Liverpul dok je Owen bio u klubu, niko ga nije oterao sam je odlucio da ode i dosta vise o njemu.

Miki

pre 14 godina

@Xomep182
Decko, lupas gluposti... U to vreme je Owen izjavio kako ne zeli da ostane u L'pool-u i da mu je prelazak u Real sve i svja... Sledece godine, kada je Real resio da ga se otarasi, Rafa je pregovarao sa Owen-om, sve su dogovorili, ali je u poslednji momenat stigla veca ponuda od svraka, te je Owen zapucao tamo. E, to mu Rafa nije oprostio, kao ni velika vecina navijaca L'pool-a...
Ovog prelaznog roka, niko iz L'pool-a nije vise ni pomisljao na Owen-a, jednostavno, decko je imao sansu da se vrati, otisao je za vecom lovom... To je to...

Vase ime*

pre 14 godina

Polako navijaci Mancetera, jos malo ce vas sokirati Tevezova vest, mozda je neko vec i procitao sta je rekao... I samo da znate Tevez nije jos presao u Siti... Siti se interesuje za njega, kao Celsi i Liverpul...

MANUTD G.R.

pre 14 godina

Da,Da, hteo da se vrati u looserpool,pa nije budala, covek dosao u MANUTD da osvoji 19 titulu i tako dokusuri svoj "voljeni" klub!!!

Jelena

pre 14 godina

najveci sam liverpoolov navijac i mogu reci sano da mi ovo lici na osvetu...kao ovi nisu ponudili ugovor,a ovaj presao u je*eni Manchester...mislim,tamo ce sugu da dobije...

keny

pre 14 godina

Mene bi bilo sramota da sam na njegovom mestu mogao je da ode bilo gde ali kao svojevremeni kapiten lfc oticu u utd je sramota i ja ga kao navijac nikad ne bi prihvatio, mislim kao navijac lfc-a nikad ne bi prihvatio igraca koji je najbolje dane proveo u unitedu

Morgoroth

pre 14 godina

Bio je u Realu, u koji je OTERAN zato sto je klub zeleo da dovede Cissea...ogromna greska....
(Xomep182, 5. jul 2009 12:41)

Gresis. Gerard Houllier je kupio Cissea jos u zimskom prelaznom roku, ali ga je tadasnjih trener Auxerrea Guy Roux savetova da ostane do kraja sezone u francuskoj i tek onda predje u Liverpool. Owen je otisao svojevoljno u Real, nudili su mu novi ugovor i nedeljnu platu od 100 000 funti, na koju nije pristao i otisao je da osvaja trofeje u druge klubove,a svi znamo kako se to zavrsilo. Secam se utakmica na pripremama u SAD-u i njega i Cissea zajedno u prvoj utakmici protiv Celtica, bili su maestralni, ali owen je tad prvi put izdao navijace i klub koji su ga obozavali otisavsi u Real, poneo se slicno poput Stevea McManamana, ovaj put nije navijacima zabio noz u ledja, zabio je macetu, i sad samo neka prodaje price o nekoj vernosti kako je hteo da igra kod nas za 25 000 funti nedeljno, izdao je navijace po drugi put, i jedva cekam utakmicu izmedju Liverpoola i scuma, i da vidim njegov docek, a ubedjen sam da ce izmisliti neku povredu samo da nedodje.

ZZZ

pre 14 godina

xaxa.kakva prepostavka i onda navijaci liverpula pomisle svasta..owen nista slicno nikad nije rekao...to je samo prepostavka..alo vidim sve njegove izjjave u textu daj molim te van nisteroy je bio namerno prodat zbog drskosti ..a ovog bas zbog toga da zadrzi..pa fergi bi ga odma izbacio..

Srba

pre 14 godina

moš misliti Rafa nije hteo da se kocka,a šta je bilo s R.Kinom,Voronjinom!? ko je to drugi napadač u Liverpulu,kad Rafa povlači u vezni red i KAjta i BAbel?!mogao je da dođe čisto što je jeftin,što obožava klub i da bude džoker,ne Ser je bio spreman da se kocka,a Rafa će kupiti za 20Mil nekog promašaja sezone...

atza87

pre 14 godina

Ja obozavam MU i volim sto je dosao u klub jer njega izuzetno cenim kao igraca, medjutim ja mnogo postujem igrace poput Raula, Kasiljasa, Skolsa, Nevila koji su celu svoju karijeru posvetili jednom klubu tako da sam se iskreno nadao da ce se on vratiti Liverpoolu... ali ovde ce procvetati pored Fergija.. pozz za sve navijace MU i Liv-a!!!

Raka

pre 14 godina

Xomer je u pravu. Benitez toliko veze nema sa dovodjenjem fudbalera da to nije normalno. Covek je sto se tice pojacanja prvak sveta sa pogresnim procenama. Zao mi je sto je dosao da vodi Liverpool. Jedina dva trofeja za klub doneo mu je tata Gerrard. Owen ce uvek biti klasa i kazem i danas da je bolji od Torresa macole Babela za Kajta je izmislio fudbal. Owen je Owen i tu nema sta. Zao mi je sto se oprt nije vratio u Liverpool mislim da bi kidao sa Gerrardom i Torresom u triu.

nebitno

pre 14 godina

covek koji ima 30 godina tesko moze nesto drasticno da popravi formu i da napreduje.U pravu je Benitez sto ga nije doveo,od stare slave se ne zivi...A za to sto "navijaci" poola u Srbiji misle,one navijace koji idu svaki vikend na anfieldi i koji znaju vise od jedne liverpulove pesme(mnogi ovde "navijaci" znaju samo refren te jedne) bas briga...Napises YNWA i sad si ti pool-ov fan,mozes misliti.
Benitez ako ne dovede dobrog napadaca do kraja leta,moze komotno da da otkaz,da ga ne bi terali sa anfielda na kraju sezone.Krajnje je vreme da krene da vodi stil igre dosledan tradiciji kluba

Mare

pre 14 godina

Majkl Oven je kralj gde god igrao i niko ne moze da vredja nekadasnjeg kapitena najveceg kluba na ostrvu!!! Koliko god se neki kleli u Rafu(velikog strucnjaka) nije Liverpul 2005. pobedio zbog njegove taktike vec zbog bolesne igre Dzerarda! Takodje Rafa nije pobedion ni Man.Utd. poslednji put vec Dzerard i Tores! A ovaj njegov potez da ne dovede Ovena je samo jos jedna od njegovih greski u nizu! Covek nije doveo vrhunsko pojacanje vec 2 godine! Dao je tolike pare za Babela koji je vanserijski talenat a on mu sedi na klupi. Pa nije fudbal geometrija pa kako on smisli akciju tako igraci da trce!!! Pozdrav. YNWA!!!

Solskjaer20

pre 14 godina

Zasto svi prave frku oko ovoga?To su profesionalci, igraju za pare i od toga zive...Owen je pokazao da je profesionalac jer je izabrao klub koji mu donosi samo ono najbolje u karijeri, bez obzira sto je pre igrao u Looserpoolu!!
Sta je sa Tevezom? Ide u City, ali "crveni djavoli" ne placu za njim, jer se zna da je srce dao za United!

pink floyd

pre 14 godina

Upitna je i njegova 'posvećenost'. Zna se da je bio fan Evertona, a zatim dijete Liverpula. Kad je toliko predan zašto je bez razmišljanja prešao u Real, i zašto sad u ScumUtd kad je imao ponude drugih za dobru platu? Meni je jasno zašto

Sasha

pre 14 godina

Ma zelim ti sve najgore ti si sramota za Liverpool preci u redove najljuceg rivala ugledaj se bre na Teveza,Torresa i jos mnoge druge jado jedna bruko!!!

King Kenny

pre 14 godina

Navijac sam Liverpula i zeleo sam ponovo da vidim Ovena u svetom dresu.

Ubedjen sam da njemu nije bilo sudjeno da bude uspesan niti u jednom klubu osim u Liverpulu i mislim da ce se to videti na kraju sledece sezone.

Zao mi je sto Rafa nije zeleo da se kocka, mogao je da proba, ne bi mnogo izgubio pogotovo sto bi Oven dosao za dzabe, ali sta je tu je.

pink floyd

pre 14 godina

Pa koliko je penala promašio 2003/04. Zamalo je to koštalo 4.mjesta i LŠ i naravno Istanbula. I bio je prelijep dan kad je otišao, jer sa njim LFC bi ostao tamo dje je bio tih godina (uspjeh ako se plasira u LŠ)

King Kenny

pre 14 godina

Navijac sam Liverpula i zeleo sam ponovo da vidim Ovena u svetom dresu.

Ubedjen sam da njemu nije bilo sudjeno da bude uspesan niti u jednom klubu osim u Liverpulu i mislim da ce se to videti na kraju sledece sezone.

Zao mi je sto Rafa nije zeleo da se kocka, mogao je da proba, ne bi mnogo izgubio pogotovo sto bi Oven dosao za dzabe, ali sta je tu je.

Mare

pre 14 godina

Majkl Oven je kralj gde god igrao i niko ne moze da vredja nekadasnjeg kapitena najveceg kluba na ostrvu!!! Koliko god se neki kleli u Rafu(velikog strucnjaka) nije Liverpul 2005. pobedio zbog njegove taktike vec zbog bolesne igre Dzerarda! Takodje Rafa nije pobedion ni Man.Utd. poslednji put vec Dzerard i Tores! A ovaj njegov potez da ne dovede Ovena je samo jos jedna od njegovih greski u nizu! Covek nije doveo vrhunsko pojacanje vec 2 godine! Dao je tolike pare za Babela koji je vanserijski talenat a on mu sedi na klupi. Pa nije fudbal geometrija pa kako on smisli akciju tako igraci da trce!!! Pozdrav. YNWA!!!

Miki

pre 14 godina

@Xomep182
Decko, lupas gluposti... U to vreme je Owen izjavio kako ne zeli da ostane u L'pool-u i da mu je prelazak u Real sve i svja... Sledece godine, kada je Real resio da ga se otarasi, Rafa je pregovarao sa Owen-om, sve su dogovorili, ali je u poslednji momenat stigla veca ponuda od svraka, te je Owen zapucao tamo. E, to mu Rafa nije oprostio, kao ni velika vecina navijaca L'pool-a...
Ovog prelaznog roka, niko iz L'pool-a nije vise ni pomisljao na Owen-a, jednostavno, decko je imao sansu da se vrati, otisao je za vecom lovom... To je to...

atza87

pre 14 godina

Ja obozavam MU i volim sto je dosao u klub jer njega izuzetno cenim kao igraca, medjutim ja mnogo postujem igrace poput Raula, Kasiljasa, Skolsa, Nevila koji su celu svoju karijeru posvetili jednom klubu tako da sam se iskreno nadao da ce se on vratiti Liverpoolu... ali ovde ce procvetati pored Fergija.. pozz za sve navijace MU i Liv-a!!!

Sasha

pre 14 godina

Ma zelim ti sve najgore ti si sramota za Liverpool preci u redove najljuceg rivala ugledaj se bre na Teveza,Torresa i jos mnoge druge jado jedna bruko!!!

Srba

pre 14 godina

moš misliti Rafa nije hteo da se kocka,a šta je bilo s R.Kinom,Voronjinom!? ko je to drugi napadač u Liverpulu,kad Rafa povlači u vezni red i KAjta i BAbel?!mogao je da dođe čisto što je jeftin,što obožava klub i da bude džoker,ne Ser je bio spreman da se kocka,a Rafa će kupiti za 20Mil nekog promašaja sezone...

Solskjaer20

pre 14 godina

Zasto svi prave frku oko ovoga?To su profesionalci, igraju za pare i od toga zive...Owen je pokazao da je profesionalac jer je izabrao klub koji mu donosi samo ono najbolje u karijeri, bez obzira sto je pre igrao u Looserpoolu!!
Sta je sa Tevezom? Ide u City, ali "crveni djavoli" ne placu za njim, jer se zna da je srce dao za United!

MANUTD G.R.

pre 14 godina

Da,Da, hteo da se vrati u looserpool,pa nije budala, covek dosao u MANUTD da osvoji 19 titulu i tako dokusuri svoj "voljeni" klub!!!

zelenko

pre 14 godina

Bio je u Realu, u koji je OTERAN zato sto je klub zeleo da dovede Cissea...ogromna greska....
(Xomep182, 5. jul 2009 12:41)
Cisse je doveden u Liverpul dok je Owen bio u klubu, niko ga nije oterao sam je odlucio da ode i dosta vise o njemu.

Raka

pre 14 godina

Xomer je u pravu. Benitez toliko veze nema sa dovodjenjem fudbalera da to nije normalno. Covek je sto se tice pojacanja prvak sveta sa pogresnim procenama. Zao mi je sto je dosao da vodi Liverpool. Jedina dva trofeja za klub doneo mu je tata Gerrard. Owen ce uvek biti klasa i kazem i danas da je bolji od Torresa macole Babela za Kajta je izmislio fudbal. Owen je Owen i tu nema sta. Zao mi je sto se oprt nije vratio u Liverpool mislim da bi kidao sa Gerrardom i Torresom u triu.

pink floyd

pre 14 godina

Upitna je i njegova 'posvećenost'. Zna se da je bio fan Evertona, a zatim dijete Liverpula. Kad je toliko predan zašto je bez razmišljanja prešao u Real, i zašto sad u ScumUtd kad je imao ponude drugih za dobru platu? Meni je jasno zašto

Jelena

pre 14 godina

najveci sam liverpoolov navijac i mogu reci sano da mi ovo lici na osvetu...kao ovi nisu ponudili ugovor,a ovaj presao u je*eni Manchester...mislim,tamo ce sugu da dobije...

nebitno

pre 14 godina

covek koji ima 30 godina tesko moze nesto drasticno da popravi formu i da napreduje.U pravu je Benitez sto ga nije doveo,od stare slave se ne zivi...A za to sto "navijaci" poola u Srbiji misle,one navijace koji idu svaki vikend na anfieldi i koji znaju vise od jedne liverpulove pesme(mnogi ovde "navijaci" znaju samo refren te jedne) bas briga...Napises YNWA i sad si ti pool-ov fan,mozes misliti.
Benitez ako ne dovede dobrog napadaca do kraja leta,moze komotno da da otkaz,da ga ne bi terali sa anfielda na kraju sezone.Krajnje je vreme da krene da vodi stil igre dosledan tradiciji kluba

pink floyd

pre 14 godina

Pa koliko je penala promašio 2003/04. Zamalo je to koštalo 4.mjesta i LŠ i naravno Istanbula. I bio je prelijep dan kad je otišao, jer sa njim LFC bi ostao tamo dje je bio tih godina (uspjeh ako se plasira u LŠ)

Morgoroth

pre 14 godina

Bio je u Realu, u koji je OTERAN zato sto je klub zeleo da dovede Cissea...ogromna greska....
(Xomep182, 5. jul 2009 12:41)

Gresis. Gerard Houllier je kupio Cissea jos u zimskom prelaznom roku, ali ga je tadasnjih trener Auxerrea Guy Roux savetova da ostane do kraja sezone u francuskoj i tek onda predje u Liverpool. Owen je otisao svojevoljno u Real, nudili su mu novi ugovor i nedeljnu platu od 100 000 funti, na koju nije pristao i otisao je da osvaja trofeje u druge klubove,a svi znamo kako se to zavrsilo. Secam se utakmica na pripremama u SAD-u i njega i Cissea zajedno u prvoj utakmici protiv Celtica, bili su maestralni, ali owen je tad prvi put izdao navijace i klub koji su ga obozavali otisavsi u Real, poneo se slicno poput Stevea McManamana, ovaj put nije navijacima zabio noz u ledja, zabio je macetu, i sad samo neka prodaje price o nekoj vernosti kako je hteo da igra kod nas za 25 000 funti nedeljno, izdao je navijace po drugi put, i jedva cekam utakmicu izmedju Liverpoola i scuma, i da vidim njegov docek, a ubedjen sam da ce izmisliti neku povredu samo da nedodje.

shoegazer

pre 14 godina

Ian Rush je odlazio i vracao se, Robbie Fowler je odlazio i vracao se, Michael Owen je odlazio i , navodno, hteo da se vrati. Zasto se nije vratio? Zato sto su neki igraci Liverpoola VECI od nekih drugih igraca Liverpoola, i mogli su da se vrate, a ovi drugi sada mogu sa Fergusonom da raspravljaju ko ima vecu ergelu arapskih konja, na kojeg konja se kladiti, kojeg konja kupiti...

keny

pre 14 godina

Mene bi bilo sramota da sam na njegovom mestu mogao je da ode bilo gde ali kao svojevremeni kapiten lfc oticu u utd je sramota i ja ga kao navijac nikad ne bi prihvatio, mislim kao navijac lfc-a nikad ne bi prihvatio igraca koji je najbolje dane proveo u unitedu

Butthole Surfer

pre 14 godina

Oven je previše simpatičan za Rafu. Ne voli on takve. Ne voli on nikog. Zato ga je uvek lepo gledati kako se nervira. Recimo kad im je Andrej priheft'o ona 4 komada, čisto da ne bude da ih je Arsenal pustio.
XAXAXAXAXAXAXAXA.......

DachaKing

pre 14 godina

Gazi Matori Gazi...
Veliki strucnjak Rafa Benitez nije hteo da se kocka... Indijanac, trebalo mu je da promeni 10 napadaca da bi nasao 2 koja valjaju. a sa Ovenom nije hteo da se kocka a covek izmislio fudbal...

ZZZ

pre 14 godina

xaxa.kakva prepostavka i onda navijaci liverpula pomisle svasta..owen nista slicno nikad nije rekao...to je samo prepostavka..alo vidim sve njegove izjjave u textu daj molim te van nisteroy je bio namerno prodat zbog drskosti ..a ovog bas zbog toga da zadrzi..pa fergi bi ga odma izbacio..

Shadow

pre 14 godina

Ajde ljudi,ne budite smešni i ne polemišite o glupostima. Ja sam isto gotivio Ovena dok je igrao u Liverpulu ali dečko je otišao i to je to. A što se današnjeg njegovog pravdanja tiče,to su priče za malu decu. Pa,fudbaler koji zaista želi da se vrati u svoj klub,taj se prvo obrati medijima. A onda,ako ga klub ne želi nazad,tada može da predje bilo gde jer je navijačima jasno da nije izdajica. A ovako,odeš u Mančester pa tek onda prosipaš priče da si želeo u Liverpul... Ajde molim te!

Liverpool u srcu!!!

pre 14 godina

Odma da kazem da sam veliki navijac Liverpool-a i evo priznajem da sam plakao kada je Owen presao u Real ali nakon toga sam svatio da su njemu u karijeri jedino bitne pare!
Nedugo nakon prelaska u Real u medijima je izasla informacija da je on otisao iz Liverpoo-a samo da bi mogao da nazove Bekhama i da mu kaze da ima vecu platu od njega u Realu jer ga je Bekham uvijek bockao na tu temu!!!
Dobro sam upoznat sa cijelom situacijom kada je Owen prelazio u Real:
Dobio je ponudu za produzenje saradnje na jos 3 godine sa liverpool-om i povecanje plate ali mu Rafa nije garantovao mijesto u startnoj postavi u svakoj utakmici (bili su tu djibril i baros koga je Benitez tada neizmjerno cijenio) i fino mu je rekao da kada bude 100% spreman da ima zagarantovano mijesto u prvoj postavi, ali Owen-u to nije odgovaralo zakacio sa Benitezom i otisao je u Real!!!
Benitez ga nije sprecavao u tome jer je skontao da on samo gleda na sebe i sebe stavlja u prvi plan zanemarujuci da su ambicije kluba iznad svega i da je normalno da nece igrati ako nije spreman!!!
Ovim zadnjim potezom je pokazao samo kakoav je covijek i da nikada nije volio Liverpool!!!
Jedva cekam da dodje na Enfild i da ga izvizde nekada negovi veliki fanovi!!!
To ce sigurno biti jos jedan od mnogobrojmih poraza u njegovoj karijeri od kada je otisao iz Liverpool u kojem je imao sve ali neka i bolje je sto je otisao mi smo osvojili LS odma posle njegovog odlaska a on nije nista u radio u svojoj karijeri a mogao je mnogo da nije napustio Enfild!!!
Pozdrav za sve navijace Liverpool-a
YNWA!!!

Sale Tuzla

pre 14 godina

neko ko voli i zivi liverpul,nikada ne bi igrao u manutd.
to svi znaju,osim ovena izgleda.

sa ovim me definitvno razocarao.

Vase ime*

pre 14 godina

Polako navijaci Mancetera, jos malo ce vas sokirati Tevezova vest, mozda je neko vec i procitao sta je rekao... I samo da znate Tevez nije jos presao u Siti... Siti se interesuje za njega, kao Celsi i Liverpul...

Sasha

pre 14 godina

Ma zelim ti sve najgore ti si sramota za Liverpool preci u redove najljuceg rivala ugledaj se bre na Teveza,Torresa i jos mnoge druge jado jedna bruko!!!

King Kenny

pre 14 godina

Navijac sam Liverpula i zeleo sam ponovo da vidim Ovena u svetom dresu.

Ubedjen sam da njemu nije bilo sudjeno da bude uspesan niti u jednom klubu osim u Liverpulu i mislim da ce se to videti na kraju sledece sezone.

Zao mi je sto Rafa nije zeleo da se kocka, mogao je da proba, ne bi mnogo izgubio pogotovo sto bi Oven dosao za dzabe, ali sta je tu je.

MANUTD G.R.

pre 14 godina

Da,Da, hteo da se vrati u looserpool,pa nije budala, covek dosao u MANUTD da osvoji 19 titulu i tako dokusuri svoj "voljeni" klub!!!

pink floyd

pre 14 godina

Pa koliko je penala promašio 2003/04. Zamalo je to koštalo 4.mjesta i LŠ i naravno Istanbula. I bio je prelijep dan kad je otišao, jer sa njim LFC bi ostao tamo dje je bio tih godina (uspjeh ako se plasira u LŠ)

Solskjaer20

pre 14 godina

Zasto svi prave frku oko ovoga?To su profesionalci, igraju za pare i od toga zive...Owen je pokazao da je profesionalac jer je izabrao klub koji mu donosi samo ono najbolje u karijeri, bez obzira sto je pre igrao u Looserpoolu!!
Sta je sa Tevezom? Ide u City, ali "crveni djavoli" ne placu za njim, jer se zna da je srce dao za United!

Butthole Surfer

pre 14 godina

Oven je previše simpatičan za Rafu. Ne voli on takve. Ne voli on nikog. Zato ga je uvek lepo gledati kako se nervira. Recimo kad im je Andrej priheft'o ona 4 komada, čisto da ne bude da ih je Arsenal pustio.
XAXAXAXAXAXAXAXA.......

pink floyd

pre 14 godina

Upitna je i njegova 'posvećenost'. Zna se da je bio fan Evertona, a zatim dijete Liverpula. Kad je toliko predan zašto je bez razmišljanja prešao u Real, i zašto sad u ScumUtd kad je imao ponude drugih za dobru platu? Meni je jasno zašto

Raka

pre 14 godina

Xomer je u pravu. Benitez toliko veze nema sa dovodjenjem fudbalera da to nije normalno. Covek je sto se tice pojacanja prvak sveta sa pogresnim procenama. Zao mi je sto je dosao da vodi Liverpool. Jedina dva trofeja za klub doneo mu je tata Gerrard. Owen ce uvek biti klasa i kazem i danas da je bolji od Torresa macole Babela za Kajta je izmislio fudbal. Owen je Owen i tu nema sta. Zao mi je sto se oprt nije vratio u Liverpool mislim da bi kidao sa Gerrardom i Torresom u triu.

Mare

pre 14 godina

Majkl Oven je kralj gde god igrao i niko ne moze da vredja nekadasnjeg kapitena najveceg kluba na ostrvu!!! Koliko god se neki kleli u Rafu(velikog strucnjaka) nije Liverpul 2005. pobedio zbog njegove taktike vec zbog bolesne igre Dzerarda! Takodje Rafa nije pobedion ni Man.Utd. poslednji put vec Dzerard i Tores! A ovaj njegov potez da ne dovede Ovena je samo jos jedna od njegovih greski u nizu! Covek nije doveo vrhunsko pojacanje vec 2 godine! Dao je tolike pare za Babela koji je vanserijski talenat a on mu sedi na klupi. Pa nije fudbal geometrija pa kako on smisli akciju tako igraci da trce!!! Pozdrav. YNWA!!!

Jelena

pre 14 godina

najveci sam liverpoolov navijac i mogu reci sano da mi ovo lici na osvetu...kao ovi nisu ponudili ugovor,a ovaj presao u je*eni Manchester...mislim,tamo ce sugu da dobije...

nebitno

pre 14 godina

covek koji ima 30 godina tesko moze nesto drasticno da popravi formu i da napreduje.U pravu je Benitez sto ga nije doveo,od stare slave se ne zivi...A za to sto "navijaci" poola u Srbiji misle,one navijace koji idu svaki vikend na anfieldi i koji znaju vise od jedne liverpulove pesme(mnogi ovde "navijaci" znaju samo refren te jedne) bas briga...Napises YNWA i sad si ti pool-ov fan,mozes misliti.
Benitez ako ne dovede dobrog napadaca do kraja leta,moze komotno da da otkaz,da ga ne bi terali sa anfielda na kraju sezone.Krajnje je vreme da krene da vodi stil igre dosledan tradiciji kluba

keny

pre 14 godina

Mene bi bilo sramota da sam na njegovom mestu mogao je da ode bilo gde ali kao svojevremeni kapiten lfc oticu u utd je sramota i ja ga kao navijac nikad ne bi prihvatio, mislim kao navijac lfc-a nikad ne bi prihvatio igraca koji je najbolje dane proveo u unitedu

atza87

pre 14 godina

Ja obozavam MU i volim sto je dosao u klub jer njega izuzetno cenim kao igraca, medjutim ja mnogo postujem igrace poput Raula, Kasiljasa, Skolsa, Nevila koji su celu svoju karijeru posvetili jednom klubu tako da sam se iskreno nadao da ce se on vratiti Liverpoolu... ali ovde ce procvetati pored Fergija.. pozz za sve navijace MU i Liv-a!!!

Srba

pre 14 godina

moš misliti Rafa nije hteo da se kocka,a šta je bilo s R.Kinom,Voronjinom!? ko je to drugi napadač u Liverpulu,kad Rafa povlači u vezni red i KAjta i BAbel?!mogao je da dođe čisto što je jeftin,što obožava klub i da bude džoker,ne Ser je bio spreman da se kocka,a Rafa će kupiti za 20Mil nekog promašaja sezone...

Morgoroth

pre 14 godina

Bio je u Realu, u koji je OTERAN zato sto je klub zeleo da dovede Cissea...ogromna greska....
(Xomep182, 5. jul 2009 12:41)

Gresis. Gerard Houllier je kupio Cissea jos u zimskom prelaznom roku, ali ga je tadasnjih trener Auxerrea Guy Roux savetova da ostane do kraja sezone u francuskoj i tek onda predje u Liverpool. Owen je otisao svojevoljno u Real, nudili su mu novi ugovor i nedeljnu platu od 100 000 funti, na koju nije pristao i otisao je da osvaja trofeje u druge klubove,a svi znamo kako se to zavrsilo. Secam se utakmica na pripremama u SAD-u i njega i Cissea zajedno u prvoj utakmici protiv Celtica, bili su maestralni, ali owen je tad prvi put izdao navijace i klub koji su ga obozavali otisavsi u Real, poneo se slicno poput Stevea McManamana, ovaj put nije navijacima zabio noz u ledja, zabio je macetu, i sad samo neka prodaje price o nekoj vernosti kako je hteo da igra kod nas za 25 000 funti nedeljno, izdao je navijace po drugi put, i jedva cekam utakmicu izmedju Liverpoola i scuma, i da vidim njegov docek, a ubedjen sam da ce izmisliti neku povredu samo da nedodje.

Miki

pre 14 godina

@Xomep182
Decko, lupas gluposti... U to vreme je Owen izjavio kako ne zeli da ostane u L'pool-u i da mu je prelazak u Real sve i svja... Sledece godine, kada je Real resio da ga se otarasi, Rafa je pregovarao sa Owen-om, sve su dogovorili, ali je u poslednji momenat stigla veca ponuda od svraka, te je Owen zapucao tamo. E, to mu Rafa nije oprostio, kao ni velika vecina navijaca L'pool-a...
Ovog prelaznog roka, niko iz L'pool-a nije vise ni pomisljao na Owen-a, jednostavno, decko je imao sansu da se vrati, otisao je za vecom lovom... To je to...

DachaKing

pre 14 godina

Gazi Matori Gazi...
Veliki strucnjak Rafa Benitez nije hteo da se kocka... Indijanac, trebalo mu je da promeni 10 napadaca da bi nasao 2 koja valjaju. a sa Ovenom nije hteo da se kocka a covek izmislio fudbal...

Vase ime*

pre 14 godina

Polako navijaci Mancetera, jos malo ce vas sokirati Tevezova vest, mozda je neko vec i procitao sta je rekao... I samo da znate Tevez nije jos presao u Siti... Siti se interesuje za njega, kao Celsi i Liverpul...

Sale Tuzla

pre 14 godina

neko ko voli i zivi liverpul,nikada ne bi igrao u manutd.
to svi znaju,osim ovena izgleda.

sa ovim me definitvno razocarao.

shoegazer

pre 14 godina

Ian Rush je odlazio i vracao se, Robbie Fowler je odlazio i vracao se, Michael Owen je odlazio i , navodno, hteo da se vrati. Zasto se nije vratio? Zato sto su neki igraci Liverpoola VECI od nekih drugih igraca Liverpoola, i mogli su da se vrate, a ovi drugi sada mogu sa Fergusonom da raspravljaju ko ima vecu ergelu arapskih konja, na kojeg konja se kladiti, kojeg konja kupiti...

Shadow

pre 14 godina

Ajde ljudi,ne budite smešni i ne polemišite o glupostima. Ja sam isto gotivio Ovena dok je igrao u Liverpulu ali dečko je otišao i to je to. A što se današnjeg njegovog pravdanja tiče,to su priče za malu decu. Pa,fudbaler koji zaista želi da se vrati u svoj klub,taj se prvo obrati medijima. A onda,ako ga klub ne želi nazad,tada može da predje bilo gde jer je navijačima jasno da nije izdajica. A ovako,odeš u Mančester pa tek onda prosipaš priče da si želeo u Liverpul... Ajde molim te!

Liverpool u srcu!!!

pre 14 godina

Odma da kazem da sam veliki navijac Liverpool-a i evo priznajem da sam plakao kada je Owen presao u Real ali nakon toga sam svatio da su njemu u karijeri jedino bitne pare!
Nedugo nakon prelaska u Real u medijima je izasla informacija da je on otisao iz Liverpoo-a samo da bi mogao da nazove Bekhama i da mu kaze da ima vecu platu od njega u Realu jer ga je Bekham uvijek bockao na tu temu!!!
Dobro sam upoznat sa cijelom situacijom kada je Owen prelazio u Real:
Dobio je ponudu za produzenje saradnje na jos 3 godine sa liverpool-om i povecanje plate ali mu Rafa nije garantovao mijesto u startnoj postavi u svakoj utakmici (bili su tu djibril i baros koga je Benitez tada neizmjerno cijenio) i fino mu je rekao da kada bude 100% spreman da ima zagarantovano mijesto u prvoj postavi, ali Owen-u to nije odgovaralo zakacio sa Benitezom i otisao je u Real!!!
Benitez ga nije sprecavao u tome jer je skontao da on samo gleda na sebe i sebe stavlja u prvi plan zanemarujuci da su ambicije kluba iznad svega i da je normalno da nece igrati ako nije spreman!!!
Ovim zadnjim potezom je pokazao samo kakoav je covijek i da nikada nije volio Liverpool!!!
Jedva cekam da dodje na Enfild i da ga izvizde nekada negovi veliki fanovi!!!
To ce sigurno biti jos jedan od mnogobrojmih poraza u njegovoj karijeri od kada je otisao iz Liverpool u kojem je imao sve ali neka i bolje je sto je otisao mi smo osvojili LS odma posle njegovog odlaska a on nije nista u radio u svojoj karijeri a mogao je mnogo da nije napustio Enfild!!!
Pozdrav za sve navijace Liverpool-a
YNWA!!!

ZZZ

pre 14 godina

xaxa.kakva prepostavka i onda navijaci liverpula pomisle svasta..owen nista slicno nikad nije rekao...to je samo prepostavka..alo vidim sve njegove izjjave u textu daj molim te van nisteroy je bio namerno prodat zbog drskosti ..a ovog bas zbog toga da zadrzi..pa fergi bi ga odma izbacio..

zelenko

pre 14 godina

Bio je u Realu, u koji je OTERAN zato sto je klub zeleo da dovede Cissea...ogromna greska....
(Xomep182, 5. jul 2009 12:41)
Cisse je doveden u Liverpul dok je Owen bio u klubu, niko ga nije oterao sam je odlucio da ode i dosta vise o njemu.