Nedelja, 05.07.2009.

11:23

Pižon: "Znamo gde smo grešili"

Posle <a href="http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&amp;mm=07&amp;dd=03&amp;nav_id=369374" class="text-link" target= "_blank">remija sa ekipom Đorče Petrov</a>, trener Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon smatra da su greške viđene na tom meču dobrošle u ovoj fazi priprema.

Izvor: B92

Pižon: "Znamo gde smo grešili" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

za vek vekova COPY/PASTE

pre 14 godina

@Veze nemate ! Sa vama će se zezati pola lige .
(MILE, 5. jul 2009 11:48)

kao mi sa Vama zadnjih osam godina, jesi na to mislio ili???

Martin SK

pre 14 godina

Nista ne razumem...odakle je taj Djole Petrov?..iz Sevojna? :)
A vi kako te?
(dule dudule, 5. jul 2009 16:01)


Brate klub se zove Makedonija IZ Djorce Petrov!!!

FK Makedonija - Crvena Zvezda 1-1

A Vi kako te? ;)

Bata Djora Sr.

pre 14 godina

Kad se vec pominje Arkan, onda se mora dodati da je on licno ucestvovao u mirenju tadasnjih agenata i anti-agenata.
Ako im je stvarno vodja navijaca bivsi Delija kako se moze procitati, ako ih je mirio bivsi vodja navijaca Crvene zvezde, postavlja se pitanje : kakvi su to navijaci i kakav je to klub za koji navijaju?
A od ovog tima ne treba ocekivati mnogo u ovoj sezoni. Njima je potrebno vreme, a dobice ga ako navijaci budu imali strpljenja. Crvena zvezda je mnogo izgubila prethodnih godina, tako da joj jedno prvenstvo nece znaciti mnogo, ako ono bude omogucilo stvaranje kostura neke buduce ekipe. Koliko god smesno zvucalo, mozda ce najvaznija utakmica biti ova protiv Velenja, koja moze odrediti dalji pravac u kojem ce se kretati ceo tim. I malo samopouzdanja dovesce do mira u ekipi, sto ce omoguciti da igraci pruze daleko bolje partije. Ispadanje od Velenja znacilo bi agoniju slicnu onoj sa Zemanom. Trazili bi se krivci, odmah bi se osokolile one struje koje vise Zvezdi zele zlo nego dobro, sve bi to dodatno destabilizovalo ekipu, koja bi zaboravila i ono sto je znala.
Ako se Vojvodina stvarno pojaca kako se najavljuje, uz crno - bele koji imaju skoro isti sastav kao prosle godine, jedan klub koji se obavezno pojavi kao osvezenje lige i Crvenu zvezdu, mozemo imati, do sada, mozda i najzanimljivije prvenstvo.

ofk

pre 14 godina

(Dacha, 5. jul 2009 13:07)

Covek 100% upravu samo je zaboravio da je i Partizan nazalost osnovan .....i da ste vi svi isti....ofk beograd

Damo

pre 14 godina

Kao prvo, nas nije osnovao Tudjman jer je covek u to vreme imao 23 godine i nije bio na vaznoj funkciji, a kao drugo crno bele dresove smo preuzeli kada nam je juventus poslao 2 garniture i an inicijativu Artuta Takaca i Bobeka smo ih uzeli za stalno. Cisto da de li je znaju...

Shadow

pre 14 godina

@(Dacha, 5. jul 2009 20:31)
Slažem se i ja sa tobom. Ali,mislim da Nemanji (osim kondicije) treba na samoj utakmici uliti adrenalin i dečko će prosto da rastura. Ako to uspemo,biće to igrač za velika dela. Neko ko će jednim potezom rešavati utakmice čak i kada ekipi kao ekipi ne ide. Ja sam ubeđen u to!

Milos

pre 14 godina

Samo ne znam dokle treba da se Stamenkovicu gleda kroz prste. Pokazao je u protekloj sezoni da nije golman za Crvenu zvezdu i sada neka bude zadovoljan ako bude i grejao klupu.

GROBARI-NISH

pre 14 godina

nemoj da ispadas glup pred ovim narodom.
kao prvo,kako je nas mogao da osnuje franjo tudjman kad je partizan osnovala vojska,pa je zato i bio vojni klub.i jeste nam predsednik bio franjo(ali samo predsednik).
e sad kao drugo,nista ne moze promeniti cinjenicu da vas je osnovao krcun(ubica najveceg srbina i cetnika-drazu mihajlovica)a vi sebe nazivate stubom srpstva,nemoj da si smesan nego se pokri usima i begaj u rupu.toliko od mene

Fan de Valencia cf

pre 14 godina

Ja stvarno ne razumem zasto se mi pljujemo na takav nacin.Jedan klub osnovao tudjman,drugi krcun,ne zna se ko je naneo vise zla Srpskom narodu.Istorija je takva kakva jeste,na to ne mozemo uticati,ali mozemo bodriti nase klubove kao ljudi.

miko

pre 14 godina

ovi sto kritikuju pizona i njegov trening....molim malo da se utise jel vi mislite da taj covjek nezna sta radi???
nije on od juce na fudbalskom terenu!!!

BBRS

pre 14 godina

U pravu si dule,nas je osnovao Krcun i trebinu nam je vodio Arkan pre rata u Hrvatskoj.

A vas je osnovao Franjo Tudjamn,a tokom rata u Hrvatskoj predsednik vam je bio Ivan Curkovic. A sada vam je vodja navijaca bivsi Delija A.V.


Molim vas objavite mi komentar

Dacha

pre 14 godina

(Shadow, 5. jul 2009 17:50)

Potpuno se slazem sa tobom.
Treba pustiti ljude koji rade, da rade, pa cemo videti sta ce biti. A sto se Obrica tice, ako si procitao moj prethodni komentar, rekao sam da sa njim treba raditi na fizickoj spremi. Imao sam prilike da odgledam utakmicu u Ivanjici, i nekoliko treninga, decko je vrhunski tehnicar, ima strasan pas, i odlican pregled, ali je slab na fizickom planu. Ako uspe tu da se popravi, obozavacemo tog igraca, veruj mi!!!
Pozdrav za sve navijace kojima ljubav prema svom klubu ne implicira mrznju prema drugima.

Pa i jeste cz zlo...

pre 14 godina

Ja ne znam šta se vi bunite jer je "dulllllllle" 100% u pravu. Vi jeste zlo i to pravo pravcato. Dovoljno je prisetiti se šta ste kao klub radili, kakve su "zvrčke" vaši nazovi navijači pravili i to je to. Prisetite se samo poslednje 2-3 godine. A zamislite tek da vam neki "matoran" ispriča šta ste sve radili od kad vas je Krcun osnovao, pa dok vas je potom UDBA vodila godinama i decenijama...Ja ne znam šta je zlo ako CZ nije zlo. I nikoga pritom ne vređam, ja samo konstatujem ČINJENICE. Laku noć. Ili dobro jutro onima koji su tek sad progledali.

bokiBGD

pre 14 godina

Molio bih sve prave iskrene navijace simpatizere crveno bele boje da ne odgovaraju na partizanovacke komentare jer su neukusni nista neznace i nikoga ne zanimaju. Samo treba dati podrsku momcima koji igraju sada u zvezdi i to punom marakanom predplatnim kartama i recima p[odrske to je jedini korak koji navijac moze da pruzi... pozdrav delijama

da se razumemo

pre 14 godina

Neka preporuci svako ko se slaze da malecko jsd partizan treba ne ugasiti nego zakonom zabraniti zbog...znate vi zasto! Pozdrav za postenog gazdu partizana koga oni zovu lopove(ne znam zasto)!!!

nicksha

pre 14 godina

Jel moguće da o čoveku sudite posle 2 utakmice?Pa ni Alex Ferguson nije počeo odmah sa pobedama kada je došao u Mančester.I ja sam nestrpljiv i želim da naša Zvezda opet zasija, ali kritikama nećemo ništa postići. Pustite Pižona da radi svoj posao, a mi ćemo da radimo naš - da ostavljamo glas na severu i da verujemo da bolji dani dolaze...

Makaab

pre 14 godina

Parker dobio raaskid ugovora!!!Clanak sa sajta kickoff.com :
This follows the break-down of the transfer agreement Thanda struck with Serbian outfit Red Star Belgrade mid-way through last season.

“There are several clubs interested in Bernard Parker and we are working with Mike Makaab to sort the matter out. The contract with Red Star has been terminated, and whatever money was due was relinquished by us. In terms of the agreement he’s owned by Thanda Royal Zulu,” said Delvaux.

“They have no claim on us and we have no claim on them. We were happy that the move enabled Bernard to gain some experience but now it's time for him to move on, and we only await the Fifa clearance.”

A Fifa clearance for Parker is expected to be granted next week, after which Parker could be headed anywhere in Europe after delivering eye-catching performances during the Confederations Cup.

nikola

pre 14 godina

(dulllllllle, 5. jul 2009 11:55)

mene interesuje sta rade moderatori ?!? zasto se ne cenzurise zaista sta pise ovaj decko ... ako ovde sme da se napise da je zvezda zlo ja ne znam sta ne sme ...
i da, decka ne treba posebno komentarisati ... neke stvari su jednostavno neizlecive

Shadow

pre 14 godina

Ma ljudi,pustite grobarske komentare i ne nervirajte se. Osvojili su dve duple krune zaredom (što je za njih OGROMAN uspeh) i misle da su ne znam ni ja šta. Pričaju o ligi šampiona kao da su već ušli,pričaju o novoj tituli kao da su je već osvojili,itd... A videće kad mečka zakuca na njihova vrata, kad se odjednom pojave dugovi za koje niko ranije nije znao,pa ćemo onda da vidimo kako će im biti.
A što se naše Zvezde tiče,treba dati podršku ovim momcima. Ne treba ih pljuvati odmah,treba im dati šansu. Jedno su prijateljske utakmice na nekim malim seoskim stadionima i slično. Treba sačekati da se malo uigraju,nabiju kondiciju... A treba i videti kako će momci delovati kada bude u pitanju marakana i huk sa severa. A da ne pričamo o nekoj jačoj utakmici (derbiju ili Evropskoj) pa kada bude bila u pitanju dobro popunjena ako ne i puna Marakana. Neko je spomenuo i Nemanju Obrića. Dečko je extra dobar,verujem da još od Prosinečkog nismo imali igrača takvog profila,takvog pregleda igre i driblinga "iz mesta" što se kaže.
Veliki pozdrav svima koji vole našu Zvezdu!

Dacha

pre 14 godina

(dulllllllle, 5. jul 2009 14:37)

Mozes, ti do sutra tako, i to samo potvrdjuje ono sto sam prethodno rekao!!!!
Znas li koje je vreme to bilo?
I sta onda?
Znas li ko je bio predsednik komsinskog kluba?!
Da li zbog toga treba da se mrzimo?!
Da li treba porusiti sve zgrade koje su sagradjene u tom periodu?
Ljudi koji su tada rodjeni ne treba da zive?!
A mozda da putujes kroz vreme, i da promenis istoriju i kompletan drustveno politicki sistem tog vremena, mozda uspes da osnujes organizacije po svojoj meri, mozda zabranis da se osnivaju sportska drustva, da jedino moze postojati JEDAN klub____________ (upisati ime kluba)
I na kraju, ako je neko cigan, to znaci da je zlo?!
To znaci da ga treba mrzeti, jel' tako?!
Zalutao si momce u sadasnje civilizacijske tekovine, takvi su bili dobri Hitleru.
Da ponovim, takvi kao ti nisu dostojni da im se uzme za ozbiljno, takvi kao ti sire mrznju i truju nasu decu, zbog takvih su nam stadioni sablasno prazni, zbog takvih roditelji ne dovode decu na stadione!!!
A procitaj ponovo o cemu se ovde pise!!!!
Nazad ti lepo u skolu decace, da te necemu nauce, jer nivo tvog obrazovanja i inteligencije ti ne dozvoljava da shvatis vreme u kome zivis, malo si zalutao!
JA NE ZELIM DA BILO KOGA MRZIM, A ZELIM SVAKOG DA POBEDIM!!!!!
A TI?

Dozovi se pameti!

pre 14 godina

Mi nismo normalni! Čuj ovo SAD SMANJUJE INTEZITET TRENINGA??? Pa čoveče gde smanjuješ intezitet treninga već sad kao da ti je Rudar Velenje finale kupa UEFA???? Ja ne mogu da verujem da je ovo zaista izjavio a još manje hoću da verujem da će to i da uradi. Bude li to uradio mi 100% pucamo već od janeza i adio Evropo na početku leta kao prošle godine! Strašno.

Pižone, jel se ti to šališ?

pre 14 godina

Kad je zgusnut kalendar i kad su letnje pripreme tako kratke kao ove godine onda se intezitet treninga sigurno ne spušta već 10 dana prve utakmice u Evropi! To je slovo "A" u trenersko-fudbalskoj azbuci!

Милош КГ

pre 14 godina

(dulllllllle, 5. jul 2009 14:37)

Како можете да објавите овај коментар???
Што не напишеш ко је основао мали партизан?
Што не напишеш ко је почасни председник клуба?
Што не напишеш чија се застава(хашког оптуженика) виори на југу?
Што не напишеш ко је убио навијача ракетом?
Што не напишеш од којих пара је направљен спортски центар земунело?
Могао бих до сутра овако али немам жељу...ваша мржња усмерена против Звезде стварно прелази у патољошки случај...
Објавите ми коментар!!!

Miskokv

pre 14 godina

Par puta mi niste objavili komentare na forumu,i to komentare u kojima su bile samo cinjenice upucene ovim velikim poznavaocima fudbala koji umeju samo da pljuju bez ikakvog osnova(mislim na grobare) kojih ima vise na vestima gde se pominje c.zvezda nego njihov partizan. Ovakve zlokobne komentare poput nekih gore navedenih ne bi trebalo da objavljujete,ljudi pominju zlo i razne gluposti,te ljude treba malo poduciti nekim stvarima,mada mislim da oni to dobro znaju pa ih puno boli njihova istorija,njihovi poceci i ljudi koji su im sedeli u upravama kluba pa svu svoju frustraciju usmeravaju prema svom omrazenom klubu(ZVEZDI)umesto da gledaju svoj "voljeni" partizan Puno ih boli taj tudjman(namerno je malim slovom) puno ih bole razne cinjenice,razni sportski neuspesi(da ne kazem DEBAKLI) koje su dozivljavali u predhodnom periodu cim izadju preko granica Srbije(treba li podsecati na na petarde od dinama,oksera,slavije,makabija...)izvinjavam se neke od tih petardi se primali u sred Beograda,da li secanje tim ljudima stize samo par meseci unazad,do te duple krune??? Ja sam veliki navijac ZVEZDE,ali sam uvek u evrokupovima navijao za sve nase klubove,vidjao sam i par grobara koji su ostavljali komentare koji su za pohvalu,i koji slicno razmisljaju kao ja. Mozemo se prepucavati do mile volje,ko je koga osnovao i ko je sramota srbije,da je srece pa da su nam klubovi mnogo jaci nego sto su sada pa da se prepucavamo ko ima vece uspehe u evropi,ali do toga ce proci jos puno vremena,budimo objektivni i recimo da su i zvezda i partizan ,(o ostalim nasim klubovima nema se sta reci) vec dugi niz godina jako daleko od evrope, i nekih znacajnijih uspeha,za mene nije uspeh uci u ligu sampiona,ili u ligu uefa,to su ciljevi za male klubove,za velike je cilj ostati sto duze u toj evropi,biti konstantan i iz godine u godinu biti ucesnik tih takmicenja,a koliko su nasi klubovi trenutno jaki vidi se bas i po tim ambicijama,da se udje u ligu sampiona,ligu evrope,a to sto se tamo ne osvoji ni jedan jedini bod,i to se izgleda smatra uspehom!? Pozdrav svim objektivnim navijacima svih nasih klubova!

Kole

pre 14 godina

Ocekivani komentari i NASI i NJIHOVI. Samo ne znam koliko su ovi NASI sto pljuju po Zvezdi dovoljno NASI a za NJIHOVE mi je jasno, kompleks je to, neizleciv. Aman bre narode,najpristojnije da vas pita covek,da li ste vi normalni? Dizete Zvezdu u nebesa posle pobede na prvoj PRIPREMNOJ utakmici, pljujete po njoj posle druge PRIPREMNE utakmice!?! Ne tako davno, na pripremnim utakmicama smo drali sve redom, "navijaci" su tada nas tim vec vidjali u finalu lige sampiona a zavrsavali smo ucesce u evropi sramno i nedostojno naseg imena. Daj Boze da sve pripremne utakmice gubimo sa po 5-6 razlike ali da onda kada je potrebno pokazemo zasto smo bili SAMPIONI EVROPE, nesto o cemu i ovi nasi domaci purgeri ali i oni iz "inozemstva" mogu samo da sanjaju. Alo bre, u pitanju su pripremne utakmice, Pizon kombinuje sve i svasta, trazi pravi tim i logicno je da od igre ne treba ocekivati puno, rezultate jos manje. Dajte da ne pljujemo po nasoj Zvezdi dok pokusava da se kao feniks izdigne iz pepela. Dajte da joj ne podmecemo nogu gde stignemo jer se zna ciji je to posao. Dajte da joj damo podrsku na svakom koraku jer Zvezda to treba i samo tako moze da se vrati na mesto koje joj i pripada. Vladi Pizonu i Lukicu zelim svu srecu u ovim pokusajima da Zvezdi vrate poljuljanu cast a svim pravim delijama zelim malo vise strpljenja i pameti jer i po tome smo se uvek razlikovali od purgera domacih i "inozemnih". Upamtite, nije badava receno, "Zvezda je zivot...". Pa ponasajmo se tako.

Dacha

pre 14 godina

Obricu ne smanjujte intenzitet treninga, decko je strasan tehnicar, na tom polju je klasa, igrac kakvog davno nismo imali, ali je fizicki totalno nespreman, i inferioran u odnosu na ostale.
Ako njega spremite kako treba, eto nama VRHUNSKOG IGRACA ZA VELIKA DELA.
Mislite o tome.

dulllllllle

pre 14 godina

(Dacha, 5. jul 2009 13:07)


Pa ne znam.Mozda zato sto vas osnovao Krcun?Mozda zato sto vam tribinu vodio Arkan?Mozda zato sto vam tribinu vodio siptar?Mozda zato sto imate tursko ime?Mozda zato sto sami sebe zovete ciganima?
Mozda zbog Ekmera Karica(druga sa tribine)?
Mozda zato sto pretite igracima kojima dugujete pare?
Mozda...
Mogu do sutra ovako.

Dacha

pre 14 godina

(dulllllllle, 5. jul 2009 11:55)

O cemu ti decko pricas?!!!
Koje zlo?
Koji klub ti simpatises?
Da li znas ko je osnovao neke druge klubove, pocev od bivse Jugoslavije, do nekih evropskih klubova, prvenstveno u Nemackoj i sl. ?!
Dokle ce ljudi poput tebe da sire mrznju, 'alo?!!!
OVO JE SPORT!!!
Ako nisi za sportski rivalitet, onda idi pa energiju trosi na drugim mestima!!!!
Komentar poput tvog treba cenzurisati, DOSTA NAM JE MRZNJE, OVO JE SPORTSKO RIVALSTVO!!!!
Ali ti si izgleda nahranjen mrznjom, i tu tesko da ti se moze pomoci!!!!

verni i pravi navijac

pre 14 godina

Nije lako ali sada treba podrzati te momke i te ljude koji su svesno preuzeli rizik.Srecno,pravi navijaci ce uvek biti uz vas.POZDRAV PIZONU od njegove generacije...

CIVAS

pre 14 godina

Svako voli „skalp“ Zvezde. Oni su šampioni Makedonije i remi sa njima zaslužuje respekt.----------Nemogu vjerovati da covek ovaku glupost kaze pa nismo mi glupi da poverujemo da je remi sa tamo nekim prvakom Makedonije za respekt!

Милош КГ

pre 14 godina

Ако нешто више уради са овим тимом онда је стварно геније, ја искрено не очекујем трофеј ове године али све је могуће!!!
Најбоља ствар што сам видео на овим припремама је кад Пижон објашњава играчима како да центрирају, човек са 50 и кусур година погађа у трепавицу,за разлику од много млађих првотимаца али све има своје!
Није се џабе орило Мараканом ПИ ЖО НЕ ПИ ЖО НЕ!!!!

Милош КГ

pre 14 godina

Ако нешто више уради са овим тимом онда је стварно геније, ја искрено не очекујем трофеј ове године али све је могуће!!!
Најбоља ствар што сам видео на овим припремама је кад Пижон објашњава играчима како да центрирају, човек са 50 и кусур година погађа у трепавицу,за разлику од много млађих првотимаца али све има своје!
Није се џабе орило Мараканом ПИ ЖО НЕ ПИ ЖО НЕ!!!!

Милош КГ

pre 14 godina

(dulllllllle, 5. jul 2009 14:37)

Како можете да објавите овај коментар???
Што не напишеш ко је основао мали партизан?
Што не напишеш ко је почасни председник клуба?
Што не напишеш чија се застава(хашког оптуженика) виори на југу?
Што не напишеш ко је убио навијача ракетом?
Што не напишеш од којих пара је направљен спортски центар земунело?
Могао бих до сутра овако али немам жељу...ваша мржња усмерена против Звезде стварно прелази у патољошки случај...
Објавите ми коментар!!!

Dacha

pre 14 godina

(dulllllllle, 5. jul 2009 11:55)

O cemu ti decko pricas?!!!
Koje zlo?
Koji klub ti simpatises?
Da li znas ko je osnovao neke druge klubove, pocev od bivse Jugoslavije, do nekih evropskih klubova, prvenstveno u Nemackoj i sl. ?!
Dokle ce ljudi poput tebe da sire mrznju, 'alo?!!!
OVO JE SPORT!!!
Ako nisi za sportski rivalitet, onda idi pa energiju trosi na drugim mestima!!!!
Komentar poput tvog treba cenzurisati, DOSTA NAM JE MRZNJE, OVO JE SPORTSKO RIVALSTVO!!!!
Ali ti si izgleda nahranjen mrznjom, i tu tesko da ti se moze pomoci!!!!

dulllllllle

pre 14 godina

(Dacha, 5. jul 2009 13:07)


Pa ne znam.Mozda zato sto vas osnovao Krcun?Mozda zato sto vam tribinu vodio Arkan?Mozda zato sto vam tribinu vodio siptar?Mozda zato sto imate tursko ime?Mozda zato sto sami sebe zovete ciganima?
Mozda zbog Ekmera Karica(druga sa tribine)?
Mozda zato sto pretite igracima kojima dugujete pare?
Mozda...
Mogu do sutra ovako.

Kole

pre 14 godina

Ocekivani komentari i NASI i NJIHOVI. Samo ne znam koliko su ovi NASI sto pljuju po Zvezdi dovoljno NASI a za NJIHOVE mi je jasno, kompleks je to, neizleciv. Aman bre narode,najpristojnije da vas pita covek,da li ste vi normalni? Dizete Zvezdu u nebesa posle pobede na prvoj PRIPREMNOJ utakmici, pljujete po njoj posle druge PRIPREMNE utakmice!?! Ne tako davno, na pripremnim utakmicama smo drali sve redom, "navijaci" su tada nas tim vec vidjali u finalu lige sampiona a zavrsavali smo ucesce u evropi sramno i nedostojno naseg imena. Daj Boze da sve pripremne utakmice gubimo sa po 5-6 razlike ali da onda kada je potrebno pokazemo zasto smo bili SAMPIONI EVROPE, nesto o cemu i ovi nasi domaci purgeri ali i oni iz "inozemstva" mogu samo da sanjaju. Alo bre, u pitanju su pripremne utakmice, Pizon kombinuje sve i svasta, trazi pravi tim i logicno je da od igre ne treba ocekivati puno, rezultate jos manje. Dajte da ne pljujemo po nasoj Zvezdi dok pokusava da se kao feniks izdigne iz pepela. Dajte da joj ne podmecemo nogu gde stignemo jer se zna ciji je to posao. Dajte da joj damo podrsku na svakom koraku jer Zvezda to treba i samo tako moze da se vrati na mesto koje joj i pripada. Vladi Pizonu i Lukicu zelim svu srecu u ovim pokusajima da Zvezdi vrate poljuljanu cast a svim pravim delijama zelim malo vise strpljenja i pameti jer i po tome smo se uvek razlikovali od purgera domacih i "inozemnih". Upamtite, nije badava receno, "Zvezda je zivot...". Pa ponasajmo se tako.

Dacha

pre 14 godina

(dulllllllle, 5. jul 2009 14:37)

Mozes, ti do sutra tako, i to samo potvrdjuje ono sto sam prethodno rekao!!!!
Znas li koje je vreme to bilo?
I sta onda?
Znas li ko je bio predsednik komsinskog kluba?!
Da li zbog toga treba da se mrzimo?!
Da li treba porusiti sve zgrade koje su sagradjene u tom periodu?
Ljudi koji su tada rodjeni ne treba da zive?!
A mozda da putujes kroz vreme, i da promenis istoriju i kompletan drustveno politicki sistem tog vremena, mozda uspes da osnujes organizacije po svojoj meri, mozda zabranis da se osnivaju sportska drustva, da jedino moze postojati JEDAN klub____________ (upisati ime kluba)
I na kraju, ako je neko cigan, to znaci da je zlo?!
To znaci da ga treba mrzeti, jel' tako?!
Zalutao si momce u sadasnje civilizacijske tekovine, takvi su bili dobri Hitleru.
Da ponovim, takvi kao ti nisu dostojni da im se uzme za ozbiljno, takvi kao ti sire mrznju i truju nasu decu, zbog takvih su nam stadioni sablasno prazni, zbog takvih roditelji ne dovode decu na stadione!!!
A procitaj ponovo o cemu se ovde pise!!!!
Nazad ti lepo u skolu decace, da te necemu nauce, jer nivo tvog obrazovanja i inteligencije ti ne dozvoljava da shvatis vreme u kome zivis, malo si zalutao!
JA NE ZELIM DA BILO KOGA MRZIM, A ZELIM SVAKOG DA POBEDIM!!!!!
A TI?

Miskokv

pre 14 godina

Par puta mi niste objavili komentare na forumu,i to komentare u kojima su bile samo cinjenice upucene ovim velikim poznavaocima fudbala koji umeju samo da pljuju bez ikakvog osnova(mislim na grobare) kojih ima vise na vestima gde se pominje c.zvezda nego njihov partizan. Ovakve zlokobne komentare poput nekih gore navedenih ne bi trebalo da objavljujete,ljudi pominju zlo i razne gluposti,te ljude treba malo poduciti nekim stvarima,mada mislim da oni to dobro znaju pa ih puno boli njihova istorija,njihovi poceci i ljudi koji su im sedeli u upravama kluba pa svu svoju frustraciju usmeravaju prema svom omrazenom klubu(ZVEZDI)umesto da gledaju svoj "voljeni" partizan Puno ih boli taj tudjman(namerno je malim slovom) puno ih bole razne cinjenice,razni sportski neuspesi(da ne kazem DEBAKLI) koje su dozivljavali u predhodnom periodu cim izadju preko granica Srbije(treba li podsecati na na petarde od dinama,oksera,slavije,makabija...)izvinjavam se neke od tih petardi se primali u sred Beograda,da li secanje tim ljudima stize samo par meseci unazad,do te duple krune??? Ja sam veliki navijac ZVEZDE,ali sam uvek u evrokupovima navijao za sve nase klubove,vidjao sam i par grobara koji su ostavljali komentare koji su za pohvalu,i koji slicno razmisljaju kao ja. Mozemo se prepucavati do mile volje,ko je koga osnovao i ko je sramota srbije,da je srece pa da su nam klubovi mnogo jaci nego sto su sada pa da se prepucavamo ko ima vece uspehe u evropi,ali do toga ce proci jos puno vremena,budimo objektivni i recimo da su i zvezda i partizan ,(o ostalim nasim klubovima nema se sta reci) vec dugi niz godina jako daleko od evrope, i nekih znacajnijih uspeha,za mene nije uspeh uci u ligu sampiona,ili u ligu uefa,to su ciljevi za male klubove,za velike je cilj ostati sto duze u toj evropi,biti konstantan i iz godine u godinu biti ucesnik tih takmicenja,a koliko su nasi klubovi trenutno jaki vidi se bas i po tim ambicijama,da se udje u ligu sampiona,ligu evrope,a to sto se tamo ne osvoji ni jedan jedini bod,i to se izgleda smatra uspehom!? Pozdrav svim objektivnim navijacima svih nasih klubova!

Dacha

pre 14 godina

Obricu ne smanjujte intenzitet treninga, decko je strasan tehnicar, na tom polju je klasa, igrac kakvog davno nismo imali, ali je fizicki totalno nespreman, i inferioran u odnosu na ostale.
Ako njega spremite kako treba, eto nama VRHUNSKOG IGRACA ZA VELIKA DELA.
Mislite o tome.

da se razumemo

pre 14 godina

Neka preporuci svako ko se slaze da malecko jsd partizan treba ne ugasiti nego zakonom zabraniti zbog...znate vi zasto! Pozdrav za postenog gazdu partizana koga oni zovu lopove(ne znam zasto)!!!

nicksha

pre 14 godina

Jel moguće da o čoveku sudite posle 2 utakmice?Pa ni Alex Ferguson nije počeo odmah sa pobedama kada je došao u Mančester.I ja sam nestrpljiv i želim da naša Zvezda opet zasija, ali kritikama nećemo ništa postići. Pustite Pižona da radi svoj posao, a mi ćemo da radimo naš - da ostavljamo glas na severu i da verujemo da bolji dani dolaze...

nikola

pre 14 godina

(dulllllllle, 5. jul 2009 11:55)

mene interesuje sta rade moderatori ?!? zasto se ne cenzurise zaista sta pise ovaj decko ... ako ovde sme da se napise da je zvezda zlo ja ne znam sta ne sme ...
i da, decka ne treba posebno komentarisati ... neke stvari su jednostavno neizlecive

Shadow

pre 14 godina

Ma ljudi,pustite grobarske komentare i ne nervirajte se. Osvojili su dve duple krune zaredom (što je za njih OGROMAN uspeh) i misle da su ne znam ni ja šta. Pričaju o ligi šampiona kao da su već ušli,pričaju o novoj tituli kao da su je već osvojili,itd... A videće kad mečka zakuca na njihova vrata, kad se odjednom pojave dugovi za koje niko ranije nije znao,pa ćemo onda da vidimo kako će im biti.
A što se naše Zvezde tiče,treba dati podršku ovim momcima. Ne treba ih pljuvati odmah,treba im dati šansu. Jedno su prijateljske utakmice na nekim malim seoskim stadionima i slično. Treba sačekati da se malo uigraju,nabiju kondiciju... A treba i videti kako će momci delovati kada bude u pitanju marakana i huk sa severa. A da ne pričamo o nekoj jačoj utakmici (derbiju ili Evropskoj) pa kada bude bila u pitanju dobro popunjena ako ne i puna Marakana. Neko je spomenuo i Nemanju Obrića. Dečko je extra dobar,verujem da još od Prosinečkog nismo imali igrača takvog profila,takvog pregleda igre i driblinga "iz mesta" što se kaže.
Veliki pozdrav svima koji vole našu Zvezdu!

BBRS

pre 14 godina

U pravu si dule,nas je osnovao Krcun i trebinu nam je vodio Arkan pre rata u Hrvatskoj.

A vas je osnovao Franjo Tudjamn,a tokom rata u Hrvatskoj predsednik vam je bio Ivan Curkovic. A sada vam je vodja navijaca bivsi Delija A.V.


Molim vas objavite mi komentar

CIVAS

pre 14 godina

Svako voli „skalp“ Zvezde. Oni su šampioni Makedonije i remi sa njima zaslužuje respekt.----------Nemogu vjerovati da covek ovaku glupost kaze pa nismo mi glupi da poverujemo da je remi sa tamo nekim prvakom Makedonije za respekt!

verni i pravi navijac

pre 14 godina

Nije lako ali sada treba podrzati te momke i te ljude koji su svesno preuzeli rizik.Srecno,pravi navijaci ce uvek biti uz vas.POZDRAV PIZONU od njegove generacije...

bokiBGD

pre 14 godina

Molio bih sve prave iskrene navijace simpatizere crveno bele boje da ne odgovaraju na partizanovacke komentare jer su neukusni nista neznace i nikoga ne zanimaju. Samo treba dati podrsku momcima koji igraju sada u zvezdi i to punom marakanom predplatnim kartama i recima p[odrske to je jedini korak koji navijac moze da pruzi... pozdrav delijama

Pa i jeste cz zlo...

pre 14 godina

Ja ne znam šta se vi bunite jer je "dulllllllle" 100% u pravu. Vi jeste zlo i to pravo pravcato. Dovoljno je prisetiti se šta ste kao klub radili, kakve su "zvrčke" vaši nazovi navijači pravili i to je to. Prisetite se samo poslednje 2-3 godine. A zamislite tek da vam neki "matoran" ispriča šta ste sve radili od kad vas je Krcun osnovao, pa dok vas je potom UDBA vodila godinama i decenijama...Ja ne znam šta je zlo ako CZ nije zlo. I nikoga pritom ne vređam, ja samo konstatujem ČINJENICE. Laku noć. Ili dobro jutro onima koji su tek sad progledali.

Makaab

pre 14 godina

Parker dobio raaskid ugovora!!!Clanak sa sajta kickoff.com :
This follows the break-down of the transfer agreement Thanda struck with Serbian outfit Red Star Belgrade mid-way through last season.

“There are several clubs interested in Bernard Parker and we are working with Mike Makaab to sort the matter out. The contract with Red Star has been terminated, and whatever money was due was relinquished by us. In terms of the agreement he’s owned by Thanda Royal Zulu,” said Delvaux.

“They have no claim on us and we have no claim on them. We were happy that the move enabled Bernard to gain some experience but now it's time for him to move on, and we only await the Fifa clearance.”

A Fifa clearance for Parker is expected to be granted next week, after which Parker could be headed anywhere in Europe after delivering eye-catching performances during the Confederations Cup.

Dacha

pre 14 godina

(Shadow, 5. jul 2009 17:50)

Potpuno se slazem sa tobom.
Treba pustiti ljude koji rade, da rade, pa cemo videti sta ce biti. A sto se Obrica tice, ako si procitao moj prethodni komentar, rekao sam da sa njim treba raditi na fizickoj spremi. Imao sam prilike da odgledam utakmicu u Ivanjici, i nekoliko treninga, decko je vrhunski tehnicar, ima strasan pas, i odlican pregled, ali je slab na fizickom planu. Ako uspe tu da se popravi, obozavacemo tog igraca, veruj mi!!!
Pozdrav za sve navijace kojima ljubav prema svom klubu ne implicira mrznju prema drugima.

Fan de Valencia cf

pre 14 godina

Ja stvarno ne razumem zasto se mi pljujemo na takav nacin.Jedan klub osnovao tudjman,drugi krcun,ne zna se ko je naneo vise zla Srpskom narodu.Istorija je takva kakva jeste,na to ne mozemo uticati,ali mozemo bodriti nase klubove kao ljudi.

GROBARI-NISH

pre 14 godina

nemoj da ispadas glup pred ovim narodom.
kao prvo,kako je nas mogao da osnuje franjo tudjman kad je partizan osnovala vojska,pa je zato i bio vojni klub.i jeste nam predsednik bio franjo(ali samo predsednik).
e sad kao drugo,nista ne moze promeniti cinjenicu da vas je osnovao krcun(ubica najveceg srbina i cetnika-drazu mihajlovica)a vi sebe nazivate stubom srpstva,nemoj da si smesan nego se pokri usima i begaj u rupu.toliko od mene

miko

pre 14 godina

ovi sto kritikuju pizona i njegov trening....molim malo da se utise jel vi mislite da taj covjek nezna sta radi???
nije on od juce na fudbalskom terenu!!!

Pižone, jel se ti to šališ?

pre 14 godina

Kad je zgusnut kalendar i kad su letnje pripreme tako kratke kao ove godine onda se intezitet treninga sigurno ne spušta već 10 dana prve utakmice u Evropi! To je slovo "A" u trenersko-fudbalskoj azbuci!

za vek vekova COPY/PASTE

pre 14 godina

@Veze nemate ! Sa vama će se zezati pola lige .
(MILE, 5. jul 2009 11:48)

kao mi sa Vama zadnjih osam godina, jesi na to mislio ili???

Dozovi se pameti!

pre 14 godina

Mi nismo normalni! Čuj ovo SAD SMANJUJE INTEZITET TRENINGA??? Pa čoveče gde smanjuješ intezitet treninga već sad kao da ti je Rudar Velenje finale kupa UEFA???? Ja ne mogu da verujem da je ovo zaista izjavio a još manje hoću da verujem da će to i da uradi. Bude li to uradio mi 100% pucamo već od janeza i adio Evropo na početku leta kao prošle godine! Strašno.

Shadow

pre 14 godina

@(Dacha, 5. jul 2009 20:31)
Slažem se i ja sa tobom. Ali,mislim da Nemanji (osim kondicije) treba na samoj utakmici uliti adrenalin i dečko će prosto da rastura. Ako to uspemo,biće to igrač za velika dela. Neko ko će jednim potezom rešavati utakmice čak i kada ekipi kao ekipi ne ide. Ja sam ubeđen u to!

Damo

pre 14 godina

Kao prvo, nas nije osnovao Tudjman jer je covek u to vreme imao 23 godine i nije bio na vaznoj funkciji, a kao drugo crno bele dresove smo preuzeli kada nam je juventus poslao 2 garniture i an inicijativu Artuta Takaca i Bobeka smo ih uzeli za stalno. Cisto da de li je znaju...

Bata Djora Sr.

pre 14 godina

Kad se vec pominje Arkan, onda se mora dodati da je on licno ucestvovao u mirenju tadasnjih agenata i anti-agenata.
Ako im je stvarno vodja navijaca bivsi Delija kako se moze procitati, ako ih je mirio bivsi vodja navijaca Crvene zvezde, postavlja se pitanje : kakvi su to navijaci i kakav je to klub za koji navijaju?
A od ovog tima ne treba ocekivati mnogo u ovoj sezoni. Njima je potrebno vreme, a dobice ga ako navijaci budu imali strpljenja. Crvena zvezda je mnogo izgubila prethodnih godina, tako da joj jedno prvenstvo nece znaciti mnogo, ako ono bude omogucilo stvaranje kostura neke buduce ekipe. Koliko god smesno zvucalo, mozda ce najvaznija utakmica biti ova protiv Velenja, koja moze odrediti dalji pravac u kojem ce se kretati ceo tim. I malo samopouzdanja dovesce do mira u ekipi, sto ce omoguciti da igraci pruze daleko bolje partije. Ispadanje od Velenja znacilo bi agoniju slicnu onoj sa Zemanom. Trazili bi se krivci, odmah bi se osokolile one struje koje vise Zvezdi zele zlo nego dobro, sve bi to dodatno destabilizovalo ekipu, koja bi zaboravila i ono sto je znala.
Ako se Vojvodina stvarno pojaca kako se najavljuje, uz crno - bele koji imaju skoro isti sastav kao prosle godine, jedan klub koji se obavezno pojavi kao osvezenje lige i Crvenu zvezdu, mozemo imati, do sada, mozda i najzanimljivije prvenstvo.

Martin SK

pre 14 godina

Nista ne razumem...odakle je taj Djole Petrov?..iz Sevojna? :)
A vi kako te?
(dule dudule, 5. jul 2009 16:01)


Brate klub se zove Makedonija IZ Djorce Petrov!!!

FK Makedonija - Crvena Zvezda 1-1

A Vi kako te? ;)

Milos

pre 14 godina

Samo ne znam dokle treba da se Stamenkovicu gleda kroz prste. Pokazao je u protekloj sezoni da nije golman za Crvenu zvezdu i sada neka bude zadovoljan ako bude i grejao klupu.

ofk

pre 14 godina

(Dacha, 5. jul 2009 13:07)

Covek 100% upravu samo je zaboravio da je i Partizan nazalost osnovan .....i da ste vi svi isti....ofk beograd

dulllllllle

pre 14 godina

(Dacha, 5. jul 2009 13:07)


Pa ne znam.Mozda zato sto vas osnovao Krcun?Mozda zato sto vam tribinu vodio Arkan?Mozda zato sto vam tribinu vodio siptar?Mozda zato sto imate tursko ime?Mozda zato sto sami sebe zovete ciganima?
Mozda zbog Ekmera Karica(druga sa tribine)?
Mozda zato sto pretite igracima kojima dugujete pare?
Mozda...
Mogu do sutra ovako.

CIVAS

pre 14 godina

Svako voli „skalp“ Zvezde. Oni su šampioni Makedonije i remi sa njima zaslužuje respekt.----------Nemogu vjerovati da covek ovaku glupost kaze pa nismo mi glupi da poverujemo da je remi sa tamo nekim prvakom Makedonije za respekt!

Pa i jeste cz zlo...

pre 14 godina

Ja ne znam šta se vi bunite jer je "dulllllllle" 100% u pravu. Vi jeste zlo i to pravo pravcato. Dovoljno je prisetiti se šta ste kao klub radili, kakve su "zvrčke" vaši nazovi navijači pravili i to je to. Prisetite se samo poslednje 2-3 godine. A zamislite tek da vam neki "matoran" ispriča šta ste sve radili od kad vas je Krcun osnovao, pa dok vas je potom UDBA vodila godinama i decenijama...Ja ne znam šta je zlo ako CZ nije zlo. I nikoga pritom ne vređam, ja samo konstatujem ČINJENICE. Laku noć. Ili dobro jutro onima koji su tek sad progledali.

Милош КГ

pre 14 godina

(dulllllllle, 5. jul 2009 14:37)

Како можете да објавите овај коментар???
Што не напишеш ко је основао мали партизан?
Што не напишеш ко је почасни председник клуба?
Што не напишеш чија се застава(хашког оптуженика) виори на југу?
Што не напишеш ко је убио навијача ракетом?
Што не напишеш од којих пара је направљен спортски центар земунело?
Могао бих до сутра овако али немам жељу...ваша мржња усмерена против Звезде стварно прелази у патољошки случај...
Објавите ми коментар!!!

Dacha

pre 14 godina

(dulllllllle, 5. jul 2009 11:55)

O cemu ti decko pricas?!!!
Koje zlo?
Koji klub ti simpatises?
Da li znas ko je osnovao neke druge klubove, pocev od bivse Jugoslavije, do nekih evropskih klubova, prvenstveno u Nemackoj i sl. ?!
Dokle ce ljudi poput tebe da sire mrznju, 'alo?!!!
OVO JE SPORT!!!
Ako nisi za sportski rivalitet, onda idi pa energiju trosi na drugim mestima!!!!
Komentar poput tvog treba cenzurisati, DOSTA NAM JE MRZNJE, OVO JE SPORTSKO RIVALSTVO!!!!
Ali ti si izgleda nahranjen mrznjom, i tu tesko da ti se moze pomoci!!!!

Dozovi se pameti!

pre 14 godina

Mi nismo normalni! Čuj ovo SAD SMANJUJE INTEZITET TRENINGA??? Pa čoveče gde smanjuješ intezitet treninga već sad kao da ti je Rudar Velenje finale kupa UEFA???? Ja ne mogu da verujem da je ovo zaista izjavio a još manje hoću da verujem da će to i da uradi. Bude li to uradio mi 100% pucamo već od janeza i adio Evropo na početku leta kao prošle godine! Strašno.

Милош КГ

pre 14 godina

Ако нешто више уради са овим тимом онда је стварно геније, ја искрено не очекујем трофеј ове године али све је могуће!!!
Најбоља ствар што сам видео на овим припремама је кад Пижон објашњава играчима како да центрирају, човек са 50 и кусур година погађа у трепавицу,за разлику од много млађих првотимаца али све има своје!
Није се џабе орило Мараканом ПИ ЖО НЕ ПИ ЖО НЕ!!!!

GROBARI-NISH

pre 14 godina

nemoj da ispadas glup pred ovim narodom.
kao prvo,kako je nas mogao da osnuje franjo tudjman kad je partizan osnovala vojska,pa je zato i bio vojni klub.i jeste nam predsednik bio franjo(ali samo predsednik).
e sad kao drugo,nista ne moze promeniti cinjenicu da vas je osnovao krcun(ubica najveceg srbina i cetnika-drazu mihajlovica)a vi sebe nazivate stubom srpstva,nemoj da si smesan nego se pokri usima i begaj u rupu.toliko od mene

Kole

pre 14 godina

Ocekivani komentari i NASI i NJIHOVI. Samo ne znam koliko su ovi NASI sto pljuju po Zvezdi dovoljno NASI a za NJIHOVE mi je jasno, kompleks je to, neizleciv. Aman bre narode,najpristojnije da vas pita covek,da li ste vi normalni? Dizete Zvezdu u nebesa posle pobede na prvoj PRIPREMNOJ utakmici, pljujete po njoj posle druge PRIPREMNE utakmice!?! Ne tako davno, na pripremnim utakmicama smo drali sve redom, "navijaci" su tada nas tim vec vidjali u finalu lige sampiona a zavrsavali smo ucesce u evropi sramno i nedostojno naseg imena. Daj Boze da sve pripremne utakmice gubimo sa po 5-6 razlike ali da onda kada je potrebno pokazemo zasto smo bili SAMPIONI EVROPE, nesto o cemu i ovi nasi domaci purgeri ali i oni iz "inozemstva" mogu samo da sanjaju. Alo bre, u pitanju su pripremne utakmice, Pizon kombinuje sve i svasta, trazi pravi tim i logicno je da od igre ne treba ocekivati puno, rezultate jos manje. Dajte da ne pljujemo po nasoj Zvezdi dok pokusava da se kao feniks izdigne iz pepela. Dajte da joj ne podmecemo nogu gde stignemo jer se zna ciji je to posao. Dajte da joj damo podrsku na svakom koraku jer Zvezda to treba i samo tako moze da se vrati na mesto koje joj i pripada. Vladi Pizonu i Lukicu zelim svu srecu u ovim pokusajima da Zvezdi vrate poljuljanu cast a svim pravim delijama zelim malo vise strpljenja i pameti jer i po tome smo se uvek razlikovali od purgera domacih i "inozemnih". Upamtite, nije badava receno, "Zvezda je zivot...". Pa ponasajmo se tako.

nikola

pre 14 godina

(dulllllllle, 5. jul 2009 11:55)

mene interesuje sta rade moderatori ?!? zasto se ne cenzurise zaista sta pise ovaj decko ... ako ovde sme da se napise da je zvezda zlo ja ne znam sta ne sme ...
i da, decka ne treba posebno komentarisati ... neke stvari su jednostavno neizlecive

Miskokv

pre 14 godina

Par puta mi niste objavili komentare na forumu,i to komentare u kojima su bile samo cinjenice upucene ovim velikim poznavaocima fudbala koji umeju samo da pljuju bez ikakvog osnova(mislim na grobare) kojih ima vise na vestima gde se pominje c.zvezda nego njihov partizan. Ovakve zlokobne komentare poput nekih gore navedenih ne bi trebalo da objavljujete,ljudi pominju zlo i razne gluposti,te ljude treba malo poduciti nekim stvarima,mada mislim da oni to dobro znaju pa ih puno boli njihova istorija,njihovi poceci i ljudi koji su im sedeli u upravama kluba pa svu svoju frustraciju usmeravaju prema svom omrazenom klubu(ZVEZDI)umesto da gledaju svoj "voljeni" partizan Puno ih boli taj tudjman(namerno je malim slovom) puno ih bole razne cinjenice,razni sportski neuspesi(da ne kazem DEBAKLI) koje su dozivljavali u predhodnom periodu cim izadju preko granica Srbije(treba li podsecati na na petarde od dinama,oksera,slavije,makabija...)izvinjavam se neke od tih petardi se primali u sred Beograda,da li secanje tim ljudima stize samo par meseci unazad,do te duple krune??? Ja sam veliki navijac ZVEZDE,ali sam uvek u evrokupovima navijao za sve nase klubove,vidjao sam i par grobara koji su ostavljali komentare koji su za pohvalu,i koji slicno razmisljaju kao ja. Mozemo se prepucavati do mile volje,ko je koga osnovao i ko je sramota srbije,da je srece pa da su nam klubovi mnogo jaci nego sto su sada pa da se prepucavamo ko ima vece uspehe u evropi,ali do toga ce proci jos puno vremena,budimo objektivni i recimo da su i zvezda i partizan ,(o ostalim nasim klubovima nema se sta reci) vec dugi niz godina jako daleko od evrope, i nekih znacajnijih uspeha,za mene nije uspeh uci u ligu sampiona,ili u ligu uefa,to su ciljevi za male klubove,za velike je cilj ostati sto duze u toj evropi,biti konstantan i iz godine u godinu biti ucesnik tih takmicenja,a koliko su nasi klubovi trenutno jaki vidi se bas i po tim ambicijama,da se udje u ligu sampiona,ligu evrope,a to sto se tamo ne osvoji ni jedan jedini bod,i to se izgleda smatra uspehom!? Pozdrav svim objektivnim navijacima svih nasih klubova!

Dacha

pre 14 godina

(dulllllllle, 5. jul 2009 14:37)

Mozes, ti do sutra tako, i to samo potvrdjuje ono sto sam prethodno rekao!!!!
Znas li koje je vreme to bilo?
I sta onda?
Znas li ko je bio predsednik komsinskog kluba?!
Da li zbog toga treba da se mrzimo?!
Da li treba porusiti sve zgrade koje su sagradjene u tom periodu?
Ljudi koji su tada rodjeni ne treba da zive?!
A mozda da putujes kroz vreme, i da promenis istoriju i kompletan drustveno politicki sistem tog vremena, mozda uspes da osnujes organizacije po svojoj meri, mozda zabranis da se osnivaju sportska drustva, da jedino moze postojati JEDAN klub____________ (upisati ime kluba)
I na kraju, ako je neko cigan, to znaci da je zlo?!
To znaci da ga treba mrzeti, jel' tako?!
Zalutao si momce u sadasnje civilizacijske tekovine, takvi su bili dobri Hitleru.
Da ponovim, takvi kao ti nisu dostojni da im se uzme za ozbiljno, takvi kao ti sire mrznju i truju nasu decu, zbog takvih su nam stadioni sablasno prazni, zbog takvih roditelji ne dovode decu na stadione!!!
A procitaj ponovo o cemu se ovde pise!!!!
Nazad ti lepo u skolu decace, da te necemu nauce, jer nivo tvog obrazovanja i inteligencije ti ne dozvoljava da shvatis vreme u kome zivis, malo si zalutao!
JA NE ZELIM DA BILO KOGA MRZIM, A ZELIM SVAKOG DA POBEDIM!!!!!
A TI?

Dacha

pre 14 godina

Obricu ne smanjujte intenzitet treninga, decko je strasan tehnicar, na tom polju je klasa, igrac kakvog davno nismo imali, ali je fizicki totalno nespreman, i inferioran u odnosu na ostale.
Ako njega spremite kako treba, eto nama VRHUNSKOG IGRACA ZA VELIKA DELA.
Mislite o tome.

bokiBGD

pre 14 godina

Molio bih sve prave iskrene navijace simpatizere crveno bele boje da ne odgovaraju na partizanovacke komentare jer su neukusni nista neznace i nikoga ne zanimaju. Samo treba dati podrsku momcima koji igraju sada u zvezdi i to punom marakanom predplatnim kartama i recima p[odrske to je jedini korak koji navijac moze da pruzi... pozdrav delijama

da se razumemo

pre 14 godina

Neka preporuci svako ko se slaze da malecko jsd partizan treba ne ugasiti nego zakonom zabraniti zbog...znate vi zasto! Pozdrav za postenog gazdu partizana koga oni zovu lopove(ne znam zasto)!!!

za vek vekova COPY/PASTE

pre 14 godina

@Veze nemate ! Sa vama će se zezati pola lige .
(MILE, 5. jul 2009 11:48)

kao mi sa Vama zadnjih osam godina, jesi na to mislio ili???

Pižone, jel se ti to šališ?

pre 14 godina

Kad je zgusnut kalendar i kad su letnje pripreme tako kratke kao ove godine onda se intezitet treninga sigurno ne spušta već 10 dana prve utakmice u Evropi! To je slovo "A" u trenersko-fudbalskoj azbuci!

Damo

pre 14 godina

Kao prvo, nas nije osnovao Tudjman jer je covek u to vreme imao 23 godine i nije bio na vaznoj funkciji, a kao drugo crno bele dresove smo preuzeli kada nam je juventus poslao 2 garniture i an inicijativu Artuta Takaca i Bobeka smo ih uzeli za stalno. Cisto da de li je znaju...

verni i pravi navijac

pre 14 godina

Nije lako ali sada treba podrzati te momke i te ljude koji su svesno preuzeli rizik.Srecno,pravi navijaci ce uvek biti uz vas.POZDRAV PIZONU od njegove generacije...

Shadow

pre 14 godina

Ma ljudi,pustite grobarske komentare i ne nervirajte se. Osvojili su dve duple krune zaredom (što je za njih OGROMAN uspeh) i misle da su ne znam ni ja šta. Pričaju o ligi šampiona kao da su već ušli,pričaju o novoj tituli kao da su je već osvojili,itd... A videće kad mečka zakuca na njihova vrata, kad se odjednom pojave dugovi za koje niko ranije nije znao,pa ćemo onda da vidimo kako će im biti.
A što se naše Zvezde tiče,treba dati podršku ovim momcima. Ne treba ih pljuvati odmah,treba im dati šansu. Jedno su prijateljske utakmice na nekim malim seoskim stadionima i slično. Treba sačekati da se malo uigraju,nabiju kondiciju... A treba i videti kako će momci delovati kada bude u pitanju marakana i huk sa severa. A da ne pričamo o nekoj jačoj utakmici (derbiju ili Evropskoj) pa kada bude bila u pitanju dobro popunjena ako ne i puna Marakana. Neko je spomenuo i Nemanju Obrića. Dečko je extra dobar,verujem da još od Prosinečkog nismo imali igrača takvog profila,takvog pregleda igre i driblinga "iz mesta" što se kaže.
Veliki pozdrav svima koji vole našu Zvezdu!

BBRS

pre 14 godina

U pravu si dule,nas je osnovao Krcun i trebinu nam je vodio Arkan pre rata u Hrvatskoj.

A vas je osnovao Franjo Tudjamn,a tokom rata u Hrvatskoj predsednik vam je bio Ivan Curkovic. A sada vam je vodja navijaca bivsi Delija A.V.


Molim vas objavite mi komentar

ofk

pre 14 godina

(Dacha, 5. jul 2009 13:07)

Covek 100% upravu samo je zaboravio da je i Partizan nazalost osnovan .....i da ste vi svi isti....ofk beograd

nicksha

pre 14 godina

Jel moguće da o čoveku sudite posle 2 utakmice?Pa ni Alex Ferguson nije počeo odmah sa pobedama kada je došao u Mančester.I ja sam nestrpljiv i želim da naša Zvezda opet zasija, ali kritikama nećemo ništa postići. Pustite Pižona da radi svoj posao, a mi ćemo da radimo naš - da ostavljamo glas na severu i da verujemo da bolji dani dolaze...

Milos

pre 14 godina

Samo ne znam dokle treba da se Stamenkovicu gleda kroz prste. Pokazao je u protekloj sezoni da nije golman za Crvenu zvezdu i sada neka bude zadovoljan ako bude i grejao klupu.

Makaab

pre 14 godina

Parker dobio raaskid ugovora!!!Clanak sa sajta kickoff.com :
This follows the break-down of the transfer agreement Thanda struck with Serbian outfit Red Star Belgrade mid-way through last season.

“There are several clubs interested in Bernard Parker and we are working with Mike Makaab to sort the matter out. The contract with Red Star has been terminated, and whatever money was due was relinquished by us. In terms of the agreement he’s owned by Thanda Royal Zulu,” said Delvaux.

“They have no claim on us and we have no claim on them. We were happy that the move enabled Bernard to gain some experience but now it's time for him to move on, and we only await the Fifa clearance.”

A Fifa clearance for Parker is expected to be granted next week, after which Parker could be headed anywhere in Europe after delivering eye-catching performances during the Confederations Cup.

miko

pre 14 godina

ovi sto kritikuju pizona i njegov trening....molim malo da se utise jel vi mislite da taj covjek nezna sta radi???
nije on od juce na fudbalskom terenu!!!

Fan de Valencia cf

pre 14 godina

Ja stvarno ne razumem zasto se mi pljujemo na takav nacin.Jedan klub osnovao tudjman,drugi krcun,ne zna se ko je naneo vise zla Srpskom narodu.Istorija je takva kakva jeste,na to ne mozemo uticati,ali mozemo bodriti nase klubove kao ljudi.

Dacha

pre 14 godina

(Shadow, 5. jul 2009 17:50)

Potpuno se slazem sa tobom.
Treba pustiti ljude koji rade, da rade, pa cemo videti sta ce biti. A sto se Obrica tice, ako si procitao moj prethodni komentar, rekao sam da sa njim treba raditi na fizickoj spremi. Imao sam prilike da odgledam utakmicu u Ivanjici, i nekoliko treninga, decko je vrhunski tehnicar, ima strasan pas, i odlican pregled, ali je slab na fizickom planu. Ako uspe tu da se popravi, obozavacemo tog igraca, veruj mi!!!
Pozdrav za sve navijace kojima ljubav prema svom klubu ne implicira mrznju prema drugima.

Shadow

pre 14 godina

@(Dacha, 5. jul 2009 20:31)
Slažem se i ja sa tobom. Ali,mislim da Nemanji (osim kondicije) treba na samoj utakmici uliti adrenalin i dečko će prosto da rastura. Ako to uspemo,biće to igrač za velika dela. Neko ko će jednim potezom rešavati utakmice čak i kada ekipi kao ekipi ne ide. Ja sam ubeđen u to!

Bata Djora Sr.

pre 14 godina

Kad se vec pominje Arkan, onda se mora dodati da je on licno ucestvovao u mirenju tadasnjih agenata i anti-agenata.
Ako im je stvarno vodja navijaca bivsi Delija kako se moze procitati, ako ih je mirio bivsi vodja navijaca Crvene zvezde, postavlja se pitanje : kakvi su to navijaci i kakav je to klub za koji navijaju?
A od ovog tima ne treba ocekivati mnogo u ovoj sezoni. Njima je potrebno vreme, a dobice ga ako navijaci budu imali strpljenja. Crvena zvezda je mnogo izgubila prethodnih godina, tako da joj jedno prvenstvo nece znaciti mnogo, ako ono bude omogucilo stvaranje kostura neke buduce ekipe. Koliko god smesno zvucalo, mozda ce najvaznija utakmica biti ova protiv Velenja, koja moze odrediti dalji pravac u kojem ce se kretati ceo tim. I malo samopouzdanja dovesce do mira u ekipi, sto ce omoguciti da igraci pruze daleko bolje partije. Ispadanje od Velenja znacilo bi agoniju slicnu onoj sa Zemanom. Trazili bi se krivci, odmah bi se osokolile one struje koje vise Zvezdi zele zlo nego dobro, sve bi to dodatno destabilizovalo ekipu, koja bi zaboravila i ono sto je znala.
Ako se Vojvodina stvarno pojaca kako se najavljuje, uz crno - bele koji imaju skoro isti sastav kao prosle godine, jedan klub koji se obavezno pojavi kao osvezenje lige i Crvenu zvezdu, mozemo imati, do sada, mozda i najzanimljivije prvenstvo.

Martin SK

pre 14 godina

Nista ne razumem...odakle je taj Djole Petrov?..iz Sevojna? :)
A vi kako te?
(dule dudule, 5. jul 2009 16:01)


Brate klub se zove Makedonija IZ Djorce Petrov!!!

FK Makedonija - Crvena Zvezda 1-1

A Vi kako te? ;)