Sreda, 01.07.2009.

20:40

Lion pristao da proda Benzemu

Posle Kake i Kristijana Ronalda, madridski Real nalazi se na korak od kupovine centarfora Karima Benzeme iz Liona za 35 miliona evra.

Izvor: B92

Lion pristao da proda Benzemu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

Kaka girl fan

pre 14 godina

Isto tako tako i ja kao navijac Reala (ili vise simpatizer jer ne idem na utakmice) od desete godine, moreci , ko jos navija za Milan, na celu sa mafijasem Berluskonijem...ali to nije lepo od mene, jer svako voli svoj klub za koji navija, i ne bi trebao da pricas tako.
(Si'T'jwa, 2. jul 2009 19:50)

Istina volim Milan al da kazem da nisu mafiosi ,lagala bih. Jedina svetla tacka bio je Kaka sad kad je otisao , Milan propada. I mogu da kazem jadni su I tuzni navijaci Milana u ovom trenutku...A posto navijas za Real budi srecan jer ste dobili jednog pravog sampiona i nadam se da ce pokazati i vise od onog sto je pokazao u Milanu ako je to moguce....A to sto si samo simpatizer i ne ides na utakmice Reala moze lako da se resi moli Boga da kraljevski klub zapadne Partizanu (ako se kvalifikuje u LS) pa se onda direktno ubijaju dve muve jednim udarcem, em ce Real nabusiti Partizan em cemo biti u prilici da to gledamo...

Si'T'jwa

pre 14 godina

ja navijam za milan! mnogi za mu. neki za inter. liverpul ili barsu ! svima njima svaka cast ali ovde imA jedno 3 navijaca reala i stvarno su mi smesni sa ovim ( bamos real)i tako re gluposti!! ko danas navija za real
(cupko, 2. jul 2009 00:03)

Isto tako tako i ja kao navijac Reala(ili vise simpatizer jer ne idem na utakmice) od desete godine, moreci , ko jos navija za Milan, na celu sa mafijasem Berluskonijem...ali to nije lepo od mene, jer svako voli svoj klub za koji navija, i ne bi trebao da pricas tako.

mix

pre 14 godina

Ja sam veliki navijac barse, i iskreno ne slazem se sa ovom politikom reala, ali ipak ja mislim da bi svakom navijacu bilo kog tima bilo drago da njegov tim dovodi ovakve igrace, ali imam nekako osecaj da ukoliko pitate navijaca reala da li bi pre voleo da njegov tim dovodi non stop gomilu zaista dobrih igraca ili da im tim osvoji ligu sampiona oni bi se odlucili za prvu opciju, to im je prosto postala tradicija da dovode gomilu igraca koje ne mogu da usklade na terenu, a da nista sem prvenstva ne osvajaju... uostalom to im je i unistilo onaj trofejni tim sa zidanom, bekamom i figom ronaldom, ovenom, karlosom, kasanom itd previse dobrih igraca koji se ne razumeju na terenu...

Si'T'jwa

pre 14 godina

# Pa sto Sevojno ne osvopji 9 puta LS i 31 put domace prvenstvo...pa ce mozda i moci da potrosi 500 000 000...
(Si'T'jwa, 1. jul 2009 23:52)

Aj procitaj opet komentar. To uopste nije poenta mog prethodnog komentara - poenta je da su ekstremno bogati klubovi (Real, Man City i ostali) zaboravili jedan od razloga postojanja fudbalskih klubova, a to je omladinska skola. Ako Real nastavi ovakvim tempom, Kastilja ce svakako ostati nepotrebna.
(Jovan, 2. jul 2009 00:28)

OK, ali,ako cemo tako, to onda vazi za sve klubove...pa kog je Manchester igraca napravio, ko je poslednji izasao iz njihove skole...Ferdinand i Carrick iz West Ham-a, Rooney iz Evertona, Ronaldo i Nani iz Sportinga, Evra iz PSG-a, Vidic iz Spartaka itd...dobro, ja navijam za Real pa sam malo pristrasan, ali nemam problem da priznam da jedini klub , od ovih najvecih ima jaku skolu fudbala, tj., i drugi imaju jaku skolu, ali jedini koji tu skolu koristi je Barca...svaka cast, amad, i oni trose dosta para...evo, za Alvesa 40 000 000, za Henry-a oko 25 ili 30 000 000...za Milita 20 000 000, za Keitu 20 000 000 ,za Toure-a 18 000 000...dakle, ja se u neku ruk slazem sa tobom da malo vise treba staviti akcenat na domace fudbalere iz sopstvene skole...ali, to vreme je, bar sto se tice velikih klubova proslo,i to ne radi samo Real, vec svi veliki timovi...ja sam to hteo da ti kazem.

ajgor

pre 14 godina

Igrac za protiv Recreativa, Numancie, Betisa...idt isl
Protiv vecih ekipa ima da pokaze jednu veliku 0, to svi znaju. Bacene pare ako mene pitate

LIVERPOOL FC.

pre 14 godina

Bolje i u Real,nego u sugavi Manchester,Englesko prvenstvo sledece godine:
1. Liverpool
2. Chelsea
3. Manchester Utd.
4. Manchester City
5. Arsenal

wlado

pre 14 godina

isti likovi su pre pola godine rekli jeste real ce dovesti ronalda al u pesu, alo vi ne slusate kaka zeli da bude vecno u milanu, kako su dosadni, na kraju nikog nece kupiti....sad kadad kupuju SVEEEEEEE, vec, sad ovaj real nije normalan preoteo je sve svima, nece osvojiti nista,...dokle ljudi?

real je najveci, bogat klub, i san svakog igraca je da dobije ponudu od real madrida, zapitajte se sto je odbio 45 milki od man utda, a pristao na 35 realovih(ne mislim on nego klub) reklo bi se taj lyon nije normalan, ali zaboravljate da se igrac pita gde zeli gde ne zeli, kao sto je kaka odbio da igra za city, i milan je izgubio 35 milki samo zbog toga sto hoce mali da igra za madrid...

miha

pre 14 godina

sta ste ljudi navalili na pereza, molim vas. Covjek je model transparencije : sve pare ulozene u igrace dolaze iz kredita koje su odobrile banke i koji ce biti vraceni sa kamatama. Tako se nesto ne moez reci o klubovima ciji su vlasnici petrolejski milijarderi i koji su umjesani u svakakve mucke sa mafijom. Svaki evro ulozen od strane pereza ima trasabilitet i racun koji zakon zahteva. Eh sad sto se fudbal pretvorio u orgromnu masineriju koja vrti lovu to je druga prica. Takva je dans situacija sa svim sportovima od krlinga pa do bacanja cekica, jer je sport usao u tako zvani Entertainment, to jest zabavljanje spektakl kao i filmovi i muzika. I nije Real madrid stvorio ogrome transfere. U 70im barsa je dovela cruyffa za tada skandaloznih 3 miliona dolara, pa u osamdesetim je dovela maradonu za nevjerovatnih 20 milijona dolara. Lazio je 2000 i neka potosio 45 hiljada eura na mendijetu i niko se nije uzbudjivo. Nije covjek ukro para ni od koga nego je zatrazio pare od banki i pruzio dovoljno garancija da ce biti vracene. A igrace svjetske klase nisu dovoljne samo pare da bi se doveli. Slava Reala kao naj veci klub jednostavno privlaci samo ime. Mogo je kaka u city za 125 miliona i jos vecu platu nego u madridu al nije htjeo. Mogo je lion da zaradi 10 milona vise na benzemi od mancestera al je karim htjeo da igra u belom dresu. Mgu se neke stvari kritikovat al da se sve baca pod noge zbog frustracije i ljubomore, to je suvise lagano.

cupko

pre 14 godina

ja navijam za milan! mnogi za mu. neki za inter. liverpul ili barsu ! svima njima svaka cast ali ovde imA jedno 3 navijaca reala i stvarno su mi smesni sa ovim ( bamos real)i tako re gluposti!! ko danas navija za real

Jovan

pre 14 godina

Pa sto Sevojno ne osvopji 9 puta LS i 31 put domace prvenstvo...pa ce mozda i moci da potrosi 500 000 000...
(Si'T'jwa, 1. jul 2009 23:52)

Aj procitaj opet komentar. To uopste nije poenta mog prethodnog komentara - poenta je da su ekstremno bogati klubovi (Real, Man City i ostali) zaboravili jedan od razloga postojanja fudbalskih klubova, a to je omladinska skola. Ako Real nastavi ovakvim tempom, Kastilja ce svakako ostati nepotrebna.

ambiciozan mali

pre 14 godina

Benzema je jos pre dve godine izjavio da ne zeli u Englesku, vec samo u Real. Ne navijam ni za Real ni za Mancester, slucajno se secam te Benzemine izjave.

Xavi

pre 14 godina

Bice kljucni igrac malo sutra, kada se bude povredio zaboravice na njega, kao Real bio brzi i konkretniji od Mancestera, nije bio brzi nego je njemu zinulo dupe za parama kao i Tevezu jkoji ce preci u Siti samo zbog ovog...[link] vas da mi objavite komentar...
(Vule, 1. jul 2009 21:01)

Pa sta hoces, sad ti je krivo sto nije otisao u Manchester jer ti navijas za njih, a da navijas za Real, na sva usta bi ga hvalio. I budi objetivan, Manchester United je ponudio 45 000 000 eura, a Real 35 000 000...ali je Benzema prosto zeleo u Real, i tu nisu u pitanju pare, jer bi mu i Man Utd ponudio booogate uslove, vec zelja svakog fudbalera da ode u Real Madrid...a sam Benzema je i zadnje dve godine pricao da ako bi odlazio, otisao bi samo u Real....i ne vidim sta ti tu nije jasno.
(Si'TJ'wa, 1. jul 2009 21:17)

Jel vi kontate da to nema veze sto je Manchester nudio 45m. i Real 35m. ako je Lyon pristo onda tu Lyon nema sta vise da trazi Real i Manchester onda pregovaruju sa Benzemom i gde se decko odluci tamo ide!VRLO PROSTO!
Sto se tice Benzeme odlican igrac,al decko je sebican strasno!Inace ukoliko pratite Karim je par puta vec izjavljivo da zeli karijeru da nastavi u Spaniji,tako da ne verujem da je razlog sto ce pristati sto mu je Real nudio 1-2m. evra vise!

Milosh

pre 14 godina

(Red Devil, 1. jul 2009 22:10)


Druze,ako ti treba par saveta za FM,mogu da ti dam,ja sam za 4-5 sezona,u MU doveo sve igrace koji su dobri....xD
Naveo sam Gila da proda klub xD

Milosh

pre 14 godina

Kaka,Benzema,mozda Riberi i Vilja,mozda David Silva....da li ima neko kog Real nece preoteti SAF-u?Bravo Perez,SAF,sedi,jedan!
Gledam ovo,Real dovodi igracinu do igracine,a tim za koji navijam,MU,odrice se najboljih igraca,i dovodi prosecne igrace....gledam i placem....

Si'T'jwa

pre 14 godina

Zbog ovakvih transfera fudbal ponire ogromnom brzinom. Na svu srecu, fudbal (jos uvek) nije samo novac, tako da se nadam da ce, posledicom rezultata, Real iz Madrida shvatiti da nije poenta kupis pa osvojis, nego napravis pa osvojis. Sta bi sve Sevojno moglo sa 500 miliona evra :)
(Jovan, 1. jul 2009 21:08)

Pa sto Sevojno ne osvopji 9 puta LS i 31 put domace prvenstvo...pa ce mozda i moci da potrosi 500 000 000...

tiberije

pre 14 godina

Bilo je trenutaka kada me je Perez, zestoko iznervirao u prethodnom mandatu. Izbacivanje Hierra i Del Boscea iz kluba, nerezonska kupovina Bekama i Owena ,kada imas Figa i Ronalda. Ali opet sa druge strane ucinio je stvari za koje sam mu vecno zahvalan. Doveo je najboljeg fudbalera svih vremena u Real, veliko Zinedina Zidana, vratio je Ronalda fudbalu. A sada, sada opet nakon par godina u kojim je fudbalo nedostajalo senzacija i pompe. Uradio je nesto nezamislivo doveo je Benzemu, Kaku i Ronalda. U planu su riberi i alonso. I sve mi se cini da ce ovo jos vise ucvrstiti fudbal na listi najpopularnijih sportova. Jer nakon odlaska Jordana, i NBA je polako poceo da popusta, mozda je i fudbal bio na istom putu, jer ljudima nije vise dovoljan samo fudbal, potrebni su im snovi i senzacije, a Perez ih je isporuci dovoljno za naredne 3 godine. Jer do posrnulog Reala koji nije mogao da dovede nijednu zvezdu za vreme Kalderona i Mijatovica, napravio je ponovo klub zbog koga igraci odbijaju da idu u barselonu ili manchester, koji su ipak pojam uspesnosti u odnosu na Real u zadnjih par godina. Sve u svemu, sto rece Mija Aleksic u maratoncima, "E tako se to radi". Hala Madrid, Hala Perez

Ser

pre 14 godina

1.Kasiljas
2.Ramos
3.Marselo
4.Pepe
5.Albiol
6.L.Diara
7.Gago
8.Kaka
9.K.Ronaldo
10.Benzema
11.Huntelar
Sve to lepo izgleda al nije teren FOOTBALL MANAGER

Garfild

pre 14 godina

VILJA SVE BLIŽI BARCI!
Fudbaler Valensije David Vilja sve je bliži prelasku u redove Barselone, izjavio je danas sportski direktor prvaka Evrope i Španije Ćiki Begiristajn.
Vilja, koji se nedavno vratio sa Kupa Konfederacija u Južnoj Africi gde je igrao za Španiju, danas je imao sastanak sa Begiristajnom.
Njih dvojica su, navodno, postigla okvirni dogovor o transferu, a preostalo je da se utvrde detalji saradnje.
Uprava Valensije prošlog meseca saopštila je da obeštećenje za Vilju iznosi oko 50 miliona evra, a pored Barselone, za ovog igrača interesovali su se Real Madrid, Čelsi i Mančester junajted.
Vilja je na Kupu Konfederacija, na kojem je Španija osvojila treće mesto, postigao tri gola, a prošle sezone za Valensiju je dao 28 pogodaka.
MANČESTER UTD DOVEO VALENCIJU
Prvak Engleske Mančester Junajted angažovao je napadača Vigana, reprezentativca Ekvadora Antonija Valensiju, sa kojim je potpisao ugovor na četiri godine. Valensija (23) je za nacionalni tim Ekvadora do sada odigrao 34 utakmice, a na "Old Traford" je stigao samo dan nakon što je klub kompletirao rekordan transfer Kristijana Ronalda u Real Madrid.
"Igrati pred 76.000 navijača pored fudbalera kao što su Vejn Runi, Rio Ferdinand i Rajan Gigs, predstavljaće ogroman izazov. Jedva čekam da startujem", izjavio je Valensija.
Menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson pohvalno se izrazio o kvalitetima talentovanog napadača.
"Dugo smo pratili Antonija. Smatram da će svojim sposobnostima unaprediti igru ekipe", rekao je Ferguson.

tiberije

pre 14 godina

Bilo je trenutaka kada me je Perez, zestoko iznervirao u prethodnom mandatu. Izbacivanje Hierra i Del Boscea iz kluba, nerezonska kupovina Bekama i Owena ,kada imas Figa i Ronalda. Ali opet sa druge strane ucinio je stvari za koje sam mu vecno zahvalan. Doveo je najboljeg fudbalera svih vremena u Real, veliko Zinedina Zidana, vratio je Ronalda fudbalu. A sada, sada opet nakon par godina u kojim je fudbalo nedostajalo senzacija i pompe. Uradio je nesto nezamislivo doveo je Benzemu, Kaku i Ronalda. U planu su riberi i alonso. I sve mi se cini da ce ovo jos vise ucvrstiti fudbal na listi najpopularnijih sportova. Jer nakon odlaska Jordana, i NBA je polako poceo da popusta, mozda je i fudbal bio na istom putu, jer ljudima nije vise dovoljan samo fudbal, potrebni su im snovi i senzacije, a Perez ih je isporuci dovoljno za naredne 3 godine. Jer do posrnulog Reala koji nije mogao da dovede nijednu zvezdu za vreme Kalderona i Mijatovica, napravio je ponovo klub zbog koga igraci odbijaju da idu u barselonu ili manchester, koji su ipak pojam uspesnosti u odnosu na Real u zadnjih par godina. Sve u svemu, sto rece Mija Aleksic u maratoncima, "E tako se to radi". Hala Madrid, Hala Perez

Jovan

pre 14 godina

Zbog ovakvih transfera fudbal ponire ogromnom brzinom. Na svu srecu, fudbal (jos uvek) nije samo novac, tako da se nadam da ce, posledicom rezultata, Real iz Madrida shvatiti da nije poenta kupis pa osvojis, nego napravis pa osvojis. Sta bi sve Sevojno moglo sa 500 miliona evra :)

Super Snake

pre 14 godina

Veoma mi je drago zbog ovog transfera. Sto se tice napadaca, Real je sa Iguainom i Benzemom miran narednih 10 godina.
P.S. Jedna zanimljivost: i Benzema i Iguain su rodjeni u decembru 1987. Razlika je samo 9 dana.

raul

pre 14 godina

hvala florentinu perezu!nijedna osoba na svetu ne moze da postigne za ceo zivot ono sto je on za mesec dana.mozda ste vi svi u pravu,mozda ce ovo biti los potez reala,mozda nece nista osvojiti,mozda je samo marketing u pitanju i prodaja dresova...ali nema cene videti najomiljenije fudbalere u najboljem i najdrazem klubu u evropi...molim boga da se sve kockice poklope i da ova ekipa hara godinama a nadam se da ce veliki uticaj imati zinedin zidan na ove fudbalere da im ohladi napucane glave i da budu pravi kolektiv.hala madrid

bice bolje... sabacoglasi.co.rs

pre 14 godina

Ode dete.... Al greota, propasce u onom Realu kao mnogi pre njega. Real, tim koji unistava igrace, umesto da ih stvara... mislite o tome... :))

Vule

pre 14 godina

Bice kljucni igrac malo sutra,kada se bude povredio zaboravice na njega,kao Real bio brzi i konkretniji od Mancestera,nije bio brzi nego je njemu zinulo dupe za parama kao i Tevezu jkoji ce preci u Siti samo zbog ovog...http://www.sportske.net/vest/fudbal/tevez-dao-prednost-sitiju-nad-celzijem-zbog-novca-3426.html.Molim vas da mi objavite komentar...

Si'TJ'wa

pre 14 godina

Bice kljucni igrac malo sutra,kada se bude povredio zaboravice na njega,kao Real bio brzi i konkretniji od Mancestera,nije bio brzi nego je njemu zinulo dupe za parama kao i Tevezu jkoji ce preci u Siti samo zbog ovog...[link] vas da mi objavite komentar...
(Vule, 1. jul 2009 21:01)

Pa sta hoces, sad ti je krivo sto nije otisao u Manchester jer ti navijas za njih, a da navijas za Real, na sva usta bi ga hvalio. I budi objetivan, Manchester United je ponudio 45 000 000 eura, a Real 35 000 000...ali je Benzema prosto zeleo u Real, i tu nisu u pitanju pare, jer bi mu i Man Utd ponudio booogate uslove, vec zelja svakog fudbalera da ode u Real Madrid...a sam Benzema je i zadnje dve godine pricao da ako bi odlazio, otisao bi samo u Real....i ne vidim sta ti tu nije jasno.

Si'TJ'wa

pre 14 godina

Bice kljucni igrac malo sutra,kada se bude povredio zaboravice na njega,kao Real bio brzi i konkretniji od Mancestera,nije bio brzi nego je njemu zinulo dupe za parama kao i Tevezu jkoji ce preci u Siti samo zbog ovog...[link] vas da mi objavite komentar...
(Vule, 1. jul 2009 21:01)

Pa sta hoces, sad ti je krivo sto nije otisao u Manchester jer ti navijas za njih, a da navijas za Real, na sva usta bi ga hvalio. I budi objetivan, Manchester United je ponudio 45 000 000 eura, a Real 35 000 000...ali je Benzema prosto zeleo u Real, i tu nisu u pitanju pare, jer bi mu i Man Utd ponudio booogate uslove, vec zelja svakog fudbalera da ode u Real Madrid...a sam Benzema je i zadnje dve godine pricao da ako bi odlazio, otisao bi samo u Real....i ne vidim sta ti tu nije jasno.

Vule

pre 14 godina

Bice kljucni igrac malo sutra,kada se bude povredio zaboravice na njega,kao Real bio brzi i konkretniji od Mancestera,nije bio brzi nego je njemu zinulo dupe za parama kao i Tevezu jkoji ce preci u Siti samo zbog ovog...http://www.sportske.net/vest/fudbal/tevez-dao-prednost-sitiju-nad-celzijem-zbog-novca-3426.html.Molim vas da mi objavite komentar...

Garfild

pre 14 godina

VILJA SVE BLIŽI BARCI!
Fudbaler Valensije David Vilja sve je bliži prelasku u redove Barselone, izjavio je danas sportski direktor prvaka Evrope i Španije Ćiki Begiristajn.
Vilja, koji se nedavno vratio sa Kupa Konfederacija u Južnoj Africi gde je igrao za Španiju, danas je imao sastanak sa Begiristajnom.
Njih dvojica su, navodno, postigla okvirni dogovor o transferu, a preostalo je da se utvrde detalji saradnje.
Uprava Valensije prošlog meseca saopštila je da obeštećenje za Vilju iznosi oko 50 miliona evra, a pored Barselone, za ovog igrača interesovali su se Real Madrid, Čelsi i Mančester junajted.
Vilja je na Kupu Konfederacija, na kojem je Španija osvojila treće mesto, postigao tri gola, a prošle sezone za Valensiju je dao 28 pogodaka.
MANČESTER UTD DOVEO VALENCIJU
Prvak Engleske Mančester Junajted angažovao je napadača Vigana, reprezentativca Ekvadora Antonija Valensiju, sa kojim je potpisao ugovor na četiri godine. Valensija (23) je za nacionalni tim Ekvadora do sada odigrao 34 utakmice, a na "Old Traford" je stigao samo dan nakon što je klub kompletirao rekordan transfer Kristijana Ronalda u Real Madrid.
"Igrati pred 76.000 navijača pored fudbalera kao što su Vejn Runi, Rio Ferdinand i Rajan Gigs, predstavljaće ogroman izazov. Jedva čekam da startujem", izjavio je Valensija.
Menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson pohvalno se izrazio o kvalitetima talentovanog napadača.
"Dugo smo pratili Antonija. Smatram da će svojim sposobnostima unaprediti igru ekipe", rekao je Ferguson.

raul

pre 14 godina

hvala florentinu perezu!nijedna osoba na svetu ne moze da postigne za ceo zivot ono sto je on za mesec dana.mozda ste vi svi u pravu,mozda ce ovo biti los potez reala,mozda nece nista osvojiti,mozda je samo marketing u pitanju i prodaja dresova...ali nema cene videti najomiljenije fudbalere u najboljem i najdrazem klubu u evropi...molim boga da se sve kockice poklope i da ova ekipa hara godinama a nadam se da ce veliki uticaj imati zinedin zidan na ove fudbalere da im ohladi napucane glave i da budu pravi kolektiv.hala madrid

tiberije

pre 14 godina

Bilo je trenutaka kada me je Perez, zestoko iznervirao u prethodnom mandatu. Izbacivanje Hierra i Del Boscea iz kluba, nerezonska kupovina Bekama i Owena ,kada imas Figa i Ronalda. Ali opet sa druge strane ucinio je stvari za koje sam mu vecno zahvalan. Doveo je najboljeg fudbalera svih vremena u Real, veliko Zinedina Zidana, vratio je Ronalda fudbalu. A sada, sada opet nakon par godina u kojim je fudbalo nedostajalo senzacija i pompe. Uradio je nesto nezamislivo doveo je Benzemu, Kaku i Ronalda. U planu su riberi i alonso. I sve mi se cini da ce ovo jos vise ucvrstiti fudbal na listi najpopularnijih sportova. Jer nakon odlaska Jordana, i NBA je polako poceo da popusta, mozda je i fudbal bio na istom putu, jer ljudima nije vise dovoljan samo fudbal, potrebni su im snovi i senzacije, a Perez ih je isporuci dovoljno za naredne 3 godine. Jer do posrnulog Reala koji nije mogao da dovede nijednu zvezdu za vreme Kalderona i Mijatovica, napravio je ponovo klub zbog koga igraci odbijaju da idu u barselonu ili manchester, koji su ipak pojam uspesnosti u odnosu na Real u zadnjih par godina. Sve u svemu, sto rece Mija Aleksic u maratoncima, "E tako se to radi". Hala Madrid, Hala Perez

bice bolje... sabacoglasi.co.rs

pre 14 godina

Ode dete.... Al greota, propasce u onom Realu kao mnogi pre njega. Real, tim koji unistava igrace, umesto da ih stvara... mislite o tome... :))

Ser

pre 14 godina

1.Kasiljas
2.Ramos
3.Marselo
4.Pepe
5.Albiol
6.L.Diara
7.Gago
8.Kaka
9.K.Ronaldo
10.Benzema
11.Huntelar
Sve to lepo izgleda al nije teren FOOTBALL MANAGER

Si'T'jwa

pre 14 godina

Zbog ovakvih transfera fudbal ponire ogromnom brzinom. Na svu srecu, fudbal (jos uvek) nije samo novac, tako da se nadam da ce, posledicom rezultata, Real iz Madrida shvatiti da nije poenta kupis pa osvojis, nego napravis pa osvojis. Sta bi sve Sevojno moglo sa 500 miliona evra :)
(Jovan, 1. jul 2009 21:08)

Pa sto Sevojno ne osvopji 9 puta LS i 31 put domace prvenstvo...pa ce mozda i moci da potrosi 500 000 000...

Super Snake

pre 14 godina

Veoma mi je drago zbog ovog transfera. Sto se tice napadaca, Real je sa Iguainom i Benzemom miran narednih 10 godina.
P.S. Jedna zanimljivost: i Benzema i Iguain su rodjeni u decembru 1987. Razlika je samo 9 dana.

Milosh

pre 14 godina

Kaka,Benzema,mozda Riberi i Vilja,mozda David Silva....da li ima neko kog Real nece preoteti SAF-u?Bravo Perez,SAF,sedi,jedan!
Gledam ovo,Real dovodi igracinu do igracine,a tim za koji navijam,MU,odrice se najboljih igraca,i dovodi prosecne igrace....gledam i placem....

Jovan

pre 14 godina

Zbog ovakvih transfera fudbal ponire ogromnom brzinom. Na svu srecu, fudbal (jos uvek) nije samo novac, tako da se nadam da ce, posledicom rezultata, Real iz Madrida shvatiti da nije poenta kupis pa osvojis, nego napravis pa osvojis. Sta bi sve Sevojno moglo sa 500 miliona evra :)

ambiciozan mali

pre 14 godina

Benzema je jos pre dve godine izjavio da ne zeli u Englesku, vec samo u Real. Ne navijam ni za Real ni za Mancester, slucajno se secam te Benzemine izjave.

miha

pre 14 godina

sta ste ljudi navalili na pereza, molim vas. Covjek je model transparencije : sve pare ulozene u igrace dolaze iz kredita koje su odobrile banke i koji ce biti vraceni sa kamatama. Tako se nesto ne moez reci o klubovima ciji su vlasnici petrolejski milijarderi i koji su umjesani u svakakve mucke sa mafijom. Svaki evro ulozen od strane pereza ima trasabilitet i racun koji zakon zahteva. Eh sad sto se fudbal pretvorio u orgromnu masineriju koja vrti lovu to je druga prica. Takva je dans situacija sa svim sportovima od krlinga pa do bacanja cekica, jer je sport usao u tako zvani Entertainment, to jest zabavljanje spektakl kao i filmovi i muzika. I nije Real madrid stvorio ogrome transfere. U 70im barsa je dovela cruyffa za tada skandaloznih 3 miliona dolara, pa u osamdesetim je dovela maradonu za nevjerovatnih 20 milijona dolara. Lazio je 2000 i neka potosio 45 hiljada eura na mendijetu i niko se nije uzbudjivo. Nije covjek ukro para ni od koga nego je zatrazio pare od banki i pruzio dovoljno garancija da ce biti vracene. A igrace svjetske klase nisu dovoljne samo pare da bi se doveli. Slava Reala kao naj veci klub jednostavno privlaci samo ime. Mogo je kaka u city za 125 miliona i jos vecu platu nego u madridu al nije htjeo. Mogo je lion da zaradi 10 milona vise na benzemi od mancestera al je karim htjeo da igra u belom dresu. Mgu se neke stvari kritikovat al da se sve baca pod noge zbog frustracije i ljubomore, to je suvise lagano.

Milosh

pre 14 godina

(Red Devil, 1. jul 2009 22:10)


Druze,ako ti treba par saveta za FM,mogu da ti dam,ja sam za 4-5 sezona,u MU doveo sve igrace koji su dobri....xD
Naveo sam Gila da proda klub xD

Si'T'jwa

pre 14 godina

# Pa sto Sevojno ne osvopji 9 puta LS i 31 put domace prvenstvo...pa ce mozda i moci da potrosi 500 000 000...
(Si'T'jwa, 1. jul 2009 23:52)

Aj procitaj opet komentar. To uopste nije poenta mog prethodnog komentara - poenta je da su ekstremno bogati klubovi (Real, Man City i ostali) zaboravili jedan od razloga postojanja fudbalskih klubova, a to je omladinska skola. Ako Real nastavi ovakvim tempom, Kastilja ce svakako ostati nepotrebna.
(Jovan, 2. jul 2009 00:28)

OK, ali,ako cemo tako, to onda vazi za sve klubove...pa kog je Manchester igraca napravio, ko je poslednji izasao iz njihove skole...Ferdinand i Carrick iz West Ham-a, Rooney iz Evertona, Ronaldo i Nani iz Sportinga, Evra iz PSG-a, Vidic iz Spartaka itd...dobro, ja navijam za Real pa sam malo pristrasan, ali nemam problem da priznam da jedini klub , od ovih najvecih ima jaku skolu fudbala, tj., i drugi imaju jaku skolu, ali jedini koji tu skolu koristi je Barca...svaka cast, amad, i oni trose dosta para...evo, za Alvesa 40 000 000, za Henry-a oko 25 ili 30 000 000...za Milita 20 000 000, za Keitu 20 000 000 ,za Toure-a 18 000 000...dakle, ja se u neku ruk slazem sa tobom da malo vise treba staviti akcenat na domace fudbalere iz sopstvene skole...ali, to vreme je, bar sto se tice velikih klubova proslo,i to ne radi samo Real, vec svi veliki timovi...ja sam to hteo da ti kazem.

tiberije

pre 14 godina

Bilo je trenutaka kada me je Perez, zestoko iznervirao u prethodnom mandatu. Izbacivanje Hierra i Del Boscea iz kluba, nerezonska kupovina Bekama i Owena ,kada imas Figa i Ronalda. Ali opet sa druge strane ucinio je stvari za koje sam mu vecno zahvalan. Doveo je najboljeg fudbalera svih vremena u Real, veliko Zinedina Zidana, vratio je Ronalda fudbalu. A sada, sada opet nakon par godina u kojim je fudbalo nedostajalo senzacija i pompe. Uradio je nesto nezamislivo doveo je Benzemu, Kaku i Ronalda. U planu su riberi i alonso. I sve mi se cini da ce ovo jos vise ucvrstiti fudbal na listi najpopularnijih sportova. Jer nakon odlaska Jordana, i NBA je polako poceo da popusta, mozda je i fudbal bio na istom putu, jer ljudima nije vise dovoljan samo fudbal, potrebni su im snovi i senzacije, a Perez ih je isporuci dovoljno za naredne 3 godine. Jer do posrnulog Reala koji nije mogao da dovede nijednu zvezdu za vreme Kalderona i Mijatovica, napravio je ponovo klub zbog koga igraci odbijaju da idu u barselonu ili manchester, koji su ipak pojam uspesnosti u odnosu na Real u zadnjih par godina. Sve u svemu, sto rece Mija Aleksic u maratoncima, "E tako se to radi". Hala Madrid, Hala Perez

wlado

pre 14 godina

isti likovi su pre pola godine rekli jeste real ce dovesti ronalda al u pesu, alo vi ne slusate kaka zeli da bude vecno u milanu, kako su dosadni, na kraju nikog nece kupiti....sad kadad kupuju SVEEEEEEE, vec, sad ovaj real nije normalan preoteo je sve svima, nece osvojiti nista,...dokle ljudi?

real je najveci, bogat klub, i san svakog igraca je da dobije ponudu od real madrida, zapitajte se sto je odbio 45 milki od man utda, a pristao na 35 realovih(ne mislim on nego klub) reklo bi se taj lyon nije normalan, ali zaboravljate da se igrac pita gde zeli gde ne zeli, kao sto je kaka odbio da igra za city, i milan je izgubio 35 milki samo zbog toga sto hoce mali da igra za madrid...

cupko

pre 14 godina

ja navijam za milan! mnogi za mu. neki za inter. liverpul ili barsu ! svima njima svaka cast ali ovde imA jedno 3 navijaca reala i stvarno su mi smesni sa ovim ( bamos real)i tako re gluposti!! ko danas navija za real

LIVERPOOL FC.

pre 14 godina

Bolje i u Real,nego u sugavi Manchester,Englesko prvenstvo sledece godine:
1. Liverpool
2. Chelsea
3. Manchester Utd.
4. Manchester City
5. Arsenal

Jovan

pre 14 godina

Pa sto Sevojno ne osvopji 9 puta LS i 31 put domace prvenstvo...pa ce mozda i moci da potrosi 500 000 000...
(Si'T'jwa, 1. jul 2009 23:52)

Aj procitaj opet komentar. To uopste nije poenta mog prethodnog komentara - poenta je da su ekstremno bogati klubovi (Real, Man City i ostali) zaboravili jedan od razloga postojanja fudbalskih klubova, a to je omladinska skola. Ako Real nastavi ovakvim tempom, Kastilja ce svakako ostati nepotrebna.

Si'T'jwa

pre 14 godina

ja navijam za milan! mnogi za mu. neki za inter. liverpul ili barsu ! svima njima svaka cast ali ovde imA jedno 3 navijaca reala i stvarno su mi smesni sa ovim ( bamos real)i tako re gluposti!! ko danas navija za real
(cupko, 2. jul 2009 00:03)

Isto tako tako i ja kao navijac Reala(ili vise simpatizer jer ne idem na utakmice) od desete godine, moreci , ko jos navija za Milan, na celu sa mafijasem Berluskonijem...ali to nije lepo od mene, jer svako voli svoj klub za koji navija, i ne bi trebao da pricas tako.

Xavi

pre 14 godina

Bice kljucni igrac malo sutra, kada se bude povredio zaboravice na njega, kao Real bio brzi i konkretniji od Mancestera, nije bio brzi nego je njemu zinulo dupe za parama kao i Tevezu jkoji ce preci u Siti samo zbog ovog...[link] vas da mi objavite komentar...
(Vule, 1. jul 2009 21:01)

Pa sta hoces, sad ti je krivo sto nije otisao u Manchester jer ti navijas za njih, a da navijas za Real, na sva usta bi ga hvalio. I budi objetivan, Manchester United je ponudio 45 000 000 eura, a Real 35 000 000...ali je Benzema prosto zeleo u Real, i tu nisu u pitanju pare, jer bi mu i Man Utd ponudio booogate uslove, vec zelja svakog fudbalera da ode u Real Madrid...a sam Benzema je i zadnje dve godine pricao da ako bi odlazio, otisao bi samo u Real....i ne vidim sta ti tu nije jasno.
(Si'TJ'wa, 1. jul 2009 21:17)

Jel vi kontate da to nema veze sto je Manchester nudio 45m. i Real 35m. ako je Lyon pristo onda tu Lyon nema sta vise da trazi Real i Manchester onda pregovaruju sa Benzemom i gde se decko odluci tamo ide!VRLO PROSTO!
Sto se tice Benzeme odlican igrac,al decko je sebican strasno!Inace ukoliko pratite Karim je par puta vec izjavljivo da zeli karijeru da nastavi u Spaniji,tako da ne verujem da je razlog sto ce pristati sto mu je Real nudio 1-2m. evra vise!

ajgor

pre 14 godina

Igrac za protiv Recreativa, Numancie, Betisa...idt isl
Protiv vecih ekipa ima da pokaze jednu veliku 0, to svi znaju. Bacene pare ako mene pitate

Kaka girl fan

pre 14 godina

Isto tako tako i ja kao navijac Reala (ili vise simpatizer jer ne idem na utakmice) od desete godine, moreci , ko jos navija za Milan, na celu sa mafijasem Berluskonijem...ali to nije lepo od mene, jer svako voli svoj klub za koji navija, i ne bi trebao da pricas tako.
(Si'T'jwa, 2. jul 2009 19:50)

Istina volim Milan al da kazem da nisu mafiosi ,lagala bih. Jedina svetla tacka bio je Kaka sad kad je otisao , Milan propada. I mogu da kazem jadni su I tuzni navijaci Milana u ovom trenutku...A posto navijas za Real budi srecan jer ste dobili jednog pravog sampiona i nadam se da ce pokazati i vise od onog sto je pokazao u Milanu ako je to moguce....A to sto si samo simpatizer i ne ides na utakmice Reala moze lako da se resi moli Boga da kraljevski klub zapadne Partizanu (ako se kvalifikuje u LS) pa se onda direktno ubijaju dve muve jednim udarcem, em ce Real nabusiti Partizan em cemo biti u prilici da to gledamo...

mix

pre 14 godina

Ja sam veliki navijac barse, i iskreno ne slazem se sa ovom politikom reala, ali ipak ja mislim da bi svakom navijacu bilo kog tima bilo drago da njegov tim dovodi ovakve igrace, ali imam nekako osecaj da ukoliko pitate navijaca reala da li bi pre voleo da njegov tim dovodi non stop gomilu zaista dobrih igraca ili da im tim osvoji ligu sampiona oni bi se odlucili za prvu opciju, to im je prosto postala tradicija da dovode gomilu igraca koje ne mogu da usklade na terenu, a da nista sem prvenstva ne osvajaju... uostalom to im je i unistilo onaj trofejni tim sa zidanom, bekamom i figom ronaldom, ovenom, karlosom, kasanom itd previse dobrih igraca koji se ne razumeju na terenu...

Vule

pre 14 godina

Bice kljucni igrac malo sutra,kada se bude povredio zaboravice na njega,kao Real bio brzi i konkretniji od Mancestera,nije bio brzi nego je njemu zinulo dupe za parama kao i Tevezu jkoji ce preci u Siti samo zbog ovog...http://www.sportske.net/vest/fudbal/tevez-dao-prednost-sitiju-nad-celzijem-zbog-novca-3426.html.Molim vas da mi objavite komentar...

Garfild

pre 14 godina

VILJA SVE BLIŽI BARCI!
Fudbaler Valensije David Vilja sve je bliži prelasku u redove Barselone, izjavio je danas sportski direktor prvaka Evrope i Španije Ćiki Begiristajn.
Vilja, koji se nedavno vratio sa Kupa Konfederacija u Južnoj Africi gde je igrao za Španiju, danas je imao sastanak sa Begiristajnom.
Njih dvojica su, navodno, postigla okvirni dogovor o transferu, a preostalo je da se utvrde detalji saradnje.
Uprava Valensije prošlog meseca saopštila je da obeštećenje za Vilju iznosi oko 50 miliona evra, a pored Barselone, za ovog igrača interesovali su se Real Madrid, Čelsi i Mančester junajted.
Vilja je na Kupu Konfederacija, na kojem je Španija osvojila treće mesto, postigao tri gola, a prošle sezone za Valensiju je dao 28 pogodaka.
MANČESTER UTD DOVEO VALENCIJU
Prvak Engleske Mančester Junajted angažovao je napadača Vigana, reprezentativca Ekvadora Antonija Valensiju, sa kojim je potpisao ugovor na četiri godine. Valensija (23) je za nacionalni tim Ekvadora do sada odigrao 34 utakmice, a na "Old Traford" je stigao samo dan nakon što je klub kompletirao rekordan transfer Kristijana Ronalda u Real Madrid.
"Igrati pred 76.000 navijača pored fudbalera kao što su Vejn Runi, Rio Ferdinand i Rajan Gigs, predstavljaće ogroman izazov. Jedva čekam da startujem", izjavio je Valensija.
Menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson pohvalno se izrazio o kvalitetima talentovanog napadača.
"Dugo smo pratili Antonija. Smatram da će svojim sposobnostima unaprediti igru ekipe", rekao je Ferguson.

Jovan

pre 14 godina

Zbog ovakvih transfera fudbal ponire ogromnom brzinom. Na svu srecu, fudbal (jos uvek) nije samo novac, tako da se nadam da ce, posledicom rezultata, Real iz Madrida shvatiti da nije poenta kupis pa osvojis, nego napravis pa osvojis. Sta bi sve Sevojno moglo sa 500 miliona evra :)

bice bolje... sabacoglasi.co.rs

pre 14 godina

Ode dete.... Al greota, propasce u onom Realu kao mnogi pre njega. Real, tim koji unistava igrace, umesto da ih stvara... mislite o tome... :))

raul

pre 14 godina

hvala florentinu perezu!nijedna osoba na svetu ne moze da postigne za ceo zivot ono sto je on za mesec dana.mozda ste vi svi u pravu,mozda ce ovo biti los potez reala,mozda nece nista osvojiti,mozda je samo marketing u pitanju i prodaja dresova...ali nema cene videti najomiljenije fudbalere u najboljem i najdrazem klubu u evropi...molim boga da se sve kockice poklope i da ova ekipa hara godinama a nadam se da ce veliki uticaj imati zinedin zidan na ove fudbalere da im ohladi napucane glave i da budu pravi kolektiv.hala madrid

tiberije

pre 14 godina

Bilo je trenutaka kada me je Perez, zestoko iznervirao u prethodnom mandatu. Izbacivanje Hierra i Del Boscea iz kluba, nerezonska kupovina Bekama i Owena ,kada imas Figa i Ronalda. Ali opet sa druge strane ucinio je stvari za koje sam mu vecno zahvalan. Doveo je najboljeg fudbalera svih vremena u Real, veliko Zinedina Zidana, vratio je Ronalda fudbalu. A sada, sada opet nakon par godina u kojim je fudbalo nedostajalo senzacija i pompe. Uradio je nesto nezamislivo doveo je Benzemu, Kaku i Ronalda. U planu su riberi i alonso. I sve mi se cini da ce ovo jos vise ucvrstiti fudbal na listi najpopularnijih sportova. Jer nakon odlaska Jordana, i NBA je polako poceo da popusta, mozda je i fudbal bio na istom putu, jer ljudima nije vise dovoljan samo fudbal, potrebni su im snovi i senzacije, a Perez ih je isporuci dovoljno za naredne 3 godine. Jer do posrnulog Reala koji nije mogao da dovede nijednu zvezdu za vreme Kalderona i Mijatovica, napravio je ponovo klub zbog koga igraci odbijaju da idu u barselonu ili manchester, koji su ipak pojam uspesnosti u odnosu na Real u zadnjih par godina. Sve u svemu, sto rece Mija Aleksic u maratoncima, "E tako se to radi". Hala Madrid, Hala Perez

Si'TJ'wa

pre 14 godina

Bice kljucni igrac malo sutra,kada se bude povredio zaboravice na njega,kao Real bio brzi i konkretniji od Mancestera,nije bio brzi nego je njemu zinulo dupe za parama kao i Tevezu jkoji ce preci u Siti samo zbog ovog...[link] vas da mi objavite komentar...
(Vule, 1. jul 2009 21:01)

Pa sta hoces, sad ti je krivo sto nije otisao u Manchester jer ti navijas za njih, a da navijas za Real, na sva usta bi ga hvalio. I budi objetivan, Manchester United je ponudio 45 000 000 eura, a Real 35 000 000...ali je Benzema prosto zeleo u Real, i tu nisu u pitanju pare, jer bi mu i Man Utd ponudio booogate uslove, vec zelja svakog fudbalera da ode u Real Madrid...a sam Benzema je i zadnje dve godine pricao da ako bi odlazio, otisao bi samo u Real....i ne vidim sta ti tu nije jasno.

cupko

pre 14 godina

ja navijam za milan! mnogi za mu. neki za inter. liverpul ili barsu ! svima njima svaka cast ali ovde imA jedno 3 navijaca reala i stvarno su mi smesni sa ovim ( bamos real)i tako re gluposti!! ko danas navija za real

Super Snake

pre 14 godina

Veoma mi je drago zbog ovog transfera. Sto se tice napadaca, Real je sa Iguainom i Benzemom miran narednih 10 godina.
P.S. Jedna zanimljivost: i Benzema i Iguain su rodjeni u decembru 1987. Razlika je samo 9 dana.

Ser

pre 14 godina

1.Kasiljas
2.Ramos
3.Marselo
4.Pepe
5.Albiol
6.L.Diara
7.Gago
8.Kaka
9.K.Ronaldo
10.Benzema
11.Huntelar
Sve to lepo izgleda al nije teren FOOTBALL MANAGER

Milosh

pre 14 godina

Kaka,Benzema,mozda Riberi i Vilja,mozda David Silva....da li ima neko kog Real nece preoteti SAF-u?Bravo Perez,SAF,sedi,jedan!
Gledam ovo,Real dovodi igracinu do igracine,a tim za koji navijam,MU,odrice se najboljih igraca,i dovodi prosecne igrace....gledam i placem....

tiberije

pre 14 godina

Bilo je trenutaka kada me je Perez, zestoko iznervirao u prethodnom mandatu. Izbacivanje Hierra i Del Boscea iz kluba, nerezonska kupovina Bekama i Owena ,kada imas Figa i Ronalda. Ali opet sa druge strane ucinio je stvari za koje sam mu vecno zahvalan. Doveo je najboljeg fudbalera svih vremena u Real, veliko Zinedina Zidana, vratio je Ronalda fudbalu. A sada, sada opet nakon par godina u kojim je fudbalo nedostajalo senzacija i pompe. Uradio je nesto nezamislivo doveo je Benzemu, Kaku i Ronalda. U planu su riberi i alonso. I sve mi se cini da ce ovo jos vise ucvrstiti fudbal na listi najpopularnijih sportova. Jer nakon odlaska Jordana, i NBA je polako poceo da popusta, mozda je i fudbal bio na istom putu, jer ljudima nije vise dovoljan samo fudbal, potrebni su im snovi i senzacije, a Perez ih je isporuci dovoljno za naredne 3 godine. Jer do posrnulog Reala koji nije mogao da dovede nijednu zvezdu za vreme Kalderona i Mijatovica, napravio je ponovo klub zbog koga igraci odbijaju da idu u barselonu ili manchester, koji su ipak pojam uspesnosti u odnosu na Real u zadnjih par godina. Sve u svemu, sto rece Mija Aleksic u maratoncima, "E tako se to radi". Hala Madrid, Hala Perez

LIVERPOOL FC.

pre 14 godina

Bolje i u Real,nego u sugavi Manchester,Englesko prvenstvo sledece godine:
1. Liverpool
2. Chelsea
3. Manchester Utd.
4. Manchester City
5. Arsenal

Milosh

pre 14 godina

(Red Devil, 1. jul 2009 22:10)


Druze,ako ti treba par saveta za FM,mogu da ti dam,ja sam za 4-5 sezona,u MU doveo sve igrace koji su dobri....xD
Naveo sam Gila da proda klub xD

ajgor

pre 14 godina

Igrac za protiv Recreativa, Numancie, Betisa...idt isl
Protiv vecih ekipa ima da pokaze jednu veliku 0, to svi znaju. Bacene pare ako mene pitate

Si'T'jwa

pre 14 godina

Zbog ovakvih transfera fudbal ponire ogromnom brzinom. Na svu srecu, fudbal (jos uvek) nije samo novac, tako da se nadam da ce, posledicom rezultata, Real iz Madrida shvatiti da nije poenta kupis pa osvojis, nego napravis pa osvojis. Sta bi sve Sevojno moglo sa 500 miliona evra :)
(Jovan, 1. jul 2009 21:08)

Pa sto Sevojno ne osvopji 9 puta LS i 31 put domace prvenstvo...pa ce mozda i moci da potrosi 500 000 000...

Jovan

pre 14 godina

Pa sto Sevojno ne osvopji 9 puta LS i 31 put domace prvenstvo...pa ce mozda i moci da potrosi 500 000 000...
(Si'T'jwa, 1. jul 2009 23:52)

Aj procitaj opet komentar. To uopste nije poenta mog prethodnog komentara - poenta je da su ekstremno bogati klubovi (Real, Man City i ostali) zaboravili jedan od razloga postojanja fudbalskih klubova, a to je omladinska skola. Ako Real nastavi ovakvim tempom, Kastilja ce svakako ostati nepotrebna.

Xavi

pre 14 godina

Bice kljucni igrac malo sutra, kada se bude povredio zaboravice na njega, kao Real bio brzi i konkretniji od Mancestera, nije bio brzi nego je njemu zinulo dupe za parama kao i Tevezu jkoji ce preci u Siti samo zbog ovog...[link] vas da mi objavite komentar...
(Vule, 1. jul 2009 21:01)

Pa sta hoces, sad ti je krivo sto nije otisao u Manchester jer ti navijas za njih, a da navijas za Real, na sva usta bi ga hvalio. I budi objetivan, Manchester United je ponudio 45 000 000 eura, a Real 35 000 000...ali je Benzema prosto zeleo u Real, i tu nisu u pitanju pare, jer bi mu i Man Utd ponudio booogate uslove, vec zelja svakog fudbalera da ode u Real Madrid...a sam Benzema je i zadnje dve godine pricao da ako bi odlazio, otisao bi samo u Real....i ne vidim sta ti tu nije jasno.
(Si'TJ'wa, 1. jul 2009 21:17)

Jel vi kontate da to nema veze sto je Manchester nudio 45m. i Real 35m. ako je Lyon pristo onda tu Lyon nema sta vise da trazi Real i Manchester onda pregovaruju sa Benzemom i gde se decko odluci tamo ide!VRLO PROSTO!
Sto se tice Benzeme odlican igrac,al decko je sebican strasno!Inace ukoliko pratite Karim je par puta vec izjavljivo da zeli karijeru da nastavi u Spaniji,tako da ne verujem da je razlog sto ce pristati sto mu je Real nudio 1-2m. evra vise!

wlado

pre 14 godina

isti likovi su pre pola godine rekli jeste real ce dovesti ronalda al u pesu, alo vi ne slusate kaka zeli da bude vecno u milanu, kako su dosadni, na kraju nikog nece kupiti....sad kadad kupuju SVEEEEEEE, vec, sad ovaj real nije normalan preoteo je sve svima, nece osvojiti nista,...dokle ljudi?

real je najveci, bogat klub, i san svakog igraca je da dobije ponudu od real madrida, zapitajte se sto je odbio 45 milki od man utda, a pristao na 35 realovih(ne mislim on nego klub) reklo bi se taj lyon nije normalan, ali zaboravljate da se igrac pita gde zeli gde ne zeli, kao sto je kaka odbio da igra za city, i milan je izgubio 35 milki samo zbog toga sto hoce mali da igra za madrid...

mix

pre 14 godina

Ja sam veliki navijac barse, i iskreno ne slazem se sa ovom politikom reala, ali ipak ja mislim da bi svakom navijacu bilo kog tima bilo drago da njegov tim dovodi ovakve igrace, ali imam nekako osecaj da ukoliko pitate navijaca reala da li bi pre voleo da njegov tim dovodi non stop gomilu zaista dobrih igraca ili da im tim osvoji ligu sampiona oni bi se odlucili za prvu opciju, to im je prosto postala tradicija da dovode gomilu igraca koje ne mogu da usklade na terenu, a da nista sem prvenstva ne osvajaju... uostalom to im je i unistilo onaj trofejni tim sa zidanom, bekamom i figom ronaldom, ovenom, karlosom, kasanom itd previse dobrih igraca koji se ne razumeju na terenu...

Kaka girl fan

pre 14 godina

Isto tako tako i ja kao navijac Reala (ili vise simpatizer jer ne idem na utakmice) od desete godine, moreci , ko jos navija za Milan, na celu sa mafijasem Berluskonijem...ali to nije lepo od mene, jer svako voli svoj klub za koji navija, i ne bi trebao da pricas tako.
(Si'T'jwa, 2. jul 2009 19:50)

Istina volim Milan al da kazem da nisu mafiosi ,lagala bih. Jedina svetla tacka bio je Kaka sad kad je otisao , Milan propada. I mogu da kazem jadni su I tuzni navijaci Milana u ovom trenutku...A posto navijas za Real budi srecan jer ste dobili jednog pravog sampiona i nadam se da ce pokazati i vise od onog sto je pokazao u Milanu ako je to moguce....A to sto si samo simpatizer i ne ides na utakmice Reala moze lako da se resi moli Boga da kraljevski klub zapadne Partizanu (ako se kvalifikuje u LS) pa se onda direktno ubijaju dve muve jednim udarcem, em ce Real nabusiti Partizan em cemo biti u prilici da to gledamo...

ambiciozan mali

pre 14 godina

Benzema je jos pre dve godine izjavio da ne zeli u Englesku, vec samo u Real. Ne navijam ni za Real ni za Mancester, slucajno se secam te Benzemine izjave.

miha

pre 14 godina

sta ste ljudi navalili na pereza, molim vas. Covjek je model transparencije : sve pare ulozene u igrace dolaze iz kredita koje su odobrile banke i koji ce biti vraceni sa kamatama. Tako se nesto ne moez reci o klubovima ciji su vlasnici petrolejski milijarderi i koji su umjesani u svakakve mucke sa mafijom. Svaki evro ulozen od strane pereza ima trasabilitet i racun koji zakon zahteva. Eh sad sto se fudbal pretvorio u orgromnu masineriju koja vrti lovu to je druga prica. Takva je dans situacija sa svim sportovima od krlinga pa do bacanja cekica, jer je sport usao u tako zvani Entertainment, to jest zabavljanje spektakl kao i filmovi i muzika. I nije Real madrid stvorio ogrome transfere. U 70im barsa je dovela cruyffa za tada skandaloznih 3 miliona dolara, pa u osamdesetim je dovela maradonu za nevjerovatnih 20 milijona dolara. Lazio je 2000 i neka potosio 45 hiljada eura na mendijetu i niko se nije uzbudjivo. Nije covjek ukro para ni od koga nego je zatrazio pare od banki i pruzio dovoljno garancija da ce biti vracene. A igrace svjetske klase nisu dovoljne samo pare da bi se doveli. Slava Reala kao naj veci klub jednostavno privlaci samo ime. Mogo je kaka u city za 125 miliona i jos vecu platu nego u madridu al nije htjeo. Mogo je lion da zaradi 10 milona vise na benzemi od mancestera al je karim htjeo da igra u belom dresu. Mgu se neke stvari kritikovat al da se sve baca pod noge zbog frustracije i ljubomore, to je suvise lagano.

Si'T'jwa

pre 14 godina

# Pa sto Sevojno ne osvopji 9 puta LS i 31 put domace prvenstvo...pa ce mozda i moci da potrosi 500 000 000...
(Si'T'jwa, 1. jul 2009 23:52)

Aj procitaj opet komentar. To uopste nije poenta mog prethodnog komentara - poenta je da su ekstremno bogati klubovi (Real, Man City i ostali) zaboravili jedan od razloga postojanja fudbalskih klubova, a to je omladinska skola. Ako Real nastavi ovakvim tempom, Kastilja ce svakako ostati nepotrebna.
(Jovan, 2. jul 2009 00:28)

OK, ali,ako cemo tako, to onda vazi za sve klubove...pa kog je Manchester igraca napravio, ko je poslednji izasao iz njihove skole...Ferdinand i Carrick iz West Ham-a, Rooney iz Evertona, Ronaldo i Nani iz Sportinga, Evra iz PSG-a, Vidic iz Spartaka itd...dobro, ja navijam za Real pa sam malo pristrasan, ali nemam problem da priznam da jedini klub , od ovih najvecih ima jaku skolu fudbala, tj., i drugi imaju jaku skolu, ali jedini koji tu skolu koristi je Barca...svaka cast, amad, i oni trose dosta para...evo, za Alvesa 40 000 000, za Henry-a oko 25 ili 30 000 000...za Milita 20 000 000, za Keitu 20 000 000 ,za Toure-a 18 000 000...dakle, ja se u neku ruk slazem sa tobom da malo vise treba staviti akcenat na domace fudbalere iz sopstvene skole...ali, to vreme je, bar sto se tice velikih klubova proslo,i to ne radi samo Real, vec svi veliki timovi...ja sam to hteo da ti kazem.

Si'T'jwa

pre 14 godina

ja navijam za milan! mnogi za mu. neki za inter. liverpul ili barsu ! svima njima svaka cast ali ovde imA jedno 3 navijaca reala i stvarno su mi smesni sa ovim ( bamos real)i tako re gluposti!! ko danas navija za real
(cupko, 2. jul 2009 00:03)

Isto tako tako i ja kao navijac Reala(ili vise simpatizer jer ne idem na utakmice) od desete godine, moreci , ko jos navija za Milan, na celu sa mafijasem Berluskonijem...ali to nije lepo od mene, jer svako voli svoj klub za koji navija, i ne bi trebao da pricas tako.