Sreda, 24.06.2009.

00:04

Krčmarević: „Olako primili golove”

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Slobodan Krčmarević izjavio je posle eliminacije sa EP da je na debakl uticao "splet različitih okolnosti".

Izvor: B92

Krèmareviæ: „Olako primili golove” IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

vlado

pre 14 godina

imao sam priliku da pratim pripreme jedne generacije mladjih selekcija u kojima je ucestvovao i fudbaler koji poseduje sve kvalitete potrebne za jednog reprezentativca Srbije,a nesto vise sto drugi nemaju.Trener je taj koji odredjuje sastav tima i taktiku i samo njemu je to pravo i dato.Taj decko nije izabran, posle mini priprema za nastavak kvalifikacija,iako je u tom trenutku nasem timu bas bio potreban kreator takve igre.Obrazlozenje selektora u tom trenutku je bilo da se taktika reprezentacije i taktika kluba u kome igra razlikuju ida je to jedini razlog njegovog izostavljanja sa spiska.Uzgred receno,u nastavku takmicenja nismo izborili plasman u dalje takmicenje,a samo jedan fudbaler ,a ni on nije izabran za kvalifikacije,je sada clan starije generacije reprezentacije.Jesmo imali pehova,ali je trener taj koji pravi taktiku u odnosu na igru i sastav protivnika i zbog toga se bira na to mesto.A taj momak,odbija i dalje poziv reprezentacije druge zemlje,koja je i ekonomski i fudbalski mnogo ispred nas

Normalan

pre 14 godina

Pejčinović,Tomović i Petković se ne bore sa protivničkim fudbalerima.Oni se bore SA LOPTOM!!
Ako neko napravi takvu selekciju igrača,STVARNO ne može da očekuje da prodje bolje!Plus: igrali smo sa TRI zadnja vezna a već i vrapci znaju da nemamo iole normalnog špica.
Ponovo se potvrdjuje pravilo da suptilni tehničari,kada postanu treneri,stvaraju neverovatno NEBULOZNE,defanzivne sisteme

Miskokv

pre 14 godina

Odlazi bre krcmarevicu ne filozofiraj... mada kad razmisli covek i posle tebe ce biti opet neki poput tebe tako da cemo se jos puno nacekati nekim boljim danima...imati ovakve igrace a ne postici nista zapazenije je TUZNO!

YapiYapo

pre 14 godina

Krčma je bio najsrećniji na svetu kad je Tomović dobio crveni, mogao je nastaviti po svom: izvadio Veljovića, uveo Vilotića. Napadači ne trebaju u ekipi, to je igra sa igračem manje (Krčmina fudbalska filozofija).

zoran

pre 14 godina

I ja sam gledao utakmicu.Ono o cenu prica selektor uopste nije sustina problema ali govori o tome koliki su mu vanfudbalski kapaciteti toliko neophodni za uspesno bavljenje fudbalom.

mecklejn

pre 14 godina

Par reci

Krcmarevicu,lepo daj otkaz ,pa na klupu smedereva,rada,ofke,pa tako u krug...

malo o igracima.Tosic i Sulejmani ni jednom nisu napravili neki visak ,ili neku razliku na terenu,sto su morali,kakva god losa taktika bila...(u sve 3 utakmice)

Ja jesam navijac zvezde,ali to nema veze sa cinjenicom da Fejsa nije smeo da igra,tj da decko nema veze sa zivotom.On ne zna gde se nalazi...(nije on kriv,vec selektor)

Kacar je jedini pokazao klasu..

Odbrana,kakva je inace,mene je iznenadila...pogotovo ovi iz zvezde koji cele sezone nisu imali pojima...mozda i najbolji deo tima...Sto je posebno strasno...

Kao sto rekoh na pocetku...Krcma,srecno u prvoj ligi Srbije...

Cvetko

pre 14 godina

Kukavički postavljena igra protiv Belorusije koštala nas je imperativa pobede, nervoze i srljanja a suduja nas je penalom (SP Španija 82)dokusurio. Teško je vaditi se protiv domaćina!
Ponašanje Šveđana je sramotno! Posle penala je Berg prostački reagovao bez kartona. Ali kad se sa klupe sve radi naopako ne možete očekivati čudo. Jedine šanse na turniru je imao Kačar i štoperi posle prekida. Kretanje slabo, postavljanje još slabije, bez špica, Sulejmani odsečen, Tošić sebičan u oblacima, duel igra slaba...
Ali ima štofa za A selekciju, to je dobro! Golman odličan, Kačar zreo, Matić s mozgom..ima,ima!
Bravo navijači!
Glavu gore!
Cvetko

volim srbiju

pre 14 godina

zasto ne vrate djukica?covek je 2007 stigao do finala.iako sam zvazdas moram da priznam da je sjajno vodio partizan one polu sezone,posle je dosao jokan i na prvoj utakmici izgubio od zvezde 4:1,na kraju je uspeo da osvoji duplu krunu .u zadnjem kolu pobedili napredak i zadrzali 2,3 boda vise u odnosu na zvezdu iako mu je djukic ostavio 6 bodova vise od zvezde.a svi znamo kako je osvijio kup,secate se sudije spasica. posle je preuzeo rep.ok nije pobedio ni jednu utakmivu mak 1:1 srb rus 2:1 srb nem 2:1 srb ali nemacka je tad stigla do finala ep a rusi do polu finala,i oni su ga otpustili a covek na nije vodio ni na jednoj zvanicnoj utakmici.mislim da bi morali dobro da razmisle da ga vrate .ko se slaze nek preporuci

DJ

pre 14 godina

SRAMOTA. Da li su Krcmarevic i strucni stab vodili momke da IGRAJU ili mole na terenu?
Da li smo mi konacno svesni da to sto drzimo skupljena tri prsta na grbu (nova novotarija starih lisaca) ne daje nam prednost u odnosu na krst koji imaju Svedjani.
Sramno motivisani i pogresno vodjeni ODLICNI MOMCI.
U Ime "oca i sina i duha svetoga", skinite taj nadpis sa dresova a budite realno-normalni sportisti...U crkvu na molitvu u teren da irate.
Amin.

serbin REALNO

pre 14 godina

Naivno, zasluženo i bez borbe, Srbija putuje kući nakon prvog kruga Evropskog Prvenstva, nakon večerašnjeg brodoloma protiv domaćina.

Velike ambicije u Malmeu usahle su nakon desetak minuta, Markus Berg nas je, baš kao i Beloruse poslao kućama i takav rasplet je, manje – više bio očekivan. Konstatovali smo već nekoliko puta da je ovaj tim bolji kada se brani i da smo to videli protiv Italijana.

U mečevima u kojima je pritisak na nama, u kojima moramo da napadnemo, mi sedimo i plačemo nad sudbinom i proizvodimo Filipa Đorđevića u mit. I sa njim i bez njega, ishod bi bio isti, ova generacija nije spremna za velika dela.

Primili smo gol kao početnici, kada je Berg savladao Brkića, videlo se da ćemo se nasukati. Na našem nivou je bio i sudija Proenša koji je svirao penal posle prekršaja Tomovića na 20 metara, ali to nije opravdanje za igru naše odbrane.

Cela priča je bila gotova za 20 minuta, Kačar nam je za trenutak udahnuo život golom u 28. minutu, ali se poslednja linija potrudila da to devalvira u narednom napadu.

Kada je u finišu prvo dela bio isključen Tomović, jasno je da smo se suočili sa nemogućom misijom, a drugo poluvreme je bilo samo formalnost, u kome smo se pokazali kao loši gubitnici, s obzirom da je Petković dobio crveni karton, pa smo ostali i sa 9 fudbalera.

Bolja ekipa ide u polufinale, možemo da nađemo milion opravdanja, ali svaka padaju u vodu pred surovom istinom, ovaj tim je daleko od prethodnih generacija, jednostavno, mnogo nam nedostaje, mada bi, kao i svaka pametna nacija trebalo da vidimo ovakva takmičenja samo kao filter za buduće „A“ reprezentativce.

Za Šveđane je mnogo važnije, od svih Bergovih golova, to što je Zlatan Ibrahimović dobio saigrača koji će popuniti rupu nastalu pod teretom godina koje oseća Henrik Larson.

Mi sa druge strane imamo Kačara kao stub buduće igre nacionalnog tima, i prirodnog naslednika Dejana Stankovića. Postoji još par zanimljivih fudbalera, poput Petkovića koga čeka dobra karijera, a verovatno će iskočiti još neko, da ne pominjemo Sulejmanija koji je žrtva taktike i vredi mnogo više nego što je ovaj šampionat pokazao.

Ne zaboravimo i Matića, igrača koji može da igra na mnogo višem nivou i kome, bez obzira na povredu, predstoji transfer u neku od mnogo većih liga.

Mill

pre 14 godina

Nema opravdanja za Krcmarevica. Morao je da dobije Belorusiju ili bar da igra ofanzivnije! Protiv domacina je uvek tesko na ovakvim takmicenjima. Sad nek lepo ide u trecu srpsku ligu pa nek se uci da bude trener, pa kad nauci nek se vrati... Antic je bre tata za sve njih.

whatever

pre 14 godina

Slazem se sa onim komentarom da nije Krcma iskljucivi krivac i da su nam igraci precenjeni.Stvorila se nerealna euforija u javnosti da imamo DREAM TEAM,i da bi sve osim prvog mesta bilo neuspeh.Po kvalitetu smo negde bili 5,6 reprezentacija na prvenstvu.Za mene je iskreno neuspeh samo to sto nismo pobedili Belorusiju,sve ostalo je manje vise ocekivano.Klinci su se uobrazili novinskim hvalospevima i pricama kako ih jure vodeci evropski klubovi.Na to dodati povrede i otprilike dodjes do ovakvog ishoda.

Shvaba

pre 14 godina

@ MilanForza, 24. jun 2009 05:08)

E znao sam!
Samo sam cekao kada ce neko ovakvu glupost da tresne.
Uopste nisam hteo na ovakav nacin da razmisljam ili da komentarisem ali kada smo vec poceli na taj nacin onda sagledajmo citavu situaciju posteno!
Covece, pa citava odbrana je zvezdina.
Napadaci nemogu da daju toliko golova koliko ta vasa odbrana moze da primi.

Posle dugog razmisljanja nesmem Krcmarevicu toliko ni da zamerim da je prve dve utakmice igrao bez napadaca.

Jedini razlog zasto u tim utakmicama nismo primili gol je taj sto je citava ekipa igrala defanzivno i citav vezni red je jurcao po terenu ko muva bez glave samo da bi napunio rupe i ispravio greske koje su ti vasi Super-Mega-Giga Talenti stvorili i skrivili.

Pogledaj prvo vase igrace pa onda pljuj po igracima Partizana!

doolio

pre 14 godina

Svi znamo da ce se na tebi koplja lomiti.....jer tako mora biti!!! Ali za sve te okriviti ipak ne treba!!!Samo jedan primjer: Zar si ti kriv sto Tosic i Sulejmani (igraci od kojih smo svi ocekivali najvise) na cjelom prvenstvu nisu nijednom ali NIJEDNOM probili po bokovima?!A ovakvih primjera je,vjerujte mi,na ovom prvenstvu bilo isuvise.....
(ognjen, 24. jun 2009 01:23)

Nisu nijednom probili po bokovima jer iza njih nije bilo bekova. Umesto ofanzivnijih bekova na tim pozicijama su bili stoperi. Vrlo lako su ih udvajali, oni jesu dobri individualci ali u takvoj situaciji nisu mogli sami.

Mrki

pre 14 godina

Ne treba kriviti trenera za sve, snosi i on deo krivice zbog taktike i izmena, ali pogledajmo neke igrače, koji gube loptu na centru, ne bore se dovoljno, uživaju u individualnom onanisanju sa loptom....Ne može to tako. Ali mislim da je najveći krivac sudija, koji je definitivno imao neujednačen kriterijum davanja žutih kartona, onaj penal koji nije bio, onda crven kaartoni...Bruka i sramota da takav neko sudi EP. Važno je da je namestio frizuricu, a to što nema veze sa suđenjem, nikom ništa. Sramota je stvarno da ti takav neko kroji sudbinu...Sve sudije treba dobro ''podučiti''....Živela Srbija

djura

pre 14 godina

Fejsa, Tosic, Sulejmani, Obradovic, Smiljanic,... Cuvene partizanove bebe koje zadnje 2 godine uzimaju duplu krunu i prodaju se po najjacim klubovima Evrope! Sansu nisu napravili 3 utakmice, a kamoli gol dali.Cim je Zvezda prestala da daje mlade za prvi tim, ucinak je odmah ispod ocekivanja.Toliko o partizanovoj skoli o kojoj se toliko prica!!!!

Chacanin

pre 14 godina

...Ma vi mislite da se Krcmarevic nesti i pitao?

igrali smo kao OFK u najboljim danima, ali ne zaboravite da smo mi prve izmene izvrsili tek na 3 utakmici, ne racunajuci Povredjenog Matica. DAkle, Krcma ne sme da izvede zvezdice, pa sta ce, pora da igra tako kako smo igrali, da sve zvezdice mogu da igraju,ali eto sta smo dobili...

a ovi sto pljuju odbranu, treba da pogledaju snimak protiv Italije i Bel. , pa onda nesto recite, da nije bilo njih ispali bi mi posle prva dva kola..

pozz

dashon

pre 14 godina

ko sta radi uvek su krive sudije, prvo u finalu ls, pa i sada. Mozda nekim delom su previdele nesto... Svedjani su posteno bili bolji tokom celog dela igre. Izuzev penala, druga dva gola primili smo iz njihove kontre, kada su sulejmani i tomivic izgubili loptu na sredini terena. I da, pokusavamo nesto engleskim dubokim pasovima, ali od toga nema leba. Nema boljih pasova od noge do noge, primis-das, kao barca. hval;a na razumevanju. pozdrav

Joao

pre 14 godina

Ne vidim zasto bi Krcmarevic morao da podnese ostavku. Otisli smo na prvenstvo, odograli solidno prvu utakmicu, doziveli dve povrede prvotimaca... nemamo kvalitet za bolje. Njegova greska je bila u tome sto je forsirao sistem bez napadaca, sa Sulejmanijem i Tosicem koji su totalno van forme. Mi smo svoje sanse propustili u prve 2 utakmice. Svedjani su, uprkos losem sudjenju (ne smemo da se bavimo tim stvarima), bili bolji, dali nam prvi gol na vreme i svakome je vec tada bilo jasno da je prica gotova i da neefikasna ekipa nece biti u stanju da dva 2 gola. Penali i iskljucenja - to je samo folklor kojeg treba da se manemo. Nisam nezadovoljan, uradili smo sto smo mogli, za bolje nismo

skandinavac

pre 14 godina

Olako primljeni golovi ali olako i dat gol..nee teza ne stoji,svedjani su nadigrali repku Srbije u svim elementima igre,,srpski igraci su to tesko podneli jer su napumpani egoizmom i mediskim natpiima o njihovoj snazi..sto naravno ne stoji..od svega toga je najgore gore bilo divljanje i cetnicko orgijanje vecine gledalaca sa srpskim zastavama
markirani su od strane policije i bice sankcionisani o tome se slabo govori u srpskim medijima..

bm

pre 14 godina

Brkic - sto se mene tice vise nego soidan i jedan od najboljih,
ODBRANA - rupa, dok se cela ekipa branila (sa 9 igraca), hvalili se, kada pola ekipe ode u napad kao juce, vidi se snaga odbrane!
SREDINA - Bez igraca koji nesto znaju u ofanzivi, Smiljanic i Fejsa samo defanziva.
KACAR - Klasa za sve, jedini dobar kod nas, al covek ne moze sam!!!
MATIC - mozemo samo da zalimo za njim...
SULEJMANI I TOSIC - neverovatno losi, katastrofa...Tomic i Tadic su za ono malo vremena pokazali 3x vise od precenjenih zvezdica!!!
NAPAD - koji napad?????

pa imali smo 4 sanse na 3 utakmice, od toga 2 shuta u okvir gola...pa tako bre Tunguzija ne postavlja taktiku kada igra protiv Brazila!!! Pa gde su Aleksic, Lazovic i Ljajic???? Najvise koristi je imao Antic, jer je video da osim Matica i Kacara nema ko sta da trazi u A timu! Ko se slaze nek preporuci!!!

Disciplina

pre 14 godina

Ne znam samo da li je bilo gore ponasanje igraca na terenu ili navijaca (patriJotsko orijentisanih) na tribinama. Naravno sudija je alibi za sve. Nema veze sto smo sve ukupno sutnuli manje od 5 puta ka golu protivnika za vreme celog prvenstva.

Beckerek

pre 14 godina

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Slobodan Krčmarević izjavio je posle eliminacije sa EP da je na debakl uticao "splet različitih okolnosti".

Znate koje su to okolnosti?

Samo jedna, a to je da ste kukavica.

Krcmarevic je upropastio jednu fantasticnu generaciju.
Jos nemogu da verujem da smo morali da se vadimo protiv Svedjana.
Mi protiv domacina moramo da idemo na pobedu jer je covek bio tolika kukavica da je protiv Belorusa isao bez napadaca. Bas protiv Belorusa koje su isti ti Svedjani, protiv kojih smo mi pokusavali da se izvadimo, razbili sa 5:1.
Umesto da ih razbijemo mi idemo na bod.
Ocekujem momentalnu ostavku.
A od FSS trazim da vrate Djukica kako god znaju.
Kakva je to bila igra nasih? Muka mi je bilo dok sam ih gledao. Non stop duge lopte, preskakanje sredine. Uopste nismo imali vezni red.
Od kada je to nas stil igre? Uvek smo bili prepoznatljivi po kratkim pasovima i brzim akcijama.
Bilo je milina gledati nase momke pod Djukom!

Ostavka gosp. Krcmarevicu!!!!

A da glavonje iz FSS imaju samo malo obraza isto bi to ucinilizato sto su se suvise brzo odrekli naseg najperspektivnijeg trenera i postavili ovakvog nesposovnjakovica.
Ali od njih nista ne ocekujem posto znam ko tamo sedi!

srdjan

pre 14 godina

Tacno je da smo olako primali golove ali nas je Svedska nadigrala u svim elementima fudbalske igre. Tu se dolazi i do kljucnog pitanja: kako to da smo igrali onako naivno, bezidejno i jadno imajuci u ekipi nekoliko vanserijskih talenata i to u utakmici protiv 10 osrednjih Svedskih igraca (Berg je jedini izuzetak) koji su u svakom trenutku znali sta hoce a u bar 10-15 situacija u samo 3 poteza dolazili do polusanse, sanse ili otvorenog suta na gol? Treba takodje pomenuti i neuobicajeno nesportsko ponasanje nasih fudbalera, svadje sa sudijom, bespotrebne teske faulove ... Posebna prica su nasi navijaci na tribinama koji su sve vreme psovkama prozivali sudiju i protivnicke igrace i to na njima nepoznatom, srpskom jeziku. Ne moze a da se ne podvuce originalnost navijaca u povicima: "sudija je peder!" sto se na stadionima ne susrece valjda jos od sredine sedamdesetih godina.

Orlovi rano lete

pre 14 godina

U svakom zlu i ponešto dobro.
Jeste bolelo. Za utehu, bar više neću gledati utakmice u očajnoj RTS tehnici, sa 'naduvanim' i nerealnim komentarima utakmice, neću gledati igrače koji ne znaju da igraju ali znaju da se tetoviraju i udaraju protivnika pa se čude za kartone, neću gledati da nas i ovako slabe, sudije pokradaju, neću gledati trenera koji izgubljeno sedi na klupi,neću čitati nerealne komentare i prepucavanja klinaca na relaciji Zvezda - Partizan, neću gledati naše gastarbajtere koji mirno kao bubice rade preko nedelje a onda dodju na stadion u rekvizitima iz Bulajićevih filmova spremni da istresu frustraciju umesto da shvate da i oni pretstavljaju svoj narod, neću gledati poglede pune mržnje naturalizovanih i pravih Švedjana koji ni svoju zasluženu pobedu ne umeju dostojanstveno da proslave. Kada jednom počnemo da realno gledamo na stvari i da se ponašamo u skladu sa tim tada će nam i krenuti na bolje.

darki001

pre 14 godina

Koliko je meni poznato selektor A reprezentacije treba da vodi racuna o svim selekcijama Srbije a to ocigledno nije slucaj sa ovom mladom reprezentacijom posto ona igra sasvim drugaciji sistem igre od A selekcije, u ozbiljnim fudbalskim zemljama obe selekcije igraju isti sistem upravo zato da kad mladi igraci dodju da igraju u A tim ne treba im mnogo da se prilagode na igru jer sistem je isti. Inacde ovo sto nasa mlada selekcija igra je u stvari dno dna i sa ovakom igrom nema im leba.

quaresma

pre 14 godina

Ja volim Srbiju svim srcem, sto je normalno, i navijao sam kao i svi SRBI da osvojimo EP!!! Ali, ne sastavlja Krcmarevic repku, nego neki mnogo mnogo jači ljudi od njega koji guraju svoje igrače da se prodaju...Sa svim forumašima se slažem da je trebao pozvati bar još 1 napadača...Kod 1 gola, nismo čuvali igrača, 2 gol SUDIJA nas oštetio, 3 gol jeftin...ALI SVE U SVEMU NISMO IMALI IGRU NAŽALOST...Zato nije Krčmarević kriv za swe, razmislite o swemu malo...

MrRS1971

pre 14 godina

Tako ce i da prode A Rep.
mi kad idemo na EP ili SP tad primimo po 3,4,5 ili 6 golova
nasi Fudbaleri su ljeni da trce
i to je to.

neki dan gledam Trenig C.z

prva rec Trenera: ajmo polako dva kruga hahaha

Slobo

pre 14 godina

to je ta cuvena skola gosn Djorica. U drugom poluvremenu gubis 3:1 i sta radis? Naravno, izbacujes napadaca i ubacujes odbrambenog, to je toliko logicno kao formacija Kosanovica 5-5-0. Mislim da smo sa ovom generacijom mogli da doguramo do finala, ali kad nemas trenera da sastavi tim onda ti je i jedan Ronaldo i Messi dzabe. Naravno imali smo pehove (Matic, Djordjevic, Obradovic, ...). Ali dobro, ponosan sam na njih, dogurali su daleko, nije mala stvar biti medju 8 najboljih u Evropi i to vec 4 puta za redom. Krcmarevic jednostavno nije trebao da dozvoli da se Tosic onako solisticki ponasa na terenu, Fejsa isto neznam sta trazi u prvoj postavi dok Tadic i Tomic greju klupu.

aldo

pre 14 godina

uguras bar jedan gol belorusima, pa sinoc igras onu igru koju su igrali svedjani... reprezentacija nije imala igru. samim tim nije doshao rezultat i to je to. Penal, karton, trte mrte su opravdanja a ne objashnjenja.

Ivan CH

pre 14 godina

Ajde to sto smo izgubili na vec vidjen kukaviciki scenario..

Opet smatram da je izkljucivi krivac Krcmarevic (tesko je se vaditi protiv domacina, jos one 2 scene koje su nas totalno presekle - da smo prvi dali gol mozda bi ishod bio drugaciji) ...

ALI ljudi, najvise me je sramota bilo gledati kako onaj siptar voza nasu odbranu! Na sta smo mi spali... On da nam drzi lekciju!?

A za ove izjave Svedskog selektora... mozda zvuci pateticno ali dal je on zaboravio zadnje rezultate svedske protiv srbije!? Skromno, nema sta! Kroz ovu izjavu i one napaljenosti njihovih igraca juce se tacno videlo da im je vise stalo da nas dobiju po svaku cenu nego da osvoje ovaj EP! Al nema veze, bice prilike da ugostimo ove momke iz skandinavije kad tad, mozda u nekim buducim kvalifikacijama, pa cemo da pricamo opet onu staru pricu...

toliko

MilanForza

pre 14 godina

Pa tako to biva kada igra reprezentacija JSD Partizan. Druga po jacini omladinska skola u Evropi (sa napomenom "odmah posle Ajaxove") i opet da kazem, ko zna nasta bi to licilo da je to slucajno treca skola u Evropi.
Mozete da mislite sta hocete,kvalitetne reprezentacije Srbije bez Zvezdinih igrca nema i nece je ni biti (Stojkovic, Zigic, Pantelic, Stankovic, Vidic,Jankovic...), jer je razlika izmejdu Zvezde i ostalih timova u Srbiji u mentalitetu (jel moram da pojasanjavam koja je razlika u mentalitetu?)
Tako da mozete da prizeljkujete katanac na Marakani slobodno koliko hocete,ja nema problem sa tim uopste,jer me tesi to sto cete taj isti katanac kasnije vi sami sebi da zabravite i na stadioni i na Drugu omladisnku skolu u Evropi koja popunjava klupe i B timove sirom Evrope.
Neka Tole obavi jos jedan razgovor sa igracima...sto da ne. I neka Krmarevicu produzi ugovor.

Si'T'jwa

pre 14 godina

# Dobro, Bambija ste prodali, je l' baš morao da igra?
(Heh, 24. jun 2009 00:33)

Ja ne kazem da je on dobar, ne kazem ni da je los, ali, nisi u pravu, jer ,okolnosti su takve...A, i ko bi igrao...kao, mi smo sada Brazil, pa u svakom timu iz nase lige imamo bar 2-3 igraca koji su mega-giga talenti, koje traze Milan, Barca, Real, Manchester...a ostali su "skromni", pa ih traze tako Ajax, Psv, Werder...mislim stvarno....pomirimo se sa tim da su nam ovo sto smo izveli u Svedsku najbolji mladi igraci i to je to...mozda je neki promakao, ali je opet kazem to uglavnom to...mada, nervira me to sto uvek domacina guraju maksimalno...kao, oni su domacini pa su privilegovani i imaju pomoc sudija...mislim, 'ajde, dajte im taj pehar, izadjite u javnost, i lepo recite 'oni su domacini, morali su da osvoje EP...razumecemo, i mi i Nemci ,i Italijani i Englezi...a ne ovako...pravite nas na budale...onog njihovog *onja na golu pogode rolnom papira, on pocne da se valja po travi, faulovi su sudjeni kad je nas igrac pomislio nesto lose ,a crveni deljeni za normalne i redovne faulove...o penalu ne treba komentarisati, jer , ono nije greska nego namestaljka...a sto se tice pomoci, valjda je logicno da bude bas suprotno, jer, samim tim sto igraju pred svojim navijacima i "kod svoje kuce", oni su privilegovani i maksimalno motivisani...ali, sta ces...ko sam ja uopste da odgovaram na pitanje koje mi nije postavljeno...i nece ni biti...

neko iz mase

pre 14 godina

A pre prvenstva svi su prichali da ce mo lagano do finala sa ovom ekipom,i ja se ponadao :) Ali kad je pochelo znao sam da ce ovako da se zavrshi,i da ce mo svi sad da pljujemo po selektoru. Moje mishljenje je da su svi krivi za to nebih ni jednog izdvojio,kao nekog posebnog da me je odushevio.Nemoze sudija da bude kreiv i sudija ti nemoze nishta ako ti tim igra dominantno i ne da protivniku da funkcionishe u fazi napada.Moze sudija i da svira josh dva penala ali ako ekipa igra dobro nemoze joj niko nishta.Al ovi nashi su skroz podbacili,i nadam se boljim danima za njih i za nas pa da se ponovo radujemo svi. ZIVELA SRBIJA!

etnicitet

pre 14 godina

Nama treba igrač profila Bajramija!

Eto, da smo bili dobri sa Albancima na Kosovu, sada bi sa Bajramijem jurišali na titulu prvaka Evrope!

Mladja PFC

pre 14 godina

o cemu mi pricamo??? NEKA domacini idu u polufinale... mi nismo zasluzili, ali cime oni jesu??? Penalom van 16est ili kartonima nepostojecim?? Bolje da je Krchma powukao ekipu, ja mu ne bi zamerio!!!!!!!!!!

Milan90KL

pre 14 godina

Imali smo resenje za napad. Mogli su biti pozvani Babovic i Borko Veselinovic. To su igraci koji znaju da daju gol. Ne moze se sa 3 defanzivna vezna. To pali kad se branis, ali ne i kad juris pobedu...

je suis

pre 14 godina

Zeljko Brkic - 5: After keeping a clean sheet in the first two matches, he let two in within the first 15 minutes against Sweden. Made a bit of a mess of the Swedish opener, hence the low mark but otherwise had little protection from his defence.

Nikola Petkovic - 4: Had a dreadful game at left-back struggling to contain the Swedish attacks, especially during the first half. Was correctly sent off in the second half for a blatant elbow on Toivonen.

Nemanja Pejcinovic - 4.5: He has the distinction of being the only starting defender who wasn't sent off, or should have been sent off. However, as organiser of the defence he is also culpable for Serbia's poor defensive performance, failing to keep a straight back-line, which was exploited on numerous occasions by the Swedish attack.

Jagos Vukovic - 4: Had a ragged game at centre-back, failing to deal with Berg and Toivonen's excellent movement. Lucky not to be sent off for a stamp on Berg's head in the first half, and was just one of a number of Serb players to loose their head.

Nenad Tomovic - 3: Was at fault for both the opening Swedish goals giving Bajrami too much room to cross and then making a clumsy tackle on Berg for the penalty after failing to push up with the rest of the defence. Redeemed himself with one good cross which resulted in Kacar's chance during the first half, but them ruined all that good work by getting sent off after fouling Bajrami for the umpteenth time.

Milan Smiljanic - 5: Failed to make any impression against the Swedish midfield and just didn't get his range of passing right.

Ljubomir Fejsa - 4.5: Notable only for picking up a booking in the second half against Wernbloom after tangling with the AZ Alkmaar midfielder. Did nothing throughout the match, on this evidence scarcely credible that he was voted into the Serbian Superliga team of 2009.

Gokjo Kacar - 5: Managed to bundle in the goal at 2-1 which initially gave Serbia some hope although he should have scored moments before when he missed a glorious headed chance. Also instigated the melee after a wild lunge on Berg, which eventually saw Serbia reduced to nine men as the side collectively totally lost its head.

Zoran Tosic - 6: Worked hard throughout the match, but was strangely removed on 67 minutes. Possibly a reward from the coach as he doesn't deserve to be associated with the rest of this rag-tag bunch. Should get a chance next season at Old Trafford after giving glimpses of his potential.

Rade Veljovic - 5: Hauled off at half-time after finally getting his chance to impress from the start. Looked clumsy in possession and failed to link up either with Kacar from midfield or Tosic and Sulejmani to either side.

Miralem Sulejmani - 5.5: Looked better for having a genuine striker playing alongside him and started brightly, but faded as first half wore on. Managed to deliver the corner from which Kacar scored, but was removed shortly after the interval.

SUBS

Milan Vilotic - 5: He came on in at half-time but barely made his presence felt.

Dusan Tadic - 5: Second half replacement for Sulejmani and his only noticeable impact was to rashly squander a chance at the far post after a good cross from Tomic

Nemanja Tomic - 6: An ankle injury has restricted Tomic to just cameo roles in the tournament, which is a pity as he looked like he might have made a difference for Serbia on the right. Delivered a peach of a cross towards the end of the game which Tadic sliced wide

G

pre 14 godina

Pa ajmo...

Nije stvar da se sada tera Krcmarevic nesto kao ajde teraj se, nego jednostavno smo mi, a valjda i on, shvatili da je upravo Krcmarevic glavni krivac za neuspeh, pogotovu kada se zna da smo bili u grupi sa do juce prakticno nepoznatom Svedkosm i Belorusijom, kao i sa Italijom, koja se ispostavilo da nam je najvise lezala i koju smo prakticno morali da pobedimo.

Sramota je da se od prve utakmice ne igra sa barem jednim napadacem, da se ne spominje dva ili tri kako neko igra. To ne moraju da budu klasicni napadaci, nego igraci koji ce se videti da igraju ofanzivno i koji idu samo ga protivnickom golu. Jo veca je sramota kada se greska uvidi tek pred poslednju utakmicu, koja je bila i odlucujuca. Sada je malo i bezveze komentarisati potez izvodjenja i tog jednom jedinog napadaca na poluvremenu. Naravno izgovor ne moze da bude igrac manje, jer gubis, a treba ti samo pobeda.

Evidentno je da smo u minusu sa klasicnim napadacima, ali i sa onim sto se ima treba da se igrati napadacki, da bilo ko moze da igra spica, to i igra, a ne da se ubacuje ili ukljucuje iz pozadine, jer svaki igrac vise u napadu, primorava odbranu da se orjentise na tog igraca, a samim tim ostavlja prostora ostatku ekipe da pripreti golu.

Znaci, svaka utakmica je morala da se igra sa jednim napadacem, klasicnim, kao i jos jednim drugim spicom, koji ce to da bude, a ne neko krilo koje ce da centrira tom usamljenom, koji se nalazi sam izmedju cele odbrane.

Naravno, mora se krenuti od igraca do igraca i pored toga sto je realno Krcmarevic glavni krivac, hteli mi ili on ili ne. Tako je sta da se radi, ni prvi ni poslednji.

Golman Brkic. Realno ne treba ga ni ocenjivati, gotovo nezaposlen, protiv Svedske je mozda mogao nekako da spreci barem prvi gol, da ne krenemo iz minusa, ali realno njegova je krivica gotovo najmanja u timu.

Odbranu bih mozda i stavio u isti kos, iz protog razloga sto nam je to bio najbolji deo tima. Mozda neko voli ili ne ovog ili onog, ali sva cetvorica su odigrali mozda i najbolje sto su mogli, obzirom da su imali posla za 6, a ne za 3 utakmice. Protiv Italije i Belorusije perfektno, protiv Svedske, nazalost, lose otvorena utakmica, realno NEPOSTOJECI penal i faul van kaznenog.

Sredina terena. Sta reci. Deo tima, u koji se ocigledno Krcmarevic i uzda i za koji je mislio da ce radi i uradi sve. Nazalost velika greska, obzirom da je poznato da su Kacar, a pogotovu Smiljanic i Fejsa bolji u defanzivni, nego u ofanzivi i da ponavljam nemamo napadaca. Da su to ofanzivniji igraci, tehnicari, pa da se razume.

Kacar, realno najbolji igrac. Kondicija prisutna, kao i znanje. Mora tako da se kaze, pa kako kome zvucalo, klasa iznad svih. Decko je svuda na terenu, pokrece akcije i zavrsava ih. Jedini igrac za kojeg definitivno ima mesta u ovom trenutku u A timu, pa barem i na klupi.

Smiljanic. Definitivno, turnir za dokazivanje, obzirom da nije dugo igrao fudbal, ali i pored toga trener ga nije vadio iz igre. U odbrani je bio kakav takav, ali u napadu ocigledno ne zna nista. Da da pravu loptu, zavrsni pas, svako dodavanje mu ide u liniji ili u nazad.

Fejsa. Kao sto kazu za sudiju da je najbolji kada je neprimetan. Ali nazalost, to ne vazi za igrace. Upravo to, neprimetan je bio. U odbrani kada pogodi lopta, a kada mi krecemo u napad kao se uzgubi sa terena.

Tosic i Sulejmani moraju da se stave u isti kos. Prosto receno, bruka i sramota. Oni za tri utakmice, nemaju zajedno za jednom prilikom da zale. Sramota je reci za koje klubove i igraju, tj. za koje su registrovani bolje receno, pogotovu Tosic, ali moze se ocekivati da je i njihove klubove sramota sta su oni pokazali. Ako njih dvojica ne mogu da naprave razliku i visak protiv Belorusije i Svedeske, barem jednom, onda ne da ne trebaju da budu u mislima A tima, nego i u ovoj Mladoj trebaju da sede na klupi.
Tomic je za nekoliko minuta pokazao vise o njih dvojice, sta reci vise.

Matic, steta velika zbog povreda. Sigurno da uz Kacara jos za njega ima mesta u A selekciji. Polako, ali sigurno.
Dok Tadica i Ljubinkovica ne treba ni komentarisati, kao ni Veljovica, koji nije ni koriscen, kao da se preskakao i sve ukupno kao da nije ni igrao.


Lose odigrano, prvenstveno individualno, sredine i da kazemo nepostojeceg napada, a samim tim i cele ekipe, jer bas kada ne ide timu, neki pojedinac treba da pokrene nesto jednim potezom, ali to nije bio slucaj.

1 gol u 3 utakmice ili ti 270 minuta, isto dovoljno objasnjava.

Krcmarevicu, hvala i dovidjenja.

Igraci, prst na celu i zapitajte se gde ste, pogotovu vi koji trebate da dajete golove i asistirata, a niste ni znali na koju stranu napadate.

Veljko Mihajlovic

pre 14 godina

Pocetak drugog poluvremena,jurimo rezultat, a Krcmarevic izbacuje napadaca i ubacuje odbrambenog fudbalera.Posle toga vadi i sulejmanija i ubacuje veznog fudbalera Tadica,koji je trebao da igra od pocetka inace.To je, cini mi se,u istoriji fudbala uradio samo Djoric protiv Rusije,ako se secate.Bilo mu je vaznije da ne izgubimo sa 6-1 nego da probamo nesto da uradimo.Podlegao je pritisku nestrucne javnosti da stavi Veljovica u postavu, iako ima mnogo boljih od njega,uz svo postovanje prema njemu.Svi su se bunili da Kacar ne treba da igra centarfora,iako je on bolji centarfor i od Veljovica i od Perovica.U veznom redu smo imali zbog toga tri zadnja vezna.Ljajic je morao da ide na prvenstvo,kakve veze sto ima samo 17,Piksi je sa 17 igrao za seniorsku reprezentaciju one mnogo vece drzave.Sve u svemu, svaka cast igracima, ovo jeste veliki uspeh,ma kako se cinilo nekima,ali mogu oni i bolje,hvala bogu.

jugo

pre 14 godina

Nije problem ni u penalima ni u sudijama vec kod gospodina Krcmarevica jer kaze da je po prvom golu i kasnije penalu krenulo los netacno.Od prve do poslednje utakmice bez koncepta igre i bez spiceva se ne moze igrati fudbal. Zao mi je ovih mladih igraca jer su zasluzili vise ali vogjenje reprezentacije je bilo blago receno katastrofa plus nas balkanski mentalitet ravno eliminacija zasluzena

marko

pre 14 godina

Podnesi ostavku bre covece i ne vadi se na ovu zadnju utakmicu i na sudije.Igrali smo jos dve pre toga pa nista a nisu nam sudije smetale koliko se ja secam.

behar

pre 14 godina

Biti medju 8 najboljih nekoliko godina unazad je stvarno uspeh, to je dokaz da se sa mladima dobro radi i da ima talenata.Postaviti pogresnu licnost za selektora je drugi padez a kukati kako je sudija kriv za sve je vec poslovicno, pa se sad stice utisak da mi i nemozemo izgubiti ako je sudija neutralan. Sta da se ocekuje od selektora koji kaze da je pri vodjstvu protivnika i sa jednim igracem manje imao jos i dobru situaciju na terenu al da ga je drugo iskljucenje sjebalo. Demagogija ala petkovic,djoric,kosanovic.

_Daniel_91_

pre 14 godina

taktika ti je 0..Daj ostavku i budi covek!! Kao jaka nam odbrana,pa naravno da nismo primili gol kad smo igrali sa 4 odbrambena i 2 defanzivna vezna i bez pravog spica..cim smo se malo otvorili-BUM... odlazi!Nema od tebe i tvoje 'igre' leba..

ognjen

pre 14 godina

Svi znamo da ce se na tebi koplja lomiti.....jer tako mora biti!!! Ali za sve te okriviti ipak ne treba!!!Samo jedan primjer: Zar si ti kriv sto Tosic i Sulejmani (igraci od kojih smo svi ocekivali najvise) na cjelom prvenstvu nisu nijednom ali NIJEDNOM probili po bokovima?!A ovakvih primjera je,vjerujte mi,na ovom prvenstvu bilo isuvise.....

Milan_VS

pre 14 godina

Podnesi ostavku molim te,vec sutra sto pre...
Sa ovakvim sastavom smo mogli lagano da uzmemo prventsvo.Tvoja taktika je nula Krcmarevicu.jedan gol na tri utakmice ejjjj!!Sa onakvim ofanzivnim igracima jedan gol!!!
Idi i ne brini i posle tebe ce se igrati fudbal...

Srky

pre 14 godina

Nije nego...zasluženo smo izgubili! Mada mi je teško da priznam,ali jesmo i to nasim greškama...tj.Švedjani su dali golove nakon naših grešaka.

dejan

pre 14 godina

Totalno losa priprema utakmice... Dekadentan fudbal dali samo jedan gol. Samo u kod nas orlici sluze za vezbanje trenerskog posla. Krcmarevicu sedi jedan!

delija rs

pre 14 godina

E ko tebe postavi za selektora.
Pa na poluvremenu gubimo 3-1 i ne preostaje nam nista drugo nego svi u napad, a ti vadis jedinog napadaca i ubacujes stopera kako bi nadomjestio iskljucenog Tomovica. Pa svaka ti cast Krcmarevicu, sacuvao si 3-1, ako ti je to bio cilj.

Antic

pre 14 godina

I moje misljenje je da bi trebao da das ostavku posle ovog EP. Realno gledajuci imali smo posle Engleza i Nijemaca najzvucnija imena u rep. a nismo uspeli ni da prodjemo grupe. Glavu gore i barem smo sigurno da cemo sledece godine imati napadace Aleksi.Lazovic,Ljajic i ne trebamo se brinuti ;)

markod

pre 14 godina

Rezultat ne odslikava pravi odnos snaga dva tima. Sudija je definitivno prelomio utakmicu. Da nije penala dobili bi ih sigurno! Pozdrav za nase navijace u Svedskoj!

sever 4ever

pre 14 godina

Ne mogu da verujem kako su se navijaci fkp odmah poceli da pljuju na defanzivce i da naglasavaju da su iz zvezde, sto nesto niste rekli protiv italije. niste se zapitali zasto stoperi prenose loptu, zato sto je to bio posao fejse koji se nije video na terenu a iz odredjenog razloga je morao da bude na njemu, a trener je vasa skola, a trener je vasa skola. Cisto da ne bude da je Zvezda opet kriva za sve. Realno gledano kad se podvuce crta samo je Kacar pokazao klasu i mali Tomic koji pokazuje ogroman potencijal ne racunajuci nesrecnog Matica koji se povredio na pocetku a mogao je puno da pokaze.. svi ostali mogu usima da se pokriju..

G

pre 14 godina

Pa ajmo...

Nije stvar da se sada tera Krcmarevic nesto kao ajde teraj se, nego jednostavno smo mi, a valjda i on, shvatili da je upravo Krcmarevic glavni krivac za neuspeh, pogotovu kada se zna da smo bili u grupi sa do juce prakticno nepoznatom Svedkosm i Belorusijom, kao i sa Italijom, koja se ispostavilo da nam je najvise lezala i koju smo prakticno morali da pobedimo.

Sramota je da se od prve utakmice ne igra sa barem jednim napadacem, da se ne spominje dva ili tri kako neko igra. To ne moraju da budu klasicni napadaci, nego igraci koji ce se videti da igraju ofanzivno i koji idu samo ga protivnickom golu. Jo veca je sramota kada se greska uvidi tek pred poslednju utakmicu, koja je bila i odlucujuca. Sada je malo i bezveze komentarisati potez izvodjenja i tog jednom jedinog napadaca na poluvremenu. Naravno izgovor ne moze da bude igrac manje, jer gubis, a treba ti samo pobeda.

Evidentno je da smo u minusu sa klasicnim napadacima, ali i sa onim sto se ima treba da se igrati napadacki, da bilo ko moze da igra spica, to i igra, a ne da se ubacuje ili ukljucuje iz pozadine, jer svaki igrac vise u napadu, primorava odbranu da se orjentise na tog igraca, a samim tim ostavlja prostora ostatku ekipe da pripreti golu.

Znaci, svaka utakmica je morala da se igra sa jednim napadacem, klasicnim, kao i jos jednim drugim spicom, koji ce to da bude, a ne neko krilo koje ce da centrira tom usamljenom, koji se nalazi sam izmedju cele odbrane.

Naravno, mora se krenuti od igraca do igraca i pored toga sto je realno Krcmarevic glavni krivac, hteli mi ili on ili ne. Tako je sta da se radi, ni prvi ni poslednji.

Golman Brkic. Realno ne treba ga ni ocenjivati, gotovo nezaposlen, protiv Svedske je mozda mogao nekako da spreci barem prvi gol, da ne krenemo iz minusa, ali realno njegova je krivica gotovo najmanja u timu.

Odbranu bih mozda i stavio u isti kos, iz protog razloga sto nam je to bio najbolji deo tima. Mozda neko voli ili ne ovog ili onog, ali sva cetvorica su odigrali mozda i najbolje sto su mogli, obzirom da su imali posla za 6, a ne za 3 utakmice. Protiv Italije i Belorusije perfektno, protiv Svedske, nazalost, lose otvorena utakmica, realno NEPOSTOJECI penal i faul van kaznenog.

Sredina terena. Sta reci. Deo tima, u koji se ocigledno Krcmarevic i uzda i za koji je mislio da ce radi i uradi sve. Nazalost velika greska, obzirom da je poznato da su Kacar, a pogotovu Smiljanic i Fejsa bolji u defanzivni, nego u ofanzivi i da ponavljam nemamo napadaca. Da su to ofanzivniji igraci, tehnicari, pa da se razume.

Kacar, realno najbolji igrac. Kondicija prisutna, kao i znanje. Mora tako da se kaze, pa kako kome zvucalo, klasa iznad svih. Decko je svuda na terenu, pokrece akcije i zavrsava ih. Jedini igrac za kojeg definitivno ima mesta u ovom trenutku u A timu, pa barem i na klupi.

Smiljanic. Definitivno, turnir za dokazivanje, obzirom da nije dugo igrao fudbal, ali i pored toga trener ga nije vadio iz igre. U odbrani je bio kakav takav, ali u napadu ocigledno ne zna nista. Da da pravu loptu, zavrsni pas, svako dodavanje mu ide u liniji ili u nazad.

Fejsa. Kao sto kazu za sudiju da je najbolji kada je neprimetan. Ali nazalost, to ne vazi za igrace. Upravo to, neprimetan je bio. U odbrani kada pogodi lopta, a kada mi krecemo u napad kao se uzgubi sa terena.

Tosic i Sulejmani moraju da se stave u isti kos. Prosto receno, bruka i sramota. Oni za tri utakmice, nemaju zajedno za jednom prilikom da zale. Sramota je reci za koje klubove i igraju, tj. za koje su registrovani bolje receno, pogotovu Tosic, ali moze se ocekivati da je i njihove klubove sramota sta su oni pokazali. Ako njih dvojica ne mogu da naprave razliku i visak protiv Belorusije i Svedeske, barem jednom, onda ne da ne trebaju da budu u mislima A tima, nego i u ovoj Mladoj trebaju da sede na klupi.
Tomic je za nekoliko minuta pokazao vise o njih dvojice, sta reci vise.

Matic, steta velika zbog povreda. Sigurno da uz Kacara jos za njega ima mesta u A selekciji. Polako, ali sigurno.
Dok Tadica i Ljubinkovica ne treba ni komentarisati, kao ni Veljovica, koji nije ni koriscen, kao da se preskakao i sve ukupno kao da nije ni igrao.


Lose odigrano, prvenstveno individualno, sredine i da kazemo nepostojeceg napada, a samim tim i cele ekipe, jer bas kada ne ide timu, neki pojedinac treba da pokrene nesto jednim potezom, ali to nije bio slucaj.

1 gol u 3 utakmice ili ti 270 minuta, isto dovoljno objasnjava.

Krcmarevicu, hvala i dovidjenja.

Igraci, prst na celu i zapitajte se gde ste, pogotovu vi koji trebate da dajete golove i asistirata, a niste ni znali na koju stranu napadate.

markod

pre 14 godina

Rezultat ne odslikava pravi odnos snaga dva tima. Sudija je definitivno prelomio utakmicu. Da nije penala dobili bi ih sigurno! Pozdrav za nase navijace u Svedskoj!

Veljko Mihajlovic

pre 14 godina

Pocetak drugog poluvremena,jurimo rezultat, a Krcmarevic izbacuje napadaca i ubacuje odbrambenog fudbalera.Posle toga vadi i sulejmanija i ubacuje veznog fudbalera Tadica,koji je trebao da igra od pocetka inace.To je, cini mi se,u istoriji fudbala uradio samo Djoric protiv Rusije,ako se secate.Bilo mu je vaznije da ne izgubimo sa 6-1 nego da probamo nesto da uradimo.Podlegao je pritisku nestrucne javnosti da stavi Veljovica u postavu, iako ima mnogo boljih od njega,uz svo postovanje prema njemu.Svi su se bunili da Kacar ne treba da igra centarfora,iako je on bolji centarfor i od Veljovica i od Perovica.U veznom redu smo imali zbog toga tri zadnja vezna.Ljajic je morao da ide na prvenstvo,kakve veze sto ima samo 17,Piksi je sa 17 igrao za seniorsku reprezentaciju one mnogo vece drzave.Sve u svemu, svaka cast igracima, ovo jeste veliki uspeh,ma kako se cinilo nekima,ali mogu oni i bolje,hvala bogu.

sever 4ever

pre 14 godina

Ne mogu da verujem kako su se navijaci fkp odmah poceli da pljuju na defanzivce i da naglasavaju da su iz zvezde, sto nesto niste rekli protiv italije. niste se zapitali zasto stoperi prenose loptu, zato sto je to bio posao fejse koji se nije video na terenu a iz odredjenog razloga je morao da bude na njemu, a trener je vasa skola, a trener je vasa skola. Cisto da ne bude da je Zvezda opet kriva za sve. Realno gledano kad se podvuce crta samo je Kacar pokazao klasu i mali Tomic koji pokazuje ogroman potencijal ne racunajuci nesrecnog Matica koji se povredio na pocetku a mogao je puno da pokaze.. svi ostali mogu usima da se pokriju..

behar

pre 14 godina

Biti medju 8 najboljih nekoliko godina unazad je stvarno uspeh, to je dokaz da se sa mladima dobro radi i da ima talenata.Postaviti pogresnu licnost za selektora je drugi padez a kukati kako je sudija kriv za sve je vec poslovicno, pa se sad stice utisak da mi i nemozemo izgubiti ako je sudija neutralan. Sta da se ocekuje od selektora koji kaze da je pri vodjstvu protivnika i sa jednim igracem manje imao jos i dobru situaciju na terenu al da ga je drugo iskljucenje sjebalo. Demagogija ala petkovic,djoric,kosanovic.

delija rs

pre 14 godina

E ko tebe postavi za selektora.
Pa na poluvremenu gubimo 3-1 i ne preostaje nam nista drugo nego svi u napad, a ti vadis jedinog napadaca i ubacujes stopera kako bi nadomjestio iskljucenog Tomovica. Pa svaka ti cast Krcmarevicu, sacuvao si 3-1, ako ti je to bio cilj.

Milan_VS

pre 14 godina

Podnesi ostavku molim te,vec sutra sto pre...
Sa ovakvim sastavom smo mogli lagano da uzmemo prventsvo.Tvoja taktika je nula Krcmarevicu.jedan gol na tri utakmice ejjjj!!Sa onakvim ofanzivnim igracima jedan gol!!!
Idi i ne brini i posle tebe ce se igrati fudbal...

dejan

pre 14 godina

Totalno losa priprema utakmice... Dekadentan fudbal dali samo jedan gol. Samo u kod nas orlici sluze za vezbanje trenerskog posla. Krcmarevicu sedi jedan!

_Daniel_91_

pre 14 godina

taktika ti je 0..Daj ostavku i budi covek!! Kao jaka nam odbrana,pa naravno da nismo primili gol kad smo igrali sa 4 odbrambena i 2 defanzivna vezna i bez pravog spica..cim smo se malo otvorili-BUM... odlazi!Nema od tebe i tvoje 'igre' leba..

Antic

pre 14 godina

I moje misljenje je da bi trebao da das ostavku posle ovog EP. Realno gledajuci imali smo posle Engleza i Nijemaca najzvucnija imena u rep. a nismo uspeli ni da prodjemo grupe. Glavu gore i barem smo sigurno da cemo sledece godine imati napadace Aleksi.Lazovic,Ljajic i ne trebamo se brinuti ;)

jugo

pre 14 godina

Nije problem ni u penalima ni u sudijama vec kod gospodina Krcmarevica jer kaze da je po prvom golu i kasnije penalu krenulo los netacno.Od prve do poslednje utakmice bez koncepta igre i bez spiceva se ne moze igrati fudbal. Zao mi je ovih mladih igraca jer su zasluzili vise ali vogjenje reprezentacije je bilo blago receno katastrofa plus nas balkanski mentalitet ravno eliminacija zasluzena

Srky

pre 14 godina

Nije nego...zasluženo smo izgubili! Mada mi je teško da priznam,ali jesmo i to nasim greškama...tj.Švedjani su dali golove nakon naših grešaka.

ognjen

pre 14 godina

Svi znamo da ce se na tebi koplja lomiti.....jer tako mora biti!!! Ali za sve te okriviti ipak ne treba!!!Samo jedan primjer: Zar si ti kriv sto Tosic i Sulejmani (igraci od kojih smo svi ocekivali najvise) na cjelom prvenstvu nisu nijednom ali NIJEDNOM probili po bokovima?!A ovakvih primjera je,vjerujte mi,na ovom prvenstvu bilo isuvise.....

marko

pre 14 godina

Podnesi ostavku bre covece i ne vadi se na ovu zadnju utakmicu i na sudije.Igrali smo jos dve pre toga pa nista a nisu nam sudije smetale koliko se ja secam.

bm

pre 14 godina

Brkic - sto se mene tice vise nego soidan i jedan od najboljih,
ODBRANA - rupa, dok se cela ekipa branila (sa 9 igraca), hvalili se, kada pola ekipe ode u napad kao juce, vidi se snaga odbrane!
SREDINA - Bez igraca koji nesto znaju u ofanzivi, Smiljanic i Fejsa samo defanziva.
KACAR - Klasa za sve, jedini dobar kod nas, al covek ne moze sam!!!
MATIC - mozemo samo da zalimo za njim...
SULEJMANI I TOSIC - neverovatno losi, katastrofa...Tomic i Tadic su za ono malo vremena pokazali 3x vise od precenjenih zvezdica!!!
NAPAD - koji napad?????

pa imali smo 4 sanse na 3 utakmice, od toga 2 shuta u okvir gola...pa tako bre Tunguzija ne postavlja taktiku kada igra protiv Brazila!!! Pa gde su Aleksic, Lazovic i Ljajic???? Najvise koristi je imao Antic, jer je video da osim Matica i Kacara nema ko sta da trazi u A timu! Ko se slaze nek preporuci!!!

je suis

pre 14 godina

Zeljko Brkic - 5: After keeping a clean sheet in the first two matches, he let two in within the first 15 minutes against Sweden. Made a bit of a mess of the Swedish opener, hence the low mark but otherwise had little protection from his defence.

Nikola Petkovic - 4: Had a dreadful game at left-back struggling to contain the Swedish attacks, especially during the first half. Was correctly sent off in the second half for a blatant elbow on Toivonen.

Nemanja Pejcinovic - 4.5: He has the distinction of being the only starting defender who wasn't sent off, or should have been sent off. However, as organiser of the defence he is also culpable for Serbia's poor defensive performance, failing to keep a straight back-line, which was exploited on numerous occasions by the Swedish attack.

Jagos Vukovic - 4: Had a ragged game at centre-back, failing to deal with Berg and Toivonen's excellent movement. Lucky not to be sent off for a stamp on Berg's head in the first half, and was just one of a number of Serb players to loose their head.

Nenad Tomovic - 3: Was at fault for both the opening Swedish goals giving Bajrami too much room to cross and then making a clumsy tackle on Berg for the penalty after failing to push up with the rest of the defence. Redeemed himself with one good cross which resulted in Kacar's chance during the first half, but them ruined all that good work by getting sent off after fouling Bajrami for the umpteenth time.

Milan Smiljanic - 5: Failed to make any impression against the Swedish midfield and just didn't get his range of passing right.

Ljubomir Fejsa - 4.5: Notable only for picking up a booking in the second half against Wernbloom after tangling with the AZ Alkmaar midfielder. Did nothing throughout the match, on this evidence scarcely credible that he was voted into the Serbian Superliga team of 2009.

Gokjo Kacar - 5: Managed to bundle in the goal at 2-1 which initially gave Serbia some hope although he should have scored moments before when he missed a glorious headed chance. Also instigated the melee after a wild lunge on Berg, which eventually saw Serbia reduced to nine men as the side collectively totally lost its head.

Zoran Tosic - 6: Worked hard throughout the match, but was strangely removed on 67 minutes. Possibly a reward from the coach as he doesn't deserve to be associated with the rest of this rag-tag bunch. Should get a chance next season at Old Trafford after giving glimpses of his potential.

Rade Veljovic - 5: Hauled off at half-time after finally getting his chance to impress from the start. Looked clumsy in possession and failed to link up either with Kacar from midfield or Tosic and Sulejmani to either side.

Miralem Sulejmani - 5.5: Looked better for having a genuine striker playing alongside him and started brightly, but faded as first half wore on. Managed to deliver the corner from which Kacar scored, but was removed shortly after the interval.

SUBS

Milan Vilotic - 5: He came on in at half-time but barely made his presence felt.

Dusan Tadic - 5: Second half replacement for Sulejmani and his only noticeable impact was to rashly squander a chance at the far post after a good cross from Tomic

Nemanja Tomic - 6: An ankle injury has restricted Tomic to just cameo roles in the tournament, which is a pity as he looked like he might have made a difference for Serbia on the right. Delivered a peach of a cross towards the end of the game which Tadic sliced wide

Slobo

pre 14 godina

to je ta cuvena skola gosn Djorica. U drugom poluvremenu gubis 3:1 i sta radis? Naravno, izbacujes napadaca i ubacujes odbrambenog, to je toliko logicno kao formacija Kosanovica 5-5-0. Mislim da smo sa ovom generacijom mogli da doguramo do finala, ali kad nemas trenera da sastavi tim onda ti je i jedan Ronaldo i Messi dzabe. Naravno imali smo pehove (Matic, Djordjevic, Obradovic, ...). Ali dobro, ponosan sam na njih, dogurali su daleko, nije mala stvar biti medju 8 najboljih u Evropi i to vec 4 puta za redom. Krcmarevic jednostavno nije trebao da dozvoli da se Tosic onako solisticki ponasa na terenu, Fejsa isto neznam sta trazi u prvoj postavi dok Tadic i Tomic greju klupu.

srdjan

pre 14 godina

Tacno je da smo olako primali golove ali nas je Svedska nadigrala u svim elementima fudbalske igre. Tu se dolazi i do kljucnog pitanja: kako to da smo igrali onako naivno, bezidejno i jadno imajuci u ekipi nekoliko vanserijskih talenata i to u utakmici protiv 10 osrednjih Svedskih igraca (Berg je jedini izuzetak) koji su u svakom trenutku znali sta hoce a u bar 10-15 situacija u samo 3 poteza dolazili do polusanse, sanse ili otvorenog suta na gol? Treba takodje pomenuti i neuobicajeno nesportsko ponasanje nasih fudbalera, svadje sa sudijom, bespotrebne teske faulove ... Posebna prica su nasi navijaci na tribinama koji su sve vreme psovkama prozivali sudiju i protivnicke igrace i to na njima nepoznatom, srpskom jeziku. Ne moze a da se ne podvuce originalnost navijaca u povicima: "sudija je peder!" sto se na stadionima ne susrece valjda jos od sredine sedamdesetih godina.

Orlovi rano lete

pre 14 godina

U svakom zlu i ponešto dobro.
Jeste bolelo. Za utehu, bar više neću gledati utakmice u očajnoj RTS tehnici, sa 'naduvanim' i nerealnim komentarima utakmice, neću gledati igrače koji ne znaju da igraju ali znaju da se tetoviraju i udaraju protivnika pa se čude za kartone, neću gledati da nas i ovako slabe, sudije pokradaju, neću gledati trenera koji izgubljeno sedi na klupi,neću čitati nerealne komentare i prepucavanja klinaca na relaciji Zvezda - Partizan, neću gledati naše gastarbajtere koji mirno kao bubice rade preko nedelje a onda dodju na stadion u rekvizitima iz Bulajićevih filmova spremni da istresu frustraciju umesto da shvate da i oni pretstavljaju svoj narod, neću gledati poglede pune mržnje naturalizovanih i pravih Švedjana koji ni svoju zasluženu pobedu ne umeju dostojanstveno da proslave. Kada jednom počnemo da realno gledamo na stvari i da se ponašamo u skladu sa tim tada će nam i krenuti na bolje.

Beckerek

pre 14 godina

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Slobodan Krčmarević izjavio je posle eliminacije sa EP da je na debakl uticao "splet različitih okolnosti".

Znate koje su to okolnosti?

Samo jedna, a to je da ste kukavica.

Krcmarevic je upropastio jednu fantasticnu generaciju.
Jos nemogu da verujem da smo morali da se vadimo protiv Svedjana.
Mi protiv domacina moramo da idemo na pobedu jer je covek bio tolika kukavica da je protiv Belorusa isao bez napadaca. Bas protiv Belorusa koje su isti ti Svedjani, protiv kojih smo mi pokusavali da se izvadimo, razbili sa 5:1.
Umesto da ih razbijemo mi idemo na bod.
Ocekujem momentalnu ostavku.
A od FSS trazim da vrate Djukica kako god znaju.
Kakva je to bila igra nasih? Muka mi je bilo dok sam ih gledao. Non stop duge lopte, preskakanje sredine. Uopste nismo imali vezni red.
Od kada je to nas stil igre? Uvek smo bili prepoznatljivi po kratkim pasovima i brzim akcijama.
Bilo je milina gledati nase momke pod Djukom!

Ostavka gosp. Krcmarevicu!!!!

A da glavonje iz FSS imaju samo malo obraza isto bi to ucinilizato sto su se suvise brzo odrekli naseg najperspektivnijeg trenera i postavili ovakvog nesposovnjakovica.
Ali od njih nista ne ocekujem posto znam ko tamo sedi!

darki001

pre 14 godina

Koliko je meni poznato selektor A reprezentacije treba da vodi racuna o svim selekcijama Srbije a to ocigledno nije slucaj sa ovom mladom reprezentacijom posto ona igra sasvim drugaciji sistem igre od A selekcije, u ozbiljnim fudbalskim zemljama obe selekcije igraju isti sistem upravo zato da kad mladi igraci dodju da igraju u A tim ne treba im mnogo da se prilagode na igru jer sistem je isti. Inacde ovo sto nasa mlada selekcija igra je u stvari dno dna i sa ovakom igrom nema im leba.

neko iz mase

pre 14 godina

A pre prvenstva svi su prichali da ce mo lagano do finala sa ovom ekipom,i ja se ponadao :) Ali kad je pochelo znao sam da ce ovako da se zavrshi,i da ce mo svi sad da pljujemo po selektoru. Moje mishljenje je da su svi krivi za to nebih ni jednog izdvojio,kao nekog posebnog da me je odushevio.Nemoze sudija da bude kreiv i sudija ti nemoze nishta ako ti tim igra dominantno i ne da protivniku da funkcionishe u fazi napada.Moze sudija i da svira josh dva penala ali ako ekipa igra dobro nemoze joj niko nishta.Al ovi nashi su skroz podbacili,i nadam se boljim danima za njih i za nas pa da se ponovo radujemo svi. ZIVELA SRBIJA!

MilanForza

pre 14 godina

Pa tako to biva kada igra reprezentacija JSD Partizan. Druga po jacini omladinska skola u Evropi (sa napomenom "odmah posle Ajaxove") i opet da kazem, ko zna nasta bi to licilo da je to slucajno treca skola u Evropi.
Mozete da mislite sta hocete,kvalitetne reprezentacije Srbije bez Zvezdinih igrca nema i nece je ni biti (Stojkovic, Zigic, Pantelic, Stankovic, Vidic,Jankovic...), jer je razlika izmejdu Zvezde i ostalih timova u Srbiji u mentalitetu (jel moram da pojasanjavam koja je razlika u mentalitetu?)
Tako da mozete da prizeljkujete katanac na Marakani slobodno koliko hocete,ja nema problem sa tim uopste,jer me tesi to sto cete taj isti katanac kasnije vi sami sebi da zabravite i na stadioni i na Drugu omladisnku skolu u Evropi koja popunjava klupe i B timove sirom Evrope.
Neka Tole obavi jos jedan razgovor sa igracima...sto da ne. I neka Krmarevicu produzi ugovor.

MrRS1971

pre 14 godina

Tako ce i da prode A Rep.
mi kad idemo na EP ili SP tad primimo po 3,4,5 ili 6 golova
nasi Fudbaleri su ljeni da trce
i to je to.

neki dan gledam Trenig C.z

prva rec Trenera: ajmo polako dva kruga hahaha

Disciplina

pre 14 godina

Ne znam samo da li je bilo gore ponasanje igraca na terenu ili navijaca (patriJotsko orijentisanih) na tribinama. Naravno sudija je alibi za sve. Nema veze sto smo sve ukupno sutnuli manje od 5 puta ka golu protivnika za vreme celog prvenstva.

Ivan CH

pre 14 godina

Ajde to sto smo izgubili na vec vidjen kukaviciki scenario..

Opet smatram da je izkljucivi krivac Krcmarevic (tesko je se vaditi protiv domacina, jos one 2 scene koje su nas totalno presekle - da smo prvi dali gol mozda bi ishod bio drugaciji) ...

ALI ljudi, najvise me je sramota bilo gledati kako onaj siptar voza nasu odbranu! Na sta smo mi spali... On da nam drzi lekciju!?

A za ove izjave Svedskog selektora... mozda zvuci pateticno ali dal je on zaboravio zadnje rezultate svedske protiv srbije!? Skromno, nema sta! Kroz ovu izjavu i one napaljenosti njihovih igraca juce se tacno videlo da im je vise stalo da nas dobiju po svaku cenu nego da osvoje ovaj EP! Al nema veze, bice prilike da ugostimo ove momke iz skandinavije kad tad, mozda u nekim buducim kvalifikacijama, pa cemo da pricamo opet onu staru pricu...

toliko

volim srbiju

pre 14 godina

zasto ne vrate djukica?covek je 2007 stigao do finala.iako sam zvazdas moram da priznam da je sjajno vodio partizan one polu sezone,posle je dosao jokan i na prvoj utakmici izgubio od zvezde 4:1,na kraju je uspeo da osvoji duplu krunu .u zadnjem kolu pobedili napredak i zadrzali 2,3 boda vise u odnosu na zvezdu iako mu je djukic ostavio 6 bodova vise od zvezde.a svi znamo kako je osvijio kup,secate se sudije spasica. posle je preuzeo rep.ok nije pobedio ni jednu utakmivu mak 1:1 srb rus 2:1 srb nem 2:1 srb ali nemacka je tad stigla do finala ep a rusi do polu finala,i oni su ga otpustili a covek na nije vodio ni na jednoj zvanicnoj utakmici.mislim da bi morali dobro da razmisle da ga vrate .ko se slaze nek preporuci

aldo

pre 14 godina

uguras bar jedan gol belorusima, pa sinoc igras onu igru koju su igrali svedjani... reprezentacija nije imala igru. samim tim nije doshao rezultat i to je to. Penal, karton, trte mrte su opravdanja a ne objashnjenja.

dashon

pre 14 godina

ko sta radi uvek su krive sudije, prvo u finalu ls, pa i sada. Mozda nekim delom su previdele nesto... Svedjani su posteno bili bolji tokom celog dela igre. Izuzev penala, druga dva gola primili smo iz njihove kontre, kada su sulejmani i tomivic izgubili loptu na sredini terena. I da, pokusavamo nesto engleskim dubokim pasovima, ali od toga nema leba. Nema boljih pasova od noge do noge, primis-das, kao barca. hval;a na razumevanju. pozdrav

Milan90KL

pre 14 godina

Imali smo resenje za napad. Mogli su biti pozvani Babovic i Borko Veselinovic. To su igraci koji znaju da daju gol. Ne moze se sa 3 defanzivna vezna. To pali kad se branis, ali ne i kad juris pobedu...

Si'T'jwa

pre 14 godina

# Dobro, Bambija ste prodali, je l' baš morao da igra?
(Heh, 24. jun 2009 00:33)

Ja ne kazem da je on dobar, ne kazem ni da je los, ali, nisi u pravu, jer ,okolnosti su takve...A, i ko bi igrao...kao, mi smo sada Brazil, pa u svakom timu iz nase lige imamo bar 2-3 igraca koji su mega-giga talenti, koje traze Milan, Barca, Real, Manchester...a ostali su "skromni", pa ih traze tako Ajax, Psv, Werder...mislim stvarno....pomirimo se sa tim da su nam ovo sto smo izveli u Svedsku najbolji mladi igraci i to je to...mozda je neki promakao, ali je opet kazem to uglavnom to...mada, nervira me to sto uvek domacina guraju maksimalno...kao, oni su domacini pa su privilegovani i imaju pomoc sudija...mislim, 'ajde, dajte im taj pehar, izadjite u javnost, i lepo recite 'oni su domacini, morali su da osvoje EP...razumecemo, i mi i Nemci ,i Italijani i Englezi...a ne ovako...pravite nas na budale...onog njihovog *onja na golu pogode rolnom papira, on pocne da se valja po travi, faulovi su sudjeni kad je nas igrac pomislio nesto lose ,a crveni deljeni za normalne i redovne faulove...o penalu ne treba komentarisati, jer , ono nije greska nego namestaljka...a sto se tice pomoci, valjda je logicno da bude bas suprotno, jer, samim tim sto igraju pred svojim navijacima i "kod svoje kuce", oni su privilegovani i maksimalno motivisani...ali, sta ces...ko sam ja uopste da odgovaram na pitanje koje mi nije postavljeno...i nece ni biti...

djura

pre 14 godina

Fejsa, Tosic, Sulejmani, Obradovic, Smiljanic,... Cuvene partizanove bebe koje zadnje 2 godine uzimaju duplu krunu i prodaju se po najjacim klubovima Evrope! Sansu nisu napravili 3 utakmice, a kamoli gol dali.Cim je Zvezda prestala da daje mlade za prvi tim, ucinak je odmah ispod ocekivanja.Toliko o partizanovoj skoli o kojoj se toliko prica!!!!

etnicitet

pre 14 godina

Nama treba igrač profila Bajramija!

Eto, da smo bili dobri sa Albancima na Kosovu, sada bi sa Bajramijem jurišali na titulu prvaka Evrope!

quaresma

pre 14 godina

Ja volim Srbiju svim srcem, sto je normalno, i navijao sam kao i svi SRBI da osvojimo EP!!! Ali, ne sastavlja Krcmarevic repku, nego neki mnogo mnogo jači ljudi od njega koji guraju svoje igrače da se prodaju...Sa svim forumašima se slažem da je trebao pozvati bar još 1 napadača...Kod 1 gola, nismo čuvali igrača, 2 gol SUDIJA nas oštetio, 3 gol jeftin...ALI SVE U SVEMU NISMO IMALI IGRU NAŽALOST...Zato nije Krčmarević kriv za swe, razmislite o swemu malo...

skandinavac

pre 14 godina

Olako primljeni golovi ali olako i dat gol..nee teza ne stoji,svedjani su nadigrali repku Srbije u svim elementima igre,,srpski igraci su to tesko podneli jer su napumpani egoizmom i mediskim natpiima o njihovoj snazi..sto naravno ne stoji..od svega toga je najgore gore bilo divljanje i cetnicko orgijanje vecine gledalaca sa srpskim zastavama
markirani su od strane policije i bice sankcionisani o tome se slabo govori u srpskim medijima..

Joao

pre 14 godina

Ne vidim zasto bi Krcmarevic morao da podnese ostavku. Otisli smo na prvenstvo, odograli solidno prvu utakmicu, doziveli dve povrede prvotimaca... nemamo kvalitet za bolje. Njegova greska je bila u tome sto je forsirao sistem bez napadaca, sa Sulejmanijem i Tosicem koji su totalno van forme. Mi smo svoje sanse propustili u prve 2 utakmice. Svedjani su, uprkos losem sudjenju (ne smemo da se bavimo tim stvarima), bili bolji, dali nam prvi gol na vreme i svakome je vec tada bilo jasno da je prica gotova i da neefikasna ekipa nece biti u stanju da dva 2 gola. Penali i iskljucenja - to je samo folklor kojeg treba da se manemo. Nisam nezadovoljan, uradili smo sto smo mogli, za bolje nismo

Mrki

pre 14 godina

Ne treba kriviti trenera za sve, snosi i on deo krivice zbog taktike i izmena, ali pogledajmo neke igrače, koji gube loptu na centru, ne bore se dovoljno, uživaju u individualnom onanisanju sa loptom....Ne može to tako. Ali mislim da je najveći krivac sudija, koji je definitivno imao neujednačen kriterijum davanja žutih kartona, onaj penal koji nije bio, onda crven kaartoni...Bruka i sramota da takav neko sudi EP. Važno je da je namestio frizuricu, a to što nema veze sa suđenjem, nikom ništa. Sramota je stvarno da ti takav neko kroji sudbinu...Sve sudije treba dobro ''podučiti''....Živela Srbija

Mill

pre 14 godina

Nema opravdanja za Krcmarevica. Morao je da dobije Belorusiju ili bar da igra ofanzivnije! Protiv domacina je uvek tesko na ovakvim takmicenjima. Sad nek lepo ide u trecu srpsku ligu pa nek se uci da bude trener, pa kad nauci nek se vrati... Antic je bre tata za sve njih.

whatever

pre 14 godina

Slazem se sa onim komentarom da nije Krcma iskljucivi krivac i da su nam igraci precenjeni.Stvorila se nerealna euforija u javnosti da imamo DREAM TEAM,i da bi sve osim prvog mesta bilo neuspeh.Po kvalitetu smo negde bili 5,6 reprezentacija na prvenstvu.Za mene je iskreno neuspeh samo to sto nismo pobedili Belorusiju,sve ostalo je manje vise ocekivano.Klinci su se uobrazili novinskim hvalospevima i pricama kako ih jure vodeci evropski klubovi.Na to dodati povrede i otprilike dodjes do ovakvog ishoda.

serbin REALNO

pre 14 godina

Naivno, zasluženo i bez borbe, Srbija putuje kući nakon prvog kruga Evropskog Prvenstva, nakon večerašnjeg brodoloma protiv domaćina.

Velike ambicije u Malmeu usahle su nakon desetak minuta, Markus Berg nas je, baš kao i Beloruse poslao kućama i takav rasplet je, manje – više bio očekivan. Konstatovali smo već nekoliko puta da je ovaj tim bolji kada se brani i da smo to videli protiv Italijana.

U mečevima u kojima je pritisak na nama, u kojima moramo da napadnemo, mi sedimo i plačemo nad sudbinom i proizvodimo Filipa Đorđevića u mit. I sa njim i bez njega, ishod bi bio isti, ova generacija nije spremna za velika dela.

Primili smo gol kao početnici, kada je Berg savladao Brkića, videlo se da ćemo se nasukati. Na našem nivou je bio i sudija Proenša koji je svirao penal posle prekršaja Tomovića na 20 metara, ali to nije opravdanje za igru naše odbrane.

Cela priča je bila gotova za 20 minuta, Kačar nam je za trenutak udahnuo život golom u 28. minutu, ali se poslednja linija potrudila da to devalvira u narednom napadu.

Kada je u finišu prvo dela bio isključen Tomović, jasno je da smo se suočili sa nemogućom misijom, a drugo poluvreme je bilo samo formalnost, u kome smo se pokazali kao loši gubitnici, s obzirom da je Petković dobio crveni karton, pa smo ostali i sa 9 fudbalera.

Bolja ekipa ide u polufinale, možemo da nađemo milion opravdanja, ali svaka padaju u vodu pred surovom istinom, ovaj tim je daleko od prethodnih generacija, jednostavno, mnogo nam nedostaje, mada bi, kao i svaka pametna nacija trebalo da vidimo ovakva takmičenja samo kao filter za buduće „A“ reprezentativce.

Za Šveđane je mnogo važnije, od svih Bergovih golova, to što je Zlatan Ibrahimović dobio saigrača koji će popuniti rupu nastalu pod teretom godina koje oseća Henrik Larson.

Mi sa druge strane imamo Kačara kao stub buduće igre nacionalnog tima, i prirodnog naslednika Dejana Stankovića. Postoji još par zanimljivih fudbalera, poput Petkovića koga čeka dobra karijera, a verovatno će iskočiti još neko, da ne pominjemo Sulejmanija koji je žrtva taktike i vredi mnogo više nego što je ovaj šampionat pokazao.

Ne zaboravimo i Matića, igrača koji može da igra na mnogo višem nivou i kome, bez obzira na povredu, predstoji transfer u neku od mnogo većih liga.

YapiYapo

pre 14 godina

Krčma je bio najsrećniji na svetu kad je Tomović dobio crveni, mogao je nastaviti po svom: izvadio Veljovića, uveo Vilotića. Napadači ne trebaju u ekipi, to je igra sa igračem manje (Krčmina fudbalska filozofija).

Mladja PFC

pre 14 godina

o cemu mi pricamo??? NEKA domacini idu u polufinale... mi nismo zasluzili, ali cime oni jesu??? Penalom van 16est ili kartonima nepostojecim?? Bolje da je Krchma powukao ekipu, ja mu ne bi zamerio!!!!!!!!!!

Chacanin

pre 14 godina

...Ma vi mislite da se Krcmarevic nesti i pitao?

igrali smo kao OFK u najboljim danima, ali ne zaboravite da smo mi prve izmene izvrsili tek na 3 utakmici, ne racunajuci Povredjenog Matica. DAkle, Krcma ne sme da izvede zvezdice, pa sta ce, pora da igra tako kako smo igrali, da sve zvezdice mogu da igraju,ali eto sta smo dobili...

a ovi sto pljuju odbranu, treba da pogledaju snimak protiv Italije i Bel. , pa onda nesto recite, da nije bilo njih ispali bi mi posle prva dva kola..

pozz

DJ

pre 14 godina

SRAMOTA. Da li su Krcmarevic i strucni stab vodili momke da IGRAJU ili mole na terenu?
Da li smo mi konacno svesni da to sto drzimo skupljena tri prsta na grbu (nova novotarija starih lisaca) ne daje nam prednost u odnosu na krst koji imaju Svedjani.
Sramno motivisani i pogresno vodjeni ODLICNI MOMCI.
U Ime "oca i sina i duha svetoga", skinite taj nadpis sa dresova a budite realno-normalni sportisti...U crkvu na molitvu u teren da irate.
Amin.

doolio

pre 14 godina

Svi znamo da ce se na tebi koplja lomiti.....jer tako mora biti!!! Ali za sve te okriviti ipak ne treba!!!Samo jedan primjer: Zar si ti kriv sto Tosic i Sulejmani (igraci od kojih smo svi ocekivali najvise) na cjelom prvenstvu nisu nijednom ali NIJEDNOM probili po bokovima?!A ovakvih primjera je,vjerujte mi,na ovom prvenstvu bilo isuvise.....
(ognjen, 24. jun 2009 01:23)

Nisu nijednom probili po bokovima jer iza njih nije bilo bekova. Umesto ofanzivnijih bekova na tim pozicijama su bili stoperi. Vrlo lako su ih udvajali, oni jesu dobri individualci ali u takvoj situaciji nisu mogli sami.

mecklejn

pre 14 godina

Par reci

Krcmarevicu,lepo daj otkaz ,pa na klupu smedereva,rada,ofke,pa tako u krug...

malo o igracima.Tosic i Sulejmani ni jednom nisu napravili neki visak ,ili neku razliku na terenu,sto su morali,kakva god losa taktika bila...(u sve 3 utakmice)

Ja jesam navijac zvezde,ali to nema veze sa cinjenicom da Fejsa nije smeo da igra,tj da decko nema veze sa zivotom.On ne zna gde se nalazi...(nije on kriv,vec selektor)

Kacar je jedini pokazao klasu..

Odbrana,kakva je inace,mene je iznenadila...pogotovo ovi iz zvezde koji cele sezone nisu imali pojima...mozda i najbolji deo tima...Sto je posebno strasno...

Kao sto rekoh na pocetku...Krcma,srecno u prvoj ligi Srbije...

Miskokv

pre 14 godina

Odlazi bre krcmarevicu ne filozofiraj... mada kad razmisli covek i posle tebe ce biti opet neki poput tebe tako da cemo se jos puno nacekati nekim boljim danima...imati ovakve igrace a ne postici nista zapazenije je TUZNO!

Shvaba

pre 14 godina

@ MilanForza, 24. jun 2009 05:08)

E znao sam!
Samo sam cekao kada ce neko ovakvu glupost da tresne.
Uopste nisam hteo na ovakav nacin da razmisljam ili da komentarisem ali kada smo vec poceli na taj nacin onda sagledajmo citavu situaciju posteno!
Covece, pa citava odbrana je zvezdina.
Napadaci nemogu da daju toliko golova koliko ta vasa odbrana moze da primi.

Posle dugog razmisljanja nesmem Krcmarevicu toliko ni da zamerim da je prve dve utakmice igrao bez napadaca.

Jedini razlog zasto u tim utakmicama nismo primili gol je taj sto je citava ekipa igrala defanzivno i citav vezni red je jurcao po terenu ko muva bez glave samo da bi napunio rupe i ispravio greske koje su ti vasi Super-Mega-Giga Talenti stvorili i skrivili.

Pogledaj prvo vase igrace pa onda pljuj po igracima Partizana!

Cvetko

pre 14 godina

Kukavički postavljena igra protiv Belorusije koštala nas je imperativa pobede, nervoze i srljanja a suduja nas je penalom (SP Španija 82)dokusurio. Teško je vaditi se protiv domaćina!
Ponašanje Šveđana je sramotno! Posle penala je Berg prostački reagovao bez kartona. Ali kad se sa klupe sve radi naopako ne možete očekivati čudo. Jedine šanse na turniru je imao Kačar i štoperi posle prekida. Kretanje slabo, postavljanje još slabije, bez špica, Sulejmani odsečen, Tošić sebičan u oblacima, duel igra slaba...
Ali ima štofa za A selekciju, to je dobro! Golman odličan, Kačar zreo, Matić s mozgom..ima,ima!
Bravo navijači!
Glavu gore!
Cvetko

Normalan

pre 14 godina

Pejčinović,Tomović i Petković se ne bore sa protivničkim fudbalerima.Oni se bore SA LOPTOM!!
Ako neko napravi takvu selekciju igrača,STVARNO ne može da očekuje da prodje bolje!Plus: igrali smo sa TRI zadnja vezna a već i vrapci znaju da nemamo iole normalnog špica.
Ponovo se potvrdjuje pravilo da suptilni tehničari,kada postanu treneri,stvaraju neverovatno NEBULOZNE,defanzivne sisteme

zoran

pre 14 godina

I ja sam gledao utakmicu.Ono o cenu prica selektor uopste nije sustina problema ali govori o tome koliki su mu vanfudbalski kapaciteti toliko neophodni za uspesno bavljenje fudbalom.

vlado

pre 14 godina

imao sam priliku da pratim pripreme jedne generacije mladjih selekcija u kojima je ucestvovao i fudbaler koji poseduje sve kvalitete potrebne za jednog reprezentativca Srbije,a nesto vise sto drugi nemaju.Trener je taj koji odredjuje sastav tima i taktiku i samo njemu je to pravo i dato.Taj decko nije izabran, posle mini priprema za nastavak kvalifikacija,iako je u tom trenutku nasem timu bas bio potreban kreator takve igre.Obrazlozenje selektora u tom trenutku je bilo da se taktika reprezentacije i taktika kluba u kome igra razlikuju ida je to jedini razlog njegovog izostavljanja sa spiska.Uzgred receno,u nastavku takmicenja nismo izborili plasman u dalje takmicenje,a samo jedan fudbaler ,a ni on nije izabran za kvalifikacije,je sada clan starije generacije reprezentacije.Jesmo imali pehova,ali je trener taj koji pravi taktiku u odnosu na igru i sastav protivnika i zbog toga se bira na to mesto.A taj momak,odbija i dalje poziv reprezentacije druge zemlje,koja je i ekonomski i fudbalski mnogo ispred nas

markod

pre 14 godina

Rezultat ne odslikava pravi odnos snaga dva tima. Sudija je definitivno prelomio utakmicu. Da nije penala dobili bi ih sigurno! Pozdrav za nase navijace u Svedskoj!

sever 4ever

pre 14 godina

Ne mogu da verujem kako su se navijaci fkp odmah poceli da pljuju na defanzivce i da naglasavaju da su iz zvezde, sto nesto niste rekli protiv italije. niste se zapitali zasto stoperi prenose loptu, zato sto je to bio posao fejse koji se nije video na terenu a iz odredjenog razloga je morao da bude na njemu, a trener je vasa skola, a trener je vasa skola. Cisto da ne bude da je Zvezda opet kriva za sve. Realno gledano kad se podvuce crta samo je Kacar pokazao klasu i mali Tomic koji pokazuje ogroman potencijal ne racunajuci nesrecnog Matica koji se povredio na pocetku a mogao je puno da pokaze.. svi ostali mogu usima da se pokriju..

G

pre 14 godina

Pa ajmo...

Nije stvar da se sada tera Krcmarevic nesto kao ajde teraj se, nego jednostavno smo mi, a valjda i on, shvatili da je upravo Krcmarevic glavni krivac za neuspeh, pogotovu kada se zna da smo bili u grupi sa do juce prakticno nepoznatom Svedkosm i Belorusijom, kao i sa Italijom, koja se ispostavilo da nam je najvise lezala i koju smo prakticno morali da pobedimo.

Sramota je da se od prve utakmice ne igra sa barem jednim napadacem, da se ne spominje dva ili tri kako neko igra. To ne moraju da budu klasicni napadaci, nego igraci koji ce se videti da igraju ofanzivno i koji idu samo ga protivnickom golu. Jo veca je sramota kada se greska uvidi tek pred poslednju utakmicu, koja je bila i odlucujuca. Sada je malo i bezveze komentarisati potez izvodjenja i tog jednom jedinog napadaca na poluvremenu. Naravno izgovor ne moze da bude igrac manje, jer gubis, a treba ti samo pobeda.

Evidentno je da smo u minusu sa klasicnim napadacima, ali i sa onim sto se ima treba da se igrati napadacki, da bilo ko moze da igra spica, to i igra, a ne da se ubacuje ili ukljucuje iz pozadine, jer svaki igrac vise u napadu, primorava odbranu da se orjentise na tog igraca, a samim tim ostavlja prostora ostatku ekipe da pripreti golu.

Znaci, svaka utakmica je morala da se igra sa jednim napadacem, klasicnim, kao i jos jednim drugim spicom, koji ce to da bude, a ne neko krilo koje ce da centrira tom usamljenom, koji se nalazi sam izmedju cele odbrane.

Naravno, mora se krenuti od igraca do igraca i pored toga sto je realno Krcmarevic glavni krivac, hteli mi ili on ili ne. Tako je sta da se radi, ni prvi ni poslednji.

Golman Brkic. Realno ne treba ga ni ocenjivati, gotovo nezaposlen, protiv Svedske je mozda mogao nekako da spreci barem prvi gol, da ne krenemo iz minusa, ali realno njegova je krivica gotovo najmanja u timu.

Odbranu bih mozda i stavio u isti kos, iz protog razloga sto nam je to bio najbolji deo tima. Mozda neko voli ili ne ovog ili onog, ali sva cetvorica su odigrali mozda i najbolje sto su mogli, obzirom da su imali posla za 6, a ne za 3 utakmice. Protiv Italije i Belorusije perfektno, protiv Svedske, nazalost, lose otvorena utakmica, realno NEPOSTOJECI penal i faul van kaznenog.

Sredina terena. Sta reci. Deo tima, u koji se ocigledno Krcmarevic i uzda i za koji je mislio da ce radi i uradi sve. Nazalost velika greska, obzirom da je poznato da su Kacar, a pogotovu Smiljanic i Fejsa bolji u defanzivni, nego u ofanzivi i da ponavljam nemamo napadaca. Da su to ofanzivniji igraci, tehnicari, pa da se razume.

Kacar, realno najbolji igrac. Kondicija prisutna, kao i znanje. Mora tako da se kaze, pa kako kome zvucalo, klasa iznad svih. Decko je svuda na terenu, pokrece akcije i zavrsava ih. Jedini igrac za kojeg definitivno ima mesta u ovom trenutku u A timu, pa barem i na klupi.

Smiljanic. Definitivno, turnir za dokazivanje, obzirom da nije dugo igrao fudbal, ali i pored toga trener ga nije vadio iz igre. U odbrani je bio kakav takav, ali u napadu ocigledno ne zna nista. Da da pravu loptu, zavrsni pas, svako dodavanje mu ide u liniji ili u nazad.

Fejsa. Kao sto kazu za sudiju da je najbolji kada je neprimetan. Ali nazalost, to ne vazi za igrace. Upravo to, neprimetan je bio. U odbrani kada pogodi lopta, a kada mi krecemo u napad kao se uzgubi sa terena.

Tosic i Sulejmani moraju da se stave u isti kos. Prosto receno, bruka i sramota. Oni za tri utakmice, nemaju zajedno za jednom prilikom da zale. Sramota je reci za koje klubove i igraju, tj. za koje su registrovani bolje receno, pogotovu Tosic, ali moze se ocekivati da je i njihove klubove sramota sta su oni pokazali. Ako njih dvojica ne mogu da naprave razliku i visak protiv Belorusije i Svedeske, barem jednom, onda ne da ne trebaju da budu u mislima A tima, nego i u ovoj Mladoj trebaju da sede na klupi.
Tomic je za nekoliko minuta pokazao vise o njih dvojice, sta reci vise.

Matic, steta velika zbog povreda. Sigurno da uz Kacara jos za njega ima mesta u A selekciji. Polako, ali sigurno.
Dok Tadica i Ljubinkovica ne treba ni komentarisati, kao ni Veljovica, koji nije ni koriscen, kao da se preskakao i sve ukupno kao da nije ni igrao.


Lose odigrano, prvenstveno individualno, sredine i da kazemo nepostojeceg napada, a samim tim i cele ekipe, jer bas kada ne ide timu, neki pojedinac treba da pokrene nesto jednim potezom, ali to nije bio slucaj.

1 gol u 3 utakmice ili ti 270 minuta, isto dovoljno objasnjava.

Krcmarevicu, hvala i dovidjenja.

Igraci, prst na celu i zapitajte se gde ste, pogotovu vi koji trebate da dajete golove i asistirata, a niste ni znali na koju stranu napadate.

etnicitet

pre 14 godina

Nama treba igrač profila Bajramija!

Eto, da smo bili dobri sa Albancima na Kosovu, sada bi sa Bajramijem jurišali na titulu prvaka Evrope!

MilanForza

pre 14 godina

Pa tako to biva kada igra reprezentacija JSD Partizan. Druga po jacini omladinska skola u Evropi (sa napomenom "odmah posle Ajaxove") i opet da kazem, ko zna nasta bi to licilo da je to slucajno treca skola u Evropi.
Mozete da mislite sta hocete,kvalitetne reprezentacije Srbije bez Zvezdinih igrca nema i nece je ni biti (Stojkovic, Zigic, Pantelic, Stankovic, Vidic,Jankovic...), jer je razlika izmejdu Zvezde i ostalih timova u Srbiji u mentalitetu (jel moram da pojasanjavam koja je razlika u mentalitetu?)
Tako da mozete da prizeljkujete katanac na Marakani slobodno koliko hocete,ja nema problem sa tim uopste,jer me tesi to sto cete taj isti katanac kasnije vi sami sebi da zabravite i na stadioni i na Drugu omladisnku skolu u Evropi koja popunjava klupe i B timove sirom Evrope.
Neka Tole obavi jos jedan razgovor sa igracima...sto da ne. I neka Krmarevicu produzi ugovor.

ognjen

pre 14 godina

Svi znamo da ce se na tebi koplja lomiti.....jer tako mora biti!!! Ali za sve te okriviti ipak ne treba!!!Samo jedan primjer: Zar si ti kriv sto Tosic i Sulejmani (igraci od kojih smo svi ocekivali najvise) na cjelom prvenstvu nisu nijednom ali NIJEDNOM probili po bokovima?!A ovakvih primjera je,vjerujte mi,na ovom prvenstvu bilo isuvise.....

djura

pre 14 godina

Fejsa, Tosic, Sulejmani, Obradovic, Smiljanic,... Cuvene partizanove bebe koje zadnje 2 godine uzimaju duplu krunu i prodaju se po najjacim klubovima Evrope! Sansu nisu napravili 3 utakmice, a kamoli gol dali.Cim je Zvezda prestala da daje mlade za prvi tim, ucinak je odmah ispod ocekivanja.Toliko o partizanovoj skoli o kojoj se toliko prica!!!!

Shvaba

pre 14 godina

@ MilanForza, 24. jun 2009 05:08)

E znao sam!
Samo sam cekao kada ce neko ovakvu glupost da tresne.
Uopste nisam hteo na ovakav nacin da razmisljam ili da komentarisem ali kada smo vec poceli na taj nacin onda sagledajmo citavu situaciju posteno!
Covece, pa citava odbrana je zvezdina.
Napadaci nemogu da daju toliko golova koliko ta vasa odbrana moze da primi.

Posle dugog razmisljanja nesmem Krcmarevicu toliko ni da zamerim da je prve dve utakmice igrao bez napadaca.

Jedini razlog zasto u tim utakmicama nismo primili gol je taj sto je citava ekipa igrala defanzivno i citav vezni red je jurcao po terenu ko muva bez glave samo da bi napunio rupe i ispravio greske koje su ti vasi Super-Mega-Giga Talenti stvorili i skrivili.

Pogledaj prvo vase igrace pa onda pljuj po igracima Partizana!

Mladja PFC

pre 14 godina

o cemu mi pricamo??? NEKA domacini idu u polufinale... mi nismo zasluzili, ali cime oni jesu??? Penalom van 16est ili kartonima nepostojecim?? Bolje da je Krchma powukao ekipu, ja mu ne bi zamerio!!!!!!!!!!

behar

pre 14 godina

Biti medju 8 najboljih nekoliko godina unazad je stvarno uspeh, to je dokaz da se sa mladima dobro radi i da ima talenata.Postaviti pogresnu licnost za selektora je drugi padez a kukati kako je sudija kriv za sve je vec poslovicno, pa se sad stice utisak da mi i nemozemo izgubiti ako je sudija neutralan. Sta da se ocekuje od selektora koji kaze da je pri vodjstvu protivnika i sa jednim igracem manje imao jos i dobru situaciju na terenu al da ga je drugo iskljucenje sjebalo. Demagogija ala petkovic,djoric,kosanovic.

MrRS1971

pre 14 godina

Tako ce i da prode A Rep.
mi kad idemo na EP ili SP tad primimo po 3,4,5 ili 6 golova
nasi Fudbaleri su ljeni da trce
i to je to.

neki dan gledam Trenig C.z

prva rec Trenera: ajmo polako dva kruga hahaha

delija rs

pre 14 godina

E ko tebe postavi za selektora.
Pa na poluvremenu gubimo 3-1 i ne preostaje nam nista drugo nego svi u napad, a ti vadis jedinog napadaca i ubacujes stopera kako bi nadomjestio iskljucenog Tomovica. Pa svaka ti cast Krcmarevicu, sacuvao si 3-1, ako ti je to bio cilj.

Joao

pre 14 godina

Ne vidim zasto bi Krcmarevic morao da podnese ostavku. Otisli smo na prvenstvo, odograli solidno prvu utakmicu, doziveli dve povrede prvotimaca... nemamo kvalitet za bolje. Njegova greska je bila u tome sto je forsirao sistem bez napadaca, sa Sulejmanijem i Tosicem koji su totalno van forme. Mi smo svoje sanse propustili u prve 2 utakmice. Svedjani su, uprkos losem sudjenju (ne smemo da se bavimo tim stvarima), bili bolji, dali nam prvi gol na vreme i svakome je vec tada bilo jasno da je prica gotova i da neefikasna ekipa nece biti u stanju da dva 2 gola. Penali i iskljucenja - to je samo folklor kojeg treba da se manemo. Nisam nezadovoljan, uradili smo sto smo mogli, za bolje nismo

je suis

pre 14 godina

Zeljko Brkic - 5: After keeping a clean sheet in the first two matches, he let two in within the first 15 minutes against Sweden. Made a bit of a mess of the Swedish opener, hence the low mark but otherwise had little protection from his defence.

Nikola Petkovic - 4: Had a dreadful game at left-back struggling to contain the Swedish attacks, especially during the first half. Was correctly sent off in the second half for a blatant elbow on Toivonen.

Nemanja Pejcinovic - 4.5: He has the distinction of being the only starting defender who wasn't sent off, or should have been sent off. However, as organiser of the defence he is also culpable for Serbia's poor defensive performance, failing to keep a straight back-line, which was exploited on numerous occasions by the Swedish attack.

Jagos Vukovic - 4: Had a ragged game at centre-back, failing to deal with Berg and Toivonen's excellent movement. Lucky not to be sent off for a stamp on Berg's head in the first half, and was just one of a number of Serb players to loose their head.

Nenad Tomovic - 3: Was at fault for both the opening Swedish goals giving Bajrami too much room to cross and then making a clumsy tackle on Berg for the penalty after failing to push up with the rest of the defence. Redeemed himself with one good cross which resulted in Kacar's chance during the first half, but them ruined all that good work by getting sent off after fouling Bajrami for the umpteenth time.

Milan Smiljanic - 5: Failed to make any impression against the Swedish midfield and just didn't get his range of passing right.

Ljubomir Fejsa - 4.5: Notable only for picking up a booking in the second half against Wernbloom after tangling with the AZ Alkmaar midfielder. Did nothing throughout the match, on this evidence scarcely credible that he was voted into the Serbian Superliga team of 2009.

Gokjo Kacar - 5: Managed to bundle in the goal at 2-1 which initially gave Serbia some hope although he should have scored moments before when he missed a glorious headed chance. Also instigated the melee after a wild lunge on Berg, which eventually saw Serbia reduced to nine men as the side collectively totally lost its head.

Zoran Tosic - 6: Worked hard throughout the match, but was strangely removed on 67 minutes. Possibly a reward from the coach as he doesn't deserve to be associated with the rest of this rag-tag bunch. Should get a chance next season at Old Trafford after giving glimpses of his potential.

Rade Veljovic - 5: Hauled off at half-time after finally getting his chance to impress from the start. Looked clumsy in possession and failed to link up either with Kacar from midfield or Tosic and Sulejmani to either side.

Miralem Sulejmani - 5.5: Looked better for having a genuine striker playing alongside him and started brightly, but faded as first half wore on. Managed to deliver the corner from which Kacar scored, but was removed shortly after the interval.

SUBS

Milan Vilotic - 5: He came on in at half-time but barely made his presence felt.

Dusan Tadic - 5: Second half replacement for Sulejmani and his only noticeable impact was to rashly squander a chance at the far post after a good cross from Tomic

Nemanja Tomic - 6: An ankle injury has restricted Tomic to just cameo roles in the tournament, which is a pity as he looked like he might have made a difference for Serbia on the right. Delivered a peach of a cross towards the end of the game which Tadic sliced wide

Srky

pre 14 godina

Nije nego...zasluženo smo izgubili! Mada mi je teško da priznam,ali jesmo i to nasim greškama...tj.Švedjani su dali golove nakon naših grešaka.

quaresma

pre 14 godina

Ja volim Srbiju svim srcem, sto je normalno, i navijao sam kao i svi SRBI da osvojimo EP!!! Ali, ne sastavlja Krcmarevic repku, nego neki mnogo mnogo jači ljudi od njega koji guraju svoje igrače da se prodaju...Sa svim forumašima se slažem da je trebao pozvati bar još 1 napadača...Kod 1 gola, nismo čuvali igrača, 2 gol SUDIJA nas oštetio, 3 gol jeftin...ALI SVE U SVEMU NISMO IMALI IGRU NAŽALOST...Zato nije Krčmarević kriv za swe, razmislite o swemu malo...

Milan_VS

pre 14 godina

Podnesi ostavku molim te,vec sutra sto pre...
Sa ovakvim sastavom smo mogli lagano da uzmemo prventsvo.Tvoja taktika je nula Krcmarevicu.jedan gol na tri utakmice ejjjj!!Sa onakvim ofanzivnim igracima jedan gol!!!
Idi i ne brini i posle tebe ce se igrati fudbal...

Chacanin

pre 14 godina

...Ma vi mislite da se Krcmarevic nesti i pitao?

igrali smo kao OFK u najboljim danima, ali ne zaboravite da smo mi prve izmene izvrsili tek na 3 utakmici, ne racunajuci Povredjenog Matica. DAkle, Krcma ne sme da izvede zvezdice, pa sta ce, pora da igra tako kako smo igrali, da sve zvezdice mogu da igraju,ali eto sta smo dobili...

a ovi sto pljuju odbranu, treba da pogledaju snimak protiv Italije i Bel. , pa onda nesto recite, da nije bilo njih ispali bi mi posle prva dva kola..

pozz

srdjan

pre 14 godina

Tacno je da smo olako primali golove ali nas je Svedska nadigrala u svim elementima fudbalske igre. Tu se dolazi i do kljucnog pitanja: kako to da smo igrali onako naivno, bezidejno i jadno imajuci u ekipi nekoliko vanserijskih talenata i to u utakmici protiv 10 osrednjih Svedskih igraca (Berg je jedini izuzetak) koji su u svakom trenutku znali sta hoce a u bar 10-15 situacija u samo 3 poteza dolazili do polusanse, sanse ili otvorenog suta na gol? Treba takodje pomenuti i neuobicajeno nesportsko ponasanje nasih fudbalera, svadje sa sudijom, bespotrebne teske faulove ... Posebna prica su nasi navijaci na tribinama koji su sve vreme psovkama prozivali sudiju i protivnicke igrace i to na njima nepoznatom, srpskom jeziku. Ne moze a da se ne podvuce originalnost navijaca u povicima: "sudija je peder!" sto se na stadionima ne susrece valjda jos od sredine sedamdesetih godina.

Orlovi rano lete

pre 14 godina

U svakom zlu i ponešto dobro.
Jeste bolelo. Za utehu, bar više neću gledati utakmice u očajnoj RTS tehnici, sa 'naduvanim' i nerealnim komentarima utakmice, neću gledati igrače koji ne znaju da igraju ali znaju da se tetoviraju i udaraju protivnika pa se čude za kartone, neću gledati da nas i ovako slabe, sudije pokradaju, neću gledati trenera koji izgubljeno sedi na klupi,neću čitati nerealne komentare i prepucavanja klinaca na relaciji Zvezda - Partizan, neću gledati naše gastarbajtere koji mirno kao bubice rade preko nedelje a onda dodju na stadion u rekvizitima iz Bulajićevih filmova spremni da istresu frustraciju umesto da shvate da i oni pretstavljaju svoj narod, neću gledati poglede pune mržnje naturalizovanih i pravih Švedjana koji ni svoju zasluženu pobedu ne umeju dostojanstveno da proslave. Kada jednom počnemo da realno gledamo na stvari i da se ponašamo u skladu sa tim tada će nam i krenuti na bolje.

Disciplina

pre 14 godina

Ne znam samo da li je bilo gore ponasanje igraca na terenu ili navijaca (patriJotsko orijentisanih) na tribinama. Naravno sudija je alibi za sve. Nema veze sto smo sve ukupno sutnuli manje od 5 puta ka golu protivnika za vreme celog prvenstva.

skandinavac

pre 14 godina

Olako primljeni golovi ali olako i dat gol..nee teza ne stoji,svedjani su nadigrali repku Srbije u svim elementima igre,,srpski igraci su to tesko podneli jer su napumpani egoizmom i mediskim natpiima o njihovoj snazi..sto naravno ne stoji..od svega toga je najgore gore bilo divljanje i cetnicko orgijanje vecine gledalaca sa srpskim zastavama
markirani su od strane policije i bice sankcionisani o tome se slabo govori u srpskim medijima..

_Daniel_91_

pre 14 godina

taktika ti je 0..Daj ostavku i budi covek!! Kao jaka nam odbrana,pa naravno da nismo primili gol kad smo igrali sa 4 odbrambena i 2 defanzivna vezna i bez pravog spica..cim smo se malo otvorili-BUM... odlazi!Nema od tebe i tvoje 'igre' leba..

Antic

pre 14 godina

I moje misljenje je da bi trebao da das ostavku posle ovog EP. Realno gledajuci imali smo posle Engleza i Nijemaca najzvucnija imena u rep. a nismo uspeli ni da prodjemo grupe. Glavu gore i barem smo sigurno da cemo sledece godine imati napadace Aleksi.Lazovic,Ljajic i ne trebamo se brinuti ;)

Si'T'jwa

pre 14 godina

# Dobro, Bambija ste prodali, je l' baš morao da igra?
(Heh, 24. jun 2009 00:33)

Ja ne kazem da je on dobar, ne kazem ni da je los, ali, nisi u pravu, jer ,okolnosti su takve...A, i ko bi igrao...kao, mi smo sada Brazil, pa u svakom timu iz nase lige imamo bar 2-3 igraca koji su mega-giga talenti, koje traze Milan, Barca, Real, Manchester...a ostali su "skromni", pa ih traze tako Ajax, Psv, Werder...mislim stvarno....pomirimo se sa tim da su nam ovo sto smo izveli u Svedsku najbolji mladi igraci i to je to...mozda je neki promakao, ali je opet kazem to uglavnom to...mada, nervira me to sto uvek domacina guraju maksimalno...kao, oni su domacini pa su privilegovani i imaju pomoc sudija...mislim, 'ajde, dajte im taj pehar, izadjite u javnost, i lepo recite 'oni su domacini, morali su da osvoje EP...razumecemo, i mi i Nemci ,i Italijani i Englezi...a ne ovako...pravite nas na budale...onog njihovog *onja na golu pogode rolnom papira, on pocne da se valja po travi, faulovi su sudjeni kad je nas igrac pomislio nesto lose ,a crveni deljeni za normalne i redovne faulove...o penalu ne treba komentarisati, jer , ono nije greska nego namestaljka...a sto se tice pomoci, valjda je logicno da bude bas suprotno, jer, samim tim sto igraju pred svojim navijacima i "kod svoje kuce", oni su privilegovani i maksimalno motivisani...ali, sta ces...ko sam ja uopste da odgovaram na pitanje koje mi nije postavljeno...i nece ni biti...

Mrki

pre 14 godina

Ne treba kriviti trenera za sve, snosi i on deo krivice zbog taktike i izmena, ali pogledajmo neke igrače, koji gube loptu na centru, ne bore se dovoljno, uživaju u individualnom onanisanju sa loptom....Ne može to tako. Ali mislim da je najveći krivac sudija, koji je definitivno imao neujednačen kriterijum davanja žutih kartona, onaj penal koji nije bio, onda crven kaartoni...Bruka i sramota da takav neko sudi EP. Važno je da je namestio frizuricu, a to što nema veze sa suđenjem, nikom ništa. Sramota je stvarno da ti takav neko kroji sudbinu...Sve sudije treba dobro ''podučiti''....Živela Srbija

volim srbiju

pre 14 godina

zasto ne vrate djukica?covek je 2007 stigao do finala.iako sam zvazdas moram da priznam da je sjajno vodio partizan one polu sezone,posle je dosao jokan i na prvoj utakmici izgubio od zvezde 4:1,na kraju je uspeo da osvoji duplu krunu .u zadnjem kolu pobedili napredak i zadrzali 2,3 boda vise u odnosu na zvezdu iako mu je djukic ostavio 6 bodova vise od zvezde.a svi znamo kako je osvijio kup,secate se sudije spasica. posle je preuzeo rep.ok nije pobedio ni jednu utakmivu mak 1:1 srb rus 2:1 srb nem 2:1 srb ali nemacka je tad stigla do finala ep a rusi do polu finala,i oni su ga otpustili a covek na nije vodio ni na jednoj zvanicnoj utakmici.mislim da bi morali dobro da razmisle da ga vrate .ko se slaze nek preporuci

Normalan

pre 14 godina

Pejčinović,Tomović i Petković se ne bore sa protivničkim fudbalerima.Oni se bore SA LOPTOM!!
Ako neko napravi takvu selekciju igrača,STVARNO ne može da očekuje da prodje bolje!Plus: igrali smo sa TRI zadnja vezna a već i vrapci znaju da nemamo iole normalnog špica.
Ponovo se potvrdjuje pravilo da suptilni tehničari,kada postanu treneri,stvaraju neverovatno NEBULOZNE,defanzivne sisteme

jugo

pre 14 godina

Nije problem ni u penalima ni u sudijama vec kod gospodina Krcmarevica jer kaze da je po prvom golu i kasnije penalu krenulo los netacno.Od prve do poslednje utakmice bez koncepta igre i bez spiceva se ne moze igrati fudbal. Zao mi je ovih mladih igraca jer su zasluzili vise ali vogjenje reprezentacije je bilo blago receno katastrofa plus nas balkanski mentalitet ravno eliminacija zasluzena

Beckerek

pre 14 godina

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Slobodan Krčmarević izjavio je posle eliminacije sa EP da je na debakl uticao "splet različitih okolnosti".

Znate koje su to okolnosti?

Samo jedna, a to je da ste kukavica.

Krcmarevic je upropastio jednu fantasticnu generaciju.
Jos nemogu da verujem da smo morali da se vadimo protiv Svedjana.
Mi protiv domacina moramo da idemo na pobedu jer je covek bio tolika kukavica da je protiv Belorusa isao bez napadaca. Bas protiv Belorusa koje su isti ti Svedjani, protiv kojih smo mi pokusavali da se izvadimo, razbili sa 5:1.
Umesto da ih razbijemo mi idemo na bod.
Ocekujem momentalnu ostavku.
A od FSS trazim da vrate Djukica kako god znaju.
Kakva je to bila igra nasih? Muka mi je bilo dok sam ih gledao. Non stop duge lopte, preskakanje sredine. Uopste nismo imali vezni red.
Od kada je to nas stil igre? Uvek smo bili prepoznatljivi po kratkim pasovima i brzim akcijama.
Bilo je milina gledati nase momke pod Djukom!

Ostavka gosp. Krcmarevicu!!!!

A da glavonje iz FSS imaju samo malo obraza isto bi to ucinilizato sto su se suvise brzo odrekli naseg najperspektivnijeg trenera i postavili ovakvog nesposovnjakovica.
Ali od njih nista ne ocekujem posto znam ko tamo sedi!

Veljko Mihajlovic

pre 14 godina

Pocetak drugog poluvremena,jurimo rezultat, a Krcmarevic izbacuje napadaca i ubacuje odbrambenog fudbalera.Posle toga vadi i sulejmanija i ubacuje veznog fudbalera Tadica,koji je trebao da igra od pocetka inace.To je, cini mi se,u istoriji fudbala uradio samo Djoric protiv Rusije,ako se secate.Bilo mu je vaznije da ne izgubimo sa 6-1 nego da probamo nesto da uradimo.Podlegao je pritisku nestrucne javnosti da stavi Veljovica u postavu, iako ima mnogo boljih od njega,uz svo postovanje prema njemu.Svi su se bunili da Kacar ne treba da igra centarfora,iako je on bolji centarfor i od Veljovica i od Perovica.U veznom redu smo imali zbog toga tri zadnja vezna.Ljajic je morao da ide na prvenstvo,kakve veze sto ima samo 17,Piksi je sa 17 igrao za seniorsku reprezentaciju one mnogo vece drzave.Sve u svemu, svaka cast igracima, ovo jeste veliki uspeh,ma kako se cinilo nekima,ali mogu oni i bolje,hvala bogu.

marko

pre 14 godina

Podnesi ostavku bre covece i ne vadi se na ovu zadnju utakmicu i na sudije.Igrali smo jos dve pre toga pa nista a nisu nam sudije smetale koliko se ja secam.

dejan

pre 14 godina

Totalno losa priprema utakmice... Dekadentan fudbal dali samo jedan gol. Samo u kod nas orlici sluze za vezbanje trenerskog posla. Krcmarevicu sedi jedan!

bm

pre 14 godina

Brkic - sto se mene tice vise nego soidan i jedan od najboljih,
ODBRANA - rupa, dok se cela ekipa branila (sa 9 igraca), hvalili se, kada pola ekipe ode u napad kao juce, vidi se snaga odbrane!
SREDINA - Bez igraca koji nesto znaju u ofanzivi, Smiljanic i Fejsa samo defanziva.
KACAR - Klasa za sve, jedini dobar kod nas, al covek ne moze sam!!!
MATIC - mozemo samo da zalimo za njim...
SULEJMANI I TOSIC - neverovatno losi, katastrofa...Tomic i Tadic su za ono malo vremena pokazali 3x vise od precenjenih zvezdica!!!
NAPAD - koji napad?????

pa imali smo 4 sanse na 3 utakmice, od toga 2 shuta u okvir gola...pa tako bre Tunguzija ne postavlja taktiku kada igra protiv Brazila!!! Pa gde su Aleksic, Lazovic i Ljajic???? Najvise koristi je imao Antic, jer je video da osim Matica i Kacara nema ko sta da trazi u A timu! Ko se slaze nek preporuci!!!

DJ

pre 14 godina

SRAMOTA. Da li su Krcmarevic i strucni stab vodili momke da IGRAJU ili mole na terenu?
Da li smo mi konacno svesni da to sto drzimo skupljena tri prsta na grbu (nova novotarija starih lisaca) ne daje nam prednost u odnosu na krst koji imaju Svedjani.
Sramno motivisani i pogresno vodjeni ODLICNI MOMCI.
U Ime "oca i sina i duha svetoga", skinite taj nadpis sa dresova a budite realno-normalni sportisti...U crkvu na molitvu u teren da irate.
Amin.

Milan90KL

pre 14 godina

Imali smo resenje za napad. Mogli su biti pozvani Babovic i Borko Veselinovic. To su igraci koji znaju da daju gol. Ne moze se sa 3 defanzivna vezna. To pali kad se branis, ali ne i kad juris pobedu...

neko iz mase

pre 14 godina

A pre prvenstva svi su prichali da ce mo lagano do finala sa ovom ekipom,i ja se ponadao :) Ali kad je pochelo znao sam da ce ovako da se zavrshi,i da ce mo svi sad da pljujemo po selektoru. Moje mishljenje je da su svi krivi za to nebih ni jednog izdvojio,kao nekog posebnog da me je odushevio.Nemoze sudija da bude kreiv i sudija ti nemoze nishta ako ti tim igra dominantno i ne da protivniku da funkcionishe u fazi napada.Moze sudija i da svira josh dva penala ali ako ekipa igra dobro nemoze joj niko nishta.Al ovi nashi su skroz podbacili,i nadam se boljim danima za njih i za nas pa da se ponovo radujemo svi. ZIVELA SRBIJA!

Ivan CH

pre 14 godina

Ajde to sto smo izgubili na vec vidjen kukaviciki scenario..

Opet smatram da je izkljucivi krivac Krcmarevic (tesko je se vaditi protiv domacina, jos one 2 scene koje su nas totalno presekle - da smo prvi dali gol mozda bi ishod bio drugaciji) ...

ALI ljudi, najvise me je sramota bilo gledati kako onaj siptar voza nasu odbranu! Na sta smo mi spali... On da nam drzi lekciju!?

A za ove izjave Svedskog selektora... mozda zvuci pateticno ali dal je on zaboravio zadnje rezultate svedske protiv srbije!? Skromno, nema sta! Kroz ovu izjavu i one napaljenosti njihovih igraca juce se tacno videlo da im je vise stalo da nas dobiju po svaku cenu nego da osvoje ovaj EP! Al nema veze, bice prilike da ugostimo ove momke iz skandinavije kad tad, mozda u nekim buducim kvalifikacijama, pa cemo da pricamo opet onu staru pricu...

toliko

aldo

pre 14 godina

uguras bar jedan gol belorusima, pa sinoc igras onu igru koju su igrali svedjani... reprezentacija nije imala igru. samim tim nije doshao rezultat i to je to. Penal, karton, trte mrte su opravdanja a ne objashnjenja.

Slobo

pre 14 godina

to je ta cuvena skola gosn Djorica. U drugom poluvremenu gubis 3:1 i sta radis? Naravno, izbacujes napadaca i ubacujes odbrambenog, to je toliko logicno kao formacija Kosanovica 5-5-0. Mislim da smo sa ovom generacijom mogli da doguramo do finala, ali kad nemas trenera da sastavi tim onda ti je i jedan Ronaldo i Messi dzabe. Naravno imali smo pehove (Matic, Djordjevic, Obradovic, ...). Ali dobro, ponosan sam na njih, dogurali su daleko, nije mala stvar biti medju 8 najboljih u Evropi i to vec 4 puta za redom. Krcmarevic jednostavno nije trebao da dozvoli da se Tosic onako solisticki ponasa na terenu, Fejsa isto neznam sta trazi u prvoj postavi dok Tadic i Tomic greju klupu.

darki001

pre 14 godina

Koliko je meni poznato selektor A reprezentacije treba da vodi racuna o svim selekcijama Srbije a to ocigledno nije slucaj sa ovom mladom reprezentacijom posto ona igra sasvim drugaciji sistem igre od A selekcije, u ozbiljnim fudbalskim zemljama obe selekcije igraju isti sistem upravo zato da kad mladi igraci dodju da igraju u A tim ne treba im mnogo da se prilagode na igru jer sistem je isti. Inacde ovo sto nasa mlada selekcija igra je u stvari dno dna i sa ovakom igrom nema im leba.

dashon

pre 14 godina

ko sta radi uvek su krive sudije, prvo u finalu ls, pa i sada. Mozda nekim delom su previdele nesto... Svedjani su posteno bili bolji tokom celog dela igre. Izuzev penala, druga dva gola primili smo iz njihove kontre, kada su sulejmani i tomivic izgubili loptu na sredini terena. I da, pokusavamo nesto engleskim dubokim pasovima, ali od toga nema leba. Nema boljih pasova od noge do noge, primis-das, kao barca. hval;a na razumevanju. pozdrav

doolio

pre 14 godina

Svi znamo da ce se na tebi koplja lomiti.....jer tako mora biti!!! Ali za sve te okriviti ipak ne treba!!!Samo jedan primjer: Zar si ti kriv sto Tosic i Sulejmani (igraci od kojih smo svi ocekivali najvise) na cjelom prvenstvu nisu nijednom ali NIJEDNOM probili po bokovima?!A ovakvih primjera je,vjerujte mi,na ovom prvenstvu bilo isuvise.....
(ognjen, 24. jun 2009 01:23)

Nisu nijednom probili po bokovima jer iza njih nije bilo bekova. Umesto ofanzivnijih bekova na tim pozicijama su bili stoperi. Vrlo lako su ih udvajali, oni jesu dobri individualci ali u takvoj situaciji nisu mogli sami.

Mill

pre 14 godina

Nema opravdanja za Krcmarevica. Morao je da dobije Belorusiju ili bar da igra ofanzivnije! Protiv domacina je uvek tesko na ovakvim takmicenjima. Sad nek lepo ide u trecu srpsku ligu pa nek se uci da bude trener, pa kad nauci nek se vrati... Antic je bre tata za sve njih.

whatever

pre 14 godina

Slazem se sa onim komentarom da nije Krcma iskljucivi krivac i da su nam igraci precenjeni.Stvorila se nerealna euforija u javnosti da imamo DREAM TEAM,i da bi sve osim prvog mesta bilo neuspeh.Po kvalitetu smo negde bili 5,6 reprezentacija na prvenstvu.Za mene je iskreno neuspeh samo to sto nismo pobedili Belorusiju,sve ostalo je manje vise ocekivano.Klinci su se uobrazili novinskim hvalospevima i pricama kako ih jure vodeci evropski klubovi.Na to dodati povrede i otprilike dodjes do ovakvog ishoda.

serbin REALNO

pre 14 godina

Naivno, zasluženo i bez borbe, Srbija putuje kući nakon prvog kruga Evropskog Prvenstva, nakon večerašnjeg brodoloma protiv domaćina.

Velike ambicije u Malmeu usahle su nakon desetak minuta, Markus Berg nas je, baš kao i Beloruse poslao kućama i takav rasplet je, manje – više bio očekivan. Konstatovali smo već nekoliko puta da je ovaj tim bolji kada se brani i da smo to videli protiv Italijana.

U mečevima u kojima je pritisak na nama, u kojima moramo da napadnemo, mi sedimo i plačemo nad sudbinom i proizvodimo Filipa Đorđevića u mit. I sa njim i bez njega, ishod bi bio isti, ova generacija nije spremna za velika dela.

Primili smo gol kao početnici, kada je Berg savladao Brkića, videlo se da ćemo se nasukati. Na našem nivou je bio i sudija Proenša koji je svirao penal posle prekršaja Tomovića na 20 metara, ali to nije opravdanje za igru naše odbrane.

Cela priča je bila gotova za 20 minuta, Kačar nam je za trenutak udahnuo život golom u 28. minutu, ali se poslednja linija potrudila da to devalvira u narednom napadu.

Kada je u finišu prvo dela bio isključen Tomović, jasno je da smo se suočili sa nemogućom misijom, a drugo poluvreme je bilo samo formalnost, u kome smo se pokazali kao loši gubitnici, s obzirom da je Petković dobio crveni karton, pa smo ostali i sa 9 fudbalera.

Bolja ekipa ide u polufinale, možemo da nađemo milion opravdanja, ali svaka padaju u vodu pred surovom istinom, ovaj tim je daleko od prethodnih generacija, jednostavno, mnogo nam nedostaje, mada bi, kao i svaka pametna nacija trebalo da vidimo ovakva takmičenja samo kao filter za buduće „A“ reprezentativce.

Za Šveđane je mnogo važnije, od svih Bergovih golova, to što je Zlatan Ibrahimović dobio saigrača koji će popuniti rupu nastalu pod teretom godina koje oseća Henrik Larson.

Mi sa druge strane imamo Kačara kao stub buduće igre nacionalnog tima, i prirodnog naslednika Dejana Stankovića. Postoji još par zanimljivih fudbalera, poput Petkovića koga čeka dobra karijera, a verovatno će iskočiti još neko, da ne pominjemo Sulejmanija koji je žrtva taktike i vredi mnogo više nego što je ovaj šampionat pokazao.

Ne zaboravimo i Matića, igrača koji može da igra na mnogo višem nivou i kome, bez obzira na povredu, predstoji transfer u neku od mnogo većih liga.

Cvetko

pre 14 godina

Kukavički postavljena igra protiv Belorusije koštala nas je imperativa pobede, nervoze i srljanja a suduja nas je penalom (SP Španija 82)dokusurio. Teško je vaditi se protiv domaćina!
Ponašanje Šveđana je sramotno! Posle penala je Berg prostački reagovao bez kartona. Ali kad se sa klupe sve radi naopako ne možete očekivati čudo. Jedine šanse na turniru je imao Kačar i štoperi posle prekida. Kretanje slabo, postavljanje još slabije, bez špica, Sulejmani odsečen, Tošić sebičan u oblacima, duel igra slaba...
Ali ima štofa za A selekciju, to je dobro! Golman odličan, Kačar zreo, Matić s mozgom..ima,ima!
Bravo navijači!
Glavu gore!
Cvetko

mecklejn

pre 14 godina

Par reci

Krcmarevicu,lepo daj otkaz ,pa na klupu smedereva,rada,ofke,pa tako u krug...

malo o igracima.Tosic i Sulejmani ni jednom nisu napravili neki visak ,ili neku razliku na terenu,sto su morali,kakva god losa taktika bila...(u sve 3 utakmice)

Ja jesam navijac zvezde,ali to nema veze sa cinjenicom da Fejsa nije smeo da igra,tj da decko nema veze sa zivotom.On ne zna gde se nalazi...(nije on kriv,vec selektor)

Kacar je jedini pokazao klasu..

Odbrana,kakva je inace,mene je iznenadila...pogotovo ovi iz zvezde koji cele sezone nisu imali pojima...mozda i najbolji deo tima...Sto je posebno strasno...

Kao sto rekoh na pocetku...Krcma,srecno u prvoj ligi Srbije...

zoran

pre 14 godina

I ja sam gledao utakmicu.Ono o cenu prica selektor uopste nije sustina problema ali govori o tome koliki su mu vanfudbalski kapaciteti toliko neophodni za uspesno bavljenje fudbalom.

YapiYapo

pre 14 godina

Krčma je bio najsrećniji na svetu kad je Tomović dobio crveni, mogao je nastaviti po svom: izvadio Veljovića, uveo Vilotića. Napadači ne trebaju u ekipi, to je igra sa igračem manje (Krčmina fudbalska filozofija).

Miskokv

pre 14 godina

Odlazi bre krcmarevicu ne filozofiraj... mada kad razmisli covek i posle tebe ce biti opet neki poput tebe tako da cemo se jos puno nacekati nekim boljim danima...imati ovakve igrace a ne postici nista zapazenije je TUZNO!

vlado

pre 14 godina

imao sam priliku da pratim pripreme jedne generacije mladjih selekcija u kojima je ucestvovao i fudbaler koji poseduje sve kvalitete potrebne za jednog reprezentativca Srbije,a nesto vise sto drugi nemaju.Trener je taj koji odredjuje sastav tima i taktiku i samo njemu je to pravo i dato.Taj decko nije izabran, posle mini priprema za nastavak kvalifikacija,iako je u tom trenutku nasem timu bas bio potreban kreator takve igre.Obrazlozenje selektora u tom trenutku je bilo da se taktika reprezentacije i taktika kluba u kome igra razlikuju ida je to jedini razlog njegovog izostavljanja sa spiska.Uzgred receno,u nastavku takmicenja nismo izborili plasman u dalje takmicenje,a samo jedan fudbaler ,a ni on nije izabran za kvalifikacije,je sada clan starije generacije reprezentacije.Jesmo imali pehova,ali je trener taj koji pravi taktiku u odnosu na igru i sastav protivnika i zbog toga se bira na to mesto.A taj momak,odbija i dalje poziv reprezentacije druge zemlje,koja je i ekonomski i fudbalski mnogo ispred nas