Sreda, 17.06.2009.

22:14

B92: Đilas blizu Crvene zvezde

Napadač Jagodine Vladimir Đilas nalazi se blizu prelaska u Crvenu zvezdu, saznaje B92.

Izvor: B92

B92: Ðilas blizu Crvene zvezde IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

114 Komentari

Sortiraj po:

Benjamin

pre 14 godina

Eeee sad smo se setili Jagosa Vukovica, sad kad decko blista...EEEE i neka je otiso!Ja jesam Zvezdas volim je vise od svega ali neka nam je!Ustvari ne nama,BIVSOJ UPRAVI!!!SRAMOTA!

realan..

pre 14 godina

ideeemooo...vracanj trofeja od komsinica iz humske...ove godine smo im dali da ih mal glancaju umesto nas,nasim tetkicama vise nije interesantno da 20godina rade isti posao-ciscenje trofeja!!!bice ovo jaka zvezda,nasa deca koja ce da ginu + purovic i vlada stojkovic..bice to lepa ekipa..a kleo...pa videce momak sta je pakao marakane ali z drugacijeg ugla!!!pozdrav svim delijama...dupla kruna is coming home,baby!!!

nn

pre 14 godina

nadam se da ce se dokazati a bolje je da zadrze parkera purovica ne treba dovesti ionako se istrosio i nigde ga nema a uz to trazi pare. Propao je i sad zvezda treba da ga izvlaci a najgore je sto moze da se ponovi sledeca sezona jer dovode igrace kao na pijaci

O.S. Crnjanski VIII-1

pre 14 godina

Jedan je Milan Vilotic PIXI!!!
Strasan igrac i jos bolji covek, skroman a Smekercina! Ako neko treba da uspe to je "taj" Vilotic! Samo zdravlje da ga posluzi i bice on i u seniorskoj reprezentaciji.. Ajmo Pixi samo hrabro tamo u Svedskoj!!! ..i nemoj u zvezdu molim te :) ali znam da hoces ako oni ispune minimum uslova za takvog ASA!!! poz ;)

O.S. Crnjanski VIII-1

pre 14 godina

Jedan je Milan Vilotic PIXI!!!
Strasan igrac i jos bolji covek, skroman a Smekercina! Ako neko treba da uspe to je \"taj\" Vilotic! Samo zdravlje da ga posluzi i bice on i u seniorskoj reprezentaciji.. Ajmo Pixi samo hrabro tamo u Svedskoj!!! ..i nemoj u zvezdu molim te :) ali znam da hoces ako oni ispune minimum uslova za takvog ASA!!! poz ;)

krajisnik24

pre 14 godina

sto se navijackog opredeljenja tice stvari stoje ovako:Stevanovic dok je bio u OFK-u na mobilnom mu je svirala Zvezdiba himna,Gavrancic zvezdino dete,Djordjevicu(kapiten)cela familija navija za Zvezdu i on dok nije dosao kod vas, o Mirkovicu iz uprave da ne pricamo(brat Zvezdan sa severa),jedini partizanovac iz odbrane je deda Krstajic,toliko o navijckom opredeljenju

gauchos

pre 14 godina

Iz pouzdanih izvora znam da od tog transfera nece biti nista, zvezda je od njega trazila da prvo dodje na probu pa tek onda da padne neki potpis.

B&J

pre 14 godina

e ovako drugari sa severa...i Djilas i Lazovic su veliki Grobari...pogotovu mali Lazovic,koji mi je to licno potvrdio,a i bio je na Jugu na svakoj Evro utakmici ove godine.A Djilas je cak i u novina izjavio da je od malena Grobar,i da mu je zivotni san da zaigra u PARTIZANU..tako da,vidite kako ste srecni kad dovodite Grobare!!!
(Grobari Kraljevo, 18. jun 2009 11:05)
U sto volim ove tipa .."licno mi je rekao","znam mu dedu,caleta,kevu","mi smo komsije" i tako to,ne kapiram samo sto,da neces sad ti da ispadnes neki shmeker sto kazes da ti je on licno rekao...btw...pozdravi ga sledeci put kad ga vidis!

cucko50

pre 14 godina

Kakav sastav za strahopostovanje,Djilasi,Obrici,Vilotici,Lazovici,Lekici sve sam krem naseg fudbala.Molicete vi Dobrivoja i Iliju Ilica(ovaj Ivica) da se vrate kad vam ovaj iz Sopota i "sposobni" Adzic demonstriraju da i od goreg ima gore :)

vladap01

pre 14 godina

Prestanite vise sa dovodjenjem najboljih igraca iz domacih klubova.Lazovic,Djilas,Vilotic,Ignjatijevic...gde ce onda partizan da gubi bodove ako ste oskrnavili Borac,Jagodinu,Cuku,Javor.Oni su bili kadri da otkinu bar 2 boda grobarima.Bolje se vi okrenite strancima.I da,jos nesto.Da li neko zna sta je s Parkerom?Juce je dao 2 sjajna gola.

gattuso

pre 14 godina

@e ovako drugari sa severa...i Djilas i Lazovic su veliki Grobari...pogotovu mali Lazovic,koji mi je to licno potvrdio,a i bio je na Jugu na svakoj Evro utakmici ove godine.A Djilas je cak i u novina izjavio da je od malena Grobar,i da mu je zivotni san da zaigra u PARTIZANU..tako da,vidite kako ste srecni kad dovodite Grobare!!!

Nije to bitno i Zigic je grobar.Samo neka on radi ono za sta je placen a to je trpanje lopte u mrezu!

Mladic

pre 14 godina

Bravo Adzicu i Pizonu! Imamo dosta nase dece koja moze da igra u Zvezdi. Sta ce nam neprovereni stranci. Naravno da im treba staviti do znanja gde dolaze. Ako hoce da se bore za taj dres dobrodosli, ako ce da glume manekene, onda lepo napolje.

sima

pre 14 godina

STA IMA VEZE ZA KOGA ON NAVIJA(Djilas).. ko sto rece kleo:
Profesionalac sam koji živi od fudbala, a fudbalski putevi su ponekad čudni. To svako mora da shvati"

Dusan

pre 14 godina

Cuj ove leptire......kakve veze ima sto navijaju za Partizan, neigraju oni fudbal zbog navijanja ili zato sto vole ZVEZDU ili Partizan.....vec zbog para rodjaci....A vi sto ste primitivni, to je vasa stvar.

svi igraci grobari od rodjenja

pre 14 godina

hahaha ala su ovi grobari brutalni sa svojim komentarima...jedan kaze da mu je Lazovic licno potvrdio da je grobar od malena hahaha...pa stvarno koji god se igrac spomene da dolazi u Zvezdu podrazumeva se da je kao mali trenirao u partizanovom dresu i sa tatom dolazio na evropske tekme partizana(kojih do duse i nije bilo puno)...podrzavam dolaske Vilotica i Lazovica i zamoljavam grobare da vise ne salju glupe komentare...unapred znamo da je svaki igrac grobar od malih nogu

sima

pre 14 godina

jel zapazio neko da RANKO STOJIC uzima od zvezde sve igrace koji joj nisu potrebni u tom trenutku a onda mi molimo da nam ga vrate kad im on digne cene u mladoj serbia under 21.. jedan menadzer nas vrti e ZVEZDO...

ccc

pre 14 godina

Nema nista od djilasa, ne pricajte dezinformacije. Ide u inostransto, a u nasoj ligi moze samo u Partizan. Tako se on dogovorio sa upravom Jagodine, jer je Grobarcina do koske... toliko...

ivaan

pre 14 godina

¸vikky care otkad februar mesec moze imati 30 ili 31 dan. sve dalje je bespredmetno polemisati, care nemas ELEMENTARNO poznavanje pojmova!

Cvele Maglic

pre 14 godina

Djilas u Zvezdi,a Dacici i Rasim Ljajic na proslavi titule Partizana i jos kad se doda na to da je Karadzic na mcelu FSS - o5 su jaci!!! :)))GROBARI+POLICIJA=KOALICIJA!!!

BOKI

pre 14 godina

Ninkova oterati iz Zvezde posto decko navija za Partizan i nema mu mesta u Zvezdi. Lukicu rekao si bez Partizanovaca u Zvezdi. ili mozda pravis izuzetke zbog raznoraznih "menadzera".

Marko Gavrilovic

pre 14 godina

Ovo je pravo raspadanje! Imacemo opet 40 igraca od kojih ce verovatno svaki deseti zasluzivati da odigra po koji minut! Kakav bre Lekic, Obric i ostali...Da ne nabrajam vise. Jedini potezi koje za sada opravdavam su dolazak malog Savica i povratak Perovica. Ostali su sramota, prvi Burzanovic koji nista ali bukvalno nista nije pokazao u Zvezdinom dresu, zatim Slavoljub Djordevic koji je "uspesno" igrao u ruskoj ligi, pa maestralni Lekic koji ce pravo iz Zemuna da preporodi Zvezdu. Strasno. A sad i najnovije pojacanje. Vladimir Djilas, momak koji ce umesto u Romu (a tamo su culi za njega kao i za mene) doci na Marakanu. Gledao sam Jagodina-Partizan na tv-u i taj decko toliko nema pojma da je to strasno. Kaze se koliko para toliko i muzike, i... Svaki dinar ulozen u ove momke je bacen, jer oni ne zasluzuju dres Crvene Zvezde a mi cemo narednog leta dovesti jos 10 takvih(samo cemo tada verovatno imati 30 miliona evra duga)pa onog narednog jos 10 i tako dalje...Ali nije to i tako lose, jer mozda jednog dana i ja dodjem na red! :-)))))

Grobari Kraljevo

pre 14 godina

e ovako drugari sa severa...i Djilas i Lazovic su veliki Grobari...pogotovu mali Lazovic,koji mi je to licno potvrdio,a i bio je na Jugu na svakoj Evro utakmici ove godine.A Djilas je cak i u novina izjavio da je od malena Grobar,i da mu je zivotni san da zaigra u PARTIZANU..tako da,vidite kako ste srecni kad dovodite Grobare!!!

ja

pre 14 godina

Znam da necete da mi verujete ali na sportalu posle utakmice gde je Jagodina pobedila Partizan dao je izjavu Djilas i reko je da ima ponude iz Italije i Rusije a da bi od domacih klubova igrao za Partizan jer je njegov navijac!

Sto se tiche Vilotica ne znam kakav je igrach ali ste stvarno ispali smesni kad ste se nama smejali za Krstajica. Pa tog Vilotica bi "matori" Krstajic pojeo za dorucak

karadjordje

pre 14 godina

Ja sam veliki zvezdas, ali odakle ove pare Obric kosta oko 200hiljada eura, Vilotic oko 500 hilj. eura, Djilas isto toliko, Lazovic 700 hilj. eura???Pa jel smo mi u krizi ili nismo jel ovo domacinsko ponasanje?Ne kazem dobri su ovo igraci ali da sada ne rasipamo ovo sto stize od Tomovica i Milijasa pa posle da nemamo za plate i da ovi na kraju odu za dzabe kao i Parker!!!!!
Valjda znaju sta rade!!!
Dovedite Ergica slobodan je igrac

Djoca

pre 14 godina

Dolazi im i Slavoljub Djordjevic. Imate vest ovde
http://www.sportske.net/vest/fudbal/slavoljub-djordjevic-se-vraca-u-zvezdu-2931.html

Damir

pre 14 godina

Djilas, Vilotic.. blagi uzas !!! Ovo me podseca na evropsku zvezdu u kosarci od pre par sezona ( varijanta Nedic, Rasko Katic, Bratic i slicni ). Sreca pa se Javor rasprodaje inace nebi bili ni treci sledece sezone.

нишлија

pre 14 godina

Не могу да верујем да нећете никад да објавите поруке где се у негативном контексту помињу звезда и партизан. Толико о професионализму. Хвала,али постоје и други сајтови са спортским садржајима. Поздрав од разочараног досадашњег посетиоца ваше web стране...

red star

pre 14 godina

Ilija

Vidi se decko da ne znas nista o fudbalu i daga ne pratis,. Tebi je vazan tvoj klub i Gotovo. Po pravilima UEFA ako je igrac zapoceo kvalifikacije kada je imao 21 godinu ima pravo da zavrsi taj ciklus i da igra na EPako se njegova ekipa plasira. Tako da decko safda ima 23 godine a zapoceo kvalifikacije sa 21

atza87

pre 14 godina

Taj igrac moze da igra za U21 iz razloga sto je imao 21 god kada je zapoceo ciklus kvalifikacija.. a mogu da vam kazem da je Djilas jako kvalitetan igrac,ja sam Jagodinaci udusevljen sam njegovom igrom u prolecnom delu prvenstva.. najbolji spic u nasoj ligi bez sumnje,cak i od Diare..

Bg boy

pre 14 godina

Sa ovakvom upravom,trenerom koji nigde nije uspeo,"igracima" koji jedva umeju da hodaju a kamo li da igraju, cak i ovoj vrljavoj ligi ako se ne borimo za opstanak bice fenomenalno.NIKAD GORE!

Direktor Postrojenja

pre 14 godina

Uuuu, pravi se novi drim tim, samo se pitam, ko ce to da plati.... Da ste pametni, zadrzali bi Klea, ovako, nemate sanse..

(re)akcija

pre 14 godina

а одакле лова за довођење тих фудбалера? шта је са дугом од 23 милиона евра?
...and justice for all...

nnidza

pre 14 godina

Zaista me je iznenadila ideja Zvezde da angazuje Djilasa. Taj igrac nikoga u Jagodini nije odusevio. Daleko od toga da nema kvalitet ali ...

Jedina po meni dobra njegova karakteristika je da pokriva dobro igrace i odradjuje odbrambene zadatke. Sto se napada tice ima veliku boljku sto slabo ulazi u prilike.

Mislim da on za Zvezdu nije srecno resenje. Mozda gresim. Nadam se da gresim...

YapiYapo

pre 14 godina

Stvarno mi nije jasno, odustaju od Pejčinovića, a dovode Vilotića. Još bi dodao da ako potpiše Lazović onda Parker se sigurno ne vraća jer je bespotrebno gomilati fudbalere sličnog profila.

gastarbajter

pre 14 godina

Bravo, ima Djilas suigraca u Loko Sofiji: Sasu Antunovica, koji je zvezda VIP Brothera 3, i Parker ne mora ni da se vraca.

Ima i u Plovdivu jedan Delibasic, ali nije Andrija, igra za Loko Plovdiv, 50 bona za godinu dana.

Ima, moze da se nadje, samo ako se pazljivije potrazi...

MilanForza

pre 14 godina

Ja relano,nemam pojma ko su ova dvojica...ovaj Djilas i ovaj Vilotic,ali da uzmemo da je makar pola od napisanog o njihovim igrama tacno,onda ispada da je Zvezda za novu sezonu dovela vecinu igraca iz naseg prvenstva koji NESTO vrede.
Jer ako neko igra za mlade ili ako je u jednom javoru koji je bio 4. standardan i sl. znaci da nesto na ovom malom prostoru (jer veci nemamo) vredi necemu. Bolje se ne moze.
Ako mene pitate i ovo je preko kape...ne znam odakle nam pare za sve ove i kako su uopste uspeli da ih ubede da dodju.
Ja kao okoreli navijac Zvezde da sam fudbaler,razmislio bih da li bih dosao u ovakvu Zvezdu,relano.
Ja se secam kada su Milijasa dovodili,pa je bilo da lic e u Legiju ili u Zvezdu...ja se mislim,idi brate bolje u Legiju makar ce ti plata biti redovna.
Ali eto,ispalo je dobro.

d

pre 14 godina

kako on moze da igra za Srbiju u21 kad ima 23 godine?
(ilija, 17. jun 2009 23:22)
na u21 prvenstvima mogu igrati igraci koji su na pocetku kvalifikacionog ciklusa imali manje od 22 godine.

standza

pre 14 godina

nije lose,ali od svega ovoga najvise me raduje dolazak Darka Lazovića,zvezda je takav kalibar kluba,koja mora i moze da kupi sve sto je dobro u nasoj ligi,i samo tako cemo napredovati i kasnije dobiti dobre pare za igrace koji idu dalje,nema mnogo filozofije!!!

Ivan

pre 14 godina

Ja ne znam ljudi zasto vi i dalje Lazetica smatrate za ozbiljnog igraca! Pa covek nije mogao prosle sezone sa loptom da se sastavi! A voleo bih da znam koliki je njegov ugovor????

vikky

pre 14 godina

@ilija (kom.9) zato sto pravo nastupa na euru u21, imaju svi oni igraci, ako se nevaram, koji imaju manje od 21. godine u kvalifikacionoj utakmici za to prvenstvo na kojoj nastupe. Dakle, recimo, ja imam 21. rodjendan 31.februara, a 30. februara igramo, recimo, 3 utakmicu kvalifikacija za ep(dakle nije bitno koja je to utakmica, moze da bude i poslednja), i samim tim ja sticem pravo da igram na ostalim kvalifikacionim utakmicama i tom ep-u, bez obzira sto ce se ono odrzati tek za 2 godine, kada cu ja vec imati 23!

nadam se da je jasnije!


a sto se tice pojacanja, pa zanimljiva su....

Belgrade_boy

pre 14 godina

Sastav sl sezone ako bog da.
Stojkovic,Pejcinovic,Tutoric,Vukovic,Ninkov,Isah,Burzanovic,Lazetic,Parker,Purovic,Oumaru.

Tu su Stameni,Vranjes,Blazic,Vilotic,Bogdanovic,Trickovski i treba ubaciti par klinaca...

vozd

pre 14 godina

Po meni Djilas nam ne treba! Dosao je Lekic iz Zemuna,tu je Abubakar,dolazi Lazovic iz Borca,ako uspeju da dovedu i Purovica ili zadrze Parkera Djilas je stvarno suvisan!
Ali dovodjenje Vilotica mi se svidja i tako smo deficitarni na poziciji stopera,jos kad bi vratili Jagosa Vukovica bio bi to pun pogodak!

Belgrade_boy

pre 14 godina

Neka pojacanja mi deluju previse smesno,zasto uopste dovodimo igraca npr.Lekic,decko ima 24 godine,a glavni razlog zasto smo ga doveli je ODIGRAO JE ODLICNU UTAKMCICU PROTIV SOPOTA,eeeejjjjj Lukicu,da li ti znas kog kluba si predsednik,da li se igraci dovode zato sto su 1 utakmicu odigrali dobro???Vrhunac svega decko je dobio dres 9,koji bi trebao da nosi najbolji spic ekipe...Sva sredstva treba uloziti u ostanak Isaha i Parkera(ovo sto se zaradilo od Milijasa,Tomovica i Milovanovica),dovesti 3-4 iole kvalitetnih igraca u svaku liniju i to nam je to...Sto se Djilasa tice sve naj,odlican igrac,a nekolicina igraca sto je dosla bi po mom misljenju trebala da ode u Sopot na kaljenje,ako uopste sa 24 god treba ici na kaljenje.

Shonne

pre 14 godina

ilija..
Moze da igra u21, jer je kada su pocele kvalifikacije imao manje od 21 godine.... vecina ovih igraca ima 22-23 godine... Smiljanic, Kacar, Veljovic,Petkovic, Tomovic itd...

Dacha

pre 14 godina

Ovo jako lepo zvuci, ako je istina!
Ali pre svega bih da kazem da kucu poput B92 smatram izuzetno ozbiljnom, te s toga mislim da primitivne komentare koji se ticu necijeg prezimena ne treba objavljivati! Primitivizmu treba stati na kraj, i bar Vi (sa B92) tu mozete nesto da ucinite.
A sto se tice ovih transfera, obzirom da dobro poznajem prilike u nasoj ligi, smatram ih kao veoma dobar potez, uz povratak Jagosa Vukovica, cini mi se da bi smo imali oformljen kostur tima na duze staze. Pohvalio bih i najavljen transfer Lazovica, u tom slucaju bi imali veoma mladu, i jos vise talentovanu ekipu. Veliki plus bi bio ostanak Isaha, Parkera i Abua, uz koje bi mladi igraci stekli samopouzdanje i sigurnost. Ovo vec pocinje da lici na ekipu dostojnu imena C.Zvezde.
Jedino je potreban jos kvalitetan strucni rad sa ovim klincima, jer mislim da imaju izuzetan potencijal.
Pohvala za ove transfere, ali nadam se da se ovde nece zaustaviti.

poluzadovoljni bg

pre 14 godina

Pa ovo vec nije lose ...ako je suditi po menadzeru 2009...:) blizu su solidne postave za sledece 3-4 godine...jos da stasa Malinic na desnom beku....
da me neko pita rekao bih....Stojkovic (Stamenkovic) , Pejcinovic ,Jagos Vukovic, Vujadin Savic,Vilotic, Isah ,Obric (Sisic),Koroman (Djilas) ,Burzanovic, Parker (Lekic),Purovic (Lazovic)...backup Oumaru malo teze onaj iz Hondurasa ili Mrdja....preporuka Mario Djurovski da menja Burzu , ...mislite o tome humskoj sa gerijatrijom u odbrani

baki bb

pre 14 godina

Odakle je ovaj dečko?
(Interesuje me, 17. jun 2009 22:31)
sa banovog brda prosao skolu cukarickog,igrao posle u lokomotivi jednu godinu i posle se ustalio u cukinom prvom timu...
dobar igrac i provereni zvezdas.

Ivan

pre 14 godina

Pazi ovaj komentar...Parker blista na kupu konfederacija...Protiv Iraka ga nigde nije bilo a protiv N.Zelanda dao 2 gola.Prvi se odbio od fudbalera Zelanda,a drugi je dao kukom..Bas da vidim gde ce biti protiv Spanije....daj bre ljudi,pustite upravu da radi svoj posao..

Milan Sd

pre 14 godina

Lepo-stvarno lepo..Polako,ali sigurno mozaik se sklapa..Djilas je dečko je sasvim korektan fudbaler..Vuković neće da se vrati,jer su ga nesposobnjakovići dali za Pejčinovića koji se sada vratio u Rad..Ne treba se zanositi sa nerealnim očekivanjima ono kao 5 stranaca ili dupla kruna,jer realno od brdo nekvalitetnih stranaca i promašene nekvalitetne prošle sezone nadam se da će va biti mnogo bolja..Samo polako i stvari će doći na svoje mesto..Nemam ništa protiv stranaca,ali kvalitet košta..

Boba

pre 14 godina

Trickovski, Purovic, Djilas, Parker, Lazovic, Lekic pa brate sta ce ti toliko napadaca???Makedonac i Lekic tesko da ce odigrati vise od 3 tekmi.Djilas mozda koju vise.Purovica da ne racunamo jer najverovatnije nece ni doci.Znaci Parker i Lazovic u prvi tim.Pa bice dobar tandem.Mozda najbolji u zadnjih 10ak godina.
1)Stojkovic 2)Ninkov 3)Pejcinovic 4)Tutoric 5)Vilotic 6)Koroman 7)Isah 8)Burza 9)Lazetic 10)Lazovic 11)Parker.A mladi Nikolic otkrovenje naredne sezone.PA OVO I NIJE TAKO LOSE.PO MENI MNOGO BOLJA EKIPA OD Partizana.A imamo i boljeg trenera!!!Napred Zvezdo!!!

vlado

pre 14 godina

na osnovu jedne utakmnice pricate o jagosu vukovicu ko da je vidic,u superligi ove godine je puno bolje u kontinuitetu odigrao vilotic.moje je misljenje da ih treba dovesti obojicu

Nemanja

pre 14 godina

@delija sombor

Ako sam ja danas dobro shvatio Pejcinovic vise nije nas igrac. U stvari nije ni bio nas, nego je bio na pozajmici iz Rada. A izgleda da ne zele nasi da ga kupe.
Pa mozes da ga brises iz tvog tima.

delija sombor

pre 14 godina

svidja mi se politika sadasnjeg rukovodstva.veoma pozitivna stvar je sto se dovode mladi DOMACI perspektivni igraci,ne kazem da ne treba da bude stranaca,cak naprotiv ,podrzavam da se
dovode stranci ali u ODREDJENOM BROJU I SA KVALITETOM.zvezdi su sasvim dovoljna tri stranca kvaliteta isaha,parkera i abua.kada bi se vratili purovic,stojkovic i odlicni jagos vukovic iz rada,tim bi bio za svaki respekt.satav ekipa bi trebao da bude ovakav
stojkovic
ninkov pejcin.vukovic ignjat.
isah
lazetic burzanovic ?
purovic parker
mislim da smo na levom krilu deficitarni i tu nam je potrebno zaista dobro pojacanje.

daka

pre 14 godina

bas me interesuje kako cemo da prodjemo sa ovim domacim igracima... Parker kog necemo zadrzati vec blista na kupu konfederacija!!! ilija ivic je trebao da ostane, vidjecemo kako ce se adzic snaci!!!

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Evo vam musavci idealne prilike da kazete kako je jedan fudbaler zamenio crno-beli crveno belim dresom-hahahahaha!
A da nije to onaj Vilotic iz Radovana?





PAZI,VALJAK GAZI!

Aca

pre 14 godina

Ovo kao da znaci da su digli ruke od Vukovica.Nadam se da gresim i da ce da plate Radu koliko trazi jer ce da vratimo debelo ulozeno i od njega i od Vilotica.Sa njima bi imali ubedljivo najjacu odbranu u zadnjih 20 godina.Naravno tu je i Pejcinovic

delija sombor

pre 14 godina

svidja mi se politika sadasnjeg rukovodstva.veoma pozitivna stvar je sto se dovode mladi DOMACI perspektivni igraci,ne kazem da ne treba da bude stranaca,cak naprotiv ,podrzavam da se
dovode stranci ali u ODREDJENOM BROJU I SA KVALITETOM.zvezdi su sasvim dovoljna tri stranca kvaliteta isaha,parkera i abua.kada bi se vratili purovic,stojkovic i odlicni jagos vukovic iz rada,tim bi bio za svaki respekt.satav ekipa bi trebao da bude ovakav
stojkovic
ninkov pejcin.vukovic ignjat.
isah
lazetic burzanovic ?
purovic parker
mislim da smo na levom krilu deficitarni i tu nam je potrebno zaista dobro pojacanje.

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Evo vam musavci idealne prilike da kazete kako je jedan fudbaler zamenio crno-beli crveno belim dresom-hahahahaha!
A da nije to onaj Vilotic iz Radovana?





PAZI,VALJAK GAZI!

Aca

pre 14 godina

Ovo kao da znaci da su digli ruke od Vukovica.Nadam se da gresim i da ce da plate Radu koliko trazi jer ce da vratimo debelo ulozeno i od njega i od Vilotica.Sa njima bi imali ubedljivo najjacu odbranu u zadnjih 20 godina.Naravno tu je i Pejcinovic

daka

pre 14 godina

bas me interesuje kako cemo da prodjemo sa ovim domacim igracima... Parker kog necemo zadrzati vec blista na kupu konfederacija!!! ilija ivic je trebao da ostane, vidjecemo kako ce se adzic snaci!!!

baki bb

pre 14 godina

Odakle je ovaj dečko?
(Interesuje me, 17. jun 2009 22:31)
sa banovog brda prosao skolu cukarickog,igrao posle u lokomotivi jednu godinu i posle se ustalio u cukinom prvom timu...
dobar igrac i provereni zvezdas.

Dacha

pre 14 godina

Ovo jako lepo zvuci, ako je istina!
Ali pre svega bih da kazem da kucu poput B92 smatram izuzetno ozbiljnom, te s toga mislim da primitivne komentare koji se ticu necijeg prezimena ne treba objavljivati! Primitivizmu treba stati na kraj, i bar Vi (sa B92) tu mozete nesto da ucinite.
A sto se tice ovih transfera, obzirom da dobro poznajem prilike u nasoj ligi, smatram ih kao veoma dobar potez, uz povratak Jagosa Vukovica, cini mi se da bi smo imali oformljen kostur tima na duze staze. Pohvalio bih i najavljen transfer Lazovica, u tom slucaju bi imali veoma mladu, i jos vise talentovanu ekipu. Veliki plus bi bio ostanak Isaha, Parkera i Abua, uz koje bi mladi igraci stekli samopouzdanje i sigurnost. Ovo vec pocinje da lici na ekipu dostojnu imena C.Zvezde.
Jedino je potreban jos kvalitetan strucni rad sa ovim klincima, jer mislim da imaju izuzetan potencijal.
Pohvala za ove transfere, ali nadam se da se ovde nece zaustaviti.

svi igraci grobari od rodjenja

pre 14 godina

hahaha ala su ovi grobari brutalni sa svojim komentarima...jedan kaze da mu je Lazovic licno potvrdio da je grobar od malena hahaha...pa stvarno koji god se igrac spomene da dolazi u Zvezdu podrazumeva se da je kao mali trenirao u partizanovom dresu i sa tatom dolazio na evropske tekme partizana(kojih do duse i nije bilo puno)...podrzavam dolaske Vilotica i Lazovica i zamoljavam grobare da vise ne salju glupe komentare...unapred znamo da je svaki igrac grobar od malih nogu

Boba

pre 14 godina

Trickovski, Purovic, Djilas, Parker, Lazovic, Lekic pa brate sta ce ti toliko napadaca???Makedonac i Lekic tesko da ce odigrati vise od 3 tekmi.Djilas mozda koju vise.Purovica da ne racunamo jer najverovatnije nece ni doci.Znaci Parker i Lazovic u prvi tim.Pa bice dobar tandem.Mozda najbolji u zadnjih 10ak godina.
1)Stojkovic 2)Ninkov 3)Pejcinovic 4)Tutoric 5)Vilotic 6)Koroman 7)Isah 8)Burza 9)Lazetic 10)Lazovic 11)Parker.A mladi Nikolic otkrovenje naredne sezone.PA OVO I NIJE TAKO LOSE.PO MENI MNOGO BOLJA EKIPA OD Partizana.A imamo i boljeg trenera!!!Napred Zvezdo!!!

Shonne

pre 14 godina

ilija..
Moze da igra u21, jer je kada su pocele kvalifikacije imao manje od 21 godine.... vecina ovih igraca ima 22-23 godine... Smiljanic, Kacar, Veljovic,Petkovic, Tomovic itd...

vlado

pre 14 godina

na osnovu jedne utakmnice pricate o jagosu vukovicu ko da je vidic,u superligi ove godine je puno bolje u kontinuitetu odigrao vilotic.moje je misljenje da ih treba dovesti obojicu

Ivan

pre 14 godina

Pazi ovaj komentar...Parker blista na kupu konfederacija...Protiv Iraka ga nigde nije bilo a protiv N.Zelanda dao 2 gola.Prvi se odbio od fudbalera Zelanda,a drugi je dao kukom..Bas da vidim gde ce biti protiv Spanije....daj bre ljudi,pustite upravu da radi svoj posao..

Cvele Maglic

pre 14 godina

Djilas u Zvezdi,a Dacici i Rasim Ljajic na proslavi titule Partizana i jos kad se doda na to da je Karadzic na mcelu FSS - o5 su jaci!!! :)))GROBARI+POLICIJA=KOALICIJA!!!

Ivan

pre 14 godina

Ja ne znam ljudi zasto vi i dalje Lazetica smatrate za ozbiljnog igraca! Pa covek nije mogao prosle sezone sa loptom da se sastavi! A voleo bih da znam koliki je njegov ugovor????

karadjordje

pre 14 godina

Ja sam veliki zvezdas, ali odakle ove pare Obric kosta oko 200hiljada eura, Vilotic oko 500 hilj. eura, Djilas isto toliko, Lazovic 700 hilj. eura???Pa jel smo mi u krizi ili nismo jel ovo domacinsko ponasanje?Ne kazem dobri su ovo igraci ali da sada ne rasipamo ovo sto stize od Tomovica i Milijasa pa posle da nemamo za plate i da ovi na kraju odu za dzabe kao i Parker!!!!!
Valjda znaju sta rade!!!
Dovedite Ergica slobodan je igrac

BOKI

pre 14 godina

Ninkova oterati iz Zvezde posto decko navija za Partizan i nema mu mesta u Zvezdi. Lukicu rekao si bez Partizanovaca u Zvezdi. ili mozda pravis izuzetke zbog raznoraznih "menadzera".

poluzadovoljni bg

pre 14 godina

Pa ovo vec nije lose ...ako je suditi po menadzeru 2009...:) blizu su solidne postave za sledece 3-4 godine...jos da stasa Malinic na desnom beku....
da me neko pita rekao bih....Stojkovic (Stamenkovic) , Pejcinovic ,Jagos Vukovic, Vujadin Savic,Vilotic, Isah ,Obric (Sisic),Koroman (Djilas) ,Burzanovic, Parker (Lekic),Purovic (Lazovic)...backup Oumaru malo teze onaj iz Hondurasa ili Mrdja....preporuka Mario Djurovski da menja Burzu , ...mislite o tome humskoj sa gerijatrijom u odbrani

sima

pre 14 godina

jel zapazio neko da RANKO STOJIC uzima od zvezde sve igrace koji joj nisu potrebni u tom trenutku a onda mi molimo da nam ga vrate kad im on digne cene u mladoj serbia under 21.. jedan menadzer nas vrti e ZVEZDO...

vozd

pre 14 godina

Po meni Djilas nam ne treba! Dosao je Lekic iz Zemuna,tu je Abubakar,dolazi Lazovic iz Borca,ako uspeju da dovedu i Purovica ili zadrze Parkera Djilas je stvarno suvisan!
Ali dovodjenje Vilotica mi se svidja i tako smo deficitarni na poziciji stopera,jos kad bi vratili Jagosa Vukovica bio bi to pun pogodak!

Marko Gavrilovic

pre 14 godina

Ovo je pravo raspadanje! Imacemo opet 40 igraca od kojih ce verovatno svaki deseti zasluzivati da odigra po koji minut! Kakav bre Lekic, Obric i ostali...Da ne nabrajam vise. Jedini potezi koje za sada opravdavam su dolazak malog Savica i povratak Perovica. Ostali su sramota, prvi Burzanovic koji nista ali bukvalno nista nije pokazao u Zvezdinom dresu, zatim Slavoljub Djordevic koji je "uspesno" igrao u ruskoj ligi, pa maestralni Lekic koji ce pravo iz Zemuna da preporodi Zvezdu. Strasno. A sad i najnovije pojacanje. Vladimir Djilas, momak koji ce umesto u Romu (a tamo su culi za njega kao i za mene) doci na Marakanu. Gledao sam Jagodina-Partizan na tv-u i taj decko toliko nema pojma da je to strasno. Kaze se koliko para toliko i muzike, i... Svaki dinar ulozen u ove momke je bacen, jer oni ne zasluzuju dres Crvene Zvezde a mi cemo narednog leta dovesti jos 10 takvih(samo cemo tada verovatno imati 30 miliona evra duga)pa onog narednog jos 10 i tako dalje...Ali nije to i tako lose, jer mozda jednog dana i ja dodjem na red! :-)))))

нишлија

pre 14 godina

Не могу да верујем да нећете никад да објавите поруке где се у негативном контексту помињу звезда и партизан. Толико о професионализму. Хвала,али постоје и други сајтови са спортским садржајима. Поздрав од разочараног досадашњег посетиоца ваше web стране...

gattuso

pre 14 godina

@e ovako drugari sa severa...i Djilas i Lazovic su veliki Grobari...pogotovu mali Lazovic,koji mi je to licno potvrdio,a i bio je na Jugu na svakoj Evro utakmici ove godine.A Djilas je cak i u novina izjavio da je od malena Grobar,i da mu je zivotni san da zaigra u PARTIZANU..tako da,vidite kako ste srecni kad dovodite Grobare!!!

Nije to bitno i Zigic je grobar.Samo neka on radi ono za sta je placen a to je trpanje lopte u mrezu!

Grobari Kraljevo

pre 14 godina

e ovako drugari sa severa...i Djilas i Lazovic su veliki Grobari...pogotovu mali Lazovic,koji mi je to licno potvrdio,a i bio je na Jugu na svakoj Evro utakmici ove godine.A Djilas je cak i u novina izjavio da je od malena Grobar,i da mu je zivotni san da zaigra u PARTIZANU..tako da,vidite kako ste srecni kad dovodite Grobare!!!

Nemanja

pre 14 godina

@delija sombor

Ako sam ja danas dobro shvatio Pejcinovic vise nije nas igrac. U stvari nije ni bio nas, nego je bio na pozajmici iz Rada. A izgleda da ne zele nasi da ga kupe.
Pa mozes da ga brises iz tvog tima.

sima

pre 14 godina

STA IMA VEZE ZA KOGA ON NAVIJA(Djilas).. ko sto rece kleo:
Profesionalac sam koji živi od fudbala, a fudbalski putevi su ponekad čudni. To svako mora da shvati"

B&J

pre 14 godina

e ovako drugari sa severa...i Djilas i Lazovic su veliki Grobari...pogotovu mali Lazovic,koji mi je to licno potvrdio,a i bio je na Jugu na svakoj Evro utakmici ove godine.A Djilas je cak i u novina izjavio da je od malena Grobar,i da mu je zivotni san da zaigra u PARTIZANU..tako da,vidite kako ste srecni kad dovodite Grobare!!!
(Grobari Kraljevo, 18. jun 2009 11:05)
U sto volim ove tipa .."licno mi je rekao","znam mu dedu,caleta,kevu","mi smo komsije" i tako to,ne kapiram samo sto,da neces sad ti da ispadnes neki shmeker sto kazes da ti je on licno rekao...btw...pozdravi ga sledeci put kad ga vidis!

Dusan

pre 14 godina

Cuj ove leptire......kakve veze ima sto navijaju za Partizan, neigraju oni fudbal zbog navijanja ili zato sto vole ZVEZDU ili Partizan.....vec zbog para rodjaci....A vi sto ste primitivni, to je vasa stvar.

Milan Sd

pre 14 godina

Lepo-stvarno lepo..Polako,ali sigurno mozaik se sklapa..Djilas je dečko je sasvim korektan fudbaler..Vuković neće da se vrati,jer su ga nesposobnjakovići dali za Pejčinovića koji se sada vratio u Rad..Ne treba se zanositi sa nerealnim očekivanjima ono kao 5 stranaca ili dupla kruna,jer realno od brdo nekvalitetnih stranaca i promašene nekvalitetne prošle sezone nadam se da će va biti mnogo bolja..Samo polako i stvari će doći na svoje mesto..Nemam ništa protiv stranaca,ali kvalitet košta..

MilanForza

pre 14 godina

Ja relano,nemam pojma ko su ova dvojica...ovaj Djilas i ovaj Vilotic,ali da uzmemo da je makar pola od napisanog o njihovim igrama tacno,onda ispada da je Zvezda za novu sezonu dovela vecinu igraca iz naseg prvenstva koji NESTO vrede.
Jer ako neko igra za mlade ili ako je u jednom javoru koji je bio 4. standardan i sl. znaci da nesto na ovom malom prostoru (jer veci nemamo) vredi necemu. Bolje se ne moze.
Ako mene pitate i ovo je preko kape...ne znam odakle nam pare za sve ove i kako su uopste uspeli da ih ubede da dodju.
Ja kao okoreli navijac Zvezde da sam fudbaler,razmislio bih da li bih dosao u ovakvu Zvezdu,relano.
Ja se secam kada su Milijasa dovodili,pa je bilo da lic e u Legiju ili u Zvezdu...ja se mislim,idi brate bolje u Legiju makar ce ti plata biti redovna.
Ali eto,ispalo je dobro.

atza87

pre 14 godina

Taj igrac moze da igra za U21 iz razloga sto je imao 21 god kada je zapoceo ciklus kvalifikacija.. a mogu da vam kazem da je Djilas jako kvalitetan igrac,ja sam Jagodinaci udusevljen sam njegovom igrom u prolecnom delu prvenstva.. najbolji spic u nasoj ligi bez sumnje,cak i od Diare..

ja

pre 14 godina

Znam da necete da mi verujete ali na sportalu posle utakmice gde je Jagodina pobedila Partizan dao je izjavu Djilas i reko je da ima ponude iz Italije i Rusije a da bi od domacih klubova igrao za Partizan jer je njegov navijac!

Sto se tiche Vilotica ne znam kakav je igrach ali ste stvarno ispali smesni kad ste se nama smejali za Krstajica. Pa tog Vilotica bi "matori" Krstajic pojeo za dorucak

(re)akcija

pre 14 godina

а одакле лова за довођење тих фудбалера? шта је са дугом од 23 милиона евра?
...and justice for all...

standza

pre 14 godina

nije lose,ali od svega ovoga najvise me raduje dolazak Darka Lazovića,zvezda je takav kalibar kluba,koja mora i moze da kupi sve sto je dobro u nasoj ligi,i samo tako cemo napredovati i kasnije dobiti dobre pare za igrace koji idu dalje,nema mnogo filozofije!!!

krajisnik24

pre 14 godina

sto se navijackog opredeljenja tice stvari stoje ovako:Stevanovic dok je bio u OFK-u na mobilnom mu je svirala Zvezdiba himna,Gavrancic zvezdino dete,Djordjevicu(kapiten)cela familija navija za Zvezdu i on dok nije dosao kod vas, o Mirkovicu iz uprave da ne pricamo(brat Zvezdan sa severa),jedini partizanovac iz odbrane je deda Krstajic,toliko o navijckom opredeljenju

gastarbajter

pre 14 godina

Bravo, ima Djilas suigraca u Loko Sofiji: Sasu Antunovica, koji je zvezda VIP Brothera 3, i Parker ne mora ni da se vraca.

Ima i u Plovdivu jedan Delibasic, ali nije Andrija, igra za Loko Plovdiv, 50 bona za godinu dana.

Ima, moze da se nadje, samo ako se pazljivije potrazi...

red star

pre 14 godina

Ilija

Vidi se decko da ne znas nista o fudbalu i daga ne pratis,. Tebi je vazan tvoj klub i Gotovo. Po pravilima UEFA ako je igrac zapoceo kvalifikacije kada je imao 21 godinu ima pravo da zavrsi taj ciklus i da igra na EPako se njegova ekipa plasira. Tako da decko safda ima 23 godine a zapoceo kvalifikacije sa 21

Damir

pre 14 godina

Djilas, Vilotic.. blagi uzas !!! Ovo me podseca na evropsku zvezdu u kosarci od pre par sezona ( varijanta Nedic, Rasko Katic, Bratic i slicni ). Sreca pa se Javor rasprodaje inace nebi bili ni treci sledece sezone.

nnidza

pre 14 godina

Zaista me je iznenadila ideja Zvezde da angazuje Djilasa. Taj igrac nikoga u Jagodini nije odusevio. Daleko od toga da nema kvalitet ali ...

Jedina po meni dobra njegova karakteristika je da pokriva dobro igrace i odradjuje odbrambene zadatke. Sto se napada tice ima veliku boljku sto slabo ulazi u prilike.

Mislim da on za Zvezdu nije srecno resenje. Mozda gresim. Nadam se da gresim...

Belgrade_boy

pre 14 godina

Sastav sl sezone ako bog da.
Stojkovic,Pejcinovic,Tutoric,Vukovic,Ninkov,Isah,Burzanovic,Lazetic,Parker,Purovic,Oumaru.

Tu su Stameni,Vranjes,Blazic,Vilotic,Bogdanovic,Trickovski i treba ubaciti par klinaca...

YapiYapo

pre 14 godina

Stvarno mi nije jasno, odustaju od Pejčinovića, a dovode Vilotića. Još bi dodao da ako potpiše Lazović onda Parker se sigurno ne vraća jer je bespotrebno gomilati fudbalere sličnog profila.

vikky

pre 14 godina

@ilija (kom.9) zato sto pravo nastupa na euru u21, imaju svi oni igraci, ako se nevaram, koji imaju manje od 21. godine u kvalifikacionoj utakmici za to prvenstvo na kojoj nastupe. Dakle, recimo, ja imam 21. rodjendan 31.februara, a 30. februara igramo, recimo, 3 utakmicu kvalifikacija za ep(dakle nije bitno koja je to utakmica, moze da bude i poslednja), i samim tim ja sticem pravo da igram na ostalim kvalifikacionim utakmicama i tom ep-u, bez obzira sto ce se ono odrzati tek za 2 godine, kada cu ja vec imati 23!

nadam se da je jasnije!


a sto se tice pojacanja, pa zanimljiva su....

ivaan

pre 14 godina

¸vikky care otkad februar mesec moze imati 30 ili 31 dan. sve dalje je bespredmetno polemisati, care nemas ELEMENTARNO poznavanje pojmova!

d

pre 14 godina

kako on moze da igra za Srbiju u21 kad ima 23 godine?
(ilija, 17. jun 2009 23:22)
na u21 prvenstvima mogu igrati igraci koji su na pocetku kvalifikacionog ciklusa imali manje od 22 godine.

cucko50

pre 14 godina

Kakav sastav za strahopostovanje,Djilasi,Obrici,Vilotici,Lazovici,Lekici sve sam krem naseg fudbala.Molicete vi Dobrivoja i Iliju Ilica(ovaj Ivica) da se vrate kad vam ovaj iz Sopota i "sposobni" Adzic demonstriraju da i od goreg ima gore :)

Belgrade_boy

pre 14 godina

Neka pojacanja mi deluju previse smesno,zasto uopste dovodimo igraca npr.Lekic,decko ima 24 godine,a glavni razlog zasto smo ga doveli je ODIGRAO JE ODLICNU UTAKMCICU PROTIV SOPOTA,eeeejjjjj Lukicu,da li ti znas kog kluba si predsednik,da li se igraci dovode zato sto su 1 utakmicu odigrali dobro???Vrhunac svega decko je dobio dres 9,koji bi trebao da nosi najbolji spic ekipe...Sva sredstva treba uloziti u ostanak Isaha i Parkera(ovo sto se zaradilo od Milijasa,Tomovica i Milovanovica),dovesti 3-4 iole kvalitetnih igraca u svaku liniju i to nam je to...Sto se Djilasa tice sve naj,odlican igrac,a nekolicina igraca sto je dosla bi po mom misljenju trebala da ode u Sopot na kaljenje,ako uopste sa 24 god treba ici na kaljenje.

Direktor Postrojenja

pre 14 godina

Uuuu, pravi se novi drim tim, samo se pitam, ko ce to da plati.... Da ste pametni, zadrzali bi Klea, ovako, nemate sanse..

Bg boy

pre 14 godina

Sa ovakvom upravom,trenerom koji nigde nije uspeo,"igracima" koji jedva umeju da hodaju a kamo li da igraju, cak i ovoj vrljavoj ligi ako se ne borimo za opstanak bice fenomenalno.NIKAD GORE!

Djoca

pre 14 godina

Dolazi im i Slavoljub Djordjevic. Imate vest ovde
http://www.sportske.net/vest/fudbal/slavoljub-djordjevic-se-vraca-u-zvezdu-2931.html

gauchos

pre 14 godina

Iz pouzdanih izvora znam da od tog transfera nece biti nista, zvezda je od njega trazila da prvo dodje na probu pa tek onda da padne neki potpis.

ccc

pre 14 godina

Nema nista od djilasa, ne pricajte dezinformacije. Ide u inostransto, a u nasoj ligi moze samo u Partizan. Tako se on dogovorio sa upravom Jagodine, jer je Grobarcina do koske... toliko...

vladap01

pre 14 godina

Prestanite vise sa dovodjenjem najboljih igraca iz domacih klubova.Lazovic,Djilas,Vilotic,Ignjatijevic...gde ce onda partizan da gubi bodove ako ste oskrnavili Borac,Jagodinu,Cuku,Javor.Oni su bili kadri da otkinu bar 2 boda grobarima.Bolje se vi okrenite strancima.I da,jos nesto.Da li neko zna sta je s Parkerom?Juce je dao 2 sjajna gola.

realan..

pre 14 godina

ideeemooo...vracanj trofeja od komsinica iz humske...ove godine smo im dali da ih mal glancaju umesto nas,nasim tetkicama vise nije interesantno da 20godina rade isti posao-ciscenje trofeja!!!bice ovo jaka zvezda,nasa deca koja ce da ginu + purovic i vlada stojkovic..bice to lepa ekipa..a kleo...pa videce momak sta je pakao marakane ali z drugacijeg ugla!!!pozdrav svim delijama...dupla kruna is coming home,baby!!!

O.S. Crnjanski VIII-1

pre 14 godina

Jedan je Milan Vilotic PIXI!!!
Strasan igrac i jos bolji covek, skroman a Smekercina! Ako neko treba da uspe to je \"taj\" Vilotic! Samo zdravlje da ga posluzi i bice on i u seniorskoj reprezentaciji.. Ajmo Pixi samo hrabro tamo u Svedskoj!!! ..i nemoj u zvezdu molim te :) ali znam da hoces ako oni ispune minimum uslova za takvog ASA!!! poz ;)

Mladic

pre 14 godina

Bravo Adzicu i Pizonu! Imamo dosta nase dece koja moze da igra u Zvezdi. Sta ce nam neprovereni stranci. Naravno da im treba staviti do znanja gde dolaze. Ako hoce da se bore za taj dres dobrodosli, ako ce da glume manekene, onda lepo napolje.

O.S. Crnjanski VIII-1

pre 14 godina

Jedan je Milan Vilotic PIXI!!!
Strasan igrac i jos bolji covek, skroman a Smekercina! Ako neko treba da uspe to je "taj" Vilotic! Samo zdravlje da ga posluzi i bice on i u seniorskoj reprezentaciji.. Ajmo Pixi samo hrabro tamo u Svedskoj!!! ..i nemoj u zvezdu molim te :) ali znam da hoces ako oni ispune minimum uslova za takvog ASA!!! poz ;)

nn

pre 14 godina

nadam se da ce se dokazati a bolje je da zadrze parkera purovica ne treba dovesti ionako se istrosio i nigde ga nema a uz to trazi pare. Propao je i sad zvezda treba da ga izvlaci a najgore je sto moze da se ponovi sledeca sezona jer dovode igrace kao na pijaci

Benjamin

pre 14 godina

Eeee sad smo se setili Jagosa Vukovica, sad kad decko blista...EEEE i neka je otiso!Ja jesam Zvezdas volim je vise od svega ali neka nam je!Ustvari ne nama,BIVSOJ UPRAVI!!!SRAMOTA!

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Evo vam musavci idealne prilike da kazete kako je jedan fudbaler zamenio crno-beli crveno belim dresom-hahahahaha!
A da nije to onaj Vilotic iz Radovana?





PAZI,VALJAK GAZI!

delija sombor

pre 14 godina

svidja mi se politika sadasnjeg rukovodstva.veoma pozitivna stvar je sto se dovode mladi DOMACI perspektivni igraci,ne kazem da ne treba da bude stranaca,cak naprotiv ,podrzavam da se
dovode stranci ali u ODREDJENOM BROJU I SA KVALITETOM.zvezdi su sasvim dovoljna tri stranca kvaliteta isaha,parkera i abua.kada bi se vratili purovic,stojkovic i odlicni jagos vukovic iz rada,tim bi bio za svaki respekt.satav ekipa bi trebao da bude ovakav
stojkovic
ninkov pejcin.vukovic ignjat.
isah
lazetic burzanovic ?
purovic parker
mislim da smo na levom krilu deficitarni i tu nam je potrebno zaista dobro pojacanje.

daka

pre 14 godina

bas me interesuje kako cemo da prodjemo sa ovim domacim igracima... Parker kog necemo zadrzati vec blista na kupu konfederacija!!! ilija ivic je trebao da ostane, vidjecemo kako ce se adzic snaci!!!

Boba

pre 14 godina

Trickovski, Purovic, Djilas, Parker, Lazovic, Lekic pa brate sta ce ti toliko napadaca???Makedonac i Lekic tesko da ce odigrati vise od 3 tekmi.Djilas mozda koju vise.Purovica da ne racunamo jer najverovatnije nece ni doci.Znaci Parker i Lazovic u prvi tim.Pa bice dobar tandem.Mozda najbolji u zadnjih 10ak godina.
1)Stojkovic 2)Ninkov 3)Pejcinovic 4)Tutoric 5)Vilotic 6)Koroman 7)Isah 8)Burza 9)Lazetic 10)Lazovic 11)Parker.A mladi Nikolic otkrovenje naredne sezone.PA OVO I NIJE TAKO LOSE.PO MENI MNOGO BOLJA EKIPA OD Partizana.A imamo i boljeg trenera!!!Napred Zvezdo!!!

Grobari Kraljevo

pre 14 godina

e ovako drugari sa severa...i Djilas i Lazovic su veliki Grobari...pogotovu mali Lazovic,koji mi je to licno potvrdio,a i bio je na Jugu na svakoj Evro utakmici ove godine.A Djilas je cak i u novina izjavio da je od malena Grobar,i da mu je zivotni san da zaigra u PARTIZANU..tako da,vidite kako ste srecni kad dovodite Grobare!!!

Aca

pre 14 godina

Ovo kao da znaci da su digli ruke od Vukovica.Nadam se da gresim i da ce da plate Radu koliko trazi jer ce da vratimo debelo ulozeno i od njega i od Vilotica.Sa njima bi imali ubedljivo najjacu odbranu u zadnjih 20 godina.Naravno tu je i Pejcinovic

ja

pre 14 godina

Znam da necete da mi verujete ali na sportalu posle utakmice gde je Jagodina pobedila Partizan dao je izjavu Djilas i reko je da ima ponude iz Italije i Rusije a da bi od domacih klubova igrao za Partizan jer je njegov navijac!

Sto se tiche Vilotica ne znam kakav je igrach ali ste stvarno ispali smesni kad ste se nama smejali za Krstajica. Pa tog Vilotica bi "matori" Krstajic pojeo za dorucak

Bg boy

pre 14 godina

Sa ovakvom upravom,trenerom koji nigde nije uspeo,"igracima" koji jedva umeju da hodaju a kamo li da igraju, cak i ovoj vrljavoj ligi ako se ne borimo za opstanak bice fenomenalno.NIKAD GORE!

poluzadovoljni bg

pre 14 godina

Pa ovo vec nije lose ...ako je suditi po menadzeru 2009...:) blizu su solidne postave za sledece 3-4 godine...jos da stasa Malinic na desnom beku....
da me neko pita rekao bih....Stojkovic (Stamenkovic) , Pejcinovic ,Jagos Vukovic, Vujadin Savic,Vilotic, Isah ,Obric (Sisic),Koroman (Djilas) ,Burzanovic, Parker (Lekic),Purovic (Lazovic)...backup Oumaru malo teze onaj iz Hondurasa ili Mrdja....preporuka Mario Djurovski da menja Burzu , ...mislite o tome humskoj sa gerijatrijom u odbrani

Direktor Postrojenja

pre 14 godina

Uuuu, pravi se novi drim tim, samo se pitam, ko ce to da plati.... Da ste pametni, zadrzali bi Klea, ovako, nemate sanse..

Belgrade_boy

pre 14 godina

Neka pojacanja mi deluju previse smesno,zasto uopste dovodimo igraca npr.Lekic,decko ima 24 godine,a glavni razlog zasto smo ga doveli je ODIGRAO JE ODLICNU UTAKMCICU PROTIV SOPOTA,eeeejjjjj Lukicu,da li ti znas kog kluba si predsednik,da li se igraci dovode zato sto su 1 utakmicu odigrali dobro???Vrhunac svega decko je dobio dres 9,koji bi trebao da nosi najbolji spic ekipe...Sva sredstva treba uloziti u ostanak Isaha i Parkera(ovo sto se zaradilo od Milijasa,Tomovica i Milovanovica),dovesti 3-4 iole kvalitetnih igraca u svaku liniju i to nam je to...Sto se Djilasa tice sve naj,odlican igrac,a nekolicina igraca sto je dosla bi po mom misljenju trebala da ode u Sopot na kaljenje,ako uopste sa 24 god treba ici na kaljenje.

Belgrade_boy

pre 14 godina

Sastav sl sezone ako bog da.
Stojkovic,Pejcinovic,Tutoric,Vukovic,Ninkov,Isah,Burzanovic,Lazetic,Parker,Purovic,Oumaru.

Tu su Stameni,Vranjes,Blazic,Vilotic,Bogdanovic,Trickovski i treba ubaciti par klinaca...

Marko Gavrilovic

pre 14 godina

Ovo je pravo raspadanje! Imacemo opet 40 igraca od kojih ce verovatno svaki deseti zasluzivati da odigra po koji minut! Kakav bre Lekic, Obric i ostali...Da ne nabrajam vise. Jedini potezi koje za sada opravdavam su dolazak malog Savica i povratak Perovica. Ostali su sramota, prvi Burzanovic koji nista ali bukvalno nista nije pokazao u Zvezdinom dresu, zatim Slavoljub Djordevic koji je "uspesno" igrao u ruskoj ligi, pa maestralni Lekic koji ce pravo iz Zemuna da preporodi Zvezdu. Strasno. A sad i najnovije pojacanje. Vladimir Djilas, momak koji ce umesto u Romu (a tamo su culi za njega kao i za mene) doci na Marakanu. Gledao sam Jagodina-Partizan na tv-u i taj decko toliko nema pojma da je to strasno. Kaze se koliko para toliko i muzike, i... Svaki dinar ulozen u ove momke je bacen, jer oni ne zasluzuju dres Crvene Zvezde a mi cemo narednog leta dovesti jos 10 takvih(samo cemo tada verovatno imati 30 miliona evra duga)pa onog narednog jos 10 i tako dalje...Ali nije to i tako lose, jer mozda jednog dana i ja dodjem na red! :-)))))

Ivan

pre 14 godina

Pazi ovaj komentar...Parker blista na kupu konfederacija...Protiv Iraka ga nigde nije bilo a protiv N.Zelanda dao 2 gola.Prvi se odbio od fudbalera Zelanda,a drugi je dao kukom..Bas da vidim gde ce biti protiv Spanije....daj bre ljudi,pustite upravu da radi svoj posao..

ccc

pre 14 godina

Nema nista od djilasa, ne pricajte dezinformacije. Ide u inostransto, a u nasoj ligi moze samo u Partizan. Tako se on dogovorio sa upravom Jagodine, jer je Grobarcina do koske... toliko...

svi igraci grobari od rodjenja

pre 14 godina

hahaha ala su ovi grobari brutalni sa svojim komentarima...jedan kaze da mu je Lazovic licno potvrdio da je grobar od malena hahaha...pa stvarno koji god se igrac spomene da dolazi u Zvezdu podrazumeva se da je kao mali trenirao u partizanovom dresu i sa tatom dolazio na evropske tekme partizana(kojih do duse i nije bilo puno)...podrzavam dolaske Vilotica i Lazovica i zamoljavam grobare da vise ne salju glupe komentare...unapred znamo da je svaki igrac grobar od malih nogu

Damir

pre 14 godina

Djilas, Vilotic.. blagi uzas !!! Ovo me podseca na evropsku zvezdu u kosarci od pre par sezona ( varijanta Nedic, Rasko Katic, Bratic i slicni ). Sreca pa se Javor rasprodaje inace nebi bili ni treci sledece sezone.

Ivan

pre 14 godina

Ja ne znam ljudi zasto vi i dalje Lazetica smatrate za ozbiljnog igraca! Pa covek nije mogao prosle sezone sa loptom da se sastavi! A voleo bih da znam koliki je njegov ugovor????

cucko50

pre 14 godina

Kakav sastav za strahopostovanje,Djilasi,Obrici,Vilotici,Lazovici,Lekici sve sam krem naseg fudbala.Molicete vi Dobrivoja i Iliju Ilica(ovaj Ivica) da se vrate kad vam ovaj iz Sopota i "sposobni" Adzic demonstriraju da i od goreg ima gore :)

Nemanja

pre 14 godina

@delija sombor

Ako sam ja danas dobro shvatio Pejcinovic vise nije nas igrac. U stvari nije ni bio nas, nego je bio na pozajmici iz Rada. A izgleda da ne zele nasi da ga kupe.
Pa mozes da ga brises iz tvog tima.

Dacha

pre 14 godina

Ovo jako lepo zvuci, ako je istina!
Ali pre svega bih da kazem da kucu poput B92 smatram izuzetno ozbiljnom, te s toga mislim da primitivne komentare koji se ticu necijeg prezimena ne treba objavljivati! Primitivizmu treba stati na kraj, i bar Vi (sa B92) tu mozete nesto da ucinite.
A sto se tice ovih transfera, obzirom da dobro poznajem prilike u nasoj ligi, smatram ih kao veoma dobar potez, uz povratak Jagosa Vukovica, cini mi se da bi smo imali oformljen kostur tima na duze staze. Pohvalio bih i najavljen transfer Lazovica, u tom slucaju bi imali veoma mladu, i jos vise talentovanu ekipu. Veliki plus bi bio ostanak Isaha, Parkera i Abua, uz koje bi mladi igraci stekli samopouzdanje i sigurnost. Ovo vec pocinje da lici na ekipu dostojnu imena C.Zvezde.
Jedino je potreban jos kvalitetan strucni rad sa ovim klincima, jer mislim da imaju izuzetan potencijal.
Pohvala za ove transfere, ali nadam se da se ovde nece zaustaviti.

gastarbajter

pre 14 godina

Bravo, ima Djilas suigraca u Loko Sofiji: Sasu Antunovica, koji je zvezda VIP Brothera 3, i Parker ne mora ni da se vraca.

Ima i u Plovdivu jedan Delibasic, ali nije Andrija, igra za Loko Plovdiv, 50 bona za godinu dana.

Ima, moze da se nadje, samo ako se pazljivije potrazi...

nnidza

pre 14 godina

Zaista me je iznenadila ideja Zvezde da angazuje Djilasa. Taj igrac nikoga u Jagodini nije odusevio. Daleko od toga da nema kvalitet ali ...

Jedina po meni dobra njegova karakteristika je da pokriva dobro igrace i odradjuje odbrambene zadatke. Sto se napada tice ima veliku boljku sto slabo ulazi u prilike.

Mislim da on za Zvezdu nije srecno resenje. Mozda gresim. Nadam se da gresim...

gattuso

pre 14 godina

@e ovako drugari sa severa...i Djilas i Lazovic su veliki Grobari...pogotovu mali Lazovic,koji mi je to licno potvrdio,a i bio je na Jugu na svakoj Evro utakmici ove godine.A Djilas je cak i u novina izjavio da je od malena Grobar,i da mu je zivotni san da zaigra u PARTIZANU..tako da,vidite kako ste srecni kad dovodite Grobare!!!

Nije to bitno i Zigic je grobar.Samo neka on radi ono za sta je placen a to je trpanje lopte u mrezu!

krajisnik24

pre 14 godina

sto se navijackog opredeljenja tice stvari stoje ovako:Stevanovic dok je bio u OFK-u na mobilnom mu je svirala Zvezdiba himna,Gavrancic zvezdino dete,Djordjevicu(kapiten)cela familija navija za Zvezdu i on dok nije dosao kod vas, o Mirkovicu iz uprave da ne pricamo(brat Zvezdan sa severa),jedini partizanovac iz odbrane je deda Krstajic,toliko o navijckom opredeljenju

B&J

pre 14 godina

e ovako drugari sa severa...i Djilas i Lazovic su veliki Grobari...pogotovu mali Lazovic,koji mi je to licno potvrdio,a i bio je na Jugu na svakoj Evro utakmici ove godine.A Djilas je cak i u novina izjavio da je od malena Grobar,i da mu je zivotni san da zaigra u PARTIZANU..tako da,vidite kako ste srecni kad dovodite Grobare!!!
(Grobari Kraljevo, 18. jun 2009 11:05)
U sto volim ove tipa .."licno mi je rekao","znam mu dedu,caleta,kevu","mi smo komsije" i tako to,ne kapiram samo sto,da neces sad ti da ispadnes neki shmeker sto kazes da ti je on licno rekao...btw...pozdravi ga sledeci put kad ga vidis!

vlado

pre 14 godina

na osnovu jedne utakmnice pricate o jagosu vukovicu ko da je vidic,u superligi ove godine je puno bolje u kontinuitetu odigrao vilotic.moje je misljenje da ih treba dovesti obojicu

baki bb

pre 14 godina

Odakle je ovaj dečko?
(Interesuje me, 17. jun 2009 22:31)
sa banovog brda prosao skolu cukarickog,igrao posle u lokomotivi jednu godinu i posle se ustalio u cukinom prvom timu...
dobar igrac i provereni zvezdas.

vozd

pre 14 godina

Po meni Djilas nam ne treba! Dosao je Lekic iz Zemuna,tu je Abubakar,dolazi Lazovic iz Borca,ako uspeju da dovedu i Purovica ili zadrze Parkera Djilas je stvarno suvisan!
Ali dovodjenje Vilotica mi se svidja i tako smo deficitarni na poziciji stopera,jos kad bi vratili Jagosa Vukovica bio bi to pun pogodak!

vikky

pre 14 godina

@ilija (kom.9) zato sto pravo nastupa na euru u21, imaju svi oni igraci, ako se nevaram, koji imaju manje od 21. godine u kvalifikacionoj utakmici za to prvenstvo na kojoj nastupe. Dakle, recimo, ja imam 21. rodjendan 31.februara, a 30. februara igramo, recimo, 3 utakmicu kvalifikacija za ep(dakle nije bitno koja je to utakmica, moze da bude i poslednja), i samim tim ja sticem pravo da igram na ostalim kvalifikacionim utakmicama i tom ep-u, bez obzira sto ce se ono odrzati tek za 2 godine, kada cu ja vec imati 23!

nadam se da je jasnije!


a sto se tice pojacanja, pa zanimljiva su....

atza87

pre 14 godina

Taj igrac moze da igra za U21 iz razloga sto je imao 21 god kada je zapoceo ciklus kvalifikacija.. a mogu da vam kazem da je Djilas jako kvalitetan igrac,ja sam Jagodinaci udusevljen sam njegovom igrom u prolecnom delu prvenstva.. najbolji spic u nasoj ligi bez sumnje,cak i od Diare..

karadjordje

pre 14 godina

Ja sam veliki zvezdas, ali odakle ove pare Obric kosta oko 200hiljada eura, Vilotic oko 500 hilj. eura, Djilas isto toliko, Lazovic 700 hilj. eura???Pa jel smo mi u krizi ili nismo jel ovo domacinsko ponasanje?Ne kazem dobri su ovo igraci ali da sada ne rasipamo ovo sto stize od Tomovica i Milijasa pa posle da nemamo za plate i da ovi na kraju odu za dzabe kao i Parker!!!!!
Valjda znaju sta rade!!!
Dovedite Ergica slobodan je igrac

red star

pre 14 godina

Ilija

Vidi se decko da ne znas nista o fudbalu i daga ne pratis,. Tebi je vazan tvoj klub i Gotovo. Po pravilima UEFA ako je igrac zapoceo kvalifikacije kada je imao 21 godinu ima pravo da zavrsi taj ciklus i da igra na EPako se njegova ekipa plasira. Tako da decko safda ima 23 godine a zapoceo kvalifikacije sa 21

Cvele Maglic

pre 14 godina

Djilas u Zvezdi,a Dacici i Rasim Ljajic na proslavi titule Partizana i jos kad se doda na to da je Karadzic na mcelu FSS - o5 su jaci!!! :)))GROBARI+POLICIJA=KOALICIJA!!!

realan..

pre 14 godina

ideeemooo...vracanj trofeja od komsinica iz humske...ove godine smo im dali da ih mal glancaju umesto nas,nasim tetkicama vise nije interesantno da 20godina rade isti posao-ciscenje trofeja!!!bice ovo jaka zvezda,nasa deca koja ce da ginu + purovic i vlada stojkovic..bice to lepa ekipa..a kleo...pa videce momak sta je pakao marakane ali z drugacijeg ugla!!!pozdrav svim delijama...dupla kruna is coming home,baby!!!

sima

pre 14 godina

STA IMA VEZE ZA KOGA ON NAVIJA(Djilas).. ko sto rece kleo:
Profesionalac sam koji živi od fudbala, a fudbalski putevi su ponekad čudni. To svako mora da shvati"

vladap01

pre 14 godina

Prestanite vise sa dovodjenjem najboljih igraca iz domacih klubova.Lazovic,Djilas,Vilotic,Ignjatijevic...gde ce onda partizan da gubi bodove ako ste oskrnavili Borac,Jagodinu,Cuku,Javor.Oni su bili kadri da otkinu bar 2 boda grobarima.Bolje se vi okrenite strancima.I da,jos nesto.Da li neko zna sta je s Parkerom?Juce je dao 2 sjajna gola.

YapiYapo

pre 14 godina

Stvarno mi nije jasno, odustaju od Pejčinovića, a dovode Vilotića. Još bi dodao da ako potpiše Lazović onda Parker se sigurno ne vraća jer je bespotrebno gomilati fudbalere sličnog profila.

(re)akcija

pre 14 godina

а одакле лова за довођење тих фудбалера? шта је са дугом од 23 милиона евра?
...and justice for all...

нишлија

pre 14 godina

Не могу да верујем да нећете никад да објавите поруке где се у негативном контексту помињу звезда и партизан. Толико о професионализму. Хвала,али постоје и други сајтови са спортским садржајима. Поздрав од разочараног досадашњег посетиоца ваше web стране...

Mladic

pre 14 godina

Bravo Adzicu i Pizonu! Imamo dosta nase dece koja moze da igra u Zvezdi. Sta ce nam neprovereni stranci. Naravno da im treba staviti do znanja gde dolaze. Ako hoce da se bore za taj dres dobrodosli, ako ce da glume manekene, onda lepo napolje.

standza

pre 14 godina

nije lose,ali od svega ovoga najvise me raduje dolazak Darka Lazovića,zvezda je takav kalibar kluba,koja mora i moze da kupi sve sto je dobro u nasoj ligi,i samo tako cemo napredovati i kasnije dobiti dobre pare za igrace koji idu dalje,nema mnogo filozofije!!!

MilanForza

pre 14 godina

Ja relano,nemam pojma ko su ova dvojica...ovaj Djilas i ovaj Vilotic,ali da uzmemo da je makar pola od napisanog o njihovim igrama tacno,onda ispada da je Zvezda za novu sezonu dovela vecinu igraca iz naseg prvenstva koji NESTO vrede.
Jer ako neko igra za mlade ili ako je u jednom javoru koji je bio 4. standardan i sl. znaci da nesto na ovom malom prostoru (jer veci nemamo) vredi necemu. Bolje se ne moze.
Ako mene pitate i ovo je preko kape...ne znam odakle nam pare za sve ove i kako su uopste uspeli da ih ubede da dodju.
Ja kao okoreli navijac Zvezde da sam fudbaler,razmislio bih da li bih dosao u ovakvu Zvezdu,relano.
Ja se secam kada su Milijasa dovodili,pa je bilo da lic e u Legiju ili u Zvezdu...ja se mislim,idi brate bolje u Legiju makar ce ti plata biti redovna.
Ali eto,ispalo je dobro.

ivaan

pre 14 godina

¸vikky care otkad februar mesec moze imati 30 ili 31 dan. sve dalje je bespredmetno polemisati, care nemas ELEMENTARNO poznavanje pojmova!

Milan Sd

pre 14 godina

Lepo-stvarno lepo..Polako,ali sigurno mozaik se sklapa..Djilas je dečko je sasvim korektan fudbaler..Vuković neće da se vrati,jer su ga nesposobnjakovići dali za Pejčinovića koji se sada vratio u Rad..Ne treba se zanositi sa nerealnim očekivanjima ono kao 5 stranaca ili dupla kruna,jer realno od brdo nekvalitetnih stranaca i promašene nekvalitetne prošle sezone nadam se da će va biti mnogo bolja..Samo polako i stvari će doći na svoje mesto..Nemam ništa protiv stranaca,ali kvalitet košta..

BOKI

pre 14 godina

Ninkova oterati iz Zvezde posto decko navija za Partizan i nema mu mesta u Zvezdi. Lukicu rekao si bez Partizanovaca u Zvezdi. ili mozda pravis izuzetke zbog raznoraznih "menadzera".

Djoca

pre 14 godina

Dolazi im i Slavoljub Djordjevic. Imate vest ovde
http://www.sportske.net/vest/fudbal/slavoljub-djordjevic-se-vraca-u-zvezdu-2931.html

sima

pre 14 godina

jel zapazio neko da RANKO STOJIC uzima od zvezde sve igrace koji joj nisu potrebni u tom trenutku a onda mi molimo da nam ga vrate kad im on digne cene u mladoj serbia under 21.. jedan menadzer nas vrti e ZVEZDO...

gauchos

pre 14 godina

Iz pouzdanih izvora znam da od tog transfera nece biti nista, zvezda je od njega trazila da prvo dodje na probu pa tek onda da padne neki potpis.

Shonne

pre 14 godina

ilija..
Moze da igra u21, jer je kada su pocele kvalifikacije imao manje od 21 godine.... vecina ovih igraca ima 22-23 godine... Smiljanic, Kacar, Veljovic,Petkovic, Tomovic itd...

d

pre 14 godina

kako on moze da igra za Srbiju u21 kad ima 23 godine?
(ilija, 17. jun 2009 23:22)
na u21 prvenstvima mogu igrati igraci koji su na pocetku kvalifikacionog ciklusa imali manje od 22 godine.

Dusan

pre 14 godina

Cuj ove leptire......kakve veze ima sto navijaju za Partizan, neigraju oni fudbal zbog navijanja ili zato sto vole ZVEZDU ili Partizan.....vec zbog para rodjaci....A vi sto ste primitivni, to je vasa stvar.

O.S. Crnjanski VIII-1

pre 14 godina

Jedan je Milan Vilotic PIXI!!!
Strasan igrac i jos bolji covek, skroman a Smekercina! Ako neko treba da uspe to je "taj" Vilotic! Samo zdravlje da ga posluzi i bice on i u seniorskoj reprezentaciji.. Ajmo Pixi samo hrabro tamo u Svedskoj!!! ..i nemoj u zvezdu molim te :) ali znam da hoces ako oni ispune minimum uslova za takvog ASA!!! poz ;)

O.S. Crnjanski VIII-1

pre 14 godina

Jedan je Milan Vilotic PIXI!!!
Strasan igrac i jos bolji covek, skroman a Smekercina! Ako neko treba da uspe to je \"taj\" Vilotic! Samo zdravlje da ga posluzi i bice on i u seniorskoj reprezentaciji.. Ajmo Pixi samo hrabro tamo u Svedskoj!!! ..i nemoj u zvezdu molim te :) ali znam da hoces ako oni ispune minimum uslova za takvog ASA!!! poz ;)

nn

pre 14 godina

nadam se da ce se dokazati a bolje je da zadrze parkera purovica ne treba dovesti ionako se istrosio i nigde ga nema a uz to trazi pare. Propao je i sad zvezda treba da ga izvlaci a najgore je sto moze da se ponovi sledeca sezona jer dovode igrace kao na pijaci

Benjamin

pre 14 godina

Eeee sad smo se setili Jagosa Vukovica, sad kad decko blista...EEEE i neka je otiso!Ja jesam Zvezdas volim je vise od svega ali neka nam je!Ustvari ne nama,BIVSOJ UPRAVI!!!SRAMOTA!