Sreda, 17.06.2009.

18:58

Partizanov 14-godišnjak u FMP-u

Jedan od najtalentovanijih košarkaša svoje generacije Nikola Rebić prešao je iz Partizana u FMP Železnik.

Izvor: B92

Partizanov 14-godišnjak u FMP-u IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

PhilJackson

pre 14 godina

Samo cu reci:"Ko visoko leti,nisko pada"...
Sto jedan Ognjen Vasiljevic(moze da uci Rebica kako se igra kosarka)nije objavljen na sajtu da je iz KK Loznice presao u KK Hemofarm?!

Dragan

pre 14 godina

Neka mi nabroji neko tri igraca u zadnjh pet godina koji su prosli Partizanovu skolu( od pionira,kadeta i juniora) pa sad igraju zapazenu ulogu u Srpskoj ili evropskoj kosarci. Nema ih. Prema tome komentari partizanovih navijaca nisu u redu, jer ono sto FMP radi u mladjim kategorijama Partizan radi u seniorskom timu. Dal krade, dovodi ili kupuje nije vazno.
Na komentar da je Covic zlo srpske kosarke, dodao bih samo, sta je Vujosevic kad forsira Crnogorske igrace.
I na kraju zasto nije bilo nikakvog problema kad je Partizan "ukrao" Vojvodini Nemanju Besovica (1992. 219cm, (Crnogorac)).

Bodibond

pre 14 godina

Da, mi smo 8. tim u Evropi, ali ne znam koji ste vi po redu????
Mi pamtimo to sto svake godine igramo sa najboljim timovima Evrope, a vama je najveci uspeh da pobedite Partizan... razmisli malo pre nego sto pocnes da lupas...

B@KL@V@

pre 14 godina

xa xa... pa ljudi vi se prepirete oko nekog 14-ogodisnjaka koji je talenat!!! pa takve dece ima na hiljade u Srbiji! daj boze da postane igrac ali mislim da ovo ne zasluzuje da bude vest!

a sto se tice prijatelja "redstar",mogu samo da ti kazem da bi bilo lepo da vi igrate,ali samo igrate euroligu a ne jos da budete 2 godine uzastopno medju 8 najboljih ekipa!

KSB

pre 14 godina

FMP ne krade igrace po Beogradu , ne , ne ,oni i ne zovu igrace da dodju kod njih ...
Ja bih se mozda pre osvrnuo na broj klinca koji su dosli u FMP iz unutraasnjosti pa upropasceni i vraceni kao izduvani proizvodi ... Samo jedno pitanje za te ljude koji prate generaciju 1995 ...
GDE SU SADA : STUPAR , KAPLANOVIC , KOMATOVIC ( mvp Srbije ), MILETIC , KLIMENTA ,GRBIC , NINO i ostali ... CCC !!!!!

zbunjen

pre 14 godina

Strasno! Kakva vest! Ovim samo frustrirate decu koja su isto toliko dobra kao i mali Rebic. Treba da znate da mali ima licnog trenera, menadzera i tatu koji mu placa termine da sam privatno trenira, a sada i svoju medijsku kampanju. Setite se talentovane dece koja nemaju uslove, mogucnost i priliku da se dokazu.

A od kuma DV ime: Next season!!!

pre 14 godina

@(red star, 18. jun 2009 12:27)

Naravno da u Evropi svi znaju da je KK PARTIZAN EVROPSKI SAMPION iz ISTANBULA 1992.

Za kosarkaskog kepeca "Red Star" niko nikad nije cuo u Evropi jer je doticni mali klubic u evropskoj kosarkaskoj javnosti poznatiji kao BC Next season, ili u prevodu na srpski KK Sledeca sezona:-)

MK

pre 14 godina

Ovo je sve toliko smesno da ne mogu da verujem ... Kao prvo ima mnogo talentovanije dece po Srbiji, ma i u pomenutim klubovima pa se ne pravi medijski spektakl ... ovo je samo marketing , pa decko tek trebe da igra , da ne spominjem tog klinca 1996 godiste koji je sve samo ne kosarkas !!!

LECITE SE BOLESNICI , govorimo o deci a ne o dzaku PARA !!!

rakari srpske kosarke

pre 14 godina

Jako mi je zao zbog malog nikole i zbog partizana jel mislim da i jedna i druga strana gube.čini mi se da je veći gubitak za nikolu jel prelaziu klub koji ume da upropasti 30000000 dece ,koji bi imali šansu da postanu neko i nešto zarad jednog koji igra npr u Olimpijakosu po1.5 mni u proseku.Priča se o toj famoznoj školi FMP , organizacija kluba je za svaku pohvalu ali sa sportske strane gledano rećiće se kako je fmp uzeo tri titule u m.kategorijama a ja garantujem da moja baba oo 90 godina može da vodi ekipe gde se pokupuje 15 najkvalitetnijih klinaca po srbiji .O trenerima ne treba trrošiti reči samo je dovoljno pogledati Bulatovića koji sa 12 najkvalitetnijih klinaca urla SKUPI SKUPI i uci ih da igraju odbranu onako kako treba da se igra.Nikola navodno u fmp ide zbog saradnje ceraka i fmp ali po sredi je bolesna ambicija roditelja i navodi da sledeće godine vodi Mandarić(koji uzgred ne zna kako da napadne zonski presing) navodno nezadovoljan je u partizanu a svako ko je gledao prošlu sezonu imao je sta da vidi ,uživao je veliko poverenje trenera (slažem se da treba da ima jer je on uz djukanovića ,ristića..... najkvalitetniji klinac u tom godištu) mozda čak i preterano oslanjanje na njega 40 min ali ni to nekome nije dovoljno.sa srećom nikola ali sikreno mislim da prelaziš u klub koji nazaduje srpsku košarku jer taj isti klub nije izbacio niti jednog igrača ,gde su bre sve zte silne zvezde fmp tj u kojoj ekipi igraju bitnu ulogu tj odlučuju, i nadam se da sa 17 godina nećeš gledati emisiju na sos kanalu 'gde su šta rade'(novoselski aleksandrov djokić aškić.........................................................................................................................................................)Partizanu sa srećom i okrenite se onima koji vas cene dabetić, djordjević,nenadović,babović.ima kvalitetnih klinaca u srbiji kao npr jugović,ljubenković,vasiljević.puno srece gligi tajsonu i ostalim trenerima SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI

red star

pre 14 godina

Joj Topalovici kako ste se ragoropadili. Ajde neka mi neko kaze kakve obaveze decko ima prema Partizanu. Nikakve. SHvatio na vreme da kod vas nema nikakvu mogucnost napredovanja. Ko su vam treneri mladjih kategorija i da li ih uopste imate. Kako stojite na tabelama na takmicenjima za mladje kategorije. Bolji od vas su i Zvezda i Vizura i Beovuk i Mladost Zemun a o FMP da ne govorim. Sada ste se setili i otvorili kamp na Kalemegdanu. I veo svi talenti Srbije pohitase na Kalemegdan da nesto nauce

@Grbovic

Ovde nije pitanje Zvezde nego JKP Pogrebne usluge. A posto se ne razumes ocigledno u kosarku ja da ti kazem da u toj ligi barem 5-6 timova bolji od Partizana ali imaju nesrecu da zbog zagarantovanih mesta klubova iz njihovih liga ne mogu da igraju Evro ligu.Pa ni tu kako kazes drugorazrednu ligu ne bi mogli da osvojite. I ne siri demagogiju.Budi srecan sto ste osmi i to zapisi negde kao istorijski dogadjaj posto to Evropa ne zapisuje i ne pamti. Pamti samo pobednika

pravi izvor

pre 14 godina

Citajuci komentare ne mogu da se oslobodim utiska da vecina citalaca ovog texta nije ni procitala kompletnu pricu. Koliko sam ja video, Rebic je poceo u Ceraku, jednom od malih klubova koji proizvode igrace kao sto cine i Zemun, Beovuk, Alimenti... Razlika izmedju Ceraka i ostalih navedenih klubova je sto su Ceracani usko povezani sa FMP-om pa je bilo cudno sto je prosle godine mali otisao u Partizan. Sada je odjednom cudno sto igrac prelazi, odnosno vraca se, u FMP. Zasto prosle godine niko nije komentarisao kada ga je Partizan vrbovao da predje u njihove redove, kada se zna da je Cerak vezan sa FMP-om? Poenta price je da su roditelji zajedno sa igracem odlucili sta je najbolje za dete, a ne kako ovde neki (navijaci Partizana) misle da ga je neko oteo. Mislim i da sam naslov texta nije korektan, jer poziva na rat izmedju klubova. Koliko se ja secam, FMP i Partizan imaju odlicne odnose, tako da mi se cini da neko namerno forsira sukob. Najbitnije je da se Rebic pravilno razvija a kada bude sampion u reprezentaciji, svi cemo se radovati.

debeli dukljanin

pre 14 godina

Kao prvo, mali je, trenutno, odlican igrac. Sto neko rece, moze da igra i sa starijima, pa cak i da bude bolji od njih.
E sad...
Mali Rebic je i dosao pre godinu dana, nije on srcem uz Partizan, nikada ne bi ni bio. Ali polako, dozivece i on sudbinu mnogih klinaca koji su igrali u FMP-u, kada su dovedeni sve neki solidni klinci sa strane, a onda klupa...
Koliko je samo odlicnih klinaca propalo u FMP-u, to nikmo ne pominje.
Poslednji primer je mali Stupar, isto je godiste kao i Rebic. Isto dosao iz Partizana, pomamio se za stipendijicom, a sad... ni stipendije, ni igranja pa cak ni treniranja...
A ako hoce decko da ode i negde da igra, e tu dolazi slag na tortu; da vidimo koliko si ti nas kostao, pa to da platis, pa onda tek mozes da ides.
Nema veze, Partizan nije hteo da ga moli da ostane, jer to nije Partizanov nacin rada. Nema tu umisljenih zvezda i zvezdica, nego cuti i radi, a onda te kupi pravi, veliki klub, i onda dolazi satisfakcija za godine truda i rada, a ne jajarenje za 100 - 200 evra "limene" stipendije.
Ima Partizan pravih PARTIZANOVACA u svojim redovima u mladjim kategorijama, koji nisu nista losiji od Rebica.
Tu su Ivanovic, Djordjevic i Tomic u 94, Babovic, Radojevic, Dabetic i Jaramaz u 95, Andrejic, Jaramaz i Jevdjenijevic u 97, pa cak i sjajnih klinaca u 98, koji ce opet osvajati titule za Partizan.
Samo opusteno!!!

grbovic

pre 14 godina

(red boy, 17. jun 2009 19:12)

''Koji ne moze dalje od osmog mesta''

Ja sam zapanjen kolicinom gluposti koju su u stanju da izgovore navijaci KKSS.
Covece da li si ti svestan da si rekao da partizan ne moze dalje od osmog mesta i da je to katastrofa.
Pa KKSS je bio 128.klub druge divizije evropske kosarke.
Apsolutno na margini svih bitnih desavanja u evropskoj kosarci.
I tako ce biti jos dugo, dugo.

I druga vrlo bitna stvar- NISU SVI IGRACI ZA PARTIZAN!!!!!!

MONTE

pre 14 godina

Kao prvo, FMP ima najbolje uslove za razvoj mladih košarkaša sve do vremena kada stasaju da udju u prvi tim. Ne potcijenjujući ni jednog trenera koji je radio u FMP-u mislim da osim Vlade Djurovića, uz respekt za Boška Djokića, Vladu Vukoičića i Acu Petrovića da ovaj klubić iz predgradja nije nikada imao stručnjaka koji bi talentovanog tinejdžera otškolovao u košarkaša bez limita. Tome je znatno doprinijela i klupska politika sa preranom prodajom talentovanih igrača. Tako da u periodu kada se igrač definitivno formira ( 18-22 god.) u FMP-u se ne radi ispravno. No, lako je kritikovati. U suštini, Čović čini puno za našu košarku, ali to dobro naplati, kada ne treba... Lako je biti pametan pa reći da može i drugačije, ali na terenu slika je nepromenjiva i mislim da i pored svih apela, ali i pritisaka na istoimenog gospodina on neće odustati od dosadašnjeg koncepta, tako da mladim šampionima iz FMP-a predlažem da ne potpisuju profi ugovor sa matičnim timom, već da predju kod Duleta ili Karija i ostanu šampioni i kao seniori. Nadam se novinskom natpisu u avgustu, već: BRANISLAV DJEKIĆ u PARTIZANU, a isto želim i ostalim supertalentima iz predgradja. Da se Kari ne naljuti- njemu želim Miljenovića za 2-ije god, kao akviziciju sa kojom će se zatvoriti konstrukcija tiam u kojem bi već igrali Bjelica, Aleksandrov itd. pa bi lov na F4 EUROLEAGUE bio izvodljiv...

Obmana

pre 14 godina

Kakvi ste vi kompleksasi fabrika polu proizvoda, a sta ste vi proizveli za 8 godina igranja Evrolige gde je prirodno da lakse napreduju? Krstic jedina svetla tacka, zato nam i reprezentacija izgleda jadno, a vi se i dalje lozite da debeli pravi igrace. Osam godina on dovodi igrace sa najvecim talentom u zemlji i od njih pravi prosecne igrace, ako sad mislite da ce TNT kako ih zovete biti neki igraci sve ce vam biti jasno za dve godine kad budu u nekom smesnom timu iscedjeni kao limun Vujanic, Bogdanovic, Avdalovic, Perovic i kompanija. Crnogorce ne spominjem jer su stranci!

srbin SU

pre 14 godina

Dečko je talenat ali i mozak!Svako ko je imalo normalan nemože da igra za klub koji nije proizveo ni jednog košarkaša u svojoj školi.Mali je došao kao talenat iz KK Ceraka,a o njegovom talentu govore njegovi rezultatai u Partizanu.Svaka utakmica koju je igrao i rezultat postignut u toj utakmici 40% koševa su njegovi.Ustvari šta treba objašnjavati neupućenim likovima koji nešto hoće da kažu a uz to ništa ni neznaju.Partizana je industrija koja krade mlade igrače iz cele Srbije i od njih pravi debile vezujući ih glupim ugovorima.Uz to stručni štab ima rečnik i pristup ti momcima kao neki čobanina na farmi.Mali je pametan i talentovan a i to što je uradio je prava stvar jer su u FMP-u uslovi najbolji.Pozdrav za mladog Rebića.

pfcpanta

pre 14 godina

Fantastican potez mladog kosarkasa, koji ce osvojiti sve moguce titule do 18-e godine, a onda ce potpisati fantastican ugovor u Ukrajini, Belorusiji, a onda ce sa 20 godina zavrsiti karijeru i otvoriti STR u Beogadu
(Sale, 17. jun 2009 19:38)

Najbolji komentar kao da sam ga ja napisao.Pitanje je samo da li ce imati para za STR ili ce valjati nesto na buvljaku.

CRNO - BELI SVET

pre 14 godina

Cini mi se da pocinje da ima vise mrzitelja PARTIZANA nego onih koji vole zvezdu.komsije vi debelo skrecete sa koloseka...


A sto se ovog prelaska tice,svako je krojac svoje srece,mislim da je decko pogresio ali nek je ziv i zdrav,PARTIZAN nikad nije zavisio od jednog coveka...

Partizan ole ole

pre 14 godina

Nemojte lupati i biti naivni.Partizan nije uzeo Macvana ne zato sto je hteo da postuje FMP vec zato sto nije imao para da plati obestecenje od 200.000 evra ako se ne varam.Iako mu je ugovor istekao trebalo je platiti nesto FMP-u.HF je platio i dobio Macvana.Pa Partizan dovodi igrace za maximum 100.000 evra ili slobodne i zato nije ni hteo da trosi pare(los potez po meni,trebao je da plati i dobije ovog ekstra igraca).

RED OR DEAD AND WE ARE BAD

pre 14 godina

Dajte molim vas,kao niste hteli da im uzmete Macvana.Pa da ste mogli vi biste ga uzeli,al posto niste lakse vam je da kazete da niste hteli nego da kazete istinu a to je da decko nije hteo da dodje.Toliko o tom vasem "velikom klubu"!!!hahaha

Zvezdas

pre 14 godina

Одличан потез дечка. Познато је да ФМП има најбоље услове за рад са младим играчима

zasto

pre 14 godina

...čitajući komentare, može se zaključiti da je grobarima "malo" krivo zbog ovoga... a da je Partizan to uradio Fmp-u, Zvezdi, Hemofarmu... ...ismejavali bi druge...

Na kolena pred Srbe!

pre 14 godina

Da li postoji mogucnost da, uzeci u obzir da decko ima 14 godina, njegovi roditelji mozda nisu zeleli da im dete trenira neko ko ne moze da izgovori dve recenice a da ne opsuje?
P.S.
Svaka mu cast na tome sto zna da stvori igraca...

grobar_kv

pre 14 godina

Ovo znaci rat!!!!!!!!!!!!
Nije isto uzeti 18-godisnjaka(jer njega vezujes ugovorom) i 14-godisnjaka!!!!

A mi nismo hteli Macvana zbog "dobrih" odnosa sa fmp.

E moj Dule kad ces prestati da verujes ovim lesinsrima!!!!

SAMI PROTIV SVIH!!!!!

red boy

pre 14 godina

E ovo je dokaz o veliko partizanu koji igra Evro ligu i koji ne moze dalje od osmog mesta i koji siri demagogiju da je to veliki uspeh. Decko uvideo da u "velikom" klubu nema sanse da napreduje i presao u pravi klub.Ali "veliki" klub ce i dalje da otima igrace a ne da ih stvara sa pricom "Dodji kod nas da igras Evro ligu" Ta vremena su prosla

E!?

pre 14 godina

Vidi se ko je kakav klup i kakvi ljudi rade u njemu... kad je Macvanu istekao ugovor, Dule nije hteo da ga uzme iz obzira prema FMP-u iako se decko nudio Partizanu, a sad mu FMP krade decu!
Ma sta pricali o Duletovom ponasanju, on svojim delima pokazuje koliki je gospodin!
A da ne spominjemo trenerske kvalitete doticnog GOSPODINA!

ГРОБАР ПОДГОРИЦА

pre 14 godina

Гледао сам дечка недавно на турниру у Подгорици и стварно је талентован.Међутим за успјех је потребна и интелигенција а овим потезом је сам показао колико је паметан.Разумио бих да иде из највећег клуба југоисточне ЕВРОПЕ јер се плаши да неће добити шансу али у ПАРТИЗАНУ сбакако нема простора за такав страх јер ни један талентовани играч није пропао.Дечку сва срећа али ако сам себи неће да помогне не моземо му ни ми помоћ.ПОДГОРИЦА ЦИЈЕЛА ЦРНО БИЈЕЛА!!!

Informator

pre 14 godina

"...zarad dobrih odnosa sa klubom iz Železnika nećemo preovarati sa Mačvanom oko njegovog eventualnog prelaska u Partizan"...
pozdrav za fabriku metalnih proizvoda i košarkaških poluproizvoda.

Realni Grobar

pre 14 godina

Mora da je bio neki mamin i tatin sin,pa je bilo fazon ono,zasto moje dete da ne igra,epa vodim ga u FMP,a kasnije ce biti jaooo bolje da je ostao u Partizan,nego li sto je doso u ovu farmu!!! Mrzim FMP!!!

bboci

pre 14 godina

haahaha
drago mi je bas
Toliko sam zamrzeo Partizan od kada ga vode primitivci poput DV i Danilovica, da mi je vrlo drago kada im se dogadjaju stvari koje im ne idu u prilog!
Dole Partizan!

bane

pre 14 godina

Jos jednom je dokazano staro pravilo da je najveci zlotvor Srpske kosarke FMP iz Zeleznika sa g.Covicem na celu!!! Njihova politika ce dovesti do potpunog kolapsa naseg najuspesnijeg sporta.

nikola pg

pre 14 godina

sramota za klub kakav je partizan! Mali je najveci talenat na planeti! Za svoje godiste je bog a bolji je 5 puta i lagano moze igrat sa starijima. Sretno njemu nije lose fmp! Al klub je jako pogresio. Ovo ce im biti 2 velika greska. Prvo nemanja bjelica sad rebic! A ovaj mali ce biti jako dobar igrac strasan je!

....smrade

pre 14 godina

A kada je Partizan mogao da otme Macvana to nije ucinjeno radi postenja prema limenkama propalim, a sad oni tako uzvracaju...
e covicu covicu...

Sale

pre 14 godina

Fantastican potez mladog kosarkasa, koji ce osvojiti sve moguce titule do 18-e godine, a onda ce potpisati fantastican ugovor u Ukrajini, Belorusiji, a onda ce sa 20 godina zavrsiti karijeru i otvoriti STR u Beogadu

Bosko

pre 14 godina

A mi njima necemo da "krademo" igrace da ne bi ugrozili odnose klubova...Dule i Sasa,sad uzimajte sta stignete i od koga stignete,od FMP-a Muslija za pocetak...

pimpoje

pre 14 godina

smesno je da smo nikad manja zemlja, a nikad manje saradnje, umesto da postoji partnerstvo klubova, ovde samo jedni druge da zaje8u, i tako u krug...
klinac verovatno zavrsava osnovnu i vreme je za srednju, gde ce ako ne kod Covica, gde ce ovaj da "ulaze" u njega i ceka da poraste i donese mu 1,2 miliona, klasicna prica

Vlada_NBgd

pre 14 godina

Ovo je sokantna vest!!! Totalno ne mogu da verujem!! Kapiram da ovo ne znaci puno ljudima koji ne prate mladje kategorije, ali ovo je kao kad bi Leo Mesi presao iz Barselone u Numansiju...potpuno neverovatno...

Sale

pre 14 godina

Fantastican potez mladog kosarkasa, koji ce osvojiti sve moguce titule do 18-e godine, a onda ce potpisati fantastican ugovor u Ukrajini, Belorusiji, a onda ce sa 20 godina zavrsiti karijeru i otvoriti STR u Beogadu

....smrade

pre 14 godina

A kada je Partizan mogao da otme Macvana to nije ucinjeno radi postenja prema limenkama propalim, a sad oni tako uzvracaju...
e covicu covicu...

ГРОБАР ПОДГОРИЦА

pre 14 godina

Гледао сам дечка недавно на турниру у Подгорици и стварно је талентован.Међутим за успјех је потребна и интелигенција а овим потезом је сам показао колико је паметан.Разумио бих да иде из највећег клуба југоисточне ЕВРОПЕ јер се плаши да неће добити шансу али у ПАРТИЗАНУ сбакако нема простора за такав страх јер ни један талентовани играч није пропао.Дечку сва срећа али ако сам себи неће да помогне не моземо му ни ми помоћ.ПОДГОРИЦА ЦИЈЕЛА ЦРНО БИЈЕЛА!!!

Informator

pre 14 godina

"...zarad dobrih odnosa sa klubom iz Železnika nećemo preovarati sa Mačvanom oko njegovog eventualnog prelaska u Partizan"...
pozdrav za fabriku metalnih proizvoda i košarkaških poluproizvoda.

Realni Grobar

pre 14 godina

Mora da je bio neki mamin i tatin sin,pa je bilo fazon ono,zasto moje dete da ne igra,epa vodim ga u FMP,a kasnije ce biti jaooo bolje da je ostao u Partizan,nego li sto je doso u ovu farmu!!! Mrzim FMP!!!

bane

pre 14 godina

Jos jednom je dokazano staro pravilo da je najveci zlotvor Srpske kosarke FMP iz Zeleznika sa g.Covicem na celu!!! Njihova politika ce dovesti do potpunog kolapsa naseg najuspesnijeg sporta.

E!?

pre 14 godina

Vidi se ko je kakav klup i kakvi ljudi rade u njemu... kad je Macvanu istekao ugovor, Dule nije hteo da ga uzme iz obzira prema FMP-u iako se decko nudio Partizanu, a sad mu FMP krade decu!
Ma sta pricali o Duletovom ponasanju, on svojim delima pokazuje koliki je gospodin!
A da ne spominjemo trenerske kvalitete doticnog GOSPODINA!

Vlada_NBgd

pre 14 godina

Ovo je sokantna vest!!! Totalno ne mogu da verujem!! Kapiram da ovo ne znaci puno ljudima koji ne prate mladje kategorije, ali ovo je kao kad bi Leo Mesi presao iz Barselone u Numansiju...potpuno neverovatno...

grobar_kv

pre 14 godina

Ovo znaci rat!!!!!!!!!!!!
Nije isto uzeti 18-godisnjaka(jer njega vezujes ugovorom) i 14-godisnjaka!!!!

A mi nismo hteli Macvana zbog "dobrih" odnosa sa fmp.

E moj Dule kad ces prestati da verujes ovim lesinsrima!!!!

SAMI PROTIV SVIH!!!!!

red boy

pre 14 godina

E ovo je dokaz o veliko partizanu koji igra Evro ligu i koji ne moze dalje od osmog mesta i koji siri demagogiju da je to veliki uspeh. Decko uvideo da u "velikom" klubu nema sanse da napreduje i presao u pravi klub.Ali "veliki" klub ce i dalje da otima igrace a ne da ih stvara sa pricom "Dodji kod nas da igras Evro ligu" Ta vremena su prosla

CRNO - BELI SVET

pre 14 godina

Cini mi se da pocinje da ima vise mrzitelja PARTIZANA nego onih koji vole zvezdu.komsije vi debelo skrecete sa koloseka...


A sto se ovog prelaska tice,svako je krojac svoje srece,mislim da je decko pogresio ali nek je ziv i zdrav,PARTIZAN nikad nije zavisio od jednog coveka...

pfcpanta

pre 14 godina

Fantastican potez mladog kosarkasa, koji ce osvojiti sve moguce titule do 18-e godine, a onda ce potpisati fantastican ugovor u Ukrajini, Belorusiji, a onda ce sa 20 godina zavrsiti karijeru i otvoriti STR u Beogadu
(Sale, 17. jun 2009 19:38)

Najbolji komentar kao da sam ga ja napisao.Pitanje je samo da li ce imati para za STR ili ce valjati nesto na buvljaku.

Bosko

pre 14 godina

A mi njima necemo da "krademo" igrace da ne bi ugrozili odnose klubova...Dule i Sasa,sad uzimajte sta stignete i od koga stignete,od FMP-a Muslija za pocetak...

pimpoje

pre 14 godina

smesno je da smo nikad manja zemlja, a nikad manje saradnje, umesto da postoji partnerstvo klubova, ovde samo jedni druge da zaje8u, i tako u krug...
klinac verovatno zavrsava osnovnu i vreme je za srednju, gde ce ako ne kod Covica, gde ce ovaj da "ulaze" u njega i ceka da poraste i donese mu 1,2 miliona, klasicna prica

nikola pg

pre 14 godina

sramota za klub kakav je partizan! Mali je najveci talenat na planeti! Za svoje godiste je bog a bolji je 5 puta i lagano moze igrat sa starijima. Sretno njemu nije lose fmp! Al klub je jako pogresio. Ovo ce im biti 2 velika greska. Prvo nemanja bjelica sad rebic! A ovaj mali ce biti jako dobar igrac strasan je!

bboci

pre 14 godina

haahaha
drago mi je bas
Toliko sam zamrzeo Partizan od kada ga vode primitivci poput DV i Danilovica, da mi je vrlo drago kada im se dogadjaju stvari koje im ne idu u prilog!
Dole Partizan!

Zvezdas

pre 14 godina

Одличан потез дечка. Познато је да ФМП има најбоље услове за рад са младим играчима

zasto

pre 14 godina

...čitajući komentare, može se zaključiti da je grobarima "malo" krivo zbog ovoga... a da je Partizan to uradio Fmp-u, Zvezdi, Hemofarmu... ...ismejavali bi druge...

A od kuma DV ime: Next season!!!

pre 14 godina

@(red star, 18. jun 2009 12:27)

Naravno da u Evropi svi znaju da je KK PARTIZAN EVROPSKI SAMPION iz ISTANBULA 1992.

Za kosarkaskog kepeca "Red Star" niko nikad nije cuo u Evropi jer je doticni mali klubic u evropskoj kosarkaskoj javnosti poznatiji kao BC Next season, ili u prevodu na srpski KK Sledeca sezona:-)

debeli dukljanin

pre 14 godina

Kao prvo, mali je, trenutno, odlican igrac. Sto neko rece, moze da igra i sa starijima, pa cak i da bude bolji od njih.
E sad...
Mali Rebic je i dosao pre godinu dana, nije on srcem uz Partizan, nikada ne bi ni bio. Ali polako, dozivece i on sudbinu mnogih klinaca koji su igrali u FMP-u, kada su dovedeni sve neki solidni klinci sa strane, a onda klupa...
Koliko je samo odlicnih klinaca propalo u FMP-u, to nikmo ne pominje.
Poslednji primer je mali Stupar, isto je godiste kao i Rebic. Isto dosao iz Partizana, pomamio se za stipendijicom, a sad... ni stipendije, ni igranja pa cak ni treniranja...
A ako hoce decko da ode i negde da igra, e tu dolazi slag na tortu; da vidimo koliko si ti nas kostao, pa to da platis, pa onda tek mozes da ides.
Nema veze, Partizan nije hteo da ga moli da ostane, jer to nije Partizanov nacin rada. Nema tu umisljenih zvezda i zvezdica, nego cuti i radi, a onda te kupi pravi, veliki klub, i onda dolazi satisfakcija za godine truda i rada, a ne jajarenje za 100 - 200 evra "limene" stipendije.
Ima Partizan pravih PARTIZANOVACA u svojim redovima u mladjim kategorijama, koji nisu nista losiji od Rebica.
Tu su Ivanovic, Djordjevic i Tomic u 94, Babovic, Radojevic, Dabetic i Jaramaz u 95, Andrejic, Jaramaz i Jevdjenijevic u 97, pa cak i sjajnih klinaca u 98, koji ce opet osvajati titule za Partizan.
Samo opusteno!!!

RED OR DEAD AND WE ARE BAD

pre 14 godina

Dajte molim vas,kao niste hteli da im uzmete Macvana.Pa da ste mogli vi biste ga uzeli,al posto niste lakse vam je da kazete da niste hteli nego da kazete istinu a to je da decko nije hteo da dodje.Toliko o tom vasem "velikom klubu"!!!hahaha

grbovic

pre 14 godina

(red boy, 17. jun 2009 19:12)

''Koji ne moze dalje od osmog mesta''

Ja sam zapanjen kolicinom gluposti koju su u stanju da izgovore navijaci KKSS.
Covece da li si ti svestan da si rekao da partizan ne moze dalje od osmog mesta i da je to katastrofa.
Pa KKSS je bio 128.klub druge divizije evropske kosarke.
Apsolutno na margini svih bitnih desavanja u evropskoj kosarci.
I tako ce biti jos dugo, dugo.

I druga vrlo bitna stvar- NISU SVI IGRACI ZA PARTIZAN!!!!!!

zbunjen

pre 14 godina

Strasno! Kakva vest! Ovim samo frustrirate decu koja su isto toliko dobra kao i mali Rebic. Treba da znate da mali ima licnog trenera, menadzera i tatu koji mu placa termine da sam privatno trenira, a sada i svoju medijsku kampanju. Setite se talentovane dece koja nemaju uslove, mogucnost i priliku da se dokazu.

MONTE

pre 14 godina

Kao prvo, FMP ima najbolje uslove za razvoj mladih košarkaša sve do vremena kada stasaju da udju u prvi tim. Ne potcijenjujući ni jednog trenera koji je radio u FMP-u mislim da osim Vlade Djurovića, uz respekt za Boška Djokića, Vladu Vukoičića i Acu Petrovića da ovaj klubić iz predgradja nije nikada imao stručnjaka koji bi talentovanog tinejdžera otškolovao u košarkaša bez limita. Tome je znatno doprinijela i klupska politika sa preranom prodajom talentovanih igrača. Tako da u periodu kada se igrač definitivno formira ( 18-22 god.) u FMP-u se ne radi ispravno. No, lako je kritikovati. U suštini, Čović čini puno za našu košarku, ali to dobro naplati, kada ne treba... Lako je biti pametan pa reći da može i drugačije, ali na terenu slika je nepromenjiva i mislim da i pored svih apela, ali i pritisaka na istoimenog gospodina on neće odustati od dosadašnjeg koncepta, tako da mladim šampionima iz FMP-a predlažem da ne potpisuju profi ugovor sa matičnim timom, već da predju kod Duleta ili Karija i ostanu šampioni i kao seniori. Nadam se novinskom natpisu u avgustu, već: BRANISLAV DJEKIĆ u PARTIZANU, a isto želim i ostalim supertalentima iz predgradja. Da se Kari ne naljuti- njemu želim Miljenovića za 2-ije god, kao akviziciju sa kojom će se zatvoriti konstrukcija tiam u kojem bi već igrali Bjelica, Aleksandrov itd. pa bi lov na F4 EUROLEAGUE bio izvodljiv...

pravi izvor

pre 14 godina

Citajuci komentare ne mogu da se oslobodim utiska da vecina citalaca ovog texta nije ni procitala kompletnu pricu. Koliko sam ja video, Rebic je poceo u Ceraku, jednom od malih klubova koji proizvode igrace kao sto cine i Zemun, Beovuk, Alimenti... Razlika izmedju Ceraka i ostalih navedenih klubova je sto su Ceracani usko povezani sa FMP-om pa je bilo cudno sto je prosle godine mali otisao u Partizan. Sada je odjednom cudno sto igrac prelazi, odnosno vraca se, u FMP. Zasto prosle godine niko nije komentarisao kada ga je Partizan vrbovao da predje u njihove redove, kada se zna da je Cerak vezan sa FMP-om? Poenta price je da su roditelji zajedno sa igracem odlucili sta je najbolje za dete, a ne kako ovde neki (navijaci Partizana) misle da ga je neko oteo. Mislim i da sam naslov texta nije korektan, jer poziva na rat izmedju klubova. Koliko se ja secam, FMP i Partizan imaju odlicne odnose, tako da mi se cini da neko namerno forsira sukob. Najbitnije je da se Rebic pravilno razvija a kada bude sampion u reprezentaciji, svi cemo se radovati.

Bodibond

pre 14 godina

Da, mi smo 8. tim u Evropi, ali ne znam koji ste vi po redu????
Mi pamtimo to sto svake godine igramo sa najboljim timovima Evrope, a vama je najveci uspeh da pobedite Partizan... razmisli malo pre nego sto pocnes da lupas...

srbin SU

pre 14 godina

Dečko je talenat ali i mozak!Svako ko je imalo normalan nemože da igra za klub koji nije proizveo ni jednog košarkaša u svojoj školi.Mali je došao kao talenat iz KK Ceraka,a o njegovom talentu govore njegovi rezultatai u Partizanu.Svaka utakmica koju je igrao i rezultat postignut u toj utakmici 40% koševa su njegovi.Ustvari šta treba objašnjavati neupućenim likovima koji nešto hoće da kažu a uz to ništa ni neznaju.Partizana je industrija koja krade mlade igrače iz cele Srbije i od njih pravi debile vezujući ih glupim ugovorima.Uz to stručni štab ima rečnik i pristup ti momcima kao neki čobanina na farmi.Mali je pametan i talentovan a i to što je uradio je prava stvar jer su u FMP-u uslovi najbolji.Pozdrav za mladog Rebića.

Na kolena pred Srbe!

pre 14 godina

Da li postoji mogucnost da, uzeci u obzir da decko ima 14 godina, njegovi roditelji mozda nisu zeleli da im dete trenira neko ko ne moze da izgovori dve recenice a da ne opsuje?
P.S.
Svaka mu cast na tome sto zna da stvori igraca...

Partizan ole ole

pre 14 godina

Nemojte lupati i biti naivni.Partizan nije uzeo Macvana ne zato sto je hteo da postuje FMP vec zato sto nije imao para da plati obestecenje od 200.000 evra ako se ne varam.Iako mu je ugovor istekao trebalo je platiti nesto FMP-u.HF je platio i dobio Macvana.Pa Partizan dovodi igrace za maximum 100.000 evra ili slobodne i zato nije ni hteo da trosi pare(los potez po meni,trebao je da plati i dobije ovog ekstra igraca).

rakari srpske kosarke

pre 14 godina

Jako mi je zao zbog malog nikole i zbog partizana jel mislim da i jedna i druga strana gube.čini mi se da je veći gubitak za nikolu jel prelaziu klub koji ume da upropasti 30000000 dece ,koji bi imali šansu da postanu neko i nešto zarad jednog koji igra npr u Olimpijakosu po1.5 mni u proseku.Priča se o toj famoznoj školi FMP , organizacija kluba je za svaku pohvalu ali sa sportske strane gledano rećiće se kako je fmp uzeo tri titule u m.kategorijama a ja garantujem da moja baba oo 90 godina može da vodi ekipe gde se pokupuje 15 najkvalitetnijih klinaca po srbiji .O trenerima ne treba trrošiti reči samo je dovoljno pogledati Bulatovića koji sa 12 najkvalitetnijih klinaca urla SKUPI SKUPI i uci ih da igraju odbranu onako kako treba da se igra.Nikola navodno u fmp ide zbog saradnje ceraka i fmp ali po sredi je bolesna ambicija roditelja i navodi da sledeće godine vodi Mandarić(koji uzgred ne zna kako da napadne zonski presing) navodno nezadovoljan je u partizanu a svako ko je gledao prošlu sezonu imao je sta da vidi ,uživao je veliko poverenje trenera (slažem se da treba da ima jer je on uz djukanovića ,ristića..... najkvalitetniji klinac u tom godištu) mozda čak i preterano oslanjanje na njega 40 min ali ni to nekome nije dovoljno.sa srećom nikola ali sikreno mislim da prelaziš u klub koji nazaduje srpsku košarku jer taj isti klub nije izbacio niti jednog igrača ,gde su bre sve zte silne zvezde fmp tj u kojoj ekipi igraju bitnu ulogu tj odlučuju, i nadam se da sa 17 godina nećeš gledati emisiju na sos kanalu 'gde su šta rade'(novoselski aleksandrov djokić aškić.........................................................................................................................................................)Partizanu sa srećom i okrenite se onima koji vas cene dabetić, djordjević,nenadović,babović.ima kvalitetnih klinaca u srbiji kao npr jugović,ljubenković,vasiljević.puno srece gligi tajsonu i ostalim trenerima SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI

KSB

pre 14 godina

FMP ne krade igrace po Beogradu , ne , ne ,oni i ne zovu igrace da dodju kod njih ...
Ja bih se mozda pre osvrnuo na broj klinca koji su dosli u FMP iz unutraasnjosti pa upropasceni i vraceni kao izduvani proizvodi ... Samo jedno pitanje za te ljude koji prate generaciju 1995 ...
GDE SU SADA : STUPAR , KAPLANOVIC , KOMATOVIC ( mvp Srbije ), MILETIC , KLIMENTA ,GRBIC , NINO i ostali ... CCC !!!!!

Obmana

pre 14 godina

Kakvi ste vi kompleksasi fabrika polu proizvoda, a sta ste vi proizveli za 8 godina igranja Evrolige gde je prirodno da lakse napreduju? Krstic jedina svetla tacka, zato nam i reprezentacija izgleda jadno, a vi se i dalje lozite da debeli pravi igrace. Osam godina on dovodi igrace sa najvecim talentom u zemlji i od njih pravi prosecne igrace, ako sad mislite da ce TNT kako ih zovete biti neki igraci sve ce vam biti jasno za dve godine kad budu u nekom smesnom timu iscedjeni kao limun Vujanic, Bogdanovic, Avdalovic, Perovic i kompanija. Crnogorce ne spominjem jer su stranci!

B@KL@V@

pre 14 godina

xa xa... pa ljudi vi se prepirete oko nekog 14-ogodisnjaka koji je talenat!!! pa takve dece ima na hiljade u Srbiji! daj boze da postane igrac ali mislim da ovo ne zasluzuje da bude vest!

a sto se tice prijatelja "redstar",mogu samo da ti kazem da bi bilo lepo da vi igrate,ali samo igrate euroligu a ne jos da budete 2 godine uzastopno medju 8 najboljih ekipa!

MK

pre 14 godina

Ovo je sve toliko smesno da ne mogu da verujem ... Kao prvo ima mnogo talentovanije dece po Srbiji, ma i u pomenutim klubovima pa se ne pravi medijski spektakl ... ovo je samo marketing , pa decko tek trebe da igra , da ne spominjem tog klinca 1996 godiste koji je sve samo ne kosarkas !!!

LECITE SE BOLESNICI , govorimo o deci a ne o dzaku PARA !!!

Dragan

pre 14 godina

Neka mi nabroji neko tri igraca u zadnjh pet godina koji su prosli Partizanovu skolu( od pionira,kadeta i juniora) pa sad igraju zapazenu ulogu u Srpskoj ili evropskoj kosarci. Nema ih. Prema tome komentari partizanovih navijaca nisu u redu, jer ono sto FMP radi u mladjim kategorijama Partizan radi u seniorskom timu. Dal krade, dovodi ili kupuje nije vazno.
Na komentar da je Covic zlo srpske kosarke, dodao bih samo, sta je Vujosevic kad forsira Crnogorske igrace.
I na kraju zasto nije bilo nikakvog problema kad je Partizan "ukrao" Vojvodini Nemanju Besovica (1992. 219cm, (Crnogorac)).

red star

pre 14 godina

Joj Topalovici kako ste se ragoropadili. Ajde neka mi neko kaze kakve obaveze decko ima prema Partizanu. Nikakve. SHvatio na vreme da kod vas nema nikakvu mogucnost napredovanja. Ko su vam treneri mladjih kategorija i da li ih uopste imate. Kako stojite na tabelama na takmicenjima za mladje kategorije. Bolji od vas su i Zvezda i Vizura i Beovuk i Mladost Zemun a o FMP da ne govorim. Sada ste se setili i otvorili kamp na Kalemegdanu. I veo svi talenti Srbije pohitase na Kalemegdan da nesto nauce

@Grbovic

Ovde nije pitanje Zvezde nego JKP Pogrebne usluge. A posto se ne razumes ocigledno u kosarku ja da ti kazem da u toj ligi barem 5-6 timova bolji od Partizana ali imaju nesrecu da zbog zagarantovanih mesta klubova iz njihovih liga ne mogu da igraju Evro ligu.Pa ni tu kako kazes drugorazrednu ligu ne bi mogli da osvojite. I ne siri demagogiju.Budi srecan sto ste osmi i to zapisi negde kao istorijski dogadjaj posto to Evropa ne zapisuje i ne pamti. Pamti samo pobednika

PhilJackson

pre 14 godina

Samo cu reci:"Ko visoko leti,nisko pada"...
Sto jedan Ognjen Vasiljevic(moze da uci Rebica kako se igra kosarka)nije objavljen na sajtu da je iz KK Loznice presao u KK Hemofarm?!

red boy

pre 14 godina

E ovo je dokaz o veliko partizanu koji igra Evro ligu i koji ne moze dalje od osmog mesta i koji siri demagogiju da je to veliki uspeh. Decko uvideo da u "velikom" klubu nema sanse da napreduje i presao u pravi klub.Ali "veliki" klub ce i dalje da otima igrace a ne da ih stvara sa pricom "Dodji kod nas da igras Evro ligu" Ta vremena su prosla

bboci

pre 14 godina

haahaha
drago mi je bas
Toliko sam zamrzeo Partizan od kada ga vode primitivci poput DV i Danilovica, da mi je vrlo drago kada im se dogadjaju stvari koje im ne idu u prilog!
Dole Partizan!

ГРОБАР ПОДГОРИЦА

pre 14 godina

Гледао сам дечка недавно на турниру у Подгорици и стварно је талентован.Међутим за успјех је потребна и интелигенција а овим потезом је сам показао колико је паметан.Разумио бих да иде из највећег клуба југоисточне ЕВРОПЕ јер се плаши да неће добити шансу али у ПАРТИЗАНУ сбакако нема простора за такав страх јер ни један талентовани играч није пропао.Дечку сва срећа али ако сам себи неће да помогне не моземо му ни ми помоћ.ПОДГОРИЦА ЦИЈЕЛА ЦРНО БИЈЕЛА!!!

RED OR DEAD AND WE ARE BAD

pre 14 godina

Dajte molim vas,kao niste hteli da im uzmete Macvana.Pa da ste mogli vi biste ga uzeli,al posto niste lakse vam je da kazete da niste hteli nego da kazete istinu a to je da decko nije hteo da dodje.Toliko o tom vasem "velikom klubu"!!!hahaha

nikola pg

pre 14 godina

sramota za klub kakav je partizan! Mali je najveci talenat na planeti! Za svoje godiste je bog a bolji je 5 puta i lagano moze igrat sa starijima. Sretno njemu nije lose fmp! Al klub je jako pogresio. Ovo ce im biti 2 velika greska. Prvo nemanja bjelica sad rebic! A ovaj mali ce biti jako dobar igrac strasan je!

bane

pre 14 godina

Jos jednom je dokazano staro pravilo da je najveci zlotvor Srpske kosarke FMP iz Zeleznika sa g.Covicem na celu!!! Njihova politika ce dovesti do potpunog kolapsa naseg najuspesnijeg sporta.

....smrade

pre 14 godina

A kada je Partizan mogao da otme Macvana to nije ucinjeno radi postenja prema limenkama propalim, a sad oni tako uzvracaju...
e covicu covicu...

Na kolena pred Srbe!

pre 14 godina

Da li postoji mogucnost da, uzeci u obzir da decko ima 14 godina, njegovi roditelji mozda nisu zeleli da im dete trenira neko ko ne moze da izgovori dve recenice a da ne opsuje?
P.S.
Svaka mu cast na tome sto zna da stvori igraca...

srbin SU

pre 14 godina

Dečko je talenat ali i mozak!Svako ko je imalo normalan nemože da igra za klub koji nije proizveo ni jednog košarkaša u svojoj školi.Mali je došao kao talenat iz KK Ceraka,a o njegovom talentu govore njegovi rezultatai u Partizanu.Svaka utakmica koju je igrao i rezultat postignut u toj utakmici 40% koševa su njegovi.Ustvari šta treba objašnjavati neupućenim likovima koji nešto hoće da kažu a uz to ništa ni neznaju.Partizana je industrija koja krade mlade igrače iz cele Srbije i od njih pravi debile vezujući ih glupim ugovorima.Uz to stručni štab ima rečnik i pristup ti momcima kao neki čobanina na farmi.Mali je pametan i talentovan a i to što je uradio je prava stvar jer su u FMP-u uslovi najbolji.Pozdrav za mladog Rebića.

Zvezdas

pre 14 godina

Одличан потез дечка. Познато је да ФМП има најбоље услове за рад са младим играчима

Sale

pre 14 godina

Fantastican potez mladog kosarkasa, koji ce osvojiti sve moguce titule do 18-e godine, a onda ce potpisati fantastican ugovor u Ukrajini, Belorusiji, a onda ce sa 20 godina zavrsiti karijeru i otvoriti STR u Beogadu

zasto

pre 14 godina

...čitajući komentare, može se zaključiti da je grobarima "malo" krivo zbog ovoga... a da je Partizan to uradio Fmp-u, Zvezdi, Hemofarmu... ...ismejavali bi druge...

Realni Grobar

pre 14 godina

Mora da je bio neki mamin i tatin sin,pa je bilo fazon ono,zasto moje dete da ne igra,epa vodim ga u FMP,a kasnije ce biti jaooo bolje da je ostao u Partizan,nego li sto je doso u ovu farmu!!! Mrzim FMP!!!

red star

pre 14 godina

Joj Topalovici kako ste se ragoropadili. Ajde neka mi neko kaze kakve obaveze decko ima prema Partizanu. Nikakve. SHvatio na vreme da kod vas nema nikakvu mogucnost napredovanja. Ko su vam treneri mladjih kategorija i da li ih uopste imate. Kako stojite na tabelama na takmicenjima za mladje kategorije. Bolji od vas su i Zvezda i Vizura i Beovuk i Mladost Zemun a o FMP da ne govorim. Sada ste se setili i otvorili kamp na Kalemegdanu. I veo svi talenti Srbije pohitase na Kalemegdan da nesto nauce

@Grbovic

Ovde nije pitanje Zvezde nego JKP Pogrebne usluge. A posto se ne razumes ocigledno u kosarku ja da ti kazem da u toj ligi barem 5-6 timova bolji od Partizana ali imaju nesrecu da zbog zagarantovanih mesta klubova iz njihovih liga ne mogu da igraju Evro ligu.Pa ni tu kako kazes drugorazrednu ligu ne bi mogli da osvojite. I ne siri demagogiju.Budi srecan sto ste osmi i to zapisi negde kao istorijski dogadjaj posto to Evropa ne zapisuje i ne pamti. Pamti samo pobednika

E!?

pre 14 godina

Vidi se ko je kakav klup i kakvi ljudi rade u njemu... kad je Macvanu istekao ugovor, Dule nije hteo da ga uzme iz obzira prema FMP-u iako se decko nudio Partizanu, a sad mu FMP krade decu!
Ma sta pricali o Duletovom ponasanju, on svojim delima pokazuje koliki je gospodin!
A da ne spominjemo trenerske kvalitete doticnog GOSPODINA!

Partizan ole ole

pre 14 godina

Nemojte lupati i biti naivni.Partizan nije uzeo Macvana ne zato sto je hteo da postuje FMP vec zato sto nije imao para da plati obestecenje od 200.000 evra ako se ne varam.Iako mu je ugovor istekao trebalo je platiti nesto FMP-u.HF je platio i dobio Macvana.Pa Partizan dovodi igrace za maximum 100.000 evra ili slobodne i zato nije ni hteo da trosi pare(los potez po meni,trebao je da plati i dobije ovog ekstra igraca).

pfcpanta

pre 14 godina

Fantastican potez mladog kosarkasa, koji ce osvojiti sve moguce titule do 18-e godine, a onda ce potpisati fantastican ugovor u Ukrajini, Belorusiji, a onda ce sa 20 godina zavrsiti karijeru i otvoriti STR u Beogadu
(Sale, 17. jun 2009 19:38)

Najbolji komentar kao da sam ga ja napisao.Pitanje je samo da li ce imati para za STR ili ce valjati nesto na buvljaku.

Obmana

pre 14 godina

Kakvi ste vi kompleksasi fabrika polu proizvoda, a sta ste vi proizveli za 8 godina igranja Evrolige gde je prirodno da lakse napreduju? Krstic jedina svetla tacka, zato nam i reprezentacija izgleda jadno, a vi se i dalje lozite da debeli pravi igrace. Osam godina on dovodi igrace sa najvecim talentom u zemlji i od njih pravi prosecne igrace, ako sad mislite da ce TNT kako ih zovete biti neki igraci sve ce vam biti jasno za dve godine kad budu u nekom smesnom timu iscedjeni kao limun Vujanic, Bogdanovic, Avdalovic, Perovic i kompanija. Crnogorce ne spominjem jer su stranci!

Informator

pre 14 godina

"...zarad dobrih odnosa sa klubom iz Železnika nećemo preovarati sa Mačvanom oko njegovog eventualnog prelaska u Partizan"...
pozdrav za fabriku metalnih proizvoda i košarkaških poluproizvoda.

A od kuma DV ime: Next season!!!

pre 14 godina

@(red star, 18. jun 2009 12:27)

Naravno da u Evropi svi znaju da je KK PARTIZAN EVROPSKI SAMPION iz ISTANBULA 1992.

Za kosarkaskog kepeca "Red Star" niko nikad nije cuo u Evropi jer je doticni mali klubic u evropskoj kosarkaskoj javnosti poznatiji kao BC Next season, ili u prevodu na srpski KK Sledeca sezona:-)

grobar_kv

pre 14 godina

Ovo znaci rat!!!!!!!!!!!!
Nije isto uzeti 18-godisnjaka(jer njega vezujes ugovorom) i 14-godisnjaka!!!!

A mi nismo hteli Macvana zbog "dobrih" odnosa sa fmp.

E moj Dule kad ces prestati da verujes ovim lesinsrima!!!!

SAMI PROTIV SVIH!!!!!

Bosko

pre 14 godina

A mi njima necemo da "krademo" igrace da ne bi ugrozili odnose klubova...Dule i Sasa,sad uzimajte sta stignete i od koga stignete,od FMP-a Muslija za pocetak...

pimpoje

pre 14 godina

smesno je da smo nikad manja zemlja, a nikad manje saradnje, umesto da postoji partnerstvo klubova, ovde samo jedni druge da zaje8u, i tako u krug...
klinac verovatno zavrsava osnovnu i vreme je za srednju, gde ce ako ne kod Covica, gde ce ovaj da "ulaze" u njega i ceka da poraste i donese mu 1,2 miliona, klasicna prica

Vlada_NBgd

pre 14 godina

Ovo je sokantna vest!!! Totalno ne mogu da verujem!! Kapiram da ovo ne znaci puno ljudima koji ne prate mladje kategorije, ali ovo je kao kad bi Leo Mesi presao iz Barselone u Numansiju...potpuno neverovatno...

Dragan

pre 14 godina

Neka mi nabroji neko tri igraca u zadnjh pet godina koji su prosli Partizanovu skolu( od pionira,kadeta i juniora) pa sad igraju zapazenu ulogu u Srpskoj ili evropskoj kosarci. Nema ih. Prema tome komentari partizanovih navijaca nisu u redu, jer ono sto FMP radi u mladjim kategorijama Partizan radi u seniorskom timu. Dal krade, dovodi ili kupuje nije vazno.
Na komentar da je Covic zlo srpske kosarke, dodao bih samo, sta je Vujosevic kad forsira Crnogorske igrace.
I na kraju zasto nije bilo nikakvog problema kad je Partizan "ukrao" Vojvodini Nemanju Besovica (1992. 219cm, (Crnogorac)).

CRNO - BELI SVET

pre 14 godina

Cini mi se da pocinje da ima vise mrzitelja PARTIZANA nego onih koji vole zvezdu.komsije vi debelo skrecete sa koloseka...


A sto se ovog prelaska tice,svako je krojac svoje srece,mislim da je decko pogresio ali nek je ziv i zdrav,PARTIZAN nikad nije zavisio od jednog coveka...

KSB

pre 14 godina

FMP ne krade igrace po Beogradu , ne , ne ,oni i ne zovu igrace da dodju kod njih ...
Ja bih se mozda pre osvrnuo na broj klinca koji su dosli u FMP iz unutraasnjosti pa upropasceni i vraceni kao izduvani proizvodi ... Samo jedno pitanje za te ljude koji prate generaciju 1995 ...
GDE SU SADA : STUPAR , KAPLANOVIC , KOMATOVIC ( mvp Srbije ), MILETIC , KLIMENTA ,GRBIC , NINO i ostali ... CCC !!!!!

grbovic

pre 14 godina

(red boy, 17. jun 2009 19:12)

''Koji ne moze dalje od osmog mesta''

Ja sam zapanjen kolicinom gluposti koju su u stanju da izgovore navijaci KKSS.
Covece da li si ti svestan da si rekao da partizan ne moze dalje od osmog mesta i da je to katastrofa.
Pa KKSS je bio 128.klub druge divizije evropske kosarke.
Apsolutno na margini svih bitnih desavanja u evropskoj kosarci.
I tako ce biti jos dugo, dugo.

I druga vrlo bitna stvar- NISU SVI IGRACI ZA PARTIZAN!!!!!!

zbunjen

pre 14 godina

Strasno! Kakva vest! Ovim samo frustrirate decu koja su isto toliko dobra kao i mali Rebic. Treba da znate da mali ima licnog trenera, menadzera i tatu koji mu placa termine da sam privatno trenira, a sada i svoju medijsku kampanju. Setite se talentovane dece koja nemaju uslove, mogucnost i priliku da se dokazu.

debeli dukljanin

pre 14 godina

Kao prvo, mali je, trenutno, odlican igrac. Sto neko rece, moze da igra i sa starijima, pa cak i da bude bolji od njih.
E sad...
Mali Rebic je i dosao pre godinu dana, nije on srcem uz Partizan, nikada ne bi ni bio. Ali polako, dozivece i on sudbinu mnogih klinaca koji su igrali u FMP-u, kada su dovedeni sve neki solidni klinci sa strane, a onda klupa...
Koliko je samo odlicnih klinaca propalo u FMP-u, to nikmo ne pominje.
Poslednji primer je mali Stupar, isto je godiste kao i Rebic. Isto dosao iz Partizana, pomamio se za stipendijicom, a sad... ni stipendije, ni igranja pa cak ni treniranja...
A ako hoce decko da ode i negde da igra, e tu dolazi slag na tortu; da vidimo koliko si ti nas kostao, pa to da platis, pa onda tek mozes da ides.
Nema veze, Partizan nije hteo da ga moli da ostane, jer to nije Partizanov nacin rada. Nema tu umisljenih zvezda i zvezdica, nego cuti i radi, a onda te kupi pravi, veliki klub, i onda dolazi satisfakcija za godine truda i rada, a ne jajarenje za 100 - 200 evra "limene" stipendije.
Ima Partizan pravih PARTIZANOVACA u svojim redovima u mladjim kategorijama, koji nisu nista losiji od Rebica.
Tu su Ivanovic, Djordjevic i Tomic u 94, Babovic, Radojevic, Dabetic i Jaramaz u 95, Andrejic, Jaramaz i Jevdjenijevic u 97, pa cak i sjajnih klinaca u 98, koji ce opet osvajati titule za Partizan.
Samo opusteno!!!

rakari srpske kosarke

pre 14 godina

Jako mi je zao zbog malog nikole i zbog partizana jel mislim da i jedna i druga strana gube.čini mi se da je veći gubitak za nikolu jel prelaziu klub koji ume da upropasti 30000000 dece ,koji bi imali šansu da postanu neko i nešto zarad jednog koji igra npr u Olimpijakosu po1.5 mni u proseku.Priča se o toj famoznoj školi FMP , organizacija kluba je za svaku pohvalu ali sa sportske strane gledano rećiće se kako je fmp uzeo tri titule u m.kategorijama a ja garantujem da moja baba oo 90 godina može da vodi ekipe gde se pokupuje 15 najkvalitetnijih klinaca po srbiji .O trenerima ne treba trrošiti reči samo je dovoljno pogledati Bulatovića koji sa 12 najkvalitetnijih klinaca urla SKUPI SKUPI i uci ih da igraju odbranu onako kako treba da se igra.Nikola navodno u fmp ide zbog saradnje ceraka i fmp ali po sredi je bolesna ambicija roditelja i navodi da sledeće godine vodi Mandarić(koji uzgred ne zna kako da napadne zonski presing) navodno nezadovoljan je u partizanu a svako ko je gledao prošlu sezonu imao je sta da vidi ,uživao je veliko poverenje trenera (slažem se da treba da ima jer je on uz djukanovića ,ristića..... najkvalitetniji klinac u tom godištu) mozda čak i preterano oslanjanje na njega 40 min ali ni to nekome nije dovoljno.sa srećom nikola ali sikreno mislim da prelaziš u klub koji nazaduje srpsku košarku jer taj isti klub nije izbacio niti jednog igrača ,gde su bre sve zte silne zvezde fmp tj u kojoj ekipi igraju bitnu ulogu tj odlučuju, i nadam se da sa 17 godina nećeš gledati emisiju na sos kanalu 'gde su šta rade'(novoselski aleksandrov djokić aškić.........................................................................................................................................................)Partizanu sa srećom i okrenite se onima koji vas cene dabetić, djordjević,nenadović,babović.ima kvalitetnih klinaca u srbiji kao npr jugović,ljubenković,vasiljević.puno srece gligi tajsonu i ostalim trenerima SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI

pravi izvor

pre 14 godina

Citajuci komentare ne mogu da se oslobodim utiska da vecina citalaca ovog texta nije ni procitala kompletnu pricu. Koliko sam ja video, Rebic je poceo u Ceraku, jednom od malih klubova koji proizvode igrace kao sto cine i Zemun, Beovuk, Alimenti... Razlika izmedju Ceraka i ostalih navedenih klubova je sto su Ceracani usko povezani sa FMP-om pa je bilo cudno sto je prosle godine mali otisao u Partizan. Sada je odjednom cudno sto igrac prelazi, odnosno vraca se, u FMP. Zasto prosle godine niko nije komentarisao kada ga je Partizan vrbovao da predje u njihove redove, kada se zna da je Cerak vezan sa FMP-om? Poenta price je da su roditelji zajedno sa igracem odlucili sta je najbolje za dete, a ne kako ovde neki (navijaci Partizana) misle da ga je neko oteo. Mislim i da sam naslov texta nije korektan, jer poziva na rat izmedju klubova. Koliko se ja secam, FMP i Partizan imaju odlicne odnose, tako da mi se cini da neko namerno forsira sukob. Najbitnije je da se Rebic pravilno razvija a kada bude sampion u reprezentaciji, svi cemo se radovati.

Bodibond

pre 14 godina

Da, mi smo 8. tim u Evropi, ali ne znam koji ste vi po redu????
Mi pamtimo to sto svake godine igramo sa najboljim timovima Evrope, a vama je najveci uspeh da pobedite Partizan... razmisli malo pre nego sto pocnes da lupas...

PhilJackson

pre 14 godina

Samo cu reci:"Ko visoko leti,nisko pada"...
Sto jedan Ognjen Vasiljevic(moze da uci Rebica kako se igra kosarka)nije objavljen na sajtu da je iz KK Loznice presao u KK Hemofarm?!

MK

pre 14 godina

Ovo je sve toliko smesno da ne mogu da verujem ... Kao prvo ima mnogo talentovanije dece po Srbiji, ma i u pomenutim klubovima pa se ne pravi medijski spektakl ... ovo je samo marketing , pa decko tek trebe da igra , da ne spominjem tog klinca 1996 godiste koji je sve samo ne kosarkas !!!

LECITE SE BOLESNICI , govorimo o deci a ne o dzaku PARA !!!

MONTE

pre 14 godina

Kao prvo, FMP ima najbolje uslove za razvoj mladih košarkaša sve do vremena kada stasaju da udju u prvi tim. Ne potcijenjujući ni jednog trenera koji je radio u FMP-u mislim da osim Vlade Djurovića, uz respekt za Boška Djokića, Vladu Vukoičića i Acu Petrovića da ovaj klubić iz predgradja nije nikada imao stručnjaka koji bi talentovanog tinejdžera otškolovao u košarkaša bez limita. Tome je znatno doprinijela i klupska politika sa preranom prodajom talentovanih igrača. Tako da u periodu kada se igrač definitivno formira ( 18-22 god.) u FMP-u se ne radi ispravno. No, lako je kritikovati. U suštini, Čović čini puno za našu košarku, ali to dobro naplati, kada ne treba... Lako je biti pametan pa reći da može i drugačije, ali na terenu slika je nepromenjiva i mislim da i pored svih apela, ali i pritisaka na istoimenog gospodina on neće odustati od dosadašnjeg koncepta, tako da mladim šampionima iz FMP-a predlažem da ne potpisuju profi ugovor sa matičnim timom, već da predju kod Duleta ili Karija i ostanu šampioni i kao seniori. Nadam se novinskom natpisu u avgustu, već: BRANISLAV DJEKIĆ u PARTIZANU, a isto želim i ostalim supertalentima iz predgradja. Da se Kari ne naljuti- njemu želim Miljenovića za 2-ije god, kao akviziciju sa kojom će se zatvoriti konstrukcija tiam u kojem bi već igrali Bjelica, Aleksandrov itd. pa bi lov na F4 EUROLEAGUE bio izvodljiv...

B@KL@V@

pre 14 godina

xa xa... pa ljudi vi se prepirete oko nekog 14-ogodisnjaka koji je talenat!!! pa takve dece ima na hiljade u Srbiji! daj boze da postane igrac ali mislim da ovo ne zasluzuje da bude vest!

a sto se tice prijatelja "redstar",mogu samo da ti kazem da bi bilo lepo da vi igrate,ali samo igrate euroligu a ne jos da budete 2 godine uzastopno medju 8 najboljih ekipa!