Nedelja, 14.06.2009.

15:54

Milijaš potpisao za Vulverhempton!

Kako B92 saznaje kapiten Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Nenad Milijaš je u Brimingemu potpisao ugovor sa Vulverhemptonom.

Izvor: B92

Milijaš potpisao za Vulverhempton! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

106 Komentari

Sortiraj po:

samo toliko

pre 14 godina

EMISIJA O ZIGICU.njegovo selo,kuca,drugari iz detinjstva,njegova soba u koji je proveo detinjstvo je izlepljena od zvezdinih slika,postera,Piksi u prirodnoj velicini,na zidu uramljena slika Zileta kada je imao 11,12 godina,a na slici mali Zile u Zvezdinom dresu.I sta vise da kazem? Dokle ce te mastati da je sve sto je SRVENO BELO vase? Dokle? Nije vama lako,verujem vam,ali prestanite da sanjate.Nije lako biti navijac kluba koji skoro pa da i nema neko zvucno ime,pa moraju da mastaju da su delije ustvari njihovi navijaci.Tesko vama i vasem zivotu!!!

ddr

pre 14 godina

Bitno je da je sve u tajnosti, čuj "poslovna tajna", pa zbog tih tajni nasa Zvezda i jeste u buli.
Neko je rekao "TRANSPARENTNOST" u radu, ili mi se učinilo

verni bili i ostali...

pre 14 godina

Veliko hvala KAPITENU za sve sto je ucinio za nas voljeni klub!!! Sve najbolje u novom klubu i daljoj karijeri,zasluzio si svojim igrama i ponasanjem. Jedan od retkih pravih navijaca Crvene zvezde koji se ponosio sto nosi grb i boje dresa koje je nosio. SVAKA MU CAST!

Ivan Liverpool

pre 14 godina

@realan
Brat Nenada Milijasa odavno nije medju zivima a da jeste bio bi mozda najbolji golman u Evropi, takav je talenat bio. Nemoj pricati o necemu o cemu pojma nemas jer je to dete odavno nastradalo i nije medju zivima. Poznajem tu decu od rodjenja kao sto njihov otac i stric poznaju mene od kada sam rodjen. Nenad jeste veliki Zvezdas ali zar je to u ovom trenutku tebi toliko vazno? Zar ne umes bas nimalo da se radujes uspehu jednog mladog coveka? Ja se radujem odlasku malog Adema u Man U a nisam navijac Partizana. Daleko si ti od realnog. Nenadu svaku srecu i puno lepih trenutaka u novom klubu. I da znas majstore da samo onaj ko o fudbalu u Engleskoj nista nezna moze da napise da je Woolverhampton mali klub. Za one koji to nisu znali a izgleda da ih ovde ima mnogo Vukovi su jedan od najstarijih klubova na ostrvu osnovani jos 1877. godine. Prvenstvo su osvajali 3 puta, Fa kup 4 puta, Liga kup 2 puta, Fa Charity Shield 4 puta sve u svemu nista manje uspesni nego naprimer Chelsea. Zato malo vise respekta i malo manje zavisti pa ce i komentari biti zaista realni.

Dzigisa

pre 14 godina

Grobar sam, ali ne mogu da se nacudim koliko mrznje moze biti prema nekom coveku samo zato sto igra (igrao je) za prozivnicki klub. Milijas je dobro izabrao sto je otisao u manji (citaj manje poznat) klub. Imace vise sanse za dokazivanje i manji pritisak. Setite se samo kako su prosli nasi veliki "talenti" koji su odmah otisli u velike klubove. Dragan Ciric (Barselona), Perica Ognjenovic (Real Madrid), Zoran Tosic (Mancester). Za ovoga zadnjeg jos ima nade. Sve najbolje zelim Milijasu u nastavku karijere, a narocito u igrama za reprezentaciju (jedan od retkih igraca u poslednje vreme koji razmislja dok igra).

Milan90KL

pre 14 godina

Milijas je jedini fudbaler Zvezde kojeg sam postovao, valjda zato sto 100 posto provereno znam da je oduvek bio GROBAR, tako da mu zelim puno srece u Engleskoj...

Iki

pre 14 godina

Alo lakapo,gde si se ti rodjache uputio, u najzahtevniju ligu trenutno,aj videcemo kako ce se to zavrsiti ....tolko od mene a na kraju sezone videcemo dal ce se dotichni izboriti za startnu postavu :)

Zvezdarac

pre 14 godina

Kakva bre poslovna tajna kolko obeštećenje ćedobiti Zvezda. Pa nije vam Zvezdu tata ostavio pa da vi krijete visinu transfera. Svi se kao kunu u transparentnost i poštenje a ovamo kriju finansije kao zmija noge. Veliki minus za novo rukovodstvo.

Realan

pre 14 godina

Hvala za sve uradjeno u Zvezdi kapitenu! Drago mi je sto je otisao bas u takav klub,a ne kao neki nabedjeni igraci koje ovde preko noci pretvore u SEPER-MEGA talente,i tako nabedjeni odu u neki od najvecih evropskih klubova i nestanu sa fudbalske scene! Videcemo kad ce Tosic,Ljajic zaigrati u Man UTD....
Svaka cast Majstore!

marko

pre 14 godina

Мики, све најлепше Мајсторе, велики си играч и још бољи човек... Врати се једног дана да подигнеш пехар јер ти си то заслужио... Твоју седмицу ћу носити док постојим... Желим ти море голова и лепих тренутака, заслужио си то... Срећно

Danko

pre 14 godina

Nije mnogo,ali za situaciju u kojoj je Zvezda...Nego ne znam koga stite sakrivanjem iznosa o visini transfera.Toliko o stavljanju Zvezdinog poslovanja pred javnost.Kad si na vlasti,izgleda da ne moras da polazes nikom ,,racune'',a pogotovu u nasoj Zvezdi,za koju ocigledno misle da je njihova.Neverovatno!Pretpostavljam da hoce da zastite ,,poslovanje''.

srpskacelacrvenobela

pre 14 godina

Srecno kapitenu!!! Grobari kao i uvijek rado ostavljaju komentare koji nemaju veze sa fudbalom, ali ok i ljubomora je normalna stvar ( bar u Humskoj)

Dr Undertaker

pre 14 godina

Dobar je to igrač bio i jedan od retkih istinskih sportsmena u Zvezdinom igračkom pogonu.Imam,samo,utisak da nije odabrao najbolju sredinu za nastavak karijere jer ,ruku na srce,nema naviku a ni sposobnost igranja bez lopte.Kako će se Wolwes boriti za opstanak,pitanje je da li će moći da istrpe Milijaševu neobaveznu igru pozadi.Njegova umešnost u organizaciji napada i,pogotovo,kod prekida nije sporna i nadajmo se da će trener imati sluha da ga ne opterećuje"donošenjem vode".Ono što jedino ne vidim u Zvezdi to je igrač koji makar i približno možreda ga nasledi.Mislim da tek slede problemi u organizaciji igre.Živi bili pa videli...

kalimero

pre 14 godina

Molim sve koji budu pročitali moj komentar da budu realni.
Prvo bih poželeo uspeh Milijašu jer je zaslužio.

Ali javljam se povodom drugog igrača o kome se,možda namerno,nepiše pa nemogu da pošaljem komentar
Šta je sa Koromanom?Hoće li se njemu suditi po zakonu o sprečavanju nasilja na sportskim objektima ili je on iznad zakona?
Možda se želi prikriti njegova sramota i CZ želi neki dinar od transfera,ali to nikako nije u skladu sa zakonom.Uradio je šta je uradio i ima da mu se sudi.
Neinteresuje me težina presude.Može ona biti jedan sat,jedan dan ili jedna godina društveno-korisnog rada,može biti oslobođen,ali ko je taj koji stavlja njega iznad zakona i nepoteže slučaj na sudu.
Ako se sudilo i presudilo drugim sportistima zašto je on poseban.
Baš me briga ako bi mu to moglo upropastiti dalju karijeru,sam je kriv za to.O posledicama da je razmišljao nebi se onako ni ponašao.
Šta će biti ako ode u inostranstvo?Hoće li se posle raspisivati poternica zbog suđenja?Hoćemo li još jednu sramotu na račun FSS?
Zašto po službenoj dužnosti niko nije potegao tužbu?
Zašto ni jedan novinar nepiše o ovome?Jeli moguće da sam samo ja izbegao kolektivnu amneziju?

Ja hoću pravdu za Koromana pa ma kako ona glasila na kraju !!!

nikola

pre 14 godina

Mnogo jak klub..Ali ne moze slab igrac da ode u neki jak klub
(grobar, 14. jun 2009 16:24)
Preporučujem (+38)
Ne preporučujem (-93)
Šta je ovo
To je ono SMS takmicenje sa basketa! Jedino tu mozete da nas pobedite :)

realan

pre 14 godina

Pa brat ti je Grobar i igrao je u PFC,celi Zemun zna da si Grobar bio...a sad kao oduvek zvezdas...Ma brate MunzeKOnza...Kakva zvezda...Ceo ZEMUN zna da si Grobar aaaaaaa...Sad zvezda nece dati ni 20golova po sezoni HAHAHHAHHA

Sokrates

pre 14 godina

Neka se i on i Zvezda zahvale Anticu koji ga je nepravedno forsirao u dres reprezentacije.Milijas je bio i ostao prosecan igrac koji nema ni trunke sansi da uspe u bilo kojem ozbiljnijem klubu.Tipican staromodan ,spor igrac koji je zahvaljujuci cinjenici da neko iz FK Bankrot mora da igra u nacionalnom timu dobio nepravedno sansu i mogucnost da se proda.Respekt i menadzerima koji su uspeli da ga "uvale" nekom.Vreme ce pokazati istinu.Eeee bas su se engezi "usrecili" ovom "igracinom".Aferim !!!

'aj 'leba ti...

pre 14 godina

@dR.the
Prika, wolves ne moze ni da prismrdi C timu man.jun... tolko o tome
(ajgor, 14. jun 2009 19:40)

Prika...u c timu Manchestera svi imaju po 15-16god...a Tosic ima 22...o cemu li se tu radi...ocigledno Ferguson nema dobar njuh za talente, pa ga nije prekomandovao u a postavu XD...

kike

pre 14 godina

Nadam se da ce sada ispast iz prvih 11 reprezentacije.Grehota je da njemu na klupi sjede Kacar i Kuzmanovic.Cak mislim da je on tek cetvrto rjesenje za mjesto uz Dekija, jer je i Nemanja Matic bolji od njega.

Zemunac

pre 14 godina

To je oko 600.000 Zemunu, valjda ce sad uznapredovati do Superlige. A sramota je i glupost to sto Zvezda krije koliko je zaradila.

Miki Zemun

pre 14 godina

Neki ce igrati u premijer ligi, a neki za mancesterov C tim.
(dR.the, 14. jun 2009 17:32


Bolje je igrati u Z timu Mancester Junajteda nrgo za Vulvse, jer je Mancester prvak sveta i vucesampion Evrope, a sta su Vulvsi? Pa nista!

ns2obs2

pre 14 godina

Pozdrav svima!
Ja stvarno ne mogu da verujem da se toliko u nebesa dize taj igrac!
Nista posebno!
U reprezentaciji nije ni za drugu postavu. Kad bude zagrejao klupu u Engleskoj ni blizu nacionalnog tima nece biti. Ne znam sto tako principijelan covek kao sto je Antara odrzava bratstvo-jedinstvo njegovim pozivanjem?
Ja stvarno verujem da je decko ektra posten i korektan. Nema cak ni igrackelose karakteristike, ali kad treba da se pokazu m..a tu je tanak, jos u Zemunu dok je igrao. Iako ga vise cenim kao reprezetativca nego Pantelica i Rukavinu, ali nije mu mesto na Mundijalu!

Si'T'jwa

pre 14 godina

Mnogo jak klub..Ali ne moze slab igrac da ode u neki jak klub
(grobar, 14. jun 2009 16:24)
Preporučujem (+38)
Ne preporučujem (-93)
Šta je ovo

Vazno da je Tosic najbolji igrac Manchestera...

dokle

pre 14 godina

ovo je poruka za personu pod sinonimom no.prica o kradji kupa,pa koliko su nas krali,u rukometnom derbiju smo igrali sa tri igraca manja na terenu,u fudbalskom derbiju na iskljucuju sudije zbog gluposti,a penal na derbio za partizan nisam video preko 10 godina.bolje cutite zvizdasi i gledajte hemton.

Mikile

pre 14 godina

Milijasu svaka cast na igrama koje je prikazao u Zvezdi i za Srbiju, i puno srece mu zeli navijac Partizana.
PS Jedan je od retkih koji je za tu Zvezdu stvarno igrao ove godine.

Marko_011

pre 14 godina

Poslovna tajna, pa cemo gledati,"Hapsenja na Marakani II deo"!

Milijasu, hvala ti za sve i zelim ti da uspes u Premijer Ligi i da te i dalje gledamo u reprezentaciji Srbije.

Ispao si jedan od retkih u danasnje vreme, koji nije samo dobar fudbaler, vec i dobar covek, sto je retkost u danasnje vreme!

Navijaci to nikad ne zaboravljaju i uvek ces imati podrsku na Marakani!

Neka te sreca prati!

denis

pre 14 godina

sretno milijasu u engleskoj.
da bi imali dobru ligu i da bi se vratio draz fudbala ja mislim da bi prva liga trebala da ima ove clanove:
zvezda
partizan
vojvodina
radnicki nis
spartak subotica
borac cacak
novi pazar
Смедерево
Раднички Крагујевац
sevojno
ОФК Београд
Напредак
Хајдук Кула
Јавор
rad
banat
indjija

MILAN POPOVAC

pre 14 godina

Bolje u Volfs i da igra tamo nego u Mancester da bude gledalac na tribinama, Nenade hvala za sve sto si ucinio za nasu Zvezdu, puno zdravlja pre svega a za sve ostalo su tvoji kvaliteti dovoljni.

marko

pre 14 godina

Zasto iz Zvezde ne saopste javno visinu transfera!To mi lici na prethodne uprave.U Partizanu od kada su otisli celni Zecevic i Bjekovic svaki igrac koji je otisao iz kluba javno je objavljeno koliko je iznosio transfer!Koliko su istinite cifre to niko ne zna ali barem je objavljeno!

Rodman 12

pre 14 godina

Zelim puno srece velikom igracu i odlicnom coveku! A Grobar sam :)

Interesuje me da li ce on i Obradovic ostati reprezentativci i kada se prodaju ili ce neko drugi da "eksplodira".

Lavrinovich

pre 14 godina

Bio si sve sto je vredelo u crveno-belom kontejneru,sad vise i tebe nema,ipak zelim ti svu srecu u daljoj karijeri,jer si ti presvega nas reprezentativac,a mi pre svega Srbi...Srecno!

Delija_momak

pre 14 godina

Hvala ti Neki Miki bio si sjajan u 97 utakmica koje si odigro za Zvezdu a hvala ti 1000 puta za tvoja 37 gola pozdrav iz Prizrena

saleNS

pre 14 godina

Ovo je sramota kako mi jeftino prodajemo nase fudbalere! Pa hrvati su prodali tri prosecna igraca za preko 50 miliona evra! I sad traze za Mandzukica 15 miliona, a Milijas tog decka moze da uci fudbalu! Ali bitno je samo da se sto pre nesto uzme, i da se kupe stanovi po Beogradu...bagro jedna lopovska!

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Srecno. Za 4 godine osvojio si dve duple krune, a bio bi jos jedan kup da nismo pokradeni. Hvala ti.
(no, 14. jun 2009 16:05)

Да је било правде до тог полуфинала неби ни стигли,него би ту играо Чукарички Станком.

Желим Неши сву срећу мада остајем при томе да је за њега било боље да је отишо у Немачку.

Grobar-S

pre 14 godina

To znaci dvadesetak golova manje za Zvezdu u sledecoj sezoni.Pa kad opet budete treci ili cetvrti onda ce vam Tole biti kriv.Neka vam je Bog na pomoci.

PARTY'ZANat

pre 14 godina

Mislim da je ovo odlichan ugovor za njega! i nadam se da ce ekipa biti dostojna borbe u najjachoj ligi sveta!
Cenim ga kao igracha i izgleda mi kao dobar i umeren chovek pa se nadam da ce imati uspeshnu karijeru...

chko

pre 14 godina

care bio si i osto pravi svaka ti cast za sve sto si dao zvezdi i puno srece u PL a kao najjaci momenat ce se pamtiti ona golcina bajernu

Voja

pre 14 godina

Odlicno, sad vise ne mora da igra u reprezentaciji! Jos samo da se uhlebi Marko Pantelic, pa da i on ne mora vise da igra u prvih 11 i super!

Babin_zub

pre 14 godina

Visina transfera poslovna tajna?Pa zar niste pred izbore rekli kako cete celokupno poslovanje prikazati na sajtu,tj predstaviti javnosti?Svi ste bre isti,mozete i vi da konobarisete.

trovach

pre 14 godina

Sramota za ovu "poslovnu tajnu" oko skrivanja visine obestecenja. Ceo svet polemise o Realovih 200 miliona,a mi ne skrivamo par stotina hiljada. Kako oni nemaju poslovnih tajni?!Sram vas bilo!

Kricke

pre 14 godina

„Rođen sam kao Zvezdaš, odrsatao sam kao Zvezdaš i zauvek ću ostati Zvezdaš. Mogu ja da odem iz kluba, ali Crvena zvezda neće nikada iz mog srca. Srećan sam što sam nosio crveno-beli dres i znam da će moja Zvezda ponovo biti ponos miliona navijača“, ističe Nenad Milijaš
LEGENDA!!!!!!!!!!!!!

zauvek manji od partizana

pre 14 godina

Obojica idu u Premijer ligu

Nenad Milijas u Vulverhempton

Adem Ljajic u Mancester Junajted

Bolje i Vulver nego francuska druga liga jel da?

Pozdrav Grobarima

janjo

pre 14 godina

Nekako mi se cini da je otisao za malu svotu novca, ipak je to plejmejker nase reprezentacije koja je dobrostojeca sada. Nenade srecno, nadam se da ce te englezi naterati da jos i vise trcis.

N-E-O

pre 14 godina

@-Care i ako se to desi Engleska druga liga je jaca od Srpske prve lige barem za klasu a o gledanosti da i ne govorim,ali ja se nadam da ce Vulvsi igrati dugo u Premijer ligi.......

redstar

pre 14 godina

Znaci, Zvezdi ide oko 2500000EUR cisto, minus jos oko 200000 na ime poreza(isplatice tu sumu u ratama drzavi, ne ide odjednom), sto nas dovodi do sume od 2300000EUR i sto dovodi automatski do smanjenja ukupnog duga za tu sumu...

Koki

pre 14 godina

Srecno KAPITENU! Pokazao si svima u Srbiji kako treba da se ponasa igrac na terenu i van terena! Zelim ti puno puno srece u PL i da pored pokazes Englezima kakve majstore Zvezda salje u evropu (Vidic je to vec pokazao),nasi igraci ne greju tribini kao npr Z.Tosic-propala investicija MU,tako ce i mali Ljajic da prodje ako Bog da! Poz svim DELIJAMA!

Deki

pre 14 godina

Neka mu je sa srecom i zdravo da potrosi pare! Bilo je krajnje vreme da ode, sta vise da trazi na brodu koji tone, nadam se da ce njegov odlazak u Vulfse zakrpiti neku rupu na posrnulom Titaniku i da cemo i sledece sezone gledati derbi, ma kako kvalitetan on bio.

zagor

pre 14 godina

a kako ce se obracunati porez na "poslovnu tajnu"? evo, zato drzava ne treba da pomaze klubovima, jer se oni lepo snadju na neplacanju poreza i drugih dazbina. za milijasa ce sakriti barem milion na koji nece platiti porez. i sada ja moram da platim sve svoje obaveze, jer ce mi inace doci na kucu da plene (a vrlo su revnosni u tome) a zvezda, partizan vosa itd ce sakriti prihode, pa ce na kraju da bude da su prihodi jednaki rashodima...dokle?

ZVEZDASICA

pre 14 godina

Srecno majstore i hvala ti za sve,imao si srce vece nego svi igraci koji su nosili Zvezdin dre sada kada nam je bilo najteze.Nastaviti karijeru u najacoj ligi na Svetu zasluzujes i kao covek profesionalac i kao igrac!! Delije te nikada nece zaboraviti!!! SRECNO MAJSTORE!!

nova igrica http://zzzex.mybrute.com

pre 14 godina

Nece da objave sumu zbog one izjave Djokovica da veliki transferi "bodu oci" i da je bolje ne objavljivati cifre. :)

Newcastle

pre 14 godina

Da, toliko od Zvezde. Ne navijam za Zvezdu (inace ne navijam ni za jedan domaci klub), ali sam se bas ponakao da kad je Milijas potpisao novi ugovor da Zvezda napokon ponovo stvara kult kapitena i bilo mi je drago zbog toga, a sada jbg.

roman empire

pre 14 godina

Sa srecom bivsi kapitenu i da predvodis vukove u postizanju sto boljeg plasmana u PL.Sad je sve na tebi ako se budes pokazao mozda za 2-3 god. zaigras i za nekog engleskog velikana.SRECNO!!!!!

Stefan NI

pre 14 godina

Iako sam navijac Partizana, zelim sve najbolje Milijasu u Volvsima. Mozda njegova brzina i nije bas za Premijer ligu ali njegovi slobodnjaci, korneri i asistencije mogu da se pokazu kao odlucujuci ako izbegnu ispadanje iz lige sledece sezone.

Stefan NI

pre 14 godina

Iako sam navijac Partizana, zelim sve najbolje Milijasu u Volvsima. Mozda njegova brzina i nije bas za Premijer ligu ali njegovi slobodnjaci, korneri i asistencije mogu da se pokazu kao odlucujuci ako izbegnu ispadanje iz lige sledece sezone.

zagor

pre 14 godina

a kako ce se obracunati porez na "poslovnu tajnu"? evo, zato drzava ne treba da pomaze klubovima, jer se oni lepo snadju na neplacanju poreza i drugih dazbina. za milijasa ce sakriti barem milion na koji nece platiti porez. i sada ja moram da platim sve svoje obaveze, jer ce mi inace doci na kucu da plene (a vrlo su revnosni u tome) a zvezda, partizan vosa itd ce sakriti prihode, pa ce na kraju da bude da su prihodi jednaki rashodima...dokle?

Deki

pre 14 godina

Neka mu je sa srecom i zdravo da potrosi pare! Bilo je krajnje vreme da ode, sta vise da trazi na brodu koji tone, nadam se da ce njegov odlazak u Vulfse zakrpiti neku rupu na posrnulom Titaniku i da cemo i sledece sezone gledati derbi, ma kako kvalitetan on bio.

roman empire

pre 14 godina

Sa srecom bivsi kapitenu i da predvodis vukove u postizanju sto boljeg plasmana u PL.Sad je sve na tebi ako se budes pokazao mozda za 2-3 god. zaigras i za nekog engleskog velikana.SRECNO!!!!!

ZVEZDASICA

pre 14 godina

Srecno majstore i hvala ti za sve,imao si srce vece nego svi igraci koji su nosili Zvezdin dre sada kada nam je bilo najteze.Nastaviti karijeru u najacoj ligi na Svetu zasluzujes i kao covek profesionalac i kao igrac!! Delije te nikada nece zaboraviti!!! SRECNO MAJSTORE!!

Kricke

pre 14 godina

„Rođen sam kao Zvezdaš, odrsatao sam kao Zvezdaš i zauvek ću ostati Zvezdaš. Mogu ja da odem iz kluba, ali Crvena zvezda neće nikada iz mog srca. Srećan sam što sam nosio crveno-beli dres i znam da će moja Zvezda ponovo biti ponos miliona navijača“, ističe Nenad Milijaš
LEGENDA!!!!!!!!!!!!!

Babin_zub

pre 14 godina

Visina transfera poslovna tajna?Pa zar niste pred izbore rekli kako cete celokupno poslovanje prikazati na sajtu,tj predstaviti javnosti?Svi ste bre isti,mozete i vi da konobarisete.

saleNS

pre 14 godina

Ovo je sramota kako mi jeftino prodajemo nase fudbalere! Pa hrvati su prodali tri prosecna igraca za preko 50 miliona evra! I sad traze za Mandzukica 15 miliona, a Milijas tog decka moze da uci fudbalu! Ali bitno je samo da se sto pre nesto uzme, i da se kupe stanovi po Beogradu...bagro jedna lopovska!

Si'T'jwa

pre 14 godina

Mnogo jak klub..Ali ne moze slab igrac da ode u neki jak klub
(grobar, 14. jun 2009 16:24)
Preporučujem (+38)
Ne preporučujem (-93)
Šta je ovo

Vazno da je Tosic najbolji igrac Manchestera...

MILAN POPOVAC

pre 14 godina

Bolje u Volfs i da igra tamo nego u Mancester da bude gledalac na tribinama, Nenade hvala za sve sto si ucinio za nasu Zvezdu, puno zdravlja pre svega a za sve ostalo su tvoji kvaliteti dovoljni.

N-E-O

pre 14 godina

@-Care i ako se to desi Engleska druga liga je jaca od Srpske prve lige barem za klasu a o gledanosti da i ne govorim,ali ja se nadam da ce Vulvsi igrati dugo u Premijer ligi.......

denis

pre 14 godina

sretno milijasu u engleskoj.
da bi imali dobru ligu i da bi se vratio draz fudbala ja mislim da bi prva liga trebala da ima ove clanove:
zvezda
partizan
vojvodina
radnicki nis
spartak subotica
borac cacak
novi pazar
Смедерево
Раднички Крагујевац
sevojno
ОФК Београд
Напредак
Хајдук Кула
Јавор
rad
banat
indjija

Mikile

pre 14 godina

Milijasu svaka cast na igrama koje je prikazao u Zvezdi i za Srbiju, i puno srece mu zeli navijac Partizana.
PS Jedan je od retkih koji je za tu Zvezdu stvarno igrao ove godine.

Koki

pre 14 godina

Srecno KAPITENU! Pokazao si svima u Srbiji kako treba da se ponasa igrac na terenu i van terena! Zelim ti puno puno srece u PL i da pored pokazes Englezima kakve majstore Zvezda salje u evropu (Vidic je to vec pokazao),nasi igraci ne greju tribini kao npr Z.Tosic-propala investicija MU,tako ce i mali Ljajic da prodje ako Bog da! Poz svim DELIJAMA!

nova igrica http://zzzex.mybrute.com

pre 14 godina

Nece da objave sumu zbog one izjave Djokovica da veliki transferi "bodu oci" i da je bolje ne objavljivati cifre. :)

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Srecno. Za 4 godine osvojio si dve duple krune, a bio bi jos jedan kup da nismo pokradeni. Hvala ti.
(no, 14. jun 2009 16:05)

Да је било правде до тог полуфинала неби ни стигли,него би ту играо Чукарички Станком.

Желим Неши сву срећу мада остајем при томе да је за њега било боље да је отишо у Немачку.

Marko_011

pre 14 godina

Poslovna tajna, pa cemo gledati,"Hapsenja na Marakani II deo"!

Milijasu, hvala ti za sve i zelim ti da uspes u Premijer Ligi i da te i dalje gledamo u reprezentaciji Srbije.

Ispao si jedan od retkih u danasnje vreme, koji nije samo dobar fudbaler, vec i dobar covek, sto je retkost u danasnje vreme!

Navijaci to nikad ne zaboravljaju i uvek ces imati podrsku na Marakani!

Neka te sreca prati!

trovach

pre 14 godina

Sramota za ovu "poslovnu tajnu" oko skrivanja visine obestecenja. Ceo svet polemise o Realovih 200 miliona,a mi ne skrivamo par stotina hiljada. Kako oni nemaju poslovnih tajni?!Sram vas bilo!

'aj 'leba ti...

pre 14 godina

@dR.the
Prika, wolves ne moze ni da prismrdi C timu man.jun... tolko o tome
(ajgor, 14. jun 2009 19:40)

Prika...u c timu Manchestera svi imaju po 15-16god...a Tosic ima 22...o cemu li se tu radi...ocigledno Ferguson nema dobar njuh za talente, pa ga nije prekomandovao u a postavu XD...

Newcastle

pre 14 godina

Da, toliko od Zvezde. Ne navijam za Zvezdu (inace ne navijam ni za jedan domaci klub), ali sam se bas ponakao da kad je Milijas potpisao novi ugovor da Zvezda napokon ponovo stvara kult kapitena i bilo mi je drago zbog toga, a sada jbg.

marko

pre 14 godina

Zasto iz Zvezde ne saopste javno visinu transfera!To mi lici na prethodne uprave.U Partizanu od kada su otisli celni Zecevic i Bjekovic svaki igrac koji je otisao iz kluba javno je objavljeno koliko je iznosio transfer!Koliko su istinite cifre to niko ne zna ali barem je objavljeno!

Voja

pre 14 godina

Odlicno, sad vise ne mora da igra u reprezentaciji! Jos samo da se uhlebi Marko Pantelic, pa da i on ne mora vise da igra u prvih 11 i super!

janjo

pre 14 godina

Nekako mi se cini da je otisao za malu svotu novca, ipak je to plejmejker nase reprezentacije koja je dobrostojeca sada. Nenade srecno, nadam se da ce te englezi naterati da jos i vise trcis.

PARTY'ZANat

pre 14 godina

Mislim da je ovo odlichan ugovor za njega! i nadam se da ce ekipa biti dostojna borbe u najjachoj ligi sveta!
Cenim ga kao igracha i izgleda mi kao dobar i umeren chovek pa se nadam da ce imati uspeshnu karijeru...

Rodman 12

pre 14 godina

Zelim puno srece velikom igracu i odlicnom coveku! A Grobar sam :)

Interesuje me da li ce on i Obradovic ostati reprezentativci i kada se prodaju ili ce neko drugi da "eksplodira".

Ivan Liverpool

pre 14 godina

@realan
Brat Nenada Milijasa odavno nije medju zivima a da jeste bio bi mozda najbolji golman u Evropi, takav je talenat bio. Nemoj pricati o necemu o cemu pojma nemas jer je to dete odavno nastradalo i nije medju zivima. Poznajem tu decu od rodjenja kao sto njihov otac i stric poznaju mene od kada sam rodjen. Nenad jeste veliki Zvezdas ali zar je to u ovom trenutku tebi toliko vazno? Zar ne umes bas nimalo da se radujes uspehu jednog mladog coveka? Ja se radujem odlasku malog Adema u Man U a nisam navijac Partizana. Daleko si ti od realnog. Nenadu svaku srecu i puno lepih trenutaka u novom klubu. I da znas majstore da samo onaj ko o fudbalu u Engleskoj nista nezna moze da napise da je Woolverhampton mali klub. Za one koji to nisu znali a izgleda da ih ovde ima mnogo Vukovi su jedan od najstarijih klubova na ostrvu osnovani jos 1877. godine. Prvenstvo su osvajali 3 puta, Fa kup 4 puta, Liga kup 2 puta, Fa Charity Shield 4 puta sve u svemu nista manje uspesni nego naprimer Chelsea. Zato malo vise respekta i malo manje zavisti pa ce i komentari biti zaista realni.

Grobar-S

pre 14 godina

To znaci dvadesetak golova manje za Zvezdu u sledecoj sezoni.Pa kad opet budete treci ili cetvrti onda ce vam Tole biti kriv.Neka vam je Bog na pomoci.

Delija_momak

pre 14 godina

Hvala ti Neki Miki bio si sjajan u 97 utakmica koje si odigro za Zvezdu a hvala ti 1000 puta za tvoja 37 gola pozdrav iz Prizrena

zauvek manji od partizana

pre 14 godina

Obojica idu u Premijer ligu

Nenad Milijas u Vulverhempton

Adem Ljajic u Mancester Junajted

Bolje i Vulver nego francuska druga liga jel da?

Pozdrav Grobarima

chko

pre 14 godina

care bio si i osto pravi svaka ti cast za sve sto si dao zvezdi i puno srece u PL a kao najjaci momenat ce se pamtiti ona golcina bajernu

Sokrates

pre 14 godina

Neka se i on i Zvezda zahvale Anticu koji ga je nepravedno forsirao u dres reprezentacije.Milijas je bio i ostao prosecan igrac koji nema ni trunke sansi da uspe u bilo kojem ozbiljnijem klubu.Tipican staromodan ,spor igrac koji je zahvaljujuci cinjenici da neko iz FK Bankrot mora da igra u nacionalnom timu dobio nepravedno sansu i mogucnost da se proda.Respekt i menadzerima koji su uspeli da ga "uvale" nekom.Vreme ce pokazati istinu.Eeee bas su se engezi "usrecili" ovom "igracinom".Aferim !!!

Zemunac

pre 14 godina

To je oko 600.000 Zemunu, valjda ce sad uznapredovati do Superlige. A sramota je i glupost to sto Zvezda krije koliko je zaradila.

dokle

pre 14 godina

ovo je poruka za personu pod sinonimom no.prica o kradji kupa,pa koliko su nas krali,u rukometnom derbiju smo igrali sa tri igraca manja na terenu,u fudbalskom derbiju na iskljucuju sudije zbog gluposti,a penal na derbio za partizan nisam video preko 10 godina.bolje cutite zvizdasi i gledajte hemton.

ns2obs2

pre 14 godina

Pozdrav svima!
Ja stvarno ne mogu da verujem da se toliko u nebesa dize taj igrac!
Nista posebno!
U reprezentaciji nije ni za drugu postavu. Kad bude zagrejao klupu u Engleskoj ni blizu nacionalnog tima nece biti. Ne znam sto tako principijelan covek kao sto je Antara odrzava bratstvo-jedinstvo njegovim pozivanjem?
Ja stvarno verujem da je decko ektra posten i korektan. Nema cak ni igrackelose karakteristike, ali kad treba da se pokazu m..a tu je tanak, jos u Zemunu dok je igrao. Iako ga vise cenim kao reprezetativca nego Pantelica i Rukavinu, ali nije mu mesto na Mundijalu!

Miki Zemun

pre 14 godina

Neki ce igrati u premijer ligi, a neki za mancesterov C tim.
(dR.the, 14. jun 2009 17:32


Bolje je igrati u Z timu Mancester Junajteda nrgo za Vulvse, jer je Mancester prvak sveta i vucesampion Evrope, a sta su Vulvsi? Pa nista!

kike

pre 14 godina

Nadam se da ce sada ispast iz prvih 11 reprezentacije.Grehota je da njemu na klupi sjede Kacar i Kuzmanovic.Cak mislim da je on tek cetvrto rjesenje za mjesto uz Dekija, jer je i Nemanja Matic bolji od njega.

kalimero

pre 14 godina

Molim sve koji budu pročitali moj komentar da budu realni.
Prvo bih poželeo uspeh Milijašu jer je zaslužio.

Ali javljam se povodom drugog igrača o kome se,možda namerno,nepiše pa nemogu da pošaljem komentar
Šta je sa Koromanom?Hoće li se njemu suditi po zakonu o sprečavanju nasilja na sportskim objektima ili je on iznad zakona?
Možda se želi prikriti njegova sramota i CZ želi neki dinar od transfera,ali to nikako nije u skladu sa zakonom.Uradio je šta je uradio i ima da mu se sudi.
Neinteresuje me težina presude.Može ona biti jedan sat,jedan dan ili jedna godina društveno-korisnog rada,može biti oslobođen,ali ko je taj koji stavlja njega iznad zakona i nepoteže slučaj na sudu.
Ako se sudilo i presudilo drugim sportistima zašto je on poseban.
Baš me briga ako bi mu to moglo upropastiti dalju karijeru,sam je kriv za to.O posledicama da je razmišljao nebi se onako ni ponašao.
Šta će biti ako ode u inostranstvo?Hoće li se posle raspisivati poternica zbog suđenja?Hoćemo li još jednu sramotu na račun FSS?
Zašto po službenoj dužnosti niko nije potegao tužbu?
Zašto ni jedan novinar nepiše o ovome?Jeli moguće da sam samo ja izbegao kolektivnu amneziju?

Ja hoću pravdu za Koromana pa ma kako ona glasila na kraju !!!

Dzigisa

pre 14 godina

Grobar sam, ali ne mogu da se nacudim koliko mrznje moze biti prema nekom coveku samo zato sto igra (igrao je) za prozivnicki klub. Milijas je dobro izabrao sto je otisao u manji (citaj manje poznat) klub. Imace vise sanse za dokazivanje i manji pritisak. Setite se samo kako su prosli nasi veliki "talenti" koji su odmah otisli u velike klubove. Dragan Ciric (Barselona), Perica Ognjenovic (Real Madrid), Zoran Tosic (Mancester). Za ovoga zadnjeg jos ima nade. Sve najbolje zelim Milijasu u nastavku karijere, a narocito u igrama za reprezentaciju (jedan od retkih igraca u poslednje vreme koji razmislja dok igra).

realan

pre 14 godina

Pa brat ti je Grobar i igrao je u PFC,celi Zemun zna da si Grobar bio...a sad kao oduvek zvezdas...Ma brate MunzeKOnza...Kakva zvezda...Ceo ZEMUN zna da si Grobar aaaaaaa...Sad zvezda nece dati ni 20golova po sezoni HAHAHHAHHA

redstar

pre 14 godina

Znaci, Zvezdi ide oko 2500000EUR cisto, minus jos oko 200000 na ime poreza(isplatice tu sumu u ratama drzavi, ne ide odjednom), sto nas dovodi do sume od 2300000EUR i sto dovodi automatski do smanjenja ukupnog duga za tu sumu...

nikola

pre 14 godina

Mnogo jak klub..Ali ne moze slab igrac da ode u neki jak klub
(grobar, 14. jun 2009 16:24)
Preporučujem (+38)
Ne preporučujem (-93)
Šta je ovo
To je ono SMS takmicenje sa basketa! Jedino tu mozete da nas pobedite :)

srpskacelacrvenobela

pre 14 godina

Srecno kapitenu!!! Grobari kao i uvijek rado ostavljaju komentare koji nemaju veze sa fudbalom, ali ok i ljubomora je normalna stvar ( bar u Humskoj)

Danko

pre 14 godina

Nije mnogo,ali za situaciju u kojoj je Zvezda...Nego ne znam koga stite sakrivanjem iznosa o visini transfera.Toliko o stavljanju Zvezdinog poslovanja pred javnost.Kad si na vlasti,izgleda da ne moras da polazes nikom ,,racune'',a pogotovu u nasoj Zvezdi,za koju ocigledno misle da je njihova.Neverovatno!Pretpostavljam da hoce da zastite ,,poslovanje''.

verni bili i ostali...

pre 14 godina

Veliko hvala KAPITENU za sve sto je ucinio za nas voljeni klub!!! Sve najbolje u novom klubu i daljoj karijeri,zasluzio si svojim igrama i ponasanjem. Jedan od retkih pravih navijaca Crvene zvezde koji se ponosio sto nosi grb i boje dresa koje je nosio. SVAKA MU CAST!

Realan

pre 14 godina

Hvala za sve uradjeno u Zvezdi kapitenu! Drago mi je sto je otisao bas u takav klub,a ne kao neki nabedjeni igraci koje ovde preko noci pretvore u SEPER-MEGA talente,i tako nabedjeni odu u neki od najvecih evropskih klubova i nestanu sa fudbalske scene! Videcemo kad ce Tosic,Ljajic zaigrati u Man UTD....
Svaka cast Majstore!

marko

pre 14 godina

Мики, све најлепше Мајсторе, велики си играч и још бољи човек... Врати се једног дана да подигнеш пехар јер ти си то заслужио... Твоју седмицу ћу носити док постојим... Желим ти море голова и лепих тренутака, заслужио си то... Срећно

Milan90KL

pre 14 godina

Milijas je jedini fudbaler Zvezde kojeg sam postovao, valjda zato sto 100 posto provereno znam da je oduvek bio GROBAR, tako da mu zelim puno srece u Engleskoj...

Zvezdarac

pre 14 godina

Kakva bre poslovna tajna kolko obeštećenje ćedobiti Zvezda. Pa nije vam Zvezdu tata ostavio pa da vi krijete visinu transfera. Svi se kao kunu u transparentnost i poštenje a ovamo kriju finansije kao zmija noge. Veliki minus za novo rukovodstvo.

Dr Undertaker

pre 14 godina

Dobar je to igrač bio i jedan od retkih istinskih sportsmena u Zvezdinom igračkom pogonu.Imam,samo,utisak da nije odabrao najbolju sredinu za nastavak karijere jer ,ruku na srce,nema naviku a ni sposobnost igranja bez lopte.Kako će se Wolwes boriti za opstanak,pitanje je da li će moći da istrpe Milijaševu neobaveznu igru pozadi.Njegova umešnost u organizaciji napada i,pogotovo,kod prekida nije sporna i nadajmo se da će trener imati sluha da ga ne opterećuje"donošenjem vode".Ono što jedino ne vidim u Zvezdi to je igrač koji makar i približno možreda ga nasledi.Mislim da tek slede problemi u organizaciji igre.Živi bili pa videli...

Iki

pre 14 godina

Alo lakapo,gde si se ti rodjache uputio, u najzahtevniju ligu trenutno,aj videcemo kako ce se to zavrsiti ....tolko od mene a na kraju sezone videcemo dal ce se dotichni izboriti za startnu postavu :)

Lavrinovich

pre 14 godina

Bio si sve sto je vredelo u crveno-belom kontejneru,sad vise i tebe nema,ipak zelim ti svu srecu u daljoj karijeri,jer si ti presvega nas reprezentativac,a mi pre svega Srbi...Srecno!

ddr

pre 14 godina

Bitno je da je sve u tajnosti, čuj "poslovna tajna", pa zbog tih tajni nasa Zvezda i jeste u buli.
Neko je rekao "TRANSPARENTNOST" u radu, ili mi se učinilo

samo toliko

pre 14 godina

EMISIJA O ZIGICU.njegovo selo,kuca,drugari iz detinjstva,njegova soba u koji je proveo detinjstvo je izlepljena od zvezdinih slika,postera,Piksi u prirodnoj velicini,na zidu uramljena slika Zileta kada je imao 11,12 godina,a na slici mali Zile u Zvezdinom dresu.I sta vise da kazem? Dokle ce te mastati da je sve sto je SRVENO BELO vase? Dokle? Nije vama lako,verujem vam,ali prestanite da sanjate.Nije lako biti navijac kluba koji skoro pa da i nema neko zvucno ime,pa moraju da mastaju da su delije ustvari njihovi navijaci.Tesko vama i vasem zivotu!!!

Koki

pre 14 godina

Srecno KAPITENU! Pokazao si svima u Srbiji kako treba da se ponasa igrac na terenu i van terena! Zelim ti puno puno srece u PL i da pored pokazes Englezima kakve majstore Zvezda salje u evropu (Vidic je to vec pokazao),nasi igraci ne greju tribini kao npr Z.Tosic-propala investicija MU,tako ce i mali Ljajic da prodje ako Bog da! Poz svim DELIJAMA!

zauvek manji od partizana

pre 14 godina

Obojica idu u Premijer ligu

Nenad Milijas u Vulverhempton

Adem Ljajic u Mancester Junajted

Bolje i Vulver nego francuska druga liga jel da?

Pozdrav Grobarima

Newcastle

pre 14 godina

Da, toliko od Zvezde. Ne navijam za Zvezdu (inace ne navijam ni za jedan domaci klub), ali sam se bas ponakao da kad je Milijas potpisao novi ugovor da Zvezda napokon ponovo stvara kult kapitena i bilo mi je drago zbog toga, a sada jbg.

Miki Zemun

pre 14 godina

Neki ce igrati u premijer ligi, a neki za mancesterov C tim.
(dR.the, 14. jun 2009 17:32


Bolje je igrati u Z timu Mancester Junajteda nrgo za Vulvse, jer je Mancester prvak sveta i vucesampion Evrope, a sta su Vulvsi? Pa nista!

Voja

pre 14 godina

Odlicno, sad vise ne mora da igra u reprezentaciji! Jos samo da se uhlebi Marko Pantelic, pa da i on ne mora vise da igra u prvih 11 i super!

realan

pre 14 godina

Pa brat ti je Grobar i igrao je u PFC,celi Zemun zna da si Grobar bio...a sad kao oduvek zvezdas...Ma brate MunzeKOnza...Kakva zvezda...Ceo ZEMUN zna da si Grobar aaaaaaa...Sad zvezda nece dati ni 20golova po sezoni HAHAHHAHHA

Sokrates

pre 14 godina

Neka se i on i Zvezda zahvale Anticu koji ga je nepravedno forsirao u dres reprezentacije.Milijas je bio i ostao prosecan igrac koji nema ni trunke sansi da uspe u bilo kojem ozbiljnijem klubu.Tipican staromodan ,spor igrac koji je zahvaljujuci cinjenici da neko iz FK Bankrot mora da igra u nacionalnom timu dobio nepravedno sansu i mogucnost da se proda.Respekt i menadzerima koji su uspeli da ga "uvale" nekom.Vreme ce pokazati istinu.Eeee bas su se engezi "usrecili" ovom "igracinom".Aferim !!!

Deki

pre 14 godina

Neka mu je sa srecom i zdravo da potrosi pare! Bilo je krajnje vreme da ode, sta vise da trazi na brodu koji tone, nadam se da ce njegov odlazak u Vulfse zakrpiti neku rupu na posrnulom Titaniku i da cemo i sledece sezone gledati derbi, ma kako kvalitetan on bio.

denis

pre 14 godina

sretno milijasu u engleskoj.
da bi imali dobru ligu i da bi se vratio draz fudbala ja mislim da bi prva liga trebala da ima ove clanove:
zvezda
partizan
vojvodina
radnicki nis
spartak subotica
borac cacak
novi pazar
Смедерево
Раднички Крагујевац
sevojno
ОФК Београд
Напредак
Хајдук Кула
Јавор
rad
banat
indjija

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Srecno. Za 4 godine osvojio si dve duple krune, a bio bi jos jedan kup da nismo pokradeni. Hvala ti.
(no, 14. jun 2009 16:05)

Да је било правде до тог полуфинала неби ни стигли,него би ту играо Чукарички Станком.

Желим Неши сву срећу мада остајем при томе да је за њега било боље да је отишо у Немачку.

ZVEZDASICA

pre 14 godina

Srecno majstore i hvala ti za sve,imao si srce vece nego svi igraci koji su nosili Zvezdin dre sada kada nam je bilo najteze.Nastaviti karijeru u najacoj ligi na Svetu zasluzujes i kao covek profesionalac i kao igrac!! Delije te nikada nece zaboraviti!!! SRECNO MAJSTORE!!

kike

pre 14 godina

Nadam se da ce sada ispast iz prvih 11 reprezentacije.Grehota je da njemu na klupi sjede Kacar i Kuzmanovic.Cak mislim da je on tek cetvrto rjesenje za mjesto uz Dekija, jer je i Nemanja Matic bolji od njega.

zagor

pre 14 godina

a kako ce se obracunati porez na "poslovnu tajnu"? evo, zato drzava ne treba da pomaze klubovima, jer se oni lepo snadju na neplacanju poreza i drugih dazbina. za milijasa ce sakriti barem milion na koji nece platiti porez. i sada ja moram da platim sve svoje obaveze, jer ce mi inace doci na kucu da plene (a vrlo su revnosni u tome) a zvezda, partizan vosa itd ce sakriti prihode, pa ce na kraju da bude da su prihodi jednaki rashodima...dokle?

Stefan NI

pre 14 godina

Iako sam navijac Partizana, zelim sve najbolje Milijasu u Volvsima. Mozda njegova brzina i nije bas za Premijer ligu ali njegovi slobodnjaci, korneri i asistencije mogu da se pokazu kao odlucujuci ako izbegnu ispadanje iz lige sledece sezone.

roman empire

pre 14 godina

Sa srecom bivsi kapitenu i da predvodis vukove u postizanju sto boljeg plasmana u PL.Sad je sve na tebi ako se budes pokazao mozda za 2-3 god. zaigras i za nekog engleskog velikana.SRECNO!!!!!

nikola

pre 14 godina

Mnogo jak klub..Ali ne moze slab igrac da ode u neki jak klub
(grobar, 14. jun 2009 16:24)
Preporučujem (+38)
Ne preporučujem (-93)
Šta je ovo
To je ono SMS takmicenje sa basketa! Jedino tu mozete da nas pobedite :)

MILAN POPOVAC

pre 14 godina

Bolje u Volfs i da igra tamo nego u Mancester da bude gledalac na tribinama, Nenade hvala za sve sto si ucinio za nasu Zvezdu, puno zdravlja pre svega a za sve ostalo su tvoji kvaliteti dovoljni.

saleNS

pre 14 godina

Ovo je sramota kako mi jeftino prodajemo nase fudbalere! Pa hrvati su prodali tri prosecna igraca za preko 50 miliona evra! I sad traze za Mandzukica 15 miliona, a Milijas tog decka moze da uci fudbalu! Ali bitno je samo da se sto pre nesto uzme, i da se kupe stanovi po Beogradu...bagro jedna lopovska!

Grobar-S

pre 14 godina

To znaci dvadesetak golova manje za Zvezdu u sledecoj sezoni.Pa kad opet budete treci ili cetvrti onda ce vam Tole biti kriv.Neka vam je Bog na pomoci.

dokle

pre 14 godina

ovo je poruka za personu pod sinonimom no.prica o kradji kupa,pa koliko su nas krali,u rukometnom derbiju smo igrali sa tri igraca manja na terenu,u fudbalskom derbiju na iskljucuju sudije zbog gluposti,a penal na derbio za partizan nisam video preko 10 godina.bolje cutite zvizdasi i gledajte hemton.

Kricke

pre 14 godina

„Rođen sam kao Zvezdaš, odrsatao sam kao Zvezdaš i zauvek ću ostati Zvezdaš. Mogu ja da odem iz kluba, ali Crvena zvezda neće nikada iz mog srca. Srećan sam što sam nosio crveno-beli dres i znam da će moja Zvezda ponovo biti ponos miliona navijača“, ističe Nenad Milijaš
LEGENDA!!!!!!!!!!!!!

ns2obs2

pre 14 godina

Pozdrav svima!
Ja stvarno ne mogu da verujem da se toliko u nebesa dize taj igrac!
Nista posebno!
U reprezentaciji nije ni za drugu postavu. Kad bude zagrejao klupu u Engleskoj ni blizu nacionalnog tima nece biti. Ne znam sto tako principijelan covek kao sto je Antara odrzava bratstvo-jedinstvo njegovim pozivanjem?
Ja stvarno verujem da je decko ektra posten i korektan. Nema cak ni igrackelose karakteristike, ali kad treba da se pokazu m..a tu je tanak, jos u Zemunu dok je igrao. Iako ga vise cenim kao reprezetativca nego Pantelica i Rukavinu, ali nije mu mesto na Mundijalu!

Si'T'jwa

pre 14 godina

Mnogo jak klub..Ali ne moze slab igrac da ode u neki jak klub
(grobar, 14. jun 2009 16:24)
Preporučujem (+38)
Ne preporučujem (-93)
Šta je ovo

Vazno da je Tosic najbolji igrac Manchestera...

redstar

pre 14 godina

Znaci, Zvezdi ide oko 2500000EUR cisto, minus jos oko 200000 na ime poreza(isplatice tu sumu u ratama drzavi, ne ide odjednom), sto nas dovodi do sume od 2300000EUR i sto dovodi automatski do smanjenja ukupnog duga za tu sumu...

nova igrica http://zzzex.mybrute.com

pre 14 godina

Nece da objave sumu zbog one izjave Djokovica da veliki transferi "bodu oci" i da je bolje ne objavljivati cifre. :)

'aj 'leba ti...

pre 14 godina

@dR.the
Prika, wolves ne moze ni da prismrdi C timu man.jun... tolko o tome
(ajgor, 14. jun 2009 19:40)

Prika...u c timu Manchestera svi imaju po 15-16god...a Tosic ima 22...o cemu li se tu radi...ocigledno Ferguson nema dobar njuh za talente, pa ga nije prekomandovao u a postavu XD...

Milan90KL

pre 14 godina

Milijas je jedini fudbaler Zvezde kojeg sam postovao, valjda zato sto 100 posto provereno znam da je oduvek bio GROBAR, tako da mu zelim puno srece u Engleskoj...

N-E-O

pre 14 godina

@-Care i ako se to desi Engleska druga liga je jaca od Srpske prve lige barem za klasu a o gledanosti da i ne govorim,ali ja se nadam da ce Vulvsi igrati dugo u Premijer ligi.......

Delija_momak

pre 14 godina

Hvala ti Neki Miki bio si sjajan u 97 utakmica koje si odigro za Zvezdu a hvala ti 1000 puta za tvoja 37 gola pozdrav iz Prizrena

kalimero

pre 14 godina

Molim sve koji budu pročitali moj komentar da budu realni.
Prvo bih poželeo uspeh Milijašu jer je zaslužio.

Ali javljam se povodom drugog igrača o kome se,možda namerno,nepiše pa nemogu da pošaljem komentar
Šta je sa Koromanom?Hoće li se njemu suditi po zakonu o sprečavanju nasilja na sportskim objektima ili je on iznad zakona?
Možda se želi prikriti njegova sramota i CZ želi neki dinar od transfera,ali to nikako nije u skladu sa zakonom.Uradio je šta je uradio i ima da mu se sudi.
Neinteresuje me težina presude.Može ona biti jedan sat,jedan dan ili jedna godina društveno-korisnog rada,može biti oslobođen,ali ko je taj koji stavlja njega iznad zakona i nepoteže slučaj na sudu.
Ako se sudilo i presudilo drugim sportistima zašto je on poseban.
Baš me briga ako bi mu to moglo upropastiti dalju karijeru,sam je kriv za to.O posledicama da je razmišljao nebi se onako ni ponašao.
Šta će biti ako ode u inostranstvo?Hoće li se posle raspisivati poternica zbog suđenja?Hoćemo li još jednu sramotu na račun FSS?
Zašto po službenoj dužnosti niko nije potegao tužbu?
Zašto ni jedan novinar nepiše o ovome?Jeli moguće da sam samo ja izbegao kolektivnu amneziju?

Ja hoću pravdu za Koromana pa ma kako ona glasila na kraju !!!

trovach

pre 14 godina

Sramota za ovu "poslovnu tajnu" oko skrivanja visine obestecenja. Ceo svet polemise o Realovih 200 miliona,a mi ne skrivamo par stotina hiljada. Kako oni nemaju poslovnih tajni?!Sram vas bilo!

chko

pre 14 godina

care bio si i osto pravi svaka ti cast za sve sto si dao zvezdi i puno srece u PL a kao najjaci momenat ce se pamtiti ona golcina bajernu

janjo

pre 14 godina

Nekako mi se cini da je otisao za malu svotu novca, ipak je to plejmejker nase reprezentacije koja je dobrostojeca sada. Nenade srecno, nadam se da ce te englezi naterati da jos i vise trcis.

marko

pre 14 godina

Zasto iz Zvezde ne saopste javno visinu transfera!To mi lici na prethodne uprave.U Partizanu od kada su otisli celni Zecevic i Bjekovic svaki igrac koji je otisao iz kluba javno je objavljeno koliko je iznosio transfer!Koliko su istinite cifre to niko ne zna ali barem je objavljeno!

Marko_011

pre 14 godina

Poslovna tajna, pa cemo gledati,"Hapsenja na Marakani II deo"!

Milijasu, hvala ti za sve i zelim ti da uspes u Premijer Ligi i da te i dalje gledamo u reprezentaciji Srbije.

Ispao si jedan od retkih u danasnje vreme, koji nije samo dobar fudbaler, vec i dobar covek, sto je retkost u danasnje vreme!

Navijaci to nikad ne zaboravljaju i uvek ces imati podrsku na Marakani!

Neka te sreca prati!

srpskacelacrvenobela

pre 14 godina

Srecno kapitenu!!! Grobari kao i uvijek rado ostavljaju komentare koji nemaju veze sa fudbalom, ali ok i ljubomora je normalna stvar ( bar u Humskoj)

Dr Undertaker

pre 14 godina

Dobar je to igrač bio i jedan od retkih istinskih sportsmena u Zvezdinom igračkom pogonu.Imam,samo,utisak da nije odabrao najbolju sredinu za nastavak karijere jer ,ruku na srce,nema naviku a ni sposobnost igranja bez lopte.Kako će se Wolwes boriti za opstanak,pitanje je da li će moći da istrpe Milijaševu neobaveznu igru pozadi.Njegova umešnost u organizaciji napada i,pogotovo,kod prekida nije sporna i nadajmo se da će trener imati sluha da ga ne opterećuje"donošenjem vode".Ono što jedino ne vidim u Zvezdi to je igrač koji makar i približno možreda ga nasledi.Mislim da tek slede problemi u organizaciji igre.Živi bili pa videli...

samo toliko

pre 14 godina

EMISIJA O ZIGICU.njegovo selo,kuca,drugari iz detinjstva,njegova soba u koji je proveo detinjstvo je izlepljena od zvezdinih slika,postera,Piksi u prirodnoj velicini,na zidu uramljena slika Zileta kada je imao 11,12 godina,a na slici mali Zile u Zvezdinom dresu.I sta vise da kazem? Dokle ce te mastati da je sve sto je SRVENO BELO vase? Dokle? Nije vama lako,verujem vam,ali prestanite da sanjate.Nije lako biti navijac kluba koji skoro pa da i nema neko zvucno ime,pa moraju da mastaju da su delije ustvari njihovi navijaci.Tesko vama i vasem zivotu!!!

Babin_zub

pre 14 godina

Visina transfera poslovna tajna?Pa zar niste pred izbore rekli kako cete celokupno poslovanje prikazati na sajtu,tj predstaviti javnosti?Svi ste bre isti,mozete i vi da konobarisete.

Rodman 12

pre 14 godina

Zelim puno srece velikom igracu i odlicnom coveku! A Grobar sam :)

Interesuje me da li ce on i Obradovic ostati reprezentativci i kada se prodaju ili ce neko drugi da "eksplodira".

Mikile

pre 14 godina

Milijasu svaka cast na igrama koje je prikazao u Zvezdi i za Srbiju, i puno srece mu zeli navijac Partizana.
PS Jedan je od retkih koji je za tu Zvezdu stvarno igrao ove godine.

Zemunac

pre 14 godina

To je oko 600.000 Zemunu, valjda ce sad uznapredovati do Superlige. A sramota je i glupost to sto Zvezda krije koliko je zaradila.

Realan

pre 14 godina

Hvala za sve uradjeno u Zvezdi kapitenu! Drago mi je sto je otisao bas u takav klub,a ne kao neki nabedjeni igraci koje ovde preko noci pretvore u SEPER-MEGA talente,i tako nabedjeni odu u neki od najvecih evropskih klubova i nestanu sa fudbalske scene! Videcemo kad ce Tosic,Ljajic zaigrati u Man UTD....
Svaka cast Majstore!

Iki

pre 14 godina

Alo lakapo,gde si se ti rodjache uputio, u najzahtevniju ligu trenutno,aj videcemo kako ce se to zavrsiti ....tolko od mene a na kraju sezone videcemo dal ce se dotichni izboriti za startnu postavu :)

PARTY'ZANat

pre 14 godina

Mislim da je ovo odlichan ugovor za njega! i nadam se da ce ekipa biti dostojna borbe u najjachoj ligi sveta!
Cenim ga kao igracha i izgleda mi kao dobar i umeren chovek pa se nadam da ce imati uspeshnu karijeru...

Lavrinovich

pre 14 godina

Bio si sve sto je vredelo u crveno-belom kontejneru,sad vise i tebe nema,ipak zelim ti svu srecu u daljoj karijeri,jer si ti presvega nas reprezentativac,a mi pre svega Srbi...Srecno!

Danko

pre 14 godina

Nije mnogo,ali za situaciju u kojoj je Zvezda...Nego ne znam koga stite sakrivanjem iznosa o visini transfera.Toliko o stavljanju Zvezdinog poslovanja pred javnost.Kad si na vlasti,izgleda da ne moras da polazes nikom ,,racune'',a pogotovu u nasoj Zvezdi,za koju ocigledno misle da je njihova.Neverovatno!Pretpostavljam da hoce da zastite ,,poslovanje''.

Zvezdarac

pre 14 godina

Kakva bre poslovna tajna kolko obeštećenje ćedobiti Zvezda. Pa nije vam Zvezdu tata ostavio pa da vi krijete visinu transfera. Svi se kao kunu u transparentnost i poštenje a ovamo kriju finansije kao zmija noge. Veliki minus za novo rukovodstvo.

marko

pre 14 godina

Мики, све најлепше Мајсторе, велики си играч и још бољи човек... Врати се једног дана да подигнеш пехар јер ти си то заслужио... Твоју седмицу ћу носити док постојим... Желим ти море голова и лепих тренутака, заслужио си то... Срећно

Dzigisa

pre 14 godina

Grobar sam, ali ne mogu da se nacudim koliko mrznje moze biti prema nekom coveku samo zato sto igra (igrao je) za prozivnicki klub. Milijas je dobro izabrao sto je otisao u manji (citaj manje poznat) klub. Imace vise sanse za dokazivanje i manji pritisak. Setite se samo kako su prosli nasi veliki "talenti" koji su odmah otisli u velike klubove. Dragan Ciric (Barselona), Perica Ognjenovic (Real Madrid), Zoran Tosic (Mancester). Za ovoga zadnjeg jos ima nade. Sve najbolje zelim Milijasu u nastavku karijere, a narocito u igrama za reprezentaciju (jedan od retkih igraca u poslednje vreme koji razmislja dok igra).

Ivan Liverpool

pre 14 godina

@realan
Brat Nenada Milijasa odavno nije medju zivima a da jeste bio bi mozda najbolji golman u Evropi, takav je talenat bio. Nemoj pricati o necemu o cemu pojma nemas jer je to dete odavno nastradalo i nije medju zivima. Poznajem tu decu od rodjenja kao sto njihov otac i stric poznaju mene od kada sam rodjen. Nenad jeste veliki Zvezdas ali zar je to u ovom trenutku tebi toliko vazno? Zar ne umes bas nimalo da se radujes uspehu jednog mladog coveka? Ja se radujem odlasku malog Adema u Man U a nisam navijac Partizana. Daleko si ti od realnog. Nenadu svaku srecu i puno lepih trenutaka u novom klubu. I da znas majstore da samo onaj ko o fudbalu u Engleskoj nista nezna moze da napise da je Woolverhampton mali klub. Za one koji to nisu znali a izgleda da ih ovde ima mnogo Vukovi su jedan od najstarijih klubova na ostrvu osnovani jos 1877. godine. Prvenstvo su osvajali 3 puta, Fa kup 4 puta, Liga kup 2 puta, Fa Charity Shield 4 puta sve u svemu nista manje uspesni nego naprimer Chelsea. Zato malo vise respekta i malo manje zavisti pa ce i komentari biti zaista realni.

verni bili i ostali...

pre 14 godina

Veliko hvala KAPITENU za sve sto je ucinio za nas voljeni klub!!! Sve najbolje u novom klubu i daljoj karijeri,zasluzio si svojim igrama i ponasanjem. Jedan od retkih pravih navijaca Crvene zvezde koji se ponosio sto nosi grb i boje dresa koje je nosio. SVAKA MU CAST!

ddr

pre 14 godina

Bitno je da je sve u tajnosti, čuj "poslovna tajna", pa zbog tih tajni nasa Zvezda i jeste u buli.
Neko je rekao "TRANSPARENTNOST" u radu, ili mi se učinilo