Sreda, 10.06.2009.

11:33

Ibra u Barsi,ako Eto pređe u Inter?

Fudbaler italijanskog šampiona Intera Zlatan Ibrahimović preći će u špansku Barselonu, ukoliko Kamerunac Samjuel Eto pristane da ode u suprotnom pravcu.

Izvor: B92

Ibra u Barsi,ako Eto preðe u Inter? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Mladjo-vlasnik i agent ovog igraca

pre 14 godina

Iz nezvanicnih izvora se saznaje da Gvardiola zeli da Etoa zameni ivanjickom fudbalskom legendom Bojanom Curcicem Perezom...Ako bi se celnici Barse dogovorili sa njegovim roditeljima to bi podrazumevalo razmenu na dve godine. Mladjani Cure bi otisao u Kataloniju, a Eto bi dosao u Ivanjicu na dvosezonsku berbu malina,vadjenja krompira i cepanja drva. Takodje Eto bi morao u potpunosti da se stavi na raspolaganju bracnom paru Curcic koji bi finansirao njegovu ishranu i skolovanje u cuvenoj ivanjickoj gimnaziji(drugo jedan).

Nikolic

pre 14 godina

ako predje Ibrahimovic u Barsu,Barsa ce ponovo osvojiti Ligu Šampiona!!!!
Real je džabe dovodio Ronalda i Kaku kada ne mogu da pobede Barsu!!!!

Mirke

pre 14 godina

Na pocetku sezone imao sam osecaj da Barsa po svaku cenu zeli da se resi Etoa, a evo i sad ga kao trampe za 'boljeg' Ibrahimovica... Zasto bi se neki klub tek tako odrekao igraca koji po sezoni daje garant 20, 25 golova??? A i Ibra nije nesto mnogo bolji od njega...

AnDr@X

pre 14 godina

Hvala Bogu, pa su on (i Kapelo) svojevremeno otishli iz Juventusa...

Zlatan je jedan od najsebichnijih igracha koji je ikada shetao fudbalskim terenima.

Baseloni je potreban napadach koji ce umeti da "podeli" loptu, poteze i ideje sa drugima. Uz to, Krkic stasava u superstara, a Eto i Anri mogu to da isprate josh 2, mozda i 3 godine sigurno!

Ibrahimovic nikako! Ako ode Eto, postoje daleko bolja reshenja.

P.S. Zamsilite npr. samo trio Pato-Krkic-Mesi! :))

bojic

pre 14 godina

Najvjerovatnije ce se dogoditi ovaj transver.Uprava BARSE zna sta radi.Idemo dalje.BARSA IONAKO MOCNA.BICE JOS MOCNIJA.BARSA IZNAD SVIH

Mišike

pre 14 godina

Barsa bi trebalo za sledeću sezonu da izgleda nešto nalik ovome.......

Valdes

Alveš Pujol Pike Rise

Iniesta Maskerano Xavi

Messi Vilja Riberi

Pa da budemo još jači.

Mišike

pre 14 godina

Barsa bi trebalo za sledeću sezonu da izgleda nešto nalik ovome.......

Valdes

Alveš Pujol Pike Rise

Iniesta Maskerano Xavi

Messi Vilja Riberi

Pa da budemo još jači.

xx bata

pre 14 godina

@ibrahimovic-IGRAC ZA MALE UTAKMICE.Samim tim nikada veliki igrac...Kada je biolo najpotrebnije ne vidi se covek...
(didi, 10. jun 2009 11:53)


mančester je osojio titulu zahvaljujući tim ''malim utakmicama'', jedino su Čelsi dobili od velike četvorke i to kad su bili ovi najgori u poslednjih 6 godina. Tako da i te male utakmice važe tri poena isto kao i ove velike. Eto liverpul je dobijao sve velike pa ništa nisu osvojili. A i ja kao i verovatno svi ovde više volim kad moj tim dobije nekog od velikih.

mare

pre 14 godina

ovi iz barselone stvarno nisu normalni, menjaju etoo-a za ibru i jos doplacuju, da nisu pre vremena osvojili domace prvenstvo etoo bi bio zlatna kopacka evrope, iako je bio povredjen jedno vreme... ali i bez toga on je njihov najbolji strelac...u svakom slucaju, ne razumem da klub, koji je postigao preko 100 golova u prvenstvu menja nesto u napadu... trebali bi malo vise paznje da obrate na odbranu, jer tu su malo tanji, primali su dosta golova, ali sredinu i napad nemaju potrebe da menjaju, sem ako sledece godine ne zele da osvajaju trofeje

Bonny

pre 14 godina

Neznam ko ovde prati fudbal sa malo vise paznje..... Problem je u tome sto Eto-u istice ugovor sledece sezone, i Barsa vidi sansu da zameni extra igraca(ETO) za ekstra igraca(Ibra)....Uspeli su vec da spuste doplatu sa 30 na 10 miliona i posao je zavrsen(verovatno), a imace igraca sa visegodisnjem ugovorom.

Jedina caka je u tome sto po meni Barsa gresi,jer ce Eto sigurno duze trajati od Ibrahimovica....

marko

pre 14 godina

Pretpostavljam da ovo nije istina, jer taj Ibrahimovic ne zasluzuje da igra u nekom velikom klubu njegov nivo je otprilike austriska liga.Taj ti je napadac isto kao Pantelija samo se nesto kurci bez vecih rezultata.

Xavi

pre 14 godina

Jos samo nesto da pojasnim!Ibrahimovic,C.Ronaldo,Ronaldinho,Messi:Najbolji prosek dobre igre u velikim utakmicama ima ubedljivo Messi(covek je samo Realu zadnja 4 meca postigo 6 golova!)pa iza njega je Ronaldinho,Ronaldo(koji najbolje pruza protiv ekipa koji se bore za opstanak u PL,a u velikim utakmicama ga nema),al ima i gore od njega Ibrahimovic koje najbolje partije pruza protiv Redjine i slicno!U nokaut fazi LS jako retko daje golove!Mada ni Eto nije zlato,covek je prosle sezone namerno dobio zuti karton(i Deko) da nebi igro protiv Reala!Barsa je tad izgubila 4-1 bez dosta bitnih igraca i uz mnobo sudijske pomoci Realu,kad je doso Guardiola reko je Deko odlazi,Eto i Ronaldinho trazite novi klub!Pravilno je postupio!Nije ni Eto zlato kako ga smatrate ali je u svakom slucaju bolji od Ibrahimovica!

Xavi

pre 14 godina

Barselona ce pokusati da dovede 3-4 vrhunska igraca!(Laporta).Filipe Luisa iz Deportiva za 5m evra(http://www.youtube.com/watch?v=SPIszOdxPeQ&feature=related)kojeg trazi i Juventus,Maskerano za DM,jer Yaya Ture odlazi,Fabregas najverovatnije i Ibrahimovic!
Po meni je bolja opcija David Villa ili Tevez!Odlazi i Hleb(lose se uklopio na zalost odlican igrac) i Gudjonsen!Eto odlazi zato sto mu sledece sezone istice ugovor pa samim tim mu je i cena smanjena!Ako ste primetili prosle sezone Adebajor je bio blizu prelaska u Barsu!Guardiola trazi visokog,jakog,igraca koji zna glavom da zabije,jer vecina timova igra bunker protiv Barselone,a tu nikad ne dolazi do izrazaja Etova brzina nego snalazljivost u 16!Ibrahimovic bio mogo da odgovara,jer je visok spic,daje glavom,a pre svega ima tehniku sto je za njegovu visinu odlicno!Ibrahimovic bi mogo da odgovori na centasuteve Alvesa i Filipe Luisa koje najverovatnije dolazi kao i njegova tehnicka superiornost bi imala sjajnu saradnju sa Messiem i Henry,a i koristio bio lopte Inieste i Xavia!Jak je i dobijo bi duele u 16!Ima jak sut,al po mene za Barsinog spica je najbitnije da zna da odigra iz prve,jer obicno je spic u 16 i kad dobije loptu mora da odregauje iz prve i da postigne gol ukoliko to ne uradi vec je izblokiran,a u tome je Eto bio odlican!Barsa vise ne bi imala problema sa Kupom Afrkickih Nacija,jer kad god se to odigrava Barsa igra bez 1 spica po 45 dana,a ako dodje Maskerano izbacuje se i problem sa njim tako da bi odsutvo Kejte pokrio Buskec i Maskerano!Sve u svemu Ibrahimovic jeste bolji igrac za Barsu i sigurno bi postigo puno golova sa sjajnim saigracima,al dzabe kad ja vise volim ETA!Ukoliko ode Eto Ibrahimovic se nece buniti ako izadje tokom utakmice i da udje Krkic ko sto je Eto radio!Sve u svemu Italijanska liga postaje sve losija,dok Spanska koju slabo pogadnja ekonomska liga postaje sve jaca!Liga u kojoj ce igrati Kaka,Ronaldo,Messi...hmmm pa bice to atrkativna liga!

Io sono Interista

pre 14 godina

Ne mogu da verujem kakve stvari pisete o Ibrahimovicu, pa jeste videli kako covek igra!? Jeste videli kakve je golove dao, kakve ima asistencije, u njemu se nalazi spoj snage i tehnike, on je vrhunski napadac, jedinstven i mozda najbolji! Mozda se On nece snaci u Barsi i istina je da je malo uobrazen, ali ne mozete pisati da je Eto bolji od njega i da Ibra nema pojma, smesni ste! Svaki ocenjeni komentar "ne prihvatam" je samo dokaz da sam u pravu, zato... Psssstt...

Bobo

pre 14 godina

Etoo-u sledece godine istice ugovor (nije ga hteo produziti)... zato ga zeli Barca na sve nacine unovciti, jer za godinu dana za njega nece dobiti cent... nije Guardiola glup... a ovde pametnih boze pomozi!!! Fifa manager rules!!!

caniggia

pre 14 godina

...a koje je to velike utakmice mogao da igra sa Interom I Švedskom?Ibrahimović je bez ijednog značajnijeg klupskog rezultata godinama cijenjen kao jedan od najboljih igrača u Evropi,a Etou nisu dovoljna ni dva Kupa Šampiona da bi ga neko cijenio.Čovjek je dao 25 golova sa Kambijasom,Stankovićem i ostalim "pakerima",a ovaj ima iza sebe najjači vezni red zadnje 10 god.

zeljko-bn

pre 14 godina

ako uprava barse pusti Etoa,napravice drasticno ogromnu gresku!!!kao sto kaze jedan od komentara-u velikim utakmicama se ne vidi!!!

barrrca

pre 14 godina

Etoo je fantastican igrac nema sta...
Prvo, Etoo po sredini sezone ide na Africki kup, tamo bi ostao mjesec dana.
Drugo, Etoo po novom ugovoru trazi najvecu platu, cak vecu nego sto Messi prima!
Trece, ko redovno prati Barselonu, zna da Etou trebaju dva, tri pa ponekad i vise zicera da da gol.
Sa igracima kakve je imao iza sebe u ekipi, mislim da je trbao da ih da i 40 ove sezone.
Etoo je mnogo dobar igrac, ali Barsa nece nista izgubiti dovodjenjem Ibre, cak ce dobiti na skok igri.Tehnika Ibrahimovica je svima dobro poznata.A to nije on krivac sto nije u Ligi sampiona mogao nista, nego citav tim.Barsa!!!!

Jovan

pre 14 godina

Inter bi trebao da doplati!? U Barceloni bi i ja sa onakvim timom dao 20 golova. Ibrahimovic je sigurno mnogo bolji igrac. Jedini problem je ego. A o kvalitetu ne vredi ni pricati. Tako da 10 milki je sitna lova za stvarnu razliku.

comi_kosti_lomi

pre 14 godina

Pravi potez Barse, jednim udarcem ubili su nekoliko muva...jer cak i sampioni moraju da menjaju, dodaju jos po neki pecat ekipi inace ce biti procitani. Videlo se da protiv Celzija da nedostaje igrac Ibrinog kalibra i fizicke gradje. Svakako je Eto odlican igrac ali ne i najbolji. U centru napada igrace Tjeri Anri koji poseduje brzinu poput Eta ali je cija su tehnika i realizacija na mnogo vecem nivou. Ibra ce drzati levi bok bez vecih problema, uostalom svi znaju kakav je Svedjanin igrac.

Joan Laporta

pre 14 godina

...ibra je odlican igrac...mislim da bi se uklopio u sistem barse.pored inijeste cavija i ostalih nije tesko biti napadac u barsi s obzirom da te u napadu cekaju mesi i anri.. voleo bih da dodje do transfera.. barsa ne bi mnogo izgubila a ibra bi od te realizacije najvise dobi ... visca barsa

rosonero

pre 14 godina

eto daje golove servirane na tacni...

ibra prodje tri igraca i da go...

eto slobodne udarce prepusta caviju...

ibra iz slobodnih bushi sa 40 metara...

eto da u spaniji 30 golova...

ibra bi u spaniji dao 40 golova...

Pedja J7

pre 14 godina

Meni je ovo stvarno suludo! Naravno da su obojica fantasticni CF ali mislim da su nijanse na strani ETO-a!

Brzi je,bolji tehnicar,okretniji,priblizno dobar i u igri glavom...jedino sto Ibra radi bolje su slobodni udarci!

Al valjda u Barsi ima ko da odvali loptu - XAVI,ALVES,HENRY...

Tako da,dati Etoa i jos doplatiti 10 M je obicna GLUPOST!!!

Rnic, i ja vijedim 40 miliona evra ako me kloniraju 50 puta

pre 14 godina

Jeli ovo neka sala? Ne volim Ibrahimovica ali on vrijedi isto koliko i kaka ako ne i vise. Morati nema pojma sto se tice kupo/prodaje igraca. To je pokazao kroz istoriju

bulldog

pre 14 godina

Ibrakadabra! Ibrakadabra!.... Dobrodosao u masineriju! Definitivno bolji od Eto'oa, i kao tehnicar, ume da pogodi iz svake situacije, ume sam sebi da stvori sansu, da izradi hrpu igraca u jednom naletu, mozda mu je kretanje malo slabije od Eto'o-vog, ali kada igrate u timu kao sto je Barca, sa onakvim tehnicarima, u kretanju ne mozete pogresiti, jer oni ljudi uvek traze metu, a ne salju loptu u prazno...! Tako da smetram da ce se jako dobro uklopiti u tim! Eto'o hvala za sve, na velikom doprinosu u igri i svim golovima koje si zabio, zasluzio si ogromno priznanje, ali jednostavno ima i boljih, a tvoje vreme u Barci je nazalost isteklo! Pozdrav od sosioca Barce, velikog fana ovog kluba i svih njegovih igraca! I ako predjes sad u Inter, ti ces zauvek biti Barcin, i ti to dobro znas! A zasto bi ljudi dovodili neka pojacanja, kad vec imaju polu-savrsen tim! MES QUE UN CLUB!FCB1899! Viva La Barca, Viva La Vida! salebulldog1989jagodina!

1943

pre 14 godina

Tesko da ce od ovog biti ista, a jos ako Perez umjesa prste...
Inace Ibra je navikao da tim igra za njega - a ne on za tim, sto se kosi sa Barsinim konceptom igre...

mile

pre 14 godina

Velika greska Barce Ibrin ego je isuvise jak da bi se podredio kolektivu koji trenutno vlada u Barci,a svojim stavom moze samo da probudi ego i kod ostalih igraca i da ceo tim se rasturi...

Joksos

pre 14 godina

Zaista ne znam zasto barselona zeli da "Pojaca" napad. Eto je ove sezone imao zaista dobrih igara a moze jos da igra na vrhunskom nivou.
Ibrahimovic je sporiji igrac ali snazniji i def. je majstor sa loptom ali koliko barsinoj igri treba takav igrac, mislim da ovakvi tipovi igraca igraju dobro samo ako su usamljeni u napadu (kao Drogba u Celsiju) a Barsa uglavnom igra napadacki sa dva ili tri napadaca.
Ibro, sledece godine sa interom osavajas ligu sampiona zato ne prelazi!!

Jovan

pre 14 godina

Novinari bas dosta zaradjuju u letnjem prelaznom roku. Iskreno se nadam da je ovo samo "novinarska patka" i da od ovoga nece biti nista; Ukoliko je ipak deo ovoga tacan, nemam komentar. Pustiti Etoa zbog Ibrahimovica je debilno. Jos bi trebali da doplate, milsim, hej...

Kosta

pre 14 godina

Ne mogu da shvatim ljude iz Barselone koji daju svog najboljeg strelca u sezoni u kojoj su osvojili sve sto su mogli osvojiti, za jednog igraca koji nikada nije igrao u spanskoj ligi i pri tom jos daju 10 milki preko toga. Po mom skromnom misljenju veoma losa politika kluba ako se zna da im je odbrana daleko slabije igrala nego napad, koji je slobodno mogu reci bio najbolji na svetu u prosloj sezoni.

ja

pre 14 godina

Velika je razlika izmedju ova 2 igracha

Samjuel Eto je igrach za velike utakmice

Zlatan Ibrahimovic je igrach za male utakmice

Samjuel Eto je osvojio 2 lige sampiona a Zlatan nijednu

Samjuel Eto je dao gol u oba finala LS dok Zlatan protiv Liverpula, Mancestera ne moze ni da prismrdi

Sve u svemu Inter je ovim napravio fantastican posao

ja

pre 14 godina

Velika je razlika izmedju ova 2 igracha

Samjuel Eto je igrach za velike utakmice

Zlatan Ibrahimovic je igrach za male utakmice

Samjuel Eto je osvojio 2 lige sampiona a Zlatan nijednu

Samjuel Eto je dao gol u oba finala LS dok Zlatan protiv Liverpula, Mancestera ne moze ni da prismrdi

Sve u svemu Inter je ovim napravio fantastican posao

mile

pre 14 godina

Velika greska Barce Ibrin ego je isuvise jak da bi se podredio kolektivu koji trenutno vlada u Barci,a svojim stavom moze samo da probudi ego i kod ostalih igraca i da ceo tim se rasturi...

Jovan

pre 14 godina

Novinari bas dosta zaradjuju u letnjem prelaznom roku. Iskreno se nadam da je ovo samo "novinarska patka" i da od ovoga nece biti nista; Ukoliko je ipak deo ovoga tacan, nemam komentar. Pustiti Etoa zbog Ibrahimovica je debilno. Jos bi trebali da doplate, milsim, hej...

Rnic, i ja vijedim 40 miliona evra ako me kloniraju 50 puta

pre 14 godina

Jeli ovo neka sala? Ne volim Ibrahimovica ali on vrijedi isto koliko i kaka ako ne i vise. Morati nema pojma sto se tice kupo/prodaje igraca. To je pokazao kroz istoriju

barrrca

pre 14 godina

Etoo je fantastican igrac nema sta...
Prvo, Etoo po sredini sezone ide na Africki kup, tamo bi ostao mjesec dana.
Drugo, Etoo po novom ugovoru trazi najvecu platu, cak vecu nego sto Messi prima!
Trece, ko redovno prati Barselonu, zna da Etou trebaju dva, tri pa ponekad i vise zicera da da gol.
Sa igracima kakve je imao iza sebe u ekipi, mislim da je trbao da ih da i 40 ove sezone.
Etoo je mnogo dobar igrac, ali Barsa nece nista izgubiti dovodjenjem Ibre, cak ce dobiti na skok igri.Tehnika Ibrahimovica je svima dobro poznata.A to nije on krivac sto nije u Ligi sampiona mogao nista, nego citav tim.Barsa!!!!

Io sono Interista

pre 14 godina

Ne mogu da verujem kakve stvari pisete o Ibrahimovicu, pa jeste videli kako covek igra!? Jeste videli kakve je golove dao, kakve ima asistencije, u njemu se nalazi spoj snage i tehnike, on je vrhunski napadac, jedinstven i mozda najbolji! Mozda se On nece snaci u Barsi i istina je da je malo uobrazen, ali ne mozete pisati da je Eto bolji od njega i da Ibra nema pojma, smesni ste! Svaki ocenjeni komentar "ne prihvatam" je samo dokaz da sam u pravu, zato... Psssstt...

rosonero

pre 14 godina

eto daje golove servirane na tacni...

ibra prodje tri igraca i da go...

eto slobodne udarce prepusta caviju...

ibra iz slobodnih bushi sa 40 metara...

eto da u spaniji 30 golova...

ibra bi u spaniji dao 40 golova...

1943

pre 14 godina

Tesko da ce od ovog biti ista, a jos ako Perez umjesa prste...
Inace Ibra je navikao da tim igra za njega - a ne on za tim, sto se kosi sa Barsinim konceptom igre...

Joksos

pre 14 godina

Zaista ne znam zasto barselona zeli da "Pojaca" napad. Eto je ove sezone imao zaista dobrih igara a moze jos da igra na vrhunskom nivou.
Ibrahimovic je sporiji igrac ali snazniji i def. je majstor sa loptom ali koliko barsinoj igri treba takav igrac, mislim da ovakvi tipovi igraca igraju dobro samo ako su usamljeni u napadu (kao Drogba u Celsiju) a Barsa uglavnom igra napadacki sa dva ili tri napadaca.
Ibro, sledece godine sa interom osavajas ligu sampiona zato ne prelazi!!

caniggia

pre 14 godina

...a koje je to velike utakmice mogao da igra sa Interom I Švedskom?Ibrahimović je bez ijednog značajnijeg klupskog rezultata godinama cijenjen kao jedan od najboljih igrača u Evropi,a Etou nisu dovoljna ni dva Kupa Šampiona da bi ga neko cijenio.Čovjek je dao 25 golova sa Kambijasom,Stankovićem i ostalim "pakerima",a ovaj ima iza sebe najjači vezni red zadnje 10 god.

xx bata

pre 14 godina

@ibrahimovic-IGRAC ZA MALE UTAKMICE.Samim tim nikada veliki igrac...Kada je biolo najpotrebnije ne vidi se covek...
(didi, 10. jun 2009 11:53)


mančester je osojio titulu zahvaljujući tim ''malim utakmicama'', jedino su Čelsi dobili od velike četvorke i to kad su bili ovi najgori u poslednjih 6 godina. Tako da i te male utakmice važe tri poena isto kao i ove velike. Eto liverpul je dobijao sve velike pa ništa nisu osvojili. A i ja kao i verovatno svi ovde više volim kad moj tim dobije nekog od velikih.

Xavi

pre 14 godina

Barselona ce pokusati da dovede 3-4 vrhunska igraca!(Laporta).Filipe Luisa iz Deportiva za 5m evra(http://www.youtube.com/watch?v=SPIszOdxPeQ&feature=related)kojeg trazi i Juventus,Maskerano za DM,jer Yaya Ture odlazi,Fabregas najverovatnije i Ibrahimovic!
Po meni je bolja opcija David Villa ili Tevez!Odlazi i Hleb(lose se uklopio na zalost odlican igrac) i Gudjonsen!Eto odlazi zato sto mu sledece sezone istice ugovor pa samim tim mu je i cena smanjena!Ako ste primetili prosle sezone Adebajor je bio blizu prelaska u Barsu!Guardiola trazi visokog,jakog,igraca koji zna glavom da zabije,jer vecina timova igra bunker protiv Barselone,a tu nikad ne dolazi do izrazaja Etova brzina nego snalazljivost u 16!Ibrahimovic bio mogo da odgovara,jer je visok spic,daje glavom,a pre svega ima tehniku sto je za njegovu visinu odlicno!Ibrahimovic bi mogo da odgovori na centasuteve Alvesa i Filipe Luisa koje najverovatnije dolazi kao i njegova tehnicka superiornost bi imala sjajnu saradnju sa Messiem i Henry,a i koristio bio lopte Inieste i Xavia!Jak je i dobijo bi duele u 16!Ima jak sut,al po mene za Barsinog spica je najbitnije da zna da odigra iz prve,jer obicno je spic u 16 i kad dobije loptu mora da odregauje iz prve i da postigne gol ukoliko to ne uradi vec je izblokiran,a u tome je Eto bio odlican!Barsa vise ne bi imala problema sa Kupom Afrkickih Nacija,jer kad god se to odigrava Barsa igra bez 1 spica po 45 dana,a ako dodje Maskerano izbacuje se i problem sa njim tako da bi odsutvo Kejte pokrio Buskec i Maskerano!Sve u svemu Ibrahimovic jeste bolji igrac za Barsu i sigurno bi postigo puno golova sa sjajnim saigracima,al dzabe kad ja vise volim ETA!Ukoliko ode Eto Ibrahimovic se nece buniti ako izadje tokom utakmice i da udje Krkic ko sto je Eto radio!Sve u svemu Italijanska liga postaje sve losija,dok Spanska koju slabo pogadnja ekonomska liga postaje sve jaca!Liga u kojoj ce igrati Kaka,Ronaldo,Messi...hmmm pa bice to atrkativna liga!

Jovan

pre 14 godina

Inter bi trebao da doplati!? U Barceloni bi i ja sa onakvim timom dao 20 golova. Ibrahimovic je sigurno mnogo bolji igrac. Jedini problem je ego. A o kvalitetu ne vredi ni pricati. Tako da 10 milki je sitna lova za stvarnu razliku.

Kosta

pre 14 godina

Ne mogu da shvatim ljude iz Barselone koji daju svog najboljeg strelca u sezoni u kojoj su osvojili sve sto su mogli osvojiti, za jednog igraca koji nikada nije igrao u spanskoj ligi i pri tom jos daju 10 milki preko toga. Po mom skromnom misljenju veoma losa politika kluba ako se zna da im je odbrana daleko slabije igrala nego napad, koji je slobodno mogu reci bio najbolji na svetu u prosloj sezoni.

bojic

pre 14 godina

Najvjerovatnije ce se dogoditi ovaj transver.Uprava BARSE zna sta radi.Idemo dalje.BARSA IONAKO MOCNA.BICE JOS MOCNIJA.BARSA IZNAD SVIH

bulldog

pre 14 godina

Ibrakadabra! Ibrakadabra!.... Dobrodosao u masineriju! Definitivno bolji od Eto'oa, i kao tehnicar, ume da pogodi iz svake situacije, ume sam sebi da stvori sansu, da izradi hrpu igraca u jednom naletu, mozda mu je kretanje malo slabije od Eto'o-vog, ali kada igrate u timu kao sto je Barca, sa onakvim tehnicarima, u kretanju ne mozete pogresiti, jer oni ljudi uvek traze metu, a ne salju loptu u prazno...! Tako da smetram da ce se jako dobro uklopiti u tim! Eto'o hvala za sve, na velikom doprinosu u igri i svim golovima koje si zabio, zasluzio si ogromno priznanje, ali jednostavno ima i boljih, a tvoje vreme u Barci je nazalost isteklo! Pozdrav od sosioca Barce, velikog fana ovog kluba i svih njegovih igraca! I ako predjes sad u Inter, ti ces zauvek biti Barcin, i ti to dobro znas! A zasto bi ljudi dovodili neka pojacanja, kad vec imaju polu-savrsen tim! MES QUE UN CLUB!FCB1899! Viva La Barca, Viva La Vida! salebulldog1989jagodina!

Bobo

pre 14 godina

Etoo-u sledece godine istice ugovor (nije ga hteo produziti)... zato ga zeli Barca na sve nacine unovciti, jer za godinu dana za njega nece dobiti cent... nije Guardiola glup... a ovde pametnih boze pomozi!!! Fifa manager rules!!!

Xavi

pre 14 godina

Jos samo nesto da pojasnim!Ibrahimovic,C.Ronaldo,Ronaldinho,Messi:Najbolji prosek dobre igre u velikim utakmicama ima ubedljivo Messi(covek je samo Realu zadnja 4 meca postigo 6 golova!)pa iza njega je Ronaldinho,Ronaldo(koji najbolje pruza protiv ekipa koji se bore za opstanak u PL,a u velikim utakmicama ga nema),al ima i gore od njega Ibrahimovic koje najbolje partije pruza protiv Redjine i slicno!U nokaut fazi LS jako retko daje golove!Mada ni Eto nije zlato,covek je prosle sezone namerno dobio zuti karton(i Deko) da nebi igro protiv Reala!Barsa je tad izgubila 4-1 bez dosta bitnih igraca i uz mnobo sudijske pomoci Realu,kad je doso Guardiola reko je Deko odlazi,Eto i Ronaldinho trazite novi klub!Pravilno je postupio!Nije ni Eto zlato kako ga smatrate ali je u svakom slucaju bolji od Ibrahimovica!

Bonny

pre 14 godina

Neznam ko ovde prati fudbal sa malo vise paznje..... Problem je u tome sto Eto-u istice ugovor sledece sezone, i Barsa vidi sansu da zameni extra igraca(ETO) za ekstra igraca(Ibra)....Uspeli su vec da spuste doplatu sa 30 na 10 miliona i posao je zavrsen(verovatno), a imace igraca sa visegodisnjem ugovorom.

Jedina caka je u tome sto po meni Barsa gresi,jer ce Eto sigurno duze trajati od Ibrahimovica....

Pedja J7

pre 14 godina

Meni je ovo stvarno suludo! Naravno da su obojica fantasticni CF ali mislim da su nijanse na strani ETO-a!

Brzi je,bolji tehnicar,okretniji,priblizno dobar i u igri glavom...jedino sto Ibra radi bolje su slobodni udarci!

Al valjda u Barsi ima ko da odvali loptu - XAVI,ALVES,HENRY...

Tako da,dati Etoa i jos doplatiti 10 M je obicna GLUPOST!!!

comi_kosti_lomi

pre 14 godina

Pravi potez Barse, jednim udarcem ubili su nekoliko muva...jer cak i sampioni moraju da menjaju, dodaju jos po neki pecat ekipi inace ce biti procitani. Videlo se da protiv Celzija da nedostaje igrac Ibrinog kalibra i fizicke gradje. Svakako je Eto odlican igrac ali ne i najbolji. U centru napada igrace Tjeri Anri koji poseduje brzinu poput Eta ali je cija su tehnika i realizacija na mnogo vecem nivou. Ibra ce drzati levi bok bez vecih problema, uostalom svi znaju kakav je Svedjanin igrac.

Joan Laporta

pre 14 godina

...ibra je odlican igrac...mislim da bi se uklopio u sistem barse.pored inijeste cavija i ostalih nije tesko biti napadac u barsi s obzirom da te u napadu cekaju mesi i anri.. voleo bih da dodje do transfera.. barsa ne bi mnogo izgubila a ibra bi od te realizacije najvise dobi ... visca barsa

mare

pre 14 godina

ovi iz barselone stvarno nisu normalni, menjaju etoo-a za ibru i jos doplacuju, da nisu pre vremena osvojili domace prvenstvo etoo bi bio zlatna kopacka evrope, iako je bio povredjen jedno vreme... ali i bez toga on je njihov najbolji strelac...u svakom slucaju, ne razumem da klub, koji je postigao preko 100 golova u prvenstvu menja nesto u napadu... trebali bi malo vise paznje da obrate na odbranu, jer tu su malo tanji, primali su dosta golova, ali sredinu i napad nemaju potrebe da menjaju, sem ako sledece godine ne zele da osvajaju trofeje

AnDr@X

pre 14 godina

Hvala Bogu, pa su on (i Kapelo) svojevremeno otishli iz Juventusa...

Zlatan je jedan od najsebichnijih igracha koji je ikada shetao fudbalskim terenima.

Baseloni je potreban napadach koji ce umeti da "podeli" loptu, poteze i ideje sa drugima. Uz to, Krkic stasava u superstara, a Eto i Anri mogu to da isprate josh 2, mozda i 3 godine sigurno!

Ibrahimovic nikako! Ako ode Eto, postoje daleko bolja reshenja.

P.S. Zamsilite npr. samo trio Pato-Krkic-Mesi! :))

marko

pre 14 godina

Pretpostavljam da ovo nije istina, jer taj Ibrahimovic ne zasluzuje da igra u nekom velikom klubu njegov nivo je otprilike austriska liga.Taj ti je napadac isto kao Pantelija samo se nesto kurci bez vecih rezultata.

Mišike

pre 14 godina

Barsa bi trebalo za sledeću sezonu da izgleda nešto nalik ovome.......

Valdes

Alveš Pujol Pike Rise

Iniesta Maskerano Xavi

Messi Vilja Riberi

Pa da budemo još jači.

Mišike

pre 14 godina

Barsa bi trebalo za sledeću sezonu da izgleda nešto nalik ovome.......

Valdes

Alveš Pujol Pike Rise

Iniesta Maskerano Xavi

Messi Vilja Riberi

Pa da budemo još jači.

zeljko-bn

pre 14 godina

ako uprava barse pusti Etoa,napravice drasticno ogromnu gresku!!!kao sto kaze jedan od komentara-u velikim utakmicama se ne vidi!!!

Mirke

pre 14 godina

Na pocetku sezone imao sam osecaj da Barsa po svaku cenu zeli da se resi Etoa, a evo i sad ga kao trampe za 'boljeg' Ibrahimovica... Zasto bi se neki klub tek tako odrekao igraca koji po sezoni daje garant 20, 25 golova??? A i Ibra nije nesto mnogo bolji od njega...

Mladjo-vlasnik i agent ovog igraca

pre 14 godina

Iz nezvanicnih izvora se saznaje da Gvardiola zeli da Etoa zameni ivanjickom fudbalskom legendom Bojanom Curcicem Perezom...Ako bi se celnici Barse dogovorili sa njegovim roditeljima to bi podrazumevalo razmenu na dve godine. Mladjani Cure bi otisao u Kataloniju, a Eto bi dosao u Ivanjicu na dvosezonsku berbu malina,vadjenja krompira i cepanja drva. Takodje Eto bi morao u potpunosti da se stavi na raspolaganju bracnom paru Curcic koji bi finansirao njegovu ishranu i skolovanje u cuvenoj ivanjickoj gimnaziji(drugo jedan).

Nikolic

pre 14 godina

ako predje Ibrahimovic u Barsu,Barsa ce ponovo osvojiti Ligu Šampiona!!!!
Real je džabe dovodio Ronalda i Kaku kada ne mogu da pobede Barsu!!!!

Rnic, i ja vijedim 40 miliona evra ako me kloniraju 50 puta

pre 14 godina

Jeli ovo neka sala? Ne volim Ibrahimovica ali on vrijedi isto koliko i kaka ako ne i vise. Morati nema pojma sto se tice kupo/prodaje igraca. To je pokazao kroz istoriju

ja

pre 14 godina

Velika je razlika izmedju ova 2 igracha

Samjuel Eto je igrach za velike utakmice

Zlatan Ibrahimovic je igrach za male utakmice

Samjuel Eto je osvojio 2 lige sampiona a Zlatan nijednu

Samjuel Eto je dao gol u oba finala LS dok Zlatan protiv Liverpula, Mancestera ne moze ni da prismrdi

Sve u svemu Inter je ovim napravio fantastican posao

Jovan

pre 14 godina

Novinari bas dosta zaradjuju u letnjem prelaznom roku. Iskreno se nadam da je ovo samo "novinarska patka" i da od ovoga nece biti nista; Ukoliko je ipak deo ovoga tacan, nemam komentar. Pustiti Etoa zbog Ibrahimovica je debilno. Jos bi trebali da doplate, milsim, hej...

bulldog

pre 14 godina

Ibrakadabra! Ibrakadabra!.... Dobrodosao u masineriju! Definitivno bolji od Eto'oa, i kao tehnicar, ume da pogodi iz svake situacije, ume sam sebi da stvori sansu, da izradi hrpu igraca u jednom naletu, mozda mu je kretanje malo slabije od Eto'o-vog, ali kada igrate u timu kao sto je Barca, sa onakvim tehnicarima, u kretanju ne mozete pogresiti, jer oni ljudi uvek traze metu, a ne salju loptu u prazno...! Tako da smetram da ce se jako dobro uklopiti u tim! Eto'o hvala za sve, na velikom doprinosu u igri i svim golovima koje si zabio, zasluzio si ogromno priznanje, ali jednostavno ima i boljih, a tvoje vreme u Barci je nazalost isteklo! Pozdrav od sosioca Barce, velikog fana ovog kluba i svih njegovih igraca! I ako predjes sad u Inter, ti ces zauvek biti Barcin, i ti to dobro znas! A zasto bi ljudi dovodili neka pojacanja, kad vec imaju polu-savrsen tim! MES QUE UN CLUB!FCB1899! Viva La Barca, Viva La Vida! salebulldog1989jagodina!

rosonero

pre 14 godina

eto daje golove servirane na tacni...

ibra prodje tri igraca i da go...

eto slobodne udarce prepusta caviju...

ibra iz slobodnih bushi sa 40 metara...

eto da u spaniji 30 golova...

ibra bi u spaniji dao 40 golova...

mile

pre 14 godina

Velika greska Barce Ibrin ego je isuvise jak da bi se podredio kolektivu koji trenutno vlada u Barci,a svojim stavom moze samo da probudi ego i kod ostalih igraca i da ceo tim se rasturi...

marko

pre 14 godina

Pretpostavljam da ovo nije istina, jer taj Ibrahimovic ne zasluzuje da igra u nekom velikom klubu njegov nivo je otprilike austriska liga.Taj ti je napadac isto kao Pantelija samo se nesto kurci bez vecih rezultata.

Xavi

pre 14 godina

Jos samo nesto da pojasnim!Ibrahimovic,C.Ronaldo,Ronaldinho,Messi:Najbolji prosek dobre igre u velikim utakmicama ima ubedljivo Messi(covek je samo Realu zadnja 4 meca postigo 6 golova!)pa iza njega je Ronaldinho,Ronaldo(koji najbolje pruza protiv ekipa koji se bore za opstanak u PL,a u velikim utakmicama ga nema),al ima i gore od njega Ibrahimovic koje najbolje partije pruza protiv Redjine i slicno!U nokaut fazi LS jako retko daje golove!Mada ni Eto nije zlato,covek je prosle sezone namerno dobio zuti karton(i Deko) da nebi igro protiv Reala!Barsa je tad izgubila 4-1 bez dosta bitnih igraca i uz mnobo sudijske pomoci Realu,kad je doso Guardiola reko je Deko odlazi,Eto i Ronaldinho trazite novi klub!Pravilno je postupio!Nije ni Eto zlato kako ga smatrate ali je u svakom slucaju bolji od Ibrahimovica!

Bonny

pre 14 godina

Neznam ko ovde prati fudbal sa malo vise paznje..... Problem je u tome sto Eto-u istice ugovor sledece sezone, i Barsa vidi sansu da zameni extra igraca(ETO) za ekstra igraca(Ibra)....Uspeli su vec da spuste doplatu sa 30 na 10 miliona i posao je zavrsen(verovatno), a imace igraca sa visegodisnjem ugovorom.

Jedina caka je u tome sto po meni Barsa gresi,jer ce Eto sigurno duze trajati od Ibrahimovica....

Mišike

pre 14 godina

Barsa bi trebalo za sledeću sezonu da izgleda nešto nalik ovome.......

Valdes

Alveš Pujol Pike Rise

Iniesta Maskerano Xavi

Messi Vilja Riberi

Pa da budemo još jači.

AnDr@X

pre 14 godina

Hvala Bogu, pa su on (i Kapelo) svojevremeno otishli iz Juventusa...

Zlatan je jedan od najsebichnijih igracha koji je ikada shetao fudbalskim terenima.

Baseloni je potreban napadach koji ce umeti da "podeli" loptu, poteze i ideje sa drugima. Uz to, Krkic stasava u superstara, a Eto i Anri mogu to da isprate josh 2, mozda i 3 godine sigurno!

Ibrahimovic nikako! Ako ode Eto, postoje daleko bolja reshenja.

P.S. Zamsilite npr. samo trio Pato-Krkic-Mesi! :))

Mišike

pre 14 godina

Barsa bi trebalo za sledeću sezonu da izgleda nešto nalik ovome.......

Valdes

Alveš Pujol Pike Rise

Iniesta Maskerano Xavi

Messi Vilja Riberi

Pa da budemo još jači.

Pedja J7

pre 14 godina

Meni je ovo stvarno suludo! Naravno da su obojica fantasticni CF ali mislim da su nijanse na strani ETO-a!

Brzi je,bolji tehnicar,okretniji,priblizno dobar i u igri glavom...jedino sto Ibra radi bolje su slobodni udarci!

Al valjda u Barsi ima ko da odvali loptu - XAVI,ALVES,HENRY...

Tako da,dati Etoa i jos doplatiti 10 M je obicna GLUPOST!!!

mare

pre 14 godina

ovi iz barselone stvarno nisu normalni, menjaju etoo-a za ibru i jos doplacuju, da nisu pre vremena osvojili domace prvenstvo etoo bi bio zlatna kopacka evrope, iako je bio povredjen jedno vreme... ali i bez toga on je njihov najbolji strelac...u svakom slucaju, ne razumem da klub, koji je postigao preko 100 golova u prvenstvu menja nesto u napadu... trebali bi malo vise paznje da obrate na odbranu, jer tu su malo tanji, primali su dosta golova, ali sredinu i napad nemaju potrebe da menjaju, sem ako sledece godine ne zele da osvajaju trofeje

Joksos

pre 14 godina

Zaista ne znam zasto barselona zeli da "Pojaca" napad. Eto je ove sezone imao zaista dobrih igara a moze jos da igra na vrhunskom nivou.
Ibrahimovic je sporiji igrac ali snazniji i def. je majstor sa loptom ali koliko barsinoj igri treba takav igrac, mislim da ovakvi tipovi igraca igraju dobro samo ako su usamljeni u napadu (kao Drogba u Celsiju) a Barsa uglavnom igra napadacki sa dva ili tri napadaca.
Ibro, sledece godine sa interom osavajas ligu sampiona zato ne prelazi!!

caniggia

pre 14 godina

...a koje je to velike utakmice mogao da igra sa Interom I Švedskom?Ibrahimović je bez ijednog značajnijeg klupskog rezultata godinama cijenjen kao jedan od najboljih igrača u Evropi,a Etou nisu dovoljna ni dva Kupa Šampiona da bi ga neko cijenio.Čovjek je dao 25 golova sa Kambijasom,Stankovićem i ostalim "pakerima",a ovaj ima iza sebe najjači vezni red zadnje 10 god.

xx bata

pre 14 godina

@ibrahimovic-IGRAC ZA MALE UTAKMICE.Samim tim nikada veliki igrac...Kada je biolo najpotrebnije ne vidi se covek...
(didi, 10. jun 2009 11:53)


mančester je osojio titulu zahvaljujući tim ''malim utakmicama'', jedino su Čelsi dobili od velike četvorke i to kad su bili ovi najgori u poslednjih 6 godina. Tako da i te male utakmice važe tri poena isto kao i ove velike. Eto liverpul je dobijao sve velike pa ništa nisu osvojili. A i ja kao i verovatno svi ovde više volim kad moj tim dobije nekog od velikih.

Kosta

pre 14 godina

Ne mogu da shvatim ljude iz Barselone koji daju svog najboljeg strelca u sezoni u kojoj su osvojili sve sto su mogli osvojiti, za jednog igraca koji nikada nije igrao u spanskoj ligi i pri tom jos daju 10 milki preko toga. Po mom skromnom misljenju veoma losa politika kluba ako se zna da im je odbrana daleko slabije igrala nego napad, koji je slobodno mogu reci bio najbolji na svetu u prosloj sezoni.

1943

pre 14 godina

Tesko da ce od ovog biti ista, a jos ako Perez umjesa prste...
Inace Ibra je navikao da tim igra za njega - a ne on za tim, sto se kosi sa Barsinim konceptom igre...

comi_kosti_lomi

pre 14 godina

Pravi potez Barse, jednim udarcem ubili su nekoliko muva...jer cak i sampioni moraju da menjaju, dodaju jos po neki pecat ekipi inace ce biti procitani. Videlo se da protiv Celzija da nedostaje igrac Ibrinog kalibra i fizicke gradje. Svakako je Eto odlican igrac ali ne i najbolji. U centru napada igrace Tjeri Anri koji poseduje brzinu poput Eta ali je cija su tehnika i realizacija na mnogo vecem nivou. Ibra ce drzati levi bok bez vecih problema, uostalom svi znaju kakav je Svedjanin igrac.

Jovan

pre 14 godina

Inter bi trebao da doplati!? U Barceloni bi i ja sa onakvim timom dao 20 golova. Ibrahimovic je sigurno mnogo bolji igrac. Jedini problem je ego. A o kvalitetu ne vredi ni pricati. Tako da 10 milki je sitna lova za stvarnu razliku.

bojic

pre 14 godina

Najvjerovatnije ce se dogoditi ovaj transver.Uprava BARSE zna sta radi.Idemo dalje.BARSA IONAKO MOCNA.BICE JOS MOCNIJA.BARSA IZNAD SVIH

zeljko-bn

pre 14 godina

ako uprava barse pusti Etoa,napravice drasticno ogromnu gresku!!!kao sto kaze jedan od komentara-u velikim utakmicama se ne vidi!!!

barrrca

pre 14 godina

Etoo je fantastican igrac nema sta...
Prvo, Etoo po sredini sezone ide na Africki kup, tamo bi ostao mjesec dana.
Drugo, Etoo po novom ugovoru trazi najvecu platu, cak vecu nego sto Messi prima!
Trece, ko redovno prati Barselonu, zna da Etou trebaju dva, tri pa ponekad i vise zicera da da gol.
Sa igracima kakve je imao iza sebe u ekipi, mislim da je trbao da ih da i 40 ove sezone.
Etoo je mnogo dobar igrac, ali Barsa nece nista izgubiti dovodjenjem Ibre, cak ce dobiti na skok igri.Tehnika Ibrahimovica je svima dobro poznata.A to nije on krivac sto nije u Ligi sampiona mogao nista, nego citav tim.Barsa!!!!

Io sono Interista

pre 14 godina

Ne mogu da verujem kakve stvari pisete o Ibrahimovicu, pa jeste videli kako covek igra!? Jeste videli kakve je golove dao, kakve ima asistencije, u njemu se nalazi spoj snage i tehnike, on je vrhunski napadac, jedinstven i mozda najbolji! Mozda se On nece snaci u Barsi i istina je da je malo uobrazen, ali ne mozete pisati da je Eto bolji od njega i da Ibra nema pojma, smesni ste! Svaki ocenjeni komentar "ne prihvatam" je samo dokaz da sam u pravu, zato... Psssstt...

Xavi

pre 14 godina

Barselona ce pokusati da dovede 3-4 vrhunska igraca!(Laporta).Filipe Luisa iz Deportiva za 5m evra(http://www.youtube.com/watch?v=SPIszOdxPeQ&feature=related)kojeg trazi i Juventus,Maskerano za DM,jer Yaya Ture odlazi,Fabregas najverovatnije i Ibrahimovic!
Po meni je bolja opcija David Villa ili Tevez!Odlazi i Hleb(lose se uklopio na zalost odlican igrac) i Gudjonsen!Eto odlazi zato sto mu sledece sezone istice ugovor pa samim tim mu je i cena smanjena!Ako ste primetili prosle sezone Adebajor je bio blizu prelaska u Barsu!Guardiola trazi visokog,jakog,igraca koji zna glavom da zabije,jer vecina timova igra bunker protiv Barselone,a tu nikad ne dolazi do izrazaja Etova brzina nego snalazljivost u 16!Ibrahimovic bio mogo da odgovara,jer je visok spic,daje glavom,a pre svega ima tehniku sto je za njegovu visinu odlicno!Ibrahimovic bi mogo da odgovori na centasuteve Alvesa i Filipe Luisa koje najverovatnije dolazi kao i njegova tehnicka superiornost bi imala sjajnu saradnju sa Messiem i Henry,a i koristio bio lopte Inieste i Xavia!Jak je i dobijo bi duele u 16!Ima jak sut,al po mene za Barsinog spica je najbitnije da zna da odigra iz prve,jer obicno je spic u 16 i kad dobije loptu mora da odregauje iz prve i da postigne gol ukoliko to ne uradi vec je izblokiran,a u tome je Eto bio odlican!Barsa vise ne bi imala problema sa Kupom Afrkickih Nacija,jer kad god se to odigrava Barsa igra bez 1 spica po 45 dana,a ako dodje Maskerano izbacuje se i problem sa njim tako da bi odsutvo Kejte pokrio Buskec i Maskerano!Sve u svemu Ibrahimovic jeste bolji igrac za Barsu i sigurno bi postigo puno golova sa sjajnim saigracima,al dzabe kad ja vise volim ETA!Ukoliko ode Eto Ibrahimovic se nece buniti ako izadje tokom utakmice i da udje Krkic ko sto je Eto radio!Sve u svemu Italijanska liga postaje sve losija,dok Spanska koju slabo pogadnja ekonomska liga postaje sve jaca!Liga u kojoj ce igrati Kaka,Ronaldo,Messi...hmmm pa bice to atrkativna liga!

Mirke

pre 14 godina

Na pocetku sezone imao sam osecaj da Barsa po svaku cenu zeli da se resi Etoa, a evo i sad ga kao trampe za 'boljeg' Ibrahimovica... Zasto bi se neki klub tek tako odrekao igraca koji po sezoni daje garant 20, 25 golova??? A i Ibra nije nesto mnogo bolji od njega...

Bobo

pre 14 godina

Etoo-u sledece godine istice ugovor (nije ga hteo produziti)... zato ga zeli Barca na sve nacine unovciti, jer za godinu dana za njega nece dobiti cent... nije Guardiola glup... a ovde pametnih boze pomozi!!! Fifa manager rules!!!

Joan Laporta

pre 14 godina

...ibra je odlican igrac...mislim da bi se uklopio u sistem barse.pored inijeste cavija i ostalih nije tesko biti napadac u barsi s obzirom da te u napadu cekaju mesi i anri.. voleo bih da dodje do transfera.. barsa ne bi mnogo izgubila a ibra bi od te realizacije najvise dobi ... visca barsa

Nikolic

pre 14 godina

ako predje Ibrahimovic u Barsu,Barsa ce ponovo osvojiti Ligu Šampiona!!!!
Real je džabe dovodio Ronalda i Kaku kada ne mogu da pobede Barsu!!!!

Mladjo-vlasnik i agent ovog igraca

pre 14 godina

Iz nezvanicnih izvora se saznaje da Gvardiola zeli da Etoa zameni ivanjickom fudbalskom legendom Bojanom Curcicem Perezom...Ako bi se celnici Barse dogovorili sa njegovim roditeljima to bi podrazumevalo razmenu na dve godine. Mladjani Cure bi otisao u Kataloniju, a Eto bi dosao u Ivanjicu na dvosezonsku berbu malina,vadjenja krompira i cepanja drva. Takodje Eto bi morao u potpunosti da se stavi na raspolaganju bracnom paru Curcic koji bi finansirao njegovu ishranu i skolovanje u cuvenoj ivanjickoj gimnaziji(drugo jedan).