Utorak, 09.06.2009.

20:55

FKCZ: Plate posle sedam meseci

Zaposleni u FK Crvena zvezda primili su u utorak plate prvi put od decembra prošle godine.

Izvor: B92

FKCZ: Plate posle sedam meseci IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

PUSTE PARE

pre 14 godina

EEE da smo bili pametni...gledaj ovo...
1.Stojkovic 2.Lukovic 3.Basta 4.Vidic 5.Bisevac
6.Kovacevic 7.Milijas 8.Jankovic 9.Milovanovic 10.Pantelic 11.Zigic E to bi bila Zvezda danas da se nije prodavalo za male pare u zadnjih 3-4 god.

BG boy

pre 14 godina

@aleksa ferguson
ha,ha,ha-ne mogu da verujem...Broj (ne)preporuka ove poruke pokazuje da ladno skoro cetiri puta vise grobara nego zvezdasa komentarise vesti o zvezdi!!!???

Volimo da pobedjujemo pa to ti je!

pre 14 godina

Kod nas je "tako-tako", u nekim sekcijama su plate redovne, u nekima i nisu baš, ali sve naše sekcije imaju ipak nešto zajedničko:
http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=sr&IDV=410&akcija=&prikaz1=2009&prikaz2=6&sec=2

A VI KAKO `TE?

Banovo hill

pre 14 godina

Evo opet se javljaju ovi iz pogrebnog zavoda.Gledajte svoja posla kako ce te da ispadnete iz kfalifikaciju za toliko zeljenu LS. Smejacemo se mi vama u julu i avgustu.
Sta je vama doneo i koliko ulozio ovaj vas prdsednik iz serije "Moj rodjak sa sela"
Da li ste vi ikada culi za avansno placanje.Prodala Zvezda igrace i dovoljno je bilo da se avansno uplati milion evra i da se namire zaostali dugovi. Drugo sponzori JAT i Lasta su mozda vec deo novca za sponzorstvo uplatili. Trece mozda na osnovu prezentiranog biznis plana bankama je izvrseno reprogramiranje starog duga i odobren novi kratkorocni kredit za tekuce odrzavanje.Ali vi ste deca i lupetate ovde svasta

Zvezda iznad svega

pre 14 godina

Momak, ako je istina ovo što si napisao, ne mogu da se načudim tome što si uradio!?
Kome si ti dao pare? Jel' bila neka zvanična akcija? Ja koliko znam - NIJE! Nego, bolje ti uhvati za gušu toga kome si dao kintu, nego što ovde kukaš...

crni

pre 14 godina

Kao velikog fana i navijaca C.Zvezde zelim da moja Zvezda ubuduce ima ljude koji su sposobni da vode klub.Nisam pametan da kazem ko to moze biti ali valjda ce se neko prepoznati u tome jer je ZVEZDA srpski brend broj 1 i najpoznatiji klub sa ogromnom armijom navijaca. Ono sto se trenutno desava sa mojim klubom i oko kluba je skandalozno i smesno da je to strasno.
1. Pojacanja koja se spominju da ce doci u nasu ZVEZDU u najmunju ruku su smesna, svi sem Burze i Stojkovica su totalni promasaji, jeli se gospoda iz uprave bore mozda da sledece godine izbore mesto za Evropu?
2. Gde su obecani sponzori koji su spominjani ovih dana?
3. Sta bi sa clanskim kartama i model-om koji je slican sa Barseloninom i Realovom?
4. Zbog cega na svim funkcijama u klubu,Zvezdu ne vode ljudi koji su stekli slavu igrajuci za nas klub nego je vode neki anonimusi?
5. Zbog cega je vec polemika izmedju vas u upravi a jos ni posteno niste poceli da radite?
6. Jeli moguce da necete moci da zadrzite i tri iole kvalitetna stranca Parkera, Isaha, Abubakar-a?
7. Hoce li ko odgovarati za rezultate koje sigurno nece biti postignuti ove godine sa ovim timom ili ce sve biti ko ranijih godina pojeo VUK MAGARCA?
8. Gospodo da li dolazite u ZVEZDU da bi bili vidjeni i kada bude proslo 10-15 godina da se hvalite svojim unucima kako ste bili u Zvezdi ili ste tu zato sto je Zvezda iznad svih nas i zato sto treba da bude krem evropskog fudbala?
Imam toliko pitanja a nikakvih odgovora. I jos nesto, toliko je uprava prodefilovalo klubom i da nijedna se nije setila da konacno zamene onaj semaqfor iz ko zna koje godine i postave moderni digitalni kao i svi veliki evropski stadioni.
BOZE POMOZI!!!

bolevole

pre 14 godina

Interesantno je to da je Miško poklonio klubu tolike pare, onda je demonstrativno napustio kako bi se pokazao kao veliki Zvezdaš, a sada će izgleda na velika vrata da se vrati ( sve mi tako miriše ). Jel' to još nekome, u najmanju ruku, čudno?

hroničar

pre 14 godina

Слушај ти Аџићу, ти Лукићу , ти Клеут...и сви ви који сте тренутно ту: ако не направите тим који ће ЈУРИШАТИ НА ТИТУЛУ ОДМАХ, а не који ће бити "перспективан", можете слободно да купите своје ствари и да одлазите из наше Звезде! На не занимају никакви Богдановићи, Перовићи, Тришовићи, нити Огњеновићи са 32 године....нас занимају ПРАВА ПОЈАЧАЊА, појачања која ће донети квалитет потребан Звезди. Да ли ћете ви задржати Исаха и Паркера, или ћете довести (дао Бог) још боље играче, у то не желим да улазим. Ја као и сви други прави навијачи Звезде тражимо да се титула врати на Маракану и да се уђе у Евролигу. Ове сезоне! Ако не можете то да остварите, знајте да већ сада бројите последње дане у нашем клубу.

ЗВЕЗДА ИЗНАД СВЕГА.
(којекуде, 8. jun 2009 23:47)

Uh...komentra od juče, jednog "realnog" Zvezdinog navijača se sjajno uklapa u celu ovu priču.

sine

pre 14 godina

Sad barem znamo za koliko se prodaje zvezda, bice 12mil je potcenjena vrednost vredi barem 15, dajem14 prodato.
Nadam se da i Partizan nece morati da prolazi kroz celu pricu obezvredjivanja.

Shumadinac

pre 14 godina

Tomić: - Kaži Kleo, koliko tražiš da pređeš u Partizan?

Kleo: - Tri!

Tomić: - Mnogo je, neka bude dva...

Kleo: - Tri!

Tomić: - Dobro, neka bude tri obroka!

MilanForza

pre 14 godina

Znaci OPET Miskovic?
Lukicu,iz dana u dan mi je sve draze (nazalost) sto sam bio uzdrzan.
Mada,relano,trebao sam biti protiv,ali dobro sad.
Lukicu,i jos nesto...da je Zvezda igrala evropu prosle godine,kao sto nije,ne bi se ti tu danas nasao,na tom mestu,a i pozajmljivaci ne bi morali da pozajmljuju...ali ima tu necega...

Bata Djora Sr.

pre 14 godina

@ Postovanje svima koji svoj novac poklanjaju mojoj Zvezdi!!

Naravno da postoji razlika izmedju Miskovica i Ceptera. Jedan pateticnom pricom pokusava da izazove sentimentalnost kod navijaca i javnosti, dok se drugi vodi interesom i zeli da kupi fudbalski klub, pa da u njega dalje ulaze a ne da daje novac a da onda neko drugi odlucuje sta ce sa tim novcem biti. Medjutim, izgleda da ne valja sto je Cepter obznanio sta zeli, ali je daleko bolje da se slavi mutljavina Marka Miskovica, koja vidimo koliko dobrog donosi Crvenoj zvezdi.
Besplatan rucak ne postoji nigde, tako da dobrota nasih tajkuna spada u kategoriju naucne fantastike. U sprovedenoj anketi od pre par godina ni jedan od njih nije imao nameru da se na kraju zivota odekne jednog dela svog obgatstva u humanitarne svrhe. Zbog toga bih uvek bio pre za nekog cije su namere jasne ( btw, sta je to toliko strasno sto zeli da kupi Zvezdu ), nego za nekog laznog dobrotvora.

bice bolje...

pre 14 godina

Sve ej to OK i mirise na bolje, jer gore od ovoga ne moz da bude, ALI KO MISLI KAO I JA DA JE KOMENTAR BR. 7 NAPISAO NEKI NOVINAR ILI SLICAN MAJSTOM S PEROM U RUCI NEK PREPORUCI!!!
pa na sta vam mi licimo???
Hvala...

objektivan

pre 14 godina

Super je sve to!!!Hajedmo redom.Ko ima 30 miliona eura duga blokirani su mu svi racuni i recimo uplata od 2 miliona eura na racun duznika ne moze da odblokira racun. Dakle pitanje: kako ste platili radnike ako je racun blokiran? el kes na ruke?-super!- ko je dao taj kes i kako smete da placate na ruke? Sve u aps!!! Posle ove zvezdine ujdurme u basketu zelim Vam iskreno sve najgore jer iako sam kao partizanovac do danas zaista verovao da je bitno pomoci zvezdi.Apel svim partizanovcima da pisu drzavnom tuziocu da Lukic uspeva da plati radnike iako je racun zvezde u blokadi

zvezda zivot je

pre 14 godina

@asd
Ne zelim da se upustam u brojke u tvom komentaru, ali ti ocigledno ne znas sta je prinosni metod! Iskren savet - nemoj pricati ono sto ne znas.
U prinosnom metodu se prvo odredjuje buduca neto dobit za svaku godiinu, a onda se trazi vrednost novcanog kapitala koja bi dala takav godisnji tok neto dobiti da je kapital ulozen u banku po odgovrajucoj kamatnoj stopi.
E, sta su kompleksi . . .

Dule

pre 14 godina

A gde su pare od uplate navijaca?Ja sam uplatio 20 eura i moj ortak takodje tj celo drustvo je dalo po 20 eura a ima nas na desetak u drustvu....
Gde su te pare ? Nije valjda da sam izfinansirao vodje navijaca?ako jesam tu je jako tuzno.... i zalosno....

Zalosno

pre 14 godina

Pazi,Lukic hvali Miskovica hahah a onaj pod brojem 9 (cini mi se)to potvrdjuje...Da Miskovic daje pare za "svoju Zvezdu" a vec postoje makete "Delta sitija" na prostoru "bivse Marakane"...
Svog kluba se nikad odreci necu,ali izgleda da mu nema pomoci i da smo nemocni da ista uradimo...
Kao da gledam scenario:
"Lukic digao Zvezdu na noge,biljeze se dobri rezultati jer je Miskovic opet uletio lovu :)
Partizan u krizi(naravno vjestackoj)...dolazi privatizacija a Zvezda(na zalost pred bankrotom) zbog dugova, a ne vise zbog rezultata...hahaha
Iskreno,prije prije nekih godinu dana nisam ni dolazio na ovaj b92 misleci da su prodane duse.Ali tek sam skoro primjetio da nam ovo sredstvo informisanja ustvari otvara oci !

renome

pre 14 godina

Znaci to tako ide, kad vam ne odgovara prava procena vrednosti (12mil) onda unajmis "renomiranu" kucu ili banku da ti napravi novu procenu vrednosti od 100 miliona :) super
ja cu da unajmim "renomiranu" banku da mi uradi procenu vrednosti stana na bar 800.000 evra! tako mi vise odgovara..

Da je vise Miskovica,danas bi se spremali za LS!!

pre 14 godina

SITiwa Na cemu si ti zivota ti??????????????? Miskovic lobira vladu i zbog njega narod nema hleba da jede? Ti si momak puko skroz na skroz!Pored svih direktora sa nekoliko desetine hiljada evra sto imaju plate,pored svih u skupstini koji imaju 200000samo na papiru plate,ti kazes da narod zbog Miskovica nema leba? JBT ne mogu da verujem da postoje ovakvi likovi!!!!!!! Bas isto kao i onaj sto je pitao da li mi neko da pare da napisem sve ono. CINJENICA JE svidelo se to nekome ili ne da je MISKOVIC SVOJE PARE POKLANJAO NASOJ ZVEZDI!!!!!!!!! Ne trazi nista sem onoga sto trazi svaki DELIJA,a to je da opet imamo evropsku,jaku ZVEZDU!!!!!!

Dule Adam

pre 14 godina

Ovo vec vise nije ni smesno... Lukicu, sta je sa tom Moskovskom Bankom za koju si rekao da ce postati sponzor Zvezde dan nakon sto ti postanes predsednik ? Sta je sa tih "150 preduzeca koji zele da sponzorisu Zvezdu". Nego, cim su stigle pare od transfera koji je neko drugi ugovorio, i sa kojim nema apsolutno nista odmah brze-bolje intervju kako su podeljene plate radnicima Sta je tovja zasluga u tome, izbrojao si novac i podelio ?

carli666

pre 14 godina

pa ko je ovde lud moja firma kada je blokiran racun ne moze da isplati plate iz kojih izvora su ove pare ovamo drzava da pomogne n ne placaju s eobaveze istoj6YGK

Si'T'jwa

pre 14 godina

Delije pre nego sto pocnete da ljujete Miskovica setite se samo jedne stvari:Ko je dao Zvezdi neke vece pare? Ko je godinama tu,ko godinama pomaze i BACA svoj novac dok razne uprave pljackaju?Ko je bio sa Spasojevicem,sa Tanom i danas ce ako bude trebalo i ko svih tih godina samo daje Zvezdi, A DA ZAUZVRAT NE TRAZI NISTA? Cak je vise puta tvrdio da njega ne interesuje da kupi Zvezdu,njegov jedini cilj je da vrati Zvezdu tamo gde joj je mesto,medju Evroopske velikane.Iz dobro obaveste nih izvora vam kazem da se konstantno svadja sa starijim Miskovicem i da mu je zabranio vise puta da trosi novac na Zvezdu,ali dzaba.Rekao je da zivi za dan kada ce Zvezda da zaigra ligu sampiona,kada ce da bude opet ona stara,a onda ce se okrenuti i otici bez i jedne reci,ali sa suzama u ocima.Bice to moja pobeda kako kaze,jer cu pored velike Zvezde dokazati delijama da nikada,ali nikada nisam imao nameru da kupim klub.Nije lako biti jedini koji poklanja,a da to nema niko da ceni,jos ga pljuju mnogi i sve samo zato sto nekom ne odgovara taj Miskovic i ne odgovara mu da Zvezda stane na noge pa konstantno prica i puni usi mnogima kako bi ga pljuvali i oterali.Zalosno je to,moje delije.Zalosno i bedno,a posebno sto sa druge strane iste te delije podrzavaju jednog CEPTERA koji nece ni evro da da dok ne kupi Zvezdu,koji vec mesecima,godinama prica da hoce da nas kupi.Da li vidite razliku izmedju ovo dvoje ljudi? jedan godinama daje 3,5,7 miliona evra ne trazi nista samo voli Zvezdu kao lud,a drugi hooce da nas kupi uz to verovatno zeli i da propadnemo da nas za sto jeftinije pare uzme.Jedan to ne dozvoljava i opet nekog pljujemo,a nekog Boze moj zovemo da dodje. Za KRAJ SAMO JOS NESTO:oduvek smo verovali pogresnim ljudima,zato smo i tu gde jesmo.MISLITE O TOME!!!…!!
(Postovanje svima koji svoj novac poklanjaju mojoj Zvezdi!!, 9. jun 2009 21:40)

Decko moj...dok se ti 'mlatis' tim fudbalskim glupostima, nama taj Miskovic unistava drzavu, lobira vladu i zbog njega narod nema 'leba da jede...a on...momak...brine sta se desava sa 'njegovom Zvezdom', strasno u kakvoj zemlji zivimo...zato i propadamo...

Mile Delija

pre 14 godina

„Želim da istaknem jednu stvar: iako je Zvezda u teškoj situaciji ne verujem da ju je bilo ko iz predhodnih uprava namerno urušavao. Neko se snašao bolje, neko gore na svom poslu, ali hoću da verujem da su svi želeli dobro Zvezdi. Na primer, Marko Mišković, koji je pozajmio novac Zvezdi i pritom na tome nije zaradio ni jedan dinar. Cenim svakoga koje dao jedan evro za klub i zbog toga ima poštovanje prema tom činu i želim da kažem da za njega uvek ima mesta, jer je te pare mogao da potroši bilo gde, a ostavio ih je u klubu. Zato moja politika nije da optužujem bivše uprave da svađam „zvezdaše”, već da se svi okupimo oko jednog cilja – povratka Zvezde na evropsku scenu.“

A mi poverovali da će klub stati na svoje noge, kad ono prethodne uprave dobre, Marko super, samo što nezaplačem.

Dokle bre više!!!

Čengić

pre 14 godina

Plata nema!!! More bit bidne, ali sada nema!!! Mogu čekat 5 dana, mogu čekat 10 dana, 7 mjeseci, ali plata nema što se mene tiće.

Čenga bolan ne bio, pa stigle neke pare u Zvezdu!!!

Urosch

pre 14 godina

@ (Postovanje svima koji svoj novac poklanjaju mojoj Zvezdi!!, 9. jun 2009 21:40)

Jel si ti dobio pare za ovaj komentar ili jednostavno nemas kontakt sa stvarnoscu?

adje

pre 14 godina

ja koliko znam da je Miskovic zainteresovan za zvezdu da je kupi? ali ceka zakon da se privatizuje klub,i ja da sam milijarder nebih ulozio onamo novac gde pljacka uprava,a uprava radi za drzavu,moje je misljenje da se privatizuje i onda gazda kluba nemoze da pljacka svoje sopstvene pare sto ulaze,normalno da Miskovic nece da ulozi taj novac jer drugi ga uzima.pozz grobar

BoleDS89

pre 14 godina

Jos Misko mladji ispadne najveca postenjacina, na tatu!!!!
(Ludilo, 9. jun 2009 21:14)

Mnogo ti je glup komentar.Ako je neko davao pare onda je to bas taj Marko koga ti pljujes.

darko

pre 14 godina

E ...ga ovde svako mjenja mišljenje iz sata u sat ne sami mišljenje nego i stavove...Nit se zna ko pije a ko plaća,uloge se mjenjau gore nego u sapunicama od lopova do donatora...Lukić me iz dana u dan sve više razočarava nadao sam se da će on biti taj vjerovao mu ali izgleda da će Delije(ne njihovi predstavnici koji imaju dobru ulogu u uništavanju kluba) po neznam koji put ostati razočarani...

asd

pre 14 godina

Sta bre prica taj Lukic da Zvezda vredi samo 100 miliona, Zvezda vredi bar milijardu evra! Ako uzmemo da se vrednost firme odredjuje na osnovu buducih priliva, racunica je jednostavna.

- 40 utakmica u domacoj ligi i Evropi kod kuce. Po obicaju uvek pun stadion i karta od 50 evra koja je sitnica za verne delije. 40 x 60000 x 50 = 120 miliona evra!

- Armija ljutih navijaca rasutih po celom svetu, koja broji 5 miliona. Svaki ljuti navijac spreman da da godisnje bar 100 evra za zvezdin dres, majcu, pikslu itd. 5 miliona x 100 = 500 miliona evra.

- U prelaznom roku prodaje par igraca Realu, Milanu, Celziju ili Mancesteru za bar 200 milona evra.

- Premije od prava za tv prenose i igranja u zavrsnici evro kupova 200 miliona evra.

-Troskovi kluba 20 miliona evra.

Dakle, 120 + 500 + 200 +200 - 20 = 1 milijarda evra.

Ko se slaze da je Zvezda smesna nek preporuci!

posmatrac

pre 14 godina

ma vazi..sve se plasim da ce vecinu novca dati moji roditelji i ostali sugradjani...a miskovic, jadan on, ako treba, evo ja cu da mu pomognem...verovatno mu nije lako...inace, ja, partiozanovac...

Aleksa Ferguson

pre 14 godina

Nadam se necete dozvoliti igracima da se sad prejedu ko ludi pa da dobiju stomacne tegobe pred pripreme!!!
Medicinski je dokazano da kad neko ne jede 7 meseci mora opet da navikava metabolizam na hranu inace je rizik ogroman!!!Pocnite sa ifuzijom!!!

Postovanje svima koji svoj novac poklanjaju mojoj Zvezdi!!

pre 14 godina

Delije pre nego sto pocnete da ljujete Miskovica setite se samo jedne stvari:Ko je dao Zvezdi neke vece pare? Ko je godinama tu,ko godinama pomaze i BACA svoj novac dok razne uprave pljackaju?Ko je bio sa Spasojevicem,sa Tanom i danas ce ako bude trebalo i ko svih tih godina samo daje Zvezdi, A DA ZAUZVRAT NE TRAZI NISTA? Cak je vise puta tvrdio da njega ne interesuje da kupi Zvezdu,njegov jedini cilj je da vrati Zvezdu tamo gde joj je mesto,medju Evroopske velikane.Iz dobro obaveste nih izvora vam kazem da se konstantno svadja sa starijim Miskovicem i da mu je zabranio vise puta da trosi novac na Zvezdu,ali dzaba.Rekao je da zivi za dan kada ce Zvezda da zaigra ligu sampiona,kada ce da bude opet ona stara,a onda ce se okrenuti i otici bez i jedne reci,ali sa suzama u ocima.Bice to moja pobeda kako kaze,jer cu pored velike Zvezde dokazati delijama da nikada,ali nikada nisam imao nameru da kupim klub.Nije lako biti jedini koji poklanja,a da to nema niko da ceni,jos ga pljuju mnogi i sve samo zato sto nekom ne odgovara taj Miskovic i ne odgovara mu da Zvezda stane na noge pa konstantno prica i puni usi mnogima kako bi ga pljuvali i oterali.Zalosno je to,moje delije.Zalosno i bedno,a posebno sto sa druge strane iste te delije podrzavaju jednog CEPTERA koji nece ni evro da da dok ne kupi Zvezdu,koji vec mesecima,godinama prica da hoce da nas kupi.Da li vidite razliku izmedju ovo dvoje ljudi? jedan godinama daje 3,5,7 miliona evra ne trazi nista samo voli Zvezdu kao lud,a drugi hooce da nas kupi uz to verovatno zeli i da propadnemo da nas za sto jeftinije pare uzme.Jedan to ne dozvoljava i opet nekog pljujemo,a nekog Boze moj zovemo da dodje. Za KRAJ SAMO JOS NESTO:oduvek smo verovali pogresnim ljudima,zato smo i tu gde jesmo.MISLITE O TOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asd

pre 14 godina

Sta bre prica taj Lukic da Zvezda vredi samo 100 miliona, Zvezda vredi bar milijardu evra! Ako uzmemo da se vrednost firme odredjuje na osnovu buducih priliva, racunica je jednostavna.

- 40 utakmica u domacoj ligi i Evropi kod kuce. Po obicaju uvek pun stadion i karta od 50 evra koja je sitnica za verne delije. 40 x 60000 x 50 = 120 miliona evra!

- Armija ljutih navijaca rasutih po celom svetu, koja broji 5 miliona. Svaki ljuti navijac spreman da da godisnje bar 100 evra za zvezdin dres, majcu, pikslu itd. 5 miliona x 100 = 500 miliona evra.

- U prelaznom roku prodaje par igraca Realu, Milanu, Celziju ili Mancesteru za bar 200 milona evra.

- Premije od prava za tv prenose i igranja u zavrsnici evro kupova 200 miliona evra.

-Troskovi kluba 20 miliona evra.

Dakle, 120 + 500 + 200 +200 - 20 = 1 milijarda evra.

Ko se slaze da je Zvezda smesna nek preporuci!

Postovanje svima koji svoj novac poklanjaju mojoj Zvezdi!!

pre 14 godina

Delije pre nego sto pocnete da ljujete Miskovica setite se samo jedne stvari:Ko je dao Zvezdi neke vece pare? Ko je godinama tu,ko godinama pomaze i BACA svoj novac dok razne uprave pljackaju?Ko je bio sa Spasojevicem,sa Tanom i danas ce ako bude trebalo i ko svih tih godina samo daje Zvezdi, A DA ZAUZVRAT NE TRAZI NISTA? Cak je vise puta tvrdio da njega ne interesuje da kupi Zvezdu,njegov jedini cilj je da vrati Zvezdu tamo gde joj je mesto,medju Evroopske velikane.Iz dobro obaveste nih izvora vam kazem da se konstantno svadja sa starijim Miskovicem i da mu je zabranio vise puta da trosi novac na Zvezdu,ali dzaba.Rekao je da zivi za dan kada ce Zvezda da zaigra ligu sampiona,kada ce da bude opet ona stara,a onda ce se okrenuti i otici bez i jedne reci,ali sa suzama u ocima.Bice to moja pobeda kako kaze,jer cu pored velike Zvezde dokazati delijama da nikada,ali nikada nisam imao nameru da kupim klub.Nije lako biti jedini koji poklanja,a da to nema niko da ceni,jos ga pljuju mnogi i sve samo zato sto nekom ne odgovara taj Miskovic i ne odgovara mu da Zvezda stane na noge pa konstantno prica i puni usi mnogima kako bi ga pljuvali i oterali.Zalosno je to,moje delije.Zalosno i bedno,a posebno sto sa druge strane iste te delije podrzavaju jednog CEPTERA koji nece ni evro da da dok ne kupi Zvezdu,koji vec mesecima,godinama prica da hoce da nas kupi.Da li vidite razliku izmedju ovo dvoje ljudi? jedan godinama daje 3,5,7 miliona evra ne trazi nista samo voli Zvezdu kao lud,a drugi hooce da nas kupi uz to verovatno zeli i da propadnemo da nas za sto jeftinije pare uzme.Jedan to ne dozvoljava i opet nekog pljujemo,a nekog Boze moj zovemo da dodje. Za KRAJ SAMO JOS NESTO:oduvek smo verovali pogresnim ljudima,zato smo i tu gde jesmo.MISLITE O TOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aleksa Ferguson

pre 14 godina

Nadam se necete dozvoliti igracima da se sad prejedu ko ludi pa da dobiju stomacne tegobe pred pripreme!!!
Medicinski je dokazano da kad neko ne jede 7 meseci mora opet da navikava metabolizam na hranu inace je rizik ogroman!!!Pocnite sa ifuzijom!!!

posmatrac

pre 14 godina

ma vazi..sve se plasim da ce vecinu novca dati moji roditelji i ostali sugradjani...a miskovic, jadan on, ako treba, evo ja cu da mu pomognem...verovatno mu nije lako...inace, ja, partiozanovac...

Si'T'jwa

pre 14 godina

Delije pre nego sto pocnete da ljujete Miskovica setite se samo jedne stvari:Ko je dao Zvezdi neke vece pare? Ko je godinama tu,ko godinama pomaze i BACA svoj novac dok razne uprave pljackaju?Ko je bio sa Spasojevicem,sa Tanom i danas ce ako bude trebalo i ko svih tih godina samo daje Zvezdi, A DA ZAUZVRAT NE TRAZI NISTA? Cak je vise puta tvrdio da njega ne interesuje da kupi Zvezdu,njegov jedini cilj je da vrati Zvezdu tamo gde joj je mesto,medju Evroopske velikane.Iz dobro obaveste nih izvora vam kazem da se konstantno svadja sa starijim Miskovicem i da mu je zabranio vise puta da trosi novac na Zvezdu,ali dzaba.Rekao je da zivi za dan kada ce Zvezda da zaigra ligu sampiona,kada ce da bude opet ona stara,a onda ce se okrenuti i otici bez i jedne reci,ali sa suzama u ocima.Bice to moja pobeda kako kaze,jer cu pored velike Zvezde dokazati delijama da nikada,ali nikada nisam imao nameru da kupim klub.Nije lako biti jedini koji poklanja,a da to nema niko da ceni,jos ga pljuju mnogi i sve samo zato sto nekom ne odgovara taj Miskovic i ne odgovara mu da Zvezda stane na noge pa konstantno prica i puni usi mnogima kako bi ga pljuvali i oterali.Zalosno je to,moje delije.Zalosno i bedno,a posebno sto sa druge strane iste te delije podrzavaju jednog CEPTERA koji nece ni evro da da dok ne kupi Zvezdu,koji vec mesecima,godinama prica da hoce da nas kupi.Da li vidite razliku izmedju ovo dvoje ljudi? jedan godinama daje 3,5,7 miliona evra ne trazi nista samo voli Zvezdu kao lud,a drugi hooce da nas kupi uz to verovatno zeli i da propadnemo da nas za sto jeftinije pare uzme.Jedan to ne dozvoljava i opet nekog pljujemo,a nekog Boze moj zovemo da dodje. Za KRAJ SAMO JOS NESTO:oduvek smo verovali pogresnim ljudima,zato smo i tu gde jesmo.MISLITE O TOME!!!…!!
(Postovanje svima koji svoj novac poklanjaju mojoj Zvezdi!!, 9. jun 2009 21:40)

Decko moj...dok se ti 'mlatis' tim fudbalskim glupostima, nama taj Miskovic unistava drzavu, lobira vladu i zbog njega narod nema 'leba da jede...a on...momak...brine sta se desava sa 'njegovom Zvezdom', strasno u kakvoj zemlji zivimo...zato i propadamo...

Dule Adam

pre 14 godina

Ovo vec vise nije ni smesno... Lukicu, sta je sa tom Moskovskom Bankom za koju si rekao da ce postati sponzor Zvezde dan nakon sto ti postanes predsednik ? Sta je sa tih "150 preduzeca koji zele da sponzorisu Zvezdu". Nego, cim su stigle pare od transfera koji je neko drugi ugovorio, i sa kojim nema apsolutno nista odmah brze-bolje intervju kako su podeljene plate radnicima Sta je tovja zasluga u tome, izbrojao si novac i podelio ?

Urosch

pre 14 godina

@ (Postovanje svima koji svoj novac poklanjaju mojoj Zvezdi!!, 9. jun 2009 21:40)

Jel si ti dobio pare za ovaj komentar ili jednostavno nemas kontakt sa stvarnoscu?

Shumadinac

pre 14 godina

Tomić: - Kaži Kleo, koliko tražiš da pređeš u Partizan?

Kleo: - Tri!

Tomić: - Mnogo je, neka bude dva...

Kleo: - Tri!

Tomić: - Dobro, neka bude tri obroka!

Mile Delija

pre 14 godina

„Želim da istaknem jednu stvar: iako je Zvezda u teškoj situaciji ne verujem da ju je bilo ko iz predhodnih uprava namerno urušavao. Neko se snašao bolje, neko gore na svom poslu, ali hoću da verujem da su svi želeli dobro Zvezdi. Na primer, Marko Mišković, koji je pozajmio novac Zvezdi i pritom na tome nije zaradio ni jedan dinar. Cenim svakoga koje dao jedan evro za klub i zbog toga ima poštovanje prema tom činu i želim da kažem da za njega uvek ima mesta, jer je te pare mogao da potroši bilo gde, a ostavio ih je u klubu. Zato moja politika nije da optužujem bivše uprave da svađam „zvezdaše”, već da se svi okupimo oko jednog cilja – povratka Zvezde na evropsku scenu.“

A mi poverovali da će klub stati na svoje noge, kad ono prethodne uprave dobre, Marko super, samo što nezaplačem.

Dokle bre više!!!

BoleDS89

pre 14 godina

Jos Misko mladji ispadne najveca postenjacina, na tatu!!!!
(Ludilo, 9. jun 2009 21:14)

Mnogo ti je glup komentar.Ako je neko davao pare onda je to bas taj Marko koga ti pljujes.

renome

pre 14 godina

Znaci to tako ide, kad vam ne odgovara prava procena vrednosti (12mil) onda unajmis "renomiranu" kucu ili banku da ti napravi novu procenu vrednosti od 100 miliona :) super
ja cu da unajmim "renomiranu" banku da mi uradi procenu vrednosti stana na bar 800.000 evra! tako mi vise odgovara..

Bata Djora Sr.

pre 14 godina

@ Postovanje svima koji svoj novac poklanjaju mojoj Zvezdi!!

Naravno da postoji razlika izmedju Miskovica i Ceptera. Jedan pateticnom pricom pokusava da izazove sentimentalnost kod navijaca i javnosti, dok se drugi vodi interesom i zeli da kupi fudbalski klub, pa da u njega dalje ulaze a ne da daje novac a da onda neko drugi odlucuje sta ce sa tim novcem biti. Medjutim, izgleda da ne valja sto je Cepter obznanio sta zeli, ali je daleko bolje da se slavi mutljavina Marka Miskovica, koja vidimo koliko dobrog donosi Crvenoj zvezdi.
Besplatan rucak ne postoji nigde, tako da dobrota nasih tajkuna spada u kategoriju naucne fantastike. U sprovedenoj anketi od pre par godina ni jedan od njih nije imao nameru da se na kraju zivota odekne jednog dela svog obgatstva u humanitarne svrhe. Zbog toga bih uvek bio pre za nekog cije su namere jasne ( btw, sta je to toliko strasno sto zeli da kupi Zvezdu ), nego za nekog laznog dobrotvora.

darko

pre 14 godina

E ...ga ovde svako mjenja mišljenje iz sata u sat ne sami mišljenje nego i stavove...Nit se zna ko pije a ko plaća,uloge se mjenjau gore nego u sapunicama od lopova do donatora...Lukić me iz dana u dan sve više razočarava nadao sam se da će on biti taj vjerovao mu ali izgleda da će Delije(ne njihovi predstavnici koji imaju dobru ulogu u uništavanju kluba) po neznam koji put ostati razočarani...

Čengić

pre 14 godina

Plata nema!!! More bit bidne, ali sada nema!!! Mogu čekat 5 dana, mogu čekat 10 dana, 7 mjeseci, ali plata nema što se mene tiće.

Čenga bolan ne bio, pa stigle neke pare u Zvezdu!!!

objektivan

pre 14 godina

Super je sve to!!!Hajedmo redom.Ko ima 30 miliona eura duga blokirani su mu svi racuni i recimo uplata od 2 miliona eura na racun duznika ne moze da odblokira racun. Dakle pitanje: kako ste platili radnike ako je racun blokiran? el kes na ruke?-super!- ko je dao taj kes i kako smete da placate na ruke? Sve u aps!!! Posle ove zvezdine ujdurme u basketu zelim Vam iskreno sve najgore jer iako sam kao partizanovac do danas zaista verovao da je bitno pomoci zvezdi.Apel svim partizanovcima da pisu drzavnom tuziocu da Lukic uspeva da plati radnike iako je racun zvezde u blokadi

Dule

pre 14 godina

A gde su pare od uplate navijaca?Ja sam uplatio 20 eura i moj ortak takodje tj celo drustvo je dalo po 20 eura a ima nas na desetak u drustvu....
Gde su te pare ? Nije valjda da sam izfinansirao vodje navijaca?ako jesam tu je jako tuzno.... i zalosno....

carli666

pre 14 godina

pa ko je ovde lud moja firma kada je blokiran racun ne moze da isplati plate iz kojih izvora su ove pare ovamo drzava da pomogne n ne placaju s eobaveze istoj6YGK

hroničar

pre 14 godina

Слушај ти Аџићу, ти Лукићу , ти Клеут...и сви ви који сте тренутно ту: ако не направите тим који ће ЈУРИШАТИ НА ТИТУЛУ ОДМАХ, а не који ће бити "перспективан", можете слободно да купите своје ствари и да одлазите из наше Звезде! На не занимају никакви Богдановићи, Перовићи, Тришовићи, нити Огњеновићи са 32 године....нас занимају ПРАВА ПОЈАЧАЊА, појачања која ће донети квалитет потребан Звезди. Да ли ћете ви задржати Исаха и Паркера, или ћете довести (дао Бог) још боље играче, у то не желим да улазим. Ја као и сви други прави навијачи Звезде тражимо да се титула врати на Маракану и да се уђе у Евролигу. Ове сезоне! Ако не можете то да остварите, знајте да већ сада бројите последње дане у нашем клубу.

ЗВЕЗДА ИЗНАД СВЕГА.
(којекуде, 8. jun 2009 23:47)

Uh...komentra od juče, jednog "realnog" Zvezdinog navijača se sjajno uklapa u celu ovu priču.

adje

pre 14 godina

ja koliko znam da je Miskovic zainteresovan za zvezdu da je kupi? ali ceka zakon da se privatizuje klub,i ja da sam milijarder nebih ulozio onamo novac gde pljacka uprava,a uprava radi za drzavu,moje je misljenje da se privatizuje i onda gazda kluba nemoze da pljacka svoje sopstvene pare sto ulaze,normalno da Miskovic nece da ulozi taj novac jer drugi ga uzima.pozz grobar

bice bolje...

pre 14 godina

Sve ej to OK i mirise na bolje, jer gore od ovoga ne moz da bude, ALI KO MISLI KAO I JA DA JE KOMENTAR BR. 7 NAPISAO NEKI NOVINAR ILI SLICAN MAJSTOM S PEROM U RUCI NEK PREPORUCI!!!
pa na sta vam mi licimo???
Hvala...

bolevole

pre 14 godina

Interesantno je to da je Miško poklonio klubu tolike pare, onda je demonstrativno napustio kako bi se pokazao kao veliki Zvezdaš, a sada će izgleda na velika vrata da se vrati ( sve mi tako miriše ). Jel' to još nekome, u najmanju ruku, čudno?

Zalosno

pre 14 godina

Pazi,Lukic hvali Miskovica hahah a onaj pod brojem 9 (cini mi se)to potvrdjuje...Da Miskovic daje pare za "svoju Zvezdu" a vec postoje makete "Delta sitija" na prostoru "bivse Marakane"...
Svog kluba se nikad odreci necu,ali izgleda da mu nema pomoci i da smo nemocni da ista uradimo...
Kao da gledam scenario:
"Lukic digao Zvezdu na noge,biljeze se dobri rezultati jer je Miskovic opet uletio lovu :)
Partizan u krizi(naravno vjestackoj)...dolazi privatizacija a Zvezda(na zalost pred bankrotom) zbog dugova, a ne vise zbog rezultata...hahaha
Iskreno,prije prije nekih godinu dana nisam ni dolazio na ovaj b92 misleci da su prodane duse.Ali tek sam skoro primjetio da nam ovo sredstvo informisanja ustvari otvara oci !

zvezda zivot je

pre 14 godina

@asd
Ne zelim da se upustam u brojke u tvom komentaru, ali ti ocigledno ne znas sta je prinosni metod! Iskren savet - nemoj pricati ono sto ne znas.
U prinosnom metodu se prvo odredjuje buduca neto dobit za svaku godiinu, a onda se trazi vrednost novcanog kapitala koja bi dala takav godisnji tok neto dobiti da je kapital ulozen u banku po odgovrajucoj kamatnoj stopi.
E, sta su kompleksi . . .

MilanForza

pre 14 godina

Znaci OPET Miskovic?
Lukicu,iz dana u dan mi je sve draze (nazalost) sto sam bio uzdrzan.
Mada,relano,trebao sam biti protiv,ali dobro sad.
Lukicu,i jos nesto...da je Zvezda igrala evropu prosle godine,kao sto nije,ne bi se ti tu danas nasao,na tom mestu,a i pozajmljivaci ne bi morali da pozajmljuju...ali ima tu necega...

Da je vise Miskovica,danas bi se spremali za LS!!

pre 14 godina

SITiwa Na cemu si ti zivota ti??????????????? Miskovic lobira vladu i zbog njega narod nema hleba da jede? Ti si momak puko skroz na skroz!Pored svih direktora sa nekoliko desetine hiljada evra sto imaju plate,pored svih u skupstini koji imaju 200000samo na papiru plate,ti kazes da narod zbog Miskovica nema leba? JBT ne mogu da verujem da postoje ovakvi likovi!!!!!!! Bas isto kao i onaj sto je pitao da li mi neko da pare da napisem sve ono. CINJENICA JE svidelo se to nekome ili ne da je MISKOVIC SVOJE PARE POKLANJAO NASOJ ZVEZDI!!!!!!!!! Ne trazi nista sem onoga sto trazi svaki DELIJA,a to je da opet imamo evropsku,jaku ZVEZDU!!!!!!

sine

pre 14 godina

Sad barem znamo za koliko se prodaje zvezda, bice 12mil je potcenjena vrednost vredi barem 15, dajem14 prodato.
Nadam se da i Partizan nece morati da prolazi kroz celu pricu obezvredjivanja.

crni

pre 14 godina

Kao velikog fana i navijaca C.Zvezde zelim da moja Zvezda ubuduce ima ljude koji su sposobni da vode klub.Nisam pametan da kazem ko to moze biti ali valjda ce se neko prepoznati u tome jer je ZVEZDA srpski brend broj 1 i najpoznatiji klub sa ogromnom armijom navijaca. Ono sto se trenutno desava sa mojim klubom i oko kluba je skandalozno i smesno da je to strasno.
1. Pojacanja koja se spominju da ce doci u nasu ZVEZDU u najmunju ruku su smesna, svi sem Burze i Stojkovica su totalni promasaji, jeli se gospoda iz uprave bore mozda da sledece godine izbore mesto za Evropu?
2. Gde su obecani sponzori koji su spominjani ovih dana?
3. Sta bi sa clanskim kartama i model-om koji je slican sa Barseloninom i Realovom?
4. Zbog cega na svim funkcijama u klubu,Zvezdu ne vode ljudi koji su stekli slavu igrajuci za nas klub nego je vode neki anonimusi?
5. Zbog cega je vec polemika izmedju vas u upravi a jos ni posteno niste poceli da radite?
6. Jeli moguce da necete moci da zadrzite i tri iole kvalitetna stranca Parkera, Isaha, Abubakar-a?
7. Hoce li ko odgovarati za rezultate koje sigurno nece biti postignuti ove godine sa ovim timom ili ce sve biti ko ranijih godina pojeo VUK MAGARCA?
8. Gospodo da li dolazite u ZVEZDU da bi bili vidjeni i kada bude proslo 10-15 godina da se hvalite svojim unucima kako ste bili u Zvezdi ili ste tu zato sto je Zvezda iznad svih nas i zato sto treba da bude krem evropskog fudbala?
Imam toliko pitanja a nikakvih odgovora. I jos nesto, toliko je uprava prodefilovalo klubom i da nijedna se nije setila da konacno zamene onaj semaqfor iz ko zna koje godine i postave moderni digitalni kao i svi veliki evropski stadioni.
BOZE POMOZI!!!

BG boy

pre 14 godina

@aleksa ferguson
ha,ha,ha-ne mogu da verujem...Broj (ne)preporuka ove poruke pokazuje da ladno skoro cetiri puta vise grobara nego zvezdasa komentarise vesti o zvezdi!!!???

Banovo hill

pre 14 godina

Evo opet se javljaju ovi iz pogrebnog zavoda.Gledajte svoja posla kako ce te da ispadnete iz kfalifikaciju za toliko zeljenu LS. Smejacemo se mi vama u julu i avgustu.
Sta je vama doneo i koliko ulozio ovaj vas prdsednik iz serije "Moj rodjak sa sela"
Da li ste vi ikada culi za avansno placanje.Prodala Zvezda igrace i dovoljno je bilo da se avansno uplati milion evra i da se namire zaostali dugovi. Drugo sponzori JAT i Lasta su mozda vec deo novca za sponzorstvo uplatili. Trece mozda na osnovu prezentiranog biznis plana bankama je izvrseno reprogramiranje starog duga i odobren novi kratkorocni kredit za tekuce odrzavanje.Ali vi ste deca i lupetate ovde svasta

PUSTE PARE

pre 14 godina

EEE da smo bili pametni...gledaj ovo...
1.Stojkovic 2.Lukovic 3.Basta 4.Vidic 5.Bisevac
6.Kovacevic 7.Milijas 8.Jankovic 9.Milovanovic 10.Pantelic 11.Zigic E to bi bila Zvezda danas da se nije prodavalo za male pare u zadnjih 3-4 god.

Zvezda iznad svega

pre 14 godina

Momak, ako je istina ovo što si napisao, ne mogu da se načudim tome što si uradio!?
Kome si ti dao pare? Jel' bila neka zvanična akcija? Ja koliko znam - NIJE! Nego, bolje ti uhvati za gušu toga kome si dao kintu, nego što ovde kukaš...

Volimo da pobedjujemo pa to ti je!

pre 14 godina

Kod nas je "tako-tako", u nekim sekcijama su plate redovne, u nekima i nisu baš, ali sve naše sekcije imaju ipak nešto zajedničko:
http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=sr&IDV=410&akcija=&prikaz1=2009&prikaz2=6&sec=2

A VI KAKO `TE?

asd

pre 14 godina

Sta bre prica taj Lukic da Zvezda vredi samo 100 miliona, Zvezda vredi bar milijardu evra! Ako uzmemo da se vrednost firme odredjuje na osnovu buducih priliva, racunica je jednostavna.

- 40 utakmica u domacoj ligi i Evropi kod kuce. Po obicaju uvek pun stadion i karta od 50 evra koja je sitnica za verne delije. 40 x 60000 x 50 = 120 miliona evra!

- Armija ljutih navijaca rasutih po celom svetu, koja broji 5 miliona. Svaki ljuti navijac spreman da da godisnje bar 100 evra za zvezdin dres, majcu, pikslu itd. 5 miliona x 100 = 500 miliona evra.

- U prelaznom roku prodaje par igraca Realu, Milanu, Celziju ili Mancesteru za bar 200 milona evra.

- Premije od prava za tv prenose i igranja u zavrsnici evro kupova 200 miliona evra.

-Troskovi kluba 20 miliona evra.

Dakle, 120 + 500 + 200 +200 - 20 = 1 milijarda evra.

Ko se slaze da je Zvezda smesna nek preporuci!

Postovanje svima koji svoj novac poklanjaju mojoj Zvezdi!!

pre 14 godina

Delije pre nego sto pocnete da ljujete Miskovica setite se samo jedne stvari:Ko je dao Zvezdi neke vece pare? Ko je godinama tu,ko godinama pomaze i BACA svoj novac dok razne uprave pljackaju?Ko je bio sa Spasojevicem,sa Tanom i danas ce ako bude trebalo i ko svih tih godina samo daje Zvezdi, A DA ZAUZVRAT NE TRAZI NISTA? Cak je vise puta tvrdio da njega ne interesuje da kupi Zvezdu,njegov jedini cilj je da vrati Zvezdu tamo gde joj je mesto,medju Evroopske velikane.Iz dobro obaveste nih izvora vam kazem da se konstantno svadja sa starijim Miskovicem i da mu je zabranio vise puta da trosi novac na Zvezdu,ali dzaba.Rekao je da zivi za dan kada ce Zvezda da zaigra ligu sampiona,kada ce da bude opet ona stara,a onda ce se okrenuti i otici bez i jedne reci,ali sa suzama u ocima.Bice to moja pobeda kako kaze,jer cu pored velike Zvezde dokazati delijama da nikada,ali nikada nisam imao nameru da kupim klub.Nije lako biti jedini koji poklanja,a da to nema niko da ceni,jos ga pljuju mnogi i sve samo zato sto nekom ne odgovara taj Miskovic i ne odgovara mu da Zvezda stane na noge pa konstantno prica i puni usi mnogima kako bi ga pljuvali i oterali.Zalosno je to,moje delije.Zalosno i bedno,a posebno sto sa druge strane iste te delije podrzavaju jednog CEPTERA koji nece ni evro da da dok ne kupi Zvezdu,koji vec mesecima,godinama prica da hoce da nas kupi.Da li vidite razliku izmedju ovo dvoje ljudi? jedan godinama daje 3,5,7 miliona evra ne trazi nista samo voli Zvezdu kao lud,a drugi hooce da nas kupi uz to verovatno zeli i da propadnemo da nas za sto jeftinije pare uzme.Jedan to ne dozvoljava i opet nekog pljujemo,a nekog Boze moj zovemo da dodje. Za KRAJ SAMO JOS NESTO:oduvek smo verovali pogresnim ljudima,zato smo i tu gde jesmo.MISLITE O TOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

posmatrac

pre 14 godina

ma vazi..sve se plasim da ce vecinu novca dati moji roditelji i ostali sugradjani...a miskovic, jadan on, ako treba, evo ja cu da mu pomognem...verovatno mu nije lako...inace, ja, partiozanovac...

Aleksa Ferguson

pre 14 godina

Nadam se necete dozvoliti igracima da se sad prejedu ko ludi pa da dobiju stomacne tegobe pred pripreme!!!
Medicinski je dokazano da kad neko ne jede 7 meseci mora opet da navikava metabolizam na hranu inace je rizik ogroman!!!Pocnite sa ifuzijom!!!

BoleDS89

pre 14 godina

Jos Misko mladji ispadne najveca postenjacina, na tatu!!!!
(Ludilo, 9. jun 2009 21:14)

Mnogo ti je glup komentar.Ako je neko davao pare onda je to bas taj Marko koga ti pljujes.

Da je vise Miskovica,danas bi se spremali za LS!!

pre 14 godina

SITiwa Na cemu si ti zivota ti??????????????? Miskovic lobira vladu i zbog njega narod nema hleba da jede? Ti si momak puko skroz na skroz!Pored svih direktora sa nekoliko desetine hiljada evra sto imaju plate,pored svih u skupstini koji imaju 200000samo na papiru plate,ti kazes da narod zbog Miskovica nema leba? JBT ne mogu da verujem da postoje ovakvi likovi!!!!!!! Bas isto kao i onaj sto je pitao da li mi neko da pare da napisem sve ono. CINJENICA JE svidelo se to nekome ili ne da je MISKOVIC SVOJE PARE POKLANJAO NASOJ ZVEZDI!!!!!!!!! Ne trazi nista sem onoga sto trazi svaki DELIJA,a to je da opet imamo evropsku,jaku ZVEZDU!!!!!!

Mile Delija

pre 14 godina

„Želim da istaknem jednu stvar: iako je Zvezda u teškoj situaciji ne verujem da ju je bilo ko iz predhodnih uprava namerno urušavao. Neko se snašao bolje, neko gore na svom poslu, ali hoću da verujem da su svi želeli dobro Zvezdi. Na primer, Marko Mišković, koji je pozajmio novac Zvezdi i pritom na tome nije zaradio ni jedan dinar. Cenim svakoga koje dao jedan evro za klub i zbog toga ima poštovanje prema tom činu i želim da kažem da za njega uvek ima mesta, jer je te pare mogao da potroši bilo gde, a ostavio ih je u klubu. Zato moja politika nije da optužujem bivše uprave da svađam „zvezdaše”, već da se svi okupimo oko jednog cilja – povratka Zvezde na evropsku scenu.“

A mi poverovali da će klub stati na svoje noge, kad ono prethodne uprave dobre, Marko super, samo što nezaplačem.

Dokle bre više!!!

Urosch

pre 14 godina

@ (Postovanje svima koji svoj novac poklanjaju mojoj Zvezdi!!, 9. jun 2009 21:40)

Jel si ti dobio pare za ovaj komentar ili jednostavno nemas kontakt sa stvarnoscu?

Shumadinac

pre 14 godina

Tomić: - Kaži Kleo, koliko tražiš da pređeš u Partizan?

Kleo: - Tri!

Tomić: - Mnogo je, neka bude dva...

Kleo: - Tri!

Tomić: - Dobro, neka bude tri obroka!

Si'T'jwa

pre 14 godina

Delije pre nego sto pocnete da ljujete Miskovica setite se samo jedne stvari:Ko je dao Zvezdi neke vece pare? Ko je godinama tu,ko godinama pomaze i BACA svoj novac dok razne uprave pljackaju?Ko je bio sa Spasojevicem,sa Tanom i danas ce ako bude trebalo i ko svih tih godina samo daje Zvezdi, A DA ZAUZVRAT NE TRAZI NISTA? Cak je vise puta tvrdio da njega ne interesuje da kupi Zvezdu,njegov jedini cilj je da vrati Zvezdu tamo gde joj je mesto,medju Evroopske velikane.Iz dobro obaveste nih izvora vam kazem da se konstantno svadja sa starijim Miskovicem i da mu je zabranio vise puta da trosi novac na Zvezdu,ali dzaba.Rekao je da zivi za dan kada ce Zvezda da zaigra ligu sampiona,kada ce da bude opet ona stara,a onda ce se okrenuti i otici bez i jedne reci,ali sa suzama u ocima.Bice to moja pobeda kako kaze,jer cu pored velike Zvezde dokazati delijama da nikada,ali nikada nisam imao nameru da kupim klub.Nije lako biti jedini koji poklanja,a da to nema niko da ceni,jos ga pljuju mnogi i sve samo zato sto nekom ne odgovara taj Miskovic i ne odgovara mu da Zvezda stane na noge pa konstantno prica i puni usi mnogima kako bi ga pljuvali i oterali.Zalosno je to,moje delije.Zalosno i bedno,a posebno sto sa druge strane iste te delije podrzavaju jednog CEPTERA koji nece ni evro da da dok ne kupi Zvezdu,koji vec mesecima,godinama prica da hoce da nas kupi.Da li vidite razliku izmedju ovo dvoje ljudi? jedan godinama daje 3,5,7 miliona evra ne trazi nista samo voli Zvezdu kao lud,a drugi hooce da nas kupi uz to verovatno zeli i da propadnemo da nas za sto jeftinije pare uzme.Jedan to ne dozvoljava i opet nekog pljujemo,a nekog Boze moj zovemo da dodje. Za KRAJ SAMO JOS NESTO:oduvek smo verovali pogresnim ljudima,zato smo i tu gde jesmo.MISLITE O TOME!!!…!!
(Postovanje svima koji svoj novac poklanjaju mojoj Zvezdi!!, 9. jun 2009 21:40)

Decko moj...dok se ti 'mlatis' tim fudbalskim glupostima, nama taj Miskovic unistava drzavu, lobira vladu i zbog njega narod nema 'leba da jede...a on...momak...brine sta se desava sa 'njegovom Zvezdom', strasno u kakvoj zemlji zivimo...zato i propadamo...

adje

pre 14 godina

ja koliko znam da je Miskovic zainteresovan za zvezdu da je kupi? ali ceka zakon da se privatizuje klub,i ja da sam milijarder nebih ulozio onamo novac gde pljacka uprava,a uprava radi za drzavu,moje je misljenje da se privatizuje i onda gazda kluba nemoze da pljacka svoje sopstvene pare sto ulaze,normalno da Miskovic nece da ulozi taj novac jer drugi ga uzima.pozz grobar

zvezda zivot je

pre 14 godina

@asd
Ne zelim da se upustam u brojke u tvom komentaru, ali ti ocigledno ne znas sta je prinosni metod! Iskren savet - nemoj pricati ono sto ne znas.
U prinosnom metodu se prvo odredjuje buduca neto dobit za svaku godiinu, a onda se trazi vrednost novcanog kapitala koja bi dala takav godisnji tok neto dobiti da je kapital ulozen u banku po odgovrajucoj kamatnoj stopi.
E, sta su kompleksi . . .

objektivan

pre 14 godina

Super je sve to!!!Hajedmo redom.Ko ima 30 miliona eura duga blokirani su mu svi racuni i recimo uplata od 2 miliona eura na racun duznika ne moze da odblokira racun. Dakle pitanje: kako ste platili radnike ako je racun blokiran? el kes na ruke?-super!- ko je dao taj kes i kako smete da placate na ruke? Sve u aps!!! Posle ove zvezdine ujdurme u basketu zelim Vam iskreno sve najgore jer iako sam kao partizanovac do danas zaista verovao da je bitno pomoci zvezdi.Apel svim partizanovcima da pisu drzavnom tuziocu da Lukic uspeva da plati radnike iako je racun zvezde u blokadi

Čengić

pre 14 godina

Plata nema!!! More bit bidne, ali sada nema!!! Mogu čekat 5 dana, mogu čekat 10 dana, 7 mjeseci, ali plata nema što se mene tiće.

Čenga bolan ne bio, pa stigle neke pare u Zvezdu!!!

Dule Adam

pre 14 godina

Ovo vec vise nije ni smesno... Lukicu, sta je sa tom Moskovskom Bankom za koju si rekao da ce postati sponzor Zvezde dan nakon sto ti postanes predsednik ? Sta je sa tih "150 preduzeca koji zele da sponzorisu Zvezdu". Nego, cim su stigle pare od transfera koji je neko drugi ugovorio, i sa kojim nema apsolutno nista odmah brze-bolje intervju kako su podeljene plate radnicima Sta je tovja zasluga u tome, izbrojao si novac i podelio ?

Zalosno

pre 14 godina

Pazi,Lukic hvali Miskovica hahah a onaj pod brojem 9 (cini mi se)to potvrdjuje...Da Miskovic daje pare za "svoju Zvezdu" a vec postoje makete "Delta sitija" na prostoru "bivse Marakane"...
Svog kluba se nikad odreci necu,ali izgleda da mu nema pomoci i da smo nemocni da ista uradimo...
Kao da gledam scenario:
"Lukic digao Zvezdu na noge,biljeze se dobri rezultati jer je Miskovic opet uletio lovu :)
Partizan u krizi(naravno vjestackoj)...dolazi privatizacija a Zvezda(na zalost pred bankrotom) zbog dugova, a ne vise zbog rezultata...hahaha
Iskreno,prije prije nekih godinu dana nisam ni dolazio na ovaj b92 misleci da su prodane duse.Ali tek sam skoro primjetio da nam ovo sredstvo informisanja ustvari otvara oci !

darko

pre 14 godina

E ...ga ovde svako mjenja mišljenje iz sata u sat ne sami mišljenje nego i stavove...Nit se zna ko pije a ko plaća,uloge se mjenjau gore nego u sapunicama od lopova do donatora...Lukić me iz dana u dan sve više razočarava nadao sam se da će on biti taj vjerovao mu ali izgleda da će Delije(ne njihovi predstavnici koji imaju dobru ulogu u uništavanju kluba) po neznam koji put ostati razočarani...

renome

pre 14 godina

Znaci to tako ide, kad vam ne odgovara prava procena vrednosti (12mil) onda unajmis "renomiranu" kucu ili banku da ti napravi novu procenu vrednosti od 100 miliona :) super
ja cu da unajmim "renomiranu" banku da mi uradi procenu vrednosti stana na bar 800.000 evra! tako mi vise odgovara..

hroničar

pre 14 godina

Слушај ти Аџићу, ти Лукићу , ти Клеут...и сви ви који сте тренутно ту: ако не направите тим који ће ЈУРИШАТИ НА ТИТУЛУ ОДМАХ, а не који ће бити "перспективан", можете слободно да купите своје ствари и да одлазите из наше Звезде! На не занимају никакви Богдановићи, Перовићи, Тришовићи, нити Огњеновићи са 32 године....нас занимају ПРАВА ПОЈАЧАЊА, појачања која ће донети квалитет потребан Звезди. Да ли ћете ви задржати Исаха и Паркера, или ћете довести (дао Бог) још боље играче, у то не желим да улазим. Ја као и сви други прави навијачи Звезде тражимо да се титула врати на Маракану и да се уђе у Евролигу. Ове сезоне! Ако не можете то да остварите, знајте да већ сада бројите последње дане у нашем клубу.

ЗВЕЗДА ИЗНАД СВЕГА.
(којекуде, 8. jun 2009 23:47)

Uh...komentra od juče, jednog "realnog" Zvezdinog navijača se sjajno uklapa u celu ovu priču.

crni

pre 14 godina

Kao velikog fana i navijaca C.Zvezde zelim da moja Zvezda ubuduce ima ljude koji su sposobni da vode klub.Nisam pametan da kazem ko to moze biti ali valjda ce se neko prepoznati u tome jer je ZVEZDA srpski brend broj 1 i najpoznatiji klub sa ogromnom armijom navijaca. Ono sto se trenutno desava sa mojim klubom i oko kluba je skandalozno i smesno da je to strasno.
1. Pojacanja koja se spominju da ce doci u nasu ZVEZDU u najmunju ruku su smesna, svi sem Burze i Stojkovica su totalni promasaji, jeli se gospoda iz uprave bore mozda da sledece godine izbore mesto za Evropu?
2. Gde su obecani sponzori koji su spominjani ovih dana?
3. Sta bi sa clanskim kartama i model-om koji je slican sa Barseloninom i Realovom?
4. Zbog cega na svim funkcijama u klubu,Zvezdu ne vode ljudi koji su stekli slavu igrajuci za nas klub nego je vode neki anonimusi?
5. Zbog cega je vec polemika izmedju vas u upravi a jos ni posteno niste poceli da radite?
6. Jeli moguce da necete moci da zadrzite i tri iole kvalitetna stranca Parkera, Isaha, Abubakar-a?
7. Hoce li ko odgovarati za rezultate koje sigurno nece biti postignuti ove godine sa ovim timom ili ce sve biti ko ranijih godina pojeo VUK MAGARCA?
8. Gospodo da li dolazite u ZVEZDU da bi bili vidjeni i kada bude proslo 10-15 godina da se hvalite svojim unucima kako ste bili u Zvezdi ili ste tu zato sto je Zvezda iznad svih nas i zato sto treba da bude krem evropskog fudbala?
Imam toliko pitanja a nikakvih odgovora. I jos nesto, toliko je uprava prodefilovalo klubom i da nijedna se nije setila da konacno zamene onaj semaqfor iz ko zna koje godine i postave moderni digitalni kao i svi veliki evropski stadioni.
BOZE POMOZI!!!

Dule

pre 14 godina

A gde su pare od uplate navijaca?Ja sam uplatio 20 eura i moj ortak takodje tj celo drustvo je dalo po 20 eura a ima nas na desetak u drustvu....
Gde su te pare ? Nije valjda da sam izfinansirao vodje navijaca?ako jesam tu je jako tuzno.... i zalosno....

carli666

pre 14 godina

pa ko je ovde lud moja firma kada je blokiran racun ne moze da isplati plate iz kojih izvora su ove pare ovamo drzava da pomogne n ne placaju s eobaveze istoj6YGK

Bata Djora Sr.

pre 14 godina

@ Postovanje svima koji svoj novac poklanjaju mojoj Zvezdi!!

Naravno da postoji razlika izmedju Miskovica i Ceptera. Jedan pateticnom pricom pokusava da izazove sentimentalnost kod navijaca i javnosti, dok se drugi vodi interesom i zeli da kupi fudbalski klub, pa da u njega dalje ulaze a ne da daje novac a da onda neko drugi odlucuje sta ce sa tim novcem biti. Medjutim, izgleda da ne valja sto je Cepter obznanio sta zeli, ali je daleko bolje da se slavi mutljavina Marka Miskovica, koja vidimo koliko dobrog donosi Crvenoj zvezdi.
Besplatan rucak ne postoji nigde, tako da dobrota nasih tajkuna spada u kategoriju naucne fantastike. U sprovedenoj anketi od pre par godina ni jedan od njih nije imao nameru da se na kraju zivota odekne jednog dela svog obgatstva u humanitarne svrhe. Zbog toga bih uvek bio pre za nekog cije su namere jasne ( btw, sta je to toliko strasno sto zeli da kupi Zvezdu ), nego za nekog laznog dobrotvora.

MilanForza

pre 14 godina

Znaci OPET Miskovic?
Lukicu,iz dana u dan mi je sve draze (nazalost) sto sam bio uzdrzan.
Mada,relano,trebao sam biti protiv,ali dobro sad.
Lukicu,i jos nesto...da je Zvezda igrala evropu prosle godine,kao sto nije,ne bi se ti tu danas nasao,na tom mestu,a i pozajmljivaci ne bi morali da pozajmljuju...ali ima tu necega...

Volimo da pobedjujemo pa to ti je!

pre 14 godina

Kod nas je "tako-tako", u nekim sekcijama su plate redovne, u nekima i nisu baš, ali sve naše sekcije imaju ipak nešto zajedničko:
http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=sr&IDV=410&akcija=&prikaz1=2009&prikaz2=6&sec=2

A VI KAKO `TE?

Banovo hill

pre 14 godina

Evo opet se javljaju ovi iz pogrebnog zavoda.Gledajte svoja posla kako ce te da ispadnete iz kfalifikaciju za toliko zeljenu LS. Smejacemo se mi vama u julu i avgustu.
Sta je vama doneo i koliko ulozio ovaj vas prdsednik iz serije "Moj rodjak sa sela"
Da li ste vi ikada culi za avansno placanje.Prodala Zvezda igrace i dovoljno je bilo da se avansno uplati milion evra i da se namire zaostali dugovi. Drugo sponzori JAT i Lasta su mozda vec deo novca za sponzorstvo uplatili. Trece mozda na osnovu prezentiranog biznis plana bankama je izvrseno reprogramiranje starog duga i odobren novi kratkorocni kredit za tekuce odrzavanje.Ali vi ste deca i lupetate ovde svasta

sine

pre 14 godina

Sad barem znamo za koliko se prodaje zvezda, bice 12mil je potcenjena vrednost vredi barem 15, dajem14 prodato.
Nadam se da i Partizan nece morati da prolazi kroz celu pricu obezvredjivanja.

PUSTE PARE

pre 14 godina

EEE da smo bili pametni...gledaj ovo...
1.Stojkovic 2.Lukovic 3.Basta 4.Vidic 5.Bisevac
6.Kovacevic 7.Milijas 8.Jankovic 9.Milovanovic 10.Pantelic 11.Zigic E to bi bila Zvezda danas da se nije prodavalo za male pare u zadnjih 3-4 god.

bice bolje...

pre 14 godina

Sve ej to OK i mirise na bolje, jer gore od ovoga ne moz da bude, ALI KO MISLI KAO I JA DA JE KOMENTAR BR. 7 NAPISAO NEKI NOVINAR ILI SLICAN MAJSTOM S PEROM U RUCI NEK PREPORUCI!!!
pa na sta vam mi licimo???
Hvala...

bolevole

pre 14 godina

Interesantno je to da je Miško poklonio klubu tolike pare, onda je demonstrativno napustio kako bi se pokazao kao veliki Zvezdaš, a sada će izgleda na velika vrata da se vrati ( sve mi tako miriše ). Jel' to još nekome, u najmanju ruku, čudno?

Zvezda iznad svega

pre 14 godina

Momak, ako je istina ovo što si napisao, ne mogu da se načudim tome što si uradio!?
Kome si ti dao pare? Jel' bila neka zvanična akcija? Ja koliko znam - NIJE! Nego, bolje ti uhvati za gušu toga kome si dao kintu, nego što ovde kukaš...

BG boy

pre 14 godina

@aleksa ferguson
ha,ha,ha-ne mogu da verujem...Broj (ne)preporuka ove poruke pokazuje da ladno skoro cetiri puta vise grobara nego zvezdasa komentarise vesti o zvezdi!!!???