Utorak, 09.06.2009.

16:50

Farska Ostrva - Srbija (20.15h)

Fudbalska reprezentacija Srbije igra u sredu (20.15h) u Toršavnu protiv Farskih Ostrva, u sedmom kolu sedme grupe kvalifikacija za SP 2010. godine

Izvor: B92

Farska Ostrva - Srbija (20.15h) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

128 Komentari

Sortiraj po:

zoki_koki

pre 14 godina

hehehe koliko je jak ovaj klub partizan nema nijednog negovog igraca u reprezentaciju u prvoj postavi hahaah zvezda je zvezda

psiho terapija

pre 14 godina

Nije Antic lud, zna on sta radi sa Pantelicem. To je kljucni igrac nase reprezentacije.
Evo zasto. Taj Pantelic je kolko se ja razumem u fudbal napadac, medjutim nema pojma, a igra zbog jednog prostog razloga. Svi ostali igraci, pogotovu iz odbrane, znaju da on nema pojma, i nedaju mu loptu, pa se trude da ONI postignu gol, igraju da bi ONI dali gol. I daju ga, sta ce ljudi. Pantelic im uliva dodatnu snagu sireci ruke i trazeci loptu. Kad je dobije on ispuni svoj reprezentativni zadatak i izgubi je. To deluje na njegove saigrace, koji se jos vise iznerviraju i pohitaju da postignu gol. Nikako ne bi valjalo da Pantelic danas da gol. Tada bi nasi Srbi odustali od obavljanja tudjeg posla, noseni mislju da je sada red na njega da daje golove, a ako bi dao taj jedan to bi bilo slucajno.
Tako da bi naredni slucajni dao 8596 godine.
Ali Pantelic nije los decko, pravi srbenda, Pa i cerka mu nosi staro srpsko ime.
Jedino mu savetujem da se osisa, ako ne moze da lici na fudbalera, barem da lici na coveka.

Branko

pre 14 godina

Predlazem da zvizdimo himni Farana, to je nekako u tradiciji naseg naroda. A mene, nekako bude sramota od toga, prosto kao da nisam Srbin.

Napadacka taktika

pre 14 godina

Ajde nek neko od vas strucnjaka koji tvrde da Pantelic nekim misterioznim putevima koji nisu vidljivi za neistrenirano oko pomaze igri reprezentacije objasni o cemu je rec. Mozda je svo to plivanje po travi i krstenje 50 puta zapravo neki vudu ritual da bi protivnik dao auto-gol.

SPC

pre 14 godina

Ako bas hocete da znate idealni tim Srbije onda cu vam ga reci....u formaciji 4-5-1

Stojkovic

Bane Subotic Vidic Kolarov

Kuzmanovic N.Kovacevic


Krasic Stankovic Jankovic

Zigic

Po potrebi trebalo bi menjati Stankovica sa ofanzivnijim Sulejmanijem ili Kezmanom odnosno defanzivnijim Kacarom.Eto to je cela nauka...Pozdrav!!

IvanStipetic_Osijek

pre 14 godina

Srbi zelim vam da budete prvi u skupini i da nakon 1998 i 2006 opet zajedno (ako se mi uopce kvalificiramo) idemo na svijetsko prvenstvo!! Jer uvijek je covjeku drago kad ima susjeda s kojim se moze na neki nacin mjeriti, a kamo vise srece nego na WORLD CUP-u!!! SRETNO! Pozdrav iz Osijeka!

SPC

pre 14 godina

SOSko kako mozes to da kazes za Kezmana,to da je "perspektivni " 29. godisnjak!Pa to su prave fudbalske godine.Ako Kezmana mrze igraci zato sto posti i sto im ponekad prica o duhovnim stranama zivota eee onda ALAL VERA,onda necu ni da gledam Srbiju.Ja znam da Kezman nije in,nije moderan,ne ide po splavovima nego radije obnovi manastir Djurdjevi Stupovi....a to nekome ocigledno smeta.Umjesto da nam takav igrac bude kapiten,nama je kapiten onaj koji dobija kartone da ne bi isao na daleka gostovanja.I to javno radi,uopste se i ne skriva.U ovom trenutku Kezman obilazi srpske manastire.I takvog igraca teraju iz reprezentacije...cccc....nadam se da ce pravda pobediti i da ce Kezman biti pozvan!

bb

pre 14 godina

SOSko ne bismo mi da vracemo Gavrancica i Sasu Ilica nego hocemo da vratimo Kezmana i Bisevca.Bisevac moze da igra stopera i desnog beka,igra u velikoj formi i po meni je mnogo bolji od Rukavine.Jel imas nesto protiv ovoga?

SPC

pre 14 godina

Za ovoga sto postavlja link sa Pantelicevim golovima,oces da ja postavim link sa Kezmanovim golovima??Stvarno ljudi kakvi sve igraci mogu da igraju u nemacku kobasicarsku ligu..pocev od gruzijskih krila pa do albanskih fantazista!!Nemacka liga je po meni najgora u Evropi!Ja bih od napadaca pozvaoza reprez.Zigica,Kezmana i Pantelica!Budite realni...

hamy86

pre 14 godina

Pozitivnim rezultatom protiv Francuske na jesen pomoći ćemo Srbiji da se plasira na Svetsko prvenstvo, jer smatram da vam je po prikazanoj igri u ovim kvalifikacijama tamo i mesto, tvrdi Kristijan Kivu, najpopularniji rumunski reprezentativac i saigrač Dejana Stankovića iz Intera.

E...svaka ti cast prijatelju Srbije.

SPC

pre 14 godina

E pa Nenade iz Nisa,bogami nijesi u pravu!!Moje misljenje je da je Kezman duplo bolji igrac od Lazovica,Pantelica i Mrdje.A i njegove plata u PSZ-u je veca od sve ove trojice zajedno.A kad kazes da Kezman ne igra,dal to znaci da Pantelic i Lazovic igraju standardno?Pa ne bi valjda "glupi" PSZ i ekipe iz EU placa bzv. tolike pare za nekoga ko "pojma nema".Nenade da se razumemo,ja samo kazem da Kezman zasluzuje poziv.I on i Pantelic.Ali nije tako jer su neki stariji igraci protiv njega,a vi sa foruma cutite i podrzavate Antica koji ne sme da izvede najbolji tim.Evo sa ne sme da uradi:1)da zove Kezmana kao dzokera,da makne partizanovog igraca Obradoviva koji treba da se proda,da makne zvezdinog igraca Milijasa koji treba da se proda.Na osnovu toga Antic kod mene nema nikakav autoritet.Ipak bolji je od recimo Klementea koji je gurao 7-8 igraca da se prodaju,pa smo napravili mali pomak!

blic.net

pre 14 godina

Evo konačno prilike i Panteliću da postigne koji gol u reprezentaciji i da malo popravi dosadašnju statistiku:
- tridesetak puta se prekrsti po utakmici
-bar 5-6 puta kleči i preklinje nešto sudiju dok ga ovaj sažaljivo gleda
- pretrči 3-4 kilometra po utakmici, a isto toliko prepliva,jer se s nevjerovatnom lakoćom odbija od protivničkih štopera.
Evo dokaza koliko je Bundesliga drastično izgubila na kvalitetu, čim ovakvi igrači na kraju sezone uvale više od 10 komada..

Mr Y

pre 14 godina

I da,Mateja Kezman NE TREBA da igra u reprezentacije. Jer,bitnija je atmosfera u ekipi od jednog igraca. Ali covek je 6 puta bolji centarfor od Pantelica.

banat

pre 14 godina

Na sajtu nase reprezentacije je objavljena sledeca postava za veceras:

GK - Stojkovic
CB - Subotic
CB - Dragutinovic
RB - Ivanovic
LB - Kolarov
DM - Milijas
DM - Kuzmanovic
RM - Krasic
LM - Jovanovic
CF - Zigic
CF - Pantelic

Tiho

pre 14 godina

Ne mogu da verujem, dokle vise te price za Pantelica, covek je genije.Nije mi jasno kako neko tko iole prati fudbal moze reci da on nema pojma.Njegov ucinak u reprezentaciji je pojedinacno najveci, oni koji znaju sta je fudbal isto tako znaju o cemu pricam.Isto tako nemojte da napadate Lazovica momak je treci napadac i zasluzuje to u potpunosti.

BRANCE

pre 14 godina

Teska demagogija osvetice se i reprezentacijiji a i treneru koji ima karakter,rec koju jako voli da upotrebi selektor Antic!Kumovske veze,nezameranje iz licnih interesa ,srusice sve kao kulu od karata kada ovaj verUjuci narod bude najvise imao poverenja u ovu ekipu!NEMA IGRE,NEMA VEZNOG REDA,NEMA DISCIPLINE,NE IGRAJU NAJBOLJI,VEC ONI KOJI TREBA DA SE PRODAJU,NA KLUPI SU ONI KOJI CUTE! Nista nisu naucili i tu je Antic mali trener.Voleo bih da ovaj teks izadje i kasnije kada se sve bude desilo ,a to je ako se kojim slucajem plasiramo na SP!Bice raspad sistema kada nas dohvate prave ekipe na turnirima,kada budu morali da se kritikuju igraci!Ko ce kritikovati,ko?Ko se seca Boskova,Santraca,pa nasi selektori ni pre ni posle rada u reprezentaciji nigde ne rade!Uzas,sramota!Uostalom,saceekajte vi svi koji gajite nade,pa se uverite u OVO sto pisem! Brukacemo se kao i uvek,pa sve u krug!IMAA UVEK NOVIH GENERACIJA KOJE CE SE NADATI!

samo toliko!!

pre 14 godina

DJORDJE Pitas me iz kog kluba potice Antic? potice? ma daj ne budi smesan,ali neka ti bude!! da li znas zasto? Pa zato sto jedan covek koji kako ti kazes potice iz takvog kluba najvise ceni igrace CRVENE ZVEZDE!!! To je jedan OGROMAN dokaz da je Zvezda NAJVECA uvek bila i uvek ce biti!!!

dario-zvezdas

pre 14 godina

kad procitam ovde necije amaterske komentare moram se dobro da nasmehnem necu mnogo da govorim jer ne dozvaljami to moj profesionalni stav Antic to profesionalno odradzuje ko niko dosad samo tako dalje!!! vrhunske ekipe znadu slepim ocima gde ce da lopta stigne eh to se bas sad kod nas polako desava ali sigurno da ce mo do sp2010 biti vrhunska ekipa sto se tice farana oni imaju najbolju odbranu posle nas u grupi i to je dovljna slika o faranima tipujem 2-0 za nase vise ih nece biti a kad pogledam najvise golova smo mi dali protiv farana od ostalih u grupu ,francuzi jedva pobedise litvance sa 1-0 a mi ih sprasili sa 3-0 to je dovoljan dokaz ali kod nas kad bi reko da su 2 i 2 =4
i tu bi se neko naso da osporava da nije tako takav smo mi narod koji mrzi uspeh svojeg bliznog pa pametuje o necim boljim ,svi kriticari igrajte i dalje manager igrice barem ce te tamo moci da postavite vase omilene igrace a u realnost pustite to da radi gospodin Antic

puf

pre 14 godina

idi pa se zaposli kod indexovaca, posto vidim da ti vicevi idu odlicno. Vidim da tebi nista ne odgovara nego da ti neko lepo na tanjir stavi par miliona evrica, i da ih ti uzmes i da te bas briga. Da malo poradis u zivotu, e to nema sanse! Eh da imamo snimak svih utakmica iz pticje perspektive, pa da pogledas malo kretanje nasih igraca!!!
Jedina moja zamerka na utakmicu sa Austrijom je na kretanje Nevena, nije bas najbolje drzao liniju i par puta je izleteo nepotrebno... Samu taktiku Antare necu da komentarisem, jer on sigurno bolje zna nego ja...
I gospodine, koliko smo golova dali u proslim kvalifikacijama??? 16 ako se dobro secam! A sada na polovini 13!!! To je zato sto sada napadamo, a ne da parkiramo autobus kao Farani... Sta mislite zasto im je tesko dati gol, zato sto su svi u kaznenom...
Da mi damo koji gol na pocetku, a onda lagano do pobede, pa na odmor...
pozdrav, i napred SRBIJA!!!

Marko Lazarevic, Vranje

pre 14 godina

Svaka cast ovim pljuvacima, zbog takvih je ova zemlja ovde i dogurala.
Sta Vi znate o Pantelicu, budite sigurni da bez njega mi nemamo napad. 20 godina sam trener i dobro znam sta radi panta za tim zato bolje precutite. Deja je pokretac tima, uz pantu i Vidica okosnica tima. Svaka cast Jovanovicu, Krasicu, Obradovicu, oni su buducnost ovog tima!

Marko

pre 14 godina

1.Stojkovic 2.Rukavina 3.Lukovic 4.Bane 5.Dragutinovic 6.Kuzmanovic 7.Sulejmani 8.Krasic 9.Zigic 10.Lazovic 11.Lane 4-1-3-2 diamond
(veerghoen, 9. jun 2009 21:47)
Uz dužno poštovanje, kako ti navodiš "diamond" ili ti dijamant ne postoji u formaciji 4-1-3-2.
Dijamant na sredini terena formira jedan zadnji (defanzivni) vezni, dva bočna vezna (levo i desno), i jedan prednji (ofanzivni vezni). Karakteristike dijamant formacije u sistemu 4-4-2.
Naša reprezentacija ne igra u ovom sistemu jer su kod nas bočni igrači više ofanzivni (Krasić, Lane, Sulejmani, Janković) i igraju ispred dva vezna u sredini.

357

pre 14 godina

За разлику од већине која мисли да ће да нам буде неугодно тамо, ја имам неки осећај да ћемо да их набијемо 5-0 или више...мада довољно је и 1:0.

Напред Србија!!!

Zmaj

pre 14 godina

Pantelicu, ako sad protiv ovako "kvalitetne" reprezentacije ne postignes gol, onda pakuj stvari i gubi se iz reprezentacije. Hocemo napadaca koji postize golove a ne koji se krsti i valja po terenu. Ima i drugih na tvojoj poziciji koji su borbeni. Znam da su F.Ostrva tvrd protivnik koji prima malo golova, ali koliko su tehnicki kvalitetni, toliki si i ti efikasno nesposoban...

N.P.

pre 14 godina

Kazete da sam pljuvac...a neee...samo na ovim sajtovima i u kafani imam pravo da kažem šta mislim,jer mi na radnom mestu to
ne dozvoljavaju, ni meni ni drugima, jer kvarimo veštacki stvorenu pateticnu "atmosferu".
Ja sam svojim ocima video i svojim ušima cuo tu "atmosferu"...a svako ko se iole razume u fudbal zna da za onog Pantelic nema
mesta u reprezentaciji...u Herti da, ovde...ccc...i kada se drznem da to i kazem, ljudi koji su fudbal samo videli na elektronskoj
kocki dijagonale 52 cm me zovu pljuvacem, kažu nerviram ih...covek koji je u pravu nema potrebe da se svađa...ja sam svoje rekao, i drago mi je
što je toliko ljudi prokomentarisalo, pa makar i loše...
Volim Srbiju,volim fudbal, i zato mislim da je moja dužnost da kažem to što jesam...

darko-5 put stavljam komentar

pre 14 godina

ODG NA KOMENTAR 60:
sta li tebi protice kroz glavu!? znam da smo navikli na zvizdanje(zvizdali smo i svojoj himni!!!!,kakva god da je ona)al ovo je drugo vreme.sto se tice utakmice,ajde panto 1 u mrezi farana i ja sam zadovoljan

ps. time sto zvizdite ne pokazujete koliki ste srbi vec dostojanstvenim navijanjem i u pobedi i u porazu,skojim cemo se susresti pre ili kasnije,zato tad nemojte pljuvati ove sjajne momke

SOSko

pre 14 godina

Pantelićevi kritičari uopšte nisu realni. Neki idu toliko daleko da bi čak isprobavali varijante sa Kačarem, Boškom i Sulejmanijem na polušpicu. Ljudi rezonuju kao da je u pitanju FM a ne stvarnost. Zaboravljaju koliko su u prošlosti reprezentacije bili pogubni takvi eksperimenti sa "univerzalcima". Ljudi, bliži se kraj kvalifikacija, koje smo cele odigrali manje-više u istoj 4-4-2 formaciji. Prvi smo u grupi i da bismo otišli na SP treba nam pobeda protiv Farana i Litvanaca u gostima i da ne puknemo kući od Rumuna i Francuza. I vi biste u ovom trenutku da eksperimentišete, da isprobavate Kačara na polušpicu, vraćate Kežmana i Sašu Ilića u reprezentaciju? Vidim ima dosta ljudi kojima je loš i Subotić, verovatno bi pre zvali Dudića, Đorđevića i Gavrančića? OK, takav smo narod, svi nešto filozofiramo i svako bi da ispadne najpametniji. Al ajde malo spustite loptu, čisto da ne malerišemo. Kad sam pročitao komentar Makoto Nagana, došlo mi da povratima. Nagrdio si časno ime nindža ratnika onakvim komentarom ... Zar ništa više nije sveto?
Koliko god da mozgate, ako ste objektivni i realni, skapiraćete da je Antić pozvao sve najbolje i da igraju svi najbolji. Milijaš je koncepcijsko rešenje koje trenutno dobro šljaka, što ne znači da svoje mesto neće pronaći Kačar i Kuzmanović u nekim drugim varijantama. Trenutno je Antara postavio ovako i to dobro šljaka. Stanković je nezamenjiv tako da nezrele i ostrašćene kritike neću ni komentarisati. Čak i slepac koji bi pažljivo slušao prenose naših tekmi, skapirao bi da glavne i najopasnije napade koncentrišemo na krilima. To je sasvim logično jer nemamo Xavija, Iniestu ili Piksija. Srbija je čvrsta ekipa sa fizički dominantnom i jakom odbranom. Takve ekipe, ako imaju jaku kontru, po pravilu su veoma opasne. Što se tiče rešenja u samom špicu (Žiga/Panta) zaboravljate da su tu sigurno 2 naša najuigranija napadača. Na stranu što realno nemamo boljeg napadača od Pante u ovom trenutku. Ja bih voleo da je to Lazović, ali dečko je nažalost u velikom padu forme trenutno. Što ne znači da ga ne treba zvati i dalje, pošto mi bolje igrače jednostavno nemamo. O Mrđi bi se dalo diskutovati ali prihvatite da je to neki Antićev trip. Čisto sumnjam da je on tip kojem menadžeri sastavljaju tim. A i koga bi pozvao umesto tog Mrđe. Kežmana? Perspektivnog 29godišnjaka koji već godinama pada s konja na magarca, ove sezone postigao impresivna 4 gola i igrao 15min po utakmici (ako i toliko)? Nemojte da ste smešni, pročitajte malo šta pišete pre nego što pošaljete komentar.
Što se večerašnje utakmice tiče, lično bih bio zadovoljan sa pobedom od 1:0 zabeleženom autogolom Farana u prvom minutu. Shvatite da je termin očajan, da su svi smoreni i da igramo na nekim jbnim minijaturnim ostrvcima u Atlantiku gde je sad 12 stepeni max i gde pada susnežica. Važno je da se upišu 3 boda i da se niko ne povredi.

Đorđe

pre 14 godina

GOSPODINE ANTICU,pa vi bas hocete da psihicki ubijete ove grobarcice izjavom:JEDINO JE SIGURNO DA CE ZIGIC PREDVODITI NAPAD,A KAPITENSKU TRAKU CE NOSITI DRAGUTINOVIC ILI PANTELIC!!!…!! Tesko grobarima!!!!!!
(ANTARO MAJSTORE!!!!!!!!!!!, 9. jun 2009 22:15)

Majstore, samo da te pitam iz kog kluba potiče Antić?
Mlad si pa sigurno ne pamtiš, ali informiši se malo pa se onda javi.

Nenad Nis

pre 14 godina

Jedina istina je da Kezmana mrze Vidic,Stankovic i neki drugi igraci...e sad da vidim vas forumase,ajde recite dal je to posteno sto je tako,jel Kezman mozda kriv sto je vjernik i sto posti kad god moze!!Jel kriv sto je dao preko milion eura SPC,jel kriv sto je pomogao bezbroj ljudi,jel kriv sto nikad nije otisao na splav kad je bilo okupljanje reprezent....itd;I jos nesto,Kezman je u ovom trenutku 2. spic reprezen. posle Nikole Zigica!Kazite realno,budite posteni...
(SPC, 9. jun 2009 21:44)

Sve je to lepo druze,i sto je vernik,i sto posti,i sto pomaze SPC,tako i treba...Ali ovo je FUDBALSKA REPREZENTACIJA SRBIJE,znaci da njeni clanovi trebaju da znaju da igraju FUDBAL,a ne da poste,kontas?Svaka cast njemu ali ne moze da igra u FUDBALSKOJ REPREZENTACIJI ako zna da posti,jer FUDBAL ne zna da igra.

stefan

pre 14 godina

mislim da nema potrebe da u odbrani kolo vodi ivica dragutinovic,matora šahta i promaja...antic bi trebalo da se zahvali i dejanu stankovicu jer njegove igre za srpsku reprezentaciju su sramne,njegova desetka na ledjima para oči a njegova kreativnost se ne dovodi u pitanje(nema je).Kada trener pokusava da ukomponije mlade i stare snage onda nikada ne smije u to ukljucivati igrace cija se reprezentativna karijera zasniva na porazima,kanonadama i blamiranju.Očigledno je da igrači tipa krasica,kolarova,kacara,obradovica itd zasluzuju da im se da sloboda po prvi put...Francuski selektor zna da Srbija igra sa dva igraca manje ako su u sastavu deki i ivica,u to budite uvjereni!Sa njima dvojicom u timu cak je i fenomenalni nemanja vidic na mukama jer ne zna odakle mu moze puknuti,a cak ni on ne moze skrpiti sve rupe!

ikaivan

pre 14 godina

Svidelo mi se razmisljanje jednog forumasa u vezi kladionice!!! (da Pantelic daje go) pa da znas da je krajnje vreme i velika prilika za tako nesto....pa kada ako ne sad! Mislim da ce biti mnogo bolja utakmica nego protiv Austrije, pod manjim pritiskom navijaca, pa ej ljudi pre koliko vremena je reprezentacija igrala pred punim tribinama?

Cvetko

pre 14 godina

Zar postoji kapiten na klupi!?
Neee, Panta mora da igra po svaku cenu na svakoj utakmici. Asisitencije, odvlačenje protivnika, brzina, komunikacija, pravo prvog slikanja sa strelcem zbog novina, marketing, pravoslavlje, kumstvo, izjave...srce tima! E, Antara, i ti si legao na rudu pritisaka ko mora da igra da bi se prodao i ostali ljigavi srpski recepti višeg cilja. Tito pa Miljan su nas upropsatili!
Cvetko

Srbad

pre 14 godina

Srbija! Srbija! Srbija do Krka a a a a, of Ukrajine do Krka, jedna velika Srbija!

Miki Sulejmani u napad, sta ga zoves ako ga nikad ne upotrebljavas?

srboljub

pre 14 godina

Subotic je katastrofa od igraca. On igra totalno nezainteresovano, kao da je drogiran. Igrac odbrane, a pun neshvatljivih kikseva.
Stvarno mi nije jasno zasto ga onoliko hvale i velicaju.
Sa igrom koju je pokazao u prethodne dve utakmice, nije zasluzio da bude u prvom timu srpske reprezentacije!

Marko

pre 14 godina

Po meni pametan zuti karton Stankovica. Bio sam na stadionu i malo se cudio zbog cega je protestvovao kod sudije, ali mi je posle bilo sve jasno. Potrebniji nam je protiv Francuza i Rumuna. A ako ne mozemo da pobedimo Farane sa ovakvim timom... ne treba ni da idemo u Afriku.
A PAntu sam posmatrao citavu utakmicu i nemam vise argumenata u njegovu odbranu. Koliko god dobar igrac bio ako ne ide... brate daj nekog kome ce mozda ici. Od njega u ovoj selekciji - nema leba.

Shone0709

pre 14 godina

Jedina istina je da Kezmana mrze Vidic,Stankovic i neki drugi igraci...e sad da vidim vas forumase,ajde recite dal je to posteno sto je tako,jel Kezman mozda kriv sto je vjernik i sto posti kad god moze!!Jel kriv sto je dao preko milion eura SPC,jel kriv sto je pomogao bezbroj ljudi,jel kriv sto nikad nije otisao na splav kad je bilo okupljanje reprezent....itd;I jos nesto,Kezman je u ovom trenutku 2. spic reprezen. posle Nikole Zigica!Kazite realno,budite posteni...
(SPC, 9. jun 2009 21:44)

eeeee da si ti meni ziv i zdrav

Dax

pre 14 godina

Gledam ove komentare...svi nesto pametuju, svi misle da sve znaju, da ce oni sastaviti bolji tim od gospodina Antica...cinjenica je da se Pantelic dugo cheka...mene je licno iznervirao par puta kad ko zena ide na loptu i na kraju josh zastane...ali da li treba sad svi da ga pljujemo...naravno da NE...da li Nevena treba kritikovati za bledu partiju...NIKAKO...decko je mlad i perspektivan i tek ce pruziti prave partije, a Pantelic ce proraditi kad - tad...Pa makar to bilo u JUZNOJ AFRICI...a pojedinci ne cine ekipu...nego TIM...timski duh, sloznost, atmosfera u timu, struchni staba, ljudi u savezu (sad ce svi pomisliti na TOLA), i NAVIJACHI...zar nije bilo lepo na prepunoj Marakani...sigurno je stalno puna, pa to nije nista posebno...Navijaci su prepoznali u TIM-u zelju, htenje i pozrtvovanje...to je najbitnije...a himna...sve je dobro kad samo vise ne zvizdimo svojoj...mada licno mislim da je himna trebalo da bude MARSH NA DRINU...setite se koji smo do skoro bili i na Fifinoj rang listi...a sada smo usli u TOP 20, a sa ove dve pobede (Boze daj) tek cemo napredovati...LAKO JE KRITIKOVATI...treba PODRZATI reprezentaciju do samog kraja...SAMO NAPRED ORLOVIIIII:D

jabre

pre 14 godina

ODG na 8 komentar Naravno da ovom pobedom NISMO ! osigurali prvo mesto!.... i to zvidanje himni, sto vi niste bili budni noc pre i posle utakmice da biste mogli da gledate tekmu(vecina vas su virtuelni foteljski treneri) i onda vidite da austrijanci bacaju baklje na jug ! IMA DA ZVIZDIM I FRANCUSKOJ ! koliko su puta samo nama zvizdali pa nikom nista !

Veljko Mihajlovic

pre 14 godina

Pantelic je izuzetno cenjen igrac za koga su se proteklih sezona interesovali i klubovi kao sto je Celzi.valjda oni bolje znaju od vas kriticara.Ove godine je manje igrao zato sto nije hteo da obnovi ugovor,sto znaci da herta nece dobiti obestecenje,pa su ga kaznjavali klupom.Razlog sto ga nisu prodali ranije su pre svega Hertini navijaci.Tu je Pantelic propustio priliku da ode u jaci klub,pa sad nije lud da obnavlja ugovor.Kome nije jasno neka ide na www.youtube.com pa nek vidi sam Panteliceve golove.Dodao bih jos da je namestio prvi gol protiv Rumuna i da je Lane dao gol protiv Austrije posle njegove stative koju je pogodio iz vrlo nezgodne pozicije.Njegovu igru za reprezentaciju ocenio bih devetkom samo zbog ne tako dobre zadnje utakmice,ali i tu je mogao da da gol.

Loshmi

pre 14 godina

Ljudi kada cete shvatiti vec jednom da Marko Pantelic ne zasluzuje dres Srbije, svi znamo da mu je tata mnogo jak u savezu ali to ne opravdava njega jer nije postigao gol za Srbiju 2 godine, onaj Kezman je za njega doktorirao fudbal mada ne volim nijednog....

s.k.

pre 14 godina

Momci, ja čekam 4+ za 4500 din, što bi bilo lepo da dođe, pa da se u zdravlju i veselju potroši za vikend ;)

Tako da...

Danas su Bosanci i Česi odradili svoj deo posla, sada je na vama red ;)

bagi arapin

pre 14 godina

KOLIKO??? Vode treba još da proteče Moravom Drinom Dunavom, da bi SRBI razumeli neke sitne stvari.Kad smo najjači najranjiviji smo.Sad vidim koliko imamo trenera i koliko je ta funkcija nezahvalna.Pošto smo svi naj pametniji sve najbolje znamo,izvinjavam se gospodo agde su vam ti vaši rezultati.Dali ste u stanju da komandujete,jednoj ekipi ljudi u bilo kom poslu ,da pravite rezultate i da vas ti ljudi respektuju.Zašto su nam sad potrebne neke kuoalrske priče?Kome su one potrebne?Koliko je trebalo vremena da se gospodin ANTIĆ prihvati ove nezahvalne dužnosti? MNOGO gospodo, a zašto? Došlo je vreme kad nema ko da mu diktira igraće pero i perica janko i marko.Gospodine ANTIĆU nastavi svoj posao da radiš kako znaš ,jer smo svi mi male mace za tebe u tom poslu NAJBOLJI SI .Odvedi ovu SRBIJU u J.Afriku i pokaži svim svojim SRBIMA da si jedan vođa da si jedan iz plejade naših velikih GENERALA.

Miki Zemun

pre 14 godina

FSS kaznjen sa 100000 franaka! Ipak cemo docekati Francuze na Stadionu crvene zvezde pred punim tribinama! Dobro jsmo prosli! Ovo je proverena informacija. SRBIJA!

bb

pre 14 godina

Svaka cast za sastav od momka pod nadimkom orlovi.To je komentar pod brojem 8.Pogledajte koliko nas je preporucilo taj sastav.I ako taj sastav ne istrci to znaci da niko od nas se ne razume u fudbal.E pa nije bas tako.I mislim da je vreme da konacno pocnemo da igramo sa jednim spicem.

Boka

pre 14 godina

Samo opusteno,pobedicemo 2-0,3-0, i bitno je da se niko slucajno ne povredi......Gol razlika nije bitna po meni,ja verujem da ce nam pobeda u zadnjem kolu u Litvaniji doneti direktan odlazak na mondijal.....A vi znalci sto pljujete po reprezentaciji,dodjite jednom na Marakanu ili putujte snama na neko gostovanje pa ce i vama jednom biti srce puno....Tako mala zemlja,a uvek smo u vrhu.....Srbija do Afrike.

Mr Y

pre 14 godina

srbija nije herta! i ne mozes da kazes da ljudi,koji govore da pantelic ne treba da igra grese,jer ne mozes biti ti 1 u pravu,pored stotine drugih. mislim,mozes,ali nisi. i nije bitno za koga navijas,cinjenica je da taj isti pantelic,u zivotu nije dobru utakmicu za Srbiju odigrao! i kad vec govoris o njegovim igrama u herti,vidi pa obrazlozi,sto su ga oterali. i prokomentarisi njegovo izvodjenje penala tamo.

ANTARO MAJSTORE!!!!!!!!!!!

pre 14 godina

GOSPODINE ANTICU,pa vi bas hocete da psihicki ubijete ove grobarcice izjavom:JEDINO JE SIGURNO DA CE ZIGIC PREDVODITI NAPAD,A KAPITENSKU TRAKU CE NOSITI DRAGUTINOVIC ILI PANTELIC!!!!!!!!!!!!! Tesko grobarima!!!!!!

prenos na netu!

pre 14 godina

ako je neko iz dijaspore evo link koji radi, moze da se gleda direktan prenos, barem je radio prosli put. SRBIJA BRE!

www.televizijam.com

Paradajz

pre 14 godina

Molim novinara da mi objasni sta znaci "parni kartoni" - jeli to 14 kartona, 26 kartona ili 74 kartona, obzirom da su to sve parni brojevi. (Ja ih znam jos!!!)

uxyzapenje

pre 14 godina

aj sad nek se jave ovi sto su preporucili ovog Makoto Naganoa?? Pa ja se toliko obradovo ovoj reprezentaciji koja najzad pokazuje za sta je sposobna a vi samo pljujete po ovaj reprezentaciji!!! Te ne valja vam Stankovic, te ne valja vam Pantelic... NIKO VAS NISTA NE PITA!

SPC

pre 14 godina

Jedina istina je da Kezmana mrze Vidic,Stankovic i neki drugi igraci...e sad da vidim vas forumase,ajde recite dal je to posteno sto je tako,jel Kezman mozda kriv sto je vjernik i sto posti kad god moze!!Jel kriv sto je dao preko milion eura SPC,jel kriv sto je pomogao bezbroj ljudi,jel kriv sto nikad nije otisao na splav kad je bilo okupljanje reprezent....itd;I jos nesto,Kezman je u ovom trenutku 2. spic reprezen. posle Nikole Zigica!Kazite realno,budite posteni...

MEME

pre 14 godina

vi sto pricate da pantelic ne zna vi nemate pojma o fudbalu,nisam zvezdas vec grobar,samo kad bi videli kakve je pantelic davao golove za hertu,bice bolje i u reprezantaciji!!a onaj sto kaze da je bolje sto stankovic ne igra,jel te nije sramota,kad je dao gol protiv hrvata tad je bio dobar a protiv nemaca 98 god na svetskom,i sine da je los ne bi igrao za lazio-inter:!!!!

mns

pre 14 godina

(Makoto Nagano, 9. jun 2009 18:49)

Prijatelju, muka mi je od pljuvača poput tebe. Neću ni da obrazlažem. Zato i jesi pod pseudonimom, jer te je podsvesno sramota toga što pišeš.

NAPRED SRBIJA !!!
(Ivan Drobnjak, 9. jun 2009 20:24)


I meni je muka,sto samo pljujete...?jeste li neostvareni u vasim zivotima,pa vam ovo dodje kao razonoda ili...???Jel jos nekom muka?

afrogipsy

pre 14 godina

svidja mi se pristup i atmosfera u reprezentaciji. Ako nastavimo ovako borbeno, stici cemo do SP. Kao i svaki Srbin - selektor imam primedbe na sastav tima...mislim da Subotic i Pantelic nemaju mesta u prvih 11, a mozda ni na klupi za rezerve. I pored toga imam ogromno poverenje u prvog srpskog selektora koji fudbal poznaje bolje od mene :)
Za ovu generaciju nije uspeh plasman na sp, vec neki ozbiljniji rezultat na samom prvenstvu. Korak po korak...

Ivan Drobnjak

pre 14 godina

(Makoto Nagano, 9. jun 2009 18:49)

Prijatelju, muka mi je od pljuvača poput tebe. Neću ni da obrazlažem. Zato i jesi pod pseudonimom, jer te je podsvesno sramota toga što pišeš.

NAPRED SRBIJA !!!

ForeverSRB

pre 14 godina

Ako ne izvucete 3 boda protiv Farana, Rumunija bi mogla da vam ugrozi drugo mesto u grupi!
(Francuz, 9. jun 2009 19:28)

Ako ne izvuchemo 3 boda protiv Farana,izvucicemo protiv vas,pa ti to dodje na isto,samo shto u tom sluchaju se zna kome ce Rumunija(ako ti tako zovesh Litvaniju) ugroziti drugo mesto...:):):)

ofk

pre 14 godina

Mojne vise da se puvate.Pribliyava se Francuska,Rumunija,Litva.Sad sno mi pali sa kruske pa nismo primetili da su Farani amateri i da Srbija bez Laneta i Krase otpada

NE zviždimo tuđim himnama, naučimo našu da pevamo

pre 14 godina

Ja se slažem da ne treba da se himnama zviždi, bez obzira protiv koga igramo. Ali isto tako je jako važno da se više pažnje obrati na gostujuće navijače (za u buduće, kad se igra kod nas) da ne unose zastave nepriznate države (naše južne pokrajine) itd.

nige

pre 14 godina

Ja se nadam da necete!
I koja je frka s' tim Obradovicem vise?!? Jesam Grobar i decko je dobar igrac ali brate mili ako ga muci povreda ostavite ga na miru pa imamo TROJICU igraca koji mogu da igraju levog beka! U pitanju su F.Ostrva a ne Rum/Fra!

Makoto Nagano

pre 14 godina

Sve dok MORA da igra ispodprosecni Pantelic,jer bez njega u timu nece da igra njegov kum Stankovic (sto ne bi bila steta,ali problem je sto bez njih nece da igra Vidic itd.), nema nista od ove reprezentacije...sticajem okolnosti, imam uvid u siru "okolinu" reprezentacije, i znam kakve price kolaju, kakva bre dobra atmosfera,ovo-ono...svaka cast Krasiću, Vidiću, Ivanoviću, Milijašu, Obradoviću, oni nas vuku kroz ove kvalifikacije, ali ostali...ma daaaj...jadna grupa,DVE dobre utakmice,mnogooo sreće,jedan jači protivnik i odmah lagan poraz...svima koji nisu patetični je sve jasno...svi koji mažu sebi oči i zavaravaju se...pa, blago njima...hvala Bogu na mozgu!

stefan

pre 14 godina

Nadam se da nece,ali imam neki osecaj da ce biti teshko.Nadam se najboljem.Napred Srbija!!!!

P.S jel moze neko da se registruje ovde? http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=stefan9146
ma odvalite i ime i mejl,nije bitno.

Osimov ucenik

pre 14 godina

Sreca pa ne igra Stankovic, jos kad bi njegov kum Pantelic ostao na klupi,...
Cijenim ja sto Stankovic trci, ali je to samo jedan element igre. Moramo poboljsati sredinu, imamo najbolja dva krila na svijetu, ali ne dobijaju lopte.
Da ponovim sreca Stankovic ne igra, pobjedicemo!

100%SRBIN

pre 14 godina

1 Stojkovic GK

2 Rukavina RWB
6 Ivanovic RCB
3 Dragutinovic LCB
15 Lukovic LWB

11 Milijas CM
10 Kuzmanovic AM
17 Krasic RW
14 Jovanovic LW

9 Pantelic CF
15 Zigic ST


12 Isailovic GK
5 Subotic CB
13 Kolarov LB
4 Kacar DM
7 Matic AM
16 Sulejmani CF
8 Lazovic ST

misel 85

pre 14 godina

samo napred GOSPODINE ANTICU cela srbija je uz tebe.Sad sam saznao da ce nas kazniti sa 100000 hiljada svajcaraca(66000 eura) a ako se ponove ispadi protiv francuske bice dveutakmice bez publik pozdrav svimaaa

Srpski dinamit

pre 14 godina

Ko god misli da ćemo izaći lako na kraj sa ribarima,vara se debelo,jer rezultati to sami pokazuju,a to je da im je u ovim kvalama mnogo ječa odbrana:
Srbija - Farska 2-0
Farska - Rumunija 0-1
Farska - Austrija 1-1
Litvanija - Farska 1-0 !

Znači da nema više punjenja mreže od 4 i više golova...E sad,možda je pravo vreme da ih neko nakanta za promenu,pa što to ne bi bili mi:) Srbija! I da jedna opomena,za sve idijote koji zvižde himnama gostiju a čitaju ovo,da li imate mozga!?

Orlovi

pre 14 godina

Tako i treba niko se ne smije podcjenjivat.Sa ovom pobjedom 95% smo osigurali prvo mjesto,Francuzima cemo bjezati 8 bodova,onda je na Francuzima veliki pritisak,sto znaci da smo vec u Juznoj Africi.A sastav sto bi trebo istrcat je:
Stojkovic

Bane Drago Subotic Kolarov

Kacar Kuzmanovic

Krasic Sulejmani Lane

Zigic

Ko se slaze sa ovom postavom neka preporuci.

SRBIJA DO JUZNE AFRIKE.

Nebitno

pre 14 godina

Jedino čega se bojim jest to da ih ne podcene, jer onda bi moglo biti gadno. Bilo bi lepo zabiti neki rani gol i onda malo mirnije odigrati do kraja, uz još pokoji zgoditak.

Aleksandar_NS

pre 14 godina

Licno misljenje je da traku treba da ponese Ivica i dajem mu prednost po tom pitanju,a uveliko se raspitujem po kladionicama kolika je kvita na Marka da ce zatresti mrezu Farana...slozice se svi da bi bio red najzad...NAPRED SRBIJA..

Srpski dinamit

pre 14 godina

Ko god misli da ćemo izaći lako na kraj sa ribarima,vara se debelo,jer rezultati to sami pokazuju,a to je da im je u ovim kvalama mnogo ječa odbrana:
Srbija - Farska 2-0
Farska - Rumunija 0-1
Farska - Austrija 1-1
Litvanija - Farska 1-0 !

Znači da nema više punjenja mreže od 4 i više golova...E sad,možda je pravo vreme da ih neko nakanta za promenu,pa što to ne bi bili mi:) Srbija! I da jedna opomena,za sve idijote koji zvižde himnama gostiju a čitaju ovo,da li imate mozga!?

Orlovi

pre 14 godina

Tako i treba niko se ne smije podcjenjivat.Sa ovom pobjedom 95% smo osigurali prvo mjesto,Francuzima cemo bjezati 8 bodova,onda je na Francuzima veliki pritisak,sto znaci da smo vec u Juznoj Africi.A sastav sto bi trebo istrcat je:
Stojkovic

Bane Drago Subotic Kolarov

Kacar Kuzmanovic

Krasic Sulejmani Lane

Zigic

Ko se slaze sa ovom postavom neka preporuci.

SRBIJA DO JUZNE AFRIKE.

NE zviždimo tuđim himnama, naučimo našu da pevamo

pre 14 godina

Ja se slažem da ne treba da se himnama zviždi, bez obzira protiv koga igramo. Ali isto tako je jako važno da se više pažnje obrati na gostujuće navijače (za u buduće, kad se igra kod nas) da ne unose zastave nepriznate države (naše južne pokrajine) itd.

nige

pre 14 godina

Ja se nadam da necete!
I koja je frka s' tim Obradovicem vise?!? Jesam Grobar i decko je dobar igrac ali brate mili ako ga muci povreda ostavite ga na miru pa imamo TROJICU igraca koji mogu da igraju levog beka! U pitanju su F.Ostrva a ne Rum/Fra!

ForeverSRB

pre 14 godina

Ako ne izvucete 3 boda protiv Farana, Rumunija bi mogla da vam ugrozi drugo mesto u grupi!
(Francuz, 9. jun 2009 19:28)

Ako ne izvuchemo 3 boda protiv Farana,izvucicemo protiv vas,pa ti to dodje na isto,samo shto u tom sluchaju se zna kome ce Rumunija(ako ti tako zovesh Litvaniju) ugroziti drugo mesto...:):):)

misel 85

pre 14 godina

samo napred GOSPODINE ANTICU cela srbija je uz tebe.Sad sam saznao da ce nas kazniti sa 100000 hiljada svajcaraca(66000 eura) a ako se ponove ispadi protiv francuske bice dveutakmice bez publik pozdrav svimaaa

Aleksandar_NS

pre 14 godina

Licno misljenje je da traku treba da ponese Ivica i dajem mu prednost po tom pitanju,a uveliko se raspitujem po kladionicama kolika je kvita na Marka da ce zatresti mrezu Farana...slozice se svi da bi bio red najzad...NAPRED SRBIJA..

Osimov ucenik

pre 14 godina

Sreca pa ne igra Stankovic, jos kad bi njegov kum Pantelic ostao na klupi,...
Cijenim ja sto Stankovic trci, ali je to samo jedan element igre. Moramo poboljsati sredinu, imamo najbolja dva krila na svijetu, ali ne dobijaju lopte.
Da ponovim sreca Stankovic ne igra, pobjedicemo!

Ivan Drobnjak

pre 14 godina

(Makoto Nagano, 9. jun 2009 18:49)

Prijatelju, muka mi je od pljuvača poput tebe. Neću ni da obrazlažem. Zato i jesi pod pseudonimom, jer te je podsvesno sramota toga što pišeš.

NAPRED SRBIJA !!!

uxyzapenje

pre 14 godina

aj sad nek se jave ovi sto su preporucili ovog Makoto Naganoa?? Pa ja se toliko obradovo ovoj reprezentaciji koja najzad pokazuje za sta je sposobna a vi samo pljujete po ovaj reprezentaciji!!! Te ne valja vam Stankovic, te ne valja vam Pantelic... NIKO VAS NISTA NE PITA!

Makoto Nagano

pre 14 godina

Sve dok MORA da igra ispodprosecni Pantelic,jer bez njega u timu nece da igra njegov kum Stankovic (sto ne bi bila steta,ali problem je sto bez njih nece da igra Vidic itd.), nema nista od ove reprezentacije...sticajem okolnosti, imam uvid u siru "okolinu" reprezentacije, i znam kakve price kolaju, kakva bre dobra atmosfera,ovo-ono...svaka cast Krasiću, Vidiću, Ivanoviću, Milijašu, Obradoviću, oni nas vuku kroz ove kvalifikacije, ali ostali...ma daaaj...jadna grupa,DVE dobre utakmice,mnogooo sreće,jedan jači protivnik i odmah lagan poraz...svima koji nisu patetični je sve jasno...svi koji mažu sebi oči i zavaravaju se...pa, blago njima...hvala Bogu na mozgu!

MEME

pre 14 godina

vi sto pricate da pantelic ne zna vi nemate pojma o fudbalu,nisam zvezdas vec grobar,samo kad bi videli kakve je pantelic davao golove za hertu,bice bolje i u reprezantaciji!!a onaj sto kaze da je bolje sto stankovic ne igra,jel te nije sramota,kad je dao gol protiv hrvata tad je bio dobar a protiv nemaca 98 god na svetskom,i sine da je los ne bi igrao za lazio-inter:!!!!

mns

pre 14 godina

(Makoto Nagano, 9. jun 2009 18:49)

Prijatelju, muka mi je od pljuvača poput tebe. Neću ni da obrazlažem. Zato i jesi pod pseudonimom, jer te je podsvesno sramota toga što pišeš.

NAPRED SRBIJA !!!
(Ivan Drobnjak, 9. jun 2009 20:24)


I meni je muka,sto samo pljujete...?jeste li neostvareni u vasim zivotima,pa vam ovo dodje kao razonoda ili...???Jel jos nekom muka?

SPC

pre 14 godina

Jedina istina je da Kezmana mrze Vidic,Stankovic i neki drugi igraci...e sad da vidim vas forumase,ajde recite dal je to posteno sto je tako,jel Kezman mozda kriv sto je vjernik i sto posti kad god moze!!Jel kriv sto je dao preko milion eura SPC,jel kriv sto je pomogao bezbroj ljudi,jel kriv sto nikad nije otisao na splav kad je bilo okupljanje reprezent....itd;I jos nesto,Kezman je u ovom trenutku 2. spic reprezen. posle Nikole Zigica!Kazite realno,budite posteni...

afrogipsy

pre 14 godina

svidja mi se pristup i atmosfera u reprezentaciji. Ako nastavimo ovako borbeno, stici cemo do SP. Kao i svaki Srbin - selektor imam primedbe na sastav tima...mislim da Subotic i Pantelic nemaju mesta u prvih 11, a mozda ni na klupi za rezerve. I pored toga imam ogromno poverenje u prvog srpskog selektora koji fudbal poznaje bolje od mene :)
Za ovu generaciju nije uspeh plasman na sp, vec neki ozbiljniji rezultat na samom prvenstvu. Korak po korak...

Nebitno

pre 14 godina

Jedino čega se bojim jest to da ih ne podcene, jer onda bi moglo biti gadno. Bilo bi lepo zabiti neki rani gol i onda malo mirnije odigrati do kraja, uz još pokoji zgoditak.

100%SRBIN

pre 14 godina

1 Stojkovic GK

2 Rukavina RWB
6 Ivanovic RCB
3 Dragutinovic LCB
15 Lukovic LWB

11 Milijas CM
10 Kuzmanovic AM
17 Krasic RW
14 Jovanovic LW

9 Pantelic CF
15 Zigic ST


12 Isailovic GK
5 Subotic CB
13 Kolarov LB
4 Kacar DM
7 Matic AM
16 Sulejmani CF
8 Lazovic ST

bagi arapin

pre 14 godina

KOLIKO??? Vode treba još da proteče Moravom Drinom Dunavom, da bi SRBI razumeli neke sitne stvari.Kad smo najjači najranjiviji smo.Sad vidim koliko imamo trenera i koliko je ta funkcija nezahvalna.Pošto smo svi naj pametniji sve najbolje znamo,izvinjavam se gospodo agde su vam ti vaši rezultati.Dali ste u stanju da komandujete,jednoj ekipi ljudi u bilo kom poslu ,da pravite rezultate i da vas ti ljudi respektuju.Zašto su nam sad potrebne neke kuoalrske priče?Kome su one potrebne?Koliko je trebalo vremena da se gospodin ANTIĆ prihvati ove nezahvalne dužnosti? MNOGO gospodo, a zašto? Došlo je vreme kad nema ko da mu diktira igraće pero i perica janko i marko.Gospodine ANTIĆU nastavi svoj posao da radiš kako znaš ,jer smo svi mi male mace za tebe u tom poslu NAJBOLJI SI .Odvedi ovu SRBIJU u J.Afriku i pokaži svim svojim SRBIMA da si jedan vođa da si jedan iz plejade naših velikih GENERALA.

SOSko

pre 14 godina

Pantelićevi kritičari uopšte nisu realni. Neki idu toliko daleko da bi čak isprobavali varijante sa Kačarem, Boškom i Sulejmanijem na polušpicu. Ljudi rezonuju kao da je u pitanju FM a ne stvarnost. Zaboravljaju koliko su u prošlosti reprezentacije bili pogubni takvi eksperimenti sa "univerzalcima". Ljudi, bliži se kraj kvalifikacija, koje smo cele odigrali manje-više u istoj 4-4-2 formaciji. Prvi smo u grupi i da bismo otišli na SP treba nam pobeda protiv Farana i Litvanaca u gostima i da ne puknemo kući od Rumuna i Francuza. I vi biste u ovom trenutku da eksperimentišete, da isprobavate Kačara na polušpicu, vraćate Kežmana i Sašu Ilića u reprezentaciju? Vidim ima dosta ljudi kojima je loš i Subotić, verovatno bi pre zvali Dudića, Đorđevića i Gavrančića? OK, takav smo narod, svi nešto filozofiramo i svako bi da ispadne najpametniji. Al ajde malo spustite loptu, čisto da ne malerišemo. Kad sam pročitao komentar Makoto Nagana, došlo mi da povratima. Nagrdio si časno ime nindža ratnika onakvim komentarom ... Zar ništa više nije sveto?
Koliko god da mozgate, ako ste objektivni i realni, skapiraćete da je Antić pozvao sve najbolje i da igraju svi najbolji. Milijaš je koncepcijsko rešenje koje trenutno dobro šljaka, što ne znači da svoje mesto neće pronaći Kačar i Kuzmanović u nekim drugim varijantama. Trenutno je Antara postavio ovako i to dobro šljaka. Stanković je nezamenjiv tako da nezrele i ostrašćene kritike neću ni komentarisati. Čak i slepac koji bi pažljivo slušao prenose naših tekmi, skapirao bi da glavne i najopasnije napade koncentrišemo na krilima. To je sasvim logično jer nemamo Xavija, Iniestu ili Piksija. Srbija je čvrsta ekipa sa fizički dominantnom i jakom odbranom. Takve ekipe, ako imaju jaku kontru, po pravilu su veoma opasne. Što se tiče rešenja u samom špicu (Žiga/Panta) zaboravljate da su tu sigurno 2 naša najuigranija napadača. Na stranu što realno nemamo boljeg napadača od Pante u ovom trenutku. Ja bih voleo da je to Lazović, ali dečko je nažalost u velikom padu forme trenutno. Što ne znači da ga ne treba zvati i dalje, pošto mi bolje igrače jednostavno nemamo. O Mrđi bi se dalo diskutovati ali prihvatite da je to neki Antićev trip. Čisto sumnjam da je on tip kojem menadžeri sastavljaju tim. A i koga bi pozvao umesto tog Mrđe. Kežmana? Perspektivnog 29godišnjaka koji već godinama pada s konja na magarca, ove sezone postigao impresivna 4 gola i igrao 15min po utakmici (ako i toliko)? Nemojte da ste smešni, pročitajte malo šta pišete pre nego što pošaljete komentar.
Što se večerašnje utakmice tiče, lično bih bio zadovoljan sa pobedom od 1:0 zabeleženom autogolom Farana u prvom minutu. Shvatite da je termin očajan, da su svi smoreni i da igramo na nekim jbnim minijaturnim ostrvcima u Atlantiku gde je sad 12 stepeni max i gde pada susnežica. Važno je da se upišu 3 boda i da se niko ne povredi.

stefan

pre 14 godina

Nadam se da nece,ali imam neki osecaj da ce biti teshko.Nadam se najboljem.Napred Srbija!!!!

P.S jel moze neko da se registruje ovde? http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=stefan9146
ma odvalite i ime i mejl,nije bitno.

Paradajz

pre 14 godina

Molim novinara da mi objasni sta znaci "parni kartoni" - jeli to 14 kartona, 26 kartona ili 74 kartona, obzirom da su to sve parni brojevi. (Ja ih znam jos!!!)

Miki Zemun

pre 14 godina

FSS kaznjen sa 100000 franaka! Ipak cemo docekati Francuze na Stadionu crvene zvezde pred punim tribinama! Dobro jsmo prosli! Ovo je proverena informacija. SRBIJA!

Nenad Nis

pre 14 godina

Jedina istina je da Kezmana mrze Vidic,Stankovic i neki drugi igraci...e sad da vidim vas forumase,ajde recite dal je to posteno sto je tako,jel Kezman mozda kriv sto je vjernik i sto posti kad god moze!!Jel kriv sto je dao preko milion eura SPC,jel kriv sto je pomogao bezbroj ljudi,jel kriv sto nikad nije otisao na splav kad je bilo okupljanje reprezent....itd;I jos nesto,Kezman je u ovom trenutku 2. spic reprezen. posle Nikole Zigica!Kazite realno,budite posteni...
(SPC, 9. jun 2009 21:44)

Sve je to lepo druze,i sto je vernik,i sto posti,i sto pomaze SPC,tako i treba...Ali ovo je FUDBALSKA REPREZENTACIJA SRBIJE,znaci da njeni clanovi trebaju da znaju da igraju FUDBAL,a ne da poste,kontas?Svaka cast njemu ali ne moze da igra u FUDBALSKOJ REPREZENTACIJI ako zna da posti,jer FUDBAL ne zna da igra.

Dax

pre 14 godina

Gledam ove komentare...svi nesto pametuju, svi misle da sve znaju, da ce oni sastaviti bolji tim od gospodina Antica...cinjenica je da se Pantelic dugo cheka...mene je licno iznervirao par puta kad ko zena ide na loptu i na kraju josh zastane...ali da li treba sad svi da ga pljujemo...naravno da NE...da li Nevena treba kritikovati za bledu partiju...NIKAKO...decko je mlad i perspektivan i tek ce pruziti prave partije, a Pantelic ce proraditi kad - tad...Pa makar to bilo u JUZNOJ AFRICI...a pojedinci ne cine ekipu...nego TIM...timski duh, sloznost, atmosfera u timu, struchni staba, ljudi u savezu (sad ce svi pomisliti na TOLA), i NAVIJACHI...zar nije bilo lepo na prepunoj Marakani...sigurno je stalno puna, pa to nije nista posebno...Navijaci su prepoznali u TIM-u zelju, htenje i pozrtvovanje...to je najbitnije...a himna...sve je dobro kad samo vise ne zvizdimo svojoj...mada licno mislim da je himna trebalo da bude MARSH NA DRINU...setite se koji smo do skoro bili i na Fifinoj rang listi...a sada smo usli u TOP 20, a sa ove dve pobede (Boze daj) tek cemo napredovati...LAKO JE KRITIKOVATI...treba PODRZATI reprezentaciju do samog kraja...SAMO NAPRED ORLOVIIIII:D

ANTARO MAJSTORE!!!!!!!!!!!

pre 14 godina

GOSPODINE ANTICU,pa vi bas hocete da psihicki ubijete ove grobarcice izjavom:JEDINO JE SIGURNO DA CE ZIGIC PREDVODITI NAPAD,A KAPITENSKU TRAKU CE NOSITI DRAGUTINOVIC ILI PANTELIC!!!!!!!!!!!!! Tesko grobarima!!!!!!

Boka

pre 14 godina

Samo opusteno,pobedicemo 2-0,3-0, i bitno je da se niko slucajno ne povredi......Gol razlika nije bitna po meni,ja verujem da ce nam pobeda u zadnjem kolu u Litvaniji doneti direktan odlazak na mondijal.....A vi znalci sto pljujete po reprezentaciji,dodjite jednom na Marakanu ili putujte snama na neko gostovanje pa ce i vama jednom biti srce puno....Tako mala zemlja,a uvek smo u vrhu.....Srbija do Afrike.

Loshmi

pre 14 godina

Ljudi kada cete shvatiti vec jednom da Marko Pantelic ne zasluzuje dres Srbije, svi znamo da mu je tata mnogo jak u savezu ali to ne opravdava njega jer nije postigao gol za Srbiju 2 godine, onaj Kezman je za njega doktorirao fudbal mada ne volim nijednog....

Marko

pre 14 godina

Po meni pametan zuti karton Stankovica. Bio sam na stadionu i malo se cudio zbog cega je protestvovao kod sudije, ali mi je posle bilo sve jasno. Potrebniji nam je protiv Francuza i Rumuna. A ako ne mozemo da pobedimo Farane sa ovakvim timom... ne treba ni da idemo u Afriku.
A PAntu sam posmatrao citavu utakmicu i nemam vise argumenata u njegovu odbranu. Koliko god dobar igrac bio ako ne ide... brate daj nekog kome ce mozda ici. Od njega u ovoj selekciji - nema leba.

hamy86

pre 14 godina

Pozitivnim rezultatom protiv Francuske na jesen pomoći ćemo Srbiji da se plasira na Svetsko prvenstvo, jer smatram da vam je po prikazanoj igri u ovim kvalifikacijama tamo i mesto, tvrdi Kristijan Kivu, najpopularniji rumunski reprezentativac i saigrač Dejana Stankovića iz Intera.

E...svaka ti cast prijatelju Srbije.

Mr Y

pre 14 godina

srbija nije herta! i ne mozes da kazes da ljudi,koji govore da pantelic ne treba da igra grese,jer ne mozes biti ti 1 u pravu,pored stotine drugih. mislim,mozes,ali nisi. i nije bitno za koga navijas,cinjenica je da taj isti pantelic,u zivotu nije dobru utakmicu za Srbiju odigrao! i kad vec govoris o njegovim igrama u herti,vidi pa obrazlozi,sto su ga oterali. i prokomentarisi njegovo izvodjenje penala tamo.

prenos na netu!

pre 14 godina

ako je neko iz dijaspore evo link koji radi, moze da se gleda direktan prenos, barem je radio prosli put. SRBIJA BRE!

www.televizijam.com

Marko Lazarevic, Vranje

pre 14 godina

Svaka cast ovim pljuvacima, zbog takvih je ova zemlja ovde i dogurala.
Sta Vi znate o Pantelicu, budite sigurni da bez njega mi nemamo napad. 20 godina sam trener i dobro znam sta radi panta za tim zato bolje precutite. Deja je pokretac tima, uz pantu i Vidica okosnica tima. Svaka cast Jovanovicu, Krasicu, Obradovicu, oni su buducnost ovog tima!

Shone0709

pre 14 godina

Jedina istina je da Kezmana mrze Vidic,Stankovic i neki drugi igraci...e sad da vidim vas forumase,ajde recite dal je to posteno sto je tako,jel Kezman mozda kriv sto je vjernik i sto posti kad god moze!!Jel kriv sto je dao preko milion eura SPC,jel kriv sto je pomogao bezbroj ljudi,jel kriv sto nikad nije otisao na splav kad je bilo okupljanje reprezent....itd;I jos nesto,Kezman je u ovom trenutku 2. spic reprezen. posle Nikole Zigica!Kazite realno,budite posteni...
(SPC, 9. jun 2009 21:44)

eeeee da si ti meni ziv i zdrav

darko-5 put stavljam komentar

pre 14 godina

ODG NA KOMENTAR 60:
sta li tebi protice kroz glavu!? znam da smo navikli na zvizdanje(zvizdali smo i svojoj himni!!!!,kakva god da je ona)al ovo je drugo vreme.sto se tice utakmice,ajde panto 1 u mrezi farana i ja sam zadovoljan

ps. time sto zvizdite ne pokazujete koliki ste srbi vec dostojanstvenim navijanjem i u pobedi i u porazu,skojim cemo se susresti pre ili kasnije,zato tad nemojte pljuvati ove sjajne momke

Veljko Mihajlovic

pre 14 godina

Pantelic je izuzetno cenjen igrac za koga su se proteklih sezona interesovali i klubovi kao sto je Celzi.valjda oni bolje znaju od vas kriticara.Ove godine je manje igrao zato sto nije hteo da obnovi ugovor,sto znaci da herta nece dobiti obestecenje,pa su ga kaznjavali klupom.Razlog sto ga nisu prodali ranije su pre svega Hertini navijaci.Tu je Pantelic propustio priliku da ode u jaci klub,pa sad nije lud da obnavlja ugovor.Kome nije jasno neka ide na www.youtube.com pa nek vidi sam Panteliceve golove.Dodao bih jos da je namestio prvi gol protiv Rumuna i da je Lane dao gol protiv Austrije posle njegove stative koju je pogodio iz vrlo nezgodne pozicije.Njegovu igru za reprezentaciju ocenio bih devetkom samo zbog ne tako dobre zadnje utakmice,ali i tu je mogao da da gol.

357

pre 14 godina

За разлику од већине која мисли да ће да нам буде неугодно тамо, ја имам неки осећај да ћемо да их набијемо 5-0 или више...мада довољно је и 1:0.

Напред Србија!!!

blic.net

pre 14 godina

Evo konačno prilike i Panteliću da postigne koji gol u reprezentaciji i da malo popravi dosadašnju statistiku:
- tridesetak puta se prekrsti po utakmici
-bar 5-6 puta kleči i preklinje nešto sudiju dok ga ovaj sažaljivo gleda
- pretrči 3-4 kilometra po utakmici, a isto toliko prepliva,jer se s nevjerovatnom lakoćom odbija od protivničkih štopera.
Evo dokaza koliko je Bundesliga drastično izgubila na kvalitetu, čim ovakvi igrači na kraju sezone uvale više od 10 komada..

s.k.

pre 14 godina

Momci, ja čekam 4+ za 4500 din, što bi bilo lepo da dođe, pa da se u zdravlju i veselju potroši za vikend ;)

Tako da...

Danas su Bosanci i Česi odradili svoj deo posla, sada je na vama red ;)

Đorđe

pre 14 godina

GOSPODINE ANTICU,pa vi bas hocete da psihicki ubijete ove grobarcice izjavom:JEDINO JE SIGURNO DA CE ZIGIC PREDVODITI NAPAD,A KAPITENSKU TRAKU CE NOSITI DRAGUTINOVIC ILI PANTELIC!!!…!! Tesko grobarima!!!!!!
(ANTARO MAJSTORE!!!!!!!!!!!, 9. jun 2009 22:15)

Majstore, samo da te pitam iz kog kluba potiče Antić?
Mlad si pa sigurno ne pamtiš, ali informiši se malo pa se onda javi.

Srbad

pre 14 godina

Srbija! Srbija! Srbija do Krka a a a a, of Ukrajine do Krka, jedna velika Srbija!

Miki Sulejmani u napad, sta ga zoves ako ga nikad ne upotrebljavas?

Cvetko

pre 14 godina

Zar postoji kapiten na klupi!?
Neee, Panta mora da igra po svaku cenu na svakoj utakmici. Asisitencije, odvlačenje protivnika, brzina, komunikacija, pravo prvog slikanja sa strelcem zbog novina, marketing, pravoslavlje, kumstvo, izjave...srce tima! E, Antara, i ti si legao na rudu pritisaka ko mora da igra da bi se prodao i ostali ljigavi srpski recepti višeg cilja. Tito pa Miljan su nas upropsatili!
Cvetko

psiho terapija

pre 14 godina

Nije Antic lud, zna on sta radi sa Pantelicem. To je kljucni igrac nase reprezentacije.
Evo zasto. Taj Pantelic je kolko se ja razumem u fudbal napadac, medjutim nema pojma, a igra zbog jednog prostog razloga. Svi ostali igraci, pogotovu iz odbrane, znaju da on nema pojma, i nedaju mu loptu, pa se trude da ONI postignu gol, igraju da bi ONI dali gol. I daju ga, sta ce ljudi. Pantelic im uliva dodatnu snagu sireci ruke i trazeci loptu. Kad je dobije on ispuni svoj reprezentativni zadatak i izgubi je. To deluje na njegove saigrace, koji se jos vise iznerviraju i pohitaju da postignu gol. Nikako ne bi valjalo da Pantelic danas da gol. Tada bi nasi Srbi odustali od obavljanja tudjeg posla, noseni mislju da je sada red na njega da daje golove, a ako bi dao taj jedan to bi bilo slucajno.
Tako da bi naredni slucajni dao 8596 godine.
Ali Pantelic nije los decko, pravi srbenda, Pa i cerka mu nosi staro srpsko ime.
Jedino mu savetujem da se osisa, ako ne moze da lici na fudbalera, barem da lici na coveka.

Mr Y

pre 14 godina

I da,Mateja Kezman NE TREBA da igra u reprezentacije. Jer,bitnija je atmosfera u ekipi od jednog igraca. Ali covek je 6 puta bolji centarfor od Pantelica.

IvanStipetic_Osijek

pre 14 godina

Srbi zelim vam da budete prvi u skupini i da nakon 1998 i 2006 opet zajedno (ako se mi uopce kvalificiramo) idemo na svijetsko prvenstvo!! Jer uvijek je covjeku drago kad ima susjeda s kojim se moze na neki nacin mjeriti, a kamo vise srece nego na WORLD CUP-u!!! SRETNO! Pozdrav iz Osijeka!

jabre

pre 14 godina

ODG na 8 komentar Naravno da ovom pobedom NISMO ! osigurali prvo mesto!.... i to zvidanje himni, sto vi niste bili budni noc pre i posle utakmice da biste mogli da gledate tekmu(vecina vas su virtuelni foteljski treneri) i onda vidite da austrijanci bacaju baklje na jug ! IMA DA ZVIZDIM I FRANCUSKOJ ! koliko su puta samo nama zvizdali pa nikom nista !

srboljub

pre 14 godina

Subotic je katastrofa od igraca. On igra totalno nezainteresovano, kao da je drogiran. Igrac odbrane, a pun neshvatljivih kikseva.
Stvarno mi nije jasno zasto ga onoliko hvale i velicaju.
Sa igrom koju je pokazao u prethodne dve utakmice, nije zasluzio da bude u prvom timu srpske reprezentacije!

ofk

pre 14 godina

Mojne vise da se puvate.Pribliyava se Francuska,Rumunija,Litva.Sad sno mi pali sa kruske pa nismo primetili da su Farani amateri i da Srbija bez Laneta i Krase otpada

ikaivan

pre 14 godina

Svidelo mi se razmisljanje jednog forumasa u vezi kladionice!!! (da Pantelic daje go) pa da znas da je krajnje vreme i velika prilika za tako nesto....pa kada ako ne sad! Mislim da ce biti mnogo bolja utakmica nego protiv Austrije, pod manjim pritiskom navijaca, pa ej ljudi pre koliko vremena je reprezentacija igrala pred punim tribinama?

N.P.

pre 14 godina

Kazete da sam pljuvac...a neee...samo na ovim sajtovima i u kafani imam pravo da kažem šta mislim,jer mi na radnom mestu to
ne dozvoljavaju, ni meni ni drugima, jer kvarimo veštacki stvorenu pateticnu "atmosferu".
Ja sam svojim ocima video i svojim ušima cuo tu "atmosferu"...a svako ko se iole razume u fudbal zna da za onog Pantelic nema
mesta u reprezentaciji...u Herti da, ovde...ccc...i kada se drznem da to i kazem, ljudi koji su fudbal samo videli na elektronskoj
kocki dijagonale 52 cm me zovu pljuvacem, kažu nerviram ih...covek koji je u pravu nema potrebe da se svađa...ja sam svoje rekao, i drago mi je
što je toliko ljudi prokomentarisalo, pa makar i loše...
Volim Srbiju,volim fudbal, i zato mislim da je moja dužnost da kažem to što jesam...

banat

pre 14 godina

Na sajtu nase reprezentacije je objavljena sledeca postava za veceras:

GK - Stojkovic
CB - Subotic
CB - Dragutinovic
RB - Ivanovic
LB - Kolarov
DM - Milijas
DM - Kuzmanovic
RM - Krasic
LM - Jovanovic
CF - Zigic
CF - Pantelic

bb

pre 14 godina

Svaka cast za sastav od momka pod nadimkom orlovi.To je komentar pod brojem 8.Pogledajte koliko nas je preporucilo taj sastav.I ako taj sastav ne istrci to znaci da niko od nas se ne razume u fudbal.E pa nije bas tako.I mislim da je vreme da konacno pocnemo da igramo sa jednim spicem.

SPC

pre 14 godina

E pa Nenade iz Nisa,bogami nijesi u pravu!!Moje misljenje je da je Kezman duplo bolji igrac od Lazovica,Pantelica i Mrdje.A i njegove plata u PSZ-u je veca od sve ove trojice zajedno.A kad kazes da Kezman ne igra,dal to znaci da Pantelic i Lazovic igraju standardno?Pa ne bi valjda "glupi" PSZ i ekipe iz EU placa bzv. tolike pare za nekoga ko "pojma nema".Nenade da se razumemo,ja samo kazem da Kezman zasluzuje poziv.I on i Pantelic.Ali nije tako jer su neki stariji igraci protiv njega,a vi sa foruma cutite i podrzavate Antica koji ne sme da izvede najbolji tim.Evo sa ne sme da uradi:1)da zove Kezmana kao dzokera,da makne partizanovog igraca Obradoviva koji treba da se proda,da makne zvezdinog igraca Milijasa koji treba da se proda.Na osnovu toga Antic kod mene nema nikakav autoritet.Ipak bolji je od recimo Klementea koji je gurao 7-8 igraca da se prodaju,pa smo napravili mali pomak!

Zmaj

pre 14 godina

Pantelicu, ako sad protiv ovako "kvalitetne" reprezentacije ne postignes gol, onda pakuj stvari i gubi se iz reprezentacije. Hocemo napadaca koji postize golove a ne koji se krsti i valja po terenu. Ima i drugih na tvojoj poziciji koji su borbeni. Znam da su F.Ostrva tvrd protivnik koji prima malo golova, ali koliko su tehnicki kvalitetni, toliki si i ti efikasno nesposoban...

puf

pre 14 godina

idi pa se zaposli kod indexovaca, posto vidim da ti vicevi idu odlicno. Vidim da tebi nista ne odgovara nego da ti neko lepo na tanjir stavi par miliona evrica, i da ih ti uzmes i da te bas briga. Da malo poradis u zivotu, e to nema sanse! Eh da imamo snimak svih utakmica iz pticje perspektive, pa da pogledas malo kretanje nasih igraca!!!
Jedina moja zamerka na utakmicu sa Austrijom je na kretanje Nevena, nije bas najbolje drzao liniju i par puta je izleteo nepotrebno... Samu taktiku Antare necu da komentarisem, jer on sigurno bolje zna nego ja...
I gospodine, koliko smo golova dali u proslim kvalifikacijama??? 16 ako se dobro secam! A sada na polovini 13!!! To je zato sto sada napadamo, a ne da parkiramo autobus kao Farani... Sta mislite zasto im je tesko dati gol, zato sto su svi u kaznenom...
Da mi damo koji gol na pocetku, a onda lagano do pobede, pa na odmor...
pozdrav, i napred SRBIJA!!!

stefan

pre 14 godina

mislim da nema potrebe da u odbrani kolo vodi ivica dragutinovic,matora šahta i promaja...antic bi trebalo da se zahvali i dejanu stankovicu jer njegove igre za srpsku reprezentaciju su sramne,njegova desetka na ledjima para oči a njegova kreativnost se ne dovodi u pitanje(nema je).Kada trener pokusava da ukomponije mlade i stare snage onda nikada ne smije u to ukljucivati igrace cija se reprezentativna karijera zasniva na porazima,kanonadama i blamiranju.Očigledno je da igrači tipa krasica,kolarova,kacara,obradovica itd zasluzuju da im se da sloboda po prvi put...Francuski selektor zna da Srbija igra sa dva igraca manje ako su u sastavu deki i ivica,u to budite uvjereni!Sa njima dvojicom u timu cak je i fenomenalni nemanja vidic na mukama jer ne zna odakle mu moze puknuti,a cak ni on ne moze skrpiti sve rupe!

Branko

pre 14 godina

Predlazem da zvizdimo himni Farana, to je nekako u tradiciji naseg naroda. A mene, nekako bude sramota od toga, prosto kao da nisam Srbin.

Marko

pre 14 godina

1.Stojkovic 2.Rukavina 3.Lukovic 4.Bane 5.Dragutinovic 6.Kuzmanovic 7.Sulejmani 8.Krasic 9.Zigic 10.Lazovic 11.Lane 4-1-3-2 diamond
(veerghoen, 9. jun 2009 21:47)
Uz dužno poštovanje, kako ti navodiš "diamond" ili ti dijamant ne postoji u formaciji 4-1-3-2.
Dijamant na sredini terena formira jedan zadnji (defanzivni) vezni, dva bočna vezna (levo i desno), i jedan prednji (ofanzivni vezni). Karakteristike dijamant formacije u sistemu 4-4-2.
Naša reprezentacija ne igra u ovom sistemu jer su kod nas bočni igrači više ofanzivni (Krasić, Lane, Sulejmani, Janković) i igraju ispred dva vezna u sredini.

BRANCE

pre 14 godina

Teska demagogija osvetice se i reprezentacijiji a i treneru koji ima karakter,rec koju jako voli da upotrebi selektor Antic!Kumovske veze,nezameranje iz licnih interesa ,srusice sve kao kulu od karata kada ovaj verUjuci narod bude najvise imao poverenja u ovu ekipu!NEMA IGRE,NEMA VEZNOG REDA,NEMA DISCIPLINE,NE IGRAJU NAJBOLJI,VEC ONI KOJI TREBA DA SE PRODAJU,NA KLUPI SU ONI KOJI CUTE! Nista nisu naucili i tu je Antic mali trener.Voleo bih da ovaj teks izadje i kasnije kada se sve bude desilo ,a to je ako se kojim slucajem plasiramo na SP!Bice raspad sistema kada nas dohvate prave ekipe na turnirima,kada budu morali da se kritikuju igraci!Ko ce kritikovati,ko?Ko se seca Boskova,Santraca,pa nasi selektori ni pre ni posle rada u reprezentaciji nigde ne rade!Uzas,sramota!Uostalom,saceekajte vi svi koji gajite nade,pa se uverite u OVO sto pisem! Brukacemo se kao i uvek,pa sve u krug!IMAA UVEK NOVIH GENERACIJA KOJE CE SE NADATI!

samo toliko!!

pre 14 godina

DJORDJE Pitas me iz kog kluba potice Antic? potice? ma daj ne budi smesan,ali neka ti bude!! da li znas zasto? Pa zato sto jedan covek koji kako ti kazes potice iz takvog kluba najvise ceni igrace CRVENE ZVEZDE!!! To je jedan OGROMAN dokaz da je Zvezda NAJVECA uvek bila i uvek ce biti!!!

bb

pre 14 godina

SOSko ne bismo mi da vracemo Gavrancica i Sasu Ilica nego hocemo da vratimo Kezmana i Bisevca.Bisevac moze da igra stopera i desnog beka,igra u velikoj formi i po meni je mnogo bolji od Rukavine.Jel imas nesto protiv ovoga?

Napadacka taktika

pre 14 godina

Ajde nek neko od vas strucnjaka koji tvrde da Pantelic nekim misterioznim putevima koji nisu vidljivi za neistrenirano oko pomaze igri reprezentacije objasni o cemu je rec. Mozda je svo to plivanje po travi i krstenje 50 puta zapravo neki vudu ritual da bi protivnik dao auto-gol.

dario-zvezdas

pre 14 godina

kad procitam ovde necije amaterske komentare moram se dobro da nasmehnem necu mnogo da govorim jer ne dozvaljami to moj profesionalni stav Antic to profesionalno odradzuje ko niko dosad samo tako dalje!!! vrhunske ekipe znadu slepim ocima gde ce da lopta stigne eh to se bas sad kod nas polako desava ali sigurno da ce mo do sp2010 biti vrhunska ekipa sto se tice farana oni imaju najbolju odbranu posle nas u grupi i to je dovljna slika o faranima tipujem 2-0 za nase vise ih nece biti a kad pogledam najvise golova smo mi dali protiv farana od ostalih u grupu ,francuzi jedva pobedise litvance sa 1-0 a mi ih sprasili sa 3-0 to je dovoljan dokaz ali kod nas kad bi reko da su 2 i 2 =4
i tu bi se neko naso da osporava da nije tako takav smo mi narod koji mrzi uspeh svojeg bliznog pa pametuje o necim boljim ,svi kriticari igrajte i dalje manager igrice barem ce te tamo moci da postavite vase omilene igrace a u realnost pustite to da radi gospodin Antic

Tiho

pre 14 godina

Ne mogu da verujem, dokle vise te price za Pantelica, covek je genije.Nije mi jasno kako neko tko iole prati fudbal moze reci da on nema pojma.Njegov ucinak u reprezentaciji je pojedinacno najveci, oni koji znaju sta je fudbal isto tako znaju o cemu pricam.Isto tako nemojte da napadate Lazovica momak je treci napadac i zasluzuje to u potpunosti.

SPC

pre 14 godina

SOSko kako mozes to da kazes za Kezmana,to da je "perspektivni " 29. godisnjak!Pa to su prave fudbalske godine.Ako Kezmana mrze igraci zato sto posti i sto im ponekad prica o duhovnim stranama zivota eee onda ALAL VERA,onda necu ni da gledam Srbiju.Ja znam da Kezman nije in,nije moderan,ne ide po splavovima nego radije obnovi manastir Djurdjevi Stupovi....a to nekome ocigledno smeta.Umjesto da nam takav igrac bude kapiten,nama je kapiten onaj koji dobija kartone da ne bi isao na daleka gostovanja.I to javno radi,uopste se i ne skriva.U ovom trenutku Kezman obilazi srpske manastire.I takvog igraca teraju iz reprezentacije...cccc....nadam se da ce pravda pobediti i da ce Kezman biti pozvan!

SPC

pre 14 godina

Za ovoga sto postavlja link sa Pantelicevim golovima,oces da ja postavim link sa Kezmanovim golovima??Stvarno ljudi kakvi sve igraci mogu da igraju u nemacku kobasicarsku ligu..pocev od gruzijskih krila pa do albanskih fantazista!!Nemacka liga je po meni najgora u Evropi!Ja bih od napadaca pozvaoza reprez.Zigica,Kezmana i Pantelica!Budite realni...

SPC

pre 14 godina

Ako bas hocete da znate idealni tim Srbije onda cu vam ga reci....u formaciji 4-5-1

Stojkovic

Bane Subotic Vidic Kolarov

Kuzmanovic N.Kovacevic


Krasic Stankovic Jankovic

Zigic

Po potrebi trebalo bi menjati Stankovica sa ofanzivnijim Sulejmanijem ili Kezmanom odnosno defanzivnijim Kacarom.Eto to je cela nauka...Pozdrav!!

zoki_koki

pre 14 godina

hehehe koliko je jak ovaj klub partizan nema nijednog negovog igraca u reprezentaciju u prvoj postavi hahaah zvezda je zvezda

100%SRBIN

pre 14 godina

1 Stojkovic GK

2 Rukavina RWB
6 Ivanovic RCB
3 Dragutinovic LCB
15 Lukovic LWB

11 Milijas CM
10 Kuzmanovic AM
17 Krasic RW
14 Jovanovic LW

9 Pantelic CF
15 Zigic ST


12 Isailovic GK
5 Subotic CB
13 Kolarov LB
4 Kacar DM
7 Matic AM
16 Sulejmani CF
8 Lazovic ST

Makoto Nagano

pre 14 godina

Sve dok MORA da igra ispodprosecni Pantelic,jer bez njega u timu nece da igra njegov kum Stankovic (sto ne bi bila steta,ali problem je sto bez njih nece da igra Vidic itd.), nema nista od ove reprezentacije...sticajem okolnosti, imam uvid u siru "okolinu" reprezentacije, i znam kakve price kolaju, kakva bre dobra atmosfera,ovo-ono...svaka cast Krasiću, Vidiću, Ivanoviću, Milijašu, Obradoviću, oni nas vuku kroz ove kvalifikacije, ali ostali...ma daaaj...jadna grupa,DVE dobre utakmice,mnogooo sreće,jedan jači protivnik i odmah lagan poraz...svima koji nisu patetični je sve jasno...svi koji mažu sebi oči i zavaravaju se...pa, blago njima...hvala Bogu na mozgu!

Orlovi

pre 14 godina

Tako i treba niko se ne smije podcjenjivat.Sa ovom pobjedom 95% smo osigurali prvo mjesto,Francuzima cemo bjezati 8 bodova,onda je na Francuzima veliki pritisak,sto znaci da smo vec u Juznoj Africi.A sastav sto bi trebo istrcat je:
Stojkovic

Bane Drago Subotic Kolarov

Kacar Kuzmanovic

Krasic Sulejmani Lane

Zigic

Ko se slaze sa ovom postavom neka preporuci.

SRBIJA DO JUZNE AFRIKE.

Osimov ucenik

pre 14 godina

Sreca pa ne igra Stankovic, jos kad bi njegov kum Pantelic ostao na klupi,...
Cijenim ja sto Stankovic trci, ali je to samo jedan element igre. Moramo poboljsati sredinu, imamo najbolja dva krila na svijetu, ali ne dobijaju lopte.
Da ponovim sreca Stankovic ne igra, pobjedicemo!

SPC

pre 14 godina

Jedina istina je da Kezmana mrze Vidic,Stankovic i neki drugi igraci...e sad da vidim vas forumase,ajde recite dal je to posteno sto je tako,jel Kezman mozda kriv sto je vjernik i sto posti kad god moze!!Jel kriv sto je dao preko milion eura SPC,jel kriv sto je pomogao bezbroj ljudi,jel kriv sto nikad nije otisao na splav kad je bilo okupljanje reprezent....itd;I jos nesto,Kezman je u ovom trenutku 2. spic reprezen. posle Nikole Zigica!Kazite realno,budite posteni...

stefan

pre 14 godina

Nadam se da nece,ali imam neki osecaj da ce biti teshko.Nadam se najboljem.Napred Srbija!!!!

P.S jel moze neko da se registruje ovde? http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=stefan9146
ma odvalite i ime i mejl,nije bitno.

ofk

pre 14 godina

Mojne vise da se puvate.Pribliyava se Francuska,Rumunija,Litva.Sad sno mi pali sa kruske pa nismo primetili da su Farani amateri i da Srbija bez Laneta i Krase otpada

MEME

pre 14 godina

vi sto pricate da pantelic ne zna vi nemate pojma o fudbalu,nisam zvezdas vec grobar,samo kad bi videli kakve je pantelic davao golove za hertu,bice bolje i u reprezantaciji!!a onaj sto kaze da je bolje sto stankovic ne igra,jel te nije sramota,kad je dao gol protiv hrvata tad je bio dobar a protiv nemaca 98 god na svetskom,i sine da je los ne bi igrao za lazio-inter:!!!!

Loshmi

pre 14 godina

Ljudi kada cete shvatiti vec jednom da Marko Pantelic ne zasluzuje dres Srbije, svi znamo da mu je tata mnogo jak u savezu ali to ne opravdava njega jer nije postigao gol za Srbiju 2 godine, onaj Kezman je za njega doktorirao fudbal mada ne volim nijednog....

ANTARO MAJSTORE!!!!!!!!!!!

pre 14 godina

GOSPODINE ANTICU,pa vi bas hocete da psihicki ubijete ove grobarcice izjavom:JEDINO JE SIGURNO DA CE ZIGIC PREDVODITI NAPAD,A KAPITENSKU TRAKU CE NOSITI DRAGUTINOVIC ILI PANTELIC!!!!!!!!!!!!! Tesko grobarima!!!!!!

srboljub

pre 14 godina

Subotic je katastrofa od igraca. On igra totalno nezainteresovano, kao da je drogiran. Igrac odbrane, a pun neshvatljivih kikseva.
Stvarno mi nije jasno zasto ga onoliko hvale i velicaju.
Sa igrom koju je pokazao u prethodne dve utakmice, nije zasluzio da bude u prvom timu srpske reprezentacije!

jabre

pre 14 godina

ODG na 8 komentar Naravno da ovom pobedom NISMO ! osigurali prvo mesto!.... i to zvidanje himni, sto vi niste bili budni noc pre i posle utakmice da biste mogli da gledate tekmu(vecina vas su virtuelni foteljski treneri) i onda vidite da austrijanci bacaju baklje na jug ! IMA DA ZVIZDIM I FRANCUSKOJ ! koliko su puta samo nama zvizdali pa nikom nista !

Srpski dinamit

pre 14 godina

Ko god misli da ćemo izaći lako na kraj sa ribarima,vara se debelo,jer rezultati to sami pokazuju,a to je da im je u ovim kvalama mnogo ječa odbrana:
Srbija - Farska 2-0
Farska - Rumunija 0-1
Farska - Austrija 1-1
Litvanija - Farska 1-0 !

Znači da nema više punjenja mreže od 4 i više golova...E sad,možda je pravo vreme da ih neko nakanta za promenu,pa što to ne bi bili mi:) Srbija! I da jedna opomena,za sve idijote koji zvižde himnama gostiju a čitaju ovo,da li imate mozga!?

uxyzapenje

pre 14 godina

aj sad nek se jave ovi sto su preporucili ovog Makoto Naganoa?? Pa ja se toliko obradovo ovoj reprezentaciji koja najzad pokazuje za sta je sposobna a vi samo pljujete po ovaj reprezentaciji!!! Te ne valja vam Stankovic, te ne valja vam Pantelic... NIKO VAS NISTA NE PITA!

afrogipsy

pre 14 godina

svidja mi se pristup i atmosfera u reprezentaciji. Ako nastavimo ovako borbeno, stici cemo do SP. Kao i svaki Srbin - selektor imam primedbe na sastav tima...mislim da Subotic i Pantelic nemaju mesta u prvih 11, a mozda ni na klupi za rezerve. I pored toga imam ogromno poverenje u prvog srpskog selektora koji fudbal poznaje bolje od mene :)
Za ovu generaciju nije uspeh plasman na sp, vec neki ozbiljniji rezultat na samom prvenstvu. Korak po korak...

Aleksandar_NS

pre 14 godina

Licno misljenje je da traku treba da ponese Ivica i dajem mu prednost po tom pitanju,a uveliko se raspitujem po kladionicama kolika je kvita na Marka da ce zatresti mrezu Farana...slozice se svi da bi bio red najzad...NAPRED SRBIJA..

Cvetko

pre 14 godina

Zar postoji kapiten na klupi!?
Neee, Panta mora da igra po svaku cenu na svakoj utakmici. Asisitencije, odvlačenje protivnika, brzina, komunikacija, pravo prvog slikanja sa strelcem zbog novina, marketing, pravoslavlje, kumstvo, izjave...srce tima! E, Antara, i ti si legao na rudu pritisaka ko mora da igra da bi se prodao i ostali ljigavi srpski recepti višeg cilja. Tito pa Miljan su nas upropsatili!
Cvetko

Nenad Nis

pre 14 godina

Jedina istina je da Kezmana mrze Vidic,Stankovic i neki drugi igraci...e sad da vidim vas forumase,ajde recite dal je to posteno sto je tako,jel Kezman mozda kriv sto je vjernik i sto posti kad god moze!!Jel kriv sto je dao preko milion eura SPC,jel kriv sto je pomogao bezbroj ljudi,jel kriv sto nikad nije otisao na splav kad je bilo okupljanje reprezent....itd;I jos nesto,Kezman je u ovom trenutku 2. spic reprezen. posle Nikole Zigica!Kazite realno,budite posteni...
(SPC, 9. jun 2009 21:44)

Sve je to lepo druze,i sto je vernik,i sto posti,i sto pomaze SPC,tako i treba...Ali ovo je FUDBALSKA REPREZENTACIJA SRBIJE,znaci da njeni clanovi trebaju da znaju da igraju FUDBAL,a ne da poste,kontas?Svaka cast njemu ali ne moze da igra u FUDBALSKOJ REPREZENTACIJI ako zna da posti,jer FUDBAL ne zna da igra.

Mr Y

pre 14 godina

srbija nije herta! i ne mozes da kazes da ljudi,koji govore da pantelic ne treba da igra grese,jer ne mozes biti ti 1 u pravu,pored stotine drugih. mislim,mozes,ali nisi. i nije bitno za koga navijas,cinjenica je da taj isti pantelic,u zivotu nije dobru utakmicu za Srbiju odigrao! i kad vec govoris o njegovim igrama u herti,vidi pa obrazlozi,sto su ga oterali. i prokomentarisi njegovo izvodjenje penala tamo.

Paradajz

pre 14 godina

Molim novinara da mi objasni sta znaci "parni kartoni" - jeli to 14 kartona, 26 kartona ili 74 kartona, obzirom da su to sve parni brojevi. (Ja ih znam jos!!!)

Đorđe

pre 14 godina

GOSPODINE ANTICU,pa vi bas hocete da psihicki ubijete ove grobarcice izjavom:JEDINO JE SIGURNO DA CE ZIGIC PREDVODITI NAPAD,A KAPITENSKU TRAKU CE NOSITI DRAGUTINOVIC ILI PANTELIC!!!…!! Tesko grobarima!!!!!!
(ANTARO MAJSTORE!!!!!!!!!!!, 9. jun 2009 22:15)

Majstore, samo da te pitam iz kog kluba potiče Antić?
Mlad si pa sigurno ne pamtiš, ali informiši se malo pa se onda javi.

Veljko Mihajlovic

pre 14 godina

Pantelic je izuzetno cenjen igrac za koga su se proteklih sezona interesovali i klubovi kao sto je Celzi.valjda oni bolje znaju od vas kriticara.Ove godine je manje igrao zato sto nije hteo da obnovi ugovor,sto znaci da herta nece dobiti obestecenje,pa su ga kaznjavali klupom.Razlog sto ga nisu prodali ranije su pre svega Hertini navijaci.Tu je Pantelic propustio priliku da ode u jaci klub,pa sad nije lud da obnavlja ugovor.Kome nije jasno neka ide na www.youtube.com pa nek vidi sam Panteliceve golove.Dodao bih jos da je namestio prvi gol protiv Rumuna i da je Lane dao gol protiv Austrije posle njegove stative koju je pogodio iz vrlo nezgodne pozicije.Njegovu igru za reprezentaciju ocenio bih devetkom samo zbog ne tako dobre zadnje utakmice,ali i tu je mogao da da gol.

stefan

pre 14 godina

mislim da nema potrebe da u odbrani kolo vodi ivica dragutinovic,matora šahta i promaja...antic bi trebalo da se zahvali i dejanu stankovicu jer njegove igre za srpsku reprezentaciju su sramne,njegova desetka na ledjima para oči a njegova kreativnost se ne dovodi u pitanje(nema je).Kada trener pokusava da ukomponije mlade i stare snage onda nikada ne smije u to ukljucivati igrace cija se reprezentativna karijera zasniva na porazima,kanonadama i blamiranju.Očigledno je da igrači tipa krasica,kolarova,kacara,obradovica itd zasluzuju da im se da sloboda po prvi put...Francuski selektor zna da Srbija igra sa dva igraca manje ako su u sastavu deki i ivica,u to budite uvjereni!Sa njima dvojicom u timu cak je i fenomenalni nemanja vidic na mukama jer ne zna odakle mu moze puknuti,a cak ni on ne moze skrpiti sve rupe!

Marko Lazarevic, Vranje

pre 14 godina

Svaka cast ovim pljuvacima, zbog takvih je ova zemlja ovde i dogurala.
Sta Vi znate o Pantelicu, budite sigurni da bez njega mi nemamo napad. 20 godina sam trener i dobro znam sta radi panta za tim zato bolje precutite. Deja je pokretac tima, uz pantu i Vidica okosnica tima. Svaka cast Jovanovicu, Krasicu, Obradovicu, oni su buducnost ovog tima!

SPC

pre 14 godina

SOSko kako mozes to da kazes za Kezmana,to da je "perspektivni " 29. godisnjak!Pa to su prave fudbalske godine.Ako Kezmana mrze igraci zato sto posti i sto im ponekad prica o duhovnim stranama zivota eee onda ALAL VERA,onda necu ni da gledam Srbiju.Ja znam da Kezman nije in,nije moderan,ne ide po splavovima nego radije obnovi manastir Djurdjevi Stupovi....a to nekome ocigledno smeta.Umjesto da nam takav igrac bude kapiten,nama je kapiten onaj koji dobija kartone da ne bi isao na daleka gostovanja.I to javno radi,uopste se i ne skriva.U ovom trenutku Kezman obilazi srpske manastire.I takvog igraca teraju iz reprezentacije...cccc....nadam se da ce pravda pobediti i da ce Kezman biti pozvan!

SPC

pre 14 godina

Ako bas hocete da znate idealni tim Srbije onda cu vam ga reci....u formaciji 4-5-1

Stojkovic

Bane Subotic Vidic Kolarov

Kuzmanovic N.Kovacevic


Krasic Stankovic Jankovic

Zigic

Po potrebi trebalo bi menjati Stankovica sa ofanzivnijim Sulejmanijem ili Kezmanom odnosno defanzivnijim Kacarom.Eto to je cela nauka...Pozdrav!!

SPC

pre 14 godina

E pa Nenade iz Nisa,bogami nijesi u pravu!!Moje misljenje je da je Kezman duplo bolji igrac od Lazovica,Pantelica i Mrdje.A i njegove plata u PSZ-u je veca od sve ove trojice zajedno.A kad kazes da Kezman ne igra,dal to znaci da Pantelic i Lazovic igraju standardno?Pa ne bi valjda "glupi" PSZ i ekipe iz EU placa bzv. tolike pare za nekoga ko "pojma nema".Nenade da se razumemo,ja samo kazem da Kezman zasluzuje poziv.I on i Pantelic.Ali nije tako jer su neki stariji igraci protiv njega,a vi sa foruma cutite i podrzavate Antica koji ne sme da izvede najbolji tim.Evo sa ne sme da uradi:1)da zove Kezmana kao dzokera,da makne partizanovog igraca Obradoviva koji treba da se proda,da makne zvezdinog igraca Milijasa koji treba da se proda.Na osnovu toga Antic kod mene nema nikakav autoritet.Ipak bolji je od recimo Klementea koji je gurao 7-8 igraca da se prodaju,pa smo napravili mali pomak!

misel 85

pre 14 godina

samo napred GOSPODINE ANTICU cela srbija je uz tebe.Sad sam saznao da ce nas kazniti sa 100000 hiljada svajcaraca(66000 eura) a ako se ponove ispadi protiv francuske bice dveutakmice bez publik pozdrav svimaaa

nige

pre 14 godina

Ja se nadam da necete!
I koja je frka s' tim Obradovicem vise?!? Jesam Grobar i decko je dobar igrac ali brate mili ako ga muci povreda ostavite ga na miru pa imamo TROJICU igraca koji mogu da igraju levog beka! U pitanju su F.Ostrva a ne Rum/Fra!

N.P.

pre 14 godina

Kazete da sam pljuvac...a neee...samo na ovim sajtovima i u kafani imam pravo da kažem šta mislim,jer mi na radnom mestu to
ne dozvoljavaju, ni meni ni drugima, jer kvarimo veštacki stvorenu pateticnu "atmosferu".
Ja sam svojim ocima video i svojim ušima cuo tu "atmosferu"...a svako ko se iole razume u fudbal zna da za onog Pantelic nema
mesta u reprezentaciji...u Herti da, ovde...ccc...i kada se drznem da to i kazem, ljudi koji su fudbal samo videli na elektronskoj
kocki dijagonale 52 cm me zovu pljuvacem, kažu nerviram ih...covek koji je u pravu nema potrebe da se svađa...ja sam svoje rekao, i drago mi je
što je toliko ljudi prokomentarisalo, pa makar i loše...
Volim Srbiju,volim fudbal, i zato mislim da je moja dužnost da kažem to što jesam...

Zmaj

pre 14 godina

Pantelicu, ako sad protiv ovako "kvalitetne" reprezentacije ne postignes gol, onda pakuj stvari i gubi se iz reprezentacije. Hocemo napadaca koji postize golove a ne koji se krsti i valja po terenu. Ima i drugih na tvojoj poziciji koji su borbeni. Znam da su F.Ostrva tvrd protivnik koji prima malo golova, ali koliko su tehnicki kvalitetni, toliki si i ti efikasno nesposoban...

Mr Y

pre 14 godina

I da,Mateja Kezman NE TREBA da igra u reprezentacije. Jer,bitnija je atmosfera u ekipi od jednog igraca. Ali covek je 6 puta bolji centarfor od Pantelica.

blic.net

pre 14 godina

Evo konačno prilike i Panteliću da postigne koji gol u reprezentaciji i da malo popravi dosadašnju statistiku:
- tridesetak puta se prekrsti po utakmici
-bar 5-6 puta kleči i preklinje nešto sudiju dok ga ovaj sažaljivo gleda
- pretrči 3-4 kilometra po utakmici, a isto toliko prepliva,jer se s nevjerovatnom lakoćom odbija od protivničkih štopera.
Evo dokaza koliko je Bundesliga drastično izgubila na kvalitetu, čim ovakvi igrači na kraju sezone uvale više od 10 komada..

Nebitno

pre 14 godina

Jedino čega se bojim jest to da ih ne podcene, jer onda bi moglo biti gadno. Bilo bi lepo zabiti neki rani gol i onda malo mirnije odigrati do kraja, uz još pokoji zgoditak.

Ivan Drobnjak

pre 14 godina

(Makoto Nagano, 9. jun 2009 18:49)

Prijatelju, muka mi je od pljuvača poput tebe. Neću ni da obrazlažem. Zato i jesi pod pseudonimom, jer te je podsvesno sramota toga što pišeš.

NAPRED SRBIJA !!!

Shone0709

pre 14 godina

Jedina istina je da Kezmana mrze Vidic,Stankovic i neki drugi igraci...e sad da vidim vas forumase,ajde recite dal je to posteno sto je tako,jel Kezman mozda kriv sto je vjernik i sto posti kad god moze!!Jel kriv sto je dao preko milion eura SPC,jel kriv sto je pomogao bezbroj ljudi,jel kriv sto nikad nije otisao na splav kad je bilo okupljanje reprezent....itd;I jos nesto,Kezman je u ovom trenutku 2. spic reprezen. posle Nikole Zigica!Kazite realno,budite posteni...
(SPC, 9. jun 2009 21:44)

eeeee da si ti meni ziv i zdrav

BRANCE

pre 14 godina

Teska demagogija osvetice se i reprezentacijiji a i treneru koji ima karakter,rec koju jako voli da upotrebi selektor Antic!Kumovske veze,nezameranje iz licnih interesa ,srusice sve kao kulu od karata kada ovaj verUjuci narod bude najvise imao poverenja u ovu ekipu!NEMA IGRE,NEMA VEZNOG REDA,NEMA DISCIPLINE,NE IGRAJU NAJBOLJI,VEC ONI KOJI TREBA DA SE PRODAJU,NA KLUPI SU ONI KOJI CUTE! Nista nisu naucili i tu je Antic mali trener.Voleo bih da ovaj teks izadje i kasnije kada se sve bude desilo ,a to je ako se kojim slucajem plasiramo na SP!Bice raspad sistema kada nas dohvate prave ekipe na turnirima,kada budu morali da se kritikuju igraci!Ko ce kritikovati,ko?Ko se seca Boskova,Santraca,pa nasi selektori ni pre ni posle rada u reprezentaciji nigde ne rade!Uzas,sramota!Uostalom,saceekajte vi svi koji gajite nade,pa se uverite u OVO sto pisem! Brukacemo se kao i uvek,pa sve u krug!IMAA UVEK NOVIH GENERACIJA KOJE CE SE NADATI!

Tiho

pre 14 godina

Ne mogu da verujem, dokle vise te price za Pantelica, covek je genije.Nije mi jasno kako neko tko iole prati fudbal moze reci da on nema pojma.Njegov ucinak u reprezentaciji je pojedinacno najveci, oni koji znaju sta je fudbal isto tako znaju o cemu pricam.Isto tako nemojte da napadate Lazovica momak je treci napadac i zasluzuje to u potpunosti.

bb

pre 14 godina

Svaka cast za sastav od momka pod nadimkom orlovi.To je komentar pod brojem 8.Pogledajte koliko nas je preporucilo taj sastav.I ako taj sastav ne istrci to znaci da niko od nas se ne razume u fudbal.E pa nije bas tako.I mislim da je vreme da konacno pocnemo da igramo sa jednim spicem.

SOSko

pre 14 godina

Pantelićevi kritičari uopšte nisu realni. Neki idu toliko daleko da bi čak isprobavali varijante sa Kačarem, Boškom i Sulejmanijem na polušpicu. Ljudi rezonuju kao da je u pitanju FM a ne stvarnost. Zaboravljaju koliko su u prošlosti reprezentacije bili pogubni takvi eksperimenti sa "univerzalcima". Ljudi, bliži se kraj kvalifikacija, koje smo cele odigrali manje-više u istoj 4-4-2 formaciji. Prvi smo u grupi i da bismo otišli na SP treba nam pobeda protiv Farana i Litvanaca u gostima i da ne puknemo kući od Rumuna i Francuza. I vi biste u ovom trenutku da eksperimentišete, da isprobavate Kačara na polušpicu, vraćate Kežmana i Sašu Ilića u reprezentaciju? Vidim ima dosta ljudi kojima je loš i Subotić, verovatno bi pre zvali Dudića, Đorđevića i Gavrančića? OK, takav smo narod, svi nešto filozofiramo i svako bi da ispadne najpametniji. Al ajde malo spustite loptu, čisto da ne malerišemo. Kad sam pročitao komentar Makoto Nagana, došlo mi da povratima. Nagrdio si časno ime nindža ratnika onakvim komentarom ... Zar ništa više nije sveto?
Koliko god da mozgate, ako ste objektivni i realni, skapiraćete da je Antić pozvao sve najbolje i da igraju svi najbolji. Milijaš je koncepcijsko rešenje koje trenutno dobro šljaka, što ne znači da svoje mesto neće pronaći Kačar i Kuzmanović u nekim drugim varijantama. Trenutno je Antara postavio ovako i to dobro šljaka. Stanković je nezamenjiv tako da nezrele i ostrašćene kritike neću ni komentarisati. Čak i slepac koji bi pažljivo slušao prenose naših tekmi, skapirao bi da glavne i najopasnije napade koncentrišemo na krilima. To je sasvim logično jer nemamo Xavija, Iniestu ili Piksija. Srbija je čvrsta ekipa sa fizički dominantnom i jakom odbranom. Takve ekipe, ako imaju jaku kontru, po pravilu su veoma opasne. Što se tiče rešenja u samom špicu (Žiga/Panta) zaboravljate da su tu sigurno 2 naša najuigranija napadača. Na stranu što realno nemamo boljeg napadača od Pante u ovom trenutku. Ja bih voleo da je to Lazović, ali dečko je nažalost u velikom padu forme trenutno. Što ne znači da ga ne treba zvati i dalje, pošto mi bolje igrače jednostavno nemamo. O Mrđi bi se dalo diskutovati ali prihvatite da je to neki Antićev trip. Čisto sumnjam da je on tip kojem menadžeri sastavljaju tim. A i koga bi pozvao umesto tog Mrđe. Kežmana? Perspektivnog 29godišnjaka koji već godinama pada s konja na magarca, ove sezone postigao impresivna 4 gola i igrao 15min po utakmici (ako i toliko)? Nemojte da ste smešni, pročitajte malo šta pišete pre nego što pošaljete komentar.
Što se večerašnje utakmice tiče, lično bih bio zadovoljan sa pobedom od 1:0 zabeleženom autogolom Farana u prvom minutu. Shvatite da je termin očajan, da su svi smoreni i da igramo na nekim jbnim minijaturnim ostrvcima u Atlantiku gde je sad 12 stepeni max i gde pada susnežica. Važno je da se upišu 3 boda i da se niko ne povredi.

samo toliko!!

pre 14 godina

DJORDJE Pitas me iz kog kluba potice Antic? potice? ma daj ne budi smesan,ali neka ti bude!! da li znas zasto? Pa zato sto jedan covek koji kako ti kazes potice iz takvog kluba najvise ceni igrace CRVENE ZVEZDE!!! To je jedan OGROMAN dokaz da je Zvezda NAJVECA uvek bila i uvek ce biti!!!

SPC

pre 14 godina

Za ovoga sto postavlja link sa Pantelicevim golovima,oces da ja postavim link sa Kezmanovim golovima??Stvarno ljudi kakvi sve igraci mogu da igraju u nemacku kobasicarsku ligu..pocev od gruzijskih krila pa do albanskih fantazista!!Nemacka liga je po meni najgora u Evropi!Ja bih od napadaca pozvaoza reprez.Zigica,Kezmana i Pantelica!Budite realni...

psiho terapija

pre 14 godina

Nije Antic lud, zna on sta radi sa Pantelicem. To je kljucni igrac nase reprezentacije.
Evo zasto. Taj Pantelic je kolko se ja razumem u fudbal napadac, medjutim nema pojma, a igra zbog jednog prostog razloga. Svi ostali igraci, pogotovu iz odbrane, znaju da on nema pojma, i nedaju mu loptu, pa se trude da ONI postignu gol, igraju da bi ONI dali gol. I daju ga, sta ce ljudi. Pantelic im uliva dodatnu snagu sireci ruke i trazeci loptu. Kad je dobije on ispuni svoj reprezentativni zadatak i izgubi je. To deluje na njegove saigrace, koji se jos vise iznerviraju i pohitaju da postignu gol. Nikako ne bi valjalo da Pantelic danas da gol. Tada bi nasi Srbi odustali od obavljanja tudjeg posla, noseni mislju da je sada red na njega da daje golove, a ako bi dao taj jedan to bi bilo slucajno.
Tako da bi naredni slucajni dao 8596 godine.
Ali Pantelic nije los decko, pravi srbenda, Pa i cerka mu nosi staro srpsko ime.
Jedino mu savetujem da se osisa, ako ne moze da lici na fudbalera, barem da lici na coveka.

NE zviždimo tuđim himnama, naučimo našu da pevamo

pre 14 godina

Ja se slažem da ne treba da se himnama zviždi, bez obzira protiv koga igramo. Ali isto tako je jako važno da se više pažnje obrati na gostujuće navijače (za u buduće, kad se igra kod nas) da ne unose zastave nepriznate države (naše južne pokrajine) itd.

Marko

pre 14 godina

1.Stojkovic 2.Rukavina 3.Lukovic 4.Bane 5.Dragutinovic 6.Kuzmanovic 7.Sulejmani 8.Krasic 9.Zigic 10.Lazovic 11.Lane 4-1-3-2 diamond
(veerghoen, 9. jun 2009 21:47)
Uz dužno poštovanje, kako ti navodiš "diamond" ili ti dijamant ne postoji u formaciji 4-1-3-2.
Dijamant na sredini terena formira jedan zadnji (defanzivni) vezni, dva bočna vezna (levo i desno), i jedan prednji (ofanzivni vezni). Karakteristike dijamant formacije u sistemu 4-4-2.
Naša reprezentacija ne igra u ovom sistemu jer su kod nas bočni igrači više ofanzivni (Krasić, Lane, Sulejmani, Janković) i igraju ispred dva vezna u sredini.

banat

pre 14 godina

Na sajtu nase reprezentacije je objavljena sledeca postava za veceras:

GK - Stojkovic
CB - Subotic
CB - Dragutinovic
RB - Ivanovic
LB - Kolarov
DM - Milijas
DM - Kuzmanovic
RM - Krasic
LM - Jovanovic
CF - Zigic
CF - Pantelic

bagi arapin

pre 14 godina

KOLIKO??? Vode treba još da proteče Moravom Drinom Dunavom, da bi SRBI razumeli neke sitne stvari.Kad smo najjači najranjiviji smo.Sad vidim koliko imamo trenera i koliko je ta funkcija nezahvalna.Pošto smo svi naj pametniji sve najbolje znamo,izvinjavam se gospodo agde su vam ti vaši rezultati.Dali ste u stanju da komandujete,jednoj ekipi ljudi u bilo kom poslu ,da pravite rezultate i da vas ti ljudi respektuju.Zašto su nam sad potrebne neke kuoalrske priče?Kome su one potrebne?Koliko je trebalo vremena da se gospodin ANTIĆ prihvati ove nezahvalne dužnosti? MNOGO gospodo, a zašto? Došlo je vreme kad nema ko da mu diktira igraće pero i perica janko i marko.Gospodine ANTIĆU nastavi svoj posao da radiš kako znaš ,jer smo svi mi male mace za tebe u tom poslu NAJBOLJI SI .Odvedi ovu SRBIJU u J.Afriku i pokaži svim svojim SRBIMA da si jedan vođa da si jedan iz plejade naših velikih GENERALA.

mns

pre 14 godina

(Makoto Nagano, 9. jun 2009 18:49)

Prijatelju, muka mi je od pljuvača poput tebe. Neću ni da obrazlažem. Zato i jesi pod pseudonimom, jer te je podsvesno sramota toga što pišeš.

NAPRED SRBIJA !!!
(Ivan Drobnjak, 9. jun 2009 20:24)


I meni je muka,sto samo pljujete...?jeste li neostvareni u vasim zivotima,pa vam ovo dodje kao razonoda ili...???Jel jos nekom muka?

s.k.

pre 14 godina

Momci, ja čekam 4+ za 4500 din, što bi bilo lepo da dođe, pa da se u zdravlju i veselju potroši za vikend ;)

Tako da...

Danas su Bosanci i Česi odradili svoj deo posla, sada je na vama red ;)

Dax

pre 14 godina

Gledam ove komentare...svi nesto pametuju, svi misle da sve znaju, da ce oni sastaviti bolji tim od gospodina Antica...cinjenica je da se Pantelic dugo cheka...mene je licno iznervirao par puta kad ko zena ide na loptu i na kraju josh zastane...ali da li treba sad svi da ga pljujemo...naravno da NE...da li Nevena treba kritikovati za bledu partiju...NIKAKO...decko je mlad i perspektivan i tek ce pruziti prave partije, a Pantelic ce proraditi kad - tad...Pa makar to bilo u JUZNOJ AFRICI...a pojedinci ne cine ekipu...nego TIM...timski duh, sloznost, atmosfera u timu, struchni staba, ljudi u savezu (sad ce svi pomisliti na TOLA), i NAVIJACHI...zar nije bilo lepo na prepunoj Marakani...sigurno je stalno puna, pa to nije nista posebno...Navijaci su prepoznali u TIM-u zelju, htenje i pozrtvovanje...to je najbitnije...a himna...sve je dobro kad samo vise ne zvizdimo svojoj...mada licno mislim da je himna trebalo da bude MARSH NA DRINU...setite se koji smo do skoro bili i na Fifinoj rang listi...a sada smo usli u TOP 20, a sa ove dve pobede (Boze daj) tek cemo napredovati...LAKO JE KRITIKOVATI...treba PODRZATI reprezentaciju do samog kraja...SAMO NAPRED ORLOVIIIII:D

Srbad

pre 14 godina

Srbija! Srbija! Srbija do Krka a a a a, of Ukrajine do Krka, jedna velika Srbija!

Miki Sulejmani u napad, sta ga zoves ako ga nikad ne upotrebljavas?

Napadacka taktika

pre 14 godina

Ajde nek neko od vas strucnjaka koji tvrde da Pantelic nekim misterioznim putevima koji nisu vidljivi za neistrenirano oko pomaze igri reprezentacije objasni o cemu je rec. Mozda je svo to plivanje po travi i krstenje 50 puta zapravo neki vudu ritual da bi protivnik dao auto-gol.

Boka

pre 14 godina

Samo opusteno,pobedicemo 2-0,3-0, i bitno je da se niko slucajno ne povredi......Gol razlika nije bitna po meni,ja verujem da ce nam pobeda u zadnjem kolu u Litvaniji doneti direktan odlazak na mondijal.....A vi znalci sto pljujete po reprezentaciji,dodjite jednom na Marakanu ili putujte snama na neko gostovanje pa ce i vama jednom biti srce puno....Tako mala zemlja,a uvek smo u vrhu.....Srbija do Afrike.

Marko

pre 14 godina

Po meni pametan zuti karton Stankovica. Bio sam na stadionu i malo se cudio zbog cega je protestvovao kod sudije, ali mi je posle bilo sve jasno. Potrebniji nam je protiv Francuza i Rumuna. A ako ne mozemo da pobedimo Farane sa ovakvim timom... ne treba ni da idemo u Afriku.
A PAntu sam posmatrao citavu utakmicu i nemam vise argumenata u njegovu odbranu. Koliko god dobar igrac bio ako ne ide... brate daj nekog kome ce mozda ici. Od njega u ovoj selekciji - nema leba.

ikaivan

pre 14 godina

Svidelo mi se razmisljanje jednog forumasa u vezi kladionice!!! (da Pantelic daje go) pa da znas da je krajnje vreme i velika prilika za tako nesto....pa kada ako ne sad! Mislim da ce biti mnogo bolja utakmica nego protiv Austrije, pod manjim pritiskom navijaca, pa ej ljudi pre koliko vremena je reprezentacija igrala pred punim tribinama?

Branko

pre 14 godina

Predlazem da zvizdimo himni Farana, to je nekako u tradiciji naseg naroda. A mene, nekako bude sramota od toga, prosto kao da nisam Srbin.

zoki_koki

pre 14 godina

hehehe koliko je jak ovaj klub partizan nema nijednog negovog igraca u reprezentaciju u prvoj postavi hahaah zvezda je zvezda

Miki Zemun

pre 14 godina

FSS kaznjen sa 100000 franaka! Ipak cemo docekati Francuze na Stadionu crvene zvezde pred punim tribinama! Dobro jsmo prosli! Ovo je proverena informacija. SRBIJA!

IvanStipetic_Osijek

pre 14 godina

Srbi zelim vam da budete prvi u skupini i da nakon 1998 i 2006 opet zajedno (ako se mi uopce kvalificiramo) idemo na svijetsko prvenstvo!! Jer uvijek je covjeku drago kad ima susjeda s kojim se moze na neki nacin mjeriti, a kamo vise srece nego na WORLD CUP-u!!! SRETNO! Pozdrav iz Osijeka!

ForeverSRB

pre 14 godina

Ako ne izvucete 3 boda protiv Farana, Rumunija bi mogla da vam ugrozi drugo mesto u grupi!
(Francuz, 9. jun 2009 19:28)

Ako ne izvuchemo 3 boda protiv Farana,izvucicemo protiv vas,pa ti to dodje na isto,samo shto u tom sluchaju se zna kome ce Rumunija(ako ti tako zovesh Litvaniju) ugroziti drugo mesto...:):):)

dario-zvezdas

pre 14 godina

kad procitam ovde necije amaterske komentare moram se dobro da nasmehnem necu mnogo da govorim jer ne dozvaljami to moj profesionalni stav Antic to profesionalno odradzuje ko niko dosad samo tako dalje!!! vrhunske ekipe znadu slepim ocima gde ce da lopta stigne eh to se bas sad kod nas polako desava ali sigurno da ce mo do sp2010 biti vrhunska ekipa sto se tice farana oni imaju najbolju odbranu posle nas u grupi i to je dovljna slika o faranima tipujem 2-0 za nase vise ih nece biti a kad pogledam najvise golova smo mi dali protiv farana od ostalih u grupu ,francuzi jedva pobedise litvance sa 1-0 a mi ih sprasili sa 3-0 to je dovoljan dokaz ali kod nas kad bi reko da su 2 i 2 =4
i tu bi se neko naso da osporava da nije tako takav smo mi narod koji mrzi uspeh svojeg bliznog pa pametuje o necim boljim ,svi kriticari igrajte i dalje manager igrice barem ce te tamo moci da postavite vase omilene igrace a u realnost pustite to da radi gospodin Antic

bb

pre 14 godina

SOSko ne bismo mi da vracemo Gavrancica i Sasu Ilica nego hocemo da vratimo Kezmana i Bisevca.Bisevac moze da igra stopera i desnog beka,igra u velikoj formi i po meni je mnogo bolji od Rukavine.Jel imas nesto protiv ovoga?

prenos na netu!

pre 14 godina

ako je neko iz dijaspore evo link koji radi, moze da se gleda direktan prenos, barem je radio prosli put. SRBIJA BRE!

www.televizijam.com

darko-5 put stavljam komentar

pre 14 godina

ODG NA KOMENTAR 60:
sta li tebi protice kroz glavu!? znam da smo navikli na zvizdanje(zvizdali smo i svojoj himni!!!!,kakva god da je ona)al ovo je drugo vreme.sto se tice utakmice,ajde panto 1 u mrezi farana i ja sam zadovoljan

ps. time sto zvizdite ne pokazujete koliki ste srbi vec dostojanstvenim navijanjem i u pobedi i u porazu,skojim cemo se susresti pre ili kasnije,zato tad nemojte pljuvati ove sjajne momke

hamy86

pre 14 godina

Pozitivnim rezultatom protiv Francuske na jesen pomoći ćemo Srbiji da se plasira na Svetsko prvenstvo, jer smatram da vam je po prikazanoj igri u ovim kvalifikacijama tamo i mesto, tvrdi Kristijan Kivu, najpopularniji rumunski reprezentativac i saigrač Dejana Stankovića iz Intera.

E...svaka ti cast prijatelju Srbije.

357

pre 14 godina

За разлику од већине која мисли да ће да нам буде неугодно тамо, ја имам неки осећај да ћемо да их набијемо 5-0 или више...мада довољно је и 1:0.

Напред Србија!!!

puf

pre 14 godina

idi pa se zaposli kod indexovaca, posto vidim da ti vicevi idu odlicno. Vidim da tebi nista ne odgovara nego da ti neko lepo na tanjir stavi par miliona evrica, i da ih ti uzmes i da te bas briga. Da malo poradis u zivotu, e to nema sanse! Eh da imamo snimak svih utakmica iz pticje perspektive, pa da pogledas malo kretanje nasih igraca!!!
Jedina moja zamerka na utakmicu sa Austrijom je na kretanje Nevena, nije bas najbolje drzao liniju i par puta je izleteo nepotrebno... Samu taktiku Antare necu da komentarisem, jer on sigurno bolje zna nego ja...
I gospodine, koliko smo golova dali u proslim kvalifikacijama??? 16 ako se dobro secam! A sada na polovini 13!!! To je zato sto sada napadamo, a ne da parkiramo autobus kao Farani... Sta mislite zasto im je tesko dati gol, zato sto su svi u kaznenom...
Da mi damo koji gol na pocetku, a onda lagano do pobede, pa na odmor...
pozdrav, i napred SRBIJA!!!