Ponedeljak, 08.06.2009.

11:46

Parker potvrdio razlaz sa Zvezdom

Bernard Parker, reprezentativac Južne Afrike, izjavio je da je njegov menadžer "siguran da će ga osloboditi ugovora sa Crvenom zvezdom".

Izvor: B92

Parker potvrdio razlaz sa Zvezdom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

andro

pre 14 godina

Dokle vise ti stranci u timu, gde su nasa deca, ovde bre svi igraju fudbal, a nema ko da dodje u zvezdu, pa sramota sta se radi. Pre kad ti treba igrac ti dovedes Piksija, Deju genija, Robija, ne kupujes jeb. Parkera i Isaha. Jel Milijas mozda bezao po aerodromu? Sta misle bre ti zulu ratnici iz Afrike gde su dosli. Alo, Red Star, crni covece. I mi sad treba da ga jurimo kao impalu po aerodromu ili bilo gde drugde. Mi smo nekad umeli da napravimo fudbalera i vreme je da se vratimo proizvodnji umesto da kupujemo.

Milan90KL

pre 14 godina

Boli me bre uvo za vaseg Parkera. Pa, taj da vredi ne bi ni dolazio u Zvezdu! A sto se tice izjava da ga zelimo u Partizanu - to je tacno i to sto pre jer ce biti od koristi u Teleoptiku u barazu za Prvu ligu Srbije protiv Timoka! I Marakanu hocemo, moze ta livadica lepo da se koristi.. Ima veliku povrsinu, bas onoliku kolika je potrebna za trofejnu salu Partizana.. Nadam se da vam je jasno da cete sledecu titulu osvojiti u junu 3099. godine!

Nelson Muntz

pre 14 godina

Давно сам написао да су сви Звездини играчи, а нарочито странци, одавно слободни играчи. Клуб који 6 месеци не исплати ниједну плату, не плати рате трансфера ни играчу ни клубу из којег је дошао, не полаже више никаква права на тог играча и ту никакви уговори не помажу. Једини проблем који постоји у вези са Паркером и Исахом је она неславна епизода са бежањем преко Сурчинског аеродрома, које је окончано тако што је Дан Тана искеширао 30.000 евра да би их задржао. Ценим да ће то бити сламка за коју ће се држати у Звезди уколико желе да задрже поменути двојац, у шта дубоко сумњам. Да играчи тада нису узели паре сада им не би требала никаква дозвола Звезде да иду где год желе. Узели су паре и иако је све то ишло неким приватним каналима не могу да кажу да баш ништа нису добили. Са друге стране ни Звезда не може да каже да им је платила, јер није, и ту настаје мањи правни проблем. Проблем је и то бежање без дозволе , јер се то сматра тешком повредом радних обавеза и за то у сваком озбиљном клубу следи жестока казна, наравно финансијска. Међутим, све то није већи проблем за доброг адвоката, јер у читавом цивилизованом свету уговор је светиња и онај ко га не поштује бива кажњен без милости. Звезда има толико неправилности и незаконитости у раду да њени правници не смеју ни да прођу поред зграде специјалног суда за организовани криминал, а камоли да се упуштају у неке веће парнице са сопственим играчима. Да не говоримо о томе да овакви случајеви и не подлежу локалним судовима, већ арбитражним комисијама ФИФА и УЕФА које то експресно решавају у корист оштећене стране, у овом случају - играча. У најкраћем - збогом Паркеру и не окрећи се (сине) за земљом из које би најрадије побегли домаћини само кад би имали где и код кога (и кад би неко хтео да нас прими)!
Реално, ко би од нас Срба остао у Србији да има код кога да оде на запад и да га тамо чека добро плаћен посао? Зашто онда пљувати по странцима који желе исто што и ми? Пожелимо овим коректним момцима пуно среће у наставку каријере и надајмо се да ће тамо "преко" у иностранству више причати о оним добрим стварима које су овде доживели, него о лошим.

ja da ti kazem kad ne znas

pre 14 godina

Ocemo tako?Ja da sam na Lukicevom mestu isplatio bi mu tih 6 meseci i onda bi ga pito jel oces da se vratis pa se pitam dal bi smeo da kaze raskidam!Decko ti imas ugovor nemas ti prava puno da biras!Inace decko je OK i ja bi pobego iz kluba kad je u ovakvoj situaciji!
(groBARI '91, 8. jun 2009 12:23)


Nedouceni istoricaru proslog veka... on ima prava ne samo da ode, nego da vam ZACEMENTIRA sudbinu tuzbom preko FIFE! Budi srecan ako bude fin prema vama pa vam dozvoli da mu dugove vratite bez vecih posledica! :p

Zika

pre 14 godina

Ma sta se ovaj Parker da ne kazem sta kad nije nista posebno. Na Kupu konfederacija ce propasti pa ce onda da moli Zvezdu ili Partizan da ga zadrze ili dovedu, kakva crna Evropa za njega, jedino ako ce, kao ovi nasi, da igra u Bugarskoj ili a Malti.

eko

pre 14 godina

Prodacemo Koromana,Milijasa,Tomovica i opet nema para za Parkera dogovorite se smanjite mu ugovor a obecajte mu 15,20% od transfera nznm samo da ne krene opet leva ruka desni dzep pa pravac Japan

Boki

pre 14 godina

Siguran sam da uprava sama plasira ovakve vesti da bi se kasnije ostanak ove dvojice predstavio kao njihov veliki uspeh.To je samo mazanje ociju navijacima.Isah i Parker 100% ostaju,sa njima je vec sve dogovoreno.

mile

pre 14 godina

Ako hoces da ides, idi!Nije Zvezda spala na jednog igraca, kao sto si ti...da je para ostao bih zar ne?E nenoze tako, nije ti ovo Tanasijevic, nemoze nista na ljepe oci kod Lukica...delije Rs

MrRS1971

pre 14 godina

Samo da dovedu
Pericu O. i Ramba
i niko nam vise netreba od pojacanja.

100% za godinu dana u LS

a ne vec nam 18 god. obecavaju LS a od toga nema nista.

Delije gledajte napred...

Samo sa njima mozemo u LS

poz.

groBARI '91

pre 14 godina

Sto se vi lozite na nase igrace???Prvo Kleo koji verovatno ide u Hertu,pa Abu pa razmisliti i o Parkeru!Smejali ste mu se kad je doso to pojacanje bla,bla,bla!Sto se moze i videti na u komentarima od snimaka sa yutuba na kojima je Parker!

delija88

pre 14 godina

ako bi mogao da biram izmedju parkera i isaha ko da ide a ko da ostane pre bi se odlucio da isah ostane jer sta ce nam dobar napadac kad nam je vezni red slab i nema lopti prema njemu tako da je bolje sto isah ostaje

Oooop cvrc gewesen sein

pre 14 godina

Ako uzmemo u obzir da su oba nasa najveca kluba "poslovali" pod istim uslovima,i ako uzmemo u obzir da ni Zekobjekoslav i kompanija nisu bili cvecke,stvarno mi nije jasno kako vas ovi vasi UVALISE U OVOLIKA G...A?
Pa sta su ti ljudi u Zvezdi radili pa su napravili ovolike dugove?!!!
Partizan je u jednom trenutku bio u losoj situaciji,ali i tada,koliko mi je poznato,radilo se o nekih desetak miliona,i to je sanirano za relativno kratko vreme.Kako cete se vi izvuci iz ovoga- nije mi jasno. U pocetku me zabavljala ta vasa situacija,priznajem,i radovala,ali nisam mogao da verujem da ste toliko otisli u minus....Propasti necete,ali spasa vam nema!
Navijacima mora biti jasno da su strani fudbaleri profesionalci i da njima Partizan i Zvezda ne znace nista,ama bas nista osim cifara koje dobiju u ugovoru. Koliko para-toliko i muzike! Zvezda ce morati za sledecu sezonu da trazi jeftine igrace,a samim tim ni kvalitet tima nece biti na nekom nivou....

Milan

pre 14 godina

Cemu ovakav naslov?
Iz procitanog teksta vidi se samo da se Parker nada da ce njegov menadzer da sredi stvari oko raskida ugovora. Covek nije potvrdio nista. Sta ce da tvrdi ako mu ovi isplate sve plate pa jos mu plate i 3 meseca unapred,sto bi trebali da urade ako misle da ga zadrze.
Koliko ja znam i on i isah imaju takve ugovore da i pored svega morali bi da pauziraju godinu dana.
Zvezdina uprava,ako ima pare,neka ih plati ono sto im duguje,pa onda neka pregovara.
AKo nema da ih plati,neka ne maltretira ni ove sjajne momke ni nas i neka im daju zeleno svetlo i sporazumni raskid ugovora,da momci slobodno nastave svoju karijeru.

S

pre 14 godina

Mnogo ste pametni..."Treba ga naterati da ispostuje ugovor"! Pa Zvezda ne postuje ugovor i sad se ljutite sto hoce da ide? Ljutite sa na upravu sto ga nije postovala kao igraca i kao coveka a ne na njega sto covek trazi samo sto je njegovo! Ovo ima stvarno samo u Srbiji,covek treba da se stidi sto trazi SVOJE!

Milan

pre 14 godina

Cemu ovakav naslov?
Iz procitanog teksta vidi se samo da se Parker nada da ce njegov menadzer da sredi stvari oko raskida ugovora. Covek nije potvrdio nista. Sta ce da tvrdi ako mu ovi isplate sve plate pa jos mu plate i 3 meseca unapred,sto bi trebali da urade ako misle da ga zadrze.
Koliko ja znam i on i isah imaju takve ugovore da i pored svega morali bi da pauziraju godinu dana.
Zvezdina uprava,ako ima pare,neka ih plati ono sto im duguje,pa onda neka pregovara.
AKo nema da ih plati,neka ne maltretira ni ove sjajne momke ni nas i neka im daju zeleno svetlo i sporazumni raskid ugovora,da momci slobodno nastave svoju karijeru.

ar

pre 14 godina

PARKER je u orginalu izjavio:"Moj menadžer Majk Makab je OPTIMISTA po pitanju ugovora" a ne kako je B-92 preneo da je menadžer"SIGURAN da će ga osloboditi ugovora sa C.Zvezdom".Razlika izmedj OPTIMISTA i SIGURAN je poprilična pa vas molim da ne iskrivljujete izjave i ne dezinformišete javnost.I parker i isah ostaju u zvezdi!!!

Na sta ste spali!!!

pre 14 godina

Uzeli su Klea,palili su se na Isaha,sada apeluju tomicu za Parkera!!! ako budemo imali jos koji visak,odpadak javicemo vam pre nego sto izadje iz Marakane da dodjete i da ga pokuppite.delije vise ne postoji FKP,od ove sezone se zovu JKP!!!!!!!! J-avno K-omunalno P-reduzece!!!! Tako to rade mali klubovi,sakuppljaju odpatke velikih klubova.Hocete jos nekog Deliju? Javicemo vam cim otpisemo nekog da dodjete u prevozu JKP-a i da ga pokupite!! Pozdrav za sve grobljare,navijace Beogradskog JKP-a!!!!

realni grobar

pre 14 godina

@realni grobar

majke ti objasni nama neupućenima kako se zarađuje na pozajmljenim igračima.

razmisli malo pre nego što napišeš još neku glupost.
(lilu, 8. jun 2009 12:50)
Tako sto ce oni pomoci da se udje u ligu uefa automackim ulaskom u ligu uefa dobija se 2 mil e + karte 3 utakmice 1,5 mil e+ 1 od tv prava=4,5 mil e. Jel si zadovoljan?

Boba

pre 14 godina

Auuu sto grobari vole nase igrace.Pa oni su zaljubljeni u Zvezdu.Hteli bi sve nase igrace...Da necete i Marakanu da kupite da ne igrate na onoj livadi vise..Strasno!!!Ja ni jednog igraca Partizana ne bi boleo da vidim u Zvezdi ni za DZ.A oni bi da kupe sve nase..Ma vole nas:))ljubav je to

red&white old man

pre 14 godina

Ajde ti polako nazad u tvoj Zulu Warriors. Ko cete bre u Evropi. Mozda u Azarbejdzan ili u krajnjoj liniji u Partizan. Imamo mi bolje ovde. Od kada je J.Afrika fudbalska sila.Svi njihovi igraci koji igraju u Evropi su u drugoj ligi Engleske i Velsu a nema ih nmogo a ostali bosonogi igraju u Zulu i po ostalim africkim plemenima

Slobo

pre 14 godina

Meni je draze sto su doveli prvog strelca Srpske lige, nego da zadrze ove "zvezde", Parkera Abudakara i ne znam koga jos, koji ne mogu da izbegnu poraze od Javora i Grblja.Sta vredi trositi toliki novac, ici u finansijski ambis, a od njih nista.Svojevremeno je kao prvi strelac Srpske lige u Zvezdu dosao Jovica Nikolic iz Jagodine,pa je postao i reperezentativac one stare Juge a na OI 1984 bio najbolji igrac kada smo osvojili 3ce mesto.Bolje je da sa mladim nasim igracima budemo 4ti u Srbiji, nego sa ovim kvazi vedetama 2gi ili 3ci.Lukicu - sve na prodaju, vracaj dugove sto je moguce vise,i neka igraju nasi mladji igraci.Iz ove lige ispasti necemo , ko god da nam igra.Ovakvo zivotarenje ne vodi nicemu.Sve se vise zaduzivati, dovoditi prosecne igrace kojima zvezdin dres ne znaci nishta,a na terenu protiv Borca - OFK Beograda - Jagodine, Javora i ne znam koga jos, gube utakmice ili cupaju bod u zadnjim minutama.Neka budu 2 stranca ali da stvarno vrede, ako nemamo novac za njih , a znam da nemamo, ne treba ni jedan.Za izlaz oz ovakve teske situacije potrebne su godine.Ako za 3 godine Lukic uspe da izmiri dug, ili ga spusti na neki zadovoljavajuci nivo do 3/4 miliona,proglasit cemo te, ne za 6tu, nego za prvu zvezdinu zvezdu.

herceg novi cjeli crno bjeli

pre 14 godina

Parker je rekao par rjeci o srpskoj ligi i o derbiju Zvezde i PAartizana: ''Oni se stvarno mrze! Dovoljno je da vam kažem da je poslednji put igrač prešao iz jednog u drugi klub pre 20 godina", preneo je Parker utiske iz Beograda.

jel mi se cini ili ''zadnji put je preso pre 20 godina'' hmamaamama

hope

pre 14 godina

briga me za parkera i za klea i za isaha i za da silvu i za fereiru....lako cu ja preziveti dve-tri godine dobacivanja i pogrdnih komentara ovih saljivdzija i kompleksasa koji se redovno javljaju na zvezdine vesti....SAMO IZADJITE IZ DUGOVA, PA DA POKAZEMO KO JE NAJ!

miroslav 21

pre 14 godina

eee jbg,a bas sam pomislio da ce ova Zlezda nesto uraditi sledece sezone,al ipak nista....Nas Partizan opet osvaja duplu krunu..:))))PARTIZANE VOLIM TE!!!!!!!!

Јокић

pre 14 godina

Ajде сада **гани: па и није био неки фудбалер, дао је на срећу голове, лош је као и Клео.Хехехе ФК Распад Система!!!Али ту је велики Перица ( заборављени ) Огњеновић.

kuku, lele, ode mustra bečka!

pre 14 godina

Sve bi ja to najurio! Ponašaju se kao da su Bog zna kakvi igrači, a na terenu deluju, toliko mlitavo i fudbalski neuko, da je to komično.
Treba ga, ako je moguće pravno, prisiliti da ispoštuje Ugovor, i onda ga uvaliti, ali ga prethodno naučiti osnovnim elementima fudbala, što znači pravac u omladinsku školu!

Pedja J7

pre 14 godina

Evo par zapazanja:

1.Zadivljen sam nesposobnoscu ljudi u Zvezdi,koji nisu skupili dovoljno VOLJE pre svega,da zadrze ovakvog igraca! Nije skupa avionska karta do RSA,pa da neko ubedi decka da ostane...jer bi za njega dobili posle svetskog prvenstva 10 M eura.Taman da su mu za dve sezone dali i 2 M zarada bi bila ogromna,zar ne???

2.Isto ce biti i sa ISSAH-om,jer decko nece da prosipa godine,da trci vise od pola tima,i sve to za dzabe...morali su da im daju platu,bar njima dvojici,jer bi ih tako sigurno zadrzali.Nisu oni Srbi,pa da igraju za nas iz ljubavi,a cak je i Purovic rekao da ima svoje uslove!!! Da je neko pametan,pozajmio jos 500 000 eura,i redovno im davao plate,sledeceg leta bi smo ih prodali za 15 M. Al nisu videli dalje od nosa!!!

3.Posto su oterali one koji izgaraju,i na kojima je moglo da se zaradi 10-struko,sada se trude da vrate u klub one koji su po svaku cenu hteli da odu u inostranstvo!Npr.Basta koji je jos kod Pixija,kukao kako jedini on ne moze "preko"!

4.Cak i da vrate Bastu,Purovica,Burzanovica...to ce biti vise stete nego koristi!Jer se oni ne vracaju posle uspesne karijere u klub kao 32-godisnjaci,vec kao mladici od 22-25 koji su na GRUB NACIN uvereni u svoje (ne)kvalitete u jacim ligama.Znaci bice nezadovoljni i isfrustrirani,a glumice neke igracine i velicine,zabusavace na treninzima,splavarenja i ostala sr_anja...

5.Uvek moze gore...nazalost

ZVEZDA U SRCU!!!

Grobar-S

pre 14 godina

Imate dva sjajna spica slobodna na trzistu,a uz to su veliki zvezdasi.Samo oni mogu da zamene Klea i Parkera.Za male pare igrali bi u svojoj voljenoj Zvezdi.To su Dule Savic i Vojin Lazarevic.Pa kad vracate sve starce u Zvezdu vratite injih dvojicu.A Lukic kaze da ce se osloniti na zvezdinu omladinsku skolu.

GENERAL

pre 14 godina

Ma nije bitno,pa navikli smo mi da odlazi ono sto valja(Mao,Salas,Georgiev,Bronovicki,Petkovic,IBRAHIM...)a tako sam zavoleo ovo coveka i njega i onog cije ime vise ne izgovaram.

hoogar

pre 14 godina

Pa dobro sta sad ciniti pitanje je koliko je on zaista i zeleo da se vrati u Zvezdu ali nadajmo se da ce doci neki novi Parker ili?

benefactor78

pre 14 godina

Ne znam sta bi drugo trebalo da uradi, sta njega briga za ovdasnje klubove, on ovde igra za pare...
Tek ce se videti koja je ovo greska, njegova cena ce otici u nebesa...
Sada je Kup konfederacija, a za godinu dana svetsko prvenstvo, gde Juzna Afrika, naravno, sigurno igra kao domacin...
E,Zvezdo,Zvezdo...

delija

pre 14 godina

Mislim da Parker nece otici jer on na osnovu neplacenih dugovanja trazi raskid ugovora,a kako sam saznao(mozda i nije tacno,ne znam) Lukic je nasao novac za isplatu dugovanja igracima i zaposlenima i onda nece dobiti raskid ugovora jer nema po kojoj osnovi,a plus ima ugovor jos 2-3 godine(cini mi se)

igrajte http://portikla.mybrute.com ali i fudbal

pre 14 godina

Strance nije briga ni za zvezdu ni za partizan i ne znaju sta nama znaci igranje za ova dva kluba. Naravno da nece ostati kad je klubu gusto da bi sebe obezbedili. Briga njih i za delije i za grobare. Ista bi situacija bila i u partizanu da je tu gde se zvezda sad nalazi. Srecom po nas grobare, pa nije i odlicno je sto vlada harmonija u timu jer se rezultati mogu postici samo na taj nacin. Bice i u zvezdi tako ako se iscupa iz ove situacije i naravno, ako se oslobodi raznih Koromana koji kvare atmosferu u timu.

realni grobar

pre 14 godina

Realno gledano Ilija Ivic zna dobro svoj posao kupio je Parkera koji je stvarno fantastican igrac(ko je gledao utakmicu u Jagodini zna o cemu pricam) njegova plata jeste preterana u ovim uslovima,ono sto je sustina za njega je"na pogresnom mestu u pogresno vreme",da je on bio direktor kada je bio Piksi predsednik verovatno zvezda ne bi danas bila tu gde jeste,jedino resenje je da se okrenete domacim igracima da vratite svoju decu sa pozajmica i da krenete u obnovu realno ta deca nisu extra talenti,ali ce igrati srcem i nece biti opterecenje za klub u finansijskom smislu,dobro je sto ste postavili realne ciljave sto ne idete na napadanje titule vec sistemacki dizete klub na gore,zvezda je dobila pesnaju u glavu vrlo jaku i trebace joj vremena da se digne na noge.
Mislim da pored obnove kluba treba jedna velika obnova"severa" jer ocigledno je da tamo ima ljudi koji gledaju svoje interese(Savija,Surbatovic) Sever mora da se ocisti od takvih likova i da postane ono sto je bio.
Ove pozajmice stojkovic,purovic...Nisu ni malo lose resenje jer uz njihovo iskustvo moze da se napravi neki rezultat u evrope samim tim zarade neke pare i klubu malo da vestacko disanje.
ps:Trebalo bi da vam bude drago sto je cleo u partizanu jer ce pomoci klubu da udje u LS i samim tim poboljsa uspeh naseg klupskog fudbala i njegov koeficijent.

Vlada_NBgd

pre 14 godina

Eto dokle smo dosli...sad nam i Zulu plemena dele lekcije o civilizovanom ponasanju...

Delije i Grobari, 'alal vam vera!!! Ovo je samo vasa zasluga!!!

groBARI '91

pre 14 godina

Ocemo tako?Ja da sam na Lukicevom mestu isplatio bi mu tih 6 meseci i onda bi ga pito jel oces da se vratis pa se pitam dal bi smeo da kaze raskidam!Decko ti imas ugovor nemas ti prava puno da biras!Inace decko je OK i ja bi pobego iz kluba kad je u ovakvoj situaciji!

BOBA DELIJA

pre 14 godina

Ma nema veze bitno je da mi imamo zamenu za njega u vidu Blazica i kompanije! Ako nam koji igrac zatreba, nacemo nekog u drugoj ili trecoj ligi.
EJ BRE ZADRZITE PARKERA KAKO ZNATE I UMETE!

lilu

pre 14 godina

@realni grobar

majke ti objasni nama neupućenima kako se zarađuje na pozajmljenim igračima.

razmisli malo pre nego što napišeš još neku glupost.

BOBA DELIJA

pre 14 godina

Ma nema veze bitno je da mi imamo zamenu za njega u vidu Blazica i kompanije! Ako nam koji igrac zatreba, nacemo nekog u drugoj ili trecoj ligi.
EJ BRE ZADRZITE PARKERA KAKO ZNATE I UMETE!

igrajte http://portikla.mybrute.com ali i fudbal

pre 14 godina

Strance nije briga ni za zvezdu ni za partizan i ne znaju sta nama znaci igranje za ova dva kluba. Naravno da nece ostati kad je klubu gusto da bi sebe obezbedili. Briga njih i za delije i za grobare. Ista bi situacija bila i u partizanu da je tu gde se zvezda sad nalazi. Srecom po nas grobare, pa nije i odlicno je sto vlada harmonija u timu jer se rezultati mogu postici samo na taj nacin. Bice i u zvezdi tako ako se iscupa iz ove situacije i naravno, ako se oslobodi raznih Koromana koji kvare atmosferu u timu.

realni grobar

pre 14 godina

Realno gledano Ilija Ivic zna dobro svoj posao kupio je Parkera koji je stvarno fantastican igrac(ko je gledao utakmicu u Jagodini zna o cemu pricam) njegova plata jeste preterana u ovim uslovima,ono sto je sustina za njega je"na pogresnom mestu u pogresno vreme",da je on bio direktor kada je bio Piksi predsednik verovatno zvezda ne bi danas bila tu gde jeste,jedino resenje je da se okrenete domacim igracima da vratite svoju decu sa pozajmica i da krenete u obnovu realno ta deca nisu extra talenti,ali ce igrati srcem i nece biti opterecenje za klub u finansijskom smislu,dobro je sto ste postavili realne ciljave sto ne idete na napadanje titule vec sistemacki dizete klub na gore,zvezda je dobila pesnaju u glavu vrlo jaku i trebace joj vremena da se digne na noge.
Mislim da pored obnove kluba treba jedna velika obnova"severa" jer ocigledno je da tamo ima ljudi koji gledaju svoje interese(Savija,Surbatovic) Sever mora da se ocisti od takvih likova i da postane ono sto je bio.
Ove pozajmice stojkovic,purovic...Nisu ni malo lose resenje jer uz njihovo iskustvo moze da se napravi neki rezultat u evrope samim tim zarade neke pare i klubu malo da vestacko disanje.
ps:Trebalo bi da vam bude drago sto je cleo u partizanu jer ce pomoci klubu da udje u LS i samim tim poboljsa uspeh naseg klupskog fudbala i njegov koeficijent.

ar

pre 14 godina

PARKER je u orginalu izjavio:"Moj menadžer Majk Makab je OPTIMISTA po pitanju ugovora" a ne kako je B-92 preneo da je menadžer"SIGURAN da će ga osloboditi ugovora sa C.Zvezdom".Razlika izmedj OPTIMISTA i SIGURAN je poprilična pa vas molim da ne iskrivljujete izjave i ne dezinformišete javnost.I parker i isah ostaju u zvezdi!!!

Vlada_NBgd

pre 14 godina

Eto dokle smo dosli...sad nam i Zulu plemena dele lekcije o civilizovanom ponasanju...

Delije i Grobari, 'alal vam vera!!! Ovo je samo vasa zasluga!!!

Pedja J7

pre 14 godina

Evo par zapazanja:

1.Zadivljen sam nesposobnoscu ljudi u Zvezdi,koji nisu skupili dovoljno VOLJE pre svega,da zadrze ovakvog igraca! Nije skupa avionska karta do RSA,pa da neko ubedi decka da ostane...jer bi za njega dobili posle svetskog prvenstva 10 M eura.Taman da su mu za dve sezone dali i 2 M zarada bi bila ogromna,zar ne???

2.Isto ce biti i sa ISSAH-om,jer decko nece da prosipa godine,da trci vise od pola tima,i sve to za dzabe...morali su da im daju platu,bar njima dvojici,jer bi ih tako sigurno zadrzali.Nisu oni Srbi,pa da igraju za nas iz ljubavi,a cak je i Purovic rekao da ima svoje uslove!!! Da je neko pametan,pozajmio jos 500 000 eura,i redovno im davao plate,sledeceg leta bi smo ih prodali za 15 M. Al nisu videli dalje od nosa!!!

3.Posto su oterali one koji izgaraju,i na kojima je moglo da se zaradi 10-struko,sada se trude da vrate u klub one koji su po svaku cenu hteli da odu u inostranstvo!Npr.Basta koji je jos kod Pixija,kukao kako jedini on ne moze "preko"!

4.Cak i da vrate Bastu,Purovica,Burzanovica...to ce biti vise stete nego koristi!Jer se oni ne vracaju posle uspesne karijere u klub kao 32-godisnjaci,vec kao mladici od 22-25 koji su na GRUB NACIN uvereni u svoje (ne)kvalitete u jacim ligama.Znaci bice nezadovoljni i isfrustrirani,a glumice neke igracine i velicine,zabusavace na treninzima,splavarenja i ostala sr_anja...

5.Uvek moze gore...nazalost

ZVEZDA U SRCU!!!

Boba

pre 14 godina

Auuu sto grobari vole nase igrace.Pa oni su zaljubljeni u Zvezdu.Hteli bi sve nase igrace...Da necete i Marakanu da kupite da ne igrate na onoj livadi vise..Strasno!!!Ja ni jednog igraca Partizana ne bi boleo da vidim u Zvezdi ni za DZ.A oni bi da kupe sve nase..Ma vole nas:))ljubav je to

realni grobar

pre 14 godina

@realni grobar

majke ti objasni nama neupućenima kako se zarađuje na pozajmljenim igračima.

razmisli malo pre nego što napišeš još neku glupost.
(lilu, 8. jun 2009 12:50)
Tako sto ce oni pomoci da se udje u ligu uefa automackim ulaskom u ligu uefa dobija se 2 mil e + karte 3 utakmice 1,5 mil e+ 1 od tv prava=4,5 mil e. Jel si zadovoljan?

Јокић

pre 14 godina

Ajде сада **гани: па и није био неки фудбалер, дао је на срећу голове, лош је као и Клео.Хехехе ФК Распад Система!!!Али ту је велики Перица ( заборављени ) Огњеновић.

Grobar-S

pre 14 godina

Imate dva sjajna spica slobodna na trzistu,a uz to su veliki zvezdasi.Samo oni mogu da zamene Klea i Parkera.Za male pare igrali bi u svojoj voljenoj Zvezdi.To su Dule Savic i Vojin Lazarevic.Pa kad vracate sve starce u Zvezdu vratite injih dvojicu.A Lukic kaze da ce se osloniti na zvezdinu omladinsku skolu.

groBARI '91

pre 14 godina

Ocemo tako?Ja da sam na Lukicevom mestu isplatio bi mu tih 6 meseci i onda bi ga pito jel oces da se vratis pa se pitam dal bi smeo da kaze raskidam!Decko ti imas ugovor nemas ti prava puno da biras!Inace decko je OK i ja bi pobego iz kluba kad je u ovakvoj situaciji!

delija

pre 14 godina

Mislim da Parker nece otici jer on na osnovu neplacenih dugovanja trazi raskid ugovora,a kako sam saznao(mozda i nije tacno,ne znam) Lukic je nasao novac za isplatu dugovanja igracima i zaposlenima i onda nece dobiti raskid ugovora jer nema po kojoj osnovi,a plus ima ugovor jos 2-3 godine(cini mi se)

miroslav 21

pre 14 godina

eee jbg,a bas sam pomislio da ce ova Zlezda nesto uraditi sledece sezone,al ipak nista....Nas Partizan opet osvaja duplu krunu..:))))PARTIZANE VOLIM TE!!!!!!!!

Na sta ste spali!!!

pre 14 godina

Uzeli su Klea,palili su se na Isaha,sada apeluju tomicu za Parkera!!! ako budemo imali jos koji visak,odpadak javicemo vam pre nego sto izadje iz Marakane da dodjete i da ga pokuppite.delije vise ne postoji FKP,od ove sezone se zovu JKP!!!!!!!! J-avno K-omunalno P-reduzece!!!! Tako to rade mali klubovi,sakuppljaju odpatke velikih klubova.Hocete jos nekog Deliju? Javicemo vam cim otpisemo nekog da dodjete u prevozu JKP-a i da ga pokupite!! Pozdrav za sve grobljare,navijace Beogradskog JKP-a!!!!

GENERAL

pre 14 godina

Ma nije bitno,pa navikli smo mi da odlazi ono sto valja(Mao,Salas,Georgiev,Bronovicki,Petkovic,IBRAHIM...)a tako sam zavoleo ovo coveka i njega i onog cije ime vise ne izgovaram.

Oooop cvrc gewesen sein

pre 14 godina

Ako uzmemo u obzir da su oba nasa najveca kluba "poslovali" pod istim uslovima,i ako uzmemo u obzir da ni Zekobjekoslav i kompanija nisu bili cvecke,stvarno mi nije jasno kako vas ovi vasi UVALISE U OVOLIKA G...A?
Pa sta su ti ljudi u Zvezdi radili pa su napravili ovolike dugove?!!!
Partizan je u jednom trenutku bio u losoj situaciji,ali i tada,koliko mi je poznato,radilo se o nekih desetak miliona,i to je sanirano za relativno kratko vreme.Kako cete se vi izvuci iz ovoga- nije mi jasno. U pocetku me zabavljala ta vasa situacija,priznajem,i radovala,ali nisam mogao da verujem da ste toliko otisli u minus....Propasti necete,ali spasa vam nema!
Navijacima mora biti jasno da su strani fudbaleri profesionalci i da njima Partizan i Zvezda ne znace nista,ama bas nista osim cifara koje dobiju u ugovoru. Koliko para-toliko i muzike! Zvezda ce morati za sledecu sezonu da trazi jeftine igrace,a samim tim ni kvalitet tima nece biti na nekom nivou....

red&white old man

pre 14 godina

Ajde ti polako nazad u tvoj Zulu Warriors. Ko cete bre u Evropi. Mozda u Azarbejdzan ili u krajnjoj liniji u Partizan. Imamo mi bolje ovde. Od kada je J.Afrika fudbalska sila.Svi njihovi igraci koji igraju u Evropi su u drugoj ligi Engleske i Velsu a nema ih nmogo a ostali bosonogi igraju u Zulu i po ostalim africkim plemenima

Nelson Muntz

pre 14 godina

Давно сам написао да су сви Звездини играчи, а нарочито странци, одавно слободни играчи. Клуб који 6 месеци не исплати ниједну плату, не плати рате трансфера ни играчу ни клубу из којег је дошао, не полаже више никаква права на тог играча и ту никакви уговори не помажу. Једини проблем који постоји у вези са Паркером и Исахом је она неславна епизода са бежањем преко Сурчинског аеродрома, које је окончано тако што је Дан Тана искеширао 30.000 евра да би их задржао. Ценим да ће то бити сламка за коју ће се држати у Звезди уколико желе да задрже поменути двојац, у шта дубоко сумњам. Да играчи тада нису узели паре сада им не би требала никаква дозвола Звезде да иду где год желе. Узели су паре и иако је све то ишло неким приватним каналима не могу да кажу да баш ништа нису добили. Са друге стране ни Звезда не може да каже да им је платила, јер није, и ту настаје мањи правни проблем. Проблем је и то бежање без дозволе , јер се то сматра тешком повредом радних обавеза и за то у сваком озбиљном клубу следи жестока казна, наравно финансијска. Међутим, све то није већи проблем за доброг адвоката, јер у читавом цивилизованом свету уговор је светиња и онај ко га не поштује бива кажњен без милости. Звезда има толико неправилности и незаконитости у раду да њени правници не смеју ни да прођу поред зграде специјалног суда за организовани криминал, а камоли да се упуштају у неке веће парнице са сопственим играчима. Да не говоримо о томе да овакви случајеви и не подлежу локалним судовима, већ арбитражним комисијама ФИФА и УЕФА које то експресно решавају у корист оштећене стране, у овом случају - играча. У најкраћем - збогом Паркеру и не окрећи се (сине) за земљом из које би најрадије побегли домаћини само кад би имали где и код кога (и кад би неко хтео да нас прими)!
Реално, ко би од нас Срба остао у Србији да има код кога да оде на запад и да га тамо чека добро плаћен посао? Зашто онда пљувати по странцима који желе исто што и ми? Пожелимо овим коректним момцима пуно среће у наставку каријере и надајмо се да ће тамо "преко" у иностранству више причати о оним добрим стварима које су овде доживели, него о лошим.

ja da ti kazem kad ne znas

pre 14 godina

Ocemo tako?Ja da sam na Lukicevom mestu isplatio bi mu tih 6 meseci i onda bi ga pito jel oces da se vratis pa se pitam dal bi smeo da kaze raskidam!Decko ti imas ugovor nemas ti prava puno da biras!Inace decko je OK i ja bi pobego iz kluba kad je u ovakvoj situaciji!
(groBARI '91, 8. jun 2009 12:23)


Nedouceni istoricaru proslog veka... on ima prava ne samo da ode, nego da vam ZACEMENTIRA sudbinu tuzbom preko FIFE! Budi srecan ako bude fin prema vama pa vam dozvoli da mu dugove vratite bez vecih posledica! :p

herceg novi cjeli crno bjeli

pre 14 godina

Parker je rekao par rjeci o srpskoj ligi i o derbiju Zvezde i PAartizana: ''Oni se stvarno mrze! Dovoljno je da vam kažem da je poslednji put igrač prešao iz jednog u drugi klub pre 20 godina", preneo je Parker utiske iz Beograda.

jel mi se cini ili ''zadnji put je preso pre 20 godina'' hmamaamama

benefactor78

pre 14 godina

Ne znam sta bi drugo trebalo da uradi, sta njega briga za ovdasnje klubove, on ovde igra za pare...
Tek ce se videti koja je ovo greska, njegova cena ce otici u nebesa...
Sada je Kup konfederacija, a za godinu dana svetsko prvenstvo, gde Juzna Afrika, naravno, sigurno igra kao domacin...
E,Zvezdo,Zvezdo...

hope

pre 14 godina

briga me za parkera i za klea i za isaha i za da silvu i za fereiru....lako cu ja preziveti dve-tri godine dobacivanja i pogrdnih komentara ovih saljivdzija i kompleksasa koji se redovno javljaju na zvezdine vesti....SAMO IZADJITE IZ DUGOVA, PA DA POKAZEMO KO JE NAJ!

MrRS1971

pre 14 godina

Samo da dovedu
Pericu O. i Ramba
i niko nam vise netreba od pojacanja.

100% za godinu dana u LS

a ne vec nam 18 god. obecavaju LS a od toga nema nista.

Delije gledajte napred...

Samo sa njima mozemo u LS

poz.

Boki

pre 14 godina

Siguran sam da uprava sama plasira ovakve vesti da bi se kasnije ostanak ove dvojice predstavio kao njihov veliki uspeh.To je samo mazanje ociju navijacima.Isah i Parker 100% ostaju,sa njima je vec sve dogovoreno.

groBARI '91

pre 14 godina

Sto se vi lozite na nase igrace???Prvo Kleo koji verovatno ide u Hertu,pa Abu pa razmisliti i o Parkeru!Smejali ste mu se kad je doso to pojacanje bla,bla,bla!Sto se moze i videti na u komentarima od snimaka sa yutuba na kojima je Parker!

Slobo

pre 14 godina

Meni je draze sto su doveli prvog strelca Srpske lige, nego da zadrze ove "zvezde", Parkera Abudakara i ne znam koga jos, koji ne mogu da izbegnu poraze od Javora i Grblja.Sta vredi trositi toliki novac, ici u finansijski ambis, a od njih nista.Svojevremeno je kao prvi strelac Srpske lige u Zvezdu dosao Jovica Nikolic iz Jagodine,pa je postao i reperezentativac one stare Juge a na OI 1984 bio najbolji igrac kada smo osvojili 3ce mesto.Bolje je da sa mladim nasim igracima budemo 4ti u Srbiji, nego sa ovim kvazi vedetama 2gi ili 3ci.Lukicu - sve na prodaju, vracaj dugove sto je moguce vise,i neka igraju nasi mladji igraci.Iz ove lige ispasti necemo , ko god da nam igra.Ovakvo zivotarenje ne vodi nicemu.Sve se vise zaduzivati, dovoditi prosecne igrace kojima zvezdin dres ne znaci nishta,a na terenu protiv Borca - OFK Beograda - Jagodine, Javora i ne znam koga jos, gube utakmice ili cupaju bod u zadnjim minutama.Neka budu 2 stranca ali da stvarno vrede, ako nemamo novac za njih , a znam da nemamo, ne treba ni jedan.Za izlaz oz ovakve teske situacije potrebne su godine.Ako za 3 godine Lukic uspe da izmiri dug, ili ga spusti na neki zadovoljavajuci nivo do 3/4 miliona,proglasit cemo te, ne za 6tu, nego za prvu zvezdinu zvezdu.

S

pre 14 godina

Mnogo ste pametni..."Treba ga naterati da ispostuje ugovor"! Pa Zvezda ne postuje ugovor i sad se ljutite sto hoce da ide? Ljutite sa na upravu sto ga nije postovala kao igraca i kao coveka a ne na njega sto covek trazi samo sto je njegovo! Ovo ima stvarno samo u Srbiji,covek treba da se stidi sto trazi SVOJE!

andro

pre 14 godina

Dokle vise ti stranci u timu, gde su nasa deca, ovde bre svi igraju fudbal, a nema ko da dodje u zvezdu, pa sramota sta se radi. Pre kad ti treba igrac ti dovedes Piksija, Deju genija, Robija, ne kupujes jeb. Parkera i Isaha. Jel Milijas mozda bezao po aerodromu? Sta misle bre ti zulu ratnici iz Afrike gde su dosli. Alo, Red Star, crni covece. I mi sad treba da ga jurimo kao impalu po aerodromu ili bilo gde drugde. Mi smo nekad umeli da napravimo fudbalera i vreme je da se vratimo proizvodnji umesto da kupujemo.

lilu

pre 14 godina

@realni grobar

majke ti objasni nama neupućenima kako se zarađuje na pozajmljenim igračima.

razmisli malo pre nego što napišeš još neku glupost.

Milan

pre 14 godina

Cemu ovakav naslov?
Iz procitanog teksta vidi se samo da se Parker nada da ce njegov menadzer da sredi stvari oko raskida ugovora. Covek nije potvrdio nista. Sta ce da tvrdi ako mu ovi isplate sve plate pa jos mu plate i 3 meseca unapred,sto bi trebali da urade ako misle da ga zadrze.
Koliko ja znam i on i isah imaju takve ugovore da i pored svega morali bi da pauziraju godinu dana.
Zvezdina uprava,ako ima pare,neka ih plati ono sto im duguje,pa onda neka pregovara.
AKo nema da ih plati,neka ne maltretira ni ove sjajne momke ni nas i neka im daju zeleno svetlo i sporazumni raskid ugovora,da momci slobodno nastave svoju karijeru.

Milan

pre 14 godina

Cemu ovakav naslov?
Iz procitanog teksta vidi se samo da se Parker nada da ce njegov menadzer da sredi stvari oko raskida ugovora. Covek nije potvrdio nista. Sta ce da tvrdi ako mu ovi isplate sve plate pa jos mu plate i 3 meseca unapred,sto bi trebali da urade ako misle da ga zadrze.
Koliko ja znam i on i isah imaju takve ugovore da i pored svega morali bi da pauziraju godinu dana.
Zvezdina uprava,ako ima pare,neka ih plati ono sto im duguje,pa onda neka pregovara.
AKo nema da ih plati,neka ne maltretira ni ove sjajne momke ni nas i neka im daju zeleno svetlo i sporazumni raskid ugovora,da momci slobodno nastave svoju karijeru.

Milan90KL

pre 14 godina

Boli me bre uvo za vaseg Parkera. Pa, taj da vredi ne bi ni dolazio u Zvezdu! A sto se tice izjava da ga zelimo u Partizanu - to je tacno i to sto pre jer ce biti od koristi u Teleoptiku u barazu za Prvu ligu Srbije protiv Timoka! I Marakanu hocemo, moze ta livadica lepo da se koristi.. Ima veliku povrsinu, bas onoliku kolika je potrebna za trofejnu salu Partizana.. Nadam se da vam je jasno da cete sledecu titulu osvojiti u junu 3099. godine!

hoogar

pre 14 godina

Pa dobro sta sad ciniti pitanje je koliko je on zaista i zeleo da se vrati u Zvezdu ali nadajmo se da ce doci neki novi Parker ili?

kuku, lele, ode mustra bečka!

pre 14 godina

Sve bi ja to najurio! Ponašaju se kao da su Bog zna kakvi igrači, a na terenu deluju, toliko mlitavo i fudbalski neuko, da je to komično.
Treba ga, ako je moguće pravno, prisiliti da ispoštuje Ugovor, i onda ga uvaliti, ali ga prethodno naučiti osnovnim elementima fudbala, što znači pravac u omladinsku školu!

delija88

pre 14 godina

ako bi mogao da biram izmedju parkera i isaha ko da ide a ko da ostane pre bi se odlucio da isah ostane jer sta ce nam dobar napadac kad nam je vezni red slab i nema lopti prema njemu tako da je bolje sto isah ostaje

Zika

pre 14 godina

Ma sta se ovaj Parker da ne kazem sta kad nije nista posebno. Na Kupu konfederacija ce propasti pa ce onda da moli Zvezdu ili Partizan da ga zadrze ili dovedu, kakva crna Evropa za njega, jedino ako ce, kao ovi nasi, da igra u Bugarskoj ili a Malti.

eko

pre 14 godina

Prodacemo Koromana,Milijasa,Tomovica i opet nema para za Parkera dogovorite se smanjite mu ugovor a obecajte mu 15,20% od transfera nznm samo da ne krene opet leva ruka desni dzep pa pravac Japan

mile

pre 14 godina

Ako hoces da ides, idi!Nije Zvezda spala na jednog igraca, kao sto si ti...da je para ostao bih zar ne?E nenoze tako, nije ti ovo Tanasijevic, nemoze nista na ljepe oci kod Lukica...delije Rs

realni grobar

pre 14 godina

Realno gledano Ilija Ivic zna dobro svoj posao kupio je Parkera koji je stvarno fantastican igrac(ko je gledao utakmicu u Jagodini zna o cemu pricam) njegova plata jeste preterana u ovim uslovima,ono sto je sustina za njega je"na pogresnom mestu u pogresno vreme",da je on bio direktor kada je bio Piksi predsednik verovatno zvezda ne bi danas bila tu gde jeste,jedino resenje je da se okrenete domacim igracima da vratite svoju decu sa pozajmica i da krenete u obnovu realno ta deca nisu extra talenti,ali ce igrati srcem i nece biti opterecenje za klub u finansijskom smislu,dobro je sto ste postavili realne ciljave sto ne idete na napadanje titule vec sistemacki dizete klub na gore,zvezda je dobila pesnaju u glavu vrlo jaku i trebace joj vremena da se digne na noge.
Mislim da pored obnove kluba treba jedna velika obnova"severa" jer ocigledno je da tamo ima ljudi koji gledaju svoje interese(Savija,Surbatovic) Sever mora da se ocisti od takvih likova i da postane ono sto je bio.
Ove pozajmice stojkovic,purovic...Nisu ni malo lose resenje jer uz njihovo iskustvo moze da se napravi neki rezultat u evrope samim tim zarade neke pare i klubu malo da vestacko disanje.
ps:Trebalo bi da vam bude drago sto je cleo u partizanu jer ce pomoci klubu da udje u LS i samim tim poboljsa uspeh naseg klupskog fudbala i njegov koeficijent.

Boba

pre 14 godina

Auuu sto grobari vole nase igrace.Pa oni su zaljubljeni u Zvezdu.Hteli bi sve nase igrace...Da necete i Marakanu da kupite da ne igrate na onoj livadi vise..Strasno!!!Ja ni jednog igraca Partizana ne bi boleo da vidim u Zvezdi ni za DZ.A oni bi da kupe sve nase..Ma vole nas:))ljubav je to

Na sta ste spali!!!

pre 14 godina

Uzeli su Klea,palili su se na Isaha,sada apeluju tomicu za Parkera!!! ako budemo imali jos koji visak,odpadak javicemo vam pre nego sto izadje iz Marakane da dodjete i da ga pokuppite.delije vise ne postoji FKP,od ove sezone se zovu JKP!!!!!!!! J-avno K-omunalno P-reduzece!!!! Tako to rade mali klubovi,sakuppljaju odpatke velikih klubova.Hocete jos nekog Deliju? Javicemo vam cim otpisemo nekog da dodjete u prevozu JKP-a i da ga pokupite!! Pozdrav za sve grobljare,navijace Beogradskog JKP-a!!!!

hope

pre 14 godina

briga me za parkera i za klea i za isaha i za da silvu i za fereiru....lako cu ja preziveti dve-tri godine dobacivanja i pogrdnih komentara ovih saljivdzija i kompleksasa koji se redovno javljaju na zvezdine vesti....SAMO IZADJITE IZ DUGOVA, PA DA POKAZEMO KO JE NAJ!

BOBA DELIJA

pre 14 godina

Ma nema veze bitno je da mi imamo zamenu za njega u vidu Blazica i kompanije! Ako nam koji igrac zatreba, nacemo nekog u drugoj ili trecoj ligi.
EJ BRE ZADRZITE PARKERA KAKO ZNATE I UMETE!

red&white old man

pre 14 godina

Ajde ti polako nazad u tvoj Zulu Warriors. Ko cete bre u Evropi. Mozda u Azarbejdzan ili u krajnjoj liniji u Partizan. Imamo mi bolje ovde. Od kada je J.Afrika fudbalska sila.Svi njihovi igraci koji igraju u Evropi su u drugoj ligi Engleske i Velsu a nema ih nmogo a ostali bosonogi igraju u Zulu i po ostalim africkim plemenima

groBARI '91

pre 14 godina

Ocemo tako?Ja da sam na Lukicevom mestu isplatio bi mu tih 6 meseci i onda bi ga pito jel oces da se vratis pa se pitam dal bi smeo da kaze raskidam!Decko ti imas ugovor nemas ti prava puno da biras!Inace decko je OK i ja bi pobego iz kluba kad je u ovakvoj situaciji!

Vlada_NBgd

pre 14 godina

Eto dokle smo dosli...sad nam i Zulu plemena dele lekcije o civilizovanom ponasanju...

Delije i Grobari, 'alal vam vera!!! Ovo je samo vasa zasluga!!!

Slobo

pre 14 godina

Meni je draze sto su doveli prvog strelca Srpske lige, nego da zadrze ove "zvezde", Parkera Abudakara i ne znam koga jos, koji ne mogu da izbegnu poraze od Javora i Grblja.Sta vredi trositi toliki novac, ici u finansijski ambis, a od njih nista.Svojevremeno je kao prvi strelac Srpske lige u Zvezdu dosao Jovica Nikolic iz Jagodine,pa je postao i reperezentativac one stare Juge a na OI 1984 bio najbolji igrac kada smo osvojili 3ce mesto.Bolje je da sa mladim nasim igracima budemo 4ti u Srbiji, nego sa ovim kvazi vedetama 2gi ili 3ci.Lukicu - sve na prodaju, vracaj dugove sto je moguce vise,i neka igraju nasi mladji igraci.Iz ove lige ispasti necemo , ko god da nam igra.Ovakvo zivotarenje ne vodi nicemu.Sve se vise zaduzivati, dovoditi prosecne igrace kojima zvezdin dres ne znaci nishta,a na terenu protiv Borca - OFK Beograda - Jagodine, Javora i ne znam koga jos, gube utakmice ili cupaju bod u zadnjim minutama.Neka budu 2 stranca ali da stvarno vrede, ako nemamo novac za njih , a znam da nemamo, ne treba ni jedan.Za izlaz oz ovakve teske situacije potrebne su godine.Ako za 3 godine Lukic uspe da izmiri dug, ili ga spusti na neki zadovoljavajuci nivo do 3/4 miliona,proglasit cemo te, ne za 6tu, nego za prvu zvezdinu zvezdu.

igrajte http://portikla.mybrute.com ali i fudbal

pre 14 godina

Strance nije briga ni za zvezdu ni za partizan i ne znaju sta nama znaci igranje za ova dva kluba. Naravno da nece ostati kad je klubu gusto da bi sebe obezbedili. Briga njih i za delije i za grobare. Ista bi situacija bila i u partizanu da je tu gde se zvezda sad nalazi. Srecom po nas grobare, pa nije i odlicno je sto vlada harmonija u timu jer se rezultati mogu postici samo na taj nacin. Bice i u zvezdi tako ako se iscupa iz ove situacije i naravno, ako se oslobodi raznih Koromana koji kvare atmosferu u timu.

Nelson Muntz

pre 14 godina

Давно сам написао да су сви Звездини играчи, а нарочито странци, одавно слободни играчи. Клуб који 6 месеци не исплати ниједну плату, не плати рате трансфера ни играчу ни клубу из којег је дошао, не полаже више никаква права на тог играча и ту никакви уговори не помажу. Једини проблем који постоји у вези са Паркером и Исахом је она неславна епизода са бежањем преко Сурчинског аеродрома, које је окончано тако што је Дан Тана искеширао 30.000 евра да би их задржао. Ценим да ће то бити сламка за коју ће се држати у Звезди уколико желе да задрже поменути двојац, у шта дубоко сумњам. Да играчи тада нису узели паре сада им не би требала никаква дозвола Звезде да иду где год желе. Узели су паре и иако је све то ишло неким приватним каналима не могу да кажу да баш ништа нису добили. Са друге стране ни Звезда не може да каже да им је платила, јер није, и ту настаје мањи правни проблем. Проблем је и то бежање без дозволе , јер се то сматра тешком повредом радних обавеза и за то у сваком озбиљном клубу следи жестока казна, наравно финансијска. Међутим, све то није већи проблем за доброг адвоката, јер у читавом цивилизованом свету уговор је светиња и онај ко га не поштује бива кажњен без милости. Звезда има толико неправилности и незаконитости у раду да њени правници не смеју ни да прођу поред зграде специјалног суда за организовани криминал, а камоли да се упуштају у неке веће парнице са сопственим играчима. Да не говоримо о томе да овакви случајеви и не подлежу локалним судовима, већ арбитражним комисијама ФИФА и УЕФА које то експресно решавају у корист оштећене стране, у овом случају - играча. У најкраћем - збогом Паркеру и не окрећи се (сине) за земљом из које би најрадије побегли домаћини само кад би имали где и код кога (и кад би неко хтео да нас прими)!
Реално, ко би од нас Срба остао у Србији да има код кога да оде на запад и да га тамо чека добро плаћен посао? Зашто онда пљувати по странцима који желе исто што и ми? Пожелимо овим коректним момцима пуно среће у наставку каријере и надајмо се да ће тамо "преко" у иностранству више причати о оним добрим стварима које су овде доживели, него о лошим.

lilu

pre 14 godina

@realni grobar

majke ti objasni nama neupućenima kako se zarađuje na pozajmljenim igračima.

razmisli malo pre nego što napišeš još neku glupost.

Milan90KL

pre 14 godina

Boli me bre uvo za vaseg Parkera. Pa, taj da vredi ne bi ni dolazio u Zvezdu! A sto se tice izjava da ga zelimo u Partizanu - to je tacno i to sto pre jer ce biti od koristi u Teleoptiku u barazu za Prvu ligu Srbije protiv Timoka! I Marakanu hocemo, moze ta livadica lepo da se koristi.. Ima veliku povrsinu, bas onoliku kolika je potrebna za trofejnu salu Partizana.. Nadam se da vam je jasno da cete sledecu titulu osvojiti u junu 3099. godine!

delija

pre 14 godina

Mislim da Parker nece otici jer on na osnovu neplacenih dugovanja trazi raskid ugovora,a kako sam saznao(mozda i nije tacno,ne znam) Lukic je nasao novac za isplatu dugovanja igracima i zaposlenima i onda nece dobiti raskid ugovora jer nema po kojoj osnovi,a plus ima ugovor jos 2-3 godine(cini mi se)

ar

pre 14 godina

PARKER je u orginalu izjavio:"Moj menadžer Majk Makab je OPTIMISTA po pitanju ugovora" a ne kako je B-92 preneo da je menadžer"SIGURAN da će ga osloboditi ugovora sa C.Zvezdom".Razlika izmedj OPTIMISTA i SIGURAN je poprilična pa vas molim da ne iskrivljujete izjave i ne dezinformišete javnost.I parker i isah ostaju u zvezdi!!!

Јокић

pre 14 godina

Ajде сада **гани: па и није био неки фудбалер, дао је на срећу голове, лош је као и Клео.Хехехе ФК Распад Система!!!Али ту је велики Перица ( заборављени ) Огњеновић.

MrRS1971

pre 14 godina

Samo da dovedu
Pericu O. i Ramba
i niko nam vise netreba od pojacanja.

100% za godinu dana u LS

a ne vec nam 18 god. obecavaju LS a od toga nema nista.

Delije gledajte napred...

Samo sa njima mozemo u LS

poz.

mile

pre 14 godina

Ako hoces da ides, idi!Nije Zvezda spala na jednog igraca, kao sto si ti...da je para ostao bih zar ne?E nenoze tako, nije ti ovo Tanasijevic, nemoze nista na ljepe oci kod Lukica...delije Rs

groBARI '91

pre 14 godina

Sto se vi lozite na nase igrace???Prvo Kleo koji verovatno ide u Hertu,pa Abu pa razmisliti i o Parkeru!Smejali ste mu se kad je doso to pojacanje bla,bla,bla!Sto se moze i videti na u komentarima od snimaka sa yutuba na kojima je Parker!

Pedja J7

pre 14 godina

Evo par zapazanja:

1.Zadivljen sam nesposobnoscu ljudi u Zvezdi,koji nisu skupili dovoljno VOLJE pre svega,da zadrze ovakvog igraca! Nije skupa avionska karta do RSA,pa da neko ubedi decka da ostane...jer bi za njega dobili posle svetskog prvenstva 10 M eura.Taman da su mu za dve sezone dali i 2 M zarada bi bila ogromna,zar ne???

2.Isto ce biti i sa ISSAH-om,jer decko nece da prosipa godine,da trci vise od pola tima,i sve to za dzabe...morali su da im daju platu,bar njima dvojici,jer bi ih tako sigurno zadrzali.Nisu oni Srbi,pa da igraju za nas iz ljubavi,a cak je i Purovic rekao da ima svoje uslove!!! Da je neko pametan,pozajmio jos 500 000 eura,i redovno im davao plate,sledeceg leta bi smo ih prodali za 15 M. Al nisu videli dalje od nosa!!!

3.Posto su oterali one koji izgaraju,i na kojima je moglo da se zaradi 10-struko,sada se trude da vrate u klub one koji su po svaku cenu hteli da odu u inostranstvo!Npr.Basta koji je jos kod Pixija,kukao kako jedini on ne moze "preko"!

4.Cak i da vrate Bastu,Purovica,Burzanovica...to ce biti vise stete nego koristi!Jer se oni ne vracaju posle uspesne karijere u klub kao 32-godisnjaci,vec kao mladici od 22-25 koji su na GRUB NACIN uvereni u svoje (ne)kvalitete u jacim ligama.Znaci bice nezadovoljni i isfrustrirani,a glumice neke igracine i velicine,zabusavace na treninzima,splavarenja i ostala sr_anja...

5.Uvek moze gore...nazalost

ZVEZDA U SRCU!!!

herceg novi cjeli crno bjeli

pre 14 godina

Parker je rekao par rjeci o srpskoj ligi i o derbiju Zvezde i PAartizana: ''Oni se stvarno mrze! Dovoljno je da vam kažem da je poslednji put igrač prešao iz jednog u drugi klub pre 20 godina", preneo je Parker utiske iz Beograda.

jel mi se cini ili ''zadnji put je preso pre 20 godina'' hmamaamama

GENERAL

pre 14 godina

Ma nije bitno,pa navikli smo mi da odlazi ono sto valja(Mao,Salas,Georgiev,Bronovicki,Petkovic,IBRAHIM...)a tako sam zavoleo ovo coveka i njega i onog cije ime vise ne izgovaram.

Grobar-S

pre 14 godina

Imate dva sjajna spica slobodna na trzistu,a uz to su veliki zvezdasi.Samo oni mogu da zamene Klea i Parkera.Za male pare igrali bi u svojoj voljenoj Zvezdi.To su Dule Savic i Vojin Lazarevic.Pa kad vracate sve starce u Zvezdu vratite injih dvojicu.A Lukic kaze da ce se osloniti na zvezdinu omladinsku skolu.

Boki

pre 14 godina

Siguran sam da uprava sama plasira ovakve vesti da bi se kasnije ostanak ove dvojice predstavio kao njihov veliki uspeh.To je samo mazanje ociju navijacima.Isah i Parker 100% ostaju,sa njima je vec sve dogovoreno.

miroslav 21

pre 14 godina

eee jbg,a bas sam pomislio da ce ova Zlezda nesto uraditi sledece sezone,al ipak nista....Nas Partizan opet osvaja duplu krunu..:))))PARTIZANE VOLIM TE!!!!!!!!

Milan

pre 14 godina

Cemu ovakav naslov?
Iz procitanog teksta vidi se samo da se Parker nada da ce njegov menadzer da sredi stvari oko raskida ugovora. Covek nije potvrdio nista. Sta ce da tvrdi ako mu ovi isplate sve plate pa jos mu plate i 3 meseca unapred,sto bi trebali da urade ako misle da ga zadrze.
Koliko ja znam i on i isah imaju takve ugovore da i pored svega morali bi da pauziraju godinu dana.
Zvezdina uprava,ako ima pare,neka ih plati ono sto im duguje,pa onda neka pregovara.
AKo nema da ih plati,neka ne maltretira ni ove sjajne momke ni nas i neka im daju zeleno svetlo i sporazumni raskid ugovora,da momci slobodno nastave svoju karijeru.

Milan

pre 14 godina

Cemu ovakav naslov?
Iz procitanog teksta vidi se samo da se Parker nada da ce njegov menadzer da sredi stvari oko raskida ugovora. Covek nije potvrdio nista. Sta ce da tvrdi ako mu ovi isplate sve plate pa jos mu plate i 3 meseca unapred,sto bi trebali da urade ako misle da ga zadrze.
Koliko ja znam i on i isah imaju takve ugovore da i pored svega morali bi da pauziraju godinu dana.
Zvezdina uprava,ako ima pare,neka ih plati ono sto im duguje,pa onda neka pregovara.
AKo nema da ih plati,neka ne maltretira ni ove sjajne momke ni nas i neka im daju zeleno svetlo i sporazumni raskid ugovora,da momci slobodno nastave svoju karijeru.

delija88

pre 14 godina

ako bi mogao da biram izmedju parkera i isaha ko da ide a ko da ostane pre bi se odlucio da isah ostane jer sta ce nam dobar napadac kad nam je vezni red slab i nema lopti prema njemu tako da je bolje sto isah ostaje

Zika

pre 14 godina

Ma sta se ovaj Parker da ne kazem sta kad nije nista posebno. Na Kupu konfederacija ce propasti pa ce onda da moli Zvezdu ili Partizan da ga zadrze ili dovedu, kakva crna Evropa za njega, jedino ako ce, kao ovi nasi, da igra u Bugarskoj ili a Malti.

kuku, lele, ode mustra bečka!

pre 14 godina

Sve bi ja to najurio! Ponašaju se kao da su Bog zna kakvi igrači, a na terenu deluju, toliko mlitavo i fudbalski neuko, da je to komično.
Treba ga, ako je moguće pravno, prisiliti da ispoštuje Ugovor, i onda ga uvaliti, ali ga prethodno naučiti osnovnim elementima fudbala, što znači pravac u omladinsku školu!

eko

pre 14 godina

Prodacemo Koromana,Milijasa,Tomovica i opet nema para za Parkera dogovorite se smanjite mu ugovor a obecajte mu 15,20% od transfera nznm samo da ne krene opet leva ruka desni dzep pa pravac Japan

realni grobar

pre 14 godina

@realni grobar

majke ti objasni nama neupućenima kako se zarađuje na pozajmljenim igračima.

razmisli malo pre nego što napišeš još neku glupost.
(lilu, 8. jun 2009 12:50)
Tako sto ce oni pomoci da se udje u ligu uefa automackim ulaskom u ligu uefa dobija se 2 mil e + karte 3 utakmice 1,5 mil e+ 1 od tv prava=4,5 mil e. Jel si zadovoljan?

ja da ti kazem kad ne znas

pre 14 godina

Ocemo tako?Ja da sam na Lukicevom mestu isplatio bi mu tih 6 meseci i onda bi ga pito jel oces da se vratis pa se pitam dal bi smeo da kaze raskidam!Decko ti imas ugovor nemas ti prava puno da biras!Inace decko je OK i ja bi pobego iz kluba kad je u ovakvoj situaciji!
(groBARI '91, 8. jun 2009 12:23)


Nedouceni istoricaru proslog veka... on ima prava ne samo da ode, nego da vam ZACEMENTIRA sudbinu tuzbom preko FIFE! Budi srecan ako bude fin prema vama pa vam dozvoli da mu dugove vratite bez vecih posledica! :p

benefactor78

pre 14 godina

Ne znam sta bi drugo trebalo da uradi, sta njega briga za ovdasnje klubove, on ovde igra za pare...
Tek ce se videti koja je ovo greska, njegova cena ce otici u nebesa...
Sada je Kup konfederacija, a za godinu dana svetsko prvenstvo, gde Juzna Afrika, naravno, sigurno igra kao domacin...
E,Zvezdo,Zvezdo...

hoogar

pre 14 godina

Pa dobro sta sad ciniti pitanje je koliko je on zaista i zeleo da se vrati u Zvezdu ali nadajmo se da ce doci neki novi Parker ili?

andro

pre 14 godina

Dokle vise ti stranci u timu, gde su nasa deca, ovde bre svi igraju fudbal, a nema ko da dodje u zvezdu, pa sramota sta se radi. Pre kad ti treba igrac ti dovedes Piksija, Deju genija, Robija, ne kupujes jeb. Parkera i Isaha. Jel Milijas mozda bezao po aerodromu? Sta misle bre ti zulu ratnici iz Afrike gde su dosli. Alo, Red Star, crni covece. I mi sad treba da ga jurimo kao impalu po aerodromu ili bilo gde drugde. Mi smo nekad umeli da napravimo fudbalera i vreme je da se vratimo proizvodnji umesto da kupujemo.

S

pre 14 godina

Mnogo ste pametni..."Treba ga naterati da ispostuje ugovor"! Pa Zvezda ne postuje ugovor i sad se ljutite sto hoce da ide? Ljutite sa na upravu sto ga nije postovala kao igraca i kao coveka a ne na njega sto covek trazi samo sto je njegovo! Ovo ima stvarno samo u Srbiji,covek treba da se stidi sto trazi SVOJE!

Oooop cvrc gewesen sein

pre 14 godina

Ako uzmemo u obzir da su oba nasa najveca kluba "poslovali" pod istim uslovima,i ako uzmemo u obzir da ni Zekobjekoslav i kompanija nisu bili cvecke,stvarno mi nije jasno kako vas ovi vasi UVALISE U OVOLIKA G...A?
Pa sta su ti ljudi u Zvezdi radili pa su napravili ovolike dugove?!!!
Partizan je u jednom trenutku bio u losoj situaciji,ali i tada,koliko mi je poznato,radilo se o nekih desetak miliona,i to je sanirano za relativno kratko vreme.Kako cete se vi izvuci iz ovoga- nije mi jasno. U pocetku me zabavljala ta vasa situacija,priznajem,i radovala,ali nisam mogao da verujem da ste toliko otisli u minus....Propasti necete,ali spasa vam nema!
Navijacima mora biti jasno da su strani fudbaleri profesionalci i da njima Partizan i Zvezda ne znace nista,ama bas nista osim cifara koje dobiju u ugovoru. Koliko para-toliko i muzike! Zvezda ce morati za sledecu sezonu da trazi jeftine igrace,a samim tim ni kvalitet tima nece biti na nekom nivou....