Sreda, 03.06.2009.

20:31

Saša Ilić: "Slučaj je preuveličan"

Nekadašnji kapiten Partizana Saša Ilić demantovao da su on i njegova supruga napadnuti u jednom rstoranu...

Izvor: B92

Saša Iliæ: "Sluèaj je preuvelièan" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

čučko

pre 14 godina

Sad kad i Oumaru posle Klea predje u Partizan treba dobro zastititi samohrane majke,trudnice,porodilje i druge "opasne neprijatelje"najjace navijacke grupe na ovim prostorima "Uzdrzani"SEVER :)

red star

pre 14 godina

@Shvaba

Decko o cemu ti pises.Koliko godina imas. najverovatnije izmedju 13-15. Ko je vama zapalio stadion. Koliko ste vi stolica na jugu stadiona C. Zvezde od 1991 zapalili.Izgorelo vam desetak stolica i arhiva koja je namerno zapaljena da vas slucajno neko ne bi potegao. Isto kao sto ste protiv Rome sami zapalili stadion. Ali glupo je da ja tebi pricam kada se nisi rodio ili bio u pelenama.Nemoj ovde da nas zamaras sa glupostima to mozes na tvom cosku sa tvojim vrsnjacima

Milos, Srbija

pre 14 godina

Svabo prijatelju, ne treba meni tvoje izvinjenje.
Samo obrati paznju sta ti pises, a sta su cinjenice - Na JNA su Grobari UBILI decka raketom. Grobari su IZBOLI i UBILI Slaninara. Ti pises o stolicama i da su **gani huligani (pokusaj ubistva, paljenje stolica, novinarska patka za ovaj slucaj sa Ilicem) i ti si kao nesto veliki i pravedan...svaka ti cast...Ja vam oprastam sve jeb.ne stolice sa Marakane, ali onaj dan na JNA nikad necu, licemeri. Sve idiote u zatvor, a od vas pravednih i onog samozvanog "Bozjeg izaslanika" koji ovde ostavlja umobolne komentare mi je muka. Pozdrav normalnima!

Neobavesteni Kostunica

pre 14 godina

A jel moze neko da mi objasni zasto su onda delije isle u policiju i bili hapseni ako je samo psovanja bilo... Ili Sale nesto krije da ne bi talasao?? Ako se u corku ide samo zbog psovanja mi ne bi smo postojali, svi bi bili u corki!!!

Peter Tosh

pre 14 godina

Иако никада нисам имао неко посебно мишљење о овом играчу, морам да му одам признање за људскост. Многи од њих би оћутали истину и остала би мрља на навијачима Звезде. Даклем, Илићу Саша свака ти част!
Други део је она тужна скупина навијача тима за који је овај дечко играо, која је јуче хорски запевала једну исту песму. Надам се да су у питању адолесценти, у том случају за њих би и постојала нека нада. Ако су којим случајем одрасли људи, а поверовали медијима који су објавили ову баљезгарију без икакве провере, дакле скроз аматерски и злонамерно, онда за њих тешко да постоји нека нада. Веровати медијима у Србији може само особа код које преовлађују страсти а не разум и особа коју не краси нека висока интелигенција.

Sloboda za Uroše!!

pre 14 godina

Kao prvo:
Trojica momaka (ako su oni uopšte ljudska bića)JESU napali Sašu tj pre svega njegovu TRUDNU suprugu.
Kao potvrda toga je i činjenica da ih je policija uhvatila. Ne znam da li panduri privode nekoga zbog "verbalnog" nasrtaja.

OK - nikog nisu prebili, ali su ženu šutnuli i gurnuli.
E sad, što Saša nije hteo dalje da pravi cirkus od svega - razumem ga. Hoće čovek da stiša strasti. Čak nije hteo ni da identifikuje ovu trojicu.
Dosta je tenzije sada i zbog prelaska Klea, nikome ne treba da se zarati u gradu.

Slažem se da nisu svi navijači zvezdice huligani - daleko od toga. Ali da se baš ništa nije desilo - to je netačno!

Pogledajte današnji Blic i izjave povodom ovog slučaja:
http://www.blic.rs/sport.php?id=95496

Shvaba

pre 14 godina

Pa šta to bi grobari,ako smo mi delije mogli da se izvinemo Iliću za postupak tih Delija,onda i vi Delijama SVIM treba da se izvinete zbog pisanja Delije su ovakve,onakve,huligani itd...
(Alpa Ćino, 3. jun 2009 20:56)

Vazi brate, evo ja ti se izvinjavam sto STE NAM ZAPALILI STADION!
I naravno da vam se izvinjavam sto ste svojim igracima POLUPALI TOYOTE.
A duboko vam se izvinjavam sto je UROS napao pandura i pokusao da ga zapali!

Miloszdbg

pre 14 godina

Kakva pritisak... Mislim da je ova odnosno predhodna vest bila direktno upućena budućem napadaču Partizana te da malo razmisli šta sve može da mu se desi ako potpiše ugovor sa klubom sa Topčiderskog Brda. Mislite o tome...

krle

pre 14 godina

Ne mogu Grobari da se izvinU, kao što kažeš, jer da se izvinE može recimo Dragutin Topić, i to kroz vazduh kada preskače 239cm. Ako misliš na traženje oproštaja, onda čovek može samo da se izvinI.

nikola

pre 14 godina

Pa vi svi ko mecka igrate kako vam novine sviraju.
Pa juce je ovaj isti sajt to objavio i niko ne postavlja pitanje zasto su to oni juce objavili jedno a danas drugo.
Nego se prepucavate a ovi sa b92 vas loze.

kbo

pre 14 godina

(Vučina Perović, 3. jun 2009 22:29)

Ух, Вучино силна, па какав је то човек!? Замисли, ти њега не пропустиш као прави џентлмен, људина, а он те, замисли, опсује. Куда иде овај свет...

MilanT

pre 14 godina

Da li su ili nisu privedene tri osobe kao sto je navedeno u prvom tekstu?

Ako jesu, znaci da je BILO fizickog napada i da je Ilic pokazao da je VELIKI sportista i svojom izjavom zeli smiriti strasti.

Ako nisu privedeni, onda je zaista sve preuvelicano.

U svakom slucaju Ilic je bio kapiten PARTIZANA, i svojim ponasanjem je pokazao koliko smo "MALI".

НАПРЕД ПАРТИЗАН

Bozji poslusnik i izvrsitelj -Trajan Krecu - Tigar

pre 14 godina

Ja sam sve rekao i napisao u komentar # 113 u vezi ovoga ! Bog voli hrabre, verne i postene ! Ezekijel -- 9 poglavlje !

NS+

pre 14 godina

E to je chovek, kad da takvu izjavu i smiri situaciju!

Javnost se upalila jer ne bi bio prvi put da vandali "iz protivnich(kog)kih tabora" napadaju Partizanove igrache. Sa koje god strane da se desi "napad" ili ispad, to mora da se osudi na razne nachine, pa makar i na ovaj kojim se mi ovde oglashavamo.
Prosto je neshvatljivo da neko ugrozava drugog choveka samo zbog ljubavi ili simpatijama prema drugom, njemu stranom klubu, naciji, rasi...
Ovog puta se ono najgore nije desilo, ali se chesto deshavalo i plashim se da ce se deshavati jer je to trenutno realnost nasheg drushtva...

IVAN STANKOVIC NISH!!!

pre 14 godina

(Vlada, 3. jun 2009 21:20)
O kakvoj Yugi ti pricas??? Da li je postojala tvoja grupa tada!?!??! Sa tim imenom da ali na nashem JUGU kome se ti "smejesh" i tada si se "smejao"! A verujem da si se tada tres'o ako si uopste bio na tom severu u Yugi jer znash shta je bilo ! Po komentaru delujesh kao klinac ali mozda si i bio deo severa tada pa zato volish da zivish u lazi i bezish iz realnosti kao i svi vashi sa tribine jer je previshe BOLNA za sve vas ! Proshlost vam je za zaborav sto se navijachke strane tiche !!

Ljudi su samo reagovali na vest kakva je bila objavljena tako da gani ne znam sta ocekujete ?! Izvinjenje?? Trazite ga od novinara !

ILIC KAPITEN !!!!!!

Suboticanin_D

pre 14 godina

Na vest o napadu na Sasu, grobari su reagovali isto onako kako bi i zvezdasi reagovali u suprotnom slucaju. I ja sam kao grobar bio revoltiran, ali sada sam jos vise. Svaka cast Saletu na iskrenosti, ali novinari bi mogli da provere vest pre nego sto objave nesto. Nisam imao sumnju u tacnos informacije posto ju je B92 objavio, ali vidim da je ova varijanta sa Zvezdom srpska spanska serija, gde je bitno da se nesto pa makar to bila i neistina.

alkatraz

pre 14 godina

Sta pricate da se nije desio icident kad jeste!!! Evo vam izjava mupa... „Tri zasad nepoznate osobe vređale su oko ponoći u Skadarliji bivšeg fudbalera Partizana Sašu Ilića i njegovu suprugu. Jedan od njih je odgurnuo Ilićevu suprugu, a u incidentu niko nije povređen", saopšteno je iz beogradske policijske uprave. SRAM DA VAS BUDE!!!

PV

pre 14 godina

Jako čudno. Prvo piše da nije bilo ni verbalnog napada, a posle da ga je neko u prolazu opsovao. Pa šta je to nego verbalni napad. I ako se ništa nije desilo, šta se onda to preuveličava i otkud to u novinama. Pa takve stvari se dešavaju svaki dan, da neko javnoj ličnosti dobaci psovku u prolazu. I zbog čega su onda ona tri lica privedena.

Vučina Perović

pre 14 godina

Ne zanima me preuveličavanje, ali ko daje bilo kome pravo da nekoga ko sedi za stolom opsuje? Zato što je Ilić partizanovac, a oni si kao zvezdaši. Mene je pre dva dana jedan mladi siledžija opsovao na pešačkom prelazu (nisam ga propustio!?), ali kad sam pojurio za njim (nimalo naivno, znam da bi manki loše završio, dajem časnu reč!), dao je gas i pobegao. Kukavica.

grobar

pre 14 godina

Apelujem na upravu FK Partizan da vrati dresove kao sto je ovaj na slici sto nosi Sale Ilic. Partizan nije ni potpuno crn ni potpuno beo, Partizan je poznat po tim crno-belim prugama

Vladan R

pre 14 godina

Bas je izgleda nekome stalo da sto vise oblati CZ i oteza novoj upravi da stabilizuje klub jer u istom danu dva tendenciozna naslova prvi o vec pomenutom nepostojecem napadu a drugi o tome da CZ duguje igracima 14 miliona gde se iz naslova moze zakljuciti da su to trenutno dospele obaveze iz ranijih vremena a iz teksta se vidi da su to u stvari obaveze koje CZ ima prema igracima tek u naredne dve do tri godine. Kada se sve to sabere sa blacenjem Dzajica kad god je neka guzva u CZ sasvim je jasno da se sve to veoma organizovano radi iz jednog centra a sa namerom da se ugled CZ jos vise sroza, jer vest o napadu na Ilica samo neko krajnje zlonameran moze da tako intorniranu objavi, jer demanti vesti dozivi deset puta manu popularnost nego sama vest koliko ista god netacna bila.

drezik82

pre 14 godina

I gdje ste sad pametnjakovici??? Jedva cekate neku glupost pa da pocne pljuvanje!!! Kako ste samo u stanju da komentarisete neprovjerene informacije.
Pa ni taj Kleo nece preci tamo.Nije valjda toliko lud.Ako misli da po BG vozi auto i seta porodicu i prijatelje bolje bi mu bilo da predje u zandarmeriju!

e

pre 14 godina

Pa naravno novinari Iako sam Zvezdas nek si ti nama ziv i zdrav a ovi Grobari sto su iskompleksirani...E ACA Ubijen na tribini Navijac Vojvodine Ubijen Pretucen 15-godisnjak sa Ocem I oni nesto govore o delijama POred ono sto se desilo sa Urosem mi smo 2x bolji od grobara koji nece da cute 30min u castUbijenog Navijaca

Ratko Delija

pre 14 godina

šta ono rekoste grobari 10 godina robije za dobacivanje 2-3 reči prolazniku?

Ja znam da je to za navijače kukavice koji se zovu grobari podvig kada dobacite 2-3 reči prolazniku il kad ga mrko pogledate i o tome mitovi postoje, al za nas je to sasvim običan dan.
Za nas je podvig kada 10 Delija razbije 30 grobara

Dzoni

pre 14 godina

Prvo sto mi je palo na pamet je da je neko ovo naduvao u nadi da ce neki navijac partizana da odreaguje na ovo i 'vrati' ovo 'istom merom'pa da se to iskoristi za novu hajku protiv 'huligana' jer ipak mi problema u drzavi osim njih i nemamo !

Mozda nisam upravu ali to je meni prvo palo na pamet mozda se jos neko slaze sa mnom?

milutin

pre 14 godina

I posle traze neku pravdu za Urosa...

I pokazali su svoju cuvenu hrabrost, pred trudnom suprugom...

Stoku na robiju!
(Dorcol celi Crno-beli, 3. jun 2009 10:10)


Komentar preporucen 2330 puta! Te odgurnuli mu trudnu suprugu, te ovo te ono.Kakva podlost to je strasno... Ilicu svaka cast na demantu!

Mihailo

pre 14 godina

Boze kakav idiotizam!Molim medije da ovakve "novinarske patke" NE OBJAVLJUJU bez podrobne provere i "nepale vatru" izmedju dva navijacka tabora sa, vec odavno,vise nego poremecenim (ja bih to nazvao i patoloskom mrznjom)odnosima ,koji vec vise od par decenija prevazilaze sve norme iole civiziovanog ponasanja ljudi u tim grupacijama,zbog kojeg su vec X puta ljudi platili svojim zivotima (da neracunam one na mrtvo prebijene i osakacene na obe strane jer bi cifre vec prevazivazile i one sa tri nule) i da nebi opet neko neduzan platio glavom samo zato sto je nosio sal svog voljenog kluba ili sl.Ako su vec pripadnici tih grupa poremeceni u svom ponasanju, ne morate i vi da im u tome pomazete!Ne znam ko je napisao takvu glupost i ne krivim B92, ali ni jedan ljudski zivot i ni jedna prolivena kap krvi nije toga vredna!Bolje bi bilo da gledate kako i na koji nacin od njih napraviti ponovo normalne ljude i kako im drustvo i mediji u tome mogu pomoci!Mislim da bi imali mnogo toga da obradite i da napisete u vezi te teme za nekoliko sledecih meseci dok bi se doslo do zakljucka gde lezi greska koja izaziva takvo ponasanje,kao npr. to psovanje gspd.Ilica i njegove supruge koja je jos pri tome u drugom stanju!?!Licno im zelim svu srecu na ovome svetu i da dobiju naj manje blizance,zive,zdrave,prave i drekave jer nema nista lepseg,ponosnijeg,veselijeg,srecnijeg nego kad se postane roditelj!

Marko_bgd

pre 14 godina

hahaha...ja iako sam Zvezdas,Sasha je car...a sad grobari pricajte jos o tome kako ste vi veliki dzentlmeni..o boze koji su ovi grobari paljevine,jedva su docekali neku vest,i to neistinitu,da pocnu da pljuju delije..sta se moze..kompleks je kompleks

Sale22

pre 14 godina

Ilic kapiten,jedan je Ilic kapiten,Ilic kapiten,jedan je Ilic kapiten!!!!! Ned'o bog da je neki igrac zvezde opsovan ,jos bi rekao da su bacili bombu na njega !!

Misa Po

pre 14 godina

Dokaz da mnogi rade protiv Zvezde. Prosto je neverovatno, koliko je to očigledno.... Medijska hajka i dalje se nastavlja, a Saletu Iliću, svaka čast na demantu i iskrenosti, pokazao se momak kao pravi sportista!!!

David

pre 14 godina

Bravo Sale sto nisi kao ovi ostali koji na sve nacine zele da upropaste Zvezdu pokazao si da si veliki covek. Sve najbolje u zivotu a mozes i do Marakane da navratis, ne bih imao nista protiv.

delija sombor

pre 14 godina

ali ne!bitno je da je odmah groblje osulo paljbu po nama kako smo ovakvi i onakvi,mi se ipak ne spustamo na neciji nivo kao sto je vredjanje necije zene ili jos gore trogodisnje devojcice,groblje tisina!

Realno

pre 14 godina

Jel sad vidite sta su mediji...koliko mogu neistina da objave...a vi onda reagujte na svaku vest koja se objavi!! To se odnosi na ove tzv. "navijace" koji ne vide dalje od svog monitora!!..

red&white girl

pre 14 godina

Ha Ha Ha kakva prljava kuhinja Topalovica.Ja sam napisao komentar kada je ova vest na ovom sajtu izasla da nije tacna i da je cista laz.Sta sve nece da se objavljuje i kakvi niski udarci "prljavih" ljudi bez casti i morala iz Humske ulice i njihovih satrapa po raznim medijima

slobodan89

pre 14 godina

e kompleksasi ......hehehe...odmah ste poceli pricu kako smo ovakvi onakvi kako ste vi dobri .....a vidite da covek kaze da nista od nasilja nije bilo ....kako ste naivni:)ipak ste vi samo mali partizan.....

Djordje

pre 14 godina

Ma bitno da su svi odmah objavili kako su Zvezdini napadaci napali njega i trudnu zenu. Jos jednom se srpsko novinarstvo pokazalo dostojno svog renomea,a to je samo opleti po Zvezdi,a da li je istina....pa koga istina yanima. Kao i sto su objavili da je Kleo-igrac Zvezde!? potpisao cetvorogodisnji ugovor sa Partizanom...eee,moja Srbijo...

Vlada

pre 14 godina

E Grobari, grobari...svi su vam se smejali u ex-Yu...ja vam se i dalje smejem (a i mnogi neutralni vam se jos uvek smeju), uvek ste bili "vojna hunta" i nista vise od toga.

madmax

pre 14 godina

Sasa Ilic - dobar fudbaler i jos bolji covek. Svaka cast na iskrenosti jer nikom ne donosi dobro tenzija. Srbi smo na kraju krajeva. Mnogo volim Partizan.

Alpa Ćino

pre 14 godina

Pa šta to bi grobari,ako smo mi delije mogli da se izvinemo Iliću za postupak tih Delija,onda i vi Delijama SVIM treba da se izvinete zbog pisanja Delije su ovakve,onakve,huligani itd...

Misa Po

pre 14 godina

Dokaz da mnogi rade protiv Zvezde. Prosto je neverovatno, koliko je to očigledno.... Medijska hajka i dalje se nastavlja, a Saletu Iliću, svaka čast na demantu i iskrenosti, pokazao se momak kao pravi sportista!!!

Alpa Ćino

pre 14 godina

Pa šta to bi grobari,ako smo mi delije mogli da se izvinemo Iliću za postupak tih Delija,onda i vi Delijama SVIM treba da se izvinete zbog pisanja Delije su ovakve,onakve,huligani itd...

Realno

pre 14 godina

Jel sad vidite sta su mediji...koliko mogu neistina da objave...a vi onda reagujte na svaku vest koja se objavi!! To se odnosi na ove tzv. "navijace" koji ne vide dalje od svog monitora!!..

madmax

pre 14 godina

Sasa Ilic - dobar fudbaler i jos bolji covek. Svaka cast na iskrenosti jer nikom ne donosi dobro tenzija. Srbi smo na kraju krajeva. Mnogo volim Partizan.

delija sombor

pre 14 godina

ali ne!bitno je da je odmah groblje osulo paljbu po nama kako smo ovakvi i onakvi,mi se ipak ne spustamo na neciji nivo kao sto je vredjanje necije zene ili jos gore trogodisnje devojcice,groblje tisina!

Vlada

pre 14 godina

E Grobari, grobari...svi su vam se smejali u ex-Yu...ja vam se i dalje smejem (a i mnogi neutralni vam se jos uvek smeju), uvek ste bili "vojna hunta" i nista vise od toga.

milutin

pre 14 godina

I posle traze neku pravdu za Urosa...

I pokazali su svoju cuvenu hrabrost, pred trudnom suprugom...

Stoku na robiju!
(Dorcol celi Crno-beli, 3. jun 2009 10:10)


Komentar preporucen 2330 puta! Te odgurnuli mu trudnu suprugu, te ovo te ono.Kakva podlost to je strasno... Ilicu svaka cast na demantu!

Sale22

pre 14 godina

Ilic kapiten,jedan je Ilic kapiten,Ilic kapiten,jedan je Ilic kapiten!!!!! Ned'o bog da je neki igrac zvezde opsovan ,jos bi rekao da su bacili bombu na njega !!

red&white girl

pre 14 godina

Ha Ha Ha kakva prljava kuhinja Topalovica.Ja sam napisao komentar kada je ova vest na ovom sajtu izasla da nije tacna i da je cista laz.Sta sve nece da se objavljuje i kakvi niski udarci "prljavih" ljudi bez casti i morala iz Humske ulice i njihovih satrapa po raznim medijima

Djordje

pre 14 godina

Ma bitno da su svi odmah objavili kako su Zvezdini napadaci napali njega i trudnu zenu. Jos jednom se srpsko novinarstvo pokazalo dostojno svog renomea,a to je samo opleti po Zvezdi,a da li je istina....pa koga istina yanima. Kao i sto su objavili da je Kleo-igrac Zvezde!? potpisao cetvorogodisnji ugovor sa Partizanom...eee,moja Srbijo...

Vladan R

pre 14 godina

Bas je izgleda nekome stalo da sto vise oblati CZ i oteza novoj upravi da stabilizuje klub jer u istom danu dva tendenciozna naslova prvi o vec pomenutom nepostojecem napadu a drugi o tome da CZ duguje igracima 14 miliona gde se iz naslova moze zakljuciti da su to trenutno dospele obaveze iz ranijih vremena a iz teksta se vidi da su to u stvari obaveze koje CZ ima prema igracima tek u naredne dve do tri godine. Kada se sve to sabere sa blacenjem Dzajica kad god je neka guzva u CZ sasvim je jasno da se sve to veoma organizovano radi iz jednog centra a sa namerom da se ugled CZ jos vise sroza, jer vest o napadu na Ilica samo neko krajnje zlonameran moze da tako intorniranu objavi, jer demanti vesti dozivi deset puta manu popularnost nego sama vest koliko ista god netacna bila.

e

pre 14 godina

Pa naravno novinari Iako sam Zvezdas nek si ti nama ziv i zdrav a ovi Grobari sto su iskompleksirani...E ACA Ubijen na tribini Navijac Vojvodine Ubijen Pretucen 15-godisnjak sa Ocem I oni nesto govore o delijama POred ono sto se desilo sa Urosem mi smo 2x bolji od grobara koji nece da cute 30min u castUbijenog Navijaca

slobodan89

pre 14 godina

e kompleksasi ......hehehe...odmah ste poceli pricu kako smo ovakvi onakvi kako ste vi dobri .....a vidite da covek kaze da nista od nasilja nije bilo ....kako ste naivni:)ipak ste vi samo mali partizan.....

David

pre 14 godina

Bravo Sale sto nisi kao ovi ostali koji na sve nacine zele da upropaste Zvezdu pokazao si da si veliki covek. Sve najbolje u zivotu a mozes i do Marakane da navratis, ne bih imao nista protiv.

Ratko Delija

pre 14 godina

šta ono rekoste grobari 10 godina robije za dobacivanje 2-3 reči prolazniku?

Ja znam da je to za navijače kukavice koji se zovu grobari podvig kada dobacite 2-3 reči prolazniku il kad ga mrko pogledate i o tome mitovi postoje, al za nas je to sasvim običan dan.
Za nas je podvig kada 10 Delija razbije 30 grobara

Marko_bgd

pre 14 godina

hahaha...ja iako sam Zvezdas,Sasha je car...a sad grobari pricajte jos o tome kako ste vi veliki dzentlmeni..o boze koji su ovi grobari paljevine,jedva su docekali neku vest,i to neistinitu,da pocnu da pljuju delije..sta se moze..kompleks je kompleks

Mihailo

pre 14 godina

Boze kakav idiotizam!Molim medije da ovakve "novinarske patke" NE OBJAVLJUJU bez podrobne provere i "nepale vatru" izmedju dva navijacka tabora sa, vec odavno,vise nego poremecenim (ja bih to nazvao i patoloskom mrznjom)odnosima ,koji vec vise od par decenija prevazilaze sve norme iole civiziovanog ponasanja ljudi u tim grupacijama,zbog kojeg su vec X puta ljudi platili svojim zivotima (da neracunam one na mrtvo prebijene i osakacene na obe strane jer bi cifre vec prevazivazile i one sa tri nule) i da nebi opet neko neduzan platio glavom samo zato sto je nosio sal svog voljenog kluba ili sl.Ako su vec pripadnici tih grupa poremeceni u svom ponasanju, ne morate i vi da im u tome pomazete!Ne znam ko je napisao takvu glupost i ne krivim B92, ali ni jedan ljudski zivot i ni jedna prolivena kap krvi nije toga vredna!Bolje bi bilo da gledate kako i na koji nacin od njih napraviti ponovo normalne ljude i kako im drustvo i mediji u tome mogu pomoci!Mislim da bi imali mnogo toga da obradite i da napisete u vezi te teme za nekoliko sledecih meseci dok bi se doslo do zakljucka gde lezi greska koja izaziva takvo ponasanje,kao npr. to psovanje gspd.Ilica i njegove supruge koja je jos pri tome u drugom stanju!?!Licno im zelim svu srecu na ovome svetu i da dobiju naj manje blizance,zive,zdrave,prave i drekave jer nema nista lepseg,ponosnijeg,veselijeg,srecnijeg nego kad se postane roditelj!

Dzoni

pre 14 godina

Prvo sto mi je palo na pamet je da je neko ovo naduvao u nadi da ce neki navijac partizana da odreaguje na ovo i 'vrati' ovo 'istom merom'pa da se to iskoristi za novu hajku protiv 'huligana' jer ipak mi problema u drzavi osim njih i nemamo !

Mozda nisam upravu ali to je meni prvo palo na pamet mozda se jos neko slaze sa mnom?

grobar

pre 14 godina

Apelujem na upravu FK Partizan da vrati dresove kao sto je ovaj na slici sto nosi Sale Ilic. Partizan nije ni potpuno crn ni potpuno beo, Partizan je poznat po tim crno-belim prugama

drezik82

pre 14 godina

I gdje ste sad pametnjakovici??? Jedva cekate neku glupost pa da pocne pljuvanje!!! Kako ste samo u stanju da komentarisete neprovjerene informacije.
Pa ni taj Kleo nece preci tamo.Nije valjda toliko lud.Ako misli da po BG vozi auto i seta porodicu i prijatelje bolje bi mu bilo da predje u zandarmeriju!

Vučina Perović

pre 14 godina

Ne zanima me preuveličavanje, ali ko daje bilo kome pravo da nekoga ko sedi za stolom opsuje? Zato što je Ilić partizanovac, a oni si kao zvezdaši. Mene je pre dva dana jedan mladi siledžija opsovao na pešačkom prelazu (nisam ga propustio!?), ali kad sam pojurio za njim (nimalo naivno, znam da bi manki loše završio, dajem časnu reč!), dao je gas i pobegao. Kukavica.

kbo

pre 14 godina

(Vučina Perović, 3. jun 2009 22:29)

Ух, Вучино силна, па какав је то човек!? Замисли, ти њега не пропустиш као прави џентлмен, људина, а он те, замисли, опсује. Куда иде овај свет...

PV

pre 14 godina

Jako čudno. Prvo piše da nije bilo ni verbalnog napada, a posle da ga je neko u prolazu opsovao. Pa šta je to nego verbalni napad. I ako se ništa nije desilo, šta se onda to preuveličava i otkud to u novinama. Pa takve stvari se dešavaju svaki dan, da neko javnoj ličnosti dobaci psovku u prolazu. I zbog čega su onda ona tri lica privedena.

Milos, Srbija

pre 14 godina

Svabo prijatelju, ne treba meni tvoje izvinjenje.
Samo obrati paznju sta ti pises, a sta su cinjenice - Na JNA su Grobari UBILI decka raketom. Grobari su IZBOLI i UBILI Slaninara. Ti pises o stolicama i da su **gani huligani (pokusaj ubistva, paljenje stolica, novinarska patka za ovaj slucaj sa Ilicem) i ti si kao nesto veliki i pravedan...svaka ti cast...Ja vam oprastam sve jeb.ne stolice sa Marakane, ali onaj dan na JNA nikad necu, licemeri. Sve idiote u zatvor, a od vas pravednih i onog samozvanog "Bozjeg izaslanika" koji ovde ostavlja umobolne komentare mi je muka. Pozdrav normalnima!

IVAN STANKOVIC NISH!!!

pre 14 godina

(Vlada, 3. jun 2009 21:20)
O kakvoj Yugi ti pricas??? Da li je postojala tvoja grupa tada!?!??! Sa tim imenom da ali na nashem JUGU kome se ti "smejesh" i tada si se "smejao"! A verujem da si se tada tres'o ako si uopste bio na tom severu u Yugi jer znash shta je bilo ! Po komentaru delujesh kao klinac ali mozda si i bio deo severa tada pa zato volish da zivish u lazi i bezish iz realnosti kao i svi vashi sa tribine jer je previshe BOLNA za sve vas ! Proshlost vam je za zaborav sto se navijachke strane tiche !!

Ljudi su samo reagovali na vest kakva je bila objavljena tako da gani ne znam sta ocekujete ?! Izvinjenje?? Trazite ga od novinara !

ILIC KAPITEN !!!!!!

Sloboda za Uroše!!

pre 14 godina

Kao prvo:
Trojica momaka (ako su oni uopšte ljudska bića)JESU napali Sašu tj pre svega njegovu TRUDNU suprugu.
Kao potvrda toga je i činjenica da ih je policija uhvatila. Ne znam da li panduri privode nekoga zbog "verbalnog" nasrtaja.

OK - nikog nisu prebili, ali su ženu šutnuli i gurnuli.
E sad, što Saša nije hteo dalje da pravi cirkus od svega - razumem ga. Hoće čovek da stiša strasti. Čak nije hteo ni da identifikuje ovu trojicu.
Dosta je tenzije sada i zbog prelaska Klea, nikome ne treba da se zarati u gradu.

Slažem se da nisu svi navijači zvezdice huligani - daleko od toga. Ali da se baš ništa nije desilo - to je netačno!

Pogledajte današnji Blic i izjave povodom ovog slučaja:
http://www.blic.rs/sport.php?id=95496

Shvaba

pre 14 godina

Pa šta to bi grobari,ako smo mi delije mogli da se izvinemo Iliću za postupak tih Delija,onda i vi Delijama SVIM treba da se izvinete zbog pisanja Delije su ovakve,onakve,huligani itd...
(Alpa Ćino, 3. jun 2009 20:56)

Vazi brate, evo ja ti se izvinjavam sto STE NAM ZAPALILI STADION!
I naravno da vam se izvinjavam sto ste svojim igracima POLUPALI TOYOTE.
A duboko vam se izvinjavam sto je UROS napao pandura i pokusao da ga zapali!

alkatraz

pre 14 godina

Sta pricate da se nije desio icident kad jeste!!! Evo vam izjava mupa... „Tri zasad nepoznate osobe vređale su oko ponoći u Skadarliji bivšeg fudbalera Partizana Sašu Ilića i njegovu suprugu. Jedan od njih je odgurnuo Ilićevu suprugu, a u incidentu niko nije povređen", saopšteno je iz beogradske policijske uprave. SRAM DA VAS BUDE!!!

krle

pre 14 godina

Ne mogu Grobari da se izvinU, kao što kažeš, jer da se izvinE može recimo Dragutin Topić, i to kroz vazduh kada preskače 239cm. Ako misliš na traženje oproštaja, onda čovek može samo da se izvinI.

red star

pre 14 godina

@Shvaba

Decko o cemu ti pises.Koliko godina imas. najverovatnije izmedju 13-15. Ko je vama zapalio stadion. Koliko ste vi stolica na jugu stadiona C. Zvezde od 1991 zapalili.Izgorelo vam desetak stolica i arhiva koja je namerno zapaljena da vas slucajno neko ne bi potegao. Isto kao sto ste protiv Rome sami zapalili stadion. Ali glupo je da ja tebi pricam kada se nisi rodio ili bio u pelenama.Nemoj ovde da nas zamaras sa glupostima to mozes na tvom cosku sa tvojim vrsnjacima

čučko

pre 14 godina

Sad kad i Oumaru posle Klea predje u Partizan treba dobro zastititi samohrane majke,trudnice,porodilje i druge "opasne neprijatelje"najjace navijacke grupe na ovim prostorima "Uzdrzani"SEVER :)

Peter Tosh

pre 14 godina

Иако никада нисам имао неко посебно мишљење о овом играчу, морам да му одам признање за људскост. Многи од њих би оћутали истину и остала би мрља на навијачима Звезде. Даклем, Илићу Саша свака ти част!
Други део је она тужна скупина навијача тима за који је овај дечко играо, која је јуче хорски запевала једну исту песму. Надам се да су у питању адолесценти, у том случају за њих би и постојала нека нада. Ако су којим случајем одрасли људи, а поверовали медијима који су објавили ову баљезгарију без икакве провере, дакле скроз аматерски и злонамерно, онда за њих тешко да постоји нека нада. Веровати медијима у Србији може само особа код које преовлађују страсти а не разум и особа коју не краси нека висока интелигенција.

Suboticanin_D

pre 14 godina

Na vest o napadu na Sasu, grobari su reagovali isto onako kako bi i zvezdasi reagovali u suprotnom slucaju. I ja sam kao grobar bio revoltiran, ali sada sam jos vise. Svaka cast Saletu na iskrenosti, ali novinari bi mogli da provere vest pre nego sto objave nesto. Nisam imao sumnju u tacnos informacije posto ju je B92 objavio, ali vidim da je ova varijanta sa Zvezdom srpska spanska serija, gde je bitno da se nesto pa makar to bila i neistina.

MilanT

pre 14 godina

Da li su ili nisu privedene tri osobe kao sto je navedeno u prvom tekstu?

Ako jesu, znaci da je BILO fizickog napada i da je Ilic pokazao da je VELIKI sportista i svojom izjavom zeli smiriti strasti.

Ako nisu privedeni, onda je zaista sve preuvelicano.

U svakom slucaju Ilic je bio kapiten PARTIZANA, i svojim ponasanjem je pokazao koliko smo "MALI".

НАПРЕД ПАРТИЗАН

NS+

pre 14 godina

E to je chovek, kad da takvu izjavu i smiri situaciju!

Javnost se upalila jer ne bi bio prvi put da vandali "iz protivnich(kog)kih tabora" napadaju Partizanove igrache. Sa koje god strane da se desi "napad" ili ispad, to mora da se osudi na razne nachine, pa makar i na ovaj kojim se mi ovde oglashavamo.
Prosto je neshvatljivo da neko ugrozava drugog choveka samo zbog ljubavi ili simpatijama prema drugom, njemu stranom klubu, naciji, rasi...
Ovog puta se ono najgore nije desilo, ali se chesto deshavalo i plashim se da ce se deshavati jer je to trenutno realnost nasheg drushtva...

Neobavesteni Kostunica

pre 14 godina

A jel moze neko da mi objasni zasto su onda delije isle u policiju i bili hapseni ako je samo psovanja bilo... Ili Sale nesto krije da ne bi talasao?? Ako se u corku ide samo zbog psovanja mi ne bi smo postojali, svi bi bili u corki!!!

nikola

pre 14 godina

Pa vi svi ko mecka igrate kako vam novine sviraju.
Pa juce je ovaj isti sajt to objavio i niko ne postavlja pitanje zasto su to oni juce objavili jedno a danas drugo.
Nego se prepucavate a ovi sa b92 vas loze.

Miloszdbg

pre 14 godina

Kakva pritisak... Mislim da je ova odnosno predhodna vest bila direktno upućena budućem napadaču Partizana te da malo razmisli šta sve može da mu se desi ako potpiše ugovor sa klubom sa Topčiderskog Brda. Mislite o tome...

Bozji poslusnik i izvrsitelj -Trajan Krecu - Tigar

pre 14 godina

Ja sam sve rekao i napisao u komentar # 113 u vezi ovoga ! Bog voli hrabre, verne i postene ! Ezekijel -- 9 poglavlje !

Vlada

pre 14 godina

E Grobari, grobari...svi su vam se smejali u ex-Yu...ja vam se i dalje smejem (a i mnogi neutralni vam se jos uvek smeju), uvek ste bili "vojna hunta" i nista vise od toga.

Sale22

pre 14 godina

Ilic kapiten,jedan je Ilic kapiten,Ilic kapiten,jedan je Ilic kapiten!!!!! Ned'o bog da je neki igrac zvezde opsovan ,jos bi rekao da su bacili bombu na njega !!

Alpa Ćino

pre 14 godina

Pa šta to bi grobari,ako smo mi delije mogli da se izvinemo Iliću za postupak tih Delija,onda i vi Delijama SVIM treba da se izvinete zbog pisanja Delije su ovakve,onakve,huligani itd...

delija sombor

pre 14 godina

ali ne!bitno je da je odmah groblje osulo paljbu po nama kako smo ovakvi i onakvi,mi se ipak ne spustamo na neciji nivo kao sto je vredjanje necije zene ili jos gore trogodisnje devojcice,groblje tisina!

red&white girl

pre 14 godina

Ha Ha Ha kakva prljava kuhinja Topalovica.Ja sam napisao komentar kada je ova vest na ovom sajtu izasla da nije tacna i da je cista laz.Sta sve nece da se objavljuje i kakvi niski udarci "prljavih" ljudi bez casti i morala iz Humske ulice i njihovih satrapa po raznim medijima

Misa Po

pre 14 godina

Dokaz da mnogi rade protiv Zvezde. Prosto je neverovatno, koliko je to očigledno.... Medijska hajka i dalje se nastavlja, a Saletu Iliću, svaka čast na demantu i iskrenosti, pokazao se momak kao pravi sportista!!!

Vučina Perović

pre 14 godina

Ne zanima me preuveličavanje, ali ko daje bilo kome pravo da nekoga ko sedi za stolom opsuje? Zato što je Ilić partizanovac, a oni si kao zvezdaši. Mene je pre dva dana jedan mladi siledžija opsovao na pešačkom prelazu (nisam ga propustio!?), ali kad sam pojurio za njim (nimalo naivno, znam da bi manki loše završio, dajem časnu reč!), dao je gas i pobegao. Kukavica.

Ratko Delija

pre 14 godina

šta ono rekoste grobari 10 godina robije za dobacivanje 2-3 reči prolazniku?

Ja znam da je to za navijače kukavice koji se zovu grobari podvig kada dobacite 2-3 reči prolazniku il kad ga mrko pogledate i o tome mitovi postoje, al za nas je to sasvim običan dan.
Za nas je podvig kada 10 Delija razbije 30 grobara

Shvaba

pre 14 godina

Pa šta to bi grobari,ako smo mi delije mogli da se izvinemo Iliću za postupak tih Delija,onda i vi Delijama SVIM treba da se izvinete zbog pisanja Delije su ovakve,onakve,huligani itd...
(Alpa Ćino, 3. jun 2009 20:56)

Vazi brate, evo ja ti se izvinjavam sto STE NAM ZAPALILI STADION!
I naravno da vam se izvinjavam sto ste svojim igracima POLUPALI TOYOTE.
A duboko vam se izvinjavam sto je UROS napao pandura i pokusao da ga zapali!

alkatraz

pre 14 godina

Sta pricate da se nije desio icident kad jeste!!! Evo vam izjava mupa... „Tri zasad nepoznate osobe vređale su oko ponoći u Skadarliji bivšeg fudbalera Partizana Sašu Ilića i njegovu suprugu. Jedan od njih je odgurnuo Ilićevu suprugu, a u incidentu niko nije povređen", saopšteno je iz beogradske policijske uprave. SRAM DA VAS BUDE!!!

Djordje

pre 14 godina

Ma bitno da su svi odmah objavili kako su Zvezdini napadaci napali njega i trudnu zenu. Jos jednom se srpsko novinarstvo pokazalo dostojno svog renomea,a to je samo opleti po Zvezdi,a da li je istina....pa koga istina yanima. Kao i sto su objavili da je Kleo-igrac Zvezde!? potpisao cetvorogodisnji ugovor sa Partizanom...eee,moja Srbijo...

Sloboda za Uroše!!

pre 14 godina

Kao prvo:
Trojica momaka (ako su oni uopšte ljudska bića)JESU napali Sašu tj pre svega njegovu TRUDNU suprugu.
Kao potvrda toga je i činjenica da ih je policija uhvatila. Ne znam da li panduri privode nekoga zbog "verbalnog" nasrtaja.

OK - nikog nisu prebili, ali su ženu šutnuli i gurnuli.
E sad, što Saša nije hteo dalje da pravi cirkus od svega - razumem ga. Hoće čovek da stiša strasti. Čak nije hteo ni da identifikuje ovu trojicu.
Dosta je tenzije sada i zbog prelaska Klea, nikome ne treba da se zarati u gradu.

Slažem se da nisu svi navijači zvezdice huligani - daleko od toga. Ali da se baš ništa nije desilo - to je netačno!

Pogledajte današnji Blic i izjave povodom ovog slučaja:
http://www.blic.rs/sport.php?id=95496

slobodan89

pre 14 godina

e kompleksasi ......hehehe...odmah ste poceli pricu kako smo ovakvi onakvi kako ste vi dobri .....a vidite da covek kaze da nista od nasilja nije bilo ....kako ste naivni:)ipak ste vi samo mali partizan.....

drezik82

pre 14 godina

I gdje ste sad pametnjakovici??? Jedva cekate neku glupost pa da pocne pljuvanje!!! Kako ste samo u stanju da komentarisete neprovjerene informacije.
Pa ni taj Kleo nece preci tamo.Nije valjda toliko lud.Ako misli da po BG vozi auto i seta porodicu i prijatelje bolje bi mu bilo da predje u zandarmeriju!

madmax

pre 14 godina

Sasa Ilic - dobar fudbaler i jos bolji covek. Svaka cast na iskrenosti jer nikom ne donosi dobro tenzija. Srbi smo na kraju krajeva. Mnogo volim Partizan.

MilanT

pre 14 godina

Da li su ili nisu privedene tri osobe kao sto je navedeno u prvom tekstu?

Ako jesu, znaci da je BILO fizickog napada i da je Ilic pokazao da je VELIKI sportista i svojom izjavom zeli smiriti strasti.

Ako nisu privedeni, onda je zaista sve preuvelicano.

U svakom slucaju Ilic je bio kapiten PARTIZANA, i svojim ponasanjem je pokazao koliko smo "MALI".

НАПРЕД ПАРТИЗАН

David

pre 14 godina

Bravo Sale sto nisi kao ovi ostali koji na sve nacine zele da upropaste Zvezdu pokazao si da si veliki covek. Sve najbolje u zivotu a mozes i do Marakane da navratis, ne bih imao nista protiv.

IVAN STANKOVIC NISH!!!

pre 14 godina

(Vlada, 3. jun 2009 21:20)
O kakvoj Yugi ti pricas??? Da li je postojala tvoja grupa tada!?!??! Sa tim imenom da ali na nashem JUGU kome se ti "smejesh" i tada si se "smejao"! A verujem da si se tada tres'o ako si uopste bio na tom severu u Yugi jer znash shta je bilo ! Po komentaru delujesh kao klinac ali mozda si i bio deo severa tada pa zato volish da zivish u lazi i bezish iz realnosti kao i svi vashi sa tribine jer je previshe BOLNA za sve vas ! Proshlost vam je za zaborav sto se navijachke strane tiche !!

Ljudi su samo reagovali na vest kakva je bila objavljena tako da gani ne znam sta ocekujete ?! Izvinjenje?? Trazite ga od novinara !

ILIC KAPITEN !!!!!!

milutin

pre 14 godina

I posle traze neku pravdu za Urosa...

I pokazali su svoju cuvenu hrabrost, pred trudnom suprugom...

Stoku na robiju!
(Dorcol celi Crno-beli, 3. jun 2009 10:10)


Komentar preporucen 2330 puta! Te odgurnuli mu trudnu suprugu, te ovo te ono.Kakva podlost to je strasno... Ilicu svaka cast na demantu!

PV

pre 14 godina

Jako čudno. Prvo piše da nije bilo ni verbalnog napada, a posle da ga je neko u prolazu opsovao. Pa šta je to nego verbalni napad. I ako se ništa nije desilo, šta se onda to preuveličava i otkud to u novinama. Pa takve stvari se dešavaju svaki dan, da neko javnoj ličnosti dobaci psovku u prolazu. I zbog čega su onda ona tri lica privedena.

Suboticanin_D

pre 14 godina

Na vest o napadu na Sasu, grobari su reagovali isto onako kako bi i zvezdasi reagovali u suprotnom slucaju. I ja sam kao grobar bio revoltiran, ali sada sam jos vise. Svaka cast Saletu na iskrenosti, ali novinari bi mogli da provere vest pre nego sto objave nesto. Nisam imao sumnju u tacnos informacije posto ju je B92 objavio, ali vidim da je ova varijanta sa Zvezdom srpska spanska serija, gde je bitno da se nesto pa makar to bila i neistina.

e

pre 14 godina

Pa naravno novinari Iako sam Zvezdas nek si ti nama ziv i zdrav a ovi Grobari sto su iskompleksirani...E ACA Ubijen na tribini Navijac Vojvodine Ubijen Pretucen 15-godisnjak sa Ocem I oni nesto govore o delijama POred ono sto se desilo sa Urosem mi smo 2x bolji od grobara koji nece da cute 30min u castUbijenog Navijaca

Marko_bgd

pre 14 godina

hahaha...ja iako sam Zvezdas,Sasha je car...a sad grobari pricajte jos o tome kako ste vi veliki dzentlmeni..o boze koji su ovi grobari paljevine,jedva su docekali neku vest,i to neistinitu,da pocnu da pljuju delije..sta se moze..kompleks je kompleks

Neobavesteni Kostunica

pre 14 godina

A jel moze neko da mi objasni zasto su onda delije isle u policiju i bili hapseni ako je samo psovanja bilo... Ili Sale nesto krije da ne bi talasao?? Ako se u corku ide samo zbog psovanja mi ne bi smo postojali, svi bi bili u corki!!!

čučko

pre 14 godina

Sad kad i Oumaru posle Klea predje u Partizan treba dobro zastititi samohrane majke,trudnice,porodilje i druge "opasne neprijatelje"najjace navijacke grupe na ovim prostorima "Uzdrzani"SEVER :)

Realno

pre 14 godina

Jel sad vidite sta su mediji...koliko mogu neistina da objave...a vi onda reagujte na svaku vest koja se objavi!! To se odnosi na ove tzv. "navijace" koji ne vide dalje od svog monitora!!..

Vladan R

pre 14 godina

Bas je izgleda nekome stalo da sto vise oblati CZ i oteza novoj upravi da stabilizuje klub jer u istom danu dva tendenciozna naslova prvi o vec pomenutom nepostojecem napadu a drugi o tome da CZ duguje igracima 14 miliona gde se iz naslova moze zakljuciti da su to trenutno dospele obaveze iz ranijih vremena a iz teksta se vidi da su to u stvari obaveze koje CZ ima prema igracima tek u naredne dve do tri godine. Kada se sve to sabere sa blacenjem Dzajica kad god je neka guzva u CZ sasvim je jasno da se sve to veoma organizovano radi iz jednog centra a sa namerom da se ugled CZ jos vise sroza, jer vest o napadu na Ilica samo neko krajnje zlonameran moze da tako intorniranu objavi, jer demanti vesti dozivi deset puta manu popularnost nego sama vest koliko ista god netacna bila.

grobar

pre 14 godina

Apelujem na upravu FK Partizan da vrati dresove kao sto je ovaj na slici sto nosi Sale Ilic. Partizan nije ni potpuno crn ni potpuno beo, Partizan je poznat po tim crno-belim prugama

Miloszdbg

pre 14 godina

Kakva pritisak... Mislim da je ova odnosno predhodna vest bila direktno upućena budućem napadaču Partizana te da malo razmisli šta sve može da mu se desi ako potpiše ugovor sa klubom sa Topčiderskog Brda. Mislite o tome...

krle

pre 14 godina

Ne mogu Grobari da se izvinU, kao što kažeš, jer da se izvinE može recimo Dragutin Topić, i to kroz vazduh kada preskače 239cm. Ako misliš na traženje oproštaja, onda čovek može samo da se izvinI.

Bozji poslusnik i izvrsitelj -Trajan Krecu - Tigar

pre 14 godina

Ja sam sve rekao i napisao u komentar # 113 u vezi ovoga ! Bog voli hrabre, verne i postene ! Ezekijel -- 9 poglavlje !

Dzoni

pre 14 godina

Prvo sto mi je palo na pamet je da je neko ovo naduvao u nadi da ce neki navijac partizana da odreaguje na ovo i 'vrati' ovo 'istom merom'pa da se to iskoristi za novu hajku protiv 'huligana' jer ipak mi problema u drzavi osim njih i nemamo !

Mozda nisam upravu ali to je meni prvo palo na pamet mozda se jos neko slaze sa mnom?

Mihailo

pre 14 godina

Boze kakav idiotizam!Molim medije da ovakve "novinarske patke" NE OBJAVLJUJU bez podrobne provere i "nepale vatru" izmedju dva navijacka tabora sa, vec odavno,vise nego poremecenim (ja bih to nazvao i patoloskom mrznjom)odnosima ,koji vec vise od par decenija prevazilaze sve norme iole civiziovanog ponasanja ljudi u tim grupacijama,zbog kojeg su vec X puta ljudi platili svojim zivotima (da neracunam one na mrtvo prebijene i osakacene na obe strane jer bi cifre vec prevazivazile i one sa tri nule) i da nebi opet neko neduzan platio glavom samo zato sto je nosio sal svog voljenog kluba ili sl.Ako su vec pripadnici tih grupa poremeceni u svom ponasanju, ne morate i vi da im u tome pomazete!Ne znam ko je napisao takvu glupost i ne krivim B92, ali ni jedan ljudski zivot i ni jedna prolivena kap krvi nije toga vredna!Bolje bi bilo da gledate kako i na koji nacin od njih napraviti ponovo normalne ljude i kako im drustvo i mediji u tome mogu pomoci!Mislim da bi imali mnogo toga da obradite i da napisete u vezi te teme za nekoliko sledecih meseci dok bi se doslo do zakljucka gde lezi greska koja izaziva takvo ponasanje,kao npr. to psovanje gspd.Ilica i njegove supruge koja je jos pri tome u drugom stanju!?!Licno im zelim svu srecu na ovome svetu i da dobiju naj manje blizance,zive,zdrave,prave i drekave jer nema nista lepseg,ponosnijeg,veselijeg,srecnijeg nego kad se postane roditelj!

NS+

pre 14 godina

E to je chovek, kad da takvu izjavu i smiri situaciju!

Javnost se upalila jer ne bi bio prvi put da vandali "iz protivnich(kog)kih tabora" napadaju Partizanove igrache. Sa koje god strane da se desi "napad" ili ispad, to mora da se osudi na razne nachine, pa makar i na ovaj kojim se mi ovde oglashavamo.
Prosto je neshvatljivo da neko ugrozava drugog choveka samo zbog ljubavi ili simpatijama prema drugom, njemu stranom klubu, naciji, rasi...
Ovog puta se ono najgore nije desilo, ali se chesto deshavalo i plashim se da ce se deshavati jer je to trenutno realnost nasheg drushtva...

kbo

pre 14 godina

(Vučina Perović, 3. jun 2009 22:29)

Ух, Вучино силна, па какав је то човек!? Замисли, ти њега не пропустиш као прави џентлмен, људина, а он те, замисли, опсује. Куда иде овај свет...

Milos, Srbija

pre 14 godina

Svabo prijatelju, ne treba meni tvoje izvinjenje.
Samo obrati paznju sta ti pises, a sta su cinjenice - Na JNA su Grobari UBILI decka raketom. Grobari su IZBOLI i UBILI Slaninara. Ti pises o stolicama i da su **gani huligani (pokusaj ubistva, paljenje stolica, novinarska patka za ovaj slucaj sa Ilicem) i ti si kao nesto veliki i pravedan...svaka ti cast...Ja vam oprastam sve jeb.ne stolice sa Marakane, ali onaj dan na JNA nikad necu, licemeri. Sve idiote u zatvor, a od vas pravednih i onog samozvanog "Bozjeg izaslanika" koji ovde ostavlja umobolne komentare mi je muka. Pozdrav normalnima!

red star

pre 14 godina

@Shvaba

Decko o cemu ti pises.Koliko godina imas. najverovatnije izmedju 13-15. Ko je vama zapalio stadion. Koliko ste vi stolica na jugu stadiona C. Zvezde od 1991 zapalili.Izgorelo vam desetak stolica i arhiva koja je namerno zapaljena da vas slucajno neko ne bi potegao. Isto kao sto ste protiv Rome sami zapalili stadion. Ali glupo je da ja tebi pricam kada se nisi rodio ili bio u pelenama.Nemoj ovde da nas zamaras sa glupostima to mozes na tvom cosku sa tvojim vrsnjacima

Peter Tosh

pre 14 godina

Иако никада нисам имао неко посебно мишљење о овом играчу, морам да му одам признање за људскост. Многи од њих би оћутали истину и остала би мрља на навијачима Звезде. Даклем, Илићу Саша свака ти част!
Други део је она тужна скупина навијача тима за који је овај дечко играо, која је јуче хорски запевала једну исту песму. Надам се да су у питању адолесценти, у том случају за њих би и постојала нека нада. Ако су којим случајем одрасли људи, а поверовали медијима који су објавили ову баљезгарију без икакве провере, дакле скроз аматерски и злонамерно, онда за њих тешко да постоји нека нада. Веровати медијима у Србији може само особа код које преовлађују страсти а не разум и особа коју не краси нека висока интелигенција.

nikola

pre 14 godina

Pa vi svi ko mecka igrate kako vam novine sviraju.
Pa juce je ovaj isti sajt to objavio i niko ne postavlja pitanje zasto su to oni juce objavili jedno a danas drugo.
Nego se prepucavate a ovi sa b92 vas loze.