Utorak, 02.06.2009.

19:05

Kleo u Partizanu!

Brazilac Kleverson Gabrijel Kordova Kleo postigao je dogovor sa upravom Partizana pa će sledeće nedelje najverovatnije potpisati ugovor sa srpskim šampionom.

Izvor: B92

Kleo u Partizanu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

560 Komentari

Sortiraj po:

nemanja

pre 14 godina

Tomic je prevazisao sebe...jedini igrac koji je vredeo van Partizana.Sjajan potez uprave.Ne smeta mi sto je igrao za zvezdu,a dokazace da je po meni bolji igraci i od nekih nasih napadaca.Mozda i od Diare...ako ostane malo duze od 1 god.

Grobari Vrsac

pre 14 godina

Ako KLEO stvarno dodje u Partizan,plus danas dosao KRSTAJIC,i ako(daj boze) dodje GORAN LOVRE,mogu samo da kazem da gosn Tomic zna znanje,i da se ne secam kad smo imali ovako dobru upravu,koja ne gleda svoju dobit vec dobit kluba.Jer,ako u prelaznom roku prodamo samo Obradovica(6M eura) i par igraca koja nisu bas vazna za prvu postavu(Marceta,Sikimic,itd...),pa ljudi moji,nama ce ostati DR.MO,MAMBA,LJAJIC,TOMIC,DJOLE,GAVRAN,ROBI plus KRSTAJIC,KLEO,(nadamo se)LOVRE,pa to je ubitacan tim.Pa s njima mozemo da ocekujemo skoro sigurno prenociste u Evropi!!!(Ili u Ligi Sampiona,ili u Ligi Evrope)

delija

pre 14 godina

Otisao je Kleo, dolaze BASTA, PURKE I BURZA. Grobari radujete se, a opet će se ponoviti TIKVA.
A sledece sezone ZVEZDA ce razvaliti miseve poput vas koji se raduju odbranjenoj duploj kruni koju mogu uzeti samo kada im najveći protivnik u problemima.Sretno vam bilo u evropi u kojoj sigurno nećete dogurati daleko. Za dvije godine će te biti poput timova koji imaju vise stranih nego svojih igraca.

kauboj_BFC

pre 14 godina

svaka cast onome ko ga je doveo desko je stvarno kapacitet od igraca...ali ponekad treba biti i covek a ne samo igrac...setimo se Del Pijera,Nedveda,Kamoranezija,Bufona i Trezegea koji su ostali uz svoj klub i kad mu je bilo najteze...ili Milijasa i Koromana...a tebi Kleo brate svaka cast...verovao sam da si jedan od 5 najboljih pojedinaca iz Zvezde ali sad si ga stvarno ugasio...pozz za delije,jachi smo

cristiano ronaldo

pre 14 godina

vi izgleda ne znate nista drugo sem "kleo se kleo da me je voleo"....
a sto se tice klea bas me briga sto je presao u partizan,uvek se znalo,zvezda pronadje vrsnog igraca dal fudbal il kosarka,partizan mora da ga dovede kasnije....bez toga ne moze...tako da...vi sa vasom odbranom prosek 30 i kusur godina...necete nista uraditi u LS...(ovo je pod uslovom da dodje krstajic,i da bude odbrana stevanovic-djordjevic-gavrancic-krstajic),pa vas ce i najlosiji napad u LS da napuni...jel starci su dobri za starce,al za mlade,brze bas i nisu....ali da jos uvek niste usli...ko visoko leti nisko pada...
p.s. na vasu srecu ne letite mnogo visoko,tako da ce pad biti manje bolan...

proud to be croat

pre 14 godina

vidim da partizanova sportska politika i nije baš dobra,zašto su dopustili da im brazilac juca ode bez odštete u deportivo? pa mogli su potpisat ugovor sa njim ako je tako dobar da može igrat u deportivu??

bleyach

pre 14 godina

Daj boze da je ovo istina..jos samo da nam banu Krstajic,napominjem doskoro kapiten Salkea,sta ces bolje..Isah,i Mensah,puna kapa to je vec Liga sampiona !! PozZ svim fanovima Partizana !!

Grobar Ni

pre 14 godina

„...Ima Zvezda bolje od njega.Zvezdina muka je da ostane u prvoj ligi jer slede tužbe za prevare koje slede UEFI....“ Bicete vi u prvoj, ne sikirajte se, ali ne verujem da cete ostati u Superligi. Zbog bankrotstva morali biste biti izbaceni iz nje.

mnogo ste vi vazni :p

pre 14 godina

hahaha, pa zar mislite da će delije pustiti klea u partizan?????? ma nebi njega dali ni za 1.000.000.000 eura
(bojan, 3. jun 2009 17:35)


Ma ko ste bre vi pa da vas neko nesto pita? Samo se ti tesi, drugo ti nije ni ostalo... ;)

гробар од 1950

pre 14 godina

@Zvezdas od 1950., 3. jun 2009 14:52
Само да ти објасним, Звезда није сада пред испадањем из лиге као Партизан тада. Чак је трећа на табели.

Bojan Chelsea Doboj

pre 14 godina

@zvezdaš od 1950.
Klea nije niko oteo. On je pod ugovorom sa menadžerskom agencijom i klubom iz Portugalije (Olivais e Moscavide). Zvezda je za jednogodišnju posudbu trebala da uplati 200 000 € i u slučaju da se fudbaler pokaže dobar imala je pravo preče kupovine za dodatnih 800 000€.
Međutim, Zvezda iz dobro poznatih razloga nije uplatila ni 200 000€, niti je plaćala igrača i odustali su definitivno od otkupa zbog loše finansijske situacije u klubu. Zvezda samo može očekivati novu tužbu kod UEFA za nepoštivanja ugovora o posudbi.

Torrente

pre 14 godina

Još samo da zabije zvezdi na derbiju i bice mu oprošteno što je za njih igrao! To će ih peći kao so na rani, ili ko će kome ako ne svoj svome!

Boris Jovanovic Obrenovac

pre 14 godina

A kleo se Cleo da nas je voleo,i hteo da igra u ligi Sampiona pa nas napustio i presao u Partizan za male pare da dribla do Diarre...

Zvezdas od 1950.

pre 14 godina

Secam se kad je pre mnogo godina Partizan bio na pragu ispadanja iz Prve lige (spasao se u poslednjem kolu protiv tadasnje titogradske Buducnosti). Nekoliko "zvezdasa" je savetovalo gen. sekretara Slobodana Cosica da prihvati razgovor sa dvojicom najtalentovanijih igraca Parizana koji su trazili prijem. Cosic je ljutito odbrusio: "Zvezda da otima igrace Partizana u trenutku kad im je najteze, da li ste vi normalni?".

Tek toliko...

Sone

pre 14 godina

Najjaci je ovaj lik "nisam ni grobar ni **gan, ali...".
Brate, mi svi sisamo vesla kad ovako nesto napises.
Dajte Grobari nekog ozbiljnog, pa da se dopisujemo.
Realno - da li je Kleo ono sto ste zeleli u svom timu (kojem zelite ulazak u Ligu Sampiona)? Da li ste zeleli nesto jace? Mislim da je Milos pomenuo, a evo ja da prosirim pricu - za Klea 400,000.00, za Krstajica (mislim da je slobodan igrac) i ostale koji se pominju nek bude jos PET miliona (a necete dati toliko). - Zasto onda prodavati Obradovica (vas najbolji igrac), zasto ne kupiti nesto za deset miliona od onolikih para dobijenih za Tosica i Ljajica? Imate racionalno objasnjenje ili ste poneti izuzetnim uspesima (0 0 4 1:8 Evropa, dupla kruna - Srbija), pa ne umete da racunate?

PFC

pre 14 godina

Tomic radi sjajno svoj posao,samo neka nastavi tako.Kad bi pojacanja bila Mladen Krstajic,dobijamo na iskustvu,kvalitetu,cvrstini u odbrani,skok igri,Mensa,decko ima 23godine,najbolji je fudbaler prvenstva Gane,reprezentativac,trazili ga Nica i Osasuna,a svi znamo,kakav skauting imaju francuski klubovi po pitanju afrikanaca,posle SP,ovaj decko ce vredeti mnogo para,a po informacijama,odlican je igrac,ima sajajan radijus kretanja,zatvara u odbrani,ubacuje se u napad,odlicna kontrola lopta i pas,sve u svemu mnogooo bolji i kompletniji igrac od Juce i vredece mnogo para,Gligor Gligorov,mlad igrac 20 godina,zatvara celu desnu stranu,perfektan centarsut,vrlo brz,prodoran,odlicna tehnika,trazi ga i Hajduk,pa cemo videti gde cemnadamo se kod nas,takodje mnogo moze da se zaradi na njemu,Kleo,prava 9. ima osecaj za gol,zna da utrci,da se zagradi.da spusti loptu saigracima,odlicna skok igra,igrac kakvog nismo imali od odlaska Andrije Delibasica,takodje moze da se zaradi.Vidim pominje se i Goran Lovre,to bi bio maestralan potez uprave,samo neznam da li je realni jer ima ugovor sa Groningenom na jos godinu,ali igrac u najboljim godinama,odlicna tehnika,centarsut,sut,skok igra,odlican vezista...Videcemo sta ce biti od svega ovoga,ali ako TOmic ostvari sve sto je zamislio,imacemo nikad mocniji tim,dosta kvalitetniji,nego onaj koji je igrao LS,i koji je na pragu LS,a ni tamo nece biti samo ucesnik...

Ognjen

pre 14 godina

Bravo "partizani" likujte radujte se dzabe vam sve uvek ce vas boleti ta cinjenica da je zvezda bila i ostala veci klub a vi mozete samo da crknetu u ljubomori...

avalon

pre 14 godina

evo,fakat je da sam to napisao.Ja o tom coveku nisam znao nista,fakat je da ste ga vi doveli odakle ste ga doveli i fakat je da ste svi pricali da je on jedini stranac kod vas koji vredi!Isto pamtim izjave Djordjevica posle prvog derbija da se radi o izvanrednom igracu!Podrzavam ovaj Tomicev poteg iz dva razloga:covek mu je bio ispred ociju,prilagodjen je nasoj ligi,nije macka u dzaku!drugi razlog je:Interesantno je,svi pricaju o tome,ima 500 komentara a i tandem:Diara-Cleo,dobro zvuci!

goran

pre 14 godina

iskreno i niej mi zao, menadzeri su hteli da iskoriste situaciju u zvezdi i napumpali cenu. decko ima kvalitet, ali niej nsita posebno. ulazi u sanse ali mu je realizacija slaba. daje gol iz svake cetvrte, pete.

White_Night90

pre 14 godina

SUPEEEEER!!!
Dobrodoshao u tim shampiona.
Krajnje je pateticno sto ga vi komsije sada omalovazavate i pricate kako "nije neki igrac" i te fore, kad je ocigledno da je on jedino nesto i radio u vasem crknutom klubu (uz Milijasha, a i on je otperjao). A i sta bi normaln chovek radio u takvom okruzenju, gde postoje igrachi kojima je rekreacija premlacivanje protivnickih igraca (Koroman), daviteljstvo(Ibrahim Gaj) i ko zna kakve sve jos psihoze. Drugo: po mojem skormnom misljenju on se jedini i trudio da ucini nesto vise protiv Partizana na derbiju (cak je bio i blizu da postigne gol) dok su se ovi ostali zvezdini igraci sudarali medjusobno. Trece: covek nije odavde, nema nas mentatlitet, pa ne vidim zasto mu je problem da predje iz jednog rivala u drugi = to se desava svuda po svetu u svim vecim klubovima, pa profesionalac je. Cetvrto: u vezi sumnje da ce ga grobari prihvatiti; a zasto ga nebismo prihvatili? Ako daje sve od sebe da pomogne klubu, kakve veze ima za koga je ranije igrao.. I Gavrancic je kao klinac igrao za Zvezdu, pa mu to nije smetalo da bude odlican ove godine kod nas. Mogao bih ja jos ovako da nabrajam, ali dosta je. Uostalom KO GUBI - IMA PRAVO DA SE LJUTI hehe
PFC FOREVER!!!

Veljac

pre 14 godina

Prema autoru nije posteno da se peva samo refren! Dakle

A kleo se kleo - Snezana Djurisic

Majko moja nije vise moj
Ja ga volim otiso je njoj

A kleo se kleo da me je voleo
A kleo se kleo da me je voleo

Moje srce uzeo je on
Ja sam htela da je samo moj

Majko mila srusio mi sne
Ljubav srecu odneo je sve

Sta me briga

pre 14 godina

A sad tisina i slusajte:

...

Vi koji ste kasnije rodjeni pitajte starije OBJEKTIVNE navijac da li je tako. To onda jeste bolo drugo vreme ali i vama je bilo to vreme pa niste nista uradili.
(misa, 3. jun 2009 08:13)

Opet neke lekcije iz drevne istorije. Dajte ljudi da ne kopamo vise po prasini jucerasnjice nego da vidimo sta nam je ciniti sutra.
Voda je do grla a vi mi pricate sta je bilo u proslom veku (milenijumu).

Normalno

pre 14 godina

Уздижете своју "опасну" екипу, заносите се Лигом шампиона, пљујете по Звезди целу сезону а онда се ПОЈАЧАВАТЕ њеним играчима? И ко је ту велики а ко мали клуб?
(Јастребов, 3. jun 2009 10:00)

Pa Zvezda je mali klub :D

Munze Konza

pre 14 godina

Balavurdija koja nema pojma o životu nekome preti preko interneta - pominje porodicu, kola, kojekakve poruke i "zanimaciju za sledeću sezonu". Da ima pravde, svi biste u zatvoru završili. Nemam pojma da li će Kleo doći u Partizan, baš me briga, ja navijam za klub, ne za igrače. Ako je dobar, neka igra.

Siniša Mihajlović, bog svih Delija - igrao za Romu, a 4 godine kasnije za Lacio - da li ga je neko odavde ispljuvao zbog toga? Neću ni da pominjem Milka Đuropvskog koji je iz Zvezde oteran (čak je u besu protiv Atletika iz Madrida skinuo i bacio Zvezdin dres na zemlju) ili Velibora Vasovića, verovatno jednog od najboljih igrača svih vremena bivše SFRJ - jedini strelac za Partizan u finalu Kupa šampiona protiv Reala, čak i naš trener početkom sedamdesetih, a Zvezdin trener početkom osamdesetih. Da li biste vi u nekoj firmi radili besplatno, zato što je volite? Kleu, Isaku, Žuki, Moreiri... ovo je samo posao. Mogu oni više voleti jedan ili drugi klub, ali ljubav ne plaća račune. Na sledećoj utakmici fudbaler može slomiti nogu, završiti karijeru, a u odnosu na to koliko škole imaju, verovatno bi od gladi pocrkali. Prema tome, ne pljujte čoveka, gde god da pređe. Kad bi Dr. Mo prešao u Zvezdu, reč ne bih mogao da mu kažem. A balavurdija koja napada bivše igrače Partizana dok se sa suprugama šetaju po gradu nema dovoljno mozga da išta shvati, nema svrhe pričati im.

Bosko

pre 14 godina

Sramota... sramota sto ovi ne mogu da ga zadrze u Zvezdi,a jos veca je sramota sto Grobari slave dolazak igraca koji je igrao u Zvezdi... Zvezda=dno; Grobari=dno dna

Delije Sever Novi Sad

za vek vekova copy/paste

pre 14 godina

HA HA...KAKVA FORA
ma idite topalovici i u ligu shampiona, ma igrajte gde god zelite, ali znam samo jedno i to me odusevljava da ce na stadionu sa crveno, plavim da ne kazem i zutim stolicama igrati kleo pred 12000 ljudi koji su bili na proslavi titule,RAT PROTIV CRNO BELE DRZAVE SE NASTAVLJA, DO KRAJA ZIVOTA SAMO UZ TEBE ZVEZDO!!!!

Nemanja

pre 14 godina

Jedna molba za Tomića i ostale iz uprave (koji rade fantastičan posao,svaka čast): DOVEDITE EMEGHARU!!! DOVEDITE EMEGHARU!!! DOVEDITE EMEGHARU!!! DOVEDITE EMEGHARU!!! DOVEDITE EMEGHARU!!!

Nemanja

pre 14 godina

Ovako ste nekada komšinice pisali o njemu(izvor:zvanična fun grupa na FB-u),brzo menjate mišljenje!!! Cleo obrodošao!!!
--Cestitke CLEU na pogodku protiv CSK-a, a vredno je i napomenuti da je Cleo iznudio penal koji je kapiten Milijas pretvorio u gola za 1:0.
Konacan rezultat: ČSK - C. zvezda 0:2
(Milijaš 62p, KLEO 70)
--Protiv Banata Cleo nije bio strelac ali je bio u svakom trenutku opasan po gol protivnika i kod vodeceg gola Crvene Zvezde je uposlio Lazetica koji je u nastavku akcije postigao pogodak...
--Kleo majstor jos jednom dokazuje svoju magiju, strelac i u Ivanjici ( PRVENAC U PRVENSTVU) iako je Zvezda izvukla samo 1-1 sa domacim Javorom
Konacan rezultat:
Javor - Crvena zvezda 1:1 (1:0) (Simić 21 - KLEO 59)
--Ima li kraja brazilskoj magij...? KLEO danas ponovo strelac u sjajnoj roli i pobedi Crvene Zvezde nad Cukarickim!
Konacan rezultat: Crvena zvezda - Čukarički 2:0
/Lazetić 22, Kleo 33/
--Kleo nastavlja da reseta,danas 7 marta zasluzio epitet najboljeg igraca utakmice protiv napretka zbog DVA GOLA i asistencije.
Konacan rezultat:Crvena zvezda - Napredak 4:0
/Milijaš 41, Kleo 46, 78, Parker 54/
-- Brazilac Kleverson Kordova Kleo najveće je pojačanje Crvene zvezde u proteklih nekoliko godina !!Golovima Klea Zvezda je pobedila Čukarički 2:1 !!
Crvena zvezda - Čukarički 2:1 (1:0)
/Kleo 37', 67' - Bojović 50'p/
--Dobra partija i zaslužena pobeda Crvene zvezde, koja je još jednom ove sezone na Marakani pobedila Borac sa 2:0, ovoga puta golovima majstora KLEA i Milijaša.
Crvena zvezda – Borac 2:0 (1:0)
Kleo 45, Milijaš 75
--Brazilac Kleo, na asistenciju Ognjena Koromana, u 83. minutu doveo Zvezdu u vođstvo protiv Ofk-e na karaburmi! Bio je to njegov osmi gol u dresu Zvezde u ovoj sezoni
OFK Beograd - Crvena zvezda 1:1 (0:0)
/Ignjovski 87' - Kleo 83'/

delijaRS

pre 14 godina

A ma kakav Kleo on da vredi nesto nebi igrao u skoro najgoroj ligi u evropi,neka ide nista nije pokazao.Lako je davati golove tamo banatu,cukarickom,ofk itd,videlo se na derbiju sta on moze i kakav je igrac,napravi vise faulova u napadu nego citava odbrana.

Јастребов

pre 14 godina

Уздижете своју "опасну" екипу, заносите се Лигом шампиона, пљујете по Звезди целу сезону а онда се ПОЈАЧАВАТЕ њеним играчима? И ко је ту велики а ко мали клуб?

Sale bgd

pre 14 godina

Grobarski komentari kad je objavljeno da Kleo dolazi u Zvezdu...



Jel se to meni čini ili je Zvezda dovela novog Varkosa - potpuno anonimnog autolakirera.
(MarkoSi, 8. avgust 2008 17:44)

Evo,desava se nesto i kod vas,dosao je KLEO-centarfor iz druge portugalske lige:))),znaci molim vas,sada se malo bavite time,Batalite Partizan-Fener,ligu shampiona,Moreiru,Tosica,Fejsu,to je u ovom momentu visoka klasa za vas!Bavite se Kleom,Sremom i klubom za koji ja se nadam jos navijate...FK Crvena Zvezda?!? U,proteklih par mesece pretvoriteste se u posmatrace i latentne navijace FK Partizana:))
(avalon, 8. avgust 2008 17:45)

Zasto Zvezda ne moze da pobedi nikoga iz prve i druge lige?

Zato sto pojacanja stizu is druge i trece.
(naliM, 8. avgust 2008 17:50)

zvezda ne bi bila zvezda kad ne bi dovela igraca iz druge lige koja god zemlja bila u pitanju....
(shone, 8. avgust 2008 17:50)

pa ovaj ima sve fantasticno... sut,skok,glava,visina... znaci skroz fantastican a dosao u zvezdu... svaka cast delije(turski konjanici)... kako ste smesni..
(GROBAR_NIS, 8. avgust 2008 18:43)

Da on ima sve ovo fantasticno nabrojano ne bi dosao u klub koji se raspada ...
(GROBAR JUG, 8. avgust 2008 19:36)

Ove godine nije prosao probu u francuskom drugoligasu Lansu, ali je zato vama dobar!
Iz druge lige u drugorazredni tim!
(Del Piero, 8. avgust 2008 20:11)

ae bjezi! nemate klasnog napadaca.edgar,subasic,some,kleo...svi su oni ispod ranga Cadikovskog.
(grobari crna gora GACEVIC, 8. avgust 2008 20:45)



Da li imate i malo morala da sad povucete to sto ste pisali? Ili ce te ako ipak ne predje u partizan opet da ga pljujete?

OFk

pre 14 godina

bas mi je drago da je jedan igrac iz inostranstva razbio tu famu,oreol,glupost...ljubavi prema zvezdi.ja nisam nikakav Partizanovac i njima ce se to desiti i to je dobro za Srpski fudbal da svi prelaze gde zele i gde dobiju dobre uslove...sta kao voli zvezdu i srbiju ...pa nemoj da ste naivni.On covek mozda i nije cuo da postojite a vi ga kunete....

Cvele Maglic

pre 14 godina

Odlicno pojacanje za Partizan!!! A mi mozemo da dovedemo neke konobare da nam igraju ili da veterane potpisemo za prvi tim?!! nema veze,sad su Delije na potezu! na celom svetu samo CRVENA ZVEZDA!!!

grobrcic

pre 14 godina

Ja nisam odusevljen ovim potezom uprave.Ovaj igrac je u derbijim pokazao koliko je tanak,Srdja i Djole su ga stavljali u dzep opusteno.Dao je 8 golova u sezoni,od tog broja pola iz penala...
Po meni je Bogunovic bolji igrac od njega,decko samo zasluzuje sansu i utakmice u kontinuitetu.

pera-grobar

pre 14 godina

Na osnovu procitanih komentara mogu da zajkljucim da, 80% zvezdinih navijaca nema zavrseno osnovno obrazovanje, a onaj ko zavrsi neku srednju skolu moze i vodja da im bude!
Vi ste gomila necega sto truje nase drustvo...

zvezdas od rodjenja

pre 14 godina

To je jos jedan dokaz da Zvezda strancima ne znaci nista... dal bi neki nas presao sa Marakane na Jna??? Naravno da ne bi. STOP dovodjenju stranaca, ulazimo u omladinsku skolu...

zvezdan

pre 14 godina

kao hoce ga herta,pola evrope...mozda je i njegov menadzer platio da se napise koji clanak u novinama o njemu...
a covek skoro da nema pojma...
van sesnest obe leve noge ima...
golove koje je dao i moj komsija od 70 bi dao...
srecno u grobarskom taboru...ha,ha,ha

Srdjan

pre 14 godina

Nisam ni Grobar, ni **gan, i iskreno zabole me za oba kluba, ali cinjenica je da Partizan igra, i da je oduvek igrao lepsi fudbal, i da ima mnogo bolje rukovodstvo, a ruku na srce, i navijace od Zvezde.

Zvezda zivi od toga sto je osvojila LS? Pa kada **gani, kada? Kada u Evropi nisu igrale najjace Lige poput Engleske, Italijanske, Spanske...

Jadni ste da jadniji ne mozete biti, i umesto da se malo stisate i pratite kako vase komsije rade, pa nesto naucite, vi ste zinuli na sva usta da galamite i busate se u grudi, a rezultati nigde...

IMate samo srecu sto drzava stoji iza vas, i ako po meni to vise zasluzuje Borac Cacak, inace bi bili u drugoj ligi, jer to je vasa realnost.

I koji se to lik napravio pametan da kaze da je Kleo Zvezdin igrac? Nit' ga je Zvezda napravila, nit' je proveo dovoljno vremena u klubu da mozete da ga svojatate...

O Zvezdinim "huliganima" necu ni da komentarisem...

LFC - you'll never walk alone!!!

PARTIZN

pre 14 godina

Ovako se odvijalo prelazenja u legendu ruskog prvoligasa SPARTAK Moskva.Nastupao je kao klub br. 1 tokom postojanja SSSR.Posle raspada zemlje postao je osrednji klub sa armijom navijaca koja se polako topila.Prosto nemogu da verujem da se to napokon desilo sa omrznutim od moje strane narodnim klubom Zvezdom.Hvala!NAPOKON!

Colin_bgd

pre 14 godina

Svi ovi “pametnjakovici” koji porucuju Kleu da kupi blindirani auto, da ne izlazi na ulicu, i slicno, pa upravo zbog vas nas fudbal, a narocito vasa zvezdica i jeste tu gde jeste, jad i beda. Fudbal je danas biznis i to je Partizan koliko toliko shvatio pre vas, i dok vi to ne ukapirate, mozete samo da rusite, lomite i nabijate baklje u usta ljudima iz frustracije sto su vas lagali sve ove godine. Doziveli ste Bari, ugravirali ste ime na pehar kupa sampiona, ali danas je juni 2009, a ne maj 1991, i svet je odavno otisao dalje. Nemate pojma ni o cemu, a glumatate neku hrabrost i pretite nekom jadnom Brazilcu koji je verovatno iz tamosnjih favela uspeo da se izvuce iz bede kakvu niko od nas ne moze ni da zamisli, a vi mu sad pretite nakon sto mu vas klub nije isplatio ni jedan jedini dinar za to sto je igrao kod vas. Nece ni “delije” na severu da navijaju za dzabe vise, ali ce zato da biju ovog brazilca koga ne interesuju ni zvezda ni Partizan, samo ga interesuje da prima platu za svoj posao, koji je igrom slucaja da daje golove na fudbalskom terenu... Jadni ste, da jadniji ne mozete da budete...

Sremac

pre 14 godina

Pa ovo je dogovor Partizana i Zvezde.
Zvezda nema novce da ispuni ugovorene obaveze, a onda Partizan kupuje te fudbalere pod uslovom da ne tuže Zvezdu što bi uslovilo njeno isključenje iz svih takmičenja.

laceonli

pre 14 godina

Pustite me da razmisljam kao Kleo ...
Dodjes u stranu zemlju ne znas nista . Dosao si u neki klub gde nemas ni ljudski ugovor . Klub u katastrofalnoj situaciji neam bukvalno ni za vodu. U razloge ne ulazim . Igras tako bez para od kluba placa te menadzer u razmisljanju decko je dobar ne bih ga vracao u Brazil, u jos vecu bedu i sirotinju.
Klub ne isplacuje odsetu sve u svemu igras ne znas ni za koga , za cije babe zdravlje . Jos gledas da te ne pljuju .

Sta bi radio?!

Odjednom 200 m dalje drugi klub .spreman da sve tvoje zahteve ispuni , da te placa da isplati odstetu . Da se malo intrenacionalno ljudski pokazes . Sta bi radio kada znas da za veci evropski klub trenutno jos nisi.

Ni protiv DELIJA ni protiv GROBARA samo trazim malo vecu sirinu u razmisljanju .
Sta biste vi licno radili ostavite sve emocije sa strani. I vi ne rmbate kod gazde sto ga ekstra volite nego zato sto vas placa.

Milos, Srbija

pre 14 godina

Sad ispade da Zvezda ima igrace za LS? Zar nije Zvezda trecerazredni tim, smejurija i ostalo? Probudite se, Grobari, 17 miliona (Tosic-Ljajic) a vi kupujete Klea i to je spic za Ligu Sampiona? Pustate Obradovica? O cemu vi pricate? Moji su debakl, ali ako se vi radujete ovome kao nekoj garanciji, onda imate problem. Bicete glavni u selu ponovo, ali u gradu, i dalje samo mozda, i to uz srecan zreb.

Marijus

pre 14 godina

Ja sam presrecan jos samo kad bi kod njih otisli Ninkov,Some, Trickovski,Blazic,Nikolic,Bogdanovic i kompanija i da se ratosiljamo bede. XAXaxaxaxaxa plakacete grobarti samo polako

A sad PARKER i ISAH

pre 14 godina

Dovedite i Parkera i Isaha obavezno. Parker je opak igrac i odlicno bi mogao da zameni Dijaru kada ga prodamo sledece polusezone. A zadnji vezni nam je isto potreban.

power1000

pre 14 godina

Kleo,Kleo pa sta i da udjete u ligu sampiona ,i naprimer dbijete MANCHESTER,sta bi vasi napadaci uradili pored Vidica i Ferdinanda,pa njih bi spakovali stoperi i iz coca-cola lige.Imajte na umu da je Kleo igrao u domacem prvenstvu.

misa

pre 14 godina

Pa morao sam da se javim.Ne mogu to vise da citam sta grobari sve pisu.Kao prvo popalili ste se a jos nije potvrdjeno za Klea,a i da jeste nema veze presao covek iz kluba u klub nije prvi put.Ali vi ste o Kleu najmanje govorili.Pricate o stvarima koje nemaju veze sa mozgom.Vi u ovu zvezdinu situaciju mozete doci i pre nego se nadate,samo da neko otvori Zekine fascikle.Ali nece jos ali kad ih otvore gotovi ste.Ali ni to nije sad bitno.Najvise me ipak pogadja velicanje Partizana a minimalizuje se Zvezda do maksimuma.Pa vi imate samo dve utakmice sa Realom kojih se ja secam jedna u Briselu i jedna u Beogradu i onaj dvomec sa Romom koji ne znam i ko je gledao jer su svi pratili Zvezda-Milan.

A sad tisina i slusajte:

Zvezda-Liverpul
Zvezda-Real
Zvezda-Ferencvaros
Zvezda-AEK
Zvezda-Arsenal
Zvezda-Herta
Zvezda-borusija
Zvezda-bajern
Zvezda-Bazel
Zvezda-Inter
Zvezda-Anderleht
Zvezda-Barselona
Zvezda-Benfika
Zvezda-Atletiko(M)
Zvezda-Real
Zvezda-Milan
Zvezda-Keln
Zvezda-Bajern
Zvezda-Olimpik
Zvezda-Sampdorija
Zvezda-Anderleht
Zvezda-Kajzerslautern
Zvezda-Barselona
Zvezda-Dinamo(K)
Zvezda-Lacio

Namerno nisam napisao rezultate tih meceva oni se manje vise znaju,ali bitnije je da zbog TIH meceva od 22 miliona ljudi bar 12 miliona nije danima spavalo,za te meceve se zivelo.Vi koji ste kasnije rodjeni pitajte starije OBJEKTIVNE navijac da li je tako.A o vama grobari necu da trosim reci jos ste mali da biste shvatili.To onda jeste bolo drugo vreme ali i vama je bilo to vreme pa niste nista uradili.Zato PSSST.A kad vam zaigra mecka OBECAVAM da mi nece biti drago i necu se javljati da vas provociram.

ULTRAS D/S

pre 14 godina

Zvezda, bi napunila
i tri marakane ..jer svaki od delija provodi tu dana..
Zvezda u srcu,za nju se bori
neka idu lopovi znase ko te voli..ps b.b.r.s

Fenix

pre 14 godina

Pročitao sam prvih 100 komentara i jedno 20 puta sam čuo onu 'a Kleo se kleo'. Ako ste toliko pametni grobari recite nešto pametno. Ja sam zvezdaš i ne volim ni ja što on prelazi u Partizan ali kakva je naša uprava više me ništa ne čudi od njih. Valjda će ovi naši dovesti nekog pametnog da igra pošto prošle sezone slabo koga dobrog su doveli. Što se Klea tiče želim mu sve najbolje njegova je odluka gdje će igrati.

Fenix

pre 14 godina

Pročitao sam prvih 100 komentara i jedno 20 puta sam čuo onu \'a Kleo se kleo\'. Ako ste toliko pametni grobari recite nešto pametno. Ja sam zvezdaš i ne volim ni ja što on prelazi u Partizan ali kakva je naša uprava više me ništa ne čudi od njih. Valjda će ovi naši dovesti nekog pametnog da igra pošto prošle sezone slabo koga dobrog su doveli. Što se Klea tiče želim mu sve najbolje njegova je odluka gdje će igrati.

borisco

pre 14 godina

Ma nema od toga nista videcete... To je samo bomba... a i da je istina neka ide SRECAN MU PUT... Jos koroman da ode u Sevojno i to je to...

Dragan Grobar Nis

pre 14 godina

auuuu, lele bate.A kad ce ovo izadje na televizor.Lukicu, kazi odmah posto Isah, da sutra ne kukas da ti se otimaju igraci.Taman da dovedes Purketa, Burzanovica i nekog iz Vijetnama ili iz Sao Tome i Principe.Moze i iz Nove Kaledonije.Tamo je otisao Janevski za selektora, ali sa vasim parama.

Milan

pre 14 godina

Kleo,brate..sta te boli uvo,prodaces se u Koblenc seldece sezone.
Stvarno sam iznenadjen da nije mogao da nadje nesto bolje nego s konja na magarca.

STEFAN PFC

pre 14 godina

Izjava Clea po dolasku u Zvezdu

Srećan broj: 22
Nadimak: Kleo
Omiljeno jelo: Pica
Omiljeno piće: Koka Kola
Ne jedem/ne pijem: Suši, Alkohol
U frižideru uvek imam: Jogurt
Omiljena boja: Crvena
Glumac/glumica: Anđelina Džoli
Pevač/pevačica: 50 cent
Omiljena pesma: Brasileirinho
Omiljena knjiga: Ne čitam
Omiljeni film: Troja
Omiljeni crtani junak: Tom i Džeri
Voleo bih da upoznam: Ronalda
Vozim : Audi
U slobodno vreme: Sam sa porodicom

Omiljeni saigrač: Stamenković
Protivnik:
Imam strah od: Vatre
Sanjam da: Igram za reprezentaciju
Omiljena životinja: Pas
Kućni ljubimac:
Najvažnija osoba : Dete
Fudbalska filozofija:
Porodica: Sve
Od prve plate sam: Kupio plac
Omiljeni sport: Fudbal
Poruka navijačima: Budite uz Zvezdu
U horoskopu sam: Lav
Zvezda je za mene: Veliki klub

darki001

pre 14 godina

Evropski sampioni su trenutno u krizi ali KES-ovci ce tek da budu a kad njih strefi oni ce odmah u drugu ligu zivi bili pa videli. Da ih Karadzic iz FSS i drzava ne pokrivaju odavna bi im bivse rukovodstvo bilo u bajbuku a klub na dobosu. Zvezda je uvek velika i kad ima i kad nema.

aaaaaa

pre 14 godina

Ništa neobično.Čovek hoće da igra EVROLIGU i prelazi iz malog u VELIKI KLUB !!!
(MILE, 2. jun 2009 19:21)


Prijatelju ti nisi svestan kolko si se ispalio sad...evroliga je sad kup uefa...

darko

pre 14 godina

Para vrti gdje burgija nece,čovjeka niko ne može kriviti Brazilac je on nema emocije ni prema jednom klubu,čovjek je profesionalac i još nije naš.

Djomla

pre 14 godina

Nadovezao bih se na komentar br.344, stranac je to, niej mu bitno da li je cvrni ili crni dres.. naravno ide tamo gde ce bolje da se proda, gde ima odkocnu dasku.. verujem da mnoge delije osudjuju ovaj postupak, ali covek igra za pare ne zbog mene ili vas.. mozda je malo bzv sto je preso u redove najljuceg protivnika, ali sto se manje komentarise to, brze ce se sleci prasina i partizanu viose vremena za pripreme LS. Verujem da kleo moze da pruzi dobre partije u partizanu.. Pozzz GROBARI.

oki

pre 14 godina

Nema veze bice bolje.
Za dve sezone opet cemo biti jaki.
(MrRS1971 Grac/BL, 2. jun 2009 19:25)

Za dve sezone? Već ste odustali i od naziva Sledeća Sezone, sada ste FK ZA DVE SEZONE xD

DJ TOMIC

pre 14 godina

Ma ne kupuje njega Tomic zato sto nam treba,nego da bi dokrajcijo komsinicu:)))))))

Shala na stranu,extra igrac,znamo da nije prosla utakmica (osim ona sa sevojnom) a da nije covek postigao pogodak.

I UPRAVO OVAKVE,PRE SVEGA MEDIJSKE "BOMBE" POTREBNE SU SRPSKOM FUDBALU DA BI UVELE KOLIKO TOLIKO INTERESOVANJA.

WELLCOME CLEO

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Oumaru je bio moja zelja,u Partizanu bi eksplodirao,nisam siguran za ovog Klea-ali videcemo!

PAZI,VALJAK GAZI!

da

pre 14 godina

@Jaoj majko ovo prelazi svaki nivo nemoci i dostojanstva.Jos Marakanu da im damo da igraju Ligu Shampiona!?!
(JAOJ, 2. jun 2009 19:21)

Hvala, ne treba, igracemo na JNA!

doom

pre 14 godina

ко вам је крив? сами себи сте криви, зумбули. јел Шурбатовић дао кеш да жврљате шаблоном оне глупости како Београд "навија" за вас? што претите човеку? што већа фрка ви више гуслате. ако је Клео прешао код нас, па шта? и Васовић је прешао код вас па му ништа нико није рекао а показао се као већи "циган" од гомиле вас који сте старији малолетници или нисте видели стадион у животу.гледајте бре своја посла, џабе претите.

Popravljam kišobrane...

pre 14 godina

Jeli a koga dajete Sevojnu,Lazetica i Kormorana?
Lako je vama vi imate Pižona i Lukića,tandem iz snova oni ce rešiti sve probleme u klubu.
I da pitam da li ste nešto načuli za basket,tj. za misaonu igru gde na kraju pehar podiže Pera Božić,da li je profesor Vujošević pazario nekog od komšinice.
Pozdrav od mene,Platinija i Bartolomea

Ponos-Cast

pre 14 godina

Samo cu toliko reci:Nikada ni jednog igraca Partizana ne bih voleo u svom klubu,tj.Zvezdi!Pa za sve one koji su srecni sto vam dolazi imam pitanje...jel znate sta znaci rec Ponos?

ZVEZDA BRE

pre 14 godina

Pa neka ide Cleo,ionako ce zvezdu pojacati sledeci igraci:1.Alvaro Recoba
2.Milan Purovic
3.Vladimir Stojkovic
4.Lebohang Mokoena
Ostaju:Parker,Oumaru,Koroman, 100%.
Ali ovaj lik sto kaze da je Washington klasa...Show!Za Washingtona Srecko Susic klasa!

Marko

pre 14 godina

Ne znam sto se lozite,igracete ligu sampiona, ali juce,on je samo prosecan igrac i igra za pare, boli ga uvo i za zvezdu i za partizan,zato je ovo i uradio.

grobar

pre 14 godina

tomicu molim te jos samo isaha on je najbolji igrac zvezde i najbolji zadnji vezni lige a ni kleo nije los napadac. isah je stvarno klasa od igraca hvali nam on za ligu sampiona ma gine covek

Zvezdan

pre 14 godina

Konacno je krenula cistka "menadzerskih fudbalera".Covek ima samo i samo skok i to ne uvek vec kad je raspolozen.Cujem Koroman ide u Vojvodinu,sad tek verujem u ovu upravu.O Parkeru i Isahu ima samo da sanjate Topalovici.

Rakija

pre 14 godina

Ne shvatam komentare tipa da necemo da ga prihvatimo?jok ti ces!aplaudiracumu svakih 10 min.tj svaki gol kada vam zabije!ova vest je vec ohrabrujuca!

pfc

pre 14 godina

Proverena informacija
Znaci dolaze Krstajic, dva igrača iz Gane(Esme Mends i Karim Alhasan) Mends najbolji igrac njihove lige, Kleo i iz Teleoptika Elton i Dos Santos! Bice puno stranaca ali vrede...

Vlada Lukic

pre 14 godina

Stvarno mislim da bi covek realno mogao da pomogne Partizanu da ne udje u ligu sampiona-a nama delijama ostaje jos samo da napujdamo Tutorica da mu u prvom sledecem derbiju nanese lakse telesne... Srecno ti bilo, putuj igumane...

Aca

pre 14 godina

- Tačno je da sam razgovarao sa Gamom, tema su bili igrači koje nam je ponudio, a među njima nije Kleo, niti smo uopšte o njemu pričali - tvrdi Ivan Tomić

Dr Undertaker

pre 14 godina

Kao prvo,shvatite da Cleo nije došao iz Zvezde jer je Zvezdin i njegov ugovor prestao da važi.Drugo-nemojte čoveka pozivati na nekakvu odanost klubu.Zašto Stanković,Žigić,Pantelić,Janković,Vidić i ostali ne dodju pa ne igraju za džabe dok se Zvezda ne povrati?Ne pada im na pamet.I ne samo njima.Nijedan bivši igrač neće doći ni u Zvezdu ni u Partizan dole god može da uzme bilokakav novac.Vrate se samo kada postanu ispušene lule.Zato ne tražite od Clea ono što vaši najveći idoli i "veliki rodoljubi" nisu bili spremni da urade.
Što se Zvezde tiče,navijači,pomirite se sa tim da sledećih pet godina nema ništa od Evrope niti od zvučnih transfera.
Postoji pravilo koje glasi:Da bi se stiglo do pozitivne nule,treba da prodje barem onoliko vremena koliko je trajalo RUŠENJE ovog kluba!

grobaR

pre 14 godina

ponizili komsinicu,to stoji,a koliko je pojacanje.......za ls krstajic i iskusan vezista,to nam je neophodno.ne smijemo da se oslanjamo samo na dr moa.koliko nam je onda valjao ljubinko.......ajmo tomicu

psycoactive

pre 14 godina

@tuk na luk
Nemoj molim te nista o zenitu,pokazali ste se protiv njih a i mnogih drugih u proteklih godina.Mogao si drugu rec da upotrebis...
Ali razumem, opasne su to traume...
Nazalost po zvezdu,bice ih jos....
Cleo je prosecan igrac,a za nade uslove ok.Ali za ligu sampiona trebamo kvalitetnije.

WladimirWB

pre 14 godina

SUPER Sad ce i komsijama da bude interesantna LIGA SAMPIONA, imace nekoliko svojih igraca, a neke ce moci i uzivo da gledaju ako dodju na JUZNU tribinu... Izvolite, ugledajte se na Klea, njemu izgleda nista vise ne znaci Bari... Zazmuricemo na jedno oko a vi brzo u PFC butik po sal i ajde jos malo pa pocinju kvalifikacije... A ako Vam je Zvezda bila toliko u srcu slobodno idite na severnu tribinu :))))

Kricke

pre 14 godina

kleo rekao:moja buducnost je neizvesna ali sigurno necu preci u redove najveceg rivala izuzetno postujem navijace zvezde i svakako se ni bi odlucio za takav potez

el Grobaros

pre 14 godina

Vidim da su komentari sa pretecim sadrzajima slobodno pusteni!!??
E pa cisto da se zna,da kleo nije sam,imace neko tebe da zastiti veruj mi

ЗВЕЗДА*СЕВЕР*МАРАКАНА*ФОРЕВЕР*

pre 14 godina

Буразеру ако је истина....Знаш шта те чека.Није ти ово квиз....

Marko

pre 14 godina

Bravo Tomicu ja mislim da je to dobro pojacanje za nas PARTIZAN imamo napad za ligu sampiona,i jedan predlog za Tomica uzmi im i Isaha pa da im neostane nista za ,,Sledecu sezonu\" .NAPRED PARTIZAN

djole zvezdas

pre 14 godina

svaka cast mojoj zvezdi..bas ne nte sta vredi..veliki sam zvezdas al bih voleo da nam pokaze kolko vredi..ne sme se dozvoliti takav transver..a najvijace partizana bas potresa odakle je dosao kad nam turi tri komada..kako neko rece, MISLICEMO O TOME

Grga Grobar

pre 14 godina

Cleverson Gabriel Cordova or simply Cléo (born August 9, 1985) is a football player from Brazil who currently plays for Partizan Belgrade as a striker.

ha hahah hahahah a ovo stoji na Vikipediji

Nebojsa Grgurevic

pre 14 godina

Katastrofa se nastavlja i u Partizanu ! Neznam vise sta i koga da gledam u Srpskom fudbalu i ako sam navijac Zvezde !!! Pocecete opet sa besplatnim ulazom i brojnjem gledaoca na kapiji !!! Zvezda ih je nbrojala 20.000 hiljada a vi nikada niste presli cifru od 1.500 dobrovoljnih gledaoc !!! OFK sa cenom od 100 dinara na svakoj utakmici proda minimum od 1000 - 2000 karata !!! Kakav bre Kleo , Diara , Zuka ... KATASTROFA ..

Realan Grobar

pre 14 godina

a ja bih se zaKleo da Kleo ne bi nikad presao u Partizan!:) ja mislio on video kako navijaju "navijaci" zvezde pa covek nije zeleo da dodje ali ipak je shvatio gde je bolje navijanje i podrska....uostalom zato je i Diarra ostao! eh da....IMAMO KOMPLEKSEEE!!

tuk na luk

pre 14 godina

FK "Rekreativo"
FK "Sledeca sezona"
FK "Delta City"
FK "Bari 1389"
itd

od danas menja ime u

FK "Siromasi"

Ko me KLEO, da te volim, ko me KLEEEEEOOOOO....

Topaloviću,
tužno je to što je vaš zenit i najveća radost u fudbalu dostignut kada je Zvezda u teškoj finansijskoj situaciji. To samo pokazuje koliko ste bili sposobni da nešto značajnije napravite prethodnih 60 godina.
Tužno je komentarisati nivo tvog ponašanja, i emocionalno stanje navijača FK NIKAD NIŠTA VREDNO POMENA kao što si ti.

Partizan1970

pre 14 godina

cuo sam da imaju dobru travu na stadionu, a ni semafor im nije los a nama ne bi skodilo da imamo jos koji cisto da se nadje. ne znam posto prodaju dresove, samo da ih prefarbamo. stadion da kupimo isto i da ga srusimo da napravimo nek hotel ili nesto slicno da namlatimo para. ma ima da vas kupimo sve tamo jadni li ste da vam je znati

Queen++

pre 14 godina

Dolazak Klea je najbolji potez uprave Partizana. Samo se nadam da ne dovedu Krstajića, jer bi to bio najveći promašaj. Kao primer može da posluži dolazak Veljka Paunovića u Partizan 2008.godine.

Ivan

pre 14 godina

Cekajte ljudi pa zar nije ova "#!$ do pre par dana pricala kako voli Zvezdine navijace i da tu ima neceg posebhog?! hahaha....Pa jel Ivic vas skaut?

inb

pre 14 godina

@dexikv
samo sto vi nemate omladinsku skolu!u odnosu na partizanovu ona je smesna!reci mi kog ste igraca ozbiljnog izbacili i kad je to bilo?

Airmax

pre 14 godina

partizan je mogao da dovede i boljeg i skupljeg igraca ali je namerno zeleo da ponizi zvezdicu :)super zamena za diarru posto verovatno ide uskoro,cleo bolji igrac definitivno od diarre.jos krstajic i to je to.mogao bi i onaj mensa iz gane sto se prica i kockice su slozene za LS.BRAVO TOMICU.

bakson

pre 14 godina

nemogu da verujem da ima maloumnika koji prete kleu tipa:odraće te delije , ne izlazi na ulicu.... boli ga uvo i za jedne i za druge on je ovde samo zbog para!!! i ne ma pojam o razlici partizan zvezda kao što ni ja nema pojma u kom delu brazila smem reći karioka, a u kom ne...budalaština!

Lotar Mateus

pre 14 godina

Neka se decko istusira, pojede nesto i odmori. Posvetite mu vise paznje prvih dana dok se ne uklopi u normalne tokove. Pitanje je kakve traume nosi u sebi kao posledice igranja u bivsem klubu.

Partizan sampion,a ko bi drugi !? NUSKNVP

pre 14 godina

Ma nash Diarra je bre za njega izmislio fudbal.Samo ne kapiram cigane shta oni tipkaju i komentarisu ovde,a nama je doslo pojacanje.Znash mi imamo komplexe zato smo vam kao oteli igraca ! Zashto smo ga oteli !? Pa decko je slobodan igrac i solidan fudbaler,Tomic je video neshto u njemu i doveo ga.Ko vama brani da dovete Vitora Uga ako imate kintu,ja sigurno necu reci da ste ga oteli,jer decko je slobodan igrac.

Ja mislim da ovo navijace zvezde mnogo boli,vishe nego sve ove sezone,ali to je njihov problem.

Grobar-S

pre 14 godina

Nezmam koliko vremena ce mu trebati da se adaptira na:tri obroka dnevno,na redovna primanja,na telefone koji rade,na svlacionice koje ne prokisnjavaju,na pokosenu travu....

Nikola

pre 14 godina

Ne moze ni da pretpostavi sta ga ceka ukoliko potpise za Partizan.Bolje bi mu bilo da ne prilazi Marakani.Kad niko nije znao za njega uzela ga je Zvezda i to bi bar malo trebao da ceni.Ali da zna nesto,ne bi nikad uradio ovakvu stvar.
ps.NEKA I U PARTIZANU OSVOJI ISTO TITULA KAO I U ZVEZDI!!!

IVORY

pre 14 godina

@ Ne mogu da verujem da prelazi u Partizan. To nije lepo od njega,a i sam ce to videti sledece sezone.Drugacije je bilo vreme kada je igrao Milko Djurovski. Ne verujem ni da ce navijaci Partizana da ga prihvate. U kosarci to i moze da prodje ali u fudbalu ne moze. Ni ja ne bi voleo da neki njihov igrac predje u Zvezdu. Kleo bezi iz Srbije dok mozes.
(Smesno!!!, 2. jun 2009 19:20)

Nece, prihvatice ga videces. Da je nas pa bi mozda bilo opaski, navija za njih, a za nas igra...ovako covek stranac boli ga uvo i za zvezdu i za partizan, dolazi da igra za pare i da se svojim igrama proda u neku jacu ligu (ko Zuka), a ne sto mu se svidja jedan ili drugi klub.

majstor

pre 14 godina

Pustite mi komentar ! Da se cuje misljenje i nas malo matorijih. Ovo jeste sramota za njih, ali bi bila neuporedivo veca sramota da je presao neko od Srpskih igraca. Stranac je to. Njemu je bre svejedno gde ce da igra (mislim na crno ili crveno bele boje). On bi na to gledao da je u Brazilu. U Partizanu vidi odskocnu dasku za neki bogatiji klub i to je sve. Svi, ali bas svi, stranci se nude i nama i njima, pa ko koga izabere. Diara je bio nudjen ciganima ali nije prosao jer je dobio etiketu kao "lenji i nezainteresovani povremeni strelac", Moreira "zakrzljali, mali, starklelja" ... Kleo, moje je misljenje, moze da bude strelac nekih 10, eventualno 13 golova u celoj sezoni, ako bude starter. Na derbiju se nije video. Bolji je od Brane Ilica i Bogunovica (samo zato sto ga Jokan stavlja van 16m). Dia, Wash i Kleo, bice to dobro. Preporucujem Tomicu i kompaniji da ako je ikako moguce dovedu Isaha, jer bi po meni on bio pun pogodak kao zadnji vezni. Jak je kao slon, brz, skocan i borben. Krsta potpise i to je tacka na prelazni rok, a da jos nije ni poceo. E tako se to radi, kratko ali tacno

Kop

pre 14 godina

I da vam predje ceo tim ZAUVEK cete ostati manji KOMPLEKSASKI klub zato sto niste ZVEZDA mali kompleksaski grobarcici.Brzo da se lecite od zavisnosti od interneta mali nebitni ljudi mozete u Partizan to je malo mesto odakle mozete da pocnete.

I Isaha im uzimamo!

pre 14 godina

@
bravo majstore,svaka cast.pravimo strasan tim za ls.kleo i krstajic su stigli,jos samo da dodje jedan dobar zadnji vezni,ali da buda pravo pojacanje kao ova dvojica.tada sigurno idemo u ls,ali sigurno.
(car, 2. jun 2009 21:58)
----------------------

SLAŽEM SE CARE. A TAJ ZADNJI VEZNI NEKA BUDE ISAH, JEL TAKO?!? :)

bole

pre 14 godina

Vi sto pretite Kleu recicu vam samo jedno ima Ivica grobar da obezbedi mnogo jako obezbedjenje za njega,a onda mozete samo da dobijete batine.
Shvatite vec jednom Partizan je sadasnjost i buducnost Partizan je za primer i postovanje Partizan je ozbiljan stabilan klub,i sto pre to shvatite bice vam lakse inace cete zavrsiti u zonskoj ligi i smarati palilulac o bariju.

Ja

pre 14 godina

Sada mozemo da pricamo da nije valjao i da je bio los igrac ali je to KISELO GROZDJE.
Ovo je veliko ponizenje za sve koji vole Zvezdu, najvece...

Marko

pre 14 godina

Ocekivano!
Nikako iz Partizana u Zvezdu,samo iz Zvezde u Partizan.Tako je i u kosarci a evo sada vidim i u fudbalu.IPAK SMO MI MALI PARTIZAN,JEL DA? :) :) :) :) :)

Razocarani delija

pre 14 godina

Otis'o si Cleo
Ostala je tuga
Mi smo tebe voleli
A ti kren'o putem juga... :(

Lukicu, ako poklonite komsijama jos i Parkera, Isaha ili Sisica, garantujem vam da cete odleteti rekordnom brzinom sa Marakane.

Xponat

pre 14 godina

U je...

Taman sam pomislio da su dotakli dno, ali iz dana u dan dobijam materijal za proshirenje klipa:

http://www.youtube.com/watch?v=p8epid1XNVQ&feature=PlayList&p=0B39239A0DF1640C&playnext=1&playnext_from=PL&index=42

sloba

pre 14 godina

Lukiću napolje!covek drži dve predsedničke funkcije a nije ni za predsednika karton naselja pod gazelom.pa kako misliš da ti fabrika proizvodi kad ispoklanjaš sve mašine!

boleboss kg

pre 14 godina

Da se obrati pažnja samo da se dečku ne daje da odjednom puno jede. Prvo manji oboci dok se želudac ne navikne i creva ne razvežu.

deki69

pre 14 godina

Niti bi zvezdini navijaci trebalo da budu ljuti na Klea niti bi partizanovci trebalo da imaju neki gard prema njemu jer je dosao iz Zvezde,niko tu nikog nije oteo jednostavno nisu ispunjeni uslovi a decko nije odrastao u Srbiji da bi imao taj osecaj navijacke pripadnosti pa da igra za dzabe.U potpunosti ga podrzavam i zelim puno uspeha u novom klubu!

nevermind

pre 14 godina

Ovako,
Grobari tisina. Do juce ste ga pljuvali.
Uostalom koliko je patlidzan jadan kad igrace dovodi iz Zvezde koja je u najgorim trenucima u svojoj istoriji?
Ae grobar neki nek mi odgovori. Hvala

Pinky

pre 14 godina

Sjajan potez Tomica, treba sagledati realnost - zbog svih desavanja oko poslovanja kluba zvezda mora zrtvovati sezonu ili dve i nadam se da ce se posle ukljuciti u borbu za titulu, nek puste strance i dovedu klince iz omladinskog pogona ili tako nesto... uigrace se oni za god ili 2, posle nek ih prodaju i tako dalje .... a partizanu nek predje i Isah i eto ti ekipe za LS...

Petar_kg

pre 14 godina

Molio bi takozvane navijace da ne lupaju gluposti i da se ne pale tako,ja navijam i volim zvezdu vise nego 90 posto vas debila koji sedi samo po ovim forumima itd itd i stavlja komentare a stadion nikad niste ni videli,Cleo ja neverovatno dobar igrac ,ali je i profesionalac i sto bi ga bilo briga za Zvezdu,covek iako nije primao platu tj nije dobio ni dinara a opet je extra igrao i davao golove a ima covek zenu i dete,ako neka ide ,volim zvezdu ali DIara i Cleo tandem kao Grafite i Dzeko.

Misa Po

pre 14 godina

Grobarcici, ajd` bre u rupice...!!!! Pa vi i ne mozete bolje, nego da dovodite Zvezdine igrace.... Zapamtite, kajace se Kleo, ali vi cete tada plakati... ej siromasi.... U svakom slucaju, zivi biuli , pa videli....

sinisa

pre 14 godina

nije samo sto je presao iz zvezde u partizan nego ce morati i da ih tuzi za plate,a kako stvari stoje morace pda nosi golove i nesto stolica sa marakane.........

Cleo

pre 14 godina

znas sta je trulo sto sada svi cigani govore bio je los ne valja i to a kada je davao golove najbolji napadac u nasoj ligi brate smarate vec...odvalimo vas ove sezone vi govorite BARI...uzmemo vam klea samo da bi vas jos vise ponizili odma decko ne valja itd...vi ste jedna velika komedija...

Sektor

pre 14 godina

Kazu, u Srbiji ima 6 miliona trenera. Pa ajd da se pozabavimo time...

Licno, voleo bih da vidim Klea u spicu napada. Mislim da je triput bolji od Diare. Mnogo propustenih sansi ima za sobom, pogresnih dodavanja... (Diara). Evropski mecevi to nece prastati. Ali, njegova brzina i osecaj da na vreme uleti iz drugog plana mu daju veliki PLUS. DIARA I KLEO su jedan sasvim zadovoljavajuci tandem napadaca.
SREDINA, Tu nam vec fali iskustvo. Kvalitet imamo u Tomicu, ljajicu, Raci Petrovicu, Fejsi, pa i nesto starijem Vujketu...svi su oni mladi i neiskusni u Evropi. Ne daj Boze da se povredi dr.Mo!
Sta cemo onda???
U ODBRANI ce mnogo znaciti povratak Krleta (ako dodje). Iskustvo, skok, atmosfera, sigurnost su odlike koje idu uz njega. Takodje, bilo bi lepo opet videti i Emegharu.
e sad, sta bi bilo kad bi bilo?! Sa srecom pa kako god da bude
(Sektor, 2. jun 2009 11:35)

jednog sam pogodio, ajmo dalje

DEXIKV

pre 14 godina

Da je bio dobar igrao bi i dalje za Zvezdu.Ponadao se jadan da ce da igra ligu sampiona.Samo da se ne vraca vise,zvezda treba da se okrene svom omladinskom pogonu i da pravi tim,po uzoru na Barselonu,osam igraca iz omladinskog pogona do prvog tima i do titule.Eto recepta.!!!Dosta vise nabedjenih igraca koji nisu ni culi za Srbiju a kamoli za Zvezdu i Partizan.

Komšija

pre 14 godina

200 komentara za samo 5 minuta govori koliko je Zvezda veliki klub i koliko grobari imaju Komplekse iGrac je niko i nista e Jos 89 su igraci prelazili iz kluba u klub kad je fudbal bio na vrhuncu a Grobari nisu imali ovakav kompleks
(joja, 2. jun 2009 20:22)

Brate ti stvarno znaš da se tešiš!!!
Evo da ti i ja pomognem: jeste, ja imam kompleks od tebe jer si tako retko pametan...mislim više si retko, nego pametan, ali sve jedno ja imam kompleks od tebe....

Hahahahahahaha.....

car

pre 14 godina

bravo majstore,svaka cast.pravimo strasan tim za ls.kleo i krstajic su stigli,jos samo da dodje jedan dobar zadnji vezni,ali da buda pravo pojacanje kao ova dvojica.tada sigurno idemo u ls,ali sigurno.

delijasm

pre 14 godina

Hahahaha, malo jadno jeste, nisam mislio da ce ovako ispasti.
Ali, grobari, niste mi jasni vi sto ostavljate komentare, srecni ste kao male bebe a u klub vam dolazi covek koji je govorio da su delije najbolji navijaci!!! Svaka vam cast!

Smederevac

pre 14 godina

Pa bre grobari sta se hvalite sa ovim pojacanjem kada ste ga VI prvi kudili da sh klasa koji je dosao kao rezerva iz druge portugalske lige........

Goran

pre 14 godina

Tomicu svaka cast, zaista nije moglo bolje pojacanje da se desi.Kleo nam je neophodan u borbi za ligu sampiona!Spic smo resili, idemo dalje!Igrao je za Zvezdu kao pozajmljen i ne vidim u cemu je problem!Tako da nemojte da lupate bezveze, a sto se tice navijaca Partizana!Mi ga prihvatamo!Jedva cekam da vam Kleo gurne u sledecem derbiju!

oru

pre 14 godina

dajte ljudi... kakv kleo...
...pa taj da vredi nešto ne bi igrao našu ligu... strašno čime si dosađujete... on je sam bio pozajmljen zvezdi, ali pošto zvezda nije imala para, slobodan je da potraži novi klub...
- Šta to Kleo ima pa ga svrstavate u dobre napadače?
- Kako je odigrao svaki derbi?

ja sam zvezdaš i drago mi je što nismo bacili 800.000 za njega... i tih golova par što je postigao... smešno, kao da nije igrao našu ligu... Šta onda reći za Forlana koji je dao 30+ golova... MISLITE O TOME!!!

LoshMi

pre 14 godina

@158. Igracima iz Brazila nije dozvoljeno da igraju van Brazila dok ne napune 18 godina (stite se ljudi da im ne razgrabe evropljani sve talente) - seti se dolaska Pata u Milan i polusezone koju nije igrao jer nije napunio 18 godina...

Kleo u Partizanu - deluje mi kao da decko mozda i nesto zna, videcemo...

draza

pre 14 godina

Ne znam samo ko ga je nagovorio da uopste dodje u Zvezdu!?Oni ne mogu da placaju ekonoma a kamoli igrace....ostao gladan,sada ce biti sit....dobro dosao!!!!

Branimir

pre 14 godina

Ne mogu da kazem da nisam iznenadjen ovom informacijom.Iskren da budem, ocekivao sam da ce doticna persona Cleo otici u neki malo bolji finansijski klub od Partizana....U svakom slucaju,zelim mu sve najbolje, ali razocaran sam malo...GO RED STAR

MayZR

pre 14 godina

Izjava pred jedan od derbija

"Napadač Crvene zvezde Kleo rekao je da njegova ekipa u subotu mora da pobedi Partizan kako bi se približila samom vrhu tabele"

Ma ne mora evo sada si na vrhu tabele i bez pobede :)

MijaPFC Grobari Topola

pre 14 godina

E pa Cleo,dobrodosao u klub...ti i Diarra cete paliti i zariti,to je sigurno,a sto se tice buducih prozivki,nazovi,navijaca,paaaa...naucices i ti onu cuvenu: "ko te kleo..." Only you PFC

Stefan NI

pre 14 godina

Sta se zvezdasi cude kako je ljubio grb a sada ide u Partizan? Pa i dalje ce ljubiti crvenu zvezdu u grbu, ali PARTIZANOVOM! I to mnogo vise puta! Dobrodosao!

johny

pre 14 godina

Pa normalno, ljudi mu pricali zvezda, zvezda, bari, tokio, covek dosao u bg i kada je video ko je ovde ko potpisao za partizan. ha ha ha, jedva cekam sledeci derbi da vam vas brazilac smesti par komada! Kleo, sad pokazi taj kvalitet koji su ovi tvoji cigani potencirali! Partizan u ligi sampiona!

Shone

pre 14 godina

Nije lose. Mozda bolje da su nasi uzeli Parkera, mada je i Kleo skroz ok. U stvari, najbolje je da dovedemo i jednog i drugog.

Parni valjak neka melje!

Sapa

pre 14 godina

Košarkaška tradicija da se najbolji igrači sele iz crvene zvezde u partizan svake sezone konačno se preselila i u fudbal.... Pa vi ste naš B tim.

joja

pre 14 godina

200 komentara za samo 5 minuta govori koliko je Zvezda veliki klub i koliko grobari imaju Komplekse iGrac je niko i nista e Jos 89 su igraci prelazili iz kluba u klub kad je fudbal bio na vrhuncu a Grobari nisu imali ovakav kompleks

madmax

pre 14 godina

Hahaha, ovo je ocigledno dolivanje ulja na vatru. Jedan samar novoj upravi zvezde. Nema sumnje, ako se ovo obistini bez obzira na efekat, pamtice se i uci u istoriju. A sto se tice samog Klea sumnjao sam na neki kvalitet i dok je igrao tamo a narocito sada kod nas gde su standardi visoki.

Balansero

pre 14 godina

Gledao sam decka na dva derbija i da nije napravio vise faulova nego stoperi ne bih ga ni video.
Mozda je stvarno dobar ali po onome sto sam video u derbijima, nisam optimista.

YoBra

pre 14 godina

Tо што комшиницу пониживате ајде могу да схватим, али овај играч није за ПФЦ. Ако сте и хтели да доведете неког требали сте Оумаруа и Паркера. Ја би њега послао у Телеоптик њима је потребнији. И молим ове да ми објаве коментар јер неке нису па не знам који је критеријум. Они што вређају пролазе стварно не разумем.

kleo_u_partizanu

pre 14 godina

http://www.index.hr/sport/clanak/video-hajduk-i-partizan-otimaju-se-za-prvu-violinu-makedonske-lige-gligora-gligorova/436413.aspx

Nemogu da verujem

pre 14 godina

Ljubio je grb posle svakog gola... Grobari dobili ste dobrog igraca....
A predsednik Zvezde ga je pustio, i GDE JE taj ugovor sa Moskovskom bankom

Nikola87kg

pre 14 godina

"Crveno-beli su imali pravo da do aprila potpišu 24-godišnjeg Brazilca ali to iz NEPOZNATIH razloga nisu učinili"

Razlog je poznat: slab igrač... sve golove dao glavom, nogom je slab, često mašio gol sa par metra, šta će Zvezdi (a i Partizanu) takav igrač

-.-

pre 14 godina

A kleo se KLEO da vas je voleo.hahahahahah
(MOCA, 2. jun 2009 19:19)

A cleo se kleo da me je vole... :
(nikitref, 2. jun 2009 19:19)

A Kleo se kleo da nas je voleo!!

Dobrodosao matori.
(Rama, 2. jun 2009 19:20)

A KLEO se kleo da me je voleo xexexe...Sad kad ga mi nahranimo ima da igra kao masina.
(CRNO - BELI SVET, 2. jun 2009 19:20)

'a kleo se kleo da me je voleo....' :D
(c.zlezda, 2. jun 2009 19:22)

"А клео се клео да ме је волео...."

:)))))))))



Ух, како смо га завукли ганима.
(Партизан шампион, 2. jun 2009 19:23)

Da li je ovo isti covek napisao,u 2 minuta iste poruke samo sa razlicitim nickom?! Decko idi izadji malo napolje na svez vazduz,a ne da sedis po ceo dan uz komp i cekas neku vest da napljujes...

Слоба Гробар Сента

pre 14 godina

А Клео се клео, да вас је волео,
а Клео се клео да вас је волео,..
Црвено-бели дрес светиња!???
Ха-ха!
Браво за управу! Полако се слажу коцкице за Лигу шампиона и трећу узастопну дуплу круну.
Има један тим,...

DovlaFKCZ

pre 14 godina

ma kakav igrac? zna da primi loptu okrenut ledjima golu? dobro, znam i ja! igra glavom? da, kada je sam na sest metara.. a kako da bude sam ako je spor kao kornjaca? jel ima dribling, jel ima asistencije? sta se lozite, gori je bre i od burzanovica! pa i onaj vas vasington je nezgodniji od njega, on vam ne treba... al, ajd sad

antirakar

pre 14 godina

Nista nije tako belo da ne moze biti belje i nista nije tako crno da ne moze biti crnje. Ne bojte se bolje biti nece. Dotakli smo dno, a nekad smo se sprdali sa grobljem, sluzili su za zagrevanje, a vidi sad....

Partizan Forever

pre 14 godina

ovo je super ljudi. ovo je jedini igrac u zvezdi koji valja nesto i jedini od njih koji moze da igra za nas. docekajmo ga gospodski ako je ovo tacno. liga samiona je sve blize samo neka uprava nastavi ovako, ali obavezno da se pojaca odbrana to je najvazniji dio tima u evropi

Babin_zub

pre 14 godina

Kad pomislim da smo dotakli dno pojavi se nova vest koja me demantuje.
Sta je sledece?Zvezda menja stadion sa Partizanom zbog veceg kapaciteta za LŠ?
Uzas...Ma odoh na pljesku,necu se nerviram vise.

zivim za sever

pre 14 godina

ma tako je....krenuli smo da cistimo...ovakvi nam ne trebaju definitivno.....mars iz Zvezde, iz Zvezde iz Zvezde, mars iz Zvezde!!!!!

ZEX

pre 14 godina

Dobro dosao u CRNO BELO jato,oprosteno ti je sto si bio u zlezdi,zato sto si stranac i nisi bio upoznat sa pravim vrednostima.E sad kad si dao 8 golova u tako losoj ekipi, brate kod nas ces daRESETAR ima dr. da te hrani loptama, vidis kako je Mamba prosla.

crno_beli_svet_

pre 14 godina

decko je prepoznao pravi klub za njega!! svaka cast tomicu..uzeo ga bez obestecenja..prodacemo ga za minimum tri miliona..ko zna zna!! partizan sampion!!-21,treci na tabeli..katanac sve blize...

vlado.

pre 14 godina

ma to nije moguce da predje u partizan,mlada lepa zena malo dete pa kako on misli da zive u beogradu on il je nenormalno hrabar il nenormalno lud

najveca je najveca

pre 14 godina

ja en znam sta se vi radujete? dobili ste prosecnog napadaca za nasu ligu, i jednu prodanu dusu koja je pokazala da se ljubav prema klubu meri samo u parama

Hahahahahahaha

pre 14 godina

(Koca, 2. jun 2009 19:54). Onda si ugasio Football Manager i legao da spavas. Da li to Partizan postaje legija stranaca sta cete da radite kada Karasi kaze moze samo 3 stranca bice gadno otarasite se igraca koji nemaju gde da idu. A sto se tice Krstajica covek se pokazao u reprezentaciji tako bice to dobro pojacanje samo sto je ono bio Salke a ovo je Partizan.

joska fiser

pre 14 godina

Eto, vidi se da je Zvezda pala na najnize grane, pa zar da nam najbolji igrac ovog proleca predje u Humsku. Iako sam vatreni Cigan, ovo je najbolje pojacanje koje su dobili ovog leta. Ako dodje Partizan ce biti mocan ko crna zemlja. Kleo i Diara u napadu, a paker Moreira.

simke

pre 14 godina

Ako je ovo istina,onda smo dobili odlicnog napadaca.Jeste da ne volim sto je igrao za Zvezdu,ali to moze da bude i dobra stvar zato sto je vec upoznat sa nacinom rada u Srbiji i nece mu biti potreban period aklimatizacije. Iskreno,mislim da nam napadac i nije bio toliko potreban,mislim da nam je mnogo potrebniji jedan vrhunski zadnji vezni jer osim Petrovica nemamo ni jednog da valja,imamo Fejsu,ali on je smesan i za nasu ligu a kamoli za Evropu.Videcemo sta donose sledeci dani,nadam se nesto dobro.

roki

pre 14 godina

Ovo je veliki samar Lukicu odmah na startu izgleda da nema nista od nase Zvezde i povratka na stare staze . Izgleda da su uzdrzani bili u pravu nema Lukic taj kapacitet . Ako sledece godine i budemo treci bice uspeh .Sisic,Parker , Kleo , Isah i dovesti Lazovica iz borca sa dva do tri pojacanja u odbrani pa da se necemu nadamo ovako ako ce da nas vade povratnik Burza i Perovic iz napredka mrka kapa. dno jos nismo dotakli ima jos do njega

justinijan

pre 14 godina

Nije presao kao "slobodan" igrac. Prava na njega ima menadzerska agencija kojoj ce Partizan platiti 400.000 e (verovatno i neki procenat od naredne prodaje).
U svakom slucaju dobar posao!

Zivorad Aleksic

pre 14 godina

Mala ispravka: prvi je iz tabora jednog večitog rivala u tabor drugog prešao pokojni Velibor Vasović (Partizan-C.zvezda), još šezdesetih godina.

mili

pre 14 godina

Nije los igrac,ali ga se nisam plasio u utakmicama protiv Zvezde.Mozda ce se bolje uklopiti u Partizanovoj igri.Spic bi trebao da bude bolji(Andrija Delibasic npr...)

PFC u LS

pre 14 godina

Dobra igrac na njemu ce da se zaradi sigurno znacajno pojacanje u napadu.

Prvo mora u nize razrednom klubu da se pokaze pa onda u Partizan.
Oprosticemo ti sto si u nasoj ligi igrao za slabije tj. amatere

pfc

pre 14 godina

Auuuu!Svaka mu cast i mislim da je dobro pojacanje za Partizan!Nije on mogao da se dokaze u onakvoj Zvezdi,ali mislim da je kvalitetan igrac,uostalom videcemo samo molim bez pljuvanja po Tomicu.LIGA SAMPIONA!

Никола

pre 14 godina

Oчекивано. Мислим да ће ово болети звезду више него ови порази на терену :)

TNT

pre 14 godina

Kelo, neznam sta da kazem sem srcno ti bilo majstore u crno belom dresu.Dijara i Kleo iza njih DR.MO bice golova.Cigani ce verovatno da puknu od muke al ko vam je kriv kad ste u minusu tolkom.E sad neznam kako ce da prodje kod nas zbog prevelikog pritiska koji ce biti od strane medija i navijaca da ne bude kao sa Fejsom.Sve u svemu za sada dobro ide jos Krstajic,Levo krilo steta sto Denilson ode u Vjetnam tako bi nam lego,i jos zadnji vezni pa da se nadamo ligi sampiona.

sale_bcn

pre 14 godina

Navijam za Zvezdu ali priznajem da mi je ipak drago sto ce Kleo da igra u nekom nasem klubu, jos jednom se pokazalo da je Tomic covek koji zna da dovede pravo pojacanje, Kleo ce za sezonu ili dve vredeti mnogo novca jer je svakako neosporan njegov kvalitet. E kamo srece da i mi imamo malo vise novca i jednog Tomica...

Ruza

pre 14 godina

Ne mogu da verujem!!! Nisam ni sanjao da neki igrac moze iz Zvezde da predje u Partizan! E Kleo, Kleo... Nije mi krivo sto ga nismo zadrzali, dobro jeste malo, nego sto je presao kod komsija!

Koca

pre 14 godina

Tandem Diarra-Kleo a prati ih Dr.Mo .Odbrana Djordjevic, Gavrancic, Stevanovic + Krstaic i ako ostane Obradovic(mada to je fantastika u ovom trenutku), sredina Ljaja, Tomic, Fejsa.... Evropa ce da drhti!

Samo da konstatujem da je nekada mnogo lepo biti GROBAR!

Koba

pre 14 godina

Mislim da se Partizan nece usreciti sa njim,imamo Dijaru i Wasingtona ali ako je dosao kao slobodan igrac zasto da ne...Partizan bi trebalo da dovodi decu od 14-15 god iz Brazila pa da od njih napravi igrace extra klase jer je poznat nas rad sa mladim igracima. U svakom slucaju dobrodosao Kleo...

Smesno!!!

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da prelazi u Partizan. To nije lepo od njega,a i sam ce to videti sledece sezone.Drugacije je bilo vreme kada je igrao Milko Djurovski. Ne verujem ni da ce navijaci Partizana da ga prihvate. U kosarci to i moze da prodje ali u fudbalu ne moze. Ni ja ne bi voleo da neki njihov igrac predje u Zvezdu. Kleo bezi iz Srbije dok mozes.

Zoran

pre 14 godina

Logicno je da svaki dobar fudbaler ima zelju da iz manjeg kluba limitanih mogucnosti napravi transfer u mnogo vecem klubu. A Kleo to jeste.

E!?

pre 14 godina

Posle jedne sezone dokazivanja u filijali, brazilac Kleo je u domacem sampionatu dokazao da moze da konkurise i u ozbiljnijim timovima koji ciljaju LS... Ostaje da se vidi da li ce uspeti da se izbori za minutazu u timu Partizan koji ima kvalitetnije igrace i da pokaze svoje umece u Evropi.. A FKSS ostaje da se nada da ce i sledece sezone komsije poslati nekog igraca na razigravanje u njihov tabor, kako bi ponovili ovogovisnji uspeh - finale kupa, i trece mesto u ligi... u suprotnom ih ceka grcevita borba za opstanak!

cn

pre 14 godina

taman kad pomislimo da od ovog ne moze gore, ono padne ovakva bomba, eh da smo samo finansijski pali na najnize grane, bilo bi lako, vise nikakav uticaj nemamo

Ko me KLEO...

pre 14 godina

FK "Rekreativo"
FK "Sledeca sezona"
FK "Delta City"
FK "Bari 1389"
itd

od danas menja ime u

FK "Siromasi"

Ko me KLEO, da te volim, ko me KLEEEEEOOOOO....

Booo

pre 14 godina

Do sada smo imali Teleoptik, a sad nam i Zvezda sluzi za proveru igraca. Sad shvatam zasto ga je Djordjevic tukao na derbiju, dobio covek zadatak da testira Klea.

glas crnogorskih GROBARA

pre 14 godina

svaka cast sto ste doveli jedino sto valja od cigana. neka igra, ali vazno je da nezaboravimo da je ciganin.. nebih ga ja ubacha da igra protiv cigana... FORZA PARTIZAN.. SVE DO OSVETE NAD REAL MADRIDOM I DINAMO ZAGREBOM!!!

74

pre 14 godina

pa dobar igrac nije los(mozda i bolji od wasa) uz diaru bice dobar . jos 2-3 pojacanja uz njega i bice ``ajmo milivoje``-``ajmo krle``=krsajic

uros

pre 14 godina

Koga je briga za Klea ili bilo kog drugog igraca kada nam jeklub pred totalnim kolapsom! Od 92` nismo prezimili u Evropi niti usli u LS to je porazavajuca ISTINA! E pa doslo je vreme da se pogledamo u ogledalo i kazemo sebi da je od nekada velike Crvene Zvezde koja je harala Evropom ostalo samo ime i navijaci koji su jedino i bitni! Dicicemo se kao feniks iz pepela i opet napraviti korak vise nego bilo koji klub sa ovih proistora!

realan

pre 14 godina

Jedan od najkvalitetnijih napadaca u nasoj ligi ove god...Daleko kompletniji igrac od Dijare,i mislim da je njegovo dovodjenje odlicna stvar

Djuka

pre 14 godina

Odlicna vest! Kleo je dobar napadac. On je profesionalac zvezda nema kesa i on je slobodan igrac i ne vidim u cemu je problem da igra za PFC. Po meni treba dovesti i Isaha iz zvezde ako raskine ugovor sa njima naravno. Krstajic pozadi i eto tima za LS!

Realno

pre 14 godina

Joooj, znam ovo vec deset dana ali nisam smeo da pricam :)

Mislim da je dobar igrac, jak u skoku - da ce biti komplementaran sa Dijarom

Ganci nemaju pravo da se bune kad su svorcoza :) Salu na stranu, covek je slobodan fudbaler i ovde nema razloga za ljutnju da im ga je iko oteo kad nisu mogli da ga zadrze

Партизан шампион

pre 14 godina

"А клео се клео да ме је волео...."

:)))))))))



Ух, како смо га завукли ганима.

Gagi

pre 14 godina

I Parker nam se nudi, ali se procenjuje njegov moguci doprinos timu. Izgleda da smo dobili jos jednu filijalu pored Teleoptika. Sad ako imaju srece da Teleoptik ne udje u drugu ligu, igrace oni, a ako Teleoptik udje onda ce morati u Srpsku ligu jer filijale ne smeju da igraju u istom rangu takmicenja.

north

pre 14 godina

ej bre mi smo bili institucija za ove kompleksase iz humske, a gde smo sad, neverovatno sta smo mi sebi dopustili i koliko smo sami sebe upropastili

Sven Vinjakson

pre 14 godina

Da li je potreban jos neki dokaz, ko je sedeo u upravi Zvezde i za cije je interese radio. Kleo je odlican igrac i tek ce se videti sta je prethodna uprava uradila. Miskovic je obecao da ce sve zavrsiti i zadrzati ga u Zvezdi. I sta sad. Gde su njegova obecanja i ne samo njegova. Nemojte se zacuditi kada za koji dan procitate da Kleovim putem krenu i Isah, Gaj i Parker. Mislite o tome. Nista se kod ne desava slucajno. Koliko god da mi je zbog ovoga krivo i tesko, necu decku nikada zameriti, jer on nije nista kriv. A nece biti ni drugi ako krenu tim putem. Pizonu zelim svu srecu, kao i svima nama, ali mislim da je unapred osudjen na propast. E moja Zvezdo sta si docekala. Tuga.

wuk

pre 14 godina

Putuj igumane..
Nadam se da ces usreciti komsije.. Nas i nisi nesto.. samo su te novinari dizali u nebesa.. za celu sezonu 8 golova, od cega pola iz penala.. malo brate..

Partizan_Boss

pre 14 godina

oooooooo kleooooooooo nanananananannan liga sampiona liga sampiona sad samo krstajic i sve je top
Sramota za crvenu zvezdu Hahahahah

leksa

pre 14 godina

sve je to normalno,iz malog u veliki klub..jedino me brine sto ce covek morati da se navikne na velike ambicije,trofeje,evropska takmicenja,trening centar,redovnu platu,itd..trebace vremena,ali ok,dobice sansu.

milos

pre 14 godina

jos jedna potvrda velicine kompleksa koje imaju partizanovci. a nije tacno da je zvezda iz nepoznatih razloga pustila Klea, decko nema pojma-nijednu iole jacu utakmicu nije odigrao dobro

iskreni partizanovac

pre 14 godina

ja sam licno mislio,dok je cleo igrao za zvezdu,da je dobar igrac.mislim da ce pomoci pfc-u da udje u 36 najboljih u evropi

Srpski dinamit

pre 14 godina

Sami smo krivi! Vidi se koliko u Zvezdi vlada haos,kad nam igrač ode u Partizan...ne želim da ga kritikujem,nije ipak naše dete školovano u Zvezdi,al nek se svako zamisli da daje maximum i kida se za dres,a klošari ne modu da uplate 300.000 evra,a mogu da dovedu 10 novih igrača!? I plus što je išao pešaka,izdržavao porodicu i rekao kako bi stao još koju god ako izmire keš!Sramota,Kleo srećno,grobari dobili ste extra igrača za naše uslove...pod uslovom da je ovo zaista tačno!

MOBILNO STANJE

pre 14 godina

Mobilizacija u Humskoj

JURIS NA LIGU SAMPIONA

Mobilizacija na Marakani

Zasucite rukave da pravite parking za Grobare

Sve u sluzbi fudbala!

Mikele

pre 14 godina

Mislim da je ovo pun pogodak...
Konacno napadac koji lici na napadaca, kad kazem lici mislim na: ubitacan pogled, hod, kretanje, faca, kopletan stil itd.
Naravno da se tome dodaje kvalitet, ali napadac mora da poseduje i ovo gore navedeno.
Kad sam pre par godina u dresu Ajaxa video (na minut) potez i kretanje Ibre, rekao sam ovaj je za par godina najbolji napadac Evrope, imao sam i promasaja tipa Tristan, ali napadaci moraju biti drugaciji od ostalih (da ne kazem smekeri).
Cleo nije svetski kalibar, ali mislim da je za evropske okvire odlican.
PUNO SRECE U CRNO-BELOM JATU U LIGI SAMPIONA!!!

vladabor

pre 14 godina

Ovo je najbolji dokaz koliko smo se srozali.
Da se razumemo,mene on nije nesto odusevio preterano,ali je sramotno da nam komsije ispred nosa uzimaju igrace,a da smo mi nemocni.
Izgleda da su na celo Partizana dosli stvarno mladi i sposobni ljudi.
Ovo ne sme da se desava najvecem klubu na nasim prostorima.
Nasim navijacima porucujem da ne zameraju coveku,ipak je on profesionalac,nece da igra besplatno,da je to zeleo,igrao bih u nekom klubu u Brazilu za koji je navijao kao decak,isto sto bi da morju da igraju za dzabe u zvezdi igrali Stankovic,Jankovic,Stojkovic..., i mnogi drugi igraci kojima je Zvezda u srcu.

nikola

pre 14 godina

znam da je Zvezda u teskoj situaciji, ali bice u jos tezoj........jednostavno ne razzumem zasto nije produzila saradju sa ovim fenomenalnim igracem???/

Plikuscht

pre 14 godina

Hi, hi, hi, hi ...

'’Crveno-beli’ su imali pravo da do aprila potpišu 24-godišnjeg Brazilca ali to iz nepoznatih razloga nisu učinili pa je Kordova od četvrtog meseca zvanično bio slobodan igrač.'
... tj. dzabalesku :)

Neka ga zavalimo za milionce na kraju sezone i super smo prosli :)


OK je igrac, ali nisam siguran koliko je on stvarno neko veliko pojacanje, a ionako imamo i Diaru, i Washingtona, i Bogunovica (mada on vise igra po krilu), i Ilica, sada i njega ... osim ako ovo nije zbog toga sto ce zavaliti Dijaru?

Za sada, Diara i Kleo kao klasicni centarfori, Washington kao bandera sa klupe protiv bunkera ili timova sa jakom sredinom, Bogun iskjljucivo kao krilo, Ilic na pozajmicu ...

s.k.

pre 14 godina

Dečko želi da igra u LŠ!

Svaka čast upravi, od početka sam pričao da je igračina, i da je jedini nešto znao u zvezdi...

Ok, Diarra, Washington, Bogun, Ljajić i kompanija su klasa, ali ni ovaj nije loš :)

DOBRO NAM DOŠAO!

FRUSTRACIJA

pre 14 godina

Ma sigurno je loš igrač!

Jel tako gani?Vi ste ga pustili zato što nije bio dovoljno kvalitetan ,i nije se uklapao u vaš stil igre?

Ili zato što niste imali kintu...a do juče ste se kleli u njega!
MISLITE O TOME!

GrobarBorcha

pre 14 godina

Da li je to moguce!!!Ne znam sta da mislim ali da je ovaj covek bio jedino sto vredi u timu komsinice to je jasno!!!
Pa nista ajde srecno i da das koj gol u ligi sampiona!!

Soweto

pre 14 godina

Ne znam koliko je ovo pametno. Kleo jeste solidno igrao, ali protiv timova kao što su Borac, Banat, Jagodina i slični...u derbijima ga je odbrana Partizana uvek "stavljala u džep". Mada, imam poverenja u upravu. Ako Tomić misli da on može da bude pravi, hajde da mu damo šansu... Ipak čovek hoće da igra za veliki klub.

nislija

pre 14 godina

Pa ovaj ne zna sta je uradio...Pa pojesce ga delije zbog ovoga.Tolko su ga hvalili i pricali da je najbolji i on da ode da pojaca najljuce protivnike.c,c,c,c.Strasno!

pfc_sale

pre 14 godina

pa ljudi i brazilci provalili ko je ko u srbiji!!!!hahahah ja i dalje nemogu da verujem!u svakom slucaju bice dobro pojacanje za lš.

Milan PFC

pre 14 godina

Sjajno! Odličan igrač i jedan od retkih koji je zaista pokazao kvalitet u crvenoj zvezdi...

Sad samo da sačekamo da Parker i Isak dobiju spor sa zvezdom pa i njih da dovedemo, a da ne platimo komšinici obeštećenje. :D :D :D

MADAFAKA

pre 14 godina

Moram da prokomentarisem jer je vest iako je o Partizanu vezana i za Zvezdu.
Elem, ako je ova vest tacna, sledeca koju ocekujem je Isah u Partizanu. I to bi bilo to. Jos jednog u odbrani (najverovatnije Krstajic) i solidan tim za LS. Bravo! Solidni, cak odlicni igraci, za male pare.
Mi cemo sa druge strane da dovedemo Purovica na pozajmicu, dapace za istu lovu kojom je trebao biti otkupljen ugovor Klea, ali samo na pozajmicu. Sta ces kad su igraci (ne svi) koje je doveo Ivic "opterecenje" za zvezdin budzet.
Onda ce da "iznedre" nekog tatinog/maminog sina (sta ces, dete bi da igra za Zvezdu) iz nazovi Zvezdine fudbalske skole + jos dva-tri krsha odnegde i nema da nam bude dosadno na Marakani.
Klea sam gotivio i bez obzira sto prelazi u komsiluk zelim mu sve najbolje. To je profesionalizam!
p.s. Daj Boze da je vest patka, ona novinarska!

Sasa Edmonton

pre 14 godina

E ovakva vest zna da zaboli... Ako nije novinarsjka patka, onda ce Partizan u Kleu dobiti igracinu, a Kleo u Partizanu sansu da se iskaze mnogo vise. Sta ces, kad je kod komsija besparica pa ne mogu da ga zadrze... Tuga. Samo napred Kleo, shvatio si ti u kom jatu je najlepse!

Dusan Silni

pre 14 godina

tandem Kleo Diara!
a iza njih dr.Mo!
a joj!
dajte nama Radisava petrovica.
Covek je trebalo da igra u Vujic Vodi, ali neko se seti da je igracina i dovede ga u partizan!

red or dead

pre 14 godina

nikad nisam razumeo takve igrace,a jos manje sam ih postovao,bez obzira za koji klub su prvo igrali. Djurovski,Tomasevic,Vujanic,Bogadnovic,Gurovic,Bakic.. ne mogu vise da setim ovako iznerviran

djenaro

pre 14 godina

veliki sam zvezdas i ne saljem komentare,ali ovo moj stomak stvarno nije mogao da prevari.dal' je moguce da ovi nasi jadnici nisu imali te tricave pare da potpisu ugovor sa jednim od rijetkih igraca koji je dobro odigrao katastrofalnu sezonu?cemu se mi uopste nadamo?i najgore od svega ce poslije biti kad nas taj isti kleo bue punio na derbijima.jadna nam majka sa tutoricem kao komandantom i pejcinovicem njegovim zamjenikom.

peja

pre 14 godina

ne svidja mi se ovo…

tako je i crvena udba otimala PARTIZANU gueye- a i georgiev- a, kada smo mi bili u kanalu i pred raspadom. a danas nemaju za kosenje trave na stadionu…

p.s. bolje da su te pare potrosili na naseg “bombarera iz brazila” juca- u

Blah!

pre 14 godina

Daleko vam lepa kuca s njim.. Decko je obican prosek i to cete i sami videti.. Uostalom kad ga je u Derbiju Srdja Knezevic stavio u dzep sve vam je jasno...

grobar

pre 14 godina

Dosao Kleo u Partizan. Video covek da nema vajde od VK, FK, KK, RK, OK, KrK (kriketkklub) - SS crvene zvezde (Sledeca Sezona treba inace da se uvede ispred imena crvene zvezde)

zvezdasi pozdravili vas Jokanovic i Dule. Mora puno titula da proslavimo pa ne mogu da se otrezne kao ljudi od tolikog slavlja.

Catalonia is not Spain

pre 14 godina

Čuj,iz nepoznatih razloga nije otkupila Klea. Da li vi ljudi shvatate da Zvezda nema novca.
I vi što pišete, jedni kažu treba ostati Kleo, drugi Isah,
treći Parker, četvrti Oumaru... Jeste li vi slijepi i gluvi? Zvezda ne može ni da ih plati, a kamoli da otkupi njihove ugovore. Lukić je toga svjestan i zna da mora sa svima da napravi sporazumne raskide ugovora jer je već previše igrača, trenera i klubova tužilo Zvezdu tako da bi se moglo desiti da UEFA zabrani učešće Zvezdi u Evropi kao sofijskom CSKA prošle godine. Zato vi što napadate Lukića prvo dobro razmislite prije nego što čovjeka napadate. Kao da on nebi zadržao ovih 5-6 stranaca koji su se pokazali dobri, ali shvatite da nema čime.

Dizbo

pre 14 godina

Dobar igrac idrago mi je sto je dosao u Partizan sada imamo pravi tandem napadaca i klasicnu 9-ku koju nismo imali od odlaska Delibasica,sada Diara sa zemlje a Kleo iz vazduha...VOLIM GA KO OKA DVA...

pirpik

pre 14 godina

e tuga jad i bjeda od ove nase uprave nemoze da zadrzi iole normalnog igraca.ovaj ce lik da uvede groblje u LS i zasluzili su.Kleo nek ti je sa srecom ja odo da operem mozak nekom zestinom da probam da prebolim i zaboravim jer ipak ZVEZDA JE ZIVOT...

VojkanDj.

pre 14 godina

Odlicna vest! Kelo,Parker, a pogotovo Aval Isah su pokazali da su veoma dobri igraci.Svaka cast upravi na reakciji,nadamo se da je ovo konacna vest i da nece biti nekih preokreta.Tacno je da ovaj igrac nije nimalo jeftin(obestecenje 800.000eur),ali sam ubedjen da moze po ucinku da nadomesti Diarin odlazak koji ce se dogoditi za nekoliko meseci.

joca

pre 14 godina

Kako je moguce da je Zvezdi trazeno 800 hiljada eura za klea, a u partizan dolazi kao slobodan igrac?! Ko je to platio? Posle Zvezda duguje. A kako je decko ljubio Zvezdin grb.

GrobarNK

pre 14 godina

I igraci su poceli da im bjeze iz kluba da bi dosli u mocniji klub koji igra mocnije evropsko takmicenje i koji dominira u domacim okvirima. Logicno zar ne...

FRUSTRACIJA

pre 14 godina

Ma sigurno je loš igrač!

Jel tako gani?Vi ste ga pustili zato što nije bio dovoljno kvalitetan ,i nije se uklapao u vaš stil igre?

Ili zato što niste imali kintu...a do juče ste se kleli u njega!
MISLITE O TOME!

joska fiser

pre 14 godina

Eto, vidi se da je Zvezda pala na najnize grane, pa zar da nam najbolji igrac ovog proleca predje u Humsku. Iako sam vatreni Cigan, ovo je najbolje pojacanje koje su dobili ovog leta. Ako dodje Partizan ce biti mocan ko crna zemlja. Kleo i Diara u napadu, a paker Moreira.

PFC u LS

pre 14 godina

Dobra igrac na njemu ce da se zaradi sigurno znacajno pojacanje u napadu.

Prvo mora u nize razrednom klubu da se pokaze pa onda u Partizan.
Oprosticemo ti sto si u nasoj ligi igrao za slabije tj. amatere

djenaro

pre 14 godina

veliki sam zvezdas i ne saljem komentare,ali ovo moj stomak stvarno nije mogao da prevari.dal' je moguce da ovi nasi jadnici nisu imali te tricave pare da potpisu ugovor sa jednim od rijetkih igraca koji je dobro odigrao katastrofalnu sezonu?cemu se mi uopste nadamo?i najgore od svega ce poslije biti kad nas taj isti kleo bue punio na derbijima.jadna nam majka sa tutoricem kao komandantom i pejcinovicem njegovim zamjenikom.

Ko me KLEO...

pre 14 godina

FK "Rekreativo"
FK "Sledeca sezona"
FK "Delta City"
FK "Bari 1389"
itd

od danas menja ime u

FK "Siromasi"

Ko me KLEO, da te volim, ko me KLEEEEEOOOOO....

Партизан шампион

pre 14 godina

"А клео се клео да ме је волео...."

:)))))))))



Ух, како смо га завукли ганима.

cn

pre 14 godina

taman kad pomislimo da od ovog ne moze gore, ono padne ovakva bomba, eh da smo samo finansijski pali na najnize grane, bilo bi lako, vise nikakav uticaj nemamo

MOBILNO STANJE

pre 14 godina

Mobilizacija u Humskoj

JURIS NA LIGU SAMPIONA

Mobilizacija na Marakani

Zasucite rukave da pravite parking za Grobare

Sve u sluzbi fudbala!

leksa

pre 14 godina

sve je to normalno,iz malog u veliki klub..jedino me brine sto ce covek morati da se navikne na velike ambicije,trofeje,evropska takmicenja,trening centar,redovnu platu,itd..trebace vremena,ali ok,dobice sansu.

Srpski dinamit

pre 14 godina

Sami smo krivi! Vidi se koliko u Zvezdi vlada haos,kad nam igrač ode u Partizan...ne želim da ga kritikujem,nije ipak naše dete školovano u Zvezdi,al nek se svako zamisli da daje maximum i kida se za dres,a klošari ne modu da uplate 300.000 evra,a mogu da dovedu 10 novih igrača!? I plus što je išao pešaka,izdržavao porodicu i rekao kako bi stao još koju god ako izmire keš!Sramota,Kleo srećno,grobari dobili ste extra igrača za naše uslove...pod uslovom da je ovo zaista tačno!

Gagi

pre 14 godina

I Parker nam se nudi, ali se procenjuje njegov moguci doprinos timu. Izgleda da smo dobili jos jednu filijalu pored Teleoptika. Sad ako imaju srece da Teleoptik ne udje u drugu ligu, igrace oni, a ako Teleoptik udje onda ce morati u Srpsku ligu jer filijale ne smeju da igraju u istom rangu takmicenja.

Smesno!!!

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da prelazi u Partizan. To nije lepo od njega,a i sam ce to videti sledece sezone.Drugacije je bilo vreme kada je igrao Milko Djurovski. Ne verujem ni da ce navijaci Partizana da ga prihvate. U kosarci to i moze da prodje ali u fudbalu ne moze. Ni ja ne bi voleo da neki njihov igrac predje u Zvezdu. Kleo bezi iz Srbije dok mozes.

glas crnogorskih GROBARA

pre 14 godina

svaka cast sto ste doveli jedino sto valja od cigana. neka igra, ali vazno je da nezaboravimo da je ciganin.. nebih ga ja ubacha da igra protiv cigana... FORZA PARTIZAN.. SVE DO OSVETE NAD REAL MADRIDOM I DINAMO ZAGREBOM!!!

s.k.

pre 14 godina

Dečko želi da igra u LŠ!

Svaka čast upravi, od početka sam pričao da je igračina, i da je jedini nešto znao u zvezdi...

Ok, Diarra, Washington, Bogun, Ljajić i kompanija su klasa, ali ni ovaj nije loš :)

DOBRO NAM DOŠAO!

Colin_bgd

pre 14 godina

Svi ovi “pametnjakovici” koji porucuju Kleu da kupi blindirani auto, da ne izlazi na ulicu, i slicno, pa upravo zbog vas nas fudbal, a narocito vasa zvezdica i jeste tu gde jeste, jad i beda. Fudbal je danas biznis i to je Partizan koliko toliko shvatio pre vas, i dok vi to ne ukapirate, mozete samo da rusite, lomite i nabijate baklje u usta ljudima iz frustracije sto su vas lagali sve ove godine. Doziveli ste Bari, ugravirali ste ime na pehar kupa sampiona, ali danas je juni 2009, a ne maj 1991, i svet je odavno otisao dalje. Nemate pojma ni o cemu, a glumatate neku hrabrost i pretite nekom jadnom Brazilcu koji je verovatno iz tamosnjih favela uspeo da se izvuce iz bede kakvu niko od nas ne moze ni da zamisli, a vi mu sad pretite nakon sto mu vas klub nije isplatio ni jedan jedini dinar za to sto je igrao kod vas. Nece ni “delije” na severu da navijaju za dzabe vise, ali ce zato da biju ovog brazilca koga ne interesuju ni zvezda ni Partizan, samo ga interesuje da prima platu za svoj posao, koji je igrom slucaja da daje golove na fudbalskom terenu... Jadni ste, da jadniji ne mozete da budete...

sale_bcn

pre 14 godina

Navijam za Zvezdu ali priznajem da mi je ipak drago sto ce Kleo da igra u nekom nasem klubu, jos jednom se pokazalo da je Tomic covek koji zna da dovede pravo pojacanje, Kleo ce za sezonu ili dve vredeti mnogo novca jer je svakako neosporan njegov kvalitet. E kamo srece da i mi imamo malo vise novca i jednog Tomica...

Catalonia is not Spain

pre 14 godina

Čuj,iz nepoznatih razloga nije otkupila Klea. Da li vi ljudi shvatate da Zvezda nema novca.
I vi što pišete, jedni kažu treba ostati Kleo, drugi Isah,
treći Parker, četvrti Oumaru... Jeste li vi slijepi i gluvi? Zvezda ne može ni da ih plati, a kamoli da otkupi njihove ugovore. Lukić je toga svjestan i zna da mora sa svima da napravi sporazumne raskide ugovora jer je već previše igrača, trenera i klubova tužilo Zvezdu tako da bi se moglo desiti da UEFA zabrani učešće Zvezdi u Evropi kao sofijskom CSKA prošle godine. Zato vi što napadate Lukića prvo dobro razmislite prije nego što čovjeka napadate. Kao da on nebi zadržao ovih 5-6 stranaca koji su se pokazali dobri, ali shvatite da nema čime.

GrobarNK

pre 14 godina

I igraci su poceli da im bjeze iz kluba da bi dosli u mocniji klub koji igra mocnije evropsko takmicenje i koji dominira u domacim okvirima. Logicno zar ne...

vladabor

pre 14 godina

Ovo je najbolji dokaz koliko smo se srozali.
Da se razumemo,mene on nije nesto odusevio preterano,ali je sramotno da nam komsije ispred nosa uzimaju igrace,a da smo mi nemocni.
Izgleda da su na celo Partizana dosli stvarno mladi i sposobni ljudi.
Ovo ne sme da se desava najvecem klubu na nasim prostorima.
Nasim navijacima porucujem da ne zameraju coveku,ipak je on profesionalac,nece da igra besplatno,da je to zeleo,igrao bih u nekom klubu u Brazilu za koji je navijao kao decak,isto sto bi da morju da igraju za dzabe u zvezdi igrali Stankovic,Jankovic,Stojkovic..., i mnogi drugi igraci kojima je Zvezda u srcu.

Mikele

pre 14 godina

Mislim da je ovo pun pogodak...
Konacno napadac koji lici na napadaca, kad kazem lici mislim na: ubitacan pogled, hod, kretanje, faca, kopletan stil itd.
Naravno da se tome dodaje kvalitet, ali napadac mora da poseduje i ovo gore navedeno.
Kad sam pre par godina u dresu Ajaxa video (na minut) potez i kretanje Ibre, rekao sam ovaj je za par godina najbolji napadac Evrope, imao sam i promasaja tipa Tristan, ali napadaci moraju biti drugaciji od ostalih (da ne kazem smekeri).
Cleo nije svetski kalibar, ali mislim da je za evropske okvire odlican.
PUNO SRECE U CRNO-BELOM JATU U LIGI SAMPIONA!!!

Milan PFC

pre 14 godina

Sjajno! Odličan igrač i jedan od retkih koji je zaista pokazao kvalitet u crvenoj zvezdi...

Sad samo da sačekamo da Parker i Isak dobiju spor sa zvezdom pa i njih da dovedemo, a da ne platimo komšinici obeštećenje. :D :D :D

Komšija

pre 14 godina

200 komentara za samo 5 minuta govori koliko je Zvezda veliki klub i koliko grobari imaju Komplekse iGrac je niko i nista e Jos 89 su igraci prelazili iz kluba u klub kad je fudbal bio na vrhuncu a Grobari nisu imali ovakav kompleks
(joja, 2. jun 2009 20:22)

Brate ti stvarno znaš da se tešiš!!!
Evo da ti i ja pomognem: jeste, ja imam kompleks od tebe jer si tako retko pametan...mislim više si retko, nego pametan, ali sve jedno ja imam kompleks od tebe....

Hahahahahahaha.....

E!?

pre 14 godina

Posle jedne sezone dokazivanja u filijali, brazilac Kleo je u domacem sampionatu dokazao da moze da konkurise i u ozbiljnijim timovima koji ciljaju LS... Ostaje da se vidi da li ce uspeti da se izbori za minutazu u timu Partizan koji ima kvalitetnije igrace i da pokaze svoje umece u Evropi.. A FKSS ostaje da se nada da ce i sledece sezone komsije poslati nekog igraca na razigravanje u njihov tabor, kako bi ponovili ovogovisnji uspeh - finale kupa, i trece mesto u ligi... u suprotnom ih ceka grcevita borba za opstanak!

oki

pre 14 godina

Nema veze bice bolje.
Za dve sezone opet cemo biti jaki.
(MrRS1971 Grac/BL, 2. jun 2009 19:25)

Za dve sezone? Već ste odustali i od naziva Sledeća Sezone, sada ste FK ZA DVE SEZONE xD

grobar

pre 14 godina

Dosao Kleo u Partizan. Video covek da nema vajde od VK, FK, KK, RK, OK, KrK (kriketkklub) - SS crvene zvezde (Sledeca Sezona treba inace da se uvede ispred imena crvene zvezde)

zvezdasi pozdravili vas Jokanovic i Dule. Mora puno titula da proslavimo pa ne mogu da se otrezne kao ljudi od tolikog slavlja.

Dr Undertaker

pre 14 godina

Kao prvo,shvatite da Cleo nije došao iz Zvezde jer je Zvezdin i njegov ugovor prestao da važi.Drugo-nemojte čoveka pozivati na nekakvu odanost klubu.Zašto Stanković,Žigić,Pantelić,Janković,Vidić i ostali ne dodju pa ne igraju za džabe dok se Zvezda ne povrati?Ne pada im na pamet.I ne samo njima.Nijedan bivši igrač neće doći ni u Zvezdu ni u Partizan dole god može da uzme bilokakav novac.Vrate se samo kada postanu ispušene lule.Zato ne tražite od Clea ono što vaši najveći idoli i "veliki rodoljubi" nisu bili spremni da urade.
Što se Zvezde tiče,navijači,pomirite se sa tim da sledećih pet godina nema ništa od Evrope niti od zvučnih transfera.
Postoji pravilo koje glasi:Da bi se stiglo do pozitivne nule,treba da prodje barem onoliko vremena koliko je trajalo RUŠENJE ovog kluba!

Sven Vinjakson

pre 14 godina

Da li je potreban jos neki dokaz, ko je sedeo u upravi Zvezde i za cije je interese radio. Kleo je odlican igrac i tek ce se videti sta je prethodna uprava uradila. Miskovic je obecao da ce sve zavrsiti i zadrzati ga u Zvezdi. I sta sad. Gde su njegova obecanja i ne samo njegova. Nemojte se zacuditi kada za koji dan procitate da Kleovim putem krenu i Isah, Gaj i Parker. Mislite o tome. Nista se kod ne desava slucajno. Koliko god da mi je zbog ovoga krivo i tesko, necu decku nikada zameriti, jer on nije nista kriv. A nece biti ni drugi ako krenu tim putem. Pizonu zelim svu srecu, kao i svima nama, ali mislim da je unapred osudjen na propast. E moja Zvezdo sta si docekala. Tuga.

Koca

pre 14 godina

Tandem Diarra-Kleo a prati ih Dr.Mo .Odbrana Djordjevic, Gavrancic, Stevanovic + Krstaic i ako ostane Obradovic(mada to je fantastika u ovom trenutku), sredina Ljaja, Tomic, Fejsa.... Evropa ce da drhti!

Samo da konstatujem da je nekada mnogo lepo biti GROBAR!

boleboss kg

pre 14 godina

Da se obrati pažnja samo da se dečku ne daje da odjednom puno jede. Prvo manji oboci dok se želudac ne navikne i creva ne razvežu.

Plikuscht

pre 14 godina

Hi, hi, hi, hi ...

'’Crveno-beli’ su imali pravo da do aprila potpišu 24-godišnjeg Brazilca ali to iz nepoznatih razloga nisu učinili pa je Kordova od četvrtog meseca zvanično bio slobodan igrač.'
... tj. dzabalesku :)

Neka ga zavalimo za milionce na kraju sezone i super smo prosli :)


OK je igrac, ali nisam siguran koliko je on stvarno neko veliko pojacanje, a ionako imamo i Diaru, i Washingtona, i Bogunovica (mada on vise igra po krilu), i Ilica, sada i njega ... osim ako ovo nije zbog toga sto ce zavaliti Dijaru?

Za sada, Diara i Kleo kao klasicni centarfori, Washington kao bandera sa klupe protiv bunkera ili timova sa jakom sredinom, Bogun iskjljucivo kao krilo, Ilic na pozajmicu ...

Booo

pre 14 godina

Do sada smo imali Teleoptik, a sad nam i Zvezda sluzi za proveru igraca. Sad shvatam zasto ga je Djordjevic tukao na derbiju, dobio covek zadatak da testira Klea.

MayZR

pre 14 godina

Izjava pred jedan od derbija

"Napadač Crvene zvezde Kleo rekao je da njegova ekipa u subotu mora da pobedi Partizan kako bi se približila samom vrhu tabele"

Ma ne mora evo sada si na vrhu tabele i bez pobede :)

MADAFAKA

pre 14 godina

Moram da prokomentarisem jer je vest iako je o Partizanu vezana i za Zvezdu.
Elem, ako je ova vest tacna, sledeca koju ocekujem je Isah u Partizanu. I to bi bilo to. Jos jednog u odbrani (najverovatnije Krstajic) i solidan tim za LS. Bravo! Solidni, cak odlicni igraci, za male pare.
Mi cemo sa druge strane da dovedemo Purovica na pozajmicu, dapace za istu lovu kojom je trebao biti otkupljen ugovor Klea, ali samo na pozajmicu. Sta ces kad su igraci (ne svi) koje je doveo Ivic "opterecenje" za zvezdin budzet.
Onda ce da "iznedre" nekog tatinog/maminog sina (sta ces, dete bi da igra za Zvezdu) iz nazovi Zvezdine fudbalske skole + jos dva-tri krsha odnegde i nema da nam bude dosadno na Marakani.
Klea sam gotivio i bez obzira sto prelazi u komsiluk zelim mu sve najbolje. To je profesionalizam!
p.s. Daj Boze da je vest patka, ona novinarska!

laceonli

pre 14 godina

Pustite me da razmisljam kao Kleo ...
Dodjes u stranu zemlju ne znas nista . Dosao si u neki klub gde nemas ni ljudski ugovor . Klub u katastrofalnoj situaciji neam bukvalno ni za vodu. U razloge ne ulazim . Igras tako bez para od kluba placa te menadzer u razmisljanju decko je dobar ne bih ga vracao u Brazil, u jos vecu bedu i sirotinju.
Klub ne isplacuje odsetu sve u svemu igras ne znas ni za koga , za cije babe zdravlje . Jos gledas da te ne pljuju .

Sta bi radio?!

Odjednom 200 m dalje drugi klub .spreman da sve tvoje zahteve ispuni , da te placa da isplati odstetu . Da se malo intrenacionalno ljudski pokazes . Sta bi radio kada znas da za veci evropski klub trenutno jos nisi.

Ni protiv DELIJA ni protiv GROBARA samo trazim malo vecu sirinu u razmisljanju .
Sta biste vi licno radili ostavite sve emocije sa strani. I vi ne rmbate kod gazde sto ga ekstra volite nego zato sto vas placa.

doom

pre 14 godina

ко вам је крив? сами себи сте криви, зумбули. јел Шурбатовић дао кеш да жврљате шаблоном оне глупости како Београд "навија" за вас? што претите човеку? што већа фрка ви више гуслате. ако је Клео прешао код нас, па шта? и Васовић је прешао код вас па му ништа нико није рекао а показао се као већи "циган" од гомиле вас који сте старији малолетници или нисте видели стадион у животу.гледајте бре своја посла, џабе претите.

-.-

pre 14 godina

A kleo se KLEO da vas je voleo.hahahahahah
(MOCA, 2. jun 2009 19:19)

A cleo se kleo da me je vole... :
(nikitref, 2. jun 2009 19:19)

A Kleo se kleo da nas je voleo!!

Dobrodosao matori.
(Rama, 2. jun 2009 19:20)

A KLEO se kleo da me je voleo xexexe...Sad kad ga mi nahranimo ima da igra kao masina.
(CRNO - BELI SVET, 2. jun 2009 19:20)

'a kleo se kleo da me je voleo....' :D
(c.zlezda, 2. jun 2009 19:22)

"А клео се клео да ме је волео...."

:)))))))))



Ух, како смо га завукли ганима.
(Партизан шампион, 2. jun 2009 19:23)

Da li je ovo isti covek napisao,u 2 minuta iste poruke samo sa razlicitim nickom?! Decko idi izadji malo napolje na svez vazduz,a ne da sedis po ceo dan uz komp i cekas neku vest da napljujes...

Sasa Edmonton

pre 14 godina

E ovakva vest zna da zaboli... Ako nije novinarsjka patka, onda ce Partizan u Kleu dobiti igracinu, a Kleo u Partizanu sansu da se iskaze mnogo vise. Sta ces, kad je kod komsija besparica pa ne mogu da ga zadrze... Tuga. Samo napred Kleo, shvatio si ti u kom jatu je najlepse!

justinijan

pre 14 godina

Nije presao kao "slobodan" igrac. Prava na njega ima menadzerska agencija kojoj ce Partizan platiti 400.000 e (verovatno i neki procenat od naredne prodaje).
U svakom slucaju dobar posao!

bole

pre 14 godina

Vi sto pretite Kleu recicu vam samo jedno ima Ivica grobar da obezbedi mnogo jako obezbedjenje za njega,a onda mozete samo da dobijete batine.
Shvatite vec jednom Partizan je sadasnjost i buducnost Partizan je za primer i postovanje Partizan je ozbiljan stabilan klub,i sto pre to shvatite bice vam lakse inace cete zavrsiti u zonskoj ligi i smarati palilulac o bariju.

el Grobaros

pre 14 godina

Vidim da su komentari sa pretecim sadrzajima slobodno pusteni!!??
E pa cisto da se zna,da kleo nije sam,imace neko tebe da zastiti veruj mi

Lotar Mateus

pre 14 godina

Neka se decko istusira, pojede nesto i odmori. Posvetite mu vise paznje prvih dana dok se ne uklopi u normalne tokove. Pitanje je kakve traume nosi u sebi kao posledice igranja u bivsem klubu.

Никола

pre 14 godina

Oчекивано. Мислим да ће ово болети звезду више него ови порази на терену :)

Soweto

pre 14 godina

Ne znam koliko je ovo pametno. Kleo jeste solidno igrao, ali protiv timova kao što su Borac, Banat, Jagodina i slični...u derbijima ga je odbrana Partizana uvek "stavljala u džep". Mada, imam poverenja u upravu. Ako Tomić misli da on može da bude pravi, hajde da mu damo šansu... Ipak čovek hoće da igra za veliki klub.

Grobar-S

pre 14 godina

Nezmam koliko vremena ce mu trebati da se adaptira na:tri obroka dnevno,na redovna primanja,na telefone koji rade,na svlacionice koje ne prokisnjavaju,na pokosenu travu....

Djuka

pre 14 godina

Odlicna vest! Kleo je dobar napadac. On je profesionalac zvezda nema kesa i on je slobodan igrac i ne vidim u cemu je problem da igra za PFC. Po meni treba dovesti i Isaha iz zvezde ako raskine ugovor sa njima naravno. Krstajic pozadi i eto tima za LS!

Sektor

pre 14 godina

Kazu, u Srbiji ima 6 miliona trenera. Pa ajd da se pozabavimo time...

Licno, voleo bih da vidim Klea u spicu napada. Mislim da je triput bolji od Diare. Mnogo propustenih sansi ima za sobom, pogresnih dodavanja... (Diara). Evropski mecevi to nece prastati. Ali, njegova brzina i osecaj da na vreme uleti iz drugog plana mu daju veliki PLUS. DIARA I KLEO su jedan sasvim zadovoljavajuci tandem napadaca.
SREDINA, Tu nam vec fali iskustvo. Kvalitet imamo u Tomicu, ljajicu, Raci Petrovicu, Fejsi, pa i nesto starijem Vujketu...svi su oni mladi i neiskusni u Evropi. Ne daj Boze da se povredi dr.Mo!
Sta cemo onda???
U ODBRANI ce mnogo znaciti povratak Krleta (ako dodje). Iskustvo, skok, atmosfera, sigurnost su odlike koje idu uz njega. Takodje, bilo bi lepo opet videti i Emegharu.
e sad, sta bi bilo kad bi bilo?! Sa srecom pa kako god da bude
(Sektor, 2. jun 2009 11:35)

jednog sam pogodio, ajmo dalje

majstor

pre 14 godina

Pustite mi komentar ! Da se cuje misljenje i nas malo matorijih. Ovo jeste sramota za njih, ali bi bila neuporedivo veca sramota da je presao neko od Srpskih igraca. Stranac je to. Njemu je bre svejedno gde ce da igra (mislim na crno ili crveno bele boje). On bi na to gledao da je u Brazilu. U Partizanu vidi odskocnu dasku za neki bogatiji klub i to je sve. Svi, ali bas svi, stranci se nude i nama i njima, pa ko koga izabere. Diara je bio nudjen ciganima ali nije prosao jer je dobio etiketu kao "lenji i nezainteresovani povremeni strelac", Moreira "zakrzljali, mali, starklelja" ... Kleo, moje je misljenje, moze da bude strelac nekih 10, eventualno 13 golova u celoj sezoni, ako bude starter. Na derbiju se nije video. Bolji je od Brane Ilica i Bogunovica (samo zato sto ga Jokan stavlja van 16m). Dia, Wash i Kleo, bice to dobro. Preporucujem Tomicu i kompaniji da ako je ikako moguce dovedu Isaha, jer bi po meni on bio pun pogodak kao zadnji vezni. Jak je kao slon, brz, skocan i borben. Krsta potpise i to je tacka na prelazni rok, a da jos nije ni poceo. E tako se to radi, kratko ali tacno

bakson

pre 14 godina

nemogu da verujem da ima maloumnika koji prete kleu tipa:odraće te delije , ne izlazi na ulicu.... boli ga uvo i za jedne i za druge on je ovde samo zbog para!!! i ne ma pojam o razlici partizan zvezda kao što ni ja nema pojma u kom delu brazila smem reći karioka, a u kom ne...budalaština!

VojkanDj.

pre 14 godina

Odlicna vest! Kelo,Parker, a pogotovo Aval Isah su pokazali da su veoma dobri igraci.Svaka cast upravi na reakciji,nadamo se da je ovo konacna vest i da nece biti nekih preokreta.Tacno je da ovaj igrac nije nimalo jeftin(obestecenje 800.000eur),ali sam ubedjen da moze po ucinku da nadomesti Diarin odlazak koji ce se dogoditi za nekoliko meseci.

north

pre 14 godina

ej bre mi smo bili institucija za ove kompleksase iz humske, a gde smo sad, neverovatno sta smo mi sebi dopustili i koliko smo sami sebe upropastili

Dusan Silni

pre 14 godina

tandem Kleo Diara!
a iza njih dr.Mo!
a joj!
dajte nama Radisava petrovica.
Covek je trebalo da igra u Vujic Vodi, ali neko se seti da je igracina i dovede ga u partizan!

Petar_kg

pre 14 godina

Molio bi takozvane navijace da ne lupaju gluposti i da se ne pale tako,ja navijam i volim zvezdu vise nego 90 posto vas debila koji sedi samo po ovim forumima itd itd i stavlja komentare a stadion nikad niste ni videli,Cleo ja neverovatno dobar igrac ,ali je i profesionalac i sto bi ga bilo briga za Zvezdu,covek iako nije primao platu tj nije dobio ni dinara a opet je extra igrao i davao golove a ima covek zenu i dete,ako neka ide ,volim zvezdu ali DIara i Cleo tandem kao Grafite i Dzeko.

Realno

pre 14 godina

Joooj, znam ovo vec deset dana ali nisam smeo da pricam :)

Mislim da je dobar igrac, jak u skoku - da ce biti komplementaran sa Dijarom

Ganci nemaju pravo da se bune kad su svorcoza :) Salu na stranu, covek je slobodan fudbaler i ovde nema razloga za ljutnju da im ga je iko oteo kad nisu mogli da ga zadrze

Babin_zub

pre 14 godina

Kad pomislim da smo dotakli dno pojavi se nova vest koja me demantuje.
Sta je sledece?Zvezda menja stadion sa Partizanom zbog veceg kapaciteta za LŠ?
Uzas...Ma odoh na pljesku,necu se nerviram vise.

Normalno

pre 14 godina

Уздижете своју "опасну" екипу, заносите се Лигом шампиона, пљујете по Звезди целу сезону а онда се ПОЈАЧАВАТЕ њеним играчима? И ко је ту велики а ко мали клуб?
(Јастребов, 3. jun 2009 10:00)

Pa Zvezda je mali klub :D

roki

pre 14 godina

Ovo je veliki samar Lukicu odmah na startu izgleda da nema nista od nase Zvezde i povratka na stare staze . Izgleda da su uzdrzani bili u pravu nema Lukic taj kapacitet . Ako sledece godine i budemo treci bice uspeh .Sisic,Parker , Kleo , Isah i dovesti Lazovica iz borca sa dva do tri pojacanja u odbrani pa da se necemu nadamo ovako ako ce da nas vade povratnik Burza i Perovic iz napredka mrka kapa. dno jos nismo dotakli ima jos do njega

joca

pre 14 godina

Kako je moguce da je Zvezdi trazeno 800 hiljada eura za klea, a u partizan dolazi kao slobodan igrac?! Ko je to platio? Posle Zvezda duguje. A kako je decko ljubio Zvezdin grb.

iskreni partizanovac

pre 14 godina

ja sam licno mislio,dok je cleo igrao za zvezdu,da je dobar igrac.mislim da ce pomoci pfc-u da udje u 36 najboljih u evropi

GrobarBorcha

pre 14 godina

Da li je to moguce!!!Ne znam sta da mislim ali da je ovaj covek bio jedino sto vredi u timu komsinice to je jasno!!!
Pa nista ajde srecno i da das koj gol u ligi sampiona!!

Zoran

pre 14 godina

Logicno je da svaki dobar fudbaler ima zelju da iz manjeg kluba limitanih mogucnosti napravi transfer u mnogo vecem klubu. A Kleo to jeste.

peja

pre 14 godina

ne svidja mi se ovo…

tako je i crvena udba otimala PARTIZANU gueye- a i georgiev- a, kada smo mi bili u kanalu i pred raspadom. a danas nemaju za kosenje trave na stadionu…

p.s. bolje da su te pare potrosili na naseg “bombarera iz brazila” juca- u

Cleo

pre 14 godina

znas sta je trulo sto sada svi cigani govore bio je los ne valja i to a kada je davao golove najbolji napadac u nasoj ligi brate smarate vec...odvalimo vas ove sezone vi govorite BARI...uzmemo vam klea samo da bi vas jos vise ponizili odma decko ne valja itd...vi ste jedna velika komedija...

simke

pre 14 godina

Ako je ovo istina,onda smo dobili odlicnog napadaca.Jeste da ne volim sto je igrao za Zvezdu,ali to moze da bude i dobra stvar zato sto je vec upoznat sa nacinom rada u Srbiji i nece mu biti potreban period aklimatizacije. Iskreno,mislim da nam napadac i nije bio toliko potreban,mislim da nam je mnogo potrebniji jedan vrhunski zadnji vezni jer osim Petrovica nemamo ni jednog da valja,imamo Fejsu,ali on je smesan i za nasu ligu a kamoli za Evropu.Videcemo sta donose sledeci dani,nadam se nesto dobro.

Sapa

pre 14 godina

Košarkaška tradicija da se najbolji igrači sele iz crvene zvezde u partizan svake sezone konačno se preselila i u fudbal.... Pa vi ste naš B tim.

Grga Grobar

pre 14 godina

Cleverson Gabriel Cordova or simply Cléo (born August 9, 1985) is a football player from Brazil who currently plays for Partizan Belgrade as a striker.

ha hahah hahahah a ovo stoji na Vikipediji

pfc

pre 14 godina

Auuuu!Svaka mu cast i mislim da je dobro pojacanje za Partizan!Nije on mogao da se dokaze u onakvoj Zvezdi,ali mislim da je kvalitetan igrac,uostalom videcemo samo molim bez pljuvanja po Tomicu.LIGA SAMPIONA!

Marko

pre 14 godina

Ocekivano!
Nikako iz Partizana u Zvezdu,samo iz Zvezde u Partizan.Tako je i u kosarci a evo sada vidim i u fudbalu.IPAK SMO MI MALI PARTIZAN,JEL DA? :) :) :) :) :)

I Isaha im uzimamo!

pre 14 godina

@
bravo majstore,svaka cast.pravimo strasan tim za ls.kleo i krstajic su stigli,jos samo da dodje jedan dobar zadnji vezni,ali da buda pravo pojacanje kao ova dvojica.tada sigurno idemo u ls,ali sigurno.
(car, 2. jun 2009 21:58)
----------------------

SLAŽEM SE CARE. A TAJ ZADNJI VEZNI NEKA BUDE ISAH, JEL TAKO?!? :)

Nemanja

pre 14 godina

Jedna molba za Tomića i ostale iz uprave (koji rade fantastičan posao,svaka čast): DOVEDITE EMEGHARU!!! DOVEDITE EMEGHARU!!! DOVEDITE EMEGHARU!!! DOVEDITE EMEGHARU!!! DOVEDITE EMEGHARU!!!

ZEX

pre 14 godina

Dobro dosao u CRNO BELO jato,oprosteno ti je sto si bio u zlezdi,zato sto si stranac i nisi bio upoznat sa pravim vrednostima.E sad kad si dao 8 golova u tako losoj ekipi, brate kod nas ces daRESETAR ima dr. da te hrani loptama, vidis kako je Mamba prosla.

74

pre 14 godina

pa dobar igrac nije los(mozda i bolji od wasa) uz diaru bice dobar . jos 2-3 pojacanja uz njega i bice ``ajmo milivoje``-``ajmo krle``=krsajic

Nemogu da verujem

pre 14 godina

Ljubio je grb posle svakog gola... Grobari dobili ste dobrog igraca....
A predsednik Zvezde ga je pustio, i GDE JE taj ugovor sa Moskovskom bankom

Partizan sampion,a ko bi drugi !? NUSKNVP

pre 14 godina

Ma nash Diarra je bre za njega izmislio fudbal.Samo ne kapiram cigane shta oni tipkaju i komentarisu ovde,a nama je doslo pojacanje.Znash mi imamo komplexe zato smo vam kao oteli igraca ! Zashto smo ga oteli !? Pa decko je slobodan igrac i solidan fudbaler,Tomic je video neshto u njemu i doveo ga.Ko vama brani da dovete Vitora Uga ako imate kintu,ja sigurno necu reci da ste ga oteli,jer decko je slobodan igrac.

Ja mislim da ovo navijace zvezde mnogo boli,vishe nego sve ove sezone,ali to je njihov problem.

Ja

pre 14 godina

Sada mozemo da pricamo da nije valjao i da je bio los igrac ali je to KISELO GROZDJE.
Ovo je veliko ponizenje za sve koji vole Zvezdu, najvece...

Munze Konza

pre 14 godina

Balavurdija koja nema pojma o životu nekome preti preko interneta - pominje porodicu, kola, kojekakve poruke i "zanimaciju za sledeću sezonu". Da ima pravde, svi biste u zatvoru završili. Nemam pojma da li će Kleo doći u Partizan, baš me briga, ja navijam za klub, ne za igrače. Ako je dobar, neka igra.

Siniša Mihajlović, bog svih Delija - igrao za Romu, a 4 godine kasnije za Lacio - da li ga je neko odavde ispljuvao zbog toga? Neću ni da pominjem Milka Đuropvskog koji je iz Zvezde oteran (čak je u besu protiv Atletika iz Madrida skinuo i bacio Zvezdin dres na zemlju) ili Velibora Vasovića, verovatno jednog od najboljih igrača svih vremena bivše SFRJ - jedini strelac za Partizan u finalu Kupa šampiona protiv Reala, čak i naš trener početkom sedamdesetih, a Zvezdin trener početkom osamdesetih. Da li biste vi u nekoj firmi radili besplatno, zato što je volite? Kleu, Isaku, Žuki, Moreiri... ovo je samo posao. Mogu oni više voleti jedan ili drugi klub, ali ljubav ne plaća račune. Na sledećoj utakmici fudbaler može slomiti nogu, završiti karijeru, a u odnosu na to koliko škole imaju, verovatno bi od gladi pocrkali. Prema tome, ne pljujte čoveka, gde god da pređe. Kad bi Dr. Mo prešao u Zvezdu, reč ne bih mogao da mu kažem. A balavurdija koja napada bivše igrače Partizana dok se sa suprugama šetaju po gradu nema dovoljno mozga da išta shvati, nema svrhe pričati im.

pfc_sale

pre 14 godina

pa ljudi i brazilci provalili ko je ko u srbiji!!!!hahahah ja i dalje nemogu da verujem!u svakom slucaju bice dobro pojacanje za lš.

nevermind

pre 14 godina

Ovako,
Grobari tisina. Do juce ste ga pljuvali.
Uostalom koliko je patlidzan jadan kad igrace dovodi iz Zvezde koja je u najgorim trenucima u svojoj istoriji?
Ae grobar neki nek mi odgovori. Hvala

Realan Grobar

pre 14 godina

a ja bih se zaKleo da Kleo ne bi nikad presao u Partizan!:) ja mislio on video kako navijaju "navijaci" zvezde pa covek nije zeleo da dodje ali ipak je shvatio gde je bolje navijanje i podrska....uostalom zato je i Diarra ostao! eh da....IMAMO KOMPLEKSEEE!!

Popravljam kišobrane...

pre 14 godina

Jeli a koga dajete Sevojnu,Lazetica i Kormorana?
Lako je vama vi imate Pižona i Lukića,tandem iz snova oni ce rešiti sve probleme u klubu.
I da pitam da li ste nešto načuli za basket,tj. za misaonu igru gde na kraju pehar podiže Pera Božić,da li je profesor Vujošević pazario nekog od komšinice.
Pozdrav od mene,Platinija i Bartolomea

johny

pre 14 godina

Pa normalno, ljudi mu pricali zvezda, zvezda, bari, tokio, covek dosao u bg i kada je video ko je ovde ko potpisao za partizan. ha ha ha, jedva cekam sledeci derbi da vam vas brazilac smesti par komada! Kleo, sad pokazi taj kvalitet koji su ovi tvoji cigani potencirali! Partizan u ligi sampiona!

DJ TOMIC

pre 14 godina

Ma ne kupuje njega Tomic zato sto nam treba,nego da bi dokrajcijo komsinicu:)))))))

Shala na stranu,extra igrac,znamo da nije prosla utakmica (osim ona sa sevojnom) a da nije covek postigao pogodak.

I UPRAVO OVAKVE,PRE SVEGA MEDIJSKE "BOMBE" POTREBNE SU SRPSKOM FUDBALU DA BI UVELE KOLIKO TOLIKO INTERESOVANJA.

WELLCOME CLEO

TNT

pre 14 godina

Kelo, neznam sta da kazem sem srcno ti bilo majstore u crno belom dresu.Dijara i Kleo iza njih DR.MO bice golova.Cigani ce verovatno da puknu od muke al ko vam je kriv kad ste u minusu tolkom.E sad neznam kako ce da prodje kod nas zbog prevelikog pritiska koji ce biti od strane medija i navijaca da ne bude kao sa Fejsom.Sve u svemu za sada dobro ide jos Krstajic,Levo krilo steta sto Denilson ode u Vjetnam tako bi nam lego,i jos zadnji vezni pa da se nadamo ligi sampiona.

Xponat

pre 14 godina

U je...

Taman sam pomislio da su dotakli dno, ali iz dana u dan dobijam materijal za proshirenje klipa:

http://www.youtube.com/watch?v=p8epid1XNVQ&feature=PlayList&p=0B39239A0DF1640C&playnext=1&playnext_from=PL&index=42

Ruza

pre 14 godina

Ne mogu da verujem!!! Nisam ni sanjao da neki igrac moze iz Zvezde da predje u Partizan! E Kleo, Kleo... Nije mi krivo sto ga nismo zadrzali, dobro jeste malo, nego sto je presao kod komsija!

milos

pre 14 godina

jos jedna potvrda velicine kompleksa koje imaju partizanovci. a nije tacno da je zvezda iz nepoznatih razloga pustila Klea, decko nema pojma-nijednu iole jacu utakmicu nije odigrao dobro

Partizan_Boss

pre 14 godina

oooooooo kleooooooooo nanananananannan liga sampiona liga sampiona sad samo krstajic i sve je top
Sramota za crvenu zvezdu Hahahahah

uros

pre 14 godina

Koga je briga za Klea ili bilo kog drugog igraca kada nam jeklub pred totalnim kolapsom! Od 92` nismo prezimili u Evropi niti usli u LS to je porazavajuca ISTINA! E pa doslo je vreme da se pogledamo u ogledalo i kazemo sebi da je od nekada velike Crvene Zvezde koja je harala Evropom ostalo samo ime i navijaci koji su jedino i bitni! Dicicemo se kao feniks iz pepela i opet napraviti korak vise nego bilo koji klub sa ovih proistora!

crno_beli_svet_

pre 14 godina

decko je prepoznao pravi klub za njega!! svaka cast tomicu..uzeo ga bez obestecenja..prodacemo ga za minimum tri miliona..ko zna zna!! partizan sampion!!-21,treci na tabeli..katanac sve blize...

MijaPFC Grobari Topola

pre 14 godina

E pa Cleo,dobrodosao u klub...ti i Diarra cete paliti i zariti,to je sigurno,a sto se tice buducih prozivki,nazovi,navijaca,paaaa...naucices i ti onu cuvenu: "ko te kleo..." Only you PFC

mili

pre 14 godina

Nije los igrac,ali ga se nisam plasio u utakmicama protiv Zvezde.Mozda ce se bolje uklopiti u Partizanovoj igri.Spic bi trebao da bude bolji(Andrija Delibasic npr...)

IVORY

pre 14 godina

@ Ne mogu da verujem da prelazi u Partizan. To nije lepo od njega,a i sam ce to videti sledece sezone.Drugacije je bilo vreme kada je igrao Milko Djurovski. Ne verujem ni da ce navijaci Partizana da ga prihvate. U kosarci to i moze da prodje ali u fudbalu ne moze. Ni ja ne bi voleo da neki njihov igrac predje u Zvezdu. Kleo bezi iz Srbije dok mozes.
(Smesno!!!, 2. jun 2009 19:20)

Nece, prihvatice ga videces. Da je nas pa bi mozda bilo opaski, navija za njih, a za nas igra...ovako covek stranac boli ga uvo i za zvezdu i za partizan, dolazi da igra za pare i da se svojim igrama proda u neku jacu ligu (ko Zuka), a ne sto mu se svidja jedan ili drugi klub.

nikola

pre 14 godina

znam da je Zvezda u teskoj situaciji, ali bice u jos tezoj........jednostavno ne razzumem zasto nije produzila saradju sa ovim fenomenalnim igracem???/

Слоба Гробар Сента

pre 14 godina

А Клео се клео, да вас је волео,
а Клео се клео да вас је волео,..
Црвено-бели дрес светиња!???
Ха-ха!
Браво за управу! Полако се слажу коцкице за Лигу шампиона и трећу узастопну дуплу круну.
Има један тим,...

Dizbo

pre 14 godina

Dobar igrac idrago mi je sto je dosao u Partizan sada imamo pravi tandem napadaca i klasicnu 9-ku koju nismo imali od odlaska Delibasica,sada Diara sa zemlje a Kleo iz vazduha...VOLIM GA KO OKA DVA...

sinisa

pre 14 godina

nije samo sto je presao iz zvezde u partizan nego ce morati i da ih tuzi za plate,a kako stvari stoje morace pda nosi golove i nesto stolica sa marakane.........

realan

pre 14 godina

Jedan od najkvalitetnijih napadaca u nasoj ligi ove god...Daleko kompletniji igrac od Dijare,i mislim da je njegovo dovodjenje odlicna stvar

inb

pre 14 godina

@dexikv
samo sto vi nemate omladinsku skolu!u odnosu na partizanovu ona je smesna!reci mi kog ste igraca ozbiljnog izbacili i kad je to bilo?

WladimirWB

pre 14 godina

SUPER Sad ce i komsijama da bude interesantna LIGA SAMPIONA, imace nekoliko svojih igraca, a neke ce moci i uzivo da gledaju ako dodju na JUZNU tribinu... Izvolite, ugledajte se na Klea, njemu izgleda nista vise ne znaci Bari... Zazmuricemo na jedno oko a vi brzo u PFC butik po sal i ajde jos malo pa pocinju kvalifikacije... A ako Vam je Zvezda bila toliko u srcu slobodno idite na severnu tribinu :))))

pera-grobar

pre 14 godina

Na osnovu procitanih komentara mogu da zajkljucim da, 80% zvezdinih navijaca nema zavrseno osnovno obrazovanje, a onaj ko zavrsi neku srednju skolu moze i vodja da im bude!
Vi ste gomila necega sto truje nase drustvo...

Nemanja

pre 14 godina

Ovako ste nekada komšinice pisali o njemu(izvor:zvanična fun grupa na FB-u),brzo menjate mišljenje!!! Cleo obrodošao!!!
--Cestitke CLEU na pogodku protiv CSK-a, a vredno je i napomenuti da je Cleo iznudio penal koji je kapiten Milijas pretvorio u gola za 1:0.
Konacan rezultat: ČSK - C. zvezda 0:2
(Milijaš 62p, KLEO 70)
--Protiv Banata Cleo nije bio strelac ali je bio u svakom trenutku opasan po gol protivnika i kod vodeceg gola Crvene Zvezde je uposlio Lazetica koji je u nastavku akcije postigao pogodak...
--Kleo majstor jos jednom dokazuje svoju magiju, strelac i u Ivanjici ( PRVENAC U PRVENSTVU) iako je Zvezda izvukla samo 1-1 sa domacim Javorom
Konacan rezultat:
Javor - Crvena zvezda 1:1 (1:0) (Simić 21 - KLEO 59)
--Ima li kraja brazilskoj magij...? KLEO danas ponovo strelac u sjajnoj roli i pobedi Crvene Zvezde nad Cukarickim!
Konacan rezultat: Crvena zvezda - Čukarički 2:0
/Lazetić 22, Kleo 33/
--Kleo nastavlja da reseta,danas 7 marta zasluzio epitet najboljeg igraca utakmice protiv napretka zbog DVA GOLA i asistencije.
Konacan rezultat:Crvena zvezda - Napredak 4:0
/Milijaš 41, Kleo 46, 78, Parker 54/
-- Brazilac Kleverson Kordova Kleo najveće je pojačanje Crvene zvezde u proteklih nekoliko godina !!Golovima Klea Zvezda je pobedila Čukarički 2:1 !!
Crvena zvezda - Čukarički 2:1 (1:0)
/Kleo 37', 67' - Bojović 50'p/
--Dobra partija i zaslužena pobeda Crvene zvezde, koja je još jednom ove sezone na Marakani pobedila Borac sa 2:0, ovoga puta golovima majstora KLEA i Milijaša.
Crvena zvezda – Borac 2:0 (1:0)
Kleo 45, Milijaš 75
--Brazilac Kleo, na asistenciju Ognjena Koromana, u 83. minutu doveo Zvezdu u vođstvo protiv Ofk-e na karaburmi! Bio je to njegov osmi gol u dresu Zvezde u ovoj sezoni
OFK Beograd - Crvena zvezda 1:1 (0:0)
/Ignjovski 87' - Kleo 83'/

misa

pre 14 godina

Pa morao sam da se javim.Ne mogu to vise da citam sta grobari sve pisu.Kao prvo popalili ste se a jos nije potvrdjeno za Klea,a i da jeste nema veze presao covek iz kluba u klub nije prvi put.Ali vi ste o Kleu najmanje govorili.Pricate o stvarima koje nemaju veze sa mozgom.Vi u ovu zvezdinu situaciju mozete doci i pre nego se nadate,samo da neko otvori Zekine fascikle.Ali nece jos ali kad ih otvore gotovi ste.Ali ni to nije sad bitno.Najvise me ipak pogadja velicanje Partizana a minimalizuje se Zvezda do maksimuma.Pa vi imate samo dve utakmice sa Realom kojih se ja secam jedna u Briselu i jedna u Beogradu i onaj dvomec sa Romom koji ne znam i ko je gledao jer su svi pratili Zvezda-Milan.

A sad tisina i slusajte:

Zvezda-Liverpul
Zvezda-Real
Zvezda-Ferencvaros
Zvezda-AEK
Zvezda-Arsenal
Zvezda-Herta
Zvezda-borusija
Zvezda-bajern
Zvezda-Bazel
Zvezda-Inter
Zvezda-Anderleht
Zvezda-Barselona
Zvezda-Benfika
Zvezda-Atletiko(M)
Zvezda-Real
Zvezda-Milan
Zvezda-Keln
Zvezda-Bajern
Zvezda-Olimpik
Zvezda-Sampdorija
Zvezda-Anderleht
Zvezda-Kajzerslautern
Zvezda-Barselona
Zvezda-Dinamo(K)
Zvezda-Lacio

Namerno nisam napisao rezultate tih meceva oni se manje vise znaju,ali bitnije je da zbog TIH meceva od 22 miliona ljudi bar 12 miliona nije danima spavalo,za te meceve se zivelo.Vi koji ste kasnije rodjeni pitajte starije OBJEKTIVNE navijac da li je tako.A o vama grobari necu da trosim reci jos ste mali da biste shvatili.To onda jeste bolo drugo vreme ali i vama je bilo to vreme pa niste nista uradili.Zato PSSST.A kad vam zaigra mecka OBECAVAM da mi nece biti drago i necu se javljati da vas provociram.

Veljac

pre 14 godina

Prema autoru nije posteno da se peva samo refren! Dakle

A kleo se kleo - Snezana Djurisic

Majko moja nije vise moj
Ja ga volim otiso je njoj

A kleo se kleo da me je voleo
A kleo se kleo da me je voleo

Moje srce uzeo je on
Ja sam htela da je samo moj

Majko mila srusio mi sne
Ljubav srecu odneo je sve

Balansero

pre 14 godina

Gledao sam decka na dva derbija i da nije napravio vise faulova nego stoperi ne bih ga ni video.
Mozda je stvarno dobar ali po onome sto sam video u derbijima, nisam optimista.

Koba

pre 14 godina

Mislim da se Partizan nece usreciti sa njim,imamo Dijaru i Wasingtona ali ako je dosao kao slobodan igrac zasto da ne...Partizan bi trebalo da dovodi decu od 14-15 god iz Brazila pa da od njih napravi igrace extra klase jer je poznat nas rad sa mladim igracima. U svakom slucaju dobrodosao Kleo...

Partizan1970

pre 14 godina

cuo sam da imaju dobru travu na stadionu, a ni semafor im nije los a nama ne bi skodilo da imamo jos koji cisto da se nadje. ne znam posto prodaju dresove, samo da ih prefarbamo. stadion da kupimo isto i da ga srusimo da napravimo nek hotel ili nesto slicno da namlatimo para. ma ima da vas kupimo sve tamo jadni li ste da vam je znati

pfc

pre 14 godina

Proverena informacija
Znaci dolaze Krstajic, dva igrača iz Gane(Esme Mends i Karim Alhasan) Mends najbolji igrac njihove lige, Kleo i iz Teleoptika Elton i Dos Santos! Bice puno stranaca ali vrede...

Stefan NI

pre 14 godina

Sta se zvezdasi cude kako je ljubio grb a sada ide u Partizan? Pa i dalje ce ljubiti crvenu zvezdu u grbu, ali PARTIZANOVOM! I to mnogo vise puta! Dobrodosao!

Goran

pre 14 godina

Tomicu svaka cast, zaista nije moglo bolje pojacanje da se desi.Kleo nam je neophodan u borbi za ligu sampiona!Spic smo resili, idemo dalje!Igrao je za Zvezdu kao pozajmljen i ne vidim u cemu je problem!Tako da nemojte da lupate bezveze, a sto se tice navijaca Partizana!Mi ga prihvatamo!Jedva cekam da vam Kleo gurne u sledecem derbiju!

Zivorad Aleksic

pre 14 godina

Mala ispravka: prvi je iz tabora jednog večitog rivala u tabor drugog prešao pokojni Velibor Vasović (Partizan-C.zvezda), još šezdesetih godina.

YoBra

pre 14 godina

Tо што комшиницу пониживате ајде могу да схватим, али овај играч није за ПФЦ. Ако сте и хтели да доведете неког требали сте Оумаруа и Паркера. Ја би њега послао у Телеоптик њима је потребнији. И молим ове да ми објаве коментар јер неке нису па не знам који је критеријум. Они што вређају пролазе стварно не разумем.

tuk na luk

pre 14 godina

FK "Rekreativo"
FK "Sledeca sezona"
FK "Delta City"
FK "Bari 1389"
itd

od danas menja ime u

FK "Siromasi"

Ko me KLEO, da te volim, ko me KLEEEEEOOOOO....

Topaloviću,
tužno je to što je vaš zenit i najveća radost u fudbalu dostignut kada je Zvezda u teškoj finansijskoj situaciji. To samo pokazuje koliko ste bili sposobni da nešto značajnije napravite prethodnih 60 godina.
Tužno je komentarisati nivo tvog ponašanja, i emocionalno stanje navijača FK NIKAD NIŠTA VREDNO POMENA kao što si ti.

deki69

pre 14 godina

Niti bi zvezdini navijaci trebalo da budu ljuti na Klea niti bi partizanovci trebalo da imaju neki gard prema njemu jer je dosao iz Zvezde,niko tu nikog nije oteo jednostavno nisu ispunjeni uslovi a decko nije odrastao u Srbiji da bi imao taj osecaj navijacke pripadnosti pa da igra za dzabe.U potpunosti ga podrzavam i zelim puno uspeha u novom klubu!

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Oumaru je bio moja zelja,u Partizanu bi eksplodirao,nisam siguran za ovog Klea-ali videcemo!

PAZI,VALJAK GAZI!

Partizan Forever

pre 14 godina

ovo je super ljudi. ovo je jedini igrac u zvezdi koji valja nesto i jedini od njih koji moze da igra za nas. docekajmo ga gospodski ako je ovo tacno. liga samiona je sve blize samo neka uprava nastavi ovako, ali obavezno da se pojaca odbrana to je najvazniji dio tima u evropi

PARTIZN

pre 14 godina

Ovako se odvijalo prelazenja u legendu ruskog prvoligasa SPARTAK Moskva.Nastupao je kao klub br. 1 tokom postojanja SSSR.Posle raspada zemlje postao je osrednji klub sa armijom navijaca koja se polako topila.Prosto nemogu da verujem da se to napokon desilo sa omrznutim od moje strane narodnim klubom Zvezdom.Hvala!NAPOKON!

da

pre 14 godina

@Jaoj majko ovo prelazi svaki nivo nemoci i dostojanstva.Jos Marakanu da im damo da igraju Ligu Shampiona!?!
(JAOJ, 2. jun 2009 19:21)

Hvala, ne treba, igracemo na JNA!

Sale bgd

pre 14 godina

Grobarski komentari kad je objavljeno da Kleo dolazi u Zvezdu...



Jel se to meni čini ili je Zvezda dovela novog Varkosa - potpuno anonimnog autolakirera.
(MarkoSi, 8. avgust 2008 17:44)

Evo,desava se nesto i kod vas,dosao je KLEO-centarfor iz druge portugalske lige:))),znaci molim vas,sada se malo bavite time,Batalite Partizan-Fener,ligu shampiona,Moreiru,Tosica,Fejsu,to je u ovom momentu visoka klasa za vas!Bavite se Kleom,Sremom i klubom za koji ja se nadam jos navijate...FK Crvena Zvezda?!? U,proteklih par mesece pretvoriteste se u posmatrace i latentne navijace FK Partizana:))
(avalon, 8. avgust 2008 17:45)

Zasto Zvezda ne moze da pobedi nikoga iz prve i druge lige?

Zato sto pojacanja stizu is druge i trece.
(naliM, 8. avgust 2008 17:50)

zvezda ne bi bila zvezda kad ne bi dovela igraca iz druge lige koja god zemlja bila u pitanju....
(shone, 8. avgust 2008 17:50)

pa ovaj ima sve fantasticno... sut,skok,glava,visina... znaci skroz fantastican a dosao u zvezdu... svaka cast delije(turski konjanici)... kako ste smesni..
(GROBAR_NIS, 8. avgust 2008 18:43)

Da on ima sve ovo fantasticno nabrojano ne bi dosao u klub koji se raspada ...
(GROBAR JUG, 8. avgust 2008 19:36)

Ove godine nije prosao probu u francuskom drugoligasu Lansu, ali je zato vama dobar!
Iz druge lige u drugorazredni tim!
(Del Piero, 8. avgust 2008 20:11)

ae bjezi! nemate klasnog napadaca.edgar,subasic,some,kleo...svi su oni ispod ranga Cadikovskog.
(grobari crna gora GACEVIC, 8. avgust 2008 20:45)



Da li imate i malo morala da sad povucete to sto ste pisali? Ili ce te ako ipak ne predje u partizan opet da ga pljujete?

Pinky

pre 14 godina

Sjajan potez Tomica, treba sagledati realnost - zbog svih desavanja oko poslovanja kluba zvezda mora zrtvovati sezonu ili dve i nadam se da ce se posle ukljuciti u borbu za titulu, nek puste strance i dovedu klince iz omladinskog pogona ili tako nesto... uigrace se oni za god ili 2, posle nek ih prodaju i tako dalje .... a partizanu nek predje i Isah i eto ti ekipe za LS...

Rakija

pre 14 godina

Ne shvatam komentare tipa da necemo da ga prihvatimo?jok ti ces!aplaudiracumu svakih 10 min.tj svaki gol kada vam zabije!ova vest je vec ohrabrujuca!

pirpik

pre 14 godina

e tuga jad i bjeda od ove nase uprave nemoze da zadrzi iole normalnog igraca.ovaj ce lik da uvede groblje u LS i zasluzili su.Kleo nek ti je sa srecom ja odo da operem mozak nekom zestinom da probam da prebolim i zaboravim jer ipak ZVEZDA JE ZIVOT...

joja

pre 14 godina

200 komentara za samo 5 minuta govori koliko je Zvezda veliki klub i koliko grobari imaju Komplekse iGrac je niko i nista e Jos 89 su igraci prelazili iz kluba u klub kad je fudbal bio na vrhuncu a Grobari nisu imali ovakav kompleks

Airmax

pre 14 godina

partizan je mogao da dovede i boljeg i skupljeg igraca ali je namerno zeleo da ponizi zvezdicu :)super zamena za diarru posto verovatno ide uskoro,cleo bolji igrac definitivno od diarre.jos krstajic i to je to.mogao bi i onaj mensa iz gane sto se prica i kockice su slozene za LS.BRAVO TOMICU.

Blah!

pre 14 godina

Daleko vam lepa kuca s njim.. Decko je obican prosek i to cete i sami videti.. Uostalom kad ga je u Derbiju Srdja Knezevic stavio u dzep sve vam je jasno...

psycoactive

pre 14 godina

@tuk na luk
Nemoj molim te nista o zenitu,pokazali ste se protiv njih a i mnogih drugih u proteklih godina.Mogao si drugu rec da upotrebis...
Ali razumem, opasne su to traume...
Nazalost po zvezdu,bice ih jos....
Cleo je prosecan igrac,a za nade uslove ok.Ali za ligu sampiona trebamo kvalitetnije.

djole zvezdas

pre 14 godina

svaka cast mojoj zvezdi..bas ne nte sta vredi..veliki sam zvezdas al bih voleo da nam pokaze kolko vredi..ne sme se dozvoliti takav transver..a najvijace partizana bas potresa odakle je dosao kad nam turi tri komada..kako neko rece, MISLICEMO O TOME

nislija

pre 14 godina

Pa ovaj ne zna sta je uradio...Pa pojesce ga delije zbog ovoga.Tolko su ga hvalili i pricali da je najbolji i on da ode da pojaca najljuce protivnike.c,c,c,c.Strasno!

Branimir

pre 14 godina

Ne mogu da kazem da nisam iznenadjen ovom informacijom.Iskren da budem, ocekivao sam da ce doticna persona Cleo otici u neki malo bolji finansijski klub od Partizana....U svakom slucaju,zelim mu sve najbolje, ali razocaran sam malo...GO RED STAR

avalon

pre 14 godina

evo,fakat je da sam to napisao.Ja o tom coveku nisam znao nista,fakat je da ste ga vi doveli odakle ste ga doveli i fakat je da ste svi pricali da je on jedini stranac kod vas koji vredi!Isto pamtim izjave Djordjevica posle prvog derbija da se radi o izvanrednom igracu!Podrzavam ovaj Tomicev poteg iz dva razloga:covek mu je bio ispred ociju,prilagodjen je nasoj ligi,nije macka u dzaku!drugi razlog je:Interesantno je,svi pricaju o tome,ima 500 komentara a i tandem:Diara-Cleo,dobro zvuci!

Shone

pre 14 godina

Nije lose. Mozda bolje da su nasi uzeli Parkera, mada je i Kleo skroz ok. U stvari, najbolje je da dovedemo i jednog i drugog.

Parni valjak neka melje!

wuk

pre 14 godina

Putuj igumane..
Nadam se da ces usreciti komsije.. Nas i nisi nesto.. samo su te novinari dizali u nebesa.. za celu sezonu 8 golova, od cega pola iz penala.. malo brate..

madmax

pre 14 godina

Hahaha, ovo je ocigledno dolivanje ulja na vatru. Jedan samar novoj upravi zvezde. Nema sumnje, ako se ovo obistini bez obzira na efekat, pamtice se i uci u istoriju. A sto se tice samog Klea sumnjao sam na neki kvalitet i dok je igrao tamo a narocito sada kod nas gde su standardi visoki.

delijasm

pre 14 godina

Hahahaha, malo jadno jeste, nisam mislio da ce ovako ispasti.
Ali, grobari, niste mi jasni vi sto ostavljate komentare, srecni ste kao male bebe a u klub vam dolazi covek koji je govorio da su delije najbolji navijaci!!! Svaka vam cast!

Razocarani delija

pre 14 godina

Otis'o si Cleo
Ostala je tuga
Mi smo tebe voleli
A ti kren'o putem juga... :(

Lukicu, ako poklonite komsijama jos i Parkera, Isaha ili Sisica, garantujem vam da cete odleteti rekordnom brzinom sa Marakane.

Srdjan

pre 14 godina

Nisam ni Grobar, ni **gan, i iskreno zabole me za oba kluba, ali cinjenica je da Partizan igra, i da je oduvek igrao lepsi fudbal, i da ima mnogo bolje rukovodstvo, a ruku na srce, i navijace od Zvezde.

Zvezda zivi od toga sto je osvojila LS? Pa kada **gani, kada? Kada u Evropi nisu igrale najjace Lige poput Engleske, Italijanske, Spanske...

Jadni ste da jadniji ne mozete biti, i umesto da se malo stisate i pratite kako vase komsije rade, pa nesto naucite, vi ste zinuli na sva usta da galamite i busate se u grudi, a rezultati nigde...

IMate samo srecu sto drzava stoji iza vas, i ako po meni to vise zasluzuje Borac Cacak, inace bi bili u drugoj ligi, jer to je vasa realnost.

I koji se to lik napravio pametan da kaze da je Kleo Zvezdin igrac? Nit' ga je Zvezda napravila, nit' je proveo dovoljno vremena u klubu da mozete da ga svojatate...

O Zvezdinim "huliganima" necu ni da komentarisem...

LFC - you'll never walk alone!!!

draza

pre 14 godina

Ne znam samo ko ga je nagovorio da uopste dodje u Zvezdu!?Oni ne mogu da placaju ekonoma a kamoli igrace....ostao gladan,sada ce biti sit....dobro dosao!!!!

car

pre 14 godina

bravo majstore,svaka cast.pravimo strasan tim za ls.kleo i krstajic su stigli,jos samo da dodje jedan dobar zadnji vezni,ali da buda pravo pojacanje kao ova dvojica.tada sigurno idemo u ls,ali sigurno.

Zvezdas od 1950.

pre 14 godina

Secam se kad je pre mnogo godina Partizan bio na pragu ispadanja iz Prve lige (spasao se u poslednjem kolu protiv tadasnje titogradske Buducnosti). Nekoliko "zvezdasa" je savetovalo gen. sekretara Slobodana Cosica da prihvati razgovor sa dvojicom najtalentovanijih igraca Parizana koji su trazili prijem. Cosic je ljutito odbrusio: "Zvezda da otima igrace Partizana u trenutku kad im je najteze, da li ste vi normalni?".

Tek toliko...

mnogo ste vi vazni :p

pre 14 godina

hahaha, pa zar mislite da će delije pustiti klea u partizan?????? ma nebi njega dali ni za 1.000.000.000 eura
(bojan, 3. jun 2009 17:35)


Ma ko ste bre vi pa da vas neko nesto pita? Samo se ti tesi, drugo ti nije ni ostalo... ;)

red or dead

pre 14 godina

nikad nisam razumeo takve igrace,a jos manje sam ih postovao,bez obzira za koji klub su prvo igrali. Djurovski,Tomasevic,Vujanic,Bogadnovic,Gurovic,Bakic.. ne mogu vise da setim ovako iznerviran

Milos, Srbija

pre 14 godina

Sad ispade da Zvezda ima igrace za LS? Zar nije Zvezda trecerazredni tim, smejurija i ostalo? Probudite se, Grobari, 17 miliona (Tosic-Ljajic) a vi kupujete Klea i to je spic za Ligu Sampiona? Pustate Obradovica? O cemu vi pricate? Moji su debakl, ali ako se vi radujete ovome kao nekoj garanciji, onda imate problem. Bicete glavni u selu ponovo, ali u gradu, i dalje samo mozda, i to uz srecan zreb.

kleo_u_partizanu

pre 14 godina

http://www.index.hr/sport/clanak/video-hajduk-i-partizan-otimaju-se-za-prvu-violinu-makedonske-lige-gligora-gligorova/436413.aspx

LoshMi

pre 14 godina

@158. Igracima iz Brazila nije dozvoljeno da igraju van Brazila dok ne napune 18 godina (stite se ljudi da im ne razgrabe evropljani sve talente) - seti se dolaska Pata u Milan i polusezone koju nije igrao jer nije napunio 18 godina...

Kleo u Partizanu - deluje mi kao da decko mozda i nesto zna, videcemo...

grobaR

pre 14 godina

ponizili komsinicu,to stoji,a koliko je pojacanje.......za ls krstajic i iskusan vezista,to nam je neophodno.ne smijemo da se oslanjamo samo na dr moa.koliko nam je onda valjao ljubinko.......ajmo tomicu

Marko

pre 14 godina

Bravo Tomicu ja mislim da je to dobro pojacanje za nas PARTIZAN imamo napad za ligu sampiona,i jedan predlog za Tomica uzmi im i Isaha pa da im neostane nista za ,,Sledecu sezonu\" .NAPRED PARTIZAN

Kricke

pre 14 godina

kleo rekao:moja buducnost je neizvesna ali sigurno necu preci u redove najveceg rivala izuzetno postujem navijace zvezde i svakako se ni bi odlucio za takav potez

grobar

pre 14 godina

tomicu molim te jos samo isaha on je najbolji igrac zvezde i najbolji zadnji vezni lige a ni kleo nije los napadac. isah je stvarno klasa od igraca hvali nam on za ligu sampiona ma gine covek

Nikola87kg

pre 14 godina

"Crveno-beli su imali pravo da do aprila potpišu 24-godišnjeg Brazilca ali to iz NEPOZNATIH razloga nisu učinili"

Razlog je poznat: slab igrač... sve golove dao glavom, nogom je slab, često mašio gol sa par metra, šta će Zvezdi (a i Partizanu) takav igrač

ЗВЕЗДА*СЕВЕР*МАРАКАНА*ФОРЕВЕР*

pre 14 godina

Буразеру ако је истина....Знаш шта те чека.Није ти ово квиз....

PFC

pre 14 godina

Tomic radi sjajno svoj posao,samo neka nastavi tako.Kad bi pojacanja bila Mladen Krstajic,dobijamo na iskustvu,kvalitetu,cvrstini u odbrani,skok igri,Mensa,decko ima 23godine,najbolji je fudbaler prvenstva Gane,reprezentativac,trazili ga Nica i Osasuna,a svi znamo,kakav skauting imaju francuski klubovi po pitanju afrikanaca,posle SP,ovaj decko ce vredeti mnogo para,a po informacijama,odlican je igrac,ima sajajan radijus kretanja,zatvara u odbrani,ubacuje se u napad,odlicna kontrola lopta i pas,sve u svemu mnogooo bolji i kompletniji igrac od Juce i vredece mnogo para,Gligor Gligorov,mlad igrac 20 godina,zatvara celu desnu stranu,perfektan centarsut,vrlo brz,prodoran,odlicna tehnika,trazi ga i Hajduk,pa cemo videti gde cemnadamo se kod nas,takodje mnogo moze da se zaradi na njemu,Kleo,prava 9. ima osecaj za gol,zna da utrci,da se zagradi.da spusti loptu saigracima,odlicna skok igra,igrac kakvog nismo imali od odlaska Andrije Delibasica,takodje moze da se zaradi.Vidim pominje se i Goran Lovre,to bi bio maestralan potez uprave,samo neznam da li je realni jer ima ugovor sa Groningenom na jos godinu,ali igrac u najboljim godinama,odlicna tehnika,centarsut,sut,skok igra,odlican vezista...Videcemo sta ce biti od svega ovoga,ali ako TOmic ostvari sve sto je zamislio,imacemo nikad mocniji tim,dosta kvalitetniji,nego onaj koji je igrao LS,i koji je na pragu LS,a ni tamo nece biti samo ucesnik...

sloba

pre 14 godina

Lukiću napolje!covek drži dve predsedničke funkcije a nije ni za predsednika karton naselja pod gazelom.pa kako misliš da ti fabrika proizvodi kad ispoklanjaš sve mašine!

White_Night90

pre 14 godina

SUPEEEEER!!!
Dobrodoshao u tim shampiona.
Krajnje je pateticno sto ga vi komsije sada omalovazavate i pricate kako "nije neki igrac" i te fore, kad je ocigledno da je on jedino nesto i radio u vasem crknutom klubu (uz Milijasha, a i on je otperjao). A i sta bi normaln chovek radio u takvom okruzenju, gde postoje igrachi kojima je rekreacija premlacivanje protivnickih igraca (Koroman), daviteljstvo(Ibrahim Gaj) i ko zna kakve sve jos psihoze. Drugo: po mojem skormnom misljenju on se jedini i trudio da ucini nesto vise protiv Partizana na derbiju (cak je bio i blizu da postigne gol) dok su se ovi ostali zvezdini igraci sudarali medjusobno. Trece: covek nije odavde, nema nas mentatlitet, pa ne vidim zasto mu je problem da predje iz jednog rivala u drugi = to se desava svuda po svetu u svim vecim klubovima, pa profesionalac je. Cetvrto: u vezi sumnje da ce ga grobari prihvatiti; a zasto ga nebismo prihvatili? Ako daje sve od sebe da pomogne klubu, kakve veze ima za koga je ranije igrao.. I Gavrancic je kao klinac igrao za Zvezdu, pa mu to nije smetalo da bude odlican ove godine kod nas. Mogao bih ja jos ovako da nabrajam, ali dosta je. Uostalom KO GUBI - IMA PRAVO DA SE LJUTI hehe
PFC FOREVER!!!

Sone

pre 14 godina

Najjaci je ovaj lik "nisam ni grobar ni **gan, ali...".
Brate, mi svi sisamo vesla kad ovako nesto napises.
Dajte Grobari nekog ozbiljnog, pa da se dopisujemo.
Realno - da li je Kleo ono sto ste zeleli u svom timu (kojem zelite ulazak u Ligu Sampiona)? Da li ste zeleli nesto jace? Mislim da je Milos pomenuo, a evo ja da prosirim pricu - za Klea 400,000.00, za Krstajica (mislim da je slobodan igrac) i ostale koji se pominju nek bude jos PET miliona (a necete dati toliko). - Zasto onda prodavati Obradovica (vas najbolji igrac), zasto ne kupiti nesto za deset miliona od onolikih para dobijenih za Tosica i Ljajica? Imate racionalno objasnjenje ili ste poneti izuzetnim uspesima (0 0 4 1:8 Evropa, dupla kruna - Srbija), pa ne umete da racunate?

oru

pre 14 godina

dajte ljudi... kakv kleo...
...pa taj da vredi nešto ne bi igrao našu ligu... strašno čime si dosađujete... on je sam bio pozajmljen zvezdi, ali pošto zvezda nije imala para, slobodan je da potraži novi klub...
- Šta to Kleo ima pa ga svrstavate u dobre napadače?
- Kako je odigrao svaki derbi?

ja sam zvezdaš i drago mi je što nismo bacili 800.000 za njega... i tih golova par što je postigao... smešno, kao da nije igrao našu ligu... Šta onda reći za Forlana koji je dao 30+ golova... MISLITE O TOME!!!

Ponos-Cast

pre 14 godina

Samo cu toliko reci:Nikada ni jednog igraca Partizana ne bih voleo u svom klubu,tj.Zvezdi!Pa za sve one koji su srecni sto vam dolazi imam pitanje...jel znate sta znaci rec Ponos?

darki001

pre 14 godina

Evropski sampioni su trenutno u krizi ali KES-ovci ce tek da budu a kad njih strefi oni ce odmah u drugu ligu zivi bili pa videli. Da ih Karadzic iz FSS i drzava ne pokrivaju odavna bi im bivse rukovodstvo bilo u bajbuku a klub na dobosu. Zvezda je uvek velika i kad ima i kad nema.

A sad PARKER i ISAH

pre 14 godina

Dovedite i Parkera i Isaha obavezno. Parker je opak igrac i odlicno bi mogao da zameni Dijaru kada ga prodamo sledece polusezone. A zadnji vezni nam je isto potreban.

antirakar

pre 14 godina

Nista nije tako belo da ne moze biti belje i nista nije tako crno da ne moze biti crnje. Ne bojte se bolje biti nece. Dotakli smo dno, a nekad smo se sprdali sa grobljem, sluzili su za zagrevanje, a vidi sad....

Dragan Grobar Nis

pre 14 godina

auuuu, lele bate.A kad ce ovo izadje na televizor.Lukicu, kazi odmah posto Isah, da sutra ne kukas da ti se otimaju igraci.Taman da dovedes Purketa, Burzanovica i nekog iz Vijetnama ili iz Sao Tome i Principe.Moze i iz Nove Kaledonije.Tamo je otisao Janevski za selektora, ali sa vasim parama.

Queen++

pre 14 godina

Dolazak Klea je najbolji potez uprave Partizana. Samo se nadam da ne dovedu Krstajića, jer bi to bio najveći promašaj. Kao primer može da posluži dolazak Veljka Paunovića u Partizan 2008.godine.

Sremac

pre 14 godina

Pa ovo je dogovor Partizana i Zvezde.
Zvezda nema novce da ispuni ugovorene obaveze, a onda Partizan kupuje te fudbalere pod uslovom da ne tuže Zvezdu što bi uslovilo njeno isključenje iz svih takmičenja.

Јастребов

pre 14 godina

Уздижете своју "опасну" екипу, заносите се Лигом шампиона, пљујете по Звезди целу сезону а онда се ПОЈАЧАВАТЕ њеним играчима? И ко је ту велики а ко мали клуб?

Bojan Chelsea Doboj

pre 14 godina

@zvezdaš od 1950.
Klea nije niko oteo. On je pod ugovorom sa menadžerskom agencijom i klubom iz Portugalije (Olivais e Moscavide). Zvezda je za jednogodišnju posudbu trebala da uplati 200 000 € i u slučaju da se fudbaler pokaže dobar imala je pravo preče kupovine za dodatnih 800 000€.
Međutim, Zvezda iz dobro poznatih razloga nije uplatila ni 200 000€, niti je plaćala igrača i odustali su definitivno od otkupa zbog loše finansijske situacije u klubu. Zvezda samo može očekivati novu tužbu kod UEFA za nepoštivanja ugovora o posudbi.

Kop

pre 14 godina

I da vam predje ceo tim ZAUVEK cete ostati manji KOMPLEKSASKI klub zato sto niste ZVEZDA mali kompleksaski grobarcici.Brzo da se lecite od zavisnosti od interneta mali nebitni ljudi mozete u Partizan to je malo mesto odakle mozete da pocnete.

ZVEZDA BRE

pre 14 godina

Pa neka ide Cleo,ionako ce zvezdu pojacati sledeci igraci:1.Alvaro Recoba
2.Milan Purovic
3.Vladimir Stojkovic
4.Lebohang Mokoena
Ostaju:Parker,Oumaru,Koroman, 100%.
Ali ovaj lik sto kaze da je Washington klasa...Show!Za Washingtona Srecko Susic klasa!

Grobar Ni

pre 14 godina

„...Ima Zvezda bolje od njega.Zvezdina muka je da ostane u prvoj ligi jer slede tužbe za prevare koje slede UEFI....“ Bicete vi u prvoj, ne sikirajte se, ali ne verujem da cete ostati u Superligi. Zbog bankrotstva morali biste biti izbaceni iz nje.

zivim za sever

pre 14 godina

ma tako je....krenuli smo da cistimo...ovakvi nam ne trebaju definitivno.....mars iz Zvezde, iz Zvezde iz Zvezde, mars iz Zvezde!!!!!

darko

pre 14 godina

Para vrti gdje burgija nece,čovjeka niko ne može kriviti Brazilac je on nema emocije ni prema jednom klubu,čovjek je profesionalac i još nije naš.

Djomla

pre 14 godina

Nadovezao bih se na komentar br.344, stranac je to, niej mu bitno da li je cvrni ili crni dres.. naravno ide tamo gde ce bolje da se proda, gde ima odkocnu dasku.. verujem da mnoge delije osudjuju ovaj postupak, ali covek igra za pare ne zbog mene ili vas.. mozda je malo bzv sto je preso u redove najljuceg protivnika, ali sto se manje komentarise to, brze ce se sleci prasina i partizanu viose vremena za pripreme LS. Verujem da kleo moze da pruzi dobre partije u partizanu.. Pozzz GROBARI.

STEFAN PFC

pre 14 godina

Izjava Clea po dolasku u Zvezdu

Srećan broj: 22
Nadimak: Kleo
Omiljeno jelo: Pica
Omiljeno piće: Koka Kola
Ne jedem/ne pijem: Suši, Alkohol
U frižideru uvek imam: Jogurt
Omiljena boja: Crvena
Glumac/glumica: Anđelina Džoli
Pevač/pevačica: 50 cent
Omiljena pesma: Brasileirinho
Omiljena knjiga: Ne čitam
Omiljeni film: Troja
Omiljeni crtani junak: Tom i Džeri
Voleo bih da upoznam: Ronalda
Vozim : Audi
U slobodno vreme: Sam sa porodicom

Omiljeni saigrač: Stamenković
Protivnik:
Imam strah od: Vatre
Sanjam da: Igram za reprezentaciju
Omiljena životinja: Pas
Kućni ljubimac:
Najvažnija osoba : Dete
Fudbalska filozofija:
Porodica: Sve
Od prve plate sam: Kupio plac
Omiljeni sport: Fudbal
Poruka navijačima: Budite uz Zvezdu
U horoskopu sam: Lav
Zvezda je za mene: Veliki klub

grobrcic

pre 14 godina

Ja nisam odusevljen ovim potezom uprave.Ovaj igrac je u derbijim pokazao koliko je tanak,Srdja i Djole su ga stavljali u dzep opusteno.Dao je 8 golova u sezoni,od tog broja pola iz penala...
Po meni je Bogunovic bolji igrac od njega,decko samo zasluzuje sansu i utakmice u kontinuitetu.

Torrente

pre 14 godina

Još samo da zabije zvezdi na derbiju i bice mu oprošteno što je za njih igrao! To će ih peći kao so na rani, ili ko će kome ako ne svoj svome!

borisco

pre 14 godina

Ma nema od toga nista videcete... To je samo bomba... a i da je istina neka ide SRECAN MU PUT... Jos koroman da ode u Sevojno i to je to...

Marijus

pre 14 godina

Ja sam presrecan jos samo kad bi kod njih otisli Ninkov,Some, Trickovski,Blazic,Nikolic,Bogdanovic i kompanija i da se ratosiljamo bede. XAXaxaxaxaxa plakacete grobarti samo polako

Sta me briga

pre 14 godina

A sad tisina i slusajte:

...

Vi koji ste kasnije rodjeni pitajte starije OBJEKTIVNE navijac da li je tako. To onda jeste bolo drugo vreme ali i vama je bilo to vreme pa niste nista uradili.
(misa, 3. jun 2009 08:13)

Opet neke lekcije iz drevne istorije. Dajte ljudi da ne kopamo vise po prasini jucerasnjice nego da vidimo sta nam je ciniti sutra.
Voda je do grla a vi mi pricate sta je bilo u proslom veku (milenijumu).

Boris Jovanovic Obrenovac

pre 14 godina

A kleo se Cleo da nas je voleo,i hteo da igra u ligi Sampiona pa nas napustio i presao u Partizan za male pare da dribla do Diarre...

Ivan

pre 14 godina

Cekajte ljudi pa zar nije ova "#!$ do pre par dana pricala kako voli Zvezdine navijace i da tu ima neceg posebhog?! hahaha....Pa jel Ivic vas skaut?

Nikola

pre 14 godina

Ne moze ni da pretpostavi sta ga ceka ukoliko potpise za Partizan.Bolje bi mu bilo da ne prilazi Marakani.Kad niko nije znao za njega uzela ga je Zvezda i to bi bar malo trebao da ceni.Ali da zna nesto,ne bi nikad uradio ovakvu stvar.
ps.NEKA I U PARTIZANU OSVOJI ISTO TITULA KAO I U ZVEZDI!!!

Nebojsa Grgurevic

pre 14 godina

Katastrofa se nastavlja i u Partizanu ! Neznam vise sta i koga da gledam u Srpskom fudbalu i ako sam navijac Zvezde !!! Pocecete opet sa besplatnim ulazom i brojnjem gledaoca na kapiji !!! Zvezda ih je nbrojala 20.000 hiljada a vi nikada niste presli cifru od 1.500 dobrovoljnih gledaoc !!! OFK sa cenom od 100 dinara na svakoj utakmici proda minimum od 1000 - 2000 karata !!! Kakav bre Kleo , Diara , Zuka ... KATASTROFA ..

DovlaFKCZ

pre 14 godina

ma kakav igrac? zna da primi loptu okrenut ledjima golu? dobro, znam i ja! igra glavom? da, kada je sam na sest metara.. a kako da bude sam ako je spor kao kornjaca? jel ima dribling, jel ima asistencije? sta se lozite, gori je bre i od burzanovica! pa i onaj vas vasington je nezgodniji od njega, on vam ne treba... al, ajd sad

Misa Po

pre 14 godina

Grobarcici, ajd` bre u rupice...!!!! Pa vi i ne mozete bolje, nego da dovodite Zvezdine igrace.... Zapamtite, kajace se Kleo, ali vi cete tada plakati... ej siromasi.... U svakom slucaju, zivi biuli , pa videli....

zvezdan

pre 14 godina

kao hoce ga herta,pola evrope...mozda je i njegov menadzer platio da se napise koji clanak u novinama o njemu...
a covek skoro da nema pojma...
van sesnest obe leve noge ima...
golove koje je dao i moj komsija od 70 bi dao...
srecno u grobarskom taboru...ha,ha,ha

zvezdas od rodjenja

pre 14 godina

To je jos jedan dokaz da Zvezda strancima ne znaci nista... dal bi neki nas presao sa Marakane na Jna??? Naravno da ne bi. STOP dovodjenju stranaca, ulazimo u omladinsku skolu...

bleyach

pre 14 godina

Daj boze da je ovo istina..jos samo da nam banu Krstajic,napominjem doskoro kapiten Salkea,sta ces bolje..Isah,i Mensah,puna kapa to je vec Liga sampiona !! PozZ svim fanovima Partizana !!

Fenix

pre 14 godina

Pročitao sam prvih 100 komentara i jedno 20 puta sam čuo onu \'a Kleo se kleo\'. Ako ste toliko pametni grobari recite nešto pametno. Ja sam zvezdaš i ne volim ni ja što on prelazi u Partizan ali kakva je naša uprava više me ništa ne čudi od njih. Valjda će ovi naši dovesti nekog pametnog da igra pošto prošle sezone slabo koga dobrog su doveli. Što se Klea tiče želim mu sve najbolje njegova je odluka gdje će igrati.

vlado.

pre 14 godina

ma to nije moguce da predje u partizan,mlada lepa zena malo dete pa kako on misli da zive u beogradu on il je nenormalno hrabar il nenormalno lud

DEXIKV

pre 14 godina

Da je bio dobar igrao bi i dalje za Zvezdu.Ponadao se jadan da ce da igra ligu sampiona.Samo da se ne vraca vise,zvezda treba da se okrene svom omladinskom pogonu i da pravi tim,po uzoru na Barselonu,osam igraca iz omladinskog pogona do prvog tima i do titule.Eto recepta.!!!Dosta vise nabedjenih igraca koji nisu ni culi za Srbiju a kamoli za Zvezdu i Partizan.

Vlada Lukic

pre 14 godina

Stvarno mislim da bi covek realno mogao da pomogne Partizanu da ne udje u ligu sampiona-a nama delijama ostaje jos samo da napujdamo Tutorica da mu u prvom sledecem derbiju nanese lakse telesne... Srecno ti bilo, putuj igumane...

Milan

pre 14 godina

Kleo,brate..sta te boli uvo,prodaces se u Koblenc seldece sezone.
Stvarno sam iznenadjen da nije mogao da nadje nesto bolje nego s konja na magarca.

Bosko

pre 14 godina

Sramota... sramota sto ovi ne mogu da ga zadrze u Zvezdi,a jos veca je sramota sto Grobari slave dolazak igraca koji je igrao u Zvezdi... Zvezda=dno; Grobari=dno dna

Delije Sever Novi Sad

Ognjen

pre 14 godina

Bravo "partizani" likujte radujte se dzabe vam sve uvek ce vas boleti ta cinjenica da je zvezda bila i ostala veci klub a vi mozete samo da crknetu u ljubomori...

гробар од 1950

pre 14 godina

@Zvezdas od 1950., 3. jun 2009 14:52
Само да ти објасним, Звезда није сада пред испадањем из лиге као Партизан тада. Чак је трећа на табели.

nemanja

pre 14 godina

Tomic je prevazisao sebe...jedini igrac koji je vredeo van Partizana.Sjajan potez uprave.Ne smeta mi sto je igrao za zvezdu,a dokazace da je po meni bolji igraci i od nekih nasih napadaca.Mozda i od Diare...ako ostane malo duze od 1 god.

Smederevac

pre 14 godina

Pa bre grobari sta se hvalite sa ovim pojacanjem kada ste ga VI prvi kudili da sh klasa koji je dosao kao rezerva iz druge portugalske lige........

Marko

pre 14 godina

Ne znam sto se lozite,igracete ligu sampiona, ali juce,on je samo prosecan igrac i igra za pare, boli ga uvo i za zvezdu i za partizan,zato je ovo i uradio.

Zvezdan

pre 14 godina

Konacno je krenula cistka "menadzerskih fudbalera".Covek ima samo i samo skok i to ne uvek vec kad je raspolozen.Cujem Koroman ide u Vojvodinu,sad tek verujem u ovu upravu.O Parkeru i Isahu ima samo da sanjate Topalovici.

OFk

pre 14 godina

bas mi je drago da je jedan igrac iz inostranstva razbio tu famu,oreol,glupost...ljubavi prema zvezdi.ja nisam nikakav Partizanovac i njima ce se to desiti i to je dobro za Srpski fudbal da svi prelaze gde zele i gde dobiju dobre uslove...sta kao voli zvezdu i srbiju ...pa nemoj da ste naivni.On covek mozda i nije cuo da postojite a vi ga kunete....

za vek vekova copy/paste

pre 14 godina

HA HA...KAKVA FORA
ma idite topalovici i u ligu shampiona, ma igrajte gde god zelite, ali znam samo jedno i to me odusevljava da ce na stadionu sa crveno, plavim da ne kazem i zutim stolicama igrati kleo pred 12000 ljudi koji su bili na proslavi titule,RAT PROTIV CRNO BELE DRZAVE SE NASTAVLJA, DO KRAJA ZIVOTA SAMO UZ TEBE ZVEZDO!!!!

Fenix

pre 14 godina

Pročitao sam prvih 100 komentara i jedno 20 puta sam čuo onu 'a Kleo se kleo'. Ako ste toliko pametni grobari recite nešto pametno. Ja sam zvezdaš i ne volim ni ja što on prelazi u Partizan ali kakva je naša uprava više me ništa ne čudi od njih. Valjda će ovi naši dovesti nekog pametnog da igra pošto prošle sezone slabo koga dobrog su doveli. Što se Klea tiče želim mu sve najbolje njegova je odluka gdje će igrati.

Cvele Maglic

pre 14 godina

Odlicno pojacanje za Partizan!!! A mi mozemo da dovedemo neke konobare da nam igraju ili da veterane potpisemo za prvi tim?!! nema veze,sad su Delije na potezu! na celom svetu samo CRVENA ZVEZDA!!!

Aca

pre 14 godina

- Tačno je da sam razgovarao sa Gamom, tema su bili igrači koje nam je ponudio, a među njima nije Kleo, niti smo uopšte o njemu pričali - tvrdi Ivan Tomić

najveca je najveca

pre 14 godina

ja en znam sta se vi radujete? dobili ste prosecnog napadaca za nasu ligu, i jednu prodanu dusu koja je pokazala da se ljubav prema klubu meri samo u parama

aaaaaa

pre 14 godina

Ništa neobično.Čovek hoće da igra EVROLIGU i prelazi iz malog u VELIKI KLUB !!!
(MILE, 2. jun 2009 19:21)


Prijatelju ti nisi svestan kolko si se ispalio sad...evroliga je sad kup uefa...

ULTRAS D/S

pre 14 godina

Zvezda, bi napunila
i tri marakane ..jer svaki od delija provodi tu dana..
Zvezda u srcu,za nju se bori
neka idu lopovi znase ko te voli..ps b.b.r.s

power1000

pre 14 godina

Kleo,Kleo pa sta i da udjete u ligu sampiona ,i naprimer dbijete MANCHESTER,sta bi vasi napadaci uradili pored Vidica i Ferdinanda,pa njih bi spakovali stoperi i iz coca-cola lige.Imajte na umu da je Kleo igrao u domacem prvenstvu.

Grobari Vrsac

pre 14 godina

Ako KLEO stvarno dodje u Partizan,plus danas dosao KRSTAJIC,i ako(daj boze) dodje GORAN LOVRE,mogu samo da kazem da gosn Tomic zna znanje,i da se ne secam kad smo imali ovako dobru upravu,koja ne gleda svoju dobit vec dobit kluba.Jer,ako u prelaznom roku prodamo samo Obradovica(6M eura) i par igraca koja nisu bas vazna za prvu postavu(Marceta,Sikimic,itd...),pa ljudi moji,nama ce ostati DR.MO,MAMBA,LJAJIC,TOMIC,DJOLE,GAVRAN,ROBI plus KRSTAJIC,KLEO,(nadamo se)LOVRE,pa to je ubitacan tim.Pa s njima mozemo da ocekujemo skoro sigurno prenociste u Evropi!!!(Ili u Ligi Sampiona,ili u Ligi Evrope)

Hahahahahahaha

pre 14 godina

(Koca, 2. jun 2009 19:54). Onda si ugasio Football Manager i legao da spavas. Da li to Partizan postaje legija stranaca sta cete da radite kada Karasi kaze moze samo 3 stranca bice gadno otarasite se igraca koji nemaju gde da idu. A sto se tice Krstajica covek se pokazao u reprezentaciji tako bice to dobro pojacanje samo sto je ono bio Salke a ovo je Partizan.

goran

pre 14 godina

iskreno i niej mi zao, menadzeri su hteli da iskoriste situaciju u zvezdi i napumpali cenu. decko ima kvalitet, ali niej nsita posebno. ulazi u sanse ali mu je realizacija slaba. daje gol iz svake cetvrte, pete.

cristiano ronaldo

pre 14 godina

vi izgleda ne znate nista drugo sem "kleo se kleo da me je voleo"....
a sto se tice klea bas me briga sto je presao u partizan,uvek se znalo,zvezda pronadje vrsnog igraca dal fudbal il kosarka,partizan mora da ga dovede kasnije....bez toga ne moze...tako da...vi sa vasom odbranom prosek 30 i kusur godina...necete nista uraditi u LS...(ovo je pod uslovom da dodje krstajic,i da bude odbrana stevanovic-djordjevic-gavrancic-krstajic),pa vas ce i najlosiji napad u LS da napuni...jel starci su dobri za starce,al za mlade,brze bas i nisu....ali da jos uvek niste usli...ko visoko leti nisko pada...
p.s. na vasu srecu ne letite mnogo visoko,tako da ce pad biti manje bolan...

delija

pre 14 godina

Otisao je Kleo, dolaze BASTA, PURKE I BURZA. Grobari radujete se, a opet će se ponoviti TIKVA.
A sledece sezone ZVEZDA ce razvaliti miseve poput vas koji se raduju odbranjenoj duploj kruni koju mogu uzeti samo kada im najveći protivnik u problemima.Sretno vam bilo u evropi u kojoj sigurno nećete dogurati daleko. Za dvije godine će te biti poput timova koji imaju vise stranih nego svojih igraca.

delijaRS

pre 14 godina

A ma kakav Kleo on da vredi nesto nebi igrao u skoro najgoroj ligi u evropi,neka ide nista nije pokazao.Lako je davati golove tamo banatu,cukarickom,ofk itd,videlo se na derbiju sta on moze i kakav je igrac,napravi vise faulova u napadu nego citava odbrana.

proud to be croat

pre 14 godina

vidim da partizanova sportska politika i nije baš dobra,zašto su dopustili da im brazilac juca ode bez odštete u deportivo? pa mogli su potpisat ugovor sa njim ako je tako dobar da može igrat u deportivu??

kauboj_BFC

pre 14 godina

svaka cast onome ko ga je doveo desko je stvarno kapacitet od igraca...ali ponekad treba biti i covek a ne samo igrac...setimo se Del Pijera,Nedveda,Kamoranezija,Bufona i Trezegea koji su ostali uz svoj klub i kad mu je bilo najteze...ili Milijasa i Koromana...a tebi Kleo brate svaka cast...verovao sam da si jedan od 5 najboljih pojedinaca iz Zvezde ali sad si ga stvarno ugasio...pozz za delije,jachi smo

Smesno!!!

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da prelazi u Partizan. To nije lepo od njega,a i sam ce to videti sledece sezone.Drugacije je bilo vreme kada je igrao Milko Djurovski. Ne verujem ni da ce navijaci Partizana da ga prihvate. U kosarci to i moze da prodje ali u fudbalu ne moze. Ni ja ne bi voleo da neki njihov igrac predje u Zvezdu. Kleo bezi iz Srbije dok mozes.

milos

pre 14 godina

jos jedna potvrda velicine kompleksa koje imaju partizanovci. a nije tacno da je zvezda iz nepoznatih razloga pustila Klea, decko nema pojma-nijednu iole jacu utakmicu nije odigrao dobro

FRUSTRACIJA

pre 14 godina

Ma sigurno je loš igrač!

Jel tako gani?Vi ste ga pustili zato što nije bio dovoljno kvalitetan ,i nije se uklapao u vaš stil igre?

Ili zato što niste imali kintu...a do juče ste se kleli u njega!
MISLITE O TOME!

north

pre 14 godina

ej bre mi smo bili institucija za ove kompleksase iz humske, a gde smo sad, neverovatno sta smo mi sebi dopustili i koliko smo sami sebe upropastili

PFC u LS

pre 14 godina

Dobra igrac na njemu ce da se zaradi sigurno znacajno pojacanje u napadu.

Prvo mora u nize razrednom klubu da se pokaze pa onda u Partizan.
Oprosticemo ti sto si u nasoj ligi igrao za slabije tj. amatere

Kop

pre 14 godina

I da vam predje ceo tim ZAUVEK cete ostati manji KOMPLEKSASKI klub zato sto niste ZVEZDA mali kompleksaski grobarcici.Brzo da se lecite od zavisnosti od interneta mali nebitni ljudi mozete u Partizan to je malo mesto odakle mozete da pocnete.

joja

pre 14 godina

200 komentara za samo 5 minuta govori koliko je Zvezda veliki klub i koliko grobari imaju Komplekse iGrac je niko i nista e Jos 89 su igraci prelazili iz kluba u klub kad je fudbal bio na vrhuncu a Grobari nisu imali ovakav kompleks

Nebojsa Grgurevic

pre 14 godina

Katastrofa se nastavlja i u Partizanu ! Neznam vise sta i koga da gledam u Srpskom fudbalu i ako sam navijac Zvezde !!! Pocecete opet sa besplatnim ulazom i brojnjem gledaoca na kapiji !!! Zvezda ih je nbrojala 20.000 hiljada a vi nikada niste presli cifru od 1.500 dobrovoljnih gledaoc !!! OFK sa cenom od 100 dinara na svakoj utakmici proda minimum od 1000 - 2000 karata !!! Kakav bre Kleo , Diara , Zuka ... KATASTROFA ..

nevermind

pre 14 godina

Ovako,
Grobari tisina. Do juce ste ga pljuvali.
Uostalom koliko je patlidzan jadan kad igrace dovodi iz Zvezde koja je u najgorim trenucima u svojoj istoriji?
Ae grobar neki nek mi odgovori. Hvala

glas crnogorskih GROBARA

pre 14 godina

svaka cast sto ste doveli jedino sto valja od cigana. neka igra, ali vazno je da nezaboravimo da je ciganin.. nebih ga ja ubacha da igra protiv cigana... FORZA PARTIZAN.. SVE DO OSVETE NAD REAL MADRIDOM I DINAMO ZAGREBOM!!!

misa

pre 14 godina

Pa morao sam da se javim.Ne mogu to vise da citam sta grobari sve pisu.Kao prvo popalili ste se a jos nije potvrdjeno za Klea,a i da jeste nema veze presao covek iz kluba u klub nije prvi put.Ali vi ste o Kleu najmanje govorili.Pricate o stvarima koje nemaju veze sa mozgom.Vi u ovu zvezdinu situaciju mozete doci i pre nego se nadate,samo da neko otvori Zekine fascikle.Ali nece jos ali kad ih otvore gotovi ste.Ali ni to nije sad bitno.Najvise me ipak pogadja velicanje Partizana a minimalizuje se Zvezda do maksimuma.Pa vi imate samo dve utakmice sa Realom kojih se ja secam jedna u Briselu i jedna u Beogradu i onaj dvomec sa Romom koji ne znam i ko je gledao jer su svi pratili Zvezda-Milan.

A sad tisina i slusajte:

Zvezda-Liverpul
Zvezda-Real
Zvezda-Ferencvaros
Zvezda-AEK
Zvezda-Arsenal
Zvezda-Herta
Zvezda-borusija
Zvezda-bajern
Zvezda-Bazel
Zvezda-Inter
Zvezda-Anderleht
Zvezda-Barselona
Zvezda-Benfika
Zvezda-Atletiko(M)
Zvezda-Real
Zvezda-Milan
Zvezda-Keln
Zvezda-Bajern
Zvezda-Olimpik
Zvezda-Sampdorija
Zvezda-Anderleht
Zvezda-Kajzerslautern
Zvezda-Barselona
Zvezda-Dinamo(K)
Zvezda-Lacio

Namerno nisam napisao rezultate tih meceva oni se manje vise znaju,ali bitnije je da zbog TIH meceva od 22 miliona ljudi bar 12 miliona nije danima spavalo,za te meceve se zivelo.Vi koji ste kasnije rodjeni pitajte starije OBJEKTIVNE navijac da li je tako.A o vama grobari necu da trosim reci jos ste mali da biste shvatili.To onda jeste bolo drugo vreme ali i vama je bilo to vreme pa niste nista uradili.Zato PSSST.A kad vam zaigra mecka OBECAVAM da mi nece biti drago i necu se javljati da vas provociram.

Партизан шампион

pre 14 godina

"А клео се клео да ме је волео...."

:)))))))))



Ух, како смо га завукли ганима.

Misa Po

pre 14 godina

Grobarcici, ajd` bre u rupice...!!!! Pa vi i ne mozete bolje, nego da dovodite Zvezdine igrace.... Zapamtite, kajace se Kleo, ali vi cete tada plakati... ej siromasi.... U svakom slucaju, zivi biuli , pa videli....

tuk na luk

pre 14 godina

FK "Rekreativo"
FK "Sledeca sezona"
FK "Delta City"
FK "Bari 1389"
itd

od danas menja ime u

FK "Siromasi"

Ko me KLEO, da te volim, ko me KLEEEEEOOOOO....

Topaloviću,
tužno je to što je vaš zenit i najveća radost u fudbalu dostignut kada je Zvezda u teškoj finansijskoj situaciji. To samo pokazuje koliko ste bili sposobni da nešto značajnije napravite prethodnih 60 godina.
Tužno je komentarisati nivo tvog ponašanja, i emocionalno stanje navijača FK NIKAD NIŠTA VREDNO POMENA kao što si ti.

Hahahahahahaha

pre 14 godina

(Koca, 2. jun 2009 19:54). Onda si ugasio Football Manager i legao da spavas. Da li to Partizan postaje legija stranaca sta cete da radite kada Karasi kaze moze samo 3 stranca bice gadno otarasite se igraca koji nemaju gde da idu. A sto se tice Krstajica covek se pokazao u reprezentaciji tako bice to dobro pojacanje samo sto je ono bio Salke a ovo je Partizan.

delijasm

pre 14 godina

Hahahaha, malo jadno jeste, nisam mislio da ce ovako ispasti.
Ali, grobari, niste mi jasni vi sto ostavljate komentare, srecni ste kao male bebe a u klub vam dolazi covek koji je govorio da su delije najbolji navijaci!!! Svaka vam cast!

Ko me KLEO...

pre 14 godina

FK "Rekreativo"
FK "Sledeca sezona"
FK "Delta City"
FK "Bari 1389"
itd

od danas menja ime u

FK "Siromasi"

Ko me KLEO, da te volim, ko me KLEEEEEOOOOO....

Blah!

pre 14 godina

Daleko vam lepa kuca s njim.. Decko je obican prosek i to cete i sami videti.. Uostalom kad ga je u Derbiju Srdja Knezevic stavio u dzep sve vam je jasno...

ЗВЕЗДА*СЕВЕР*МАРАКАНА*ФОРЕВЕР*

pre 14 godina

Буразеру ако је истина....Знаш шта те чека.Није ти ово квиз....

Nikola87kg

pre 14 godina

"Crveno-beli su imali pravo da do aprila potpišu 24-godišnjeg Brazilca ali to iz NEPOZNATIH razloga nisu učinili"

Razlog je poznat: slab igrač... sve golove dao glavom, nogom je slab, često mašio gol sa par metra, šta će Zvezdi (a i Partizanu) takav igrač

-.-

pre 14 godina

A kleo se KLEO da vas je voleo.hahahahahah
(MOCA, 2. jun 2009 19:19)

A cleo se kleo da me je vole... :
(nikitref, 2. jun 2009 19:19)

A Kleo se kleo da nas je voleo!!

Dobrodosao matori.
(Rama, 2. jun 2009 19:20)

A KLEO se kleo da me je voleo xexexe...Sad kad ga mi nahranimo ima da igra kao masina.
(CRNO - BELI SVET, 2. jun 2009 19:20)

'a kleo se kleo da me je voleo....' :D
(c.zlezda, 2. jun 2009 19:22)

"А клео се клео да ме је волео...."

:)))))))))



Ух, како смо га завукли ганима.
(Партизан шампион, 2. jun 2009 19:23)

Da li je ovo isti covek napisao,u 2 minuta iste poruke samo sa razlicitim nickom?! Decko idi izadji malo napolje na svez vazduz,a ne da sedis po ceo dan uz komp i cekas neku vest da napljujes...

ZVEZDA BRE

pre 14 godina

Pa neka ide Cleo,ionako ce zvezdu pojacati sledeci igraci:1.Alvaro Recoba
2.Milan Purovic
3.Vladimir Stojkovic
4.Lebohang Mokoena
Ostaju:Parker,Oumaru,Koroman, 100%.
Ali ovaj lik sto kaze da je Washington klasa...Show!Za Washingtona Srecko Susic klasa!

joska fiser

pre 14 godina

Eto, vidi se da je Zvezda pala na najnize grane, pa zar da nam najbolji igrac ovog proleca predje u Humsku. Iako sam vatreni Cigan, ovo je najbolje pojacanje koje su dobili ovog leta. Ako dodje Partizan ce biti mocan ko crna zemlja. Kleo i Diara u napadu, a paker Moreira.

MOBILNO STANJE

pre 14 godina

Mobilizacija u Humskoj

JURIS NA LIGU SAMPIONA

Mobilizacija na Marakani

Zasucite rukave da pravite parking za Grobare

Sve u sluzbi fudbala!

uros

pre 14 godina

Koga je briga za Klea ili bilo kog drugog igraca kada nam jeklub pred totalnim kolapsom! Od 92` nismo prezimili u Evropi niti usli u LS to je porazavajuca ISTINA! E pa doslo je vreme da se pogledamo u ogledalo i kazemo sebi da je od nekada velike Crvene Zvezde koja je harala Evropom ostalo samo ime i navijaci koji su jedino i bitni! Dicicemo se kao feniks iz pepela i opet napraviti korak vise nego bilo koji klub sa ovih proistora!

vlado.

pre 14 godina

ma to nije moguce da predje u partizan,mlada lepa zena malo dete pa kako on misli da zive u beogradu on il je nenormalno hrabar il nenormalno lud

red or dead

pre 14 godina

nikad nisam razumeo takve igrace,a jos manje sam ih postovao,bez obzira za koji klub su prvo igrali. Djurovski,Tomasevic,Vujanic,Bogadnovic,Gurovic,Bakic.. ne mogu vise da setim ovako iznerviran

nislija

pre 14 godina

Pa ovaj ne zna sta je uradio...Pa pojesce ga delije zbog ovoga.Tolko su ga hvalili i pricali da je najbolji i on da ode da pojaca najljuce protivnike.c,c,c,c.Strasno!

Ponos-Cast

pre 14 godina

Samo cu toliko reci:Nikada ni jednog igraca Partizana ne bih voleo u svom klubu,tj.Zvezdi!Pa za sve one koji su srecni sto vam dolazi imam pitanje...jel znate sta znaci rec Ponos?

Nikola

pre 14 godina

Ne moze ni da pretpostavi sta ga ceka ukoliko potpise za Partizan.Bolje bi mu bilo da ne prilazi Marakani.Kad niko nije znao za njega uzela ga je Zvezda i to bi bar malo trebao da ceni.Ali da zna nesto,ne bi nikad uradio ovakvu stvar.
ps.NEKA I U PARTIZANU OSVOJI ISTO TITULA KAO I U ZVEZDI!!!

DEXIKV

pre 14 godina

Da je bio dobar igrao bi i dalje za Zvezdu.Ponadao se jadan da ce da igra ligu sampiona.Samo da se ne vraca vise,zvezda treba da se okrene svom omladinskom pogonu i da pravi tim,po uzoru na Barselonu,osam igraca iz omladinskog pogona do prvog tima i do titule.Eto recepta.!!!Dosta vise nabedjenih igraca koji nisu ni culi za Srbiju a kamoli za Zvezdu i Partizan.

wuk

pre 14 godina

Putuj igumane..
Nadam se da ces usreciti komsije.. Nas i nisi nesto.. samo su te novinari dizali u nebesa.. za celu sezonu 8 golova, od cega pola iz penala.. malo brate..

Јастребов

pre 14 godina

Уздижете своју "опасну" екипу, заносите се Лигом шампиона, пљујете по Звезди целу сезону а онда се ПОЈАЧАВАТЕ њеним играчима? И ко је ту велики а ко мали клуб?

najveca je najveca

pre 14 godina

ja en znam sta se vi radujete? dobili ste prosecnog napadaca za nasu ligu, i jednu prodanu dusu koja je pokazala da se ljubav prema klubu meri samo u parama

DovlaFKCZ

pre 14 godina

ma kakav igrac? zna da primi loptu okrenut ledjima golu? dobro, znam i ja! igra glavom? da, kada je sam na sest metara.. a kako da bude sam ako je spor kao kornjaca? jel ima dribling, jel ima asistencije? sta se lozite, gori je bre i od burzanovica! pa i onaj vas vasington je nezgodniji od njega, on vam ne treba... al, ajd sad

Zvezdas od 1950.

pre 14 godina

Secam se kad je pre mnogo godina Partizan bio na pragu ispadanja iz Prve lige (spasao se u poslednjem kolu protiv tadasnje titogradske Buducnosti). Nekoliko "zvezdasa" je savetovalo gen. sekretara Slobodana Cosica da prihvati razgovor sa dvojicom najtalentovanijih igraca Parizana koji su trazili prijem. Cosic je ljutito odbrusio: "Zvezda da otima igrace Partizana u trenutku kad im je najteze, da li ste vi normalni?".

Tek toliko...

peja

pre 14 godina

ne svidja mi se ovo…

tako je i crvena udba otimala PARTIZANU gueye- a i georgiev- a, kada smo mi bili u kanalu i pred raspadom. a danas nemaju za kosenje trave na stadionu…

p.s. bolje da su te pare potrosili na naseg “bombarera iz brazila” juca- u

zivim za sever

pre 14 godina

ma tako je....krenuli smo da cistimo...ovakvi nam ne trebaju definitivno.....mars iz Zvezde, iz Zvezde iz Zvezde, mars iz Zvezde!!!!!

za vek vekova copy/paste

pre 14 godina

HA HA...KAKVA FORA
ma idite topalovici i u ligu shampiona, ma igrajte gde god zelite, ali znam samo jedno i to me odusevljava da ce na stadionu sa crveno, plavim da ne kazem i zutim stolicama igrati kleo pred 12000 ljudi koji su bili na proslavi titule,RAT PROTIV CRNO BELE DRZAVE SE NASTAVLJA, DO KRAJA ZIVOTA SAMO UZ TEBE ZVEZDO!!!!

leksa

pre 14 godina

sve je to normalno,iz malog u veliki klub..jedino me brine sto ce covek morati da se navikne na velike ambicije,trofeje,evropska takmicenja,trening centar,redovnu platu,itd..trebace vremena,ali ok,dobice sansu.

Queen++

pre 14 godina

Dolazak Klea je najbolji potez uprave Partizana. Samo se nadam da ne dovedu Krstajića, jer bi to bio najveći promašaj. Kao primer može da posluži dolazak Veljka Paunovića u Partizan 2008.godine.

joca

pre 14 godina

Kako je moguce da je Zvezdi trazeno 800 hiljada eura za klea, a u partizan dolazi kao slobodan igrac?! Ko je to platio? Posle Zvezda duguje. A kako je decko ljubio Zvezdin grb.

oru

pre 14 godina

dajte ljudi... kakv kleo...
...pa taj da vredi nešto ne bi igrao našu ligu... strašno čime si dosađujete... on je sam bio pozajmljen zvezdi, ali pošto zvezda nije imala para, slobodan je da potraži novi klub...
- Šta to Kleo ima pa ga svrstavate u dobre napadače?
- Kako je odigrao svaki derbi?

ja sam zvezdaš i drago mi je što nismo bacili 800.000 za njega... i tih golova par što je postigao... smešno, kao da nije igrao našu ligu... Šta onda reći za Forlana koji je dao 30+ golova... MISLITE O TOME!!!

ULTRAS D/S

pre 14 godina

Zvezda, bi napunila
i tri marakane ..jer svaki od delija provodi tu dana..
Zvezda u srcu,za nju se bori
neka idu lopovi znase ko te voli..ps b.b.r.s

Bosko

pre 14 godina

Sramota... sramota sto ovi ne mogu da ga zadrze u Zvezdi,a jos veca je sramota sto Grobari slave dolazak igraca koji je igrao u Zvezdi... Zvezda=dno; Grobari=dno dna

Delije Sever Novi Sad

Milan

pre 14 godina

Kleo,brate..sta te boli uvo,prodaces se u Koblenc seldece sezone.
Stvarno sam iznenadjen da nije mogao da nadje nesto bolje nego s konja na magarca.

Sone

pre 14 godina

Najjaci je ovaj lik "nisam ni grobar ni **gan, ali...".
Brate, mi svi sisamo vesla kad ovako nesto napises.
Dajte Grobari nekog ozbiljnog, pa da se dopisujemo.
Realno - da li je Kleo ono sto ste zeleli u svom timu (kojem zelite ulazak u Ligu Sampiona)? Da li ste zeleli nesto jace? Mislim da je Milos pomenuo, a evo ja da prosirim pricu - za Klea 400,000.00, za Krstajica (mislim da je slobodan igrac) i ostale koji se pominju nek bude jos PET miliona (a necete dati toliko). - Zasto onda prodavati Obradovica (vas najbolji igrac), zasto ne kupiti nesto za deset miliona od onolikih para dobijenih za Tosica i Ljajica? Imate racionalno objasnjenje ili ste poneti izuzetnim uspesima (0 0 4 1:8 Evropa, dupla kruna - Srbija), pa ne umete da racunate?

Vlada Lukic

pre 14 godina

Stvarno mislim da bi covek realno mogao da pomogne Partizanu da ne udje u ligu sampiona-a nama delijama ostaje jos samo da napujdamo Tutorica da mu u prvom sledecem derbiju nanese lakse telesne... Srecno ti bilo, putuj igumane...

Zvezdan

pre 14 godina

Konacno je krenula cistka "menadzerskih fudbalera".Covek ima samo i samo skok i to ne uvek vec kad je raspolozen.Cujem Koroman ide u Vojvodinu,sad tek verujem u ovu upravu.O Parkeru i Isahu ima samo da sanjate Topalovici.

aaaaaa

pre 14 godina

Ništa neobično.Čovek hoće da igra EVROLIGU i prelazi iz malog u VELIKI KLUB !!!
(MILE, 2. jun 2009 19:21)


Prijatelju ti nisi svestan kolko si se ispalio sad...evroliga je sad kup uefa...

power1000

pre 14 godina

Kleo,Kleo pa sta i da udjete u ligu sampiona ,i naprimer dbijete MANCHESTER,sta bi vasi napadaci uradili pored Vidica i Ferdinanda,pa njih bi spakovali stoperi i iz coca-cola lige.Imajte na umu da je Kleo igrao u domacem prvenstvu.

Marijus

pre 14 godina

Ja sam presrecan jos samo kad bi kod njih otisli Ninkov,Some, Trickovski,Blazic,Nikolic,Bogdanovic i kompanija i da se ratosiljamo bede. XAXaxaxaxaxa plakacete grobarti samo polako

Ognjen

pre 14 godina

Bravo "partizani" likujte radujte se dzabe vam sve uvek ce vas boleti ta cinjenica da je zvezda bila i ostala veci klub a vi mozete samo da crknetu u ljubomori...

s.k.

pre 14 godina

Dečko želi da igra u LŠ!

Svaka čast upravi, od početka sam pričao da je igračina, i da je jedini nešto znao u zvezdi...

Ok, Diarra, Washington, Bogun, Ljajić i kompanija su klasa, ali ni ovaj nije loš :)

DOBRO NAM DOŠAO!

YoBra

pre 14 godina

Tо што комшиницу пониживате ајде могу да схватим, али овај играч није за ПФЦ. Ако сте и хтели да доведете неког требали сте Оумаруа и Паркера. Ја би њега послао у Телеоптик њима је потребнији. И молим ове да ми објаве коментар јер неке нису па не знам који је критеријум. Они што вређају пролазе стварно не разумем.

cn

pre 14 godina

taman kad pomislimo da od ovog ne moze gore, ono padne ovakva bomba, eh da smo samo finansijski pali na najnize grane, bilo bi lako, vise nikakav uticaj nemamo

GrobarNK

pre 14 godina

I igraci su poceli da im bjeze iz kluba da bi dosli u mocniji klub koji igra mocnije evropsko takmicenje i koji dominira u domacim okvirima. Logicno zar ne...

simke

pre 14 godina

Ako je ovo istina,onda smo dobili odlicnog napadaca.Jeste da ne volim sto je igrao za Zvezdu,ali to moze da bude i dobra stvar zato sto je vec upoznat sa nacinom rada u Srbiji i nece mu biti potreban period aklimatizacije. Iskreno,mislim da nam napadac i nije bio toliko potreban,mislim da nam je mnogo potrebniji jedan vrhunski zadnji vezni jer osim Petrovica nemamo ni jednog da valja,imamo Fejsu,ali on je smesan i za nasu ligu a kamoli za Evropu.Videcemo sta donose sledeci dani,nadam se nesto dobro.

sale_bcn

pre 14 godina

Navijam za Zvezdu ali priznajem da mi je ipak drago sto ce Kleo da igra u nekom nasem klubu, jos jednom se pokazalo da je Tomic covek koji zna da dovede pravo pojacanje, Kleo ce za sezonu ili dve vredeti mnogo novca jer je svakako neosporan njegov kvalitet. E kamo srece da i mi imamo malo vise novca i jednog Tomica...

Mikele

pre 14 godina

Mislim da je ovo pun pogodak...
Konacno napadac koji lici na napadaca, kad kazem lici mislim na: ubitacan pogled, hod, kretanje, faca, kopletan stil itd.
Naravno da se tome dodaje kvalitet, ali napadac mora da poseduje i ovo gore navedeno.
Kad sam pre par godina u dresu Ajaxa video (na minut) potez i kretanje Ibre, rekao sam ovaj je za par godina najbolji napadac Evrope, imao sam i promasaja tipa Tristan, ali napadaci moraju biti drugaciji od ostalih (da ne kazem smekeri).
Cleo nije svetski kalibar, ali mislim da je za evropske okvire odlican.
PUNO SRECE U CRNO-BELOM JATU U LIGI SAMPIONA!!!

Smederevac

pre 14 godina

Pa bre grobari sta se hvalite sa ovim pojacanjem kada ste ga VI prvi kudili da sh klasa koji je dosao kao rezerva iz druge portugalske lige........

Milan PFC

pre 14 godina

Sjajno! Odličan igrač i jedan od retkih koji je zaista pokazao kvalitet u crvenoj zvezdi...

Sad samo da sačekamo da Parker i Isak dobiju spor sa zvezdom pa i njih da dovedemo, a da ne platimo komšinici obeštećenje. :D :D :D

Balansero

pre 14 godina

Gledao sam decka na dva derbija i da nije napravio vise faulova nego stoperi ne bih ga ni video.
Mozda je stvarno dobar ali po onome sto sam video u derbijima, nisam optimista.

mili

pre 14 godina

Nije los igrac,ali ga se nisam plasio u utakmicama protiv Zvezde.Mozda ce se bolje uklopiti u Partizanovoj igri.Spic bi trebao da bude bolji(Andrija Delibasic npr...)

Fenix

pre 14 godina

Pročitao sam prvih 100 komentara i jedno 20 puta sam čuo onu 'a Kleo se kleo'. Ako ste toliko pametni grobari recite nešto pametno. Ja sam zvezdaš i ne volim ni ja što on prelazi u Partizan ali kakva je naša uprava više me ništa ne čudi od njih. Valjda će ovi naši dovesti nekog pametnog da igra pošto prošle sezone slabo koga dobrog su doveli. Što se Klea tiče želim mu sve najbolje njegova je odluka gdje će igrati.

Srdjan

pre 14 godina

Nisam ni Grobar, ni **gan, i iskreno zabole me za oba kluba, ali cinjenica je da Partizan igra, i da je oduvek igrao lepsi fudbal, i da ima mnogo bolje rukovodstvo, a ruku na srce, i navijace od Zvezde.

Zvezda zivi od toga sto je osvojila LS? Pa kada **gani, kada? Kada u Evropi nisu igrale najjace Lige poput Engleske, Italijanske, Spanske...

Jadni ste da jadniji ne mozete biti, i umesto da se malo stisate i pratite kako vase komsije rade, pa nesto naucite, vi ste zinuli na sva usta da galamite i busate se u grudi, a rezultati nigde...

IMate samo srecu sto drzava stoji iza vas, i ako po meni to vise zasluzuje Borac Cacak, inace bi bili u drugoj ligi, jer to je vasa realnost.

I koji se to lik napravio pametan da kaze da je Kleo Zvezdin igrac? Nit' ga je Zvezda napravila, nit' je proveo dovoljno vremena u klubu da mozete da ga svojatate...

O Zvezdinim "huliganima" necu ni da komentarisem...

LFC - you'll never walk alone!!!

realan

pre 14 godina

Jedan od najkvalitetnijih napadaca u nasoj ligi ove god...Daleko kompletniji igrac od Dijare,i mislim da je njegovo dovodjenje odlicna stvar

darki001

pre 14 godina

Evropski sampioni su trenutno u krizi ali KES-ovci ce tek da budu a kad njih strefi oni ce odmah u drugu ligu zivi bili pa videli. Da ih Karadzic iz FSS i drzava ne pokrivaju odavna bi im bivse rukovodstvo bilo u bajbuku a klub na dobosu. Zvezda je uvek velika i kad ima i kad nema.

Milos, Srbija

pre 14 godina

Sad ispade da Zvezda ima igrace za LS? Zar nije Zvezda trecerazredni tim, smejurija i ostalo? Probudite se, Grobari, 17 miliona (Tosic-Ljajic) a vi kupujete Klea i to je spic za Ligu Sampiona? Pustate Obradovica? O cemu vi pricate? Moji su debakl, ali ako se vi radujete ovome kao nekoj garanciji, onda imate problem. Bicete glavni u selu ponovo, ali u gradu, i dalje samo mozda, i to uz srecan zreb.

Gagi

pre 14 godina

I Parker nam se nudi, ali se procenjuje njegov moguci doprinos timu. Izgleda da smo dobili jos jednu filijalu pored Teleoptika. Sad ako imaju srece da Teleoptik ne udje u drugu ligu, igrace oni, a ako Teleoptik udje onda ce morati u Srpsku ligu jer filijale ne smeju da igraju u istom rangu takmicenja.

VojkanDj.

pre 14 godina

Odlicna vest! Kelo,Parker, a pogotovo Aval Isah su pokazali da su veoma dobri igraci.Svaka cast upravi na reakciji,nadamo se da je ovo konacna vest i da nece biti nekih preokreta.Tacno je da ovaj igrac nije nimalo jeftin(obestecenje 800.000eur),ali sam ubedjen da moze po ucinku da nadomesti Diarin odlazak koji ce se dogoditi za nekoliko meseci.

E!?

pre 14 godina

Posle jedne sezone dokazivanja u filijali, brazilac Kleo je u domacem sampionatu dokazao da moze da konkurise i u ozbiljnijim timovima koji ciljaju LS... Ostaje da se vidi da li ce uspeti da se izbori za minutazu u timu Partizan koji ima kvalitetnije igrace i da pokaze svoje umece u Evropi.. A FKSS ostaje da se nada da ce i sledece sezone komsije poslati nekog igraca na razigravanje u njihov tabor, kako bi ponovili ovogovisnji uspeh - finale kupa, i trece mesto u ligi... u suprotnom ih ceka grcevita borba za opstanak!

grobar

pre 14 godina

Dosao Kleo u Partizan. Video covek da nema vajde od VK, FK, KK, RK, OK, KrK (kriketkklub) - SS crvene zvezde (Sledeca Sezona treba inace da se uvede ispred imena crvene zvezde)

zvezdasi pozdravili vas Jokanovic i Dule. Mora puno titula da proslavimo pa ne mogu da se otrezne kao ljudi od tolikog slavlja.

Kricke

pre 14 godina

kleo rekao:moja buducnost je neizvesna ali sigurno necu preci u redove najveceg rivala izuzetno postujem navijace zvezde i svakako se ni bi odlucio za takav potez

Marko

pre 14 godina

Ne znam sto se lozite,igracete ligu sampiona, ali juce,on je samo prosecan igrac i igra za pare, boli ga uvo i za zvezdu i za partizan,zato je ovo i uradio.

el Grobaros

pre 14 godina

Vidim da su komentari sa pretecim sadrzajima slobodno pusteni!!??
E pa cisto da se zna,da kleo nije sam,imace neko tebe da zastiti veruj mi

kauboj_BFC

pre 14 godina

svaka cast onome ko ga je doveo desko je stvarno kapacitet od igraca...ali ponekad treba biti i covek a ne samo igrac...setimo se Del Pijera,Nedveda,Kamoranezija,Bufona i Trezegea koji su ostali uz svoj klub i kad mu je bilo najteze...ili Milijasa i Koromana...a tebi Kleo brate svaka cast...verovao sam da si jedan od 5 najboljih pojedinaca iz Zvezde ali sad si ga stvarno ugasio...pozz za delije,jachi smo

delija

pre 14 godina

Otisao je Kleo, dolaze BASTA, PURKE I BURZA. Grobari radujete se, a opet će se ponoviti TIKVA.
A sledece sezone ZVEZDA ce razvaliti miseve poput vas koji se raduju odbranjenoj duploj kruni koju mogu uzeti samo kada im najveći protivnik u problemima.Sretno vam bilo u evropi u kojoj sigurno nećete dogurati daleko. Za dvije godine će te biti poput timova koji imaju vise stranih nego svojih igraca.

djenaro

pre 14 godina

veliki sam zvezdas i ne saljem komentare,ali ovo moj stomak stvarno nije mogao da prevari.dal' je moguce da ovi nasi jadnici nisu imali te tricave pare da potpisu ugovor sa jednim od rijetkih igraca koji je dobro odigrao katastrofalnu sezonu?cemu se mi uopste nadamo?i najgore od svega ce poslije biti kad nas taj isti kleo bue punio na derbijima.jadna nam majka sa tutoricem kao komandantom i pejcinovicem njegovim zamjenikom.

pera-grobar

pre 14 godina

Na osnovu procitanih komentara mogu da zajkljucim da, 80% zvezdinih navijaca nema zavrseno osnovno obrazovanje, a onaj ko zavrsi neku srednju skolu moze i vodja da im bude!
Vi ste gomila necega sto truje nase drustvo...

Sale bgd

pre 14 godina

Grobarski komentari kad je objavljeno da Kleo dolazi u Zvezdu...



Jel se to meni čini ili je Zvezda dovela novog Varkosa - potpuno anonimnog autolakirera.
(MarkoSi, 8. avgust 2008 17:44)

Evo,desava se nesto i kod vas,dosao je KLEO-centarfor iz druge portugalske lige:))),znaci molim vas,sada se malo bavite time,Batalite Partizan-Fener,ligu shampiona,Moreiru,Tosica,Fejsu,to je u ovom momentu visoka klasa za vas!Bavite se Kleom,Sremom i klubom za koji ja se nadam jos navijate...FK Crvena Zvezda?!? U,proteklih par mesece pretvoriteste se u posmatrace i latentne navijace FK Partizana:))
(avalon, 8. avgust 2008 17:45)

Zasto Zvezda ne moze da pobedi nikoga iz prve i druge lige?

Zato sto pojacanja stizu is druge i trece.
(naliM, 8. avgust 2008 17:50)

zvezda ne bi bila zvezda kad ne bi dovela igraca iz druge lige koja god zemlja bila u pitanju....
(shone, 8. avgust 2008 17:50)

pa ovaj ima sve fantasticno... sut,skok,glava,visina... znaci skroz fantastican a dosao u zvezdu... svaka cast delije(turski konjanici)... kako ste smesni..
(GROBAR_NIS, 8. avgust 2008 18:43)

Da on ima sve ovo fantasticno nabrojano ne bi dosao u klub koji se raspada ...
(GROBAR JUG, 8. avgust 2008 19:36)

Ove godine nije prosao probu u francuskom drugoligasu Lansu, ali je zato vama dobar!
Iz druge lige u drugorazredni tim!
(Del Piero, 8. avgust 2008 20:11)

ae bjezi! nemate klasnog napadaca.edgar,subasic,some,kleo...svi su oni ispod ranga Cadikovskog.
(grobari crna gora GACEVIC, 8. avgust 2008 20:45)



Da li imate i malo morala da sad povucete to sto ste pisali? Ili ce te ako ipak ne predje u partizan opet da ga pljujete?

vladabor

pre 14 godina

Ovo je najbolji dokaz koliko smo se srozali.
Da se razumemo,mene on nije nesto odusevio preterano,ali je sramotno da nam komsije ispred nosa uzimaju igrace,a da smo mi nemocni.
Izgleda da su na celo Partizana dosli stvarno mladi i sposobni ljudi.
Ovo ne sme da se desava najvecem klubu na nasim prostorima.
Nasim navijacima porucujem da ne zameraju coveku,ipak je on profesionalac,nece da igra besplatno,da je to zeleo,igrao bih u nekom klubu u Brazilu za koji je navijao kao decak,isto sto bi da morju da igraju za dzabe u zvezdi igrali Stankovic,Jankovic,Stojkovic..., i mnogi drugi igraci kojima je Zvezda u srcu.

MADAFAKA

pre 14 godina

Moram da prokomentarisem jer je vest iako je o Partizanu vezana i za Zvezdu.
Elem, ako je ova vest tacna, sledeca koju ocekujem je Isah u Partizanu. I to bi bilo to. Jos jednog u odbrani (najverovatnije Krstajic) i solidan tim za LS. Bravo! Solidni, cak odlicni igraci, za male pare.
Mi cemo sa druge strane da dovedemo Purovica na pozajmicu, dapace za istu lovu kojom je trebao biti otkupljen ugovor Klea, ali samo na pozajmicu. Sta ces kad su igraci (ne svi) koje je doveo Ivic "opterecenje" za zvezdin budzet.
Onda ce da "iznedre" nekog tatinog/maminog sina (sta ces, dete bi da igra za Zvezdu) iz nazovi Zvezdine fudbalske skole + jos dva-tri krsha odnegde i nema da nam bude dosadno na Marakani.
Klea sam gotivio i bez obzira sto prelazi u komsiluk zelim mu sve najbolje. To je profesionalizam!
p.s. Daj Boze da je vest patka, ona novinarska!

Koca

pre 14 godina

Tandem Diarra-Kleo a prati ih Dr.Mo .Odbrana Djordjevic, Gavrancic, Stevanovic + Krstaic i ako ostane Obradovic(mada to je fantastika u ovom trenutku), sredina Ljaja, Tomic, Fejsa.... Evropa ce da drhti!

Samo da konstatujem da je nekada mnogo lepo biti GROBAR!

Aca

pre 14 godina

- Tačno je da sam razgovarao sa Gamom, tema su bili igrači koje nam je ponudio, a među njima nije Kleo, niti smo uopšte o njemu pričali - tvrdi Ivan Tomić

grobar

pre 14 godina

tomicu molim te jos samo isaha on je najbolji igrac zvezde i najbolji zadnji vezni lige a ni kleo nije los napadac. isah je stvarno klasa od igraca hvali nam on za ligu sampiona ma gine covek

Fenix

pre 14 godina

Pročitao sam prvih 100 komentara i jedno 20 puta sam čuo onu \'a Kleo se kleo\'. Ako ste toliko pametni grobari recite nešto pametno. Ja sam zvezdaš i ne volim ni ja što on prelazi u Partizan ali kakva je naša uprava više me ništa ne čudi od njih. Valjda će ovi naši dovesti nekog pametnog da igra pošto prošle sezone slabo koga dobrog su doveli. Što se Klea tiče želim mu sve najbolje njegova je odluka gdje će igrati.

Shone

pre 14 godina

Nije lose. Mozda bolje da su nasi uzeli Parkera, mada je i Kleo skroz ok. U stvari, najbolje je da dovedemo i jednog i drugog.

Parni valjak neka melje!

roki

pre 14 godina

Ovo je veliki samar Lukicu odmah na startu izgleda da nema nista od nase Zvezde i povratka na stare staze . Izgleda da su uzdrzani bili u pravu nema Lukic taj kapacitet . Ako sledece godine i budemo treci bice uspeh .Sisic,Parker , Kleo , Isah i dovesti Lazovica iz borca sa dva do tri pojacanja u odbrani pa da se necemu nadamo ovako ako ce da nas vade povratnik Burza i Perovic iz napredka mrka kapa. dno jos nismo dotakli ima jos do njega

Stefan NI

pre 14 godina

Sta se zvezdasi cude kako je ljubio grb a sada ide u Partizan? Pa i dalje ce ljubiti crvenu zvezdu u grbu, ali PARTIZANOVOM! I to mnogo vise puta! Dobrodosao!

Branimir

pre 14 godina

Ne mogu da kazem da nisam iznenadjen ovom informacijom.Iskren da budem, ocekivao sam da ce doticna persona Cleo otici u neki malo bolji finansijski klub od Partizana....U svakom slucaju,zelim mu sve najbolje, ali razocaran sam malo...GO RED STAR

WladimirWB

pre 14 godina

SUPER Sad ce i komsijama da bude interesantna LIGA SAMPIONA, imace nekoliko svojih igraca, a neke ce moci i uzivo da gledaju ako dodju na JUZNU tribinu... Izvolite, ugledajte se na Klea, njemu izgleda nista vise ne znaci Bari... Zazmuricemo na jedno oko a vi brzo u PFC butik po sal i ajde jos malo pa pocinju kvalifikacije... A ako Vam je Zvezda bila toliko u srcu slobodno idite na severnu tribinu :))))

zvezdas od rodjenja

pre 14 godina

To je jos jedan dokaz da Zvezda strancima ne znaci nista... dal bi neki nas presao sa Marakane na Jna??? Naravno da ne bi. STOP dovodjenju stranaca, ulazimo u omladinsku skolu...

Razocarani delija

pre 14 godina

Otis'o si Cleo
Ostala je tuga
Mi smo tebe voleli
A ti kren'o putem juga... :(

Lukicu, ako poklonite komsijama jos i Parkera, Isaha ili Sisica, garantujem vam da cete odleteti rekordnom brzinom sa Marakane.

Colin_bgd

pre 14 godina

Svi ovi “pametnjakovici” koji porucuju Kleu da kupi blindirani auto, da ne izlazi na ulicu, i slicno, pa upravo zbog vas nas fudbal, a narocito vasa zvezdica i jeste tu gde jeste, jad i beda. Fudbal je danas biznis i to je Partizan koliko toliko shvatio pre vas, i dok vi to ne ukapirate, mozete samo da rusite, lomite i nabijate baklje u usta ljudima iz frustracije sto su vas lagali sve ove godine. Doziveli ste Bari, ugravirali ste ime na pehar kupa sampiona, ali danas je juni 2009, a ne maj 1991, i svet je odavno otisao dalje. Nemate pojma ni o cemu, a glumatate neku hrabrost i pretite nekom jadnom Brazilcu koji je verovatno iz tamosnjih favela uspeo da se izvuce iz bede kakvu niko od nas ne moze ni da zamisli, a vi mu sad pretite nakon sto mu vas klub nije isplatio ni jedan jedini dinar za to sto je igrao kod vas. Nece ni “delije” na severu da navijaju za dzabe vise, ali ce zato da biju ovog brazilca koga ne interesuju ni zvezda ni Partizan, samo ga interesuje da prima platu za svoj posao, koji je igrom slucaja da daje golove na fudbalskom terenu... Jadni ste, da jadniji ne mozete da budete...

Ruza

pre 14 godina

Ne mogu da verujem!!! Nisam ni sanjao da neki igrac moze iz Zvezde da predje u Partizan! E Kleo, Kleo... Nije mi krivo sto ga nismo zadrzali, dobro jeste malo, nego sto je presao kod komsija!

Koba

pre 14 godina

Mislim da se Partizan nece usreciti sa njim,imamo Dijaru i Wasingtona ali ako je dosao kao slobodan igrac zasto da ne...Partizan bi trebalo da dovodi decu od 14-15 god iz Brazila pa da od njih napravi igrace extra klase jer je poznat nas rad sa mladim igracima. U svakom slucaju dobrodosao Kleo...

Pinky

pre 14 godina

Sjajan potez Tomica, treba sagledati realnost - zbog svih desavanja oko poslovanja kluba zvezda mora zrtvovati sezonu ili dve i nadam se da ce se posle ukljuciti u borbu za titulu, nek puste strance i dovedu klince iz omladinskog pogona ili tako nesto... uigrace se oni za god ili 2, posle nek ih prodaju i tako dalje .... a partizanu nek predje i Isah i eto ti ekipe za LS...

Komšija

pre 14 godina

200 komentara za samo 5 minuta govori koliko je Zvezda veliki klub i koliko grobari imaju Komplekse iGrac je niko i nista e Jos 89 su igraci prelazili iz kluba u klub kad je fudbal bio na vrhuncu a Grobari nisu imali ovakav kompleks
(joja, 2. jun 2009 20:22)

Brate ti stvarno znaš da se tešiš!!!
Evo da ti i ja pomognem: jeste, ja imam kompleks od tebe jer si tako retko pametan...mislim više si retko, nego pametan, ali sve jedno ja imam kompleks od tebe....

Hahahahahahaha.....

bole

pre 14 godina

Vi sto pretite Kleu recicu vam samo jedno ima Ivica grobar da obezbedi mnogo jako obezbedjenje za njega,a onda mozete samo da dobijete batine.
Shvatite vec jednom Partizan je sadasnjost i buducnost Partizan je za primer i postovanje Partizan je ozbiljan stabilan klub,i sto pre to shvatite bice vam lakse inace cete zavrsiti u zonskoj ligi i smarati palilulac o bariju.

Realan Grobar

pre 14 godina

a ja bih se zaKleo da Kleo ne bi nikad presao u Partizan!:) ja mislio on video kako navijaju "navijaci" zvezde pa covek nije zeleo da dodje ali ipak je shvatio gde je bolje navijanje i podrska....uostalom zato je i Diarra ostao! eh da....IMAMO KOMPLEKSEEE!!

Слоба Гробар Сента

pre 14 godina

А Клео се клео, да вас је волео,
а Клео се клео да вас је волео,..
Црвено-бели дрес светиња!???
Ха-ха!
Браво за управу! Полако се слажу коцкице за Лигу шампиона и трећу узастопну дуплу круну.
Има један тим,...

ZEX

pre 14 godina

Dobro dosao u CRNO BELO jato,oprosteno ti je sto si bio u zlezdi,zato sto si stranac i nisi bio upoznat sa pravim vrednostima.E sad kad si dao 8 golova u tako losoj ekipi, brate kod nas ces daRESETAR ima dr. da te hrani loptama, vidis kako je Mamba prosla.

Marko

pre 14 godina

Bravo Tomicu ja mislim da je to dobro pojacanje za nas PARTIZAN imamo napad za ligu sampiona,i jedan predlog za Tomica uzmi im i Isaha pa da im neostane nista za ,,Sledecu sezonu\" .NAPRED PARTIZAN

PARTIZN

pre 14 godina

Ovako se odvijalo prelazenja u legendu ruskog prvoligasa SPARTAK Moskva.Nastupao je kao klub br. 1 tokom postojanja SSSR.Posle raspada zemlje postao je osrednji klub sa armijom navijaca koja se polako topila.Prosto nemogu da verujem da se to napokon desilo sa omrznutim od moje strane narodnim klubom Zvezdom.Hvala!NAPOKON!

Marko

pre 14 godina

Ocekivano!
Nikako iz Partizana u Zvezdu,samo iz Zvezde u Partizan.Tako je i u kosarci a evo sada vidim i u fudbalu.IPAK SMO MI MALI PARTIZAN,JEL DA? :) :) :) :) :)

Grga Grobar

pre 14 godina

Cleverson Gabriel Cordova or simply Cléo (born August 9, 1985) is a football player from Brazil who currently plays for Partizan Belgrade as a striker.

ha hahah hahahah a ovo stoji na Vikipediji

Sapa

pre 14 godina

Košarkaška tradicija da se najbolji igrači sele iz crvene zvezde u partizan svake sezone konačno se preselila i u fudbal.... Pa vi ste naš B tim.

MayZR

pre 14 godina

Izjava pred jedan od derbija

"Napadač Crvene zvezde Kleo rekao je da njegova ekipa u subotu mora da pobedi Partizan kako bi se približila samom vrhu tabele"

Ma ne mora evo sada si na vrhu tabele i bez pobede :)

antirakar

pre 14 godina

Nista nije tako belo da ne moze biti belje i nista nije tako crno da ne moze biti crnje. Ne bojte se bolje biti nece. Dotakli smo dno, a nekad smo se sprdali sa grobljem, sluzili su za zagrevanje, a vidi sad....

Partizan1970

pre 14 godina

cuo sam da imaju dobru travu na stadionu, a ni semafor im nije los a nama ne bi skodilo da imamo jos koji cisto da se nadje. ne znam posto prodaju dresove, samo da ih prefarbamo. stadion da kupimo isto i da ga srusimo da napravimo nek hotel ili nesto slicno da namlatimo para. ma ima da vas kupimo sve tamo jadni li ste da vam je znati

STEFAN PFC

pre 14 godina

Izjava Clea po dolasku u Zvezdu

Srećan broj: 22
Nadimak: Kleo
Omiljeno jelo: Pica
Omiljeno piće: Koka Kola
Ne jedem/ne pijem: Suši, Alkohol
U frižideru uvek imam: Jogurt
Omiljena boja: Crvena
Glumac/glumica: Anđelina Džoli
Pevač/pevačica: 50 cent
Omiljena pesma: Brasileirinho
Omiljena knjiga: Ne čitam
Omiljeni film: Troja
Omiljeni crtani junak: Tom i Džeri
Voleo bih da upoznam: Ronalda
Vozim : Audi
U slobodno vreme: Sam sa porodicom

Omiljeni saigrač: Stamenković
Protivnik:
Imam strah od: Vatre
Sanjam da: Igram za reprezentaciju
Omiljena životinja: Pas
Kućni ljubimac:
Najvažnija osoba : Dete
Fudbalska filozofija:
Porodica: Sve
Od prve plate sam: Kupio plac
Omiljeni sport: Fudbal
Poruka navijačima: Budite uz Zvezdu
U horoskopu sam: Lav
Zvezda je za mene: Veliki klub

nikola

pre 14 godina

znam da je Zvezda u teskoj situaciji, ali bice u jos tezoj........jednostavno ne razzumem zasto nije produzila saradju sa ovim fenomenalnim igracem???/

oki

pre 14 godina

Nema veze bice bolje.
Za dve sezone opet cemo biti jaki.
(MrRS1971 Grac/BL, 2. jun 2009 19:25)

Za dve sezone? Već ste odustali i od naziva Sledeća Sezone, sada ste FK ZA DVE SEZONE xD

goran

pre 14 godina

iskreno i niej mi zao, menadzeri su hteli da iskoriste situaciju u zvezdi i napumpali cenu. decko ima kvalitet, ali niej nsita posebno. ulazi u sanse ali mu je realizacija slaba. daje gol iz svake cetvrte, pete.

74

pre 14 godina

pa dobar igrac nije los(mozda i bolji od wasa) uz diaru bice dobar . jos 2-3 pojacanja uz njega i bice ``ajmo milivoje``-``ajmo krle``=krsajic

Soweto

pre 14 godina

Ne znam koliko je ovo pametno. Kleo jeste solidno igrao, ali protiv timova kao što su Borac, Banat, Jagodina i slični...u derbijima ga je odbrana Partizana uvek "stavljala u džep". Mada, imam poverenja u upravu. Ako Tomić misli da on može da bude pravi, hajde da mu damo šansu... Ipak čovek hoće da igra za veliki klub.

pirpik

pre 14 godina

e tuga jad i bjeda od ove nase uprave nemoze da zadrzi iole normalnog igraca.ovaj ce lik da uvede groblje u LS i zasluzili su.Kleo nek ti je sa srecom ja odo da operem mozak nekom zestinom da probam da prebolim i zaboravim jer ipak ZVEZDA JE ZIVOT...

johny

pre 14 godina

Pa normalno, ljudi mu pricali zvezda, zvezda, bari, tokio, covek dosao u bg i kada je video ko je ovde ko potpisao za partizan. ha ha ha, jedva cekam sledeci derbi da vam vas brazilac smesti par komada! Kleo, sad pokazi taj kvalitet koji su ovi tvoji cigani potencirali! Partizan u ligi sampiona!

Airmax

pre 14 godina

partizan je mogao da dovede i boljeg i skupljeg igraca ali je namerno zeleo da ponizi zvezdicu :)super zamena za diarru posto verovatno ide uskoro,cleo bolji igrac definitivno od diarre.jos krstajic i to je to.mogao bi i onaj mensa iz gane sto se prica i kockice su slozene za LS.BRAVO TOMICU.

majstor

pre 14 godina

Pustite mi komentar ! Da se cuje misljenje i nas malo matorijih. Ovo jeste sramota za njih, ali bi bila neuporedivo veca sramota da je presao neko od Srpskih igraca. Stranac je to. Njemu je bre svejedno gde ce da igra (mislim na crno ili crveno bele boje). On bi na to gledao da je u Brazilu. U Partizanu vidi odskocnu dasku za neki bogatiji klub i to je sve. Svi, ali bas svi, stranci se nude i nama i njima, pa ko koga izabere. Diara je bio nudjen ciganima ali nije prosao jer je dobio etiketu kao "lenji i nezainteresovani povremeni strelac", Moreira "zakrzljali, mali, starklelja" ... Kleo, moje je misljenje, moze da bude strelac nekih 10, eventualno 13 golova u celoj sezoni, ako bude starter. Na derbiju se nije video. Bolji je od Brane Ilica i Bogunovica (samo zato sto ga Jokan stavlja van 16m). Dia, Wash i Kleo, bice to dobro. Preporucujem Tomicu i kompaniji da ako je ikako moguce dovedu Isaha, jer bi po meni on bio pun pogodak kao zadnji vezni. Jak je kao slon, brz, skocan i borben. Krsta potpise i to je tacka na prelazni rok, a da jos nije ni poceo. E tako se to radi, kratko ali tacno

borisco

pre 14 godina

Ma nema od toga nista videcete... To je samo bomba... a i da je istina neka ide SRECAN MU PUT... Jos koroman da ode u Sevojno i to je to...

cristiano ronaldo

pre 14 godina

vi izgleda ne znate nista drugo sem "kleo se kleo da me je voleo"....
a sto se tice klea bas me briga sto je presao u partizan,uvek se znalo,zvezda pronadje vrsnog igraca dal fudbal il kosarka,partizan mora da ga dovede kasnije....bez toga ne moze...tako da...vi sa vasom odbranom prosek 30 i kusur godina...necete nista uraditi u LS...(ovo je pod uslovom da dodje krstajic,i da bude odbrana stevanovic-djordjevic-gavrancic-krstajic),pa vas ce i najlosiji napad u LS da napuni...jel starci su dobri za starce,al za mlade,brze bas i nisu....ali da jos uvek niste usli...ko visoko leti nisko pada...
p.s. na vasu srecu ne letite mnogo visoko,tako da ce pad biti manje bolan...

Sasa Edmonton

pre 14 godina

E ovakva vest zna da zaboli... Ako nije novinarsjka patka, onda ce Partizan u Kleu dobiti igracinu, a Kleo u Partizanu sansu da se iskaze mnogo vise. Sta ces, kad je kod komsija besparica pa ne mogu da ga zadrze... Tuga. Samo napred Kleo, shvatio si ti u kom jatu je najlepse!

pfc

pre 14 godina

Auuuu!Svaka mu cast i mislim da je dobro pojacanje za Partizan!Nije on mogao da se dokaze u onakvoj Zvezdi,ali mislim da je kvalitetan igrac,uostalom videcemo samo molim bez pljuvanja po Tomicu.LIGA SAMPIONA!

Zoran

pre 14 godina

Logicno je da svaki dobar fudbaler ima zelju da iz manjeg kluba limitanih mogucnosti napravi transfer u mnogo vecem klubu. A Kleo to jeste.

Zivorad Aleksic

pre 14 godina

Mala ispravka: prvi je iz tabora jednog večitog rivala u tabor drugog prešao pokojni Velibor Vasović (Partizan-C.zvezda), još šezdesetih godina.

Nemogu da verujem

pre 14 godina

Ljubio je grb posle svakog gola... Grobari dobili ste dobrog igraca....
A predsednik Zvezde ga je pustio, i GDE JE taj ugovor sa Moskovskom bankom

Cleo

pre 14 godina

znas sta je trulo sto sada svi cigani govore bio je los ne valja i to a kada je davao golove najbolji napadac u nasoj ligi brate smarate vec...odvalimo vas ove sezone vi govorite BARI...uzmemo vam klea samo da bi vas jos vise ponizili odma decko ne valja itd...vi ste jedna velika komedija...

Partizan sampion,a ko bi drugi !? NUSKNVP

pre 14 godina

Ma nash Diarra je bre za njega izmislio fudbal.Samo ne kapiram cigane shta oni tipkaju i komentarisu ovde,a nama je doslo pojacanje.Znash mi imamo komplexe zato smo vam kao oteli igraca ! Zashto smo ga oteli !? Pa decko je slobodan igrac i solidan fudbaler,Tomic je video neshto u njemu i doveo ga.Ko vama brani da dovete Vitora Uga ako imate kintu,ja sigurno necu reci da ste ga oteli,jer decko je slobodan igrac.

Ja mislim da ovo navijace zvezde mnogo boli,vishe nego sve ove sezone,ali to je njihov problem.

Ivan

pre 14 godina

Cekajte ljudi pa zar nije ova "#!$ do pre par dana pricala kako voli Zvezdine navijace i da tu ima neceg posebhog?! hahaha....Pa jel Ivic vas skaut?

psycoactive

pre 14 godina

@tuk na luk
Nemoj molim te nista o zenitu,pokazali ste se protiv njih a i mnogih drugih u proteklih godina.Mogao si drugu rec da upotrebis...
Ali razumem, opasne su to traume...
Nazalost po zvezdu,bice ih jos....
Cleo je prosecan igrac,a za nade uslove ok.Ali za ligu sampiona trebamo kvalitetnije.

A sad PARKER i ISAH

pre 14 godina

Dovedite i Parkera i Isaha obavezno. Parker je opak igrac i odlicno bi mogao da zameni Dijaru kada ga prodamo sledece polusezone. A zadnji vezni nam je isto potreban.

Normalno

pre 14 godina

Уздижете своју "опасну" екипу, заносите се Лигом шампиона, пљујете по Звезди целу сезону а онда се ПОЈАЧАВАТЕ њеним играчима? И ко је ту велики а ко мали клуб?
(Јастребов, 3. jun 2009 10:00)

Pa Zvezda je mali klub :D

proud to be croat

pre 14 godina

vidim da partizanova sportska politika i nije baš dobra,zašto su dopustili da im brazilac juca ode bez odštete u deportivo? pa mogli su potpisat ugovor sa njim ako je tako dobar da može igrat u deportivu??

Srpski dinamit

pre 14 godina

Sami smo krivi! Vidi se koliko u Zvezdi vlada haos,kad nam igrač ode u Partizan...ne želim da ga kritikujem,nije ipak naše dete školovano u Zvezdi,al nek se svako zamisli da daje maximum i kida se za dres,a klošari ne modu da uplate 300.000 evra,a mogu da dovedu 10 novih igrača!? I plus što je išao pešaka,izdržavao porodicu i rekao kako bi stao još koju god ako izmire keš!Sramota,Kleo srećno,grobari dobili ste extra igrača za naše uslove...pod uslovom da je ovo zaista tačno!

Sektor

pre 14 godina

Kazu, u Srbiji ima 6 miliona trenera. Pa ajd da se pozabavimo time...

Licno, voleo bih da vidim Klea u spicu napada. Mislim da je triput bolji od Diare. Mnogo propustenih sansi ima za sobom, pogresnih dodavanja... (Diara). Evropski mecevi to nece prastati. Ali, njegova brzina i osecaj da na vreme uleti iz drugog plana mu daju veliki PLUS. DIARA I KLEO su jedan sasvim zadovoljavajuci tandem napadaca.
SREDINA, Tu nam vec fali iskustvo. Kvalitet imamo u Tomicu, ljajicu, Raci Petrovicu, Fejsi, pa i nesto starijem Vujketu...svi su oni mladi i neiskusni u Evropi. Ne daj Boze da se povredi dr.Mo!
Sta cemo onda???
U ODBRANI ce mnogo znaciti povratak Krleta (ako dodje). Iskustvo, skok, atmosfera, sigurnost su odlike koje idu uz njega. Takodje, bilo bi lepo opet videti i Emegharu.
e sad, sta bi bilo kad bi bilo?! Sa srecom pa kako god da bude
(Sektor, 2. jun 2009 11:35)

jednog sam pogodio, ajmo dalje

Petar_kg

pre 14 godina

Molio bi takozvane navijace da ne lupaju gluposti i da se ne pale tako,ja navijam i volim zvezdu vise nego 90 posto vas debila koji sedi samo po ovim forumima itd itd i stavlja komentare a stadion nikad niste ni videli,Cleo ja neverovatno dobar igrac ,ali je i profesionalac i sto bi ga bilo briga za Zvezdu,covek iako nije primao platu tj nije dobio ni dinara a opet je extra igrao i davao golove a ima covek zenu i dete,ako neka ide ,volim zvezdu ali DIara i Cleo tandem kao Grafite i Dzeko.

sloba

pre 14 godina

Lukiću napolje!covek drži dve predsedničke funkcije a nije ni za predsednika karton naselja pod gazelom.pa kako misliš da ti fabrika proizvodi kad ispoklanjaš sve mašine!

delijaRS

pre 14 godina

A ma kakav Kleo on da vredi nesto nebi igrao u skoro najgoroj ligi u evropi,neka ide nista nije pokazao.Lako je davati golove tamo banatu,cukarickom,ofk itd,videlo se na derbiju sta on moze i kakav je igrac,napravi vise faulova u napadu nego citava odbrana.

GrobarBorcha

pre 14 godina

Da li je to moguce!!!Ne znam sta da mislim ali da je ovaj covek bio jedino sto vredi u timu komsinice to je jasno!!!
Pa nista ajde srecno i da das koj gol u ligi sampiona!!

draza

pre 14 godina

Ne znam samo ko ga je nagovorio da uopste dodje u Zvezdu!?Oni ne mogu da placaju ekonoma a kamoli igrace....ostao gladan,sada ce biti sit....dobro dosao!!!!

crno_beli_svet_

pre 14 godina

decko je prepoznao pravi klub za njega!! svaka cast tomicu..uzeo ga bez obestecenja..prodacemo ga za minimum tri miliona..ko zna zna!! partizan sampion!!-21,treci na tabeli..katanac sve blize...

MijaPFC Grobari Topola

pre 14 godina

E pa Cleo,dobrodosao u klub...ti i Diarra cete paliti i zariti,to je sigurno,a sto se tice buducih prozivki,nazovi,navijaca,paaaa...naucices i ti onu cuvenu: "ko te kleo..." Only you PFC

iskreni partizanovac

pre 14 godina

ja sam licno mislio,dok je cleo igrao za zvezdu,da je dobar igrac.mislim da ce pomoci pfc-u da udje u 36 najboljih u evropi

Dizbo

pre 14 godina

Dobar igrac idrago mi je sto je dosao u Partizan sada imamo pravi tandem napadaca i klasicnu 9-ku koju nismo imali od odlaska Delibasica,sada Diara sa zemlje a Kleo iz vazduha...VOLIM GA KO OKA DVA...

Realno

pre 14 godina

Joooj, znam ovo vec deset dana ali nisam smeo da pricam :)

Mislim da je dobar igrac, jak u skoku - da ce biti komplementaran sa Dijarom

Ganci nemaju pravo da se bune kad su svorcoza :) Salu na stranu, covek je slobodan fudbaler i ovde nema razloga za ljutnju da im ga je iko oteo kad nisu mogli da ga zadrze

pfc_sale

pre 14 godina

pa ljudi i brazilci provalili ko je ko u srbiji!!!!hahahah ja i dalje nemogu da verujem!u svakom slucaju bice dobro pojacanje za lš.

Babin_zub

pre 14 godina

Kad pomislim da smo dotakli dno pojavi se nova vest koja me demantuje.
Sta je sledece?Zvezda menja stadion sa Partizanom zbog veceg kapaciteta za LŠ?
Uzas...Ma odoh na pljesku,necu se nerviram vise.

Partizan Forever

pre 14 godina

ovo je super ljudi. ovo je jedini igrac u zvezdi koji valja nesto i jedini od njih koji moze da igra za nas. docekajmo ga gospodski ako je ovo tacno. liga samiona je sve blize samo neka uprava nastavi ovako, ali obavezno da se pojaca odbrana to je najvazniji dio tima u evropi

Goran

pre 14 godina

Tomicu svaka cast, zaista nije moglo bolje pojacanje da se desi.Kleo nam je neophodan u borbi za ligu sampiona!Spic smo resili, idemo dalje!Igrao je za Zvezdu kao pozajmljen i ne vidim u cemu je problem!Tako da nemojte da lupate bezveze, a sto se tice navijaca Partizana!Mi ga prihvatamo!Jedva cekam da vam Kleo gurne u sledecem derbiju!

djole zvezdas

pre 14 godina

svaka cast mojoj zvezdi..bas ne nte sta vredi..veliki sam zvezdas al bih voleo da nam pokaze kolko vredi..ne sme se dozvoliti takav transver..a najvijace partizana bas potresa odakle je dosao kad nam turi tri komada..kako neko rece, MISLICEMO O TOME

Dr Undertaker

pre 14 godina

Kao prvo,shvatite da Cleo nije došao iz Zvezde jer je Zvezdin i njegov ugovor prestao da važi.Drugo-nemojte čoveka pozivati na nekakvu odanost klubu.Zašto Stanković,Žigić,Pantelić,Janković,Vidić i ostali ne dodju pa ne igraju za džabe dok se Zvezda ne povrati?Ne pada im na pamet.I ne samo njima.Nijedan bivši igrač neće doći ni u Zvezdu ni u Partizan dole god može da uzme bilokakav novac.Vrate se samo kada postanu ispušene lule.Zato ne tražite od Clea ono što vaši najveći idoli i "veliki rodoljubi" nisu bili spremni da urade.
Što se Zvezde tiče,navijači,pomirite se sa tim da sledećih pet godina nema ništa od Evrope niti od zvučnih transfera.
Postoji pravilo koje glasi:Da bi se stiglo do pozitivne nule,treba da prodje barem onoliko vremena koliko je trajalo RUŠENJE ovog kluba!

laceonli

pre 14 godina

Pustite me da razmisljam kao Kleo ...
Dodjes u stranu zemlju ne znas nista . Dosao si u neki klub gde nemas ni ljudski ugovor . Klub u katastrofalnoj situaciji neam bukvalno ni za vodu. U razloge ne ulazim . Igras tako bez para od kluba placa te menadzer u razmisljanju decko je dobar ne bih ga vracao u Brazil, u jos vecu bedu i sirotinju.
Klub ne isplacuje odsetu sve u svemu igras ne znas ni za koga , za cije babe zdravlje . Jos gledas da te ne pljuju .

Sta bi radio?!

Odjednom 200 m dalje drugi klub .spreman da sve tvoje zahteve ispuni , da te placa da isplati odstetu . Da se malo intrenacionalno ljudski pokazes . Sta bi radio kada znas da za veci evropski klub trenutno jos nisi.

Ni protiv DELIJA ni protiv GROBARA samo trazim malo vecu sirinu u razmisljanju .
Sta biste vi licno radili ostavite sve emocije sa strani. I vi ne rmbate kod gazde sto ga ekstra volite nego zato sto vas placa.

Sremac

pre 14 godina

Pa ovo je dogovor Partizana i Zvezde.
Zvezda nema novce da ispuni ugovorene obaveze, a onda Partizan kupuje te fudbalere pod uslovom da ne tuže Zvezdu što bi uslovilo njeno isključenje iz svih takmičenja.

гробар од 1950

pre 14 godina

@Zvezdas od 1950., 3. jun 2009 14:52
Само да ти објасним, Звезда није сада пред испадањем из лиге као Партизан тада. Чак је трећа на табели.

nemanja

pre 14 godina

Tomic je prevazisao sebe...jedini igrac koji je vredeo van Partizana.Sjajan potez uprave.Ne smeta mi sto je igrao za zvezdu,a dokazace da je po meni bolji igraci i od nekih nasih napadaca.Mozda i od Diare...ako ostane malo duze od 1 god.

Sven Vinjakson

pre 14 godina

Da li je potreban jos neki dokaz, ko je sedeo u upravi Zvezde i za cije je interese radio. Kleo je odlican igrac i tek ce se videti sta je prethodna uprava uradila. Miskovic je obecao da ce sve zavrsiti i zadrzati ga u Zvezdi. I sta sad. Gde su njegova obecanja i ne samo njegova. Nemojte se zacuditi kada za koji dan procitate da Kleovim putem krenu i Isah, Gaj i Parker. Mislite o tome. Nista se kod ne desava slucajno. Koliko god da mi je zbog ovoga krivo i tesko, necu decku nikada zameriti, jer on nije nista kriv. A nece biti ni drugi ako krenu tim putem. Pizonu zelim svu srecu, kao i svima nama, ali mislim da je unapred osudjen na propast. E moja Zvezdo sta si docekala. Tuga.

Booo

pre 14 godina

Do sada smo imali Teleoptik, a sad nam i Zvezda sluzi za proveru igraca. Sad shvatam zasto ga je Djordjevic tukao na derbiju, dobio covek zadatak da testira Klea.

Catalonia is not Spain

pre 14 godina

Čuj,iz nepoznatih razloga nije otkupila Klea. Da li vi ljudi shvatate da Zvezda nema novca.
I vi što pišete, jedni kažu treba ostati Kleo, drugi Isah,
treći Parker, četvrti Oumaru... Jeste li vi slijepi i gluvi? Zvezda ne može ni da ih plati, a kamoli da otkupi njihove ugovore. Lukić je toga svjestan i zna da mora sa svima da napravi sporazumne raskide ugovora jer je već previše igrača, trenera i klubova tužilo Zvezdu tako da bi se moglo desiti da UEFA zabrani učešće Zvezdi u Evropi kao sofijskom CSKA prošle godine. Zato vi što napadate Lukića prvo dobro razmislite prije nego što čovjeka napadate. Kao da on nebi zadržao ovih 5-6 stranaca koji su se pokazali dobri, ali shvatite da nema čime.

car

pre 14 godina

bravo majstore,svaka cast.pravimo strasan tim za ls.kleo i krstajic su stigli,jos samo da dodje jedan dobar zadnji vezni,ali da buda pravo pojacanje kao ova dvojica.tada sigurno idemo u ls,ali sigurno.

inb

pre 14 godina

@dexikv
samo sto vi nemate omladinsku skolu!u odnosu na partizanovu ona je smesna!reci mi kog ste igraca ozbiljnog izbacili i kad je to bilo?

I Isaha im uzimamo!

pre 14 godina

@
bravo majstore,svaka cast.pravimo strasan tim za ls.kleo i krstajic su stigli,jos samo da dodje jedan dobar zadnji vezni,ali da buda pravo pojacanje kao ova dvojica.tada sigurno idemo u ls,ali sigurno.
(car, 2. jun 2009 21:58)
----------------------

SLAŽEM SE CARE. A TAJ ZADNJI VEZNI NEKA BUDE ISAH, JEL TAKO?!? :)

Popravljam kišobrane...

pre 14 godina

Jeli a koga dajete Sevojnu,Lazetica i Kormorana?
Lako je vama vi imate Pižona i Lukića,tandem iz snova oni ce rešiti sve probleme u klubu.
I da pitam da li ste nešto načuli za basket,tj. za misaonu igru gde na kraju pehar podiže Pera Božić,da li je profesor Vujošević pazario nekog od komšinice.
Pozdrav od mene,Platinija i Bartolomea

doom

pre 14 godina

ко вам је крив? сами себи сте криви, зумбули. јел Шурбатовић дао кеш да жврљате шаблоном оне глупости како Београд "навија" за вас? што претите човеку? што већа фрка ви више гуслате. ако је Клео прешао код нас, па шта? и Васовић је прешао код вас па му ништа нико није рекао а показао се као већи "циган" од гомиле вас који сте старији малолетници или нисте видели стадион у животу.гледајте бре своја посла, џабе претите.

Nemanja

pre 14 godina

Ovako ste nekada komšinice pisali o njemu(izvor:zvanična fun grupa na FB-u),brzo menjate mišljenje!!! Cleo obrodošao!!!
--Cestitke CLEU na pogodku protiv CSK-a, a vredno je i napomenuti da je Cleo iznudio penal koji je kapiten Milijas pretvorio u gola za 1:0.
Konacan rezultat: ČSK - C. zvezda 0:2
(Milijaš 62p, KLEO 70)
--Protiv Banata Cleo nije bio strelac ali je bio u svakom trenutku opasan po gol protivnika i kod vodeceg gola Crvene Zvezde je uposlio Lazetica koji je u nastavku akcije postigao pogodak...
--Kleo majstor jos jednom dokazuje svoju magiju, strelac i u Ivanjici ( PRVENAC U PRVENSTVU) iako je Zvezda izvukla samo 1-1 sa domacim Javorom
Konacan rezultat:
Javor - Crvena zvezda 1:1 (1:0) (Simić 21 - KLEO 59)
--Ima li kraja brazilskoj magij...? KLEO danas ponovo strelac u sjajnoj roli i pobedi Crvene Zvezde nad Cukarickim!
Konacan rezultat: Crvena zvezda - Čukarički 2:0
/Lazetić 22, Kleo 33/
--Kleo nastavlja da reseta,danas 7 marta zasluzio epitet najboljeg igraca utakmice protiv napretka zbog DVA GOLA i asistencije.
Konacan rezultat:Crvena zvezda - Napredak 4:0
/Milijaš 41, Kleo 46, 78, Parker 54/
-- Brazilac Kleverson Kordova Kleo najveće je pojačanje Crvene zvezde u proteklih nekoliko godina !!Golovima Klea Zvezda je pobedila Čukarički 2:1 !!
Crvena zvezda - Čukarički 2:1 (1:0)
/Kleo 37', 67' - Bojović 50'p/
--Dobra partija i zaslužena pobeda Crvene zvezde, koja je još jednom ove sezone na Marakani pobedila Borac sa 2:0, ovoga puta golovima majstora KLEA i Milijaša.
Crvena zvezda – Borac 2:0 (1:0)
Kleo 45, Milijaš 75
--Brazilac Kleo, na asistenciju Ognjena Koromana, u 83. minutu doveo Zvezdu u vođstvo protiv Ofk-e na karaburmi! Bio je to njegov osmi gol u dresu Zvezde u ovoj sezoni
OFK Beograd - Crvena zvezda 1:1 (0:0)
/Ignjovski 87' - Kleo 83'/

Veljac

pre 14 godina

Prema autoru nije posteno da se peva samo refren! Dakle

A kleo se kleo - Snezana Djurisic

Majko moja nije vise moj
Ja ga volim otiso je njoj

A kleo se kleo da me je voleo
A kleo se kleo da me je voleo

Moje srce uzeo je on
Ja sam htela da je samo moj

Majko mila srusio mi sne
Ljubav srecu odneo je sve

Dusan Silni

pre 14 godina

tandem Kleo Diara!
a iza njih dr.Mo!
a joj!
dajte nama Radisava petrovica.
Covek je trebalo da igra u Vujic Vodi, ali neko se seti da je igracina i dovede ga u partizan!

Partizan_Boss

pre 14 godina

oooooooo kleooooooooo nanananananannan liga sampiona liga sampiona sad samo krstajic i sve je top
Sramota za crvenu zvezdu Hahahahah

LoshMi

pre 14 godina

@158. Igracima iz Brazila nije dozvoljeno da igraju van Brazila dok ne napune 18 godina (stite se ljudi da im ne razgrabe evropljani sve talente) - seti se dolaska Pata u Milan i polusezone koju nije igrao jer nije napunio 18 godina...

Kleo u Partizanu - deluje mi kao da decko mozda i nesto zna, videcemo...

Lotar Mateus

pre 14 godina

Neka se decko istusira, pojede nesto i odmori. Posvetite mu vise paznje prvih dana dok se ne uklopi u normalne tokove. Pitanje je kakve traume nosi u sebi kao posledice igranja u bivsem klubu.

Xponat

pre 14 godina

U je...

Taman sam pomislio da su dotakli dno, ali iz dana u dan dobijam materijal za proshirenje klipa:

http://www.youtube.com/watch?v=p8epid1XNVQ&feature=PlayList&p=0B39239A0DF1640C&playnext=1&playnext_from=PL&index=42

boleboss kg

pre 14 godina

Da se obrati pažnja samo da se dečku ne daje da odjednom puno jede. Prvo manji oboci dok se želudac ne navikne i creva ne razvežu.

da

pre 14 godina

@Jaoj majko ovo prelazi svaki nivo nemoci i dostojanstva.Jos Marakanu da im damo da igraju Ligu Shampiona!?!
(JAOJ, 2. jun 2009 19:21)

Hvala, ne treba, igracemo na JNA!

zvezdan

pre 14 godina

kao hoce ga herta,pola evrope...mozda je i njegov menadzer platio da se napise koji clanak u novinama o njemu...
a covek skoro da nema pojma...
van sesnest obe leve noge ima...
golove koje je dao i moj komsija od 70 bi dao...
srecno u grobarskom taboru...ha,ha,ha

Никола

pre 14 godina

Oчекивано. Мислим да ће ово болети звезду више него ови порази на терену :)

TNT

pre 14 godina

Kelo, neznam sta da kazem sem srcno ti bilo majstore u crno belom dresu.Dijara i Kleo iza njih DR.MO bice golova.Cigani ce verovatno da puknu od muke al ko vam je kriv kad ste u minusu tolkom.E sad neznam kako ce da prodje kod nas zbog prevelikog pritiska koji ce biti od strane medija i navijaca da ne bude kao sa Fejsom.Sve u svemu za sada dobro ide jos Krstajic,Levo krilo steta sto Denilson ode u Vjetnam tako bi nam lego,i jos zadnji vezni pa da se nadamo ligi sampiona.

sinisa

pre 14 godina

nije samo sto je presao iz zvezde u partizan nego ce morati i da ih tuzi za plate,a kako stvari stoje morace pda nosi golove i nesto stolica sa marakane.........

deki69

pre 14 godina

Niti bi zvezdini navijaci trebalo da budu ljuti na Klea niti bi partizanovci trebalo da imaju neki gard prema njemu jer je dosao iz Zvezde,niko tu nikog nije oteo jednostavno nisu ispunjeni uslovi a decko nije odrastao u Srbiji da bi imao taj osecaj navijacke pripadnosti pa da igra za dzabe.U potpunosti ga podrzavam i zelim puno uspeha u novom klubu!

Ja

pre 14 godina

Sada mozemo da pricamo da nije valjao i da je bio los igrac ali je to KISELO GROZDJE.
Ovo je veliko ponizenje za sve koji vole Zvezdu, najvece...

grobaR

pre 14 godina

ponizili komsinicu,to stoji,a koliko je pojacanje.......za ls krstajic i iskusan vezista,to nam je neophodno.ne smijemo da se oslanjamo samo na dr moa.koliko nam je onda valjao ljubinko.......ajmo tomicu

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Oumaru je bio moja zelja,u Partizanu bi eksplodirao,nisam siguran za ovog Klea-ali videcemo!

PAZI,VALJAK GAZI!

Munze Konza

pre 14 godina

Balavurdija koja nema pojma o životu nekome preti preko interneta - pominje porodicu, kola, kojekakve poruke i "zanimaciju za sledeću sezonu". Da ima pravde, svi biste u zatvoru završili. Nemam pojma da li će Kleo doći u Partizan, baš me briga, ja navijam za klub, ne za igrače. Ako je dobar, neka igra.

Siniša Mihajlović, bog svih Delija - igrao za Romu, a 4 godine kasnije za Lacio - da li ga je neko odavde ispljuvao zbog toga? Neću ni da pominjem Milka Đuropvskog koji je iz Zvezde oteran (čak je u besu protiv Atletika iz Madrida skinuo i bacio Zvezdin dres na zemlju) ili Velibora Vasovića, verovatno jednog od najboljih igrača svih vremena bivše SFRJ - jedini strelac za Partizan u finalu Kupa šampiona protiv Reala, čak i naš trener početkom sedamdesetih, a Zvezdin trener početkom osamdesetih. Da li biste vi u nekoj firmi radili besplatno, zato što je volite? Kleu, Isaku, Žuki, Moreiri... ovo je samo posao. Mogu oni više voleti jedan ili drugi klub, ali ljubav ne plaća račune. Na sledećoj utakmici fudbaler može slomiti nogu, završiti karijeru, a u odnosu na to koliko škole imaju, verovatno bi od gladi pocrkali. Prema tome, ne pljujte čoveka, gde god da pređe. Kad bi Dr. Mo prešao u Zvezdu, reč ne bih mogao da mu kažem. A balavurdija koja napada bivše igrače Partizana dok se sa suprugama šetaju po gradu nema dovoljno mozga da išta shvati, nema svrhe pričati im.

Nemanja

pre 14 godina

Jedna molba za Tomića i ostale iz uprave (koji rade fantastičan posao,svaka čast): DOVEDITE EMEGHARU!!! DOVEDITE EMEGHARU!!! DOVEDITE EMEGHARU!!! DOVEDITE EMEGHARU!!! DOVEDITE EMEGHARU!!!

PFC

pre 14 godina

Tomic radi sjajno svoj posao,samo neka nastavi tako.Kad bi pojacanja bila Mladen Krstajic,dobijamo na iskustvu,kvalitetu,cvrstini u odbrani,skok igri,Mensa,decko ima 23godine,najbolji je fudbaler prvenstva Gane,reprezentativac,trazili ga Nica i Osasuna,a svi znamo,kakav skauting imaju francuski klubovi po pitanju afrikanaca,posle SP,ovaj decko ce vredeti mnogo para,a po informacijama,odlican je igrac,ima sajajan radijus kretanja,zatvara u odbrani,ubacuje se u napad,odlicna kontrola lopta i pas,sve u svemu mnogooo bolji i kompletniji igrac od Juce i vredece mnogo para,Gligor Gligorov,mlad igrac 20 godina,zatvara celu desnu stranu,perfektan centarsut,vrlo brz,prodoran,odlicna tehnika,trazi ga i Hajduk,pa cemo videti gde cemnadamo se kod nas,takodje mnogo moze da se zaradi na njemu,Kleo,prava 9. ima osecaj za gol,zna da utrci,da se zagradi.da spusti loptu saigracima,odlicna skok igra,igrac kakvog nismo imali od odlaska Andrije Delibasica,takodje moze da se zaradi.Vidim pominje se i Goran Lovre,to bi bio maestralan potez uprave,samo neznam da li je realni jer ima ugovor sa Groningenom na jos godinu,ali igrac u najboljim godinama,odlicna tehnika,centarsut,sut,skok igra,odlican vezista...Videcemo sta ce biti od svega ovoga,ali ako TOmic ostvari sve sto je zamislio,imacemo nikad mocniji tim,dosta kvalitetniji,nego onaj koji je igrao LS,i koji je na pragu LS,a ni tamo nece biti samo ucesnik...

mnogo ste vi vazni :p

pre 14 godina

hahaha, pa zar mislite da će delije pustiti klea u partizan?????? ma nebi njega dali ni za 1.000.000.000 eura
(bojan, 3. jun 2009 17:35)


Ma ko ste bre vi pa da vas neko nesto pita? Samo se ti tesi, drugo ti nije ni ostalo... ;)

Plikuscht

pre 14 godina

Hi, hi, hi, hi ...

'’Crveno-beli’ su imali pravo da do aprila potpišu 24-godišnjeg Brazilca ali to iz nepoznatih razloga nisu učinili pa je Kordova od četvrtog meseca zvanično bio slobodan igrač.'
... tj. dzabalesku :)

Neka ga zavalimo za milionce na kraju sezone i super smo prosli :)


OK je igrac, ali nisam siguran koliko je on stvarno neko veliko pojacanje, a ionako imamo i Diaru, i Washingtona, i Bogunovica (mada on vise igra po krilu), i Ilica, sada i njega ... osim ako ovo nije zbog toga sto ce zavaliti Dijaru?

Za sada, Diara i Kleo kao klasicni centarfori, Washington kao bandera sa klupe protiv bunkera ili timova sa jakom sredinom, Bogun iskjljucivo kao krilo, Ilic na pozajmicu ...

Grobar-S

pre 14 godina

Nezmam koliko vremena ce mu trebati da se adaptira na:tri obroka dnevno,na redovna primanja,na telefone koji rade,na svlacionice koje ne prokisnjavaju,na pokosenu travu....

bakson

pre 14 godina

nemogu da verujem da ima maloumnika koji prete kleu tipa:odraće te delije , ne izlazi na ulicu.... boli ga uvo i za jedne i za druge on je ovde samo zbog para!!! i ne ma pojam o razlici partizan zvezda kao što ni ja nema pojma u kom delu brazila smem reći karioka, a u kom ne...budalaština!

IVORY

pre 14 godina

@ Ne mogu da verujem da prelazi u Partizan. To nije lepo od njega,a i sam ce to videti sledece sezone.Drugacije je bilo vreme kada je igrao Milko Djurovski. Ne verujem ni da ce navijaci Partizana da ga prihvate. U kosarci to i moze da prodje ali u fudbalu ne moze. Ni ja ne bi voleo da neki njihov igrac predje u Zvezdu. Kleo bezi iz Srbije dok mozes.
(Smesno!!!, 2. jun 2009 19:20)

Nece, prihvatice ga videces. Da je nas pa bi mozda bilo opaski, navija za njih, a za nas igra...ovako covek stranac boli ga uvo i za zvezdu i za partizan, dolazi da igra za pare i da se svojim igrama proda u neku jacu ligu (ko Zuka), a ne sto mu se svidja jedan ili drugi klub.

DJ TOMIC

pre 14 godina

Ma ne kupuje njega Tomic zato sto nam treba,nego da bi dokrajcijo komsinicu:)))))))

Shala na stranu,extra igrac,znamo da nije prosla utakmica (osim ona sa sevojnom) a da nije covek postigao pogodak.

I UPRAVO OVAKVE,PRE SVEGA MEDIJSKE "BOMBE" POTREBNE SU SRPSKOM FUDBALU DA BI UVELE KOLIKO TOLIKO INTERESOVANJA.

WELLCOME CLEO

grobrcic

pre 14 godina

Ja nisam odusevljen ovim potezom uprave.Ovaj igrac je u derbijim pokazao koliko je tanak,Srdja i Djole su ga stavljali u dzep opusteno.Dao je 8 golova u sezoni,od tog broja pola iz penala...
Po meni je Bogunovic bolji igrac od njega,decko samo zasluzuje sansu i utakmice u kontinuitetu.

Sta me briga

pre 14 godina

A sad tisina i slusajte:

...

Vi koji ste kasnije rodjeni pitajte starije OBJEKTIVNE navijac da li je tako. To onda jeste bolo drugo vreme ali i vama je bilo to vreme pa niste nista uradili.
(misa, 3. jun 2009 08:13)

Opet neke lekcije iz drevne istorije. Dajte ljudi da ne kopamo vise po prasini jucerasnjice nego da vidimo sta nam je ciniti sutra.
Voda je do grla a vi mi pricate sta je bilo u proslom veku (milenijumu).

White_Night90

pre 14 godina

SUPEEEEER!!!
Dobrodoshao u tim shampiona.
Krajnje je pateticno sto ga vi komsije sada omalovazavate i pricate kako "nije neki igrac" i te fore, kad je ocigledno da je on jedino nesto i radio u vasem crknutom klubu (uz Milijasha, a i on je otperjao). A i sta bi normaln chovek radio u takvom okruzenju, gde postoje igrachi kojima je rekreacija premlacivanje protivnickih igraca (Koroman), daviteljstvo(Ibrahim Gaj) i ko zna kakve sve jos psihoze. Drugo: po mojem skormnom misljenju on se jedini i trudio da ucini nesto vise protiv Partizana na derbiju (cak je bio i blizu da postigne gol) dok su se ovi ostali zvezdini igraci sudarali medjusobno. Trece: covek nije odavde, nema nas mentatlitet, pa ne vidim zasto mu je problem da predje iz jednog rivala u drugi = to se desava svuda po svetu u svim vecim klubovima, pa profesionalac je. Cetvrto: u vezi sumnje da ce ga grobari prihvatiti; a zasto ga nebismo prihvatili? Ako daje sve od sebe da pomogne klubu, kakve veze ima za koga je ranije igrao.. I Gavrancic je kao klinac igrao za Zvezdu, pa mu to nije smetalo da bude odlican ove godine kod nas. Mogao bih ja jos ovako da nabrajam, ali dosta je. Uostalom KO GUBI - IMA PRAVO DA SE LJUTI hehe
PFC FOREVER!!!

justinijan

pre 14 godina

Nije presao kao "slobodan" igrac. Prava na njega ima menadzerska agencija kojoj ce Partizan platiti 400.000 e (verovatno i neki procenat od naredne prodaje).
U svakom slucaju dobar posao!

madmax

pre 14 godina

Hahaha, ovo je ocigledno dolivanje ulja na vatru. Jedan samar novoj upravi zvezde. Nema sumnje, ako se ovo obistini bez obzira na efekat, pamtice se i uci u istoriju. A sto se tice samog Klea sumnjao sam na neki kvalitet i dok je igrao tamo a narocito sada kod nas gde su standardi visoki.

kleo_u_partizanu

pre 14 godina

http://www.index.hr/sport/clanak/video-hajduk-i-partizan-otimaju-se-za-prvu-violinu-makedonske-lige-gligora-gligorova/436413.aspx

Rakija

pre 14 godina

Ne shvatam komentare tipa da necemo da ga prihvatimo?jok ti ces!aplaudiracumu svakih 10 min.tj svaki gol kada vam zabije!ova vest je vec ohrabrujuca!

pfc

pre 14 godina

Proverena informacija
Znaci dolaze Krstajic, dva igrača iz Gane(Esme Mends i Karim Alhasan) Mends najbolji igrac njihove lige, Kleo i iz Teleoptika Elton i Dos Santos! Bice puno stranaca ali vrede...

Djomla

pre 14 godina

Nadovezao bih se na komentar br.344, stranac je to, niej mu bitno da li je cvrni ili crni dres.. naravno ide tamo gde ce bolje da se proda, gde ima odkocnu dasku.. verujem da mnoge delije osudjuju ovaj postupak, ali covek igra za pare ne zbog mene ili vas.. mozda je malo bzv sto je preso u redove najljuceg protivnika, ali sto se manje komentarise to, brze ce se sleci prasina i partizanu viose vremena za pripreme LS. Verujem da kleo moze da pruzi dobre partije u partizanu.. Pozzz GROBARI.

Dragan Grobar Nis

pre 14 godina

auuuu, lele bate.A kad ce ovo izadje na televizor.Lukicu, kazi odmah posto Isah, da sutra ne kukas da ti se otimaju igraci.Taman da dovedes Purketa, Burzanovica i nekog iz Vijetnama ili iz Sao Tome i Principe.Moze i iz Nove Kaledonije.Tamo je otisao Janevski za selektora, ali sa vasim parama.

Boris Jovanovic Obrenovac

pre 14 godina

A kleo se Cleo da nas je voleo,i hteo da igra u ligi Sampiona pa nas napustio i presao u Partizan za male pare da dribla do Diarre...

Torrente

pre 14 godina

Još samo da zabije zvezdi na derbiju i bice mu oprošteno što je za njih igrao! To će ih peći kao so na rani, ili ko će kome ako ne svoj svome!

Grobar Ni

pre 14 godina

„...Ima Zvezda bolje od njega.Zvezdina muka je da ostane u prvoj ligi jer slede tužbe za prevare koje slede UEFI....“ Bicete vi u prvoj, ne sikirajte se, ali ne verujem da cete ostati u Superligi. Zbog bankrotstva morali biste biti izbaceni iz nje.

bleyach

pre 14 godina

Daj boze da je ovo istina..jos samo da nam banu Krstajic,napominjem doskoro kapiten Salkea,sta ces bolje..Isah,i Mensah,puna kapa to je vec Liga sampiona !! PozZ svim fanovima Partizana !!

Grobari Vrsac

pre 14 godina

Ako KLEO stvarno dodje u Partizan,plus danas dosao KRSTAJIC,i ako(daj boze) dodje GORAN LOVRE,mogu samo da kazem da gosn Tomic zna znanje,i da se ne secam kad smo imali ovako dobru upravu,koja ne gleda svoju dobit vec dobit kluba.Jer,ako u prelaznom roku prodamo samo Obradovica(6M eura) i par igraca koja nisu bas vazna za prvu postavu(Marceta,Sikimic,itd...),pa ljudi moji,nama ce ostati DR.MO,MAMBA,LJAJIC,TOMIC,DJOLE,GAVRAN,ROBI plus KRSTAJIC,KLEO,(nadamo se)LOVRE,pa to je ubitacan tim.Pa s njima mozemo da ocekujemo skoro sigurno prenociste u Evropi!!!(Ili u Ligi Sampiona,ili u Ligi Evrope)

Djuka

pre 14 godina

Odlicna vest! Kleo je dobar napadac. On je profesionalac zvezda nema kesa i on je slobodan igrac i ne vidim u cemu je problem da igra za PFC. Po meni treba dovesti i Isaha iz zvezde ako raskine ugovor sa njima naravno. Krstajic pozadi i eto tima za LS!

Cvele Maglic

pre 14 godina

Odlicno pojacanje za Partizan!!! A mi mozemo da dovedemo neke konobare da nam igraju ili da veterane potpisemo za prvi tim?!! nema veze,sad su Delije na potezu! na celom svetu samo CRVENA ZVEZDA!!!

OFk

pre 14 godina

bas mi je drago da je jedan igrac iz inostranstva razbio tu famu,oreol,glupost...ljubavi prema zvezdi.ja nisam nikakav Partizanovac i njima ce se to desiti i to je dobro za Srpski fudbal da svi prelaze gde zele i gde dobiju dobre uslove...sta kao voli zvezdu i srbiju ...pa nemoj da ste naivni.On covek mozda i nije cuo da postojite a vi ga kunete....

avalon

pre 14 godina

evo,fakat je da sam to napisao.Ja o tom coveku nisam znao nista,fakat je da ste ga vi doveli odakle ste ga doveli i fakat je da ste svi pricali da je on jedini stranac kod vas koji vredi!Isto pamtim izjave Djordjevica posle prvog derbija da se radi o izvanrednom igracu!Podrzavam ovaj Tomicev poteg iz dva razloga:covek mu je bio ispred ociju,prilagodjen je nasoj ligi,nije macka u dzaku!drugi razlog je:Interesantno je,svi pricaju o tome,ima 500 komentara a i tandem:Diara-Cleo,dobro zvuci!

darko

pre 14 godina

Para vrti gdje burgija nece,čovjeka niko ne može kriviti Brazilac je on nema emocije ni prema jednom klubu,čovjek je profesionalac i još nije naš.

Bojan Chelsea Doboj

pre 14 godina

@zvezdaš od 1950.
Klea nije niko oteo. On je pod ugovorom sa menadžerskom agencijom i klubom iz Portugalije (Olivais e Moscavide). Zvezda je za jednogodišnju posudbu trebala da uplati 200 000 € i u slučaju da se fudbaler pokaže dobar imala je pravo preče kupovine za dodatnih 800 000€.
Međutim, Zvezda iz dobro poznatih razloga nije uplatila ni 200 000€, niti je plaćala igrača i odustali su definitivno od otkupa zbog loše finansijske situacije u klubu. Zvezda samo može očekivati novu tužbu kod UEFA za nepoštivanja ugovora o posudbi.