Utorak, 26.05.2009.

10:32

SLS dodeljuje priznanja najboljima

Svislajon Košarkaška liga Srbije dodeliće priznanja najboljim igračima, trenerima i medijskim kućama nakon završetka sezone 2008-2009.

Izvor: B92

SLS dodeljuje priznanja najboljima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

40+

pre 14 godina

Sindrom Lepog Fike je svuda oko nas.
Evo,cak se pojavio njegov sledbenik,sa prefiksom (nisam),koji je kao grobar,a u stvari samo pravi reklamu pravom Fiki, i popularise njegove stavove.

grbovic

pre 14 godina

(khm, 26. maj 2009 19:45)

Boze !!!
Covek rece reprezentacija Srbije je pocela da posrce od kada mi vladamo!!!

Ovaj decko, koji je ocigledno mlad, ne zna da je upravo sa jacanjem partizana u staroj Jugi, reprezentacija pocela nesto da osvaja!!!

Pa, ne racunajuci igrace iz Hrvatske, Partizan je tim koji je dao skoro sve reprezentativce.

Ko su zvezdini proslavljeni igraci? Kaponja, Slavnic, Sale Obradovic (jedini koga izuzetno cenim) i onaj nesretni Gurovic!!!!

Da li treba nabrajati Partizanove igrace? Dalipagic, Kicanovic, Divac, Sale Djordjevic, Danilovic, Paspalj...............

aleks

pre 14 godina

@Nisam Lepi Fika

Naterao si me da se javim :-).
Svaka cast za komentar !!!, apsolutno si u pravu.
Ocigledno da ko god dodje u zvezdu zarazi se posebnim virusom. Citao sam Zurnal i prosto je neverovatno sta je Pesic izjavio. Sta drugo reci nego - SRAMOTA. A tek navijaci zvezde ?!?! oh, kolika kolicina gluposti. Mada njih nekako i razumem, tolike godine frustracije pa zaista im nije lako.
pozdrav,

Budjav lebac

pre 14 godina

Kakve veze ima Arkan,gde njega nadjoste.
On je zajedno sa Partizanom(kada je bio u Obilicu),namestao meceve i dilovao tj.delio titulu i kup.
Prosto:Obilicu prvenstvo,partizanu kup.
Vajni analiticaru i poznavaocu sporta.

Lepi Fika

pre 14 godina

He,he...
bocnulo ih...
Vuk i Krile...
Obojce nebitni,slucajno uslikani u gomili.
Pa,naravno da sam OSTRASCEN navijac Zvezde...
Pa,kakav drugaciji da budem??
Pa,naravno da sam NEREALAN,za mene je Zvezda UVEK najbolja,bez obzira na rezultate i trofeje.
Sta vise,kada nam slabo ide i kada smo u poluagoniji kao sada,tek tada bodrim i "guram" Zvezdu.
Tako i nikako drugacije!!!

Analog

pre 14 godina

@(Nisam Lepi Fika, 27. maj 2009 11:37

Svaka cast care. I ja sam procitao intervju u Zurnalu, kao i opacin u Sportu, gde ponavlja, kao papagaj, pesiceve reci. Ali sada bar znamo: kakav MALI SMESNI klub takvi i MALI SMESNI ljudi u njemu.

Partizan&Me

pre 14 godina

(Nisam Lepi Fika, 27. maj 2009 11:37)

Bravo...!!!Svaka ti je na mestu!Pogotovo ovo za Arkana.Zasto njima smeta ko su nasi navijaci kad je njihov vodja bio najveci kriminalac!
Al',sta da radis...ovaj Fiko je limitiran navijac,ne zna on bas mnogo toga!

Plikuscht

pre 14 godina

(Plikuscht, 26. maj 2009 19:39)
NE znam da li si primetio da Dule i Kari nisu imali istih 12 igraca? Pesic je imao mnogo losiji tim, pa je dosao do 2:2 sa Partizanom bez par igraca, a onda su zaigrali najbolji Partizanovi igraci. Zna se ko su oni...
(no, 27. maj 2009 01:25)


Gle cuda, primetio sam ... ali tako to funkcionise. Obradovic je jedan od najboljih trenera Evrope ne zato jer se najvise zacrveni u licu, ili najglasnije urla, vec zato sto je osvojio najvise titula prvaka Evrope. I to ti je to.
Slazem se da bi mozda i neki drugi trener na njegovom ili Mesininom mestu sa tim timovima takodje osvojio te trofeje, ali kako to znati, kako izmeriti?
Takodje, ko zna koliko je anonimnih trenera u malim klubovima ili koji rade sa mladjim selekcijama a koji su suvi genijalci za trenerski posao, pa mi to nikada necemo znati.
Zato i jeste logika da se prvenstveno pobede, uspesi, trofeji racunaju. A ove godine Partizanovi su nemerljivo veci od Zvezdinih, i to je cinjenica.

John Rambo

pre 14 godina

@khm
Tako je care!
Bas lepo sto gledas sa grobarima tekme, posto tvojih i nema.
Ali u pravu si! Svaka pobeda Partizana u kosarci, fudbalu, rukometu decenijama unazad je uvek bio jasan znak da nesto nije bilo u redu! E sad, da li sudije, da li savezi, da li KGB, CIA, FBI, BIA...Ali nikada ali bas NIKADA Partizan nije pobedio Zvezdu zasluzeno! Uvek je tu bilo neke muljaze, neke igre sa strane! Jer pobogu, krajnji domet Partizana kada igra sa vama je nereseno mada je i tad sumnjivo, jer kako to da zvezda nije pobedila! Mislim da si 100% u pravu! Ali videcemo mi SLEDECE SEZONE, ZAR NE!!!
NIJE VAMA LAKO, NE, NE!!!
@dida
Prvak drzave 9 puta sa Partizanom (8 uzastopno) i jednom sa ekipom Buducnosti.
4 domaca kupa, jedan evropski kup Radivoja Koraca sa Partizanom 1989. Djordjevic, Danilovic, Divac, Paspalj, Nakic, Krstic, Tripkovic, Perovic, Pekovic, Tepic, Velickovic, Haus, Lazme, Palasio, Step,...
Samo toliko?! Dule Vujosevic!

no

pre 14 godina

(Plikuscht, 26. maj 2009 19:39)

NE znam da li si primetio da Dule i Kari nisu imali istih 12 igraca? Pesic je imao mnogo losiji tim, pa je dosao do 2:2 sa Partizanom bez par igraca, a onda su zaigrali najbolji Partizanovi igraci. Zna se ko su oni...

mmarko28

pre 14 godina

@Dida
Konstatacija da je Vujosevic vodio isti tim u Svedskoj kao Pesic u Indianopolisu je najveca glupost!!!
Vujosevic nije mogao da sklopi tim jer se nije odazvalo 7-8 igraca.
Bodiroga i Tomasevic (odmor), Rebraca (povreda), Milicic, Pavlovic, Cabarkapa (spremali se za NBA) , Milojevic (povreda), Rakocevic (nije bio zadovoljan minutazom), Tarlac (povreda).
Pesic jeste osvojio mnogo trofeja u periodu od 1995 - 2003, ali u poslednjih 5 godina nije napravio nista, gde god je trenirao.
Djirona, Dinamo Moskva, sve neuspesi.
Sa Djironom je jedva usao u play off Spanske lige, iako je imao jedan od najvecih budzeta.
Sa Dinamo Moskvom je prosle godine totalno podbacio na final 8 ULEB kupa.
Pre ova dva kluba vodio je Romu i opet nije napravio nista sa tim timom.

pera dzoda

pre 14 godina

# khm #

Reprezentacija je pocela da propada onog trenutka kada je KK "Sledeca sezona",pocela da podmice klipove svim klubovima koji se nisu slagali sa njenom politikom,a sve u cilju da se do titule i Eurolige dodje na neki drugi nacin,van terena.
Sve dok toga nije bilo nasa repka je bila fantasticna i zlatna,a od kada su se pre par sezona poceli odigravati gore navedeni dogadjaji od tada i repka tone.Partiozan je bio sampion i 2002 godine,pa je repka osvojila zlato.
Prvo ste pljuvali Duleta sto je odveo onakav tim u Svedskoj,a niste hteli da pljujete one igrace koji su odbili njegov poziv.
On je te godine izveo najjaci tim koji smo u tom trenutku imali i to sa Ostojicem i Bogavcem u sastavu,jer su ostale "zvezdice" bile umorne posle "jakih" sezona,u kojoj niko nije odigrao znacajniju ulogu u svojim timovima.Jedino kapa dole Bodirogi jer je jedini imao pravi razlog za odmor.

Y/Kv

pre 14 godina

Crvena Zvezda 2009/2010

04.
05.Owens
06.Bakic
07.Micov
08.Keselj
09.Roberts
10.Marinovic
11.Kikanovic
12.Ilic
13.Stimac
14.Bjelica
15.

tr/ Svetislav Kari Pesic.

khm

pre 14 godina

e ovako, gledao sam peti mec finalne serije sa velikim grobarom koji je pritom i kosarkaski trener i njegov komentar je bio - au al vas kradu- toliko o tome. zvezda je izasla iz bonusa u cetvrtom minutu igre, a pritom je partizan igrao mnogo agresivniju odbranu. faul na keselju u zadnjim sekundama poluvremena, pri alej up dodavanju tepica cist faul u napadu, namerna marinovicu koji je trcao pored igraca?!? markovic lezi na zemlji, sudije ne prekidaju, a uvek se prekida, i rasic na drugoj strani daje trojku, to su samo neke od situacija, tako da ne bih dalje... sve ce vam se vratiti, ne brinem ja za to, nego brinem za nasu reprezentaciju koja posrce od kad ste poceli da 'vladate'. osim krstica i pekovica nijedan igrac koji je iz sjajnog evropskog partizana izasao nije nista uradio, kako to objasnjavate? samo gledajte sta ce nam se desiti u Poljskoj...

Samo da dodam, mnogo bre letite, tolko ste prozivali ovaj tim zvezde tokom sezone, pricali o nekih 30, 40 razlike, a upravo ta ekipa sa puno povreda, pobedila vas je tri puta u sezoni. sa druge strane svi navijaci zvezde pricaju sa postovanjem o ekipi partizana (izuzev vujosevica, mislim da je ocigledno zbog cega).

hvala, dovidjenja, prijatno...

Plikuscht

pre 14 godina

Ali da je Dule bolji trener od Svetislava, nikad...

Podatke!
(dida, 26. maj 2009 15:09)

Care, pa nije ovo nagrada za zivotno delo, vec za uspehe u protekloj sezoni! Pesic jeste odlican trener i treba mu dici spomenik za ono sta je uradio u klubu koji samo sto se u momentu njegovog dolaska nije ugasio, ali ove sezone nije napravio uspehe u vidu osvajanja trofeja.

Podaci?
Pesic - nije osvojio kup, nije osvojio prvenstvo, nije osvojio regionalnu ligu, ispao u grupi u (slabijem) evro-takmicenju.

Vujosevic - jeste osvojio kup, jeste osvojio prvenstvo, jeste osvojio regionalnu ligu, borio se za F4 u Euroleague.

Da li ti treba jos neki podatak?

Aco

pre 14 godina

(Nisam Lepi Fika, 26. maj 2009 11:21)
Mislim da je Bjelica vanserijski talenat i moze da dosegne neslucene visine ako nastavi da radi sa Karijem,igrac je koji moze da postigne najvise u kosarci sa ovih prostora,Tadija se vraca posle povreda,a Roberts je suvi kvalitet samo se i prosle i ove godine muci sa povredama.Kari je veliki trener,veci trener i od Duleta a ne samo od onih koje si naveo.Da ne bude zabune,navijac sam Partizana,veliki sam fan Duleta Vujosevica,ali Kari je Kari,Istanbul i Indijanapolis se ne zaboravljaju!

dida

pre 14 godina

Sve je korektno!!!

Ali da je Dule bolji trener od Svetislava, nikad...

Podatke!

Pesic:
Evropski prvak sa rep...
Svetski prvak sa rep...
Sest ili sedam puta zaredom sampion Nemacke u prvenstvu i kupu.
Evropski sampion sa Nemackom!!!!!
Klupski evropski prvak sa Barselonom!
Sitnice da ne nabrajam...

A sto se tice izbora za ovu godinu, eto, sta je Pesic napravio od Zvezde za godinu dana je duplo za vise oceniti nego Dule sa Partizanom!

Duletovi uspesi sa Partizanom ne mogu se u nikakom slucaju uporediti sa uspesima Pesica na evropskoj i svetskoj sceni!
Pogvirite preko tanjira i pitajate za Svetislava pa onda za Duleta... I sve ce vam biti jasno...

Dule se oprobao u Svedskoj i gadno se opekao!!! A isti taj tim je Svetlisav vodio do dva zlata... Mislim svakome treba da bude jasno ko je i sta je!!!

Wucko

pre 14 godina

@(Nisam Lepi Fika, 26. maj 2009 11:21)

brate a kakve su prognoze bile Partizanu na početku ove sezone? bilo bi sramota da DV nije dobio nagradu za naj trenera, DV nije imao ni jednu izgubljenu utakmicu u prvom poluvremenu a setimo se samo zvezde u evrokupu.

idiJot

pre 14 godina

Ma nije moguce? Izgleda da je Partizan i njegov nepismeni trener platio i ovo? Mora da su i statistiku vodili Partizanovi ljudi :D
Momci, svaka cast, zasluzeno. Zaista je bilo uzivanje gledati ovu generaciju!!!

John Rambo

pre 14 godina

Samo i citajuci ovu vest osecas moc Partizana. Potpuna DOMINACIJA!!!
Svaka cast Markovicu, znaci imas kvalitet za Partizan! E sad ako si pametan a ja mislim da jesi znas sta ti je ciniti ako hoces da bar jednu sezonu u karijeri igras u evroligi!
PARTIZAN SAMPION!!!

Joca

pre 14 godina

Zavera!

KGB, CIA, Vatikan, mormoni, masoni, mrmoti ... svi su oni pomogli Danilovicu, Vujosevicu, Drobnjaku (u autu!),Tomislavu Karadzicu, Zeki and Bjeki i ostalima da 'ispeglaju' statistiku i sve nas prevari ... sram vas bilo!

Ali ja pouzdano znam da je MVP Tadija, najbolji skakac Stimac, a strelac Marinovic. Ali nece nas prevariti, jer mi znamo ultimativnu istinu (u ovom momentu krece muzika iz otpisanih).

:)))

Nisam Lepi Fika

pre 14 godina

Realno, mada ne bi bilo nezasluženo i da je Pešić dobio priznanje za trenera godine. Ne zato što Dule nije najbolji (on je trener decenije) već zato što je s prosečnim timom napravio najviše što se moglo. Znam da se neki neće složiti sa mnom ali pogledajte realno. Ko je u Zvezdi veliki igrač? Marinović je napaljeni basketaš i pri tom nema visinu za aktuelne košarkaške standarde. Najviše se istakao u vređanju sudija i u izjavama tipa "srušićemo Partizan" i "haraćemo Evropom", dok mu je učinak na terenu najblaže rečeno prosečan (gde su asistencije, proigravanja, prodori...). Bjelica, koga neki nazivaju nekakvim novim Kukočem (još jedan dokaz koliko su Zvezdaši nerealni), samo je na momente umeo da bljesne i najavi da će možda nekada biti dobar igrač. Mlad je, neka radi, želim mu stvarno sve najbolje, ali daleko da je već zvezda i igrač odluke. Kikanović neprimetan u finalnoj seriji (i ne samo njoj), limitirani Štimac i Bakić kad god nešto urade na terenu raduju se kao da su dali gol u finalu Lige šampiona. Kešelj ne može dalje od nivoa Svislajon lige, stranci nisu ništa spektakularno ni kad su zdravi... O Miloševiću i drugim epizodistima da i ne govorim. Jedini koji tu nešto odskače jeste Tadija Dragićević (što reče Denda - Tadija Kapiten), ali onako kako je igrao prošle godine. I to samo u napadu jer je tek kod Pešića počeo da uči šta je odbrana.
Pešiću jedino zameram to što je svestan nemoći svog tima u nekoliko navrata podlegao negativnoj atmosferi koja se sada već decenijama taloži u klubu, pa je pokušavao da podigne tenziju po sistemu "Žika Pauk-Milan Gurović". Mislim na ono glupiranje s Miletom Ilićem (da su hteli angažovali bi ga na vreme, a ne pričali kako im neko namerno ne da da se pojačaju), kukanje na nepristojne povike navijača Partizana (a onu finu gospodu što godinama vređa DV 39 od 40 minuta igre častio je komentarom "nisu cvećke, ali su bolji") i, naravno, što na kraju nije mogao sportski da podnese zasluženi poraz već je pokušavao da se vadi na "kriterijum suđenja". Kakav, bre, "kriterijum". Pa Zvezdini igrači su poginuli na terenu u trećoj i četvrtoj utakmici, Partizanovi su se vukli ko prebijene mačke i opet su jedva dobili. Da su sudije videle Bjelicu kako povlači za dres Veselog i Partizan dao koš u sledećem napadu, ko bi sad pričao o "velikom povratku Zvezde". Bilo bi 3-0 i laku noć. Ali, ako zažmurimo na to - Pešiću svaka čast. Za mutivodu Zmagoslava, nikad ostvarenog Šakotu, Gepek Karadžu i slične - on je izmislio košarku. I voleo bih da ostane, jer je s njim zanimljivije. Zvezda počinje da liči na tim, Hemofarm je jak (objektivno ispred Zvezde), FMP ume da bjesne... A bude se i drugi centri u Srbiji.

Joca

pre 14 godina

Zavera!

KGB, CIA, Vatikan, mormoni, masoni, mrmoti ... svi su oni pomogli Danilovicu, Vujosevicu, Drobnjaku (u autu!),Tomislavu Karadzicu, Zeki and Bjeki i ostalima da 'ispeglaju' statistiku i sve nas prevari ... sram vas bilo!

Ali ja pouzdano znam da je MVP Tadija, najbolji skakac Stimac, a strelac Marinovic. Ali nece nas prevariti, jer mi znamo ultimativnu istinu (u ovom momentu krece muzika iz otpisanih).

:)))

Nisam Lepi Fika

pre 14 godina

Realno, mada ne bi bilo nezasluženo i da je Pešić dobio priznanje za trenera godine. Ne zato što Dule nije najbolji (on je trener decenije) već zato što je s prosečnim timom napravio najviše što se moglo. Znam da se neki neće složiti sa mnom ali pogledajte realno. Ko je u Zvezdi veliki igrač? Marinović je napaljeni basketaš i pri tom nema visinu za aktuelne košarkaške standarde. Najviše se istakao u vređanju sudija i u izjavama tipa "srušićemo Partizan" i "haraćemo Evropom", dok mu je učinak na terenu najblaže rečeno prosečan (gde su asistencije, proigravanja, prodori...). Bjelica, koga neki nazivaju nekakvim novim Kukočem (još jedan dokaz koliko su Zvezdaši nerealni), samo je na momente umeo da bljesne i najavi da će možda nekada biti dobar igrač. Mlad je, neka radi, želim mu stvarno sve najbolje, ali daleko da je već zvezda i igrač odluke. Kikanović neprimetan u finalnoj seriji (i ne samo njoj), limitirani Štimac i Bakić kad god nešto urade na terenu raduju se kao da su dali gol u finalu Lige šampiona. Kešelj ne može dalje od nivoa Svislajon lige, stranci nisu ništa spektakularno ni kad su zdravi... O Miloševiću i drugim epizodistima da i ne govorim. Jedini koji tu nešto odskače jeste Tadija Dragićević (što reče Denda - Tadija Kapiten), ali onako kako je igrao prošle godine. I to samo u napadu jer je tek kod Pešića počeo da uči šta je odbrana.
Pešiću jedino zameram to što je svestan nemoći svog tima u nekoliko navrata podlegao negativnoj atmosferi koja se sada već decenijama taloži u klubu, pa je pokušavao da podigne tenziju po sistemu "Žika Pauk-Milan Gurović". Mislim na ono glupiranje s Miletom Ilićem (da su hteli angažovali bi ga na vreme, a ne pričali kako im neko namerno ne da da se pojačaju), kukanje na nepristojne povike navijača Partizana (a onu finu gospodu što godinama vređa DV 39 od 40 minuta igre častio je komentarom "nisu cvećke, ali su bolji") i, naravno, što na kraju nije mogao sportski da podnese zasluženi poraz već je pokušavao da se vadi na "kriterijum suđenja". Kakav, bre, "kriterijum". Pa Zvezdini igrači su poginuli na terenu u trećoj i četvrtoj utakmici, Partizanovi su se vukli ko prebijene mačke i opet su jedva dobili. Da su sudije videle Bjelicu kako povlači za dres Veselog i Partizan dao koš u sledećem napadu, ko bi sad pričao o "velikom povratku Zvezde". Bilo bi 3-0 i laku noć. Ali, ako zažmurimo na to - Pešiću svaka čast. Za mutivodu Zmagoslava, nikad ostvarenog Šakotu, Gepek Karadžu i slične - on je izmislio košarku. I voleo bih da ostane, jer je s njim zanimljivije. Zvezda počinje da liči na tim, Hemofarm je jak (objektivno ispred Zvezde), FMP ume da bjesne... A bude se i drugi centri u Srbiji.

Plikuscht

pre 14 godina

Ali da je Dule bolji trener od Svetislava, nikad...

Podatke!
(dida, 26. maj 2009 15:09)

Care, pa nije ovo nagrada za zivotno delo, vec za uspehe u protekloj sezoni! Pesic jeste odlican trener i treba mu dici spomenik za ono sta je uradio u klubu koji samo sto se u momentu njegovog dolaska nije ugasio, ali ove sezone nije napravio uspehe u vidu osvajanja trofeja.

Podaci?
Pesic - nije osvojio kup, nije osvojio prvenstvo, nije osvojio regionalnu ligu, ispao u grupi u (slabijem) evro-takmicenju.

Vujosevic - jeste osvojio kup, jeste osvojio prvenstvo, jeste osvojio regionalnu ligu, borio se za F4 u Euroleague.

Da li ti treba jos neki podatak?

idiJot

pre 14 godina

Ma nije moguce? Izgleda da je Partizan i njegov nepismeni trener platio i ovo? Mora da su i statistiku vodili Partizanovi ljudi :D
Momci, svaka cast, zasluzeno. Zaista je bilo uzivanje gledati ovu generaciju!!!

mmarko28

pre 14 godina

@Dida
Konstatacija da je Vujosevic vodio isti tim u Svedskoj kao Pesic u Indianopolisu je najveca glupost!!!
Vujosevic nije mogao da sklopi tim jer se nije odazvalo 7-8 igraca.
Bodiroga i Tomasevic (odmor), Rebraca (povreda), Milicic, Pavlovic, Cabarkapa (spremali se za NBA) , Milojevic (povreda), Rakocevic (nije bio zadovoljan minutazom), Tarlac (povreda).
Pesic jeste osvojio mnogo trofeja u periodu od 1995 - 2003, ali u poslednjih 5 godina nije napravio nista, gde god je trenirao.
Djirona, Dinamo Moskva, sve neuspesi.
Sa Djironom je jedva usao u play off Spanske lige, iako je imao jedan od najvecih budzeta.
Sa Dinamo Moskvom je prosle godine totalno podbacio na final 8 ULEB kupa.
Pre ova dva kluba vodio je Romu i opet nije napravio nista sa tim timom.

pera dzoda

pre 14 godina

# khm #

Reprezentacija je pocela da propada onog trenutka kada je KK "Sledeca sezona",pocela da podmice klipove svim klubovima koji se nisu slagali sa njenom politikom,a sve u cilju da se do titule i Eurolige dodje na neki drugi nacin,van terena.
Sve dok toga nije bilo nasa repka je bila fantasticna i zlatna,a od kada su se pre par sezona poceli odigravati gore navedeni dogadjaji od tada i repka tone.Partiozan je bio sampion i 2002 godine,pa je repka osvojila zlato.
Prvo ste pljuvali Duleta sto je odveo onakav tim u Svedskoj,a niste hteli da pljujete one igrace koji su odbili njegov poziv.
On je te godine izveo najjaci tim koji smo u tom trenutku imali i to sa Ostojicem i Bogavcem u sastavu,jer su ostale "zvezdice" bile umorne posle "jakih" sezona,u kojoj niko nije odigrao znacajniju ulogu u svojim timovima.Jedino kapa dole Bodirogi jer je jedini imao pravi razlog za odmor.

John Rambo

pre 14 godina

Samo i citajuci ovu vest osecas moc Partizana. Potpuna DOMINACIJA!!!
Svaka cast Markovicu, znaci imas kvalitet za Partizan! E sad ako si pametan a ja mislim da jesi znas sta ti je ciniti ako hoces da bar jednu sezonu u karijeri igras u evroligi!
PARTIZAN SAMPION!!!

Wucko

pre 14 godina

@(Nisam Lepi Fika, 26. maj 2009 11:21)

brate a kakve su prognoze bile Partizanu na početku ove sezone? bilo bi sramota da DV nije dobio nagradu za naj trenera, DV nije imao ni jednu izgubljenu utakmicu u prvom poluvremenu a setimo se samo zvezde u evrokupu.

John Rambo

pre 14 godina

@khm
Tako je care!
Bas lepo sto gledas sa grobarima tekme, posto tvojih i nema.
Ali u pravu si! Svaka pobeda Partizana u kosarci, fudbalu, rukometu decenijama unazad je uvek bio jasan znak da nesto nije bilo u redu! E sad, da li sudije, da li savezi, da li KGB, CIA, FBI, BIA...Ali nikada ali bas NIKADA Partizan nije pobedio Zvezdu zasluzeno! Uvek je tu bilo neke muljaze, neke igre sa strane! Jer pobogu, krajnji domet Partizana kada igra sa vama je nereseno mada je i tad sumnjivo, jer kako to da zvezda nije pobedila! Mislim da si 100% u pravu! Ali videcemo mi SLEDECE SEZONE, ZAR NE!!!
NIJE VAMA LAKO, NE, NE!!!
@dida
Prvak drzave 9 puta sa Partizanom (8 uzastopno) i jednom sa ekipom Buducnosti.
4 domaca kupa, jedan evropski kup Radivoja Koraca sa Partizanom 1989. Djordjevic, Danilovic, Divac, Paspalj, Nakic, Krstic, Tripkovic, Perovic, Pekovic, Tepic, Velickovic, Haus, Lazme, Palasio, Step,...
Samo toliko?! Dule Vujosevic!

dida

pre 14 godina

Sve je korektno!!!

Ali da je Dule bolji trener od Svetislava, nikad...

Podatke!

Pesic:
Evropski prvak sa rep...
Svetski prvak sa rep...
Sest ili sedam puta zaredom sampion Nemacke u prvenstvu i kupu.
Evropski sampion sa Nemackom!!!!!
Klupski evropski prvak sa Barselonom!
Sitnice da ne nabrajam...

A sto se tice izbora za ovu godinu, eto, sta je Pesic napravio od Zvezde za godinu dana je duplo za vise oceniti nego Dule sa Partizanom!

Duletovi uspesi sa Partizanom ne mogu se u nikakom slucaju uporediti sa uspesima Pesica na evropskoj i svetskoj sceni!
Pogvirite preko tanjira i pitajate za Svetislava pa onda za Duleta... I sve ce vam biti jasno...

Dule se oprobao u Svedskoj i gadno se opekao!!! A isti taj tim je Svetlisav vodio do dva zlata... Mislim svakome treba da bude jasno ko je i sta je!!!

Partizan&Me

pre 14 godina

(Nisam Lepi Fika, 27. maj 2009 11:37)

Bravo...!!!Svaka ti je na mestu!Pogotovo ovo za Arkana.Zasto njima smeta ko su nasi navijaci kad je njihov vodja bio najveci kriminalac!
Al',sta da radis...ovaj Fiko je limitiran navijac,ne zna on bas mnogo toga!

Plikuscht

pre 14 godina

(Plikuscht, 26. maj 2009 19:39)
NE znam da li si primetio da Dule i Kari nisu imali istih 12 igraca? Pesic je imao mnogo losiji tim, pa je dosao do 2:2 sa Partizanom bez par igraca, a onda su zaigrali najbolji Partizanovi igraci. Zna se ko su oni...
(no, 27. maj 2009 01:25)


Gle cuda, primetio sam ... ali tako to funkcionise. Obradovic je jedan od najboljih trenera Evrope ne zato jer se najvise zacrveni u licu, ili najglasnije urla, vec zato sto je osvojio najvise titula prvaka Evrope. I to ti je to.
Slazem se da bi mozda i neki drugi trener na njegovom ili Mesininom mestu sa tim timovima takodje osvojio te trofeje, ali kako to znati, kako izmeriti?
Takodje, ko zna koliko je anonimnih trenera u malim klubovima ili koji rade sa mladjim selekcijama a koji su suvi genijalci za trenerski posao, pa mi to nikada necemo znati.
Zato i jeste logika da se prvenstveno pobede, uspesi, trofeji racunaju. A ove godine Partizanovi su nemerljivo veci od Zvezdinih, i to je cinjenica.

aleks

pre 14 godina

@Nisam Lepi Fika

Naterao si me da se javim :-).
Svaka cast za komentar !!!, apsolutno si u pravu.
Ocigledno da ko god dodje u zvezdu zarazi se posebnim virusom. Citao sam Zurnal i prosto je neverovatno sta je Pesic izjavio. Sta drugo reci nego - SRAMOTA. A tek navijaci zvezde ?!?! oh, kolika kolicina gluposti. Mada njih nekako i razumem, tolike godine frustracije pa zaista im nije lako.
pozdrav,

Analog

pre 14 godina

@(Nisam Lepi Fika, 27. maj 2009 11:37

Svaka cast care. I ja sam procitao intervju u Zurnalu, kao i opacin u Sportu, gde ponavlja, kao papagaj, pesiceve reci. Ali sada bar znamo: kakav MALI SMESNI klub takvi i MALI SMESNI ljudi u njemu.

Aco

pre 14 godina

(Nisam Lepi Fika, 26. maj 2009 11:21)
Mislim da je Bjelica vanserijski talenat i moze da dosegne neslucene visine ako nastavi da radi sa Karijem,igrac je koji moze da postigne najvise u kosarci sa ovih prostora,Tadija se vraca posle povreda,a Roberts je suvi kvalitet samo se i prosle i ove godine muci sa povredama.Kari je veliki trener,veci trener i od Duleta a ne samo od onih koje si naveo.Da ne bude zabune,navijac sam Partizana,veliki sam fan Duleta Vujosevica,ali Kari je Kari,Istanbul i Indijanapolis se ne zaboravljaju!

khm

pre 14 godina

e ovako, gledao sam peti mec finalne serije sa velikim grobarom koji je pritom i kosarkaski trener i njegov komentar je bio - au al vas kradu- toliko o tome. zvezda je izasla iz bonusa u cetvrtom minutu igre, a pritom je partizan igrao mnogo agresivniju odbranu. faul na keselju u zadnjim sekundama poluvremena, pri alej up dodavanju tepica cist faul u napadu, namerna marinovicu koji je trcao pored igraca?!? markovic lezi na zemlji, sudije ne prekidaju, a uvek se prekida, i rasic na drugoj strani daje trojku, to su samo neke od situacija, tako da ne bih dalje... sve ce vam se vratiti, ne brinem ja za to, nego brinem za nasu reprezentaciju koja posrce od kad ste poceli da 'vladate'. osim krstica i pekovica nijedan igrac koji je iz sjajnog evropskog partizana izasao nije nista uradio, kako to objasnjavate? samo gledajte sta ce nam se desiti u Poljskoj...

Samo da dodam, mnogo bre letite, tolko ste prozivali ovaj tim zvezde tokom sezone, pricali o nekih 30, 40 razlike, a upravo ta ekipa sa puno povreda, pobedila vas je tri puta u sezoni. sa druge strane svi navijaci zvezde pricaju sa postovanjem o ekipi partizana (izuzev vujosevica, mislim da je ocigledno zbog cega).

hvala, dovidjenja, prijatno...

Y/Kv

pre 14 godina

Crvena Zvezda 2009/2010

04.
05.Owens
06.Bakic
07.Micov
08.Keselj
09.Roberts
10.Marinovic
11.Kikanovic
12.Ilic
13.Stimac
14.Bjelica
15.

tr/ Svetislav Kari Pesic.

grbovic

pre 14 godina

(khm, 26. maj 2009 19:45)

Boze !!!
Covek rece reprezentacija Srbije je pocela da posrce od kada mi vladamo!!!

Ovaj decko, koji je ocigledno mlad, ne zna da je upravo sa jacanjem partizana u staroj Jugi, reprezentacija pocela nesto da osvaja!!!

Pa, ne racunajuci igrace iz Hrvatske, Partizan je tim koji je dao skoro sve reprezentativce.

Ko su zvezdini proslavljeni igraci? Kaponja, Slavnic, Sale Obradovic (jedini koga izuzetno cenim) i onaj nesretni Gurovic!!!!

Da li treba nabrajati Partizanove igrace? Dalipagic, Kicanovic, Divac, Sale Djordjevic, Danilovic, Paspalj...............

Lepi Fika

pre 14 godina

He,he...
bocnulo ih...
Vuk i Krile...
Obojce nebitni,slucajno uslikani u gomili.
Pa,naravno da sam OSTRASCEN navijac Zvezde...
Pa,kakav drugaciji da budem??
Pa,naravno da sam NEREALAN,za mene je Zvezda UVEK najbolja,bez obzira na rezultate i trofeje.
Sta vise,kada nam slabo ide i kada smo u poluagoniji kao sada,tek tada bodrim i "guram" Zvezdu.
Tako i nikako drugacije!!!

no

pre 14 godina

(Plikuscht, 26. maj 2009 19:39)

NE znam da li si primetio da Dule i Kari nisu imali istih 12 igraca? Pesic je imao mnogo losiji tim, pa je dosao do 2:2 sa Partizanom bez par igraca, a onda su zaigrali najbolji Partizanovi igraci. Zna se ko su oni...

Budjav lebac

pre 14 godina

Kakve veze ima Arkan,gde njega nadjoste.
On je zajedno sa Partizanom(kada je bio u Obilicu),namestao meceve i dilovao tj.delio titulu i kup.
Prosto:Obilicu prvenstvo,partizanu kup.
Vajni analiticaru i poznavaocu sporta.

40+

pre 14 godina

Sindrom Lepog Fike je svuda oko nas.
Evo,cak se pojavio njegov sledbenik,sa prefiksom (nisam),koji je kao grobar,a u stvari samo pravi reklamu pravom Fiki, i popularise njegove stavove.

dida

pre 14 godina

Sve je korektno!!!

Ali da je Dule bolji trener od Svetislava, nikad...

Podatke!

Pesic:
Evropski prvak sa rep...
Svetski prvak sa rep...
Sest ili sedam puta zaredom sampion Nemacke u prvenstvu i kupu.
Evropski sampion sa Nemackom!!!!!
Klupski evropski prvak sa Barselonom!
Sitnice da ne nabrajam...

A sto se tice izbora za ovu godinu, eto, sta je Pesic napravio od Zvezde za godinu dana je duplo za vise oceniti nego Dule sa Partizanom!

Duletovi uspesi sa Partizanom ne mogu se u nikakom slucaju uporediti sa uspesima Pesica na evropskoj i svetskoj sceni!
Pogvirite preko tanjira i pitajate za Svetislava pa onda za Duleta... I sve ce vam biti jasno...

Dule se oprobao u Svedskoj i gadno se opekao!!! A isti taj tim je Svetlisav vodio do dva zlata... Mislim svakome treba da bude jasno ko je i sta je!!!

khm

pre 14 godina

e ovako, gledao sam peti mec finalne serije sa velikim grobarom koji je pritom i kosarkaski trener i njegov komentar je bio - au al vas kradu- toliko o tome. zvezda je izasla iz bonusa u cetvrtom minutu igre, a pritom je partizan igrao mnogo agresivniju odbranu. faul na keselju u zadnjim sekundama poluvremena, pri alej up dodavanju tepica cist faul u napadu, namerna marinovicu koji je trcao pored igraca?!? markovic lezi na zemlji, sudije ne prekidaju, a uvek se prekida, i rasic na drugoj strani daje trojku, to su samo neke od situacija, tako da ne bih dalje... sve ce vam se vratiti, ne brinem ja za to, nego brinem za nasu reprezentaciju koja posrce od kad ste poceli da 'vladate'. osim krstica i pekovica nijedan igrac koji je iz sjajnog evropskog partizana izasao nije nista uradio, kako to objasnjavate? samo gledajte sta ce nam se desiti u Poljskoj...

Samo da dodam, mnogo bre letite, tolko ste prozivali ovaj tim zvezde tokom sezone, pricali o nekih 30, 40 razlike, a upravo ta ekipa sa puno povreda, pobedila vas je tri puta u sezoni. sa druge strane svi navijaci zvezde pricaju sa postovanjem o ekipi partizana (izuzev vujosevica, mislim da je ocigledno zbog cega).

hvala, dovidjenja, prijatno...

Aco

pre 14 godina

(Nisam Lepi Fika, 26. maj 2009 11:21)
Mislim da je Bjelica vanserijski talenat i moze da dosegne neslucene visine ako nastavi da radi sa Karijem,igrac je koji moze da postigne najvise u kosarci sa ovih prostora,Tadija se vraca posle povreda,a Roberts je suvi kvalitet samo se i prosle i ove godine muci sa povredama.Kari je veliki trener,veci trener i od Duleta a ne samo od onih koje si naveo.Da ne bude zabune,navijac sam Partizana,veliki sam fan Duleta Vujosevica,ali Kari je Kari,Istanbul i Indijanapolis se ne zaboravljaju!

Joca

pre 14 godina

Zavera!

KGB, CIA, Vatikan, mormoni, masoni, mrmoti ... svi su oni pomogli Danilovicu, Vujosevicu, Drobnjaku (u autu!),Tomislavu Karadzicu, Zeki and Bjeki i ostalima da 'ispeglaju' statistiku i sve nas prevari ... sram vas bilo!

Ali ja pouzdano znam da je MVP Tadija, najbolji skakac Stimac, a strelac Marinovic. Ali nece nas prevariti, jer mi znamo ultimativnu istinu (u ovom momentu krece muzika iz otpisanih).

:)))

no

pre 14 godina

(Plikuscht, 26. maj 2009 19:39)

NE znam da li si primetio da Dule i Kari nisu imali istih 12 igraca? Pesic je imao mnogo losiji tim, pa je dosao do 2:2 sa Partizanom bez par igraca, a onda su zaigrali najbolji Partizanovi igraci. Zna se ko su oni...

Y/Kv

pre 14 godina

Crvena Zvezda 2009/2010

04.
05.Owens
06.Bakic
07.Micov
08.Keselj
09.Roberts
10.Marinovic
11.Kikanovic
12.Ilic
13.Stimac
14.Bjelica
15.

tr/ Svetislav Kari Pesic.

Nisam Lepi Fika

pre 14 godina

Realno, mada ne bi bilo nezasluženo i da je Pešić dobio priznanje za trenera godine. Ne zato što Dule nije najbolji (on je trener decenije) već zato što je s prosečnim timom napravio najviše što se moglo. Znam da se neki neće složiti sa mnom ali pogledajte realno. Ko je u Zvezdi veliki igrač? Marinović je napaljeni basketaš i pri tom nema visinu za aktuelne košarkaške standarde. Najviše se istakao u vređanju sudija i u izjavama tipa "srušićemo Partizan" i "haraćemo Evropom", dok mu je učinak na terenu najblaže rečeno prosečan (gde su asistencije, proigravanja, prodori...). Bjelica, koga neki nazivaju nekakvim novim Kukočem (još jedan dokaz koliko su Zvezdaši nerealni), samo je na momente umeo da bljesne i najavi da će možda nekada biti dobar igrač. Mlad je, neka radi, želim mu stvarno sve najbolje, ali daleko da je već zvezda i igrač odluke. Kikanović neprimetan u finalnoj seriji (i ne samo njoj), limitirani Štimac i Bakić kad god nešto urade na terenu raduju se kao da su dali gol u finalu Lige šampiona. Kešelj ne može dalje od nivoa Svislajon lige, stranci nisu ništa spektakularno ni kad su zdravi... O Miloševiću i drugim epizodistima da i ne govorim. Jedini koji tu nešto odskače jeste Tadija Dragićević (što reče Denda - Tadija Kapiten), ali onako kako je igrao prošle godine. I to samo u napadu jer je tek kod Pešića počeo da uči šta je odbrana.
Pešiću jedino zameram to što je svestan nemoći svog tima u nekoliko navrata podlegao negativnoj atmosferi koja se sada već decenijama taloži u klubu, pa je pokušavao da podigne tenziju po sistemu "Žika Pauk-Milan Gurović". Mislim na ono glupiranje s Miletom Ilićem (da su hteli angažovali bi ga na vreme, a ne pričali kako im neko namerno ne da da se pojačaju), kukanje na nepristojne povike navijača Partizana (a onu finu gospodu što godinama vređa DV 39 od 40 minuta igre častio je komentarom "nisu cvećke, ali su bolji") i, naravno, što na kraju nije mogao sportski da podnese zasluženi poraz već je pokušavao da se vadi na "kriterijum suđenja". Kakav, bre, "kriterijum". Pa Zvezdini igrači su poginuli na terenu u trećoj i četvrtoj utakmici, Partizanovi su se vukli ko prebijene mačke i opet su jedva dobili. Da su sudije videle Bjelicu kako povlači za dres Veselog i Partizan dao koš u sledećem napadu, ko bi sad pričao o "velikom povratku Zvezde". Bilo bi 3-0 i laku noć. Ali, ako zažmurimo na to - Pešiću svaka čast. Za mutivodu Zmagoslava, nikad ostvarenog Šakotu, Gepek Karadžu i slične - on je izmislio košarku. I voleo bih da ostane, jer je s njim zanimljivije. Zvezda počinje da liči na tim, Hemofarm je jak (objektivno ispred Zvezde), FMP ume da bjesne... A bude se i drugi centri u Srbiji.

Lepi Fika

pre 14 godina

He,he...
bocnulo ih...
Vuk i Krile...
Obojce nebitni,slucajno uslikani u gomili.
Pa,naravno da sam OSTRASCEN navijac Zvezde...
Pa,kakav drugaciji da budem??
Pa,naravno da sam NEREALAN,za mene je Zvezda UVEK najbolja,bez obzira na rezultate i trofeje.
Sta vise,kada nam slabo ide i kada smo u poluagoniji kao sada,tek tada bodrim i "guram" Zvezdu.
Tako i nikako drugacije!!!

Budjav lebac

pre 14 godina

Kakve veze ima Arkan,gde njega nadjoste.
On je zajedno sa Partizanom(kada je bio u Obilicu),namestao meceve i dilovao tj.delio titulu i kup.
Prosto:Obilicu prvenstvo,partizanu kup.
Vajni analiticaru i poznavaocu sporta.

John Rambo

pre 14 godina

Samo i citajuci ovu vest osecas moc Partizana. Potpuna DOMINACIJA!!!
Svaka cast Markovicu, znaci imas kvalitet za Partizan! E sad ako si pametan a ja mislim da jesi znas sta ti je ciniti ako hoces da bar jednu sezonu u karijeri igras u evroligi!
PARTIZAN SAMPION!!!

idiJot

pre 14 godina

Ma nije moguce? Izgleda da je Partizan i njegov nepismeni trener platio i ovo? Mora da su i statistiku vodili Partizanovi ljudi :D
Momci, svaka cast, zasluzeno. Zaista je bilo uzivanje gledati ovu generaciju!!!

Plikuscht

pre 14 godina

Ali da je Dule bolji trener od Svetislava, nikad...

Podatke!
(dida, 26. maj 2009 15:09)

Care, pa nije ovo nagrada za zivotno delo, vec za uspehe u protekloj sezoni! Pesic jeste odlican trener i treba mu dici spomenik za ono sta je uradio u klubu koji samo sto se u momentu njegovog dolaska nije ugasio, ali ove sezone nije napravio uspehe u vidu osvajanja trofeja.

Podaci?
Pesic - nije osvojio kup, nije osvojio prvenstvo, nije osvojio regionalnu ligu, ispao u grupi u (slabijem) evro-takmicenju.

Vujosevic - jeste osvojio kup, jeste osvojio prvenstvo, jeste osvojio regionalnu ligu, borio se za F4 u Euroleague.

Da li ti treba jos neki podatak?

Wucko

pre 14 godina

@(Nisam Lepi Fika, 26. maj 2009 11:21)

brate a kakve su prognoze bile Partizanu na početku ove sezone? bilo bi sramota da DV nije dobio nagradu za naj trenera, DV nije imao ni jednu izgubljenu utakmicu u prvom poluvremenu a setimo se samo zvezde u evrokupu.

pera dzoda

pre 14 godina

# khm #

Reprezentacija je pocela da propada onog trenutka kada je KK "Sledeca sezona",pocela da podmice klipove svim klubovima koji se nisu slagali sa njenom politikom,a sve u cilju da se do titule i Eurolige dodje na neki drugi nacin,van terena.
Sve dok toga nije bilo nasa repka je bila fantasticna i zlatna,a od kada su se pre par sezona poceli odigravati gore navedeni dogadjaji od tada i repka tone.Partiozan je bio sampion i 2002 godine,pa je repka osvojila zlato.
Prvo ste pljuvali Duleta sto je odveo onakav tim u Svedskoj,a niste hteli da pljujete one igrace koji su odbili njegov poziv.
On je te godine izveo najjaci tim koji smo u tom trenutku imali i to sa Ostojicem i Bogavcem u sastavu,jer su ostale "zvezdice" bile umorne posle "jakih" sezona,u kojoj niko nije odigrao znacajniju ulogu u svojim timovima.Jedino kapa dole Bodirogi jer je jedini imao pravi razlog za odmor.

40+

pre 14 godina

Sindrom Lepog Fike je svuda oko nas.
Evo,cak se pojavio njegov sledbenik,sa prefiksom (nisam),koji je kao grobar,a u stvari samo pravi reklamu pravom Fiki, i popularise njegove stavove.

mmarko28

pre 14 godina

@Dida
Konstatacija da je Vujosevic vodio isti tim u Svedskoj kao Pesic u Indianopolisu je najveca glupost!!!
Vujosevic nije mogao da sklopi tim jer se nije odazvalo 7-8 igraca.
Bodiroga i Tomasevic (odmor), Rebraca (povreda), Milicic, Pavlovic, Cabarkapa (spremali se za NBA) , Milojevic (povreda), Rakocevic (nije bio zadovoljan minutazom), Tarlac (povreda).
Pesic jeste osvojio mnogo trofeja u periodu od 1995 - 2003, ali u poslednjih 5 godina nije napravio nista, gde god je trenirao.
Djirona, Dinamo Moskva, sve neuspesi.
Sa Djironom je jedva usao u play off Spanske lige, iako je imao jedan od najvecih budzeta.
Sa Dinamo Moskvom je prosle godine totalno podbacio na final 8 ULEB kupa.
Pre ova dva kluba vodio je Romu i opet nije napravio nista sa tim timom.

John Rambo

pre 14 godina

@khm
Tako je care!
Bas lepo sto gledas sa grobarima tekme, posto tvojih i nema.
Ali u pravu si! Svaka pobeda Partizana u kosarci, fudbalu, rukometu decenijama unazad je uvek bio jasan znak da nesto nije bilo u redu! E sad, da li sudije, da li savezi, da li KGB, CIA, FBI, BIA...Ali nikada ali bas NIKADA Partizan nije pobedio Zvezdu zasluzeno! Uvek je tu bilo neke muljaze, neke igre sa strane! Jer pobogu, krajnji domet Partizana kada igra sa vama je nereseno mada je i tad sumnjivo, jer kako to da zvezda nije pobedila! Mislim da si 100% u pravu! Ali videcemo mi SLEDECE SEZONE, ZAR NE!!!
NIJE VAMA LAKO, NE, NE!!!
@dida
Prvak drzave 9 puta sa Partizanom (8 uzastopno) i jednom sa ekipom Buducnosti.
4 domaca kupa, jedan evropski kup Radivoja Koraca sa Partizanom 1989. Djordjevic, Danilovic, Divac, Paspalj, Nakic, Krstic, Tripkovic, Perovic, Pekovic, Tepic, Velickovic, Haus, Lazme, Palasio, Step,...
Samo toliko?! Dule Vujosevic!

Partizan&Me

pre 14 godina

(Nisam Lepi Fika, 27. maj 2009 11:37)

Bravo...!!!Svaka ti je na mestu!Pogotovo ovo za Arkana.Zasto njima smeta ko su nasi navijaci kad je njihov vodja bio najveci kriminalac!
Al',sta da radis...ovaj Fiko je limitiran navijac,ne zna on bas mnogo toga!

grbovic

pre 14 godina

(khm, 26. maj 2009 19:45)

Boze !!!
Covek rece reprezentacija Srbije je pocela da posrce od kada mi vladamo!!!

Ovaj decko, koji je ocigledno mlad, ne zna da je upravo sa jacanjem partizana u staroj Jugi, reprezentacija pocela nesto da osvaja!!!

Pa, ne racunajuci igrace iz Hrvatske, Partizan je tim koji je dao skoro sve reprezentativce.

Ko su zvezdini proslavljeni igraci? Kaponja, Slavnic, Sale Obradovic (jedini koga izuzetno cenim) i onaj nesretni Gurovic!!!!

Da li treba nabrajati Partizanove igrace? Dalipagic, Kicanovic, Divac, Sale Djordjevic, Danilovic, Paspalj...............

Analog

pre 14 godina

@(Nisam Lepi Fika, 27. maj 2009 11:37

Svaka cast care. I ja sam procitao intervju u Zurnalu, kao i opacin u Sportu, gde ponavlja, kao papagaj, pesiceve reci. Ali sada bar znamo: kakav MALI SMESNI klub takvi i MALI SMESNI ljudi u njemu.

Plikuscht

pre 14 godina

(Plikuscht, 26. maj 2009 19:39)
NE znam da li si primetio da Dule i Kari nisu imali istih 12 igraca? Pesic je imao mnogo losiji tim, pa je dosao do 2:2 sa Partizanom bez par igraca, a onda su zaigrali najbolji Partizanovi igraci. Zna se ko su oni...
(no, 27. maj 2009 01:25)


Gle cuda, primetio sam ... ali tako to funkcionise. Obradovic je jedan od najboljih trenera Evrope ne zato jer se najvise zacrveni u licu, ili najglasnije urla, vec zato sto je osvojio najvise titula prvaka Evrope. I to ti je to.
Slazem se da bi mozda i neki drugi trener na njegovom ili Mesininom mestu sa tim timovima takodje osvojio te trofeje, ali kako to znati, kako izmeriti?
Takodje, ko zna koliko je anonimnih trenera u malim klubovima ili koji rade sa mladjim selekcijama a koji su suvi genijalci za trenerski posao, pa mi to nikada necemo znati.
Zato i jeste logika da se prvenstveno pobede, uspesi, trofeji racunaju. A ove godine Partizanovi su nemerljivo veci od Zvezdinih, i to je cinjenica.

aleks

pre 14 godina

@Nisam Lepi Fika

Naterao si me da se javim :-).
Svaka cast za komentar !!!, apsolutno si u pravu.
Ocigledno da ko god dodje u zvezdu zarazi se posebnim virusom. Citao sam Zurnal i prosto je neverovatno sta je Pesic izjavio. Sta drugo reci nego - SRAMOTA. A tek navijaci zvezde ?!?! oh, kolika kolicina gluposti. Mada njih nekako i razumem, tolike godine frustracije pa zaista im nije lako.
pozdrav,