F1: Hteo je rat i rat se vodi

Ovo nije ’normalna najava’ za Veliku nagradu Monaka, niti to može biti, jer je situacija u Formuli 1 sve samo ne normalna. Veliki tiranin i predsednik FIA otvorio je Pandorinu kutiju svojom arogantno proguranom „vizijom“ o Formuli 1 kao takmičenju ekipa različitih budžeta i, posledično, različitih klasa. Timovi su konačno pružili otpor i tokom proteklih majskih sedmica slušali smo plotune teške artiljerijske paljbe sa novootvorenog fronta. U upotrebi su sve veći kalibri, cena rata vrtoglavo skače. Ko može da isposluje primirje?

Pošaljite komentar
 1. Babicu, svaka cast za tekst.
  (Tomy, 23. maj 2009 12:43)
 2. Slazem se, jako dobar tekst. Jasan, nije preopsiran, zanimljiv je i pravovremen. Samo napred Aleksandre!!!
  (Milanche, 23. maj 2009 16:15)
 3. Mislim da ce nova pravila ipak biti ponistena ... ipak su pare te koje odlucuju,a sa novim pravilima kada odustanu sve ekipe svi ce da izgube...
  (stanislav, 23. maj 2009 23:27)
 4. Maks idi obuci kozne gace i umri negde!!! Ostavi F1 na miru,ti nemas pravo da menjas pravila!!! A i Eklestone,imas 100 godina,kad ces da pustis nekog mladjeg i pametnijeg da vodi F1,v vi ste (Bernii i Maks) senilni izlapeli matorci koji isteravaju svoje hirove kako im se cefne! Nagrdiste sport do te mere da niko nece da radi sa vama,samo neki amerikanci!
  (Doktor43, 24. maj 2009 12:31)