Petak, 22.05.2009.

09:12

Denver napravio brejk u L.A.

U drugoj utakmici finalne serije plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige, Denver je u Los Anđelesu savladao domaće Lejkerse sa 106:103.

Izvor: B92

Denver napravio brejk u L.A. IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

28 Komentari

Sortiraj po:

cruzbg

pre 14 godina

Ipak su keceri odlozili svoju predstavu, ali zato...
mj, 22. maj 2009 19:12

Nisu odlozili vec ih je vlasnik Denvera ispalio tj. prekrsio ugovor o zakupu dvorane za tu vrstu glupe razonode (koja je usput i namestena). I sam b92 je imao vest o tome pre par dana. Zamisli koji lik moras biti da ulozis 60,70 miliona $ u svoj tim i da ne verujes da ce se isti taj tim ne da ce postati prvak vec hajde da kazemo da ce proci prve dve runde kako se i desilo u ovom slucaju, da iznajmis dvoranu unapred da bi uzeo kes a na kraju ispadnes kao poput onog iz Valjeva koji je vlasnik Metalca i na poluvremenu odlucio da postane trener i vodi ekipu. Cisto da se vidi da iako smo najgori na svetu da nismo jedini koji smo u stanju takve nebuloze da izvedemo.


"NEW YORK (AP)—WWE knows how to conjure up a villain.

Less than 24 hours after announcing it was bolting Denver for Los Angeles because of a scheduling conflict, World Wrestling Entertainment was distributing a promotional image of chairman Vince McMahon and Nuggets and Pepsi Center owner Stan Kroenke. Superimposed above a photo of McMahon smiling beatifically was a halo; a shot of a dour-looking Kroenke had two red horns atop his head.

WWE was still milking the moment Thursday, securing space at the Hard Rock Cafe in Times Square for a news conference complete with star wrestler Triple H. Giant flat-screen TVs blared WWE highlights and supporters clapped and hollered as McMahon stepped to the podium.

No matter whether Kroenke, an owner who prefers to stay in the shadows, was closely involved in the arena being double-booked for WWE’s Monday Night Raw and a Nuggets-Lakers playoff game on the same night. WWE isn’t letting this go easily. And Kroenke himself makes a much more appealing target than the faceless entity of his company, Kroenke Sports Enterprises.

McMahon boiled down the dispute to a basic element of human conflict.

“It makes me feel like our organization and all of WWE fans have been disrespected,” he said.

McMahon insisted all he wanted was a simple apology from Kroenke.

“Had he called me and said, ‘You know what, Vince, we screwed up. We had your event and I didn’t know my team was going to make the playoffs and my management screwed up somehow. I want to apologize to you and I want to make it right in some way,”’ McMahon said.

“Had he picked up the phone and called me and said that, I really don’t know what I would have done, except I wouldn’t have done this.”

Kroenke Sports no longer wanted to engage in the debate. But it was too late to stop the publicity machine of WWE, clearly intent on inflicting as much embarrassment on the organization as possible.

“We’re not going to fuel the media fire that this guy would like us to,” said Kroenke Sports executive vice president Paul Andrews. “We’re preparing for basketball games. Whatever he does from here is of no concern.”

A lot more people will know who E. Stanley Kroenke is after Monday night, when Raw airs on USA Network from Staples Center, home of the Lakers. WWE plans a parody pitting McMahon’s character against Kroenke’s.

“Monday’s broadcast is going to be very, very controversial and interesting,” said wrestler John Cena, who was at Staples Center for Game 2 of the Western Conference finals. “I’m sure our boss Vince McMahon will challenge a Mr. Kroenke look-alike to some match and I’m sure there will be some WWE superstars dressed as the Lakers facing some unknowns dressed as the Nuggets.”

McMahon never missed a chance to mock Kroenke on Thursday, referring to him as “E period Stan Kroenke” on every mention and seemingly pronouncing his last name differently each time.

“I never trusted anyone with an initial for a first name,” he cracked, “and now I know why.”

Cena, who had courtside seats for Game 2, wasn’t as perturbed.

“It just shows that we are an entertainment broadcast and we do take everything in stride. We took it in jest, and we made the best out of a bad situation,” he said.

WWE released the copy of a joint news release it said Kroenke Sports wanted to send out, announcing that the two sides had agreed to move Raw to Sunday night at Pepsi Center. McMahon called the wording “absurd” and claimed it doomed negotiations.

Rolling his eyes and sarcastically enunciating choice words, McMahon read aloud a passage.

“By all accounts,” the release quoted McMahon as saying, “Mr. Kroenke is one of the most respected professional sports team owners in the world, and the professional way he and his staff good-naturedly handled this conflict gives further testament to the type of business leader he is.”

That certainly contradicted the tone of McMahon’s public utterings all week, variations of this missive Thursday: “Their business management is the most inept business management we’ve ever dealt with.”

mj

pre 14 godina

Ipak su keceri odlozili svoju predstavu, ali zato na njihovom sajtu moze da se vidi da spremaju neku simulaciju utakmice izmedju Lakersa i Denvera, sa kecerima umesto kosarkasa. To ima da bude ludnica.

ofk

pre 14 godina

Nisu u turbo brzini a Denver je gladan.kada LA budeo igrao van svog Staplesa bice to druga pesma....Videcemo kako ce sutirati igarci denvera kad se budu rukice znojile i kada sutevi postanu skraceni u 6 ili 7

ofk

pre 14 godina

verujte sve se to vama cini!!!serija teka sad pocinje i psiholoski pritisak je na denveru.lakersi ynaju kako se pobedjuje i kako se prolaye ovakve serije'doyiraju.Denver igra odlicno i napinje ali kada se bedela igrala 6 i 7 utakmica LA ce pobediti.Ima boljeg trenera i Brajanta.siguran sam da Denver nece pobediti obe utakmice u pepsi centru i to ce biti njihov kraj

VC15!!!!!!!!!!!!

pre 14 godina

fanatik, koga bre boli uvo sta si gledao...samo dokazujes da nisi cist...
citam tvoje komentare i najgluplji su...
bas me zanima gde si trenirao kosarku i da li si uopste...jer POJMA NEMAS

boci

pre 14 godina

Zanimljivo je da su Kobi i Lebron odigrali sjajno zadnje utakmice a izgubili su. Da su Lejkersi pobedili siguran sam da bi prosli, ovako? Sada moraju bar jednu da dobiju kako bi vratili prednost terena i kako neko rece ne verujem da Denver moze da odigra svaku utakmicu kao sinoc. Nadam da Jezerasi imaju snage da dobiju ovu seriju mada ne igraju na najvisem nivou sto je ocigledno

Milan Al

pre 14 godina

Zasto je Bajnum presedeo na klupi posle prve cetvrtine, bio je agresivan, nije imao problema sa faulovima.. LEJKERISIMA FALE BRE MISISCIII!!
p.s. imam neki cudan osecaj da ce biti 4-2 za denver...

Vlad

pre 14 godina

@Dima Bilan,
Brajant je odavno dokazao kvalitet šampionskim i MVP titulama, a ja i mnogo drugih smo sve to ispratili. Statistike nisu tako merodavne, i najveći ikad MJ je posle 30-e imao nešto slabije brojke. A "King" Džejms mora još mnogo toga da dokaže, pre svega da nije one man show jer Kavsi bi i bez njega bili solidan tim.

NBA Fanatik

pre 14 godina

NBA PLAYOFFS 2009
- West Finals -

Iz ovogodisnjeg plejofa odgledao sam sledece utakmice:
Boston vs. Chicago (svih 7 utakmica)
Lakers vs. Jazz (sve osim trece sam gledao)
Portland vs. Houston (svih 6 utakmica)
Spurs vs. Mavs (1 i 3 utakmicu)
Atlanta vs. Miami (svih 7 utakmica)
Orlando 76ers (svih 6 utakmica
Cavs vs. Pistons (4 utakmicu)

druga runda:
Lakers vs. Houston (svih 7 utakmica)
Cavs vs. Hawks (1 i 4 sam gledao)
Orlando vs. Boston (svih 7)
Dallas vs. Denver (1,3 i petu sam gledao)

Finale Istoka i Zapada:
Lakers vs. Denver (prva, drugu nisam gledao)
Cavs vs. Magic (prvu)

Obzirom da sam bio sprecen i nisam mogao da gledam drugu utakmicu ne bih da je komentarisem na osnovu statistike jer je ipak rec o Finalu Zapadne konferencije.

Pozdrav svim fanovima NBA kosarke !

I LOVE THIS GAME !
I LIKE NBA BASKETBALL !

Zdera

pre 14 godina

@ofk
Prijatelju ne pricaj bzvz, da si gledao prvu utakmicu znao da bi da Denver ima velike sanse da prodje dalje, vece nego LA. Prvu utakmicu su pobedili na KObijevo standardno silovanje lopte a Denver je vodio duze vreme. Martina tamo nema ko da cuva, covek razgrce sve po odbrani. Extra igra Denver, bolji su u ovom trenutku od Jezerdzija da je bilo po pravednosti sad bi vodio Denver 2-0 ali nema veze procice ih i ovako.

???

pre 14 godina

Opa, bice ovde gusto!

Ma u stvari bas me briga kako bude, samo da ne bude da domacin dobije 20 razlike, a u gostima gubi 20... ovako je mnogo zanimljivije!

acab

pre 14 godina

E sad su stvarno pokazali da su neverovatna ekipa sa ogromnim potencijalom...steta sto nisu dobili i prvi mec jer su bili jako blizu...u Denveru ce dobiti oba meca i onda u Finale lagano sa Cavsima(verovatno)...i naravno Nuggetsi osvajau prsten...Carmelo Anthony je opet dokazao da je sjajan igrac i trebalo bi malo paznje ka njemu da se usmeri...Go,Nuggets,Go...

Ledu

pre 14 godina

Veliki sam fan brajanta i lejkersa , ali moram da priznam da kao ekipa nagetsi deluju mnogo cvrsce, i imaju manje oscilacija u igri. Bojim se da mogu vrlo lako i da izbac moje lejkerse. Imaju sve sto im treba: superstara(entoni), vodju(bilaps)
teskog centra(nene) i nabildovane 'radnike'(martin,kleiza,andersen). Nadam se da ce lejkersi da se uozbilje, jer ako uspeju da izbace nagetse, mislim da ce im u finalu biti lakse protiv klivlenda ili orlanda.

Dima Bilan

pre 14 godina

Bice 4-2 za Denver. Stvarno ne mogu da verujem kako neko moze da uporedjuje Kobija sa LeBronom. Kobi za 25 poena uzme 30 suteva i uz to ima 3 do 5 skoka i asistencije.Dok LeBron ima skoro u proseku tripl-dabl. Ne postoji statisticki parametar u kome je Kobi bolji. Na njega se pale ljudi koji i ne gledaju nba ligu.

ofk

pre 14 godina

gadan je rzulatt 2-0 ovako 1-1 ostavlja taj pozitivan naboj i glad sto treba LA.denver je dobar i agresivan ali mislim da LA ima vise iskustva malcice bolji tim i naravno trener LA je pobednik dok je gosn Karl gubitnik.LA dobija seriju.Uvek mislis da mozes protiv LA a onda shvatis da je tu mister Brajant.Takodje bih zamolio ne navijace Denvera posto njih nema u Srbiji vec mrzitelje LA da se opuste i da shvate da ce izgubiti.To su oni koji su navijali i za Sacramento i za San Antonio.Tesko da neko moze pobediti LA u seriji od 4 dobijene jedino LB u finalu

Ledu

pre 14 godina

Veliki sam fan brajanta i lejkersa , ali moram da priznam da kao ekipa nagetsi deluju mnogo cvrsce, i imaju manje oscilacija u igri. Bojim se da mogu vrlo lako i da izbac moje lejkerse. Imaju sve sto im treba: superstara(entoni), vodju(bilaps)
teskog centra(nene) i nabildovane \'radnike\'(martin,kleiza,andersen). Nadam se da ce lejkersi da se uozbilje, jer ako uspeju da izbace nagetse, mislim da ce im u finalu biti lakse protiv klivlenda ili orlanda.

rale

pre 14 godina

Na mecu izmedju Lejkersa i Nagetsa prisustvovali su Tom Kruz, Val Kilmer, Denzel Vasington, Vil Farel i naravno Dzek Niklson... Pa dobro, i na nase derbije redovno dolaze Milan Kalinic i Dejan Cukic!! :)

Miroslav

pre 14 godina

Pa ne mogu da verujem koji da su Lakers-i ovako pali u igri, svaka cast Denveru stvarno od kako su sutnuli Iversona igraju fantasticno, iako navijam za L.A. mislim da su zasluzili finale. Steta sto tamo ne mogu igrati sa L.A. A o istoku sta reci osim valjda ce neko i pobediti a ko?

ofk

pre 14 godina

Lepo sve ti izgleda Denver igra odlicno.Ali slicna desavanja su se dogadjala Lakerasima i protiv Jute i houstona pa au na kraju slavili.Lakersi imaju vece iskustvo i mnogo smirenijeg trenera od IPAK gubitnika Karla mada je on ok trener.Tesko je dobiti Lakerse seriju tako da ocekujem finale od strane jezerasa.Budimo surovo realni nece denver igrati bas sve utakmice oavko.Samo su ih naljutili...

rale

pre 14 godina

Na mecu izmedju Lejkersa i Nagetsa prisustvovali su Tom Kruz, Val Kilmer, Denzel Vasington, Vil Farel i naravno Dzek Niklson... Pa dobro, i na nase derbije redovno dolaze Milan Kalinic i Dejan Cukic!! :)

Ledu

pre 14 godina

Veliki sam fan brajanta i lejkersa , ali moram da priznam da kao ekipa nagetsi deluju mnogo cvrsce, i imaju manje oscilacija u igri. Bojim se da mogu vrlo lako i da izbac moje lejkerse. Imaju sve sto im treba: superstara(entoni), vodju(bilaps)
teskog centra(nene) i nabildovane 'radnike'(martin,kleiza,andersen). Nadam se da ce lejkersi da se uozbilje, jer ako uspeju da izbace nagetse, mislim da ce im u finalu biti lakse protiv klivlenda ili orlanda.

Miroslav

pre 14 godina

Pa ne mogu da verujem koji da su Lakers-i ovako pali u igri, svaka cast Denveru stvarno od kako su sutnuli Iversona igraju fantasticno, iako navijam za L.A. mislim da su zasluzili finale. Steta sto tamo ne mogu igrati sa L.A. A o istoku sta reci osim valjda ce neko i pobediti a ko?

Zdera

pre 14 godina

@ofk
Prijatelju ne pricaj bzvz, da si gledao prvu utakmicu znao da bi da Denver ima velike sanse da prodje dalje, vece nego LA. Prvu utakmicu su pobedili na KObijevo standardno silovanje lopte a Denver je vodio duze vreme. Martina tamo nema ko da cuva, covek razgrce sve po odbrani. Extra igra Denver, bolji su u ovom trenutku od Jezerdzija da je bilo po pravednosti sad bi vodio Denver 2-0 ali nema veze procice ih i ovako.

Milan Al

pre 14 godina

Zasto je Bajnum presedeo na klupi posle prve cetvrtine, bio je agresivan, nije imao problema sa faulovima.. LEJKERISIMA FALE BRE MISISCIII!!
p.s. imam neki cudan osecaj da ce biti 4-2 za denver...

Dima Bilan

pre 14 godina

Bice 4-2 za Denver. Stvarno ne mogu da verujem kako neko moze da uporedjuje Kobija sa LeBronom. Kobi za 25 poena uzme 30 suteva i uz to ima 3 do 5 skoka i asistencije.Dok LeBron ima skoro u proseku tripl-dabl. Ne postoji statisticki parametar u kome je Kobi bolji. Na njega se pale ljudi koji i ne gledaju nba ligu.

???

pre 14 godina

Opa, bice ovde gusto!

Ma u stvari bas me briga kako bude, samo da ne bude da domacin dobije 20 razlike, a u gostima gubi 20... ovako je mnogo zanimljivije!

acab

pre 14 godina

E sad su stvarno pokazali da su neverovatna ekipa sa ogromnim potencijalom...steta sto nisu dobili i prvi mec jer su bili jako blizu...u Denveru ce dobiti oba meca i onda u Finale lagano sa Cavsima(verovatno)...i naravno Nuggetsi osvajau prsten...Carmelo Anthony je opet dokazao da je sjajan igrac i trebalo bi malo paznje ka njemu da se usmeri...Go,Nuggets,Go...

VC15!!!!!!!!!!!!

pre 14 godina

fanatik, koga bre boli uvo sta si gledao...samo dokazujes da nisi cist...
citam tvoje komentare i najgluplji su...
bas me zanima gde si trenirao kosarku i da li si uopste...jer POJMA NEMAS

ofk

pre 14 godina

Lepo sve ti izgleda Denver igra odlicno.Ali slicna desavanja su se dogadjala Lakerasima i protiv Jute i houstona pa au na kraju slavili.Lakersi imaju vece iskustvo i mnogo smirenijeg trenera od IPAK gubitnika Karla mada je on ok trener.Tesko je dobiti Lakerse seriju tako da ocekujem finale od strane jezerasa.Budimo surovo realni nece denver igrati bas sve utakmice oavko.Samo su ih naljutili...

Ledu

pre 14 godina

Veliki sam fan brajanta i lejkersa , ali moram da priznam da kao ekipa nagetsi deluju mnogo cvrsce, i imaju manje oscilacija u igri. Bojim se da mogu vrlo lako i da izbac moje lejkerse. Imaju sve sto im treba: superstara(entoni), vodju(bilaps)
teskog centra(nene) i nabildovane \'radnike\'(martin,kleiza,andersen). Nadam se da ce lejkersi da se uozbilje, jer ako uspeju da izbace nagetse, mislim da ce im u finalu biti lakse protiv klivlenda ili orlanda.

NBA Fanatik

pre 14 godina

NBA PLAYOFFS 2009
- West Finals -

Iz ovogodisnjeg plejofa odgledao sam sledece utakmice:
Boston vs. Chicago (svih 7 utakmica)
Lakers vs. Jazz (sve osim trece sam gledao)
Portland vs. Houston (svih 6 utakmica)
Spurs vs. Mavs (1 i 3 utakmicu)
Atlanta vs. Miami (svih 7 utakmica)
Orlando 76ers (svih 6 utakmica
Cavs vs. Pistons (4 utakmicu)

druga runda:
Lakers vs. Houston (svih 7 utakmica)
Cavs vs. Hawks (1 i 4 sam gledao)
Orlando vs. Boston (svih 7)
Dallas vs. Denver (1,3 i petu sam gledao)

Finale Istoka i Zapada:
Lakers vs. Denver (prva, drugu nisam gledao)
Cavs vs. Magic (prvu)

Obzirom da sam bio sprecen i nisam mogao da gledam drugu utakmicu ne bih da je komentarisem na osnovu statistike jer je ipak rec o Finalu Zapadne konferencije.

Pozdrav svim fanovima NBA kosarke !

I LOVE THIS GAME !
I LIKE NBA BASKETBALL !

mj

pre 14 godina

Ipak su keceri odlozili svoju predstavu, ali zato na njihovom sajtu moze da se vidi da spremaju neku simulaciju utakmice izmedju Lakersa i Denvera, sa kecerima umesto kosarkasa. To ima da bude ludnica.

ofk

pre 14 godina

gadan je rzulatt 2-0 ovako 1-1 ostavlja taj pozitivan naboj i glad sto treba LA.denver je dobar i agresivan ali mislim da LA ima vise iskustva malcice bolji tim i naravno trener LA je pobednik dok je gosn Karl gubitnik.LA dobija seriju.Uvek mislis da mozes protiv LA a onda shvatis da je tu mister Brajant.Takodje bih zamolio ne navijace Denvera posto njih nema u Srbiji vec mrzitelje LA da se opuste i da shvate da ce izgubiti.To su oni koji su navijali i za Sacramento i za San Antonio.Tesko da neko moze pobediti LA u seriji od 4 dobijene jedino LB u finalu

ofk

pre 14 godina

verujte sve se to vama cini!!!serija teka sad pocinje i psiholoski pritisak je na denveru.lakersi ynaju kako se pobedjuje i kako se prolaye ovakve serije'doyiraju.Denver igra odlicno i napinje ali kada se bedela igrala 6 i 7 utakmica LA ce pobediti.Ima boljeg trenera i Brajanta.siguran sam da Denver nece pobediti obe utakmice u pepsi centru i to ce biti njihov kraj

ofk

pre 14 godina

Nisu u turbo brzini a Denver je gladan.kada LA budeo igrao van svog Staplesa bice to druga pesma....Videcemo kako ce sutirati igarci denvera kad se budu rukice znojile i kada sutevi postanu skraceni u 6 ili 7

Vlad

pre 14 godina

@Dima Bilan,
Brajant je odavno dokazao kvalitet šampionskim i MVP titulama, a ja i mnogo drugih smo sve to ispratili. Statistike nisu tako merodavne, i najveći ikad MJ je posle 30-e imao nešto slabije brojke. A "King" Džejms mora još mnogo toga da dokaže, pre svega da nije one man show jer Kavsi bi i bez njega bili solidan tim.

boci

pre 14 godina

Zanimljivo je da su Kobi i Lebron odigrali sjajno zadnje utakmice a izgubili su. Da su Lejkersi pobedili siguran sam da bi prosli, ovako? Sada moraju bar jednu da dobiju kako bi vratili prednost terena i kako neko rece ne verujem da Denver moze da odigra svaku utakmicu kao sinoc. Nadam da Jezerasi imaju snage da dobiju ovu seriju mada ne igraju na najvisem nivou sto je ocigledno

cruzbg

pre 14 godina

Ipak su keceri odlozili svoju predstavu, ali zato...
mj, 22. maj 2009 19:12

Nisu odlozili vec ih je vlasnik Denvera ispalio tj. prekrsio ugovor o zakupu dvorane za tu vrstu glupe razonode (koja je usput i namestena). I sam b92 je imao vest o tome pre par dana. Zamisli koji lik moras biti da ulozis 60,70 miliona $ u svoj tim i da ne verujes da ce se isti taj tim ne da ce postati prvak vec hajde da kazemo da ce proci prve dve runde kako se i desilo u ovom slucaju, da iznajmis dvoranu unapred da bi uzeo kes a na kraju ispadnes kao poput onog iz Valjeva koji je vlasnik Metalca i na poluvremenu odlucio da postane trener i vodi ekipu. Cisto da se vidi da iako smo najgori na svetu da nismo jedini koji smo u stanju takve nebuloze da izvedemo.


"NEW YORK (AP)—WWE knows how to conjure up a villain.

Less than 24 hours after announcing it was bolting Denver for Los Angeles because of a scheduling conflict, World Wrestling Entertainment was distributing a promotional image of chairman Vince McMahon and Nuggets and Pepsi Center owner Stan Kroenke. Superimposed above a photo of McMahon smiling beatifically was a halo; a shot of a dour-looking Kroenke had two red horns atop his head.

WWE was still milking the moment Thursday, securing space at the Hard Rock Cafe in Times Square for a news conference complete with star wrestler Triple H. Giant flat-screen TVs blared WWE highlights and supporters clapped and hollered as McMahon stepped to the podium.

No matter whether Kroenke, an owner who prefers to stay in the shadows, was closely involved in the arena being double-booked for WWE’s Monday Night Raw and a Nuggets-Lakers playoff game on the same night. WWE isn’t letting this go easily. And Kroenke himself makes a much more appealing target than the faceless entity of his company, Kroenke Sports Enterprises.

McMahon boiled down the dispute to a basic element of human conflict.

“It makes me feel like our organization and all of WWE fans have been disrespected,” he said.

McMahon insisted all he wanted was a simple apology from Kroenke.

“Had he called me and said, ‘You know what, Vince, we screwed up. We had your event and I didn’t know my team was going to make the playoffs and my management screwed up somehow. I want to apologize to you and I want to make it right in some way,”’ McMahon said.

“Had he picked up the phone and called me and said that, I really don’t know what I would have done, except I wouldn’t have done this.”

Kroenke Sports no longer wanted to engage in the debate. But it was too late to stop the publicity machine of WWE, clearly intent on inflicting as much embarrassment on the organization as possible.

“We’re not going to fuel the media fire that this guy would like us to,” said Kroenke Sports executive vice president Paul Andrews. “We’re preparing for basketball games. Whatever he does from here is of no concern.”

A lot more people will know who E. Stanley Kroenke is after Monday night, when Raw airs on USA Network from Staples Center, home of the Lakers. WWE plans a parody pitting McMahon’s character against Kroenke’s.

“Monday’s broadcast is going to be very, very controversial and interesting,” said wrestler John Cena, who was at Staples Center for Game 2 of the Western Conference finals. “I’m sure our boss Vince McMahon will challenge a Mr. Kroenke look-alike to some match and I’m sure there will be some WWE superstars dressed as the Lakers facing some unknowns dressed as the Nuggets.”

McMahon never missed a chance to mock Kroenke on Thursday, referring to him as “E period Stan Kroenke” on every mention and seemingly pronouncing his last name differently each time.

“I never trusted anyone with an initial for a first name,” he cracked, “and now I know why.”

Cena, who had courtside seats for Game 2, wasn’t as perturbed.

“It just shows that we are an entertainment broadcast and we do take everything in stride. We took it in jest, and we made the best out of a bad situation,” he said.

WWE released the copy of a joint news release it said Kroenke Sports wanted to send out, announcing that the two sides had agreed to move Raw to Sunday night at Pepsi Center. McMahon called the wording “absurd” and claimed it doomed negotiations.

Rolling his eyes and sarcastically enunciating choice words, McMahon read aloud a passage.

“By all accounts,” the release quoted McMahon as saying, “Mr. Kroenke is one of the most respected professional sports team owners in the world, and the professional way he and his staff good-naturedly handled this conflict gives further testament to the type of business leader he is.”

That certainly contradicted the tone of McMahon’s public utterings all week, variations of this missive Thursday: “Their business management is the most inept business management we’ve ever dealt with.”

NBA Fanatik

pre 14 godina

NBA PLAYOFFS 2009
- West Finals -

Iz ovogodisnjeg plejofa odgledao sam sledece utakmice:
Boston vs. Chicago (svih 7 utakmica)
Lakers vs. Jazz (sve osim trece sam gledao)
Portland vs. Houston (svih 6 utakmica)
Spurs vs. Mavs (1 i 3 utakmicu)
Atlanta vs. Miami (svih 7 utakmica)
Orlando 76ers (svih 6 utakmica
Cavs vs. Pistons (4 utakmicu)

druga runda:
Lakers vs. Houston (svih 7 utakmica)
Cavs vs. Hawks (1 i 4 sam gledao)
Orlando vs. Boston (svih 7)
Dallas vs. Denver (1,3 i petu sam gledao)

Finale Istoka i Zapada:
Lakers vs. Denver (prva, drugu nisam gledao)
Cavs vs. Magic (prvu)

Obzirom da sam bio sprecen i nisam mogao da gledam drugu utakmicu ne bih da je komentarisem na osnovu statistike jer je ipak rec o Finalu Zapadne konferencije.

Pozdrav svim fanovima NBA kosarke !

I LOVE THIS GAME !
I LIKE NBA BASKETBALL !

ofk

pre 14 godina

Lepo sve ti izgleda Denver igra odlicno.Ali slicna desavanja su se dogadjala Lakerasima i protiv Jute i houstona pa au na kraju slavili.Lakersi imaju vece iskustvo i mnogo smirenijeg trenera od IPAK gubitnika Karla mada je on ok trener.Tesko je dobiti Lakerse seriju tako da ocekujem finale od strane jezerasa.Budimo surovo realni nece denver igrati bas sve utakmice oavko.Samo su ih naljutili...

Dima Bilan

pre 14 godina

Bice 4-2 za Denver. Stvarno ne mogu da verujem kako neko moze da uporedjuje Kobija sa LeBronom. Kobi za 25 poena uzme 30 suteva i uz to ima 3 do 5 skoka i asistencije.Dok LeBron ima skoro u proseku tripl-dabl. Ne postoji statisticki parametar u kome je Kobi bolji. Na njega se pale ljudi koji i ne gledaju nba ligu.

ofk

pre 14 godina

gadan je rzulatt 2-0 ovako 1-1 ostavlja taj pozitivan naboj i glad sto treba LA.denver je dobar i agresivan ali mislim da LA ima vise iskustva malcice bolji tim i naravno trener LA je pobednik dok je gosn Karl gubitnik.LA dobija seriju.Uvek mislis da mozes protiv LA a onda shvatis da je tu mister Brajant.Takodje bih zamolio ne navijace Denvera posto njih nema u Srbiji vec mrzitelje LA da se opuste i da shvate da ce izgubiti.To su oni koji su navijali i za Sacramento i za San Antonio.Tesko da neko moze pobediti LA u seriji od 4 dobijene jedino LB u finalu

Vlad

pre 14 godina

@Dima Bilan,
Brajant je odavno dokazao kvalitet šampionskim i MVP titulama, a ja i mnogo drugih smo sve to ispratili. Statistike nisu tako merodavne, i najveći ikad MJ je posle 30-e imao nešto slabije brojke. A "King" Džejms mora još mnogo toga da dokaže, pre svega da nije one man show jer Kavsi bi i bez njega bili solidan tim.

acab

pre 14 godina

E sad su stvarno pokazali da su neverovatna ekipa sa ogromnim potencijalom...steta sto nisu dobili i prvi mec jer su bili jako blizu...u Denveru ce dobiti oba meca i onda u Finale lagano sa Cavsima(verovatno)...i naravno Nuggetsi osvajau prsten...Carmelo Anthony je opet dokazao da je sjajan igrac i trebalo bi malo paznje ka njemu da se usmeri...Go,Nuggets,Go...

Ledu

pre 14 godina

Veliki sam fan brajanta i lejkersa , ali moram da priznam da kao ekipa nagetsi deluju mnogo cvrsce, i imaju manje oscilacija u igri. Bojim se da mogu vrlo lako i da izbac moje lejkerse. Imaju sve sto im treba: superstara(entoni), vodju(bilaps)
teskog centra(nene) i nabildovane 'radnike'(martin,kleiza,andersen). Nadam se da ce lejkersi da se uozbilje, jer ako uspeju da izbace nagetse, mislim da ce im u finalu biti lakse protiv klivlenda ili orlanda.

Miroslav

pre 14 godina

Pa ne mogu da verujem koji da su Lakers-i ovako pali u igri, svaka cast Denveru stvarno od kako su sutnuli Iversona igraju fantasticno, iako navijam za L.A. mislim da su zasluzili finale. Steta sto tamo ne mogu igrati sa L.A. A o istoku sta reci osim valjda ce neko i pobediti a ko?

VC15!!!!!!!!!!!!

pre 14 godina

fanatik, koga bre boli uvo sta si gledao...samo dokazujes da nisi cist...
citam tvoje komentare i najgluplji su...
bas me zanima gde si trenirao kosarku i da li si uopste...jer POJMA NEMAS

ofk

pre 14 godina

verujte sve se to vama cini!!!serija teka sad pocinje i psiholoski pritisak je na denveru.lakersi ynaju kako se pobedjuje i kako se prolaye ovakve serije'doyiraju.Denver igra odlicno i napinje ali kada se bedela igrala 6 i 7 utakmica LA ce pobediti.Ima boljeg trenera i Brajanta.siguran sam da Denver nece pobediti obe utakmice u pepsi centru i to ce biti njihov kraj

ofk

pre 14 godina

Nisu u turbo brzini a Denver je gladan.kada LA budeo igrao van svog Staplesa bice to druga pesma....Videcemo kako ce sutirati igarci denvera kad se budu rukice znojile i kada sutevi postanu skraceni u 6 ili 7

Zdera

pre 14 godina

@ofk
Prijatelju ne pricaj bzvz, da si gledao prvu utakmicu znao da bi da Denver ima velike sanse da prodje dalje, vece nego LA. Prvu utakmicu su pobedili na KObijevo standardno silovanje lopte a Denver je vodio duze vreme. Martina tamo nema ko da cuva, covek razgrce sve po odbrani. Extra igra Denver, bolji su u ovom trenutku od Jezerdzija da je bilo po pravednosti sad bi vodio Denver 2-0 ali nema veze procice ih i ovako.

rale

pre 14 godina

Na mecu izmedju Lejkersa i Nagetsa prisustvovali su Tom Kruz, Val Kilmer, Denzel Vasington, Vil Farel i naravno Dzek Niklson... Pa dobro, i na nase derbije redovno dolaze Milan Kalinic i Dejan Cukic!! :)

boci

pre 14 godina

Zanimljivo je da su Kobi i Lebron odigrali sjajno zadnje utakmice a izgubili su. Da su Lejkersi pobedili siguran sam da bi prosli, ovako? Sada moraju bar jednu da dobiju kako bi vratili prednost terena i kako neko rece ne verujem da Denver moze da odigra svaku utakmicu kao sinoc. Nadam da Jezerasi imaju snage da dobiju ovu seriju mada ne igraju na najvisem nivou sto je ocigledno

Ledu

pre 14 godina

Veliki sam fan brajanta i lejkersa , ali moram da priznam da kao ekipa nagetsi deluju mnogo cvrsce, i imaju manje oscilacija u igri. Bojim se da mogu vrlo lako i da izbac moje lejkerse. Imaju sve sto im treba: superstara(entoni), vodju(bilaps)
teskog centra(nene) i nabildovane \'radnike\'(martin,kleiza,andersen). Nadam se da ce lejkersi da se uozbilje, jer ako uspeju da izbace nagetse, mislim da ce im u finalu biti lakse protiv klivlenda ili orlanda.

Milan Al

pre 14 godina

Zasto je Bajnum presedeo na klupi posle prve cetvrtine, bio je agresivan, nije imao problema sa faulovima.. LEJKERISIMA FALE BRE MISISCIII!!
p.s. imam neki cudan osecaj da ce biti 4-2 za denver...

???

pre 14 godina

Opa, bice ovde gusto!

Ma u stvari bas me briga kako bude, samo da ne bude da domacin dobije 20 razlike, a u gostima gubi 20... ovako je mnogo zanimljivije!

mj

pre 14 godina

Ipak su keceri odlozili svoju predstavu, ali zato na njihovom sajtu moze da se vidi da spremaju neku simulaciju utakmice izmedju Lakersa i Denvera, sa kecerima umesto kosarkasa. To ima da bude ludnica.

cruzbg

pre 14 godina

Ipak su keceri odlozili svoju predstavu, ali zato...
mj, 22. maj 2009 19:12

Nisu odlozili vec ih je vlasnik Denvera ispalio tj. prekrsio ugovor o zakupu dvorane za tu vrstu glupe razonode (koja je usput i namestena). I sam b92 je imao vest o tome pre par dana. Zamisli koji lik moras biti da ulozis 60,70 miliona $ u svoj tim i da ne verujes da ce se isti taj tim ne da ce postati prvak vec hajde da kazemo da ce proci prve dve runde kako se i desilo u ovom slucaju, da iznajmis dvoranu unapred da bi uzeo kes a na kraju ispadnes kao poput onog iz Valjeva koji je vlasnik Metalca i na poluvremenu odlucio da postane trener i vodi ekipu. Cisto da se vidi da iako smo najgori na svetu da nismo jedini koji smo u stanju takve nebuloze da izvedemo.


"NEW YORK (AP)—WWE knows how to conjure up a villain.

Less than 24 hours after announcing it was bolting Denver for Los Angeles because of a scheduling conflict, World Wrestling Entertainment was distributing a promotional image of chairman Vince McMahon and Nuggets and Pepsi Center owner Stan Kroenke. Superimposed above a photo of McMahon smiling beatifically was a halo; a shot of a dour-looking Kroenke had two red horns atop his head.

WWE was still milking the moment Thursday, securing space at the Hard Rock Cafe in Times Square for a news conference complete with star wrestler Triple H. Giant flat-screen TVs blared WWE highlights and supporters clapped and hollered as McMahon stepped to the podium.

No matter whether Kroenke, an owner who prefers to stay in the shadows, was closely involved in the arena being double-booked for WWE’s Monday Night Raw and a Nuggets-Lakers playoff game on the same night. WWE isn’t letting this go easily. And Kroenke himself makes a much more appealing target than the faceless entity of his company, Kroenke Sports Enterprises.

McMahon boiled down the dispute to a basic element of human conflict.

“It makes me feel like our organization and all of WWE fans have been disrespected,” he said.

McMahon insisted all he wanted was a simple apology from Kroenke.

“Had he called me and said, ‘You know what, Vince, we screwed up. We had your event and I didn’t know my team was going to make the playoffs and my management screwed up somehow. I want to apologize to you and I want to make it right in some way,”’ McMahon said.

“Had he picked up the phone and called me and said that, I really don’t know what I would have done, except I wouldn’t have done this.”

Kroenke Sports no longer wanted to engage in the debate. But it was too late to stop the publicity machine of WWE, clearly intent on inflicting as much embarrassment on the organization as possible.

“We’re not going to fuel the media fire that this guy would like us to,” said Kroenke Sports executive vice president Paul Andrews. “We’re preparing for basketball games. Whatever he does from here is of no concern.”

A lot more people will know who E. Stanley Kroenke is after Monday night, when Raw airs on USA Network from Staples Center, home of the Lakers. WWE plans a parody pitting McMahon’s character against Kroenke’s.

“Monday’s broadcast is going to be very, very controversial and interesting,” said wrestler John Cena, who was at Staples Center for Game 2 of the Western Conference finals. “I’m sure our boss Vince McMahon will challenge a Mr. Kroenke look-alike to some match and I’m sure there will be some WWE superstars dressed as the Lakers facing some unknowns dressed as the Nuggets.”

McMahon never missed a chance to mock Kroenke on Thursday, referring to him as “E period Stan Kroenke” on every mention and seemingly pronouncing his last name differently each time.

“I never trusted anyone with an initial for a first name,” he cracked, “and now I know why.”

Cena, who had courtside seats for Game 2, wasn’t as perturbed.

“It just shows that we are an entertainment broadcast and we do take everything in stride. We took it in jest, and we made the best out of a bad situation,” he said.

WWE released the copy of a joint news release it said Kroenke Sports wanted to send out, announcing that the two sides had agreed to move Raw to Sunday night at Pepsi Center. McMahon called the wording “absurd” and claimed it doomed negotiations.

Rolling his eyes and sarcastically enunciating choice words, McMahon read aloud a passage.

“By all accounts,” the release quoted McMahon as saying, “Mr. Kroenke is one of the most respected professional sports team owners in the world, and the professional way he and his staff good-naturedly handled this conflict gives further testament to the type of business leader he is.”

That certainly contradicted the tone of McMahon’s public utterings all week, variations of this missive Thursday: “Their business management is the most inept business management we’ve ever dealt with.”