Subota, 16.05.2009.

14:05

"Marakana" pod hipotekom?

Radno telo FK Crvena zvezda održaće u utorak prvi sastanak u pripremi za održavanje Skupštine kluba.

Izvor: B92

"Marakana" pod hipotekom? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

RONNY

pre 14 godina

Taj stadion nisu pravli oni da ga daju pod hipoteku. Taj stadion pripada drzavi, odnosno gradjanima koji su ga porezom sagradili. A ako ga stave pod hipoteku, necu nogom krociti na taj stdion dok god ne postane privatno vlasnistvo.

ofk

pre 14 godina

Pa kako hipoteka kad je taj stadion odnosno to zemljiste pripadalo Fk Yugoslavia .To je raznim dekretima i pritiscima pripalo komunistickoj tvorevini C.Z

Aleksandar

pre 14 godina

Nije kapital svajcarski... vec kiparski - pouzdano :( Mislim, zaloziti ceo stadion za kredit od 14 miliona evra - premalo je to para! Bankari i jesu zelenasi, jednostavno je to suvise veliki rizik i ne isplati se. Mislim, vidi se iz aviona kuda to vodi... Je li, jer jos neko ubedjen da je M.M. grobar u krvi? :)

baca

pre 14 godina

Konacno dolazimo do pravog razloga zasto je Zvezda dovedena u krizu - gradjevinsko zemljiste.
Sta mislite ciji se kapital nalazi iza ponude o stavljanju stadiona pod hipoteku? Svajcarski? :)

alooooooooooooooooooo!!!!!!

pre 14 godina

Eto, svaki navijac CZ neka plati 10€ i klub ce ostati bez duga! Mislim da u Srbiji ima minimalno 2 Mil navijaca CZ, pa tako ce se dug od 20 Mil vratiti!
Sta cekate, pocnite da skupljate novac, inace klub propade! Kako su navijaci Kölna mogli da nakupe 3 Mil € za Podolskog za nekoliko dana, da su htjeli skupljati (toliko je bilo dobrovoljnih da plate) ali klub nije htjeo pare da primi, tako mozete i vi! Svi navijaci CZ ovdje pisu kako im je CZ ponos i sve u zivotu! Pozdrav

Delija

pre 14 godina

znaci katastrofa mislim da je najbolje da klub vode bivsi zvezdini igraci, a ne sami lopovi i secikese. Jos i marakanu da nam oduzmu

dr. b

pre 14 godina

@coavuja, sine, sit si se nakucao (uglavnom gluposti) a na sve to postoji samo jedan odgovor :
ZATO STO SMO BOLJI OD VAS!!!
A ti lepo gledaj kasete i sanjaj!11

dragan

pre 14 godina

Imam resenje. Rasformirajte klub, pa formirajte novi neka se zove Sledeca Sezona. Zakupite Marakanu pa igrajte na njoj.
P.S. Joj zaboravio sam pa vi morate onda poceti od najnize lige. Ali ima resenje. Kupite neki klub. recimo Apatin, tamo je vas Svilar.

radoslav

pre 14 godina

Ja sam zvezdas da se razumemo vec 50go.Ovo treba sve raspustiti kao ova preduzeca i firme sto se zatvaraju i ... i onda formirati novu zvezdu na celu sa DZaicem i Cvetkovicem na celu.

Zauvek Zvezda!

pre 14 godina

Ma mogu grobari da se loze,nece jos dugo.Neverovatno koliko se oni raduju nasoj nesreci.Doci ce red i na njih,a onda su gotovi.Sad ih cuva Tole,ali neznam dokle.

filosof

pre 14 godina

(coavuja, 16. maj 2009 14:59)

Ponavljaš se, već si jednom napisao ovaj tekst pre par meseci!Ali da ne bih kopi-pejst moj tadašnji odgovor(mrzi me da ga tražim), bicu vrlo kratak KATANAC!!!

sapcanin iz Poljske

pre 14 godina

Ne mogu da razumem radost nekih partizanovaca.Kamo srece da nam je liga jaka kao u bivsoj Jugoslaviji, pa da svake godine najmanje 3-4 kluba se bore za titulu prvaka.Dragi partizanovci,-pa stace te vi bez crvene zvezde?Kakva bi vam bila uteha svake godine da osvajate prvenstvo Srbije.S kim bi ste imali rivalizaciju? tuzno i smesno, kako neki nemaju mozga.Uvek sam svim srcem za Partizan kada igra medjunarodna takmicenja iako sam zvezdas.Sta da kazem o mojoj Zvezdi,..Pa da su seljaku nekom, dobrom domacinu poverili da bi se domacinski ponasao on bi sa plajvazom bolje kalkulisao nego neki tamo

Gagi

pre 14 godina

Otkud ta Marfin banka kao zajmodavac i u FK Zvezda i u KK Partizan i, iako ima jos kredita i zajmodavaca, ona najvise zateze i pravi probleme?

Grobar iz Rijeke

pre 14 godina

Eto, Grobar sam iz Rijeke, uvijek sam mrzio Zvezdu, ali je žalosno ovo što se s njom dešava. Možda će mi ovo moji Grobari zamjeriti, ali meni nije nikakav gušt biti bolji od drugorazrednog kluba. I u Hrvatskoj je bila slična situacija, ali je država oprostila Dinamu i Hajduku oko 70 miliona eura. Mašala ! Eto, nema kriminala samo kod vas u Srbiji.

Archibald

pre 14 godina

Al' ste se setili,svaka cast!!! Da stavite Marakanu pod hipoteku!?!? Genijalno,nema sta! Ukoliko vec hocete da ostanete u upravi,umesto da ponudite nesto konkretno i konacno uradite nesto za klub,vi,kao deo plana za ozdravljenje,dajete predlog za hipoteku. Sta je ceo plan ne smem ni da pomislim! More,dosta je vise!!! Kupite se i svi napolje!!!
Zivece Zvezda dok su joj deca verna!!!

marko-nbg

pre 14 godina

Ne mogu da verujem sta se radi!!! Staviti pod hipoteku stadion i uzeti jedan kredit, da bi se isplatio drugi!? I to uzeti kredit od 14 miliona, a staviti nekretninu pod hipoteku koja vredi nekoliko puta vise, to mi stvarno nije jasno!!! Pa zasto onda, kad vec stavljaju pod hipoteku stadion, ne uzmu 30 miliona, vrate dugove komplet i lepo od ostatka restauriraju tim i onda da se zna za sta se stavljao stadion na crtu!!! Ovako, sve mi se cini ako se ta transakcija ostvari, da ce vrlo brzo ta svajcarska banka postati vlasnik Marakane! A naravno, pretpostavlja se onda ko ce je od te banke otkupiti, po nekoj smesnoj ceni! Ako , doticni gospodin, nije vec u upravnom odboru te banke ili njen suvlasnik!

Branislav Zekic Zeka

pre 14 godina

Ma koja hipoteka? Marakana je sagradjena novcanim prilozima zvezdinih vernih navijaca i simpatizera, otkupom takozvanih "ciglica".
Oterajte pohlepne tajkune iz kluba i nezasite menadzere.

mix

pre 14 godina

borusija dortmund je tako ostala bez stadiona: pre par godina su bili na ivici bankrota, pa su morali da prodaju stadion, tako da ga sada iznamljuju od firme kojoj su ga prodali. sta ima veze i ako ga izgubimo: ni inter, milan, roma, lacio i jos ko zna koliko klubova nemaju stadione...

rr

pre 14 godina

Dobro Vi pametnjakovići koji ste protiv hipoteke,ako je uopšte neko i želi, objasnite kako da se dođe do para.Gde je akcija sakuplanja priloga od strane navijača? Gde su ti sponzori koje su najavljivale "delije" kad ode bivša uprava? Gde je pomoć od bilo koga? Gde su navijači da napune stadion? Mnogo pitanja ali ovi za promene nemaju pojma kako da odgovore.Svuda u svetu se uzimaju krediti uz stavljanje nekretnine pod hipoteku.Jedino ovde mnogi misle da se novac daje bez garancije.Želite nečiji novac a da ga posle niko ne vrati.Teško da će se to i desiti kao i da će neko kupiti Zvezdu sa ovolikim dugom.Mislite Vi šta hoćete ali sutra treba platiti mnogo toga a para nema.A onaj ko ga ima ne daje tek tako ili Vi mislite drugačije.Hteli ili ne moć je kod onog ko ima,pa makar bilo šta.A vi imate samo glupe parole koje i nisu nešto što može pomoći.

katanac

pre 14 godina

znači krađa se nastavlja,kako mogu da daju stadion pod hipoteku kad je vlasnik država? pozivam policiju da pod hitno radi svoj posao ili je ovo kraj svga!

Tenk

pre 14 godina

Ma neka se nose u...Propast kluba koji je silom nametan narodu od vlasti i medija, a magarci ga prihvatali. jos samo da propadne i "alternativa" Partizan, i eto nama spasa.

Ja

pre 14 godina

Sad Zvezda da ne vrati ni ovaj hipotekarni dug, pa da Partizan kupi marakanu, da je srusi pa da napravi lep novi stadion. A komsije... pa mogu i na livadi da igraju. :)

Partizanovac

pre 14 godina

Delije, ne dajte Marakanu! Pišem vam najozbiljnije. Onaj ko prodaje kuću svoju, nije normalan, jer nikada se više okućite neće. Kako ne možete da razjurite bandu? Radite sami, i igrači i veterani nisu ni za šta sposobni, jer i među njima ima grebatora i protuva! Srećno!

vladabor

pre 14 godina

Iskreno,stvarno mi se ne svidja nesto preterano ova grupa bivsih igraca,ali ni uludilu nesmemo dozvoliti povratak(ostanak)ovim pozajmljivacima,koji sami sebi daju plate od visehiljada eura u ovakvoj krizi.
Svi znamo,narocito stariji i navijaci kao ja srednje generacije,kako su pare zaradili Dzaja,Piksi,Jugovic,a kako Miskovic,Micovic,Lekic i ostali tajkuni i nazovi biznismeni.
Usuprotnom,ako i ovaj put pobede,dignimo ruke od svega,jer ce se pokazati da su kriminalci daleko mocniji od svih nas i da smo osudjeni na propast.

Zoao Rikardo

pre 14 godina

Nema napretka nasem fudbalu, kosarci, itd. bez konacnog skidanja monopola dva kluba na navijace i medije. Bez toga cemo ostati amateri.

Oreol

pre 14 godina

Dajte, ukidajte se vec jednom. Kakav crni zakon o sportu, ili cemo imati pet - sest konkurenata za titulu( 5 - 6 "brendova"), ili amaterska liga sa istim sansama za sve.
Ovde su novine, televizija, drustvo, na istom zadatku: Neprestano glorifikovati dva tima, dok se drugi nipodastavaju. Za legalnu ligu bez crvenih i crnih!

deportacija- Svoj na svome

pre 14 godina

Sada će i Švajcarska i grad da nađu rešenje:
1. Švajcarci će sada imati zemljište gde će da deportuju sve ''gurbete'' kojima je istekla viza
2. Grad će konačno da reši pitanje ''Karton-sitija'' i imati mesto gde će naseliti te ljude sa kontejnerima
Sve u svemu, sve će doći na svoje i svako će biti svoj na svome...Gani večno na marakani

rasabgd

pre 14 godina

VELIKA SEZONSKA RASPRODAJA

Patike ( KORONAJKE )5 $
Stadion sa sve travom ( Odlicna 2.klasa) 100 $

Specijalna ponuda dve titule ( EVROPSKA I SVETSKA )za cenu jedne za samo 25$

ps KUPUJEMO KATANCE!!!

wan

pre 14 godina

Au, koliko izkompleksiranih grobara svaki put ostavi komentar na ovu temu... Al dzaba nikad necete dostici sto je Crvena zvezda!!!!

A stavljati Marakanu pod hipoteku i to za 14 mil, je nedopustivo, i pokusaj da se jos neko obogati tako sto ce se taj isti potruditi da se hipoteka ne vrati!!!!
Bezite vi nesposobni iz Zvezde!!!!!

Despoti

pre 14 godina

Ja zivim u Beogradu, ali navijam za FK Smederevo. Osvojili su me svojim igrama Mirosavljevic, Kocic, Zecevic(Kapitencina), Vaskovic, Bogdanovic, Radosavljevic, Kekezovic, Zilic i drugi.
Sada su tu novi igraci, kao sto su: Atanackovic, Gegic, Bojatovic, Mladenovic, Djuraskovic, Komadina i dr.
Zelim zvezdi da se izdigne iz ovoga, ali zelim prvenstveno da kazem da treba da napravimo ligu sa 10 ozbiljnih timova. Za mene su zvezda i partizan izvikani rezimski timovi, FK Smederevo je nas jedini brend.
Zakon o sportu treba da bude ISTI za sve, a ne da vodi racuna o "specificnostima" klubova i o nekakvim "brendovima".Pozdrav

Bandana

pre 14 godina

Sramota i bruka! Da uzimamo pare od stranaca, kada ima ljudi u Srbiji koji bi pomogli Zvezdi. Umzite novac od drzave, pa neka stadion postane Nacionalni, onaj Partizanov su oni dobili na poklonsku foru, ali ni JNA ne bi nikada trebao da je njihov.. Na sta mi spadamo, da nam od cirkusa prave vasar..

atza87

pre 14 godina

Sve sami ekonomisti a ne znaju ni sta znaci hipoteka..hahahaha..bolje hipoteka nego pozajmljivanje od "biznismena" u prevodu zelenasa..hahaha.. pozz Za Delije,a jeste li culi da ce Grobari menjati grb.. kazu da im mnogo smeta ona crvena zvezda u sredini:) a ona im predstavlja kostur grba,npr kao srce..HIHIHIHIHI

sergiooooo

pre 14 godina

"vrednost naseg najveceg stadiona desetostruko veca"

Da, da... Ma "cMarakana" vredi bar 3-4 milijarde evra bre...To je bre najsrpskiji stadion bre

vlado

pre 14 godina

Jeste vi normalni staviti marakanu pod hipoteku!!!

E ovo je vrhunac! Treba da se bune navijaci ako to urade.

Al ipak je to samo moje misljenj.

Aleksandar

pre 14 godina

Tako, tako... Pa ce da ostane klub i bez Marakane, a onda smo *** jeza. Mislim, objektivno - jedino jos stadion i lokacija na kojoj je vrede nesto. Ma to bre treba sve isterati motkom... zna se kakvom...

luki

pre 14 godina

Ajde najurite vise ovo bivse rukovodstvo, ne mogu da citam ovakve gluposti svakog dana...a i smaraju topalovici sa njihovim ''pametnim'' komentarima

vladimir

pre 14 godina

Bas me interesuje kako se Marfin banka odlucila da u ovoj meri kreditira nase sportske klubove.
A s druge strane ne ocekujem neki boljitak za moj omiljeni klub. Svako treba da radi za ono za sta je osposobljen i za sta ima dara. Ako je neko umeo da pika loptu nekako ne verujem da ume da vodi jedan klub i njegove finansije. Moze tu da bude dobre volje koliko hocete ali ako taj/ti ne umeju da saberu, oduzmu i da stave na papir nema tu mnogo vajde.

coavuja

pre 14 godina

Зато што имамо више титула од вас.
Зато што имамо више купова од вас.
Зато што имамо више дуплих круна од вас.
Зато што имамо укупно више трофеја од вас.
Зато што имамо европске и светске трофеје.
Зато што их ви немате.
Зато што имамо 5 Звездиних Звезда.
Зато што би се и ви хвалили да имате чиме.
Зато што на сваку победу у дербију, чекате по 7-8 година у просеку.
Зато што на гол у дербију чекате 5-6 година.
Зато што имамо више победа на Маракани.
Зато што имамо више победа и на ЈНА.
Зато што имамо 20 победа више у дербијима од вас.
Зато што вам се сви смеју кад ваш југ купи СРС!
Зато што сте бојкотовали људе који вам и сад воде клуб.
Зато што имамо већи стадион.
Зато што иако направите нови стадион, он неће бити већи од нашег.
Зато што ћете увек имати мањи стадион да би могли понекад и да га напуните.
Зато што имате шарене столице дда би вам стадион изгледао пуније.
Зато што имамо боље навијаче.
Зато што имамо више навијача.
Зато што је против Ференцвароша на Маракани било 110 000 гледалаца.
Зато што имамо победу у 100-ом дербију.
Зато што вам смета и висока трава.
Зато што је гол Крупниковића маказицама најлепши гол у задњих 100 година.
Зато што вам га је Пикси забио из корнера.
Зато што чим се помене Жигић ви умукнете.
Зато што ви само лупате у празно, док Делије праве хуманитарне акције за Косово.
Зато што је вест о кафе куварици из Звезде, битнија од вести о председнику патлиџана.
Зато што и кад освојите титулу, ми смо на насловној страни.
Зато што и кад победите у дербију сви знају да је текма намештена.
Зато што смо ми СРПСКИ бренд.
Зато што мислите да нас зезате, а не видите колико јавно испољавате комплексе.
Зато што имате Тимок.
Зато што имате Фљамуртари.
Зато што имате Макаби ("Тикву").
Зато што ми имамо 29.05.1991.
Зато што ми имамо 08.12.1991.
Зато што је Шалке 04 а партизан 05.
Зато што вам је почасни председник Фрањо Туђман.
Зато што сте увек били пример братства и јединства, народа и народности.
Зато што појма немате, а пишете глупости.
Зато што сте мањи клуб.
Зато што сте југословенско спортско друштво.
Зато што вам се стадион зове ЈНА.
Зато што имате ЗВЕЗДУ у грбу.
Зато што вам је све на латиници.
Зато што сте усташки клуб (NK partizan).
Зато што смо основани пре вас.
Зато што сте само НАША ЛОША КОПИЈА.
Зато што вас пустимо да се кур*ите па га на крају наравно испушите.
Зато што имате зеку, бјеку, толета, спасића, мазића.
Зато што ваш најбољи играч у задњих 10 година играo у турској, сад греје клупу ко зна где.
Зато што продајете играче да би добили рефлекторе.
Зато што је Звезда увек била и остала већа од вас.
Зато што сте пре Мирка Марјановића, служили Звезди и Динаму за гол разлику.
Зато што немате ваше песме, него препевавате наше.
Зато што сте били против бакљи па их сад користите.
Зато што сте били против кореографија и "навлачења кеса на себе" па их сад навлачите.
Зато што сте били против озвучења па га сад имате.
Зато што једне године причате једно а друге друго.
Зато што сте наши идоли, кореографије ваше наши су снови.
Зато што за вас ДС значи демократска странка, а волите радикале.
Зато што трубите да сте још од 1970. а ујединили сте се тек пре годину дана.
Зато што сте мишеви.
Зато што бежите.
Зато што користите утоке.
Зато што у 21. не смете да уђете.
Зато што НАШ 1 пребије вашу двојицу.
Зато што сте увек црна овца кад се сви остали навијачи сложе.
Зато што је црно - бела застава симбол пи*кетина.
Зато што сте ПИ*КЕ НАЈВЕЋЕ (нисте требали да стављате транспарент, знали смо то и раније).
Зато што сте коалиција (гробари - полиција).
Зато што сте глумили у урнебесној комедији : Другари са југа насмејаће вас до суза (RFF).
Зато што користите - copy: Север, paste: jug.
Зато што никад нећете осетити како је бити навијач најтрофејнијег клуба и светског и европског шампиона.
Зато што ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ, СВЕ ОСТАЛО СУ ситнице.
Зато што више певате о нама него свом клубу.
Зато што ћете имати цео живот КОМПЛЕКС од ЗВЕЗДЕ.
Зато што ће ваши синови и унуци знати за БАРИ И ТОКИО.
Зато што смо понос Београда.
Зато што смо понос Србије.
Зато што је Звезда-Србија и Србија-Звезда.
Зато што је и вама ово екстра ал не можете да нас прекопирате јер немате шта да напишете!!!
Зато што има тога још пуно...
ЗАТО... због Аце Радовића
Због Делија
Због Србије...

не играјте се главом

pre 14 godina

чак и у окружењу у којем је лоповлук постао уобичајена, свакодневна појава, постоје неке границе.

PARTY'ZANatlija

pre 14 godina

auuuu, Pa i da vam daju kredit kako vi te pare da vratite? pa nikako...
iz duga u dug...
znachi gubite i stadion...

za trichavih 15miliona e! eeeeeeee!

tuga!

coavuja

pre 14 godina

Зато што имамо више титула од вас.
Зато што имамо више купова од вас.
Зато што имамо више дуплих круна од вас.
Зато што имамо укупно више трофеја од вас.
Зато што имамо европске и светске трофеје.
Зато што их ви немате.
Зато што имамо 5 Звездиних Звезда.
Зато што би се и ви хвалили да имате чиме.
Зато што на сваку победу у дербију, чекате по 7-8 година у просеку.
Зато што на гол у дербију чекате 5-6 година.
Зато што имамо више победа на Маракани.
Зато што имамо више победа и на ЈНА.
Зато што имамо 20 победа више у дербијима од вас.
Зато што вам се сви смеју кад ваш југ купи СРС!
Зато што сте бојкотовали људе који вам и сад воде клуб.
Зато што имамо већи стадион.
Зато што иако направите нови стадион, он неће бити већи од нашег.
Зато што ћете увек имати мањи стадион да би могли понекад и да га напуните.
Зато што имате шарене столице дда би вам стадион изгледао пуније.
Зато што имамо боље навијаче.
Зато што имамо више навијача.
Зато што је против Ференцвароша на Маракани било 110 000 гледалаца.
Зато што имамо победу у 100-ом дербију.
Зато што вам смета и висока трава.
Зато што је гол Крупниковића маказицама најлепши гол у задњих 100 година.
Зато што вам га је Пикси забио из корнера.
Зато што чим се помене Жигић ви умукнете.
Зато што ви само лупате у празно, док Делије праве хуманитарне акције за Косово.
Зато што је вест о кафе куварици из Звезде, битнија од вести о председнику патлиџана.
Зато што и кад освојите титулу, ми смо на насловној страни.
Зато што и кад победите у дербију сви знају да је текма намештена.
Зато што смо ми СРПСКИ бренд.
Зато што мислите да нас зезате, а не видите колико јавно испољавате комплексе.
Зато што имате Тимок.
Зато што имате Фљамуртари.
Зато што имате Макаби ("Тикву").
Зато што ми имамо 29.05.1991.
Зато што ми имамо 08.12.1991.
Зато што је Шалке 04 а партизан 05.
Зато што вам је почасни председник Фрањо Туђман.
Зато што сте увек били пример братства и јединства, народа и народности.
Зато што појма немате, а пишете глупости.
Зато што сте мањи клуб.
Зато што сте југословенско спортско друштво.
Зато што вам се стадион зове ЈНА.
Зато што имате ЗВЕЗДУ у грбу.
Зато што вам је све на латиници.
Зато што сте усташки клуб (NK partizan).
Зато што смо основани пре вас.
Зато што сте само НАША ЛОША КОПИЈА.
Зато што вас пустимо да се кур*ите па га на крају наравно испушите.
Зато што имате зеку, бјеку, толета, спасића, мазића.
Зато што ваш најбољи играч у задњих 10 година играo у турској, сад греје клупу ко зна где.
Зато што продајете играче да би добили рефлекторе.
Зато што је Звезда увек била и остала већа од вас.
Зато што сте пре Мирка Марјановића, служили Звезди и Динаму за гол разлику.
Зато што немате ваше песме, него препевавате наше.
Зато што сте били против бакљи па их сад користите.
Зато што сте били против кореографија и "навлачења кеса на себе" па их сад навлачите.
Зато што сте били против озвучења па га сад имате.
Зато што једне године причате једно а друге друго.
Зато што сте наши идоли, кореографије ваше наши су снови.
Зато што за вас ДС значи демократска странка, а волите радикале.
Зато што трубите да сте још од 1970. а ујединили сте се тек пре годину дана.
Зато што сте мишеви.
Зато што бежите.
Зато што користите утоке.
Зато што у 21. не смете да уђете.
Зато што НАШ 1 пребије вашу двојицу.
Зато што сте увек црна овца кад се сви остали навијачи сложе.
Зато што је црно - бела застава симбол пи*кетина.
Зато што сте ПИ*КЕ НАЈВЕЋЕ (нисте требали да стављате транспарент, знали смо то и раније).
Зато што сте коалиција (гробари - полиција).
Зато што сте глумили у урнебесној комедији : Другари са југа насмејаће вас до суза (RFF).
Зато што користите - copy: Север, paste: jug.
Зато што никад нећете осетити како је бити навијач најтрофејнијег клуба и светског и европског шампиона.
Зато што ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ, СВЕ ОСТАЛО СУ ситнице.
Зато што више певате о нама него свом клубу.
Зато што ћете имати цео живот КОМПЛЕКС од ЗВЕЗДЕ.
Зато што ће ваши синови и унуци знати за БАРИ И ТОКИО.
Зато што смо понос Београда.
Зато што смо понос Србије.
Зато што је Звезда-Србија и Србија-Звезда.
Зато што је и вама ово екстра ал не можете да нас прекопирате јер немате шта да напишете!!!
Зато што има тога још пуно...
ЗАТО... због Аце Радовића
Због Делија
Због Србије...

Aleksandar

pre 14 godina

Tako, tako... Pa ce da ostane klub i bez Marakane, a onda smo *** jeza. Mislim, objektivno - jedino jos stadion i lokacija na kojoj je vrede nesto. Ma to bre treba sve isterati motkom... zna se kakvom...

PARTY'ZANatlija

pre 14 godina

auuuu, Pa i da vam daju kredit kako vi te pare da vratite? pa nikako...
iz duga u dug...
znachi gubite i stadion...

za trichavih 15miliona e! eeeeeeee!

tuga!

не играјте се главом

pre 14 godina

чак и у окружењу у којем је лоповлук постао уобичајена, свакодневна појава, постоје неке границе.

luki

pre 14 godina

Ajde najurite vise ovo bivse rukovodstvo, ne mogu da citam ovakve gluposti svakog dana...a i smaraju topalovici sa njihovim ''pametnim'' komentarima

sergiooooo

pre 14 godina

"vrednost naseg najveceg stadiona desetostruko veca"

Da, da... Ma "cMarakana" vredi bar 3-4 milijarde evra bre...To je bre najsrpskiji stadion bre

deportacija- Svoj na svome

pre 14 godina

Sada će i Švajcarska i grad da nađu rešenje:
1. Švajcarci će sada imati zemljište gde će da deportuju sve ''gurbete'' kojima je istekla viza
2. Grad će konačno da reši pitanje ''Karton-sitija'' i imati mesto gde će naseliti te ljude sa kontejnerima
Sve u svemu, sve će doći na svoje i svako će biti svoj na svome...Gani večno na marakani

rasabgd

pre 14 godina

VELIKA SEZONSKA RASPRODAJA

Patike ( KORONAJKE )5 $
Stadion sa sve travom ( Odlicna 2.klasa) 100 $

Specijalna ponuda dve titule ( EVROPSKA I SVETSKA )za cenu jedne za samo 25$

ps KUPUJEMO KATANCE!!!

vlado

pre 14 godina

Jeste vi normalni staviti marakanu pod hipoteku!!!

E ovo je vrhunac! Treba da se bune navijaci ako to urade.

Al ipak je to samo moje misljenj.

Partizanovac

pre 14 godina

Delije, ne dajte Marakanu! Pišem vam najozbiljnije. Onaj ko prodaje kuću svoju, nije normalan, jer nikada se više okućite neće. Kako ne možete da razjurite bandu? Radite sami, i igrači i veterani nisu ni za šta sposobni, jer i među njima ima grebatora i protuva! Srećno!

katanac

pre 14 godina

znači krađa se nastavlja,kako mogu da daju stadion pod hipoteku kad je vlasnik država? pozivam policiju da pod hitno radi svoj posao ili je ovo kraj svga!

Grobar iz Rijeke

pre 14 godina

Eto, Grobar sam iz Rijeke, uvijek sam mrzio Zvezdu, ali je žalosno ovo što se s njom dešava. Možda će mi ovo moji Grobari zamjeriti, ali meni nije nikakav gušt biti bolji od drugorazrednog kluba. I u Hrvatskoj je bila slična situacija, ali je država oprostila Dinamu i Hajduku oko 70 miliona eura. Mašala ! Eto, nema kriminala samo kod vas u Srbiji.

dr. b

pre 14 godina

@coavuja, sine, sit si se nakucao (uglavnom gluposti) a na sve to postoji samo jedan odgovor :
ZATO STO SMO BOLJI OD VAS!!!
A ti lepo gledaj kasete i sanjaj!11

vladimir

pre 14 godina

Bas me interesuje kako se Marfin banka odlucila da u ovoj meri kreditira nase sportske klubove.
A s druge strane ne ocekujem neki boljitak za moj omiljeni klub. Svako treba da radi za ono za sta je osposobljen i za sta ima dara. Ako je neko umeo da pika loptu nekako ne verujem da ume da vodi jedan klub i njegove finansije. Moze tu da bude dobre volje koliko hocete ali ako taj/ti ne umeju da saberu, oduzmu i da stave na papir nema tu mnogo vajde.

Zoao Rikardo

pre 14 godina

Nema napretka nasem fudbalu, kosarci, itd. bez konacnog skidanja monopola dva kluba na navijace i medije. Bez toga cemo ostati amateri.

Despoti

pre 14 godina

Ja zivim u Beogradu, ali navijam za FK Smederevo. Osvojili su me svojim igrama Mirosavljevic, Kocic, Zecevic(Kapitencina), Vaskovic, Bogdanovic, Radosavljevic, Kekezovic, Zilic i drugi.
Sada su tu novi igraci, kao sto su: Atanackovic, Gegic, Bojatovic, Mladenovic, Djuraskovic, Komadina i dr.
Zelim zvezdi da se izdigne iz ovoga, ali zelim prvenstveno da kazem da treba da napravimo ligu sa 10 ozbiljnih timova. Za mene su zvezda i partizan izvikani rezimski timovi, FK Smederevo je nas jedini brend.
Zakon o sportu treba da bude ISTI za sve, a ne da vodi racuna o "specificnostima" klubova i o nekakvim "brendovima".Pozdrav

Ja

pre 14 godina

Sad Zvezda da ne vrati ni ovaj hipotekarni dug, pa da Partizan kupi marakanu, da je srusi pa da napravi lep novi stadion. A komsije... pa mogu i na livadi da igraju. :)

vladabor

pre 14 godina

Iskreno,stvarno mi se ne svidja nesto preterano ova grupa bivsih igraca,ali ni uludilu nesmemo dozvoliti povratak(ostanak)ovim pozajmljivacima,koji sami sebi daju plate od visehiljada eura u ovakvoj krizi.
Svi znamo,narocito stariji i navijaci kao ja srednje generacije,kako su pare zaradili Dzaja,Piksi,Jugovic,a kako Miskovic,Micovic,Lekic i ostali tajkuni i nazovi biznismeni.
Usuprotnom,ako i ovaj put pobede,dignimo ruke od svega,jer ce se pokazati da su kriminalci daleko mocniji od svih nas i da smo osudjeni na propast.

Oreol

pre 14 godina

Dajte, ukidajte se vec jednom. Kakav crni zakon o sportu, ili cemo imati pet - sest konkurenata za titulu( 5 - 6 "brendova"), ili amaterska liga sa istim sansama za sve.
Ovde su novine, televizija, drustvo, na istom zadatku: Neprestano glorifikovati dva tima, dok se drugi nipodastavaju. Za legalnu ligu bez crvenih i crnih!

Tenk

pre 14 godina

Ma neka se nose u...Propast kluba koji je silom nametan narodu od vlasti i medija, a magarci ga prihvatali. jos samo da propadne i "alternativa" Partizan, i eto nama spasa.

filosof

pre 14 godina

(coavuja, 16. maj 2009 14:59)

Ponavljaš se, već si jednom napisao ovaj tekst pre par meseci!Ali da ne bih kopi-pejst moj tadašnji odgovor(mrzi me da ga tražim), bicu vrlo kratak KATANAC!!!

wan

pre 14 godina

Au, koliko izkompleksiranih grobara svaki put ostavi komentar na ovu temu... Al dzaba nikad necete dostici sto je Crvena zvezda!!!!

A stavljati Marakanu pod hipoteku i to za 14 mil, je nedopustivo, i pokusaj da se jos neko obogati tako sto ce se taj isti potruditi da se hipoteka ne vrati!!!!
Bezite vi nesposobni iz Zvezde!!!!!

Gagi

pre 14 godina

Otkud ta Marfin banka kao zajmodavac i u FK Zvezda i u KK Partizan i, iako ima jos kredita i zajmodavaca, ona najvise zateze i pravi probleme?

marko-nbg

pre 14 godina

Ne mogu da verujem sta se radi!!! Staviti pod hipoteku stadion i uzeti jedan kredit, da bi se isplatio drugi!? I to uzeti kredit od 14 miliona, a staviti nekretninu pod hipoteku koja vredi nekoliko puta vise, to mi stvarno nije jasno!!! Pa zasto onda, kad vec stavljaju pod hipoteku stadion, ne uzmu 30 miliona, vrate dugove komplet i lepo od ostatka restauriraju tim i onda da se zna za sta se stavljao stadion na crtu!!! Ovako, sve mi se cini ako se ta transakcija ostvari, da ce vrlo brzo ta svajcarska banka postati vlasnik Marakane! A naravno, pretpostavlja se onda ko ce je od te banke otkupiti, po nekoj smesnoj ceni! Ako , doticni gospodin, nije vec u upravnom odboru te banke ili njen suvlasnik!

rr

pre 14 godina

Dobro Vi pametnjakovići koji ste protiv hipoteke,ako je uopšte neko i želi, objasnite kako da se dođe do para.Gde je akcija sakuplanja priloga od strane navijača? Gde su ti sponzori koje su najavljivale "delije" kad ode bivša uprava? Gde je pomoć od bilo koga? Gde su navijači da napune stadion? Mnogo pitanja ali ovi za promene nemaju pojma kako da odgovore.Svuda u svetu se uzimaju krediti uz stavljanje nekretnine pod hipoteku.Jedino ovde mnogi misle da se novac daje bez garancije.Želite nečiji novac a da ga posle niko ne vrati.Teško da će se to i desiti kao i da će neko kupiti Zvezdu sa ovolikim dugom.Mislite Vi šta hoćete ali sutra treba platiti mnogo toga a para nema.A onaj ko ga ima ne daje tek tako ili Vi mislite drugačije.Hteli ili ne moć je kod onog ko ima,pa makar bilo šta.A vi imate samo glupe parole koje i nisu nešto što može pomoći.

mix

pre 14 godina

borusija dortmund je tako ostala bez stadiona: pre par godina su bili na ivici bankrota, pa su morali da prodaju stadion, tako da ga sada iznamljuju od firme kojoj su ga prodali. sta ima veze i ako ga izgubimo: ni inter, milan, roma, lacio i jos ko zna koliko klubova nemaju stadione...

Bandana

pre 14 godina

Sramota i bruka! Da uzimamo pare od stranaca, kada ima ljudi u Srbiji koji bi pomogli Zvezdi. Umzite novac od drzave, pa neka stadion postane Nacionalni, onaj Partizanov su oni dobili na poklonsku foru, ali ni JNA ne bi nikada trebao da je njihov.. Na sta mi spadamo, da nam od cirkusa prave vasar..

atza87

pre 14 godina

Sve sami ekonomisti a ne znaju ni sta znaci hipoteka..hahahaha..bolje hipoteka nego pozajmljivanje od "biznismena" u prevodu zelenasa..hahaha.. pozz Za Delije,a jeste li culi da ce Grobari menjati grb.. kazu da im mnogo smeta ona crvena zvezda u sredini:) a ona im predstavlja kostur grba,npr kao srce..HIHIHIHIHI

Branislav Zekic Zeka

pre 14 godina

Ma koja hipoteka? Marakana je sagradjena novcanim prilozima zvezdinih vernih navijaca i simpatizera, otkupom takozvanih "ciglica".
Oterajte pohlepne tajkune iz kluba i nezasite menadzere.

sapcanin iz Poljske

pre 14 godina

Ne mogu da razumem radost nekih partizanovaca.Kamo srece da nam je liga jaka kao u bivsoj Jugoslaviji, pa da svake godine najmanje 3-4 kluba se bore za titulu prvaka.Dragi partizanovci,-pa stace te vi bez crvene zvezde?Kakva bi vam bila uteha svake godine da osvajate prvenstvo Srbije.S kim bi ste imali rivalizaciju? tuzno i smesno, kako neki nemaju mozga.Uvek sam svim srcem za Partizan kada igra medjunarodna takmicenja iako sam zvezdas.Sta da kazem o mojoj Zvezdi,..Pa da su seljaku nekom, dobrom domacinu poverili da bi se domacinski ponasao on bi sa plajvazom bolje kalkulisao nego neki tamo

Archibald

pre 14 godina

Al' ste se setili,svaka cast!!! Da stavite Marakanu pod hipoteku!?!? Genijalno,nema sta! Ukoliko vec hocete da ostanete u upravi,umesto da ponudite nesto konkretno i konacno uradite nesto za klub,vi,kao deo plana za ozdravljenje,dajete predlog za hipoteku. Sta je ceo plan ne smem ni da pomislim! More,dosta je vise!!! Kupite se i svi napolje!!!
Zivece Zvezda dok su joj deca verna!!!

alooooooooooooooooooo!!!!!!

pre 14 godina

Eto, svaki navijac CZ neka plati 10€ i klub ce ostati bez duga! Mislim da u Srbiji ima minimalno 2 Mil navijaca CZ, pa tako ce se dug od 20 Mil vratiti!
Sta cekate, pocnite da skupljate novac, inace klub propade! Kako su navijaci Kölna mogli da nakupe 3 Mil € za Podolskog za nekoliko dana, da su htjeli skupljati (toliko je bilo dobrovoljnih da plate) ali klub nije htjeo pare da primi, tako mozete i vi! Svi navijaci CZ ovdje pisu kako im je CZ ponos i sve u zivotu! Pozdrav

ofk

pre 14 godina

Pa kako hipoteka kad je taj stadion odnosno to zemljiste pripadalo Fk Yugoslavia .To je raznim dekretima i pritiscima pripalo komunistickoj tvorevini C.Z

baca

pre 14 godina

Konacno dolazimo do pravog razloga zasto je Zvezda dovedena u krizu - gradjevinsko zemljiste.
Sta mislite ciji se kapital nalazi iza ponude o stavljanju stadiona pod hipoteku? Svajcarski? :)

Zauvek Zvezda!

pre 14 godina

Ma mogu grobari da se loze,nece jos dugo.Neverovatno koliko se oni raduju nasoj nesreci.Doci ce red i na njih,a onda su gotovi.Sad ih cuva Tole,ali neznam dokle.

radoslav

pre 14 godina

Ja sam zvezdas da se razumemo vec 50go.Ovo treba sve raspustiti kao ova preduzeca i firme sto se zatvaraju i ... i onda formirati novu zvezdu na celu sa DZaicem i Cvetkovicem na celu.

dragan

pre 14 godina

Imam resenje. Rasformirajte klub, pa formirajte novi neka se zove Sledeca Sezona. Zakupite Marakanu pa igrajte na njoj.
P.S. Joj zaboravio sam pa vi morate onda poceti od najnize lige. Ali ima resenje. Kupite neki klub. recimo Apatin, tamo je vas Svilar.

Delija

pre 14 godina

znaci katastrofa mislim da je najbolje da klub vode bivsi zvezdini igraci, a ne sami lopovi i secikese. Jos i marakanu da nam oduzmu

Aleksandar

pre 14 godina

Nije kapital svajcarski... vec kiparski - pouzdano :( Mislim, zaloziti ceo stadion za kredit od 14 miliona evra - premalo je to para! Bankari i jesu zelenasi, jednostavno je to suvise veliki rizik i ne isplati se. Mislim, vidi se iz aviona kuda to vodi... Je li, jer jos neko ubedjen da je M.M. grobar u krvi? :)

RONNY

pre 14 godina

Taj stadion nisu pravli oni da ga daju pod hipoteku. Taj stadion pripada drzavi, odnosno gradjanima koji su ga porezom sagradili. A ako ga stave pod hipoteku, necu nogom krociti na taj stdion dok god ne postane privatno vlasnistvo.

coavuja

pre 14 godina

Зато што имамо више титула од вас.
Зато што имамо више купова од вас.
Зато што имамо више дуплих круна од вас.
Зато што имамо укупно више трофеја од вас.
Зато што имамо европске и светске трофеје.
Зато што их ви немате.
Зато што имамо 5 Звездиних Звезда.
Зато што би се и ви хвалили да имате чиме.
Зато што на сваку победу у дербију, чекате по 7-8 година у просеку.
Зато што на гол у дербију чекате 5-6 година.
Зато што имамо више победа на Маракани.
Зато што имамо више победа и на ЈНА.
Зато што имамо 20 победа више у дербијима од вас.
Зато што вам се сви смеју кад ваш југ купи СРС!
Зато што сте бојкотовали људе који вам и сад воде клуб.
Зато што имамо већи стадион.
Зато што иако направите нови стадион, он неће бити већи од нашег.
Зато што ћете увек имати мањи стадион да би могли понекад и да га напуните.
Зато што имате шарене столице дда би вам стадион изгледао пуније.
Зато што имамо боље навијаче.
Зато што имамо више навијача.
Зато што је против Ференцвароша на Маракани било 110 000 гледалаца.
Зато што имамо победу у 100-ом дербију.
Зато што вам смета и висока трава.
Зато што је гол Крупниковића маказицама најлепши гол у задњих 100 година.
Зато што вам га је Пикси забио из корнера.
Зато што чим се помене Жигић ви умукнете.
Зато што ви само лупате у празно, док Делије праве хуманитарне акције за Косово.
Зато што је вест о кафе куварици из Звезде, битнија од вести о председнику патлиџана.
Зато што и кад освојите титулу, ми смо на насловној страни.
Зато што и кад победите у дербију сви знају да је текма намештена.
Зато што смо ми СРПСКИ бренд.
Зато што мислите да нас зезате, а не видите колико јавно испољавате комплексе.
Зато што имате Тимок.
Зато што имате Фљамуртари.
Зато што имате Макаби ("Тикву").
Зато што ми имамо 29.05.1991.
Зато што ми имамо 08.12.1991.
Зато што је Шалке 04 а партизан 05.
Зато што вам је почасни председник Фрањо Туђман.
Зато што сте увек били пример братства и јединства, народа и народности.
Зато што појма немате, а пишете глупости.
Зато што сте мањи клуб.
Зато што сте југословенско спортско друштво.
Зато што вам се стадион зове ЈНА.
Зато што имате ЗВЕЗДУ у грбу.
Зато што вам је све на латиници.
Зато што сте усташки клуб (NK partizan).
Зато што смо основани пре вас.
Зато што сте само НАША ЛОША КОПИЈА.
Зато што вас пустимо да се кур*ите па га на крају наравно испушите.
Зато што имате зеку, бјеку, толета, спасића, мазића.
Зато што ваш најбољи играч у задњих 10 година играo у турској, сад греје клупу ко зна где.
Зато што продајете играче да би добили рефлекторе.
Зато што је Звезда увек била и остала већа од вас.
Зато што сте пре Мирка Марјановића, служили Звезди и Динаму за гол разлику.
Зато што немате ваше песме, него препевавате наше.
Зато што сте били против бакљи па их сад користите.
Зато што сте били против кореографија и "навлачења кеса на себе" па их сад навлачите.
Зато што сте били против озвучења па га сад имате.
Зато што једне године причате једно а друге друго.
Зато што сте наши идоли, кореографије ваше наши су снови.
Зато што за вас ДС значи демократска странка, а волите радикале.
Зато што трубите да сте још од 1970. а ујединили сте се тек пре годину дана.
Зато што сте мишеви.
Зато што бежите.
Зато што користите утоке.
Зато што у 21. не смете да уђете.
Зато што НАШ 1 пребије вашу двојицу.
Зато што сте увек црна овца кад се сви остали навијачи сложе.
Зато што је црно - бела застава симбол пи*кетина.
Зато што сте ПИ*КЕ НАЈВЕЋЕ (нисте требали да стављате транспарент, знали смо то и раније).
Зато што сте коалиција (гробари - полиција).
Зато што сте глумили у урнебесној комедији : Другари са југа насмејаће вас до суза (RFF).
Зато што користите - copy: Север, paste: jug.
Зато што никад нећете осетити како је бити навијач најтрофејнијег клуба и светског и европског шампиона.
Зато што ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ, СВЕ ОСТАЛО СУ ситнице.
Зато што више певате о нама него свом клубу.
Зато што ћете имати цео живот КОМПЛЕКС од ЗВЕЗДЕ.
Зато што ће ваши синови и унуци знати за БАРИ И ТОКИО.
Зато што смо понос Београда.
Зато што смо понос Србије.
Зато што је Звезда-Србија и Србија-Звезда.
Зато што је и вама ово екстра ал не можете да нас прекопирате јер немате шта да напишете!!!
Зато што има тога још пуно...
ЗАТО... због Аце Радовића
Због Делија
Због Србије...

PARTY'ZANatlija

pre 14 godina

auuuu, Pa i da vam daju kredit kako vi te pare da vratite? pa nikako...
iz duga u dug...
znachi gubite i stadion...

za trichavih 15miliona e! eeeeeeee!

tuga!

Tenk

pre 14 godina

Ma neka se nose u...Propast kluba koji je silom nametan narodu od vlasti i medija, a magarci ga prihvatali. jos samo da propadne i "alternativa" Partizan, i eto nama spasa.

sergiooooo

pre 14 godina

"vrednost naseg najveceg stadiona desetostruko veca"

Da, da... Ma "cMarakana" vredi bar 3-4 milijarde evra bre...To je bre najsrpskiji stadion bre

luki

pre 14 godina

Ajde najurite vise ovo bivse rukovodstvo, ne mogu da citam ovakve gluposti svakog dana...a i smaraju topalovici sa njihovim ''pametnim'' komentarima

wan

pre 14 godina

Au, koliko izkompleksiranih grobara svaki put ostavi komentar na ovu temu... Al dzaba nikad necete dostici sto je Crvena zvezda!!!!

A stavljati Marakanu pod hipoteku i to za 14 mil, je nedopustivo, i pokusaj da se jos neko obogati tako sto ce se taj isti potruditi da se hipoteka ne vrati!!!!
Bezite vi nesposobni iz Zvezde!!!!!

Despoti

pre 14 godina

Ja zivim u Beogradu, ali navijam za FK Smederevo. Osvojili su me svojim igrama Mirosavljevic, Kocic, Zecevic(Kapitencina), Vaskovic, Bogdanovic, Radosavljevic, Kekezovic, Zilic i drugi.
Sada su tu novi igraci, kao sto su: Atanackovic, Gegic, Bojatovic, Mladenovic, Djuraskovic, Komadina i dr.
Zelim zvezdi da se izdigne iz ovoga, ali zelim prvenstveno da kazem da treba da napravimo ligu sa 10 ozbiljnih timova. Za mene su zvezda i partizan izvikani rezimski timovi, FK Smederevo je nas jedini brend.
Zakon o sportu treba da bude ISTI za sve, a ne da vodi racuna o "specificnostima" klubova i o nekakvim "brendovima".Pozdrav

rasabgd

pre 14 godina

VELIKA SEZONSKA RASPRODAJA

Patike ( KORONAJKE )5 $
Stadion sa sve travom ( Odlicna 2.klasa) 100 $

Specijalna ponuda dve titule ( EVROPSKA I SVETSKA )za cenu jedne za samo 25$

ps KUPUJEMO KATANCE!!!

atza87

pre 14 godina

Sve sami ekonomisti a ne znaju ni sta znaci hipoteka..hahahaha..bolje hipoteka nego pozajmljivanje od "biznismena" u prevodu zelenasa..hahaha.. pozz Za Delije,a jeste li culi da ce Grobari menjati grb.. kazu da im mnogo smeta ona crvena zvezda u sredini:) a ona im predstavlja kostur grba,npr kao srce..HIHIHIHIHI

Aleksandar

pre 14 godina

Tako, tako... Pa ce da ostane klub i bez Marakane, a onda smo *** jeza. Mislim, objektivno - jedino jos stadion i lokacija na kojoj je vrede nesto. Ma to bre treba sve isterati motkom... zna se kakvom...

deportacija- Svoj na svome

pre 14 godina

Sada će i Švajcarska i grad da nađu rešenje:
1. Švajcarci će sada imati zemljište gde će da deportuju sve ''gurbete'' kojima je istekla viza
2. Grad će konačno da reši pitanje ''Karton-sitija'' i imati mesto gde će naseliti te ljude sa kontejnerima
Sve u svemu, sve će doći na svoje i svako će biti svoj na svome...Gani večno na marakani

Zoao Rikardo

pre 14 godina

Nema napretka nasem fudbalu, kosarci, itd. bez konacnog skidanja monopola dva kluba na navijace i medije. Bez toga cemo ostati amateri.

Oreol

pre 14 godina

Dajte, ukidajte se vec jednom. Kakav crni zakon o sportu, ili cemo imati pet - sest konkurenata za titulu( 5 - 6 "brendova"), ili amaterska liga sa istim sansama za sve.
Ovde su novine, televizija, drustvo, na istom zadatku: Neprestano glorifikovati dva tima, dok se drugi nipodastavaju. Za legalnu ligu bez crvenih i crnih!

sapcanin iz Poljske

pre 14 godina

Ne mogu da razumem radost nekih partizanovaca.Kamo srece da nam je liga jaka kao u bivsoj Jugoslaviji, pa da svake godine najmanje 3-4 kluba se bore za titulu prvaka.Dragi partizanovci,-pa stace te vi bez crvene zvezde?Kakva bi vam bila uteha svake godine da osvajate prvenstvo Srbije.S kim bi ste imali rivalizaciju? tuzno i smesno, kako neki nemaju mozga.Uvek sam svim srcem za Partizan kada igra medjunarodna takmicenja iako sam zvezdas.Sta da kazem o mojoj Zvezdi,..Pa da su seljaku nekom, dobrom domacinu poverili da bi se domacinski ponasao on bi sa plajvazom bolje kalkulisao nego neki tamo

Bandana

pre 14 godina

Sramota i bruka! Da uzimamo pare od stranaca, kada ima ljudi u Srbiji koji bi pomogli Zvezdi. Umzite novac od drzave, pa neka stadion postane Nacionalni, onaj Partizanov su oni dobili na poklonsku foru, ali ni JNA ne bi nikada trebao da je njihov.. Na sta mi spadamo, da nam od cirkusa prave vasar..

не играјте се главом

pre 14 godina

чак и у окружењу у којем је лоповлук постао уобичајена, свакодневна појава, постоје неке границе.

vlado

pre 14 godina

Jeste vi normalni staviti marakanu pod hipoteku!!!

E ovo je vrhunac! Treba da se bune navijaci ako to urade.

Al ipak je to samo moje misljenj.

Ja

pre 14 godina

Sad Zvezda da ne vrati ni ovaj hipotekarni dug, pa da Partizan kupi marakanu, da je srusi pa da napravi lep novi stadion. A komsije... pa mogu i na livadi da igraju. :)

rr

pre 14 godina

Dobro Vi pametnjakovići koji ste protiv hipoteke,ako je uopšte neko i želi, objasnite kako da se dođe do para.Gde je akcija sakuplanja priloga od strane navijača? Gde su ti sponzori koje su najavljivale "delije" kad ode bivša uprava? Gde je pomoć od bilo koga? Gde su navijači da napune stadion? Mnogo pitanja ali ovi za promene nemaju pojma kako da odgovore.Svuda u svetu se uzimaju krediti uz stavljanje nekretnine pod hipoteku.Jedino ovde mnogi misle da se novac daje bez garancije.Želite nečiji novac a da ga posle niko ne vrati.Teško da će se to i desiti kao i da će neko kupiti Zvezdu sa ovolikim dugom.Mislite Vi šta hoćete ali sutra treba platiti mnogo toga a para nema.A onaj ko ga ima ne daje tek tako ili Vi mislite drugačije.Hteli ili ne moć je kod onog ko ima,pa makar bilo šta.A vi imate samo glupe parole koje i nisu nešto što može pomoći.

dr. b

pre 14 godina

@coavuja, sine, sit si se nakucao (uglavnom gluposti) a na sve to postoji samo jedan odgovor :
ZATO STO SMO BOLJI OD VAS!!!
A ti lepo gledaj kasete i sanjaj!11

Branislav Zekic Zeka

pre 14 godina

Ma koja hipoteka? Marakana je sagradjena novcanim prilozima zvezdinih vernih navijaca i simpatizera, otkupom takozvanih "ciglica".
Oterajte pohlepne tajkune iz kluba i nezasite menadzere.

Partizanovac

pre 14 godina

Delije, ne dajte Marakanu! Pišem vam najozbiljnije. Onaj ko prodaje kuću svoju, nije normalan, jer nikada se više okućite neće. Kako ne možete da razjurite bandu? Radite sami, i igrači i veterani nisu ni za šta sposobni, jer i među njima ima grebatora i protuva! Srećno!

Zauvek Zvezda!

pre 14 godina

Ma mogu grobari da se loze,nece jos dugo.Neverovatno koliko se oni raduju nasoj nesreci.Doci ce red i na njih,a onda su gotovi.Sad ih cuva Tole,ali neznam dokle.

filosof

pre 14 godina

(coavuja, 16. maj 2009 14:59)

Ponavljaš se, već si jednom napisao ovaj tekst pre par meseci!Ali da ne bih kopi-pejst moj tadašnji odgovor(mrzi me da ga tražim), bicu vrlo kratak KATANAC!!!

radoslav

pre 14 godina

Ja sam zvezdas da se razumemo vec 50go.Ovo treba sve raspustiti kao ova preduzeca i firme sto se zatvaraju i ... i onda formirati novu zvezdu na celu sa DZaicem i Cvetkovicem na celu.

Grobar iz Rijeke

pre 14 godina

Eto, Grobar sam iz Rijeke, uvijek sam mrzio Zvezdu, ali je žalosno ovo što se s njom dešava. Možda će mi ovo moji Grobari zamjeriti, ali meni nije nikakav gušt biti bolji od drugorazrednog kluba. I u Hrvatskoj je bila slična situacija, ali je država oprostila Dinamu i Hajduku oko 70 miliona eura. Mašala ! Eto, nema kriminala samo kod vas u Srbiji.

vladabor

pre 14 godina

Iskreno,stvarno mi se ne svidja nesto preterano ova grupa bivsih igraca,ali ni uludilu nesmemo dozvoliti povratak(ostanak)ovim pozajmljivacima,koji sami sebi daju plate od visehiljada eura u ovakvoj krizi.
Svi znamo,narocito stariji i navijaci kao ja srednje generacije,kako su pare zaradili Dzaja,Piksi,Jugovic,a kako Miskovic,Micovic,Lekic i ostali tajkuni i nazovi biznismeni.
Usuprotnom,ako i ovaj put pobede,dignimo ruke od svega,jer ce se pokazati da su kriminalci daleko mocniji od svih nas i da smo osudjeni na propast.

katanac

pre 14 godina

znači krađa se nastavlja,kako mogu da daju stadion pod hipoteku kad je vlasnik država? pozivam policiju da pod hitno radi svoj posao ili je ovo kraj svga!

dragan

pre 14 godina

Imam resenje. Rasformirajte klub, pa formirajte novi neka se zove Sledeca Sezona. Zakupite Marakanu pa igrajte na njoj.
P.S. Joj zaboravio sam pa vi morate onda poceti od najnize lige. Ali ima resenje. Kupite neki klub. recimo Apatin, tamo je vas Svilar.

vladimir

pre 14 godina

Bas me interesuje kako se Marfin banka odlucila da u ovoj meri kreditira nase sportske klubove.
A s druge strane ne ocekujem neki boljitak za moj omiljeni klub. Svako treba da radi za ono za sta je osposobljen i za sta ima dara. Ako je neko umeo da pika loptu nekako ne verujem da ume da vodi jedan klub i njegove finansije. Moze tu da bude dobre volje koliko hocete ali ako taj/ti ne umeju da saberu, oduzmu i da stave na papir nema tu mnogo vajde.

alooooooooooooooooooo!!!!!!

pre 14 godina

Eto, svaki navijac CZ neka plati 10€ i klub ce ostati bez duga! Mislim da u Srbiji ima minimalno 2 Mil navijaca CZ, pa tako ce se dug od 20 Mil vratiti!
Sta cekate, pocnite da skupljate novac, inace klub propade! Kako su navijaci Kölna mogli da nakupe 3 Mil € za Podolskog za nekoliko dana, da su htjeli skupljati (toliko je bilo dobrovoljnih da plate) ali klub nije htjeo pare da primi, tako mozete i vi! Svi navijaci CZ ovdje pisu kako im je CZ ponos i sve u zivotu! Pozdrav

Archibald

pre 14 godina

Al' ste se setili,svaka cast!!! Da stavite Marakanu pod hipoteku!?!? Genijalno,nema sta! Ukoliko vec hocete da ostanete u upravi,umesto da ponudite nesto konkretno i konacno uradite nesto za klub,vi,kao deo plana za ozdravljenje,dajete predlog za hipoteku. Sta je ceo plan ne smem ni da pomislim! More,dosta je vise!!! Kupite se i svi napolje!!!
Zivece Zvezda dok su joj deca verna!!!

mix

pre 14 godina

borusija dortmund je tako ostala bez stadiona: pre par godina su bili na ivici bankrota, pa su morali da prodaju stadion, tako da ga sada iznamljuju od firme kojoj su ga prodali. sta ima veze i ako ga izgubimo: ni inter, milan, roma, lacio i jos ko zna koliko klubova nemaju stadione...

Delija

pre 14 godina

znaci katastrofa mislim da je najbolje da klub vode bivsi zvezdini igraci, a ne sami lopovi i secikese. Jos i marakanu da nam oduzmu

ofk

pre 14 godina

Pa kako hipoteka kad je taj stadion odnosno to zemljiste pripadalo Fk Yugoslavia .To je raznim dekretima i pritiscima pripalo komunistickoj tvorevini C.Z

RONNY

pre 14 godina

Taj stadion nisu pravli oni da ga daju pod hipoteku. Taj stadion pripada drzavi, odnosno gradjanima koji su ga porezom sagradili. A ako ga stave pod hipoteku, necu nogom krociti na taj stdion dok god ne postane privatno vlasnistvo.

marko-nbg

pre 14 godina

Ne mogu da verujem sta se radi!!! Staviti pod hipoteku stadion i uzeti jedan kredit, da bi se isplatio drugi!? I to uzeti kredit od 14 miliona, a staviti nekretninu pod hipoteku koja vredi nekoliko puta vise, to mi stvarno nije jasno!!! Pa zasto onda, kad vec stavljaju pod hipoteku stadion, ne uzmu 30 miliona, vrate dugove komplet i lepo od ostatka restauriraju tim i onda da se zna za sta se stavljao stadion na crtu!!! Ovako, sve mi se cini ako se ta transakcija ostvari, da ce vrlo brzo ta svajcarska banka postati vlasnik Marakane! A naravno, pretpostavlja se onda ko ce je od te banke otkupiti, po nekoj smesnoj ceni! Ako , doticni gospodin, nije vec u upravnom odboru te banke ili njen suvlasnik!

Gagi

pre 14 godina

Otkud ta Marfin banka kao zajmodavac i u FK Zvezda i u KK Partizan i, iako ima jos kredita i zajmodavaca, ona najvise zateze i pravi probleme?

baca

pre 14 godina

Konacno dolazimo do pravog razloga zasto je Zvezda dovedena u krizu - gradjevinsko zemljiste.
Sta mislite ciji se kapital nalazi iza ponude o stavljanju stadiona pod hipoteku? Svajcarski? :)

Aleksandar

pre 14 godina

Nije kapital svajcarski... vec kiparski - pouzdano :( Mislim, zaloziti ceo stadion za kredit od 14 miliona evra - premalo je to para! Bankari i jesu zelenasi, jednostavno je to suvise veliki rizik i ne isplati se. Mislim, vidi se iz aviona kuda to vodi... Je li, jer jos neko ubedjen da je M.M. grobar u krvi? :)