Sreda, 06.05.2009.

21:51

Barsa u finalu posle drame!

U finalu Lige šampiona za sezonu 2008/2009 igraće Mančester junajted i Barselona koja je u Londonu igrala 1:1 u revanšu protiv Čelsija.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Barsa u finalu posle drame! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

417 Komentari

Sortiraj po:

čelzi

pre 14 godina

Čelzi je igrao bolje od barselone ,barsa je baš slabo igrala ali je prošla uz VELIKU pomoć sudije,ali će zato Mančester pobjediti barsu i pokazati im ko je najbolji i da im nije mjesto u finalu.

miki

pre 14 godina

covece kakva nepravda ovog celavca da li taj debeli ima oci alo on nije video 5 penala nadam se i molim svaki dan boga da taj celavi vise nece suditi nijednu utakmicu

Nemanja Vidic 5

pre 14 godina

Sad kad su smireni strasti kad se pogleda celih 180min. zasluzeno je Barsa u finalu!Govori se o jednom sutu u gol,a kolko je Chelsea ima suteva na gol na Camp Nou?Istina da je Chelsea ostecen za 1 penal kad je Pike igro rukom,ovo sve ostalo smesno!Ostecena je i Barsa za crveni Abidala kao i u prvom mecu je sudjenje bilo lose prema Barseloni!
IPAK JE SVE DOSLO NA SVOJE MESTO!

casillas

pre 14 godina

Ekipa koja se sa igracem vise brani 30 minuta ne zasluzuje da igra ligu sampiona a kamoli FINALE! Celzi igra ubedljivo najruzniji fudbal u Evropi i mesto mu je u Kalcu a ne u Premijer ligi...
(dunja, 7. maj 2009 16:44)

da si imalo objektivna, tj da nisi kompleksas, onda bi napisala da je barsa igrala sa 12 igraca, a pola sata prije kraja, jedan igrac je iskljucen, da bi barsa imala ravnopravan broj igraca sa celzijem

PROTIV ANTI-FUDBALA

pre 14 godina

Najveca kradja u istoriji fudbala. Bruka da ide "tim' koji 90 minuta nije imao NIJEDAN sut u okvir gola.

dzaba vam vase blebetanje barsa je prosla dalje uzdigli se puno navijai celzija nemanijednog pravog navijaca celzija od vas koje navijo za celzi kad je bio u 2, 3 ligi nije niko i celzi igra najruzniji fudbal na svetu nije zasluzio finale nemislim sad na ovu utkmice nego sve ukupno barsa je zasluzila finale sa manutd nadam se sto bljoj tekmi i neka bolji pobjede

dovlica

pre 14 godina

Posle ovoga cenim nase sudije,namam reci,nisu u gol sutnuli,ejjjjjj u gol za 180 min!!!…!! Ne volim Ronalda ali je Bog za ove kratkonoge secesioniste i sarlatane,objavite komentar
(alex, 7. maj 2009 14:03)

o cemu ti pricas?

posle 180 minuta sutevi u gol:
Barsa 11 - 5 Celsi

Batistuta

pre 14 godina

Barsa mi se sinoc smucila.A to da Barsa igra napadacki fudbal je tacno-ali sa Betisom i ostalima.Ja sinoc nista napadacko nisam video kod Barse,kao i zadnjih godina kad god je u LS naletela na ozbiljnu ekipu.

Antun

pre 14 godina

Sad kad ste se svi ohladili smireno pogledajte sporne situacije;
I Drogba i Anelka se hrvaju (neki to zovu "remplanje") sa Barcinim igračima i teatralno padaju kada vide da su u šesnaestercu, a da pri tome ne kontroliraju loptu! Igranje rukom Piqeta sudac očito nije vidio, jer je bio u takovoj poziciji (bočno u odnosu na igraća). Zlatno je pravilo da ne sviraš što ne vidiš (manje zlo)! Ruka Etooa je napucana sa tri metra, a i bio je okrenut leđima!
Ukupno gledajući Barcelona je zasluženo prošla dalje! Baš zato što svi očekuju da će ih MU uništiti predviđam čistu pobjedu Barcelone!

kradja sto posto

pre 14 godina

2005/06 barsa prolazi milan (ponisten cist gol Sevcenku) bez lepote magije i leprsavosti.Sledece 2 sezone ispada od Engleza i opet nigde ni magije ni tehnike-nicega.Ko im je kriv sto ni kuci nisu dali gol Celziju?Sinoc ih je Celzi razbio.I opet nisam video nikakvu magiju i tako to...Mesi,Eto-kad igraju protiv pravih timova ( tu ne mislim na ekipe iz primere,Nemacke,Francuske... ) ne vide se na terenu.Ajmo Mancester!

sk

pre 14 godina

@komentar 397
Bravo za komentar care! :)
Ma ovo je provereno neka zavera portiv chelsea-ja! Da se ne dozvoli opet englesko finale i da se ne vidi da je engleska za 5 klasa iznad ostalih liga! Ali dzaba im sve to kada je ceo svet video da je chelsea institucija za barcelonu! Da barsi nije bilo sudije i da je drogba bio malo precizniji barsa je lako mogla da primi bar 8 komada i da dozivi pravu katastrofu... Chelsea-ju ce sigurno sve ove nesrece sto ih prate iz sezone u sezonu da se vrati sa kamatom! Ima velikih izgleda da hiddink ostane i sledece sezone na stmfordu i onda ce chelsea od pocetka sezone da gazi sve zivo i niko nece moci da ih zaustavi u osvajanju te dugo ocekivane LS! A i PL se naredne sezone seli u zapadni london!
GO BLUES!
CFC PRIDE OF LONDON!

A/D

pre 14 godina

I tih 30% sto im je lopta bila u posedu, razvlacili su vreme sa ubacivanjem lopte u igru. Moja je procena da su aktivno igrali sa loptom 15-20%. Takva ekipa nije za finale pa makar bili pokradeni i 100X!

markiiiii

pre 14 godina

moze li mi neko reci neki sajt gde mogu plogledati snimak ove utakmice online .... mislim na slicne one sajtove gde se moze pogledati serija online ili film ....

hvala

Nikola

pre 14 godina

http://www.index.hr/sport/clanak/drogba-se-posuo-pepelom-pogledao-sam-snimku-i-nije-se-dogodilo-nista-sto-bi-me-opravdalo/432837.aspx

vamos_barca

pre 14 godina

Svako moze da nauci da igra odbranu,da pali lopte i ceka da se protivnik otvori pa da ga kazni,svako moze da se takticki usavrsi do detalja uz vrhunskog trenera sto Gus Hidink svakako jeste,ali ono sto radi Barca u napadu citave godine to ili imas ili nemas. A Barca ga svakako ima.Neko rece da nije pobijedio fudbal prolaskom Barce,pa zar bi pobijedio fudbal da je prosao tim koji se 180 min brani,ima 30% posjeda lopte u obije utakmice,pred svojim navijacima ne gleda loptu!!!
Ovako fudbal jeste pobijedio i stvarno svaka cast englesom fudbalu,ali zna se ko su i odakle uvijek bili najbolji fudbaleri,iz engleske svakako ne,to se ne moze kupiti!

katalonec_sk

pre 14 godina

Bye Bye Chelsea.... Visca El Barca MEs Que un club.....Iniesta gol za finale u rim protiv gadnih man Utd....koj gubi ima pravo da se luti...Bye Bye Chelsea

NAJBOLJI KOMENTARI

pre 14 godina

(LeBron_James_23, 6. maj 2009 23:40)


(Ajko, 7. maj 2009 00:06)


(alooooooooooooooooooo!!!!!!, 6. maj 2009 23:39)


(Nikola Jovanovic, Nis, 7. maj 2009 01:59)

dunja

pre 14 godina

Ekipa koja se sa igracem vise brani 30 minuta ne zasluzuje da igra ligu sampiona a kamoli FINALE! Celzi igra ubedljivo najruzniji fudbal u Evropi i mesto mu je u Kalcu a ne u Premijer ligi...

damjan

pre 14 godina

katastrofa,nepravda. prava tragedija za celsi,poginuli su za pobjedu i sudija ih je ostetio. uefa je ocigledno uradila sve da bi se sakrila nadmoc engleskog fudbala nad ostatkom evrope. sramota !!

celsi je bio bolja ekipa,pored onoliko sansi,evrogola,cak 4 puta su trebali da pucaju s bijele tacke.

steta,zaista.

Hans Steplec

pre 14 godina

Navijač sam Barse, jer volim fudbal.
Prosto i jednostavno.
Nisu svirana 2 (samo dva, ponavljam) penala za Čelsi.
Abidal nije zaslužio crveni, Anelka je zapeo za svoju nogu.
Karma, sila nebeska, or what ever da svodi stvari na neku srednju ocenu, rekla je sinoć "WHAT GOES AROUND, COMES AROUND". Ne možeš igrati takav defanzivno - preplašeni fudbal i očekivati da se nađeš u finalu. Barsa je igrala sa JEDNIM PRAVIM ŠTOPEROM u gostima!! Čelzi je u Barseloni igrao sa 67 odbrambenih igrača.
Sreća prati hrabre.
Prosto i jednostavno.
Sve vas volim, peace!

Dj_O_L_E

pre 14 godina

Dobro,nije trebalo bas 5 penala da bude za Celzi,ali 2 su trebala sigurno!
Abidal je takodje nepravedno dobio crveni jer bih pre rekao da se Anelka sapleo.

Blamaza!

pre 14 godina

Ne znam za ostale situacije ai onaj nedosudjeni penal posle ruke Pikea je najveca kradja u istoriji ali u istoriji Lige Sampiona..Barseloni svaka cast,nisu ljudi krivi ali ipak iako osvoje oni nisu zasluzili da prodju ovo polufinale..Ja prosto ne mogu da verujem sta nije covek svirao..Ipak ,gledacemo finale koje su svi zeleli..

andro

pre 14 godina

Nema veceg smora nego opet gledati dva ista kluba iz iste zemlje u finalu LS. Vec sam ih se nagledao u premijer ligi, tako da ne razumem toliku kuknjavu ovde - bio penal, nije bio itd. Sudije su ostetile i jedne i druge u dve utakmice. Barsa - Mancester je pravo evropsko finale.

King James

pre 14 godina

Zbogom fudbalu! Da li ce ovaj , nazovi, sudija moci ikada mirno da zaspi!!!!!! A ovi sto kazu da je barsa ostecena su izgleda bili odsutni dok je Bog delio pamet i oci. Kako vas nije sramota!!!!!!!!!

alex

pre 14 godina

Posle ovoga cenim nase sudije,namam reci,nisu u gol sutnuli,ejjjjjj u gol za 180 min!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ne volim Ronalda ali je Bog za ove kratkonoge secesioniste i sarlatane,objavite komentar

ralno

pre 14 godina

Razumem igrace Celzija da su razocarani , ali im sudija nista nije kriv.
Da Inijesta nije dao gol u zadnjem minutu na sudjenje bi se zalila Barselona. Jer im je bezveze iskljucen igrac a nije sviran ni penal za Barsu na pocetku utakmice kada je Balak u sesnaestercu igrao rukom.
Moze se konstatovati da je sudjenje bilo lose ali obostrano ali nikako o nekoj zaveri. Pa setimo se sudjenja u prvoj utakmici kada nije sankcionisana pregruba igra Celsija.
Igraci Celsija su morali ranije da rese pitanje pobednika ali im se cinilo da vladaju situacijom i da nema potrebe da zapinju a kad su na kraju nesretno primili gol svi su im krivi. Inace i ja sam navijao za Celsi ali to je sport.

ProVokator

pre 14 godina

Ovi što kažu da je trebalo biti 5 penala za čelsi samo dokazuju da nemaju veze sa fudbalom. Da imaju ne bi navijali za njih! :) Bilo bi sramota da su prosli sa tim antifudbalom.

asd

pre 14 godina

lako je proci kad ti sudija dozvoljava da igras rukometnu odbranu(onako je neigra ni francuska u rukometu) i kad nesvira jedno 5 penala protiv tebe i jos jedno 2 su bila i za crveni karton.
ali ipak nije barsi prvi put da joj pomazu sudije, sjetite se samo kad su igrali sa milanom, kad je sevcenko zabio gol, a pujol sam sebe fauliro, i sudija sviro faul.
ali ipak sve se vraca, tako da nemate sta da trazite protiv mancestera.

zoran021

pre 14 godina

Sta pricate! Pet penala za ch, ma da sigurno! Mozda je samo jedan penal bio!!! Ali isto tako bio je i za barsu penal na pocetku utakmice to kao niko nije video? Druga stvar ni C od crvenog kartona! To ne komentarisete i treca stvar zasto ch. nije dao go pola sata sa igracem vise?! Meni se cini da je barsa vise ostecena od engleza!

pipo je stena za ove!!!

pre 14 godina

samo je bio penal kad je pike igrao rukom!I to je pomocni bolje video jer je bio sa strane.ovi ostali, nije bio nijedan!!!balak kad je opalio po lopti ,da nije bilo etoa ,otisla bi iznad tribina!ono gurkanje suditi penal???neznas koji je veći padavičar drogba ili anjelka.drogba je pola utakmice bio na zemlji.to sto je barsa bila nemocna i ovi igrali bunker-kontra je druga stvar

barca fan

pre 14 godina

pazite,dzaba vama sto pricate kako je barsa lose igrala,oni su otisli dalje...ne pamti se igra vec rezultat!!!uostalom,ko gubi ima prava da se ljuti!

sk

pre 14 godina

Chelsea je trebao da dobije bar 7:0. Bar 3 gola su trebali ovim trubama da uguraju iz igre i jos bar 4 iz penala...
CHELSEA vi ste za mene vec osvijili LS!
CFC PRIDE OF LONDON!

razocaran

pre 14 godina

alo bre sta je ovo???
nevidjena kradja 4 PENALA JE TREBALO DA BUDE U KORIST CELSIJA!!!!!!
ne znam da li je zbog ekonomske krize ali kako se ove godine sudi u ligi sampiona ovo je skandalozno da toga nema ni u nasoj ligi!
FERGUSONE UGAZI IH U RIMU!

Nišlija

pre 14 godina

1.Esjen-od junaka do tragičara. 2.Drogba-sve što je moglo da se promaši, promašio je. 3.Sudija-uporno "odlagao" da se utakmica reši u korist Čelzija i na kraju uspeo u toj nameri, a verujem po direktivi odozgo i 4.Po do sada prikazanom, ne vidim kako bi MU mogao da ostane bez naslova.

Nikola

pre 14 godina

Svi smo videli samo jedno. Engleski fudbal je najbolji na svetu bez premca !
Nek budu svi presrecni koji su navijali za Barsu,jer su i sami svesni KOLIKO je ta navodno NAJBOLJA ekipa na svetu zapravo LOSIJA od ENGLESKIH timova!
Pozdrav

hertz

pre 14 godina

veliiki je iniesta, velika je barselona! bila bi sramota za fudbal da ekipa koja se u polufinalu, na domacem terenu, sa igracem vise brani i ima loptu u posedu 30% igra u finalu. svaka cast hidinku, ali ono od sinoc, ono nije fudbal...pa zamislite da sve ekipe na svetu igraju onako, na sta bi to licilo!

djomla

pre 14 godina

HIDINK SA CELZJEM POKAZAO KAKO SE IGRA FUDBAL PROTIV "NAJBOLJIH"! RZBILI SU IH U SVAKOM SEGMENTU!! NEKA SE OSTALI UGLEDAJU I UCE!! CISTA KRADJA I BRUKA!!!

koki

pre 14 godina

Jedina sansa da se izbegnu ovakvi skandali je da se po uzoru na americki fudbal u kljucnim situacijama u kaznenom prostoru uvede "challenge".

guido

pre 14 godina

pravda je pobijedila i fudbal je spasen. nije sviran cist penal za barcu u prvoj utakmici, puyol je dobio nepravedan zuti a celsi se kukavicki branio svo vrijeme. dakle dosadni tim je ispao a bolji je prosao. osim toga gole esijena je slucajnost. sramota bi bila za fudbal da je celsi prosao.

despot

pre 14 godina

ne razumem sto svi krive barcu za sudjenje..ipak sudija nije svirao penale a ne barca...i iskreno crveni karton nije postojao...cak ni faula nije bilo za barcu....

gari

pre 14 godina

Bio je penal za Chelsea kad je Pique igrao rukom, ali niko nije primetio da je na pocetku utakmice isto tako igrao rukom u sesnaestercu jedan igrac Chelsea-a. A ovi ostali nedosudjeni penali, nisu ni bili za penale. Eto'o-a lopta nije pogodila u ruku, vec u pazuh izmedju rebara i ruke. I crveni je bio greska, tako da je Barcelona zapravo vise ostecena.

Crazy Nort

pre 14 godina

Mislim da je barsa zasluzeno u finalu! 90 min u barsi i ovde 31% lopte u nogama celzija sve govori! Jeste da je jedan sut u okvir gola presudio ali 180 min se braniti protiv barse....bilo je pitanje vremena kada ce ga barsa uvaljati! Sudjenje jeste bilo lose,ali setite se prve utakmice u spaniji!!!!!!! Ni tada nisu sudjeni penali za Barsu! Iniesta je zasluzio gol! Covek je mozak ekipe i najbolji je bio sinoc! Drogba se buni,a masa cist zicer,valja se po terenu! Zasto nisu dali jos jedan gol pa onda opusteno igrali? Pozdrav svima! Mancester i Vidic ponovo prvaci! interesuje me samo ko ce Anrija da vija po levoj strani! O Shej????? Nece on znati gde se nalazi! Ferguson kloniraj Evru! POzz

Cobra RS

pre 14 godina

Kakav je to tim koji ovakvoj osakaćenoj odbrani još 30 min. sa igračem više ne može da da gol. Drogbi treba 5 zicera pa da jedan ubode, pa nek neko kaze da je najbolji špic. Sramota.
Forzza barsa do kraja

totokotunjo

pre 14 godina

Ova utakmica je samo pokazala kako je protiv ovih spanskih leptirica potrebno odigrati samo nesto tvrdju odbranu, malo ih zatvoriti po bokovima i eto barcelona se pretvara u Tumbakovicev Partizan. Jalovi pokusaji kroz sredinu terena, ocajne duge lopte Danija Alvesa, sve u svemu Celsea je zajedno sa prvom utakmicom potpuno nadigrao Barcu. A sto se tice Mesija... stvarno najbolji igrac kosmosa. I u ove dve utakmice protiv Chelsea-ija i prosle godine protiv Manchestera. Ali Manchester je prosao i uz malo bolje sudjenje dovrsice ono sto Chelsea nije uspeo!

Loshmi

pre 14 godina

Fudbal je umro onog trenutka kad je multi bilionski tim gospodina Abramovicha odlucio da igra anti fudbal punih 180 minuta u nadi da ne prime gol od tima koji je dao 100+ golova u sezoni!! Fudbal je umro kad je taj isti tim sa golom prednosti i igracem vise odlucio da igra bunker protiv Barsine osakacene odbrane u kojoj sam u tom trenutku, bez preterivanja mogao da se nadjem, ja. Drago mi je da ce anti fudbalski projekat Chelsea da se raspadne posle godina pokusavanja ubijanjem fudbala dodje do titule najboljeg na svetu. E nece moci!!

Mika

pre 14 godina

Zasto biti razocaran!?Barselina, a pogotovo Mesi, su pokazali da nisu vredni paznje.A za mene, kao ljubitelja dobrog fudbala, Celzi je pokazao, jos jedanput, veliki kvalitet!

ferro

pre 14 godina

E ovako,
Zaključak koji može da se izvede posle dve odigrane utakmice polufinala između Barselone i Čelsija.
Urađena je kompenzacija za suđenje iz prve utakmice u drugoj.Kako? Tako što je sudija na prvoj utakmici . pustio igrače Čelsija da grubom igrom nadomeste manjak mogućnosti koji im je Barsa oduzela velikim posedom lopte.
Jedan nedosuđen čist penal za Barsu je danas pretvoren u crveni karton za iste i nedosuđena 2 čista i dva sumnjiva (sudijska procena).
Kada saberete prvu i drugu utakmicu , dođete do zaključka da je očigledan pritisak koji je Barsina uprava posle prve tekme izvršila na UEF-u urodio plodom.
Da li je to pravedno? Nije!
Da li je pravedno što je na Barsinom stadionu sudija dozvolio onakvu igru Čelsija?
Nije ni to!
Meni lično je drago što je Barsa u finalu jer ipak ja fudbal ne gledam zato što volim "muške" duele na sredini terena.U tom slučaju bi onda gledao rukomet ili neki sličan sport!
U svakom slučaju ostaje mrlja na ove dve utakmice a ne samo na ovoj na koju će se oštećeni u današnjoj uvek vraćati.
I za kraj: da li se neko seća da li je Čelsi imao ijednu izgrađenu akciju za gol u ovih 180+8 min. a da to nije bila kontra?
Nemojte se mnogo truditi da se setite! Nije je bilo.
Taktika koju je majstor Hidink postavio je pala u 93 minutu druge utakmice kada je greškom Esijena lopta došla do Mesija a ovaj vratio na 16m i onda... je pobedio fudbal.
Aj' u zdravlje!

rosonero

pre 14 godina

bunkerasi su dobili sta su trazili...ne moze se igrat onakav fudbal nigdje a pogotovo u finalu u rimu...sreca prati hrrabre a sinoc je to bila barca...uglavnom finale koje svi prizeljkujemo izmedju dva najbolja tima na planeti se ostvarilo...

bolevole

pre 14 godina

Ako ćemo pravo, Čelzi je morao da reši utakmicu i bez tih nedosuđenih penala... Barsa igrala bez pola odbrane, u napadu truba, čudo je da iz igre nisu primili par komada... Vaditi se na nedosuđene penale u utakmici koju je Čelzi mogao komotno da dobije sa 3 razlike iz igre, je malo glupo... Zar ne?

DK

pre 14 godina

Da nekim slucajem igra u Engleskoj, Mesi ne bi bio to sto jeste. Lako je igrati leprsavo u spanskoj ligi, protiv Almerije, Betisa, Numansije i slicnih ekipa. Kada ima pred sobom beka i vrhunskog zadnjeg veznog igraca, nema ga nigde. Ista situacija bi verovatno bila i da su, na primer, igrali protiv Liverpula.

Sto se utakmice tice, jeste mi drago sto je Barca prosla, ali onakvo sudjenje... Naravno, 99% ljudi ce to zaboraviti, i ostace samo cinjenica da je Barselona usla u finale LS 2008/2009 posle drame na Stamford Bridge-u.

NikoNepoznat

pre 14 godina

Navijao sam za Barsu za nju navijam od Rivalda, Luis Enrikea, Kluverta, Gvridiole idt... Utakmica super, sudija katastofalan, Abidal nije trebo dobiti crveni nego Anelka zuti za simuliranje, penal cist ko suza za Celzi u 82 min. a bila je i ona sporna odluka kod Malude i Dani Alvesa! Valdes u Barsi uz Inijestu sjajan, Eto se nije vidio, primiti loptu nije mogao, Dani Alves je pet puta centrio u publiku mada jeste prolazio po desnoj strani! Celzi dobar ali imati domaci teren i igraca vise i opet igrati povuceno nema smisla! Milo mi je sto je Barsa prosla dalje da opet nebudu samo Englezi, ali isto tako mi je milo kako fudbaleri Celzija zadrzavaju vrijeme (glumeci,prevtanju i bacanju lopte daleko od faula, auta) a Barsa sprinta i posle obrnuta situacija! Da je Bane igro Celzi bi proso!

Hm

pre 14 godina

Sudjenje je bilo sramotno na obje utakmice (tamo se vuklo za CH, a tu za BA)... Isto tako budimo realni, tesko je dosuditi penal u polufinalu/finalu LP, osim, ako netko nije doslovno skrsen ili skinuo rukom loptu iz gola (a da nije vratar).
U biti od svih tih mogucih penala niti jedan nije bio siguran, osim, one prve problematicne situacije. A i CH je imao progledan jedan cisti penal u Barceloni, tako da... Navijao sam za Barsu (mada ne navijam niti za jedne niti za druge), ali je najveci krivac za prolaz Barce upravo Drogba. Onu sansu koju je fulao u gostima i ovu koju je fulao kod kuce, to niti prosjecan napadac u balkanskim ligama ne bi promasio (sada moze prebacivati krivicu na suce, ali on je mogao rijesiti i jednu i drugu utakmicu). O igri CH necu, jer mi nije jasno zasto su nakon postignutoga gola stali, a jos manje zasto su se povukli u bunker nakon sto su imali igraca vise i rezultat na svojoj strani. Ovako im se dogodilo ono sto su kao i zeljeli - gol kod kuce. I da jos nesto napisem. Niti jedan gol nije bio rezultat neke dobre akcije, a pogotovo ne onaj od CH koji je bio odbijanac, tako da...

.w

pre 14 godina

Nikada nije niti ce da postoji malerozniji klub na planeti od chelsea! Ali vratice se sve pre ili kasnije! Ima boga..tj bar se nadam da ga ima... Kakvo kriminalno sudjenje u jednom polufinalu LS, znaci strasno sta se radi...

Ivan

pre 14 godina

Bravo za barselonu i njihovu leprsavu i umetnicku igru koja im je donela 1 sut u okvir gola celu utakmicu.Sudjenje i ne zelim da komentarisem samo se nadam da ce u buducnosti biti na nivou ovako velike utakmice,posto je objektivno veceras Chelsea i previse ostecen.Cestitam Celsiju na fantasticno odigranom mecu i barseloni na velikoj "sportskoj" sreci koja ih je zadesila.Ziveo fudbal koji se igra u Premijer ligi jer je veceras jos jednom pokazao da je najkvalitetniji u Evropi.

cveksi

pre 14 godina

Челзи је пропустио своје шансе, за то им није судија крив. Жао ми их је само због Ивановића, а иначе Барса је за миљу испред Челзија у сваком погледу

boze dragi

pre 14 godina

Vec ste ostavili preko 300 komentara i svi su od toboze navijaca celsija koji nisu znali za taj klub do abramovica. Realno samo je ruka pikea bila cist penal sve ostalo je slobodna sudijska procena i na nivou onog penala nad anrijem u barseloni. Bolja ekipa ide dalje i bolje bi vam bilo da odete malo na stadione da gledate fudbal a ne da se lozite da ste neki veliki navijaci celsija i barse

Bosske

pre 14 godina

Ko moze reci da je losiji tim prosao?! Pa chelsea je u prvoj utakmici 4 puta presao pola, 3 puta sutnuo prema golu, 1 u okvir gola....Barca sad imala 2 suta u okvir gola, puno van okvira, ali je Chelsea bio mnogo manje dominantan nego Barca u prvom mecu...Sve u svemu, hvala bogu fudbal je pobedio, a sramota od chelsea-ja hvala bogu nikad nece osvojiti CL...Matori su vec jako, a para nece vise biti, hvata kriza...Zivela Barca, zivelo finale iz snova, da jednom za promenu gledamo pravi fudbal...

nebitno

pre 14 godina

Da je sudija pogresio nekoliko puta - jeste... Ali opet celzi je igrao fudbal koji ja najvise mrzim, odbrana i taktika su na vrhunskom nivou a za napad nek se snadje sam Drogba... Jedina ideja im je bila da sacuvaju svoj gol a ako umuvaju neki eto veselja... Esijen je pokazao da je fenomenalan igrac, stizao je sve u odbrani a i zabio je golcinu, od njega dosta... :) Navijao sam za Barsu i napadacki fudbal, za zelju za sto vise postignutih golova... Napadaj pa makar i izgubio, bar ce navijaci biti zadovoljni... Hvala Inijesti... :D

baca

pre 14 godina

Sudija je ocajno sudio. Barselona je slabo igrala, petljaju petljaju niko da sutne.
Ali Celsi je zasluzio ispadanje jer je pred svojom publikom 80 minuta branio 1:0. Branili su se sa 10 i 11 igraca, nastavili su da se brane i kada je Barsa ostala sa igracem manje. Sramota sta su pokazali od fudbala, koje foliranje, kakva gluma na obe strane. Barselona je bar napadala...
Pravo finale bi bilo Mancester - Liverpul.

Mladen

pre 14 godina

Fudbal je danas umro. Kad Italijani igraju bunker, a igraju ga 100 godina, onda je to OK a kada ga igraju Englezi onda je to antifudbal. Kakav leprsavi fudbal? Barsa nije mogla da se pokupi. Sta je treabalo Celzi da radi... da juri rezultat sa 6 spiceva protiv tima koji igra na sve ili nista? Ali to je zivot. Idemo ponovo.

True Blue,Through & Through

jaa

pre 14 godina

Toooooooooooooooooooooooooo!!!11

Barselona prolazi u finale. Barsu nevolim, a Chelsi ne podnosim. Tako da sam srecan sto nisu prosli. Sad samo ostaje da poraze Junajted

YNWA!!!

messi

pre 14 godina

Barselona je najbolji tim Evrope i sveta i sreca ih je pratila veceras a u finalu ce to i dokazati!! mislim meni je vec dokazala milion puta ove sezone ali nekim ljudima koji ne vole ponizenja poput onih protiv Bajerna,Liona,Reala itd naravno da ce ovakav prolaz Barsin ispljuvati najgore! Hvala Andreas!!

heinez

pre 14 godina

Sramota! Ne mogu da verujem da se ovako nesto desava u polu finalu Lige Sampiona,sama reakcija Balaka i Drogbe je izazvala suze u mojim ocima...Ostao sam bez komentara
P.S. Neka u finalu pobedi tim koji da vise golova bez pomoci nekih spoljnih faktora ;)

Pa sta

pre 14 godina

Da zanemarimo sudiju, ljudi su prosli kako su prosli. Mislim cemu ono Barsa nije sutnula na gol pa ne brojese sutevi vec golovi. Drogba promasuje sansu 1 na 1 sa golmanom a on oce u finale. Ja sam rekao neka ispadne celzi kada mu Bane sedi na klupi. Sto kazu ru sto pravda to prava.

Nikola Jovanovic, Nis

pre 14 godina

Postoji neka pravda na ovom svetu, ocigledno.
Elem, sudijski kriterijum je bio takav da je sudija dozvolio prilicno ostru igru sto je igracima Celzija (kao fizicki superiornim) vrlo odgovaralo. Po tom i takvom kriterijumu, ne moze se ocekivati da se svira penal uvek kad Drogba padne na zemlju posle remplovanja. Da analiziramo sve sporne situacije:
1. Faul Alvesa nad Maludom. Bilo je unutra, medjutim nedovoljno cist kontakt da bi se svirao penal. Vrlo cesta situacija i Premijer Ligi i ne svira se penal u 95% takvih situacija. Sudija je nasao kompromisno resenje i dosudio slobodnjak. Dobra odluka.
2. Faul Abidala na Drogbi. Apsolutno smesno komentarisati. Odlicna odluka.
3. Faul Jaje nad Drogbom. Mogao je da se sudi prekrsaj u samom startu da je Drogba pao, medjutim on je posao sa loptom dalje i usao u sesnaesterac. To inace vrlo cesto radi, stoperi se odbiju od njega i ostane sam protiv golmana. E, ovaj put je naisao na najjaceg brata Turea i to mu nije proslo. Takodje, odlicna odluka.
4. Crveni karton Abidala. Velika sudijska greska posto faula nije ni bilo. Medjutim, da je bio faul, crveni karton bi bio logicna odluka. Moguce da je konstantan pritisak od strane Drogbe uticao na ovu odluku.
5. Ruka Pikea. Takodje sudijska greska. Iako je Pike bio okrenut ledjima, lopta ga je pogodila u ruku koja je bila udaljena od tela i promenila pravac. Po meni, cist penal. Medjutim, svi koji pratimo fudbal smo svedoci da je ovakva situacija vrlo cesta prethodnih godina u PL, a posebno ovakav ishod. Posebno se isticao upravo Teri, koji je bas na ovaj nacin zaustavio protivnicki napad minimum 15 puta (bez preterivanja) u prethodnih 5 sezona, bez sankcionisanja.
6. Ruka Etoa. Klasicna napucana lopta, ruka je bila uz telo. Daleko od penala. Odlicna odluka sudije.

Da sumiramo, sudija je imao dve greske, jednu u korist Celzija (crveni karton) i jednu u korist Barse (ruka Pikea). Pritom ne racunam nedodeljivanje crvenog kartona Balaku. Ja se secam kad je Mehmed Bazdarevic suspendovan na 10 meseci zbog psovanja sudije. Po toj logici, Balak bi za ovo trebalo da bude suspendovan bar 2 i po godine.

Zanimljivo mi je samo kad procitam da Barselona nije stvorila priliku za 180 minuta. HEJ! Pa da li je neko uopste gledao prvu utakmicu? Imao je sansu Mesi (sut u donji levi ugao, odbranio Ceh), Eto (sam ispred golmana), Hleb (takodje 1 na 1), Mesi (na suvisan pas Inijeste), Anri (nekoliko suteva), itd. Barselona je bila apsolutno dominantna u prvoj utakmici i samo zahvaljujuci Cehu i odbrani nije postigla pogodak. Danas je bilo drugacije, a rani gol Celzija je zasluzan za to. Ukupno gledano, mislim da je tim koji je usao u dvomec postenije prosao dalje. da ne govorimo o tome sto sudijski kriterijum ni u prvoj ni u drugoj utakmici nije bio naklonjen Barseloni.

barca

pre 14 godina

iskreno barselona je bila oslabljena bez anrija,pujola i markeza i ipak je uspela da se izbori i ode u finale..esjen je sutnuo tek da bi zavrsio akciju i gle cuda...gol..i naravno bunker pred napadacima barce se stvorio jer je igra celzija bila van svih granica fudbala...tek kada je barca ostala bez abidala,celzi je poceo sa napadima kojim je barca odolela i postigla zasluzen pogodak.

Misa

pre 14 godina

Svi vi koji pisete da je barsa zasluzeeno prosla i da je sudija odlicno sudio pogledajte se u ogledalo!!!Koliko sam ja video ovde je Barca igrala anti-fudbal!Jednostavno Barca izgleda leprsavo protiv spanskih klubova,ali kada dodje neki Engleski bez sudije ne mogu da prodju!!!5 penala mirne duse je mogao da svira celavi!!!Osvetice vas Man Utd!

E pa neka

pre 14 godina

Kad sam video da nema Baneta u postavi svim srcem sam navijao da Barselona pobedi. Najsadji su golovi u poslednoj minuti i alal vera. Nema suta ali kad ima Celzi ispada. Eto sada tim nema sut a prodje sa jednim u okviru gola e to je prava stvar. Ovde se prica o nekih 5 penala ja bi pre rekao 2 ali samo one ruke ostalo su Drogba 2 zuta za simuliranje Anjelka 2 zuta za penal i crveni Abidala pa da se onda vidi.

o dragão

pre 14 godina

gdje ste sada barcini navijaci.....ko je veceras igrao antifudbal o kojem ste toliko pricali.....
(dragan, 6. maj 2009 23:03)
definitivno chelsea. mislim, ubili su se od napadanja, nema sta da se kaze.

nisam navijac barçe, ali kad neko igra odbrambeni footabll sa jednim igracem vise, ne mogu da simpatisem sa njima cak i kad ih sudija osteti.

Laki Petrovgrad

pre 14 godina

a ljubitelji celzija gde ste bili posle prve utakmice kada je barsa ostecena za 2 crvena kartona???
da vas cujem!!!!!!
a i ovaj koji je dat abidalu,nema veze sa zivotom,anelka sam sebe sapleo

Dejan

pre 14 godina

Ne znam sto se lozite sa tim pogresnim informacijama, ali posed lopte je: Barcelona 64% - Chelsea 36%. Uz to Barcelona je imala 11 suteva na gol a Chelsea 9. To do li su lopte zujale pored stative ili isle pravo u golmana nije bitno, sutevi su 11:9 za Barcu. Pa sad se vi tesite kako hocete...

Grobar Le

pre 14 godina

podnosim.

A ovo veceras sudiji nek je na cast, a i Hidinku (za kog sam iskreno mislio da je najbolji), ali veceras je napravio katastrofalan potez izvodjenjem stuba DROGBE, on je morao ostati u ekipi makar i sa jednom nogom i siguran sam da bi moj VOLJENI CHELSEA prosao dalje, ovako ostaje nam jos jedna noc za tugovanje, sto se tice nas koji stvarno Volimo Chelsea!

Zagor-te-nej

pre 14 godina

Jeste, sve je kradja protiv Chelsea, a crveni karton je neverovatno realan, a onda faul na Messiju mala sala, i napucane lopte u ruke u ko zna koje delove tela igraca fenomenalna igra Chelsea u prvoj utakmici, pravi odmor za oci i bla bla bla... Zamarate ljudi previse, Chelsea je jedna zalosna tvorevina jednoga preambicioznoga multimilionera.
Michael Ballack-a treba poslati u zatvor zbog njegovog ponasanja veceras, a ne dodeliti zuti karton. Sramota je ono sto je Chelsea pokazao u ove dve utakmice, a Barca se samo trudila,i napokon, uspela!

realan

pre 14 godina

Fudbal se igra za golove,tako da ako ni zbog cega drugoga Barcelona je zasluzeno prosla.A u Celziju,umesto shto se zale na sudiju,neka se zapitaju zasto su se sa igracem manje branili...

pule

pre 14 godina

Sto smaraju ljudi kradja krajda, pa onaj crveni karton nije postojao, Chelsi ima igraca vise 25min, a Barsa juri rezultat.. Pa sto nisu dali gol nego su se opet neckali da napadaju iako se videlo da mogu da ga daju kad hoce.. To se Hidinku obilo o glavu a mogao je da bude heroj posto je uspavao Barsinu igru.. I by the way samo je jedan penal bio ostalo.. ne bih rekao

Dalibor

pre 14 godina

Nije mi jasno kako polufinale LS moze da sudi ovakav diletant. Pod hitno treba uvesti barem od cetvrfinala LS neku tehnolosku inovaciju, da sudija ima pravo na usporeni snimak, da se kompjuterski rjesavaju sporne situacije. Kad funkcionise u tenisu, sto ne bi moglo i u fudbalu?

koksinela

pre 14 godina

Kakav je to napadacki fudbal ciji rezultat je jedan sut na gol (i to iz ocaja) za 97min!??
Al ne, (skoro) svi ste hteli veliku Barselonu da gledate u finalu eto vam je.

Milan

pre 14 godina

E bas mi je drago.Pa zar vi niste videli utakmicu.Koji bre penali....Chelsea je igrao kao mala ekipica iz premier lige...ej pa oni igraju bunker i kontru na svom stadionu.Svako ko misli drugacije nema veze sa fudbalom.Pobedio je fudbal i zelja za pobedom.Urlao sam kao lud na Iniestin gol...PRAVDA

Barca

pre 14 godina

Šta hoće ovi navijači snobovskog kluba iz Londona?Koji fudbal igra Čelzi?Samo snaga i snaga i ništa više.Kojih 6 penala?A penal nad Anrijem u prvoj utakmici?Abidal crveni?O čemu vi pričate?Iniesta-Božja Ruka,kao Maradona 86-te.Ko voli fudbal shvatiće.

plavi sakar

pre 14 godina

ma ajte dzaba sad prica...kad se barca zalila na sudjnje vi ste rekli pa sta cim ne mozete da date gol kriv je sudija...da je na nou campu bio normalan sudija bilo bi 5 komada tako da revans nebi bio ni potreban...mancester nece ovo da oprosti?? ma djate molim vas...oni i celzi se ne podnose...i kao oni ce da swete celzi....budimo malo realniji....nije ni celzi zasluzio da prodje po igri iz prve tekme tako da pisssss..GO GO BARCA!! i dosta je sad svi kao nes utripovali navijaju za mancester...ma ajte molim vas...najlakse je navijati za najbolje...uz barcu uvek!! i u losem i u dobrom!! pozz za sve BARCINE fanove!!

Bedem

pre 14 godina

Najveca kradja u istoriji fudbala!!!!!!! Tri penala nije svirao!!!!!!!!!! Ovi jedan sut na dve utakmice!!!!!Sramota!!!!!! Ja fudbal vise ne gledam....
(Dima Bilan, 6. maj 2009 22:56)

Jedan shut u 2 utakmice?! Ti nisi fudbal ni do sada gledao...

adamworth

pre 14 godina

Najjaci su navijaci Celsija koji se predstavljaju kao Barsini... dajete, providno je. Niko ne prica o tome kako je Hiding pri vodjstvu Celsija i sa igracem vise povukao Drogbu. Ne moze se reci da je to dobra odluka i kazna je usledila

XXX

pre 14 godina

svi smaraju kako je celsi pokraden, a niko od vas ne spominje da onaj start abidala ne da nije bio za crveni karton...sam se sapleo lik!uostalom ako je celsi toliko dobar sto nije dao drugi gol barsi koja je imala 10 igraca na terenu!?al dobro!uvek je i bilo KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI! mas que un club!

Bojan

pre 14 godina

Niko od vas koji spominju sudjenje veceras u korist Barse ne spominje onu utakmicu od 4:2 za Chelsi kada je napravcljen faul nad Valdesom i kada je Teri dao gol!?

nebra

pre 14 godina

Ovaj sudija se vise nikad nece pojaviti na terenu, kao ni onaj Pol sto je hrvatu Simunicu dao tri zuta na svjetskom prvenstvu. Al ce zato da se setka u havajski kosicam i ispija koktele ako to vec ne radi.

Laki Petrovgrad

pre 14 godina

a ljubitelji celzija gde ste bili posle prve utakmice kada je barsa ostecena za 2 crvena kartona???
da vas cujem!!!!!!
a i ovaj koji je dat abidalu,nema veze sa zivotom,anelka sam sebe sapleo

A/D

pre 14 godina

Da je Chelzi dao gol u Barseloni drame ne bi ni bilo. Njima je vaznije bilo da ne prime gol nego da daju. Ni jedan klub sa takvim pristupom u igri ne treba da dodje do finala LS.

drakat

pre 14 godina

cinjenica je da je mogao sudija svirati penal u 82 min ali isto tako je cinjenica da nije bio crveni karton za barselonu,bilo je povlacenja ali pad je bio presmijesan ,igrac barselone pola metra od igraca celzija u trenutku pada,zao mi je celzija ali u finale zasluzuju da igraju barsa i mancester,trenutno 2 najbolja tima u evropi,takticki perfektno odradjene 2 utakmice od strane celzija ali mene kao gledaoca privlace igra,potezi i golovi a ne taktiziranje i odbrana svog gola 180 min.,a pogotovo sa igracem vise,nije zalud receno napad je najbolja odbrana,jos jednom svaka cast celziju a i barseloni iako je velikom srecom prosla u finale ali sreca se treba zasluziti

Ajko

pre 14 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti!!!

1. Barca je u 23 dana odigrala 7 utakmica.

2. Barca je igrala bez pola ekipe.

3. U prvih 90 minuta je igrala samo jedna ekipa.

4. Do pogodka Esiena je bio Chelsea steran u misju rupu... a ond i corava koka ubode po koje zrno i bunkerica.

5. Barci je neopravdano iskljucen igrac.

6. Na svakom prekidu ste ukrali 40 sekundi.

... a na kraju "in your face"... neka neka... mrzim kukavicki fudbal!!!

milan

pre 14 godina

Stvarno ne znam koliko neko mora biti jadan da likuje nad onakvim prolazom???
Treba samo reći, hvala ti sudijo, hvala ti UEFA, ipak je istina ono sto se suskalo - UEFA ne zeli finale u kojem ce biti klubovi iz iste zemlje

WeBad

pre 14 godina

pa jel moguce da niko ne zna pravila... u kaznenom prostoru svira se samo namerna igra rukom, po sudijskom uverenju, i nije ovo nase prvenstvo da se svaki cas sude nekakvi penali...
Zasluzen prolaz Barse, umetnost je pobedila!!!

Man Utd Fan

pre 14 godina

Pa ako Barselona u finalu protiv Junajteda bude igrala ovako bolje i da ne bacaju pare na avionske karte za Rim je ce ih Mancester poniziti i jos ne zaboravite da Barsa igra bez standarnih stopera,tu ce Runi i Ronaldo da ih vrte kao na ringispilu.Sto se vecerasnje tekme tice onakva kradja nema ni kod nas!Jedva cekam finale da vidim tu mocnu Barselonu i njene fantasticne napadace koji se nece videti pored Nemanje i Ria.Ove godine do duple krune i da pokazemo da smo najbolji.Glory Glory Man Utd!

NemanjaPG

pre 14 godina

sad mi je barselona jos mrznija...2-3 penala svirati protivniku,ono je bruka! onaj sudija samo neka je zdravo... dzaba je barseloni kad ih u Rim ceka masinerija sa Old Traforda.... ROONEY!!!

sk

pre 14 godina

ALOOO ovi iz chelsea su ludi ako se ne zale da se utakmica ponisti! Ne sme barselona u finale! Pa ceo svet je video kakva je ovo kradja, nece ceo svet da zavaraju i da igraju finale! UEFA mora da intervenise, strasno sta se radi! Ovo je najveca kradja u istoriji fudbala! Chelsea borite se niste bre ispali! OMG!

Marko Paunovic

pre 14 godina

Nevolim nepravdu.Ovo je bruka,sramota i skandal.Da se nesto ovako desi u polifinalu Lige Sampiona je za mene neshvatljivo.Dokle i gde ce fudbal stici sa ovakvim sudjenjem.Da li iko moze da zadrzi prave navijace?Mene NE!FUDBAL UMIRE!

Vamos Barca!!!!!

pre 14 godina

Barca 4ever.poludio sam od srece posle Iniestinog gola. inace utakmica je bila super, mnogo zanimljivija nego ona prosle sedmice. Celzi je sam sebi kriv sto nije pobijedio, promasili su i previse zicera, a na ovom nivou takmicenja to se ne smije desavati. Sudenje = malo je rec nula.

friùl

pre 14 godina

nevjerovatno. celsi vodi 1-0 i igra sa 9 igraca u svom sesnaestercu, sa jednim ispred i sa jednim blizu centra, bolje receno brani se. barca igra sa igracem manje i pokusava da napada. naravno, kad celsi krene u kontru, stvore i gol-sansu, i to stvara dojam da igraju bolje. zamislite da je barca odabrala istu taktiku. ali takva velicina kao sto je barca to sebi ne moze dozvoliti. catenaccio vise nitko ne igra jos od 80-ih godina jer to je velika antipropaganda nogometa i samo zbog toga mi je drago sto je celsi ispao.

ivan

pre 14 godina

Srecan sam sto sam navijac Man.Utd. !

Cheleseu svaka cast - zasluzili su finale !
Da sam navijac Barcelone nikada se ne bih hvalio ovako sramnom prolasku u finale ! Igra manje vise, nisu zasluzili ali SUdjenje - KATASTRASNO !

Pa ovako se nekada nisu ni Italijanski timovi provlacili ! ( cast izuzecima)

gildza

pre 14 godina

Ova sportska vest je za mene ujedno i dobra i losa.Losa zato sto je slabiji tim prosao na tako sramotan nacin.Dobra zato sto ce ih u finalu Man United razvaliti i tako osvetiti ovu fudbalsku nepravdu.I samo da napomenem da sam ozbiljno zabrinut za zivot i zdravlje "ovog" sudije.

LeBron_James_23

pre 14 godina

Xej ljudi,o kakvom fudbalu mi pricamo?!Pa Chelsea u 2 utakmice nije imao niti jedan organizovan napad,a pritom mislim da lopta krene od stopera,da se razmene nekoliko pasova na sredini terene,i da se izbaci shpic.Sve se svodilo na "dzokiranje" lopte na Drogbu.Dovoljno je pogledati posed lopte,i sve je jasno.Postava Chelsea je bila klasicna zona,sa flasterom na Messi-a,jer Barca nema dobrog skakaca,i svaki centarsut bi bio poklon lopta.To je totalno unistavanje lepote fudbala.Svaku sansu koju je Chelsea je bila iz kontranapada,ili greske stopera,jer nisu igrali ni Puyol ni Marquez.Koliko je Barca jaca "na lopti" videlo se i kada je pod jakim presingom iznosila sa lakocom loptu sa svoje polovine.Posteno,Chelsea je bio ostecen,ali mi nije krivo sto ce Barca igrati veliko finale,jer sam ipak ljubitelj tehnickog,a ne fizickog fudbala.

Bojan

pre 14 godina

Ja mislim da je sudija trebao da svira 15 penala za Čelsi, ustvari kad bolje razmislim 20! Ma dajte ljudi pa pogledajte snimak malo. Jedan penal jeste bio (Pike ruka) a da Drogba nije gledao kako da padne nego kako da da gol drame ne bi ni bilo. Kad se Čelsi branio prošle nedelje čitavu utakmicu onda se ćutali a sad kao sramota. Budite fer, Čelsi jeste bio bolji danas, ali igrale su se dve utakmice. Ovo im je kazna i za propuštene prilike i za kukavičku igru u prvoj utakmici i za to što su dopustili da Barsa sa 10 igrača drži loptu u nogama. Bravo Barsa, videćemo i taj Mančester kad budete kompletni.

LS je dobra, ali je ova igra bolja: http://portikla.mybrute.com

pre 14 godina

Kakva dosadna utakmica do 90-og minuta... Eh, sto ne dadose gol ranije pa da igra bude bolja?!? Inace, Celzi je sigurno ostecen za najmanje 1 penal

ADIN

pre 14 godina

Drago mi je sto je Barcelona u finalu, ako gledamo igru i rezultate ove sezone, to su i zasluzili. Na ovoj utakmici su prosli uz dosta srece i zbog loseg sudjenja. Veceras Barcelona ni u jednoj liniji nije bila kompletna: u napadu je nedostajao Henry, u veznom redu Iniesta (koji je igrao napadaca) i Toure (koji je igrao stopera), da ne pominjem odbranu, bez Puyola i Marquesa. Poz za navijace Barce!!!

AcA

pre 14 godina

Ja ne znam sta da napisem?
Navijam za Barsu od kad znam za sebe i drago mi je sto su u finalu,igrali su sjajno cele sezone.
Sa druge strane Chelsea je odigrao fantasticno i bio je bolji veceras,uz to ih je i sudija drasticno ostetio.
Mnogo mi ih je zao igraci su izginuli u ova dva meca!
FC Barelona-Manchester United
finale iz snova!!!

Hadzija

pre 14 godina

Zato sto imte najvise para
Zato sto vas vole od kad vam je Abramovica
Zato sto ste prvu utakmicu igrali antifudbal
Zato sto na camp nou niste pomislili da date gol
Zato sto ste se posle vodjstva povukli u bunker
Zato sto igrate sa 4 stopera i 2 beka
Zato sto vasa sredina ne postoji
Zato sto vam 7 igraca stalno stoji u kaznenom
Zato sto sa igracem vise niste pomislili da napadnete
Zato sto ste se prvu utakmicu valjalimpo travi


ZATO STE DRAGI MOJI ISPALIIIIIIIII

ZIVELA BARCA!!!!!

Aca

pre 14 godina

Pa uz ovakvo sudjenje bi i Javor,uz svo duzno postovanje,mogao u finale.Barsa je izvikana ekipa koja ima srece da se retko sastaje sa Englezima.

Mishelo

pre 14 godina

Sklanjajte ovog komentatora upropastio je tekmu, covek veze nema, ako je ispao Chelsea, smorise Boga s onim taktiziranjem, bravo za sudiju, sudiji titula, a Barsa nulaaaa....

legolas

pre 14 godina

XA XA XA...joj koliko mi je drago...da li je moglo sladje da bude,6 realnih penala i nesviranih i samo jedan(ali pravi sut) u okvir gola I TO JE TO!!!
Ako nista drugo gledacemo pravi fudbal u finalu sa pravim nadmetanjem...

zarko

pre 14 godina

Ovo je najveca sudijska kradja u istoriji lige sampiona.
Sjajno izvrsena priprema utakmice i postavljena taktika od strane Hidinka.Vidi se ogromna razlika u iskustvu izmedju njega i Gvardiole koji nije izvukao nikakvu pouku iz prvog meca.Barselona totalno bezopasna ,mislio sam da tri dana nece dati gol,a pogotovo sa onim centarsutevima sa strane koji ili su zavrsavali u publici ili su ih pokupili igraci Celsija....

koki

pre 14 godina

U zivotu nisam video skandaloznije sudenje. Sudiju bi trebalo dozivotno suspendovati. Minimum tri penala nije svirao, a mirne duse mogao je da svira sest. Nisam mogao da verujem sta se desava. Uzas!!!

France

pre 14 godina

Kakva nepravda..... Zamislite kod nas da se ovako nesto dogodi, na derbiju! Pa izbio bi drzavni udar! U skupstini bi se raspravljalo! Hehehe!

keny lfc

pre 14 godina

Drago mi je sto je pobedio FUDBAL mislim da celsi nije bio tako strasno ostecen sve su to bile izmedju situacije i cak manje mislim na drogbu nijedan nije trebao da se svira malouda je bio unutra ali opet je bilo jako blizu i pique je igrao rukom ali bilo je slucajno pogodila ga je a i lopta je isla ka valdezu. Ostalo ne vredi ni komentarisati. U finalu svim srcem uz barsu protiv jadnih djavola

bole

pre 14 godina

Ma kakva crna pljacka. Iskljucise Abidala bez ikakvog razloga. Chelsea 30 minuta sa igracem vise brani, igra na kontru, Hidink menja drogbu, Anelkiu.... Pa ako si kukavica i treba da ispadnes.

sinisa

pre 14 godina

Ljudi, penal je kad ga sudija svira...! XaXa Trebao je Chelsea da se brani kao i u prvoj utakmici, mozda bi izborio penale tad...XaXaXa

Serdjo

pre 14 godina

Sigurno najveća i najsramnija pljačka u istoriji Lige Prvaka.Sudija ne bi dosudio penal ni da su fudbaleri Čelzija padali mrtvi u šesnaestercu, ni da su fudbaleri Barse igrali rukomet.Zbogom Evropo...

Pravda

pre 14 godina

Ima Boga!! Sramna partija Celsija.Kod kuce igraju protiv 10 igraca i imaju posed lopte 35%.Abramovic je mogao da kupi Stouk Siti za mnogo manje pare i da gleda isti fudbal.Bar cemo gledati pravi fudbal u finalu!

Yeste

pre 14 godina

Posle ovoga i najneinteligentnijem obozavaocu fudbalske igre ne moze da ne bude jasno KOOOOLIKA je i kakva mafija organizacija pod imenom UEFA i koliko je cist i castan fudbalski klub Barselona.SRAMOTA!

Zvezdas

pre 14 godina

Ovo je bio prvi ozbiljan klub na koji je Barsa naletela ove godine i nije delovala ni lepo,ni carobno,ni magicno...Zao mi je Celsija,pokradeni su.Mesi,Eto-jesu li igrali?

borisj

pre 14 godina

Strasno, covek sudi utakmice svetski jake norveske lige...gde je pritisak veliki.
Steta sto nisu pustili Drogbu, da mu 'objasni' gde je pogresio.
Evo, ako niste videli...

http://www.sportske.net/vest/fudbal/sta-je-rekao-didije-drogba-1490.html

Inijesta

pre 14 godina

Sudija nije svirao 34563457 penala za chelzi!!!!




Ma dajte molim vas, pominjete kojekakve penale(oba sluchajna igranja rukom), a dajvove Drogbe, Anelke, kao i nepravedno dodusjen crveni Abidalu(koji zbog toga nece igrati u finalu!), to ne pominjete a?

Balak i Drogba su trebali da dobiju po crveni za ono unoshenje sudiji u facu!

:)

pre 14 godina

Svi Vi koji pisete kradja sramota i slicno, Vas treba da je sramota, ne spominjete kada je Celsi prosao prosli put Barsu nakon fula u petercu nad Viktorom Valdesom???????
Svaka cast Barsi, pokazali su da umeju da se nose sa pritiskom i antifudbalom!
Celsiju svaka cast na trudu ali ovako se ne igra fudbal!

Hadzija

pre 14 godina

Zato sto imte najvise para
Zato sto vas vole od kad vam je Abramovica
Zato sto ste prvu utakmicu igrali antifudbal
Zato sto na camp nou niste pomislili da date gol
Zato sto ste se posle vodjstva povukli u bunker
Zato sto igrate sa 4 stopera i 2 beka
Zato sto vasa sredina ne postoji
Zato sto vam 7 igraca stalno stoji u kaznenom
Zato sto sa igracem vise niste pomislili da napadnete
Zato sto ste se prvu utakmicu valjalimpo travi


ZATO STE DRAGI MOJI ISPALIIIIIIIII

ZIVELA BARCA!!!!!

Nikolaj

pre 14 godina

Ovaj sudija ili je slep ili je placen, ma nije normalan covek.. Sramota... Steta samo sto ga Balak i Drogba nisu uhvatili na kraju..

BL HAJDUK

pre 14 godina

Stvarno je sudija ostetio Celzi,ali i Barsu je takodje jer je crvenom kartonu prethodio faul Drogbe nad Pikeom. A sta reci za prvu utakmicu na Nou Kampu kada je onaj Nijemac svirao 90 minuta za Celzi,a ovi i pored toga nisu presli centar. Fudbal se voli i gleda zbog golova,napada odnosno svega sto Barcelona radi. Ono sto rade Celzi i slicni klubovi,ajmo na misice ne prolazi. Pa i ovaj sudija Ovrebo zna da je Barsa bolji tim ,pa je malo pripomogao. Ziv bio sto godina,samo da ne moram gledati dva engleska imperijalisticka smeca u finalu.

alooooooooooooooooooo!!!!!!

pre 14 godina

Vidi ti njih, sve navijaci Chelsea i MANU govore da je sudija pokrao Chelsea! Navijaci MANU se boje Barce,bas kao i MANU sam! Barcelona je novi sampion! Tri greske je napravio sudija danas: 1.Dosudjeni slobodni udarac na sesnaestercu umjesto penal za Chelsea;
2.Zuti karton za Alvesa poslje normalnog dvoboja;
3.Crveni karton za Abidala iako nije ni dirnuo Anelku.
Ostale su odluke bile legitimne, penal se nemora suditi ako jedan igrac drugog napuca u ruku, a ona dva starta na Drogbi su bili cisti! Barca je bila ostecena za jedan penal u Barceloni, a sad Chelsea za jedan penal u Londonu! Sudjenje je bilo korektno! U 180 minuta nogometa prosla je momcad dalje koja je vise igrala prema naprijed, a ispala momcad koja se 160 minuta branila! MANU i Barcelona su zasluzili finale, jer su momentalno dvije najjace ekipe u svijetu! Pozdrav

Realno

pre 14 godina

Navijao sam za Barsu,ali mi je na kraju zao sto Celzi nije prosao u finale,iskreno ovo je sramota za fudbal...Da se zna samo nisam vatreni navijac Barse,nego sam mislio da navijam za fudbal,ali sam tek na kraju shvatio da je fudbal zapravo izgubio !!! Jadan Celzi,Lampard,Teri,Drogba...Takva imena,mozda ne igraju najlepse,ali igraju samo fudbal a ne i igre van terena !!!!!

Free Tibet and Herceg-Bosnia

pre 14 godina

Nova kletva...

Dabog da ti Norvezanin sudi!!



Svinjska gripa i norveski sudac..
-Protiv svinjske gripe imas sansu!!Stavis onu masku na lice i gotovo,od norveske gripa se nemoze obranit...


Ali na kraju matematika uvijek pobjedi.
14 Barcinih igraca(11 nogometasa plus 3 Norvezanina) je jace od 12 igraca Celzija(11 plus navijaci)



Sve u svemu,ovaj norveski sudac je veceras postao slavan!!Ne po dobrom ali postao je slavan..
Pardon BIVSI norveski sudac..

Ma-Luda i Drogba

pre 14 godina

E ovako:Nepravda,nepravda,nepravda.Jednom recju najveca nepravda u istoriji fudbala.Prvo predivan gol Esjena,pa Drogba (koji dobro da je ostao živ) i "PET PENALA"-tri starta i ruka Pikea i Etoa.Da bi u 93 minutu Barselona izjednacila...Da ne poverujes.Samo mi je žao što na kraju ovi iz Čelzija nisu umlatili sudiju.
a gde je mesi
pozz za sve navijace čelzija

Vlada_NBgd

pre 14 godina

Zasto sada placete??? A ti, Drogba, nastavi da se valjas po terenu...i nisi za bolje...

Veliki klubovi su u medjunarodnim utakmicama uvek bar malo favorizovani kad igraju protiv malih...

Dzoni

pre 14 godina

sedim u MOskvi i ne verujem sta se desava sa nasim klubom, ovo je nebesna nepravda u fudbalu. "Velika" Barca je totalno razbijena i onako polomljena zahvaljujuci najgorem sudjenju u istoriji fudbala ide dalje. Neka im je na savesti, Bog sve vidi. Ajmo Ronaldo!

qwerty

pre 14 godina

Da sam ja delegat, nalozio bih da se posle utakmice izvedu pet penala u korist Chelsea, i da se postignuti golovi uracunaju u krajnji rezultat.
UEFA bi trebala da ponisti ovu utakmicu zbog neregularnog sudjenja.

gagy

pre 14 godina

nije propusten jedan penal da se svira,nego najmanje 3,4 sramota kakve sudije postoje,u cetvrtoj ligi u mom naselju gledam svaki mec nema tako glupog sudjenja

Zbogom bunker fudbal

pre 14 godina

aaa…aa nikad nisam ovoliko urlao od srece!!! mnogo bi bilo da dva Sevojna prodju danas!
(cizikcina, 6. maj 2009 22:45)

NAJBOLJI komentar!!!!!!!!!

dzoni_boy

pre 14 godina

Da li je ovo moguce? puko sam 50evra zbog barse.. Igrao sam 1 na celzi znate kakve su kvote! zasto stalno taj 93min,ne verujem! Teska stvar je ovo kladionica braco teska..
Dodje mi da zaplacem:( Nije fer, nije barselona zasluzila. celzi je bio bolji..

Barsa je zakon!!!

pre 14 godina

Gige, momce, navijas za pogresan klub! Hahahahahhaha! Dzaba vam odbrana, Barsa je Barsa!!!!!!!!!!!!!! (da ne komentarisem tvoj komentar, samo smo cekali poslednji minut... hihih)

Vladan R

pre 14 godina

Prvi utisak je svakako da Celzi definitivno veceras nije imao srece a i ostecen je jer je bar jedan penal ,najpre ono igranje rukom Pikea, morao biti sviran. Sa druge strane kad se sve sabere tj ukupno gledano nisu mnogo vise osteceni jer Barsi nije sviran penal u zavrsnici prvog mecu sto bi znacajno uticalo na tok i nacin igre u danasnjoj utakmici, jer Celzi ne bi vise mogao da igra ovoliko zarvorenu varijantu kazem zatvorenu bez obzira na to koliko su sansi vise imali, jer im je osnov igre ipak bio defanziva pa i do produzetaka ako treba tj svi u trideset metara od gola pa eventualno neka kontra. Na kraju najveci krivac za ispadanje celzija je pre svega Drogba, jer sanse kada si sam sa golmanom jedan na jedan MORAJU da se iskoriste inace ako se to ne realizuje i to dva puta ono sto se dogodilo Celziju je nepisano fudbalsko pravilo. Na neki nacin Celziju se vratilo i za prethodni duel kada su treci pobedonosni gol dali posle faula u napadu nad golmanom sto sudija nije video niti sankcionisao.

Firenca

pre 14 godina

Lose sudjenje,ali mi gledaoci hocemo u finalu da gledamo fudbal,a ne Celzijev stil igre.Komentator od pocetka naklonjen Celziju,toliko primetno da je bilo iritirajuce.

Albanac iz sela

pre 14 godina

25 godina pratim fudbal i nikad ama nikad u životu nisam vidio veću plaćku,ama od 5 penala ćistih ko suza da se ne svira niti jedan,da mi je znat,s kakvim komentarima će izać g,guardiola pred novinarima!!!

ultras vinkovci

pre 14 godina

Utakmicu je obilježilo skandalozno suđenje protiv Chelsea,a u vašem tekstu jedva da se i spominje.Na htv-u i bht-u su analizirali i bilo je točno 6 spornih detalja,da sad ne nabrajam,svi smo sve vidjeli.Od tih 6 detalja bar 3 su klasični penali(ruka Piquea,rušenje Maloude i povlačenje za dres i guranje Anelke)koje bi i Laporta dosudio.
OVAJ NORVEŠKI PSIHOLOG JE VELIKA SRAMOTA ZA NOGOMET I NADAM SE DA GA NIKAD VIŠE NEĆEMO VIDJETI.

Vlada_NBgd

pre 14 godina

Nastavi da places, Frenk...nastavi da places...ne moze svako da bude sampion Evrope... lepo kaze Kristijano Ronaldo: "Mali klubovi ne osvajaju najvece trofeje, cak ni slucajno"...

s

pre 14 godina

ovo je strasno prvo nesreca, pa nepravda i najvise kradja.... jesam ostrascen navijac sam chelsea ali ovo je strasno sada ce svi likovati zato sto ce da se igra najlepsi fudbal e bas me briga za to ova generacija iako pod romanom je toliko ulozila i zasluzila tu ls i slobdno se moze reci da je to najmaleroznija generacija u istoriji fudbala, posle titula u prvenstvu i loseg pocetka sezone kad je otisao murinjo , toliko pehova sa povredama pa onaj penal terija a sve na vodenicu mancestera kao i ove sezone , a ovo da ne pominjem, barca igra najlepsi fudbal ali protiv raspalog reala a ove 2 tekme mogu slobodno da udju u udzbenika kao savrsena taktika i disciplina i na kraju sve u vodu malo sreca, vise sudija strasno i ne mislim da se to namerno desava ali ovoj barci uvek sumnjive sudijske odluke idu na vodenicu ovo danas i onaj gol sevcenka u polufinalu koji je cist kao suza i vodio je u produzetke a niko ni rec nije rekao zasto je ponisten strasno koliko sam besan pa nek ovi sto igraju finale umru ulepoti i sreci jer je imaju i previse ....

Boixos_Nois_TZ

pre 14 godina

Navijac sam barce i realno chelsea je bio bolji veceras, al volim vise nego pare sto im se vratilo za srijedu:))) eto, pa ti igraj antifudbal hehehe joj jesam sretan. Laku noc, prijatno

spasić

pre 14 godina

2006 god. u finalu lš sudija prvi put u istoriji daje crveni u korist barse, sad sudije skandalozno pomazu ocajnoj barsi da dodje do finala, odavno fudbal nije vise fudbal vec igra bogatih, ocigledno je da ne mogu dva najbolja dva puta za redom u finalu i da nekom smeta tolika dominacija engleskih timova.iako ne volim chelsea, dokazali su veceras svima da su bolji od grbavih spanaca i svima zapusili usta o ''neigranju'' fudbala

Disgrace

pre 14 godina

Da sam Hidink, ja bih poveo svoju ekipa sa terena, nakon sto je sudija i poslednji, sesti put nakon igranja rukom u 96-om minutu odbio da svira penal.

Io sono Interista

pre 14 godina

Veliki sam navijac Liverpula ali moram da kazem da je ovo bruka.Barsa je imala samo jedan sut na gol!Koliko penala nije svirano!Lako je igrati leprsavu igru i biti carobnjak protiv Rasinga,Liona i ostalih.Celsi je bio za tri klase bolji.Pa ova Barsa u Premier ligi ne bi mogla nista da uradi.
(Dzerard8, 6. maj 2009 22:48)

Lepo receno, svaka cast!

Iniesta

pre 14 godina

Gol esiena za neverovati, prosli put ih je vrhunskim golom izbacio lampard, mislim da je to ovog puta uradio esien koji je po mom misljenju najbolji zadnji vezni na svetu. Gus Hidink je pokazao koliko je veliki trener, zao mi je sto se vraca u rusiju i sto necemo gledati chelsea sa njim na celu.
(sever 4ever, 6. maj 2009 22:08)

pa sto ne odgleda do kraja tekmu?? vec ispade da si se provalio....go go Barca!! 4EVER!!

djura

pre 14 godina

Uf,kako mi je drago sto ispadose ovi skorojevici veceras!Bez 3 vazna igraca,30 minuta sa igracem manje...Svaka cast Injesti,bas ga Cehu smesti!

Steva

pre 14 godina

Ovo je bilo najsramotnije sudjenje u ligi sampiona. Jedino sudjenje Sorensena na tekmi Spanija - Jugoslavija, iz 1982., moze malo da se priblizi.

Jedan je Andres Iniesta

pre 14 godina

Aaaaaaaaaaaa! Joj sto volim, pa ne secam se kad sam se ovoliko radovao! Iniesta majstorcino, sve si ispravio! Placite sad plavci, stigla vas je kazna i to od strane suste suprotnosti vas Andresa Inieste!Kako ga je onaj nagazio djonom po ahilovoj tetivi mene bolelo odavde. Ko vam kriv kad ste onako ruzno igrali u prvoj utakmici, da ste presli pola mozda bi i dali koji gol vise, ali neeeeeee, moraju oni autobus ispred... Sad mozemo lepo da uzivamo u finalu, a ne da gledamo opet penale!

Roki

pre 14 godina

Cetiri cista nedosudjena penala za Chelsea, sramota! Bane Ivanovic je bio rezerva Bosingvi koji je kod primanja gola na njegovom delu terena tj. na drugoj stativi ostavio dva sasvim slobodna igraca. Gde je on bio? Banetu se to nikad ne bi desilo.

nemanja

pre 14 godina

Strasan gol Esijena...Ali OCAJNO sudjenje na Stamford Bridzu, ostao sam bez teksta....

Pogledajte http://www.golovi.net/198633/Celzi_vs_Barselona_izvestaj.html

barrrca

pre 14 godina

Samo ljudi koji nikad nisu igrali fudbal mogu da tvrde da za celsi nije svirano 5 penala...Nije sviran ni Barseloni u prvoj utakmici pa niko nista nije pricao..

interista 8

pre 14 godina

Fudbal je umro veceras...a Ovrebo nije kriv,jer je morao da slusa naredjenja od Platinija,ipak je on sitna riba...ta velika Barsa koja daje mrtvom reALU I UELVI po 5-6 golova nema sut u gol za 90min....Nisam navijac ni jednih ni drugih,ali CELSI je mnogo,mnogo kompletnija ekipa od Barse,pre bih rekao INSTITUCIJA...i opet se pokazalo da je PRIMERA losa liga...

Fudbal je igra

pre 14 godina

Sudjenje je bilo izvanredno. Sudija se nije dao isporovocirati i svirati nepostojece penale. Jedini penal je bio ono igranje rukom Pikea, ali je i crveni karton bio neopravdan obzirom da je Anelka sam pao. Nikakvog kontakta nije bilo.

realno

pre 14 godina

prvo igrao sam sa drugom iz 1-1,uplatio sam tiket posle dve godine,pet minuta pred pocetak utakmice,....uplatio sam dok sam bio na slavi(tel),...1000din cisto da nam lakse ide spricer,...nije mi zao para,...navijam za liverpul,..ali celavi je imao neka svoja pravila,..za velike igrace balaka,terija,lamparda,ceha,...mislim da ovi igraci ovo nisu zasluzili kao i ceo(bolji) tim!

Dusan

pre 14 godina

Ovo je najlosija Barcina utakmica u sezoni. Ali mora jednom sreca i Barcu posluziti.
VIVA BARCELONA!!!
Ponosan sam sto sam tvoj navijac!!!

Hazu

pre 14 godina

KAKVA DRAMA..molim jedan aplauz...pljaspljaspljaspljaspljas..
hvala,hvala..molim jos jedan..pljaspljaspljaspljaspljas..hvala,prvi macici se bacaju u vodu,molim jos jedan...pljaspljaspljaspljaspljas...KAKVA DRAMA..

Bogun

pre 14 godina

Ovako,ja ne navijam za nikog sem Partizan, ALI...
Ovo je jedna od najvecih nepravdi u istoriji modernog fudbala! TACKA,NEMA RASPRAVE!
Za 180 minuta potpuno nadmudren onaj pocetnik Guardiola na svakom nivou, igraci OVK Barse pregazeni,nadigrani,napravljeni smesnim...I da neki sudija iz NORVESKE ne dosudi 3..eeej, ne 1, ne 2, NEGO 3 PENALA! I da bledi,anemicni Iniesta iz jednog jedinog suta da gol...pa NEMA BOGA! Ili je kao sto Nice rece mrtav!
I sad ce price "velike ekipe pobedjuju kad igraju slabo", pa ce za dve nedelje sve da se zaboravi...ali necemo mi pravi zaljubljenici u ovaj sport, jer se desila tragedija...jer vi navijaci Barse treba da pamtite ovaj mec, i da vam bude jasno sto je Barsa u Spaniji 4-ti klub po popularnosti...kradja, nepravda, zlocin, greh! Najvise mi je zao Terija, nije covek ovo zasluzio drugu godinu za redom!
Molim moderatora da pusti ovaj komentar, puno bi mi znacilo...hvala vam unapred...

Aleksa

pre 14 godina

Barca je prosla dalje zbog svega sto je uradila ove sezone...Slazem se da je bio bar jedan penal za celsi,ali abidal nije zasluzio crveni karton...

slobacar

pre 14 godina

auuuuu.......kakva kradja......e,moj sudija,ne bi ti meni sudio ni "beton" ligu kraj Morave....onoliko propusta,pa to je strashno :-((

ako mogu da primetim

pre 14 godina

Apsolutno mi je bilo svejedno ko će da pobedi i ode u finale ali suđenje je više nego sramotno. Ja ne znam kako su se uzdržali da ne ubiju sudiju ovi iz Čelzija.
Neviđena krađa uz nepostojeći crveni koji je sve i poremetio jer posle toga nisu suđena dva penala za kompenzaciju a o prvom pouluvremnu da ne govorim (tada je trebalo da bude penal i crveni). Upropašćena utakmica, šteta.

Ivan M

pre 14 godina

Ekipa koja je igrala anti-fudbal 180 minuta je a) bila bolja i b) zasluzeno ispala. Imali su igraca vise 30 minuta i igrali su kao da imaju igraca manje. Igrali su na kontru kod kuce, a o onom bunkeru u gostima da ne govorimo. Za ljubitelje teorije zavere: Abidal je iskljucen a nije ni takao Anelku (i Jaja Ture je bio odmah tu). Lose sudjenje nije isto sto i zavera. Barsa ce biti bolja u finalu nego u ove dve tekme, i igrace im Markez, Pujol i Anri. Sa njima ce biti druga prica.

mwaruwari

pre 14 godina

Kakva nepravda.Strasno.Barselona u 180 minuta nije sutnula na gol i onda gol daju u 183,i svi koji kazu da je ovo pravda,da je zasluzila Barsa da ide dalje jer je igrala ofanzivno i lep fudbal pa ja ne znam sta se vi gledali osim gola Inijeste nijedan lep potez od njih nisam video,jedino sto smo od njih veceras gledali su 64 nepreciznih centarsuteva Dani Alvesa.Svaka njima cast za sezonu i primeru samo kazem veceras nisu zasluzili da prodju dalje.Sudija nema oci

mecok

pre 14 godina

Sudija je upropastio Celzi,dva penala nije svirao,a Abidalu nije smeo dati crveni karton,al na kraju ipak nisam nezadovoljan,Celzi je pokusao da prodje u finale sa 180 min..bunkerom,i iako je zasluzio da prodje,drago mi je da nije uspeo.

Smor

pre 14 godina

Barsa igra najlepsi fudbal,pa protiv koga,Mursije i RASPALOG Reala,pa gde su na velikim utakmicama,nigde,spoj umetnosti i snage ce da ih pregazi u finalu...A taj spoj je veliki Mancester !!!

Maki

pre 14 godina

Sad nam je lakse kad smo videli da suduje ne ostecuju samo nase timove nego i veliki Chelsea, bilo je sigurno dva nedosudjena panala... sta vredi pamtice se rezultat nezasluzen, jedan sut na gol u 93min hahaha stavili su Barsu u dzep.
Culi ste da se juce ubio vatreni navijac Arsenala....

Velikani

pre 14 godina

Barsa igra najlepsi fudbal ???? Zato sto nije imala sut na gol,ili zato sto su fizicki duplo slabiji,ili mozda zato sto suddija nije dunuo 4 penala za Celzi,ili mozda sto nekom iz UEFE nije odgovaralo da se igra englesko finale,ili mozda..Itd,itd...Da nije to mozda najlepsi fudbal na svetu ????????!!!!!!!!!!!

HH

pre 14 godina

Misel Platini je prosle nedelje izjavio kako drzi palceve da Barselona prodje u finale.
Pre par godina je FA engleske davala nagradu prvoj ekipi koja da gol protiv Chelsea.
Barselona nije nista pokazala u ova dva meca protiv Chelsea i isto tako ce biti u finalu protiv MU. Samo sto ovoga puta nece biti sudija iz Svedske(andreas frisk) i sudija iz norveske(kako god da mu je ime)...
Na stranu sve to i iskljucenje igraca barse je bilo smesno u najmanju ruku...
poenta: chelsea je ugazio "umetnike" veceras, takticki nadmudrio u prosloj utakmici. Barselona jeste leprsav tim, lepo je bilo gledati ih kako razbijaju real ali jednostavno,finale LS nisu zasluzili...

Markos

pre 14 godina

KAKVA UTAKMICA!!!!
Iako sam navijac Barse, moram da kazem da je Celzi bio bolji tim jer je odigrao strogo disciplonovano mec, i zahvaljujuci golu koji je prvi postigao nije morao da juri rezultat, dok je Barsa napadala i napadala.
Sudjenje je bilo kakvo je bilo, Celzi je dobio igraca vise, Barsa izbegla moguci penal. U svakom slucaju Drogba je mogao da resi mec, a po nepisanom pravilu u sportu, kada propustis 100% sansu, vrati ti se.
Konacno pravo finale: Mancester - Barselona!!!

Kules

pre 14 godina

Promasi Esijen ceo fudbal u 93. minutu i ode Barça zasluzeno u finale!

Himno FC Barcelona - Cant del Barca

Tot el camp
Es un clam
Som la gent blaugrana
Tan saval don venim
si del sur o del nord
ara estem dacord estem dacord
una bandera san germana

Blaugrana el vent un crit balent
tenim un nom el sap tothom

Barça!Barça!Barça!

Jugadors
Seguidors
Tots unim fem força
son mols añs plens de fan
son mols gols q em cridat i sa demostrat sa demostrat
q mai ningu nos podra torça blau grana el vent
un crit valent
tenim
un nom el sap totho

Barça!Barça!Barça

bojic

pre 14 godina

Bas ste smijesni celzijevi navijaci.Kao i vas celzi.BARSA IZNAD SVIH.Drago mi je sto je ispala ekipa koja je cuvala rezlutat.BARSA BARSA BARSA

dragan

pre 14 godina

gdje ste sada barcini navijaci.....ko je veceras igrao antifudbal o kojem ste toliko pricali.....3 cista penala za celzi,pregazili su vas plavci u bukvalnom smislu....gdje je ta vasa ljepota veceras bila....JEDAN JEDINI SUT PO GOLU i to u 93 minuti....svaka cast plavcima na svemu....i samo cekam one prognozere koji "ZNAJU" sve o fudbalu...veliki sam navijac celzija,ovo veceras je bilo cisto savrsentsvo.Jednostavno nam se ne da ova titula nikako.Jos jednom svaka cast Hidinku i citavoj ekipi,ovo je ona nepravda o kojoj su prosli put pricali mnogi....

ljuba

pre 14 godina

iako navijam za man utd. cheslea je ostecen mnogo 2penala cista.barca imala jedan sut u okvir gola i to im je bio gol omg,a da ne pominjem ovog sudiju ccccc,trebao je ivanovica da ubaci...dobice man utd. barcu ikusniji je,bolji tim,i imaju mnogo bolje skakace GO RED DEVILS!!!!

VladaNS

pre 14 godina

Neverovatno sta sudija uradi !!! Nisam navijac Celzija ali je ono bila katastrofa a Barsa... nemam nista protiv njih ali budu li igrali i 50 posto bolje od ovog veceras.... Junajted ce ih pojesti... jer kad Junajted krene da trpa onda trpa po 2-3 minimum. Pojesce ih !!!

barrrrca

pre 14 godina

Sada ce svi kako je Barsa prosla zahvaljujuci sudijama!!!Epa sudija jeste pomogao malo Barsi!!Sto se tice penala, bio je kada je pike igrao rukom...Za ostale kontakte nije postojalo toliko kontakta i ako su se oni tako bacali da je to smijesno...I niko sad ne pominje kako je Barselona bila ostecena u prvom mecu!!Kada nije sudjen cist penal nad Anrijem, kada nije dao drugi zuti Balaku kada je zaustavio Injestu kada je isao ka golu.Celsi u prvoj utakmici je jednom presao centar, nocas isto igrao bunker, sa igracem vise nije promijenio stil igre, i treba ocekivat da ih Barsa ne kazni za sve to...Prosla je bolja ekipa, smucilo mi se od ovog Celsija, i svih ekipa koje gledaju kako da sacuvaju svoj gol i iskoriste evntualno jednu ili dvije prilike na utakmici...
Bice uzivanje gledati Barselona-Mancester, uzivace svi ljubitelji pravog fudbala...Barsa ce osvojiti, posle ovakvog polu finala to mora da se desi...

zašto??

pre 14 godina

Ovo je neviđena krađa izrežirana najvjerojatnije od strane Uefe da se igra finale koje želi cjeli svijet.Sramota za nogometni svijet.Nogomet je večeras umro. Chelsea nije smio proć.

Laki Petrovgrad

pre 14 godina

ne znam gde su ljudi videli 5 penala,bilo je 2...ali brate mili anelka sam o svoju nogu se saplete i padne,a abidal dobije crveni...sudija katastrofa...al nema veze,ovako cemo gledati u finalu 2 najbolje ekipe u ovoj sezoni...

MarkoDJ

pre 14 godina

Mislim da je Barca nezasluzeno prosla u finale, s tim sto je slabo odigrala u obe utakmice...Jeste da se Celzi branio sa 10 igraca ali mislim da su vise pokazali, pre svega bila je veca zelja kod igraca Celzija da igraju finale!
Takodje mislim da je sudija dosta ostetio Celzi, pre svega je ono bio cist penal kada je Pique igrao rukom!
U svakom slucaju mene kao navijaca ManUtd-a raduje to sto ce Barsa biti dosta oslabljena u finalu sto se tice odbrane, nema Alves-a, Abidala a i Markeza...

I za sve one koji pljuju Celzi zbog takvog "napadackog" fudbala, zeleo bih vas da vidim u kozi menadzera dok se vas tim bori za finale...ne verujem da bi ista rizikovali, tako nije ni Hiding!

RichiPFC

pre 14 godina

Katastrofalno sudjenje Mehuta Gonzalesa u mecu Fener-PFC, ali ovaj ga je nadmasio. Svakako da volim vise CELSI nego MU ili barsu ali ( nijedne ni druge ne gotivim ) ali nadam se da ce MU odrati ovaj smesan tim barse!!!!!!!

dzoni

pre 14 godina

OLE BARCA!!!! navijamo za BARCU,ali.. istina je da je trebalo biti sudjeno bar 2 penala za celzi.. drago mi je da je Barca prosla zbog igraca kao sto su iniesta, xavi, messi.. i drago mi je sto celzi nije prosao zbog igraca kao sto su drogba, balak.. imaju kvalitet, al nemaju licnost!!! S BARCOM u finale.. sve cestitke Hidinku, teriju, lampardu i esjenu!!

KING KONG

pre 14 godina

Навијао сам и срцем и душом за Барсу, али поштено би било да је прошао Челзи.
Од оних 6 спорних ситуација (3 пута Дрогба, 2 пута рука и фаул Данија Алвеша унутар), требала су бити свиране једно 3-4 пенала.
Изгледа да им се вратило са сву ону срећу, која их је пратила, док их је тренирао Мурињо.

radezec

pre 14 godina

ocajno sudjenje-to stoji.bilo i za ocekivati cim sudi neki nepoznati norvezanin.
chelsi dao gol i onda opet parkirali autobus na gol liniju...ako su i ispali kad hoce tako da igraju 170min. sad samo ne znam za koga da navijam u finalu :-)

dzoni

pre 14 godina

nije mi jasno sto toliko pljujete barcu, realno celzi jeste ostecen, ali igraci su samo igrali i dali sve od sebe,i jedni i drugi, jedini krivci su sudije. njima zabraniti dalji rad u fudbalu.. i mirno gledati finale...

Pepe

pre 14 godina

Guardiola ceo mec kulira, gubi 1:0, covek se smeje i grli sa Hidinkom. Mora da mu je Cleoptara javila da prolaze :)
Inace Man Utd osvaja LS, svakom utakmicom se dizu a Barsa pada... Idemo Crish&Vida!!!

bojic

pre 14 godina

OLE,OLE,OLE da vas sad cujem celzijevci.Gdje ste sada i vi i vas celzi.BARSA je zasluzeno prosla u finale.Ako ne vecerasnjom utakmicom.Onda u svim utakmicama tokom sezone.A ne kao vas celzi koji se brani.I koji igra na kontra napade.Pravda je stigla u zadnjoj sekundi.I nemogu opisati koliko sam sretan.Idemo dalje.BARSA IZNAD SVIH.Ko gubi ima pravo da se ljuti.

blue boy

pre 14 godina

Sta reci sem KRADJA! Strasno je da se ovako sudi polufinale LS! 2 cista penala za Celzi nisu svirana! Mislim da ce posle ove sramote ljudi iz FIFE i UEFE da se trgnu i uvedu uskoro onaj sistem sto se koristi u NFL-u ili nesto slicno challengu iz tenisa! Jer ovako vise stvarno nema smisla!!!

зоран

pre 14 godina

Ако оно у 82. минуту није пенал због руке Пикеа онда ја нисам гледао утакмицу на којој је дотични судија судио. Ово је срамота јер оно није могло да се не види оно судија није хтео да свира!!!!!!!!!!!

Krivi Stojko

pre 14 godina

Ovo je sramota! Ja vecu kradju od strane sudije nisam u svom zivotu video. Tri ocigledna penala za Celsi nije sudio. Pa gde cemu dusa. Barselona veceras nula pojesce ih Mancester u finalu.

Eto

pre 14 godina

Bravo Barcelona bre !!!
I treba Celzi da ispadne kada igra mnogo ruzan fudbal, ono nije fudbal, a da je Celzi bolja ekipa dali bi jos neki gol !!!
A sto se tice kradje, onaj crveni karton Abidalu, zar ono nije najveca kradja ???
Bio je na 3 metra od igraca i ovaj se sapleo i sam pao...
Celziju i nije trebao da se svira penal, jer igraci nisu namerno igrali rukom niti je lopta isla u gol.

stefan

pre 14 godina

ovaj sudija promasio profesiju, ili da ode kod ocnog, da mu daju neke naocare!!!! sramota. drogba veliki simulator, bez obzira sto volim Chelsea....

hahah

pre 14 godina

ma hajde sad vi komentirate strucnjaki sudenja hahaha 5 penale kakve penale kakve bakraci foliranje urrraaa Barca u finale i Champion ima boga on je video sve sto je Barsa uradila ove sezona pa nije hteo da unisti to i to je to ......

tamo neko

pre 14 godina

Utakmicu cu pamtiti po daleko najgorem sudjenju koje sam video u zadnjih 2 godine.Nalazimo se u 21 veku,ovakvo sudjenje je sramota za fudbalsku igru.

celex

pre 14 godina

za sve vreme , a bilo je dosta godina,ja nevideh ovakvu kradju,da se to dogodilo nekom nasem klubu slucajnno,to bi bilo svi nas mrze svi su protiv nas ali ovako nek im je na cast

INIESTA

pre 14 godina

Pa ni u malom fudbalu sudija ne bi sviro tri penala SVAKA CAST SUDIJA IMA MUDA DEFINITVNO.
Indijanci pukli ko zvecke posebno onaj bosonogi ha ha

Milan

pre 14 godina

Gledam ove jadne ekipe, Celzi koji ne zna da dotuce jalovog protivnika sa nikakvom odbranom i igracem manje, i Barcelonu koja uporno pokusava da se usece u gol, a ima 1 udarac u okvir gola na celoj utakmici, i samo jedna misao mi je pameti: Ko god da prodje Junajted ce ih izmasakrirati u fibal! Ferguson ovo gleda, smeje se i racuna kako da ulozi onih 50-60 miliona od finalne utakmice, Sergio Ramos, Riberi, hmmmm mozda obojica? Barsa je dobila, ali Ronaldo i Runi ce se sprdati sa njihovom, nazovi uslovno, odbranom, a oni pacenici od po 30 kila nemaju sanse ni da oznoje Vidica, Ferdinanda i Evru.

Dzerard8

pre 14 godina

Veliki sam navijac Liverpula ali moram da kazem da je ovo bruka.Barsa je imala samo jedan sut na gol!Koliko penala nije svirano!Lako je igrati leprsavu igru i biti carobnjak protiv Rasinga,Liona i ostalih.Celsi je bio za tri klase bolji.Pa ova Barsa u Premier ligi ne bi mogla nista da uradi.

Milos - Leskovac

pre 14 godina

....glupi su kao zvezda...nisu znali da iskoriste to sto barca igra 20 min sa tri igraca u odbrani koji uopste nisu odbrabeni igraci

Aleksandar

pre 14 godina

Sjajna igra celsija, kvarenje igre na sredini, cekanje na gresku protivnika, bas mi je drago sto su dva minuta pre kraja primili gol. Bravo za sve timove koji cuvaju 1-0 i razvlace igru da mi je muka od iste i onda minut pred kraj prime gol. Tako mi je milo kada vidim da jure po za loprom koju treba da protivnicki fudbaleri ubace u igru. Ne navijam ni za jedne ni za druge, ali mi je drago da je prosao tim koji je napadao, a ne tim koji je kvario igru

Реално

pre 14 godina

Каталонски уметници и повлашћени балетани вечерас су на силу угурани у финале ЛШ. Надам се да ће их Манчестер Јунајтед раздувати у финалу!!!
СКАНДАЛОЗНО!!!!
УЕФА МАФИЈА!!!
Требао је Челзи и без недосуђених пенала раније да заврши посао, међутим 2-3 чиста а несвирана пенала су превише!!! СРАМОТА!!!

Darko

pre 14 godina

Kakva drama,kakva drama lopta kod Inieste,jak sut i...gooooooooooooo!!!Iniesta postize gol za finale Lige sampiona!!!Barselona je u finalu Lige sampiona!!!

fuksa

pre 14 godina

Ok, ajde da vidimo koliko smo dobri prognozeri i kakvo je misljenje kod nas o finalu:
Barselona sampion - klikni PREPORUCUJEM
Mancester sampion - klikni NE PREPORUCUJEM

Knjaz Milos

pre 14 godina

Ne mogu da se otmem utisku da su oba polufinalna meca Lige Sampiona prenosena kao da je rec o 2. kolu meridijan super lige. Anemicno, bledo, kao da nisu doruckovali. Vracajte Acu ako Boga znate!!! On bi pogotovu od ove danasnje utakmice napravio SPEKTAKL!!!

sever 4ever

pre 14 godina

Gol esiena za neverovati, prosli put ih je vrhunskim golom izbacio lampard, mislim da je to ovog puta uradio esien koji je po mom misljenju najbolji zadnji vezni na svetu. Gus Hidink je pokazao koliko je veliki trener, zao mi je sto se vraca u rusiju i sto necemo gledati chelsea sa njim na celu.

Gige

pre 14 godina

Liga Sampiona hahaha ma sprdancija,sramota ljudi moji da ovo cine sudije,milioni se tu ulazu eura i onda dodje jedan ciko celavi i sve unisti,ovako se ne krade ni u Bosanskoj ligi verujte mi,mozda ono jedan penal,al cetiri ufff,Chelsea je bio bolji od Barce i zasluzio je prolaz!!!

Gex

pre 14 godina

Barselona...Jedna jedina...Owe wecheri ona je oswojila moje simpatije...Shta da kazhem...Chudo...Sedim, gledam i plachem...Ne werujem josh uwek...




Barselona sada ima nawijacha wishe....

Djole

pre 14 godina

Bravo Gus, bravo momci, beda fudbala, tragedija, ne znam ni ja koja gora rec postoji!
Osim ako nije donor organa za dete, ja ne znam sta je Gvardiola zaduzio sudiju, 6 penala, ej!!!

Next

pre 14 godina

Svaka cast Barseloni za fudbal koji igra ove sezone, ALI pobedu nisu zasluzili. Celzi je debelo ostecen. Ovo govori ono pravedno iz mene, srcu znam da je drago sto je ce gledati Mancester i Barsu u finalu.

PARTY'ZANatlija

pre 14 godina

# Pa nesto se nije pokazala ova barsa (65min)! EVO GA PENAL!!!
(ole!, 6. maj 2009 22:09)

# ...al zamalo! :)
(ole!, 6. maj 2009 22:10)


e jesi me nasmejao...svaka ti dala...

E ljudi zbog ovakvih utakmica bi moralo da se uvede pravilo ponovljenog snimka, a ne da ubacuju sestog i devetog sudiju!!! Ali dok mafija drzi fudbal to nikad nece biti!
Zao mi Chelsea ali uz sve sudijske greske sami su krivi kad dozvole da sa igracem vise prime gol na kraju... eto im sad alex pa nek im igra i sledece sezone...

T8

pre 14 godina

Uh što mi jedrago što je Čelzi ispao. Posebno posle onog anti fudbala u Barseloni. I mnogo mi je mil što je ispao na ovakav način. Inače ne navijam za Barsu ali bar igraju lep fudbal.

reDevils

pre 14 godina

Auuu brate mili koje sramotno sudjenje 1/2 finala LS!!!!
Da se razumemo, navijam za United i ne volim vecinu igraca Chelsea ali ako nije bilo BAR 5 penala u njihovu korist onda ja stvarno ne znam...
U pravu su engleski komentatori kad kazu da treba ovakve meceve dodeliti sudijama iz jakih liga (to su rekli jos u prvom poluvremenu)!
I crveni karton je bila sramna odluka! Ali mnogo mnogo vise stete je bilo protiv Chelsea!

Ceka nas dobro finale u kojem se nadam da ce ManUtd ojaditi barsu!

Morgoroth

pre 14 godina

ovo nije bila drama ovo je bila kradja, nevidjena, nevolim ni jedne ni druge, onaj sudija 5 penala nije hteo da sudi za chelsea sramota.

extalker

pre 14 godina

...kako ostati dostojanstven posle ovakve pljačke...pa ovo suđenje je uvreda i za nas koji smo gledali, a kako li je igračima Čelsija.
Kupio sam dres Barselone, ne volim Čelsi...ali me duša zabolela večeras kada sam video Balaka kako se kida na delove...bruka

Napred Mancester

pre 14 godina

Celzi u sest tekmi sa Juveo,Liverpulom i Barsom nije izgubio.Razbili su Barsu u svakom smislu.Gde je bila leprsavost i umetnost barse.Svim srcem uz MU u Rimu.Pa ne znam kada je sudija nekoga ostetio za penale kao Celsi veseras.Cini mi se da su barsini igraci uhvatili loptu sa dve ruke u kaznenom ne bi svirao penal.

bojic

pre 14 godina

Tako vam i treba.BARSA IZNAD SVIH.celzi nije zasluzio finale.U obadvije utakmice vise se branio.I zadrzavao loptu kad je imao rezlutat.Kazna vas je stigla.BARSA IZNAD SVIH

Dima Bilan

pre 14 godina

Najveca kradja u istoriji fudbala!!!!!!! Tri penala nije svirao!!!!!!!!!! Ovi jedan sut na dve utakmice!!!!!Sramota!!!!!! Ja fudbal vise ne gledam....

Andreas

pre 14 godina

Moram priznati da sam se u pocetku zabrinuo da ne pobedi degradacija i unistavanje fudbala, koji igra Celzi. Ali je na kraju sve dobo ispalo. Pravi ljubitelji fudbala ce uzivati u finalu

zeljko-bn

pre 14 godina

Gol esiena za neverovati, prosli put ih je vrhunskim golom izbacio lampard, mislim da je to ovog puta uradio esien koji je po mom misljenju najbolji zadnji vezni na svetu. Gus Hidink je pokazao koliko je veliki trener, zao mi je sto se vraca u rusiju i sto necemo gledati chelsea sa njim na celu.
(sever 4ever, 6. maj 2009 22:08)

pa jedino on i moze da uradi nesto sa celzijem,realno po meni najjaci trener!!!ali ipak moja barsa je prosla :P :)

coolinar

pre 14 godina

Na stranu i nedosudjeni penal i sve ostalo...ali jedno se mora konstatovati !

Najgluplje pravilo U ISTORIJI SPORTA je definitivno gol u gostima... !!!

bojic

pre 14 godina

OLE OLE OLE.BARSA je u finalu.A vi celzijevci.Urlajte na tv.Kao i vas drogba u kameru.Ko gubi ima pravo da se ljuti.BARSA IZNAD SVIH.IDEMO DALJE

CP3

pre 14 godina

Sudija je haos... tj sva trojica... Ja znam da su i oni ljudi, ali sto je mnogo mnogo je... Anelka je Pikea vozio ko po ringispilu, ovaj je i ruke koristio da bi zaustavio i njega i loptu....

Nemanja 91

pre 14 godina

Kakav kraj!Barsa večeras nije zaslužila finale,ali mi je bilo neizmerno drago kad ga je Inijesta učačkao!Suđenje generalno loše...žao mi Baneta,Hidinka,Terija i Lamparda...Reakcije Balaka i Drogbe kraljevske...

jh

pre 14 godina

Jes' da navijam za Manchester....ali ono je trebalo da bude bar 5 penala za Chelsea!!! Sramotno sudjenje! Barsa NIJEDAN sut u okvir gola i onda daju bezvezni gol na kraju!
Evo dok ovo pisem opet je trebalo da bude penal za Chelsea posle korne (96min)!

Ogorcen

pre 14 godina

Svaka cast Barseloni za celu sezonu, igrali su najlepsi fudbal (ne racunajuci ovaj dvomec), ali su mi se danas ZGADILI! U polufinalu LS ne svirati 6 (slovima: SEST) penala za Celzi je skandalozno. Ovaj sudija je uspeo da unisti fudbal i velicinu utakmice! Svaka mu cast!

Реално

pre 14 godina

Каталонски уметници и повлашћени балетани вечерас су на силу угурани у финале ЛШ. Надам се да ће их Манчестер Јунајтед раздувати у финалу!!!
СКАНДАЛОЗНО!!!!
УЕФА МАФИЈА!!!
Требао је Челзи и без недосуђених пенала раније да заврши посао, међутим 2-3 чиста а несвирана пенала су превише!!! СРАМОТА!!!

extalker

pre 14 godina

...kako ostati dostojanstven posle ovakve pljačke...pa ovo suđenje je uvreda i za nas koji smo gledali, a kako li je igračima Čelsija.
Kupio sam dres Barselone, ne volim Čelsi...ali me duša zabolela večeras kada sam video Balaka kako se kida na delove...bruka

fuksa

pre 14 godina

Ok, ajde da vidimo koliko smo dobri prognozeri i kakvo je misljenje kod nas o finalu:
Barselona sampion - klikni PREPORUCUJEM
Mancester sampion - klikni NE PREPORUCUJEM

Dzerard8

pre 14 godina

Veliki sam navijac Liverpula ali moram da kazem da je ovo bruka.Barsa je imala samo jedan sut na gol!Koliko penala nije svirano!Lako je igrati leprsavu igru i biti carobnjak protiv Rasinga,Liona i ostalih.Celsi je bio za tri klase bolji.Pa ova Barsa u Premier ligi ne bi mogla nista da uradi.

Knjaz Milos

pre 14 godina

Ne mogu da se otmem utisku da su oba polufinalna meca Lige Sampiona prenosena kao da je rec o 2. kolu meridijan super lige. Anemicno, bledo, kao da nisu doruckovali. Vracajte Acu ako Boga znate!!! On bi pogotovu od ove danasnje utakmice napravio SPEKTAKL!!!

jh

pre 14 godina

Jes' da navijam za Manchester....ali ono je trebalo da bude bar 5 penala za Chelsea!!! Sramotno sudjenje! Barsa NIJEDAN sut u okvir gola i onda daju bezvezni gol na kraju!
Evo dok ovo pisem opet je trebalo da bude penal za Chelsea posle korne (96min)!

Next

pre 14 godina

Svaka cast Barseloni za fudbal koji igra ove sezone, ALI pobedu nisu zasluzili. Celzi je debelo ostecen. Ovo govori ono pravedno iz mene, srcu znam da je drago sto je ce gledati Mancester i Barsu u finalu.

sever 4ever

pre 14 godina

Gol esiena za neverovati, prosli put ih je vrhunskim golom izbacio lampard, mislim da je to ovog puta uradio esien koji je po mom misljenju najbolji zadnji vezni na svetu. Gus Hidink je pokazao koliko je veliki trener, zao mi je sto se vraca u rusiju i sto necemo gledati chelsea sa njim na celu.

reDevils

pre 14 godina

Auuu brate mili koje sramotno sudjenje 1/2 finala LS!!!!
Da se razumemo, navijam za United i ne volim vecinu igraca Chelsea ali ako nije bilo BAR 5 penala u njihovu korist onda ja stvarno ne znam...
U pravu su engleski komentatori kad kazu da treba ovakve meceve dodeliti sudijama iz jakih liga (to su rekli jos u prvom poluvremenu)!
I crveni karton je bila sramna odluka! Ali mnogo mnogo vise stete je bilo protiv Chelsea!

Ceka nas dobro finale u kojem se nadam da ce ManUtd ojaditi barsu!

Nemanja 91

pre 14 godina

Kakav kraj!Barsa večeras nije zaslužila finale,ali mi je bilo neizmerno drago kad ga je Inijesta učačkao!Suđenje generalno loše...žao mi Baneta,Hidinka,Terija i Lamparda...Reakcije Balaka i Drogbe kraljevske...

Napred Mancester

pre 14 godina

Celzi u sest tekmi sa Juveo,Liverpulom i Barsom nije izgubio.Razbili su Barsu u svakom smislu.Gde je bila leprsavost i umetnost barse.Svim srcem uz MU u Rimu.Pa ne znam kada je sudija nekoga ostetio za penale kao Celsi veseras.Cini mi se da su barsini igraci uhvatili loptu sa dve ruke u kaznenom ne bi svirao penal.

T8

pre 14 godina

Uh što mi jedrago što je Čelzi ispao. Posebno posle onog anti fudbala u Barseloni. I mnogo mi je mil što je ispao na ovakav način. Inače ne navijam za Barsu ali bar igraju lep fudbal.

Aleksandar

pre 14 godina

Sjajna igra celsija, kvarenje igre na sredini, cekanje na gresku protivnika, bas mi je drago sto su dva minuta pre kraja primili gol. Bravo za sve timove koji cuvaju 1-0 i razvlace igru da mi je muka od iste i onda minut pred kraj prime gol. Tako mi je milo kada vidim da jure po za loprom koju treba da protivnicki fudbaleri ubace u igru. Ne navijam ni za jedne ni za druge, ali mi je drago da je prosao tim koji je napadao, a ne tim koji je kvario igru

Hadzija

pre 14 godina

Zato sto imte najvise para
Zato sto vas vole od kad vam je Abramovica
Zato sto ste prvu utakmicu igrali antifudbal
Zato sto na camp nou niste pomislili da date gol
Zato sto ste se posle vodjstva povukli u bunker
Zato sto igrate sa 4 stopera i 2 beka
Zato sto vasa sredina ne postoji
Zato sto vam 7 igraca stalno stoji u kaznenom
Zato sto sa igracem vise niste pomislili da napadnete
Zato sto ste se prvu utakmicu valjalimpo travi


ZATO STE DRAGI MOJI ISPALIIIIIIIII

ZIVELA BARCA!!!!!

coolinar

pre 14 godina

Na stranu i nedosudjeni penal i sve ostalo...ali jedno se mora konstatovati !

Najgluplje pravilo U ISTORIJI SPORTA je definitivno gol u gostima... !!!

Milos - Leskovac

pre 14 godina

....glupi su kao zvezda...nisu znali da iskoriste to sto barca igra 20 min sa tri igraca u odbrani koji uopste nisu odbrabeni igraci

qwerty

pre 14 godina

Da sam ja delegat, nalozio bih da se posle utakmice izvedu pet penala u korist Chelsea, i da se postignuti golovi uracunaju u krajnji rezultat.
UEFA bi trebala da ponisti ovu utakmicu zbog neregularnog sudjenja.

Zvezdas

pre 14 godina

Ovo je bio prvi ozbiljan klub na koji je Barsa naletela ove godine i nije delovala ni lepo,ni carobno,ni magicno...Zao mi je Celsija,pokradeni su.Mesi,Eto-jesu li igrali?

bojic

pre 14 godina

OLE OLE OLE.BARSA je u finalu.A vi celzijevci.Urlajte na tv.Kao i vas drogba u kameru.Ko gubi ima pravo da se ljuti.BARSA IZNAD SVIH.IDEMO DALJE

Realno

pre 14 godina

Navijao sam za Barsu,ali mi je na kraju zao sto Celzi nije prosao u finale,iskreno ovo je sramota za fudbal...Da se zna samo nisam vatreni navijac Barse,nego sam mislio da navijam za fudbal,ali sam tek na kraju shvatio da je fudbal zapravo izgubio !!! Jadan Celzi,Lampard,Teri,Drogba...Takva imena,mozda ne igraju najlepse,ali igraju samo fudbal a ne i igre van terena !!!!!

Ogorcen

pre 14 godina

Svaka cast Barseloni za celu sezonu, igrali su najlepsi fudbal (ne racunajuci ovaj dvomec), ali su mi se danas ZGADILI! U polufinalu LS ne svirati 6 (slovima: SEST) penala za Celzi je skandalozno. Ovaj sudija je uspeo da unisti fudbal i velicinu utakmice! Svaka mu cast!

dragan

pre 14 godina

gdje ste sada barcini navijaci.....ko je veceras igrao antifudbal o kojem ste toliko pricali.....3 cista penala za celzi,pregazili su vas plavci u bukvalnom smislu....gdje je ta vasa ljepota veceras bila....JEDAN JEDINI SUT PO GOLU i to u 93 minuti....svaka cast plavcima na svemu....i samo cekam one prognozere koji "ZNAJU" sve o fudbalu...veliki sam navijac celzija,ovo veceras je bilo cisto savrsentsvo.Jednostavno nam se ne da ova titula nikako.Jos jednom svaka cast Hidinku i citavoj ekipi,ovo je ona nepravda o kojoj su prosli put pricali mnogi....

tamo neko

pre 14 godina

Utakmicu cu pamtiti po daleko najgorem sudjenju koje sam video u zadnjih 2 godine.Nalazimo se u 21 veku,ovakvo sudjenje je sramota za fudbalsku igru.

Dima Bilan

pre 14 godina

Najveca kradja u istoriji fudbala!!!!!!! Tri penala nije svirao!!!!!!!!!! Ovi jedan sut na dve utakmice!!!!!Sramota!!!!!! Ja fudbal vise ne gledam....

Gige

pre 14 godina

Liga Sampiona hahaha ma sprdancija,sramota ljudi moji da ovo cine sudije,milioni se tu ulazu eura i onda dodje jedan ciko celavi i sve unisti,ovako se ne krade ni u Bosanskoj ligi verujte mi,mozda ono jedan penal,al cetiri ufff,Chelsea je bio bolji od Barce i zasluzio je prolaz!!!

zašto??

pre 14 godina

Ovo je neviđena krađa izrežirana najvjerojatnije od strane Uefe da se igra finale koje želi cjeli svijet.Sramota za nogometni svijet.Nogomet je večeras umro. Chelsea nije smio proć.

zarko

pre 14 godina

Ovo je najveca sudijska kradja u istoriji lige sampiona.
Sjajno izvrsena priprema utakmice i postavljena taktika od strane Hidinka.Vidi se ogromna razlika u iskustvu izmedju njega i Gvardiole koji nije izvukao nikakvu pouku iz prvog meca.Barselona totalno bezopasna ,mislio sam da tri dana nece dati gol,a pogotovo sa onim centarsutevima sa strane koji ili su zavrsavali u publici ili su ih pokupili igraci Celsija....

PARTY'ZANatlija

pre 14 godina

# Pa nesto se nije pokazala ova barsa (65min)! EVO GA PENAL!!!
(ole!, 6. maj 2009 22:09)

# ...al zamalo! :)
(ole!, 6. maj 2009 22:10)


e jesi me nasmejao...svaka ti dala...

E ljudi zbog ovakvih utakmica bi moralo da se uvede pravilo ponovljenog snimka, a ne da ubacuju sestog i devetog sudiju!!! Ali dok mafija drzi fudbal to nikad nece biti!
Zao mi Chelsea ali uz sve sudijske greske sami su krivi kad dozvole da sa igracem vise prime gol na kraju... eto im sad alex pa nek im igra i sledece sezone...

Dzoni

pre 14 godina

sedim u MOskvi i ne verujem sta se desava sa nasim klubom, ovo je nebesna nepravda u fudbalu. "Velika" Barca je totalno razbijena i onako polomljena zahvaljujuci najgorem sudjenju u istoriji fudbala ide dalje. Neka im je na savesti, Bog sve vidi. Ajmo Ronaldo!

Bogun

pre 14 godina

Ovako,ja ne navijam za nikog sem Partizan, ALI...
Ovo je jedna od najvecih nepravdi u istoriji modernog fudbala! TACKA,NEMA RASPRAVE!
Za 180 minuta potpuno nadmudren onaj pocetnik Guardiola na svakom nivou, igraci OVK Barse pregazeni,nadigrani,napravljeni smesnim...I da neki sudija iz NORVESKE ne dosudi 3..eeej, ne 1, ne 2, NEGO 3 PENALA! I da bledi,anemicni Iniesta iz jednog jedinog suta da gol...pa NEMA BOGA! Ili je kao sto Nice rece mrtav!
I sad ce price "velike ekipe pobedjuju kad igraju slabo", pa ce za dve nedelje sve da se zaboravi...ali necemo mi pravi zaljubljenici u ovaj sport, jer se desila tragedija...jer vi navijaci Barse treba da pamtite ovaj mec, i da vam bude jasno sto je Barsa u Spaniji 4-ti klub po popularnosti...kradja, nepravda, zlocin, greh! Najvise mi je zao Terija, nije covek ovo zasluzio drugu godinu za redom!
Molim moderatora da pusti ovaj komentar, puno bi mi znacilo...hvala vam unapred...

Milan

pre 14 godina

Gledam ove jadne ekipe, Celzi koji ne zna da dotuce jalovog protivnika sa nikakvom odbranom i igracem manje, i Barcelonu koja uporno pokusava da se usece u gol, a ima 1 udarac u okvir gola na celoj utakmici, i samo jedna misao mi je pameti: Ko god da prodje Junajted ce ih izmasakrirati u fibal! Ferguson ovo gleda, smeje se i racuna kako da ulozi onih 50-60 miliona od finalne utakmice, Sergio Ramos, Riberi, hmmmm mozda obojica? Barsa je dobila, ali Ronaldo i Runi ce se sprdati sa njihovom, nazovi uslovno, odbranom, a oni pacenici od po 30 kila nemaju sanse ni da oznoje Vidica, Ferdinanda i Evru.

Darko

pre 14 godina

Kakva drama,kakva drama lopta kod Inieste,jak sut i...gooooooooooooo!!!Iniesta postize gol za finale Lige sampiona!!!Barselona je u finalu Lige sampiona!!!

CP3

pre 14 godina

Sudija je haos... tj sva trojica... Ja znam da su i oni ljudi, ali sto je mnogo mnogo je... Anelka je Pikea vozio ko po ringispilu, ovaj je i ruke koristio da bi zaustavio i njega i loptu....

Pepe

pre 14 godina

Guardiola ceo mec kulira, gubi 1:0, covek se smeje i grli sa Hidinkom. Mora da mu je Cleoptara javila da prolaze :)
Inace Man Utd osvaja LS, svakom utakmicom se dizu a Barsa pada... Idemo Crish&Vida!!!

Velikani

pre 14 godina

Barsa igra najlepsi fudbal ???? Zato sto nije imala sut na gol,ili zato sto su fizicki duplo slabiji,ili mozda zato sto suddija nije dunuo 4 penala za Celzi,ili mozda sto nekom iz UEFE nije odgovaralo da se igra englesko finale,ili mozda..Itd,itd...Da nije to mozda najlepsi fudbal na svetu ????????!!!!!!!!!!!

Andreas

pre 14 godina

Moram priznati da sam se u pocetku zabrinuo da ne pobedi degradacija i unistavanje fudbala, koji igra Celzi. Ali je na kraju sve dobo ispalo. Pravi ljubitelji fudbala ce uzivati u finalu

ultras vinkovci

pre 14 godina

Utakmicu je obilježilo skandalozno suđenje protiv Chelsea,a u vašem tekstu jedva da se i spominje.Na htv-u i bht-u su analizirali i bilo je točno 6 spornih detalja,da sad ne nabrajam,svi smo sve vidjeli.Od tih 6 detalja bar 3 su klasični penali(ruka Piquea,rušenje Maloude i povlačenje za dres i guranje Anelke)koje bi i Laporta dosudio.
OVAJ NORVEŠKI PSIHOLOG JE VELIKA SRAMOTA ZA NOGOMET I NADAM SE DA GA NIKAD VIŠE NEĆEMO VIDJETI.

Morgoroth

pre 14 godina

ovo nije bila drama ovo je bila kradja, nevidjena, nevolim ni jedne ni druge, onaj sudija 5 penala nije hteo da sudi za chelsea sramota.

Ma-Luda i Drogba

pre 14 godina

E ovako:Nepravda,nepravda,nepravda.Jednom recju najveca nepravda u istoriji fudbala.Prvo predivan gol Esjena,pa Drogba (koji dobro da je ostao živ) i "PET PENALA"-tri starta i ruka Pikea i Etoa.Da bi u 93 minutu Barselona izjednacila...Da ne poverujes.Samo mi je žao što na kraju ovi iz Čelzija nisu umlatili sudiju.
a gde je mesi
pozz za sve navijace čelzija

Djole

pre 14 godina

Bravo Gus, bravo momci, beda fudbala, tragedija, ne znam ni ja koja gora rec postoji!
Osim ako nije donor organa za dete, ja ne znam sta je Gvardiola zaduzio sudiju, 6 penala, ej!!!

Steva

pre 14 godina

Ovo je bilo najsramotnije sudjenje u ligi sampiona. Jedino sudjenje Sorensena na tekmi Spanija - Jugoslavija, iz 1982., moze malo da se priblizi.

Nikola Jovanovic, Nis

pre 14 godina

Postoji neka pravda na ovom svetu, ocigledno.
Elem, sudijski kriterijum je bio takav da je sudija dozvolio prilicno ostru igru sto je igracima Celzija (kao fizicki superiornim) vrlo odgovaralo. Po tom i takvom kriterijumu, ne moze se ocekivati da se svira penal uvek kad Drogba padne na zemlju posle remplovanja. Da analiziramo sve sporne situacije:
1. Faul Alvesa nad Maludom. Bilo je unutra, medjutim nedovoljno cist kontakt da bi se svirao penal. Vrlo cesta situacija i Premijer Ligi i ne svira se penal u 95% takvih situacija. Sudija je nasao kompromisno resenje i dosudio slobodnjak. Dobra odluka.
2. Faul Abidala na Drogbi. Apsolutno smesno komentarisati. Odlicna odluka.
3. Faul Jaje nad Drogbom. Mogao je da se sudi prekrsaj u samom startu da je Drogba pao, medjutim on je posao sa loptom dalje i usao u sesnaesterac. To inace vrlo cesto radi, stoperi se odbiju od njega i ostane sam protiv golmana. E, ovaj put je naisao na najjaceg brata Turea i to mu nije proslo. Takodje, odlicna odluka.
4. Crveni karton Abidala. Velika sudijska greska posto faula nije ni bilo. Medjutim, da je bio faul, crveni karton bi bio logicna odluka. Moguce da je konstantan pritisak od strane Drogbe uticao na ovu odluku.
5. Ruka Pikea. Takodje sudijska greska. Iako je Pike bio okrenut ledjima, lopta ga je pogodila u ruku koja je bila udaljena od tela i promenila pravac. Po meni, cist penal. Medjutim, svi koji pratimo fudbal smo svedoci da je ovakva situacija vrlo cesta prethodnih godina u PL, a posebno ovakav ishod. Posebno se isticao upravo Teri, koji je bas na ovaj nacin zaustavio protivnicki napad minimum 15 puta (bez preterivanja) u prethodnih 5 sezona, bez sankcionisanja.
6. Ruka Etoa. Klasicna napucana lopta, ruka je bila uz telo. Daleko od penala. Odlicna odluka sudije.

Da sumiramo, sudija je imao dve greske, jednu u korist Celzija (crveni karton) i jednu u korist Barse (ruka Pikea). Pritom ne racunam nedodeljivanje crvenog kartona Balaku. Ja se secam kad je Mehmed Bazdarevic suspendovan na 10 meseci zbog psovanja sudije. Po toj logici, Balak bi za ovo trebalo da bude suspendovan bar 2 i po godine.

Zanimljivo mi je samo kad procitam da Barselona nije stvorila priliku za 180 minuta. HEJ! Pa da li je neko uopste gledao prvu utakmicu? Imao je sansu Mesi (sut u donji levi ugao, odbranio Ceh), Eto (sam ispred golmana), Hleb (takodje 1 na 1), Mesi (na suvisan pas Inijeste), Anri (nekoliko suteva), itd. Barselona je bila apsolutno dominantna u prvoj utakmici i samo zahvaljujuci Cehu i odbrani nije postigla pogodak. Danas je bilo drugacije, a rani gol Celzija je zasluzan za to. Ukupno gledano, mislim da je tim koji je usao u dvomec postenije prosao dalje. da ne govorimo o tome sto sudijski kriterijum ni u prvoj ni u drugoj utakmici nije bio naklonjen Barseloni.

Serdjo

pre 14 godina

Sigurno najveća i najsramnija pljačka u istoriji Lige Prvaka.Sudija ne bi dosudio penal ni da su fudbaleri Čelzija padali mrtvi u šesnaestercu, ni da su fudbaleri Barse igrali rukomet.Zbogom Evropo...

barrrrca

pre 14 godina

Sada ce svi kako je Barsa prosla zahvaljujuci sudijama!!!Epa sudija jeste pomogao malo Barsi!!Sto se tice penala, bio je kada je pike igrao rukom...Za ostale kontakte nije postojalo toliko kontakta i ako su se oni tako bacali da je to smijesno...I niko sad ne pominje kako je Barselona bila ostecena u prvom mecu!!Kada nije sudjen cist penal nad Anrijem, kada nije dao drugi zuti Balaku kada je zaustavio Injestu kada je isao ka golu.Celsi u prvoj utakmici je jednom presao centar, nocas isto igrao bunker, sa igracem vise nije promijenio stil igre, i treba ocekivat da ih Barsa ne kazni za sve to...Prosla je bolja ekipa, smucilo mi se od ovog Celsija, i svih ekipa koje gledaju kako da sacuvaju svoj gol i iskoriste evntualno jednu ili dvije prilike na utakmici...
Bice uzivanje gledati Barselona-Mancester, uzivace svi ljubitelji pravog fudbala...Barsa ce osvojiti, posle ovakvog polu finala to mora da se desi...

Aca

pre 14 godina

Pa uz ovakvo sudjenje bi i Javor,uz svo duzno postovanje,mogao u finale.Barsa je izvikana ekipa koja ima srece da se retko sastaje sa Englezima.

Hadzija

pre 14 godina

Zato sto imte najvise para
Zato sto vas vole od kad vam je Abramovica
Zato sto ste prvu utakmicu igrali antifudbal
Zato sto na camp nou niste pomislili da date gol
Zato sto ste se posle vodjstva povukli u bunker
Zato sto igrate sa 4 stopera i 2 beka
Zato sto vasa sredina ne postoji
Zato sto vam 7 igraca stalno stoji u kaznenom
Zato sto sa igracem vise niste pomislili da napadnete
Zato sto ste se prvu utakmicu valjalimpo travi


ZATO STE DRAGI MOJI ISPALIIIIIIIII

ZIVELA BARCA!!!!!

celex

pre 14 godina

za sve vreme , a bilo je dosta godina,ja nevideh ovakvu kradju,da se to dogodilo nekom nasem klubu slucajnno,to bi bilo svi nas mrze svi su protiv nas ali ovako nek im je na cast

Ajko

pre 14 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti!!!

1. Barca je u 23 dana odigrala 7 utakmica.

2. Barca je igrala bez pola ekipe.

3. U prvih 90 minuta je igrala samo jedna ekipa.

4. Do pogodka Esiena je bio Chelsea steran u misju rupu... a ond i corava koka ubode po koje zrno i bunkerica.

5. Barci je neopravdano iskljucen igrac.

6. Na svakom prekidu ste ukrali 40 sekundi.

... a na kraju "in your face"... neka neka... mrzim kukavicki fudbal!!!

Free Tibet and Herceg-Bosnia

pre 14 godina

Nova kletva...

Dabog da ti Norvezanin sudi!!



Svinjska gripa i norveski sudac..
-Protiv svinjske gripe imas sansu!!Stavis onu masku na lice i gotovo,od norveske gripa se nemoze obranit...


Ali na kraju matematika uvijek pobjedi.
14 Barcinih igraca(11 nogometasa plus 3 Norvezanina) je jace od 12 igraca Celzija(11 plus navijaci)



Sve u svemu,ovaj norveski sudac je veceras postao slavan!!Ne po dobrom ali postao je slavan..
Pardon BIVSI norveski sudac..

ferro

pre 14 godina

E ovako,
Zaključak koji može da se izvede posle dve odigrane utakmice polufinala između Barselone i Čelsija.
Urađena je kompenzacija za suđenje iz prve utakmice u drugoj.Kako? Tako što je sudija na prvoj utakmici . pustio igrače Čelsija da grubom igrom nadomeste manjak mogućnosti koji im je Barsa oduzela velikim posedom lopte.
Jedan nedosuđen čist penal za Barsu je danas pretvoren u crveni karton za iste i nedosuđena 2 čista i dva sumnjiva (sudijska procena).
Kada saberete prvu i drugu utakmicu , dođete do zaključka da je očigledan pritisak koji je Barsina uprava posle prve tekme izvršila na UEF-u urodio plodom.
Da li je to pravedno? Nije!
Da li je pravedno što je na Barsinom stadionu sudija dozvolio onakvu igru Čelsija?
Nije ni to!
Meni lično je drago što je Barsa u finalu jer ipak ja fudbal ne gledam zato što volim "muške" duele na sredini terena.U tom slučaju bi onda gledao rukomet ili neki sličan sport!
U svakom slučaju ostaje mrlja na ove dve utakmice a ne samo na ovoj na koju će se oštećeni u današnjoj uvek vraćati.
I za kraj: da li se neko seća da li je Čelsi imao ijednu izgrađenu akciju za gol u ovih 180+8 min. a da to nije bila kontra?
Nemojte se mnogo truditi da se setite! Nije je bilo.
Taktika koju je majstor Hidink postavio je pala u 93 minutu druge utakmice kada je greškom Esijena lopta došla do Mesija a ovaj vratio na 16m i onda... je pobedio fudbal.
Aj' u zdravlje!

Albanac iz sela

pre 14 godina

25 godina pratim fudbal i nikad ama nikad u životu nisam vidio veću plaćku,ama od 5 penala ćistih ko suza da se ne svira niti jedan,da mi je znat,s kakvim komentarima će izać g,guardiola pred novinarima!!!

AcA

pre 14 godina

Ja ne znam sta da napisem?
Navijam za Barsu od kad znam za sebe i drago mi je sto su u finalu,igrali su sjajno cele sezone.
Sa druge strane Chelsea je odigrao fantasticno i bio je bolji veceras,uz to ih je i sudija drasticno ostetio.
Mnogo mi ih je zao igraci su izginuli u ova dva meca!
FC Barelona-Manchester United
finale iz snova!!!

ako mogu da primetim

pre 14 godina

Apsolutno mi je bilo svejedno ko će da pobedi i ode u finale ali suđenje je više nego sramotno. Ja ne znam kako su se uzdržali da ne ubiju sudiju ovi iz Čelzija.
Neviđena krađa uz nepostojeći crveni koji je sve i poremetio jer posle toga nisu suđena dva penala za kompenzaciju a o prvom pouluvremnu da ne govorim (tada je trebalo da bude penal i crveni). Upropašćena utakmica, šteta.

Mladen

pre 14 godina

Fudbal je danas umro. Kad Italijani igraju bunker, a igraju ga 100 godina, onda je to OK a kada ga igraju Englezi onda je to antifudbal. Kakav leprsavi fudbal? Barsa nije mogla da se pokupi. Sta je treabalo Celzi da radi... da juri rezultat sa 6 spiceva protiv tima koji igra na sve ili nista? Ali to je zivot. Idemo ponovo.

True Blue,Through & Through

Smor

pre 14 godina

Barsa igra najlepsi fudbal,pa protiv koga,Mursije i RASPALOG Reala,pa gde su na velikim utakmicama,nigde,spoj umetnosti i snage ce da ih pregazi u finalu...A taj spoj je veliki Mancester !!!

interista 8

pre 14 godina

Fudbal je umro veceras...a Ovrebo nije kriv,jer je morao da slusa naredjenja od Platinija,ipak je on sitna riba...ta velika Barsa koja daje mrtvom reALU I UELVI po 5-6 golova nema sut u gol za 90min....Nisam navijac ni jednih ni drugih,ali CELSI je mnogo,mnogo kompletnija ekipa od Barse,pre bih rekao INSTITUCIJA...i opet se pokazalo da je PRIMERA losa liga...

Krivi Stojko

pre 14 godina

Ovo je sramota! Ja vecu kradju od strane sudije nisam u svom zivotu video. Tri ocigledna penala za Celsi nije sudio. Pa gde cemu dusa. Barselona veceras nula pojesce ih Mancester u finalu.

:)

pre 14 godina

Svi Vi koji pisete kradja sramota i slicno, Vas treba da je sramota, ne spominjete kada je Celsi prosao prosli put Barsu nakon fula u petercu nad Viktorom Valdesom???????
Svaka cast Barsi, pokazali su da umeju da se nose sa pritiskom i antifudbalom!
Celsiju svaka cast na trudu ali ovako se ne igra fudbal!

bojic

pre 14 godina

Tako vam i treba.BARSA IZNAD SVIH.celzi nije zasluzio finale.U obadvije utakmice vise se branio.I zadrzavao loptu kad je imao rezlutat.Kazna vas je stigla.BARSA IZNAD SVIH

alooooooooooooooooooo!!!!!!

pre 14 godina

Vidi ti njih, sve navijaci Chelsea i MANU govore da je sudija pokrao Chelsea! Navijaci MANU se boje Barce,bas kao i MANU sam! Barcelona je novi sampion! Tri greske je napravio sudija danas: 1.Dosudjeni slobodni udarac na sesnaestercu umjesto penal za Chelsea;
2.Zuti karton za Alvesa poslje normalnog dvoboja;
3.Crveni karton za Abidala iako nije ni dirnuo Anelku.
Ostale su odluke bile legitimne, penal se nemora suditi ako jedan igrac drugog napuca u ruku, a ona dva starta na Drogbi su bili cisti! Barca je bila ostecena za jedan penal u Barceloni, a sad Chelsea za jedan penal u Londonu! Sudjenje je bilo korektno! U 180 minuta nogometa prosla je momcad dalje koja je vise igrala prema naprijed, a ispala momcad koja se 160 minuta branila! MANU i Barcelona su zasluzili finale, jer su momentalno dvije najjace ekipe u svijetu! Pozdrav

France

pre 14 godina

Kakva nepravda..... Zamislite kod nas da se ovako nesto dogodi, na derbiju! Pa izbio bi drzavni udar! U skupstini bi se raspravljalo! Hehehe!

Gex

pre 14 godina

Barselona...Jedna jedina...Owe wecheri ona je oswojila moje simpatije...Shta da kazhem...Chudo...Sedim, gledam i plachem...Ne werujem josh uwek...




Barselona sada ima nawijacha wishe....

Io sono Interista

pre 14 godina

Veliki sam navijac Liverpula ali moram da kazem da je ovo bruka.Barsa je imala samo jedan sut na gol!Koliko penala nije svirano!Lako je igrati leprsavu igru i biti carobnjak protiv Rasinga,Liona i ostalih.Celsi je bio za tri klase bolji.Pa ova Barsa u Premier ligi ne bi mogla nista da uradi.
(Dzerard8, 6. maj 2009 22:48)

Lepo receno, svaka cast!

s

pre 14 godina

ovo je strasno prvo nesreca, pa nepravda i najvise kradja.... jesam ostrascen navijac sam chelsea ali ovo je strasno sada ce svi likovati zato sto ce da se igra najlepsi fudbal e bas me briga za to ova generacija iako pod romanom je toliko ulozila i zasluzila tu ls i slobdno se moze reci da je to najmaleroznija generacija u istoriji fudbala, posle titula u prvenstvu i loseg pocetka sezone kad je otisao murinjo , toliko pehova sa povredama pa onaj penal terija a sve na vodenicu mancestera kao i ove sezone , a ovo da ne pominjem, barca igra najlepsi fudbal ali protiv raspalog reala a ove 2 tekme mogu slobodno da udju u udzbenika kao savrsena taktika i disciplina i na kraju sve u vodu malo sreca, vise sudija strasno i ne mislim da se to namerno desava ali ovoj barci uvek sumnjive sudijske odluke idu na vodenicu ovo danas i onaj gol sevcenka u polufinalu koji je cist kao suza i vodio je u produzetke a niko ni rec nije rekao zasto je ponisten strasno koliko sam besan pa nek ovi sto igraju finale umru ulepoti i sreci jer je imaju i previse ....

koki

pre 14 godina

U zivotu nisam video skandaloznije sudenje. Sudiju bi trebalo dozivotno suspendovati. Minimum tri penala nije svirao, a mirne duse mogao je da svira sest. Nisam mogao da verujem sta se desava. Uzas!!!

blue boy

pre 14 godina

Sta reci sem KRADJA! Strasno je da se ovako sudi polufinale LS! 2 cista penala za Celzi nisu svirana! Mislim da ce posle ove sramote ljudi iz FIFE i UEFE da se trgnu i uvedu uskoro onaj sistem sto se koristi u NFL-u ili nesto slicno challengu iz tenisa! Jer ovako vise stvarno nema smisla!!!

barca

pre 14 godina

iskreno barselona je bila oslabljena bez anrija,pujola i markeza i ipak je uspela da se izbori i ode u finale..esjen je sutnuo tek da bi zavrsio akciju i gle cuda...gol..i naravno bunker pred napadacima barce se stvorio jer je igra celzija bila van svih granica fudbala...tek kada je barca ostala bez abidala,celzi je poceo sa napadima kojim je barca odolela i postigla zasluzen pogodak.

HH

pre 14 godina

Misel Platini je prosle nedelje izjavio kako drzi palceve da Barselona prodje u finale.
Pre par godina je FA engleske davala nagradu prvoj ekipi koja da gol protiv Chelsea.
Barselona nije nista pokazala u ova dva meca protiv Chelsea i isto tako ce biti u finalu protiv MU. Samo sto ovoga puta nece biti sudija iz Svedske(andreas frisk) i sudija iz norveske(kako god da mu je ime)...
Na stranu sve to i iskljucenje igraca barse je bilo smesno u najmanju ruku...
poenta: chelsea je ugazio "umetnike" veceras, takticki nadmudrio u prosloj utakmici. Barselona jeste leprsav tim, lepo je bilo gledati ih kako razbijaju real ali jednostavno,finale LS nisu zasluzili...

BL HAJDUK

pre 14 godina

Stvarno je sudija ostetio Celzi,ali i Barsu je takodje jer je crvenom kartonu prethodio faul Drogbe nad Pikeom. A sta reci za prvu utakmicu na Nou Kampu kada je onaj Nijemac svirao 90 minuta za Celzi,a ovi i pored toga nisu presli centar. Fudbal se voli i gleda zbog golova,napada odnosno svega sto Barcelona radi. Ono sto rade Celzi i slicni klubovi,ajmo na misice ne prolazi. Pa i ovaj sudija Ovrebo zna da je Barsa bolji tim ,pa je malo pripomogao. Ziv bio sto godina,samo da ne moram gledati dva engleska imperijalisticka smeca u finalu.

legolas

pre 14 godina

XA XA XA...joj koliko mi je drago...da li je moglo sladje da bude,6 realnih penala i nesviranih i samo jedan(ali pravi sut) u okvir gola I TO JE TO!!!
Ako nista drugo gledacemo pravi fudbal u finalu sa pravim nadmetanjem...

nemanja

pre 14 godina

Strasan gol Esijena...Ali OCAJNO sudjenje na Stamford Bridzu, ostao sam bez teksta....

Pogledajte http://www.golovi.net/198633/Celzi_vs_Barselona_izvestaj.html

Jedan je Andres Iniesta

pre 14 godina

Aaaaaaaaaaaa! Joj sto volim, pa ne secam se kad sam se ovoliko radovao! Iniesta majstorcino, sve si ispravio! Placite sad plavci, stigla vas je kazna i to od strane suste suprotnosti vas Andresa Inieste!Kako ga je onaj nagazio djonom po ahilovoj tetivi mene bolelo odavde. Ko vam kriv kad ste onako ruzno igrali u prvoj utakmici, da ste presli pola mozda bi i dali koji gol vise, ali neeeeeee, moraju oni autobus ispred... Sad mozemo lepo da uzivamo u finalu, a ne da gledamo opet penale!

Fudbal je igra

pre 14 godina

Sudjenje je bilo izvanredno. Sudija se nije dao isporovocirati i svirati nepostojece penale. Jedini penal je bio ono igranje rukom Pikea, ali je i crveni karton bio neopravdan obzirom da je Anelka sam pao. Nikakvog kontakta nije bilo.

XXX

pre 14 godina

svi smaraju kako je celsi pokraden, a niko od vas ne spominje da onaj start abidala ne da nije bio za crveni karton...sam se sapleo lik!uostalom ako je celsi toliko dobar sto nije dao drugi gol barsi koja je imala 10 igraca na terenu!?al dobro!uvek je i bilo KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI! mas que un club!

Loshmi

pre 14 godina

Fudbal je umro onog trenutka kad je multi bilionski tim gospodina Abramovicha odlucio da igra anti fudbal punih 180 minuta u nadi da ne prime gol od tima koji je dao 100+ golova u sezoni!! Fudbal je umro kad je taj isti tim sa golom prednosti i igracem vise odlucio da igra bunker protiv Barsine osakacene odbrane u kojoj sam u tom trenutku, bez preterivanja mogao da se nadjem, ja. Drago mi je da ce anti fudbalski projekat Chelsea da se raspadne posle godina pokusavanja ubijanjem fudbala dodje do titule najboljeg na svetu. E nece moci!!

Pravda

pre 14 godina

Ima Boga!! Sramna partija Celsija.Kod kuce igraju protiv 10 igraca i imaju posed lopte 35%.Abramovic je mogao da kupi Stouk Siti za mnogo manje pare i da gleda isti fudbal.Bar cemo gledati pravi fudbal u finalu!

Yeste

pre 14 godina

Posle ovoga i najneinteligentnijem obozavaocu fudbalske igre ne moze da ne bude jasno KOOOOLIKA je i kakva mafija organizacija pod imenom UEFA i koliko je cist i castan fudbalski klub Barselona.SRAMOTA!

Barca

pre 14 godina

Šta hoće ovi navijači snobovskog kluba iz Londona?Koji fudbal igra Čelzi?Samo snaga i snaga i ništa više.Kojih 6 penala?A penal nad Anrijem u prvoj utakmici?Abidal crveni?O čemu vi pričate?Iniesta-Božja Ruka,kao Maradona 86-te.Ko voli fudbal shvatiće.

totokotunjo

pre 14 godina

Ova utakmica je samo pokazala kako je protiv ovih spanskih leptirica potrebno odigrati samo nesto tvrdju odbranu, malo ih zatvoriti po bokovima i eto barcelona se pretvara u Tumbakovicev Partizan. Jalovi pokusaji kroz sredinu terena, ocajne duge lopte Danija Alvesa, sve u svemu Celsea je zajedno sa prvom utakmicom potpuno nadigrao Barcu. A sto se tice Mesija... stvarno najbolji igrac kosmosa. I u ove dve utakmice protiv Chelsea-ija i prosle godine protiv Manchestera. Ali Manchester je prosao i uz malo bolje sudjenje dovrsice ono sto Chelsea nije uspeo!

LeBron_James_23

pre 14 godina

Xej ljudi,o kakvom fudbalu mi pricamo?!Pa Chelsea u 2 utakmice nije imao niti jedan organizovan napad,a pritom mislim da lopta krene od stopera,da se razmene nekoliko pasova na sredini terene,i da se izbaci shpic.Sve se svodilo na "dzokiranje" lopte na Drogbu.Dovoljno je pogledati posed lopte,i sve je jasno.Postava Chelsea je bila klasicna zona,sa flasterom na Messi-a,jer Barca nema dobrog skakaca,i svaki centarsut bi bio poklon lopta.To je totalno unistavanje lepote fudbala.Svaku sansu koju je Chelsea je bila iz kontranapada,ili greske stopera,jer nisu igrali ni Puyol ni Marquez.Koliko je Barca jaca "na lopti" videlo se i kada je pod jakim presingom iznosila sa lakocom loptu sa svoje polovine.Posteno,Chelsea je bio ostecen,ali mi nije krivo sto ce Barca igrati veliko finale,jer sam ipak ljubitelj tehnickog,a ne fizickog fudbala.

Misa

pre 14 godina

Svi vi koji pisete da je barsa zasluzeeno prosla i da je sudija odlicno sudio pogledajte se u ogledalo!!!Koliko sam ja video ovde je Barca igrala anti-fudbal!Jednostavno Barca izgleda leprsavo protiv spanskih klubova,ali kada dodje neki Engleski bez sudije ne mogu da prodju!!!5 penala mirne duse je mogao da svira celavi!!!Osvetice vas Man Utd!

Roki

pre 14 godina

Cetiri cista nedosudjena penala za Chelsea, sramota! Bane Ivanovic je bio rezerva Bosingvi koji je kod primanja gola na njegovom delu terena tj. na drugoj stativi ostavio dva sasvim slobodna igraca. Gde je on bio? Banetu se to nikad ne bi desilo.

spasić

pre 14 godina

2006 god. u finalu lš sudija prvi put u istoriji daje crveni u korist barse, sad sudije skandalozno pomazu ocajnoj barsi da dodje do finala, odavno fudbal nije vise fudbal vec igra bogatih, ocigledno je da ne mogu dva najbolja dva puta za redom u finalu i da nekom smeta tolika dominacija engleskih timova.iako ne volim chelsea, dokazali su veceras svima da su bolji od grbavih spanaca i svima zapusili usta o ''neigranju'' fudbala

Markos

pre 14 godina

KAKVA UTAKMICA!!!!
Iako sam navijac Barse, moram da kazem da je Celzi bio bolji tim jer je odigrao strogo disciplonovano mec, i zahvaljujuci golu koji je prvi postigao nije morao da juri rezultat, dok je Barsa napadala i napadala.
Sudjenje je bilo kakvo je bilo, Celzi je dobio igraca vise, Barsa izbegla moguci penal. U svakom slucaju Drogba je mogao da resi mec, a po nepisanom pravilu u sportu, kada propustis 100% sansu, vrati ti se.
Konacno pravo finale: Mancester - Barselona!!!

Nikolaj

pre 14 godina

Ovaj sudija ili je slep ili je placen, ma nije normalan covek.. Sramota... Steta samo sto ga Balak i Drogba nisu uhvatili na kraju..

Kules

pre 14 godina

Promasi Esijen ceo fudbal u 93. minutu i ode Barça zasluzeno u finale!

Himno FC Barcelona - Cant del Barca

Tot el camp
Es un clam
Som la gent blaugrana
Tan saval don venim
si del sur o del nord
ara estem dacord estem dacord
una bandera san germana

Blaugrana el vent un crit balent
tenim un nom el sap tothom

Barça!Barça!Barça!

Jugadors
Seguidors
Tots unim fem força
son mols añs plens de fan
son mols gols q em cridat i sa demostrat sa demostrat
q mai ningu nos podra torça blau grana el vent
un crit valent
tenim
un nom el sap totho

Barça!Barça!Barça

ljuba

pre 14 godina

iako navijam za man utd. cheslea je ostecen mnogo 2penala cista.barca imala jedan sut u okvir gola i to im je bio gol omg,a da ne pominjem ovog sudiju ccccc,trebao je ivanovica da ubaci...dobice man utd. barcu ikusniji je,bolji tim,i imaju mnogo bolje skakace GO RED DEVILS!!!!

MarkoDJ

pre 14 godina

Mislim da je Barca nezasluzeno prosla u finale, s tim sto je slabo odigrala u obe utakmice...Jeste da se Celzi branio sa 10 igraca ali mislim da su vise pokazali, pre svega bila je veca zelja kod igraca Celzija da igraju finale!
Takodje mislim da je sudija dosta ostetio Celzi, pre svega je ono bio cist penal kada je Pique igrao rukom!
U svakom slucaju mene kao navijaca ManUtd-a raduje to sto ce Barsa biti dosta oslabljena u finalu sto se tice odbrane, nema Alves-a, Abidala a i Markeza...

I za sve one koji pljuju Celzi zbog takvog "napadackog" fudbala, zeleo bih vas da vidim u kozi menadzera dok se vas tim bori za finale...ne verujem da bi ista rizikovali, tako nije ni Hiding!

friùl

pre 14 godina

nevjerovatno. celsi vodi 1-0 i igra sa 9 igraca u svom sesnaestercu, sa jednim ispred i sa jednim blizu centra, bolje receno brani se. barca igra sa igracem manje i pokusava da napada. naravno, kad celsi krene u kontru, stvore i gol-sansu, i to stvara dojam da igraju bolje. zamislite da je barca odabrala istu taktiku. ali takva velicina kao sto je barca to sebi ne moze dozvoliti. catenaccio vise nitko ne igra jos od 80-ih godina jer to je velika antipropaganda nogometa i samo zbog toga mi je drago sto je celsi ispao.

Dejan

pre 14 godina

Ne znam sto se lozite sa tim pogresnim informacijama, ali posed lopte je: Barcelona 64% - Chelsea 36%. Uz to Barcelona je imala 11 suteva na gol a Chelsea 9. To do li su lopte zujale pored stative ili isle pravo u golmana nije bitno, sutevi su 11:9 za Barcu. Pa sad se vi tesite kako hocete...

stefan

pre 14 godina

ovaj sudija promasio profesiju, ili da ode kod ocnog, da mu daju neke naocare!!!! sramota. drogba veliki simulator, bez obzira sto volim Chelsea....

gagy

pre 14 godina

nije propusten jedan penal da se svira,nego najmanje 3,4 sramota kakve sudije postoje,u cetvrtoj ligi u mom naselju gledam svaki mec nema tako glupog sudjenja

WeBad

pre 14 godina

pa jel moguce da niko ne zna pravila... u kaznenom prostoru svira se samo namerna igra rukom, po sudijskom uverenju, i nije ovo nase prvenstvo da se svaki cas sude nekakvi penali...
Zasluzen prolaz Barse, umetnost je pobedila!!!

Bojan

pre 14 godina

Ja mislim da je sudija trebao da svira 15 penala za Čelsi, ustvari kad bolje razmislim 20! Ma dajte ljudi pa pogledajte snimak malo. Jedan penal jeste bio (Pike ruka) a da Drogba nije gledao kako da padne nego kako da da gol drame ne bi ni bilo. Kad se Čelsi branio prošle nedelje čitavu utakmicu onda se ćutali a sad kao sramota. Budite fer, Čelsi jeste bio bolji danas, ali igrale su se dve utakmice. Ovo im je kazna i za propuštene prilike i za kukavičku igru u prvoj utakmici i za to što su dopustili da Barsa sa 10 igrača drži loptu u nogama. Bravo Barsa, videćemo i taj Mančester kad budete kompletni.

nebitno

pre 14 godina

Da je sudija pogresio nekoliko puta - jeste... Ali opet celzi je igrao fudbal koji ja najvise mrzim, odbrana i taktika su na vrhunskom nivou a za napad nek se snadje sam Drogba... Jedina ideja im je bila da sacuvaju svoj gol a ako umuvaju neki eto veselja... Esijen je pokazao da je fenomenalan igrac, stizao je sve u odbrani a i zabio je golcinu, od njega dosta... :) Navijao sam za Barsu i napadacki fudbal, za zelju za sto vise postignutih golova... Napadaj pa makar i izgubio, bar ce navijaci biti zadovoljni... Hvala Inijesti... :D

Zagor-te-nej

pre 14 godina

Jeste, sve je kradja protiv Chelsea, a crveni karton je neverovatno realan, a onda faul na Messiju mala sala, i napucane lopte u ruke u ko zna koje delove tela igraca fenomenalna igra Chelsea u prvoj utakmici, pravi odmor za oci i bla bla bla... Zamarate ljudi previse, Chelsea je jedna zalosna tvorevina jednoga preambicioznoga multimilionera.
Michael Ballack-a treba poslati u zatvor zbog njegovog ponasanja veceras, a ne dodeliti zuti karton. Sramota je ono sto je Chelsea pokazao u ove dve utakmice, a Barca se samo trudila,i napokon, uspela!

gildza

pre 14 godina

Ova sportska vest je za mene ujedno i dobra i losa.Losa zato sto je slabiji tim prosao na tako sramotan nacin.Dobra zato sto ce ih u finalu Man United razvaliti i tako osvetiti ovu fudbalsku nepravdu.I samo da napomenem da sam ozbiljno zabrinut za zivot i zdravlje "ovog" sudije.

VladaNS

pre 14 godina

Neverovatno sta sudija uradi !!! Nisam navijac Celzija ali je ono bila katastrofa a Barsa... nemam nista protiv njih ali budu li igrali i 50 posto bolje od ovog veceras.... Junajted ce ih pojesti... jer kad Junajted krene da trpa onda trpa po 2-3 minimum. Pojesce ih !!!

plavi sakar

pre 14 godina

ma ajte dzaba sad prica...kad se barca zalila na sudjnje vi ste rekli pa sta cim ne mozete da date gol kriv je sudija...da je na nou campu bio normalan sudija bilo bi 5 komada tako da revans nebi bio ni potreban...mancester nece ovo da oprosti?? ma djate molim vas...oni i celzi se ne podnose...i kao oni ce da swete celzi....budimo malo realniji....nije ni celzi zasluzio da prodje po igri iz prve tekme tako da pisssss..GO GO BARCA!! i dosta je sad svi kao nes utripovali navijaju za mancester...ma ajte molim vas...najlakse je navijati za najbolje...uz barcu uvek!! i u losem i u dobrom!! pozz za sve BARCINE fanove!!

sk

pre 14 godina

ALOOO ovi iz chelsea su ludi ako se ne zale da se utakmica ponisti! Ne sme barselona u finale! Pa ceo svet je video kakva je ovo kradja, nece ceo svet da zavaraju i da igraju finale! UEFA mora da intervenise, strasno sta se radi! Ovo je najveca kradja u istoriji fudbala! Chelsea borite se niste bre ispali! OMG!

realno

pre 14 godina

prvo igrao sam sa drugom iz 1-1,uplatio sam tiket posle dve godine,pet minuta pred pocetak utakmice,....uplatio sam dok sam bio na slavi(tel),...1000din cisto da nam lakse ide spricer,...nije mi zao para,...navijam za liverpul,..ali celavi je imao neka svoja pravila,..za velike igrace balaka,terija,lamparda,ceha,...mislim da ovi igraci ovo nisu zasluzili kao i ceo(bolji) tim!

slobacar

pre 14 godina

auuuuu.......kakva kradja......e,moj sudija,ne bi ti meni sudio ni "beton" ligu kraj Morave....onoliko propusta,pa to je strashno :-((

bole

pre 14 godina

Ma kakva crna pljacka. Iskljucise Abidala bez ikakvog razloga. Chelsea 30 minuta sa igracem vise brani, igra na kontru, Hidink menja drogbu, Anelkiu.... Pa ako si kukavica i treba da ispadnes.

Firenca

pre 14 godina

Lose sudjenje,ali mi gledaoci hocemo u finalu da gledamo fudbal,a ne Celzijev stil igre.Komentator od pocetka naklonjen Celziju,toliko primetno da je bilo iritirajuce.

зоран

pre 14 godina

Ако оно у 82. минуту није пенал због руке Пикеа онда ја нисам гледао утакмицу на којој је дотични судија судио. Ово је срамота јер оно није могло да се не види оно судија није хтео да свира!!!!!!!!!!!

koksinela

pre 14 godina

Kakav je to napadacki fudbal ciji rezultat je jedan sut na gol (i to iz ocaja) za 97min!??
Al ne, (skoro) svi ste hteli veliku Barselonu da gledate u finalu eto vam je.

Bedem

pre 14 godina

Najveca kradja u istoriji fudbala!!!!!!! Tri penala nije svirao!!!!!!!!!! Ovi jedan sut na dve utakmice!!!!!Sramota!!!!!! Ja fudbal vise ne gledam....
(Dima Bilan, 6. maj 2009 22:56)

Jedan shut u 2 utakmice?! Ti nisi fudbal ni do sada gledao...

RichiPFC

pre 14 godina

Katastrofalno sudjenje Mehuta Gonzalesa u mecu Fener-PFC, ali ovaj ga je nadmasio. Svakako da volim vise CELSI nego MU ili barsu ali ( nijedne ni druge ne gotivim ) ali nadam se da ce MU odrati ovaj smesan tim barse!!!!!!!

boze dragi

pre 14 godina

Vec ste ostavili preko 300 komentara i svi su od toboze navijaca celsija koji nisu znali za taj klub do abramovica. Realno samo je ruka pikea bila cist penal sve ostalo je slobodna sudijska procena i na nivou onog penala nad anrijem u barseloni. Bolja ekipa ide dalje i bolje bi vam bilo da odete malo na stadione da gledate fudbal a ne da se lozite da ste neki veliki navijaci celsija i barse

Disgrace

pre 14 godina

Da sam Hidink, ja bih poveo svoju ekipa sa terena, nakon sto je sudija i poslednji, sesti put nakon igranja rukom u 96-om minutu odbio da svira penal.

Inijesta

pre 14 godina

Sudija nije svirao 34563457 penala za chelzi!!!!




Ma dajte molim vas, pominjete kojekakve penale(oba sluchajna igranja rukom), a dajvove Drogbe, Anelke, kao i nepravedno dodusjen crveni Abidalu(koji zbog toga nece igrati u finalu!), to ne pominjete a?

Balak i Drogba su trebali da dobiju po crveni za ono unoshenje sudiji u facu!

Eto

pre 14 godina

Bravo Barcelona bre !!!
I treba Celzi da ispadne kada igra mnogo ruzan fudbal, ono nije fudbal, a da je Celzi bolja ekipa dali bi jos neki gol !!!
A sto se tice kradje, onaj crveni karton Abidalu, zar ono nije najveca kradja ???
Bio je na 3 metra od igraca i ovaj se sapleo i sam pao...
Celziju i nije trebao da se svira penal, jer igraci nisu namerno igrali rukom niti je lopta isla u gol.

Man Utd Fan

pre 14 godina

Pa ako Barselona u finalu protiv Junajteda bude igrala ovako bolje i da ne bacaju pare na avionske karte za Rim je ce ih Mancester poniziti i jos ne zaboravite da Barsa igra bez standarnih stopera,tu ce Runi i Ronaldo da ih vrte kao na ringispilu.Sto se vecerasnje tekme tice onakva kradja nema ni kod nas!Jedva cekam finale da vidim tu mocnu Barselonu i njene fantasticne napadace koji se nece videti pored Nemanje i Ria.Ove godine do duple krune i da pokazemo da smo najbolji.Glory Glory Man Utd!

.w

pre 14 godina

Nikada nije niti ce da postoji malerozniji klub na planeti od chelsea! Ali vratice se sve pre ili kasnije! Ima boga..tj bar se nadam da ga ima... Kakvo kriminalno sudjenje u jednom polufinalu LS, znaci strasno sta se radi...

Ivan

pre 14 godina

Bravo za barselonu i njihovu leprsavu i umetnicku igru koja im je donela 1 sut u okvir gola celu utakmicu.Sudjenje i ne zelim da komentarisem samo se nadam da ce u buducnosti biti na nivou ovako velike utakmice,posto je objektivno veceras Chelsea i previse ostecen.Cestitam Celsiju na fantasticno odigranom mecu i barseloni na velikoj "sportskoj" sreci koja ih je zadesila.Ziveo fudbal koji se igra u Premijer ligi jer je veceras jos jednom pokazao da je najkvalitetniji u Evropi.

Barsa je zakon!!!

pre 14 godina

Gige, momce, navijas za pogresan klub! Hahahahahhaha! Dzaba vam odbrana, Barsa je Barsa!!!!!!!!!!!!!! (da ne komentarisem tvoj komentar, samo smo cekali poslednji minut... hihih)

mwaruwari

pre 14 godina

Kakva nepravda.Strasno.Barselona u 180 minuta nije sutnula na gol i onda gol daju u 183,i svi koji kazu da je ovo pravda,da je zasluzila Barsa da ide dalje jer je igrala ofanzivno i lep fudbal pa ja ne znam sta se vi gledali osim gola Inijeste nijedan lep potez od njih nisam video,jedino sto smo od njih veceras gledali su 64 nepreciznih centarsuteva Dani Alvesa.Svaka njima cast za sezonu i primeru samo kazem veceras nisu zasluzili da prodju dalje.Sudija nema oci

heinez

pre 14 godina

Sramota! Ne mogu da verujem da se ovako nesto desava u polu finalu Lige Sampiona,sama reakcija Balaka i Drogbe je izazvala suze u mojim ocima...Ostao sam bez komentara
P.S. Neka u finalu pobedi tim koji da vise golova bez pomoci nekih spoljnih faktora ;)

Cobra RS

pre 14 godina

Kakav je to tim koji ovakvoj osakaćenoj odbrani još 30 min. sa igračem više ne može da da gol. Drogbi treba 5 zicera pa da jedan ubode, pa nek neko kaze da je najbolji špic. Sramota.
Forzza barsa do kraja

Dalibor

pre 14 godina

Nije mi jasno kako polufinale LS moze da sudi ovakav diletant. Pod hitno treba uvesti barem od cetvrfinala LS neku tehnolosku inovaciju, da sudija ima pravo na usporeni snimak, da se kompjuterski rjesavaju sporne situacije. Kad funkcionise u tenisu, sto ne bi moglo i u fudbalu?

messi

pre 14 godina

Barselona je najbolji tim Evrope i sveta i sreca ih je pratila veceras a u finalu ce to i dokazati!! mislim meni je vec dokazala milion puta ove sezone ali nekim ljudima koji ne vole ponizenja poput onih protiv Bajerna,Liona,Reala itd naravno da ce ovakav prolaz Barsin ispljuvati najgore! Hvala Andreas!!

NikoNepoznat

pre 14 godina

Navijao sam za Barsu za nju navijam od Rivalda, Luis Enrikea, Kluverta, Gvridiole idt... Utakmica super, sudija katastofalan, Abidal nije trebo dobiti crveni nego Anelka zuti za simuliranje, penal cist ko suza za Celzi u 82 min. a bila je i ona sporna odluka kod Malude i Dani Alvesa! Valdes u Barsi uz Inijestu sjajan, Eto se nije vidio, primiti loptu nije mogao, Dani Alves je pet puta centrio u publiku mada jeste prolazio po desnoj strani! Celzi dobar ali imati domaci teren i igraca vise i opet igrati povuceno nema smisla! Milo mi je sto je Barsa prosla dalje da opet nebudu samo Englezi, ali isto tako mi je milo kako fudbaleri Celzija zadrzavaju vrijeme (glumeci,prevtanju i bacanju lopte daleko od faula, auta) a Barsa sprinta i posle obrnuta situacija! Da je Bane igro Celzi bi proso!

Mika

pre 14 godina

Zasto biti razocaran!?Barselina, a pogotovo Mesi, su pokazali da nisu vredni paznje.A za mene, kao ljubitelja dobrog fudbala, Celzi je pokazao, jos jedanput, veliki kvalitet!

ralno

pre 14 godina

Razumem igrace Celzija da su razocarani , ali im sudija nista nije kriv.
Da Inijesta nije dao gol u zadnjem minutu na sudjenje bi se zalila Barselona. Jer im je bezveze iskljucen igrac a nije sviran ni penal za Barsu na pocetku utakmice kada je Balak u sesnaestercu igrao rukom.
Moze se konstatovati da je sudjenje bilo lose ali obostrano ali nikako o nekoj zaveri. Pa setimo se sudjenja u prvoj utakmici kada nije sankcionisana pregruba igra Celsija.
Igraci Celsija su morali ranije da rese pitanje pobednika ali im se cinilo da vladaju situacijom i da nema potrebe da zapinju a kad su na kraju nesretno primili gol svi su im krivi. Inace i ja sam navijao za Celsi ali to je sport.

ivan

pre 14 godina

Srecan sam sto sam navijac Man.Utd. !

Cheleseu svaka cast - zasluzili su finale !
Da sam navijac Barcelone nikada se ne bih hvalio ovako sramnom prolasku u finale ! Igra manje vise, nisu zasluzili ali SUdjenje - KATASTRASNO !

Pa ovako se nekada nisu ni Italijanski timovi provlacili ! ( cast izuzecima)

Maki

pre 14 godina

Sad nam je lakse kad smo videli da suduje ne ostecuju samo nase timove nego i veliki Chelsea, bilo je sigurno dva nedosudjena panala... sta vredi pamtice se rezultat nezasluzen, jedan sut na gol u 93min hahaha stavili su Barsu u dzep.
Culi ste da se juce ubio vatreni navijac Arsenala....

Mishelo

pre 14 godina

Sklanjajte ovog komentatora upropastio je tekmu, covek veze nema, ako je ispao Chelsea, smorise Boga s onim taktiziranjem, bravo za sudiju, sudiji titula, a Barsa nulaaaa....

pule

pre 14 godina

Sto smaraju ljudi kradja krajda, pa onaj crveni karton nije postojao, Chelsi ima igraca vise 25min, a Barsa juri rezultat.. Pa sto nisu dali gol nego su se opet neckali da napadaju iako se videlo da mogu da ga daju kad hoce.. To se Hidinku obilo o glavu a mogao je da bude heroj posto je uspavao Barsinu igru.. I by the way samo je jedan penal bio ostalo.. ne bih rekao

Laki Petrovgrad

pre 14 godina

a ljubitelji celzija gde ste bili posle prve utakmice kada je barsa ostecena za 2 crvena kartona???
da vas cujem!!!!!!
a i ovaj koji je dat abidalu,nema veze sa zivotom,anelka sam sebe sapleo

Milan

pre 14 godina

E bas mi je drago.Pa zar vi niste videli utakmicu.Koji bre penali....Chelsea je igrao kao mala ekipica iz premier lige...ej pa oni igraju bunker i kontru na svom stadionu.Svako ko misli drugacije nema veze sa fudbalom.Pobedio je fudbal i zelja za pobedom.Urlao sam kao lud na Iniestin gol...PRAVDA

Bosske

pre 14 godina

Ko moze reci da je losiji tim prosao?! Pa chelsea je u prvoj utakmici 4 puta presao pola, 3 puta sutnuo prema golu, 1 u okvir gola....Barca sad imala 2 suta u okvir gola, puno van okvira, ali je Chelsea bio mnogo manje dominantan nego Barca u prvom mecu...Sve u svemu, hvala bogu fudbal je pobedio, a sramota od chelsea-ja hvala bogu nikad nece osvojiti CL...Matori su vec jako, a para nece vise biti, hvata kriza...Zivela Barca, zivelo finale iz snova, da jednom za promenu gledamo pravi fudbal...

Dusan

pre 14 godina

Ovo je najlosija Barcina utakmica u sezoni. Ali mora jednom sreca i Barcu posluziti.
VIVA BARCELONA!!!
Ponosan sam sto sam tvoj navijac!!!

Iniesta

pre 14 godina

Gol esiena za neverovati, prosli put ih je vrhunskim golom izbacio lampard, mislim da je to ovog puta uradio esien koji je po mom misljenju najbolji zadnji vezni na svetu. Gus Hidink je pokazao koliko je veliki trener, zao mi je sto se vraca u rusiju i sto necemo gledati chelsea sa njim na celu.
(sever 4ever, 6. maj 2009 22:08)

pa sto ne odgleda do kraja tekmu?? vec ispade da si se provalio....go go Barca!! 4EVER!!

drakat

pre 14 godina

cinjenica je da je mogao sudija svirati penal u 82 min ali isto tako je cinjenica da nije bio crveni karton za barselonu,bilo je povlacenja ali pad je bio presmijesan ,igrac barselone pola metra od igraca celzija u trenutku pada,zao mi je celzija ali u finale zasluzuju da igraju barsa i mancester,trenutno 2 najbolja tima u evropi,takticki perfektno odradjene 2 utakmice od strane celzija ali mene kao gledaoca privlace igra,potezi i golovi a ne taktiziranje i odbrana svog gola 180 min.,a pogotovo sa igracem vise,nije zalud receno napad je najbolja odbrana,jos jednom svaka cast celziju a i barseloni iako je velikom srecom prosla u finale ali sreca se treba zasluziti

realan

pre 14 godina

Fudbal se igra za golove,tako da ako ni zbog cega drugoga Barcelona je zasluzeno prosla.A u Celziju,umesto shto se zale na sudiju,neka se zapitaju zasto su se sa igracem manje branili...

o dragão

pre 14 godina

gdje ste sada barcini navijaci.....ko je veceras igrao antifudbal o kojem ste toliko pricali.....
(dragan, 6. maj 2009 23:03)
definitivno chelsea. mislim, ubili su se od napadanja, nema sta da se kaze.

nisam navijac barçe, ali kad neko igra odbrambeni footabll sa jednim igracem vise, ne mogu da simpatisem sa njima cak i kad ih sudija osteti.

DK

pre 14 godina

Da nekim slucajem igra u Engleskoj, Mesi ne bi bio to sto jeste. Lako je igrati leprsavo u spanskoj ligi, protiv Almerije, Betisa, Numansije i slicnih ekipa. Kada ima pred sobom beka i vrhunskog zadnjeg veznog igraca, nema ga nigde. Ista situacija bi verovatno bila i da su, na primer, igrali protiv Liverpula.

Sto se utakmice tice, jeste mi drago sto je Barca prosla, ali onakvo sudjenje... Naravno, 99% ljudi ce to zaboraviti, i ostace samo cinjenica da je Barselona usla u finale LS 2008/2009 posle drame na Stamford Bridge-u.

bolevole

pre 14 godina

Ako ćemo pravo, Čelzi je morao da reši utakmicu i bez tih nedosuđenih penala... Barsa igrala bez pola odbrane, u napadu truba, čudo je da iz igre nisu primili par komada... Vaditi se na nedosuđene penale u utakmici koju je Čelzi mogao komotno da dobije sa 3 razlike iz igre, je malo glupo... Zar ne?

nebra

pre 14 godina

Ovaj sudija se vise nikad nece pojaviti na terenu, kao ni onaj Pol sto je hrvatu Simunicu dao tri zuta na svjetskom prvenstvu. Al ce zato da se setka u havajski kosicam i ispija koktele ako to vec ne radi.

milan

pre 14 godina

Stvarno ne znam koliko neko mora biti jadan da likuje nad onakvim prolazom???
Treba samo reći, hvala ti sudijo, hvala ti UEFA, ipak je istina ono sto se suskalo - UEFA ne zeli finale u kojem ce biti klubovi iz iste zemlje

mecok

pre 14 godina

Sudija je upropastio Celzi,dva penala nije svirao,a Abidalu nije smeo dati crveni karton,al na kraju ipak nisam nezadovoljan,Celzi je pokusao da prodje u finale sa 180 min..bunkerom,i iako je zasluzio da prodje,drago mi je da nije uspeo.

zeljko-bn

pre 14 godina

Gol esiena za neverovati, prosli put ih je vrhunskim golom izbacio lampard, mislim da je to ovog puta uradio esien koji je po mom misljenju najbolji zadnji vezni na svetu. Gus Hidink je pokazao koliko je veliki trener, zao mi je sto se vraca u rusiju i sto necemo gledati chelsea sa njim na celu.
(sever 4ever, 6. maj 2009 22:08)

pa jedino on i moze da uradi nesto sa celzijem,realno po meni najjaci trener!!!ali ipak moja barsa je prosla :P :)

Vladan R

pre 14 godina

Prvi utisak je svakako da Celzi definitivno veceras nije imao srece a i ostecen je jer je bar jedan penal ,najpre ono igranje rukom Pikea, morao biti sviran. Sa druge strane kad se sve sabere tj ukupno gledano nisu mnogo vise osteceni jer Barsi nije sviran penal u zavrsnici prvog mecu sto bi znacajno uticalo na tok i nacin igre u danasnjoj utakmici, jer Celzi ne bi vise mogao da igra ovoliko zarvorenu varijantu kazem zatvorenu bez obzira na to koliko su sansi vise imali, jer im je osnov igre ipak bio defanziva pa i do produzetaka ako treba tj svi u trideset metara od gola pa eventualno neka kontra. Na kraju najveci krivac za ispadanje celzija je pre svega Drogba, jer sanse kada si sam sa golmanom jedan na jedan MORAJU da se iskoriste inace ako se to ne realizuje i to dva puta ono sto se dogodilo Celziju je nepisano fudbalsko pravilo. Na neki nacin Celziju se vratilo i za prethodni duel kada su treci pobedonosni gol dali posle faula u napadu nad golmanom sto sudija nije video niti sankcionisao.

Zbogom bunker fudbal

pre 14 godina

aaa…aa nikad nisam ovoliko urlao od srece!!! mnogo bi bilo da dva Sevojna prodju danas!
(cizikcina, 6. maj 2009 22:45)

NAJBOLJI komentar!!!!!!!!!

Marko Paunovic

pre 14 godina

Nevolim nepravdu.Ovo je bruka,sramota i skandal.Da se nesto ovako desi u polifinalu Lige Sampiona je za mene neshvatljivo.Dokle i gde ce fudbal stici sa ovakvim sudjenjem.Da li iko moze da zadrzi prave navijace?Mene NE!FUDBAL UMIRE!

cveksi

pre 14 godina

Челзи је пропустио своје шансе, за то им није судија крив. Жао ми их је само због Ивановића, а иначе Барса је за миљу испред Челзија у сваком погледу

Laki Petrovgrad

pre 14 godina

ne znam gde su ljudi videli 5 penala,bilo je 2...ali brate mili anelka sam o svoju nogu se saplete i padne,a abidal dobije crveni...sudija katastrofa...al nema veze,ovako cemo gledati u finalu 2 najbolje ekipe u ovoj sezoni...

Ivan M

pre 14 godina

Ekipa koja je igrala anti-fudbal 180 minuta je a) bila bolja i b) zasluzeno ispala. Imali su igraca vise 30 minuta i igrali su kao da imaju igraca manje. Igrali su na kontru kod kuce, a o onom bunkeru u gostima da ne govorimo. Za ljubitelje teorije zavere: Abidal je iskljucen a nije ni takao Anelku (i Jaja Ture je bio odmah tu). Lose sudjenje nije isto sto i zavera. Barsa ce biti bolja u finalu nego u ove dve tekme, i igrace im Markez, Pujol i Anri. Sa njima ce biti druga prica.

Vlada_NBgd

pre 14 godina

Nastavi da places, Frenk...nastavi da places...ne moze svako da bude sampion Evrope... lepo kaze Kristijano Ronaldo: "Mali klubovi ne osvajaju najvece trofeje, cak ni slucajno"...

A/D

pre 14 godina

Da je Chelzi dao gol u Barseloni drame ne bi ni bilo. Njima je vaznije bilo da ne prime gol nego da daju. Ni jedan klub sa takvim pristupom u igri ne treba da dodje do finala LS.

Laki Petrovgrad

pre 14 godina

a ljubitelji celzija gde ste bili posle prve utakmice kada je barsa ostecena za 2 crvena kartona???
da vas cujem!!!!!!
a i ovaj koji je dat abidalu,nema veze sa zivotom,anelka sam sebe sapleo

Nišlija

pre 14 godina

1.Esjen-od junaka do tragičara. 2.Drogba-sve što je moglo da se promaši, promašio je. 3.Sudija-uporno "odlagao" da se utakmica reši u korist Čelzija i na kraju uspeo u toj nameri, a verujem po direktivi odozgo i 4.Po do sada prikazanom, ne vidim kako bi MU mogao da ostane bez naslova.

sk

pre 14 godina

Chelsea je trebao da dobije bar 7:0. Bar 3 gola su trebali ovim trubama da uguraju iz igre i jos bar 4 iz penala...
CHELSEA vi ste za mene vec osvijili LS!
CFC PRIDE OF LONDON!

vamos_barca

pre 14 godina

Svako moze da nauci da igra odbranu,da pali lopte i ceka da se protivnik otvori pa da ga kazni,svako moze da se takticki usavrsi do detalja uz vrhunskog trenera sto Gus Hidink svakako jeste,ali ono sto radi Barca u napadu citave godine to ili imas ili nemas. A Barca ga svakako ima.Neko rece da nije pobijedio fudbal prolaskom Barce,pa zar bi pobijedio fudbal da je prosao tim koji se 180 min brani,ima 30% posjeda lopte u obije utakmice,pred svojim navijacima ne gleda loptu!!!
Ovako fudbal jeste pobijedio i stvarno svaka cast englesom fudbalu,ali zna se ko su i odakle uvijek bili najbolji fudbaleri,iz engleske svakako ne,to se ne moze kupiti!

Aleksa

pre 14 godina

Barca je prosla dalje zbog svega sto je uradila ove sezone...Slazem se da je bio bar jedan penal za celsi,ali abidal nije zasluzio crveni karton...

asd

pre 14 godina

lako je proci kad ti sudija dozvoljava da igras rukometnu odbranu(onako je neigra ni francuska u rukometu) i kad nesvira jedno 5 penala protiv tebe i jos jedno 2 su bila i za crveni karton.
ali ipak nije barsi prvi put da joj pomazu sudije, sjetite se samo kad su igrali sa milanom, kad je sevcenko zabio gol, a pujol sam sebe fauliro, i sudija sviro faul.
ali ipak sve se vraca, tako da nemate sta da trazite protiv mancestera.

Hans Steplec

pre 14 godina

Navijač sam Barse, jer volim fudbal.
Prosto i jednostavno.
Nisu svirana 2 (samo dva, ponavljam) penala za Čelsi.
Abidal nije zaslužio crveni, Anelka je zapeo za svoju nogu.
Karma, sila nebeska, or what ever da svodi stvari na neku srednju ocenu, rekla je sinoć "WHAT GOES AROUND, COMES AROUND". Ne možeš igrati takav defanzivno - preplašeni fudbal i očekivati da se nađeš u finalu. Barsa je igrala sa JEDNIM PRAVIM ŠTOPEROM u gostima!! Čelzi je u Barseloni igrao sa 67 odbrambenih igrača.
Sreća prati hrabre.
Prosto i jednostavno.
Sve vas volim, peace!

ADIN

pre 14 godina

Drago mi je sto je Barcelona u finalu, ako gledamo igru i rezultate ove sezone, to su i zasluzili. Na ovoj utakmici su prosli uz dosta srece i zbog loseg sudjenja. Veceras Barcelona ni u jednoj liniji nije bila kompletna: u napadu je nedostajao Henry, u veznom redu Iniesta (koji je igrao napadaca) i Toure (koji je igrao stopera), da ne pominjem odbranu, bez Puyola i Marquesa. Poz za navijace Barce!!!

razocaran

pre 14 godina

alo bre sta je ovo???
nevidjena kradja 4 PENALA JE TREBALO DA BUDE U KORIST CELSIJA!!!!!!
ne znam da li je zbog ekonomske krize ali kako se ove godine sudi u ligi sampiona ovo je skandalozno da toga nema ni u nasoj ligi!
FERGUSONE UGAZI IH U RIMU!

radezec

pre 14 godina

ocajno sudjenje-to stoji.bilo i za ocekivati cim sudi neki nepoznati norvezanin.
chelsi dao gol i onda opet parkirali autobus na gol liniju...ako su i ispali kad hoce tako da igraju 170min. sad samo ne znam za koga da navijam u finalu :-)

borisj

pre 14 godina

Strasno, covek sudi utakmice svetski jake norveske lige...gde je pritisak veliki.
Steta sto nisu pustili Drogbu, da mu 'objasni' gde je pogresio.
Evo, ako niste videli...

http://www.sportske.net/vest/fudbal/sta-je-rekao-didije-drogba-1490.html

Vlada_NBgd

pre 14 godina

Zasto sada placete??? A ti, Drogba, nastavi da se valjas po terenu...i nisi za bolje...

Veliki klubovi su u medjunarodnim utakmicama uvek bar malo favorizovani kad igraju protiv malih...

rosonero

pre 14 godina

bunkerasi su dobili sta su trazili...ne moze se igrat onakav fudbal nigdje a pogotovo u finalu u rimu...sreca prati hrrabre a sinoc je to bila barca...uglavnom finale koje svi prizeljkujemo izmedju dva najbolja tima na planeti se ostvarilo...

keny lfc

pre 14 godina

Drago mi je sto je pobedio FUDBAL mislim da celsi nije bio tako strasno ostecen sve su to bile izmedju situacije i cak manje mislim na drogbu nijedan nije trebao da se svira malouda je bio unutra ali opet je bilo jako blizu i pique je igrao rukom ali bilo je slucajno pogodila ga je a i lopta je isla ka valdezu. Ostalo ne vredi ni komentarisati. U finalu svim srcem uz barsu protiv jadnih djavola

LS je dobra, ali je ova igra bolja: http://portikla.mybrute.com

pre 14 godina

Kakva dosadna utakmica do 90-og minuta... Eh, sto ne dadose gol ranije pa da igra bude bolja?!? Inace, Celzi je sigurno ostecen za najmanje 1 penal

KING KONG

pre 14 godina

Навијао сам и срцем и душом за Барсу, али поштено би било да је прошао Челзи.
Од оних 6 спорних ситуација (3 пута Дрогба, 2 пута рука и фаул Данија Алвеша унутар), требала су бити свиране једно 3-4 пенала.
Изгледа да им се вратило са сву ону срећу, која их је пратила, док их је тренирао Мурињо.

Vamos Barca!!!!!

pre 14 godina

Barca 4ever.poludio sam od srece posle Iniestinog gola. inace utakmica je bila super, mnogo zanimljivija nego ona prosle sedmice. Celzi je sam sebi kriv sto nije pobijedio, promasili su i previse zicera, a na ovom nivou takmicenja to se ne smije desavati. Sudenje = malo je rec nula.

Grobar Le

pre 14 godina

podnosim.

A ovo veceras sudiji nek je na cast, a i Hidinku (za kog sam iskreno mislio da je najbolji), ali veceras je napravio katastrofalan potez izvodjenjem stuba DROGBE, on je morao ostati u ekipi makar i sa jednom nogom i siguran sam da bi moj VOLJENI CHELSEA prosao dalje, ovako ostaje nam jos jedna noc za tugovanje, sto se tice nas koji stvarno Volimo Chelsea!

baca

pre 14 godina

Sudija je ocajno sudio. Barselona je slabo igrala, petljaju petljaju niko da sutne.
Ali Celsi je zasluzio ispadanje jer je pred svojom publikom 80 minuta branio 1:0. Branili su se sa 10 i 11 igraca, nastavili su da se brane i kada je Barsa ostala sa igracem manje. Sramota sta su pokazali od fudbala, koje foliranje, kakva gluma na obe strane. Barselona je bar napadala...
Pravo finale bi bilo Mancester - Liverpul.

hertz

pre 14 godina

veliiki je iniesta, velika je barselona! bila bi sramota za fudbal da ekipa koja se u polufinalu, na domacem terenu, sa igracem vise brani i ima loptu u posedu 30% igra u finalu. svaka cast hidinku, ali ono od sinoc, ono nije fudbal...pa zamislite da sve ekipe na svetu igraju onako, na sta bi to licilo!

NemanjaPG

pre 14 godina

sad mi je barselona jos mrznija...2-3 penala svirati protivniku,ono je bruka! onaj sudija samo neka je zdravo... dzaba je barseloni kad ih u Rim ceka masinerija sa Old Traforda.... ROONEY!!!

E pa neka

pre 14 godina

Kad sam video da nema Baneta u postavi svim srcem sam navijao da Barselona pobedi. Najsadji su golovi u poslednoj minuti i alal vera. Nema suta ali kad ima Celzi ispada. Eto sada tim nema sut a prodje sa jednim u okviru gola e to je prava stvar. Ovde se prica o nekih 5 penala ja bi pre rekao 2 ali samo one ruke ostalo su Drogba 2 zuta za simuliranje Anjelka 2 zuta za penal i crveni Abidala pa da se onda vidi.

djomla

pre 14 godina

HIDINK SA CELZJEM POKAZAO KAKO SE IGRA FUDBAL PROTIV "NAJBOLJIH"! RZBILI SU IH U SVAKOM SEGMENTU!! NEKA SE OSTALI UGLEDAJU I UCE!! CISTA KRADJA I BRUKA!!!

Nikola

pre 14 godina

Svi smo videli samo jedno. Engleski fudbal je najbolji na svetu bez premca !
Nek budu svi presrecni koji su navijali za Barsu,jer su i sami svesni KOLIKO je ta navodno NAJBOLJA ekipa na svetu zapravo LOSIJA od ENGLESKIH timova!
Pozdrav

dzoni

pre 14 godina

OLE BARCA!!!! navijamo za BARCU,ali.. istina je da je trebalo biti sudjeno bar 2 penala za celzi.. drago mi je da je Barca prosla zbog igraca kao sto su iniesta, xavi, messi.. i drago mi je sto celzi nije prosao zbog igraca kao sto su drogba, balak.. imaju kvalitet, al nemaju licnost!!! S BARCOM u finale.. sve cestitke Hidinku, teriju, lampardu i esjenu!!

Bojan

pre 14 godina

Niko od vas koji spominju sudjenje veceras u korist Barse ne spominje onu utakmicu od 4:2 za Chelsi kada je napravcljen faul nad Valdesom i kada je Teri dao gol!?

barca fan

pre 14 godina

pazite,dzaba vama sto pricate kako je barsa lose igrala,oni su otisli dalje...ne pamti se igra vec rezultat!!!uostalom,ko gubi ima prava da se ljuti!

barrrca

pre 14 godina

Samo ljudi koji nikad nisu igrali fudbal mogu da tvrde da za celsi nije svirano 5 penala...Nije sviran ni Barseloni u prvoj utakmici pa niko nista nije pricao..

dzoni_boy

pre 14 godina

Da li je ovo moguce? puko sam 50evra zbog barse.. Igrao sam 1 na celzi znate kakve su kvote! zasto stalno taj 93min,ne verujem! Teska stvar je ovo kladionica braco teska..
Dodje mi da zaplacem:( Nije fer, nije barselona zasluzila. celzi je bio bolji..

Hm

pre 14 godina

Sudjenje je bilo sramotno na obje utakmice (tamo se vuklo za CH, a tu za BA)... Isto tako budimo realni, tesko je dosuditi penal u polufinalu/finalu LP, osim, ako netko nije doslovno skrsen ili skinuo rukom loptu iz gola (a da nije vratar).
U biti od svih tih mogucih penala niti jedan nije bio siguran, osim, one prve problematicne situacije. A i CH je imao progledan jedan cisti penal u Barceloni, tako da... Navijao sam za Barsu (mada ne navijam niti za jedne niti za druge), ali je najveci krivac za prolaz Barce upravo Drogba. Onu sansu koju je fulao u gostima i ovu koju je fulao kod kuce, to niti prosjecan napadac u balkanskim ligama ne bi promasio (sada moze prebacivati krivicu na suce, ali on je mogao rijesiti i jednu i drugu utakmicu). O igri CH necu, jer mi nije jasno zasto su nakon postignutoga gola stali, a jos manje zasto su se povukli u bunker nakon sto su imali igraca vise i rezultat na svojoj strani. Ovako im se dogodilo ono sto su kao i zeljeli - gol kod kuce. I da jos nesto napisem. Niti jedan gol nije bio rezultat neke dobre akcije, a pogotovo ne onaj od CH koji je bio odbijanac, tako da...

bojic

pre 14 godina

OLE,OLE,OLE da vas sad cujem celzijevci.Gdje ste sada i vi i vas celzi.BARSA je zasluzeno prosla u finale.Ako ne vecerasnjom utakmicom.Onda u svim utakmicama tokom sezone.A ne kao vas celzi koji se brani.I koji igra na kontra napade.Pravda je stigla u zadnjoj sekundi.I nemogu opisati koliko sam sretan.Idemo dalje.BARSA IZNAD SVIH.Ko gubi ima pravo da se ljuti.

hahah

pre 14 godina

ma hajde sad vi komentirate strucnjaki sudenja hahaha 5 penale kakve penale kakve bakraci foliranje urrraaa Barca u finale i Champion ima boga on je video sve sto je Barsa uradila ove sezona pa nije hteo da unisti to i to je to ......

dunja

pre 14 godina

Ekipa koja se sa igracem vise brani 30 minuta ne zasluzuje da igra ligu sampiona a kamoli FINALE! Celzi igra ubedljivo najruzniji fudbal u Evropi i mesto mu je u Kalcu a ne u Premijer ligi...

dzoni

pre 14 godina

nije mi jasno sto toliko pljujete barcu, realno celzi jeste ostecen, ali igraci su samo igrali i dali sve od sebe,i jedni i drugi, jedini krivci su sudije. njima zabraniti dalji rad u fudbalu.. i mirno gledati finale...

andro

pre 14 godina

Nema veceg smora nego opet gledati dva ista kluba iz iste zemlje u finalu LS. Vec sam ih se nagledao u premijer ligi, tako da ne razumem toliku kuknjavu ovde - bio penal, nije bio itd. Sudije su ostetile i jedne i druge u dve utakmice. Barsa - Mancester je pravo evropsko finale.

INIESTA

pre 14 godina

Pa ni u malom fudbalu sudija ne bi sviro tri penala SVAKA CAST SUDIJA IMA MUDA DEFINITVNO.
Indijanci pukli ko zvecke posebno onaj bosonogi ha ha

adamworth

pre 14 godina

Najjaci su navijaci Celsija koji se predstavljaju kao Barsini... dajete, providno je. Niko ne prica o tome kako je Hiding pri vodjstvu Celsija i sa igracem vise povukao Drogbu. Ne moze se reci da je to dobra odluka i kazna je usledila

Antun

pre 14 godina

Sad kad ste se svi ohladili smireno pogledajte sporne situacije;
I Drogba i Anelka se hrvaju (neki to zovu "remplanje") sa Barcinim igračima i teatralno padaju kada vide da su u šesnaestercu, a da pri tome ne kontroliraju loptu! Igranje rukom Piqeta sudac očito nije vidio, jer je bio u takovoj poziciji (bočno u odnosu na igraća). Zlatno je pravilo da ne sviraš što ne vidiš (manje zlo)! Ruka Etooa je napucana sa tri metra, a i bio je okrenut leđima!
Ukupno gledajući Barcelona je zasluženo prošla dalje! Baš zato što svi očekuju da će ih MU uništiti predviđam čistu pobjedu Barcelone!

bojic

pre 14 godina

Bas ste smijesni celzijevi navijaci.Kao i vas celzi.BARSA IZNAD SVIH.Drago mi je sto je ispala ekipa koja je cuvala rezlutat.BARSA BARSA BARSA

djura

pre 14 godina

Uf,kako mi je drago sto ispadose ovi skorojevici veceras!Bez 3 vazna igraca,30 minuta sa igracem manje...Svaka cast Injesti,bas ga Cehu smesti!

Pa sta

pre 14 godina

Da zanemarimo sudiju, ljudi su prosli kako su prosli. Mislim cemu ono Barsa nije sutnula na gol pa ne brojese sutevi vec golovi. Drogba promasuje sansu 1 na 1 sa golmanom a on oce u finale. Ja sam rekao neka ispadne celzi kada mu Bane sedi na klupi. Sto kazu ru sto pravda to prava.

gari

pre 14 godina

Bio je penal za Chelsea kad je Pique igrao rukom, ali niko nije primetio da je na pocetku utakmice isto tako igrao rukom u sesnaestercu jedan igrac Chelsea-a. A ovi ostali nedosudjeni penali, nisu ni bili za penale. Eto'o-a lopta nije pogodila u ruku, vec u pazuh izmedju rebara i ruke. I crveni je bio greska, tako da je Barcelona zapravo vise ostecena.

pipo je stena za ove!!!

pre 14 godina

samo je bio penal kad je pike igrao rukom!I to je pomocni bolje video jer je bio sa strane.ovi ostali, nije bio nijedan!!!balak kad je opalio po lopti ,da nije bilo etoa ,otisla bi iznad tribina!ono gurkanje suditi penal???neznas koji je veći padavičar drogba ili anjelka.drogba je pola utakmice bio na zemlji.to sto je barsa bila nemocna i ovi igrali bunker-kontra je druga stvar

Dj_O_L_E

pre 14 godina

Dobro,nije trebalo bas 5 penala da bude za Celzi,ali 2 su trebala sigurno!
Abidal je takodje nepravedno dobio crveni jer bih pre rekao da se Anelka sapleo.

damjan

pre 14 godina

katastrofa,nepravda. prava tragedija za celsi,poginuli su za pobjedu i sudija ih je ostetio. uefa je ocigledno uradila sve da bi se sakrila nadmoc engleskog fudbala nad ostatkom evrope. sramota !!

celsi je bio bolja ekipa,pored onoliko sansi,evrogola,cak 4 puta su trebali da pucaju s bijele tacke.

steta,zaista.

katalonec_sk

pre 14 godina

Bye Bye Chelsea.... Visca El Barca MEs Que un club.....Iniesta gol za finale u rim protiv gadnih man Utd....koj gubi ima pravo da se luti...Bye Bye Chelsea

sk

pre 14 godina

@komentar 397
Bravo za komentar care! :)
Ma ovo je provereno neka zavera portiv chelsea-ja! Da se ne dozvoli opet englesko finale i da se ne vidi da je engleska za 5 klasa iznad ostalih liga! Ali dzaba im sve to kada je ceo svet video da je chelsea institucija za barcelonu! Da barsi nije bilo sudije i da je drogba bio malo precizniji barsa je lako mogla da primi bar 8 komada i da dozivi pravu katastrofu... Chelsea-ju ce sigurno sve ove nesrece sto ih prate iz sezone u sezonu da se vrati sa kamatom! Ima velikih izgleda da hiddink ostane i sledece sezone na stmfordu i onda ce chelsea od pocetka sezone da gazi sve zivo i niko nece moci da ih zaustavi u osvajanju te dugo ocekivane LS! A i PL se naredne sezone seli u zapadni london!
GO BLUES!
CFC PRIDE OF LONDON!

sinisa

pre 14 godina

Ljudi, penal je kad ga sudija svira...! XaXa Trebao je Chelsea da se brani kao i u prvoj utakmici, mozda bi izborio penale tad...XaXaXa

jaa

pre 14 godina

Toooooooooooooooooooooooooo!!!11

Barselona prolazi u finale. Barsu nevolim, a Chelsi ne podnosim. Tako da sam srecan sto nisu prosli. Sad samo ostaje da poraze Junajted

YNWA!!!

kradja sto posto

pre 14 godina

2005/06 barsa prolazi milan (ponisten cist gol Sevcenku) bez lepote magije i leprsavosti.Sledece 2 sezone ispada od Engleza i opet nigde ni magije ni tehnike-nicega.Ko im je kriv sto ni kuci nisu dali gol Celziju?Sinoc ih je Celzi razbio.I opet nisam video nikakvu magiju i tako to...Mesi,Eto-kad igraju protiv pravih timova ( tu ne mislim na ekipe iz primere,Nemacke,Francuske... ) ne vide se na terenu.Ajmo Mancester!

guido

pre 14 godina

pravda je pobijedila i fudbal je spasen. nije sviran cist penal za barcu u prvoj utakmici, puyol je dobio nepravedan zuti a celsi se kukavicki branio svo vrijeme. dakle dosadni tim je ispao a bolji je prosao. osim toga gole esijena je slucajnost. sramota bi bila za fudbal da je celsi prosao.

NAJBOLJI KOMENTARI

pre 14 godina

(LeBron_James_23, 6. maj 2009 23:40)


(Ajko, 7. maj 2009 00:06)


(alooooooooooooooooooo!!!!!!, 6. maj 2009 23:39)


(Nikola Jovanovic, Nis, 7. maj 2009 01:59)

Batistuta

pre 14 godina

Barsa mi se sinoc smucila.A to da Barsa igra napadacki fudbal je tacno-ali sa Betisom i ostalima.Ja sinoc nista napadacko nisam video kod Barse,kao i zadnjih godina kad god je u LS naletela na ozbiljnu ekipu.

zoran021

pre 14 godina

Sta pricate! Pet penala za ch, ma da sigurno! Mozda je samo jedan penal bio!!! Ali isto tako bio je i za barsu penal na pocetku utakmice to kao niko nije video? Druga stvar ni C od crvenog kartona! To ne komentarisete i treca stvar zasto ch. nije dao go pola sata sa igracem vise?! Meni se cini da je barsa vise ostecena od engleza!

ProVokator

pre 14 godina

Ovi što kažu da je trebalo biti 5 penala za čelsi samo dokazuju da nemaju veze sa fudbalom. Da imaju ne bi navijali za njih! :) Bilo bi sramota da su prosli sa tim antifudbalom.

Blamaza!

pre 14 godina

Ne znam za ostale situacije ai onaj nedosudjeni penal posle ruke Pikea je najveca kradja u istoriji ali u istoriji Lige Sampiona..Barseloni svaka cast,nisu ljudi krivi ali ipak iako osvoje oni nisu zasluzili da prodju ovo polufinale..Ja prosto ne mogu da verujem sta nije covek svirao..Ipak ,gledacemo finale koje su svi zeleli..

casillas

pre 14 godina

Ekipa koja se sa igracem vise brani 30 minuta ne zasluzuje da igra ligu sampiona a kamoli FINALE! Celzi igra ubedljivo najruzniji fudbal u Evropi i mesto mu je u Kalcu a ne u Premijer ligi...
(dunja, 7. maj 2009 16:44)

da si imalo objektivna, tj da nisi kompleksas, onda bi napisala da je barsa igrala sa 12 igraca, a pola sata prije kraja, jedan igrac je iskljucen, da bi barsa imala ravnopravan broj igraca sa celzijem

Boixos_Nois_TZ

pre 14 godina

Navijac sam barce i realno chelsea je bio bolji veceras, al volim vise nego pare sto im se vratilo za srijedu:))) eto, pa ti igraj antifudbal hehehe joj jesam sretan. Laku noc, prijatno

Crazy Nort

pre 14 godina

Mislim da je barsa zasluzeno u finalu! 90 min u barsi i ovde 31% lopte u nogama celzija sve govori! Jeste da je jedan sut u okvir gola presudio ali 180 min se braniti protiv barse....bilo je pitanje vremena kada ce ga barsa uvaljati! Sudjenje jeste bilo lose,ali setite se prve utakmice u spaniji!!!!!!! Ni tada nisu sudjeni penali za Barsu! Iniesta je zasluzio gol! Covek je mozak ekipe i najbolji je bio sinoc! Drogba se buni,a masa cist zicer,valja se po terenu! Zasto nisu dali jos jedan gol pa onda opusteno igrali? Pozdrav svima! Mancester i Vidic ponovo prvaci! interesuje me samo ko ce Anrija da vija po levoj strani! O Shej????? Nece on znati gde se nalazi! Ferguson kloniraj Evru! POzz

koki

pre 14 godina

Jedina sansa da se izbegnu ovakvi skandali je da se po uzoru na americki fudbal u kljucnim situacijama u kaznenom prostoru uvede "challenge".

Nikola

pre 14 godina

http://www.index.hr/sport/clanak/drogba-se-posuo-pepelom-pogledao-sam-snimku-i-nije-se-dogodilo-nista-sto-bi-me-opravdalo/432837.aspx

Hazu

pre 14 godina

KAKVA DRAMA..molim jedan aplauz...pljaspljaspljaspljaspljas..
hvala,hvala..molim jos jedan..pljaspljaspljaspljaspljas..hvala,prvi macici se bacaju u vodu,molim jos jedan...pljaspljaspljaspljaspljas...KAKVA DRAMA..

alex

pre 14 godina

Posle ovoga cenim nase sudije,namam reci,nisu u gol sutnuli,ejjjjjj u gol za 180 min!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ne volim Ronalda ali je Bog za ove kratkonoge secesioniste i sarlatane,objavite komentar

Nemanja Vidic 5

pre 14 godina

Sad kad su smireni strasti kad se pogleda celih 180min. zasluzeno je Barsa u finalu!Govori se o jednom sutu u gol,a kolko je Chelsea ima suteva na gol na Camp Nou?Istina da je Chelsea ostecen za 1 penal kad je Pike igro rukom,ovo sve ostalo smesno!Ostecena je i Barsa za crveni Abidala kao i u prvom mecu je sudjenje bilo lose prema Barseloni!
IPAK JE SVE DOSLO NA SVOJE MESTO!

despot

pre 14 godina

ne razumem sto svi krive barcu za sudjenje..ipak sudija nije svirao penale a ne barca...i iskreno crveni karton nije postojao...cak ni faula nije bilo za barcu....

King James

pre 14 godina

Zbogom fudbalu! Da li ce ovaj , nazovi, sudija moci ikada mirno da zaspi!!!!!! A ovi sto kazu da je barsa ostecena su izgleda bili odsutni dok je Bog delio pamet i oci. Kako vas nije sramota!!!!!!!!!

A/D

pre 14 godina

I tih 30% sto im je lopta bila u posedu, razvlacili su vreme sa ubacivanjem lopte u igru. Moja je procena da su aktivno igrali sa loptom 15-20%. Takva ekipa nije za finale pa makar bili pokradeni i 100X!

markiiiii

pre 14 godina

moze li mi neko reci neki sajt gde mogu plogledati snimak ove utakmice online .... mislim na slicne one sajtove gde se moze pogledati serija online ili film ....

hvala

dovlica

pre 14 godina

Posle ovoga cenim nase sudije,namam reci,nisu u gol sutnuli,ejjjjjj u gol za 180 min!!!…!! Ne volim Ronalda ali je Bog za ove kratkonoge secesioniste i sarlatane,objavite komentar
(alex, 7. maj 2009 14:03)

o cemu ti pricas?

posle 180 minuta sutevi u gol:
Barsa 11 - 5 Celsi

PROTIV ANTI-FUDBALA

pre 14 godina

Najveca kradja u istoriji fudbala. Bruka da ide "tim' koji 90 minuta nije imao NIJEDAN sut u okvir gola.

dzaba vam vase blebetanje barsa je prosla dalje uzdigli se puno navijai celzija nemanijednog pravog navijaca celzija od vas koje navijo za celzi kad je bio u 2, 3 ligi nije niko i celzi igra najruzniji fudbal na svetu nije zasluzio finale nemislim sad na ovu utkmice nego sve ukupno barsa je zasluzila finale sa manutd nadam se sto bljoj tekmi i neka bolji pobjede

miki

pre 14 godina

covece kakva nepravda ovog celavca da li taj debeli ima oci alo on nije video 5 penala nadam se i molim svaki dan boga da taj celavi vise nece suditi nijednu utakmicu

čelzi

pre 14 godina

Čelzi je igrao bolje od barselone ,barsa je baš slabo igrala ali je prošla uz VELIKU pomoć sudije,ali će zato Mančester pobjediti barsu i pokazati im ko je najbolji i da im nije mjesto u finalu.

fuksa

pre 14 godina

Ok, ajde da vidimo koliko smo dobri prognozeri i kakvo je misljenje kod nas o finalu:
Barselona sampion - klikni PREPORUCUJEM
Mancester sampion - klikni NE PREPORUCUJEM

T8

pre 14 godina

Uh što mi jedrago što je Čelzi ispao. Posebno posle onog anti fudbala u Barseloni. I mnogo mi je mil što je ispao na ovakav način. Inače ne navijam za Barsu ali bar igraju lep fudbal.

bojic

pre 14 godina

OLE OLE OLE.BARSA je u finalu.A vi celzijevci.Urlajte na tv.Kao i vas drogba u kameru.Ko gubi ima pravo da se ljuti.BARSA IZNAD SVIH.IDEMO DALJE

Реално

pre 14 godina

Каталонски уметници и повлашћени балетани вечерас су на силу угурани у финале ЛШ. Надам се да ће их Манчестер Јунајтед раздувати у финалу!!!
СКАНДАЛОЗНО!!!!
УЕФА МАФИЈА!!!
Требао је Челзи и без недосуђених пенала раније да заврши посао, међутим 2-3 чиста а несвирана пенала су превише!!! СРАМОТА!!!

Aleksandar

pre 14 godina

Sjajna igra celsija, kvarenje igre na sredini, cekanje na gresku protivnika, bas mi je drago sto su dva minuta pre kraja primili gol. Bravo za sve timove koji cuvaju 1-0 i razvlace igru da mi je muka od iste i onda minut pred kraj prime gol. Tako mi je milo kada vidim da jure po za loprom koju treba da protivnicki fudbaleri ubace u igru. Ne navijam ni za jedne ni za druge, ali mi je drago da je prosao tim koji je napadao, a ne tim koji je kvario igru

Hadzija

pre 14 godina

Zato sto imte najvise para
Zato sto vas vole od kad vam je Abramovica
Zato sto ste prvu utakmicu igrali antifudbal
Zato sto na camp nou niste pomislili da date gol
Zato sto ste se posle vodjstva povukli u bunker
Zato sto igrate sa 4 stopera i 2 beka
Zato sto vasa sredina ne postoji
Zato sto vam 7 igraca stalno stoji u kaznenom
Zato sto sa igracem vise niste pomislili da napadnete
Zato sto ste se prvu utakmicu valjalimpo travi


ZATO STE DRAGI MOJI ISPALIIIIIIIII

ZIVELA BARCA!!!!!

Dzerard8

pre 14 godina

Veliki sam navijac Liverpula ali moram da kazem da je ovo bruka.Barsa je imala samo jedan sut na gol!Koliko penala nije svirano!Lako je igrati leprsavu igru i biti carobnjak protiv Rasinga,Liona i ostalih.Celsi je bio za tri klase bolji.Pa ova Barsa u Premier ligi ne bi mogla nista da uradi.

jh

pre 14 godina

Jes' da navijam za Manchester....ali ono je trebalo da bude bar 5 penala za Chelsea!!! Sramotno sudjenje! Barsa NIJEDAN sut u okvir gola i onda daju bezvezni gol na kraju!
Evo dok ovo pisem opet je trebalo da bude penal za Chelsea posle korne (96min)!

Darko

pre 14 godina

Kakva drama,kakva drama lopta kod Inieste,jak sut i...gooooooooooooo!!!Iniesta postize gol za finale Lige sampiona!!!Barselona je u finalu Lige sampiona!!!

Gex

pre 14 godina

Barselona...Jedna jedina...Owe wecheri ona je oswojila moje simpatije...Shta da kazhem...Chudo...Sedim, gledam i plachem...Ne werujem josh uwek...




Barselona sada ima nawijacha wishe....

extalker

pre 14 godina

...kako ostati dostojanstven posle ovakve pljačke...pa ovo suđenje je uvreda i za nas koji smo gledali, a kako li je igračima Čelsija.
Kupio sam dres Barselone, ne volim Čelsi...ali me duša zabolela večeras kada sam video Balaka kako se kida na delove...bruka

Andreas

pre 14 godina

Moram priznati da sam se u pocetku zabrinuo da ne pobedi degradacija i unistavanje fudbala, koji igra Celzi. Ali je na kraju sve dobo ispalo. Pravi ljubitelji fudbala ce uzivati u finalu

bojic

pre 14 godina

Tako vam i treba.BARSA IZNAD SVIH.celzi nije zasluzio finale.U obadvije utakmice vise se branio.I zadrzavao loptu kad je imao rezlutat.Kazna vas je stigla.BARSA IZNAD SVIH

Kules

pre 14 godina

Promasi Esijen ceo fudbal u 93. minutu i ode Barça zasluzeno u finale!

Himno FC Barcelona - Cant del Barca

Tot el camp
Es un clam
Som la gent blaugrana
Tan saval don venim
si del sur o del nord
ara estem dacord estem dacord
una bandera san germana

Blaugrana el vent un crit balent
tenim un nom el sap tothom

Barça!Barça!Barça!

Jugadors
Seguidors
Tots unim fem força
son mols añs plens de fan
son mols gols q em cridat i sa demostrat sa demostrat
q mai ningu nos podra torça blau grana el vent
un crit valent
tenim
un nom el sap totho

Barça!Barça!Barça

legolas

pre 14 godina

XA XA XA...joj koliko mi je drago...da li je moglo sladje da bude,6 realnih penala i nesviranih i samo jedan(ali pravi sut) u okvir gola I TO JE TO!!!
Ako nista drugo gledacemo pravi fudbal u finalu sa pravim nadmetanjem...

Barsa je zakon!!!

pre 14 godina

Gige, momce, navijas za pogresan klub! Hahahahahhaha! Dzaba vam odbrana, Barsa je Barsa!!!!!!!!!!!!!! (da ne komentarisem tvoj komentar, samo smo cekali poslednji minut... hihih)

Hadzija

pre 14 godina

Zato sto imte najvise para
Zato sto vas vole od kad vam je Abramovica
Zato sto ste prvu utakmicu igrali antifudbal
Zato sto na camp nou niste pomislili da date gol
Zato sto ste se posle vodjstva povukli u bunker
Zato sto igrate sa 4 stopera i 2 beka
Zato sto vasa sredina ne postoji
Zato sto vam 7 igraca stalno stoji u kaznenom
Zato sto sa igracem vise niste pomislili da napadnete
Zato sto ste se prvu utakmicu valjalimpo travi


ZATO STE DRAGI MOJI ISPALIIIIIIIII

ZIVELA BARCA!!!!!

:)

pre 14 godina

Svi Vi koji pisete kradja sramota i slicno, Vas treba da je sramota, ne spominjete kada je Celsi prosao prosli put Barsu nakon fula u petercu nad Viktorom Valdesom???????
Svaka cast Barsi, pokazali su da umeju da se nose sa pritiskom i antifudbalom!
Celsiju svaka cast na trudu ali ovako se ne igra fudbal!

sever 4ever

pre 14 godina

Gol esiena za neverovati, prosli put ih je vrhunskim golom izbacio lampard, mislim da je to ovog puta uradio esien koji je po mom misljenju najbolji zadnji vezni na svetu. Gus Hidink je pokazao koliko je veliki trener, zao mi je sto se vraca u rusiju i sto necemo gledati chelsea sa njim na celu.

barrrrca

pre 14 godina

Sada ce svi kako je Barsa prosla zahvaljujuci sudijama!!!Epa sudija jeste pomogao malo Barsi!!Sto se tice penala, bio je kada je pike igrao rukom...Za ostale kontakte nije postojalo toliko kontakta i ako su se oni tako bacali da je to smijesno...I niko sad ne pominje kako je Barselona bila ostecena u prvom mecu!!Kada nije sudjen cist penal nad Anrijem, kada nije dao drugi zuti Balaku kada je zaustavio Injestu kada je isao ka golu.Celsi u prvoj utakmici je jednom presao centar, nocas isto igrao bunker, sa igracem vise nije promijenio stil igre, i treba ocekivat da ih Barsa ne kazni za sve to...Prosla je bolja ekipa, smucilo mi se od ovog Celsija, i svih ekipa koje gledaju kako da sacuvaju svoj gol i iskoriste evntualno jednu ili dvije prilike na utakmici...
Bice uzivanje gledati Barselona-Mancester, uzivace svi ljubitelji pravog fudbala...Barsa ce osvojiti, posle ovakvog polu finala to mora da se desi...

Iniesta

pre 14 godina

Gol esiena za neverovati, prosli put ih je vrhunskim golom izbacio lampard, mislim da je to ovog puta uradio esien koji je po mom misljenju najbolji zadnji vezni na svetu. Gus Hidink je pokazao koliko je veliki trener, zao mi je sto se vraca u rusiju i sto necemo gledati chelsea sa njim na celu.
(sever 4ever, 6. maj 2009 22:08)

pa sto ne odgleda do kraja tekmu?? vec ispade da si se provalio....go go Barca!! 4EVER!!

Pravda

pre 14 godina

Ima Boga!! Sramna partija Celsija.Kod kuce igraju protiv 10 igraca i imaju posed lopte 35%.Abramovic je mogao da kupi Stouk Siti za mnogo manje pare i da gleda isti fudbal.Bar cemo gledati pravi fudbal u finalu!

bojic

pre 14 godina

OLE,OLE,OLE da vas sad cujem celzijevci.Gdje ste sada i vi i vas celzi.BARSA je zasluzeno prosla u finale.Ako ne vecerasnjom utakmicom.Onda u svim utakmicama tokom sezone.A ne kao vas celzi koji se brani.I koji igra na kontra napade.Pravda je stigla u zadnjoj sekundi.I nemogu opisati koliko sam sretan.Idemo dalje.BARSA IZNAD SVIH.Ko gubi ima pravo da se ljuti.

Knjaz Milos

pre 14 godina

Ne mogu da se otmem utisku da su oba polufinalna meca Lige Sampiona prenosena kao da je rec o 2. kolu meridijan super lige. Anemicno, bledo, kao da nisu doruckovali. Vracajte Acu ako Boga znate!!! On bi pogotovu od ove danasnje utakmice napravio SPEKTAKL!!!

alooooooooooooooooooo!!!!!!

pre 14 godina

Vidi ti njih, sve navijaci Chelsea i MANU govore da je sudija pokrao Chelsea! Navijaci MANU se boje Barce,bas kao i MANU sam! Barcelona je novi sampion! Tri greske je napravio sudija danas: 1.Dosudjeni slobodni udarac na sesnaestercu umjesto penal za Chelsea;
2.Zuti karton za Alvesa poslje normalnog dvoboja;
3.Crveni karton za Abidala iako nije ni dirnuo Anelku.
Ostale su odluke bile legitimne, penal se nemora suditi ako jedan igrac drugog napuca u ruku, a ona dva starta na Drogbi su bili cisti! Barca je bila ostecena za jedan penal u Barceloni, a sad Chelsea za jedan penal u Londonu! Sudjenje je bilo korektno! U 180 minuta nogometa prosla je momcad dalje koja je vise igrala prema naprijed, a ispala momcad koja se 160 minuta branila! MANU i Barcelona su zasluzili finale, jer su momentalno dvije najjace ekipe u svijetu! Pozdrav

bojic

pre 14 godina

Bas ste smijesni celzijevi navijaci.Kao i vas celzi.BARSA IZNAD SVIH.Drago mi je sto je ispala ekipa koja je cuvala rezlutat.BARSA BARSA BARSA

keny lfc

pre 14 godina

Drago mi je sto je pobedio FUDBAL mislim da celsi nije bio tako strasno ostecen sve su to bile izmedju situacije i cak manje mislim na drogbu nijedan nije trebao da se svira malouda je bio unutra ali opet je bilo jako blizu i pique je igrao rukom ali bilo je slucajno pogodila ga je a i lopta je isla ka valdezu. Ostalo ne vredi ni komentarisati. U finalu svim srcem uz barsu protiv jadnih djavola

Napred Mancester

pre 14 godina

Celzi u sest tekmi sa Juveo,Liverpulom i Barsom nije izgubio.Razbili su Barsu u svakom smislu.Gde je bila leprsavost i umetnost barse.Svim srcem uz MU u Rimu.Pa ne znam kada je sudija nekoga ostetio za penale kao Celsi veseras.Cini mi se da su barsini igraci uhvatili loptu sa dve ruke u kaznenom ne bi svirao penal.

Nemanja 91

pre 14 godina

Kakav kraj!Barsa večeras nije zaslužila finale,ali mi je bilo neizmerno drago kad ga je Inijesta učačkao!Suđenje generalno loše...žao mi Baneta,Hidinka,Terija i Lamparda...Reakcije Balaka i Drogbe kraljevske...

Milos - Leskovac

pre 14 godina

....glupi su kao zvezda...nisu znali da iskoriste to sto barca igra 20 min sa tri igraca u odbrani koji uopste nisu odbrabeni igraci

Jedan je Andres Iniesta

pre 14 godina

Aaaaaaaaaaaa! Joj sto volim, pa ne secam se kad sam se ovoliko radovao! Iniesta majstorcino, sve si ispravio! Placite sad plavci, stigla vas je kazna i to od strane suste suprotnosti vas Andresa Inieste!Kako ga je onaj nagazio djonom po ahilovoj tetivi mene bolelo odavde. Ko vam kriv kad ste onako ruzno igrali u prvoj utakmici, da ste presli pola mozda bi i dali koji gol vise, ali neeeeeee, moraju oni autobus ispred... Sad mozemo lepo da uzivamo u finalu, a ne da gledamo opet penale!

Dusan

pre 14 godina

Ovo je najlosija Barcina utakmica u sezoni. Ali mora jednom sreca i Barcu posluziti.
VIVA BARCELONA!!!
Ponosan sam sto sam tvoj navijac!!!

zeljko-bn

pre 14 godina

Gol esiena za neverovati, prosli put ih je vrhunskim golom izbacio lampard, mislim da je to ovog puta uradio esien koji je po mom misljenju najbolji zadnji vezni na svetu. Gus Hidink je pokazao koliko je veliki trener, zao mi je sto se vraca u rusiju i sto necemo gledati chelsea sa njim na celu.
(sever 4ever, 6. maj 2009 22:08)

pa jedino on i moze da uradi nesto sa celzijem,realno po meni najjaci trener!!!ali ipak moja barsa je prosla :P :)

Ajko

pre 14 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti!!!

1. Barca je u 23 dana odigrala 7 utakmica.

2. Barca je igrala bez pola ekipe.

3. U prvih 90 minuta je igrala samo jedna ekipa.

4. Do pogodka Esiena je bio Chelsea steran u misju rupu... a ond i corava koka ubode po koje zrno i bunkerica.

5. Barci je neopravdano iskljucen igrac.

6. Na svakom prekidu ste ukrali 40 sekundi.

... a na kraju "in your face"... neka neka... mrzim kukavicki fudbal!!!

Milan

pre 14 godina

Gledam ove jadne ekipe, Celzi koji ne zna da dotuce jalovog protivnika sa nikakvom odbranom i igracem manje, i Barcelonu koja uporno pokusava da se usece u gol, a ima 1 udarac u okvir gola na celoj utakmici, i samo jedna misao mi je pameti: Ko god da prodje Junajted ce ih izmasakrirati u fibal! Ferguson ovo gleda, smeje se i racuna kako da ulozi onih 50-60 miliona od finalne utakmice, Sergio Ramos, Riberi, hmmmm mozda obojica? Barsa je dobila, ali Ronaldo i Runi ce se sprdati sa njihovom, nazovi uslovno, odbranom, a oni pacenici od po 30 kila nemaju sanse ni da oznoje Vidica, Ferdinanda i Evru.

barca

pre 14 godina

iskreno barselona je bila oslabljena bez anrija,pujola i markeza i ipak je uspela da se izbori i ode u finale..esjen je sutnuo tek da bi zavrsio akciju i gle cuda...gol..i naravno bunker pred napadacima barce se stvorio jer je igra celzija bila van svih granica fudbala...tek kada je barca ostala bez abidala,celzi je poceo sa napadima kojim je barca odolela i postigla zasluzen pogodak.

Nikola Jovanovic, Nis

pre 14 godina

Postoji neka pravda na ovom svetu, ocigledno.
Elem, sudijski kriterijum je bio takav da je sudija dozvolio prilicno ostru igru sto je igracima Celzija (kao fizicki superiornim) vrlo odgovaralo. Po tom i takvom kriterijumu, ne moze se ocekivati da se svira penal uvek kad Drogba padne na zemlju posle remplovanja. Da analiziramo sve sporne situacije:
1. Faul Alvesa nad Maludom. Bilo je unutra, medjutim nedovoljno cist kontakt da bi se svirao penal. Vrlo cesta situacija i Premijer Ligi i ne svira se penal u 95% takvih situacija. Sudija je nasao kompromisno resenje i dosudio slobodnjak. Dobra odluka.
2. Faul Abidala na Drogbi. Apsolutno smesno komentarisati. Odlicna odluka.
3. Faul Jaje nad Drogbom. Mogao je da se sudi prekrsaj u samom startu da je Drogba pao, medjutim on je posao sa loptom dalje i usao u sesnaesterac. To inace vrlo cesto radi, stoperi se odbiju od njega i ostane sam protiv golmana. E, ovaj put je naisao na najjaceg brata Turea i to mu nije proslo. Takodje, odlicna odluka.
4. Crveni karton Abidala. Velika sudijska greska posto faula nije ni bilo. Medjutim, da je bio faul, crveni karton bi bio logicna odluka. Moguce da je konstantan pritisak od strane Drogbe uticao na ovu odluku.
5. Ruka Pikea. Takodje sudijska greska. Iako je Pike bio okrenut ledjima, lopta ga je pogodila u ruku koja je bila udaljena od tela i promenila pravac. Po meni, cist penal. Medjutim, svi koji pratimo fudbal smo svedoci da je ovakva situacija vrlo cesta prethodnih godina u PL, a posebno ovakav ishod. Posebno se isticao upravo Teri, koji je bas na ovaj nacin zaustavio protivnicki napad minimum 15 puta (bez preterivanja) u prethodnih 5 sezona, bez sankcionisanja.
6. Ruka Etoa. Klasicna napucana lopta, ruka je bila uz telo. Daleko od penala. Odlicna odluka sudije.

Da sumiramo, sudija je imao dve greske, jednu u korist Celzija (crveni karton) i jednu u korist Barse (ruka Pikea). Pritom ne racunam nedodeljivanje crvenog kartona Balaku. Ja se secam kad je Mehmed Bazdarevic suspendovan na 10 meseci zbog psovanja sudije. Po toj logici, Balak bi za ovo trebalo da bude suspendovan bar 2 i po godine.

Zanimljivo mi je samo kad procitam da Barselona nije stvorila priliku za 180 minuta. HEJ! Pa da li je neko uopste gledao prvu utakmicu? Imao je sansu Mesi (sut u donji levi ugao, odbranio Ceh), Eto (sam ispred golmana), Hleb (takodje 1 na 1), Mesi (na suvisan pas Inijeste), Anri (nekoliko suteva), itd. Barselona je bila apsolutno dominantna u prvoj utakmici i samo zahvaljujuci Cehu i odbrani nije postigla pogodak. Danas je bilo drugacije, a rani gol Celzija je zasluzan za to. Ukupno gledano, mislim da je tim koji je usao u dvomec postenije prosao dalje. da ne govorimo o tome sto sudijski kriterijum ni u prvoj ni u drugoj utakmici nije bio naklonjen Barseloni.

Markos

pre 14 godina

KAKVA UTAKMICA!!!!
Iako sam navijac Barse, moram da kazem da je Celzi bio bolji tim jer je odigrao strogo disciplonovano mec, i zahvaljujuci golu koji je prvi postigao nije morao da juri rezultat, dok je Barsa napadala i napadala.
Sudjenje je bilo kakvo je bilo, Celzi je dobio igraca vise, Barsa izbegla moguci penal. U svakom slucaju Drogba je mogao da resi mec, a po nepisanom pravilu u sportu, kada propustis 100% sansu, vrati ti se.
Konacno pravo finale: Mancester - Barselona!!!

Boixos_Nois_TZ

pre 14 godina

Navijac sam barce i realno chelsea je bio bolji veceras, al volim vise nego pare sto im se vratilo za srijedu:))) eto, pa ti igraj antifudbal hehehe joj jesam sretan. Laku noc, prijatno

hahah

pre 14 godina

ma hajde sad vi komentirate strucnjaki sudenja hahaha 5 penale kakve penale kakve bakraci foliranje urrraaa Barca u finale i Champion ima boga on je video sve sto je Barsa uradila ove sezona pa nije hteo da unisti to i to je to ......

Inijesta

pre 14 godina

Sudija nije svirao 34563457 penala za chelzi!!!!




Ma dajte molim vas, pominjete kojekakve penale(oba sluchajna igranja rukom), a dajvove Drogbe, Anelke, kao i nepravedno dodusjen crveni Abidalu(koji zbog toga nece igrati u finalu!), to ne pominjete a?

Balak i Drogba su trebali da dobiju po crveni za ono unoshenje sudiji u facu!

Dima Bilan

pre 14 godina

Najveca kradja u istoriji fudbala!!!!!!! Tri penala nije svirao!!!!!!!!!! Ovi jedan sut na dve utakmice!!!!!Sramota!!!!!! Ja fudbal vise ne gledam....

dragan

pre 14 godina

gdje ste sada barcini navijaci.....ko je veceras igrao antifudbal o kojem ste toliko pricali.....3 cista penala za celzi,pregazili su vas plavci u bukvalnom smislu....gdje je ta vasa ljepota veceras bila....JEDAN JEDINI SUT PO GOLU i to u 93 minuti....svaka cast plavcima na svemu....i samo cekam one prognozere koji "ZNAJU" sve o fudbalu...veliki sam navijac celzija,ovo veceras je bilo cisto savrsentsvo.Jednostavno nam se ne da ova titula nikako.Jos jednom svaka cast Hidinku i citavoj ekipi,ovo je ona nepravda o kojoj su prosli put pricali mnogi....

barrrca

pre 14 godina

Samo ljudi koji nikad nisu igrali fudbal mogu da tvrde da za celsi nije svirano 5 penala...Nije sviran ni Barseloni u prvoj utakmici pa niko nista nije pricao..

Fudbal je igra

pre 14 godina

Sudjenje je bilo izvanredno. Sudija se nije dao isporovocirati i svirati nepostojece penale. Jedini penal je bio ono igranje rukom Pikea, ali je i crveni karton bio neopravdan obzirom da je Anelka sam pao. Nikakvog kontakta nije bilo.

Next

pre 14 godina

Svaka cast Barseloni za fudbal koji igra ove sezone, ALI pobedu nisu zasluzili. Celzi je debelo ostecen. Ovo govori ono pravedno iz mene, srcu znam da je drago sto je ce gledati Mancester i Barsu u finalu.

LeBron_James_23

pre 14 godina

Xej ljudi,o kakvom fudbalu mi pricamo?!Pa Chelsea u 2 utakmice nije imao niti jedan organizovan napad,a pritom mislim da lopta krene od stopera,da se razmene nekoliko pasova na sredini terene,i da se izbaci shpic.Sve se svodilo na "dzokiranje" lopte na Drogbu.Dovoljno je pogledati posed lopte,i sve je jasno.Postava Chelsea je bila klasicna zona,sa flasterom na Messi-a,jer Barca nema dobrog skakaca,i svaki centarsut bi bio poklon lopta.To je totalno unistavanje lepote fudbala.Svaku sansu koju je Chelsea je bila iz kontranapada,ili greske stopera,jer nisu igrali ni Puyol ni Marquez.Koliko je Barca jaca "na lopti" videlo se i kada je pod jakim presingom iznosila sa lakocom loptu sa svoje polovine.Posteno,Chelsea je bio ostecen,ali mi nije krivo sto ce Barca igrati veliko finale,jer sam ipak ljubitelj tehnickog,a ne fizickog fudbala.

Ivan M

pre 14 godina

Ekipa koja je igrala anti-fudbal 180 minuta je a) bila bolja i b) zasluzeno ispala. Imali su igraca vise 30 minuta i igrali su kao da imaju igraca manje. Igrali su na kontru kod kuce, a o onom bunkeru u gostima da ne govorimo. Za ljubitelje teorije zavere: Abidal je iskljucen a nije ni takao Anelku (i Jaja Ture je bio odmah tu). Lose sudjenje nije isto sto i zavera. Barsa ce biti bolja u finalu nego u ove dve tekme, i igrace im Markez, Pujol i Anri. Sa njima ce biti druga prica.

BL HAJDUK

pre 14 godina

Stvarno je sudija ostetio Celzi,ali i Barsu je takodje jer je crvenom kartonu prethodio faul Drogbe nad Pikeom. A sta reci za prvu utakmicu na Nou Kampu kada je onaj Nijemac svirao 90 minuta za Celzi,a ovi i pored toga nisu presli centar. Fudbal se voli i gleda zbog golova,napada odnosno svega sto Barcelona radi. Ono sto rade Celzi i slicni klubovi,ajmo na misice ne prolazi. Pa i ovaj sudija Ovrebo zna da je Barsa bolji tim ,pa je malo pripomogao. Ziv bio sto godina,samo da ne moram gledati dva engleska imperijalisticka smeca u finalu.

dzoni

pre 14 godina

OLE BARCA!!!! navijamo za BARCU,ali.. istina je da je trebalo biti sudjeno bar 2 penala za celzi.. drago mi je da je Barca prosla zbog igraca kao sto su iniesta, xavi, messi.. i drago mi je sto celzi nije prosao zbog igraca kao sto su drogba, balak.. imaju kvalitet, al nemaju licnost!!! S BARCOM u finale.. sve cestitke Hidinku, teriju, lampardu i esjenu!!

mecok

pre 14 godina

Sudija je upropastio Celzi,dva penala nije svirao,a Abidalu nije smeo dati crveni karton,al na kraju ipak nisam nezadovoljan,Celzi je pokusao da prodje u finale sa 180 min..bunkerom,i iako je zasluzio da prodje,drago mi je da nije uspeo.

Aleksa

pre 14 godina

Barca je prosla dalje zbog svega sto je uradila ove sezone...Slazem se da je bio bar jedan penal za celsi,ali abidal nije zasluzio crveni karton...

Zbogom bunker fudbal

pre 14 godina

aaa…aa nikad nisam ovoliko urlao od srece!!! mnogo bi bilo da dva Sevojna prodju danas!
(cizikcina, 6. maj 2009 22:45)

NAJBOLJI komentar!!!!!!!!!

Cobra RS

pre 14 godina

Kakav je to tim koji ovakvoj osakaćenoj odbrani još 30 min. sa igračem više ne može da da gol. Drogbi treba 5 zicera pa da jedan ubode, pa nek neko kaze da je najbolji špic. Sramota.
Forzza barsa do kraja

Barca

pre 14 godina

Šta hoće ovi navijači snobovskog kluba iz Londona?Koji fudbal igra Čelzi?Samo snaga i snaga i ništa više.Kojih 6 penala?A penal nad Anrijem u prvoj utakmici?Abidal crveni?O čemu vi pričate?Iniesta-Božja Ruka,kao Maradona 86-te.Ko voli fudbal shvatiće.

ferro

pre 14 godina

E ovako,
Zaključak koji može da se izvede posle dve odigrane utakmice polufinala između Barselone i Čelsija.
Urađena je kompenzacija za suđenje iz prve utakmice u drugoj.Kako? Tako što je sudija na prvoj utakmici . pustio igrače Čelsija da grubom igrom nadomeste manjak mogućnosti koji im je Barsa oduzela velikim posedom lopte.
Jedan nedosuđen čist penal za Barsu je danas pretvoren u crveni karton za iste i nedosuđena 2 čista i dva sumnjiva (sudijska procena).
Kada saberete prvu i drugu utakmicu , dođete do zaključka da je očigledan pritisak koji je Barsina uprava posle prve tekme izvršila na UEF-u urodio plodom.
Da li je to pravedno? Nije!
Da li je pravedno što je na Barsinom stadionu sudija dozvolio onakvu igru Čelsija?
Nije ni to!
Meni lično je drago što je Barsa u finalu jer ipak ja fudbal ne gledam zato što volim "muške" duele na sredini terena.U tom slučaju bi onda gledao rukomet ili neki sličan sport!
U svakom slučaju ostaje mrlja na ove dve utakmice a ne samo na ovoj na koju će se oštećeni u današnjoj uvek vraćati.
I za kraj: da li se neko seća da li je Čelsi imao ijednu izgrađenu akciju za gol u ovih 180+8 min. a da to nije bila kontra?
Nemojte se mnogo truditi da se setite! Nije je bilo.
Taktika koju je majstor Hidink postavio je pala u 93 minutu druge utakmice kada je greškom Esijena lopta došla do Mesija a ovaj vratio na 16m i onda... je pobedio fudbal.
Aj' u zdravlje!

coolinar

pre 14 godina

Na stranu i nedosudjeni penal i sve ostalo...ali jedno se mora konstatovati !

Najgluplje pravilo U ISTORIJI SPORTA je definitivno gol u gostima... !!!

Bogun

pre 14 godina

Ovako,ja ne navijam za nikog sem Partizan, ALI...
Ovo je jedna od najvecih nepravdi u istoriji modernog fudbala! TACKA,NEMA RASPRAVE!
Za 180 minuta potpuno nadmudren onaj pocetnik Guardiola na svakom nivou, igraci OVK Barse pregazeni,nadigrani,napravljeni smesnim...I da neki sudija iz NORVESKE ne dosudi 3..eeej, ne 1, ne 2, NEGO 3 PENALA! I da bledi,anemicni Iniesta iz jednog jedinog suta da gol...pa NEMA BOGA! Ili je kao sto Nice rece mrtav!
I sad ce price "velike ekipe pobedjuju kad igraju slabo", pa ce za dve nedelje sve da se zaboravi...ali necemo mi pravi zaljubljenici u ovaj sport, jer se desila tragedija...jer vi navijaci Barse treba da pamtite ovaj mec, i da vam bude jasno sto je Barsa u Spaniji 4-ti klub po popularnosti...kradja, nepravda, zlocin, greh! Najvise mi je zao Terija, nije covek ovo zasluzio drugu godinu za redom!
Molim moderatora da pusti ovaj komentar, puno bi mi znacilo...hvala vam unapred...

WeBad

pre 14 godina

pa jel moguce da niko ne zna pravila... u kaznenom prostoru svira se samo namerna igra rukom, po sudijskom uverenju, i nije ovo nase prvenstvo da se svaki cas sude nekakvi penali...
Zasluzen prolaz Barse, umetnost je pobedila!!!

reDevils

pre 14 godina

Auuu brate mili koje sramotno sudjenje 1/2 finala LS!!!!
Da se razumemo, navijam za United i ne volim vecinu igraca Chelsea ali ako nije bilo BAR 5 penala u njihovu korist onda ja stvarno ne znam...
U pravu su engleski komentatori kad kazu da treba ovakve meceve dodeliti sudijama iz jakih liga (to su rekli jos u prvom poluvremenu)!
I crveni karton je bila sramna odluka! Ali mnogo mnogo vise stete je bilo protiv Chelsea!

Ceka nas dobro finale u kojem se nadam da ce ManUtd ojaditi barsu!

jaa

pre 14 godina

Toooooooooooooooooooooooooo!!!11

Barselona prolazi u finale. Barsu nevolim, a Chelsi ne podnosim. Tako da sam srecan sto nisu prosli. Sad samo ostaje da poraze Junajted

YNWA!!!

ADIN

pre 14 godina

Drago mi je sto je Barcelona u finalu, ako gledamo igru i rezultate ove sezone, to su i zasluzili. Na ovoj utakmici su prosli uz dosta srece i zbog loseg sudjenja. Veceras Barcelona ni u jednoj liniji nije bila kompletna: u napadu je nedostajao Henry, u veznom redu Iniesta (koji je igrao napadaca) i Toure (koji je igrao stopera), da ne pominjem odbranu, bez Puyola i Marquesa. Poz za navijace Barce!!!

sinisa

pre 14 godina

Ljudi, penal je kad ga sudija svira...! XaXa Trebao je Chelsea da se brani kao i u prvoj utakmici, mozda bi izborio penale tad...XaXaXa

djura

pre 14 godina

Uf,kako mi je drago sto ispadose ovi skorojevici veceras!Bez 3 vazna igraca,30 minuta sa igracem manje...Svaka cast Injesti,bas ga Cehu smesti!

INIESTA

pre 14 godina

Pa ni u malom fudbalu sudija ne bi sviro tri penala SVAKA CAST SUDIJA IMA MUDA DEFINITVNO.
Indijanci pukli ko zvecke posebno onaj bosonogi ha ha

Dzoni

pre 14 godina

sedim u MOskvi i ne verujem sta se desava sa nasim klubom, ovo je nebesna nepravda u fudbalu. "Velika" Barca je totalno razbijena i onako polomljena zahvaljujuci najgorem sudjenju u istoriji fudbala ide dalje. Neka im je na savesti, Bog sve vidi. Ajmo Ronaldo!

qwerty

pre 14 godina

Da sam ja delegat, nalozio bih da se posle utakmice izvedu pet penala u korist Chelsea, i da se postignuti golovi uracunaju u krajnji rezultat.
UEFA bi trebala da ponisti ovu utakmicu zbog neregularnog sudjenja.

Misa

pre 14 godina

Svi vi koji pisete da je barsa zasluzeeno prosla i da je sudija odlicno sudio pogledajte se u ogledalo!!!Koliko sam ja video ovde je Barca igrala anti-fudbal!Jednostavno Barca izgleda leprsavo protiv spanskih klubova,ali kada dodje neki Engleski bez sudije ne mogu da prodju!!!5 penala mirne duse je mogao da svira celavi!!!Osvetice vas Man Utd!

Laki Petrovgrad

pre 14 godina

ne znam gde su ljudi videli 5 penala,bilo je 2...ali brate mili anelka sam o svoju nogu se saplete i padne,a abidal dobije crveni...sudija katastrofa...al nema veze,ovako cemo gledati u finalu 2 najbolje ekipe u ovoj sezoni...

Pepe

pre 14 godina

Guardiola ceo mec kulira, gubi 1:0, covek se smeje i grli sa Hidinkom. Mora da mu je Cleoptara javila da prolaze :)
Inace Man Utd osvaja LS, svakom utakmicom se dizu a Barsa pada... Idemo Crish&Vida!!!

bole

pre 14 godina

Ma kakva crna pljacka. Iskljucise Abidala bez ikakvog razloga. Chelsea 30 minuta sa igracem vise brani, igra na kontru, Hidink menja drogbu, Anelkiu.... Pa ako si kukavica i treba da ispadnes.

Vlada_NBgd

pre 14 godina

Nastavi da places, Frenk...nastavi da places...ne moze svako da bude sampion Evrope... lepo kaze Kristijano Ronaldo: "Mali klubovi ne osvajaju najvece trofeje, cak ni slucajno"...

Milan

pre 14 godina

E bas mi je drago.Pa zar vi niste videli utakmicu.Koji bre penali....Chelsea je igrao kao mala ekipica iz premier lige...ej pa oni igraju bunker i kontru na svom stadionu.Svako ko misli drugacije nema veze sa fudbalom.Pobedio je fudbal i zelja za pobedom.Urlao sam kao lud na Iniestin gol...PRAVDA

Bojan

pre 14 godina

Ja mislim da je sudija trebao da svira 15 penala za Čelsi, ustvari kad bolje razmislim 20! Ma dajte ljudi pa pogledajte snimak malo. Jedan penal jeste bio (Pike ruka) a da Drogba nije gledao kako da padne nego kako da da gol drame ne bi ni bilo. Kad se Čelsi branio prošle nedelje čitavu utakmicu onda se ćutali a sad kao sramota. Budite fer, Čelsi jeste bio bolji danas, ali igrale su se dve utakmice. Ovo im je kazna i za propuštene prilike i za kukavičku igru u prvoj utakmici i za to što su dopustili da Barsa sa 10 igrača drži loptu u nogama. Bravo Barsa, videćemo i taj Mančester kad budete kompletni.

Dejan

pre 14 godina

Ne znam sto se lozite sa tim pogresnim informacijama, ali posed lopte je: Barcelona 64% - Chelsea 36%. Uz to Barcelona je imala 11 suteva na gol a Chelsea 9. To do li su lopte zujale pored stative ili isle pravo u golmana nije bitno, sutevi su 11:9 za Barcu. Pa sad se vi tesite kako hocete...

messi

pre 14 godina

Barselona je najbolji tim Evrope i sveta i sreca ih je pratila veceras a u finalu ce to i dokazati!! mislim meni je vec dokazala milion puta ove sezone ali nekim ljudima koji ne vole ponizenja poput onih protiv Bajerna,Liona,Reala itd naravno da ce ovakav prolaz Barsin ispljuvati najgore! Hvala Andreas!!

Hazu

pre 14 godina

KAKVA DRAMA..molim jedan aplauz...pljaspljaspljaspljaspljas..
hvala,hvala..molim jos jedan..pljaspljaspljaspljaspljas..hvala,prvi macici se bacaju u vodu,molim jos jedan...pljaspljaspljaspljaspljas...KAKVA DRAMA..

Firenca

pre 14 godina

Lose sudjenje,ali mi gledaoci hocemo u finalu da gledamo fudbal,a ne Celzijev stil igre.Komentator od pocetka naklonjen Celziju,toliko primetno da je bilo iritirajuce.

Laki Petrovgrad

pre 14 godina

a ljubitelji celzija gde ste bili posle prve utakmice kada je barsa ostecena za 2 crvena kartona???
da vas cujem!!!!!!
a i ovaj koji je dat abidalu,nema veze sa zivotom,anelka sam sebe sapleo

Zagor-te-nej

pre 14 godina

Jeste, sve je kradja protiv Chelsea, a crveni karton je neverovatno realan, a onda faul na Messiju mala sala, i napucane lopte u ruke u ko zna koje delove tela igraca fenomenalna igra Chelsea u prvoj utakmici, pravi odmor za oci i bla bla bla... Zamarate ljudi previse, Chelsea je jedna zalosna tvorevina jednoga preambicioznoga multimilionera.
Michael Ballack-a treba poslati u zatvor zbog njegovog ponasanja veceras, a ne dodeliti zuti karton. Sramota je ono sto je Chelsea pokazao u ove dve utakmice, a Barca se samo trudila,i napokon, uspela!

Bosske

pre 14 godina

Ko moze reci da je losiji tim prosao?! Pa chelsea je u prvoj utakmici 4 puta presao pola, 3 puta sutnuo prema golu, 1 u okvir gola....Barca sad imala 2 suta u okvir gola, puno van okvira, ali je Chelsea bio mnogo manje dominantan nego Barca u prvom mecu...Sve u svemu, hvala bogu fudbal je pobedio, a sramota od chelsea-ja hvala bogu nikad nece osvojiti CL...Matori su vec jako, a para nece vise biti, hvata kriza...Zivela Barca, zivelo finale iz snova, da jednom za promenu gledamo pravi fudbal...

boze dragi

pre 14 godina

Vec ste ostavili preko 300 komentara i svi su od toboze navijaca celsija koji nisu znali za taj klub do abramovica. Realno samo je ruka pikea bila cist penal sve ostalo je slobodna sudijska procena i na nivou onog penala nad anrijem u barseloni. Bolja ekipa ide dalje i bolje bi vam bilo da odete malo na stadione da gledate fudbal a ne da se lozite da ste neki veliki navijaci celsija i barse

Ogorcen

pre 14 godina

Svaka cast Barseloni za celu sezonu, igrali su najlepsi fudbal (ne racunajuci ovaj dvomec), ali su mi se danas ZGADILI! U polufinalu LS ne svirati 6 (slovima: SEST) penala za Celzi je skandalozno. Ovaj sudija je uspeo da unisti fudbal i velicinu utakmice! Svaka mu cast!

Djole

pre 14 godina

Bravo Gus, bravo momci, beda fudbala, tragedija, ne znam ni ja koja gora rec postoji!
Osim ako nije donor organa za dete, ja ne znam sta je Gvardiola zaduzio sudiju, 6 penala, ej!!!

rosonero

pre 14 godina

bunkerasi su dobili sta su trazili...ne moze se igrat onakav fudbal nigdje a pogotovo u finalu u rimu...sreca prati hrrabre a sinoc je to bila barca...uglavnom finale koje svi prizeljkujemo izmedju dva najbolja tima na planeti se ostvarilo...

sk

pre 14 godina

ALOOO ovi iz chelsea su ludi ako se ne zale da se utakmica ponisti! Ne sme barselona u finale! Pa ceo svet je video kakva je ovo kradja, nece ceo svet da zavaraju i da igraju finale! UEFA mora da intervenise, strasno sta se radi! Ovo je najveca kradja u istoriji fudbala! Chelsea borite se niste bre ispali! OMG!

Loshmi

pre 14 godina

Fudbal je umro onog trenutka kad je multi bilionski tim gospodina Abramovicha odlucio da igra anti fudbal punih 180 minuta u nadi da ne prime gol od tima koji je dao 100+ golova u sezoni!! Fudbal je umro kad je taj isti tim sa golom prednosti i igracem vise odlucio da igra bunker protiv Barsine osakacene odbrane u kojoj sam u tom trenutku, bez preterivanja mogao da se nadjem, ja. Drago mi je da ce anti fudbalski projekat Chelsea da se raspadne posle godina pokusavanja ubijanjem fudbala dodje do titule najboljeg na svetu. E nece moci!!

zašto??

pre 14 godina

Ovo je neviđena krađa izrežirana najvjerojatnije od strane Uefe da se igra finale koje želi cjeli svijet.Sramota za nogometni svijet.Nogomet je večeras umro. Chelsea nije smio proć.

nebitno

pre 14 godina

Da je sudija pogresio nekoliko puta - jeste... Ali opet celzi je igrao fudbal koji ja najvise mrzim, odbrana i taktika su na vrhunskom nivou a za napad nek se snadje sam Drogba... Jedina ideja im je bila da sacuvaju svoj gol a ako umuvaju neki eto veselja... Esijen je pokazao da je fenomenalan igrac, stizao je sve u odbrani a i zabio je golcinu, od njega dosta... :) Navijao sam za Barsu i napadacki fudbal, za zelju za sto vise postignutih golova... Napadaj pa makar i izgubio, bar ce navijaci biti zadovoljni... Hvala Inijesti... :D

Eto

pre 14 godina

Bravo Barcelona bre !!!
I treba Celzi da ispadne kada igra mnogo ruzan fudbal, ono nije fudbal, a da je Celzi bolja ekipa dali bi jos neki gol !!!
A sto se tice kradje, onaj crveni karton Abidalu, zar ono nije najveca kradja ???
Bio je na 3 metra od igraca i ovaj se sapleo i sam pao...
Celziju i nije trebao da se svira penal, jer igraci nisu namerno igrali rukom niti je lopta isla u gol.

Laki Petrovgrad

pre 14 godina

a ljubitelji celzija gde ste bili posle prve utakmice kada je barsa ostecena za 2 crvena kartona???
da vas cujem!!!!!!
a i ovaj koji je dat abidalu,nema veze sa zivotom,anelka sam sebe sapleo

Mika

pre 14 godina

Zasto biti razocaran!?Barselina, a pogotovo Mesi, su pokazali da nisu vredni paznje.A za mene, kao ljubitelja dobrog fudbala, Celzi je pokazao, jos jedanput, veliki kvalitet!

Vladan R

pre 14 godina

Prvi utisak je svakako da Celzi definitivno veceras nije imao srece a i ostecen je jer je bar jedan penal ,najpre ono igranje rukom Pikea, morao biti sviran. Sa druge strane kad se sve sabere tj ukupno gledano nisu mnogo vise osteceni jer Barsi nije sviran penal u zavrsnici prvog mecu sto bi znacajno uticalo na tok i nacin igre u danasnjoj utakmici, jer Celzi ne bi vise mogao da igra ovoliko zarvorenu varijantu kazem zatvorenu bez obzira na to koliko su sansi vise imali, jer im je osnov igre ipak bio defanziva pa i do produzetaka ako treba tj svi u trideset metara od gola pa eventualno neka kontra. Na kraju najveci krivac za ispadanje celzija je pre svega Drogba, jer sanse kada si sam sa golmanom jedan na jedan MORAJU da se iskoriste inace ako se to ne realizuje i to dva puta ono sto se dogodilo Celziju je nepisano fudbalsko pravilo. Na neki nacin Celziju se vratilo i za prethodni duel kada su treci pobedonosni gol dali posle faula u napadu nad golmanom sto sudija nije video niti sankcionisao.

adamworth

pre 14 godina

Najjaci su navijaci Celsija koji se predstavljaju kao Barsini... dajete, providno je. Niko ne prica o tome kako je Hiding pri vodjstvu Celsija i sa igracem vise povukao Drogbu. Ne moze se reci da je to dobra odluka i kazna je usledila

Mladen

pre 14 godina

Fudbal je danas umro. Kad Italijani igraju bunker, a igraju ga 100 godina, onda je to OK a kada ga igraju Englezi onda je to antifudbal. Kakav leprsavi fudbal? Barsa nije mogla da se pokupi. Sta je treabalo Celzi da radi... da juri rezultat sa 6 spiceva protiv tima koji igra na sve ili nista? Ali to je zivot. Idemo ponovo.

True Blue,Through & Through

Hans Steplec

pre 14 godina

Navijač sam Barse, jer volim fudbal.
Prosto i jednostavno.
Nisu svirana 2 (samo dva, ponavljam) penala za Čelsi.
Abidal nije zaslužio crveni, Anelka je zapeo za svoju nogu.
Karma, sila nebeska, or what ever da svodi stvari na neku srednju ocenu, rekla je sinoć "WHAT GOES AROUND, COMES AROUND". Ne možeš igrati takav defanzivno - preplašeni fudbal i očekivati da se nađeš u finalu. Barsa je igrala sa JEDNIM PRAVIM ŠTOPEROM u gostima!! Čelzi je u Barseloni igrao sa 67 odbrambenih igrača.
Sreća prati hrabre.
Prosto i jednostavno.
Sve vas volim, peace!

Realno

pre 14 godina

Navijao sam za Barsu,ali mi je na kraju zao sto Celzi nije prosao u finale,iskreno ovo je sramota za fudbal...Da se zna samo nisam vatreni navijac Barse,nego sam mislio da navijam za fudbal,ali sam tek na kraju shvatio da je fudbal zapravo izgubio !!! Jadan Celzi,Lampard,Teri,Drogba...Takva imena,mozda ne igraju najlepse,ali igraju samo fudbal a ne i igre van terena !!!!!

Io sono Interista

pre 14 godina

Veliki sam navijac Liverpula ali moram da kazem da je ovo bruka.Barsa je imala samo jedan sut na gol!Koliko penala nije svirano!Lako je igrati leprsavu igru i biti carobnjak protiv Rasinga,Liona i ostalih.Celsi je bio za tri klase bolji.Pa ova Barsa u Premier ligi ne bi mogla nista da uradi.
(Dzerard8, 6. maj 2009 22:48)

Lepo receno, svaka cast!

VladaNS

pre 14 godina

Neverovatno sta sudija uradi !!! Nisam navijac Celzija ali je ono bila katastrofa a Barsa... nemam nista protiv njih ali budu li igrali i 50 posto bolje od ovog veceras.... Junajted ce ih pojesti... jer kad Junajted krene da trpa onda trpa po 2-3 minimum. Pojesce ih !!!

cveksi

pre 14 godina

Челзи је пропустио своје шансе, за то им није судија крив. Жао ми их је само због Ивановића, а иначе Барса је за миљу испред Челзија у сваком погледу

plavi sakar

pre 14 godina

ma ajte dzaba sad prica...kad se barca zalila na sudjnje vi ste rekli pa sta cim ne mozete da date gol kriv je sudija...da je na nou campu bio normalan sudija bilo bi 5 komada tako da revans nebi bio ni potreban...mancester nece ovo da oprosti?? ma djate molim vas...oni i celzi se ne podnose...i kao oni ce da swete celzi....budimo malo realniji....nije ni celzi zasluzio da prodje po igri iz prve tekme tako da pisssss..GO GO BARCA!! i dosta je sad svi kao nes utripovali navijaju za mancester...ma ajte molim vas...najlakse je navijati za najbolje...uz barcu uvek!! i u losem i u dobrom!! pozz za sve BARCINE fanove!!

gari

pre 14 godina

Bio je penal za Chelsea kad je Pique igrao rukom, ali niko nije primetio da je na pocetku utakmice isto tako igrao rukom u sesnaestercu jedan igrac Chelsea-a. A ovi ostali nedosudjeni penali, nisu ni bili za penale. Eto'o-a lopta nije pogodila u ruku, vec u pazuh izmedju rebara i ruke. I crveni je bio greska, tako da je Barcelona zapravo vise ostecena.

interista 8

pre 14 godina

Fudbal je umro veceras...a Ovrebo nije kriv,jer je morao da slusa naredjenja od Platinija,ipak je on sitna riba...ta velika Barsa koja daje mrtvom reALU I UELVI po 5-6 golova nema sut u gol za 90min....Nisam navijac ni jednih ni drugih,ali CELSI je mnogo,mnogo kompletnija ekipa od Barse,pre bih rekao INSTITUCIJA...i opet se pokazalo da je PRIMERA losa liga...

XXX

pre 14 godina

svi smaraju kako je celsi pokraden, a niko od vas ne spominje da onaj start abidala ne da nije bio za crveni karton...sam se sapleo lik!uostalom ako je celsi toliko dobar sto nije dao drugi gol barsi koja je imala 10 igraca na terenu!?al dobro!uvek je i bilo KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI! mas que un club!

hertz

pre 14 godina

veliiki je iniesta, velika je barselona! bila bi sramota za fudbal da ekipa koja se u polufinalu, na domacem terenu, sa igracem vise brani i ima loptu u posedu 30% igra u finalu. svaka cast hidinku, ali ono od sinoc, ono nije fudbal...pa zamislite da sve ekipe na svetu igraju onako, na sta bi to licilo!

Zvezdas

pre 14 godina

Ovo je bio prvi ozbiljan klub na koji je Barsa naletela ove godine i nije delovala ni lepo,ni carobno,ni magicno...Zao mi je Celsija,pokradeni su.Mesi,Eto-jesu li igrali?

tamo neko

pre 14 godina

Utakmicu cu pamtiti po daleko najgorem sudjenju koje sam video u zadnjih 2 godine.Nalazimo se u 21 veku,ovakvo sudjenje je sramota za fudbalsku igru.

s

pre 14 godina

ovo je strasno prvo nesreca, pa nepravda i najvise kradja.... jesam ostrascen navijac sam chelsea ali ovo je strasno sada ce svi likovati zato sto ce da se igra najlepsi fudbal e bas me briga za to ova generacija iako pod romanom je toliko ulozila i zasluzila tu ls i slobdno se moze reci da je to najmaleroznija generacija u istoriji fudbala, posle titula u prvenstvu i loseg pocetka sezone kad je otisao murinjo , toliko pehova sa povredama pa onaj penal terija a sve na vodenicu mancestera kao i ove sezone , a ovo da ne pominjem, barca igra najlepsi fudbal ali protiv raspalog reala a ove 2 tekme mogu slobodno da udju u udzbenika kao savrsena taktika i disciplina i na kraju sve u vodu malo sreca, vise sudija strasno i ne mislim da se to namerno desava ali ovoj barci uvek sumnjive sudijske odluke idu na vodenicu ovo danas i onaj gol sevcenka u polufinalu koji je cist kao suza i vodio je u produzetke a niko ni rec nije rekao zasto je ponisten strasno koliko sam besan pa nek ovi sto igraju finale umru ulepoti i sreci jer je imaju i previse ....

Ma-Luda i Drogba

pre 14 godina

E ovako:Nepravda,nepravda,nepravda.Jednom recju najveca nepravda u istoriji fudbala.Prvo predivan gol Esjena,pa Drogba (koji dobro da je ostao živ) i "PET PENALA"-tri starta i ruka Pikea i Etoa.Da bi u 93 minutu Barselona izjednacila...Da ne poverujes.Samo mi je žao što na kraju ovi iz Čelzija nisu umlatili sudiju.
a gde je mesi
pozz za sve navijace čelzija

Gige

pre 14 godina

Liga Sampiona hahaha ma sprdancija,sramota ljudi moji da ovo cine sudije,milioni se tu ulazu eura i onda dodje jedan ciko celavi i sve unisti,ovako se ne krade ni u Bosanskoj ligi verujte mi,mozda ono jedan penal,al cetiri ufff,Chelsea je bio bolji od Barce i zasluzio je prolaz!!!

Free Tibet and Herceg-Bosnia

pre 14 godina

Nova kletva...

Dabog da ti Norvezanin sudi!!



Svinjska gripa i norveski sudac..
-Protiv svinjske gripe imas sansu!!Stavis onu masku na lice i gotovo,od norveske gripa se nemoze obranit...


Ali na kraju matematika uvijek pobjedi.
14 Barcinih igraca(11 nogometasa plus 3 Norvezanina) je jace od 12 igraca Celzija(11 plus navijaci)



Sve u svemu,ovaj norveski sudac je veceras postao slavan!!Ne po dobrom ali postao je slavan..
Pardon BIVSI norveski sudac..

friùl

pre 14 godina

nevjerovatno. celsi vodi 1-0 i igra sa 9 igraca u svom sesnaestercu, sa jednim ispred i sa jednim blizu centra, bolje receno brani se. barca igra sa igracem manje i pokusava da napada. naravno, kad celsi krene u kontru, stvore i gol-sansu, i to stvara dojam da igraju bolje. zamislite da je barca odabrala istu taktiku. ali takva velicina kao sto je barca to sebi ne moze dozvoliti. catenaccio vise nitko ne igra jos od 80-ih godina jer to je velika antipropaganda nogometa i samo zbog toga mi je drago sto je celsi ispao.

Ivan

pre 14 godina

Bravo za barselonu i njihovu leprsavu i umetnicku igru koja im je donela 1 sut u okvir gola celu utakmicu.Sudjenje i ne zelim da komentarisem samo se nadam da ce u buducnosti biti na nivou ovako velike utakmice,posto je objektivno veceras Chelsea i previse ostecen.Cestitam Celsiju na fantasticno odigranom mecu i barseloni na velikoj "sportskoj" sreci koja ih je zadesila.Ziveo fudbal koji se igra u Premijer ligi jer je veceras jos jednom pokazao da je najkvalitetniji u Evropi.

zarko

pre 14 godina

Ovo je najveca sudijska kradja u istoriji lige sampiona.
Sjajno izvrsena priprema utakmice i postavljena taktika od strane Hidinka.Vidi se ogromna razlika u iskustvu izmedju njega i Gvardiole koji nije izvukao nikakvu pouku iz prvog meca.Barselona totalno bezopasna ,mislio sam da tri dana nece dati gol,a pogotovo sa onim centarsutevima sa strane koji ili su zavrsavali u publici ili su ih pokupili igraci Celsija....

Albanac iz sela

pre 14 godina

25 godina pratim fudbal i nikad ama nikad u životu nisam vidio veću plaćku,ama od 5 penala ćistih ko suza da se ne svira niti jedan,da mi je znat,s kakvim komentarima će izać g,guardiola pred novinarima!!!

realan

pre 14 godina

Fudbal se igra za golove,tako da ako ni zbog cega drugoga Barcelona je zasluzeno prosla.A u Celziju,umesto shto se zale na sudiju,neka se zapitaju zasto su se sa igracem manje branili...

o dragão

pre 14 godina

gdje ste sada barcini navijaci.....ko je veceras igrao antifudbal o kojem ste toliko pricali.....
(dragan, 6. maj 2009 23:03)
definitivno chelsea. mislim, ubili su se od napadanja, nema sta da se kaze.

nisam navijac barçe, ali kad neko igra odbrambeni footabll sa jednim igracem vise, ne mogu da simpatisem sa njima cak i kad ih sudija osteti.

Morgoroth

pre 14 godina

ovo nije bila drama ovo je bila kradja, nevidjena, nevolim ni jedne ni druge, onaj sudija 5 penala nije hteo da sudi za chelsea sramota.

pule

pre 14 godina

Sto smaraju ljudi kradja krajda, pa onaj crveni karton nije postojao, Chelsi ima igraca vise 25min, a Barsa juri rezultat.. Pa sto nisu dali gol nego su se opet neckali da napadaju iako se videlo da mogu da ga daju kad hoce.. To se Hidinku obilo o glavu a mogao je da bude heroj posto je uspavao Barsinu igru.. I by the way samo je jedan penal bio ostalo.. ne bih rekao

A/D

pre 14 godina

Da je Chelzi dao gol u Barseloni drame ne bi ni bilo. Njima je vaznije bilo da ne prime gol nego da daju. Ni jedan klub sa takvim pristupom u igri ne treba da dodje do finala LS.

Bojan

pre 14 godina

Niko od vas koji spominju sudjenje veceras u korist Barse ne spominje onu utakmicu od 4:2 za Chelsi kada je napravcljen faul nad Valdesom i kada je Teri dao gol!?

bolevole

pre 14 godina

Ako ćemo pravo, Čelzi je morao da reši utakmicu i bez tih nedosuđenih penala... Barsa igrala bez pola odbrane, u napadu truba, čudo je da iz igre nisu primili par komada... Vaditi se na nedosuđene penale u utakmici koju je Čelzi mogao komotno da dobije sa 3 razlike iz igre, je malo glupo... Zar ne?

barca fan

pre 14 godina

pazite,dzaba vama sto pricate kako je barsa lose igrala,oni su otisli dalje...ne pamti se igra vec rezultat!!!uostalom,ko gubi ima prava da se ljuti!

zoran021

pre 14 godina

Sta pricate! Pet penala za ch, ma da sigurno! Mozda je samo jedan penal bio!!! Ali isto tako bio je i za barsu penal na pocetku utakmice to kao niko nije video? Druga stvar ni C od crvenog kartona! To ne komentarisete i treca stvar zasto ch. nije dao go pola sata sa igracem vise?! Meni se cini da je barsa vise ostecena od engleza!

mwaruwari

pre 14 godina

Kakva nepravda.Strasno.Barselona u 180 minuta nije sutnula na gol i onda gol daju u 183,i svi koji kazu da je ovo pravda,da je zasluzila Barsa da ide dalje jer je igrala ofanzivno i lep fudbal pa ja ne znam sta se vi gledali osim gola Inijeste nijedan lep potez od njih nisam video,jedino sto smo od njih veceras gledali su 64 nepreciznih centarsuteva Dani Alvesa.Svaka njima cast za sezonu i primeru samo kazem veceras nisu zasluzili da prodju dalje.Sudija nema oci

baca

pre 14 godina

Sudija je ocajno sudio. Barselona je slabo igrala, petljaju petljaju niko da sutne.
Ali Celsi je zasluzio ispadanje jer je pred svojom publikom 80 minuta branio 1:0. Branili su se sa 10 i 11 igraca, nastavili su da se brane i kada je Barsa ostala sa igracem manje. Sramota sta su pokazali od fudbala, koje foliranje, kakva gluma na obe strane. Barselona je bar napadala...
Pravo finale bi bilo Mancester - Liverpul.

Aca

pre 14 godina

Pa uz ovakvo sudjenje bi i Javor,uz svo duzno postovanje,mogao u finale.Barsa je izvikana ekipa koja ima srece da se retko sastaje sa Englezima.

PARTY'ZANatlija

pre 14 godina

# Pa nesto se nije pokazala ova barsa (65min)! EVO GA PENAL!!!
(ole!, 6. maj 2009 22:09)

# ...al zamalo! :)
(ole!, 6. maj 2009 22:10)


e jesi me nasmejao...svaka ti dala...

E ljudi zbog ovakvih utakmica bi moralo da se uvede pravilo ponovljenog snimka, a ne da ubacuju sestog i devetog sudiju!!! Ali dok mafija drzi fudbal to nikad nece biti!
Zao mi Chelsea ali uz sve sudijske greske sami su krivi kad dozvole da sa igracem vise prime gol na kraju... eto im sad alex pa nek im igra i sledece sezone...

Smor

pre 14 godina

Barsa igra najlepsi fudbal,pa protiv koga,Mursije i RASPALOG Reala,pa gde su na velikim utakmicama,nigde,spoj umetnosti i snage ce da ih pregazi u finalu...A taj spoj je veliki Mancester !!!

LS je dobra, ali je ova igra bolja: http://portikla.mybrute.com

pre 14 godina

Kakva dosadna utakmica do 90-og minuta... Eh, sto ne dadose gol ranije pa da igra bude bolja?!? Inace, Celzi je sigurno ostecen za najmanje 1 penal

NemanjaPG

pre 14 godina

sad mi je barselona jos mrznija...2-3 penala svirati protivniku,ono je bruka! onaj sudija samo neka je zdravo... dzaba je barseloni kad ih u Rim ceka masinerija sa Old Traforda.... ROONEY!!!

Pa sta

pre 14 godina

Da zanemarimo sudiju, ljudi su prosli kako su prosli. Mislim cemu ono Barsa nije sutnula na gol pa ne brojese sutevi vec golovi. Drogba promasuje sansu 1 na 1 sa golmanom a on oce u finale. Ja sam rekao neka ispadne celzi kada mu Bane sedi na klupi. Sto kazu ru sto pravda to prava.

E pa neka

pre 14 godina

Kad sam video da nema Baneta u postavi svim srcem sam navijao da Barselona pobedi. Najsadji su golovi u poslednoj minuti i alal vera. Nema suta ali kad ima Celzi ispada. Eto sada tim nema sut a prodje sa jednim u okviru gola e to je prava stvar. Ovde se prica o nekih 5 penala ja bi pre rekao 2 ali samo one ruke ostalo su Drogba 2 zuta za simuliranje Anjelka 2 zuta za penal i crveni Abidala pa da se onda vidi.

totokotunjo

pre 14 godina

Ova utakmica je samo pokazala kako je protiv ovih spanskih leptirica potrebno odigrati samo nesto tvrdju odbranu, malo ih zatvoriti po bokovima i eto barcelona se pretvara u Tumbakovicev Partizan. Jalovi pokusaji kroz sredinu terena, ocajne duge lopte Danija Alvesa, sve u svemu Celsea je zajedno sa prvom utakmicom potpuno nadigrao Barcu. A sto se tice Mesija... stvarno najbolji igrac kosmosa. I u ove dve utakmice protiv Chelsea-ija i prosle godine protiv Manchestera. Ali Manchester je prosao i uz malo bolje sudjenje dovrsice ono sto Chelsea nije uspeo!

Crazy Nort

pre 14 godina

Mislim da je barsa zasluzeno u finalu! 90 min u barsi i ovde 31% lopte u nogama celzija sve govori! Jeste da je jedan sut u okvir gola presudio ali 180 min se braniti protiv barse....bilo je pitanje vremena kada ce ga barsa uvaljati! Sudjenje jeste bilo lose,ali setite se prve utakmice u spaniji!!!!!!! Ni tada nisu sudjeni penali za Barsu! Iniesta je zasluzio gol! Covek je mozak ekipe i najbolji je bio sinoc! Drogba se buni,a masa cist zicer,valja se po terenu! Zasto nisu dali jos jedan gol pa onda opusteno igrali? Pozdrav svima! Mancester i Vidic ponovo prvaci! interesuje me samo ko ce Anrija da vija po levoj strani! O Shej????? Nece on znati gde se nalazi! Ferguson kloniraj Evru! POzz

kradja sto posto

pre 14 godina

2005/06 barsa prolazi milan (ponisten cist gol Sevcenku) bez lepote magije i leprsavosti.Sledece 2 sezone ispada od Engleza i opet nigde ni magije ni tehnike-nicega.Ko im je kriv sto ni kuci nisu dali gol Celziju?Sinoc ih je Celzi razbio.I opet nisam video nikakvu magiju i tako to...Mesi,Eto-kad igraju protiv pravih timova ( tu ne mislim na ekipe iz primere,Nemacke,Francuske... ) ne vide se na terenu.Ajmo Mancester!

Steva

pre 14 godina

Ovo je bilo najsramotnije sudjenje u ligi sampiona. Jedino sudjenje Sorensena na tekmi Spanija - Jugoslavija, iz 1982., moze malo da se priblizi.

Hm

pre 14 godina

Sudjenje je bilo sramotno na obje utakmice (tamo se vuklo za CH, a tu za BA)... Isto tako budimo realni, tesko je dosuditi penal u polufinalu/finalu LP, osim, ako netko nije doslovno skrsen ili skinuo rukom loptu iz gola (a da nije vratar).
U biti od svih tih mogucih penala niti jedan nije bio siguran, osim, one prve problematicne situacije. A i CH je imao progledan jedan cisti penal u Barceloni, tako da... Navijao sam za Barsu (mada ne navijam niti za jedne niti za druge), ali je najveci krivac za prolaz Barce upravo Drogba. Onu sansu koju je fulao u gostima i ovu koju je fulao kod kuce, to niti prosjecan napadac u balkanskim ligama ne bi promasio (sada moze prebacivati krivicu na suce, ali on je mogao rijesiti i jednu i drugu utakmicu). O igri CH necu, jer mi nije jasno zasto su nakon postignutoga gola stali, a jos manje zasto su se povukli u bunker nakon sto su imali igraca vise i rezultat na svojoj strani. Ovako im se dogodilo ono sto su kao i zeljeli - gol kod kuce. I da jos nesto napisem. Niti jedan gol nije bio rezultat neke dobre akcije, a pogotovo ne onaj od CH koji je bio odbijanac, tako da...

sk

pre 14 godina

Chelsea je trebao da dobije bar 7:0. Bar 3 gola su trebali ovim trubama da uguraju iz igre i jos bar 4 iz penala...
CHELSEA vi ste za mene vec osvijili LS!
CFC PRIDE OF LONDON!

asd

pre 14 godina

lako je proci kad ti sudija dozvoljava da igras rukometnu odbranu(onako je neigra ni francuska u rukometu) i kad nesvira jedno 5 penala protiv tebe i jos jedno 2 su bila i za crveni karton.
ali ipak nije barsi prvi put da joj pomazu sudije, sjetite se samo kad su igrali sa milanom, kad je sevcenko zabio gol, a pujol sam sebe fauliro, i sudija sviro faul.
ali ipak sve se vraca, tako da nemate sta da trazite protiv mancestera.

sk

pre 14 godina

@komentar 397
Bravo za komentar care! :)
Ma ovo je provereno neka zavera portiv chelsea-ja! Da se ne dozvoli opet englesko finale i da se ne vidi da je engleska za 5 klasa iznad ostalih liga! Ali dzaba im sve to kada je ceo svet video da je chelsea institucija za barcelonu! Da barsi nije bilo sudije i da je drogba bio malo precizniji barsa je lako mogla da primi bar 8 komada i da dozivi pravu katastrofu... Chelsea-ju ce sigurno sve ove nesrece sto ih prate iz sezone u sezonu da se vrati sa kamatom! Ima velikih izgleda da hiddink ostane i sledece sezone na stmfordu i onda ce chelsea od pocetka sezone da gazi sve zivo i niko nece moci da ih zaustavi u osvajanju te dugo ocekivane LS! A i PL se naredne sezone seli u zapadni london!
GO BLUES!
CFC PRIDE OF LONDON!

HH

pre 14 godina

Misel Platini je prosle nedelje izjavio kako drzi palceve da Barselona prodje u finale.
Pre par godina je FA engleske davala nagradu prvoj ekipi koja da gol protiv Chelsea.
Barselona nije nista pokazala u ova dva meca protiv Chelsea i isto tako ce biti u finalu protiv MU. Samo sto ovoga puta nece biti sudija iz Svedske(andreas frisk) i sudija iz norveske(kako god da mu je ime)...
Na stranu sve to i iskljucenje igraca barse je bilo smesno u najmanju ruku...
poenta: chelsea je ugazio "umetnike" veceras, takticki nadmudrio u prosloj utakmici. Barselona jeste leprsav tim, lepo je bilo gledati ih kako razbijaju real ali jednostavno,finale LS nisu zasluzili...

Vlada_NBgd

pre 14 godina

Zasto sada placete??? A ti, Drogba, nastavi da se valjas po terenu...i nisi za bolje...

Veliki klubovi su u medjunarodnim utakmicama uvek bar malo favorizovani kad igraju protiv malih...

Bedem

pre 14 godina

Najveca kradja u istoriji fudbala!!!!!!! Tri penala nije svirao!!!!!!!!!! Ovi jedan sut na dve utakmice!!!!!Sramota!!!!!! Ja fudbal vise ne gledam....
(Dima Bilan, 6. maj 2009 22:56)

Jedan shut u 2 utakmice?! Ti nisi fudbal ni do sada gledao...

guido

pre 14 godina

pravda je pobijedila i fudbal je spasen. nije sviran cist penal za barcu u prvoj utakmici, puyol je dobio nepravedan zuti a celsi se kukavicki branio svo vrijeme. dakle dosadni tim je ispao a bolji je prosao. osim toga gole esijena je slucajnost. sramota bi bila za fudbal da je celsi prosao.

djomla

pre 14 godina

HIDINK SA CELZJEM POKAZAO KAKO SE IGRA FUDBAL PROTIV "NAJBOLJIH"! RZBILI SU IH U SVAKOM SEGMENTU!! NEKA SE OSTALI UGLEDAJU I UCE!! CISTA KRADJA I BRUKA!!!

razocaran

pre 14 godina

alo bre sta je ovo???
nevidjena kradja 4 PENALA JE TREBALO DA BUDE U KORIST CELSIJA!!!!!!
ne znam da li je zbog ekonomske krize ali kako se ove godine sudi u ligi sampiona ovo je skandalozno da toga nema ni u nasoj ligi!
FERGUSONE UGAZI IH U RIMU!

KING KONG

pre 14 godina

Навијао сам и срцем и душом за Барсу, али поштено би било да је прошао Челзи.
Од оних 6 спорних ситуација (3 пута Дрогба, 2 пута рука и фаул Данија Алвеша унутар), требала су бити свиране једно 3-4 пенала.
Изгледа да им се вратило са сву ону срећу, која их је пратила, док их је тренирао Мурињо.

Mishelo

pre 14 godina

Sklanjajte ovog komentatora upropastio je tekmu, covek veze nema, ako je ispao Chelsea, smorise Boga s onim taktiziranjem, bravo za sudiju, sudiji titula, a Barsa nulaaaa....

Marko Paunovic

pre 14 godina

Nevolim nepravdu.Ovo je bruka,sramota i skandal.Da se nesto ovako desi u polifinalu Lige Sampiona je za mene neshvatljivo.Dokle i gde ce fudbal stici sa ovakvim sudjenjem.Da li iko moze da zadrzi prave navijace?Mene NE!FUDBAL UMIRE!

nebra

pre 14 godina

Ovaj sudija se vise nikad nece pojaviti na terenu, kao ni onaj Pol sto je hrvatu Simunicu dao tri zuta na svjetskom prvenstvu. Al ce zato da se setka u havajski kosicam i ispija koktele ako to vec ne radi.

Man Utd Fan

pre 14 godina

Pa ako Barselona u finalu protiv Junajteda bude igrala ovako bolje i da ne bacaju pare na avionske karte za Rim je ce ih Mancester poniziti i jos ne zaboravite da Barsa igra bez standarnih stopera,tu ce Runi i Ronaldo da ih vrte kao na ringispilu.Sto se vecerasnje tekme tice onakva kradja nema ni kod nas!Jedva cekam finale da vidim tu mocnu Barselonu i njene fantasticne napadace koji se nece videti pored Nemanje i Ria.Ove godine do duple krune i da pokazemo da smo najbolji.Glory Glory Man Utd!

koksinela

pre 14 godina

Kakav je to napadacki fudbal ciji rezultat je jedan sut na gol (i to iz ocaja) za 97min!??
Al ne, (skoro) svi ste hteli veliku Barselonu da gledate u finalu eto vam je.

DK

pre 14 godina

Da nekim slucajem igra u Engleskoj, Mesi ne bi bio to sto jeste. Lako je igrati leprsavo u spanskoj ligi, protiv Almerije, Betisa, Numansije i slicnih ekipa. Kada ima pred sobom beka i vrhunskog zadnjeg veznog igraca, nema ga nigde. Ista situacija bi verovatno bila i da su, na primer, igrali protiv Liverpula.

Sto se utakmice tice, jeste mi drago sto je Barca prosla, ali onakvo sudjenje... Naravno, 99% ljudi ce to zaboraviti, i ostace samo cinjenica da je Barselona usla u finale LS 2008/2009 posle drame na Stamford Bridge-u.

ultras vinkovci

pre 14 godina

Utakmicu je obilježilo skandalozno suđenje protiv Chelsea,a u vašem tekstu jedva da se i spominje.Na htv-u i bht-u su analizirali i bilo je točno 6 spornih detalja,da sad ne nabrajam,svi smo sve vidjeli.Od tih 6 detalja bar 3 su klasični penali(ruka Piquea,rušenje Maloude i povlačenje za dres i guranje Anelke)koje bi i Laporta dosudio.
OVAJ NORVEŠKI PSIHOLOG JE VELIKA SRAMOTA ZA NOGOMET I NADAM SE DA GA NIKAD VIŠE NEĆEMO VIDJETI.

Velikani

pre 14 godina

Barsa igra najlepsi fudbal ???? Zato sto nije imala sut na gol,ili zato sto su fizicki duplo slabiji,ili mozda zato sto suddija nije dunuo 4 penala za Celzi,ili mozda sto nekom iz UEFE nije odgovaralo da se igra englesko finale,ili mozda..Itd,itd...Da nije to mozda najlepsi fudbal na svetu ????????!!!!!!!!!!!

katalonec_sk

pre 14 godina

Bye Bye Chelsea.... Visca El Barca MEs Que un club.....Iniesta gol za finale u rim protiv gadnih man Utd....koj gubi ima pravo da se luti...Bye Bye Chelsea

A/D

pre 14 godina

I tih 30% sto im je lopta bila u posedu, razvlacili su vreme sa ubacivanjem lopte u igru. Moja je procena da su aktivno igrali sa loptom 15-20%. Takva ekipa nije za finale pa makar bili pokradeni i 100X!

Antun

pre 14 godina

Sad kad ste se svi ohladili smireno pogledajte sporne situacije;
I Drogba i Anelka se hrvaju (neki to zovu "remplanje") sa Barcinim igračima i teatralno padaju kada vide da su u šesnaestercu, a da pri tome ne kontroliraju loptu! Igranje rukom Piqeta sudac očito nije vidio, jer je bio u takovoj poziciji (bočno u odnosu na igraća). Zlatno je pravilo da ne sviraš što ne vidiš (manje zlo)! Ruka Etooa je napucana sa tri metra, a i bio je okrenut leđima!
Ukupno gledajući Barcelona je zasluženo prošla dalje! Baš zato što svi očekuju da će ih MU uništiti predviđam čistu pobjedu Barcelone!

зоран

pre 14 godina

Ако оно у 82. минуту није пенал због руке Пикеа онда ја нисам гледао утакмицу на којој је дотични судија судио. Ово је срамота јер оно није могло да се не види оно судија није хтео да свира!!!!!!!!!!!

ralno

pre 14 godina

Razumem igrace Celzija da su razocarani , ali im sudija nista nije kriv.
Da Inijesta nije dao gol u zadnjem minutu na sudjenje bi se zalila Barselona. Jer im je bezveze iskljucen igrac a nije sviran ni penal za Barsu na pocetku utakmice kada je Balak u sesnaestercu igrao rukom.
Moze se konstatovati da je sudjenje bilo lose ali obostrano ali nikako o nekoj zaveri. Pa setimo se sudjenja u prvoj utakmici kada nije sankcionisana pregruba igra Celsija.
Igraci Celsija su morali ranije da rese pitanje pobednika ali im se cinilo da vladaju situacijom i da nema potrebe da zapinju a kad su na kraju nesretno primili gol svi su im krivi. Inace i ja sam navijao za Celsi ali to je sport.

ProVokator

pre 14 godina

Ovi što kažu da je trebalo biti 5 penala za čelsi samo dokazuju da nemaju veze sa fudbalom. Da imaju ne bi navijali za njih! :) Bilo bi sramota da su prosli sa tim antifudbalom.

vamos_barca

pre 14 godina

Svako moze da nauci da igra odbranu,da pali lopte i ceka da se protivnik otvori pa da ga kazni,svako moze da se takticki usavrsi do detalja uz vrhunskog trenera sto Gus Hidink svakako jeste,ali ono sto radi Barca u napadu citave godine to ili imas ili nemas. A Barca ga svakako ima.Neko rece da nije pobijedio fudbal prolaskom Barce,pa zar bi pobijedio fudbal da je prosao tim koji se 180 min brani,ima 30% posjeda lopte u obije utakmice,pred svojim navijacima ne gleda loptu!!!
Ovako fudbal jeste pobijedio i stvarno svaka cast englesom fudbalu,ali zna se ko su i odakle uvijek bili najbolji fudbaleri,iz engleske svakako ne,to se ne moze kupiti!

CP3

pre 14 godina

Sudija je haos... tj sva trojica... Ja znam da su i oni ljudi, ali sto je mnogo mnogo je... Anelka je Pikea vozio ko po ringispilu, ovaj je i ruke koristio da bi zaustavio i njega i loptu....

Serdjo

pre 14 godina

Sigurno najveća i najsramnija pljačka u istoriji Lige Prvaka.Sudija ne bi dosudio penal ni da su fudbaleri Čelzija padali mrtvi u šesnaestercu, ni da su fudbaleri Barse igrali rukomet.Zbogom Evropo...

AcA

pre 14 godina

Ja ne znam sta da napisem?
Navijam za Barsu od kad znam za sebe i drago mi je sto su u finalu,igrali su sjajno cele sezone.
Sa druge strane Chelsea je odigrao fantasticno i bio je bolji veceras,uz to ih je i sudija drasticno ostetio.
Mnogo mi ih je zao igraci su izginuli u ova dva meca!
FC Barelona-Manchester United
finale iz snova!!!

milan

pre 14 godina

Stvarno ne znam koliko neko mora biti jadan da likuje nad onakvim prolazom???
Treba samo reći, hvala ti sudijo, hvala ti UEFA, ipak je istina ono sto se suskalo - UEFA ne zeli finale u kojem ce biti klubovi iz iste zemlje

.w

pre 14 godina

Nikada nije niti ce da postoji malerozniji klub na planeti od chelsea! Ali vratice se sve pre ili kasnije! Ima boga..tj bar se nadam da ga ima... Kakvo kriminalno sudjenje u jednom polufinalu LS, znaci strasno sta se radi...

despot

pre 14 godina

ne razumem sto svi krive barcu za sudjenje..ipak sudija nije svirao penale a ne barca...i iskreno crveni karton nije postojao...cak ni faula nije bilo za barcu....

PROTIV ANTI-FUDBALA

pre 14 godina

Najveca kradja u istoriji fudbala. Bruka da ide "tim' koji 90 minuta nije imao NIJEDAN sut u okvir gola.

dzaba vam vase blebetanje barsa je prosla dalje uzdigli se puno navijai celzija nemanijednog pravog navijaca celzija od vas koje navijo za celzi kad je bio u 2, 3 ligi nije niko i celzi igra najruzniji fudbal na svetu nije zasluzio finale nemislim sad na ovu utkmice nego sve ukupno barsa je zasluzila finale sa manutd nadam se sto bljoj tekmi i neka bolji pobjede

Roki

pre 14 godina

Cetiri cista nedosudjena penala za Chelsea, sramota! Bane Ivanovic je bio rezerva Bosingvi koji je kod primanja gola na njegovom delu terena tj. na drugoj stativi ostavio dva sasvim slobodna igraca. Gde je on bio? Banetu se to nikad ne bi desilo.

radezec

pre 14 godina

ocajno sudjenje-to stoji.bilo i za ocekivati cim sudi neki nepoznati norvezanin.
chelsi dao gol i onda opet parkirali autobus na gol liniju...ako su i ispali kad hoce tako da igraju 170min. sad samo ne znam za koga da navijam u finalu :-)

RichiPFC

pre 14 godina

Katastrofalno sudjenje Mehuta Gonzalesa u mecu Fener-PFC, ali ovaj ga je nadmasio. Svakako da volim vise CELSI nego MU ili barsu ali ( nijedne ni druge ne gotivim ) ali nadam se da ce MU odrati ovaj smesan tim barse!!!!!!!

MarkoDJ

pre 14 godina

Mislim da je Barca nezasluzeno prosla u finale, s tim sto je slabo odigrala u obe utakmice...Jeste da se Celzi branio sa 10 igraca ali mislim da su vise pokazali, pre svega bila je veca zelja kod igraca Celzija da igraju finale!
Takodje mislim da je sudija dosta ostetio Celzi, pre svega je ono bio cist penal kada je Pique igrao rukom!
U svakom slucaju mene kao navijaca ManUtd-a raduje to sto ce Barsa biti dosta oslabljena u finalu sto se tice odbrane, nema Alves-a, Abidala a i Markeza...

I za sve one koji pljuju Celzi zbog takvog "napadackog" fudbala, zeleo bih vas da vidim u kozi menadzera dok se vas tim bori za finale...ne verujem da bi ista rizikovali, tako nije ni Hiding!

gagy

pre 14 godina

nije propusten jedan penal da se svira,nego najmanje 3,4 sramota kakve sudije postoje,u cetvrtoj ligi u mom naselju gledam svaki mec nema tako glupog sudjenja

Nikola

pre 14 godina

Svi smo videli samo jedno. Engleski fudbal je najbolji na svetu bez premca !
Nek budu svi presrecni koji su navijali za Barsu,jer su i sami svesni KOLIKO je ta navodno NAJBOLJA ekipa na svetu zapravo LOSIJA od ENGLESKIH timova!
Pozdrav

andro

pre 14 godina

Nema veceg smora nego opet gledati dva ista kluba iz iste zemlje u finalu LS. Vec sam ih se nagledao u premijer ligi, tako da ne razumem toliku kuknjavu ovde - bio penal, nije bio itd. Sudije su ostetile i jedne i druge u dve utakmice. Barsa - Mancester je pravo evropsko finale.

Batistuta

pre 14 godina

Barsa mi se sinoc smucila.A to da Barsa igra napadacki fudbal je tacno-ali sa Betisom i ostalima.Ja sinoc nista napadacko nisam video kod Barse,kao i zadnjih godina kad god je u LS naletela na ozbiljnu ekipu.

celex

pre 14 godina

za sve vreme , a bilo je dosta godina,ja nevideh ovakvu kradju,da se to dogodilo nekom nasem klubu slucajnno,to bi bilo svi nas mrze svi su protiv nas ali ovako nek im je na cast

dzoni_boy

pre 14 godina

Da li je ovo moguce? puko sam 50evra zbog barse.. Igrao sam 1 na celzi znate kakve su kvote! zasto stalno taj 93min,ne verujem! Teska stvar je ovo kladionica braco teska..
Dodje mi da zaplacem:( Nije fer, nije barselona zasluzila. celzi je bio bolji..

drakat

pre 14 godina

cinjenica je da je mogao sudija svirati penal u 82 min ali isto tako je cinjenica da nije bio crveni karton za barselonu,bilo je povlacenja ali pad je bio presmijesan ,igrac barselone pola metra od igraca celzija u trenutku pada,zao mi je celzija ali u finale zasluzuju da igraju barsa i mancester,trenutno 2 najbolja tima u evropi,takticki perfektno odradjene 2 utakmice od strane celzija ali mene kao gledaoca privlace igra,potezi i golovi a ne taktiziranje i odbrana svog gola 180 min.,a pogotovo sa igracem vise,nije zalud receno napad je najbolja odbrana,jos jednom svaka cast celziju a i barseloni iako je velikom srecom prosla u finale ali sreca se treba zasluziti

NikoNepoznat

pre 14 godina

Navijao sam za Barsu za nju navijam od Rivalda, Luis Enrikea, Kluverta, Gvridiole idt... Utakmica super, sudija katastofalan, Abidal nije trebo dobiti crveni nego Anelka zuti za simuliranje, penal cist ko suza za Celzi u 82 min. a bila je i ona sporna odluka kod Malude i Dani Alvesa! Valdes u Barsi uz Inijestu sjajan, Eto se nije vidio, primiti loptu nije mogao, Dani Alves je pet puta centrio u publiku mada jeste prolazio po desnoj strani! Celzi dobar ali imati domaci teren i igraca vise i opet igrati povuceno nema smisla! Milo mi je sto je Barsa prosla dalje da opet nebudu samo Englezi, ali isto tako mi je milo kako fudbaleri Celzija zadrzavaju vrijeme (glumeci,prevtanju i bacanju lopte daleko od faula, auta) a Barsa sprinta i posle obrnuta situacija! Da je Bane igro Celzi bi proso!

alex

pre 14 godina

Posle ovoga cenim nase sudije,namam reci,nisu u gol sutnuli,ejjjjjj u gol za 180 min!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ne volim Ronalda ali je Bog za ove kratkonoge secesioniste i sarlatane,objavite komentar

dunja

pre 14 godina

Ekipa koja se sa igracem vise brani 30 minuta ne zasluzuje da igra ligu sampiona a kamoli FINALE! Celzi igra ubedljivo najruzniji fudbal u Evropi i mesto mu je u Kalcu a ne u Premijer ligi...

Nemanja Vidic 5

pre 14 godina

Sad kad su smireni strasti kad se pogleda celih 180min. zasluzeno je Barsa u finalu!Govori se o jednom sutu u gol,a kolko je Chelsea ima suteva na gol na Camp Nou?Istina da je Chelsea ostecen za 1 penal kad je Pike igro rukom,ovo sve ostalo smesno!Ostecena je i Barsa za crveni Abidala kao i u prvom mecu je sudjenje bilo lose prema Barseloni!
IPAK JE SVE DOSLO NA SVOJE MESTO!

ljuba

pre 14 godina

iako navijam za man utd. cheslea je ostecen mnogo 2penala cista.barca imala jedan sut u okvir gola i to im je bio gol omg,a da ne pominjem ovog sudiju ccccc,trebao je ivanovica da ubaci...dobice man utd. barcu ikusniji je,bolji tim,i imaju mnogo bolje skakace GO RED DEVILS!!!!

ivan

pre 14 godina

Srecan sam sto sam navijac Man.Utd. !

Cheleseu svaka cast - zasluzili su finale !
Da sam navijac Barcelone nikada se ne bih hvalio ovako sramnom prolasku u finale ! Igra manje vise, nisu zasluzili ali SUdjenje - KATASTRASNO !

Pa ovako se nekada nisu ni Italijanski timovi provlacili ! ( cast izuzecima)

Vamos Barca!!!!!

pre 14 godina

Barca 4ever.poludio sam od srece posle Iniestinog gola. inace utakmica je bila super, mnogo zanimljivija nego ona prosle sedmice. Celzi je sam sebi kriv sto nije pobijedio, promasili su i previse zicera, a na ovom nivou takmicenja to se ne smije desavati. Sudenje = malo je rec nula.

heinez

pre 14 godina

Sramota! Ne mogu da verujem da se ovako nesto desava u polu finalu Lige Sampiona,sama reakcija Balaka i Drogbe je izazvala suze u mojim ocima...Ostao sam bez komentara
P.S. Neka u finalu pobedi tim koji da vise golova bez pomoci nekih spoljnih faktora ;)

Maki

pre 14 godina

Sad nam je lakse kad smo videli da suduje ne ostecuju samo nase timove nego i veliki Chelsea, bilo je sigurno dva nedosudjena panala... sta vredi pamtice se rezultat nezasluzen, jedan sut na gol u 93min hahaha stavili su Barsu u dzep.
Culi ste da se juce ubio vatreni navijac Arsenala....

gildza

pre 14 godina

Ova sportska vest je za mene ujedno i dobra i losa.Losa zato sto je slabiji tim prosao na tako sramotan nacin.Dobra zato sto ce ih u finalu Man United razvaliti i tako osvetiti ovu fudbalsku nepravdu.I samo da napomenem da sam ozbiljno zabrinut za zivot i zdravlje "ovog" sudije.

dzoni

pre 14 godina

nije mi jasno sto toliko pljujete barcu, realno celzi jeste ostecen, ali igraci su samo igrali i dali sve od sebe,i jedni i drugi, jedini krivci su sudije. njima zabraniti dalji rad u fudbalu.. i mirno gledati finale...

Nišlija

pre 14 godina

1.Esjen-od junaka do tragičara. 2.Drogba-sve što je moglo da se promaši, promašio je. 3.Sudija-uporno "odlagao" da se utakmica reši u korist Čelzija i na kraju uspeo u toj nameri, a verujem po direktivi odozgo i 4.Po do sada prikazanom, ne vidim kako bi MU mogao da ostane bez naslova.

damjan

pre 14 godina

katastrofa,nepravda. prava tragedija za celsi,poginuli su za pobjedu i sudija ih je ostetio. uefa je ocigledno uradila sve da bi se sakrila nadmoc engleskog fudbala nad ostatkom evrope. sramota !!

celsi je bio bolja ekipa,pored onoliko sansi,evrogola,cak 4 puta su trebali da pucaju s bijele tacke.

steta,zaista.

NAJBOLJI KOMENTARI

pre 14 godina

(LeBron_James_23, 6. maj 2009 23:40)


(Ajko, 7. maj 2009 00:06)


(alooooooooooooooooooo!!!!!!, 6. maj 2009 23:39)


(Nikola Jovanovic, Nis, 7. maj 2009 01:59)

Krivi Stojko

pre 14 godina

Ovo je sramota! Ja vecu kradju od strane sudije nisam u svom zivotu video. Tri ocigledna penala za Celsi nije sudio. Pa gde cemu dusa. Barselona veceras nula pojesce ih Mancester u finalu.

France

pre 14 godina

Kakva nepravda..... Zamislite kod nas da se ovako nesto dogodi, na derbiju! Pa izbio bi drzavni udar! U skupstini bi se raspravljalo! Hehehe!

blue boy

pre 14 godina

Sta reci sem KRADJA! Strasno je da se ovako sudi polufinale LS! 2 cista penala za Celzi nisu svirana! Mislim da ce posle ove sramote ljudi iz FIFE i UEFE da se trgnu i uvedu uskoro onaj sistem sto se koristi u NFL-u ili nesto slicno challengu iz tenisa! Jer ovako vise stvarno nema smisla!!!

spasić

pre 14 godina

2006 god. u finalu lš sudija prvi put u istoriji daje crveni u korist barse, sad sudije skandalozno pomazu ocajnoj barsi da dodje do finala, odavno fudbal nije vise fudbal vec igra bogatih, ocigledno je da ne mogu dva najbolja dva puta za redom u finalu i da nekom smeta tolika dominacija engleskih timova.iako ne volim chelsea, dokazali su veceras svima da su bolji od grbavih spanaca i svima zapusili usta o ''neigranju'' fudbala

Disgrace

pre 14 godina

Da sam Hidink, ja bih poveo svoju ekipa sa terena, nakon sto je sudija i poslednji, sesti put nakon igranja rukom u 96-om minutu odbio da svira penal.

Grobar Le

pre 14 godina

podnosim.

A ovo veceras sudiji nek je na cast, a i Hidinku (za kog sam iskreno mislio da je najbolji), ali veceras je napravio katastrofalan potez izvodjenjem stuba DROGBE, on je morao ostati u ekipi makar i sa jednom nogom i siguran sam da bi moj VOLJENI CHELSEA prosao dalje, ovako ostaje nam jos jedna noc za tugovanje, sto se tice nas koji stvarno Volimo Chelsea!

pipo je stena za ove!!!

pre 14 godina

samo je bio penal kad je pike igrao rukom!I to je pomocni bolje video jer je bio sa strane.ovi ostali, nije bio nijedan!!!balak kad je opalio po lopti ,da nije bilo etoa ,otisla bi iznad tribina!ono gurkanje suditi penal???neznas koji je veći padavičar drogba ili anjelka.drogba je pola utakmice bio na zemlji.to sto je barsa bila nemocna i ovi igrali bunker-kontra je druga stvar

dovlica

pre 14 godina

Posle ovoga cenim nase sudije,namam reci,nisu u gol sutnuli,ejjjjjj u gol za 180 min!!!…!! Ne volim Ronalda ali je Bog za ove kratkonoge secesioniste i sarlatane,objavite komentar
(alex, 7. maj 2009 14:03)

o cemu ti pricas?

posle 180 minuta sutevi u gol:
Barsa 11 - 5 Celsi

Yeste

pre 14 godina

Posle ovoga i najneinteligentnijem obozavaocu fudbalske igre ne moze da ne bude jasno KOOOOLIKA je i kakva mafija organizacija pod imenom UEFA i koliko je cist i castan fudbalski klub Barselona.SRAMOTA!

Nikolaj

pre 14 godina

Ovaj sudija ili je slep ili je placen, ma nije normalan covek.. Sramota... Steta samo sto ga Balak i Drogba nisu uhvatili na kraju..

casillas

pre 14 godina

Ekipa koja se sa igracem vise brani 30 minuta ne zasluzuje da igra ligu sampiona a kamoli FINALE! Celzi igra ubedljivo najruzniji fudbal u Evropi i mesto mu je u Kalcu a ne u Premijer ligi...
(dunja, 7. maj 2009 16:44)

da si imalo objektivna, tj da nisi kompleksas, onda bi napisala da je barsa igrala sa 12 igraca, a pola sata prije kraja, jedan igrac je iskljucen, da bi barsa imala ravnopravan broj igraca sa celzijem

nemanja

pre 14 godina

Strasan gol Esijena...Ali OCAJNO sudjenje na Stamford Bridzu, ostao sam bez teksta....

Pogledajte http://www.golovi.net/198633/Celzi_vs_Barselona_izvestaj.html

ako mogu da primetim

pre 14 godina

Apsolutno mi je bilo svejedno ko će da pobedi i ode u finale ali suđenje je više nego sramotno. Ja ne znam kako su se uzdržali da ne ubiju sudiju ovi iz Čelzija.
Neviđena krađa uz nepostojeći crveni koji je sve i poremetio jer posle toga nisu suđena dva penala za kompenzaciju a o prvom pouluvremnu da ne govorim (tada je trebalo da bude penal i crveni). Upropašćena utakmica, šteta.

slobacar

pre 14 godina

auuuuu.......kakva kradja......e,moj sudija,ne bi ti meni sudio ni "beton" ligu kraj Morave....onoliko propusta,pa to je strashno :-((

borisj

pre 14 godina

Strasno, covek sudi utakmice svetski jake norveske lige...gde je pritisak veliki.
Steta sto nisu pustili Drogbu, da mu 'objasni' gde je pogresio.
Evo, ako niste videli...

http://www.sportske.net/vest/fudbal/sta-je-rekao-didije-drogba-1490.html

King James

pre 14 godina

Zbogom fudbalu! Da li ce ovaj , nazovi, sudija moci ikada mirno da zaspi!!!!!! A ovi sto kazu da je barsa ostecena su izgleda bili odsutni dok je Bog delio pamet i oci. Kako vas nije sramota!!!!!!!!!

Dj_O_L_E

pre 14 godina

Dobro,nije trebalo bas 5 penala da bude za Celzi,ali 2 su trebala sigurno!
Abidal je takodje nepravedno dobio crveni jer bih pre rekao da se Anelka sapleo.

koki

pre 14 godina

U zivotu nisam video skandaloznije sudenje. Sudiju bi trebalo dozivotno suspendovati. Minimum tri penala nije svirao, a mirne duse mogao je da svira sest. Nisam mogao da verujem sta se desava. Uzas!!!

koki

pre 14 godina

Jedina sansa da se izbegnu ovakvi skandali je da se po uzoru na americki fudbal u kljucnim situacijama u kaznenom prostoru uvede "challenge".

stefan

pre 14 godina

ovaj sudija promasio profesiju, ili da ode kod ocnog, da mu daju neke naocare!!!! sramota. drogba veliki simulator, bez obzira sto volim Chelsea....

čelzi

pre 14 godina

Čelzi je igrao bolje od barselone ,barsa je baš slabo igrala ali je prošla uz VELIKU pomoć sudije,ali će zato Mančester pobjediti barsu i pokazati im ko je najbolji i da im nije mjesto u finalu.

Dalibor

pre 14 godina

Nije mi jasno kako polufinale LS moze da sudi ovakav diletant. Pod hitno treba uvesti barem od cetvrfinala LS neku tehnolosku inovaciju, da sudija ima pravo na usporeni snimak, da se kompjuterski rjesavaju sporne situacije. Kad funkcionise u tenisu, sto ne bi moglo i u fudbalu?

Blamaza!

pre 14 godina

Ne znam za ostale situacije ai onaj nedosudjeni penal posle ruke Pikea je najveca kradja u istoriji ali u istoriji Lige Sampiona..Barseloni svaka cast,nisu ljudi krivi ali ipak iako osvoje oni nisu zasluzili da prodju ovo polufinale..Ja prosto ne mogu da verujem sta nije covek svirao..Ipak ,gledacemo finale koje su svi zeleli..

realno

pre 14 godina

prvo igrao sam sa drugom iz 1-1,uplatio sam tiket posle dve godine,pet minuta pred pocetak utakmice,....uplatio sam dok sam bio na slavi(tel),...1000din cisto da nam lakse ide spricer,...nije mi zao para,...navijam za liverpul,..ali celavi je imao neka svoja pravila,..za velike igrace balaka,terija,lamparda,ceha,...mislim da ovi igraci ovo nisu zasluzili kao i ceo(bolji) tim!

Nikola

pre 14 godina

http://www.index.hr/sport/clanak/drogba-se-posuo-pepelom-pogledao-sam-snimku-i-nije-se-dogodilo-nista-sto-bi-me-opravdalo/432837.aspx

markiiiii

pre 14 godina

moze li mi neko reci neki sajt gde mogu plogledati snimak ove utakmice online .... mislim na slicne one sajtove gde se moze pogledati serija online ili film ....

hvala

miki

pre 14 godina

covece kakva nepravda ovog celavca da li taj debeli ima oci alo on nije video 5 penala nadam se i molim svaki dan boga da taj celavi vise nece suditi nijednu utakmicu