Ponedeljak, 04.05.2009.

15:58

Partizan predstavio novi projekat

Fudbalski klub Partizan predstavio je u ponedeljak projekat omladinskih kampova škole fudbala 'crno-belih'.

Izvor: B92

Partizan predstavio novi projekat IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

djordje

pre 14 godina

otac sam ekstra talentovanog deteta koje je rodjeno 2003.godine ali sam vec sada zabrinut za njegovo sportsko usavrsavanje jer jednosatvno novaca nema...mogu samo mastati zajedno sa njim da jednog dana obuce dres Partizana

realan

pre 14 godina

dve stvari

ja sam skolske dane odavno ostavio za sobom i u koliko bi hteo da idem u neku skolu partizana, to je ona u kojoj je bio zecevic, ili gde on predaje.

odluka o ovim kampovima mislim da je losa za srpski fudbal i iz jednostavnog razloga sto postoje sanse da se nadu 2 i vise klubova sa istim imenom u super ligi. partizan 1,2,3,...

grobar

pre 14 godina

Cekajte bre! Skola jedna od najboljih u evropi???
De mi recite jednog u zadnjih 10 godina koji je bio u skoli a da je sad svetska klasa, ma ne evropska, ma ne standart u nekom timu!!!

Izgleda niste kapirali, nije fazon imati skolu nego izbaciti nekog svakih 5-6 godina!!!

zox

pre 14 godina

O kakvim lovorikama vi pricate, bili ste najgori klub u uefa ligi koga su drugorazredni timovi sa rezervnim igracima gazili sa nulom,najbolji igraci su oni koji nisu ni prosli pored partizanove skole dok partizanovi omladinci na kraju zavrsavaju po Borcama i Ovcama.Slucajno ste dosli do para zbog promasene investicije Mancestera (Tosic je sa klupe prebacen u drugi tim koji igra po vasarima), crnci koji su najbolji igraci Partizana su treca liga koji nemogu da igraju u jacim klubovima sto dokazuje Moreirina bezuspesna karijera u mnogim klubovima,skoro nijedan tim koji Partizan pobedi nije nadigran nego presudan cin bude velika naklonost i toboznja slucajna greska sudija uvek u korist Partizana, tako je osvoio barem petnaest bodova pa nije cudo sto su Vojvodina i Javor hteli da istupe iz lige posle kradje od strane sudija.Dugorocnost finansiranja nije resena , zivi se od transfera ,dovoljno je da dve godine nema ozbiljnijih igraca i eto krize, samo privatizacija i ozbiljnija ulaganja u stadion i igrace daje dugorocno resenje ,dve tri godine u LS bi donelo vise para nego besomucno prodavanje igraca .

Dacha

pre 14 godina

...možda ne bi bilo loše objaviti i ko su idejni tvorci zvezde i njihove presudne ličnosti iz slavne im istorije...bar za ove "srcecepajuće" komentare vernih nam navijača suparničkog kluba koji su na severu još kad su prvi put gledali babarogića kako sudi derbi...pa evo vam malo kursa istorije:

Crvena Zvezda je osnovana 4.marta 1945, formalno od antifašističke omladine Srbije. FK C.Zvezda nastaje na tlu ugasenog kluba FK Jugoslavija, a novoformiranoj C.Zvezdi dekretom komunistickih vlasti dodeljuje se u vlasnistvo stadion FK Jugoslavija.
Glavni I idejni osnivac C.Zvezde bio je Slobodan Penezic KRCUN (covek koji je prema analizama istoricara novijeg vremenana licno streljao djenerala Dragoljuba Mihailovica, detalji toga se nalaze se u mnogim clancima, a detaljno u knjizi Vuka Draskovica “Noc Djenerala”). Prvobitno je bilo planirano da se klub nazove imenom “Plava Zvezda”, madjutim tada Titov covek od poverenja, Krcun, izrice i krsti klub cuvenom recenicom “Ako je vec Zvezda, neka bude Crvena”! Ova recenica danas se pripisuje nekim drugim osoboma, ili se cak kaze da se navodno ne zna ko ju je izgovorio!? Ali se zna da je jedino Krcun od svih na osnivackoj skupstini “Plave Zvezde”, imao tu snagu autoriteta da ime preinaci. Formirano je ime, zatim boja dresova i grb u skladu sa imenom Црвена_звезда_(симбол) ) Tada nastaje Crvena Zvezda.
Simbolicno, prvi mec Zvezda je odigrala protiv Prvog bataljona Druge brigade KNOJ-a.
Ko je zaista bio Slobodan Penezic Krcun dostupno je na mnogim internet stranicama, kao i u bezbroju istorijskog stiva. Ono sto je nekoretno prema ovom coveku i istini (ma kakav on bio), je da se godinama marginalizuje njegovo ucesce u formiranju i odrzavanju uspeha C.Zvezde. Tako da ga na danasnjim jubilejima Crvene Zvezde, samo stidljivo pomenu. A dok je kao ministar policije SFRJ, svesrdno pomagao klub, agitovanjem na sve nacine (cesto i fizickom pretnjom svog ministarstva) da se igraci po svaku cenu privole u klub, bio je slavljen od svih!

Fire

pre 14 godina

Komentar 19 ''Jeste, imamo dobru skolu i mladje generacije...ali nazalost da bi oni postali neko i nesto potrebna je jaka liga! A to kad potpisu profi ugovor oni nemaju (kod nas)! Zato mnogi od njih "beze" glavom bez obzira sa 18 god.! (i komentar 24)
Slazem se da talenti nisu problem, vec je problem liga koja ce pokrivati veci prostor Balkana i imati vise gledalaca. Namece se resenje: Stara YU liga. OK, nju verovatno prizeljkuje vecina ljudi iz bivse Jugoslavije, osim naravno, Hrvata, koji, jakom propagandom, skupim kombinovanim prenosima na HRTu, cestim reklama... pokusavaju da od njihove lige naprave kvalitet i kvantitet koji je imala YU liga. Ovo im naravno nece uspeti jer ih ima malo (4 miliona Hrvatska naspram 23 miliona ex-Jugoslavija). Ali da li svi mi ostali treba da budemo taoci Hrvata i da nam liga propada i dalje dok ih cekamo da se manu corava posla i ne kazu: ''Ej, ovo ne ide, ajde da pravimo zajednicku ligu''. Naravno da ne. Drugim recima, treba sa svima iz ex-YU (Slovenci, Crnogorci, Bosnjaci, Makedonci) sto, ali sto pre napraviti ligu i obnoviti stare rivalitete (dok su jos zivi) koji su uvek punili stadione: Sarajevo, Vardar, Zelja, Partizan, Zvezda, Vojvodina, Buducnost, nas Borac iz Banja Luke, Olimpija je nazalost propala ali tu su Domzale i Maribor (gde Partizan upravo otvara skolu fudbala!), Sloboda, Celik, kad se situacija smiri ubaciti i Pristinu... a onda ce se ubrzo prikljuciti i Hrvati, tj. Dinamo, Hajduk, Osijek i Rijeka. Jedino tako mozemo povecati broj gledalaca na stadionima, a veći broj gledalaca automatski znaci i veci broj jakih sponzora, citaj: vise para u opticaju, citaj: bogatiji klubovi. Relano.

IVORY

pre 14 godina

@ "Saopšteno je i da će Ministatstvo omladine i sporta Republike Srpske finansirati odlazak u kampove 15 dečaka sa Kosova i Metohije" hahahaha evo nama novog 'vokrija', 'salje' i 'prekazija' hehehe
pozz svim grobarima
(Bapara BL, 4. maj 2009 22:45)

Nemoj da lupas, ako nemas sta pametno da kazes. Misli se na nasu decu koja zive na Kosovu u getu i koja ne mogu sebi da priuste ni normlan zivot , a kamoli nesto sto kosta 350 eura

dajte jos 15

pre 14 godina

"Saopšteno je i da će Ministatstvo omladine i sporta Republike Srpske finansirati odlazak u kampove 15 dečaka sa Kosova i Metohije" hahahaha evo nama novog 'vokrija', 'salje' i 'prekazija' hehehe
pozz svim grobarima
(Bapara BL, 4. maj 2009 22:45)


A ti si neka faca iz Banja luke jel? Ta imena o kojima pricas veci su SRBI nego sto ces ti ikad biti!

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 14 godina

Saopšteno je i da će Ministatstvo omladine i sporta Republike Srpske finansirati odlazak u kampove 15 dečaka sa Kosova i Metohije.
Хвала ти Партизане! :)

Dejan Petkovic

pre 14 godina

Pa kad moze Milan,moze vala i Partizan da ima kampove.Mada imamo bolji trening centar,a valjda cemo i u buducnosti imati i lepsi stadion(ne mora i veci).
Inace jedna sugestija: mogli bi da napravite "mrezu" klubova sirom Srbije odakle bi crpli mlade talente u vecoj meri nego sad.Organizujte seminare i edukujte trenere u tim izabranim klubovima koji bi radili po vasem receptu,a najbolji klinci bi s vremena na vreme bili u Zemunelu na nekom "usavrsavanju".
Ovakvim radom bi ste pokrili dobar deo Srbije,i imali jos bolji uvid u talente!!!!
A onda i Liga Sampiona bi bila svakodnevica...

Bapara BL

pre 14 godina

"Saopšteno je i da će Ministatstvo omladine i sporta Republike Srpske finansirati odlazak u kampove 15 dečaka sa Kosova i Metohije" hahahaha evo nama novog 'vokrija', 'salje' i 'prekazija' hehehe
pozz svim grobarima

drzi se ti amerike

pre 14 godina

Neko rece, "nema spavanja na lovorikama". A o kojim to lovorikama pricas u kontekstu Partizana?
(Vladimir-usa, 4. maj 2009 19:23)

Sigurno ne o gasenju kluba, sto je vasa realnost i "ponos" :p

Grobar-España

pre 14 godina

Nikad ne prestati sa ulaganjem u klince,bez obzira na to sto vecina njih rano ode iz kluba to je jedini nacin da docekamo neka bolja vremena.
Za sada moramo da se pomirimo sa cinjenicom da je stvaranje i prodaja igraca jedini nacin da klub prezivi.
Zivim za to da u nekom doglednom vremenu zadrzimo tim na okupu bar tri,cetiri sezone.

MNOGO JE LEPO BITI GROBAR

pre 14 godina

E, tako to rade veliki evropski klubovi! Naš Partizan je definitivno među njima. Ovaj potez je za čistu desetku! BRAVO PARTIZANE JEDINI!

Mo...

pre 14 godina

Komentar 19.

U svakom slucaju to je komplikovano idi na partizanov site pa pitaj administratore odnosno imas broj tel. pa pitaj....:))

PFCDejan

pre 14 godina

Projekat zasluzuje rispekt ali cena mora podhitno da se koriguje.
(ZEX, 4. maj 2009 16:50)

350 evra nije puno za sansu da te zapaze Partizanovi treneri.

Gilee_MORAVAC

pre 14 godina

Dali neko ima preciznije informacije za decu koja su inostranstvu a zele da budu prisutni u kampu?Konkretno iz USA.
Koga konttirati za to?

HVALA

bv

pre 14 godina

Jeste, imamo dobru skolu i mladje generacije...ali nazalost da bi oni postali neko i nesto potrebna je jaka liga! A to kad potpisu profi ugovor oni nemaju (kod nas)! Zato mnogi od njih "beze" glavom bez obzira sa 18 god.!
To surova realnost...

ja

pre 14 godina

Predsednik Partizana Dragan Djuric izjavio je da ce Partizan najverovatnije jos sledecu sezonu igrati na JNA i da je blizu dogovor sa gradskim vlastima o izgradnji novog stadiona.

Zagor

pre 14 godina

Nema spavanja na lovorikama, mora nesto da se dela da bi se opstalo. Ulaganje u decu je najbolja investicija. Jedino sa jakom omladinskom skolom mozemo da budemo sigurni u svoju buducnost. Samo napred crno-beli.

Nenad

pre 14 godina

Bravo za potez, tako treba da se radi, samo da se opet ne ponovi guranje dece istaknutih kriminalaca i funkcionera, mislim da ove akcije pokazuju ko je talentovan a ko ne, vreme ce pokazati

pepeyac

pre 14 godina

Strasan potez.Uprava u svakom smislu radi za dobrobit Partizana i koliko vidim i dalje razmisljaju na duge staze sto je jako pohvalno.
Samo tako nastavite.

Krle

pre 14 godina

samo prvo pogledajte sta sve dobiju za te pare
za sve ove stvari 350e mozda vama zvuci mnogo
ali ja mislim da je realno


Svim polaznicima kampa je obezbedjeno :

- adekvatan smeštaj
- 3 obroka dnevno + užina + flaširana voda
- stručan rad trenera iz omladinska škole FK Partizan
- koncept rada prema programu Omladinske škole FK Partizan
- brendiranu sportsku opremu
( 2 majice, 2 šorca, 2 trenerke, šuškavac i sportska torba )
- test fizičke sposobnosti
- zdravstveni pregled
- lekarski nadzor 24 časa
- zdravstveno osiguranje
Cena po osobi je 350€ u dinarskoj protivvrednosti po kursu NB na dan uplate. U cenu kampa nije uračunat prevoz.

Jagodinac

pre 14 godina

Pa nek se posle neko pita zašto će Partizan biti prvak Srbije u fudbalu narednih 28 godina , zašto će biti standardni učesnik Lige Šampiona isto toliko godina , zašto će zarađivati po 12 miliona evra po transferu , zašto će biti najbogatiji fudbalski klub na Balkanu,zašto će , uz njega i Srbija postati prvak Evrope i sveta u fudbalu....Svaki put počinje prvim korakom a Partizan ga upravo čini...

r2d2

pre 14 godina

U kakvu se mašineriju od kluba pretvara naš Partizan. Đurić danas izjavio da su ukupna dugovanja kluba, na svim poljima, oko 800 hiljada evra, a čak i to će biti plaćeno u narednih nekoliko dana. Plate nisu kasnile nijednom, u ovom trenutku NIJEDNOM igraču, ili zaposlenom u klubu ili stadionu se ne duguje niti dinar! Uz sve te činjenice treba uzeti u obzir da Partizan nije uzeo ceo transfer Tošić/Ljajić, već se to plaća u 4, ili 5 rata, svakih 6 meseci. U prvom timu imamo 9 igrača iz omladinske škole, protiv OFK-e su na terenu bila petorica, a biće ih i više. Sada ovo sa ovim kampovima, što je idealan način da se dođe do mladih talentovanih igrača, ali i širi popularnost kluba.

Sve u svemu, naš voljeni Partizan NIKAD ZDRAVIJI !!!

Johny

pre 14 godina

Svaka cast za akciju, svakim danom sve vise potvrdjujete status najorganizovanijeg kluba i kluba sa najboljom skolom za klince u ovomn delu evrope...samo tako nastavite, jedina zamerka je to sto je cena kampa u ovim uslovima previsoka i nece biti u mogucnosti sva talentovana i zainteresovana deca da se odazovu. Mislim da bi Partizan, trebao da preuzme deo troskova na sebe, jer ipak se radi o potencijalima koji bi mogli da zaigraju za Partizan i jednoga dana se isplate mnogo vise puta. Ne zaboravite da su najveci talenti i igraci svetskog fudbala iz siromasnog ili srednjeg staleza...

Max

pre 14 godina

Tako to radi veliki klub.Partizan je bez konkurencije nas najorganizovaniji klub koji veliku paznju poklanja radu sa mladim igracima.Rezultati su vidljivi jer omladinska skola Partizana izbaci svake godine 2-3 perspektivna mlada igraca.Na jesen ce poceti izgradnja hotela za mlade igrace u okviru sportskog centra Zemunelo.Svaka cast rukovodstvu Partizana koji povlaci prave poteze u cilju jacanja kluba.Nas prioritetni zadatak je ipak izgradnja super modernog stadiona jer stadin JNA nije u koraku sa modernim vremenom.Projekat stadiona je vec duze vreme zavrsen ali na zalost postoje strukture u Srbiji ,Beogradu koji na sve moguce nacine zele da sprece ovaj projekat jer bi sa super modernim Zemunelom novi stadion napravio takvu drasticnu razliku za uslove rada u odnosu na konkurenciju sto bi sigurno odrazilo i na sportske i poslovne uspehe Partizana.Nekom to ocigledno nije u cilju.Partizan je ipak dovoljno mocan da konacno ostvari i taj projekat i nema te sile koja ce zaustaviti daleko najpopularniji,najorganizovaniji i internacionalno najpriznatiji srpski klub da ostvari svoju viziju.Partizan je to !!!

Grobar

pre 14 godina

Odličan potez, zdravo razmišljanje, profesionalan pristup i uspešan rad na duge staze i šta još reći nego bravo na zdravorazumskom razmišljanju. Partizan će uskoro biti regrutni centar za ovaj deo Balkana gde će se sistematski raditi i polako počinje da liči na KK.

Duke

pre 14 godina

Uh, a ja pomislio da ću da vidim sliku nekog motorizovanog magareta, koje će da im služi da se odvezu do Ivanjice i tako tih svetskih centara.

r2d2

pre 14 godina

U kakvu se mašineriju od kluba pretvara naš Partizan. Đurić danas izjavio da su ukupna dugovanja kluba, na svim poljima, oko 800 hiljada evra, a čak i to će biti plaćeno u narednih nekoliko dana. Plate nisu kasnile nijednom, u ovom trenutku NIJEDNOM igraču, ili zaposlenom u klubu ili stadionu se ne duguje niti dinar! Uz sve te činjenice treba uzeti u obzir da Partizan nije uzeo ceo transfer Tošić/Ljajić, već se to plaća u 4, ili 5 rata, svakih 6 meseci. U prvom timu imamo 9 igrača iz omladinske škole, protiv OFK-e su na terenu bila petorica, a biće ih i više. Sada ovo sa ovim kampovima, što je idealan način da se dođe do mladih talentovanih igrača, ali i širi popularnost kluba.

Sve u svemu, naš voljeni Partizan NIKAD ZDRAVIJI !!!

Krle

pre 14 godina

samo prvo pogledajte sta sve dobiju za te pare
za sve ove stvari 350e mozda vama zvuci mnogo
ali ja mislim da je realno


Svim polaznicima kampa je obezbedjeno :

- adekvatan smeštaj
- 3 obroka dnevno + užina + flaširana voda
- stručan rad trenera iz omladinska škole FK Partizan
- koncept rada prema programu Omladinske škole FK Partizan
- brendiranu sportsku opremu
( 2 majice, 2 šorca, 2 trenerke, šuškavac i sportska torba )
- test fizičke sposobnosti
- zdravstveni pregled
- lekarski nadzor 24 časa
- zdravstveno osiguranje
Cena po osobi je 350€ u dinarskoj protivvrednosti po kursu NB na dan uplate. U cenu kampa nije uračunat prevoz.

Max

pre 14 godina

Tako to radi veliki klub.Partizan je bez konkurencije nas najorganizovaniji klub koji veliku paznju poklanja radu sa mladim igracima.Rezultati su vidljivi jer omladinska skola Partizana izbaci svake godine 2-3 perspektivna mlada igraca.Na jesen ce poceti izgradnja hotela za mlade igrace u okviru sportskog centra Zemunelo.Svaka cast rukovodstvu Partizana koji povlaci prave poteze u cilju jacanja kluba.Nas prioritetni zadatak je ipak izgradnja super modernog stadiona jer stadin JNA nije u koraku sa modernim vremenom.Projekat stadiona je vec duze vreme zavrsen ali na zalost postoje strukture u Srbiji ,Beogradu koji na sve moguce nacine zele da sprece ovaj projekat jer bi sa super modernim Zemunelom novi stadion napravio takvu drasticnu razliku za uslove rada u odnosu na konkurenciju sto bi sigurno odrazilo i na sportske i poslovne uspehe Partizana.Nekom to ocigledno nije u cilju.Partizan je ipak dovoljno mocan da konacno ostvari i taj projekat i nema te sile koja ce zaustaviti daleko najpopularniji,najorganizovaniji i internacionalno najpriznatiji srpski klub da ostvari svoju viziju.Partizan je to !!!

Jagodinac

pre 14 godina

Pa nek se posle neko pita zašto će Partizan biti prvak Srbije u fudbalu narednih 28 godina , zašto će biti standardni učesnik Lige Šampiona isto toliko godina , zašto će zarađivati po 12 miliona evra po transferu , zašto će biti najbogatiji fudbalski klub na Balkanu,zašto će , uz njega i Srbija postati prvak Evrope i sveta u fudbalu....Svaki put počinje prvim korakom a Partizan ga upravo čini...

Johny

pre 14 godina

Svaka cast za akciju, svakim danom sve vise potvrdjujete status najorganizovanijeg kluba i kluba sa najboljom skolom za klince u ovomn delu evrope...samo tako nastavite, jedina zamerka je to sto je cena kampa u ovim uslovima previsoka i nece biti u mogucnosti sva talentovana i zainteresovana deca da se odazovu. Mislim da bi Partizan, trebao da preuzme deo troskova na sebe, jer ipak se radi o potencijalima koji bi mogli da zaigraju za Partizan i jednoga dana se isplate mnogo vise puta. Ne zaboravite da su najveci talenti i igraci svetskog fudbala iz siromasnog ili srednjeg staleza...

ja

pre 14 godina

Predsednik Partizana Dragan Djuric izjavio je da ce Partizan najverovatnije jos sledecu sezonu igrati na JNA i da je blizu dogovor sa gradskim vlastima o izgradnji novog stadiona.

Grobar

pre 14 godina

Odličan potez, zdravo razmišljanje, profesionalan pristup i uspešan rad na duge staze i šta još reći nego bravo na zdravorazumskom razmišljanju. Partizan će uskoro biti regrutni centar za ovaj deo Balkana gde će se sistematski raditi i polako počinje da liči na KK.

PFCDejan

pre 14 godina

Projekat zasluzuje rispekt ali cena mora podhitno da se koriguje.
(ZEX, 4. maj 2009 16:50)

350 evra nije puno za sansu da te zapaze Partizanovi treneri.

pepeyac

pre 14 godina

Strasan potez.Uprava u svakom smislu radi za dobrobit Partizana i koliko vidim i dalje razmisljaju na duge staze sto je jako pohvalno.
Samo tako nastavite.

Zagor

pre 14 godina

Nema spavanja na lovorikama, mora nesto da se dela da bi se opstalo. Ulaganje u decu je najbolja investicija. Jedino sa jakom omladinskom skolom mozemo da budemo sigurni u svoju buducnost. Samo napred crno-beli.

Gilee_MORAVAC

pre 14 godina

Dali neko ima preciznije informacije za decu koja su inostranstvu a zele da budu prisutni u kampu?Konkretno iz USA.
Koga konttirati za to?

HVALA

MNOGO JE LEPO BITI GROBAR

pre 14 godina

E, tako to rade veliki evropski klubovi! Naš Partizan je definitivno među njima. Ovaj potez je za čistu desetku! BRAVO PARTIZANE JEDINI!

drzi se ti amerike

pre 14 godina

Neko rece, "nema spavanja na lovorikama". A o kojim to lovorikama pricas u kontekstu Partizana?
(Vladimir-usa, 4. maj 2009 19:23)

Sigurno ne o gasenju kluba, sto je vasa realnost i "ponos" :p

Nenad

pre 14 godina

Bravo za potez, tako treba da se radi, samo da se opet ne ponovi guranje dece istaknutih kriminalaca i funkcionera, mislim da ove akcije pokazuju ko je talentovan a ko ne, vreme ce pokazati

bv

pre 14 godina

Jeste, imamo dobru skolu i mladje generacije...ali nazalost da bi oni postali neko i nesto potrebna je jaka liga! A to kad potpisu profi ugovor oni nemaju (kod nas)! Zato mnogi od njih "beze" glavom bez obzira sa 18 god.!
To surova realnost...

Grobar-España

pre 14 godina

Nikad ne prestati sa ulaganjem u klince,bez obzira na to sto vecina njih rano ode iz kluba to je jedini nacin da docekamo neka bolja vremena.
Za sada moramo da se pomirimo sa cinjenicom da je stvaranje i prodaja igraca jedini nacin da klub prezivi.
Zivim za to da u nekom doglednom vremenu zadrzimo tim na okupu bar tri,cetiri sezone.

Mo...

pre 14 godina

Komentar 19.

U svakom slucaju to je komplikovano idi na partizanov site pa pitaj administratore odnosno imas broj tel. pa pitaj....:))

Duke

pre 14 godina

Uh, a ja pomislio da ću da vidim sliku nekog motorizovanog magareta, koje će da im služi da se odvezu do Ivanjice i tako tih svetskih centara.

Dejan Petkovic

pre 14 godina

Pa kad moze Milan,moze vala i Partizan da ima kampove.Mada imamo bolji trening centar,a valjda cemo i u buducnosti imati i lepsi stadion(ne mora i veci).
Inace jedna sugestija: mogli bi da napravite "mrezu" klubova sirom Srbije odakle bi crpli mlade talente u vecoj meri nego sad.Organizujte seminare i edukujte trenere u tim izabranim klubovima koji bi radili po vasem receptu,a najbolji klinci bi s vremena na vreme bili u Zemunelu na nekom "usavrsavanju".
Ovakvim radom bi ste pokrili dobar deo Srbije,i imali jos bolji uvid u talente!!!!
A onda i Liga Sampiona bi bila svakodnevica...

Dacha

pre 14 godina

...možda ne bi bilo loše objaviti i ko su idejni tvorci zvezde i njihove presudne ličnosti iz slavne im istorije...bar za ove "srcecepajuće" komentare vernih nam navijača suparničkog kluba koji su na severu još kad su prvi put gledali babarogića kako sudi derbi...pa evo vam malo kursa istorije:

Crvena Zvezda je osnovana 4.marta 1945, formalno od antifašističke omladine Srbije. FK C.Zvezda nastaje na tlu ugasenog kluba FK Jugoslavija, a novoformiranoj C.Zvezdi dekretom komunistickih vlasti dodeljuje se u vlasnistvo stadion FK Jugoslavija.
Glavni I idejni osnivac C.Zvezde bio je Slobodan Penezic KRCUN (covek koji je prema analizama istoricara novijeg vremenana licno streljao djenerala Dragoljuba Mihailovica, detalji toga se nalaze se u mnogim clancima, a detaljno u knjizi Vuka Draskovica “Noc Djenerala”). Prvobitno je bilo planirano da se klub nazove imenom “Plava Zvezda”, madjutim tada Titov covek od poverenja, Krcun, izrice i krsti klub cuvenom recenicom “Ako je vec Zvezda, neka bude Crvena”! Ova recenica danas se pripisuje nekim drugim osoboma, ili se cak kaze da se navodno ne zna ko ju je izgovorio!? Ali se zna da je jedino Krcun od svih na osnivackoj skupstini “Plave Zvezde”, imao tu snagu autoriteta da ime preinaci. Formirano je ime, zatim boja dresova i grb u skladu sa imenom Црвена_звезда_(симбол) ) Tada nastaje Crvena Zvezda.
Simbolicno, prvi mec Zvezda je odigrala protiv Prvog bataljona Druge brigade KNOJ-a.
Ko je zaista bio Slobodan Penezic Krcun dostupno je na mnogim internet stranicama, kao i u bezbroju istorijskog stiva. Ono sto je nekoretno prema ovom coveku i istini (ma kakav on bio), je da se godinama marginalizuje njegovo ucesce u formiranju i odrzavanju uspeha C.Zvezde. Tako da ga na danasnjim jubilejima Crvene Zvezde, samo stidljivo pomenu. A dok je kao ministar policije SFRJ, svesrdno pomagao klub, agitovanjem na sve nacine (cesto i fizickom pretnjom svog ministarstva) da se igraci po svaku cenu privole u klub, bio je slavljen od svih!

dajte jos 15

pre 14 godina

"Saopšteno je i da će Ministatstvo omladine i sporta Republike Srpske finansirati odlazak u kampove 15 dečaka sa Kosova i Metohije" hahahaha evo nama novog 'vokrija', 'salje' i 'prekazija' hehehe
pozz svim grobarima
(Bapara BL, 4. maj 2009 22:45)


A ti si neka faca iz Banja luke jel? Ta imena o kojima pricas veci su SRBI nego sto ces ti ikad biti!

IVORY

pre 14 godina

@ "Saopšteno je i da će Ministatstvo omladine i sporta Republike Srpske finansirati odlazak u kampove 15 dečaka sa Kosova i Metohije" hahahaha evo nama novog 'vokrija', 'salje' i 'prekazija' hehehe
pozz svim grobarima
(Bapara BL, 4. maj 2009 22:45)

Nemoj da lupas, ako nemas sta pametno da kazes. Misli se na nasu decu koja zive na Kosovu u getu i koja ne mogu sebi da priuste ni normlan zivot , a kamoli nesto sto kosta 350 eura

Bapara BL

pre 14 godina

"Saopšteno je i da će Ministatstvo omladine i sporta Republike Srpske finansirati odlazak u kampove 15 dečaka sa Kosova i Metohije" hahahaha evo nama novog 'vokrija', 'salje' i 'prekazija' hehehe
pozz svim grobarima

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 14 godina

Saopšteno je i da će Ministatstvo omladine i sporta Republike Srpske finansirati odlazak u kampove 15 dečaka sa Kosova i Metohije.
Хвала ти Партизане! :)

djordje

pre 14 godina

otac sam ekstra talentovanog deteta koje je rodjeno 2003.godine ali sam vec sada zabrinut za njegovo sportsko usavrsavanje jer jednosatvno novaca nema...mogu samo mastati zajedno sa njim da jednog dana obuce dres Partizana

Fire

pre 14 godina

Komentar 19 ''Jeste, imamo dobru skolu i mladje generacije...ali nazalost da bi oni postali neko i nesto potrebna je jaka liga! A to kad potpisu profi ugovor oni nemaju (kod nas)! Zato mnogi od njih "beze" glavom bez obzira sa 18 god.! (i komentar 24)
Slazem se da talenti nisu problem, vec je problem liga koja ce pokrivati veci prostor Balkana i imati vise gledalaca. Namece se resenje: Stara YU liga. OK, nju verovatno prizeljkuje vecina ljudi iz bivse Jugoslavije, osim naravno, Hrvata, koji, jakom propagandom, skupim kombinovanim prenosima na HRTu, cestim reklama... pokusavaju da od njihove lige naprave kvalitet i kvantitet koji je imala YU liga. Ovo im naravno nece uspeti jer ih ima malo (4 miliona Hrvatska naspram 23 miliona ex-Jugoslavija). Ali da li svi mi ostali treba da budemo taoci Hrvata i da nam liga propada i dalje dok ih cekamo da se manu corava posla i ne kazu: ''Ej, ovo ne ide, ajde da pravimo zajednicku ligu''. Naravno da ne. Drugim recima, treba sa svima iz ex-YU (Slovenci, Crnogorci, Bosnjaci, Makedonci) sto, ali sto pre napraviti ligu i obnoviti stare rivalitete (dok su jos zivi) koji su uvek punili stadione: Sarajevo, Vardar, Zelja, Partizan, Zvezda, Vojvodina, Buducnost, nas Borac iz Banja Luke, Olimpija je nazalost propala ali tu su Domzale i Maribor (gde Partizan upravo otvara skolu fudbala!), Sloboda, Celik, kad se situacija smiri ubaciti i Pristinu... a onda ce se ubrzo prikljuciti i Hrvati, tj. Dinamo, Hajduk, Osijek i Rijeka. Jedino tako mozemo povecati broj gledalaca na stadionima, a veći broj gledalaca automatski znaci i veci broj jakih sponzora, citaj: vise para u opticaju, citaj: bogatiji klubovi. Relano.

zox

pre 14 godina

O kakvim lovorikama vi pricate, bili ste najgori klub u uefa ligi koga su drugorazredni timovi sa rezervnim igracima gazili sa nulom,najbolji igraci su oni koji nisu ni prosli pored partizanove skole dok partizanovi omladinci na kraju zavrsavaju po Borcama i Ovcama.Slucajno ste dosli do para zbog promasene investicije Mancestera (Tosic je sa klupe prebacen u drugi tim koji igra po vasarima), crnci koji su najbolji igraci Partizana su treca liga koji nemogu da igraju u jacim klubovima sto dokazuje Moreirina bezuspesna karijera u mnogim klubovima,skoro nijedan tim koji Partizan pobedi nije nadigran nego presudan cin bude velika naklonost i toboznja slucajna greska sudija uvek u korist Partizana, tako je osvoio barem petnaest bodova pa nije cudo sto su Vojvodina i Javor hteli da istupe iz lige posle kradje od strane sudija.Dugorocnost finansiranja nije resena , zivi se od transfera ,dovoljno je da dve godine nema ozbiljnijih igraca i eto krize, samo privatizacija i ozbiljnija ulaganja u stadion i igrace daje dugorocno resenje ,dve tri godine u LS bi donelo vise para nego besomucno prodavanje igraca .

realan

pre 14 godina

dve stvari

ja sam skolske dane odavno ostavio za sobom i u koliko bi hteo da idem u neku skolu partizana, to je ona u kojoj je bio zecevic, ili gde on predaje.

odluka o ovim kampovima mislim da je losa za srpski fudbal i iz jednostavnog razloga sto postoje sanse da se nadu 2 i vise klubova sa istim imenom u super ligi. partizan 1,2,3,...

grobar

pre 14 godina

Cekajte bre! Skola jedna od najboljih u evropi???
De mi recite jednog u zadnjih 10 godina koji je bio u skoli a da je sad svetska klasa, ma ne evropska, ma ne standart u nekom timu!!!

Izgleda niste kapirali, nije fazon imati skolu nego izbaciti nekog svakih 5-6 godina!!!

Duke

pre 14 godina

Uh, a ja pomislio da ću da vidim sliku nekog motorizovanog magareta, koje će da im služi da se odvezu do Ivanjice i tako tih svetskih centara.

Bapara BL

pre 14 godina

"Saopšteno je i da će Ministatstvo omladine i sporta Republike Srpske finansirati odlazak u kampove 15 dečaka sa Kosova i Metohije" hahahaha evo nama novog 'vokrija', 'salje' i 'prekazija' hehehe
pozz svim grobarima

zox

pre 14 godina

O kakvim lovorikama vi pricate, bili ste najgori klub u uefa ligi koga su drugorazredni timovi sa rezervnim igracima gazili sa nulom,najbolji igraci su oni koji nisu ni prosli pored partizanove skole dok partizanovi omladinci na kraju zavrsavaju po Borcama i Ovcama.Slucajno ste dosli do para zbog promasene investicije Mancestera (Tosic je sa klupe prebacen u drugi tim koji igra po vasarima), crnci koji su najbolji igraci Partizana su treca liga koji nemogu da igraju u jacim klubovima sto dokazuje Moreirina bezuspesna karijera u mnogim klubovima,skoro nijedan tim koji Partizan pobedi nije nadigran nego presudan cin bude velika naklonost i toboznja slucajna greska sudija uvek u korist Partizana, tako je osvoio barem petnaest bodova pa nije cudo sto su Vojvodina i Javor hteli da istupe iz lige posle kradje od strane sudija.Dugorocnost finansiranja nije resena , zivi se od transfera ,dovoljno je da dve godine nema ozbiljnijih igraca i eto krize, samo privatizacija i ozbiljnija ulaganja u stadion i igrace daje dugorocno resenje ,dve tri godine u LS bi donelo vise para nego besomucno prodavanje igraca .

grobar

pre 14 godina

Cekajte bre! Skola jedna od najboljih u evropi???
De mi recite jednog u zadnjih 10 godina koji je bio u skoli a da je sad svetska klasa, ma ne evropska, ma ne standart u nekom timu!!!

Izgleda niste kapirali, nije fazon imati skolu nego izbaciti nekog svakih 5-6 godina!!!

r2d2

pre 14 godina

U kakvu se mašineriju od kluba pretvara naš Partizan. Đurić danas izjavio da su ukupna dugovanja kluba, na svim poljima, oko 800 hiljada evra, a čak i to će biti plaćeno u narednih nekoliko dana. Plate nisu kasnile nijednom, u ovom trenutku NIJEDNOM igraču, ili zaposlenom u klubu ili stadionu se ne duguje niti dinar! Uz sve te činjenice treba uzeti u obzir da Partizan nije uzeo ceo transfer Tošić/Ljajić, već se to plaća u 4, ili 5 rata, svakih 6 meseci. U prvom timu imamo 9 igrača iz omladinske škole, protiv OFK-e su na terenu bila petorica, a biće ih i više. Sada ovo sa ovim kampovima, što je idealan način da se dođe do mladih talentovanih igrača, ali i širi popularnost kluba.

Sve u svemu, naš voljeni Partizan NIKAD ZDRAVIJI !!!

Jagodinac

pre 14 godina

Pa nek se posle neko pita zašto će Partizan biti prvak Srbije u fudbalu narednih 28 godina , zašto će biti standardni učesnik Lige Šampiona isto toliko godina , zašto će zarađivati po 12 miliona evra po transferu , zašto će biti najbogatiji fudbalski klub na Balkanu,zašto će , uz njega i Srbija postati prvak Evrope i sveta u fudbalu....Svaki put počinje prvim korakom a Partizan ga upravo čini...

Krle

pre 14 godina

samo prvo pogledajte sta sve dobiju za te pare
za sve ove stvari 350e mozda vama zvuci mnogo
ali ja mislim da je realno


Svim polaznicima kampa je obezbedjeno :

- adekvatan smeštaj
- 3 obroka dnevno + užina + flaširana voda
- stručan rad trenera iz omladinska škole FK Partizan
- koncept rada prema programu Omladinske škole FK Partizan
- brendiranu sportsku opremu
( 2 majice, 2 šorca, 2 trenerke, šuškavac i sportska torba )
- test fizičke sposobnosti
- zdravstveni pregled
- lekarski nadzor 24 časa
- zdravstveno osiguranje
Cena po osobi je 350€ u dinarskoj protivvrednosti po kursu NB na dan uplate. U cenu kampa nije uračunat prevoz.

drzi se ti amerike

pre 14 godina

Neko rece, "nema spavanja na lovorikama". A o kojim to lovorikama pricas u kontekstu Partizana?
(Vladimir-usa, 4. maj 2009 19:23)

Sigurno ne o gasenju kluba, sto je vasa realnost i "ponos" :p

realan

pre 14 godina

dve stvari

ja sam skolske dane odavno ostavio za sobom i u koliko bi hteo da idem u neku skolu partizana, to je ona u kojoj je bio zecevic, ili gde on predaje.

odluka o ovim kampovima mislim da je losa za srpski fudbal i iz jednostavnog razloga sto postoje sanse da se nadu 2 i vise klubova sa istim imenom u super ligi. partizan 1,2,3,...

Johny

pre 14 godina

Svaka cast za akciju, svakim danom sve vise potvrdjujete status najorganizovanijeg kluba i kluba sa najboljom skolom za klince u ovomn delu evrope...samo tako nastavite, jedina zamerka je to sto je cena kampa u ovim uslovima previsoka i nece biti u mogucnosti sva talentovana i zainteresovana deca da se odazovu. Mislim da bi Partizan, trebao da preuzme deo troskova na sebe, jer ipak se radi o potencijalima koji bi mogli da zaigraju za Partizan i jednoga dana se isplate mnogo vise puta. Ne zaboravite da su najveci talenti i igraci svetskog fudbala iz siromasnog ili srednjeg staleza...

Gilee_MORAVAC

pre 14 godina

Dali neko ima preciznije informacije za decu koja su inostranstvu a zele da budu prisutni u kampu?Konkretno iz USA.
Koga konttirati za to?

HVALA

Grobar

pre 14 godina

Odličan potez, zdravo razmišljanje, profesionalan pristup i uspešan rad na duge staze i šta još reći nego bravo na zdravorazumskom razmišljanju. Partizan će uskoro biti regrutni centar za ovaj deo Balkana gde će se sistematski raditi i polako počinje da liči na KK.

Max

pre 14 godina

Tako to radi veliki klub.Partizan je bez konkurencije nas najorganizovaniji klub koji veliku paznju poklanja radu sa mladim igracima.Rezultati su vidljivi jer omladinska skola Partizana izbaci svake godine 2-3 perspektivna mlada igraca.Na jesen ce poceti izgradnja hotela za mlade igrace u okviru sportskog centra Zemunelo.Svaka cast rukovodstvu Partizana koji povlaci prave poteze u cilju jacanja kluba.Nas prioritetni zadatak je ipak izgradnja super modernog stadiona jer stadin JNA nije u koraku sa modernim vremenom.Projekat stadiona je vec duze vreme zavrsen ali na zalost postoje strukture u Srbiji ,Beogradu koji na sve moguce nacine zele da sprece ovaj projekat jer bi sa super modernim Zemunelom novi stadion napravio takvu drasticnu razliku za uslove rada u odnosu na konkurenciju sto bi sigurno odrazilo i na sportske i poslovne uspehe Partizana.Nekom to ocigledno nije u cilju.Partizan je ipak dovoljno mocan da konacno ostvari i taj projekat i nema te sile koja ce zaustaviti daleko najpopularniji,najorganizovaniji i internacionalno najpriznatiji srpski klub da ostvari svoju viziju.Partizan je to !!!

Zagor

pre 14 godina

Nema spavanja na lovorikama, mora nesto da se dela da bi se opstalo. Ulaganje u decu je najbolja investicija. Jedino sa jakom omladinskom skolom mozemo da budemo sigurni u svoju buducnost. Samo napred crno-beli.

PFCDejan

pre 14 godina

Projekat zasluzuje rispekt ali cena mora podhitno da se koriguje.
(ZEX, 4. maj 2009 16:50)

350 evra nije puno za sansu da te zapaze Partizanovi treneri.

MNOGO JE LEPO BITI GROBAR

pre 14 godina

E, tako to rade veliki evropski klubovi! Naš Partizan je definitivno među njima. Ovaj potez je za čistu desetku! BRAVO PARTIZANE JEDINI!

Fire

pre 14 godina

Komentar 19 ''Jeste, imamo dobru skolu i mladje generacije...ali nazalost da bi oni postali neko i nesto potrebna je jaka liga! A to kad potpisu profi ugovor oni nemaju (kod nas)! Zato mnogi od njih "beze" glavom bez obzira sa 18 god.! (i komentar 24)
Slazem se da talenti nisu problem, vec je problem liga koja ce pokrivati veci prostor Balkana i imati vise gledalaca. Namece se resenje: Stara YU liga. OK, nju verovatno prizeljkuje vecina ljudi iz bivse Jugoslavije, osim naravno, Hrvata, koji, jakom propagandom, skupim kombinovanim prenosima na HRTu, cestim reklama... pokusavaju da od njihove lige naprave kvalitet i kvantitet koji je imala YU liga. Ovo im naravno nece uspeti jer ih ima malo (4 miliona Hrvatska naspram 23 miliona ex-Jugoslavija). Ali da li svi mi ostali treba da budemo taoci Hrvata i da nam liga propada i dalje dok ih cekamo da se manu corava posla i ne kazu: ''Ej, ovo ne ide, ajde da pravimo zajednicku ligu''. Naravno da ne. Drugim recima, treba sa svima iz ex-YU (Slovenci, Crnogorci, Bosnjaci, Makedonci) sto, ali sto pre napraviti ligu i obnoviti stare rivalitete (dok su jos zivi) koji su uvek punili stadione: Sarajevo, Vardar, Zelja, Partizan, Zvezda, Vojvodina, Buducnost, nas Borac iz Banja Luke, Olimpija je nazalost propala ali tu su Domzale i Maribor (gde Partizan upravo otvara skolu fudbala!), Sloboda, Celik, kad se situacija smiri ubaciti i Pristinu... a onda ce se ubrzo prikljuciti i Hrvati, tj. Dinamo, Hajduk, Osijek i Rijeka. Jedino tako mozemo povecati broj gledalaca na stadionima, a veći broj gledalaca automatski znaci i veci broj jakih sponzora, citaj: vise para u opticaju, citaj: bogatiji klubovi. Relano.

Nenad

pre 14 godina

Bravo za potez, tako treba da se radi, samo da se opet ne ponovi guranje dece istaknutih kriminalaca i funkcionera, mislim da ove akcije pokazuju ko je talentovan a ko ne, vreme ce pokazati

pepeyac

pre 14 godina

Strasan potez.Uprava u svakom smislu radi za dobrobit Partizana i koliko vidim i dalje razmisljaju na duge staze sto je jako pohvalno.
Samo tako nastavite.

ja

pre 14 godina

Predsednik Partizana Dragan Djuric izjavio je da ce Partizan najverovatnije jos sledecu sezonu igrati na JNA i da je blizu dogovor sa gradskim vlastima o izgradnji novog stadiona.

Dejan Petkovic

pre 14 godina

Pa kad moze Milan,moze vala i Partizan da ima kampove.Mada imamo bolji trening centar,a valjda cemo i u buducnosti imati i lepsi stadion(ne mora i veci).
Inace jedna sugestija: mogli bi da napravite "mrezu" klubova sirom Srbije odakle bi crpli mlade talente u vecoj meri nego sad.Organizujte seminare i edukujte trenere u tim izabranim klubovima koji bi radili po vasem receptu,a najbolji klinci bi s vremena na vreme bili u Zemunelu na nekom "usavrsavanju".
Ovakvim radom bi ste pokrili dobar deo Srbije,i imali jos bolji uvid u talente!!!!
A onda i Liga Sampiona bi bila svakodnevica...

Grobar-España

pre 14 godina

Nikad ne prestati sa ulaganjem u klince,bez obzira na to sto vecina njih rano ode iz kluba to je jedini nacin da docekamo neka bolja vremena.
Za sada moramo da se pomirimo sa cinjenicom da je stvaranje i prodaja igraca jedini nacin da klub prezivi.
Zivim za to da u nekom doglednom vremenu zadrzimo tim na okupu bar tri,cetiri sezone.

bv

pre 14 godina

Jeste, imamo dobru skolu i mladje generacije...ali nazalost da bi oni postali neko i nesto potrebna je jaka liga! A to kad potpisu profi ugovor oni nemaju (kod nas)! Zato mnogi od njih "beze" glavom bez obzira sa 18 god.!
To surova realnost...

Dacha

pre 14 godina

...možda ne bi bilo loše objaviti i ko su idejni tvorci zvezde i njihove presudne ličnosti iz slavne im istorije...bar za ove "srcecepajuće" komentare vernih nam navijača suparničkog kluba koji su na severu još kad su prvi put gledali babarogića kako sudi derbi...pa evo vam malo kursa istorije:

Crvena Zvezda je osnovana 4.marta 1945, formalno od antifašističke omladine Srbije. FK C.Zvezda nastaje na tlu ugasenog kluba FK Jugoslavija, a novoformiranoj C.Zvezdi dekretom komunistickih vlasti dodeljuje se u vlasnistvo stadion FK Jugoslavija.
Glavni I idejni osnivac C.Zvezde bio je Slobodan Penezic KRCUN (covek koji je prema analizama istoricara novijeg vremenana licno streljao djenerala Dragoljuba Mihailovica, detalji toga se nalaze se u mnogim clancima, a detaljno u knjizi Vuka Draskovica “Noc Djenerala”). Prvobitno je bilo planirano da se klub nazove imenom “Plava Zvezda”, madjutim tada Titov covek od poverenja, Krcun, izrice i krsti klub cuvenom recenicom “Ako je vec Zvezda, neka bude Crvena”! Ova recenica danas se pripisuje nekim drugim osoboma, ili se cak kaze da se navodno ne zna ko ju je izgovorio!? Ali se zna da je jedino Krcun od svih na osnivackoj skupstini “Plave Zvezde”, imao tu snagu autoriteta da ime preinaci. Formirano je ime, zatim boja dresova i grb u skladu sa imenom Црвена_звезда_(симбол) ) Tada nastaje Crvena Zvezda.
Simbolicno, prvi mec Zvezda je odigrala protiv Prvog bataljona Druge brigade KNOJ-a.
Ko je zaista bio Slobodan Penezic Krcun dostupno je na mnogim internet stranicama, kao i u bezbroju istorijskog stiva. Ono sto je nekoretno prema ovom coveku i istini (ma kakav on bio), je da se godinama marginalizuje njegovo ucesce u formiranju i odrzavanju uspeha C.Zvezde. Tako da ga na danasnjim jubilejima Crvene Zvezde, samo stidljivo pomenu. A dok je kao ministar policije SFRJ, svesrdno pomagao klub, agitovanjem na sve nacine (cesto i fizickom pretnjom svog ministarstva) da se igraci po svaku cenu privole u klub, bio je slavljen od svih!

djordje

pre 14 godina

otac sam ekstra talentovanog deteta koje je rodjeno 2003.godine ali sam vec sada zabrinut za njegovo sportsko usavrsavanje jer jednosatvno novaca nema...mogu samo mastati zajedno sa njim da jednog dana obuce dres Partizana

Mo...

pre 14 godina

Komentar 19.

U svakom slucaju to je komplikovano idi na partizanov site pa pitaj administratore odnosno imas broj tel. pa pitaj....:))

IVORY

pre 14 godina

@ "Saopšteno je i da će Ministatstvo omladine i sporta Republike Srpske finansirati odlazak u kampove 15 dečaka sa Kosova i Metohije" hahahaha evo nama novog 'vokrija', 'salje' i 'prekazija' hehehe
pozz svim grobarima
(Bapara BL, 4. maj 2009 22:45)

Nemoj da lupas, ako nemas sta pametno da kazes. Misli se na nasu decu koja zive na Kosovu u getu i koja ne mogu sebi da priuste ni normlan zivot , a kamoli nesto sto kosta 350 eura

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 14 godina

Saopšteno je i da će Ministatstvo omladine i sporta Republike Srpske finansirati odlazak u kampove 15 dečaka sa Kosova i Metohije.
Хвала ти Партизане! :)

dajte jos 15

pre 14 godina

"Saopšteno je i da će Ministatstvo omladine i sporta Republike Srpske finansirati odlazak u kampove 15 dečaka sa Kosova i Metohije" hahahaha evo nama novog 'vokrija', 'salje' i 'prekazija' hehehe
pozz svim grobarima
(Bapara BL, 4. maj 2009 22:45)


A ti si neka faca iz Banja luke jel? Ta imena o kojima pricas veci su SRBI nego sto ces ti ikad biti!