Četvrtak, 23.04.2009.

13:18

EL: Veličković najbolji mladi igrač

Krilni centar Partizana Novica Veličković proglašen je za najboljeg mladog igrača Evrolige.

Izvor: B92

EL: Velièkoviæ najbolji mladi igraè IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

fan

pre 14 godina

Trnovit je put do zvezda!Novica to najbolje zna!Zato je sada najbolji mladi igrac u EVROPI,gde god da ode izborice se za mesto,bice prva petorka.Ima pozitivan sportski besobrazluk,borac je pravi!!!!

Plikuscht

pre 14 godina

@ (David Blat, 23. april 2009 16:17):
'Sve je to lepo i bajno, posebno ovaj komentar gde su neki danas. Ti "gde su sta rade stoje ovako": Gurovic igra za milion u Turskoj,Teodosic i Erceg za milione u Olimpijakosu. To ste nemaju minutazu je potpuno jasno: Papalukas, Burusis, Grir, Vujcic...pa kako da je imaju? Milicic je uzeo tek nekih 20 miliona dolara kao vrsnjak Novice Velickovica i jos ce ...'

Care, omasio si poentu za sve pare!

1. Niko ovde ne spominje cash za koji se igra i kamaru para u ugovorima. Dacha je spominjao nesto drugo ... igru, kvalitet, znanje, htenje, napredovanje, krvav rad, pravilan razvoj, srce, uspehe i jos gomilu drugih stvari.

2. Ako vec i hoces da se bavis novcima - za koju kinta ko igra ti decko nemas pojma, jer ne znas njihove ugovore. Milion ojrica je, onako, lepa & okrugla suma pa je bas lepo da se kaze da Gurovic igra za te pare, jel' da?
A sto se tice Teodosica i Ercega - oni su trenutno skoro pa 11. i 12. igrac tima, i otisli su iz jednog anonimnog poluamaterskog kluba, bez odigrane ijedne jedine Euroleague utakmice u svojoj karijeri. Otisli su za nevelike pare, u to budi siguran. Novica, za razliku od njih, ide u momentu kada Euroleague igra godinama, kada iza sebe ima Top 16 i 2 x Top 8 faze, kao MVP meseca cele Euroleague u par navrata i kao zvanicno najbolji mladi igrac Euroleague ove sezone (ispred jednih Iljasove i Ljulja). Ako ti ne vidis tu razliku ... dzaba dalje objasnjavati.

Bojanc

pre 14 godina

Potpuno zasluzeno priznanje jednom od, ako ne i najboljem produktu partizanove skole jos od Predraga Danilovica... Nijedan Grobar mu nece zaboraviti suze posle promasene trojke protiv PAO prosle sezone u prvoj, ali ni izraz lica posle pogodjene trojke u drugoj utakmici u BG... To je ono sto je neprocenjivo kod sadasnjih igraca KK Partizan-ljubav prema klubu za koji bi ucinili sve sto bi ucunio i svaki navijac na tribinama u tom trenutku...
Iako je vec jedan od, ako ne i najbolji igrac Evrope na poziciji na kojoj igra, smatram da Novica ima prostora za napredak da, zasto se ne usuditi i reci-bude najbolji igrac Evrope za dve godine...
Njegovim odlaskom cemo puno izgubiti, ali mu ne zameram zbog toga, jer svaki euro koji uzme je vise nego zasluzio, a u Pionir ce uvek moci da se vrati i da bude docekan kako dolikuje od strane najboljih i njodanijih navijaca na svetu....

Bog na dresu nosi broj 12

pre 14 godina

@
Kako sam plakao kao dete kada je Novica prosle godine vratio trojku Panatanaikosu u bg-u!To nikada necu zaboraviti.Volim ga bre kao brata rodjenog.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta] (Stjepan Bobek, 23. april 2009 21:36)

Bravo care, to je poenta, i ja sam. Ja ne pamtim da su grobari voleli nekoga ovoliko kao novicu jos od legendarnog Mancea... I obojca zemunci :D
JA zbog njega svaki mesec kupim nesto partizanovo, da pomognem klubu, kada vec imam godisnju kartu! On je vratio veru u istinske legende koje mogu da zive, spojio je tribine sa terenom! Prvi adjutant generala DV!
P.S. Secam se i Divca i Djordjevica, i Danilovica, Grbovica, secam se i Berica i pokojnog Brkica, secam se kako smo voleli Drobnjaka i Vujanica, ali nikoga kao Novicu!
Zbog njega cu se uvek ovako potpisivati, ja predlazem kada ode da se digne njegov dres na krov pionira, da u toj hali vise ne igra ni jedan igrac sa bojem 12 a da se ne preziva Velickovic. U areni moze, ali ne i u Pioniru. Svaka cast Divcu, ali Novicu vise volim!

mimi

pre 14 godina

Trofej-zvezda u usponu.Imam ideju da se organizuje jos jedno domace takmicenje pod nazivom ZVEZDA U USPONU,u kome bi pustali KKSS da nas dobija.

Stjepan Bobek

pre 14 godina

Kako sam plakao kao dete kada je Novica prosle godine vratio trojku Panatanaikosu u bg-u!To nikada necu zaboraviti.Volim ga bre kao brata rodjenog.

Tanasije

pre 14 godina

Momak rodjen za "trip-dabl" ucinak. Za koju godinu desavace mu se cesto. A jos kad bi popravio i "stilove"! "Kvatr-dabl" ili "ubica na kvadrat":-)

Novica je covek-tim, iako zahvaljujuci svojoj skromnosti, uvek stavlja kolektiv ispred sebe. Imali smo u proslosti asove raznih profila, najcesce fenomenalne sutere i kosgetere, ali ovako kompletnog i svestranog igraca nikada. Kada ti ovakvo priznanje odaju treneri evroligaskih timova onda to ima posebnu tezinu. Znaci da stvarno vredis. Bravo Novice-ubice:-))

Iva

pre 14 godina

Ja vas molim da ne spominjete imena koja nemaju apsolutno nikakve veze sa nasim Novicom,zna se ko je ko,i zna se kakav ce igrac tek biti Novica.Svaka cast,majstore!!!

Timus NS

pre 14 godina

Covek je potpuno zasluzio ovo zvanje jer se borio i izborio pored veoma kvalitetnih igraca!
@(mad max, 23. april 2009 13:42)
Nebi ja sad tu mnogo da se prepirem sa neznalicama ali na ovo moram da reagujem, ti ne znas sta pricas! Kako mozes da kazes da mu je tehnika slaba kad covek od 210cm sam prenosi loptu od kosa do kosa, postize poene iz svih pozicija, i to ne bilo gde nego u najjacoj ligi evrope!!! Aj ti malo razmisli i pogledaj po neku utakmicu pa onda komentarisi! Aj pozdrav!

PFC

pre 14 godina

Svaka cast Novice,bez konkurencije najbolja 4.u Evropi!A ovaj mad max,decko ti se razumes u kosarku kao ja u hokej na ledu!Novica nema tehinku?!Pa decko taj Novica je 1000 puta protiv velikih evropskih ekipa,a ne protiv Gmudena,Azomvasa i slicnih preveo loptu,ej 4. koja prevodi loptu i daje coast to coast,a ti kazes nema tehniku-STRASNO!Nema skok?!Pa covece Partizan je najbolja skakacka ekipa u Euroligi,pazi u Euroligi,ne u smesnom Uleb cupu,koji bi KKP osvojio sa pola snage,aNovica je najbolji skakac u najboljoj skakackoj ekipi Eurolige sa prosek od preko 7 skokova po mecu!Sutira trojke bolje od polovine evropskih bekova!Daj molim te sta se ja satobom raspravljam,vidi se da nikad nisi loptu u ruke uzeo.

raky-tenja

pre 14 godina

vestitke i najbolje zelje u nastavku karijere....sta vise reci i pozeleti ovom srbinu i grobaru...
svaka cast i tebi i duletu i celom klubu na ovoj sezoni i na radu zadnjih par godina

David Blat

pre 14 godina

Sve je to lepo i bajno, posebno ovaj komentar gde su neki danas. Ti "gde su sta rade stoje ovako": Gurovic igra za milion u Turskoj,Teodosic i Erceg za milione u Olimpijakosu. To ste nemaju minutazu je potpuno jasno: Papalukas, Burusis, Grir, Vujcic...pa kako da je imaju? Milicic je uzeo tek nekih 20 miliona dolara kao vrsnjak Novice Velickovica i jos ce...Kada neko zeli da bude neobjektivan, onda ce da dokazuje i da je crno prakticno belo... Tako danas slusamo da je Vujosevic bolji trener od Svetislava Pesica...Kao sto je Gurovic olosh, ali vam je svima bio dobar kada je ubadao one trojke sa Jaricem u SAD? A koliko je decko iz Zemuna zaista dobar videcemo kada se makne iz ovog miljea, tacnije vec u Poljskoj.

Plikuscht

pre 14 godina

Novica je ispred Iljasove i Ljulja! Ej! Svaka cast!

Milenko Tepić cetvrti!

A Jan Veseli peti!

Momci, svaka cast ... a takodje i Vujosevicu. Moze da mu se svasta prebaci, ali za ovo sta je ove sezone uradio sa ovim momcima (i prethodnih razvijajuci ih!) - moze samo da mu se pljune pod prozor i nista vise!

MILE

pre 14 godina

Ovo je PRIZNANJE.Setimo se komšinicinih priznanja "lavlje srce".Bože kako su bili smešni...Inače šta reći o NOVICI ? Izrasta u velikog asa dobar mladić veliki borac i VELIKI GROBAR a za sve je kriv DULE VUJOŠEVIĆ.ČESTITAM !!!

Laki

pre 14 godina

Jos jedan dokaz da je Velickovic buducnost nase kosarke. Svaka cast na ovom priznanju, jer pored onakve konkurencije, malo ko moze da dobije ovakvu nagradu...

WEEZY

pre 14 godina

Ljudi ima li iko u ovoj zemlji da da koji dinar Partizanu da sacuva ove igrace a ne da svake godine gradimo od temelja, umesto da se borimo za titule Evrolige iz godine u godinu.

NOVICE SAMPIONE OSTANI MOLIM TEEE!!!!!!!!

Dacha

pre 14 godina

...pre tacno 2 godine na poslednjem evropskom prvesntvu na kome nas je vodio nesretni Slavnić zahvaljujući njegovom kumu Kapičiću, ovaj momak nije dobijao preteranu šansu...Možda zato što se najmanje eksponirao po novinama, što nije otišao na fudbalsku utakmicu crvene zvezde u sred priprema i to na sever, što nije bio "ortak" sa već pomenutim selektorom i što je pre svega bio produkt Partizanove škole i Duleta Vujoševića...2 godine kasnije perjanice tadašnjeg tima nalaze se u sumljivim ligama (Gurović), po tabloidima više nego na sportskim stranama (Jarić) kao i po youtube-u kao prirodni fenomeni (Miličić), Teodosić i Erceg maltene i ne igraju, Cvetković menja već 3 klub u 2 godine, a ovaj momak postaje najperspektivniji igrač evrope..A i reprezentacija nam igra bolje...Stvari dođu uvek na svoje mesto zar ne...Zna to isto jako dobro jedan fudbalski klub...

RAS KASS

pre 14 godina

Naravno,ko bi drugi mogao da dobije nagradu nego El Maestro!Prosle godine su nepravedno ukrali titulu Pekovicu i poklonili je Galinariju.
Mi ga zovemo Ubica a ovi sa indeksa Zver.I jedno i drugo jeste.

Mladen

pre 14 godina

E sad zamislite kakav bi to bio tim za dvije-tri sezone... Nazalost nijedan od ove trojice nece biti u Partizanu za dvije sezone, a Novica i Tepic vjerovatno vec ni naredne.

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Kada bi samo ostao jos godinu dana jer Novica je srce Partizana,bez obzira sto Dule uvek napravi odlican tim bice nam sada najteze bez Novice! Ostani Novice-niko te nece voleti kao tvoji grobari...
Znam da nije u redu sto trazim od njega da ostane,velika lova bi mu izmakla iz ruku,ali kako bez Novice...ipak...

TEROR SE NASTAVLJA...

darkoo

pre 14 godina

Sjajna buducnost za nasu kosarku... KAd bi ovi kosarkasi ostali u PArtizanu i dovodjenjem jos jednog kvaalitetnog stranca PArtizan bi na krovu Evrope....

Napred Partizan

pre 14 godina

Svaka mu dala stvarno je najbolji u prvih pet mladih igraca:Novica Velickovi,Milenko Tepic i Jan Veseli !!!Pa vi gledajte.............

Queen++

pre 14 godina

Najveće zasluge pripadaju treneru Vujoševiću, koji je od prosečnog igrača napravio profesionalnog igrača. Očekujem da će Jan Vesely dogodine biti isto kao što je sada Novica Veličković.

P.S. Biće nešto od reprezentacije, kad vam ja to kažem.

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 14 godina

Шта рећи?! - Најбољи смо бре! :) Новица први, а још се на то дода су међу првих пет - четири играча Партизана! :)

Novica Ubica

pre 14 godina

Kakav car !!! Svaka mu cast !!! I Tepicu svaka cast !!! Jos samo Veselom da damo drzavljanstvo, jer stvarno je potencijal, mozda najtalentovaniji u Evropi posle Rubia !!!

ja

pre 14 godina

A gde su ovde Tragicevic, Malina, Nemanja "novi Kukoch" Bjelica?

PS: Voleo bi da Ante Tomic dodje u Partizan iako znam da nema nista od toga. Vujosevic bi od njega napravio najboljeg centra Evrope kao sto je to uradio sa Pekovicem, Krsticem i sad Velickovicem

Zagor

pre 14 godina

Svaka cast Novice.
Da ovo ne bude izuzetak, nego pravilo, da osvojis sve moguce trofeje u nastavku karijere, da se radujes gde god da budes igrao. Ostaces zauvek u srcima svih grobara.
Svaka cast i Milenku i Janu, naravno i Prof.Doktoru.
Sve najbolje svima i na licnom planu.

_Daniel_91_

pre 14 godina

I onda kada cujem da ih neko pljuje za poraze od CSKA-a smuci mi se...bravo,bravo majstori!!Zasluzili ste sva trojica :))) bravo,bravo :))) Neka pricaju ONI sta hoce,ali vi ste nas ponos!

misel 85

pre 14 godina

svaka cast kosarkasima . prvo reprezentacija se vrca plako gde joj je i mesto plasmanom na evropsko prvenstvo u poljskoj.Pose uspeh partizana i hemoharma u evro ligi evro kupu .povratak pesica u srpsku kosarku. dule vujosevic koji iz godine u godinu radi fenomenalno .sada na kraju igor rakocevic i novica velickovic uzimaju dva najvrednija priznanja od evro lige. sta reci osim SVAKA CAST MOMCI. KOSARKA JE BILA I OSTACE SRPSKI NAJTROFEJNIJI SPORT .

nikola

pre 14 godina

Novice,svaka cast!!..Zasluzena nagrada u konkurenciji sjajnih kosarkasa..Tvoja srcanost i ljubav prema dresu koji nosis je iznad bilo kakve konkurencije..Razlika izmedju pobednika i gubitnika je samo u ISKRENOJ ZELJI ZA POBEDON....SAMO NAPRED,DO NOVE TITULE!!!!

yeah

pre 14 godina

navijam za hf i zvezdas sam ali pre svega srbin , tako da svaka cast novici...odlican je igrac...za par godina bice jedan od glavnih igraca nase repke...

sad cemo da vidimo mnoge debilne komentare sa obe strane tipa "a tadija" ili "los je on igrac" .... sta ces kad smo mi srbi takvi kakvi smo...

Dule naš

pre 14 godina

Bravo majstore! Hvala puno što kao najbolji nas napuštaš! Puno sreće i da nam se jednog dana još bolji vratiš! Da smo neka normalna zemlja bio bi ti godinama najbolji iz Partizana!

Aleksa BG

pre 14 godina

Bravo!
Ako je ikako moguce KK treba da potpise novi ugovor sa Novicom od novca koji se dobije prodajom, na zalost, nekih igraca.
Srecno nam svima bilo u prelaznom roku za 2009/10

Filipusis

pre 14 godina

Cekajte malo, a gde su Tadija Dragicevic i Boris Bakic?
Salu na stranu, bravo za Novicu Ubicu, nek' ostane jos jednu sezonu pa nek' bude i MVP Evrolige...

mad max

pre 14 godina

Malo preterano.
Nije bas on toliko dobar,nije los ali daleko od kvaliteta za neki bolji klub od partizana.
Za borbenost OK,ali tehnika,skok i timska igra su prosecni.
Mada je i konkurencija vrlo slaba.

Chaos Is Me

pre 14 godina

Kao i ostala ovogodishnja priznanja Evrolige i ovaj put sasvim zasluzeno. Novica je odigrao zaista konstantno i "iskusno" s obzirom na svoje godine. Mrzim Partizan ali sa ovakvim izborom se svako realan mora sloziti. Nadam se da ce Novica i Na Eurobasketu biti pravi. Svaka chast!

m

pre 14 godina

SJAJNO! Moram da napomenem jednu stvar.Divno je slusati kosarkase Partizana dok daju izjave.Smireni,skromni,realni i pre zvega normalni.Dule,SVAKA CAST.Jasno je da igraci iz KK Partizan izlaze,pre svega kao dobri ljudi,a to je najvaznije.Takav je i Novica.Bravo Novice.Svaka cast i samo napred.

m

pre 14 godina

SJAJNO! Moram da napomenem jednu stvar.Divno je slusati kosarkase Partizana dok daju izjave.Smireni,skromni,realni i pre zvega normalni.Dule,SVAKA CAST.Jasno je da igraci iz KK Partizan izlaze,pre svega kao dobri ljudi,a to je najvaznije.Takav je i Novica.Bravo Novice.Svaka cast i samo napred.

Filipusis

pre 14 godina

Cekajte malo, a gde su Tadija Dragicevic i Boris Bakic?
Salu na stranu, bravo za Novicu Ubicu, nek' ostane jos jednu sezonu pa nek' bude i MVP Evrolige...

yeah

pre 14 godina

navijam za hf i zvezdas sam ali pre svega srbin , tako da svaka cast novici...odlican je igrac...za par godina bice jedan od glavnih igraca nase repke...

sad cemo da vidimo mnoge debilne komentare sa obe strane tipa "a tadija" ili "los je on igrac" .... sta ces kad smo mi srbi takvi kakvi smo...

Dacha

pre 14 godina

...pre tacno 2 godine na poslednjem evropskom prvesntvu na kome nas je vodio nesretni Slavnić zahvaljujući njegovom kumu Kapičiću, ovaj momak nije dobijao preteranu šansu...Možda zato što se najmanje eksponirao po novinama, što nije otišao na fudbalsku utakmicu crvene zvezde u sred priprema i to na sever, što nije bio "ortak" sa već pomenutim selektorom i što je pre svega bio produkt Partizanove škole i Duleta Vujoševića...2 godine kasnije perjanice tadašnjeg tima nalaze se u sumljivim ligama (Gurović), po tabloidima više nego na sportskim stranama (Jarić) kao i po youtube-u kao prirodni fenomeni (Miličić), Teodosić i Erceg maltene i ne igraju, Cvetković menja već 3 klub u 2 godine, a ovaj momak postaje najperspektivniji igrač evrope..A i reprezentacija nam igra bolje...Stvari dođu uvek na svoje mesto zar ne...Zna to isto jako dobro jedan fudbalski klub...

Plikuscht

pre 14 godina

Novica je ispred Iljasove i Ljulja! Ej! Svaka cast!

Milenko Tepić cetvrti!

A Jan Veseli peti!

Momci, svaka cast ... a takodje i Vujosevicu. Moze da mu se svasta prebaci, ali za ovo sta je ove sezone uradio sa ovim momcima (i prethodnih razvijajuci ih!) - moze samo da mu se pljune pod prozor i nista vise!

ja

pre 14 godina

A gde su ovde Tragicevic, Malina, Nemanja "novi Kukoch" Bjelica?

PS: Voleo bi da Ante Tomic dodje u Partizan iako znam da nema nista od toga. Vujosevic bi od njega napravio najboljeg centra Evrope kao sto je to uradio sa Pekovicem, Krsticem i sad Velickovicem

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Kada bi samo ostao jos godinu dana jer Novica je srce Partizana,bez obzira sto Dule uvek napravi odlican tim bice nam sada najteze bez Novice! Ostani Novice-niko te nece voleti kao tvoji grobari...
Znam da nije u redu sto trazim od njega da ostane,velika lova bi mu izmakla iz ruku,ali kako bez Novice...ipak...

TEROR SE NASTAVLJA...

Chaos Is Me

pre 14 godina

Kao i ostala ovogodishnja priznanja Evrolige i ovaj put sasvim zasluzeno. Novica je odigrao zaista konstantno i "iskusno" s obzirom na svoje godine. Mrzim Partizan ali sa ovakvim izborom se svako realan mora sloziti. Nadam se da ce Novica i Na Eurobasketu biti pravi. Svaka chast!

Queen++

pre 14 godina

Najveće zasluge pripadaju treneru Vujoševiću, koji je od prosečnog igrača napravio profesionalnog igrača. Očekujem da će Jan Vesely dogodine biti isto kao što je sada Novica Veličković.

P.S. Biće nešto od reprezentacije, kad vam ja to kažem.

MILE

pre 14 godina

Ovo je PRIZNANJE.Setimo se komšinicinih priznanja "lavlje srce".Bože kako su bili smešni...Inače šta reći o NOVICI ? Izrasta u velikog asa dobar mladić veliki borac i VELIKI GROBAR a za sve je kriv DULE VUJOŠEVIĆ.ČESTITAM !!!

misel 85

pre 14 godina

svaka cast kosarkasima . prvo reprezentacija se vrca plako gde joj je i mesto plasmanom na evropsko prvenstvo u poljskoj.Pose uspeh partizana i hemoharma u evro ligi evro kupu .povratak pesica u srpsku kosarku. dule vujosevic koji iz godine u godinu radi fenomenalno .sada na kraju igor rakocevic i novica velickovic uzimaju dva najvrednija priznanja od evro lige. sta reci osim SVAKA CAST MOMCI. KOSARKA JE BILA I OSTACE SRPSKI NAJTROFEJNIJI SPORT .

Aleksa BG

pre 14 godina

Bravo!
Ako je ikako moguce KK treba da potpise novi ugovor sa Novicom od novca koji se dobije prodajom, na zalost, nekih igraca.
Srecno nam svima bilo u prelaznom roku za 2009/10

Dule naš

pre 14 godina

Bravo majstore! Hvala puno što kao najbolji nas napuštaš! Puno sreće i da nam se jednog dana još bolji vratiš! Da smo neka normalna zemlja bio bi ti godinama najbolji iz Partizana!

Novica Ubica

pre 14 godina

Kakav car !!! Svaka mu cast !!! I Tepicu svaka cast !!! Jos samo Veselom da damo drzavljanstvo, jer stvarno je potencijal, mozda najtalentovaniji u Evropi posle Rubia !!!

PFC

pre 14 godina

Svaka cast Novice,bez konkurencije najbolja 4.u Evropi!A ovaj mad max,decko ti se razumes u kosarku kao ja u hokej na ledu!Novica nema tehinku?!Pa decko taj Novica je 1000 puta protiv velikih evropskih ekipa,a ne protiv Gmudena,Azomvasa i slicnih preveo loptu,ej 4. koja prevodi loptu i daje coast to coast,a ti kazes nema tehniku-STRASNO!Nema skok?!Pa covece Partizan je najbolja skakacka ekipa u Euroligi,pazi u Euroligi,ne u smesnom Uleb cupu,koji bi KKP osvojio sa pola snage,aNovica je najbolji skakac u najboljoj skakackoj ekipi Eurolige sa prosek od preko 7 skokova po mecu!Sutira trojke bolje od polovine evropskih bekova!Daj molim te sta se ja satobom raspravljam,vidi se da nikad nisi loptu u ruke uzeo.

_Daniel_91_

pre 14 godina

I onda kada cujem da ih neko pljuje za poraze od CSKA-a smuci mi se...bravo,bravo majstori!!Zasluzili ste sva trojica :))) bravo,bravo :))) Neka pricaju ONI sta hoce,ali vi ste nas ponos!

WEEZY

pre 14 godina

Ljudi ima li iko u ovoj zemlji da da koji dinar Partizanu da sacuva ove igrace a ne da svake godine gradimo od temelja, umesto da se borimo za titule Evrolige iz godine u godinu.

NOVICE SAMPIONE OSTANI MOLIM TEEE!!!!!!!!

Napred Partizan

pre 14 godina

Svaka mu dala stvarno je najbolji u prvih pet mladih igraca:Novica Velickovi,Milenko Tepic i Jan Veseli !!!Pa vi gledajte.............

RAS KASS

pre 14 godina

Naravno,ko bi drugi mogao da dobije nagradu nego El Maestro!Prosle godine su nepravedno ukrali titulu Pekovicu i poklonili je Galinariju.
Mi ga zovemo Ubica a ovi sa indeksa Zver.I jedno i drugo jeste.

Zagor

pre 14 godina

Svaka cast Novice.
Da ovo ne bude izuzetak, nego pravilo, da osvojis sve moguce trofeje u nastavku karijere, da se radujes gde god da budes igrao. Ostaces zauvek u srcima svih grobara.
Svaka cast i Milenku i Janu, naravno i Prof.Doktoru.
Sve najbolje svima i na licnom planu.

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 14 godina

Шта рећи?! - Најбољи смо бре! :) Новица први, а још се на то дода су међу првих пет - четири играча Партизана! :)

Timus NS

pre 14 godina

Covek je potpuno zasluzio ovo zvanje jer se borio i izborio pored veoma kvalitetnih igraca!
@(mad max, 23. april 2009 13:42)
Nebi ja sad tu mnogo da se prepirem sa neznalicama ali na ovo moram da reagujem, ti ne znas sta pricas! Kako mozes da kazes da mu je tehnika slaba kad covek od 210cm sam prenosi loptu od kosa do kosa, postize poene iz svih pozicija, i to ne bilo gde nego u najjacoj ligi evrope!!! Aj ti malo razmisli i pogledaj po neku utakmicu pa onda komentarisi! Aj pozdrav!

darkoo

pre 14 godina

Sjajna buducnost za nasu kosarku... KAd bi ovi kosarkasi ostali u PArtizanu i dovodjenjem jos jednog kvaalitetnog stranca PArtizan bi na krovu Evrope....

Stjepan Bobek

pre 14 godina

Kako sam plakao kao dete kada je Novica prosle godine vratio trojku Panatanaikosu u bg-u!To nikada necu zaboraviti.Volim ga bre kao brata rodjenog.

Laki

pre 14 godina

Jos jedan dokaz da je Velickovic buducnost nase kosarke. Svaka cast na ovom priznanju, jer pored onakve konkurencije, malo ko moze da dobije ovakvu nagradu...

Iva

pre 14 godina

Ja vas molim da ne spominjete imena koja nemaju apsolutno nikakve veze sa nasim Novicom,zna se ko je ko,i zna se kakav ce igrac tek biti Novica.Svaka cast,majstore!!!

Tanasije

pre 14 godina

Momak rodjen za "trip-dabl" ucinak. Za koju godinu desavace mu se cesto. A jos kad bi popravio i "stilove"! "Kvatr-dabl" ili "ubica na kvadrat":-)

Novica je covek-tim, iako zahvaljujuci svojoj skromnosti, uvek stavlja kolektiv ispred sebe. Imali smo u proslosti asove raznih profila, najcesce fenomenalne sutere i kosgetere, ali ovako kompletnog i svestranog igraca nikada. Kada ti ovakvo priznanje odaju treneri evroligaskih timova onda to ima posebnu tezinu. Znaci da stvarno vredis. Bravo Novice-ubice:-))

nikola

pre 14 godina

Novice,svaka cast!!..Zasluzena nagrada u konkurenciji sjajnih kosarkasa..Tvoja srcanost i ljubav prema dresu koji nosis je iznad bilo kakve konkurencije..Razlika izmedju pobednika i gubitnika je samo u ISKRENOJ ZELJI ZA POBEDON....SAMO NAPRED,DO NOVE TITULE!!!!

Bog na dresu nosi broj 12

pre 14 godina

@
Kako sam plakao kao dete kada je Novica prosle godine vratio trojku Panatanaikosu u bg-u!To nikada necu zaboraviti.Volim ga bre kao brata rodjenog.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta] (Stjepan Bobek, 23. april 2009 21:36)

Bravo care, to je poenta, i ja sam. Ja ne pamtim da su grobari voleli nekoga ovoliko kao novicu jos od legendarnog Mancea... I obojca zemunci :D
JA zbog njega svaki mesec kupim nesto partizanovo, da pomognem klubu, kada vec imam godisnju kartu! On je vratio veru u istinske legende koje mogu da zive, spojio je tribine sa terenom! Prvi adjutant generala DV!
P.S. Secam se i Divca i Djordjevica, i Danilovica, Grbovica, secam se i Berica i pokojnog Brkica, secam se kako smo voleli Drobnjaka i Vujanica, ali nikoga kao Novicu!
Zbog njega cu se uvek ovako potpisivati, ja predlazem kada ode da se digne njegov dres na krov pionira, da u toj hali vise ne igra ni jedan igrac sa bojem 12 a da se ne preziva Velickovic. U areni moze, ali ne i u Pioniru. Svaka cast Divcu, ali Novicu vise volim!

Plikuscht

pre 14 godina

@ (David Blat, 23. april 2009 16:17):
'Sve je to lepo i bajno, posebno ovaj komentar gde su neki danas. Ti "gde su sta rade stoje ovako": Gurovic igra za milion u Turskoj,Teodosic i Erceg za milione u Olimpijakosu. To ste nemaju minutazu je potpuno jasno: Papalukas, Burusis, Grir, Vujcic...pa kako da je imaju? Milicic je uzeo tek nekih 20 miliona dolara kao vrsnjak Novice Velickovica i jos ce ...'

Care, omasio si poentu za sve pare!

1. Niko ovde ne spominje cash za koji se igra i kamaru para u ugovorima. Dacha je spominjao nesto drugo ... igru, kvalitet, znanje, htenje, napredovanje, krvav rad, pravilan razvoj, srce, uspehe i jos gomilu drugih stvari.

2. Ako vec i hoces da se bavis novcima - za koju kinta ko igra ti decko nemas pojma, jer ne znas njihove ugovore. Milion ojrica je, onako, lepa & okrugla suma pa je bas lepo da se kaze da Gurovic igra za te pare, jel' da?
A sto se tice Teodosica i Ercega - oni su trenutno skoro pa 11. i 12. igrac tima, i otisli su iz jednog anonimnog poluamaterskog kluba, bez odigrane ijedne jedine Euroleague utakmice u svojoj karijeri. Otisli su za nevelike pare, u to budi siguran. Novica, za razliku od njih, ide u momentu kada Euroleague igra godinama, kada iza sebe ima Top 16 i 2 x Top 8 faze, kao MVP meseca cele Euroleague u par navrata i kao zvanicno najbolji mladi igrac Euroleague ove sezone (ispred jednih Iljasove i Ljulja). Ako ti ne vidis tu razliku ... dzaba dalje objasnjavati.

Mladen

pre 14 godina

E sad zamislite kakav bi to bio tim za dvije-tri sezone... Nazalost nijedan od ove trojice nece biti u Partizanu za dvije sezone, a Novica i Tepic vjerovatno vec ni naredne.

mimi

pre 14 godina

Trofej-zvezda u usponu.Imam ideju da se organizuje jos jedno domace takmicenje pod nazivom ZVEZDA U USPONU,u kome bi pustali KKSS da nas dobija.

raky-tenja

pre 14 godina

vestitke i najbolje zelje u nastavku karijere....sta vise reci i pozeleti ovom srbinu i grobaru...
svaka cast i tebi i duletu i celom klubu na ovoj sezoni i na radu zadnjih par godina

Bojanc

pre 14 godina

Potpuno zasluzeno priznanje jednom od, ako ne i najboljem produktu partizanove skole jos od Predraga Danilovica... Nijedan Grobar mu nece zaboraviti suze posle promasene trojke protiv PAO prosle sezone u prvoj, ali ni izraz lica posle pogodjene trojke u drugoj utakmici u BG... To je ono sto je neprocenjivo kod sadasnjih igraca KK Partizan-ljubav prema klubu za koji bi ucinili sve sto bi ucunio i svaki navijac na tribinama u tom trenutku...
Iako je vec jedan od, ako ne i najbolji igrac Evrope na poziciji na kojoj igra, smatram da Novica ima prostora za napredak da, zasto se ne usuditi i reci-bude najbolji igrac Evrope za dve godine...
Njegovim odlaskom cemo puno izgubiti, ali mu ne zameram zbog toga, jer svaki euro koji uzme je vise nego zasluzio, a u Pionir ce uvek moci da se vrati i da bude docekan kako dolikuje od strane najboljih i njodanijih navijaca na svetu....

David Blat

pre 14 godina

Sve je to lepo i bajno, posebno ovaj komentar gde su neki danas. Ti "gde su sta rade stoje ovako": Gurovic igra za milion u Turskoj,Teodosic i Erceg za milione u Olimpijakosu. To ste nemaju minutazu je potpuno jasno: Papalukas, Burusis, Grir, Vujcic...pa kako da je imaju? Milicic je uzeo tek nekih 20 miliona dolara kao vrsnjak Novice Velickovica i jos ce...Kada neko zeli da bude neobjektivan, onda ce da dokazuje i da je crno prakticno belo... Tako danas slusamo da je Vujosevic bolji trener od Svetislava Pesica...Kao sto je Gurovic olosh, ali vam je svima bio dobar kada je ubadao one trojke sa Jaricem u SAD? A koliko je decko iz Zemuna zaista dobar videcemo kada se makne iz ovog miljea, tacnije vec u Poljskoj.

mad max

pre 14 godina

Malo preterano.
Nije bas on toliko dobar,nije los ali daleko od kvaliteta za neki bolji klub od partizana.
Za borbenost OK,ali tehnika,skok i timska igra su prosecni.
Mada je i konkurencija vrlo slaba.

fan

pre 14 godina

Trnovit je put do zvezda!Novica to najbolje zna!Zato je sada najbolji mladi igrac u EVROPI,gde god da ode izborice se za mesto,bice prva petorka.Ima pozitivan sportski besobrazluk,borac je pravi!!!!

mad max

pre 14 godina

Malo preterano.
Nije bas on toliko dobar,nije los ali daleko od kvaliteta za neki bolji klub od partizana.
Za borbenost OK,ali tehnika,skok i timska igra su prosecni.
Mada je i konkurencija vrlo slaba.

David Blat

pre 14 godina

Sve je to lepo i bajno, posebno ovaj komentar gde su neki danas. Ti "gde su sta rade stoje ovako": Gurovic igra za milion u Turskoj,Teodosic i Erceg za milione u Olimpijakosu. To ste nemaju minutazu je potpuno jasno: Papalukas, Burusis, Grir, Vujcic...pa kako da je imaju? Milicic je uzeo tek nekih 20 miliona dolara kao vrsnjak Novice Velickovica i jos ce...Kada neko zeli da bude neobjektivan, onda ce da dokazuje i da je crno prakticno belo... Tako danas slusamo da je Vujosevic bolji trener od Svetislava Pesica...Kao sto je Gurovic olosh, ali vam je svima bio dobar kada je ubadao one trojke sa Jaricem u SAD? A koliko je decko iz Zemuna zaista dobar videcemo kada se makne iz ovog miljea, tacnije vec u Poljskoj.

Filipusis

pre 14 godina

Cekajte malo, a gde su Tadija Dragicevic i Boris Bakic?
Salu na stranu, bravo za Novicu Ubicu, nek' ostane jos jednu sezonu pa nek' bude i MVP Evrolige...

ja

pre 14 godina

A gde su ovde Tragicevic, Malina, Nemanja "novi Kukoch" Bjelica?

PS: Voleo bi da Ante Tomic dodje u Partizan iako znam da nema nista od toga. Vujosevic bi od njega napravio najboljeg centra Evrope kao sto je to uradio sa Pekovicem, Krsticem i sad Velickovicem

Dacha

pre 14 godina

...pre tacno 2 godine na poslednjem evropskom prvesntvu na kome nas je vodio nesretni Slavnić zahvaljujući njegovom kumu Kapičiću, ovaj momak nije dobijao preteranu šansu...Možda zato što se najmanje eksponirao po novinama, što nije otišao na fudbalsku utakmicu crvene zvezde u sred priprema i to na sever, što nije bio "ortak" sa već pomenutim selektorom i što je pre svega bio produkt Partizanove škole i Duleta Vujoševića...2 godine kasnije perjanice tadašnjeg tima nalaze se u sumljivim ligama (Gurović), po tabloidima više nego na sportskim stranama (Jarić) kao i po youtube-u kao prirodni fenomeni (Miličić), Teodosić i Erceg maltene i ne igraju, Cvetković menja već 3 klub u 2 godine, a ovaj momak postaje najperspektivniji igrač evrope..A i reprezentacija nam igra bolje...Stvari dođu uvek na svoje mesto zar ne...Zna to isto jako dobro jedan fudbalski klub...

yeah

pre 14 godina

navijam za hf i zvezdas sam ali pre svega srbin , tako da svaka cast novici...odlican je igrac...za par godina bice jedan od glavnih igraca nase repke...

sad cemo da vidimo mnoge debilne komentare sa obe strane tipa "a tadija" ili "los je on igrac" .... sta ces kad smo mi srbi takvi kakvi smo...

MILE

pre 14 godina

Ovo je PRIZNANJE.Setimo se komšinicinih priznanja "lavlje srce".Bože kako su bili smešni...Inače šta reći o NOVICI ? Izrasta u velikog asa dobar mladić veliki borac i VELIKI GROBAR a za sve je kriv DULE VUJOŠEVIĆ.ČESTITAM !!!

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 14 godina

Шта рећи?! - Најбољи смо бре! :) Новица први, а још се на то дода су међу првих пет - четири играча Партизана! :)

Aleksa BG

pre 14 godina

Bravo!
Ako je ikako moguce KK treba da potpise novi ugovor sa Novicom od novca koji se dobije prodajom, na zalost, nekih igraca.
Srecno nam svima bilo u prelaznom roku za 2009/10

Novica Ubica

pre 14 godina

Kakav car !!! Svaka mu cast !!! I Tepicu svaka cast !!! Jos samo Veselom da damo drzavljanstvo, jer stvarno je potencijal, mozda najtalentovaniji u Evropi posle Rubia !!!

Queen++

pre 14 godina

Najveće zasluge pripadaju treneru Vujoševiću, koji je od prosečnog igrača napravio profesionalnog igrača. Očekujem da će Jan Vesely dogodine biti isto kao što je sada Novica Veličković.

P.S. Biće nešto od reprezentacije, kad vam ja to kažem.

m

pre 14 godina

SJAJNO! Moram da napomenem jednu stvar.Divno je slusati kosarkase Partizana dok daju izjave.Smireni,skromni,realni i pre zvega normalni.Dule,SVAKA CAST.Jasno je da igraci iz KK Partizan izlaze,pre svega kao dobri ljudi,a to je najvaznije.Takav je i Novica.Bravo Novice.Svaka cast i samo napred.

Chaos Is Me

pre 14 godina

Kao i ostala ovogodishnja priznanja Evrolige i ovaj put sasvim zasluzeno. Novica je odigrao zaista konstantno i "iskusno" s obzirom na svoje godine. Mrzim Partizan ali sa ovakvim izborom se svako realan mora sloziti. Nadam se da ce Novica i Na Eurobasketu biti pravi. Svaka chast!

mimi

pre 14 godina

Trofej-zvezda u usponu.Imam ideju da se organizuje jos jedno domace takmicenje pod nazivom ZVEZDA U USPONU,u kome bi pustali KKSS da nas dobija.

RAS KASS

pre 14 godina

Naravno,ko bi drugi mogao da dobije nagradu nego El Maestro!Prosle godine su nepravedno ukrali titulu Pekovicu i poklonili je Galinariju.
Mi ga zovemo Ubica a ovi sa indeksa Zver.I jedno i drugo jeste.

PFC

pre 14 godina

Svaka cast Novice,bez konkurencije najbolja 4.u Evropi!A ovaj mad max,decko ti se razumes u kosarku kao ja u hokej na ledu!Novica nema tehinku?!Pa decko taj Novica je 1000 puta protiv velikih evropskih ekipa,a ne protiv Gmudena,Azomvasa i slicnih preveo loptu,ej 4. koja prevodi loptu i daje coast to coast,a ti kazes nema tehniku-STRASNO!Nema skok?!Pa covece Partizan je najbolja skakacka ekipa u Euroligi,pazi u Euroligi,ne u smesnom Uleb cupu,koji bi KKP osvojio sa pola snage,aNovica je najbolji skakac u najboljoj skakackoj ekipi Eurolige sa prosek od preko 7 skokova po mecu!Sutira trojke bolje od polovine evropskih bekova!Daj molim te sta se ja satobom raspravljam,vidi se da nikad nisi loptu u ruke uzeo.

Tanasije

pre 14 godina

Momak rodjen za "trip-dabl" ucinak. Za koju godinu desavace mu se cesto. A jos kad bi popravio i "stilove"! "Kvatr-dabl" ili "ubica na kvadrat":-)

Novica je covek-tim, iako zahvaljujuci svojoj skromnosti, uvek stavlja kolektiv ispred sebe. Imali smo u proslosti asove raznih profila, najcesce fenomenalne sutere i kosgetere, ali ovako kompletnog i svestranog igraca nikada. Kada ti ovakvo priznanje odaju treneri evroligaskih timova onda to ima posebnu tezinu. Znaci da stvarno vredis. Bravo Novice-ubice:-))

_Daniel_91_

pre 14 godina

I onda kada cujem da ih neko pljuje za poraze od CSKA-a smuci mi se...bravo,bravo majstori!!Zasluzili ste sva trojica :))) bravo,bravo :))) Neka pricaju ONI sta hoce,ali vi ste nas ponos!

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Kada bi samo ostao jos godinu dana jer Novica je srce Partizana,bez obzira sto Dule uvek napravi odlican tim bice nam sada najteze bez Novice! Ostani Novice-niko te nece voleti kao tvoji grobari...
Znam da nije u redu sto trazim od njega da ostane,velika lova bi mu izmakla iz ruku,ali kako bez Novice...ipak...

TEROR SE NASTAVLJA...

Bog na dresu nosi broj 12

pre 14 godina

@
Kako sam plakao kao dete kada je Novica prosle godine vratio trojku Panatanaikosu u bg-u!To nikada necu zaboraviti.Volim ga bre kao brata rodjenog.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta] (Stjepan Bobek, 23. april 2009 21:36)

Bravo care, to je poenta, i ja sam. Ja ne pamtim da su grobari voleli nekoga ovoliko kao novicu jos od legendarnog Mancea... I obojca zemunci :D
JA zbog njega svaki mesec kupim nesto partizanovo, da pomognem klubu, kada vec imam godisnju kartu! On je vratio veru u istinske legende koje mogu da zive, spojio je tribine sa terenom! Prvi adjutant generala DV!
P.S. Secam se i Divca i Djordjevica, i Danilovica, Grbovica, secam se i Berica i pokojnog Brkica, secam se kako smo voleli Drobnjaka i Vujanica, ali nikoga kao Novicu!
Zbog njega cu se uvek ovako potpisivati, ja predlazem kada ode da se digne njegov dres na krov pionira, da u toj hali vise ne igra ni jedan igrac sa bojem 12 a da se ne preziva Velickovic. U areni moze, ali ne i u Pioniru. Svaka cast Divcu, ali Novicu vise volim!

Dule naš

pre 14 godina

Bravo majstore! Hvala puno što kao najbolji nas napuštaš! Puno sreće i da nam se jednog dana još bolji vratiš! Da smo neka normalna zemlja bio bi ti godinama najbolji iz Partizana!

misel 85

pre 14 godina

svaka cast kosarkasima . prvo reprezentacija se vrca plako gde joj je i mesto plasmanom na evropsko prvenstvo u poljskoj.Pose uspeh partizana i hemoharma u evro ligi evro kupu .povratak pesica u srpsku kosarku. dule vujosevic koji iz godine u godinu radi fenomenalno .sada na kraju igor rakocevic i novica velickovic uzimaju dva najvrednija priznanja od evro lige. sta reci osim SVAKA CAST MOMCI. KOSARKA JE BILA I OSTACE SRPSKI NAJTROFEJNIJI SPORT .

nikola

pre 14 godina

Novice,svaka cast!!..Zasluzena nagrada u konkurenciji sjajnih kosarkasa..Tvoja srcanost i ljubav prema dresu koji nosis je iznad bilo kakve konkurencije..Razlika izmedju pobednika i gubitnika je samo u ISKRENOJ ZELJI ZA POBEDON....SAMO NAPRED,DO NOVE TITULE!!!!

darkoo

pre 14 godina

Sjajna buducnost za nasu kosarku... KAd bi ovi kosarkasi ostali u PArtizanu i dovodjenjem jos jednog kvaalitetnog stranca PArtizan bi na krovu Evrope....

Zagor

pre 14 godina

Svaka cast Novice.
Da ovo ne bude izuzetak, nego pravilo, da osvojis sve moguce trofeje u nastavku karijere, da se radujes gde god da budes igrao. Ostaces zauvek u srcima svih grobara.
Svaka cast i Milenku i Janu, naravno i Prof.Doktoru.
Sve najbolje svima i na licnom planu.

Napred Partizan

pre 14 godina

Svaka mu dala stvarno je najbolji u prvih pet mladih igraca:Novica Velickovi,Milenko Tepic i Jan Veseli !!!Pa vi gledajte.............

WEEZY

pre 14 godina

Ljudi ima li iko u ovoj zemlji da da koji dinar Partizanu da sacuva ove igrace a ne da svake godine gradimo od temelja, umesto da se borimo za titule Evrolige iz godine u godinu.

NOVICE SAMPIONE OSTANI MOLIM TEEE!!!!!!!!

Plikuscht

pre 14 godina

Novica je ispred Iljasove i Ljulja! Ej! Svaka cast!

Milenko Tepić cetvrti!

A Jan Veseli peti!

Momci, svaka cast ... a takodje i Vujosevicu. Moze da mu se svasta prebaci, ali za ovo sta je ove sezone uradio sa ovim momcima (i prethodnih razvijajuci ih!) - moze samo da mu se pljune pod prozor i nista vise!

Laki

pre 14 godina

Jos jedan dokaz da je Velickovic buducnost nase kosarke. Svaka cast na ovom priznanju, jer pored onakve konkurencije, malo ko moze da dobije ovakvu nagradu...

Mladen

pre 14 godina

E sad zamislite kakav bi to bio tim za dvije-tri sezone... Nazalost nijedan od ove trojice nece biti u Partizanu za dvije sezone, a Novica i Tepic vjerovatno vec ni naredne.

Timus NS

pre 14 godina

Covek je potpuno zasluzio ovo zvanje jer se borio i izborio pored veoma kvalitetnih igraca!
@(mad max, 23. april 2009 13:42)
Nebi ja sad tu mnogo da se prepirem sa neznalicama ali na ovo moram da reagujem, ti ne znas sta pricas! Kako mozes da kazes da mu je tehnika slaba kad covek od 210cm sam prenosi loptu od kosa do kosa, postize poene iz svih pozicija, i to ne bilo gde nego u najjacoj ligi evrope!!! Aj ti malo razmisli i pogledaj po neku utakmicu pa onda komentarisi! Aj pozdrav!

raky-tenja

pre 14 godina

vestitke i najbolje zelje u nastavku karijere....sta vise reci i pozeleti ovom srbinu i grobaru...
svaka cast i tebi i duletu i celom klubu na ovoj sezoni i na radu zadnjih par godina

Iva

pre 14 godina

Ja vas molim da ne spominjete imena koja nemaju apsolutno nikakve veze sa nasim Novicom,zna se ko je ko,i zna se kakav ce igrac tek biti Novica.Svaka cast,majstore!!!

Stjepan Bobek

pre 14 godina

Kako sam plakao kao dete kada je Novica prosle godine vratio trojku Panatanaikosu u bg-u!To nikada necu zaboraviti.Volim ga bre kao brata rodjenog.

Bojanc

pre 14 godina

Potpuno zasluzeno priznanje jednom od, ako ne i najboljem produktu partizanove skole jos od Predraga Danilovica... Nijedan Grobar mu nece zaboraviti suze posle promasene trojke protiv PAO prosle sezone u prvoj, ali ni izraz lica posle pogodjene trojke u drugoj utakmici u BG... To je ono sto je neprocenjivo kod sadasnjih igraca KK Partizan-ljubav prema klubu za koji bi ucinili sve sto bi ucunio i svaki navijac na tribinama u tom trenutku...
Iako je vec jedan od, ako ne i najbolji igrac Evrope na poziciji na kojoj igra, smatram da Novica ima prostora za napredak da, zasto se ne usuditi i reci-bude najbolji igrac Evrope za dve godine...
Njegovim odlaskom cemo puno izgubiti, ali mu ne zameram zbog toga, jer svaki euro koji uzme je vise nego zasluzio, a u Pionir ce uvek moci da se vrati i da bude docekan kako dolikuje od strane najboljih i njodanijih navijaca na svetu....

Plikuscht

pre 14 godina

@ (David Blat, 23. april 2009 16:17):
'Sve je to lepo i bajno, posebno ovaj komentar gde su neki danas. Ti "gde su sta rade stoje ovako": Gurovic igra za milion u Turskoj,Teodosic i Erceg za milione u Olimpijakosu. To ste nemaju minutazu je potpuno jasno: Papalukas, Burusis, Grir, Vujcic...pa kako da je imaju? Milicic je uzeo tek nekih 20 miliona dolara kao vrsnjak Novice Velickovica i jos ce ...'

Care, omasio si poentu za sve pare!

1. Niko ovde ne spominje cash za koji se igra i kamaru para u ugovorima. Dacha je spominjao nesto drugo ... igru, kvalitet, znanje, htenje, napredovanje, krvav rad, pravilan razvoj, srce, uspehe i jos gomilu drugih stvari.

2. Ako vec i hoces da se bavis novcima - za koju kinta ko igra ti decko nemas pojma, jer ne znas njihove ugovore. Milion ojrica je, onako, lepa & okrugla suma pa je bas lepo da se kaze da Gurovic igra za te pare, jel' da?
A sto se tice Teodosica i Ercega - oni su trenutno skoro pa 11. i 12. igrac tima, i otisli su iz jednog anonimnog poluamaterskog kluba, bez odigrane ijedne jedine Euroleague utakmice u svojoj karijeri. Otisli su za nevelike pare, u to budi siguran. Novica, za razliku od njih, ide u momentu kada Euroleague igra godinama, kada iza sebe ima Top 16 i 2 x Top 8 faze, kao MVP meseca cele Euroleague u par navrata i kao zvanicno najbolji mladi igrac Euroleague ove sezone (ispred jednih Iljasove i Ljulja). Ako ti ne vidis tu razliku ... dzaba dalje objasnjavati.

fan

pre 14 godina

Trnovit je put do zvezda!Novica to najbolje zna!Zato je sada najbolji mladi igrac u EVROPI,gde god da ode izborice se za mesto,bice prva petorka.Ima pozitivan sportski besobrazluk,borac je pravi!!!!