Sreda, 15.04.2009.

22:40

Bomba Ronalda za polufinale

Fudbaleri Mančester junajteda izborili su plasman u polufinale Lige šampiona pobedom u gostima nad Portom 1:0 (1:0).

Izvor: B92

Bomba Ronalda za polufinale IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

ZG

pre 15 godina

Odgovor sdf-u.U Maksimiru je utakmica bila u egalu 1:1 sve do 58 min. kada je Kovač dobio crveni karton.Sa igračem manje protiv takve repke se nemože.Tako da se taj poraz može i ublažiti.Ali dobiti Engleziće na Wembleyu u tako dramatičnom meču koji odlučuje o nečemu i sa svim njihovom zvijezdama, sa Beckhamom,to ne može svatko, teško ti je to priznat, a skoro cijela Evropa je navijala za nas.

$@$@

pre 15 godina

A gde su sad oni koji su pricali da ce porto da prodje.Man Utd je najaci.Brovo za Ronaldov gol samo neka tako nastavi i odbrana trofeja je tu.Glory glory Man Utd

I.Helguera

pre 15 godina

Kad ce Mesi da da ovakav gol?Ili kad ce mozda da nauci da uradi biciklo, a ne da citav zivot dribla protivnike promjenom pravca i zahvaljujuci niskom tezistu?

Svaka cast ovom momku, uvijek je tu za svoj tim, narocito kad je najgusce.ZASLUZENO najbolji igrac na planeti, svako drugacije misljenje moze se svesti pod pojam "neobjektivno", "zlurado", "prouzrokovano ljubomorom i zaviscu", i sl. i sl...

Zlatibor

pre 15 godina

Mancester junajted je potvrdio da je najjaci kad je najpotrebnije. Ima najboljeg igraca na svetu i najčvrsću odbranu. Zbog velikog broja utakmica su upali u krizu, pa jos nisu obeybedili titulu, ali posle prolaska Porta osvojice i Premijer ligu, nadam se i Ligu sampiona.
Pozdrav svim navijačima Mančester junajteda. Drago mi je da nas ima u Srbiji. Liverpulove pristalice su iz 70-ih i 80-ih godina proslog veka, oni jos žive u tom vremenu. Za one koji pominju kradju dovoljno je što Liverpulu u skoro svakoj utakmici sviraju penale, a neka se sete kako su isključeni Lampard i golman Aston Vile, pa im je FA poništio crvene kartone, a Liverpulu ostalo šest bodova.

sdf

pre 15 godina

Jeste vidjeli kakvu smo mi repku izbacili sa EURA prije 1,5 god. na Wemblyju.Pogledajte samo u polufinalu zadnjih 3 godine po 3 engleska kluba, a mi ih isprašili na mitskom stadionu. I još bi se netko uspoređivao sa HRV repkom na ovim prostorima.
(ZG, 16. april 2009 07:40)

tu istu propalu repku(dok nije dosao kapelo) su pobijedili i rusi pa nevidim u cemu je sad poenta.
ali onda posto vidim da si to zaboravio dosao je kapelo pa su vas onda englezi dobili u maksimiru sa 4-1 stim sto ste imali puno srece jer je realno trebalo bit jedno 6-1.
a kad neko kuci izgubi sa 4-1, mos tek mislit sta ce bit u gostima.
tak i mi mozemo isto reci da smo igrali dvaput nerijeseno sa spancima koji su kasnije bili evrposki prvaci, ali to bi bila potpuna glupost i bilo bi jadno usporedjivat tu i ovu spaniju.

giggs_11

pre 15 godina

GIANNI-MAN UTD u potpunosti se slazem sa tobom. Man Utd je odigrao daleko vise utakmica nego svi njihovi protivnici. Sto se pada forme tice nisam siguran da je to u pitanju vec se stede za uzbudljivu zavrsicu u svim takmicenjima gde konkurisu. U PL mogu ladno da izgube jedan mec i da ostanu prvi jer jos uvek imaju 1 mec manje. Zna SER sta radi i koliko treba da se trose na utakmicama. Da na primer sinoc nisu dali onaj gol na pocetku, sigurno bi pustali Porto da trci,napda i da se umara, a onda 20 min pred kraj toliko stisli tempo da bi mozda palo i vise od 1 gola... znaju oni dobro sta rade...

totokotunjo

pre 15 godina

GOL - Najbolji u ovoj sezoni Lige Sampiona
Mancester - Bolji nego u poslednjih 5 tekmi
Vidic i Ferdinand - pokazali zasto su najbolji centralni bekovi na svetu
Svi koji vole Manchester mogu da budu zadovoljni - ovi drugi mogu da baljezgaju sta hoce.

redevil

pre 15 godina

@Kop,

Standardan govor o teoriji zavere protiv jadnog liverfoola koji prodaju navijaci 'foola, samo vi zivite u svom svetu gde je liverfool u stvari mnogo jak klub ali svi su protiv vas i guraju United zar ne? Smesni ste, ali vas razumem, koliko godina bez titule, verovatno pocinjete da ludite, halucinacije itd...

dario

pre 15 godina

za ljuborne uvzivajte ma bre mancester je najbolja ekipa na planeti ljudi kako profesijalno igraju dadnu ti go pa ti gledaj imaju najbolju taktiku u svetu dosad se dokazalo da su pravi pobednici mene ne zanima kako ko igra nego uspeh je vazan a ocigledno mancesteru to ide na ruci voleo bih da osvoje sve 5 titule da zavezu svima ljubornim u evropu njihova bezobrzna usta!!!!!!!

GIANNI-MAN UTD

pre 15 godina

Opet gomila komentara koji nemaju veze sa fudbalom me je naterala da pisem komentar iako sam rekao da vise necu trositi vreme i objasnjavati nekome o cemu se radi u fudbalu.

Za neke ovde,nije pitanje dali se neki tim voli ili mrzi,radi se o tome da se posalje objektivno neki komentar a ne samo gluposti tipa,ovaj nezna da igra,ovaj tim je bolji itd.
Kao prvo,Manchester trenutno kuburi sto se forme tice ali dobijati utakmice i kada tim neigra bas najbolje je odlika velikih ekipa.
Kao drugo,Manchester ima odigrano ubedljivo najvise meceva od svih timova u bilo kojoj ligi(otprilike 60-tak),znaci logicno je i da su se oni malo umorili.
Trece,gde so svi oni za koje Berbatov nije igrac,pa covek je cele utakmice sakrivao loptu kompletnoj odbrani Porto-a.
Cetvrto,Anderson,strava je klinac,nisam video igraca koji moze toliko dugo da gradi loptu a svi oko njega da pokusavaju da je dodirnu.
Peto,nije fer,pa Manchester je igrao sa 13 igraca,onaj ludi Rooney je igrao i desnog beka i desno krilo i napadaca.
Kao sesto,onaj Gigs kako igra trenutno mislim da bi mogao jos bar 2 sezone da gura ovako,strasan igrac.
Sedmo,GOL-trenutak inspiracije,nesto sto u ovakvim mecevima odlucuje pobednika,samo nijanse su bile u pitanju.
Osmo,Evra je u ovom trenutku najbolji levi bek na svetu,kako taj decko igra ofanzivnog beka to je neverovatno.

I jos jednom shvatite,Manchester trenutno igra fudbal tek dovoljno da bi pobedili i docekali sledecu utakmicu sveziji.A ako uspeju da osvoje 5 titula niko se nikada nece setiti na koji su nacin do tih titula dosli.

GIANNI-MAN UTD
United Forever!!!

roni

pre 15 godina

E ovi sto zale Porto pa Liverpool Da baba ima m**** bilabi deda.Ali MU ima cara Nemanju najboljeg igraca jucerasnje utakmice. Drzao odbranu.Dodavanja besprekorna i jos bio u sto posto sansi na kraju prvog poluvremena. Da se igralo jos do jutros Porto nije imao sanse da da gol.Lepe pare sam zaradio.Iz 2=2 i Arsenal- Villarela 1-1

Red Veteran

pre 15 godina

Zao mi je ovih "luzerpulovaca" koji jednostavno ne mogu prihvatiti cinjenicu da su ispali iz svih kup takmicenja. Luzerpul je usao u formu tek zadnjih 5-6 utakmica i vec su mislili da su sampioni sveta. Nazalost po njih, ushicenje je kratko trajalo - za to se pobrinuo nas Bane i sjajni Drogba. Ponovo nece biti slavlja na omanjem stadionu zvanom Anfield.
Neko pametan rece Man Utd je INSTITUCIJA! Za mene i RELIGIJA !
Glory, glory Man Utd...

Pavle

pre 15 godina

Najrealnije finale jeste Barcelona-Manchester United,svaka cast i Celsiju i Arsenalu,ali ove dve ekipe su najkompletnije,duel Messi-ja,Etoo-a,Henry-ja sa Vidicem i Riom,odnosno Rooney-a,Berbatova,C.Ronalda sa Puyol-om,Marques-om,Alves-om bila bi prava poslastica.Svako ko voli fudbal ne moze a da ne voli stil igre Barse i Mancestera,oni koji to ne vole i ne razumeju fudbal
FUDBAL JE UMETNOST,ZIVEO FUDBAL

Ivan

pre 15 godina

Tolko utakmica kolko je ove godine odigrao Man Utd nije odigrao nijedan evrpski tim....tako da igramo samo kolko treba za prolaza....napred crveni djavoli :)))

man_utd

pre 15 godina

Evo za sve koji su sumljali u Manchester United mogu konacno da gledaju kako uzimaju pehar lige sampiona i dizu ga visoko iznad olimpijskog stadiona u rimu. A razlog zasto su igrali ovako povuceno posleprvog gola, bore se pored ovog jos za FA Cup i prvenstvo, valjalo bi malo pristedeti igrace.
Glory glory man united

stefkes

pre 15 godina

ovo je nesto bilo kao prosle godine fabregas protiv milana...lopta je putovala citavu vjecnost do gola i ja ocekujem ode u aut,kad mreza poce da se trese...sledio sam se!

ZG

pre 15 godina

Jeste vidjeli kakvu smo mi repku izbacili sa EURA prije 1,5 god. na Wemblyju.Pogledajte samo u polufinalu zadnjih 3 godine po 3 engleska kluba, a mi ih isprašili na mitskom stadionu. I još bi se netko uspoređivao sa HRV repkom na ovim prostorima.

Miki-Zemun

pre 15 godina

# Tradicija je srushena...
Ronaldov fenomenalni gol odveo je Manchester u polufinalu....
Dobro odigrana utakmica...Anderson,Evra,Roney,Ronaldo,Rio,Nemanja i Van der Sar
su najbolji pojedinci....Bice srushena josh jedna tradicija
bice odbranjen trofej LS....Ae sad da se jave svi oni sto su
pljuvali Ronalda i Manchester i sumnjali u kvalitet Manchestera....
Glory, glory Man. United....I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED
(CRISTIANO RONALDO girl fan, 15. april 2009 22:57)


Jao mala mala kad dodje Leo Mesi izgubice se taj tvoj Ronaldo. Stoji da su Mesi i Kristijano Ronaldo najbolji igraci danasnjice i stoji da je Ronaldo dao spektakularan gol ali Mesi je bolji igrac od Ronalda. Inace cestitke Mancesteru i Kristijanu na sjajnom golu. Em je dao gol a em je dao gol Portu ciji ga navijaci mrze jer je igrao za vecitog rivala Porta za Sporting. I da ne zaboravim da cestitam i Banetu Ivanovicu i Celziju za prolazak u polusinale...

bluewallcat*

pre 15 godina

Kao shto sam i rekao pre utakmice...zavalio sam se u fotelju pre toga stavivshi "crvenku" na crvene i sachekao da mi se duplira:)Hvala ti Kristijano,zaradio si mi pare za EXIT...A za sve one koji su prizheljkivali x ili slichne prelaze:ne mojte vishe da verujete u razne budalashtine...Ipak se zna ko je najveci klub!If u are not a manc u are wank!:)Hvala vam momci josh jednom..Finale barsa-manchester!

makelele

pre 15 godina

ajde ne lupetajte gluposti vise. nije mancester u losoj formi, nego je problem bio sto je porto jak. a arsenal protiv mancestera nema sanse

djenoveze

pre 15 godina

velika pobeda, ali opet losa igra... Mada, ni prosle godine nije Manschester briljirao u zavrsnici LS, posle pobede u Rimu samo 1 gol u naredne 3 utakmice i to onaj Scholes-ov. Arsenal ce biti veoma tezak protivnik. U najavi fantasticno finale u kome ce skoro sigurno ucestvovati Barsa. To ce biti najtezi moguci zadatak za Manchester na putu do odbrane titule, ili cemo imati reprizu od pre 3 godine...

...

pre 15 godina

Kako vas bre nije sramota da pljujete po Manchesteru!?!?! Manchester igra najgori fudbal je li !? Pa to je samo dokaz koliki ste vi BOTOVI u stvari,jedina ekipa koja trenutno igra bolji i lepshi fudbal na svetu,to je Barcelona,shto tje se i na kraju ispostaviti kada se budu sreli u Rimu!!!Sazhaljevam ljude koji su navijali za Liverpool pa sad nakon njihovog ispadanja odmah pljuju po Manchesteru samo zato shto su jachi i bolji klub...:/ To je zaista jadno,bodri svoj tim i imaj jednog favorita pored njega,i to ako zhelish naravno,ali nemojte biti dzukele da prichate ovakve gluposti molim vas kad blage veze nemate o Manchesterovoj igri a kamoli neshto vishe o klubu samom...Sad tjete da vidite kako SIVILO ostaje POSLE MANCHESTERA,BRISHITE!!!!

daxon

pre 15 godina

Ljudi shvatam bijes nekih navijaca liverpula pa i drugih englenskih klubova zbog gladi za titulama ,ali pustite nas djavole da uzivamo u trenucima istorije , prosle godine smo svasta osvojili najacu ligu u evropu pa ligu sampiona pa prvaci svijeta , ove godine liga kup , pa mozda i ne osvojimo ove godine ni englensku ni ligu sampiona sto bi bilo iznenadjenje ali zato rusimo rekorde i tradicije , 22 utakmice bez poraza na old trafordu u ligi sampiona , 14 utakmica be primljenog apsolutni rekord i sad srusena tradicija koju je i mogao jedino manchester united, zato smo najaci i da lis eigra na marsu fudbal jer je na zemlji dosadio zna se sampion!!!!!!!!

sonsee

pre 15 godina

Nije bilo realno da Porto nadigra 2 puta Man. Tud, za samo nedelju dana. Slazem se da je utakmica bila neprivlacna za gledanje, ali ljudi su igrali na rezultat i takticki lupili samar Portu. Predstoji zanilmljivo polu finale sa Arsenalom, podsecam oni u tom periodu imaju i medjusobni mec u Premier ligi. Glory Glory Manchester United ! poz

KIKi_man utd.

pre 15 godina

Jadno, jadno, jadno. To su oni što kao, za razliku od Liverpula igraju interesantno, dopadljivo, lepršavo, ma genijalno. Pa oni imaju više sreće ove nego Liverpul poslednjih 15 godina sa sve Istanbulom. Ovo je, pa sigurno 14 tekma koju su dobili 1:0 i to uglavnom na mišiće. Neko će reći 'Umor, teška sezona'. Svaka čast, ipak su na 5 frontova išli, ali osim Intera, i donekle Totenhema u FA cup oni nisu imali ozbiljnog protivnika u bilo kom takmičenju. U FA kup izvlače najlakšeg od 3 preostala, u CL izbjegavaju Barsu, Čelsi i Liverpul do finala. U prvenstvu bukvalno sami šteluju kad će sa kim da igraju- Vigan i Portsmut će im bit zaostale tekme, e sad pošto Vigan ne igra za vikend ne bi valjalo da spremni dočekaju FAčester, nego daj nam Portsmuta koji će se izmorit za vikend i nema šta da traži na Teatru Prevare jer mu je preče da sprema ekipu za narednu utakmicu. A ti Vigane- uzmi neplaćeni odmor od 2 neđelje. I onda me još ubjeđuju navijači fačestera da Liverpul neće do titule. A kako protiv SVIH???? PROVIDNO, ČAK I PREVIŠE KOLIKO SVI RADE ZA NJIH. Zato u subotu svim srcem uz Everton, a nadam se da ni Rima neće gledati.
(Kop, 15. april 2009 23:51)

DEcko.....znas kako kazu...ko izgubi ima pravo da se ljuti.....buahahahahahahha,buahahaha.....a zabovavio si da liverpul dobija penal u svakom kolu,to si zabovavio!

Jovan

pre 15 godina

I, naravno, repriZa proslogodisnjeg finala.
I, naravno, sa istim ishodom.
(Ana Yorke, 15. april 2009 22:56)

I naravno, javlja se Kleopatra. Sta sve necu videti na ovim stranama...

ja VOLIM MNACHESTER UNITED

pre 15 godina

lepo reko henry,Ronaldo je naj bolji!a messi kad bi sutnuo s ove daljine ne bi dosla ni do sesnaesterca!ae sad luzerpulovci,da vas cujem,joooooooooj,sad ih necemo cuti do sledece godine!ma ne,ne bi MANCHESTER UNITED ni pobedio ovu tekmu,nego...,verovatno se secate one mrljice,u super kupu,da ma secate se.e sledece sezone je nece biti!!!sad ce osvojiti SVE,ali bukvalno SVE.volim vas sve,i za svakog od vas bih ruku dao!nego hocu da kazem MANCHESTER UNITED vs chelsea 3:0,Old Trafford.liverpul vs chelsea 1:3,anfild road(ako se tako pise,ispravite me ako ne).i sad vi meni recite ko je najjaci?gledano na to da luzerpul u poslednjih 6 godina nije pobedio MANCHESTER UNITED-a u PL,ne racunajuci ovu sezonu.samo jos nesto,liverpul ove sezone bez trofeja,a mi 5 komada.toliko o tome koliko je luzer pul jak!ne dobijaju se trofeji sa 2 pobede sa 4 komada.i da...SER ALEX FERGUSON godinama u nazad objasnjava rafici kako se osvajaju trofeji,ali nikako da shvati.secate se kako je dzerardic izjavio posle tekme,kako je lepo ucutai DJAVOLE.mozda al na jednu utakmicu.sad samo moze da se cese.pozz za DJAVOLE od istinskog navijaca!!!

Budite realni....

pre 15 godina

Iako ne verujem da cemo odbraniti trofej ove godine jer je to neverovatno tesko uraditi, voleli ih ili ne, Mancester je najkompletnija ekipa na svetu.
Mogu da igraju leprsavo kao Barselona, umeju savrseno da cuvaju rezultat kada je potrebno, imaju i previse iskustva za velike utakmice, stalno se rotira bar 15-16 igraca a njusku od trenera da i ne spominjem. Ako neko to moze da uradi, onda je to Mancester.

Nislijaa

pre 15 godina

Da mi je samo znati ko pusta onog Hulka da onako nerezonski sutira!Jeste on dobar igrac ali da onoliko lopti izgubi to mu nijedan trener nebi dopustio!

rale77

pre 15 godina

hahahah ma sta vam je barsa lagano uzima LS, malo teze protiv Chelsija u finalu Arsenal ponovo ...
Zivi bili pa videli,
Napred BARSA!!!

glory2

pre 15 godina

E tako se to radi! Zavrsis sve u prvih 10min i onda pustis inicijativu domacinu i laganica privodis utakmicu kraju!
Porto nikad nije izgubio od engleskih ekipa kod kuce....zato sto Manchesteru nikad (do sada) nije trebala pobeda! :)
Cekaju nas odlicna 1/2 finala!!!
(glory, 15. april 2009 22:57)

Bas tako, apsolutno se slazem, najbolji komentar... ;)
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED!!!

jabaqw

pre 15 godina

"Mančester je postao prvi branilac titule koji se plasirao u polufinale"

Cega? Kada? Kako?

Mozda jedino prvi od 2003, kada se Real plasirao u polufinale kao branilac..

Marko

pre 15 godina

Iako je Mancester igrao kukavicki poslednjih 15 min zasluzeni su prosli,jer je Porto ekipa koja nije ni nalik na onoj pre 8 dana... Rekao sam odmah da ce odlucivati nijansse i tako je i bilo... Glupo bi bilo da polufinale bude Porto - Arsenal... U svakom slucaju Ferguson je u ovoj tekmi ispao veliki lisac, videli ste gde je igrao Berbatov, a gde Ronaldo i Runi... Pozdrav za sve navijace Manchestera

wert

pre 15 godina

http://vinovo.magnify.net/playlist/FOOTBALL-GOALS

Snimak fanstasticna gola Ronalda

Porto je razocarao danas, ocekivao se veci otpor, prelako su prokockali ono sto su tesko izborili u Mancesteru

Najjaci Srbin

pre 15 godina

Ovo je samo jos 1 dokaz koliko je engleska liga ubedljivo najjaca! Za engleske timove nema razlike dal' igrali kod kuce il' u gostima oni brate igraju napadacki i do kraja... Nema sumnje da su ovo 4 najkvalitetnija tima u evropi i svetu! 5 tim bi bio liverpul. Svaka cast englezima, u svakom drugom popularnijem sportu su 0 al' u fudbalu su vrh!

DanekoBL

pre 15 godina

Znate kakvo finale priželjkujem? Reći ću vam sada. Već sada vidim...finale Chelsea i M. United... Regularni dio utakmice je završen rezultatom 1:1... Igraju se produžeci... Bez golova... Doašo je red na penale... Pri rezultatu 4:3, Terry ima priliku da šuta za pobjedu... Hvata zalet...i...GOOOOOOOOOOO!!! Dug od prošle sezone je naplaćen! COME ONE TERRY!!!

jajaja

pre 15 godina

Ok sad se prica kako mancester igra los fudbal a arsenal fenomenalan,ako je tako neka se svi sete kako je prosao arsenal kada je igrao u gostima protiv porta!Pa onda polakooooo razmislite....

Brane

pre 15 godina

Eto toliko iz Porta. Ronaldo za 1-0 i prolaz u poluifinale.Bolji tim ide dalje.Prijatno i laku noc.Do sledeceg susreta.. adios Porto!

Arconada

pre 15 godina

Broj uspesnih pasova i procenat lopte u posedu su dokaz koliko je Park besmislen fudbaler, i kako Mancester moze da odigra i napadacki, i argentinski, i zabarski i ruski fudbal u zavisnosti od potrebe

veljko

pre 15 godina

ronaldo.........the TATA!!! eto za sve nevjerne tome koji su otpisali mancha poslije prve utakmice....smijeshno! ovo je najjacha ekipa danashnjice, potvrdili su to protiv nimalo naivnog porta i to sad, sada kada ne blistaju.... svaka chast, ove godine ispisuju istoriju tako shto postaju jedina ekipa koja je odbranila titulu najjacheg klupskog evropskog takmichenja!!!

Matt Le Tissier

pre 15 godina

Nije BOMBA, već je PROJEKTIL, i to ZEMLJA-VAZDUH!!!
Verovatno za United prelomna utakmica sezone, jer se sa ovom pobedom vlatilo i, pomalo poljuljno samopouzdanje, pa će biti, ne iznenađenje, već senzacija, ukoliko Manchester ispusti bilo koji od 3 preostala trofeja!!!
Za ovaj tim, ni nebo nije granica...

rale

pre 15 godina

Samo Ronaldo moze iz cista mira da posalje onakav projektil. Samo Runi pored svog ofanzivnog talenta moze da odigra onaku defanzivu na boku. Samo Vidic moze da izbaci loptu u aut i onda izdribla pomocnog sudiju koji pokazuje loptu za Mancester! :)

Kisho

pre 15 godina

TRALJAVO,TRALJAVO,TRALJAVO

Mancester je u vidnom padu forme,porto veceras ocajan,nedovoljan i mnogo je vise bilo potrebno da se savlada jedan Man Utd.
Nece biti losa utakmica sa Arsenalom,mada dosta smo ih puta gledali u Premijer ligi.U glavnom mislim da Barcelona ima trenutno najkompletniju ekipu,mnogo jace idividualce i bocne igrace od svih ekipa.Mancester jos uvek kuburi sa desnim bekom i levim spoljnim,i mislim da mora malo neki drugi tandem da se uigra osim Vidic-Ferdinand ( koji je fenomenalan) da se ne bi toliko osetilo odsustvo jednog ili drugog igraca...Veliki pozdrav ljubiteljima fudbala

Kop

pre 15 godina

Jadno, jadno, jadno. To su oni što kao, za razliku od Liverpula igraju interesantno, dopadljivo, lepršavo, ma genijalno. Pa oni imaju više sreće ove nego Liverpul poslednjih 15 godina sa sve Istanbulom. Ovo je, pa sigurno 14 tekma koju su dobili 1:0 i to uglavnom na mišiće. Neko će reći 'Umor, teška sezona'. Svaka čast, ipak su na 5 frontova išli, ali osim Intera, i donekle Totenhema u FA cup oni nisu imali ozbiljnog protivnika u bilo kom takmičenju. U FA kup izvlače najlakšeg od 3 preostala, u CL izbjegavaju Barsu, Čelsi i Liverpul do finala. U prvenstvu bukvalno sami šteluju kad će sa kim da igraju- Vigan i Portsmut će im bit zaostale tekme, e sad pošto Vigan ne igra za vikend ne bi valjalo da spremni dočekaju FAčester, nego daj nam Portsmuta koji će se izmorit za vikend i nema šta da traži na Teatru Prevare jer mu je preče da sprema ekipu za narednu utakmicu. A ti Vigane- uzmi neplaćeni odmor od 2 neđelje. I onda me još ubjeđuju navijači fačestera da Liverpul neće do titule. A kako protiv SVIH???? PROVIDNO, ČAK I PREVIŠE KOLIKO SVI RADE ZA NJIH. Zato u subotu svim srcem uz Everton, a nadam se da ni Rima neće gledati.

ža

pre 15 godina

Moćni ueFAčester. I još moćniji porto! Kakva tekma! Užitak za gledanje! Nije mi žao što protraćih 2 sata svog života pored ovakvih majstora fuce. ZIVEO FUDBAL i UEFINI PAROVI ČETRTFINALA

glory

pre 15 godina

E tako se to radi! Zavrsis sve u prvih 10min i onda pustis inicijativu domacinu i laganica privodis utakmicu kraju!
Porto nikad nije izgubio od engleskih ekipa kod kuce....zato sto Manchesteru nikad (do sada) nije trebala pobeda! :)
Cekaju nas odlicna 1/2 finala!!!

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 15 godina

Tradicija je srushena...
Ronaldov fenomenalni gol odveo je Manchester u polufinalu....
Dobro odigrana utakmica...Anderson,Evra,Roney,Ronaldo,Rio,Nemanja i Van der Sar
su najbolji pojedinci....Bice srushena josh jedna tradicija
bice odbranjen trofej LS....Ae sad da se jave svi oni sto su
pljuvali Ronalda i Manchester i sumnjali u kvalitet Manchestera....
Glory, glory Man. United....I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED

Najjaci Srbin

pre 15 godina

Ovo je samo jos 1 dokaz koliko je engleska liga ubedljivo najjaca! Za engleske timove nema razlike dal' igrali kod kuce il' u gostima oni brate igraju napadacki i do kraja... Nema sumnje da su ovo 4 najkvalitetnija tima u evropi i svetu! 5 tim bi bio liverpul. Svaka cast englezima, u svakom drugom popularnijem sportu su 0 al' u fudbalu su vrh!

rale

pre 15 godina

Samo Ronaldo moze iz cista mira da posalje onakav projektil. Samo Runi pored svog ofanzivnog talenta moze da odigra onaku defanzivu na boku. Samo Vidic moze da izbaci loptu u aut i onda izdribla pomocnog sudiju koji pokazuje loptu za Mancester! :)

glory

pre 15 godina

E tako se to radi! Zavrsis sve u prvih 10min i onda pustis inicijativu domacinu i laganica privodis utakmicu kraju!
Porto nikad nije izgubio od engleskih ekipa kod kuce....zato sto Manchesteru nikad (do sada) nije trebala pobeda! :)
Cekaju nas odlicna 1/2 finala!!!

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 15 godina

Tradicija je srushena...
Ronaldov fenomenalni gol odveo je Manchester u polufinalu....
Dobro odigrana utakmica...Anderson,Evra,Roney,Ronaldo,Rio,Nemanja i Van der Sar
su najbolji pojedinci....Bice srushena josh jedna tradicija
bice odbranjen trofej LS....Ae sad da se jave svi oni sto su
pljuvali Ronalda i Manchester i sumnjali u kvalitet Manchestera....
Glory, glory Man. United....I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED

Budite realni....

pre 15 godina

Iako ne verujem da cemo odbraniti trofej ove godine jer je to neverovatno tesko uraditi, voleli ih ili ne, Mancester je najkompletnija ekipa na svetu.
Mogu da igraju leprsavo kao Barselona, umeju savrseno da cuvaju rezultat kada je potrebno, imaju i previse iskustva za velike utakmice, stalno se rotira bar 15-16 igraca a njusku od trenera da i ne spominjem. Ako neko to moze da uradi, onda je to Mancester.

Matt Le Tissier

pre 15 godina

Nije BOMBA, već je PROJEKTIL, i to ZEMLJA-VAZDUH!!!
Verovatno za United prelomna utakmica sezone, jer se sa ovom pobedom vlatilo i, pomalo poljuljno samopouzdanje, pa će biti, ne iznenađenje, već senzacija, ukoliko Manchester ispusti bilo koji od 3 preostala trofeja!!!
Za ovaj tim, ni nebo nije granica...

Marko

pre 15 godina

Iako je Mancester igrao kukavicki poslednjih 15 min zasluzeni su prosli,jer je Porto ekipa koja nije ni nalik na onoj pre 8 dana... Rekao sam odmah da ce odlucivati nijansse i tako je i bilo... Glupo bi bilo da polufinale bude Porto - Arsenal... U svakom slucaju Ferguson je u ovoj tekmi ispao veliki lisac, videli ste gde je igrao Berbatov, a gde Ronaldo i Runi... Pozdrav za sve navijace Manchestera

KIKi_man utd.

pre 15 godina

Jadno, jadno, jadno. To su oni što kao, za razliku od Liverpula igraju interesantno, dopadljivo, lepršavo, ma genijalno. Pa oni imaju više sreće ove nego Liverpul poslednjih 15 godina sa sve Istanbulom. Ovo je, pa sigurno 14 tekma koju su dobili 1:0 i to uglavnom na mišiće. Neko će reći 'Umor, teška sezona'. Svaka čast, ipak su na 5 frontova išli, ali osim Intera, i donekle Totenhema u FA cup oni nisu imali ozbiljnog protivnika u bilo kom takmičenju. U FA kup izvlače najlakšeg od 3 preostala, u CL izbjegavaju Barsu, Čelsi i Liverpul do finala. U prvenstvu bukvalno sami šteluju kad će sa kim da igraju- Vigan i Portsmut će im bit zaostale tekme, e sad pošto Vigan ne igra za vikend ne bi valjalo da spremni dočekaju FAčester, nego daj nam Portsmuta koji će se izmorit za vikend i nema šta da traži na Teatru Prevare jer mu je preče da sprema ekipu za narednu utakmicu. A ti Vigane- uzmi neplaćeni odmor od 2 neđelje. I onda me još ubjeđuju navijači fačestera da Liverpul neće do titule. A kako protiv SVIH???? PROVIDNO, ČAK I PREVIŠE KOLIKO SVI RADE ZA NJIH. Zato u subotu svim srcem uz Everton, a nadam se da ni Rima neće gledati.
(Kop, 15. april 2009 23:51)

DEcko.....znas kako kazu...ko izgubi ima pravo da se ljuti.....buahahahahahahha,buahahaha.....a zabovavio si da liverpul dobija penal u svakom kolu,to si zabovavio!

GIANNI-MAN UTD

pre 15 godina

Opet gomila komentara koji nemaju veze sa fudbalom me je naterala da pisem komentar iako sam rekao da vise necu trositi vreme i objasnjavati nekome o cemu se radi u fudbalu.

Za neke ovde,nije pitanje dali se neki tim voli ili mrzi,radi se o tome da se posalje objektivno neki komentar a ne samo gluposti tipa,ovaj nezna da igra,ovaj tim je bolji itd.
Kao prvo,Manchester trenutno kuburi sto se forme tice ali dobijati utakmice i kada tim neigra bas najbolje je odlika velikih ekipa.
Kao drugo,Manchester ima odigrano ubedljivo najvise meceva od svih timova u bilo kojoj ligi(otprilike 60-tak),znaci logicno je i da su se oni malo umorili.
Trece,gde so svi oni za koje Berbatov nije igrac,pa covek je cele utakmice sakrivao loptu kompletnoj odbrani Porto-a.
Cetvrto,Anderson,strava je klinac,nisam video igraca koji moze toliko dugo da gradi loptu a svi oko njega da pokusavaju da je dodirnu.
Peto,nije fer,pa Manchester je igrao sa 13 igraca,onaj ludi Rooney je igrao i desnog beka i desno krilo i napadaca.
Kao sesto,onaj Gigs kako igra trenutno mislim da bi mogao jos bar 2 sezone da gura ovako,strasan igrac.
Sedmo,GOL-trenutak inspiracije,nesto sto u ovakvim mecevima odlucuje pobednika,samo nijanse su bile u pitanju.
Osmo,Evra je u ovom trenutku najbolji levi bek na svetu,kako taj decko igra ofanzivnog beka to je neverovatno.

I jos jednom shvatite,Manchester trenutno igra fudbal tek dovoljno da bi pobedili i docekali sledecu utakmicu sveziji.A ako uspeju da osvoje 5 titula niko se nikada nece setiti na koji su nacin do tih titula dosli.

GIANNI-MAN UTD
United Forever!!!

DanekoBL

pre 15 godina

Znate kakvo finale priželjkujem? Reći ću vam sada. Već sada vidim...finale Chelsea i M. United... Regularni dio utakmice je završen rezultatom 1:1... Igraju se produžeci... Bez golova... Doašo je red na penale... Pri rezultatu 4:3, Terry ima priliku da šuta za pobjedu... Hvata zalet...i...GOOOOOOOOOOO!!! Dug od prošle sezone je naplaćen! COME ONE TERRY!!!

Brane

pre 15 godina

Eto toliko iz Porta. Ronaldo za 1-0 i prolaz u poluifinale.Bolji tim ide dalje.Prijatno i laku noc.Do sledeceg susreta.. adios Porto!

ja VOLIM MNACHESTER UNITED

pre 15 godina

lepo reko henry,Ronaldo je naj bolji!a messi kad bi sutnuo s ove daljine ne bi dosla ni do sesnaesterca!ae sad luzerpulovci,da vas cujem,joooooooooj,sad ih necemo cuti do sledece godine!ma ne,ne bi MANCHESTER UNITED ni pobedio ovu tekmu,nego...,verovatno se secate one mrljice,u super kupu,da ma secate se.e sledece sezone je nece biti!!!sad ce osvojiti SVE,ali bukvalno SVE.volim vas sve,i za svakog od vas bih ruku dao!nego hocu da kazem MANCHESTER UNITED vs chelsea 3:0,Old Trafford.liverpul vs chelsea 1:3,anfild road(ako se tako pise,ispravite me ako ne).i sad vi meni recite ko je najjaci?gledano na to da luzerpul u poslednjih 6 godina nije pobedio MANCHESTER UNITED-a u PL,ne racunajuci ovu sezonu.samo jos nesto,liverpul ove sezone bez trofeja,a mi 5 komada.toliko o tome koliko je luzer pul jak!ne dobijaju se trofeji sa 2 pobede sa 4 komada.i da...SER ALEX FERGUSON godinama u nazad objasnjava rafici kako se osvajaju trofeji,ali nikako da shvati.secate se kako je dzerardic izjavio posle tekme,kako je lepo ucutai DJAVOLE.mozda al na jednu utakmicu.sad samo moze da se cese.pozz za DJAVOLE od istinskog navijaca!!!

jajaja

pre 15 godina

Ok sad se prica kako mancester igra los fudbal a arsenal fenomenalan,ako je tako neka se svi sete kako je prosao arsenal kada je igrao u gostima protiv porta!Pa onda polakooooo razmislite....

veljko

pre 15 godina

ronaldo.........the TATA!!! eto za sve nevjerne tome koji su otpisali mancha poslije prve utakmice....smijeshno! ovo je najjacha ekipa danashnjice, potvrdili su to protiv nimalo naivnog porta i to sad, sada kada ne blistaju.... svaka chast, ove godine ispisuju istoriju tako shto postaju jedina ekipa koja je odbranila titulu najjacheg klupskog evropskog takmichenja!!!

wert

pre 15 godina

http://vinovo.magnify.net/playlist/FOOTBALL-GOALS

Snimak fanstasticna gola Ronalda

Porto je razocarao danas, ocekivao se veci otpor, prelako su prokockali ono sto su tesko izborili u Mancesteru

Kop

pre 15 godina

Jadno, jadno, jadno. To su oni što kao, za razliku od Liverpula igraju interesantno, dopadljivo, lepršavo, ma genijalno. Pa oni imaju više sreće ove nego Liverpul poslednjih 15 godina sa sve Istanbulom. Ovo je, pa sigurno 14 tekma koju su dobili 1:0 i to uglavnom na mišiće. Neko će reći 'Umor, teška sezona'. Svaka čast, ipak su na 5 frontova išli, ali osim Intera, i donekle Totenhema u FA cup oni nisu imali ozbiljnog protivnika u bilo kom takmičenju. U FA kup izvlače najlakšeg od 3 preostala, u CL izbjegavaju Barsu, Čelsi i Liverpul do finala. U prvenstvu bukvalno sami šteluju kad će sa kim da igraju- Vigan i Portsmut će im bit zaostale tekme, e sad pošto Vigan ne igra za vikend ne bi valjalo da spremni dočekaju FAčester, nego daj nam Portsmuta koji će se izmorit za vikend i nema šta da traži na Teatru Prevare jer mu je preče da sprema ekipu za narednu utakmicu. A ti Vigane- uzmi neplaćeni odmor od 2 neđelje. I onda me još ubjeđuju navijači fačestera da Liverpul neće do titule. A kako protiv SVIH???? PROVIDNO, ČAK I PREVIŠE KOLIKO SVI RADE ZA NJIH. Zato u subotu svim srcem uz Everton, a nadam se da ni Rima neće gledati.

Arconada

pre 15 godina

Broj uspesnih pasova i procenat lopte u posedu su dokaz koliko je Park besmislen fudbaler, i kako Mancester moze da odigra i napadacki, i argentinski, i zabarski i ruski fudbal u zavisnosti od potrebe

...

pre 15 godina

Kako vas bre nije sramota da pljujete po Manchesteru!?!?! Manchester igra najgori fudbal je li !? Pa to je samo dokaz koliki ste vi BOTOVI u stvari,jedina ekipa koja trenutno igra bolji i lepshi fudbal na svetu,to je Barcelona,shto tje se i na kraju ispostaviti kada se budu sreli u Rimu!!!Sazhaljevam ljude koji su navijali za Liverpool pa sad nakon njihovog ispadanja odmah pljuju po Manchesteru samo zato shto su jachi i bolji klub...:/ To je zaista jadno,bodri svoj tim i imaj jednog favorita pored njega,i to ako zhelish naravno,ali nemojte biti dzukele da prichate ovakve gluposti molim vas kad blage veze nemate o Manchesterovoj igri a kamoli neshto vishe o klubu samom...Sad tjete da vidite kako SIVILO ostaje POSLE MANCHESTERA,BRISHITE!!!!

ža

pre 15 godina

Moćni ueFAčester. I još moćniji porto! Kakva tekma! Užitak za gledanje! Nije mi žao što protraćih 2 sata svog života pored ovakvih majstora fuce. ZIVEO FUDBAL i UEFINI PAROVI ČETRTFINALA

glory2

pre 15 godina

E tako se to radi! Zavrsis sve u prvih 10min i onda pustis inicijativu domacinu i laganica privodis utakmicu kraju!
Porto nikad nije izgubio od engleskih ekipa kod kuce....zato sto Manchesteru nikad (do sada) nije trebala pobeda! :)
Cekaju nas odlicna 1/2 finala!!!
(glory, 15. april 2009 22:57)

Bas tako, apsolutno se slazem, najbolji komentar... ;)
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED!!!

Kisho

pre 15 godina

TRALJAVO,TRALJAVO,TRALJAVO

Mancester je u vidnom padu forme,porto veceras ocajan,nedovoljan i mnogo je vise bilo potrebno da se savlada jedan Man Utd.
Nece biti losa utakmica sa Arsenalom,mada dosta smo ih puta gledali u Premijer ligi.U glavnom mislim da Barcelona ima trenutno najkompletniju ekipu,mnogo jace idividualce i bocne igrace od svih ekipa.Mancester jos uvek kuburi sa desnim bekom i levim spoljnim,i mislim da mora malo neki drugi tandem da se uigra osim Vidic-Ferdinand ( koji je fenomenalan) da se ne bi toliko osetilo odsustvo jednog ili drugog igraca...Veliki pozdrav ljubiteljima fudbala

Red Veteran

pre 15 godina

Zao mi je ovih "luzerpulovaca" koji jednostavno ne mogu prihvatiti cinjenicu da su ispali iz svih kup takmicenja. Luzerpul je usao u formu tek zadnjih 5-6 utakmica i vec su mislili da su sampioni sveta. Nazalost po njih, ushicenje je kratko trajalo - za to se pobrinuo nas Bane i sjajni Drogba. Ponovo nece biti slavlja na omanjem stadionu zvanom Anfield.
Neko pametan rece Man Utd je INSTITUCIJA! Za mene i RELIGIJA !
Glory, glory Man Utd...

Ivan

pre 15 godina

Tolko utakmica kolko je ove godine odigrao Man Utd nije odigrao nijedan evrpski tim....tako da igramo samo kolko treba za prolaza....napred crveni djavoli :)))

Pavle

pre 15 godina

Najrealnije finale jeste Barcelona-Manchester United,svaka cast i Celsiju i Arsenalu,ali ove dve ekipe su najkompletnije,duel Messi-ja,Etoo-a,Henry-ja sa Vidicem i Riom,odnosno Rooney-a,Berbatova,C.Ronalda sa Puyol-om,Marques-om,Alves-om bila bi prava poslastica.Svako ko voli fudbal ne moze a da ne voli stil igre Barse i Mancestera,oni koji to ne vole i ne razumeju fudbal
FUDBAL JE UMETNOST,ZIVEO FUDBAL

daxon

pre 15 godina

Ljudi shvatam bijes nekih navijaca liverpula pa i drugih englenskih klubova zbog gladi za titulama ,ali pustite nas djavole da uzivamo u trenucima istorije , prosle godine smo svasta osvojili najacu ligu u evropu pa ligu sampiona pa prvaci svijeta , ove godine liga kup , pa mozda i ne osvojimo ove godine ni englensku ni ligu sampiona sto bi bilo iznenadjenje ali zato rusimo rekorde i tradicije , 22 utakmice bez poraza na old trafordu u ligi sampiona , 14 utakmica be primljenog apsolutni rekord i sad srusena tradicija koju je i mogao jedino manchester united, zato smo najaci i da lis eigra na marsu fudbal jer je na zemlji dosadio zna se sampion!!!!!!!!

jabaqw

pre 15 godina

"Mančester je postao prvi branilac titule koji se plasirao u polufinale"

Cega? Kada? Kako?

Mozda jedino prvi od 2003, kada se Real plasirao u polufinale kao branilac..

Jovan

pre 15 godina

I, naravno, repriZa proslogodisnjeg finala.
I, naravno, sa istim ishodom.
(Ana Yorke, 15. april 2009 22:56)

I naravno, javlja se Kleopatra. Sta sve necu videti na ovim stranama...

redevil

pre 15 godina

@Kop,

Standardan govor o teoriji zavere protiv jadnog liverfoola koji prodaju navijaci 'foola, samo vi zivite u svom svetu gde je liverfool u stvari mnogo jak klub ali svi su protiv vas i guraju United zar ne? Smesni ste, ali vas razumem, koliko godina bez titule, verovatno pocinjete da ludite, halucinacije itd...

sdf

pre 15 godina

Jeste vidjeli kakvu smo mi repku izbacili sa EURA prije 1,5 god. na Wemblyju.Pogledajte samo u polufinalu zadnjih 3 godine po 3 engleska kluba, a mi ih isprašili na mitskom stadionu. I još bi se netko uspoređivao sa HRV repkom na ovim prostorima.
(ZG, 16. april 2009 07:40)

tu istu propalu repku(dok nije dosao kapelo) su pobijedili i rusi pa nevidim u cemu je sad poenta.
ali onda posto vidim da si to zaboravio dosao je kapelo pa su vas onda englezi dobili u maksimiru sa 4-1 stim sto ste imali puno srece jer je realno trebalo bit jedno 6-1.
a kad neko kuci izgubi sa 4-1, mos tek mislit sta ce bit u gostima.
tak i mi mozemo isto reci da smo igrali dvaput nerijeseno sa spancima koji su kasnije bili evrposki prvaci, ali to bi bila potpuna glupost i bilo bi jadno usporedjivat tu i ovu spaniju.

makelele

pre 15 godina

ajde ne lupetajte gluposti vise. nije mancester u losoj formi, nego je problem bio sto je porto jak. a arsenal protiv mancestera nema sanse

bluewallcat*

pre 15 godina

Kao shto sam i rekao pre utakmice...zavalio sam se u fotelju pre toga stavivshi "crvenku" na crvene i sachekao da mi se duplira:)Hvala ti Kristijano,zaradio si mi pare za EXIT...A za sve one koji su prizheljkivali x ili slichne prelaze:ne mojte vishe da verujete u razne budalashtine...Ipak se zna ko je najveci klub!If u are not a manc u are wank!:)Hvala vam momci josh jednom..Finale barsa-manchester!

roni

pre 15 godina

E ovi sto zale Porto pa Liverpool Da baba ima m**** bilabi deda.Ali MU ima cara Nemanju najboljeg igraca jucerasnje utakmice. Drzao odbranu.Dodavanja besprekorna i jos bio u sto posto sansi na kraju prvog poluvremena. Da se igralo jos do jutros Porto nije imao sanse da da gol.Lepe pare sam zaradio.Iz 2=2 i Arsenal- Villarela 1-1

Nislijaa

pre 15 godina

Da mi je samo znati ko pusta onog Hulka da onako nerezonski sutira!Jeste on dobar igrac ali da onoliko lopti izgubi to mu nijedan trener nebi dopustio!

man_utd

pre 15 godina

Evo za sve koji su sumljali u Manchester United mogu konacno da gledaju kako uzimaju pehar lige sampiona i dizu ga visoko iznad olimpijskog stadiona u rimu. A razlog zasto su igrali ovako povuceno posleprvog gola, bore se pored ovog jos za FA Cup i prvenstvo, valjalo bi malo pristedeti igrace.
Glory glory man united

totokotunjo

pre 15 godina

GOL - Najbolji u ovoj sezoni Lige Sampiona
Mancester - Bolji nego u poslednjih 5 tekmi
Vidic i Ferdinand - pokazali zasto su najbolji centralni bekovi na svetu
Svi koji vole Manchester mogu da budu zadovoljni - ovi drugi mogu da baljezgaju sta hoce.

dario

pre 15 godina

za ljuborne uvzivajte ma bre mancester je najbolja ekipa na planeti ljudi kako profesijalno igraju dadnu ti go pa ti gledaj imaju najbolju taktiku u svetu dosad se dokazalo da su pravi pobednici mene ne zanima kako ko igra nego uspeh je vazan a ocigledno mancesteru to ide na ruci voleo bih da osvoje sve 5 titule da zavezu svima ljubornim u evropu njihova bezobrzna usta!!!!!!!

Zlatibor

pre 15 godina

Mancester junajted je potvrdio da je najjaci kad je najpotrebnije. Ima najboljeg igraca na svetu i najčvrsću odbranu. Zbog velikog broja utakmica su upali u krizu, pa jos nisu obeybedili titulu, ali posle prolaska Porta osvojice i Premijer ligu, nadam se i Ligu sampiona.
Pozdrav svim navijačima Mančester junajteda. Drago mi je da nas ima u Srbiji. Liverpulove pristalice su iz 70-ih i 80-ih godina proslog veka, oni jos žive u tom vremenu. Za one koji pominju kradju dovoljno je što Liverpulu u skoro svakoj utakmici sviraju penale, a neka se sete kako su isključeni Lampard i golman Aston Vile, pa im je FA poništio crvene kartone, a Liverpulu ostalo šest bodova.

rale77

pre 15 godina

hahahah ma sta vam je barsa lagano uzima LS, malo teze protiv Chelsija u finalu Arsenal ponovo ...
Zivi bili pa videli,
Napred BARSA!!!

sonsee

pre 15 godina

Nije bilo realno da Porto nadigra 2 puta Man. Tud, za samo nedelju dana. Slazem se da je utakmica bila neprivlacna za gledanje, ali ljudi su igrali na rezultat i takticki lupili samar Portu. Predstoji zanilmljivo polu finale sa Arsenalom, podsecam oni u tom periodu imaju i medjusobni mec u Premier ligi. Glory Glory Manchester United ! poz

djenoveze

pre 15 godina

velika pobeda, ali opet losa igra... Mada, ni prosle godine nije Manschester briljirao u zavrsnici LS, posle pobede u Rimu samo 1 gol u naredne 3 utakmice i to onaj Scholes-ov. Arsenal ce biti veoma tezak protivnik. U najavi fantasticno finale u kome ce skoro sigurno ucestvovati Barsa. To ce biti najtezi moguci zadatak za Manchester na putu do odbrane titule, ili cemo imati reprizu od pre 3 godine...

I.Helguera

pre 15 godina

Kad ce Mesi da da ovakav gol?Ili kad ce mozda da nauci da uradi biciklo, a ne da citav zivot dribla protivnike promjenom pravca i zahvaljujuci niskom tezistu?

Svaka cast ovom momku, uvijek je tu za svoj tim, narocito kad je najgusce.ZASLUZENO najbolji igrac na planeti, svako drugacije misljenje moze se svesti pod pojam "neobjektivno", "zlurado", "prouzrokovano ljubomorom i zaviscu", i sl. i sl...

giggs_11

pre 15 godina

GIANNI-MAN UTD u potpunosti se slazem sa tobom. Man Utd je odigrao daleko vise utakmica nego svi njihovi protivnici. Sto se pada forme tice nisam siguran da je to u pitanju vec se stede za uzbudljivu zavrsicu u svim takmicenjima gde konkurisu. U PL mogu ladno da izgube jedan mec i da ostanu prvi jer jos uvek imaju 1 mec manje. Zna SER sta radi i koliko treba da se trose na utakmicama. Da na primer sinoc nisu dali onaj gol na pocetku, sigurno bi pustali Porto da trci,napda i da se umara, a onda 20 min pred kraj toliko stisli tempo da bi mozda palo i vise od 1 gola... znaju oni dobro sta rade...

$@$@

pre 15 godina

A gde su sad oni koji su pricali da ce porto da prodje.Man Utd je najaci.Brovo za Ronaldov gol samo neka tako nastavi i odbrana trofeja je tu.Glory glory Man Utd

Miki-Zemun

pre 15 godina

# Tradicija je srushena...
Ronaldov fenomenalni gol odveo je Manchester u polufinalu....
Dobro odigrana utakmica...Anderson,Evra,Roney,Ronaldo,Rio,Nemanja i Van der Sar
su najbolji pojedinci....Bice srushena josh jedna tradicija
bice odbranjen trofej LS....Ae sad da se jave svi oni sto su
pljuvali Ronalda i Manchester i sumnjali u kvalitet Manchestera....
Glory, glory Man. United....I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED
(CRISTIANO RONALDO girl fan, 15. april 2009 22:57)


Jao mala mala kad dodje Leo Mesi izgubice se taj tvoj Ronaldo. Stoji da su Mesi i Kristijano Ronaldo najbolji igraci danasnjice i stoji da je Ronaldo dao spektakularan gol ali Mesi je bolji igrac od Ronalda. Inace cestitke Mancesteru i Kristijanu na sjajnom golu. Em je dao gol a em je dao gol Portu ciji ga navijaci mrze jer je igrao za vecitog rivala Porta za Sporting. I da ne zaboravim da cestitam i Banetu Ivanovicu i Celziju za prolazak u polusinale...

ZG

pre 15 godina

Jeste vidjeli kakvu smo mi repku izbacili sa EURA prije 1,5 god. na Wemblyju.Pogledajte samo u polufinalu zadnjih 3 godine po 3 engleska kluba, a mi ih isprašili na mitskom stadionu. I još bi se netko uspoređivao sa HRV repkom na ovim prostorima.

stefkes

pre 15 godina

ovo je nesto bilo kao prosle godine fabregas protiv milana...lopta je putovala citavu vjecnost do gola i ja ocekujem ode u aut,kad mreza poce da se trese...sledio sam se!

ZG

pre 15 godina

Odgovor sdf-u.U Maksimiru je utakmica bila u egalu 1:1 sve do 58 min. kada je Kovač dobio crveni karton.Sa igračem manje protiv takve repke se nemože.Tako da se taj poraz može i ublažiti.Ali dobiti Engleziće na Wembleyu u tako dramatičnom meču koji odlučuje o nečemu i sa svim njihovom zvijezdama, sa Beckhamom,to ne može svatko, teško ti je to priznat, a skoro cijela Evropa je navijala za nas.

DanekoBL

pre 15 godina

Znate kakvo finale priželjkujem? Reći ću vam sada. Već sada vidim...finale Chelsea i M. United... Regularni dio utakmice je završen rezultatom 1:1... Igraju se produžeci... Bez golova... Doašo je red na penale... Pri rezultatu 4:3, Terry ima priliku da šuta za pobjedu... Hvata zalet...i...GOOOOOOOOOOO!!! Dug od prošle sezone je naplaćen! COME ONE TERRY!!!

Kop

pre 15 godina

Jadno, jadno, jadno. To su oni što kao, za razliku od Liverpula igraju interesantno, dopadljivo, lepršavo, ma genijalno. Pa oni imaju više sreće ove nego Liverpul poslednjih 15 godina sa sve Istanbulom. Ovo je, pa sigurno 14 tekma koju su dobili 1:0 i to uglavnom na mišiće. Neko će reći 'Umor, teška sezona'. Svaka čast, ipak su na 5 frontova išli, ali osim Intera, i donekle Totenhema u FA cup oni nisu imali ozbiljnog protivnika u bilo kom takmičenju. U FA kup izvlače najlakšeg od 3 preostala, u CL izbjegavaju Barsu, Čelsi i Liverpul do finala. U prvenstvu bukvalno sami šteluju kad će sa kim da igraju- Vigan i Portsmut će im bit zaostale tekme, e sad pošto Vigan ne igra za vikend ne bi valjalo da spremni dočekaju FAčester, nego daj nam Portsmuta koji će se izmorit za vikend i nema šta da traži na Teatru Prevare jer mu je preče da sprema ekipu za narednu utakmicu. A ti Vigane- uzmi neplaćeni odmor od 2 neđelje. I onda me još ubjeđuju navijači fačestera da Liverpul neće do titule. A kako protiv SVIH???? PROVIDNO, ČAK I PREVIŠE KOLIKO SVI RADE ZA NJIH. Zato u subotu svim srcem uz Everton, a nadam se da ni Rima neće gledati.

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 15 godina

Tradicija je srushena...
Ronaldov fenomenalni gol odveo je Manchester u polufinalu....
Dobro odigrana utakmica...Anderson,Evra,Roney,Ronaldo,Rio,Nemanja i Van der Sar
su najbolji pojedinci....Bice srushena josh jedna tradicija
bice odbranjen trofej LS....Ae sad da se jave svi oni sto su
pljuvali Ronalda i Manchester i sumnjali u kvalitet Manchestera....
Glory, glory Man. United....I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED

ža

pre 15 godina

Moćni ueFAčester. I još moćniji porto! Kakva tekma! Užitak za gledanje! Nije mi žao što protraćih 2 sata svog života pored ovakvih majstora fuce. ZIVEO FUDBAL i UEFINI PAROVI ČETRTFINALA

ZG

pre 15 godina

Jeste vidjeli kakvu smo mi repku izbacili sa EURA prije 1,5 god. na Wemblyju.Pogledajte samo u polufinalu zadnjih 3 godine po 3 engleska kluba, a mi ih isprašili na mitskom stadionu. I još bi se netko uspoređivao sa HRV repkom na ovim prostorima.

rale77

pre 15 godina

hahahah ma sta vam je barsa lagano uzima LS, malo teze protiv Chelsija u finalu Arsenal ponovo ...
Zivi bili pa videli,
Napred BARSA!!!

Najjaci Srbin

pre 15 godina

Ovo je samo jos 1 dokaz koliko je engleska liga ubedljivo najjaca! Za engleske timove nema razlike dal' igrali kod kuce il' u gostima oni brate igraju napadacki i do kraja... Nema sumnje da su ovo 4 najkvalitetnija tima u evropi i svetu! 5 tim bi bio liverpul. Svaka cast englezima, u svakom drugom popularnijem sportu su 0 al' u fudbalu su vrh!

rale

pre 15 godina

Samo Ronaldo moze iz cista mira da posalje onakav projektil. Samo Runi pored svog ofanzivnog talenta moze da odigra onaku defanzivu na boku. Samo Vidic moze da izbaci loptu u aut i onda izdribla pomocnog sudiju koji pokazuje loptu za Mancester! :)

Kisho

pre 15 godina

TRALJAVO,TRALJAVO,TRALJAVO

Mancester je u vidnom padu forme,porto veceras ocajan,nedovoljan i mnogo je vise bilo potrebno da se savlada jedan Man Utd.
Nece biti losa utakmica sa Arsenalom,mada dosta smo ih puta gledali u Premijer ligi.U glavnom mislim da Barcelona ima trenutno najkompletniju ekipu,mnogo jace idividualce i bocne igrace od svih ekipa.Mancester jos uvek kuburi sa desnim bekom i levim spoljnim,i mislim da mora malo neki drugi tandem da se uigra osim Vidic-Ferdinand ( koji je fenomenalan) da se ne bi toliko osetilo odsustvo jednog ili drugog igraca...Veliki pozdrav ljubiteljima fudbala

ja VOLIM MNACHESTER UNITED

pre 15 godina

lepo reko henry,Ronaldo je naj bolji!a messi kad bi sutnuo s ove daljine ne bi dosla ni do sesnaesterca!ae sad luzerpulovci,da vas cujem,joooooooooj,sad ih necemo cuti do sledece godine!ma ne,ne bi MANCHESTER UNITED ni pobedio ovu tekmu,nego...,verovatno se secate one mrljice,u super kupu,da ma secate se.e sledece sezone je nece biti!!!sad ce osvojiti SVE,ali bukvalno SVE.volim vas sve,i za svakog od vas bih ruku dao!nego hocu da kazem MANCHESTER UNITED vs chelsea 3:0,Old Trafford.liverpul vs chelsea 1:3,anfild road(ako se tako pise,ispravite me ako ne).i sad vi meni recite ko je najjaci?gledano na to da luzerpul u poslednjih 6 godina nije pobedio MANCHESTER UNITED-a u PL,ne racunajuci ovu sezonu.samo jos nesto,liverpul ove sezone bez trofeja,a mi 5 komada.toliko o tome koliko je luzer pul jak!ne dobijaju se trofeji sa 2 pobede sa 4 komada.i da...SER ALEX FERGUSON godinama u nazad objasnjava rafici kako se osvajaju trofeji,ali nikako da shvati.secate se kako je dzerardic izjavio posle tekme,kako je lepo ucutai DJAVOLE.mozda al na jednu utakmicu.sad samo moze da se cese.pozz za DJAVOLE od istinskog navijaca!!!

jabaqw

pre 15 godina

"Mančester je postao prvi branilac titule koji se plasirao u polufinale"

Cega? Kada? Kako?

Mozda jedino prvi od 2003, kada se Real plasirao u polufinale kao branilac..

Miki-Zemun

pre 15 godina

# Tradicija je srushena...
Ronaldov fenomenalni gol odveo je Manchester u polufinalu....
Dobro odigrana utakmica...Anderson,Evra,Roney,Ronaldo,Rio,Nemanja i Van der Sar
su najbolji pojedinci....Bice srushena josh jedna tradicija
bice odbranjen trofej LS....Ae sad da se jave svi oni sto su
pljuvali Ronalda i Manchester i sumnjali u kvalitet Manchestera....
Glory, glory Man. United....I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED
(CRISTIANO RONALDO girl fan, 15. april 2009 22:57)


Jao mala mala kad dodje Leo Mesi izgubice se taj tvoj Ronaldo. Stoji da su Mesi i Kristijano Ronaldo najbolji igraci danasnjice i stoji da je Ronaldo dao spektakularan gol ali Mesi je bolji igrac od Ronalda. Inace cestitke Mancesteru i Kristijanu na sjajnom golu. Em je dao gol a em je dao gol Portu ciji ga navijaci mrze jer je igrao za vecitog rivala Porta za Sporting. I da ne zaboravim da cestitam i Banetu Ivanovicu i Celziju za prolazak u polusinale...

glory

pre 15 godina

E tako se to radi! Zavrsis sve u prvih 10min i onda pustis inicijativu domacinu i laganica privodis utakmicu kraju!
Porto nikad nije izgubio od engleskih ekipa kod kuce....zato sto Manchesteru nikad (do sada) nije trebala pobeda! :)
Cekaju nas odlicna 1/2 finala!!!

KIKi_man utd.

pre 15 godina

Jadno, jadno, jadno. To su oni što kao, za razliku od Liverpula igraju interesantno, dopadljivo, lepršavo, ma genijalno. Pa oni imaju više sreće ove nego Liverpul poslednjih 15 godina sa sve Istanbulom. Ovo je, pa sigurno 14 tekma koju su dobili 1:0 i to uglavnom na mišiće. Neko će reći 'Umor, teška sezona'. Svaka čast, ipak su na 5 frontova išli, ali osim Intera, i donekle Totenhema u FA cup oni nisu imali ozbiljnog protivnika u bilo kom takmičenju. U FA kup izvlače najlakšeg od 3 preostala, u CL izbjegavaju Barsu, Čelsi i Liverpul do finala. U prvenstvu bukvalno sami šteluju kad će sa kim da igraju- Vigan i Portsmut će im bit zaostale tekme, e sad pošto Vigan ne igra za vikend ne bi valjalo da spremni dočekaju FAčester, nego daj nam Portsmuta koji će se izmorit za vikend i nema šta da traži na Teatru Prevare jer mu je preče da sprema ekipu za narednu utakmicu. A ti Vigane- uzmi neplaćeni odmor od 2 neđelje. I onda me još ubjeđuju navijači fačestera da Liverpul neće do titule. A kako protiv SVIH???? PROVIDNO, ČAK I PREVIŠE KOLIKO SVI RADE ZA NJIH. Zato u subotu svim srcem uz Everton, a nadam se da ni Rima neće gledati.
(Kop, 15. april 2009 23:51)

DEcko.....znas kako kazu...ko izgubi ima pravo da se ljuti.....buahahahahahahha,buahahaha.....a zabovavio si da liverpul dobija penal u svakom kolu,to si zabovavio!

veljko

pre 15 godina

ronaldo.........the TATA!!! eto za sve nevjerne tome koji su otpisali mancha poslije prve utakmice....smijeshno! ovo je najjacha ekipa danashnjice, potvrdili su to protiv nimalo naivnog porta i to sad, sada kada ne blistaju.... svaka chast, ove godine ispisuju istoriju tako shto postaju jedina ekipa koja je odbranila titulu najjacheg klupskog evropskog takmichenja!!!

Jovan

pre 15 godina

I, naravno, repriZa proslogodisnjeg finala.
I, naravno, sa istim ishodom.
(Ana Yorke, 15. april 2009 22:56)

I naravno, javlja se Kleopatra. Sta sve necu videti na ovim stranama...

daxon

pre 15 godina

Ljudi shvatam bijes nekih navijaca liverpula pa i drugih englenskih klubova zbog gladi za titulama ,ali pustite nas djavole da uzivamo u trenucima istorije , prosle godine smo svasta osvojili najacu ligu u evropu pa ligu sampiona pa prvaci svijeta , ove godine liga kup , pa mozda i ne osvojimo ove godine ni englensku ni ligu sampiona sto bi bilo iznenadjenje ali zato rusimo rekorde i tradicije , 22 utakmice bez poraza na old trafordu u ligi sampiona , 14 utakmica be primljenog apsolutni rekord i sad srusena tradicija koju je i mogao jedino manchester united, zato smo najaci i da lis eigra na marsu fudbal jer je na zemlji dosadio zna se sampion!!!!!!!!

djenoveze

pre 15 godina

velika pobeda, ali opet losa igra... Mada, ni prosle godine nije Manschester briljirao u zavrsnici LS, posle pobede u Rimu samo 1 gol u naredne 3 utakmice i to onaj Scholes-ov. Arsenal ce biti veoma tezak protivnik. U najavi fantasticno finale u kome ce skoro sigurno ucestvovati Barsa. To ce biti najtezi moguci zadatak za Manchester na putu do odbrane titule, ili cemo imati reprizu od pre 3 godine...

stefkes

pre 15 godina

ovo je nesto bilo kao prosle godine fabregas protiv milana...lopta je putovala citavu vjecnost do gola i ja ocekujem ode u aut,kad mreza poce da se trese...sledio sam se!

...

pre 15 godina

Kako vas bre nije sramota da pljujete po Manchesteru!?!?! Manchester igra najgori fudbal je li !? Pa to je samo dokaz koliki ste vi BOTOVI u stvari,jedina ekipa koja trenutno igra bolji i lepshi fudbal na svetu,to je Barcelona,shto tje se i na kraju ispostaviti kada se budu sreli u Rimu!!!Sazhaljevam ljude koji su navijali za Liverpool pa sad nakon njihovog ispadanja odmah pljuju po Manchesteru samo zato shto su jachi i bolji klub...:/ To je zaista jadno,bodri svoj tim i imaj jednog favorita pored njega,i to ako zhelish naravno,ali nemojte biti dzukele da prichate ovakve gluposti molim vas kad blage veze nemate o Manchesterovoj igri a kamoli neshto vishe o klubu samom...Sad tjete da vidite kako SIVILO ostaje POSLE MANCHESTERA,BRISHITE!!!!

Marko

pre 15 godina

Iako je Mancester igrao kukavicki poslednjih 15 min zasluzeni su prosli,jer je Porto ekipa koja nije ni nalik na onoj pre 8 dana... Rekao sam odmah da ce odlucivati nijansse i tako je i bilo... Glupo bi bilo da polufinale bude Porto - Arsenal... U svakom slucaju Ferguson je u ovoj tekmi ispao veliki lisac, videli ste gde je igrao Berbatov, a gde Ronaldo i Runi... Pozdrav za sve navijace Manchestera

jajaja

pre 15 godina

Ok sad se prica kako mancester igra los fudbal a arsenal fenomenalan,ako je tako neka se svi sete kako je prosao arsenal kada je igrao u gostima protiv porta!Pa onda polakooooo razmislite....

ZG

pre 15 godina

Odgovor sdf-u.U Maksimiru je utakmica bila u egalu 1:1 sve do 58 min. kada je Kovač dobio crveni karton.Sa igračem manje protiv takve repke se nemože.Tako da se taj poraz može i ublažiti.Ali dobiti Engleziće na Wembleyu u tako dramatičnom meču koji odlučuje o nečemu i sa svim njihovom zvijezdama, sa Beckhamom,to ne može svatko, teško ti je to priznat, a skoro cijela Evropa je navijala za nas.

Matt Le Tissier

pre 15 godina

Nije BOMBA, već je PROJEKTIL, i to ZEMLJA-VAZDUH!!!
Verovatno za United prelomna utakmica sezone, jer se sa ovom pobedom vlatilo i, pomalo poljuljno samopouzdanje, pa će biti, ne iznenađenje, već senzacija, ukoliko Manchester ispusti bilo koji od 3 preostala trofeja!!!
Za ovaj tim, ni nebo nije granica...

Budite realni....

pre 15 godina

Iako ne verujem da cemo odbraniti trofej ove godine jer je to neverovatno tesko uraditi, voleli ih ili ne, Mancester je najkompletnija ekipa na svetu.
Mogu da igraju leprsavo kao Barselona, umeju savrseno da cuvaju rezultat kada je potrebno, imaju i previse iskustva za velike utakmice, stalno se rotira bar 15-16 igraca a njusku od trenera da i ne spominjem. Ako neko to moze da uradi, onda je to Mancester.

makelele

pre 15 godina

ajde ne lupetajte gluposti vise. nije mancester u losoj formi, nego je problem bio sto je porto jak. a arsenal protiv mancestera nema sanse

Red Veteran

pre 15 godina

Zao mi je ovih "luzerpulovaca" koji jednostavno ne mogu prihvatiti cinjenicu da su ispali iz svih kup takmicenja. Luzerpul je usao u formu tek zadnjih 5-6 utakmica i vec su mislili da su sampioni sveta. Nazalost po njih, ushicenje je kratko trajalo - za to se pobrinuo nas Bane i sjajni Drogba. Ponovo nece biti slavlja na omanjem stadionu zvanom Anfield.
Neko pametan rece Man Utd je INSTITUCIJA! Za mene i RELIGIJA !
Glory, glory Man Utd...

Arconada

pre 15 godina

Broj uspesnih pasova i procenat lopte u posedu su dokaz koliko je Park besmislen fudbaler, i kako Mancester moze da odigra i napadacki, i argentinski, i zabarski i ruski fudbal u zavisnosti od potrebe

Pavle

pre 15 godina

Najrealnije finale jeste Barcelona-Manchester United,svaka cast i Celsiju i Arsenalu,ali ove dve ekipe su najkompletnije,duel Messi-ja,Etoo-a,Henry-ja sa Vidicem i Riom,odnosno Rooney-a,Berbatova,C.Ronalda sa Puyol-om,Marques-om,Alves-om bila bi prava poslastica.Svako ko voli fudbal ne moze a da ne voli stil igre Barse i Mancestera,oni koji to ne vole i ne razumeju fudbal
FUDBAL JE UMETNOST,ZIVEO FUDBAL

I.Helguera

pre 15 godina

Kad ce Mesi da da ovakav gol?Ili kad ce mozda da nauci da uradi biciklo, a ne da citav zivot dribla protivnike promjenom pravca i zahvaljujuci niskom tezistu?

Svaka cast ovom momku, uvijek je tu za svoj tim, narocito kad je najgusce.ZASLUZENO najbolji igrac na planeti, svako drugacije misljenje moze se svesti pod pojam "neobjektivno", "zlurado", "prouzrokovano ljubomorom i zaviscu", i sl. i sl...

Brane

pre 15 godina

Eto toliko iz Porta. Ronaldo za 1-0 i prolaz u poluifinale.Bolji tim ide dalje.Prijatno i laku noc.Do sledeceg susreta.. adios Porto!

Nislijaa

pre 15 godina

Da mi je samo znati ko pusta onog Hulka da onako nerezonski sutira!Jeste on dobar igrac ali da onoliko lopti izgubi to mu nijedan trener nebi dopustio!

glory2

pre 15 godina

E tako se to radi! Zavrsis sve u prvih 10min i onda pustis inicijativu domacinu i laganica privodis utakmicu kraju!
Porto nikad nije izgubio od engleskih ekipa kod kuce....zato sto Manchesteru nikad (do sada) nije trebala pobeda! :)
Cekaju nas odlicna 1/2 finala!!!
(glory, 15. april 2009 22:57)

Bas tako, apsolutno se slazem, najbolji komentar... ;)
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED!!!

bluewallcat*

pre 15 godina

Kao shto sam i rekao pre utakmice...zavalio sam se u fotelju pre toga stavivshi "crvenku" na crvene i sachekao da mi se duplira:)Hvala ti Kristijano,zaradio si mi pare za EXIT...A za sve one koji su prizheljkivali x ili slichne prelaze:ne mojte vishe da verujete u razne budalashtine...Ipak se zna ko je najveci klub!If u are not a manc u are wank!:)Hvala vam momci josh jednom..Finale barsa-manchester!

GIANNI-MAN UTD

pre 15 godina

Opet gomila komentara koji nemaju veze sa fudbalom me je naterala da pisem komentar iako sam rekao da vise necu trositi vreme i objasnjavati nekome o cemu se radi u fudbalu.

Za neke ovde,nije pitanje dali se neki tim voli ili mrzi,radi se o tome da se posalje objektivno neki komentar a ne samo gluposti tipa,ovaj nezna da igra,ovaj tim je bolji itd.
Kao prvo,Manchester trenutno kuburi sto se forme tice ali dobijati utakmice i kada tim neigra bas najbolje je odlika velikih ekipa.
Kao drugo,Manchester ima odigrano ubedljivo najvise meceva od svih timova u bilo kojoj ligi(otprilike 60-tak),znaci logicno je i da su se oni malo umorili.
Trece,gde so svi oni za koje Berbatov nije igrac,pa covek je cele utakmice sakrivao loptu kompletnoj odbrani Porto-a.
Cetvrto,Anderson,strava je klinac,nisam video igraca koji moze toliko dugo da gradi loptu a svi oko njega da pokusavaju da je dodirnu.
Peto,nije fer,pa Manchester je igrao sa 13 igraca,onaj ludi Rooney je igrao i desnog beka i desno krilo i napadaca.
Kao sesto,onaj Gigs kako igra trenutno mislim da bi mogao jos bar 2 sezone da gura ovako,strasan igrac.
Sedmo,GOL-trenutak inspiracije,nesto sto u ovakvim mecevima odlucuje pobednika,samo nijanse su bile u pitanju.
Osmo,Evra je u ovom trenutku najbolji levi bek na svetu,kako taj decko igra ofanzivnog beka to je neverovatno.

I jos jednom shvatite,Manchester trenutno igra fudbal tek dovoljno da bi pobedili i docekali sledecu utakmicu sveziji.A ako uspeju da osvoje 5 titula niko se nikada nece setiti na koji su nacin do tih titula dosli.

GIANNI-MAN UTD
United Forever!!!

sonsee

pre 15 godina

Nije bilo realno da Porto nadigra 2 puta Man. Tud, za samo nedelju dana. Slazem se da je utakmica bila neprivlacna za gledanje, ali ljudi su igrali na rezultat i takticki lupili samar Portu. Predstoji zanilmljivo polu finale sa Arsenalom, podsecam oni u tom periodu imaju i medjusobni mec u Premier ligi. Glory Glory Manchester United ! poz

redevil

pre 15 godina

@Kop,

Standardan govor o teoriji zavere protiv jadnog liverfoola koji prodaju navijaci 'foola, samo vi zivite u svom svetu gde je liverfool u stvari mnogo jak klub ali svi su protiv vas i guraju United zar ne? Smesni ste, ali vas razumem, koliko godina bez titule, verovatno pocinjete da ludite, halucinacije itd...

wert

pre 15 godina

http://vinovo.magnify.net/playlist/FOOTBALL-GOALS

Snimak fanstasticna gola Ronalda

Porto je razocarao danas, ocekivao se veci otpor, prelako su prokockali ono sto su tesko izborili u Mancesteru

roni

pre 15 godina

E ovi sto zale Porto pa Liverpool Da baba ima m**** bilabi deda.Ali MU ima cara Nemanju najboljeg igraca jucerasnje utakmice. Drzao odbranu.Dodavanja besprekorna i jos bio u sto posto sansi na kraju prvog poluvremena. Da se igralo jos do jutros Porto nije imao sanse da da gol.Lepe pare sam zaradio.Iz 2=2 i Arsenal- Villarela 1-1

sdf

pre 15 godina

Jeste vidjeli kakvu smo mi repku izbacili sa EURA prije 1,5 god. na Wemblyju.Pogledajte samo u polufinalu zadnjih 3 godine po 3 engleska kluba, a mi ih isprašili na mitskom stadionu. I još bi se netko uspoređivao sa HRV repkom na ovim prostorima.
(ZG, 16. april 2009 07:40)

tu istu propalu repku(dok nije dosao kapelo) su pobijedili i rusi pa nevidim u cemu je sad poenta.
ali onda posto vidim da si to zaboravio dosao je kapelo pa su vas onda englezi dobili u maksimiru sa 4-1 stim sto ste imali puno srece jer je realno trebalo bit jedno 6-1.
a kad neko kuci izgubi sa 4-1, mos tek mislit sta ce bit u gostima.
tak i mi mozemo isto reci da smo igrali dvaput nerijeseno sa spancima koji su kasnije bili evrposki prvaci, ali to bi bila potpuna glupost i bilo bi jadno usporedjivat tu i ovu spaniju.

giggs_11

pre 15 godina

GIANNI-MAN UTD u potpunosti se slazem sa tobom. Man Utd je odigrao daleko vise utakmica nego svi njihovi protivnici. Sto se pada forme tice nisam siguran da je to u pitanju vec se stede za uzbudljivu zavrsicu u svim takmicenjima gde konkurisu. U PL mogu ladno da izgube jedan mec i da ostanu prvi jer jos uvek imaju 1 mec manje. Zna SER sta radi i koliko treba da se trose na utakmicama. Da na primer sinoc nisu dali onaj gol na pocetku, sigurno bi pustali Porto da trci,napda i da se umara, a onda 20 min pred kraj toliko stisli tempo da bi mozda palo i vise od 1 gola... znaju oni dobro sta rade...

totokotunjo

pre 15 godina

GOL - Najbolji u ovoj sezoni Lige Sampiona
Mancester - Bolji nego u poslednjih 5 tekmi
Vidic i Ferdinand - pokazali zasto su najbolji centralni bekovi na svetu
Svi koji vole Manchester mogu da budu zadovoljni - ovi drugi mogu da baljezgaju sta hoce.

$@$@

pre 15 godina

A gde su sad oni koji su pricali da ce porto da prodje.Man Utd je najaci.Brovo za Ronaldov gol samo neka tako nastavi i odbrana trofeja je tu.Glory glory Man Utd

man_utd

pre 15 godina

Evo za sve koji su sumljali u Manchester United mogu konacno da gledaju kako uzimaju pehar lige sampiona i dizu ga visoko iznad olimpijskog stadiona u rimu. A razlog zasto su igrali ovako povuceno posleprvog gola, bore se pored ovog jos za FA Cup i prvenstvo, valjalo bi malo pristedeti igrace.
Glory glory man united

Ivan

pre 15 godina

Tolko utakmica kolko je ove godine odigrao Man Utd nije odigrao nijedan evrpski tim....tako da igramo samo kolko treba za prolaza....napred crveni djavoli :)))

dario

pre 15 godina

za ljuborne uvzivajte ma bre mancester je najbolja ekipa na planeti ljudi kako profesijalno igraju dadnu ti go pa ti gledaj imaju najbolju taktiku u svetu dosad se dokazalo da su pravi pobednici mene ne zanima kako ko igra nego uspeh je vazan a ocigledno mancesteru to ide na ruci voleo bih da osvoje sve 5 titule da zavezu svima ljubornim u evropu njihova bezobrzna usta!!!!!!!

Zlatibor

pre 15 godina

Mancester junajted je potvrdio da je najjaci kad je najpotrebnije. Ima najboljeg igraca na svetu i najčvrsću odbranu. Zbog velikog broja utakmica su upali u krizu, pa jos nisu obeybedili titulu, ali posle prolaska Porta osvojice i Premijer ligu, nadam se i Ligu sampiona.
Pozdrav svim navijačima Mančester junajteda. Drago mi je da nas ima u Srbiji. Liverpulove pristalice su iz 70-ih i 80-ih godina proslog veka, oni jos žive u tom vremenu. Za one koji pominju kradju dovoljno je što Liverpulu u skoro svakoj utakmici sviraju penale, a neka se sete kako su isključeni Lampard i golman Aston Vile, pa im je FA poništio crvene kartone, a Liverpulu ostalo šest bodova.