Sreda, 15.04.2009.

17:43

Partizan i Zvezda ubedljivi u Kupu

U polufinalu Lav kupa Srbije igraće ekipe Partizana, Crvene zvezde, Banata i Sevojna.

Izvor: B92

Partizan i Zvezda ubedljivi u Kupu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

no

pre 15 godina

@titula

NE brini se, veliko je SD Crvena zvezda. Prosle godine smo uzeli 11 komada (Partizan uzeo 8), tako da ce biti nesto i ove sigurno.

jASNO KAO DOBAR DAN

pre 15 godina

IGOR KOJI Kazes,nije ti bilo jasno zasto su se novosadjani zalili na partizan pre utakmice i kazes da ti je sada jasno? samo se pitam da li je grobarima jasno zasto su se Novosadjani zalili i pre prve utakmice i posle ove utakmice,da li im je jasno zasto su se Zvezdasi zalili na maratonski derbi i bonus minute poklonjene partizanu,zasto se konstantno svi zale na sudije i razne Spasice? jasno je i njima,ali ih je sramota,ali je mnogo vaznije od svega sto je ODAVNO SVE JASNO CELOJ SRPSKOJ JAVNOSTI!!!!

Titula

pre 15 godina

Imam samo jedno pitanje. U kom sportu, u muskoj ili cak u zenskoj konkurenciji Zvezda ima sanse da ove sezone dodje do titule? Molim da se neko seti barem jedne Zvezdine ekipe koja ima realnu sansu da osvoji titulu.

no

pre 15 godina

http://www.youtube.com/watch?v=oC8a2leXclI

Nismo sampioni na terenu ali na tribinama jesmo. Ovo je carski i priznacete to i ako navijate za Partizan.

SLoba

pre 15 godina

Reci ti meni kao real i mancester mogu da budu u istoj grupi sa partizanom kad su oba kluba prvi nosioci.Vi ne znate ni kako se igra u ligi sampiona a mislite da cete da je igrate,

dEEjAY

pre 15 godina

Ako ove nase sudije nastave ovako da sude za partizan a savez nastavi da ih suspenduje, bicemo primorani da dovodimo inostrane arbitre!

Miloš Spasojević

pre 15 godina

Ko je za to da Zvezda osvaja kup nek preporuci...oni drugi znaju sta treba da kliknu...
(Vucko_St, 15. april 2009 19:23)
Preporučujem (+144)
Ne preporučujem (-234)

kad ce te prestati sa ovim pozivima da zvezdasi preporuce a grobari ne preporuce. uvek se izblamirate.

Dragan

pre 15 godina

Mislim da je Ilija Ivic odradi sjajan posao u prelaznom roku i da je ovaj tim po meni dobar,samo ljudi ne mozete ocekivati da oni odmah zablistaju.Ova trojica Parker,Isah i Oumaru su odlicni igraci bez preterivanja,a za Klea sam znao da ce zablistati kad se malo uklopi u tim.Samo odbrana nam nije na nivou,i tu se moramo na leto ozbiljno pojacati,posebno na desnom beku.Pogledajte razliku u kvalitetu izmedju onih koji su dovedeni na leto 2007(Barkos,Lukas...)i ovih sada stranaca,uveren sam da bi prosli Apoel sa ovim danasnjim timom.Ivic mozda ima veliku platu za nase uslove ali mogu mu priznati da je uradio sjajan posao i bela bi steta da ode na kraju sezone,jedini on vredi u toj upravi,uostalom jedini je igrao za Zvezdu fudbal I zna sta Zvezda znaci.NE POSUSTAJTE DELIJE DOLAZE BOLJI DANI UVEREN SAM U TO!POZDRAV ZA SVU BRACU SRBE!!!

GMCZ

pre 15 godina

Bravo momci,pokazali ste da i uprkos nevoljama koje su zadesile nash voljeni klub,mozete i umete da igrate taj fudbal!!!Ko zna brate mozda im i ponestane para za kup,kao shto ti kazesh...!:)))))))Hvale se da su dobili ove za 15 min...A Metalac ih isto tako dobio proshle subote!!!:))))

Neshar

pre 15 godina

"Da se razumemo derbi i treba da se igra na marakani posto su dva u ligi igrana kod vas.Ako sudjenje bude korektno zvezda moze da pobedi, a ne da bude kao prosle godine!!"
(Sloba, 15. april 2009 19:53)

A izvini kakve veze imaju kup i prvenstvo? I da li znas kako se uopste odredjuje domacinstvo u kup utakmicama... I da li znas zasto su se dva derbija igrala u Humskoj? Ne znas... Jer da znas ne bi lupetao ovde kao Maksim po diviziji...
Ali znamo svi da ce se igrati u vasoj rupi jer se ja ne secam kad je kup derbi igran u nasem hramu... Ali ni to vam nece pomoci, jer se ne secate kada ste nas pobedili ni u rupi ni u hramu...
A sto se sudjenja tice... pa naravno da ako pobedimo bice namesteno, a ako izgubimo bice posteno, je l tako pametni?
NAPRED PARTIZAN!!!

jel te sad sramota? :)

pre 15 godina

Grobari kako će te sad do finala...Spasić vam suspendovan...!!!...???
(djshilja, 15. april 2009 20:47)

isto kao sto smo vas ISTRESLI IZ KOPACKI u poslednjem "derbiju" ;)
...niste znali ni kako se zovete! Toliko :)

martini

pre 15 godina

1999. C. zvezda - Partizan 4-2
2001. C. zvezda - Partizan 0-1
2004. C. zvezda - Partizan 2-0
2005. C. zvezda - Partizan 1-0
2007. C. zvezda - Partizan 1-0
2008. C. zvezda - Partizan 2-3

na koga li je red da bude domacin u kupu... hm, pa na zvezdu naravno.

SERBIA'S FINEST BRAND

pre 15 godina

Imas mnogo manje osvojenih titula, medjusobne utakmice strasna razlika...
Osvajanje EVRO KUPA za tebe je san, TI SI SAMO mali PARTIZAN!!!!

Tanana nana LS

pre 15 godina

Svim nvijacima Partizana..ko ovo vidi neka posalje neki komentar,analizu,predvidjanje..
Ja mislim da je LS zaista blizu..Mislim da sve zavisi od nas,cak ni zreb nije bitan..Da ostane ovaj tim i jos 2 pojacanja,pre svega na desnom boku


http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=sr&IDV=232&akcija=&prikaz1=2009&prikaz2=4&sec=2


Group A:
1.Manchester United
2.Real Madrid
3.Partizan
4.Wolfsburg

pu,pu,pu..Da nas ne urocim..hihi

Dane

pre 15 godina

Kog sudiju vam je Tole rezervisao za kup susret sa Zvezdom??Jer Spasic ili je on ups suspendovan?Nema problema naci ce se Mazic jer tako??

E crni grobari naucite se postenju

roman empire

pre 15 godina

@Stole Siljegovac
A sta vi ste danas igrali protiv Reala,mozda ste ove godine ubedljivo osvojili titulu ali ste u evropskim okvirima jos daleko, pa zar ti igre ove sezone u ligi UEFA nisu neoborivo pokazale koliko ste od evrope.Ni jedan nas klub nije jos dorastao ni za kup uefa a ti sanjas Partizan u LS.Mi smo trenutno u teskoj financijskoj krizi i nije ti prava mera ako meris snagu Partizana prema Zvezdi.Zvezda ce se dici na noge jaca nego pre jer ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE!!!

el mago

pre 15 godina

@(vasa, 15. april 2009 20:02)
На чему си ти човече???
Офсајд?
не лупај молим те!
А ви што препоручујете,желео бих да вас питам где сте видели голове? Ја сам био на утакмици,па нисам био у стању феноменално да их видим,па бих сада заиста радо опет погледао,а гле чуда за сад на интернету нема још!


БОЖЕ САЧУВАЈ!

srdan ciganović

pre 15 godina

Silni zvezdaši i jesu tu gde su, jer se uljuljkaju ponekim golom i prolazom u polufinale Kupa. Zar je to nivo nekadašnjeg giganta? Da su više samokritični, bili bi uspešniji i u životu. Ovako, posle današnje pobede, oni su u rangu Čelzija??? Posle im kriv Tomislav i sudija Spasić. Najbolje za Zvezdu je da ukinu Partizan, pa da oni budu barem drugi. Kkako se ponašaju decenijama, tako im se i vraća. Od jeseni, biće trećeligaši!

vasa

pre 15 godina

zvezda je prva dva gola dala iz čistog ofsajda toliko otome. što se tiče kupa on nemenja vlasnika ostaje gde je DUPLA KRUNA OSTAJE PARTIZANU

ZVEZDASICA

pre 15 godina

TRUE Kazes sada cemo da vidimo Zvezda-Partizan i to na Marakani i da ce da nas guraju sudije? Pa vas sudije guraju i na +11,sta ce tek biti kada se borite za pehar????? Mozda si i u pravu,ali si zaboravio na jedan detalj i to vrlo bitan: ZVEZDA-PARTIZAN sudija SPASIC vas spasioc i opet 97 minuta,i opet ponistavanje gola i opet izmosljeni ofsajd i onda cika Spasic ode na zasluzeni odmor,(citaj suspenzija)na Kubu ili mozda Karibe ili....!!!!

ofk

pre 15 godina

ofk nije u krizi vec ima razmazene klince koji su harali omladinskom ligom a sad igraju sramno.nisu svesni da igraju za tim velike tradicije koji trazi samo visoke rez.treci tim u srbiji mora da pobedjuje...sram vas bilo ofkovci

branko*s

pre 15 godina

Šalalalalalala ZOLA JOVIČIĆ
šalalalalalala Zola JOVIČIĆ ...
(da se ne izražavamo):-)
To bre Maaaaatori, šta sam ti rekao! Samo je šteta što ćeš primiti 8 u 1/2 finalu od NAS. znaš već koji smo to MI! Moraš davati neko pivo letos! Čestita i Kooomšija Tošić!

prc 2

pre 15 godina

Izvinjavam se, zaboravio sam slovo s u prvom komentaru!!!

Uostalom, momak pod komentarom broj sedem je rekao sve, iako mu nije bilo prijatno...

Nikola

pre 15 godina

e grobari kolko ste smesni sta se bre palite posle 8godina ste uspeli da nas dobijete kuci,i odmah poceli pojedini da provaljuju kao dosadno vam da nas pobedjujete stalno,i redjina ponekad pobedi milan

Stole Siljegovac

pre 15 godina

Evo upravo sam stigao sa Marakane,uslovi za igru idealni,teren odlicno pripremljen,atmosfera na nivou-navijanje od prvog do poslednjeg sudijskog zvizduka.Sto se tice same utakmice zvezda mnogo bolja moglo je biti i vise golova u mrezi Smedereva.Zvezdina igra tecna,puno pasova igra po bokovima.Kleo i Milijas fenomenalni,cestitao bih Smederevu na fer i korektnoj borbi al ovo je bilo samo zagrevanje za Vosu.AL MOZDA IPAK U NAMA LEZI SPAS!!!!DELIJE!!!!
(roman empire, 15. april 2009 18:12)
Tako je majstore,samo se vi zagrejavajte za pacerske klubove,pises taj izvestaj kao da ste igrali Ligu sampiona,ali dobro,to je sve sto trenutno imate i sta mozete da gledate,drugoligaske klubove...dok sa druge strane Grobari na Leto ima da gledaju Ligu Sampiona i timove poput Reala,Mancestera...jos je od ove sezone laksi ali duzi put do LS tako da cemo ti tad pokazati kakav se izvestaj pise sa velikih utakmica!Do tada sve najbolje...

Sloba

pre 15 godina

Da se razumemo derbi i treba da se igra na marakani posto su dva u ligi igrana kod vas.Ako sudjenje bude korektno zvezda moze da pobedi, a ne da bude kao prosle godine!!

Sima

pre 15 godina

Hahaha,ali je ciganima ova pobeda unela samopouzdanje... :)

koliko planirate ovog puta da izgubite od Partizana? 1:0 ? 2:0 ? 3:0 ? naravno ako vas sevojno ili banat ne izbace pre toga :)))

MADAFAKA

pre 15 godina

Sta igraci imaju za veceru,
budjav 'lebac, budjav 'lebac,
na na na na...
Sta igraci imaju za veceru,
budjav 'lebac, budjav 'lebac.

A kod Dobrivoja u frizider svega,
mortadela i nutela,
na na na na...
a kod Dobrivoja u frizider svega.

Konobaru, aj donesi za igrace,
malo mesa i kolace,
na na na na...
konobaru, aj donesi za igrace,
malo mesa i kolace.

Sad Zvezdo na go', sad Zvezdo na go',
nema 'leba, go' nam treba,
na na na na...
Sad Zvezdo na go', sad Zvezdo na go',
nema 'leba, go' nam treba.

Hit dana na Marakani, zvucalo je do J..

Јокић

pre 15 godina

Боже дај нам звезду у полуфиналу, па да неосјете ни како је то играти у финалу.Јер више није занимљиво да их побједимо али у финалу па сад је за њих и то успјех ( пласман у финале ).
Браво ЦРНО БЕЛИ!!!

bobanmkd

pre 15 godina

Ovako,Partizan je dao cetiri gola za 12 minuta,klibu koj je izbacio Vojvodinu!!!Posto kako ONI kazu Vojvodina je bila bolja od Partizana,meni nista nije jasno:)))),verujem ni vama!Osim toga da je Vojvodina dno DNA cim je ispala od Hajduka koji prima 4 g za 12 m!!!

true

pre 15 godina

Sad cete videti...1/2 finale ce biti derbi (ponovo) i to na marakani (ponovo)!
I zvezdu ce progurati do finala da bi osvojila bar jedan trofej i nesto para zbog ocajnog stanja kluba!
I najveca zalost ce biti sto ce Banat ili Sevojno ici u evropu!!!

Doktor za amneziju

pre 15 godina

E a kad igra Vojvodina svoju utakmicu u Kupu? Upsssssss da... da... da... pa oni su ispali od ovih što ih je Partizan otresao za pola sata sa 4 komada hehehe hihihi hohoho

Nego ovi gani se priključili hajki na Partizan jer vrše pritisak za Kup. Hoće po svaku cenu da nameste nešto. Ako to ne nameste moraće da se priključe nekoj kampanji za osnivanje Jadranske fudbalske lige...

strucnjak:)

pre 15 godina

rucali za DZ u ''avalici'',
pa se vidi napredak:)

''tecna igra..dobra dodavanja..'':)))

treba biti oprezan sa njima,
zamisli da pred sledeci derbi,
sastave 3 obroka?!:))

Delija

pre 15 godina

Puni Zvezdo moja...................puni;-)Sada je red i Partizan da ibacimo i da osvojimo kup!!!!!!Napred Zvezda le.....napred Zvezda le!!!

roman empire

pre 15 godina

Evo upravo sam stigao sa Marakane,uslovi za igru idealni,teren odlicno pripremljen,atmosfera na nivou-navijanje od prvog do poslednjeg sudijskog zvizduka.Sto se tice same utakmice zvezda mnogo bolja moglo je biti i vise golova u mrezi Smedereva.Zvezdina igra tecna,puno pasova igra po bokovima.Kleo i Milijas fenomenalni,cestitao bih Smederevu na fer i korektnoj borbi al ovo je bilo samo zagrevanje za Vosu.AL MOZDA IPAK U NAMA LEZI SPAS!!!!DELIJE!!!!

MADAFAKA

pre 15 godina

Sta igraci imaju za veceru,
budjav 'lebac, budjav 'lebac,
na na na na...
Sta igraci imaju za veceru,
budjav 'lebac, budjav 'lebac.

A kod Dobrivoja u frizider svega,
mortadela i nutela,
na na na na...
a kod Dobrivoja u frizider svega.

Konobaru, aj donesi za igrace,
malo mesa i kolace,
na na na na...
konobaru, aj donesi za igrace,
malo mesa i kolace.

Sad Zvezdo na go', sad Zvezdo na go',
nema 'leba, go' nam treba,
na na na na...
Sad Zvezdo na go', sad Zvezdo na go',
nema 'leba, go' nam treba.

Hit dana na Marakani, zvucalo je do J..

roman empire

pre 15 godina

Evo upravo sam stigao sa Marakane,uslovi za igru idealni,teren odlicno pripremljen,atmosfera na nivou-navijanje od prvog do poslednjeg sudijskog zvizduka.Sto se tice same utakmice zvezda mnogo bolja moglo je biti i vise golova u mrezi Smedereva.Zvezdina igra tecna,puno pasova igra po bokovima.Kleo i Milijas fenomenalni,cestitao bih Smederevu na fer i korektnoj borbi al ovo je bilo samo zagrevanje za Vosu.AL MOZDA IPAK U NAMA LEZI SPAS!!!!DELIJE!!!!

Јокић

pre 15 godina

Боже дај нам звезду у полуфиналу, па да неосјете ни како је то играти у финалу.Јер више није занимљиво да их побједимо али у финалу па сад је за њих и то успјех ( пласман у финале ).
Браво ЦРНО БЕЛИ!!!

strucnjak:)

pre 15 godina

rucali za DZ u ''avalici'',
pa se vidi napredak:)

''tecna igra..dobra dodavanja..'':)))

treba biti oprezan sa njima,
zamisli da pred sledeci derbi,
sastave 3 obroka?!:))

true

pre 15 godina

Sad cete videti...1/2 finale ce biti derbi (ponovo) i to na marakani (ponovo)!
I zvezdu ce progurati do finala da bi osvojila bar jedan trofej i nesto para zbog ocajnog stanja kluba!
I najveca zalost ce biti sto ce Banat ili Sevojno ici u evropu!!!

Doktor za amneziju

pre 15 godina

E a kad igra Vojvodina svoju utakmicu u Kupu? Upsssssss da... da... da... pa oni su ispali od ovih što ih je Partizan otresao za pola sata sa 4 komada hehehe hihihi hohoho

Nego ovi gani se priključili hajki na Partizan jer vrše pritisak za Kup. Hoće po svaku cenu da nameste nešto. Ako to ne nameste moraće da se priključe nekoj kampanji za osnivanje Jadranske fudbalske lige...

Sima

pre 15 godina

Hahaha,ali je ciganima ova pobeda unela samopouzdanje... :)

koliko planirate ovog puta da izgubite od Partizana? 1:0 ? 2:0 ? 3:0 ? naravno ako vas sevojno ili banat ne izbace pre toga :)))

bobanmkd

pre 15 godina

Ovako,Partizan je dao cetiri gola za 12 minuta,klibu koj je izbacio Vojvodinu!!!Posto kako ONI kazu Vojvodina je bila bolja od Partizana,meni nista nije jasno:)))),verujem ni vama!Osim toga da je Vojvodina dno DNA cim je ispala od Hajduka koji prima 4 g za 12 m!!!

Stole Siljegovac

pre 15 godina

Evo upravo sam stigao sa Marakane,uslovi za igru idealni,teren odlicno pripremljen,atmosfera na nivou-navijanje od prvog do poslednjeg sudijskog zvizduka.Sto se tice same utakmice zvezda mnogo bolja moglo je biti i vise golova u mrezi Smedereva.Zvezdina igra tecna,puno pasova igra po bokovima.Kleo i Milijas fenomenalni,cestitao bih Smederevu na fer i korektnoj borbi al ovo je bilo samo zagrevanje za Vosu.AL MOZDA IPAK U NAMA LEZI SPAS!!!!DELIJE!!!!
(roman empire, 15. april 2009 18:12)
Tako je majstore,samo se vi zagrejavajte za pacerske klubove,pises taj izvestaj kao da ste igrali Ligu sampiona,ali dobro,to je sve sto trenutno imate i sta mozete da gledate,drugoligaske klubove...dok sa druge strane Grobari na Leto ima da gledaju Ligu Sampiona i timove poput Reala,Mancestera...jos je od ove sezone laksi ali duzi put do LS tako da cemo ti tad pokazati kakav se izvestaj pise sa velikih utakmica!Do tada sve najbolje...

martini

pre 15 godina

1999. C. zvezda - Partizan 4-2
2001. C. zvezda - Partizan 0-1
2004. C. zvezda - Partizan 2-0
2005. C. zvezda - Partizan 1-0
2007. C. zvezda - Partizan 1-0
2008. C. zvezda - Partizan 2-3

na koga li je red da bude domacin u kupu... hm, pa na zvezdu naravno.

vasa

pre 15 godina

zvezda je prva dva gola dala iz čistog ofsajda toliko otome. što se tiče kupa on nemenja vlasnika ostaje gde je DUPLA KRUNA OSTAJE PARTIZANU

jel te sad sramota? :)

pre 15 godina

Grobari kako će te sad do finala...Spasić vam suspendovan...!!!...???
(djshilja, 15. april 2009 20:47)

isto kao sto smo vas ISTRESLI IZ KOPACKI u poslednjem "derbiju" ;)
...niste znali ni kako se zovete! Toliko :)

Delija

pre 15 godina

Puni Zvezdo moja...................puni;-)Sada je red i Partizan da ibacimo i da osvojimo kup!!!!!!Napred Zvezda le.....napred Zvezda le!!!

Neshar

pre 15 godina

"Da se razumemo derbi i treba da se igra na marakani posto su dva u ligi igrana kod vas.Ako sudjenje bude korektno zvezda moze da pobedi, a ne da bude kao prosle godine!!"
(Sloba, 15. april 2009 19:53)

A izvini kakve veze imaju kup i prvenstvo? I da li znas kako se uopste odredjuje domacinstvo u kup utakmicama... I da li znas zasto su se dva derbija igrala u Humskoj? Ne znas... Jer da znas ne bi lupetao ovde kao Maksim po diviziji...
Ali znamo svi da ce se igrati u vasoj rupi jer se ja ne secam kad je kup derbi igran u nasem hramu... Ali ni to vam nece pomoci, jer se ne secate kada ste nas pobedili ni u rupi ni u hramu...
A sto se sudjenja tice... pa naravno da ako pobedimo bice namesteno, a ako izgubimo bice posteno, je l tako pametni?
NAPRED PARTIZAN!!!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

TRUE Kazes sada cemo da vidimo Zvezda-Partizan i to na Marakani i da ce da nas guraju sudije? Pa vas sudije guraju i na +11,sta ce tek biti kada se borite za pehar????? Mozda si i u pravu,ali si zaboravio na jedan detalj i to vrlo bitan: ZVEZDA-PARTIZAN sudija SPASIC vas spasioc i opet 97 minuta,i opet ponistavanje gola i opet izmosljeni ofsajd i onda cika Spasic ode na zasluzeni odmor,(citaj suspenzija)na Kubu ili mozda Karibe ili....!!!!

srdan ciganović

pre 15 godina

Silni zvezdaši i jesu tu gde su, jer se uljuljkaju ponekim golom i prolazom u polufinale Kupa. Zar je to nivo nekadašnjeg giganta? Da su više samokritični, bili bi uspešniji i u životu. Ovako, posle današnje pobede, oni su u rangu Čelzija??? Posle im kriv Tomislav i sudija Spasić. Najbolje za Zvezdu je da ukinu Partizan, pa da oni budu barem drugi. Kkako se ponašaju decenijama, tako im se i vraća. Od jeseni, biće trećeligaši!

Tanana nana LS

pre 15 godina

Svim nvijacima Partizana..ko ovo vidi neka posalje neki komentar,analizu,predvidjanje..
Ja mislim da je LS zaista blizu..Mislim da sve zavisi od nas,cak ni zreb nije bitan..Da ostane ovaj tim i jos 2 pojacanja,pre svega na desnom boku


http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=sr&IDV=232&akcija=&prikaz1=2009&prikaz2=4&sec=2


Group A:
1.Manchester United
2.Real Madrid
3.Partizan
4.Wolfsburg

pu,pu,pu..Da nas ne urocim..hihi

Miloš Spasojević

pre 15 godina

Ko je za to da Zvezda osvaja kup nek preporuci...oni drugi znaju sta treba da kliknu...
(Vucko_St, 15. april 2009 19:23)
Preporučujem (+144)
Ne preporučujem (-234)

kad ce te prestati sa ovim pozivima da zvezdasi preporuce a grobari ne preporuce. uvek se izblamirate.

ofk

pre 15 godina

ofk nije u krizi vec ima razmazene klince koji su harali omladinskom ligom a sad igraju sramno.nisu svesni da igraju za tim velike tradicije koji trazi samo visoke rez.treci tim u srbiji mora da pobedjuje...sram vas bilo ofkovci

SERBIA'S FINEST BRAND

pre 15 godina

Imas mnogo manje osvojenih titula, medjusobne utakmice strasna razlika...
Osvajanje EVRO KUPA za tebe je san, TI SI SAMO mali PARTIZAN!!!!

roman empire

pre 15 godina

@Stole Siljegovac
A sta vi ste danas igrali protiv Reala,mozda ste ove godine ubedljivo osvojili titulu ali ste u evropskim okvirima jos daleko, pa zar ti igre ove sezone u ligi UEFA nisu neoborivo pokazale koliko ste od evrope.Ni jedan nas klub nije jos dorastao ni za kup uefa a ti sanjas Partizan u LS.Mi smo trenutno u teskoj financijskoj krizi i nije ti prava mera ako meris snagu Partizana prema Zvezdi.Zvezda ce se dici na noge jaca nego pre jer ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE!!!

Dane

pre 15 godina

Kog sudiju vam je Tole rezervisao za kup susret sa Zvezdom??Jer Spasic ili je on ups suspendovan?Nema problema naci ce se Mazic jer tako??

E crni grobari naucite se postenju

Nikola

pre 15 godina

e grobari kolko ste smesni sta se bre palite posle 8godina ste uspeli da nas dobijete kuci,i odmah poceli pojedini da provaljuju kao dosadno vam da nas pobedjujete stalno,i redjina ponekad pobedi milan

no

pre 15 godina

http://www.youtube.com/watch?v=oC8a2leXclI

Nismo sampioni na terenu ali na tribinama jesmo. Ovo je carski i priznacete to i ako navijate za Partizan.

Sloba

pre 15 godina

Da se razumemo derbi i treba da se igra na marakani posto su dva u ligi igrana kod vas.Ako sudjenje bude korektno zvezda moze da pobedi, a ne da bude kao prosle godine!!

el mago

pre 15 godina

@(vasa, 15. april 2009 20:02)
На чему си ти човече???
Офсајд?
не лупај молим те!
А ви што препоручујете,желео бих да вас питам где сте видели голове? Ја сам био на утакмици,па нисам био у стању феноменално да их видим,па бих сада заиста радо опет погледао,а гле чуда за сад на интернету нема још!


БОЖЕ САЧУВАЈ!

prc 2

pre 15 godina

Izvinjavam se, zaboravio sam slovo s u prvom komentaru!!!

Uostalom, momak pod komentarom broj sedem je rekao sve, iako mu nije bilo prijatno...

branko*s

pre 15 godina

Šalalalalalala ZOLA JOVIČIĆ
šalalalalalala Zola JOVIČIĆ ...
(da se ne izražavamo):-)
To bre Maaaaatori, šta sam ti rekao! Samo je šteta što ćeš primiti 8 u 1/2 finalu od NAS. znaš već koji smo to MI! Moraš davati neko pivo letos! Čestita i Kooomšija Tošić!

Titula

pre 15 godina

Imam samo jedno pitanje. U kom sportu, u muskoj ili cak u zenskoj konkurenciji Zvezda ima sanse da ove sezone dodje do titule? Molim da se neko seti barem jedne Zvezdine ekipe koja ima realnu sansu da osvoji titulu.

Dragan

pre 15 godina

Mislim da je Ilija Ivic odradi sjajan posao u prelaznom roku i da je ovaj tim po meni dobar,samo ljudi ne mozete ocekivati da oni odmah zablistaju.Ova trojica Parker,Isah i Oumaru su odlicni igraci bez preterivanja,a za Klea sam znao da ce zablistati kad se malo uklopi u tim.Samo odbrana nam nije na nivou,i tu se moramo na leto ozbiljno pojacati,posebno na desnom beku.Pogledajte razliku u kvalitetu izmedju onih koji su dovedeni na leto 2007(Barkos,Lukas...)i ovih sada stranaca,uveren sam da bi prosli Apoel sa ovim danasnjim timom.Ivic mozda ima veliku platu za nase uslove ali mogu mu priznati da je uradio sjajan posao i bela bi steta da ode na kraju sezone,jedini on vredi u toj upravi,uostalom jedini je igrao za Zvezdu fudbal I zna sta Zvezda znaci.NE POSUSTAJTE DELIJE DOLAZE BOLJI DANI UVEREN SAM U TO!POZDRAV ZA SVU BRACU SRBE!!!

dEEjAY

pre 15 godina

Ako ove nase sudije nastave ovako da sude za partizan a savez nastavi da ih suspenduje, bicemo primorani da dovodimo inostrane arbitre!

SLoba

pre 15 godina

Reci ti meni kao real i mancester mogu da budu u istoj grupi sa partizanom kad su oba kluba prvi nosioci.Vi ne znate ni kako se igra u ligi sampiona a mislite da cete da je igrate,

no

pre 15 godina

@titula

NE brini se, veliko je SD Crvena zvezda. Prosle godine smo uzeli 11 komada (Partizan uzeo 8), tako da ce biti nesto i ove sigurno.

GMCZ

pre 15 godina

Bravo momci,pokazali ste da i uprkos nevoljama koje su zadesile nash voljeni klub,mozete i umete da igrate taj fudbal!!!Ko zna brate mozda im i ponestane para za kup,kao shto ti kazesh...!:)))))))Hvale se da su dobili ove za 15 min...A Metalac ih isto tako dobio proshle subote!!!:))))

jASNO KAO DOBAR DAN

pre 15 godina

IGOR KOJI Kazes,nije ti bilo jasno zasto su se novosadjani zalili na partizan pre utakmice i kazes da ti je sada jasno? samo se pitam da li je grobarima jasno zasto su se Novosadjani zalili i pre prve utakmice i posle ove utakmice,da li im je jasno zasto su se Zvezdasi zalili na maratonski derbi i bonus minute poklonjene partizanu,zasto se konstantno svi zale na sudije i razne Spasice? jasno je i njima,ali ih je sramota,ali je mnogo vaznije od svega sto je ODAVNO SVE JASNO CELOJ SRPSKOJ JAVNOSTI!!!!

roman empire

pre 15 godina

Evo upravo sam stigao sa Marakane,uslovi za igru idealni,teren odlicno pripremljen,atmosfera na nivou-navijanje od prvog do poslednjeg sudijskog zvizduka.Sto se tice same utakmice zvezda mnogo bolja moglo je biti i vise golova u mrezi Smedereva.Zvezdina igra tecna,puno pasova igra po bokovima.Kleo i Milijas fenomenalni,cestitao bih Smederevu na fer i korektnoj borbi al ovo je bilo samo zagrevanje za Vosu.AL MOZDA IPAK U NAMA LEZI SPAS!!!!DELIJE!!!!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

TRUE Kazes sada cemo da vidimo Zvezda-Partizan i to na Marakani i da ce da nas guraju sudije? Pa vas sudije guraju i na +11,sta ce tek biti kada se borite za pehar????? Mozda si i u pravu,ali si zaboravio na jedan detalj i to vrlo bitan: ZVEZDA-PARTIZAN sudija SPASIC vas spasioc i opet 97 minuta,i opet ponistavanje gola i opet izmosljeni ofsajd i onda cika Spasic ode na zasluzeni odmor,(citaj suspenzija)na Kubu ili mozda Karibe ili....!!!!

Delija

pre 15 godina

Puni Zvezdo moja...................puni;-)Sada je red i Partizan da ibacimo i da osvojimo kup!!!!!!Napred Zvezda le.....napred Zvezda le!!!

true

pre 15 godina

Sad cete videti...1/2 finale ce biti derbi (ponovo) i to na marakani (ponovo)!
I zvezdu ce progurati do finala da bi osvojila bar jedan trofej i nesto para zbog ocajnog stanja kluba!
I najveca zalost ce biti sto ce Banat ili Sevojno ici u evropu!!!

Јокић

pre 15 godina

Боже дај нам звезду у полуфиналу, па да неосјете ни како је то играти у финалу.Јер више није занимљиво да их побједимо али у финалу па сад је за њих и то успјех ( пласман у финале ).
Браво ЦРНО БЕЛИ!!!

Nikola

pre 15 godina

e grobari kolko ste smesni sta se bre palite posle 8godina ste uspeli da nas dobijete kuci,i odmah poceli pojedini da provaljuju kao dosadno vam da nas pobedjujete stalno,i redjina ponekad pobedi milan

Sloba

pre 15 godina

Da se razumemo derbi i treba da se igra na marakani posto su dva u ligi igrana kod vas.Ako sudjenje bude korektno zvezda moze da pobedi, a ne da bude kao prosle godine!!

Stole Siljegovac

pre 15 godina

Evo upravo sam stigao sa Marakane,uslovi za igru idealni,teren odlicno pripremljen,atmosfera na nivou-navijanje od prvog do poslednjeg sudijskog zvizduka.Sto se tice same utakmice zvezda mnogo bolja moglo je biti i vise golova u mrezi Smedereva.Zvezdina igra tecna,puno pasova igra po bokovima.Kleo i Milijas fenomenalni,cestitao bih Smederevu na fer i korektnoj borbi al ovo je bilo samo zagrevanje za Vosu.AL MOZDA IPAK U NAMA LEZI SPAS!!!!DELIJE!!!!
(roman empire, 15. april 2009 18:12)
Tako je majstore,samo se vi zagrejavajte za pacerske klubove,pises taj izvestaj kao da ste igrali Ligu sampiona,ali dobro,to je sve sto trenutno imate i sta mozete da gledate,drugoligaske klubove...dok sa druge strane Grobari na Leto ima da gledaju Ligu Sampiona i timove poput Reala,Mancestera...jos je od ove sezone laksi ali duzi put do LS tako da cemo ti tad pokazati kakav se izvestaj pise sa velikih utakmica!Do tada sve najbolje...

roman empire

pre 15 godina

@Stole Siljegovac
A sta vi ste danas igrali protiv Reala,mozda ste ove godine ubedljivo osvojili titulu ali ste u evropskim okvirima jos daleko, pa zar ti igre ove sezone u ligi UEFA nisu neoborivo pokazale koliko ste od evrope.Ni jedan nas klub nije jos dorastao ni za kup uefa a ti sanjas Partizan u LS.Mi smo trenutno u teskoj financijskoj krizi i nije ti prava mera ako meris snagu Partizana prema Zvezdi.Zvezda ce se dici na noge jaca nego pre jer ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE!!!

SERBIA'S FINEST BRAND

pre 15 godina

Imas mnogo manje osvojenih titula, medjusobne utakmice strasna razlika...
Osvajanje EVRO KUPA za tebe je san, TI SI SAMO mali PARTIZAN!!!!

Dane

pre 15 godina

Kog sudiju vam je Tole rezervisao za kup susret sa Zvezdom??Jer Spasic ili je on ups suspendovan?Nema problema naci ce se Mazic jer tako??

E crni grobari naucite se postenju

strucnjak:)

pre 15 godina

rucali za DZ u ''avalici'',
pa se vidi napredak:)

''tecna igra..dobra dodavanja..'':)))

treba biti oprezan sa njima,
zamisli da pred sledeci derbi,
sastave 3 obroka?!:))

Doktor za amneziju

pre 15 godina

E a kad igra Vojvodina svoju utakmicu u Kupu? Upsssssss da... da... da... pa oni su ispali od ovih što ih je Partizan otresao za pola sata sa 4 komada hehehe hihihi hohoho

Nego ovi gani se priključili hajki na Partizan jer vrše pritisak za Kup. Hoće po svaku cenu da nameste nešto. Ako to ne nameste moraće da se priključe nekoj kampanji za osnivanje Jadranske fudbalske lige...

Sima

pre 15 godina

Hahaha,ali je ciganima ova pobeda unela samopouzdanje... :)

koliko planirate ovog puta da izgubite od Partizana? 1:0 ? 2:0 ? 3:0 ? naravno ako vas sevojno ili banat ne izbace pre toga :)))

vasa

pre 15 godina

zvezda je prva dva gola dala iz čistog ofsajda toliko otome. što se tiče kupa on nemenja vlasnika ostaje gde je DUPLA KRUNA OSTAJE PARTIZANU

MADAFAKA

pre 15 godina

Sta igraci imaju za veceru,
budjav 'lebac, budjav 'lebac,
na na na na...
Sta igraci imaju za veceru,
budjav 'lebac, budjav 'lebac.

A kod Dobrivoja u frizider svega,
mortadela i nutela,
na na na na...
a kod Dobrivoja u frizider svega.

Konobaru, aj donesi za igrace,
malo mesa i kolace,
na na na na...
konobaru, aj donesi za igrace,
malo mesa i kolace.

Sad Zvezdo na go', sad Zvezdo na go',
nema 'leba, go' nam treba,
na na na na...
Sad Zvezdo na go', sad Zvezdo na go',
nema 'leba, go' nam treba.

Hit dana na Marakani, zvucalo je do J..

no

pre 15 godina

http://www.youtube.com/watch?v=oC8a2leXclI

Nismo sampioni na terenu ali na tribinama jesmo. Ovo je carski i priznacete to i ako navijate za Partizan.

el mago

pre 15 godina

@(vasa, 15. april 2009 20:02)
На чему си ти човече???
Офсајд?
не лупај молим те!
А ви што препоручујете,желео бих да вас питам где сте видели голове? Ја сам био на утакмици,па нисам био у стању феноменално да их видим,па бих сада заиста радо опет погледао,а гле чуда за сад на интернету нема још!


БОЖЕ САЧУВАЈ!

Tanana nana LS

pre 15 godina

Svim nvijacima Partizana..ko ovo vidi neka posalje neki komentar,analizu,predvidjanje..
Ja mislim da je LS zaista blizu..Mislim da sve zavisi od nas,cak ni zreb nije bitan..Da ostane ovaj tim i jos 2 pojacanja,pre svega na desnom boku


http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=sr&IDV=232&akcija=&prikaz1=2009&prikaz2=4&sec=2


Group A:
1.Manchester United
2.Real Madrid
3.Partizan
4.Wolfsburg

pu,pu,pu..Da nas ne urocim..hihi

bobanmkd

pre 15 godina

Ovako,Partizan je dao cetiri gola za 12 minuta,klibu koj je izbacio Vojvodinu!!!Posto kako ONI kazu Vojvodina je bila bolja od Partizana,meni nista nije jasno:)))),verujem ni vama!Osim toga da je Vojvodina dno DNA cim je ispala od Hajduka koji prima 4 g za 12 m!!!

Dragan

pre 15 godina

Mislim da je Ilija Ivic odradi sjajan posao u prelaznom roku i da je ovaj tim po meni dobar,samo ljudi ne mozete ocekivati da oni odmah zablistaju.Ova trojica Parker,Isah i Oumaru su odlicni igraci bez preterivanja,a za Klea sam znao da ce zablistati kad se malo uklopi u tim.Samo odbrana nam nije na nivou,i tu se moramo na leto ozbiljno pojacati,posebno na desnom beku.Pogledajte razliku u kvalitetu izmedju onih koji su dovedeni na leto 2007(Barkos,Lukas...)i ovih sada stranaca,uveren sam da bi prosli Apoel sa ovim danasnjim timom.Ivic mozda ima veliku platu za nase uslove ali mogu mu priznati da je uradio sjajan posao i bela bi steta da ode na kraju sezone,jedini on vredi u toj upravi,uostalom jedini je igrao za Zvezdu fudbal I zna sta Zvezda znaci.NE POSUSTAJTE DELIJE DOLAZE BOLJI DANI UVEREN SAM U TO!POZDRAV ZA SVU BRACU SRBE!!!

dEEjAY

pre 15 godina

Ako ove nase sudije nastave ovako da sude za partizan a savez nastavi da ih suspenduje, bicemo primorani da dovodimo inostrane arbitre!

srdan ciganović

pre 15 godina

Silni zvezdaši i jesu tu gde su, jer se uljuljkaju ponekim golom i prolazom u polufinale Kupa. Zar je to nivo nekadašnjeg giganta? Da su više samokritični, bili bi uspešniji i u životu. Ovako, posle današnje pobede, oni su u rangu Čelzija??? Posle im kriv Tomislav i sudija Spasić. Najbolje za Zvezdu je da ukinu Partizan, pa da oni budu barem drugi. Kkako se ponašaju decenijama, tako im se i vraća. Od jeseni, biće trećeligaši!

jel te sad sramota? :)

pre 15 godina

Grobari kako će te sad do finala...Spasić vam suspendovan...!!!...???
(djshilja, 15. april 2009 20:47)

isto kao sto smo vas ISTRESLI IZ KOPACKI u poslednjem "derbiju" ;)
...niste znali ni kako se zovete! Toliko :)

Miloš Spasojević

pre 15 godina

Ko je za to da Zvezda osvaja kup nek preporuci...oni drugi znaju sta treba da kliknu...
(Vucko_St, 15. april 2009 19:23)
Preporučujem (+144)
Ne preporučujem (-234)

kad ce te prestati sa ovim pozivima da zvezdasi preporuce a grobari ne preporuce. uvek se izblamirate.

GMCZ

pre 15 godina

Bravo momci,pokazali ste da i uprkos nevoljama koje su zadesile nash voljeni klub,mozete i umete da igrate taj fudbal!!!Ko zna brate mozda im i ponestane para za kup,kao shto ti kazesh...!:)))))))Hvale se da su dobili ove za 15 min...A Metalac ih isto tako dobio proshle subote!!!:))))

ofk

pre 15 godina

ofk nije u krizi vec ima razmazene klince koji su harali omladinskom ligom a sad igraju sramno.nisu svesni da igraju za tim velike tradicije koji trazi samo visoke rez.treci tim u srbiji mora da pobedjuje...sram vas bilo ofkovci

Neshar

pre 15 godina

"Da se razumemo derbi i treba da se igra na marakani posto su dva u ligi igrana kod vas.Ako sudjenje bude korektno zvezda moze da pobedi, a ne da bude kao prosle godine!!"
(Sloba, 15. april 2009 19:53)

A izvini kakve veze imaju kup i prvenstvo? I da li znas kako se uopste odredjuje domacinstvo u kup utakmicama... I da li znas zasto su se dva derbija igrala u Humskoj? Ne znas... Jer da znas ne bi lupetao ovde kao Maksim po diviziji...
Ali znamo svi da ce se igrati u vasoj rupi jer se ja ne secam kad je kup derbi igran u nasem hramu... Ali ni to vam nece pomoci, jer se ne secate kada ste nas pobedili ni u rupi ni u hramu...
A sto se sudjenja tice... pa naravno da ako pobedimo bice namesteno, a ako izgubimo bice posteno, je l tako pametni?
NAPRED PARTIZAN!!!

jASNO KAO DOBAR DAN

pre 15 godina

IGOR KOJI Kazes,nije ti bilo jasno zasto su se novosadjani zalili na partizan pre utakmice i kazes da ti je sada jasno? samo se pitam da li je grobarima jasno zasto su se Novosadjani zalili i pre prve utakmice i posle ove utakmice,da li im je jasno zasto su se Zvezdasi zalili na maratonski derbi i bonus minute poklonjene partizanu,zasto se konstantno svi zale na sudije i razne Spasice? jasno je i njima,ali ih je sramota,ali je mnogo vaznije od svega sto je ODAVNO SVE JASNO CELOJ SRPSKOJ JAVNOSTI!!!!

SLoba

pre 15 godina

Reci ti meni kao real i mancester mogu da budu u istoj grupi sa partizanom kad su oba kluba prvi nosioci.Vi ne znate ni kako se igra u ligi sampiona a mislite da cete da je igrate,

prc 2

pre 15 godina

Izvinjavam se, zaboravio sam slovo s u prvom komentaru!!!

Uostalom, momak pod komentarom broj sedem je rekao sve, iako mu nije bilo prijatno...

martini

pre 15 godina

1999. C. zvezda - Partizan 4-2
2001. C. zvezda - Partizan 0-1
2004. C. zvezda - Partizan 2-0
2005. C. zvezda - Partizan 1-0
2007. C. zvezda - Partizan 1-0
2008. C. zvezda - Partizan 2-3

na koga li je red da bude domacin u kupu... hm, pa na zvezdu naravno.

no

pre 15 godina

@titula

NE brini se, veliko je SD Crvena zvezda. Prosle godine smo uzeli 11 komada (Partizan uzeo 8), tako da ce biti nesto i ove sigurno.

Titula

pre 15 godina

Imam samo jedno pitanje. U kom sportu, u muskoj ili cak u zenskoj konkurenciji Zvezda ima sanse da ove sezone dodje do titule? Molim da se neko seti barem jedne Zvezdine ekipe koja ima realnu sansu da osvoji titulu.

branko*s

pre 15 godina

Šalalalalalala ZOLA JOVIČIĆ
šalalalalalala Zola JOVIČIĆ ...
(da se ne izražavamo):-)
To bre Maaaaatori, šta sam ti rekao! Samo je šteta što ćeš primiti 8 u 1/2 finalu od NAS. znaš već koji smo to MI! Moraš davati neko pivo letos! Čestita i Kooomšija Tošić!