Sreda, 15.04.2009.

00:10

Terzić: „Hajka protiv mene“

Nekadašnji predsednik FSS-a i OFK Beograda Zvezdan Terzić izjavio je za ’Večernje Novosti’ da se ne oseća krivim.

Izvor: Veèernje novosti

Terziæ: „Hajka protiv mene“ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

nikola

pre 14 godina

Sto se tice selektivne pravde potpuno je u pravu, sa tim sto su on i Dzajic trebali imati mnogo veca prava od ostalih posto su nesto stvoril. Danasnja reprezentacija je njihovo delo, da nema menadzera koji uvek izguraju po jednog iz Zvezde i Partizana u njoj prakticno ne bi bilo Partizanovih igraca jer sad je samo taj jedan po komandi. Celu reprezentaciju selektirao je Dzaja uz pomoc Terzica i OFK-a.
(znaju znanje, 15. april 2009 10:55)

Kolko vidim ciljas na Obradovica.A sta je sa nasom najvecom rupom u reprezentaciji-Milijasom? Pa Obradovic je odlicno odigrao ove utakmice u reprezentaciji i za njega nista ne moze da se kaze. A sta cemo sa Milijasom?Ko njega gura kad je pokazao na ovih par utakmica da nije za reprezentaciju, pogotovo ne za prvih 11.

klinsman

pre 14 godina

gospodine terzicu a sta cemo sa svim onim namestenim utakmicama koje je ofk sa vama na celu odigrao?na primer sutjeska-ofk 5-3 u niksicu kad je dogovor bio da divic da 3 gola a da sutjeska dobije.naravno tako je i bilo.da li vladan batic zna za taj slucaj i da nije mozda i to uradjeno bez vaseg znanja?kasno ste se setili da predjete u legalne vode.kao igracu svaka vam cast ali kao funkcioner imate dugacke repove

lesa

pre 14 godina

@dekicar
a ko je digao pare na ime drulića i potpisao se ćirilicom i ako se on potpisuje latinicom?zaposlene u komercijalnoj banci je sramota šta se sve dogadjalo tamosa zvezdinim transferima.

PavikaCar

pre 14 godina

Pa ti se vrati, predaj se, kao gospodin ides na sudjenje, niko ti ne vezuje lisice, sacekas sudjenje, dokazes da si nevin i odes i igras se sa decom...Niko ti nece stavljati lisice ako se predas...

Gradjanin koji zeli da pomogne

pre 14 godina

Za Policiju!
Ako ga trazite a ne znate gde je, evo ja cu da pomognem: On je tamo gde je trenutno najvece namestanje nacionalne lige i cija reprezentacija trenutno izuzetno slaba i gubi od velikana poput Azerbejdzana ili Jermenije.

Čika

pre 14 godina

Tacno je Terza, da odredjene sluzbe rade to sto rade, ali je isto tako tacno da su te iste te sluzbe prethodno i postavile na te pozicije na kojima si uzeo dovoljno love da sad zivis ko zna gde i, preterano sam siguran, vrlo udobno.

Terza

pre 14 godina

Da bacimo neku paru da ce se opet neko javiti da okrivi Toleta i Partizan za ovo "proganjanje" Terzica?
(nislija, 15. april 2009 00:47)
Imaš opkladu,prvi si se javio.Poznaješ situaciju!!

Plikuscht

pre 14 godina

'Osumnjičen sam da sam oštetio ne državu već klub u tri transfera.'

Uh, uh, uh, uh ... terzo, terzo ... i ti si student a ovakve stvari lupetas!?

Ako si ostetio klub (skrenuo lovu na drugu stranu, narodski receno), onda dobit nije prijavljena u ime kluba u Srbiji, a to onda znaci da si zavrnuo drzavu za porez!
Vrlo jednostavno zapravo.

znaju znanje

pre 14 godina

Sto se tice selektivne pravde potpuno je u pravu, sa tim sto su on i Dzajic trebali imati mnogo veca prava od ostalih posto su nesto stvoril. Danasnja reprezentacija je njihovo delo, da nema menadzera koji uvek izguraju po jednog iz Zvezde i Partizana u njoj prakticno ne bi bilo Partizanovih igraca jer sad je samo taj jedan po komandi. Celu reprezentaciju selektirao je Dzaja uz pomoc Terzica i OFK-a.

Nikola

pre 14 godina

Ha Ha Ajde policijo :)
Veoma, veoma je lako odrediti lokaciju sa koje je poslat email
Dovoljno je kopirati header mail-a i odrediti iz koje drzave, iz kog grada te iz koje ulice je poslato pismo http://www.ip-adress.com/trace_email/ ili
http://www.johnru.com/active-whois/trace-email.html
Dakle dajem besplatan savet policiji, nadam se da ce uspeti da se snadju - Ako ne slobodno im stojim na raspolaganju - Nikola netveza(et)yahoo.com

Zvezdan Terzic

pre 14 godina

Dokle cete objavljivati lazne intervjue? Prava istina je da da sam i dalje u Americi, vredno ucim, uciteljica me stalno hvali. Zavrsio sam treci razred, imam sve petice. Vole me drugari i sve bi bilo lepo da me vi u Srbiji ne napadate. Neki su ocigledno zavidni sto idem u skolicu jer oni sami nece nikad biti ovako obrazovani. Juce smo ucili o majmunima. Uh, kako su mi smesni, svasta znaju. Pozdrav svima iz Amerike

benefactor78

pre 14 godina

Evo ga, javio se "postenjacina"!!!
Daj, covece, bolje uci za te ispite, tezak je to fakultet...
Kada to zavrsis, dodji u Srbiju i upisi muzicku akademiju, da malo sviras klavir...

da NE

pre 14 godina

A tragedija srpskog društva je što se pojedinci dočepaju vlasti pa pomisle da je Srbija njihova privatna država u kojoj oni to odlučuju zbog svojih ličnih ili stranačkih interesa.“
On to prica o sebi?

serpiko

pre 14 godina

Pa,da,svi nevini, samo me interesuje od cega zivite g.Terzicu ovih godinu dana,primanja nemate,boravak u inostranstvu nije bas jeftin ,ono malo gradjana Srbije koji idu na letovanje jedva skrpe za 10-15 dana,a Vi lepo godinu.

brucoš

pre 14 godina

Gospodine Terziću,
molim vas, nemojte lagati ljude, uživajte na Karibima sa pokradenim parama, ali nemojte praviti celu državu idiotskom..
kako to jedan brucoš vidi, vi ste osoba koja se tereti za zloupotrebu službenog položaja i pritom je u bekstvu.. da li je potrebno još nešto da se zna ?? mislim ne.. NEVINOST SE DOKAZUJE NA SUDU, A NE NA PLAŽI PREKO NOVINA !
Hvala

Dekicar

pre 14 godina

U slucaju Dzaje i Cveleta NIJE pronadjen ni jedan dokaz koji ih tereti.
Svi igraci koji su ispitivani, su rekli da nisu pokradeni, jedino Drulicu MENADZERSKA AGENCIJA(koja vise ne postoji), nije isplatila dogovoreno, i on je stao u odbranu Dzaje i Cveleta.
Proverom dokumentacije u Zvezdi, takodje NIJE pronadjen ni jedan dokaz protiv njih.
I sta sad??
Dzaja i Cvele odlezali par meseci, ljaga je bacena na njihova imena i za to niko nece odgovarati. To je Srbija danas. Bez ijednog dokaza mogu da uniste LEGENDU, pa sta mi, obicni ljudi da ocekujemo??
Informacija (prava ili lazna) je informacija, ljaga je jlga.
To je, kao kada sa prozora, sa 5. sprata prospete svo perje iz jastuka, a demanti vam je, kada svo to perje posle treba da pokupite.
Sto se Terzica tice, ne znam situaciju, ali ako stvarno niko nije ostecen, za sta ga terete?? Zato sto je nekome smetao. Devedesete opet u Srbiji.
Tako to ide kod nas, a hocemo pravnu i demokratsku drzavu.
Da ne ispadne sad da ja branim Terzica, govorim cisto realno. Da bi ste nekoga strpali u zatvor, za to trebaju dokazu. U ustavu stoji da niko nije kriv, dok se ne dokaze. Ali to, (kao i mnogi drugi zakoni), za nekoga vazi, a za nekoga ne.
Znam da ce sad biti puno komentara, tipa, "samo ti dodji" , "a sto onda bezis" , i slicnih. Znam i da ce mnogi odgovoriti na moj kom.
Ja samo govorim da svakome treba dati sansu da se brani, da dokaze da nije kriv.
Pa, ako se ispostavi da ipak jeste, e onda u zatvor, a ne ovo strahovlasce i tamnicenje, kao u slucaju Dzaje i Cveleta.

Dzony

pre 14 godina

E Terza, Terza, kako se pravis da si naivan! Postenom coveku suza da kane dok te slusa! A svi znamo kakav si kao i svi u srpskom fudbalu! Ceka te zatvor kad tad!

Gledam,čitam,neverujem,plačem.

pre 14 godina

Ajde ti lepo ostani sa svojim menadžerskim sposobnostima tu gde jesi,organizuj njima ligu,preuzmite neki klub za veliku lovu(pošto imate lepe reference iza sebe)i ne misli na Srbiju.Sutjesku npr.Šta fali.Nameštao si ovde ko i drugi,krao ko i drugi,sa Spartakom igrao kući 3:5 u sezoni kada OFK ulazi u prvu ligu i do tada nije izgubio nijedan meč kući čini mi se,tri gola postiže Vanja Grubač,naplaćujete naivnom Hamburgu,Spartaku trebaju bodovi da bi ostali u trci za prvu ligu(Tomislav Karadžić iz Subotice?).Sjajno.I vuk sit i ovce na broju.Nakon Saše Markovića iz Zvezde(otišo u Štutgart)i Vanje Grubača niko godinama nije hteo da kupi ovde igrača i odvede ga u Nemačku(do Krstajića).A Vanja Grubač kad primi loptu u tom meču,protivnički igrači se sklanjaju.A ja kreten platio kartu!I sve je u redu.I da,u pravu si nisi samo ti.

Ne volim ja Terzu, ja volim pravdu.

pre 14 godina

„Nemam ja od čega da se branim. Stvar je jasna i brucošu pravnog fakulteta.“

Ja zavrsavam drugu godinu i stvari mi ipak nisu bas najjasnije.

No ipak, s' obzirom na to, da drzava glavne kriminalce pusta da se slobodno setkaju po Beogradu, da obrcu i peru svoj novac i da su sa svima njima u "dilu", dok sa druge strane hapse, tuku i ubijaju uglavnom nevine i "sitnu ribu", u ovom slucaju sam ja na tvojoj strani.

Cak i da si kriv, da si pare stavio u svoj dzep i da nisi platio porez drzavi - ako si. Uspeli su da oporezuju sve sto su mogli, dignu cene svega sto su mogli, iz svake sitnice da nam uzimaju pare za svoj budzet. Zive od nasih para, razbacuju se na ruckove, prevoz, dzipove, vile, parkinge. Ako si i svaka ti cast na tome!
(Neko ce sad reci, nije ostetio drzavu, vec je pare kluba stavio u svoj dzep. Ako se oni ne bune (po Terzinoj direktivi ili ne) nema sta i drzava da se buni).

Videli smo sta su radili jednom Dzajicu, koji je, voleli ga pojedinci ili ne, ipak jedna legenda srpskog fudbala i covek koji zasluzuje postovanje. Hapsenje pred kamerama kao poslednjeg kriminalca, drzanje u zatvoru. I na kraju, tresla se gora, rodio se mis.

Kada se na taj nacin, nacin na koji su se ophodili prema Dzajicu, drzava bude ophodila prema pravim krimalcima i lopurdama, odnosno kada nam se celokupno pravosudje promeni i iskoreni korumpcija (pocev od obicnih porodicnopravnih sporova, do krivicnog postupka) - ti dodji da ti se sudi. Do tada (odnosno nikada), uzivaj na Maldivima, Crnoj Gori ili gde god da si. Mogu da te povuku za onu stvar.

Grobar_Toronto

pre 14 godina

Sada mi samo jedna stvar nije jasna:

Za Zvezdanom Terzicem je izdana poternica,a gospodin daje izjavu za Vecernje Novosti....Pa ako ga pravosudni organi traze,zasto ne kontaktiraju nadlezne organe zemlje u kojoj je Terzic dao izjavu???

Ovo stvarno nema nigde.Terza,izdaj i knjigu da znamo gde da odemo da je kupimo....

John Terry

pre 14 godina

Ova rec "hajka" mora da je najkorisnija u istoriji izrazavanja ovih kvazipostenjacina koji haraju Srbijom! Jadni svi oni sto ih napadaju i hajkaju :) Promenite malo rec,istrosili ste ovu ! Ja ti verujem terzicu...NOT!

Shone

pre 14 godina

Zvezdanu se moze svasta prisiti ali on bas i nije glup! A definitivno nije ni neobavijesten. Ja ne znam da li je i ako jeste koliko je para maznuo, ali da sam u njegovim cipelama ni ja ih ne bi trosio po srpskom betonu!

general Ratko Mladic

pre 14 godina

Osecam da je Ivica Dacic angazovao i Hag, I Google, i NASU da bi ga nasao, dok je kucao ovo, al jbg, kod nas ne postoje registrovane verzije programa Windows!

Gravedigga

pre 14 godina

Vratio bi se u zemlju,al` ne zavisi od njega !? Jadan covek,nema pare za put u Srbiju,al` ima za skijanje po Alpima,suncanje u kaliforniji....

realista

pre 14 godina

odmah privesti ovog novinara u policiju a doticni list dobro preispitati,dokle ce u ovoj zemlji kriminalci imati naslovne stranice u novinama u udarne vesti na tv-u?!!!!!

kling

pre 14 godina

Nikada nisam krio bliskost sa određenim osobama u Crnoj Gori, a koje su bile anatemisane od tadašnje garniture u Beogradu, pogotovo posle referenduma u Crnoj Gori.

E Terza, sad te svi u Srbiji gotive, nemas vise brige :-)

ofk

pre 14 godina

Svi su muvali.Muvaju i sad .Terza se nekom zamerio i to je problem.a malo su i ljubomorni na njega sto je sposoban i sto ima nesto u glavi.napravio je od Ofk beograda nesto.....

rotkva

pre 14 godina

''U Srbiji postoji 2.200 klubova, 2.198 su radili po propisima, a samo Zvezda i OFK Beograd nisu. Treba li komentar?''
Hahaha..ovo je odlicno.To bi u prevodu bilo:''Alo momci,da se razumemo,u nasem fudbalu svi levatimo,krademo,trpamo u dzepove,niko ne radi po propisima,pa sto onda samo mene trazite,pobogu?
Divan argument,prosto srce da ti pukne,sama pomisao da ga vidim sa lisicama budi u meni osecaj nepravde.
Pogledajte samo istoriju FSS i FSJ,tacnije sudbinu ljudi na najvisim funkcijama.Ovaj ubijen,onaj zabegao u Japan,onaj uhapsen pred kamerama,ovaj zapalio na seminare u Ameriku...Karadzic je sledeci,on ce verovatno da se prerusi u nekog nadri-lekara kad ga budu trazili.
Srbijo,zemljo fudbala.

rotkva

pre 14 godina

''U Srbiji postoji 2.200 klubova, 2.198 su radili po propisima, a samo Zvezda i OFK Beograd nisu. Treba li komentar?''
Hahaha..ovo je odlicno.To bi u prevodu bilo:''Alo momci,da se razumemo,u nasem fudbalu svi levatimo,krademo,trpamo u dzepove,niko ne radi po propisima,pa sto onda samo mene trazite,pobogu?
Divan argument,prosto srce da ti pukne,sama pomisao da ga vidim sa lisicama budi u meni osecaj nepravde.
Pogledajte samo istoriju FSS i FSJ,tacnije sudbinu ljudi na najvisim funkcijama.Ovaj ubijen,onaj zabegao u Japan,onaj uhapsen pred kamerama,ovaj zapalio na seminare u Ameriku...Karadzic je sledeci,on ce verovatno da se prerusi u nekog nadri-lekara kad ga budu trazili.
Srbijo,zemljo fudbala.

Gledam,čitam,neverujem,plačem.

pre 14 godina

Ajde ti lepo ostani sa svojim menadžerskim sposobnostima tu gde jesi,organizuj njima ligu,preuzmite neki klub za veliku lovu(pošto imate lepe reference iza sebe)i ne misli na Srbiju.Sutjesku npr.Šta fali.Nameštao si ovde ko i drugi,krao ko i drugi,sa Spartakom igrao kući 3:5 u sezoni kada OFK ulazi u prvu ligu i do tada nije izgubio nijedan meč kući čini mi se,tri gola postiže Vanja Grubač,naplaćujete naivnom Hamburgu,Spartaku trebaju bodovi da bi ostali u trci za prvu ligu(Tomislav Karadžić iz Subotice?).Sjajno.I vuk sit i ovce na broju.Nakon Saše Markovića iz Zvezde(otišo u Štutgart)i Vanje Grubača niko godinama nije hteo da kupi ovde igrača i odvede ga u Nemačku(do Krstajića).A Vanja Grubač kad primi loptu u tom meču,protivnički igrači se sklanjaju.A ja kreten platio kartu!I sve je u redu.I da,u pravu si nisi samo ti.

general Ratko Mladic

pre 14 godina

Osecam da je Ivica Dacic angazovao i Hag, I Google, i NASU da bi ga nasao, dok je kucao ovo, al jbg, kod nas ne postoje registrovane verzije programa Windows!

realista

pre 14 godina

odmah privesti ovog novinara u policiju a doticni list dobro preispitati,dokle ce u ovoj zemlji kriminalci imati naslovne stranice u novinama u udarne vesti na tv-u?!!!!!

kling

pre 14 godina

Nikada nisam krio bliskost sa određenim osobama u Crnoj Gori, a koje su bile anatemisane od tadašnje garniture u Beogradu, pogotovo posle referenduma u Crnoj Gori.

E Terza, sad te svi u Srbiji gotive, nemas vise brige :-)

John Terry

pre 14 godina

Ova rec "hajka" mora da je najkorisnija u istoriji izrazavanja ovih kvazipostenjacina koji haraju Srbijom! Jadni svi oni sto ih napadaju i hajkaju :) Promenite malo rec,istrosili ste ovu ! Ja ti verujem terzicu...NOT!

serpiko

pre 14 godina

Pa,da,svi nevini, samo me interesuje od cega zivite g.Terzicu ovih godinu dana,primanja nemate,boravak u inostranstvu nije bas jeftin ,ono malo gradjana Srbije koji idu na letovanje jedva skrpe za 10-15 dana,a Vi lepo godinu.

Gravedigga

pre 14 godina

Vratio bi se u zemlju,al` ne zavisi od njega !? Jadan covek,nema pare za put u Srbiju,al` ima za skijanje po Alpima,suncanje u kaliforniji....

brucoš

pre 14 godina

Gospodine Terziću,
molim vas, nemojte lagati ljude, uživajte na Karibima sa pokradenim parama, ali nemojte praviti celu državu idiotskom..
kako to jedan brucoš vidi, vi ste osoba koja se tereti za zloupotrebu službenog položaja i pritom je u bekstvu.. da li je potrebno još nešto da se zna ?? mislim ne.. NEVINOST SE DOKAZUJE NA SUDU, A NE NA PLAŽI PREKO NOVINA !
Hvala

Zvezdan Terzic

pre 14 godina

Dokle cete objavljivati lazne intervjue? Prava istina je da da sam i dalje u Americi, vredno ucim, uciteljica me stalno hvali. Zavrsio sam treci razred, imam sve petice. Vole me drugari i sve bi bilo lepo da me vi u Srbiji ne napadate. Neki su ocigledno zavidni sto idem u skolicu jer oni sami nece nikad biti ovako obrazovani. Juce smo ucili o majmunima. Uh, kako su mi smesni, svasta znaju. Pozdrav svima iz Amerike

Ne volim ja Terzu, ja volim pravdu.

pre 14 godina

„Nemam ja od čega da se branim. Stvar je jasna i brucošu pravnog fakulteta.“

Ja zavrsavam drugu godinu i stvari mi ipak nisu bas najjasnije.

No ipak, s' obzirom na to, da drzava glavne kriminalce pusta da se slobodno setkaju po Beogradu, da obrcu i peru svoj novac i da su sa svima njima u "dilu", dok sa druge strane hapse, tuku i ubijaju uglavnom nevine i "sitnu ribu", u ovom slucaju sam ja na tvojoj strani.

Cak i da si kriv, da si pare stavio u svoj dzep i da nisi platio porez drzavi - ako si. Uspeli su da oporezuju sve sto su mogli, dignu cene svega sto su mogli, iz svake sitnice da nam uzimaju pare za svoj budzet. Zive od nasih para, razbacuju se na ruckove, prevoz, dzipove, vile, parkinge. Ako si i svaka ti cast na tome!
(Neko ce sad reci, nije ostetio drzavu, vec je pare kluba stavio u svoj dzep. Ako se oni ne bune (po Terzinoj direktivi ili ne) nema sta i drzava da se buni).

Videli smo sta su radili jednom Dzajicu, koji je, voleli ga pojedinci ili ne, ipak jedna legenda srpskog fudbala i covek koji zasluzuje postovanje. Hapsenje pred kamerama kao poslednjeg kriminalca, drzanje u zatvoru. I na kraju, tresla se gora, rodio se mis.

Kada se na taj nacin, nacin na koji su se ophodili prema Dzajicu, drzava bude ophodila prema pravim krimalcima i lopurdama, odnosno kada nam se celokupno pravosudje promeni i iskoreni korumpcija (pocev od obicnih porodicnopravnih sporova, do krivicnog postupka) - ti dodji da ti se sudi. Do tada (odnosno nikada), uzivaj na Maldivima, Crnoj Gori ili gde god da si. Mogu da te povuku za onu stvar.

Dekicar

pre 14 godina

U slucaju Dzaje i Cveleta NIJE pronadjen ni jedan dokaz koji ih tereti.
Svi igraci koji su ispitivani, su rekli da nisu pokradeni, jedino Drulicu MENADZERSKA AGENCIJA(koja vise ne postoji), nije isplatila dogovoreno, i on je stao u odbranu Dzaje i Cveleta.
Proverom dokumentacije u Zvezdi, takodje NIJE pronadjen ni jedan dokaz protiv njih.
I sta sad??
Dzaja i Cvele odlezali par meseci, ljaga je bacena na njihova imena i za to niko nece odgovarati. To je Srbija danas. Bez ijednog dokaza mogu da uniste LEGENDU, pa sta mi, obicni ljudi da ocekujemo??
Informacija (prava ili lazna) je informacija, ljaga je jlga.
To je, kao kada sa prozora, sa 5. sprata prospete svo perje iz jastuka, a demanti vam je, kada svo to perje posle treba da pokupite.
Sto se Terzica tice, ne znam situaciju, ali ako stvarno niko nije ostecen, za sta ga terete?? Zato sto je nekome smetao. Devedesete opet u Srbiji.
Tako to ide kod nas, a hocemo pravnu i demokratsku drzavu.
Da ne ispadne sad da ja branim Terzica, govorim cisto realno. Da bi ste nekoga strpali u zatvor, za to trebaju dokazu. U ustavu stoji da niko nije kriv, dok se ne dokaze. Ali to, (kao i mnogi drugi zakoni), za nekoga vazi, a za nekoga ne.
Znam da ce sad biti puno komentara, tipa, "samo ti dodji" , "a sto onda bezis" , i slicnih. Znam i da ce mnogi odgovoriti na moj kom.
Ja samo govorim da svakome treba dati sansu da se brani, da dokaze da nije kriv.
Pa, ako se ispostavi da ipak jeste, e onda u zatvor, a ne ovo strahovlasce i tamnicenje, kao u slucaju Dzaje i Cveleta.

Dzony

pre 14 godina

E Terza, Terza, kako se pravis da si naivan! Postenom coveku suza da kane dok te slusa! A svi znamo kakav si kao i svi u srpskom fudbalu! Ceka te zatvor kad tad!

Grobar_Toronto

pre 14 godina

Sada mi samo jedna stvar nije jasna:

Za Zvezdanom Terzicem je izdana poternica,a gospodin daje izjavu za Vecernje Novosti....Pa ako ga pravosudni organi traze,zasto ne kontaktiraju nadlezne organe zemlje u kojoj je Terzic dao izjavu???

Ovo stvarno nema nigde.Terza,izdaj i knjigu da znamo gde da odemo da je kupimo....

Plikuscht

pre 14 godina

'Osumnjičen sam da sam oštetio ne državu već klub u tri transfera.'

Uh, uh, uh, uh ... terzo, terzo ... i ti si student a ovakve stvari lupetas!?

Ako si ostetio klub (skrenuo lovu na drugu stranu, narodski receno), onda dobit nije prijavljena u ime kluba u Srbiji, a to onda znaci da si zavrnuo drzavu za porez!
Vrlo jednostavno zapravo.

ofk

pre 14 godina

Svi su muvali.Muvaju i sad .Terza se nekom zamerio i to je problem.a malo su i ljubomorni na njega sto je sposoban i sto ima nesto u glavi.napravio je od Ofk beograda nesto.....

Nikola

pre 14 godina

Ha Ha Ajde policijo :)
Veoma, veoma je lako odrediti lokaciju sa koje je poslat email
Dovoljno je kopirati header mail-a i odrediti iz koje drzave, iz kog grada te iz koje ulice je poslato pismo http://www.ip-adress.com/trace_email/ ili
http://www.johnru.com/active-whois/trace-email.html
Dakle dajem besplatan savet policiji, nadam se da ce uspeti da se snadju - Ako ne slobodno im stojim na raspolaganju - Nikola netveza(et)yahoo.com

benefactor78

pre 14 godina

Evo ga, javio se "postenjacina"!!!
Daj, covece, bolje uci za te ispite, tezak je to fakultet...
Kada to zavrsis, dodji u Srbiju i upisi muzicku akademiju, da malo sviras klavir...

da NE

pre 14 godina

A tragedija srpskog društva je što se pojedinci dočepaju vlasti pa pomisle da je Srbija njihova privatna država u kojoj oni to odlučuju zbog svojih ličnih ili stranačkih interesa.“
On to prica o sebi?

Gradjanin koji zeli da pomogne

pre 14 godina

Za Policiju!
Ako ga trazite a ne znate gde je, evo ja cu da pomognem: On je tamo gde je trenutno najvece namestanje nacionalne lige i cija reprezentacija trenutno izuzetno slaba i gubi od velikana poput Azerbejdzana ili Jermenije.

Terza

pre 14 godina

Da bacimo neku paru da ce se opet neko javiti da okrivi Toleta i Partizan za ovo "proganjanje" Terzica?
(nislija, 15. april 2009 00:47)
Imaš opkladu,prvi si se javio.Poznaješ situaciju!!

znaju znanje

pre 14 godina

Sto se tice selektivne pravde potpuno je u pravu, sa tim sto su on i Dzajic trebali imati mnogo veca prava od ostalih posto su nesto stvoril. Danasnja reprezentacija je njihovo delo, da nema menadzera koji uvek izguraju po jednog iz Zvezde i Partizana u njoj prakticno ne bi bilo Partizanovih igraca jer sad je samo taj jedan po komandi. Celu reprezentaciju selektirao je Dzaja uz pomoc Terzica i OFK-a.

Shone

pre 14 godina

Zvezdanu se moze svasta prisiti ali on bas i nije glup! A definitivno nije ni neobavijesten. Ja ne znam da li je i ako jeste koliko je para maznuo, ali da sam u njegovim cipelama ni ja ih ne bi trosio po srpskom betonu!

Čika

pre 14 godina

Tacno je Terza, da odredjene sluzbe rade to sto rade, ali je isto tako tacno da su te iste te sluzbe prethodno i postavile na te pozicije na kojima si uzeo dovoljno love da sad zivis ko zna gde i, preterano sam siguran, vrlo udobno.

lesa

pre 14 godina

@dekicar
a ko je digao pare na ime drulića i potpisao se ćirilicom i ako se on potpisuje latinicom?zaposlene u komercijalnoj banci je sramota šta se sve dogadjalo tamosa zvezdinim transferima.

klinsman

pre 14 godina

gospodine terzicu a sta cemo sa svim onim namestenim utakmicama koje je ofk sa vama na celu odigrao?na primer sutjeska-ofk 5-3 u niksicu kad je dogovor bio da divic da 3 gola a da sutjeska dobije.naravno tako je i bilo.da li vladan batic zna za taj slucaj i da nije mozda i to uradjeno bez vaseg znanja?kasno ste se setili da predjete u legalne vode.kao igracu svaka vam cast ali kao funkcioner imate dugacke repove

nikola

pre 14 godina

Sto se tice selektivne pravde potpuno je u pravu, sa tim sto su on i Dzajic trebali imati mnogo veca prava od ostalih posto su nesto stvoril. Danasnja reprezentacija je njihovo delo, da nema menadzera koji uvek izguraju po jednog iz Zvezde i Partizana u njoj prakticno ne bi bilo Partizanovih igraca jer sad je samo taj jedan po komandi. Celu reprezentaciju selektirao je Dzaja uz pomoc Terzica i OFK-a.
(znaju znanje, 15. april 2009 10:55)

Kolko vidim ciljas na Obradovica.A sta je sa nasom najvecom rupom u reprezentaciji-Milijasom? Pa Obradovic je odlicno odigrao ove utakmice u reprezentaciji i za njega nista ne moze da se kaze. A sta cemo sa Milijasom?Ko njega gura kad je pokazao na ovih par utakmica da nije za reprezentaciju, pogotovo ne za prvih 11.

PavikaCar

pre 14 godina

Pa ti se vrati, predaj se, kao gospodin ides na sudjenje, niko ti ne vezuje lisice, sacekas sudjenje, dokazes da si nevin i odes i igras se sa decom...Niko ti nece stavljati lisice ako se predas...

ofk

pre 14 godina

Svi su muvali.Muvaju i sad .Terza se nekom zamerio i to je problem.a malo su i ljubomorni na njega sto je sposoban i sto ima nesto u glavi.napravio je od Ofk beograda nesto.....

Dekicar

pre 14 godina

U slucaju Dzaje i Cveleta NIJE pronadjen ni jedan dokaz koji ih tereti.
Svi igraci koji su ispitivani, su rekli da nisu pokradeni, jedino Drulicu MENADZERSKA AGENCIJA(koja vise ne postoji), nije isplatila dogovoreno, i on je stao u odbranu Dzaje i Cveleta.
Proverom dokumentacije u Zvezdi, takodje NIJE pronadjen ni jedan dokaz protiv njih.
I sta sad??
Dzaja i Cvele odlezali par meseci, ljaga je bacena na njihova imena i za to niko nece odgovarati. To je Srbija danas. Bez ijednog dokaza mogu da uniste LEGENDU, pa sta mi, obicni ljudi da ocekujemo??
Informacija (prava ili lazna) je informacija, ljaga je jlga.
To je, kao kada sa prozora, sa 5. sprata prospete svo perje iz jastuka, a demanti vam je, kada svo to perje posle treba da pokupite.
Sto se Terzica tice, ne znam situaciju, ali ako stvarno niko nije ostecen, za sta ga terete?? Zato sto je nekome smetao. Devedesete opet u Srbiji.
Tako to ide kod nas, a hocemo pravnu i demokratsku drzavu.
Da ne ispadne sad da ja branim Terzica, govorim cisto realno. Da bi ste nekoga strpali u zatvor, za to trebaju dokazu. U ustavu stoji da niko nije kriv, dok se ne dokaze. Ali to, (kao i mnogi drugi zakoni), za nekoga vazi, a za nekoga ne.
Znam da ce sad biti puno komentara, tipa, "samo ti dodji" , "a sto onda bezis" , i slicnih. Znam i da ce mnogi odgovoriti na moj kom.
Ja samo govorim da svakome treba dati sansu da se brani, da dokaze da nije kriv.
Pa, ako se ispostavi da ipak jeste, e onda u zatvor, a ne ovo strahovlasce i tamnicenje, kao u slucaju Dzaje i Cveleta.

Ne volim ja Terzu, ja volim pravdu.

pre 14 godina

„Nemam ja od čega da se branim. Stvar je jasna i brucošu pravnog fakulteta.“

Ja zavrsavam drugu godinu i stvari mi ipak nisu bas najjasnije.

No ipak, s' obzirom na to, da drzava glavne kriminalce pusta da se slobodno setkaju po Beogradu, da obrcu i peru svoj novac i da su sa svima njima u "dilu", dok sa druge strane hapse, tuku i ubijaju uglavnom nevine i "sitnu ribu", u ovom slucaju sam ja na tvojoj strani.

Cak i da si kriv, da si pare stavio u svoj dzep i da nisi platio porez drzavi - ako si. Uspeli su da oporezuju sve sto su mogli, dignu cene svega sto su mogli, iz svake sitnice da nam uzimaju pare za svoj budzet. Zive od nasih para, razbacuju se na ruckove, prevoz, dzipove, vile, parkinge. Ako si i svaka ti cast na tome!
(Neko ce sad reci, nije ostetio drzavu, vec je pare kluba stavio u svoj dzep. Ako se oni ne bune (po Terzinoj direktivi ili ne) nema sta i drzava da se buni).

Videli smo sta su radili jednom Dzajicu, koji je, voleli ga pojedinci ili ne, ipak jedna legenda srpskog fudbala i covek koji zasluzuje postovanje. Hapsenje pred kamerama kao poslednjeg kriminalca, drzanje u zatvoru. I na kraju, tresla se gora, rodio se mis.

Kada se na taj nacin, nacin na koji su se ophodili prema Dzajicu, drzava bude ophodila prema pravim krimalcima i lopurdama, odnosno kada nam se celokupno pravosudje promeni i iskoreni korumpcija (pocev od obicnih porodicnopravnih sporova, do krivicnog postupka) - ti dodji da ti se sudi. Do tada (odnosno nikada), uzivaj na Maldivima, Crnoj Gori ili gde god da si. Mogu da te povuku za onu stvar.

Shone

pre 14 godina

Zvezdanu se moze svasta prisiti ali on bas i nije glup! A definitivno nije ni neobavijesten. Ja ne znam da li je i ako jeste koliko je para maznuo, ali da sam u njegovim cipelama ni ja ih ne bi trosio po srpskom betonu!

znaju znanje

pre 14 godina

Sto se tice selektivne pravde potpuno je u pravu, sa tim sto su on i Dzajic trebali imati mnogo veca prava od ostalih posto su nesto stvoril. Danasnja reprezentacija je njihovo delo, da nema menadzera koji uvek izguraju po jednog iz Zvezde i Partizana u njoj prakticno ne bi bilo Partizanovih igraca jer sad je samo taj jedan po komandi. Celu reprezentaciju selektirao je Dzaja uz pomoc Terzica i OFK-a.

realista

pre 14 godina

odmah privesti ovog novinara u policiju a doticni list dobro preispitati,dokle ce u ovoj zemlji kriminalci imati naslovne stranice u novinama u udarne vesti na tv-u?!!!!!

Terza

pre 14 godina

Da bacimo neku paru da ce se opet neko javiti da okrivi Toleta i Partizan za ovo "proganjanje" Terzica?
(nislija, 15. april 2009 00:47)
Imaš opkladu,prvi si se javio.Poznaješ situaciju!!

serpiko

pre 14 godina

Pa,da,svi nevini, samo me interesuje od cega zivite g.Terzicu ovih godinu dana,primanja nemate,boravak u inostranstvu nije bas jeftin ,ono malo gradjana Srbije koji idu na letovanje jedva skrpe za 10-15 dana,a Vi lepo godinu.

Gravedigga

pre 14 godina

Vratio bi se u zemlju,al` ne zavisi od njega !? Jadan covek,nema pare za put u Srbiju,al` ima za skijanje po Alpima,suncanje u kaliforniji....

rotkva

pre 14 godina

''U Srbiji postoji 2.200 klubova, 2.198 su radili po propisima, a samo Zvezda i OFK Beograd nisu. Treba li komentar?''
Hahaha..ovo je odlicno.To bi u prevodu bilo:''Alo momci,da se razumemo,u nasem fudbalu svi levatimo,krademo,trpamo u dzepove,niko ne radi po propisima,pa sto onda samo mene trazite,pobogu?
Divan argument,prosto srce da ti pukne,sama pomisao da ga vidim sa lisicama budi u meni osecaj nepravde.
Pogledajte samo istoriju FSS i FSJ,tacnije sudbinu ljudi na najvisim funkcijama.Ovaj ubijen,onaj zabegao u Japan,onaj uhapsen pred kamerama,ovaj zapalio na seminare u Ameriku...Karadzic je sledeci,on ce verovatno da se prerusi u nekog nadri-lekara kad ga budu trazili.
Srbijo,zemljo fudbala.

brucoš

pre 14 godina

Gospodine Terziću,
molim vas, nemojte lagati ljude, uživajte na Karibima sa pokradenim parama, ali nemojte praviti celu državu idiotskom..
kako to jedan brucoš vidi, vi ste osoba koja se tereti za zloupotrebu službenog položaja i pritom je u bekstvu.. da li je potrebno još nešto da se zna ?? mislim ne.. NEVINOST SE DOKAZUJE NA SUDU, A NE NA PLAŽI PREKO NOVINA !
Hvala

kling

pre 14 godina

Nikada nisam krio bliskost sa određenim osobama u Crnoj Gori, a koje su bile anatemisane od tadašnje garniture u Beogradu, pogotovo posle referenduma u Crnoj Gori.

E Terza, sad te svi u Srbiji gotive, nemas vise brige :-)

John Terry

pre 14 godina

Ova rec "hajka" mora da je najkorisnija u istoriji izrazavanja ovih kvazipostenjacina koji haraju Srbijom! Jadni svi oni sto ih napadaju i hajkaju :) Promenite malo rec,istrosili ste ovu ! Ja ti verujem terzicu...NOT!

Grobar_Toronto

pre 14 godina

Sada mi samo jedna stvar nije jasna:

Za Zvezdanom Terzicem je izdana poternica,a gospodin daje izjavu za Vecernje Novosti....Pa ako ga pravosudni organi traze,zasto ne kontaktiraju nadlezne organe zemlje u kojoj je Terzic dao izjavu???

Ovo stvarno nema nigde.Terza,izdaj i knjigu da znamo gde da odemo da je kupimo....

general Ratko Mladic

pre 14 godina

Osecam da je Ivica Dacic angazovao i Hag, I Google, i NASU da bi ga nasao, dok je kucao ovo, al jbg, kod nas ne postoje registrovane verzije programa Windows!

Gledam,čitam,neverujem,plačem.

pre 14 godina

Ajde ti lepo ostani sa svojim menadžerskim sposobnostima tu gde jesi,organizuj njima ligu,preuzmite neki klub za veliku lovu(pošto imate lepe reference iza sebe)i ne misli na Srbiju.Sutjesku npr.Šta fali.Nameštao si ovde ko i drugi,krao ko i drugi,sa Spartakom igrao kući 3:5 u sezoni kada OFK ulazi u prvu ligu i do tada nije izgubio nijedan meč kući čini mi se,tri gola postiže Vanja Grubač,naplaćujete naivnom Hamburgu,Spartaku trebaju bodovi da bi ostali u trci za prvu ligu(Tomislav Karadžić iz Subotice?).Sjajno.I vuk sit i ovce na broju.Nakon Saše Markovića iz Zvezde(otišo u Štutgart)i Vanje Grubača niko godinama nije hteo da kupi ovde igrača i odvede ga u Nemačku(do Krstajića).A Vanja Grubač kad primi loptu u tom meču,protivnički igrači se sklanjaju.A ja kreten platio kartu!I sve je u redu.I da,u pravu si nisi samo ti.

Dzony

pre 14 godina

E Terza, Terza, kako se pravis da si naivan! Postenom coveku suza da kane dok te slusa! A svi znamo kakav si kao i svi u srpskom fudbalu! Ceka te zatvor kad tad!

da NE

pre 14 godina

A tragedija srpskog društva je što se pojedinci dočepaju vlasti pa pomisle da je Srbija njihova privatna država u kojoj oni to odlučuju zbog svojih ličnih ili stranačkih interesa.“
On to prica o sebi?

benefactor78

pre 14 godina

Evo ga, javio se "postenjacina"!!!
Daj, covece, bolje uci za te ispite, tezak je to fakultet...
Kada to zavrsis, dodji u Srbiju i upisi muzicku akademiju, da malo sviras klavir...

Zvezdan Terzic

pre 14 godina

Dokle cete objavljivati lazne intervjue? Prava istina je da da sam i dalje u Americi, vredno ucim, uciteljica me stalno hvali. Zavrsio sam treci razred, imam sve petice. Vole me drugari i sve bi bilo lepo da me vi u Srbiji ne napadate. Neki su ocigledno zavidni sto idem u skolicu jer oni sami nece nikad biti ovako obrazovani. Juce smo ucili o majmunima. Uh, kako su mi smesni, svasta znaju. Pozdrav svima iz Amerike

Plikuscht

pre 14 godina

'Osumnjičen sam da sam oštetio ne državu već klub u tri transfera.'

Uh, uh, uh, uh ... terzo, terzo ... i ti si student a ovakve stvari lupetas!?

Ako si ostetio klub (skrenuo lovu na drugu stranu, narodski receno), onda dobit nije prijavljena u ime kluba u Srbiji, a to onda znaci da si zavrnuo drzavu za porez!
Vrlo jednostavno zapravo.

Nikola

pre 14 godina

Ha Ha Ajde policijo :)
Veoma, veoma je lako odrediti lokaciju sa koje je poslat email
Dovoljno je kopirati header mail-a i odrediti iz koje drzave, iz kog grada te iz koje ulice je poslato pismo http://www.ip-adress.com/trace_email/ ili
http://www.johnru.com/active-whois/trace-email.html
Dakle dajem besplatan savet policiji, nadam se da ce uspeti da se snadju - Ako ne slobodno im stojim na raspolaganju - Nikola netveza(et)yahoo.com

Gradjanin koji zeli da pomogne

pre 14 godina

Za Policiju!
Ako ga trazite a ne znate gde je, evo ja cu da pomognem: On je tamo gde je trenutno najvece namestanje nacionalne lige i cija reprezentacija trenutno izuzetno slaba i gubi od velikana poput Azerbejdzana ili Jermenije.

Čika

pre 14 godina

Tacno je Terza, da odredjene sluzbe rade to sto rade, ali je isto tako tacno da su te iste te sluzbe prethodno i postavile na te pozicije na kojima si uzeo dovoljno love da sad zivis ko zna gde i, preterano sam siguran, vrlo udobno.

PavikaCar

pre 14 godina

Pa ti se vrati, predaj se, kao gospodin ides na sudjenje, niko ti ne vezuje lisice, sacekas sudjenje, dokazes da si nevin i odes i igras se sa decom...Niko ti nece stavljati lisice ako se predas...

lesa

pre 14 godina

@dekicar
a ko je digao pare na ime drulića i potpisao se ćirilicom i ako se on potpisuje latinicom?zaposlene u komercijalnoj banci je sramota šta se sve dogadjalo tamosa zvezdinim transferima.

klinsman

pre 14 godina

gospodine terzicu a sta cemo sa svim onim namestenim utakmicama koje je ofk sa vama na celu odigrao?na primer sutjeska-ofk 5-3 u niksicu kad je dogovor bio da divic da 3 gola a da sutjeska dobije.naravno tako je i bilo.da li vladan batic zna za taj slucaj i da nije mozda i to uradjeno bez vaseg znanja?kasno ste se setili da predjete u legalne vode.kao igracu svaka vam cast ali kao funkcioner imate dugacke repove

nikola

pre 14 godina

Sto se tice selektivne pravde potpuno je u pravu, sa tim sto su on i Dzajic trebali imati mnogo veca prava od ostalih posto su nesto stvoril. Danasnja reprezentacija je njihovo delo, da nema menadzera koji uvek izguraju po jednog iz Zvezde i Partizana u njoj prakticno ne bi bilo Partizanovih igraca jer sad je samo taj jedan po komandi. Celu reprezentaciju selektirao je Dzaja uz pomoc Terzica i OFK-a.
(znaju znanje, 15. april 2009 10:55)

Kolko vidim ciljas na Obradovica.A sta je sa nasom najvecom rupom u reprezentaciji-Milijasom? Pa Obradovic je odlicno odigrao ove utakmice u reprezentaciji i za njega nista ne moze da se kaze. A sta cemo sa Milijasom?Ko njega gura kad je pokazao na ovih par utakmica da nije za reprezentaciju, pogotovo ne za prvih 11.