Subota, 04.04.2009.

12:02

Baton na pol poziciji u Maleziji

Britanac Dženson Baton startovaće sa pol pozicije na drugoj trci sezone, Velikoj nagradi Malezije, na stazi "Sepang".

Izvor: Jelena Trajkoviæ

Baton na pol poziciji u Maleziji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

P@ki

pre 15 godina

Pa do juce niste znali ni ko je Baton,danas sve sami eksperti!Ako je neko sposoban da se bori sa problemima na i izvan staze onda su to Ferrari i McLaren.Kao navijac Ferrarija bole me ove brljotine koje moj tim pravi,ali sacekajmo odluku FIA-e 14.aprila i price oko spornih difuzora,pa onda da vidimo koliko su to bolji od crvenih.Za McLaren je vec malo teza situacija jer im je koncept aerodinamike ovogodisnjeg bolida promasen,i bice daleko teze nesto vise izvuci od njega.Sto se tice KERS-a mislim da ce timovi koji ga budu implementirali u ranoj fazi na pocetku biti u velikoj prednosti za sledecu sezonu kada bude bio obavezan.Braw GP i Ros Brawn su napravili super posao,samo da im se ne izjalovi na kraju...Onaj kome su drugi upropastili vikend ima najvise da kida po stazi a to je Masa.Ledeni je prica za sebe,on ide ili na podijum ili u ogradu.Zivi bili pa videli.Forza Ferrari!!!

Dado

pre 15 godina

SIKI!!! ali ti ne znas da li sam ja njega gledao uzivo. . . nisam ja bas toliko mlad, odavno pratim formulu 1 . . . SENNA je legenda i po mom (i ne samo po mom) misljenju najbolji vozac svih vremena, na zalost prerano je otisao, ali zaboravljen nece biti nikada. . .pozzz

marko-nbg

pre 15 godina

Slazem se sa komentarom Br 30, ali bez poslednje recenice! Stvarno je ovde dosta "preletaca" koji velicaju i dive se timu koji je na vrhu! Stvarno zacudjuje broj onih koji su "znali da ce Baton da proradi kad tad" , koji su znali da ce" Brown GP biti najbolji". Joj sto bih voleo da je ostala Honda! Da vas onda vidim!
U svakom slucaju Brown GP treba da uziva u svom trenutku slave, mozda i osvoje neku titulu ove godine, vozacku ili konstruktorsku, ali ja NIKAD necu navijati za njih!!!!
Jedan je Ferrari!!!!!!

marko-nbg

pre 15 godina

Slazem se sa komentarom Br 30, ali bez poslednje recenice! Stvarno je ovde dosta "preletaca" koji velicaju i dive se timu koji je na vrhu! Stvarno zacudjuje broj onih koji su "znali da ce Baton da proradi kad tad" , koji su znali da ce" Brown GP biti najbolji". Joj sto bih voleo da je ostala Honda! Da vas onda vidim!
U svakom slucaju Brown GP treba da uziva u svom trenutku slave, mozda i osvoje neku titulu ove godine, vozacku ili konstruktorsku, ali ja NIKAD necu navijati za njih!!!!
Jedan je Ferrari!!!!!!

AC

pre 15 godina

Kako to da Baton odjednom ovde ima toliko navijaca i likova koji su ga oduvek gotivili??????? Proteklih sezona niko nije nista napisao u tom fazonu o mjemu. Izgleda da puno ima onih za koje vazi ono: kako vetar duva... Misljena se jako brzo menjaju. Sad kad Ferariju i Mclarenu ne ide dobro, svi volimo Brawn GP. A kad se stvari vrate na svoje opet ce svi da vole i uzdizu Ferari i Mclaren. A to ce se desiti pre ili kasnije. Pozdrav za komentar 20.

siki

pre 15 godina

(Dado, 4. april 2009 16:57)Pominjuci Hamiltona i Schumahera,pokazao si koliko si realan?Kao Hamilton gresi a Schumi je radio sve namerno...Nemoj da se ofiras ti si klasican Meklarenovac!

the cure

pre 15 godina

Nema potrebe uopste pratiti trke jer i ovako i onako novo pravilo ove sezone je da pobednika i KONACAN plasman svih vozaca saznamo tek 5 dana posle trke!

Ske

pre 15 godina

Naravno da je jako bitno imati dobar bolid, samo sto su neki to tek sada shvatili a kada je shumaher pobedjivao nije im padalo na pamet...

sladjana

pre 15 godina

ja mislim da su ti difuzori nelegalni, ma nije valjda da je sad baton najbolji vozac, a kimi i hamilton zaboravili da voze? tako da ce se obradovati svi oni koji navijaju za tojotu, vilijams i ovaj novonastali bogataski tim - bron. ipak, ko je kriv drugim timovima sto nisu stavili takva cuda na bolide!
go kimi!

marko-nbg

pre 15 godina

" Ala ga ćera Jarno !!" Reče neko prošle sezone, čini mi se, kad je Jarno bio jednom prilikom u prvom startnom redu! E pa ovog puta stojim iza toga 100%!!! Jeste da sam Ferrari-ev fan i to veliki i sve ovo mi tesko pada , ali moram da priznam da mi je drago zbog Toyote , koja je moj drugi favorit posle crvenih! Konačno imaju automobil koji je kvalitetan i konačno mogu nešto više da urade!
Ako je istina ono što su komentatori naglasili da je u Ferrari-u došlo do strateške greške pa Masa nije ušao u 15 , po meni, glave bi trebale da lete i to odmah nakon ove trke!!! Ne očekujem sutra neki naročiti rezultat! Od Mase se ne može očekivati da sa 16. mesta uradi nešto više, a sa Kimijem se nikad ne zna! Ili će opet da poljubi zid ili će na podijum, imeđu nema!!!! U svakom slučaju teška trka za gledanje, ako ste kao i ja navijač Ferrari-a! Ostaje nam samo nada da će ipak doći do nekih promena unutar ekipe i da će ponovo početi da liče na sebe!! A setimo se, to je bila ekipa koja je menjala taktiku u toku trke, koja je čuda pravila čak i kad nije imala konkurentan automobil!! Jeste da sad nema Šumija i Toda, ali se nadam da će se makar na pit wall-u naći kakva takva zamena, jer ovi do sad, loše rade svoj posao!!!

BrawnGP

pre 15 godina

Šta je, rekao sam vam luzerčići jedni?!?!?!Taktički potez Rosa Brauna da zavara ostale timove.Nema veze što Barikelo starta osmi jer će svi ispred njega odmah na startu da odu u šljunak(ne računam Batona među tom hrpom luzera koja će da izleti sa staze).Baton će da vas podere i pokaže vam šta znači biti vozač u šampionskom bolidu!!!Masa je mastilo, izgoriće mu KERS(bolje da stave šporet umjesto KERSA!!).Za sve one koji navijaju za BrawnGP veliki pozdrav!!!!One koje interesuje težina bolida neka pogledaju sajt Autosport.com.PS.

Dado

pre 15 godina

Ovi Ferarijevci kada nemaju sta lepo da kazu o svojima (a uglavnom u zadnje vreme i nemaju)onda samo da ocrne nekog, nikad im nista ne odgovara. . .mnogo ih boli sto su prosle godine izgubili titulu, ali sta da se radi, iako bi vi voleli da se vrati vreme, ipak ne moze. . . I oni i McLaren su sve ulozili u kraj prosle sezone, zato se sad bas muce, ali McLaren je imao koristi, i to velike - HAMILTON je sampion, i koliko god to nekome smetalo, to je tako, a kad kazete da nije zasluzio, videli ste kako se vozi u prosloj trci (a i ranije naravno,) i kako ce se tek voziti bez obzira na kojoj je poziciji na startu, a to ferarijevim vozacima fali, cak iz dosta drugih timova ima vozaca koji su pozrtvovaniji od Mase i Raikonena . . . Hamilton ima mana, ali to svaki sampion ima, i on to zna da prizna, da se izvini, da da sve od sebe da resi, za razliku od nekih ranije npr. Sumahera koji je "bezgresan". . . I da pomenem i Batona i njegov tim, svaka cast, sezona ce biti bas zanimljiva, ali nisam od onih koji ce odmah sad navijaju za njih, treba navijati za svoje i kada je tesko i kada nisu u najboljoj poziciji, ali i biti realan, sto ovde retko ko jeste . . .Hamiltonu mozete sve osporiti ali da je odlican vozac, to ne mozete. . .mozete samo da pokusavate sa "tatinim sinom" i ostalim glupostima, pa svako hvala bogu ima roditelje koji deci zele sve najbolje, a vidim da on nije jedini koji je na trkama, cak sta vise ima ih dosta . . . Pozdrav svim ljubiteljima formule 1 a narocito onim realnim . . . :-)))

Iceman

pre 15 godina

Koliko god da je Schumi imao srece sa pravovremenim dolaskom u Ferrari, kad su na njegovom celu bila dva genija, Todt i Brawn, toliko su Raikkonen i Massa zakinuti. Domenicali, Baldosieri i kompanija su katastrofa. Sramota za Force Indiu a kamoli za Ferrari. Kakve oni greske prave... Sramota.

Vlada Edmonton

pre 15 godina

@ aca
Nije mi poznato od kada pratis formulu 1, ali nije samo pocetak ove sezone pokazao da je najvaznije imati dobar bolid. To je bilo oduvek. Niko nije osvojio titulu sa drugorazrednim bolidom. I Sumaher je nakon dve titule "postio" cetiri godine dok nisu nastimali Ferari kako treba. Zar mislis da je Alonso zaboravio da vozi? Mogu da se kladim da bar 10 vozaca mogu da osvoje titulu samo ako im se da dobar bolid.

alek

pre 15 godina

Svih ovih godina,teških i tužnih(prošle) za sve nas koji navijamo za Batona napokon je svanulo.A malo je falilo da naš favorit više i ne bude u kalendaru vozača za ovu godinu.HA!A gledaj ironiju sudbine.Sad je glavni favorit za titulu i to posle samo jedne trke.Radovao sam se koliko i sam Baton posle pobede u Mađarskoj a sad...Sreća,sreća,radost...Dosta je bilo ferarija,meklarena,renoa.SAd je vreme za nove ekipe i vozače.Biće ovo uzbudljiva sezona,baš kako je prošla završila.Neviđeno.

tomatomic

pre 15 godina

bice ovo sezona za pamcenje,osecam,ne verujem bas da ce se do zadnjeg kruga odlucivati o tituli,ali ima mnogo kandidata za titulu....nisam ja pogresio kada sam rekao da je Baton klasan vozac,mozda je on po meni najbolji u Formuli 1,ipak treba da se uzme u obzir za kakve je ekipe vozio,i mislim da je on za sampiona,cak je i kao vozac pouzdaniji od Hamiltona,samo treba da mu se da pravi bolid,a tek cete da vidite kakav je vozac Fetel,po meni buduci Sumaher,jer Nemci su ipak Nemci,pouzdani,precizni i vredni ljudi,pa Rosberg,Hamilton,Kubica je takodje izuzetno mocan vozac,Raikonen,pa i po meni Glok,ja cak mislim da ako neko bude doneo pobedu Tojoti,pre ce to da bude Glok nego Truli.....no,ipak se nadam da ce sutra biti sjajna trka,po odlicnoj stazi,gde ima i mesta za preticanje,vrlo atraktivna i moderna,jos kada bi pala kisa to bi tek bila festa.....

aca

pre 15 godina

Početak ove sezone pokazuje da je najbitnije imati dobar bolid. Veština vozača je u sasvim drugom planu.
Formula 1 je postala takmičenje konstruktora.

Kimi Shabac

pre 15 godina

Samo me interesuju tezine bolida,mislim da je Kimi malo tezi.Ako gresim onda je ovo sezona za pamcenje.Bas mi "zao" tatinog sincica i Mase kese

Miroslav

pre 15 godina

Ove godine ako se ne uvazi zalba 14 aprila na difuzore za titulu konstruktora definitivno ce se boriti Brawn, Toyota, Red bull i eventualno BMW a za sampionsku titulu Button, Barrichello, Vettel, Trulli, Kubica... u svakom slucaju bice veselo i koliko god ljudi pljuvali izmene u pravilima, nazivali cirkusom formulu 1 sto njihovi favoriti ni ne ulaze u top 10 ja tvrdim da ce ovo biti najbolja sezona formule 1 od kada ja ovo takmicenje pratim, a pratim od 1979 godine. Jedva cekam svaku novu trku...

aca

pre 15 godina

Početak ove sezone pokazuje da je najbitnije imati dobar bolid. Veština vozača je u sasvim drugom planu.
Formula 1 je postala takmičenje konstruktora.

Vlada Edmonton

pre 15 godina

@ aca
Nije mi poznato od kada pratis formulu 1, ali nije samo pocetak ove sezone pokazao da je najvaznije imati dobar bolid. To je bilo oduvek. Niko nije osvojio titulu sa drugorazrednim bolidom. I Sumaher je nakon dve titule "postio" cetiri godine dok nisu nastimali Ferari kako treba. Zar mislis da je Alonso zaboravio da vozi? Mogu da se kladim da bar 10 vozaca mogu da osvoje titulu samo ako im se da dobar bolid.

Miroslav

pre 15 godina

Ove godine ako se ne uvazi zalba 14 aprila na difuzore za titulu konstruktora definitivno ce se boriti Brawn, Toyota, Red bull i eventualno BMW a za sampionsku titulu Button, Barrichello, Vettel, Trulli, Kubica... u svakom slucaju bice veselo i koliko god ljudi pljuvali izmene u pravilima, nazivali cirkusom formulu 1 sto njihovi favoriti ni ne ulaze u top 10 ja tvrdim da ce ovo biti najbolja sezona formule 1 od kada ja ovo takmicenje pratim, a pratim od 1979 godine. Jedva cekam svaku novu trku...

Kimi Shabac

pre 15 godina

Samo me interesuju tezine bolida,mislim da je Kimi malo tezi.Ako gresim onda je ovo sezona za pamcenje.Bas mi "zao" tatinog sincica i Mase kese

Iceman

pre 15 godina

Koliko god da je Schumi imao srece sa pravovremenim dolaskom u Ferrari, kad su na njegovom celu bila dva genija, Todt i Brawn, toliko su Raikkonen i Massa zakinuti. Domenicali, Baldosieri i kompanija su katastrofa. Sramota za Force Indiu a kamoli za Ferrari. Kakve oni greske prave... Sramota.

AC

pre 15 godina

Kako to da Baton odjednom ovde ima toliko navijaca i likova koji su ga oduvek gotivili??????? Proteklih sezona niko nije nista napisao u tom fazonu o mjemu. Izgleda da puno ima onih za koje vazi ono: kako vetar duva... Misljena se jako brzo menjaju. Sad kad Ferariju i Mclarenu ne ide dobro, svi volimo Brawn GP. A kad se stvari vrate na svoje opet ce svi da vole i uzdizu Ferari i Mclaren. A to ce se desiti pre ili kasnije. Pozdrav za komentar 20.

tomatomic

pre 15 godina

bice ovo sezona za pamcenje,osecam,ne verujem bas da ce se do zadnjeg kruga odlucivati o tituli,ali ima mnogo kandidata za titulu....nisam ja pogresio kada sam rekao da je Baton klasan vozac,mozda je on po meni najbolji u Formuli 1,ipak treba da se uzme u obzir za kakve je ekipe vozio,i mislim da je on za sampiona,cak je i kao vozac pouzdaniji od Hamiltona,samo treba da mu se da pravi bolid,a tek cete da vidite kakav je vozac Fetel,po meni buduci Sumaher,jer Nemci su ipak Nemci,pouzdani,precizni i vredni ljudi,pa Rosberg,Hamilton,Kubica je takodje izuzetno mocan vozac,Raikonen,pa i po meni Glok,ja cak mislim da ako neko bude doneo pobedu Tojoti,pre ce to da bude Glok nego Truli.....no,ipak se nadam da ce sutra biti sjajna trka,po odlicnoj stazi,gde ima i mesta za preticanje,vrlo atraktivna i moderna,jos kada bi pala kisa to bi tek bila festa.....

Dado

pre 15 godina

Ovi Ferarijevci kada nemaju sta lepo da kazu o svojima (a uglavnom u zadnje vreme i nemaju)onda samo da ocrne nekog, nikad im nista ne odgovara. . .mnogo ih boli sto su prosle godine izgubili titulu, ali sta da se radi, iako bi vi voleli da se vrati vreme, ipak ne moze. . . I oni i McLaren su sve ulozili u kraj prosle sezone, zato se sad bas muce, ali McLaren je imao koristi, i to velike - HAMILTON je sampion, i koliko god to nekome smetalo, to je tako, a kad kazete da nije zasluzio, videli ste kako se vozi u prosloj trci (a i ranije naravno,) i kako ce se tek voziti bez obzira na kojoj je poziciji na startu, a to ferarijevim vozacima fali, cak iz dosta drugih timova ima vozaca koji su pozrtvovaniji od Mase i Raikonena . . . Hamilton ima mana, ali to svaki sampion ima, i on to zna da prizna, da se izvini, da da sve od sebe da resi, za razliku od nekih ranije npr. Sumahera koji je "bezgresan". . . I da pomenem i Batona i njegov tim, svaka cast, sezona ce biti bas zanimljiva, ali nisam od onih koji ce odmah sad navijaju za njih, treba navijati za svoje i kada je tesko i kada nisu u najboljoj poziciji, ali i biti realan, sto ovde retko ko jeste . . .Hamiltonu mozete sve osporiti ali da je odlican vozac, to ne mozete. . .mozete samo da pokusavate sa "tatinim sinom" i ostalim glupostima, pa svako hvala bogu ima roditelje koji deci zele sve najbolje, a vidim da on nije jedini koji je na trkama, cak sta vise ima ih dosta . . . Pozdrav svim ljubiteljima formule 1 a narocito onim realnim . . . :-)))

Dado

pre 15 godina

SIKI!!! ali ti ne znas da li sam ja njega gledao uzivo. . . nisam ja bas toliko mlad, odavno pratim formulu 1 . . . SENNA je legenda i po mom (i ne samo po mom) misljenju najbolji vozac svih vremena, na zalost prerano je otisao, ali zaboravljen nece biti nikada. . .pozzz

Ske

pre 15 godina

Naravno da je jako bitno imati dobar bolid, samo sto su neki to tek sada shvatili a kada je shumaher pobedjivao nije im padalo na pamet...

alek

pre 15 godina

Svih ovih godina,teških i tužnih(prošle) za sve nas koji navijamo za Batona napokon je svanulo.A malo je falilo da naš favorit više i ne bude u kalendaru vozača za ovu godinu.HA!A gledaj ironiju sudbine.Sad je glavni favorit za titulu i to posle samo jedne trke.Radovao sam se koliko i sam Baton posle pobede u Mađarskoj a sad...Sreća,sreća,radost...Dosta je bilo ferarija,meklarena,renoa.SAd je vreme za nove ekipe i vozače.Biće ovo uzbudljiva sezona,baš kako je prošla završila.Neviđeno.

sladjana

pre 15 godina

ja mislim da su ti difuzori nelegalni, ma nije valjda da je sad baton najbolji vozac, a kimi i hamilton zaboravili da voze? tako da ce se obradovati svi oni koji navijaju za tojotu, vilijams i ovaj novonastali bogataski tim - bron. ipak, ko je kriv drugim timovima sto nisu stavili takva cuda na bolide!
go kimi!

siki

pre 15 godina

(Dado, 4. april 2009 16:57)Pominjuci Hamiltona i Schumahera,pokazao si koliko si realan?Kao Hamilton gresi a Schumi je radio sve namerno...Nemoj da se ofiras ti si klasican Meklarenovac!

marko-nbg

pre 15 godina

" Ala ga ćera Jarno !!" Reče neko prošle sezone, čini mi se, kad je Jarno bio jednom prilikom u prvom startnom redu! E pa ovog puta stojim iza toga 100%!!! Jeste da sam Ferrari-ev fan i to veliki i sve ovo mi tesko pada , ali moram da priznam da mi je drago zbog Toyote , koja je moj drugi favorit posle crvenih! Konačno imaju automobil koji je kvalitetan i konačno mogu nešto više da urade!
Ako je istina ono što su komentatori naglasili da je u Ferrari-u došlo do strateške greške pa Masa nije ušao u 15 , po meni, glave bi trebale da lete i to odmah nakon ove trke!!! Ne očekujem sutra neki naročiti rezultat! Od Mase se ne može očekivati da sa 16. mesta uradi nešto više, a sa Kimijem se nikad ne zna! Ili će opet da poljubi zid ili će na podijum, imeđu nema!!!! U svakom slučaju teška trka za gledanje, ako ste kao i ja navijač Ferrari-a! Ostaje nam samo nada da će ipak doći do nekih promena unutar ekipe i da će ponovo početi da liče na sebe!! A setimo se, to je bila ekipa koja je menjala taktiku u toku trke, koja je čuda pravila čak i kad nije imala konkurentan automobil!! Jeste da sad nema Šumija i Toda, ali se nadam da će se makar na pit wall-u naći kakva takva zamena, jer ovi do sad, loše rade svoj posao!!!

marko-nbg

pre 15 godina

Slazem se sa komentarom Br 30, ali bez poslednje recenice! Stvarno je ovde dosta "preletaca" koji velicaju i dive se timu koji je na vrhu! Stvarno zacudjuje broj onih koji su "znali da ce Baton da proradi kad tad" , koji su znali da ce" Brown GP biti najbolji". Joj sto bih voleo da je ostala Honda! Da vas onda vidim!
U svakom slucaju Brown GP treba da uziva u svom trenutku slave, mozda i osvoje neku titulu ove godine, vozacku ili konstruktorsku, ali ja NIKAD necu navijati za njih!!!!
Jedan je Ferrari!!!!!!

BrawnGP

pre 15 godina

Šta je, rekao sam vam luzerčići jedni?!?!?!Taktički potez Rosa Brauna da zavara ostale timove.Nema veze što Barikelo starta osmi jer će svi ispred njega odmah na startu da odu u šljunak(ne računam Batona među tom hrpom luzera koja će da izleti sa staze).Baton će da vas podere i pokaže vam šta znači biti vozač u šampionskom bolidu!!!Masa je mastilo, izgoriće mu KERS(bolje da stave šporet umjesto KERSA!!).Za sve one koji navijaju za BrawnGP veliki pozdrav!!!!One koje interesuje težina bolida neka pogledaju sajt Autosport.com.PS.

the cure

pre 15 godina

Nema potrebe uopste pratiti trke jer i ovako i onako novo pravilo ove sezone je da pobednika i KONACAN plasman svih vozaca saznamo tek 5 dana posle trke!

marko-nbg

pre 15 godina

Slazem se sa komentarom Br 30, ali bez poslednje recenice! Stvarno je ovde dosta "preletaca" koji velicaju i dive se timu koji je na vrhu! Stvarno zacudjuje broj onih koji su "znali da ce Baton da proradi kad tad" , koji su znali da ce" Brown GP biti najbolji". Joj sto bih voleo da je ostala Honda! Da vas onda vidim!
U svakom slucaju Brown GP treba da uziva u svom trenutku slave, mozda i osvoje neku titulu ove godine, vozacku ili konstruktorsku, ali ja NIKAD necu navijati za njih!!!!
Jedan je Ferrari!!!!!!

P@ki

pre 15 godina

Pa do juce niste znali ni ko je Baton,danas sve sami eksperti!Ako je neko sposoban da se bori sa problemima na i izvan staze onda su to Ferrari i McLaren.Kao navijac Ferrarija bole me ove brljotine koje moj tim pravi,ali sacekajmo odluku FIA-e 14.aprila i price oko spornih difuzora,pa onda da vidimo koliko su to bolji od crvenih.Za McLaren je vec malo teza situacija jer im je koncept aerodinamike ovogodisnjeg bolida promasen,i bice daleko teze nesto vise izvuci od njega.Sto se tice KERS-a mislim da ce timovi koji ga budu implementirali u ranoj fazi na pocetku biti u velikoj prednosti za sledecu sezonu kada bude bio obavezan.Braw GP i Ros Brawn su napravili super posao,samo da im se ne izjalovi na kraju...Onaj kome su drugi upropastili vikend ima najvise da kida po stazi a to je Masa.Ledeni je prica za sebe,on ide ili na podijum ili u ogradu.Zivi bili pa videli.Forza Ferrari!!!

Kimi Shabac

pre 15 godina

Samo me interesuju tezine bolida,mislim da je Kimi malo tezi.Ako gresim onda je ovo sezona za pamcenje.Bas mi "zao" tatinog sincica i Mase kese

aca

pre 15 godina

Početak ove sezone pokazuje da je najbitnije imati dobar bolid. Veština vozača je u sasvim drugom planu.
Formula 1 je postala takmičenje konstruktora.

BrawnGP

pre 15 godina

Šta je, rekao sam vam luzerčići jedni?!?!?!Taktički potez Rosa Brauna da zavara ostale timove.Nema veze što Barikelo starta osmi jer će svi ispred njega odmah na startu da odu u šljunak(ne računam Batona među tom hrpom luzera koja će da izleti sa staze).Baton će da vas podere i pokaže vam šta znači biti vozač u šampionskom bolidu!!!Masa je mastilo, izgoriće mu KERS(bolje da stave šporet umjesto KERSA!!).Za sve one koji navijaju za BrawnGP veliki pozdrav!!!!One koje interesuje težina bolida neka pogledaju sajt Autosport.com.PS.

Dado

pre 15 godina

Ovi Ferarijevci kada nemaju sta lepo da kazu o svojima (a uglavnom u zadnje vreme i nemaju)onda samo da ocrne nekog, nikad im nista ne odgovara. . .mnogo ih boli sto su prosle godine izgubili titulu, ali sta da se radi, iako bi vi voleli da se vrati vreme, ipak ne moze. . . I oni i McLaren su sve ulozili u kraj prosle sezone, zato se sad bas muce, ali McLaren je imao koristi, i to velike - HAMILTON je sampion, i koliko god to nekome smetalo, to je tako, a kad kazete da nije zasluzio, videli ste kako se vozi u prosloj trci (a i ranije naravno,) i kako ce se tek voziti bez obzira na kojoj je poziciji na startu, a to ferarijevim vozacima fali, cak iz dosta drugih timova ima vozaca koji su pozrtvovaniji od Mase i Raikonena . . . Hamilton ima mana, ali to svaki sampion ima, i on to zna da prizna, da se izvini, da da sve od sebe da resi, za razliku od nekih ranije npr. Sumahera koji je "bezgresan". . . I da pomenem i Batona i njegov tim, svaka cast, sezona ce biti bas zanimljiva, ali nisam od onih koji ce odmah sad navijaju za njih, treba navijati za svoje i kada je tesko i kada nisu u najboljoj poziciji, ali i biti realan, sto ovde retko ko jeste . . .Hamiltonu mozete sve osporiti ali da je odlican vozac, to ne mozete. . .mozete samo da pokusavate sa "tatinim sinom" i ostalim glupostima, pa svako hvala bogu ima roditelje koji deci zele sve najbolje, a vidim da on nije jedini koji je na trkama, cak sta vise ima ih dosta . . . Pozdrav svim ljubiteljima formule 1 a narocito onim realnim . . . :-)))

alek

pre 15 godina

Svih ovih godina,teških i tužnih(prošle) za sve nas koji navijamo za Batona napokon je svanulo.A malo je falilo da naš favorit više i ne bude u kalendaru vozača za ovu godinu.HA!A gledaj ironiju sudbine.Sad je glavni favorit za titulu i to posle samo jedne trke.Radovao sam se koliko i sam Baton posle pobede u Mađarskoj a sad...Sreća,sreća,radost...Dosta je bilo ferarija,meklarena,renoa.SAd je vreme za nove ekipe i vozače.Biće ovo uzbudljiva sezona,baš kako je prošla završila.Neviđeno.

siki

pre 15 godina

(Dado, 4. april 2009 16:57)Pominjuci Hamiltona i Schumahera,pokazao si koliko si realan?Kao Hamilton gresi a Schumi je radio sve namerno...Nemoj da se ofiras ti si klasican Meklarenovac!

Miroslav

pre 15 godina

Ove godine ako se ne uvazi zalba 14 aprila na difuzore za titulu konstruktora definitivno ce se boriti Brawn, Toyota, Red bull i eventualno BMW a za sampionsku titulu Button, Barrichello, Vettel, Trulli, Kubica... u svakom slucaju bice veselo i koliko god ljudi pljuvali izmene u pravilima, nazivali cirkusom formulu 1 sto njihovi favoriti ni ne ulaze u top 10 ja tvrdim da ce ovo biti najbolja sezona formule 1 od kada ja ovo takmicenje pratim, a pratim od 1979 godine. Jedva cekam svaku novu trku...

tomatomic

pre 15 godina

bice ovo sezona za pamcenje,osecam,ne verujem bas da ce se do zadnjeg kruga odlucivati o tituli,ali ima mnogo kandidata za titulu....nisam ja pogresio kada sam rekao da je Baton klasan vozac,mozda je on po meni najbolji u Formuli 1,ipak treba da se uzme u obzir za kakve je ekipe vozio,i mislim da je on za sampiona,cak je i kao vozac pouzdaniji od Hamiltona,samo treba da mu se da pravi bolid,a tek cete da vidite kakav je vozac Fetel,po meni buduci Sumaher,jer Nemci su ipak Nemci,pouzdani,precizni i vredni ljudi,pa Rosberg,Hamilton,Kubica je takodje izuzetno mocan vozac,Raikonen,pa i po meni Glok,ja cak mislim da ako neko bude doneo pobedu Tojoti,pre ce to da bude Glok nego Truli.....no,ipak se nadam da ce sutra biti sjajna trka,po odlicnoj stazi,gde ima i mesta za preticanje,vrlo atraktivna i moderna,jos kada bi pala kisa to bi tek bila festa.....

marko-nbg

pre 15 godina

" Ala ga ćera Jarno !!" Reče neko prošle sezone, čini mi se, kad je Jarno bio jednom prilikom u prvom startnom redu! E pa ovog puta stojim iza toga 100%!!! Jeste da sam Ferrari-ev fan i to veliki i sve ovo mi tesko pada , ali moram da priznam da mi je drago zbog Toyote , koja je moj drugi favorit posle crvenih! Konačno imaju automobil koji je kvalitetan i konačno mogu nešto više da urade!
Ako je istina ono što su komentatori naglasili da je u Ferrari-u došlo do strateške greške pa Masa nije ušao u 15 , po meni, glave bi trebale da lete i to odmah nakon ove trke!!! Ne očekujem sutra neki naročiti rezultat! Od Mase se ne može očekivati da sa 16. mesta uradi nešto više, a sa Kimijem se nikad ne zna! Ili će opet da poljubi zid ili će na podijum, imeđu nema!!!! U svakom slučaju teška trka za gledanje, ako ste kao i ja navijač Ferrari-a! Ostaje nam samo nada da će ipak doći do nekih promena unutar ekipe i da će ponovo početi da liče na sebe!! A setimo se, to je bila ekipa koja je menjala taktiku u toku trke, koja je čuda pravila čak i kad nije imala konkurentan automobil!! Jeste da sad nema Šumija i Toda, ali se nadam da će se makar na pit wall-u naći kakva takva zamena, jer ovi do sad, loše rade svoj posao!!!

marko-nbg

pre 15 godina

Slazem se sa komentarom Br 30, ali bez poslednje recenice! Stvarno je ovde dosta "preletaca" koji velicaju i dive se timu koji je na vrhu! Stvarno zacudjuje broj onih koji su "znali da ce Baton da proradi kad tad" , koji su znali da ce" Brown GP biti najbolji". Joj sto bih voleo da je ostala Honda! Da vas onda vidim!
U svakom slucaju Brown GP treba da uziva u svom trenutku slave, mozda i osvoje neku titulu ove godine, vozacku ili konstruktorsku, ali ja NIKAD necu navijati za njih!!!!
Jedan je Ferrari!!!!!!

Iceman

pre 15 godina

Koliko god da je Schumi imao srece sa pravovremenim dolaskom u Ferrari, kad su na njegovom celu bila dva genija, Todt i Brawn, toliko su Raikkonen i Massa zakinuti. Domenicali, Baldosieri i kompanija su katastrofa. Sramota za Force Indiu a kamoli za Ferrari. Kakve oni greske prave... Sramota.

P@ki

pre 15 godina

Pa do juce niste znali ni ko je Baton,danas sve sami eksperti!Ako je neko sposoban da se bori sa problemima na i izvan staze onda su to Ferrari i McLaren.Kao navijac Ferrarija bole me ove brljotine koje moj tim pravi,ali sacekajmo odluku FIA-e 14.aprila i price oko spornih difuzora,pa onda da vidimo koliko su to bolji od crvenih.Za McLaren je vec malo teza situacija jer im je koncept aerodinamike ovogodisnjeg bolida promasen,i bice daleko teze nesto vise izvuci od njega.Sto se tice KERS-a mislim da ce timovi koji ga budu implementirali u ranoj fazi na pocetku biti u velikoj prednosti za sledecu sezonu kada bude bio obavezan.Braw GP i Ros Brawn su napravili super posao,samo da im se ne izjalovi na kraju...Onaj kome su drugi upropastili vikend ima najvise da kida po stazi a to je Masa.Ledeni je prica za sebe,on ide ili na podijum ili u ogradu.Zivi bili pa videli.Forza Ferrari!!!

sladjana

pre 15 godina

ja mislim da su ti difuzori nelegalni, ma nije valjda da je sad baton najbolji vozac, a kimi i hamilton zaboravili da voze? tako da ce se obradovati svi oni koji navijaju za tojotu, vilijams i ovaj novonastali bogataski tim - bron. ipak, ko je kriv drugim timovima sto nisu stavili takva cuda na bolide!
go kimi!

the cure

pre 15 godina

Nema potrebe uopste pratiti trke jer i ovako i onako novo pravilo ove sezone je da pobednika i KONACAN plasman svih vozaca saznamo tek 5 dana posle trke!

marko-nbg

pre 15 godina

Slazem se sa komentarom Br 30, ali bez poslednje recenice! Stvarno je ovde dosta "preletaca" koji velicaju i dive se timu koji je na vrhu! Stvarno zacudjuje broj onih koji su "znali da ce Baton da proradi kad tad" , koji su znali da ce" Brown GP biti najbolji". Joj sto bih voleo da je ostala Honda! Da vas onda vidim!
U svakom slucaju Brown GP treba da uziva u svom trenutku slave, mozda i osvoje neku titulu ove godine, vozacku ili konstruktorsku, ali ja NIKAD necu navijati za njih!!!!
Jedan je Ferrari!!!!!!

Vlada Edmonton

pre 15 godina

@ aca
Nije mi poznato od kada pratis formulu 1, ali nije samo pocetak ove sezone pokazao da je najvaznije imati dobar bolid. To je bilo oduvek. Niko nije osvojio titulu sa drugorazrednim bolidom. I Sumaher je nakon dve titule "postio" cetiri godine dok nisu nastimali Ferari kako treba. Zar mislis da je Alonso zaboravio da vozi? Mogu da se kladim da bar 10 vozaca mogu da osvoje titulu samo ako im se da dobar bolid.

Ske

pre 15 godina

Naravno da je jako bitno imati dobar bolid, samo sto su neki to tek sada shvatili a kada je shumaher pobedjivao nije im padalo na pamet...

AC

pre 15 godina

Kako to da Baton odjednom ovde ima toliko navijaca i likova koji su ga oduvek gotivili??????? Proteklih sezona niko nije nista napisao u tom fazonu o mjemu. Izgleda da puno ima onih za koje vazi ono: kako vetar duva... Misljena se jako brzo menjaju. Sad kad Ferariju i Mclarenu ne ide dobro, svi volimo Brawn GP. A kad se stvari vrate na svoje opet ce svi da vole i uzdizu Ferari i Mclaren. A to ce se desiti pre ili kasnije. Pozdrav za komentar 20.

Dado

pre 15 godina

SIKI!!! ali ti ne znas da li sam ja njega gledao uzivo. . . nisam ja bas toliko mlad, odavno pratim formulu 1 . . . SENNA je legenda i po mom (i ne samo po mom) misljenju najbolji vozac svih vremena, na zalost prerano je otisao, ali zaboravljen nece biti nikada. . .pozzz