Ponedeljak, 23.03.2009.

13:35

"Meč u Rumuniji rešava mnogo toga"

Najbolji fudbaleri Srbije okupili su se u Kovilovu na početku priprema za kvalifikacioni meč za Svetsko prvenstvo protiv Rumunije u Konstanci.

Izvor: B92

"Meè u Rumuniji rešava mnogo toga" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

Luka 'duni vetre' Modrić

pre 15 godina

@ zivan

ovdje uvijek ima puno utakmica pa će valjda i Srbija bit http://www.atdhe.net/index.html

Sretno komšije al ne pravite ražanj dok je zec još u šumi :)

за србију!

pre 15 godina

све, све могу да разумем,
али да Милијаш игра за
репрезентацију...
па дечко је бескорисна маса,
није ни за звезду, а камоли
за више...

ja

pre 15 godina

(m, 23. mart 2009 22:47)

Najprije zelim vam svu srecu protiv Rumuna i da pobjedite!

Vidic i Stankovic su stvarno vrhunski igraci.
Iskreno od vasih igraca jedino oni i jesu poznati.
Mozda ces mi reci da slabo poznajem vasu reprezentaciju ali ja mislim da vi Hrvatsku jos slabije poznajete.Di ko igra nije uopce kljucno.Finci su imali Hipiu kapetana Liverpula i dugo jednog od najboljih obrambenih igraca PL.Tu je bio i Litmanen jedan od najboljih strijelaca LŠ i najboljih napadaca Europe tada pa su isto bili nikakva reprezentacija.Igraci koji cine razliku su kreativci tj."legendarne 10".Moje misljenje je da je zadnji vas igrac tog tipa bija Piksi Stojkovic.Kako san vec reka znam da ne pratite Hrvatske igrace i da ih potcjenjujete ali mi imamo nekoliko takvih "10"http://www.youtube.com/watch?v=G7vgjE0NfF8 http://www.youtube.com/watch?v=14gBJJM9lAY "10"su igraci koje rade razliku!
Bitno je ono nesto!Puno pozdrava i srece u rumuniji.

a što čačkate mečku

pre 15 godina

Dobijamo ih 100%, razlog - @Baca se naložio ko mlad majmun. Kad god on krene da se tripuje o snazi rumunskog fudbala mi ih polomimo ko mače muškatle. Da je ćutao meni bi bila frka, ovako sam opušten. Baca javi se posle da slavimo, ti si ipak "najbolji prognozer", sem ako ne odeš da lično vidiš "pakao stadiona Fiore, Fjore, Fjutore, kako li beše"

Miljan Timotijevic

pre 15 godina

Srbi,`ajmo bas svim srcem i celom dusom da podrzimo nase ljude!Debilno je unapred pricati o losem rezultatu,to mogu samo ljudi koji nemaju pojma o sportu,vec im je draze da sviraju..,negoli istinski navijaju!Zato na pobedu!Za sve one koji jedva cekaju da ne pobedimo i navale da pricaju "jel sam reko",i bod sa gostovanja je prihvatljiv rezultat!SRBIJA-KRUSEVAC

Wade

pre 15 godina

#10

Ti se izgleda bas nesto i ne razumes u fudbal...
Od kad je Antic selektor,uspeo je da pronadje za Dejana mesto na kojem najvise pruza,a to je BAS mesto zadnjeg veznog.To i vrapci znaju,cudi me da ti to ne znas.
Za Inter si u pravu,ali oni imaju jednog Kambijasa koji im igra zadnjeg veznog.Mi ga nemamo.Tako da Dejan moze da igra malo vise napred...
Videcemo za kakvu formaciju ce se Antic odluciti,s obzirom da je tamo los teren.Mozda i ostane 4-4-2.

Миле

pre 15 godina

Остала ми навика од раније да се играм селектора па сатављам екипу пред сваку утакмицу репрезентације (омиљена српска забава), срећом дошло је време да немам потребе за тим. Верујем у ону екипу коју састави Антић.

Kale_1_1

pre 15 godina

Vidim sastaviste tim....ccccccc....braco, Subotic nece u Rununiji poceti utakmicu, (mada bi ja voleo). Nece Antic da experimentise, gde je nevenu mesto, bas sad......On ce protiv Svedjana poceti utakmicu....Ajde Baco izdiktiraj nam tim......

a

pre 15 godina

Zamolio bih pojedine da ne mlate ako ne znaju-RUMUNI SU BILI NA JEDNOM JEDINOM TAKMICENJU U POSLEDNJIH 10 GODINA, MANJE NEGO MI, tako da nemojte da pricate o njima kao redovnim ucesnicima velikih takmicenja!!!!!!

Mirkovic Dragan

pre 15 godina

Pomoz Bog SRBI !!!
Moj utisak je, da gospodin Antic,cini neverovatne stvari,on je nakon dugog vremena uspeo u nasoj Fudbalskoj Reprezentazciji da sastavi ona tako poznata cetri S !!! kojih se svi plase. BOMOZI BOZE - POMOZI BOZE

Kale

pre 15 godina

##BACA
ha, Baco, ha......ma u pravu si covece, sreo sam u Pancevu Viorel Moldovana i on deli tvoje misljenje.....BACO, koliko imas godina, nekad su nam Romuni toliko jada naneli u kvalifikacijama, priznajem, ali doslo vreme okupili se momci da naplate sve to lepo i smereski, onako bez napora...Baco, Baco....

hitro.hr

pre 15 godina

Da bi otiša na veliko natjecanje triba 'zveknit' nekoga u gostima,ka šta smo mi znali zveknit talijane,bugare i engleze. A Rumunjska je savršena prigoda za tako nešto,pobjedivi su.Imaju samo dva vrhunska igrača od kojih jedan ne igra.Oni su u silaznoj putanji.A Srbija čini mi se ide prema gore.Ali dobar bi bio i bod,pod uvjetom da se dobije kući.Ja ću stavit x2.

SCHWABA

pre 15 godina

Rekao bih onom Balasu da ne mlati praznu slamu. Ja sam iz Timocke Krajine i imam dosta prijatelja vlaha koji se osecaju kao Srbi i koji nikad ne bi podrzavali Rumuniju. Pobedice ko bude imao vise inspiracije i srece. Napred SRBIJA

Luka-ST

pre 15 godina

Hrvatska je nedavno lako bez Eduarda i Kranjcara dobila Rumunjsku u gostima... ja osobno mislim da Srbija ima dobru reprezentaciju ali ne smijete podcjenjivati Rumunje na njihovom terenu, morate pokazat malo respekta... Rumunjska i Hrvatska su redoviti sudionici vecih nogometnih natjecanja a ne znam kad sam zadnji put Srbiju vidio na nekom natjecanju :D
...jos nesto... Vidic je obrambeni igrac, nece vam on donijeti pobjedu ! vazan je cijeli tim i zalaganje !
nemojte se Vi ljutiti sto ovo kazem ali da vasi igraci igraju za svoju reprezentaciju sa srcem i da ginu na terenu ko Hrvati imali bi bolje rezultate !
probudite se...
Luka, SPLIT

#10

pre 15 godina

@Wade

Toliko truda, a treba znati da Stankovic ne igra zadnjeg veznog nego iza spiceva kao i u Interu... sto i jeste pozicija na kojoj najvise daje. Mogao bi malo vise da slusas sta selektor prica :)

Wade

pre 15 godina

Anticeva izjava da bi sa Suboticem u timu moglo doci i do drugacije formacije naseg tima,mogla bi da znaci sledece:
da cemo igrati formaciju sa 3 odbrambena igraca,a ne sa 4.Znaci,formacija bi mogla da bude 3-5-2,ili cak 3-6-1,a ne kao do sada 4-4-2.Mozda bi tako i trebalo.Sa Vidicem (levo),Ivanovicem (desno),i Suboticem (sredina),kao poslednjim odbrambenim redom ispred Stojkovica.Oni na tim mestima igraju i u svojim timovima.Sredina bi mogla biti Stankovic,Milijas,Kuzmanovic i Kacar/Krasic.Trojka u napadu bi mogla biti Bosko (desno) i Miralem levo,s tim sto bi mogli i da menjaju strane,pa bi u tom slucaju ulazili u sredinu i bili opasni kada sutiraju - Bosko sa leve strane,a Sulejmani sa desne.Onako slicno (koncepcijski) kao sto Henry(sa leva) i Mesi (sa desna) ulaze u sredinu i u zonu suta.Naravno,Jankovic i Sulejmani bi imali i mnogo vise defanzivnih zadataka,vracali bi se cesto nazad,pa bi se ta nasa formacija mogla ustvari nazvati 3-4-3.Stankovic poslednji vezni,Milijas vise levo (iza Sulejmanija),a Kuzmanovic vise desno (iza Boska) .Kacar (ili Krasic) bi igrao iza Zigica,u sredini.Zigic bi ovog puta bio po meni jedini klasican napadac.Ni Pantelic,ni Jovanovic,ni Danko nisu u najboljoj formi,pa bi trebalo igrati sa samo jednim spicem.Zigic moze da koristi i u odbrani,da nas brani od protivnickih centarsuteva,ako nas pritisnu.
Mislim da bi u ovakvoj formaciji imali prevagu na sredini terena,sto znaci da Rumuni ne bi mogli da nas pritisnu i imaju veci posed lopte.A samim tim je vec pola posla odradjeno.

@FeboZg

U tom Cluju koji spominjes skoro da i nema Rumunskih igraca.A,sto se tice igranja Rumuna na Euru,to i nije neko merilo.Hrvatska je najbolji primer za to - potpuno je zalutala medju osam najboljih na Euru.Cim je naletela na nekog malo jaceg,odmah je pukla (Turci).

P.S.Nadam se da ce sada moj komentar proci.Sad je valjda "druga smena" moderatora.Onog sto je dezurao oko 19,30h,kada sam poslao komentar,izgleda da je mrzelo da cita.pa ga je odmah "bacio u kos".

WHF

pre 15 godina

zaboravio si Stankovica,Jovanovica,Jankovica,Krasica,Zigica,Sulejmanija,Kačara...…..
i zato ne pisi dzabe gluposti jer vreme Srbije tek dolazi od subote pa nadalje!!!
(Uroš, 23. mart 2009 21:45)


Vaše vrijeme dolazi vec nekih 19 godina... i uvijek dolazi!

Ali to je dobro vi-- ste vječni optimisti..(dbro za zdravlje ako nista....)

Vojin Petrovic

pre 15 godina

moj tim:
sabanadzovic,spasic,pancev,vujovic,hadzibegic,sushic,savicevic...

svaka cast svima al' ja za druge timove i druge zemlje ne mogu da navijam

dario

pre 15 godina

bice tesko ali tipujem rumunija-srbija= 1-2 dobicemo ih sa tim rezultatom i veruj te nama vise golova i netreba dovoljno da pobedimo rumune i hocemo pobediti racunam na antica potpuno smisli ce nesto...........

m

pre 15 godina

Za razliku od hrvatske, rumunije i ostalih suseda, SRBIJA IMA dva vrhunska igrača, NEMANJU VIDIĆA I DEJANA STANKOVIĆA! Vidić je dve godine zaredom u timu evrope Frans fudbala, u zadnje dve sezone u idealnom timu Premijer lige(najkvalitetnije na svetu), bio je medju 30 igrača u izboru za najboljeg na svetu, medju 5 defanzivaca za najboljeg na svetu, najbolji igrač finala LŠ.Prvak engleske, evrope i sveta sa Mančester Junajtedom!Jednostavno, jedan od najboljih igrača na svetu.
Stanković od svoje dvadesete godine igra na vrhunskom nivou u Seriji A, sada je u četvorostrukom uzastopnom šampionu italije Interu jedan od najboljih igrača. Dakle, DVA IGRAČA u vrhunskim svetskim ekipama!
Hrvati 0, rumuni 0 ...

cekajuci pantelica

pre 15 godina

Realno mozemo da dobijemo, samo da ne udjemo u mec sa previse samopouzdanja...

P.S. Valjda ce Panta konacno da da neki gol, smorio je vise ovako :)

Dragan

pre 15 godina

Kao protiv Ukrajine znaci bez dileme iz 1u1 na Rumuniju a tog vasheg patriotizma mi je dosta.Lako je cepati shabane poput Austrije pa svi odma poleteli u stilu bicemo prvaci sveta al nishta od toga, Braco ako cete para na kladionici samo protiv nas (Djokovic,Ivanovic,Reprezentacija).............

Uroš

pre 15 godina

@ CRnagOra

zaboravio si Stankovica,Jovanovica,Jankovica,Krasica,Zigica,Sulejmanija,Kačara............
i zato ne pisi dzabe gluposti jer vreme Srbije tek dolazi od subote pa nadalje!!!

genije

pre 15 godina

Imamo odlicne igrace i sjajnog selektora koji ponovo stvara kult reprezentacije.Ovi momci mnogo vrede i mesto im je na svetskom prvenstvu ali to ne bi trebao da bude njihov krajnji cilj,ovo je ekipa za velika dela

bagi arapin

pre 15 godina

pogledajmo malo unazad, kada su naši selektori imali silnih problema, koju zvezdu izostaviti iz svog spiska .istina tada su irezultati izostali.sada imamo ekipu podjednakih kvaliteta, izuzev što su samo sada svi veliki radnici i veliki borci. bez velikih zvezda. igrači velikog srca ,posle intoniranja himne ono je još veće. sve su ovo dobri preduslovi za jedan zapaženiji rezultat.ako imamo u vidu i to da je strateg jedan RADOMIR sigurno je da će nas obradovati svojim rezultatima. šta bi hteo još više srbine. da ostaviš gale kod kuće i ostale i još samo da ti u finalu sp. sviraju bože pravde.ŠTO DA NE!!!!!!

suba_pk

pre 15 godina

stojkovic,ivanovic,dragutinovic,VIDIC,subotic,stankovic,kuzmanovic,jankovic,krasic,pantelic,zigic ko razume shvatice;-)))))))))))))

The Srbin

pre 15 godina

Ljudi ne budite smesni koji Rumuni,samo mi sami sebe mozemo da pobedimo.Osim Mutua,mozda Kivua,ovaj tim uglavnom cine igraci njihovih klubova koji su smesni u poredjenju sa ekipama sa zapada,bez obzira na dobre rezultate u Kupu Uefa par poslednjih sezona.Videli smo Steauu u LS,imali su jedan bod,a prosle sezone ni toliko uz 15-20 primljenih golova,nesto kao Levski iz Sofije.Ako budemo odigrali kako znamo,nece biti nikakvih problema sa njima,bez obzira na komentare ovog Bake,Bacija ili kako se vec zove koji nas plasi paklom stadiona koji prima 15000 ljudi hahahahahhahahahahaha.Nesto kao stadion Radnickog iz Kragujevca.A Hrvati ne mogu da zive da ne ostave komentar ovde.Sastacemo se jednom sa njima ,a onda ima da ih gulimo kao mlad glamocki krompir,dzaba im sve kada njihovi igraci u svim sportovima imaju veliki KOMPLEKS Srbije,tu ne pomazu ni Pele,ni Figo,ni Zidan ,niko,jednostavno ne postoji igrac koji bi im pomogao da kompenzuju KOMPLEKS

....SERBO...

pre 15 godina

Da se mene pita ni jedni ni drugi nisu zasluzili u Afriku..

Ovi Rumunji imaju Mutua i Kivua pa si umislili da su balkanska Argentina..

A Srbi imaju Vidica i Ivanovica(??!?) pa si umislili da su balkanska Italija..

Tu jos samo fale Bjelorusi koji si tepaju da su 'Istocni Portugalci' jer imaju jednog dobrog igraca,mislim da se Kruh zove,pardon Hleb.

Ma komedija....
(CRnagOra, 23. mart 2009 17:00)


Ajd procitaj ponovo sta si napisao ,,imate vidica i ivanovica" eee a STANKOVIC,ZIGA,KRASIC, i ostali eee covece pa nasi igraci individualno vrede duplo vise od bilo kog igraca na balkanu a da se tebe pita al ne pita sta mislis da ce francuzi u cijoj reprezentaciji atmosfera dolazi do ,,granice" koja se ne moye trpit oni da prodju a mi u cijoj repreyentaciji atmosfera odlicna ustvari naj naj naj naj bolja u zadnji 10 god


SRBIJA I RUMUNIJA IDE NA SP a PIJETLOVI ostaju !!!!


POMOZI BOZE!

Dul3

pre 15 godina

Mislim da je ovo jedna neverovatno talentovana i uz to iskusna generacija.Antic je trener za respekt,ima veliko iskustvo iza sebe i solidno je poceo ovaj posao.U dosadasnjem delu kvalifikacija smo pokazali da igramo napadacki,sto nam jos vise uliva nadu u dobar rezultat.U ovom mecu moramo da udjemo hrabro jer nasi susedi imaju veoma mladu i perspektivnu ekipu koja takodje igra napacki sto se i moglo primetiti na rezultate u poslednjih nekoliko godina.Sve u svemu mi moramo da osvojimo nova tri boda,i dokazemo da fudbal u Srbiji nije umro!!!

Avol

pre 15 godina

Ljudi ovaj Baca je pozer. Covek nema veze ni sa Srbijom, ni sa Rumunijom jer zivi u Americi. Citali smo njegove nebuloze ranije, a sada znamo zasto. Covek zivi preko Atlantika pa uopste nije upoznat sa faktickim stanjem na terenu. LOL u Americi koriste klinci do 20 godina po facebook-u ili MSN-u, a znaci laughing out loud, ili smejuci se na sav glas. Ignoriste njegove provokacije.

FeboZg

pre 15 godina

Ne želim srbima kvariti zabavu i optimizam..ali mi nije jasnona osnovu čega gaje toliki optimizam...pa Rumunjska je velesila za Srbiju...kao Srbi igraju u največim klubovima a Rumunji???Pa Rumunjska igra u LP-CLUJ, igrali su na euru...a Srbija...bojim se dragi moji komšije da će biti ko u rukometu poslje BiH...opet ćete suze roniti...rumunjska-SRB 6:0...jedva čekam da pročitam komentare poslj tekme....jaooooo si gaa vama kukavnima

corazz

pre 15 godina

Obično kad se ovako naložimo,odigramo kilavo i na kraju trsnemo!!! Više volim kad smo autsajderi i kad nam ne daju neke šanse! Ipak samo hrabro i do pobede! Osećam gol Pantelića,.....osećam....

aleksandar

pre 15 godina

ono sto svi mi ocekujemo je DA GINETE za svaku loptu, pa ako izgubite nece vam niko zameriti! realno je rumunija favorit, iskusniji su i igrali su kao reprezentacija mnogo vise "odlucujucih" utakmica, a igraju kod kuce...ocekujemo TRCANJE, BORBU ZA SVAKU LOPTU, ZALAGANJE, ispunite nam to, i sreca ce sama doci, jer ona prati hrabre!!! pa ako izgubite, bar izgubite muski!!!! NAPRED SRBIJO, BORBENO I HRABRO!!!!

CRnagOra

pre 15 godina

Da se mene pita ni jedni ni drugi nisu zasluzili u Afriku..

Ovi Rumunji imaju Mutua i Kivua pa si umislili da su balkanska Argentina..

A Srbi imaju Vidica i Ivanovica(??!?) pa si umislili da su balkanska Italija..

Tu jos samo fale Bjelorusi koji si tepaju da su 'Istocni Portugalci' jer imaju jednog dobrog igraca,mislim da se Kruh zove,pardon Hleb.

Ma komedija....

iggy

pre 15 godina

Zelim da verujem da cete nas iz utakmice u utakmicu sve vise uveravati da konacno imamo pravi tim, igrace koji se svih 90 minuta bore za svoju zemlju, koji daju sve od sebe, koji se ne opustaju kod 2:0, ne demoralisu kod 0:2, ne pljuju protivnike, ne psuju sudije pa makar im odluke bile i pogresne, ne natucaju reci vec iz sve snage pevaju himnu, samim tim i rezultat nece izostati. Napred Srbija!

sipka

pre 15 godina

Sada samo cekam neki legendaran komentar onog rumuna sto se stalno javlja ovde (ne znam mu ime ali sam siguran da svi znamo lika) pa da vristim od smeha ceo dan....

aca knowman

pre 15 godina

Rumuni su izuzetno tezak protivnik. Nikada nisu imali ovako dobru reprezentaciju. Sa njima smo uvek imali mnogo teskih utakmica. Oni su pravi predstavnici balkanske skole fudbala. Hteli mi to ili ne ova utakmica je jedna od vaznijih u ovom liga takmicenju. Mi u zadnje vreme ne pokazujemo zavidnu formu. Nasi igraci nisu, sem Zigica vodeci u svojim klubovima. Iz dana u dan gledam jer je sve transparentno. Jedino Zigic zivi. Ostali ili su u oblacima, volim Vidica ali pardon ili su prosecni. Protiv Rumunije ce biti tesko, pretesko. Voleo bih da podelimo bodove, jer pobeda deluje kao osvajanje Olimpa. Srecno CRVENI DJAVOLI!!!!!

nenad

pre 15 godina

moj tim: Stojkovic,Obradovic,Subotic,Vidic,Ivanovic,Stankovic,Milijas,Jovanovic,Krasic,Pantelic,Zigic.....
(Andrija, 23. mart 2009 14:57)

Lepo je ovo...ali Krasic nije pozvan, a koliko znam ni Bosko....tako da i ne znam otkud on ovde...

Red_Army

pre 15 godina

Ma kakav rezultat bio u Konstanci, mislim da smo u blagoj prednosti nad ostalim "favoritima" nase grupe iz prostog razloga sto cemo protiv tih istih "favorita"(Francuska, Austrija, Rumunija) najverovatnije odlucujuce meceve, igrati kod kuce.

zvrz

pre 15 godina

je li do mene, sto mi prorade zivci kada govore za taj 'mec u Becu'! Ko da su pobjedili Brazil 3:0, a ne trecerazrednu ekipu, sto austrija realno jeste! A u stvari mi smo i nize sa ovakvim razmisljanjima, izivinite do mene je...........

milosmalesevic@gmail.com

pre 15 godina

ja mislim da lakseg protivnika u utakmici koja odlucuje dosta toga mi nismo mogli da trazimo...pogledajte imena klubova u kojima igraju nasi igraci a pogledajte klubove nasih reprezentativaca...oni imaju onog Mutu-a (ne mutavog) a ostali rade za njega i cine dosta kompaktan tim...ako njih ne dobijemo u gostima i ne treba da idemo da jasemo slonove u RSA...od mene TOLIKO...

m

pre 15 godina

Nekoliko crvenih kartona, posledice oporavka od povrede i nešto lošija forma doneli su prilično bled vikend za naše igrače u Evropi.

Prosek su izvukli Dejan Stanković asistencijom za siguran start nove pobede Intera u putu ka tituli, kao i Miralem Sulejmani sa dva "pakovanja" za nastavak Ajaksove potere za AZ Alkmarom. Posle dugo vremena i Predrag Đorđević je pogodio mrežu, doduše uz srećan odbitak od defanzivca Panioniosa, ali je mnogo srećnija činjenica da veteran posle ovog meča započinje slavlje pete vezane titule za neprikosnoveni Olimpijakos...


Antićev spisak za meč sa Rumunijom

Vladimir Stojković (Hetafe) - klupa
Vladimir Dišljenković (Metalurg Donjeck) - svih 90, primio 4 gola
Bojan Isailović (Genčerbigigli) - svih 90, sačuvao mrežu
Branislav Ivanović (Čelsi) - klupa
Nemanja Vidić (Mančester junajted) - suspenzija
Ivica Dragutinović (Sevilja) - svih 90
Neven Subotić (Borusija Dortmund) - svih 90
Aleksandar Luković (Udineze) - lakša povreda
Aleksandar Kolarov (Lacio) - suspenzija
Antonio Rukavina (Minhen 1860) - svih 90, žuti karton
Dejan Stanković (Inter) - svih 90, asistencija
Zdravko Kuzmanović (Fiorentina) - svih 90
Gojko Kačar (Herta) - igrao od 46. minuta
Miloš Krasić (CSKA Moskva) - -
Danas
Boško Janković (Đenova) - suspendovan
Miloš Ninković (Dinamo Kijev)
Milan Jovanović (Standard) - do 87. minuta
Nikola Žigić (Santander) - nije igrao zbog ugovora o pozajmici
Marko Pantelić (Herta) - igrao od 62. minuta
Danko Lazović (PSV Ajndhoven) - igrao od 59. minuta
Miralem Sulejmani (Ajaks) - igrao do 73. minuta, dve asistencije

genije

pre 15 godina

srpska posla.naivno zaletanje pred surovu stvarnost.ako hocete lovu,kladite se na nas poraz.uvericete se,evo potpisacu se da znate ko je majstor,pa se vidimo ovde posle meca.

Baca

pre 15 godina

Najbolji igrac Serie A El grande Mutu je potvrdio da je u sjajnoj formi i jedinim pogotkom na utakmici protiv Siene doneo sva tri boda violi. Novitet u timu je i Maximilian Nicu, pouzdani stoper lidera nem. prvenstva Herthe koji je prosle nedelje dobio nase drz. i debitovace u Konstanci. Kako ja vidim sanse su vam minimalne u paklu stadiona Farula ,a reci Antica su samo puste zelje koje vetar nosi niz Dunava. LOL, Hai Romania, rumuni iz srb. su uz vas!

B&J

pre 15 godina

U booooj krenite junaci sviiii,kren'te i ne zal'te zivot svooooj...samo hrabro momci,vasi dosadasnji rezultati su nam vratili veru u reprezentativni fudbal i verujemo da cete da ih pobedite!Njihov ceo tim je Mutu a zna se ko ce da ga stavi u dzep!Znate ciji grb nosite,za njega da "izginete",on je svetinja!Srecno!!!

mihajlo

pre 15 godina

Sta pricas Bosko????
Zasto tesko da se ponovi mec iz Beca??? Ne razumem te!

Momcino, treba da kazes da MORA da se ponovi takav mec a ne da mucas takve glupost!!! Znaci ti znas unapred da ne mozete da igrate dobro!? Boze svasta..
Uostalom mec u Becu je bio odlican u 1. poluvremenu u 2. je bilo la-la.. Ni mi ni oni!!
Zato ne lupetaj nego igraj, ako uopste budes igrao!

Nadam se tvoji drugari imaju drugacije misljenje!

Sretno

sIgMunD FroYD

pre 15 godina

Realno ko od njihovih fudbalera moze proci Vidica i ostatak nase odbrane?! Trenutno nam se napad stastoji od igracha koji su u formi i daju golove! jedino me strah od nashih golmana (chitajte "RUPETINA") da ne prime neki gol za 24 metara... Summa summarum idemo po sva tri boda! NAPRED ORLOVI!

benefactor78

pre 15 godina

Samo pametno i borbeno, imamo sanse za pobedu...
Koliko sam pratio Rumune, u ovim kvalifikacijama imaju velikih problema da odbrane svoj gol kod svih prekida koje ima protivnik...
To je nasa velika sansa, a s' obzirom da je Antic doktor za prekide, ne sumnjam da cemo je iskoristiti...

mihajlo

pre 15 godina

Sta pricas Bosko????
Zasto tesko da se ponovi mec iz Beca??? Ne razumem te!

Momcino, treba da kazes da MORA da se ponovi takav mec a ne da mucas takve glupost!!! Znaci ti znas unapred da ne mozete da igrate dobro!? Boze svasta..
Uostalom mec u Becu je bio odlican u 1. poluvremenu u 2. je bilo la-la.. Ni mi ni oni!!
Zato ne lupetaj nego igraj, ako uopste budes igrao!

Nadam se tvoji drugari imaju drugacije misljenje!

Sretno

The Srbin

pre 15 godina

Ljudi ne budite smesni koji Rumuni,samo mi sami sebe mozemo da pobedimo.Osim Mutua,mozda Kivua,ovaj tim uglavnom cine igraci njihovih klubova koji su smesni u poredjenju sa ekipama sa zapada,bez obzira na dobre rezultate u Kupu Uefa par poslednjih sezona.Videli smo Steauu u LS,imali su jedan bod,a prosle sezone ni toliko uz 15-20 primljenih golova,nesto kao Levski iz Sofije.Ako budemo odigrali kako znamo,nece biti nikakvih problema sa njima,bez obzira na komentare ovog Bake,Bacija ili kako se vec zove koji nas plasi paklom stadiona koji prima 15000 ljudi hahahahahhahahahahaha.Nesto kao stadion Radnickog iz Kragujevca.A Hrvati ne mogu da zive da ne ostave komentar ovde.Sastacemo se jednom sa njima ,a onda ima da ih gulimo kao mlad glamocki krompir,dzaba im sve kada njihovi igraci u svim sportovima imaju veliki KOMPLEKS Srbije,tu ne pomazu ni Pele,ni Figo,ni Zidan ,niko,jednostavno ne postoji igrac koji bi im pomogao da kompenzuju KOMPLEKS

aleksandar

pre 15 godina

ono sto svi mi ocekujemo je DA GINETE za svaku loptu, pa ako izgubite nece vam niko zameriti! realno je rumunija favorit, iskusniji su i igrali su kao reprezentacija mnogo vise "odlucujucih" utakmica, a igraju kod kuce...ocekujemo TRCANJE, BORBU ZA SVAKU LOPTU, ZALAGANJE, ispunite nam to, i sreca ce sama doci, jer ona prati hrabre!!! pa ako izgubite, bar izgubite muski!!!! NAPRED SRBIJO, BORBENO I HRABRO!!!!

....SERBO...

pre 15 godina

Da se mene pita ni jedni ni drugi nisu zasluzili u Afriku..

Ovi Rumunji imaju Mutua i Kivua pa si umislili da su balkanska Argentina..

A Srbi imaju Vidica i Ivanovica(??!?) pa si umislili da su balkanska Italija..

Tu jos samo fale Bjelorusi koji si tepaju da su 'Istocni Portugalci' jer imaju jednog dobrog igraca,mislim da se Kruh zove,pardon Hleb.

Ma komedija....
(CRnagOra, 23. mart 2009 17:00)


Ajd procitaj ponovo sta si napisao ,,imate vidica i ivanovica" eee a STANKOVIC,ZIGA,KRASIC, i ostali eee covece pa nasi igraci individualno vrede duplo vise od bilo kog igraca na balkanu a da se tebe pita al ne pita sta mislis da ce francuzi u cijoj reprezentaciji atmosfera dolazi do ,,granice" koja se ne moye trpit oni da prodju a mi u cijoj repreyentaciji atmosfera odlicna ustvari naj naj naj naj bolja u zadnji 10 god


SRBIJA I RUMUNIJA IDE NA SP a PIJETLOVI ostaju !!!!


POMOZI BOZE!

sIgMunD FroYD

pre 15 godina

Realno ko od njihovih fudbalera moze proci Vidica i ostatak nase odbrane?! Trenutno nam se napad stastoji od igracha koji su u formi i daju golove! jedino me strah od nashih golmana (chitajte "RUPETINA") da ne prime neki gol za 24 metara... Summa summarum idemo po sva tri boda! NAPRED ORLOVI!

B&J

pre 15 godina

U booooj krenite junaci sviiii,kren'te i ne zal'te zivot svooooj...samo hrabro momci,vasi dosadasnji rezultati su nam vratili veru u reprezentativni fudbal i verujemo da cete da ih pobedite!Njihov ceo tim je Mutu a zna se ko ce da ga stavi u dzep!Znate ciji grb nosite,za njega da "izginete",on je svetinja!Srecno!!!

corazz

pre 15 godina

Obično kad se ovako naložimo,odigramo kilavo i na kraju trsnemo!!! Više volim kad smo autsajderi i kad nam ne daju neke šanse! Ipak samo hrabro i do pobede! Osećam gol Pantelića,.....osećam....

Avol

pre 15 godina

Ljudi ovaj Baca je pozer. Covek nema veze ni sa Srbijom, ni sa Rumunijom jer zivi u Americi. Citali smo njegove nebuloze ranije, a sada znamo zasto. Covek zivi preko Atlantika pa uopste nije upoznat sa faktickim stanjem na terenu. LOL u Americi koriste klinci do 20 godina po facebook-u ili MSN-u, a znaci laughing out loud, ili smejuci se na sav glas. Ignoriste njegove provokacije.

benefactor78

pre 15 godina

Samo pametno i borbeno, imamo sanse za pobedu...
Koliko sam pratio Rumune, u ovim kvalifikacijama imaju velikih problema da odbrane svoj gol kod svih prekida koje ima protivnik...
To je nasa velika sansa, a s' obzirom da je Antic doktor za prekide, ne sumnjam da cemo je iskoristiti...

sipka

pre 15 godina

Sada samo cekam neki legendaran komentar onog rumuna sto se stalno javlja ovde (ne znam mu ime ali sam siguran da svi znamo lika) pa da vristim od smeha ceo dan....

Red_Army

pre 15 godina

Ma kakav rezultat bio u Konstanci, mislim da smo u blagoj prednosti nad ostalim "favoritima" nase grupe iz prostog razloga sto cemo protiv tih istih "favorita"(Francuska, Austrija, Rumunija) najverovatnije odlucujuce meceve, igrati kod kuce.

m

pre 15 godina

Nekoliko crvenih kartona, posledice oporavka od povrede i nešto lošija forma doneli su prilično bled vikend za naše igrače u Evropi.

Prosek su izvukli Dejan Stanković asistencijom za siguran start nove pobede Intera u putu ka tituli, kao i Miralem Sulejmani sa dva "pakovanja" za nastavak Ajaksove potere za AZ Alkmarom. Posle dugo vremena i Predrag Đorđević je pogodio mrežu, doduše uz srećan odbitak od defanzivca Panioniosa, ali je mnogo srećnija činjenica da veteran posle ovog meča započinje slavlje pete vezane titule za neprikosnoveni Olimpijakos...


Antićev spisak za meč sa Rumunijom

Vladimir Stojković (Hetafe) - klupa
Vladimir Dišljenković (Metalurg Donjeck) - svih 90, primio 4 gola
Bojan Isailović (Genčerbigigli) - svih 90, sačuvao mrežu
Branislav Ivanović (Čelsi) - klupa
Nemanja Vidić (Mančester junajted) - suspenzija
Ivica Dragutinović (Sevilja) - svih 90
Neven Subotić (Borusija Dortmund) - svih 90
Aleksandar Luković (Udineze) - lakša povreda
Aleksandar Kolarov (Lacio) - suspenzija
Antonio Rukavina (Minhen 1860) - svih 90, žuti karton
Dejan Stanković (Inter) - svih 90, asistencija
Zdravko Kuzmanović (Fiorentina) - svih 90
Gojko Kačar (Herta) - igrao od 46. minuta
Miloš Krasić (CSKA Moskva) - -
Danas
Boško Janković (Đenova) - suspendovan
Miloš Ninković (Dinamo Kijev)
Milan Jovanović (Standard) - do 87. minuta
Nikola Žigić (Santander) - nije igrao zbog ugovora o pozajmici
Marko Pantelić (Herta) - igrao od 62. minuta
Danko Lazović (PSV Ajndhoven) - igrao od 59. minuta
Miralem Sulejmani (Ajaks) - igrao do 73. minuta, dve asistencije

iggy

pre 15 godina

Zelim da verujem da cete nas iz utakmice u utakmicu sve vise uveravati da konacno imamo pravi tim, igrace koji se svih 90 minuta bore za svoju zemlju, koji daju sve od sebe, koji se ne opustaju kod 2:0, ne demoralisu kod 0:2, ne pljuju protivnike, ne psuju sudije pa makar im odluke bile i pogresne, ne natucaju reci vec iz sve snage pevaju himnu, samim tim i rezultat nece izostati. Napred Srbija!

milosmalesevic@gmail.com

pre 15 godina

ja mislim da lakseg protivnika u utakmici koja odlucuje dosta toga mi nismo mogli da trazimo...pogledajte imena klubova u kojima igraju nasi igraci a pogledajte klubove nasih reprezentativaca...oni imaju onog Mutu-a (ne mutavog) a ostali rade za njega i cine dosta kompaktan tim...ako njih ne dobijemo u gostima i ne treba da idemo da jasemo slonove u RSA...od mene TOLIKO...

Baca

pre 15 godina

Najbolji igrac Serie A El grande Mutu je potvrdio da je u sjajnoj formi i jedinim pogotkom na utakmici protiv Siene doneo sva tri boda violi. Novitet u timu je i Maximilian Nicu, pouzdani stoper lidera nem. prvenstva Herthe koji je prosle nedelje dobio nase drz. i debitovace u Konstanci. Kako ja vidim sanse su vam minimalne u paklu stadiona Farula ,a reci Antica su samo puste zelje koje vetar nosi niz Dunava. LOL, Hai Romania, rumuni iz srb. su uz vas!

Dul3

pre 15 godina

Mislim da je ovo jedna neverovatno talentovana i uz to iskusna generacija.Antic je trener za respekt,ima veliko iskustvo iza sebe i solidno je poceo ovaj posao.U dosadasnjem delu kvalifikacija smo pokazali da igramo napadacki,sto nam jos vise uliva nadu u dobar rezultat.U ovom mecu moramo da udjemo hrabro jer nasi susedi imaju veoma mladu i perspektivnu ekipu koja takodje igra napacki sto se i moglo primetiti na rezultate u poslednjih nekoliko godina.Sve u svemu mi moramo da osvojimo nova tri boda,i dokazemo da fudbal u Srbiji nije umro!!!

genije

pre 15 godina

srpska posla.naivno zaletanje pred surovu stvarnost.ako hocete lovu,kladite se na nas poraz.uvericete se,evo potpisacu se da znate ko je majstor,pa se vidimo ovde posle meca.

Luka-ST

pre 15 godina

Hrvatska je nedavno lako bez Eduarda i Kranjcara dobila Rumunjsku u gostima... ja osobno mislim da Srbija ima dobru reprezentaciju ali ne smijete podcjenjivati Rumunje na njihovom terenu, morate pokazat malo respekta... Rumunjska i Hrvatska su redoviti sudionici vecih nogometnih natjecanja a ne znam kad sam zadnji put Srbiju vidio na nekom natjecanju :D
...jos nesto... Vidic je obrambeni igrac, nece vam on donijeti pobjedu ! vazan je cijeli tim i zalaganje !
nemojte se Vi ljutiti sto ovo kazem ali da vasi igraci igraju za svoju reprezentaciju sa srcem i da ginu na terenu ko Hrvati imali bi bolje rezultate !
probudite se...
Luka, SPLIT

bagi arapin

pre 15 godina

pogledajmo malo unazad, kada su naši selektori imali silnih problema, koju zvezdu izostaviti iz svog spiska .istina tada su irezultati izostali.sada imamo ekipu podjednakih kvaliteta, izuzev što su samo sada svi veliki radnici i veliki borci. bez velikih zvezda. igrači velikog srca ,posle intoniranja himne ono je još veće. sve su ovo dobri preduslovi za jedan zapaženiji rezultat.ako imamo u vidu i to da je strateg jedan RADOMIR sigurno je da će nas obradovati svojim rezultatima. šta bi hteo još više srbine. da ostaviš gale kod kuće i ostale i još samo da ti u finalu sp. sviraju bože pravde.ŠTO DA NE!!!!!!

Wade

pre 15 godina

Anticeva izjava da bi sa Suboticem u timu moglo doci i do drugacije formacije naseg tima,mogla bi da znaci sledece:
da cemo igrati formaciju sa 3 odbrambena igraca,a ne sa 4.Znaci,formacija bi mogla da bude 3-5-2,ili cak 3-6-1,a ne kao do sada 4-4-2.Mozda bi tako i trebalo.Sa Vidicem (levo),Ivanovicem (desno),i Suboticem (sredina),kao poslednjim odbrambenim redom ispred Stojkovica.Oni na tim mestima igraju i u svojim timovima.Sredina bi mogla biti Stankovic,Milijas,Kuzmanovic i Kacar/Krasic.Trojka u napadu bi mogla biti Bosko (desno) i Miralem levo,s tim sto bi mogli i da menjaju strane,pa bi u tom slucaju ulazili u sredinu i bili opasni kada sutiraju - Bosko sa leve strane,a Sulejmani sa desne.Onako slicno (koncepcijski) kao sto Henry(sa leva) i Mesi (sa desna) ulaze u sredinu i u zonu suta.Naravno,Jankovic i Sulejmani bi imali i mnogo vise defanzivnih zadataka,vracali bi se cesto nazad,pa bi se ta nasa formacija mogla ustvari nazvati 3-4-3.Stankovic poslednji vezni,Milijas vise levo (iza Sulejmanija),a Kuzmanovic vise desno (iza Boska) .Kacar (ili Krasic) bi igrao iza Zigica,u sredini.Zigic bi ovog puta bio po meni jedini klasican napadac.Ni Pantelic,ni Jovanovic,ni Danko nisu u najboljoj formi,pa bi trebalo igrati sa samo jednim spicem.Zigic moze da koristi i u odbrani,da nas brani od protivnickih centarsuteva,ako nas pritisnu.
Mislim da bi u ovakvoj formaciji imali prevagu na sredini terena,sto znaci da Rumuni ne bi mogli da nas pritisnu i imaju veci posed lopte.A samim tim je vec pola posla odradjeno.

@FeboZg

U tom Cluju koji spominjes skoro da i nema Rumunskih igraca.A,sto se tice igranja Rumuna na Euru,to i nije neko merilo.Hrvatska je najbolji primer za to - potpuno je zalutala medju osam najboljih na Euru.Cim je naletela na nekog malo jaceg,odmah je pukla (Turci).

P.S.Nadam se da ce sada moj komentar proci.Sad je valjda "druga smena" moderatora.Onog sto je dezurao oko 19,30h,kada sam poslao komentar,izgleda da je mrzelo da cita.pa ga je odmah "bacio u kos".

m

pre 15 godina

Za razliku od hrvatske, rumunije i ostalih suseda, SRBIJA IMA dva vrhunska igrača, NEMANJU VIDIĆA I DEJANA STANKOVIĆA! Vidić je dve godine zaredom u timu evrope Frans fudbala, u zadnje dve sezone u idealnom timu Premijer lige(najkvalitetnije na svetu), bio je medju 30 igrača u izboru za najboljeg na svetu, medju 5 defanzivaca za najboljeg na svetu, najbolji igrač finala LŠ.Prvak engleske, evrope i sveta sa Mančester Junajtedom!Jednostavno, jedan od najboljih igrača na svetu.
Stanković od svoje dvadesete godine igra na vrhunskom nivou u Seriji A, sada je u četvorostrukom uzastopnom šampionu italije Interu jedan od najboljih igrača. Dakle, DVA IGRAČA u vrhunskim svetskim ekipama!
Hrvati 0, rumuni 0 ...

genije

pre 15 godina

Imamo odlicne igrace i sjajnog selektora koji ponovo stvara kult reprezentacije.Ovi momci mnogo vrede i mesto im je na svetskom prvenstvu ali to ne bi trebao da bude njihov krajnji cilj,ovo je ekipa za velika dela

CRnagOra

pre 15 godina

Da se mene pita ni jedni ni drugi nisu zasluzili u Afriku..

Ovi Rumunji imaju Mutua i Kivua pa si umislili da su balkanska Argentina..

A Srbi imaju Vidica i Ivanovica(??!?) pa si umislili da su balkanska Italija..

Tu jos samo fale Bjelorusi koji si tepaju da su 'Istocni Portugalci' jer imaju jednog dobrog igraca,mislim da se Kruh zove,pardon Hleb.

Ma komedija....

Uroš

pre 15 godina

@ CRnagOra

zaboravio si Stankovica,Jovanovica,Jankovica,Krasica,Zigica,Sulejmanija,Kačara............
i zato ne pisi dzabe gluposti jer vreme Srbije tek dolazi od subote pa nadalje!!!

zvrz

pre 15 godina

je li do mene, sto mi prorade zivci kada govore za taj 'mec u Becu'! Ko da su pobjedili Brazil 3:0, a ne trecerazrednu ekipu, sto austrija realno jeste! A u stvari mi smo i nize sa ovakvim razmisljanjima, izivinite do mene je...........

cekajuci pantelica

pre 15 godina

Realno mozemo da dobijemo, samo da ne udjemo u mec sa previse samopouzdanja...

P.S. Valjda ce Panta konacno da da neki gol, smorio je vise ovako :)

Dragan

pre 15 godina

Kao protiv Ukrajine znaci bez dileme iz 1u1 na Rumuniju a tog vasheg patriotizma mi je dosta.Lako je cepati shabane poput Austrije pa svi odma poleteli u stilu bicemo prvaci sveta al nishta od toga, Braco ako cete para na kladionici samo protiv nas (Djokovic,Ivanovic,Reprezentacija).............

hitro.hr

pre 15 godina

Da bi otiša na veliko natjecanje triba 'zveknit' nekoga u gostima,ka šta smo mi znali zveknit talijane,bugare i engleze. A Rumunjska je savršena prigoda za tako nešto,pobjedivi su.Imaju samo dva vrhunska igrača od kojih jedan ne igra.Oni su u silaznoj putanji.A Srbija čini mi se ide prema gore.Ali dobar bi bio i bod,pod uvjetom da se dobije kući.Ja ću stavit x2.

ja

pre 15 godina

(m, 23. mart 2009 22:47)

Najprije zelim vam svu srecu protiv Rumuna i da pobjedite!

Vidic i Stankovic su stvarno vrhunski igraci.
Iskreno od vasih igraca jedino oni i jesu poznati.
Mozda ces mi reci da slabo poznajem vasu reprezentaciju ali ja mislim da vi Hrvatsku jos slabije poznajete.Di ko igra nije uopce kljucno.Finci su imali Hipiu kapetana Liverpula i dugo jednog od najboljih obrambenih igraca PL.Tu je bio i Litmanen jedan od najboljih strijelaca LŠ i najboljih napadaca Europe tada pa su isto bili nikakva reprezentacija.Igraci koji cine razliku su kreativci tj."legendarne 10".Moje misljenje je da je zadnji vas igrac tog tipa bija Piksi Stojkovic.Kako san vec reka znam da ne pratite Hrvatske igrace i da ih potcjenjujete ali mi imamo nekoliko takvih "10"http://www.youtube.com/watch?v=G7vgjE0NfF8 http://www.youtube.com/watch?v=14gBJJM9lAY "10"su igraci koje rade razliku!
Bitno je ono nesto!Puno pozdrava i srece u rumuniji.

WHF

pre 15 godina

zaboravio si Stankovica,Jovanovica,Jankovica,Krasica,Zigica,Sulejmanija,Kačara...…..
i zato ne pisi dzabe gluposti jer vreme Srbije tek dolazi od subote pa nadalje!!!
(Uroš, 23. mart 2009 21:45)


Vaše vrijeme dolazi vec nekih 19 godina... i uvijek dolazi!

Ali to je dobro vi-- ste vječni optimisti..(dbro za zdravlje ako nista....)

Vojin Petrovic

pre 15 godina

moj tim:
sabanadzovic,spasic,pancev,vujovic,hadzibegic,sushic,savicevic...

svaka cast svima al' ja za druge timove i druge zemlje ne mogu da navijam

SCHWABA

pre 15 godina

Rekao bih onom Balasu da ne mlati praznu slamu. Ja sam iz Timocke Krajine i imam dosta prijatelja vlaha koji se osecaju kao Srbi i koji nikad ne bi podrzavali Rumuniju. Pobedice ko bude imao vise inspiracije i srece. Napred SRBIJA

FeboZg

pre 15 godina

Ne želim srbima kvariti zabavu i optimizam..ali mi nije jasnona osnovu čega gaje toliki optimizam...pa Rumunjska je velesila za Srbiju...kao Srbi igraju u največim klubovima a Rumunji???Pa Rumunjska igra u LP-CLUJ, igrali su na euru...a Srbija...bojim se dragi moji komšije da će biti ko u rukometu poslje BiH...opet ćete suze roniti...rumunjska-SRB 6:0...jedva čekam da pročitam komentare poslj tekme....jaooooo si gaa vama kukavnima

a

pre 15 godina

Zamolio bih pojedine da ne mlate ako ne znaju-RUMUNI SU BILI NA JEDNOM JEDINOM TAKMICENJU U POSLEDNJIH 10 GODINA, MANJE NEGO MI, tako da nemojte da pricate o njima kao redovnim ucesnicima velikih takmicenja!!!!!!

Миле

pre 15 godina

Остала ми навика од раније да се играм селектора па сатављам екипу пред сваку утакмицу репрезентације (омиљена српска забава), срећом дошло је време да немам потребе за тим. Верујем у ону екипу коју састави Антић.

aca knowman

pre 15 godina

Rumuni su izuzetno tezak protivnik. Nikada nisu imali ovako dobru reprezentaciju. Sa njima smo uvek imali mnogo teskih utakmica. Oni su pravi predstavnici balkanske skole fudbala. Hteli mi to ili ne ova utakmica je jedna od vaznijih u ovom liga takmicenju. Mi u zadnje vreme ne pokazujemo zavidnu formu. Nasi igraci nisu, sem Zigica vodeci u svojim klubovima. Iz dana u dan gledam jer je sve transparentno. Jedino Zigic zivi. Ostali ili su u oblacima, volim Vidica ali pardon ili su prosecni. Protiv Rumunije ce biti tesko, pretesko. Voleo bih da podelimo bodove, jer pobeda deluje kao osvajanje Olimpa. Srecno CRVENI DJAVOLI!!!!!

nenad

pre 15 godina

moj tim: Stojkovic,Obradovic,Subotic,Vidic,Ivanovic,Stankovic,Milijas,Jovanovic,Krasic,Pantelic,Zigic.....
(Andrija, 23. mart 2009 14:57)

Lepo je ovo...ali Krasic nije pozvan, a koliko znam ni Bosko....tako da i ne znam otkud on ovde...

suba_pk

pre 15 godina

stojkovic,ivanovic,dragutinovic,VIDIC,subotic,stankovic,kuzmanovic,jankovic,krasic,pantelic,zigic ko razume shvatice;-)))))))))))))

dario

pre 15 godina

bice tesko ali tipujem rumunija-srbija= 1-2 dobicemo ih sa tim rezultatom i veruj te nama vise golova i netreba dovoljno da pobedimo rumune i hocemo pobediti racunam na antica potpuno smisli ce nesto...........

Mirkovic Dragan

pre 15 godina

Pomoz Bog SRBI !!!
Moj utisak je, da gospodin Antic,cini neverovatne stvari,on je nakon dugog vremena uspeo u nasoj Fudbalskoj Reprezentazciji da sastavi ona tako poznata cetri S !!! kojih se svi plase. BOMOZI BOZE - POMOZI BOZE

Miljan Timotijevic

pre 15 godina

Srbi,`ajmo bas svim srcem i celom dusom da podrzimo nase ljude!Debilno je unapred pricati o losem rezultatu,to mogu samo ljudi koji nemaju pojma o sportu,vec im je draze da sviraju..,negoli istinski navijaju!Zato na pobedu!Za sve one koji jedva cekaju da ne pobedimo i navale da pricaju "jel sam reko",i bod sa gostovanja je prihvatljiv rezultat!SRBIJA-KRUSEVAC

Kale

pre 15 godina

##BACA
ha, Baco, ha......ma u pravu si covece, sreo sam u Pancevu Viorel Moldovana i on deli tvoje misljenje.....BACO, koliko imas godina, nekad su nam Romuni toliko jada naneli u kvalifikacijama, priznajem, ali doslo vreme okupili se momci da naplate sve to lepo i smereski, onako bez napora...Baco, Baco....

Kale_1_1

pre 15 godina

Vidim sastaviste tim....ccccccc....braco, Subotic nece u Rununiji poceti utakmicu, (mada bi ja voleo). Nece Antic da experimentise, gde je nevenu mesto, bas sad......On ce protiv Svedjana poceti utakmicu....Ajde Baco izdiktiraj nam tim......

a što čačkate mečku

pre 15 godina

Dobijamo ih 100%, razlog - @Baca se naložio ko mlad majmun. Kad god on krene da se tripuje o snazi rumunskog fudbala mi ih polomimo ko mače muškatle. Da je ćutao meni bi bila frka, ovako sam opušten. Baca javi se posle da slavimo, ti si ipak "najbolji prognozer", sem ako ne odeš da lično vidiš "pakao stadiona Fiore, Fjore, Fjutore, kako li beše"

#10

pre 15 godina

@Wade

Toliko truda, a treba znati da Stankovic ne igra zadnjeg veznog nego iza spiceva kao i u Interu... sto i jeste pozicija na kojoj najvise daje. Mogao bi malo vise da slusas sta selektor prica :)

Wade

pre 15 godina

#10

Ti se izgleda bas nesto i ne razumes u fudbal...
Od kad je Antic selektor,uspeo je da pronadje za Dejana mesto na kojem najvise pruza,a to je BAS mesto zadnjeg veznog.To i vrapci znaju,cudi me da ti to ne znas.
Za Inter si u pravu,ali oni imaju jednog Kambijasa koji im igra zadnjeg veznog.Mi ga nemamo.Tako da Dejan moze da igra malo vise napred...
Videcemo za kakvu formaciju ce se Antic odluciti,s obzirom da je tamo los teren.Mozda i ostane 4-4-2.

за србију!

pre 15 godina

све, све могу да разумем,
али да Милијаш игра за
репрезентацију...
па дечко је бескорисна маса,
није ни за звезду, а камоли
за више...

Luka 'duni vetre' Modrić

pre 15 godina

@ zivan

ovdje uvijek ima puno utakmica pa će valjda i Srbija bit http://www.atdhe.net/index.html

Sretno komšije al ne pravite ražanj dok je zec još u šumi :)

CRnagOra

pre 15 godina

Da se mene pita ni jedni ni drugi nisu zasluzili u Afriku..

Ovi Rumunji imaju Mutua i Kivua pa si umislili da su balkanska Argentina..

A Srbi imaju Vidica i Ivanovica(??!?) pa si umislili da su balkanska Italija..

Tu jos samo fale Bjelorusi koji si tepaju da su 'Istocni Portugalci' jer imaju jednog dobrog igraca,mislim da se Kruh zove,pardon Hleb.

Ma komedija....

Baca

pre 15 godina

Najbolji igrac Serie A El grande Mutu je potvrdio da je u sjajnoj formi i jedinim pogotkom na utakmici protiv Siene doneo sva tri boda violi. Novitet u timu je i Maximilian Nicu, pouzdani stoper lidera nem. prvenstva Herthe koji je prosle nedelje dobio nase drz. i debitovace u Konstanci. Kako ja vidim sanse su vam minimalne u paklu stadiona Farula ,a reci Antica su samo puste zelje koje vetar nosi niz Dunava. LOL, Hai Romania, rumuni iz srb. su uz vas!

FeboZg

pre 15 godina

Ne želim srbima kvariti zabavu i optimizam..ali mi nije jasnona osnovu čega gaje toliki optimizam...pa Rumunjska je velesila za Srbiju...kao Srbi igraju u največim klubovima a Rumunji???Pa Rumunjska igra u LP-CLUJ, igrali su na euru...a Srbija...bojim se dragi moji komšije da će biti ko u rukometu poslje BiH...opet ćete suze roniti...rumunjska-SRB 6:0...jedva čekam da pročitam komentare poslj tekme....jaooooo si gaa vama kukavnima

nenad

pre 15 godina

moj tim: Stojkovic,Obradovic,Subotic,Vidic,Ivanovic,Stankovic,Milijas,Jovanovic,Krasic,Pantelic,Zigic.....
(Andrija, 23. mart 2009 14:57)

Lepo je ovo...ali Krasic nije pozvan, a koliko znam ni Bosko....tako da i ne znam otkud on ovde...

zvrz

pre 15 godina

je li do mene, sto mi prorade zivci kada govore za taj 'mec u Becu'! Ko da su pobjedili Brazil 3:0, a ne trecerazrednu ekipu, sto austrija realno jeste! A u stvari mi smo i nize sa ovakvim razmisljanjima, izivinite do mene je...........

genije

pre 15 godina

srpska posla.naivno zaletanje pred surovu stvarnost.ako hocete lovu,kladite se na nas poraz.uvericete se,evo potpisacu se da znate ko je majstor,pa se vidimo ovde posle meca.

aca knowman

pre 15 godina

Rumuni su izuzetno tezak protivnik. Nikada nisu imali ovako dobru reprezentaciju. Sa njima smo uvek imali mnogo teskih utakmica. Oni su pravi predstavnici balkanske skole fudbala. Hteli mi to ili ne ova utakmica je jedna od vaznijih u ovom liga takmicenju. Mi u zadnje vreme ne pokazujemo zavidnu formu. Nasi igraci nisu, sem Zigica vodeci u svojim klubovima. Iz dana u dan gledam jer je sve transparentno. Jedino Zigic zivi. Ostali ili su u oblacima, volim Vidica ali pardon ili su prosecni. Protiv Rumunije ce biti tesko, pretesko. Voleo bih da podelimo bodove, jer pobeda deluje kao osvajanje Olimpa. Srecno CRVENI DJAVOLI!!!!!

mihajlo

pre 15 godina

Sta pricas Bosko????
Zasto tesko da se ponovi mec iz Beca??? Ne razumem te!

Momcino, treba da kazes da MORA da se ponovi takav mec a ne da mucas takve glupost!!! Znaci ti znas unapred da ne mozete da igrate dobro!? Boze svasta..
Uostalom mec u Becu je bio odlican u 1. poluvremenu u 2. je bilo la-la.. Ni mi ni oni!!
Zato ne lupetaj nego igraj, ako uopste budes igrao!

Nadam se tvoji drugari imaju drugacije misljenje!

Sretno

Dragan

pre 15 godina

Kao protiv Ukrajine znaci bez dileme iz 1u1 na Rumuniju a tog vasheg patriotizma mi je dosta.Lako je cepati shabane poput Austrije pa svi odma poleteli u stilu bicemo prvaci sveta al nishta od toga, Braco ako cete para na kladionici samo protiv nas (Djokovic,Ivanovic,Reprezentacija).............

The Srbin

pre 15 godina

Ljudi ne budite smesni koji Rumuni,samo mi sami sebe mozemo da pobedimo.Osim Mutua,mozda Kivua,ovaj tim uglavnom cine igraci njihovih klubova koji su smesni u poredjenju sa ekipama sa zapada,bez obzira na dobre rezultate u Kupu Uefa par poslednjih sezona.Videli smo Steauu u LS,imali su jedan bod,a prosle sezone ni toliko uz 15-20 primljenih golova,nesto kao Levski iz Sofije.Ako budemo odigrali kako znamo,nece biti nikakvih problema sa njima,bez obzira na komentare ovog Bake,Bacija ili kako se vec zove koji nas plasi paklom stadiona koji prima 15000 ljudi hahahahahhahahahahaha.Nesto kao stadion Radnickog iz Kragujevca.A Hrvati ne mogu da zive da ne ostave komentar ovde.Sastacemo se jednom sa njima ,a onda ima da ih gulimo kao mlad glamocki krompir,dzaba im sve kada njihovi igraci u svim sportovima imaju veliki KOMPLEKS Srbije,tu ne pomazu ni Pele,ni Figo,ni Zidan ,niko,jednostavno ne postoji igrac koji bi im pomogao da kompenzuju KOMPLEKS

milosmalesevic@gmail.com

pre 15 godina

ja mislim da lakseg protivnika u utakmici koja odlucuje dosta toga mi nismo mogli da trazimo...pogledajte imena klubova u kojima igraju nasi igraci a pogledajte klubove nasih reprezentativaca...oni imaju onog Mutu-a (ne mutavog) a ostali rade za njega i cine dosta kompaktan tim...ako njih ne dobijemo u gostima i ne treba da idemo da jasemo slonove u RSA...od mene TOLIKO...

sIgMunD FroYD

pre 15 godina

Realno ko od njihovih fudbalera moze proci Vidica i ostatak nase odbrane?! Trenutno nam se napad stastoji od igracha koji su u formi i daju golove! jedino me strah od nashih golmana (chitajte "RUPETINA") da ne prime neki gol za 24 metara... Summa summarum idemo po sva tri boda! NAPRED ORLOVI!

suba_pk

pre 15 godina

stojkovic,ivanovic,dragutinovic,VIDIC,subotic,stankovic,kuzmanovic,jankovic,krasic,pantelic,zigic ko razume shvatice;-)))))))))))))

WHF

pre 15 godina

zaboravio si Stankovica,Jovanovica,Jankovica,Krasica,Zigica,Sulejmanija,Kačara...…..
i zato ne pisi dzabe gluposti jer vreme Srbije tek dolazi od subote pa nadalje!!!
(Uroš, 23. mart 2009 21:45)


Vaše vrijeme dolazi vec nekih 19 godina... i uvijek dolazi!

Ali to je dobro vi-- ste vječni optimisti..(dbro za zdravlje ako nista....)

sipka

pre 15 godina

Sada samo cekam neki legendaran komentar onog rumuna sto se stalno javlja ovde (ne znam mu ime ali sam siguran da svi znamo lika) pa da vristim od smeha ceo dan....

Luka-ST

pre 15 godina

Hrvatska je nedavno lako bez Eduarda i Kranjcara dobila Rumunjsku u gostima... ja osobno mislim da Srbija ima dobru reprezentaciju ali ne smijete podcjenjivati Rumunje na njihovom terenu, morate pokazat malo respekta... Rumunjska i Hrvatska su redoviti sudionici vecih nogometnih natjecanja a ne znam kad sam zadnji put Srbiju vidio na nekom natjecanju :D
...jos nesto... Vidic je obrambeni igrac, nece vam on donijeti pobjedu ! vazan je cijeli tim i zalaganje !
nemojte se Vi ljutiti sto ovo kazem ali da vasi igraci igraju za svoju reprezentaciju sa srcem i da ginu na terenu ko Hrvati imali bi bolje rezultate !
probudite se...
Luka, SPLIT

aleksandar

pre 15 godina

ono sto svi mi ocekujemo je DA GINETE za svaku loptu, pa ako izgubite nece vam niko zameriti! realno je rumunija favorit, iskusniji su i igrali su kao reprezentacija mnogo vise "odlucujucih" utakmica, a igraju kod kuce...ocekujemo TRCANJE, BORBU ZA SVAKU LOPTU, ZALAGANJE, ispunite nam to, i sreca ce sama doci, jer ona prati hrabre!!! pa ako izgubite, bar izgubite muski!!!! NAPRED SRBIJO, BORBENO I HRABRO!!!!

Wade

pre 15 godina

Anticeva izjava da bi sa Suboticem u timu moglo doci i do drugacije formacije naseg tima,mogla bi da znaci sledece:
da cemo igrati formaciju sa 3 odbrambena igraca,a ne sa 4.Znaci,formacija bi mogla da bude 3-5-2,ili cak 3-6-1,a ne kao do sada 4-4-2.Mozda bi tako i trebalo.Sa Vidicem (levo),Ivanovicem (desno),i Suboticem (sredina),kao poslednjim odbrambenim redom ispred Stojkovica.Oni na tim mestima igraju i u svojim timovima.Sredina bi mogla biti Stankovic,Milijas,Kuzmanovic i Kacar/Krasic.Trojka u napadu bi mogla biti Bosko (desno) i Miralem levo,s tim sto bi mogli i da menjaju strane,pa bi u tom slucaju ulazili u sredinu i bili opasni kada sutiraju - Bosko sa leve strane,a Sulejmani sa desne.Onako slicno (koncepcijski) kao sto Henry(sa leva) i Mesi (sa desna) ulaze u sredinu i u zonu suta.Naravno,Jankovic i Sulejmani bi imali i mnogo vise defanzivnih zadataka,vracali bi se cesto nazad,pa bi se ta nasa formacija mogla ustvari nazvati 3-4-3.Stankovic poslednji vezni,Milijas vise levo (iza Sulejmanija),a Kuzmanovic vise desno (iza Boska) .Kacar (ili Krasic) bi igrao iza Zigica,u sredini.Zigic bi ovog puta bio po meni jedini klasican napadac.Ni Pantelic,ni Jovanovic,ni Danko nisu u najboljoj formi,pa bi trebalo igrati sa samo jednim spicem.Zigic moze da koristi i u odbrani,da nas brani od protivnickih centarsuteva,ako nas pritisnu.
Mislim da bi u ovakvoj formaciji imali prevagu na sredini terena,sto znaci da Rumuni ne bi mogli da nas pritisnu i imaju veci posed lopte.A samim tim je vec pola posla odradjeno.

@FeboZg

U tom Cluju koji spominjes skoro da i nema Rumunskih igraca.A,sto se tice igranja Rumuna na Euru,to i nije neko merilo.Hrvatska je najbolji primer za to - potpuno je zalutala medju osam najboljih na Euru.Cim je naletela na nekog malo jaceg,odmah je pukla (Turci).

P.S.Nadam se da ce sada moj komentar proci.Sad je valjda "druga smena" moderatora.Onog sto je dezurao oko 19,30h,kada sam poslao komentar,izgleda da je mrzelo da cita.pa ga je odmah "bacio u kos".

bagi arapin

pre 15 godina

pogledajmo malo unazad, kada su naši selektori imali silnih problema, koju zvezdu izostaviti iz svog spiska .istina tada su irezultati izostali.sada imamo ekipu podjednakih kvaliteta, izuzev što su samo sada svi veliki radnici i veliki borci. bez velikih zvezda. igrači velikog srca ,posle intoniranja himne ono je još veće. sve su ovo dobri preduslovi za jedan zapaženiji rezultat.ako imamo u vidu i to da je strateg jedan RADOMIR sigurno je da će nas obradovati svojim rezultatima. šta bi hteo još više srbine. da ostaviš gale kod kuće i ostale i još samo da ti u finalu sp. sviraju bože pravde.ŠTO DA NE!!!!!!

Vojin Petrovic

pre 15 godina

moj tim:
sabanadzovic,spasic,pancev,vujovic,hadzibegic,sushic,savicevic...

svaka cast svima al' ja za druge timove i druge zemlje ne mogu da navijam

m

pre 15 godina

Za razliku od hrvatske, rumunije i ostalih suseda, SRBIJA IMA dva vrhunska igrača, NEMANJU VIDIĆA I DEJANA STANKOVIĆA! Vidić je dve godine zaredom u timu evrope Frans fudbala, u zadnje dve sezone u idealnom timu Premijer lige(najkvalitetnije na svetu), bio je medju 30 igrača u izboru za najboljeg na svetu, medju 5 defanzivaca za najboljeg na svetu, najbolji igrač finala LŠ.Prvak engleske, evrope i sveta sa Mančester Junajtedom!Jednostavno, jedan od najboljih igrača na svetu.
Stanković od svoje dvadesete godine igra na vrhunskom nivou u Seriji A, sada je u četvorostrukom uzastopnom šampionu italije Interu jedan od najboljih igrača. Dakle, DVA IGRAČA u vrhunskim svetskim ekipama!
Hrvati 0, rumuni 0 ...

#10

pre 15 godina

@Wade

Toliko truda, a treba znati da Stankovic ne igra zadnjeg veznog nego iza spiceva kao i u Interu... sto i jeste pozicija na kojoj najvise daje. Mogao bi malo vise da slusas sta selektor prica :)

за србију!

pre 15 godina

све, све могу да разумем,
али да Милијаш игра за
репрезентацију...
па дечко је бескорисна маса,
није ни за звезду, а камоли
за више...

m

pre 15 godina

Nekoliko crvenih kartona, posledice oporavka od povrede i nešto lošija forma doneli su prilično bled vikend za naše igrače u Evropi.

Prosek su izvukli Dejan Stanković asistencijom za siguran start nove pobede Intera u putu ka tituli, kao i Miralem Sulejmani sa dva "pakovanja" za nastavak Ajaksove potere za AZ Alkmarom. Posle dugo vremena i Predrag Đorđević je pogodio mrežu, doduše uz srećan odbitak od defanzivca Panioniosa, ali je mnogo srećnija činjenica da veteran posle ovog meča započinje slavlje pete vezane titule za neprikosnoveni Olimpijakos...


Antićev spisak za meč sa Rumunijom

Vladimir Stojković (Hetafe) - klupa
Vladimir Dišljenković (Metalurg Donjeck) - svih 90, primio 4 gola
Bojan Isailović (Genčerbigigli) - svih 90, sačuvao mrežu
Branislav Ivanović (Čelsi) - klupa
Nemanja Vidić (Mančester junajted) - suspenzija
Ivica Dragutinović (Sevilja) - svih 90
Neven Subotić (Borusija Dortmund) - svih 90
Aleksandar Luković (Udineze) - lakša povreda
Aleksandar Kolarov (Lacio) - suspenzija
Antonio Rukavina (Minhen 1860) - svih 90, žuti karton
Dejan Stanković (Inter) - svih 90, asistencija
Zdravko Kuzmanović (Fiorentina) - svih 90
Gojko Kačar (Herta) - igrao od 46. minuta
Miloš Krasić (CSKA Moskva) - -
Danas
Boško Janković (Đenova) - suspendovan
Miloš Ninković (Dinamo Kijev)
Milan Jovanović (Standard) - do 87. minuta
Nikola Žigić (Santander) - nije igrao zbog ugovora o pozajmici
Marko Pantelić (Herta) - igrao od 62. minuta
Danko Lazović (PSV Ajndhoven) - igrao od 59. minuta
Miralem Sulejmani (Ajaks) - igrao do 73. minuta, dve asistencije

B&J

pre 15 godina

U booooj krenite junaci sviiii,kren'te i ne zal'te zivot svooooj...samo hrabro momci,vasi dosadasnji rezultati su nam vratili veru u reprezentativni fudbal i verujemo da cete da ih pobedite!Njihov ceo tim je Mutu a zna se ko ce da ga stavi u dzep!Znate ciji grb nosite,za njega da "izginete",on je svetinja!Srecno!!!

ja

pre 15 godina

(m, 23. mart 2009 22:47)

Najprije zelim vam svu srecu protiv Rumuna i da pobjedite!

Vidic i Stankovic su stvarno vrhunski igraci.
Iskreno od vasih igraca jedino oni i jesu poznati.
Mozda ces mi reci da slabo poznajem vasu reprezentaciju ali ja mislim da vi Hrvatsku jos slabije poznajete.Di ko igra nije uopce kljucno.Finci su imali Hipiu kapetana Liverpula i dugo jednog od najboljih obrambenih igraca PL.Tu je bio i Litmanen jedan od najboljih strijelaca LŠ i najboljih napadaca Europe tada pa su isto bili nikakva reprezentacija.Igraci koji cine razliku su kreativci tj."legendarne 10".Moje misljenje je da je zadnji vas igrac tog tipa bija Piksi Stojkovic.Kako san vec reka znam da ne pratite Hrvatske igrace i da ih potcjenjujete ali mi imamo nekoliko takvih "10"http://www.youtube.com/watch?v=G7vgjE0NfF8 http://www.youtube.com/watch?v=14gBJJM9lAY "10"su igraci koje rade razliku!
Bitno je ono nesto!Puno pozdrava i srece u rumuniji.

benefactor78

pre 15 godina

Samo pametno i borbeno, imamo sanse za pobedu...
Koliko sam pratio Rumune, u ovim kvalifikacijama imaju velikih problema da odbrane svoj gol kod svih prekida koje ima protivnik...
To je nasa velika sansa, a s' obzirom da je Antic doktor za prekide, ne sumnjam da cemo je iskoristiti...

Avol

pre 15 godina

Ljudi ovaj Baca je pozer. Covek nema veze ni sa Srbijom, ni sa Rumunijom jer zivi u Americi. Citali smo njegove nebuloze ranije, a sada znamo zasto. Covek zivi preko Atlantika pa uopste nije upoznat sa faktickim stanjem na terenu. LOL u Americi koriste klinci do 20 godina po facebook-u ili MSN-u, a znaci laughing out loud, ili smejuci se na sav glas. Ignoriste njegove provokacije.

Red_Army

pre 15 godina

Ma kakav rezultat bio u Konstanci, mislim da smo u blagoj prednosti nad ostalim "favoritima" nase grupe iz prostog razloga sto cemo protiv tih istih "favorita"(Francuska, Austrija, Rumunija) najverovatnije odlucujuce meceve, igrati kod kuce.

dario

pre 15 godina

bice tesko ali tipujem rumunija-srbija= 1-2 dobicemo ih sa tim rezultatom i veruj te nama vise golova i netreba dovoljno da pobedimo rumune i hocemo pobediti racunam na antica potpuno smisli ce nesto...........

....SERBO...

pre 15 godina

Da se mene pita ni jedni ni drugi nisu zasluzili u Afriku..

Ovi Rumunji imaju Mutua i Kivua pa si umislili da su balkanska Argentina..

A Srbi imaju Vidica i Ivanovica(??!?) pa si umislili da su balkanska Italija..

Tu jos samo fale Bjelorusi koji si tepaju da su 'Istocni Portugalci' jer imaju jednog dobrog igraca,mislim da se Kruh zove,pardon Hleb.

Ma komedija....
(CRnagOra, 23. mart 2009 17:00)


Ajd procitaj ponovo sta si napisao ,,imate vidica i ivanovica" eee a STANKOVIC,ZIGA,KRASIC, i ostali eee covece pa nasi igraci individualno vrede duplo vise od bilo kog igraca na balkanu a da se tebe pita al ne pita sta mislis da ce francuzi u cijoj reprezentaciji atmosfera dolazi do ,,granice" koja se ne moye trpit oni da prodju a mi u cijoj repreyentaciji atmosfera odlicna ustvari naj naj naj naj bolja u zadnji 10 god


SRBIJA I RUMUNIJA IDE NA SP a PIJETLOVI ostaju !!!!


POMOZI BOZE!

a što čačkate mečku

pre 15 godina

Dobijamo ih 100%, razlog - @Baca se naložio ko mlad majmun. Kad god on krene da se tripuje o snazi rumunskog fudbala mi ih polomimo ko mače muškatle. Da je ćutao meni bi bila frka, ovako sam opušten. Baca javi se posle da slavimo, ti si ipak "najbolji prognozer", sem ako ne odeš da lično vidiš "pakao stadiona Fiore, Fjore, Fjutore, kako li beše"

Mirkovic Dragan

pre 15 godina

Pomoz Bog SRBI !!!
Moj utisak je, da gospodin Antic,cini neverovatne stvari,on je nakon dugog vremena uspeo u nasoj Fudbalskoj Reprezentazciji da sastavi ona tako poznata cetri S !!! kojih se svi plase. BOMOZI BOZE - POMOZI BOZE

iggy

pre 15 godina

Zelim da verujem da cete nas iz utakmice u utakmicu sve vise uveravati da konacno imamo pravi tim, igrace koji se svih 90 minuta bore za svoju zemlju, koji daju sve od sebe, koji se ne opustaju kod 2:0, ne demoralisu kod 0:2, ne pljuju protivnike, ne psuju sudije pa makar im odluke bile i pogresne, ne natucaju reci vec iz sve snage pevaju himnu, samim tim i rezultat nece izostati. Napred Srbija!

corazz

pre 15 godina

Obično kad se ovako naložimo,odigramo kilavo i na kraju trsnemo!!! Više volim kad smo autsajderi i kad nam ne daju neke šanse! Ipak samo hrabro i do pobede! Osećam gol Pantelića,.....osećam....

a

pre 15 godina

Zamolio bih pojedine da ne mlate ako ne znaju-RUMUNI SU BILI NA JEDNOM JEDINOM TAKMICENJU U POSLEDNJIH 10 GODINA, MANJE NEGO MI, tako da nemojte da pricate o njima kao redovnim ucesnicima velikih takmicenja!!!!!!

Luka 'duni vetre' Modrić

pre 15 godina

@ zivan

ovdje uvijek ima puno utakmica pa će valjda i Srbija bit http://www.atdhe.net/index.html

Sretno komšije al ne pravite ražanj dok je zec još u šumi :)

Dul3

pre 15 godina

Mislim da je ovo jedna neverovatno talentovana i uz to iskusna generacija.Antic je trener za respekt,ima veliko iskustvo iza sebe i solidno je poceo ovaj posao.U dosadasnjem delu kvalifikacija smo pokazali da igramo napadacki,sto nam jos vise uliva nadu u dobar rezultat.U ovom mecu moramo da udjemo hrabro jer nasi susedi imaju veoma mladu i perspektivnu ekipu koja takodje igra napacki sto se i moglo primetiti na rezultate u poslednjih nekoliko godina.Sve u svemu mi moramo da osvojimo nova tri boda,i dokazemo da fudbal u Srbiji nije umro!!!

Kale

pre 15 godina

##BACA
ha, Baco, ha......ma u pravu si covece, sreo sam u Pancevu Viorel Moldovana i on deli tvoje misljenje.....BACO, koliko imas godina, nekad su nam Romuni toliko jada naneli u kvalifikacijama, priznajem, ali doslo vreme okupili se momci da naplate sve to lepo i smereski, onako bez napora...Baco, Baco....

Miljan Timotijevic

pre 15 godina

Srbi,`ajmo bas svim srcem i celom dusom da podrzimo nase ljude!Debilno je unapred pricati o losem rezultatu,to mogu samo ljudi koji nemaju pojma o sportu,vec im je draze da sviraju..,negoli istinski navijaju!Zato na pobedu!Za sve one koji jedva cekaju da ne pobedimo i navale da pricaju "jel sam reko",i bod sa gostovanja je prihvatljiv rezultat!SRBIJA-KRUSEVAC

Wade

pre 15 godina

#10

Ti se izgleda bas nesto i ne razumes u fudbal...
Od kad je Antic selektor,uspeo je da pronadje za Dejana mesto na kojem najvise pruza,a to je BAS mesto zadnjeg veznog.To i vrapci znaju,cudi me da ti to ne znas.
Za Inter si u pravu,ali oni imaju jednog Kambijasa koji im igra zadnjeg veznog.Mi ga nemamo.Tako da Dejan moze da igra malo vise napred...
Videcemo za kakvu formaciju ce se Antic odluciti,s obzirom da je tamo los teren.Mozda i ostane 4-4-2.

Миле

pre 15 godina

Остала ми навика од раније да се играм селектора па сатављам екипу пред сваку утакмицу репрезентације (омиљена српска забава), срећом дошло је време да немам потребе за тим. Верујем у ону екипу коју састави Антић.

cekajuci pantelica

pre 15 godina

Realno mozemo da dobijemo, samo da ne udjemo u mec sa previse samopouzdanja...

P.S. Valjda ce Panta konacno da da neki gol, smorio je vise ovako :)

SCHWABA

pre 15 godina

Rekao bih onom Balasu da ne mlati praznu slamu. Ja sam iz Timocke Krajine i imam dosta prijatelja vlaha koji se osecaju kao Srbi i koji nikad ne bi podrzavali Rumuniju. Pobedice ko bude imao vise inspiracije i srece. Napred SRBIJA

Kale_1_1

pre 15 godina

Vidim sastaviste tim....ccccccc....braco, Subotic nece u Rununiji poceti utakmicu, (mada bi ja voleo). Nece Antic da experimentise, gde je nevenu mesto, bas sad......On ce protiv Svedjana poceti utakmicu....Ajde Baco izdiktiraj nam tim......

genije

pre 15 godina

Imamo odlicne igrace i sjajnog selektora koji ponovo stvara kult reprezentacije.Ovi momci mnogo vrede i mesto im je na svetskom prvenstvu ali to ne bi trebao da bude njihov krajnji cilj,ovo je ekipa za velika dela

Uroš

pre 15 godina

@ CRnagOra

zaboravio si Stankovica,Jovanovica,Jankovica,Krasica,Zigica,Sulejmanija,Kačara............
i zato ne pisi dzabe gluposti jer vreme Srbije tek dolazi od subote pa nadalje!!!

hitro.hr

pre 15 godina

Da bi otiša na veliko natjecanje triba 'zveknit' nekoga u gostima,ka šta smo mi znali zveknit talijane,bugare i engleze. A Rumunjska je savršena prigoda za tako nešto,pobjedivi su.Imaju samo dva vrhunska igrača od kojih jedan ne igra.Oni su u silaznoj putanji.A Srbija čini mi se ide prema gore.Ali dobar bi bio i bod,pod uvjetom da se dobije kući.Ja ću stavit x2.