Ponedeljak, 23.03.2009.

10:28

Mutu predvodi napad Rumuna

Selektor fudbalske reprezentacije Rumunije Viktor Picurka objavio je spisak igrača za utakmice sa Srbijom i Austrijom u kvalifikacijama za SP 2010. godine.

Izvor: B92

Mutu predvodi napad Rumuna IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

.

pre 15 godina

ma ovi ako nas pobjede, da se odmah objesimo...jedino mutu valja
dado RS
(Dalibor, 24. mart 2009 19:00)

Po mnogo cemu su bolji od Azerbejdjana i Kazakstana.
Mislim na Rumune.

mi

pre 15 godina

Ali najbolji su ovi komentari naših "zabrinutih" navijača, pesimista koji kao da jedva šekaju da Srbija pukne pa da posle mogu da pljuju.Niko vas ne tera da gledate fudbal, ne morate da navijate za Srbiju, tu su Španija(prvak evrope, lagano su nedavno dobili engleze što i nije neki rezultat), Italija(prvak sveta), Argentina, Brazil... Naravno i Hrvatska, koja spada medju najbolje selekcije u evropi, sedmi na Rang listi Fife. A za one sa slabijim pamćenjem, Srbija u prethodnim kvalifikacijama nije izgubila od Portugala i Poljske koji su se kvalifikovali na EP, već od Kazahstana zbog potcenjivačkog pristupa tadašnjeg selektora, koji nije ni pripremao tu utakmicu, odmorio je par igrača za Portugal i ošekivao da će pobeda doći sama od sebe.
Za one druge, koji vole svoju zemlju, ostaje nada da će nacionalni tim uspeti da se plasira na SP.Ipak, i ako se ne plasiramo, nije smak sveta, ipak je to samo sport!
Ne mislim da smo mi favoriti protiv Rumunije tamo, ali da možemo da igramo ravnopravno u to ne sumnjam.
Čak i da izgubimo, mi i dalje imamo šansu za jedno od prva dva mesta u grupi.
A opet, tu je i mlada selekcija, oni će igrati na EP...

gogo

pre 15 godina

Opet nase poznato fudbalsko prese*avanje!!Pa,gde mi u fudbalu da pretimo nekome!!!Zar ste zaboravili Kazahstan i Azejberdzan!?Ako izvucemo bod, treba da budemo vise nego srecni.

Ima jedan tim.......

pre 15 godina

Nije ovo losa ekipa, ima tu igraca za koje vecina vas nije cula a igraju Ligu Sampiona vec par godina, za Steauu, Kluz ili druge evropske ekipe... zato se ne palite da mozemo da ih razvalimo 5-0, ali realno imamo najbolju odbranu mozda i u Evropi, samo jos da ga uvaljamo nekako... :)))

alooooooooooooooooooo!!!!!!

pre 15 godina

procitao sam 3 pametna komentara na ovu temu! ostali komentari su kao od male djece napisani! Srbija bolja od Rumunije po kvaliteti????????
Dajte molim vas, budite sretni da im ne igraju Chivu i jos 3 standardna igraca, koji zbog zutih kartona ne
igraju! Tako da ce vas Rumuni dobiti sa 2:0! A za sljedecu utakmicu u Beogradu ce svi Rumuni ponovo biti na raspolaganju, pa ce i u Beogradu da slave pobjedu!
Dobro ste me nasmijali sa izjavama "Srbija kvalitetnija od Rumunije"! ;)))))))))

Objavite mi vec jednom jedan komentar! Hvala unaprijed

Aca_USA

pre 15 godina

Boze koliko smo jaki na recima. Ima mesta za nadu s obzirom na poslednje utakmice u kvalifikacijama ali niposto ovako omalovazavanje protivnika. Boj ne bije svjetlo oruzje (imena) vec boj ije srce u junaka. A to (srce) davno nismo videli.

dario

pre 15 godina

srbija posle spanije ima najaci igracki kadar u evropi a kao uvek nasa mana sto mi nas sami sebe pobedimo vreme je da to vec prestane i da dokazemo ne samo po papiru i na terenu i nadam se da antic i orlici u tome uspu i da odemo na sp 2010 .....

sssss

pre 15 godina

momci lakse malo da slucajno nismo malo mnogo poleteli.da ne baksuziram al'kad nas rumuni razvale u kostanci pa cemo onda da pricamo o imenima igraca i ko koliko vredi na trzistu pa cemo onda da stavljamo mutua u vidicev dzep.spustimo se malo na zemlju.SRECNO!!!

Darko

pre 15 godina

Prva postava:Stojkovic,Ivanovic,Vidic,Subotic,Obradovic,Stankovic,Milijas,Krasic,Jovanovic,Zigic,Pantelic.Razbijamo Rumune koji su i onako oslabljeeni bez Kivua i Petrea.

m

pre 15 godina

Romania 56 850 000 eura
GK Lobont 3 000 000 eura
RB Sapunaru 2 000 000
CB Goian 3 400 000
CB Tamas 3 200 000
LB Rat 5 200 000
DM Radoi 3 500 000
RM Nicu 2 500 000
LM Petre 750 000
AM Nikolica 2 800 000
CF Mutu 25 000 000
ST Marica 5 500 000

Serbia 98 900 000 eura
GK Stojković 900 000
RB Ivanović 7 500 000
CB Vidić 31 500 000
CB Dragutinović 2 000 000
LB Obradović 2 500 000
DM Stanković 14 000 000
DM Milijaš 4 500 000
LW Jovanović 7 000 000
RW Krasić 12 500 000
CF Sulejmani 8 500 000
ST Žigić 8 000 000

Srbija pobedjuje

pre 15 godina

Mene vise plasi Marica nego Mutu. Uglavnom najbolji igraci kad se od njih najvise ocekuje,podbace.Setite se C. Ronalda u Beogradu i Lisabonu protiv nas,nista nije prikazao.

Torca Sombor

pre 15 godina

Pazite dragi zemljaci Srbi,nemojte podcijenjivati Rumunje!!!

Prije nekih mjesec dana je tamo Hrvatska,jedna od najboljih momcadi svijeta,pobijedila sa samo golom prednosti!!!

mitra

pre 15 godina

(Baca, 23. mart 2009 16:03)
Ovaj igrač Herte igra u sredini terena, nije štoper, čisto da znaš... Mutu jeste paklen igrač, ali da je baš najbolji u italiji pored Ibrahimovića i Kake teško...
Ne želim da se prepucavam, daleko od toga, nego čisto onako kažem...

toto

pre 15 godina

dragi baca i da su vanzemaljci lose im se pise jer dolazi SRBIJA koja nikad nije bolje igrala i ciji momci imaju veliki motiv i sansu! drzite gace

Petar

pre 15 godina

Neigranje Kivua nije veliki gubitak za Rumune jer će ga zameniti Radoi,legenda Steaue,čiji je uticaj pogotovu na igrače iz domaćeg prvenstva veliki.Mislim da je izostanak Florentin Petrea veći hendikep,na levom krilu imaju Nikolicu,ali na desnom ne znam koje im je rešenje.Možda Nicu,igrač Herte,sličan slučaj kao i Subotić,pre neki dan dobio je rumunski pasoš.Marica i Mutu su sigurno njihovi najveći aduti,ali videćemo ko bi rekao da će ih Litvanci dobiti,mada bi i bod nama bio kao kuća.

Petar

pre 15 godina

Kao što rekoh Florentin Petre NIJE na spisku,Baca vidim dobro poznaješ rumunske igrače,ali me čudi da to ne znaš.Verovatno si ga pomešao sa Ovidiu Petreom.

Baca

pre 15 godina

Ne samo sto je Mutu u paklenoj formi, nego i Florin Costea, ubojiti spic Univeritatee Craiova koji je juce torpedovao ovogodisnjeg ucesnika LS CFR Cluj sa dva projektila, a i prethodnih nedelja se upisivao redovno u strelce. Tu je naravno i prvi igrac Serie , El grande Mutu zvani Briliant i debitant iz Herte, ponajbolji stoper Nemacke Maximilian Nicu. Pazite si i Florentina Petrea koji je svojom brzinom i explozivnoscu parao francusku odbranu kao sir na proslom mecu kvalifikacija i lukavog Contre. 3 boda ostaju u uzarenom paklu Konstance, Hai Romania, Banat je uz vas.

KKP Knjazevac

pre 15 godina

Dobri su Rumuni, bice vrlo neugodni na svom terenu, ali nadam da ce presuditi nas veci kvalitet i dacemo ostvariti pobedu koja bi nam odskrinula vrata Mundijala u JA. I remi ce biti dobar, ali svi se nadamo pobedi!

Nikola FCRS

pre 15 godina

Po imenima klubova naših i njihovih igrača mi smo favoriti, ali njihovi klubovi odavno nisu na nivou naših već predstavljaju standardne takmičare evropskih takmičenja, lige šampiona kupa uefa....tako da se ne treba zavarati spiskom klubova već odigrati tvrdu utakmicu na kontra napade i nadati se najboljem....odbranu sada bar imamo

sprars

pre 15 godina

Vidim da Rumuni imaju ekipu kao da ih je sastavljao sam Nikolae Chaushesku... Nikada u poslednjih 15 godina nisu imali siromasniji fond igraca! A mi ako izgubimo od njih tamo mozemo to opusteno smatrati neuspehom, tako da sam ja veliki optimista pred duele sa Rumunima i mislim da ce proci kod kuce slicno kao i Austrija protiv nas ;)
veliki pozz za sve prave ljubitelje fudbala!!!

NitkoV

pre 15 godina

Realno Rumunima je ova tekma biti ili ne biti za dalji tok kvalifikacija,zato samo skoncetrisano od 1-90min.Na njima je pritisak shto je olakshavajuca okolnost za nas.Bice 1-0 za Srbiju,pa u Afriku da napravimo LUDILO???Samo hrabro crveno-belo-plavi!!!i SRECNO

dr filgud

pre 15 godina

ukoliko se mladi vukosavljevic oporavi od neugodne operacije mladezha mislim da ce biti konkurentan mutuu i da ce uspeti da ga zaustavi..
iako na trenutke pomalo trom i emotivno nestabilan shto pokazuju njegovi izleti prema ibrahimu gaju i dijari,on mozhe mnogo da pomogne..
anticu reaguj!!!

mali zvezdas

pre 15 godina

Momci (i devojke), 'ajde malo o'ladite sa nasladjivanjem i prozivanjem Bace. Treba da nam je drago da nas sugradjanin rumunskog porekla kontribuira ovom sajtu i prosledjuje informacije koje pravim ljubiteljima fudbala mogu biti interesantne. Sto se tice navijanja za ovaj ili onaj tim, mislim 'ajde malo da budemo odrasli, ako neko navija protiv nas, ne treba da mu vadimo oci, fudbal je ipak samo igra (vazna, emotivna i posesivna, ali ipak igra i nista vise!). Nemojte koristiti ovaj forum za izlive dzepnog nacionalizma, nema potrebe za tim. Hvala svima.

Lola o Lola

pre 15 godina

Samo da smirimo Mutua i mislim da imamo velike sanse za pobedu! Fali ce ima Kivu u odbrani i to cemo znati da iskoristimo. Antic & Co nas vode na podvig u Juznu Afriku .. ) Disljenkovic/Stojkovic - Rukavina/Ivanovic, Subotic/Ivanovic, Vidic, Dragutinovic, Obradovic/Kolarov - Krasic/Neca Tomic(ako nastavi ko na startu sezone u PFC), Kacar/Milijas, Stankovic/Ilic, Jovanovic/Tosic - Zigic/Pantelic, Lazovic/Sulejmani
Ekipa za veliki respekt! Na ovom spisku nema Krstajica, Lukovica, Stepanova, Rajkovica, Gavrancica, Djordjevica Duljaja, Ljajica, Smiljanica i jos mnogih koji vrebaju sansu ... stizu generacije mladih koje su redovno bile u vrhu evrope .. uskoro i na vrhu !!

pedja

pre 15 godina

Moje je misljenje da ako uspemo da uzmemo bod ili dobijemo rumune(iskreno ne sumnjam u to...)direktno ih izbacujemo iz trke za prva 2 mesta u grpi...po meni oni ako nas ne dobiju,psiholoski ce se tesko vratiti za utakmicu u Austriji....
nadam se da ce iz ove 2 utakmice izvuci 1 bood....

Acafaca

pre 15 godina

Vidim da fali Kristijan Kivu,mislim da im je on najvažniji igrač.Ovo nam je velika šansa,po imenima smo jači,ali treba to dokazati i na terenu.Uglavnom,možemo da ih dobijemo a ako to uspemo izbacili smo ih sa SP.

mj

pre 15 godina

Cek bre...nekada su se svi Rumuni prezivali sa "sku", i odvaljivali su fudbal...ove cemo tek da vidimo, mi smo uvek bili uglavnom sa "ic" . Vidic i Krasic se ih odvaliti

Goran

pre 15 godina

Opali su mnogo kada se pogleda ovako na brzinu njihov spisak igraca, veoma malo "zvucnijih" imena, mada to ne mora nista da znaci, jer realno gledano i kada bi neko citao nas spisak prepoznao bi veorovatno priblizan broj igraca ...
Srecno orlovi, za Srbiju !

dragan

pre 15 godina

Rumuni nemaju najbolje igrace, ali ipak su kao kolektiv jaki i neugodni. Uvek su dobro igrali protiv najjacih. Setimo se kakvu su grupu imali na EP pa su zamalo prosli, cisto ih je neki pritisak i strah da mogu da prodju izbacio iz ritma protiv Holandjana. Svi pricaju lagano, mnogo smo jaci i tako to...ali, setimo se utakmica protiv Kip i Ukr...Pa zar nismo jaci po sastavu i od Ukrainaca bar 3puta, po imenima igraca? Sto ih nismo dobili? Mislim da trebamo da se spustimo na zemlju malo. Imamo strasan tim, veliki potencijal koji smo pokazali jesenas u kvalifikacijama, ali forma nasih igraca nije bas sjajna u ovom trenutku...
Sto se rezultata tice, ne bi smeli da izgubimo ako hocemo da budemo prvi u grupi. Sve ostalo je super, i bod bi nam bio dobar jer Francuzi nisu dobili u Rumuniji...Racunam da pred punom marakanom Rumuni nemaju sta da traze, jer ce verovatno u tom trenutku vec biti otpisani...Ako pobedimo u Konstanci, 90% osiguravamo prvo mesto u grupi, to sam siguran!
Hrabro pa sta bude!
poz svima

Mihailo

pre 15 godina

ne podcenjujem ni jednu ekipu,ali smo na papiru mnogo jaci od njih,jedini igraci sto im vrede su mutu i marica,ali bitka se vodi na terenu...Ovo nam je kljucna utakmica u kvalifikacijama.. Napred orlovi,osvajamo rumuniju..

milan

pre 15 godina

ma moze i batistuta i ronadlo da igraju u napadu nece nas dobiti , ako ima nade za nas fudbal u narednih 10 god sad je shansa da se uradi nesto ,treba samo da ih istresemo sa par komada da se vidi ko je favorit No 1 u grupi .

milan

pre 15 godina

ma moze i batistuta i ronadlo da igraju u napadu nece nas dobiti , ako ima nade za nas fudbal u narednih 10 god sad je shansa da se uradi nesto ,treba samo da ih istresemo sa par komada da se vidi ko je favorit No 1 u grupi .

mali zvezdas

pre 15 godina

Momci (i devojke), 'ajde malo o'ladite sa nasladjivanjem i prozivanjem Bace. Treba da nam je drago da nas sugradjanin rumunskog porekla kontribuira ovom sajtu i prosledjuje informacije koje pravim ljubiteljima fudbala mogu biti interesantne. Sto se tice navijanja za ovaj ili onaj tim, mislim 'ajde malo da budemo odrasli, ako neko navija protiv nas, ne treba da mu vadimo oci, fudbal je ipak samo igra (vazna, emotivna i posesivna, ali ipak igra i nista vise!). Nemojte koristiti ovaj forum za izlive dzepnog nacionalizma, nema potrebe za tim. Hvala svima.

Acafaca

pre 15 godina

Vidim da fali Kristijan Kivu,mislim da im je on najvažniji igrač.Ovo nam je velika šansa,po imenima smo jači,ali treba to dokazati i na terenu.Uglavnom,možemo da ih dobijemo a ako to uspemo izbacili smo ih sa SP.

m

pre 15 godina

Romania 56 850 000 eura
GK Lobont 3 000 000 eura
RB Sapunaru 2 000 000
CB Goian 3 400 000
CB Tamas 3 200 000
LB Rat 5 200 000
DM Radoi 3 500 000
RM Nicu 2 500 000
LM Petre 750 000
AM Nikolica 2 800 000
CF Mutu 25 000 000
ST Marica 5 500 000

Serbia 98 900 000 eura
GK Stojković 900 000
RB Ivanović 7 500 000
CB Vidić 31 500 000
CB Dragutinović 2 000 000
LB Obradović 2 500 000
DM Stanković 14 000 000
DM Milijaš 4 500 000
LW Jovanović 7 000 000
RW Krasić 12 500 000
CF Sulejmani 8 500 000
ST Žigić 8 000 000

dragan

pre 15 godina

Rumuni nemaju najbolje igrace, ali ipak su kao kolektiv jaki i neugodni. Uvek su dobro igrali protiv najjacih. Setimo se kakvu su grupu imali na EP pa su zamalo prosli, cisto ih je neki pritisak i strah da mogu da prodju izbacio iz ritma protiv Holandjana. Svi pricaju lagano, mnogo smo jaci i tako to...ali, setimo se utakmica protiv Kip i Ukr...Pa zar nismo jaci po sastavu i od Ukrainaca bar 3puta, po imenima igraca? Sto ih nismo dobili? Mislim da trebamo da se spustimo na zemlju malo. Imamo strasan tim, veliki potencijal koji smo pokazali jesenas u kvalifikacijama, ali forma nasih igraca nije bas sjajna u ovom trenutku...
Sto se rezultata tice, ne bi smeli da izgubimo ako hocemo da budemo prvi u grupi. Sve ostalo je super, i bod bi nam bio dobar jer Francuzi nisu dobili u Rumuniji...Racunam da pred punom marakanom Rumuni nemaju sta da traze, jer ce verovatno u tom trenutku vec biti otpisani...Ako pobedimo u Konstanci, 90% osiguravamo prvo mesto u grupi, to sam siguran!
Hrabro pa sta bude!
poz svima

mitra

pre 15 godina

(Baca, 23. mart 2009 16:03)
Ovaj igrač Herte igra u sredini terena, nije štoper, čisto da znaš... Mutu jeste paklen igrač, ali da je baš najbolji u italiji pored Ibrahimovića i Kake teško...
Ne želim da se prepucavam, daleko od toga, nego čisto onako kažem...

Mihailo

pre 15 godina

ne podcenjujem ni jednu ekipu,ali smo na papiru mnogo jaci od njih,jedini igraci sto im vrede su mutu i marica,ali bitka se vodi na terenu...Ovo nam je kljucna utakmica u kvalifikacijama.. Napred orlovi,osvajamo rumuniju..

toto

pre 15 godina

dragi baca i da su vanzemaljci lose im se pise jer dolazi SRBIJA koja nikad nije bolje igrala i ciji momci imaju veliki motiv i sansu! drzite gace

Petar

pre 15 godina

Kao što rekoh Florentin Petre NIJE na spisku,Baca vidim dobro poznaješ rumunske igrače,ali me čudi da to ne znaš.Verovatno si ga pomešao sa Ovidiu Petreom.

Nikola FCRS

pre 15 godina

Po imenima klubova naših i njihovih igrača mi smo favoriti, ali njihovi klubovi odavno nisu na nivou naših već predstavljaju standardne takmičare evropskih takmičenja, lige šampiona kupa uefa....tako da se ne treba zavarati spiskom klubova već odigrati tvrdu utakmicu na kontra napade i nadati se najboljem....odbranu sada bar imamo

Goran

pre 15 godina

Opali su mnogo kada se pogleda ovako na brzinu njihov spisak igraca, veoma malo "zvucnijih" imena, mada to ne mora nista da znaci, jer realno gledano i kada bi neko citao nas spisak prepoznao bi veorovatno priblizan broj igraca ...
Srecno orlovi, za Srbiju !

Lola o Lola

pre 15 godina

Samo da smirimo Mutua i mislim da imamo velike sanse za pobedu! Fali ce ima Kivu u odbrani i to cemo znati da iskoristimo. Antic & Co nas vode na podvig u Juznu Afriku .. ) Disljenkovic/Stojkovic - Rukavina/Ivanovic, Subotic/Ivanovic, Vidic, Dragutinovic, Obradovic/Kolarov - Krasic/Neca Tomic(ako nastavi ko na startu sezone u PFC), Kacar/Milijas, Stankovic/Ilic, Jovanovic/Tosic - Zigic/Pantelic, Lazovic/Sulejmani
Ekipa za veliki respekt! Na ovom spisku nema Krstajica, Lukovica, Stepanova, Rajkovica, Gavrancica, Djordjevica Duljaja, Ljajica, Smiljanica i jos mnogih koji vrebaju sansu ... stizu generacije mladih koje su redovno bile u vrhu evrope .. uskoro i na vrhu !!

Srbija pobedjuje

pre 15 godina

Mene vise plasi Marica nego Mutu. Uglavnom najbolji igraci kad se od njih najvise ocekuje,podbace.Setite se C. Ronalda u Beogradu i Lisabonu protiv nas,nista nije prikazao.

mj

pre 15 godina

Cek bre...nekada su se svi Rumuni prezivali sa "sku", i odvaljivali su fudbal...ove cemo tek da vidimo, mi smo uvek bili uglavnom sa "ic" . Vidic i Krasic se ih odvaliti

NitkoV

pre 15 godina

Realno Rumunima je ova tekma biti ili ne biti za dalji tok kvalifikacija,zato samo skoncetrisano od 1-90min.Na njima je pritisak shto je olakshavajuca okolnost za nas.Bice 1-0 za Srbiju,pa u Afriku da napravimo LUDILO???Samo hrabro crveno-belo-plavi!!!i SRECNO

sprars

pre 15 godina

Vidim da Rumuni imaju ekipu kao da ih je sastavljao sam Nikolae Chaushesku... Nikada u poslednjih 15 godina nisu imali siromasniji fond igraca! A mi ako izgubimo od njih tamo mozemo to opusteno smatrati neuspehom, tako da sam ja veliki optimista pred duele sa Rumunima i mislim da ce proci kod kuce slicno kao i Austrija protiv nas ;)
veliki pozz za sve prave ljubitelje fudbala!!!

pedja

pre 15 godina

Moje je misljenje da ako uspemo da uzmemo bod ili dobijemo rumune(iskreno ne sumnjam u to...)direktno ih izbacujemo iz trke za prva 2 mesta u grpi...po meni oni ako nas ne dobiju,psiholoski ce se tesko vratiti za utakmicu u Austriji....
nadam se da ce iz ove 2 utakmice izvuci 1 bood....

Baca

pre 15 godina

Ne samo sto je Mutu u paklenoj formi, nego i Florin Costea, ubojiti spic Univeritatee Craiova koji je juce torpedovao ovogodisnjeg ucesnika LS CFR Cluj sa dva projektila, a i prethodnih nedelja se upisivao redovno u strelce. Tu je naravno i prvi igrac Serie , El grande Mutu zvani Briliant i debitant iz Herte, ponajbolji stoper Nemacke Maximilian Nicu. Pazite si i Florentina Petrea koji je svojom brzinom i explozivnoscu parao francusku odbranu kao sir na proslom mecu kvalifikacija i lukavog Contre. 3 boda ostaju u uzarenom paklu Konstance, Hai Romania, Banat je uz vas.

Petar

pre 15 godina

Neigranje Kivua nije veliki gubitak za Rumune jer će ga zameniti Radoi,legenda Steaue,čiji je uticaj pogotovu na igrače iz domaćeg prvenstva veliki.Mislim da je izostanak Florentin Petrea veći hendikep,na levom krilu imaju Nikolicu,ali na desnom ne znam koje im je rešenje.Možda Nicu,igrač Herte,sličan slučaj kao i Subotić,pre neki dan dobio je rumunski pasoš.Marica i Mutu su sigurno njihovi najveći aduti,ali videćemo ko bi rekao da će ih Litvanci dobiti,mada bi i bod nama bio kao kuća.

sssss

pre 15 godina

momci lakse malo da slucajno nismo malo mnogo poleteli.da ne baksuziram al'kad nas rumuni razvale u kostanci pa cemo onda da pricamo o imenima igraca i ko koliko vredi na trzistu pa cemo onda da stavljamo mutua u vidicev dzep.spustimo se malo na zemlju.SRECNO!!!

Aca_USA

pre 15 godina

Boze koliko smo jaki na recima. Ima mesta za nadu s obzirom na poslednje utakmice u kvalifikacijama ali niposto ovako omalovazavanje protivnika. Boj ne bije svjetlo oruzje (imena) vec boj ije srce u junaka. A to (srce) davno nismo videli.

KKP Knjazevac

pre 15 godina

Dobri su Rumuni, bice vrlo neugodni na svom terenu, ali nadam da ce presuditi nas veci kvalitet i dacemo ostvariti pobedu koja bi nam odskrinula vrata Mundijala u JA. I remi ce biti dobar, ali svi se nadamo pobedi!

Ima jedan tim.......

pre 15 godina

Nije ovo losa ekipa, ima tu igraca za koje vecina vas nije cula a igraju Ligu Sampiona vec par godina, za Steauu, Kluz ili druge evropske ekipe... zato se ne palite da mozemo da ih razvalimo 5-0, ali realno imamo najbolju odbranu mozda i u Evropi, samo jos da ga uvaljamo nekako... :)))

gogo

pre 15 godina

Opet nase poznato fudbalsko prese*avanje!!Pa,gde mi u fudbalu da pretimo nekome!!!Zar ste zaboravili Kazahstan i Azejberdzan!?Ako izvucemo bod, treba da budemo vise nego srecni.

Torca Sombor

pre 15 godina

Pazite dragi zemljaci Srbi,nemojte podcijenjivati Rumunje!!!

Prije nekih mjesec dana je tamo Hrvatska,jedna od najboljih momcadi svijeta,pobijedila sa samo golom prednosti!!!

Darko

pre 15 godina

Prva postava:Stojkovic,Ivanovic,Vidic,Subotic,Obradovic,Stankovic,Milijas,Krasic,Jovanovic,Zigic,Pantelic.Razbijamo Rumune koji su i onako oslabljeeni bez Kivua i Petrea.

.

pre 15 godina

ma ovi ako nas pobjede, da se odmah objesimo...jedino mutu valja
dado RS
(Dalibor, 24. mart 2009 19:00)

Po mnogo cemu su bolji od Azerbejdjana i Kazakstana.
Mislim na Rumune.

dario

pre 15 godina

srbija posle spanije ima najaci igracki kadar u evropi a kao uvek nasa mana sto mi nas sami sebe pobedimo vreme je da to vec prestane i da dokazemo ne samo po papiru i na terenu i nadam se da antic i orlici u tome uspu i da odemo na sp 2010 .....

mi

pre 15 godina

Ali najbolji su ovi komentari naših "zabrinutih" navijača, pesimista koji kao da jedva šekaju da Srbija pukne pa da posle mogu da pljuju.Niko vas ne tera da gledate fudbal, ne morate da navijate za Srbiju, tu su Španija(prvak evrope, lagano su nedavno dobili engleze što i nije neki rezultat), Italija(prvak sveta), Argentina, Brazil... Naravno i Hrvatska, koja spada medju najbolje selekcije u evropi, sedmi na Rang listi Fife. A za one sa slabijim pamćenjem, Srbija u prethodnim kvalifikacijama nije izgubila od Portugala i Poljske koji su se kvalifikovali na EP, već od Kazahstana zbog potcenjivačkog pristupa tadašnjeg selektora, koji nije ni pripremao tu utakmicu, odmorio je par igrača za Portugal i ošekivao da će pobeda doći sama od sebe.
Za one druge, koji vole svoju zemlju, ostaje nada da će nacionalni tim uspeti da se plasira na SP.Ipak, i ako se ne plasiramo, nije smak sveta, ipak je to samo sport!
Ne mislim da smo mi favoriti protiv Rumunije tamo, ali da možemo da igramo ravnopravno u to ne sumnjam.
Čak i da izgubimo, mi i dalje imamo šansu za jedno od prva dva mesta u grupi.
A opet, tu je i mlada selekcija, oni će igrati na EP...

dr filgud

pre 15 godina

ukoliko se mladi vukosavljevic oporavi od neugodne operacije mladezha mislim da ce biti konkurentan mutuu i da ce uspeti da ga zaustavi..
iako na trenutke pomalo trom i emotivno nestabilan shto pokazuju njegovi izleti prema ibrahimu gaju i dijari,on mozhe mnogo da pomogne..
anticu reaguj!!!

alooooooooooooooooooo!!!!!!

pre 15 godina

procitao sam 3 pametna komentara na ovu temu! ostali komentari su kao od male djece napisani! Srbija bolja od Rumunije po kvaliteti????????
Dajte molim vas, budite sretni da im ne igraju Chivu i jos 3 standardna igraca, koji zbog zutih kartona ne
igraju! Tako da ce vas Rumuni dobiti sa 2:0! A za sljedecu utakmicu u Beogradu ce svi Rumuni ponovo biti na raspolaganju, pa ce i u Beogradu da slave pobjedu!
Dobro ste me nasmijali sa izjavama "Srbija kvalitetnija od Rumunije"! ;)))))))))

Objavite mi vec jednom jedan komentar! Hvala unaprijed

Baca

pre 15 godina

Ne samo sto je Mutu u paklenoj formi, nego i Florin Costea, ubojiti spic Univeritatee Craiova koji je juce torpedovao ovogodisnjeg ucesnika LS CFR Cluj sa dva projektila, a i prethodnih nedelja se upisivao redovno u strelce. Tu je naravno i prvi igrac Serie , El grande Mutu zvani Briliant i debitant iz Herte, ponajbolji stoper Nemacke Maximilian Nicu. Pazite si i Florentina Petrea koji je svojom brzinom i explozivnoscu parao francusku odbranu kao sir na proslom mecu kvalifikacija i lukavog Contre. 3 boda ostaju u uzarenom paklu Konstance, Hai Romania, Banat je uz vas.

Torca Sombor

pre 15 godina

Pazite dragi zemljaci Srbi,nemojte podcijenjivati Rumunje!!!

Prije nekih mjesec dana je tamo Hrvatska,jedna od najboljih momcadi svijeta,pobijedila sa samo golom prednosti!!!

mali zvezdas

pre 15 godina

Momci (i devojke), 'ajde malo o'ladite sa nasladjivanjem i prozivanjem Bace. Treba da nam je drago da nas sugradjanin rumunskog porekla kontribuira ovom sajtu i prosledjuje informacije koje pravim ljubiteljima fudbala mogu biti interesantne. Sto se tice navijanja za ovaj ili onaj tim, mislim 'ajde malo da budemo odrasli, ako neko navija protiv nas, ne treba da mu vadimo oci, fudbal je ipak samo igra (vazna, emotivna i posesivna, ali ipak igra i nista vise!). Nemojte koristiti ovaj forum za izlive dzepnog nacionalizma, nema potrebe za tim. Hvala svima.

Lola o Lola

pre 15 godina

Samo da smirimo Mutua i mislim da imamo velike sanse za pobedu! Fali ce ima Kivu u odbrani i to cemo znati da iskoristimo. Antic & Co nas vode na podvig u Juznu Afriku .. ) Disljenkovic/Stojkovic - Rukavina/Ivanovic, Subotic/Ivanovic, Vidic, Dragutinovic, Obradovic/Kolarov - Krasic/Neca Tomic(ako nastavi ko na startu sezone u PFC), Kacar/Milijas, Stankovic/Ilic, Jovanovic/Tosic - Zigic/Pantelic, Lazovic/Sulejmani
Ekipa za veliki respekt! Na ovom spisku nema Krstajica, Lukovica, Stepanova, Rajkovica, Gavrancica, Djordjevica Duljaja, Ljajica, Smiljanica i jos mnogih koji vrebaju sansu ... stizu generacije mladih koje su redovno bile u vrhu evrope .. uskoro i na vrhu !!

Goran

pre 15 godina

Opali su mnogo kada se pogleda ovako na brzinu njihov spisak igraca, veoma malo "zvucnijih" imena, mada to ne mora nista da znaci, jer realno gledano i kada bi neko citao nas spisak prepoznao bi veorovatno priblizan broj igraca ...
Srecno orlovi, za Srbiju !

alooooooooooooooooooo!!!!!!

pre 15 godina

procitao sam 3 pametna komentara na ovu temu! ostali komentari su kao od male djece napisani! Srbija bolja od Rumunije po kvaliteti????????
Dajte molim vas, budite sretni da im ne igraju Chivu i jos 3 standardna igraca, koji zbog zutih kartona ne
igraju! Tako da ce vas Rumuni dobiti sa 2:0! A za sljedecu utakmicu u Beogradu ce svi Rumuni ponovo biti na raspolaganju, pa ce i u Beogradu da slave pobjedu!
Dobro ste me nasmijali sa izjavama "Srbija kvalitetnija od Rumunije"! ;)))))))))

Objavite mi vec jednom jedan komentar! Hvala unaprijed

dr filgud

pre 15 godina

ukoliko se mladi vukosavljevic oporavi od neugodne operacije mladezha mislim da ce biti konkurentan mutuu i da ce uspeti da ga zaustavi..
iako na trenutke pomalo trom i emotivno nestabilan shto pokazuju njegovi izleti prema ibrahimu gaju i dijari,on mozhe mnogo da pomogne..
anticu reaguj!!!

sprars

pre 15 godina

Vidim da Rumuni imaju ekipu kao da ih je sastavljao sam Nikolae Chaushesku... Nikada u poslednjih 15 godina nisu imali siromasniji fond igraca! A mi ako izgubimo od njih tamo mozemo to opusteno smatrati neuspehom, tako da sam ja veliki optimista pred duele sa Rumunima i mislim da ce proci kod kuce slicno kao i Austrija protiv nas ;)
veliki pozz za sve prave ljubitelje fudbala!!!

dario

pre 15 godina

srbija posle spanije ima najaci igracki kadar u evropi a kao uvek nasa mana sto mi nas sami sebe pobedimo vreme je da to vec prestane i da dokazemo ne samo po papiru i na terenu i nadam se da antic i orlici u tome uspu i da odemo na sp 2010 .....

mi

pre 15 godina

Ali najbolji su ovi komentari naših "zabrinutih" navijača, pesimista koji kao da jedva šekaju da Srbija pukne pa da posle mogu da pljuju.Niko vas ne tera da gledate fudbal, ne morate da navijate za Srbiju, tu su Španija(prvak evrope, lagano su nedavno dobili engleze što i nije neki rezultat), Italija(prvak sveta), Argentina, Brazil... Naravno i Hrvatska, koja spada medju najbolje selekcije u evropi, sedmi na Rang listi Fife. A za one sa slabijim pamćenjem, Srbija u prethodnim kvalifikacijama nije izgubila od Portugala i Poljske koji su se kvalifikovali na EP, već od Kazahstana zbog potcenjivačkog pristupa tadašnjeg selektora, koji nije ni pripremao tu utakmicu, odmorio je par igrača za Portugal i ošekivao da će pobeda doći sama od sebe.
Za one druge, koji vole svoju zemlju, ostaje nada da će nacionalni tim uspeti da se plasira na SP.Ipak, i ako se ne plasiramo, nije smak sveta, ipak je to samo sport!
Ne mislim da smo mi favoriti protiv Rumunije tamo, ali da možemo da igramo ravnopravno u to ne sumnjam.
Čak i da izgubimo, mi i dalje imamo šansu za jedno od prva dva mesta u grupi.
A opet, tu je i mlada selekcija, oni će igrati na EP...

mj

pre 15 godina

Cek bre...nekada su se svi Rumuni prezivali sa "sku", i odvaljivali su fudbal...ove cemo tek da vidimo, mi smo uvek bili uglavnom sa "ic" . Vidic i Krasic se ih odvaliti

pedja

pre 15 godina

Moje je misljenje da ako uspemo da uzmemo bod ili dobijemo rumune(iskreno ne sumnjam u to...)direktno ih izbacujemo iz trke za prva 2 mesta u grpi...po meni oni ako nas ne dobiju,psiholoski ce se tesko vratiti za utakmicu u Austriji....
nadam se da ce iz ove 2 utakmice izvuci 1 bood....

toto

pre 15 godina

dragi baca i da su vanzemaljci lose im se pise jer dolazi SRBIJA koja nikad nije bolje igrala i ciji momci imaju veliki motiv i sansu! drzite gace

Nikola FCRS

pre 15 godina

Po imenima klubova naših i njihovih igrača mi smo favoriti, ali njihovi klubovi odavno nisu na nivou naših već predstavljaju standardne takmičare evropskih takmičenja, lige šampiona kupa uefa....tako da se ne treba zavarati spiskom klubova već odigrati tvrdu utakmicu na kontra napade i nadati se najboljem....odbranu sada bar imamo

sssss

pre 15 godina

momci lakse malo da slucajno nismo malo mnogo poleteli.da ne baksuziram al'kad nas rumuni razvale u kostanci pa cemo onda da pricamo o imenima igraca i ko koliko vredi na trzistu pa cemo onda da stavljamo mutua u vidicev dzep.spustimo se malo na zemlju.SRECNO!!!

milan

pre 15 godina

ma moze i batistuta i ronadlo da igraju u napadu nece nas dobiti , ako ima nade za nas fudbal u narednih 10 god sad je shansa da se uradi nesto ,treba samo da ih istresemo sa par komada da se vidi ko je favorit No 1 u grupi .

m

pre 15 godina

Romania 56 850 000 eura
GK Lobont 3 000 000 eura
RB Sapunaru 2 000 000
CB Goian 3 400 000
CB Tamas 3 200 000
LB Rat 5 200 000
DM Radoi 3 500 000
RM Nicu 2 500 000
LM Petre 750 000
AM Nikolica 2 800 000
CF Mutu 25 000 000
ST Marica 5 500 000

Serbia 98 900 000 eura
GK Stojković 900 000
RB Ivanović 7 500 000
CB Vidić 31 500 000
CB Dragutinović 2 000 000
LB Obradović 2 500 000
DM Stanković 14 000 000
DM Milijaš 4 500 000
LW Jovanović 7 000 000
RW Krasić 12 500 000
CF Sulejmani 8 500 000
ST Žigić 8 000 000

.

pre 15 godina

ma ovi ako nas pobjede, da se odmah objesimo...jedino mutu valja
dado RS
(Dalibor, 24. mart 2009 19:00)

Po mnogo cemu su bolji od Azerbejdjana i Kazakstana.
Mislim na Rumune.

Mihailo

pre 15 godina

ne podcenjujem ni jednu ekipu,ali smo na papiru mnogo jaci od njih,jedini igraci sto im vrede su mutu i marica,ali bitka se vodi na terenu...Ovo nam je kljucna utakmica u kvalifikacijama.. Napred orlovi,osvajamo rumuniju..

Acafaca

pre 15 godina

Vidim da fali Kristijan Kivu,mislim da im je on najvažniji igrač.Ovo nam je velika šansa,po imenima smo jači,ali treba to dokazati i na terenu.Uglavnom,možemo da ih dobijemo a ako to uspemo izbacili smo ih sa SP.

dragan

pre 15 godina

Rumuni nemaju najbolje igrace, ali ipak su kao kolektiv jaki i neugodni. Uvek su dobro igrali protiv najjacih. Setimo se kakvu su grupu imali na EP pa su zamalo prosli, cisto ih je neki pritisak i strah da mogu da prodju izbacio iz ritma protiv Holandjana. Svi pricaju lagano, mnogo smo jaci i tako to...ali, setimo se utakmica protiv Kip i Ukr...Pa zar nismo jaci po sastavu i od Ukrainaca bar 3puta, po imenima igraca? Sto ih nismo dobili? Mislim da trebamo da se spustimo na zemlju malo. Imamo strasan tim, veliki potencijal koji smo pokazali jesenas u kvalifikacijama, ali forma nasih igraca nije bas sjajna u ovom trenutku...
Sto se rezultata tice, ne bi smeli da izgubimo ako hocemo da budemo prvi u grupi. Sve ostalo je super, i bod bi nam bio dobar jer Francuzi nisu dobili u Rumuniji...Racunam da pred punom marakanom Rumuni nemaju sta da traze, jer ce verovatno u tom trenutku vec biti otpisani...Ako pobedimo u Konstanci, 90% osiguravamo prvo mesto u grupi, to sam siguran!
Hrabro pa sta bude!
poz svima

NitkoV

pre 15 godina

Realno Rumunima je ova tekma biti ili ne biti za dalji tok kvalifikacija,zato samo skoncetrisano od 1-90min.Na njima je pritisak shto je olakshavajuca okolnost za nas.Bice 1-0 za Srbiju,pa u Afriku da napravimo LUDILO???Samo hrabro crveno-belo-plavi!!!i SRECNO

KKP Knjazevac

pre 15 godina

Dobri su Rumuni, bice vrlo neugodni na svom terenu, ali nadam da ce presuditi nas veci kvalitet i dacemo ostvariti pobedu koja bi nam odskrinula vrata Mundijala u JA. I remi ce biti dobar, ali svi se nadamo pobedi!

mitra

pre 15 godina

(Baca, 23. mart 2009 16:03)
Ovaj igrač Herte igra u sredini terena, nije štoper, čisto da znaš... Mutu jeste paklen igrač, ali da je baš najbolji u italiji pored Ibrahimovića i Kake teško...
Ne želim da se prepucavam, daleko od toga, nego čisto onako kažem...

Srbija pobedjuje

pre 15 godina

Mene vise plasi Marica nego Mutu. Uglavnom najbolji igraci kad se od njih najvise ocekuje,podbace.Setite se C. Ronalda u Beogradu i Lisabonu protiv nas,nista nije prikazao.

Ima jedan tim.......

pre 15 godina

Nije ovo losa ekipa, ima tu igraca za koje vecina vas nije cula a igraju Ligu Sampiona vec par godina, za Steauu, Kluz ili druge evropske ekipe... zato se ne palite da mozemo da ih razvalimo 5-0, ali realno imamo najbolju odbranu mozda i u Evropi, samo jos da ga uvaljamo nekako... :)))

Darko

pre 15 godina

Prva postava:Stojkovic,Ivanovic,Vidic,Subotic,Obradovic,Stankovic,Milijas,Krasic,Jovanovic,Zigic,Pantelic.Razbijamo Rumune koji su i onako oslabljeeni bez Kivua i Petrea.

Aca_USA

pre 15 godina

Boze koliko smo jaki na recima. Ima mesta za nadu s obzirom na poslednje utakmice u kvalifikacijama ali niposto ovako omalovazavanje protivnika. Boj ne bije svjetlo oruzje (imena) vec boj ije srce u junaka. A to (srce) davno nismo videli.

gogo

pre 15 godina

Opet nase poznato fudbalsko prese*avanje!!Pa,gde mi u fudbalu da pretimo nekome!!!Zar ste zaboravili Kazahstan i Azejberdzan!?Ako izvucemo bod, treba da budemo vise nego srecni.

Petar

pre 15 godina

Neigranje Kivua nije veliki gubitak za Rumune jer će ga zameniti Radoi,legenda Steaue,čiji je uticaj pogotovu na igrače iz domaćeg prvenstva veliki.Mislim da je izostanak Florentin Petrea veći hendikep,na levom krilu imaju Nikolicu,ali na desnom ne znam koje im je rešenje.Možda Nicu,igrač Herte,sličan slučaj kao i Subotić,pre neki dan dobio je rumunski pasoš.Marica i Mutu su sigurno njihovi najveći aduti,ali videćemo ko bi rekao da će ih Litvanci dobiti,mada bi i bod nama bio kao kuća.

Petar

pre 15 godina

Kao što rekoh Florentin Petre NIJE na spisku,Baca vidim dobro poznaješ rumunske igrače,ali me čudi da to ne znaš.Verovatno si ga pomešao sa Ovidiu Petreom.