Nedelja, 01.03.2009.

20:14

Zvezda preokretom do Kupa

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije pošto su u finalu posle velikog preokreta pobedili branioca trofeja Radnički Kredi banku sa 3:2.

Izvor: B92

Zvezda preokretom do Kupa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

navijac_kragujevac

pre 15 godina

to bre nije pretnja,,vi neznate ni citati,,,a pisete pretnja,to je samo zezanje,a u kragujevcu je najbolje navijanje u celoj srbiji i oni su uvek uz svoje navijace

navijac_kragujevac

pre 15 godina

za b92........nesto ne saljete odgovore na forumu ,,,jeste li zatajili nesto ili....poslao sam poruku pre tri sata....

aca st.

pre 15 godina

a partizan se bori da ostane u ligi sa borcem iz starceva odakle sam inace i ja i ponosim se time,ali ipak mi imamo 10000 stanovnika i sramota je da jedan klub kao sto je partizan se bori sa nama

me

pre 15 godina

Pozdrav za komentar br 84 i sve ostale koji govore o nekulturi navijaca a i igraca Kragujevca! To je drustvena pojava protiv koje bi svi u sportskom svetu trebalo da se bore i da je osude, a ne da se to smatra regularnim ponasanjem?! Kakvu poruku salju takvi ljudi?Netolerancija i linc! Vreme je za alarm! Odbojka nije takav sport,a ni drugi sportovi to ne bi trebali da budu. A Zvezda je najbolja, sad ovo nije vise slucajnost i sudije i polozaj Zemlje u odnosu na Sunce i ostali razlozi...Vec drugi put na slican nacin Zvezda pokazuje da je bolja od Radnickog! Decaci velikog srca-samo napred!

nec

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da B92 objavljuje ovakve komentare kojima se otvoreno preti Rasicu, Dokicu i vredjaju na najgori nacin! To je stil neandertalaca! Nemate elementarno kucno vaspitanje, a, B92 to tolerise! Time je pobeda Zvezde veca i uvek ce pobedjivati dok budu igrali protiv psihicki slabijeg kluba! I prosle godine sam rekla da ce dobiti sampionat jer su,iako mladji,stabilnije i zrelije licnosti i sportisti! MOMCI NAJBOLJI STE! ZVEZDA ZAUVEK!

Blek

pre 15 godina

Ti koji sebe predstavljas kao @navijac_Kragujevac govoris
o ponasanju na terenu?!
Dajes sebi za pravo da komentarises ponasanje Zvezdinih odbojkasa koje je pravo sportsko za razliku od pojedinih odbojkasa Radnickog...
Ocigledno si napaljena sirovina koja odbojku prati poslednje dve sezone, bukvalno. Nema nekulturnije publike od one u Kragujevcu pa jedva cekam da vas Zvezda pobedi i u finalu play-off-a, ako moze u petoj utakmici posle pet setova.
Kopleksi su cudo, ali ih svakako ne treba leciti na sportskim priredbama!

UKRALI STE IME DELIJE OD GROBARSKE GRUPE IZ 80-tih

pre 15 godina

http://www.youtube.com/watch?v=ZmWTme5kKdc&feature=related Znate li uopste ko ste?Samo CIGANI!!!

Sone

pre 15 godina

Drago mi je da i ova vest ne moze da prodje bez nasih vernih komsija grobara.Kompleksi su cudo.Nastavite i dalje da nas pratite ipak smo mi institucija za vas.Mislite o tome.

navijac_kragujevac

pre 15 godina

pozzzz za najbolje navijace iz kragujevca i za najbolje odbojkase,,,pozzzzzz za sve kragujevcane,,,,dokicu rasicu,,,najgori ste,,,,,,,rasicu cekamo te u kg u.......na sledecoj utakmici da te isprozivamo malo......najeb....pozzz za djavole.........crvene,,,,,,,rasicu pa znas li sta je radovan iz ribnice za tebe,,,,,gospodin ali gospodin ...

Milos

pre 15 godina

DJONE THE BOY
Da se ne prepucavamo ovde o sramotama (u fudbalu), bilo ih je i kod jednih i kod drugih, ali ti to neces da priznas, jer si licemer kao i svi grobari.
Da okrenemo plocu - u svim tim vasim "pohodima u Evropi" i ucestvovanjima u ligama - koliko imate pobeda? Da ti pomognem, vise od nula, a manje od dve. Jedna. Pobeda protiv Egale-a. Vi osvetljavate obraz srpskom fudbalu? Zvezda - Roma 3:1? Secas se? Sta reci. Grobar = licemer.
Kao sto rekoh uzivaj u basketu i vaterpolu (ja nisam licemer i ne mislim ovo zlonamerno, nego iskreno), ne mesaj se u fudbal (ne mozete da nas pobedite kod kuce osam godina, kad nesto kljunete na marakani ko da ste osvojili kup sampiona - znas, mi znamo kako je osvojiti Kup Sampiona), a narocito se ne mesaj u odbojku.

Rocky Balboa

pre 15 godina

Imali su protiv sebe sve: negostoljubivi gostujuci teren, jakog protivnika u finalu, sudije, mrznju na svakom koraku, tretman nedostojan sampiona drzave i vodece ekipe regiona, i uprkos svemu uspeli da pobede!
Ova pobeda NEMA CENU !
Postoje stvari koje se ne mogu kupiti novcem...

мдејан

pre 15 godina

препуштена титула, није освојена!

тај "делија" што патолошки мрзи гјоргијева и наковског, иначе одомаћене у граду широке душе, вероватно има неки имбецилни доживљај оних врхунских игара панчева у дресу звезде!

neskonis

pre 15 godina

@Nikola,

PARTIZAN je ove godine ograničen na evropsku košarku i vaterpolo, domaći fudbal, košarku, rukomet, vaterpolo, a vi na domaću odbojku i košarku po malo. Ne razumem tvoj komentar.

Dusan Kv

pre 15 godina

procitam tako na forumima u novinama a i cujem komentare napolju,na ulici,kao ``ponadali ste se u derbiju``. neverovatno! kakvi ste vi sabani da ne kazem jadnici!
cuj ponadali ste se?! a sta vi ste nas kao sprecili u necemu? pa vama ovaj bod kao kuca! izjednacili ste u 94 minutu i kao postigli nesto a odvalili vas! smesni ste! smesan klub,smesan tim,smesan trener,smesan stadion celo sportsko drustvo vam je smesno!! kao za####li ste nas sto ste izjednacili u 94 minutu i ponosite se time? smesno! ali dobro,bice jos derbija,doci cete i vi kod nas na terapiju pa da vidim posle vase komentare kad vas napumpamo, onda ce verovatno biti ``ali mi smo izveli vise kornera...prvi smo posli sa centra a vi se ponadali`` e jadnici,zao mi vas je. NE RAZUMEM LJUDE KOJI NAVIJAJU ZA PARTIZAN! NE RAZUMEM!

navijac

pre 15 godina

jeli bre zvezdasi,,pa jeste li toliki magar.i,,pa bre nemate pojma ovo smo vam malo poklonili a vi se odmah napalili,,,rasicu bio si i ostao najgori,,,,,,,,pozzzzzz za radnicki najbolju ste a zevezdasi ,,,no coment

navijac

pre 15 godina

navijaci su uvek uz svoje igrace....ali uvek to se i pokazalo i sinoc ,,,,,,,i uvak ce se pokazati,,,,,,a sto se tice zvezdinih navijaca,,,,bili su manji od mahovog zrna

PFC

pre 15 godina

A ja se taman zapitao gde su zvezdasi na vestima o fudbalu i kosarci? Da nisu slucajno nestali i prestali navijati? Kad ono svi postali odbojkasi, jos ih samo taj sport zanima!

DJONE THE BOY

pre 15 godina

Partizan prosle godine:dupla kruna u fudbalu,tripla kruna u basketu +top 8 Eurolige,dupla kruna u vaterpolu + top 8 Eurolige,kup u rukometu a ove godine sve isto + mozda titula prvaka Evrope u vaterpolu+mozda jos fajnal for Evrolige u basketu+titula u rukometu a vama ce ovo biti jedini trofej ove godine a pitate koga smo ikad jakog pobedili.PARTIZAN SE VOLI ZA DRUGE SE NAVIJA

Novi Sad - Voshin grad!

pre 15 godina

Kragujevcani, steta samo sto vasa braca iz zemuna ne smeju da dodju u NS... Da su vas i oni podrzali, mozda bi bolje prosli?!

nn

pre 15 godina

(DJONE THE BOY, 1. mart 2009 22:56)
ka nam kaze. Ko je imao 0 u grupi? i jaka vam je bila grupa kad su svi roknuli u osmini finala, a zvezdini da se setim rendzers do finala (fener ispao u grupi LS), a bajern do polufinala. Toliko o tome. A ko jos prati vaterpolo i to je znj sport.

Laki

pre 15 godina

@Djone the boy

Svi vasi protivnici su ispali na prvom sledecem koraku. Toliko o tezini grupe.
Drugo ovde je rec o odbojci. Nisam video nekog Zvezdasa da se javljao na vesti o vaterpolu, ali redovno vidjam Grobare da se javljaju na vesti o odbojci. Eto koga vise zanima tudji klub.

revilo

pre 15 godina

@Staje grobari misevi jedni malo ste se ponadali.ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE
(DELIJA LJUBLJANA, 1. mart 2009 22:58)
JA MISLIM DA STE SE VI PONADALI NA DERBIJU,KOLIKO JA ZNAM,pa ja nisam ni znao da imamo kup u odbojci,a ti brale kao da ste prvaci evope,ali ajd cestitam,ako vam nesto znaci

Vlada_NBgd

pre 15 godina

Da, zanm, opet sudije pokrale, opet Beogradjani i te fore...dok god se budete gnusali Beogradjana bicete provincija u onom najnegativnijem smislu...kao kad bi mi sad mrzeli sve ljude koji su iz veceg grada od naseg...

A sto se "groblja" tice, je li, je l' to vase JSD ima neku titulu prvaka sveta? Je l' vas FK pobedio neki veliki klub (sem Zvezde) u poslednjih 20 godina (valjda niko ozzbiljan ne misli da je Njukasl po bilo kom osnovu veliki)?

Je l' vi za sve te uspehe poslednjih godina, kojima se hvalite, imate da pokazete neki trofej van svog sela? Neka evropska titula, na primer?

Veliki klubovi se hvale velikim trofejima, vasa poslednja bi valjda '92. u, svakako, neuporedivom skromnijem sportu od onog u kome smo mi bili svetski sampioni?

KRALjEVO

pre 15 godina

BRAVO MLADENE!!!!

kraljevcanin sam i izuzetno mi je drago sto je zvezda dobila onaj naduvani, prepotentni radnicki. jeste radnicki jak i ima dobar tim ali oni nikako da shvate da se odbojka ne igra tako. jesu dobili ribnicu u proslogodisnjem finalu kupa i to je bilo igra macke i misa, ali za odbojku treba puno pameti a ne veliko srce i vruce glave.
videli smo svi: furiozna igra u prva dva seta od strane radnickog i onda treci set za zvezdu sto je samo naglasilo da je radnicki "izgoreo" u prva dva seta. a onih par blokova u 4. setu bi i puno jaci tim od njih demoralisao.
ponasanje pojedinih igraca radnickog (citaj cedica, nakovskog) je za livadarsku ligu prijateljstva u fudbalu.

nemate vi ODBOJKASKU KULTURU i pored onakvog trenera i legende bobe kovaca!

DJONE THE BOY

pre 15 godina

Partizan je prosle godine u fudbalu uzeo duplu krunu,bio na pragu Lige Sampiona,superiorno se plasirao u Ligu Uefa gde je nazalost imao zreb ravan Ligi Sampiona a vi ste ispali u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Uefa od Kiprana gde vam je presudio nas bivsi igrac ali to vam nije blamiranje jer ste navikli na svakakve blamaze.Znam da boli istina i cinjenice i da bi vi voleli da su to gluposti ali morate se pomiriti da ste suvise mali za instituciju zvanu PARTIZAN

Prle

pre 15 godina

"BojanKG" , "28 dana...",...
A i svi ostali koji ste ovde obmanjivali javnost tvrdeci kako su sudije ostetile Radnicki u 5. utakmici finala, da li vam je sad jasno? Pobedila je ekipa koja se bori do kraja i koja ocigledno ume da igra velike utakmice!!! I opet je Radnicki imao prednost 2-0 i igru i sve... Ali eto, na vasu zalost, odbojka se igra do TRI osvojena seta.
Istina i samo istina! Bolje je sagledati realne razloge poraza a ne izmisljati teorije zavere - tada ce doci i trofeji!
Ziveli!!!

Nikola

pre 15 godina

Bravo odbojkasima na sjajnom preokretu a za one koji su ograniceni na 1 ili 2 sporta samo jedna poruka:GDE VAM JE OBRAZ?ZVEZDA IZNAD SVEGA!!!

Aleksandar Pejovic Bancevic

pre 15 godina

Gde ste sada Kragujevcani?
(Vukan ZV, 1. mart 2009 21:46)
-----------------------------
E moj Vukane, pitas gde su Kragujevcani, a nisi ni gledao prenos. Ti koje prozivas se vracaju iz Novog Sada, gde su bili uz svoju ekipu, a ne glume navijace iz fotelje, kao ti i tebi slicni na ovom forumu.

Фк Фамос

pre 15 godina

Neko je ponos Srbije i nekima se divi Evropa(kosarkasi i vaterpolisti Partizana)a neko bruka Srbiju i blamira nas gde stigne(rukometasi,odbojkasi,fudbaleri Crvene zvezde).Sportsko drustvo Partizan je INSTITUCIJA(kao recimo PAO u Grckoj)i porediti tu INSTITUCIJU sa malenom Zvezdom je krajnje besmisleno.ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA
(DJONE THE BOY, 1. mart 2009 22:56)

Браво "геније", одавно већу глупост нисам прочитао.

Milos, Srbija

pre 15 godina

@DJONE THE BOY
Ma nemoj molim te - Zvezda bruka Srbiju u fudbalu? Liga UEFA - Partizan bodova??? - NULA, 1:8.
Uzivajte u vaterpolu i kosarci.
Za odbojku se javite kad naucite sta je Prvi tempo!

DJONE THE BOY

pre 15 godina

Neko je ponos Srbije i nekima se divi Evropa(kosarkasi i vaterpolisti Partizana)a neko bruka Srbiju i blamira nas gde stigne(rukometasi,odbojkasi,fudbaleri Crvene zvezde).Sportsko drustvo Partizan je INSTITUCIJA(kao recimo PAO u Grckoj)i porediti tu INSTITUCIJU sa malenom Zvezdom je krajnje besmisleno.ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA

Hиџа пиџа

pre 15 godina

Sta je?Videli ste naslov da Zvezda uzela kup(ne znate u kom sportu,sa koliko razlike)Sta vas briga,vama je bitno da Zvezda pobedila,pa je hvalite....kao da "Fudbalski klub Crvena Zvezda".
Odbojka je u celini uspesniji srpski sport,imamo tri,cetiri odlicna domaca kluba.
Radnicki i Zvezda su vise od pet utakmica odigrali sa 3:2.Zasto su toliko omrazeni Gorgijev i Hari Nakovski od zvezdinih navijaca?Ne znam.
Cekam komentar "Crvenih Djavola" a do tada...
Ps.Ne citam dosadne komentare!!!

marko kg

pre 15 godina

Sta reci posle ovakve utakmice, radnickom kao da je potreban klupski psiholog jer je prosto neverovatno da cele sezone relativno lako pobedjuju zvezdu i objektivno su bolja ekipa, a onda kada dodju najvaznije utakmice i kada se odlucuje o trofejima, oni gube i to tako sto vode a onda dozvole potpuni preokret kako u finalu plej ofa prosle sezone tako sada i u kupu, stvarno nemam reci. Iskreno se nadam da se ovako nesto nece ponoviti u plej ofu.

Dusan DS

pre 15 godina

Bravo momci!!!!
Dokazali ste jos jednom u nizu svoju dominaciju....
Zvezda je zivot,sve ostalo su sitnice!!!! Mislite o tome grobarcici :)

Surcinac - Zvezdin sin!

pre 15 godina

Bravo Zvezdo ! dajte ljudi da skupljamo potpise za novi ZVEZDIN MUZEJ, stalno neke trofeje uzimamo... onaj stari je premali za sve,trpamo trofeje jedne preko drugih... zadnje 3 godine smo sampioni u rukometu, u odbojci smo stalno sampioni to i ne racunam, pa onda 2 duple krune u fudbalu u zadnje 3 godine... ma kidamo sve redom... Zvezdo zgazi ih sve, Institucija ti je ime...

Dule

pre 15 godina

Looda utakmica i opet preokret od 0-2 kao u prvenstvu prosle godine, stvarno smo preplaceni na ovakve meceve sa Radnickim, bravo Zvezdo!!!!

mitra

pre 15 godina

Lepo je ovako, prvo počistiš nižerazredni Partizan u polufinalu sa pola snage 3 prema NULA a onda osvojiš trofej! SAMO TI,
U MOME SRCU SI,
JEDNA JEDINA NEPOBEDIVA MOJA LJUBAVI!!!

Vidic

pre 15 godina

Joj sta ljudi sve smisljaju da bi izbegli istinu.Te duvao vetar sa nase strane mreze,te liberu se otelila krava,korektora ostavila devojka...Ljudi jednostavno priznajte Zvezda je najjaca,Zvezda je prva nemojte davati vise smesne alibije i time sebi davati glupa opravdanja.

...D....

pre 15 godina

bravo momci...zasluzeno...
gorane - ...to sto si verovatno od onih sto misle da je fudbel naj sport,ne smanjuje znacaj ostalih sportova...ako te ne zanima odbojka nemoj da komentarises.....

Vukan ZV

pre 15 godina

Gde ste sada Kragujevcani?Pricali ste da ste najbolji,da je Zvezda za vas nizerazredni klub,a sta je sad? Svaka cast momci,jos jednom ste pokazali ko je tata mata i ucutali ove napaljene Kragujevcane

Milan

pre 15 godina

@komentar 17

A ko gleda basket? Zene i ficfirici kojima je hladno da dodju na stadion.
I grobari,naravno, jer su u fudbalu truba.

Uz fudbal i vaterpolo odbojka je za mene najatraktviniji sport. Mda fudbal moze da smori nekada. A basket smara uvek.

Carmaj

pre 15 godina

Svaka chast Zvezdi, josh jednom je dokazala da je najbolji klub u poslednje dve, tri sezone na nashim prostorima. Pobedili su srcem, pokazali da mogu da budu najbolji kad je najteze. A sto se Kragujevcana tiche vidi se da im je srce velicine grashka, ako je i toliko... Imali su sve na svojoj strani i nisu pobedili...

28 dana bana

pre 15 godina

Sami sebe smo pobedili, to je sport!
Idemo dalje, napred Radnicki.

p.s. Cestitao bih protivniku na zasluzenoj pobedi, ali, stvarno ne mogu, jer mi je i vise nego muka od dva najveca zla (iz Beograda) za srpski sport!

no

pre 15 godina

Radnicki bije zvezdu gde je vidi tako ce da bude i sutra a ubrzo ce i partizan da se vrati na put stare slave ajde radnicki samelji ove ***ane
(Grobar_KG, 1. mart 2009 02:46)
Cigani ove godine nema nishta ni od odbojke(ni zenske ni mushke)ni rukometa,a o basketu i fudbalu i da ne pricham.Bice ovo josh jedna sushna godina.Ostade vam josh samo pljuvanje u dalj i pishanje uz vetar.
(pogrebnjak, 12. februar 2009 22:10)
Prvi trofej ove godine (ne racunam biciklizam :-)). Bravo majstori, zbog ove pobede imatecete i psihicku prednost u finalu plej off-a.

Saša

pre 15 godina

Hvala Vam carevi, pokazali ste da imate srce i kada je najteže.Dali ste primer ostalim klubovima kako se bori za najlepše boje.Dupla kruna je sigurno naša.HVALA OD SRCA!!!!

Misa Po

pre 15 godina

Bravo momci, cestitam. Veliki preokret, za ovako mladu ekipu. Ostali koji se jedva spasavaju ispadanja, mogu mnogo da nauce... :)))
Jos jedna pobeda i titula .....

no

pre 15 godina

Radnicki bije zvezdu gde je vidi tako ce da bude i sutra a ubrzo ce i partizan da se vrati na put stare slave ajde radnicki samelji ove ***ane
(Grobar_KG, 1. mart 2009 02:46)
Cigani ove godine nema nishta ni od odbojke(ni zenske ni mushke)ni rukometa,a o basketu i fudbalu i da ne pricham.Bice ovo josh jedna sushna godina.Ostade vam josh samo pljuvanje u dalj i pishanje uz vetar.
(pogrebnjak, 12. februar 2009 22:10)
Prvi trofej ove godine (ne racunam biciklizam :-)). Bravo majstori, zbog ove pobede imatecete i psihicku prednost u finalu plej off-a.

mitra

pre 15 godina

Lepo je ovako, prvo počistiš nižerazredni Partizan u polufinalu sa pola snage 3 prema NULA a onda osvojiš trofej! SAMO TI,
U MOME SRCU SI,
JEDNA JEDINA NEPOBEDIVA MOJA LJUBAVI!!!

Carmaj

pre 15 godina

Svaka chast Zvezdi, josh jednom je dokazala da je najbolji klub u poslednje dve, tri sezone na nashim prostorima. Pobedili su srcem, pokazali da mogu da budu najbolji kad je najteze. A sto se Kragujevcana tiche vidi se da im je srce velicine grashka, ako je i toliko... Imali su sve na svojoj strani i nisu pobedili...

Surcinac - Zvezdin sin!

pre 15 godina

Bravo Zvezdo ! dajte ljudi da skupljamo potpise za novi ZVEZDIN MUZEJ, stalno neke trofeje uzimamo... onaj stari je premali za sve,trpamo trofeje jedne preko drugih... zadnje 3 godine smo sampioni u rukometu, u odbojci smo stalno sampioni to i ne racunam, pa onda 2 duple krune u fudbalu u zadnje 3 godine... ma kidamo sve redom... Zvezdo zgazi ih sve, Institucija ti je ime...

Фк Фамос

pre 15 godina

Neko je ponos Srbije i nekima se divi Evropa(kosarkasi i vaterpolisti Partizana)a neko bruka Srbiju i blamira nas gde stigne(rukometasi,odbojkasi,fudbaleri Crvene zvezde).Sportsko drustvo Partizan je INSTITUCIJA(kao recimo PAO u Grckoj)i porediti tu INSTITUCIJU sa malenom Zvezdom je krajnje besmisleno.ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA
(DJONE THE BOY, 1. mart 2009 22:56)

Браво "геније", одавно већу глупост нисам прочитао.

Aleksandar Pejovic Bancevic

pre 15 godina

Gde ste sada Kragujevcani?
(Vukan ZV, 1. mart 2009 21:46)
-----------------------------
E moj Vukane, pitas gde su Kragujevcani, a nisi ni gledao prenos. Ti koje prozivas se vracaju iz Novog Sada, gde su bili uz svoju ekipu, a ne glume navijace iz fotelje, kao ti i tebi slicni na ovom forumu.

Misa Po

pre 15 godina

Bravo momci, cestitam. Veliki preokret, za ovako mladu ekipu. Ostali koji se jedva spasavaju ispadanja, mogu mnogo da nauce... :)))
Jos jedna pobeda i titula .....

Vidic

pre 15 godina

Joj sta ljudi sve smisljaju da bi izbegli istinu.Te duvao vetar sa nase strane mreze,te liberu se otelila krava,korektora ostavila devojka...Ljudi jednostavno priznajte Zvezda je najjaca,Zvezda je prva nemojte davati vise smesne alibije i time sebi davati glupa opravdanja.

28 dana bana

pre 15 godina

Sami sebe smo pobedili, to je sport!
Idemo dalje, napred Radnicki.

p.s. Cestitao bih protivniku na zasluzenoj pobedi, ali, stvarno ne mogu, jer mi je i vise nego muka od dva najveca zla (iz Beograda) za srpski sport!

Saša

pre 15 godina

Hvala Vam carevi, pokazali ste da imate srce i kada je najteže.Dali ste primer ostalim klubovima kako se bori za najlepše boje.Dupla kruna je sigurno naša.HVALA OD SRCA!!!!

Vukan ZV

pre 15 godina

Gde ste sada Kragujevcani?Pricali ste da ste najbolji,da je Zvezda za vas nizerazredni klub,a sta je sad? Svaka cast momci,jos jednom ste pokazali ko je tata mata i ucutali ove napaljene Kragujevcane

Dule

pre 15 godina

Looda utakmica i opet preokret od 0-2 kao u prvenstvu prosle godine, stvarno smo preplaceni na ovakve meceve sa Radnickim, bravo Zvezdo!!!!

Milos, Srbija

pre 15 godina

@DJONE THE BOY
Ma nemoj molim te - Zvezda bruka Srbiju u fudbalu? Liga UEFA - Partizan bodova??? - NULA, 1:8.
Uzivajte u vaterpolu i kosarci.
Za odbojku se javite kad naucite sta je Prvi tempo!

Milan

pre 15 godina

@komentar 17

A ko gleda basket? Zene i ficfirici kojima je hladno da dodju na stadion.
I grobari,naravno, jer su u fudbalu truba.

Uz fudbal i vaterpolo odbojka je za mene najatraktviniji sport. Mda fudbal moze da smori nekada. A basket smara uvek.

Dusan DS

pre 15 godina

Bravo momci!!!!
Dokazali ste jos jednom u nizu svoju dominaciju....
Zvezda je zivot,sve ostalo su sitnice!!!! Mislite o tome grobarcici :)

Dusan Kv

pre 15 godina

procitam tako na forumima u novinama a i cujem komentare napolju,na ulici,kao ``ponadali ste se u derbiju``. neverovatno! kakvi ste vi sabani da ne kazem jadnici!
cuj ponadali ste se?! a sta vi ste nas kao sprecili u necemu? pa vama ovaj bod kao kuca! izjednacili ste u 94 minutu i kao postigli nesto a odvalili vas! smesni ste! smesan klub,smesan tim,smesan trener,smesan stadion celo sportsko drustvo vam je smesno!! kao za####li ste nas sto ste izjednacili u 94 minutu i ponosite se time? smesno! ali dobro,bice jos derbija,doci cete i vi kod nas na terapiju pa da vidim posle vase komentare kad vas napumpamo, onda ce verovatno biti ``ali mi smo izveli vise kornera...prvi smo posli sa centra a vi se ponadali`` e jadnici,zao mi vas je. NE RAZUMEM LJUDE KOJI NAVIJAJU ZA PARTIZAN! NE RAZUMEM!

Vlada_NBgd

pre 15 godina

Da, zanm, opet sudije pokrale, opet Beogradjani i te fore...dok god se budete gnusali Beogradjana bicete provincija u onom najnegativnijem smislu...kao kad bi mi sad mrzeli sve ljude koji su iz veceg grada od naseg...

A sto se "groblja" tice, je li, je l' to vase JSD ima neku titulu prvaka sveta? Je l' vas FK pobedio neki veliki klub (sem Zvezde) u poslednjih 20 godina (valjda niko ozzbiljan ne misli da je Njukasl po bilo kom osnovu veliki)?

Je l' vi za sve te uspehe poslednjih godina, kojima se hvalite, imate da pokazete neki trofej van svog sela? Neka evropska titula, na primer?

Veliki klubovi se hvale velikim trofejima, vasa poslednja bi valjda '92. u, svakako, neuporedivom skromnijem sportu od onog u kome smo mi bili svetski sampioni?

Laki

pre 15 godina

@Djone the boy

Svi vasi protivnici su ispali na prvom sledecem koraku. Toliko o tezini grupe.
Drugo ovde je rec o odbojci. Nisam video nekog Zvezdasa da se javljao na vesti o vaterpolu, ali redovno vidjam Grobare da se javljaju na vesti o odbojci. Eto koga vise zanima tudji klub.

Milos

pre 15 godina

DJONE THE BOY
Da se ne prepucavamo ovde o sramotama (u fudbalu), bilo ih je i kod jednih i kod drugih, ali ti to neces da priznas, jer si licemer kao i svi grobari.
Da okrenemo plocu - u svim tim vasim "pohodima u Evropi" i ucestvovanjima u ligama - koliko imate pobeda? Da ti pomognem, vise od nula, a manje od dve. Jedna. Pobeda protiv Egale-a. Vi osvetljavate obraz srpskom fudbalu? Zvezda - Roma 3:1? Secas se? Sta reci. Grobar = licemer.
Kao sto rekoh uzivaj u basketu i vaterpolu (ja nisam licemer i ne mislim ovo zlonamerno, nego iskreno), ne mesaj se u fudbal (ne mozete da nas pobedite kod kuce osam godina, kad nesto kljunete na marakani ko da ste osvojili kup sampiona - znas, mi znamo kako je osvojiti Kup Sampiona), a narocito se ne mesaj u odbojku.

...D....

pre 15 godina

bravo momci...zasluzeno...
gorane - ...to sto si verovatno od onih sto misle da je fudbel naj sport,ne smanjuje znacaj ostalih sportova...ako te ne zanima odbojka nemoj da komentarises.....

Hиџа пиџа

pre 15 godina

Sta je?Videli ste naslov da Zvezda uzela kup(ne znate u kom sportu,sa koliko razlike)Sta vas briga,vama je bitno da Zvezda pobedila,pa je hvalite....kao da "Fudbalski klub Crvena Zvezda".
Odbojka je u celini uspesniji srpski sport,imamo tri,cetiri odlicna domaca kluba.
Radnicki i Zvezda su vise od pet utakmica odigrali sa 3:2.Zasto su toliko omrazeni Gorgijev i Hari Nakovski od zvezdinih navijaca?Ne znam.
Cekam komentar "Crvenih Djavola" a do tada...
Ps.Ne citam dosadne komentare!!!

KRALjEVO

pre 15 godina

BRAVO MLADENE!!!!

kraljevcanin sam i izuzetno mi je drago sto je zvezda dobila onaj naduvani, prepotentni radnicki. jeste radnicki jak i ima dobar tim ali oni nikako da shvate da se odbojka ne igra tako. jesu dobili ribnicu u proslogodisnjem finalu kupa i to je bilo igra macke i misa, ali za odbojku treba puno pameti a ne veliko srce i vruce glave.
videli smo svi: furiozna igra u prva dva seta od strane radnickog i onda treci set za zvezdu sto je samo naglasilo da je radnicki "izgoreo" u prva dva seta. a onih par blokova u 4. setu bi i puno jaci tim od njih demoralisao.
ponasanje pojedinih igraca radnickog (citaj cedica, nakovskog) je za livadarsku ligu prijateljstva u fudbalu.

nemate vi ODBOJKASKU KULTURU i pored onakvog trenera i legende bobe kovaca!

Rocky Balboa

pre 15 godina

Imali su protiv sebe sve: negostoljubivi gostujuci teren, jakog protivnika u finalu, sudije, mrznju na svakom koraku, tretman nedostojan sampiona drzave i vodece ekipe regiona, i uprkos svemu uspeli da pobede!
Ova pobeda NEMA CENU !
Postoje stvari koje se ne mogu kupiti novcem...

marko kg

pre 15 godina

Sta reci posle ovakve utakmice, radnickom kao da je potreban klupski psiholog jer je prosto neverovatno da cele sezone relativno lako pobedjuju zvezdu i objektivno su bolja ekipa, a onda kada dodju najvaznije utakmice i kada se odlucuje o trofejima, oni gube i to tako sto vode a onda dozvole potpuni preokret kako u finalu plej ofa prosle sezone tako sada i u kupu, stvarno nemam reci. Iskreno se nadam da se ovako nesto nece ponoviti u plej ofu.

Nikola

pre 15 godina

Bravo odbojkasima na sjajnom preokretu a za one koji su ograniceni na 1 ili 2 sporta samo jedna poruka:GDE VAM JE OBRAZ?ZVEZDA IZNAD SVEGA!!!

Sone

pre 15 godina

Drago mi je da i ova vest ne moze da prodje bez nasih vernih komsija grobara.Kompleksi su cudo.Nastavite i dalje da nas pratite ipak smo mi institucija za vas.Mislite o tome.

DJONE THE BOY

pre 15 godina

Neko je ponos Srbije i nekima se divi Evropa(kosarkasi i vaterpolisti Partizana)a neko bruka Srbiju i blamira nas gde stigne(rukometasi,odbojkasi,fudbaleri Crvene zvezde).Sportsko drustvo Partizan je INSTITUCIJA(kao recimo PAO u Grckoj)i porediti tu INSTITUCIJU sa malenom Zvezdom je krajnje besmisleno.ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA

Prle

pre 15 godina

"BojanKG" , "28 dana...",...
A i svi ostali koji ste ovde obmanjivali javnost tvrdeci kako su sudije ostetile Radnicki u 5. utakmici finala, da li vam je sad jasno? Pobedila je ekipa koja se bori do kraja i koja ocigledno ume da igra velike utakmice!!! I opet je Radnicki imao prednost 2-0 i igru i sve... Ali eto, na vasu zalost, odbojka se igra do TRI osvojena seta.
Istina i samo istina! Bolje je sagledati realne razloge poraza a ne izmisljati teorije zavere - tada ce doci i trofeji!
Ziveli!!!

nn

pre 15 godina

(DJONE THE BOY, 1. mart 2009 22:56)
ka nam kaze. Ko je imao 0 u grupi? i jaka vam je bila grupa kad su svi roknuli u osmini finala, a zvezdini da se setim rendzers do finala (fener ispao u grupi LS), a bajern do polufinala. Toliko o tome. A ko jos prati vaterpolo i to je znj sport.

Novi Sad - Voshin grad!

pre 15 godina

Kragujevcani, steta samo sto vasa braca iz zemuna ne smeju da dodju u NS... Da su vas i oni podrzali, mozda bi bolje prosli?!

Blek

pre 15 godina

Ti koji sebe predstavljas kao @navijac_Kragujevac govoris
o ponasanju na terenu?!
Dajes sebi za pravo da komentarises ponasanje Zvezdinih odbojkasa koje je pravo sportsko za razliku od pojedinih odbojkasa Radnickog...
Ocigledno si napaljena sirovina koja odbojku prati poslednje dve sezone, bukvalno. Nema nekulturnije publike od one u Kragujevcu pa jedva cekam da vas Zvezda pobedi i u finalu play-off-a, ako moze u petoj utakmici posle pet setova.
Kopleksi su cudo, ali ih svakako ne treba leciti na sportskim priredbama!

DJONE THE BOY

pre 15 godina

Partizan je prosle godine u fudbalu uzeo duplu krunu,bio na pragu Lige Sampiona,superiorno se plasirao u Ligu Uefa gde je nazalost imao zreb ravan Ligi Sampiona a vi ste ispali u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Uefa od Kiprana gde vam je presudio nas bivsi igrac ali to vam nije blamiranje jer ste navikli na svakakve blamaze.Znam da boli istina i cinjenice i da bi vi voleli da su to gluposti ali morate se pomiriti da ste suvise mali za instituciju zvanu PARTIZAN

DJONE THE BOY

pre 15 godina

Partizan prosle godine:dupla kruna u fudbalu,tripla kruna u basketu +top 8 Eurolige,dupla kruna u vaterpolu + top 8 Eurolige,kup u rukometu a ove godine sve isto + mozda titula prvaka Evrope u vaterpolu+mozda jos fajnal for Evrolige u basketu+titula u rukometu a vama ce ovo biti jedini trofej ove godine a pitate koga smo ikad jakog pobedili.PARTIZAN SE VOLI ZA DRUGE SE NAVIJA

мдејан

pre 15 godina

препуштена титула, није освојена!

тај "делија" што патолошки мрзи гјоргијева и наковског, иначе одомаћене у граду широке душе, вероватно има неки имбецилни доживљај оних врхунских игара панчева у дресу звезде!

navijac_kragujevac

pre 15 godina

pozzzz za najbolje navijace iz kragujevca i za najbolje odbojkase,,,pozzzzzz za sve kragujevcane,,,,dokicu rasicu,,,najgori ste,,,,,,,rasicu cekamo te u kg u.......na sledecoj utakmici da te isprozivamo malo......najeb....pozzz za djavole.........crvene,,,,,,,rasicu pa znas li sta je radovan iz ribnice za tebe,,,,,gospodin ali gospodin ...

nec

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da B92 objavljuje ovakve komentare kojima se otvoreno preti Rasicu, Dokicu i vredjaju na najgori nacin! To je stil neandertalaca! Nemate elementarno kucno vaspitanje, a, B92 to tolerise! Time je pobeda Zvezde veca i uvek ce pobedjivati dok budu igrali protiv psihicki slabijeg kluba! I prosle godine sam rekla da ce dobiti sampionat jer su,iako mladji,stabilnije i zrelije licnosti i sportisti! MOMCI NAJBOLJI STE! ZVEZDA ZAUVEK!

me

pre 15 godina

Pozdrav za komentar br 84 i sve ostale koji govore o nekulturi navijaca a i igraca Kragujevca! To je drustvena pojava protiv koje bi svi u sportskom svetu trebalo da se bore i da je osude, a ne da se to smatra regularnim ponasanjem?! Kakvu poruku salju takvi ljudi?Netolerancija i linc! Vreme je za alarm! Odbojka nije takav sport,a ni drugi sportovi to ne bi trebali da budu. A Zvezda je najbolja, sad ovo nije vise slucajnost i sudije i polozaj Zemlje u odnosu na Sunce i ostali razlozi...Vec drugi put na slican nacin Zvezda pokazuje da je bolja od Radnickog! Decaci velikog srca-samo napred!

PFC

pre 15 godina

A ja se taman zapitao gde su zvezdasi na vestima o fudbalu i kosarci? Da nisu slucajno nestali i prestali navijati? Kad ono svi postali odbojkasi, jos ih samo taj sport zanima!

navijac

pre 15 godina

navijaci su uvek uz svoje igrace....ali uvek to se i pokazalo i sinoc ,,,,,,,i uvak ce se pokazati,,,,,,a sto se tice zvezdinih navijaca,,,,bili su manji od mahovog zrna

aca st.

pre 15 godina

a partizan se bori da ostane u ligi sa borcem iz starceva odakle sam inace i ja i ponosim se time,ali ipak mi imamo 10000 stanovnika i sramota je da jedan klub kao sto je partizan se bori sa nama

navijac

pre 15 godina

jeli bre zvezdasi,,pa jeste li toliki magar.i,,pa bre nemate pojma ovo smo vam malo poklonili a vi se odmah napalili,,,rasicu bio si i ostao najgori,,,,,,,,pozzzzzz za radnicki najbolju ste a zevezdasi ,,,no coment

neskonis

pre 15 godina

@Nikola,

PARTIZAN je ove godine ograničen na evropsku košarku i vaterpolo, domaći fudbal, košarku, rukomet, vaterpolo, a vi na domaću odbojku i košarku po malo. Ne razumem tvoj komentar.

revilo

pre 15 godina

@Staje grobari misevi jedni malo ste se ponadali.ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE
(DELIJA LJUBLJANA, 1. mart 2009 22:58)
JA MISLIM DA STE SE VI PONADALI NA DERBIJU,KOLIKO JA ZNAM,pa ja nisam ni znao da imamo kup u odbojci,a ti brale kao da ste prvaci evope,ali ajd cestitam,ako vam nesto znaci

navijac_kragujevac

pre 15 godina

za b92........nesto ne saljete odgovore na forumu ,,,jeste li zatajili nesto ili....poslao sam poruku pre tri sata....

navijac_kragujevac

pre 15 godina

to bre nije pretnja,,vi neznate ni citati,,,a pisete pretnja,to je samo zezanje,a u kragujevcu je najbolje navijanje u celoj srbiji i oni su uvek uz svoje navijace

UKRALI STE IME DELIJE OD GROBARSKE GRUPE IZ 80-tih

pre 15 godina

http://www.youtube.com/watch?v=ZmWTme5kKdc&feature=related Znate li uopste ko ste?Samo CIGANI!!!

28 dana bana

pre 15 godina

Sami sebe smo pobedili, to je sport!
Idemo dalje, napred Radnicki.

p.s. Cestitao bih protivniku na zasluzenoj pobedi, ali, stvarno ne mogu, jer mi je i vise nego muka od dva najveca zla (iz Beograda) za srpski sport!

DJONE THE BOY

pre 15 godina

Neko je ponos Srbije i nekima se divi Evropa(kosarkasi i vaterpolisti Partizana)a neko bruka Srbiju i blamira nas gde stigne(rukometasi,odbojkasi,fudbaleri Crvene zvezde).Sportsko drustvo Partizan je INSTITUCIJA(kao recimo PAO u Grckoj)i porediti tu INSTITUCIJU sa malenom Zvezdom je krajnje besmisleno.ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA

no

pre 15 godina

Radnicki bije zvezdu gde je vidi tako ce da bude i sutra a ubrzo ce i partizan da se vrati na put stare slave ajde radnicki samelji ove ***ane
(Grobar_KG, 1. mart 2009 02:46)
Cigani ove godine nema nishta ni od odbojke(ni zenske ni mushke)ni rukometa,a o basketu i fudbalu i da ne pricham.Bice ovo josh jedna sushna godina.Ostade vam josh samo pljuvanje u dalj i pishanje uz vetar.
(pogrebnjak, 12. februar 2009 22:10)
Prvi trofej ove godine (ne racunam biciklizam :-)). Bravo majstori, zbog ove pobede imatecete i psihicku prednost u finalu plej off-a.

Milan

pre 15 godina

@komentar 17

A ko gleda basket? Zene i ficfirici kojima je hladno da dodju na stadion.
I grobari,naravno, jer su u fudbalu truba.

Uz fudbal i vaterpolo odbojka je za mene najatraktviniji sport. Mda fudbal moze da smori nekada. A basket smara uvek.

DJONE THE BOY

pre 15 godina

Partizan je prosle godine u fudbalu uzeo duplu krunu,bio na pragu Lige Sampiona,superiorno se plasirao u Ligu Uefa gde je nazalost imao zreb ravan Ligi Sampiona a vi ste ispali u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Uefa od Kiprana gde vam je presudio nas bivsi igrac ali to vam nije blamiranje jer ste navikli na svakakve blamaze.Znam da boli istina i cinjenice i da bi vi voleli da su to gluposti ali morate se pomiriti da ste suvise mali za instituciju zvanu PARTIZAN

Vukan ZV

pre 15 godina

Gde ste sada Kragujevcani?Pricali ste da ste najbolji,da je Zvezda za vas nizerazredni klub,a sta je sad? Svaka cast momci,jos jednom ste pokazali ko je tata mata i ucutali ove napaljene Kragujevcane

DJONE THE BOY

pre 15 godina

Partizan prosle godine:dupla kruna u fudbalu,tripla kruna u basketu +top 8 Eurolige,dupla kruna u vaterpolu + top 8 Eurolige,kup u rukometu a ove godine sve isto + mozda titula prvaka Evrope u vaterpolu+mozda jos fajnal for Evrolige u basketu+titula u rukometu a vama ce ovo biti jedini trofej ove godine a pitate koga smo ikad jakog pobedili.PARTIZAN SE VOLI ZA DRUGE SE NAVIJA

Carmaj

pre 15 godina

Svaka chast Zvezdi, josh jednom je dokazala da je najbolji klub u poslednje dve, tri sezone na nashim prostorima. Pobedili su srcem, pokazali da mogu da budu najbolji kad je najteze. A sto se Kragujevcana tiche vidi se da im je srce velicine grashka, ako je i toliko... Imali su sve na svojoj strani i nisu pobedili...

mitra

pre 15 godina

Lepo je ovako, prvo počistiš nižerazredni Partizan u polufinalu sa pola snage 3 prema NULA a onda osvojiš trofej! SAMO TI,
U MOME SRCU SI,
JEDNA JEDINA NEPOBEDIVA MOJA LJUBAVI!!!

Фк Фамос

pre 15 godina

Neko je ponos Srbije i nekima se divi Evropa(kosarkasi i vaterpolisti Partizana)a neko bruka Srbiju i blamira nas gde stigne(rukometasi,odbojkasi,fudbaleri Crvene zvezde).Sportsko drustvo Partizan je INSTITUCIJA(kao recimo PAO u Grckoj)i porediti tu INSTITUCIJU sa malenom Zvezdom je krajnje besmisleno.ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA
(DJONE THE BOY, 1. mart 2009 22:56)

Браво "геније", одавно већу глупост нисам прочитао.

revilo

pre 15 godina

@Staje grobari misevi jedni malo ste se ponadali.ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE
(DELIJA LJUBLJANA, 1. mart 2009 22:58)
JA MISLIM DA STE SE VI PONADALI NA DERBIJU,KOLIKO JA ZNAM,pa ja nisam ni znao da imamo kup u odbojci,a ti brale kao da ste prvaci evope,ali ajd cestitam,ako vam nesto znaci

Surcinac - Zvezdin sin!

pre 15 godina

Bravo Zvezdo ! dajte ljudi da skupljamo potpise za novi ZVEZDIN MUZEJ, stalno neke trofeje uzimamo... onaj stari je premali za sve,trpamo trofeje jedne preko drugih... zadnje 3 godine smo sampioni u rukometu, u odbojci smo stalno sampioni to i ne racunam, pa onda 2 duple krune u fudbalu u zadnje 3 godine... ma kidamo sve redom... Zvezdo zgazi ih sve, Institucija ti je ime...

Saša

pre 15 godina

Hvala Vam carevi, pokazali ste da imate srce i kada je najteže.Dali ste primer ostalim klubovima kako se bori za najlepše boje.Dupla kruna je sigurno naša.HVALA OD SRCA!!!!

navijac

pre 15 godina

jeli bre zvezdasi,,pa jeste li toliki magar.i,,pa bre nemate pojma ovo smo vam malo poklonili a vi se odmah napalili,,,rasicu bio si i ostao najgori,,,,,,,,pozzzzzz za radnicki najbolju ste a zevezdasi ,,,no coment

UKRALI STE IME DELIJE OD GROBARSKE GRUPE IZ 80-tih

pre 15 godina

http://www.youtube.com/watch?v=ZmWTme5kKdc&feature=related Znate li uopste ko ste?Samo CIGANI!!!

PFC

pre 15 godina

A ja se taman zapitao gde su zvezdasi na vestima o fudbalu i kosarci? Da nisu slucajno nestali i prestali navijati? Kad ono svi postali odbojkasi, jos ih samo taj sport zanima!

Misa Po

pre 15 godina

Bravo momci, cestitam. Veliki preokret, za ovako mladu ekipu. Ostali koji se jedva spasavaju ispadanja, mogu mnogo da nauce... :)))
Jos jedna pobeda i titula .....

Dule

pre 15 godina

Looda utakmica i opet preokret od 0-2 kao u prvenstvu prosle godine, stvarno smo preplaceni na ovakve meceve sa Radnickim, bravo Zvezdo!!!!

Vidic

pre 15 godina

Joj sta ljudi sve smisljaju da bi izbegli istinu.Te duvao vetar sa nase strane mreze,te liberu se otelila krava,korektora ostavila devojka...Ljudi jednostavno priznajte Zvezda je najjaca,Zvezda je prva nemojte davati vise smesne alibije i time sebi davati glupa opravdanja.

мдејан

pre 15 godina

препуштена титула, није освојена!

тај "делија" што патолошки мрзи гјоргијева и наковског, иначе одомаћене у граду широке душе, вероватно има неки имбецилни доживљај оних врхунских игара панчева у дресу звезде!

Aleksandar Pejovic Bancevic

pre 15 godina

Gde ste sada Kragujevcani?
(Vukan ZV, 1. mart 2009 21:46)
-----------------------------
E moj Vukane, pitas gde su Kragujevcani, a nisi ni gledao prenos. Ti koje prozivas se vracaju iz Novog Sada, gde su bili uz svoju ekipu, a ne glume navijace iz fotelje, kao ti i tebi slicni na ovom forumu.

navijac_kragujevac

pre 15 godina

pozzzz za najbolje navijace iz kragujevca i za najbolje odbojkase,,,pozzzzzz za sve kragujevcane,,,,dokicu rasicu,,,najgori ste,,,,,,,rasicu cekamo te u kg u.......na sledecoj utakmici da te isprozivamo malo......najeb....pozzz za djavole.........crvene,,,,,,,rasicu pa znas li sta je radovan iz ribnice za tebe,,,,,gospodin ali gospodin ...

marko kg

pre 15 godina

Sta reci posle ovakve utakmice, radnickom kao da je potreban klupski psiholog jer je prosto neverovatno da cele sezone relativno lako pobedjuju zvezdu i objektivno su bolja ekipa, a onda kada dodju najvaznije utakmice i kada se odlucuje o trofejima, oni gube i to tako sto vode a onda dozvole potpuni preokret kako u finalu plej ofa prosle sezone tako sada i u kupu, stvarno nemam reci. Iskreno se nadam da se ovako nesto nece ponoviti u plej ofu.

navijac

pre 15 godina

navijaci su uvek uz svoje igrace....ali uvek to se i pokazalo i sinoc ,,,,,,,i uvak ce se pokazati,,,,,,a sto se tice zvezdinih navijaca,,,,bili su manji od mahovog zrna

Hиџа пиџа

pre 15 godina

Sta je?Videli ste naslov da Zvezda uzela kup(ne znate u kom sportu,sa koliko razlike)Sta vas briga,vama je bitno da Zvezda pobedila,pa je hvalite....kao da "Fudbalski klub Crvena Zvezda".
Odbojka je u celini uspesniji srpski sport,imamo tri,cetiri odlicna domaca kluba.
Radnicki i Zvezda su vise od pet utakmica odigrali sa 3:2.Zasto su toliko omrazeni Gorgijev i Hari Nakovski od zvezdinih navijaca?Ne znam.
Cekam komentar "Crvenih Djavola" a do tada...
Ps.Ne citam dosadne komentare!!!

Novi Sad - Voshin grad!

pre 15 godina

Kragujevcani, steta samo sto vasa braca iz zemuna ne smeju da dodju u NS... Da su vas i oni podrzali, mozda bi bolje prosli?!

Milos, Srbija

pre 15 godina

@DJONE THE BOY
Ma nemoj molim te - Zvezda bruka Srbiju u fudbalu? Liga UEFA - Partizan bodova??? - NULA, 1:8.
Uzivajte u vaterpolu i kosarci.
Za odbojku se javite kad naucite sta je Prvi tempo!

neskonis

pre 15 godina

@Nikola,

PARTIZAN je ove godine ograničen na evropsku košarku i vaterpolo, domaći fudbal, košarku, rukomet, vaterpolo, a vi na domaću odbojku i košarku po malo. Ne razumem tvoj komentar.

...D....

pre 15 godina

bravo momci...zasluzeno...
gorane - ...to sto si verovatno od onih sto misle da je fudbel naj sport,ne smanjuje znacaj ostalih sportova...ako te ne zanima odbojka nemoj da komentarises.....

KRALjEVO

pre 15 godina

BRAVO MLADENE!!!!

kraljevcanin sam i izuzetno mi je drago sto je zvezda dobila onaj naduvani, prepotentni radnicki. jeste radnicki jak i ima dobar tim ali oni nikako da shvate da se odbojka ne igra tako. jesu dobili ribnicu u proslogodisnjem finalu kupa i to je bilo igra macke i misa, ali za odbojku treba puno pameti a ne veliko srce i vruce glave.
videli smo svi: furiozna igra u prva dva seta od strane radnickog i onda treci set za zvezdu sto je samo naglasilo da je radnicki "izgoreo" u prva dva seta. a onih par blokova u 4. setu bi i puno jaci tim od njih demoralisao.
ponasanje pojedinih igraca radnickog (citaj cedica, nakovskog) je za livadarsku ligu prijateljstva u fudbalu.

nemate vi ODBOJKASKU KULTURU i pored onakvog trenera i legende bobe kovaca!

Dusan Kv

pre 15 godina

procitam tako na forumima u novinama a i cujem komentare napolju,na ulici,kao ``ponadali ste se u derbiju``. neverovatno! kakvi ste vi sabani da ne kazem jadnici!
cuj ponadali ste se?! a sta vi ste nas kao sprecili u necemu? pa vama ovaj bod kao kuca! izjednacili ste u 94 minutu i kao postigli nesto a odvalili vas! smesni ste! smesan klub,smesan tim,smesan trener,smesan stadion celo sportsko drustvo vam je smesno!! kao za####li ste nas sto ste izjednacili u 94 minutu i ponosite se time? smesno! ali dobro,bice jos derbija,doci cete i vi kod nas na terapiju pa da vidim posle vase komentare kad vas napumpamo, onda ce verovatno biti ``ali mi smo izveli vise kornera...prvi smo posli sa centra a vi se ponadali`` e jadnici,zao mi vas je. NE RAZUMEM LJUDE KOJI NAVIJAJU ZA PARTIZAN! NE RAZUMEM!

Rocky Balboa

pre 15 godina

Imali su protiv sebe sve: negostoljubivi gostujuci teren, jakog protivnika u finalu, sudije, mrznju na svakom koraku, tretman nedostojan sampiona drzave i vodece ekipe regiona, i uprkos svemu uspeli da pobede!
Ova pobeda NEMA CENU !
Postoje stvari koje se ne mogu kupiti novcem...

Dusan DS

pre 15 godina

Bravo momci!!!!
Dokazali ste jos jednom u nizu svoju dominaciju....
Zvezda je zivot,sve ostalo su sitnice!!!! Mislite o tome grobarcici :)

Milos

pre 15 godina

DJONE THE BOY
Da se ne prepucavamo ovde o sramotama (u fudbalu), bilo ih je i kod jednih i kod drugih, ali ti to neces da priznas, jer si licemer kao i svi grobari.
Da okrenemo plocu - u svim tim vasim "pohodima u Evropi" i ucestvovanjima u ligama - koliko imate pobeda? Da ti pomognem, vise od nula, a manje od dve. Jedna. Pobeda protiv Egale-a. Vi osvetljavate obraz srpskom fudbalu? Zvezda - Roma 3:1? Secas se? Sta reci. Grobar = licemer.
Kao sto rekoh uzivaj u basketu i vaterpolu (ja nisam licemer i ne mislim ovo zlonamerno, nego iskreno), ne mesaj se u fudbal (ne mozete da nas pobedite kod kuce osam godina, kad nesto kljunete na marakani ko da ste osvojili kup sampiona - znas, mi znamo kako je osvojiti Kup Sampiona), a narocito se ne mesaj u odbojku.

Vlada_NBgd

pre 15 godina

Da, zanm, opet sudije pokrale, opet Beogradjani i te fore...dok god se budete gnusali Beogradjana bicete provincija u onom najnegativnijem smislu...kao kad bi mi sad mrzeli sve ljude koji su iz veceg grada od naseg...

A sto se "groblja" tice, je li, je l' to vase JSD ima neku titulu prvaka sveta? Je l' vas FK pobedio neki veliki klub (sem Zvezde) u poslednjih 20 godina (valjda niko ozzbiljan ne misli da je Njukasl po bilo kom osnovu veliki)?

Je l' vi za sve te uspehe poslednjih godina, kojima se hvalite, imate da pokazete neki trofej van svog sela? Neka evropska titula, na primer?

Veliki klubovi se hvale velikim trofejima, vasa poslednja bi valjda '92. u, svakako, neuporedivom skromnijem sportu od onog u kome smo mi bili svetski sampioni?

Prle

pre 15 godina

"BojanKG" , "28 dana...",...
A i svi ostali koji ste ovde obmanjivali javnost tvrdeci kako su sudije ostetile Radnicki u 5. utakmici finala, da li vam je sad jasno? Pobedila je ekipa koja se bori do kraja i koja ocigledno ume da igra velike utakmice!!! I opet je Radnicki imao prednost 2-0 i igru i sve... Ali eto, na vasu zalost, odbojka se igra do TRI osvojena seta.
Istina i samo istina! Bolje je sagledati realne razloge poraza a ne izmisljati teorije zavere - tada ce doci i trofeji!
Ziveli!!!

nn

pre 15 godina

(DJONE THE BOY, 1. mart 2009 22:56)
ka nam kaze. Ko je imao 0 u grupi? i jaka vam je bila grupa kad su svi roknuli u osmini finala, a zvezdini da se setim rendzers do finala (fener ispao u grupi LS), a bajern do polufinala. Toliko o tome. A ko jos prati vaterpolo i to je znj sport.

Sone

pre 15 godina

Drago mi je da i ova vest ne moze da prodje bez nasih vernih komsija grobara.Kompleksi su cudo.Nastavite i dalje da nas pratite ipak smo mi institucija za vas.Mislite o tome.

nec

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da B92 objavljuje ovakve komentare kojima se otvoreno preti Rasicu, Dokicu i vredjaju na najgori nacin! To je stil neandertalaca! Nemate elementarno kucno vaspitanje, a, B92 to tolerise! Time je pobeda Zvezde veca i uvek ce pobedjivati dok budu igrali protiv psihicki slabijeg kluba! I prosle godine sam rekla da ce dobiti sampionat jer su,iako mladji,stabilnije i zrelije licnosti i sportisti! MOMCI NAJBOLJI STE! ZVEZDA ZAUVEK!

navijac_kragujevac

pre 15 godina

za b92........nesto ne saljete odgovore na forumu ,,,jeste li zatajili nesto ili....poslao sam poruku pre tri sata....

navijac_kragujevac

pre 15 godina

to bre nije pretnja,,vi neznate ni citati,,,a pisete pretnja,to je samo zezanje,a u kragujevcu je najbolje navijanje u celoj srbiji i oni su uvek uz svoje navijace

Laki

pre 15 godina

@Djone the boy

Svi vasi protivnici su ispali na prvom sledecem koraku. Toliko o tezini grupe.
Drugo ovde je rec o odbojci. Nisam video nekog Zvezdasa da se javljao na vesti o vaterpolu, ali redovno vidjam Grobare da se javljaju na vesti o odbojci. Eto koga vise zanima tudji klub.

Blek

pre 15 godina

Ti koji sebe predstavljas kao @navijac_Kragujevac govoris
o ponasanju na terenu?!
Dajes sebi za pravo da komentarises ponasanje Zvezdinih odbojkasa koje je pravo sportsko za razliku od pojedinih odbojkasa Radnickog...
Ocigledno si napaljena sirovina koja odbojku prati poslednje dve sezone, bukvalno. Nema nekulturnije publike od one u Kragujevcu pa jedva cekam da vas Zvezda pobedi i u finalu play-off-a, ako moze u petoj utakmici posle pet setova.
Kopleksi su cudo, ali ih svakako ne treba leciti na sportskim priredbama!

me

pre 15 godina

Pozdrav za komentar br 84 i sve ostale koji govore o nekulturi navijaca a i igraca Kragujevca! To je drustvena pojava protiv koje bi svi u sportskom svetu trebalo da se bore i da je osude, a ne da se to smatra regularnim ponasanjem?! Kakvu poruku salju takvi ljudi?Netolerancija i linc! Vreme je za alarm! Odbojka nije takav sport,a ni drugi sportovi to ne bi trebali da budu. A Zvezda je najbolja, sad ovo nije vise slucajnost i sudije i polozaj Zemlje u odnosu na Sunce i ostali razlozi...Vec drugi put na slican nacin Zvezda pokazuje da je bolja od Radnickog! Decaci velikog srca-samo napred!

Nikola

pre 15 godina

Bravo odbojkasima na sjajnom preokretu a za one koji su ograniceni na 1 ili 2 sporta samo jedna poruka:GDE VAM JE OBRAZ?ZVEZDA IZNAD SVEGA!!!

aca st.

pre 15 godina

a partizan se bori da ostane u ligi sa borcem iz starceva odakle sam inace i ja i ponosim se time,ali ipak mi imamo 10000 stanovnika i sramota je da jedan klub kao sto je partizan se bori sa nama