Nedelja, 22.02.2009.

23:13

Janevski:"Derbi ne odlučuje prvaka"

Trener Crvene zvezde Čedomir Janevski kaže da predstojeći susret sa Partizanom neće biti presudan u borbi za titulu prvaka Srbije.

Izvor: S O

Janevski:"Derbi ne odluèuje prvaka" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

32 Komentari

Sortiraj po:

DELIJA B.LUKA

pre 15 godina

Vi što veličate tzv. ''najtrofejnije'' sportsko društvo kladim se da bi sve to mijenjali za ZVEZDINE uspjehe u fudbalu.A što se mene tiče neka tako i ostane.
BANJA LUKA JE CELA CRVENA I BELA,pozdrav za sve Delije iz BL

dario

pre 15 godina

pa i jane da ti isto nisi valjda neki amaterac kao tvoje gazde!!!!
podrzavam potpuno gajovu izjavu
covek apsolutno u pravu

RASTANAK - Ibrahim gaj
razmišljao je o tome da fudbalsku karijeru završi u Crvenoj zvezdi, ali od ove zime više neće nositi crveno-beli dres, jer prelazi u Al Itihad iz Saudijske Arabije, Ipak, poručuje da će se vratiti kad odu oni koji sada vode klub.
- Do dolaska novog rukovodstva, bilo mi je sjajno u Zvezdi, kao u bajci. Dobio sam sve od Zvezde i mislim da sam vratio pošteno na terenu. Odlazim zbog presednika-konobara Dena Tane i sportskog direktora Ilije Ivića. Kad je došao Ivić u Zvezdu samo je rekao ćao i ništa više. Sa njim nisam pričao od derbija do sada. Sa tim čovekom ne mogu da sarađujem i ne želim više nikada da ga vidim u životu! Kada je došao u klub javljali smo se jedan drugom, a onda je on digao nos. U poslednje vreme sam gledao da idem desno kad on krene levo i obrnuto - kaže Gaj.
Lepše mišljenje nema ni o predsedniku Crvene zvezde Den Tani.
- Više sam ga gledao na televiziji nego uživo i uvek mi je izgledao kao veseli, pijani čovek koji nije upućen u fudbalska zbivanja. Ali, osećam se kao da me majka rodila u Zvezdi. I dalje želim da završim karijeru u Zvezdi - rekao je Gaj.
ako ova izjava nije dovoljna iskrena neznam vise sta da kazem o ovoj upravi ne vredi pricati
nego ultimativno dat rok svima ako nesrede situaciju ubrzo sledi napolje ....
pozdrav svim delijama posebno mom severu

Dekicar

pre 15 godina

E, da, zaboravih da jos nesto bitno porucim Cedi!
Znaci, nemoj na pamet da ti padne da ti u derbiju igraju(ma ni na klupi), Trickovski, Bogdanovic, Blazic, Radivojevic ili Jakovic.
Za derbi, na ove " igrace" zaboravi!!!

dex

pre 15 godina

Realno u ovoj situaciji derbi ne odlucuje sampiona, jer je Vojvodina po svoj prilici ove godine ozbiljan protivnik. Ali isto tako poraz Zvezde u derbiju bi znacio da u trci za titulu ostaju samo Partizan i Vojvodina. Dakle trka nije gotova, ali mi vise u tom slucaju ne ucestvujemo u njoj vec se srozavamo na nivo ekipa koje ce glavnim konkurentima za titulu pokusati da otkinu koji bod...

Crna mamba će vam opet presuditi!

pre 15 godina

Jok, ti odlučuješ prvaka! Nego šta nego da derbi odlučuje prvaka - posle subote je "+10" za nas vajni stručnjače, pa ti onda maloj deci pričaj kako derbi nije ništa odlučio!

Prvi predsjednik

pre 15 godina

Pozdravljam Den Tanu i Miskovice i zelim im da pozive 100 godina!I nek uniste ovo vecito drugo sportsko drustvo u zemlji!
(Partizan sampion, 22. februar 2009 23:41)

-------------

"Sportsko društvo"? Šta je to? Je l' to možda neka ekipa koja se okupila za stolom i pričaju o sportu?Mislim, nije mi jasno ono, "društvo"?

Ajde, ne brukaj se. A ni svoje "sportsko društvo".

Zlatko

pre 15 godina

Genije. Ja jesam optimista i verujem da se fudbal igra dok sudija ne odsvira kraj (u Cedinom slucaju do poslednjeg kola) ali kako bre ne odlucuje? Ako izgubimo, prvenstvo je zavrseno. A ko je tome kriv? Onaj ko nije mogao da motivise igrace za poslednjih 90minuta protiv Hajduka. Vec sam to napisao posle utakmice, puno bi bolje bilo da je -4 nego -7. Sad vise nema nazad, imperativ je pobeda. Em je derbi, em je velika razlika u slucaju poraza. 10 bodova je mnogo i u jacim ligama. Napred Zvezdo.

fiba

pre 15 godina

Iz veoma pouzdanih izvora saznali smo da su čelnici KKCZ poslali žalbu na adresu KSS, NLB, i ULEB, jer Partizan nije ispoštovao dogovor sa starta sezone. Navodno, Partizan je pre početka sezone obećao da će protivnicima dozvoliti da povedu sa 10-15 poena razlike, a tek onda početi da igra košarku. Na većini utakmica NLB i kupa Srbije Partizan je to ispoštovao, ali i pored toga na kraju utakmice je ipak beležio pobede.

Na turniru za kup Srbije, Partizan je dozvolio Vojvodini i Hemofarmu da dođu do vođstva od desetak poena a onda je počeo da igra... i na kraju ih sasvim razvalio. U slučaju komšinice Partizan nije ispoštovao dogovor, i dozvolio je zvezdi da vodi sa samo 1. poenom razlike, a već u drugoj četvrtini im nabio kompleks, pardon razliku od 16 poena, koju je povećao na 22, a da je hteo moglo je to i na 30.

- Dogovor je dogovor. Da su nas pustili da povedemo sa 15 razlike, utakmica bi bila mnogo zanimljivija, jer bi se u finiš ušlo nerešeno, pa bi i onih stotinak navijača Crvene zvezde moglo nečemu da se nada. A ne ovako, stoka je opet htela da nas nabije, mada eto na kraju su bili bar malo fer i dozvolili da smanjimo na podnošljivih 15 razlike.

- Tražimo od KSS da se utakmica poništi i da se igra nova, u kojoj će Partizan ispoštovati dogovor i dozvoliti nam da povedemo sa 15 razlike. Ukoliko se to ne desi tužićemo ih i Evroligi i tražiti da "sledeće sezone" izbaci Partizan, i njihovo mesto prepusti stubu srpstva, odnosno KKCZ- izjavio je Žika Žvaka, nezvanični funkcioner KKCZ.

Walter Zenga

pre 15 godina

Ne razumem dokle cemo da imamo cutljive da ne kazem mutave trenere...Ja sam bio na derbiju 2005 na Marakani kad je bilo 2-0 za Zvezdu,a Zenga samo sto nije otrcao na sever da slavi golove...Covek je celu utakmicu skakao a kad je Zvezda dala gol radovao se kao malo dete...A posle je na konferenciji objasnio ko je ko u srpskom fudbalu...Ne mogu da verujem da se ogradjuje,uostalom ako se plasis derbija pusti Stepanovica da pokaze kako se pobedjuje.Pa Zoran Filipovic je sa - 15 i sa mladim igracima koji nisu imali ni 20 godina kao sto su Mrdja,Milovanovic i jos neki govorio da ce Zvezda razbiti Partizan i tako je i bilo...a da i jos nesto,kako je moguce da pored svih pojacanja Cedi opet igra Trickovski?Sta je on pokazao?MIslim da Ivic polako treba da pocne da razmislja o Stepanovicu...

Delija_o31

pre 15 godina

Dok nas fudbal odlaze sneg,najave za tekmu su uvek tu...Kad sam video najavu za derbi,sa zukom "hrabro srce",nenad "kapiten" i "el grande" jokanom,nisam mogao da verujem...:))
Pa ono je smesnije od cele nase lige...Kao i slika kad kaze da su najbolji u ligi...Mozda bi i bili,da on igra,ne da vodi tim...Vidimo se 28.,ako se otopi sneg...

pfc

pre 15 godina

Prpa a? Zna covek da je Partizan kvalitetniji, uostalom uverio se i sam posle prve utakmice. Odlazak samo jednog igraca (Tosic) ne menja stvar

dejfob

pre 15 godina

Ja ne mogu da verujem da Zvezdin trener kaze ovako nesto! Kako bre ne odlucuje ako Zvezda,ne daj Boze,izgubi?!!! Sta kao izgubice od Partizana a posle ce sve da dere do kraja,a Partizan ce da gubi?!! Ajde covece,pa ko je ovde lud? Vec trazis opravdanja,a? Mars bre iz Zvezde! I ti i Tana i Misko! Mars!

GORAN

pre 15 godina

Cedo,od vas se ocekuje da ginete za dres koji nosite.Sve ostalo su glupe fraze.Delije i igraci mi smo jedno. LJudi probudimo se i podrzimo nasu Zvezdu.Volimo i podrzimo nasu Zvezdu.

G

pre 15 godina

Vreme je za zagrevanje...

Na Marakani opet pesma stara,
stadion pun svi pevaju u glas,
ponovo smo bolji od grobara,
a parni valjak opet trazi spas...

A spasa nema nece ga ni biti,
jer nasa Zvezda najbolja je sad,
grobari ce gorke suze liti,
orice se pesmom Beli Grad!

AJMO DELIJE!!!!!
Do, u, i posle subote svi za najvecu stvar, za nasu Zvezdu!

P.S.
Stamenkovic,Ninkov,Tomovic,Pejcinovic,Dzef Silva,Isah,Milijas,Koroman,Sisic,Parker,Kleo!
(Lazetic, Abubakar, Some, Fereira...)

Jeza vata svi se slazemo...samo zavisi koga koja vrsta...

Delija

pre 15 godina

E moja junacino...

Bre ,jel se secate Dzaje kad je rekao "Ima bre da bijemo Bajern i kuci i u gostima".Tako se govori,tako se podize samopouzdanje i dize adrenalin igracima a ne da zboris ka neka strina. NIKAD od tebe General nece biti cim se ti pre bitke predajes .Strasno si me razocarao sad.

Ivo 1911

pre 15 godina

Ali danasnji derbi je odlucio prvaka-Hajduk Split!!

Odlican Hajduk,briljantna Torcida..
Nikad necu prezalit sto nisam veceras bio na Poljudu,ali dolazimo 31,5, na proslavu naslova prvaka...
Pozdrav iz Zrenjanina.

Grobar do groba

pre 15 godina

Nego sta odlucuje!?Genije.
Da ne odlucuje mozda utakmica javor-jagodina ili banat-borac.Ako izgubite u derbiju pozdravite se sa titulom.

MUFC

pre 15 godina

Partizanova najveca snaga je u tome sto im je cela odbrana iz prvog dela sezone ostala na okupu. Dok s'duge strane Zvezda je znacajno pojacala svoju ofanzivnost!!!

Црвена Звезда

pre 15 godina

Zvezda mi je sve,zvezda zivot je,srce moje je uvek uz tebe,zvezdo volim te.napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zveda le,napred zvezda le,kad lose krene im tada se ja setim da moji drugovi na marakani svi pevaju o zvezdi,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le ja necu nikada za ovog zivota prestati gledati tu zvezdu voleti srbiju braniti!napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezdale,napred zvezda le,napred zvezda le!!!
IDEMO NA POBEDU

Црвена Звезда

pre 15 godina

Zvezda mi je sve,zvezda zivot je,srce moje je uvek uz tebe,zvezdo volim te.napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zveda le,napred zvezda le,kad lose krene im tada se ja setim da moji drugovi na marakani svi pevaju o zvezdi,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le ja necu nikada za ovog zivota prestati gledati tu zvezdu voleti srbiju braniti!napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezdale,napred zvezda le,napred zvezda le!!!
IDEMO NA POBEDU

Delija

pre 15 godina

E moja junacino...

Bre ,jel se secate Dzaje kad je rekao "Ima bre da bijemo Bajern i kuci i u gostima".Tako se govori,tako se podize samopouzdanje i dize adrenalin igracima a ne da zboris ka neka strina. NIKAD od tebe General nece biti cim se ti pre bitke predajes .Strasno si me razocarao sad.

G

pre 15 godina

Vreme je za zagrevanje...

Na Marakani opet pesma stara,
stadion pun svi pevaju u glas,
ponovo smo bolji od grobara,
a parni valjak opet trazi spas...

A spasa nema nece ga ni biti,
jer nasa Zvezda najbolja je sad,
grobari ce gorke suze liti,
orice se pesmom Beli Grad!

AJMO DELIJE!!!!!
Do, u, i posle subote svi za najvecu stvar, za nasu Zvezdu!

P.S.
Stamenkovic,Ninkov,Tomovic,Pejcinovic,Dzef Silva,Isah,Milijas,Koroman,Sisic,Parker,Kleo!
(Lazetic, Abubakar, Some, Fereira...)

Jeza vata svi se slazemo...samo zavisi koga koja vrsta...

dejfob

pre 15 godina

Ja ne mogu da verujem da Zvezdin trener kaze ovako nesto! Kako bre ne odlucuje ako Zvezda,ne daj Boze,izgubi?!!! Sta kao izgubice od Partizana a posle ce sve da dere do kraja,a Partizan ce da gubi?!! Ajde covece,pa ko je ovde lud? Vec trazis opravdanja,a? Mars bre iz Zvezde! I ti i Tana i Misko! Mars!

Grobar do groba

pre 15 godina

Nego sta odlucuje!?Genije.
Da ne odlucuje mozda utakmica javor-jagodina ili banat-borac.Ako izgubite u derbiju pozdravite se sa titulom.

GORAN

pre 15 godina

Cedo,od vas se ocekuje da ginete za dres koji nosite.Sve ostalo su glupe fraze.Delije i igraci mi smo jedno. LJudi probudimo se i podrzimo nasu Zvezdu.Volimo i podrzimo nasu Zvezdu.

pfc

pre 15 godina

Prpa a? Zna covek da je Partizan kvalitetniji, uostalom uverio se i sam posle prve utakmice. Odlazak samo jednog igraca (Tosic) ne menja stvar

MUFC

pre 15 godina

Partizanova najveca snaga je u tome sto im je cela odbrana iz prvog dela sezone ostala na okupu. Dok s'duge strane Zvezda je znacajno pojacala svoju ofanzivnost!!!

Delija_o31

pre 15 godina

Dok nas fudbal odlaze sneg,najave za tekmu su uvek tu...Kad sam video najavu za derbi,sa zukom "hrabro srce",nenad "kapiten" i "el grande" jokanom,nisam mogao da verujem...:))
Pa ono je smesnije od cele nase lige...Kao i slika kad kaze da su najbolji u ligi...Mozda bi i bili,da on igra,ne da vodi tim...Vidimo se 28.,ako se otopi sneg...

Walter Zenga

pre 15 godina

Ne razumem dokle cemo da imamo cutljive da ne kazem mutave trenere...Ja sam bio na derbiju 2005 na Marakani kad je bilo 2-0 za Zvezdu,a Zenga samo sto nije otrcao na sever da slavi golove...Covek je celu utakmicu skakao a kad je Zvezda dala gol radovao se kao malo dete...A posle je na konferenciji objasnio ko je ko u srpskom fudbalu...Ne mogu da verujem da se ogradjuje,uostalom ako se plasis derbija pusti Stepanovica da pokaze kako se pobedjuje.Pa Zoran Filipovic je sa - 15 i sa mladim igracima koji nisu imali ni 20 godina kao sto su Mrdja,Milovanovic i jos neki govorio da ce Zvezda razbiti Partizan i tako je i bilo...a da i jos nesto,kako je moguce da pored svih pojacanja Cedi opet igra Trickovski?Sta je on pokazao?MIslim da Ivic polako treba da pocne da razmislja o Stepanovicu...

Ivo 1911

pre 15 godina

Ali danasnji derbi je odlucio prvaka-Hajduk Split!!

Odlican Hajduk,briljantna Torcida..
Nikad necu prezalit sto nisam veceras bio na Poljudu,ali dolazimo 31,5, na proslavu naslova prvaka...
Pozdrav iz Zrenjanina.

fiba

pre 15 godina

Iz veoma pouzdanih izvora saznali smo da su čelnici KKCZ poslali žalbu na adresu KSS, NLB, i ULEB, jer Partizan nije ispoštovao dogovor sa starta sezone. Navodno, Partizan je pre početka sezone obećao da će protivnicima dozvoliti da povedu sa 10-15 poena razlike, a tek onda početi da igra košarku. Na većini utakmica NLB i kupa Srbije Partizan je to ispoštovao, ali i pored toga na kraju utakmice je ipak beležio pobede.

Na turniru za kup Srbije, Partizan je dozvolio Vojvodini i Hemofarmu da dođu do vođstva od desetak poena a onda je počeo da igra... i na kraju ih sasvim razvalio. U slučaju komšinice Partizan nije ispoštovao dogovor, i dozvolio je zvezdi da vodi sa samo 1. poenom razlike, a već u drugoj četvrtini im nabio kompleks, pardon razliku od 16 poena, koju je povećao na 22, a da je hteo moglo je to i na 30.

- Dogovor je dogovor. Da su nas pustili da povedemo sa 15 razlike, utakmica bi bila mnogo zanimljivija, jer bi se u finiš ušlo nerešeno, pa bi i onih stotinak navijača Crvene zvezde moglo nečemu da se nada. A ne ovako, stoka je opet htela da nas nabije, mada eto na kraju su bili bar malo fer i dozvolili da smanjimo na podnošljivih 15 razlike.

- Tražimo od KSS da se utakmica poništi i da se igra nova, u kojoj će Partizan ispoštovati dogovor i dozvoliti nam da povedemo sa 15 razlike. Ukoliko se to ne desi tužićemo ih i Evroligi i tražiti da "sledeće sezone" izbaci Partizan, i njihovo mesto prepusti stubu srpstva, odnosno KKCZ- izjavio je Žika Žvaka, nezvanični funkcioner KKCZ.

Prvi predsjednik

pre 15 godina

Pozdravljam Den Tanu i Miskovice i zelim im da pozive 100 godina!I nek uniste ovo vecito drugo sportsko drustvo u zemlji!
(Partizan sampion, 22. februar 2009 23:41)

-------------

"Sportsko društvo"? Šta je to? Je l' to možda neka ekipa koja se okupila za stolom i pričaju o sportu?Mislim, nije mi jasno ono, "društvo"?

Ajde, ne brukaj se. A ni svoje "sportsko društvo".

Dekicar

pre 15 godina

E, da, zaboravih da jos nesto bitno porucim Cedi!
Znaci, nemoj na pamet da ti padne da ti u derbiju igraju(ma ni na klupi), Trickovski, Bogdanovic, Blazic, Radivojevic ili Jakovic.
Za derbi, na ove " igrace" zaboravi!!!

Zlatko

pre 15 godina

Genije. Ja jesam optimista i verujem da se fudbal igra dok sudija ne odsvira kraj (u Cedinom slucaju do poslednjeg kola) ali kako bre ne odlucuje? Ako izgubimo, prvenstvo je zavrseno. A ko je tome kriv? Onaj ko nije mogao da motivise igrace za poslednjih 90minuta protiv Hajduka. Vec sam to napisao posle utakmice, puno bi bolje bilo da je -4 nego -7. Sad vise nema nazad, imperativ je pobeda. Em je derbi, em je velika razlika u slucaju poraza. 10 bodova je mnogo i u jacim ligama. Napred Zvezdo.

Crna mamba će vam opet presuditi!

pre 15 godina

Jok, ti odlučuješ prvaka! Nego šta nego da derbi odlučuje prvaka - posle subote je "+10" za nas vajni stručnjače, pa ti onda maloj deci pričaj kako derbi nije ništa odlučio!

dex

pre 15 godina

Realno u ovoj situaciji derbi ne odlucuje sampiona, jer je Vojvodina po svoj prilici ove godine ozbiljan protivnik. Ali isto tako poraz Zvezde u derbiju bi znacio da u trci za titulu ostaju samo Partizan i Vojvodina. Dakle trka nije gotova, ali mi vise u tom slucaju ne ucestvujemo u njoj vec se srozavamo na nivo ekipa koje ce glavnim konkurentima za titulu pokusati da otkinu koji bod...

DELIJA B.LUKA

pre 15 godina

Vi što veličate tzv. ''najtrofejnije'' sportsko društvo kladim se da bi sve to mijenjali za ZVEZDINE uspjehe u fudbalu.A što se mene tiče neka tako i ostane.
BANJA LUKA JE CELA CRVENA I BELA,pozdrav za sve Delije iz BL

dario

pre 15 godina

pa i jane da ti isto nisi valjda neki amaterac kao tvoje gazde!!!!
podrzavam potpuno gajovu izjavu
covek apsolutno u pravu

RASTANAK - Ibrahim gaj
razmišljao je o tome da fudbalsku karijeru završi u Crvenoj zvezdi, ali od ove zime više neće nositi crveno-beli dres, jer prelazi u Al Itihad iz Saudijske Arabije, Ipak, poručuje da će se vratiti kad odu oni koji sada vode klub.
- Do dolaska novog rukovodstva, bilo mi je sjajno u Zvezdi, kao u bajci. Dobio sam sve od Zvezde i mislim da sam vratio pošteno na terenu. Odlazim zbog presednika-konobara Dena Tane i sportskog direktora Ilije Ivića. Kad je došao Ivić u Zvezdu samo je rekao ćao i ništa više. Sa njim nisam pričao od derbija do sada. Sa tim čovekom ne mogu da sarađujem i ne želim više nikada da ga vidim u životu! Kada je došao u klub javljali smo se jedan drugom, a onda je on digao nos. U poslednje vreme sam gledao da idem desno kad on krene levo i obrnuto - kaže Gaj.
Lepše mišljenje nema ni o predsedniku Crvene zvezde Den Tani.
- Više sam ga gledao na televiziji nego uživo i uvek mi je izgledao kao veseli, pijani čovek koji nije upućen u fudbalska zbivanja. Ali, osećam se kao da me majka rodila u Zvezdi. I dalje želim da završim karijeru u Zvezdi - rekao je Gaj.
ako ova izjava nije dovoljna iskrena neznam vise sta da kazem o ovoj upravi ne vredi pricati
nego ultimativno dat rok svima ako nesrede situaciju ubrzo sledi napolje ....
pozdrav svim delijama posebno mom severu

Grobar do groba

pre 15 godina

Nego sta odlucuje!?Genije.
Da ne odlucuje mozda utakmica javor-jagodina ili banat-borac.Ako izgubite u derbiju pozdravite se sa titulom.

Ivo 1911

pre 15 godina

Ali danasnji derbi je odlucio prvaka-Hajduk Split!!

Odlican Hajduk,briljantna Torcida..
Nikad necu prezalit sto nisam veceras bio na Poljudu,ali dolazimo 31,5, na proslavu naslova prvaka...
Pozdrav iz Zrenjanina.

pfc

pre 15 godina

Prpa a? Zna covek da je Partizan kvalitetniji, uostalom uverio se i sam posle prve utakmice. Odlazak samo jednog igraca (Tosic) ne menja stvar

fiba

pre 15 godina

Iz veoma pouzdanih izvora saznali smo da su čelnici KKCZ poslali žalbu na adresu KSS, NLB, i ULEB, jer Partizan nije ispoštovao dogovor sa starta sezone. Navodno, Partizan je pre početka sezone obećao da će protivnicima dozvoliti da povedu sa 10-15 poena razlike, a tek onda početi da igra košarku. Na većini utakmica NLB i kupa Srbije Partizan je to ispoštovao, ali i pored toga na kraju utakmice je ipak beležio pobede.

Na turniru za kup Srbije, Partizan je dozvolio Vojvodini i Hemofarmu da dođu do vođstva od desetak poena a onda je počeo da igra... i na kraju ih sasvim razvalio. U slučaju komšinice Partizan nije ispoštovao dogovor, i dozvolio je zvezdi da vodi sa samo 1. poenom razlike, a već u drugoj četvrtini im nabio kompleks, pardon razliku od 16 poena, koju je povećao na 22, a da je hteo moglo je to i na 30.

- Dogovor je dogovor. Da su nas pustili da povedemo sa 15 razlike, utakmica bi bila mnogo zanimljivija, jer bi se u finiš ušlo nerešeno, pa bi i onih stotinak navijača Crvene zvezde moglo nečemu da se nada. A ne ovako, stoka je opet htela da nas nabije, mada eto na kraju su bili bar malo fer i dozvolili da smanjimo na podnošljivih 15 razlike.

- Tražimo od KSS da se utakmica poništi i da se igra nova, u kojoj će Partizan ispoštovati dogovor i dozvoliti nam da povedemo sa 15 razlike. Ukoliko se to ne desi tužićemo ih i Evroligi i tražiti da "sledeće sezone" izbaci Partizan, i njihovo mesto prepusti stubu srpstva, odnosno KKCZ- izjavio je Žika Žvaka, nezvanični funkcioner KKCZ.

Црвена Звезда

pre 15 godina

Zvezda mi je sve,zvezda zivot je,srce moje je uvek uz tebe,zvezdo volim te.napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zveda le,napred zvezda le,kad lose krene im tada se ja setim da moji drugovi na marakani svi pevaju o zvezdi,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le ja necu nikada za ovog zivota prestati gledati tu zvezdu voleti srbiju braniti!napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezda le,napred zvezdale,napred zvezda le,napred zvezda le!!!
IDEMO NA POBEDU

dejfob

pre 15 godina

Ja ne mogu da verujem da Zvezdin trener kaze ovako nesto! Kako bre ne odlucuje ako Zvezda,ne daj Boze,izgubi?!!! Sta kao izgubice od Partizana a posle ce sve da dere do kraja,a Partizan ce da gubi?!! Ajde covece,pa ko je ovde lud? Vec trazis opravdanja,a? Mars bre iz Zvezde! I ti i Tana i Misko! Mars!

G

pre 15 godina

Vreme je za zagrevanje...

Na Marakani opet pesma stara,
stadion pun svi pevaju u glas,
ponovo smo bolji od grobara,
a parni valjak opet trazi spas...

A spasa nema nece ga ni biti,
jer nasa Zvezda najbolja je sad,
grobari ce gorke suze liti,
orice se pesmom Beli Grad!

AJMO DELIJE!!!!!
Do, u, i posle subote svi za najvecu stvar, za nasu Zvezdu!

P.S.
Stamenkovic,Ninkov,Tomovic,Pejcinovic,Dzef Silva,Isah,Milijas,Koroman,Sisic,Parker,Kleo!
(Lazetic, Abubakar, Some, Fereira...)

Jeza vata svi se slazemo...samo zavisi koga koja vrsta...

Delija

pre 15 godina

E moja junacino...

Bre ,jel se secate Dzaje kad je rekao "Ima bre da bijemo Bajern i kuci i u gostima".Tako se govori,tako se podize samopouzdanje i dize adrenalin igracima a ne da zboris ka neka strina. NIKAD od tebe General nece biti cim se ti pre bitke predajes .Strasno si me razocarao sad.

Crna mamba će vam opet presuditi!

pre 15 godina

Jok, ti odlučuješ prvaka! Nego šta nego da derbi odlučuje prvaka - posle subote je "+10" za nas vajni stručnjače, pa ti onda maloj deci pričaj kako derbi nije ništa odlučio!

GORAN

pre 15 godina

Cedo,od vas se ocekuje da ginete za dres koji nosite.Sve ostalo su glupe fraze.Delije i igraci mi smo jedno. LJudi probudimo se i podrzimo nasu Zvezdu.Volimo i podrzimo nasu Zvezdu.

MUFC

pre 15 godina

Partizanova najveca snaga je u tome sto im je cela odbrana iz prvog dela sezone ostala na okupu. Dok s'duge strane Zvezda je znacajno pojacala svoju ofanzivnost!!!

Prvi predsjednik

pre 15 godina

Pozdravljam Den Tanu i Miskovice i zelim im da pozive 100 godina!I nek uniste ovo vecito drugo sportsko drustvo u zemlji!
(Partizan sampion, 22. februar 2009 23:41)

-------------

"Sportsko društvo"? Šta je to? Je l' to možda neka ekipa koja se okupila za stolom i pričaju o sportu?Mislim, nije mi jasno ono, "društvo"?

Ajde, ne brukaj se. A ni svoje "sportsko društvo".

Delija_o31

pre 15 godina

Dok nas fudbal odlaze sneg,najave za tekmu su uvek tu...Kad sam video najavu za derbi,sa zukom "hrabro srce",nenad "kapiten" i "el grande" jokanom,nisam mogao da verujem...:))
Pa ono je smesnije od cele nase lige...Kao i slika kad kaze da su najbolji u ligi...Mozda bi i bili,da on igra,ne da vodi tim...Vidimo se 28.,ako se otopi sneg...

dario

pre 15 godina

pa i jane da ti isto nisi valjda neki amaterac kao tvoje gazde!!!!
podrzavam potpuno gajovu izjavu
covek apsolutno u pravu

RASTANAK - Ibrahim gaj
razmišljao je o tome da fudbalsku karijeru završi u Crvenoj zvezdi, ali od ove zime više neće nositi crveno-beli dres, jer prelazi u Al Itihad iz Saudijske Arabije, Ipak, poručuje da će se vratiti kad odu oni koji sada vode klub.
- Do dolaska novog rukovodstva, bilo mi je sjajno u Zvezdi, kao u bajci. Dobio sam sve od Zvezde i mislim da sam vratio pošteno na terenu. Odlazim zbog presednika-konobara Dena Tane i sportskog direktora Ilije Ivića. Kad je došao Ivić u Zvezdu samo je rekao ćao i ništa više. Sa njim nisam pričao od derbija do sada. Sa tim čovekom ne mogu da sarađujem i ne želim više nikada da ga vidim u životu! Kada je došao u klub javljali smo se jedan drugom, a onda je on digao nos. U poslednje vreme sam gledao da idem desno kad on krene levo i obrnuto - kaže Gaj.
Lepše mišljenje nema ni o predsedniku Crvene zvezde Den Tani.
- Više sam ga gledao na televiziji nego uživo i uvek mi je izgledao kao veseli, pijani čovek koji nije upućen u fudbalska zbivanja. Ali, osećam se kao da me majka rodila u Zvezdi. I dalje želim da završim karijeru u Zvezdi - rekao je Gaj.
ako ova izjava nije dovoljna iskrena neznam vise sta da kazem o ovoj upravi ne vredi pricati
nego ultimativno dat rok svima ako nesrede situaciju ubrzo sledi napolje ....
pozdrav svim delijama posebno mom severu

Walter Zenga

pre 15 godina

Ne razumem dokle cemo da imamo cutljive da ne kazem mutave trenere...Ja sam bio na derbiju 2005 na Marakani kad je bilo 2-0 za Zvezdu,a Zenga samo sto nije otrcao na sever da slavi golove...Covek je celu utakmicu skakao a kad je Zvezda dala gol radovao se kao malo dete...A posle je na konferenciji objasnio ko je ko u srpskom fudbalu...Ne mogu da verujem da se ogradjuje,uostalom ako se plasis derbija pusti Stepanovica da pokaze kako se pobedjuje.Pa Zoran Filipovic je sa - 15 i sa mladim igracima koji nisu imali ni 20 godina kao sto su Mrdja,Milovanovic i jos neki govorio da ce Zvezda razbiti Partizan i tako je i bilo...a da i jos nesto,kako je moguce da pored svih pojacanja Cedi opet igra Trickovski?Sta je on pokazao?MIslim da Ivic polako treba da pocne da razmislja o Stepanovicu...

DELIJA B.LUKA

pre 15 godina

Vi što veličate tzv. ''najtrofejnije'' sportsko društvo kladim se da bi sve to mijenjali za ZVEZDINE uspjehe u fudbalu.A što se mene tiče neka tako i ostane.
BANJA LUKA JE CELA CRVENA I BELA,pozdrav za sve Delije iz BL

Zlatko

pre 15 godina

Genije. Ja jesam optimista i verujem da se fudbal igra dok sudija ne odsvira kraj (u Cedinom slucaju do poslednjeg kola) ali kako bre ne odlucuje? Ako izgubimo, prvenstvo je zavrseno. A ko je tome kriv? Onaj ko nije mogao da motivise igrace za poslednjih 90minuta protiv Hajduka. Vec sam to napisao posle utakmice, puno bi bolje bilo da je -4 nego -7. Sad vise nema nazad, imperativ je pobeda. Em je derbi, em je velika razlika u slucaju poraza. 10 bodova je mnogo i u jacim ligama. Napred Zvezdo.

dex

pre 15 godina

Realno u ovoj situaciji derbi ne odlucuje sampiona, jer je Vojvodina po svoj prilici ove godine ozbiljan protivnik. Ali isto tako poraz Zvezde u derbiju bi znacio da u trci za titulu ostaju samo Partizan i Vojvodina. Dakle trka nije gotova, ali mi vise u tom slucaju ne ucestvujemo u njoj vec se srozavamo na nivo ekipa koje ce glavnim konkurentima za titulu pokusati da otkinu koji bod...

Dekicar

pre 15 godina

E, da, zaboravih da jos nesto bitno porucim Cedi!
Znaci, nemoj na pamet da ti padne da ti u derbiju igraju(ma ni na klupi), Trickovski, Bogdanovic, Blazic, Radivojevic ili Jakovic.
Za derbi, na ove " igrace" zaboravi!!!