Nedelja, 22.02.2009.

14:44

Troicki pobednik MTS Opena

Srpski teniser Viktor Troicki osvojio je MTS Open 2009. savladavši u finalu Slovaka Dominika Hrbatija sa 2:0, po setovima 6:4, 6:2.

Izvor: B92

Troicki pobednik MTS Opena IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Miki

pre 15 godina

@ Bucko, kom 53

Hvala ti, dobar si čovek i iskreni ljubitelj tenisa.
Ja sam i i mislio na čitavu Srbiju kao domaćina, a Beograd naveo samo kao grad odrzavanja turnira.
A onaj ko misli da je ovo "turnirčić", ne zna nista o tenisu i organizaciji sportskih dogadjaja.

bucko

pre 15 godina

@@@Nives Ivovic,Evo ja kao najokoreliji navijac nasih tenisera po drugi put izjavljujem : Kada je Rafa organizovao onaj humanitarni sportski turnir za zdravlje dece ja sam totalno promenio misljenje o njemu!Kada je Zikiju javno cestitao na rodjenju blizanaca,to je samo ucvrstilo moju odluku da promenim misljenje o njemu,i kada je nasa Jeca izjavila da je Rafa fer momak i dzentlmen tad sam definitivno prihvatio Rafu kao naseg!!!Nemojte zaboraviti da Rafa nikada nije kritikovao ne samo nase igrace nego ni ostale.Jos nesto u vezi Vikija!Dopada mi se to da on u tisini radi i napreduje bez ikakvih najava o nekakvim uspesima i tome slicno.Ajde derane neka ti i bog pomogne pa cemo se i mi radovati.

bucko

pre 15 godina

@@@jednorog68,Cao sestro:)! Po meni veci uticaj na Verdasca je imala nasa Ana nego Argentina :):):)Sto se tice Vikija verujem da ce biti jos bolji i bolji.Neka mu je sa srecom.

Max

pre 15 godina

Nije stvar u tome što je Viktor osvojio ovaj turnirčić, nego u tome kako je igrao na njemu i šta je pokazao. A pokazao je razvoj i skok u igri i ja uopšte ne sumnjam da će već ove ili sledeće godine uzeti neki od ATP turnira niže kategorije. Biti među prvih 50 na ATP je ogroman uspeh za bilo kog tenisera na svetu!

Lindzi Von

pre 15 godina

Pobedio Ljubičića,pa Ljubičića trenutno nije teško pobediti,a i prije,nije on nikada bio velik teniser,a Nole,slab dan,mogu i ja sad reći da će čilić biti najbolji jer je pobedio par igrača iz top 10 a neće biti

Maca

pre 15 godina

Viktor je od danas 44. teniser na ATP listi:

http://www.atpworldtour.com/3/en/players/playerprofiles/?profileinquirey=pi&playersearch=Troicki

Nives Ivović

pre 15 godina

Kako se samo Rafa pokušava iskoristiti kao argument "po potrebi", u inace pretežno ljubomornoj i nipodaštavajućoj klimi koja vlada na ovim prostorima prema njemu!
Licemerno!
Ne želim da kažem da je to slučaj sa osobom koja u odbranu Troickog navodi lepo mišljenje Rafe, niti da kažem da mu JJ podilazi poredeći ga sa RF.
Samo hoću da kažem da je Rafa ETALON za vrednost, na koju se ovde reaguje samo kad ustreba.

Hajde ga jednom pohvalite i kada to nije u svrhu odbrane nečeg vaseg ili u vama povredjenog.
Budite bar upola korektni koliko je on korektan.

Inače, što se pohvala tiče, u celom svetu Rafa ih ima napretek.
A i što se njega tiče, uvek će pohvaliti ono što za pohvalu jeste. Pa i na svoju štetu.
Mada lično mislim da takav stav nije šteta, nego korist!
Dugoročno.

Mile

pre 15 godina

Viktoru se opet mora cestitati i to je veoma dobro.Ovakvu vest smo i ocekivali, pa kad je vec dosla neka nam krpi lagana razocarenja pristigla sa ostalih teniskih turnira.Jasno je da se Viktor lagano dize na listi svetskog tenisa. Lepo je to, a posebno iz razloga sto to Viktor radi na skroman nacin i bez bolesno agresivne nametljivosti.Zato svi posebno cenimo Viktorovo napredovanje. Zelimo mnogo dobrih rezultata i dobre igre, kao i do sada.Veru u sebe, Viktore!

Ženevljanin

pre 15 godina

Pobeda Troickog kao prvog nosioca nije nikakvo čudo. Međutim, igra koju je Viktor prikazao bila je zaista sjajna. Takva igra i superiorne pobede pokazuju da njegov meteorski uspon prošle godine (skok od oko 70 mesta na ATP listi) nije bio slučajan. Nije ni nerealno očekivati da će ispuniti svoj plan o ulasku u prvih trideset ove godine. Da se podsetimo nekoliko ključnih datuma u njegovoj dosadašnjoj karijeri:
- Svoj prvi čelendžer dobio je u januaru 2005, takođe u Beogradu.
- Na svom prvom ATP turniru, oktobra 2006 u Tokiju , izgubio je u drugom kolu od Federera posle dva tajbrejka 6:7, 6:7.
- U Umagu 2007 godine, pobedio je trećeg na svetu, Đokovića.
- Prošle godine pobedio je Rodika i napravio pomenuti fantastični skok na ATP listi.
Sad ga očekuju Dubai. U prvom kolu igra s Bolelijem. Iako je Italijan desetak mesta ispred njega Viktor nije autsajder. Ako ga prođe, očekuje ga pobednik susreta Gaske-Safin a u trećem kolu verovatno Mari. Bilo bi neskromno gledati dalje, ali sam uveren da je Viktor u takvoj formi da je u stanju da pobedi svakog...

Tamara

pre 15 godina

@LIndzi Von
E stvarno te ne razumem, zasto ne verujes u kvalitet jednog mlaDOG I PERSEKTIVNOG srpskog tenisera. Naravno da nece uci sada u TOP 10, ali ima kvalitet jer:
1.PObedio je NOvaka Djokovica i IVana Ljubicica
2.SAda je osvojio turnir u odlicnoj je formi
3.IMa super servis
4.hvalio ga je Rafael Nadal
VIKTORE VERUJEM U TEBE I OSTALE NASE TENISERE, POSEBNO JELENU JANKOVIC koja nije u svetskom vrhu zbog 100 odigranih turnira vec kvaliteta i svih titula koje je osvojila. POZZ ZA OGROCENU DEVOJCICU.

Miroslav

pre 15 godina

Ne zaboravite, on je i VLADAJUCI SAMPION REPUBLIKE SRBIJE SA SVOJIM NAJBOLJIM KLUBOM.
Svaka cast Antelju i Gemax-u, ali to je klub stvoren parama a ne ljubavlju, i glupo je da se neko zove clanom istog a da ne odigra prvenstvo Srbije...Pa i ja mogu da budem dopisni clan kojekakvih Udruzenja, klubova Pljuvanja-u-dalj i sl. ali naravno da je to npr. u "kozmeticke" svrhe da podizem ugled nekome... Jelena, Ziki i ostali, ako ste clanovi nekog od domacih klubova, dodjite u srbiju, odigrajte barem PLAY-OFF za svoj klub i naterajte klince koji igraju protiv Vas da se jos vise potrude na treninzima kako bi opet dobili priliku da "ukrste rekete" sa Vama!!!
Zivela SRBIJA!!!!!!!!

Cile

pre 15 godina

@ Zeljko, Urke

Pehari nisu veliki, ali su zato mozda vredni.
Niste culi izreku "I dukat je mali"!
Procitali ste da su dobili lepe poklone i uspomene, i nismo se obrukali, ne brinite.

kilimandzaro

pre 15 godina

Cestitke Viktoru Troickom! Sigurno je predivan osecaj osvojiti turnir u gradu u kom si rodjen. Ali isto tako i sve cestitke organizatorima, ljudima koji su se stvarno potrudili da i jedan ovako mali turnir bude dozivljaj za pamcenje. Neki drugi bi imali sta da nauce od njih, jer profit se moze postici i kada se sve radi maksimalno odgovorno i zakonito.

urke

pre 15 godina

Svaka Cast Viktoru na osvajanju turnira ,ali moram da prokomentarisem. Jeste li skontali pehare? Na skolskim takmicenjima se dobijaju lepsi pehari od onih malih, plasticnih, sto su dobili Viktor i Dominik, bas bezveze.

Nives Ivovic

pre 15 godina

Pita li se neko zasto kod Viktora nema negativnih preporuka za podrzavajuce, stimulisuce komentare?

Zato sto s Viktorom u vezi nije "odnegovan" revansizam navijaca, a sve od strane, naravno, daleko brojnijih Novakovih, nego icijih (Rafa, Rog, Verdasko, Rodik, Nalbandijan, Conga).
Dakle, na putu smo da otkrijemo ko je prvi zapoceo igru nipodastavanja.

Nazalost, sva je prilika da se redakcija nije bas slavno ponela u celoj prici.
Ceh placa Nole, tj. njenovi navijaci, tj. sajt koji je pravo ruglo.
Pravi bumerang efekt pocetne greske koja nije na vreme korigovana.

A nije moralo tako biti. Ne, nikako!

Lindzi Von

pre 15 godina

Među deset ahahahahah pa nemojte da me nasmejavate,šta je vama?Pobedi na čelenđeru i u top 20 će?Pa ne ide to tako,neka osvoji ATP turnir,pa ćemo onda da pričamo,pa on uopšte nije toliko dobar teniser top 30 mu je vrhunac,kada dobije neko veliko ime možemo da pričamo o boljim pozicijama,ovako može samo napredovati ako igra na 100 turnira kao šta je radila JJ

Jednorog68

pre 15 godina

'Ajmo, Viki, sad imas sigurno vise motiva i volje. Secas se kako je Verdasko napredovao posto je svojoj zemlji doneo presudnu pobedu iz Argentine. Misli na to.

MAJA

pre 15 godina

Tako je kralju.Mnogo mi je bilo zao sto rts nije prenosio sve meceve gde si igrao jer tvrdim da mnogoooo vredis,sto si pokazao sada.Volim te puno i samo napred!!!!!!!!!!!!!!

darko

pre 15 godina

bravo majstore brzo si to zavrsio taman da sad spakujes kofer i odes u dubai i tamo rasturis bolelija pa safina pa zasto ne i mareja po potrebi. srecno!!!

Miki

pre 15 godina

Troicki i Hrbati su, pored nagrada, takodje dobili lepe i vredne uspomene na turnir, sto mi je drago.

- Dobili su po mob. tel Sony Ericsson C902i
- Dobili su nesto od mts-a, valjda PDA phone (ali ne znam tacno jer komentator non-stop prica)
- Dobili su i satove Swatch i Fossil
- uz poklone i Gemax je platio hotel i boravak svim ucesnicima!!!

Ja jako drzim do toga da odavde iz naseg Beograda i Srbije ljudi odu sa secanjem na nasu gostoljubivost.
E, sto mi je milo. I drago.

Nina 96 Ana's fan

pre 15 godina

BRAVO VIKTORE!!!uskoro ces ti u top 20,pa u 10 najboljih...oblicna igra...15 as udarca i dosta vinera...neznam sta da kazem osim puno srece i uspeha u nastavku karijere...

Tamara

pre 15 godina

Bravo Viki! Oduvek sam verovala u tebe i mnogo mi je drago sto si pobedio, bas ovde u Beogradu na takav nacin...
Steta sto i ostali nasi teniseri nisu imali vise uspeha.
Puno srece u nastavku sezene.

Aca Znalac

pre 15 godina

Gledao sam mec i stvarno Viki servira fenomenalno. Hrbati nije imao ssansu u toku celog meca. Viki ako tako nastavi bice medju 20-oricom velicanstvenih. Srecno u Dubaiu.

cool

pre 15 godina

Viktore, aerodrom te zove, pobeci ce ti avion. Pakuj kofere i rekete pa da opravdas zvanje drugog tenisera Srbije i u Dubaiju. Neka ti ovo bude podstrek da osvajas i mnogo vece titule od ove.

Miki

pre 15 godina

Troicki i Hrbati su, pored nagrada, takodje dobili lepe i vredne uspomene na turnir, sto mi je drago.

- Dobili su po mob. tel Sony Ericsson C902i
- Dobili su nesto od mts-a, valjda PDA phone (ali ne znam tacno jer komentator non-stop prica)
- Dobili su i satove Swatch i Fossil
- uz poklone i Gemax je platio hotel i boravak svim ucesnicima!!!

Ja jako drzim do toga da odavde iz naseg Beograda i Srbije ljudi odu sa secanjem na nasu gostoljubivost.
E, sto mi je milo. I drago.

cool

pre 15 godina

Viktore, aerodrom te zove, pobeci ce ti avion. Pakuj kofere i rekete pa da opravdas zvanje drugog tenisera Srbije i u Dubaiju. Neka ti ovo bude podstrek da osvajas i mnogo vece titule od ove.

Jednorog68

pre 15 godina

'Ajmo, Viki, sad imas sigurno vise motiva i volje. Secas se kako je Verdasko napredovao posto je svojoj zemlji doneo presudnu pobedu iz Argentine. Misli na to.

Tamara

pre 15 godina

Bravo Viki! Oduvek sam verovala u tebe i mnogo mi je drago sto si pobedio, bas ovde u Beogradu na takav nacin...
Steta sto i ostali nasi teniseri nisu imali vise uspeha.
Puno srece u nastavku sezene.

Aca Znalac

pre 15 godina

Gledao sam mec i stvarno Viki servira fenomenalno. Hrbati nije imao ssansu u toku celog meca. Viki ako tako nastavi bice medju 20-oricom velicanstvenih. Srecno u Dubaiu.

MAJA

pre 15 godina

Tako je kralju.Mnogo mi je bilo zao sto rts nije prenosio sve meceve gde si igrao jer tvrdim da mnogoooo vredis,sto si pokazao sada.Volim te puno i samo napred!!!!!!!!!!!!!!

Nina 96 Ana's fan

pre 15 godina

BRAVO VIKTORE!!!uskoro ces ti u top 20,pa u 10 najboljih...oblicna igra...15 as udarca i dosta vinera...neznam sta da kazem osim puno srece i uspeha u nastavku karijere...

darko

pre 15 godina

bravo majstore brzo si to zavrsio taman da sad spakujes kofer i odes u dubai i tamo rasturis bolelija pa safina pa zasto ne i mareja po potrebi. srecno!!!

kilimandzaro

pre 15 godina

Cestitke Viktoru Troickom! Sigurno je predivan osecaj osvojiti turnir u gradu u kom si rodjen. Ali isto tako i sve cestitke organizatorima, ljudima koji su se stvarno potrudili da i jedan ovako mali turnir bude dozivljaj za pamcenje. Neki drugi bi imali sta da nauce od njih, jer profit se moze postici i kada se sve radi maksimalno odgovorno i zakonito.

Nives Ivovic

pre 15 godina

Pita li se neko zasto kod Viktora nema negativnih preporuka za podrzavajuce, stimulisuce komentare?

Zato sto s Viktorom u vezi nije "odnegovan" revansizam navijaca, a sve od strane, naravno, daleko brojnijih Novakovih, nego icijih (Rafa, Rog, Verdasko, Rodik, Nalbandijan, Conga).
Dakle, na putu smo da otkrijemo ko je prvi zapoceo igru nipodastavanja.

Nazalost, sva je prilika da se redakcija nije bas slavno ponela u celoj prici.
Ceh placa Nole, tj. njenovi navijaci, tj. sajt koji je pravo ruglo.
Pravi bumerang efekt pocetne greske koja nije na vreme korigovana.

A nije moralo tako biti. Ne, nikako!

urke

pre 15 godina

Svaka Cast Viktoru na osvajanju turnira ,ali moram da prokomentarisem. Jeste li skontali pehare? Na skolskim takmicenjima se dobijaju lepsi pehari od onih malih, plasticnih, sto su dobili Viktor i Dominik, bas bezveze.

Lindzi Von

pre 15 godina

Među deset ahahahahah pa nemojte da me nasmejavate,šta je vama?Pobedi na čelenđeru i u top 20 će?Pa ne ide to tako,neka osvoji ATP turnir,pa ćemo onda da pričamo,pa on uopšte nije toliko dobar teniser top 30 mu je vrhunac,kada dobije neko veliko ime možemo da pričamo o boljim pozicijama,ovako može samo napredovati ako igra na 100 turnira kao šta je radila JJ

Cile

pre 15 godina

@ Zeljko, Urke

Pehari nisu veliki, ali su zato mozda vredni.
Niste culi izreku "I dukat je mali"!
Procitali ste da su dobili lepe poklone i uspomene, i nismo se obrukali, ne brinite.

Mile

pre 15 godina

Viktoru se opet mora cestitati i to je veoma dobro.Ovakvu vest smo i ocekivali, pa kad je vec dosla neka nam krpi lagana razocarenja pristigla sa ostalih teniskih turnira.Jasno je da se Viktor lagano dize na listi svetskog tenisa. Lepo je to, a posebno iz razloga sto to Viktor radi na skroman nacin i bez bolesno agresivne nametljivosti.Zato svi posebno cenimo Viktorovo napredovanje. Zelimo mnogo dobrih rezultata i dobre igre, kao i do sada.Veru u sebe, Viktore!

Tamara

pre 15 godina

@LIndzi Von
E stvarno te ne razumem, zasto ne verujes u kvalitet jednog mlaDOG I PERSEKTIVNOG srpskog tenisera. Naravno da nece uci sada u TOP 10, ali ima kvalitet jer:
1.PObedio je NOvaka Djokovica i IVana Ljubicica
2.SAda je osvojio turnir u odlicnoj je formi
3.IMa super servis
4.hvalio ga je Rafael Nadal
VIKTORE VERUJEM U TEBE I OSTALE NASE TENISERE, POSEBNO JELENU JANKOVIC koja nije u svetskom vrhu zbog 100 odigranih turnira vec kvaliteta i svih titula koje je osvojila. POZZ ZA OGROCENU DEVOJCICU.

Ženevljanin

pre 15 godina

Pobeda Troickog kao prvog nosioca nije nikakvo čudo. Međutim, igra koju je Viktor prikazao bila je zaista sjajna. Takva igra i superiorne pobede pokazuju da njegov meteorski uspon prošle godine (skok od oko 70 mesta na ATP listi) nije bio slučajan. Nije ni nerealno očekivati da će ispuniti svoj plan o ulasku u prvih trideset ove godine. Da se podsetimo nekoliko ključnih datuma u njegovoj dosadašnjoj karijeri:
- Svoj prvi čelendžer dobio je u januaru 2005, takođe u Beogradu.
- Na svom prvom ATP turniru, oktobra 2006 u Tokiju , izgubio je u drugom kolu od Federera posle dva tajbrejka 6:7, 6:7.
- U Umagu 2007 godine, pobedio je trećeg na svetu, Đokovića.
- Prošle godine pobedio je Rodika i napravio pomenuti fantastični skok na ATP listi.
Sad ga očekuju Dubai. U prvom kolu igra s Bolelijem. Iako je Italijan desetak mesta ispred njega Viktor nije autsajder. Ako ga prođe, očekuje ga pobednik susreta Gaske-Safin a u trećem kolu verovatno Mari. Bilo bi neskromno gledati dalje, ali sam uveren da je Viktor u takvoj formi da je u stanju da pobedi svakog...

Miroslav

pre 15 godina

Ne zaboravite, on je i VLADAJUCI SAMPION REPUBLIKE SRBIJE SA SVOJIM NAJBOLJIM KLUBOM.
Svaka cast Antelju i Gemax-u, ali to je klub stvoren parama a ne ljubavlju, i glupo je da se neko zove clanom istog a da ne odigra prvenstvo Srbije...Pa i ja mogu da budem dopisni clan kojekakvih Udruzenja, klubova Pljuvanja-u-dalj i sl. ali naravno da je to npr. u "kozmeticke" svrhe da podizem ugled nekome... Jelena, Ziki i ostali, ako ste clanovi nekog od domacih klubova, dodjite u srbiju, odigrajte barem PLAY-OFF za svoj klub i naterajte klince koji igraju protiv Vas da se jos vise potrude na treninzima kako bi opet dobili priliku da "ukrste rekete" sa Vama!!!
Zivela SRBIJA!!!!!!!!

Nives Ivović

pre 15 godina

Kako se samo Rafa pokušava iskoristiti kao argument "po potrebi", u inace pretežno ljubomornoj i nipodaštavajućoj klimi koja vlada na ovim prostorima prema njemu!
Licemerno!
Ne želim da kažem da je to slučaj sa osobom koja u odbranu Troickog navodi lepo mišljenje Rafe, niti da kažem da mu JJ podilazi poredeći ga sa RF.
Samo hoću da kažem da je Rafa ETALON za vrednost, na koju se ovde reaguje samo kad ustreba.

Hajde ga jednom pohvalite i kada to nije u svrhu odbrane nečeg vaseg ili u vama povredjenog.
Budite bar upola korektni koliko je on korektan.

Inače, što se pohvala tiče, u celom svetu Rafa ih ima napretek.
A i što se njega tiče, uvek će pohvaliti ono što za pohvalu jeste. Pa i na svoju štetu.
Mada lično mislim da takav stav nije šteta, nego korist!
Dugoročno.

Maca

pre 15 godina

Viktor je od danas 44. teniser na ATP listi:

http://www.atpworldtour.com/3/en/players/playerprofiles/?profileinquirey=pi&playersearch=Troicki

Max

pre 15 godina

Nije stvar u tome što je Viktor osvojio ovaj turnirčić, nego u tome kako je igrao na njemu i šta je pokazao. A pokazao je razvoj i skok u igri i ja uopšte ne sumnjam da će već ove ili sledeće godine uzeti neki od ATP turnira niže kategorije. Biti među prvih 50 na ATP je ogroman uspeh za bilo kog tenisera na svetu!

Lindzi Von

pre 15 godina

Pobedio Ljubičića,pa Ljubičića trenutno nije teško pobediti,a i prije,nije on nikada bio velik teniser,a Nole,slab dan,mogu i ja sad reći da će čilić biti najbolji jer je pobedio par igrača iz top 10 a neće biti

bucko

pre 15 godina

@@@Nives Ivovic,Evo ja kao najokoreliji navijac nasih tenisera po drugi put izjavljujem : Kada je Rafa organizovao onaj humanitarni sportski turnir za zdravlje dece ja sam totalno promenio misljenje o njemu!Kada je Zikiju javno cestitao na rodjenju blizanaca,to je samo ucvrstilo moju odluku da promenim misljenje o njemu,i kada je nasa Jeca izjavila da je Rafa fer momak i dzentlmen tad sam definitivno prihvatio Rafu kao naseg!!!Nemojte zaboraviti da Rafa nikada nije kritikovao ne samo nase igrace nego ni ostale.Jos nesto u vezi Vikija!Dopada mi se to da on u tisini radi i napreduje bez ikakvih najava o nekakvim uspesima i tome slicno.Ajde derane neka ti i bog pomogne pa cemo se i mi radovati.

Miki

pre 15 godina

@ Bucko, kom 53

Hvala ti, dobar si čovek i iskreni ljubitelj tenisa.
Ja sam i i mislio na čitavu Srbiju kao domaćina, a Beograd naveo samo kao grad odrzavanja turnira.
A onaj ko misli da je ovo "turnirčić", ne zna nista o tenisu i organizaciji sportskih dogadjaja.

bucko

pre 15 godina

@@@jednorog68,Cao sestro:)! Po meni veci uticaj na Verdasca je imala nasa Ana nego Argentina :):):)Sto se tice Vikija verujem da ce biti jos bolji i bolji.Neka mu je sa srecom.

Lindzi Von

pre 15 godina

Među deset ahahahahah pa nemojte da me nasmejavate,šta je vama?Pobedi na čelenđeru i u top 20 će?Pa ne ide to tako,neka osvoji ATP turnir,pa ćemo onda da pričamo,pa on uopšte nije toliko dobar teniser top 30 mu je vrhunac,kada dobije neko veliko ime možemo da pričamo o boljim pozicijama,ovako može samo napredovati ako igra na 100 turnira kao šta je radila JJ

Nina 96 Ana's fan

pre 15 godina

BRAVO VIKTORE!!!uskoro ces ti u top 20,pa u 10 najboljih...oblicna igra...15 as udarca i dosta vinera...neznam sta da kazem osim puno srece i uspeha u nastavku karijere...

Tamara

pre 15 godina

Bravo Viki! Oduvek sam verovala u tebe i mnogo mi je drago sto si pobedio, bas ovde u Beogradu na takav nacin...
Steta sto i ostali nasi teniseri nisu imali vise uspeha.
Puno srece u nastavku sezene.

Aca Znalac

pre 15 godina

Gledao sam mec i stvarno Viki servira fenomenalno. Hrbati nije imao ssansu u toku celog meca. Viki ako tako nastavi bice medju 20-oricom velicanstvenih. Srecno u Dubaiu.

Jednorog68

pre 15 godina

'Ajmo, Viki, sad imas sigurno vise motiva i volje. Secas se kako je Verdasko napredovao posto je svojoj zemlji doneo presudnu pobedu iz Argentine. Misli na to.

Nives Ivovic

pre 15 godina

Pita li se neko zasto kod Viktora nema negativnih preporuka za podrzavajuce, stimulisuce komentare?

Zato sto s Viktorom u vezi nije "odnegovan" revansizam navijaca, a sve od strane, naravno, daleko brojnijih Novakovih, nego icijih (Rafa, Rog, Verdasko, Rodik, Nalbandijan, Conga).
Dakle, na putu smo da otkrijemo ko je prvi zapoceo igru nipodastavanja.

Nazalost, sva je prilika da se redakcija nije bas slavno ponela u celoj prici.
Ceh placa Nole, tj. njenovi navijaci, tj. sajt koji je pravo ruglo.
Pravi bumerang efekt pocetne greske koja nije na vreme korigovana.

A nije moralo tako biti. Ne, nikako!

Miroslav

pre 15 godina

Ne zaboravite, on je i VLADAJUCI SAMPION REPUBLIKE SRBIJE SA SVOJIM NAJBOLJIM KLUBOM.
Svaka cast Antelju i Gemax-u, ali to je klub stvoren parama a ne ljubavlju, i glupo je da se neko zove clanom istog a da ne odigra prvenstvo Srbije...Pa i ja mogu da budem dopisni clan kojekakvih Udruzenja, klubova Pljuvanja-u-dalj i sl. ali naravno da je to npr. u "kozmeticke" svrhe da podizem ugled nekome... Jelena, Ziki i ostali, ako ste clanovi nekog od domacih klubova, dodjite u srbiju, odigrajte barem PLAY-OFF za svoj klub i naterajte klince koji igraju protiv Vas da se jos vise potrude na treninzima kako bi opet dobili priliku da "ukrste rekete" sa Vama!!!
Zivela SRBIJA!!!!!!!!

darko

pre 15 godina

bravo majstore brzo si to zavrsio taman da sad spakujes kofer i odes u dubai i tamo rasturis bolelija pa safina pa zasto ne i mareja po potrebi. srecno!!!

Tamara

pre 15 godina

@LIndzi Von
E stvarno te ne razumem, zasto ne verujes u kvalitet jednog mlaDOG I PERSEKTIVNOG srpskog tenisera. Naravno da nece uci sada u TOP 10, ali ima kvalitet jer:
1.PObedio je NOvaka Djokovica i IVana Ljubicica
2.SAda je osvojio turnir u odlicnoj je formi
3.IMa super servis
4.hvalio ga je Rafael Nadal
VIKTORE VERUJEM U TEBE I OSTALE NASE TENISERE, POSEBNO JELENU JANKOVIC koja nije u svetskom vrhu zbog 100 odigranih turnira vec kvaliteta i svih titula koje je osvojila. POZZ ZA OGROCENU DEVOJCICU.

Nives Ivović

pre 15 godina

Kako se samo Rafa pokušava iskoristiti kao argument "po potrebi", u inace pretežno ljubomornoj i nipodaštavajućoj klimi koja vlada na ovim prostorima prema njemu!
Licemerno!
Ne želim da kažem da je to slučaj sa osobom koja u odbranu Troickog navodi lepo mišljenje Rafe, niti da kažem da mu JJ podilazi poredeći ga sa RF.
Samo hoću da kažem da je Rafa ETALON za vrednost, na koju se ovde reaguje samo kad ustreba.

Hajde ga jednom pohvalite i kada to nije u svrhu odbrane nečeg vaseg ili u vama povredjenog.
Budite bar upola korektni koliko je on korektan.

Inače, što se pohvala tiče, u celom svetu Rafa ih ima napretek.
A i što se njega tiče, uvek će pohvaliti ono što za pohvalu jeste. Pa i na svoju štetu.
Mada lično mislim da takav stav nije šteta, nego korist!
Dugoročno.

Miki

pre 15 godina

Troicki i Hrbati su, pored nagrada, takodje dobili lepe i vredne uspomene na turnir, sto mi je drago.

- Dobili su po mob. tel Sony Ericsson C902i
- Dobili su nesto od mts-a, valjda PDA phone (ali ne znam tacno jer komentator non-stop prica)
- Dobili su i satove Swatch i Fossil
- uz poklone i Gemax je platio hotel i boravak svim ucesnicima!!!

Ja jako drzim do toga da odavde iz naseg Beograda i Srbije ljudi odu sa secanjem na nasu gostoljubivost.
E, sto mi je milo. I drago.

urke

pre 15 godina

Svaka Cast Viktoru na osvajanju turnira ,ali moram da prokomentarisem. Jeste li skontali pehare? Na skolskim takmicenjima se dobijaju lepsi pehari od onih malih, plasticnih, sto su dobili Viktor i Dominik, bas bezveze.

Cile

pre 15 godina

@ Zeljko, Urke

Pehari nisu veliki, ali su zato mozda vredni.
Niste culi izreku "I dukat je mali"!
Procitali ste da su dobili lepe poklone i uspomene, i nismo se obrukali, ne brinite.

Ženevljanin

pre 15 godina

Pobeda Troickog kao prvog nosioca nije nikakvo čudo. Međutim, igra koju je Viktor prikazao bila je zaista sjajna. Takva igra i superiorne pobede pokazuju da njegov meteorski uspon prošle godine (skok od oko 70 mesta na ATP listi) nije bio slučajan. Nije ni nerealno očekivati da će ispuniti svoj plan o ulasku u prvih trideset ove godine. Da se podsetimo nekoliko ključnih datuma u njegovoj dosadašnjoj karijeri:
- Svoj prvi čelendžer dobio je u januaru 2005, takođe u Beogradu.
- Na svom prvom ATP turniru, oktobra 2006 u Tokiju , izgubio je u drugom kolu od Federera posle dva tajbrejka 6:7, 6:7.
- U Umagu 2007 godine, pobedio je trećeg na svetu, Đokovića.
- Prošle godine pobedio je Rodika i napravio pomenuti fantastični skok na ATP listi.
Sad ga očekuju Dubai. U prvom kolu igra s Bolelijem. Iako je Italijan desetak mesta ispred njega Viktor nije autsajder. Ako ga prođe, očekuje ga pobednik susreta Gaske-Safin a u trećem kolu verovatno Mari. Bilo bi neskromno gledati dalje, ali sam uveren da je Viktor u takvoj formi da je u stanju da pobedi svakog...

Lindzi Von

pre 15 godina

Pobedio Ljubičića,pa Ljubičića trenutno nije teško pobediti,a i prije,nije on nikada bio velik teniser,a Nole,slab dan,mogu i ja sad reći da će čilić biti najbolji jer je pobedio par igrača iz top 10 a neće biti

cool

pre 15 godina

Viktore, aerodrom te zove, pobeci ce ti avion. Pakuj kofere i rekete pa da opravdas zvanje drugog tenisera Srbije i u Dubaiju. Neka ti ovo bude podstrek da osvajas i mnogo vece titule od ove.

MAJA

pre 15 godina

Tako je kralju.Mnogo mi je bilo zao sto rts nije prenosio sve meceve gde si igrao jer tvrdim da mnogoooo vredis,sto si pokazao sada.Volim te puno i samo napred!!!!!!!!!!!!!!

kilimandzaro

pre 15 godina

Cestitke Viktoru Troickom! Sigurno je predivan osecaj osvojiti turnir u gradu u kom si rodjen. Ali isto tako i sve cestitke organizatorima, ljudima koji su se stvarno potrudili da i jedan ovako mali turnir bude dozivljaj za pamcenje. Neki drugi bi imali sta da nauce od njih, jer profit se moze postici i kada se sve radi maksimalno odgovorno i zakonito.

Mile

pre 15 godina

Viktoru se opet mora cestitati i to je veoma dobro.Ovakvu vest smo i ocekivali, pa kad je vec dosla neka nam krpi lagana razocarenja pristigla sa ostalih teniskih turnira.Jasno je da se Viktor lagano dize na listi svetskog tenisa. Lepo je to, a posebno iz razloga sto to Viktor radi na skroman nacin i bez bolesno agresivne nametljivosti.Zato svi posebno cenimo Viktorovo napredovanje. Zelimo mnogo dobrih rezultata i dobre igre, kao i do sada.Veru u sebe, Viktore!

Maca

pre 15 godina

Viktor je od danas 44. teniser na ATP listi:

http://www.atpworldtour.com/3/en/players/playerprofiles/?profileinquirey=pi&playersearch=Troicki

Max

pre 15 godina

Nije stvar u tome što je Viktor osvojio ovaj turnirčić, nego u tome kako je igrao na njemu i šta je pokazao. A pokazao je razvoj i skok u igri i ja uopšte ne sumnjam da će već ove ili sledeće godine uzeti neki od ATP turnira niže kategorije. Biti među prvih 50 na ATP je ogroman uspeh za bilo kog tenisera na svetu!

bucko

pre 15 godina

@@@jednorog68,Cao sestro:)! Po meni veci uticaj na Verdasca je imala nasa Ana nego Argentina :):):)Sto se tice Vikija verujem da ce biti jos bolji i bolji.Neka mu je sa srecom.

bucko

pre 15 godina

@@@Nives Ivovic,Evo ja kao najokoreliji navijac nasih tenisera po drugi put izjavljujem : Kada je Rafa organizovao onaj humanitarni sportski turnir za zdravlje dece ja sam totalno promenio misljenje o njemu!Kada je Zikiju javno cestitao na rodjenju blizanaca,to je samo ucvrstilo moju odluku da promenim misljenje o njemu,i kada je nasa Jeca izjavila da je Rafa fer momak i dzentlmen tad sam definitivno prihvatio Rafu kao naseg!!!Nemojte zaboraviti da Rafa nikada nije kritikovao ne samo nase igrace nego ni ostale.Jos nesto u vezi Vikija!Dopada mi se to da on u tisini radi i napreduje bez ikakvih najava o nekakvim uspesima i tome slicno.Ajde derane neka ti i bog pomogne pa cemo se i mi radovati.

Miki

pre 15 godina

@ Bucko, kom 53

Hvala ti, dobar si čovek i iskreni ljubitelj tenisa.
Ja sam i i mislio na čitavu Srbiju kao domaćina, a Beograd naveo samo kao grad odrzavanja turnira.
A onaj ko misli da je ovo "turnirčić", ne zna nista o tenisu i organizaciji sportskih dogadjaja.