Petak, 20.02.2009.

15:21

Đoković u polufinalu Marseja

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale ATP turnira u Marseju laganom pobedom nad Nemcem Mišom Zverevim – 6:3, 6:3.

Izvor: Aleksa Gutoviæ

Ðokoviæ u polufinalu Marseja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

boban,nis

pre 15 godina

Cini se da taj vas Nole moze samo dobro igrati u Marseju i slicnim drugorazrednim turnircicima. Ako bude kakav Grand Slam turnir, e tu se onda on pocne pretvarati kako je toboz ozlijedjen i u velikim bolovima i tako si sacuva status velika sportasa.
(Dobronamjerni Susjed, 20. februar 2009 15:44)

Susjed,procitao sam do sada more komentara na netu,ali mislim da ovaj tvoj ulazi u najuzi krug za izbor najglupljeg.U poslednje dve godine od osam GS Nole je na tri igrao polufinale,jedan finale,dva cetvrtfinala,jedan osvojio i jedan ispao u ranijoj fazi.Informisi se pre nego sto napises ovakvu glupost.

peronimo

pre 15 godina

Biće to ponovo interesantan meč protiv Conge.Nadam se da je Nole našao lek protiv njega pošto je francuz veoma nezgodan za njega.Predstoji uzbudjiv okršaj!

sakis

pre 15 godina

@dobronamjerni susjed
Gospodine zlonamjerni komsijo, gledaj molim te u svoju "avliju" da te nepukne grom iz Republike Srpske!
Naprijed Nole!!!

Nikola

pre 15 godina

Sutrasnji mec sa Congom ce biti prava prilika da se vidi u kakvoj se Novak formi nalazi,jer dosadasnji protivnici nisu bas neki za stvaranje prave slike o Noletovoj igri.

nikol dž.femija

pre 15 godina

@realno,nemojte se lagati....

MALO LI JE biti 3.NA SVETU uvek i zauvek !!!!! UUUUUUU mislim da bi se MNOOOGI,MNOGI, MNOGI MENJALI I BILI presrećni i prezadovoljni!!!!! RELANO - BEZ LAGANJA...!!!!!

Ulazak u prvih 50 je OGROMAN,grandiozan USPEH, među 20 JE VRLO VELIKI VRH, a MEĐU 10 JE VRH VRHOVA O KOJEM NE TREBA NI PRIČATI! O PRVIH 5, A DA NE GOVORIMO O PRVA 3 MESTA....PA zar tu sme nešto da se i pomisli....!???? AKO najboljih 10 na svetu nije ELITA,ŠTA JE ONDA??

NEMATE POJMA,bez želje da uvredim,ŠTA JE UĆI I MEĐU 100 najboljih!

DAJ BOŽE DA SRBIJA IMA JOŠ NEKADA OVAKVE TENISERE i teniserke i U OVOM BROJU,DAJ BOŽE,I BOGU HVALA ŠTO IH SADA IMAMO!

Treba uživati u ovom vremenu i uspesima njihovim.I DAJ BOŽE DA ŠTO DUŽE IGRAJU TENIS I BUDU MEĐU OVIH 3,5,10,20,50 i 100 najboljih.

I NE ZABORAVITE - NI U JEDNOM SPORTU SRBIJA nije imala 1.na svetu NA KRAJU 2008.- SAMO U TENISU jeste JJ !!! A u toku godine je imala 2 puta prvo mesto na svetu,SAMO u tenisu,ANU I JJ !!!

Republika Srpska

pre 15 godina

Svaka cast Nole!
Za komentatore koji podcjenjuju turnir na kom Novak igra mogu samo reci da prouce pravila ITF, jer on mora da odigra odredjen broj trurnira 250, kao i 500,1000 i GS! A koji ce to biti turniri od 250 su njegov izbor, zato ne vidim svrhu polemisanja oko toga!
Novak je veliki sportista, a Srbija treba da se ponosi kako njim, tako i ostalim teniserima koji na jedan divan nacin promovisu tu zemlju o kojoj malo ko zna nesto lijepo! Bez obzira da li oni bili 1. , 10. ili 50. to je veliki uspjeh, a ako ne vjerujete u to, pogledajte koliko djece na svijetu trenira tenis, i u mnogo razvijenijim i bogatijim zemljama nego sto je ova nasa, a koliki procenat njih dodju nekada u prvih 50. Sjetite se da su i Ana i Jelena bile 1. na svijetu, a Novak ce tek da bude.
SVAKA CAST NASIM TENISERIMA!

Neutron

pre 15 godina

Ove Natasha i Ribetina su bas iritirajuci likovi. A i onaj dobronamjerni sused koji zahteva od Noleta uspehe na jakim turnirima. Pa njegovo tek dolazi, a vec je osvojio dva Mastersa, jedan Masters Cup i jedan Grand Slam. Pa sta jos hoces. Koji je to hrvatski teniser osvojio. Ni jedan. A ovaj tek pocinje. Razmisli malo pa pisi.

Draganche

pre 15 godina

Ej!Novach zna najbolje sta radi.Mora da igra turnire iz 250 i da pobedjuje sve tenisere od 10 do 200 mesta,da ne bi bilo iznenadjenja na nekim vecim turnirima.Sa Nadalom i Federerom zna kako treba al' ne igraju samo oni tennis.Nije igrao tri nedelje,odmoran je i prvi je nosilac.Ukoliko ponovo izgubi od Tsonge il' nekog treceg i ne osvoji turnir onda misiiim stvarno.A i ova dva turnira su mu odlican trening za Davis Cup bez obzira na vrste podloge...

Buca

pre 15 godina

Ovaj turnir u Marseju može da se nazove "Francuska protiv ostatka sveta". Kako sada stvari stoje možemo ga zvati Đoković protiv Francuske. Među četiri tj. u polufinale usli su Đoković, Lodra, Conga i Simon. Inače Đoković redovno igra na ovom turniru jer mu odgovara zbog blizine, (njegovo mesto boravka je Monako)tako da je svako veče kod kuće. Ove godine je ostvario najbolji uspeh, jer je 2007, ispao u prvom kolu, prošle, 2008 u drugom, a ove igra u polufinalu sa velikim šansama da ga osvoji!
Svako ima pravo da odluči gde će igrati. Ne znam zašto je to pilićarenje. Šta reći za ostale naše igrače koji trenutno iraju u Beogradu na čelendžu gde je ukupni fond nagrada 125.000. Verovatno je to ok, pošto je u pitanju domaći turnir.
Inače navijam za Novaka u svakoj prilici i kada dobija i kada gubi. Želim mu sve najbolje sutra protiv Conge sa željom da ga pobedi i ublaži negativan skor koji ima protiv njega.

Ribica

pre 15 godina

@angie
"Prisutnost nedostatka" - e, ovo ne razumem ni nazivo,ni napismeno.
Bas si me zasmejao, veseli covece.

A danas mi kaze jedan pacijent:
"Presao sam u zaborav i izgubio sam se iz vida."

Nije meni tako los zivot: malo-malo, eto nekog da me nasmeje.
A smeh je lek.
Zao mi je,ja bih, ali za lek se ne kaze hvala.

Natasa

pre 15 godina

@angie
Opismeni se, pa da popricamo.
Ako je nesto stvarno tuzno, to je TAKO velika nepismenost u 21. veku.
Strasno!!!

Moderatori???

pedja

pre 15 godina

@fun of the world

ne volim kad ljudi pisu o stvarima o kojima nemaju pojma. americka "tipicna" skola je sve samo ne "Udri jak servis pa na mrezu.".
zivim u americi, igram tenis i pratim college ligu. americi nedostaju zemljani tereni(clay) zbog cega njihovi igraci nemaju dovoljno razvijeni topspin.

angie

pre 15 godina

@natasa i @ ribica - tuzan je vas nacin misljenja-u njemu nema ni trunke postovanja do Novaka, ni podrske ni razumevanja - samo vasa cudna glad za grandioznost. Dali njome kompenzujete za prisutnost nedostatka uspeha u vasoj svakodnevnici?

Ribica

pre 15 godina

Ne razumem: vratio se stari Nole.
Stari Nole je osvojio GS, bio Rafi na 300 poena iza ledja, pobedjivao dvojicu ispred sebe koliko i oni njega.
A SADA?
PILICARI PO ATP 250.
Bljak!

Olgica

pre 15 godina

O, ne "Filfred", on se zove Vilfrid.
Zasto ne pregledate clanak pre objave? Uzasno me nervira otaljavanje posla.
Pre niste bili takvi.

Dzubox

pre 15 godina

Dakle, jurimo 250 poena. Hm, pa da je trazio od Feda i Rafe dali bi mu sa "DZ" po toliko.
Spao je na niske grane, taj mali serBski teniski genije...hm...

fun of the world

pre 15 godina

@Natasa

Da te obavestim da postoji novo pravilo od ove godine 4+4+4 sto znaci za vrhunske igrace 4 GS+ 4 Mastres + 4 ATP druge kategorije i upravo je ovo jedan od tih

Delija

pre 15 godina

ma nole je veliki sampion, i u velikom stilu ce se vratiti tamo gde je stao u pekingu...ne mogu da vijerujem da se neko moze loziti na federera i nadala kad imamo naseg koji je veci od njih...

Zvezda Srbija!!!

pre 15 godina

I to ce biti sve od njega na ovom turniru. Daj Boze da gresim, ali trenutno ne igra na nivou broja 3. a o ugrozavanju prve dvojice za sada moze da sanja.

Jovan

pre 15 godina

Pametno, smireno, TAMAN KOL'KO TREBA. Protiv Conge ćemo videti pravu Novakovu snagu i pripremljenost. Ja verujem da on TO MOŽE. Ajdeeeeee!

ninja

pre 15 godina

Vratio se stari NOLE !!!
Bravo majstore...samo napred..cela Srbija je uz tebe!!!
(Mimi, 20. februar 2009 15:30)

I Republika Srpska!!!

Makaveli

pre 15 godina

Bravo Nole! Ocekivano, mora se reci. Protivnik bi trebao da mu bude Tsonga. To ce biti vec malo teze od ovog danasnjeg meca. Ali verujem u Noleta.

Srbija!

stefan

pre 15 godina

za komentar br 13 imam da kzem nesto: nemas ti pojma nista o tenisu sigurno si ga poceo gledati od pocetka 2009 pa zato cuti.bravo nole najbolji si drzim ti palceve za sutra

M&L

pre 15 godina

Dobronamerni susedi koji ne mogu da nam gledaju zastavu neka gledaju u svoje dvoriste jer njihov Cilic i Ancic zajedno ne mogu da sakupe poene za 3.poziciju na rang listi!!!
Napred Nole!!!

Natasa

pre 15 godina

Tuzno... Umesto da smo se radovali odbrani GS, skacemo kao ludi sto igra dobro na turniru 250.
Fino je sto igra dobro, ali on je #3 na svetu.
Valjda se ocekuje vise od njega.

vucelic Nikola

pre 15 godina

Svaka cast,samo polako da ga ne dizemo previsoko.Fantasticno je odigrao mec,po kvalitetu on bi trebao da osvoji Marseille.Nisam siguran samo bojim se da realno njegov domet je 2 mesto,daj boze da gresim

M&L

pre 15 godina

Bravo Nole!!
Samo hrabro..imas tehniku za reket no.1!!!!
Samo bez straha i malo bolja fizicka pripremljenost i to mesto te ceka kad - tad!!

valjevac

pre 15 godina

E ova igra mačke i miša mi se sviđa.

Tako treba uvek da bude.
Videćemo da li će se ovo odnositi i na
mečeve sa nekim jačim protivnicima.

Dobronamjerni Susjed

pre 15 godina

Cini se da taj vas Nole moze samo dobro igrati u Marseju i slicnim drugorazrednim turnircicima. Ako bude kakav Grand Slam turnir, e tu se onda on pocne pretvarati kako je toboz ozlijedjen i u velikim bolovima i tako si sacuva status velika sportasa.

washington-dc

pre 15 godina

Svaka cast sve najbolje uz zelju da se osvoji ovaj turnir ove sezone. Moje subjektivno misljenje da je pogresan odabir turnira. Trebalo je da igra Roterdam atp 500 a ne ovaj turnir, em je veci broj poena em bi imao vise vremena za odmor pred Dubai. Mislim da nije pametan odabir .

fun of the world

pre 15 godina

Tipicna americka skola tenisa . Udri jak servis pa na mrezu. Zato je 76 igrac sveta. Takav igrac je Ivo Karlovic, Mardy Fish tj igraci koji nemaju igru. Bravo Nole

Djokovic najbolji!!!

pre 15 godina

DJOKOVICU NAJBOLJI SI!!!Stvarno treba da se stidi ovaj nas narod sto ga toliko kritikuje a toliko nam je radosti i srece donosio!!!Srbi trebaju da ga podrzavaju a onima koji kritikuju porucujem KAD STE TAKO PAMETNI STO NEUZMETA REKET U RUKE I VI POSTANETE 3. NA SVETU A NE SAMO DA VISITE ZA KOMPIJUTEROM I KRITIKUJETE!!!

branko

pre 15 godina

У садашњем издању Новака Ђоковића има нешто што се мени јако, баш јако допада. Новак делује као неко ко се не игра (или `ужива`, што би рекла Ана) него озбиљно и професионално обавља посао којим се бави и у којем се добро зарађује. Не постоји исправнији пут напретка и успеха. На том путу подразумева се и по неки пораз јер и онај преко пута има нешто да каже и покаже. Ноле само тако настави, остали – угледајте се.

Djokovic najbolji!!!

pre 15 godina

DJOKOVICU NAJBOLJI SI!!!Stvarno treba da se stidi ovaj nas narod sto ga toliko kritikuje a toliko nam je radosti i srece donosio!!!Srbi trebaju da ga podrzavaju a onima koji kritikuju porucujem KAD STE TAKO PAMETNI STO NEUZMETA REKET U RUKE I VI POSTANETE 3. NA SVETU A NE SAMO DA VISITE ZA KOMPIJUTEROM I KRITIKUJETE!!!

M&L

pre 15 godina

Dobronamerni susedi koji ne mogu da nam gledaju zastavu neka gledaju u svoje dvoriste jer njihov Cilic i Ancic zajedno ne mogu da sakupe poene za 3.poziciju na rang listi!!!
Napred Nole!!!

branko

pre 15 godina

У садашњем издању Новака Ђоковића има нешто што се мени јако, баш јако допада. Новак делује као неко ко се не игра (или `ужива`, што би рекла Ана) него озбиљно и професионално обавља посао којим се бави и у којем се добро зарађује. Не постоји исправнији пут напретка и успеха. На том путу подразумева се и по неки пораз јер и онај преко пута има нешто да каже и покаже. Ноле само тако настави, остали – угледајте се.

fun of the world

pre 15 godina

Tipicna americka skola tenisa . Udri jak servis pa na mrezu. Zato je 76 igrac sveta. Takav igrac je Ivo Karlovic, Mardy Fish tj igraci koji nemaju igru. Bravo Nole

M&L

pre 15 godina

Bravo Nole!!
Samo hrabro..imas tehniku za reket no.1!!!!
Samo bez straha i malo bolja fizicka pripremljenost i to mesto te ceka kad - tad!!

valjevac

pre 15 godina

E ova igra mačke i miša mi se sviđa.

Tako treba uvek da bude.
Videćemo da li će se ovo odnositi i na
mečeve sa nekim jačim protivnicima.

washington-dc

pre 15 godina

Svaka cast sve najbolje uz zelju da se osvoji ovaj turnir ove sezone. Moje subjektivno misljenje da je pogresan odabir turnira. Trebalo je da igra Roterdam atp 500 a ne ovaj turnir, em je veci broj poena em bi imao vise vremena za odmor pred Dubai. Mislim da nije pametan odabir .

Buca

pre 15 godina

Ovaj turnir u Marseju može da se nazove "Francuska protiv ostatka sveta". Kako sada stvari stoje možemo ga zvati Đoković protiv Francuske. Među četiri tj. u polufinale usli su Đoković, Lodra, Conga i Simon. Inače Đoković redovno igra na ovom turniru jer mu odgovara zbog blizine, (njegovo mesto boravka je Monako)tako da je svako veče kod kuće. Ove godine je ostvario najbolji uspeh, jer je 2007, ispao u prvom kolu, prošle, 2008 u drugom, a ove igra u polufinalu sa velikim šansama da ga osvoji!
Svako ima pravo da odluči gde će igrati. Ne znam zašto je to pilićarenje. Šta reći za ostale naše igrače koji trenutno iraju u Beogradu na čelendžu gde je ukupni fond nagrada 125.000. Verovatno je to ok, pošto je u pitanju domaći turnir.
Inače navijam za Novaka u svakoj prilici i kada dobija i kada gubi. Želim mu sve najbolje sutra protiv Conge sa željom da ga pobedi i ublaži negativan skor koji ima protiv njega.

nikol dž.femija

pre 15 godina

@realno,nemojte se lagati....

MALO LI JE biti 3.NA SVETU uvek i zauvek !!!!! UUUUUUU mislim da bi se MNOOOGI,MNOGI, MNOGI MENJALI I BILI presrećni i prezadovoljni!!!!! RELANO - BEZ LAGANJA...!!!!!

Ulazak u prvih 50 je OGROMAN,grandiozan USPEH, među 20 JE VRLO VELIKI VRH, a MEĐU 10 JE VRH VRHOVA O KOJEM NE TREBA NI PRIČATI! O PRVIH 5, A DA NE GOVORIMO O PRVA 3 MESTA....PA zar tu sme nešto da se i pomisli....!???? AKO najboljih 10 na svetu nije ELITA,ŠTA JE ONDA??

NEMATE POJMA,bez želje da uvredim,ŠTA JE UĆI I MEĐU 100 najboljih!

DAJ BOŽE DA SRBIJA IMA JOŠ NEKADA OVAKVE TENISERE i teniserke i U OVOM BROJU,DAJ BOŽE,I BOGU HVALA ŠTO IH SADA IMAMO!

Treba uživati u ovom vremenu i uspesima njihovim.I DAJ BOŽE DA ŠTO DUŽE IGRAJU TENIS I BUDU MEĐU OVIH 3,5,10,20,50 i 100 najboljih.

I NE ZABORAVITE - NI U JEDNOM SPORTU SRBIJA nije imala 1.na svetu NA KRAJU 2008.- SAMO U TENISU jeste JJ !!! A u toku godine je imala 2 puta prvo mesto na svetu,SAMO u tenisu,ANU I JJ !!!

Republika Srpska

pre 15 godina

Svaka cast Nole!
Za komentatore koji podcjenjuju turnir na kom Novak igra mogu samo reci da prouce pravila ITF, jer on mora da odigra odredjen broj trurnira 250, kao i 500,1000 i GS! A koji ce to biti turniri od 250 su njegov izbor, zato ne vidim svrhu polemisanja oko toga!
Novak je veliki sportista, a Srbija treba da se ponosi kako njim, tako i ostalim teniserima koji na jedan divan nacin promovisu tu zemlju o kojoj malo ko zna nesto lijepo! Bez obzira da li oni bili 1. , 10. ili 50. to je veliki uspjeh, a ako ne vjerujete u to, pogledajte koliko djece na svijetu trenira tenis, i u mnogo razvijenijim i bogatijim zemljama nego sto je ova nasa, a koliki procenat njih dodju nekada u prvih 50. Sjetite se da su i Ana i Jelena bile 1. na svijetu, a Novak ce tek da bude.
SVAKA CAST NASIM TENISERIMA!

Makaveli

pre 15 godina

Bravo Nole! Ocekivano, mora se reci. Protivnik bi trebao da mu bude Tsonga. To ce biti vec malo teze od ovog danasnjeg meca. Ali verujem u Noleta.

Srbija!

Delija

pre 15 godina

ma nole je veliki sampion, i u velikom stilu ce se vratiti tamo gde je stao u pekingu...ne mogu da vijerujem da se neko moze loziti na federera i nadala kad imamo naseg koji je veci od njih...

ninja

pre 15 godina

Vratio se stari NOLE !!!
Bravo majstore...samo napred..cela Srbija je uz tebe!!!
(Mimi, 20. februar 2009 15:30)

I Republika Srpska!!!

angie

pre 15 godina

@natasa i @ ribica - tuzan je vas nacin misljenja-u njemu nema ni trunke postovanja do Novaka, ni podrske ni razumevanja - samo vasa cudna glad za grandioznost. Dali njome kompenzujete za prisutnost nedostatka uspeha u vasoj svakodnevnici?

fun of the world

pre 15 godina

@Natasa

Da te obavestim da postoji novo pravilo od ove godine 4+4+4 sto znaci za vrhunske igrace 4 GS+ 4 Mastres + 4 ATP druge kategorije i upravo je ovo jedan od tih

Natasa

pre 15 godina

Tuzno... Umesto da smo se radovali odbrani GS, skacemo kao ludi sto igra dobro na turniru 250.
Fino je sto igra dobro, ali on je #3 na svetu.
Valjda se ocekuje vise od njega.

Neutron

pre 15 godina

Ove Natasha i Ribetina su bas iritirajuci likovi. A i onaj dobronamjerni sused koji zahteva od Noleta uspehe na jakim turnirima. Pa njegovo tek dolazi, a vec je osvojio dva Mastersa, jedan Masters Cup i jedan Grand Slam. Pa sta jos hoces. Koji je to hrvatski teniser osvojio. Ni jedan. A ovaj tek pocinje. Razmisli malo pa pisi.

stefan

pre 15 godina

za komentar br 13 imam da kzem nesto: nemas ti pojma nista o tenisu sigurno si ga poceo gledati od pocetka 2009 pa zato cuti.bravo nole najbolji si drzim ti palceve za sutra

Jovan

pre 15 godina

Pametno, smireno, TAMAN KOL'KO TREBA. Protiv Conge ćemo videti pravu Novakovu snagu i pripremljenost. Ja verujem da on TO MOŽE. Ajdeeeeee!

Ribica

pre 15 godina

Ne razumem: vratio se stari Nole.
Stari Nole je osvojio GS, bio Rafi na 300 poena iza ledja, pobedjivao dvojicu ispred sebe koliko i oni njega.
A SADA?
PILICARI PO ATP 250.
Bljak!

Dobronamjerni Susjed

pre 15 godina

Cini se da taj vas Nole moze samo dobro igrati u Marseju i slicnim drugorazrednim turnircicima. Ako bude kakav Grand Slam turnir, e tu se onda on pocne pretvarati kako je toboz ozlijedjen i u velikim bolovima i tako si sacuva status velika sportasa.

Olgica

pre 15 godina

O, ne "Filfred", on se zove Vilfrid.
Zasto ne pregledate clanak pre objave? Uzasno me nervira otaljavanje posla.
Pre niste bili takvi.

Ribica

pre 15 godina

@angie
"Prisutnost nedostatka" - e, ovo ne razumem ni nazivo,ni napismeno.
Bas si me zasmejao, veseli covece.

A danas mi kaze jedan pacijent:
"Presao sam u zaborav i izgubio sam se iz vida."

Nije meni tako los zivot: malo-malo, eto nekog da me nasmeje.
A smeh je lek.
Zao mi je,ja bih, ali za lek se ne kaze hvala.

Dzubox

pre 15 godina

Dakle, jurimo 250 poena. Hm, pa da je trazio od Feda i Rafe dali bi mu sa "DZ" po toliko.
Spao je na niske grane, taj mali serBski teniski genije...hm...

sakis

pre 15 godina

@dobronamjerni susjed
Gospodine zlonamjerni komsijo, gledaj molim te u svoju "avliju" da te nepukne grom iz Republike Srpske!
Naprijed Nole!!!

Natasa

pre 15 godina

@angie
Opismeni se, pa da popricamo.
Ako je nesto stvarno tuzno, to je TAKO velika nepismenost u 21. veku.
Strasno!!!

Moderatori???

Nikola

pre 15 godina

Sutrasnji mec sa Congom ce biti prava prilika da se vidi u kakvoj se Novak formi nalazi,jer dosadasnji protivnici nisu bas neki za stvaranje prave slike o Noletovoj igri.

Draganche

pre 15 godina

Ej!Novach zna najbolje sta radi.Mora da igra turnire iz 250 i da pobedjuje sve tenisere od 10 do 200 mesta,da ne bi bilo iznenadjenja na nekim vecim turnirima.Sa Nadalom i Federerom zna kako treba al' ne igraju samo oni tennis.Nije igrao tri nedelje,odmoran je i prvi je nosilac.Ukoliko ponovo izgubi od Tsonge il' nekog treceg i ne osvoji turnir onda misiiim stvarno.A i ova dva turnira su mu odlican trening za Davis Cup bez obzira na vrste podloge...

vucelic Nikola

pre 15 godina

Svaka cast,samo polako da ga ne dizemo previsoko.Fantasticno je odigrao mec,po kvalitetu on bi trebao da osvoji Marseille.Nisam siguran samo bojim se da realno njegov domet je 2 mesto,daj boze da gresim

pedja

pre 15 godina

@fun of the world

ne volim kad ljudi pisu o stvarima o kojima nemaju pojma. americka "tipicna" skola je sve samo ne "Udri jak servis pa na mrezu.".
zivim u americi, igram tenis i pratim college ligu. americi nedostaju zemljani tereni(clay) zbog cega njihovi igraci nemaju dovoljno razvijeni topspin.

boban,nis

pre 15 godina

Cini se da taj vas Nole moze samo dobro igrati u Marseju i slicnim drugorazrednim turnircicima. Ako bude kakav Grand Slam turnir, e tu se onda on pocne pretvarati kako je toboz ozlijedjen i u velikim bolovima i tako si sacuva status velika sportasa.
(Dobronamjerni Susjed, 20. februar 2009 15:44)

Susjed,procitao sam do sada more komentara na netu,ali mislim da ovaj tvoj ulazi u najuzi krug za izbor najglupljeg.U poslednje dve godine od osam GS Nole je na tri igrao polufinale,jedan finale,dva cetvrtfinala,jedan osvojio i jedan ispao u ranijoj fazi.Informisi se pre nego sto napises ovakvu glupost.

Zvezda Srbija!!!

pre 15 godina

I to ce biti sve od njega na ovom turniru. Daj Boze da gresim, ali trenutno ne igra na nivou broja 3. a o ugrozavanju prve dvojice za sada moze da sanja.

peronimo

pre 15 godina

Biće to ponovo interesantan meč protiv Conge.Nadam se da je Nole našao lek protiv njega pošto je francuz veoma nezgodan za njega.Predstoji uzbudjiv okršaj!

Dobronamjerni Susjed

pre 15 godina

Cini se da taj vas Nole moze samo dobro igrati u Marseju i slicnim drugorazrednim turnircicima. Ako bude kakav Grand Slam turnir, e tu se onda on pocne pretvarati kako je toboz ozlijedjen i u velikim bolovima i tako si sacuva status velika sportasa.

Dzubox

pre 15 godina

Dakle, jurimo 250 poena. Hm, pa da je trazio od Feda i Rafe dali bi mu sa "DZ" po toliko.
Spao je na niske grane, taj mali serBski teniski genije...hm...

Natasa

pre 15 godina

Tuzno... Umesto da smo se radovali odbrani GS, skacemo kao ludi sto igra dobro na turniru 250.
Fino je sto igra dobro, ali on je #3 na svetu.
Valjda se ocekuje vise od njega.

Ribica

pre 15 godina

Ne razumem: vratio se stari Nole.
Stari Nole je osvojio GS, bio Rafi na 300 poena iza ledja, pobedjivao dvojicu ispred sebe koliko i oni njega.
A SADA?
PILICARI PO ATP 250.
Bljak!

Zvezda Srbija!!!

pre 15 godina

I to ce biti sve od njega na ovom turniru. Daj Boze da gresim, ali trenutno ne igra na nivou broja 3. a o ugrozavanju prve dvojice za sada moze da sanja.

washington-dc

pre 15 godina

Svaka cast sve najbolje uz zelju da se osvoji ovaj turnir ove sezone. Moje subjektivno misljenje da je pogresan odabir turnira. Trebalo je da igra Roterdam atp 500 a ne ovaj turnir, em je veci broj poena em bi imao vise vremena za odmor pred Dubai. Mislim da nije pametan odabir .

branko

pre 15 godina

У садашњем издању Новака Ђоковића има нешто што се мени јако, баш јако допада. Новак делује као неко ко се не игра (или `ужива`, што би рекла Ана) него озбиљно и професионално обавља посао којим се бави и у којем се добро зарађује. Не постоји исправнији пут напретка и успеха. На том путу подразумева се и по неки пораз јер и онај преко пута има нешто да каже и покаже. Ноле само тако настави, остали – угледајте се.

vucelic Nikola

pre 15 godina

Svaka cast,samo polako da ga ne dizemo previsoko.Fantasticno je odigrao mec,po kvalitetu on bi trebao da osvoji Marseille.Nisam siguran samo bojim se da realno njegov domet je 2 mesto,daj boze da gresim

Ribica

pre 15 godina

@angie
"Prisutnost nedostatka" - e, ovo ne razumem ni nazivo,ni napismeno.
Bas si me zasmejao, veseli covece.

A danas mi kaze jedan pacijent:
"Presao sam u zaborav i izgubio sam se iz vida."

Nije meni tako los zivot: malo-malo, eto nekog da me nasmeje.
A smeh je lek.
Zao mi je,ja bih, ali za lek se ne kaze hvala.

Djokovic najbolji!!!

pre 15 godina

DJOKOVICU NAJBOLJI SI!!!Stvarno treba da se stidi ovaj nas narod sto ga toliko kritikuje a toliko nam je radosti i srece donosio!!!Srbi trebaju da ga podrzavaju a onima koji kritikuju porucujem KAD STE TAKO PAMETNI STO NEUZMETA REKET U RUKE I VI POSTANETE 3. NA SVETU A NE SAMO DA VISITE ZA KOMPIJUTEROM I KRITIKUJETE!!!

valjevac

pre 15 godina

E ova igra mačke i miša mi se sviđa.

Tako treba uvek da bude.
Videćemo da li će se ovo odnositi i na
mečeve sa nekim jačim protivnicima.

fun of the world

pre 15 godina

Tipicna americka skola tenisa . Udri jak servis pa na mrezu. Zato je 76 igrac sveta. Takav igrac je Ivo Karlovic, Mardy Fish tj igraci koji nemaju igru. Bravo Nole

Delija

pre 15 godina

ma nole je veliki sampion, i u velikom stilu ce se vratiti tamo gde je stao u pekingu...ne mogu da vijerujem da se neko moze loziti na federera i nadala kad imamo naseg koji je veci od njih...

fun of the world

pre 15 godina

@Natasa

Da te obavestim da postoji novo pravilo od ove godine 4+4+4 sto znaci za vrhunske igrace 4 GS+ 4 Mastres + 4 ATP druge kategorije i upravo je ovo jedan od tih

angie

pre 15 godina

@natasa i @ ribica - tuzan je vas nacin misljenja-u njemu nema ni trunke postovanja do Novaka, ni podrske ni razumevanja - samo vasa cudna glad za grandioznost. Dali njome kompenzujete za prisutnost nedostatka uspeha u vasoj svakodnevnici?

Makaveli

pre 15 godina

Bravo Nole! Ocekivano, mora se reci. Protivnik bi trebao da mu bude Tsonga. To ce biti vec malo teze od ovog danasnjeg meca. Ali verujem u Noleta.

Srbija!

sakis

pre 15 godina

@dobronamjerni susjed
Gospodine zlonamjerni komsijo, gledaj molim te u svoju "avliju" da te nepukne grom iz Republike Srpske!
Naprijed Nole!!!

M&L

pre 15 godina

Dobronamerni susedi koji ne mogu da nam gledaju zastavu neka gledaju u svoje dvoriste jer njihov Cilic i Ancic zajedno ne mogu da sakupe poene za 3.poziciju na rang listi!!!
Napred Nole!!!

ninja

pre 15 godina

Vratio se stari NOLE !!!
Bravo majstore...samo napred..cela Srbija je uz tebe!!!
(Mimi, 20. februar 2009 15:30)

I Republika Srpska!!!

Natasa

pre 15 godina

@angie
Opismeni se, pa da popricamo.
Ako je nesto stvarno tuzno, to je TAKO velika nepismenost u 21. veku.
Strasno!!!

Moderatori???

nikol dž.femija

pre 15 godina

@realno,nemojte se lagati....

MALO LI JE biti 3.NA SVETU uvek i zauvek !!!!! UUUUUUU mislim da bi se MNOOOGI,MNOGI, MNOGI MENJALI I BILI presrećni i prezadovoljni!!!!! RELANO - BEZ LAGANJA...!!!!!

Ulazak u prvih 50 je OGROMAN,grandiozan USPEH, među 20 JE VRLO VELIKI VRH, a MEĐU 10 JE VRH VRHOVA O KOJEM NE TREBA NI PRIČATI! O PRVIH 5, A DA NE GOVORIMO O PRVA 3 MESTA....PA zar tu sme nešto da se i pomisli....!???? AKO najboljih 10 na svetu nije ELITA,ŠTA JE ONDA??

NEMATE POJMA,bez želje da uvredim,ŠTA JE UĆI I MEĐU 100 najboljih!

DAJ BOŽE DA SRBIJA IMA JOŠ NEKADA OVAKVE TENISERE i teniserke i U OVOM BROJU,DAJ BOŽE,I BOGU HVALA ŠTO IH SADA IMAMO!

Treba uživati u ovom vremenu i uspesima njihovim.I DAJ BOŽE DA ŠTO DUŽE IGRAJU TENIS I BUDU MEĐU OVIH 3,5,10,20,50 i 100 najboljih.

I NE ZABORAVITE - NI U JEDNOM SPORTU SRBIJA nije imala 1.na svetu NA KRAJU 2008.- SAMO U TENISU jeste JJ !!! A u toku godine je imala 2 puta prvo mesto na svetu,SAMO u tenisu,ANU I JJ !!!

Neutron

pre 15 godina

Ove Natasha i Ribetina su bas iritirajuci likovi. A i onaj dobronamjerni sused koji zahteva od Noleta uspehe na jakim turnirima. Pa njegovo tek dolazi, a vec je osvojio dva Mastersa, jedan Masters Cup i jedan Grand Slam. Pa sta jos hoces. Koji je to hrvatski teniser osvojio. Ni jedan. A ovaj tek pocinje. Razmisli malo pa pisi.

Jovan

pre 15 godina

Pametno, smireno, TAMAN KOL'KO TREBA. Protiv Conge ćemo videti pravu Novakovu snagu i pripremljenost. Ja verujem da on TO MOŽE. Ajdeeeeee!

Olgica

pre 15 godina

O, ne "Filfred", on se zove Vilfrid.
Zasto ne pregledate clanak pre objave? Uzasno me nervira otaljavanje posla.
Pre niste bili takvi.

M&L

pre 15 godina

Bravo Nole!!
Samo hrabro..imas tehniku za reket no.1!!!!
Samo bez straha i malo bolja fizicka pripremljenost i to mesto te ceka kad - tad!!

stefan

pre 15 godina

za komentar br 13 imam da kzem nesto: nemas ti pojma nista o tenisu sigurno si ga poceo gledati od pocetka 2009 pa zato cuti.bravo nole najbolji si drzim ti palceve za sutra

pedja

pre 15 godina

@fun of the world

ne volim kad ljudi pisu o stvarima o kojima nemaju pojma. americka "tipicna" skola je sve samo ne "Udri jak servis pa na mrezu.".
zivim u americi, igram tenis i pratim college ligu. americi nedostaju zemljani tereni(clay) zbog cega njihovi igraci nemaju dovoljno razvijeni topspin.

Buca

pre 15 godina

Ovaj turnir u Marseju može da se nazove "Francuska protiv ostatka sveta". Kako sada stvari stoje možemo ga zvati Đoković protiv Francuske. Među četiri tj. u polufinale usli su Đoković, Lodra, Conga i Simon. Inače Đoković redovno igra na ovom turniru jer mu odgovara zbog blizine, (njegovo mesto boravka je Monako)tako da je svako veče kod kuće. Ove godine je ostvario najbolji uspeh, jer je 2007, ispao u prvom kolu, prošle, 2008 u drugom, a ove igra u polufinalu sa velikim šansama da ga osvoji!
Svako ima pravo da odluči gde će igrati. Ne znam zašto je to pilićarenje. Šta reći za ostale naše igrače koji trenutno iraju u Beogradu na čelendžu gde je ukupni fond nagrada 125.000. Verovatno je to ok, pošto je u pitanju domaći turnir.
Inače navijam za Novaka u svakoj prilici i kada dobija i kada gubi. Želim mu sve najbolje sutra protiv Conge sa željom da ga pobedi i ublaži negativan skor koji ima protiv njega.

Draganche

pre 15 godina

Ej!Novach zna najbolje sta radi.Mora da igra turnire iz 250 i da pobedjuje sve tenisere od 10 do 200 mesta,da ne bi bilo iznenadjenja na nekim vecim turnirima.Sa Nadalom i Federerom zna kako treba al' ne igraju samo oni tennis.Nije igrao tri nedelje,odmoran je i prvi je nosilac.Ukoliko ponovo izgubi od Tsonge il' nekog treceg i ne osvoji turnir onda misiiim stvarno.A i ova dva turnira su mu odlican trening za Davis Cup bez obzira na vrste podloge...

Nikola

pre 15 godina

Sutrasnji mec sa Congom ce biti prava prilika da se vidi u kakvoj se Novak formi nalazi,jer dosadasnji protivnici nisu bas neki za stvaranje prave slike o Noletovoj igri.

boban,nis

pre 15 godina

Cini se da taj vas Nole moze samo dobro igrati u Marseju i slicnim drugorazrednim turnircicima. Ako bude kakav Grand Slam turnir, e tu se onda on pocne pretvarati kako je toboz ozlijedjen i u velikim bolovima i tako si sacuva status velika sportasa.
(Dobronamjerni Susjed, 20. februar 2009 15:44)

Susjed,procitao sam do sada more komentara na netu,ali mislim da ovaj tvoj ulazi u najuzi krug za izbor najglupljeg.U poslednje dve godine od osam GS Nole je na tri igrao polufinale,jedan finale,dva cetvrtfinala,jedan osvojio i jedan ispao u ranijoj fazi.Informisi se pre nego sto napises ovakvu glupost.

Republika Srpska

pre 15 godina

Svaka cast Nole!
Za komentatore koji podcjenjuju turnir na kom Novak igra mogu samo reci da prouce pravila ITF, jer on mora da odigra odredjen broj trurnira 250, kao i 500,1000 i GS! A koji ce to biti turniri od 250 su njegov izbor, zato ne vidim svrhu polemisanja oko toga!
Novak je veliki sportista, a Srbija treba da se ponosi kako njim, tako i ostalim teniserima koji na jedan divan nacin promovisu tu zemlju o kojoj malo ko zna nesto lijepo! Bez obzira da li oni bili 1. , 10. ili 50. to je veliki uspjeh, a ako ne vjerujete u to, pogledajte koliko djece na svijetu trenira tenis, i u mnogo razvijenijim i bogatijim zemljama nego sto je ova nasa, a koliki procenat njih dodju nekada u prvih 50. Sjetite se da su i Ana i Jelena bile 1. na svijetu, a Novak ce tek da bude.
SVAKA CAST NASIM TENISERIMA!

peronimo

pre 15 godina

Biće to ponovo interesantan meč protiv Conge.Nadam se da je Nole našao lek protiv njega pošto je francuz veoma nezgodan za njega.Predstoji uzbudjiv okršaj!