Četvrtak, 19.02.2009.

22:16

KRK:Zvezda ubedljiva protiv Metalca

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Metalac rezultatom 83:66 u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

Izvor: Saša Ozmo

KRK:Zvezda ubedljiva protiv Metalca IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

Branimir

pre 15 godina

Jasno je da Kari svima pokušava reći da osim napada mora da se igra odbrana! Ko ne može da odigra odbranu na najvećem mogućem nivou neće dobiti minutažu kod Karija! I to je tako, u ovom timu nema mesta zvezdama!

Bice bolje!!!!!!!!!!!

pre 15 godina

Meni nije jasno zasto keselj igrao samo 5min. i to na kraju.Ne znam zasto ga pesic ne koristi vise u rotaciji u poslednje vreme.
(Pantelija, 19. februar 2009 23:41)
Keselja Kari mora da cuwa za polufinale i finale. Posto se ocekiwalo da ce zwezda da dobije owu utakmicu kako tako. Zato je bolje sto je wise minutazu pruzio Milosewicu koji nema u zadnje wreme neku minutazu u NLB-u... Mozda je trebo malo i da udje Filip Sepa , malo da se razigra , da da neku trojku i tako to!!!!!!!!!!!!!

Vlada

pre 15 godina

A veceras ajmo svi da pevamo!Neka veceras svako zna,da je Zvezdina pobeda!Novi sampion i titula...!Ko sto rece kolega..ne zurimo...u prvom derbiju smo isto bili oslabljeni pa pobedili..lagano do "levice"!

Divac

pre 15 godina

Od 60+ komentara, 55 je prepucavanje cigana i grobara, i samo nekoliko realnih komentara o utakmici. Ajmo redom. Video sam na konferenciji da se Kari zali na sudjenje. Pa jedini ko treba da se zali na sudjenje je trener Metalca Icic. Onako domacinsko sudjenje Zvezda odavno nije imala. Samo je jedan sudija ponekad sudio nesto za Metalac. Bakic je vec u prvom poluvremenu trebao da dobije 5 licnih. 3 sekunde ne postoje, ulazi neko od centara (mislim Kikan) u reket, dodaje Tadiji koji je vec u reketu, ovaj pravi dribling u reketu i vraca ovom koji nije izasao iz reketa. Eeeej, to se ne zove 3 sekunde vec 10 sekundi :) Onda 2 puta sude korake Ljubojevicu i Micevicu kad se videlo da su ih igraci Zvezde kasno zatvorili, tj napravili faul. Da ne pricamo o licnim greskama, Stimac prebije Marojevica, sudija svira faul u napadu, Marojevic popreko pogleda Stimca, faul u odbrani :) Bruka i sramota. Sa ovakvom igrom zvezda nema sta da trazi ni protiv FMP-a, a kamoli protiv Partizana. Tadija jeste dao dosta poena, al igra katastrofa. Bakic treba da samo igra odbranu, trojke nek ostavi nekom drugom da sutira, nije to za njega. Milosevica ni u Metalac ne bi doveo :) Owens i Kovac solidni. Jedino moram da pohvalim Bjelicu, odlicne asistencije, samo neka tako nastavi, sa malo vise sigurnosti u igri. I ne razumem zasto se ne spusta da igra ledjima u reketu, kad je za glavu visi od plejmejkera koji ga cuvaju. Sto se Metalca tice, centri su malo zakazali, al razumljivo. Ostali svi solidni, mala kritika Atanackovicu sto se nije opustio, previse je bio u grcu. I trebalo je vise da koriste poziciju 4, tj Bircevica i Tanaskovica, narocito kada je Milosevic ostajao na cetvorci. Da ne bude zabune, navijam i za Metalac i za Zvezdu, posto je Metalac ispao, zelim Zvezdi da osvoji kup, al ako ne poprave igru, tesko...

exit

pre 15 godina

Bravo za Zvezdu!Mada necemo mi da se sad toliko uzdizemo kao Partizanovci!Idemo polako ali sigurno!!!…!!
(delija, 19. februar 2009 22:29)
Više polako nego sigurno!

Lazarus

pre 15 godina

statistika je cudo.Naime,na utakmici c.zvezda-metalac,od dvadeset komentara(koliko je bilo u trenutku kada sam ja citao),osam su ostavili grobari.Ako je vec partizan toliko jak,a zvezda slaba,zasto niste uobrazeni i ignorisete igre tako malog kluba kao sto je Zvezda,nego ostavljate 8 komentara od dvadeset.Da li to znaci da vi imate neki kompleks moze biti,ili(sto mislim da je tacnije)vi svi navijate za zvezdu,samo to jos ne znate?Mislite o tome ili prestanite da komentarisete!
(nenad, 19. februar 2009 23:31)

Ne, dečko, to samo znači da hoćemo malo da vas ložimo...

* * *

pre 15 godina

@ljubltelj baske

Sepa nije plej vec cista dvojka i nije mu najveca snaga u sutu,vec u fenomenalnim prodorima ka kosu koje je jako tesko zaustaviti i "procitati".Ima vrhusku tehniku,dobar pregled igre,solidan sut,jak je i brz.Ima prelep stil igre,igra sa velikom lakocom.Znaci,sto se tice kosarkaskog znanja, ono je ogromno.
Njegov jedini nedostatak,a mozda se ispostavi i kljucni, jeste psiha.Dakle,cini mi se da je razmazen i da cesto nema volju i zar za pobedom.Opet,cini mi se i da je pametan,pa se nadam da ce vremenom uvideti da ako ne promeni svoj pristup igri nece uspeti da je digne na visi nivo.
Radosavljevic je veliki talenat i cista je "trojka",a glat moze i beka da igra.Ne znam odakle ti ideja da je "cetvorka"?

Radoslav_Jokic

pre 15 godina

Vrlo je zanimljivo da Owens protiv Metalca ima 12 poena a protiv partizana 5,a Dragicevic protiv metalca 20 a protiv partizana jedna 12 ili tako nesto....tu se vidi razlika izmedju igracca...UGLEDAJTE SE NA VELICKOVICA KOJI NA SVAKOJ UTAKMICI KONSTANTNO IGRA U DOBROJ FORMI I KADA NEMA SVOJ DAN IMA NAJMANJE 15 POENA....

pimpoje

pre 15 godina

Tadija Dragićević ukazao je na ne baš idealne uslove u dvorani Čair u Nišu.

"Teška utakmica, trebalo nam je malo vremena da se naviknemo na hladnu dvoranu i nove lopte. Pojačali smo odbranu u nastavku i dosta popravili igru, što je bilo dovoljno za finale".

(MONDO/Beta)

i tako sTrADIJI ne odgovara lopta, temperatura, verovatno i podloga. Care, nema vise sljake, proslo svrseno vreme!

dreadnot

pre 15 godina

Sta reci posle svega?
Danima sam govorio na ovom mestu da ce Metalac izbaciti Zvezdu.Pogresio sam.Iako oslabljena CZ je prosla u polufinale.Kako?U prvom poluvremenu Metalac je bio bolji,svidelo se vama ili ne.
U nastavku,posto su povredili do tog trenutka najboljeg Valjevca,Teodosica,crveno beli su imali olaksan posao.
Zanimljivo je da se Pesic na konferenciji zalio na sudije,meni se cini da smo gledali razlicite utakmice.zasto?metalac je ostecen,dozvoljeno je da Stimac spava u reketu Valjevaca,Beogradjani su igrali presing,dosta cvrst i grub,a sudije su im za osam minuta poslednje cetvrtine dosudile dve licne- sramota!!!
No sve ce to narod pozlatiti.Vidimo se u Valjevu,pred punom halom,nadu ostavite napolju!
Molite Boga da ne dodjete u finale,"valjak" ce vas pregaziti 30 razlike

Stameni

pre 15 godina

Igra u prvom poluvremenu je bila zista na veoma losem nivou.Sut nas uopste nije isao,skok takodje sve u svemu ocajno.Ali u drugom poluvremenu stvari dolaze na svoje mesto i rutinski privodimo mec kraju.Sve u svemu radje me dobra igra Tadije,Milan Milosevic je odigrao dosta korektno imao je 8 poena i 5 ofanzivnih skokova sto je stvarno za postovanje.Bjelica je odigrao katasrofalno prvo poluvreme,ali je u drrugom pokazao zasto je jedan od najvecih talenata u evropi.Na ovoj utakmici se i nije nesto mnogo primecivalo odsustvo ali ce u polifinalu i finalu igraci morati dati 200 posto sebe da se to ne vidi.A za grobare pa ja ne znam sta je ubedljivo ako nije 17 poena razlike.I samo da vas podsetim posto pricate da smo se mucili 3 cetvrtine da je vas Vojvodina vodila 10 poena
tako da malo gledajte svoja posla kompelksasi.

DeLiJa

pre 15 godina

@Iz vecerasnje utakmice se moze zakljuciti da je KKP sa svojim navijacima institucija za KKCZ sa njihovim "navijacima".
Juce, protiv Vojvodine, tokom cele utakmice, sa tribina su mogle da se cuju Partizanove pesme i Grobari su jos jedanput pokazali kako se na pravi nacin bodri klub. Ljubavlju i pesmom.


Pa mi se cuvamo za finale sa HEMOFARMOM...

PsihoDelija

pre 15 godina

Ljubitelju basketa Sepa nije ulazio u igru tako da ti je bolje da pocnes da ljubis nesto drugo. A Delije ako vi necete da navijate pustite one koji vole Zvezdu za dzabe da navijaju a ne da ih stisavate.Vi i vas bojkot... smesni ste. Ajmo Zvezdasi sutra da urlamo za Zvezdu a Delije ko j...

jon snow

pre 15 godina

Stavimo za trenutak utakmicu na stranu.

Iz vecerasnje utakmice se moze zakljuciti da je KKP sa svojim navijacima institucija za KKCZ sa njihovim "navijacima".
Juce, protiv Vojvodine, tokom cele utakmice, sa tribina su mogle da se cuju Partizanove pesme i Grobari su jos jedanput pokazali kako se na pravi nacin bodri klub. Ljubavlju i pesmom.
A sta smo jos mogli zakljuciti iz danaslje utakmice?
Pa recimo to da cak ni Delije u Nisu nisu zainteresovane za svoj klub, s` obzirom da je Cair bio polu prazan(Apsolutno nije bitno sto je protivnik bio Masinac). Od navijanja nije bilo ni traga, Jedino se u zadnjoj cetvrtini culo: "Svetislav Pesic", i to je to. Zaista jadna i pozorisna atmosfera.
Nije ni cudo sto Zvezda nikada nece nista u kosarci uraditi kada ima ovakvu podrsku sa tribina. Neki cak sebe nazivaju vatrenim navijacima, a ti isti hoce da vide Zvezdu u Evroligi. Smesno!

Sada me mogu slobodno napljuvati svi "vatreni" navijaci, ali cinjenice su cinenice i vi tu nista ne mozete promeniti.
Svesni ste i vi toga, ali ne zelite to da priznate sami sebi.

Volim ga, k`o oka dva ...
(Cartman, 19. februar 2009 22:33)
delije bojkotuju basket,a ako te zanima uporedjivanje ko bolje navija,idi na youtube i pogledaj kako su to delije nekada radile,dok su dolazili na basket...

Xomep182

pre 15 godina

@Ajmo sada nja nja nja,tadija nja nja nja,smesnije ekipe od vas nema,ma ne postoji,verovatno ste kupili ovu utakmicu,jel se videlo da je Metalac kvalitetniji od vas.
(marko, 19. februar 2009 22:41)

OK, medju 50 komentara nije bio ni jedan takav...
Ljudima se jednostavno smucilo da gledaju Ovakvu Zvezdu, i delijama, i neutralnima, a ni grobarima vise nije zanimljivo da vas podbadaju kad vide u kolikoj ste "banani"
Realno, za vas je ulazak u finale uspeh, bice tesko protiv FMPa, a u finali tipujem na pobednika meca Hemofarm-Partizan, s tim sto bih malo vece sanse dao Partizanu, zato sto je Vujosevic uspeo da napravi sistem sa 11 igraca u rotaciji, a ponekad i svih 12, jednostavno Partizan u svakom trenutku ima jaku petorku na parketu..

Nikola

pre 15 godina

Prvo poluvreme OCAJNO,u drugom smo odigrali solidno zahvaljujuci Bjelici,Tadiji i veceras nasem najboljem igracu Stevicu.Vidi se da nam nedostaju Marinovic i Roberts ali koga nema bez njega se mora.Za potrebu protiv FMP-a ce nam biti potrebna dosta bolja igra,a sto se tice eventualnog finala mislim da bi bilo bolje da igramo sa Partizanom jer zaista je tesko ocekivati da bismo mogli da dobijemo Hemofarm 3 puta u 7 dana.ZVEZDA IZNAD SVEGA!!!

Čiča Gliša

pre 15 godina

Šampionsko izdanje crveno-belih. Ovakvoj Zvezdi ni mnogo jači protivnici ne bi odoleli.
Šteta što su Lavovi već ispali, jer bi i njih oduvali sa terena.
Napred Zvezdo.

kritičar nlbskeptika

pre 15 godina

---------------
Sve čestitke Zvezdi. Najjači smo kad je najteže! "METALAC" je pokazao zašto nam ne treba NLB liga, vidite da i klubovi iz srpske lige mogu da se nose sa najjačim timovima NLB!
(nlbskeptik, 19. februar 2009 22:36)

Joooooj šta čovek napisa, još ako i veruje u ovo što piše...

Vidi "skeptiče" stvari su za nijansu drugačije. Metalac je pokazao da Zvezda ne treba da igra NLB već srpsku ligu obzirom da se jedva nosi sa ekipom koja je treća u tom takmičenju i možda se i neće plasirati za dalje. A to koliko sam u pravu potvrdiće, pre svega Hemofarm, kad vas dva puta za redom bude odučio od košarke u Piniru iduće nedelje.

"Najjači smo kad je najteže!" - ako je najteže protiv Metalca iz Valjeva onda nek ide sve u... peršun

sve u svemu - zacin C

pre 15 godina

@Cartman
Decko,kolk'o si smesan i Ckalju si za**bo!!! Kao prvo,pitaj neke ljude van zemlje,navijace drugih klubova ko je institucija (sto se navijanja tice,mada i ovako jesmo),drugo,navijanje je bilo zabranjeno,jer su tu bili neki likovi koji su vikali na one ljude koji navijaju i zabranili im da navijaju,ne znam da li su to Beogradjani ili Nislije,nebitno,ali nisam hteo da navijam bas iz tog razoga(ne zato sto ce neki debil da kaze nesto ili da preti,bas me briga,nego da svi budemo slozni ili ce (ne)navijanje biti smesno,a posle ce takvi likovi kao ti,koji nikad nisu videli halu ili stadion,da pametuju o navijanju.I trece,skandiranje Pesicu nije krenulo zato sto su ljudi poceli da navijaju,nego zato sto je sudiji rekao da pu*i k***c.Jeste da nije za skandiranje...ali mnogo je dobro kad to Kari kaze :)))
I za kraj,samog sebe sam smorio,grobari su uvek bili IZA Delija,u svemu,to znaju svi,zato i imate toliki kompleks od DELIJA...hvata te jeza kad cujes ovu rec,jel? Pa znam...
A,da,cetvrto...sto ti ostavljas komentar na vest o CZ ??? Aha,objasnjenje je u prethodnoj recenici.

nenad

pre 15 godina

statistika je cudo.Naime,na utakmici c.zvezda-metalac,od dvadeset komentara(koliko je bilo u trenutku kada sam ja citao),osam su ostavili grobari.Ako je vec partizan toliko jak,a zvezda slaba,zasto niste uobrazeni i ignorisete igre tako malog kluba kao sto je Zvezda,nego ostavljate 8 komentara od dvadeset.Da li to znaci da vi imate neki kompleks moze biti,ili(sto mislim da je tacnije)vi svi navijate za zvezdu,samo to jos ne znate?Mislite o tome ili prestanite da komentarisete!

Vucko

pre 15 godina

Katastrofa od igre tokom cele utakmice, navijanja nije ni bilo, samo mi nije jasno da li ove Delije iz Nisa uopste znaju sta i zbog cega bojkotuju!?
Tadija se polako vraca u formu, ali je mene odusevio Bjelica, imao je desetak fenomenalnih asistencija, probudio ekipu i bio najzasluzniji za pobedu. Keselj je igrao samo zadnjih 5 min. ocigledno da je u nekoj svadji sa Pesicem, Bakic kos nije mogao da pogodi, ali je mnogo koristan u odbrani, a za Milana Milosevica je svaki komentar suvisan, sigurno uz Mirka Pavlovica, Marka Cvetkovica, Stivena Markovica, jedan od najgorih igraca u Zvezdinoj istoriji.
Valjda ce sutra biti bolje i Fmp nista nije prikazao protiv Lajonsa.

Vlada

pre 15 godina

Bio sam na utakmici...odigrali momci "malo" jacu odbranu u II poluvremenu i to je to...navijanje????Nemam reci...dajte ljudi dodjite da navijamo,da bodrimo te mlade momke!A ko bojkotuje nek bojkotuje!PRAVI NAVIJACI?DODJITE!!!ZIVELA ZVEZDA!!!

Sale

pre 15 godina

BAKIC=KOMEDIJA
Kikanovic~Ja ne znam sto njega neki uporno proglasavaju najboljim nasim igracem u odbrani KATASTROFA u napadu sta uradi uradi...
Milosevic~Par puta na nekim utakmicama sam video da masi ceo kos kada sutira za 3 poena danas opet ne razumem kakav je to suter onda(mada je danas extra odigrao kako inace on ume)
Owens,Tadija,Bjelica,Stimac.Stevic manje vise korektno...
Ali mi ovaj kup mozemo uzeti samo ako se desi samo cudo!!!

Pantelija

pre 15 godina

Meni nije jasno zasto keselj igrao samo 5min. i to na kraju.Ne znam zasto ga pesic ne koristi vise u rotaciji u poslednje vreme.

nikad 001

pre 15 godina

ono sto je tim zvezde pokazao veceras je sramotno i za ime koje nosi i za ambicije koje neosporno ima ali i za nasu zemlju da jedan takav tim nas predstavlja u evropi... izrazito losa igra, ne zna se kome je sta zadatak i osnovna karakteristika zvezde i u predhodnih par godina - svi igraci sa svih pozicija sutiraju bez ikakve osnove za to... ne vidi se nikakav napredak i rad sa timom pesicevim dolaskom...
toliko su se mucili sa metalcem kao da je u najmanju ruku neki tim iz uleba. krajnji rezultat nije realan...sve cestitke metalcu a igraci i uprava dobro da se zamisle sta im je dalje ciniti...

pored partizana i hemofarma, zvezda nema sta da radi u plej ofu. toliko od mene.

NBG

pre 15 godina

Finale kupa Koraca, Final 4 nacionalnog prvenstva, Final 4 NLB lige, i top 16 Euro Cup-a je realan domet i uspeh ovog tima zvezde, i to tako treba gledati... sve preko ovoga bi bilo iznenadjenje....


Kari ostani do penzije !!!

grobar do groba

pre 15 godina

ovo je jadno!!! a komentator je najjaci- ponavljam po 1001 put zlezda igra bez dva najbolja igraca!! a ja ne ponavljam samo kazem dobili smo vas bez veselog i vranesa!!!

Šta Grobari rade kada ne ide...

pre 15 godina

Čestitke zvezdi na pobedi,jer bi bilo nezanimljivo polufinale izmedju fmp-a i mašinca,drugo da mi je samo znati gde su te delije sto su pričale o osvajanju euro cupa,kad već prognoziraju takav uspeh što lepo ne odu u dvorani i navijaju za svoj klub,nego spice gnjave,dovoljan dokaz da ste pozorišna publika,kad gubite ćutite,kad ste poveli 10 razlike onda kao pozdravljate Pešića,e u tome je razlika izmedju vas i nas,ako je zvezda ubedljiva proziv mašinca onda je Partizan oduvao vojvodinu,i hemofarm će isto da prodje,vidimo se u finalu a dalje se zna.... Dule Vujošević sha la la la la...

Koja

pre 15 godina

Da nije bilo ovako sramnog sudjenja u 3.cetvrtini i ovu utakmicu bi izgubili.
Najdosadnija utakmica sezone.
Antipropaganda kosarke.
Sudjenje nula.

Zasto?????

pre 15 godina

Zanima me zasto ,,Delije'' nisu weceras dosle i zasto i dalje bojkutuju klub??? Dokle wise bre???
Nadam se da ce barem sutra da dodju u wecem broju , a najwise u finalu ako uopste i udjemo, ali nadam se da ocemo!!!!!!!!!!!!!!!

Рипаблик оф Ред Стар

pre 15 godina

Честитке Металцу, стварно су добро одиграли три четвртине, али без снаге за последњу четвртину. Свака част Бјелици, дечко је одиграо баш маштовито.... Само једно питање за управу звезде: Људи јел вам онај Бакић плаћа да игра у звезди????? Па то је срамота, његово незнање је запањујуће, питање је зна ли уопште правила кошаркашке игре (двокорак, кораци и то...). Бакићу МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ ЗАЈЕДНО СА ОНИМ КО ТЕ ДОВЕО!!!!.... и слободно да поведеш и оног Милошевића

yoksgrobar

pre 15 godina

Nisu losi ovi Metalci...
Odlicno su se borili...
Malo su ih sudije ostetile..
ok ,zvezda je prebila, to jest prelomila u zavrsnici.
O nekakvoj dobroj igri ni govora raspljavljati...
Komentarisanje spikera je za spavanje...hvala

delija

pre 15 godina

Navijanje je bilo sramotno delije prekid bojkota na sta lici ono navijanje sramota za zvezdu u polufinalu sa fmp-om svi u nis da podrzimo ove mlade momke,napred zvezda ale!

divac

pre 15 godina

UBEDLJIVA????hahaha majko moja pa vi niste normalni kakve naslove stavljate....par suta za trojku koji promasuju ceo obruc,novi Bodiroga koji loptu ne moze da prenese preko pola,i vrhunac veceri kada stimac posle kosa pocinje da se lozi i vice ajmo idemo,kao da je dao kos pored brajanta ili slicno.....o boze

Jedwa-pobeda

pre 15 godina

Teze nego sto se ocekiwalo , zwezda je dobila metalac...Owako wise ne moze.. Kari ako oces KUP? neka owa deca wezbaju sut sa linije 6.25. Jeste da tu nisu Marinowic i Roberts , ali ima zwezda i druge adute...Zato mora to mnogo bolje , inace nas wec izbaci iz KUPA FMP.... sRecno MOMCI... poZZ ZA SWE delije!!!!!!!!!!!!!!

Nemanja Nis

pre 15 godina

Da budem uz Zvezdu sprecila me bolest na zalost tako da sam je pratio preko tv-a i mnogo mi krivo valjda cu biti u finalu, naravno ako pobedimo FMP. Zato napred Zvezdooo

партизан београд

pre 15 godina

Хахаха Звезда убедљива против Металца?!?!?! Хахаха
"Ваљевчани незгодни као кратко ћебе!" То треба да вам буде наслов.

Molle

pre 15 godina

Momcima svaka čast na pobedi, kao i Valjevcima na pruženom otporu,ali sve je to,ako se ja pitam, ništa u odnosu na utisak koji Petar Groznog Glasa Denda može da ostavi na nedužnog gledaoca. Strašno je da čovek koji izgovara nešto poput "najjača prednost" radi na državnoj televiziji, za koju, podsetiću, izdvajamo određenu sumu novca svakog meseca i praktično mu dajemo platu. Sačuvaj me, Bože, Groznih Glasova.

JOHANSSON

pre 15 godina

realno, naslov govori kao da je sve bilo reseno u 1. cetvrtini, a utakmica je dobijena u 4. cetvrtini.......
navijam za zvezdu, idem na utakmice, ali mi je zao kad vidim da je zvezda za mesec dana pala u formi za 50%......tek sada vidim da je Robrts 20% od tima, mnogo, mnogo znaci......
nadam se povratku forme sa kraja 2008. godine.......

AJDE ZVEZDO!!!!!! TITULA-sad ili nikad!!!!!!

Cartman

pre 15 godina

Stavimo za trenutak utakmicu na stranu.

Iz vecerasnje utakmice se moze zakljuciti da je KKP sa svojim navijacima institucija za KKCZ sa njihovim "navijacima".
Juce, protiv Vojvodine, tokom cele utakmice, sa tribina su mogle da se cuju Partizanove pesme i Grobari su jos jedanput pokazali kako se na pravi nacin bodri klub. Ljubavlju i pesmom.
A sta smo jos mogli zakljuciti iz danaslje utakmice?
Pa recimo to da cak ni Delije u Nisu nisu zainteresovane za svoj klub, s` obzirom da je Cair bio polu prazan(Apsolutno nije bitno sto je protivnik bio Masinac). Od navijanja nije bilo ni traga, Jedino se u zadnjoj cetvrtini culo: "Svetislav Pesic", i to je to. Zaista jadna i pozorisna atmosfera.
Nije ni cudo sto Zvezda nikada nece nista u kosarci uraditi kada ima ovakvu podrsku sa tribina. Neki cak sebe nazivaju vatrenim navijacima, a ti isti hoce da vide Zvezdu u Evroligi. Smesno!

Sada me mogu slobodno napljuvati svi "vatreni" navijaci, ali cinjenice su cinenice i vi tu nista ne mozete promeniti.
Svesni ste i vi toga, ali ne zelite to da priznate sami sebi.

Volim ga, k`o oka dva ...

ljubltelj basketa

pre 15 godina

Iskreno, daleko od toga da sam zadovoljan Zvezdinom igrom! Vidi se da Marinovic dosta fali, ali i kada je on tu imamo mnogo problema u organizaciji napada, na cemu bi gospodin Pesic najpre trebalo da poradi. Drugo, mislim da je odbrana u odredjenim trenutcima slaba, ali kada se krene malo angazovanije to vec lici na nesto. Sve u svemu, smatram da je potrebno Stivena Markovica sto pre uklopiti u ekipu, jer nam takav profil igraca nedostaje, i takodje je neophodno dovesti pojacanje na poziciji centra! Medjutim, ja bih hteo da skrenem paznju na nesto drugo... juce sam gledao utakmicu izmedju uzicke Slobode i Crvene Zvezde 2. Ono sto sam video od Zvezde je veoma razocaravajuce. Prosecna ekipa Slobode ih je veoma lako pobedila 20-ak razlike, iako je sastavljena pretezno od mladjih igraca, kakvi su i u Zvezdi! Prvo je nadopustiva onolika opustenos prilikom zagrevanja, gde svako radi sta mu se hoce. Drugo odbrana je katastrofa! Napad i nekako, ali odbrane nema nigde. Takodje, moram da napomenem da me ja mali Sepa poprilicno razocarao. Verovao sam u njegov talenat, ali izgleda da od toga nema nista. On pleja, u pravom smislu te reci ne moze da igra nikako, ali i na pozici beka sutera je prilicno slabunjav. Glavno oruzije - sut mu je nepouzdan, o cemu dovoljno govori podatak da je bacanaj sutirao katastrofalno (sigurno ispod 50%)... ni sa trojke nije nista bolji. Plejmejker Uzicana (takodje 90 godiste) Tasic je po mnogo cemu bolji igrac.Ali sa druge strane, decko od koga stvarno mnogo ocekujem je Lazar Radosavljevic. Sjajno obavlja posao na poziciji 4, po potrebi moze da se sousti i na trojku, sve u svemu jedan extra talentovan igrac. Njegova igra sa 17 godina je maestralna... sigurno jedna od najvecih nada nase kosarke!
Pozdrav

nlbskeptik

pre 15 godina

Sve čestitke Zvezdi. Najjači smo kad je najteže! "METALAC" je pokazao zašto nam ne treba NLB liga, vidite da i klubovi iz srpske lige mogu da se nose sa najjačim timovima NLB!

marko

pre 15 godina

Ajmo sada nja nja nja,tadija nja nja nja,smesnije ekipe od vas nema,ma ne postoji,verovatno ste kupili ovu utakmicu,jel se videlo da je Metalac kvalitetniji od vas.

Chaos Is Me

pre 15 godina

Slabo izdanje Zvezde i nerealna razlika na kraju. Dobili smo iskljuchivo zbog, ipak, skromnih mogucnosti Metalca. Moracemo mnogo bolje protiv FMP-a. Sada je ochigledno da minutaza Borisa Bakica mora da bude znatno manja, on moze da se iskoristi ali nikako ne sme da shutne 7,8 puta za 3, jer jednostavno ne poseduje dobar shut. Mislim da bi Keshelj morao da igra vishe, jedini on i Ovens od spoljnih igracha mogu zaista da naprave problem spolja. Ponovo smo veliki taoci Tadije Dragicevica, on je svakako najkvalitetniji od nashih igracha ali je daleko od kalibra da mu ceo tim bude podredjen. Bjelica mora da bude hrabriji i sportski bezobrazan, nishta bez toga. Milan Miloshevic je pao sa Marsa, igra izuzetno nelogichno, ima solidne fizichke predispozicije ali nishta osim toga. Stevic ponovo sasvim korektan, Shtimac takodje. Kikanovic je izuzetno sebichan, na to neko mora da mu ukaze, chim dobije loptu, spusti glavu i ne postoji nijedna druga opcija osim da shutira makar iz nemoguce pozicije. Chini mi se da bez Marinovica i Robertsa teshko mozemo i do finala, a kamoli do trofeja. Mnogo bih voleo da greshim i da me Kari i momci demantuju!

delija sombor

pre 15 godina

ovaj rezultat nije realna slika stanja na terenu.mislim da milosevicu treba da se zahvali na saradnji jer decko ruku na srce nema pojma!ovo je jedini promasaj zvezde u dovodjenju igraca,meni nije jasno kako covek moze onoliko da gubi lopte,sut mu je katastrofalan a isto vazi za bakica i bjelicu,s razlikom sto bjelica ima osecaja za asistenciju i ulaz.mnogi su kritikovali kovaca ali kovac jos jedanput dokazuje da je za bakica i milosevica izmislio kosarku.sto se tice sutrasnje tekme mislim da je bolje da izgubimo jer s ovakvom igrom u eventualnom finalu partizan i hemofarm bi nas odvalili 20 razlike,realno sutrasnji mec partizana i hemofarma je finale pre finala jer zvezda bez robertsa i marinovica nema sta da trazi u ovakvim utakmicama.

партизан београд

pre 15 godina

Хахаха Звезда убедљива против Металца?!?!?! Хахаха
"Ваљевчани незгодни као кратко ћебе!" То треба да вам буде наслов.

Cartman

pre 15 godina

Stavimo za trenutak utakmicu na stranu.

Iz vecerasnje utakmice se moze zakljuciti da je KKP sa svojim navijacima institucija za KKCZ sa njihovim "navijacima".
Juce, protiv Vojvodine, tokom cele utakmice, sa tribina su mogle da se cuju Partizanove pesme i Grobari su jos jedanput pokazali kako se na pravi nacin bodri klub. Ljubavlju i pesmom.
A sta smo jos mogli zakljuciti iz danaslje utakmice?
Pa recimo to da cak ni Delije u Nisu nisu zainteresovane za svoj klub, s` obzirom da je Cair bio polu prazan(Apsolutno nije bitno sto je protivnik bio Masinac). Od navijanja nije bilo ni traga, Jedino se u zadnjoj cetvrtini culo: "Svetislav Pesic", i to je to. Zaista jadna i pozorisna atmosfera.
Nije ni cudo sto Zvezda nikada nece nista u kosarci uraditi kada ima ovakvu podrsku sa tribina. Neki cak sebe nazivaju vatrenim navijacima, a ti isti hoce da vide Zvezdu u Evroligi. Smesno!

Sada me mogu slobodno napljuvati svi "vatreni" navijaci, ali cinjenice su cinenice i vi tu nista ne mozete promeniti.
Svesni ste i vi toga, ali ne zelite to da priznate sami sebi.

Volim ga, k`o oka dva ...

grobar do groba

pre 15 godina

ovo je jadno!!! a komentator je najjaci- ponavljam po 1001 put zlezda igra bez dva najbolja igraca!! a ja ne ponavljam samo kazem dobili smo vas bez veselog i vranesa!!!

NBG

pre 15 godina

Finale kupa Koraca, Final 4 nacionalnog prvenstva, Final 4 NLB lige, i top 16 Euro Cup-a je realan domet i uspeh ovog tima zvezde, i to tako treba gledati... sve preko ovoga bi bilo iznenadjenje....


Kari ostani do penzije !!!

divac

pre 15 godina

UBEDLJIVA????hahaha majko moja pa vi niste normalni kakve naslove stavljate....par suta za trojku koji promasuju ceo obruc,novi Bodiroga koji loptu ne moze da prenese preko pola,i vrhunac veceri kada stimac posle kosa pocinje da se lozi i vice ajmo idemo,kao da je dao kos pored brajanta ili slicno.....o boze

delija

pre 15 godina

Navijanje je bilo sramotno delije prekid bojkota na sta lici ono navijanje sramota za zvezdu u polufinalu sa fmp-om svi u nis da podrzimo ove mlade momke,napred zvezda ale!

Рипаблик оф Ред Стар

pre 15 godina

Честитке Металцу, стварно су добро одиграли три четвртине, али без снаге за последњу четвртину. Свака част Бјелици, дечко је одиграо баш маштовито.... Само једно питање за управу звезде: Људи јел вам онај Бакић плаћа да игра у звезди????? Па то је срамота, његово незнање је запањујуће, питање је зна ли уопште правила кошаркашке игре (двокорак, кораци и то...). Бакићу МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ ЗАЈЕДНО СА ОНИМ КО ТЕ ДОВЕО!!!!.... и слободно да поведеш и оног Милошевића

yoksgrobar

pre 15 godina

Nisu losi ovi Metalci...
Odlicno su se borili...
Malo su ih sudije ostetile..
ok ,zvezda je prebila, to jest prelomila u zavrsnici.
O nekakvoj dobroj igri ni govora raspljavljati...
Komentarisanje spikera je za spavanje...hvala

Chaos Is Me

pre 15 godina

Slabo izdanje Zvezde i nerealna razlika na kraju. Dobili smo iskljuchivo zbog, ipak, skromnih mogucnosti Metalca. Moracemo mnogo bolje protiv FMP-a. Sada je ochigledno da minutaza Borisa Bakica mora da bude znatno manja, on moze da se iskoristi ali nikako ne sme da shutne 7,8 puta za 3, jer jednostavno ne poseduje dobar shut. Mislim da bi Keshelj morao da igra vishe, jedini on i Ovens od spoljnih igracha mogu zaista da naprave problem spolja. Ponovo smo veliki taoci Tadije Dragicevica, on je svakako najkvalitetniji od nashih igracha ali je daleko od kalibra da mu ceo tim bude podredjen. Bjelica mora da bude hrabriji i sportski bezobrazan, nishta bez toga. Milan Miloshevic je pao sa Marsa, igra izuzetno nelogichno, ima solidne fizichke predispozicije ali nishta osim toga. Stevic ponovo sasvim korektan, Shtimac takodje. Kikanovic je izuzetno sebichan, na to neko mora da mu ukaze, chim dobije loptu, spusti glavu i ne postoji nijedna druga opcija osim da shutira makar iz nemoguce pozicije. Chini mi se da bez Marinovica i Robertsa teshko mozemo i do finala, a kamoli do trofeja. Mnogo bih voleo da greshim i da me Kari i momci demantuju!

kritičar nlbskeptika

pre 15 godina

---------------
Sve čestitke Zvezdi. Najjači smo kad je najteže! "METALAC" je pokazao zašto nam ne treba NLB liga, vidite da i klubovi iz srpske lige mogu da se nose sa najjačim timovima NLB!
(nlbskeptik, 19. februar 2009 22:36)

Joooooj šta čovek napisa, još ako i veruje u ovo što piše...

Vidi "skeptiče" stvari su za nijansu drugačije. Metalac je pokazao da Zvezda ne treba da igra NLB već srpsku ligu obzirom da se jedva nosi sa ekipom koja je treća u tom takmičenju i možda se i neće plasirati za dalje. A to koliko sam u pravu potvrdiće, pre svega Hemofarm, kad vas dva puta za redom bude odučio od košarke u Piniru iduće nedelje.

"Najjači smo kad je najteže!" - ako je najteže protiv Metalca iz Valjeva onda nek ide sve u... peršun

Šta Grobari rade kada ne ide...

pre 15 godina

Čestitke zvezdi na pobedi,jer bi bilo nezanimljivo polufinale izmedju fmp-a i mašinca,drugo da mi je samo znati gde su te delije sto su pričale o osvajanju euro cupa,kad već prognoziraju takav uspeh što lepo ne odu u dvorani i navijaju za svoj klub,nego spice gnjave,dovoljan dokaz da ste pozorišna publika,kad gubite ćutite,kad ste poveli 10 razlike onda kao pozdravljate Pešića,e u tome je razlika izmedju vas i nas,ako je zvezda ubedljiva proziv mašinca onda je Partizan oduvao vojvodinu,i hemofarm će isto da prodje,vidimo se u finalu a dalje se zna.... Dule Vujošević sha la la la la...

Koja

pre 15 godina

Da nije bilo ovako sramnog sudjenja u 3.cetvrtini i ovu utakmicu bi izgubili.
Najdosadnija utakmica sezone.
Antipropaganda kosarke.
Sudjenje nula.

JOHANSSON

pre 15 godina

realno, naslov govori kao da je sve bilo reseno u 1. cetvrtini, a utakmica je dobijena u 4. cetvrtini.......
navijam za zvezdu, idem na utakmice, ali mi je zao kad vidim da je zvezda za mesec dana pala u formi za 50%......tek sada vidim da je Robrts 20% od tima, mnogo, mnogo znaci......
nadam se povratku forme sa kraja 2008. godine.......

AJDE ZVEZDO!!!!!! TITULA-sad ili nikad!!!!!!

pimpoje

pre 15 godina

Tadija Dragićević ukazao je na ne baš idealne uslove u dvorani Čair u Nišu.

"Teška utakmica, trebalo nam je malo vremena da se naviknemo na hladnu dvoranu i nove lopte. Pojačali smo odbranu u nastavku i dosta popravili igru, što je bilo dovoljno za finale".

(MONDO/Beta)

i tako sTrADIJI ne odgovara lopta, temperatura, verovatno i podloga. Care, nema vise sljake, proslo svrseno vreme!

delija sombor

pre 15 godina

ovaj rezultat nije realna slika stanja na terenu.mislim da milosevicu treba da se zahvali na saradnji jer decko ruku na srce nema pojma!ovo je jedini promasaj zvezde u dovodjenju igraca,meni nije jasno kako covek moze onoliko da gubi lopte,sut mu je katastrofalan a isto vazi za bakica i bjelicu,s razlikom sto bjelica ima osecaja za asistenciju i ulaz.mnogi su kritikovali kovaca ali kovac jos jedanput dokazuje da je za bakica i milosevica izmislio kosarku.sto se tice sutrasnje tekme mislim da je bolje da izgubimo jer s ovakvom igrom u eventualnom finalu partizan i hemofarm bi nas odvalili 20 razlike,realno sutrasnji mec partizana i hemofarma je finale pre finala jer zvezda bez robertsa i marinovica nema sta da trazi u ovakvim utakmicama.

nikad 001

pre 15 godina

ono sto je tim zvezde pokazao veceras je sramotno i za ime koje nosi i za ambicije koje neosporno ima ali i za nasu zemlju da jedan takav tim nas predstavlja u evropi... izrazito losa igra, ne zna se kome je sta zadatak i osnovna karakteristika zvezde i u predhodnih par godina - svi igraci sa svih pozicija sutiraju bez ikakve osnove za to... ne vidi se nikakav napredak i rad sa timom pesicevim dolaskom...
toliko su se mucili sa metalcem kao da je u najmanju ruku neki tim iz uleba. krajnji rezultat nije realan...sve cestitke metalcu a igraci i uprava dobro da se zamisle sta im je dalje ciniti...

pored partizana i hemofarma, zvezda nema sta da radi u plej ofu. toliko od mene.

nlbskeptik

pre 15 godina

Sve čestitke Zvezdi. Najjači smo kad je najteže! "METALAC" je pokazao zašto nam ne treba NLB liga, vidite da i klubovi iz srpske lige mogu da se nose sa najjačim timovima NLB!

marko

pre 15 godina

Ajmo sada nja nja nja,tadija nja nja nja,smesnije ekipe od vas nema,ma ne postoji,verovatno ste kupili ovu utakmicu,jel se videlo da je Metalac kvalitetniji od vas.

Molle

pre 15 godina

Momcima svaka čast na pobedi, kao i Valjevcima na pruženom otporu,ali sve je to,ako se ja pitam, ništa u odnosu na utisak koji Petar Groznog Glasa Denda može da ostavi na nedužnog gledaoca. Strašno je da čovek koji izgovara nešto poput "najjača prednost" radi na državnoj televiziji, za koju, podsetiću, izdvajamo određenu sumu novca svakog meseca i praktično mu dajemo platu. Sačuvaj me, Bože, Groznih Glasova.

sve u svemu - zacin C

pre 15 godina

@Cartman
Decko,kolk'o si smesan i Ckalju si za**bo!!! Kao prvo,pitaj neke ljude van zemlje,navijace drugih klubova ko je institucija (sto se navijanja tice,mada i ovako jesmo),drugo,navijanje je bilo zabranjeno,jer su tu bili neki likovi koji su vikali na one ljude koji navijaju i zabranili im da navijaju,ne znam da li su to Beogradjani ili Nislije,nebitno,ali nisam hteo da navijam bas iz tog razoga(ne zato sto ce neki debil da kaze nesto ili da preti,bas me briga,nego da svi budemo slozni ili ce (ne)navijanje biti smesno,a posle ce takvi likovi kao ti,koji nikad nisu videli halu ili stadion,da pametuju o navijanju.I trece,skandiranje Pesicu nije krenulo zato sto su ljudi poceli da navijaju,nego zato sto je sudiji rekao da pu*i k***c.Jeste da nije za skandiranje...ali mnogo je dobro kad to Kari kaze :)))
I za kraj,samog sebe sam smorio,grobari su uvek bili IZA Delija,u svemu,to znaju svi,zato i imate toliki kompleks od DELIJA...hvata te jeza kad cujes ovu rec,jel? Pa znam...
A,da,cetvrto...sto ti ostavljas komentar na vest o CZ ??? Aha,objasnjenje je u prethodnoj recenici.

nenad

pre 15 godina

statistika je cudo.Naime,na utakmici c.zvezda-metalac,od dvadeset komentara(koliko je bilo u trenutku kada sam ja citao),osam su ostavili grobari.Ako je vec partizan toliko jak,a zvezda slaba,zasto niste uobrazeni i ignorisete igre tako malog kluba kao sto je Zvezda,nego ostavljate 8 komentara od dvadeset.Da li to znaci da vi imate neki kompleks moze biti,ili(sto mislim da je tacnije)vi svi navijate za zvezdu,samo to jos ne znate?Mislite o tome ili prestanite da komentarisete!

ljubltelj basketa

pre 15 godina

Iskreno, daleko od toga da sam zadovoljan Zvezdinom igrom! Vidi se da Marinovic dosta fali, ali i kada je on tu imamo mnogo problema u organizaciji napada, na cemu bi gospodin Pesic najpre trebalo da poradi. Drugo, mislim da je odbrana u odredjenim trenutcima slaba, ali kada se krene malo angazovanije to vec lici na nesto. Sve u svemu, smatram da je potrebno Stivena Markovica sto pre uklopiti u ekipu, jer nam takav profil igraca nedostaje, i takodje je neophodno dovesti pojacanje na poziciji centra! Medjutim, ja bih hteo da skrenem paznju na nesto drugo... juce sam gledao utakmicu izmedju uzicke Slobode i Crvene Zvezde 2. Ono sto sam video od Zvezde je veoma razocaravajuce. Prosecna ekipa Slobode ih je veoma lako pobedila 20-ak razlike, iako je sastavljena pretezno od mladjih igraca, kakvi su i u Zvezdi! Prvo je nadopustiva onolika opustenos prilikom zagrevanja, gde svako radi sta mu se hoce. Drugo odbrana je katastrofa! Napad i nekako, ali odbrane nema nigde. Takodje, moram da napomenem da me ja mali Sepa poprilicno razocarao. Verovao sam u njegov talenat, ali izgleda da od toga nema nista. On pleja, u pravom smislu te reci ne moze da igra nikako, ali i na pozici beka sutera je prilicno slabunjav. Glavno oruzije - sut mu je nepouzdan, o cemu dovoljno govori podatak da je bacanaj sutirao katastrofalno (sigurno ispod 50%)... ni sa trojke nije nista bolji. Plejmejker Uzicana (takodje 90 godiste) Tasic je po mnogo cemu bolji igrac.Ali sa druge strane, decko od koga stvarno mnogo ocekujem je Lazar Radosavljevic. Sjajno obavlja posao na poziciji 4, po potrebi moze da se sousti i na trojku, sve u svemu jedan extra talentovan igrac. Njegova igra sa 17 godina je maestralna... sigurno jedna od najvecih nada nase kosarke!
Pozdrav

Sale

pre 15 godina

BAKIC=KOMEDIJA
Kikanovic~Ja ne znam sto njega neki uporno proglasavaju najboljim nasim igracem u odbrani KATASTROFA u napadu sta uradi uradi...
Milosevic~Par puta na nekim utakmicama sam video da masi ceo kos kada sutira za 3 poena danas opet ne razumem kakav je to suter onda(mada je danas extra odigrao kako inace on ume)
Owens,Tadija,Bjelica,Stimac.Stevic manje vise korektno...
Ali mi ovaj kup mozemo uzeti samo ako se desi samo cudo!!!

PsihoDelija

pre 15 godina

Ljubitelju basketa Sepa nije ulazio u igru tako da ti je bolje da pocnes da ljubis nesto drugo. A Delije ako vi necete da navijate pustite one koji vole Zvezdu za dzabe da navijaju a ne da ih stisavate.Vi i vas bojkot... smesni ste. Ajmo Zvezdasi sutra da urlamo za Zvezdu a Delije ko j...

dreadnot

pre 15 godina

Sta reci posle svega?
Danima sam govorio na ovom mestu da ce Metalac izbaciti Zvezdu.Pogresio sam.Iako oslabljena CZ je prosla u polufinale.Kako?U prvom poluvremenu Metalac je bio bolji,svidelo se vama ili ne.
U nastavku,posto su povredili do tog trenutka najboljeg Valjevca,Teodosica,crveno beli su imali olaksan posao.
Zanimljivo je da se Pesic na konferenciji zalio na sudije,meni se cini da smo gledali razlicite utakmice.zasto?metalac je ostecen,dozvoljeno je da Stimac spava u reketu Valjevaca,Beogradjani su igrali presing,dosta cvrst i grub,a sudije su im za osam minuta poslednje cetvrtine dosudile dve licne- sramota!!!
No sve ce to narod pozlatiti.Vidimo se u Valjevu,pred punom halom,nadu ostavite napolju!
Molite Boga da ne dodjete u finale,"valjak" ce vas pregaziti 30 razlike

Čiča Gliša

pre 15 godina

Šampionsko izdanje crveno-belih. Ovakvoj Zvezdi ni mnogo jači protivnici ne bi odoleli.
Šteta što su Lavovi već ispali, jer bi i njih oduvali sa terena.
Napred Zvezdo.

Zasto?????

pre 15 godina

Zanima me zasto ,,Delije'' nisu weceras dosle i zasto i dalje bojkutuju klub??? Dokle wise bre???
Nadam se da ce barem sutra da dodju u wecem broju , a najwise u finalu ako uopste i udjemo, ali nadam se da ocemo!!!!!!!!!!!!!!!

exit

pre 15 godina

Bravo za Zvezdu!Mada necemo mi da se sad toliko uzdizemo kao Partizanovci!Idemo polako ali sigurno!!!…!!
(delija, 19. februar 2009 22:29)
Više polako nego sigurno!

Lazarus

pre 15 godina

statistika je cudo.Naime,na utakmici c.zvezda-metalac,od dvadeset komentara(koliko je bilo u trenutku kada sam ja citao),osam su ostavili grobari.Ako je vec partizan toliko jak,a zvezda slaba,zasto niste uobrazeni i ignorisete igre tako malog kluba kao sto je Zvezda,nego ostavljate 8 komentara od dvadeset.Da li to znaci da vi imate neki kompleks moze biti,ili(sto mislim da je tacnije)vi svi navijate za zvezdu,samo to jos ne znate?Mislite o tome ili prestanite da komentarisete!
(nenad, 19. februar 2009 23:31)

Ne, dečko, to samo znači da hoćemo malo da vas ložimo...

Vlada

pre 15 godina

Bio sam na utakmici...odigrali momci "malo" jacu odbranu u II poluvremenu i to je to...navijanje????Nemam reci...dajte ljudi dodjite da navijamo,da bodrimo te mlade momke!A ko bojkotuje nek bojkotuje!PRAVI NAVIJACI?DODJITE!!!ZIVELA ZVEZDA!!!

DeLiJa

pre 15 godina

@Iz vecerasnje utakmice se moze zakljuciti da je KKP sa svojim navijacima institucija za KKCZ sa njihovim "navijacima".
Juce, protiv Vojvodine, tokom cele utakmice, sa tribina su mogle da se cuju Partizanove pesme i Grobari su jos jedanput pokazali kako se na pravi nacin bodri klub. Ljubavlju i pesmom.


Pa mi se cuvamo za finale sa HEMOFARMOM...

Xomep182

pre 15 godina

@Ajmo sada nja nja nja,tadija nja nja nja,smesnije ekipe od vas nema,ma ne postoji,verovatno ste kupili ovu utakmicu,jel se videlo da je Metalac kvalitetniji od vas.
(marko, 19. februar 2009 22:41)

OK, medju 50 komentara nije bio ni jedan takav...
Ljudima se jednostavno smucilo da gledaju Ovakvu Zvezdu, i delijama, i neutralnima, a ni grobarima vise nije zanimljivo da vas podbadaju kad vide u kolikoj ste "banani"
Realno, za vas je ulazak u finale uspeh, bice tesko protiv FMPa, a u finali tipujem na pobednika meca Hemofarm-Partizan, s tim sto bih malo vece sanse dao Partizanu, zato sto je Vujosevic uspeo da napravi sistem sa 11 igraca u rotaciji, a ponekad i svih 12, jednostavno Partizan u svakom trenutku ima jaku petorku na parketu..

Jedwa-pobeda

pre 15 godina

Teze nego sto se ocekiwalo , zwezda je dobila metalac...Owako wise ne moze.. Kari ako oces KUP? neka owa deca wezbaju sut sa linije 6.25. Jeste da tu nisu Marinowic i Roberts , ali ima zwezda i druge adute...Zato mora to mnogo bolje , inace nas wec izbaci iz KUPA FMP.... sRecno MOMCI... poZZ ZA SWE delije!!!!!!!!!!!!!!

Radoslav_Jokic

pre 15 godina

Vrlo je zanimljivo da Owens protiv Metalca ima 12 poena a protiv partizana 5,a Dragicevic protiv metalca 20 a protiv partizana jedna 12 ili tako nesto....tu se vidi razlika izmedju igracca...UGLEDAJTE SE NA VELICKOVICA KOJI NA SVAKOJ UTAKMICI KONSTANTNO IGRA U DOBROJ FORMI I KADA NEMA SVOJ DAN IMA NAJMANJE 15 POENA....

* * *

pre 15 godina

@ljubltelj baske

Sepa nije plej vec cista dvojka i nije mu najveca snaga u sutu,vec u fenomenalnim prodorima ka kosu koje je jako tesko zaustaviti i "procitati".Ima vrhusku tehniku,dobar pregled igre,solidan sut,jak je i brz.Ima prelep stil igre,igra sa velikom lakocom.Znaci,sto se tice kosarkaskog znanja, ono je ogromno.
Njegov jedini nedostatak,a mozda se ispostavi i kljucni, jeste psiha.Dakle,cini mi se da je razmazen i da cesto nema volju i zar za pobedom.Opet,cini mi se i da je pametan,pa se nadam da ce vremenom uvideti da ako ne promeni svoj pristup igri nece uspeti da je digne na visi nivo.
Radosavljevic je veliki talenat i cista je "trojka",a glat moze i beka da igra.Ne znam odakle ti ideja da je "cetvorka"?

Nemanja Nis

pre 15 godina

Da budem uz Zvezdu sprecila me bolest na zalost tako da sam je pratio preko tv-a i mnogo mi krivo valjda cu biti u finalu, naravno ako pobedimo FMP. Zato napred Zvezdooo

Pantelija

pre 15 godina

Meni nije jasno zasto keselj igrao samo 5min. i to na kraju.Ne znam zasto ga pesic ne koristi vise u rotaciji u poslednje vreme.

Vucko

pre 15 godina

Katastrofa od igre tokom cele utakmice, navijanja nije ni bilo, samo mi nije jasno da li ove Delije iz Nisa uopste znaju sta i zbog cega bojkotuju!?
Tadija se polako vraca u formu, ali je mene odusevio Bjelica, imao je desetak fenomenalnih asistencija, probudio ekipu i bio najzasluzniji za pobedu. Keselj je igrao samo zadnjih 5 min. ocigledno da je u nekoj svadji sa Pesicem, Bakic kos nije mogao da pogodi, ali je mnogo koristan u odbrani, a za Milana Milosevica je svaki komentar suvisan, sigurno uz Mirka Pavlovica, Marka Cvetkovica, Stivena Markovica, jedan od najgorih igraca u Zvezdinoj istoriji.
Valjda ce sutra biti bolje i Fmp nista nije prikazao protiv Lajonsa.

jon snow

pre 15 godina

Stavimo za trenutak utakmicu na stranu.

Iz vecerasnje utakmice se moze zakljuciti da je KKP sa svojim navijacima institucija za KKCZ sa njihovim "navijacima".
Juce, protiv Vojvodine, tokom cele utakmice, sa tribina su mogle da se cuju Partizanove pesme i Grobari su jos jedanput pokazali kako se na pravi nacin bodri klub. Ljubavlju i pesmom.
A sta smo jos mogli zakljuciti iz danaslje utakmice?
Pa recimo to da cak ni Delije u Nisu nisu zainteresovane za svoj klub, s` obzirom da je Cair bio polu prazan(Apsolutno nije bitno sto je protivnik bio Masinac). Od navijanja nije bilo ni traga, Jedino se u zadnjoj cetvrtini culo: "Svetislav Pesic", i to je to. Zaista jadna i pozorisna atmosfera.
Nije ni cudo sto Zvezda nikada nece nista u kosarci uraditi kada ima ovakvu podrsku sa tribina. Neki cak sebe nazivaju vatrenim navijacima, a ti isti hoce da vide Zvezdu u Evroligi. Smesno!

Sada me mogu slobodno napljuvati svi "vatreni" navijaci, ali cinjenice su cinenice i vi tu nista ne mozete promeniti.
Svesni ste i vi toga, ali ne zelite to da priznate sami sebi.

Volim ga, k`o oka dva ...
(Cartman, 19. februar 2009 22:33)
delije bojkotuju basket,a ako te zanima uporedjivanje ko bolje navija,idi na youtube i pogledaj kako su to delije nekada radile,dok su dolazili na basket...

Divac

pre 15 godina

Od 60+ komentara, 55 je prepucavanje cigana i grobara, i samo nekoliko realnih komentara o utakmici. Ajmo redom. Video sam na konferenciji da se Kari zali na sudjenje. Pa jedini ko treba da se zali na sudjenje je trener Metalca Icic. Onako domacinsko sudjenje Zvezda odavno nije imala. Samo je jedan sudija ponekad sudio nesto za Metalac. Bakic je vec u prvom poluvremenu trebao da dobije 5 licnih. 3 sekunde ne postoje, ulazi neko od centara (mislim Kikan) u reket, dodaje Tadiji koji je vec u reketu, ovaj pravi dribling u reketu i vraca ovom koji nije izasao iz reketa. Eeeej, to se ne zove 3 sekunde vec 10 sekundi :) Onda 2 puta sude korake Ljubojevicu i Micevicu kad se videlo da su ih igraci Zvezde kasno zatvorili, tj napravili faul. Da ne pricamo o licnim greskama, Stimac prebije Marojevica, sudija svira faul u napadu, Marojevic popreko pogleda Stimca, faul u odbrani :) Bruka i sramota. Sa ovakvom igrom zvezda nema sta da trazi ni protiv FMP-a, a kamoli protiv Partizana. Tadija jeste dao dosta poena, al igra katastrofa. Bakic treba da samo igra odbranu, trojke nek ostavi nekom drugom da sutira, nije to za njega. Milosevica ni u Metalac ne bi doveo :) Owens i Kovac solidni. Jedino moram da pohvalim Bjelicu, odlicne asistencije, samo neka tako nastavi, sa malo vise sigurnosti u igri. I ne razumem zasto se ne spusta da igra ledjima u reketu, kad je za glavu visi od plejmejkera koji ga cuvaju. Sto se Metalca tice, centri su malo zakazali, al razumljivo. Ostali svi solidni, mala kritika Atanackovicu sto se nije opustio, previse je bio u grcu. I trebalo je vise da koriste poziciju 4, tj Bircevica i Tanaskovica, narocito kada je Milosevic ostajao na cetvorci. Da ne bude zabune, navijam i za Metalac i za Zvezdu, posto je Metalac ispao, zelim Zvezdi da osvoji kup, al ako ne poprave igru, tesko...

Stameni

pre 15 godina

Igra u prvom poluvremenu je bila zista na veoma losem nivou.Sut nas uopste nije isao,skok takodje sve u svemu ocajno.Ali u drugom poluvremenu stvari dolaze na svoje mesto i rutinski privodimo mec kraju.Sve u svemu radje me dobra igra Tadije,Milan Milosevic je odigrao dosta korektno imao je 8 poena i 5 ofanzivnih skokova sto je stvarno za postovanje.Bjelica je odigrao katasrofalno prvo poluvreme,ali je u drrugom pokazao zasto je jedan od najvecih talenata u evropi.Na ovoj utakmici se i nije nesto mnogo primecivalo odsustvo ali ce u polifinalu i finalu igraci morati dati 200 posto sebe da se to ne vidi.A za grobare pa ja ne znam sta je ubedljivo ako nije 17 poena razlike.I samo da vas podsetim posto pricate da smo se mucili 3 cetvrtine da je vas Vojvodina vodila 10 poena
tako da malo gledajte svoja posla kompelksasi.

Vlada

pre 15 godina

A veceras ajmo svi da pevamo!Neka veceras svako zna,da je Zvezdina pobeda!Novi sampion i titula...!Ko sto rece kolega..ne zurimo...u prvom derbiju smo isto bili oslabljeni pa pobedili..lagano do "levice"!

Bice bolje!!!!!!!!!!!

pre 15 godina

Meni nije jasno zasto keselj igrao samo 5min. i to na kraju.Ne znam zasto ga pesic ne koristi vise u rotaciji u poslednje vreme.
(Pantelija, 19. februar 2009 23:41)
Keselja Kari mora da cuwa za polufinale i finale. Posto se ocekiwalo da ce zwezda da dobije owu utakmicu kako tako. Zato je bolje sto je wise minutazu pruzio Milosewicu koji nema u zadnje wreme neku minutazu u NLB-u... Mozda je trebo malo i da udje Filip Sepa , malo da se razigra , da da neku trojku i tako to!!!!!!!!!!!!!

Nikola

pre 15 godina

Prvo poluvreme OCAJNO,u drugom smo odigrali solidno zahvaljujuci Bjelici,Tadiji i veceras nasem najboljem igracu Stevicu.Vidi se da nam nedostaju Marinovic i Roberts ali koga nema bez njega se mora.Za potrebu protiv FMP-a ce nam biti potrebna dosta bolja igra,a sto se tice eventualnog finala mislim da bi bilo bolje da igramo sa Partizanom jer zaista je tesko ocekivati da bismo mogli da dobijemo Hemofarm 3 puta u 7 dana.ZVEZDA IZNAD SVEGA!!!

Branimir

pre 15 godina

Jasno je da Kari svima pokušava reći da osim napada mora da se igra odbrana! Ko ne može da odigra odbranu na najvećem mogućem nivou neće dobiti minutažu kod Karija! I to je tako, u ovom timu nema mesta zvezdama!

Cartman

pre 15 godina

Stavimo za trenutak utakmicu na stranu.

Iz vecerasnje utakmice se moze zakljuciti da je KKP sa svojim navijacima institucija za KKCZ sa njihovim "navijacima".
Juce, protiv Vojvodine, tokom cele utakmice, sa tribina su mogle da se cuju Partizanove pesme i Grobari su jos jedanput pokazali kako se na pravi nacin bodri klub. Ljubavlju i pesmom.
A sta smo jos mogli zakljuciti iz danaslje utakmice?
Pa recimo to da cak ni Delije u Nisu nisu zainteresovane za svoj klub, s` obzirom da je Cair bio polu prazan(Apsolutno nije bitno sto je protivnik bio Masinac). Od navijanja nije bilo ni traga, Jedino se u zadnjoj cetvrtini culo: "Svetislav Pesic", i to je to. Zaista jadna i pozorisna atmosfera.
Nije ni cudo sto Zvezda nikada nece nista u kosarci uraditi kada ima ovakvu podrsku sa tribina. Neki cak sebe nazivaju vatrenim navijacima, a ti isti hoce da vide Zvezdu u Evroligi. Smesno!

Sada me mogu slobodno napljuvati svi "vatreni" navijaci, ali cinjenice su cinenice i vi tu nista ne mozete promeniti.
Svesni ste i vi toga, ali ne zelite to da priznate sami sebi.

Volim ga, k`o oka dva ...

grobar do groba

pre 15 godina

ovo je jadno!!! a komentator je najjaci- ponavljam po 1001 put zlezda igra bez dva najbolja igraca!! a ja ne ponavljam samo kazem dobili smo vas bez veselog i vranesa!!!

nlbskeptik

pre 15 godina

Sve čestitke Zvezdi. Najjači smo kad je najteže! "METALAC" je pokazao zašto nam ne treba NLB liga, vidite da i klubovi iz srpske lige mogu da se nose sa najjačim timovima NLB!

JOHANSSON

pre 15 godina

realno, naslov govori kao da je sve bilo reseno u 1. cetvrtini, a utakmica je dobijena u 4. cetvrtini.......
navijam za zvezdu, idem na utakmice, ali mi je zao kad vidim da je zvezda za mesec dana pala u formi za 50%......tek sada vidim da je Robrts 20% od tima, mnogo, mnogo znaci......
nadam se povratku forme sa kraja 2008. godine.......

AJDE ZVEZDO!!!!!! TITULA-sad ili nikad!!!!!!

nenad

pre 15 godina

statistika je cudo.Naime,na utakmici c.zvezda-metalac,od dvadeset komentara(koliko je bilo u trenutku kada sam ja citao),osam su ostavili grobari.Ako je vec partizan toliko jak,a zvezda slaba,zasto niste uobrazeni i ignorisete igre tako malog kluba kao sto je Zvezda,nego ostavljate 8 komentara od dvadeset.Da li to znaci da vi imate neki kompleks moze biti,ili(sto mislim da je tacnije)vi svi navijate za zvezdu,samo to jos ne znate?Mislite o tome ili prestanite da komentarisete!

delija

pre 15 godina

Navijanje je bilo sramotno delije prekid bojkota na sta lici ono navijanje sramota za zvezdu u polufinalu sa fmp-om svi u nis da podrzimo ove mlade momke,napred zvezda ale!

sve u svemu - zacin C

pre 15 godina

@Cartman
Decko,kolk'o si smesan i Ckalju si za**bo!!! Kao prvo,pitaj neke ljude van zemlje,navijace drugih klubova ko je institucija (sto se navijanja tice,mada i ovako jesmo),drugo,navijanje je bilo zabranjeno,jer su tu bili neki likovi koji su vikali na one ljude koji navijaju i zabranili im da navijaju,ne znam da li su to Beogradjani ili Nislije,nebitno,ali nisam hteo da navijam bas iz tog razoga(ne zato sto ce neki debil da kaze nesto ili da preti,bas me briga,nego da svi budemo slozni ili ce (ne)navijanje biti smesno,a posle ce takvi likovi kao ti,koji nikad nisu videli halu ili stadion,da pametuju o navijanju.I trece,skandiranje Pesicu nije krenulo zato sto su ljudi poceli da navijaju,nego zato sto je sudiji rekao da pu*i k***c.Jeste da nije za skandiranje...ali mnogo je dobro kad to Kari kaze :)))
I za kraj,samog sebe sam smorio,grobari su uvek bili IZA Delija,u svemu,to znaju svi,zato i imate toliki kompleks od DELIJA...hvata te jeza kad cujes ovu rec,jel? Pa znam...
A,da,cetvrto...sto ti ostavljas komentar na vest o CZ ??? Aha,objasnjenje je u prethodnoj recenici.

партизан београд

pre 15 godina

Хахаха Звезда убедљива против Металца?!?!?! Хахаха
"Ваљевчани незгодни као кратко ћебе!" То треба да вам буде наслов.

jon snow

pre 15 godina

Stavimo za trenutak utakmicu na stranu.

Iz vecerasnje utakmice se moze zakljuciti da je KKP sa svojim navijacima institucija za KKCZ sa njihovim "navijacima".
Juce, protiv Vojvodine, tokom cele utakmice, sa tribina su mogle da se cuju Partizanove pesme i Grobari su jos jedanput pokazali kako se na pravi nacin bodri klub. Ljubavlju i pesmom.
A sta smo jos mogli zakljuciti iz danaslje utakmice?
Pa recimo to da cak ni Delije u Nisu nisu zainteresovane za svoj klub, s` obzirom da je Cair bio polu prazan(Apsolutno nije bitno sto je protivnik bio Masinac). Od navijanja nije bilo ni traga, Jedino se u zadnjoj cetvrtini culo: "Svetislav Pesic", i to je to. Zaista jadna i pozorisna atmosfera.
Nije ni cudo sto Zvezda nikada nece nista u kosarci uraditi kada ima ovakvu podrsku sa tribina. Neki cak sebe nazivaju vatrenim navijacima, a ti isti hoce da vide Zvezdu u Evroligi. Smesno!

Sada me mogu slobodno napljuvati svi "vatreni" navijaci, ali cinjenice su cinenice i vi tu nista ne mozete promeniti.
Svesni ste i vi toga, ali ne zelite to da priznate sami sebi.

Volim ga, k`o oka dva ...
(Cartman, 19. februar 2009 22:33)
delije bojkotuju basket,a ako te zanima uporedjivanje ko bolje navija,idi na youtube i pogledaj kako su to delije nekada radile,dok su dolazili na basket...

Šta Grobari rade kada ne ide...

pre 15 godina

Čestitke zvezdi na pobedi,jer bi bilo nezanimljivo polufinale izmedju fmp-a i mašinca,drugo da mi je samo znati gde su te delije sto su pričale o osvajanju euro cupa,kad već prognoziraju takav uspeh što lepo ne odu u dvorani i navijaju za svoj klub,nego spice gnjave,dovoljan dokaz da ste pozorišna publika,kad gubite ćutite,kad ste poveli 10 razlike onda kao pozdravljate Pešića,e u tome je razlika izmedju vas i nas,ako je zvezda ubedljiva proziv mašinca onda je Partizan oduvao vojvodinu,i hemofarm će isto da prodje,vidimo se u finalu a dalje se zna.... Dule Vujošević sha la la la la...

Рипаблик оф Ред Стар

pre 15 godina

Честитке Металцу, стварно су добро одиграли три четвртине, али без снаге за последњу четвртину. Свака част Бјелици, дечко је одиграо баш маштовито.... Само једно питање за управу звезде: Људи јел вам онај Бакић плаћа да игра у звезди????? Па то је срамота, његово незнање је запањујуће, питање је зна ли уопште правила кошаркашке игре (двокорак, кораци и то...). Бакићу МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ ЗАЈЕДНО СА ОНИМ КО ТЕ ДОВЕО!!!!.... и слободно да поведеш и оног Милошевића

DeLiJa

pre 15 godina

@Iz vecerasnje utakmice se moze zakljuciti da je KKP sa svojim navijacima institucija za KKCZ sa njihovim "navijacima".
Juce, protiv Vojvodine, tokom cele utakmice, sa tribina su mogle da se cuju Partizanove pesme i Grobari su jos jedanput pokazali kako se na pravi nacin bodri klub. Ljubavlju i pesmom.


Pa mi se cuvamo za finale sa HEMOFARMOM...

Jedwa-pobeda

pre 15 godina

Teze nego sto se ocekiwalo , zwezda je dobila metalac...Owako wise ne moze.. Kari ako oces KUP? neka owa deca wezbaju sut sa linije 6.25. Jeste da tu nisu Marinowic i Roberts , ali ima zwezda i druge adute...Zato mora to mnogo bolje , inace nas wec izbaci iz KUPA FMP.... sRecno MOMCI... poZZ ZA SWE delije!!!!!!!!!!!!!!

Nemanja Nis

pre 15 godina

Da budem uz Zvezdu sprecila me bolest na zalost tako da sam je pratio preko tv-a i mnogo mi krivo valjda cu biti u finalu, naravno ako pobedimo FMP. Zato napred Zvezdooo

Koja

pre 15 godina

Da nije bilo ovako sramnog sudjenja u 3.cetvrtini i ovu utakmicu bi izgubili.
Najdosadnija utakmica sezone.
Antipropaganda kosarke.
Sudjenje nula.

kritičar nlbskeptika

pre 15 godina

---------------
Sve čestitke Zvezdi. Najjači smo kad je najteže! "METALAC" je pokazao zašto nam ne treba NLB liga, vidite da i klubovi iz srpske lige mogu da se nose sa najjačim timovima NLB!
(nlbskeptik, 19. februar 2009 22:36)

Joooooj šta čovek napisa, još ako i veruje u ovo što piše...

Vidi "skeptiče" stvari su za nijansu drugačije. Metalac je pokazao da Zvezda ne treba da igra NLB već srpsku ligu obzirom da se jedva nosi sa ekipom koja je treća u tom takmičenju i možda se i neće plasirati za dalje. A to koliko sam u pravu potvrdiće, pre svega Hemofarm, kad vas dva puta za redom bude odučio od košarke u Piniru iduće nedelje.

"Najjači smo kad je najteže!" - ako je najteže protiv Metalca iz Valjeva onda nek ide sve u... peršun

divac

pre 15 godina

UBEDLJIVA????hahaha majko moja pa vi niste normalni kakve naslove stavljate....par suta za trojku koji promasuju ceo obruc,novi Bodiroga koji loptu ne moze da prenese preko pola,i vrhunac veceri kada stimac posle kosa pocinje da se lozi i vice ajmo idemo,kao da je dao kos pored brajanta ili slicno.....o boze

PsihoDelija

pre 15 godina

Ljubitelju basketa Sepa nije ulazio u igru tako da ti je bolje da pocnes da ljubis nesto drugo. A Delije ako vi necete da navijate pustite one koji vole Zvezdu za dzabe da navijaju a ne da ih stisavate.Vi i vas bojkot... smesni ste. Ajmo Zvezdasi sutra da urlamo za Zvezdu a Delije ko j...

NBG

pre 15 godina

Finale kupa Koraca, Final 4 nacionalnog prvenstva, Final 4 NLB lige, i top 16 Euro Cup-a je realan domet i uspeh ovog tima zvezde, i to tako treba gledati... sve preko ovoga bi bilo iznenadjenje....


Kari ostani do penzije !!!

Vlada

pre 15 godina

Bio sam na utakmici...odigrali momci "malo" jacu odbranu u II poluvremenu i to je to...navijanje????Nemam reci...dajte ljudi dodjite da navijamo,da bodrimo te mlade momke!A ko bojkotuje nek bojkotuje!PRAVI NAVIJACI?DODJITE!!!ZIVELA ZVEZDA!!!

delija sombor

pre 15 godina

ovaj rezultat nije realna slika stanja na terenu.mislim da milosevicu treba da se zahvali na saradnji jer decko ruku na srce nema pojma!ovo je jedini promasaj zvezde u dovodjenju igraca,meni nije jasno kako covek moze onoliko da gubi lopte,sut mu je katastrofalan a isto vazi za bakica i bjelicu,s razlikom sto bjelica ima osecaja za asistenciju i ulaz.mnogi su kritikovali kovaca ali kovac jos jedanput dokazuje da je za bakica i milosevica izmislio kosarku.sto se tice sutrasnje tekme mislim da je bolje da izgubimo jer s ovakvom igrom u eventualnom finalu partizan i hemofarm bi nas odvalili 20 razlike,realno sutrasnji mec partizana i hemofarma je finale pre finala jer zvezda bez robertsa i marinovica nema sta da trazi u ovakvim utakmicama.

Čiča Gliša

pre 15 godina

Šampionsko izdanje crveno-belih. Ovakvoj Zvezdi ni mnogo jači protivnici ne bi odoleli.
Šteta što su Lavovi već ispali, jer bi i njih oduvali sa terena.
Napred Zvezdo.

Radoslav_Jokic

pre 15 godina

Vrlo je zanimljivo da Owens protiv Metalca ima 12 poena a protiv partizana 5,a Dragicevic protiv metalca 20 a protiv partizana jedna 12 ili tako nesto....tu se vidi razlika izmedju igracca...UGLEDAJTE SE NA VELICKOVICA KOJI NA SVAKOJ UTAKMICI KONSTANTNO IGRA U DOBROJ FORMI I KADA NEMA SVOJ DAN IMA NAJMANJE 15 POENA....

yoksgrobar

pre 15 godina

Nisu losi ovi Metalci...
Odlicno su se borili...
Malo su ih sudije ostetile..
ok ,zvezda je prebila, to jest prelomila u zavrsnici.
O nekakvoj dobroj igri ni govora raspljavljati...
Komentarisanje spikera je za spavanje...hvala

ljubltelj basketa

pre 15 godina

Iskreno, daleko od toga da sam zadovoljan Zvezdinom igrom! Vidi se da Marinovic dosta fali, ali i kada je on tu imamo mnogo problema u organizaciji napada, na cemu bi gospodin Pesic najpre trebalo da poradi. Drugo, mislim da je odbrana u odredjenim trenutcima slaba, ali kada se krene malo angazovanije to vec lici na nesto. Sve u svemu, smatram da je potrebno Stivena Markovica sto pre uklopiti u ekipu, jer nam takav profil igraca nedostaje, i takodje je neophodno dovesti pojacanje na poziciji centra! Medjutim, ja bih hteo da skrenem paznju na nesto drugo... juce sam gledao utakmicu izmedju uzicke Slobode i Crvene Zvezde 2. Ono sto sam video od Zvezde je veoma razocaravajuce. Prosecna ekipa Slobode ih je veoma lako pobedila 20-ak razlike, iako je sastavljena pretezno od mladjih igraca, kakvi su i u Zvezdi! Prvo je nadopustiva onolika opustenos prilikom zagrevanja, gde svako radi sta mu se hoce. Drugo odbrana je katastrofa! Napad i nekako, ali odbrane nema nigde. Takodje, moram da napomenem da me ja mali Sepa poprilicno razocarao. Verovao sam u njegov talenat, ali izgleda da od toga nema nista. On pleja, u pravom smislu te reci ne moze da igra nikako, ali i na pozici beka sutera je prilicno slabunjav. Glavno oruzije - sut mu je nepouzdan, o cemu dovoljno govori podatak da je bacanaj sutirao katastrofalno (sigurno ispod 50%)... ni sa trojke nije nista bolji. Plejmejker Uzicana (takodje 90 godiste) Tasic je po mnogo cemu bolji igrac.Ali sa druge strane, decko od koga stvarno mnogo ocekujem je Lazar Radosavljevic. Sjajno obavlja posao na poziciji 4, po potrebi moze da se sousti i na trojku, sve u svemu jedan extra talentovan igrac. Njegova igra sa 17 godina je maestralna... sigurno jedna od najvecih nada nase kosarke!
Pozdrav

Chaos Is Me

pre 15 godina

Slabo izdanje Zvezde i nerealna razlika na kraju. Dobili smo iskljuchivo zbog, ipak, skromnih mogucnosti Metalca. Moracemo mnogo bolje protiv FMP-a. Sada je ochigledno da minutaza Borisa Bakica mora da bude znatno manja, on moze da se iskoristi ali nikako ne sme da shutne 7,8 puta za 3, jer jednostavno ne poseduje dobar shut. Mislim da bi Keshelj morao da igra vishe, jedini on i Ovens od spoljnih igracha mogu zaista da naprave problem spolja. Ponovo smo veliki taoci Tadije Dragicevica, on je svakako najkvalitetniji od nashih igracha ali je daleko od kalibra da mu ceo tim bude podredjen. Bjelica mora da bude hrabriji i sportski bezobrazan, nishta bez toga. Milan Miloshevic je pao sa Marsa, igra izuzetno nelogichno, ima solidne fizichke predispozicije ali nishta osim toga. Stevic ponovo sasvim korektan, Shtimac takodje. Kikanovic je izuzetno sebichan, na to neko mora da mu ukaze, chim dobije loptu, spusti glavu i ne postoji nijedna druga opcija osim da shutira makar iz nemoguce pozicije. Chini mi se da bez Marinovica i Robertsa teshko mozemo i do finala, a kamoli do trofeja. Mnogo bih voleo da greshim i da me Kari i momci demantuju!

Molle

pre 15 godina

Momcima svaka čast na pobedi, kao i Valjevcima na pruženom otporu,ali sve je to,ako se ja pitam, ništa u odnosu na utisak koji Petar Groznog Glasa Denda može da ostavi na nedužnog gledaoca. Strašno je da čovek koji izgovara nešto poput "najjača prednost" radi na državnoj televiziji, za koju, podsetiću, izdvajamo određenu sumu novca svakog meseca i praktično mu dajemo platu. Sačuvaj me, Bože, Groznih Glasova.

Stameni

pre 15 godina

Igra u prvom poluvremenu je bila zista na veoma losem nivou.Sut nas uopste nije isao,skok takodje sve u svemu ocajno.Ali u drugom poluvremenu stvari dolaze na svoje mesto i rutinski privodimo mec kraju.Sve u svemu radje me dobra igra Tadije,Milan Milosevic je odigrao dosta korektno imao je 8 poena i 5 ofanzivnih skokova sto je stvarno za postovanje.Bjelica je odigrao katasrofalno prvo poluvreme,ali je u drrugom pokazao zasto je jedan od najvecih talenata u evropi.Na ovoj utakmici se i nije nesto mnogo primecivalo odsustvo ali ce u polifinalu i finalu igraci morati dati 200 posto sebe da se to ne vidi.A za grobare pa ja ne znam sta je ubedljivo ako nije 17 poena razlike.I samo da vas podsetim posto pricate da smo se mucili 3 cetvrtine da je vas Vojvodina vodila 10 poena
tako da malo gledajte svoja posla kompelksasi.

Zasto?????

pre 15 godina

Zanima me zasto ,,Delije'' nisu weceras dosle i zasto i dalje bojkutuju klub??? Dokle wise bre???
Nadam se da ce barem sutra da dodju u wecem broju , a najwise u finalu ako uopste i udjemo, ali nadam se da ocemo!!!!!!!!!!!!!!!

marko

pre 15 godina

Ajmo sada nja nja nja,tadija nja nja nja,smesnije ekipe od vas nema,ma ne postoji,verovatno ste kupili ovu utakmicu,jel se videlo da je Metalac kvalitetniji od vas.

dreadnot

pre 15 godina

Sta reci posle svega?
Danima sam govorio na ovom mestu da ce Metalac izbaciti Zvezdu.Pogresio sam.Iako oslabljena CZ je prosla u polufinale.Kako?U prvom poluvremenu Metalac je bio bolji,svidelo se vama ili ne.
U nastavku,posto su povredili do tog trenutka najboljeg Valjevca,Teodosica,crveno beli su imali olaksan posao.
Zanimljivo je da se Pesic na konferenciji zalio na sudije,meni se cini da smo gledali razlicite utakmice.zasto?metalac je ostecen,dozvoljeno je da Stimac spava u reketu Valjevaca,Beogradjani su igrali presing,dosta cvrst i grub,a sudije su im za osam minuta poslednje cetvrtine dosudile dve licne- sramota!!!
No sve ce to narod pozlatiti.Vidimo se u Valjevu,pred punom halom,nadu ostavite napolju!
Molite Boga da ne dodjete u finale,"valjak" ce vas pregaziti 30 razlike

nikad 001

pre 15 godina

ono sto je tim zvezde pokazao veceras je sramotno i za ime koje nosi i za ambicije koje neosporno ima ali i za nasu zemlju da jedan takav tim nas predstavlja u evropi... izrazito losa igra, ne zna se kome je sta zadatak i osnovna karakteristika zvezde i u predhodnih par godina - svi igraci sa svih pozicija sutiraju bez ikakve osnove za to... ne vidi se nikakav napredak i rad sa timom pesicevim dolaskom...
toliko su se mucili sa metalcem kao da je u najmanju ruku neki tim iz uleba. krajnji rezultat nije realan...sve cestitke metalcu a igraci i uprava dobro da se zamisle sta im je dalje ciniti...

pored partizana i hemofarma, zvezda nema sta da radi u plej ofu. toliko od mene.

Nikola

pre 15 godina

Prvo poluvreme OCAJNO,u drugom smo odigrali solidno zahvaljujuci Bjelici,Tadiji i veceras nasem najboljem igracu Stevicu.Vidi se da nam nedostaju Marinovic i Roberts ali koga nema bez njega se mora.Za potrebu protiv FMP-a ce nam biti potrebna dosta bolja igra,a sto se tice eventualnog finala mislim da bi bilo bolje da igramo sa Partizanom jer zaista je tesko ocekivati da bismo mogli da dobijemo Hemofarm 3 puta u 7 dana.ZVEZDA IZNAD SVEGA!!!

Bice bolje!!!!!!!!!!!

pre 15 godina

Meni nije jasno zasto keselj igrao samo 5min. i to na kraju.Ne znam zasto ga pesic ne koristi vise u rotaciji u poslednje vreme.
(Pantelija, 19. februar 2009 23:41)
Keselja Kari mora da cuwa za polufinale i finale. Posto se ocekiwalo da ce zwezda da dobije owu utakmicu kako tako. Zato je bolje sto je wise minutazu pruzio Milosewicu koji nema u zadnje wreme neku minutazu u NLB-u... Mozda je trebo malo i da udje Filip Sepa , malo da se razigra , da da neku trojku i tako to!!!!!!!!!!!!!

pimpoje

pre 15 godina

Tadija Dragićević ukazao je na ne baš idealne uslove u dvorani Čair u Nišu.

"Teška utakmica, trebalo nam je malo vremena da se naviknemo na hladnu dvoranu i nove lopte. Pojačali smo odbranu u nastavku i dosta popravili igru, što je bilo dovoljno za finale".

(MONDO/Beta)

i tako sTrADIJI ne odgovara lopta, temperatura, verovatno i podloga. Care, nema vise sljake, proslo svrseno vreme!

Vucko

pre 15 godina

Katastrofa od igre tokom cele utakmice, navijanja nije ni bilo, samo mi nije jasno da li ove Delije iz Nisa uopste znaju sta i zbog cega bojkotuju!?
Tadija se polako vraca u formu, ali je mene odusevio Bjelica, imao je desetak fenomenalnih asistencija, probudio ekipu i bio najzasluzniji za pobedu. Keselj je igrao samo zadnjih 5 min. ocigledno da je u nekoj svadji sa Pesicem, Bakic kos nije mogao da pogodi, ali je mnogo koristan u odbrani, a za Milana Milosevica je svaki komentar suvisan, sigurno uz Mirka Pavlovica, Marka Cvetkovica, Stivena Markovica, jedan od najgorih igraca u Zvezdinoj istoriji.
Valjda ce sutra biti bolje i Fmp nista nije prikazao protiv Lajonsa.

Lazarus

pre 15 godina

statistika je cudo.Naime,na utakmici c.zvezda-metalac,od dvadeset komentara(koliko je bilo u trenutku kada sam ja citao),osam su ostavili grobari.Ako je vec partizan toliko jak,a zvezda slaba,zasto niste uobrazeni i ignorisete igre tako malog kluba kao sto je Zvezda,nego ostavljate 8 komentara od dvadeset.Da li to znaci da vi imate neki kompleks moze biti,ili(sto mislim da je tacnije)vi svi navijate za zvezdu,samo to jos ne znate?Mislite o tome ili prestanite da komentarisete!
(nenad, 19. februar 2009 23:31)

Ne, dečko, to samo znači da hoćemo malo da vas ložimo...

Vlada

pre 15 godina

A veceras ajmo svi da pevamo!Neka veceras svako zna,da je Zvezdina pobeda!Novi sampion i titula...!Ko sto rece kolega..ne zurimo...u prvom derbiju smo isto bili oslabljeni pa pobedili..lagano do "levice"!

* * *

pre 15 godina

@ljubltelj baske

Sepa nije plej vec cista dvojka i nije mu najveca snaga u sutu,vec u fenomenalnim prodorima ka kosu koje je jako tesko zaustaviti i "procitati".Ima vrhusku tehniku,dobar pregled igre,solidan sut,jak je i brz.Ima prelep stil igre,igra sa velikom lakocom.Znaci,sto se tice kosarkaskog znanja, ono je ogromno.
Njegov jedini nedostatak,a mozda se ispostavi i kljucni, jeste psiha.Dakle,cini mi se da je razmazen i da cesto nema volju i zar za pobedom.Opet,cini mi se i da je pametan,pa se nadam da ce vremenom uvideti da ako ne promeni svoj pristup igri nece uspeti da je digne na visi nivo.
Radosavljevic je veliki talenat i cista je "trojka",a glat moze i beka da igra.Ne znam odakle ti ideja da je "cetvorka"?

exit

pre 15 godina

Bravo za Zvezdu!Mada necemo mi da se sad toliko uzdizemo kao Partizanovci!Idemo polako ali sigurno!!!…!!
(delija, 19. februar 2009 22:29)
Više polako nego sigurno!

Sale

pre 15 godina

BAKIC=KOMEDIJA
Kikanovic~Ja ne znam sto njega neki uporno proglasavaju najboljim nasim igracem u odbrani KATASTROFA u napadu sta uradi uradi...
Milosevic~Par puta na nekim utakmicama sam video da masi ceo kos kada sutira za 3 poena danas opet ne razumem kakav je to suter onda(mada je danas extra odigrao kako inace on ume)
Owens,Tadija,Bjelica,Stimac.Stevic manje vise korektno...
Ali mi ovaj kup mozemo uzeti samo ako se desi samo cudo!!!

Pantelija

pre 15 godina

Meni nije jasno zasto keselj igrao samo 5min. i to na kraju.Ne znam zasto ga pesic ne koristi vise u rotaciji u poslednje vreme.

Xomep182

pre 15 godina

@Ajmo sada nja nja nja,tadija nja nja nja,smesnije ekipe od vas nema,ma ne postoji,verovatno ste kupili ovu utakmicu,jel se videlo da je Metalac kvalitetniji od vas.
(marko, 19. februar 2009 22:41)

OK, medju 50 komentara nije bio ni jedan takav...
Ljudima se jednostavno smucilo da gledaju Ovakvu Zvezdu, i delijama, i neutralnima, a ni grobarima vise nije zanimljivo da vas podbadaju kad vide u kolikoj ste "banani"
Realno, za vas je ulazak u finale uspeh, bice tesko protiv FMPa, a u finali tipujem na pobednika meca Hemofarm-Partizan, s tim sto bih malo vece sanse dao Partizanu, zato sto je Vujosevic uspeo da napravi sistem sa 11 igraca u rotaciji, a ponekad i svih 12, jednostavno Partizan u svakom trenutku ima jaku petorku na parketu..

Divac

pre 15 godina

Od 60+ komentara, 55 je prepucavanje cigana i grobara, i samo nekoliko realnih komentara o utakmici. Ajmo redom. Video sam na konferenciji da se Kari zali na sudjenje. Pa jedini ko treba da se zali na sudjenje je trener Metalca Icic. Onako domacinsko sudjenje Zvezda odavno nije imala. Samo je jedan sudija ponekad sudio nesto za Metalac. Bakic je vec u prvom poluvremenu trebao da dobije 5 licnih. 3 sekunde ne postoje, ulazi neko od centara (mislim Kikan) u reket, dodaje Tadiji koji je vec u reketu, ovaj pravi dribling u reketu i vraca ovom koji nije izasao iz reketa. Eeeej, to se ne zove 3 sekunde vec 10 sekundi :) Onda 2 puta sude korake Ljubojevicu i Micevicu kad se videlo da su ih igraci Zvezde kasno zatvorili, tj napravili faul. Da ne pricamo o licnim greskama, Stimac prebije Marojevica, sudija svira faul u napadu, Marojevic popreko pogleda Stimca, faul u odbrani :) Bruka i sramota. Sa ovakvom igrom zvezda nema sta da trazi ni protiv FMP-a, a kamoli protiv Partizana. Tadija jeste dao dosta poena, al igra katastrofa. Bakic treba da samo igra odbranu, trojke nek ostavi nekom drugom da sutira, nije to za njega. Milosevica ni u Metalac ne bi doveo :) Owens i Kovac solidni. Jedino moram da pohvalim Bjelicu, odlicne asistencije, samo neka tako nastavi, sa malo vise sigurnosti u igri. I ne razumem zasto se ne spusta da igra ledjima u reketu, kad je za glavu visi od plejmejkera koji ga cuvaju. Sto se Metalca tice, centri su malo zakazali, al razumljivo. Ostali svi solidni, mala kritika Atanackovicu sto se nije opustio, previse je bio u grcu. I trebalo je vise da koriste poziciju 4, tj Bircevica i Tanaskovica, narocito kada je Milosevic ostajao na cetvorci. Da ne bude zabune, navijam i za Metalac i za Zvezdu, posto je Metalac ispao, zelim Zvezdi da osvoji kup, al ako ne poprave igru, tesko...

Branimir

pre 15 godina

Jasno je da Kari svima pokušava reći da osim napada mora da se igra odbrana! Ko ne može da odigra odbranu na najvećem mogućem nivou neće dobiti minutažu kod Karija! I to je tako, u ovom timu nema mesta zvezdama!