Ponedeljak, 16.02.2009.

09:48

NBA olstar: Šek i Kobe kao nekada

U 58. NBA olstar utakmici koja je odigrana u Finiksu, košarkaši Zapada savladali su Istok sa ubedljivih 146:119 (34:27, 38:40, 38:24, 36:28).

Izvor: B92

NBA olstar: Šek i Kobe kao nekada IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

sale

pre 15 godina

Nije problem cinjenica da se all-star mec igrao bez odbrana jer je to normalno,medjutim smeta mi to sto vecina NBA timova (izuzetak su Boston,Lakers,Spurs)igraju bez odbrana,jeste li vidjeli mozda kakvu odbranu igra Rashid Wallace,on fakticki pusta igrace da prolaze kraj njega.Medjutim ,nesumnjivo je da se evropska kosarka ne moze porediti sa NBA,a najbolji dokaz je bio mec Orlanda i CSKA u kom ih je jedna prosjecna ekipa razbila.Samo kada bi se u NBA malo vise poradilo na taktici i kolektivnoj igri a ne na igri jednog pojedinca u okviru koje igraci ruse rekorde dok drugi ne mogu da dodju do izrazaja.Pozdrav

Xomep182

pre 15 godina

Znam da nije tema, ali aman ljudi!!!
CKSA-> Tsentralnyi Sportivnyi Klub Armii, ili na srpakom Centralni Sportski Klub Armije...
znaci CSKA ne CSK..

kb24

pre 15 godina

Ne znam sta toliko napadate OBN-onaj Vilic stvarno nema blage ali Edin Avdic je upucen u NBA ko niko na ovim prostorima-a uostalom kad budete imali nesto bolje od NBA imate pravo da se ljutite jer vecina ne bi pogledala ni jedan nba mec da nema OBN-a.

as

pre 15 godina

Edin je odlican komentator i dobro poznaje kosarku i nba i euroligu i sve globalno sto se tice kosarke i to cjenim ja volim kosarku i pratim sve sto se kosarke tice a ne samo nba ili evroligu ili na znam sta vec uzivanje je uz njega cuti neke zanimljive podatke a nije samo on rekao da je Najt prosao ne zasluzeno vec i komentatori sa tnt gledao sam rekli su prvi je li preksio pravila a onad sta je ovo je li vi mene zajebajete i tako to a Rudi bi bio u finalu sa Dvajtom da je u roku izveo ono igudala zakucavanje ali on doveo Gasola ,mogao je Clderona ako je vec htio da bude spanska armanda a Dvajt podigao obruc na 3.65 i od tablu opusteno zakucao sta reco on vrh table skoro dira a 1985 je godiste a centri kasnije sazrevaju ima jos dosta da radi ali polako bice onda haos nadam se

Milan Al

pre 15 godina

More falila je skoro cela petorka. SRAMOTA sto nije bilo mesta za Derona Wilijamsa!! I Vins Kartera, jes' da nije zasluzio, ali cak i McGrady, pa ako su vec dovodili igrace iz losije plasiranih ekipa (Indiana), gde je Al Jeferson? Sigurno je imalo jos mesta za neke igrace, ali opet NEOPROSTIV je izostanak Derona, nerazumem, pa cak mu je i ekipa u pozitivnom skoru, a fale kljucni igraci!!!
Sto se OBN-a tice u cetvrtoj cetvrtini sam ukljucio muziku i iskljucio zvuk, da ih vise ne cujem!!! Bilo mi je muka.

Tiga

pre 15 godina

Sada kada krenu da se javljaju pametnjakovici koji tvrde da je NBA cirkus, da se zale kako se na ALL STAR ne igra odbrana!! NAravno da se ne igra, zato sto je ovo sow! U ostalom, zasto je evroliga preuzela ALL star (da ne lupam, znam samo da je Pekovic ucestvovao na jednom takvom skupu)??? A?

Fan01

pre 15 godina

Sve u svemu moze se reci zanimljiva utakmica. Drago mi je sto je zapad pobjedio posto vise volim stil igre pod kozem nego izrazite vanjske sutere. Da se osvrnem na par detalja...
Za pocetak odbrana se i nije nesto posebno igrala ipak je to utakmica revijalnog sadrzaja. Tako da se prednjacilo atraktivnoscu u napadu. Sto se tice igraca svi ok, jedino Yao Ming sto je malo pruzio u odnosu na ono sto zna. Sto se Kobija tice puno sebicnosti i pretjerana zelja za MVP nagradom. Mada su Sak i on vratili uspomenu na stare dane kada je LA sa njima dvojicom dominirao. Sak sinoc veoma razpolozen kao i obicno i za igru i za sou pored igre. LBJ nista posebno. Mozda nije htio da se umara ili mu je vec osvojen MVP dosta. Kevin Garnett standardno u svojoj igri. Odrzavao je svoj dobar sut. Dvight Howard dokazao da je trenutno najdominantnija osoba u reketu. Stvarno momak ima odlicne predispozicije i mogucnosti da ostvari odlicnu karijeru. Ali posebno paznju moram da usmjerim na Chris Paula stvarno nemam rijeci za opisati njegovu igru. Jedan od najboljih razigravaca danasnjice. Daleko ispred svih. Bilo je finih poteza i atrakcija ali potez utakmice po meni asistencija Parkera za zakucavanje Chris Paula. Ono je stvarno vrijedelo za vidjeti. Da onako malen onako zakuca. Svaka cast.
Moram ovo napomenuti a mislimda ce se vecina sloziti stvarno je nedostajao T-mac. Njegovi potezi na ovakvim utakmicama ostaju u sjecanju dugo vremena.

Vlada

pre 15 godina

Sto se OBN tice, blagi uzas. Celu sezonu, oni prenose samo jednu utakmicu nedeljno, pa koja padne u nedeljni termin, i to u snimku, posle ponoci, vodece timove nisu skoro ni prikazivali, samo Toronto, njih najvise.
Ko hoce da gleda NBA, preko neta:
1.Justin Tv
2. p2ptube.net
3.My p2p
4.www. nbastreams.hit.bg i nnoge druge adrese

Zasto imam osecaj da kad bi bio All Star u kriketu, da bi Sport Klub to prenosui.

WEEZY

pre 15 godina

@ NBA FANATIK
Ajde nadji i alternativu na nekom drugom forumu da ne citam vise tvoje smesne komentare. Gledali smo utakmicu tako da nema potrebe da opet pises izvestaje iz svoje glave i da nam pojasnjavas sta bi koji potez trebao ustvati da znaci.
P.S. Sto se tice komentatora sa OBN-a za onog drugog se slazem da blago receno nema pojma, ali sto se tice Edina, znaj ti koliko on zna o NBA ligi i kosarci uopste, pa se onda javi da komentarises.

nba veseli

pre 15 godina

Edin sa OBN-a je odličan košarkaški komentator prepun zanimljivih informacija.Meni je užitak slušati njegove komentare između ostalog i zato što se ne boji dati svoje mišljenje.Sit sam dosadnjakovića koji samo znaju reći kod koga je lopta i ko je dao koš. Tip je potpuno u pravu za Natea Robinsona. On uopšte nije trebao da prođe u finale takmičenja u zakucavanju. Rudy je imao puno bolja zakucavanja od Natea.Sem toga zakucati tako što se odraziš s leđa svog saigrača i jeste najobičniji cirkus.

fdf

pre 15 godina

Šek je pravi šoumen ma legenda u svakom pogledu,ovo je naravno utakmica cisto da se malo zabave a Brajant se bas uzivio vala ga je pretjerao a Dzejms ce sledece godine na zakucavanje da ucestvuje trebalo bi dobro da bude vidicemo,volio bi da Carter ucestvuje jos jednom na zakucavanju ali ako ima nesto orginalno i novo da ponudi a ne sumnjam da nema a on jednostavno neam rjeci jedan od najatraktivnijih svih vremena ali pogledajte i gospodina mr 720 e on je isto cudo prirode ma pogledajte http://www.youtube.com/watch?v=mt001pBcwjM&feature=related ima jos dosta njegovih poteza na youtubu to je da ostanete bez rjeci ma kakve rjeci daha

Novicki

pre 15 godina

Ma ovo je cista glupost!
Da se skupe ovako, pa da igraju ozbiljno, moglo bi da se gleda, ovako je to jos jedan glupi americki sou!!!!
P.S. Novicki je najbolji igrac NBA lige! :-) :-)

blackmamba

pre 15 godina

Kakva crna odbrana u All-Star utakmici?Gledaj Boston pa ces videti obranu.Shaq i Kobe kao nekad,drago mi je da su podelili MVP.

Vlada

pre 15 godina

Kobi kao igrac je vrhunski, ali sebican da Bog sacuva.Sutirao je samo 10 put u prvoj cetvrtini, a do kraja meca 23 put, on jeste zvezda Lejkrsa, ali nocas nije bio on glavna zvezda, svi su zvezde.
Al jedno da kazem, ko god kaze daje NBA izgubio na kvalitetu, nek pogleda malo timove i utakmice, ove sezone vise nego ikad ima odlicnih timova koji mogu do titule. To sto kod nas se prenosi NHL, NFL, poker, sah, pikado,druga argetinska liga, golf , i sve ostalo osim NBA nije razlog da se odmah srozava kvalitet NBA.Gledao sam preko neta, mnogoooo utakmica ove sezone i od pada kvaliteta nema nista.
I podatak da 200 zemalja je prenosili All Star, valjda netogovori, i da je gledansot All Star vikenda najveca u poslednjih 24 godine.
Mada Glavno tek predstoji, a to je kraj regularnog dela sezone i naravno playoff.I necevaljda da na revijalnoj utakmici All Star da igraju odbranu i da se lome bez veze. Zna se sta je zabava a, sta ona prava stvar-play off.

NBA Fanatik

pre 15 godina

O covece !!! NBA ALL-STAR Game 2009 !!!
Pocecu prvo sa izjavom Kralja:
"Čoveče, kad odluči da okači kopačke o klin, košarka će stvarno mnogo izgubiti. On donosi zabavu, sportsko ponašanje, smeh. Šek je jedan od onih koje bi voleo stalno da gledam na terenu", izjavio je košarkaš Klivlend Kavalirsa.

LBJ je rekao istinu ! Seka smo gledali zadnji put na All-Star utakmici i ne mogu opisati svoju tugu u vezi toga ali dobro necu se sada udaljavati od teme.
Nevidjeno sam srecan zbog podele MVP priznanja Kobija i Seka a evo sta je Sek rekao posle utakmice:
"Osećao sam se kao u stara, dobra vremena. Kobi je stvarno najbolji igrač u NBA ligi", rekao je O'Nil, centar Feniks Sansa, posle utakmice.
Da podsetim pre tacno 10 godina 1999 Dankan i Onil su podelili MVP priznanje.

Utakmica je bila odlicna sto se moglo i ocekivati !
Svi igraci su dobro odigrali i svako je dao svoj doprinos da utakmica bude zabavna ali mi je ono monstruozno zakucavanje Dzejmsa u zadnjih 10-ak sekundi pre kraja deluje kao najava za takmicenje u zakucavanjima 2010-e u Dalasu.

OBN sam od nocas prestao da gledam i vise nikada necu gledati zato sto imaju najlosije i najneprofesionalnije komentatore na planeti !
Oni ne znaju kada treba prekinuti sa brbljanje da bi cuo izjavu igraca i ja lepo prebacim na TNT (lajv strim preko net-a) i uzivam dok ovi nesto lupetaju ja lepo slusam profesionalce TNT televizije.
Edin valjda komentator OBN-a kaze ironicno kako je Nejt prekrsio pravila zato sto je skocio sa svog saigraca pa kako bi iduce godine neko mogao uzeti dasku za skakanje ili tako nestu lupi a tako glupim komentarima nema mesta i odavno su se oni meni smucili nego nisam do sada imao alternativno resenje za uzivo prenose inace bi ih odavno otpisao. Stalno nesto kritikuju i ponekad se i podsmevaju NBA-u sto je glupo jer nikada nisam cuo da komentator omalovazava ono sto komentarise.

...dopunicu kasnije komentar jer mnogo toga nisam rekao o starterima a i i igracima koje su treneri birali...

I LOVE THIS GAME !
I LIKE NBA BASKETBALL !

luka

pre 15 godina

nba je MNOGO izgubio na kvalitetu i lepoti kosarke.
daj loptu kobiju i lebronu i skloni se da ne smetas...od raspada kingsa vise nema sta da se gleda...

wlado

pre 15 godina

CP3 je mali kralj

kobeovo kucanje me je strasno podsetilo na michaela jordana, inace kako je usao u 4. deceniju zivota, pokreti pocinju da mu lice neodoljivo, meni izgleda super....

luka

pre 15 godina

nba je MNOGO izgubio na kvalitetu i lepoti kosarke.
daj loptu kobiju i lebronu i skloni se da ne smetas...od raspada kingsa vise nema sta da se gleda...

Vlada

pre 15 godina

Kobi kao igrac je vrhunski, ali sebican da Bog sacuva.Sutirao je samo 10 put u prvoj cetvrtini, a do kraja meca 23 put, on jeste zvezda Lejkrsa, ali nocas nije bio on glavna zvezda, svi su zvezde.
Al jedno da kazem, ko god kaze daje NBA izgubio na kvalitetu, nek pogleda malo timove i utakmice, ove sezone vise nego ikad ima odlicnih timova koji mogu do titule. To sto kod nas se prenosi NHL, NFL, poker, sah, pikado,druga argetinska liga, golf , i sve ostalo osim NBA nije razlog da se odmah srozava kvalitet NBA.Gledao sam preko neta, mnogoooo utakmica ove sezone i od pada kvaliteta nema nista.
I podatak da 200 zemalja je prenosili All Star, valjda netogovori, i da je gledansot All Star vikenda najveca u poslednjih 24 godine.
Mada Glavno tek predstoji, a to je kraj regularnog dela sezone i naravno playoff.I necevaljda da na revijalnoj utakmici All Star da igraju odbranu i da se lome bez veze. Zna se sta je zabava a, sta ona prava stvar-play off.

wlado

pre 15 godina

CP3 je mali kralj

kobeovo kucanje me je strasno podsetilo na michaela jordana, inace kako je usao u 4. deceniju zivota, pokreti pocinju da mu lice neodoljivo, meni izgleda super....

NBA Fanatik

pre 15 godina

O covece !!! NBA ALL-STAR Game 2009 !!!
Pocecu prvo sa izjavom Kralja:
"Čoveče, kad odluči da okači kopačke o klin, košarka će stvarno mnogo izgubiti. On donosi zabavu, sportsko ponašanje, smeh. Šek je jedan od onih koje bi voleo stalno da gledam na terenu", izjavio je košarkaš Klivlend Kavalirsa.

LBJ je rekao istinu ! Seka smo gledali zadnji put na All-Star utakmici i ne mogu opisati svoju tugu u vezi toga ali dobro necu se sada udaljavati od teme.
Nevidjeno sam srecan zbog podele MVP priznanja Kobija i Seka a evo sta je Sek rekao posle utakmice:
"Osećao sam se kao u stara, dobra vremena. Kobi je stvarno najbolji igrač u NBA ligi", rekao je O'Nil, centar Feniks Sansa, posle utakmice.
Da podsetim pre tacno 10 godina 1999 Dankan i Onil su podelili MVP priznanje.

Utakmica je bila odlicna sto se moglo i ocekivati !
Svi igraci su dobro odigrali i svako je dao svoj doprinos da utakmica bude zabavna ali mi je ono monstruozno zakucavanje Dzejmsa u zadnjih 10-ak sekundi pre kraja deluje kao najava za takmicenje u zakucavanjima 2010-e u Dalasu.

OBN sam od nocas prestao da gledam i vise nikada necu gledati zato sto imaju najlosije i najneprofesionalnije komentatore na planeti !
Oni ne znaju kada treba prekinuti sa brbljanje da bi cuo izjavu igraca i ja lepo prebacim na TNT (lajv strim preko net-a) i uzivam dok ovi nesto lupetaju ja lepo slusam profesionalce TNT televizije.
Edin valjda komentator OBN-a kaze ironicno kako je Nejt prekrsio pravila zato sto je skocio sa svog saigraca pa kako bi iduce godine neko mogao uzeti dasku za skakanje ili tako nestu lupi a tako glupim komentarima nema mesta i odavno su se oni meni smucili nego nisam do sada imao alternativno resenje za uzivo prenose inace bi ih odavno otpisao. Stalno nesto kritikuju i ponekad se i podsmevaju NBA-u sto je glupo jer nikada nisam cuo da komentator omalovazava ono sto komentarise.

...dopunicu kasnije komentar jer mnogo toga nisam rekao o starterima a i i igracima koje su treneri birali...

I LOVE THIS GAME !
I LIKE NBA BASKETBALL !

WEEZY

pre 15 godina

@ NBA FANATIK
Ajde nadji i alternativu na nekom drugom forumu da ne citam vise tvoje smesne komentare. Gledali smo utakmicu tako da nema potrebe da opet pises izvestaje iz svoje glave i da nam pojasnjavas sta bi koji potez trebao ustvati da znaci.
P.S. Sto se tice komentatora sa OBN-a za onog drugog se slazem da blago receno nema pojma, ali sto se tice Edina, znaj ti koliko on zna o NBA ligi i kosarci uopste, pa se onda javi da komentarises.

blackmamba

pre 15 godina

Kakva crna odbrana u All-Star utakmici?Gledaj Boston pa ces videti obranu.Shaq i Kobe kao nekad,drago mi je da su podelili MVP.

nba veseli

pre 15 godina

Edin sa OBN-a je odličan košarkaški komentator prepun zanimljivih informacija.Meni je užitak slušati njegove komentare između ostalog i zato što se ne boji dati svoje mišljenje.Sit sam dosadnjakovića koji samo znaju reći kod koga je lopta i ko je dao koš. Tip je potpuno u pravu za Natea Robinsona. On uopšte nije trebao da prođe u finale takmičenja u zakucavanju. Rudy je imao puno bolja zakucavanja od Natea.Sem toga zakucati tako što se odraziš s leđa svog saigrača i jeste najobičniji cirkus.

Vlada

pre 15 godina

Sto se OBN tice, blagi uzas. Celu sezonu, oni prenose samo jednu utakmicu nedeljno, pa koja padne u nedeljni termin, i to u snimku, posle ponoci, vodece timove nisu skoro ni prikazivali, samo Toronto, njih najvise.
Ko hoce da gleda NBA, preko neta:
1.Justin Tv
2. p2ptube.net
3.My p2p
4.www. nbastreams.hit.bg i nnoge druge adrese

Zasto imam osecaj da kad bi bio All Star u kriketu, da bi Sport Klub to prenosui.

Fan01

pre 15 godina

Sve u svemu moze se reci zanimljiva utakmica. Drago mi je sto je zapad pobjedio posto vise volim stil igre pod kozem nego izrazite vanjske sutere. Da se osvrnem na par detalja...
Za pocetak odbrana se i nije nesto posebno igrala ipak je to utakmica revijalnog sadrzaja. Tako da se prednjacilo atraktivnoscu u napadu. Sto se tice igraca svi ok, jedino Yao Ming sto je malo pruzio u odnosu na ono sto zna. Sto se Kobija tice puno sebicnosti i pretjerana zelja za MVP nagradom. Mada su Sak i on vratili uspomenu na stare dane kada je LA sa njima dvojicom dominirao. Sak sinoc veoma razpolozen kao i obicno i za igru i za sou pored igre. LBJ nista posebno. Mozda nije htio da se umara ili mu je vec osvojen MVP dosta. Kevin Garnett standardno u svojoj igri. Odrzavao je svoj dobar sut. Dvight Howard dokazao da je trenutno najdominantnija osoba u reketu. Stvarno momak ima odlicne predispozicije i mogucnosti da ostvari odlicnu karijeru. Ali posebno paznju moram da usmjerim na Chris Paula stvarno nemam rijeci za opisati njegovu igru. Jedan od najboljih razigravaca danasnjice. Daleko ispred svih. Bilo je finih poteza i atrakcija ali potez utakmice po meni asistencija Parkera za zakucavanje Chris Paula. Ono je stvarno vrijedelo za vidjeti. Da onako malen onako zakuca. Svaka cast.
Moram ovo napomenuti a mislimda ce se vecina sloziti stvarno je nedostajao T-mac. Njegovi potezi na ovakvim utakmicama ostaju u sjecanju dugo vremena.

kb24

pre 15 godina

Ne znam sta toliko napadate OBN-onaj Vilic stvarno nema blage ali Edin Avdic je upucen u NBA ko niko na ovim prostorima-a uostalom kad budete imali nesto bolje od NBA imate pravo da se ljutite jer vecina ne bi pogledala ni jedan nba mec da nema OBN-a.

Milan Al

pre 15 godina

More falila je skoro cela petorka. SRAMOTA sto nije bilo mesta za Derona Wilijamsa!! I Vins Kartera, jes' da nije zasluzio, ali cak i McGrady, pa ako su vec dovodili igrace iz losije plasiranih ekipa (Indiana), gde je Al Jeferson? Sigurno je imalo jos mesta za neke igrace, ali opet NEOPROSTIV je izostanak Derona, nerazumem, pa cak mu je i ekipa u pozitivnom skoru, a fale kljucni igraci!!!
Sto se OBN-a tice u cetvrtoj cetvrtini sam ukljucio muziku i iskljucio zvuk, da ih vise ne cujem!!! Bilo mi je muka.

Novicki

pre 15 godina

Ma ovo je cista glupost!
Da se skupe ovako, pa da igraju ozbiljno, moglo bi da se gleda, ovako je to jos jedan glupi americki sou!!!!
P.S. Novicki je najbolji igrac NBA lige! :-) :-)

fdf

pre 15 godina

Šek je pravi šoumen ma legenda u svakom pogledu,ovo je naravno utakmica cisto da se malo zabave a Brajant se bas uzivio vala ga je pretjerao a Dzejms ce sledece godine na zakucavanje da ucestvuje trebalo bi dobro da bude vidicemo,volio bi da Carter ucestvuje jos jednom na zakucavanju ali ako ima nesto orginalno i novo da ponudi a ne sumnjam da nema a on jednostavno neam rjeci jedan od najatraktivnijih svih vremena ali pogledajte i gospodina mr 720 e on je isto cudo prirode ma pogledajte http://www.youtube.com/watch?v=mt001pBcwjM&feature=related ima jos dosta njegovih poteza na youtubu to je da ostanete bez rjeci ma kakve rjeci daha

Tiga

pre 15 godina

Sada kada krenu da se javljaju pametnjakovici koji tvrde da je NBA cirkus, da se zale kako se na ALL STAR ne igra odbrana!! NAravno da se ne igra, zato sto je ovo sow! U ostalom, zasto je evroliga preuzela ALL star (da ne lupam, znam samo da je Pekovic ucestvovao na jednom takvom skupu)??? A?

as

pre 15 godina

Edin je odlican komentator i dobro poznaje kosarku i nba i euroligu i sve globalno sto se tice kosarke i to cjenim ja volim kosarku i pratim sve sto se kosarke tice a ne samo nba ili evroligu ili na znam sta vec uzivanje je uz njega cuti neke zanimljive podatke a nije samo on rekao da je Najt prosao ne zasluzeno vec i komentatori sa tnt gledao sam rekli su prvi je li preksio pravila a onad sta je ovo je li vi mene zajebajete i tako to a Rudi bi bio u finalu sa Dvajtom da je u roku izveo ono igudala zakucavanje ali on doveo Gasola ,mogao je Clderona ako je vec htio da bude spanska armanda a Dvajt podigao obruc na 3.65 i od tablu opusteno zakucao sta reco on vrh table skoro dira a 1985 je godiste a centri kasnije sazrevaju ima jos dosta da radi ali polako bice onda haos nadam se

Xomep182

pre 15 godina

Znam da nije tema, ali aman ljudi!!!
CKSA-> Tsentralnyi Sportivnyi Klub Armii, ili na srpakom Centralni Sportski Klub Armije...
znaci CSKA ne CSK..

sale

pre 15 godina

Nije problem cinjenica da se all-star mec igrao bez odbrana jer je to normalno,medjutim smeta mi to sto vecina NBA timova (izuzetak su Boston,Lakers,Spurs)igraju bez odbrana,jeste li vidjeli mozda kakvu odbranu igra Rashid Wallace,on fakticki pusta igrace da prolaze kraj njega.Medjutim ,nesumnjivo je da se evropska kosarka ne moze porediti sa NBA,a najbolji dokaz je bio mec Orlanda i CSKA u kom ih je jedna prosjecna ekipa razbila.Samo kada bi se u NBA malo vise poradilo na taktici i kolektivnoj igri a ne na igri jednog pojedinca u okviru koje igraci ruse rekorde dok drugi ne mogu da dodju do izrazaja.Pozdrav

Novicki

pre 15 godina

Ma ovo je cista glupost!
Da se skupe ovako, pa da igraju ozbiljno, moglo bi da se gleda, ovako je to jos jedan glupi americki sou!!!!
P.S. Novicki je najbolji igrac NBA lige! :-) :-)

NBA Fanatik

pre 15 godina

O covece !!! NBA ALL-STAR Game 2009 !!!
Pocecu prvo sa izjavom Kralja:
"Čoveče, kad odluči da okači kopačke o klin, košarka će stvarno mnogo izgubiti. On donosi zabavu, sportsko ponašanje, smeh. Šek je jedan od onih koje bi voleo stalno da gledam na terenu", izjavio je košarkaš Klivlend Kavalirsa.

LBJ je rekao istinu ! Seka smo gledali zadnji put na All-Star utakmici i ne mogu opisati svoju tugu u vezi toga ali dobro necu se sada udaljavati od teme.
Nevidjeno sam srecan zbog podele MVP priznanja Kobija i Seka a evo sta je Sek rekao posle utakmice:
"Osećao sam se kao u stara, dobra vremena. Kobi je stvarno najbolji igrač u NBA ligi", rekao je O'Nil, centar Feniks Sansa, posle utakmice.
Da podsetim pre tacno 10 godina 1999 Dankan i Onil su podelili MVP priznanje.

Utakmica je bila odlicna sto se moglo i ocekivati !
Svi igraci su dobro odigrali i svako je dao svoj doprinos da utakmica bude zabavna ali mi je ono monstruozno zakucavanje Dzejmsa u zadnjih 10-ak sekundi pre kraja deluje kao najava za takmicenje u zakucavanjima 2010-e u Dalasu.

OBN sam od nocas prestao da gledam i vise nikada necu gledati zato sto imaju najlosije i najneprofesionalnije komentatore na planeti !
Oni ne znaju kada treba prekinuti sa brbljanje da bi cuo izjavu igraca i ja lepo prebacim na TNT (lajv strim preko net-a) i uzivam dok ovi nesto lupetaju ja lepo slusam profesionalce TNT televizije.
Edin valjda komentator OBN-a kaze ironicno kako je Nejt prekrsio pravila zato sto je skocio sa svog saigraca pa kako bi iduce godine neko mogao uzeti dasku za skakanje ili tako nestu lupi a tako glupim komentarima nema mesta i odavno su se oni meni smucili nego nisam do sada imao alternativno resenje za uzivo prenose inace bi ih odavno otpisao. Stalno nesto kritikuju i ponekad se i podsmevaju NBA-u sto je glupo jer nikada nisam cuo da komentator omalovazava ono sto komentarise.

...dopunicu kasnije komentar jer mnogo toga nisam rekao o starterima a i i igracima koje su treneri birali...

I LOVE THIS GAME !
I LIKE NBA BASKETBALL !

luka

pre 15 godina

nba je MNOGO izgubio na kvalitetu i lepoti kosarke.
daj loptu kobiju i lebronu i skloni se da ne smetas...od raspada kingsa vise nema sta da se gleda...

Vlada

pre 15 godina

Kobi kao igrac je vrhunski, ali sebican da Bog sacuva.Sutirao je samo 10 put u prvoj cetvrtini, a do kraja meca 23 put, on jeste zvezda Lejkrsa, ali nocas nije bio on glavna zvezda, svi su zvezde.
Al jedno da kazem, ko god kaze daje NBA izgubio na kvalitetu, nek pogleda malo timove i utakmice, ove sezone vise nego ikad ima odlicnih timova koji mogu do titule. To sto kod nas se prenosi NHL, NFL, poker, sah, pikado,druga argetinska liga, golf , i sve ostalo osim NBA nije razlog da se odmah srozava kvalitet NBA.Gledao sam preko neta, mnogoooo utakmica ove sezone i od pada kvaliteta nema nista.
I podatak da 200 zemalja je prenosili All Star, valjda netogovori, i da je gledansot All Star vikenda najveca u poslednjih 24 godine.
Mada Glavno tek predstoji, a to je kraj regularnog dela sezone i naravno playoff.I necevaljda da na revijalnoj utakmici All Star da igraju odbranu i da se lome bez veze. Zna se sta je zabava a, sta ona prava stvar-play off.

WEEZY

pre 15 godina

@ NBA FANATIK
Ajde nadji i alternativu na nekom drugom forumu da ne citam vise tvoje smesne komentare. Gledali smo utakmicu tako da nema potrebe da opet pises izvestaje iz svoje glave i da nam pojasnjavas sta bi koji potez trebao ustvati da znaci.
P.S. Sto se tice komentatora sa OBN-a za onog drugog se slazem da blago receno nema pojma, ali sto se tice Edina, znaj ti koliko on zna o NBA ligi i kosarci uopste, pa se onda javi da komentarises.

nba veseli

pre 15 godina

Edin sa OBN-a je odličan košarkaški komentator prepun zanimljivih informacija.Meni je užitak slušati njegove komentare između ostalog i zato što se ne boji dati svoje mišljenje.Sit sam dosadnjakovića koji samo znaju reći kod koga je lopta i ko je dao koš. Tip je potpuno u pravu za Natea Robinsona. On uopšte nije trebao da prođe u finale takmičenja u zakucavanju. Rudy je imao puno bolja zakucavanja od Natea.Sem toga zakucati tako što se odraziš s leđa svog saigrača i jeste najobičniji cirkus.

wlado

pre 15 godina

CP3 je mali kralj

kobeovo kucanje me je strasno podsetilo na michaela jordana, inace kako je usao u 4. deceniju zivota, pokreti pocinju da mu lice neodoljivo, meni izgleda super....

kb24

pre 15 godina

Ne znam sta toliko napadate OBN-onaj Vilic stvarno nema blage ali Edin Avdic je upucen u NBA ko niko na ovim prostorima-a uostalom kad budete imali nesto bolje od NBA imate pravo da se ljutite jer vecina ne bi pogledala ni jedan nba mec da nema OBN-a.

fdf

pre 15 godina

Šek je pravi šoumen ma legenda u svakom pogledu,ovo je naravno utakmica cisto da se malo zabave a Brajant se bas uzivio vala ga je pretjerao a Dzejms ce sledece godine na zakucavanje da ucestvuje trebalo bi dobro da bude vidicemo,volio bi da Carter ucestvuje jos jednom na zakucavanju ali ako ima nesto orginalno i novo da ponudi a ne sumnjam da nema a on jednostavno neam rjeci jedan od najatraktivnijih svih vremena ali pogledajte i gospodina mr 720 e on je isto cudo prirode ma pogledajte http://www.youtube.com/watch?v=mt001pBcwjM&feature=related ima jos dosta njegovih poteza na youtubu to je da ostanete bez rjeci ma kakve rjeci daha

Vlada

pre 15 godina

Sto se OBN tice, blagi uzas. Celu sezonu, oni prenose samo jednu utakmicu nedeljno, pa koja padne u nedeljni termin, i to u snimku, posle ponoci, vodece timove nisu skoro ni prikazivali, samo Toronto, njih najvise.
Ko hoce da gleda NBA, preko neta:
1.Justin Tv
2. p2ptube.net
3.My p2p
4.www. nbastreams.hit.bg i nnoge druge adrese

Zasto imam osecaj da kad bi bio All Star u kriketu, da bi Sport Klub to prenosui.

as

pre 15 godina

Edin je odlican komentator i dobro poznaje kosarku i nba i euroligu i sve globalno sto se tice kosarke i to cjenim ja volim kosarku i pratim sve sto se kosarke tice a ne samo nba ili evroligu ili na znam sta vec uzivanje je uz njega cuti neke zanimljive podatke a nije samo on rekao da je Najt prosao ne zasluzeno vec i komentatori sa tnt gledao sam rekli su prvi je li preksio pravila a onad sta je ovo je li vi mene zajebajete i tako to a Rudi bi bio u finalu sa Dvajtom da je u roku izveo ono igudala zakucavanje ali on doveo Gasola ,mogao je Clderona ako je vec htio da bude spanska armanda a Dvajt podigao obruc na 3.65 i od tablu opusteno zakucao sta reco on vrh table skoro dira a 1985 je godiste a centri kasnije sazrevaju ima jos dosta da radi ali polako bice onda haos nadam se

Tiga

pre 15 godina

Sada kada krenu da se javljaju pametnjakovici koji tvrde da je NBA cirkus, da se zale kako se na ALL STAR ne igra odbrana!! NAravno da se ne igra, zato sto je ovo sow! U ostalom, zasto je evroliga preuzela ALL star (da ne lupam, znam samo da je Pekovic ucestvovao na jednom takvom skupu)??? A?

blackmamba

pre 15 godina

Kakva crna odbrana u All-Star utakmici?Gledaj Boston pa ces videti obranu.Shaq i Kobe kao nekad,drago mi je da su podelili MVP.

Fan01

pre 15 godina

Sve u svemu moze se reci zanimljiva utakmica. Drago mi je sto je zapad pobjedio posto vise volim stil igre pod kozem nego izrazite vanjske sutere. Da se osvrnem na par detalja...
Za pocetak odbrana se i nije nesto posebno igrala ipak je to utakmica revijalnog sadrzaja. Tako da se prednjacilo atraktivnoscu u napadu. Sto se tice igraca svi ok, jedino Yao Ming sto je malo pruzio u odnosu na ono sto zna. Sto se Kobija tice puno sebicnosti i pretjerana zelja za MVP nagradom. Mada su Sak i on vratili uspomenu na stare dane kada je LA sa njima dvojicom dominirao. Sak sinoc veoma razpolozen kao i obicno i za igru i za sou pored igre. LBJ nista posebno. Mozda nije htio da se umara ili mu je vec osvojen MVP dosta. Kevin Garnett standardno u svojoj igri. Odrzavao je svoj dobar sut. Dvight Howard dokazao da je trenutno najdominantnija osoba u reketu. Stvarno momak ima odlicne predispozicije i mogucnosti da ostvari odlicnu karijeru. Ali posebno paznju moram da usmjerim na Chris Paula stvarno nemam rijeci za opisati njegovu igru. Jedan od najboljih razigravaca danasnjice. Daleko ispred svih. Bilo je finih poteza i atrakcija ali potez utakmice po meni asistencija Parkera za zakucavanje Chris Paula. Ono je stvarno vrijedelo za vidjeti. Da onako malen onako zakuca. Svaka cast.
Moram ovo napomenuti a mislimda ce se vecina sloziti stvarno je nedostajao T-mac. Njegovi potezi na ovakvim utakmicama ostaju u sjecanju dugo vremena.

Milan Al

pre 15 godina

More falila je skoro cela petorka. SRAMOTA sto nije bilo mesta za Derona Wilijamsa!! I Vins Kartera, jes' da nije zasluzio, ali cak i McGrady, pa ako su vec dovodili igrace iz losije plasiranih ekipa (Indiana), gde je Al Jeferson? Sigurno je imalo jos mesta za neke igrace, ali opet NEOPROSTIV je izostanak Derona, nerazumem, pa cak mu je i ekipa u pozitivnom skoru, a fale kljucni igraci!!!
Sto se OBN-a tice u cetvrtoj cetvrtini sam ukljucio muziku i iskljucio zvuk, da ih vise ne cujem!!! Bilo mi je muka.

sale

pre 15 godina

Nije problem cinjenica da se all-star mec igrao bez odbrana jer je to normalno,medjutim smeta mi to sto vecina NBA timova (izuzetak su Boston,Lakers,Spurs)igraju bez odbrana,jeste li vidjeli mozda kakvu odbranu igra Rashid Wallace,on fakticki pusta igrace da prolaze kraj njega.Medjutim ,nesumnjivo je da se evropska kosarka ne moze porediti sa NBA,a najbolji dokaz je bio mec Orlanda i CSKA u kom ih je jedna prosjecna ekipa razbila.Samo kada bi se u NBA malo vise poradilo na taktici i kolektivnoj igri a ne na igri jednog pojedinca u okviru koje igraci ruse rekorde dok drugi ne mogu da dodju do izrazaja.Pozdrav

Xomep182

pre 15 godina

Znam da nije tema, ali aman ljudi!!!
CKSA-> Tsentralnyi Sportivnyi Klub Armii, ili na srpakom Centralni Sportski Klub Armije...
znaci CSKA ne CSK..